hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
29.10.2015 / 08:37 / Blogg

#BIEBERINORGE: Justin Bieber har ankommet Norge!

Nå har øyeblikket vi alle har ventet på kommet; Justin er i Norge! Dette fikk vi bekreftet av VG, og han skal ha ankommet Gardermoen rundt fem i dag tidlig. Hvor han bor er uvisst, men det er antydninger om både Holmenkollen Park Hotell og The Thief. 

  

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

28.10.2015 / 18:41 / Blogg

#BIEBERINORGE: Informasjon

Under finner dere generell informasjon om ting som vil foregå under dette besøket: 

 

Bieber i byen: tidsplan

 


//TV2 underholdning//

For mer informasjon se TV2.no 

 

Bieberjakt: ARRANGAMENT 

 

For å ha bedre kontroll på folkemassen og gjøre sikkerheten for beliebers i forhold til eventuelle ulykker bedre blir det felles BIEBER JAKT klokken 15:00 på The Thief .  Dette er ikke bare for sikkerhetens skyld, men også for å møtes og ha en koslig stund. Dette skal være et besøk vi alle skal ha godt av, og derfor er ingenting bedre enn å møtes for å jakte på Bieber. Hvem vet, kanskje kommer han i en rute, eller noen i crewet? Vell møtt! 

 


 

Innlegg av: Karoline Pedersen, Mia D. Heidenstrøm, Rano Akbar, Rikke H. Ingebretsen og Katrine Aasland

 

 

28.10.2015 / 18:30 / Justin til Norge - all info

#BIEBERINORGE: Danserne er her!

Nå har jeg landet i Oslo, og det er sikkert mange andre som har kommer til byen. For øyeblikket er Justin med Alison og Ryan i Spania. Usikker om hvem som er hvor! MEN, det vi nå vet med sikkerhet er at danserne, i hvert fall Mona ( norsk ), Johnny Erasme og Jon Boogie kom i 14:00-15:00 tiden i dag. De har allerede vært hyppige på twitter, og besøkte blant annet slottet i tre tiden. 

 

 

 

 
 

 

Nå er det i gang Beliebers! Håper dere som har billetter får en opplevelse for livet, og at dere uten prøver å gjøre det beste ut av situasjonen. Vi må huske at det blir turne mest sansynlig allerede neste år! 

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

26.10.2015 / 10:28 / Blogg

På den røde løperen: video

Hei alle sammen!

Ny video av Justin på den røde løperen i går på EMA

 
Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

25.10.2015 / 22:13 / Blogg

MTV EMA - BildedryssInnlegg av: Karoline Pedersen

25.10.2015 / 21:56 / Blogg

EMA AWARDS: Vunnet

 Nå har vi virkelig vist at vi er tilbake. Vi vant hele 6/7 priser under årets EMA! Dette gjør Justin til "the most awarded person in EMA's history!"

 

Under finner dere en oversikt: 

 

Justin var nominert i: 

 • Best Look
 • Best Male 
 • Best PoP 
 • Best Collaboration
 • Biggest Fans
 • Best World Wide Act: North America
 • Best Canadian Act

 

Justin vant: 

 • Best Male
 • Best world wide act: North America 
 • Best Collaboration 
 • Biggest Fans
 • Best Look
 • Best Canadian Act

  

Innlegg av: Karoline Pedersen

25.10.2015 / 21:01 / Blogg

EMA Red Carpet - Bildedryss

 

 
 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

25.10.2015 / 19:19 / Blogg

SE MTV EMA HER!

Den store kvelden er endelig her, Justin's første ordentlige prisutdeling etter pausen.

Han er nominert i hele FEM kategorier; 

 

 • Best Look
 • Best Male 
 • Best Pop 
 • Best Collabration 
 • Biggest Fans

 

Årets MTV EMA's går av stabelen i Milano klokken 21:00 norsk tid, mens red carpet starter 20:00! Justin kommer til å opptre, og dette gleder vi oss stort til! For å se EMA kan du endten følge med på MTV, eller laste med appen MTV EMA som ser slik ut: 

  

Vi kommer til å oppdatere fortløpende med bilder og annen informasjon mens showet pågår! Så krysser vi fingrene for at Justin stikker av med alle fem nominasjonene.

