hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
31.10.2013 / 16:30 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 30 #2

Tusen takk for alle tilbakemeldingene jeg får fra dere! Dere er de beste:-)


''Kanskje vi burde komme oss til arenaen? Vi må ihvertfall få Alfredo til å komme på baksiden og gi oss backstage passene så securitas ikke tror vi lyger'' mumlet Ryan, og tok opp telefonen sin. ''Ja, send melding du'' svarte jeg. Det minnet meg på at jeg ikke hadde sjekket telefonen på noen timer, så jeg tok den opp fort for å se om jeg hadde fått noe meldinger eller blitt ringt. Og ja, det hadde jeg. En fin liten truende melding fra samme anonym som tidligere. ''Du har 5 minutter til å komme deg så langt ut av senteret på. Hvis ikke, kan du bli skadet. Hardt skadet. Du, dine venner og uskyldige mennesker. -Anonym'' sto det. Sendt for.. 4 minutter siden. 

_____________________

''LØP!'' ropte jeg, og dro med meg både Chaz og Jennifer, mens Jennifer dro Ryan bak seg etter der igjen. Takk Gud for at vi hadde parkert bilen så langt vekk fra senteret som mulig, men retteresagt der med gågaten vi hadde møtt på mystiske folk. ''HVA SKJER!?'' ropte Jennifer stresset. ''Forklarer etterpå, bare løp!'' ropte jeg andpusten. Jeg klarte ikke å snu meg for og se hvor langt unna senteret vi egentlig var. Men uansett hva som skjedde, så var jeg livredd. ''Okei vi har løpt sånn flere hundre meter vekk fra senteret nå! Det er trygt, hva er det som skjer!?'' spurte Ryan. ''Se!'' ropte jeg, og tok ut mobilen fra lommen. Det var gått over fem minutter nå, og vi hadde mistet synet av senteret. ''Er du seriøs? Hva med de uskyldige menneskene der inne?'' spurte Jennifer, og så livredd ut. ''Det virker mer som de var opptatt av at vi skulle komme oss ut, og ikke skade noen på den måten'' sa jeg fort. 

 

Ryan snudde seg mot retningen der vi hadde sprintet fra. ''Det er best vi kommer oss til arenaen nå. Vi er litt for sent, pluss jeg ønsker ikke at vi kommer noe mer i trøbbel'' foreslo Ryan. Jeg satt meg ned på gresset for å ta igjen pusten etter den lange løpeturen. Chaz hadde lagt seg ned ved siden av meg på gresset, knallrød i ansiktet. ''Noen har skulket gymtimene'' fniste jeg, og snudde meg mot Chaz. ''Det er ikke morsomt! Tenk hvis det er en bombetrussel?'' mumlet Chaz. Og for all del, han hadde rett. Tenk hvis det var det? Tenk hvis jeg ikke hadde sett meldingen, og bare fortsatt shoppingen? ''Men jeg er enig med Ryan. Vi må dra, nå'' sa Jennifer fort. ''Går det bra med dere egentlig?'' spurte jeg raskt, og reiste meg opp igjen. Ryan så ikke helt begeistret ut, og ikke Jennifer heller. Chaz derimot så ut til at han hadde fått astmaanfall av all løpingen. 

 

''Ikke egentlig. Men vi holder dette hemmelig til Justin er ferdig med konserten. Vi er dessuten på vei til Europa om to dager, noe jeg ser fram til. Kanskje all den truingen avslutter da! Jeg mener.. De kan ikke forfølge oss helt til Europa?'' spurte Jennifer redd, nesten som om hun skulle grine. Ryan lå merke til det, så han la armene sine rundt henne mens hun gravde seg ned i brystet. ''Samma det. La oss ikke tenke mer på det, vi går'' sa jeg. De andre nikket seg enig. Vi fant heldigvis veien tilbake igjen til gågaten der vi hadde parkert den leide bilen. ''Du kjører, Jennifer styrer GPSen'' foreslo jeg. ''Greit'' svarte de i kor. Vi satt oss inn i bilen igjen, og jeg ville egentlig bare glemme alt som hadde skjedd. Jeg var forresten fast bestemt på å fortelle Justin alt etter konserten. For jeg taklet ikke mer hemmeligheter. ''Hva er klokken?'' spurte Jennifer. Jeg tok opp telefonen min, og kunne se på skjermen at den var halv seks. ''halv seks'' mumlet jeg. I det jeg sa det, poppet det opp en ny melding på telefonen. ''Vil du ha en avslutning på det hele? Kanskje på tide med et møte? Kanskje på tide å finne ut hvem jeg er? Vi snakkes;) -Anonymios.''


 

Hva tror du skjer? :o

 

Rano


30.10.2013 / 20:49 / Blogg

Nye sanger?

Hmm, "Justin ft. Drake" eller "Drake ft. Justin"?

//Mia Davidsen

30.10.2013 / 17:01 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 29 #2 - lengre del

''Hvor skal du?'' spurte Chaz. ''Finne min egen frokost'' svarte jeg med et smil. Jeg fant meg fort et tallerken. ''Hei, *dittnavn*! Visste ikke at dere skulle være oppe så tidlig?'' spurte Carlena, med Kaili rett bak seg. ''Joda, vi skulle på shopping. Eller vi tenkte oss det!'' sa jeg glad. ''Seriøst? Vi også. Men vi skal shoppe nye antrekk for kvelden da, sammen med crewet og stylistene'' sa Kaili fornøyd. ''Vent, hva? Skulle ikke dere på soundcheck og øvelse med Justin?'' spurte jeg skeptisk. 

_______________

Carlena så på meg med et mystisk blikk, og Kaili fulgte godt med hun også. ''Nei, hvor har du det fra? Soundchecken er ikke før om noen timer!'' svarte Kaili for Carlena. Carlena nikket og krysset armene sine, mens hun tok opp sin tallerken som lå på frokostbordet. Jeg himlet med øynene som et tegn på at jeg visste at Justin løy. ''Justin fortalte det til deg, gjorde han ikke?'' spurte Carlena, som virket som hun skjønte det selv. Som om hun visste noe mer. ''Ja.. Går sikkert fint. Han er vel ute med Alfredo eller Jon'' svarte jeg, og prøvde å snakke meg ut av det. ''Nope, de sitter tre bord unna deg der bak'' sa Kaili, og pekte bort på der Alfredo og Jon satt, i dyp samtale med resten av bordet som da inneholdt resten av crewet. ''Men hvis han ikke er med deg, eller de andre, hvem er han med da?'' spurte Carlena skeptisk. ''Jeg vet ikke'' svarte jeg, og ristet på hodet. ''Han er sikkert bare ute og røyker. Han vet godt at ingen av oss er særlig stor fan av røyking på grunn av kostholdet vårt'' oppmuntret Kaili. ''Ja kanskje det'' svarte jeg, med et skjevt smil.

 

Kaili nikket fornøyd, og gikk bak meg og bort til de andre. Carlena derimot sto igjen med meg. ''Hey, det vil gå bra'' sa hun, og la hånden sin på skulderen min mens hun stirret meg inn i øynene. ''Tror du?'' spurte jeg med en liten skjelven stemme. ''Jeg tror ikke, jeg vet. Justin er en stor gutt! Han klarer å passe på seg selv'' svarte hun, og ga meg et lite smil. ''Vi får vel satse på det'' svarte jeg. ''Flott, jeg går bort til de andre. Bare rop på meg om det skulle være noe'' svarte hun, og forsvant i samme retning som Kaili hadde gjort. Jeg derimot hadde ikke mer matlyst. ''Hey, hva var det for noe?'' spurte en stemme bak meg. ''Ikke noe spesielt Jennifer. Skal vi dra? Er dere ferdig med å spise?'' spurte jeg fort. Begge snudde seg i retningen der Chaz, Ryan og Jennifer selv hadde spist. ''Det ser sånn ut'' svarte Jennifer, da hun så Chaz og Ryan komme mot oss. ''Vi er med dere på shopping altså. Har lovet mamma å kjøpe gave til henne, og må nesten gjøre det til min søster og far'' sa Ryan. ''Det går fint'' smilte jeg. ''Flott!'' svarte Chaz. ''Ey. Du skal dusje før vi går'' sa meg og Jennifer i kor. ''Greit'' sutret Chaz. 

miss summer

 

''Er gutta ferdig?'' spurte Jennifer, i det jeg hadde tatt på meg conversene mine. ''Ja jeg tror det'' mumlet jeg. ''Sender melding til dem nå om at de skal møte meg i lobbyen'' mumlet Jennifer. ''Greit'' svarte jeg tilbake. Været i Mexico var veldig varmt om dagen, men kjøligere mot kvelden. Selv gledet jeg meg til å komme til Europa om to dager slik at jeg kunne slippe og svette av meg all væske i kroppen av å gå ut. ''De er der nede nå'' sa Jennifer fornøyd. ''Flott'' mumlet jeg, og gikk rett bak henne. ''Hvorfor tar du med deg cardigan? Det er jo dødsvarmt ute!'' klaget Jennifer. ''Jeg driter i det. Det blir kjøligere mot kvelden, og dessuten er det ikke sikkert vi rekker å komme tilbake til hotellet før konserten starter. Som forresten er om seks timer'' svarte jeg. ''Godt poeng!'' svarte Jennifer. Og dessuten så visste jo man aldri. Det var en rar verden vi levde i, og jeg er et veldig paranoid menneske. ''Dere bruker jo serr evigheter'' klagde Chaz, i det vi kom inn i lobbyen. ''Buhu, slutt å klag'' mumlet jeg halvveis irritert.

