07.05.2013 / 16:35 / Filed Under: Rano sitt møte med Justin

Mitt møte med Justin Bieber #8

Hei alle sammen!

 

Skrevet av: Jessica Gaathaug

 

Alt startet da jeg meldte meg på en konkurranse hos kleskolleksjonen WOW, da jeg måtte lage en video om hvorfor jeg ville møte Justin Bieber. Det var tre vinnere. Det var fredag 5 april, da kom jeg hjem fra gymmen.. Jeg gikk opp på rommet mitt for å kose med katta mi, så var det noen som ringte mamma.. Jeg hørte hun snakke med noen, og at hun var kjempeglad og overraska... Så tenkte jeg "Har jeg vunnet meet and greet???!" Da hun var ferdig å snakke, løp jeg ned for å spørre hvem det var.. Da sa hun: "Jeg trur du må sette deg ned i soffaen jeg.." Men jeg var så nervøs, og jeg skjalv og rørte ikke på meg.. Så sa hun "De ringte fra wow, du har vunnet møte med Justin Bieber!" så datt jeg ned i soffaen og begynte å hylgrine! :) Jeg skreiv det i Norske Beliebers og postet reaksjonen min og alt..

http://www.wowandmeblog.com/2013/04/05/siste-meetgreet-vinner/

 

Den 17 april, dagen jeg skulle møte Justin Bieber fikk jeg fri fra skolen. Jeg sto opp til normal tid og gjorde meg helt klar til møtet. Når vi dro til Universal music norge, kom vi inn og der fikk vi tildelt sølv glittrende armebånd :) Vi ble vist ned til et rom der de spiste pizza og så på
Justin Bieber oslo 30 mai konserten :) Jeg syntes det egentlig var litt sånn klein stemning, for alle var så spente og nervøs får møtet. Og etter sikkert en times tid venting, ble vi bedt å gå til Bieber-bussen. Vi fulgte etter noen som jobbet i Universal, og kom inn på en buss.
Når vi var på vei, tok en dame bilde av oss i bussen og postet det på instagram 
Vi måtte jo ta bilder i grupper, så vi avtalte å ta bilder med to gutter, men de avtalte med noen andre etter der igjen, så det ble ikke noe av. Så ble vi kjent med en jente og moren hennes, som vi avtalte å ta bilde med. Når vi var fremme på Telenor Arena, ble vi ført bak Telenor Arena og måtte stå ute å vente. Heldighvis så var det sol og fint vær ute :) Etter kanskje enda en times tid venting, ble vi ført inn, og der fikk vi m&g armebånd som varhelt gull og det sto Justin Bieber på det :) Så ble vi ført til et rom der vi fikk informajon osv.... Og endelig skulle vi møte han... Alle løp ut av Telenor Arena igjen, og ble ført inn til et rom for å stå i kø. De som hadde betalt, fikk ta bilde først. Gruppa "mi" var nesten sist i køen, men det gjorde ingenting:) Før m&g for de som hadde vunnet startet, var det loddtrekkning om bla. hansken til Justin, signert trommeplate (?) og lignende. Jeg vant ingenting, men det gjør ingenting for meg:) Da Meet and greet'en for vinnerene startet, gikk køen egentlig ganske fort fremmover, så jeg lurte på om hvordan mitt møte skulle bli..