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

24.10.2015 / 13:50 / Blogg

Ikke glem å stem!

Hei alle sammen!

Som dere sikkert vet så er Justin nominert i MTV EMA i år! Ikke glem å stem, for imorgen er dagen!

Trykker dere HER så kommer dere til siden man kan stemme. Han er nominert til Best Pop, Best Male, Best look og ikke minst Biggest Fans, noe vi må vise at vi er, ved å gå inn å stemme!Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

23.10.2015 / 11:56 / Blogg

VG's låtanmeldense: SORRY

Nå er ventetiden over, og du kan ENDELIG kjøpe Sorry på iTunes og streame den på Spotify! I tillegg har VG kommet med en KNALL anmeldelse, og påpeker at "han må la laget nok en hit". VG ga låten en firer, og det er ikke verst. I anmeldelsen skryter de Justin opp i skyene, og trekker frem flere detaljer om hans mer voksne klang. Nå er det også bare to uker til vi får enda en hit, forhåpentligvis, og singelen heter No Pressure (kommer ut 6. November). 

 

 

Les anmeldelsen HER!

  

Hør Justin's nyeste singel SORRY nedenfor: 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 22.10.2015 / 19:10 / Blogg

Justin's planer framover

Hei. 

 

Justin er for øyeblikket i London, og har vært der siden mandag om jeg ikke tar helt feil. Enten dro han fra LA på mandag, eller ankom London da. Dette er Justin's Europa-plan (informasjon fra instagrammen til @officialbiebernews):

 

LONDON

22. oktober: Graham Norton Show 
23. oktober: TFI Friday

 

TYSKLAND 

24. oktober: Schlag Dan Raab

 

MILAN

25. oktober: EMAs
X-Factor? Ingen dato er satt.

 

LONDON, igjen

27. oktober: Radio1 frokost show

 

SPANIA

28. oktober: El Hormiguero

 

NORGE (!!!!!)

29. oktober: Senkveld med Thomas og Harald

 

FRANKRIKE 

6. november: Cannes
7. november: NRJ awards

 
Som dere ser over, så går det i et sett for vår kjære Bieber. Nytt land nesten hver dag. Dere kan også se at det er en liten pause fra han har vært i Norge til han skal til Frankrike. Kanskje dette vil si han skal være noen dager i Norge da? Vi får jo bare krysse både fingre og tær nå altså! Jeg ønsker dere alle lykke til i konkurransene, dere fortjener det alle sammen.

Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

 

22.10.2015 / 16:49 / Blogg

Få med deg verdenspremieren på SORRY

Endelig er ventetiden over! I kveld får vi høre den eksklusive verdenspremieren av Justin's andre singel Sorry, og for å få med deg radioslippet må du gjøre følgende: 

 

1. Gå til CapitalFm.com 

2. Trykk på Listen Capital FM 

3. Tiden er 22:00!

 22.10.2015 / 10:43 / Blogg

Oversikt over alle konkurranser

Heisann!

 

Det er sikkert flere av leserne våre som oppdaterer seg på Facebook med de ulike konkurransene som er oppe og går i forbindelse med besøket.  Under ser dere oversikt over de fleste. Skriv gjerne i kommentarfeltet hvis det er noe vi har glemt!

 

 

1) EF språkreiser:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! De deler ut 8 konsertbilletter og 2 M&G. Vinneren kåres 26.oktober.

- Denne konkurransen går utpå å svare på spørsmålene og fylle ut et skjema. tillegg til dette skal EF også arrangere en gøy VIP dag for de som vinner. Du finner konkurransen på Facebook ved å trykke HER!

 


 

2) EXPERT / SAMSUNG:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! Her er det to konkurranser. De deler ut 12 konsertbilletter + M&G-billetter. Vinneren kåres 26.oktober. 

