hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
30.11.2013 / 20:14 / Blogg

Ny tatto

 

Justin postet dette på instagram for snart 1 time, siden å wow sier jeg bare ;o

 

Men han har iallefall fått en ny tattovering som dere har sett på de to siste instagrambilden hans :)

 

 
 

//Mia Davidsen

30.11.2013 / 19:44 / Blogg

Instagram

(Slettet det forrige siden vi ikke har postet de andre instagrambildene)

 


@justinbieber: Change Me this sunday at midnight. #musicmondays

 

 

 


@justinbieber: *ingen tekst*

 

 


@justinbieber: *ingen tekst*

 

 


@justinbieber: Fresh new tat

 

 


@mikeyarana: Guess who... #legendary

 

 


@pnilsson84: Caramel writing #guesswho #itsallfunandgames#dontbescared #orangegymratsgang

 

 

 


@pnilsson84: Belieber love #sydney #orangegymratsgang#dontbescared

 

 @alfredoflores: "Maybe you could be the light, that opens up my eyes"#ChangeMe #SundayNightatMIDNIGHT#MusicMondays #yougonfallinLOVEtoday

 

 


@alfredoflores: Meditating with the Lonely Girl before her big debut.

 

 


@djtayjames: 
Music Mondays

 

 @djtayjames: Sydney night 1

 

 


@dankanter: 
Sometimes I need some help finger tapping. How about that @eddievanhalen??? #80sguitargeekery

 

 

//Mia Davidsen

30.11.2013 / 17:07 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 48 #2

Vil bare si at historien snart er ferdig, faktisk! :-) Må bare få til en skikkelig avslutning. Og da begynner Esin med sin historie.


 

Den er i tankene mine 24/7. Det var ikke meg. Jeg er ikke den personen. Det er en ond side av meg'' forsvarte Justin seg selv. Selv uansett hvor mye jeg hadde lyst til å tro på han, så klarte jeg det ikke. Ihvertfall ikke helt. Tenk da.. Jeg var et veddemål. Jeg klarte ikke å se på Justin da jeg spurte han mitt siste spørsmål. ''Så jeg var altså et veddemål, bare? Jeg var bare.. Forholdet bare.. Vi bare.. Livet mitt bare.. Forholdet vårt var altså based on a lie?'' Based on a fucking lie.

____________________

 

''Jeg vil at du går ut, Justin.'' sa jeg plutselig. Justin svarte meg ikke på om jeg var et veddemål, og det hadde lagt seg en klein stillhet over rommet vårt også. ''Men-'' forsvarte Justin seg. ''-Nei'' avsluttet jeg. ''Jeg vil verken se deg, ta på deg eller tenke på deg'' avsluttet jeg det hele, for nå orket jeg ikke mer. Tenk å forelske seg i en person.. Elske en person, og tro at vedkommende elsket deg tilbake. For og deretter finne ut at han såret følelsene dine.. At du egentlig bare var et lite idiotisk veddemål. Jeg visste ikke hvem jeg var sur på. Om det var meg selv fordi jeg hadde vært et så dumt menneske og falt for hans skitne triks, eller fordi jeg faktisk visste godt hvem han var men likevel lot meg falle for det. Eller om det var Justin jeg var sur på. Selvfølgelig, det var det jo. ''*dittnavn*, du skal vite én ting før jeg går. Jeg innrømmer at det var et veddemål. Men ikke glem en ting..'' sa han rolig.

 

Justin reiste seg opp fra stolen han hadde sittet på. ''Jeg hadde aldri vært ærlig med deg og fortalt om veddemålet om du ikke hadde betydd noen ting for meg, for det gjør du. Det har du alltid gjort. Jeg sa jeg var et dritt menneske, og jeg har innrømt det. Det positive med hele veddemålet var at jeg kom meg ned på jordet igjen og klarte å føle. Du vet ikke hvordan det var for meg å stå i mine sko. Jeg elsker deg, *dittnavn*. Har alltid gjort det og kommer alltid til å gjøre det. Men jeg respekterer valget ditt. Husk at uansett hvor mye du hater meg nå, så hadde du også vært dø om det ikke hadde vært for meg. Målet til Richard var nemlig å få deg til og forelske deg i han, men for og deretter tortuere deg til døde. Jeg tok over alt. Det er likevel ikke en unnskyldning for hva jeg gjorde.. Men jeg skal kjempe for deg uansett hvor hardt det er'' sa Justin, og åpnet døren. Jeg sa ikke noe. ''Farvel'' var det siste han sa, før han gikk ut av døren med tårer i øynene. Jeg var så tom.

 

Just stop, okay?

 

Jeg satt i min egen sykeseng i flere timer. Den eneste underholdningen for meg var å se rett i veggen og tenke over alle minnene jeg hadde med Justin. Jeg hadde jo ikke kjent den nye han så lenge, men nok til å vite at jeg visste livet mitt kom til å bli deprimerende uten han. Det banket på døren. ''Hey, hvordan går det?'' spurte en mørk stemme. Jeg som var så opptatt av veggen hadde lite lyst på besøk akkurat nå. ''Hei Alfredo'' mumlet jeg svakt og flyttet øynene mine på Alfredo. ''Hvordan har du det?'' spurte han og lukket døren bak seg. ''Helt tom'' svarte jeg kort. ''Jeg så Justin løpe ut av sykehuset mens han gren.. Og det er et sjeldent syn min venn. Han fortalte meg alt'' sa han forsiktig. ''Så du og visste om dette?'' spurte jeg og hisset meg litt opp. ''Nei, han fortalte meg det nå. Og du må seriøst roe deg ned litt og slutte med å bli så fort opphisset. Det er sykt irriterende'' klagde han.

 

Jeg forsto han veldig godt. Jeg syntes jeg var veldig irriterende selv, men det var ikke noe jeg kunne gjøre med det. Eller jo.. Jeg kunne skjerpe meg. ''Beklager Alfredo'' svarte jeg trist. ''Det går fint. Du har vært igjennom mye, så jeg forstår deg. Men husk at Justin har vært igjennom dobbelt så mye mer enn det du har, faktisk mer.'' sa Alfredo fort. ''Hva mener du?'' spurte jeg nysgjerrig. ''Fortalte han deg ikke om den hemmelige beskyttelsen?'' spurte Alfredo meg. ''Hva snakker du om?'' spurte jeg raskt, og fant fort ut at det var mer i saken enn det Justin hadde innrømmet for meg.

 

(100+) Tumblr

 

Hva tror dere Alfredo snakker om? Vurderer å avslutte historien allerede imorgen :) Kanskje jeg skal ha en liten maraton eller veeelding lang del! Hva vil dere ha?

 

 

Rano

30.11.2013 / 13:30 / Blogg

Next out

 

Neste ut er.... CHANGE ME!

 

Ikke glem å kjøp den på iTunes mandag morgen :)

 

 

 

//Mia Davidsen

30.11.2013 / 12:12 / Blogg

Believe filmen informasjon + førpremiere

God morgen! Har masse bra å komme med til dere, men vi tar litt av gangen. 

 

Noen har kanskje fått det med seg, mens andre har ikke. Det vil bli Believe førpremiere, men det vil kun bli i Oslo. Denne premieren er altså før selve hovedpremieren som er i hele landet. Førpremieren vil finne sted på Colosseum den 19.desember kloken 18:00 og billettene for dette arrangementet vil selges allerede i morgen hos Colosseum klokken 10. Og billettsalget vil gå fort. Nederst i innlegget finner dere informasjon om hvilke dato billettsalget til din kino starter. Dere kan eventuelt finne mer informasjon HER og på Facebook-arrangementet HER! Jeg skal på førpremieren i Oslo og premieren i Oslo, hvilke skal du på? :)

 

NB: Folk har allerede stilt seg i kø utenfor Colosseum.

 

 

Oslo:
Billettene til førpremieren (19.des) blir lagt ut for salg i morgen klokken 10 på Colosseum. Det vanlige billettsalget for selve premieren den 25.desember starter også i morgen.

 

Bergen:
Billettene til premieren i Bergen blir lagt ut 18.desember sammen med andre julefilmer.


Trondheim:
Forsalget starter mandag 2.desember kl.09:00 

 

Stavanger, Sandnes, Lillestrøm, Moss, Sarpsborg, Sandvika, Skien og Tønsberg:
Billettsalget starter 1.desember.

 

Asker, Askim, Halden, Horten, Hønefoss, Kilden (Tønsberg), Kristiansund og Verdal:
Billettsalget starter kl. 12:00

 


Noen av byene står det ikke klokkeslett på, men dere må selv kontakte deres egen kino for sted og tid. Er også noen kinoer som ikke er nevnt. Informasjon er tatt fra Filmweb, så jeg anbefaler å kontakte deres egen kino om det ikke står noe. Informasjon om billettsalget som er skrevet over er tatt fra Filmweb.

  

HVEM GLEDER SEG?

 


Rano

 

29.11.2013 / 23:21 / Spørsmål&Svar

Ukens spørsmål #5

 

Okei, det var lenge siden vi har svart på spørsmål, sorry for den.. Ehe men nå svarer jeg på spørsmål som var fra forrige "Ukens spørsmål", så får dere spørre det dere lurer på til neste gang i kommentarfeltet!

 


 

Koster det penger å ha bruker på Bieber Fever?
-Ja det gjør det. Har laget innlegg om det før, men kan få prøvd å laget det på nytt en gang i løpet av helgen om det er noen som ønsker det? :)

 

Kan dere lage ett innlegg med hvem som er i crewet til Justin?
-Selvfølgelig kan vi det. Vi har jo gjort det flere ganger før, men er så mange som ikke er med lenger og mange helt nye så er litt usikker på alle da men kan få prøvd det også en eller annen gang om noen ønsker?

 

Hva slags iPhone har Justin?
-Han har iallefall iPhone 5, men er usikker på om han bare har 5, eller 5c/5s. Som dere kan se på bildet under :)

 

 

 

Kommer Justin tilbake til Norge? Det er så mange som sier det...
-Det gjør han nok. Jeg har ingen peiling jeg. Er iallefall ingenting som er offisielt. 

 

Hvorfor legger dere ikke ut konsertvideoer lenger?
-Er så vanskelig å finne. Jeg søker etter hver konsert han har etter konsertvideoer, men da kommer det enten fra en annen gang han har vært der, eller ingenting... jeg prøver iallefall :)

 

Hei, kan dere si hvor JB bor? Alle plassene!
-Jeg vet bare om denne: 25202 Prado Del Grandioso, Calabasas, CA 91302, United States. Hvis det er flere, så finner du det nok på nettet en eller annen plass, jeg fant ingenting.

 

Hvor har det blitt av Moshe?
-Han har ikke vært med i crewet på LENGE LENGE.

 
Tror dere Justin slutter med musikk etter believe tour?
-Det håper jeg virkelig ikke, og tror nok ikke han gjør det heller :) 

 

Skal dere snart få nytt design?
-Just wait and see :)

 

Ca. hvor lang tid tror du det tar for Justin å skrive en ny sang?
-Oi, det var ett vanskelig spørsmål... Tror det kommer helt ann på om han har planen for hele sangen akkurat da, eller ja jeg har INGEN idé, sorry.

 

Når Justin er på turné, hvordan får de med seg alt? Som klærene til danserene og hannes?
-Det blir nok sendt med fly, eller kanskje buss om det ikke er langt fra den plassen han er på og den plassen han skal til.

 

Kommer Justin tilbake til Norge?
-Som sagt, det tror jeg. På konsertene i April, så sa han at han kom tilbake så vi får bare håpe.

 

Har Justin en hjemmeside? Hva heter den?
-JustinBieber.com er den offisielle nettsiden sammen med Bieberfever.com. Men tror han personlig selv bruker facebook, twitter, instagram, shots of me osv om du skjønner :) 

 

Hvorfor blogger ikke Esin lenger?
-Hun har en veldig lang pause for tiden, hun begynner om ikke så lenge igjen tror jeg! 

 

Jeg vet at dere ikke vil svare så mye på rykter osv. Men dette her fortjener vi å vite hva er det oppstyre med Scooter og alt det der kan dere være så snill å svare på det?
-Jeg tror vi har blogget om det. Men vi vil helst ikke blogge om rykter, det er jo ikke sikkert alle er sanne og da sprer vi jo rykter som ikke er sanne. Så vi venter til det blir bekreftet :) 

 


 

 

Noe dere lurer på til neste gang?

 

//Mia Davidsen

29.11.2013 / 22:02 / BELIEVE TOUR

Meet&greet i Sydney - 29. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

29.11.2013 / 21:00 / Blogg

Gifs

 

 

Tenkte at jeg skulle legge ut noen gifs for dere, er lenge siden vi gjorde det sist!

 

 

 

 

 

 

29.11.2013 / 18:48 / Blogg

Justin hjelper til i Guatemala

Hei alle sammen!

 

Husker dere for en stund tilbake da Justin var i Guatemala for å besøke barn som ikke hadde noenting? Det har nå blitt publisert en video hvor Justin er med: 

  

//Katrine

 

29.11.2013 / 17:53 / BELIEVE TOUR

Justin på scenen i Sydney, Australia - 29.november

Hei alle sammen!

 

Justin på scenen i natt i Sydney. Siden tidsforskjellen er så stor forskjell mellom Norge og Australia så ligger de foran oss, derfor var konserten i Natt.

 

 

 

//Katrine

29.11.2013 / 16:55 / Blogg

Songs for Philippines

Hei alle sammen!

 

 

Justin's sang '' I would '' skal være med på albumet som heter ''Songs for Philippines'' som er for alle de pårørende som mistet noe da tyfonen traff. Når du kjøper albumet på itunes hjelper du til at folk får mat og vann. Kjøp albumet >her<. 

 

bieber-news:
Justin?s song ?I Would? is featured in the ?Songs for the Philippines? album, found on iTunes. The proceeds will go to the victims of the typhoon in the Philippines. Buy it here to help those in need!

 

//Katrine

29.11.2013 / 15:40 / Blogg

Stem Adrian Jørgensen!

Heihei dere! (historieinnlegg kommer senere i dag)


Husker dere mitt siste innlegg om at vi måtte stemme på Adrian Jørgensen som er med i The Voice? Vel, han kom videre! Syntes vi kan stemme han fremover jeg. Hvis dere så det forrige liveshowet fikk dere med dere at Sondre Lerche var veldig imponert over Adrian og sa han var blitt en Belieber, men mest av alt en BindalLieber - Et annet ord for fan av Adrian! Adrian skal synge i dag og er deltager nr.12 på The Voice i kveld! Han tar alt dette veldig seriøst og ønsker å yte sitt beste. Oppfordrer dere alle til å stemme på Adrian - for jeg har ihvertfall blitt en BindalLieber! Bare hør hans opptreden av As Long As You Love Me, så skjønner dere hva jeg mener! Han er jo tross alt Belieber også, og beliebers help beliebers eller hva? Spre ordet videre! :))

 

 

 

Foto: Charlotte Mayer Tilseth


 

 

 

THE VOICE I KVELD kl. 20:00! STEM 12 til 26400 ELLER RING 829 49 112

 

 

 

Rano


29.11.2013 / 15:38 / Blogg

Instagram

Hei alle sammen!

 

@justinbieber: Lemme see your funny face 

@justinbieber: Lemme see your funny face 

 

@justinbieber: Funny face on the way to my show in Sydney&#8230; 

@justinbieber: Funny face on the way to my show in Sydney?


@justinbieber: ♛ 

@justinbieber: ♛

 

//Katrine

29.11.2013 / 14:06 / Blogg

Nye tweets

Hei alle sammen!

 

Nye tweets fra Justin: 

 

//Katrine

29.11.2013 / 13:38 / Blogg

Norske Fredrik spiller i Justin's nye sang

Hei alle sammen!

 

 

Norske Harald fra Bergen har i tre år bodd i LA for å produsere gitar låter til kjendiser. For en stund tilbake kom Harald i kontakt med managaren til Jusitn som ønsket at Harald skulle spille inn en lydcd på ca 30 minutter som de kunne bruke på Justin's nye CD. Da Harald våknet mandag morgen hørte han plutselig seg selv på radioen, Justin og teamet hadde brukt hans materiale i den nye sangen Roller coaster. Harald forteller seg at han var i studio sammen med Justin i sommer og at Justin var en veldig grei fyr. 

 

Les mer her: http://www.bt.no/bergenpuls/--Er-det-ikke-jeg-som-spiller-her-3013761.html

 

//Katrine

29.11.2013 / 10:33 / Blogg

BelieveMovie - BeAlright

 

Hei alle sammen!

 

 

 

-Rikke

28.11.2013 / 18:43 / Blogg

Instagram

 

 

@justinbieber: #allthatmatters music video preview

 

 

 

 

@alfredoflores: Brisbane was a MOVIE!!! We off to Sydney! #6MORESHOWS

 

 

 

 

@alfredoflores: Really wishing we could of imported some grandmas out here but this plate isn't bad for being Australia. Happy Thanksgiving and always remember, no prayer can be vetter than the prayer of giving sincere thanks and paises to God.

 

 

 

 

@carlenabritch: I have so much to be thankful for this year; many experiences, lessons, & travels that continue to help shape who I am. It's tough being away from home; missing friends, family & loved ones. However, this family right here is one I am so thankful for. Each person holds such a special place in my heart. Our memories made, moments shared & the acceptance & love we've built togheter is irreplaceable. This Thanksgiving, I am grateful for my team..thoso who I've spent every day with for well over 1.5 years. I love you guys so much; thank you for accepting & loving me unconditionally. I'm so blessed to be able to spend today with each & every one of you. Happy Thanksgiving!

 

 

 

 

@desertdebs: Happy Thanksgiving! 

 

 

//Mia Davidsen

28.11.2013 / 14:42 / BELIEVE TOUR

M&G i Brisbane, Australia 27. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

28.11.2013 / 11:28 / Blogg

Bilder fra teaser videoen

 

Hei alle sammen!

 

Bilder fra teaser videoen til "All that matters"

 

 

 

 

-Rikke

28.11.2013 / 07:46 / Blogg

Alfredo på facebook


Hei alle sammen!-Rikke

27.11.2013 / 21:04 / BELIEVE TOUR

M&G i Brisbane, Australia 26. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

27.11.2013 / 18:24 / Blogg

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

27.11.2013 / 17:58 / Blogg

Justin's konsert i Brisbane, Australia - 27. november

 

 

 

 

 

  

//Mia Davidsen

27.11.2013 / 17:08 / Blogg

Justin med fans på flyplassen - 27. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 //Mia Davidsen

27.11.2013 / 16:38 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 47 #2 - kjempe lang del

Kjører på med en lang del! Dere fortjener det:)


''Så bra.. Jeg føler meg ihvertfall bra nå! Når drar vi til Europa?''spurte jeg glad. ''De neste konsertene er avlyst.. Eller datoene er byttet til senere tid. Vi rakk selvfølgelig ikke flyet som skulle gått i dag, men det går fint'' sa Justin fort. ''Ahh, kom her!'' sa jeg glad, og dro Justin oppå sykesengen min. Han la armene sine rundt meg så jeg lå på brystet hans. ''Alt kommer til å gå bra'' sa Justin hviskene i øret mitt. Men det var noe som ikke stemte. ''Okei Justin, spytt ut'' sa jeg fort. ''Hæ? Hva snakker du om?'' spurte Justin med den uskyldige stemmen sin. ''Jeg vet du gjemmer noe for meg.. Hva er det?'' spurte jeg.

_______________

Justin så opp igjen og rett inn i øynene mine. Det var ikke glade øyne jeg så på Justin sitt ansikt, det var et trist ansikt. Jeg visste ikke helt hva som foregikk, men forventet å få vite det så kjapt som mulig. ''Jeg har noe jeg må si til deg.. Og jeg vet du kommer til å hate meg for det. Du skjønner, alt dette var faktisk basert på det éne lille veddemålet'' sa Justin forsiktig. Nå skjønte jeg ikke helt.. Justin pustet ut og lente seg forsiktig tilbake. ''Hvis jeg kommer til å hate deg, og du vet det, hvorfor gjorde du denne tingen da?'' spurte jeg fort. ''Fordi.. Jeg.. Kjente deg ikke på den måten. For meg var du bare en jeg pleide å kjenne'' sa Justin. Vel, uansett hva det var, så kunne det ikke være positiv. ''Greit, fortell meg før jeg begynner å frike helt ut'' svarte jeg kjapt. Jeg var ikke sint eller irritert, bare redd. Redd for sannheten. Redd for at den skulle svi inn i sjelen min.

 

''Da jeg begynte på skolen din sammen med resten av The Wild Kidz, var jeg et vrak. Vi festet hver eneste dag, drakk oss dritings til hver anledning, røyket hasj på skolen, kom i slåsskamper med randome mennesker.. Noen av oss i gjengen gikk så langt til at vi drepte folk. Jeg vat et dumt menneske uten følelser, som hadde lært meg å gi faen i absolutt alt jeg kunne. Jeg brydde meg ikke om familien min, ikke om crewet, og visste ihvertfall ikke hva venner var. Jeg hadde skrudd av følelsene mine, nesten som vampyrene i Vampire Diaries kan vet du'' sa Justin, og fniste litt. Jeg fniste med, men stoppet fort opp slik at Justin kunne fortsette. ''Men så er ikke du en vampyr da, vennen'' smilte jeg. ''Nei selvfølgelig ikke, men jeg oppførte meg som en. Kanskje jeg til og med var verre vet du'' lo Justin. Det var godt å kunne le litt, ihvertfall når jeg visste det kom til å bli noe negativt snart.

 

''Anyway. Jeg hadde liksom alt.. Jeg hadde alt for mye, kunne man si. Paparazziene hadde begynt å gi faen. Eller ikke gi faen, men de turde ikke komme. Politiet hadde aldri beviser på hva vi gjorde. Jeg slapp å bry meg. Jeg hadde flere millioner dollar på konto. Jeg kunne kjøpe horer og få super sex om jeg ville, og jeg hadde et perfekt hus og mine brødre. Også kom du inn i bildet...'' sa Justin fort. ''Jeg?'' spurte jeg kjapt. ''Ja, du. Jeg fikk ikke akkurat opp gamle følelser, men jeg ville leke med dine'' sa Justin. Nå ble jeg stum, og helt stiv. Vær så snill.... var alt jeg kunne tenke. ''-Du hadde ikke akkurat lekt med mine følelser, men du forlot jo meg uten å si hade. Jeg kunne ikke gitt mer faen i deg der og da, men sannheten var at jeg brydde meg. Jeg brydde meg nesten alt for mye. Du skjønner kanskje ikke sammenhengen med at jeg egentlig ga en faen i deg samtidig som jeg brydde meg, men ja'' mumlet Justin.

 

Fortsettelse under gifs.

Justin Bieber

''Og hva så? Jeg visste jo der og da at du ga en faen i meg da..'' svarte jeg på det Justin hadde sagt, men det så ikke ut til at han var ferdig. Tvert i mot, han hadde mye på hjertet. ''Jeg møtte på Richard, som da var en del av The Dragons. The Wild Kidz så på han som sin største trussel. Problemet var at Richard viste seg selv for deg og andre at han var tidenes perfekte sossegutt som ikke gjorde en dritt galt, og ihvertfall ikke var en del av gjenger. I hele sommerferien dro vi på fester, men som ble avbrøtet av Richard og gjengen. Da vi så Richard på skolen kle seg som sossegutt og være etter deg som en liten pappagutt, kunne vi ikke gjøre annet enn å le. Så vi truet han'' sa Justin. Jeg så forvirret på Justin. ''Skjedde alt dette bak min rygg, før den første festen vi var på?'' spurte jeg. ''Å jadda. Jeg visste godt hvem Richard var før første skoledag, og Richard visste hvem jeg var. Vi hadde det vi kan kalle en.. Kald krig. Øyekontakt, trussler bak ryggen på hverandre, baksnakking, brødrene våre fighta. Og ja, you name it'' sa Justin. ''Fortsett'' sa jeg rolig.

 

''Så.. Den dagen da Twist var dritfrekk med deg, husker du det? Rett før rektors tale? Da fant jo vi ut at Richard var jæla keen på deg. Så etter skolen, eller rettere sagt etter rektors tale, gjorde vi alt vi kunne for å finne han. Le litt av han, bråke med han. Jeg for engangsskyld skulle endelig banke dritten ut av han personlig'' sa Justin mens han tenkte seg om. Det var som om minnene til Justin kom tilbake igjen i hodet på han, for han snakket veldig sint og virket veldig aggressiv. Jeg visste godt hvordan Justin var aggressiv, så det kunne ikke fortsette slik. ''Justin, ro deg ned litt'' sa jeg fort og la hånden min på hans hånd. Han så fort opp på meg med et skummelt blikk. ''Justin'' hvisket jeg nærmest med en hes stemme. Øynene hans var fullt av frustrasjon og sinne, og jeg kunne se at hans tidligere minner med Richard aldeles ikke var noe positivt. ''Vi begikk et veddemål'' svarte Justin. ''Hva?'' spurte jeg. ''Veddemål. Vi sto bak skolens byggning.. Jeg hadde sparket han ned i bakken, før han stoppet meg'' sa Justin. ''Stoppet deg?'' spurte jeg. ''Jepp. Han ropte om tilgivelse, men vi alle visste at han løy. Så da dro jeg han opp slik at han sto på beina.

 

 

Justin sitt synspunkt - gammelt minne:

Jeg kunne se blodet strømme ut av munnen på fienden min som sto foran meg etter jeg hadde sparket han hardt ned i bakken. ''Fyfaen du er konge!'' ropte Twist som fikk opp selvtilliten, og jeg visste det. Jeg var konge, jeg var best. ''Ey pappagutt, si noe positivt til Bieber, da!'' ropte Twist, og slo han hardt i ryggen. Richard så vekk, og gadd ikke se meg inn i øynene engang. Hvem faen trodde han at han var? Det var jeg som var lederen her. Alle skulle behandle meg med respekt. ''Se på meg'' sa jeg til Richard, mens jeg fokuserte på å knytte nevene mine. ''Ikke faen'' mumlet Richard. ''SE PÅ MEG DIN FORPULTE IDIOT!'' ropte jeg, og klesset til han så hardt som jeg kunne. ''Er det virkelig alt du har, Bieber? Jævla pingle'' ropte Richard. ''ARGH!'' ropte jeg sint, og sparket til han enda hardere - bare i magen. Blodet sprutet ut av kjeften hans, og jeg kunne ikke gjøre annet enn å nyte synet. ''Jævla pingle. Er det alt du gjør?'' spurte Richard. Jeg dro han opp igjen fra bakken, atter engang. Gjengen min på fem sto rundt han og lo med meg. 

