hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
24.07.2014 / 11:05 / Spørsmål&Svar

Svarene på spørsmålsrunden fra mars

Hei,

 

dere husker vel ikke spørsmålsrunden Rano hadde i slutten av mars? Den hadde vi alle glemt. Meg (Mia) og Christine skal så godt vi kan svare på de spørsmålene som kom inn, og noen har Rano allerede svart på. Håper dere blir fornøyd med svarene selvom de kommer 4, nesten 5 måneder etter. Veldig mange svar er satt sammen av mine, Rano og Christine sine svare om en annen. 

 

 

Når kommer det ny header?

Jeg tror dette spørsmålet ble spurt før vi fikk designet vi har nå, men jeg tror ikke det er så lenge til vi får ett nytt igjen siden det er veldig mange som har klaget på det vi allerede har.

 

Skulle det komme en app på Appstore med bloggen? Isåfall når?

Den er faktisk allerede der! Bare søk "JDBNorway" så kan dere laste det ned. Dere finner det også på Android.

 

Nå som dere har egen historieblogger, hvorfor kommer det ikke flere og raskere innlegg?

Når dette spørsmålet ble stilt, var det rett og slett fordi alle bak bloggen gikk på skole og hadde mye å gjøre. Da hadde vi forberedelse til eksamen, mange prøver, innleveringer og fremføringer. Nå er det fordi det er sommerferie.. noen har venner som reiser til USA for å studere et år, noen jobb, noen reiser og noen rett og slett bare tar alt med ro og nyter ferien mens den er her. Christine skriver bok selv, så hun skjønner at det er vanskelig å få tid til å skrive i en hektisk hverdag. 

 

Hvorfor kommer ikke Bieber til Norge i år?

Det er fordi han har tatt pause fra turnélivet dette året. Han har heller valgt å bruke mye tid i studio. Kanskje han kommer neste år? Hvem vet.. Men jeg tror han planlegger en ny turné, siden han er mye i studio og lager musikk, og var mye i dansestudio med Nick og danset.

 

Er det sant at Justin kommer tilbake igjen september 2015?

Ingenting er bekreftet, men vi får se :)

 

Kan man ikke snakke med folk som betaler for å få Bieber til Norge? Det har skjedd før med 1D!

Nå vet jeg ikke helt hvordan det var med One Direction, men jeg tror bookingsselskapene vet veldig godt at Justin er etterlengtet. Men Justin har selv valgt å ikke gjøre slike konserter neste år, så det er ingen som kan betale han for å komme til steder for og gjøre konserter enda. 

 

Når Justin kommer tilbake til Norge, kan vi avtale slik at alle som skal på konserten holder opp et ark med noe?

Dette skal vel gå. Vi får se hva vi kan gjøre! 

 

 

Holder Justin på med et nytt album? Det virker veldig sånn på grunn av at han alltid er i studio.

Nå vil jeg si svaret er ja. Siden han er i studio så si hver dag, men er ikke sikkert alt vil bli released, i og med at han har hundrevis av sanger som er unreleased. Han har sagt at det kommer "snart", men hans definisjon av "snart" er ikke det samme som vår definisjon. Alfredo hadde sagt til en belieber at det kom ut i begynnelsen av 2015.

 

Hva skjedde med sangen "Alone"?

Skjedde vel ingenting med den, bare at den er en bonussang som ikke ble med på albumet. Den ligger >her<

 

Hvem laget Justin "Turn To You" til?

Han lagde den til Pattie på morsdagen i 2012.

 

Har Justin styrke på brillene, eller er det bare til pynt?

Før brukte han det nok bare til pynt, men ifølge John skal Justin begynne med briller. På shots for 1-2 dager siden, la han ut et bilde av han og Justin og skrev "Just left the doctors.. turns out @justinbieber needs glasses... just like me" og med et brille emoij. Christine mener også at Justin la ut et bilde der han skrev at brillene hans hadde styrke, og du kan trykke >her<

 

Hva er Justin's snapchat? (Eller som dere tror det er)

Justin har nok snapchat ja, men det er en snapchat han har delt fordi den er privat. Og alle de andre er fake.

 

Hvor mange dyr har Justin hatt?

Hunden Sam han hadde i Never Say Never, hamsteret Pac, apen Mally, katten hans Tuts. og Karma som er en blind hund han fikk i jula. 

 
Finnes det en by i Canada som heter London? Justin er jo født i Stratford.

Ja, det gjør det. Justin ble født i London, Ontario og vokste opp i Stratford, Ontario. Pattie bodde på et hjem for unge mødre i London en stund før og en stund etter at Justin var født.

 

Er twitteren "@prankxy" Justin sin?

Det kommer et eget innlegg om dette snart.

 

Kan dere lage et innlegg med alle tatoveringene til Justin? Dere sa dere skulle gjøre det, men dere gjorde det aldri!

Jeg, Mia, lagde ett for litt siden. Men når Justin har sleeve så er det nesten helt umulig. Tatoveringene hans er jo satt sammen, og vi kan glemme detaljer. Vi lagde det på den tiden der det faktisk var mulig å holde oversikt over hvilke tatoveringer han har. Nå tar jo han en ny en så og si hver dag, så det ville tatt oss flere dager.

 

Hva synes dere om at Justin har så mange tattoveringer?

Mia: Jeg personlig ELSKER gutter med tattoveringer, og spesielt sleeve. Så for meg gjør det ingeting, men alle har forskjellige meninger.

Christine: Personlig så har jeg ingenting i mot tatoveringer, men jeg mener også at det er viktig at de har en mening. Hvis man bare tar det for å ta det, så er jeg ikke en stor fan. Men det virker jo som at alle tatoveringene til Justin har en mening, så da er det liksom greit for min del

 

Har Justin tatovert Rihanna på armen sin? Det sto på Topp.no

Hm, det tror jeg ikke han har gjort, men det sjokkerer meg ikke siden han tatoverer mye rart. Og har heller ikke fått med meg at han skal ha gjort det. 

 

Er Justin og Selena sammen?

For noen måneder siden ville jeg sagt ja, siden det var veldig mye som tydet på det. Nå i dag er jeg overbevist på at det er slutt. Jeg tror kanskje de fortsatt har følelser for hverandre, men at det bare ikke funker for de å være sammen. For 2 dager siden hadde Selena bursdag, og da var hun i Frankrike med Cara Delevigne og en fransk mannlig modell. Selena og han holdt rundt hverandre og så virkelig ut som et kjærestepar. Justin er jo også veldig fram og tilbake med forskjellige jenter, hvor de fleste er modeller. Så NEI de er ikke sammen. Men er dette det siste vi ser av de to sammen? Jeg vet ikke, men jeg tror ikke det.

 

Når ble de sammen?

De begynte å date i begynnelsen av 2011, men akkurat når de ble sammen vet vi ikke.

 

Når slo egentlig Justin og Selena opp?

Jeg tror de gjorde det slutt i begynnelsen av 2013 og så "gikk de tilbake til hverandre" flere ganger i løpet av det siste året for å se om det kunne fikses. Som sagt er det veldig normalt, men man møter sannsynligvis mange av de samme utfordringene som gjorde at det ble slutt. Dermed blir det veldig mye fram og tilbake.

 


 

Liker Taylor Swift fortsatt ikke Justin?

Det er litt vanskelig å vite i og med det at Justin og Taylor ikke har vært sammen i det siste, men før mislikte hun han etter alt som skjedde rundt Justin og Selena.

 

Er det flere beliebers enn directioners i verden?

Det er det ingen fasit på, i og med at det er mange beliebers som også er directioners, og omvendt. Skal man bedømme fra Twitter, så har Justin rundt 50 millioner, mens One Direction har mellom 19 og 21 millioner følgere, men det er som sagt veldig vanskelig å vite.

 

Hvor kan man kjøpe Pattie sin bok?

Du kan kjøpe den på platekompaniet på nettet >her<. Men du kan også gå på biblioteket og spørre dem. Jeg fikk den bestilt gjennom biblioteket og lånte den derfra. Og da blir boken en del av biblioteket og da har flere mulighet til å låne den om den ikke er der allerede. 

 

Får man kjøpt "Believe Movie" noen sted?

Du kan også få kjøpt denne på nettet >her<, på iTunes og i butikken, som f.eks platekompaniet. 

 

Hva skjedde med parfymen "Next Girlfriend"? Mange har kjøpt den, men ikke i Norge.

Den finnes på Gardermoen (Tax Free), i Franrike, i Spania og i USA som jeg vet.  Men jeg har ikke sett den i vanlige butikker i Norge enda. Du kan få kjøpt "The Key: Collectors Edition" på Cubus og på Kicks.

 

Når kommer Shots på Android?

Klikk deg inn på Shots.com og registrer mobilnummeret ditt. Da får du en melding så snart det er klart for Android.

 

 

Har dere blitt mindre fan/belieber eller mer nå etter turnéen til Justin?

Mia: Jeg ble mer, og etter jeg ble med på bloggen her så ble jeg enda mer.

Christine: Jeg ble jo Belieber i august i fjor, så jeg vil definitivt si mer, hehe!

  

Synes dere Justin har forandret seg? Positivt eller negativt?

Mia: Alle forandrer seg når de blir eldre. Det Justin har gjort i det siste er jo selvfølgelig negativt, men ellers rundt musikkbransjen er det vel positivt siden han jobber enda hardere nå enn han gjorde før, føler iallefall jeg.

Christine: Han har forandret seg, men jeg mener det er fordi han vokser og blir mer moden på noen områder. Unge mennekser skal gjøre feil, ta egne valg og stå på egne ben, så da er det naturlig at man forandrer seg. Man lærer så lenge man lever!

 

Synes dere Justin tar seg god tid til fans?

Mia: Ja, det vil jeg si. Før, under og etter studio bruker han å gå ut å snakke med fansen som står utenfor! Og via twitter og shots snakker han ofte med fans.

Christine: Absolutt. Han tar seg tid når han har det!

 Om dere kunne ha hatt et minutt hver med Justin alene, hva ville dere gjort/sagt?

Mia: Det er veldig vanskelig å planlegge, i og med at jeg vet at om det en gang skjer, vil ikke ett eneste ord komme ut av munnen på meg utenom kanskje "hey" og "love you", men bilde ville det nok blitt og gitt han noe speseilt.

Christine: Jeg ville sagt "hey" og "thank you", tatt bilder og sagt "thanks for everything! You're amazing!"

 

Noe dere savner med Justin?

Mia: Jeg tror alle savner Fetus-Justin. Man kan høre forskjell på "Believe" og "Journals", og på "Never Say Never" og "Believe Movie". Altså musikken, hvordan musikken utvikler seg, og blir mer som Justin er den dag i dag. Men selvfølgelig, jeg elsker musikken han gir ut uansett.

Christine: Jeg savner vel 2011/2012 Justin, men jeg liker retningen Justin går i.. Så jeg vet egentlig ikke...

 

Liker dere best den nye eller gamle Justin?

Mia: Hm, det er vanskelig. Jeg har alltid likt Justin like mye uansett om han har forandret seg, for det er sånn som skjer og det er sånn livet er.

Christine: Både og. 2012 Justin når han var på Operataket var det skjønneste jeg har vært borti, men jeg liker også retningen han går med musikken og karrieren. For min del skjønner jeg at han vokser opp og prøver ut forskjellige ting. Han er fortsatt ung og skal kunne gjøre feil, ta egne valg og stå på egne føtter, så ja.. Både og!

 

Er dere blitt mer fan eller er dere fortsatt beliebers?

Mia: Vi er alle fortsatt beliebers, men noen av oss vokser fra det, og det er trist å si..

Christine: Jeg ble Belieber i juli/august i fjor, men var fan av han lenge før det. 

 

Favorittsangen din av Justin akkurat nå og all time favorite?

Mia: Akkurat nå er det "Looking For You" og all time er "Favorite Girl" og "Never Let You Go".

Christine: Akkurat nå er det "Looking for You" fordi jeg lærte meg akkurat all rappingen, haha. All time må nok være "Born To Be Somebody".

 

 

 Innlegg av Rano Akbar, Mia Davidsen og Christine Selnes

25.03.2014 / 10:35 / Spørsmål&Svar

Vi kjører med spørsmålsrunde

God morgen fantastiske lesere! Håper godhumøret er på topp hos dere. 

 

 

Ettersom været er på topp og ikke minst humøret, så tenkte jeg å kjøre på med en spørsmålsrunde til dere. Nå har dere altså muligheten til å stille meg (Rano) spørsmål om alt fra a-å. Noe du lurer på?

 

 

 


 

Svarer på spørsmålene til helgen, så dere har god tid. Det er ikke noe begrensninger på hvor mange spørsmål, så dere kan kjøre på!

 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

19.02.2014 / 18:28 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålene

 

Takk for spørsmålene! Mange spørsmål, men mye av det samme:

 


 

 

Tror dere han kommer tilbake i 2014?

-Det har jeg lite tro for, men hvem vet. Han er overraksende! 

 

 

Vet du om Believe kommer ut på dvd? Og når?

-Ja den gjør det, heldigvis! Tror den skulle komme ut i mai.

 

 

Hvem var det som danset i musikkvideoen til Confident?

-Jeg er ikke sikker på om jeg forstod dette spm så jeg svarer slik jeg forstod det. Dem som danset var danserene til Justin, og hun jenta var Cailin Russo.

 


 

 

Jeg har hørt at Justin skal lage ny musikkvideo til Backpack, og han skal ha ny tour. Vet du om dette er sant?

-Jeg har ikke hørt noe om det. Men håper virkelig han lager musikkvideo til Backpack!! Han skal nok ha ny tour, men det blir ikke i 2014 ihvertfall siden han skal ha pause dette året med konserter.

 

 

Kan dere skrive om alle tattoveringen til Justin? Han har fått mange nye i det siste.

-Selvfølgelig, gjør det når jeg får tid!

 

 

Hvorfor legger dere ikke ut imagines hver dag når dere sier dere skal?

-Jeg legger ut imagine neste hver dag. Når jeg sa om imagines hver dag, er det ikke lange imagine, men miniimagine som har kommet i det siste. Er også mange dager jeg ikke får gjort det siden jeg virkelig ikke har tid.

 

 

Kan dere lage ett innlegg med alle sangene til Justin? Og dem som ikke ligger på spotify, altså alle.

-Hvis du vil så selvfølgelig! Det er jo utrolig mange.

 

 

Vet dere hvilken plass beliebers på?

-Jeg tror ikke jeg forstod dette spm? Om du mener om hvem som er størst av fanbasene, så står det på nettet at beliebers er på 1. plass, men andre plasser står det at directioners er på 1. plass og beliebers på 2. plass. Altså det varierer veldig fra dag til dag.

 

 

Er Justin sammen med Chantel tror du?

-Jeg tror ikke det. Han har lov å gå med jenter uten at man tror dem er sammen. Vi får se hva tiden bringer men jeg tror ikke dem er det.

 

 

 

Har han kjæreste for tiden?

-Det virker ikke sånn, så nei tror ikke det.

 

 

Hvis han kommer til Norge igjen noen gang, kan dere si ifra god tid før billettene kommer ut?

-Lurer på hvor mange spørsmål vi har fått om dette, og ja selvfølgelig kan vi det. Det er det minste vi kan gjøre!

 

 

Har du møtt han? Hvis det kan vi se bilde?

-Nei desverrre har jeg ikke det... Den enste som har møtt han her i bloggen er Rano, heldige Rano!

 

 

Hvor høy er han?

-Han var ca 170 cm når han var i Norge i 2013, men har har vokst siden det så tror han er 175 cm nå.

 

 

Hvilken sko str bruker han?

-40,5 står det på nettet!

 

 

 

Er @dustinfolkes på instagram livvakten til Justin? Altså er den ekte eller fake? 

 

-Den er ekte! Han fikk tegningen av og til Justin fra Jhonatan, aka kjendistegneren, på konserten i April, hvor han etterpå la ut bilde på instagram av den.


 

 
 

 

Har han pause hele 2014?

-Det var så han sa, iallefall i ett år så det blir hele 2014. Dette er fordi han er utrolig sliten etter at han har reist så mye, og hatt turné i nesten 2 år. Han er jo i studio og lager ny musikk, men ikke konserter og slik som jeg har forstått.

 

 

Skal Justin blir rapper eller tullet han bare?

-Jeg tror dette bare var ett rykte. Tror ikke Justin vil passe inn i rappermiljøet, han passer best slik han synger nå!

 

 

Tror dere Justin skal i fengsel eller bli utvist av USA?

-Nei. Han skal i retten enten i mars eller april om jeg ikke husker helt feil for noe som hadde skjedd for lenge siden.

 

 

Kan du skrive ett innlegg om alle dem som danset for Justin på Believe Tour?

-Of course sweetie!

 
 

Hvorfor sletter dere ikke de historiene som ikke er ferdigskrevet?

-Hvorfor skal vi det? Kan jo hende noen av oss ombestemmer oss og vil fortsette?

 

 

Hva skjedde med Batman og basketball filmen som han skulle være med i?

-Jeg har bare hørt at han skal være med i Batman, men det tror jeg ikke kommer til å skje. Var jo også ett rykte om at han skulle ta over rollen til Paul Walker i Fast And The Furious 7, men som ikke var sant i det hele tatt. 

 
 

Er Justin jomfru?

-Haha nei det tror jeg nok ikke. Han er trossalt snart 20 år.

 

 

Hvordan bestiller man m&g, på billettservice?

-Ja, eller kommer ann på hvem som velger billettsalget, men billettservice er dem som har dem fleste billettene til konserter.

 

 

Hva skjer med Justin og Chantel? Dater de eller noe?

-Hvorfor tror alle at det er noe på gang mellom en jente og en gutt bare fordi dem går mye sammen?

 

 

Hva har skjedd med tuts?

-Har det skjedd noe? Har ikke sett noen bilder eller noe av han i det siste men det må jo ikke ha skjedd noe :)

 

 

Hvor i verden er Justin nå?

-Enten Canada eller i LA.

 

 

Hvor er Chaz?

-Han er nok i Canada! Han har ikke gått noe med Justin i det siste, eller det vet jo ikke vi men vi har ikke sett noen bilder av det eller noe sånt.

  

Var du på BFAATW?

-Nei det var jeg ikke. Hadde planer om det men jeg hadde ingen mulighet for å komme meg til Oslo fra Kristiansand..

 

 

Hvor mange lesere har dere daglig?

-Det varierer. Kommer ann på om vi blogger mye eller ikke. Men mellom 1500-2500.

 

 

Hvordan får dere så bra header?

-Det er ikke vi som har laget, sjekk litt lenger ned på menyen til venstre hvem som har laget den.

 

 

Hvordan uttaler man navnene til besteforeldrene til Justin?

-Diene = Daiæn // Bruce = Brus, eller ikke direkte brus, men om du søker på translate så hører du :)

  

Hvor får dere all infoen fra?

-Vi ser rundt på instagram, facebook, twitter, tumblr og lignende!

 

 

Hvorfor slettet dere innlegget om at han skulle flyttte til Canada (eller atlanta)?

-Fordi vi hadde skrevet feil. Atlanta er i USA, og da er ikke grunnen at han blir kastet ut av USA.

 

 

Selena ble jo lagt inn på rehab og sa at det var Justin's feil?

-Hmm, det er nok rykter. Hun ble lagt inn på rehab ja, men at hun sa det var Justin's feil er bullshit.

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

17.02.2014 / 19:37 / Spørsmål&Svar

Spør om hva dere vil

 

Heisann!

 

Er det noe dere lurer på? Som dere har prøvd å spurt oss og ikke vi har svart på? Ja så bare kommenter det her så svarer vi, eller jeg da :D

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

06.01.2014 / 21:04 / Spørsmål&Svar

Svarene

 

Her kommer svarene på spørsmålene dere spurte om igår! Dere var flinke til å spørre, og håper du fikk svaret på det du lurte på! 

 


 

#1 - Er Jaxon og Jazmyn halvsøsken eller helsøsken til Justin? 
De er halvsøsken siden de bare har sammen far, ikke mor! Jazmyn og Jaxon er helsøsken siden dem har samme mor og far.

 

#2 - Må man være med på danseworkshoppen for å ha M&G?
Nei, det må man ikke.  

 

#3 - Hva må man søke på for å få The Key Alarm på telefonene min? 
Jeg vet om flere som ikke finner den. Tror den ikke finnes ute lenger så man kan laste ned, det var bare en liten periode.

 

#4 - Er Ryan Good og Ashley Benson sammen eller er dem bare venner?
De var sammen før, men så gjorde dem det slutt og forble venner, men rett før jul så datet dem igjen. Hvem vet, kanskje det blir noe av dem igjen!#5 - Hvem er egentlig med i crewet nå? Hvem har sluttet ifjord?
Det kan vi lage ett eget innlegg om, vet det er mange som ønsker det!

 

#6 - Hva skjedde med Mama Jan?
Hm jeg lurer på om hun sluttet. Er litt usikker på den der.

 

#7 - Er Justin og Selena sammen eller bare venner tror du?
Jeg tror de bare er venner! Men håper selvfølgelig de snart blir sammen siden dem er utrolig søte sammen, er fan av dem begge og Selena gjør Justin glad!

 

#8 - Kommer Justin tilbake til Norge i 2014?
Mest sansynligvis ikke, siden han har pause med konserter dette året.

 

#9 - Vet dere hvor Justin skal være i sommerferien?
Enten i Canada med familien, eller i LA hvor han bor.

 

#10 -  Får han nye dansere når han skal ha ny tour?
Noen kanskje, men ett par av dem som bar med på My World Tour var noen av dem på Believe Tour. Første touren hadde han bare gutter, forrige tour var det blanding. 

#11 - Har dere noen Justin eller Jason historier som anbefales?
Jeg anbefaler alle dem her på bloggen, har lest dem alle og de er utrolig bra! Men kanskje Danger og Danger Back som er Jasonhistorier.

 

#12 - Kan dere legge link til de historiene som dere anbefalte på "Wattpad"?
Selvfølgelig!! >denne< - >denne< og >denne<

 

#13 - Hva er adressen til der Justin bor nå?
25202 Prado Del Grandioso, Calabasas, CA 91302

 

#14 - Hva er adressen man kan sende fanmail til?
Dette er den jeg finner, men er jo ikke sikker på at det er den.#15 - Jeg skal ha danseworkshop, men trenger jeg da å ha m&g siden jeg møter dem jo uansett?
Selvfølgelig ikke. Men om du velger å ha m&g så får du jo bilde med dem alene, og spørre dem spørsmål med alle dem som skal ha m&g i din by. Men om du bare skal danse med dem, så er det jo ikke sikkert at du får snakke med dem siden dem bruker tiden på å danse.  

 

#16 - Jeg lurer på hva som er forskjellen mellom en fan og en belieber?
Fanbasen til Justin er jo belieber, så alle som er beliebers er jo fans. Men jeg mener forskjellen er at fans er dem som hører på musikken og liker han, mens en belieber støtter han samtidig som dem hører på musikken etc.

 

#17 -  Når skal dere avsløre nyheten på bieberbackstage?
Rano skrev ett langt innlegg om det for litt siden, det kan du lese >her

 

#18 - Skal Justin ta pause neste år? Dere skrev han ikke skulle?
-Altså, han skal ta det med ro dette året med livet sitt. Altså konserter å lignende, ha tid til venner og familie.

 

#19 - Kan dere lage en årskavalkade? Altså ett tilbakeblikk på de viktigste sakene for hver måned i 2013?
Selvfølgelig! Rano hadde tenkt å lage det i går om hun fikk tid, men hun har desverre mye å gjøre.. Men det skal nok bli postet i løpet av uken!

 

#20 - Kan dere lage ett innlegg om Bieber-Fever?
Jeg gjorde det i sommer da jeg var gjesteblogger, men kan godt lage ett nytt om det blir ønsket!

  

#21 - Følger Justin noen av dere på twitter?
Nei .. :( Han følger Katrine da på Shots Of Me (!!!)

 

#22 - Kommer Justin noen gang til Norge igjen?
Han sa jo det på konsertene, og mest sansynlig gjør han det!

 

#23 - Har noen av dere hatt m&g med Justin?
Ja, Rano har!

 

#24 - Er Justin konfirmert?
Oi det har jeg faktisk aldri tenkt på. Men tror kanskje han er det siden han er kristen :)

 

#25 - Kan dere legge ut en collage med alle av Justins kjærester som er kjent som han var sammen med før han ble kjent?
De han var sammen med før han ble kjent var bare Caitlin. Og da han var på vei til å bli kjent, var han med Jasmine Villegas, også Selena Gomez.

 

#26 -  Hva er forskjellen på albummet My World og My Worlds?
Det er 3 CD'er som heter nesten det samme. "My World" - "My World 2.0" og "My Worlds". De to første er alle sangene delt på to album, mens "My Worlds" er alle sangene på ett.

 

#27 - Hva heter kjæresten til Jeremy? Altså mammaen til Jaxon og Jazmyn?
Hun heter Erin Wagner.

 

#28 - Tror du Justin kommer til å ha en ny tour?
Selvfølgelig, en gang i framtiden :)

 

#29 - Hvordan synes du Justin har forandret seg siden 2012?
Hmm vanskelig spørsmål. Med utseendet så har han blitt mye tynnere, og fått en del tattoveringer. Også trent en del slik at han har fått en del muskler (sikler). Men som person så vet jeg ikke, ingen av oss beliebers kjenner han som person. Han har blitt veldig trøtt og sliten etter Believe Tour som startet i 2012, og det skjønner jeg utrolig godt. 


 

#30 - Føler du at du kjenner Justin, eller at han er hemlighetsfull?
Jeg føler jeg kjenner han bittelitt, men ingen av oss kjenner han for fullt.

 

#31 - Tror du at du kommer til å bli mindre belieber når han blir 25-28 år?
Det viser vell tiden! Men jeg tror ikke jeg blir det.

 

#32 - Hvor høy er Justin?
Jeg blir skikkelig forvirret av det hvor høy han er. Alle sier forskjellig, men han er rundt 170 - 180.

 

#33 - Kan du linke til norske beliebers på facebook?
Ja, selvfølgelig >her<

 

#34 - Om jeg kjøper diamond circle og m&g til en konsert, er m&g før eller etter konserten?
Når du kjøper m&g, får du diamon circle. M&g er selvfølgelig før konserten, og du trenger da ikke stå i kø siden du blir sendt rett inn i salen som jeg har fortstått. Kjenner ei som hadde m&g her i Norge som kom helt framst på DC.

 

#35 - Hvorfor har dere ingen smilende bilder av Justin i headeren?
Det er ikke vi som har laget headeren. (Ei som misforstod litt her, ja vi velger jo hvordan den skal se ut, ikke akkurat HVILKE bilder som skal være med, det er hun som har valgt hvilke som passer)

 

#36 -  Hva synes du om de som ikke respekterer Justin?
Vi må jo kunne respektere dem som ikke respekterer Justin! Alle har hver sin smak. Men synes det er skikkelig barnslig av noen som sier dem hater han, hva har Justin gjort dem?

 

#37 - Tror du Justin blir med på workshoppen?
Nei, han blir ikke med. Dette er bare Carlena og Kaili.

 

#38 - Har Kenny slutta i crewet til Justin?
Som jeg har forstådd så ja..

 

#39 - Kommer Believe Movie ut på DVD?
Ja, tror det.

 

#40 - Kan dere ha mer imagines på bloggen?
Jaja!

 

#41 - Jeg har kjøpt m&g med Kaili og Carlena, men er det bare bilde eller kan vi snakke?
Først så møter alle som skal ha m&g i din by i ett rom, så blir dere delt i grupper som skal inn til Kaili og Carlena. Der kan dere enten ta gruppebilde eller en og en, dere bestemmer. Så blir dere tatt ut, ny gruppe inn. Der ute venter dere til alle er ferdig, så kommer Kaili og Carlena og ut og dere får spørre spørsmål. Dette varer tilsammen 45 - 60 minutter.

 

#42 - Når kommer "journals" ut på spotify?
Samme lurer jeg på... håper det kommer snart for må virkelig ha de nyeste der.

 

#43 - Hvem sin ide var det å lage denne bloggen?
Det var Rano. Hun som lagde denne bloggen i 2011.

 

#44 - Kan du legge ut bilde av alle i bloggen?

Oppe fra venstre: Rano, Esin & Sandra - Nederst fra venstre: Katrine, Rikke og meg (Mia)

 

#45 - Rano skrev noe på workshopsiden at det var noe spesielt man måtte ha med seg, kan du forklare nøyere for jeg skjønner ikke hva hun mente?
Det eneste man skal ha med seg er referansenummer og legitimasjon. DET ER VIKTIG AT MAN HAR MED!!!

 

#46 - Er brukeren Jaybee på facebook ekte?
Den er nok ikke det. 

 

#47 - Hva synes foreldrene dine om at du er så glad i Justin?
De har absolutt ingenting imot det. Men av og til snakker jeg utrolig mye om han, og da blir de lei. 

 

#48 - Er du en som har mange Justin Bieber plakater på rommet?
Jeg har en del ja! Men hadde MYE mer før. Siden jeg måtte ta ned alle siden det skulle være visning på huset... 

 

#49 - Er det bildet av Jelena som nylig lekket ut, det uklare som viser at dem kysser ekte?
Om det er dette bildet du menter, så er det er ikke ekte. Altså jo det er ekte, men det er ikke Selena, det er en Justin og en fan som kysser han på kinnet i Canada.  
#50 - Hvorfor svarer dere så tregt på mailer?
Rano som styrer mailen, men det kommer utrolig mange mails og om man skal kunne få svart alle, tar det lengre tid, desverre.

 

#51 - Hvor stod du på konserten? Ble du klemt?
Jeg hadde sitteplass... men skulle ønsket jeg hadde DC eller GC. 

 

 

Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

 

05.01.2014 / 17:24 / Spørsmål&Svar

Spør om hva dere vil

 

Lite å blogge om siden Justin ikke er aktiv rundt sosiale medier, så da kan jeg ta en liten spørsmålsrunde eller hva tenker dere? Er mange som spør om ting i forskjellige innlegg, å da er det litt vanskelig å svare slik at dem ser det igjen :) 

 
Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

'

06.12.2013 / 17:59 / Spørsmål&Svar

Svar på "spørsmålsrunden"

 

Heihei, nå skal jeg svare på spørsmålene dere sendte inn igår, så lets go!

 


 

Hvor kan vi kjøpe workshop billetter med danserne til Justin?
-Info og alt om workshopen kommer på søndag :) 

 

Tror du Heartbreaker er Oslo sangen?
-Det bildet av "musicjournals der det stod hvilke sanger som tilhørte til hvilken by, tror jeg bare er rykter. 

 

Slo vi egentlig Vevo rekorden?
-Nei vi gjorde ikke det. Det ble rundt 8 millioner på 24 timer, og rekorden er 19,3 milioner.. Og nå har den 9,5 millioner.

 

Hvilken størelse bruker Justin i klær og sko?
-Skostørrelsen hans for ett par år siden var 7 og en halv som jeg tror er 40 i europeisk strørrelse. Også tror jeg at jeg har lest at han bruker enten s eller m i tskjorter - hettegensere :)

 

Jeg skjønte ikke? Hvorfor skulle ikke Justin komme i Juni:(
-Du må lese Rano sitt innlegg >her

 

Tror du Justin er over Selena?
-I følge sangene som har komt ut nå, så virker det ikke sånn. De var jo tross alt sammen en veldig god stund, og det er ikke lett å komme over folk på kort tid heller.

 
Det skrives mye på twitter nå, at justin kysset ollg på munnen.. Er dette sant? Hvis ja, kan dere legge ut video?
-Jeg la ut video og bilde av det igår >her< men det er nok ikke sant. Kan se ut som han gjør det, men han kysser henne på kinnet. OLLG har selv innrømt at han bare kysset henne på kinnet.

 

Hvor lenge kommer Believe til å gå på kino?
- Det er ikke nevnt hvor lenge enda.

 

Kommer den på DVD?
-Det ser ikke sånn ut... men vi får håpe!

 

Hvor er det Justin egentlig bor?
-Han bor utenfor LA på et sted som heter Calabasas :) Adressen: 25202 Prado Del Grandioso, Calabasas, CA 91302

 
Hvordan får man meet and greet billett?
-Her i Norge så fikk man kjøpt det på billettservice sånn som man fikk kjøpt vanlige billetter.

 

Hvor er justin akuratt nå? Og når er han ferdig med believetour?
-Justin er i Australia :) Den er ferdig på søndag... siste konsert er i Perth, Australia!

 

Er det bestemt om han kommer tilbake til Norge?
-Har ikke vært sagt noe om det. Men vi håper selvfølgelig på det beste!

 

Var det byen eller jenta som heter Adelaide?
-Byen :) Jenta het Isabella... tror jeg om jeg ikke husker helt feil. Sorry om det er helt feil.

 

Jeg lurer på du vet den dere #mtvstars tingen på Twitter er set sånn at du bare tar å skiver en twitt og skriver #mtvstars Justin Bieber også har den blitt en "stemme" eller hvordan er det man tar å gjør det? Og hvor får man sett hvem som er på topp osv?
-Det man må gjøre er å skrive en tweet som feks "#mtvstars Justin Bieber" eller "gjkdgjdk #mtvstars Justin Bieber". Du kan ikke skrive noe etter navnet eller bilde. Man kan ikke se lenger hvem som leder.

 

Hva betyr Jeliebers? Er det det samme som beliebers?
-Det står for Justin og Beliebers. Samme som Jelena = Justin og Selena. 

 

Er Erin Wagner og Jermey fortsatt sammen? Åltså stemoren til Justin og faren :)
-Japp :)

 
 

Hvor lenge har Justin vært på turne?
-I over ett år! 17 måneder for å være presis. Om 2 dager er det over...

 

Hva er jason mccan(?) historier? Er det justin siden i den nye historien så er det jason men lillebroren er jaxon. :)
-Jason McCann er rollen som Justin spilte i CSI :) Altså der var jo han badboy, så da når folk har skrevet badboyhistorier om Justin, har de kalt han Jason McCann.

 

 

Noe mer dere lurer på?

 

 

 

//Mia Davidsen

05.12.2013 / 17:27 / Spørsmål&Svar

Noe dere lurer på?

 

Er det noe dere lurer på? Jeg hadde tenkt å ta en liten spørsmålsrunde, så spør om hva du vil! Om det ikke kommer mange spørsmål, så svarer jeg ikke ikveld :)

 

 

 

//Mia Davidsen

29.11.2013 / 23:21 / Spørsmål&Svar

Ukens spørsmål #5

 

Okei, det var lenge siden vi har svart på spørsmål, sorry for den.. Ehe men nå svarer jeg på spørsmål som var fra forrige "Ukens spørsmål", så får dere spørre det dere lurer på til neste gang i kommentarfeltet!

 


 

Koster det penger å ha bruker på Bieber Fever?
-Ja det gjør det. Har laget innlegg om det før, men kan få prøvd å laget det på nytt en gang i løpet av helgen om det er noen som ønsker det? :)

 

Kan dere lage ett innlegg med hvem som er i crewet til Justin?
-Selvfølgelig kan vi det. Vi har jo gjort det flere ganger før, men er så mange som ikke er med lenger og mange helt nye så er litt usikker på alle da men kan få prøvd det også en eller annen gang om noen ønsker?

 

Hva slags iPhone har Justin?
-Han har iallefall iPhone 5, men er usikker på om han bare har 5, eller 5c/5s. Som dere kan se på bildet under :)

 

 

 

Kommer Justin tilbake til Norge? Det er så mange som sier det...
-Det gjør han nok. Jeg har ingen peiling jeg. Er iallefall ingenting som er offisielt. 

 

Hvorfor legger dere ikke ut konsertvideoer lenger?
-Er så vanskelig å finne. Jeg søker etter hver konsert han har etter konsertvideoer, men da kommer det enten fra en annen gang han har vært der, eller ingenting... jeg prøver iallefall :)

 

Hei, kan dere si hvor JB bor? Alle plassene!
-Jeg vet bare om denne: 25202 Prado Del Grandioso, Calabasas, CA 91302, United States. Hvis det er flere, så finner du det nok på nettet en eller annen plass, jeg fant ingenting.

