25.10.2014 / 20:13 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Nettshopping på Rosewe - "The Impossible"-way

Heihei dere,

 

så Mia og jeg var en smule rastløse i dag, så i stedet for å filme oss selv synge og sende det på snapchat til hverandre, så drømte vi oss bort på Rosewe.com. Vi latet som om vi skulle dra til LA og møte Justin, akkurat som *DN* skal nå i "The Impossible". Så da fant vi fram yndlingsantrekkene våre til hva vi ville vært komfortable med å ha på oss om vi skulle sitte på privatflyet eller et vanlig fly heeelt til LA. En sånn flytur kan da ta alt fra 12-24 timer avhengig av hvor mange stopp flyet må ta, så her gjaldt å være komfortabel og så måtte vi jo være fin nok til å møte Justin på andre siden - altså komfortabel, men fin! Casual, but fashionable!

 


 

For de som ikke vet hva Rosewe.com er, så er det en nettbutikk som har masse utrolige flotte klær til en veldig rimelig pris! De er en av de første nettbutikkene som har hjulpet fashionistaer til å se fantastiske ut siden 2006, og de tilbyr de siste stilene innen kjoler, jakker, bukser, topper, smykker med mer. Rosewe.com har gratis frakt til hele verden, og nevnte jeg at varene er utrolig billige?! De har faktisk tilbud akkurat nå, der de har opptil 85% rabatt på en MENGDE varer. Hvis du aldri har handlet på Rosewe.com, så kan du få 15% hvis du lager en ny bruker, og 20% hvis du registrerer deg via Facebook! Hvor AMAZING er ikke det? Med andre ord, det trenger ikke å koste skjorta for å se fabulous ut for The Biebs ;)

 

Klikk på bildene for å komme direkte inn på Rosewe.com, og klikk på lenkene under bildet for å komme til selve produktet! Enjoy shopping, loves!

 

 

Grå genser HER // Bukse HER 

Svart strikkagenser HER // Blå strikkagenser HER 

Sennepsgul strikkagenser HER // Off-white strikkagenser HER 

Hvit og svart mønstret bomullsbukse HER // Hvit og svart mønstret elastisk bukse HER

 

 

Trench Coat HER // Jumpsuit HER 

Vogue jakke HER // Hettejakke HER

 


Ja, og jeg glemte jo nesten det beste av alt - hvis du handler for mer enn $35, altså 230 norske kroner, så får du $5, alstå ca 32kr avslag, på totalsummen. Alt du trenger å gjøre da er å bruke rabattkoden "autumn10" ved utsjekk! 

 


 

Så da er jo spørsmålet? Hva ville du brukt på en lang flytur om du skulle dratt til LA for å møte selveste Justin Bieber? Legg igjen en kommentar med dine favorittplagg :)

 

Innlegg av Christine Selnes og Mia Davidsen
 

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
24.06.2014 / 13:05 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Justin med ny parfyme!

Heisann dere skjønne :-) Nå er det lenge siden jeg (Rano) har blogget, så jeg tenker det er på tide å gi en lyd fra seg. Som nevnt er jo vi midt oppi en liten pause her og der til noe skjer, men oppdateringer i ny og ne blir det selvsagt. Vi bare satser på en ny turné med Justin, da kommer den skikkelige Bieber-boblen tilbake igjen!

 

 

Justin har ihvertfall kommet med enda en ny parfyme! Elsker hvordan Justin bare kommer med nye ting hele tiden, og stadig overrasker oss. Den nye parfymen til Justin heter Collector's Edition, og den skal i utgangspunktet lanseres 4.juli hos både Cubus og Kicks. Jeg vet noen allerede har sett den i butikkene, og det er jo bare positivt! Men hvis den ikke har kommet i din nærmeste Kicks eller Cubus, så skal den ihvertfall komme 4.juli. 

 

Jeg fikk tilsendt parfymen i posten, og må bare si at det er en favoritt! Den ligner ganske så mye på The Key-parfymen, bare mye bedre både utseendemessig og lukt! Så det er "etterkommeren" til The Key om man kan si det slikt, hehe:)

 

Slik ser den altså ut! Justin Bieber Collector's Edition inviterer beliebers til å utdype det personlige forholdet vi har til Justin. Justin har faktisk dedikert denne parfymen til oss, og med en personlig påskrift som sier "You're all that matters to me". Hvor søtt er ikke det? 

 

Meningen med lukten av denne parfymen er at vi skal tenke på Justin hver gang vi tar den på. Det skal være en blandingslukt av bergamott, saftig pære og pasjonsfrukt. Dere tenker vel litt sånn "what" akkurat nå, men jeg skal love dere det er en herlig blanding. Selve pakningen har også veldig fine gulldetaljer med en personlig melding til oss. Jeg anbefaler ihvertfall alle å kjøpe den! Kanskje Justin overrasket oss med noe nytt snart? Who knows! Prislisten kan dere finne litt lenger nede:
Eau de Toilette Spray, 100 ml 599 NOK

Eau de Toilette Spray, 50 ml 399 NOK

Eau de Toilette Spray, 30  ml 299 NOK

Eau de Parfum Rollerball, 10 ml 120 NOK

 

Så nå kan dere også få den i 10 ml, wiiii! Som nevnt kommer altså parfymen i butikkene 4.juli hos Kicks og Cubus. Noen har allerede fått den i butikkene, men ikke alle! 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
16.12.2013 / 15:34 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Justin Bieber's Believe!

Tenkte å gi dere en super nyhet!

 

Jeg er så utrolig heldig som har fått lov til å bli ambassadør for Justin's nye film - Believe - og skal faktisk holde tidenes konkurranse der du og hele venninnegjengen din kan vinne billetter til premieren! Da er vel kanskje jentekvelden reddet? Sounds great! Kan love dere at det blir masse stemning i salen fra beliebers og en koselig kveld dere sent vil glemme! Ut ifra traileren så vedder jeg på at DU blir med å lage masse positiv stemning i salen, kanskje det vil renne noen tårer også?;-)

 

Den forrige filmen til Justin "Never Say Never" ble jo en fantastisk suksess rundt hele verden da den kom ut for et par år siden, så nå kan vi ikke gjøre annet enn å glede oss til den aller nyeste! Se traileren til Believe med norsk tekst under her, så skjønner du hva jeg mener:
 

 

Filmen har premiere rundt i Norge den 25.desember! (førpremiere i Oslo den 19.desember)

 

Det er kanskje ikke alle som har fått med seg hva filmen til Justin vil handle om. Dere som har sett "Never Say Never" vet jo at det var en helt fantastisk rørende dokumentar om Justin sitt liv for et par år siden og hvordan livet hans ble snudd helt opp ned. "Believe" kommer til å bli enda bedre! Det er en dokumentar om vårt kjære idol sitt liv uten noe filter og som er helt åpenhjertig. Det kommer til å være veldig åpne og morsomme intervjuer med Justin angående det som har skjedd den siste tiden, drivkraften bak ønsket om å lage musikk, om forholdene hans (wiii), og det å vokse opp i et rampelys med hele verden som dømmer deg. ++ Vi får selvfølgelig se usette konsertklipp og ikke minst få en backstage opplevelse når vi blir med bak scenen under konsertene!


Det som topper alt er at vi får høre intervjuer med Justin sine nærmeste som manager Scooter Braun, moren Pattie Mallette, mentor Usher og nære venner som blant annet Ludacris og fler! Altså vi får ikke bare sett Justin sitt synsvinkel når det kommer til alt som har skjedd, men også hans nærmeste. Vi gleder oss!

 

Jeg personlig gleder meg helt sykt til å se filmen! Reiser hele veien til Oslo bare for å være med på førpremieren fordi jeg rett og slett ikke klarer å vente lengre enn det. Følg med denne uken som kommer, for da deler jeg ut helt fantastiske premier. Da får dere også vite hvordan dere kan melde dere på konkurransen! (Gjelder alle i Norge, ikke bare Oslo som sist konkurranse)

 

 

 

-Rano

 

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
11.12.2013 / 13:44 / Filed Under: Samarbeids innlegg

SPONSET VIDEO: TVNorge - Premiere på Revolution

//sponset innlegg - ærlige meninger

 

 

 

 

Heisann dere!

Siden jeg har mange unge lesere som elsker serier, tenkte jeg å tipse dere om en ny serie som vil gå på TVNorge snart! Denne serien har fått navnet "Revolution" og kommer til å ha premiere på TVNorge fra og med den 16.desember. Navnet høres kanskje litt kjent ut? Det kan hende mange av dere har sett serien fra før, for den går nemlig i USA og har faktisk vært en av de mest sette i sesongen 2012-2013. Kan være jeg har lesere som har sett LOST? Vel, samme stjerneprodusent som lagde LOST har også laget denne nye serien som da heter Revolution. Serien er laget av JJ Abrams! Og ikke nok med det, men det er mange spennende (og fine<3) skuespillere fra andre kjente filmer og serier som blant annet J D Padro, som har spilt i The Twilight Saga: Breaking Dawn - part 2. Også har vi Giancarlo Esposito fra Breaking bad. Og sist men ikke minst Elizabeth Mitchell som er kjent fra LOST! Med så mange bra skuespillere så er serien altså ikke annet enn bra. Vi håper serien blir en av de mest populære seriene også i Norge! :-)

 

 

Dere kan se traileren som jeg har lagt ved rett ovenfor. Gled dere, dette blir bra! Jeg er selv den type person som blir fort avhengig av serier og kan sitte i flere timer bare ved å se på. Jeg så traileren på denne, og den fikk meg til å tenke! ''Tenk hvis all elektrisitet forsvant på jorden'' - Ja tenk folkens, da kunne ingen av dere for eksempel ha lest dette innlegget. Ingen av dere kunne ha stalket Bieber. Og ja, dere skjønner! Jeg liker best å se på serier med norsk tekst, og ikke minst ha litt spenning ved at jeg må vente på neste episode. Derfor passer det meg perfekt å se den på tv. Premiere på mandag klokken 22:00 på TvNorge dere! Ikke glem :-)

 

 

 

JdbNorway


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
05.12.2013 / 09:52 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Donere penger

Heisann dere! :-)

 

Justin har startet opp en ny kampanje (som forresten er veldig bra!). Det går utpå at Justin skal hjelpe Fillipinene etter at de har blitt hardt rammet av tyfonen som slo til for ikke så lenge siden. Flere tusen mennesker døde, og alt er ødelagt. Nå vil Justin hjelpe til med å samle inn penger for å hjelpe dem! Derfor har de startet i gang en konkurranse. Alle som hjelper til med å donere penger, er også med i trekningen av å henge i studio med Justin. Du kan lese mer om det HER! På den siden kan dere også se alle som holder på med å donere, og ikke minst donere selv. All informasjon står i videoen av Justin på den siden. 