 

''Gjør hva?'' spurte jeg nysgjerrig og så på han. Det å se han i smerte var så absolutt digg. ''Banker opp folk du ikke liker, fordi du ikke har det godt med deg selv? Fordi karrieren din gikk til helvete? Fordi begge drømmedamene dine gjorde deg slutt med deg? Det må være trist, Bieber. Når du mister *dittnavn* og Selena Gomez - to dritdigge jenter som du aldri får tilbake. Og forresten.. Vi må ikke glemme crewet som forlot deg. Familien som ikke vil ta opp igjen kontakten. Venner du ikke har lenger. Jeg forstår deg, Bieber. Jeg ville gjort det samme. Sannheten er bare det at du er en forbanna pingle'' sa Richard spydig i ansiktet på meg. ''Hva venter du på, Biebs? Slå til han. Jeg kan ta æren av å ta livet hans'' ropte Zoe bak meg. ''Skjønner du?'' lo Richard. ''-Det er bare det dere gjør. Dreper og banker folk dere vil ha vekk fra deres vei istedenfor å leve med det. Pingler hele forbanna gjengen'' sa Richard og spyttet mot veien Zoe sto. Zoe skulle akkurat til å banke livshiten ut av han, før jeg stoppet han. ''STOPP!'' ropte jeg sint.

Grumpy

 

Alle så på meg. ''Hva mener du med at jeg mistet *dittnavn*? Tror du virkelig jeg aldri kunne fått henne tilbake? hahaha'' lo jeg. Tanken på å få *dittnavn* til å forelske seg i meg hadde vært digg. For å ikke og snakke om å knuse hjerte hennes etterpå. For all del, mitt hjerte ble jævlig knust da hun gjorde det med meg. Litt hevn kunne da ikke skade etter hun var min heartbreaker. ''Aldri i livet. Hun liker meg, du er farlig. Alle hater deg. Faren hennes er paparazzi'' sa Richard. Jeg sa ingenting, bare fortsatte å se på han. ''-For all del. Jeg vet følelsene dine for henne eksisterer langt der nede. Du kommer til å forelske deg i henne på nytt igjen, men hun kommer aldri til å falle for deg'' smilte Richard. ''Skal vi vedde?'' spurte jeg, med min konkurranse stemme. ''Så jævlig og. Hvis du får *dittnavn* så vinner du, og du kan gjøre hva du vil med meg. Vinner jeg derimot, så forlater du og resten av The Wild Kidz hele Denver for godt. Jeg driter i hvor dere går, men dere lar oss være. Med oss mener jeg hele skolen. Byen tilhører The Dragons, ikke idiot nigga rappere som tror de er noe'' sa Richard spydig. Jeg tok ut hånden for å vise alle at vi hadde en deal. ''Deal?'' spurte Richard. ''Yes, deal''

 

 

Tilbake til ditt synspunkt igjen:

Vent litt her.. Så Richard ville bare gjøre hele byen trygg? For oss?'' spurte jeg, og tenkte på meg og Jennifer. ''Jepp. Deg, Jennifer, han selv, kompisene hans. Han mente vi var en fare for byen, og.. vel, det var vi. Vi var de verste noen gang. At jeg i det hele tatt har vært sånn gjør at jeg får lyst til å forsvinne for godt på denne jord. Noe jeg skal. Jeg angrer, jeg angrer så fælt. Jeg våkner opp med denne ekle følelsen hver morgen, og legger meg med den hver kveld. Den er i tankene mine 24/7. Det var ikke meg. Jeg er ikke den personen. Det er en ond side av meg'' forsvarte Justin seg selv. Selv uansett hvor mye jeg hadde lyst til å tro på han, så klarte jeg det ikke. Ihvertfall ikke helt. Tenk da.. Jeg var et veddemål. Jeg klarte ikke å se på Justin da jeg spurte han mitt siste spørsmål. ''Så jeg var altså et veddemål, bare? Jeg var bare.. Forholdet bare.. Vi bare.. Livet mitt bare.. Forholdet vårt var altså based on a lie?'' Based on a fucking lie.

 

Justin bieber💜

 

 

Ble dere fornøyd med en så lang del? :D Hva tror dere Justin svarer? Hva tenker dere om sannheten?

 

 

Rano

27.11.2013 / 16:29 / Blogg

Justin ødelegger stolen på konserten i Brisbane

 

 

 

 

//Mia Davidsen

27.11.2013 / 14:11 / Blogg

All That Matters musicvideo teaser

 

 

ÅÅÅÅÅ, hun jenta er så utrolig helig!! Gleder meg til å få hele

 

 

 

//Mia Davidsen

27.11.2013 / 10:30 / Blogg

Nye bilder av Justin i Australia

 

Hei alle sammen!

 

 

 

 

 

 

 

November 27: HQ picture of Justin at Wategos Beach in Byron Bay, Australia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Rikke

Pictures taken from Bieber-news.com

27.11.2013 / 09:36 / Blogg

Justin holder på med graffiti i Australia

 

Hei alle sammen!

 

 

 

 

 

 

-Rikke

Pictures taken from Bieber-news.com

26.11.2013 / 20:54 / Blogg

Justin i Brisbane, Australia - 26.november

Hei alle sammen!

 

Justin's konsert i Brisbane, Australia den 26.november. 

 

 

 

 

//Katrine

26.11.2013 / 20:51 / Blogg

Believe movie nettside

Hei alle sammen!

 

Nye bilder fra Believe movie nettsiden:
//Katrine
26.11.2013 / 18:00 / Blogg

Nye instagram bilder

Hei alle sammen!♥

 

justinbieber: 

justinbieber: 

@justinbieber: ♛ 

@justinbieber: ♛

maejorali: Me and Bizzle in my Rarri.. It&#8217;s Time to Ride out ♛  

maejorali: Me and Bizzle in my Rarri.. It?s Time to Ride out ♛

@hugui81: Long Days!!!

@hugui81: Long Days!!!

 

//Katrine

26.11.2013 / 16:55 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 46 #2

Som nevnt så har jeg holdt på med et lite prosjekt som det er veldig mye arbeid for, derfor blir det litt lite blogging i lengden :)


 Åh jo. Jeg så pappa bli skutt. Apropos, hadde pappa overlevd? Hva skjedde med Justin og Twist? Richard? De andre? Jeg prøvde å bevege meg ut fra sengen uten at jeg lå merke til at noen satt ved min side. ''Jeg ville ikke gått ut av den sengen der hvis jeg var deg'' sa en myk stemme. Jeg snudde meg til min venstre og så en helt utslitt Justin full av blåmerker sitte på en stol. Øynene hans så opp mot meg helt uskyldig. ''Justin hva skjedde? Hvor er pappa? Har pappa det bra?'' spurte jeg desperat. Justin sukket.

___________________

''Justin? Du skremmer meg ekstremt her! Hva skjedde? Fortell alt!'' ropte jeg stresset. Justin måtte roe meg ned, noe som ikke funket. Selvfølgelig, hvem kunne klandre meg? Jeg hadde vært innblandet i tidenes største og ekleste situasjon, rettere sagt det verste som hadde hendt meg. ''Jeg skal fortelle deg alt, men da må du faen roe deg ned!'' sa Justin fort. Jeg skjønte fort at Justin ikke likte hvilke situasjon han var i, men det var han som fikk meg i det. Jeg hørtes så egoistisk ut, men likevel. Justin satt seg ned igjen på stolen etter jeg hadde roet meg ned litt og pustet litt ut. ''Beklager.. Jeg bare.. Du aner ikke'' mumlet jeg. ''Jeg vet hvordan du har det. Jeg har selv mistet folk jeg er veldig glad i, uten å fortsatt vite hvordan den dag i dag'' sa Justin rolig. ''Ah.. Jeg er så lei for det'' sa jeg rolig. 

 

''Ikke vær det, jeg klarer meg. Og det gjør du også. Faren din har det bra, men det var nære på.. Veldig nære. Hadde ikke sykebilen komt litt tidligere, hadde han ikke klart seg. Han er veldig sliten, men som sagt. Han klarer seg.'' sa Justin. Jeg pustet utrolig lettet ut. Endelig kunne vi fikse problemene våre, og bare roe oss skikkelig ned. ''Ahh.. Takk Gud for det!'' sa jeg glad. ''Og med deg og Twist? Fortell alt!'' sa jeg stresset. Justin kom nærmere sykesengen min der jeg lå og tok tak i hånden min. ''I det du besvimte så kom heldigvis politiet og den slags, men både jeg og Twist ble hardt skadet. Richard er i avhør sammen med de andre, og kommer tvilsomt ut derfra på en stund. Så til den tid, har vi ikke noe med han å gjøre som bekymrer oss. Du er trygg, foreldrene dine er trygg, Twist går det bra med.. Og jeg, vel.. Jeg har en ødelagt arm, men klarer meg fint'' smilte Justin. Jeg stirret på Justin sin høyre arm som var gipset helt. ''Det gjør vondt for meg at du har det vondt.. Beklager for alt'' fortsatte Justin.

 

Jeg så opp på han. ''Vi er trygg. Det er det viktigste. Jeg vil ikke vite noe som hadde med fortiden å gjøre!'' sa jeg bestemt. Justin så opp på meg, med litt triste øyne. Som om han hadde tenkt å fortelle meg noe viktig. ''Jeg skjønner..'' mumlet han forsiktig. ''Så bra.. Jeg føler meg ihvertfall bra nå! Når drar vi til Europa?''spurte jeg glad. ''De neste konsertene er avlyst.. Eller datoene er byttet til senere tid. Vi rakk selvfølgelig ikke flyet som skulle gått i dag, men det går fint'' sa Justin fort. ''Ahh, kom her!'' sa jeg glad, og dro Justin oppå sykesengen min. Han la armene sine rundt meg så jeg lå på brystet hans. ''Alt kommer til å gå bra'' sa Justin hviskene i øret mitt. Men det var noe som ikke stemte. ''Okei Justin, spytt ut'' sa jeg fort. ''Hæ? Hva snakker du om?'' spurte Justin med den uskyldige stemmen sin. ''Jeg vet du gjemmer noe for meg.. Hva er det?'' spurte jeg.

I Would 😁

 

 

Hva tenker dere det er Justin skjuler?

 

 

Rano

26.11.2013 / 15:54 / Blogg

Bilde fra konserten - 26.November

Hei alle sammen!

 

Fra konserten som var i natt i Australia, Brisbane 

Picture of Justin on stage in Brisbane (November 26)

 

//Katrine

26.11.2013 / 14:24 / Blogg

Justin og Cody på twitter


Hei alle sammen!-Rikke

26.11.2013 / 13:30 / Blogg

Nye bilder av Justin

 

Hei alle sammen!

 

 
 

-Rikke og Mia

26.11.2013 / 12:31 / Blogg

Justin møter fan i Australia

 

Hei alle sammen!

 

"Make a wish Foundation''

 

 

 

-Rikke

25.11.2013 / 20:35 / Blogg

Justin i Gold Coast, Australia - 25. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

25.11.2013 / 19:27 / Stjel stilen

Stjel stilen!

 

HUF - SNOWLIFE SNAPBACK - $34 = 207,-  >her<

 

 


Billionaire  Boys Club Arch Logo Pullover - ?130 = 1074,- >her<

 

 


Brazen Hooded Sweatshirt - $62 = 377,- >her<

 

 


Saint Laurent Signature Sumi Ink Club Motercycle Jacket - $7,550 = 42 551,- >her<

 

 


Givenchy White Leather Gold - $755 = 4585,- >her<

 

 


Supra Icon Starter - $32 = 194,- >her<

 

 


TI$A PIRATES CAP GOLD 2 = $60 = 364,- >her<

 

 

//Mia Davidsen

25.11.2013 / 18:24 / Blogg

Instagram

 

 


@justinbieber: #rollercoaster #musicmondays

 

 

 


@justinbieber: It's out. Get #rollercoaster now! #musicmondays :) http://smarturl.it/iJBrollercoaster

 

 


@justinbieber: #Rollercoaster is now available on iTunes. If you got it then upload a screenshot and tag #Rollercoaster and I will search, find and like your picture ;)

 

 


@justinbieber: Download #rollercoaster on iTunes

 

 


@justinbieber: Know you ain't a model you should let me take some pics tho


 

//Mia Davidsen

25.11.2013 / 17:47 / Blogg

Roller Coaster lyrics

 

Come here
I don?t know what happened

[Verse 1]
Where did they go?
Nights like this don?t happen anymore
I need to know
Is it me? and did I lose control?

Lonely overseas
Only memories
Wish I had the key to your heart
People come and go
Baby, they don?t know
What we had before
But it fell before our eyes

Roller coaster, roller coaster
Spinning all around and around for a while baby
Roller coaster, roller coaster
For a minute we were up, but the next we were falling down

[Verse 2]
It?s been difficult
I?m just happy there?s no fights no more
But it?s nights like this that I never ever missed you more
If there?s a reason why this happened for

But i can?t help but feel like..

Lonely overseas
Only memories
Wish I had the key to your heart
People come and go
Baby, they don?t know
What we had before
But it fell before our eyes

Roller coaster, roller coaster
Spinning all around and around for a while baby
Roller coaster, roller coaster
For a minute we were up, but the next we were falling down

Bounce?

Lonely overseas
Only memories
Wish I had the key to your heart
People come and go
Baby, they don?t know
What we had before
But it fell before our eyes

Roller coaster, roller coaster
Spinning all around and around for a while baby
Roller coaster, roller coaster
For a minute we were up, but the next we were falling down

 //Mia Davidsen

25.11.2013 / 15:00 / Blogg

Justin i Australia + historie

 

Hei alle sammen!

 

Bilder av Justin i Gold Coast  i Australia i dag

 

 

 

UPDATE: Historieblogging kommer i morgen. Jobber med en stor overraskelse som tar veldig mye tid, men det vil bli verdt det.

 

-Rikke og Rano

25.11.2013 / 13:30 / Blogg

4 år siden One time

 

Hei alle sammen!

 

I går var det 4 år siden videoen One Time kom ut! 24 november

 

 

Tiden går så alt for fort!

 

-Rikke

25.11.2013 / 12:31 / Blogg

Roller coaster

 (Nei den har enda ikke komt på norsk itunes, vet ikke hva som skjer..)

Hei alle sammen!

 

Den nye sangen "Roller Coaster'' til Justin er ute! Personlig elsker jeg sangen! Hva er din mening? 

 

 

 

The Synopsis for Roller Coaster

 

-Rikke og Mia

24.11.2013 / 20:06 / Blogg

Justin på SinCity club i Australia - 24. november

 

 

 

 

//Mia Davidsen

24.11.2013 / 19:04 / Blogg

Justin i Brisbane, Australia - 24. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

24.11.2013 / 17:13 / Blogg

Nye videoer på viddy

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

24.11.2013 / 16:10 / Blogg

Justin med fans

 

 

 
  

//Mia Davidsen

24.11.2013 / 15:10 / BELIEVE TOUR

OLLG i Auckland, NZ - 23. november

 

 

 

 

//Mia Davidsen

24.11.2013 / 13:20 / Blogg

Hjelp oss!

God formiddag våre herligste lesere!

 

Dette er vel kanskje litt for mye å be om fra dere, men jeg håper virkelig folk vil hjelpe til. Jeg har jobbet drithardt med å få masse seere på denne videoen under i noen dager, og har klart et par tusen. Tingen er det at vi trenger så mange som mulig i løpet av denne søndagen (egentlig over 10.000, men vi er på god vei!). Kan alle våre herligste lesere gå innpå Youtube linken til videoen HER og se den over på repeat? Trenger nødvendigvis ikke å se den, men refreshe hver gang videoen er ferdig uten lyd! Vi trenger de seerne, fordi det hjelper veldig på det med Carlena og Kaili til Norge! 

 

Jeg selv har åpnet flere faner i flere nettsider og satt videoen på repeat under lyd. Hver gang videoen er ferdig oppdaterer jeg bare siden! Til alle dere som vil være med og hjelpe til, så tusen hjertelig takk! Dette er jo ikke noe for meg, men for dere. Dere vil få gleden av at de kommer til Norge og holder danseklasser for dere. 

 

Til dere som ønsker å bli med i en konkurranse der dere kan få gratis workshop + møte kan trykke HER!


 

 

 

Tusen takk til alle som vil hjelpe til!

 

 

Rano

23.11.2013 / 22:12 / Blogg

Nytt bilde på "Shots Of Me"

 

 

//Mia Davidsen

23.11.2013 / 21:46 / BELIEVE TOUR

M&G i Auckland, NZ - 23. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

23.11.2013 / 21:05 / Blogg

Justin skater i New Zealand - 22. november

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen23.11.2013 / 20:32 / BELIEVE TOUR

Bilder fra konserten i Auckland, NZ - 23. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

 

23.11.2013 / 19:45 / Blogg

JUSTIN BIEBER THE KEY - OFFICIAL SHORT FILM

 

 

 

 

//Mia Davidsen

23.11.2013 / 19:22 / Blogg

Med fans i Auckland, NZ- 22. november

 

 

 

 

 

 

 


//Mia Davidsen

23.11.2013 / 18:55 / Blogg

Instagram

 

 


@justinbieber: *ingen tekst*

 
@justinbieber: Flexed up lol

 

 

 


@justinbieber: Damn they caught me

 

 

 


@justinbieber: #rollercauster #musicmondays

 

 

 


@justinbieber: It's young @khalil bday

 

 

 


@justinbieber: Swirv

 

 

 


@justinbieber: Skaters be like "you can't skate".

 

 

 


@justinbieber: Watch #TheKey short film here. U here that #AllThatMatters piano? https://t.co/gnnJXTAXP8

 

 

//Mia Davidsen

23.11.2013 / 17:14 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 45 #2

Jeg synker ikke så lavt å komme på din side, når alt du gjør er å drepe'' sa Justin kaldt. Richard trakk på skulderen. ''Vel.. Når folk er sånn i slike dager at de svikter hverandre, og jeg ikke kan stole på noen her.. Så vil jeg si til faren din, *dittnavn*, at nei. Jeg kommer ikke til å la dere være i fred'' sa Richard, mens han trakk opp pistolen sin og skjøt mot pappa. Rett i hjertet. Alt jeg kunne fokusere på var glimtet i pappas øyne mens han sakte falt mot bakken.

_________________

 

Hvorfor føltes det som det var jeg som ble dratt vekk fra verden? Men nå skjønte jeg hvorfor, jeg lå på bakken selv - besvimt. Uten å kunne gjøre noe med det. Uten å kunne løfte en finger for og dra bort til pappa som nettop ble skjøtet. 

 

Justin sitt synsvinkel:


Jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere, men det gjorde Richard. Det første han gjorde var å løpe mot meg, og bokse meg hardt i ansiktet. ''ARHH'' ropte jeg full i smerte, og kunne kjenne at det kom til å bli tidenes blåmerke. Ikke nok med det, men jeg silblødde ut av nesen i tillegg. Jeg falt om på bakken rett ved siden av min kjære, og så smart jeg var dro jeg pistolen som *dittnavn* hadde holdt i hånden og skjøt rett på Richard. Ikke slik at jeg drepte han, men slik at jeg skadet han. Jeg var så aggressiv inni meg. Så aggressiv at jeg kunne drept hvem som helst, for jeg hadde ikke kontroll. Twist backet meg opp, og skjøt på de to store mennene som hadde fulgt etter meg og Richard som to livvakter. Alle tre lå bevisstløs på bakken, inkludert *dittnavn* og hennes far som var ekstremt hardt skadet. Jeg takket Gud for at vi kunne høre lyden av sirene som kom nærmere mot oss. Jeg snudde meg mot *dittnavn* som lå bevisstløs på bakken og prøvde å vekke henne. Selvfølgelig var det vanselig, hun hadde nettopp sett sin egen far bli skutt. Og apropos det.. Jeg orket ikke tanken på at han kanskje ikke overlevde alt dette. ''Mr. Bieber, flytt deg!'' hørte jeg en stemme bak oss si. Jeg lå over faren til *dittnavn* som ikke bevegde seg. Jeg klarte heller ikke bevege meg, så Twist måtte dytte meg unna.

 

''HVA FAEN HAR JEG GJORT?'' ropte jeg sint og frustrert, og nærmest dro meg selv i håret. Twist sto bak meg, og holdt meg igjen hardt. Richard ble vekket opp igjen, og jeg prøvde så hardt å løpe bort for og drepe han. ''SLIPP MEG TWIST!'' ropte jeg sint. Så sint at jeg svettet og var helt rød. Jeg dyttet og presset hardt for å få vekk Twist mens Richard ble dradd inn i politibilen sammen med de to andre i håndjern. ''Justin! Ro deg ned. Ro deg ned, det vil gå bra. Ro deg ned'' hvisket Twist i øret på meg. ''Bror, du er bedre enn det'' sa han igjen. ''HAN SKJØT ET USKYLDIG MENNESKE. FAR TIL EN JEG ELSKER! HVORDAN KAN JEG BLI BEDRE ENN DET?'' ropte jeg sint. Tårene mine presset seg på samtidig som jeg kjente blodet fra nesen min ikke ville stoppe. Jeg så også flere løfte opp faren til *dittnavn*, og henne selv inn i ambulansen. ''DU ER DET! Det er faen over nå, Bieber! Det vil gå bra'' sa Twist for å roe meg ned. Hva skulle jeg si til de andre? Hva skulle jeg si generelt til belieberne mine? Familien? Crewet? Venner? Jeg sto der helt stiv mens jeg så på mennesker rundt meg som stresset.

 

Untitled

 

Tilbake igjen til ditt synsvinkel:

Varmen som jeg hadde følt for ikke så lenge siden var erstattet med aircondition. Den harde bakken jeg hadde falt på føltes som en seng. Gulfargen fra all sanden rundt oss tidligere føltes helt knæsj hvitt. Lukten av bensin og røyk var byttet med medisiner. Men smerten i kroppen og sjel var det fortsatt. Jeg vridde litt rundt på meg mens jeg forsiktig åpnet øynene mine. Akkurat som jeg hadde trodd, sykehuset ja. Hva hadde skjedd tidligere? Åh jo. Jeg så pappa bli skutt. Apropos, hadde pappa overlevd? Hva skjedde med Justin og Twist? Richard? De andre? Jeg prøvde å bevege meg ut fra sengen uten at jeg lå merke til at noen satt ved min side. ''Jeg ville ikke gått ut av den sengen der hvis jeg var deg'' sa en myk stemme. Jeg snudde meg til min venstre og så en helt utslitt Justin full av blåmerker sitte på en stol. Øynene hans så opp mot meg helt uskyldig. ''Justin hva skjedde? Hvor er pappa? Har pappa det bra?'' spurte jeg desperat. Justin sukket.

 

Untitled

 

 

 

Hva tror du har skjedd med faren?

 

 

Rano

 

 

 

22.11.2013 / 21:35 / Blogg

WEKNOWTHEDJ unreleased EPISODE - MYWORLDTOUR

 

 

 

//Mia Davidsen

22.11.2013 / 20:24 / Blogg

Viddy

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

22.11.2013 / 19:54 / Blogg

Flere bilder fra Hawaii - 20. november

 

OG HUN DAMA ER TOURGUIDEN DEMS, så ro ned haha :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

22.11.2013 / 19:21 / BELIEVE TOUR

Meet&greet i Mexico City 19. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

22.11.2013 / 18:18 / Blogg

Instagram

 


@justinbieber: Put you down on iTunes rignt now

 


@justinbieber: Hit em with the finesse

 


@justinbieber: 
Blessed

 


@justinbieber: ♛

 


@justinbieber: *ingen tekst*

 


@justinbieber: Live laugh love 

 


@justinbieber: Look up

 


@justinbieber: *ingen tekst*

 


@justinbieber: *ingen tekst*

 


@justinbieber: Art is the eye of the beholder

 


@khalil: Family...

 


@ryanbutler: #tbt to the summer. All love with my brotha

 


@alfredoflores: To see this video and other BTS videos from the #BELIEVEtour downlad viddy!!🎥

 

//Mia Davidsen

21.11.2013 / 21:39 / Blogg

Justin på Hawaii igår - 20. november

 

 

 

 

//Mia Davidsen

21.11.2013 / 19:06 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 44 #2

Jeg ble overlykkelig av å se at han var i trygghet, og no gjennsto det bare å se hvor Justin var. ''Pappa!'' ropte jeg glad og omfavnet han. Det var godt å føle seg glad igjen i løpet av det siste døgnet. Selv skyldte virkelig alle hverandre en stor forklaring. ''Jeg beklager igjen, *dittnavn*! Alt du har fått vite. Kun for å beskytte deg!'' sa pappa fort. Jeg bare nikket og klemte han. ''Jeg er bare glad for at du er trygg. At vi alle er trygg!'' sa jeg glad. ''Jeg er ikke så sikker på det lenger'' sa Twist sin hese stemme, mens han snudde seg mot en knallrød bil som bråbremset et par meter ved siden av oss. Justin sammen med Richard og to andre menn.