 

Hvor har det blitt av Moshe?
-Han har ikke vært med i crewet på LENGE LENGE.

 
Tror dere Justin slutter med musikk etter believe tour?
-Det håper jeg virkelig ikke, og tror nok ikke han gjør det heller :) 

 

Skal dere snart få nytt design?
-Just wait and see :)

 

Ca. hvor lang tid tror du det tar for Justin å skrive en ny sang?
-Oi, det var ett vanskelig spørsmål... Tror det kommer helt ann på om han har planen for hele sangen akkurat da, eller ja jeg har INGEN idé, sorry.

 

Når Justin er på turné, hvordan får de med seg alt? Som klærene til danserene og hannes?
-Det blir nok sendt med fly, eller kanskje buss om det ikke er langt fra den plassen han er på og den plassen han skal til.

 

Kommer Justin tilbake til Norge?
-Som sagt, det tror jeg. På konsertene i April, så sa han at han kom tilbake så vi får bare håpe.

 

Har Justin en hjemmeside? Hva heter den?
-JustinBieber.com er den offisielle nettsiden sammen med Bieberfever.com. Men tror han personlig selv bruker facebook, twitter, instagram, shots of me osv om du skjønner :) 

 

Hvorfor blogger ikke Esin lenger?
-Hun har en veldig lang pause for tiden, hun begynner om ikke så lenge igjen tror jeg! 

 

Jeg vet at dere ikke vil svare så mye på rykter osv. Men dette her fortjener vi å vite hva er det oppstyre med Scooter og alt det der kan dere være så snill å svare på det?
-Jeg tror vi har blogget om det. Men vi vil helst ikke blogge om rykter, det er jo ikke sikkert alle er sanne og da sprer vi jo rykter som ikke er sanne. Så vi venter til det blir bekreftet :) 

 


 

 

Noe dere lurer på til neste gang?

 

//Mia Davidsen

15.11.2013 / 22:48 / Spørsmål&Svar

Sannheten bak "overraskelsen" til Bieberbackstage

Dette er et veldig etterlengtet innlegg, som folk kanskje har ventet på i evigheter. Jeg visste ikke helt hva eller hvordan jeg skulle skrive dette innlegget, fordi mange kom til å bli skuffet. Men jeg skal fortelle dere alt! Grunnen til at jeg skriver "overraskelsen" får dere vite under:

 

For en liten stund siden fikk jeg en mail. En mail fra noen folk som holdt på å få Justin tilbake igjen til Norge for en veldedighetskonsert. De var veldig seriøse, selvfølgelig og jeg ble utrolig glad for det! Det kriblet inni meg, tårene kom, og jeg kunne ikke vente med å fortelle andre det. Men jeg måtte holde kjeft om det. De ville vite om interessen var stor nok for at Justin skulle komme tilbake igjen, så da lagde jeg innlegg både på bloggen, min egen private facebook og i Norske Beliebers-gruppen. På den tid var jeg også en av de som var bak FB-siden Bieberbackstage sammen med et par venner av meg. Alt gikk som planlagt! Vi fant ut hvilke arena som det skulle bli holdt til, pris for å booke Justin til Norge, vi tok et par telefonsamtaler helt til vips.. Jeg fikk vite at jeg sto på egne bein og at jeg var alene. De var ikke beliebers, bare helt vanlige mennesker som ønsket å arrangere en konsert, så de visste ikke hvor stor lidenskap jeg hadde for at dette måtte vi få til. Disse menneskene hadde ikke tid til dette mer på grunn av skole (mange var studenter), og det å arrangere noe slikt kan man virkelig ikke gjøre alene. Jeg prøvde så godt som jeg kunne å finne andre som kunne hjelpe til. Jeg kontaktet bekjente i et bookingsselskap, men fikk aldri svar. Det var da jeg virkelig ga opp. Lille meg på 17 år kunne da ikke klare å få selveste Bieber til Norge, og jeg var dum som tenkte det. Dum som ga andre mennesker forhåpninger.

 

På den tid da alt gikk bra, og alt gikk som planlagt, kunne jeg avsløre for andre at vi hadde noen store overraskelser til Norske Beliebers. Justin skulle til Norge, planlagt for juli neste år (det var planen). Han skulle holde konsert. Det meste av penger skulle gå til veldedighet. Vi fikset det slik at vi skulle ordne backstage-pass på konserten, og bedre plasser. Vi hadde alle planene klar! På den tid, igjen, skrev Bieberbackstage at vi hadde store overraskelser gående. At overraskelsen skulle bli avslørt enten via liveshow eller innlegg, noe som jeg ikke var med på.. At vi skulle avsløre overraskelsen for Norske Beliebers! Folk ble rasende da de fant ut at ting ikke ble avslørt, og lot dette gå utover meg. Jeg hadde ingenting med det å gjøre. Tingen var at alt hadde gått etter planen, hadde bare andre folk ikke gitt opp. Selv om det er svindyrt. Senere sluttet jeg i Bieberbackstage fordi de begynte å drøye med at overraskelsen skulle bli avslørt her og der, noe jeg ikke likte. Folk trodde jeg fortsatt var en del av det, men det var jeg altså ikke.

 

Jeg beklager fra dypt av mitt hjerte at jeg måtte skuffe dere, og at det aldri ble en så stor overraskelse som Norske Beliebers hadde forventet. Det har tatt meg en stund for å manne meg opp til og skrive dette innlegget, fordi jeg hater å skuffe folk. Det var aldri min feil, men jeg føler jeg er en skyld i det likevel. Å glede noen, for å deretter finne ut at alt ble mislykket fordi ingen andre tok det seriøst ble for dumt. Det skuffet meg mer enn det vil skuffe dere, garantert. Men jeg har lært av det.

 

Jeg har heldigvis ordnet opp sammen med en annen - en overraskelse - som faktisk mest sannsynlig blir noe av. Må bare få alt 100% bekreftet, og ordne ting slik at jeg ikke nevner ting for dere og deretter det ikke blir noe av. Den er kanskje ikke like bra som å få Justin til Norge, men det er noe helt fantastisk! Mange vet allerede hva det er. Dere skal vite at jeg har jobbet hardt med alt jeg har nevnt over, og gjort det jeg kan. Får jeg en annen mulighet, skal jeg gripe den hardt og gjøre alt jeg kan. Håper jeg er unnskyldt! Love you guys.

 

Dere trenger derfor ikke spørre Bieberbackstage-siden på Facebook lenger om hva "overraskelsen" er lenger. Jeg står heller ikke bak den siden mer, og har ikke gjort det på en veldig god stund. Ikke stol på det andre Facebook-sider skriver bare fordi det er Bieber-relatert. Hvis noe slikt blir avslørt for resten av verden, er det større selskaper som griper inn. 

 

 

Del gjerne videre innlegget ved å "like" slik at andre beliebers får dette med seg.

Rano

15.11.2013 / 22:26 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunden + sannheten om "overraskelsen"

Hadde en kjapp spørsmålsrunde - og det kom massevis av spørsmål! Under har dere svarene. 

 

Tror du Jelena kommer til å bli sammen igjen? Er de fortsatt venner? 
-Godt spørsmål! Jeg tror ikke de blir sammen igjen, nei. Selv om det virker som begge to har lyst (ut ifra mitt synspunkt og min oppfatning) så virker det mer som det er for komplisert. Ja, jeg tror de fortsatt er venner. Kanskje ikke like gode venner. Er ikke noe fasitsvar på det som jeg vet.

 

Når er Believe Tour over?
-Sånn som det ser ut nå, så fortsetter han litt etter jul før det avslutter til nyttår. Er ihvertfall ikke noe datoer offentliggjort på Bieberfever.  

 

Kan dere skrive om folkene i crewet til Justin? Bare noen av dem?
- Vi kunne sikkert ha gjort det, men per dags dato er det veldig mange ukjente fjes. Men vi kan sikkert lage slik som danserne hans, om det er etterspurt?

 

Skal det være workshop i Bergen?
-Ja. Informasjon om workshop kommer i eget innlegg når alt er 100% sikkert. Da vil dere få informasjon om hvor dere kan bestille billetter, hvor, når, hva osv. :) 

 

Vet du om Believe-filmen kommer på kino til Ålesund?
- Det tror jeg.

 

Kommer Justin til Norge igjen? Isåfall når da?
-Det har vi ingen informasjon om, dessverre.

 

Kan du ha en liten oppsummering av Based on a lie?
-Det blir litt vanskelig. Det er så mye detaljer her og der, så ville heller anbefalt å lese hele historien :D

 

Believe kommer vel på DVD?
-Nei. Scooter sa den ikke kom til å gjøre det. Han har laget sykt rare planer for Believe som er veldig unødvendig syntes jeg. Er ikke alle som får Believe-filmen på kino i byen sin, og den kommer ikke engang på DVD. Det er vel hans måte å få beliebers til og promotere for, noe jeg syntes er litt unødvendig gjort siden det egentlig er hans jobb. 

 

Hva er din ynglingssang fra Music Monday?
-Det var og er heartbreaker!

 

Når kommer Believe på kino i Norge? Kommer den samme dag som i USA?
-Verdenspremiere 25.desember, også i Norge. 

 

Hvilke klokkeslett ble Justin født?
-00:56 :)
Tror du Justin fortsatt har følelser for Selena Gomez?
-Jeg tror han fortsatt elsker henne, ja.
Kan du ha linkerunde?
-Vi har aldri hatt det, men kanskje.
Kan dere ha maraton på Based on a lie?
-Skal prøve å få det til i nærmeste framtid. Har så alt for mye å gjøre for tiden, så er så vanskelig og tilpasse tiden.
Hvorfor er det så triste sanger på Music Mondays sangene?
- Fordi Music Mondays egentlig er som en dagbok for Justin. Han har ikke hatt verdens beste år akkurat, spesielt kjærlighetslivet. Derfor valgte Justin å skrive ned alt som sanger for oss! Det kan forklare litt hvorfor det er triste sanger. 
Tror dere på at Justin har røykt, tatt dop?
-Jepp. Dere må virkelig ikke tro at bare fordi Justin kanskje engang var litt englebarn, at han ikke kom til å prøve den slags. Han har selv innrømmet det, og det er noe vi bare må respektere. Han er omgitt av masse mennesker som dømmer han hver dag, og et vanskelig miljø. Det blir derfor veldig naturlig i hans situasjoner å reagere ved bruk av for eksempel hasjrøyking.
Hvorfor sluttet Ryan Good og Kenny i crewet?
-De hadde vel sikkert sitt eget liv å holde på med. Noen stifter jo familier, og kan ikke forlate dem hele tiden. Men akkurat fasitgrunnen er jeg litt usikker på, men man kan ikke bli i det crewet for alltid hvis man skal ha familie og slikt.
Pleier Justin sin familie på faren sin side, altså kusiner osv. å være i media?
-Nei. Tror Justin gjør det han kan for å ha dem offentlig i media, ettersom media kan bruke de. Og beliebers er ikke akkurat en fanbase som respekterer privatlivet til Justin.
Hvem er det som ikke er i crewet lenger av de som har vært der fra starten av?
-Jeg kommer ikke på alle i farten, men: Carin, Ryan Good, Kenny, Mama Jan, Alison (tror jeg). Også er jeg litt usikker på Scrappy. Ellers er jo det veldig mange som kommer og går i crewet, og et slikt crew er SÅ mye mer enn bare de nærmeste av Justin for at det skal fungere.
Hva er den greien med Twist og Scooter?
-Mye drama der ja. Ut ifra ryktene så mener Twist at Scooter ikke er bra for Justin i det hele tatt. At Scooter setter Justin opp, og ikke bryr seg særlig lenger om Justin. At han lar kun beliebers gjøre all drittjobben så han kan fortsette med Ariana Grande, og fokusere mer på henne mens Justin bare blir tråkket på, om dere skjønner? Også det at Scooter setter Justin opp på fester og lar han gjøre akkurat hva han vil, og oppfordrer han til å gjøre det - men legger skylden på Twist til media. Ryktes også om at han har solgt videre historier om Twist til TMZ og slikt. Men om alt dette er sant eller ikke, vet vi ikke. Noe tyder jo på at noe av det kan være sant.
Kan dere si ifra når dere vet om Justin kommer til Norge og når billetter blitt lagt ut? Ryktes om konserter neste år.
-Foreløpig kan jeg avkrefte og si at Justin ikke kommer til Norge i nærmeste framtid. Skjønner at det går mye rykter på grunn av misforståelser. Men når den tid kommer, vil vi gi all informasjon til dere først og fortelle dere alt om hvordan dere kan kjøpe billetter. Også hjelpe våre lesere slik som vi gjorde gjennom hele året ifjor fram til konsertene i april.
Skal det være workshop i Fredrikstad eller i området rundt?
- Der det er planer om at det skal være workshop, er i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger.
Hva er workshop?
-Danseklasser av proffe dansere. De lærer bort koreografier og slikt!
Hvilke Iphone og bil har Justin?
-Tror han har skaffet seg en Iphone 5S, og han har en Range Rover og Cadillac som Twist av og til låner.
Har justin kusiner og fetterer? Kan du legge ut bilder av dem?
-Har ikke bilder av dem, og det er en grunn til. Justin ønsker mest sannsynlig at de ikke skal være ute i media, så da holder dem litt lav profil.
Det er veldig lenge siden Avalanna døde, og jeg har hørt at noen har sett video av begravelsen og lurer på om dere kunne legge ut videoen på bloggen?
-Jeg har ikke sett noe video, men hvis vi kommer over det så ja selvfølgelig kan vi det. 
Justin sin virkelige ask.fm bruker?
-Han har ikke. Og det er fordi han ikke har tid til det.
Hva er adressen til Justin? Bor han langt unna Selena? Bor han i nærheten av noen andre kjendiser?
Adressen er: 25202 Prado Del Grandioso, Calabasas, CA 91302. Ja, han bor langt unna Selena. Og jeg er veldig usikker på hvilke kjendiser som bor i nærheten av han. Har hørt at fra porten og til huset hans så er det 1km å kjøre, og det er på grunn av sikkerheten.

Vet du når billetter til Believe-filmen blir lagt ut her i Norge?
-Foreløpig holder de på å planlegge. BergenKino skrev noe om den 18.desember, men at de var usikker. Jeg oppdaterer dere! :)
Kan det komme deler av Based on a lie litt oftere?
-Prøver så godt som jeg kan. Har veldig travelt liv!
Hvor kjøper man workshop-billetter med danserne hans når de kommer til Norge?
-Det er ingen steder som er lagt ut for å kjøpe enda. Vi kommer til å legge det ut når billettene er lagt ut, og gi informasjon!
Hvordan er det og være i køen før konserten hvis man måtte på når man sto i køen fra morgningen av. Hvordan fikk man den plassen man sto i tilbake etter man har vært på do? Måtte man gå helt bak i køen når man sto i køen før konserten?
-Hvis du hadde venner, så var det null problem å gå på do. De hadde jo doer som gjorde at folk kunne gå på do der. Ellers måtte du nok lagt inn tingene dine ved plassen din og bedt de foran og bak deg om at du bare skulle en tur ut på do. Jeg personlig kom på konserten da køen var helt vekke alle dagene, for jeg rakk ikke bruke hele dagen min på å sitte i kø. Hadde det veldig travelt!
Hvordan var det å stå Diamond Circle under konserten?
-Helt fantastisk og veldig uvirkelig. De som sto nærmest ved scenen kunne lett ta på han! Men det var mye pressing, og ikke noe vann å få.
Gikk det an å presse seg helt fram hvis man sto Diamond?
-Jepp. Jeg kunne for eksempel lett gjort det, men har respekt for andre under konserter. Og her snakker jeg om visse andre som ikke respekterer andre ved å dytte som bare det under konserter, og være ekstremt egoistisk. Dårlig gjort ovenfor andre som har stått lenge i kø og fortjener sin plass.
Kan du skrive mye informasjon om konsertene? Hvordan dem foregår?
-Nå er jo det ikke konsert i nærmeste framtid med Justin. Men hvis du lurer på all informasjon som ble gitt, så finner du omtrent alt du trenger å vite i kategoriene våre "JDBNorway i media", "Justin er i Norge" og "Justin til Norge - All info". Der oppdaterte jeg hele tiden! Haha, savn:(
Er du sur/sjalu for at Justin følger Katrine?
-Hvorfor skulle jeg være det? Unner henne alt det beste! Jeg har jo møtt Justin, og Katrine ble jo veldig glad på mine vegne. Jeg skal ikke være en sjalu drittunge tilbake mot henne. For all del, verdens heldigste jente som jeg unner alt det beste til :-)
Hvordan fikk du vite at han fulgte henne og hvordan reagerte du?
-Jeg var veldig opptatt da hun sendte melding for jeg var ute og hun sendte melding. Og jeg fikk jo sjokk, og ble veldig glad!
Hvis man ønsker å få kontakt med Justin eller noen fra crewet hans, what to do?
-Spam på Twitter! Det er den eneste muligheten jeg kommer på. Med mindre du kjenner noen som kjenner crewet, og slike kontakter da. 
Kommer Justin til å være med i american music award? Når er det?
-Jeg vet faktisk ikke:(
Hva er greia med Chuck Norris?
-Justin elsker han.
Hva har du i norsk? Altså karakter siden du skriver så utrolig bra? Og har du noe tips til å skrive sånn som deg siden det snart er tentamner og sånt?
-åå tusen takk! <3 - Vel, jeg har 5 foreløpig. Og jeg er ikke noe skriveekspert, ettersom det å skrive en historieblogg er noe helt annet enn en skrivedag på skolen! Til tentamen anbefaler jeg å ha lite skrivefeil, og oppbygge setninger bra. Hvis du skal skrive en historie anbefaler jeg å gjøre den litt realistisk og følge temaet ditt, samtidig som du skildrer. Ellers er jeg som nevnt ingen ekspert på hvordan man får en god karakter i norsk på skolen, haha :)
Hva skjer med det forhåndssalget av billettene til Believe? Er det bare i USA?
-Jepp. Du får kjøpt billetter til forhåndssalget kun på Bieberfever.com, men den som er ute nå gjelder kun for USA! 
Vet du når Believe kommer ut i Drammen?
-25.desember. Det gjør den sannsynligvis i hele landet!
Hvordan får man vite om Believe kommer til vår nærmeste by?
-Anbefaler alle å sende melding til kinoen deres på Facebook, eller ringe inn.
Kommer det ny musikk etter MusicMondays?
-Tviler. Ny musikk i 10 uker + film og så mye annet? Tror nok han tar en liten pause, men hvem vet!
Hvor bor Justin?
-Litt utenfor Los Angeles.
Planer om å lage ny historie?
-Ikke jeg. Based on a lie blir nok mest sannsynlig min siste historie på bloggen, ihvertfall på en goood stund :(
Link til historieblogger?
-Jeg leser faktisk ingen..
Når er du ferdig med historien?
-Tenker om noen få uker, faktisk. Er ikke så alt for mye igjen av den..
Er du like stor beliebers nå som da du først ble?
-Dette er veldig trist å si,.. Eller egentlig så tror jeg at jeg er det, men at jeg har vokst opp litt fra den ekstreme boblen, hvis dere skjønner? For all del, send så mye hat dere vil. Men det er ikke noe jeg kan noe for. Alle sammen her kommer før eller siden til å vokse litt opp fra dette, og ikke være så ekstrem som dere var før. Det gjør dere ikke til en mindre belieber forresten. Så jeg vil si at jeg er like stor, bare litt mindre ekstrem og litt mer voksen. Hadde jeg forresten ikke vært belieber ville jeg gitt bort bloggen :)
Hvordan var M&G-en din med Justin? Sa han noe, eller bare sto han der?
-Han bare sto der, så det var vi som måtte snakke for å få noe ut av han. Men uansett hvordan han var, så var det helt fantastisk! Er så utrolig takknemlig for den opplevelsen, selv om forventningene var annerledes. Jeg er ikke utakknemlig på noe som helst mulige måter. 
Måtte bare legge ut <3
Er det sant at Justin kommer til å ta 1-2 års pause etter Believe tour er ferdig? Blir han helt borte da?
-Justin har ikke uttalt seg for hva han skal gjøre etter Believe Tour. Jeg selv unner han en veeeldig lang pause..
Hva er alt dette med Bieberbackstage? Og den overraskelsen? Kan du forklare litt?
-Jeg skal forklare ALT i et eget innlegg. Dere fortjener å vite sannheten :)
Tror du Justin kunne datet en 02-er?
-Ikke nå ihvertfall. Kanskje om 20 år

Kommer Believe til Stavanger?
-Yes
Kan du lage et eget innlegg om "shots of me" og hvordan det fungerer?
-Jeg har ikke den appen, eller hva det er. Men kan få Katrine til å gjøre det 
Ville bare avsløre også at den "overraskelsen" fra Bieberbackstage blir avslørt på bloggen om ikke så lenge. Skal fortelle dere alt som sto bak:)
Spørsmålsrunden er nå avsluttet.
Rano
05.11.2013 / 19:24 / Spørsmål&Svar

Ukens spørsmål #4

 

Jeg svarer på spørsmålene denne uken også! Men var bare 4 spm.. Og grunnen til at vi ikke svarer på alle, er jo fordi det er noen vi helst ikke vil svare på, som feks gjelder rykter osv.


 

Kan dere si ifra når JB legger ut billeter? 
-Er nok ikke han som legger ut billettene, men billettserice og ja selvfølgelig sier vi ifra!

 

Vet dere sånn cirka hvor lang tid det tar før billettene til Justin konsert blir utsolgt? I norge? 
-Husker ikke eksagt hvor lang tid, men tok vell rundt 9 minutter før 16- og 17 ble solgt ut.. men ble jo lagt ut billetter i ettertid + at de fikk en ekstrakonsert, den 18.

 

 -Den blir nok vist like lenge på kino som alle de andre filmene på kino er.

 

Er det ikke sikkert believe kommer til byen vår, vis ikke det er nok folk som "stemmer" på byen? Eller kommer den uansett?
-Nå som kommer den nok uansett, ifølge Scooter!! 

 

 

Noe dere lurer på til neste gang? BARE SPØR MASSE MASSE

 

//Mia Davidsen

29.10.2013 / 20:29 / Spørsmål&Svar

Ukens spørsmål #3

 

Siden Sandra har mye å gjøre, så fikk jeg lov å svare på ukens spørsmål! 


 

Kan dere fortsette på Imaginen The Movie?
-Det kan vi nok, eller Katrine kan nok det siden det er hun som skriver den. Men som sagt, vi alle har mye skole og da setter vi skole forran bloggen :) Hun sier hun skal prøve å fortsette neste uke.

 

Hva handler hold tight om?

 

Vet dere om BelieveMovie kommer på kino i Norge samtidig som den kommer på kino i USA?
-Det har jo ikke kommet ut noe om når den kommer ut her i Norge, så det tror jeg ikke. Siden andre ganger når noe kommer ut i USA, så kommer det ikke før noen uker senere ut i Norge som f-eks med parfymene hans. Så vi får bare vente og se :)

Om du tykker HER så kommer du til justinbieberbelieve.com og om du ser helt oppe i venstre hjørne står det jo "Where do you believe" og om du går inn der, så registerer den siden akkurat din by, og jo flere som gjør det fra samme by, kanskje den kommer til DIN by? (Dette fant jeg akkurat ut)

 

Hvor får dere alle m&g bildene fra?
-Jeg finner de >her< eller på bieber-news.com

 

Er heartbreaker og atm og holdt tight og alle de et album eller er det bare noen sanger?
- Det har jo ikke blitt sagt noe om det blir ett album, men sier seg selv siden det kommer ut over 10 sanger, så det blir nok et album!

 

Hei, jeg lurer på noe. Når man har Meet & Greet hvordan gjør de det med bildene? Tar du med ditt eget kamera, eller er det et der fra før? Og hvis det er et der fra før hvordan får du bildet etterpå da?
-Det er jo en fotograf som tar alle bildene, og han legger de ut på linken som jeg la ut lenger opp :) Og du har ikke lov å ta med ditt eget kamera desverre, heller ikke ta bilde med din egen telefon siden du bare er der inne i noen sekunder.

 

Vet dere om den instagramkontoen "jusxybieber" er ekte eller bare noe fake. den har jo over 43k følgere
-Min mening er at jeg tror den er fake. I og med det at alle bildene den brukeren legger ut, er noe akkurat Justin selv har lagt ut og Justin har heller ikke sagt noe om den selv. Grunnen til at den har så mange følgere er sikkert fordi alle tror den er ekte og da følger jo bare flere og flere den.

 

Hvor finner man den videoen om justin der han har på seg parykk og sier at han har hørt at en gutt som har røyka og ber om unnskyldning om? Den dere la ut på morsome gifs? :)
-Her er den: http://www.youtube.com/watch?v=tUbr3fE0oao litt dårlig kvalitet, men fant ingen bedre..

 

Hvordan klarer dere å sammarbeidet med hverandre når dere bor i forskjellige byer?
-Vi snakker over facebook og telefon, utrolig lett :)

 

Kjente dere hverandre før bloggen?
-Jeg begynte jo her som gjesteblogger i begynnelsen av sommerferien, og da viste jeg hvem alle var i og med det at jeg har vært fast lesere kjempe lenge, men kjente de ikke direkte. Men de andre som har blogget lenge, kjente ikke hverandre før bloggen, bare igjennom :)

 

Sikkert et helt teit spørsmål men hvor får man kjøpt m&g billetter? :) er det da inkludert konsertbillett? :) Tenkte prøve sikre meg m&g billetter neste gang han skal ha konsert i Norge så derfor spør jeg
-Blir nok på bilettservice.no slik som i fjor når billettene til april ble lagt ut. Og ja, det følger med diamond circle som jeg har forstått!

 


 

Noen spørsmål til neste gang? KOMMENTER DETTE INNLEGGET DA
//Mia Davidsen

 

21.10.2013 / 17:09 / Spørsmål&Svar

Ukens spørsmål #2

Hvorfor har de ikke den store sølve stolen?
-
Det er noen ganger de ikke bruker den sølve stolen pga han har konsertene ute i noen land. Han hadde konserten i Puerto Rico inne, men jeg tror at de ikke har med stolen til alle land de har konsertene til. Vet dessverre ikke det korrekte svaret, men jeg tror nok det er noe i den duren.

 Hvilken jente?
-
Det er en jente som har lastet opp en video på youtube og forteller om hvordan Justin "behandlet" henne etter at hun møtte på han i gangen på strippeklubben han var på. 

Er hun død nå eller ikke?? (Avalanna)
-
Ja hun er dessverre død. Det er kun litt over 1 år siden den skjønneste engelen dro fra oss 

Hva heter trommisen til Justin?
-
 Jeg tror han heter Melvin Baidwin 

Kan dere lage et oppdatert innlegg om alle tatoveringene til Justin inkl. den på ryggen hans om hva det står?
- Det kan vi få til! Innlegget blir postet i løpet av denne uken. Stay tuned! 

Vet dere hvor høy Justin er sånn ca?
-
Jeg vet ikke nøyaktig hvor høy han er. Men etter det jeg har blitt fortalt av venner som har truffet hans så er han ikke så høy. Kanskje han er rundt 1.73 eller noe 

Kan dere lage imagines oftere?
-
Vi kan prøve å få det til. 

Kan dere skrive hva Justin gjør fremover?
- Til tider er det ganske vanskelig å vite hva Justin gjør. Men selvfølgelig, vi skal gjøre vårt beste og oppdatere dere med en gang vi vet noe nytt!


 

 

 

Tenkte jeg skulle prøve å få postet et innlegg med spørsmål hver mandag fremover. Om det er noe du lurer på til neste gang, legg igjen en kommentar i DETTE innlegget!

 

-Sandra Andersen

29.09.2013 / 10:28 / Spørsmål&Svar

Ukens spørsmål #1

 

Lenge siden vi har hatt en ukens spørsmål. Derfor tenkte jeg at vi skulle starte med det igjen hvis dere ønsker. 

 

Når kommer Justin tilbake til Norge? 

Vi vet faktisk ikke. Det er litt vanskelig å si siden at vi ikke har fått hørt noe annet enn at Justin ønsker å komme tilbake til Norge. Vi hører stadig rykter om datoer og om når han skal komme tilbake, men disse ryktene har vi valgt og ikke bry oss om, og heller vente til at evt. Atomic Soul eller Universal bekrefter. Det blir hvertfall ikke før i 2014. 

 

Jeg leste på bloggen at Meet & Greet bare varer i noen sekunder, er det sant? 
Ja. Det er helt sant. Jeg tror nok mange blir skuffet når de forlater Meet & Greet rommet siden de ikke fikk lov til å snakke til Justin slik at han kanskje husker deg bedre. Men jeg føler også at vi kan være glade for at han har Meet & Greet, og at han faktisk tar seg tid til å møte 100 personer før en konsert. Hvis du skulle ha fått en halv time med han, da måtte han jo ha kommet en uke før slik at han hadde rukket å møte alle sammen. Men såklart, jeg synes hvertfall at vi skulle fått 1 minutt sammen med han. Alt skjer så fort, og hjernen din klarer virkelig ikke å bekrefte at du virkerlig står foran idolet ditt før etterpå. 

 

Hvor lenge har dere blogget? Vet at Rano og Esin har vært her siden starten, men dere andre? 
Katrine har blogget siden November 2012 som en gjesteblogger, men ble offisielt blogger den 16.Februar.2012, nesten 2 år(!!!!) 
Sandra har blogget siden i begynnelen av 2013.
Rikke har blogget siden i oktober/september 2012.

 

Følger dere lesere på instagram? 
Både og. Det hender av og til at vi følger lesere hvis de har en bra instagram. På vår JDBnorwaay instagram så kan vi godt følge alle sammen. Men ikke på våre private, hvertfall ikke jeg. 

 

Hva skjedde med den den twitteren som dere hadde, den som ble suspensert. Hva mente du med ''brå'' tweet? 
Aner virkelig ikke hvor mange slike kommentarer vi har fått om den twitteren. På denne twitteren så kunne vi være helt oss selv, altså Beliebers. På våre private twittere er det ikke alltid så enkelt å snakke om Justin Bieber, mens på den twitteren vi hadde så kunne vi virkelig være oss selv å skrive alt vi ønsket og ikke minst prøve og få Justin til å legge merke til oss. For en stund tilbake, da fulgte DJ tay james oss. Tror egentlig det er det nærmeste vi har kommet til at Justin fulgte oss, og jeg husker hvert eneste minutt utav hva som skjedde da han fulgte oss. Det som skjedde var at da DJ tay fulgte oss, så ble jo vi såklart glade, og det var da tid for å fangirl'e litt. Jeg husker ikke helt hva vi skrev i tweetene (Det var MANGE), men jeg husker at vi brukte store bokstaver. Plutselig fikk jeg en mail på epost om at vi hadde blitt suspensert, og at vi ikke kom til og få twitteren tilbake siden vi hadde vært suspensert en gang før. Kort sagt: Vi vet ikke helt hvorfor vi ble suspensert. Eneste forklaringen vi fikk av Twitter var at vi brukte upassende ord i tweet 14 384, en tweet som vi ikke fikk tak i siden det ikke funket å bla ned på siden.  

 

Den nye twitteren deres er ikke akkurat så populær? 
Sånt skjer ikke bare over natten, og vi har dessverre ikke hatt tid til å bygge opp twitteren vår. Vi hadde planer om at vi skulle starte forrige uke, men siden ingen av oss har hatt tid til det så bestemte vi oss bare for at vi skal vente litt med det.

 

 

Håper dere fikk svar på noe av det dere lurrte på. Fortsett å spørre om ting i kommentar feltet, så blir kanskje ditt spørsmål med neste gang. 

28.09.2013 / 14:30 / Spørsmål&Svar

Vær forsiktig

Heisann jenter og gutter, tenkte å skrive et innlegg til dere som gjerne er litt personlig. Mange har lurt på hva som har skjedd med Esin, og det skal jeg besvare i dette innlegget. Men jeg skal også skrive om noe under samme tema. Innlegget blir litt langt, men det er verdt det!

 

Først og fremst vil jeg si tusen takk til alle dere der ute som er veldig supportive mot oss, og ikke minst mot hverandre. Mange har vel opplevd det å være en ''Belieber'' ikke alltid er så lett, og det er det ikke for alle. Nå skal jeg ikke snakke alle under samme kam her, men flere har vel opplevd det slikt. Også for oss som jobber bak bloggen. Vi jobber 24/7, hele tiden. Om det ikke er innlegg vi planlegger, er det hvordan vi skal forbedre bloggen. Om det ikke er det, er det hvordan vi skal besvare leserne våre og ha en god kontakt med dere. Altså, alle jentene har bloggen i hodet hele tiden, og jeg er ufattelig stolt over jentene mine som har klart dette. For det er et kjempe stort press! Jeg er kanskje litt mer vandt med det presset, kanskje på grunn av alder og fordi jeg lagde denne bloggen i utgangspunktet. Jeg visste hva som ville skje, og hvilke valg jeg måtte ta. Jeg har taklet veldig mye negative respons - som oftest på grunn av rykter. Jeg har hatt følelsen av å være redd, redd på grunn av mennesker der ute. Mennesker der ute som ikke takler at andre kanskje kan oppnå noe som de ikke selv kan. Hva med å være glad på andres vegne?

 

Andre har ikke taklet det like greit. Esin blant annet. Det siste året har det skjedd mye, men ikke direkte på grunn av bloggen. Det går mer ut på Norske Beliebers sin oppførsel over sosiale medier, og dette gjelder spesielt Facebook. Selvfølgelig ikke bare Norske Beliebers! Esin er lagt inn på psykiatrisk rett og slett fordi ting ble for mye. (dette er ikke bare pga. kommentarer, men også personlige ting og problemer hun har som vi ikke kommer til å nevne på bloggen) Det er utrolig personlig å skrive slike ting og dele med tusenvis av ukjente, men det er et valg som er gjort av Esin som jeg bl.a. respekterer. Det er fordi hun ikke vil at andre skal gå i samme fellen, for det er mildt sagt helt forjævlig. Og jeg vet det. 

 
 

På dagligbasis kan jeg se negative kommentarer over alt - spesielt Facebook, Twitter og den nykommene 'spørre-appen' Ask. Folk er direkte frekk mot hverandre fordi andre kanskje får muligheten til litt mer. Kommentarer som ''Du fortjener det ikke'' og ''Hvem tror du at du er?'' har overtatt alt. Esin, som er et av tusen eksempler som har fått slike kommentarer, takler det ikke alltid like greit som andre gjør. Det er alt for mye for en person å lese på dagligbasis der du leser negative kommentarer direkte rettet mot deg i personangrep fordi andre er sjalu. Alt man kan gjøre i slike situasjoner, er å overse det. Kommentaren er direkte klistret inn i hjernen din, samlet med alle de andre kommentarene. De positive kommentarene går plutselig inn det ene øret og ut det andre, fordi det ikke er noe som er mer ekkelt enn å få hatekommentarer. Men omtrent 98% av disse hatekommentarene er basert på ren sjalusi, og det gjelder vel dere alle. Jeg har ikke sett noen i Norske Beliebers gruppen på Facebook som faktisk har ''fortjent'' noe negative kommentarer - og at omtrent alt bare er av egoistiske grunner basert på sjalusi. 

 

Jeg ser ofte innlegg som blir lagt ut i gruppen der folk skriver en lang tekst om hvor dårlig de har det, men at de så gjerne har lyst til å bli One Less Lonely Girl. Det står ingenting i teksten om at de fortjener å bli OLLG mer enn noen andre, men alltid skal det være en eller annen tulling som kommenterer ''du fortjener det ikke mer fordi du blablabla''. Les over tekster folk skriver før du kommenterer ting. Og ikke minst, irriterer du deg saftig over noe så bare kryss ut fanen. Kryss ut alt! Vet dere hvor utrolig straffbart det er med mobbing over internett? Ikke nok med at det er straffbart, men er det verdt å være med på og ødelegge et menneske bare fordi vedkommende kom med en kommentar som irriterte deg litt? Har du lyst å være grunnen til slikt? Hva om du satt i den situasjonen der folk hatet på deg for INGEN (god) grunn? Husk at alle har samme tanke i hodet som deg at de fortjener for eks. å bli OLLG mest.

