hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
30.11.2015 / 21:05 / Blogg

Rekorder i fleng

På grunn av stort fravær den siste uken, lager jeg nå et oppdateringsinnlegg der jeg oppdaterer dere på siste nytt! 

 


 

Vi tar historien med storm! 

 

Ja, dere leste rett. PURPOSE er det albumet som har nådd én MILLIARD streams raskest i historien! Dette bekrefter Justin på Twitter søndag, 29. November. 

 

  

 

Billboard hot 100! 

 

Dere husker kanskje at Justin fikk sin første singel på Billboard Hot 100? Vell, nå har han TRE låter inne på topp 5 på lista, og hele 17 sanger inne på listen til sammen! 

  

 

Best i 2015

 

Det bekreftes at Justin er den artisten med flest sanger som nr.1 i 2015. 

  

 70 millioner følgere! 

Tidligere i uken som gikk nådde Justin hele 70 millioner følgere på Twitter! Han er fortsatt på andreplass over mest fulgte twitterbrukere, bak Katy Perry. 

 

  

 

Det er ingen tvil om at Justin er større enn noen sinne. Adele kommer ut med album denne uken, og det forventes at hun knuser Justin i støvlene så det er bare for oss å vente å se! 


 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

23.11.2015 / 16:00 / Blogg

Den rød løperen

Hei alle sammen!

Som dere sikkert vet, var Justin på American Music Awards igår! Her har dere videoer og bilder av Justin på den rød løperen!

 

  

        

Justin og Paula Abdul:     

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

23.11.2015 / 10:40 / Blogg

The Ellen Show

Hei alle sammen!

Som vi skrev for litt siden var det #Bieberweek på Ellen DeGeneres show for ca. en uke siden, og her kommer det 3 videoer som ikke ble lagt ut i det forje innlegget! Det andre innlegget finner dere HER

 

 

 

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

23.11.2015 / 10:09 / Blogg

Om samarbeidet med Justin

KILDE: >NME<

 

Hei, og god morgen! Nylig har Skrillex blitt intervjuet om litt av hvert, deriblant hans samarbeid med Justin. Jeg har bare tatt med der han snakket om Justin, så vil dere lese hele intervjuet kan dere trykke inn på linken på toppen. 

 


 

 

Når møtte du Justin for første gang? 

"På vår Jack Ü samarbeid med Diplo, "Where Are You Now". Jeg har truffet på han før, men det ordentlige møtet var da vi laget denne sangen."

 

Hva var det første Justin spilte for deg, som gjorde at du at du fikk lyst å jobbe med han?

"Jeg kom inn i studio med noen beats som jeg hadde laget, og Justin freestylet til dem. Det var bare meg og han i rommet, og det var det. Ofte når pop records er gjort, er det mye politikk involvert, men når vi gjorde det var ikke noe press, og vi var i stand til å gjøre ting fra bunnen av. Justin hadde skrevet noe han spilte for meg, på en akustisk gitar. Jeg kunne lage musikk basert på dette. Det var på en måte slik det hele skjedde. 

 

Noen av sangene er veldig personlige. Ble du godt knyttet til Justin?

"Ja, vi ble ganske nær. Albumet hans beskriver veldig ærlig hvem han er akkurat nå. Han er en popstjerne som lager musikk, samtidig blir sangene veldig ekte og ærlige. Jeg sier ikke at han ikke var ærlig før, men når du hører på sangtekstene hans, kan du si at han er blitt voksen. Og vi hadde absolutt det forholdet til å kunne snakke om det.

  

Justin sa at du kalte "Sorry" for en tydelig sang, nesten på samme nivå som "Let It Be" av The Beatles.

"Det var akkurat det jeg sa, ordrett. Han trodde jeg kom til å bli alt for sikker i min mening, fordi du vet aldri hvordan sluttresultatet av en sang vil bli. Jeg fortalte han at det var en veldig ærlig og tydelig sang. Den har et enkelt og forståelig budskap. 

 

Når spilte du inn alle sangene med han?

"Jeg var på mållinjen med han før jeg dro til Tokyo for to uker siden. Alt dette skjedde så alt for fort, bokstavelig talt. De to siste månedene har jeg jobbet med han."

 

Alt dette har skjedd de to siste månedene?

"Ja, det var første prioritet for meg. Selv om jeg spilte konserter i Japan og Kina brukte jeg tid backstage på å fullføre sangene."

 

Hva er favorittsangen din på albumet?

"Children' er min favoritt. Produksjonen er veldig nøye utført. Jeg tror han snart begynner å gripe med det faktum at han er et forbilde for en hel generasjon. Jeg kan ikke snakke for han, men jeg tror han er i stand til å spre et positivt budskap for unge mennesker."