____________________

Oh, fy faen. Helvete. Jævla dritt, var alt jeg kunne tenke inni meg. Hvorfor var jeg så dum? Det var snakk om tidenes farligste gjenger. Jeg kunne da ikke unnslippe noe slikt. Richard åpnet døren hardt og gikk ut av bilen. Det samme med Justin på den andre siden, og to svære andre menn som sto bak. Men en ting jeg ikke måtte glemme var at det ikke var sikkert Justin var avslørt enda. ''Nommin'' sa Richard, og pekte på meg og pappa som sto med armene rundt hverandre. Jeg var livredd, og pappa var ikke stort bedre han heller - men jeg slapp taket. De to svære mennene som sto bak Justin holdt begge våpen. Var jeg med i en ny film av fast&furious? Var dette punk'd? Nei, realiteten. ''Å nei, ikke slipp. Ikke la meg forstyrre noe så morro'' sa Richard, med en latter som skjærte seg inn i ørene mine. ''Kan du seriøst ikke bare la oss være i fred?'' spurte pappa. 

 

Richard så ikke ut til å være særlig fornøyd med at pappa hadde åpnet munnen sin. I det Richard tok et skritt fram mot oss, kom Twist foran oss for å virke beskyttende. ''Hahaha'' lo Richard, og så på Twist som om han var et lite barn. Twist så ikke særlig skummel ut ved siden av, til tross for at begge hadde en typisk bad look. ''Kjære Lil Twist. Den kule rapperen. The Wild Kidz medlem, ikke sant? Sammen med resten av familien din.. Dine brødre'' sa Richard, og spyttet Twist i ansiktet. Men hva kunne han gjøre? Vi var langt ute i ørkenen. Eller det føltes ihvertfall slik. Bensinstasjonen var helt tom, og det eneste vi kunne se var sand. Twist gjorde ikke annet enn å fjerne spyttet. ''Justin, skal du ikke beskytte din kjæreste? Din bror? Din svigerfar?'' spurte Richard, og snudde seg mot Justin. Justin sa ikke noe. 

 

''Jeg vet om deg og hele planen din, idiot. Jeg vet hvor jævlig dum du er, og hvor jævlig dere elsker hverandre. Tror du jeg er dum, Bieber? Gjør du virkelig det? Tror du virkelig at jeg tror på at du gir slipp på det mennesket du bryr deg mest om i hele verden? Og for å ikke og nevne dine brødre? Du ville heller dødd i forsøket enn å gi opp så lett. Har jeg rett?'' spurte Richard, og plantet et ekkelt smil i ansiktet. Justin så opp, og så rett inn i øynene på Richard. ''Du har mer rett enn du noen gang kommer til å ha. Jeg synker ikke så lavt å komme på din side, når alt du gjør er å drepe'' sa Justin kaldt. Richard trakk på skulderen. ''Vel.. Når folk er sånn i slike dager at de svikter hverandre, og jeg ikke kan stole på noen her.. Så vil jeg si til faren din, *dittnavn*, at nei. Jeg kommer ikke til å la dere være i fred'' sa Richard, mens han trakk opp pistolen sin og skjøt mot pappa. Rett i hjertet. Alt jeg kunne fokusere på var glimtet i pappas øyne mens han sakte falt mot bakken.

(42) Tumblr

 

 

Vil dere ha mer?:))

 

Rano

21.11.2013 / 18:13 / Blogg

Neste sang ut - Rollercoaster

 

Heisann :) Justin gav oss nettopp ett lite hint på twitter om hvilken sang som kommer ut på mandag, og det er "Rollercoaster"! Fysøren som jeg gleder meg, fordi den videoen som ligger under som han har lagt ut på ig, der virker den så utrolig bra!!

 
 

//Mia Davidsen

21.11.2013 / 16:29 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 43 #2 -

Jeg gikk kjapt inn på det rommet Twist hadde bedt meg om å dra for å finne en skinnjakke eller skjorte. ''Where u at'' mumlet jeg lavt for meg selv mens jeg ransaket skuffene for harde livet. En skarp lyd traff ørene mine, og jeg ble helt musestille. Det var nemlig et skudd, og det hørtes virkelig ikke ut som det samme skuddet Twist hadde fyrt av, og jeg hadde rett. For i mitt sidesyn kunne jeg se en fyr med pistolen rettet ned mot Twist, og deretter mot meg. ''Legg fra deg den'' sa han, og pekte mot min pistol jeg hadde stjelt.

__________________________

Jeg så opp, og hadde ikke selv lagt merke til at jeg selv sto med pistolen rettet mot han som sto et par meter foran meg. Twist lå på gulvet skadet, men så heldigvis ut til å overleve det. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Hvis jeg skulle overgi meg, så kom det til å bli et rent helvete for både meg, Justin og Twist. Kanskje enda verre, og la det gå utover hele familien min. Eller.. Jeg kunne fyre av et skudd, og kanskje treffe på armen hans og skade han, men komme meg unna. Var det verdt det? ''Ikke engang tenk på det. Fyrer du av et skudd, får kompisen din lide. Tro meg'' sa han, og var veldig fokusert. Men det var jeg også. Jeg lukket det ene øyet mitt for å fokusere på hvor jeg skulle skyte, men prøvde å ikke virke for mistenksom. Hva hadde mamma sagt om meg nå montro? ''Greit..'' svarte jeg, mens jeg forsiktig la ned hendene mine. Det han fyren ikke visste, var at jeg løy.

 

Ettersom fyren som sto noen få meter foran meg følte han kunne legge fra seg pistolen siden jeg "overgidde" meg kunne jeg heldigvis slå til. Jeg trykket inn, med pekefingeren min, og kjente det dra seg bakover, men en lyd som skjærte inn i ørene mine. Hele prosessen føltes som tok flere minutter, med hjertet mitt som dunket i form av bakgrunnslyd. I det ene sekundet fyrte jeg av, og i det andre hørte jeg smerte. Takk Gud for at jeg ikke hadde truffet et alt for farlig sted. ''Ta pistolen'' sa Twist, som så ut til å være i smerter. Jeg gjorde som han sa, slik at han andre ikke hadde muligheten til å skade oss. ''Kom igjen, reis deg opp!'' sa jeg stresset, og bøyde meg for å løfte Twist opp. Flaks for meg at han ikke var særlig tung. ''Vi må ut til bilen og til den bensinstasjonen hvor faren din er'' sa Twist, som hadde lagt hånden sin over armen som blødde som bare det. Jeg gjorde som Twist sa, og vi kom oss heldigvis ut fra huset. ''Heldig for oss at de lar bilnøklene være inni bilen, kom igjen! Du kjører!'' sa Twist, og valgte seg ut en random bil. 

Untitled

''Skal vi bare stjele den!?'' spurte jeg sjokkert. Twist nikket. ''Wow..'' sa jeg mens jeg kjørte bilen. At jeg endelig var kommet meg vekk fra helvete var helt utrolig. Alt som var igjen å se, var om pappa og Justin var i trygghet. ''Tusen takk for at du reddet meg!'' sa jeg glad. ''Bare hyggelig det. Justin er min bror, uansett hvor dum han er. Jeg støtter han no matter what'' sa Twist. ''Vi må få deg til sykehuset'' sa jeg fort. ''Nei, vi tar først og henter faren din. Også ringer jeg Justin. Jeg overlever! Dette her er ingenting sammenlignet med hva jeg har vært med på tidligere'' sa han. Jeg nikket fort.

 

''Jeg er sykt sulten.. Har ikke tenkt på mat engang'' mumlet jeg rolig. Vi hadde kjørt i noen få minutter, da bensinstasjonen endelig kom til syne. ''Jeg ser faren din har kjørt og er trygg'' sa Twist glad, og pekte mot pappa som vinket kjempeglad. Jeg ble overlykkelig av å se at han var i trygghet, og no gjennsto det bare å se hvor Justin var. ''Pappa!'' ropte jeg glad og omfavnet han. Det var godt å føle seg glad igjen i løpet av det siste døgnet. Selv skyldte virkelig alle hverandre en stor forklaring. ''Jeg beklager igjen, *dittnavn*! Alt du har fått vite. Kun for å beskytte deg!'' sa pappa fort. Jeg bare nikket og klemte han. ''Jeg er bare glad for at du er trygg. At vi alle er trygg!'' sa jeg glad. ''Jeg er ikke så sikker på det lenger'' sa Twist sin hese stemme, mens han snudde seg mot en knallrød bil som bråbremset et par meter ved siden av oss. Justin sammen med Richard og to andre menn.

 

He's Danger | via Tumblr

 

 

Noen som vet hva som skjer videre? Hva tror dere Richard vil gjøre?

 

Rano

21.11.2013 / 16:02 / BIEBERFACTS

#Bieberfacts

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 

 

MER?


//Mia Davidsen

21.11.2013 / 14:12 / Blogg

Ett par av mine favorittbilder

 

Jeg har egentlig utrolig mange favorittbilder av Justin, og det kommer nye HELE tiden og jeg har nå tenkt å vise dere noen av dem. Om dere har noen andre, GJERNE send link til de bildene i kommentarfeltet for vil gjerne ha flere :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

21.11.2013 / 12:31 / Blogg

Khalil på "Shots Of Me"

 


@khail: Me & Bizzle

 

//Mia Davidsen

21.11.2013 / 11:23 / Blogg

Nye bilder fra instagram

 


@justinbieber: *ingen tekst*

 


@justinbieber: *ingen tekst*

 


@justinbieber: Me and my bros @crazykhalil and @maejorali

 


@joepug: Bieber and I are basically the same person #redplaid#prettygoodhair #popsensation #spellingbeewinner

 


@carlenabritch: Catching Feelings 🎶 @justinbieber #BelieveTour#MexicoCity

 

//Mia Davidsen

21.11.2013 / 09:55 / Blogg

"Happy 4th Birthday, Jaxon Bieber!"

 

Som dere sikkert vet, så hadde jo lillebroren til Justin, Jaxon bursdag igår, og denne videoen under ble lagt ut av Jeremy!

 

 

 

 

//Mia Davidsen

20.11.2013 / 21:06 / Blogg

Enda ny viddyvideo

 

 

TRYKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL VIDEOEN :D

 

//Mia Davidsen

20.11.2013 / 19:27 / Blogg

Adrian Jørgensen - The Voice

Heisann søte dere!

 

Ville bare fortelle dere en ting! Denne fredagen så kommer The Voice, et program jeg vet mange ser på. En av deltagerne som heter Adrian Jørgensen skal opptre "As Long As You Love Me" av Justin, og har hørt noen positive rykter om at han gjør det helt magisk! Vi har lagt ut hans versjon av sangen på bloggen tidligere, men legger ut på nytt igjen. Håper folk følger med på det, og kanskje stemmer frem Adrian videre når han synger den live på fredag klokken 20:00! Hadde vært supert :-) Hør versjonen under og døm selv. Oppfordrer alle til å stemme;) 

 

 

Hva syntes du?

 


JdbNorway

20.11.2013 / 19:20 / Blogg

WeKnowTheDj - Season 8: Episode 4

 

 

 

 

//Mia Davidsen

20.11.2013 / 18:36 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 42 #2

 Det kommer flere deler i morgen!:) Har laget dem klar.


Tiden kunne ikke ha gått mer sakte enn det gjorde, men hva skulle jeg ellers gjøre. Hva kom til å skje med Justin? For jeg nektet å forlate han. ''*dittnavn*, psst'' hørte jeg en kjent stemme si. Jeg kunne se Twist komme inn døren listende. ''Twist!'' ropte jeg glad, og hoppet oppå han for å omhavne han. Det var godt å se kjente fjes, og godt å klemme selveste Twist. Ikke at vi var så gode bestbuddies, men dere skjønner vel.. ''Neinei, ser man det. Her har vi fått en uvelkommen gjest'' hørte vi en stemme bak oss. ''Sorry for alt du må se nå'' hvisket Twist til meg.

___________________

Jeg klarte ikke reagere på det Twist sa til meg, før jeg hørte lyden av et skudd. ''TWIST!'' ropte jeg livredd. Jeg snudde meg fort og kunne se at vakten som hadde stått utenfor døren begynte å blø på armen. Twist hadde ikke siktet på hjertet hans for å drepe, heldigvis. Som Justin hadde sagt oppfattet jeg det slik at de skulle drepe en hver som kom i deres vei. ''Vi må kjappe oss ut herfra, det går fint med meg! Ta pistolen fra han'' sa Twist fort, og sjekket utenfor kjellerrommet for å se om det ikke kom noen. ''Kjapp deg!'' ropte Twist stresset. Jeg fikk veldig dårlig samvittighet av å la gutten ligge der i smerter, og det var nesten slik at jeg kunne se kulen som hadde skjært seg inn i kjøttet hans. Han lå og vred seg i smerter. ''Jeg kan ikke!'' svarte jeg i panikk. Twist så utålmodig på meg. 

 

''Dette går ikke helt som forventet. Skulle ønske Justin nevnte at du er den typen som kunne fått dårlig samvittighet av å plukke av blad fra en blomst. Han prøvde å drepe deg, og han hadde gjort det om jeg ikke hadde skudd av før han. Så kom an, vi har en bil som venter'' sa Twist. Jeg nikket fort, og tok ut pistolen fra den svarte skinnjakken til han som lå på gulvet. Det svarte håret hans var blitt hvitt på grunn av støvet, og gulvet var pyntet med blodflekker. ''Beklager'' svarte jeg i det jeg reiste meg opp. Jeg løp nærmest i armene på Twist som holdt rundt meg. ''Se over for hver eneste brå bevegelse. Lad pistolen, og skyt om nødvendig. Ikke få dårlig samvittighet. Alle disse menneskene er ute etter å drepe deg og dine nærmeste'' sa Twist. Jeg nikket fort og skjønte alvoret. Vi gikk opp den trange trappen, og jeg kunne se dagslyset. ''Hva er klokken?'' spurte Twist. ''Vet ikke, ble fratatt telefonen min'' svarte jeg.

 

Vi var nå i en kjempestor stue som nesten så ut som min egen. ''Er dette et hus?'' spurte jeg kjapt. Jeg hadde trodd det var en svær bygning - fengsel bygning. ''Det er Richard sitt feriehus her i Mexico. Rene luksus for dem, rene helvete for de han liker å kødde med. Se inn i det rommet om du ikke finner en skjorte eller skinnjakke, tror vi trenger en slik for å komme oss unna.'' sa Twist fort. Jeg fikk panikk i slike situasjoner, og klarte så vidt å tenke. Jeg gikk kjapt inn på det rommet Twist hadde bedt meg om å dra for å finne en skinnjakke eller skjorte. ''Where u at'' mumlet jeg lavt for meg selv mens jeg ransaket skuffene for harde livet. En skarp lyd traff ørene mine, og jeg ble helt musestille. Det var nemlig et skudd, og det hørtes virkelig ikke ut som det samme skuddet Twist hadde fyrt av, og jeg hadde rett. For i mitt sidesyn kunne jeg se en fyr med pistolen rettet ned mot Twist, og deretter mot meg. ''Legg fra deg den'' sa han, og pekte mot min pistol jeg hadde stjelt. 

 

Hva tror du skjer? :-)

 

Ikke glem å  melde dere på workshop-konkurransen!

 

Rano

20.11.2013 / 18:36 / Blogg

MEET & GREET Mexico City (18.nov)

  

  

 

-Sandra Andersen

20.11.2013 / 16:55 / Blogg

Ny viddy video

Klikk på bildet for å komme til videoen, om ikke det fungerer - trykk HER også er det den første videoen.

 

-Sandra Andersen

20.11.2013 / 15:49 / Blogg

Fanbilder fra konserten i Mexico

//Disse bildene er tatt av fans.


  

-Sandra Andersen

20.11.2013 / 15:05 / Blogg

Bilder fra "The Hollywood Reporter"

 

Heisann! Her om dagen postet Katrine covret til bladet "The Hollywood Reporter", og her er noen av bildene fra selve bladet:

 

 

@hollywoodreporter: This week&#8217;s cover story goes behind the scenes with @justinbieber &amp; @scooterbraun. Head to THR.com for the full story

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

20.11.2013 / 13:38 / Blogg

Nytt fra instagram

g7eyjYgvv1
@justinbieber: Everyone wish my lil brother a big Happy Birthday. #happybirthdayJaxon i love you
@scooterbraun: behind the scenes. #thr

btw, jeanett lilleås og maria grongstad er beste, superflink på skolen og tøffe

-Sandra Andersen

20.11.2013 / 00:16 / Blogg

intervju med Justin's produsent

Interview: Justin Bieber's Producer Poo Bear Teases That The Singer's Next Album Will Be 'World-Driven'
Poo Bear told popwrapped:


"A year ago I would have never thought that Justin would be singing R&B music and that the fans would be so receptive to it and embrace it like they have. I always thought that Justin was going to be caught in just doing pop records like huge electronic, EDM, teeny-bopper music. First of all, Justin's first love is [truly] R&B. Then, his fans love it and are taking it so well. There were a lot of executives that weren't sure how people were going to take [his new sound]. I believed it, but once you let people spread enough propaganda like 'man, we don't know if these kids are going to like this new music,' it kind of made me worry a little bit. Surprisingly, it's working. The kids are loving it. The fans that were young are now grown up. They grew up with Justin.
A lot of people try to act like the labels know exactly what they're doing. What surprises me is that at the end of the day, they really don't. You can see that the music has been suffering from decisions of putting out music that's not incredible.
He's a person, and he's not like a lot of celebrities. A lot of celebrities become superstars, and they don't know how to turn it on and off. At the end of the day, when I'm trying to have a regular conversation with you, I don't want you to treat me like I'm interviewing you. I just want to talk to you like a human. That was what struck me about Justin. He's a human.
When it's time to be a superstar, he's a superstar, but when it's time to be a human, he knows how to be a human being. To me, that was like 'whoa, he's a person. He's not like how they portray him on all these different media sites.' He's really a big-hearted human being.
That [producing Bieber's "journals,"] was an amazing experience just for him to believe in me like that. I've worked with a lot of artists and done a lot of hits for a lot of people, but he believed in me the most. I'm overly grateful for that. The journals came out incredible. Right now, we broke the record. We got 281 No. 1s in the last five weeks on iTunes. That's never been done before in iTunes history. That's really, really, really doing a lot better than what a lot of people expected.
When I was working on 'Confessions' with Usher, I felt like that about [that project]. 'This was the best thing I've ever been a part of.' It went on to sell 24 million units worldwide. It's the biggest selling album of our millenium. When I was working on journals, I started getting that same feeling. It was a little more overwhelming. It was like 'Confessions' on steroids. I love every record on 'Journals,' whether I wrote it or not. With 'Confessions,' I would listen to it, and some songs I would skip over. With 'Journals,' I don't skip over anything. It's definitely the best music I've ever been a part of in my entire career. I stand behind that. Anybody that says 'oh yea, I can't believe you think it's better than 'Confessions." Well, that's my opinion. I'm my own worst critic. If I go into the studio, and I don't like something, I'm honest about it. For me to say it's the best work I've ever been a part of, it's my most honest feeling. It's just dope. It's really incredible that Justin took that leap of faith and took a step to try to do a whole new sound of music.
Justin heard it ['Bad Day'] and kind of tweaked it a baby hair to make it Justin, vocally. It was a sacrifice, because I love that record. At the same time, I'm a songwriter. I could got to the studio right now and create something that I love. I was like 'you know, Justin Bieber, you're the only person that could come in and just take my records from me.' I'm really particular. Other artists have tried. It was a big deal. At the end of the day, he appreciated the music so much. That was my form of thanking him for believing in me. I've been here and I've been writing songs forever. The fact that he was smart enough to take me and bring me on tour and let me work on every song, it humbled me.
We started recording some incredible music in Argentina and Chile. His journals is definitely dedicated to his female fans, but everybody can relate to these records. His next album is going to be more world-driven, like 'Man In the Mirror,' and just being aware. People need to know that Justin cares about the problems in the world. He wants to be a part of the solution. That's where we are right now, creatively.
I would have to say''Recovery' [is my favorite]. It's such a great record. He came up with the idea to flip the music. I started writing it, and we finished it together in Boston. It was dope seeing him really be able to spit out and write and create on that level. That really proved to me that he can do any genre of music. He can whatever he sets his heart or mind to.
[About Bieber-Poo Bear collaboration] Justin recently came to me and was like 'hey man, I want people to hear you. I think you're an incredible artist, and I don't want you to just be in the background'. That blew me away. Most artists when they meet a writer or somebody they work really well with, they don't really want you to come out. They want to use you as a secret weapon. He's such a strong-willed person. He's such a secure human. 'I want you to come out and I want to be involved with the Poo Bear business.'We've been talking a lot about putting out a song. After the journals are done, we're thinking about releasing one of my songs. We will be doing it together."

20.11.2013 / 00:07 / Blogg

Behind the scenes - Wait for a minute

Hei alle sammen!

Nye bilder fra settet til " Wait for a minute " ft Tyga

pictures from: www.bieber-news.com

//Katrine

20.11.2013 / 00:02 / Blogg

Ny facebook status

Hei alle sammen!

Ny facebook oppdratering fra Justin:

//Katrine

19.11.2013 / 23:58 / Blogg

Nytt instagram bilde

Hei alle sammen!

//Katrine

19.11.2013 / 23:55 / BELIEVE TOUR

Bilder fra konserten i Mexico - 18.november

Hei alle sammen!

Bilder fra konserten i går i Mexico. Før konserten og under konserten.

//Katrine

19.11.2013 / 23:50 / Blogg

Justin på vei på et privatflyet - 18.november

Hei alle sammen!

Justin på vei inn på privatflyet sitt i LA før han dro til Mexico i går den 18.november.

//Katrine

19.11.2013 / 23:46 / Blogg

Justin og Scooter på forsiden av Hollywood report.

Hei alle sammen!

Vi har ikke blogget i dag pga vi ville at alle skulle få med seg innlegget med workshopen.

//Katrine

18.11.2013 / 19:46 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 41 #2

Må virkelig beklage for at denne delen kommer litt sent! Men bedre sent enn aldri :)


Men jeg gjør alt for å beskytte deg, og så om det betyr at jeg må skade folk'' sa Justin. Jeg så på han. ''Ingen av oss skal dø, og det vet du bedre enn meg'' sa jeg, med et smil. Justin så fortsatt ikke så glad ut, nesten som om han hadde dødsdømt seg selv. Jeg så rundt meg, en liten grå kjeller. ''Jeg skal vise deg noe du må gjøre om akkurat en time'' sa Justin fort. ''Hva mener du?'' spurte jeg. ''Både deg og din far skal rømme. Og det skal Wild Kidz hjelpe dere med'' sa Justin glad. ''Men.. Hva med deg?'' spurte jeg rolig. Justin så veldig trist på meg. ''Jeg beklager, *dittnavn*. Jeg er nesten dødsdømt i dette oppdraget.'' Nei, nei og atter nei. 

________________

''Hva faen?'' sa jeg for meg selv, og jeg kunne nesten sverge på at det var mindt hundre ganger. Justin gjorde ikke noe for å stoppe meg, måten jeg bare gikk frem og tilbake på uten å stoppe. Han forsto selv konsekvensene av det, og visste selvfølgelig at reaksjonen min til å høre den slags skulle bli negativ. ''Hvorda dødsdømt?'' spurte jeg raskt. Justin pustet ut, og gikk bortover til en benk med meg som var plassert helt i hjørnet. For et stygt sted. ''Twist henter faren din først. Faren din har et hemmelig hull i kjelleren som ikke er bevoktet. Hullet fører faktisk frem til parkeringsplassen der Twist kommer til å parkere bilen sin, om cirka 43 minutter nøyaktig. Deretter kjører Twist faren din til nærmeste bensinstasjon som er 5km unna her. Der blir han nødt til å være, frem til Twist henter deg. Tingen er det at i oppdrag 2 så er Twist nødt til å drepe dørvakten, eller slå han hardt'' Justin hvisket på den siste delen. Tårene mine hadde begynt å renne av seg selv.

 

Justin ga et tegn med øynene på at noen kom. ''-Og derfor i helvete har jeg ikke lyst til å snakke med deg, okei? Så hold kjeft'' sa Justin. Han hadde latet som at han kjeftet på meg for å overbevise Richard som nå sto noen få meter unna oss, om at han fortsatt var på sin side. ''Nå er du litt for hard, Justin. La jenta puste. Hun har det vanskelig nok med at faren snart kommer til å bli drept, og ikke minst at hennes elsker slo opp med henne. Trist liv vi lever i, ikke sant?'' spurte Richard sarkastisk og viste til seg selv som faktisk hadde forelsket seg i meg - men blitt dumpet for Justin. ''Baby ikke grin'' sa Richard, og kom mot meg. Men tårene mine fortsette å renne, mer enn noen gang. ''Se så nydelig hun er selv om hun griner. Så irriterende, men nydelig'' sa Richard, og la håndflaten sin på kinnet mitt. Jeg gikk et steg tilbake, bare for å avvise han. ''Så gretten'' mumlet han, og la til en liten latter.

 

''Justin, jeg trenger at vi kjører til banken. Jeg blir med istedenfor'' sa Richard plutselig. What, ville det kanskje endre planen til Justin? ''Hæ? hvorfor? Trodde han andre taperen skulle være med'' svarte Justin. ''Endring i planene'' sa Richard, med et lurt smil. Vel.. ''Jeg trenger deg til å kjøre, nå'' sa han fort. Justin så ut til å få panikk, men kom fort ned på jordet igjen. ''Greit'' sa han. Richard gikk foran Justin på vei ut. Justin derimot, snudde seg mot meg, og gjorde et tegn på 30. 30 minutter. Tiden kunne ikke ha gått mer sakte enn det gjorde, men hva skulle jeg ellers gjøre. Hva kom til å skje med Justin? For jeg nektet å forlate han. ''*dittnavn*, psst'' hørte jeg en kjent stemme si. Jeg kunne se Twist komme inn døren listende. ''Twist!'' ropte jeg glad, og hoppet oppå han for å omhavne han. Det var godt å se kjente fjes, og godt å klemme selveste Twist. Ikke at vi var så gode bestbuddies, men dere skjønner vel.. ''Neinei, ser man det. Her har vi fått en uvelkommen gjest'' hørte vi en stemme bak oss. ''Sorry for alt du må se nå'' hvisket Twist til meg.