 

Har sett flere mennesker som har sagt ''Jeg er veldig imot mobbing!'' som tror at det kun er mobbing som skjer ansikt til ansikt med drittslenging, men som senere går på personangrep over sosiale medier og forteller vedkommende så mye negativt at man sitter med en kvalm følelse inni seg. Det er like ille. Slike folk er mobbere. Skal selv innrømme at jeg for noen år siden fort irriterte meg over ting jeg også, og kunne fort skrive noe på tastaturet som kunne få vedkommende kanskje til å føle seg nedtrykt. Jeg angrer så utrolig fælt på det den dag i dag, og har gjort alt for å gjøre det bedre. Det skjærer inni hjertet mitt å vite at jeg kanskje har fått en person til å føle seg dårlig, for jeg er langt ifra et slikt menneske nå. Jeg vil bare det beste for alle.

 

Håper virkelig dere også kan være sånn. Kan dere gå inn i dere selv litt? Har du noen gang skrevet en negativ kommentar til et menneske? Tenk over hvilke konsekvenser det kan føre til! Et eksempel, Esin. Hun sliter veldig nå, men klarer seg bedre og bedre for hver dag som går. Vi er her for henne, og jeg vet mange andre også er det. Og jeg er kjempe stolt over henne, for ingen fortjener det! Aner dere hvor dårlig rykte Norske Beliebers har på seg på grunn av vårt store ego og sjalusi? I USA og andre deler av verden, hjelper ulike twitterkontoer andre beliebers til å møte Justin ved og trende ting på Twitter sammen! Hvorfor er ikke vi sånn? Kanskje noen av oss er det, men ikke alle.

 

Dette er et eksempel på en periode jeg fikk mye hat på. Avisen Bergens Tidene valgte å komme med overskriften ''Dronningen av Belieberland'' - Noe som bare var basert på tull! Tror dere ikke jeg fikk lese kommentarer som bokstaveligtalt forfulgte meg som ''hvem tror du at du er?'' eller ''hun er ikke dronning bare fordi hun eier en blogg, lol'' - Tror dere ikke jeg er fullt klar over det selv? Ingen har sagt jeg er det. Det er en visjon dere lager inni hodet deres, som sprer seg videre til rykter. Ingen har sagt at jeg tror jeg er noe, eller at jeg er ''dronning'' fordi jeg har en blogg? Slike kommentarer som aviser skriver er bare på gøy, og ikke noe de mener. Jeg har holdt det inni meg veldig lenge nå, men er utrolig lei av at folk skal gå rundt med det inntrykket av meg at jeg tror jeg er mye bedre enn alle andre. For jeg har aldri sagt det, og jeg kommer aldri til å være det. Det er ingen forskjell på meg, og en annen belieber. Så slike kommentarer syns jeg dere kan spare dere for:)

 

 

Og når alt dette er sagt, så er dette innlegget på ingen måte søk om noe sympati eller noe slikt, og det kommer fra Esin også. Jeg ville bare få ut hvor dumt og tragisk det er å spre slik kvalme over internett. Jeg vil at dere kommenterer om det har skjedd noe slikt med dere, eller om dere selv har vært med på noe sånt. Kommenter anonymt, for jeg vil gjerne lese flere historier. Er det noen som sliter og ikke har noen til å hjelpe dere, så skal dere vite at dere er velkomne til å skrive til meg på email: JdbNorway@gmail.com. Skal sette av mye tid på å svare hver enkelte, fordi jeg ikke vil at noen skal føle seg dårlig. 

 

Dette innlegget gjelder generelt ikke bare beliebers, men også andre fanbaser og mennesker som har vært en del av dette. Men er fort gjort å bruke disse 'fandomene' som eksempel, om dere skjønner?

 

Så start i gang med å dele deres meninger, folkens! Del gjerne innlegget videre om du ønsker. Historie kommer i kveld.

 

 

Rano

24.08.2013 / 15:19 / Spørsmål&Svar

Svarene på spørsmålsrunden - del 1

Var utrolig mange samme spørsmål på spørsmålsrunden, men håper jeg har svart så bra som jeg kan for dere. Dette er del 1, men skal legge ut en del 2 også. Dere har sjansen til å stille spørsmål HERRRRRR!!!

 

Hvis vi er tre jenter som kjøper M&G billetter sammen, må vi da gå for å ta bilde med Justin samtidig eller kan vi gå én og én?
-Kjøper du M&G billetter får du bilde med han alene. Dere kan selvsagt bestemme om dere vil ta gruppebilde. Det er vinnere av konkurranser og slikt som må ta gruppebilder med Justin, ikke dem som kjøper. Ihvertfall ikke som jeg har fått med meg. Slik var det ikke i Norge ihvertfall! 

 

Hva er forskjellen mellom M&G og VIP M&G?
-M&G er bare møte med Justin. VIP kan være utrolig forskjellig fra land til land, blant annet bedre behandling under konserten + gavepose.

 

Tror du Justin ALDRI hadde gått ut med en 99-er?
-Det er ikke noe jeg kan direkte svare på. Akkurat NÅ tror jeg det ville blitt lite tenkelig for han, men kanskje om noen år til? Alt kan skje!


Hva var den store nyheten du fikk vite av Bieberbackstage?
-Jeg fikk ikke vite noe nyhet av Bieberbackstage, det var Bieberbackstage som fikk vite nyhet av meg. Og det kommer soon. Forhåpentligvis.


I starten av historien din ''Based on a lie'' kalte du hovedpersonen Crystal, og nå heter hun *dittnavn*, hvorfor det?
-Jeg ombestemte meg med engang fordi flesteparten var imot at hovedpersonen skulle ha navn, rett og slett fordi det var vanskeligere for dem å leve seg inn i det. Og ettersom historien min ikke er en ''bok'' så kan jeg kalle hovedpersonen *dittnavn* for at det blir lettere å leve seg inn i historien! Ihvertfall for noen

 

Kan du blogge mer historie?
-Det har jeg rett og slett ikke tid til. Jeg prøver så godt som jeg kan å la tiden strekke seg til, men videregående krever mye + fritid jeg ellers har med venner. Men så klart skal jeg prøve å poste minst én del hver dag, om ikke mer :) Har dager der jeg ikke poster noe, men da er jeg som regel veldig opptatt.

 

Kommer Justin tilbake igjen i 2014?
-Working on it. 

 

Kan du ikke skrive om M&G med deg og Justin? Hva han sa og ga du ham Chuck Norris t-skjorten?
-Jeg har skrevet om møtet på bloggen, men finner den ikke igjen for øyeblikket. Tror det skal gå an å søke det opp på google! Vet mange aviser fikk det med seg. Jeg lå Chuck Norris t-skjorten på bordet der vi kunne gi ting til han, men for å være helt ærlig tror jeg ikke han har sett på tingene engang. Virket ihvertfall veldig sånn, men jeg kan ikke uttale meg på ting jeg ikke vet hundre prosent sikkert.


Vet dere om Justin fortsatt røyker hasj? Mange sier han fortsatt gjør det, og at dem har ''avslørt'' han. Han sier han har stoppet, hva tror dere?
-Om Justin røyker hasj eller ikke vet jeg faktisk ikke. Husk at det er mye i media som blir tvistet helt rundt, og ender til slutt opp som et rykte. Om Justin røyker hasj eller ikke, så har det ingenting med oss å gjøre. Vi satser på at han ikke gjør det :-) Men kan godt være han gjør det. Mange kjendiser som røyker hasj, og for dem er ikke det vanligvis et stort problem(bl.a Snoop dogg). Så lenge dem ikke går videre til farligere stoffer. Husk at hasj er lovlig noen steder i USA.

 

Vet du hvor lenge Justin og Selena har vært sammen?
-Det var da cirka 2 år om jeg ikke tar helt feil. Tiden går fort!

 

Mange sier Justin har tatt enda en ny tatovering, er det sant?
-Jepp. Justin tar tatoveringer nå hele tiden for å fylle opp armen hans som skal bli til sleeve! Så om han får en ny tatovering nå, er ikke like ''big deal'' som det var før. Husker alle bare '':OOOO'' hver gang han fikk en ny tatovering. Og sleeve er så utrolig fint på gutter(og jenter) så gjør meg ingenting.

 

Hvor mye koster M&G billetter?
-I Norge kostet den ca. 3085kr. Men det inkluderte også Diamond Circle billetter + gavepose og møte. Noe jeg syns er en kjempe rimelig pakkepris. Andre steder er det gjerne mye dyrere!


Hvordan ''får'' du Justin til å smile eller le på M&G?
-Kommer vel an på humøret hans. I Norge virket han ikke særlig glad under M&G, og det merker man på bilder som ble tatt de dagene. Mens andre steder i andre land tulte han med alle! Kommer an på hans humør, og egentlig litt hvordan du selv gjør ut av det. Men det er vanskelig, tro meg. Når du først er det, blir du helt blank..

 

Er Kenny fortsatt livvakten til Justin?
-Nei, han er roadmanager.

 

Har Hearbreaker kommer ut enda?
-Nei, men i følge Justin så: Soon. Satser på at albumet er snart ferdig! Kanskje det blir en julegave?

 

Har Justin ferie nå?
-Jepp. Men tror han har konsert i kveld

 

Hvor høy er Justin?
-Jeg gjetter sånn cirka. 177cm. Ikke særlig høy som jeg selv trodde! Jeg fikk ihvertfall sjokk da jeg møtte han. 

 

 Hvilke øyenfarge liker han best hos jenter?
-Jeg har hørt brun, men også grønn. Men tror egentlig ikke øyenfarge har mye å si, så don't worry :) 


Kan du snart ha maraton på historien din?
-Så klart! Må bare sette meg skikkelig ned å jobbe først. Kan ta tid!

 

Liker Justin kun brunetter, eller kunne han likt/blitt sammen med en blondine også?
-Selvfølgelig! Hårfarge har ingenting å si, og det burde da folk skjønne. Samme med øyenfarge. Er man først forelsket i en/ liker en, så sier man jo ikke ''æsj nei hun har blondt hår, så dropper henne'' hvis dere skjønner? Han har hatt en tidligere kjæreste med blondt hår da han var yngre. 

 

Har Justin ligget med Milyn Jensen, eller er det kun rykter?
-Det er rykter. Men om det er sant eller ikke, kan ikke jeg bekrefte for det vet ingen andre enn de to selv.

 

Er det en adresse der man kan sende fanpost til Justin?
-Det finnes om du søker på google. Men den tilhører plateselskapet, og jeg tviler sterkt på at han leser dem. Tror rett og slett han ikke har tid til det, for det er jo sinnsykt mange!

 
 Kommer Justin og *DN* til å kysse i historien?
-Kan ikke avsløre handlingen dessverre! Men er bare til å følge med :D 


Når Justin kommer til Norge, kan du legge ut når billettene vil komme?
-Dere kan stole på at vi legger ut slike nyheter med engang de kommer ut og ting blir offentliggjort. Vi kommer isåfall til å gi dere så mye informasjon som mulig som vi gjorde til april! Vi skal også hjelpe dere alle til å få billetter så godt som vi kan! Hvis det blir et tilfelle, skal vi hjelpe alle så godt som vi kan.

 

Er du stolt over å være kurder? Føler du setter dem i veldig dårlig lys. Og hvorfor var det ikke gøy i hjemlandet ditt når du var der i sommer?
-Ja selvfølgelig er jeg stolt over å være kurder. Hvis du mener ting jeg har skrevet på twitter, så er det ren selvironi, noe jeg syns alle burde ha og ikke ta til seg negative kommentarer hele tiden. Alt i kulturen er ikke jeg stolt over nei, for det er ting som er feil. Og det samme gjelder norsk kultur. Men er helt opp til en hver person hva de mener om slikt. Jeg hadde det helt ok, men hvorfor, er private grunner. Så igjen, ja jeg er en stolt kurder :-) Og jeg skal tilbake i mars.

 

Kan du/dere lage et skikkelig innlegg om bfaatw prosjektet?
-Ja! Men jeg har ikke særlig informasjon om det.. Husker jeg fikk en lapp på lanseringen av The Key parfymen, men klarte å rote den vekk på flyplassen når jeg skulle hjem.. Så lurer på om det ikke var det arket.. Kontakt meg på mail!


Når kommer Justin tilbake igjen til Norge? Ryktene går om februar.
-Tviler på februar. Men alt kan skje da

 

Har dere tenkt å lage bok av historiene dere har laget?
-Engang vurderte jeg det for over et år siden. Men du må ha tillatelse av Justin selv for slikt, også er det mye stress med forlag. Så nei jeg dropper det, og lar heller orginalen være her på nettet! Om jeg en vakker dag senere skulle ombestemme meg, så ser jeg tilbake på bloggen.

 

Husker du de 4 jentene som møtte deg i Oslo på det togstedet? Det var kjempe koselig å møte deg!
-Åe, ligeså! Ja jeg husker det kjempe godt. Dere er alle sammen utrolig herlige, blir så glad av dere :-)) <3

 

Kan du lage et innlegg med alle Justin jobber med på tour?
-Jeg kunne ha gjort det, men det er umulig å finne ut nesten alle for en som meg. Men hvis du tenker de ''kjente'' som Ryan Good, Kenny og slikt, så muligens. Men hvis du tenker på hvem som styrer lyskasterne, og hvem som vasker scenen og slikt, så blir det veldig vanskelig.

 

Hvor bor moren til Justin nå?
-Tror hun fortsatt holder til i Atlanta!

 

Er det lov å besøke barndomshuset til Justin?
-Hvis du mener det i Canada, så er jeg usikker. Ettersom besteforeldrene til Justin bor der nå, så mener jeg det ville vært litt respektløs å ringe på og plage dem for det. Men for all del, så er det lov å stå utenfor.

 

Er det trygt å kjøpe billetter på viagogo?
-Ja, de har billettgaranti. Har skrevet om viagogo tidligere. Søk opp ''JdbNorway viagogo'' på google og du får opp de innleggene der jeg har skrevet om sikkerheten bak viagogo.

 

Er det et sted man kan sende fanmail til Justin?
-Blir vel på Twitter, og hvis du er heldig nok så vil han se det!

 

Kommer du til å skrive to sesonger på ''based on a lie''?
-Jepp!

 

Har Justin KIK bruker, eller er den det står Justin Bieber på falsk?
-Tviler på at Justin har tid til å snakke mye på KIK. Pass på hvem dere snakker med! Er sååå lett å lage falske brukere.

 

Hvor gammel er du, Rano?
-Jeg er 17 år. Fyller 18 nå til april!

 

Når ble du belieber?
-I 2009! :-)

 

Har du kontakt med Justin?
-Who knows?;)) - Neida. Skulle ønske


Jeg var på lanseringen av The Key parfymen i Oslo og så deg og Petter. Mange som tok snikbilder, hva syns du om det?
-Ææ.. Ja, var en del som tok snikbilder av oss. Syntes det er litt creepy, haha. Men dere som har bilder kan gjerne sende dem til meg:)

 
 

Hva syntes dere om svarene? :)

 

 

Rano

 

 

 

22.08.2013 / 20:27 / Spørsmål&Svar

Spørsmålsrunde med Rano

Heisann dere!

 

Er en god stund siden jeg(Rano) har hatt spørsmålsrunde på bloggen. Jeg vet det er mye dere lurer på som dere gjerne ikke har fått svar på enda. Jeg skal prøve så godt som jeg kan å svare på de fleste av spørsmålene deres hvis det blir et tilfelle at det er masse, hvis ikke deler jeg svarene opp. Dere kan spørre om absolutt alt dere lurer på! Alt når det kommer til bloggen, Justin, bloggerne and you name it :-) Kjør på!

 

 

 

Satser på at svarene kommer i løpet av helgen, så her gjelder det å raske seg.

 

 

 

Rano

15.08.2013 / 21:22 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunden

 

Her kommer svarene på spørsmålsrunden. HVIS JEG IKKE HAR SVART PÅ DITT SPØRSMÅL SÅ KAN DET VÆRE AT VI ALLEREDE HAR SVART PÅ DET FØR. Du finner alle sarene fra våre tidligere spørsmålsrunder i kategorien. '' Spørsmål&Svar '' 

 

Kunne Justin ha datet en Belieber? Kan han date en 99'er? 
Justin har selv sagt at han godt kunne ha datet en fan. Så ja, det kan han.  Har hørt at Justin ikke dater jenter som er født i 1998. eller senere. Så tror 1998 er max.

 

Når kommer Justin tilbake til Norge igjen? Og hva er sjangsen for at han kommer tilbake i 2014?
Det vet vi enda ikke. Vi jobber med å finne det ut, og så snart som vi finner det ut så kommer vi til å fortelle det til dere. Kanskje kommer han i 2014, det håper vi hvertfall! Sjangsen er vell sånn 50/50. 

 

Hvordan vet dere at nakenbildet av Justin ikke er ekte? 
Redigeringen er elendig. Justin ser ut som at han er over 2 meter høy, og hodet er satt på kroppen hans. Det er ikke så lett å finne ut sånt, men med hjelp av dere lesere så fant vi det ut fort.

 

Hvor finner dere Meet & Greet bildene?  
Bieberfever.com, der legges alle bildene ut fra Justin's meet & greet. 

Når kommer The key på Cubus og andre butikker som selger parfyme? Vi i Nord-norge har ikke kicks. 
Jeg tror The key kommer ut i Oktober på Cubus, og da kommer det nok også på andre butikker som selger parfyme. Er sikker på at det kommer snart hvertfall!

 

Kan du lage sesong 2 av '' I can't let you go'' ?  
Vi får se. Har noen andre ideer som jeg tror dere kommer til å like, men det blir ikke før senere!

 

Når man bestiller Meet & Greet, får man med billett til konserten da? 
Ja, det gjør du. I Norge fikk man Diamond Circle hvis man har Meet & Greet. Og når du tenker over det så er det ikke så dyrt for Meet & Greet når du får med konsertbillet + du får møte Justin.

Føler dere at dere er kjendiser?  
Langt ifra. Jeg føler det hvertfall ikke, vet ikke med de andre. Dette er en blogg om Justin Bieber, ikke om oss bak bloggen:) 
 

Tror dere Justin kommer til og ha Meet & Greet når han kommer tilbake til Norge? 
Såklart! Det er jeg hvertfall 100% sikker på. Det er jo den eneste måten Justin faktisk får møte fansen på, så jeg tror nok ikke at de slutter med det. 

Var Justin utro mot Selena?  
Det vet vi ikke, og det håper vi heller ikke. 

Kommer Believe 3D ut på kino i Norge? 
Ja. I desember!!! Gleder meg. 

 

Finnes det en JDBnorway app?  
Ja. Hvis du søker på Google så finner du den der. '' JDBnorway App. '' Den kan lastes ned til Iphone. Vi får også bloggen snart i mobilversjon, noe jeg gleder meg til siden da tar det ikke lang tid å laste opp blgogen lengere, og det blir mye ryddigere.

 

Er Mia fast blogger, eller kun gjesteblogger? 
Mia er for øyeblikket kun gjesteblogger.  

Hvilket årstall er dere bak bloggen født i og hvor kommer dere fra?  
Rano - 1996, Bergen
Katrine - 1997, Mo i rana
Sandra - 1997, Hønefoss
Rikke - 1997, Kristiansand
Esin - 1999, Sandnes

Liker Justin Norske jenter?  
Han elsker oss. ♥

 

Hvor kan man kjøpe billetter til Justin konsert i andre land? 
http://www.ticketmaster.com/


Er Miley og Justin gode venner? 
Ja, det er de.  

 

Hva skal til på M&G for å få et spesielt bilde med Justin? SEff er alle bilder med Justin spesielle, men nå sikter jeg til de bildene hvor han kysser noen på kinnet, tullebilder, holde rund hverandre osv... Jeg har sett på noen M&G hvor han bare står og ikke smiler en gang, mens på andre M&G er han helt med. Er det Justin som spør oss hva slags bilde vi vil ta, eller må man spørre selv? 

Tror ikke du kan spørre om han kan gjøre noe siden det går så fort. Men hvis du smiler og er kjempeglad, så smitter nok energien din over til Justin slik at han gjør noe spesielt mot deg også. Du kan jo også prøve og klemme han på bildet. Er jo lov å prøve. 

 

Skal dere fortsatt blogge nå som Justin har fri? 
Såklart skal vi det. Vi blogger så lenge det kommer ut nyheter om Justin.


Hvor lenge har Justin fri? Og når er neste gang han har fri?
Justin har nå fri fram til 22.august. Da skal han til Singapore. Derretter skal han ha konsert i Thailand, også har han fri igjen fra 27.august til 4.September. Derretter skal han ha litt flere konserter rundt i verden før han har fri igjen i Desember. Justin har også fri annen hver dag fra konsert. Men de dagene så reiser han, og da blir det ikke mye pauser. Men han får noe hvertfall. 

 

14.07.2013 / 22:18 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunden

Når kommer Esin tilbake med historien sin? Det vet jeg faktisk ikke, så det må du spørre henne om :)


Om justin kommer tilbake til Norge tror du han kommer til Oslo da? Jeg tror nok han kommer til Oslo om han kommer tilbake til Norge, fordi det er jo hovedstaden men hvem vet? :)


Røyker Justin? Det vet jeg faktisk ikke, men tror ikke han gjør det.


Siden du gjesteblogger, kommer det ikke flere deler av "i cant let you go" før om en stund? Jeg har vært gjesteblogger helt siden ferien begynte nesten, så blir ikke mindre historier pga det :)


Hvorfor slo Justin og Selena opp? Det har jeg ikke peiling på, tror ikke de har kommet ut noe grunn på hvorfor heller.Er det sant at Lil Twist har gjort sånn at Justin har blitt annderledes? Nei, hvis du tenker på Katrine's historie hvor de sier at Lil Twist forandrer han, så er jo ikke det i virkeligheten, det er jo bare en historie.


Hvor lenge har du vært belieber? Siden 2010-2011 ca.


Tror du Justin var full når han tissa i den bøtta? Ingen vet det ,men jeg tror han kanskje var det.


Er Jelena tilbake? Hva tror du? Jeg tror ikke det, vi får bare se hva som skjer :)


Hvem av dere er det som kommer fra Bergen? Rano er fra Bergen.


Har en av dere møtt Justin Bieber? Rano hadde m&g den 16. april :)

 

Tror du på at Justin tissa i bøtta? Det er jo en videoe av det, så ja :)


Er ikke Scooter og Carin kjærester mer? Er hun fortsatt i crewet? Jeg tror ikke de er kjærester :) Ja hun er det :D

 

Hvordan møtte Justin Lil Twist? Det vet jeg ikke, men tror det er gjennom musikkbransjen i allefall.


Hvorfor henger ikke Justin med Ryan og Chaz like mye Det er nok fordi Justin reiser mye og har veldig mange konserter, + at de har skole og alt det der, og fordi de bor i Canada. Men Justin har jo vært litt med Ryan i det siste.Hva syntes du om at Lil Twist og Justin er venner? Er jo ikke noe problem det, han må jo få lov å være venn med hvem han vil.Er han singel? Hvem vet? Men tror nok han er det.


Kan du legge ut bilde og navn av bloggerene? Ja selvfølgelig :)


               Katrine                                  Rano                                      Esin                                       Rikke                                    Sandra

 

Hvor høy er Justin? Det har jeg ingen ide om, gutten vokser jo så! Men ei jeg kjenner hadde m&g, og hun er litt høyere enn han og hun er ca. 1.75 så rundt det :) (DA ER JEG LIKE HØY SOM HAN!!)

 

Var du på konserten? Kan du legge ut bilde og skrive hvordan det var hvis du var der? Og hvilken plass hadde du? Ja, jeg var det, 16. april, sitteplass felt D :) Det var en utrolig herlig følelese! Vanskelig å forklare men de som var der fortstår nok hva jeg mener! Han var så fantastisk, kommer aldri til å glemme den dagen. 

Hvordan plass må man ha på en konsert sånn at man kan bli "One Less Lonely Girl" noen sier det bare er diamond eller golden sircel som kan bli det? Andre sier det kan bli alle som blir One less lonely girl. hva er sant? Tror ikke det har NOE å si hvilken plass du har, de velger nok helt tilfeldig! 

 

Hvem var Justin med når han tissa i den vaskebøtta? Han var i allefall med Lil Twitst siden han filmet.

 

Når kommer Heartbreaker ut? Det har vel ikke blitt sagt når den kommer ut, men Justin har jo prøvd å gitt oss hint. Jeg tror den kommer ut nå snart!


 

Hvor lenge varer believe tour? Den varer helt til 8. desember! Men han har en liten pause fra 10. august - 23. september.

 

Hvem er Chuck Norris? Det er en amerikansk skuespiller og artist! Og som noen sier, Justin's forbilde :)Jeg har lurt litt på om Jeremy Bieber faktisk er faren til Justin... Vet dere det? Ja han er nok det :)

 

Hvor mange m&g er det pr konsert? Tror det er forskjellig, men det var rundt 100 m&g pr dag når han var i Oslo :)

 

Er det sant at Jordan Ozuna og Justin er kjærster? Det er jo ikke kommet offisielt ut, men nei tror nok ikke de har NOE som helst på gang :)

 

Kan du skrive kort om lil twist og justin's forhold? Bare noen få setninger? I følge TMZ og andre nettsider så tror ikke de at Lil Twist er bra for Justin fordi de finner på mye tull når de er sammen, jeg vet faktisk ikke.

 

Hvem skriver "I can't let you go" historien? Katrine :)

 

Er det sant at det skal komme en Justin bieber kolleksjon med h&m i 2013? Har ikke hørt noe om det så vi får nesten bare vente og se.

 

Er the key en manneparfyme? Det var jo det folk sa i begynnelsen, men nå har jo den kommet ut og folk sier det er dameparfyme.


 

Hva heter YouTube brukeren til Justin? Kidrauhl :)

 

Tror du Justin har fått så store muskler på kort tid eller tror du han bruker steroider eller bare trener ja heilt normalt? Tror han trener helt normalt.


 

Er det sant at Justin vil komme tilbake til Norge? Det er jo nesten bare han som vet, men håper jo selvfølgelig han vil det!

 

Hva er fordelene med å ha VIP på konsertene? Man får en sånn bag med masse Justin Bieber ting, også tror jeg man får mat og drikke før konsertene.

 

Kan du forklare alt om tuts, skjønner ikke, er det justin sin katt? Ja, det er katten til Justin :) 

 Hvor gammel er Scooter, Alfredo, Ryan G, Pattie og Kenny? Scooter er 32 år, Alfredo er 25 år, Ryan er 28 år, Pattie er 38 år og Kenny er 32 år.


Hvem er Justins nærmeste venner? Chaz Somers og Ryan Butler.

 

Skal han komme ut med et nytt album? Det vet jeg ingenting om, men jeg tror det kommer ut et album nå snart!

 

Er Justin og Cody simpson gode venner? Ja, eller de er iallefall venner!Kan dere ha et inlegg om funny facts about Justin? Selvfølgelig!!


 

NOE MER DERE LURER PÅ?

 

-Mia Davidsen

13.07.2013 / 14:30 / Spørsmål&Svar

Spørsmålsrunde

Hei alle sammen! 

Det var noen som lurte på om vi kunne ha en ny spørsmålsrunde, og så klart kan vi det! Denne gangen er det meg (Mia) som svarer, altså gjestebloggeren! Dere kan spørrre om AKKURAT hva dere vil så skal jeg prøve å få svart på det i kveld, og hvis jeg ikke svarer idag, svarer jeg imorgen! Hva lurer dere på? :D

-Mia Davidsen

04.07.2013 / 14:39 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunden

 

Er det sant at Justin har fått seg ny kjæreste? 
Det vet vi ikke. Men vi vet at Justin har tilbringet litt tid sammen med Jordan Ozuna, men det ser ikke ut som at det er så mye romantikk der akkurat nå. Vi får bare vente å se hva som skjer. 

 

Kan du vise oss bilde av den tatoveringen som dekker armen til Justin? 

 

Skal noen av dere på bloggen på biebertreffet i Trondheim?
Jeg hadde utrolig lyst til det, men jeg er ikke hjemme da det skal være, så derfor kan jeg ikke. Tar uansett 7 timer med tog for meg siden jeg bor i Mo i rana. Og Tror heller ingen av de andre bloggerne har planer om det.  

 

Hvem er de nye gjestebloggere, og hvor lenge skal de blogge? 

Mia Davidsen Heidenstrøm, Ida marie Baardsen, Ingvild Gjestmoen og Alexandra Jansen, kjempe koselige jenter alle sammen! I starten så skulle de bare blogge til den 5.juli, men alle sammen ønsker og blogge lengere, derfor har vi enda ikke bestemt noe særlig dato for når de avslutter. De bestemmer vell helt greit når de vil slutte siden dette ikke er en jobb de absolutt må gjøre. Tenker at de slutter rundt 20.juli:) 

 

Hva er det du syntes er best med Justin, som han aldri har forandret? 
Godheten hans. Jeg elsker måten han behandler fansen på, og at han ikke tar alt han får selv. Han ga blandt annet bort 200 konsertbilletter til konserten som han hadde i går, det viser jo at han bryr seg. Jeg elsker at han bruker twitter på og få kontakt med fansen på, og at han følger så mange som han gjør slik at de personene føler seg spesiell. Han inkulderer oss ekstremt mye i det han gjør, og han får oss virkelig til å føle oss spesiell. One less lonely girl på konsertene er også noe jeg elsker, han inkluderer oss. 

 

Hvem er det som skriver ''I can't let you go'', det står ingen navn under delene ?
Det er meg, haha! Jeg skriver ikke navnet mitt under delene fordi jeg rett og slett ikke gidder. I starten så ville jeg absolutt være anonym når jeg skrev delene ettersom at jeg ikke visste om dere likte historien. Nå ser jeg jo at den er ganske populær, noe som jeg virkelig setter stort pris på. Synes det er kjempestas og få over 50 kommentarer på en historiedel, og når det nærmer seg 100 kommentarer, da får jeg helt sjokk, haha! 

 

Når kommer Justin tilbake til Norge? 
Jeg tror dette er kanskje det spørsmålet vi får mest av på bloggen for tiden, noe som er forståelig siden alle ønsker at Justin skal komme tilbake til oss. Vi vet enda ikke noe dato for når Justin kommer tilbake dessverre, men vi skal prøve og finne det ut så snart som mulig. Vi er også i gang med og få til et prosjekt hvor vi inkluderer både Danske,Svenske og Finske beliebers om og få Justin tilbake. Dette prosjektet har vi enda ikke startet, men vi holder på og få startet det. Vi skal hvertfall få prøvet og få til noe med svenske Beliebers, eller et eget prosjekt kun for oss Norske Beliebers. Mer info kommer!

 

Når kommer heartbreaker ut?
Jeg har en følelse at den kommer ut enten den 14. eller 15.juli. Men vi har enda ikke fått video noe dato. Justin elsker virkelig og tease oss med at den snart kommer men så kommer den ikke. Men den kommer nok snart, og jeg er sikker på at sangen blir kjempebra! 

 

Hvorfor godtar ikke du(Katrine) vennerforespørsler på facebook? 
Enkelt og greit fordi jeg prøver og ha styr på mitt privatliv + kontakten med beliebers. I starten da jeg begynte å blogge på JDBnorway for ett år siden så godtok jeg alle som la meg til, men det førte til at jeg satt med over 3000 venner som jeg ikke kjente. Jeg satte derfor meg ned og slettet ganske så mange siden jeg ikke snakket med dem. Jeg godtar folk, men da godtar jeg dem fordi de spør meg om jeg kan legge de til. Jeg godtar også Beliebers som jeg vet hvem er, eks om de er medlem av NB og jeg har sett de kommentere på ting som jeg har skrevet . Jeg prøver og godta så mange som mulig, men jeg holder meg til en grense hvor jeg klarer og følge med på status oppdrateringene til andre enn bare beliebers også. Vil ikke akkurat ha 5000 Beliebers som venner når jeg blir 40 år, haha. Men hvis du vil bli venn med meg, send meg en melding, så legger jeg deg til:) Heter forresten Katrine Aasland. 

 

Skal dere ha konkurranse igjen på bloggen snart? 
Hoooolder på å fikse en konkurranse til dere, men venter enda på svar fra de jeg snakker med. Tenkte også at hvis jeg finner noe Justin bieber klær, smykker eller armbånd i bulgaria, at jeg kan kjøpe litt der siden det er så sykt billg. Jeg lover at det hvertfall skal komme en konkurranse så snart som mulig. 

 

Har Justin snapchat, Kik eller Skype? 
NEI.  Det kan godt hende at Justin har noen av disse tingene, men disse er privat. Jeg vet at det er mange rykter om at Justin har en skype som han snakker med, men det ingen som får se ansiktet hans på camera, jeg vet at denne brukeren er fake fordi de setter inn Justin's stemme i mikrofonen osv. Det enkelt og fake brukere om Justin, og hvis du har de rette programmene så kan du godt lure folk med at du er Justin osv. Hvis Justin har snapchat, så er denne brukeren privat slik at han må godta deg for at du kan sende han bilder. 

 

Når kommer ''The key'' til Norge? 
Hvis jeg ikke tar feil så kommer den i september!

 

Hvor lang tid bruker dere på å skrive '' I can't let you go'' delene? 
Det kommer helt ann på om jeg har historiedelen allerede i hodet før jeg starter å skriver (noe jeg sjeldent har), men jeg bruker ca 1-2 timer siden jeg bruker og ta en pause i skrivingen for og komme med mer. Jeg bruker også en del tid på å finne bilder som jeg synes er fine å bruke til historien slik at den blir morsommere å lese. Hvis jeg har dårlig tid så bruker jeg bare en halv time, men jeg liker og ha god tid på meg, derfor skriver jeg litt og litt. Jeg vet at delene kanskje kommer litt seint, og at enkelte dager så kommer det bare en del, men jeg prøver så godt jeg kan.

 

Får One less lonely girl vite på forhånd at hun skal være det? Og fra hvilke plasser blir hun valgt? 
Nei. One less lonely girl blir valgt under konserten, og det er ingen som får vite det før hun er valgt. De velger en helt tilfeldig person som de tror kan passe for rollen. Hun blir valgt overalt, noen ganger DC, andre ganger sitteplasser.

 

Hvordan får man melding på twitter nå Justin tweeter noe? 
Det har jeg har jeg sikkert skrevet 10 innlegg om på bloggen, du kan finne et av innleggene her som er fra 2012, haha:  http://jdbnorway.blogg.no/1352236066_hvordan_f_varsler_for.html

 

Kan det hende at Justin kommer tilbake i 2014? 
Det kan godt hende, og vi håper virkerlig det! Vi skal gjøre alt for og få Justin tilbake til Norge:) 

Kan du nevne noen av de som er i crewet til Justin? 
Såklart! Scooter Braun, Alfredo, Kenny, Allison, Scrappy, Dan Kanter, Dj tay James, Luke Broadlick, Dustin Folkes, Elysandra, Nick Demoura osv. Kan lage et innlegg med flere senere. 

 

Hva synes dere om at Justin henger sammen med Lil twist? 
Jeg synes egenltig ikke det så ille. Justin og Lil twist har vært venner helt siden Justin's karriere startet. Så klart har jeg noen tanker rundt at noe av de tingene som Justin har gjort er pga Lil twist, men jeg ser ikke noe problem i det nå lengere. Justin og Lil er gode venner, og det er Justin's liv. Han velger selv hvem han vil være venn med.  