 

 

Håper alle som kan donerer penger. Skal selv donere penger med engang jeg får lønn! :-)

 

 

Har du tenkt å donere?

 

Rano

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
18.11.2013 / 10:54 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Juleballkjole - tips!

Heisann! Mange nærmer seg juleball, eller trenger en kjole til julaften. Fikk et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg med ballkjoler og slikt. Har plukket ut noen favoritter som jeg håper faller i smak! sjekk det ut før det blir utsolgt.

 

 

 

Nr 1 HER - Nr 2 HER - Nr 3 HER - Nr 4 HER - Nr 5 HER - Nr 6 HER - Nr 7 HER - Nr 8 HER

 


Nr 1 HER - Nr 2 HER - Nr 3 HER - Nr 4 HER - Nr 5 HER - Nr 6 HER - Nr 7 HER - Nr 8 HER

Nr 1 HER - Nr 2 HER - Nr 3 HER - Nr 4 HER - Nr 5 HER - Nr 6 HER - Nr 7 HER - Nr 8 HER

 

Nr 1 HER - Nr 2 HER - Nr 3 HER - Nr 4 HER - Nr 5 HER - Nr 6 HER - Nr 7 HER - Nr 8 HER

 

 

Håper virkelig jeg hjalp noen av dere opp med litt inspirasjon. Hvis dere ønsker kan jeg lage flere med andre kjoler også om det er ønskelig for dere. Vet at dette ikke er Bieber-relatert, men tror nok det går helt fint! :) 

 

JdbNorway


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
17.09.2013 / 19:31 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Nye favoritter - Ukens belieber tips

Vil vise dere noen nye favoritter av denne ukens belieber tips. Ikke noe sjokk at det er fra Sheinside selvfølgelig. Under kan dere se nykommende plagg som har komt ut, og til under 200-lappen! Også fri frakt. Kan det bli bedre?

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER


Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER


Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

 

 

Nesten alt over er som sagt til under 200-lappen, hvis ikke bare noen få kroner over. Det er helt sykt, og de har sååå mye fint. Har dere noen favoritter?

 

 

Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
08.09.2013 / 18:45 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Justin Bieber deksel til din iphone

Heisann dere!

 

Tenkte å komme med et lite tips til dere. Har fått mange spørsmål om hvor det er mulig å kjøpe Justin Bieber deksler til sin iphone, og jeg har det perfekte svaret, nemlig: Dittutstyr. Under kan dere se utvalget av Justin Bieber deksler. I tillegg har de også One Direction og diverse andre deksler. De har til både Iphone 4/4s og 5!

Justin Bieber deksel for iPhone 4 og 4S - nr.1Justin Bieber deksel for iPhone 4 og 4S - nr.5Justin Bieber deksel for iPhone 4 og 4S - nr.6

nr 1 HER / nr 2 HER / nr 3 HER

 

 

Dette er da mine favoritter. I tillegg til Justin Bieber deksler har de selvfølgelig masse annet fint! Hvis du bestiller ett deksel nå hos Dittutstyr, så får du med en til på kjøpet! Da sender dere bare en mail til Dittutstyr med link til hvilke deksel dere vil ha, og det gjør du senere ved å trykke ''Kontakt oss'' på siden deres. Håper dere benytter dere av sjansen i dag, dere får mye for pengene. Det som er så bra er at man også kan bruke paypal. Enjoy!

 

 

Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
05.07.2013 / 18:04 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Kjøp billige Justin bieber klær

 

Hei alle sammen!

 

Tenkte jeg skulle infomere dere om hvor dere kan kjøpe billige Justin Bieber klær, som har en super kvalitet! 

 

 

Jeg har flere ganger hatt konkurranser i samarbeid sammen med WOW, og jeg har alltid vært like fornøyd med produktene som jeg har fått i posten som jeg har delt ut til dere lesere. De har så mange fine plagg, og kvaliteten på klærne er helt ekstremt god. Klærne er heller ikke små i størrelsen, noe som også er positivt. Justin Bieber klærne til wow har vært stor suksess blandt Norske Beliebers, og de selger klærne fra strl. 6 år - M. Så alle aldersgrupper kan egentlig bruke klærne. Nå som det er sommer, og Justin Bieber kanskje ikke har et så stort media press på seg blandt Norske fans så har WOW bestemt seg for og sette ned prisen på plaggene, helt ned til 50-70%. 

 

Du kan få en Justin Bieber hettegenser som egentlig koster 399, til kun 100 kroner. Hvor herlig er ikke det? Alle klærne deres er på tilbud, og jeg er sikker på at på enkelte butikker så får du også 2 for 1. Altså en vare gratis! Wow har ca 20-30 plagg som har noe med Justin på seg, og jeg personlig synes hvertfall 10 av de er ekstremt fine. Synes også at klærne er ganske så ''kule'' og ikke sånn barnslige klær som noen av butikkene har hatt. 

 

Hvis du ønsker og se hele Justin Bieber kolleksjonen, trykk her: http://wowandme.com/en/Kolleksjon/New-Justin-Bieber-collection/

 

 

//Katrine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
13.06.2013 / 11:41 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Hvordan du kan kjøpe billetter

Affiliate lenker.

 

Heisann!

 

Har fått mange spørsmål fra ivrige beliebers som skal til utlandet på et spesielt tidspunkt, der de blant annet lurer på hvor man kan få kjøpt billetter til Justin sine konserter. For å være ærlig vet jeg ikke stort mye om andre billettnettsider annet enn Viagogo, og her kan dere få kjøpt billetter til alle konserter omtrent. Prisen varierer veldig fra hvilke kjøper du kjøper fra! Husk at Viagogo er en 3.part av selgeren akkurat sånn som Ebay hvis du kan si det på den måten. Har hørt at det har vært en del spekulasjoner om hva som er trygt med Viagogo, og det jeg har erfart med dem er kjempe positivt. Kommer selvfølgelig helt an på hvem du kjøper fra, og du kan alltids henvende deg til kundeservicen der. Jeg har god kontakt med en derfra, og de har god service. Har skrevet mer om Viagogo på et annet innlegg, spesielt om sikkerheten og sånt, og det innlegget kan du finne HER! Så ikke tvil på det.

 

Der har jeg blant annet skrevet:
Viagogo er Europas største billettnettside, som selger billetter til alle de fleste arrangementer. De er selv i offisielt samarbeid med for eksempel Madonnas turné! De får vanligvis inn billetter til brukte salg, som denne Justin Bieber konserten i Oslo. Og de har solgt flere tusentalls billetter til arrangementer i over 26 land. Her får man kjøpt billetter til for eksempel One Direction, fotballkamper, Rihanna, og så klart Justin Bieber konsert rundt om i verden. De har en garanti som gjør at alle kan være trygg med at de får hva de har kjøpt. Dere kan jo selv se rundt på Viagogo så innser dere hvor mange kunder de faktisk har, og at det er en grunn til at de vokser hver dag. Her får man også muligheten til og selge videre billetter. Hvis dere vil lese mer om Viagogo og sikkerheten når man kjøper billett, så trykk inn HER! Se til høyre litt lenger ned. Anbefaler alle og lese før dere stiller spørsmål om dette.


 


Tenkte derfor å tipse om noen konserter i framtiden dere kan kjøpe billetter til, også konserter som er utsolgt. Jeg vet også at Selena Gomez konserten er høyt etterspurt selv på bloggen. Også har mange spurt om hvor man kan kjøpe billetter til Justin sine konserter som er i utlandet, og andre artister. En liten oversikt over noen artister finner dere under:

 

Selena Gomez sin konsert i Oslo, Spektrum den 1.september kan du få kjøpt HER!
 

Justin Bieber sine konserter i framtiden med oversikt kan du få kjøpt HER!
 

One Direction sine konserter i framtiden med oversikt kan du få kjøpt HER!
 

JAY-Z og Justin Timberlake sine konserter i framtiden med oversikt kan du få kjøpt HER!


Rihanna
sin konsert i Oslo finner du HER og i Bergen finner du HER!


Snoop Dog(Lion) sine konserter i framtiden med oversikt kan du få kjøpt HER!


Hovefestivalen - Konserter med mange fete artister! Oversikt og kjøping av billetter kan du gjøre HER! 

Dere kan selv finne flere billetter til DINE ynglingsartister, eller kule arrangementer som fotballkamper, teater osv. Det kan du finne ved å trykke HER

 


Ikke helt ''Bieber-relatert'' men litt er det, og det er bare til å hjelpe så satser på at det går fint! :-)

 

 

Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
31.05.2013 / 12:45 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Kjøp fine og billige bieber ting her!

affiliatelinks

 

 

Her er tips til hvor man kan kjøpe maaaaasse fine Bieber ting til en utrolig rimelig og fin pris. Frakten tar ikke lang tid heller, har bestilt her før og vet nettsiden er trygg. 


Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER


Nr 1 HER // nr 2 HER // Nr 3 HER

 

Typisk DVD-er og boken til Justin. Det finnes flere typer også. Se under:

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER


Nr 1 HER / nr 2 HER / nr 3 HER


Nr 1 HER // nr 2 HER // Nr 3 HERNr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER


nr 1 HER / nr 2 HER / nr 3 HER

 

 
Nr 1 HER // nr 2 HER // nr 3 HER

 

 

 

Ellers kan du selv finne masseeeee Justin Bieber ting ved å trykke HER! Bare søk opp ''Justin Bieber'' - så får dere opp masse. Dere kan også søke andre artister dere liker, eller band. Et eksempel er jo også ''One Direction''. Håper dere likte tipsene mine :-) Er ikke så særlig mye å blogge om, så derfor lagde jeg et slikt anbefalingsinnlegg.

 


Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
27.05.2013 / 12:48 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Hangover

//Reklame

 

Filmen The Hangover part 3 kommer snart ut på kino, og jeg gleder meg utrolig mye til å se den. Syntes at alle Hangover filmene er utrolig morsom, og det er noe dere absolutt ikke burde gå glipp av! Under kan dere se filmtraileren! :-)

 

 

Til dere som vil og ønsker, så kan dere vinne billetter til premieren. Her kan dere også vinne en date med Glenn Henriksen (deltager fra paradise hotell) eller Julia Nyland! 

 

Det du må gjøre er:

- Lage innlegg om det på bloggen din! Kopiere denne embedlinken og lime inn som om du skulle limt inn en youtube video. Også skrive litt om Hangover filmen:
<script src="http://venderseed.com/embed/video/2/186"></script>

 

 

Det ønskes også å lage en ''Hangover'' Instagram album. Så ta ditt eget ''Hangover 3'' bilde enten fra premieren, eller filmen generelt, og legg ut på Instagram! Deretter kan du hashtagge! På selve festen kan du tagge  med #Hangover3norge + #festen eller dagen derpå kan du hashtagge #Hangover3norge + dagenderpå

 

 

Rano

 

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
15.05.2013 / 10:37 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Tips

Før Bieber konserten pleide jeg å poste noen innlegg om klær der man kunne kjøpe, litt tips til konserten. Har fått kommentarer som vil at vi skal fortsette med dette - ettersom sommertiden nærmer seg, og ikke minst flere folk som skal på Bieber konsert som kan bruke ulike klær til utlandet. Så da tenkte jeg å lage innlegg med tips til flere klær, og som vanlig er det favoritt nettsiden fra Sheinside :)


 

 

Nr 1 HER/ Nr 2 HER / nr 3 HER / nr 4 HER / nr 5 HER / nr 6 HER

 

 

 

Her kan dere se et utvalg av hva de har. De har seriøst så mye fint! Jeg gikk faktisk med en jakke derfra da jeg møtte Justin :-) Og jeg fikk komplimenter for den av danserne til Justin!

 

 

 

Rano

 

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
10.04.2013 / 20:53 / Filed Under: Samarbeids innlegg

RescYou UB - Nødlader!

Har du noen gang opplevd å gå tom for strøm på mobilen når du minst trenger det? Kanskje har du glemt å lade den i løpet av natten, eller befinner deg en plass hvor det ikke er mulig å lade den i det hele tatt. RescYou UB har svaret. De selger bærbare nødladere til deg som ofte havner i de kjipe situasjonene hvor batteriet viser rødt.

 

Alt du gjør er å velge mellom miniusben eller 30pinen alt etter hvilken type smarttelefon du har. Videre kobler du til usbledningen i nødladeren og trykke på av/på knappen. Vips så har du redningen. Om du har burkt opp strømmen er det bare å lade nødladeren opp igjen. Det gjøres enkelt ved å koble til miniusben i nødladeren og usbkabelen videre til en usbinngang som har strømtilgang, for eksempel i pcn din. Når det røde lyset går over til grønt er den ferdig ladet. Så enkelt kan det være å ha strøm på mobilen din hvor som helst, når som helst!

 

Du får kjøpt nødladeren på  www.rescyou.no for bare 169 ,-

 

Lurer du på noe mer? Stikk innom nettsiden deres eller ta kontakt med dem på facebook.

 

 

 

 

 

-Esin

 

 

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
04.04.2013 / 12:07 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Vinn billetter til Justin sin konsert

Denne konkurransen er rett og slett fantastisk, fordi dette her er muligheten for at du kan hjelpe en annen med å vinne. Så kjenner du noen som er snille og gjør noe bra for andre? Har du lyst til å overraske den personen med noe så fantastisk som Justin Bieber billetter? Nå har du faktisk sjangsen til det! Nå kan du delta på konkurranse hos Karma, der du forteller hvorfor akkurat din venn fortjener å vinne billetter. Det som er så bra er at du faktisk kan vinne til deg selv også. Benytt sjangsen, og det fort!

 

Karma ønsker å hjelpe folk så mye som mulig, og gir derfor dere muligheten til dette. Spre ordet, gjør noe bra for din venn som fortjener det! Ligger vel i ordet, Karma. What goes around - comes around, og jeg er helt enig i det. 
 

 

Husk at man melder på de som fortjener å vinne billettene, og det kan være både deg selv og din venn! Man melder seg på konkurransen ved å trykke HER! I samme sleng kan jo dere sjekke ut Karma sin nettside, de selger utrolig mye fint. 


 

Lykke til dere!

 

 


Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
30.03.2013 / 18:29 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Bestill klær nå!

Heihei!

 

Dette innlegget kom vel litt brått på, men her kan dere bestille klær og forhåpentligvis få dem innen konserten! Siden heter Sheinside, og de har så fantastisk mye fint. Har selv fått seks plagg fra nettsiden, og er fornøyd med alt. Den ene jakken under skal jeg ha på meg på konserten, og den ene genseren blir med i kofferten. Det som er så fantastisk med denne siden er at klærene er utrolig billig i forskjell til hva man kjøper i butikkene, plaggene er av god kvalitet og de har sååå mye fint, og det beste av alt: Fri frakt. Bare se under. Har tipset litt om plagg dere kan ha på dere inne på konserten og ute:

Nr 1 kan dere kjøpe HER // Nr 2 kan dere kjøpe HER.

 Jeg fikk disse to jakkene, men venter på den til venstre i posten. Den til høyre er sååå fin, og pelsen er så myk og god til tross for at det er falsk. Billig er de også, og den varmer! Passer perfekt til konserten, men det er den til venstre jeg har tenkt å ha på meg.

Nr 1 får dere kjøpt HER // Nr 2 får dere kjøpt HER

 

Nr 1 HER // Nr 2 HER

Jeg har den til venstre, og den er så utrolig deilig å gå rundt i. Ikke minst ser den utrolig bra på også! Du får kjøpt den HER, og den til høyre HER!

 

Nr 1 HER // Nr 2 HER

nr 1 HER / Nr 2 HER

Nr 1 HER // Nr 2 HER


Nr 1 HER / nr 2 HER

Nr 1 HER / nr 2 HER

 

 

Og så utrolig mye mer.. Bare sjekk ut nettsiden deres >>HER<<, og jeg lover dere at dere finner mye fint. Frakten på klærene jeg fikk var 9 dager, så hvis dere bestiller fort nå så tror jeg nok dere får dem innen konserten hvis dere skulle ønske det. De har også utrolig fine galaxy bukser som jeg har lyst på :-)

 

 

 

Rano 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
26.03.2013 / 11:54 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Justin Bieber magasin!

Heisann og god morgen beliebers!

 

Om ikke så alt for lenge så kommer det faktisk ut et nytt magasin om Justin her i Norge denne gangen! Magasinet vil hete ''Belieber Spesial'' og vil inneholde alt fra Norgeskonserten, de seneste ryktene, Bieber quiz og sykt fine plakater, og selvsagt mye mer godbiter som er verdt å få med seg. Magasinet forvntes å slippe ut i alle Platekompaniet sine butikker rundt om i landet den 2.april faktisk, så da må alle huske å kjøpe det. En perfekt ting å lese i for å få litt Bieber stemning før konserten! Det går faktisk an å forhåndsbestille magasinet NÅ, og det gjør du ved å gå innpå Platekompaniet (Direktelink HER) sin side. Den er faktisk utrolig billig og og koster ikke mer enn femtilappen. 

 

Platekompaniet har også seriøst tidenes fete konkurranse akkurat nå! Og hvis du svarer korrekt på 14/15 spørsmål, så er du med i trekningen av å reise helt til New York for å se Justin Bieber opptre der! Altså reise helt gratis til New York i sommer med fly, hotell og to billetter. Hvor fett er ikke det? Du kan delta ved å trykke HER! Lykke til så mye!

 

 

 

Håper alle tar seg tid til å melde seg på konkurransen!

 

 

I dag skal jeg faktisk møte Esin, og det blir mest sannsynlig et liveshow med oss to sammen i kveld! Ett år siden sist, så nå blir det bloggtreff :-))

 

 

Rano

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
05.03.2013 / 15:58 / Filed Under: Samarbeids innlegg

WOW HAR BILLETTKONKURRANSER + MØTE MED JUSTIN!

Hei alle solstråeler! misunner virkelig alle sammen som nå har sol og ikke noe særlig vinter igjen. Her oppe i Nord-norge snør det som en gris, og jeg er virkelig lei av dette været nå.

 

Har fått gleden av og infomere dere lesere om at wowandme.com har flere store konkurranser akkurat nå. Og muligheten for at du stikker av med noe er veldig stor siden det er flere billetter og meet & greet som deles ut til oss Beliebers! WOW har nå 3 store konkurranser hvor du kan vinne Meet & Greet, Konsertbilletter og ikke minst HELE Justin's nye kolleksjon fra wow. Det er over 30 plagg, så dette er virkelig noen store konkurranser!