Wrap me up in ribbons

 

Mexico var virkelig et av de mest spesielle stedene jeg hadde vært i hele mitt liv. Det er kanskje ikke så mange, men likevel! Over alt kunne jeg se mennesker snakke språk jeg ikke kunne forstå, samtidig som enormt med mennesker gikk med kostymer på gaten. Fattigdommen var enormt, og over alt kunne vi se desperate mennesker som tigget på bakken. ''Og det var min siste euro'' sa Chaz, som hadde gitt 5 euro til en mann med et lam på fanget. ''Det er ditt problem'' smilte jeg. ''Ey, ikke vær så bitch da'' sa han surt. ''Jeg tuller med deg'' svarte jeg med et smil. ''En liten idé ville vært å komme seg litt vekk fra denne store folkemengden?'' foreslo Ryan, som hadde kjøpt seg en mexikansk hatt og et par solbriller. Han var knallrød i ansiktet, og det forsto jeg godt. ''Helt enig.. Et sted i skyggen vær så snill'' foreslo Jennifer. Chaz dro armen min med i et smug sammen med Ryan og Jennifer. Folkemengden var heldigvis ikke så stor. ''Holaaa!'' ropte en mann, og hoppet ut fra ingen steder. Jennifer kvapp så mye at hun nærmest hoppet oppå Ryan. ''Snakker dere engelsk?'' spurte han. 

 

Mannen var kledd i en blå himmelskjorte og et par svarte shorts. Det som toppet alt, var papegøyen som satt fint på hans venstre skulder. ''Ja, hva er dette for noe?'' spurte jeg, og pekte mot et stativ fullt av smykker og armbånd. Jeg ble fort forelsket i et armbånd som var dekket med øyner. Jeg visste ikke helt om jeg likte den, men det var noe med det. ''JUAAAN! Jeg trenger hjelp med disse eskene!'' ropte en dame, antageligvis hans eldre mor med en kost i hånden. Jennifer og Ryan sto for seg selv et par meter vekke og kikket på postkort, mens Chaz var for opptatt med papegøyen. ''Mama, jeg har kunder'' svarte mannen, og pekte mot meg og deretter de andre. ''Plager han deg?'' spurte kvinnen meg. Jeg bare smilte, men ristet på hodet. ''Joda. Gå nå, Juan'' svarte damen. Mannen forlot stedet, og jeg sto der igjen med henne. ''Du virker redd'' sa hun plutselig. ''Er det så lett å se på meg?'' spurte jeg, fortsatt med armbåndet i hånden min. Hun kom mot meg, med øynene sine strengt festet mot mine som om hun leste meg.

 

Hun la sin hånd på skulderen min, for hun fort dro den vekk igjen, redd. ''Du må passe på'' sa hun plutselig. ''Hva snakker du om?'' spurte jeg kjapt. ''En av dine nærmeste er ikke til å stole på. Eller vedkommende var ikke til å stole på. Det kan endre seg. Det er alt jeg har fått tillatelse til å si'' sa hun plutselig. ''Av hvem?'' spurte jeg av ren nysgjerrighet. Visste hun om meg og Justin? Om meldingene? ''Ånder. Det armbåndet du har der kan du beholde. Det vil beskytte deg'' smilte hun til meg. ''Jeg kan ikke bare beholde det, her'' sa jeg, og tok fram et par euro. ''Nei. Jeg gjør en god gjerning, og du kommer til å trenge det. Lykke til videre'' svarte hun, og gikk. Jeg rakk ikke si noe mer, for jeg sto der helt stum og kikket på armbåndet jeg nettopp hadde fått i min ene hånd, og pengene i den andre. ''Åå, det armbåndet var fint'' sa Jennifer som sto bak meg. ''Jo takk, hun ville jeg skulle ha den'' sa jeg, og stirret rart og forvirret ned på den. ''Helt uten videre?'' spurte Ryan. ''Ja.. Hun sa en av mine nærmeste ikke var til å stole på.'' sa jeg fort. ''Tuller du?'' spurte Chaz. ''Ikke akkurat'' svarte jeg. ''Jeg syntes vi skal komme oss avgårde til et senter jeg. Der er jeg mer komfertabel'' sa Jennifer. ''Helt enig'' svarte alle oss andre.

Azjatycki Cukier | via Facebook

 

Ikke nok med at Justin hadde løyet til meg tidligere, og meldingene som plaget meg, men nå fikk jeg vite at en av mine nærmeste ikke har vært til å stole på. Kunne det være Justin på grunn av hans tidligere fortid? Eller Jennifer? Eller Chaz eller Ryan? Hva med crewet? Alle tankene forvirret meg, og jeg ville at alt skulle gå tilbake til det normale. ''Du virker helt vekke'' sa Ryan rolig, i det vi var ferdig på kjøpesenteret. ''Ja.. Jeg føler meg ikke helt bra'' svarte jeg. Vi hadde vel nærmest shoppet i flere timer, rettere sagt; Jennifer hadde shoppet i flere timer. ''Kanskje vi burde komme oss til arenaen? Vi må ihvertfall få Alfredo til å komme på baksiden og gi oss backstage passene så securitas ikke tror vi lyger'' mumlet Ryan, og tok opp telefonen sin. ''Ja, send melding du'' svarte jeg. Det minnet meg på at jeg ikke hadde sjekket telefonen på noen timer, så jeg tok den opp fort for å se om jeg hadde fått noe meldinger eller blitt ringt. Og ja, det hadde jeg. En fin liten truende melding fra samme anonym som tidligere. ''Du har 5 minutter til å komme deg så langt ut av senteret på. Hvis ikke, kan du bli skadet. Hardt skadet. Du, dine venner og uskyldige mennesker. -Anonym'' sto det. Sendt for.. 4 minutter siden. 

 

 

 

Hva tror du skjer? :o Håper på tilbakemeldinger! Liker dere lange deler? Hva tror dere skjer om de ikke kommer seg ut?

 

 

Rano

 

 

30.10.2013 / 16:56 / Blogg

Nye bilder fra Bogota i Colombia i går

 

Hei alle sammen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Rikke

Pictures taken from Bieber-news.com

30.10.2013 / 16:38 / Blogg

Nye instagram bilder


Hei alle sammen!-Rikke

30.10.2013 / 16:34 / Blogg

Justin ankommer hotellet i Bogota i Colombia i går

 

Hei alle sammen!

 

 

 

-Rikke

29.10.2013 / 22:01 / Blogg

Ny instagramvideo

 

 


justinbieber: @theworldshero chipped his tooth once again

 

//Mia Davidsen

29.10.2013 / 21:06 / Blogg

Ønsker du at Justin skal komme tilbake til Norge?

 

Hei alle sammen!

 

Fikk tilsendt en kjempefin mail for noen dager siden hvor en jente som heter Christine fortalte meg om et prosjekt som hun og noen andre jenter har startet. De ønsker at Justin skal komme tilbake til Norge, og de har jobbet veldig hardt for at prosjektet skal starte. Til nå har de fått mange bidrag til hjelp, men de trenger en da flere som kan hjelpe. Derfor håper jeg at dere alle sammen bidrar til dette, og at vi faktisk får til et slikt prosjekt. Alle ønsker jo Justin tilbake til Norge, ikke sant?

