hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
24.08.2014 / 12:25 / Ukens Belieber tips

Tips til hva man kunne gått med på Bieberkonsert

Heisann,

 

nå tenkte jeg å blogge om noe litt annet enn Justin relatert. Jeg kom over en utrolig søt side som selger veldig mange søte plagg. Derfor valgte jeg å lage dette innlegget som heter "Tips til hva man kunne gått med på Bieberkonsert" selvom det ikke er noen kommende konserter. Men da kunne jo dere gått inn på kategorien "Ukens Belieber tips" og tilbake på dette innlegget da det blir en Bieberkonsert. Det er for det meste finplagg, så om du er en som vil pynte deg - passer denne siden perfekt til deg! Men selvfølgelig er det mye annet også.

 

Siden heter >6ks.com< og er en amerikansk nettside. Når man skal kjøpe noe derfra, må man ikke betale frakt siden de har "free shipping worldwide". Jeg skal nå vise dere mine favoritter derfra, og med link under til hvert plagg:

 

 

1 her // 2 her // 3 her

 

4 her // 5 her // 6 her

 

7 her // 8 her // 9 her

 

10 her // 11 her // 12 her

 

13 her // 14 her // 15 her

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

06.08.2014 / 12:25 / Ukens Belieber tips

Believe Tour Dance Experience

Heihei,

 

jeg tror det er blitt blogget om dette før, men 12. august 2014 kommer altså Believe Tour Dance Experience ut på DVD. I denne videoen lærer Nick Demoura og danserne til Justin bort dansene som ble brukt til Believe Tour. Det virker kjempegøy, og dette er jo noe du kan gjøre hjemme. Så hvis du ikke føler du er så flink til å danse, så kan du øve deg med denne. Jeg ser ut som en fisk på land når jeg danser, men jeg har alltid hatt lyst til å lære meg dansen til "Boyfriend", så da måtte jeg bare bestille denne! Du kan lese mer om videoen HER.

 

 

 

 

Men i går så jeg litt rundt på Twitter og kom over disse tweetene:

 

 

 

 

Dette vil si at Justin og Nick Demoura har signert noen av kopiene av Believe Tour Dance Experience, og de sender de ut til helt tilfeldige Beliebere som har bestilt den! Hvor sykt kult er ikke det? Kanskje du er den heldige som får en DVD eller Blu-Ray signert av enten Nick eller Justin?

 

DVD eller Blu-Ray kan dessverre kun bestilles på Amazon.com og den koster ca. 94 kr. Den forekommer heller ikke ekstra fraktkostnader, så du trenger ikke tenke på toll! Bestill Believe Tour Dance Experience HER.

 

 

 


Har du kanskje allerede bestilt Believe Tour Experience?

 

 

Innlegg av Christine Selnes

18.07.2014 / 21:37 / Ukens Belieber tips

20% på Platekompaniet.no

Heisann,

 

jeg tenkte jeg kunne tipse dere om at Platekompaniet.no har 20% rabatt på alle CDer fram til søndag 21. juli! Så hvis du mangler noen av CDene til Justin, så er det nå du burde slå til! 

 

Klikk på bildet for å komme til produktet.


  

Rabattkoden er PK-CDMR20 og den limer du helt enkelt inn i verdikupongfeltet i handlekurven din. Det forekommer også 30 kroner i frakt.

 

Innlegg av Christine Selnes

17.07.2014 / 14:39 / Ukens Belieber tips

"As Long As You Love Him"

Heisann alle sammen!

 

Jeg har nettopp lest ferdig "Justin Bieber: As Long As You Love Him", en bok som er skrevet av redaktørene til Hot News. "A must have for any Bieber fan" sier Henry Austin, en britisk kjendisreporter.

 Boken handler om Justin fra han ble kjent og til nå. Den har lagt vekt på mange av de "skandalene" som Justin har vært med på i det siste, men den diskuterer hvorfor det kan ha blitt sånn.  Boken gir oss også litt innsikt i hva de forskjellige i crewet hans sa om de forskjellige tingene som har skjedd, og de diskuterer også forholdet mellom Justin og Selena. 

 

Boka finnes kun på engelsk dessverre. Men den kan kjøpes på Amazon.com for 3.74 dollar (ca. 23 kroner) eller så kan den kjøpes på iTunes for 12 kroner. 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

16.07.2014 / 21:24 / Ukens Belieber tips

Salg på Bieber Merch

Heisann!

 

Jeg tenkte å tipse dere om at det er salg på diverse klær, armbånd, kopper, tannbørster og en masse annet på JustinBieberMusic.com. Du kan finne salget ved å klikke deg inn HER eller klikke direkte på bildet.

 

Det som er viktig å huske på hvis man bestiller derifra er at det er toll på varer til over 200 kroner tilsammen. Det vil si at hvis du bestiller for over 200 kroner, inkludert frakt, så kommer det en tollavgift i tillegg. Dette kan du enkelt sjekke HER.


 

 

 

Kommer du til å handle der?

 

 

Innlegg av Christine Selnes

25.03.2014 / 10:50 / Ukens Belieber tips

Nå kan du få kjøpt Believe på DVD!

Noen har fått høre nyheten allerede, mens andre ikke. Tenkte å gi dere en kjapp "ukens belieber tips". Believe-filmen kan visst kjøpes på nettet likevel! Det har vært mye spekulasjoner og rykter om at filmen Believe ikke skulle bli lagt ut for salg, dette viste seg da å være feil. Believe-filmen av Justin slippes egentlig ut 14.mai 2014 i Norge, men kan allerede forhåndsbestilles! 

 

 

Dere kan forhåndsbestille Justin Bieber - Believe HER!

 

Skal du bestille Believe?

 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

17.11.2013 / 15:16 / Ukens Belieber tips

julegavetips

Heisann dere!

 

Kom opp med tidenes tips til julegave, og noe som vi tenkte å bruke i julekalenderen (hinthint), nemlig selvdesignet deksel! Jeg har tipset om dette før for veldig lenge siden da jeg selv designet mitt eget deksel hos Frydaze.no. Under ser dere et gammelt bilde fra sånn 2011. Men da kan dere se et eksempel på hvordan jeg lagde det med bilde av Justin og tekst. Selv kan dere gjøre det samme, og ikke minst være litt mer kreativ enn meg. For eksempel kan dere lage en kollasj med venninner, eller flere bilder av Justin. Kanskje en annen tekst enn ''JDBNorway''. 