 

 

Konkurranse nummer 1.
WOW deler ut 6 meet & greet billetter til Justin's konsert i april, og ikke bare det! Du får ta med deg en heldig vennine som kan dra sammen med deg på Meet & Greet, og dere får også dra på konserten etterpå. Hvor herlig er ikke det? Du vinner altså 2 meet & greet billetter, og 2 konsertbilletter, slik at du kan nyte denne preminen sammen med en person!

TRYKK >HER< for å lese om konkurransen, og om hvordan du vinner. 
 

Konkurranse nummer 2. 

Wow deler ut 12 konsertbilletter til Justin's konsert i April!

TRYKK >HER< FOR MER INFORMASJON.

 

Konkurranse nummer 3. 

Denne konkurransen må du ha instagram for å delta på. Viss WOW får 15 000 følgere på deres konto på instagram så deler de ut hele Justin Bieber kolleksjonen til 1 heldig vinner. 

For å delta må du følge Wow sin konto på instagram. @wowandme og derretter DELE dette bildet under på din egen instagram, og derretter tagge @wowandme. Finn også bildet på wow sin profil, og tagg hvilken størrelse du bruker i klærne, slik at du får klærne i den størrelsen du bruker. 

 

 

Kommer du til å melde deg på noen av konkurransene, og hvilken konkurranse vil du helst vinne?

//Katrine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
27.02.2013 / 16:28 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Justin Bieber er tilbake

Hei alle sammen!

 

Har enda ikke fått pakken som jeg venter i posten fra WOW, men regner med at den kommer de nærmeste dagene. Da blir det konkurranse!

 

 

http://www.wowandme.com

Nå er det snart ni måneder siden kleskjeden WOW lanserte sin første eksklusive Justin Bieber kolleksjon som de første i Norge. Dette var i forbindelse med superstjernens norgesbesøk i mai, da han satt hele Oslo på hodet. Kolleksjonen JB by WOW var en hit og ble revet bort på få uker. Oppfølgeren som kom før jul viste seg å være like populær som første kolleksjon.

Samarbeidet har fått mye positiv omtale på Norges største Justin Bieber blogger, herunder JDBnorway som ligger på topplisten til blogg.no.

 

Nå gjentar vi suksessen og lanserer en større og kulere Justin-kolleksjon enn noen gang!

JB by WOW #3 lanseres i forbindelse med Justins tre konserter i april.

Kolleksjonen vil være tilgjengelig i alle WOW butikker fra midten av mars.

 

Wow elsker JB og vi har konsertbilletter, tilgang til VIP-losjer og flere møter med superstjernen som skal deles ut til heldige beliebers og wowers i løpet av mars!

 

 

Under er et lite utvalg av det som er skrevet om JB by WOW på Norges største Justin Bieber blogger -

 

http://jdbnorway.blogg.no/1361283023_wow_kolleksjon_ute_i_.html

 

http://jdbnorway.blogg.no/1360768066_wow_har_bilettkonkurr.html#comment

 

http://jdbnorway.blogg.no/1359021470_ny_wow_kolleksjon.html#comment

 

http://bibses.blogg.no/1359058592_sneakpeak_p_ny_jbkoll.html#comment

 

http://bibses.blogg.no/1353595013_jb_kolleksjon_p_wow.html?c=1353597461768

 

 

 

For å se mer fra den eksklusive kolleksjonen, besøk http://wowandme.com/en/Lookbook/Outfitcards11/

 

Pressebilder:

http://wowandme.com/en/Second-Menu-Items/Presse/Kolleksjon/Justin-Bieber/

 

 

 

 

 

HVA SYNES DERE OM DEN NYE KOLLEKSJONEN? FIN ELLER HVA?

 

 

//Katrine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
25.02.2013 / 16:34 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Vinn Diamond Circle billetter!

Heisann!

 

Som vi sa på Facebook siden vår, så skulle vi tipse om en Diamond Circle konkurranse der du kan vinne 2 Diamond Circle billetter. Konkurransen holdes av Samsung Norge. Håper så mange som mulig deltar, og jeg ønsker dere alle masse lykke til! Kravene for å være med i konkurranse er rett og slett å ha Facebook, og like Samsung Norge på Facebook. Det som er utrolig bra med konkurransen er at man slipper å svare på noe spørsmål, man bare fyller ut det lille skjemaet som vist under. Dere finner konkurransen ved å trykke HER! Eller selv gå innpå Samsung Norge på facebook. De trekker vinneren når de når 20.000 deltagere, så det er bare til å tipse deres venner! :-)

 

 

Deretter trykker du bare ''Delta!'' og gjerne ''Fortell dine venner om dette!'' så er du med. Ønsker dere alle sammen lykke til! 

 

 

-Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
19.02.2013 / 15:10 / Filed Under: Samarbeids innlegg

WOW KOLLEKSJON UTE I MARS

Hei alle sammen!

 

http://www.wowandme.com/

Den nye WOW kolleksjonen som jeg alltid snakker om kommer ut i Mars. Jeg husker da jeg så tegningene at jeg hadde veldig store forhåpninger til klærne, og nå som jeg har fått en liten smakebit på de, så gikk virkelig ALLE forhåpninger opp. Jeg elsker de nye klærne, og jeg er helt sikker på at hele kolleksjonen kommer til å bli veldig stor! Disse klærne er mer kule og de faller mye lettere i smak hos oss Beliebers som ikke er barn lengere. Jeg er sikker på at flere ungdommer kan tenke å bruke disse klærne, og jeg gleder meg til å se resten av kolleksjonen når den kommer ut! 

 

Jeg personlig synes denne kolleksjonen er den fineste som har kommet ut til nå, og den slår LETT Cubus sine klær! Disse klærne er heller ikke bare barnestørrelser, og jeg vet at klærne er ganske så store i størrelsene også, noe som er ett pluss for enkelte! 

 

 

Fine eller hva?:D

 

I morgen sender de også premien til konkurransen hjem til meg, så etter helgen blir det konkurranse!

 

 

//Katrine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
10.02.2013 / 18:07 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Kjøp Iphone deksler med Justin på! + Konkurranse

Heihei!

 

Tenkte å anbefale dere en kjempe bra nettside til Ukens Belieber tips, nemlig Dittutstyr.no. Det som er så flott med denne siden, er at de selger ulike og fine iphone deksler! Og så klart med favoritten Justin på! De har også til andre kjendiser som blant annet One Direction, for jeg vet vi har mange Directioners som lesere. Elsker at man kan betale via paypal, for en sikker betaling også. Under kan dere se bildeserie av de ulike dekslene som er min favoritt!

 

Justin Bieber deksel for iPhone 4 og 4S - nr.6Justin Bieber deksel for iPhone 4 og 4S - nr.2Justin Bieber deksel for iPhone 4 og 4S - nr.5

 

Nå har du også muligheten til å vinne et av dekslene. Det blir en vinner som kan velge mellom et av de to dekslene til høyre!

 

Alt du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar. Denne konkurransen går mer til de som faktisk har iphone 4 og iphone 4s! :-) Lykketil!

 

 

Rano

 

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
30.01.2013 / 16:14 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Klær anbefalinger til konserten!

Heihei!

 

Da har jeg sittet lenge og funnet fram masse fine klær og tilbehør som dere kan kjøpe til konserten. Dette er andre ting enn nettsider som ''Nelly'' for eksempel, fordi jeg føler alle handler derfra! Så det er bra med litt variasjon, eller hva? Denne nettsiden har forresten sick masse fine ting, og kule! Har selv klikket med meg hjem masse fint derifra, gleder meg til å få dem i posten!! Dessuten er denne nettsiden ikke dyr heller, men den er på svensk!

 

 

Under kan dere se et utvalg av klær og sånt. Har også valgt inn ting som ikke passer til konserten, men som jeg syns er fint!

Nr 1 får dere kjøpt HER, nr 2 HER, nr 3 HER

 

 

 

 

Nr 1 får dere kjøpt HER, nr 2 HER, nr 3 HER

 

 

Nr 1 får dere kjøpt HER, nr 2 HER, nr 3 HER

 

 

Nr 1 får dere kjøpt HER, nr 2 HER, nr 3 HER

Nr 1 får dere kjøpt HER, nr 2 HER, nr 3 HER


 

Nummer 1 HER, nummer 2 HER, nummer 3 HER

 

 

Haha, så klart bikinien er ikke akkurat det beste man kan gå med til konserten. Men syns den var så pass kul at jeg måtte anbefale! :-D Dere kan selv finne flere utvalg av klær, sko, vesker og mye annet HEEEER!

 

 

Rano

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
29.01.2013 / 12:20 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Kjøp Bieber ting her

 Under kan dere se en rekke anbefalinger av Justin Bieber ting til veldig billige priser!

 

 

Justin Bieber fleece teppe! Fås kjøpt HER :D

Justin Bieber kopper! aw, disse var søte.. Fås kjøpt HER

Just getting started, fås kjøpt HER.

Justin Bieber, this is my world DVD/CD, alle må kjøpe wiii! Fås kjøpt HER

Sengesett. Sov med Bieber! Fås kjøpt HER

Shopping bag. Fås kjøpt HER

 

Alarm klokke <3 Fås kjøpt HER

Justin Bieber t-skjorte, fås kjøpt HER

Og til slutt, Justin Bieber kalendar! Fås kjøpt HER.

 

 

Beauty Bag! Fås kjøpt HER.

 

 

Sengetøy! Fås kjøpt HER

 

Matboks! Fås kjøptHER


 

 

Spiralbok! Fås kjøpt HER.

 

 

T-skjorte fås kjøpt HER.

 

 

 

T-skjorte, fås kjøptHER

T-skjorte, fås kjøpt HER

Boyfriend t-skjorte fås kjøpt HER

 

Justin Bieber penal, fås kjøpt HER

 

 

Hva syntes dere?


-Rano

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
24.01.2013 / 10:57 / Filed Under: Samarbeids innlegg

NY WOW KOLLEKSJON

Hei alle sammen!