 

Jentene har også forskjellige konkurranser hver uke hvor en person vinner #musicmondays sangen som har kommet ut. Hvor herlig er ikke det? 

 

"Vi" under er altså Christine, Tonje og Emma (@ChristineSelnes, @TonjeBjorkvoll og @KidrauhlRetweet).
Vi har startet et prosjekt for å få Justin tilbake til Norge. Det kaller vi for #ProjectBringJustinBieberBackToNorway. Det går ut på at vi skal sette sammen en video laget av norske beliebere som ber Justin om å komme tilbake til Norge. Men da trenger vi din hjelp!
Det du må gjøre er å lage en video av deg selv der du inkluderer følgende:
- En introduksjon av deg selv
- Om du har vært på en av konsertene hans, eventuelt når og hvor.
- Hva han og musikken hans betyr for deg.
- Hvorfor han skal komme tilbake til Norge?
- Avslutt med "Bye, see you soon," eller noe i den duren :)
Alle som sender inn en video får være med i det endelige resultatet, og alle som sender inn en video er med i trekningen av to kinobilletter til Believe Movie!
Mer informasjon om prosjektet, hvordan man sender det inn og sånn kan du finne på projectjbtonorway.blogg.no.
//Katrine
29.10.2013 / 20:29 / Spørsmål&Svar

Ukens spørsmål #3

 

Siden Sandra har mye å gjøre, så fikk jeg lov å svare på ukens spørsmål! 


 

Kan dere fortsette på Imaginen The Movie?
-Det kan vi nok, eller Katrine kan nok det siden det er hun som skriver den. Men som sagt, vi alle har mye skole og da setter vi skole forran bloggen :) Hun sier hun skal prøve å fortsette neste uke.

 

Hva handler hold tight om?

 

Vet dere om BelieveMovie kommer på kino i Norge samtidig som den kommer på kino i USA?
-Det har jo ikke kommet ut noe om når den kommer ut her i Norge, så det tror jeg ikke. Siden andre ganger når noe kommer ut i USA, så kommer det ikke før noen uker senere ut i Norge som f-eks med parfymene hans. Så vi får bare vente og se :)

Om du tykker HER så kommer du til justinbieberbelieve.com og om du ser helt oppe i venstre hjørne står det jo "Where do you believe" og om du går inn der, så registerer den siden akkurat din by, og jo flere som gjør det fra samme by, kanskje den kommer til DIN by? (Dette fant jeg akkurat ut)

 

Hvor får dere alle m&g bildene fra?
-Jeg finner de >her< eller på bieber-news.com

 

Er heartbreaker og atm og holdt tight og alle de et album eller er det bare noen sanger?
- Det har jo ikke blitt sagt noe om det blir ett album, men sier seg selv siden det kommer ut over 10 sanger, så det blir nok et album!

 

Hei, jeg lurer på noe. Når man har Meet & Greet hvordan gjør de det med bildene? Tar du med ditt eget kamera, eller er det et der fra før? Og hvis det er et der fra før hvordan får du bildet etterpå da?
-Det er jo en fotograf som tar alle bildene, og han legger de ut på linken som jeg la ut lenger opp :) Og du har ikke lov å ta med ditt eget kamera desverre, heller ikke ta bilde med din egen telefon siden du bare er der inne i noen sekunder.

 

Vet dere om den instagramkontoen "jusxybieber" er ekte eller bare noe fake. den har jo over 43k følgere
-Min mening er at jeg tror den er fake. I og med det at alle bildene den brukeren legger ut, er noe akkurat Justin selv har lagt ut og Justin har heller ikke sagt noe om den selv. Grunnen til at den har så mange følgere er sikkert fordi alle tror den er ekte og da følger jo bare flere og flere den.

 

Hvor finner man den videoen om justin der han har på seg parykk og sier at han har hørt at en gutt som har røyka og ber om unnskyldning om? Den dere la ut på morsome gifs? :)
-Her er den: http://www.youtube.com/watch?v=tUbr3fE0oao litt dårlig kvalitet, men fant ingen bedre..

 

Hvordan klarer dere å sammarbeidet med hverandre når dere bor i forskjellige byer?
-Vi snakker over facebook og telefon, utrolig lett :)

 

Kjente dere hverandre før bloggen?
-Jeg begynte jo her som gjesteblogger i begynnelsen av sommerferien, og da viste jeg hvem alle var i og med det at jeg har vært fast lesere kjempe lenge, men kjente de ikke direkte. Men de andre som har blogget lenge, kjente ikke hverandre før bloggen, bare igjennom :)

 

Sikkert et helt teit spørsmål men hvor får man kjøpt m&g billetter? :) er det da inkludert konsertbillett? :) Tenkte prøve sikre meg m&g billetter neste gang han skal ha konsert i Norge så derfor spør jeg
-Blir nok på bilettservice.no slik som i fjor når billettene til april ble lagt ut. Og ja, det følger med diamond circle som jeg har forstått!

 


 

Noen spørsmål til neste gang? KOMMENTER DETTE INNLEGGET DA
//Mia Davidsen

 

29.10.2013 / 18:42 / Blogg

Instagram

 

 


justinbieber: This little angel

 justinbieber: I gave my little friend Ricardo my sunglasses he was showing his friends what the sun looked like with them on ... Let's all help change the world

 nickonken: Such an amazing weekend in Guatemala building schools with @scooterbraun @justinbieber & @itsadambraun for @pencilofpromise #lifechangingweekend

 crazykhalil: So grateful to have been apart of this amazing cause, definitely an eye opening experience. Thank you @justinbieber @scooterbraun & @itsadambraun for giving me the chance to help make a difference. @pencilsofpromise

 mikelernerphoto: Acoustic sets are cool. #vscocam

 taylorcutfilms: Haha no idea what to caption this #snl #digitalshort

 

//Mia Davidsen

29.10.2013 / 18:02 / BELIEVE TOUR

Guatemala City Meet and Greet - 26. okt

 

Heihei!! Se så fine m&g bilder!! Fysøren, han smiler jo på alle ;o

  

//Mia Davidsen

29.10.2013 / 16:13 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 28 #2

 ''Jeg vet, vennen min. Men jeg lover å ordne opp i det. Greit? Når det er over, skal jeg ta deg med hvor som helst'' sa Justin lavt. ''Når hva er over?'' spurte jeg nysgjerrig. Det virket som om Justin hadde sagt den setningen uten å tenke seg om at jeg ville spørre. Han skjulte definitivt noe for meg. ''Når hva er over?'' spurte jeg. ''Øhm.. Ehm.. Alt! Når paparazzi-styret er over'' løy Justin. Skulle jeg spørre hva som var gale?

__________________

Nei, jeg lovde meg selv å ikke være en innpåsliten kjæreste. ''Hm.. Okei greit, lov meg det!'' sa jeg, bare for å ikke virke for mistenksom. ''Jeg lover baby. Men jeg må virkelig gå nå'' sa Justin trist. ''Jeg skjønner, jeg går nå!'' sa jeg, og reiste meg opp. Jeg strekte litt på meg selv, og skulle akkurat til å gå ut døren, men Justin dro armen min. Han dro armen min så hardt at hele kroppen min ble dyttet inntil hans. ''Uu'' fniste jeg, i det han holdt rundt meg. ''Se på meg'' sa Justin, og lå fingrene sine under haken min for å presse hodet mitt oppover slik at jeg så han inn i øynene. Jeg stirret rett inn, de brune øynene. Jeg stirret på alle detaljene hans i ansiktet, men mest av alt.. Øynene. ''Jeg ville bare si hvor vakker jeg syntes du er. Selv med morgenhår og null sminke'' sa Justin, med en hes stemme som fikk meg lyst til å ta han på stedet. ''Takk, tror jeg?'' lo jeg. Justin bevegde hendene sine nedover ryggen min nå, og enda lenger ned. Godt plassert på rumpen min. 