 

 

Til dere som lurer: Kvaliteten på dekslene er kjempe gode! Da jeg lagde mitt deksel på den tid, klarte læreren min å tråkke på telefonen min - uten at den ble ødelagt. De har også deksler til alle smarttelefoner inkludert MacBook, Ipod og Ipad! Og ikke nok med det - fri frakt og en billig pris! Frakten tar ikke lang tid ut ifra egen erfaring. Det er også mulig å kjøpe gavekort og tilbehør for de som heller ønsker det. Og om du ikke er helt i det kreative hjørnet, så finnes det masse ferdige design som du kan se over.

 

Nå har Frydaze vært så snill mot leserne våre, og gitt dere en kode slik at dere får dekslene for 50 kroner mindre enn orginalprisen. Etter dere har designet dekselet og skal til å betale, oppgir dere koden: 'JDBNORWAY' for å få 50 kroner avslag fra den orginale prisen - slik at det totalt bare blir 149 kroner! Den perfekte julegave. Lover dere! Jeg lagde et kjapt deksel i farten bare for å vise:

 

Som nevnt: Gå innpå Frydaze.no -> Design ditt eget deksel -> Skriv inn koden ''JDBNORWAY'' -> få 50 kroner avslag! Kjempe enkelt :D

 

 

JdbNorway

14.11.2013 / 00:05 / Ukens Belieber tips

Kjøp selvdesignet deksel

Heisann dere!

 

Kom opp med tidenes tips til julegave, og noe som vi tenkte å bruke i julekalenderen (hinthint), nemlig selvdesignet deksel! Jeg har tipset om dette før for veldig lenge siden da jeg selv designet mitt eget deksel hos Frydaze.no. Under ser dere et gammelt bilde fra sånn 2011. Men da kan dere se et eksempel på hvordan jeg lagde det med bilde av Justin og tekst. Selv kan dere gjøre det samme, og ikke minst være litt mer kreativ enn meg. For eksempel kan dere lage en kollasj med venninner, eller flere bilder av Justin. Kanskje en annen tekst enn ''JDBNorway''. 

 

 

Til dere som lurer: Kvaliteten på dekslene er kjempe gode! Da jeg lagde mitt deksel på den tid, klarte læreren min å tråkke på telefonen min - uten at den ble ødelagt. De har også deksler til alle smarttelefoner inkludert MacBook, Ipod og Ipad! Og ikke nok med det - fri frakt og en billig pris! Frakten tar ikke lang tid ut ifra egen erfaring. Det er også mulig å kjøpe gavekort og tilbehør for de som heller ønsker det. Og om du ikke er helt i det kreative hjørnet, så finnes det masse ferdige design som du kan se over.

 

Nå har Frydaze vært så snill mot leserne våre, og gitt dere en kode slik at dere får dekslene for 50 kroner mindre enn orginalprisen. Etter dere har designet dekselet og skal til å betale, oppgir dere koden: 'JDBNORWAY' for å få 50 kroner avslag fra den orginale prisen - slik at det totalt bare blir 149 kroner! Den perfekte julegave. Lover dere! Jeg lagde et kjapt deksel i farten bare for å vise:

 

Som nevnt: Gå innpå Frydaze.no -> Design ditt eget deksel -> Skriv inn koden ''JDBNORWAY'' -> få 50 kroner avslag! Kjempe enkelt :D

 

 

Rano

11.11.2013 / 20:38 / Ukens Belieber tips

Nelly favoritter

Affiliatelinks

 

Heisann! Mange nærmer seg juleball, eller trenger en kjole til julaften. Fikk et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg med ballkjoler og slikt. Har plukket ut noen favoritter som jeg håper faller i smak! sjekk det ut før det blir utsolgt.

 

 

 

Nr 1 HER - Nr 2 HER - Nr 3 HER - Nr 4 HER - Nr 5 HER - Nr 6 HER - Nr 7 HER - Nr 8 HER

 


Nr 1 HER - Nr 2 HER - Nr 3 HER - Nr 4 HER - Nr 5 HER - Nr 6 HER - Nr 7 HER - Nr 8 HER

Nr 1 HER - Nr 2 HER - Nr 3 HER - Nr 4 HER - Nr 5 HER - Nr 6 HER - Nr 7 HER - Nr 8 HER

 

Nr 1 HER - Nr 2 HER - Nr 3 HER - Nr 4 HER - Nr 5 HER - Nr 6 HER - Nr 7 HER - Nr 8 HER

 

 

Håper virkelig jeg hjalp noen av dere opp med litt inspirasjon. Hvis dere ønsker kan jeg lage flere med andre kjoler også om det er ønskelig for dere. Vet at dette ikke er Bieber-relatert, men tror nok det går helt fint! :) Historie kommer i morgen. Dette innlegget er forhåndsskrevet på grunn av matteprøve.

 

 

Rano

10.11.2013 / 12:29 / Ukens Belieber tips

Sheinside - Godbiter

Tenker vi kommer med litt julegavetips til dere som sliter, og ikke minst det vi på bloggen kaller det for "ukens belieber tips". Så har samlet opp masse fine klær som dere kan se på - nemlig Sheinside. Ikke glem at Sheinside faktisk har fri frakt, og veldig billige klær. De fleste av klærene er nesten under 2-300lappen, kanskje du finner noen favoritter?

NR 1 HER - NR 2 HER - NR 3 HER - NR 4 HER - NR 5 HER - NR 6 HER - NR 7 HER - NR 8 HER

 

 

Nr 1 HER - NR 2 HER - NR 3 HER - NR 4 HER - NR 5 HER - NR 6 HER - NR 7 HER - NR 8 HER

 
 

 

Nr 1 HER - NR 2 HER - NR 3 HER - NR 4 HER - NR 5 HER - NR 6 HER - NR 7 HER - NR 8 HER

Nr 1 HER - NR 2 HER - NR 3 HER - NR 4 HER 

 

Håper alle fant noen favoritter! :-)

 

UPDATE: Det er noe litt gale med linkene, men om dere går innpå linken så fjerner dere den ''første'' linken som kommer opp helt til det begynner med ''http://www.sheinside - osv'' Hvis dere derimot ikke klarer det, bare si hvilke dere ønsker å sjekke så kan vi linke i kommentarfeltet :) Eller dere kan sende mail på jdbnorway@gmail.com

 

JdbNorway

 

08.11.2013 / 13:15 / Ukens Belieber tips

Julegavetips - Bieberting!