Da det var endelig vår tur, gikk vi inn en dør, og jeg skulle til å løpe inn, men da stoppet en vakt meg.. :) Det var noen som tok bilde, og få sekunder etter han stoppet meg, sa han at det var min tur. Jeg løp rett inn og så det vakre ansiktet til Justin.. Jeg "hoppet" i armene hans og ga han en stor klem og han klemte mg tilbake!! Det var egentlig ikke lov å løpe, men jeg løp inn fordet, og var derfor den føste av min gruppe som møtte Justin :) Jeg merket ikke en gang at de andre kom, jeg var helt borte..
 Når jeg kom inn, sa han "How are you doing, sweetie?" HAN KALTE MEG SØTA!!!!! Han sa det bare til meg, ikke til noen av de andre!!! Jeg holdt fortsatt hardt rundt han, også sa han (husker ikke helt ordrett, var helt i drømmeland, som sagt) "Can you hold me a little tighter?" MENS HAN FNISTE. HAN SA JEG SKULLE HOLDE HAN ENDA HARDERE ENN DET JEG GJORDE! Kan hende han mente ironi, siden han lei helt skvist... Når jeg klemte han mye hardere, sa han: "That's great!" (Eller var det "That's good!" ?) jeg holdt fortsatt kjempehardt rundt Justin, og han brydde seg egentlig ikke så mye (ikke sånn diva, men har hørt at han ber andre fans/beliebers flytte seg, og det gjorde han ikke på meg). Og de to andre jentene gikk ut, og så sa Dustin(livvakten): "You have to go now" så pekte han mot utgangen. For en fjompenisse.. 
Da jeg slapp taket på Justin, rant tårene som Glomma.. Jeg gikk mot utgangen og en fyr klipte av meg gullarmebåndet, og når jeg kom ut var det mange som stirra stygt og så rart på meg.. De skjønte vist ikke at Justin var 3 meter unna dem? Broren min var også med, og han gikk ut rett etter meg. Justin "slo" han på ryggen og sa, "How are you doing, bro?" Broren min husker heller ikke hva han svarte, for han var veldig starstrucked.. 
Når jeg gikk ut av m&g rommet, så ropte mamma etter meg.. "Jessica!!" ropte hun, når hun enda var i m&g rommet. Hun så bort på Justin, og Justin lo og gliste på grunn av meg! Og nå veit han navnet mitt!!! Og det var ikke et fake smil og en fake latter, det var 100% ekte!!!!! Jeg døde!!!!!!! Og når jeg kom ut av meet and greet rommet kom det også noen fra rødekors og sa "Går det bra?!? Går det bra!! Husk å pust, nå!" Jeg hadde masse sminke i trynet, og folk glodde som bare rakker'n.. Jeg kunne ikke tro det! Jeg hadde nettopp møtte mitt største idol! Jeg har vært en Belieber siden 2010! 17 april 2013 var den beste dagen i mitt liv 

