hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin

Historie del 26 # watch out (2) - siste del

Nå er jeg endelig ferdig med historien! Håper dere har likt den, og følger med på min nye historie :))

 

Denne delen ble litt liten, men nåååå er jeg lei! Haha!


Topp tre.. På tredje plass, Mikaela og gjengen hennes fra Barbados!'' ropte en av dommerne, en stor applaus kom, og du merket du bare hadde lyst til å grine. ''Det står mellom to lag nå. Laget til *dittnavn* fra Atlanta, og Nicole&Adrianna sitt fra Atlanta de også. Men hvem får første plassen? Jo det er...''
__________________

 ''.... *DITTNAVN* SITT LAG FRA ATLANTA'' ropte dommeren. Et øyeblikk.. Et øyeblikk du aldri ville glemme. Ikke bare var det herlig å vinne, men å vite at alt det du har stresset for var verdt det. Uansett om du hadde vunnet gull eller ikke hadde det ikke gjort noe forskjell for deg. 

 

1 år senere:

''Se så nydelig'' sa du og kysset din noen få månder gamle sønn, Jason. ''Jeg vet, han har Justin sine øyne'' sa Chaz som holdt på han. ''Og de er nydelige'' sa du. Jason hadde fylt sånn cirka fire månder, og lignet stadig vekk på Justin, noe du var utrolig glad for. Justin hadde flyttet inn til deg og Lucas, sammen med Ryan og Chaz og Megan. Utrolig koselig, siden alle hjalp til med Jason. ''Aw jenta mi! Selv etter over et år, og jeg er fortsatt nyforelsket'' sa Justin og holdt rundt deg. ''Hah, å, ser ut som din mamma og pappa skal gifte seg engang i framtiden'' sa Chaz til lille Jason som glante stygt på han der han lå i Chaz sine armer. Og før dere vet ordet av det, spyr Jason på Chaz. ''ææ, drittunge!'' ropter Chaz og nærmest kaster Jason til Ryan.

 

''Sorry bro, han bare liker deg ikke i det hele tatt'' fniste Ryan. ''Jeg merker det! Er faktisk tredje gangen nå!'' sa Chaz surt. ''Du må ikke spy på onkel Chaz'' sa Justin og tok Jason ifra Ryan. Han var så flink med barn! Og dere hadde faktisk ingenting å beskymre dere for. Livet ditt var jo faktisk perfekt, selv med en unge. Altså, smertene var helt forferdelige mot slutten, men alt i alt gikk det fint. Pattie og moren din var til god støtte, spesielt når du var på skolen for å studere. Belieberne tok det helt OK egentlig, noen reagerte verre enn andre, men noen andre syntes det var søtt. Du brydde deg ikke egentlig mot haterne, de var sikkert bare sjalu. Og det skjønte du godt, for du hadde verdens beste forhold til Justin. 

 

''Nicole kommer over hit senere'' sa Megan og kastet telefonen sin på bordet. ''Åh, koselig! Hun er jo så flink med Jason'' sa du glad. ''Jupp'' sa Megan fornøyd. Hva skjedde med Adrianna da? Jo etter mesterskapet flyttet hun tilbake igjen til Los Angeles, bare for å ikke gjøre livet surt for noen fler. Christian hadde du et godt forhold til som venn. Du hadde nå et perfekt liv som ingen kunne ta ifra deg.

C34f621a396d11e180c9123138016265_7_large

Hehe, tusentakk til alle som har lest historien og fulgt med. Neste historie kommer jo i morgen, men må få litt tid på meg å tenke ut litt ideer. Så hvis dere har noen fine ideer, skriv de ned til meg. 

 

Hva syntes du om 'Watch out'? var den som du hadde forventet? :)) Blir glad for tilbake meldinger!

 

-Rano

Historie del 25 # watch out (2) - nest siste del

''Hey, *dittnavn*, kom her. Det er en jeg vil du skal møte NÅ'' sa Megan og dro deg vekk fra laget. Du fulgte etter henne, og stoppet opp midt i en garderobe. ''Se'' sa Megan, og du fikk faktisk sjokk, men ble kjempe glad.
_________

 

''JUSTIIIIN!'' ropte du og kastet deg rett inn i armene på han. Justin, som var kledd i en svart skinnjakke, hvit t-skjorte og noen sexy bukser til sto der helt med et uskyldig smil. ''*dittnavn*, aaah jeg har savnet deg!'' sa han og strøk deg på ryggen.

Justin sitt synsvinkel:

Jepp, jeg klarte meg. Klarte å lyge til henne, bare for å overraske henne. Jeg ble så glad da hun var glad for å se meg. Mine følelser for henne var bare så utrolig spesielle. Min herlige jente, og hun var så nydelig kledd i cheerleader drakten sin, tror nesten jeg ble litt hisset opp av å se på henne. ''Jeg har savnet deg sånn, øhh! Du sa du ikke kunne komme!'' sa *dittnavn* og dyttet litt i meg, men jeg bare lo, for jeg visste hun alltid ble i bedre humør da. ''Måtte nesten overraske deg, du vet meg og mine overraskelser!'' sa jeg og kysset henne, nå ble hun endelig litt mer roligere.

 

Ditt synsvinkel:

Du visste at Justin visste hvordan han kunne lure deg, bare til å le den søte latteren sin så hadde han deg på kroken altså. ''Du vet hvor du har meg, hele tiden'' fniste du og trakk deg unna. Megan bare sto der og smilte. ''Jepp, jeg kjenner deg alt for godt. Hvordan har babyen min det forresten?'' spurte Justin og klappet deg på magen. ''Tror den har det fint! Jeg lurer forresten på om den blir en jente eller gutt'' sa du og smilte. ''Det får vi se på'' sa Justin. ''Jepp'' sa du glad. Du fikk samlet alle på laget inn i garderoben. Dere skiftet, gikk igjennom koreografien enda engang, og var endelig klar. For hvert minutt føltes det som en time. ''Kan vennligst lag nr.28 komme utpå banen?'' sa en stemme i høytalerne. ''Det er vårt nummer.. Jenter er dere klar?'' spurte du og pustet ut. ''JA!'' ropte alle. ''Kom her, lykketil'' sa Justin. Han ga deg et vått kyss, før du gikk ut. Du kunne høre publikum. Og hjertet ditt som banket skikkelig. 

 

 

''UÆÆÆ! VI KLARTE DET!'' ropte du høyt da du endelig var ferdig. Så lettet du var, og så deilig! ''YEAHHH!!'' ropte Megan. Du hadde kanskje ikke sett Adrianna og Nicole sitt stykke, men det dret du rett og slett i. Det dere gjorde var perfekt, og du hadde aldri trodd du skulle klare deg, men ingenting stoppet deg! Selv ikke en baby i magen engang. ''Dere er best!'' ropte Justin og kysset deg. ''Aw, men jeg må seriøst ut på banen igjen! Nå skal alt kåres, ååå.. sommerfuglene i magen!'' sa du hyper. Du kysset han en siste gang, før du og laget ditt stilte dere som en fin gruppe på banen. Nicole og Adriana som var kledd i smaragd grønn kom også ut på banen, med hodet høyt. ''Vi har fjorten lag på banen fra forskjellige steder i Amerika. Topp tre.. På tredje plass, Mikaela og gjengen hennes fra Barbados!'' ropte en av dommerne, en stor applaus kom, og du merket du bare hadde lyst til å grine. ''Det står mellom to lag nå. Laget til *dittnavn* fra Atlanta, og Nicole&Adrianna sitt fra Atlanta de også. Men hvem får første plassen? Jo det er...''

 

Tumblr_lvl544kemr1qh7ilgo1_500_large_large

 

HVEM TROR DU VINNER!??

 

 

-Rano

Historie del 24 # watch out (2)

''Ja, jeg trenger søvn, kan ikke være alt for hard heller i morgen'' sa du, og det var litt dumt at det glapp ut av deg. ''Hvorfor det?'' spurte Nicole med en vanlig og søt stemme faktisk. ''Fordi jeg er gravid'' sa du fort.
____________________

Kanskje det ikke var lurt å si det, hvorfor stolte du på Nicole så mye allerede? ''Tuller du med meg? Du ser absolutt ikke gravid ut! Og er ikke det farlig for deg da? Det er cheerleading vi snakker om'' sa Nicole litt beskymret, nei du angret hvis ikke. ''Jo egentlig, derfor jeg må være veldig forsiktig. Hehe, joda babyen er noen uker gammel den'' sa du fornøyd. ''Blir så dumt at jeg spørr, men det er Justin som er faren, ikke sant?'' spurte Nicole. ''Jepp .Vi avslører det for verden snart tenker jeg'' sa du og smilte. ''Okei, skal ikke fortelle til noen. Du får ha lykketil i morgen!'' sa Nicole og klemte deg. Du tok imot klemmen. ''Du også'' sa du fornøyd. Du fikk sagt hade til Nicole atter engang, før du gikk inn igjen på hotellet og fikk snakket med Megan. Megan skjønte endelig hva du mente med Nicole, og fikk samme syn på henne. Nå var alt perfekt faktisk, bortsett fra en liten detalj, Justin var ikke her..

_

''Omg omg omg'' sa Lily på laget mens dere satt dere inn i bussen. Nå var det virkelig alvor, og alle var spent. Seriøst, du hadde ikke fått sove i natt. Mest fordi du tenkte på hva som ville skje denne dagen som du og laget hadde ventet på i evigheter. Akkurat nå betydde det egentlig ikke stort om dere vant over Nicole og Adrianna sitt lag eller ikke. Du var bare fornøyd med at du og Nicole endelig hadde fått fikset opp alt som hadde skjedd, noe du var utrolig glad for. Nå var det bare å være med for gøy, men hvis dere var ekstra heldige hadde dere vunnet. ''Så jenter.. Endelig er tiden kommet!'' sa du glad, og fikk en liten applaus mens alle sine øyne stirret rett mot deg. ''Først så var jo det egentlig for å vinne vi meldte oss på konkuransen, for å knuse Nicole og Adrianna sitt lag selvfølgelig. Men nå handler det ikke om å vinne, men om at vi har klart å koreografere og utvikle oss på bare noen få uker. Vi burde være stolt over oss selv. Jeg er stolt over dere''  sa du fornøyd.

 

Bussen kjørte en liten lang tur igjennom Texas, ettersom mesterskapet var litt utenfor selve byen. Ikke var det bare stater i Amerika som hadde deltatt, men faktisk utenlandske stater også, noe som var ekstra kult. Megan, hun hadde ikke giddet å snakke med deg under hele bussturen siden hun faktisk hadde sittet dypt med telefonen sin under hele turen. ''Vi er framme, og vi skal på om litt over en time. Gjett om jeg er speeeeent'' nærmest skrek du da du kom ut av bussen. ''HELL YEAH! Men to sek, kommer snart'' sa Megan og forsvant, hvor skulle hun? Hun var jo ikke kjent her engang. ''Okei jenter. Samles her!'' sa du og fikk dem alle samlet og registrert. ''Hey, *dittnavn*, kom her. Det er en jeg vil du skal møte NÅ'' sa Megan og dro deg vekk fra laget. Du fulgte etter henne, og stoppet opp midt i en garderobe. ''Se'' sa Megan, og du fikk faktisk sjokk, men ble kjempe glad.

Tumblr_lx2pzcangn1r9rf4mo1_500_large

Hvem tror dere det er? 

Bare noen få deler igjen. Vil du ha mer??

 

-Rano

Historie del 23 # watch out (2)

 ''Hey'' sa en stemme bak deg, og da du snudde deg, sto Nicole der med et lite smil om munnen. Ikke visste du om det var et høflig smil, eller tegn på at hun ville lure deg..
___________
''Hei'' sa du og smilte. ''Okei, så.. '' sa hun men stoppet fort opp og satt seg heller ned i den myke sanden. Kanskje du endelig kunne puste litt lettet ut siden hun ikke hadde noe planer om å drukne deg. Hva ville egentlig skjedd da? ''Så hva?'' spurte du og satt deg ned du også. ''Vel. Jeg vet vi ikke har vært så veldig grei med hverandre, spesielt i det siste og på begynnelsen hvor vi hatet hverandre enormt'' sa Nicole. Hun trengte virkelig ikke ramse opp, for du husket alt veldig godt, og det bringte bare tilbake veldig dårlige minner. ''Ja, og det var virkelig noe jeg ikke hadde lyst skulle skje'' sa du lavt, men høyt nok så Nicole fikk det med seg. ''Jeg vet.. Ting ble bare så utrolig rart mellom oss, og det meste var jo fordi jeg var utrolig oppmerksomhetssyk. Og at en pen jente som deg kom på skolen og kunne ta den oppmerksomheten ifra meg var bare en tanke jeg ikke ville tenke på'' sa Nicole og krøllet seg sammen mens hun så ut mot havet. Hun var faktisk utrolig pen, det var bare den dårlige siden av personligheten som hadde ødelagt det. Hun hadde alltid en stram hestehale. 
''Syntes du virkelig det?'' spurte du sjokkert. Utrolig rart å høre selveste Nicole kalle deg det. ''Ja, hvorfor tror du jeg følte meg truet av deg?'' sa hun, og snudde seg mot deg. ''vet ikke, trodde du bare var sånn jeg. Men tusentakk, du også'' sa du glad. ''Altså, grunnen til at jeg hadde lyst til å snakke med deg nå er fordi jeg har tenkt litt. Jeg syntes begge har gått for langt, og da snakker jeg meg og Adrianna. Men.. Jeg fikk alltid så dårlig samvittighet, men ikke i begynnelsen. Mot slutten hadde jeg lyst å gi opp alt egentlig, men Adrianna fikk meg til å fortsette'' sa Nicole. ''Tuller du? Jeg trodde du var med på det meste sånn fordi du ville liksom'' sa du og stirret på henne. ''Nei. Jeg var redd for hva hun ville si, og hun har ekle planer. Hun bruker skitne knep liksom. Og er utrolig redd for mye skal skje sant?'' sa hun. ''Jeg skjønner, og setter pris på at du er ærlig med meg. Tror jeg har tatt sykt feil av deg, men Adrianna derimot..'' mumlet du. ''Ja vet.. Og jeg ville si unnskyld for alt. Altså jeg skjønner godt om du ikke vil tilgi meg på en måte, det er veldig forståelig. Men sånn at du vet det liksom'' sa Nicole og reiste seg opp.
Du reiste deg også opp og så på henne. ''Jeg tilgir deg, Nicole. Men jeg håper vi kan legge alt bak oss.'' sa du og smilte. ''Ja jeg også. Kan ikke tro du faktisk tilgir meg etter alt, setter pris på det'' sa hun og smilte. ''Bare hyggelig. Nå får jeg endelig sett hvordan du virkelig er, haha'' fniste du. ''Ja nettopp. Har alltid lurt på det samme om deg'' sa Nicole og smilte skikkelig til deg. ''Vel, sånn kan det gå da!'' sa du glad. Dere gikk vekk mot stranden og mot hotellet. Dere snakket utrolig mye, og hadde faktisk veldig mye å snakke om faktisk. Tiden gikk fortere enn forventet, og klokker var mye. Med tanken på mesterskapet dagen etter var bare helt sykt. ''Uff, klokken er åtte. Laget skal ut og spise på restaurant idag faktisk, siste dag før mesterskapet skjønner du! Tror jeg går snart'' sa Nicole. ''Ja, jeg trenger søvn, kan ikke være alt for hard heller i morgen'' sa du, og det var litt dumt at det glapp ut av deg. ''Hvorfor det?'' spurte Nicole med en vanlig og søt stemme faktisk. ''Fordi jeg er gravid'' sa du fort.
401125_10151088993850062_286835725061_21713931_876137278_n_large
Vil du ha mer? Husk, jo fortere dere kommeterer, jo fortere kommer ny del ut!
-Rano

Historie del 22 # watch out (2)

 Du reiste deg opp og gikk mot bordet hvor du kunne hente litt mat til deg selv, i samme øyeblikk reiste også Nicole seg opp og gikk mot deg, var det egentlig noe spesielt hun ville fortelle deg? Hvorfor så hun så lei seg ut? Var det bare et fake uttrykk?
________ 

Du prøvde å glemme henne, og så heller mot matbordet som var dekket av alt slags mulig god pålegg. ''Hei'' sa plutselig Nicole, og utrolig nok sa hun det ikke med en frekk stemme eller noe, men helt vanlig. Du så sakte opp på henne i hennes brune øyne. ''Hei?'' sa du litt usikkert. ''Øhm.. Jeg vet det høres litt rart ut, men dette er absolutt ikke fake. Tror du vi kan snakke sammen? Sånn senere liksom, fordi laget vårt skal trene nå etter frokost'' sa Nicole. ''Kanskje det?'' sa du veldig sjokkert egentlig, men det viste du ikke på uttrykk. ''Hva om vi møtes i kveld? Ved stranden klokken fem? Hørte dere også skulle trene skjønner du'' sa Nicole. ''Den er god'' sa du og prøvde å smile, fordi hun smilte faktisk til deg. ''Snakkes'' sa hun lavt, og snudde seg. Ingen hadde lagt merke til at dere hadde snakket sammen faktisk, og nå var du hundre prosent sikker på at dette kanskje kom til å gå bra. Du tok litt egg og bacon før du gikk bort igjen til de andre jentene. Du måte fortelle Megan dette altså, og du vekslet også blikk med Nicole av og til. Kanskje hun ville gjøre det opp?