 

''Din perverse gris, Bieber!'' sa jeg, og så på Justin med et strengt men egentlig tulleblikk. ''Oh, I'm sorry'' sa Justin, og grep om på rumpen min enda hardere. Jeg ble nesten tent av det, og ikke visste jeg hva jeg skulle gjøre. ''Bare et lite kyss'' sa Justin, og lente seg fremover. Han plasserte for et kyss på meg, også to, også tre.. Helt til vi ble stående og kline midt på gulvet. ''Jeg-må-gå'' sa jeg, mellom hvert kyss. ''Greit baby. Kos deg masse på shopping i dag, så snakkes vi i kveld! Og du skal være der i kveld, greit?'' spurte Justin, for å forsikre seg at jeg skulle være der. ''Of course gutten min'' svarte jeg, med et sukkersøtt smil. ''Og ta med deg det søte smilet og godt humør, så blir dette en perfekt kveld!'' sa Justin fornøyd. ''Ja det blir det vel!'' lo jeg. Jeg slengte et slengkyss til Justin, før jeg gikk ut av døren. Jeg gikk ned trappen og inn i matsalen der en mengde folk satt og pratet. Noen sto og hentet seg frokost, mens andre bare var der. Jeg kunne se Jennifer, Chaz og Ryan sitte på et lite bord helt i hjørnet ved vinduet. 

Люби меня

 

''Wow, luksusfrokost jo!'' sa jeg, og så ned på alt som sto på bordet. Hvis du så bort fra Chaz sin side av bordet, som forresten var dekket av sjokoladeflekker og baconfett, så alt annet veldig delikat ut. ''Ja, Chaz fikk det til å se litt.. Grisete ut, men ellers.. Vil du ha litt frukt?'' spurte Jennifer, og pekte mot sin egen tallerken som var dekket av frukt i alle slags farger. ''Er det slik frokost vi kommer til å få servert hver dag eller?'' spurte jeg, og så på Ryan. ''Jepp, du kan vende deg til det'' smilte han. ''Gled deg til middagen, og ikke minst dessert med sjokoladepudding! Vil du ha?'' spurte Chaz, og stappet hånden sin ned i skålen som var fylt med sjokoladepudding. Jeg skjærte en grimase fort. ''Øhm.. Nei takk'' mumlet jeg, og reiste meg opp. ''Hvor skal du?'' spurte Chaz. ''Finne min egen frokost'' svarte jeg med et smil. Jeg fant meg fort et tallerken. ''Hei, *dittnavn*! Visste ikke at dere skulle være oppe så tidlig?'' spurte Carlena, med Kaili rett bak seg. ''Joda, vi skulle på shopping. Eller vi tenkte oss det!'' sa jeg glad. ''Seriøst? Vi også. Men vi skal shoppe nye antrekk for kvelden da, sammen med crewet og stylistene'' sa Kaili fornøyd. ''Vent, hva? Skulle ikke dere på soundcheck og øvelse med Justin?'' spurte jeg skeptisk. 

 

 

Photo by imeea ? Instagram

 

Hva tenker dere skjer?

 

Jeg har kjempemasse å gjøre i dag. Men skal prøve å få blogget for dere i morgen :-) Kan hende jeg deler et nytt historieinnlegg i kveld. Som en unnskyldning skal jeg prøve å gjøre det litt mer spennende! 

 

Rano

28.10.2013 / 22:09 / Blogg

Nytt instagram bilde

Hei alle sammen!

Nytt instagram bilde fra Justin

//Katrine

28.10.2013 / 19:47 / Blogg

Ikke glem å stemme

Husk at det er veldig avgjørende hvilke by Justin sine dansere kommer til om du stemmer. Det ligger veldig jevnt mellom en del storbyer, så jeg anbefaler alle som ikke har stemt om å stemme! Vi kommer til å avsløre forhåpentigvis så fort som mulig hvilke byer Bieber sine dansere kommer til, og ikke minst hvem. Vi vet 100% sikkert med Carlena, men det står mellom CJ og Kaili! Opp til deg :-) Hvem vil DU skal komme til Norge på workshop i januar 2014?

 

 

Husk at dere kan stemme ved å trykke HER! Den pittelille spørreundersøkelsen tar deg 5 sekunder, og er helt anonym. Deres stemme har veldig mye å si på om dem kommer eller ikke. Alt ut fra hvor stor interesse det er. Send til dine venner, så kanskje meg og JB sine dansere kommer til DIN by:)

 

 

 

 

Gleder du deg til noe nytt? :-) Syns virkelig det er på tide med noe Bieber arrangement! Forhåpentligvis vil det bli noe soon!

 

 

Rano

28.10.2013 / 18:42 / Blogg

Med ei jente i Guatemale (27. okt)

 

 

//Mia Davidsen

28.10.2013 / 17:23 / Blogg

Nye bilder fra Guatemela

Hei alle sammen!

//Katrine

28.10.2013 / 17:11 / Blogg

"RECOVERY on iTunes NOW!!!!!"

 

 

 

//Mia Davidsen

28.10.2013 / 16:38 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 27 #2

Det gjorde meg veldig lettet. Hvordan kunne jeg i det hele tatt tenke meg til at Justin hadde vært innblandet i noe kriminelt? Han var jo ikke sånn lenger. Justin lente seg fremover mot meg og ga meg et kyss. ''Jeg ser du har kastet kofferten min ned på gulvet'' fniste Justin, og bøyde seg fremover ned på gulvet for å ta opp en sokk. I det han gjorde det, kunne jeg se et kjempe stort blått-lilla merke på venstresiden av ryggen til Justin. 

________________

Jeg ignorerte det så godt som jeg kunne, bare for å overbevise meg selv om at han hadde slått seg hardt på et gjerde eller noe lignende. Dum var jeg, men jeg orket ikke å være den innpåslitne kjæresten som skulle spørre om absolutt alt. Og ihvertfall ikke i dag, for i dag var det konsertdag. ''Jeg gruer meg litt til i dag'' mumlet Justin, og tok på seg sokken han hadde plukket opp fra gulvet. Jeg lå på ryggen med dobbelthaken på stell, og ja.. Morgentryne. ''Ikke gjør det! Du klarer dette helt fantastisk, lover deg'' svarte jeg glad. ''Håper det!'' svarte Justin glad, og lente seg halvveis over meg mens han plantet enda et kyss på leppene mine. Og enda engang. ''Glad i deg, jenta mi'' smilte Justin. ''Glad i deg også, gutten min'' svarte jeg. Jeg følte meg faktisk så sykt klisjé hver gang, men det var morsomt. Og jeg følte meg så kjempe heldig. ''Jeg må egentlig gå nå, skal på soundcheck og øve litt med danserne. Skulle ikke du på shopping?'' spurte Justin og reiste seg opp.

 

''Jo, jo egentlig! Lurer på om Jennifer har stått opp enda'' mumlet jeg. Det var så utrolig kjipt at meg og Justin fikk så dårlig tid sammen. ''Det har de sikkert. Hotellfrokosten er jo til klokken 10, og verken Chaz eller Ryan vil gå glipp av den. Og hvis jeg ikke tar feil, så sov Jennifer på samme rom så dem'' sa Justin, mens han tok av seg t-skjorten. Jepp, Justin sto i bar overkropp og bare nøt at jeg stirret på han. ''Det creeper meg at du stirrer sånn'' sa Justin, og lo. Han tok fort på seg en hvit t-skjorte. ''Can you blame me?'' svarte jeg. ''Ta bilde neste gang, det varer lenger'' sa Justin, og blunket. ''Ja, kom igjen da. Trenger nytt bakgrunn på telefonen!'' svarte jeg glad. Justin så ikke ut til å nøle for at jeg skulle ta bilde av han, noe som gikk supert for meg. ''Få telefonen din, jeg skal ta bilde selv!'' sa Justin, og dro mobilen min ut fra hånden min. Han tok fort på kamera, og rakk så vidt å ta et bilde før jeg dro mobilen min ut av hånden hans. ''fyfaen så stygt av meg!'' klaget Justin, som akkurat var på vei til å smile på bildet.

 

Perfection

 

''Det er perfekt! Du er både sløv og deilig på samme tid'' lo jeg. ''Eyyy!'' ropte Justin, og hoppet oppå meg. ''Slike ord er ikke lov. Jeg er ikke sløv'' forsvarte Justin seg. ''Se på bildet da!'' lo jeg, og pekte på min nye, vakre bakgrunn. Jeg lå inntil Justin med armene hans rundt meg, og stirret han rett inn i øynene. Justin puset meg forsiktig på armen. ''Jeg må egentlig gå'' sa Justin trist, og kysset meg på munnviken. ''Jeg hater at vi ikke har så mye tid til hverandre'' svarte jeg, og lagde sutretryne. ''Jeg vet, vennen min. Men jeg lover å ordne opp i det. Greit? Når det er over, skal jeg ta deg med hvor som helst'' sa Justin lavt. ''Når hva er over?'' spurte jeg nysgjerrig. Det virket som om Justin hadde sagt den setningen uten å tenke seg om at jeg ville spørre. Han skjulte definitivt noe for meg. ''Når hva er over?'' spurte jeg. ''Øhm.. Ehm.. Alt! Når paparazzi-styret er over'' løy Justin. Skulle jeg spørre hva som var gale?