Har du en venn som er belieber? Eller en datter? Søster? Mor? Far? And so on? Har samlet opp noen fine Bieberprodukter som kan være gode tips til julegaver. Ville anbefalt å kjøpe dem så fort som mulig - ettersom mye er på tilbud! Denne siden er sykt billig, så håper mange blir fornøyd :)

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER


Nr 1 HER // nr 2 HER // Nr 3 HER

 

Typisk DVD-er og boken til Justin. Det finnes flere typer også. Se under:

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER


Nr 1 HER / nr 2 HER / nr 3 HER


Nr 1 HER // nr 2 HER // Nr 3 HERNr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER


nr 1 HER / nr 2 HER / nr 3 HER

 

 
Nr 1 HER // nr 2 HER // nr 3 HER

 

 

 

Ellers kan du selv finne masseeeee Justin Bieber ting ved å trykke HER! Bare søk opp ''Justin Bieber'' - så får dere opp masse. Dere kan også søke andre artister dere liker, eller band. Et eksempel er jo også ''One Direction''. Håper dere likte tipsene mine :-)

 


-JdbNorway

affiliate
23.10.2013 / 17:30 / Ukens Belieber tips

Hvordan ''overleve'' under JB-hysteri neste gang - Posytron.no

Heisann dere!

 

Husker dere i april da jeg lagde innlegg om hva som var lurt å ha med seg på JB-konserten av elektroniske utstyr? Da var det snakk om alt fra ekstra batterier til telefonen til deksler og andre mobiltilbehør. Skal fortelle dere hvordan jeg selv "overlevde" en uke da Justin var her med masse fritt mobilbruk uten å tenke på strøm og kapasitet til telefonen min! 

 

Jeg vet at mange av våre lesere er eiere av Iphone 4/5 og samsung galaxy telefonene. Og det er ofte kjipt og måtte dra ut på enten reise eller konsert, men ikke får filmet eller tatt nok bilder på grunn av for lite strøm på telefonen eller ikke nok minne. Tenkte derfor å tipse dere om noe kjempe lurt å ha med seg til slike tilfeller! Dette kan eventuelt være kjempe lurt for en ny Bieber-konsert hvis folk skal stå i kø i evigheter, who knows når det er?;)) Anbefaler alle å sjekke ut. Mange av produktene er satt veldig ned i pris, enn så lenge. Så man burde virkelig ta sjansen så fort som mulig! For disse er ellers veldig dyrt å få tak i butikker, spesielt de med god kvalitet. Har laget en forklaring av produktene under:

 

 

 

 

Du kan få kjøpt til Iphone 4 HER - Iphone 5 HER - Samsung Galaxy s4 HER (disse er på tilbud!)

 

Her har dere et batterideksel til iphone 4 og iphone 5. Er du ute på reise, eller på konsert, og elsker å bruke telefonen din konstant vil du fort merke at du blir tom for strøm på telefonen. Ofte er det slik at du passer på å ikke sitte for mye på telefonen, nemlig fordi du vet strømmen vil gå fort ut. Men med et batterideksel vil du kunne lade telefonen din igjen, UTEN stikkontakt eller strøm tilgjengelig! Du lader bare dekselet på forhånd, også kan du ha den som en backup. I Oslo under Bieber-konserten hadde jeg flere slike tilgjengelig, og det var fordi telefonen min ringte konstant og jeg måtte bruke den ofte. Men også fordi jeg ikke hadde tid til å lade telefonen min den uken. Jeg hadde også ekstra batterier som jeg byttet på, men det kan du ikke med iphone. Derfor er disse supersmarte!


iPhone 5 lommebok

Lommebok for din iphone! Du finner den HER!

 

Når du er ute, enten det er på reise, konsert eller bare en bytur med venner så kan det ofte være stress å drasse med seg masse småting. Hvorfor ikke gjøre alt om til én? Med denne lommeboken for iphone, så har du både beskyttelse for iphonen som du kan oppbevare den i, inkludert lommebok der du kan ha kort og penger i. Et must på reise for meg! Hadde en nesten helt lik en selv under JB-uken, og elsket det. Toppen av alt så ser den veldig bra ut.

iPega høyttaler til iphone 4/4S

Ipega høyttalere til iphone. Genialt! Du finner den HER!

 

Micro SD minnekort 16GB

Micro SD minnekort - Finnes HER!

 

Genialt for oss som tar bilder og filmer hele tiden. Jeg selv var forberedt på at telefonen min skulle bli helt fullt med bilder, så det jeg gjorde var å bestille et minnekort på 32GB(Som er helt sykt masse - 16 er mer enn nok). Det gjorde jeg slik at jeg bare kunne ta masse bilder og filme, uten å tenke på at det ble for mye. Og du får den til en veldig billig pris på nettsiden jeg linket til. Det som er genialt, er at du kan bruke den lille til telefonen, også den store til kamera om du evnt. vil ha det der istedenfor.

 

Om du heller vil ha en mindre høyttaler, er denne et kjempe bra alternativ. Finnes HER!

 

Gjennomsiktig kalkulator

 Gjennomsiktig kalkulator - Finnes HER!

 

Kanskje ikke nødvendigvis noe man har med seg på reiser, men syntes den var dødskul - så jeg bare måtte vise den til dere! Haha :-)

 

Skjermbeskytter til iPhone 4s

Skjermbeskytter - Finnes HER og HER!

 

Selvfølgelig er dette kjempe viktig. Håper alle har beskyttet telefonene sine, slik at du ikke ender opp med knust skjerm.. Som meg. Fordi jeg ikke var smart nok til å beskytte skjermen min.

 

NoiseHush NX80 Hi-Fi øretelefoner

Ørepropper - Finnes HER!

 

Helt knallrå ørepropper som demper alt støy og at du får sykt bra lyd. Anbefales! Og det er jo et must.

 

Dalas Quartz klokke

Dalas Quartz klokke - Finnes HER!

 

Trenger du å kjøpe gave til kjærester? Eller liker du klokker selv? There you go!

 

 

2 in 1 ladesett til iPhone 5

Ladesett for iphone 5 til bilen - Finnes HER!

 

10 in 1 USB ladekabler

.. Eller du vil ha 10 i 1 lader? Finnes HER!

 

Ladekabel for iPhone 4/4s (2m)

 

Kan også kjøpe ladere til iphone 4 og iphone 5 til en veldig rimelig pris. HER og HER kan du finne det!