 

''Chaz! Ryan! Lucas!'' sa du glad og klemte de. Megan hadde hentet dem på flyplassen, og nå sto dere i lobbyen og klemte hverandre. Selvom det ikke hadde gått så lang stund siden sist, var det alltid like godt å se dem. ''Så, hvordan går det med deg, *dittnavn*, da mener jeg deg og babyen?'' spurte Ryan deg rolig. ''Vel, går egentlig helt fint. Har ikke hatt noe spesielt vondt enda, men det gruer jeg meg virkelig til!'' sa du skremt. ''Slapp av, går fint! Du er sterk, hvor er Justin?'' spure Chaz. ''Han er fortsatt i New York. Tror ikke han kommer altså, han hadde noe viktig å ta seg av'' sa du litt skuffet. ''Åja.. Vel, på tide å bli litt tan og skaffe seg babes'' sa Chaz og blunket til en tilfeldig jente som gikk forbi. ''Du er rar.. Men vi må gå, trening!'' sa Megan og dro deg med opp på hotellrommet. Du fikk skiftet om til en shorts og t-skjorte, før dere endelig var på vei ned. ''Megan.. Altså, øhm. Jeg har snakket med Nicole, og skal snakke med henne på stranden alene i kveld'' sa du lavt. ''HVA!?''spurte hun og fikk helt sjokk. ''Jo altså det viser seg slikt at hun kanskje.. Eller jeg vet ikke men jeg møter opp'' sa du normalt.

 

''Enten er du helt vekke i hodet, eller så er du gal'' sa Megan sint og gikk inn i gymsalen, hvor alle de andre sto og tøyet. Du lagde en grimase, og satte i gang koreografien. Selvom den satt helt perfekt, var det bare lurt å prøve seg uansett. ''Flinke jenter! Jeg tror at vi i hvertfall kommer på topp fem'' sa du fornøyd. Megan hadde fortsatt ikke sagt noe til deg i løpet av treningen, og da alle jentene hadde gått ut, stoppet hun deg. ''Jeg lar deg ikke gå dit alene. Tenk om hun drukner deg!'' overdrev Megan. ''Gi deg, Megan!'' sa du irritert. Du løp faktisk vekk fra henne og opp på hotellrommet ditt, hvor du skiftet om til en helt vanlig shorts og topp, før du spaserte videre mot stranden. Bølgene slo mot stranden fint, mens du sto og ventet på at Nicole skulle dukke opp. ''Hey'' sa en stemme bak deg, og da du snudde deg, sto Nicole der med et lite smil om munnen. Ikke visste du om det var et høflig smil, eller tegn på at hun ville lure deg..

Justin_bieber_and_daddy_large

Hva tror du skjer? :D

 

-Rano

Historie del 21 # watch out (2)

'Hei vennen, jeg kan desverre ikke komme til Texas allikevel, jeg skulle gjerne vært der og sett at du knuste Nicole og Adriana. Men det har skjedd noe viktig som jeg ikke kan fortelle enda. Love you'' Du så bare på meldingen og ble veldig trist. ''Hva er det for noe vennen?'' spurte moren din og så ned på telefonen din. ''Justin kan ikke komme..'' sa du lavt.
_____

''Uff, det var da veldig dumt. Jeg vet du gledet deg mye til at han skulle komme og du skulle få se han igjen. Er jo tross alt en uke siden sist'' sa moren din litt trist, kanskje hun faktisk skjønte deg. ''Samma det. Jeg boarder nå jeg, okei mamma?'' sa du glad. ''Den er grei'' sa moren din og smilte. ''Hade da'' sa du glad og klemte henne. ''Hade solstråle. Og for gudsskyld, vær forsiktig'' sa moren din og klemte deg. ''Slapp av da, mesterskapet er om to dager, så jeg gleder meg, oooog jeg skal være rolig'' rettet du på deg selv. ''Flink jente, du vokser så fort. Lucas og de tar jo et senere fly, så dere får møte hverandre på hotellet i Texas'' sa moren din fornøyd. ''Jepp, hade'' sa du glad. Selv under hele flyturen hvor du hadde planlagt å ta det med ro, kunne du ikke gjøre det. Hver eneste del i kroppen var spent, og selv merket du nå at du var gravid. Babyen var jo noen uker gammel nå, og du lurte innmari på hvordan det ville gå. Hvordan alle andre ville reagere. Kanskje dere skulle offentliggjøre det for Belieberne snart? Mange rare tanker og nerver surret rundt, og før du visste ordet av det, landet du i Texas, helt alene. Megan skulle jo hente deg heldigvis siden hun hadde tatt et fly med laget.''Hallaos'' sa du fornøyd da du hadde hentet kofferten. ''Heya'' sa Megan og ga deg en klem. Dere kjørte fort til et fint og koselig hotell. 

Bilde av San Luis Resort Spa Conference Center, Galveston

Bilde av San Luis Resort Spa Conference Center, Galveston

Bilde av San Luis Resort Spa Conference Center, Galveston
*bare det er mørkt*

''Ikke dårlig altså'' sa du da du la kofferten din på rommet. ''Jeg vet! Hotellet er sykt fint. De har til og med stylings rom og sånt. Også har de en liten gymsal vi kan øve i! Men en negativ ting da..'' sa Megan og holdt litt kjeft. ''Hva?'' spurte du. Du orket egentlig ikke dårlige nyheter nå. ''Nicole og laget hennes bor her.. Sånn til informasjon'' sa Megan rolig. ''Åja. Vi får bare holde oss unna dem! Orker ikke tryne på de. Er jo i så dårlig humør fra før av'' sa du fort. ''Apropos det, skulle ikke Justin være her også nå da?'' spurte Megan og satt seg ned i sengen din. ''Jo. Men han kunne ikke komme til mesterskapet, det var tydeligvis noe veldig viktig. Viktigere enn sin kjærestes største øyeblikk'' sutret du. ''Slapp av, vi tar alt på film. Chaz, Ryan og Lucas kommer jo? De kan filme!'' la Megan til. ''Samma det vel. Jeg går og legger meg. Vi får se hva som skjer i morgen'' sa du lavt. ''Den er god, natta'' sa hun og gikk ut.

 

108767821_large

Dagen etter våknet du litt seint, men det var deilig å kjenne solen inn mot vinduet ditt. Du gikk fort ned i matsalen hvor resten av laget satt og spise. ''Hallao chics'' sa du glad. ''Hey'' svarte alle. ''Jeg har booket gymsalen til noen få timer, så kan vi trene der'' sa Megan med munnfull etterfulgt av egg og bacon. ''Goodie'' sa du, og fikk også øye på Nicole og Adrianna sitt lag som satt og spiste. Ikke var stemningen der så veldig stor heller, og Nicole så ut til å være veldig stille. Du reiste deg opp og gikk mot bordet hvor du kunne hente litt mat til deg selv, i samme øyeblikk reiste også Nicole seg opp og gikk mot deg, var det egentlig noe spesielt hun ville fortelle deg? Hvorfor så hun så lei seg ut? Var det bare et fake uttrykk?

Tumblr_lxf15joqzo1qjqw0do1_500_large

Hva tror du feiler Nicole? :)

Idag prøver jeg å avslutte historien! 

-Rano

Historie del 20 # Watch Out (2)

 ''Cheerleadingen vel? det jeg har vært borte for HVER eneste dag i flere timer denne uken!?'' spurte du og så rart på henne. ''Tuller du med meg unge dame? Du er GRAVID for svarte søren, du skal ingen steder på noe mesterskap! Og det er jeg som bestemmer. Hjemme skal du være, ingen andre steder. Nå avbestiller du de flybillettene også, for ellers gjør jeg det for deg'' sa moren din veldig sint.


 ''Mamma, du kan ikke.. Dette mesterskapet er veldig viktig'' skrek du til moren din mens hun lagde mat. ''Det er ingenting å diskutere, du skal ingen steder'' sa moren din bestemt. Du følte at du hadde bare lyst å begynne å gråte. ''Du kan ikke gjøre dette mot meg, jeg må slå Adriana og Nicole'' sa du nesten med tårer i øynene. ''Jeg bryr meg ikke om at du skal slå noen jenter, du skal ingen steder ferdig med det'' sa moren din litt lavere denne gangen. ''Er du gal?! disse jentene er djevler, det var deres feil det som skjedde med Eduardo i Italia'' sa du og så på moren din som bare sto der og kuttet grønnsaker. ''Greit jeg skjønner at du har veldig lyst til dette her, men nå skal vi først spise. Så skal jeg tenke over det mens vi spiser'' sa moren din og smilte til deg. ''Tusen takk mamma'' sa du og satt deg ned med bordet. Dere satt og spiste taco en liten stund, men det eneste du kunne tenke på var om moren din ville svare ja eller nei. 

Når du var ferdig og spise hadde du lovet moren din og rydde av bordet. Moren din gikk inn i stuen og satt seg mens du ryddet. Da du nesten var ferdig ropte moren din på deg ''*Dittnavn* kom inn her litt''. Du gjorde deg ferdig med å rydde, så gikk du inn å satt deg i sofaen med moren din. ''Hva er det mamma?'' spurte du og prøvde å smile og virke ganske glad, så hun skulle se hvor mye det betydde for deg. ''Jeg skjønner jo at dette her er ganske viktig for deg, derfor har jeg bestemt at du skal få lov å reise'' sa moren din og smilte til deg. ''Seriøst?! tusen takk mamma, du er verdens beste'' sa du og ga henne en god klem. ''Nå må du skyndte deg å pakke da'' sa moren din mens hun så på tv. ''Nei, det har jeg nok allerede gjort'' sa du og smilte lurt til moren din. Hun bare smilte tilbake og lo litt. ''Når går flyet ditt da?'' sa moren din og så på klokken. ''Det går klokken 7'' sa du og gikk opp for å hente tingene du hadde pakket. Du satt de i gangen så du kunne være ute i god tid uten å stresse.

Da klokken var 5 skulle moren din kjøre deg til flyplassen. Da dere satt i bilen snakket dere om alt mulig, og moren din var egentlig fortsatt litt skeptisk til at du skulle dra. Hun snakket bare om at du måtte være forsiktig og ikke finne på noe tull. ''Jeg har skjønt det mamma'' sa du og skrudde på radioen for å slippe å høre på maset. Da kom jo selvfølgelig 'Somebody To Love' på radioen og du begynte å synge med. Da dere kom fram til flyplassen ble moren din med deg inn for å hjelpe deg å sjekke inn og si hade. Det var lang kø for å sjekke inn, men da det nesten var din tur fikk du en melding du ikke skulle ønske du fikk. ''Hei vennen, jeg kan desverre ikke komme til Texas allikevel, jeg skulle gjerne vært der og sett at du knuste Nicole og Adriana. Men det har skjedd noe viktig som jeg ikke kan fortelle enda. Love you'' Du så bare på meldingen og ble veldig trist. ''Hva er det for noe vennen?'' spurte moren din og så ned på telefonen din. ''Justin kan ikke komme..'' sa du lavt.
 Unnskyld for litt kjedelig del, men det skal bli mer spennende i de neste. Og jeg skal forresten avslutte historien i helgen :)


-Rano 

Historie del 19 # watch out

 ''Samme gamle Chaz..'' fniste du. Alle fikk vist hver av triks og du syntes det var dødsbra. Alle hadde det så utrolig koselig, helt til døren åpnet seg og noen lange bein kom inn. Selvfølgelig, hvem andre kunne det være enn folk som prøver å ødelegge?
__________________

''Det er et lukket sted'' sa du mens lyden av ekkoene av skoene til Nicole og Adrianna som traff gulvet hardt. ''Åh? For meg ser det ut som en fest'' sa Nicole og bærte opp en chips pose. ''Hah, man kommer ikke så langt med cheerleadingen om man skal spise så pass junkfood lille venn'' sa Adrianna og krysset armene. ''Ja, men i forskjell til dere så ser det ikke ut som vi har spist junkfood'' sa Megan og alle lagde lyder. ''BURN!'' ropte Chaz og pekte mot dem. Du kunne selv ikke lavær å le. ''Kjeft'' sa Nicole. ''Nei, kan dere gå ut av bygningen?'' spurte du og kom fram du også. ''Åh, kom du endelig ut av skallet?'' fniste Adrianna mot deg mens de lysebrune krøllene hennes dekket halve fjeset. ''Jah, men ser ikke ut som du har gjort det. Få vekk dyret fra trynet ditt da'' sa du og krysset armene mens Megan sto vet siden av deg og ga deg en high five. 

 

''Samma det, vi ville bare komme for å si lykketil. To uker igjen til mesterskapet, jeg gleder meg så pass til å se hvordan *dittnavn* skal hjelpe dere med det. Hun er ikke ansvarlig nok engang'' fniste Nicole og krysset armene. ''Hah, du skulle bare visst'' lo du og tenkte på det som levde inni meg. Ikke ansvarlig nok? Om mindre enn ni månder skulle du jo bli mamma for en liten baby hvis alt gikk helt fint! ''Lol, er jo ikke sånn at du skal føde en unge heller. Lykketil, vårt nummer blir garantert bedre assa, byeee'' sa Adrianna og ga deg et stygt blikk før hun fikk med seg Nicole også. Nicole gikk med, men hun snudde seg og så ut til at hun skulle si noe viktig til deg, men istedenfor lukket hun igjen munnen og gikk ut. Dere ventet og var helt stille helt til dem gikk ut. ''Faen for noen tapere da..'' sa du og ristet på hodet. ''Totally agree'' sa Megan og ristet på hodet. De andre var nokså helt enig. 

2 uker senere

''Serriøst mamma?'' ropte du fra kjøkkenet. Selvfølgelig hadde moren din og faren din komt hjem fra Los Angeles mye tidligere for å besøke deg. Sånn kan det gå når man har sagt til moren sin at man er gravid. ''Ja vennen, du vet hva jeg syntes om at du bruker så pass mye penger på teite ting'' sa moren din etter du hadde vært på en skikkelig shoppingsrunde med Megan. ''Unnskyld mamma.. Men jeg måtte jo shoppe litt til mesterskapet! Vi flyr til Texas i kveld klokken syv!'' sa du bestemt. ''Unnskyld meg? Hvilke mesterskap?'' spurte moren din skikkelig strengt. Dere var jo selvfølgelig helt alene hjemme akkurat nå fordi de andre var ute for å kjøpe inn siste ting. ''Cheerleadingen vel? det jeg har vært borte for HVER eneste dag i flere timer denne uken!?'' spurte du og så rart på henne. ''Tuller du med meg unge dame? Du er GRAVID for svarte søren, du skal ingen steder på noe mesterskap! Og det er jeg som bestemmer. Hjemme skal du være, ingen andre steder. Nå avbestiller du de flybillettene også, for ellers gjør jeg det for deg'' sa moren din veldig sint.