 

Justin Bieber

 

 

Hva tror dere skjer videre? :o Vil dere ha ny del i dag?

 

Rano

28.10.2013 / 16:01 / Blogg

Ny vidoe på instagram (SØTESTE)

 

 


justinbieber: Guess what #recovery

 

//Mia Davidsen

28.10.2013 / 15:37 / Blogg

"Guatemala Video Confession: Giving is the best."

 

 

//Mia Davidsen

28.10.2013 / 15:00 / Blogg

Teksten til Recovery

 

Hei alle sammen!

 

First I'll acknowledge
All trust has been broken
A successful recovery
I pray for us at night

Grants me with a second chance
Never thought I'd see your face again
Learning life through trial and error
Just tryna make it right

Make it right (x3)
This time I'll do you right

Missing your good intentions
Missing you from a distance
Hope you did the same

I know that I caused a problem
Know that I left you livid
Pushed you far away

Learned it don't pay to lie
Cause I don't wanna see you cry
Saying nothing gets you nowhere fast
I'ma hold it back inside

But now that I'm back around you
Nothing else really matters
Hope you feel the same

First, I'll acknowledge
All trust has been broken
A successful recovery
I pray for us at night

Grants me with a second chance
Never thought I'd see your face again
Learning life through trial and error
Just tryna make it right

Make it Right (x3)
This time I'll do you right

I'm going through all the motions
Trying to find a reason
That we ended that way

Nothing in life is perfect
We'll be changing like the seasons
That's what they used to say

If it's going to sleep alone at night
I don't wanna close my eyes
Wanna give you all I have to give
No holding back this time

Now that i'm back around you,
Nothing around me matters
Hope you feel the same

First, I'll acknowledge
All trust has been broken
A successful recovery
I pray for us at night

Grants me with a second chance
Never thought I'd see your face again
Learning life through trial and error
And tryna make it right

Make it right (make it right, make it right)  (x3)
This time I'll do you right

You know I'ma do you right (x4)
I'ma do you right
You know I'ma do you right

 

 

-Rikke

28.10.2013 / 12:32 / Blogg

Recovery

 

Hei alle sammen!

 

Her er den nye sangen til Justin. Kjøp den på itunes HER for å støtte Justin. Etterpå kan du høre den mange ganger på youtube, her:

 

 

 

Justin om Recovery:

 

 

-Rikke

27.10.2013 / 18:32 / BIEBERFACTS

#Bieberfacts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//iMia Davidsen

27.10.2013 / 18:01 / Blogg

Nye tweets

//Mia Davidsen

27.10.2013 / 13:05 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder av Justin i Guatemala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

27.10.2013 / 11:40 / Blogg

Instagramoppdatering

 


justinbieber: Exclusive!!!!!!!!!

 

 


justinbieber: Recovery

 hellokaili: My job is cool! #guatemala

 jonboogiee: @justinbieber was like Guatemala loves you bro and as you can see I was just 😬🙏 lol

 bigirishsully:  BIEBER SECURITY IN THE HOUSE! ! #BELIEVETOUR#JBSECURITY.

 

//Mia Davidsen

27.10.2013 / 10:56 / Blogg

Justin på twitter det siste døgnet

//Mia Davidsen

27.10.2013 / 10:46 / Blogg

Justin spiller trommer - adidas neo

 

 

 

//Mia Davidsen

27.10.2013 / 09:42 / Blogg

Justin Bieber - Hold Tight (Lyric Video)

 

Hei alle sammen!

Jeg vedder på at over halvparten av dere allerede kan hele "Hold Tight" men er jo sikkert noen av dere som ikke kan den om jeg har rett? Her er iallefall en lyricsvideo til "Hold Tight" :D

 

 

 

//Mia Davidsen

27.10.2013 / 08:41 / Blogg

Justin på Nitro City i Panama - 25. okt

 

 

 

//Mia Davidsen

26.10.2013 / 22:03 / Blogg

To nye gifs - adidas neo

 

adidasneolabel:
Can?t get enough. 

 

 

//Mia Davidsen

26.10.2013 / 21:35 / Blogg

Justin Takes Control - Adidas Neo

 

 

//Mia Davidsen

26.10.2013 / 21:01 / Blogg

Nye bilder på instagram

 

@purplehayes73 funny and random goodtimes with #thebieb in #nitrocity #panama. pretty cool kid.

 

@cookiemobboyzz: STUDIO TIME&#160;!! @hitfactorystudios @justinbieber #holdtight #housemoneyrecords #yungskope #neverlookdown #nascar

 

@justinbieber: Tomorrow night. #recovery #musicmondays

@justinbieber: Are you ready for another new song? Another #musicmonday? Tomorrow night at Midnight. #RECOVERY

 

 

//Mia Davidsen

26.10.2013 / 20:20 / BELIEVE TOUR

M&G fra Panama City - 24. okt

 

 

 

//Mia Davidsen

26.10.2013 / 14:14 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie 26 #2

Haha, mange har lurt på om jeg ser på Pretty Little Liars på grunn av de meldingene, ja det gjør jeg! Men det morsomme er at da jeg skrev de meldingene med anonyme sendere i historien, så så jeg ikke på PLL. Men har nylig begynt med det! Prøver selvfølgelig ikke å få det noe likt, men kan bli det på grunn av meldingene. Men handlingen er selvfølgelig ikke det samme :-D


 

Jeg sjekket klokken på telefonen min, og den hadde passert halv to. Romnummer 41A, altså fjerde etasje. Jeg gikk igjennom den mørke gangen som minnet meg fint om en skrekkfilm. 41C, 41B, der ja. 41A. Jeg banket på døren i håp om at Justin ikke sov, noe jeg ikke trodde han gjorde ettersom han hadde sendt meg melding for knappe noen minutter siden. Ingen åpnet døren. ''Justin!'' ropte jeg, men ikke alt for høyt. Jeg tok tak i håndtaket, og døren var utrolig nok åpen! Jeg ble smålig redd av en rar grunn, for da jeg åpnet døren fant jeg ikke annet enn et skikkelig tom rom. Hvor var Justin halv to på natten?

___________________

Jeg ble skremt, av en rar grunn. Vinduet var faktisk halvveis åpent, noe som gjorde rommet kjølig. Justin hadde løyet for meg, en stor løgn. Skulle jeg sende han en melding, eller lavær? Jeg gikk helt inn på rommet og lukket døren bak meg. Det var helt mørkt på rommet, noe som i grunn var veldig deilig. Jeg prøvde å snoke meg rundt for og se om jeg kunne finne på noe spor på hvor muligens Justin var. Jeg ville ikke sende han melding, for da kom han garantert på med flere løgner. Tenk hvis forholdet vårt var baset på en løgn? Okei, nå var jeg alt for paranoid. Kofferten til Justin lå oppå dobbeltsengen. Rommet var kjempe luksus, med en fantastisk utsikt. Jeg fant ingen spor på hvor Justin kunne være. Det eneste sporet var den halvåpnede kofferten med masse klær i. Jeg gikk rolig bort til utsikten for å se om kanskje Justin hadde tatt seg en røyketur. Men røyketur klokken 2 på natten? Utsikten mot byen i Mexico var fantastisk fint, samtidig som den var skummel. 

 

 

Mexico var jo kjent for mye kriminalitet, så det eneste jeg ba om var at Justin hadde det fint og ikke noe mer enn det. Jeg lukket vinduet forsiktig, og la kofferten til Justin ned på gulvet. Jeg kunne like greit sove her inne, siden det var Justin sitt rom. Jeg følte meg så alene for tiden, og ingenting gikk min vei. I morgen var jeg fast bestemt på å kose meg masse, siden det var konsertdag og det at jentene hadde bestemt seg for shopping. Jeg var også fast bestemt på å ringe mamma, for jeg hadde ikke snakket med henne på en god stund. I all tenkingen, endte jeg opp med og sovne i 3-tiden. Helt til den tid, var Justin fortsatt ikke kommet. Kanskje han hadde oppgitt feil romnummer? Jeg sovnet ihvertfall. En dyp søvn, med masse mareritt som vekket meg opp flere ganger. Mareritt som at Justin hadde blitt mørrbanket i Mexico's gater, og at pappa var en av dem. At The Wild Kidz hadde kidnappet meg, og ja.. You name it.

