hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin

Historie del 27 # Three words describes it all (2)/ SISTE del, kort del

Beklager for at delen ble litt kort, har hodepine igjen! Menmen ;)

 

''Men.. Kampen har allerede begynt!'' protesterte du. ''Jeg vet.. Men dette er viktig'' sa Pattie. Du ga henne et lite nikk og fulgte fort etter. ''Så.. Siden du sa at du ville være borte fra familien en god stund, og siden du og Justin er sammen, OG at du har veldig lyst til å være med på tour, så tenkte jeg om du ville være med?'' spurte Pattie deg. Skulle du svare ja eller nei?

 

__

Et dumt spørsmål for deg selv, ja såklart. ''JA!" ropte du glad. ''Flott'' sa Pattie.

2 månder senere..

 
''Ææææ slutt Justin!'' ropte du da Justin sprøt masse vann på deg med vannpistolen. ''Ikke faen! Du og Alfredo skal så sykt få hevn!'' ropte Justin og løp etter deg. Våt var du etter vannkrigen i Rio de Janeiro, men mer glad kunne du altså ikke bli. Du var i Brasil sammen med Justin på tour! Levde et helt fantastisk liv som du ikke kunne blitt mer glad for. ''Elskeeer deg!'' sa du sukkersøtt og holdt rundt Justin. ''Og jeg elsker deg, men du skal få igjen!'' sa Justin og sprøt enda mer vann på deg. ''La henne være da'' fniste Alfredo og la fra seg vannpistolen. ''Greit, nok vannkrig for idag!'' sa Justin og overgidde seg han også. ''Bra konsert du hadde da'' sa du glad. ''Jepp, og grattis igjen med plass på L.A sitt dame lag! Det var bare fordi dere vant hele cupen'' sa Justin glad. ''Er jo en grunn til det da?'' fniste du mens dere gikk på vei inn mot tourbussen.

 

''hvor har dere  vært?'' spurte Pattie. ''Vår daglige vannkrig med crewet'' sa Justin og drakk litt appelsinjuice. ''Åja, ja såklart'' sa Pattie. ''Jeg er sliten'' sa du og slang deg ned på sofaen. ''Det skjønner jeg. Men.. Har Lilly finnet leilighet nå da?'' spurte Pattie. ''Jepp.. En dritfin en også! Passer fint for fem til å bo der. Så jeg tenkte Ryan, Chaz og Justin også kanskje'' sa du rolig. ''Ja det hadde vært hyggelig. Også var det bra at Juliet ville betale litt for den, fint dere ordnet opp'' sa Pattie. ''Ja! Jeg gleder meg til hun kommer om en uke.. Angrer ikke et sekund på at jeg tilga henne'' sa du fort. ''Det er bra'' sa Pattie. Nå var livet perfekt. Du var på tour med gutten du var forelsket i. Du hadde finnet din biologiske mor, og elsket henne. ALT var perfekt, og ingenting kunne ødelegge det. Du fant ut at Ryan elsket Lilly alikevel, Chaz holdt på med en ganske så skjønn jente, du hadde blitt kjent med mange nye mennesker, blandt annet fra Crewet til Justin. Og hver dag leste du det halv revet brevet fra din far John, alt du hadde igjen av han. ''Jeg elsker deg'' sa Justin glad da du lå i sengen på vei til å sove. ''Og jeg elsker deg gutten min'' sa du og kysset han.Kan dere værsåsnill og gi en tilbake melding på 'Three words describes it all'? Hadde betydd mye for meg! :-) Vil dere ha ny del av den nye historien? :)

 

 

-Rano

Historie del 26 # Three words describes it all (2) - lang del

''Okei, jeg blir med'' sa Justin. Sammen gikk dere opp trappen og bortover mot faren din sitt hotellrom. ''Men.. Er du sikker på at vi skal fortelle *dittnavn* dette Juliet? Hvordan vil hun reagere!?'' spurte faren din sin stemme. Både deg og Justin ble interressert. ''Ja.. Hun er gammel nok. Jeg må bare si tusentakk for alt du har gjort for å få henne til å bli en så fantastisk jente. Jeg vil at hun skal vite det, hun er tross alt min datter'' sa Juliet.
________________
Du fikk helt sjokk. Sto der med skjelvende knær, og klarte ikke å røre en finger. ''Jo det er helt syk det da. Som skjebnen egentlig! At hun drømmer om deg og John, også bare møtes dere til slutt. Burde jo blitt laget bok om dette her ja!'' sa Pattie og lo litt. Hvorfor lo hun? Hvorfor lot alle som ingenting? Hadde faren din visst hvem Juliet og John var? Moren din var Juliet! Var det derfor du følte deg så utrolig rar hver gang du var med henne? En følelse av at du ikke måtte gi slipp på henne på noe som helst mulige måter. Visste hun at du var datteren i begynnelsen!? Alle disse spørsmålene gikk rundt i hodet på deg, og det var tydelig at Justin også reagerte veldig på det. ''Mamma, hva er det du snakker om!?'' spurte Justin og viste seg fram. Du begynte å hulke.. Alle tårene dine rant nedover kinnet ditt. 

 

Juliet sto sjokkerende og så på deg, uten å vite hva hun selv skulle gjøre. ''beklager for at jeg ikke sa noe..'' var alt hun klarte å si. ''Er det alt du har å si? Etter 17 år?'' spurte du sint. ''Men..'' sa Juliet. ''Ikke noe men.. Jeg orker ikke dette her. Det er et stort sjokk. og DU!'' ropte du og så på faren din som så på deg trist. ''Jeg beklager.. Jeg bare.. Visste ikke hvordan jeg skulle si dette til deg. Og ikke visste noen andre det heller..'' sa faren din trist, nesten på gråten han også. ''Visste du dette?'' spurte du Justin. ''Nei, hadde ingen anelse'' sa han alvorlig. Du bare så ned. ''Slapp av.. Visst det er et problem med hvor du skal bo og sånt'' sa faren din. ''Det er ikke det.. Jeg skal uansett flytte til en leilighet med Lilly etter sommerferien.. Jeg bare skjønner ikke hvorfor dere ikke sa noe til meg'' sa du trist og satt deg ned. ''Fordi vi alle elsker deg så høyt. Ville ikke såre deg med alle spørsmål og svar. At du ikke har en biologisk far lenger er en ting, men at jeg ikke var flink med barn der og da. Trengte å gi deg bort pågrunn av min far, og jeg angret hver dag'' sa Juliet. ''Jeg.. Jeg vet ikke jeg'' sa du rolig og så ned på gulvet. 

 

Justin kom bort til deg og satte seg ned ved siden av deg. Han kysset deg sakte på hodet. ''Alt går bra.. Jeg tror *dittnavn* trenger litt tid.. Om dere kunne gått ut litt?'' spurte Justin rolig. ''Ja okei. Vi kommer inn om 5 minutter'' sa faren din. De lukket døren bak seg og da så Justin på deg. ''Dere må snakke om det.. Hun er moren din. Men jeg skjønner godt at du er sint, det har du all rett til å være, men jeg vil at jenta mi skal være lykkelig, for du vet jeg elsker deg'' sa Justin. ''Tusentakk, du er best.. Jeg vet at jeg må snakke med Juliet, men det blir så vanskelig. Jeg trenger å komme meg litt vekk! Vekk for noen månder.. Bare ha det gøyt og ikke tenke på ting så mye.'' sa du rolig. ''Jeg skjønner.. Og nå som jeg reiser på tour'' sa Justin trist. ''Mhm..'' mumlet du. Det ble litt stille resten av tiden, men da kom faren din sammen med Juliet og Pattie. ''Så.. Har du komt til en beslutning eller?'' spurte faren din. ''Nei, jeg vet ikke..'' sa du rolig.

 

''Okei. Hør her *dittnavn*.. Din morfar var en ganske streng mann. Hatet at jeg hadde fått et barn allerede som 16-17 år. Jeg ville beholdt deg om jeg kunne, men hadde såvidt penger til meg selv. Jeg visste du ville ha det bra i Canada, sammen med Chaz som akkurat hadde blitt født'' sa Juliet. ''Ja, jeg skjønner..'' mumlet du. ''Hun trenger bare litt tid, tid til å tenke.. Det gjør vi alle'' sa Pattie og krysset armene. ''Hvordan skal jeg fortelle Lilly dette?'' spurte du. ''Slapp av, jeg kan snakke med henne'' sa Justin og reiste seg opp. ''Tusen takk'' sa du rolig. Justin gikk rolig ut av døren, og du bare savnet han med engang. ''Så.. Dette er jo en alvorlig sak. Så vi må nesten finne ut hva du vil'' sa faren din. ''Ja.. Jeg vil egentlig bare reise bort i flere månder, bare tenke. Også når jeg kommer hjem vil jeg bo i leilighet med Lilly. Vil også fortsatt kalle deg pappa, fordi du er som en ekte far for meg. Vil også kalle min mor for mor, men Juliet for Juliet.'' sa du. ''Jeg skjønner det godt, og respekterer det'' sa Juliet.

 

''Flott.. Jeg trenger frisk luft'' sa du rolig og reiste deg opp. ''Ja det er lurt. Jeg kom på noe, som jeg må snakke med dere to her'' sa Pattie da du gikk ut. Da du lukket døren, fikk du en rar følelse. Du gikk ut av hotellet og bort mot stranden. Fineste utsikt.. ''hei'' sa Chris sin stemme. ''Hei du'' sa du rolig og bare så ut. ''Så.. Jeg vet hva som har skjedd. På en måte er jeg glad på dine vegne, og på en annen måte lei meg'' sa Chris. ''Tusen takk for det.. Betyr mye'' nølte du rolig og så ut. ''Vel.. Det var det jeg skulle si, og lykketil imorgen på kampen'' sa han før han forsvant bak deg. Du var glad egentlig, og du var helt sikker på at John, din biologiske far ville at du skulle gjøre dette. Tilgi dem. Sakte gikk du tilbake igjen mot hotellet og inn på hotellrommet ditt. ''Hei'' sa Lilly. ''Jeg orker ikke snakke om det Lilly..'' sa du rolig. ''Det skjønner jeg, bare gled deg til imorgen'' sa Lilly og smilte til deg. ''Vi vinner finalen lett da'' sa du. ''Jepp, men bortsett fra det også'' sa du. ''Fordi vi skal hjem til L.A?'' spurte du. ''Nei, men noe lignende'' sa Lilly og lente seg bakover.

 

Du sovnet fort, og det var deilig etter en lang dag. Dagen etter våknet du av en kraftig hodepine. Kneet gjorde fortsatt vondt, så du tenkte du ikke kunne spille kamp alikevel. Ettersom dere skulle spille kamp om en time uansett..  Du dusjet skikkelig og sminket deg senere.

Tumblr_lixnqxfxmg1qbg9lpo1_500_large

Forsiktig gikk du ned på hotellens restaurant og spiste litt frokost. Akkurat da du skulle til å gå til kampen, stoppet Pattie deg i lobbyen. ''*dittnavn*, du må komme hit'' sa Pattie rolig. ''Men.. Kampen har allerede begynt!'' protesterte du. ''Jeg vet.. Men dette er viktig'' sa Pattie. Du ga henne et lite nikk og fulgte fort etter. ''Så.. Siden du sa at du ville være borte fra familien en god stund, og siden du og Justin er sammen, OG at du har veldig lyst til å være med på tour, så tenkte jeg om du ville være med?'' spurte Pattie deg. Skulle du svare ja eller nei?

Tumblr_lrzza5jpi91qmzybpo1_500_large

40 kommentarer, og ny del kommer ut :)

 

 

-Rano

Historie del 25 # Three words describes it all (2) - LANG del

Først og fremst ville jeg bare si.. Jeg håper dere virkelig ikke skaper problemer mellom bloggene. Og håper at de som har sagt til ninajbfan at de hermer etter oss osv, tar det tilbake. De har brukt ganske mye tid på bloggen sin, og fortjener helt klart ikke det. Takk :)


 

 

''Jo, du vet meg!'' sa du rolig og tok på deg klærene dine. Nå var du skikkelig trøtt, og sovnet i Justin sine armer. Dagen etter våknet du utrolig tidlig av en desperat Pattie. ''Kan vi ikke gå nå!?'' spurte hun stresset. ''Mamma! Klokken er bare 10'' klaget Justin. Dere fikk Justin opp til slutt. Du tok raskt på deg en hvit topp og high waist dongeri shorts. Dere gikk helt bort til huset til Juliet, og du var så spent på hvordan både Juliet og Pattie skulle reagere.
_________________
''JULIET!'' ropte Pattie og hoppet rett i armene på Juliet. Juliet så litt forvirret ut, men skjønte etterhvert at det var hennes tidligere bestevenn, Pattie. ''PATTIE! å herregud.. Jeg trodde ALDRI du ville komme hit!'' sa Juliet glad mens en tåre rant nedover kinnet hennes. ''Du har vært min bestevenn, Juliet! Såklart kommer jeg!'' sa Pattie glad. Du og Justin ble bare stående der å fnise. ''Ikke le unger! Jeg tror nok dere også hadde vært såpass glad om dere hadde finnet hverandre etter 15 år!'' sa Pattie og så strengt på deg og Justin. Det var da du tenkte deg om, hvordan ville det egentlig være å være borte fra Justin en så god stund? ''Dere må komme inn!'' ropte Juliet glad. Galax bjeffet og logret med halen. ''Har du fått deg hund?'' spurte Pattie og satt seg ned på huk. ''Ja, det ble så ensomt her.. Så jeg måtte nok det'' sa Juliet glad. 

 

''Så fint for deg da! Du må fortelle meg om hva som har skjedd!'' insisterte Pattie på. ''Jo, hva om dere unger også blir med inn i stuen da? Jeg har baket litt boller, så vi kan kose oss her.. Det har meldt over 40 grader, så likegodt å bare sitte inne der hvor det er litt kjøligere'' sa Juliet og satt seg ned i sofaen. Bordet var dekket med glass og boller nå. Du satt deg ned i den mykeste, lille sofaen sammen med Justin, og med Galax på fanget ditt. Du lente deg bakover mot Justin mens han strøk deg på låret. Justin hadde en tendens til å alltid være litt småkåt dagen etter dere hadde hatt. ''Justin, gi deg'' fniste du. ''Okei..'' mumlet han litt skuffet. ''Så! Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om vår livshistorie da.. Siden dere har vært så nysjerrig på det'' sa Juliet og tok en bit av bollen sin. ''Gjerne'' sa du og Justin i kor. Dere satt dere godt til rette, alle fire, og ventet på hva Juliet skulle si.

 

''Så.. Alt startet med at meg og Pattie var bestevenner for veldig lenge siden. Så lenge som jeg egentlig kan huske. Et eksempel på det er vel deg og Chaz, *dittnavn*.. Uansett. Så hver dag så snakket vi om gutter og hvor mye vi hadde lyst til på barn og stifte den fineste familien noen gang. Kan se Pattie fikk en fantastisk talentfull gutt ja, men meg derimot'' fniste Juliet. Pattie så litt spørrende på Juliet, men hun ga et tegn på at Pattie skulle være stille. ''-Uansett.. Så en dag, så gikk vi på denne øyen, dere vet hvilke øy vi snakker om her. Også var det disse mennene som alltid kom fram og tilbake med disse båtene og prøvde å importere frukt og sånt. Da jeg fikk øye på min kjære John, kjærlighet med første blikk vet du'' sa Juliet og drømte seg bort. ''-Siden den dagen har vi egentlig vært sammen og hatt det hyggelig. Ulemper kom selvfølgelig, og Pattie fikk selvfølgelig Jeremy. Men jeg hadde egentlig ikke lov til å bli sammen med John, siden han var.. Litt eldre enn meg. Min far likte ikke dette'' sa Juliet.