Beliebers-bieber-fever-fans-justin-bieber-performing-favim.com-122228_large

Hva tror dere skjer? ;O

 

Btw. Jeg hoppet over til to uker senere, siden dere egentlig ikke gjør noe annet enn å trene! :D Vil dere ha mer?

 

-Rano

Historie del 18 # watch out

''Det gikk da bra'' sa Justin og knep hånden din. ''Mye bedre enn forventet, men jeg vet om en som ikke kommer til å reagere så bra.. Tror jeg'' sa du. Rett etter du hadde sagt det, så-''-Er det sant det Pattie sier?'' spørr en stemme i døren, Lucas med en beskymret Ryan bak seg.
_________________ 

Du snudde deg mot Ryan og Lucas som sto med armene i kryss og så på deg og Justin. ''Lucas..'' sa du lavt og ventet på at han skulle brøle mot deg, men du lukket øynene for sikkerhetsskyld. ''Skal.. Du virkelig bli mamma?'' spurte han meg igjen, men faktisk med en rolig stemme. Wow, det skulle du virkelig ikke trodd. ''Mhm..'' nølte du og så opp på dem, nå følte du deg litt sterkere. Lucas gikk vekk fra Ryan og gikk inn mot deg. Justin reiste seg opp og gikk mot Lucas, bare for å beskytte deg. ''Slapp av Justin..'' sa Lucas og smilte til Justin. Justin så nesten litt sjokkert ut da han flyttet seg, mens Lucas bare gikk mot deg og omfavnet deg. ''Det skal gå bra lil sis'' sa han rolig i øret ditt. ''Eyy, jeg er ikke lil sis! Vi er faktisk like gamle, Lucas. Tvillinger you know!'' sa du og slo han lett på brystet. ''Ææ, greit! Sis da'' sa Lucas og smilte til deg. ''Sorry bro.. For at jeg ikke fortalte til deg før nå'' sa Justin og så opp mot en skuffet Ryan.

 

''Er jo skuffet for det ja.. Når Chaz har fått vite det men ikke meg'' sa Ryan enda mer skuffet. ''Var aldri meningen Chaz skulle få vite det heller Ryan. Vi prøvde å holde det så tett som mulig'' sa du for Justin. ''Ja ja jeg skjønner det jo veldig godt. Jeg visste jo at hvis det ville skje noen gang, så ville dere holdt tett om det. Så jeg er så og si ikke sur! Men neste gang.. Kan dere ikke si det til meg istedenfor å gjemme det? For jeg følte meg nesten litt outsider nå. Eller jeg har gjort det i det siste'' sa Ryan og kom inn på rommet han og. ''Ikke gjør det Ryan, og for å vise det kan jo vi alle dra ut i kveld?'' sa du og reiste deg opp. ''Ja okei, god idé.'' sa Ryan og smilte. Du åpnet armene dine, så Ryan skulle komme og gi deg en god klem, og det gjorde han. ''Takk for den'' sa han og smilte. ''Bare hyggelig'' sa du og smilte. ''Kom her bro'' sa Ryan og ga Justin en klem, dere fikk gjort veldig mye sammen, blandt annet snakke ut om det, og den beste delen var at Lucas faktisk ikke var sur! ''Vel, alt er helt fint for moren din, men kom som et sjokk. Bedre at du ringer henne senere idag'' sa Pattie og smilte.

 

Du ble fort skrevet ut av sykehuset, og det hadde allerede blitt kveld. Du hadde også fått en melding av Megan. ''Slapp av og ta det med ro med babyen. Vi på laget har settet sammen veldig mange forskjellige og kule triks! Du får se i morgen, love you<3 vi overnatter i gymmen idag btw. Du kan ta turen innom også?(A)'' hadde hun skrevet. ''Jepp, kommer innom<3'' skrev du tilbake. ''Kan dere kjøre meg hjem? Må hente litt klær og sånt, skal i gymmen idag! Jentene har noe å vise meg'' sa du glad. ''Den er god, men vi henter Chaz og'' sa Justin fornøyd.

Tumblr_ljjkxipgpk1qad2wmo1_500_large

Du tok på deg en fin kjole, ettersom du ikke fikk trent idag uansett. ''Du ser nydelig ut! Og du har ikke fått utover mage enda'' sa Chaz og poket magen din. ''Serriøst Chaz? Hvor feit tror du jeg kommer til å bli eller?'' spurte du. ''Akkurat som morra mi'' sa Chaz og blunket. ''Chaz! Babyen er bare noen få uker gammel, og den var veldig frekk mot moren din!'' sa du og slo til han. ''Eyy, unnskyld! Skulle bare dramatisere, hallao liksom?'' sa Chaz og poket magen din enda engang.

 

''Hey jenter'' sa du og åpnet døren til gymsalen. Alle hadde tatt med seg soveposer, og selvfølgelig masse snop og annet type snacks. ''DETTE HER ER HIMMELEN!'' ropte Chaz. Alle snudde seg mot Chaz med et stort spørsmålstegn. ''Hallao? Jenter, cheerleadere og MAT'' sa Chaz og løp mot chipsen. ''Samme gamle Chaz..'' fniste du. Alle fikk vist hver av triks og du syntes det var dødsbra. Alle hadde det så utrolig koselig, helt til døren åpnet seg og noen lange bein kom inn. Selvfølgelig, hvem andre kunne det være enn folk som prøver å ødelegge?

374211_216642275085861_114549081961848_479750_148966761_n_large

Yup yup, vil dere ha mer? :)

 

-Rano

Historie del 17 # watch out

Denne uken er bloggingen på topp, selv uten PC. 


Betyr virkelig kjempe masse. Men det er en nyhet jeg må fortelle deg!'' sa du og prøvde å smile. Ansiktsutrykket hennes var ikke til å skryte av. ''Hva?'' spurte hun beskymret. ''Jeg.. jeg er gravid, med Justin så klart'' sa du.
__________

Pattie så helt vekke ut, med tomme ansiksutrykk som skremte deg veldig. Hva hadde du gjort nå? Hadde du sagt det rett fram? ''Mamma..'' sa Justin som hadde sett det samme utrykket til Pattie, begge så nervøst på henne. ''Jeg.. Jeg kan ikke tro det'' sa Pattie og ristet på hodet. ''Det var aldri meningen du skulle få vite på den måten. Men det var så vanskelig, og det er ikke så lenge siden jeg fikk vite det selv nemlig. Har hatt det veldig vanskelig'' sa du lavt. ''Ja..'' mumlet hun og satt seg ned på en stol. Hun så tomt ned, som om hun var veldig i sjokk, noe hun garantert var også, hun skulle jo bli bestemor så tidlig. ''Pattie.. Jeg er så lei for det. Jeg.. Har liksom tenkt abort, men da vet jeg at jeg vil angre senere også'' sa du lavt. ''Nei, nei du må aldeles ikke tenke sånt, *dittnavn*'' sa Pattie rolig og så opp på deg. Selv det ble ansiktet hennes fikk deg til å føle deg litt bedre nå, at du muligens hadde Pattie sin side av denne saken var virkelig en herlig følelse. ''Det er bare tanken som er sjokkerende, og litt skuffende også. Men samtidig veldig glad'' sa hun og smilte.

 

''Jeg skjønner at du er skuffet mamma.. Vi trodde vi brukte prevesjon, men så.. Ja'' nølte Justin og så litt opp i taket. Han ville sikkert ikke møte sin egen mors blikk. ''Ja, det er nok der jeg er litt skuffet. Du gjorde samme tabbe som meg, og få unge da jeg var veldig ung. Men samtidig så er det noe jeg aldeles ikke angrer på, ettersom jeg fikk deg Justin. Og du er jo det beste som har hendt meg i mitt liv'' sa Pattie. Justin smilte stort og omfavnet moren skikkelig, som aldri før. ''Ntaww'' sa du og smilte. Du prøvde å reise deg, og klarte det fint selvom det gjorde litt vondt. Du gikk bort til dem og ga dem en skikkelig klem også. ''Jeg elsker dere to, og at dere er sammen er fint. Men det er en hard opplevelse, spesielt for *dittnavn* senere i denne så kalte perioden. Justin, hun trenger deg til en hver tid, uansett hvor du er. Karrieren går fortsatt som før'' sa Pattie.

 

''Takk for at du er her for oss'' sa du glad. ''Alltid, *dittnavn*.'' sa hun og kysset deg på kinnet. Nå visste Pattie det, men det gjenstod at Ryan og Lucas skulle få vite. Og Justin sin familie som var her, som bestod av faren, søsken og besteforeldrene. Dine foreldre var også nødt til å få vite det. ''Vel, jeg tror jeg må ta en lang telefon med moren din jeg, *dittnavn*. Også får vi vel se når det kommer til resten hvordan de reagerer. I mellomtiden går jeg ut'' sa hun og reiste seg opp. ''-Og du må hvile litt hvis du skal øve til mesterskapet'' sa Pattie litt strengere til deg.''jada'' fniste du og satt deg ned i sengen. Pattie la telfonen ved øret og gikk ut døren. ''Det gikk da bra'' sa Justin og knep hånden din. ''Mye bedre enn forventet, men jeg vet om en som ikke kommer til å reagere så bra.. Tror jeg'' sa du. Rett etter du hadde sagt det, så-''-Er det sant det Pattie sier?'' spørr en stemme i døren, Lucas med en beskymret Ryan bak seg.

Justin-bieber-zdjecie_large

Hva tror dere skjer? Btw. Hhistorien avsluttes snart tenker jeg, skal prøve å få den avsluttet snart ihvertfall.

 

 

-Rano

Historie del 16 # watch out (2)

JEG MÅ SI AT JEG FORTSATT IKKE HAR TILGANG TIL PC. Skal kjøpe pc med pappa og mamma i morgen. Så da får vi se hvordan bloggingen blir! Nyttårsforsett er jo at bloggingen skal bli mye bedre, så vi får se med pc-en i morgen.


Han fiklet utrolig med maskinene og tok en del gelé på magen din, før han endelig la det som så ut som en fjernkontroll oppå magen din. Mens Justin holdt deg i hånden på den ene siden, var du alikevel nervøs. ''Så.. lever den!?'' spurte du nervøst. Legen snudde seg, og ga deg et blikk som du ikke helt kjente igjen hvordan du skulle reagere.

____________

''Ja den lever'' sa han og smilte til deg. Du merket du ble utrolig lettet inni deg, og Justin ble like glad som deg. ''Da blir jeg pappa likevel!'' sa Justin fornøyd med alt. ''Ja, og jeg blir mamma'' sa du litt nervøst. ''Litt dumt at du ikke har komt og besøkt sykehuset når du har en baby inni deg. Fra nå av må du komme hver månde for å sjekke hvordan babyen har det, okei? Veldig viktig. Ellers kan tilstanden til babyen være dårlig'' sa legen alvorlig til deg. ''Jeg skjønner, men kan du forklare hvorfor jeg begynte å blø?'' spurte du litt nervøst. ''Mhm, helt normalt om du faller hardt. Og jeg vil ikke anbefale deg hard påkjøring med cheerleading, okei? Du kan være med på en del, men pass på, ikke noe spaghat eller hopp i luften. Babyen var faktisk i litt dårlig tilstand, men går bedre med den nå. Vær forsiktig'' sa legen alvorlig. ''Ja, ja jeg skal være forsiktig'' sa du skuffet. Det eneste du gruet deg til nå, var faktisk å forklare til resten hvorfor du ikke kunne være med så mye på mesterskapet.

 

''Vel, jeg lar dere være. Skal jeg gi nyheten videre til de andre?'' spurte han og reiste seg opp fra stolen sin. ''NEI'' ropte du og Justin i kor. ''Merkelig at dem ikke vet det enda, det bør du skjønner du. Du trenger all den støtten du kan få nå. Og en ting til, hold dere litt unna samleie de første dagene'' sa han og smilte til deg, før han endelig forsvant ut døren. ''Så bra det gikk bra med den'' sa Justin og kysset deg på magen. ''Ja, men Justin.. Jeg er nervøs nå altså'' sa du litt redd. ''Det skjønner jeg, men vi er 17 år og klarer oss fint'' sa han og smilte. Fint at Justin faktisk var så støttende. ''Men hva med folk rundt oss?'' spurte du igjen. ''Vel.. Familien er nødt til å støtte oss, hvis ikke så er de ikke en ekte familie. Venner, vel, det samme egentlig! Karrieren skal gå som planlagt, men skal også være med babyen uansett. Vi holder sammen!'' sa Justin glad. ''Ja, ja okei. Men jeg beskymrer meg for.. Mesterskapet, Adrianna og Nicole'' mumlet du.

 

''Årgh.. Drit i de!'' sa Justin irritert. ''-Dette er fuckings ditt liv, ikke dems. De kan si så mye de vil til deg, men hvis de gjør det, tweeter jeg om det så de ikke får det bra!'' sa han nesten andpusten. Du hadde aldri sett Justin så irritert før, men du skjønte jo han selvfølgelig. ''Justin, ro deg ned'' sa du lavt. ''Sorry.. Det er bare det at de ødelegger så forferdelig for oss'' sa Justin trist. ''Skjønner, men-'' ''-Hei, går det bra med deg?'' spurte Pattie som kom inn døren til dere, hun hadde ikke banket på heller. Justin ble stille, og prøvde å skifte ansiktsutrykk. Skulle du fortelle henne det nå? Og det så ut som Justin tenkte det samme, så han ga deg et lite nikk og holdt deg i hånden. ''Ja, helt fint Pattie. Takk for at du bryr deg og er her for oss! Betyr virkelig kjempe masse. Men det er en nyhet jeg må fortelle deg!'' sa du og prøvde å smile. Ansiktsutrykket hennes var ikke til å skryte av. ''Hva?'' spurte hun beskymret. ''Jeg.. jeg er gravid, med Justin så klart'' sa du.

Caitlin-her-mom-pattie-mallette-justin-bieber-s-mom-caitlin-victoria-beadles-17274821-480-720_large

Randomt bilde av Pattie..

Hvordan tror dere Pattie oppfører seg nå som dere har sagt nyheten?

 

Btw. Jeg må virkelig beklage IGJEN for at jeg ikke har pc.

 

-Rano

Historie del 15 # watch out (2)

Har fortsatt ikke pc, men skal kjøpe pc med pappa på mandag! so yey me! Idag er det nyttårsaften som = fest og ha det morro. Derfor tenker jeg ikke på bloggingen!

Btw. Så hopper jeg litt i historien! Jeg vet at man ikke er så sikker på om man er gravid før flere dager etter osv. Men da ville historien tatt en evighet! Og det orker jeg ikke :)


''Shit, *dittnavn*! GIKK DET BRA!?'' ropte alle jentene og løp mot deg. Selvfølgelig gikk det ikke bra.. Ikke bare vridde du deg forferdelig i smerter, men du blødde som faen. Betydde dette over for deg og babyen? Hva ville skje!?

______________________

''Hjelp henne!'' sa Megan i full panikk mens du lå der. Blodet som hadde komt, var garantert på grunn av babyen. Ellers ikke til vanlig. ''Hvorfor blør hun? det er jo ikke normalt'' sa Lily til deg mens du lukket øynene. Du hadde så pass vondt at du ikke klarte å snakke heller. ''Samma det, ring ambulansen for faen'' sa Megan irritert. Du var sikker på at hun ikke ville nevne noe om graviditeten til de andre, så da var det bedre å holde kjeft. ''De kommer hvert øyeblikk'' sa Vanessa, en annen mørk jente som gikk på laget. ''Bare jenter.. Øv på noe annet. Husk at mesterskapet er veldig viktig. Jeg befaler dere å gå i grupper. Finn på noen avanserte koreografier, vi flytter inn i gymsalen i morgen. Det blir en hard uke'' sa Megan og hjalp deg opp. ''Det går fint, *dittnavn*. Babyen kommer til å overleve!''hvisket Megan støttende. Du skulle hørt på Justin, ikke gjort avanserte hopp. Men nå.. Nå var du nesten sikker på at babyen var helt død. Det var utrolig trist med tanken på at du faktisk gledet deg utrolig til det, selv etter det andre kom til å si. Ambulansen kom, og ikke lang etter lå du i en god og varm seng med flere leger rundt deg.