 

 

Wow sin kolleksjon har alltid god kvalitet og jeg vet at alle som har kjøpt deres klær er veldig fornøyde. Jeg personlig synes deres klær er noen utav de fineste Justin Bieber klærne som er, OG i uke 8 kommer en ny kolleksjon! Denne gangen med MASSE nye klær som jeg elsker! WOW har til nå laget 2 forskjellige kolleksjoner med Justin Bieber klær og de overrasker nok en gang med en ny! Fra og med uke 8 og helt fram til konsertene i April kan dere få kjøpt disse klærne! 

 

Wow skal også ha billettkonkurranser og ikke minst MØTE med Justin Bieber etterhvert, og jeg kommer til å legge ut linker når de har disse konkurransene siden jeg ønsker at dere Beliebers kan vinne dette! Jeg får også kanskje tilsendt noen premier i posten som jeg blir å legge ut på bloggen, og jeg håper at dere gleder dere, fordi det gjør hvertfall jeg!

 

 

Her har dere en liten smakebit på den nye kolleksjonen, og produktene kommer snart i ekte vare siden dette er tegningene! 

 

SE MER HER: http://wowandme.com/en/Kolleksjon/New-Justin-Bieber-collection/?show=all

Hva synes dere om kolleksjonen? OG hva likte dere best?

 

Ønsker dere konkurranse fra den nye wow kolleksjonen?

 

 

//Katrine

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
19.12.2012 / 11:28 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Kjole?

Tenkte å vise dere mange fine kjoler i dette innlegget. Bare fordi det snart nærmer seg nyttårsaften og kanskje dere har et ball snart? Eller en annen spesiell annledning?


Tenkte å tipse dere med litt julekjoler. Selv om dette er en Bieberblogg, så betyr det ikke at vi kan hjelpe dere med å finne det rette antrekket til nyttårsaften eller en fin annledning!

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER


 
Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER

 
Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HERNr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER


 Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER


Nr. 1 HER // Nr. 2 HER // Nr. 3 HER 

 

Nr 1 HER // Nr. 2 HER JEG ELSKET DEN KJOLEN// Nr 3 HER

 Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER

 

 

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER

 

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER


 

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER

 

 

 

-Rano

 

//adlinks


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
13.12.2012 / 09:42 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Kjøp julegave til en Belieber

Sliter du med å finne julegave til en god venn av deg som er Belieber? Vel, jeg har løsningen! Disse under er garantert leveringstid før jul.

 

Har samlet to nettsider hvor man kan få kjøpt masse fine Justin Bieber ting. Nemlig HER og HER. Under kan dere finne noen fine ting jeg syns er fine. Og på disse nettsidene er tingene kjempe billig i forskjell til andre steder man kan få kjøpt bieber ting på, spesielt i forskjell til butikkene..

Den offisielle Bieber kalenderen for 2013. Kan man få kjøpt HER. Den er på salg!

Justin Bieber penn! Veldig billig og fås kjøpt HER

 

Beauty Bag! Fås kjøpt HER.

JUST GETTING STARTED!! Fås kjøpt HER!

Sengetøy! Fås kjøpt HER

Justin Bieber kopper, også til tilbud! Fås kjøpt HER.

Matboks! Fås kjøptHER

Spiralbok! Fås kjøpt HER.

T-skjorte fås kjøpt HER.

 

T-skjorte, fås kjøptHER

T-skjorte, fås kjøpt HER

Boyfriend t-skjorte fås kjøpt HER

Justin Bieber penal, fås kjøpt HER

 

Mye av disse tingene jeg har linket til er faktisk på salg, og det er 100% trygt! leveringstid er på 3-5 dager. Har selv kjøpt ting her før, og jeg anbefaler det virkelig :D og det er fra NORGE!

 -Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
13.12.2012 / 09:39 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Julekjole?

Tenkte å tipse dere med litt julekjoler. Selv om dette er en Bieberblogg, så betyr det ikke at vi kan hjelpe dere med å finne det rette antrekket til jul eller nyttårsaften!

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER


 
Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER

 
Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HERNr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER


 Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER

 

Håper dere ble fornøyd!

 

 

Det kommer 2 historiedeler, en rundt to tiden, og en rundt fem-seks.

 

 

 

//adlinks

-Rano

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
11.12.2012 / 14:04 / Filed Under: Samarbeids innlegg

www.junkyard.no

//Reklame 

Hei folkens!

De fleste her har vel hørt om nettbutikken Junkyard.no? Det er en populær nettside blant de fleste toppbloggerne osv, og jeg har selv kjøpt et par produkter der som jeg er super duper fornøyd med! Junkyard er altså en norsk nettside hvor du kan finne nærmest alt du leter etter. De har alt i fra sko, klær, smykker, klokker til en helt grei penge, anbefaler alle å gå innom Junkyard sin nettside lover dere at dere helt sikkert  finner noe til en hen helt grei pris som dere vil klikke hjem! Og nei gutter - dette er ikke en jente butikk, kanskje dere gutter vil gå innom og finne en kul caps? sko? klær? nettopp - junkyard er en butikk for både gutter OG jenter.

Produkter DU kan få kjøpt:

Skjorte fra dr.denmin til 599 HER

Cardigan for både gutter og jenter til 799 HER

En dritrå caps til 399 HER

Nå som det er vinter er slike votter perfekte for de som liker å gå med enkle og elegante tilbehør! Disse nydelige vottene koster kun 199 HER

Hettegenser til 299 HER


Anbefaler absolutt all å ta seg en tur innom www.Junkyard.no

-Esin


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
03.12.2012 / 10:02 / Filed Under: Samarbeids innlegg

SWAG hos Urbanclothing

Hey!

 

Vil gjerne tipse litt om ''SWAG'' klær, ettersom mange spørr om hvor man kan få kjøpt sånt. Dette er merke som Justin selv bruker, og noe jeg syntes er dritfet. Så her har dere noen av mine favorittprodukter med merket OBEY fra Urbanclothing.Kjøp nr. 1 HER // Kjøp nr. 2 HER

Kjøp nr. 1 HER // Kjøp nr. 2 HER

Kjøp Nr. 1 HER // Kjøp nr. 2 HER

Kjøp nr. 1 HER // Kjøp nr. 2 HER

 

Jeg eeeelsket alt!!

 

Hva syntes dere? :D

 

 

-Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
30.11.2012 / 19:52 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Løp og kjøp!

Hallo Beliebers!

I morgen er dagen det!

I morgen klokka 12 åpner en helt ny fantastisk side for kun oss Norske Beliebers! Hvor mange her inne har ikke lenge ventet på en norsk nettside hvor man kan få kjøp Justin Bieber hettegenserne? la meg gi dere den gode nyheten at om i morgen klokka 12:00 så åpner JustinBieberNorway.com (TRYKK HER) en helt egen nettside, hvor DU kan bestille en hettegenser til en helt grei penge.

Genserne kan være en perfekt outfit for alle som skal på konserten(e) neste år i April. Og det beste av alt: de selger ikke kun hettegensere men OG tskjorter!! Så hvorfor ikke bestille seg en Bieber tskjorte og en hettegenser, kan jo være like greit å ha på seg en tskjorte under hettegenseren slik at du kan ta av hettegenseren pga. varmen på konserten? 

Er du usikker på størrelse? fint at Justin JustinBieberNorway har bilder som kan hjelpe deg med å velge størrelsen din!

Hettegenser størrlesene:

Tskjorte størrelsene:

Dette er noen av tskjortene og hettegenserne du kan kjøpe:

 

- tskjorte til 299-,

- Never say never tskjorte til 299-, 

- Justin Bieber loves me hettegenser til 499-,

- As long as you love me hettegenser til 499-,

Husk at det er så klart andre fargeutvalg i hettegenserne og tskjortene. JustinBieberNorway åpner altså i morgen klokka 12:00 og får å kjøpe hettegenser/tskjorte må du trykke HEER! Husk at dette kan også vær en fantastisk julegave til en god venn som kanskje lider like mye som deg for Justin Bieber? :- )

 om du trykker inn på linken nå vil du komme til den rette siden - MEN siden er ikke åpnet enda, og det står at du må skrive inn kode for å komme inn på nettsiden nå, så derfor har dere lesere til JDBNorway fått en spesiell kode, kun for DERE! Om dere skriver inn dette hvor koden skal stå " facebook.com/caosbrand " så kommer dere inn til nettsiden, og kan allerede begynne å handle inn Bieberklær, dere JDBNorway lesere får altså lov til å være de første Belieberne av alle som får kjøpe en genser/tskjorte hos JustinBieberNorway!

-JDBNORWAY//Samarbeids innlegg 

 

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
29.11.2012 / 14:00 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Design din egen kalender!

Hei søte dere. Jeg er snart tilbake! Og tusentakk for alle de herlige god bedring meldingene fra dere. De varmer så enormt! Jeg har det bra forresten.

 

Tenkte å tipse dere om noe kjempe bra. Jeg er en person som lider veldig mye av stress, og glemmer å gjøre ting veldig ofte. Læreren min var så utrolig søt og tipset meg en kalender, derfor kom jeg på en god idé. Hvor bra er det ikke å ha en sånn fin egen designet kalender som man kan ta med seg over alt, hvor du kan notere og ikke glemme ting? Skal vise dere hvordan dere kan designe deres egen kalender. Dere kan få se resultatet av min kalender når jeg har fått den, og jeg ble ihvertfall kjempe fornøyd.

 

1. Gå innpå tryckdig.se, deretter trykker du på knappen ''Designa din egen'' også ''start''. Siden er på svensk, men det er lett å forstå. Men jeg har likevel laget en fremgangsmåte på hvordan man kan få gjort dette enkelt og greit. Først og fremst anbefaler jeg å ha klare bilder av Justin, eller av for eks. deg og dine venner.