❤ ❤ ❤ 😵 😊 😍 😍 😍 😍 😍 😍

 

 

Hva tror dere Twist har planer om? Skal prøve å legge ut litt deler oftere. Er så vanskelig å tilplasse tid som dere skjønner sammen med alt annet jeg har. Men jeg skal prøve så godt som jeg kan :)

 


Rano

18.11.2013 / 19:32 / Blogg

Jenta i ATM musikkvideoen

Dette er jenten som skal spille damen til Justin i All That Matters musikkvideoen:

g2HKwkxDcO

Bildet over er tatt på settet til ATM videoinnspillingen. Det er urettferdig hvor vakker alle de jentene som er med i musikkvideoene.
Siden noen garantert kommer til å spørre, tenkte jeg at jeg kunne skrive litt basic informasjon om hun.
 
Det eneste jeg får opp når jeg søker hun opp er at hun heter Cailin Russo. Vi kan oppdatere innlegget når det kommer ut mer informasjon om henne dersom det er ønskelig.
 
g2Ib_GRDda
Her er også et bilde av de to sammen på settet til All That Matters.
 
Noen som gleder seg til videoen kommer ut?
 
-Sandra Andersen
 


 

18.11.2013 / 18:46 / Blogg

PYD på youtube + lyrics

Her kommer også teksten for de som ønsker å følge med på den:

PYD PYD PYD
I?mma put you down
PYD PYD PYD
I?mma put you down
PYD PYD PYD
All the way down

From the door to the wall
Coffee table girl get ready
I'mma put you down
All the way down
From the stove to the counter top dining room table are you ready?
I'mma put you down
Up the stairs to my bedroom, light a few candles brace yourself
I'mma put you down
All the way down
On a plane, a train, an automobile doesn?t matter
I'mma put you down
All the way down
And it don?t make no sense to me baby
I'mma take it down on you babe
Put you down
This will show you how much I love you, for my appreciation
I'mma put you down
Ooh, 'cause you deserve the best and nothing but the best so I give you the best you've ever had
I'mma put you down
I'mma put you down

On the roof, balcony, we don't care who sees
Girl, I'mma put you down
All way down down down
After the club, in the parking lot
I don't care anyone who could pick the spot, whatever
I'mma put you down yeah
All way down yeah
Cause I've been doing forensics on your body in this club
Now I can tell the way you walking bunny ain't been touched the right way
It seems your man been treating you like a step try-out
Some of 'em are out , some are in
And I'mma get on the floor and shut the whole game down
Until I hear you cheering babe
Have you spelled out my name babe
See I wanna give you all my love
Be your dope man in the bedroom
You can make me your drug babe
And it don't make no sense to be there baby, oh no, baby
(PYD PYD PYD) I'mma put you down
Gonna show you how much I love you, for my appreciation, yeah no ooh

Ooh, 'cause you deserve the best and nothing but the best so I give you the best you've ever had
I'm gonna put you down
I'm gonna put you down, all the way down

Ooh, 'cause you deserve the best and nothing but the best so I give you the best you?ve ever had
I'mma put you down, I'mma put you down
I'mma put you down, I'mma put you down

Put you down
Put you down
Put you down
Put you down
PYD, PYD, PYD.

 
Hva syntes dere om sangen?
 
-Sandra Andersen18.11.2013 / 17:32 / Blogg

Mer fra instagram

@scooterbraun: And once again my fellow power ranger Jaxo was the man. Big 4th bday coming up. @justinbieber your little bro is much cooler than u :)
 
g2dGuFjxI5
@scooterbraun: And that's a wrap for the #allthatmatter video
 
g1__EojxFk
@scooterbraun: #PYD IS OUT!! Lol. @justinbieber #journals#musicmondays @rkelly http://smarturl.it/jbPYD-Sandra Andersen
18.11.2013 / 15:26 / Blogg

Nye instagram bilder

g1JpEggvqe
@justinbieber: Put You Down
 
 
g1LNV3Avtx
@justinbieber: A lil sleepy Terrence?
 
 
g1s3cSAvkP
@justinbieber: We all can help
 
@justinbieber: Less than 3 hours to go
 
@justinbieber: It's out. #PYD featuring @RKelly - #musicmondays #journals - http://smarturl.it/jbPYD
 
-Sandra Andersen
18.11.2013 / 14:19 / Blogg

KJØP PYD PÅ ITUNES

KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL ITUNES

 

-Sandar Andersen

17.11.2013 / 20:47 / Blogg

Nye instagram bilder

Hei alle sammen!

 

Nye instagrambilder fra Justin:

 

@justinbieber:Follow me @shots at http://shots.me/justinbieber
Nå fikk dere bekreftet at Justin's ''Shots of me'' er @justinbieber

@justinbieber:You counting down to midnight with me? New song#PYD featuring @rkelly tonight at midnight. Get ready!
//Katrine17.11.2013 / 20:43 / Blogg

Justin med fan - 16.november

Hei alle sammen!

 

Justin sammen med en fan i LA i går den 16.November.

 

Justin with a fan in LA last night (November 16)

 

//Katrine

17.11.2013 / 20:37 / Blogg

Justin skylder Tyskland 70.000

Hei alle sammen!

 

Kilde: Seher.no

Les hele saken her: http://www.seher.no/kjendis/skylder-tyskland-70-000-kroner-67589

 

I mars prøvde Justin og få ta med seg sitt nye kjæledyr Mally inn i Tyskland på turne. Men da papirene ikke ble i orden måtte han gi fra seg apen til tyske tollere. Etterhvert som Justin forlot Tyskland hentet han aldri apen som nå er plassert i en dyrehage i Nord-Tyskland. Her bor enda Mally. I følge kilder skal Justin nå skylde Tyskland 70.000 kroner i omkostninger for å ha tatt vare på apen. Ellen Frederic er advokat for dyrehagen har prøvd og komme i kontakt med Justin, men hun har ikke lykkes. De har nå sendt Justin flere regninger til hans bostedsadresse i California, men vi har enda ikke fått svar. 

Hva som skjer videre med Mally vet vi enda ikke. Men vi håper at ting ordner seg til slutt.

 

//Katrine

17.11.2013 / 16:30 / Blogg

Justin forlater en restaurant i Beverly Hills

 

Hei alle sammen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Rikke

17.11.2013 / 15:36 / Blogg

Flere bilder av Jutin på shopping i Venice, CA - 16. november

 

 

 

 

//Mia Davidsen

17.11.2013 / 15:16 / Ukens Belieber tips

julegavetips

Heisann dere!

 

Kom opp med tidenes tips til julegave, og noe som vi tenkte å bruke i julekalenderen (hinthint), nemlig selvdesignet deksel! Jeg har tipset om dette før for veldig lenge siden da jeg selv designet mitt eget deksel hos Frydaze.no. Under ser dere et gammelt bilde fra sånn 2011. Men da kan dere se et eksempel på hvordan jeg lagde det med bilde av Justin og tekst. Selv kan dere gjøre det samme, og ikke minst være litt mer kreativ enn meg. For eksempel kan dere lage en kollasj med venninner, eller flere bilder av Justin. Kanskje en annen tekst enn ''JDBNorway''. 

 

 

Til dere som lurer: Kvaliteten på dekslene er kjempe gode! Da jeg lagde mitt deksel på den tid, klarte læreren min å tråkke på telefonen min - uten at den ble ødelagt. De har også deksler til alle smarttelefoner inkludert MacBook, Ipod og Ipad! Og ikke nok med det - fri frakt og en billig pris! Frakten tar ikke lang tid ut ifra egen erfaring. Det er også mulig å kjøpe gavekort og tilbehør for de som heller ønsker det. Og om du ikke er helt i det kreative hjørnet, så finnes det masse ferdige design som du kan se over.

 

Nå har Frydaze vært så snill mot leserne våre, og gitt dere en kode slik at dere får dekslene for 50 kroner mindre enn orginalprisen. Etter dere har designet dekselet og skal til å betale, oppgir dere koden: 'JDBNORWAY' for å få 50 kroner avslag fra den orginale prisen - slik at det totalt bare blir 149 kroner! Den perfekte julegave. Lover dere! Jeg lagde et kjapt deksel i farten bare for å vise:

 

Som nevnt: Gå innpå Frydaze.no -> Design ditt eget deksel -> Skriv inn koden ''JDBNORWAY'' -> få 50 kroner avslag! Kjempe enkelt :D

 

 

JdbNorway

17.11.2013 / 14:47 / Blogg

Alfredo på facebook

 


"Alfredo Flores: filming #BELIEVE"

 

//Mia Davidsen

17.11.2013 / 13:28 / Blogg

Instagram

 


@jonmchu: Selfie of us finishing up @JustinBieber ?s #BelieveMovie !!! And for the record? It?s NOT in 3D :)

 


@beastla: #MFILA Model @lolodoom On set filming#WaitForAMinute music video kinggoldchains​ @justinbieber Casting: @millticketceo #emillsdidit

 


@brooklyndom68: Passing the torch and teaching these two my ways. Great seeing my homey #chrisbrown and my new homey #justinbieber today @brooklynprojectsla ? Working on something good for 2014.

 


@neimanmarcusss: No flexing here at all 😂 @justinbieber

 


@neimanmarcusss: Rare. #forallyallcomplaining

 


@milktyson: My brother @justinbieber just blessed me with some art at one of my spots! We are gonna do sometjinh big to give back to the victims of the tragedy. #PrayForThePhilippines

 

//Mia Davidsen

17.11.2013 / 12:09 / Blogg

Nytt bilde på "Shots Of Me"

 @justinbieber: Love u

 

//Mia Davidsen

17.11.2013 / 11:19 / Blogg

Justin shopper i Venice, CA - 16. november

 

 

 

 

 

 

 

  

//Mia Davidsen

17.11.2013 / 11:10 / Blogg

4 år siden My world

Hei alle sammen!

I dag er det 4 år siden Justin's første album kom ut. 4 år siden "My world" ble lansert. Wow, tiden har virkelig fløyet ifra oss.

//Katrine

17.11.2013 / 10:53 / Blogg

Alfredo på facebookHei alle sammen!-Rikke

17.11.2013 / 09:53 / Blogg

Justin med Chris Brown

 

¨

  

//Mia Davidsen

16.11.2013 / 20:18 / Blogg

Maejor Ali sammenligner Justin Bieber med Michael Jackson

 

 

 

 

//Mia Davidsen

16.11.2013 / 19:03 / Blogg

Ny tweet fra Justin

Hei alle sammen!

//Katrine

16.11.2013 / 17:08 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 40 #2

''Din far er i den andre kjelleren på andre siden. Wild Kidz tar seg av han. Du må være her i mellomtiden, de kommer for deg også. Husk at uansett hva som skjer, så elsker jeg deg, okei? Og jeg gjør alt for at du kommer ut herfra'' hvisket Justin. Jeg kunne se inn i øynene hans og se at han mente hva han sa, og det var noe av det søteste noen gang. ''Men jeg vil vite hva som skjer!'' klagde jeg. ''Jeg skal fortelle alt nå, men gå lenger inn.. Så kan ingen høre oss'' sa Justin fort. Nå fikk jeg endelig vite hva som skjer.

__________________

 

Jeg gjorde som Justin sa, og gikk litt lenger inn i kjelleren. ''Jeg er farlig, *dittnavn*. Jeg har alltid vært det, ihvertfall i det siste. Farlig mot mennesker som ikke vil meg godt. Da karrierren min gikk til helvete var Richard og gjengen hans en god grunn til det. Richard spionerte på alt som hadde med meg å gjøre, og fikk paparazziene etter meg. Jeg hadde flere dager der jeg gikk til angrep på paparazziene slik at de fikk solgt enda med nyheter om meg, noe som var veldig smart fra Richard sin side. Din far og Richard samarbeidet, *dittnavn*. Derfor hadde faren din et så stort press på seg om å få tak i nyheter om Justin. Ikke bare det, men faren din hadde seg sammen med en kjerring i møtet i Canada. Husker du da vi var i Canada og paparazziene lå på plenen og ventet på oss? Du nevnte at faren din var veldig nær en dame, vel. Det var hans kollega. Richard hadde det på faren din, og gjorde alt han kunne med å gjøre livet hans miserabelt. Men faren din ville verken såre deg eller moren din. Pluss at Richard gikk på samme skole som deg, så han truet med å skade deg'' sa Justin rolig.

 

Det kokte inni meg. Jeg visste faren min hadde vært utro, men at jeg nå nettopp fikk det bekreftet svidde i hjertet mitt. ''Se på meg'' sa Justin, i det han så tårene i øynene mine. ''Han har det vondt. Han angrer. Så faren din fikk en deal med Richard. Han skulle skaffe meg til Richard i Mexico, sånn som han nå har gjort, mot at du blir satt fri og at Richard ikke lenger har noe mer på faren din. Men Richard holdt aldri sin del av avtalen. Dere er jo her nå, og faren din er fanget. Faren din trodde aldri det ville være deg som ble skadet, men jo.. Det var det. Alle disse anonyme meldingene du fikk, de fikk jeg også. Jeg visste noe var galt, så jeg overga meg selv til Richard'' sa Justin fort. Alt dette ble for mye for meg, og jeg måtte følge med på hvert ord for at jeg ikke falt ut av alt. ''Så jeg er her nå. The Wild Kidz og The Dragons hater hverandre over alt på jord. The Dragons er sterke, men The Wild Kidz er jævlig rik. Og det er på grunn av meg og Twist. De vil ha pengene våre, og de vil ha meg. Får de meg, går Wild Kidz rett ned'' sa Justin fort. ''Så du har overgitt deg?'' spurte jeg rolig. Justin så på meg, skuffet.

 

''Du er dum du. Vi er brødre hele gjengen. Hele dette oppdraget er for å beskytte deg. Jeg dør heller i dette forsøket enn å overgi meg til The Dragons. For du vet bedre enn meg at jeg er jævlig sta. Og farlig. Og du vil ikke se meg under slåsskamp. Men jeg gjør alt for å beskytte deg, og så om det betyr at jeg må skade folk'' sa Justin. Jeg så på han. ''Ingen av oss skal dø, og det vet du bedre enn meg'' sa jeg, med et smil. Justin så fortsatt ikke så glad ut, nesten som om han hadde dødsdømt seg selv. Jeg så rundt meg, en liten grå kjeller. ''Jeg skal vise deg noe du må gjøre om akkurat en time'' sa Justin fort. ''Hva mener du?'' spurte jeg. ''Både deg og din far skal rømme. Og det skal Wild Kidz hjelpe dere med'' sa Justin glad. ''Men.. Hva med deg?'' spurte jeg rolig. Justin så veldig trist på meg. ''Jeg beklager, *dittnavn*. Jeg er nesten dødsdømt i dette oppdraget.'' Nei, nei og atter nei. 

 

 

Hva tror du skjer? :o Hva tror dere Justin mener med at han er "dødsdømt" i dette oppdraget?

 

 

Rano

16.11.2013 / 14:47 / Blogg

Tweets fra de siste dagene

//Mia Davidsen

16.11.2013 / 14:07 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 39 #2

Nei, for jeg hadde tydeligvis ingenting å leve for mer. ''Hold kjeft'' svarte Justin kaldt. Men noe med stemmen hans var ikke helt normalt. ''Og hva gjør vi med folk som ber dem om å holde kjeft?'' spurte Richard, som tydeligvis elsket det han så. ''Vi skader dem'' svarte Justin, nærmest som han var i hypnose. Men fortsatt, noe var ikke normalt med stemmen hans. Uansett hva det var, så tok Justin fram pistolen sin.

____________________

 

''Justin'' sa jeg lavt, men han hysjet fort på meg. ''Du trenger ikke skade *dittnavn* nå, ta det nede i kjelleren'' sa Richard med et stort glis. En del inni meg klarte ikke å forstå hvordan Justin hadde blitt slik, mens en liten, veldig liten faktisk - del av meg håpet på at dette var litt skuespill. ''Great. Legger henne ned i kjeller Roselinda, før jeg tar turen til banken og tar ut alle kontanter du trenger'' sa Justin fort. ''Banken?'' spurte jeg. ''Hold kjeft'' sa Richard fort. Jeg følte meg direkte avvist nå. ''The Wild Kidz kommer til å få hakeslepp når de ser at banken er tom, og at det er The Dragons som har fått alt'' sa Richard med en liten latter. ''Det er sikkert og visst'' svarte Justin, før han dro meg med ut av rommet. ''Au, kan du gi faen!?'' ropte jeg, i det Justin dro litt for hardt. Justin så på meg med et litt mer normalt blikk, men deretter på han ene vakten som sto bak han slik at han hintet. ''Spill med'' hvisket Justin, så leppene hans formet seg og vakten ikke skulle høre han. ''Nei, gjør som jeg sier!'' ropte Justin igjen, for å overbevise vakten om at han hatet meg. Jeg forstod ingenting.

 

 

Jeg spilte med som Justin hadde fortalt meg, og lagde masse rare stønnelyder som et tegn på at ting gjorde vondt. ''Jeg tar over her, jeg Hunter'' sa Justin til Hunter-fyren som var tidenes tjener for Richard. ''Flott'' mumlet han surt. ''Og Richard sier du må gjøre klar bilen, for jeg skal ta en tur til banken nå. Du må bli med'' mumlet Justin mens han åpnet en dør nede i kjelleren kalt Roselinda. Mexico var et rart sted. ''Selvfølgelig må jeg være med'' svarte Hunter veldig ufornøyd. ''Det er sjefen din som gir deg drittjobben, ikke meg'' smilte Justin. Bare ansiktsuttrykket til Justin fikk meg til å le, men jeg måtte holde kjeft. ''Hva faen er det du ler av? Hvem tror du at du er!?'' ropte Hunter, og kom mot meg. Men Justin gikk i forsvar. ''Richard sa at vi ikke skulle skade henne'' sa Justin strengt. Hunter så oppgitt på oss, og gjorde som Justin hadde fortalt han at han måtte gjøre. Det siste vi så av han var da han gikk opp trappen. 

 

 

Justin åpnet døren og nærmest dyttet meg inn i kjellerrommet. ''Hvor er pappa?'' spurte jeg raskt. ''Din far har det bra. Hysj'' hvisket Justin, og la en finger på munnen min. Vi stirret hverandre inn i øynene. ''Jeg bare må gjøre dette'' sa Justin, og lente seg fremover. Han kysset meg raskt, hardt og lidenskapelig. Det var godt å ha hans lepper på mine, og at sommerfuglene i magen min spredde seg fortere enn ilden. Men det var virkelig ikke det rette tidspunktet å ha et romantisk minutt på. ''Din far er i den andre kjelleren på andre siden. Wild Kidz tar seg av han. Du må være her i mellomtiden, de kommer for deg også. Husk at uansett hva som skjer, så elsker jeg deg, okei? Og jeg gjør alt for at du kommer ut herfra'' hvisket Justin. Jeg kunne se inn i øynene hans og se at han mente hva han sa, og det var noe av det søteste noen gang. ''Men jeg vil vite hva som skjer!'' klagde jeg. ''Jeg skal fortelle alt nå, men gå lenger inn.. Så kan ingen høre oss'' sa Justin fort. Nå fikk jeg endelig vite hva som skjer.

 

Vil dere ha mer i dag? :)

 


Rano

16.11.2013 / 13:40 / Blogg

Nye instagrambilder

 


@justinbieber: See the trailer. #believemovie http://bit.ly/BelieveTrailer


 


@justinbieber: PYD PYD PYD. This Sunday at Midnight. Me and @rkelly #musicmondays 

 


 


@djtayjames: Y'all not ready #weknowthedj

 


 

 


@scooterbraun: Yes! This one is gonna be fun. Sunday at Midnight @justinbieber teams up with @rkelly for #PYD! @smanson22 is excited. #musicmondays

 

 


@lolodoom: After wrap with the Biebs, stay tuned for the video#WaitForAMinute , it's gonna be dope @kinggoldchains @justinbieber #MFILA

 

 


@maejorali: 
Me and Bizzle

 

 

//Mia Davidsen

16.11.2013 / 12:29 / Blogg

Justin og TygaHei alle sammen!

Justin og Tyga på settet av "Wait for a minute" musikkvideoen-Rikke

16.11.2013 / 12:27 / Blogg

DJ Tay JamesHei alle sammen!

"U funny"


-Rikke

16.11.2013 / 12:09 / Blogg

2 nye viddyvideoer

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

16.11.2013 / 10:25 / Blogg

#MusicMondays - PYD ft. R. Kelly

Heisann! Neste ut på Music Mondays er sangen "PYD" ft. R. Kelly. ALLE MÅ KJØPE DEN PÅ ITUNES MANDAG KL 0600!!

//Mia Davidsen

15.11.2013 / 23:05 / Blogg

Instagram

 

gvXRc0gvrY
@justinbieber: ;)

 


@justinbieber: #waitforaminute video on the way
@justinbieber: The #BelieveMovie trailer today at 10am pst on yahoo movies. Presale tix start today and get access to a new song from #journals
@justinbieber: When u get tickets to #believemovie you might get a gift next week. #newmusic #Alone
@justinbieber: All That Matters at Radio! Request it! Thanks
@maejorali: Me and Bizzle
@realantmoney: Wait for a minute. #tyga #bieber
@flexwatches: @kinggoldchains x @justinbieber on set filming "Wait For A Minute" music video! Flex is all over it!#flexwatches #tyga #bieber #waitforaminute #mtv


//Mia Davidsen
15.11.2013 / 22:48 / Spørsmål&Svar

Sannheten bak "overraskelsen" til Bieberbackstage

Dette er et veldig etterlengtet innlegg, som folk kanskje har ventet på i evigheter. Jeg visste ikke helt hva eller hvordan jeg skulle skrive dette innlegget, fordi mange kom til å bli skuffet. Men jeg skal fortelle dere alt! Grunnen til at jeg skriver "overraskelsen" får dere vite under:

 

For en liten stund siden fikk jeg en mail. En mail fra noen folk som holdt på å få Justin tilbake igjen til Norge for en veldedighetskonsert. De var veldig seriøse, selvfølgelig og jeg ble utrolig glad for det! Det kriblet inni meg, tårene kom, og jeg kunne ikke vente med å fortelle andre det. Men jeg måtte holde kjeft om det. De ville vite om interessen var stor nok for at Justin skulle komme tilbake igjen, så da lagde jeg innlegg både på bloggen, min egen private facebook og i Norske Beliebers-gruppen. På den tid var jeg også en av de som var bak FB-siden Bieberbackstage sammen med et par venner av meg. Alt gikk som planlagt! Vi fant ut hvilke arena som det skulle bli holdt til, pris for å booke Justin til Norge, vi tok et par telefonsamtaler helt til vips.. Jeg fikk vite at jeg sto på egne bein og at jeg var alene. De var ikke beliebers, bare helt vanlige mennesker som ønsket å arrangere en konsert, så de visste ikke hvor stor lidenskap jeg hadde for at dette måtte vi få til. Disse menneskene hadde ikke tid til dette mer på grunn av skole (mange var studenter), og det å arrangere noe slikt kan man virkelig ikke gjøre alene. Jeg prøvde så godt som jeg kunne å finne andre som kunne hjelpe til. Jeg kontaktet bekjente i et bookingsselskap, men fikk aldri svar. Det var da jeg virkelig ga opp. Lille meg på 17 år kunne da ikke klare å få selveste Bieber til Norge, og jeg var dum som tenkte det. Dum som ga andre mennesker forhåpninger.

 

På den tid da alt gikk bra, og alt gikk som planlagt, kunne jeg avsløre for andre at vi hadde noen store overraskelser til Norske Beliebers. Justin skulle til Norge, planlagt for juli neste år (det var planen). Han skulle holde konsert. Det meste av penger skulle gå til veldedighet. Vi fikset det slik at vi skulle ordne backstage-pass på konserten, og bedre plasser. Vi hadde alle planene klar! På den tid, igjen, skrev Bieberbackstage at vi hadde store overraskelser gående. At overraskelsen skulle bli avslørt enten via liveshow eller innlegg, noe som jeg ikke var med på.. At vi skulle avsløre overraskelsen for Norske Beliebers! Folk ble rasende da de fant ut at ting ikke ble avslørt, og lot dette gå utover meg. Jeg hadde ingenting med det å gjøre. Tingen var at alt hadde gått etter planen, hadde bare andre folk ikke gitt opp. Selv om det er svindyrt. Senere sluttet jeg i Bieberbackstage fordi de begynte å drøye med at overraskelsen skulle bli avslørt her og der, noe jeg ikke likte. Folk trodde jeg fortsatt var en del av det, men det var jeg altså ikke.

 

Jeg beklager fra dypt av mitt hjerte at jeg måtte skuffe dere, og at det aldri ble en så stor overraskelse som Norske Beliebers hadde forventet. Det har tatt meg en stund for å manne meg opp til og skrive dette innlegget, fordi jeg hater å skuffe folk. Det var aldri min feil, men jeg føler jeg er en skyld i det likevel. Å glede noen, for å deretter finne ut at alt ble mislykket fordi ingen andre tok det seriøst ble for dumt. Det skuffet meg mer enn det vil skuffe dere, garantert. Men jeg har lært av det.

 

Jeg har heldigvis ordnet opp sammen med en annen - en overraskelse - som faktisk mest sannsynlig blir noe av. Må bare få alt 100% bekreftet, og ordne ting slik at jeg ikke nevner ting for dere og deretter det ikke blir noe av. Den er kanskje ikke like bra som å få Justin til Norge, men det er noe helt fantastisk! Mange vet allerede hva det er. Dere skal vite at jeg har jobbet hardt med alt jeg har nevnt over, og gjort det jeg kan. Får jeg en annen mulighet, skal jeg gripe den hardt og gjøre alt jeg kan. Håper jeg er unnskyldt! Love you guys.

 

Dere trenger derfor ikke spørre Bieberbackstage-siden på Facebook lenger om hva "overraskelsen" er lenger. Jeg står heller ikke bak den siden mer, og har ikke gjort det på en veldig god stund. Ikke stol på det andre Facebook-sider skriver bare fordi det er Bieber-relatert. Hvis noe slikt blir avslørt for resten av verden, er det større selskaper som griper inn. 

 

 

Del gjerne videre innlegget ved å "like" slik at andre beliebers får dette med seg.