Jeg er hun til venstre på bildet som klemmer Justin!

 

Hva synes dere?

 

 

BEGYNNER OG GÅ TOM FOR HISTORIER, SÅ VISS DU ØNSKER Å SENDE INN DITT MØTE MED JUSTIN. SEND INN TIL KATRINEAASLAND@HOTMAIL.COM

//Katrine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
06.05.2013 / 16:03 / Filed Under: Rano sitt møte med Justin

Mitt møte med Justin Bieber #7

Hei alle sammen!

 

Skrevet av: Celina Rys

 

Foreldrende mine hadde holdt det hemmelig, og jeg fikk ikke vite noen ting før lørdagen i forveien. Da pappa fortalte det kunne jeg ikke tro noen ting, jeg var målløs! Så begynte jeg rett og sltt å gråte, jeg kunne ikke tro det! Dagene sneilte seg av gårde og jeg varmet opp og lagde plakat, så never say never, hørte på de gamle sangene og de nye! 
Så kom dagen, jeg spurtet hjem fra skolen med bestevenninnen min som ikke ante noen ting, men ble med meg og løpe likevel! Da jeg kom hjem løp jeg og skiftet og så måtte jeg og mamma kjøre av sted. Vi startet med å vente med en haug andre belibers i en halvtime på Universal, så kjørte vi buss til telenor arena(Unsiversals egen buss), før vi sto og ventet ute i en time, og så inne på et venterom ca. en time der også, eller litt mer, er ikke helt sikker. Inne på venterommet viste de videor fra sist gang han var i Oslo og fra konserten. Jeg satt og snakket nervøst med andre belibers, og gikk om og om og om igjen gjennom hvordan jeg skulle være da jeg møtte ham i hodet, og så passet jeg på å puste med magen, jeg var så nervøs! En fyr ga oss litt gennerel info, vi skulle ta gruppebilder, måtte spørre hvis vi ville ha klem, ikke spørre om autograf, ikke gi ham gaver men legge de på et bord og ikke datt og ikke ditt. 
Så sa han at de hadde en overraskelse og at vi måtte holde oss rolige. Så hørte jeg skrik. Jeg skønte ingenting, hvem var den fyren der borte? Så fikk jeg se ham, det var søren meg DAN KARTER! Plutselig begynte jeg og hyle selv og løp for å stille meg i kø for å få bilde. Jeg sto og ventet nervøst(nok en gang...) og så var det meg, han var så hyggelig! -Hi sweetie, how are you doing? Jeg stammet fram at jeg var "fine" og "how are you doing". -Can I have a hug? -Shure! Dou you want a picture as well? Yes stammet jeg. jeg fikk en klem og bilde og sa thank you før en ny jente skulle ta bilde. Etter hvert fikk vi beskjed og følge en vakt til m&g-stedet. Vi kom inn i et rom og sto i ien sånn slange-kø. Litt tidligere hadde vi fått hvert vårt lodd, og mens vi vente loddet de ut et håndkle Justin hadde brukt, trommeplater han hadde signert, Chrsitinas sko osv. Jeg ville så gjerne vinne! Jeg vant ikke, men følte meg fortsatt som en vinner, Justin sto vegg i vegg med meg! Så begynte køen og bevege seg. Og når det til slutt var min tur, la jeg en rose og et kort på et gavebord og en vakt viste oss  inn i enda et rom med savrte gardiner, der noen jenter akkirat gikk inn til selve rommet. Vi var fem jenter totalt. Jentene gikk inn, og da de gikk gjennom gardinen fikk jeg et glimt av han, jeg kunn ikke tro det!!!
 
Så var det oss ,vi gikk inn. Det første som slo meg var: Oi! så tynn han har og så hadde han jo nesten bart! Han hadde på seg en skinn-singlet så jeg kunne se musklene(!) en orange sebra-bukse og kaps og solbriller, de to siste syntes jeg var litt skuffende. Vi stilte oss inn til hverandre tok bildet, og i det vaktene skjøv oss ut snudde jeg meg og sa tre ord: Love you Justin, han SVARTE! Love you to! Jeg kunne serriøst ikke tro det. Justin sa han elsket meg! Haha, en dag jeg alltid vil huske <3
Til slutt: Under konserten satt vi i en sånn losje, det var ganske lagt unna scenen, men jeg hadde jo allerede hatt nærkontakt med han så det gikk fint :) Hvertfall under belive så sa en som heter Børre til meg plutselig : Børre: "Der oppe står Scooter Braun". Meg: WHAT!? *sprinter opp* Der sto han! I hettegenser og jeans sto han og snakket med noen menn og så på Justin. Jeg prikket han på ryggen. Han snudde seg. Meg: Can I have a hug? Scooter smilte og meg en god klem, loveu sa jeg og Scooter smilte igjen og snudde seg igjen. Han gikk kort tid etterpå og jeg var vist den eneste beliberen som fikk møte han den dagen! 
Senere sto Justin og vinket i vinduet, han smilte og jeg skrek meg hes! Det var siste gangen jeg så han under Oslo-besøket, men jeg er sikker på at det ikke blir siste!(Belive&never say never!) 
Bilde med Justin:
Hva synes dere?
//Katrine

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
04.05.2013 / 21:52 / Filed Under: Rano sitt møte med Justin

Mitt møte med Justin Bieber #6

Hei alle sammen!

 

Skrevet av: Hannah Nesheim

 

Hele min Justin Bieber opplevelse i Oslo startet 15 April. Da jeg og venninnene mine Nora, Oda og Vilde reiste fra Odda kl 15:00 etter skolen, og vi hadde en seks timers biltur foran oss. Men med Bieber på anlegget hele veien bort, gikk tiden ganske fort.