 

''God morgen!'' hørte jeg en stemme si. Rommet mitt var helt lyst på grunn av solen som skinte inn, og jeg følte jeg hadde en ekstrem hangover. Jeg klarte så vidt å åpne øynene mine på grunn av solen som skinte inn vinduet, og rett i ansiktet på meg. Men da jeg gnidde meg litt, kunne jeg se Justin sitte ved sengekanten. ''Justin!'' ropte jeg glad, og klemte han hardt. ''Arh'' stønnet Justin litt lavt, men ristet det fort av seg. ''Har du vondt?'' spurte jeg rolig. ''Neida, sov dårlig i natt'' svarte han. Det virket ikke overbevisende, og var virkelig ikke noe jeg kjøpte. ''Hvor har du vært!? Jeg kom her igår natt, og du var ikke her. Og du sa jo det var dette rommet'' mumlet jeg. ''Du har helt rett. Jeg var nede i lobbyen jeg.. Trengte internett, og jeg fikk heller ikke sove'' svarte Justin. Det gjorde meg veldig lettet. Hvordan kunne jeg i det hele tatt tenke meg til at Justin hadde vært innblandet i noe kriminelt? Han var jo ikke sånn lenger. Justin lente seg fremover mot meg og ga meg et kyss. ''Jeg ser du har kastet kofferten min ned på gulvet'' fniste Justin, og bøyde seg fremover ned på gulvet for å ta opp en sokk. I det han gjorde det, kunne jeg se et kjempe stort blått-lilla merke på venstresiden av ryggen til Justin. 

Untitled

 

Hva tror dere er årsaken til blåmerket?

 

 

Rano

 

 

26.10.2013 / 13:56 / Blogg

WORKSHOP - JB SINE DANSERE TIL NORGE

//Spørreundersøkelse - viktig å svare på


Heisann dere!

 

Har fått gleden av å fortelle dere at Justin Bieber sine dansere mest sannsynlig kommer tilbake igjen til Norge. Dette er kun hvis interessen er stor, så da gjelder det å vise for alle at dere er interessert. Det som blir så gøy, er at de skal holde workshop i Norge om de kommer. Workshop er danseklasser, akkurat som det var i april! Vet at mange deltok på de danseklassene da. Vel, nå blir det på nytt igjen! Denne gangen blir det i flere byer enn bare Oslo, men da er det snakk om storbyene. Og ikke minst, dere kan stemme dere fram til hvilke dansere som kommer! Det blir nok 100% Carlena Britch som kommer - men den andre danseren kan dere stemme fram, og det står mellom CJ og Kaili! Jeg vil at alle svarer på den pittelille undersøkelsen som kan få danserne til Norge! Jo fler som svarer, jo større sjanse er det for at dem kommer :-) Workshopen vil bli cirka i begynnelsen av januar. Man må heller ikke være en proff danser for dette.

 

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER finner du undersøkelsen! Den tar deg kanskje 8 sekunder og er helt anonym. Få dine venner også til å ta den! Svar seriøst :)

 
Til dere som ikke vet hvem som er hvem! Helt til venstre er Carlena, så meg, så Kaili! Også på det andre bilde er det meg og CJ :-)

 

 


Håper dere tar dere tid til å besvare på undersøkelsen!

 

 

Rano

 

25.10.2013 / 20:27 / BELIEVE TOUR

Bilder fra konserten - 24.oktober

Hei alle sammen!

 

HD og fanbilder fra konserten i Panama City igår den 24.oktober. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

//Katrine

25.10.2013 / 20:10 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 25 #2

''Ja, og jeg trodde at siden den tid så holdt vi ikke hemmeligheter for hverandre'' svarte Justin. ''Vi gjør ikke det, men jeg ble truet Justin. Det må du forstå!'' svarte jeg forsvarsløs. ''Fortell mer, da'' mumlet Justin. ''Men så fortsatte det etter hvert mer. Jeg ble truet! Jeg måtte holde ting hemmelig. Jeg har spart på alle meldingene, så du kan se selv. Jeg forklarte Jennifer og Ryan at jeg skulle fortelle deg alt i morgen. Men jeg rakk jo ingenting. Det var fordi jeg ikke ville at du skulle tenke så mye på dette, spesielt siden du har et show i morgen!'' forsvarte jeg med. Justin svarte ikke på noen sekunder. ''Jeg tror ikke jeg kan bli sammen med en som faktisk holder ting hemmelig for meg..'' 

______________________

''Justin!'' svarte jeg, med et kjempe stort sug i magen. Var dette over for meg? For oss? På denne opplevelsen? Hva skulle jeg gjøre? ''Gi meg litt tid'' svarte Justin. ''Hva mener du?'' spurte jeg fort. ''Jeg trenger tid. Jeg vet ikke om jeg er klar'' svarte Justin rolig. ''Klar for hva?'' spurte jeg raskt. Jeg var ikke klar for noe kjærlighetssorg. Hvem skulle jeg forholde meg til? Jeg hadde droppet foreldrene mine for å være med her. Droppet ut av skolen, og droppet ut av livet. Kjærligheten gjorde meg dessverre blind. ''Vi tar ikke pause om det var det du trodde! Jeg er kjempe glad i deg. Men jeg trenger litt tid til å tenke. Jeg vil ikke miste deg, ihvertfall ikke nå som jeg har deg. Du er min bestevenn og ikke minst min jente nå. Jeg er forelsket i deg. Men du skjønner..'' mumlet Justin. Nei, nei jeg skjønte ingenting. Hvorfor skulle Justin plutselig ha tid til å tenke? Var det ikke nå han faktisk skulle beskytte meg? ''Hæ?'' spurte jeg. ''Jeg har gjort noe veldig dumt, *dittnavn*. Noe du skal få vite etter morgendagens konsert. Men innen da, kan jeg ikke være med deg'' sa Justin rolig. 

 

Og Justin mente jeg skremte han? Hva var det han hadde gjort? ''Justin du skremmer meg'' svarte jeg. Justin reiste seg opp, mens jeg fortsatt satt på sengekanten. ''Ikke bli det. I morgen kan du og jentene dra på shopping, så snakkes vi etter konserten, okei? Lover å fortelle deg alt. Jeg er ikke sur på deg, jeg er bare litt.. Rar'' svarte Justin. ''Men er det noe alvorlig?'' spurte jeg utålmodig. ''Kanskje..'' svarte han. ''Justin!'' ropte jeg. ''Sorry vennen. Jeg må sove nå'' sa Justin og skulle til å gå ut av rommet. ''Skulle ikke du sove her da?'' spurte jeg forvirret. ''Nei, jeg kan ikke. Jeg går ned og booker et nytt hotellrom. Det er ikke trygt for deg å være alt for nær meg'' sa Justin rolig. ''Greit, kan du sende en melding med hotellnummeret du skal sove på? Jeg kommer opp i morgen tidlig'' mumlet jeg. ''Greit, jeg lover. God natt, *dittnavn*. Jeg er kjempe glad i deg, ikke glem det'' sa Justin, og slengte et slengkyss til meg. 

 

Jeg var forvirret, veldig forvirret. Det kunne umulig gå verre enn det hadde gjort, så jeg ventet bare på at Justin skulle sende meg melding med rom nummer. ''Har romnummer 41A. Kom opp i morgen. God natt <3'' Skrev Justin etter en time, og da var jeg allerede halvveis inn i søvn. ''Faen'' svarte jeg, i det jeg fikk meldingen. For da var jeg ikke trøtt lenger. Jeg tok på meg tøflene mine, og reiste meg opp fra sengen. Jeg fikk rett og slett ikke sove, så da kunne jeg gå opp til Justin. Ting kunne umulig gå verre uansett! Jeg sjekket klokken på telefonen min, og den hadde passert halv to. Romnummer 41A, altså fjerde etasje. Jeg gikk igjennom den mørke gangen som minnet meg fint om en skrekkfilm. 41C, 41B, der ja. 41A. Jeg banket på døren i håp om at Justin ikke sov, noe jeg ikke trodde han gjorde ettersom han hadde sendt meg melding for knappe noen minutter siden. Ingen åpnet døren. ''Justin!'' ropte jeg, men ikke alt for høyt. Jeg tok tak i håndtaket, og døren var utrolig nok åpen! Jeg ble smålig redd av en rar grunn, for da jeg åpnet døren fant jeg ikke annet enn et skikkelig tom rom. Hvor var Justin halv to på natten?