Dere får opp dette. Den lille fyren til venstre forklarer deg hva du gjør. Her kan dere se jeg har lastet opp et bilde av Justin, og lagt ved tekst. Dere kan prøve dere smått fremover, for det er ikke så vanskelig. Etter du er fornøyd med forsiden av kalenderen din, så kan du trykke ''Fortsätt''.

Så på side nummer 2, kan du skrive din egen side. Hvis du skal gi denne i gave, kan du skrive en personlig tekst. Jeg har brukt min på å skrive som overskrift hva jeg skal ha med til Oslo turen neste år. For meg er dette viktig, og jeg stresser mindre. For hver gang jeg kommer opp med en idé, kan jeg bare skrive ned hva jeg trenger å ha med.

Så på neste side, så kan dere velge mellom å ha noen sider bare med bilder og tekst før selve kalenderen kommer. På min personlige har jeg lagt ved bilder av mine nærmeste, og av Justin og Brann. Her kan dere selv velge, og legge inn tekst! Rimelig fint.

På denne siden begynner selve kalenderen. Helt til venstre kan dere se hvilke måned dere vil at kalenderen skal begynne på, jeg har valgt Desember 2012, som vil vare til året ut 2013. Dere kan velge farger på ruter, og om dere vil ha ''timeplan''.

Så kan dere se på de boksene. Her kan dere velge mellom ulike ting. Jeg har valgt å ha notat boks som ''Ukens trening'', ''ukens prøver'' & ''ukens må gjøre''. Dette hjelper meg å notere ned, og om jeg har gjort tingene.


Så på neste kan dere velge om dere vil ha med skoleskjema. Også kan dere notere inn viktige datoer! Det har jeg gjort som dere ser, hvor jeg har skrevet inn JB konsertene og bursdagen min.


Så kan dere velge farge på spiralen, om dere vil ha med gummibånd som fester osv. Dere kan se utvalget selv! :-)

Så til slutt får dere opp prisen på selve kalenderen og tilbehøret dere har tatt med. Også oversikten over kalenderen! Deretter trykker dere på 'Gå til kassen', og derfra betaler dere. Enkelt og greit! Min kalender så ikke sånn ut forresten, kan vise dere det endelige resultatet når jeg har fått min i posten! Prisen er rimelig, og det er absolutt en 'må ha ting' med til Oslo turen min.

 

Dere kan like deres side på facebook ved å trykke HER. Nå kan dere også få 15% ved å legge inn koden: TD15 i bestillingen.

 

 

Håper dere likte tipset!

 

 

-Rano

 

 

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
21.11.2012 / 23:13 / Filed Under: Samarbeids innlegg

WOW KOLLEKSJONEN SLIPPES I MORGEN!

Hei alle sammen!

 

 

Har fått gleden av å dele med dere at den nye wow kolleksjoen slippes ENDELIG i butikkene i morgen! Gleder meg virkelig til å finne den nermeste wow butikken og bare handle som en galing, virkelig så mye fint som har kommet inn! Delte jo også uten premie til en heldig vinner i helgen, har sendt pakken til Ruth Mathilde og håper hun blir glad!

 

Liten smakebit på den nye kolleksjonen og priser!

 

FAVORITT!! Koster 349kr!

Denne er også utrolig fin, delte den jo ut i konkurransen på bloggen (lilla) og den var så god inni! koster 399kr!

 

hihihi, kosebukse og jb i ett! hvor herlig er ikke det da? koster 299kr!

 

Hva synes dere? FIIIINT ELLER HVA?

 

//Katrine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
19.11.2012 / 20:02 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Kjøp Bieber ting her

Justin Bieber dagbok! Kan fås kjøpt HEEER!

Justin Bieber fleece teppe! Fås kjøpt HER :D

Justin Bieber kopper! aw, disse var søte.. Fås kjøpt HER

Just getting started, fås kjøpt HER.

Justin Bieber, this is my world DVD/CD, alle må kjøpe wiii! Fås kjøpt HER

Sengesett. Sov med Bieber! Fås kjøpt HER

Shopping bag. Fås kjøpt HER

 

Alarm klokke <3 Fås kjøpt HER

Justin Bieber t-skjorte, fås kjøpt HER

Og til slutt, Justin Bieber kalendar! Fås kjøpt HER.

 

 

 

Hva syns dere? :)

 

 

 

-JdbNorway


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
19.11.2012 / 09:22 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Løp og kjøp

Hei, og god morgen nydeligheter. Rise and shine people!


Tenkte å lage et innlegg der jeg anbefalte noe produkter og tøy. Selv om dette er en Bieber blogg, har vi alle litt godt av inspirasjon! Mye av dette kan være en anbefaling for både gutter og jenter :-)

 

Supra sko. Et merke Justin er veldig glad i! HER kan du kjøpe de. 

Supra merke. Fås kjøpt HER!

Supra merke dette også. Trykk HER for å kjøpe.

 

Under kan dere se klær som for eksempel en kunne gått med på konserten. Eller bare sånn til vanlig, eller noe fest klær! :)

Nummer 1 HER// Nummer 2 HER // Nummer 3 HER

Dødskule shorts! Som man kan ha på seg med strømpebukse til disse kalde dager. To av dem er faktisk på salg. Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER

 

Også ballkjoler. Vet at mange sliter med å finne en ballkjole for tiden, ettersom vinterballet nærmer seg. Her er kanskje noe tips:

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER

 

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER


Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER

 

 

 

Likte dere noe av dette? :-)

 

 

-Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
27.10.2012 / 11:07 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Her kan du få kjøpt Justin Bieber ting!

Har samlet to nettsider hvor man kan få kjøpt masse fine Justin Bieber ting. Nemlig HER og HER. Under kan dere finne noen fine ting jeg syns er fine. Og på disse nettsidene er tingene kjempe billig i forskjell til andre steder man kan få kjøpt bieber ting på, spesielt i forskjell til butikkene..

Den offisielle Bieber kalenderen for 2013. Kan man få kjøpt HER. Den er på salg!

Justin Bieber penn! Veldig billig og fås kjøpt HER

 

Beauty Bag! Fås kjøpt HER.

JUST GETTING STARTED!! Fås kjøpt HER!

Sengetøy! Fås kjøpt HER

Justin Bieber kopper, også til tilbud! Fås kjøpt HER.

Matboks! Fås kjøptHER

Spiralbok! Fås kjøpt HER.

T-skjorte fås kjøpt HER.

 

T-skjorte, fås kjøptHER

T-skjorte, fås kjøpt HER

Boyfriend t-skjorte fås kjøpt HER

Justin Bieber penal, fås kjøpt HER

 

Mye av disse tingene jeg har linket til er faktisk på salg, og det er 100% trygt! leveringstid er på 3-5 dager. Har selv kjøpt ting her før, og jeg anbefaler det virkelig :D og det er fra NORGE!

 -Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
27.10.2012 / 10:49 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Vinn Justin Bieber billetter!

 Dette innlegget skrev Katrine igår, men har omskrevet litt på det siden det var noe viktig som ikke ble tatt med.

 

Soar.no har en kvalitet på hair extensions som er UTROLIG bra. Det er 100% ekte menneskehår som du ikke alltid får kjøpt på andre nettsider. Soar garatnerer at du også blir fornøyd. Jeg personlig vet mange som handler på Soar og de er utrolig fornøyde, både kvalitet og lengen er jo veldig fin. Du kan kjøpe i 50cm og 66cm. Prisen for dette er jo også ganske rimelig og du holder deg godt under 1500 kroner! De har også tilbud og konkurranser stadigvekk slik at kundene skal bli fornøyde. Når du bestiller på Soar så er det en veldig rask leveringstid og viss dere ønsker mer infomarsjon om akkurat Soar, da kan dere besøke nettsiden deres: http://www.soar.no Soar har også masse annet hårtilbehør på deres sider, eks: fjærer, flettebånd, hår donut, hårfønere og masse mer! Viss du kjøper Extensions så er dette altså menneske hår som du kan både krølle og slette! Jeg vet at det er godt kvalitet på håret, noe som vil i at du kan ha det lenge i, og JA dette er clip-on. Noe som vil si at du fjerner det like enkelt som du sitter det på!

 

Her har dere også noen før/etter bilder hvor de viser hvordan resultatet blir, og jeg personlig ble veldig overrasket.Viss du ser nøye på de to småbildene til høyre så ser man at extensionet legger seg veldig fint og man merker jo ikke forskjellen nesten, man ser at fargen og at det går i rett farge blir veldig fint sammen, og man får kjøpt extensions i flere farger! Det finnes i ALLE typer farger og viss du får feil farge kan du sende det tilbake og enten få pengene tilbake eller en ny pakke med en annen farge så lenge pakken ikke enda er åpen.

 

 

På facebook siden til Soar hvor de har over 9000 fornøyde kunder så har de  en konkurranse hvor du kan vinne 1 gavekort på Soar.no til en verdi av 1299 kroner! Hvor herlig er ikke det? Det eneste du trenger å gjøre er og like deres facebook side og melde dere på konkurransen her hvor dere fyller ut et skjema: https://www.facebook.com/SOAR.no?v=app_150794994973742&rest=1 Husk å lik siden folkens, og spre budskapet vidre folkens.

 

 

 


MEN

 

Hos Soar sin facebook side kan du også vinne 2 billetter til Justin Bieber konserten på telenor arena! Du må ha facebook for å melde deg på i denne konkurransen, og det kan du gjøre ved å trykke HEEEEEER, eller HEEEEEER så blir du tatt med direkte inn til konkurransen. 

 

 

 

Har skrevet historiedeler og masse blogging på forhånd, som kommer idag.

-Rano


 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
03.10.2012 / 18:05 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Justin Bieber Iphone deksler, nå kan du vinne en!