 

Når Selena gomez kommer til Norge, kan det være en sjangs at Justin også kommer? 
Jeg tror ikke Justin kommer tilbake til Norge sammen med Selena. Selv om Justin har fri fra 11.august-25.September, så tror jeg Justin blir å tilbringe den tiden i LA. Kanskje kommer det et album i dette tidsrommet? Det får vi bare vente med å se. Hvis Justin faktisk kommer til Norge sammen med Selena, da blir jeg overrasket. 

 

 

Håper dere fikk noen av svarene dere lurte på. Det var mange spørsmål som vi enda ikke vet, derfor svarte jeg ikke på de siden vi bak bloggen har planer om å lage et eget innlegg for dette senere. 

 

//Katrine

03.07.2013 / 14:46 / Spørsmål&Svar

Spørsmålsrunde

 

Hei alle sammen! 

Det er sikkert 4 måneder siden jeg siste hadde en spørsmålsrunde hvor dere kunne stille spørsmål til oss. Derfor tenkte jeg at jeg like greit kunne ha en spørsmålsrunde hvor dere kan spørre om hva dere selv ønsker. Jeg skal svare på det meste, og kanskje får dere også vite noe nye ting som enda ikke er delt på bloggen også! Håper også at før dere stiller spørsmål, les igjennom spørsmålene som allerede har kommet slik at det ikke blir stilt samme spørsmål hele tiden. Skal prøve og få svart på alle i kveld, men hvis ikke så kommer det i morgen. 

 

 

Hva lurer dere på?

 

//Katrine29.05.2013 / 20:01 / Spørsmål&Svar

Svarene på spørsmålsrunden

Svarene kom heller i dag! Har svart på det meste som jeg kan :-)

 

Hva heter stjernen som Justin kjøpte?
Han oppkalte den etter fanbasen sin, så den heter Beliebers! Det er ihvertfall et rykte, vet ikke om noe er bekreftet enda.

 

Skal du legge ut video eller innlegg om da du møtte Justin?
Jeg har det. Dere kan se turen min i video da TV2 fulgte meg HER og selve innlegget om møtet med Justin HER!

 


Hva skjedde med deg den 17.?
Jeg ble lagt inn hos Røde Kors så jeg ikke fikk opplevd hele konserten den datoen, husker ikke stort mye. Mer detaljer går jeg ikke innpå

 

 Hvor bor Pattie?
Som jeg har hørt og tror, så bor hun fortsatt i Atlanta.

 

Tror du Justin skal ha en ny turné med det nye albumet som kommer ut?
Det tror jeg nok! Men noe sier meg han skal ta en litt lang pause før den tid. Men selvfølgelig, Justin er jo en skikkelig energisk gutt. Så jeg vet ikke! Håper det :-)

 

Hvor høy er han?
Mange driver og sier han er langt over 1.80 og er kjempe høy! Men det er ikke sant. Jeg tror så vidt han er knappe 173cm, ettersom jeg bare er 165cm og han bare var litt høyere enn meg. Han er overraskende lav.

 

Er Justin og Taylor venner?
Utifra det jeg har tolket som media har lagt ut i det siste, så nei. Men de var jo veldig gode venner før.

Large

 

Kommer Justin til å slutte og være artist engang?
Jeg tror ikke han direkte slutter nei. Men jeg tror han vil slå seg til ro, og komme med album her og der. Kanskje ikke kjøre helt på som han gjør nå!

 

Er Justin og One Direction venner?
Ja, de har jo lagt ut bilder sammen. Det er bare de to fanbasene deres som er så barnslige og krangler over ingenting.

 

Hvor mange album har Justin? Og hva heter de?
 
8 Album. Men alle er ikke med nye sanger og mye er også remix. Navnene er My World, My world 2.0, Believe, My World Acoustic, Believe Acoustic, Under the Mistletoe, Never say never remixes og en eller annen Believe Lyrics. Det er ihvertfall de ulike typene!
 

 

Kommer Justin tilbake til Norge?
Ja. En venninne av meg som jobber i VG sa at Justin hadde bekreftet til dem at han kom tilbake igjen. Dato er ikke fastsatt enda. Men når vi får vite noe og får lov til å si det videre, forteller vi det selvfølgelig med engang!

 

Er Justin og Selena sammen igjen?
Nei, men de er jo gode venner


Når du hadde M&G, snakket du mye med Justin?
Nei. M&G varer mye kortere enn folk tror. Det er rett inn, ta bilde, og bli dradd ut igjen. Du må bare bruke den tiden til å si det du kan!

 

Begynte du å gråte under M&G?
Nei. Jeg skrek ikke heller. Jeg var helt rolig, men det er nok fordi jeg var i så pass stor sjokktilstand. Jeg gren etter da! Men jeg holdt meg overraskende rolig, og det tror jeg er fordi det fortsatt ikke har gått opp for meg at jeg har møtt han..

 

Kan du legge ut det offisielle bildet av dere og Justin?
Så klart :-)


<3<3<3<3<3

 

Jeg lurer på hvor mye konsertbilletter nærmest scenen koster?
Hvis du tenker på billettsalget under Norges konserten i april så var det 1345,-

 

Hvilket sykehus ble Justin født på?
St.Judes Hospital som ligger i London, Ontario

 

Hva betyr egentlig Kidrauhl?
Kidrauhl er brukernavnet på youtube kontoen hans. Betydningen er jeg ikke helt sikker på. Men Kidrauhl blir brukt som et kallenavn på den ''gamle Justin'' da han postet gamle videoer på youtube og ikke var så kjent. Dette var mer i årsperioden da han fikk youtube kontoen og la ut sangvideoer, fram til rundt one time.

 

Skal dere skrive når billettsalget for neste konsert i Norge blir lagt ut?
Selvfølgelig. Det vi har tillatelse til å dele videre (Med mindre det er hemmelige ord) deler vi selvsagt videre til dere. Kan love dere at vi kommer med det ferskeste!

 

Hva er det Alfredo Flores gjør i crewet til Justin?
Han er produsent! Og en av Justin sine bestevenner

 

Kan dere skrive opp en liste med navnet på crewet til Justin?
Det er evig mange, sikkert flere hundre. Men hvis du tenker ''hoved personene'' i crewet, så ja det kan vi når vi får tid

 

Når er neste Awards som Justin skal være med på? Har dere link?
Det er ikke bekreftet noe foreløpig, men jeg tror og håper han skal være med på teen choice awards!

 

Hvordan kommer du på historiene du skriver?
Foreløpig er jo det Esin og Katrine som skriver. Men de fleste historiene på bloggen er jo skrevet av meg da, gleder meg til å begynne igjen! Er bare til å ha god fantasi, og få god inspirasjon. Og vips, så har du en god historie!

 

Går det an å sende fanpost til Justin?
Tror ikke den adressen som er rundt på google er i bruk mer. Tror ikke Justin har tid til å sitte og lese så mye fanpost heller, så jeg tviler sterkt.

 

Er bloggen på svensk eller?
Bloggdesignet er laget av en som er svensk, så derfor blir noen av funksjonene på bloggen omgjort til svensk!

 

Hva var det beste med å møte danserne til Justin?
Jeg tror det var det at det var så ''lukket'' møte, og fordi det faktisk gikk opp for meg at det var dem og at de ''levde''. Også det at det faktisk gikk an å slå i gang samtaler med dem. Og det å se at de faktisk er jordnær, og liker å tulle fram og tilbake selv om de er på jobb! Helt fantastisk

 

Vet du når Justin kommer med det nye albumet sitt Breathe?
Ingenting er dessverre bekreftet enda, men jeg håper det er snart!

 

Når var det du møtte danserne hans?
Presist den 15.april - cirka klokken 14 tror jeg det var..

 

Var du nervøs før møtet med Justin? Liksom hvordan Justin tenkte om deg osv.?
Selvfølgelig! Men samtidig gikk jo ingenting opp for meg heller.. Så det var litt blandede følelser.

 

Hva synes du om gruppen Norske Beliebers? Syns du det er unødvendig mye krangling?
Gruppen i helhet er jo kjempe genialt, og det er vel det jeg bruker mest tid på når jeg er på Facebook. Men så har jo vi selvsagt enkelte som er alt for dum og ikke vet konsekvensene av å dele private ting i en facebook gruppe som det er over 13.000 medlemmer i. Og siden det er så pass mange hormone jenter og gutter med ulike meninger og ikke vet mye av konsekvenser, blir det fort krangling. Og det syntes jeg ikke er annet enn patetisk!

 

Kommer du på Biebermøte i Trondheim? Vet du om noen som skal dit?
Tviler sterkt, jeg reiser vekk snart.. Og jeg vet ikke! Skulle ønske da :)

 

Kan du legge ut det bildet du syns er det fineste?
Det er virkelig vanskelig.. Men her er en av mine favoritter:

 

 Hvem er den katten på Instagram?
Det er Justin sin lille katteunge

 

Hva betyr LEGGO?
''Let's go'' som i ''KOM IGJEEEN''

 

 Hva er det Justin ser i etter en jente?
Tror nok det er en fin personlighet. En som bryr seg, og som kan få han til å le.

 

Har du blitt mer eller mindre belieber etter du møtte Justin?
Jeg er som jeg var før og alltid har vært. Føler ikke det er blitt så mye ''mer'' eller ''mindre'' - jeg er jo så stor belieber som det går an å bli i mine øyne

 

Føler du deg som en ''kjendis'' etter du har vært så mye i media? Hvordan takler du et?
Nei det gjør jeg faktisk ikke. Har jo vært en del i media og slikt, men ser ikke på det som å være ''kjendis'' - Men så har jo vi de belieberne som sprer rykter om meg og kaller meg oppmerksomhetssyk fordi jeg takket ja til nesten alle media forespørsler for å hjelpe dem. Har jo også mange venner som jobber i media og storaviser, og derfor så de på meg som en ''enkel løsning''.

 

Hvordan er det å møte nye mennesker for deg? Er du den som er bitchy eller godtar du folk som de er?
Jeg er aldri bitch mot noen jeg møter for første gang. Håndhilser som oftest, smiler og gjør det beste ut av situasjonen! Er som oftest blid, og kunne aldri vært frekk mot noen ved førsteinntrykk.

 

Er det bestemt at du skal slutte i JdbNorway?
Nei. Jeg skal ikke slutte, og det er fordi jeg ikke klarer å gi fra meg min blogg til en helt annen person. Denne bloggen er det liksom jeg som har laget, og fått den til å bli der den er i dag. Har jobbet hardt, brukt mye tid og penger på den, så det ville blitt helt feil av meg og gi den fra meg. JdbNorway er liksom skapt av meg, og ikke noe jeg kunne gitt fra meg. Høres rart ut siden det bare er en blogg, men er faktisk helt sykt hvor stor tilknytting du får til det.

 

Liker ikke Justin blondiner i det hele tatt?
Jo selvfølgelig. Tror faktisk ikke hårfarge har mye å si for en man faller for, så man burde ikke tro på alt man leser.

 

Er det sant at Justin ikke får lov å komme tilbake pga. for mye mas?
Det er bare rykter. Det er ingen som har sagt eller lagt fram noe der de sier Justin ikke får lov å komme tilbake igjen.

 

Liker Justin jenter med pannelugg?
Det gjør han helt sikkert! :-)

 

Kunne Justin datet en 02-er?
Det tviler jeg egentlig på.. Men aldri si aldri!

 

Hvor bestiller dere designet til bloggen?
Vi har en som heter Nathalie som lager designet vårt. Hun har bloggen Torpenbergs.blogg.se

 

Er det mye press å drive en så stor blogg som dere gjør?
Ja. Mye mer press enn det ser ut til, og det skal jeg love dere. Verste er at folk gjør alt de kan for å rakke ned på en negativ måte, og skjønner ikke at dette her er 100% frivillig arbeid hver eneste dag. Men jeg angrer ikke på noe jeg har gjort, og elsker bloggen helt ut og inn.

 

Definer ordet belieber.
Finnes ikke en definisjon på det, for ulike beliebers har ulike oppfatning på hva det innebærer å være en belieber. Men min definisjon på det å være belieber, er at det ikke har noe å si hvor lenge du har vært det. Så lenge du støtter Justin 100% i valg han tar, og ikke bare er der for han på grunn av utseende, at du vet litt av bakgrunnen hans, at du kan gi litt kritikk til ditt eget idol, liker musikken hans, så er du belieber i mine øyne.  

 

Når kan man kjøpe billetter til konserten til Justin? Og hvor?
Når bookingsbyrået velger å avsløre dato og billettsalg, vil det komme informasjon. Sannsynligvis blir billettene lagt ut på Billettservice.

 

Når ble Justin sine søsken født? Hva heter de?
Jazmyn Kathleen Bieber ble født 30.mai. Mens Jaxon Bieber ble født 20.november

 

Er favorittmaten til Justin fortsatt spaghetti?
Tror det. Men jeg vet at han elsker sushi også. Også typisk junkfood 

Hvorfor gir ikke Justin penger til besteforeldrene sine?
Det tror jeg bare er rykter. Ihvertfall besteforeldrene fra moren sin side, fordi de har han god kontakt med. Men ikke besteforeldrene fra faren sin side.

 

 


 

 

 

Håper dere fikk noen lunde svar på det dere lurte på. Kan være jeg lager en del 2 også :) Ellers kan dere finne mye svar på ting i kategorien vår ''spørsmål&svar''

 

 

Rano

 

 

 

11.05.2013 / 12:17 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunden

--

 

 

Kommer Justin tilbake til Norge?

Det sies at Justin skal komme tilbake til Norge. Det er ikke bekreftet at Justin skal komme tilbake, men vi regner med det. Kanskje kommer han allerede tilbake neste år. Det vet vi enda ikke, men alt sånt får dere vite så snart vi også vet noe! Jeg håper hvertfall han kommer tilbake snart, savner gutten vår!

 

Er dere like stor fan av Justin nå, som dere alltid har vært? 
Jeg vil si det ja! Har kanskje kommet litt ut av den ''fjortis'' fasen når det kommer til å være Belieber, men jeg vil ikke si at jeg har sluttet å være Belieber eller at jeg har blitt mindre Belieber. Jeg er en Belieber, og det har jeg tenkt og forsette med også. 

 

Kunne Justin ha datet en Norsk jente?
Ser ikke noe problem i det, så hvorfor ikke?:) 

 

Når kommer Believe 3D ut?
Believe 3D skal komme ut i høst ifølge hollywoodgossip. Kan lage et innlegg om dette senere!

 

Kan dere vise huset til Justin? 


Vet dere alt om Justin?
Nei! Det gjør vi ikke. Vi vet like mye som alle andre om Justin, og det eneste vi faktisk vet om Justin er veldig lite. Vi vet kun ting som er blitt sakt i media. Men vi kan kanskje si at vi vet 30-40% om Justin? Det er masse som ikke blir sakt i Media om Justin. 

 

Når synes dere noen kan kalle seg en Belieber? og hva skal til for og bli en?
Det finnes ingen fasit på hva som innebærer og være en Belieber. Men samtidig så er det utrolig stor forskjell på en Belieber og en fan. Viss du er en Belieber så støtter du Justin igjennom alt, og ikke minst du er her fordi musikken hans er viktig. Alt handler ikke om Justin, fordi musikken er jo grunnen for at han er her!

 

Hva skjedde med Roseprosjektet? Det var jo ingen som solgte roser?
Roseprosjektet ble dessverre avlyst i siste liten fordi politiet godtok ikke at vi solgte roser utenfor Arenaen. Det ble solgt roser på lysanker, men det var ikke mange som kjøpte dessverre. Hadde politiet godtatt at det ble solgt roser så hadde prosjektet blitt helt klart gjort og det hadde nok blitt fantastisk. 

 

Hvem er Allison? 
Allison er en person i crewet til Justin som har valgt OLLG igjennom My world tour og Believe tour. 

 

Hvem er Dj til Justin?
Taylor James er Justin's DJ. 

 

Jeg så på Twitter at de kommer med flere konsertdatoer for Believe tour snart, kan det være datoer i Norge?
Ja, og det håper vi også! Har så utrolig lyst at Believe tour skal komme tilbake til Norge!
Hvem er Jason McCaan?
Jason Mccan er liksom den '' Bad boy '' siden av Justin. Jason var også navnet til Justin da han spilte i CSI. 
Var Justin med på den photoshooten Rano og Esin var med på?
Nei, det var han ikke!
Hva synes dere om at Tay James røyket hasj på en nattklubb i Norge ovenfor Justin?
Det er dumt. Men samtidig så kan ikke vi bestemme hva de holder på med uansett om vi skulle ha ønsket at sånt ikke skjer med så bra personer.
Er ikke Justin litt for sliten til å forsette turneen?
Såklart blir han sliten, men han får jo pauser også. Og han holder aldri flere en 3 konserter i strekk før han tar seg 1-2 dager pause. 

Kan dere lage flere imaginer?
Såklart! Har faktisk en veldig god imagine i hodet mitt som jeg har tenkt jeg skal skrive til dere. 
Hvem er DN?
DN= Dittnavn, det brukes i historier hvor liksom hovedpersonen er deg selv. 
Viss ikke jeg har vært her siden starten, kan jeg da kalle meg en Belieber?
Såklart kan du kalle deg selv en Belieber. Jeg selv ble Belieber i 2011, og jeg tror det viktigste er at du faktisk bare støtter Justin igjennom alt, og ikke minst liker musikken hans. Det er ingen krav på hvor lenge, eller at du eks må ha 300 plakater på rommet ditt for at du kan kalle deg selv en Belieber.
Noe mer dere lurer på?
09.05.2013 / 13:00 / Spørsmål&Svar

Spørsmålsrunde

 

 

 

 

Siden det er en stund siden vi har hatt en spørsmålsrunde, og jeg ser stadig vekk at det kommer kommentarer inn om ting dere lurer på, så tenkte jeg at det var like greit at vi kjører i gang en spørsmålsrunde hvor dere kan spørre om hva dere ønsker. Vi kommer til å svare på alt som blir spurt, men såklart håper jeg at de fleste spørsmålene som kommer inn er om Justin. Denne bloggen handler om Justin, og jeg synes da det er dumt viss det kommer alt for mange private spørsmål inn. Men såklart, viss det er noe dere lurer på om oss bloggerne, så spørr i vei! 

 

Jeg kommer til å svare på spørsmålene i kveld, og viss det kommer inn mange spørsmål, så blir jeg nok å velge de viktigste, eller evt ha en del 2. 

Hva lurer dere på? //Katrine

16.04.2013 / 14:23 / Spørsmål&Svar

SPØR OSS

For å gjøre dette lettere, kjører jeg i gang en bitteliten spørsmålsrunde!

Svarer fortløpende i kommentarene!- Marthe

01.04.2013 / 13:04 / Spørsmål&Svar

Liten Spørsmålsrunde

 

Hei alle sammen!

 

Tenkte å starte en liten spørsmålsrunde. Begynner å svare på spørsmålene ikveld. Plis ikke spør om konserten osv, for det har det kommet og kommer det egne innlegg om. Så har du spørsmål om bloggen, meg, oss eller generelle spørsmål om Justin, SPØR IVEI!

 

 

-Rikke

06.03.2013 / 11:36 / Spørsmål&Svar

Stor spørsmålsrunde angående konserten i samarbeid med Atomic!

Jeg håper de fleste av dere nå benytter denne anledningen til å stille så masse spørsmål som dere lurer på. For denne muligheten vil dere ikke få senere, ettersom det tar veldig lang tid med et slikt innlegg der vi svarer på alle spørsmål.

 

I samarbeid med Atomic - arrangørene av Justin Bieber konserten nå i april, så ønsker vi å lage et innlegg der vi svarer på deres spørsmål angående konserten. Atomic ønsker at alle dere som skal på konserten skal få en så fin opplevelse som mulig, og derfor er det lurt for dem å vite hva dere lurer på så de kan besvare deres spørsmål. På denne måten blir dere litt erfaren av hvordan ting vil fungere, og at dere skal få det bra. Her er det mulig å spørre om hva dere vil! I dette innlegget har dere lov til å pøse på med spørsmål, så skal vi prøve å besvare spørsmålene deres så godt som mulig! Husker jeg skrev et lignende innlegg tidligere i år, men den er rett og slett helt vekke.

Så hva lurer dere på? :-)
Rano
16.01.2013 / 20:17 / Spørsmål&Svar

Svarene på spørsmålsrunden - del 2

Her kommer da del 2 på spørsmålsrunden. Gjerne litt senere enn forventet, men dere får da svar på ting dere lurer på. Vurderer liveshow til de som ønsker å se på i helgen, og sånn at dere får svar på spørmålene deres bedre på direkten! (:


 

Hva er det som skjer i "Based on a lie" nå?
-Godt spørsmål. Til helgen lover jeg å skrive et langt innlegg med oppsummering fra historien. Selv anbefaler jeg egentlig å lese den selv, ettersom det er masse detaljer i begynnelsen av historien dere må få med dere før dere leser videre. Eller det er viktig ihvertfall, ellers er det litt vanskelig å skjønne historien.

 

Er Esin flink til å skrive historier?
-Hun er en dyktig skriver for alderen. Jeg har ikke lest historiene hennes, men det er min oppgave å følge med på hva bloggerne driver på med her. Så når Esin begynner med historieblogging kan jeg endelig senke skuldrene, og følge litt med på hvordan ting blir gjort og blant annet se om hun har egenskapene til historieblogging!

 

Har du snakket med Lil Twist? Hvordan?
-Over twitter ja! Har også snakket med Justin for lenge siden over youtube, da han ikke var kjent. Så jeg ble rimelig starstrucked da "one time" videoen kom ut, og jeg hadde snakket smått med han over youtube. Dessverre ble youtube kontoen min hacket.. Sinnsykt trist å tenke over nå

 

Er Pattie singel? Hva er OLLG?
-Ja det tror vi. OLLG er One Less Lonely Girl! En heldig jente under den sangen på konserten som får bli med Justin opp på scenen, og føle seg veldig spesiell i noen minutter.

LOOK, jeg var ollg <3<3<333<3

 

Hvor får man kjøpt Justin BIeber converse?
-Ebay er det eneste stedet jeg vet om

 

Hvordan er det å drive Norges største Justin Bieber blogg?
-Et rent stress, men så verdt det til slutt. Det er dager du er så nedfor og ikke har motivasjon til å gjøre en dritt, men likevel er nødt til å jobbe bak bloggen, svare på mails, og ikke minst historieblogge. For du vet at hvis du ikke gjør jobben din, så blir du slengt full i drit av enkelte blogglesere som er litt spydige og frekk av og til. Mye av det er jo rett og slett mobbing, og noen skjønner jo faktisk ikke at denne bloggen her er en ren frivelig jobb som vi gjør for at 3-4000 mennesker skal bli fornøyd hverdag. Vi setter utrolig stor pris på dere skal dere vite!:) Til tross for dårlige dager

 

Skal dere ha konkurranse om å vinne Justin Bieber billett?
-Jepp, det skal vi

 

Hvordan er timeplanen din når du har skole, blogg, trening, venner osv.?
-Takk for det spørsmålet, nå kan jeg vise dere hvorfor hverdagen er hektisk. Først og fremst har jeg skole helt i byen (vgs studiespesialisering - stress) fra klokken 08:15 til 15:45, varierer litt fra de ulike dagene. Og jeg er ikke hjemme før i 17 tiden. Deretter er det middag, også tar jeg som regel alltid en times powernap før jeg må stå opp igjen, blogge hvis jeg får tid, også rett på trening. Trener med personligtrener, så derfor tar jeg treningen veldig seriøst også. Har ikke så mye tid til venner i ukedagene på grunn av alt arbeid, men hvis jeg er ferdig i to tiden så er jeg alltid igjen i byen med venner som kommer fra enten Askøy eller andre steder. Eller så bruker jeg all fritid som venner og brannkamper osv. i helgene! Så det er et rent stress. Se for dere det at jeg snart har prøver også.. Går jo også Studiespesialiserende på BHG = Nerdeskole. Så der tar alle skolen skikkelig seriøst.. Kan si jeg hadde lavest snitt i klassen med 4.8

 

Kommer møtet med deg og Justin til å filmet?
-Jepp, mest sannsynlig

 

Når skulle dere lage innlegget om crewet til Justin?
-Så snart som mulig!

 

Hva syntes du om Barbara?
-Kunne blitt lesbisk for henne... ELSKER Victoria Secret modellene, ulovlig pen

 

Hva syntes du om Jelena ryktene?
-Jeg vet ikke helt.. Mye tyder på at de har slått opp nå, så jeg vet ikke hva jeg skal si for øyeblikket om det

 

Hva betyr shawty?
-Det betyr "Kjære" men på et litt mer ungdomlig språk kan jeg si det? Går litt under kategorien slengspråk som "swag" osv.

 

Hva syntes du om One Direction?
-Elsker guttene

 

Når du lagde denne bloggen, tenkte du den kom til å bli så populær?
-Aldri! Så jeg er rimelig happy :D Husker jeg fant gamle bloggen min hvor jeg hadde skrevet "Målet med livet nr.1) Komme på topplisten, men vi vet alle det aldri kommer til å skjexD"

 

Er det helt det samme hvor OLLG sitter/står?
-OLLG blir trekket OVER alt. Så det er helt tileldig!

 

Hvilke ting anbefaler du å ha av JB ting?
-Altså, jeg anbefaler ikke å kjøpe så masse jb ting som mulig liksom. For meg holder det med hettegenser og parfymen!
Hva er favorittfargen til Justin for tiden?
-Tror nok den fortsatt er lilla og blå

 

Hvor mye sånn ca. kommer på toll og moms på chachimomma.com buksene?
-Jeg vet ikke:((

 

Kan du ta med deg noe når du skal møte Justin?
-Er ikke sikkert jeg får lov å ta med så masse ting.. Kanskje en t-skjorte som jeg selv lager til han eller noe sånt

 

Hva skal du spørre Justin om?
-Om han kan sjekke ut JdbNorway.blogg.no!

 

Kan jeg møte deg i Oslo?:D Og ta bilde hvis det går greit?
-SELVFØLGELIG!! Dere må bare komme bort til meg, og bilde går helt fint

 

Hva er ukens Belieber?
-Det var sånn vi kåret en leser som ukens belieber, kanskje vi burde begynne med det igjen

 

Går det virkelig an å kjøpe på Viagogo.com? Er så masse billetter der
-Kjøp på ditt eget ansvar, rett og slett. Mye av det er jo ekte, men tydeligvis så kan noe av det være fake også

 

Når man skal på konserten må man gå med Justin Bieber klær da?
-Godt spørsmål. Nei man må ikke det! Jeg skal ikke overdrive med jb ting ihvertfall! Skal gå med helt normale klær jeg, kanskje en hettejakke som jeg designer selv. Vi får se. Anbefaler ingen å overdrive med JB ting over hele seg, er rett og slett ikke fint.. Haha, men det er min mening da

 

Hvor lang tid bruker du på historiedelene dine?
-Cirka 20 minutter!

 

Når det nærmer seg konsertinfo, kan dere gi beskjed om hva som er lurt å ha med seg, når det er lurt å stille seg i kø osv.?
-Så klart! Det må vi nesten gjøre uansett :D

 

Leser Justin fanmail?
-Tviler på det annet enn på Twitter

 

Hvor varmt tror du det vil bli på konserten?
-Alt for varmt. Derfor ville ikke jeg gått med hettegenser

 

Er han god venn med 1D?
-Jepp

 

Til Rano, hva mener du med at du ikke går på ungdomsskolen? Blir du hjemmeundervist?
-hehe nope! Jeg går på vidergående :D

 

Når man har M&G får man bare ett bilde?
-Jess det tror jeg.. Er litt usikker

 

Hvor skal det møtet foregå mellom deg og Justin?

-Får informasjon om alt i mars

 

 

 

 

 

-Rano

12.01.2013 / 22:13 / Spørsmål&Svar

Svarene på spørsmålsrunden - del 1

Dere finner masse svar på spørsmål i kategorien vår ''Spørsmål&Svar'', men likevel bestemte jeg meg for å svare på spørsmålene deres som har blitt tidligere stilt. Mange av spørsmålene var det samme, så jeg har lavært å svare flere ganger (:


 

Røyker Justin? Var det han som røyket?
Dette var vel det mest stilte spørsmålet. For å være helt ærlig med dere så aner ingen av oss dette. Vi kan ikke gi dere fakta på noe som helst, men det jeg kan si er at jeg tror ikke det er han. Verken han eller Robin Verrecas. Selv er det bare Robin som har uttalt seg om dette, og sagt det er ingen av dem. Også Justin sine representanter - management har avkreftet dette ryktet utifra et bilde som ble spredt på Twitter. Men om bildet er redigert eller ikke, vet vi heller ikke. Beklager for at vi ikke kan si noe på dette.. Men en ting er sikkert, dere må aldri stole på kjendisblader som ikke har noe fakta selv.

 

Hvilke telefon har du?
Jeg har hvis Samsung Galaxy s3 og er rimelig fornøyd med den. 

 

Har dere snapchat eller instagram eller kik?
Jeg heter Ranoakbar på Instagram og Kik. Men snapchat vil jeg holde for meg selv, ellers blir jeg spammet og får ikke sett privatbilder fra folk jeg kjenner. Kan ikke helt love at jeg svarer alle på kik heller, men skal prøve! :) 


Hva skjer egentlig mellom Justin og Selena?
Ryktene sier dem ikke er sammen lenger, men det er jo rykter utifra Twitter og TMZ som kilder. Men om det er bekreftet kan vi ikke si noe på. Vi gidder ikke legge stort press på Jelena rykter lenger, ettersom vi ser bilder av Justin og Selena dagen etter vi poster sånne rykter. Så vi venter heller og ser hva som skjer! Utifra ryktene så er ikke Justin og Selena sammen lenger, og har ikke vært det siden starten av nyåret 2013.

 

Når ble Justin berømt?
Karrieren til Justin starter rundt omkring 2008/2009, men da han ble skikkelig berømt var nok året 2009/2010. Den dag idag er han en av verdens største stjerner. Så toppen av karrieren hans må jeg nok si var 2011/2012.

 

Hva er favorittdrikken hans?
Utifra et intervju ble det sagt vann. Men hvis du mener annet, så appelsinjuice og sprite.

 

Hva er favorittsnopet hans?
Sour patch

 

Er han mentor til Carly Rae Jepsen?
Jepp. Justin mente han ville finne en talentfull person og finne henne på samme måte som han ble funnet. Og da ble det Carly Rae.

 

Er Scooter Braun manager til flere artister enn Justin?
Det er han. Men jeg tror Justin blir satt mer i ''hovedfokus''. Artister som blant annet også har Scooter til manager er Psy som synger Gangnam Style og Cody Simpson.

 

Hvor mange tattoveringer har Justin nå?
Vet ikke helt.. Tror det er rundt 9-10

Tumblr_mgix87ukkr1ryptgwo1_500_large

Hvis du bestiller Believe Acoustic på platekompaniet, kommer den hjem til deg før plata er i butikken?
-Det tror jeg

 

Hvor mange Justin Bieber ting har du (Rano)?
-Godt spørsmål.. Er veldig masse jeg har, men kan nevne det jeg husker: Flere hundre plakater, sånne postkort lignende ting, JB Snapback fra Bieberfever, 3 ulike hoodies, klistremerker, someday, girlfriend, someday hårspray, t-skjorter, albumene hans osv.

 

Hva syntes du om ryktene om at Justin røyker?
-Helt patetisk

 

Kan du lage video av JB tingene dine?
-Det hadde vært gøy å få til! Skal se om jeg kan fikse det i nærmeste framtid.

 

Kan du fortelle litt om Justin sine venner + kjæreste opp gjennom tidene?
-Ja! Lurte på om jeg skulle gjort det i eget innlegg, ettersom det blir veldig mye å skrive.

 

Kan du si hvordan dere finner nyhetene på Tumblr?
-Hvor vi finner nyheter er ikke noe vi deler videre. Vi finner nyheter over alt:)

 

Hvordan får folk tak i Meet&Greet?
-Kjører på Billettservice. Men det går ikke an nå lenger da.. Man måtte være rimelig kjapt ute for å rekke de billettene skal jeg love deg! Ellers hadde jo de meet and greet senere på Viagogo.

 

Har du møtt Justin? Isåfall hvordan var det?
-Nope! Skal møte han nå i april

 

Hvor lenge før konserten burde man være på Telenor Arena?
-Kommer helt anpå hvilke billetter du har. Jo tidligere du kommer, jo bedre plasser vil du få.

 

Når Justin og OLLG jenta går av scenen, tror du man rekker å snakke med han da? Eller må han skifte?
-Jeg tror ikke de rekker å snakke så mye. Justin må nemlig løpe for å skifte og gjøre seg klar til neste sang.

 

Hvilke historieblogger leser du?
-Ingen.. Må begynne å lese litt for å få inspirasjon til en ny historie. Jeg er helt blakk på inspo for tiden

 

Jeg skal på konserten den 17.april og lurer på om det blir en OLLG eller flere jenter?
-Det blir én OLLG fo hver konsert!

 

Hvor lenge har du vært fan av Justin?
Helt siden 2009-2010.


Hvordan tror du at du kommer til å reagere når du møter Justin? Hvordan tror du stemningen blir?
-Veeeeeeldig mye grining og ordet jeg kommer til å bruke mest blir vel ''omg, omg, omg'' - Stemningen blir på topp!

 

Hva er fanmail adressen til Justin?
-Utifra google så er den:
The Island Def Jam Group
Worldwide Plaza, 825 8th Ave, 28th Fl.
New York, NY 10019

 

Hvordan tror du Justin takler alle de ryktene som er rundt han fortiden?
-Jeg vet ikke.. jeg tror han prøver å ignorere

 

Hvor høy er Justin
-Rundt 178cm

 

Tror du det kommer til å være like mye styr i gatene nå, som det var i mai? med så mange folk og lite sikkerhet?
-Tror mandagen den 15.april vil bli vill ja. også de andre dagene.. Det vil jo bli MYE flere mennesker enn i mai! Men sikkerheten vil nok bli bedre:)

B990ef6a56d011e28e0922000a9f1335_7_large

Når du skal møte Justin, er det sånn at du skal intervjue han eller? Hvor lang tid kommer du til å få med han tror du?
-Får vite all informasjon i mars om hvor lenge møtet og sånt blir

 

Er det mange som har vunnet møter med han? Eller er det bare du?
-Er mange som har vunnet møter. Men alle møter er vel egentlig vanlig M&G

 

Overhørte noen i dag som hadde tenkt til å snike seg backstage, tror du virkelig de greier det? Er det ikke ganske høy sikkerhet?
-Da skulle du sagt til dem ''Dream on'', fordi sikkerheten er så jævlig høy spesielt på backstage. Er for Justin sin sikkerhet også.

 

Tror du Justin syntes vi er litt for innpåsliten noen ganger?
-Jepp.. Vi er jo helt syk 

 

Du er så utrolig flink til å skrive historier, hvordan klarer du å skrive så bra? Når dere har tentamen/eksamner på skolen, hva pleier du å skrive om og hvordan karaktere får du på historiene dine?
-Vel, jeg går ikke på ungdomsskolen lenger.. Og det vil si da at vi ikke skriver historier, men mer sånn analyser og sånt. Jeg fikk 3 i norsk.. til jul, haha

 

Sånn cirka hvor mye koster Justin Bieber hettegenser på Ebay?
-Sånn ca. 200kr inkl. frakt

 

Kan du beskrive hvordan Girlfriend lukter?
Den lukter litt som someday, men den er litt mer ''frisk'' hvis du skjønner, men samtidig så lukter de ikke det samme heller

 

Hvilke hotell skal du/dere sove på i Oslo? Hvilke skal Justin sove på?
-Vi skal ikke sove på hotell:) Ihvertfall ikke meg og Katrine, vi skal hos kusinen min sammen med bestevenninen min Helene. Vet ikke med Justin

 

Kan 12-åringer bli OLLG?
-Alle kan bli OLLG

 

Hvordan har du det?
-Åe, så søtt at du spørr! Er litt nede og deprimert for å være ærlig.. Men alle har slike dager, men ellers så går det veldig fint!