Rano

15.11.2013 / 22:26 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunden + sannheten om "overraskelsen"

Hadde en kjapp spørsmålsrunde - og det kom massevis av spørsmål! Under har dere svarene. 

 

Tror du Jelena kommer til å bli sammen igjen? Er de fortsatt venner? 
-Godt spørsmål! Jeg tror ikke de blir sammen igjen, nei. Selv om det virker som begge to har lyst (ut ifra mitt synspunkt og min oppfatning) så virker det mer som det er for komplisert. Ja, jeg tror de fortsatt er venner. Kanskje ikke like gode venner. Er ikke noe fasitsvar på det som jeg vet.

 

Når er Believe Tour over?
-Sånn som det ser ut nå, så fortsetter han litt etter jul før det avslutter til nyttår. Er ihvertfall ikke noe datoer offentliggjort på Bieberfever.  

 

Kan dere skrive om folkene i crewet til Justin? Bare noen av dem?
- Vi kunne sikkert ha gjort det, men per dags dato er det veldig mange ukjente fjes. Men vi kan sikkert lage slik som danserne hans, om det er etterspurt?

 

Skal det være workshop i Bergen?
-Ja. Informasjon om workshop kommer i eget innlegg når alt er 100% sikkert. Da vil dere få informasjon om hvor dere kan bestille billetter, hvor, når, hva osv. :) 

 

Vet du om Believe-filmen kommer på kino til Ålesund?
- Det tror jeg.

 

Kommer Justin til Norge igjen? Isåfall når da?
-Det har vi ingen informasjon om, dessverre.

 

Kan du ha en liten oppsummering av Based on a lie?
-Det blir litt vanskelig. Det er så mye detaljer her og der, så ville heller anbefalt å lese hele historien :D

 

Believe kommer vel på DVD?
-Nei. Scooter sa den ikke kom til å gjøre det. Han har laget sykt rare planer for Believe som er veldig unødvendig syntes jeg. Er ikke alle som får Believe-filmen på kino i byen sin, og den kommer ikke engang på DVD. Det er vel hans måte å få beliebers til og promotere for, noe jeg syntes er litt unødvendig gjort siden det egentlig er hans jobb. 

 

Hva er din ynglingssang fra Music Monday?
-Det var og er heartbreaker!

 

Når kommer Believe på kino i Norge? Kommer den samme dag som i USA?
-Verdenspremiere 25.desember, også i Norge. 

 

Hvilke klokkeslett ble Justin født?
-00:56 :)
Tror du Justin fortsatt har følelser for Selena Gomez?
-Jeg tror han fortsatt elsker henne, ja.
Kan du ha linkerunde?
-Vi har aldri hatt det, men kanskje.
Kan dere ha maraton på Based on a lie?
-Skal prøve å få det til i nærmeste framtid. Har så alt for mye å gjøre for tiden, så er så vanskelig og tilpasse tiden.
Hvorfor er det så triste sanger på Music Mondays sangene?
- Fordi Music Mondays egentlig er som en dagbok for Justin. Han har ikke hatt verdens beste år akkurat, spesielt kjærlighetslivet. Derfor valgte Justin å skrive ned alt som sanger for oss! Det kan forklare litt hvorfor det er triste sanger. 
Tror dere på at Justin har røykt, tatt dop?
-Jepp. Dere må virkelig ikke tro at bare fordi Justin kanskje engang var litt englebarn, at han ikke kom til å prøve den slags. Han har selv innrømmet det, og det er noe vi bare må respektere. Han er omgitt av masse mennesker som dømmer han hver dag, og et vanskelig miljø. Det blir derfor veldig naturlig i hans situasjoner å reagere ved bruk av for eksempel hasjrøyking.
Hvorfor sluttet Ryan Good og Kenny i crewet?
-De hadde vel sikkert sitt eget liv å holde på med. Noen stifter jo familier, og kan ikke forlate dem hele tiden. Men akkurat fasitgrunnen er jeg litt usikker på, men man kan ikke bli i det crewet for alltid hvis man skal ha familie og slikt.
Pleier Justin sin familie på faren sin side, altså kusiner osv. å være i media?
-Nei. Tror Justin gjør det han kan for å ha dem offentlig i media, ettersom media kan bruke de. Og beliebers er ikke akkurat en fanbase som respekterer privatlivet til Justin.
Hvem er det som ikke er i crewet lenger av de som har vært der fra starten av?
-Jeg kommer ikke på alle i farten, men: Carin, Ryan Good, Kenny, Mama Jan, Alison (tror jeg). Også er jeg litt usikker på Scrappy. Ellers er jo det veldig mange som kommer og går i crewet, og et slikt crew er SÅ mye mer enn bare de nærmeste av Justin for at det skal fungere.
Hva er den greien med Twist og Scooter?
-Mye drama der ja. Ut ifra ryktene så mener Twist at Scooter ikke er bra for Justin i det hele tatt. At Scooter setter Justin opp, og ikke bryr seg særlig lenger om Justin. At han lar kun beliebers gjøre all drittjobben så han kan fortsette med Ariana Grande, og fokusere mer på henne mens Justin bare blir tråkket på, om dere skjønner? Også det at Scooter setter Justin opp på fester og lar han gjøre akkurat hva han vil, og oppfordrer han til å gjøre det - men legger skylden på Twist til media. Ryktes også om at han har solgt videre historier om Twist til TMZ og slikt. Men om alt dette er sant eller ikke, vet vi ikke. Noe tyder jo på at noe av det kan være sant.
Kan dere si ifra når dere vet om Justin kommer til Norge og når billetter blitt lagt ut? Ryktes om konserter neste år.
-Foreløpig kan jeg avkrefte og si at Justin ikke kommer til Norge i nærmeste framtid. Skjønner at det går mye rykter på grunn av misforståelser. Men når den tid kommer, vil vi gi all informasjon til dere først og fortelle dere alt om hvordan dere kan kjøpe billetter. Også hjelpe våre lesere slik som vi gjorde gjennom hele året ifjor fram til konsertene i april.
Skal det være workshop i Fredrikstad eller i området rundt?
- Der det er planer om at det skal være workshop, er i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger.
Hva er workshop?
-Danseklasser av proffe dansere. De lærer bort koreografier og slikt!
Hvilke Iphone og bil har Justin?
-Tror han har skaffet seg en Iphone 5S, og han har en Range Rover og Cadillac som Twist av og til låner.
Har justin kusiner og fetterer? Kan du legge ut bilder av dem?
-Har ikke bilder av dem, og det er en grunn til. Justin ønsker mest sannsynlig at de ikke skal være ute i media, så da holder dem litt lav profil.
Det er veldig lenge siden Avalanna døde, og jeg har hørt at noen har sett video av begravelsen og lurer på om dere kunne legge ut videoen på bloggen?
-Jeg har ikke sett noe video, men hvis vi kommer over det så ja selvfølgelig kan vi det. 
Justin sin virkelige ask.fm bruker?
-Han har ikke. Og det er fordi han ikke har tid til det.
Hva er adressen til Justin? Bor han langt unna Selena? Bor han i nærheten av noen andre kjendiser?
Adressen er: 25202 Prado Del Grandioso, Calabasas, CA 91302. Ja, han bor langt unna Selena. Og jeg er veldig usikker på hvilke kjendiser som bor i nærheten av han. Har hørt at fra porten og til huset hans så er det 1km å kjøre, og det er på grunn av sikkerheten.

Vet du når billetter til Believe-filmen blir lagt ut her i Norge?
-Foreløpig holder de på å planlegge. BergenKino skrev noe om den 18.desember, men at de var usikker. Jeg oppdaterer dere! :)
Kan det komme deler av Based on a lie litt oftere?
-Prøver så godt som jeg kan. Har veldig travelt liv!
Hvor kjøper man workshop-billetter med danserne hans når de kommer til Norge?
-Det er ingen steder som er lagt ut for å kjøpe enda. Vi kommer til å legge det ut når billettene er lagt ut, og gi informasjon!
Hvordan er det og være i køen før konserten hvis man måtte på når man sto i køen fra morgningen av. Hvordan fikk man den plassen man sto i tilbake etter man har vært på do? Måtte man gå helt bak i køen når man sto i køen før konserten?
-Hvis du hadde venner, så var det null problem å gå på do. De hadde jo doer som gjorde at folk kunne gå på do der. Ellers måtte du nok lagt inn tingene dine ved plassen din og bedt de foran og bak deg om at du bare skulle en tur ut på do. Jeg personlig kom på konserten da køen var helt vekke alle dagene, for jeg rakk ikke bruke hele dagen min på å sitte i kø. Hadde det veldig travelt!
Hvordan var det å stå Diamond Circle under konserten?
-Helt fantastisk og veldig uvirkelig. De som sto nærmest ved scenen kunne lett ta på han! Men det var mye pressing, og ikke noe vann å få.
Gikk det an å presse seg helt fram hvis man sto Diamond?
-Jepp. Jeg kunne for eksempel lett gjort det, men har respekt for andre under konserter. Og her snakker jeg om visse andre som ikke respekterer andre ved å dytte som bare det under konserter, og være ekstremt egoistisk. Dårlig gjort ovenfor andre som har stått lenge i kø og fortjener sin plass.
Kan du skrive mye informasjon om konsertene? Hvordan dem foregår?
-Nå er jo det ikke konsert i nærmeste framtid med Justin. Men hvis du lurer på all informasjon som ble gitt, så finner du omtrent alt du trenger å vite i kategoriene våre "JDBNorway i media", "Justin er i Norge" og "Justin til Norge - All info". Der oppdaterte jeg hele tiden! Haha, savn:(
Er du sur/sjalu for at Justin følger Katrine?
-Hvorfor skulle jeg være det? Unner henne alt det beste! Jeg har jo møtt Justin, og Katrine ble jo veldig glad på mine vegne. Jeg skal ikke være en sjalu drittunge tilbake mot henne. For all del, verdens heldigste jente som jeg unner alt det beste til :-)
Hvordan fikk du vite at han fulgte henne og hvordan reagerte du?
-Jeg var veldig opptatt da hun sendte melding for jeg var ute og hun sendte melding. Og jeg fikk jo sjokk, og ble veldig glad!
Hvis man ønsker å få kontakt med Justin eller noen fra crewet hans, what to do?
-Spam på Twitter! Det er den eneste muligheten jeg kommer på. Med mindre du kjenner noen som kjenner crewet, og slike kontakter da. 
Kommer Justin til å være med i american music award? Når er det?
-Jeg vet faktisk ikke:(
Hva er greia med Chuck Norris?
-Justin elsker han.
Hva har du i norsk? Altså karakter siden du skriver så utrolig bra? Og har du noe tips til å skrive sånn som deg siden det snart er tentamner og sånt?
-åå tusen takk! <3 - Vel, jeg har 5 foreløpig. Og jeg er ikke noe skriveekspert, ettersom det å skrive en historieblogg er noe helt annet enn en skrivedag på skolen! Til tentamen anbefaler jeg å ha lite skrivefeil, og oppbygge setninger bra. Hvis du skal skrive en historie anbefaler jeg å gjøre den litt realistisk og følge temaet ditt, samtidig som du skildrer. Ellers er jeg som nevnt ingen ekspert på hvordan man får en god karakter i norsk på skolen, haha :)
Hva skjer med det forhåndssalget av billettene til Believe? Er det bare i USA?
-Jepp. Du får kjøpt billetter til forhåndssalget kun på Bieberfever.com, men den som er ute nå gjelder kun for USA! 
Vet du når Believe kommer ut i Drammen?
-25.desember. Det gjør den sannsynligvis i hele landet!
Hvordan får man vite om Believe kommer til vår nærmeste by?
-Anbefaler alle å sende melding til kinoen deres på Facebook, eller ringe inn.
Kommer det ny musikk etter MusicMondays?
-Tviler. Ny musikk i 10 uker + film og så mye annet? Tror nok han tar en liten pause, men hvem vet!
Hvor bor Justin?
-Litt utenfor Los Angeles.
Planer om å lage ny historie?
-Ikke jeg. Based on a lie blir nok mest sannsynlig min siste historie på bloggen, ihvertfall på en goood stund :(
Link til historieblogger?
-Jeg leser faktisk ingen..
Når er du ferdig med historien?
-Tenker om noen få uker, faktisk. Er ikke så alt for mye igjen av den..
Er du like stor beliebers nå som da du først ble?
-Dette er veldig trist å si,.. Eller egentlig så tror jeg at jeg er det, men at jeg har vokst opp litt fra den ekstreme boblen, hvis dere skjønner? For all del, send så mye hat dere vil. Men det er ikke noe jeg kan noe for. Alle sammen her kommer før eller siden til å vokse litt opp fra dette, og ikke være så ekstrem som dere var før. Det gjør dere ikke til en mindre belieber forresten. Så jeg vil si at jeg er like stor, bare litt mindre ekstrem og litt mer voksen. Hadde jeg forresten ikke vært belieber ville jeg gitt bort bloggen :)
Hvordan var M&G-en din med Justin? Sa han noe, eller bare sto han der?
-Han bare sto der, så det var vi som måtte snakke for å få noe ut av han. Men uansett hvordan han var, så var det helt fantastisk! Er så utrolig takknemlig for den opplevelsen, selv om forventningene var annerledes. Jeg er ikke utakknemlig på noe som helst mulige måter. 
Måtte bare legge ut <3
Er det sant at Justin kommer til å ta 1-2 års pause etter Believe tour er ferdig? Blir han helt borte da?
-Justin har ikke uttalt seg for hva han skal gjøre etter Believe Tour. Jeg selv unner han en veeeldig lang pause..
Hva er alt dette med Bieberbackstage? Og den overraskelsen? Kan du forklare litt?
-Jeg skal forklare ALT i et eget innlegg. Dere fortjener å vite sannheten :)
Tror du Justin kunne datet en 02-er?
-Ikke nå ihvertfall. Kanskje om 20 år

Kommer Believe til Stavanger?
-Yes
Kan du lage et eget innlegg om "shots of me" og hvordan det fungerer?
-Jeg har ikke den appen, eller hva det er. Men kan få Katrine til å gjøre det 
Ville bare avsløre også at den "overraskelsen" fra Bieberbackstage blir avslørt på bloggen om ikke så lenge. Skal fortelle dere alt som sto bak:)
Spørsmålsrunden er nå avsluttet.
Rano
15.11.2013 / 22:03 / Blogg

Behind the scenes på musikkvideoen til "Wait For A Minute"

 

 

 

 

//Mia Davidsen

15.11.2013 / 18:56 / Blogg

Den offisielle BELIEVE Trailer

Her har dere den endelige traileren til Believe-filmen! Husk at Believe kommer på nesten alle kinoer i Norge den 25.desember. Salg av billetter og slikt kommer det mer informasjon om. Vi har noen fine overraskelser i forbindelse med filmen også :)

 

 

 

 


Rano

15.11.2013 / 17:41 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 38 #2

Stemmen hans var så ekkel, og jeg kunne ikke tro på at jeg faktisk hadde trodd han var en bra fyr. ''For et tragisk liv du har'' mumlet jeg. ''Vel.. Justin er på The Dragons sin side nå. Han var villig til å gi opp alt for at vi ikke skulle ødelegge mer for han. Men din far derimot, kan vi fortsatt ta oss av'' smilte han ekkelt. ''Don't believe you'' mumlet jeg lavt. Men den djevelen hadde god hørsel. ''Å? Ikke? Vi får nok se på det. Justin!'' Det tok ikke lang tid før Justin med røyken i hånden sto ved døren. ''Hva?'' mumlet Justin uinteressert. ''Faren. Kjelleren. Pistolen ligger oppå skuffen i kontoret. Du vet hva du skal gjøre''

___________________
Det var som om alt i verden ble helt svart, og at all grunn jeg hadde for å leve forsvant så fort. Det var som om alle jeg engang elsket ble dratt vekk fra meg i et svart hull. Det var som om hver eneste lille tegn på kjærlighet i denne verden ikke eksisterte lenger. Som om alle tankene bare forsvant. Som om jeg var dø, men samtidig levende. ''Hører du hva jeg sier?'' spurte Richard fort. Justin så like tom ut i ansiktet som meg. Jeg visste ikke helt om det var på grunn av at han var et care menneske, eller fordi han var redd. Jeg visste ikke hva jeg skulle tro lenger, for helt på slutten av dagen så kunne en hver person faktisk såre deg. ''En vakker dag, håper jeg du brenner i helvete. Da skal jeg se deg råtne, og le. Le sist. Skal le av når sakte men sikkert dør av smerte'' sa jeg skummelt. ''dude, jeg har akkurat lurt meg unna vennene til *dittnavn*, og klokken er 5 på morgningen. Spar det til senere'' mumlet Justin. ''Nei, nei jeg vil se om du er med oss eller i mot oss'' sa Richard mistenksomt. Justin svarte med å ta opp enda en røyk, og ta et trekk. Fortsatt deilig, men fortsatt så ond.
Et spørsmål jeg hadde stilt meg selv var; hvorfor var jeg så dum? - Hvorfor hørte jeg ikke på Jennifer for en stund siden da hun ba meg holde meg unna alt som hadde med Justin å gjøre? Hele han var jo trøbbel. ''Jeg er med deg, Ric. Og jeg skal gjøre som du sier'' sa Justin fort. ''Flott, Justin. Og når jeg kan stole på deg hundre prosent skal jeg love deg at du blir belønnet. Vi skal bli kvitt alt og alle fra The Wild Kidz. Gjengen min tar seg fint av dem. Du trenger ikke være utrygg, for jeg vet hvor skummelt det er. Du fortjener egentlig et helvete, men jeg skal gi deg en sjanse, Bieber. Skaff meg også alle pengene innen klokken 12 i dag formiddag, så har vi en deal.'' sa Richard. Jeg visste ikke helt hvorfor disse gjengene betydde så mye for disse guttene. Kanskje hadde jeg gått glipp av noe. Det var som en krig som aldri tok slutt. Justin nikket, og tok enda et trekk fra røyken sin. Det plaget meg så ekstremt.
''Flott. Og hva skjedde med vennene til *dittnavn* og moren, fikk du dem vekk?'' spurte Richard interessert. Jeg bare sto der, kald og nysgjerrig mens jeg hørte på samtalen deres. Hva annet skulle jeg ellers gjøre? ''Jeg ble kvitt dem, ja. Det var ikke enkelt'' sa Justin lavt. Jeg så fort opp. ''Hva har du gjort med de?!'' spurte jeg raskt, og ikke minst sint. Justin fjernet øynene sine fra Richard, og så uinteressert på meg. ''Hva i helvete har du gjort med dem? Svar meg! Det var dine venner og for svarte søren!'' ropte jeg sint. ''Jeg sa bare jeg ble kvitt dem'' mumlet Justin. Og der gikk grensen for meg. ''Hvem faen tror du at du er? HÆ? HVEM FAEN TROR DU AT DU ER!?'' ropte jeg kjempesint, og løp mot Justin. Justin sto helt kaldt, uten å bevege en eneste finger. Han sto og så på meg som skalv som bare det, men jeg var ikke redd. Nei, for jeg hadde tydeligvis ingenting å leve for mer. ''Hold kjeft'' svarte Justin kaldt. Men noe med stemmen hans var ikke helt normalt. ''Og hva gjør vi med folk som ber dem om å holde kjeft?'' spurte Richard, som tydeligvis elsket det han så. ''Vi skader dem'' svarte Justin, nærmest som han var i hypnose. Men fortsatt, noe var ikke normalt med stemmen hans. Uansett hva det var, så tok Justin fram pistolen sin.
:oo Tror dere Justin bruker pistolen sin?
Rano
15.11.2013 / 12:54 / Blogg

Spørsmålsrunde

Kjører på med en spørsmålsrunde! Dere får svar på alt. Svarer i løpet av kvelden, så ville kjappet meg med å stille spørsmål om det som blir lurt på.

 

 

 

Kommer til å svare så utfyllende som jeg kan, ettersom jeg vet mange lurer på noe. Har svar på en del ting, så er bare til å utnytte meg haha :-) Historie kommer senere i dag!

 

 

Rano

14.11.2013 / 21:08 / Blogg

GMA førtrailer 2

Hei alle sammen!

 

Ny førtrailer på Believe movie. Full trailer kommer i morgen!

 


//Katrine

14.11.2013 / 21:04 / Blogg

Make a wish

Hei alle sammen!

 

Justin med noen heldige jenter den 12.november igjennom ''Make a wish'' stiftelsen. 

 

 

  

  

 

//Katrine

14.11.2013 / 20:58 / Blogg

Shots of me

Hei alle sammen!

 

Ja. Justin Bieber følger meg på Shots of me. Føles helt sykt ut og kan si det, og har engentlig ikke gått helt opp for meg heller. Meg ut av alle personer blir fulgt av Justin Bieber, helt uten noen grunn. NEVER SAY NEVER FUNKER VIRKELIG!! Takker ALLE sammen som har gratulert meg, har fått så mange meldinger og venneforespørsler på facebook fra folk som vil gratulere meg, og tallet på followers på appen bare stiger og stiger. Jeg var også den siste personen som Justin fulgte før han logget av appen. Men det er ikke for sent at han følger dere også! Jeg har ingen metoder på hvordan han kan følge dere, fordi jeg aner virkelig ikke hvordan. Jeg bare fulgte han og plutselig dukket det opp en melding på at han fulgte meg. 

 

MEN, jeg velger å skrive dette innlegget fordi mange ønsker å vite den ekte brukeren, og ikke minst om hvordan man vet at den er ekte. 

 

Justin&#8217;s icon on &#8216;Shots of Me&#8217;  

Dette er Justin's Icon på ''Shots of me. ''. Altså bakgrunnsbilde. 

 

For å finne Justin's ekte bruker kan du trykke på denne linken: http://shots.me/justinbieber

Denne brukeren er koblet opp til Justin's personlige twitter. Hvis du følger Justin på twitter så kan du også finne brukeren hans ved og gå inn på appen, trykk på ''finn venner'' og koble twitteren din opp til appen slik at du får opp alle brukere som har denne appen. Da får man opp Justin, og flere folk fra crewet. Danserne til Justin er ivrige brukere av appen, og den eneste brukeren som de følger som heter ' Justin Bieber ' er denne. Dette betyr altså at dette er den ekte brukeren. De bildene som har blitt publisert er heller ikke bilder som har blitt publisert tidligere, noe som vil si at bildene ikke er tilgjengelig andre plasser. Derfor er dette også et tegn på at brukere er ekte. 

 

( Hvis dere ønsker å sende Justin en melding, da må han først følge dere tilbake før dere kan skrive til han. )

 

Jeg håp hvertfall det hjalp dere litt. Hvis dere ønsker å følge Justin's bruker, følg @justinbieber. Det er den eneste EKTE brukeren som er koblet opp til Justin's twitter, alle andre brukere er fake. 

 

//Katrine

14.11.2013 / 20:47 / Blogg

Instagram

Hei alle sammen!

 

Nye instagram bilder fra Justin og crewet: 

 

@alfredoflores: Reminiscing. 

@alfredoflores: Reminiscing. 

 

@hellokaili: Aye 😁 

@hellokaili: Aye 😁 

 

@justinbieber: Tomorrow 

@justinbieber: Tomorrow

 

//Katrine

14.11.2013 / 20:45 / BELIEVE TOUR

Justin på LAX flyplass - 13.November

 

Hei alle sammen!

 

Justin på LAX flyplass i går den 13.desember. 

 

  

  

  

  

Klikk på bildet for å se det i full størrelse 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse 

 

//Katrnie

14.11.2013 / 16:53 / Blogg

Nytt bilde av Justin

Hei alle sammen!

Mange fra Justin's crew har begynt å bruke "Shots of me" appen på Iphone. Nesten den samme appen som snapchat og instagram, bare at man deler bildene med alle sammen og man kan sende meldinger til hverandre.

//Katrine

14.11.2013 / 10:40 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Santiago, Chile - 12. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

14.11.2013 / 00:05 / Ukens Belieber tips

Kjøp selvdesignet deksel

Heisann dere!

 

Kom opp med tidenes tips til julegave, og noe som vi tenkte å bruke i julekalenderen (hinthint), nemlig selvdesignet deksel! Jeg har tipset om dette før for veldig lenge siden da jeg selv designet mitt eget deksel hos Frydaze.no. Under ser dere et gammelt bilde fra sånn 2011. Men da kan dere se et eksempel på hvordan jeg lagde det med bilde av Justin og tekst. Selv kan dere gjøre det samme, og ikke minst være litt mer kreativ enn meg. For eksempel kan dere lage en kollasj med venninner, eller flere bilder av Justin. Kanskje en annen tekst enn ''JDBNorway''. 

 

 

Til dere som lurer: Kvaliteten på dekslene er kjempe gode! Da jeg lagde mitt deksel på den tid, klarte læreren min å tråkke på telefonen min - uten at den ble ødelagt. De har også deksler til alle smarttelefoner inkludert MacBook, Ipod og Ipad! Og ikke nok med det - fri frakt og en billig pris! Frakten tar ikke lang tid ut ifra egen erfaring. Det er også mulig å kjøpe gavekort og tilbehør for de som heller ønsker det. Og om du ikke er helt i det kreative hjørnet, så finnes det masse ferdige design som du kan se over.

 

Nå har Frydaze vært så snill mot leserne våre, og gitt dere en kode slik at dere får dekslene for 50 kroner mindre enn orginalprisen. Etter dere har designet dekselet og skal til å betale, oppgir dere koden: 'JDBNORWAY' for å få 50 kroner avslag fra den orginale prisen - slik at det totalt bare blir 149 kroner! Den perfekte julegave. Lover dere! Jeg lagde et kjapt deksel i farten bare for å vise:

 

Som nevnt: Gå innpå Frydaze.no -> Design ditt eget deksel -> Skriv inn koden ''JDBNORWAY'' -> få 50 kroner avslag! Kjempe enkelt :D

 

 

Rano

13.11.2013 / 22:16 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Santiago, Chile - 12. november

 

All That Matters:

 

 

As Long As You Love Me:

 

 

Be Alright:

 

 

Boyfriend:

 

//Mia Davidsen

13.11.2013 / 21:12 / BELIEVE TOUR

M&G i Santiago, Chile - 12. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

13.11.2013 / 20:28 / Blogg

Instagram


goYbCkgvnl
@justinbieber: ;)

 

 

gn8Xrun5zI
@believemovie: .@goodmorningamerica teased that they'll be showing a snippet of the #BelieveTrailer tomorrow morning! Tune in. #BelieveMovie
@believemovie: Beliebers! Did you see a clip of the #BelieveTrailer on @goodmorningamerica today? Tune in tomorrow for more!