 

Møtte du Kanye når du jobbet med Justin?

"Når han og Kanye hang sammen, var jeg ute av byen. Jeg tror det var veldig bra for Justin å sprette av noen ideer med han. Jeg tror dette var den første albumet hvor Justin følte en del av en større verden. Låtskriverteamet ga han hjelp hele tiden, men på dette nye albumet, hørtes det ut som han ville gjøre det hele på egenhånd. Og lurte han på noe, var det jeg og Kanye han søkte råd fra. 

Jeg ble virkelig imponert av det. Justin var veldig involvert i den kreative prosessen. Han var utålmodig for å få opptakene ferdig. Han tok det veldig seriøst, og sa ikke at han vil bli berømt og rik, å ikke trenger bry seg om å bli ferdig med albumet. Han tilbrakte mange timer for å perfeksjonere vokalene og miksene. Jeg respekterer han veldig for dette.

 
 

Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

22.11.2015 / 17:02 / Blogg

Nøt romantisk kveld sammen

Hei, og god søndags ettermiddag til alle våre lesere!

 

Som dere sikkert allerede har sett noen bilder av, så hang Justin og Selena sammen igår i LA. De hadde en romantisk kveld faktisk blir det sagt! De var på en restaurant inne på hotellet Montage i Beverly Hills. Her sang Justin til Selena, to sanger. Den ene var "My Girl" av The Temptations, og hans egen "Sorry". Sangen "Sorry" har han jo innrømt at handler om Selena. Jeg smelter, Justin er så utrolig herlig! 

 

  

 

 

Ya ampun justin meluk kakak gue ampe segitu nya , keliatan banget melepas kangen nya ❤️

Posted by Runi Prasasti on 21. november 2015

 

 

 Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

18.11.2015 / 11:42 / Blogg

Jimmy Fallon

Hei alle sammen!

I går var Justin på The Tonight Show med Jimmy Fallon, og her får dere en video av han som synger Sorry

 

 Postet av: Rikke H. Ingebretsen

16.11.2015 / 21:25 / Blogg

Her befinner Justin seg nå

Hei!

 

Er det flere enn meg som sitter å hører på "Purpose" i dette øyeblikket? Det er jo bare helt fantastisk. Nå er han i New York hvor han har vært de siste dagene. Her har han vært litt rundt omkring. Møtt fans, vært på ulike nattklubber, og deltatt på Nickelodeon HALO Awards 2015. Her kommer en del bilder (alle tatt fra Bieber-news):

 

 

 

 

Justin har jo vært på dette Awards showet et par ganger før, bla. da han fikk de grønne greiene over seg. Husker dere dette? Det gjør iallfall jeg. Han ville i år ha 1 minutt stillhet for terrorangrepet som skjedde i Paris, Frankrike på fredag. Helt fantastisk gjort av han.

 

 

uadnyc: Big love to @justinbieber for performing #purpose in full last night at UAD ⚡️📷 @stefengold

 

November 15: Fan taken photo of Justin at 1 Oak in NYC, NY.

 

Her er bilder fra to nattklubber i New York; Up & Downs, og 10ak. Det er så gøy å se at han kan kunne være ute å ha det gøy. Eller det ser iallfall slik ut. Han har innrømt at han føler seg ganske så ensom og deprimert, noe som er ufattelig trist. For han viser noe helt annet til oss.

 

November 16: Justin with a fan in New York City.

 

 

Og sist men ikke minst må jeg jo ikke glemme det viktigste, han skatet også. Dette er også gøy å se han gjør, fordi det er noe han har innrømt betyr mye for han. Det at han ikke har så mye tid til det, men skater litt inn i mellom.

 

Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

14.11.2015 / 18:12 / Blogg

Evening with Justin Bieber

Hei! 

 

I går ble Purpose lansert og Justin ville feire dette med å ha to konserter på Staples Senter i Los Angeles. Han sang noen av sangene på Purpose albumet, samt noen gamle sanger de i publikum kunne. Denne kvelden skulle blant annet inneholde en Q&A og fungere som en premierefest for Purpose med Justin og Beliebers. Når Justin kom på scenen introduserte han Judah Smith, han skulle intervjue han. Justin tok til og med til tårene under arrangementet! 

 Når Judah var ferdig med å intervjue Justin ville han ha Q&A med publikum. Da gikk noen fra crewet bort med en mikrofon til fans i publikum også fikk de spørre Justin et spørsmål hver. Mange av spørsmålene fra fansen var å ta selfie eller om hva favorittsangen hans fra Purpose er, og på det spørsmålet svarte han "Mark my words".