 

''De andre er nødt til å gå ut'' sa en lys liten dame lege til Megan og Amber som hadde blitt med til sykehuset. De nikket forsiktig mens du prøvde å vri deg litt til siden for å ligge mer behagelig. ''Vel.. Skal vi se. *dittnavn&etternavn*, right?'' spurte legen og ga deg et lite skeptisk blikk. ''mhm'' mumlet du lavt. ''Så, jeg vet ikke om du helt vet det, men siden vi gjorde en del tester på deg og en undersøkelse, viser det at du er gravid, at det er noe inni deg. Har du hatt samleie i det siste?'' spurte hun litt høyt, kanskje fordi hun var redd du ikke ville tolke det. ''Ja.. Ja det har jeg. Og jeg vet at jeg er gravid!'' sa du lavt. ''Men hvordan falt du?'' spurte hun misstenksomt. ''Cheerleading. Jeg er jo en cheerleader.. Så skulle jeg vise fram et triks, også tok ikke de under meg helt imot fordi de var så få.. Også falt jeg og begynte å blø'' sa du og begynte nesten  å gråte ved tanken på alt. ''Uff da.. Du begynte å blø. La meg se her..'' mumlet hun og noterte på arket sitt. ''Hvordan tror du det går med babyen?'' spurte du nervøst. ''Det kan jeg dessverre ikke svare på. Vi skal undersøke deg straks med ultralyd, så ja.. Men det låter, for å være helt ærlig, ikke godt'' sa hun og smilte skjevt til deg.

 

''Mhm, takk..'' sa du lavt. ''Er pappaen til stede? han bør nesten være det'' spurte hun. ''Han kommer vel snart, sa Megan til meg.. Så ja'' sa du og reiste deg opp. ''Okey fint. Skal høre med en lege om å få tatt ultralyd med deg nå snart. I mellomtiden ikke stress, det kan ikke være bra for babyen om den lever fortsatt'' sa hun beskymret. Du nikket forsiktig mens hun gikk ut, og noen få sekunder senere kommer Justin inn. ''*dittnavn*!'' ropte han og lukket døren. Han omfavnet deg skikkelig og kysset deg. ''Jeg fikk ikke engang tatt på meg sokker! Går det bra med jenten min?'' spurte han og strøk deg i pannen. ''Nei Justin.. Babyen er kanskje død'' sa du mens du presset kroppen til Justin mot deg, og la hodet ditt ved magen hans. ''Det går bra. Because..i close my eyes.. and pray'' sang Justin for deg. Noe som gjorde deg litt mindre nervøs. ''Hei, dere må være *DT* og Justin. Jeg er Mr.Houston og skal ha ultralyd med deg. La meg se her..'' sa han og så på deg. Han fiklet utrolig med maskinene og tok en del gelé på magen din, før han endelig la det som så ut som en fjernkontroll oppå magen din. Mens Justin holdt deg i hånden på den ene siden, var du alikevel nervøs. ''Så.. lever den!?'' spurte du nervøst. Legen snudde seg, og ga deg et blikk som du ikke helt kjente igjen hvordan du skulle reagere.

Bieber-fever-justin-bieber-27944808-863-690_large

VIL DERE AT UNGEN SKAL OVERLEVE? HVORFOR/HVORFOR IKKE? :D

 

 

-Rano

Historie del 14 # watch out (2)

Alfredo sto og blåste på en fløyte mens flere av danserne bråket. Kenny med sitt gode humør hilste på Justin igjen, og fler var samlet enn du trodde. Det banket i hjertet ditt nå, det overdøvde all bråket. Svimmelheten kom fram, og du merket en ekkel bølge av kvalmhet. Så utrolig bølgete.. Hjertet dunket hardt.. Alt gikk i surr for deg. ''*dittnavn?*'' hørte du en stemme si, før alt ble svart.
__________________

''Ikke spis over henne, Chaz!'' hørte du stemmen til Justin si. ''Unnskyld'' sa Chaz og du hørte noen fottrinn gå vekk fra deg. Så flaut at du klarte å besvime rett før du skulle gjøre deg kjent med familien til Justin, hvorfor gikk det i surr for deg? kvalmen som tok over kroppen din, hodepine.. Uff. For mye skjedde på engang. ''Hun er så søt.. Selv når hun har besvimt'' sa Justin sin stemme. ''Vi har skjønt det.. Bare la henne være litt nå, hun trenger å hvile. Utrolig rart at hun har vondt i hodet og sånt. Kanskje hun burde besøke sykehuset'' sa Pattie.  ''mmm'' mumlet du og gjorde en liten bevegelse, bare for å vise de andre at du hadde våknet. ''Hun er våken, takk og lov'' sa Justin og holdt hånden din. Du åpnet øyenlokket og så alle menneskene rundt deg. Faren til Justin sto beskymret over deg rett bak Justin, mens hele crewet, besteforeldrene, Pattie, Chaz, Ryan, Lucas og  Megan sto i et hjørne. ''Ja jeg er våken'' sa du og reiste deg litt opp for å sitte mer komfertabel. ''Hvordan føler du deg?'' spurte Jeremy, faren til Justin. ''Litt hodepine, men ellers helt fint. Beklager jeg ødelagte stemninge.. Var ikke med vilje'' sa du dumt. ''Er du helt dum eller? Er jo ikke noe du kan for! Kom her lille venn'' sa Jeremy og hjalp deg litt opp. ''Tusentakk'' sa du og smilte til han.

 

''Bieber!'' sa en jentestemme, og Jazmyn kom løpende mot Justin. Han smilte søtt til henne og bærte henne opp, mens Justin snudde seg rundt mot deg med Jazmyn. ''Vet du hvem dette er jenta mi?'' spurte Justin og lagde barne stemme. ''-Det er min nydelige kjæreste, *dittnavn*. Er hun ikke fin?'' spurte Justin og kysset Jazmyn. ''Prinsesse'' sa Jazmyn og så på deg med de fineste øynene, akkurat som broren sin jo! ''Aw, du er så søt lille venn'' sa du og tok imot Jazmyn. De andre begynte å bable i vei mens du satt med Jazmyn på fanget og sang for henne. ''bieber kyss'' sa Jazmyn. Justin smilte mot deg mens han lente seg over sofaen og kysset deg på leppene, følsomt. ''Går det bra med deg?'' spurte Justin deg. ''Ja, mye bedre. håper du likte overraskelse'' sa du og smilte. ''Jeg elsket den babe'' sa Justin og kysset deg på pannen. ''Prinsesse og prins'' sa Jazmyn og fniste. ''Aw, hun er så søt!'' sa du og la henne på gulvet. Jeremy kom fort bort til deg og Justin. ''Dumt jeg ikke fikk hilst skikkelig på deg, jeg er Jeremy!'' sa Jeremy og håndhilste. ''Jeg er *dittnavn*, og-'' ''-Ja jeg vet en hel del om deg. Du kan vel tenke deg hva de siste lange samtalene til meg og Justin har gått utpå?'' fniste jeremy og nikket mot Justin.

 

''Pappa!'' sa Justin fort. ''Søtt, men jeg må gå nå.. Uff, cheerleading. Er mesterskap om to uker, Justin. Må jobbe hardt'' sa du og reiste deg opp. ''Med hodepine, og alt det andre?'' spurte Justin og la litt press på det andre, du skjønte jo godt hva han mente. ''Ja jeg må, Justin. Det klarer seg!'' sa du og la press på 'det'. Justin nikket og fulgte etter deg ut i gangen, så ikke de andre skulle virke enda mer misstenksomme. ''Megan kommer du?'' spurte du Megan. Hun nikket og fulgte etter deg og Justin ut i gangen. ''Ikke kjør hardt på! Jeg vil ikke miste den..'' sa Justin beskymret. ''Slapp av'' sa du og kysset han.

 

Dere fortet dere til gymsalen, hvor alle de andre jentene var samlet. ''Hey girls! Vel.. Idag skal vi lære å stole på hverandre. Dere vet vel de proffe cheerleadere som blir bært opp i luften og gjør forskjellige triks? Det skal dere lære dere. Og siden jeg vet at Lily og Amber er flink til å ta imot når jeg er i luften, skal jeg vise dere hvordan det gjøes. Men husk.. Det er ikke alltid like lett å ta imot, og ikke alltid like lett å stole på personene som skal ta deg imot når du er i luften. Men sånn skal det gjøres.. Vanligvis skal det være fler personer da'' sa du og fikk Amber og Lily bort mot deg. De klarte å bære deg opp, sånn at du sto veldig høyt oppe. Du følte deg veldig trygg hvor du sto. ''Skal vi prøve et hopp? Jeg tar spaghat i luften, også skal Amber og Lily ta meg imot.. Som dette'' sa du og gjorde deg klar. De hjalp deg med å få sats, og du tok spaghat i luften. Men akkurat da du gjorde deg klar for en perfekt landing, gikk alt galt, og selvfølgelig landet du hardt på gulvet. ''Shit, *dittnavn*! GIKK DET BRA!?'' ropte alle jentene og løp mot deg. Selvfølgelig gikk det ikke bra.. Ikke bare vridde du deg forferdelig i smerter, men du blødde som faen. Betydde dette over for deg og babyen? Hva ville skje!?

090640p-7190-0dan1984_large

Hva tror du skjer? :O vil du ha mer?

 

-Rano

Historie del 13 # watch out (2) lang del

 ''Aw, jeg gjetter det går fint mellom dere!'' sa Megan. ''Jepp, er utrolig fornøyd!'' sa du fornøyd. ''Men en liten ting. Datoen er komt for mesterskapet, og der er om noen få uker, *dittnavn*! 30.Juli! Og det er kun to uker til. Noe som vil si hard kjøring!'' sa Megan. ''Kødder du?'' spurte du irritert. ''Nope.. En liten ting til..'' sa Megan.
______________

''Hva?'' spurte du. ''Hard påkjøring framover nå. Okei? Vi må love hverandre. Forresten så anbefaler jeg å dra til sykehuset for å se hvordan det går med babyen'' sa Megan fort. ''Ja vet.. Jeg er nødt til å skaffe time der! Men i morgen har jeg ikke tid. Faren til Justin kommer, og det skal bli en stor overraskelse! Jeg føler jeg skylder han en overraskelse etter så mange ganger så.. Ja du skjønner! jeg tar turen dit i overimorgen'' sa du fornøyd. ''Greit, men etter overraskelsen i morgen er det cheerleading! Ikke glem det da, for serr.. Vi har to uker på oss å lage en koreografi! Vi er serriøst nødt til å flytte inn i gymsalen, noe jeg forresten har prøvd å overtale mamma om, men hun-'' ''-Megan! Rolig!'' avbrøt du henne. ''Unnskyld.. Du vet av og til når jeg bare babler i vei som et helvette, og plutselig så ja..'' sa Megan. ''Greit jeg har skjønt det nå lillevenn, vi snakkes i morgen'' sa du glad. ''Okei, hade babe'' sa hun og lå på. Du smilte for deg selv og kjente også et skikk av kvalme i kroppen din, men prøvde å overbevise deg selv om at det gikk fint. Du hadde trang på å spise, så du satt med guttene og spise som bare det.

 

''Jeg går i studio jeg, bare sov lenger om du vil. Vi snakkes'' hørte du Justin sin stemme sin før han kysset deg på pannen. Gårsdagens kveld hadde blitt skikkelig guttekveld, og Justin og resten av guttene hadde bare sovet over. ''Greit, kos deg!'' sa du trøtt. Justin gikk ut av rommet mens du snudde deg for å sjekke klokken. Greit, den var ikke mer enn tolv. Endelig god tid på å bruke litt på seg selv og dusje. Du reiste deg sakte opp fra den gode sengen din, og hadde på følelsen at det kom til å bli en fin dag. Solen skinte fint en dag i juli, og det kunne absolutt ikke bli bedre. Overraske Justin, hard påkjøring med Cheerleading, også i morgen, endelig få vite noe om ungen inni deg.

Tumblr_lpzf8jaz0s1r0ukumo1_250_large

 

''God morgen sis'' sa Lucas som satt på kjøkkenet med Chaz og snakket. Du hadde helt vått hår, men var utrolig sulten og keen på litt mat. ''God morgen gutter'' sa du i strålende humør. ''Du må jo være glad altså! En spesiell grunn til det?'' spurte Chaz. ''Selvfølgelig er jeg glad. Og ja.. Jeg skal overraske Justin idag. Faren hans kommer idag sammen med lillesøsteren og lillebroren! Jazmyn og Jaxon. Aw, jeg gleder meg sånn til å se dem'' sa du drømmende og håpet sterkt at de ville like deg. Hvor flott ville det ikke vært isåfall? ''joda, kos deg lil sis!'' sa Lucas og lo av deg. ''Serr, skaff deg en kjæreste.. Anyway, kom bort til Justin cirka klokken tre. Det er da vi overrasker han'' sa du fornøyd. ''Ja greit, vi har skjønt det'' sa Lucas. ''Surpromp'' sa du. ''Søsken kjærlighet altså..'' sa Chaz og ristet på hodet mens han tok og spiste enda mer cornflakes.

 

Etter en god frokost gikk du opp på rommet ditt. Du hadde bestemt deg for å gå i de samme klærene som du brukte etter dusjen, det eneste du nå skulle gjøre var å føne håret, også rette det kjempe fint, kanskje legge ved en liten flette også.

Tumblr_ltc06ji3mj1r3zfqdo1_500_large

 

''Jeg går nå gutter, kos dere. Og ikke glem det!'' sa du og løp ut døren. Du hadde gjort ferdig treningstøy og tatt dem med deg, så du bare kunne dra videre på trening etter det, genial var du til tider. Du tok bilen din og kjørte fort til huset til Justin, hvor Pattie sto i hagen og stresset. ''Hei, du kom!'' sa hun og ga deg en klem. Søte Pattie var kledd i en blomsterkjole og hadde håret i hestehale. Hun virket nesten mer opprømt enn deg. ''Så, jeg gleder meg forferdelig til de kommer. Når Justin kommer, ta han heller med ut på iskrem spising eller noe sånt, okei? Han må IKKE gå inn i huset. Litt forandring i planene. Bare vær hjemme med han presist klokken kvart over tre'' sa Pattie. ''Den er god, han kommer hjem om cirka fem minutter, og da er klokken to. Men vi preikast'' sa du og ga henne enda en klem, før hun tuslet bort til bilen sin og kjørte mot flyplassen. Du derimot ventet utenfor huset til Justin, og ventet på at han skulle komme hjem.

 

''Hei hva gjør du her?'' spurte Justin litt overrasket da du kom hjem. ''Vel. Jeg tenkte vi kunne gå ut i byn og spise litt is kanskje?'' la du til. ''Jo, perfekt. Skal bare inn med noen poser her..'' sa Justin. ''Øy.. Justin.. My homie'' sa du og tenkte hvor dum du så ut nå. Justin så skeptisk på deg. ''My homie?'' fniste han. ''Øhm. Ja, nytt kallenavn! kom igjen, vi går og spiser is!'' sa du bestemt og dro han med deg inn i bilen, nesten som han ble kidnappet. ''Du skremmer meg av og til'' sa Justin og lo. ''Unnskyld for at jeg elsker iskrem da'' lo du. ''Sånn kan det gå når kjæresten min er gravid'' mumlet Justin, nesten litt stolt over at han skulle bli far, aw. Dere kjørte rundt i Atlanta og så dere rundt. I byen var det mye gøy underholdning, men over halvparten av tiden ble brukt på å gjemme seg for paparazzier, men også ta bilder med fans. ''Sånn, værsågod! Dream big and never say never'' sa Justin og ga den siste signaturen til en liten søt jente. ''Da kan vi dra hjem'' sa du glad og sjekket klokken. ''Jepp'' sa han stolt.