1. Konkurranse: Legg ut et bilde, en video eller tekst i kommentarfeltet på Facebook der du beskriver til dem hvor mye Justin betyr for deg.Kommentarfeltet finner du HER!

2. Konkurranse: Kjøp en Samsung smarttelefon (fra 749,-) i en Expert butikk og vær med i konkurransen.

 


 

 

3) UNIVERSAL MUSIC - NORGE:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER!

- Ett av kravene til Universal er å følge dem på Instagram. Deres instagram er @universalmusicnorge. Ellers må du fylle ut et skjema for konkurransen, og det skjemet finner du HER!

 


 

4) COOP EXTRA:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! Vinnerne her blir kåret underveis, men du kan melde deg på senest 25.oktober kl.23:59. Viktig å sjekke direct/innboksen sin på Instagram, for de kontakter der. Det blir delt ut hele 130 konsertbilletter her. 

1. Konkurranse: Konkurransen går utpå å poste et bilde av deg selv og en ekstra god venn av deg som du ønsker å ha med på konserten! Beskriv hvorfor personen du har lagt ut et bilde med er en god venn, og bruk hashtagg #extragodvenn og tagg Coop Extra på @extragodvenn. 

2. konkurranse: Hvis du besøker en Coop Extra butikk nær deg, kan du kjøpe en CD med singelen "What Do You Mean". Den vil koste 49,- per CD, og gir deg en kode som du kan skrive inn for å vinne billetter til konserten. 

3.Konkurranse: Registrer deg og svar på spørsmålene HER!

 


 

5) Q-MEIERIENE:

- Konkurransen er avsluttet og vinneren er kåret - 


 

 

6) DOLLY DIMPLES:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER

 

- Dra til din nærmeste Dolly Dimple's restaurant og delta i konkurransen. Her skal du fylle ut en lapp med et spørsmål i forbindelse med Dolly-restauranten. 


 

 

7) PLATEKOMPANIET:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! Vinneren trekkes 27.oktober. 

Konkurransen er åpen for:

1. Alle som følger Platekompaniet på Facebook eller Instagram
2. Alle medlemmer i Platekompaniets fordelsprogram Kompis (innmelding i butikk)
3. Alle som forhåndsbestiller PURPOSE på CD, deluxe-CD eller vinyl. 

Send en e-post til konkurranse@platekompaniet.no med emnet "JUSTIN BIEBER". Her skal du i mailen skrive ditt fulle navn, adresse, telefonnummer og alder. Vinneren trekkes tirsdag 27.oktober og offentliggjøres på Facebook. 

 


 

8) CITY CON:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! Mulighet til å melde seg på mellom 20.-24. oktober. Her kan du vinne konsertbilletter og M&G! 

1. Konkurranse: Den går utpå å kjøpe noe under Crazy Days, og ta vare på kvitteringen. På dette senteret skal det være en boks hvor du kan legge i kvitteringen. Før du gjør det må du fylle ut kvitteringen med kontaktdetaljer som navn, tlfnr, e-post og alder. 

2. Konkurranse: Det skal være en pappfigur av Justin på en av City Con-sentrene (de finner du på linken lengre oppe). Her skal du ta en selfie med Justin og publisere det på Instagram med hashtaggene #Craydays #Citycon også hashtag-navn på senteret ditt. F.eks #OasenSenter. Hvis du ikke har Instagram kan du dele bildet på deres facebook-side. 


 


9)FRESH FITNESS:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! Her trekker de vinneren 25.oktober, og skal dele ut 10 billetter + 2 M&G-billetter.

1. Konkurranse: Bli medlem i Fresh Fitness. Det gjør du HER!

2. Konkurranse: Verve en venn til å bli medlem, hvis du selv er medlem fra før av!

3. Konkurranse: Bli med i "fedre for Bieber" - det kan du lese mer om på selve nettsiden. 


 

10) LEE-JEANS:

Du finner mer informasjon på instagrammen deres @leejeans_no. Vinneren av konkurransen trekkes 26.oktober, og du vinner kun én billett. 