Klokken 14:00 ? 16 April 2013. Tok vi alle en Taxi opp til Telenor Arena, pga vi hadde fått beskjed at de med «Meet And Greet» billett måtte registrere seg mellom 14:00 ? 16:00. Vi satt utenfor Telenor Arena på et egent område ganske lenge, før vi endelig fikk komme inn på Telenor Arena. Vi kom inn en stor sal, der de hadde delt rommet i to, de med VIP billetter, og de med bare vanlig M&G. Vi fikk også muligheten til å kjøpe oss mat og drikke før det kom en del folk. Vi ble sittende der i 30 min, der vi fikk vite en del info om møte (hva vi kunne gjøre, og hva vi ikke burde gjøre) vi såg også en video fra når Justin var i Oslo sist. Etter en stund fikk vi beskjed om at de hadde en overraskelse, pga vi var så rolige. Da kom sjølveste Dan Kanter inn i rommet, Justin Biebers gitarist.

 

Jeg begynte å grine allerede da jeg såg Dan. Og når jeg skulle ta bilde sa jeg «I'm crying when i see you» også sa han «haha, you don?t have to cry» Han var utrolig koselig Når alle med M&G VIP hadde tatt bilde med Dan, gikk det ikke lang tid før vi fikk beskjed om å følge vaktene. Vi ble følgt ut av Telenor Arena, og inn igjen i eit rom i første etasje. Vi stod der i kanskje 30 minutter, før de kom en mann ut døren, og sa vi kunne begynne. Og jeg var ellevte person til å gå inn. ?

Det var en og en inn, om imens den personen foran meg tok bilde, stod jeg på siden av han som tok bilde. Jeg stod å gren, men måtte manne meg skikkelig opp da det endelig var min tur. Jeg gikk rolig bort til Justin da han sa «Hello Sweetie» Jeg ble helt satt ut, og bare slite meg på siden av han. Han luktet utrolig godt, og han tok et hardt grep rundt meg, i det vi tok bilde. Og jeg stod så å si i armkroken hannes. Då bilde mitt var tatt sa han «Thank you» Jeg skulle til å svare, men klarte det ikke. Og Justin dro hånden sin nedover hele armen min, før en vakt kom å tok meg i den andre hånden. 

 

Bilder av Justin og vennene mine:
Hva synes dere?

 

//Katrine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
02.05.2013 / 12:05 / Filed Under: Rano sitt møte med Justin

Mitt møte med Justin Bieber #5

Hei alle sammen!

 

Skrevet av Ada Synnøve
Jeg hadde egentlig fått vanlig sitteplass billetter til den 17. Jeg hadde ikke fått tak i billetter på billettsalget. I slutten av sommerferien tok jeg en hofte operasjon fordi jeg har leddgikt og da var det mange som hadde spurt om jeg hadde fått tak i billetter siden jeg hadde på meg en justin bieber t- skjorte, jeg sa nei så var det en sykepleier som sa hun kunne gå rundt og høre om noen hadde billetter til overs. Noen uker senere fikk vi en telefon der de sa at det var en organisasjon som heter "dagen er din" som hadde fått tak i sitteplass billetter! Og to dager før konserten fikk jeg en mail fra den samme damen hvor det sto at de hadde fått tak i M&G billetter og om jeg ville ha den. Jeg sa selvfølgelig ja! 


Dagen kom og jeg måtte kom til arenane kl. 2. Vi ble ført bort til arenaen hvor vi måtte sitte i ca. 3 og en halv time. Etter det ble vi ført inn og måtte sitte der. Vi fikk litt forskjellig informasjon om hva som kom til å skje. Etter ca. en halv time ble vi ført bort til et sted inne på arenaen hvor vi sto i kø for å komme til Justin. Det var en svart gardin og en vakt som sto der. Jeg sto rett forran den gardinen før vakten åpnet den og der sto justin. Det var en vakt som dyttet meg til han. Justin så på meg, smilte og sa et lite "hei" Jeg var i sjokk så jeg klarte ikke og si noe. Han tok armen sin under min også tok vi to bilder. Etter det strøyk han meg på ryggen så ble jeg dyttet vekk av vakten. Vi fikk en egen JB veske med masse forskjellige ting. Med en gang jeg gikk ut av det rommet klarte jeg ikke og holde meg mer, så jeg begynte og gråte, for jeg skjønte ikke at jeg faktisk har møtt mitt største idol og jeg skjønner det fortsatt ikke. Det er helt uvirkelig for meg! Det varte i ca. 5 sek, men de beste sekundene i livet mitt! 