 

Dere kjørte hjem, og du sjekket klokken. ''Og her er vi'' sa du fornøyd og stoppet bilen. Klokken var akkurat 15:14, så det var jo nesten presist. ''Bare gå inn du'' sa du og prøvde å senke farten. Da Justin åpnet døren, kunne du høre 'OVERRASKELSE!' kjempe høyt, og en vettskremt Justin. ''WOW, PAPPA!'' ropte Justin og klemte faren sin. En flott mann som sto med en liten skjønn gutt i den ene armen. En liten jente, som du tenkte var Jazmyn holdt rundt beina til faren sin. ''Jazmyn! Jaxon!'' sa Justin overrasket. Men ikke var det bare faren og barna, men også besteforeldrene og resten av crewet. Alfredo sto og blåste på en fløyte mens flere av danserne bråket. Kenny med sitt gode humør hilste på Justin igjen, og fler var samlet enn du trodde. Det banket i hjertet ditt nå, det overdøvde all bråket. Svimmelheten kom fram, og du merket en ekkel bølge av kvalmhet. Så utrolig bølgete.. Hjertet dunket hardt.. Alt gikk i surr for deg. ''*dittnavn?*'' hørte du en stemme si, før alt ble svart.

Tumblr_lx0y1wlmvn1qe7codo1_500_large

 

Hva tror DU skjer? Vil du ha mer? :D

 

-Rano

Historie del 12 # watch out (2)

 Hvorfor var Justin så uvanlig stille enn til vanlig? ''Justin, går det bra med deg? Du er ikke helt deg selv føler jeg'' sa du og så opp på han. ''Jo'a.. Vel.. Greit, det er noe jeg må fortelle deg'' sa Justin og rettet litt på ryggen.
______

''Hva er det Justin?'' spurte du nervøst. ''Vel.. Du vet jo at jeg har tenkt å satse skikkelig på karrieren min. Meg og Scooter snakket sammen om hva som muligens var det beste for meg en gang i framtiden, og da var det å satse på karrieren min selvfølgelig. Men.. Det skal være sånn at jeg reiser bort snart. Til New York!'' sa Justin. ''Hva? Hvorfor?'' spurte du fort. ''Det er ikke så stort, eller jo.. Et pressemøte, også et stort møte med Usher og enda flere folk fra media'' sa Justin. ''Og hvor lenge blir du vekke da?'' spurte du fort. ''Blir bare en uke da, men jeg er så redd for å ikke klare meg en hel uke uten deg'' sa Justin lavt. ''Awe, utrolig søtt! Var nesten redd for at du skulle være vekke fra meg i sånn flere månder'' sa du lettet. Justin fikk et smil rundt om munnen. ''Aldri om jeg klarer å være vekke fra deg så lenge'' sa Justin. Dere satt og spiste og koste dere lenge. Justin oppførte seg heldigvis mye bedre, og var utrolig romantisk. ''Kan vi ikke bare kjøre rett hjem til deg?'' spurte Justin. ''Jo så kan du se huset vårt'' sa du fornøyd.

 

Justin kjørte fort bort til deres hus med engang. ''wow, digg hus! Du har ikke noe imot om jeg flytter inn eller?'' fniste Justin og gikk ut av bilen. ''Hehe nope egentlig ikke! Bare flytt inn du'' sa du ironisk, selvom du egentlig hadde veldig lyst til at han skulle flytte inn til deg, men det ville blitt litt for rart. ''I'm home!'' ropte du og så Chaz og Lucas og Ryan spille COD i stuen. ''Hey *dittnavn*, og Justin!'' sa Chaz og tok på pause. ''Hey gutter! ææ, COD'' ropte Justin barnslig og løp mot guttene og tok sats rett i sofaen. Gutter, tenkte du og fniste litt. Og det var da det kom i hodet på deg, du måtte ringe Pattie. ''To sek gutter, jeg bare fikser snacks i stuen!'' løy du og gikk ut på kjøkkenet mens du holdt opp mobilen din. ''Hei Pattie'' sa du glad. ''Hei, *dittnavn*. Glad for at du ringte! Jeg satt akkurat og tenkte hva vi skulle gjøre for at Justin ikke skulle misstenke noe. Jeg har fått han til å møte Scooter i morgen, også kommer du bort klokken to. Vi kan bake litt og sånt, før jeg kjører til flyplassen og henter dem. Da er også Justin komt hjem, så da tar du han bare med rett opp på rommet hans! Bare finn på noe, så han ikke ser kaker og sånt vi har baket'' sa Pattie i telefonen. 

 

''Genialt. Da vet jeg det, vi snakkes'' sa du og la på. Akkurat da du la på, hørte du fottrinn komme mot kjøkkenet. ''Hey babe, ferdig med snacksen?'' spurte Justin og holdt rundt deg. ''Nope, kommer snart. Bare gå inn til de andre du'' sa du og smilte. ''Greit'' han kysset deg på kinnet mens du pustet lettet ut for at han muligens ikke hadde hørt noe. ''Vel vel!'' sa du for deg selv og tok ut litt chips og brus til dem, før telefonen din ringte. ''Hallo?'' sa du lavt mens du bærte skålen. ''Hey. Det er Megan!'' sa Megan. ''Jeg vet det smartass, hva skjer?'' spurte du. ''Vel, du sa du skulle ringe meg og fortelle hva som skjer!'' sa Megan fort. ''Unnskyld da, Justin tok meg med på en romantisk date på en klippe!'' sa du glad og forelsket. ''Aw, jeg gjetter det går fint mellom dere!'' sa Megan. ''Jepp, er utrolig fornøyd!'' sa du fornøyd. ''Men en liten ting. Datoen er komt for mesterskapet, og der er om noen få uker, *dittnavn*! 30.Juli! Og det er kun to uker til. Noe som vil si hard kjøring!'' sa Megan. ''Kødder du?'' spurte du irritert. ''Nope.. En liten ting til..'' sa Megan.

Tumblr_lwzhts2e5n1qfak50o1_500_large

Beklager for DÅRLIGE deler! Klarer ikke konsentrere meg når jeg har en drittsøster.. Sorry altså. Men skal bli mer spennende snart! Jeg skal prøve å få avsluttet historien så fort jeg kan, begynner å gå lei den selv :)

 

OG DET BLIR MER SPENNENDE SOON! chillax. Og jeg vet jeg lovet maraton, men noen av dere leser tydeligvis ikke godt nok - JEG HAR IKKE PC.

 

-Rano

Historie del 11 # watch out (2)

Nå har jeg fått låne pc-en til min lillesøster i en halvtime kun.. og den bruker jeg på å skrive del til dere. You're welcome..
________________________________________________________________________________

  ''Sykt fint sted'' sa du og så deg rundt om. En liten strand, med noen svære klipper ved siden av som stengte hele. Det så mer ut som en privat eiendom. ''Der'' sa Justin og pekte opp.
_________

 Tumblr_lwd2l0qgte1qct0g0o1_500_large

Han pekte opp mot en fin klippe som var fint pyntet med et bort og to stoler. Allerede var det også dekket på bordet med god mat. ''Justin'' sa du lavt og smilte til han. Hvor romantisk var ikke dette? ''Alt for deg vet du'' sa Justin og fletret fingrene sine inn i din mens dere klatret dere opp mot klippen. Det var en nydelig utsikt over hele Atlanta. Hvor fant Justin disse stedene? ''Aw, utrolig søtt av deg! Så det var derfor du altså tekstet så mye under middagsbordet?'' spurte du og så misstenktsomt på han. ''Hm.. Kanskje? Neida. Men jo egentlig.. Men tekstet også Scooter da! For vi holder på å lage nytt album'' sa Justin og smilte til deg mens han hjalp deg med å sitte på stolen din. ''Åh, nytt album? Interressant'' sa du og var glad på hannes vegne. ''Jepp! Og det er takket være deg'' sa Justin glad.

 

''Utrolig søtt av deg Justin! Er kjempe glad på dine vegne'' sa du glad. ''Ja, det blir fint! Men uansett, hvordan er det nye huset?'' spurte Justin deg og smilte mens du så ned på spaghetti bolognese. ''Kjempe fint! Jeg elsker det skikkelig altså. Ryan og Chaz henger der hele tiden! Vi har basseng, flere soverom, kjempe fin og koselig stue og mye annet! Hvorfor har du ikke sett det enda?'' spurte du han dumt. ''Kanskje på grunn av alt som har skjedd hitil'' sa Justin lavt og stirret på deg med de brune, nydelige øynene sine. 

Justin sitt p.o.v

Hvordan kunne jeg være så forbanna heldig å få henne? Altså, greit at jeg er selveste Justin Bieber.. Men jeg tenker ikke på den måten. Spesielt ikke når det kommer til mitt privatliv. Hun satt og snakket om hvordan huset hennes var mens jeg forelsket stirret opp i øynene hennes. ''-Så var det mamma som fikset alt da faktisk. Hun kjøpte til og med møblene.. Hey Justin? Følger du med eller?'' spurte hun meg og knipset rett foran øynene mine. Jeg hadde tydeligvis fått helt sauestirr og stirret på henne lenge mens hun pratet.''Nei ikke noe'' sa jeg og skjerpet meg litt. Jeg begynte å spise mens hun bablet i vei, og jeg elsket det. Men jeg fortjente henne ikke i det hele tatt. Ikke etter det jeg fant ut da-.

End

''Justin, tusentakk for dette. Det var kjempe koselig at du fikset dette'' sa du lavt og smilte til han. Justin så opp på deg med de nydeligste øynene, hvorfor var du så heldig? ''Bare hyggelig! Alt for deg'' sa han og smilte skjevt før han så ned igjen på maten sin. Hvorfor var Justin så uvanlig stille enn til vanlig? ''Justin, går det bra med deg? Du er ikke helt deg selv føler jeg'' sa du og så opp på han. ''Jo'a.. Vel.. Greit, det er noe jeg må fortelle deg'' sa Justin og rettet litt på ryggen.

Tumblr_lwzhq5j1uj1qfak50o1_500_large

Hva tror du det er?

 

Kan ikke love hvor mange deler.. Men skal prøve å få skrevet noen deler til! Hater at pc-en min ikke fungerer.

 

-Rano

Historie del 10 # watch out (2)

 ''Du og de dere overraskelsene dine!'' sa du og kysset han på kinnet. Justin flettet fingrene sine i dine. ''Jeg kan godt avlyse det?'' fniste han. ''Nop, vil se hva du har stelt i stand denne gangen'' sa du og reiste deg opp.
________

''Greit, men først.. et kyss''sa Justin og så på deg med dådyr øyne. ''Selvfølgelig, bare du ikke har stilt i stand noe veldig dumt'' sa du og så på han med et skeptisk blikk. ''Nesht, meg?'' sa Justin og lekte skuffet. ''-Jeg steller aldri i stand noe dumt!'' fortsatte han. ''Hm.. Kan jeg dømme det denne gangen? så får vi se hva du har stelt i stand'' sa du og så skeptisk på han. ''Den er god, men jeg går opp og skifter først'' sa Justin og smilte til deg. Du kysset han raskt og bare satte deg ned i sofaen og ventet på han. ''Så, hvor er Justin?' spurte Pattie etter hun hadde blitt ferdig med oppvasken. Hun satt seg fort ned i sofaen og smilte stort, tenk at hun snart skulle bli bestemor. ''Oppe og skifter. Som vanlig har han pønsket ut noe dumt..'' fniste du og så opp mot trappen, men den var enda helt tom. ''Han er litt av en gentleman da, akkurat som faren'' smilte Pattie. ''Jeg har aldri møtt han, alt jeg vet er at han heter Jeremy'' sa du og smilte. ''Vel, skal jeg fortelle deg en hemmelighet?'' spurte Pattie. ''Ja, jeg elsker hemmeligheter'' sa du og hørte etter.

 

''Vel, faren hannes kommer hit som overraskelse i morgen. Og.. Justin vet ingenting! Men jeg trenger hjelp med å fikse noe stort til Justin. Han fortjener det etter sin store comeback. Han er en skikkelig hard jobbende gutt som prøver alt for å gjøre folk rundt seg fornøyd. Han fortjener noe fint, syntes jeg da. Så jeg har fikset at hele familien kommer på besøk i morgen! Passer fint siden det er sommerferie og barnehagen til Jazmyn, hannes lillesøster er stengt''  sa Pattie glad. ''Jeg er med på den!'' sa du glad. ''Flott, hva om du kommer hit i to tiden da? Justin går til studio for å møte Usher, de planlegger nytt album sammen, så da kan du hjelpe meg?'' spurte hun hyggelig. ''Det vil jeg mer enn gjerne!'' sa du fornøyd. ''Så bra! Åh, du aner ikke hvor glad jeg er for at Justin har deg. Han er blitt en så.. Mye bedre person. Han setter mer pris på andre nå enn han gjorde før. Du fikk jo han til og med til å komme tilbake igjen til karrieren sin'' smilte hun stort. ''Jeg gjorde da ingenting.. Bare.. Ble sammen med Justin'' svarte du. ''Jeg vet, men du er som den datteren jeg aldri fikk'' sa hun og reiste seg opp. Hun ga deg en klem, før dere ble forstyrret av Justin.

 

''Awee, gikk  jeg glipp av noe eller?'' spurte Justin og la armen rundt deg. ''Nja.. Vi hadde litt sånn fint moment akkurat nå'' sa du fornøyd. ''Så kos da, men *dittnavn* er min, så mamma hold deg unna! og forresten, jeg stikker en tur ut med henne nå, så jeg er hjemme rundt i elleve tiden'' sa Justin fort. ''Den er god, pass på da. Du har ikke Kenny med deg'' sa Pattie. ''vet.. Hade'' sa han og kysset moren på pannen før han flettet fingrene sine inn i din. Dere gikk ut i bilen til Justin, og kjørte avgåde. ''Av og til lurer jeg på hvor du får disse ideene dine fra'' sa du og så ut mot veien. ''Vel.. Jeg lærer av de beste! Pappa var veldig romantisk da'' sa Justin og kjørte. ''Din far?'' spurte du litt lurt. ''Jepp, og gud som jeg savner han! Tror nesten jeg ringer han i morgen etter studio på skype'' sa Justin lavt. ''Gjør det du'' sa du fornøyd. ''Men her er vi'' sa Justin og stoppet opp bilen på en tom parkeringsplass. Det var ikke helt mørkt, men sånn passe så du kunne se solnedgangen fra bilruten. ''Sykt fint sted'' sa du og så deg rundt om. En liten strand, med noen svære klipper ved siden av som stengte hele. Det så mer ut som en privat eiendom. ''Der'' sa Justin og pekte opp.

Tumblr_lws3smjaf71qbvkhro1_500_large

Beklager for sen del.. Juleferie = tid med venner og familie!

 

 

-Rano

Historie del 9 # watch out (2)

''Så.. Hvordan gikk cheerleading treningen?'' spurte Justin og kysset deg en gang på halsen. ''Hvis du ser bort ifra det på slutten, helt greit! Mesterskapet er vi alle fastbestemt på å vinne'' sa du fornøyd. ''Good, det er jenten min det. Men et lite spørsmål..'' sa plutselig Justin. ''Hva?'' sa du fort. ''Har du egentlig tenkt på hva du vil gjøre? Beholde eller ta abort? Og værsåsnill å svar ærlig med meg..'' sa Justin. Du hadde faktisk tenkt på det ja..
______________________

''Jeg vil gjerne beholde den.. Sånn egentlig. Men så mister jeg lysten med engang når jeg tenker på ting rundt meg. Hva som vil skje, og hva jeg må ofre'' sa du lavt. Et lite smil kom om munnen til Justin.