 

Når spørsmålene fra fansen var stilt sang Justin akustiske sanger, sangene han sang akustisk var "What do you mean, As long as you love me, sorry,  One less lonely girl og what do you mean" Under sangen "Love yourself" glemte Justin teksten, han fikk litt panikk så han spurte fansen om de kunne teksten, noe fansen kan så de synger sangen for Justin. 

 

Under sangen One less lonely girl velger Justin selv hvem som skal være hans heldige fan som kommer opp for å bli sunget til, og siden det var to konserter, ble det to som ble OLLG. Dere kan se bildet av jentene nedenfor: 

 

 

Under "As long as you love me" bestemmer Justin seg for å begynne å skate på scenen, for som de fleste vet elsker Justin å elske, og for en fin timing å skate på scenen foran fansen sin, mens han sang sa Justin med en tullete stemme "Jeg dro på Justin Bieber konsert, og alt han gjorde var å skate på scenen" 

 

Mens Justin sang hans siste sang gikk Scooter på scenen og fikk publikumet til å skrike "Thank u Justin" for å få en fin avslutning på konserten, hvor fint er ikke det? det var så fint at Justin begynte å gråte, for som dere vet er Justin et følelsesladd menneske, han gråter veldig lett, og jeg hadde gjort akkurat det samme hadde jeg kommet tilbake etter 3 år og fått så bra tilbakemelding. 

 

Her er flere bilder fra konserten:

 

 

Innlegg av: Thea Magnussen

 

 

13.11.2015 / 13:16 / Blogg

Her er Purpose på topplistene!

Heisann, 

Under kan dere se hvilke land Purpose ligger på 1.plass på, og på 2. og 3.plass. Dette er tall i følge Itunes!

 

1. Chile
1. Hellas
1. Paraguay
1. Kypros
1. Sør-Afrika
1. Slovakia
1. Mexico
1. Sverige
1. Danmark
1. UK
1. Portugal
1. Spania
1. Azerbajdsjan
1. Colombia
1. Costa Rica
1. Argentina
1. Egypt
1. Finland
1. Filippinene
1. Slovenia
1. Australia
1. Canada
1. Tyskland
1. The U.S
1. Sveits
1. Nederland
1. Polen
1. Belgia
1. Østerrike

2. Romania

3. Russland
3. Frankrike 

Nå er det bare å ha sangen på repeat!

 

NB: Vi gjør obs på at disse tallene kan endre seg. 

 

Innlegg av: Rano Akbar

13.11.2015 / 08:19 / Blogg

PURPOSE

Nå er albumet ENDELIG ute på iTunes! 

 Husk å stream sangene på Spotify så vi får albumet og sangene på første plass. 

 

Hva er din favorittsang? 


Innlegg av: Thea Magnussen 

12.11.2015 / 18:53 / Blogg

Senkveld spesial: "Justin Bieber"

Heisann!

 

I forbindelse med Norgesbesøket til Justin to uker tilbake, fulgte et kamerateam Justin. Altså rundt omkring når han var på Eikeli skole, i skateparken på Bekkestua, og inne på Chateau Neuf selvsagt. Her ble det tatt m&g bilder blant annet. Disse eksklusive klippene og bildene vil bli vist i et program rett etter "Senkveld med Thomas og Harald" imorgen kl. 23.20. Og imorgen kommer i tillegg albumet til Justin ut??? To ting man kan glede seg til, eller hva?

 Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

12.11.2015 / 14:41 / Blogg

Eksklusivt intervju med I-D

Justin gjorde nylig et eksklusitv intervju med I-D. Under ser dere bilder fra photoshooten, samt en video. Du har lese intervjuet ved å tykke her: I-D

  

 

 

 

 


Innlegg av: Karoline Pedersen 

12.11.2015 / 12:36 / Blogg

1 dag igjen!

I morgen så kommer hele albumet "Purpose" ut. Albumet som Justin har jobbet med nå disse årene! Vi har allerede fått høre et par av sangene som What Do You Mean, Sorry, I'll Show You og Love Yourself. Hittil må jeg innrømme at dette albumet er en favoritt! Ikke bare for beliebers, men tydeligvis for folk som har vært likegyldig. Sørg for å kjøpe albumet i morgen i nærmeste butikk eller på Itunes. Dette albumet må gå amooooook!

  

Har du forhåndsbestilt Purpose?

 

Innlegg av: Rano Akbar

11.11.2015 / 19:03 / Blogg

Purpose Tour: DATOER

Nå har datoene for Nord-Amerika blitt sluppet. Nå får vi bare vente spent på Europa datoene! På JustinBieberMusic.Com står det opplyst at Justin skal besøke 50+ byer, som jeg regner med er i Nord-Amerika. Purpose Tour går av stabelen i Seattle 9. mars og første del av turneen avsluttes i Madison Square Garden i New York 18. juli. Forsalg starter allerede nå førstkommende mandag. 