 

Justin følgte nøye med på alt Juliet hadde å si. ''Og?'' sa han fort. ''-Så, jeg var sammen med han i skjult. Da jeg var 17 år, fant pappa dette ut, og bestemte seg helt klart for å flytte vekk. Langt vekk.. Og da var Hawaii muligheten. Jeg måtte forlate Pattie, og måtte forlate John. Måtte forlate skolen min, alle vennene mine. Men det verste av alt var John og Pattie. Men meg og John skrev det brevet, som du fant *dittnavn*. Og siden da har jeg sagt det for meg selv det som sto i brevet. Da vi flyttet hadde vi ikke såkalte telefoner som dere har nå, vi måtte sende brev. Og det kunne vi gjøre hver månde, men ettersom pappa var misstenkelig, sendte jeg ikke så ofte. Kanskje en gang hvert tredje månde. John sendte til meg hver månde, men etter et halvt år, sluttet han. Vi hadde planer om at jeg skulle rømme, en god grunn til det. Men så sendte han sendte ikke en eneste post til meg, og jeg var virkelig beskymret og redd over at han kanskje hadde finnet seg en annen jente. 

 

Da jeg gikk til skolen den ene dagen, kjente jeg igjen et fjes. Det var Andrew, en kompis av John. Han.. Han fortalte meg at..'' sa Juliet, men stoppet fort opp. En tåre rant nedover kinnet hennes. ''Juliet? John.. Hva?'' spurte Pattie nysjerrig. Du merket en tåre rant nedover kinnet ditt igjen, og ikke visste du hvorfor du gråt. Justin holdt enda hardere rundt deg. ''-Andrew fotalte meg at.. John var død. En båt ulykke.. Jeg.. Jeg visste ikke hvorfor.. Alle de brevene han sendte til meg over havet. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre. Den dagen droppet jeg alt som het skole.. Det gjorde jeg faktisk resten av den uken også. Klarte ikke å konsentrere meg. Hadde ingen gode venniner jeg kunne fortelle det til. Faren min hatet meg egentlig av en kjempe stor grunn, men han døde for noen år siden. Mamma har jo vært død en god stund, det vet du Pattie. Og siden du var det eneste jeg hadde, måtte jeg finne deg'' sa Juliet gråtende. Pattie holdt henne rundt mens tårene rant nedover kinnet ditt.

 

Justin holdt rundt deg skikkelig og hvisket i øret på deg. ''Ikke faen om jeg forlater deg nå på noen som helst måte.. Du er mitt alt''  hvisket Justin i øret på deg. Du bare måtte kysse han. Justin var ditt alt og det kunne ingen ta fra deg sånn som Juliet sin far. ''Uff.. Vi trenger noe annet å tenke på nå'' sa Pattie. ''Gjett om!'' sa du fort og reiste deg opp med tårevåte øyne. ''Hva om jeg tar med Juliet ut på en jente tur, så drar dere tilbake igjen på hotellet? Det er noe jeg gjerne vil snakke med Juliet om, som jeg lurer veldig på.'' sa Pattie fort. Du lurte inderlig på hvilke grunn det var Juliet skjulte for deg og Justin, men siden du ikke kjente Juliet kunne du ikke spørre, det ble dessverre for dumt. ''Vi kan dra en tur på stranden først, jeg vil ha is'' sa Justin. ''Den er god, vi må på hotellet en tur. Skal bare spørre faren din om noe'' sa Pattie og så på deg. ''Den er god'' sa du rolig.


Du og Jusin gikk dere en liten runde på stranden. Det var helt stille mellom dere to. ''Skal vi hjem eller?'' spurte Justin fort. ''Ja, det er en god ide'' sa du rolig. Rett før dere gikk inn i lobbyen stoppet Justin deg. ''Det kommer ikke til å skje med oss.. Det hadde jeg ikke klart. Visst det skjer noe med deg, skal jeg være der. Jeg driter i touren! Etter Juliet sin historie..'' sa Justin mens en tåre rant nedover kinnet ditt. ''Justin'' var alt du klarte å si. Du ga han en stor klem mens dere begge sto der og gråt på Juliet sine vegne. ''Jeg må snakke med pappa.. Og spørre han om jeg får lov å spille finalen imorgen'' sa du rolig. ''Okei, jeg blir med'' sa Justin. Sammen gikk dere opp trappen og bortover mot faren din sitt hotellrom. ''Men.. Er du sikker på at vi skal fortelle *dittnavn* dette Juliet? Hvordan vil hun reagere!?'' spurte faren din sin stemme. Både deg og Justin ble interressert. ''Ja.. Hun er gammel nok. Jeg må bare si tusentakk for alt du har gjort for å få henne til å bli en så fantastisk jente. Jeg vil at hun skal vite det, hun er tross alt min datter'' sa Juliet.

Hehe, DER stoppet jeg opp litt spennende.. Hva tror dere skjer? :O

42 kommentarer, og neste del kommer :-)

 

 

-Rano

 

Historie del 24 #Three words describes it all (2)

pervers del..

 

Han kysset deg romantisk mens fuglene lagde lyder. Paparazziene knipset bilder som bare det. ''De kommer skkert til å tro du fridde til meg eller noe sånt'' fniste du og så bort på de mens det ene kinnet ditt traff Justin sitt. ''Jepp det tror nok jeg også'' sa Justin og satt deg ned. ''JUSTIN!'' ropte en stemme bak dere. Da dere snudde dere, fikk dere egentlig sjokk.

 

''Mamma? Hva gjør du her?'' ropte Justin sjokkerende. Pattie kom i en kort millitær farget shorts og en hvit topp, løpende mot Justin og ga han en klem. Hun gikk også bort til deg og ga deg en klem. ''Sorry visst jeg kom uventet. Planen var vel egentlig å komme imorgen, men jeg tok det tidligste flyet til Honolulu. Jeg måtte bare treffe Juliet, det har gått en så lang stund nå..'' sa pattie fort og alvorlig. ''Det skjønner jeg.. Kanskje vi skal dra tilbake igjen til hotellet?''spurte du fort og så på Pattie. Du merket Justin så litt skuffet ut, så du fikk det litt skuffete blikket. ''Neida, jeg ser dere vil være med hverandre. Måtte bare si at jeg var her, dere får kose dere, okei?'' sa Pattie glad og ga deg en fort klem. ''Jo okei, tusentakk Pattie'' sa du glad og klemte henne. ''Flaks, jeg ville liksom bruke kvelden på å være sammen med deg'' sa Justin fort. ''Jeg vet.. Men moren din er også viktig vet du'' sa du rolig. ''Moren min er kjempe viktig for meg ja, men det gjør ikke noe om jeg er med deg nå'' sa han og holdt begge armene rundt deg. ''Enig der ja'' sa Justin og la deg ned i sanden. ''Paparazziene..'' sa du fort. ''Årh.. En gang da'' sa Justin og kysset deg.

Du reiste deg opp med et stort smil. Så glad du var i Justin, og så trist det skulle være når han forlot deg på tour. Men du måtte nesten leve med at Justin var en person som var verdensberømt. ''Kanskje vi burde gå hjem å kose oss? Også drar vi til Juliet imorgen? Alle sammen?'' spurte du fort. ''Jo den er grei, jeg er med på det'' sa Justin og tok tak i hånden din. Sammen gikk dere hjem på hotellet mens dere flørtet som bare det. ''Denne gangen går vi innpå mitt rom'' sa Justin bestemt og dro deg med inn. Han låste døren bak seg og dro av seg skjorten. ''Så rask du skulle være da'' fniste du bare for å erte han. ''Sånn kan det gå'' sa Justin og la seg over deg. Han dro av deg shortsen og toppen din. Justin sine hender bare føk over alt på kroppen din. Og følelsen av tiltrekkelse var bare herlig. Du og Justin hadde ikke hatt sex på lenge, så du tenkte han hadde ventet lenge nok, og denne gangen tok du over styringen.

 

Du la deg over han og kysset han på halsen. ''Ooo'' ertet Justin deg. ''Gi deg!'' fniste du mens Justin sine hender kilte deg over alt. Flørtingen ble bare heftigere og heftigere, og sliten ble dere også. Til siste og liten var Justin utrolig låt, du kunne merke han kom inn i deg, hardt men alikevel godt. Fram og tilbake, fortsatt sliten. ''Det var gøy'' sa Justin og la seg ned utslitt ved din side. ''Jo, du vet meg!'' sa du rolig og tok på deg klærene dine. Nå var du skikkelig trøtt, og sovnet i Justin sine armer. Dagen etter våknet du utrolig tidlig av en desperat Pattie. ''Kan vi ikke gå nå!?'' spurte hun stresset. ''Mamma! Klokken er bare 10'' klaget Justin. Dere fikk Justin opp til slutt. Du tok raskt på deg en hvit topp og high waist dongeri shorts. Dere gikk helt bort til huset til Juliet, og du var så spent på hvordan både Juliet og Pattie skulle reagere.

Skal skrive litt deler nå før jeg legger meg, som en unnskyldning! Så det blir en liten maraton på en måte.. 

38 kommentarer, og neste del kommer :D

 

 

-Rano

Historie del 23 # Three words describes it all (2)

Sorry, jeg har passet en hund i hele dag, altså vært ute med han, derfor litt dårlig blogging. Men nå orker jeg seriøst ikke å beklage meg når det er litt få deler, det er bare fordi jeg har mistet litt inspirasjon osv. Men når ny historie kommer imorgen, da blir det sikkert bedre.


 Du løp ned til lobbyen og så alle folkene som var der. Du gikk forsiktig ned til stranden mens du nøt været. Ikke visste du hvorfor Justin ville ha deg på stranden, men du gikk fordi om. Du fikk øye på Justin, og fikk helt sjokk.

 

På sanden lå et nydelig lite svart bord, dekket av rose og  noen sølv talerkner. Justin som sto skikkelig fine klær og et enda finere smil. ''Justin!'' ropte du glad og løp mot han, litt med motstand pågrunn av sanden. Justin åpnet armene sine og ga deg en god klem. ''Hva er dette her for noe?'' spurte du og så sjokkert på Justin som sto der med hendene i lommen. ''Tenkte jeg skulle være litt romantisk'' sa Justin og holdt rundt deg med den ene armen. ''Du er best! Det er nydelig'' sa du og så på Justin. Du ga han et kyss før du så ut mot det glinsende havet. Solnedgangen var i ferd med å komme også, og det hele var perfekt. Du satt deg ned på stolen og så på Justin. ''Hvorfor gjør du egentlig dette for meg? Føler du gjør alt mens jeg bare blir skjemmet bort her'' sa du og så på han, inn i de nydelige øynene hans. ''Fordi.. Jeg elsker deg vel'' sa Justin og tok den ene hånden din. Du merket paparazziene sto lenger bortenfor dere og så på dere. ''hvorfor kommer de ikke?'' spurte du rart.

 

''For visst de gjør, får  de ganske så høy bot. Jeg måtte bare..'' fniste Justin. ''Aww'' sa du og lente deg over for å kysse han. ''Du er herlig'' sa Justin og smilte til deg. Dere satt og spiste et fantastisk måltid sammen. ''Tusentakk! Der ble jeg mett'' fniste du. ''Jeg og'' sa Justin og rapte skikkelig. ''Aw, eklingen min'' fniste du. ''Oh yes'' sa Justin. Du reiste deg opp og gikk nærmere vannkanten. Nå var himmelen en blanding av oransje og gul. Altså, perfekt. Justin kom bak deg og holdt rundt deg skikkelig. Romantisk var det.

''Du er herlig'' sa du til Justin med et smil. ''Og apropost det..'' sa Justin og gikk ned på knærene sine. ''Du skal ikke fri til meg eller?'' sa du sjokkert. ''Slapp av, vi er for ung til det'' sa Justin og smilte til deg. ''-Men jeg har gjort så mye feil her i livet, og en av de største var det jeg gjorde mot deg som fikk oss til å slå opp. Et herlig forhold vi hadde.. Og vi holder på nå da. Men jeg ville spørre deg om.. Vil du bli sammen med meg igjen? Vil du være min one less lonely girl?'' spurte Justin romantisk. ''Awww JA!'' ropte du og klemte han skikkelig. Du ga han et stort kyss. Justin sine hender gikk ned på rumpen din og bærte deg opp. 

 

Han kysset deg romantisk mens fuglene lagde lyder. Paparazziene knipset bilder som bare det. ''De kommer skkert til å tro du fridde til meg eller noe sånt'' fniste du og så bort på de mens det ene kinnet ditt traff Justin sitt. ''Jepp det tror nok jeg også'' sa Justin og satt deg ned. ''JUSTIN!'' ropte en stemme bak dere. Da dere snudde dere, fikk dere egentlig sjokk.

Hvem tror dere det er? :)

 

-Rano

Historie del 22 # Three words describes it all (2) + en ting til

''Jeg må ringe mamma!''sa Justin og nærmest hoppet for å få tak i telefonen. ''Jeg snakker her på badet jeg.. Du får vite hva hun sier etterpå'' sa Justin mystisk og gikk innpå badet. Der snakket han i evigheter, helt til du ikke orket mer og åpnet baderoms døren. I samme sleng som du gjorde det, ropte Justin ut i telefonen ''HVA?''

 

Du sto i helt sjokk, hva var det Pattie hadde gjort Justin sjokkert for? ''Må legge på, hade'' sa Justin fort og la fra seg mobilen. ''Hva er det?'' spurte du fort. ''Slapp av. Det var ikke noe med Juliet mamma sa.. Men problemet er at.. Jeg skal på tour etter Hawaii'' sa Justin trist og satt deg ned inntil veggen. ''Hva? Men hvorfor er du trist da? Det er jo positivt! Tour.. Fansen din!'' sa du glad og dro han opp igjen, men han var såpass. slapp. ''Jeg vet.. Men, problemet er at jeg reiser fra deg. Og jeg vedder hva du vil på at du ikke kan bli med på touren, det er liksom veldig stort'' sa Justin trist og la seg ned langflat på sengen din. ''Okei.. Oj da, hvor lenge varer den?'' spurte du. ''Det vet jeg ikke. Men mamma ville gjerne treffe Juliet igjen, før vi reiste på tour. Jeg elsker å reise på tour, men saken er jo det at jeg ikke klarer å være borte fra deg i mer enn en dag!'' sa Justin søtt. Du tenkte hvor søtt det var at Justin var så følsom, i hvertfall når det kom til deg.

 

''Aww'' sa du og kysset han på kinnet. ''Vi finner sikkert på noe Justin. Akkurat nå vil jeg bare kose meg, visst dette her er de siste dagene vår sammen før du reiser.'' sa du rolig. ''Ja, du har rett. Og apropos det.. Så var det noe veldig viktig jeg måtte gjøre om en time. Vi snakkes!'' sa Justin og reiste seg opp. Han kysset deg fort på leppene før han løp ut døren. ''Hm..'' mumlet du rart og så ut hvor Justin nettopp hadde forsvunnet. Du lot som ingenting, men gikk inn på macen hans og bare surfet rundt. Kjent hadde du blitt ja, ettersom du var Justin sin nye flørt, noe som faktisk var utrolig morsomt. ''Hey'' sa Lilly sin stemme. ''Hallaoen du'' sa du fort og la fra deg macen. ''Så, går det fint med kneet eller? Utrolig synd at du ikke kan spille finale..'' sa Lilly. ''Å tro meg, jeg skal spille den finalen. Det gjør faktisk ikke så veldig vondt lenger'' sa du og ristet det av deg. Og du hadde rett, det gjorde ikke så vondt lenger nei. ''Okei greit.. '' sa Lilly. 

