hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin

Rickthesizzler

Justin via snapchat idagInnlegg av: Thea Magnussen

12.12.2015 / 18:07 / Blogg

Justin på The Voice

Denne uken er det finale på den amerikanske versjonen av The Voice og Scooter annonserte via Twitter at Justin og Tori Kelly vil være til stede! 

  

 


Innlegg av: Karoline Pedersen

 

American Apparel

Justin ble i går sett på American Apparel i Los Angeles: 

 

Husk å meld dere på konkurransen vi har gående der du kan stikke av med to billetter til Justin's kommende konsert 23. September 2016!

TRYKK HER FOR Å MELDE DERE PÅ

 


Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

FORSALG: LØRDAG & MANDAG

Heisann! 

 

Nå har altså de første fått tak i de billettene de ønsket seg gjennom Fahlo's forsalg som startet klokken 16:00! Billettene, spesielt Diamond Circle ble revet vekk på få sekunder, men vi håper de som ønsker seg det, får det. Nå har det seg sånn at TV2 FEILINFORMERTE om et forsalg som finner sted i MORGEN ( Lørdag ). Opprinnelig opplyste de om at det blir solgt hele 20.000 billetter i morgen, men dette STEMMER IKKE! De har nå endret artikkelen som dere kan lese HER! 

 

//Bildet av den feilinformerte artikkelen//

 

MORGENDAGENS FORSALG

I morgen kjører Coop Extra ut flere tusen kodekort som spres over alle landets 300 butikker. Kodene gir deg tilgang til å kjøpe TO billetter og dette gjelder fra i morgen klokken 07:00. Det er FØRSTEMANN TIL MØLLA over å få de beste billettene! 

 

FORSALGET PÅ MANDAG

På mandag skjer Atomic's forsalg! De kommer til å legge ut link på DENNE siden klokken 09:00. 

 

Så ikke få helt panikk om du enda ikke har sikret deg billett! 

 


Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

The Late Late Show

Vi har alle sett Justin henge med talkshow-verten James Corden i de populære Carpool videoene. Nå har han besøkt talkshowet hans The Late Late Show. Nedenfor finner dere en video og et bilde fra besøket: 

  

 

 


Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

Ny tatovering!

Justin har gjennom de siste årene fått utallige tatoveringer, der han har fylt nesten begge armene, et kors på brystet, Jesus på leggen, indianer på ryggen, Purpose på magen og masse mer. Men dette var ikke nok for Justin! Denne gangen har han tatovert enda en ting vi Beliebers kjenner til godt. Nemlig vingene fra Believe Movie og Believe Tour! Denne er plassert i nakken:

 

  

Meninger? 

 


 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

11.12.2015 / 15:36 / Blogg

Nye bilder: Vercase Mansion, Miami Beach

Bilder av Justin i Miami: 

 

  


Innlegg av: Karoline Pedersen

 

Justin Bieber - salg, kjøp og bytting av billetter

Det er nå blitt opprettet en gruppe på Facebook hvor det skal foregå kjøp, salg og bytting av Justin Bieber billetter. For å bli med meld deg inn HER!

  


 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

11.12.2015 / 14:34 / Blogg

Justin drar av en vits

Under showet sitt i Toronto nylig kunne ikke Justin dy seg med å dra av en vits. ( for dere som ikke skjønner den, den seksuelle lavalderen er 18 i USA ) 

 

 

 

Han er så søt! 

 


Innlegg av: Karoline Pedersen

 

10.12.2015 / 14:00 / Blogg

Fast or Last

Hei alle sammen!

 

Som dere sikkert vet var Justin med på Jingle Bell Ball og her har dere et intervju der han svarer på så mange spørsmål han kan på 60 sekunder! Han avslører blant annet hvem hans favoritt medlem i One Direction er!

 

 


Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

kart over Telenor Arena

Heisann,

 

Da er det blitt publisert et sal kart som viser hvordan oppbyggingen av konserten vil skje. Foreløpig er billettene lagt ut som viser sitteplasser, ståplasser, Golden Circle og Diamond Circle. Det som dere ser av "J" og "B" er vanligvis billetter man får kjøpt i forbindelse med V.I.P-pakkene.

 

 

Obs! Vi har laget en ny kategori på bloggen som heter "Justin til Norge, informasjon - 2016". Der vil vi samle alle opplysninger i forbindelse med konserten.

  

Innlegg av: Rano Akbar

Billettgrense per kunde

Heisann dere,

 

Det er mange som lurer på hva billettgrensen er på, altså antall billetter per kjøp/kunde. Grensen ligger på 4 billetter. Tidligere via billettservice/ticketmaster har man klart å kjøpe nesten opp til 7-8 billetter per kunde, så det er veldig bra de har senket dette. 

 

Innlegg av: Rano Akbar

10.12.2015 / 09:39 / Blogg

Just a dip in the pool

Hei alle sammen!

 

I går ble det tatt bilder av Justin som bader i et basseng i Miami i Florida. Sjekk ut bildene her!

 

        

 

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

Konsertarrangør advarer mot falske billetter

Heisann,


Dette innlegget er inspirert fra VG sin artikkel, som dere finner HER

 

Det er mange som prøver å lure eller blir lurt under slike omstendigheter. Spesielt rammer det beliebers siden fanbasen gjør alt for å sikre seg konsertbilletter. Nå advarer arrangørene bak Atomic mot å kjøpe billetter fra slike selgere, og dette spesielt på Facebook. Billettservice har også advart fansen mot å kjøpe billetter via blant annet Finn.no. Billetter er ikke mulig å få kjøpt på nåværende tidspunkt, for det offisielle billettsalget er ikke før 17.desember. For de som er medlem i fanklubben kan man få kjøpt dette allerede fredag 11.desember.