 

Hva synes dere?

//Katrine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
01.05.2013 / 16:26 / Filed Under: Rano sitt møte med Justin

Jeg har møtt Justin Bieber #4

Hei alle sammen!

 

Denne videoen ble sendt inn av Mona Wiik som er en Norsk Belieber som fikk møte Justin den 16.april!  

 

 

Jeg vet videoen er på engelsk, men den er veldig fin å høre på, og viss det er noe dere ikke forstår, så kan dere spørre i kommentarfeltet så skal jeg svare dere! 

 

//Katrine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
29.04.2013 / 20:31 / Filed Under: Rano sitt møte med Justin

Har DU møtt Justin Bieber?

 

 

Hei alle sammen!

 

 

Jeg ser det er mange som liker innleggene som jeg lager hvor dere lesere skriver hvordan deres møte med Justin Bieber har vært. Har nå laget en kategori på bloggen, slik at det blir lettere for dere å finne igjen tekstene som kommer inn. Jeg har til nå lagt ut 3 tekster, og jeg ønsker å legge ut flere! 

 

Viss du har møtt Justin Bieber 1 eller flere ganger, send inn din historie til meg på mail: Katrineaasland@hotmail.com eller på facebook >her< 

 

REGLER FOR Å SENDE INN HISTORIE: 

 

* Ikke send inn en historie som ikke er ekte. Du MÅ ha med Meet & Greet bilde med Justin, eller bildet dere tok sammen.

* Ikke skriv en hel bibel uansett om du ønsker det, det holder med 1-2 sider.

* Gjerne legg til flere bilder rundt møtet, eks med dansere, informasjonsrommet, osv.. 

 

 

PS: Teksten din blir lagt ut på bloggen, og navnet ditt blir skrevet med. Viss du ikke ønsker at etternavnet ditt skal publiserers, så skriv i mailen at du kun ønsker at ditt fornavn skal være med!

 

 

Et bilde av meg og Justin i sommer:PPPP Jeg bare tuller, bilde ble laget av en leser for sikkert 1 år siden, men jeg liker det, haha.

 

 

//Katrine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
29.04.2013 / 20:22 / Filed Under: Rano sitt møte med Justin

Jeg har møtt Justin Bieber #3

Hei alle sammen!

 

Skrevet av søte Eline:

 

 

23.04.2013 - Dagen startet med at jeg satt 6timer i bil fra Halden til Stockholm i Sverige.Jeg gledet meg virkelig ikke, jeg var så nervøs og gruet meg skikkelig siden jeg hadde kjøpt billetten min på en utrygg side og var derfor livredd for at billetten skulle være fake.

Når jeg kom fram så fikset jeg meg ferdig på hotellet før jeg gikk og stelte meg i kø. Mamman min var med meg for å vente i kø, hun gikk og spurte om billetten min var ekte og kom tilbake gråtende, når jeg så hun trodde jeg at alt var over og begynte å gråte. Når hun sa at billetten var ekte ble jeg overlykkelig og gråt enda mer.

Jeg satt inne og ventet på Justin med mange andre beliebers, men jeg var så sjenert så jeg satt der helt alene i 3timer, itillegg til at jeg ikke skjønner svensk. Så jeg satt der og ikke gjorde noe helt til Kenny, Dan, DJ Tay James og noen av danserne kom og tok bilde med oss, ga oss autografer osv. Danserne og alle er utrolig koselige!En som het Ryan (tror han het det) informerte om meet&greet, at vi ikke kunne spørre Justin om noe osv. Ryan var engelsk også når han kom og pratet med noen ved siden av meg så bare satt jeg der helt stum. Han så på meg, smilte og sa at jeg kom til å gråte på bilde.
Når vi stelte oss i køen for å komme inn i 'teltet' som Justin sto i, så ble jeg helt fra meg. Jeg begynte å hylgrine og det var så deilig å få ut tårer, fantastisk følelse. Ryan så meg, kom bort til meg og sa at han hadde rett med at han visste at jeg kom til å gråte. Han tok opp noe fra lommen sin, noe som viste seg å være PLEKTERET TIL JUSTIN! Han ga det til meg, han var så skjønn. Jeg ga han en klem også sa han at han ikke ville se meg gråtende på bilde. 