 

 

 

Håper mine anbefalinger blir brukt. Alle produktene er fra Posytron.no! Jeg selv har masse av det jeg har anbefalt oppe, og kan med hånden på hjertet si at det har reddet meg på reiser - spesielt. Mye av det jeg har linket til er også på tilbud nå, så anbefaler å sjekke det ut ihvertfall. Håper ellers dere får en fin kveld videre!

 

 

 

Rano

 

 

                                                                                                                                                                                                                 //reklame, ærlige meninger 

20.10.2013 / 22:15 / Ukens Belieber tips

Ukens Beliebers tips

Nå begynner det å bli en stund siden vi hadde et ukens belieber tips innlegg. Høsten er kald og kjedelig, så hvorfor ikke kjøre igang en runde med shopping? Under har jeg lagt til noen av mine favoritter som dere kan få kjøpt hos Junkkyard. Det er ikke særlig mye å blogge om, så derfor tenkte jeg å dele dette med dere. 

 

  
   1499,- NOK                                                                    1399,- NOK

 

599,- NOK                                                                     899,- NOK

 

 

1199,- NOK                                                                  399,- NOK

 
 2999,- NOK                                                                        2999,- NOKJeg har satt på prisene, men for å komme direkte til produktene - klikk på bildene!
Håper noe av dette falt i smak hos dere også. Ha en fin kveld videre!

 

-Sandra Andersen

07.10.2013 / 14:13 / Ukens Belieber tips

Ukens Belieber tips - Nelly

adlinks.

 

Høsten er her, og for mange av oss er jo det en veldig deprimerende årstid. Hvorfor ikke være litt snill mot seg selv, og kjøre en runde med nettshopping? Isåfall, så har jeg lagt ved noen tips til klær dere kan kjøpe hos Nelly. Dette er mine favoritter, og tenkte jeg kunne dele med dere. Er ikke så særlig masse å blogge om, så derfor kjører jeg på med en ny del av Ukens Belieber Tips. Historieblogging kommer senere! :-) Noen av dere nærmer dere jo også ball?

 

Husk at hvis du bestiller for over 600kr hos Nelly, kan du få fri frakt og bytte! Så hvis du og en venninne av dere ønsker å kjøpe noen få plagg hos Nelly, kan dere muilgens spleise? 

 

1 HER / 2 HER / 3 HER

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER


Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HERnr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

 

 

 

Håper dere fant dere noen favoritter! Det har definitivt jeg :-))

 

 

Rano

 

01.10.2013 / 18:03 / Ukens Belieber tips

Kjøp deksler!

Heisann dere! Jeg kommer som nevnt med historieblogging når jeg har fått unnagjort alle prøvene mine denne uken. Håper det går greit at jeg prioriterer det!


Tenkte å tipse dere om noe helt fantastisk. Og det gjelder å være kjapp! Handelsportal har nemlig tidenes salg på deres nettside, der de selger iphonedeksler med rabatt på hele 60%! Og ikke nok med det, men de har gratis frakt på alle varene sine. Sjekk det ut selv! De selger blant annet deksler til Iphone4/4s, iphone5, ipad og samsung. I tillegg selger de også ladere og alt mulig morsomt tilbehør til telefonen din. Jeg kjøpte faktisk selv 5 ørepluggere her om dagen til under femtilappen. Under kan du/dere selv se mine tre favorittdeksler til iphone, også eventuelt litt forskjellig de har på siden deres!

 

Nr 1 HER til 68kr  / Nr 2 til 60kr HER / nr 3 til 60kr HER

Øretelefoner - Simple style inear

Alle disse HER til kun 10kr per!

 

 

Dette tilbudet med 60% rabatt varer ut uten, så kjapp dere! Det er ikke noe dere vil gå glipp av :-) Vanligvis koster jo deksler utrolig masse, men her får dere det altså veldig billig inkl. gratis frakt. 

 

 

JdbNorway

 


14.09.2013 / 20:50 / Ukens Belieber tips

Justin Bieber nettspill

Blir litt lite blogging når det ikke er noe å oppdatere med, men her kommer et underholdnings innlegg. 

 


 

  

Om du som meg kjeder deg på denne lørdagskvelden kan du vel like godt bruke tiden din på å spille Justin Bieber spill?
http://1001spill.no og http://123spill.no   finner du spillene som er blitt avbildet ovenfor. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke deg inn på nettsiden og søke "justin bieber" og da kommer disse spillene opp. Du kan blant annet gjøre en makeover på håret hans, redde han fra å være fanget og kaste han ut fra sin egen konsert. 

 

-Sandra Andersen

13.09.2013 / 16:37 / Ukens Belieber tips

Kjøp Bieber ting her

adlinks


Får daglig forespørsler om tips til steder man kan kjøpe Bieber-ting på med en rimelig pris og ikke minst trygt sted. Her er tips til hvor man kan kjøpe maaaaasse fine Bieber ting til en utrolig billig og fin pris. Frakten tar ikke lang tid heller, har bestilt her før mange ganger og vet nettsiden er trygg. 


Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER


Nr 1 HER // nr 2 HER // Nr 3 HER

 

Typisk DVD-er og boken til Justin. Det finnes flere typer også. Se under:

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER


Nr 1 HER / nr 2 HER / nr 3 HER


Nr 1 HER // nr 2 HER // Nr 3 HERNr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER


nr 1 HER / nr 2 HER / nr 3 HER

 

 
Nr 1 HER // nr 2 HER // nr 3 HER

 

 

 

Ellers kan du selv finne masseeeee Justin Bieber ting ved å trykke HER! Bare søk opp ''Justin Bieber'' - så får dere opp en god del. Dere kan også søke andre artister dere liker, eller band. Et eksempel er jo også ''One Direction''. Håper dere likte tipsene mine :-) Er ikke så særlig mye å blogge om, så derfor lagde jeg et slikt anbefalingsinnlegg.

 


Rano

31.08.2013 / 15:04 / Ukens Belieber tips

Ukens Belieber tips - Nelly

Mange så ut til å like Ukens belieber tips med tips om kjoler fra Nelly, så da tenkte jeg å lage et nytt. Håper alle har hatt en fin lørdag, og får en fin helg videre! Historiemaraton blir det selvfølgelig imorgen! :-)

 

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

 

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER

 


 
Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER

 

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER

 

 

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER

 

 

 

Det var de tipsene jeg hadde med til dere nå. Fortsatt ikke særlig mye å blogge om i Justin sitt liv, men vi satser på at det blir litt bedre utover uken. Har ihvertfall planlagt litt innlegg til dere her og der av dagene så vi fyller ut med blogging. 