@desertdebs: Me and him @justinbieber @oribe . Thanks for the photo @alfredoflores ❤️

@carlenabritch: Ready to rock this show with @justinbieber & the team tonight! Last show of Latin America here we go!#BelieveTour #LatinAmerica
@alfredoflores: Hope y'all ready!!! #BELIEVEMOVIE #CHRISTMASDAY

@alfredoflores: Chile went IN!! #BEASTMODE #BELIEVETOUR

@alfredoflores: on this flight with my buddy just coolin.

@hellokaili: 👅 @justinbieber @theofficialalemahg
@jonboogiee: "But something would be nothing...." #BelieveTour

//Mia Davidsen
13.11.2013 / 19:57 / Blogg

Viddy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

13.11.2013 / 19:10 / Blogg

Justin sier OLLG må følge med

 

Hei :) Når Justin hadde konsert  i Chile, altså i går, så ba Justin hun som var OLLG "to pay attention" mens han synger fordi hun ikke så på han.

 

 

 

 

//Mia Davidsen

13.11.2013 / 14:31 / Blogg

Alfredo på FacebookHei alle sammen!-Rikke

13.11.2013 / 14:24 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 37 #2

Anbefaler alle å lese fort igjennom disse to delene, slik at dere skjønner litt: 

http://jdbnorway.blogg.no/1377442963_based_on_a_lie__del_5.html

http://jdbnorway.blogg.no/1377443516_based_on_a_lie__del_5.html


Hvordan det var mulig. ''Jeg vil ta hevn, jeg. Du skjønner.. Det er så mye du ikke vet. Men alt dette er til ditt egets beste'' svarte Richard. ''Hva faen var det jeg så i deg?'' spurte jeg. ''Nei det kan du godt si'' sa han, og la håndflaten sin på kinnet mitt. Det varte selvfølgelig ikke lenge, etter man kunne høre et svært klask. Ja. Jeg bitchslappet han. Og det var det dummeste jeg kunne gjøre. ''Det er vel på tide at selveste Bieber får ordne deg på plass'' sa Richard, med et smil. Hva i helvete mente han med det? Jeg rakk ikke si noe, helt til jeg så Justin komme inn på rommet mitt.

________________

Justin selveste Bieber. Min kjæreste, bestevenn og.. Fiende? Hva var det som skjedde akkurat nå? ''Justin?'' spurte jeg skikkelig sjokkert. Akkurat nå skulle det faktisk ikke forundre meg hvis Jennifer, Ryan, Chaz og Alfredo kom inn døren også. Eller kanskje de gjorde det? Også ropte de overraskelse som en tidlig bursdagsgave? Eller så var jeg virkelig dum i hodet? Justin sto ved døren av rommet, kledd i bare en svart vanlig hettejakke med en skinnjakke over der igjen. For å ikke nevne favorittcapsen sin. Han hadde åpnet glidlåsen så magen hans viste fram. Han var så utrolig deilig, men akkurat nå en jeg kanskje hatet mest. Kanskje min aller største fiende. Jeg var jo så lett på tråden. Men jeg skjønte han godt hvis han hatet meg. Det var jo jeg som hadde forlatt han helt uten videre. Sekundene etter jeg hadde sagt navnet hans tok evigheter for meg, men han svarte ikke. Istedenfor tok han opp en røyk, tente den på og tok i munnen. ''Jeg er i stuen'' mumlet Justin til Richard, uten å se på meg. Det gikk ikke an å lese ansiktet til Justin på noe som helst mulige måter, så jeg ga opp. 

 

Hott.

 

''Vel.. Det var awkward'' fniste Richard, og så tilbake på meg etter Justin hadde forlatt rommet. Jeg var tom for ord, og kunne ikke si noe. ''Justin..'' mumlet jeg lavt for meg selv. Det kunne aldeles ikke være sant. ''Du skjønner.. Det er ikke bare meg du har med å handle'' sa Richard fort. Jeg stirret opp på han, nysgjerrig. ''Kan din far vennligst gå? Jeg har et par ord til deg'' sa Richard kaldt, og så på pappa med et intenst blikk. Pappa tok hintet, og reiste seg opp for å gå ut. ''Elsker å ha kontroll'' sa Richard, og lukket døren etter pappa. ''Kan du vær så snill og ikke blande inn min far?'' spurte jeg fort. ''Jeg blander inn hvem jeg vil'' svarte Richard fort, og tok et steg nærmere meg. ''Husker du den ene dagen i Denver, da lille deg skulle møte The Wild Kidz for første gang? Du var så søt og uskyldig, og visste aldeles ikke hvilke farer du innblandet deg i. Selv om Justin advarte deg et par ganger'' sa Richard. Jeg tenkte tilbake på den tid, ung, dum og forelsket i tidenes største drittsekk ja. Jeg hadde ihvertfall lært min lekse. ''Visste du at mottoet til The Wild Kidz var; Once a bad boy, always a bad boy? Husker du dagen du og Justin måtte rømme på grunn av en gjeng som kom i angrep mot The Wild Kidz?'' spurte Richard fort. 

 

Jeg tenkte meg om. Ja. Jeg husker vi hadde spasert fredelig i nabolaget, i det Twist ba Justin om å passe på meg og rømme vekk. Vi fikk ikke vite annet enn at det gikk greit. ''Jeg ser minnene dine kommer fram. Fortalte Justin noen gang hvem de gutta var som løp etter dere? Nei? Vel. Hyggelig å hilse på deg, igjen. Jeg er med i The Dragons. Tidenes gjeng. The Wild Kidz største fiende. De som var til stor hjelp for å ødelegge Justin sin karriere. Drept flere med bare hendene mine.'' skrøt Richard. Det var noe mentalt galt med den gutten. ''Hyggelig'' svarte jeg sarkastisk. ''Tro meg. Jeg har ingenting i mot i å ta meg av Justin eller faren din hvis du ikke gjør som jeg sier'' sa Richard rolig. Stemmen hans var så ekkel, og jeg kunne ikke tro på at jeg faktisk hadde trodd han var en bra fyr. ''For et tragisk liv du har'' mumlet jeg. ''Vel.. Justin er på The Dragons sin side nå. Han var villig til å gi opp alt for at vi ikke skulle ødelegge mer for han. Men din far derimot, kan vi fortsatt ta oss av'' smilte han ekkelt. ''Don't believe you'' mumlet jeg lavt. Men den djevelen hadde god hørsel. ''Å? Ikke? Vi får nok se på det. Justin!'' Det tok ikke lang tid før Justin med røyken i hånden sto ved døren. ''Hva?'' mumlet Justin uinteressert. ''Faren. Kjelleren. Pistolen ligger oppå skuffen i kontoret. Du vet hva du skal gjøre''


Danger.

 

 

Hva tror dere skjer? :D

 

Håper dere er aktive! Er så gøy å se deres meninger, og hva dere tror kommer til å skje!

 

 

Rano

12.11.2013 / 17:51 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 36 #2

Jeg kunne høre at han som hadde stått som dørvakt, gikk ned trappene igjen. ''Fortsett og lat som du sover. Jeg forklarer senere'' sa pappa rolig. I det han sa det, lukket jeg øynene igjen fort, og dørvakten kom inn. ''Hvem snakket du med?'' spurte han mistenksomt. ''Ingen'' svarte pappa fort. ''Åja, så du er blitt gal og nå? Tror ikke jobben hadde likt det. Her er dyne og pute til din aldeles vakre datter. Jeg kan ikke få en smakbit av henne vel?'' spurte han, og lo. Før jeg visste ordet av det, så hørte jeg et stort dunk og dørvakten lå nede på gulvet etter pappa hadde slått til han. ''Richard ville nok ikke likt at du prøvde deg, idiot'' sa pappa. Vent, RICHARD?

_______________

 

Mannen som pappa hadde slått ned lå bevisstløs på gulvet, eller det var ihvertfall det jeg trodde. Jeg hadde jo lukket øynene mine og latet som jeg fortsatt sov. Jeg prøvde å åpne øynene mine i det pappa ga et tegn på at jeg skulle bli liggende med øynene lukket, for jeg forsto hvor han ville med det. Pappa og jeg kunne nemlig høre fotskritt utenfor rommet - i kjelleren. ''-og jeg vil ha det. Sånn er det bare!'' kunne vi høre den mørke stemmen si. Den samme stemmen som pappa hadde diskutert med for litt siden. ''Ahh.. Mr.TMZ, du gir ikke opp ser jeg'' sa stemmen. Uansett hvor hardt jeg prøvde, klarte jeg ikke å identifisere hvem sin stemme det tilhørte. ''La min datter gå, så skal jeg gi opp'' sa pappa fort. ''Var det ikke du som ville alt dette i starten?'' spurte stemmen. ''Jo. Men jeg forandret mening når det gjaldt å innblande det eneste positive jeg har i livet mitt'' svarte pappa kaldt.

 

''Greit. Ta henne med opp på rommet. Husk at det ikke er vits i å rømme. Dere er flere hundre kilometer vekke fra byen, fra mennesker, fra alt. Og for å ikke nevne livvaktene'' svarte stemmen kaldt til pappa. Jeg fikk vondt inni meg. Hva skulle egentlig skje med meg? ''Bær henne opp'' sa stemmen. ''HUNTER! Plukk opp Newton. Han blør!'' ropte stemmen, som om han egentlig ga fullt faen i hva som skjedde med han eller ikke. Jeg kjente pappa løfte meg opp fra det kalde kjellergulvet med dynen fortsatt over meg. Det var godt å føle seg som pappas lille prinsesse i armene hans. Jeg visste ikke helt hvor vi sto, eller om jeg kunne tilgi han. Men en ting jeg visste, var at jeg måtte vise de andre at jeg var våken. På den måten kunne jeg få flere svar. I det pappa la meg ned i en myk seng, begynte jeg å hoste. Hoste helt kraftig. ''Hun er våken, så godt'' sa stemmen. Jeg åpnet øynene mine, og var plassert i et mer behagelig rom med en seng, utrolig nok. Gjett hvem som sto fem meter foran meg? Selveste Richard.

 

''Kan jeg få lov å spy på deg?'' var det jeg svarte. ''Ah.. Min kjære. Ikke vær for hard'' svarte han. ''Er du fuckings seriøs? La pappa gå'' sa jeg kjapt. Pappa satt ved min side, mens jeg hadde reist meg opp. Pappa dro meg ned igjen, men Richard likte ikke det. ''Hunter! Fjern han med engang. Ned til.. You know'' sa han. ''Hva? Nei! PAPPA'' ropte jeg i det pappa ble dratt ut av rommet av flere menn. ''Hva er det du vil med meg?'' spurte jeg redd. Jeg skjønte ingenting. Hvordan det var mulig. ''Jeg vil ta hevn, jeg. Du skjønner.. Det er så mye du ikke vet. Men alt dette er til ditt egets beste'' svarte Richard. ''Hva faen var det jeg så i deg?'' spurte jeg. ''Nei det kan du godt si'' sa han, og la håndflaten sin på kinnet mitt. Det varte selvfølgelig ikke lenge, etter man kunne høre et svært klask. Ja. Jeg bitchslappet han. Og det var det dummeste jeg kunne gjøre. ''Det er vel på tide at selveste Bieber får ordne deg på plass'' sa Richard, med et smil. Hva i helvete mente han med det? Jeg rakk ikke si noe, helt til jeg så Justin komme inn på rommet mitt.

Grumpy

 

Hva tror du skjer? :o

 

 

Rano

 

12.11.2013 / 17:07 / BELIEVE TOUR

Buenos Aires Meet & Greet - 9. nov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

12.11.2013 / 16:10 / Blogg

Nye instagrambilder

@justinbieber: Me and my dad hiking

 

 

@dankanter: Amazing night 1 at Estadio River Plate in Buenos Aires. Can't wait to do it all again tonight! #believetour

 

 

@djtayjames: Work #weknowthedj

 

 

 

 

@djtayjames: #AllBad out now 

 

 

 

@djtayjames: Number 1

 

//Mia Davidsen

12.11.2013 / 11:50 / Blogg

BELIEVEFILMEN TIL NORGE!

Da har omtrent nesten alle kinoer rundt om i Norge bekreftet at Believe-filmen kommer til Norge 25.desember! Hvis dere går innpå Facebook-sidene til din nærmeste kino, tror jeg det skal stå informasjon. Jeg selv har gått innpå blant annet BergenKino og FredrikstadKino og sett at det er bekreftet der. Noen andre steder i landet?

 

I følge BergenKino blir billettene lagt ut mest sannsynlig på salg den 18.desember. Men det tror jeg er for Bergen.. Kanskje hele Norge?

 

Bildet lånt fra Norske Beliebers.


 

Til dere som lurer og har sendt mail til FilmWeb, det er ikke dem som har ansvaret for filmen. Det er Nordisk Film Distribusjon som har det!

 

SKAL DU PÅ PREMIEREN? ISÅFALL I HVILKE BY?

 

 

Rano

11.11.2013 / 21:00 / Blogg

Bilder fra hoteller

 

Hei alle sammen!

 

Bilder av Justin fra hotellet hans i Argentina, den 08.11.13.

 

 

 

 

 

 

 

-Rikke

11.11.2013 / 20:38 / Ukens Belieber tips

Nelly favoritter

Affiliatelinks

 

Heisann! Mange nærmer seg juleball, eller trenger en kjole til julaften. Fikk et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg med ballkjoler og slikt. Har plukket ut noen favoritter som jeg håper faller i smak! sjekk det ut før det blir utsolgt.

 

 

 

Nr 1 HER - Nr 2 HER - Nr 3 HER - Nr 4 HER - Nr 5 HER - Nr 6 HER - Nr 7 HER - Nr 8 HER

 


Nr 1 HER - Nr 2 HER - Nr 3 HER - Nr 4 HER - Nr 5 HER - Nr 6 HER - Nr 7 HER - Nr 8 HER

Nr 1 HER - Nr 2 HER - Nr 3 HER - Nr 4 HER - Nr 5 HER - Nr 6 HER - Nr 7 HER - Nr 8 HER

 

Nr 1 HER - Nr 2 HER - Nr 3 HER - Nr 4 HER - Nr 5 HER - Nr 6 HER - Nr 7 HER - Nr 8 HER

 

 

Håper virkelig jeg hjalp noen av dere opp med litt inspirasjon. Hvis dere ønsker kan jeg lage flere med andre kjoler også om det er ønskelig for dere. Vet at dette ikke er Bieber-relatert, men tror nok det går helt fint! :) Historie kommer i morgen. Dette innlegget er forhåndsskrevet på grunn av matteprøve.

 

 

Rano

11.11.2013 / 19:57 / Blogg

Bilder tatt av fans i går

 

Hei alle sammen!

 

Bilder tatt av fans fra konserten i går, i Buenos Aires, Argentina. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pictures taken from Bieber-news.com

 

-Rikke

11.11.2013 / 11:12 / Blogg

"That Should Be Me" - X-Factor USA 2013

 

Heisann! Var noen som delte denne på norske beliebers, hva synes dere?

 

 

 

//Mia Davidsen

11.11.2013 / 10:00 / Blogg

Instagram

 

Hei alle sammen!

 

@justinbieber: Love u sis

@justinbieber: ''Love u sis''

 

@justinbieber: Food poisening is <a class=#allbad #musicmondays" />

@justinbieber: ''Food poisening is #allbad #musicmondays''

 

@justinbieber: U 2 bro

@justinbieber: ''U 2 bro''

 

@jonmchu: This week is a big one for <a class=#BelieveMovie &#8230; LIKE if ur ready&#8230; #trailerpremiere #finishingtouches" />

@jonmchu: ''This week is a big one for #BelieveMovie ... LIKE if ur ready... #trailerpremiere #finishingtouches''

 

@justinbieber: Send me a pic of you purchasing <a class=#allbad and i&#8217;ll like it" />

@justinbieber: ''Send me a pic of you purchasing #allbad and i'll like it''

 

-Rikke

Pictures taken from Bieber-news.com

11.11.2013 / 08:58 / Blogg

All bad

 

Hei alle sammen!

 

Da er all bad ute! Løp å kjøp den på itunes for å støtte Justin! Her er youtube linken:

 

 

 

Hva syntes du om den?

 

-Rikke

11.11.2013 / 08:46 / Blogg

Alfredo og Jaxon

 

Hei alle sammen!

 

''Me and Jaxxooo in the cut that's a scary sight!!!!!!''

 

-Rikke

10.11.2013 / 21:00 / Blogg

PUSH IT - Beliebers Edition (NORWEGIAN BELIEBERS)

Her er "Push It" videoen fra Norske Beliebers!! Gjerne del den rundt på twitter til Justin og crewet, vi promoteamet ville blitt så glad!!//Mia Davidsen

10.11.2013 / 20:09 / Blogg

MTV EMA 2013

Hei!! Først så er det Red Carpet som begynte for 10 minutter siden som du kan se >her<, og selve showet begynner ikke før 21.00 og kan sees på MTV på tv, men man kan også se den live på linken til Red Carpet. Showet er i Amsterdam, Nederland og Justin er desverre ikke der pga turneen.. 

 

Justin er nominert i "Best Canada Act" som han allerede har vunnet, "Best Male", "Best Pop", "Worldwide Act" og sist men ikke minst "Biggest Fans"!! Håper han vinner dem alle.

 

 

//Mia Davidsen

10.11.2013 / 19:33 / Blogg

Fanbilder fra konserten - 9.november

Hei alle sammen!

 

Fanbilder fra konserten i Buenos Aires i går den 9.november:

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

//Katrine

10.11.2013 / 16:31 / BELIEVE TOUR

Videoer fra konserten - 9.november

Hei alle sammen!

 

Videoer fra konserten i går: 

 //Katrine
10.11.2013 / 16:17 / Blogg

To gamle bilder

 

Heisann! Dette er to bilder fra da Justin var med privatflyet sitt når han var i Ecuador den 10. oktober.

 

 

 

 

//Mia Davidsen

10.11.2013 / 15:30 / Blogg

Nye instagram bilder

Hei alle sammen!

 

@scrappy: Yea @dankanter @justinbieber <a class=#50000 #saynomore" />

@scrappy: Yea @dankanter @justinbieber #50000 #saynomore

 

@justinbieber: I ain&#8217;t all bad. <a class=#journals" /> 

@justinbieber: I ain't all bad. #journals 

 

//Katrine

10.11.2013 / 12:29 / Ukens Belieber tips

Sheinside - Godbiter

Tenker vi kommer med litt julegavetips til dere som sliter, og ikke minst det vi på bloggen kaller det for "ukens belieber tips". Så har samlet opp masse fine klær som dere kan se på - nemlig Sheinside. Ikke glem at Sheinside faktisk har fri frakt, og veldig billige klær. De fleste av klærene er nesten under 2-300lappen, kanskje du finner noen favoritter?

NR 1 HER - NR 2 HER - NR 3 HER - NR 4 HER - NR 5 HER - NR 6 HER - NR 7 HER - NR 8 HER

 

 

Nr 1 HER - NR 2 HER - NR 3 HER - NR 4 HER - NR 5 HER - NR 6 HER - NR 7 HER - NR 8 HER

 
 

 

Nr 1 HER - NR 2 HER - NR 3 HER - NR 4 HER - NR 5 HER - NR 6 HER - NR 7 HER - NR 8 HER

Nr 1 HER - NR 2 HER - NR 3 HER - NR 4 HER 

 

Håper alle fant noen favoritter! :-)

 

UPDATE: Det er noe litt gale med linkene, men om dere går innpå linken så fjerner dere den ''første'' linken som kommer opp helt til det begynner med ''http://www.sheinside - osv'' Hvis dere derimot ikke klarer det, bare si hvilke dere ønsker å sjekke så kan vi linke i kommentarfeltet :) Eller dere kan sende mail på jdbnorway@gmail.com

 

JdbNorway

 

10.11.2013 / 10:49 / BELIEVE TOUR

Cordoba Meet & Greet - 08. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

09.11.2013 / 21:26 / Blogg

Instagramupdates

 


@justinbieberOnly police escorts

 @justinbieberLove u lil buddy

 

 


@justinbieber: Up all night #greatmusic

 @justinbieber: This is one loyal fan ;)

 

 


@justinbieber: New. Sunday at midnight.

 @hellokaili: Eyes closed just swangin lol 😑

 

 


@hellokaili: Art is art bruh 💯

 

 


@hellokaili: In my spacesuit bruh 🚀

 @pattiemallette: #tbt Thank goodness teen mom hair days are long gone!

 @jblazeofficial: Amazing sold out show with @justinbieber and the team here in CÓRDOBA, Argentina! The crowd was lliivvee!! 

 @hugui81: Belieber take over in Argentina wow 👬🏃💢🚶👭🚶💢👫💢🏃👭🚶💢👫🏃👫🚶💢👫💢🏃🚶💢🏃🚶💢🚶🏃💢🏃💢🚶🏃💢🏃@yeshuathegudwin @pnilsson84 @mikeyarana

 @hugui81: Beliebers have full control of our hotel 😱😱😱😱😱@mikeyarana @pnilsson84 @deserdebs @yeshuathegudwin

 @pnilsson84: Singing for the fans. @justinbieber don't be scared

 

//Mia Davidsen

09.11.2013 / 20:40 / BELIEVE TOUR

Bilder fra konserten i Córdoba, Argentina - 08. november

 

 

 

 

//Mia Davidsen

09.11.2013 / 20:03 / Blogg

#MusicMondays - All Bad

 

Heisann! Neste ut på Music Mondays er sangen "All Bad". ALLE MÅ KJØPE DEN PÅ ITUNES MANDAG KL 0600!!

 

 

//Mia Davidsen

09.11.2013 / 19:32 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 35 #2

 

 ''Eyy! Få henne opp på rommet i øvre etasjen. Jeg akter ikke å la henne sove i en kjeller på hardt gulv. Hun er sikkert skadet, kan vi få inn en lege hit?'' spurte pappa. En mann svarte fort tilbake. ''Er du dum?'' fikk pappa som svar. ''Vi kan dessverre ikke fortsette samarbeid på den måten hvis du skader henne'' svarte pappa. ''Åja, vel.. Da blir samarbeidet vårt avbrutt. Og du vet godt hva som skjer da, eller hva? Eller skal jeg nevne for deg hva som skjer?''

__________

Det som var dumt for min del, var at jeg lå helt stille - men i smerter. Jeg fikk gåsehud, fordi jeg frøs sånn. Jeg ville skrike over hvor sterk hodepine jeg hadde. Men ingenting slo nysgjerrigheten min, så jeg lå dønn i ro. ''Du trenger ikke nevne det. Jeg har holdt min del av avtalen, så da syns jeg du kan la henne gå'' sa pappa. Hey, vent no litt. Var det ikke pappa som sto bak alt dette? Eller tok jeg feil? Hvilke samarbeid var det snakk om? ''Jeg er ikke helt ferdig med deg enda'' lo denne mørke stemmen. ''Åja, så hva skal The Dragons gjøre da?'' spurte pappa fort. ''Nei det trenger du ikke få svar på enda'' sa den mørke stemmen. Jeg hadde som nevnt åpnet øynene mine forsiktig bare så jeg kunne se hva som foregikk. Denne mørke stemmen tilhørte en høy gutt eller, kledd i en svart sportsjakke med en logo som tilhørte det pappa hadde nevnt, The Dragons. Jeg vet ikke helt hva som var med meg, men jeg følte jeg hadde sett han før. Jeg klarte ikke se ansiktet hans, men noe var kjent med han. Han forsvant fort ut av rommet, slik at jeg var alene igjen med pappa.

 

Men det varte ikke lenge, for han som sto vakt utenfor døren klarte fint å holde pappa med selskap. Jeg klarte ikke å syntes synd i pappa på grunn av alt han hadde dratt meg inn i, men samtidig var det en liten del av meg som gjorde. ''Jeg kommer tilbake. Du blir reddet. Deg foran meg, uansett'' hvisket pappa i øret mitt. Jeg kunne se at pappa tok av seg jakken sin og la den fint over meg, slik at jeg ikke frøs. ''Pappas lille prinsesse ville aldri skadet deg'' sa han forsiktig. ''Du kan slutte å være så sykt klisjé nå. Alle dør før eller senere uansett'' sa han som hadde stått vakt utenfor døren min. ''Da har du aldri opplevd ekte kjærlighet du'' svarte pappa kaldt. ''No need. Man blir bare såret uansett, believe me. Gå ut nå, besøkstiden er over'' sa mannen. ''Ikke dra av henne jakken. Det er dødskaldt her nede'' sa pappa strengt. ''Du gir nok ikke mine ordre, kompis.'' svarte han. 

 

Pappa reiste seg opp. ''Jeg kan gi deg ordre når jeg vil. Så jo, du sørger for at henne ikke fryser. Ellers får jeg Mr. Dragon til å banke livshiten ut av deg. Så hent en dyne og en pute til datteren min med engang'' sa pappa sint. ''Greit sir'' sa han, og forsvant. Jeg skjønte meg ikke helt på situasjonen, så jeg begynte å bevege meg. Bare for å vekke oppmerksomheten til pappa. ''*dittnavn*!'' sa han forsiktig, og bøyde seg ned til meg. Jeg kunne høre at han som hadde stått som dørvakt, gikk ned trappene igjen. ''Fortsett og lat som du sover. Jeg forklarer senere'' sa pappa rolig. I det han sa det, lukket jeg øynene igjen fort, og dørvakten kom inn. ''Hvem snakket du med?'' spurte han mistenksomt. ''Ingen'' svarte pappa fort. ''Åja, så du er blitt gal og nå? Tror ikke jobben hadde likt det. Her er dyne og pute til din aldeles vakre datter. Jeg kan ikke få en smakbit av henne vel?'' spurte han, og lo. Før jeg visste ordet av det, så hørte jeg et stort dunk og dørvakten lå nede på gulvet etter pappa hadde slått til han. ''Richard ville nok ikke likt at du prøvde deg, idiot'' sa pappa. Vent, RICHARD?