Jeg kom bort til åpningen av teltet, der stoppet en mann meg og tørket tårene mine, sa at alt kom til å gå fint og sa jeg skulle smile. Folk bak meg i køen trøstet meg også, alle folk var så snille:)
Jeg gikk inn, det første jeg så var Justin stå der og øynene mine havnet rett på de store musklene hans. Jeg gråt så utrolig mye, jeg gikk rolig fram til han, klemte han og sa at jeg elsket han utrolig mye før jeg gikk ut igjen. Det var bare sånn ca 4sek bare.
Vi betalte over 5000 for den billetten, jeg ble utrolig skuffet over at han ikke svarte meg, men jeg er forsatt så utrolig glad. Har aldri gråtet så mye i hele mitt liv før, han er mye mer fantastisk i virkeligheten. SÅ jeg sier til dere som er skuffet etter møtet; vær glad for at dere har møtt han og fått bilde, ikke vær skuffet for at han ikke svarte. Tenk på de som aldri får møte han i det hele tatt.

 

Se så søtt bilde hun fikk da!

 

//Katrine

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
25.04.2013 / 22:45 / Filed Under: Rano sitt møte med Justin

Jeg har møtt Justin Bieber #2

Hei alle sammen!

 

TUSEN TAKK FOR ALLE KOMMENTARER I DET ANDRE INNLEGGET OM PAULA SOM MØTTE JUSTIN!

Setter utrolig stor pris på det, så jeg kommer nok til å starte med slike innlegg ofte siden så mange likte det! 

 

TEKST AV: IDA HØIE

 

( Jeg er jente nr 2 til høyre, hun som holder telefonen i hånden )Jeg våknet den 16. April halv 5 om morgenen og var klar til å reise til Oslo. Jeg forventet ikke noe mer enn en konsert, og jeg var mer enn takknemlig for at jeg faktisk fikk mulighet til å gå på konserten. Plutselig ringte Mona, som jeg skulle reise med og skrek og hylte i telefonen. Hun hadde vunnet Meet and Greet og JEG skulle få være med!

Etter ca en times tid med venting på Telenor Arena ble vi krysset av på listene av de som hadde vunnet M&G og vi forflyttet oss til rett utenfor arenaen. Da vi kom inn fikk vi M&G armbånd (som måtte klippes av etterpå :() og vi ble plassert i en sal som var delt i to. I den ene salen satt de som hadde betalt for M&G og fikk individuelt bilde med Justin, og på den andre siden ble de som hadde vunnet plassert, og vi måtte ta bilder i grupper på 6. Under ventetiden ble filmen av Justin på operataket satt på, og vi fikk generell informasjon om møtet. Plutselig sa de at de hadde en overraskelse til oss, men alle måtte sitte på stolene sine først. Alle ble vi skikkelig spente og nyskjerrige på hva som ventet oss, og inn kom DAN KANTER!

Fytti så hjertet mitt hoppet da jeg så han! Han tok seg tid til klem og bilder med alle sammen, så søt som han er. Da vi stod i køen for å ta bilde med han fikk jeg øyenkontakt med ham flere ganger og starstruck som jeg var, stod jeg bare der og smilte som en annen tulling. Da det endelig var min tur og jeg gav ham klem var det første jeg tenkte: "åhh, han luktet godt!". Han spurte "how are you?" og alt jeg klarte å få frem var "I'm fine". Etter bildet var tatt sa han "nice to meet you" og smilte til meg. Jeg fikk øyenkontakt med ham igjen men jeg klarte ikke å si noen verdens ting, jeg bare stod der og gliste stort før jeg gikk å satt meg igjen. Reaksjonen kom etterpå, jeg ble helt rød i ansiktet og skalv som bare det!