Heihei! Dette er siste dagen min av bloggfri, så er jeg tilbake igjen imorgen med historie blogging osv! :D

 

Det er en konkurranse litt lenger nede i innlegget!


 

Uansett, tenkte å tipse dere om en nettside som selger Iphonedeksler til Iphone 4/4s. Dette er en helt ny nettbutikk, hvor de selger utrolig mange fine iphone deksler. Det positive med denne nettsiden er at de selger Justin Bieber iphone deksler. Er mange som har spurt om jeg kan legge ut innlegg hvor man får kjøpt Iphone deksler, så here you go. Covers.no har et veldig fint utvalg av deksler, også for dere som er One Direction fans(directioners) kan dette være noe. Trykk HER for å komme til Justin Bieber og One Direction utvalget. Og til alle dere som kjøper iphone deksel nå, vil det gi våre lesere en liten ekstra fordel, dere får nemlig med en gratis 3d skjerbeskytter til Iphonen din helt gratis!

 
Konkurranse:Vi er så heldig som får kjøre i gang en konkurranse, hvor vi gir ut et av hver av disse dekslene. Så det blir to vinnere som stikker av med en av disse.

For å vinne disse dekslene, er alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i dette innlegget. Ikke glem å ta med epost adresse eller eventuell kontakt måte, så jeg får kontaktet vinneren. Denne konkurransen går jo selvsagt til dere som har Iphone, eller som ønsker å vinne for å gi ut i gave eller noe sånt! :-) Kjør på og lykke til folkens!

 

 

 

Lykke til!

 

 

-Rano (skikkelig blogging kommer i morgen endelig!)

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
30.07.2012 / 15:23 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Kjøp billetter til konserten her!

VIAGOGO OG JDBNORWAY SKAL HA EN KONKURRANSE SAMMEN MULIGENS OM Å VINNE BILLETTER TIL KONSERTEN!

 

 

Heihei! Har gode nyheter til alle som ikke fikk billett nå, og skal forklare litt om alt så dere ikke kommer med hundrevis av spørsmål senere.

 

FØR DERE TRYKKER DERE INN PÅ BILLETTSALGET, SÅ LES HELE INNLEGGET ER DERE SNILL. 

 

For og komme til billettsalget den 16.april, trykk HER.

For og komme til billettsalget den 17.april, trykk HER 

 

I samarbeid med VIAGOGO har vi fått lov til og fortelle litt om billettsalget som er der. Vi har alle hørt om forskjellige rykter fra Viagogo før på grunn av media som har skrevet om de, og jeg ble selv litt skeptisk da de ønsket at vi skulle formidle videre til dere. Men nå har jeg fått gjort opp med dem, og har fått garantert at disse billettene ikke er fake. Her skal dere få vite hvorfor, blant annet er det blogg.no som også har henvist seg til dette:

 

Viagogo er Europas største billettnettside, som selger billetter til alle de fleste arrangementer. De er selv i offisielt samarbeid med for eksempel Madonnas turné! De får vanligvis inn billetter til brukte salg, som denne Justin Bieber konserten i Oslo. Og de har solgt flere tusentalls billetter til arrangementer i over 26 land. Her får man kjøpt billetter til for eksempel One Direction, fotballkamper, Rihanna, og så klart Justin Bieber konsert rundt om i verden. De har en garanti som gjør at alle kan være trygg med at de får hva de har kjøpt. Dere kan jo selv se rundt på Viagogo så innser dere hvor mange kunder de faktisk har, og at det er en grunn til at de vokser hver dag. Her får man også muligheten til og selge videre billetter. Hvis dere vil lese mer om Viagogo og sikkerheten når man kjøper billett, så trykk inn HER! Se til høyre litt lenger ned. Anbefaler alle og lese før dere stiller spørsmål om dette.

 
 

Så til selve billettsalget. Ettersom det er helt utsolgt hos billettservice, kan man få kjøpt konsertbilletter til begge dagene Telenor Arena både den 16. og 17.april 2013. Det finnes også selgere som på Ebay og på Finn.no. Men her er det svartebørsmarked på privatpersoner, så disse er man ikke garantert er falsk eller ikke. Så derfor anbefaler jeg Viagogo. Hvis det skulle komme i et tilfelle der du faktisk kom til et problem med billettene, så må dere kontakte dem og de hjelper deg så godt mulig. Du er ihvertfall sikret for og gå på konserten var det jeg fikk opplyst. ''Vi har solgt hundrevis av billetter for bieber-konserter, og alle som har kjøpt har også komt inn på arenaen!''. Prisen er ikke orginalprisen, og dyrere, men man får kjøpt alt fra Ståplass, Sitteplass, Diamond Circle og Golden Circle. Hva du selv kjøper til hvilke pris, er opp til DEG og hvor mye du selv er villig til og betale. Prisene på Ebay og Finn.no er gjerne mye dyrere, fordi dette her er BUD som må gis, mens på Viagogo så kjøper man med engang. Poenget mitt i dette innlegget var bare at det ikke var falske billetter og at dette er et billettsalg fra en av Europas største billettnettside:-)

 

For og komme til billettsalget for den 16.april 2013 Oslo på Telenor Arena, kan du trykke HEEEER!

For og komme til billettsalget for den 17.april 2013 Oslo på Telenor Arena, kan du trykke HEEEER!


 

Dere kan også gå innpå Viagogo sin Justin Bieber side, hvor du får litt mer informasjon om billettpriser og Justin Bieber selv. Trykk HER for direktelink til den siden.

 Hvis dere ønsker, kan dere kjøpe til andre arrangementer også! Er bare til og snoke rundt der for og se selv :-)

 

Håper de fleste får billetter. De legger ut billetter ofte der også! Så det er ikke bare de billettene som er der idag. 

 

 

HUSK, VI STYRER HELLER IKKE NOE MED PRISENE. Og vi vet prisene er skyhøye, men det er det beste vi kan tilby nå til dere som ikke har konsertbilletter.

 

OG HVIS DERE FØLGER MED VIDERE, SÅ KAN DE SENKE PRISENE!!!!!!!!!!!

 

Lykke til!

 

 

-Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
17.07.2012 / 13:48 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Et nytt billettsalg nå!!

Heihei! Har gode nyheter til alle som ikke fikk billett nå, og skal forklare litt om alt så dere ikke kommer med hundrevis av spørsmål senere.

 

FØR DERE TRYKKER DERE INN PÅ BILLETTSALGET, SÅ LES HELE INNLEGGET ER DERE SNILL. 

 

For og komme til billettsalget den 16.april, trykk HER.

For og komme til billettsalget den 17.april, trykk HER 

 

I samarbeid med VIAGOGO har vi fått lov til og fortelle litt om billettsalget som er der. Vi har alle hørt om forskjellige rykter fra Viagogo før på grunn av media som har skrevet om de, og jeg ble selv litt skeptisk da de ønsket at vi skulle formidle videre til dere. Men nå har jeg fått gjort opp med dem, og har fått garantert at disse billettene ikke er fake. Her skal dere få vite hvorfor, blant annet er det blogg.no som også har henvist seg til dette:

 

Viagogo er Europas største billettnettside, som selger billetter til alle de fleste arrangementer. De er selv i offisielt samarbeid med for eksempel Madonnas turné! De får vanligvis inn billetter til brukte salg, som denne Justin Bieber konserten i Oslo. Og de har solgt flere tusentalls billetter til arrangementer i over 26 land. Her får man kjøpt billetter til for eksempel One Direction, fotballkamper, Rihanna, og så klart Justin Bieber konsert rundt om i verden. De har en garanti som gjør at alle kan være trygg med at de får hva de har kjøpt. Dere kan jo selv se rundt på Viagogo så innser dere hvor mange kunder de faktisk har, og at det er en grunn til at de vokser hver dag. Her får man også muligheten til og selge videre billetter. Hvis dere vil lese mer om Viagogo og sikkerheten når man kjøper billett, så trykk inn HER! Se til høyre litt lenger ned. Anbefaler alle og lese før dere stiller spørsmål om dette.

 
 

Så til selve billettsalget. Ettersom det er helt utsolgt hos billettservice, kan man få kjøpt konsertbilletter til begge dagene Telenor Arena både den 16. og 17.april 2013. Det finnes også selgere som på Ebay og på Finn.no. Men her er det svartebørsmarked på privatpersoner, så disse er man ikke garantert er falsk eller ikke. Så derfor anbefaler jeg Viagogo. Hvis det skulle komme i et tilfelle der du faktisk kom til et problem med billettene, så må dere kontakte dem og de hjelper deg så godt mulig. Du er ihvertfall sikret for og gå på konserten var det jeg fikk opplyst. ''Vi har solgt hundrevis av billetter for bieber-konserter, og alle som har kjøpt har også komt inn på arenaen!''. Prisen er ikke orginalprisen, og dyrere, men man får kjøpt alt fra Ståplass, Sitteplass, Diamond Circle og Golden Circle. Hva du selv kjøper til hvilke pris, er opp til DEG og hvor mye du selv er villig til og betale. Prisene på Ebay og Finn.no er gjerne mye dyrere, fordi dette her er BUD som må gis, mens på Viagogo så kjøper man med engang. Poenget mitt i dette innlegget var bare at det ikke var falske billetter og at dette er et billettsalg fra en av Europas største billettnettside:-)

 

For og komme til billettsalget for den 16.april 2013 Oslo på Telenor Arena, kan du trykke HEEEER!

For og komme til billettsalget for den 17.april 2013 Oslo på Telenor Arena, kan du trykke HEEEER!


 

Dere kan også gå innpå Viagogo sin Justin Bieber side, hvor du får litt mer informasjon om billettpriser og Justin Bieber selv. Trykk HER for direktelink til den siden.

 Hvis dere ønsker, kan dere kjøpe til andre arrangementer også! Er bare til og snoke rundt der for og se selv :-)

 

Håper de fleste får billetter. De legger ut billetter ofte der også! Så det er ikke bare de billettene som er der idag. 