 

 Kan man møte Justin etter konsertene?
-Er veldig lite mulighet til det.. Han skal jo videre til hotellet for å hvile

 

Hvis jeg møter deg på konserten, er det mulighet til å få bilde med deg da?
-SELVFØLGELIG! :D dere må seriøst bare komme bort hvis dere ser meg på gaten og sånt.. Ikke stå og hviske osv. med vennene deres, eller følge etter meg i byen.. haha, det kan fort bli ubehagelig for meg og mine venner som jeg er med. Men hvis dere kommer bort syntes alle det er hyggelig!

 

Er du muslim? Hvis ja, hvorfor har du tatovering? 
-Ja. Jeg visste ikke at det var ''haram'' og ikke pappa heller, men på en måte så er det litt forskjell på hvor sterk du følger regler osv. innenfor en religion. Men vi valgte å gjøre det begge to, så både meg og pappa har tatovering, og jeg har gode planer om å ta en ny en uansett hva.

 

Hva er favorittsangen din av Justin?
-For tiden hører jeg veldig mye på 'One Time Acoustic', altså den gamle versjonen. Savner de gamle sangene så sykt:)

 

Hvilke dager skal du på konserten?
-16 og 17.april

 

Er det trygt å bestille fra Viagogo.no?
-Det står at det er trygt.. Men i det siste så har jeg fått høre fra noen at de har fått falske billetter, så jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal tro lenger

 

Er golden circle ''første mann til mølla'', eller er det plasser?
-Alle billettene bortsett fra sitteplass er ''første mann til mølla''

 

Hvem er han Lil Twist egentlig?
-Han er en kjent artist(som jeg har snakket med før<33<3) og en veldig god venn av Justin

Tumblr_meqg9pm3na1qey2d9o1_1280_large

Kan du linke til ''I <3 Justin Bieber'' hoodiene på Ebay? Finnes så mange
-Kjøp den HER 

 

Henger han mye med Lil twist?
-Han gjorde ikke det før, men nå gjør han det

 

Er du og Haakon gode venner?
-Han er min aller beste guttevenn, godgutten min det

 

Har du vært med Haakon mange ganger?
-Selvfølgelig <3

 

Kjenner du noen som Justin følger på Twitter?
-Alt for mange, trist for meg

 

Liker du at folk snakker til deg på kik/facebook/twitter?
-Jepp! Men ikke når jeg er opptatt og sier jeg er opptatt, men folk likevel maser på meg.. Da blir jeg som regel litt irritert, ta hintet liksom hehehe, men ellers så selvfølgelig :D

 

Hva skal du ha på deg på konserten?
-Hitill har jeg planlagt shorts, strømpebukse, og en veldig fin topp jeg kjøpte her om dagen! Ihvertfall den ene dagen

 

Hvilke farge syntes du er finest av Justin Bieber hoodiene?
-Grå eller hvit

 

Vet du om de som tar direktebusser fra forskjellige byer til Telenor arena får litt dårlige plasser? (ståplass, Dc, Gc)
-Dessverre så ja..  Fordi bussene kommer cirka rett før konserten

 

Kan du ha lang historiemaraton snart?
-Jepp! 

 

 

Dere kom med VELDIG masse spørsmål, så jeg måtte dele opp i deler. Tenkte jeg skulle legge ut del 1 her. 

 

Hvis det er noe mer dere lurer på, kan dere stille meg i dette innlegget: http://jdbnorway.blogg.no/1358019640_sprsmlsrunde.html , svarer på alt! og legger ut del 2 imorgen.

 

 

 

-Rano

22.12.2012 / 22:29 / Spørsmål&Svar

Svarene på spørsmålsrunden

Da kommer svarene! Håper jeg svarte bra nok :D


 

Hvor mange innlegg og kommentarer har dere på bloggen til sammen?
-Vel det forandrer seg veldig. Men akkurat nå i dette øyeblikket den 22.12.2012 klokken 20:41 så ligger innlegg på 14009 og kommentarer på 176 062(wow).

 

Er det noe på gang mellom deg og Haakon Hjelle?
-Nei, meg og retarden er bestevenner.Så sykt pene vi er ekla xDDxPPp

 

Hvordan gikk intervjuet med BT? Kan du linke til intervjuet du hadde med BA?
-Så gøy at du spørr! Intervjuet gikk kjempe fint med BT. Hun som intervjuet meg var utrolig hyggelig, og det samme var fotografen. Koste meg veldig! Og intervjuet mitt med BA kan du faktisk finne HER.

 

Hvilke billetter har du til neste år? Hvem skal du på konserten med?
-Jeg har Golden Circle til 16. og Diamond Circle til 17. (ser jeg noen av dere der??) og jeg skal møte veldig mange på konserten, men de jeg skal være med er vel egentlig Helene, Joachim, Marius, Katrine, Esin, Camilla og Rikke. Det som er planen ihvertfall, altså at jeg er på konserten med Bergens gjengen.

 

Hvem er PAK og er du med i den?
-PAK står for Party At Kenny's og er bare en facebook gruppe på 12 jenter og 1 gutt, og vi er alle beliebers. Vi er bare veldig gode venner, så skjønner ikke hvorfor folk reagerer så kraftig på den gruppen. Og ja jeg er med i den :-)

 

Hvor lenge blir du å blogge på denne bloggen?
-Så lenge som jeg orker egentlig!

 

Hvor handler du mest?
-Liker veldig godt Urbanshop og Bikbok. Har veldig chill stil samtidig som jeg kan være pyntet, handler så og si over alt så lenge jeg liker klærene.

 

Hvorfor er det bare norske som vinner konkurranser?
-Det er det aldeles ikke! Vi har faktisk noen utlendinger som også har vunnet billetter på denne bloggen. Er helt tilfeldig hvem som vinner, så må ikke tro at det er på grunn av kultur eller noe sånt.

 

Har hørt rykter om at Haakon pulte deg i sommer, er det sant?
-........ HAHAHAHAHAHA wow, nei. 

 

Hvilke skole går du på Rano? Har hørt du går på Bergen Handelsgymnasium, men skal ikke den legges ned? Begynner du da videre på Amalie Skram?
-Jo jeg går på BHG, men det visste jeg ikke noe om at den skulle legges ned da jeg begynte. Men det går fint, angrer ikke på at jeg begynte liksom.. Men jeg bytter skole til Fyllingen vgs til sommeren, rett og slett fordi jeg ikke vil begynne på Amalie Skram, og fordi jeg vil gå de to siste årene med Fyllingen folkene pga. russetiden og sånt.

 

Når noen følger dere på Twitter, følger dere tilbake?
-Jeg vet ikke med de andre, men jeg følger tilbake de fleste som spørr. Men hvis jeg ser at folk spammer ned hele feeden min med unødvendige tweets, pleier jeg som regel å unfollowe. Dere kan da følge meg, twitrer mer dagligdagse ting: @ranoakbar

 

Er det noen billetter som dere selger?
-Det kan være jeg har to ståplasser tilgjengelig snart, men er litt usikker. Gir nok en lyd på bloggen.


Kan du skrive imagines du også, Rano?
-Det kan jeg! Men jeg holder meg til historien for øyeblikket :D

 

 Har du vært One less Lonely girl før Rano??


Ja??? Visste dere ikke det??? - Neida, det er redigert.

 

Hvor lenge har du vært Belieber og hvorfor ble du det?
-Har vært Belieber siden 2009/2010. Først så var det One Time videoen jeg så, og da falt jeg helt for utseende til Justin må jeg innrømme. Rundt 2010/2011 så begynte jeg å følge litt mer med i livet hans, og vite mer om han. Stalket blogger, leste historier, også var det Never Say Never premien som gjorde meg enda mer forelsket i denne gutten. Og siden da har det bare blitt!

 

Kan du si litt om de i crewet til Justin?
-Hvis du vil jeg skal ramse opp alle så orker jeg ikke det. Men kan vel nevne noen! Vi har Alfredo som er produsenten til Justin, men også en veldig god venn. Scooter som er manager. Kenny som er roadmanager. Så har vi Jonathan Boogie som er en av danserne hans. Scrappy som er scenearbeider (JEG HAR MØTT HAN OG FÅTT BJØRNEKLEM) også har vi Ryan Good som er stylisten (SOM JEG OGSÅ HAR MØTT!!!), Reginald Jones som spiller på keyboard, Dj tay James som er Dj-en til Justin og til slutt Melvin Baldwin som er trommeren. Er egentlig veldig mange i crewet til Justin, men her har du vel de ''hoved'' folkene.

 

Hva skal skje når du møter Justin face to face?

Dette skal skje.

 

Når kommer girlfriend til Norge?
-Rundt 10.januar tror jeg? Jeg vet ihvertfall at Girlfriend er kommet på flyplassene i Norge! Flesland, Gardemoen og Sola. Sikkert flere også!

 

Hva ønsker du deg til jul?
-En kjæreste. Neida, jeg vet faktisk ikke.. Er ikke noe store greier! Jeg har det jeg trenger :D Kanskje en chachi momma pants.

 

Har du noe dyr?
-Noooo, men jeg vil ha

 

Er du singel?
-Ja dessverre. ANY BOYS OUT THERE!?

 

Når kommer "Fall" musikkvideoen ut?
-Jeg tror det bare var rykter dessverre...

 

Hvor får man kjøpt Bieber's girl ring? link?
-Jeg aner ikke! Man får kjøpt alt på Ebay, så sjekk der!

 

Kan du anbefale noen Justin Bieber historieblogger?
-Jeg leser faktisk ingen!!!! :((( Så blir rart å anbefale noe jeg aldri har lest.. Haha

Hvis en bloggleser(e) som bor i bergen har lyst å møte deg, er det sånn at du da er villig til å møte oss og sånn, eller synes du det blir for kleint? Hadde nemlig vært utrolig kult å møte deg, digger deg virkelig<3
-ÆÆ, så søtt!! For meg er ingenting kleint, elsker å møte nye folk. Møter ofte lesere som for eksempel kommer fra en annen by som er innom Bergen og har lyst å møte meg. Er bare til å sende meg en melding det! Love my readers

 
Kommer du til å skrive ''råd'' om hva vi som skal på 18. og 17. konsertene bør gjøre (siden du skal på den 16. ) sånn når man burde stille seg i kø, hva ma bør unngå å gjøre osv..?
-Ja det tenker jeg er en virkelig god idé. Har et par viktige innlegg å poste før konserten, spesielt noen dager før. Spesielt hvordan man skal oppføre seg på konserten!

 

Hvem som går på BHG kjenner du som gikk på rothaugen før?
-Jeg har noen i klassen faktisk! Men husker ikke alle.. Victoria, Jonas og Vegard som jeg vet om. Foretrekker og ikke skrive etternavnet deres på bloggen, hehe :)

 

Vet du hvilke artister som blir med på konsertene i Norge?
-Carly Rae Jepsen er bekreftet. Ryktene går fortsatt om Jaden Smith og Cody Simpson blandt annet.

 

Hva betyr Kidrauhl?
-Det har ingen spesiell betydning. Men det er den gamle youtube brukeren til Justin, og han lagde den i utgangspunktet fordi faren sin youtube bruker heter 'Lordrauhl'.

 

Hvor lenge blir du i Oslo?
-Reiser med tog fra Bergen på søndagen den 14.april sammen med Helene og Marius, så er vi der på kvelden. Også reiser ihvertfall jeg hjem igjen den 19.april :-) Kommer nok til å bli en slitsom men fantastisk og minnefull uke! Gleder meg som bare det!!

 

Hva fikk du i julegave av Haakon? og hva kjøpte du til han?
-Togbillett til Oslo neste år. Eller han ga meg penger til det, så ja. Av meg fikk han en Obey hettegenser

 

Hva elsker du mer enn Jb?

-Brann elsker jeg like mye. Hadde aldri klart å velge mellom Justin eller Brann :) Men hvis det er noe jeg elsker mer enn de to, så er jo det selvfølgelig familien min og venner. Jeg er ikke en så pass person som velger Justin fremfor familie og venner for å si det slikt (finnes faktisk noen som gjør det...). Og til dere som sier imot, hvordan tror dere moren din ville følt seg hvis du hadde valgt en helt fremmed person som ikke vet at du eksisterer engang, fremfor et menneske som har bært på deg i 9 mnd, elsket deg og sørget for å gjøre så mye som mulig for at du skal ha det bra? Er bare et eksempel, men er også selvfølgelig forskjellig fra person til person. Måtte bare få dette ut siden jeg engang fikk en kommentar om at jeg ikke er ''belieber'' nok fordi jeg valgte min egen mor framor Justin.

 

 Hva syntes du om de innleggene Esin har lagt ut? Altså det med at hun sliter og sånt.. Har dere fortsatt god kontakt?
-Digger Esin, men enkelte ting burde dessverre ikke bli lagt ut med tanke på fremtid og sånt. Men så klart, folk gjør som de vil og jeg mister ikke respekt for folk av den grunn! Vi har fortsatt god kontakt ja, eller vi snakker med hverandre når vi gidder. Begge to er så sløv

 

Er det noe på gang mellom deg og Haakon? Jeg shipper dere, sånn seriøst.
-Haha, vi er retardet bestevenner! awi, sweeeet (:

 

Hvor finner dere all informasjon om Justin fra?
-Over alt! Tumblr, blogger, twitter og kjendis nettsider.  

 

 Er det tider du går lei av å blogge?
-Ja dessverre.. Men motivasjonen går opp og ned! Hadde jeg lagt ned JdbNorway vet jeg at jeg ville angret så utrolig fælt.

 

Hvordan ble du og Haakon kjent?
-Han addet meg på facebook så godtok jeg, også begynte han å snakke til meg men jeg avviste han.. Hahaha, jeg trodde han var falsk bruker. Men så begynte han å spørre om vi skulle skype og sånt, så fant jeg ut at han bodde litt utenfor Bergen, så bare møtte vi hverandre og fikk bedre og bedre kontakt rett og slett!

 

Forelsket?
-Nei :)

 

Feirer du jul?
-Nei ikke egentlig, men vi spiser pinnekjøtt og åpner gaver fordi. Og jeg kjøper gaver til mine nærmeste venner, og omvendt. Så vi feirer litt jul ja, men ikke helt. Jeg er ikke kristen, hehe

 

Hvem kjenner du fra Trondheim?
-Kjenner mange fra Trondheim området, litt utenfor også. Stine Haugan er vel en av de fra Trondheim


Hvordan takler du hatet? Er det vanskelig av og til?
-Før var det vel egentlig det.. Nå har jeg lært å ignorere det, med mindre det er saklig kritikk. Klarer ikke å ta folk som slenger drit seriøst lenger

 

Er du overlegen?
-Langt ifra!! Håper ikke folk har fått det inntrykket???

 

Hvilke linje går du på vgs?
-Studiespesialisering

 

Har du vurdert 2. året i utlandet?
-Jepp, men droppet det. Får alt for lett hjemlengsel

 

Har du mest jente eller guttevenner?
-Jeg vet faktisk ikke, haha tror jeg har flest guttevenner faktisk.. Eller jeg aner ikke

 

Syntes du de nyeste sangene til Justin er finere enn de gamle?
-Noen av dem er det, men de gamle er så spesielle. Så de ligger likt :D

 

 

Hvis du må velge en favorittsang av Justin, hvilke velger du da? En ''gammel'' og en ny? :-)
-Oh, vanskelig! En ny ville vært ''Fall'' og en gammel ville vært One Time!

 

Er golden circle billettene bra, ser man godt derfra?
-Dem er bra ja! Men vet ikke helt enda hvordan utsikten blir.. Har jo ikke sett fra golden circle enda! 

 

Tror du det blir mye pressing og kaos på ståplassene?
-Ja.... Derfor skal jeg skrive innlegg før konserten om hva som er lurt å gjøre.

 

Hvem har du blitt best venn med, eller god venn med gjennom fanbasen? Er det sånn bare med de som har med bloggen å gjøre, de som er fra Bergensområdet eller lengre avstander?
-Wow, det er mange det. Altså hvis vi tenker ikke direkte men mer indirekte, så er det mange. Katrine, Haakon, Marius, Esin, Rikke, Camilla, PAK, Anna, Joachim, og så SINNSYKT mange andre flere. Er faktisk helt sykt hvor mange jeg har blitt kjent med som har vært litt indirekte pga. fanbasen 


Vet du hvor Justin er nå, sånn ca?
-Canada

 

Hvor tidlig er det lurt å være til konserten/e?
-Jeg skal være der fra 9 på morningen, men jeg aner ikke.. Kommer helt an på hvor du står og hvor langt frem du vil!Kan du plis linke til steder der de selger Justin Bieber hoodier?
-Ebay.co.uk -> Justin Bieber hoodies søker du. Hvis ikke tror jeg CDON og Platekompaniet har noe på lager

 

HAR DU DET BRAAAA? <3 
-Tusentakk for at du spørr!! Jeg har det fint :D <3

 

Hva syntes du om meg? ( Du vet godt hvem jeg er <3)
-En utrolig søt jente!

 

Nevn 3 positiv og 3 negative ting om deg selv?
- Positiv: Er omsorgsfull, snill og rar. Negativ: Blir fort irritert, liker å rakke ned på meg selv, og blir fort lei av ting.

 

Hvorfor ble det ikke noe av juletreffet du og venninen din skulle arrangere i Bergen nå i desember?
-Fordi hun som arrangerte med meg + meg selv hadde så utrolig dårlig tid. De siste månedene har vi brukt mye tid på skole, så vi glemte bort alt. Dårlig planlegging osv. derfor..Hvilke av albumene Justin har laget hitill er din favoritt?
-Believe

 

Jeg har GC billetter på 17. Når råder du meg til å stille meg i kø hvis jeg vil ha best mulig plass? Altså helt foran og i midten.
-Tidlig på morningen tenker jeg. Sånn cirka 7-9 tiden. 

 

Hvis man har sitteplass, trenger man å komme tidlig?
-Nope! Da kan man komme så sent som man vil :D En stor grunn til at jeg for eksempel drar tidlig er for å møte folk, og sosialisere meg med andre beliebers. Altså bare stemningen og alt!

 

Har du meet and greet eller har du sånn møte ting?
-Jeg får vite i mars tider

 

Hva heter du på Instagram? :)
RANOAKBAR - følg meg!!!!

 

Kan du fortelle litt om deg selv?
-Jeg heter Rano, er 16 år gammel, bor i Bergen, er kurder også. Ikke noe spesielt egentlig. ELLER JO JEG ER ET MATVRAK

Sykt pen xPPP^^

 

Hva liker du å gjøre på fritiden din?
-Slappe av, være med venner, trene, brannkamper, kino

 

Hva liker du å gjøre med vennene dine?
-Filmkvelder, kinoturer, lage middag, overnatting, bare loke rundt og party

 

 

 

Likte du svarene på spørsmålsrunden?

 

Hvis det er noe mer dere lurer på, har dere sjansen til å spørre meg anonymt eller ikke på formspringen min! www.formspring.me/ranoakbar :)

 

 

-Rano

 

 

20.12.2012 / 21:04 / Spørsmål&Svar

Spørsmålsrunde

 

Hei alle sammen!

 

Siden det ikke har vært så mye å blogge om de 2 siste dagene tenkte jeg å starte en spørmålsrunde som jeg skal svare på innen søndag.

Så da er det bare å starte med å spør spør spørsmål om hva som helst. Meg(Rikke), bloggen, Justin eller hva dere enn lurer på, så skal jeg svare så godt jeg kan.

 

 

Spør!

 

-Rikke

01.11.2012 / 18:06 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunde del 2

 

Hei alle sammen!

 

Da setter jeg igang å svarer på siste del av spørsmålsrunden! Enjoy

 

1. Jeg vet jeg henger litt etter men hva står tt for?

-Hvis du tenker på på twitter, betyr det Top Trends

 

2. Hva er favoritt maten til Justin?

- Jeg har hørt litt av hvert og det har sikkert endret seg litt, men spagetti og kinamat tror jeg ihvertfall! Men ja, spagetti!

 

3. Folk sier Jelena står for Justin og Selena, er det sant?

-Ja, når folk snakker om Jelena er det Justin og Selena

 

4. Er favoritt fargen hans fortsatt lilla?

-Japp

 

5. Ser man dårlig fra sitteplass på felt L rad 14 i Telenor arena?

- Nei, Du ser bra over alt. Jeg har ikke vært der, men man skal være glad man har billett i det hele tatt

 

6. Skal du på konserten, hvilken plass??

- Ja, jeg skal den 17, sitteplass felt L (Husker ikke helt hvilken plass)

 

7. Vennen min kjøpte Believe tour biletter på Viagogo og jeg lurte på om viagogo er et trygt sted for å kjøpe biletter eller ikke?

- Ja, det er trygt

 

8. Er noen av dere medlem av bieberfever?

-Jeg (Rikke) er ikke enda, og vet ikke med de andre

 

9. Skal dere ha juelkalender i år?

-Tror vi skal prøve på det, ja

 

10. Vet dere noe om teamet skal ha med seg tourbussen(e) til Norge?

-Det vet jeg desverre ikke noe om

 

11. Er det sant at Justin har kreft?

-Det er nok et rykte. Jeg har aldri hørt noe om det

 

 12. Er det mulig at en 11 år gammel jente blir OLLG?

- ja, det er det

 

13. Kan man bli OLLG når man sitter på felt K rad 10?

- Jeg er desverre ikke synsk på hvor man kan blir OLLG, men jeg tror de velger helt tilfeldig

 

14. Når bytter dere til .no?

- Det vet vi ikke helt enda. Når ting er ordnet 

 

15. Kan du legge ut et bilde av deg selv?

-Det kan jeg selvfølgelig! Dette her er da altså meg(Rikke):
16. Drikker Justin alkohol?

- Ja, han gjør nok det. Men ikke så mye at han ikke klarer å kontrollere seg

 

17. Hvor er dere bloggere fra?

- Rano bor i Bergen, Esin bor i Sandnes, Katrine bor i Mo i Rana og jeg (Rikke) bor i Krisitansand

 

18. Har dere møtt hverandre?

- Jeg (rikke) har møtt Rano og Esin, men ikke Katrine enda. Rano har møtt alle 3. Esin har møtt meg og Rano. Katrine har bare møtt Rano.

 

19. Vet du om en link der du kan kjøpe konsert billeter til JB kommer til Norge som ikke er falsk?

- viagogo.com

 

20. Hva er hans favoritt sko merke?

-Supra

 

21. Hvem var det som spurte om å bli sammen av Justin og Selena?

-Det vet jeg ikke, tror kanskje de ikke akkuratt spurte om å bli sammen, men heller snakka om det, som ungdommer pleier å gjøre. Hvis ikke vet jeg ikke

 

22. Ser dere igjennom ALT dere legger ut?

- Jeg gjør det. Prøver å gjør det finest mulig!

 

23. Det er mange som sier at han snakket fransk da han var mindre, men på gamle videoer så snakker han amerikansk! snakket han amerikansk eller fransk da han var liten?

- Han snakket begge deler! Han gikk på en fransk skole, men snakket amerikansk til vanlig.

 

24. Kan man bli OLLG hvis man er 12 år?

-Ja, alle på konserten har en sjanse for å bli OLLG

 

25. Liker du hvis folk kjenner deg igjen og kommer bort til deg?

-Ja, syntes det er kjempe koselig! Så det er bare å komme bort om dere kjenner meg igjen!♥

 

26. Kan du legge ut mere videoer? Av intervjuer eller videoer dere syntes er fine?

- Ja, det kan jeg gjøre mere av!

 

 

Da var jeg ferdig med å svare på spørsmålene deres! Tusen takk til alle som spurte og håper dere ble fornøyde med svarene!

Det var ganske mange spørsmål som gikk igjen, så jeg svarte bare på de en gang. Prøvde ihvertfall♥

 

Noe mer dere vil vi skal legge ut på bloggen?

 

-Rikke Ingebretsen

28.10.2012 / 14:27 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunde del 1

 

Hei alle sammen! 

 

Da begynner jeg å svare på spørsmålene deres. Er ikke sikker på om det blir noe del 2 enda, det får vi se. Svarer så godt jeg kan, så håper dere blir fornøyde!

 

 

1. Joiner du byen snart? hoho... fordi jeg vil kjøpe nye sko :3 

-Ja, Mina, snart! Haha

 

2. Var Ryan Butler med Justin til Norge da han var her i mai?

- Nei, det var han ikke

 

3. Er Carly med til Norge til neste år?

- Vet ikke

 

4. Lurer på hvor tid Rano har tid til å legge ut mange deler. Elsker historien så mye! Forstår at hun ikke har tid :-D
Også har jeg ganske lyst til å møte Rano :-D Så kanskje vi kunne møtes i Bergen, e fra Bergen :D 

- Rano har veldig mye å gjøre i livet sitt bak bloggen, men hun kan jo sikkert få til et maraton snart!

Så klart kan jeg møte deg! -Hilsen Rano

 

 

5. Hvor høy er Justin nå?

- Jeg er ikke helt sikker på akkurat hvor høy han er, men han har jo blitt ganske høy i det siste. Så kanskje rundt 1.78-1.81?

 

6. Kan du fortelle litt om alle forholdene til Justin, kjærestene altså? når, og hvor lenge og hvordan det var og sånt.

- Jeg kan heller lage et eget innlegg om det senere!

 

7. Skal Selena bli med til Norge?

- Vet ikke

 

8. Hørt rykter om at Justin og Selena har slått opp og blitt sammen igjen nå nylig, vet dere noe om det?

-Det har jeg ikke hørt noe om, og det var sikkert bare rykter! Det har jo gått mange sånne rykter rundt i det siste

 

9. Har Diamnond Circle billett til believe tour, men lurer på hvor tidlig andre er villige til å stille opp for å få best mulige plasser?? (altså de som har diamond billett)

- Det vet jeg faktisk ikke. Jeg har ikke Diamond Circle selv, men skal du ha en bra plass burde du jo komme veldig tidlig! For det er jo utroligmange folk som skal inn i arenaen!

 

10. Vet dere hvilkne sanger Justin skal synge på Believe tour?

 

11. Trekker de bare OLLG fra DC? Visst ikke, hvor da?

-Tror ikke det er noe bestemt sted de trekker fra. Tror de bare velger ei helt random, fra et helt random sted

 

12. Skal Selena være med til Norge?

- Det vet jeg ikke

 

13. Er Selena gravid? Det gikk rykter om det...

-Nei, hun er nok ikke det

 

14. Skal du på konsert i Oslo eller et annet sted, hvilken plass har du?

- Ja, jeg skal på konsert i Oslo den 17. Jeg har sitteplass nesten helt bakerst, felt L. Men er super glad jeg skal i det hele tatt!

 

15. Hvor høy er Justin? Ps. elsker bloggen

-Hvis du ser litt lengre oppe, har jeg svart på det

Tusen takk! Betyr utrolig mye at dere leser den!

 

16. Kan man kjøpe Just Getting Started i Norge nå? Eller bestille den på nettet? isåfall hvor? :-D

-Ja, det går ann å kjøpe den i Norge nå. Jeg kjøpte den på Ark i Kristiansand. Det går også ann å bestille den på nettet. Da kan du for eksempel gå HER

 

17. Spiller du fortsatt i korps?

-Haha, nei.. Slutta for et år siden ca

 

18.  Hvor lenge har Justin og Selena vært sammen nå, og hvilken måned ble de sammen?? Ps: Elsker at de er sammen :)

- De datet jo litt i sjul før de innrømmet at de var kjærester. Men tror det var rundt i november ifjor (2011)

 

19. Er Selena gravid?

-Nei, hun er nok ikke det

 

20. Er Selena, noen av vennene hans med til Norge?

-Det vet jeg ikke

 

21. Er Carly med til Norge?

-Det vet jeg ikke

 

22. Hva syntes du om Jelena?

-Jeg elsker Jelena! Eller jeg foretrkke at Justin er singel da.. men skal han ha kjæreste er det Selena han skal være med! Er min mening

 

 

23. Hva kan vi skrive på Twitter for at han skal retweete?

- Det varierer veldig. Skriv noe som han kanskje ikke har retweeta i det siste. Men ellers er det helt tilfeldig hvem han retweeter. Er han inne og ser at noen har sykt lyst til å bli followet eller retweetet, gjør han det

 

24. Kan du legge ut videoen/linken av det som var på NRK 1 i dag (24. oktober)? Hvis det er noe da;) Fikk ikke sett det!:)))

-Ja, det kan jeg selvfølgelig! Du finner det ved å trykke >>HER<<

 

25. Skal Nicki Minaj være med på believe tour?

-Det vet jeg ikke

 

26. Er det sant at det kun er de som har sitteplasser på konsertene som kan blir OLLG?

-Det vet jeg ikke.. Som jeg sa litt lenger opp, tror jeg det er ganske tilfelig hvor de velger

 

27. Har du noen historieblogger å anbefale?

-Kommer ann på hva slags historier du liker.. Men JEG anbefaler selvfølgelig Rano sin histore her på bloggen og jeg elsker myjustinbieberstories.blogg.no !

 

28. Jeg lurte på hva Selena Gomez heter på instagram?

- Jeg vet ikke helt.. Hadde ho før, men finner ho ikke nå lenger.. kanskje hun har slettet den?

 

29. Hvem er egentlig Alfredo, Christian og Ryan Good?

- Alfredo er jo Justin's bestevenn, samtidig som han filmer osv.. Christian er også bestekompisen til Justin. De ble jo kjent da de gikk i kirka sammen, da de var små. Christian er jo broren til Caitlin Beatles, som har vært kjæreste med Justin før. Og Ryan Good er Justin sin ''Swagger Coach''. Han finner liksom tøy osv til Justin sine konserter og sånn.. Han er jo en god venn av Justin å da

 

 

 

Dere sendte inn så mange spørsmål, så jeg legger ut disse først, så svarer jeg på de andre etterpå! Blir kanskje litt kjedelig for dere å lese mere enn dette, så jeg deler det opp i 2.

Tusen takk for alle spørmålene deres! Kjempe gøy♥

 

Fornøyde med svarene?


-Rikke Ingebretsen

28.10.2012 / 14:18 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunden

Hadde en spørsmålsrunde for lenge siden.. Jeg Rano altså, så har svart på noen spørsmål nå!


 

Hvilke nettsider finner dere nyheter, bilder og videoer om Justin på? 
-Det er det Katrine, Rikke og Esin som vet. Utifra det jeg vet, så er det veldig mye tumblr det går i.

 

Er billettene til 16. og 17. april utsolgt?
-Ja, også inkludert den 18.april.

 

Er det barnslig å dra på Justin Bieber konsert når du er 19 år gammel?
-Langt ifra, hvorfor skulle det være barnslig? 

 

Det står på konsertbilletten at det ikke er lov å ta bilder og filme, er det sant eller er det ment mot blitz?
-Utifra det jeg vet, så er det lov med vanlig digitalkamera og mobil. Men ikke speilrefleks og proft utstyr! 


Hvor mange dager før drar du til Oslo?(hvis du skal være der før)
-Jeg tror jeg reiser på søndagen den 14. på kvelden, sånn at jeg bare kan legge meg rett å sove når jeg først er i Oslo. Så går mandagen til å møte veldig mange folk, ekstrem shopping, jakt etter Justin, intervjuer osv. Også tirsdag er det å spise en god frokost med en fin gjeng, også telenor arena resten av dagen. Det samme gjelder onsdag og torsdag!

 

Når du skal møte jb, og hvor lenge skal han bli der?
-Jeg har ikke fått noe informasjon om møtet enda.

 

Mener Justin sine venner at han har forandret seg etter at han ble sammen med Selena, hvis ja på hvilke måte?
-Husker i et intervju, så var det en som sa han hadde blitt litt mer moden. Men ellers så vet jeg ikke egentlig.

 

Skal Justin bo på samme hotell når han kommer til Oslo?
-Hvilke hotell han skal sove på, er ikke info vi kan dele videre om helt enda.

 

Hvor mange dager skal Justin være her?
-Tenker rundt 14-15. til den 19.april.

 

Har Justin sine cd-er solgt til gull?
-Ja jeg tror det.

 

Hvor lenge varer en konsert?
-Jeg har aldri vært på en Jb konsert, men tror det varer cirka 2 timer.

 

Skal Selena bli med til Oslo?
-Det er rykter om det ja, men om det er sant kan jeg ikke bekrefte.

 

Hvilke sitteplasser er brae?
-Alle sitteplassene er bra. Bare det å være på konserten er bra, så håper for all del du er fornøyd :)

 

Er sitteplass og ståplass omtrent like bra i og med at de er like dyre?
-Ja det er dem. Men tror sitteplass er litt bedre da, i og med at det er mindre stress. Anbefaler sitteplasser for de med klaustrofobi.

 

Kan man bli OLLG uansett hvordan plass man har?
-JA! Er så mange som tror det er større sjanse å bli OLLG fordi de har Golden og Diamond, men det er langt ifra sant. En som står langt langt langt bak på ståplass har like stor sjanse. Men tror det er best å stå litt på siden tenker jeg :-) Ellers har felt ingenting å si. 

 

Er ståplass - gulv - d2 en bra plass? Er det nærme scenen?
-Det er en bra plass ja! Om det er nærme scenen er helt opp til deg selv og hvor tidlig du har tenkt deg!

 

Er det bare brunetter som blir Ollg?
-Nei!

 

Hvor finner dere alle nyhetene om Justin?
-Everywhere.

 

Er det mulig å få bli en liten del av bloggen?
-Hvis du mener fastblogger, så er egentlig svaret nei siden vi ikke har behov for dette nå! :-) 

 

Hvilke religion hører du til?
-Islam.

 

Kunne du liksom giftet deg med Justin?
-Ja. Men det er ikke sånn at jeg går rundt og tror det skal skje, som tydeligvis mange bekjente tror at jeg gjør. Blir irritert av beliebers som faktisk tror det kommer til å skje..

 

Hvor høy er han?
-Er ikke helt sikker, men tror 178cm.

 

Når har han og Selena jubileum?
-Jeg vet ikke :( 

 

Jeg lurer på hva Selena Gomez heter på instagram?
-Selenagomez, men tror hun har privatbruker.

 

Er Justin og Selena fortsatt sammen?
-Det er de ja.

 

Kan du ha liveshow igjen?
-Så klart :D

 

 Når får dere nytt design?
-OM EN UKE!!

 

Hva heter dere på instagram og twitter?
Ranoakbar på instagram og twitter. De andre har jeg null peiling på, haha

 

Hvor bor dere?
-Jeg(Rano) bor i Bergen. Katrine bor på Mo i Rana. Esin bor i Sandnes og Rikke bor i Kristiansand. Altså veldig spredt, men ingen av oss er på øst.

 

Er ståplass eller sitteplass best?
-Begge er like bra. Men for en med klaustrofobi, redd for litt pressing eller har allergi mot evnt. parfyme, tenker jeg sitteplass er best.  

 

Hvor finner dere gifs av Justin?
-Weheartit og tumblr.

 

Hvilke konkurranse var du i for å vinne møtet?
-Nå skal jeg fortelle alt, som dere faktisk egentlig ikke vet!Jeg var egentlig bare med i en konkurranse hvor du kunne VIP billetter til konserten som var i mai på EF Språkreise sine sider på facebook. Så dagen før konserten til Justin var, så satt jeg og pakket sakene mine fordi jeg skulle jo reise til Oslo, og hadde et fly å rekke. Jeg fikk en telefon av en mann, og jeg trodde så klart alt var tull siden noen tidligere hadde ringt meg for å tulle, men disse hadde ringt med skjult id, det gjorde ikke EF.Men da jeg var på EF kontoret ble jeg møtt av en kjempe hyggelig fyr som fortalte meg at en av oss fem som hadde vunnet V.I.P billetter var plutselig med i en trekning av å vinne møte med Justin også. Så da spurte han mannen meg ''hvorfor fortjener DU å vinne?'', men siden jeg selv var litt stum over nyheten kjørte venninen min på om å fortelle hvor mye jeg elsket Justin og hvor mye jeg fortjente det. Etter hun var ferdig, klarte jeg også å si noe selv. Nevnte blandt annet hvor mye Justin er i hverdagen min. Han hadde et sånt lurt smil om munnen, og fortalte meg at han skulle ringe innen en time. Og siden klokken ikke var mer enn 9 på morningen, gikk vi bort på WOW butikken hvor den nye Justin Bieber kolleksjonen skulle lanseres, og fordi vi trodde Justin skulle komme. Vi sto i køen, mens jeg sto der nervepirrende med telefonen i hånden. Alle rundt meg hadde fått vite at jeg kanskje skulle møte han, og hadde telefonen klar for å filme meg. Også fikk jeg telefonen da, og fikk vite at vi skulle møtes på et litt hemmelig møteplass osv. Men før jeg møtte EF fyren, hadde jeg også intervju med TV2.