 

Dere satt og snakket sammen om dagene, og om Juliet og touren til Justin. ''Men slapp av.. Dere finner nok en løsning. Justin er kjent da, og vi har noe fantastisk kalt skype!'' sa Lilly og fniste litt. ''Ja jeg vet.. Men det er ikke det samme uten han på ekte'' fniste du. ''Nei du har egentlig ganske så rett'' sa Lilly enig og reiste seg opp. Mobilen din begynte å vibrere, og du hadde fått en melding fra Justin. ''Skift til noe, og kom til stranden. Veldig viktig, kom om en halvtime'' sto det. ''Hva er det?'' spurte Lilly. ''Justin vil ha meg på stranden med engang'' sa du fort og skiftet til noe klær. 

Tumblr_lqvdbxj8a61qeza1jo1_500_large

Du løp ned til lobbyen og så alle folkene som var der. Du gikk forsiktig ned til stranden mens du nøt været. Ikke visste du hvorfor Justin ville ha deg på stranden, men du gikk fordi om. Du fikk øye på Justin, og fikk helt sjokk.

Hva tror du? :-) Vil du ha mer?<3

 

-Rano

Historie del 21 # Three words describes it all (2)

Har et spørsmål til dere før jeg begynner som jeg håper dere vil svare på.. Iphone 4 eller Samsung Galaxy S ll?


 Du ble bare så fasinert av alle bildene som hang på veggen fra gamle tider. ''Så, hva skulle du fortelle meg?'' spurte du Juliet som kom inn med et glass juice. ''Jo, det har seg sånn at.. Jeg vet hva du så da du besvimte på sykehuset. En liten brunette som lærte meg å svømme da vi var mindre, ikke sant?''  sa Juliet. ''Jo, hva da?'' spurte du fort mens du kjente hjertet ditt dunke. ''Det har seg sånn at.. Det er Pattie, Pattie Mallette'' sa Juliet.

''HVA!?'' ropte du så høyt at hunden til Juliet, Galax begynte å bjeffe. Du sto helt i sjokk mens hjertet ditt dunket som et helvette. Alt surret rundt i hodet på deg, hvordan kunne det være mulig i det hele tatt? Pattie? Var bestevennen til Juliet? Alle disse tankene fløy rundt om i hodet på deg, og det var virkelig en følelse du ikke kunne forklare. Juliet visste hvordan du ville reagere, så hun satt helt rolig og så på deg. ''Ja, det har seg sånn at.. Da jeg møtte lille Justin igår, så lignet han en del på moren sin. Og jeg visste jo hvem han var, ettersom noen av jentene her i nabolaget er store fans, så uansett.. Jeg, ja.. Måtte nesten fortelle deg dette'' sa Juliet rolig. Du så på henne, og det samme gjorde hunden også. ''Jeg kan ikke tro det, er det ikke helt syk eller?'' spurte du fort. ''Jo det er nok det, også var det en ting til..'' sa Juliet. ''Mhm?'' spurte du fort. ''Jeg vil møte henne igjen, jeg kunne gjort alt for det'' sa Juliet rolig.

 

''Jeg må nesten si ifra til Justin egentlig, han kommer også til å få sjokk.. Og ikke snakk om Pattie i seg selv!'' nærmest ropte du til henne, ikke negativt ment altså. ''Jeg skjønner det veldig godt, vi var bestevenner hele livet, nesten som deg og Chaz'' sa Juliet rolig. Det gjorde et lite hopp inni deg, du hadde aldri tenkt på Chaz som bare din bestevenn, mer som en ekte bror fordi dere likte å erte hverandre. Helt siden dere var knøttsmå hadde dere ertet hverandre, og det var da du innså hvor glad du faktisk var i Chaz. ''Jeg.. Jeg vet ikke hva jeg skal si egentlig'' sa du sjokkert. ''Gå hjem, si dette til Justin. Jeg trenger å vite hva som skjer mellom det med meg og Pattie'' sa Juliet fort. ''Ja okei'' sa du rolig og reiste deg opp. Det første du gjorde var å jogge hjem igjen fort for å snakke til Justin. 

 

Da du kom innpå rommet lå Justin våken med MAC-en på fanget sitt. ''Hei, det gikk fort! Og du ser likblek ut.. Hva har skjedd?'' spurte Justin fort og la fra seg Mac-en. Han sto i en tett inntilsittende, svart genser. ''Du vet Juliet sant.. Og.. Den drømmen, eller det greiene jeg så på sykehuset igår? Hun brunetten?'' sa du fort. ''Ja, kom til poenget'' sa Justin rolig og tok hånden din. ''Det er moren din.. Det er Pattie, Justin!'' ropte du. ''HVA?'' ropte Justin. Han hadde reagert nesten helt likt som deg. ''mhm.. De har vært bestevenner hele livet! Sånn som meg og Chaz, og meg og deg.. Bortsett fra det at vi faktisk har vært sammen også'' sa du fort. ''Jeg må ringe mamma!''sa Justin og nærmest hoppet for å få tak i telefonen. ''Jeg snakker her på badet jeg.. Du får vite hva hun sier etterpå'' sa Justin mystisk og gikk innpå badet. Der snakket han i evigheter, helt til du ikke orket mer og åpnet baderoms døren. I samme sleng som du gjorde det, ropte Justin ut i telefonen ''HVA?''

Hva tror du skjer? Vil du ha mer? Husk at jeg avslutter denne imorgen<3

 

-Rano

Historie del 20 # Three words describes it all (2)

Så varmt og godt det var. Justin startet fort opp med en klinerunde, før han avbrøt. ''Skal bare på do'' mumlet Justin og reiste seg opp. Du bare la deg ned mens du så på Justin gå innpå badet. Du hørte vibrering, og tok opp iphonen til Justin, og fikk helt sjokk da du så hvem han hadde fått melding fra.

____________________

Chris? Chris Brown? ''Fyfaen!'' ropte du glad og så på meldingen. ''Vi må lage hiten ferdig, er du ledig eller?'' sto det. Du merket hjertet ditt dunket skikkelig. Chris Brown var jo et kjempe stort forbilde for deg, og at Justin kjente han var jo bare bonus for deg. ''Hvorfor er du så rød?'' spurte Justin og så på deg også mobilen sin. ''Når skulle du fortelle meg at du kjenner Chris Brown!?'' spurte du sjokkert. ''Jeg tenkte du visste det.. Eller, at jeg kjenner en del kjendiser'' sa Justin og la seg ned i sengen igjen. ''Jojo.. '' sa du glad og la deg ned på armen til Justin. Du ga han tilbake igjen mobilen mens han svarte. ''Skal dere lage hit?'' spurte du. ''Ja vi holder på, men er litt usikker på om vi bare skal la det ligge siden ingen av oss har så mye tid nå'' nølte Justin. ''Åh.. '' mumlet du. Justin begynte å kile deg litt på låret mens han kysset deg på halsen. Det ble utrolig vått, så du måtte tørke deg ettersom han koste seg så mye. ''Slapp av'' fniste du og dyttet litt i hodet til Justin. ''Nei, ikke faen, jeg koser meg nå''  sa Justin og la seg oppå deg. Du kunne kjenne smertene i kneet ditt nå. ''Seriøst Justin, auu'' sa du forsiktig.

 

''Oj, beklager!'' sa Justin med en dårlig samvittighet. ''Det går fint. Jeg kan heller ligge på deg'' fniste du og la deg forsiktig oppå han. Du lot leppene dine leke seg litt med Justin sine, og sånn fortsatte det mens Justin sine hender ofte gnidde deg på låret og rumpen. ''Å, jeg vil ha-'' ''-Du vet jeg ikke kan Justin'' sa du fort. ''Jepp, nettopp derfor er jeg skuffet'' sa Justin og lekte skuffet. ''Dere gutter er bare så forferdelig perverse'' fniste du. ''Kommer annpå.. Liksom, jeg er kåt hele tiden når jeg er med deg'' sa Justin alvorlig. Det var utrolig morsomt at Justin ofte var ærlig med deg. ''Fint å vite!'' sa du ironisk og la deg ned i sengen. ''Oh yes'' sa Justin og la seg tettere inntil deg. ''Jeg tror jeg legger meg jeg''sa du. ''Den er god, vi sier jeg kan sove her vi'' sa Justin og skrudde av lyset. Du merket han stresset litt med å få av seg klærene, men til slutt lå han bare i den grå bokseren sin, og du tett inntil den varme kroppen hans og sovnet søtt i hannes sterke armer. 

 

Dagen etter våknet du ganske så sein, og det gjorde det ikke bedre at du skulle møte Juliet om mindre enn en time. ''Ojj''  sa du og reiste deg fort opp. Du løp mot kofferten og fant fram noe klær å ha på deg. 

271056_258971000784025_213380882009704_1249964_2836646_n_large

Du sminket deg fort og så på Justin som fortsatt lå og sov. ''Justin, jeg går nå jeg'' sa du og kysset han fort på kinnet før du tok vesken din også ned. Det lå et lite minimarked utenfor hotellet, og der gikk du for å kjøpe deg litt frokost før du gikk bort til hvor du forlot Juliet sist. Hun sto der med et stort smil. ''Hei''  sa hun glad. ''Hei du'' sa du i et godt humør. Dere gikk mot det rosa huset til Juliet og gikk inn der. Du ble bare så fasinert av alle bildene som hang på veggen fra gamle tider. ''Så, hva skulle du fortelle meg?'' spurte du Juliet som kom inn med et glass juice. ''Jo, det har seg sånn at.. Jeg vet hva du så da du besvimte på sykehuset. En liten brunette som lærte meg å svømme da vi var mindre, ikke sant?''  sa Juliet. ''Jo, hva da?'' spurte du fort mens du kjente hjertet ditt dunke. ''Det har seg sånn at.. Det er Pattie, Pattie Mallette'' sa Juliet.

Tumblr_lq4vio0hlc1qd0s9io1_500_large

OJ, hva tror du skjer? hvordan vil Justin reagere? Tror dere Pattie vet noe? :D

Si gjerne ifra om dere vil ha mer i kveld, søte kommentarer er alltids kjekke!

-Rano

Historie del 19 # Three words describes it all (2)

''Hva ville du?'' spurte du fort. ''Snakke med deg.. I morgen tidlig, alene. Du vet jo hvor jeg bor.. Er noe viktig jeg må fortelle deg'' sa Juliet.  Du fikk en klump i halsen. ''Kan du fortelle hva det handler om?'' spurte du igjen. ''Kan ikke si noe annet enn Justin'' sa Juliet.Du fikk egentlig en klump i halsen, tenk om det var noe Justin hadde gjort? Juliet hadde tydelig lest ansiktsutrykket ditt og hva du selv tenkte inni deg. ''Slapp av.. Gutten har ikke gjort noe mot deg altså, slapp av. Bare møt meg litt tidlig i morgen, men ikke ta med Justin, du er nesten nødt til å fortelle han det senere i morgen.'' sa Juliet lavt. Justin sto fortsatt for seg selv et lite stykke unna og fiklet med mobilen. For en fantastisk kjæreste han faktisk var. ''Okey greit. Møter deg klokken 13 da? Her'' sa du fort. ''Jo den er god, hadebra da.. Og for Guds skyld, ta det med ro i kveld'' sa Juliet og blunket til deg så de blåe øynene lyste opp. ''Joda såklart'' fniste du og gikk bort til Justin. ''Hey, hva var det?'' spurte Justin fort og tok deg i hånden mens dere spaserte bortover mot lobbyen. ''Vet ikke, hun ville snakke med meg om noe  viktig i morgen'' sa du fort. ''Okey.. vel greit. Skal vi spise kvelds eller? Så kan vi gå opp etterpå og bare chille?'' spurte Justin. ''Ja okey, men jeg tror jeg skifter klær først. Har vært en forferdelig lang dag, pluss jeg har sinnsykt vondt i kneet'' sa du rolig. ''Trenger du hjelp?'' spute Justin igjen. ''Nei takk, klarer meg såpass'' smilte du og gikk inn i heisen. Det var da du fikk det siste glimtet av Justin.

 

Du prøvde å finne  noe fine klær og gå i, det var alltid koselig å se Justin sitt ansiktsutrykk hver gang. 

Tumblr_lp9ennmjx61qbqukvo1_500_large*dropp hatten*
''*DITTNAVN*!'' ropte Lilly bak deg og ga deg en klem. ''Lilly!'' ropte du og klemte henne tilbake. ''Jeg var så redd for deg, hvordan er kneet?'' spurte Lilly og så  ned på deg. ''Fint.. Eller, det gjør vondt da'' sa du. ''Yup, skulle droppet bandasjen på foten da, jaja..'' sa Lilly. ''Jeppsi..'' var alt du hadde å si. ''-Men skal ned nå, spise en liten middag med Justin'' sa du fort. ''Okey, den er god.'' sa Lilly og slengte seg ned i sengen. I mellomtiden gikk du ned på restauranten på hotellet, og fant Justin sittende alene med en rosa skjorte og svart bukse. ''Må du alltid få meg til å stirre sånn på deg? Det er faktisk flaut når folk ser på meg!'' sa Justin og kysset deg fort før du satt deg ned. ''Sorry.. Kan ikke noe for at jeg liker fine klær'' fniste du. ''Du er finere'' sa Justin og så på menyen sin. Dere bestilte litt mat og koste dere som et kjempe flott kjærestepar. Det morsomme var at det ofte kom bort noen småjenter som ville ha bilder og autografer med Justin, utrolig nok deg også.

 

''Mett jeg''  sa Justin og reiste seg opp. ''Gjett om'' sa du og reiste deg opp du også. Justin tok tak i hånden din og småflørtet med fingrene. ''Vi går innpå mitt rom, gjetter Lilly er nede hos Ryan nå'' sa du og trykket på etasjen din. Og du hadde rett, Lilly var ikke til stedet. ''Skal bare skifte til noe skikkelig chille klær'' sa du og åpnet kofferten. ''Skjer med så masse klær da!?'' sa Justin overrasket. ''Hallo? Jeg er jente?'' mumlet du fort og fant fram en stor hettegenser som egentlig tilhørte Chaz. Du bare hadde på deg den før du la deg under dynen. Lyset var halvmørkt og Justin la seg ned ved siden av deg også. Dere bare så hverandre rett i øynene og småsnakket. Det hendte Justin bare måtte kysse deg, noe som igrunn var utrolig koselig. Så varmt og godt det var. Justin startet fort opp med en klinerunde, før han avbrøt. ''Skal bare på do'' mumlet Justin og reiste seg opp. Du bare la deg ned mens du så på Justin gå innpå badet. Du hørte vibrering, og tok opp iphonen til Justin, og fikk helt sjokk da du så hvem han hadde fått melding fra.


Bare et randomt bilde.. :-)

 

Visst du vil ha mer, kommenter så legger jeg ut ny del! Den blir spennende! :-))))

 

-Rano

Historie del 18 # Three words describes it all (2)

 Faren din hadde hentet deg også, sammen med Chaz. ''Du får bare ligge å hvile deg'' sa faren din. ''Ja oki'' sa du lavt. Det var godt å kjenne igjen frisk luft, ettersom kvelden hadde lagt seg over Hawaii. I det du skulle til å gå inn i den svarte bilen, fikk du øye på noe.. Og ja, det gjorde deg så glad at du spratt ut igjen av bilen. ''Juliet!'' ropte du glad.