 

 

Hva tror dere skjer? :o

 

 

 

 

 

 

 

25.10.2013 / 19:30 / BELIEVE TOUR

Videoer fra konserten - 24.okt

Hei alle sammen!

 

Videoer fra da Justin hadde konsert i Panama City igår den 24.oktober.

 

 //Katrine

25.10.2013 / 19:19 / BELIEVE TOUR

fanbilder fra konserten - 24.okt

Hei alle sammen!

 

Bilder fra konserten i går den 24.oktober, konserten var i Panama.

 

  

  

  

  

 

//Katrine

 

25.10.2013 / 18:00 / Blogg

Justin på en nattklubb i Panama - 23.okt

Hei alle sammen!

 

Videoer fra da Justin var på en nattklubb i Panama den 23.oktober.

 

 

//Katrine
25.10.2013 / 17:31 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 24 #2

 ''Kjapp deg, jeg venter i sengen. Jeg forventer kos!'' sa Justin, og kysset meg kjapt på kinnet. Det kilte over alt inni meg, og jeg kunne nesten ikke vente med å legge meg inn i armene til Justin. Jeg svarte bare med et nikk, før Justin forsvant ut igjen. Jeg bare fikset med et par småting, før jeg endelig gikk ut av badet - klar for Justin! ''Eyy, klar?'' spurte jeg fornøyd. ''Hva er dette for noe?'' spurte Justin plutselig. Jeg merket humøret mitt sank ekstremt i det jeg så Justin holde oppe telefonen min. ''Hva er hva?'' spurte jeg. ''Dette. Jeg skulle sjekke hva klokken var, men plutselig ser jeg denne meldingen'' svarte Justin, og nærmest kastet telefonen sin på meg.

 ________________________

Jeg tok opp telefonen min, og leste opp på skjermen. ''Jeg advarte deg mot å si noe til folk. Vi vet begge to hvordan det ender opp med deg nå. -D'' Justin så skikkelig utålmodig ut, som om han ble veldig hisset opp av det. ''Justin..'' svarte jeg. ''Ikke si navnet mitt. Jeg forventer et svar fra deg, *dittnavn*. Hvem er dette, og hvorfor sender han eller hun en sånn melding til deg? Er du utro?'' spurte Justin sint. ''Nei! Nei nei nei, Justin hør på meg. Jeg ber deg!'' svarte jeg. Det virket som om Justin allerede hadde bestemt seg for å være sur på meg, og danne bilder i hodet sitt om hvordan han trodde ting var. Mens realiteten var det at jeg selv ikke visste hva som skjedde. ''Justin, hør på meg. Vær så snill?'' spurte jeg desperat, og satt meg fort ned i sengen ved siden av han. Jeg tok tak i haken hans, så jeg kunne snu ansiktet hans mot meg slik at jeg hadde hans oppmerksomhet. ''Hva er det å høre på? Slipp meg'' sa Justin fort.

 

Noe inni meg bare eksploderte. For knappe fem minutter siden var jeg så utrolig lykkelig av at jeg kunne dele hemmelighet med Jennifer og Ryan, mens i det andre øyeblikket ble alt ødelagt. Hvorfor måtte dette skje med akkurat meg? ''Fordi du danner bilder i hodet ditt om ting som ikke er sant, Justin. Og hvis du skal bli sint for det, så-'' ''-Så hva? Slår du opp med meg etter 2 timer?'' spurte Justin agressivt. ''Justin, kan du for faen høre på meg!?'' spurte jeg sint. Nå var det jeg som ble utålmodig her. Justin så ut til å roe seg ned mer nå, nå som han visste jeg ble sint. Men så måtte jeg ikke glemme at Justin virkelig var en person som fort kunne bli sint, og ikke minst hadde han tidligere vært voldelig. Alt kunne skje. ''Jeg skal forklare til deg nå. Bare.. Ja'' mumlet jeg. ''Jeg venter'' svarte Justin fort. Jeg pustet ut, og så på Justin. Han så virkelig såret ut. 

 

''Det startet med at jeg fikk melding fra ukjent nummer allerede da vi var i Canada. Du ser jo på den meldingen at den er fra et blokkert nummer, så det går ikke an å se hvem som har sendt det. Alle meldingene ble undertegnet med et anonymt nummer. Husker du ikke da du avslørte meg?'' spurte jeg. ''Ja, og jeg trodde at siden den tid så holdt vi ikke hemmeligheter for hverandre'' svarte Justin. ''Vi gjør ikke det, men jeg ble truet Justin. Det må du forstå!'' svarte jeg forsvarsløs. ''Fortell mer, da'' mumlet Justin. ''Men så fortsatte det etter hvert mer. Jeg ble truet! Jeg måtte holde ting hemmelig. Jeg har spart på alle meldingene, så du kan se selv. Jeg forklarte Jennifer og Ryan at jeg skulle fortelle deg alt i morgen. Men jeg rakk jo ingenting. Det var fordi jeg ikke ville at du skulle tenke så mye på dette, spesielt siden du har et show i morgen!'' forsvarte jeg med. Justin svarte ikke på noen sekunder. ''Jeg tror ikke jeg kan bli sammen med en som faktisk holder ting hemmelig for meg..'' 

 

 

Hva tror du skjer? :-)

 


Rano

25.10.2013 / 17:18 / Blogg

#MusicMondays - Recovery

Hei alle sammen!

 

 

Justin's nye sang som slippes på mandag heter ''Recovery''. Promoter sangen over alt Beliebers, og hjelp Justin med å komme på 1.plass igjen!

 

@scooterbraun: Here we go. Sunday at Midnight. #Recovery @justinbieber #musicmondays

Både Alfredo og Scooter har postet dette bildet på instagram.

 

//Katrine

25.10.2013 / 17:16 / Blogg

Nye instagram bilder

Hei alle sammen!

 

Nye instagram bilder:

 

@taylorcutfilms: <a class=#tbt #studio #believe" />

@taylorcutfilms: #tbt #studio #believe

 

@carinmorris: <a class=#tbt 🙈🙉🙊 @alfredoflores @justinbieber" />

@carinmorris: #tbt 🙈🙉🙊 @alfredoflores @justinbieber

 

//Katrine

24.10.2013 / 19:00 / Blogg

Justin på Bling i Pananma i dag

 

Hei alle sammen!

 

 

 

 

 

Pictures taken from Bieber-new.com

 

-Rikke

24.10.2013 / 18:34 / Blogg

Twitter oppdatring


Hei alle sammen!


-Rikke

24.10.2013 / 18:20 / Blogg

Nytt instagram bilde


Hei alle sammen!


-Rikke

24.10.2013 / 18:10 / Blogg

Justin igår i Panama

 

Hei alle sammen!

 

 

 

 

 

 

 

-Rikke

24.10.2013 / 17:05 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 23 #2

 ''Nei, jeg ville ikke tatt det som kødd. Vedkommende truer deg jo! Og dessuten så går du til politiet med dette etter du har fortalt Justin. Hvis ikke, så gjør jeg'' sa Ryan. ''Jepp'' svarte jeg. ''Good'' sa både Ryan og Jennifer i kor. Vi spaserte smått ved veiene og småsnakket om ting som hadde skjedd.. Helt til Jennifer plutselig fikk en melding. ''*dittnavn*, du er ikke den eneste som får melding fra fremmede'' sa Jennifer, livredd

_______________

''Hva?!'' ropte jeg ut i full panikk. Jeg dro mobilen ut av hendene til Jennifer så hun ikke rakk å reagere engang. Det var greit at folk var ute etter meg, men var de ute etter bestevenninnen min så fikk de svi. ''*dittnavn* er ikke den eneste som får svi. You're not alone, honey. -Anonymious'' Jeg følte jeg svelgte noe tungt i det jeg leste meldingen høyt opp. ''Hvordan visste de at du vet det?'' spurte jeg i panikk. ''Jeg vet ikke, herregud'' mumlet Jennifer redd, og dro mobilen ut av hånden min. Ryan sa ikke noe særlig, men det var kanskje i frykt fordi han var redd for at det skulle skje han også. ''Har det kjørt noen biler ved siden av oss eller? Som kanskje har hørt hva vi har sagt?'' spurte Ryan. ''Jeg vet ikke, men uansett hvem det er så klarer vedkommende å skremme meg sykt'' svarte Jennifer. Jennifer reagerte sykt sterkt på meldingen, og det forsto jeg. Men hun klarte ikke slutte å lavær og snakke om det, noe som i grunn kunne være litt irriterende. 