 

Sånn ca når vil du tro at folk begynner å stille seg i kø på konsertdagene?
-Det er veldig varierende. Vet om folk som skal overnatte der, og vet om noen som kommer den siste timen. Kommer helt an på hvor langt frem en person vil! Jeg kommer til å være der fra rundt kl. 10-11 tenker jeg alle dagene.

 

Skal du bli forfatter eller noe når du blir eldre?
-Nei, hehe. Men har veldig stor interesse for jobb innen journalistikk. Har funnet ut at journalist er det jeg vil bli! Jeg elsker å skrive om ting, og spre nyheter. Jeg liker å være ute og oppleve ting, så da er journalist den perfekte jobben for meg tenker jeg. Er også flink til å skrive ting under press, noe en journalist må kunne også.

 

Hvilke farge ville du tatt på ''I <3 Justin Bieber'' genseren, lilla eller grå?
-Jeg syntes grå er finest jeg. Lilla er så... Jeg vet ikke, alle har lilla føler jeg! Forsåvidt grå også da, men liker best grå!

 

Tror du en 12 åring kan bli One Less Lonely girl?
-Ja det er helt mulig!

 

Jeg lurte på om du kunne bruke Erica(L0ve) og Aurora(Auroramohn) sine bilder til historiene dine?
-Nei det kan jeg dessverre ikke.

 

Jeg vil også vite litt om deg Rano, og håper du legger merke til dette <3
-Det gjorde jeg du! Hehe :D Er ikke noe spesielt å si om meg.. Jeg er en 16 år gammel jente fra Bergen. Familien min er fra Kurdistan, så jeg er også kurdisk men er født og oppvokst i Norge. Er en jente med sterke meninger og står så og si for det jeg tror på. Er veldig lidenskapelig, og det vises jo på måten jeg elsker Justin på, og ikke minst fotball-laget Brann! Ellers er det ikke stort mye å si!

 

Hvilke reaksjon og tanker hadde du da du fikk billettene?
-Jeg husker jeg skaffet meg DC billettene mine HELT tilfeldig! Jeg gikk innpå bieberfever og PLUTSELIG var det åpent fordi det hadde skjedd noe feil. Jeg begynte seriøst å skjelve, skrike, hyle og grine da det sto ''Din kvittering er nå sendt til...''.

 

Hvilke dato skal du på konsert egentlig?
-16. GC - 17. DC og er stor fornøyd med det!

 

Hvem startet bloggen egentlig?
-Det var meg(Rano) som startet den 7.april 2011. Men uten de som blogger med meg idag hadde aldri JdbNorway eksistert lenger.

 

Hvilke vidergående skole går du på?
-Bergen Handelsgymnasium, så går jeg studiespesialisering første året.

 

Hva har du tenkt å si når du møter han?
-Hvor mye jeg elsker han, og ikke minst nevne bloggen!

 

Hvor gamle er dere som blogger?
-Jeg er 96-er, Rikke og Katrine er 97-er, og Esin er 99-er.

 

Hvilke dager har dere bloggfri?
-Vi har ikke faste dager, mer dager som kommer veldig spontant om vi har mye å gjøre.

 

Hvor mange kjærester har han hatt? Hva heter de?
-Han har hatt 4 stk, men den med Caitlin(hvis du ser bort ifra Selena) er den som har vært mest seriøs. Caitlin Beadles, Jacque, Rebecca og Shay.

 

Hvor kan du kjøpe ''I <3 Justin Bieber'' genser der det er trygt?
-På ebay.co.uk så søker du Justin Bieber hoodie. De er rimelig trygg ja.

 

Hvor lenge varer believe tour?
-Tror det er nesten 2 år. Men de andre datoene er ikke kommet ut enda.

 

Tror du/dere han kommer tilbake igjen til Norge etter april?
-Ja det tror jeg faktisk!

 

Hva er den nye adressen til Justin? 
''3001 Arrowhead Drive, Los Angeles CA 90068''  - Cirka 3 mil fra universal music studios.

 

Kommer du til å filme når du møter Justin?
-Jepp!

 

Tjener dere penger på bloggen, hvis ja hvor mye?
-Det gjør vi, men hvor mye er ikke noe som skal bli lagt ut.

 

Leser du mange Justin Bieber blogger?
-Jeg leser ingen, mehe..

 

Hvor lenge har du vært belieber?
-Siden 2009.

 

Tror du at du kommer til å glemme øyeblikket du møter Justin?
-Aldri..Er nok et minne for livet.

 

Hvordan tror du møte mellom deg og Justin kommer til å være?
-For meg veldig kleint og samtidig nervepirrende, for han sikkert veldig underholdende..

 

Har du supra sko, eller vil du ha?
-Nei jeg har ikke, syns ikke jenter kler så bra supra sko egentlig så nei er ikke noe ønske om supra sko her :)

 

Tips til sider der de selger Justin Bieber ting som ikke er så forferdelig dyrt?
-Ebay er perfekte stedet, også CDON.com.

 

Tror du at du kommer til å være på denne bloggen så lenge den eksisterer?
-Ja, jeg har ikke hjerte til å gi den ifra meg. Så den er nok min frem til den ikke eksisterer lenger.  

 

Har du egen hverdagsblogg?
-Jepp, har laget ny! ranoakbar.blogg.no.

 

Har du møtt noen i teamet til Justin?
-JA :D Har møtt Ryan Good, Dan Kanten, Scrappy, danserne hans(alle) og Scooter.

Blir det lagt mye hat på deg siden du er belieber?
-Jeg har ikke fått mye hat for å være belieber. Jeg får mer hat AV beliebers enn Justin Bieber hatere, det sier jo litt! noe jeg syns er forferdelig tragisk. Rett og slett fordi jeg ikke har gjort dere noe annet enn å blogge for meg selv og leve mitt liv.

 

Hvor mange blogger har du hatt?
-5 stk. Men kun 2 seriøse! Det er denne her, også en blogg som jeg hadde på Brann.no.

 

Hadde du trodd bloggen din skulle bli så populær?
-Aldri.. Dette er stort for meg.

 

Hadde livet ditt vært annerledes uten bloggen? Forklar hvorfor!
-Ja, noe helt sinnsykt også. Tanken på at over halvparten av bestevennene mine den dag idag er på grunn av røttene til bloggen er sykt å tenke på. Nå snakker jeg ikke om at bestevennene mine er beliebers hele gjengen, og ville bli kjent med meg på grunn av den. Men fordi prosjekter med bloggen har ført til at jeg har blitt kjent med nye mennesker, som har venner der igjen, og plutselig skaper man bånd til flere mennesker og er hvor man er den dag idag. Er helt sykt hvor mye livet mitt er forandret på grunn av en simpel blogg :)

 

Er det sånn at enkelte lesere kommer bort for å ta bilder med deg?
-Ja hender ofte det :D Er jo tross alt kjempe gøy! Må bare komme bort om dere ser meg.. Ofte er det sånn at folk ikke tørr fordi jeg er med venner, men slapp av. De er like retard i hodet som det jeg er.

 

Legger ved et bilde av meg og en kjempe søt leser som kjøpte autografen til Justin av meg. Håper du ble fornøyd med den!

 

 

 

Det var noen av svarene på en litt gammel spørsmålsrunde! Tror Rikke også skal svare på noen snart.

 

 

-Rano
 

 

 

 

 

16.10.2012 / 00:00 / Spørsmål&Svar

Spørsmålsrunde

Ser det er veldig mye dere lurer på i kommentarfeltet, har også lagt merke til veldig mange nye lesere. På tide å svare litt på fellesen, så nå kan dere stille meg(Rano) spørsmål om alt dere lurer på! Så skal jeg sjekke om jeg får svart på lørdag, og sette av noen timer til god blogging da. Og ikke minst, prøve og få til en mini maraton. Hva tenker dere? :D

 

Slenger på et bilde av meg selv, siden det var noen som lurte på hvordan jeg så ut.

 

 

-Rano

08.10.2012 / 17:56 / Spørsmål&Svar

Spørsmål fra lesere. - SVAR

Hei alle sammen! 

 

tenkte å svare på noen spørsmål som har kommet inn i kommentarfeltet de siste dagene!

 

* Hvor bor Justin nå?
Akkurat nå bor han på en turnebuss som skal reise verden rundt, altså Believe tour.

 

* Hvem er Scooter Braun, alle snakker om han? 
Scooter er mannen som fant Justin på Youtube, det er han som har hjulpet Justin med og bli verdenskjent.  

* Hvem er Jazzy og Jaxon?
Småsøskene til Justin, verdens søsteste unger! 

 

Når skal Justin til Danmark på Believe tour, blir det samme show som i Norge? 
Det blir samme opplegget på showet ja, men selvfølgelig blir det ikke akkurat samme show, forskjellige folk som er på konserten, men Justin gjør vell de samme tingene.
Konserten i Danmark er 20.april.

 

Hvorfor godtar dere venneforespøsler så sent? 
Jeg prøver så godt jeg kan og godta så fort jeg kan, men det blir fort mye folk som legger deg til og da bare glemmer man og godta. Rano godtar ikke folk lengere siden hun har over 4500 venner, Esin har også for mange venner til og godta, Rikke godtar venner så fort hun kan hun også.

 

Har bloggen Twitter?
Selve bloggen har ikke en twitter, men alle bak bloggen har hver sin twitter konto ja. @katrineaasland @ranoakbar @esinbelieber @8_rikke  

 

Hvorfor døde Avalanna?
Avalanna døde av kreft, hun ble for svak for å overvinne den selv om hun kjempet sååå lenge..  engelen vår vil aldri bli glemt.♥ 

 

 

Noe mer dere lurer på til neste gang?

//Katrine

10.09.2012 / 16:43 / Spørsmål&Svar

Spørsmålsrunde

Tenkte vi kunne ha spørsmålsrunde minst 1 gang i måneden. Hvor nye og gamle lesere får sjansen til å stille oss bloggere spørsmål om Justin og ting ellers. Så kjør på med alle slags mulige spørsmål dere lurer på. Svarene skal jeg prøve å komme med innen helgen! Hvis det blir for mange, deler jeg opp innleggene. Men mye av spørsmålene er ofte det samme, så det dere kan gjøre er og gå inn på ''Kategorier'' i sidemenyen til venstre, også trykke inn på ''Spørsmål & Svar''. Der finner dere gamle spørsmålsrunden. Spesielt angående billetter! Har laget en kategori nå som heter ''Justin til Norge''. Der vil vi legge ut innlegg som er knyttet til Justin sitt Norges besøk, billetter og praktisk informasjon.

 

Det var en som lurte på hvem Avalanna var, HER kan dere lese et innlegg vi har skrevet om Avalanna. Ellers kan dere stille oss alle slags mulige spørsmål i DETTE innlegget! Kjør på folkens.

 

387084_438651326181635_174628699_n_large

 

Hva lurer DU på?

 

 

-Rano

05.08.2012 / 20:05 / Spørsmål&Svar

Svarene på spørsmålsrunden del 2

Hm.. Ser noen har reagert litt dårlig på at jeg har billetter til begge konsertene. Men dere skal vite at billettene ikke er sponset, og at bloggen fortsatt hjelper flere med å komme seg på konsert. Så det er ikke noe spesielt egoistisk når vi gir tilbake på det syns jeg da. 

 


 

 

 


Hvordan reagerte du da du fant ut at du skulle treffe Justin? 

Hahaha, søte Sadaf måtte jo ta opp når jeg ble ringt av EF. Haha, tro meg.. Jeg hadde nok reagert verre hvis det hadde gått opp for meg.

 

 

Hvordan får dete til sånn at dere skriver det finner dere HER også kommer dere til den nettsiden?

 Her er et sånn cirka bilde..

 

 

Når du skriver historier, og det er den siste for idag, kan du skrive (siste for idag) hvis du skjønner?
-Skal prøve og bli flinkere på det :-)

 

Kan du skrive historie oftere hvis du har tid?
-Har så lite motivasjon for tiden at det er skummelt. Godt er det å kunne skrive når man føler for det skjønner dere. Er utrolig at jeg har skrevet historier i over 1 og et halvt år.

 

Kan du hjelpe meg med å få tak i Justin Bieber billetter? 
-Man kan få kjøpt billetter HER. Og nei, den siden er ikke utrygg. Dere kan lese mer om det HER
 


Hvilke side er best og kjøpe Bieber ting på?
-Liker best Ebay jeg, også Cdon og platekompaniet.

 

Når fikk du dilla på Justin Bieber?
-I 2009 baby

 

Ikke sant du er Kurder? Når du går med singlett eller shorts stirrer alle på deg? Altså i Kurdistan.
-Folk stirrer som faen der nede uansett hva jeg går i.. Derfor jeg aldri går i shorts eller singlett der nede. Men det er også grunnen til at jeg har livvakt, haha :) 

 

Hvor kan man kjøpe Girlfriend?
-På Ebay er det eneste jeg vet om.

 

 Har dere kåret vinneren av Brandos konkurransen?
-Jepp det har vi.

 

 Hva sang har du mest dilla på akkurat nå? 

Chris Rene - young homie. Har også halvparten av Believe på hjernen! Men mest ''Fall'' ''Believe'' og ''Maria''. Hvis dere vil sjekke ut spotify listen min, kan dere finne den HER. Det er den ene listen min. Har egen liste for gamle sanger, og Justin sine. 

 

Hvilke linje skal du gå på?
-Studiespesialisering!

 

Hva er det beste du vet om å spise?
-Nachos! eller pizza.. Eller en sånn kurdisk rett som jeg kaller ''dålme''.

 

Hva er det beste du vet å gjøre på?
-Chille max. Eller dra på brannkamp! Eller bare være med mine nærmeste. Og ikke minst stalke Justin!

 

Hvor mange har du pålogget på facebook akkurat nå?
-561

 

Kommer det flere konkurransen om å vinne jb billetter?
-JAAA! :DD

 

Hvordan lager dere gifsene?
-Ingen av oss lager gifsene, vi finner dem.Hvilke dag skal du på konserten og hvilke type billett type har du?
-Jeg har golden den 16 og diamond den 17.

 

Hva øyenfarge foretrekker Justin på jenter?
-Han liker mørkebrunt - brunt best.

 

Hva hårfarge liker han på jenter?
-Alle! Men han har selv sagt han liker brunetter godt.

 

 
Kan du fortelle om konkurransene som kommer?
-Kan ikke avsløre alle! Men WOW skal vi ha en konkurranse med om Jb kolleksjonen. Viagogo skal gi ut noen billetter kanskje, og vi selv har fikset annet, men kan ikke si mer om det enda.

 

Jeg fikk høre at Justin har kreft, er dette sant?
-Nei! Rykter(!!!)

 

Er det naken bildet av Justin som er overalt på tumblr sant?
-Nei, folk har bare fritids på photoshop!

 

 Får du lov til å ha JB plakater på rommet? For som jeg har hørt er du muslim.
-Religion har ingenting med at jeg skal få lov til å ha plakater på rommet mitt å gjøre.

 

Får du ofte fanbrev i posten?
-Ja får av og til! Er så koselig å lese. Mange som spørr om adressen min, men hvis dere har lyst på den må dere sende mail til rano-brann@hotmail.com. Legger ikke ut adressen offentlig på bloggen dessverre.  


Hva tror du Justin syntes om muslimske jenter for han er jo kristen sant?
-Religion skal ikke stå i veien for kjærligheten, dette er da MIN mening. Tror ikke han ser noe spesielt syn på det.

 

Er foreldrene, onklene, tantene dine osv. religiøse?
-Ja, hele familien min er muslimer.

 

Hvor i Usa bor Justin nå?
-I Los Angeles!

 

Hvis du skulle ha møtt Justin og kunne bare få sagt en setning, hva ville du sagt da?
-Haha jeg skal jo møte han, men jeg vet ikke hva jeg skal si enda.. men hvis jeg kun fikk lov å si en setning, ville det vært ''LOOK AT MY BLOG ABOUT YOU JUSTIN!!! JDBNORWAY''

 

Når kommer det konkurranser der du ikke må ha twitter, facebook osv.?
-For å si det sånn, så er kravene på at dere skal få være med i konkurranse og enten dele eller linke. Fordi dette er så pass dyrt, eller så ønsker vår samarbeidspartner dette. Hvis dere ikke har facebook/twitter på grunn av alderen, betyr det også at dere ikke er gammel nok til for eksempel billetter, ettersom dette er 13 års aldersgrense. Men så klart finnes jo det andre hovedgrunner og. Da må dere sende mail til meg. For konkurransene videre har dessverre med sånt å gjøre.

 

Er du glad i sjokoladekake? haha randomt, men så et bilde.
-Elsker det! 

 Hva synes du om Selena Gomez?
-Verdens heldigste jente som jeg lett kunne byttet liv med. Hun har alt! DET utseendet, skuespiller talent, og ikke minst.. dat boyfriend.

 

Hvem er din fineste gutte bestevenn? Og den du faktisk forteller alt til og ser på som en bror? Hørte Trond kjøpte masse fint til deg.
-
Trond Erik er seriøst noe av det beste som har hendt meg. Det gjorde han vet du!

 
 

Hvor trist synes du at mange ikke har fått billetter til konserten 2013 fra 1-100?
-100 garantert. Irriterer meg grenseløst at spesielt gutter som ikke har interesse for Justin fikk tak i billetter, og ikke en som for eksempel har fulgt han dritlenge. Har ikke ord for hvor sint jeg blir da. Men har hjelpet flere folk med å få billetter nå, og lever med god samvittighet på grunn av det. 

 

Når du skal møte Justin, kan du hilse fra alle oss beliebers og si at vi elsker han sykt?
-SÅ KLART!

 

Hvilke sang av Selena Gomez liker du best?
-kanskje ''Dilemma'' 

 

Hvem er din ynglings-artist etter Justin?
-Jeg beundrer Demi Lovato. Men egentlig så elsker jeg veldig YMCMB og. Som Drake, Lil Wayne, Chris brown osv.


One Direction VS Demi Lovato?
-Demi Lovato. Liker OD og, men helst Demi her.

 

Er det sant at Justin liker bare jenter uten sminke?
-Nei, men han har sagt at han syns naturlige jenter er pene.

 

Har du vært på tv før?
-Ja, haha. Også skal jeg være på tv rundt april tider og, whoop!

 

Hva er det beste du har gjort i hele ditt liv?
-30.mai 2012 er favoritt dagen min! Alle menneskene jeg møtte, leserne mine, Justin var i Norge, alt kaoset, intervjuene osv. Elsket det! :)

 

Har du vært der Justin bor/bodde før?
-nei :(

 

 Er bloggen mye styr?
-Dere aner ikke hvor  mye styr det ligger bak bloggen. Spesielt i juli måneden har det vært helt SYKT masse jobb å gjøre!! Svare på flere hundre mails hver eneste dag, fikse opp sponsorer, hjelpe folk med billetter, og ikke minst blogge i samme sleng når man egentlig er på ferie. Dette er så klart helt frivelig, men jeg gjør det jo fordi jeg elsker bloggen og leserne. 

 

Hva syntes du om bibses-bloggerne? Liker du de/liker du de ikke? Hvem liker du best?
-Aaah, Sandra, Rikke og Anette er herlige jenter! Vi har seriøst dødsbra kontakt sammen nå, og er ikke krangling som det faktisk var mye av før. Jeg digger de jentene bak bloggen. Hvem jeg liker best går ikke an å si, jentene er like herlig :) Skal faktisk være med Sandra denne uken som kommer, hun kommer til Bergen!

 

Finnes det Justin Bieber gardiner?
-Tror ikke det?

 

Finnes det tapet av Justin?
-Jeg aner ikke.. Søk opp på ebay du, hehe

 

Handler sangen FALL fra Believe om Selena?
-Jeg har på følelsen at den kanskje gjorde det ja!

 

 Har du funnet ut hva du skal si til Justin når du møter han?
-
Skal ihvertfall nevne JdbNorway. Også hilse fra Norske Beliebers, og gi han en t-skjorte.


Hvilke fotball lag heier du på? spiller du fotball selv?

 

Dette bildet sier vel litt. Brann er i mitt hjerte!! Har blogget hos dem før og, haha :D - Men nei spiller ikke fotball lenger, men har gjort det i 2-3 år.
 

Kommer Justin til å synge bare sanger fra Believe? eller gamle også?
-Jeg tror han skal synge gamle sanger som 'baby', 'never let you go' og Ollg. Ellers resten fra Believe ja!

 

Er det ikke dårlig gjort av deg å gå på begge konsertene?
-Jeg har dårlig samvittighet for det ja, men jeg har hjelpet over 40(!) personer med billetter som ellers ikke ville fått tak i billetter hvis det ikke hadde vært for at jeg hjalp dem. Tror dere på meg når jeg sier jeg har spandert på noen billetter også? Derfor jeg faktisk går på begge. Siden jeg faktisk ikke er en person som tar alt selv, og driter i andre. Hvis jeg først får noe, så hjelper jeg flere andre i samme sleng. Så håper dere skjønner dette nå, at det ikke er egoistisk når jeg først tenker på andre også.

 

Er det sånn at du ikke får lov å melde deg på konkurranser nå som å vinne møte med jb osv?
-Jeg kunne ha gjort det, men det sparer jeg faktisk meg for. Tror det finnes flere tusen der ute som fortjener å møte han minst én gang, enn at jeg skal vinne to møter. Så nei jeg har ikke meldt meg på noe konkurranser om å møte JB siden etter 30.mai.

 

Vet du om det går an å møte Justin etter konserten i Oslo?
-For å være helt ærlig tror jeg han blir kjørt rett hjem igjen. Spesielt etter 17, for da skal han videre om jeg ikke tar feil.

 

Har du kjærlighetssorg nå?
-Wow, tanke leser.. hehe. Ikke direkte, kanskje litt. 

 

Kan du vise oss den nye jb genseren din?

Kjøpt HER for dere som lurer!

 

 

Det var spørsmålene for denne gang. Legger ut spørsmålsrunde svarene til privatbloggen imorgen, så kan dere selv se der HER

 

 

 

-Rano

05.08.2012 / 16:44 / Spørsmål&Svar

Svarene på spørsmålsrunden del 1

Da kjører jeg på med spørsmålsrunden! Har delt den opp siden det kom litt mange spørsmål..


 

Hva syns du er best med Justin Bieber?
-Alt. Men talentet hans hvis jeg skal si en ting. Bare måten han takler alt på, og gjør ting. Så ned på jordet han faktisk er. 

 

 

Hvordan ble du fan av JB?
-Jeg så musikkvideoen hans 'One time' og ble helt forelsket i den lille gutten som sang. Tror jeg først og fremst falt for utseende, før jeg fant ut mot historien hans. 

 

Hva tror du Justin syns om 11/12 åringer?
-Akkurat det er jo vanskelig å si. Men jeg tror han ser på alle beliebers som en. Ikke helt aldersforskjell tror jeg. Hvor får dere alle de nyeste nyhetsoppdateringene fra?
-Leter rundt omkring på tumblr og amerikanske kjendis nettsider. 

 

Hva er det fineste jentenavnet du vet om?
-Er så mange! Julie og Nicole er vel de fineste jeg syntes.  

 

 

Liker du at bloggfansen snakker til deg på facebook? Ikke spørr om ting, men mer sånn ''Hei, skjer?'' osv..
-Ja så klart! Men ofte er jeg opptatt, og da er det litt vanskelig og måtte svare hele tiden. Men jeg setter veldig stor pris på at leserne snakker til meg, og jeg behandler dem mer som venner. Nå har jeg sluttet og godta på facebook, men dere kan legge meg til på Rano JdbNorway HER. Skal prøve og bli flink til og være på den facebooken, så jeg kan snakke med leserne.

 


Hvor får du inspirasjon til historiene dine fra?
-Filmer og bøker! Av og til av mitt eget liv, og drømmene mine.

 

 

Gir du ting fra folk til Justin siden du skal møte han?
-Beklager. Er sååå mange som har spurt, og når jeg sier nei blir dem sur. Folk må skjønne at jeg bare har noen få sekunder/minutter med han, og de bruker jeg så klart til min egen fordel for og snakke med han, og gi han ting fra meg også. Men har lovet noen få, og de må jeg stå for nå. Håper folk ikke spørr og sier ''men det tar jo bare noen få sekunder og gi'', for det er verdifulle sekunder jeg skal bruke.

 

Kan du ha liveshow? Når?
-Kan prøve og få til et neste søndag hvis noen er interessert? Eller en dag denne uken?

 

 

Hva er din favoritt-sang av Justin?
-Fall er favoritten akkurat nå. Men det er hele tiden skifting mellom ''Fall, Maria, Common Denominator, Believe & boyfriend i blues versjon'' 

 

 

Si en ting du misliker med Justin?
-Sivilstatusen hans. 

 


Når ble du fan og hvordan?
- I 2009 faktisk! Så One Time videoene hans. 

 


Siden du skal møte han, kan du hilse fra meg og si jeg er kjempe stor fan?
-Jeg skal hilse fra alle norske beliebers! 

 

Hva synes du om livvakten til Justin?
-Moshe virker veldig seriøs på jobben sin kjempe bra, og jeg digger han. Bra at han er streng, det er jo det som er jobben hans.

 

Hvor blir det av Kenny?
-Han er roadmanager! :)

 

 Hvorfor er du så jævlig pen?
-Awii, tusentakk! øhm.. syns ikke det selv i det hele tatt..  
Hva syns du om alaylm videoen?
-Hvis det gikk an å bli gravid av hotness, så tror jeg nok jeg hadde blitt det.


Hvilke av musikkvideoene til Justin er din favoritt?
-Akkurat nå er det definitivt As long as you love me.

 

Tror du Selena ble sjalu/sur når hun så alaylm videoen?
-Det ble hun nok sikkert, men hun burde ikke.. Den jenta er så heldig og få gjort det med Justin uansett :(

 

Hva vil du bli når du blir stor?
-Skal prøve meg som journalist!

 

Har du noe søsken?
-En lillesøster og en halvstorebror.

 

Hva syns familien om at du blogger så mye på en jb blogg`
-Mamma liker det, hun syns det er bra at jeg driver en storblogg, også blir hun gjerne glad når sponsorpakker kommer, for da tar hun det fra meg, haha.. Pappa derimot kunne ikke brydd seg mindre, men hjelper no til med å betale til en konkurranse eller to. Men ingen av dem er spesielt glad i Justin..

 

Fester du?
-Ikke spesielt mye.

 

Har du prøvd alkohol, snus og røyk?
-Har prøvd første nevnte, men ikke de to andre. Men jeg drikker ikke.

 

Har du en kjæreste?
-Nei.

 

Kan du linke til din favoritt youtube video av Justin?

 

 

Favoritt funny moment video av Justin?

 

 

 

Tror du Jb har fått ny tatto? Og hva syns du om den?
-Jeg vet faktisk ikke! Han kan gjøre som hanvil :D

 

Kan du vise dine 5 fav. bilder av Justin?

Orker ikke legge ut 5, men dette er en av de!

 

Blir du noen gang irritert over leserne? Siden de maser sånn på face osv.?
-Nja.. Er enkelte som ikke skjønner at jeg er opptatt selv om jeg sier det, og fortsetter å snakke. Men ellers så nei!

 

 

Er det noen av dere som har fått meet and greet? Og hvis noen av dere har fåt det, fikk dere/du det på billettservice 12.juli?
-Jeg fikk møte med Justin, men det vant jeg hos EF.  

 

Hvilke plasser har dere/du?
-Jeg har Golden tl 16 og Diamond til 17. Det samme har Katrine. Esin har golden til 16. 

 

Hva sa Ryan Good til deg når du møtte han?
-Oh, jeg var så starstrucked at det ikke var mulig.. Jeg husker faktisk ikke! Husker han sa ord som ''I love you'' ''what have you done today sweety?'' ''Yes love'' Han var så hyggelig!

  

 

Har denne bloggen blitt hacket før?
-Ja det har den! Den ble faktisk slettet.. Tror aldri jeg har grenet så masse før, haha. Nei uff.

 

Har du blitt hacket før?
-Bortsett fra JdbNorway så nei ikke når jeg tenker over det.

 

Hva er det mest creepy som har skjedd deg?
-Har blitt fridd til av en pedo. BLÆRK

 

Hva syns du om at Selena Gomez er på Gilfriend parfymen?
-Var det henne?? - Isåfall så koselig. 

 

Har Justin lagt merke til deg på twitter eller facebook før?
-Han har på youtube, vi snakket i 2008 tror jeg da han la ut With You cover. Men det var sånn normal samtale jeg har med en venn.

 

Hva syns du om Justin's tatoveringer?
-Dritfet. Han tatoverer ting som betyr noe for han, og det er det som er viktgist. Så lenge han ikke går amok som Lil Wayne, så har jeg ingenting imot det :) 

 

Hvor høy er Justin? Alltid lurt på det.
-Jeg tror han er sånn 179-180cm nå.

Tumblr_m84z9sfqnh1qec5vxo1_500_large

Hva menes med å retweete`
-Er litt vanskelig å forklare. Men hvis en person skriver en tweet på twitter, og du retweeter den, så vil alle followerne dine også kunne se akkurat det personen har tweetet! Haha, jeg er så dritt dårlig på å forklare sånt.. 

 


Tror du Jelena kommer til å gjøre det slutt?
-En dag ja, men ikke i nærmeste framtid faktisk.

 

Tror du Justin sitter på youtube og ser på sangtalenter?
-Det tror jeg nok han gjør når han sitter på pcen.

 

Hva tror du Justin syns om Norge?
-Håper og tror han elsker Norge! Tror han fikk litt sjokk da han kom, siden jeg tror ikke han visste hvor mange fans han hadde her.

 

Hvor gammel er du?
-Jeg er 16!

 

Trygge sider å kjøpe jbting fra?
-Cdon.com og platekompaniet. En del på Ebay også!

 

Hvordan har du det?
-Søtt at du spørr, hehe. Men akkurat nå er ikke humøret mitt på det beste dessverre. 

 

 

Er du gretten når du har mensen?
-Haha, nei faktisk ikke. Kanskje av og til. 

 

Bor du i Bergen?
-Jepp. Fyllingsdalen baby <3

 

Hva gjør du om helgene?
-Enten brannkamp, kinotur, restaurant, chille eller shoppe.

 

 
Hvorfor skal du møte Justin?
-Fordi jeg vant en konkurranse da han var her 30.mai, men så fikk jeg ikke muligheten til og møte han da. Så nå får jeg en ny mulighet når han kommer til Oslo i april!

 

Når og hvor?
-Får vite dette snart. Informerer dere søtinger om det da!

 

 Velger han Selena eller beliebers?
-Det er ikke noe jeg kan svare på. Men tror og håper han velger beliebers. 

 

Kan du ha noe på bloggen at alle som har twitter kan twitre *NorwayLovesYouJustin'' som vi kan trende?
-Muligens. Syns alt sånn er så stress, haha.

 

Kan du fortelle litt om søskene til Justin?
-Jazmyn heter lillesøsteren, og Jaxon heter lillebroren! Jazmyn ble født 30.mai 2008, mens Jaxon ble født 20.november 2010. Tror jeg?

 

 
Hvor høy er du?
-Jeg vet ikke(!!) Før var jeg tydeligvis 167cm, nå har jeg krympet til 165. 

Syns du at scenene av Justin og hun jenta i alaylm videoen var overdrevent?
-Nei, er bare en musikkvideo. Men det skjønner jo ikke sånn veldig mange beliebers.

 

Er Justin jomfru?
-Haha, ååå fikk masse spørsmål om dette. Men dere skal vite at DET vet jeg ikke. Skal spørre når jeg er med han ;););) - jk. 

 

Hvordan får du så fin swag stil? Kan du vise meg 4 av dine favorittoutfit som er litt swaggie?
-Haha tusentakk! Swag stil er vel mer caps, skjorter, store genser and so on. Sette sammen stil er ikke sååå vanskelig. Bare søk opp på weheart it og vær kreativ! Her har du noen av mine ihvertfall: 
Haha lite kleint å vise outfit bilder på jb blogg. Men dere kan se litt av ''min stil'' på bloggen min www.ran0.blogg.no eller på instagrammen min 'RanoAkbar'.

 

Når ble bloggen opprettet?
-7.april 2011! Noe som vil si at bloggen blir snart 1 år og 4 måneder om 2 dager, wihuuu!

 

 

Haha, det var de spørsmålene! Del 2 kommer vel senere i kveld kanskje? Håper folk fikk litt svar på noe av det de lurte på. Si gjerne hva jeg kan forbedre, haha!

 

 

-Rano

 

 

 

02.08.2012 / 15:44 / Spørsmål&Svar

Spørsmålsrunde

Spørr om ALT dere vil! Har en spørsmålsrunde på privatbloggen min som dere finner HER også, kommer til og svare på begge spørsmålsrundene i løpet av uken. Historieblogging kommer i kveld, så stay tuned :-)

 

Vi har fått masse spørsmål om å ha spørsmålsrunde. Vet at Esin hadde en hun aldri svarte på.. Men nå kjører jeg på med en. 

 

-Rano

12.06.2012 / 19:46 / Spørsmål&Svar

Ukens spørsmål - svar

Da kommer svarene på denne ukens spørsmål! :-) Spørsmål som dere lurer på, kan dere stille i dette innlegget blant annet.

 

 

Hva var det egentlig Justin var for i Norge?
-
Reklamering/promotering for believe tour. Derfor han bare hadde en kjapp konsert! For en smakebit av hvordan believe kommer til å være. Også skulle han møte beliebers og pressen, men det ble avlyst som dere fikk med dere.

 


Hva er dette belieber-tour-greiene?
-Hvis du mener Believe tour så er det turnéen hans som begynner til høsten.

 

 

Hva menes med hele 'North America Tour' eller noe?
-Det er alle konsertene som ble solgt ut innen en time i Nord-Amerika! Altså USA retteresagt.

 

 

Er det til høsten eller i neste år Justin kommer tilbake?
-Jeg tror han kommer neste år. Men vi vet aldri :)

 

 

Hva koster billettene til konserten han skal ha her i Norge? Cirka pris.
-Sånne kjendis konserten i Norge ligger jo på en pris fra 5-600kr også oppover. Kommer veldig an på hvor man står/sitter. Meet and greet går ikke an å kjøpe her i Norge som jeg har fått med meg, ihvertfall ikke på de konsertene med de store artistene som har vært. Går bare an med Golden Circle, og det er det som er nærmest scenen! Og der ligger prisen på 1000kr og oppover. 

 

 

Hvor/Når møtte du Ryan Good?
-Jeg møtte han da jeg ventet på å møte Justin i presserommet. Inni comfort hotellet! Jeg ventet i all spenning på å bli ropt opp, men det ble jo avlyst. Så ser meg og en annen jente Ryan Good borte ved en heis som står og snakker med Moshe og en annen fyr, så da gikk vi bort og tok bilde! Senere så vi Scrappy også :D

 


Hvem er egentlig Moshe?
-Moshe er 'The White Kenny', aka Justin Bieber sin nye livvakt! Kenny er nå Road Manager.

 

 

Har du kjæreste eller har du hatt?
-Ingen av delene, men skal ikke nekte på at jeg har vært på g. 