 

Juliet sin skikkelse snudde seg og så mot deg, glad. ''Åh, 'dittnavn'?'' sa hun helt overrasket. Du ga henne en klem uten at du sa noe, bare utrolig glad for at hun var det. ''Hey!'' ropte Justin etter deg. Han løp og tok tak i hånden din, samtidig så han veldig rart på Juliet ettersom han aldri hadde møtt henne skikkelig. ''Du må være Justin ja..'' sa Juliet og så på Justin fra topp til tå. ''Hey unger, dere klarer dere fint. Jeg kjører hjem!'' ropte faren din bakfra. Dere snudde dere og vinket hade til han. ''Så.. Hvorfor er dere her? Jeg trodde dere hadde reist hjem igjen jeg!'' sa Juliet sjokkerende. ''Jo jeg gjorde det, men det var fordi cupen ble avlyst. Vi reiser hjem igjen snart uansett..'' mumlet du fort. ''Åja, ja jeg skjønner'' sa Juliet glad. ''Så, hvordan går det? Og hvorfor bare gikk du etter den kampen?'' spurte du. Alle disse spørsmålene du ville stille henne, men du måtte ta det rolig. ''Det går nok litt bra med meg, jeg hadde så mye å gjøre den dagen..'' sa Juliet lavt. ''Åh, jeg skjønner..'' mumlet du lavt og så på Justin. 

 

Justin så ut til å virke at Juliet var ganske så interressant, og fulgte nøye med på hvert ord hun sa. Stranden nærmest seg den flotte utsikten. ''Så, Justin.. Du som er så glad i musikk, hva driver du på med?'' spurte Juliet. Nå satt dere på den folketomme stranden. Kvelden var komt, og ikke mange var på stranden da. Bølgene slo inn mot stranden, og alt du så var svart. ''Jo, jeg har konserter.. Lager sanger, har manager, fans, og ja.. Jeg lever et ganske så spennende liv, jeg vet liksom ikke hva som kommer til å skje'' sa Justin glad og så på Juliet. ''Så flott.. Jeg har hørt mye snakk om deg Justin. Du må være forsiktig med valg du tar'' sa Juliet. Justin stirret på deg fort, et spørsmålstegn. ''-Slapp av. Jeg mente med karrieren din'' fortsatte Juliet. ''Åja'' mumlet Justin og så ned i sanden. ''Vel, jeg får se og komme meg avsted. Kanskje du også burde *dittnavn* ettersom du nettopp har vært på sykehuset?'' la Juliet til som et forslag. ''Jeg er enig, du trenger å hvile'' sa Justin og tok den ene armen rundt deg. ''Da mener jeg skikkelig hviling'' sa Juliet skeptisk og så på Justin.

 

Justin rødmet litt, og det samme gjorde du. ''Såklart Juliet, slapp av'' sa du glad. Du reiste deg opp fra sanden med Justin like etter deg. Juliet reiste seg også opp igjen sammen med dere. Dere gikk sammen bortover gaten. Du holdt Justin i hånden mens stillheten tok over. ''Dere er litt av et søtt parr'' smilte Juliet og stoppet opp. ''Tusen takk, jeg er stort fornøyd med henne, hun er perfekt'' sa Justin og smilte til deg. Han ga deg en fort klem. ''Ingen er perfekt'' sa du fort. ''Det vet jeg, men det er fordi du ikke har møtt deg selv enda'' sa Justin og kysset deg på kinnet fort. ''Aw, søtt det..'' sa Juliet. Dere fortsatte å gå mot hotellet ditt førJuliet stoppet opp enda en gang. ''Kan jeg få to ord med deg alene?'' spurte Juliet deg nysjerrig. Justin nikket forsiktig til deg og gikk vekk. ''Hva ville du?'' spurte du fort. ''Snakke med deg.. I morgen tidlig, alene. Du vet jo hvor jeg bor.. Er noe viktig jeg må fortelle deg'' sa Juliet.  Du fikk en klump i halsen. ''Kan du fortelle hva det handler om?'' spurte du igjen. ''Kan ikke si noe annet enn Justin'' sa Juliet.

Hva tror du skjer? Vil du  ha mer? <3

 

 

-Rano

Historie del 17 # Three words describes it all (2) + en ting til //LEGG UT KLOKKEN 15:00!!!!!

Uff.. Nå er jeg seriøst UTSLITT etter denne uken. Vært syk, inkludert flere prøver.. Verste av alt er at hodet gjør VONDT etter all naturfagen. Nå slipper jeg å tenke på prøver helt til onsdag, eheheh.. Isåfall, den siste prøven på en liten stund :-)) Håper uansett jeg er tilgitt, hender av og til jeg må droppe helt ut av bloggen pga. skole, ettersom jeg har lovet mamma gode karakterer. Og vet dere hva? Jeg fikk 5-er i norsken! :-D


 ''Du er *dittnavn&etternavn*?'' spurte legen. ''Ja'' sa du lavt. ''Okei. Jeg har vurdert om det er lurt for deg å spille finalen som er om tre dager.. Og dessverre vet du, så kan du ikke det'' sa han. Akkurat da, ble din verden svart igjen.

 

Du våknet.. Eller du trodde du våknet. ''Juliet, kom igjen da!'' sa en brunette til den yngre Juliet. ''Nei seriøst, det funker bare ikke!'' ropte Juliet tilbake. Du kunne ikke se noe  annet en to små jenter ved strandkanten. Den samme strandkanten som du og Justin alltid pleide å være på. ''Ikke vær pyse da'' sa den ukjente brunetten. Øynene hennes var sjokoladebrun, og de var til å smelte for. Det lange, brune og våte håret som bare vippet fram og tilbake, som om hun gjorde det med vilje. ''Men jeg kan ikke svømme'' sa Juliet lavt. ''Jo, du må bare prøve.. Se her, jeg skal lære deg'' sa brunetten, som du enda ikke visste navnet på. ''Ja okei.. Men husk at jeg er redd da'' sa Juliet lavt. Du sto der i vannet, uten å kjenne at du ble våt. Bare en usynlig gjenstand var du der du sto. Men hvordan kunne du komme deg tilbake igjen? ''Seee!'' ropte Juliet sin stemme. Selv du måtte snu deg for å se at Juliet endelig klarte å svømmme. ''Endelig, jeg blir ikke mobbet lenger'' fniste Juliet. ''Ser du? Du begynner å bli flink!'' sa brunetten. ''Tusen takk for dette! Du er verdens beste venn.. Vi skal aldri skilles fra hverandre!'' sa den 12 år  gamle Juliet, før alt bare ble hvitt igjen.

 

''Går det bra med henne?'' spurte Justin sin stemme. Du var tilbake igjen på sykehuset nå, hvor alt var grått og kjedelig. At du ikke skulle få spille kamp var en ting, men at du følte du aldri kom til å få se Juliet var en annen. Flere ting på engang kunne lett påvirke deg. ''Vi vet ikke enda, sånne anfall er ikke bra. Men midlertidig får hun gå hjem, bare ikke press henne, og utsett henne for irritasjoner så skal  nok alt gå fint.'' sa legen. Du åpnet øyenlokket da Justin reagerte fort. ''*dittnavn*!'' ropte Justin. Legen kremtet for at Justin skulle roe seg ned. ''Mhm'' mumlet du lavt. Kvalme hadde sprett seg utover kroppen din nå, og var like nære på å spy. ''Går det bra med deg? Hva skjedde?'' spurte Justin. ''Jeg er litt kvalm..'' sa du lavt. ''Det er normalt etter en har besvimt'' sa legen. ''-Visst det såklart ikke er en annen grunn for det?'' spurte legen igjen skeptisk og så på deg og Justin. ''Nei jeg er ikke gravid'' mumlet du lavt. ''Okei, jeg kommer tilbake med skjemaer'' sa han og forsvant. ''Hva skjedde?'' spurte Justin igjen. 

 

''Vet ikke Justin. Jeg tror ikke jeg besvimte.. For jeg så nemlig Juliet igjen, denne gangen med en brunette'' sa du lavt. ''Wow.. Hun Juliet må da ha playet mange?'' fniste Justin. ''Justin!'' ropte du. ''-en brunette! Jente.. Skjønner du?'' spurte du igjen. ''Ja sorry..'' sa Justin og så ned. ''Hun lærte seg å svømme når hun var 12 år'' sa du og smilte for deg selv. ''Veldig interressant.. Du skal ikke lage en bok om det altså?At Juliet lærte seg å svømme da hun var 12 år?'' fniste Justin igjen. ''Ikke snakk  med meg.. '' mumlet du sint og snudde deg. ''*dittnavn* da..'' nølte Justin og ristet i deg. Men du skulle ikke svare han, for å gi han en liten lærepenge på at Justin måtte ta deg seriøst. Legen hentet skjemaene og du fikk signert deg ut av sykehuset. Du gikk foran Justin som bare sto der. Faren din hadde hentet deg også, sammen med Chaz. ''Du får bare ligge å hvile deg'' sa faren din. ''Ja oki'' sa du lavt. Det var godt å kjenne igjen frisk luft, ettersom kvelden hadde lagt seg over Hawaii. I det du skulle til å gå inn i den svarte bilen, fikk du øye på noe.. Og ja, det gjorde deg så glad at du spratt ut igjen av bilen. ''Juliet!'' ropte du glad.

Hva tror du skjer? :-)

 

Det skal bli en del spenning i historien nå, og jeg avslutter dessverre sesong 2 på søndag! Og jeg begynner på ny historie :-)

 

-Rano

Historie del 16 # Three words describes it all (2)

''De kommer snart, bare ta det med ro'' sa faren din og strøk deg på ryggen. Blod rant nedover kneet ditt også, men det var beinet inni som gjorde vondt. Hvor var egentlig Justin?! tenkte du. Akkurat da du tenkte det, fikk du øye på Justin sin skikkelse. 
____________
Han kom løpende mot deg da han fikk øye på deg som lå på bakken. Heldigvis var han uskadet, og ingen tegn til noe spesiell skade med han. ''*DITTNAVN*!'' ropte Justin stresset og så på deg. ''Sånn kan det gå vet du..'' og så på kneet ditt. ''Uff.. Faen'' sa Justin sint. ''Du.. Hva skjedde med Chris!?'' spurte du og så nysjerrig på han. ''Han ba om unnskyldning.. Men samma det! Gjør det vondt?'' spurte Justin og så på deg. De kastanje brune øynene hans som fikk deg til å smelte, du kunne se dårlig samvittighet lang vei. ''Ja Justin, eller.. Det gjør såklart litt vondt, men det kommer seg. Så lenge jeg kan spille fin-'' ''-VI ER I FINALEN!'' ropte faren din glad, som om han avsluttet setningen for deg. Du kunne se laget var på vei mot deg da kampen var over, og så utrolig glad du faktisk var for at dere hadde komt til finalen. Ambulansen kom, og det siste du husket akkurat der og da pågrunn av smerte, var at Justin sa han var fastbestemt på å bli med til sykehuset.

 

Du åpnet øynene dine i et lite mørkt rom. Lyset var garantert slått av kunne du se, sikkert for at du skulle få sove. Du prøvde å bevege deg og huske alt som hadde skjedd, men ingenting ringte noe bjelle. Da du fikk øye på foten din derimot gjorde det. ''årgh.'' mumlet du sint. Hele kneet ditt var dekket med bandasjer, og da du skulle til å strekke deg for å ta mobilen din, fikk du øye på Justin som lå og sov han også. ''Justin!?'' sa du lavt og dyttet i han. ''Hæ? Åh, du er våken'' sa Justin glad. ''Ja, hva skjedde?'' spurte du. ''Du fikk så vondt at du besvimte..'' svarte han. ''Ikke det, men Chris!'' sa du fort. 'Årh. Han ba om unnskyldning, jeg sa jeg skulle tenke på det..'' sa Justin. Hva? Sa han at han skulle tenke på det? Hvem var dum nå da? ''Ehm. Justin, du hører deg selv ikke sant?'' spurte du skeptisk. ''Ja det gjør jeg faktisk..'' sa Justin utrolig nok.

 

''-Men som du sa virker fyren som en ålreit fyr.. Kanskje vi skulle gi han en ny sjanse, jeg mener.. Visst det ikke blir for kleint for deg da såklart'' sa Justin. ''Nope det går faktisk litt fint for meg'' sa du og smilte. ''Flott, har du vondt?'' spurte Justin. ''Litt, men bedre nå da'' sa du og smilte. Justin nikket forsiktig og kysset deg. Leppene hans var bare så utrolig god å kysse på, så myke og tiltrekkende. ''Så.. Legen skulle se hvor lenge det var igjen før du kunne spille..'' nærmest hvisket Justin. ''Hva? Hvorfor det!?''  spurte du. ''Fordi, har du ikke sett deg selv eller? Du kommer til å ødelegge foten din totalt visst du løper med det kneet'' sa Justin. Det var utrolig irriterende, tenk om du ikke kunne spille finalen, da var jo hele vitsen ødelagt! En mørk lege kom inn iført en hvit legedrakt med notater. ''Du er *dittnavn&etternavn*?'' spurte legen. ''Ja'' sa du lavt. ''Okei. Jeg har vurdert om det er lurt for deg å spille finalen som er om tre dager.. Og dessverre vet du, så kan du ikke det'' sa han. Akkurat da, ble din verden svart igjen.

 Vchme_large

Hva tror du skjer?:) Vil du ha mer?

 

-Rano

Historie del 15 # Three words describes it all (2)

Du og Lilly sto utpå banen og varmet opp for dere selv. ''Du er i glad humør igjen! Vi trengte den ja.. Og forresten så er Chris der og ser på'' sa Lilly mens dere snudde dere for å jogge tilbake. ''Vet.. uff'' sa du da du fikk øye på Chris. En lang oppvarmingsøkt ble det. Og rett før dommeren blåste i fløyten, så du bort på Justin.. Da du faktisk fikk helt sjokk over hvem han sto med.
_____________ 

Han sto faktisk med Chris, Chris av alle mennesker! Hvordan  var det mulig? ''*DITTNAVN*, KONSENTRER DEG OM KAMPEN!'' ropte faren din fra sidelinjen. I det han sa det, blåste dommeren på fløyten og kampen var i gang. Det første du gjorde var å ta ballen og løpe mot mål, men ettersom det var så store jenter der som blokkerte, klarte du å snuble i foten og falle rett ned på kunstgresset. ''Au..'' mumlet du lavt. Jenten med den glinsende, mørke huden ga deg et lite smil og tok hånden fram. Du tok den imot og sa ''takk'' lavt før du fikk din frispark, men klarte ikke å score nei. Lilly presset hardt på, og med veldig mye flaks klarte hun å få ballen rett i mål. ''Herlig Lilly!'' ropte du glad og ga henne en high five. En stor jubel kom fra tribunen, da du så at Chaz og Ryan sto der med hver sin skumfinger nå og ropte på dere. Også lav publikum som sto ved siden av, men de tok ikke helt av. Tenk om dere faktisk vant denne kampen? Dere ville komt til finalen!

 

Etter 1-0 stilling og en hard kamp, ble det endelig pause. Da du la deg ned langflat på det tørre kunstgresset og lot solen steke deg enda varmere. Du pustet fram og tilbake som om du aldri i livet ditt hadde visst hva kondis var. De andre på laget gjorde det samme, og det var godt å kjenne vann dryppende nedover pannen din fordi faren din og assistentreneren tok litt vann og svamp. ''Tusen takk Melbo'' sa du lavt til assistentreneren som akkurat hadde helt masse vann på deg. Du prøvde å finne ut hvor Justin var, men plutselig var han borte vekk. Du reiste deg opp i det øyeblikket. ''Ikke gå for langt'' sa faren din og så på deg. ''neida, skal bare bort til Chaz og Ryan'' sa du fort og reiste deg opp. ''Hvor er Justin!?'' spurte du. ''Vi vet ikke... Han forsvant med Chris!'' ropte Ryan. Du kjente du fikk en ekkel følelse inni deg. Men kampen begynte igjen, og det var der du måtte være. En lang kamp ble det, men ikke noe mål. Du presset deg hardt på de siste minuttene, faktisk så hardt at du ble dyttet skikkelig hardt. Du fløy tilbake minst 3 meter, nesten salto. Og du kunne kjenne den alt for vonde smerten i kroppen din. ''AUUU!!!!'' ropte du gråtende og holdt på kneet ditt, rett der du hadde landet på.