 

 

HUSK, VI STYRER HELLER IKKE NOE MED PRISENE. Og vi vet prisene er skyhøye, men det er det beste vi kan tilby nå til dere som ikke har konsertbilletter.

 

OG HVIS DERE FØLGER MED VIDERE, SÅ KAN DE SENKE PRISENE!!!!!!!!!!!

 

Lykke til!

 

 

-Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
22.06.2012 / 14:42 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Kjøp believe deluxe edition

Hei! Noen av dere hadde litt problemer med å kjøpe believe deluxe edition, men jeg er litt usikker på hva som er problemet. Jeg tror ikke man får kjøpt Believe BOX Edition hos platekompaniet. Man får kun kjøpt Believe Deluxe Edition, her får dere forklaringen på forskjellen mellom disse:

 

Vanlig 'Believe' CD, er altså kun hans CD med alle 16 sangene hans. Denne CD-en kan du få kjøpt HER

Believe Deluxe Edition, inneholder da selve albumet Believe, og en DVD med klipp som Scener fra Justin sin tour, ''The Making of the Album'' og ''Behind the Scenes'' fra boyfriend musikkvideoen. Believe Deluxe Edition kan fåes kjøpt HER.

 

Believe BOX edition, er altså selve albumet, DVD-en hans, t-skjorten over på bildet(i str. M), Wristband, og den plakaten som dere ser. Denne pakken kan dere få kjøpt HERDen er altså på tilbud :-)

 

 

Håper dere fikk svar på spørsmålet deres! :D //Affiliateslenker

 

 

-Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
17.06.2012 / 15:18 / Filed Under: Samarbeids innlegg

KJØP BIEBER DEKSEL

Heisann! Skal historieblogge snart, men føøørst dagens tips!


Er mange som har interessert seg i å kjøpe deksler til telefonen sin, og dette uten å bruke Ebay. Fordi som nevnt tidligere kan Ebay svindle hvis man ikke er så godt kjent. Derfor har jeg funnet fram en enkel side hvor de selger Justin Bieber deksler, og det er hos Iphonedeksler.no :-) Her selger de alt fra Justin Bieber deksler som du kan finne her, og andre som jeg personlig syns er veldig fin. Synd jeg har Samsung Galaxy s2, ellers hadde det vært perfekt for meg!

 

 

Jeg skal legge ved mine favoritt deksler, og det innebærer jo så klart alle Justin Bieber dekslene. Se under og se om du finner en favoritt! De har alltid fri frakt, så da slipper du beskymre deg for frakten!

FameCase Justin Bieber iPhone 4 og 4S Deksel

Et gammelt, men veldig skjønt bilde av Justin. Kidrauhl <3  Fås kjøpt HER

FameCase Justin Bieber Deksel for iPhone 4 og 4S

Med Justin Bieber tekst, fås kjøpt HER

FameCase Justin Bieber Deksel for iPhone 4 og 4S nr.1

Lilla deksel! Et av mine favoritter! Fås kjøpt HER

 

FameCase iPhone 4 og iPhone 4S Deksel med Justin Bieber og Selena Gomez

For alle JELENA fans, kan dere kjøpe dekselet HER

 

FameCase Justin Bieber Deksel for iPhone 4 og 4S nr.5

Fås kjøpt HER. 

 

For flere Justin Bieber deksler, kan dere trykke HER. Her er mine favoritter utenom JB deksler;

Manchester United Deksel for iPhone 4 og 4S

For United fans folkens, kjøp dekselet HER

FameCase One Direction iPhone 4 og 4S Deksel

One Direction - for directioners, vet jo at mange beliebers der ute også er directioners. Fås kjøpt HER

FameCase Usher iPhone 4 og 4S Deksel

Usher! Elsket denne! Fås kjøpt HER

USA Flagg iPhone 4 og 4S Deksel

Usa flagget! Fås kjøpt HER

 

 

Dette var da mine tips til dere! Historie kommer snart, men jeg er helt utslitt så ikke vær for utålmodig. Til dere som ikke har iphone, kan dere bruke frydaze.no for å designe til alle smarttelefoner!

 

-Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
14.06.2012 / 21:40 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Believe Super Deluxe Edition

Believe - Super Deluxe Edition (m/DVD) - Justin Bieber

 

Husker dere igår da jeg skrev om Belive Super Deluxe Edition som kunne fås kjøpt hos CDON? Enkelte mente det var litt for dyrt og kjøpe den pakken for over femhundre lappen. Nå har jeg sett litt rundt omkring og fant helt lik pakke, bare fra platekompaniet

 

Denne super deluxe-utgaven inneholder følgende:
* Albumet med fire bonusspor, DVD og en utbrettbar plakat
* Eksklusiv T-skjorte
* Pin formet som en joggesko
* Mosaikkplakat laget av bilder fra fansen
Believe-armbånd 

 

Alt dette får du kjøpt for under 500-lappen hos platekompaniet HEEEER! :-)

 

 

//omskrev dette innlegget fordi folk ville kjøpe den igjen! :)

 

-Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
12.06.2012 / 21:22 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Diverse

Bloggen handler om Justin ja, men vi kommer nok til å ha en del reklamasjoner framover. Dette hjelper altså på konkurransene som skal være framover! Så håper det går fint. Pluss det kommer jo godt ut av litt tilfeldige reklamasjoner på bloggen også :-D Alle disse under er fra forskjellige nettsider, så jeg slipper og lage flere hundre reklameinnlegg.

 


Visste dere forresten at Justin elsker gummibjørner? Han er ikke så veldig glad i sjokolade, men litt sånn typiske godteri som dette. Syntes denne var dødsfet! Haha :D En svær gummibjørn som kan spises, hvem vil ikke ha det? Denne er tusen ganger så stor som en vanlig gummibjørn btw. Vurderer å kjøpe en til Justin når han kommer.. Fås kjøpt HER

 

Candygrammer! Er så fett, putter sjokolade oppi også kan du prøve å vinne! Også en perfekt sparegris. Haha, at man kan bestille seg en sånn hjem er jo bare dødskult. Fås kjøpt HER

 

En slushmaskin! Haha, fås kjøpt HER

 

Sko - Killah: Zelda | Utsiden av skoen

SHOEZZZ, fås kjøpt HER. 

Sko - Hummel: Slimmer Stadil High Canvas | Utsiden av skoen

En slags type sko jeg tror Justin kunne ha brukt :D Fås kjøpt HER

Sko - Hummel: Miss Stadil Denim High | Utsiden av skoen

Disse her syns jeg og var fine :-) Fås kjøpt HER

 

Nydelig klokke fra Fossil, fås kjøpt Her

Agadir Argan Oil Hair Treatment 118ml (AGA0006)

Agadir Olje til håret. Disse her er utrolig anbefalt av frisører blant annet! Kurer utslitt hår, og gir masse E vitaminer til håret. Den både mykner og styrker håret også. Anbefales til folk som er avhengig av rettetang og krølltang. fås nå kjøpt HER. 

HERBALIFE Protein bars/Sjokolader

Proteinsjokolader! Fås kjøpt HER

 

Syykt bra foundation fra BareMinerals! anbefaler på det sterkeste. Fås kjøpt HEEER :)

Fås kjøpt HER

Justin Bieber dagbok! Kan fås kjøpt HEEER!

Justin Bieber fleece teppe! Fås kjøpt HER :D

Justin Bieber kopper! aw, disse var søte.. Fås kjøpt HER

 

 

Såååånn :-D Håper dere ble fornøyd. Valgte de tingene jeg likte best fra de forskjellige nettsidene egentlig. Håper dere liker det! Det er affiliateslenker btw.

 

 

-Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
12.06.2012 / 20:22 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Kjøp BELIEVE BOX EDITION!

 

ALT dette kan du få til en veldig billig pris. Pengene er sååå verdt det, og jeg skal overtale mamma til å kjøpe. Du får med ALT her oppe, og du kan kjøpe det HEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!    Var fler av dere som ble skuffet fordi de ikke sendte pakken til Norge, men nå gjør de det! :-D

 

 

Det er til og med rabatt på den nå! Førprisen var søren meg 649kr(!), men nå er den satt ned. Og hvis dere ikke har råd, så kan dere nedbetale med bare 26 kr/mnd! :-)) Løp og kjøp!

 

 

-Rano


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
27.02.2012 / 13:46 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Konkurranse - vinn mineralpudder

Så, denne gangens konkurranse er i samarbeid med Mineralhygienics. Dette er en nettside med masse bra mineralpudder. Jeg ble sendt en del som jeg skulle teste, og det er faktisk et av de beste jeg selv har brukt. Til og med kjendiser bruker dem, så det sier jo litt. Pudderet er jo mineralpudder, noe som vil si at det ikke skader huden. Og er en slags fundation og pudder. De sender til hele verden, og til en rimelig pris også! 

 

Så derfor skal jeg i samarbeid med dem, gi bort noen mineralpuddere. Det blir 2 vinnere som stikker av med hver sitt pudder herifra. Konkurransen ser dere lenger nedenfor. Hvis dere selv har lyst til å kjøpe eget pudder, kan dere gå innpå nettsiden deres http://www.mineralhygienics.com og kjøpe der! Hvis dere taster inn rabattkoden 'jbieber' får dere 10% rabatt. Anbefales på det sterkeste, ettersom jeg selv er veldig skeptisk på ting som har med sminke å gjøre og hva jeg legger på huden min.

 


Alt om hvilke hudtype osv. tar jeg opp med vinneren!

 

For å være med i denne konkurransen:
-må du gå innpå deres nettside og skrive link til det produktet du liker best!
-Ikke glem epostadresse eller en annen måte jeg kan få kontaktet vinnerne på.


Vinneren trekkes allerede på onsdag, siden jeg har enda en konkurranse på lur. Faktisk fler.. haha :D

 

 

-Rano 

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}