 

 

http://www.formspring.me/Wowjustinbieber er denne ekte? Tror du den er det?
-Nei, Justin hadde en formspring men den slettet han. Den der er ikke ekte! Hadde den vært ekte, hadde det vært et blå ''verified'' merke på som de andre kjendisene har! Sånn at alle vet det til neste gang :-D 

 

 

Når er Jaxon født?
-Han ble født 20.november 2009!

 

 

Når ble Jazmyn født?
-Hun ble født 30.mai 2008.

 

 

Hva betyr egentlig LEGGO?
-Det betyr 'Let's go' bare i litt mer slengord så klart!

 


Går det an å få tak i backstage billetter til konserten når han kommer tilbake? Isåfall hvordan og hvor dyrt?
-Jeg har hørt at det ikke går an. Men hvis det er det, så anet jeg virkelig ikke, beklager. 

 


Kan du nevne alle i crewet til Justin og hva de gjør? F.eks Scooter Braun - Manager.
-DET kan ta lang tid dessverre! Men jeg kan prøve å lage eget innlegg hvis det er ønskelig :)

 

 

Hva menes det med floorseats? Er det de første setene på en konsert eller?
-Jeg vet ikke :( 

 

 

Hvor lenge har du vært belieber?
-Jeg har vært det siden slutten av 2009. Jeg begynner bare å le når enkelte sier de har vært belieber i 5-6 år.. For da visste ikke over halvparten av belieberne at han eksisterte engang. Men det går fint an å si man har fulgt han i 5-6 år.

 


Hva var førsteinntrykket ditt av Justin?
-En veldig søt gutt som var flink til å synge. Jeg oppdaget han rundt 2008, og da så jeg With You videoen, men tenkte ikke stort mer på det! Men da jeg la skikkelig merke til One Time musikkvideoen, ble jeg forelsket i Justin.

 

 

Kan dere sende en link til der man kan se csi episodene Justin er med i?
-Jeg aner ikke hvilke episoder det er. Men det skal da gå an å søke dem opp på youtube tror jeg? :D 

 

 

Du er døds-flink til  å skrive historie! Hva er din favoritt-historie(utenom dine da)?
-Vel, hun som skrev historiene da slettet bloggen sin, også er det en annen som har brukt navnet da. Men det var gamle SwagLikeJustin sine historier! Fikk veldig mye inspirasjon fra historiene hennes der før, og det morsomme var jo at hun leste mine også! Også liker jeg veldig godt Linda sine historier fra beliebersdream, har ikke lest de andre enda da, fordi jeg leser ikke mye historier. Noe som er dumt..

 

 

Alle danserne til Justin?
-Han har fått nye.. Som jeg ikke har funnet ut hva heter! For nå har han fått inn 3 dritkule jenter(som jeg snakket med!!!) 

 

 

Jeg elsker Justin Bieber så høyt at jeg skriker hver dag for han. Og så tårene triller ned kinnet mitt og ingenting hjelper.. Kan dere hjelpe meg? Hva skal jeg gjøre?
-Vi kan si at det beklageligvis for din del ikke finnes en kur for dette. Du har Bieberfever :))

 

 
Hvordan var Ryan når du møtte han?
-Veldig åpen og morsom! Og han sa alltid ''Of course sweetheart'' eller ''I love you'' 

 

 

Ble du egentlig trekt til å møte Justin eller spurte du?
-Er såååå mange her som tror jeg ble sponset alt, men jeg ble ikke det. For da hadde jo Esin og Katrine også få møtt han! Jeg ble trekket helt ærlig fra konkurransen til EF språkreise. Men så gikk jeg på kontoret til EF og fikk vite at en av oss 6 som hadde vunnet konkurransen kom til å vinne et møte med Justin, og da fortalte jeg han hvor mye Justin betydde for meg. Han svarte med et smil og sa han skulle ringe innen en time hvis jeg vant, noe han gjorde også. Og etter alt EF og Universal har gjort for meg nå, syntes jeg dem fortjener all credits. Spesielt EF som faktisk aldri ga opp på at jeg skulle få møte han, de er nok det beste selskapet dere finner sammen med Universal når det kommer til kundeservice. Aldri møtt hyggeligere folk før! Både hun ene fra Universal og Zeid fra EF var veldig åpen og tok meg godt imot, noe jeg likte kjempe bra! Og de jobber fortsatt for at vi som ikke vant - skal få en trøstepremie. 

 

 

Hvorfor fikk du den største overraskelsen av alle som hadde vunnet møte med Justin men som ikke fikk møte han likevel? :-) Har du kontakt med dem eller noe sånt?
-
Jeg vet ikke hvorfor det var meg. Jeg fikk bare vite dagen etter at EF skulle hjelpe meg med å få noe igjen for at jeg ikke fikk møte han, og siden da har de gått i kontakt med Universal. Og tydeligvis får jeg vite denne uken hva denne store overraskelsen er, og jeg gleder meg kjempe masse til å få vite det. Ja jeg har god kontakt med Ef, men ikke sponse lignende.

  

Hva syntes dere om svarene? :-D Disse skulle egentlig komt på mandag, men jeg er så svimete! Alle ukens spørsmål blir lagt inn i kategorien 'Spørsmål&Svar' hvor dere kan finne tidligere spørsmålsrunder også!

 

 

-Rano

04.06.2012 / 18:27 / Spørsmål&Svar

Ukens spørsmål

Vi fikk en veldig smart idé av en leser, om å ha ukens spørsmål! Der dere stiller spørsmål ut i fra uken, og vi svarer i eget innlegg. Litt som en spørsmålsrunde hver uke. Så nå kan dere stille det dere lurer på som har skjedd i løpet av uken eller mer, så svarer jeg (Rano) senere på det! :-)

Noe du lurer på?

 

-Rano

11.05.2012 / 18:18 / Spørsmål&Svar

Svarene på spørsmålsrunden del 2

Er det sant at Justin skal til Norge og ha konsert?
-Ja! Han kommer 30.mai.

 

Hvortid syns du Justin var skjønnest? Når han var rundt 16 eller nå?
-Skjønnest må vel være da han var 16, finest må være nå.

 

Hadde Justin en annen kjæreste før Selena?
-Ja, han har vært sammen med blant annet Caitlin Beadles.

 

Hvortid begynte Justin og Selena og forstå de var interessert i hverandre?
-Det er nok bare de som vet, dessverre.

 

Hvilken er den ekte profilen til Justin på instagram?
- JustinBieber

 

Liker du Justin?
-Nei xD --  jo selvfølgelig, haha.

 

Så du vet når han kommer?
-Jepp. Og ja jeg visste på forhånd og, men kunne ikke røpe!

 

Vet du hvor også?
-Oslo.

 

Hva betyr KidRauhl?
-Jeg vet faktisk ikke om det har en betydning.

429449_3068524625547_1036511632_32565231_138357598_n_large

 

Har du noen gang vært i Trondheim?
-Nei sjø

 

Hva syns du om Rosenborg?
-For å være helt ærlig hater jeg dem :((( sorry, men jeg er brannsupporter!

 

Sommer VS vinter?
-Sommer, og det er eg 100% sikker på!

 

Når kommer boka til Pattie ut?
-September eller så var det juni? ;S

 

Når kommer boka til Justin ut?
-September 

 

 

Er bloggen et slit, eller fortsatt en hobby?
-Hadde jeg følt at man kunne blogget når man vil, så hadde det vært en hobby. Når man føler man må blogge fordi man vil unngå mest mulig dritt kommentarer, blir bloggen et veldig slit fordi enkelte skjønner jo ikke at dette egentlig er en hobby.

 

Er du fornøyd med historiene dine?
-Er så klart enkelte jeg er mer fornøyd med enn andre! Så på en måte ja :)

 

Hvem av ''kollegaene'' dine har du best kontakt med?
-Det må være Katrine. Tror faktisk vi snakker med hverandre sånn hele tiden, blir jo aldri lei av det, haha.

 

Når ble du Brannfan?
- I 6.klasse, hehe :D
Kan du få Erik Mjelde til å skrive en autograf til meg?
-Det kan jeg! Ta kontakt på face, skaffer deg lett en autograf :-) Har faktisk vært bloggkollega med han før, whoop!

 

 

Hvem er Jasmine Villegas?
-En sanger, også hun som var med i musikkvideoen til baby. Og Justin har datet henne.

 

Har hun og Justin vært sammen? Hvor lenge var de sammen?
-Nei, de datet bare. Vet ikke hvor lenge, tror det var i to måneder.

 

Er du muslim?
-Ja.

 

Hva syns du om bloggen beliebersdream?
-En av de beste historiene der vet jeg, fordi jeg har lest noen av dem før.

 

Hvor lenge har du tenkt å holde på med bloggen?
-Så lenge det er en hobby og jeg har tid til det!

 

Hva hadde du gjort hvis Justin kom inn i klasserommet og sa ''lykke til'' til deg rett før skriftlig eksamen?
-Tror jeg hadde besvimt på stedet faktisk.

 

 

Syns du Justins ansikt eller hår er penest?
-Ansiktet hans.

 

Liker du han med mørke brunt eller nøttebrunt hår?
-Nøttebrunt.

 

Liker du øynene hans eller munnen?
-Øynene!

Tumblr_m3tkrd1nfb1ruyybao1_500_large

 

Hvis du kunne velge når du ble født, hva hadde du valgt da? 95, 96, 97 osv.
-Liker meg veldig godt som 96-er, men hvis ikke det hadde vært mulig kanskje 97 eller 95. Har mange venner fra begge årstall, så det er helt likt for meg.

 

Bare lurte på om du kunne ha liveshow med Khang igjen?
-JAA, det må vi få til! Khang sin blogg er forresten Khangdp.com, anbefaler å se videoene hans, så forbanna morsomt.

 

Her er en av videoene hans.

 

Når kommer han til Norge?
30.mai

 

Hva syns du om Selena?
-Supersøt og flink skuespiller, men ikke så flink sanger for å være helt ærlig.

 

Spiller du fotball?
-Jeg spilte noen år, men sluttet pga kneskade.

 

Hva syns du om meg?-Yara.
-Skjønneste jenten!

 

Har du bra selvtillit?
-Det har jeg faktisk. Men jeg har sletet med det :-)

 

Har Justin en Eldre bror?
-Nei

 

Hvis du noen gang får kontakt med JB, kan du si han skal dra til Eidsvoll da?
-Det kan jeg helt sikkert hvis jeg kommer på det der og da.

 

Redigerte de stemmen på boyfriend veldig?
-Jeg aner faktisk ikke, men de redigerte jo det gjorde de.

 

Har Justin vært i Norge før?
-Neeejj

 

Er Justin den du elsker MEST i livet ditt?
-Han er jo en veldig stor del av det, men familie og venner kommer først!

 

Hei, skjer?
-Svarer på mætaa spørsmål

 

Ser/såg du florø-brann kampen?
-Nei det var borte kamp, hadde ikke mulighet til å komme.

 

Hva liker du best med Justin?
-Er egentlig ikke noe spesielt, liker alt.

 

Skal du møte opp på flyplassen når Justin kommer til Norge?
-Ja, så alle som kommer på Gardemoen må komme og hilse, jeg biter ikke ;) eller jo kanskje..

 

Liker du Justin Bieber, eller mer Justin Justin liksom?
-Godt spørsmål, liker bare Justin som Justin. Men også litt bieber!

 

Hvor mange har Justin vært sammen med?
-3.

 

Tror du Justin kunne datet folk som er 1987-88 eller 2000-2001?
-Ikke for å skuffe folk som er på det årstallet, men jeg tror ikke det ;S Kanskje hvis han ble eldre, for da er det gjerne litt mer ''normalt''?


Liker du one Direction?
-Jess, men er ikke noe directioner egentlig.

 

Hva er dumt med Selena og hva er bra?
-Det som er dumt er sivilstatusen hennes med JB, mye er bra med Selena.

 

Hva heter bestevenninen din på ekte?
-Har flere, men min aller beste venn som er som søster for meg er Helene.

 

Er du Selenator?
-Nej

 

Hva syns du om Boyfriend?
-IF I WAS YOUR BOYFRIEEEND.. Love it.

 

Hvilke sang liker du best av Selena?
-Hit the lights kanskje?

 

Er du den ''populære'' i klassen?
-Vi har ikke status i klassen? Jeg er venner med alle, og snakker og kødder meg med alle.

 

 Er du på gang med noen?
-Nei, men jeg var 

 

Haha jeg ler like mye av den! Hahahahahaa :D

 

Håper dere likte svarene..

 

 

-Rano

 

09.05.2012 / 22:01 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunden - del 1

Hvilke bieberblogger leser du?
-Ingen dessverre. Føler jeg ikke har ''tid'' til å lese noe historier på blogger, fordi de oppdaterer så sinnsykt kjapt og jeg glemmer helt bort bloggen etter første gang. Må begynne å lese litt for å få inspirasjon til ny historie snart! Sliter veldig for tiden, haha.

 

Leser du noe historieblogger?
-
Nei! Men jeg skal begynne å gjøre snart. Så hvis du har en historieblogg å anbefale, så skriv i kommentarfeltet!

 

Vil du være venn eller kjæreste med Justin, hvis han spurte?
-Haha, sånn som det er nå, så tenker jeg kjæreste!

 

Støtter du Jelena?
-Det gjør jeg vet du :-)

 

Hvor mange er du?
-16 år ;) 

 

Har du kjæreste?
-Ikke akkurat, hehe.

 

Har du søsken?
-En lillesøster, Rena!

 

Hvor er du fra?
-Foreldrene mine er fra Kurdistan, og jeg er fra Norge. Jeg oppfører meg så og si nesten helt norsk.

 

Er det sant at du har ditt eget hus? kan du vise bilde?

Har ikke bedre bilde.. Skal ta et finere når jeg er i Kurdistan neste gang :-) Deler med min søster og sånt.

 

Vet du når datoen om når justin kommer til Norge kommer ut?
-Hm.. dessverre. Er opp til Universal Studios når de røper der, hvis de røper.

 

Kan du legge svarene i mappen ''spørsmål og svar'' her på bloggen?
-Sure, just did!

 

Hva er det flaueste som har skjedd deg?
-Hvor skal jeg begynne.. Blant annet engang da jeg ble sjekket opp av en førti år gammel mann. Eller da jeg klarte å dra ned badebuksen til en ukjent gutt på badeland under vann fordi jeg skulle ta hevn på venninen min, men viste seg altså å ikke være henne.. Fml.

 

Favorittfaget ditt?
-Akkurat nå er det IKKE naturfag. Jeg digger spansk jeg. Har 6 i spansk, og jeg forstår faget veldig bra liksom.
Hvor mange brann-ting har du?
-Litt vanskelig å svare på egentlig, husker ikke alt jeg har. Har et svært flagg hengende på rommet, brannskjerf, flere autografer og bilder, en plakat fra Erik Huseklepp, Hjemme og borte drakten, caps, ''E du dom ellar'' brann t-skjorte, og flere cappa t-skjorter som da er kjøpt i brannbutikken :D

 

Hvem liker du best av Demi og Selena?
-Demi! Hun er liksom det kvinnelige kjendisidolet mitt uansett, elsker måten hun har taklet ting på i fortiden, og bare alle talentene hennes. Hun er det man kaller et godt forbilde når det gjelder musikk, skuespill, og rett og slett det personlige.

 

Når du møtte Esin for første gang, var det kleint? Og til slutt, hvor lenge var dere sammen?
-Haha, vel vi begynte med å smile som noen idioter da vi kom mot hverandre og omfavnet hverandre. Vi hadde så klart snakket med hverandre kjempe lenge en god stund før det, og det å møte Esin i virkeligheten var veldig rart, men samtidig så koselig. Kanskje vi var litt stille i begynnelsen, men det tror jeg skyltes at vi begge var nervøse. Men etter det gikk det kjempe fint, og vi lo hele tiden omtrent. Spesielt under liveshowet, haha gode minner.

 

Er moren og faren til Justin sammen igjen?
-Nei, dem er kun venner.

 

Når kommer believetour billettene ut?
-Dette er et spørsmål jeg får hver eneste dag. Det er ingen som vet enda! Men når vi vet det, skal det bli lagt ut på bloggen, så ikke vær redd for det!

 

Om Justin skal ha konsert i Oslo eller Bergen, blir det backstage pass da?
-Er opp til billetteservice, eller konsertarenaene selv hva de velger å gjøre. Er ikke alle konserter det går an å kjøpe pass på.

 

Har du GSM? Isåfall hva heter du?
-Nei, men min søster har! Nå reklamerer jeg for deg Rena, be happy.. Hun heter xRoze. <-- med punktum som hun sier.

 

Er du sånn ordentlig forelska i Justin?
-Ja, hehe. Føler det er rart å si, men jeg har jo faktisk følelser for den gutten.

 

Hva er den største tabben du har gjort?
-Det er så mye faktisk.  Men den aller største var at jeg fortalte videre til en fyr som likte meg at det var en annen som likte meg, og til slutt endte opp med masse truing and that kind of bullshit. Haha, aldri mer igjen sier jeg bare.

 

Blir det sannsynlig konsert i Oslo?
-Du kan aldri være hundre prosent sikker. Når han kommer til Norge nå i mai, skal han ikke ha konsert da.

 

Heter det bieber fever eller bieber feber?
-Bieber fever på engelsk, og bieber feber på norsk!

 

Hvor lenge har du vært belieber?
-2009/2010.

 

Hvilke dato kommer JB?
-Kan ikke røpe, dessverre.. 

 

Blir det backstagepass?
-Som jeg skrev lenger oppe, null anelse. Kommer an på.

 

Kan du skrive historie litt oftere?
-Ja skal skjerpe meg der når skolearbeidet er over.

 

Favoritt kjennetegn med Justin?
-Det er alt egentlig.

 

Er du team jariana? Syns du Ariana Grande og Justin ville blitt et søtt par?
-Jeg er team Jano jeg. Men syns Ariana og Justin kunne vært et søtt par ja :-)

 

Er du sånn ''Ikke sex før ekteskapet'' eller har du ingen spesiell mening om dette?
-Min mening er å ha sex med personen man elsker. Ikke gå rundt på hver fest og ta seg en ny for hver gang dessverre. Meningen med det er jo at det skal være spesielt! Men full respekt til ikke sex før ekteskapet, betyr at man bryr seg veldig og at det er spesielt, noe jeg liker veldig godt. For det er meningen det skal være spesielt :-) Men har ingenting imot hvordan folk presterer dette, helt opp til dem selv :D

 

Följer Justin deg på twitter?
-Nej :(

 

Ska du forsöka treffe honom om han kommer till Norge?
-Selvfølgelig! Skal gjøre alt jeg kan! Bortsett fra hvis jeg blir trukket opp til det faget i eksamen og alt kræsjer, da er jeg screwed!

 

 

Nå skal jeg øve mer til prøven. For å stille flere spørsmål til spm. runden, trykk HER

 

 

-Rano. 

 

 

06.05.2012 / 16:35 / Spørsmål&Svar

svar på spørsmålsrunden - del 3

1. Hva syns du om dem nye du har blitt kjent med?
Svar: jeg har blitt kjent med utrolig mange nye herlige personer, og synes alle er veldig søte.

2.Har du blitt knyttet til noen nye beliebers som du aldri vil miste? Nevn noen av dem.
Svar: Jeg er veldig tilknyttet med mange Beliebers. Men om du snakker om noen jeg ble kjent med ikke såå LEEENGE siden må det være Josefin og Camilla :- )

3.Hvilke bieberblogger leser du?
Svar: www.jbdream.blogg.no < verdens beste historie - www.jbmystory.blogg.no - www.beliebersimagine.blogg.no

4.Møter du eller skal du møte noen nye beliebers?
Svar: Jeg har veldig mange møter fremover med Beliebers, og det er noe jeg gleder meg veldig til.

5.Er der sant at du egenklig er 98'er men sier du er 99'er på grunn av at du går i 7'ende?
Svar: nei, jeg er 99'er.

6.Hva skal til for at du skal like en biberhistorie?
Svar: oppdatere mye og være realistisk.

7.Skal du møte Rano en gang til?
Svar: håper på det :- )

8. Hvorfor/hvordan startet du og blogge på JDBNorway?
Svar: alt startet med at jeg sa i fra til Rano at jeg kunne blogge når hun ikke kunne blogge selv, og da ente det opp med at Rano spurte om jeg ville være med for alltid :- )

9. Har du tenkt til og blogge her så lenge bloggen er opptatert og har lesere?
Svar: Jeg har tenkt til å blogge her så lenge jeg kan og har mulighet, hvor mange lesere vi har har ingenting å si.

10. Favoritt farge?
Svar: begie og lilla

11. Favoritt artist uten om Justin
Svar: Jeg er en veldig spesiel når det kommer til musikk smak, jeg hører på all slags type musikk men har egntlig ikke så mange favoritt artister. Men det må bli Dappy :- )

12.Hva vil du bli når du blir stor?
Svar: Jeg har veldig lyst til å bli hjerne kirurg, men da må jeg ha 5,4 i snitt..

13. Har du tenkt til og lage en ny blogg om deg selv eller justin med en venn i tilleg til jdbnorway?
Svar: Nei, jeg har allerede en blogg til som heter emtwins,og det holder.

14. Hvordan er det egenklig og være "kjendis?"
Svar: hahaha. Ville ikke kallt meg selv en kjendis akkurat, kanskje en toppblogger? Det er ganske stress men samtidig utrolig hyggelig. Du får liksom veldig mye støtte, søte folk som kommer og spørr om autograf og bilde, ganske herlig egentlig.

15. Om en av dine bestevenner eller en du har fått god kontakt med over internett hadde blitt kjent, hvordan hadde du taklet det at henne var kjendis og hva hadde du gjort og hvordan hadde du reagert om folk ville snakke med deg, og få deg til at hun skulle møte de som snakket til deg?
Svar: Jeg forsto ikke spørsmålet helt..

16. Håper du at noen av vennindene dine skal bli artist?
Svar: haha, altså, jeg er fornøyd så lenge mine venner oppfyller drømmene sine :)

17. Noen venner eller folk via internett som du kjenner som du syns har fin sangsteme? Nevn noen av dem
Svar: Sirill Heimdal og Camilla Henrichs

18. Skal du svare på video eller skrive det skriftelig?
Svar: skriftelig

19. Hva syns du om "fansen" din? og er det ikke slitsomt noen ganger
Svar: Synes at de som støtter meg er utrolig herlige. Men til tider er det litt slitsomt, jeg rekker desverre ikke å svare på mailene til ALLE sammen, og chat meldingene til alle og derfor føle rnoen av dere at jeg ignorer dere også videre.. men sannheten er at jeg ikke har tid til å svare alle og det er ikke alltid jeg ser hva alle skriver en gang..

20. Hvorfor liker du ikke Oslo ?
Svar: i dont know.. ahaha- En av sang videoene til Sirill heimdal :- )

//Esin
06.05.2012 / 14:46 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunden - del 2

1.Har du instagram??
Svar: nei

2.Hvor mye prosent er du fan av Justin?
Svar: 150% :- )

3.Har Justin sett denne bloggen?
svar: som jeg nevnte på del 1, det er ikke lett å vite i og med at jeg har flere venner som har møtt Justin og gitt han brev fra meg hvor jeg har nevnt bloggen :- )

4.Bor du i Bergen?
Svar: nei, er født i voss som er en time fra Bergen, men bor i Stavanger.

5.Vil du bli venn eller kjæresten til Justin?
Svar: i og med at jeg har kjæreste må det bli venn


6.Skal dere ha en ny konkurranse snart?
Svar: det er jeg ikke sikker på, men det kommer sikkert en om ikke så altfor lenge :- )

7.Hva slags Mobil har du?
Svar: Siden jeg kaller mobilen min Pinkly har jeg glemt hva merke det er, og siden mobilen ligger under senga orker jeg ikke å bøye meg ned.

8.Syntes du at du selv er bortskjemt?
Svar: Alle i norge er bortskjemte når du tenker deg om til hvordan alle andre i andre fattige land har det. Vi blir sure og sutrete fordi vi kanskje ikke får absolutt alt vi vil ha, mens andre sitter faktisk å gråter fordi at de trenger mat for å overleve. Men så klart er det ikke alle i landet som er bortskjemte, men det er noen som sier at jeg er bortskjemt mens andre ikke, selv mener jeg personlig at jeg ikke er VELDIG bortskjemt, men kanskje litt? :- )

9.Ser Du På One Tree Hill? Eller har du sett på det?
Svar: følger ikke med på det selv, men ser på det av og til når jeg er med venner hjem siden alle følger med på det.. haha

10.Hvilke blogger leser du fast?
Svar: www.sophieelise.blogg.no - www.jbdream.blogg.no - verdens beste historie som er på del 17 - www.jbmystory.blogg.no - www.beliebersimagine.blogg.no - www.mnel.blogg.no

11.Hva må til for at du skal synes en blogg er bra?
Svar: Innlegg med litt humor i, fint design, mye bilder og mye oppdateringer :- )

12.Hva synes du om tcmn?
Svar: jeg er en jente som ikke liker å ha personlige meninger om personer jeg selv aldri har møtt eller ikke kjenner, men hun virker veldig søt og snill :- )

13.Tcmn eller Sophieelise?
Svar: Det må nok bli Sophieelise :) elsker henne

Ville du dratt til:

14.Japan eller Kina?
Svar: Japan :)

15.NY eller LA?
Svar:  LA

16.California eller Texas?
Svar: California

17.Alaska eller Hawaii?
Svar: Hawaii

18. Russland eller Nederland?
Svar: russland


19.Australia eller New Zealand?
Svar: Australia

20.Spania eller Italia?
Svar: Spania


21.England eller Frankrike?
svar: England

22.Atlanta eller Canada?
Svar: veldig vanskelig å svare på. Har veldig lyst å reise til Canda og dra og se hvor Justin bødde før, og hvor han spillte på gata osv.. Men samtidig vil jeg fra til Atlanta fordi da er sjangsen større om å få møte han.. i dont know.Ikke glem å ta en titt innom her: http://jdbnorway.blogg.no/1336243339_salg.html#comment 

Del 3 kommer om ikke så lenge :- )

//Esin

06.05.2012 / 12:38 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunden - del 1

1. Hva synes du om Solveig?
Svar: haha, jeg synes rett og slett at du er en herlig jente solveig, vet at jeg alltid kan snakke med deg og ikke minst.. du er den morsomte jeg vet om! ( ta en titt innom bloggen hennes: www.sfarestveit.blogg.no )

2. Synes du Justin Bieber og Ariana Grande kan bli ett søtt par?
Svar: jeg personlig liker Ariana Grande veldig godt, og synes rett og slett at hun er utorlig pen, så det er ingen tvil om at hun og Justin ville vært et nydeligt par.

3.Er du team Jariana eller Jelena?
Svar: siden jeg aldri har likt Selena noe særlig og er fan av Ariana så hadde jeg ikke hatt noe mot at det hadde blitt " Jariana". Men altså, så lenge Justin er lykkelig og det er Selena han trives sammen med, synes jeg det blir for dumt å si at man liker et annet par bedre enn "ekte" paret liksom :- )

4.Hvem var Isabella? Og hva skjedde med henne?
Svar: Isabella Sopie var en veldig god vennine av meg som jeg mistet 18.februar pga. hjernesvuls, altså kreft i hjernen.

5.Har Justin sett bloggen?
Svar: jeg kjenner flerne personer som har møtt Justin face2face, som har gitt brev fra meg til han hvor jeg har nevnt bloggen også videre, så det er rett og slett ikke lett å si. Men håper på det.

6.Hvor kommer du fra?
Svar: det er et spørsmål jeg går ganske ofte egentlig. Jeg har en mor som er født og oppvokst i norge, men har tyrkiske foreldre, så har jeg en tyrkisk far. Men vi er tyrkiske kurdere og kaller oss kurdere i og med at plassen vi kommer fra er et "kuridsk" sted :- ) Komplisert.haha

7.hvilke Justin Bieber ting har du?
Svar: jeg har cd'ene hans, så har jeg boka, filmen, genser, tskjorte, samlekort, figurstrikker, armbånd og venter på putetrekk, og 2 flasker av parfymen hans.

8.Galeste du har gjort ?
Svar: haha, det er litt av et godt spørsmål. Jeg er en ganske stor livsnyter, så jeg gjør litt av hvert egentlig. Bedre å angre på noe du har gjort enn noe du ikke har gjort, ikke sant?

9.Galeste du har gjort for Justin?
Svar: Jeg har egentlig ikke noe veldig "galt" for han, men har gjort mye for han. Diskuterer mot haters hverdag, døgner hvergang det kommer ny sang/musikk video, eller når han er på awards. Har ordnet til 3 parader i sandnes, og mye mer :- )

10.Hvor ofte er du sammen med kjæresten din?
Svar: ganske ofte

11.Har dere klina ? Hvor ofte kysser dere sånn ca?
Svar: Trykk HER så finner du svaret på begge spørsmålene (:

12.Favoritt mat?
Svar: blomkål suppe

13.Favoritt sang av JB?
Svar: det er et veldig vanskelig spørsmål. Liker alle sangene på forskjellige måter :- )


14.Hva syntes du om Miley Cyrus ?
Svar: Jeg synes ikke at Miley er det beste forbildet egentlig, men jeg synes hun har et veldig bra talent som både sanger og skuespiller, finner helt klart noen av sangene hennes på min favoritt sangliste :- )Deler alle spørsmålene opp i del 1 og 2 osv.. :- ) Du har NÅ mulighet til å kjøpe Bieber tingene oppforbi på bildet HER: http://jdbnorway.blogg.no/1336243339_salg.html#comment

Hva synes dere om svarene? Del to kommer ganske snart :)

//Esin11.03.2012 / 21:10 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunden .. del 2

 

Har du noen uvaner?
-Jepp. Jeg fikler ALLTID med håret mitt når jeg kjeder meg. Plutselig sitter jeg i klasserommet og lager pariserfletter på meg selv eller tvinner håret.

Ville du helst dratt med deg, jb og hele crewet til en øy, eller kun deg og jb i en storby?
-Meg og Jb i en storby på et hotell. If you know what I mean.. hahaha


Får du mye hat på skolen?

-Nei heldigvis ikke. Skolen vår er så og si et bra miljø for de fleste.


Kan du legge ut navnene på alle sangene til Justin?
-Uff det blir mange. Er bare til å søke på google så får du de fleste opp!

 

Får du betalt for bloggen, hvis ja hvor mye?
-Ja det får vi. Men mine inntekter er dessverre secret! ;O

Hvor får du alle ideene dine fra? Tror du at du kan få tid til en liten mini maraton snart?
-Ideene er vel bare noe jeg får fram i hodet? Tenker ut rare ting hele tiden. Ja kanskje det!

Når begynner du på historien 'The Switch'?
-I morgen eller på tirsdag tror jeg!

Hvorfor har Justin plaster på noen av fingrene?
-Jeg stusser på det spørsmålet.. Enten fordi michael jackson gjorde det ofte, eller fordi han spiller gitar og da er det lett for å få sår.

Hva slags parfyme bruker Justin?
-Har hørt D&G og Lacoste. Sikkert noen fler også!

Hva slags boxer merke bruker Justin?
-Blant annet D&G!

418955_243357442413037_150255808389868_517434_500573913_n_large

Hva er den verste fargen han vet om?
-Har hørt han ikke liker oransje så veldig godt

Kan du nevne alle tingene han ikke liker som du vet om?
-Blir mye.. Øhm.. Han liker ikke haters? Bare det jeg kommer på for øyeblikket ;S

Hva har du i snitt?
-4.7 baby

Hvilke linje skal du gå neste år?
-Studiespesialisering..

Hva betyr leserne for deg?

 4060777064_b74017a978_z_large

De betyr verden for meg!

Drikker du på fest?
-Nei jeg har aldri drikket alkohol før, bortsett fra smakt en gang.. Går fint an å ha det gøy på fester uten alkohol :D Men så klart, alle vennene mine drikker, så har ingenting i mot det.

Hva betyr Justin for deg?
-Som leserne mine. Verden!

Er du en crazy belieber? Som gråter gjennom halve never say never?
-Ja det er jeg! Kan si jeg gråt veldig første gang jeg så filmen, men ikke så mye nå i ettertid da. Men når jeg ser han på TV live, så kommer tårene automatisk. Og jeg føler jeg ser han i virkeligheten liksom. Crazy maddafakkaa

Svare på videoblogg?
-I dag er jeg for sløv til det, sorry!

Var det bare tull når du og Daniel W var sammen på face?
-Jaaaa, vi er just friends

Liker du en gutt nå utenom Justin?
-Nei :(

Hvis du liker en gutt veldig godt og ikke kan holde det inni deg, hva gjør du da?
-Skriver en status om det på facebook.. Neida haha! Men det er det man har bestevenniner og kompiser til. Tell them! Eller jeg vanligvis flørter litt med han.

Hva ville du ha gjort hvis du og Justin var alene i et hus?
- fin seng.............. if you know what I mean ;)

Hva gjorde dere for å få mange lesere?
-Blogge som fæn!

Er den en eller flere ting du ikke liker med Justin?
-At han ikke er gift med meg :( neida, men joda.. Nei ikke egentlig?

''Stjeler'' du noen gang innlegg fra Bibses?
-Heter låne, og ja det gjør vi fra hverandre.

Hva liker du best med Justin, bare 1 ting?
-Personligheten hannes over hvor mye han bryr seg om andre og ikke bare seg selv. Vet om SÅ mange kjendiser som er så diva.

Normal_visit_children_hospital_dc_28229_large

 

Har du vært på konsert med han før? og har du ekte autograf?
-Nope. Jeg ga vekk min ekte autograf til en leser som vant konkurransen i luke nr. 24 på kalenderen!

Hvis Justin kommer til Norge, kommer du til å betale ekstra masse penger da? Som backstage til 20.000?
-Hadde jeg hatt 20 000kroner, så selvfølgelig. Men mer hadde jeg faktisk UTROLIG NOK ikke gått for. Hadde heller bare nøtet konserten da og brukt pengene til noe mer fornuftig. 20 000 er jo tross alt sykt masse penger!

Ikke sant Emilie Jonsener sykt kul?
-Hei Emilie, nei du er aldeles ikke kul! Langt ifra
 (Emilie som skriver her, skal bare informere dere om at jeg er jævlig kul og sånn.. Rano som bare ikke skjønner det. Ho har blitt altofor blendet av min kulhet skjønner dere ;)

 

Er hun til å stole på?
-Helt klart! Hun vet noe lunde om my boy problems, haha. Tror faktisk du bare vet 1/7 del om dem Emilie.. Haha

Er hun veldig blond/kinderegg?
-Ja, akkurat som meg! 

Tumblr_lzb4zijrww1qhfyymo1_500_large

Nam <3

 Kan du legge opp til 5 bilder du liker best av Justin?

Justin ♥ - justin-bieber photo

DETTE ER MITT FAVORITT BILDE AV HAN!

justin bieber!!!!!!!! - justin-bieber photo

Og dette :-) Orker ikke finne fram 5, men de to oppe er begge mine favoritter! :D


Hvilke andre historier leser du?
-Jeg leser ingen lenger :(

 

Skal Justin skrive enda en bok selv?
-Jepp! Og moren hannes kommer snart med en bok hun også.

 
Hva synes du om fotball?
-Beste sporten! 

Hva synes du om Cody Simpson?
-Er ikke noe fan, men liker han.

Hva synes du om Alli Simpson?
-Hvem er det?.. ehehe

Er du liverpool supporter som meg?
-Brann og Liverpool i mitt hjaaarte!

 

Litt rart spm men liker du bieber conda?
- Hvem gjør ikke det? 


Bruker Justin briller med styrke i, eller bare for pynt?
-Han bruker dem bare på pynt!


Er folk frekke med deg på skolen? Himler de med øynene og sånt? Kan du plis fortelle hva de liksom gjør, og blir du lei deg? Eller er du personen som ikke bryr deg?
- Veldig godt spørsmål. Nei folk er ikke direkte frekk med meg på skolen, men noen kan jo komme med en del blikk. Dere skjønner hva slags blikk jeg mener? Egentlig er skolen vårt et godt miljø. Jeg mener at ingen burde bry seg, selv om det ofte er veldig vanskelig og det kan gå inn på deg. Problemet er at hvis du ikke har gjort noe dumt, så har ingen personer en grunn til å se stygt på deg eller rakke ned på deg. Da kan du bare vise dem langefingen♥ Funker fett!