- Det du trenger å gjøre er å følge @Leejeans_no på instagram, og poste et bilde av ditt favoritt produkt av Lee. Bildet på hashtagges med #LeeJeansNorge og tagge @Leejeans_no. 

 


 

 

11) SENKVELD:

-Konkurransen er avsluttet -

 


 

12) NRJ:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER! Vinneren blir kåret 26.oktober, og her er det én vinner som får ta med seg en venn. 

- For å være med i konkurransen må du legge ut en video på instagram der du viser hvor glad du blir dersom du vinner konkurransen. Husk å hashtagge med #NRJBieber, og følge @NRJNorge på Instagram. Kontoen din må være offentlig, og det må komme fra din egen instagram-konto. 

 


 

13) DIGSTER:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER. Her blir det kåret én vinner som får ta med seg venn. Vinneren får M&G, konsertbilletter, fly og overnatting. Fristen er 25.oktober.

- Utfyll skjemaet på Digster sin nettside HER

 

14) DNB - VIPPS:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER! Hovedpremien er møte med Justin, fly og overnatting, limousin til konserten og to konsertbilletter. Vinneren trekkes mandag 26.oktober. 

- For å være med må du først laste ned appen VIPPS og opprette konto der. Deretter åpner du vipps og trykker plusstegnet slik at du kan "be om penger". Tast inn telefonnummeret 90369148 i søkefeltet og trykk neste. Du skal taste inn beløpet 1000,- og "be om penger". 

 


 

15) COCA COLA:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER! Frist for å melde seg på er 25.oktober, men de trekker på mandag 26.oktober. Det blir delt ut totalt 8 billetter - altså 2 til hver. 

- Laste opp ditt bidrag med hashtagg #BeliebersNorge og følge @cocacolano på Instagram. Husk at instagram brukeren din ikke skal være privat. 

 


 

16) SPOTIFY:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER! 1.Premie her er møte med Justin, fly og overnatting + konsertbilletter. 2.Premie er konsertbilletter, fly og overnatting. Konkurransen avsluttes 25.oktober og kåres 26.oktober.

- De trekker ut den personen som har streamet "What Do You Mean" mest på Spotify. Gå innpå linken og fyll ut brukernavnet ditt + kontaktinformasjon på nettsiden for å bli med i konkurransen.

 

17) PETTER NORTHUG:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER! Frist for å melde seg på er 25.oktober. Vinneren annonseres 27.oktober. Deles ut 2 billetter ettersom Petter selv ikke har mulighet til å dra.

- Svar på spørsmålene som står i videoen innen fristen til post@northugtv.no. Merk mail med NorthugTV/Justin Bieber. Ikke glem å skrive kontaktdetaljer som navn, adresse, alder og telefonnummer. 

 Vi ønsker alle beliebers MASSE lykke til! 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

19.10.2015 / 21:03 / Blogg

INTERVJU: Justin hos Zach Sang

Under ser dere klipp fra et nylig radiointervju Justin hadde hos Zach Sang, der han blant annet snakker om nakenbildene, det kommende albumet Purpose og religion.

 

 Innlegg av: Karoline Pedersen 
17.10.2015 / 14:00 / Blogg

Justin hos Jono & Ben

Nedenfor ser dere et intervju fra et Talk-Show Justin besøkte da han nylig var i Australia! 

 

Disse minner meg en del om Thomas og Harald, litt ikke tradisjonelle og tullete! Justin kommer nok til å elske Norge's svar på Jono & Ben.

Innlegg av: Karoline Pedersen17.10.2015 / 13:00 / Blogg

Justin Bieber calendar 2016

Nedenfor ser dere bilder som skal være med på den offisielle kalenderen til Justin for 2016! Kalenderen får du kjøpt HER! 

 

 

Denne må vi skaffe oss! 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

17.10.2015 / 11:45 / Blogg

Justin + Beliebers=Sant

Heisann!