Da vi kom i den endelige køen inn til M&G var spenningen stor! Da køen begynte å bevege seg så gikk den non-stop hele tiden! Vi begynte å bli bekymret siden det gikk så fort, og plutselig stod vi der, foran gardinene. "Are you ready? Are you ready? Calm down, go in nice and slow" ble vi fortalt. "Okay here we go" og gardinene ble trukket ifra. Der stod han. The one and only Justin Drew Bieber. Det var et helt ubeskrivelig øyeblikk, jeg får hjertebank bare av å skrive dette her. Justin stod der, han pustet, han beveget på seg, han var virkelig! Vaktene plasserte oss på sidene. Det luktet godt inni rommet, det luktet mann. Jeg ble plassert som nr 2 ved siden av Mona, og det gjorde meg virkelig ingen ting, for armen min var lang nok til at jeg fikk holde hånda mi på ryggen til Justin! Med en gang bildet var tatt ville alle ha klem av Justin, men livvaktene kom oss i forkjøpet, de beskyttet Justin og begynte å dytte oss ut samtidig som de fortalte hvor flinke vi var. Jeg snudde meg og sa "good luck!" til han, men alt gikk så fort så jeg husker egentlig ikke om han svarte. Mona fikk et smil og et vink fra han!

Når vi gikk ut så lo jeg. Ja, du leste rett, jeg lo. Jeg klarte ikke å reagere skikkelig, det var for sykt for meg, så jeg gikk der og lo mens de andre hylgrein. Etter hvert ble latteren min til grining og følelsene tok overhånd. Etterpå var vi på konserten, og det var helt fantastisk! 16. April 2013 er en dag jeg ALDRI kommer til å glemme! Det er så sykt at dette faktisk er virkelig, det har enda ikke gått helt opp for meg.

 

 
Hva synes dere?

 

ØNSKER DU Å SENDE INN DITT MØTE MED JUSTIN? SEND INN TIL: KATRINEAASLAND@HOTMAIL.COM
 

//Katrine

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
24.04.2013 / 22:16 / Filed Under: Rano sitt møte med Justin

Jeg møtte Justin Bieber

Hei alle sammen!

 

Denne teksten er skrevet av Paula Nina som er en Norsk Belieber, men som hadde Meet & Greet i Sverige! Dette er hennes historie: 

 

 

Mitt møte med Justin var helt utrolig! Ord kan ikke beskrive den følelsen jeg fikk da jeg endelig stod rett foran idolet mitt! Jeg hadde Meet & Greet-billett i Stockholm den 23.april!

Det første som skjedde var at vi ble satt inne i en stor sal ved siden av ''Teltet'' hvor Justin skulle ta bilder med oss. Vi satt der og ventet i spenning mens vi fikk litt generell informasjon om selve møtet, hvordan vi skulle oppføre oss og hva vi ikke kunne gjøre. Plutselig så jeg noen komme ut av 'teltet' og der stod selveste DAN KANTER og var på vei mot oss. Han hilste på alle og begynte å gå runt til hver og en av oss for å ta litt bilder. Da han endelig kom bort til meg, bestemte jeg meg for å nevne Norge og spørre om han hadde det gøy her, og gjett hva! Han synes alle lysene vi holdte oppe under 'Believe' på den siste konserten var noe av det beste som har skjedd under Believe tour. Han mente det burde bli til en tradisjon på alle konsertene og ba meg om å hilse til alle norske beliebers!! Etter hvert kom også DJ TAY JAMES ut! Han spurte hvem som så på mandagens show i Stockholm, men da ropte jeg bare at jeg var på to av konsertene i Norge, så kom han bort til meg og bare: '' Norway? Really? I love Norway! Give me a high-five!'' Herregud, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, han var så hyggelig. Jeg tok bilde med han også før han sa at jeg skulle hilse til Norske beliebers fra han også. 