 

Untitled

 

Til dere som ikke vet hvem Richard er, som *dittnavn* tenker på, så er det han som hun tidligere nesten holdt på med da de gikk på skole i Denver. Det kan du lese om i begynnelsen av sesong 1! Men om det er han Richard, eller en annen Richard, finner dere ut av senere :-) Også er det mange som lurer på hvor mange deler som vil være på sesong 2, og det er jeg litt usikker på. Tenker det blir en liten stund til. Er faktisk ikke sånn kjempelenge igjen til jeg er ferdig med denne historien, og da er jeg nesten ferdig for godt med historieblogging. Da kommer Esin med en historie! Så dette blir vel mest sannsynlig en av mine siste historier på bloggen, vi får se.

 

 

Rano

09.11.2013 / 16:49 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 34 #2

 

Minuttene gikk som timer, og jeg ringte *dittnavn* konstant på telefonen. ''JUSTIN!'' ropte jeg, og løp mot han. ''Ey, hva skjedde med at *dittnavn* ikke kom opp som one less lonely girl?'' spurte Justin. ''Sporløst forsvunnet'' svarte Ryan. Justin gikk fra et glad fjes, til et mystisk fjes. Han så først på meg, og deretter på Ryan. ''Justin?'' sa Ryan fort. ''Fyfaen. Du vet hvor hun er du, ikke sant?'' spurte jeg, i det jeg så at Justin sitt fjes ble bekymret. 

________________

 

Tilbake til ditt synspunkt

 

Alt var svart for meg, men det føltes likevel som alt hadde vært en drøm. Et helt forferdelig mareritt kunne man mildt sagt si. Det var som om sengen min hadde blitt steinhard, og at jeg ikke klarte å bevege meg. Pleide mareritter å være slik? Jeg kan ikke huske at sengen min var sånn? Men nei. Det var aldeles ikke noe mareritt, for dette var virkeligheten. Min egen far. Det var som om jeg tenkte høyt og var så sint, men likevel ikke kunne bevege en finger. Jeg åpnet øynene mine så forsiktig som jeg kunne, ettersom hvert centimeter av kroppen var full av smerte. Jeg var så forsiktig, samtidig som jeg var desperat etter å vite hvor jeg var. Jeg kunne ikke huske noe stort fra hva som hadde skjedd tidligere, annet enn at det var min egen far som brakte meg hit. ''Hvordan er hun?'' spurte en stemme utenfor rommet jeg lå i. ''Hun sover fortsatt'' mumlet en stemme tilbake.

 

Jeg lukket øynene mine kjapt igjen, uten å reagere på noe annet. Døren åpnet seg, og med lyden av døren kunne man høre at det var et eldgammelt sted. Knirkingen skjærte i ørene mine, men jeg måtte fortsette å late som jeg lå og sov. Kanskje jeg fikk et par svar på noen spørsmål i mellomtiden mens pappa snakket med han som sto vakt utenfor rommet mitt. Selv om øynene mine nesten var helt lukket, kunne jeg føle lyset som hadde kommet inn i rommet fra gangen utenfor. Stegene til pappa kom nærmere og nærmere, og jeg kunne føle på meg at han stirret på meg. Jeg åpnet øynene mine forsiktig, men ikke slik at han kunne se det, men slik at jeg kunne se hva som skjedde. Pappa bøyde seg ned mot meg. Den mannen var ikke annet enn skam i mine øyne for øyeblikket. 

 

''Min datter'' hvisket han nærmest i ørene på meg. Jeg er ikke din datter, var alt jeg kunne tenke på. Men pappa fortsatte å snakke til meg. ''Jeg beklager for dette, men det var nødvendig'' sa han rolig. Ikke ta meg feil, men jeg ville aldri slått til mitt eget barn bevisstløs uansett hvilke situasjon det gladt. For det første hadde jeg ikke gjort noe galt her i livet, og for det andre - hvilke grunn var bra nok i hans øyne som gjorde at han kunne slå til meg bevisstløs? ''Eyy! Få henne opp på rommet i øvre etasjen. Jeg akter ikke å la henne sove i en kjeller på hardt gulv. Hun er sikkert skadet, kan vi få inn en lege hit?'' spurte pappa. En mann svarte fort tilbake. ''Er du dum?'' fikk pappa som svar. ''Vi kan dessverre ikke fortsette samarbeid på den måten hvis du skader henne'' svarte pappa. ''Åja, vel.. Da blir samarbeidet vårt avbrutt. Og du vet godt hva som skjer da, eller hva? Eller skal jeg nevne for deg hva som skjer?''

 

Hva tror du skjer? 

 

Over 30 kommentarer, og neste del kommer :D

 

 

Rano

 

08.11.2013 / 22:37 / Blogg

Hvorden ville livet ditt vært uten Justin?

 Jeg sitter faktisk her å gråter mens jeg skriver dette.. uff

 


 

Har dere egentlig tenkt på hvordan livet deres hadde vært hvis ikke Justin hadde vært her? Hvis ikke Scooter hadde funnet Justin på youtube? Hvis han ikke hadde fått tak i Pattie? Hvis ikke Pattie hadde takket ja til å dra til Atlanta? Jeg klarer egentlig ikke tenke over det.. Livet mitt ville vært helt tomt for å si det rett ut. Han har hjulpet meg så utrolig mye uten at han vet det engang. Han vet ikke en gang hvem jeg er.. Hvem ville da ha lyst opp dagen min med latter og tårer? Ingen. Absolutt ingen. Jeg har fått så utrolig mange venner bare pga Justin. Alle disse her i bloggen, Rano, Sandra, Rikke, Katrine og Esin, i love you girls. Alle de jeg har blitt venn med over norske beliebers, hvor noen av dem har jeg møtt, og andre jeg enda venter på å møte.. En vakker dag skjer det. Men tenk om ikke Justin hadde vært her, da ville jeg ikke blittt kjent med disse.. De er alle som en familie som meg!

 

 

Hva ville jeg i det hele tatt gjort på fritiden? Nå sitter jeg jo bare foran pcen og stalker Justin, som jeg vet en del av dere også gjør. Hvem ville lært meg å aldri si aldri? Hvem ville lært meg å drømme drømmen min? Hva ville jeg ha spart penger til? For å kunne dra på konsert, eller prøve å skaffe m&g. Hvem ville ha reddet livet mitt? Hvem ville jeg da ha vært helt villt forelsket i? Hva ville rommet mitt vært stappa av? Rommet mitt ville vært tomt, helt tomt. Ville jeg noen gang ha elsket noen så mye som jeg elsker han? Ville jeg da ha troen på meg selv? Har du noen gang angret på at du i det hele tatt ble belieber? Heller ikke jeg, ikke ett eneste sekund. Justin er det beste som noensinne har hendt meg.. Jeg klarer ikke ordlegge meg men om dere ser videoen under, der jeg har tatt det meste fra. Men den er på engelsk og da er det mye bedre å forstå.

 

 

Hvordan ville DITT vært uten Justin?

 

//Mia Davidsen

08.11.2013 / 21:21 / Blogg

Justin på en club i Buenos Aires - 07. november

 

  

//Mia Davidsen

08.11.2013 / 20:36 / BELIEVE TOUR

2 konsertvideoer fra Paraguay - 06. november

 

One Less Lonely Girl:

 

 

Beauty And A Beat:

 

//Mia Davidsen

08.11.2013 / 19:42 / Blogg

Justin forlater sushiklubben i Argentina - 07. november

 

 

//Mia Davidsen

08.11.2013 / 18:58 / Blogg

Justin på en sushiclub i Buenos Aires, Argentina - 07. november

 

 

 //Mia Davidsen

08.11.2013 / 18:15 / Blogg

Når Justin ankom Buenos Aires - 07. november

 

FLERE BILDER >her<

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 //Mia Davidsen

08.11.2013 / 17:17 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 33 #2

Jeg sjekket om jeg hadde med meg mobilen, ikke at jeg hadde særlig bruk for den akkurat. Jeg kunne høre hyl fra beliebers utenfor og inni arenaen som endelig kunne gå inn. Foran meg, fem meter foran meg, kunne jeg se døren. Bak den døren skulle jeg endelig få sannheten fram. Jeg holdt hånden min på håndtaket og åpnet døren forsiktig. Det første jeg la merke til var en svart bil. ''Det var på tide at vi endelig møtes igjen'' sa stemmen bak meg. 

______________________

 Jeg snudde meg mot min egen far som sto der og virket helt uskyldig. En svart, stor bil sto rett ved siden av han. Jeg snudde meg først mot bilen, og deretter mot han igjen. ''Hva faen vil du meg?'' spurte jeg kjapt. Pappa begynte å le litt, som om det var et dumt spørsmål jeg skulle visst svaret på. ''Er ikke det ikke sykt alt som har skjedd?'' spurte han meg. Jeg kokte innvendig, og frustrasjonen i kroppen min bare.. Nei, jeg hadde ikke ord for det. ''Bare si hva du vil med meg'' spurte jeg fort. ''Nei det får du ikke vite enda'' smilte pappa. ''Så hva skal vi? Hvorfor står jeg her ute?'' spurte jeg redd. ''Jeg tenkte.. Istedenfor å snakke om dette her til deg, så kan jeg heller vise deg'' smilte pappa, med et lurt smil. Jeg sto med et spørsmålstegn. ''Hva mener du?'' spurte jeg. Dumt spørsmål. Jeg kjente noe hardt slå hodet mitt, så jeg falt om på bakken og besvimte. Det siste jeg kunne høre før alt ble svart var ''Legg henne inn i bilen. Vi ligger foran i planen''


_

 

*Jennifers synspunkt over en time senere*

 

''Vi finner ikke *dittnavn*'' sa Alfredo kjapt til meg, i det han åpnet garderobedøren. Meg, Chaz og Ryan hadde sittet her i noen minutter der vi trodde *dittnavn* skulle være, men ingen tegn til henne. ''Men da går jo hun glipp av hele overraskelsen!'' ropte Chaz, som var så skuffet. Jeg derimot, var veldig paranoid. Og for å ikke og nevne mistenksom. Hvorfor skulle hun ellers bare forsvinne på en slik, mystisk måte? ''Det handler ikke om overraskelsen, det handler mer om at hun faktisk er sporløst forsvunnet'' sa Alfredo bekymret. Jeg stirret på Ryan, som så ut til å tenke det samme som meg. Noen måtte vel ha tatt henne. Tenk hvis hun var dum nok til å møte de som hadde sendt meldingene? Nei, tenk positivt. Hun gikk sikkert bare ut for å få litt luft. ''Hva skal vi si til Justin?'' spurte Alfredo. ''Jeg kan snakke med han. Han har tre sanger igjen'' mumlet jeg. ''Men da ødelegger vi hele resten showet for han! *dittnavn* skulle vært OLLG akkurat nå'' sa Alfredo bekymret.

 

''Samma det, la en belieber være OLLG for denne gang, så kan vi heller overraske *dittnavn* når hun faktisk er til stede. Dette er gale!'' sa Ryan fort, og reiste seg opp. Det samme gjorde jeg. ''Jeg drar bort til der Justin går av scenen, også tar vi det der. Alle mann vær på utkikk'' sa jeg strengt. Ryan gikk rett bak meg, med samme mål. I det vi lukket døren bak oss, så jeg på Ryan. ''Du tenker det samme som meg, ikke sant?'' spurte jeg. ''Hvis du mener at hun er tatt, så ja'' svarte Ryan. Vi gikk hele den lange veien bak scenen, for å vente på Justin. Minuttene gikk som timer, og jeg ringte *dittnavn* konstant på telefonen. ''JUSTIN!'' ropte jeg, og løp mot han. ''Ey, hva skjedde med at *dittnavn* ikke kom opp som one less lonely girl?'' spurte Justin. ''Sporløst forsvunnet'' svarte Ryan. Justin gikk fra et glad fjes, til et mystisk fjes. Han så først på meg, og deretter på Ryan. ''Justin?'' sa Ryan fort. ''Fyfaen. Du vet hvor hun er du, ikke sant?'' spurte jeg, i det jeg så at Justin sitt fjes ble bekymret. 

 

Biebs :)

 

Hva tror du skjer? :o

 

 

Rano

08.11.2013 / 15:40 / BELIEVE TOUR

Paraguay m&g - 6. november

  

 

 

 

 

 

 //Mia Davidsen

08.11.2013 / 13:48 / Blogg

The Key parfymesett

Hei alle sammen!

Tenkte å tipse dere om at på Parfymelle kan man nå få kjøp "The key" parfymesettet for kun 299kr. Førpris 500kr. Hvor herlig er ikke det?

Løp å kjøp Beliebers, kanskje dette er en julegave til dere selv?

//Katrine

08.11.2013 / 13:15 / Ukens Belieber tips

Julegavetips - Bieberting!

Har du en venn som er belieber? Eller en datter? Søster? Mor? Far? And so on? Har samlet opp noen fine Bieberprodukter som kan være gode tips til julegaver. Ville anbefalt å kjøpe dem så fort som mulig - ettersom mye er på tilbud! Denne siden er sykt billig, så håper mange blir fornøyd :)

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER


Nr 1 HER // nr 2 HER // Nr 3 HER

 

Typisk DVD-er og boken til Justin. Det finnes flere typer også. Se under:

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER


Nr 1 HER / nr 2 HER / nr 3 HER


Nr 1 HER // nr 2 HER // Nr 3 HERNr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER


nr 1 HER / nr 2 HER / nr 3 HER

 

 
Nr 1 HER // nr 2 HER // nr 3 HER

 

 

 

Ellers kan du selv finne masseeeee Justin Bieber ting ved å trykke HER! Bare søk opp ''Justin Bieber'' - så får dere opp masse. Dere kan også søke andre artister dere liker, eller band. Et eksempel er jo også ''One Direction''. Håper dere likte tipsene mine :-)

 


-JdbNorway

affiliate
07.11.2013 / 20:57 / Blogg

Scooter's Phone Call

 

07.11.2013 / 20:53 / Blogg

Justin med fans i Argentina - 7.November

Hei alle sammen!

 

Justin sammen med fans i går i Argentina den 6.november. 

 


 

//Katrine

07.11.2013 / 20:46 / Blogg

Rykteflom

(Dette innlegget er ikke skrevet på noe slaks måte for å forsvare noen i Justin's crew, eller han selv. Vi velger å være på den siden som er sannhet, en side som vi kanskje aldri kommer til og få oppleve. Eller en side som kanskje kommer fram når Believe Movie kommer. Til da er alt rykter.) (Vi står ved at Scooter fortsatt er som er far for Justin, og at de to er veldiger gode venner.)

Det siste døgnet har virkelig vært noe helt spesiellt. Det har kommet inn MASSE kommentarer på hva som har skjedd mellom Justin, Scooter og Lil twist. + Om hun jenten som filmet seg selv og Justin som lå i bakgrunnen og sov. Vi har derfor tenkt at vi skal prøve å forklare litt rundt dette til dere alle sammen slik at dere forstår disse tingene enklere.

Personer som vi alltid har trodd har vært ved Justin's side er kanskje ikke de personene vi egentlig trodde de var. Personer som misbruker Justin's PR fordi de selv ønsker at de skal få fokus, ideer som blir tatt fra hverandre. Twitterdrama, videoer som fortellere at Justin skal ha betalt en person for sex, og mye mye mer. Vi vet ikke alt som har skjedd, men vi har fulgt med på både Twitter og Norske Beliebers helt siden disse ryktene har kommet. Vi har vært i kontakt med enkelte folk som har snakket med Scooter, og vi har funnet realistiske ting på noe av det som har skjedd. Men såklart, vi skal ikke fortelle dere at dette som skrives nå er helt sant. Vi vet nesten ingenting om det som har skjedd, men vi danner jo oss et bilde av disse tingene når Twitter blir dannet til FBI av Beliebers. 
Lil twist og Scooter:
Vi har i flere år trodd at Scooter var en person som alltid søttet Justin i hans ideer, og ikke minst karriere. Vi har takket Scooter fordi han fant Justin, og vi har alltid trodd at Scooter har vært som en 'far' for Justin. Disse tingene kan være sant, men de kan også være usanne. I følge Twitter skal Scooter lurt Justin og Lil twist, men også media. Da Justin kom med ideen om å gjøre noe spesielt med musikken, og at han skulle ha ''Music Mondays'' så likte ikke plateselskapet at Justin skulle gjøre det. Justin var fast bestemt på at han skulle gjøre det, men hvis han skulle gjøre det så måtte han gjøre dete for seg selv. Opp i alt dette skal Scooter ha ønsket å satse mer på Ariana Grande og The Wanted siden han syntes at Justin skulle få prøve å styre musikken sin selv. Men da skal det også ha kommet fram at Scooter ''stjelte'' ideen til Justin, og at han førte #musicmondays videre til Ariana. Ariana SKAL poste musikk hver uke fram til jul, men det er enda ikke bitt avklart hvilken dag hun skal promotere disse sangene, og om hun kommer til å gjøre det samme som Justin. Scooter skal ha sluttet å promotere for Justin siden han trodde at Justin var nok selvsikker og berømt til å klare seg alene om Music Mondays, nesten som hans eget prosjekt. 
Opp i alt dette skal det også ha kommet fram at alle rykter som har blitt fortalt om Justin er planlagt nøye. Deres mål var å tjene penger, og i følge rykter så sies det at Justin ikke kunne få nok penger hvis han alltid spilte den personen han er. Derfor har negative ting blitt planlagt, noe som har ført til at media har hatt lyst å skrive om disse sakene. Media snakker jo om de dårlige tingene, så dette kunne jo ha vært en bra måte å tjene både penger, men også få mer PR. Justin skal ha flere ganger skrevet på twitter at vi ikke måtte tro på ryktene, alle tweets som Justin har skrevet om rykter har blitt slettet. Er det Scooter som har slettet tweetene, eller er det Lil Twist som har skylden i de tingene som Justin har gjort? 

2: 

 

 

Denne videoen ble publisert på nettet i natt. I begynnelsen ble det fortalt at Justin skal ha betalt jenta for og ha sex med henne, og at hun var en hore. Nå i ettertid har det komme opp en ganske realistisk sannhet om dette, men vi vet enda ikke om dette heller er sant. 

 

Damen på videoen er ikke en hore. Hun skal ha vært på en fest som Justin arrangerte etter konserten sin i Brasil. Justin skal ha hatt en fest etter konserten med rundt 50 gjester. Dette inkluderer også alle i crewet, og DJ tay james var DJ. Medlemmer av Justin's crew skal ha fortalt til TMZ at helt siden videoen ble publisert har de vært sjokkert. Jenta som er i videoen er ingen hore, og hun skal kun ha vært på festen til Justin. Justin skal ha lagt seg for å sove siden han hadde hatt konsert og var sliten. Da skal flere av gjestene tatt bilder av Justin når han sov, men det var kun denne jenta som publiserte det som at de to skal ha hatt sex med hverandre. Justin skal ha fortalt flere folk i ettertid at han var sjokkert over at videoen hadde kommet ut. 

 

Har Justin betalt jenta for sex, eller skal hun ha tatt video av han etter festen som Justin hadde i Brasil?

 


 

 

Vi ønsker gjerne at dere alle sammen tar dere tid til å kommentere dette innlegget med deres meninger å oppfattininger om saken. Selvfølgelig er der grenser for hva man kan kommentere, og vi håper at dere alle sammen kan holde dere saklig om hva dere kommenterer. Ikke kommenter noe som dere kan angre på i ettertid. 

07.11.2013 / 19:10 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder fra Paraguay - 06. november

 

 

  


//Mia Davidsen

07.11.2013 / 15:16 / Blogg

Instagram

@justinbieber: what do tigers dream of


@justinbieber: Somtimes i get emotional. You guys bring it out of me thank u

 

@justinbieber: what i travle the world for ;)


@justinbieber: Great shot pap great shot, i might frame this

 

@justinbieber: These are the first beliebers i met in Argentina.. You are my all

@justinbieber: Who's gon stop me haaannn

@justinbieber: Everyone loves pengiuns

 

@justinbieber: this is my escape


@justinbieber: Every place i have tagges has been approved i do not suggest tagging private property.. I still suck but i have fun doing it ;)

 

-Sandra Andersen

07.11.2013 / 14:40 / Blogg

Bad Day - Justin Bieber lyrics

 

 

//Mia Davidsen

(ikke bli sur nå haha)

07.11.2013 / 12:00 / Blogg

My name is Ryan Butler

http://twitlonger.com/show/n_1rr5nj4

Only a niche, group of people in the world can relate to the position I?ve been in in my life for the past 6 eventful years. Ever imagine being up close and personal with the 1% in the world. My life has been shaped around this lifestyle due to fortune success of someone who has been close to me and will always be. Money, glamour, expensive dinners, nice cars, recognition is only part of the package that comes with the price of fame. Having been associated with this lifestyle for the past 6 years, I?ve seen the other piece of the package from my perspective. It?s not always glamour when all eyes are on you, criticizing your every move, wanting everything to do with your life. These people get nitpicked specifically because they have been gifted with a talent that they have the opportunity to share with the world and do what they love for a living. 

It is definitely an experience to be able to do whatever you?ve dreamed of with your best friend that has worked hard to achieve, travelling the world, driving nice cars, not having to worry about the decimals. I?m fortunate enough to be along for the amazing ride. But, with all that comes a price to pay. You deal with various situations that aren?t normal for someone to experience as a 19 year old film student attending college. You deal with hate, unusual attention from people you wouldn?t usually associate with who come with unusual requests that places me as the middle man. Living the life I live essentially is living with an alias. I live two lives. One day I could be flying to an exotic destination sipping Coronas on the white sandy beaches having the time of my life with my best friend, or I could be waiting for the bus on Oxford Street on my way to a 3 O?Clock class. 

For me, I find it difficult to balance these two lives. Both lives coincide with each other which makes it hard in some insistences to differ between the two. To put it in perspective, imagine being away with, in the eyes of other people, the biggest superstar in the world, but to you, he?s your best friend, the same kid you grew up watching Youtube Videos, playing soccer, and sharing laughs with. Imagine the difficulty of keeping relationships you truly care for back home when you?re away having the time of your life. Keeping those relationships means a lot to me and I do everything I can for the ones I love. Sharing your experiences with people back home that may never get to live the same experiences in their lifetime is definitely a whirlwind too. It?s truly a blessing. I stay true to the way I was raised. Yes, I do have my own dreams and aspirations of becoming an accomplished filmmaker in my lifetime, but it?s been my mission since day one to accomplish that by working hard and creating a name for myself. Yes, I may be best friend?s with someone with an immense amount of power and who can help me get my foot in the door, but from there, it boils down to me and what I?m capable of making happen with my skills. 

People will always paint a picture of you without actually getting to know you. That?s life. We as humans, have instincts to judge someone off of their imagine. Don?t assume. Get to know someone. It?s especially hard when you?re in the situation that I am. I?m always surprised when I get a statement directed at me saying that when someone met me I was ?surprisingly nice?. What does that mean? I?m as human as you. I am very humble to my roots. Common misconceptions. 


Don?t get me wrong, I very much enjoy my life and what the future holds for me. I love the people who are in my life at the moment and hope they are forever. I?ve met so many great people in the past 6 years that I thank so much for every piece of advice they?ve given me and help lead me towards a successful future. I love my Best Friend and am ever grateful to be able to be along for this crazy ride. I?m not rich, no. I work hard to make my own money, pay my own bills, and get myself through College so I can graduate with the right credentials for future jobs in the industry I wish to pursue. My name is Ryan Butler and this is my story. 

 

Hva synes dere om denne artikkelen som Ryan Butler har skrevet? 

07.11.2013 / 10:28 / Justin er i Norge

Do you remember?

 

 Fysøren, husker dere dette? Første gangen han var i Norge.. ååe.. jeg hadde så lyst til å være der :(

 

 


//Mia Davidsen

06.11.2013 / 21:27 / Blogg

Ny viddyvideo

 

 

 

//Mia Davidsen

06.11.2013 / 20:01 / Blogg

Nye instagrambilder

jonboogiee: @teeamboogiee always finding the most random pics lol? #Paraguay y?all ready for tonight?!?!? #BelieveTour

 


hellokaili: I can take you

 


justinbieber: ?Im crazy, yeah that?s just what this game made me, I may need to replace these dumb faces and maybe I need to refrain from the people who won?t let me remain me but I?m gonna still remain me? - me

 

//Mia Davidsen

06.11.2013 / 19:13 / Blogg

Jai Waetford: That Should Be Me

 

Heisann! Beklager bloggingen idag men vi har alle mye skole..

 

Jeg har blitt helt forelsket i Jai, wow!! Han har et utrolig stort talent!

 

 

Hva synes dere om Jai?

 

//Mia Davidsen

06.11.2013 / 17:16 / Based on a lie - sesong2

Kjapp historiepause

Heisann!

 

Vet at mange har gledet seg til en ny del av historien, og det kommer. Men denne uken har jeg masse prøver og innleveringer jeg må få gjort ferdig. Skal ta en liten historiepause, kanskje frem til fredag. Da er jeg ferdig :) Håper dere forstår at skole kommer først, og at jeg foreløpig har alt for masse å gjøre!

 

 

 

 

Ha ellers en fin uke da, søtinger

 

 

Rano

05.11.2013 / 21:58 / Blogg

50 dager til Believe movie!Hei alle sammen

I dag er det 50 dager til Believe filmen kommer ut!!Er du klar? Gleder du deg?

-Rikke

05.11.2013 / 21:14 / Blogg

Justin med fans

Hei alle sammen!