 

Hva syntes du om One Direction?
-Kjekke gutter og fin musikk! Jeg er bare ikke en directioner.


Har Justin noen gang retweetet deg, tweetet eller followet deg?
-Nei! Men i 2009 sendte han meg melding på youtube**. Litt før han ble kjent egentlig.

Hva syntes Justin om One Direction guttene?
-Han liker dem veldig godt.

Hvor mye koster en jb-billett, kroner?
-Det er det ingen som vet. Men vanlig konsert billetter ligger vel på en pris mellom 500-800. I Danmark og Sverige blir sikkert bilettene litt billigere, men Norge er jo alltid så forbanna dyrt. Kanskje over også.

166917_199734673455793_100002577844048_363150_2035202748_n_large

Hvor mye tjener Justin av en konsert?
-Er vanskelig å si egentlig.. Ingen vet bortsett fra manager.

Syns du det er plagsomt når folk maser på facebook om når Justin kommer til Norge?
-Nei. Men vi er alle nysjerrig?

Hvem liker du best i 1D?
-Harry Styles

Hvem er din bestevenn av Esin, Felicia eller Katrine?
-Jeg tror Felicia er den som vet mest egentlig? Og kanskje Katrine? Esin har jeg dessverre nok mistet litt kontakt med.

Hvor gammel var du da du fikk mensen?
-Haha randomt spørsmål må jeg si..  6.klasse

 Hvorfor startet du opp JdbNorway?
-Jeg likte å lese historier, og jeg mente selv jeg hadde god nok fantasi til å lage min egen blogg. Så da gjorde jeg det! Hvis dere liksom ser på arkivet tilbake hadde jeg ingen nyheter om JB, kun historie. Etterhvert fikk jeg Esin og Felicia, og da ble det nyheter.

Hva ga deg inspirasjon til å begynne og skrive historier?
-Jeg leste andre bieber historier selv! 

Hvordan er det å blogge på en så kjent blogg? Hvordan føler du det?

430791_3050950883998_1570045005_32595621_1878043539_n_large

Haha neida. Jo jeg elsker å blogge på kjent blogg egentlig. Man får mer tilbakemeldinger :D

Hvis Justin hadde ringt til deg, hva ville du sagt da?
- Tror jeg hadde slitet litt mer med å holde meg oppe og puste..

Godtar du venneforespørsler på face?
-Jepp, bare til å adde meg!

Er du venner med Sandra og Silav fra bibses?
-Jess

 
Hvor kommer du fra?
-Født i bergen by, foreldre fra kurdistan!

Er du muslim?
-Ja

 

Vel, det var den spørsmålsrunden! om dere evnt. ikke fikk tid til å stille meg spørsmål, kan dere gjøre det på formspringen min som dere finner HER. 

 

 

-Rano

11.03.2012 / 15:58 / Spørsmål&Svar

Svarene på spørsmålsrunden - del 1

Kom inn mange rare spørsmål, har prøvd å svare så godt jeg kan, haha.

 

Hvordan har bloggen forandret livet ditt?
-Mye rart egentlig. Den har hatt både positiv og negativ virkninger på meg, spesielt i hverdagen. Enkelte har brukt meg på grunn av den. Men det positive er at jeg har hatt bloggprosjekter med andre bloggere, og blitt kjent med flere folk som nå er en av mine nærmeste liksom! Hatt morsomme opplevelser. Leserne er så klart de beste Hvordan er bloggmiljøet bak bloggen?
-Av den delen jeg ser det fra så er det veldig bra. Har ganske god kontakt med alle egentlig! Esin, Felicia, Katrine og Emilie er liksom folk jeg snakker med hverdag. Og hvis vi har diskusjoner, er vi veldig flink til å fikse det opp igjen. 


Kan du si at Esin, Felicia og Katrine er en av dine bestevenner?
-Ja på en måte kan jeg jo det? Selv om jeg ikke har møtt Felicia og Katrine enda, er det to jenter jeg stoler hundre prosent på liksom. Så ja jeg kan nok si det. 
 

Hva heter privatbloggen din igjen?
- http://www.ran0.blogg.no ;-) besøk den dere!  


Er du og Daniel Wolf sammen? Sto på facebook
-Nei, vi er bare gode venner. Haha, vi gjorde det bare på tull.


Går mye rykter om at du holder på med en, true?
-Nei det gjør jeg ikke :)


Vært dritings noen gang?
-Nope. Til deres informasjon, så drikker jeg ikke, whoop whoop


Hva liker du best med Justin?
-Alt! At han gir så mye til veldedigheter. Bryr seg om mennesker rundt han. Talentet hannes, og ikke minst utseende! 

418406_307979109258112_165193556870002_830479_1883012175_n_large 
Hva handler din neste historie om?
-''The switch'', alt dere får vite hitill er at du bytter liv med en person. Blir liksom ikke en helt vanlig historie som de andre historiene mine som jeg har skrevet før. Håper den blir bra, og at jeg får skrevet den bra nok som jeg har den i hodet! Ikke alltid like lett.


Hvem liker du?
-Ingen for øyeblikket tror jeg. Eller jo, Justin vil alltid være min forelskelse! 


Hvor mange har du vært sammen med?
-Har aldri hatt noe seriøse forhold, flørt det teller jo ikke? haha Har ikke noe hastverk egentlig.


Når kommer første del av den nye historien din?
-Jeg tenker kaaaanskje i morgen! Kommer an på om jeg blir ferdig med den jeg har nå.  

Hva er Justin sin favorittmat? Og hva er favorittfargen hans? Noen sier det er lilla og noen sier det er blå! Også ville jeg bare si at du er sykt pen
-Spaghetti blognese er favorriten! Men han liker også taco og McDonalds. Favorittfargen er lilla! Men han elsker blått også! Hihi tusentakk 


Hvordan er forholdet ditt til Esin, Felicia, Katrine og gjestebloggeren Emilie?
-Esin er hun jeg alltid kødder med, men også en av de jeg forteller alt til. Det samme med Felicia, når vi kjeder oss på skolen sender vi alltid meldinger til hverandre, eller så forteller jeg henne noe hvis jeg har et gutteproblem. Katrine er liksom den utrolige positive, som gir meg så sykt mye motivasjon! Hun er og en av de jeg stoler veldig på. Emilie er akkurat som de andre, forteller henne mye der og. Alle er like herlige! 


Hva har skjedd med Emilie siden hun ikke hjelper til mer?
-Hun gjesteblogger kun når ingen av oss har tid til bloggen en spesiell dag. Men hender hun ikke kan de dagene vi ikke kan blogge heller, noe som ofte er nedsig!

 

Hvorfor blogger ikke Felicia?
-Av private grunner, kan ikke dele alt dessverre.


Når kommer Esin tilbake?
-Neste uke!

Tjener du penger på bloggen? Hvis ja, deler du med de andre på bloggen?
-Ja jeg tjener penger på bloggen, men tar alt selv(!!) Neida, haha. Vi bruker alle pengene til bloggen, ingenting går til oss selv egentlig.

Tumblr_m0lmugc8cp1qf1kxjo1_400_large

Så mye tjener jeg :D

Får du mye sponsor pakker?
-Nja en del. Alltids koselig det :)

Er du sammen med han Daniel?
-Nei, han er trenings buddy.

Hva syns foreldrene dine om bloggen?
-Pappa er helt OKAI med det ettersom han hater Justin(wtf liksom?) og mamma elsker den!

Ser de på bloggen?
-Nei mamma er for lat til den slags, og pappa er aldri på pc.

Stoler du på de andre du blogger med?
-Jepp, 100%! feel special folkens

Favoritt TV-program?
-Ser aldri på tv. Men kanskje senkveld eller plane jane?

Hva drømte du i natt? 
-At jeg fant en halvdød hund og adopterte den.. Rar drøm

Har du møtt JB?
-NEI :(

Hva er den største drømmen i ditt liv?
-Å kysse Justin også gifte meg med han 

Hva er din ynglingsfarge?
-Blå og grå!

Hvor gammel er du?
-Jeg fyller 16 år om 21 dager! IKKE GLEM! hoho

Har du kjæreste?
-Living young and wild and free

Har du brukt røyk eller snus før?
-Nei, jeg har vært flink.

Liker du fargen lilla eller blå?
-Liker blå best, men lilla er fint det også!

Liker du svømming?
-Joda, feel like a fish in the ocean


 Ehehehe, flink på paint

Når har du bursdag?
-1.april.. jeg er jo en aprils narr da

 Hvor får du all inspirasjon til historien din fra?
-Hjernen min er bare full av fantasi.. Ellers filmer og daglige livet mitt.

Har du dyr?
-Nope! Men har hatt 24 kyllinger, 2 hunder, 4 undulater, 2 randome fugler and so on.. Haha

Hvilke historie liker du best av de du har skrevet selv?
-Hvis du ser bort fra mange skrivefeil og noen av skrivemåtene, liker jeg best fantasien jeg brukte på Three words describes it all.

Hvordan klarer du å være så pen?
-Vær deg selv. Husk at en orginal er mye mer verdt enn en kopi!

Har du lyst til å ta en pause fra bloggen?
-Ja det har jeg

Føler du deg presset til å blogge siden dere har så mange lesere?
-Helt sykt og. Får jeg en negativ kommentar om at jeg blogger lite, har jeg lyst til å slå til meg selv, dessverre.

 
Favorittmat?
 Cheese-fat-omfg-pizza-favim.com-187670_large

 Favoritt sko?

1134166-12-1311677094172_large

Randomt bilde på weheartit. men jeg elsker gladatior sko! De er så fine!


Har du søsken?
-Ja, et monster av en lillesøster kalt Rena.

Kan du se sotrabroen fra huset ditt?
-Nei, jeg bor nok litt unna der tror jeg.

Vil du helst være sanglærer eller designer til Jb? Hvorfor?
-Sanglærer! For da er sikkert jeg og flink til å synge.

Hvordan ble du fan av jb?
Da jeg så denne:

Hvor lang tid bruker du på bloggen hver dag?
-Kommer an på hvor mye tid jeg har. Alt fra 1 time til 3-4.

 Er du nynorsk eller bokmål?
-Bærgeeenseeeerrr!

 
Hva er din favorittsang akkurat nå?

 

Ja, det var del 1. Del 2 kommer sikkert senere eller i morgen :D Haha. Avslutter spm innlegget om sånn.. 2 timer!

 

-Rano

11.03.2012 / 14:46 / Spørsmål&Svar

Spørsmålsrunde med Rano

Lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde nå! Så da kjører vi på med en spørsmålsrunde. Dere kan stille meg alle slags mulige spørsmål om Justin, mine historier, bloggingen, privatliv and so on. Så kjør på <3

 

 

Svarer på spørsmålene i kveld!

 

-Rano

16.01.2012 / 20:17 / Spørsmål&Svar

Spørsmålsrunde - svarene del 2

Halla beliebers! (:

Har du en annen blogg enn denne?

www.Biebertime.blogg.no - blogger historie! :)

Hvilken blogger leser du?

Se på svarene fra del 1!

Hva gjør du på fritiden?

Spiller fotball og er mye ute med venner!

Leser du Bibses.blogg.no?

2-3 ganger i måneden!

-Har du en blogg utenom denne?

www.biebertime.blogg.no

Hva er det beste med å blogge?

Alt den positive tilbakemeldingen!

Har du lyst å bare ta en pause fra blogging?

Det hadde vært deilig ja, men bloggen har blitt så seriøst at jeg ikke kan gjøre det :- )

Hva synes du om at Justin og Selena er sammen?

Støtter Justin i hans valg! :)

Har du kjeledyr?

npp!

Hva var du utkledd som på Haloween/ nyttårsaften?

husker ikke, haha

Hva liker du best med julen?

å gi gaver!

Hvilken årstid liker du best og hvorfor?

sommer, fordi jeg elsker varme, og tørr bakke, haha hørres rart ut, men ja!

Hvilket land liker du best å være i?

Østerike

Kan du noen språk utenom norsk og engelsk?

Tyrkisk og Kurdisk :)

 Hvor lang tid bruker du på blogging hver dag?

Det varrierer, noen dager opp til 3 timer, det spørst hvor mye nytt det er :- )

Er du misunnelig på Selena, eller er du glad for at de er sammen?

Begge deler! :)

Hvilken musikkvideo liker du best av Justin sine?

Mistletoe, ollg, pray og next 2 you!

Når vil du ha barn?

når jeg er 20-25, haha

Hvor mange kjærester har du hatt?

uhm, husker ikke. Men sist jeg var sammen med noen var i sommeren 2010, ellers har jeg rett og slett holdt meg unna gutter, har ikke tid til det :)

Hvilke blogger leser du?

se på svarene fra del 1!

Har du søsken?Har en lillebror, som heter eren!

Hvorfor kommer det ikke mere deler på bieberstoryes.blogg.no?

Jeg blogger ikke der lengre, og Caroline er veldig opptatt!

Skal du/har du møtt Felicia?

Har desverre bare møtt Rano, men håper på å møte Felicia, ja! :)

tjene du penger får å blogga?

Det varrierer :- ) men det er ikke så mye

Er du muslim ?

Jupp :D

tror du mye på det ?

uh, litt. ahah

 Er forledrene dine strenge på forskjellige ting ? vis ja, kan du si hva de pleier liksom å være strenge på ? :)

Jeg har faktisk utrolig snille foreldrer, og det er ikke noe dem er spesiellt strenge på utenom at jeg må gjøre leksene og være flink på skolen liksom! Er veldig takknemlig for at jeg har de foreldrene jeg har!

Hvor mange søsken har du ?

en bror! :)

 får du lov til å ha kjæreste ? :) lissom siden du er muslim ? :)

Pleier ikke å si det egentlig, men tror ikke mamma hadde sagt så mye!

Hvorfor blogger ikke caroline på bieberstoryes lengre?

Hun blogger, bare ikke så ofte

har du møtt rano og felicia på ekte?

Har møtt Rano ja, men ikke Felicia

hvorfor er ikke du fornøyd med ditt egent utseende?

Jeg vet ikke,

går du på barneskolen?

jupp

 Hvor høy er Justin Bieber ?

Han er 1.76 ca, syykt høy. haha

Når ble du Belieber fan?

15.juni 2010

Hvis Justin kommer til norge, skal du på konserten hans da?

Jeg tror nok det ja

HVor lenge har du skrevet historier?

I noen måneder, historien blogger jeg på www.biebertime.blogg.no :)


håper dere likte svarene!

 

//Esin

16.01.2012 / 15:41 / Spørsmål&Svar

Spørsmåls runde - svarene. DEL 1

Halla Beliebers! (:

hvorfor startet du å blogge ?

Fordi jeg tenkte det kunne være veldig spennende og blogge sammen med Rano!

hva fikk deg til å like justin ?

Måten han er på, altså, han er så herlig mot fansen + såklart sang stemmen!

hvor lenge har du likt justin ?

Siden 15.juni 2010 :- )

når og hvem laget bloggen ?

Rano startet den 7.april og jeg begynte å blogge 5.mai

hva gjør du på fritiden ?

Jeg spiller utrolig mye fotball, og er veldig mye ute med venner!

hva synes du om utseende ditt fra 1-10 ?

2

hva anbefaler du for en blogg (hva må den ha for at du skal lese den) ?

Fint design, lite skrivefeil og mye bilder! Men om det er snakk om en Bieber blogg, fint design, ryddige innlegg og ikke slik: Idag er Justin sammen med Selena <3 <3 :DDDD xD.

favoritt blogger ?

www.Dreamstory.blogg.no - verdens beste historie, så www.biebstory.blogg.no og www.storiesaboutjb.blogg.no og www.storyofbieber.blogg.no - det e rmine favoritt blogger om Justin, leser ingen med nyheter siden jeg allerede blogger alle nyheter og bruker tumblr selv :- ) utenom bieber blogg må det være www.l0ve.blogg.no :')

Hva fikk deg til å bli belieber?

Les lengre oppe :- )

5 beste tingene ved Justin?

 Stemmen, personligheten, stemmen, hvor mye han bryr seg om fansen + at han er veldig omtenksom

Favoritt program på tv?

Norske talenter, hehe. Ellers so you think you can dance :)

Hva synes du om historien på beliebersdream?

Liker den veldig godt :- )

Hva liker du best ved deg selv?

uhm, Det jeg liker best med meg selv er hvordan jeg takler blogg livet og alle haterne, jeg ser ikke negativt på noen ting. Jeg lever rett og slett livet mitt og har det virkelig perfekt både med familien og venner :- )

hvilke jb blogger leser du?

Biebstory, Storiesaboutjb, Dreamstory, StoryofBieber, Biebertime, Belieberslife, Biebersimagine, Beliebersimagine, jbmystory, jbdream, bieberswagger! - woow, mange?

hvor høy er du?

Jeg er faktisk usikker, helsesøster sier 1.58, legen sier 1.64 og på skolen er det 1.62, forvirrende, eller hva?

hva liker du mest med justin?

ALT

hva syntes du om meg?

Fantastisk jente

hvor mange jb blogger leser du?

- en del

facebook vs twitter?

FaCeBoOk

Er du ofte på kvadrat?

Tja, 3-4 ganger i måneden? haha

Hva var det beste du fikk til jul ( nyttårsaften )?

uhm, vet ikke, fikk så utrolig mye fint!

Fikk hun som fikk møte JB gitt brevet du skrev (hvis det var deg)??

eh, tror du blander person, haha!

Beste sommerferien?

Tyrkia - Kapadokya - Antalya i 2007 sammen med mamma, pappa, eren, derya( søskenbarn, 20 år ), muhammed( søskenbarn 16 år), onkel, tante og enda en onkel!

Hvor mange år er du egentlig? Fordi noen plasser har det stått peneste 99´er og noen andre plasser peneste 98`er.

hahaha, jeg er en liten 99'er!

Har du Someday ?

Nopp, eller jeg venter 4 flasker someday i posten :)

Liker du Bieberconda ?

Beste jeg vet om! Den er såå deilig, damn!

Hva skjedde med deg og Caroline? Hvorfor blogger du ikke på den historie bloggen lenger?

Vi hadde en liten krangel osv.. men nå blogger jeg historie på www.BIEBERTIME.blogg.no

Hvilke historieblogger leser du?

Les lengre oppe :)

 hvor høy er pattie?

ca 1.58

hva synes du om selena?

Hun er pen, men synes ikke hun er særlig flink til å synge. Men dette er min mening, så ja

synes du justin har forandret seg på noen måter etter att han ble sammen med selena?

Egentlig ikke, han bare vokser opp!

hvorfor blogger aldri Felicia?

Hun er ganske opptatt osv.. :)

hva liker du best med justin?

Les lengre oppe!

hva hadde du gjort hvis justin followet deg på twitter?

Tror jeg hadde begynt å gråte, eller hva snakker jeg om? jeg hadde besvimt, haha!

Vill du leve av blogging?

Nopp, bloggen er min hobby, og noe jeg liker å gjøre. Jeg har planer om å bli fotball spiller eller hjerne kirurg når jeg blir eldre

Tror du at du kommer til å møte/se justin bieber noen gang i virkligheten?

Japp, det gjør jeg :)

Kan du legge ut en link på en bra historie om justin bieber som ikke er deres (har lest alle deres skjønner du)

Du kan lese historien jeg skriver på www.Biebertime.blogg.no eller noen av de andre historien jeg har nevnt oppe :)

Bor du også i Bergen?

Nopp, jeg bor i Sandnes, ikke langt i fra Bergen egentlig

Hvor bor du?

Bogafjell, som er i Sandnes

Hvor gammel e du?

12

Hvor kommer du fra?

Tyrkisk Kurder

Hvilke JB blogger leser du?

Se lengre oppe :)

Har du somday?

Venter 4 flasker :- )


Fikk mye mer spørsmåler enn jeg trodde, så det kommer del 2 også :- )

 

 

//Esin

 

 

16.01.2012 / 13:51 / Spørsmål&Svar

Spørsmålsrunde - Esin

Halla Beliebers! (:

Da tenkte jeg at jeg kan en spørsmålsrunde, siden utrolig mange har spurt etter det på facebook osv!

 - noe du lurer på? :)

//Esin

12.01.2012 / 17:14 / Spørsmål&Svar

Svarene på spørsmålsrunden

Kan du finne en nettside hvor det står mye fakta om Justin? Ikke sånn kjedelig fakta, men f.eks hva han tenker om jenter osv.
-Er ikke en spesiell nettside tenker jeg. Det er mer sånn du kan søke deg fram på! Er så utrolig mange nettsider der ute.

Kommer Justin Bieber til Norge nå i 2012?
-Gjør han helt sikkert.

Jeg leste engang at Justin barberte vekk all håret fordi han skulle støtte en venn som hadde kreft.. Hvem er det eller er han død?
-Jeg vet faktisk ikke noe om det, dessverre.. Men utrolig skjønt gjort av han!

 

Hvor finner dere alle bieberfactsene og nyhetene og slikt?
-Det er vel egentlig over alt. Vi har noen faste nettsider, og det er blant som justinbieberzone.com. Resten legger jeg ikke ut.

Betaler dere for design?
-Ja, det gjør vi.

Hva er det beste med å bo i Bergen?
-Alle folkene egentlig. Og at det er en storby med en del shopping og salg, og rett og slett fordi vi har sportsklubben brann<3


Har tatt bilde selv. Bryggen <3

Hva ville det betydd for deg å møte Justin?
-Det ville betydd verden. Går ikke en dag uten at jeg tenker på han. Hver gang jeg ser han på tv, live eller ikke, renner tårene automatisk, og alle ser stygt på meg. #ItsABelieberThing

Ditt største ønske?
-Har to! Møte Justin selvfølgelig, og oppnå drømmen med å muligens lage bok. Lurer på om jeg skal vente til jeg er litt eldre eller noe sånt.

Hvor høy er du?
-Er lavere enn alle vennene mine, flaut.. Men er 166 cm cirka.


Haha, lina og meg. Jepp, lav:(

Hva gjør du på fritiden, utenom å blogge om Justin?
-Skole, trener, sover, er med venner, pc, shopping, brannkamper osv. Ikke noe stort spennende egentlig.

Hvordan tjener du pengene dine, jobber du?
-Bloggen er en jobb på en måte. Bortsett fra det så jobber jeg hjemme og får 'lønn' av mamma for det.

Hvis du kunne få oppfylt tre ønsker, hva ville det vært?
- 1) Møte Justin. 2) Bli lege. 3) Lage en bok!

Hvis du noen gang kommer til å møte Justin, vil du bli helt Crazy eller bare helt chill?
-Tror siste nevnte er veldig vanskelig, ettersom tårene renner som en foss hver gang jeg ser Justin på tv, og at jeg begynner å skjelve fordi jeg er så spent liksom!

Favorittmat?
-Taco og pizza.

Favorittdyr?
-Hunder! De er såååå søte!

veldig fint av meg...

Når du tenker ut ny historie og starter å skriver den, hender det at du glemmer hva som har skjedd i historien når du har kommet litt langt ut, eller husker du alt?
-Jeg glemmer som oftest en del ting ja, og det er litt flaut. Men pleier å gå tilbake og se over om jeg er veldig usikker! 

Hvilke vidergående skole skal du gå på?
-Tar allmennfag, og skal prøve å komme meg inn på BHG.

 Hva syntes du om meg?-Katrine
-Utrolig skjønn jente!

Tror du at du kommer til å møte Justin når han kommer til Norge?
-Ikke egentlig. Men er jo lov å drømme?

Har du noen gang vært i Ålesund?
-Nope! Men vil. Hater fotball laget da ;)

Bruker du dine egne sparepenger til konkuranser?
-Ja, faktisk.. Bortsett fra sponsor premier selvfølgelig.

Vet du hvor mye det kan koste for å dra på en JB konsert liksom?
-Nja.. Rihanna kostet jo 700kr. Og JB konserten i Danmark var på startpris litt over 400. Så jeg tenker litt som Rihanna prisen, oppover fra 6-700kr. Kommer annpå plasser du skal ha!

Hva betyr 'Skicka kommentar'?
-Poste kommentar, I think! Designet ble laget av en svensk jente, derfor den er svensk liksom :D

Hva ser du fram til dette året?
-Mai-Juni. Har på følelsen det vil bli et fint år! Også bli ferdig med all eksamen styret, og begynne på ny skole.

Hvis du ikke skulle blogget om JB, hvilke kjendis ville du blogget om da?
-Demi Lovato! Helt klart. Hun er en meget bra inspirasjon! Hun er det man kan kalle et bra forbilde. 

Ai6t1ipcmaemxhf_large

Er det sant at VG vil publisere historien? Isåfall skal du si ja?
-Hope so! Ville sagt ja selvfølgelig. 

Det er noen som sier at Justin ble født på rom 226, 126 og 156, hva er riktig?
-Jeg har hørt 126, og litt forskjellig. Men tror det er 126!

Hvordan kjenner dere på bloggen hverandre?
-Begynte med at jeg (Rano) startet jdbnorway, så ble jeg kjent med Esin og Felicia etterhvert som var store lesere av bloggen da, og da fikk de blogge hos meg etterhvert liksom! Måtte stole på de, så det var et vanskelig valg. Men jeg angrer ikke litt den dag idag. To herlige jenter som jeg elsker <3

Hvor lang tid pleier du å bruke på blogging hver dag?
-Kommer annpå. Bruker vel 30 min på en del, så da kan det regnes ut etter en dag? Har lyst å ha fritid bak bloggen også, ikke bare sitte bak en skjerm.  

Når dere ikke har møtt hverandre i virkeligheten, hvordan startet dere bloggen?
-Som jeg nevnte oppe. Jeg lagde, også lå Esin og Felicia meg til på facebook. Så snakket vi sammen osv. og da bestemte jeg meg for å la dem blogge. 


En leser som lagde.


Hva er egentlig Alfredo for Justin?
-Produsent, og en god venn!

Hvor gammel er Alfredo?
-23 år gammel. Han blir 24 i år, I think.

Tumblr_lxlsk2m0mw1qmlqeeo1_500_large

Har du noe nyttårsforsett?
-Jepp. Trene mer, og fokusere enda mer på skolen.

Du er kjempe flink til å skrive historier, leser du bøker på fritiden?
-Tusentakk :D Nei, hater å lese.. Kommer litt annpå hva egentlig. Jeg elsker harry potter bøkene og har lest 7-eren minst 6 ganger. Haha, blir aldri lei.

Hvor mange år er du? Og hvilke klasse går du i?
-Er 15 år, fyller 16 1.april, gleder meg! Går siste året på ungdomsskolen, altså 10.klasse.

Hvilke andre kjendiser liker du UTENOM Justin Bieber?
-Demi Lovato, Lil Wayne, 50 cent, Miley Cyrus og ikke minst Snoop Dogg!

Liker du at Justin og Selena er sammen?
-That should be me! Haha, de er søte sammen.

Tumblr_lxnqkyl8py1r9c7nco1_400_large

Har du en annen blogg utenom JDBNORWAY?
-Jepp. Den finner du HER. 

Hvilke hobby har du utenom blogging?
-Pleide å være fotball, men sluttet pga. skade. Ellers trener jeg bare vanlig vekter, løping, spinning osv.

Har du lyst til å ta en pause og slappe av?
-Ja veldig. Men føler det er noe jeg ikke kan.

Hvis du var strandet på en øy alene, hva ville du tatt med deg?
-Mobil, dekning, og Justin.

Er du Silav?
-Nei.

Hvor mange sanger har Justin laget? Utenom de kjente?
-Det er jeg faktisk veldig usikker på!

Hvor mange konserter har han holdt til sammen?
-Fortsatt usikker.. mehe, er så mange liksom. Veldedigheter, tour osv.

Hvor får man kjøpt Bieber ting utenom Ebay?
-CDON.com

Hva liker du best med Justin?
-Hvor søt han er mot folk som trenger hjelp. Og talentet hannes!

Normal_visit_children_hospital_dc_28229_large

Har du vært i Drammen før?
-Jepp! Fin by, men litt liten for meg, haha.

Hva syntes du om meg? - Benita
-Herlig

Hvordan ble du kjent med Felicia og Esin?
-Via facebook

Var det vondt å ta tatto? Vil du ta igjen?
-Ja litt, og ja jeg skal ta en ny en så straks jeg fyller 16.


Det er den jeg har nå, og på bilde så var det bare etter to timer jeg hadde tatt den!

Hvor lager du headerne?
-Er ikke jeg som lager. Men tror nok Nathalie bruker photoshop.

Hvem liker du best av Miley Cyrus og Selena Gomez?
-Egentlig Miley. Men liker Selena også. Er bare det at Miley er mer min stil liksom, hun tørr å gjøre feil og driter i hva folk tenker om henne, noe som er positivt! Akkurat som Demi Lovato. Mens Selena er mer sånn at hun prøver å være perfekt hele tiden. Men som sagt, har ingenting i mot Selena.

Syntes du det er vanskelig å lage historier?
-Ja, av og til. Kreves enormt fantasi for at leserne dine også skal like historien. Noe som oftest er veldig vanskelig fordi er ikke alltid man har god fantasi.

Hvor kommer du ifra?
-Født i Bergen, foreldrene mine er fra Kurdistan(slemani til dere som lurte).

Er det ekte tattovering på armen din?
-Jeppsi

Hvor lenge har du likt Justin?
-Siden 2009.

Hvor finner du så mye informasjon om han?
-Everywhere

Hvor mye veier du?
-Er over 2 år siden jeg veide meg sist, så har ikke peiling.

Hvilke religion tror du på?
-Er muslim, altså Islam. Har ingen andre faste troer, men har et skikk på kristendommen og jødedommen. Siden alt går i ett. Og til dere som lurte, så går det ann å tro på Kristendommen og jødedommen også, er bare det at man ikke skal ha direkte til den troen når man er muslim. Så jo jeg er fast muslim egentlig, er ikke sånn jeg har fast tro på kristendommen og jødedommen. 

Hva får du i uke/måndes penger?
-Kommer annpå. Vanlig hos mamma får jeg over 1400kr.

 

Håper jeg svarte bra nok. Om det ellers er noe annet dere lurer på kan jo dere alltid spørre meg på epost eller på facebook eller twitter :-) Kanskje også formspring? www.formspring.me/ranoakbar

 

 

-Rano

 

24.12.2011 / 21:32 / Spørsmål&Svar

Ting og tang

Heisann. Får ofte spørsmål om jeg kan selge litt ting som har med Justin å gjøre via bloggen. Så det kan jeg faktisk begynne å gjøre fra nå av. Dere vet jo at dere kan kjøpe Justin Bieber genser via meg osv. Men da må du enten kontakte meg på facebook eller rano-brann@hotmail.com.

 

Men idag så lurer jeg på om dere er interressert i Iphone 4 Canada deksel?

Disse koster jo sånn vanligvis 200kr i butikkene. Men prisen kan diskuteres! Har fler, så om du er interressert er det baaareeee til å ta kontakt :D

 

Om dere evnt. er interressert i å kjøpe andre ting, men er usikker på hva? Så her er litt ting:

 

Hettegensere!

Justin Bieber pappfigur. Sånn stor man kan kysse på <3

Sengetøy

De dødskule skoene vi hadde i kalenderluke!

Deksler til telefonen din. Finnes flere typer så klart.

Og hvis dere vil gå så langt.. Ekte signerte ting som Justin selv har signert med sine egne hender. Problemet er at disse er såpass dyre og kan koste opp til flere tusen kroner!

 

Om du vil blandt annet ha noe av dette, så kan jo du kontakte meg på facebooken min :D Er åpen for alle.

 

-Rano

 

16.11.2011 / 22:46 / Spørsmål&Svar

spørsmålsrunde

Da skal jeg sette i gang en spørsmålsrunde. Spørr meg om hva som helst! svarene kommer på video i løpet av uken. Kos og klem!

 

Still så mange spørsmål dere vil <3


 

 

-Raaaano <3

 

13.10.2011 / 16:52 / Spørsmål&Svar

Leser spørsmål - Svar

Jeg fikk et par kommentarer om at de fleste ikke viste at Ryan Good hadde forlatt Justin, og tenkte å svare på de nå!


Det eneste jeg vet er at han har gått ifra crewet som Justins "swagger coach" fordi han ville følge drømmene sine.

De fleste fra crewet twittret om det!
 

På videoen over kan dere se hvor mye han faktisk underholder crewet, og hvor mye liv og styr han lager :-)

Vi kommer alle til å savne den humørsprederen!

Håper det var et godt nok svar! Og til det andre om når Justin kommer til Norge og om det er 100 % sikkert. Det aner jeg ingenting om, men det hadde vært helt utrolig amazing om Justin hadde kommet til Norge!! #NEVERSAYNEVER!

Husk å tweete #ScandinaviaNeedsBieber klokken 17:00 i dag, dere :-)

- Isabelle.

23.09.2011 / 21:38 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunden!

Da er svarene på spørsmålsrunden her, sorry for at den ikke ble på video :-))


Hva koster en billett til Justin sin konsert?
-Det vet ingen enda. Men konsertbillettene blir cirka på pris fra 6-700 kr tenker jeg.

Vet dere når Justin kommer til Norge?
-Nei, ingenting er bekreftet enda.

 Vet dere hvordan man få tak i backstage billetter?
-Nei dessverre. Ingenting er sikkert før de kommer ut! 

Hvor høy er Justin?
-
Det vet jeg ikke! Jeg tror han er cirka 174cm.

Er Justin og Selena sitt forhold ekte?
-Det tror jeg nok du! :-)

Er det vanskelig å få backstage billetter?
-Det kan det godt være..Blir nok sikkert veldig dyrt.

Hva liker du best ved Justin?
-Alt!

Er du, Felicia og Esin venner på ekte? henger på fritider.
-Nei :(

 Er ikke det litt stress å sjekke facebook, twitter, e-post og formspring?
- Jo det er det..

Hvor mye veier du?
-Det vet jeg ikke.

Har du skrevet alle historiedelene fra før, også poster du de etter hvert, eller skriver du hver del med en gang du poster de.. hvis du skjønner...???
-Jeg skjønner, og nei. Jeg skriver de før jeg legger de utpå :)

 Hvis justin kommer til norge, hvor isåfall ser man det, og hvor kjøper man biletter?
- Billetteservice!

Hvor lang tid bruker du på og skrive en historie del?
- Cirka 30 minutter.

Hvor gammel er du?
-15 år:D

 Hvilken land kommer du fra?
-Er født i Norge, men foreldrene mine er fra Kurdistan(slemani)

Hvor lenge har du blogga?
-Har blogget lenge! Men på JDBNORWAY har jeg blogget i 5 månder :-)

 Hvor mye tid bruker du på bloggen hver dag?
- Veldig mye egentlig.. Ikke noe spesiell time.

 Hvordan klarer du å skrive historien?
-Jeg bare skriver? haha :D

 Hvor finner dere all informasjonen og bildene av JB? 
-Alle steder! søk på google

 er du (rano) fra kurdistan? i så fall, hvilken by? 
-Slemani! :-D

 Hva fikk deg (rano) til å starte en Jb blogg?
- Jeg ble inspirert av de andre Justin bloggene.

 Hvordan ble du kjent med Esin og Felicia?
- Via facebook egentlig.

 Hvis dere skulle beskrive Justin med ett ord hver, hva hadde det blitt?
-Mitt ord er vel: perfekt.

 Hvor mye tid bruker dere på bloggen hver dag?
-Veldig mye!

 bor alle dere tre bloggskrivere i bergen? 
-Nei, jeg(Rano) bor i Bergen. Felicia i Drammen og Esin i Sandnes.

Hva heter merket på høretelefonene justin bruker?
- Jeg vet faktisk ikke :(

er justin jomfru?
-Såpass vet jeg ikke..

 hvordan er drømmejenta han?
-Sikkert Selena Gomez. 

Hva syntes du? :)

 

-Rano