 

Du begynte å hylgrine, og det var ikke typisk deg på fotballkamper. Kampen stoppet opp og alle sto rundt deg, noe som også var igrunn pinlig. ''UNNA VEI!'' ropte faren din og bærte deg ut fra banen. ''Sophie, gå innpå de to siste minuttene, spill bra!'' ropte han stresset og fikk deg ut av banen. Smerten overtok hele kroppen din, og det var som et rent helvette. ''PAPPA! det gjør dritt vondt!'' ropte du. Du fikk lyst til å banne så hardt inni deg, men det ville blitt for dumt. Flere mennesker sto rundt deg med store kamera, hvorfor kunne ikke paparazziene la deg være ifred!? Faren din rinte ambulansen fort mens du ble liggende på bakken med en liten ispose. ''De kommer snart, bare ta det med ro'' sa faren din og strøk deg på ryggen. Blod rant nedover kneet ditt også, men det var beinet inni som gjorde vondt. Hvor var egentlig Justin?! tenkte du. Akkurat da du tenkte det, fikk du øye på Justin sin skikkelse. 

307013_251497718219645_100000782558899_651177_490067091_n_large

Hva tror du har skjedd? Tror du Justin kan ha vært i en ny slosskamp? :-)

 

-Rano

Historie del 14 # Three words describes it all (2)

Igår skrev jeg faktisk ikke så mange deler, grunnen var vel fordi jeg hadde besøk og vi så brannkamp? Kan fortsatt ikke tro at Brann er i finalen! Nå krysser jeg bare fingre og tær for at det er Start som vinner over Aalesund! :-)


 

 

''jeg må gå..'' mumlet du og reiste deg opp. ''Slapp av.. Jeg vet du unngår meg. Justin ville ikke, ikke sant?'' spurte Chris og så ned. Du og så ned, da du tenkte. ''Jeg..'' var alt du klarte å si. ''Jeg skjønner..'' sa Chris og skulle akkurat til å gå. Men akkurat da kunne du se Justin på lang avstand. Skulle du tilgi Chris og skuffe Justin, eller bare være med Justin?

 

Hva var det du egentlig tenkte på!? Justin var jo DIN kjæreste, han som støttet deg uansett hva. Så dum kunne du absolutt ikke være. Du snudde deg og sukket lavt, og møtte blikket til Justin tilslutt. Han ga deg et lite smil, men du gjentok det ikke. Nemlig fordi Justin hadde totalt ignorert deg idag tidlig. Da han kom bort til deg stoppet han opp rett forran. Du så på han, i mindre enn fem sekunder før du snudde deg og satt deg ned på sofaen igjen. Justin ble bare stående der, og du merket det var en mann i 30 årsalderen som glodde på dere begge to. Du ga han et lite blikk før du så ned igjen. Sakte kjente du en liten skikk av dårlig samvittighet, og akkurat da du skulle til å si noe til Justin, satt han helt ved siden av deg. ''Jeg kjenner deg vet du.. Jeg vet det jeg gjorde var litt dumt, men du tenker litt dumt du også av og til'' sa Justin helt ærlig. ''Jo.. Men.. Ja okei greit, jeg skjønner poenget'' sa du lavt. 

 

Justin ga deg et lite nikk, men sa ikke stort mer. Dere ble faktisk bare sittende i den folkefulle lobbyen. Det hendte dere så noen fra laget som dere ga et lite smil til eller vinket, men ellers så var det litt pinlig stillhet. ''Okei.. Seriøst, dette ble bare pinlig. Kom, vi går opp på rommet mitt'' sa Justin og dro deg med. Uansett hva du kom til å si for å protestere, ville det ikke funket, Justin var fastbestemt. ''Greit'' sa du lavt og fulgte etter Justin. Du ville jo det, snakke med han. Heisen plinget, og dere var i etasjen til Justin. Justin vandret varsomt bort til døren sin og åpnet den. Da du så inn, så den heldigvis ikke bombet ut som den pleide å gjøre. ''Kan faktisk ikke tro at dere har klart å holde rommet rent!'' sa du overraskende og så på Chaz sin seng, den eneste som faktisk var litt rot på. ''Når Chaz er borte så går no alt fint'' sa Justin og satt seg på sengekanten. Du gikk bort og satt deg ned. ''Justin.. Jeg er så lei for det, jeg tenkte aldri på hvor dum jeg kunne være egentlig'' mumlet du lavt. Justin så helt fornøyd ut da du sa det. ''Endelig, jeg trengte å høre den jenta mi!'' sa Justin og kysset deg på kinnet. 

 

Dere ble egentlig liggende i sengen en ganske så lang stund, så langt at du faktisk ikke tenkte over kampen. Justin la seg over deg, og før du visste ordet av det var dere i en heftig klinerunde. Tungen til Justin gikk over alt i kjeften din, og hendene hannes befølte deg som bare det. Samleie var noe du absolutt ikke orket nå, ettersom du hadde kamp. KAMP, den hadde du helt glemt. ''Justin! Kampen!'' ropte du fort. ''Oj da.. Det er fortsatt en time igjen'' sa Justin som hadde sjekket klokken. ''Alikevel!'' sa du fort og stresset.

 

Banen var fult av mennesker, enten det var fotballspillere fra Sør-Afrika som dere skulle spille mot, eller andre tilskuere. Chaz satt på tribunen med en skumfinger i hånden med Ryan ved siden av. Du og Lilly sto utpå banen og varmet opp for dere selv. ''Du er i glad humør igjen! Vi trengte den ja.. Og forresten så er Chris der og ser på'' sa Lilly mens dere snudde dere for å jogge tilbake. ''Vet.. uff'' sa du da du fikk øye på Chris. En lang oppvarmingsøkt ble det. Og rett før dommeren blåste i fløyten, så du bort på Justin.. Da du faktisk fikk helt sjokk over hvem han sto med.

Hvem tror du det er? BTW. Har naturfagsprøve imorgen.. Ehehhe. Men skal prøve å blogge fordi om :-)

 

-Rano

Historie del 13 # Three words describes it all (2)

''Jojo.. Men hva skjer?'' spurte Justin og gjespet lavt. ''Var på Starbucks isted.. Også-'' men der stoppet du brått. ''Hva?'' spurte Justin fort og nysjerrig. ''Nei ikke noe'' mumlet du lavt.''jo kom igjen da.. Jeg vet det er noe, slapp av. Jeg er alltid ved din side'' sa Justin glad. ''Okei.. Chris ba om unnskyldning for alt.. Og jeg lurer på om jeg skal tilgi han?''

 

Justin så ut til å få helt sjokk, noe du visste fordi bare kjente han alt for godt. ''Gjenta igjen, værsåsnill?'' spurte Justin usikkert. Du så på han og pustet ut mens hjertet ditt dunket fort. Du merket en ekkel kvalmenes følelse i kroppen din. ''Chris.. Han ba meg om unnskyldning idag'' sa du igjen. Justin sto og måpte til deg. ''Justin!'' nærmest ropte du hviskende. ''Sorry! Men..  Hæ!? Tenker du virkelig på å tilgi en fyr som har prøvd åvoldta deg? som kom i slosskamp med meg? Hørtes ikke det bare helt sinnsykt ut!?'' spurte Justin sjokkert. Han var ikke sint, men så veldig skuffet ut. ''Jo okei.. Men han .. Bare virket så utrolig lei seg for alt som hadde skjedd'' sa du fort. Justin ristet på hodet og dro dynen vekk fra seg. Han sa ingenting før han gikk innpå badet. Du bare fikk den kvalmende følelsen i kroppen din, og en skikk av dårlig samvittighet. Justin hadde rett egentlig.

 

Av alt bråket du og Justin hadde foresaket, våknet Chaz tungt. ''Hæ? hva er klokken!?'' spurte Chaz med et trøtt fjes. ''Den er 11, våkne nå'' mumlet du sint. ''Okei, slapp av.. jeg bare spurte.. Noen har tante rød på besøk'' ertet Chaz deg. ''Gi deg Chaz! Jeg har ikke mensen..'' sa du enda mer sint. ''Okey greit.. Slapp av da'' sa Chaz og reiste seg opp. Du bare sukket tungt og la deg ned igjen og ventet på at Justin skulle bli ferdig i dusjen. I mellomtiden hadde lilly og Ryan også våknet. ''Hva er det med deg?'' spurte Ryan og så på deg. ''Ikke noe.. hvorfor skal alle spørre meg!?'' spurte du irritert og reiste deg opp. ''Kanskje fordi du ser helt rævva ut?'' sa Chaz som et forslag. ''Jo takk du!'' sa du sint og kastet en pute på han før du forsvant ut døren. Du orket ikke, du ville jo snakke med Justin, men han var tydeligvis veldig irritert på deg faktisk.

 

Du bare gikk ned trappen og inn i den fine lobbyen som var pyntet med alle slags mulige lys og folk. Flisene fra gulvet reflekterte speilbildet ditt i en rar vinkel. Du måtte plante et smil om munnen din, visst ikke ville folk lure på hva som hadde skjedd deg. Du satt deg rolig ned i en lysebrun skinnsofa som sto midt i lobbyen. Sakte pustet du ut og så mot de forskjellige menneskene. Hadde de også sånne problemer som deg? Før du fikk tenket mer over det, kjente du en hånd på skulderen din. Noe du håpet var Justin. ''Hey'' sa Chris sin stemme. Du fikk litt panikk da du så han. ''jeg må gå..'' mumlet du og reiste deg opp. ''Slapp av.. Jeg vet du unngår meg. Justin ville ikke, ikke sant?'' spurte Chris og så ned. Du og så ned, da du tenkte. ''Jeg..'' var alt du klarte å si. ''Jeg skjønner..'' sa Chris og skulle akkurat til å gå. Men akkurat da kunne du se Justin på lang avstand. Skulle du tilgi Chris og skuffe Justin, eller bare være med Justin?
 

Hva tror du skjer? :-) BTW. BRANN SKAL SPILLE SNART!<3333333 

Visst brann vinner kampen idag, SKAL JEG TIL OSLO OG SE FINALEN!!!

 

 

-Rano

Historie del 12 # Three words describes it all (2)

 Du prøvde å gå litt fort for å slippe unna alle spørsmålene, men det hjalp ikke. ''Går det bra med deg og Justin?'' spurte de om og om igjen. ''Årh, la meg være i fred'' svarte du tilbake. ''Du hørte henne, la henne være'' hørte du en mørk stemme si bak deg. Det var Chris, hva skulle du gjøre nå?....

 

Du prøvde å late som ingenting og ga han et skjevt smil, noe som gjorde veldig vondt å lage. Paparazziene gjorde som Chis sa, men forsvant ikke helt. Bare et veldig langt hakk bak, alle like nysjerrig på hvem Chris var og  hvorfor du var med han. ''Takk'' mumlet du uinterressert og gikk bortover mot de høye bygningene som var hotellet ditt. ''Hey vent da!'' ropte Chris. ''Visst du ikke har lagt merke til det Chris, så liker jeg ikke at du er etter meg.  Ikke etter alt som har skjedd!'' sa du fort og ga han et strengt blikk. ''Nettopp derfor våknet jeg litt tidligere idag, jeg ville snakke med deg om akkurat det'' sa Chris og så på deg mens dere gikk mot hotellet deres. ''Hva vil du da?'' spurte du og kjente den mette kroppen din lengtet etter Justin. ''Jeg ville be om unnskyldning.. Øhm, ja.. Jeg vet det er litt sånn rart at jeg plutselig skal be om unnskyldning. Men jeg satt lenge og tenkte på hvor teit hele greien var. Pluss, jeg liker deg jo godt, men du liker Justin og det må jeg respektere.'' sa Chris overraskende.

 

Du stoppet helt opp sjokkert og så på Chris. Du kunne se på øynene hans at han mente hva han sa, ellers kunne han ikke sett deg i øynene. Det var i hvertfall det du trodde, fordi alle hadde sagt det før. Du tenkte deg om, men svarte ikke. Dere ble bare begge stående der mens paparazziene enten gjemte seg bak en busk. ''VI ER BARE VENNER!''ropte du til paparazziene som gjemte seg med et stort spørsmålstegn. Du snudde deg mot Chris igjen. ''Jeg vet ikke helt om jeg kan stole på deg egentlig. Men alle fortjener såklart en ny sjanse da.. Det fikk joJustin'' sa du og tenkte på forrige gang på Hawaii. Hvilke helvette du hadde opplevd på bare noen få minutter, og bare av noen ord. Skulle du gi Chris en ny sjanse? ''Jeg må nesten tenke på det..'' mumlet du. Chris hadde prøvd å voldta deg, men.. Det var en liten grunn til det da? Men alikevel så var det en stemme som sa inni deg at du måtte tilgi han. ''Okei... Når bestemmer du deg?'' spurte Chris. ''Om en time'' mumlet du lavt og gikk rett forbi han.

 

Du satt i sengen,  syvsoverne hadde enda ikke våknet. Det eneste du faktisk gjorde var å surfe litt på nettet med Justin sin mobil. Du var litt redd for  hvordan Justin egentlig kom til å reagere, om han kom til å bli sint for at du ville tilgi Chris, eller glad på dine vegne? I  hvertall ikke glad etter alt han hadde gjort.. Men det kunne jo være et lite håp? Justin gjorde en liten bevegelse og mumlet noe. ''God morgen du'' sa du og la fra deg telefonen. Du kilte han litt på ryggen så han våknet. ''God morgen babe'' sa Justin og reiste seg opp. ''Syvsover.. du altså'' sa du og fniste litt. ''Jojo.. Men hva skjer?'' spurte Justin og gjespet lavt. ''Var på Starbucks isted.. Også-'' men der stoppet du brått. ''Hva?'' spurte Justin fort og nysjerrig. ''Nei ikke noe'' mumlet du lavt.''jo kom igjen da.. Jeg vet det er noe, slapp av. Jeg er alltid ved din side'' sa Justin glad. ''Okei.. Chris ba om unnskyldning for alt.. Og jeg lurer på om jeg skal tilgi han?''

Hva tror du skjer? ;-o hvordan tror du Justin reagerer?

 

-Rano

Historie del 11 # Three words describes it all (2)

Han drev og befølte deg på låret, noe som gjorde deg ivrig. ''Justin!'' hvisket du lavt. ''Sorry.. Men jeg klarer ikke dy meg'' sa Justin uskyldig og kysset deg på halsen. ''Men.. De der er jo her!'' sa du fort og snudde hodet ditt mot Lilly, ryan og chaz som sov i samme seng. ''Det går fint, jeg kan gjøre noe annet som er nesten like godt'' hvisket Justin kåt. Du visste godt at Justin snakket om fingring, noe som bare  ble litt rart, men du spilte med. Akkurat lagde du en lyd og vekket Chaz. ''Fuck'' hvisket Justin.

''Lat som du sover'' sa du kjempe stille til Justin. ''Hva driver dere med?'' spurte Chaz. Men han fikk ikke noe svar, så han la seg bare ned igjen og sovnet med en gang. ''Oj, det var nære på'' sa du og lo litt stille. ''Men, vi ble ikke helt ferdig'' sa Justin flørtende og begynte å ta på deg igjen. ''Nei, jeg tar ikke sjansen.. tenk om noen hører oss'' sa du og tok hånden til Justin vekk. 