 

bandmichael: I can never be thankful enough&#160;! But still, thank you for making our dreams come true&#160;! @justinbieber

bandmichaelI can never be thankful enough ! But still, thank you for making our dreams come true ! @justinbieber 

 

 

//Katrine

05.11.2013 / 19:24 / Spørsmål&Svar

Ukens spørsmål #4

 

Jeg svarer på spørsmålene denne uken også! Men var bare 4 spm.. Og grunnen til at vi ikke svarer på alle, er jo fordi det er noen vi helst ikke vil svare på, som feks gjelder rykter osv.


 

Kan dere si ifra når JB legger ut billeter? 
-Er nok ikke han som legger ut billettene, men billettserice og ja selvfølgelig sier vi ifra!

 

Vet dere sånn cirka hvor lang tid det tar før billettene til Justin konsert blir utsolgt? I norge? 
-Husker ikke eksagt hvor lang tid, men tok vell rundt 9 minutter før 16- og 17 ble solgt ut.. men ble jo lagt ut billetter i ettertid + at de fikk en ekstrakonsert, den 18.

 

 -Den blir nok vist like lenge på kino som alle de andre filmene på kino er.

 

Er det ikke sikkert believe kommer til byen vår, vis ikke det er nok folk som "stemmer" på byen? Eller kommer den uansett?
-Nå som kommer den nok uansett, ifølge Scooter!! 

 

 

Noe dere lurer på til neste gang? BARE SPØR MASSE MASSE

 

//Mia Davidsen

05.11.2013 / 19:05 / Blogg

Justin i Rio de Janeiro - 5.november

Hei alle sammen!

 

Bilder fra i natt da Justin var ute i gatene i Rio de Janerio, hvor blandt annet han og crewet lekte seg litt med grafitti.

 

 

  

 

  

  

 

 

Justin and the Crew&#8217;s graffiti in Rio de Janeiro 

 

//Katrine

 

05.11.2013 / 17:02 / Blogg

Justin med fans i Rio de Janeiro - 5.november

Hei alle sammen!

 

Justin med fans i Rio De Janerio i natt, 5.november

 

 

 

 

//Katrine

05.11.2013 / 16:02 / Blogg

Nye instagram bilder

Hei alle sammen!

 

djtayjames: by @justinbieber &amp; @terrencereche <a class=#weknowthedj #brandnames" /> 

djtayjames: by @justinbieber & @terrencereche #weknowthedj #brandnames

 

@djtayjames 

 

//Katrine

04.11.2013 / 19:08 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 32 #2 - lengre del

Tok med en lang del til dere! Enjoy :-)


 

Tuller du med meg? Dette var rene selvmord, men jeg kunne ikke la uskyldige mennesker bli skadet! Men hvis jeg sendte melding til Jennifer og Ryan, og fortalte om det slik at de kunne spore meg opp ville det jo blitt litt annerledes.. Ikke sant? Tankene mine var høylytt, og hodet mitt gjorde vondt. Tiden gikk, og jeg måtte svare. Skulle jeg dra og være så dum, eller fortelle noen om det? Tik tok tik tok..

___

Dessverre for meg lot samvittigheten ta over. Hvordan kunne jeg leve med at en hel folkemengde, unge uskyldige mennesker, bli skadet på grunn av meg? Jeg samlet motet til å svare. ''I'll be there. Alene.'' mens jeg svelgte tungt. ''Great. Bak arenaen, 19:30;) gleder meg'' Da jeg så meldingen, sjekket jeg fort klokkeslettet. Det var faktisk bare knappe en time til. ''Der er du!'' sa Alfredo. Jeg stirret rart på han. ''Her er jeg ja, du sa jo jeg ikke skulle forlate stedet'' mumlet jeg skeptisk. ''Selvfølgelig, men jeg vet jo aldri med deg! Overraskelsen din venter på deg fortsatt'' sa Alfredo glad. ''Du skremmer meg nesten'' fniste jeg, mens jeg fulgte etter Alfredo. Denne arenaen var jo enorm, for vi hadde gått i kanskje ti minutter før vi endelig nærmet oss garderobene. ''Her. Kos deg! Overraskelsen er det forresten Justin som har fikset'' sa Alfredo glad. ''Yey!'' sa jeg fornøyd, og åpnet garderobedøren. 

1060 Woodland Dr | Beverly Hills - The Agency

 

Jeg åpnet døren til en veldig fin og elegant garderobe, med masse klær og kostymer hengende rundt. Midt i rommet var det plassert en svart sofa, og oppå den sofaen... ''MAMMA!'' ropte jeg glad, og sprintet mot henne. Min elskbare mamma satt i sofaen med et stort smil. ''Min kjære datter!'' sa hun glad, og reiste seg opp. Jeg omfavnet henne som jeg aldri hadde gjort før, men man kunne da ikke klandre meg for det. Jeg hadde vært vekke fra henne en veldig god stund, og aldri tatt skikkelig farvel med henne heller. Å klemme mamma var høydepunktet på denne reisen. Det å vite at hun var i trygge hender, at jeg faktisk holdt rundt henne var den beste følelsen noen gang. ''Jeg har savnet deg så masse'' sa jeg mens jeg hadde ansiktet mitt gravd inni brystet hennes. Tårene mine kom selvfølgelig, for det var så utrolig spesielt. ''Mitt gull. Jeg har savnet deg mer'' sa hun, og trakk seg vekk fra meg. 

 

''Men hvordan?'' spurte jeg nysgjerrig. Mamma ga meg et smil. ''Det er ikke noe overraskelse for noen at du har vært veldig nedfor i det siste. Og vi kunne alle trengt en liten oppmuntring, ikke sant? Jeg var så alene der i huset i Denver. Min eneste datter forlot meg for en livsopplevelse, mens min mann er sporløst forsvunnet. Jeg vet ikke hvor han er, og har ingen anelse heller. Han svarer ikke telefonen sin. Og siden både du og jeg har vært nedfor, tenkte Justin at det hadde vært fantastisk om jeg fikk bli med til Europa for en uke. Første destinasjon er Paris, så det er perfekt! Kan shoppe med datteren min, og bare ha det helt fantastisk!'' sa mamma glad. Det gjorde meg glad. Og jeg elsket Justin for det han hadde gjort. 

 

''Justin er best'' sa jeg fornøyd. ''Ja han er noe du må ta vare på. Gleder meg til å stå på første rad på konserten, og bare skrike for livet! Belieber vet du, number one fan'' sa mamma i ekstase. ''Du er den rareste personen jeg vet om'' lo jeg. ''Så absolutt. Hva er planene for i kveld da?'' spurte mamma meg. Og der fikk jeg vondt inni meg. For i følge klokken så var det knappe en halvtime til jeg skulle møte.. Anonymious. Noe som skremte livet ut av meg. ''Jeg vet ikke'' svarte jeg, og jeg var jo helt ærlig. Jeg visste ikke hva som kom til å skje. ''Da kan vi vel ta oss en tur på en restaurant, og spise masse god meksikansk mat!'' sa mamma fornøyd. ''Ja, det er vel nærmest en tradisjon etter konsertene her å gjøre slikt'' sa jeg med et smil.

 

Men det smilet var aldeles ikke ekte, og det kunne mamma se på meg. ''Er det noe galt kjære?'' spurte hun. ''Neida, jeg er bare.. Overlykkelig og i sjokk over at du er her'' sa jeg glad. ''Vennen min'' sa mamma, og klemte meg hardt. Hvis jeg ble drept eller kidnappet, fikk jeg ihvertfall gitt mamma en ubevisst hadeklem. ''Flotte greier! Jeg lovde Scooter å hjelpe han med noe greier, og jeg tror Justin står utenfor. Vi snakkes senere'' sa mamma glad, og gikk ut av rommet. I det hun gikk ut, så kom Justin inn. I bar overkropp vel og merke. ''Justin!'' sa jeg glad, og omfavnet han, også med et kyss. ''Jeg visste du kom til å bli glad. Jeg tror vi alle trengte det'' sa Justin, og løftet meg opp. Vi var helt alene, så Justin kastet seg over meg ned i sofaen. ''Du er helt fantastisk, Justin. Tusen takk for alt'' sa jeg glad, og kysset han. Jeg hadde beina mine rundt midjen til Justin, mens han hadde armene sine rundt meg.

one day, maybe

 

Vi lå på sofaen i vår egen stillhet. ''Vet du hvorfor jeg gjorde det?'' spurte Justin. Jeg ristet på hodet. ''Fordi jeg elsker deg, *dittnavn*. Jeg vet vi ikke har vært sammen stort lenge, men jeg har gjort det alt for lenge. Alt med The Wild Kidz var bare for å beskytte deg. Og med det så beklager jeg.. Jeg beklager for alt. Jeg vil ikke at du skal hate meg'' sa Justin forsiktig. ''Hvorfor skulle jeg hate deg? Du har da ikke gjort meg noe farlig'' sa jeg kjapt, og reiste meg opp igjen. Justin svarte ikke på det, som om han skjulte noe. Eller så var det bare jeg som var så utrolig paranoid. ''Ihvertfall, jeg elsker deg også Justin. Igjen.. tusen takk for alt'' sa jeg fornøyd og kysset han igjen. Justin strålte, men samtidig kunne jeg se et glimt i øyet hans som ikke var helt i det lykkelige stadiet. ''Jeg må gå. Har litt dårlig tid, skal møte danserne på det andre rommet'' sa Justin. ''Greit, vi snakkes etterpå'' smilte jeg. ''Det gjør vi'' sa Justin glad.

 

Jeg reiste meg opp igjen for å sjekke klokken. ''Ti minutter igjen'' sa jeg lavt for meg selv. Jeg gikk fort ut av garderoben, for å gå samme vei som jeg hadde komt med Alfredo. Det var på tide.. Nå skulle jeg endelig få vite hvem som sto bak alle disse meldingene. Jeg sjekket om jeg hadde med meg mobilen, ikke at jeg hadde særlig bruk for den akkurat. Jeg kunne høre hyl fra beliebers utenfor og inni arenaen som endelig kunne gå inn. Foran meg, fem meter foran meg, kunne jeg se døren. Bak den døren skulle jeg endelig få sannheten fram. Jeg holdt hånden min på håndtaket og åpnet døren forsiktig. Det første jeg la merke til var en svart bil. ''Det var på tide at vi endelig møtes igjen'' sa stemmen bak meg. 

 

Untitled

 

Uuu, hva tror dere skjer? :o

 

Håper på tilbakemelding!

 

 

Rano

04.11.2013 / 16:47 / Blogg

Fan snek seg på scenen

Denne gutten her latet som at han var en danser. Utrolig genialt, haha. Ser ut til at Justin også likte idén.

-Sandra Andersen

04.11.2013 / 16:40 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 31 #2

Rakk ikke noe i går på grunn av prøveøving og trening, men har laget til dere i dag :) Beklager for det, virkelig!


''Hey, dere rakk det! Utrolig nok'' sa Alfredo fornøyd. ''Bare gi nøklene til han der borte, så tar han bilen tilbake til der dere leide den. Vi tar fellesbussen hjem igjen'' sa Alfredo fort. ''Flotte greier'' svarte Ryan, og forsvant bort til han Alfredo hadde pekt mot. ''Og når det gjelder deg, *dittnavn*, så har meg og Justin fikset en overraskelse til deg som sitter i skifterommet til Justin!'' sa Alfredo, og hjertet mitt hoppet fort.

__________________

''Hvem er det, Alfredo?'' spurte jeg kjapt. Alfredo ga meg bare et stort glis, og prøvde å gjemme smilet sitt. ''Bare bli med meg'' sa han fornøyd. Jeg holdt han i armen mens han dro meg inn i arenaen. ''Du må forresten ta på deg backstage halsbåndet. Securitas her er veldig streng, ettersom noen av belieberne her er helt crazy'' sa Alfredo fort. Jeg tok opp backstage-passet opp fra lommen min, og tok den rundt halsen min. Jeg følte meg så utrolig heldig som fikk denne muligheten. ''Hvem tror du at det er?'' spurte Alfredo, mens vi spaserte gjennom gangen. ''Nei si meg det.. Jeg vet faktisk ikke! Jeg har på følelsen at det bare er lureri'' mumlet jeg. Alfredo bare fniste. Enten var jeg veldig paranoid, eller så var jeg jævlig paranoid. ''Slapp av'' sa han, og roet meg ned.

 

''Yo Alfredo og *dittnavn*, vi trenger hjelp!'' ropte Scooter på andre siden av gangen. Alfredo så plutselig veldig stresset ut. ''Hva snakker du om?'' spurte Alfredo fort. ''Vi trenger folk som kan hjelpe oss med å finne dansernes outfits! De ligger ikke der de skal lenger! Og Justin sine klær også.. Mikrofonen er helt vekke, og alt er bare rene kaos nå'' sa Scooter stresset. ''Tuller du? Er ikke det stylistene og securitas sitt ansvar?'' spurte Alfredo kjapt. ''Jo, men det ser ut til at vi har uvelkomne besøk her. Vi må finne utstyret, hvis ikke går alt rett til helvete'' sa Scooter. Jeg fikk hjertet opp i halsen. ''Okei, *dittnavn* bli her. Ikke beveg deg noen steder, jeg kommer straks!'' sa Alfredo. Jeg bare nikket, og ble igjen helt for meg selv. Hva skjedde med overraskelsen min, da?

 

Det tok ikke lang tid før jeg fikk en melding. ''Denne meldingen går an å svare på. Hvis du møter meg bak arenaen om en time, går showet til Justin som planlagt. Tar du med deg folk, sørger jeg for at uskyldige mennesker blir hardt skadet og showet blir helt ødelagt. Svar. -Anonymious'' Tuller du med meg? Dette var rene selvmord, men jeg kunne ikke la uskyldige mennesker bli skadet! Men hvis jeg sendte melding til Jennifer og Ryan, og fortalte om det slik at de kunne spore meg opp ville det jo blitt litt annerledes.. Ikke sant? Tankene mine var høylytt, og hodet mitt gjorde vondt. Tiden gikk, og jeg måtte svare. Skulle jeg dra og være så dum, eller fortelle noen om det? Tik tok tik tok..

 

justin bieber | Tumblr

 

Hva tror du skjer? :o

 

 

Rano

04.11.2013 / 15:58 / Blogg

Instagram

@poobearmdma: Brazil knows every word to All That Matters!! Overwhelming experience !! Happy Birthday !!

 

@poobearmdma: What's a good day without a bad day

 


@pattiemallette: Street art in Bogota. #latergram

 

 

-Sandra Andersen

04.11.2013 / 14:01 / Blogg

Instagram

@justinbieber: Me singing Bad Day :)

 

@justinbieber: Bad Day mess up

 

@justinbieber: Bad Day is out

 

-Sandra Andersen

04.11.2013 / 12:43 / Blogg

KJØP BAD DAY PÅ ITUNES

gLyLv8gvqe

KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL ITUNES!!!

Her er teksten til sangen for de som er intressert i å lese den:

 

 

-Sandra Andersen

03.11.2013 / 20:59 / Blogg

Flere konsertbilder Sao Paulo, Brazil 2.NOV

 

 

 

-Sandra Andersen

03.11.2013 / 20:06 / Blogg

Katy Perry var Justin Bieber på Halloween

 

Utrolig kult!!

 

-Sandra Andersen

03.11.2013 / 19:18 / Blogg

Justin slettet tweet

 

Noen som så tweeten i går?

 

-Sandra Andersen

03.11.2013 / 18:52 / Blogg

TT


Dette trendet på twitter i 14:00 tiden i dag.

 

-Sandra Andersen

03.11.2013 / 17:53 / Blogg

Justin ankommer Zax Club i Rio De Janeiro - 2.NOV

 

-Sandra Andersen

03.11.2013 / 17:07 / Blogg

OLLG Sao Paulo, Brazil - 2.november


 

-Sandra Andersen

03.11.2013 / 16:35 / Blogg

Stem på Justin!

 

Justin er nominert til Youtube Music Awards - Artist of the year! Alt vi trenger å gjøre folk å hjelpe han med å vinne er å dele denne videoen som ligger under her over påTwitter eller facebook (helst begge). La oss gjøre Justin stolt ved å bare stemme på han slik at han vinner!

 

Du trykker bare på facebook- og twitterlogoen og deler de derfra, som jeg har gjort på bildene under.

 


--------------------------

 

 

OG DET STÅR PÅ YOUTUBE AT VINNEREN KÅRES IDAG SÅ KJAPP DERE Å STEM SÅ DERES STEMME TELLER!!

 

//Mia Davidsen

03.11.2013 / 16:25 / Blogg

Noen kaster en flaske på Justin


-Sandra Andersen

03.11.2013 / 15:26 / Blogg

Justin ankommer Hollywood TV launch part Club 2.NOV

  

 

-Sandra Andersen

03.11.2013 / 14:45 / Blogg

Instagram video

@jbblazeofficial: Tonight's show in Sao Paulo was special! @JustinBieber killed it! Ecpecially when he sung #AllThatMatters during his acoustic set. #believetour


-Sandra Andersen

03.11.2013 / 14:00 / Blogg

Konsertbilder SAO PAULO, Brazil 2.november


  

 

 

Klikk på de minste bildene for å få de større!

 

-Sandra Andersen

03.11.2013 / 13:00 / Blogg

Fremfører Heartbreaker og All That Matters 

 

 

-Sandra Andersen

03.11.2013 / 12:29 / Blogg

Instagram

@jenski16: Sao Paulo Brazil! #Believetour

@justinbieber: Love u Brazil

 

@justinbieber: To all my Brazilian fans you re incredible!!!!
@justinbieber: Bad Day Synday at Midnight

@justinbieber: Bad Day
-SAndra Andersen


02.11.2013 / 18:02 / Blogg

Viddy

For å se videoen, klikk på bildet!
-Sandra Andersen
02.11.2013 / 17:03 / Blogg

PUSH IT - believe tour crew

 

-Sandra Andersen

02.11.2013 / 16:11 / Blogg

Recovery på youtube


Nå er Recovery ute på youtube. 

 

-Sandra Andersen

02.11.2013 / 15:30 / Blogg

Then -> Now


-Sandra Andersen

02.11.2013 / 15:06 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 30 #2

Jeg var forresten fast bestemt på å fortelle Justin alt etter konserten. For jeg taklet ikke mer hemmeligheter. ''Hva er klokken?'' spurte Jennifer. Jeg tok opp telefonen min, og kunne se på skjermen at den var halv seks. ''halv seks'' mumlet jeg. I det jeg sa det, poppet det opp en ny melding på telefonen. ''Vil du ha en avslutning på det hele? Kanskje på tide med et møte? Kanskje på tide å finne ut hvem jeg er? Vi snakkes;) -Anonymios.''

_____________

Nevnte jeg at hele kroppen min gjorde vondt? Var det endelig tid for å møte vedkommende som hadde sendt meg disse meldingene? ''Hva er det som skjer?'' spurte Chaz, som tydeligvis hadde lagt merke til hvor blek jeg ble. Jeg ble alltid helt blek hver gang jeg var redd for noe. ''Nei ingenting, jeg er fortsatt i sjokk etter hendelsen som skjedde for noen minutter siden. Jeg lurer på om det går bra med folk..'' sa jeg, og lente hodet mitt mot ruten. ''Jeg tror nok det går bra med dem. De er jo bare uskyldige mennesker alle sammen, så skjønner ikke helt hva eller hvorfor de skulle trenge dem'' svarte Ryan. ''Ryan har rett. Det er nok bare deg de er ute etter, eller oss. Så da må vi være ekstra forsiktig, greit? Vi forteller Scooter og resten av crewet om dette, og drar til politiet for å spore opp slike trusselmeldinger'' sa Jennifer. Vi nikket oss enig i det.

 

Kanskje jeg endelig sluttet å bli forfulgt? Det var jo lov å håpe. ''Vi er framme'' sa Chaz fornøyd. Jeg så ut mot en stor arena, fullt av beliebers og voksne mennesker som var klar for konsert. Flaks for oss at bilen vår hadde helt svarte ruter, slik at ingen kunne se hvem det var. Men til tross for det, så var det mange nysgjerrige hoder som stirret mot bilen vår. Og det var på grunn av det ikke var tillat med biler her i arenaen. ''Der er politiet. Må nok si navn'' sa Ryan, og kjørte bort. ''Navn?'' spurte en dame, som var kledd i politiuniform og snakket veldig dårlig engelsk. ''Ryan Butler, Jennifer Logan, *dittnavn&etternavn* og Chaz Somers. Vi blir hentet av Alfredo Flores'' svarte Ryan. Damen så litt rart på oss, men sjekket en blokk hun holdt i hånden. ''Ta ned ruten, jeg må se ansiktet på alle'' svarte hun. Vi gjorde som hun sa. ''Kjør inn til inngang D9, dere vil bli hentet der'' sa damen, og ga oss 4 backstage halsbånd. ''Flott, tusen takk'' sa Ryan og tok imot halsbåndene. 

 

''Ser ut til at det er veldig mange som skal på konsert til tross for alt som har skjedd!'' sa Jennifer, og stirret nysgjerrig på småjenter som vi kjørte forbi. ''Det er fantastisk'' svarte jeg. ''Så absolutt'' sa hun glad. Vi ble veldig facsinert av alle som sto utenfor. Noen av dem hadde allsang, mens andre bare satt og snakket med hverandre. ''Når åpnes dørene?'' spurte jeg nysgjerrig. ''På billetten står det faktisk om en halvtime'' sa Chaz, og holdt oppe en konsert billett. ''Flotte greier! Der borte er Alfredo!'' sa jeg glad. Jeg ble bare så glad av å se noen nærme folk, for jeg følte meg tryggere da. ''Hey, dere rakk det! Utrolig nok'' sa Alfredo fornøyd. ''Bare gi nøklene til han der borte, så tar han bilen tilbake til der dere leide den. Vi tar fellesbussen hjem igjen'' sa Alfredo fort. ''Flotte greier'' svarte Ryan, og forsvant bort til han Alfredo hadde pekt mot. ''Og når det gjelder deg, *dittnavn*, så har meg og Justin fikset en overraskelse til deg som sitter i skifterommet til Justin!'' sa Alfredo, og hjertet mitt hoppet fort.

♥♡

 

 

Hvem tror dere det er? :o

 

Er veldig usikker på hvor mange deler som kommer i dag. I morgen får dere ihvertfall et par! Så gled dere:)

 

Rano

 

02.11.2013 / 15:00 / Blogg

Stjel stilen til Bieber

Du har vel hatt lyst til å ha et likt plagg som idolet ditt? Jeg tror og mener dette innlegget er veldig etterlengtet. Endelig kan dere stjele stilen til Bieber. Legg gjerne igjen en kommentar om dere liker innlegg som dette eller ikke.

 


 

 

 

    Bukse til kun 60$                                      T-skjorte til 510$                                    Sko til kun 45$ 

 

 

Klikk på bildene for å komme til siden dere kan kjøpe produktet på.

 

-Sandra Andersen

02.11.2013 / 14:21 / Blogg

Funny gifs #2

Tenkte å slenge inn noen gifs siden dere likte forrige innlegg som var med gifs. Håper dere får en fin fredag videre!1


  

 

 

 

 

-Sandra Andersen

02.11.2013 / 13:19 / Blogg

Sexy moves

 

 

-Sandra Andersen

02.11.2013 / 11:57 / Blogg

Konsertoversikt - 8 neste showNoen som skal på noen av konsertene fremover?

 

-Sandra Andersen

02.11.2013 / 09:03 / Blogg

Instagram


Hei alle sammen!

Legger ut noen nye instagram bilder. Noen av de er video, men jeg fikk ikke til å legge til videoene pga et eller annet som skjedde. Så jeg legger ut bilde av videoen, så kan dere som har instagram gå inn å sjekke :)-Rikke

01.11.2013 / 22:08 / Blogg

Instagram

 

-Sandra Andersen

01.11.2013 / 21:27 / Blogg

#tb Friday

Nå kommer det noen gamle videoer fra da Justin begynte karrieren sin. Er ikke så veldig mye å blogge om akkurat nå, så håper dere koser dere med videoene.

 


 

15.august 2010

 

11.juli 2011

 

10.februar 2008

1.juni 2012
-Sandra Andersen


01.11.2013 / 20:59 / AWARDS

Nytt fra MusicJournals

Den nye sangen til Justin som kommer på iTunes på mandag heter Bad Day. Alle må huske å kjøpe den!!

-Sandra Andersen

01.11.2013 / 20:30 / Blogg

Instagram video

Djtayjames: #Heartbreaker last night

 

Djtayjames: Brazil in the AM

 

Daniastudilloj: #nozoom #hearbtreaker #favoriteboy #perfection #nowords #favoriteconcert @justinbieber @chioarias @paulyvalvarez @m_joaquina_alv-Sandra Andersen

01.11.2013 / 19:45 / Blogg

Kreative beliebers

Fant dette bildet på NB. Utrolig bra laget!

 

-Sandra Andersen

01.11.2013 / 19:25 / Blogg

M&G i Quito - 31. okt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

01.11.2013 / 18:52 / Blogg

Justin med en fan i går i Quito, Ecuador

 

 

//Mia Davidsen

01.11.2013 / 18:08 / Blogg

Justin i Rio De Janeiro idag

 

 

 

 

 

 

 
//Mia Davidsen

01.11.2013 / 17:28 / BELIEVE TOUR

M&G i Bogata - 29. okt

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

01.11.2013 / 16:46 / Blogg

Instagram

 


justinbieber: I found a new hobby

 justinbieber: Rip PAC

 justinbieber: Getting better

 justinbieber: Street art

 justinbieber: My bro and my artist @crazykhalil get ready for some great new music from the both of us

 justinbieber: *ingen tekst*

 justinbieber: Make the music you want to make Jai Waetford god has really blessed you. I'm a fan and I haven't been impressed like this in a very long time

 justinbieber: This is love

 lukebroadlick: All That Matters @justinbieber #Quito

 jonboogiee: "Learn to enjoy every minute of your life. Be happy now. Don't wait for something outside of yourself to make you happy in the future." - @bieberinpr

 djtayjames: Work

 

//Mia Davidsen