Konsertarrangøren forteller at billettene ikke engang er printet opp enda, og at de overvåker de som prøver å selge billetter. 

 PS! De som var publikum på Chateau Neuf får konsertbilletter til Purpose-turneen som erstatning. Så disse er ikke falsk. Alt det andre må man passe seg for!

 

Innlegg av: Rano Akbar

 

Svar på spørsmål - Justin Bieber til Norge

Her kommer da svar på deres spørsmål. 

 


 

Hvordan forhåndsbestiller man fra Fahlo 

- Først må dere laste ned appen og registrere dere. Når forhåndssalget er like rundt hjørnet legger fahlo ut diverse linker som vist nedenfor. 

  

Hvilke type billetter får de som var på Chateau Neuf?

- De som befant seg i salen har fått tilbud om STÅPLASS

 

De som kjøper m&g på fredag, hvilke billetter til selve konserten får de og hva vil de koste?

- De som kjøpet M&G om dette selges, får det gjennom såkalte Fahlo-pakker. Den med M&G får plasser framme ved scenen. Det er i hvert fall slik det er i andre land! Dere finner eksempler på billettyper og pris HER

 

Hvor kan man forhåndsbestille?

Det vil skje forhåndssalg både på Fahlo ( på fredag ), Atomic sine sider og Ticketmaster ( Billettservice ). Kommer tilbake med mer informasjon om dette.

 

Hvordan ser kartet over konsertlokalet ut? 

  Koster Fahlo noe?

NEI! Fahlo er GRATIS.

 

 

 

For en mer utdypt informasjon se infobrevet til Billettservice HER! 

Fortsett å send inn spørsmål, så oppdateres dette innlegget fortløpende. 

 

 


Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

09.12.2015 / 12:10 / Konkuranse

KONKURRANSE - VINN BILLETT TIL JUSTIN BIEBER SIN KONSERT!

Heisann folkens, 

 

Da jeg (Rano) var på Chateau Neuf tidligere i år på Justin sin konsert, så ble som de fleste vet - konserten avlyst. Nå har alle som var på konserten fått et plaster på såret, slik at vi får billetter til konserten hans den nye konserten. Jeg har faktisk ikke behov for disse billettene, og ønsker derfor å sikre en av dere disse konsertbillettene! Jeg vet ikke noe om hvilke type billett, men det aktuelle blir ståplasser.

 

For å være med i konkurransen må du:
1) Like vår FB-side HER 

2) Del dette innlegget 
3) Kommenter navnet på den du ønsker å ha med deg på konserten i kommentarfeltet her på bloggen.

 

Vi trekker ut en vinner som får to billetter! :-) Så nå er vinneren sikret billett før de andre. Ikke glem kontaktinformasjon!

 Masse lykke til! Jeg trekker vinneren av konkurransen om en uke, før billettsalget.

 

Innlegg av: Rano Akbar

09.12.2015 / 10:58 / Blogg

SPØRSMÅL

Mange sender oss meldinger med diverse spørsmål. Derfor lager jeg nå et innlegg hvor jeg oppfordrer dere til å stille spørsmål som vi kan finne svar på i et nytt innlegg! Så STILL SPØRSMÅL. 

  


Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

BEKREFTET: Justin Bieber til Telenor Arena

Nå er det bekreftet at Justin kommer tilbake til Oslo - Telenor Arena den 23.september! Dette er bekreftet av arrangørene Atomic Soul, som var arrangørene sist gang også under Believe Tour. Billettsalget vil finne sted på Billettservie Ticketmaster neste torsdag 17.desember. Vi skal snart poste hvordan dere kan sikre dere billetter til arrangementet tidligere snart!

Det vil også være noen forhåndssalg. Det vi vet fram til nå er at Fahlo skal ha et. Så om du ikke allerede har bruker, last ned appen og registrer deg. De, samt vi kommer med mer informasjon om dette. Dette salget skal være på Fredag. 

Billettprisene for konserten vil ligge på følgende:


Diamond Circle - 1110,- inkl.billettavgift

Golden Circle 845,- inkl. billettavgift

Ståplass 640,- inkl. billettavgift

Sitteplass 710,- inkl. billettavgift
 GLEDER VI OSS ELLER!????

 

Innlegg av: Rano Akbar og Karoline Pedersen 

 

 

07.12.2015 / 11:50 / Blogg

The Jingle Bell Ball 2015

Nå er Justin atter en gang i Europa. Denne gang var det London og årets happening Jingle Bell Ball som sto for tur! Justin sang Sorry, What do you mean?, Love Yourself og Where are U now. Dere kan se innslagene nedenfor: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

02.12.2015 / 15:42 / Instagram

Instagram

Hei alle sammen!

Siden Justin har vært så aktiv på instagram i det siste, tenkte jeg å dele noen av bildene som han har lagt ut her!

Ser for meg ut som han endelig har hatt tid til å slappe litt av og kost seg i det siste, sammen med venner! Det håper jeg hvertfall!

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

01.12.2015 / 15:30 / Blogg

Justin ft. Belieber

I et intervju med Capital FM fikk en heldig fan lov til å synge med Justin! Se video nedenfor: 

 

 

 

Snakk om å være heldig! 

 


 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

01.12.2015 / 14:39 / Blogg

Hit skal Justin denne uken

Denne uken skal Justin til andre verdensdeler igjen. Nå er det Asia, og Japan som står for tur! 

 

Han reiser ned dit med teamet. Grunnen er ukjent, men han skal holde en konsert som jeg regner med blir litt som promokonsertene han har holdt tidligere, eller så kanskje det er et julebesøk? Vi får vente å se. 

 

  

 

Innlegg av: Karoline Pedersen