Dagen etter våknet du lenge før de andre, for du tenkte at du kunne ha litt god tid idag. Du så på Justin, og tenkte på hvor søt han var når han sov, men du lo litt for deg selv når du snudde deg og så på Chaz når han sov. Ikke akkurat søteste du hadde sett. Du bestemte deg for at du skulle gå å kjøpe frokost på Starbucks, men du måtte på badet for å fikse deg først, du tok på deg en lys kort shorts, en Justin Bieber t-skjorte du hadde fått av Justin og noen converse. Så sminket du deg litt og satt håret opp i hestehale. Du tok solbrillene til Justin og lommeboken din og gikk ut døren.

Det var ca. ti minutter å gå til Starbucks, og selvfølgelig var det noen paparazzier som hadde sett deg, solbrillene hjalp visst ikke tenkte du. ''Hvordan går det med deg og Justin?'' spurte en skallet mann med kamera. Men du gadd ikke å svare, du bare fortsatte å gå. De fulgte etter deg helt til Starbucks, og de sto utenfor når du skulle bestille. ''En cafè lattè og en sandwich'' sa du til damen som sto bak disken. ''Ja, bare et øyeblikk'' svarte hun og begynte å lage kaffen. ''Forresten, jeg ser at de der følger etter deg'' sa damen bak disken og pekte ut på paparazziene. ''Ja de har fulgt etter meg en god stund nå'' sa du og så ut på de. ''Vil du at jeg skal ringe politiet?'' spurte hun deg. ''Neida, det går fint det'' svarte du og smilte.

Du satt deg ned ved et bord og spiste sandwichen din og drakk kaffen. Du tok deg god tid, men det virket som de paparazziene hadde god tid også. De sto utenfor og ventet på at du skulle komme ut igjen, bare for å stille spørsmål om deg og Justin. ''Hade bra'' sa du til damen bak kassen og gikk ut døren. Du prøvde å gå litt fort for å slippe unna alle spørsmålene, men det hjalp ikke. ''Går det bra med deg og Justin?'' spurte de om og om igjen. ''Årh, la meg være i fred'' svarte du tilbake. ''Du hørte henne, la henne være'' hørte du en mørk stemme si bak deg. Det var Chris, hva skulle du gjøre nå?....

Hva tror du skjer? ;-o 

 

 

-Rano

Historie del 10 # Three words describes it all (2)

Btw. det er en litt pervers del.. Og sånt har jeg ikke skrevet før, så flaut..

 

''Den var fin ja!'' sa Lilly. ''Veeet'' sa du glad og sminket deg fint. Du gledet deg bare så utrolig mye til å gå ut igjen, og denne gangen med Justin. Du gikk ned trappen og så at Justin sto der med enhvit skjorte og svart bukse. ''Hey jenta mi'' sa Justin glad og kysset deg på leppene. ''Hei du'' sa du glad og tok han i  hånden. Dere gikk ut og hørte musikk lang vei fra tivoliet. Akkurat i det ene øyeblikket snudde du deg for å se mot pariserhjulet, da du fikk øye på en skikkelse med lang, blondt hår. Seriøst!? tenkte du glad.

 

Du slapp Justin sin hånd, men han dro deg tilbake igjen. ''Hvor skal du?'' spurte Justin deg fort. ''Der er Juliet!'' ropte du og slapp Justin, du løp mot denne damen du trodde var Juliet. ''Juliet!'' sa du glad, men da hun snudde seg, så du inn i øynene på en rynktete dame som ikke så litt ut som Juliet i det hele tatt. ''Å.. Sorry'' sa du fort og så ned. Damen gjorde ikke annet enn å trekke på skuldrene før hun forsvant. Justin kom rett bak deg. ''Beklager for det.. Men, det v-'' ''-Det går fint, Justin. Hun er sikkert her på Hawaii, gjelder bare å finne henne!'' sa du bestemt. ''Åh.. Okei, jeg er her for deg visst du trenger det'' sa Justin og tok den ene armen rundt deg. ''Tusen takk'' sa du med et stort smil. Sammen med Justin, Chaz, Ryan og Lilly tok dere mange gøye ting. Men etter noen få timer var jentene nødt til å gå hjem igjen, pågrunn av kampen imorgen. ''Vi blir med.. Ikke noe gøyt uten dere uansett'' sa Justin og fulgte etter dere.

 

''Okei, gjør ikke meg noe'' sa du glad. Klokken var ikke mer en 22, så de kunne fortsatt være med dere. ''Fint rom!'' sa Justin da dere kom inn på rommet. ''I knoow'' sa du glad og la deg ned i sengen med Justin etter. Begge lå i senge mens Chaz satt ned på gulvet og Ryan&Lilly på Lilly sin seng. Justin lå og fotflørtet med deg hele tiden, før inspeksjonen kom. ''Gutter.. Dere må tilbake på rommene'' sa faren din strengt. ''Kan de ikke være her i natt!?'' spurte du fort. ''Nei, dessverre.. Det er jo ikke plass engang'' sa faren din og så på dere. ''Joooo! Sengen er stor nok'' sa du glad. ''Men-'' ''-Pappa da! Vi skal jo ikke gjøre noe dumt da..'' sa du fort og ga han dådyr øyne. ''Hmf.. Greit da..'' sa faren din. ''YES!'' ropte Justin. ''Øhm..'' sa faren din og så rart på han. ''Jeg mener.. Yehoo''  sa Justin og latet som han var uinterressert. ''Godt forsøk. Hent klærene deres da'' sa faren din og lukket døren bak seg. Akkurat da hoppet Justin rett oppå deg. ''Justin!'' ropte du og kjente den tunge kroppen oppå deg. 

 

''Sorry, ble litt glad. Menmen.. Jeg går og henter klærene mine..'' mumlet Justin og hoppet av sengen. Ryan og Chaz fulgte fort etter. Bare noen få minutter med litt snakk med Lilly, kom Justin inn med onepiece. ''Hot'' fniste du. ''Kom inn i den da'' sa Justin flørtende og la seg ned. Han åpnet glidelåsen, og så stor som den var, var det plass til begge i den, men det ble litt for varmt ettersom kroppstemperaturen varmet dere veldig. ''uff.. Porno'' sa Chaz som kom inn med bamsen sin. ''Fin bamse'' sa Lilly og ga Chaz et rart blikk. ''Hils på T.bear'' sa Chaz og holdt fram bamsen sin. ''Nei takk,  og god natt'' sa du fort og slukket av lyset. Du gikk bare i en veldig kort shorts og magetopp før du la deg under dynen og lå tett inntil Justin. Men Justin så ikke ut til at han ville sove. Han drev og befølte deg på låret, noe som gjorde deg ivrig. ''Justin!'' hvisket du lavt. ''Sorry.. Men jeg klarer ikke dy meg'' sa Justin uskyldig og kysset deg på halsen. ''Men.. De der er jo her!'' sa du fort og snudde hodet ditt mot Lilly, ryan og chaz som sov i samme seng. ''Det går fint, jeg kan gjøre noe annet som er nesten like godt'' hvisket Justin kåt. Du visste godt at Justin snakket om fingring, noe som bare  ble litt rart, men du spilte med. Akkurat lagde du en lyd og vekket Chaz. ''Fuck'' hvisket Justin.

Haha, dere aner ikke hvor flaut det er å skrive sånne deler.. Uansett, skal øve til prøve nå! :-)

 

 

-Rano

Historie del 9 # Three words describes it all (2)

Visst dere merker litt skrivefeil eller at jeg har glemt en bokstav, må dere vite at tastaturet mitt er litt sånn ødelagt.. eheh :-)

 

 De vet selv hvem de er'' sa faren din og latet som ingenting. I akkurat det øyeblikket så noen øyner på deg. ''fuck'' sa du lavt. Dere hentet bagasjene deres, og alt du og Lilly kunne gjøre var å kjøle hverandre ned. Enten det var med de iskalde brus falskene i hånden, eller med å vifte med hendene. ''Jeg tror jeg går på do jeg..Si til Justin at jeg er der visst han lurer'' sa du fort og la fra deg brusflasken. ''Ja'' sa Lilly og la brusflasken ved pannen. Du fortet deg inn mot døren hvor det sto 'WC' på. Akkurat da du skulle ut, tok en hånd tak i deg.
______ 

 

''Hey, du glemte mobilen din'' sa en eldre dame. Du skvatt litt, egentlig fordi at du trodde du mest sannsynlig hadde sett feil eller noe sånt, og trodd at det var Chris. Du så den svarte iphonen din lå ved vasken. ''Tusentakk'' sa du fornøyd og tok mobilen din. Du gikk ut igjen til hvor Lilly sto alene. ''Der var du.. De andre venter utenfor, og til litt informasjon.. Så har Sophie begynt å snakke med Justin igjen'' sa Lilly litt beskymret mens dere gikk ut utgangen. ''Jeg stoler påhan franå av. Så lenge han ikke gjør noe dumt da såklart'' mumlet du lavt og gikk bort til bussen. En varm Hawaii luft traff dere begge da dørene åpnet seg, og du var så klar for en ny cup og enda en ferie på Hawaii! Enda viktigere.. Du skulle finne Juliet igjen. ''Sett dere inn i bussen!'' sa bussjåføre og pekte inn. Du nikket og satt deg inn. ''Vi skal ikke bo på samme hotell denne gangen. Men det er fortsatt samme regler.. Selvom noen av hotellrommene kan være litt sprett at jentene og guttene blander etasje, men uansett..'' sa faren din mens bussen kjørte humpete veier.

 

''-Første kamp er allerede imorgen. Semifinale mot et sør-afrikansk lag!'' sa faren din fornøyd. ''Wooohooo'' ropte Sophie og reiste seg opp, men responsen hun fikk var ikke til å skryte av. Dere kjørte til et ganske så fint hotell, nesten finere enn det forrige. Du så ut at mørknet hadde lagt seg litt over Hawaii, og hotellet deres var utrolig høyt.

Tumblr_lqpyx071nc1ql7cs5o1_500_large

''Det bør ha basseng altså!'' sa Lilly. ''Slapp no av da.. Vi bor liksom.. 1 minutt vekke fra stranden'' fniste du og tok ut kofferte din. Busse til guttene stoppet akkurat,og ut kom Justin, Chaz og Ryan. ''Justin'' sa du glad og løp i  armene på han. Justin så overrasket på deg. ''Sorry.. Men ble litt for glad, har gått litt over tre kvarter nå'' fniste du. ''Oj da.. Da lurer jeg på hva som skjer etter touren min'' fniste Justin. ''dust'' sa du og dyttet litt i han. ''Så.. Unger. I kveld kan dere gå på tivoliet som er ved siden av. Egentlig gjøre det dere vil. Men jentene må være opplagt til imorgen'' sa faren din med den svarte kofferten sin. 

Tumblr_lkwbb3ikma1qf52cio1_500_large

''Wow, sjekk hotellrommet vårt da!'' sa Lilly stort fornøyd. ''Å, det var utrolig koselig'' sa du fornøyd og åpnet kofferten din. Du ville ut igjen!

Tumblr_lpbegyedhk1qf7ikto1_r1_500_large

''Hvorfor skifter du?'' spurte Lilly og så rart på deg. ''Skal jo ut vet du! Første kveld på Hawaii etter en uke..Blir aldri lei stedet jo'' sa du glad. ''Jo sikkert'' sa Lilly glad og åpnet kofferten sin hun også. 

0kqmp_large

''Den var fin ja!'' sa Lilly. ''Veeet'' sa du glad og sminket deg fint. Du gledet deg bare så utrolig mye til å gå ut igjen, og denne gangen med Justin. Du gikk ned trappen og så at Justin sto der med enhvit skjorte og svart bukse. ''Hey jenta mi'' sa Justin glad og kysset deg på leppene. ''Hei du'' sa du glad og tok han i  hånden. Dere gikk ut og hørte musikk lang vei fra tivoliet. Akkurat i det ene øyeblikket snudde du deg for å se mot pariserhjulet, da du fikk øye på en skikkelse med lang, blondt hår. Seriøst!? tenkte du glad.

Ayglqflceaapokf_large

Hvem tror du det er?:D

 

-Rano

Historie del 8 # Three words describes it all (2)

 Du kjørte hjem, og gikk rett og la deg.

Dagen etter kjørte du, moren din, faren din og Chaz til flyplassen. Dere sjekket inn bagasjen og sa hade til moren din, for hun skulle ikke være med. ''Der er Justin'' Sa du til faren din og løp bort til han. ''Hey babe'' sa han og kysset deg. Dere gikk bort for å kjøpe dere noe å spise før flyet gikk, men når du sto i køen for å betale kjenner du noen som slår deg på rumpen. Du snur deg og tenker bare ''faen, hva gjør han her?''

 

Du så på Chris som sto og smilte ondskapsfult til deg. ''Hva faen gjør du her!?'' spurte du og nærmest holdt på å dra til han, da Justin holdt deg igjen. ''Jeg er med på laget jeg.. Til Justin, husker du ikke?'' spurte han deg som om du var dum. ''Hva? men.. Hva skjedde med paparazziene da!?'' spurte du og så helt forvirret på han. ''Tenkte jeg skulle gi dere en ny sjanse jeg, siden jeg er såpass grei. Og ikke blir frustert så fort heller..'' sa han fort og smilte ondskapsfult til deg. ''Bare la oss være Chris, du har ingen rett til å ta på meg engang'' sa du sint. ''Og ikke faen om du får klesse min jente på ræven engang til'' sa Justin sint. Det var utrolig søtt at han hadde sagt 'din jente', for han hadde fortsatt ikke spurt om å bli sammen med deg. Du ga han et lite søtt smil. ''Lol, pass på karrieren din du, Mr.bever'' sa Chris og klappet Justin på skulderen før han forsvant bak. Du kunne se på fjeset til Justin at han hadde lyst å bare sprekke. ''Bare ikke tenk på det, jeg er din Justin'' sa du fort. ''Og det vet jeg godt'' sa Justin og tok deg i hånden.

 

Dere satt dere ned på gaten med alle de andre jentene og guttene. Så godt det var å endelig være samlet igjen som et lag, etter bare en uke da såklart. Du hadde dine mål med denne turen,  blandt annet treffe igjen Juliet! Du bare måtte snakke med henne, for det var så mye med henne. Også skulle du såklart tenke på cupen, som du var fast bestemt på å vinne. Ettersom dere hadde en semifinale og en finale igjen. ''Kommer du?'' spurte Justin etter en liten stund. Du hadde sittet i tankene dine en god stund. ''Jepp'' sa du og dro med deg håndbagasjen. Og for andre gang denne sommeren, skulle du reise til Hawaii! Og intet gjorde deg mer glad for det. Du følte deg så utrolig påvirket av selve stedet, nesten like mye som den Canadiske øyen som du og Justin pleide å bruke tiden deres veldig på da dere var mindre.