 

 

 

//adlinks

 

Rano

 


24.08.2013 / 14:52 / Ukens Belieber tips

Ukens belieber tips - NELLY

Fortsatt veldig lite å blogge om, så da kjører jeg på med enda mer belieber tips. Kanskje fortsatt til Selena Gomez konserten, bursdagsfest, eller skolestart? Under finner dere mine favoritter fra Nelly, kanskje dere også finner noe?

 

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER


nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER


Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER


Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HERnr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

 


Håper dere likte tipsene! Var vel mest kjoler det gikk i, men dere kan finne så utrolig masse annet fint HER! Tar veldig lang tid å lage disse innleggene, men er verdt det hvis dere blir fornøyd :)

 

 

 

Rano

22.08.2013 / 20:56 / Ukens Belieber tips

Ukens belieber tips - Sheinside

Det er så alt for lite å blogge om når det kommer til Justin akkurat nå, så derfor tar jeg ukens belieber tips. Ukens belieber tips enda engang fra favorittnettsiden Sheinside. En av de store grunnene til at jeg gjentar publiseringen, er fordi det ikke er mulig å lavær når de får inn så masse fine klær. Og til dere som skal på Selena Gomez konserten, så er det et tips! Kanskje dere må ta rask leveringstid isåfall for at den skal rekke i tide, hvis ikke kan det være andre muligheter.

 

nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

 

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

 

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER

nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER

 

 

 

De har sååå mye fint! Har du noen favoritter?

 

 

Rano


09.08.2013 / 15:47 / Ukens Belieber tips

Klær tips

Legger ut litt av ''Ukens belieber tips'', og vil anbefale litt klær til dere!

 

 

En av mine favoritt nettsider  være Sheinside! Alle klærene deres er veldig typisk min stil, og jeg finner alltid favoritter når jeg er der. Jeg bestiller ikke ofte ting fra utlandet på grunn av dyr frakt også, men det flotte med Sheinside er at de har gratis frakt også. Ikke bare nok med det, klærene deres er utrolig billig også. Er helt klart verdt å se på! Skulle bare se innom siden, og tenkte også å tipse dere om noe klesplagg. Venter selv nr. 2 & 4 blant annet i posten, og har tenkt å klikke med meg hjem litt fler også. 

 

Nr 1 HER - nr 2 HER - nr 3 HER

nr 4 HER - nr 5 HER - nr 6 HER


Nr 7 HER - Nr 8 HER - Nr 9 HER

 

 

I'm in looove. Har dere noen favoritter?

 

 

 

Rano

27.07.2013 / 15:23 / Ukens Belieber tips

Kjøp klær til konserter

Det kommer en del overraskelser framover som vi Norske Beliebers blir kjempe glad for. Og utenlandske, hm.... Hvem vet? :))) Uansett. Har fått en del forespørsler om å legge ut tips til klær og slikt, blant annet nå som skolen nærmer seg og for eks. Selena Gomez konserter kommer. Ville også anbefalt å bestille til andre anledninger! Så selv om det er justin bieber side, så legger vi ut slike tips til dere. Derfor fortsetter jeg med ''Ukens belieber tips'' der jeg poster slike innlegg noen ganger i uken!

 

I dette innlegget vil jeg tipse om feeluxury.com. Det er en nettside som selger masse klær med spesiell stil, og som jeg syntes alle burde sjekke! Har selv fått en kjole derfra, og de fleste elsket den inkudert meg. Så dere kan vel se over? Positive med nettsiden er at den har fri frakt worldwide! Skal vise dere noen sykt fine fashion kjoler:

 

 

  

 

 

 

Disse kjolene over + mer fine ting av topper og slikt, kan du finne hos Feeluxury.com

 

 

 

 

Rano

05.07.2013 / 19:31 / Ukens Belieber tips

Ukens Belieber tips - Justin Bieber klær + ting fra Ebay

 

Siden det er veldig lenge siden vi har hatt Ukens Belieber tips, så tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg med klær som dere kan få kjøpt på Ebay. Jeg kan garantere at det er HELT trygt å kjøpe hos disse forhandlerne, og de sender også klærne til Norge. 

 

 

Justin Bieber hettegenser. Jeg er sikker på at 60% av alle verdens Belieber eier en slik genser. De er så gode, og ekstremt behagelig. Du kan kjøpe den >HER< for ca 200 kr. 

 

Justin bieber stand-up! Koster ca 250 kroner. >her< 

 

Justin bieber vegg dekrasjon. Har sett mange som har denne på veggen, og den er SÅÅ fin i virkeligheten. Koster 140 kr. >HER<

 

 

 

Justin bieber deksel. SÅÅÅ mange fine å velge mellom, og de koster kun 50 kroner pr deksel!! >her<

 

Bieber lue. DENNE SKAAAAL JEG KJØPE. Den er sååå fin! Koster kun 130 kroner. >her<

 

 

Denne kule singletten! koster 160 kr, >her<

 

 

//Katrine 

24.05.2013 / 18:01 / Ukens Belieber tips

Kjøp Bieber ting her

Har brukt laaaang tid på dette innlegget, så håper dere liker det! Er tips til hvor man kan kjøpe masse Bieber ting til en utrolig rimelig og fin pris. Frakten tar ikke lang tid heller, har bestilt her før og vet nettsiden er trygg. 


Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER


Nr 1 HER // nr 2 HER // Nr 3 HER

 

Typisk DVD-er og boken til Justin. Det finnes flere typer også. Se under:

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER


Nr 1 HER / nr 2 HER / nr 3 HER


Nr 1 HER // nr 2 HER // Nr 3 HERNr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER


nr 1 HER / nr 2 HER / nr 3 HER

 

 
Nr 1 HER // nr 2 HER // nr 3 HER

 

 

 

Ellers kan du selv finne masseeeee Justin Bieber ting ved å trykke HER! Bare søk opp ''Justin Bieber'' - så får dere opp masse. Dere kan også søke andre artister dere liker, eller band. Et eksempel er jo også ''One Direction''. Håper dere likte tipsene mine :-) Er ikke så særlig mye å blogge om, så derfor lagde jeg et slikt anbefalingsinnlegg.