Justin sitt synsvinkel:
Hvorfor var hun så sabla perfekt uansett hva hun gjorde? Selv når hun var så utrolig beskymret og redd var hun like søt. Rart jeg elsket henne? nei. Kan med hånden på hjerte si at jeg er verdens heldigste gutt, sånn egentlig. Hvorfor var jeg så dum og sårte henne isted? Greit, jeg var jo redd for at dette ville føre til krangler, derfor. Men fant også ut noen sekunder etter det at jeg aldri ville klart meg uten henne, sånn kan det gå når man er forelsket, og ikke lite heller. ''-og hva jeg må ofre'' sa hun lavt. Jeg smilte til henne. ''Jeg støtter valget ditt uansett hva, og jeg vet jeg sa det litt tidligere også, men jeg mente det da og mener det nå.'' sa jeg og smilte. Hun nikket og kysset meg så lett med de myke leppene hennes. Og som vanlig kom sommerfuglene i magen min som om jeg var ny forelsket. ''Oj, beklager for at jeg forstyrrer'' sa mamma som hadde avbrutt oss mens vi kysset. ''Går fint'' sa *dittnavn* og rødmet skikkelig. ''Middagen er straks klar. Hvordan går det med det nye huset da?'' spurte mamma henne. Oj faen, hun skulle jo flytte! Og jeg som bare har sittet her og sytet.. Noe må gjøres, åh.. Ja jeg vet, den perfekte løsningen!

 

End

''Elsker huset. Det er såååå fint! Du er nødt til å se det, Justin'' sa du forsiktig og snudde deg mot Justin som virket som om han var helt i sine egne tanker. ''Ja, seff! Men mamma jeg er sulten''sa Justin og prøvde å skifte samtaleemne. Han var virkelig noe for seg selv, og ikke lite heller! Men positivt da. ''Så, hvordan er det nå som foreldrene dine ikke er i byen?'' spurte Pattie. Av en rar grunn satt du og Pattie og snakket lenge under middagsbordet mens Justin fiklet med iphonen sin og snakket med veldig mange. Du var virkelig nysjerrig nå altså. ''Justin, hvem snakker du med?'' spurte du nysjerrig og lente hodet ditt over for å se hva Justin holdt på med, men Justin bøyde seg vekk. ''Hemmelig'' sa han og smilte lurt. ''Åååh, jeg hater når du skal være så lur'' sa du og reiste deg opp mens dere begge gikk inn i stuen. 

 

''Unnskyld for at jeg elsker deg så høyt da'' sa Justin og satt seg på fanget ditt, bare på tull så klart. ''Forsiktig..'' sa du lavt og holdt deg foran magen din. ''Så det er altså bestemt?'' spurte Justin deg. ''Hva bestemt?'' spurte du lavt. ''At du vil beholde det?'' spurte Justin deg atter engang. ''Selvom jeg har hatt veldig lite tid til å tenke på det, så ja jeg tror det.. Jeg mener, selvfølgelig, mamma kommer til å syntes det er trist å bli bestemor allerede! Lucas blir gretten noen dager. Noen kommer til å kalle meg hore, men drit i det. Jeg er for god for dem'' sa du lavt. ''Beste jenten min'' sa Justin og kysset deg følsomt. ''Beste gutten'' sa du lavt og kysset han tilbake. Så lenge dere holdt på, men så godt det var. Og for hvert kyss, jo mer forelsket ble du i han. ''Men du? jeg har en overraskelse til deg som venter på deg'' sa Justin etter han hadde sjekket telefonen sin. ''Du og de dere overraskelsene dine!'' sa du og kysset han på kinnet. Justin flettet fingrene sine i dine. ''Jeg kan godt avlyse det?'' fniste han. ''Nop, vil se hva du har stelt i stand denne gangen'' sa du og reiste deg opp.

Tumblr_lvpdx8nj7w1qesvbxo2_250_large

BEKLAGER SEIN HISTORIEDEL. Har gått fram og tilbake på sykehuset idag fordi mamma opererte, så nå skal jeg dit enda engang! Men tror jeg skriver en del til om jeg kommer hjem tidlig.

 

-Rano

Historie del 8 # watch out (2)

På grunn av Felicia, så skriver jeg ny del. Bare fordi jeg elsker henne så høyt!

 

''Orker ikke hva?'' spurte han dumt. ''Alt.. At du slår opp med meg er søren meg den verste smerten jeg har følt. Jeg kunne kastet meg selv utfor et stup bare jeg ikke hadde hørt de ordene. hvorfor Justin? Hva er gale med meg?'' spurte du gråtende, og før du visste ordet av det var Justin sine armer rundt deg.

____________

''Det er ingenting gale med deg. Mine følelser for deg er akkurat som de alltid har vært. Det er bare det at jeg er en ekkel taper som aldri er her for deg, og når du først trenger meg så backer jeg alltid ut. Helt ærlig, du fortjener så utrolig mye bedre enn meg. Og de ordene jeg sa isted gjorde så vondt at da jeg snudde meg, gråt jeg som bare det. Jeg er bare redd.. Redd for hvordan mamma vil reagere, redd for hvordan mine beliebers vil reagere. Redd for hvordan media vil reagere. Redd for alt.. '' sa Justin lavt og gråt så du kunne kjenne tårene hannes falle nedover skuldrene dine siden dere klemte hverandre  hardt. Justin skalv litt også, og det var utrolig skjønt at han var så ærlig med deg. ''Det er nettopp det jeg også er redd for. Problemet er at jeg er nødt til å droppe alt i livet mitt og gi bort min ungdom om jeg skal beholde dette barnet. '' sa du lavt.

 

''Jeg vet mine ord er helt tomme for deg nå. Men jeg håper du gir meg en ny sjangse alikevel.. Selvom du sikkert er rævsur på meg eller noe sånt, m-'' Justin fikk ikke sagt noen ting ferdig før du avbrøt han med et lite fint kyss på leppene. ''Vi er sammen om dette, Justin. Og mine valg er virkelig noe jeg trenger din hjelp med..'' sa du og smilte. ''Har jeg noen gang nevnt hvor høyt jeg elsker deg?'' spurte Justin deg og så deg rett inn i øynene mens han la pannen sin oppå din. ''Nja.. Du har vel nevnt det et par ganger tror jeg'' fniste du. ''Hva om jeg sier det mer? elsker deg, elsker deg, elsker deg'' tullet Justin seg, men du visste at han mente det innerst inne, eller retteresagt håpet. ''Hei unger'' sa Pattie sin stemme. Du prøvde fort å tørke vekk alt mulig rennende sminke for å ikke virke som du hadde gråtet eller  noe sånt. 

 

''Hei mamma'' sa Justin og så opp på Pattie. Justin sto med armene rundt deg. ''Virker som dere har fikset opp i det dere har hatt konflikter med. Men jeg skal la dere være nå'' sa Pattie. ''-Forresten, vil dere være igjen til middag?'' spurte Pattie dere. ''Jo kanskje det'' sa du og smilte. ''Flott. Spaghetti bolognese. Justin sin favoritt!'' sa hun og gjorde håndbevegelser. ''Mamma da.. Gi deg'' sa Justin og ble flau. ''Åe'' sa du og poket han. Han rødmet litt før han begynte å kile dere. ''Vel, maten er snart ferdig da. Dere får kose dere i mellomtiden'' sa Pattie og gikk inn igjen på kjøkkenet. ''Så.. Hvordan gikk cheerleading treningen?'' spurte Justin og kysset deg en gang på halsen. ''Hvis du ser bort ifra det på slutten, helt greit! Mesterskapet er vi alle fastbestemt på å vinne'' sa du fornøyd. ''Good, det er jenten min det. Men et lite spørsmål..'' sa plutselig Justin. ''Hva?'' sa du fort. ''Har du egentlig tenkt på hva du vil gjøre? Beholde eller ta abort? Og værsåsnill å svar ærlig med meg..'' sa Justin. Du hadde faktisk tenkt på det ja..

403186_267600783293871_173910172662933_655839_167548079_n_large

Hva tror du at du svarer? :)

 

 

-Rano

Historie del 7 # watch out (2)

 ''Jeg tror han er hjemme'' sa du lavt. ''Da går vi hjem til han'' sa Megan bestemt. ''Greit'' mumlet du. På vei hjem til Justin snakker dere utrolig mye om hvordan Justin hadde forandret deg på noen få månder. Han var seriøst den beste i livet ditt, så hvorfor? dere ringte forsiktig på døren, og Justin var personen som åpnet den.
_________________

''Serriøst? Jeg vil ikke snakke om det'' svarte Justin mot deg hardt. Det var som å kaste seg selv utfor et stup, og aldri lande men føle smerten av at du kom til å gjøre det. ''Justin.. Jeg vil snakke  om det!'' sa du fort og bestemt. Selvom Justin ville slå opp med deg, måtte han være der for deg. Og ikke minst for cellen som lå inni deg. ''Hør på henne.. Hvis ikke vil du angre noe helt sinnsykt senere. Tro  meg'' sa Megan og så på Justin. Justin så et øyeblikk på Megan, også på deg igjen. ''Ikke frekt ment på noe som helst mulige måter, men vil snakke med *dittnavn* alene'' sa Justin roligere. Du følte deg cirka 10 kilo lettere da han sa det, han ville sikkert snakke med deg om det. ''Den er god, *dittnavn* ring meg når dere er ferdig.. Skal hente deg'' sa Megan før hun ga deg en liten klem. Du nikket forsiktig og fulgte etter Justin som gikk inn uten å se på deg. ''Er ikke Pattie  hjemme?'' spurte du lavt. ''nei'' sa Justin kaldt og satt seg ned i sofaen.

 

Du satt deg litt lenger borte fra han, hvorfor oppførte han seg som en drittsekk? ''Okei,  først og framst vil jeg si at jeg ikke orker at du oppfører deg som en drittsekk. Greit at du slo opp med meg på den mest tragiske måten, men denne tingen inni meg tilhører også deg, og jeg er sikker på at hvis vi oppfører oss sånn vil vi miste hverandre for alltid. Ikke skjønner jeg hvorfor du plutselig unngår meg skikkelig, og etter noen få dager så kommer du på treningen min og sier at du slår opp med meg, og at du ikke vil forklare hvorfor. Selv den dummeste personen her i verden hadde jo skjønt at det var fordi jeg er gravid'' sa du irritert. Du merket blodet ditt sprudlet inni deg, og du egentlig selv ville kaste deg utfor et stup. Om du ikke hadde Justin lenger som din støtte eller i livet ditt, ville det vært så vondt at du ikke overlevde smerten en gang, det gjorde det heller ikke bedre med samvittigheten overfor at du muligens skulle bli mor om ni månder.

 

''Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, *dittnavn*! Jeg er så forbanna forvirret!'' sa Justin plutselig. ''Hva du skal gjøre? Jeg som bærer på hun eller han her. Det er jeg som har et stort mesterskap å tenke på her. Jeg som har en så agressiv bror at det er helt umulig. Jeg som må overleve kvalmen og fødingen. Alt du gjør er å sitte der og sutre..'' sa du litt frekt, men du orket ikke mer av at han skulle tenke bare på seg selv. ''Karrieren  min da?'' spurte Justin. ''For det første, din karriere blir ikke ødelagt fordi du støtter meg. Jeg driter langt faen i om du vil oppføre deg som en far for den ungen eller ikke, men du skal være der for den. Og for det andre, så vet jeg ikke om jeg skal beholde det engang!'' sa du irritert. ''Skal du ikke beholde det? Jeg er imot abort'' sa Justin. ''Det er på grunn av deg, jeg orker ikke det her Justin'' sa du og kjente en tåre. ''Orker ikke hva?'' spurte han dumt. ''Alt.. At du slår opp med meg er søren meg den verste smerten jeg har følt. Jeg kunne kastet meg selv utfor et stup bare jeg ikke hadde hørt de ordene. hvorfor Justin? Hva er gale med meg?'' spurte du gråtende, og før du visste ordet av det var Justin sine armer rundt deg.

 385969_194696773953690_130262397063795_414645_1973286029_n_large

Vil du ha mer? :D

 

-Rano

Historie del 6 # watch out (2)

''Gå, jeg er opptatt. Se..  Jeg lyger ikke om det i hvertfall'' svarte du irritert. Justin så beende på deg, helt til du faktisk overgidde deg og fulgte etter han ut. ''Hva vil du? Du har løget meg opp i trynet flere ganger det siste døgnet'' sa du irritert. Justin var nesten på gråten. ''Jeg klarer ikke mer.. Jeg.. Gjør det slutt'' sa Justin.
_______________

''HVA?'' spurte du sjokkert og merket tårene bare ville renne nedover kinnet ditt. ''Jeg.. Bare klarer det ikke'' sa Justin og snudde seg. Du sto der helt sjokkert, med munnen åpent. Hva skulle du gjøre nå da? Mente han virkelig det han sa? Det du håpet mest på var at Justin skulle snu seg og si at han køddet eller noe sånt, men den drømmen gikk rett til helvette for deg. Du satt deg inntill den hvite veggen mens du så Justin sakte gå vekk fra deg. Tårene rant nedover kinnet ditt. Hva søren skulle du gjøre nå? Hvem skulle du regne med nå skulle være for deg hele tiden? ''Hei, *dittnavn*, skal vi ikke fortset-, hva er det som skjer!?'' spurte Megan redd og så på deg siden nå gråt du faktisk skikkelig og hulket samtidig. Ikke bare rant sminken nedover, men du så ut som det monsteret samtidig. ''J-u-ssti-n'' hulket du fram. ''Hva gjorde han!?'' spurte Megan med panikk. ''H-a-nnn s-ll-o o-pp'' stammet du fram. ''HVA!? Det er jo faen like mye sjokk som at du er gravid'' sa Megan helt overrasket.

 

''Vet..'' mumlet du lavt og så opp på henne. ''Herregud, du ser jo ikke ut'' sa Megan og klemte deg så fort hun kunne. Det var godt at hun holdt rundt deg og klemte deg hardt. ''Vet ikke hva jeg skal gjøre.. Nå har jeg mistet Justin, og jeg føler jeg vil miste barnet, og jeg vil bare glemme alt og flytte tilbake igjen til los angeles, det er faen meg det beste for meg. Nå er livet ikke verdt en dritt'' sa du irritert og reiste deg opp. ''Kødder du med meg? Hva med meg?'' spurte Megan. ''Du og betyr masse for meg.. Men herregud, hvorfor ville Justin gjøre dette mot meg?'' spurte du trist. ''Kanskje det ble for mye for han? Jeg syntes du skal gi han litt tid og snakke med han senere. I mellomtiden kan du isåfall være med meg, så du er ikke alene'' sa Megan lavt. ''Jeg vil ikke snakke med Justin.. Vil glemme han. Selvom det er vanskelig når jeg elsker han.''sa du høyt. ''Men seriøst.. To sekunder, kommer snart tilbake. Skal be jentene gå hjem igjen og gå ut fra andre siden av bygningen.'' sa Megan og gikk inn døren igjen.

 

Du hulket enda mer mens Megan forsvant inn døren. Ikke lenge etter kom Megan ut igjen med din bag og hennes egen. ''Nå går vi bort til Justin sitt hus, og du skal snakke med han!'' ropte Megan mot deg. ''-Og hvis han er frekk med deg på en eller annen måte, får den gutten bank av meg. Serriøst, kom igjen!'' sa Megan og dro deg med. Du hadde lite lyst til å finne Justin og snakke med han nå, men det var du nødt til. Du ville ikke miste han. Dere prøvde å finne Justin på stranden, men der var han ikke. ''Jeg tror han er hjemme'' sa du lavt. ''Da går vi hjem til han'' sa Megan bestemt. ''Greit'' mumlet du. På vei hjem til Justin snakker dere utrolig mye om hvordan Justin hadde forandret deg på noen få månder. Han var seriøst den beste i livet ditt, så hvorfor? dere ringte forsiktig på døren, og Justin var personen som åpnet den.

Justin-bieber-canada_large

Hva tror dere skjer?

 

Nå må jeg gå, skal se never say never! Vi preikast!

 

 

-Rano og Esin!

Historie del 5 # watch out (2)

Blir litt bedre blogging fra meg no som jeg faktisk endelig har fått juleferie!