 

De siste dagene har vært travle for oss bloggerne, og det har dermed ikke kommet så alt for mange oppdateringer. Derfor får dere noen fanbilder fra de siste dagene. Kanskje blir dette deg nå når Justin kommer til Norge?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

17.10.2015 / 10:36 / Blogg

Justin i L.A ( 16.10 )

Nedenfor ser dere bilder av Justin i Los Angeles i går, 16. Oktober. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husk å Pre-order Purpose på iTunes! Du får da tilgang til en eksklusiv låt med Ariana Grande og Justin. 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen

14.10.2015 / 22:08 / Blogg

Forhåndsbestill Purpose + Ny konkurranse!

Nå har jeg en glad-nyhet til alle som ønsker Purpose i CD versjon! Du kan nå forhåndsbestille albumet på Platekompaniet.no! Der får du tilgang til Purpose og Purpose Deluxe.

 

I tillegg har Platekompaniet satt i gang en konkurranse der du kan vinne to billetter til konserten på Chateau Neuf. For å delta i konkurransen og få tilgang på konkurransereglene trykk HER!

  

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

14.10.2015 / 20:19 / Blogg

Coop Extra deler ut billetter

Heisann dere,

Vi beklager litt dårlige oppdateringer. Hektisk i hverdagen skjønner dere. MEN! Gode nyheter er at nå har Coop Extra lagt ut en konkurranse der du kan vinne billetter til minikonserten til Justin. Det positive med dette er at de deler ut hele 50 billetter (!). Dere kan finne mer informasjon rundt konkurransen på Coop sine nettsider, og det finner dere HER


For å være med på konkurransen må du:

1) Legge ut et bilde på Instagram-profilen din som du selv har tatt, og tag din extra gode venn som du vil ha med på konserten.

2) Fortell hvorfor denne personen er en extra god venn

3) Hashtag #Extragodvenn på bildet!

 

Voooila! Så enkelt :-) Hvis noen lurer på hvordan man skal gjøre det, så kan dere se et eksempel her på min profil:

 

Jeg vil ha med min aller extra bestevenn og nabo på Justin Bieber sin konsert. Slenger med et gammelt bilde fra sist vi var på konserten i 2013! Vil så gjerne oppleve alt på nytt. Det å overraske deg med billetter og en Oslotur hadde vært eXtraAmazing. Setter pris på deg tjommi fordi du alltid er der når jeg trenger deg. #bestekonkurransen #eXtrabelieber #extragodvenn #coopextra #universalmusicnorge @helenethomassen @extragodvenn @universalmusicnorge

Et bilde publisert av Rano Akbar (@ranoakbar)

 

 

 

Altså veldig enkelt. Det beste med denne konkurransen må jo være vinnersjansene her - hele 50 billetter, så kjør på!

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

10.10.2015 / 01:04 / Blogg

Purpose cover

Nå har Justin gjort en del endringer på twitterkontoen sin der han blant annet oppdaterte BIO'en sin: 

  

I tillegg til dette avslørte han det mulige coveret til hans kommende album Purpose, som vil være tilgjengelig 13. November! 

 

 

Vi blir ikke mindre spente av dette, blir vi? 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

09.10.2015 / 15:27 / Blogg

VINN BILLETT TIL JUSTIN BIEBER'S MINIKONSERT

Nå er det allerede, i skrivende stund, satt i gang to konkurranser der du kan vinne en billett til deg og en venn til Justin's minikonsert 29. Oktober. Det er Expert og Universal Music som har satt i gang konkurranser. 

 

TRYKK HER FOR Å DELTA PÅ UNIVERSAL'S KONKURRANSE! 

TRYKK HER FOR Å DELTA PÅ EXPERT'S KONKURRANSE! 

 Lykke til!

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

08.10.2015 / 19:33 / Blogg

Justin med Hailey (og en paparazzi!)

Nå er Justin hjemme etter en ferietur til Bora Bora der han blant annet hadde med seg modellen og Youtuberen Jayde Pierce og Floyd Mayweather. I går, 7. Oktober ble han sett gående med Hailey hjemme i Los Angeles. Det er en stund siden han har blitt sett sammen med henne, og vi smiler stort over å se at de fortsatt er gode venner! 