 


Rano


24.03.2013 / 18:43 / Ukens Belieber tips

Ukens belieber tips - sko til konserten

Det kommer snart et innlegg med klær også! Men først tenkte jeg å vise dere passende sko til konserten. Først og fremst, ikke vær dumme nok til å gå i høy hæler på konserten med mindre du vil ha ekstremt vondt i beina etter konserten(!) med mindre det er høyhæler som du ikke merker særlig når du har dem på. Hvis du besiller innen i dag får du 20% rabatt hvis du handler over 500kr. Da må du bruke rabattkoden 5VM8XP.Tips til fine sko man kan bruke, er jo typisk hverdag sko som Converse, Toms eller til og med treningssko! 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER / Nr 4 HER

 

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER / Nr 4 HER

 


 Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER / Nr 4 HER


Nr 1 HER / NR 2 HER / nr 3 HER / Nr 4 HER

 


Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER / Nr 4 HER

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER / Nr 4 HER

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER / Nr 4 HER

 

Alle disse skoene kan du finne hos Brandos. Og det er der hos dem du får 20%.

 

Skoene er for både jenter og gutter, og de etter converse skoene er typisk lignende ''supra'' modellene som Justin har på seg! :)

 

 

Rano

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

07.03.2013 / 19:40 / Ukens Belieber tips

Ukens Belieber Tips - WEKNOWTHEDJ T-skjorte

Hei alle sammen!

 

 

Tenkte at denne uken så ble det min tur til å dele ett lite tips til dere Beliebers! Jeg vet at det er mange som følger DJ tay james på instagram og twitter, og jeg ser alltid at Norske Beliebers har kommentert hans bilder. Nå har Tay laget NORSKE t-skjorter til oss som er fan av han, og disse t-skjortene kan du få kjøpt på hans nettside. www.Weknowthedj.com 

 

For dere som ikke vet hvem DJ taylor james er, så er dette Justin's DJ. 

tshirt_mock_norway

SEEEE SÅ FIN! Elsker virkelig motivet, og jeg er helt 100% sikker på at jeg kommer til å kjøpe meg en slik t-skjorte! Den koster ca 250 kr. Noe som er ganske billig for en så fet t-skjorte!

 

 

Du kan også få kjøpt svensk t-skjorte, med det svenske flagg for dere som er svenske!

 

 

//Katrine

28.02.2013 / 18:17 / Ukens Belieber tips

Ukens belieber tips - klær til konserten

Så nåååå tenkte jeg å tipse om litt klær til konserten dere kan bruke! Også klær dere kan bruke ellers. Dette er seriøst favoritt nettsiden min, og de selger så forbanna mye kult. Har selv fått med meg tre plagg hjem, kan vise dem på i et innlegg om dere ønsker det? Sånn at dere ser hvordan tingene er på og sånt? Uansett, under har jeg vist både jakker og topper som kan være tilregnet bra til konserten. For meg er det viktig å ikke ha plagg som alle andre har, og gjerne ha noe som ikke er fra Norge. I utgangspunktet vil jeg vise klær fra Sheinside.com, og tar topper som første valg. Senere vil jeg vise dere jakker som er fine og bruke, bukser osv.! Positive med denne nettsiden er at klærene deres er utrolig fine, billige og ikke minst er det fri frakt til hele verden!

 

Nr 1 får du kjøpt HER // Nr 2 får du kjøpt HER


Nr 1 får du kjøpt HER // Nr 2 HER


Nr 1 HER // Nr 2 HER

Nr 1 HER // Nr 2 HER

Nr 1 HER // Nr 2 HER

Nr 1 HER // Nr 2 HER

 

 

Nr 1 HER // Nr 2 HER

Nr 1 HER // Nr 2 HER

 

 

Håper dere likte tipsene! :-) 

 

 

Rano


 

 


 


 

 

 

23.02.2013 / 19:37 / Ukens Belieber tips

Ukens Belieber Tips - Batteri for iphone 4/4s og 5

Jeg tenkte jeg kunne komme et med tips til ekstra batteri til dere som har iphone 4/4s og 5. Tidligere har Rano skrevet et innlegg om ekstra batteri til Samsung. Om det skulle være nødvendig for noen av dere å lese om det, trykk HER . 

 

 


249.- fra Kinashop.no// til iphone5        Prisen er utrolig rimelig ebay.com. //iphone 5  
(KLIKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME DIREKTE TIL NETTSTEDET) 

 

   


79.- fra Kinashop.no// til iphone 4/4s   Prisen er utrolig rimelig ebay.com// iphone 4/4s
(KLIKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME DIREKTE TIL NETTSTEDET)

 

 

Jeg håper dette innlegget var til hjelp for dere med Iphone. Om det er noe dere lurer på, er det bare å sende mail eller legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.

 

-Sandra 


22.02.2013 / 13:28 / Ukens Belieber tips

Ukens Belieber tips - Kjøp passende sko til konserten!

Konserttiden nærmer seg, og enda viktigere spørsmål som dukker opp for meg: ''Hva søren skal jeg ha på meg til konserten?'' Framover vil jeg legge ut tips til klær og sånt man kan kjøpe, og jeg har et godt innleggs tips som jeg skal legge ut om noen uker! For eksempel litt tips til jakker og sånt, men denne gangen skal jeg ta utgangspunkt i sko. Dette innlegget er tilregnet for både jenter og gutter! :-)


 

For meg er det viktig å ha på meg sko der jeg vet at de ikke er ubehagelig, og som jeg kan løpe i. Ikke minst at det ser bra ut, og matcher klærene mine. Jeg har tenkt veldig mye på converse sko, eller dvs. andre tøysko. Men også har jeg tenkt på løpesko som Nike. Jeg vil ikke akkurat ende opp med gnagsår etter en lang dag heller! Men samtidig føler jeg det blir litt rart å vandre rundt i løpesko? Uansett, finner det sikkert ut. Så derfor har jeg laget en blandings innlegg av løpesko, converse og supra helt på slutten. 

 

 

1 HER // 2 HER // 3 HER

 

 

1 HER // 2 HER // 3 HER


 Nr 1 HER // Nr 2 HER// Nr 3 HERNr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER


Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER 

Nr 1 HER / Nr 2 HER /nr 3 HER

 

 

Håper dere likte innlegget. Det er skrevet helt frivillig :) Ikke glem at det er fri frakt & retur! Og de har mye salg hos Brandos.