 

 

''Oppkalle hva?'' spurte en ekkel jentestemme, som du garantert visste hvem var sin. ''Ikke bry deg, ekle kjerring'' svarte du kaldt og så opp mot Adrianna.
_______

 

''Uff da, noen er visst litt gretne idag. Hva er det? Mensen eller?'' spurte hun og tok av seg D&G solbrillene sine som var knallsvart. ''Man trenger ikke ha mensen for å hate deg lille venn, stikk'' sa du irritert. Adrianna tok på seg solbrillene sine igjen, før hun endelig faktisk hørte på deg og forlot deg. ''Åårgh, hater henne'' sa du og sparket enda en stein. ''Du må roe deg ned litt.. Selvom hun faktisk er veldig irriterende'' sa Chaz og la den ene armen over skulderen din. ''Bare du hadde hatt tanken på at du muligens skal føde om ni månder, og at kjæresten din ikke vil ha deg mer, pluss du har noen wannabes etter deg som bare ødelegger livet ditt. Kan love deg at det ikke er gøyt. Men samma det, vi går hjem, må si hade til mamma og pappa'' sa du og reiste deg opp. ''Unnskyld, det var ikke meningen å-'' ''-Chaz, jeg vet. Du mener aldri noe! Du er jo Chaz'' sa du og smilte. Han kysset deg forsiktig på kinnet mens dere gikk hjem igjen. 

 

''Kan ikke tro at dere forlater meg nå! Oss faktisk, meg og Lucas. I hvertfall deg mamma'' sa du nesten på gråten. Selv tenkte du aldri på det, helt før nå. Moren din sto med en koffert i hånden og la den fort fra seg. ''Min kjære nydelige datter. Intet frister mer enn å bli, men du vet godt at jeg må. Kontoen deres er stappet med penger til informasjon'' sa moren din og kysset deg på kinnet. Dere fikk tatt skikkelig farvel, før du for siste gang før på noen uker så dine foreldre i en gul taxi på vei mot flyplassen, også videre igjen til Los Angeles. ''Og der gikk de'' sa Monika, moren til Chaz. ''Savner dem allerede jeg'' sa Ryan, som også hadde kommet. Megan fikk ikke tid til å komme over, men det var like greit fordi hun hadde sagt ifra. ''Jeg og'' fniste Lucas. ''Vi og'' sa Chaz for deg. Du ga han et lite smil. ''Vel. Jeg går på cheerleading trening, men vi skal ikke trene idag, kun snakke''sa du og smilte. ''Greit, kos deg'' sa Ryan. 

 

Etter noen minutter med å finne ut hva du skulle ha på deg, endte du opp med en stram nike shorts og en sports bh. Dere skulle ikke trene, men var viktig å se aktiv ut. ''Hei jenter!'' ropte du og fikk til å klemme hver og en på laget som så like bra ut alle sammen. Ikke alle var der, men de fleste. Så godt det var å se alle lagkameratene sine igjen. ''Så.. Klar for hard treningsøkt fra nå av? Og da snakker vi kvalifisering til mesterskapet. Det er om og gjøre å vinne.. Men også å ha det gøyt. Problemet er at.. Det er et lag som hater oss, som prøver å knuse oss. Jeg tror dere alle vet hva jeg snakker om, ikke sant?'' sa du lavt. Alle nikket seg enig, også Megan. ''Vel! Vi er ikke dårlig, vi skal bevise at vi er best. Og uansett  hva som skjer jenter, er vi et lag. Og-'' men du ble fort avbrøtet av en dør som åpnet seg bak deg. Og inn der, kom en trist Justin kledd i en hvit t-skjorte og fotballshorts. ''Hva vil du?'' spurte du kaldt. ''Snakke med deg'' sa Justin lavt. ''Gå, jeg er opptatt. Se..  Jeg lyger ikke om det i hvertfall'' svarte du irritert. Justin så beende på deg, helt til du faktisk overgidde deg og fulgte etter han ut. ''Hva vil du? Du har løget meg opp i trynet flere ganger det siste døgnet'' sa du irritert. Justin var nesten på gråten. ''Jeg klarer ikke mer.. Jeg.. Gjør det slutt'' sa Justin.

Tumblr_lwlq7k1pd81qhhc82o1_cover_large

Hva tror dere skjer? ;O

 

 

-Rano

Sammendrag av Watch out! Sesong 1

Da har jeg skrevet et langt sammendrag av watch out for dere som ikke har fulgt med tidligere.Du er en person som er veldig glad i cheerleading, og har en tvillingbror som heter Lucas. Din fortid i Los Angeles var ikke så mye til å skryte av de siste måndene. Masse problemer med din eks bestevennine som het Adrianna, og din eks kjæreste Christian(beadles), som en gang hadde vært utro mot deg. Du flyttet til Atlanta og bodde der i samme hus som din gamle bestevenn Chaz og moren hans, sammen med moren din og Lucas. Der begynte du på skolen, og fikk allerede hater første dagen, altså Nicole. Justin er en person du ikke likte i begynnelsen, men smaken falt etterhvert i munnen din da du ble kjent med han. Justin var veldig sjarmerende mot deg, og du falt for han etterhvert, men tenkte det ble helt feil ettersom du fant ut at han var sammen med Nicole. En gang fersket du Nicole i å være utro mot Justin. Nicole er en jente som prøver å gjøre livet surt for deg, nettopp fordi at Justin slo opp med henne pågrunn av deg. Det hun liker å bruke mot deg, er nemlig cheerleadingen. Selvom du hadde hater på skolen, var det en person som lyste opp dagen, din nye bestevennine Megan som du garantert kunne stole på.

 

Senere flytter Adrianna, din tidligere eks bestevennine og henger sammen med Nicole. Sammen prøver de altså å ødelegge livet ditt ved å true deg flere ganger. Du og Justin blir senere sammen i historien, noe Lucas, din tvillingbror ikke er helt for ettersom han var livredd for at Justin skulle knuse hjertet ditt akkurat som Christian gjorde. Men han godtar forholdet. Etter veldig mye her og der med Nicole og Adrianna, slutter de begge to på samme cheerleading lag som deg og danner sin helt egen, kun for å ha konkuranse mot deg. Din rolle som kaptein er veldig viktig for laget, ettersom du er fastbestemt på å vinne. Sommerferien kommer, og du og Justin, sammen med Megan, Ryan, Chaz, Lucas og resten av familien tar dere en tur til Milano på ferie. Her skjer blandt annet veldig mye rart. Du ble nesten voldtatt av en fyr som heter Eduardo, han blir nemlig  leid inn av Nicole og Adrianna som bestemmer seg for å ikke gi seg selvom du er på ferie. Men du avslører dem likevel.

 

Etter en samleie runde med Justin, trodde du at du hadde brukt p-piller, men endte opp med det litt seint, og fant til slutt ut at du er gravid. Problemet er at du er livredd for det, for du vet ikke hvilke valg du skal ta. Abort eller ikke? På grunn av alt som skjer. Faren din, som du engang tidligere har hatt veldig dårlig forhold til, returnerer tilbake på ferien i Milano også. For å be om unnskyldning. Moren din og faren din, prøver å få forholdet til å blomstre på nytt, og bestemmer seg derfor for å flytte tilbake til los angeles, mens du og Lucas blir igjen i Atlanta i deres eget hus. Historien fortsetter nå med at du akkurat har komt tilbake igjen til Atlanta etter ferien i Milano. Av en rar grunn vil ikke Justin snakke med deg etter han har funnet ut om graviditeten, selvom han sa han ville støtte deg uansett hva. Cheerleading treningen begynner igjen, og du er virkelig klar for å gi alt for å vinne. Men er det så lett når du har noe levende inni deg? Som du er usikker på om du vil skal utvikle seg eller ikke?

Tumblr_lwmae3hrb91r346g4o1_500_large

Dette her ble skrevet veldig fort! Så om du lurer på noe, bare spørr.. Jeg svarer deg :D

 

 

-Rano

Historie del 4 # watch out (2)

''Hei pattie!'' sa du fornøyd. ''*dittnavn*, så godt å se deg.'' sa Pattie. ''Er Justin frisk eller?'' spurte du for å forsikre deg litt. ''Frisk? Han har da alltid vært frisk! bare han er i studio nå da tror jeg''sa Pattie og du merket det kokte inni deg
______________

''Åja.. Okei..'' sa du veldig skuffet, så skuffet at selv en beskymret Pattie la merke til det. Hvordan ville det gå nå som Justin ikke holdt sine ord fra første stunden av, og løy til deg av ingen grunn? dette ble for teit. ''Går det bra mellom dere to?'' spurte hun beskymret. ''Jada.. Jeg bare.. Må gå.. Cheerleading trening'' løy du igjen. Hun nikket rolig og lukket døren mens du tok opp telefonen. Hva pleide du å gjøre når du var deprimert? I hvertfall før? Jo cheerleading. Derfor sendte du make melding til alle på laget om å samles i gymsalen samme kveld. ''Hey jenter. Håper dere har hatt en kos sommerferie. Dere som har mulighet idag, trening kl. 18:00! Gymsalen, vi skal bare snakke siden  jeg flytter idag. Love you guys, vi har et mesterskap å vinne'' skrev du. Du skulle vært glad for at laget skulle samles igjen, men en tanke kunne ikke komme seg vekk fra tankene dine, nemlig Justin. ''Fuck han'' sa du lavt for deg selv mens du bare gikk rundt omkring i nabolaget. ''Hei, *dittnavn*'' sa Chaz sin stemme bak deg. ''Hei vennen'' sa du og klemte han fort. 

Scaled_large

''Hey, hva skjer?'' spurte Chaz og stirret på deg, nesten litt beskymret. Var det virkelig så lett å se at du var lei deg? ''Nei ikke noe  stort..'' mumlet du og sparket en stein samtidig. Solen skinte kraftig fint idag. ''Åja.. Moren din og faren din sitt fly ble utsatt en time, så de reiser ikke om tre timer, altså klokken fire'' sa Chaz. ''Ja jeg vet.. Tror jeg? Skal si hade til dem før jeg drar på cheerleading. Har samlet opp jentene igjen'' sa du og prøvde å smile skjeivt. ''Du, seriøst..Det er noe i veien med deg'' sa Chaz. Okei, du ble litt busted nå, men seriøst, han var bestevennen din.. Og, han holdt jo ting hemlig. Det var jo ikke sånn at han var dum nok til å si ting videre? ''Okei det er en liten ting.. Retteresagt en stor ting. Men du må love meg at uansett hva, så forteller du ikke en dritt til noen andre. For det er kun meg, Megan og Justin som vet det'' sa du bestemt. ''Jeg liker hemligheter'' sa han og nikket.

 

''Dette vil komme som et sjokk, men jeg er faktisk gravid..'' sa du lavt. Chaz holdt på å miste pusten i det øyeblikket du sa det. ''Hva faen er det dere har drevet på med!?'' spurte Chaz høyt. ''Hysj! litt lavt takk! Vel.. Så flaut som det er må jeg si det. P-pillene mine fungerte ikke'' sa du lavt. ''-Tok dem litt seint, retteresagt'' nølte du. Du fortalte også alt som hadde skjedd mellom deg og Justin de siste tjuefire timene. Måten han ignorerte og hadde løyet til deg på. ''Det ligner jo ikke Justin i det hele tatt.. Han elsker jo deg. Og tro meg, jeg vet når den gutten liker en jente eller ikke!'' sa Chaz bestemt. ''Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg.. Faen heller'' sa du irritert og satt deg ned på en benk med utsikt av stranden. ''Uansett hvilke valg, eller hva som skjer med Justin, så er jeg her for deg. Og hvis du bestemmer deg for å beholde den babyen, skal du oppkalle den etter meg'' sa Chaz og rødmet litt. ''Selvfølgelig skal jeg oppkalle den etter deg'' sa du og smilte. ''Oppkalle hva?'' spurte en ekkel jentestemme, som du garantert visste hvem var sin. ''Ikke bry deg, ekle kjerring'' svarte du kaldt og så opp mot Adrianna.

X_a88c7df9_large

Hva tror du skjer? vil du ha en ny del til i kveld?

 

Husk at jeg prøver å blogge så mye historie og nyheter som jeg kan. Av og til er jeg bare helt utslitt når det kommer til akkurat det.

-Rano

Historie del 3 # watch out (2)

 ''Før jeg går.. så *dittnavn* jeg må snakke med deg'' sa Megan rolig. ''Jada.. Vi går inn på rommet'' sa du og smilte. Hun nikket. ''Okei, fortell meg hva som skjer'' sa Megan utålmodig. ''Jeg er gravid'' sa du uten å tenke deg om i det hele tatt. 
____________

''Kan du ikke være seriøs en gang med meg?'' spurte Megan deg og så på deg med et rart blikk mens hun la hendene sine på hoften. ''Jeg er seriøs, Megan! Se.. Vent litt'' sa du og løp mot badet for å vinne graviditetstesten. ''SE!''  sa du irritert og ga henne den lille dingsen og så på henne skjelve nærmest. ''Omg, kødder du med meg? Hva skjedde!?'' spurte du. ''Perversjon.. P-pillene.. Tok de litt for seint, og nå er jeg snart mor'' sa du ironisk og latet som ingenting var gale. ''Kan du gi deg? Seriøst? Hva mener Justin om dette.. Å herregud!'' sa Megan og la hånden sin foran munnen. Du så oppgitt på henne og satt deg ned i sengen mens du stirret opp på hun. ''Jeg.. Det var derfor jeg var kvalm hele tiden og spydde under flyturen. Jeg tenkte først matforgiftning, men så var det vel ikke det.. Altså første gang når jeg faktisk har sex med Justin blir alt ødelagt'' sa du irritert. Det var først nå det gikk skikkelig inn på deg. ''Jeg må ødelegge noe'' sa du bestemt. Du merket det kokte inni deg. ''Nei gi deg nå, *dittnavn*'' sa Megan rolig.

 

Du prøvde å puste ut, kun for å altså.. Være litt mer roligere. Så vanskelig det var. ''Jeg har ikke noe valg egentlig, Megan. Jeg tenker å ta abort før det faktisk begynner å vokse skikkelig. Selvom jeg kommer til å ha dårlig samvittighet for resten av livet'' mumlet du og så rett i luften. ''Er du sikker på at du vil ta abort da?''spurte Megan deg. ''Har ikke noe valg for å si det enkelt og greit. For det første så tror jeg ikke Justin kommer til å bli så komfertabel med en baby akkurat nå. Og for det andre så er det foreldrene mine OG Lucas som ikke kommer til å reagere så bra. For det tredje, gud vet hvem som kommer til å mobbe livet ut av meg, og nå snakker jeg ikke bare om folk fra skolen, men også belieberne, jeg kommer til å bli kalt hore og bitch for resten av livet, noe jeg missliker på det sterkeste. Og for det fjerde er jeg ikke klar'' sa du og kom med gode nok argumenter. ''jeg skal ikke fortelle deg hva du skal gjøre, *dittnavn*. Du må ta et valg som du føler du er komfertabel med''  sa Megan og smilte til deg. ''Det er det jeg skal finne ut i morgen med Justin, sendte han en melding isted men han svarte meg ikke'' sa du lavt. ''Send en på nytt'' sa Megan. Du nikket og spurte om dere ikke skulle møtes i morgen om han ble frisk.

 

''Men jeg tror jeg går nå.. Mamma klikker på meg sikkert'' sa Megan lavt. ''Greit, natta'' sa du og ga henne en klem. Etter at Megan hadde slengt igjen døren, fikk du en melding. ''Er ikke blitt stort bedre. Tror jeg må holde meg unna folk da. Håper det går fint, love Justin' sto det. 

 

Dagen etter våknet du med litt hodepine, noe som vanligvis ikke gjorde deg stort mye. Justin ville sikkert blitt glad for sykebesøk uansett om han ville eller ikke, så du våknet tidlig den morningen. 