 

En varm luft traff deg da dere gikk ut av flyet, og palmene kunne du se igjen på lang avstand. ''Honolulu'' sa du glad. ''Oh yes!'' sa Justin. ''Jeg er så trøtt..'' mumlet Chaz bak dere. ''Du har jo sovnet i minst åtte timer!'' sa Ryan og knipset han ved øret. ''Sorry da..'' sa Chaz og bøyde seg framover, nesten som han minnet dere om Sid fra Istid. ''Ditt dovendyr'' mumlet Ryan så du nesten måtte le. Dere ble kjørt i en buss bort til flyplassen, der hvor bagasjene ventet. ''Så jenter og gutter.. Samme regler som for noen uker siden! Jeg vet at noen faktisk brøt de reglene, så dere får lavær denne gangen. De vet selv hvem de er'' sa faren din og latet som ingenting. I akkurat det øyeblikket så noen øyner på deg. ''fuck'' sa du lavt. Dere hentet bagasjene deres, og alt du og Lilly kunne gjøre var å kjøle hverandre ned. Enten det var med de iskalde brus falskene i hånden, eller med å vifte med hendene. ''Jeg tror jeg går på do jeg..Si til Justin at jeg er der visst han lurer'' sa du fort og la fra deg brusflasken. ''Ja'' sa Lilly og la brusflasken ved pannen. Du fortet deg inn mot døren hvor det sto 'WC' på. Akkurat da du skulle ut, tok en hånd tak i deg.

Hvem tror DU det er? Btw.. Jeg vet ikke hvor Felicia er nei..

 

 

-Rano

Historie del 7 # Three words describes it all (2)

 Han gikk bort til deg, og skulle til å kysse deg, men så tok han tak i deg og kastet deg ned i sengen sin. Dere begynte å kysse, men så ringte telefonen din...  ''Faen, akkurat nå?'' sa Justin. Du lo litt og gikk bort for å ta telefonen. ''Det er pappa, vær stille'' sa du til Justin som lå i sengen og så ganske misfornøyd ut. Du tok telefonen, men du fikk ikke sagt hei en gang før faren din begynte å snakke. ''Du må komme hjem med en gang, det er kjempe viktig!''

''Hva er det pappa?'' spurte du nervøst. ''Slapp av, det er ikke noe gale'' svarte han. Du ble veldig avslappet i kroppen når han sa at det ikke var noe gale. ''Men hva er det da?'' spurte du. ''Vi skal tilbake tilbake til Hawaii og fortsatte cupen'' sa faren din glad.  ''Yes, jeg kommer med en gang'' svarte du og la på. ''Hvor skal du?'' spurte Justin. ''Vi skal tilbake igjen til Hawaii og fortsette cupen, så jeg må hjem nå'' svarte du og smilte bredt. ''Tuller du, det blir jo døds bra, jeg må også pakke da'' sa Justin. ''Greit da snakkes vi i morgen'' sa du og kysset han. ''Jeg tror ikke jeg klarer meg til i morgen uten deg'' sa Justin og faket et lei-seg-fjes. ''Haha, veldig morsomt'' svarte du ironisk.

Når du kom hjem skulle du opp å pakke, men når du skulle ta ut alle sommerklærene dine fant du ut at du ikke hadde så mye. Så du tok fram telefonen din og ringte Lilly. ''Hei blir du med på shopping?'' spurte du.  ''Ja, men du trenger jo ikke nye klær'' svarte hun og lo litt. ''Jo, jeg har ingen sommerklær til Hawaii, så jeg kommer å henter deg om ti minutter, vær klar'' sa du og la på. Du gikk ned trappen for å ta deg noe å drikke. ''Hvor skal du?'' spurte faren din.  ''Jeg skal bare på en liten shoppingstur med Lilly'' svarte du. ''Greit, ikke vær for sein hjem, du skal opp tidlig i morgen'' ropte faren din etter deg mens du gikk ut døren.

Du hentet Lilly og dere kjørte for å shoppe. ''Gleder du deg til i morgen da?'' spurte Lilly mens dere gikk ut av bilen. ''Joda, håper bare vi vinner'' svarte du smilte. Dere gikk innom mange butikker, og du fikk bare flere og flere poser i hendene. ''Hvor masse skal du kjøpe egentlig?'' spurte Lilly og så på posene dine. ''Jeg trenger det, okey?'' svarte du og lo litt av at Lilly bare hadde en bitteliten pose i den ene hånden.

Etter en lang shoppingstur og noen timer på en kafè, begynte det å bli litt seint. Så dere bestemte dere for å kjøre hjem. På vei hjem hørte dere på Justin sine sanger i bilen. ''Kjæresten din kan virkelig synge'' lo Lilly og sang med. ''Joda, han har talent'' svarte du tilbake og sang du også. Du parkerte utenfor Lilly sitt hus og slapp hun av. ''Snakkes i morgen da'' sa Lilly og lukket døren etter seg. Du kjørte hjem, og gikk rett og la deg.

Dagen etter kjørte du, moren din, faren din og Chaz til flyplassen. Dere sjekket inn bagasjen og sa hade til moren din, for hun skulle ikke være med. ''Der er Justin'' Sa du til faren din og løp bort til han. ''Hey babe'' sa han og kysset deg. Dere gikk bort for å kjøpe dere noe å spise før flyet gikk, men når du sto i køen for å betale kjenner du noen som slår deg på rumpen. Du snur deg og tenker bare ''faen, hva gjør han her?''

Hvem tror du det er? ;-o tusentakk til naboen min igjen.

 

-Rano

Historie del 6 # Three words describes it all

''Men-'' ''-Ikke noe men mamma! Jeg elsker å lage sanger, og jeg har allerede mange i bakhodet! Og jeg vet at jeg skal på tour etter vinter'' sa Justin. ''Fint at du vet det. Vi tenkte en sør-amerika tour kanskje'' sa Pattie. ''Sør Amerika? Så digg!'' sa Justin. Du merket du krympet litt i stolen, du hadde ikke lyst at Justin skulle på tour. ''Hvor lenge varer touren?'' spurte Pattie. ''Det vet vi ikke enda'' svarte hun. Akkurat da hun skulle til å si noe mer, nevnte tv-en navnet til Chris. 

 

Du og Justin fikk begge et rart fjes da dere så Chris fra tv-en. ''Hm.. hvorfor fikk dere så rart ansiktsutrykk begge to da?'' spurte Pattie som så rart på dere. ''Nei altså.. Jeg kom på det med paparazziene idag tidlig vet du. Jeg er fortsatt ikke helt vandt med det'' sa du fort før Justin fikk sagt noe mer. ''Åja, men da så. Jeg skjønner at det er litt vanskelig, men sånt må man bare bli vandt med.'' sa Pattie glad og tok begge fatene til deg og Justin. Du snudde deg mot tv-en igjen, og da var det heldigvis reklame. Justin tok tak i hånden din og gnidde den med tommelfingeren. ''Så.. Hvordan gikk det med pressemøtet? Kenny sa dere var kjempe flinke og ikke avslørte for mye..'' sa Pattie glad. ''Jo.. Vi klarte oss bra vi'' sa Justin og smilte. Han reiste seg opp og det samme gjorde du. ''Hva skal dere?'' spurte Pattie. ''Bare rett opp på rommet'' svarte Justin. Pattie så litt mistenkelig på dere, men sa  ingenting. 

Justin gikk opp trappene, og la seg i sengen sin.  ''Kom her å ligg ved siden av meg'' sa Justin med et flørtende blikk. Du nølte ikke et sekund, du gikk rett bort og la deg ved siden av han. Dere begynte å snakke om alt mulig, og du merket at Justin kom nærmere deg. Du visste hva han tenkte, men du hadde ikke særlig lyst akkurat i dag, men du ville ikke si det. Han begynte å kysse deg, og du var helt med på det. ''Justin... ikke idag'' sa du litt stille. ''Greit jeg skjønner'' sa han og slapp deg. ''Jeg skal bare på do'' sa du og gikk inn på badet. Du tenkte litt over det du nettopp hadde gjort, du elsket jo Justin, så du angret litt på at du hadde stoppet han. 

Da du kom inn igjen lå Justin i sengen i bare bokseren og smilte til deg. Du bare så de fine magemusklene hannes og du hadde bare lyst å hoppe på han. ''Nå da?'' spurte Justin og så på deg. ''Justin, du vet at jeg ikke kan motså six packen din...'' sa du og så på den fine magen hannes. ''Så kom her å ligg med meg da, søta'' sa han og slikket seg rundt munnen. ''Nei, kle på deg kjekken'' sa du, men du begynte å lure på hvorfor du hadde sagt ''kle på deg'' til verdens fineste gutt. ''Årh, greit'' sa Justin og reiste seg. Han gikk bort til deg, og skulle til å kysse deg, men så tok han tak i deg og kastet deg ned i sengen sin. Dere begynte å kysse, men så ringte telefonen din...  ''Faen, akkurat nå?'' sa Justin. Du lo litt og gikk bort for å ta telefonen. ''Det er pappa, vær stille'' sa du til Justin som lå i sengen og så ganske misfornøyd ut. Du tok telefonen, men du fikk ikke sagt hei en gang før faren din begynte å snakke. ''Du må komme hjem med en gang, det er kjempe viktig!''

Hva tror du det er? fikk forresten litt hjelp av min kjære nabo Helene! hahaha ;-)

 

 

-Rano

Historie del 5 # Three words describes it all (2)

''Nei.. Skulle ønske hun gjorde det egentlig, for jeg kan ikke tro at jeg drømte om henne flere netter.. Også, traff jeg henne!'' sa du fort. ''Det skjønner jeg.. Jeg trodde jo ikke på alt i begynnelsen, men etterhvert så.. '' sa Justin og så ned. ''Det går fint, kan vi gå inn?'' spurte du. ''Jepp'' sa Justin og tok den ene armen rundt deg mens dere gikk opp de bratte trappene. Akkurat da Justin skulle åpne døren, åpnet Pattie den fort. ''Justin! GUDSKJELOV! HVOR HAR DU VÆRT? OG HVA ER DET SOM SKJER?'' spurte Pattie redd.
________________

''Hva mener du!?'' spurte Justin nesten like redd som deg, du kunne se det lett på han. ''I det ene sekunder ringer Kenny og sier at du ikke vil at han skal være der.. I det andre minuttet er du på sykehuset, i det tredje er du omringet av paparazzier.. Justin, hva skjer her? Beklager visst du får se den strenge siden av meg nå *dittnavn*, men regler er regler!'' sa Pattie strengt mot Justin. ''Kanskje jeg ville ha litt privatliv? Liksom.. Uten Kenny?'' spurte Justin og smilte uskyldig til Pattie. ''Kom inn.. Og jeg skal ta en liten alvorsprat med deg'' sa Pattie og lukket døren bak deg. En lukt av god mat traff dere da dere gikk inn. ''Mamma! Du har laget spaghetti bolognese!'' sa Justin like glad som et lite barn. ''Jepp. Sett dere, så skal dere få litt mat'' sa Pattie og smilte. Hun la tallerken på bordet og smilte stort fornøyd. Lukten av spaghetti bare gjorde at du nøt det hele. ''Så.. Justin, meg og Scooter har snakket sammen. Og vi er nødt til å snakke om en del ting..'' sa Pattie.

 

''Ja, hva?'' mumlet Justin med mat i munnen. ''For det første.. Dette er siste gangen du skal ut i Los Angeles uten Kenny. Du er ikke den samme gutten som du var for noen år siden hvor du kunne gå ut uten at et levende vesen brydde seg. Du er en berømt kjendis, og derfor trenger du Kenny.'' sa Pattie. Justin nikket forsiktig med mat i munnen. ''Så, du lover meg at du ikke skal gå ut uten Kenny mer? Med min tillatelse såklart?'' spurte Pattie. Justin svelgte mens både deg og Pattie så på han. ''Ja greit mamma.. Jeg lover'' mumlet Justin lavt. ''Flott. Jeg har også hørt at den dere fotballcupen ikke skal være på Hawaii, men i en annen stat'' sa Pattie og krysset armene. ''Så du mener at det blir en fortsettelse på cupen!?'' spurte du glad. ''Jepp det blir det. Og da skal du ta med deg Kenny også'' sa Pattie strengt. ''Greit mamma'' sutret Justin. ''Okey flott.. Også noen andre ting også..'' sa Pattie.

 

''Hva da?'' spurte du fort. ''Justin, vi snakket også om det nye albumet ditt. Har du laget noen nye sanger?'' spurte Pattie og så på Justin. ''Ja, jeg holder på..'' mumlet Justin. ''Det sa du for noen uker siden også. Du må ta dette alvorlig Justin'' sa Pattie og la håndflaten på bordet. ''Men jeg trenger bare litt tid..'' sa Justin. ''Tid til hva?'' spurte Pattie. ''Gjøre litt gøye ting i hverdagen!'' svarte Justin fort. ''Men-'' ''-Ikke noe men mamma! Jeg elsker å lage sanger, og jeg har allerede mange i bakhodet! Og jeg vet at jeg skal på tour etter vinter'' sa Justin. ''Fint at du vet det. Vi tenkte en sør-amerika tour kanskje'' sa Pattie. ''Sør Amerika? Så digg!'' sa Justin. Du merket du krympet litt i stolen, du hadde ikke lyst at Justin skulle på tour. ''Hvor lenge varer touren?'' spurte Pattie. ''Det vet vi ikke enda'' svarte hun. Akkurat da hun skulle til å si noe mer, nevnte tv-en navnet til Chris. 

Hva tror du skjer? Vil du ha mer?

 

-Rano

Historie del 4 # Three words describes it all (2)

Beklager visst liveshowet ikke varte så lenge. Men jeg er som sagt utrolig syk.. Har bare lyst til å legge meg, men tenkte jeg måtte skrive noen deler siden jeg ikke har vært så flink med historiebloggingen. Jeg lover at den blir bedre så straks jeg har blitt frisk og alle prøvene er vekke.. Ehe ;)


 

 

 ''Og hvem er dere?'' spurte hun misstenksom. ''Øh.. familie'' sa du lavt. ''Okey greit. Rom 120'' sa hun og pekte mot en liten utgang. ''Okei takk'' sa Justin stresset. Dere løp nærmest  mot rommet hvor det sto '120' på. Da du åpnet døren, fikk du øye på Chris som lå der med en hvit dyne. Han snudde seg forsiktig, og da han så Justin, begynte han å skrike.

''HYSJ!'' ropte du så fort før noen andre i det hele tatt kunne reagere. Chris så på deg med store øyne. ''Haha, jeg er ikke redd dere.. Er bare gøyt å kødde seg med dere'' sa Chris og smilte litt lurt. ''Hva mener du?'' spurte du fort som om du krevde et svar. ''Vel.. Jeg vet at selveste Justin Bieber kom her for å spørre meg om jeg kunne lavær å røpe hva som skjedde på Hawaii for litt mer enn en uke siden..'' sa Chris som om han hadde lest tankene deres. ''Og?'' spurte du fort. ''Vel.. Okei. På noen betingelser såklart!'' sa Chris. ''Jeg så den komme..''  sa Justin og sparket hardt i gulvet. ''Nå må du ikke bli sint da sinnataggen..'' sa Chris og lagde trutemunn. ''Se til helvet-'' ''-Justin, slapp av.. Hva mener du med betingelser?'' spurte du fort og fikk dempet Justin. ''Vel.. Såklart, jeg vil at dere skal gjøre som jeg sier. Det første jeg vil er at *dittnavn* skal kysse meg foran alle paparazziene!'' sa Chris bestemt.

 

''Er du helt gal eller!?'' spurte Justin og gikk fort mot Chris, men du klarte å holde han igjen. ''Seriøst, du burde blitt låst inne..'' sa Chris fort. ''Nei, det er sånne som deg. Hvorfor i alle dager skal jeg kysse deg foran paparazzier!?'' spurte du mens hjertet ditt dunket som bare det. ''Fordi.. Du fortjener å bli hatet'' sa Chris. ''Nei, hun gjør ikke det. Du fortjener det.. Kom igjen *dittnavn*, dette er i hvertfall ikke verdt det. Gjør hva faen du vil Chris, vi går hjem!'' sa Justin og dro deg med ut av rommet. ''Men Justin! Karrieren din..'' sa du lavt for at sykepleierene rundt dere ikke skulle se rart på dere. ''Det bryr jeg meg ikke om! Samma om jeg ser ut som jeg er et dårlig forbilde.. Det er ikke verdt at du skal bli hatet''  sa Justin. ''Men-'' ''-Ikke noe men, det er bestemt. Kom, vi går hjem til mamma..'' sa Justin. På vei ut av sykehuset hadde sikkert noen tipset om at selveste Justin Bieber var på sykehuset.