 

 

 

Rano

21.02.2013 / 09:39 / Ukens Belieber tips

Ukens Belieber tips - Ekstra batteri til tlf

Kommer til å skrive enda mer spesifikt til for eksempel Iphone, men for øyeblikket har jeg kun erfaring når det kommer til andre telefoner. Men uansett, under konserten må dere IKKE GLEMME å ha ekstra batteri til telefonen. Ser at mange ikke hadde tenkt over dette da jeg skrev det lange innlegget, og det er bra at jeg har tipset om det for dere. For det er kjempe viktig! Ikke dra uten å ha med deg ekstra batteri til telefonen eller sånn reiselader, for telefonen din, spesielt smarttelefoner vil ikke holde ut så lenge hvis du skal være der tidlig, og ikke minst ha nok til å ta bilder, sende meldinger, ringe, filme osv. Det jeg gjorde i utgangspunktet, var å bestille ekstra batterier til min Samsung Galaxy s3. Hvis du har make telefon som meg, eller en telefon som du faktisk kan bytte batterier på anbefaler jeg på det sterkeste å kjøpe på Ebay. Batteriene der er av god kvalitet hvis du kjøper hos Top Rated Seller!

 

Jeg har allerede kjøpt 3(!!) ekstra batterier til telefonen min, og jeg kjøpte et minnekort på 32G, ikke minst bestilte jeg 3 nye batterier i dag og for å ikke nevne reiselader, så til sammen 7 batterier pluss reiselader. Dette er fordi vi ikke har lov med speilrefleks, så da bruker jeg telefonen min til både å ta bilder, filme, sende meldinger, ringe og ikke minst blogge, så jeg må ha nett! Også fordi jeg er så sykt paranoid, haha. Så derfor skal jeg markere batteriene mine som ''nr1'', ''nr2'' osv. så jeg vet hva som er utladet eller ikke.

 

Men dere trenger ikke å ha 7 batterier dere! Grunnen til at jeg har så mange, er fordi telefonen min blir brukt som jobb, ettersom jeg må ha kontakter med journalister, beliebers og ikke minst en bekymret mamma og pappa samtidig som jeg skal blogge, filme og ta bilder, så telefonen blir brukt hele tiden. 

 

 
 

Hvis du skal ha batteri til telefonen din, søk opp for eksempel ''Samsung Galaxy s3 battery'' så får du opp ulike tilbud. Du får gjerne opp mot 5 batterier til mindre enn 200 lappen, noe som er ekstremt billig i forskjell til hva du får kjøpt i butikkene her i Norge. Ikke glem å bestille til god tid, for noe av frakten kan ta opp mot 3 uker.

 

 

Håper noe av dette er til nytte, og at dere spør foreldrene deres! Som nevnt lenger oppe skal jeg skrive et innlegg om dette når konserttiden nærmer seg, og da skal jeg ta med iphone også. 

 

Rano

 

19.02.2013 / 23:26 / Ukens Belieber tips

Ukens Belieber tips - Justin Bieber bursdag

Heihei! Dette innlegget er skrevet helt frivillig :-)


 

I dag ville jeg tipse om noe som kan være gøy til dere som har masse Belieber venner, og som muligens har bursdag snart eller skal feire Justin sin bursdag. Det jeg skal tipse om i dag er Justin Bieber tema på bursdagen. Hvor kjekt er det ikke hvis du samler en god vennine belieber gjeng, der dere spiser god mat, hører på Justin sin musikk, har never say never på tven med Justin Bieber pynt? Uansett, ville tipse om Bursdagsiboks.no. En nettside hvor de har utrolig masse bra temaer til nemlig du bursdag for eksempel! De har hentelager ved telenor arena til og med!

 

De har en Justin Bieber pakke, der du kan bestille 8 Justin Bieber tallerkner, 8 Justin Bieber VIP invitasjonskort, 8 Justin Bieber partyposer (til snop), 8 Justin Bieber kopper, 1 Justin Bieber bordduk, 1 Justin Bieber banner og 16 Justin Bieber servietter! Den kan du få til en billig pris ved å trykke HER

 

Ettersom Justin sin bursdag nærmer seg så er vel dette et kjempe fint alternativ syntes jeg! De har også andre gøye temaer som kanskje din lillesøster eller lillebror kan være interessert i, eller deg selv! Temaer som Barbie, fotball, Star Wars osv. Ta en titt selv :-) Morsomme er at de faktisk har piñata også, haha!

 

 

Rano

16.02.2013 / 15:31 / Ukens Belieber tips

Belieber tips - lage chachi momma pants

Heisann!

 

Av og til vil jeg legge ut flere Belieber tips i uken, og ikke bare én gang i uken. Så da kjører jeg på med et tips i dag! Nemlig hvordan man kan lage seg en enkel chachimomma bukse. Disse buksene blir spesielt brukt av Justin selv, og dansere. Noen bruker det også fordi de syntes det er skikkelig behagelige bukser å gå i, og ikke minst at det er swag og ser bra ut. Disse buksene er noe man kan bruke under konserten, og under har jeg funnet en video der de viser hvordan man kan lage det med en vanlig joggebukse! Hvis du ikke ønsker å lage selv, kan du bestille NÅ hos Chachimomma.com, og jeg anbefaler å bestille så raskt som mulig. Typisk chachi momma bukse til de som ikke vet, er at den er veldig stor oppe og kjempe stram ved leggene. Størrelsene er litt store også, og når dere bestiller så må dere vite at det kommer Toll pris på!

 

Jeg fant den letteste videoen på youtube der hun forklarer steg for steg. Det er heller ikke vanskelig å forstå hva hun driver på med, men det er lurt å ha en voksen til hjelp, spesielt med symaskin delen! Enjoy :-)

 

 

 

 

Liker du Chachi momma buksene?

 

Rano

15.02.2013 / 14:46 / Ukens Belieber tips

Believe armbånd

Heihei!

 

Tenkte å kjøre på med Ukens Belieber tips. Har forresten funnet en kjempe fin erstatning for den Chachi Momma pants videoen som jeg egentlig skulle lage, så da kommer nok den snart! Uansett, ville vise dere noe som dere kan bruke på konserten i april som er kjempe fin. Jeg fikk den i posten igår, og er blitt helt forelsket i den rett og slett, den er såååå fin!

 

Love og Believe. 

 

Den er kjøpt HER og absolutt en favoritt nå. De har også flere Bieber-relaterte armbånder som du kan kjøpe hos Kinashop, og andre Justin Bieber ting. Dere kan se selv! Et must til konserten spørr du meg ihvertfall! Under kan du se flere eksempler på fine Bieber armbånd!

 

 

 

 

Alle er også på tilbud nå. Pluss de har sånn Justin Bieber veggdekor hvis dere ønsker med sitater fra sangene hans. Dere finner utvalget av Justin Bieber relaterte ting HER! Enjoy 

 

 

-Rano

 

02.02.2013 / 13:57 / Ukens Belieber tips

Alle albumene til Justin!