For å komme til datoene trykk HER! 

 

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

11.11.2015 / 18:58 / Justin til Norge - all info

Få retten til forhåndssalg av konsertbilletter til Biebers turné!

Heisann dere,

 

Tenkte å dele med dere hvordan dere har muligheten til å få tak i billetter på et eventuelt forhåndssalg som vil komme. Nå er det jo bekreftet Purpose Tour, men om han vil komme til Norge er foreløpig ikke bekreftet. Likevel vil jeg vise dere hvordan dere kan få tak i billetter før alle andre hvis det viser seg at han kommer hit - eller kanskje et annet land? Tidligere har Bieberfever.com vært en offisiell fanside for Justin der fansen fikk mulighet til å betale månedlig for medlemskap. Fordelene her var blant annet retten på forhåndssalg av konsertbilletter! Altså man fikk kjøpe konsertbilletter tidligere enn alle andre.

Nå har Bieberfever endret plattform til appen Fahlo som Justin har reklamert mye om tidligere. Den fungerer veldig annerledes fra Bieberfever, men den vil også gi deg mulighet for forhåndssalg av billetter. Jeg er ikke nøyaktig sikker på hvordan appen vil fungere i forbindelse med salg av billetter, men det vil vi oppdatere om når den tid kommer. Vi anbefaler ihvertfall å være forberedt. Har du vært tidligere Bieberfever-medlem, skal du ha fått en mail med en kode som gir deg et "Silver"-medlemskap. Dette Silver-medlemskapet er kjernen til at noen kan få retten på forhåndssalg. Hvis ikke så må man tjene seg opp til det ved å være aktiv på appen. NB: Koden må ha vært aktivert før august 2015. 


Forresten! Fahlo kan brukes til andre fanbaser også, som blant annet Ariana Grande. 

Dere kan følge bloggen vår på Fahlo om dere ønsker det. Nå er vi ikke særlig aktiv der foreløpig, men tenker å bli det!

 

Innlegg av: Rano Akbar

11.11.2015 / 12:00 / Blogg

Bieber uke på Ellen!

Denne uken er det Bieber uke på Ellen DeGeneres. Vi får masse godsaker fra vår kjære Ellen, som alltid klarer å få ut litt mer av Justin enn andre showhoster ofte klarer, haha! Nedenfor ser dere noen av klippene som allerede er lagt ut: 

 

 

 

 

 

 

  

 

 


Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

11.11.2015 / 11:07 / Blogg

Purpose Tour

Vi kan nå bekrefte at Purpose Tour starter 9. Mars 2016!! 


 

 

GLEDER VI OSS??

 


Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

09.11.2015 / 19:15 / Blogg

Love Yourself - NY SANG!

Heisann dere,

 

Vedlagt finner dere linken på den nye sangen til Justin og Ed Sheeran. Dere kan finne sangen ved å trykke HER! Den er rett og slett helt nydelig. Den er også ute på Spotify!

  

Innlegg av: Rano Akbar

09.11.2015 / 17:30 / Blogg

Bieber Mode w/ Lyft

Nå er det bare 4 dager til Purpose, og Justin tok en biltur med Lyft for å spille noen sanger til randome mennesker som ville sitte på: 

 

 


 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

09.11.2015 / 16:47 / Blogg

Justin på NRJ Music Awards

Hei alle sammen!

En video av Justin som fremfører "What do you mean" på NRJ Music Awards i Frankrike.

 

 

 


Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

09.11.2015 / 14:23 / Blogg

Justin hos Ellen (8/11)

Justin har vært hos Ellen DeGeneres igjen. Denne gangen snakket han om albumet sitt blant annet, og sitt forhold til Selena. Under finner dere bilder fra besøket, samt en video: 

 

  

 

 

 

 


 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen

08.11.2015 / 17:01 / Blogg

BEKREFTET: Purpose Tour!

NÅ ER DET BEKREFTET: Justin kommer med ny turné og den skal  hete Purpose Tour! 

 

Etter forrige ukes sjokkexit er vell fortsatt mange knuste og utslitte i hjertene sine etter alt. Det var kun et fåtall som fikk sett Justin da han var i Norge, men ikke fortvil. Forhåpentligvis tar Justin en tur til Norge allerede neste år med Purpose Tour og da håper vi i JDBNorway at ALLE som ønsker billetter, får det. 

  

 

Innlegg av: Karoline Pedersen