 

 

 

 

 Desverre gikk ikke dette helt slikt Justin hadde håpt på, da en paparazzi fulgte ufint etter. Under kan dere se videoen filmet av mannen, der man tydelig ser og hører at Justin er rolig og behersket samtidig som han spør pent om mannen kan holde seg litt på avstand: 

 
Dette er rett og slett forkastelig! Stakkars Justin. Skal bli godt å komme til Norge å føle kjærligheten vår, kanskje? 
Innlegg av: Karoline Pedersen 
07.10.2015 / 14:09 / Justin til Norge - all info

Justin kommer til Senkveld!

Det er nå blitt bekreftet av Justin skal på Senkveld torsdag 29. Oktober! I denne anledningen vil han ha en minikonsert for rundt 900 heldige fans på Chateau Neuf, der KUN de som har vunnet billett gjennom konkurranser får tilgang. 

  

Mer informasjon finner du HER! 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

06.10.2015 / 18:42 / Justin til Norge - all info

Scooter bekrefter Norgesbesøk!

Heisann dere.


Scooter har bekreftet ovenfor en norsk belieber at Justin faktisk kommer til Norge. De norske mediene har vært litt usikker, men kan nå bekrefte 100% sikkert at han kommer! Skjermdumpen nedenfor er en samtale mellom Helena og Scooter Braun, altså manageren til Justin. 

Noen som kjenner litt sommerfugler av dette? Dette bringer oss tilbake til gode minner.

 

Innlegg av: Rano Akbar

06.10.2015 / 14:16 / Blogg

JUSTIN KOMMER TIL NORGE!

For en liten stund siden skrev jeg (Rano) innlegg i facebookgruppen Norske Beliebers om at det var spennende nyheter som skulle komme snart. Det fikk vi bekreftet i dag! Nærmest alle mediene i Norge skriver om at Bieber kommer til Norge i løpet av høsten. Foreløpig er det ikke snakk om salg av konsertbilletter ettersom dette er et lukket arrangement.

 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar og Karoline Pedersen 

03.10.2015 / 16:31 / Blogg

Albumtittelen er her!

Nå er det seks uker til vi får tilgang på Justin's første album på tre år. Den første singelen "What Do You Mean?" har vært en stor suksess i over 90 land og vi klarer ikke å vente til hans neste singel "No Pressure" slippes 3. November. Selv om det er en måned til vi får høre ny musikk, har han ikke spart på nyhetene. I går fikk vi nemlig vite tittelen på albumet! Det skal hete Purpose!

 

 

Dette gleder vi oss til, sant? 


 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

02.10.2015 / 18:40 / Twitter

Justin mimrer tilbake til 2007

Hei!

 

I et nylig intervju med Mai Morning Crew i Auckland, New Zealand, mimret Justin tilbake til 2007. Han sang litt av sangen han ble kjent med, "So Sick" med NeYo. Jeg kan ærlig innrømme at jeg fikk noen tårer i øyekroken da jeg fant ut hvilken sang han faktisk sang. Det var en fan som postet en liten snutt av dette intervjuet, og Justin svarte henne med "Good felling singing this again", og det gjorde meg enda mer emosjonell..

 

 

 

 Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

02.10.2015 / 14:10 / Blogg

Nylige intervjuer!

Nedenfor finner dere noen av de siste intervjuene Justin har vært med på! Vær OBS på at det er intervjuer fra både Australia og New Zealand. 

 Innlegg av: Karoline Pedersen
02.10.2015 / 14:00 / Blogg

NY SINGEL!

Justin kommer til å slippe en ny singel 1 uke før selve albumslippet. Singelen kommer til å hete "No Pressure" og vil være tilgjengelig fra 6. November!! 

 Gleder vi oss???

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

02.10.2015 / 13:57 / Blogg

Justin med fans på flyplassen

 

Hei! I dag fikk noen heldige fans tatt bilde med Justin på flyplassen i Auckland, Australia. Under kan dere se bildene de fikk sammen med Justin (på de minste bildene kan dere trykke på for å få de større, også kan dere bla videre derfra):

  

 

Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

Redigert av: Karoline Pedersen