Tumblr_lmgf3wbfpo1qis6mmo1_500_large

Tumblr_lumibdjocq1qa6irdo1_500_large

 

Du hadde så pass god tid at du bestemte deg for å fikse håret ditt(som vist lenger oppe). ''Hvorfor er du oppe så tidlig vennen?'' spurte moren din. ''Skal bare en tur bort til Justin, når reiser dere hjem igjen?''spurte du nervøst. ''Om fire timer. Du er vel hjemme før det regner jeg med, så det går nok fint'' sa moren din. ''Okei bra, det tar ikke så lang tid håper jeg'' sa du og tok et eple i hånden før du endelig tok på deg sko og gikk ut. Solen skinte fint, og du hadde ikke helt blitt vandt med været i Atlanta, litt kjøligere enn Milano kanskje. Huset til Justin var jo ikke så langt unna deg, så da du ringte på var du ikke så sliten etter det. ''Hei pattie!'' sa du fornøyd. ''*dittnavn*, så godt å se deg.'' sa Pattie. ''Er Justin frisk eller?'' spurte du for å forsikre deg litt. ''Frisk? Han har da alltid vært frisk! bare han er i studio nå da tror jeg''sa Pattie og du merket det kokte inni deg.

Tumblr_lwm4fia3qa1qkyollo1_500_large

 

Hva tror du skjer?

-Rano

Historie del 2 # watch out (2) - lang del

Da skal jeg prøve å få skrevet noen få deler. Igår var jeg på skoleball,  så da tenker  jeg jo selvfølgelig ikke  på bloggen. Men skal prøve å få skrevet noe nå :)

 

Og btw. Går litt fort fram når det kommer til 'graviditeten', skrev det i forrige del, men ingen la jo merke til det :)


 

 

 Bare noen få minutter senere etter at du hadde lagt i sengen din, banket det på døren. ''Hei vennen'' sa moren din og kom inn med et brett med mat. ''Hei mamma'' sa du og så ned. ''Hva har skjedd? du må fortelle meg'' sa moren din. Skulle du stole på henne og la henne hjelpe deg med avgjørelser? eller holde det hemlig?

__

''Jetlag'' sa du og smilte til henne mens hun strålte mot deg. ''Okei, trodde det var noe meget alvorlig mellom deg og Justin. Men la gå da, siden det ikke er noe dumt. Meg og pappa reiser jo tilbake igjen til L.A imorgen''sa moren din  og smilte til deg som aldri før. Hun mente virkelig det hun sa med at hun ville tilbake igjen til Los Angeles og prøve på nytt igjen med faren din, og så lenge han ikke skulle være sånn igjen gikk det greit for deg, du snakket jo tross alt med faren din igjen nå. ''Du mener det virkelig, at du faktisk har lyst..'' sa du rolig. Moren din så opp på deg med sine glansefulle øyne som kunne røre en hver person. ''Ja vennen, virkelig. Hadde aldri gjort det om jeg ikke mente det'' sa hun. Og hun hadde jo selvfølgelig rett. ''Så bra da'' sa du. ''Jeg føler meg faktisk nyforelsket jeg.. akkurat som deg og Justin. Håper bare vi ikke ender opp med barn nå da, det er på tide med dere snart det'' sa moren din og blunket til deg. ''Hah, jaja'' sa du. ''Men uansett, meg og pappa tenkte å vise deg huset deres, som sagt det var jo overraskelsen!'' sa moren din glad.

 

''Kødder du med meg?'' ropte du og klemte henne. Du tenkte aldri at det var sant, men nå merket  du bare gleden spre seg utover kroppen din, og du hadde helt glemt det som lå i magen din. ''Nei lille venn, kødder ikke med deg. Få med deg Justin, Megan og Ryan også da.. Det er jo et stort øyeblikk'' sa moren din. ''Okeyyy'' sa du glad og tok opp telefonen din. Det første du gjorde var å ringe Megan. ''Hei Megan!'' sa du glad. ''Hey, *dittnavn*, hvorfor høres du så glad ut?'' spurte Megan deg i telefonen. ''Fordiiii.. Kom deg bort til oss nå, eller så fort som du kan!'' sa du fort. ''Æ, nå ble jeg nysjerrig. Greit, men tar det langt tid eller? Mamma insisterer på at jeg må være hjemme fordi det er en uke siden vi så familien sist!''  sa Megan fort. ''Nope, tror ikke det, bare kom deg over'' sa du glad. Du ringte Ryan også, og sa det samme.. Men han svarte likt som Megan, at foreldrene hannes ville ha han hjemme, også lillebroren fordi det var så lenge siden sist. ''Okey, nå må jeg ringe Justin'' sa du glad. ''Okei bra, i mellomtiden går jeg og skifter da'' sa moren din og gikk ut av rommet. Hun lukket døren forsiktig etter seg mens du fant Justin på kontakt listen din.

 

''Hei Justin!'' sa du så glad at Justin sikkert kom til å lure på hva det var for noe. ''Øhm.. Hei, *dittnavn*. Hva skjer?'' spurte han veldig usikkert. ''Skal se på det nye huset mitt! Vil du være med? Ryan og Megan skal også være der, og selvfølgelig Chaz  også!'' sa du glad. ''Åja..'' sa Justin veldig usikkert. ''Kan du ikke være med?'' spurte du fort. ''Nei tror ikke det. Jeg føler meg ikke så bra, så jeg får droppe det. Vi snakkes'' sa Justin og la på før du fikk sagt noe som helst mer. ''Hm..'' sa du lavt og la fra deg telefonen din mens du kjapt prøvde å finne noe å ha på deg. 

Tumblr_lwgs0ey6vh1r8ope5o1_1280_large

Selvom det muligens var sommer, så var det litt kjøligere her i Atlanta enn det var i Milano, også fordi Atlanta vanligvis ikke pleide å være så veldig varmt om kvelden uansett hvilke årstid. ''Er du klar? Megan venter nede'' sa moren din etter du la fra deg rettetangen. ''Jepp mamma, kommer nå!'' sa du og fulgte etter henne ut døren. ''Heyy'' sa Megan og ga deg en kjapp klem. ''Halloen. Vi skal se på det nye huset vårt, gjett om jeg gleder meg!'' ropte du og begynte å hoppe skikkelig med Megan. ''Uff.. jenter.'' sa Lucas og ristet på hodet. Og når du tenkte deg om, så kanskje det var lurt å være litt forsiktig mens du hadde noe inni deg, uansett hva.. For du hadde nemlig ingen erfaring i dette, og det var jo kanskje en liten mulighet for deg med å beholde ungen.

 

''Greit unger, da kjører vi'' sa faren din og hoppet inn i den store bilen etter Ryan også hadde komt. ''Hvorfor er ikke Justin her da? det er jo litt viktig for deg'' sa Chaz. ''Han følte seg ikke så bra.. så, ja'' sa du og så kjapt ned. Var det egentlig en spesiell grunn for det? Du prøvde å ikke tenke på det. Mørket hadde lagt seg over Atlanta som et fint teppe, og underveis hadde du og Megan diskutert huset skikkelig. Men du ville ikke ha store forventninger. ''Wow, nabolaget er jo drittfint!'' sa du og fikk øye på et kjempe fint, og brunt hus. Aldri i livet om det var ditt og Lucas sitt, uansett, dere stoppet fint utenfor.

Tumblr_lrwkhzvjpv1qcc945o1_500_large

''Ååå, dette huset var sykt fint. Nå har jeg noe fint å se ut på i hvertfall'' sa du glad da du gikk ut av bilen til faren din. Moren din smilte lurt og kastet noen nøkler til deg. ''Vel.. Huset deres er nummer 23, og gjett hva? dette huset er også nummer 23''  sa moren din. Og før du vissteordet av det, sto du og Lucas og klemte så hardt på moren din at hun nesten fikk puste problemer. ''Mamma har du vunnet i lotto?'' spurte Lucas. ''Jeg skulle akkurat til å spørre henne om det'' sa Chaz overrasket. ''Jeg vet hvor jeg skal henge hver dag'' sa Megan forelsket. ''Jeg vet hvor jeg skal bo'' sa Ryan like forelsket.

 

''Vel, ikke døm utsiden. Det er jo innsiden som teller, løp inn barn!'' sa faren din. Ikke skjønte du hva du og Lucas skulle med et så stort hus, men en ting var sikkert.. Fest hver uke!

 

*nå kommer litt imagine bilder om huset. Ikke tenk på bakgrunnen, dette er bare en historie*

Tumblr_lv8xn95rlt1r3py1so1_500_large_large

''Wow, et lite kjøkken som ser ut som bar samtidig! Dette her blir digg!'' ropte Chaz og klemte kjøleskapet. ''Uff.. Chaz er til og med like glad. Vårt nye hengeplass.. Bare Justin hadde vært her'' sa du litt trist. ''Han må ha vært skikkelig dårlig'' sa Megan litt skeptisk og ga deg et blikk. ''Jaja''sa du lavt. Kanskje han ungikk deg?

Tumblr_lvwd7zqv9c1r5ho8co1_500_large

''Sykt koselig stue faktisk!'' sa Ryan overrasket. ''Yep! Dekorert av moren din, *dittnavn*'' sa faren din og blunket til deg. ''Selvfølgelig! Men nydelig var det.. Nå slipper vi å tenke på å fryse oss ihjel om vinteren'' sa du og pekte mot peisen. ''Hah, selvfølgelig.  Det tenker vi på'' sa moren din glad. Alle så seg rundt omkring, men jo mer du så, jo mindre likte du det. Ikke fordi det ikke var nydelig, for det var seriøst det fineste huset noen gang, men du følte du ikke fortjente det, og fordi Justin ikke var her. 

 

Tumblr_ltxh51vwp51r5ho8co1_500_large

*bakdelen av huset*

''Ååee, ja! Nå kan jeg endelig lære meg å svømme!'' sa Chaz glad. ''Kan du ikke svømme?'' spurte Ryan litt skeptisk. ''Joda, men jeg har alltid med meg Ducky Face når jeg svømmer vanligvis!'' sa Chaz. ''Hva faen er ducky face?'' spurte Megan og la hendene på hoften. ''Anden min som jeg har hatt siden jeg var 8 år'' sa Chaz. ''Øhm.. Kan vi skifte samtaleemne? Dette ble for kleint'' sa Lucas. ''Jepp, når flytter vi inn?'' spurte du moren din. ''Når dere vil. Tenkte dere kunne bruke morgen dagen på å få alt som var inne på gamle huset inn hit. Dere har da ingenting annet å gjøre'' sa moren din og smilte. ''nop'' sa du litt trist. ''Er du sur på meg eller noe?'' spurte du Justin, etter å ha sendt en melding til han. Du bare måtte få vite det.

 

''Håper dere likte huset'' sa faren din. ''Tror  nok vi elsket det. Snakker liksom på begge sine vegne!'' hørte du Lucas si. Nå følte du deg ikke bra igjen. ''Kom igjen, vi må nok gå nå. *dittnavn* føler seg ikke bra'' sa Megan som hadde sett uttrykket ditt. ''Du ser jo faktisk helt gul ut'' sa Chaz og så på deg. ''Går bra med meg'' løy du. ''Uansett, vi må hjem alikevel'' sa faren din. Hele bilturen på vei hjem bablet alle utenom deg. Hundrevis av tanker fløy inn i hodet på deg. Når skulle du fortelle dette? skulle du la den cellen utvikle seg videre til et foster? Hva ville skje videre? Mesterskapet? Justin? Familien? ''Sånn barn'' sa faren din og stoppet bilen. Justin hadde enda ikke svart deg, noe som fikk deg til å bli litt beskymret. ''Før jeg går.. så *dittnavn* jeg må snakke med deg'' sa Megan rolig. ''Jada.. Vi går inn på rommet'' sa du og smilte. Hun nikket. ''Okei, fortell meg hva som skjer'' sa Megan utålmodig. ''Jeg er gravid'' sa du uten å tenke deg om i det hele tatt. 

04__3__large

Litt usikkert om det kommer flere deler. Brukt lang tid på å skrive denne, men enjoy!

 

Hva tror du skjer videre? Har du noe tips om hva som kan skje videre?

 

 

-Rano

Historie del 1 # Watch out (2)

Da er en ny sesong av historien. Og det er i denne historie sesongen det skjer litt. Skal få prøvet å skrive et sammendrag også :-)))

Og btw. Jeg er ikke så flink på det som har med graviditet å gjøre, så av og til bare gjettet jeg eller går litt for fort fram.. Håper det er greit.


 

''Jeg kan ikke tro det.. Jeg har et foster inni meg. Et levende et.. Nei, uff'' sa du sjokkert mens du lå i sengen med Justin ved din side. Aldri i livet hadde du trodd noe sånt skulle skje med deg, ikke i så tidlig alder, og aldri med selveste Justin Bieber. ''Vi må være litt stille.. Foreldrene dine og Chaz er jo nede sammen med Monika også. Jeg må sikkert hjem snart og, men fyfaen'' sa Justin frustert og lå med fjeset mot taket. ''Vet.. Men jeg kan ikke tro det. Hva skal skje med meg videre?''spurte du nervøst. ''-For jeg har så mye annet å tenke på enn en liten baby. Og herregud, jeg er bare et barn..'' sa du og prøvde å riste vekk tanken med det at du muligens kunne bli mor i tidlig alder, nei ikke tale om. Men samtidig hadde du absolutt ikke lyst til å 'drepe' et barn, det var faktisk noe du var i mot, men til visse grenser da selvfølgelig. ''Hva har du tenkt å gjøre, *dittnavn*?  For du er jo kjæresten min. Og uansett hva så står jeg ved din side, som den ungens far'' sa Justin og smilte til deg.

 

Det var en ekte kjæreste det, en som ville være der for deg uansett hvilke valg du hadde tenkt å ta, selv å beholde den ungen. ''Den kommer aldri til å overleve.. For innen noen uker har jeg et stort mesterskap. Cheerleading er virkelig noe jeg gjør uansett hva, bare sier det. Og Lucas.. Fyfaen, jeg tenker han har veldig lite lyst til å bli onkel. Eller Adrianna og Nicole, de kommer til å mobbe meg som bare det. Folk på skolen kommer til å kalle meg hore, og mamma og pappa.. Nei, årgh.. Hva gjorde vi med oss selv!?'' spurte du irritert og la puten på ansiktet ditt. ''Vi som alle andre ungdommer ble litt for kåt''sa Justin og prøvde å lage en vits utav det, men du var helt alvorlig. ''Justin.. Seriøst.. Vi skulle aldri-'' ''-hatt sex? Hvorfor ikke? Fordi vi glemte preversjon en gang betyr det ikke at det kommer til å skje en annen gang'' sa Justin alvorlig. ''Jeg skjønner.. Men ja, uff da. Vel, jeg får tenke på det da'' sa du lavt.

 

''Bra, for jeg må hjem å hjelpe mamma. Huset er sikkert litt kaos nå ettersom vi ikke har vært hjemme. Og familien fortjener litt tid med meg nå skjønner du'' sa Justin og reiste seg opp. Du reiste deg opp du også, men med trist uttrykk. Justin kom bort til deg og holdt deg rundt midjen din. ''Det kommer til å gå bra skal du se. Det er oss vi snakker om her, Justin og *dittnavn*. Vi finner ut noe, men i mellomtiden må vi holde dette hemlig'' sa Justin lavt. Du så opp i øynene hannes. ''Liker at vi tenker litt likt, men gå du.. Så snakkes vi'' sa du lavt. ''Sikker?'' spurte han. ''Jada, jeg klarer meg'' sa du glad. Justin presset seg framover og kysset deg kraftig på leppene før  han gikk ut døren og du sukket lavt. Et skikk av dårlig samvittighet traff deg. Bare noen få minutter senere etter at du hadde lagt i sengen din, banket det på døren. ''Hei vennen'' sa moren din og kom inn med et brett med mat. ''Hei mamma'' sa du og så ned. ''Hva har skjedd? du må fortelle meg'' sa moren din. Skulle du stole på henne og la henne hjelpe deg med avgjørelser? eller holde det hemlig?

Tumblr_lwd655044r1qfr4exo1_500_large

Ja, litt rar begynnelse på sesong 1 :)

Vil du ha mer?

-Rano