Er veldig mange som spørr sånne generelle spørsmål som ''kan du si alle som er i crewet til Justin?'' eller ''Hvor mange sanger har Justin?'' osv. Men sånne spørsmål er meget vanskelig å svare på. Ettersom Crewet til Justin er langt ifra de personene dere ser på bildet. Er flere av dem, flere hundre jobber for Justin! også har vi sangene hans.. De er også vanskelig å finne, fordi han har ''unrealised'' sanger osv. Dere skjønner poenget! :-) Men hvis dere ønsker kan vi legge ut innlegg som hovedpersonene i crewet til Justin og sånt! Men et spørsmål som ofte kommer opp er ''Alle albumene til justin''

Fant bildet på Tumblr, men det er en enkel og grei oversikt over albumene hans. Under kan dere se når dem ble lagt ut:

My World - kom ut i 2009
My World 2.0 - kom ut i 2010
My World Acoustic Lyrics - kom ut i 2010
Never Say Never The Remixes - kom ut i 2011 
Under the Mistletoe - kom ut i 2011
Believe - Kom ut i 2012
Believe acoustic - kom ut i 2013

 

 

 

-Rano 

10.01.2013 / 21:50 / Ukens Belieber tips

Forhåndsbestill Believe Akustisk

Hei alle sammen!

 

 

 

Vil bare infomere dere lesere at man kan nå forhåndsbestille Believe akustisk på platekompaniet til 119 kr! De sender da CD'en slik at du får den bare noen dager etter at det har kommet ut på itunes!

 

Direktelink her: http://www.platekompaniet.no/Musikk.aspx/Artist/Justin_Bieber/?id=00081425

 

 

 

//Katrine

25.12.2012 / 16:18 / Ukens Belieber tips

Ukens Belieber tips - Design ditt eget deksel!

Hej! på tide med nye tips!

 


 

Får ofte spørsmål om hvor man kan kjøpe Justin Bieber deksler til en rimelig pris. Faktisk får jeg spørsmål om hvor man kan designe sitt eget deksel! Dette innlegget er ikke noe slags form for samarbeid, men bare en nettside jeg selv har kjøpt fra. Nettsiden hvor man kan designe sitt eget telefon deksel, er hos FRYDAZE. Her kan man altså designe sine egne deksler til alle slags mulige smart telefoner. Alt fra iphone, samsung telefonene, nokia osv. Se selv!

 

 

Her kan dere se et eksempel på mitt deksel jeg kjøpte for et år siden til min Samsung Galaxy s2. Den kjøpte jeg til 199kr inkludert frakt! Så fin, og så billig i forskjell til det man får kjøpt andre steder. Kvaliteten er kjempe bra, og min tok mindre enn 2 uker før den kom. Hvor awesome er det ikke å ha et eget designet deksel som ingen andre har? Du kan selv bestemme hvilke tekst du vil ha på dekelet ditt og sånt! Sjekk ut siden og finn ut hva du selv ønsker. De har også ferdig laget design som siden selv har laget.

 

 

Hva syntes dere om Ukens Belieber tips?

 

-Rano

 

11.12.2012 / 10:43 / Ukens Belieber tips

Kjøp samme Supra sko som Justin!

Dette blir vel en del av ''Ukens Belieber tips!'' men det vil komme flere tips denne uken! Denne går vel egentlig mest til våre gutte lesere da.


 Disse skoene kan dere få kjøpt HER. Supra er merket, og til en pris av 199$. Supra er forresten et av Justin sine favoritt sko merker, og noe han bruker ofte.

 

-Rano

09.12.2012 / 13:16 / Ukens Belieber tips

Ukens Belieber tips - Få Justin Bieber på neglene dine!

Jeg sjekket gjennom gamle innlegg da vi hadde mye mindre antall lesere. Og kom over et morsomt innlegg som vi kan bruke til Ukens Belieber tips. Nemlig det å få ''Justin Bieber på neglene dine''! Fra idag av begynner vi med ukens Belieber tips til for eksempel hvordan man kan gå kledd på Justin Bieber konserten i april, eller hvordan man kan stæææsje opp seg selv litt! Har laget en kategori ihvertfall, så kommer det opp nye ting hver uke!


 

Dette trenger du:

-Rene negler (Ikke noe form for neglelakk på)
-Sprit (Som i alkohol. Bruk gjerne vodka eller antibac!) Spørr foreldrene dine hvis du ikke har dette tilgjengelig.
-En helt blank neglelakk 
-Hvit eller lyserosa neglelakk, hvit gjør at bildet blir bedre, rosa gjør at den blir litt mer gjennomsiktig. 
-Veldig små bilder av Justin som for eksempel er printet ut fra words, google, aviser osv. Den må passe neglen din! 

Steg 1: Finn et bilde du liker av Justin av de du har printet ut. I dette eksempelet bruker vi lyserosa neglelakk. Ta på lyserosa neglelakk som vist på bildet før du fortsetter til steg 2. Husk at bildet av Justin må passe til neglen din.

Steg 2: Hell litt sprit/vodka/antibac oppi en liten kork (Kan være bruskork), legg fingeren oppi cirka 10 sekunder før du tar den opp igjen og legger på bildet som vist på bildet.

Steg 3: Husk at du må legge bildet på med engang du har tatt fingeren opp fra korken. Selve bildet skal selvfølgelig ligge mot neglen, og den hvite delen oppe. Trykk på bildet godt fra alle kanten så du får med alt. La bildet være på neglen i cirka 15 minutter, før du veldig forsiktig drar den av. Et lite tips er, blir det ikke nok væske på selve neglen, legg gjerne på litt mer vodka/sprit/antibac ovr selve bildet når du har lagt den på neglen. Se bildet under.

Steg 4: Tørk forsiktig av om det ligger litt hvitt papir igjen på neglen. La bildet tørke fint oppå neglen, før du forsiktig legger over blank neglelakk. Dette er for at bildet skal bli mye finere, og for å beskytte så bildet ikke går fort av. Se bildet under for forskjell med og uten lakk.

Til høyre kan dere da se ferdig resultat av hvordan det skal bli. Du kan også bruke avis bilder eller tekst til å gjøre det også, det blir faktisk veldig kult. Bare gjør de samme stegene her oppe!

 

 

Hva syntes dere om sånne tips? Skal vi fortsette med dett? Har DERE noe tips vi kan dele videre? Isåfall skriv ned i kommentarfeltet!

 

 

-Rano