 

 

Ikke nok med det! SELVESTE KENNY kom ut til oss han og. Han hadde dessverre ikke gode nyheter. Han informerte oss om at Justin ikke var helt frisk og måtte til legen, derfor ville han være litt forsinka. Alle ble selvfølgelig lei seg så Kenny begynte å tulle litt med oss for å få tilbake stemningen, før han måtte tilbake på jobb! Mens Dan og Tay gikk videre til de andre jentene som satt bak meg og resten av den første raden hvor jeg satt, kom noen av danserne ut! Fikk selvfølgelig snakket litt med alle og tatt noen bilder, men Luke er seriøst den aller kuleste av dem alle. Han gikk gjennom hele første raden og håndhilste på alle, men stoppet ved siden av meg og så på meg i to sekunder. Jeg begynte å lure litt på om det var noe galt. Som dere sikkert vet, har Luke piercing i nesa, og det har jammen meg jeg også! Det var derfor han stoppet ved siden av meg. ''I like your nose'' sa han og mens han lo litt og ga meg en high-five han også! Herregud gjett om de andre ble sure på meg. Her har jeg noen bilder av meg med danserne!  

 

Så var det litt mer tid med venting før vi endelig kunne stille oss i kø til selve rommet hvor man skulle ta bilder! Etter det gikk alt så fort, herre min gud! Jeg var så heldig og fikk gått inn sammen med jenta som stod foran meg i køen og vente på min tur der inne!!! Stod og så på JUSTIN mens han tok bilde med jenta, før Justin snudde seg mot meg og så meg dypt inn i øynene!! Herregud jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere. Jeg gikk et skritt nærmere, så gikk livvakten Dustin forbi meg, mellom meg og Justin, og da han hadde kommet seg forbi, hadde fortsatt Justin og jeg øyekontakt!!! Jeg visste helt seriøst ikke hva jeg skulle gjøre. Han stod der helt stille akkurat som meg. Så ble jeg prikket litt på skulderen av en av vaktene som sa jeg skulle stille meg ved siden av Justin. Det var da jeg fikk høre stemmen hans! «Hi sweetie!» sa han til meg mens han smilte og det eneste jeg klarte å få ut var bare «hi!» og et stort smil. Han tok meg litt i håret før han tok armen sin rundt meg og to bilder ble knipset rett etter hverandre. Etter bildet rakk jeg bare å takke han og si at jeg elsker han, han svarte med «I love you too!» og strøk meg på ryggen!

HERREGUD DEN FØLELSEN VAR BARE HELT ASDFGHJK. MEN det sluttet ikke der, Justin holdt fortsatt armen min mens jeg var på vei ut. Jeg begynte å smågråte, SÅ TOK JUSTIN OG DRO MEG TILBAKE IGJEN OG SA: «DON'T CRY BABY!» HERREGUD!! Sitter og griner mens jeg skriver dette her nå! HAN DRO MEG TILBAKE! KALTE MEG BABY! Jeg angrer på at jeg ikke så opp mot ansiktet hans igjen! Men jeg klarte det ikke, tårene rant, jeg ville ikke at han skulle se meg sånn! Han ga med klem før jeg måtte gå! Alt dette her skjedde på så kort tid! Og vaktene var ikke så strenge som alle sier. De sa ingenting bortsett fra å prikke meg på skulderen og si jeg skulle gå til han! Justin smilte kanskje ikke på bildet mitt og han smiler ikke så ofte på de bildene nei, men han smilte da han snakket med meg, det gjorde han. Så det er nok sånn han har lyst å se ut på bildene, og jeg har absolutt ingenting imot det. 

Her er da det sykeste bildet jeg noen gang har tatt og kommer til å ta i fremtiden! Meg og min største inspirasjon rett ved siden av! Får tårer i øynene hver gang jeg ser på det!

 

 

Noen bilder som jeg ellers tok: 
En stor takk til Paula som skrev dette innlegget, og viss dere skal låne innlegget, så må dere skrive //Jdbnorway under slik at de ikke ser ut som at det er dere som har fått tak i dette innlegget. 

 

ØNSKER DERE FLERE SLIKE INNLEGG FRA BELIEBERS SOM HAR MØTT JUSTIN?

 

//Katrine

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}