 

Dere fortet dere inn i  Range Roveren til Justin og kjørte fort hjem til Justin. ''Jeg er så lei av paparazzier..'' sa Justin lavt. ''Jeg er så lei av Chris.. Tenk om han røper alt da? Nå er jo paparazziene der'' mumlet du mens du lukket bildøren bak deg. ''Vi får bare vente å se..'' sa Justin og tok hånden din. Dere sto utenfor den store hagen til Justin. ''Men.. Har Juliet kontaktet deg egentlig?''  spurte Justin og så deg i øynene. ''Nei.. Skulle ønske hun gjorde det egentlig, for jeg kan ikke tro at jeg drømte om henne flere netter.. Også, traff jeg henne!'' sa du fort. ''Det skjønner jeg.. Jeg trodde jo ikke på alt i begynnelsen, men etterhvert så.. '' sa Justin og så ned. ''Det går fint, kan vi gå inn?'' spurte du. ''Jepp'' sa Justin og tok den ene armen rundt deg mens dere gikk opp de bratte trappene. Akkurat da Justin skulle åpne døren, åpnet Pattie den fort. ''Justin! GUDSKJELOV! HVOR HAR DU VÆRT? OG HVA ER DET SOM SKJER?'' spurte Pattie redd.

Hva tror du det er? Vil du ha mer? :)<3

 

-Rano

Historie del 3 # Three words describes it all (2)

Som dere vet så er jeg veldig syk, det er grunnen til at jeg ikke har blogget så mye historie alikevel. Men skal prøve å ha et lite liveshow klokken 19:30, mer info kommer!


 

 ''Også et spørsmål til *dittnavn*.. Hvordan er det å være sammen med en av verdens mest kjente gutter?'' spurte en mann, ikke så gammel. ''Jeg ser ikke på han som verdenskjent.. Jeg elsker han for den han er'' sa du og smilte. Justin gliste til deg, noe som paparazziene la merke til. ''Så.. Visst vi skal gå innpå det litt private, har dere hatt samleie før?'' spurte han ene.

 

''Det er en privatsak som ikke anngår dere'' sa Justin før noen andre fikk sagt noe mer. Kenny så på Justin med et rart blikk, før han snudde seg igjen mot paparazziene som hadde fler spørsmål å stille. ''Vurderer du noe spesielle tour?'' spurte den ene paparazzien. ''Jepp, skal sikkert ha en til etter vinteren tenker jeg'' sa Justin og smilte. Du tenkte ikke på det, og du hadde aldri tenkt på det. At Justin kanskje var nødt til å forlate deg en gang fordi han skulle på tour sammen med crewet sitt. Etter to lange timer, fult av spørsmål, fikk paparazziene svar på sine spørsmål, og dere kunne endelig gå hjem. ''Kan vi ikke spise litt? Jeg har ikke spist idag'' mumlet du lavt. ''Jo, okey'' sa Justin glad. Dere gikk bort på McDonalds og fikk bestilt dere litt mat, noe som igrunn var koselig. ''Justin.. Vi må snakke sammen'' sa du lavt og tenkte på Chris. ''Ja det tror jeg nok. Kenny, vekk med seg'' sa Justin mens du fniste. ''Ikke finn på noe dumt da'' sa Kenny strengt før han forsvant til et annet bord.

 

''Hva skal vi gjøre om Chris finner ut at du slo til han? Du kommer til å få et dårlig rykte!'' sa du redd. ''Vet.. Vi er nesten nødt til å gjøre som han sier. Hva om vi snakker med han? Vi vet jo ikke om han fortsatt er på Hawaii da?'' sa Justin. ''Hm.. Vi kan snakke med pappa og spørre''  sa du lavt. ''Den er god, ring han'' sa Justin lavt. Du tok opp telefonen og ringte faren din. ''Hei pappa! Du vet tilfeldigvis ikke om Chris er flyttet til Los Angeles?'' spurte du. ''Hei, jo han kom jo igår tror jeg. Gå på sykehuset og spørr etter Chris Welson så finner dere han'' sa faren din. ''Okey, tusentakk pappa.. Noe mer vi bør vite?'' spurte du. ''Bare at han allerede har fått hukommelsen sin tilbake, men han vil ikke si noe..'' sa faren din lavt. ''Okei pappa. Vi snakkes senere'' sa du lavt. ''Den er god, hade da'' sa han og la på.

 

Du fikk en ekkel følelse inni deg, tenk om han faktisk husket alt? ''Hva skjer?'' spurte Justin som akkurat hadde spist ferdig hamburgeren sin. ''Vi må på sykehuset, han ble flyttet til Los Angeles igår..'' mumlet du. ''Okey, hvorfor sitter vi her da?'' spurte Justin. Akkurat da han skulle til å reise seg, grep du han i armen. ''Kenny må ikke få vite noe da.. Det er faktisk ganske alvorlig at du slo til han.'' sa du lavt. ''Åh.. Okei'' sa Justin lavt. Han gikk bort til Kenny og snakket med han, Kenny så litt uenig ut, men måtte bli enig til slutt. ''Da møter jeg dere senere!'' sa Kenny og vinket. Med engang Kenny gikk ut døren, kom Justin løpende bort til deg. ''På tide å snakke med Chris!'' sa Justin bestemt. Dere fortet dere inn i bilen og rett til sykehuset. ''Kan vi få treffe Chris Welson?'' spurte du fort damen bak disken. ''Og hvem er dere?'' spurte hun misstenksom. ''Øh.. familie'' sa du lavt. ''Okey greit. Rom 120'' sa hun og pekte mot en liten utgang. ''Okei takk'' sa Justin stresset. Dere løp nærmest  mot rommet hvor det sto '120' på. Da du åpnet døren, fikk du øye på Chris som lå der med en hvit dyne. Han snudde seg forsiktig, og da han så Justin, begynte han å skrike.

Hva tror dere skjer?

Beklager visst det er litt sånn kjedelige deler.. Men når jeg er så svimmel av og til, har jeg ikke fantasi..

 

-Rano

Historie del 2 # three words describes it all (2)

 ''Mamma slutt! Jeg rødmer her..'' fniste du og gikk inn i stuen igjen. Chaz  hadde allerede klart å spise opp halve skålen med popcorn. ''Du er den sykeste spiseren'' lo faren din. ''Kanskje fordi jeg har arvet det fra deg?'' spurte han. ''ooo, der ble du eid'' fniste du. Plutselig hører dere en ringe lyd. ''Rart, ukjent nummer'' sa faren din. Han la det ved øret og begynte å bable i vei, før han la ned telefonen igjen. ''De ringte fra Hawaii, det er Chris.. Han får hukommelsen sin tilbake''

 

''Hva?!'' spurte du redd. ''Slapp av, du har da ikke gjort noe ulovlig. Se og kom deg til sengs nå da, det begynner å bli seint'' sa faren din og klappet deg på skulderen. Du merket den dårlige samvittigheten begynte å ta over, skikkelig. ''Greit pappa, god natt'' sa du lavt før du gikk opp på rommet ditt. Du la deg ned i sengen mens du så opp i taket. Du tok fram mobilen din og sendte melding til Justin. ''Hei. Chris er våken, han holder på å få hukommelsen tilbake.. Jeg er redd<3' skrev du til Justin. Du la fra deg telefonen, men bare noen få minutter senere ringte mobilen din igjen. ''Fuck, kødder du? ;S<3 vi snakker i morgen om det! loveyou<3'' sto det. Du orket ikke å svare, men bare sovnet forsiktig. Dagen etter våknet du ganske så tidlig. Du hadde hatt mareritter flere ganger om Chris. Du rettet håret ditt fint og sminket deg fint, siden du faktisk skulle på pressemøte.

Tumblr_lr5s1wjozb1qcd0luo1_500_large


''Hei babe'' sa han og kysset deg lett på leppene da du satt deg inn i Range Roveren. En mørk mann satt bak og du kvapp litt. ''Beklager.. Jeg tror ikke hun vet hvem du er'' fniste Justin og så på denne mørke mannen. ''Nope, det vet jeg ikke'' sa du og smilte. ''Dette her er Kenny, også livvakten min'' sa Justin og tok deg i hånden. ''Hei Kenny, jeg er-'' ''-*dittnavn*, det vet jeg. Så mye som Justin har snakket om deg.. Og perioden på Hawaii, sendte han 5 lange meldinger på hotmail om hvor nydelig du var..'' sa Kenny og ga justin et lite skeptisk blikk. Justin sank ned i setet litt mens du fniste. ''Så søtt!'' sa du og kysset han på kinnet. ''Uansett, pressemøtet. Justin, du vet at du ikke bør avsløre utrolig mye.. Det er ikke bra.'' sa Kenny. ''Neida Kenny, du vet meg'' sa Justin glad. ''Men om forholdet deres, det kunne du røpe om'' la Kenny fort til. ''Jepp'' sa Justin og kjørte.

 

Dere kjørte bort til et stort studio og parkerte der. Allerede utenfor sto paparazzier som ikke hadde klart å komme seg inn. ''Unna vei!'' sa Kenny og dyttet de vekk så dere skulle få komme dere inn. ''Dere får sitte der'' sa Kenny bestemt og pekte mot en svart skinn sofa som sto på en liten scene. Dere gjorde som han sa, og det lå mange mikrofoner der. Etterhvert kom desperate paparazzier inn, alle klar med sine spørsmål. ''Justin Bieber! Når ble dere to sammen!?'' spurte en mann. ''Vi har hatt litt opp og ned.. Nå for tiden, så holder vi på'' svarte Justin med et smil. ''Hvor møttes dere!?'' spurte en dame som holdt oppe et stort videokamera. ''For over seks år siden, men så flyttet *dittnavn* til L.A. Men så fant vi hverandre igjen før sommerferien'' sa Justin glad. ''Også et spørsmål til *dittnavn*.. Hvordan er det å være sammen med en av verdens mest kjente gutter?'' spurte en mann, ikke så gammel. ''Jeg ser ikke på han som verdenskjent.. Jeg elsker han for den han er'' sa du og smilte. Justin gliste til deg, noe som paparazziene la merke til. ''Så.. Visst vi skal gå innpå det litt private, har dere hatt samleie før?'' spurte han ene.

Hva tror dere skjer? ;O Btw. vi skal snart trekke ut ukens belieber, som vinner to bilder av Justin! :-) Det er fortsatt tid til å bli ukens belieber. Det vi skal gjøre, er å legge merke til dere. Enten ved å kommentere en fin tekst, skrive et innlegg om bloggen, eller noe sånt!

 

-Rano

Historie del 1 # Three words describes it all (2)

Beklager for å si det, men historiemaraton blir avlyst.. Grunnen er fordi jeg seriøst har så vidt stemme, klarer så vidt å holde meg våken, er utrolig kvalm.. Vært syk siden igår kveld, dessverre. Men skal prøve å få skrevet mange deler uansett! Det kommer konkuranse snart også forresten :D

 

Håper også alle kan legge oss til som venn igjen! Litt usikker hvordan dere gjør det, men visst ikke skriv bloggnavnet ditt så skal vi prøve å legge dere til igjen!


''Pappa da!'' ropte du ut. ''Seriøst.. Gi de arkene tilbake igjen til meg!'' sa faren din strengt. ''Ja okei greit.. Men jeg vil vite hva som står!'' sa du bestemt og hoppet i sofaen. ''Det er nok i mellom meg og cup arrangørene!'' sa faren din. ''Greit då'' mumlet du irritert og satt med armene i kors. ''Slapp av da *dittnavn*, det er jo ikke mer enn en uke siden vi kom hjem fra Hawaii da'' fniste Justin. Du ga han et lite smil. Ingenting kunne blitt bedre mellom deg og Justin, eller jo.. Visst han spurte deg om å bli sammen igjen kanskje. ''Ja jeg vet! Men tenk om vi får reise tilbake igjen da.. Da kan jeg jo møte Juliet igjen! Eller prøve å få kontaktet henne da'' sa du lettet. ''Jepp, men ikke  få helt forhåpninger da..'' smilte Justin. Chaz kom inn med en stor skål, fult av popcorn. ''Seriøst, det er lov å dele'' sa faren din til Chaz. ''Lag din egen da!'' sutret han og satt seg ned i sofaen. ''Jeg tror faktiks ikke det er mer igjen!'' sa faren din. ''Ehe.. Ingen kommentar'' sa Chaz uskyldig og tok fram fjerkontrollen.

 

Natten lå som et teppe over kjære Los Angeles, og siden den dagen du kom hjem fra Hawaii, har du bare tenkt på hvor Juliet var nå, og hvorfor hun bare forsvant den ene dagen. Du tenkte på Chris som sikkert lå på Hawaii enda med hjernerystelse. Det du håpet mest på, var at han ikke kom til å huske noe. Visst han gjorde, kunne det bety problemer for Justin og karrieren. Det var allerede nok med alle paparazziene som skulle følge etter dere daglig. ''Men jeg tror jeg må hjem nå.. Jeg har pressemøte.. Er du sikker på at du vil avsløre at vi holder på?'' spurte Justin. ''Jepp, jeg tror de allerede vet det. Men bedre at det kommer fra deg'' sa du og reiste deg opp. Justin tok tak i hånden din og du kjente at hjertet dunket. Hvordan klarte Justin å gjøre sånn at du følte deg som en engel? Han dro deg med inn i gangen og tok på seg skoene. ''Klarer du deg?'' spurte du. ''Nei, jeg kommer til å dø på vei hjem'' sa Justin ironisk. ''Åh, dust!'' fniste du. Justin holdt rundt midjen din og kysset deg varmt på leppene. Sommerfuglene bare fløy som bare det.

 

''Kan du ikke bli med i morgen?'' spurte Justin. ''Mener du på pressemøtet?'' spurte du sjokkerende. Det siste du ville var å svare på alle slags mulige spørsmål, men hvorfor ikke? ''Jo det kan jeg sikkert'' sa du og smilte. ''Flott! jeg henter deg klokken 9'' sa han og kysset deg hade. Du lukket døren igjen og smilte for deg selv. ''Utrolig hva den gutten får deg til å gjøre'' sa en stemme bak deg. Du snudde deg og så moren din med bakepulver i hånden. ''Hva mener du?'' spurte du og fniste litt. ''Aww, jenta mi er forelsket'' sa hun og klemte deg med den ene hånden. ''Mamma slutt! Jeg rødmer her..'' fniste du og gikk inn i stuen igjen. Chaz  hadde allerede klart å spise opp halve skålen med popcorn. ''Du er den sykeste spiseren'' lo faren din. ''Kanskje fordi jeg har arvet det fra deg?'' spurte han. ''ooo, der ble du eid'' fniste du. Plutselig hører dere en ringe lyd. ''Rart, ukjent nummer'' sa faren din. Han la det ved øret og begynte å bable i vei, før han la ned telefonen igjen. ''De ringte fra Hawaii, det er Chris.. Han får hukommelsen sin tilbake''

Tumblr_lrpi6ewjaz1qes32lo1_500_large

Hva tror du skjer? Vil du ha mer? <3 Skal lage nye deler nå, og prøve å gjøre det om tli mini maraton.

 

-Rano