 

''Er vi alle her da?'' spurte Scooter. Svaret han fikk var et stort ja fra hele gjengen. ''Justiiin'' sa jeg glad, og omfavnet han i en klem. Vi hadde kanskje ikke sett hverandre på 30 minutter, men omfavnet hverandre som om det var flere uker siden. ''Du er glad'' sa Justin glad, og kysset meg kjapt på kinnet. ''Bare fordi jeg så deg'' svarte jeg. Justin tok tak i midjen min og plasserte et kjapt kyss på leppene mine, før han slapp og heller flettet fingrene sine i mine. ''Inn i bussen med dere småunger'' ropte Alfredo, og dyttet oss inn i bussen. Vi var faktisk de eneste som ikke hadde gått på bussen. ''Vi er ikke småunger din overlegne faen'' svarte Justin, og dyttet litt i Alfredo. ''Jada, gå inn'' svarte Alfredo. Det tok ikke lang tid før vi endelig var tilbake igjen på hotellet. Det som var så utrolig deilig, var at vi hadde fri hele morgningen bortsett fra på kvelden, for da var det showtime!

 

''Jeg er så trøtt, hva er klokken?'' spurte Justin som hadde legget seg ned strakt i sengen min. Justin hadde sneket seg inn på rommet mitt slik at han kunne sove med meg, noe jeg gjerne ikke takket nei til. ''Jeg vet ikke, jeg er på badet!'' ropte jeg fra badet mens jeg holdt på å ta håret i hestehale. Før jeg visste ordet av det, så jeg Justin som kom bak meg i speilbildet. ''Hestehale, grrr'' hvisket Justin i øret på meg. Det kilte så utrolig mye, og jeg kunne ikke gjøre annet enn å le. ''Kjapp deg, jeg venter i sengen. Jeg forventer kos!'' sa Justin, og kysset meg kjapt på kinnet. Det kilte over alt inni meg, og jeg kunne nesten ikke vente med å legge meg inn i armene til Justin. Jeg svarte bare med et nikk, før Justin forsvant ut igjen. Jeg bare fikset med et par småting, før jeg endelig gikk ut av badet - klar for Justin! ''Eyy, klar?'' spurte jeg fornøyd. ''Hva er dette for noe?'' spurte Justin plutselig. Jeg merket humøret mitt sank ekstremt i det jeg så Justin holde oppe telefonen min. ''Hva er hva?'' spurte jeg. ''Dette. Jeg skulle sjekke hva klokken var, men plutselig ser jeg denne meldingen'' svarte Justin, og nærmest kastet telefonen sin på meg.

 

 

Hva tror du Justin har funnet ut av? :-)

 

Rano

23.10.2013 / 19:18 / Konkuranse

Vinneren av konkurransen - #Musicmondays

Hei alle sammen!

 

 

Siden deltagelsen er veldig liten, og at vi faktisk ikke er så flinke på å blogge så kommer vi ikke til og ha konkurranse hver mandag. Jeg kommer forsatt til og dele ut litt deklser i blant, men ikke hver eneste uke. Vi skal virkelig rydde opp i bloggen når vi får nytt design slik at kanskje det blir litt mer spennende, og at vi på bloggen faktisk får litt mer motivasjon og ikke minst evt starte et prosjekt hvor vi får Justin tilbake til Norge. 

 

Vinneren av konkurransen ble hvertfall: Iris Blokken Stien 

 

 

//Katrine

 

23.10.2013 / 19:09 / Blogg

Nye bilder fra konserten - 23.okt

Hei alle sammen!

 

 

Nye bilder fra konserten i går: 

 

  

 

 

 

 

brandonwinz: Santo Domingo gave Mad Love to @Justinbieber and the Believe Tour Cast Members tonight. #GoodShow#HotShow #DominicanRepublic

 

 

 

 

 

 

//Katrine

23.10.2013 / 17:30 / Ukens Belieber tips

Hvordan ''overleve'' under JB-hysteri neste gang - Posytron.no

Heisann dere!

 

Husker dere i april da jeg lagde innlegg om hva som var lurt å ha med seg på JB-konserten av elektroniske utstyr? Da var det snakk om alt fra ekstra batterier til telefonen til deksler og andre mobiltilbehør. Skal fortelle dere hvordan jeg selv "overlevde" en uke da Justin var her med masse fritt mobilbruk uten å tenke på strøm og kapasitet til telefonen min! 

 

Jeg vet at mange av våre lesere er eiere av Iphone 4/5 og samsung galaxy telefonene. Og det er ofte kjipt og måtte dra ut på enten reise eller konsert, men ikke får filmet eller tatt nok bilder på grunn av for lite strøm på telefonen eller ikke nok minne. Tenkte derfor å tipse dere om noe kjempe lurt å ha med seg til slike tilfeller! Dette kan eventuelt være kjempe lurt for en ny Bieber-konsert hvis folk skal stå i kø i evigheter, who knows når det er?;)) Anbefaler alle å sjekke ut. Mange av produktene er satt veldig ned i pris, enn så lenge. Så man burde virkelig ta sjansen så fort som mulig! For disse er ellers veldig dyrt å få tak i butikker, spesielt de med god kvalitet. Har laget en forklaring av produktene under:

 

 

 

 

Du kan få kjøpt til Iphone 4 HER - Iphone 5 HER - Samsung Galaxy s4 HER (disse er på tilbud!)

 

Her har dere et batterideksel til iphone 4 og iphone 5. Er du ute på reise, eller på konsert, og elsker å bruke telefonen din konstant vil du fort merke at du blir tom for strøm på telefonen. Ofte er det slik at du passer på å ikke sitte for mye på telefonen, nemlig fordi du vet strømmen vil gå fort ut. Men med et batterideksel vil du kunne lade telefonen din igjen, UTEN stikkontakt eller strøm tilgjengelig! Du lader bare dekselet på forhånd, også kan du ha den som en backup. I Oslo under Bieber-konserten hadde jeg flere slike tilgjengelig, og det var fordi telefonen min ringte konstant og jeg måtte bruke den ofte. Men også fordi jeg ikke hadde tid til å lade telefonen min den uken. Jeg hadde også ekstra batterier som jeg byttet på, men det kan du ikke med iphone. Derfor er disse supersmarte!


iPhone 5 lommebok

Lommebok for din iphone! Du finner den HER!

 

Når du er ute, enten det er på reise, konsert eller bare en bytur med venner så kan det ofte være stress å drasse med seg masse småting. Hvorfor ikke gjøre alt om til én? Med denne lommeboken for iphone, så har du både beskyttelse for iphonen som du kan oppbevare den i, inkludert lommebok der du kan ha kort og penger i. Et must på reise for meg! Hadde en nesten helt lik en selv under JB-uken, og elsket det. Toppen av alt så ser den veldig bra ut.

iPega høyttaler til iphone 4/4S

Ipega høyttalere til iphone. Genialt! Du finner den HER!

 

Micro SD minnekort 16GB

Micro SD minnekort - Finnes HER!

 

Genialt for oss som tar bilder og filmer hele tiden. Jeg selv var forberedt på at telefonen min skulle bli helt fullt med bilder, så det jeg gjorde var å bestille et minnekort på 32GB(Som er helt sykt masse - 16 er mer enn nok). Det gjorde jeg slik at jeg bare kunne ta masse bilder og filme, uten å tenke på at det ble for mye. Og du får den til en veldig billig pris på nettsiden jeg linket til. Det som er genialt, er at du kan bruke den lille til telefonen, også den store til kamera om du evnt. vil ha det der istedenfor.

 

Om du heller vil ha en mindre høyttaler, er denne et kjempe bra alternativ. Finnes HER!

 

Gjennomsiktig kalkulator

 Gjennomsiktig kalkulator - Finnes HER!

 

Kanskje ikke nødvendigvis noe man har med seg på reiser, men syntes den var dødskul - så jeg bare måtte vise den til dere! Haha :-)

 

Skjermbeskytter til iPhone 4s

Skjermbeskytter - Finnes HER og HER!

 

Selvfølgelig er dette kjempe viktig. Håper alle har beskyttet telefonene sine, slik at du ikke ender opp med knust skjerm.. Som meg. Fordi jeg ikke var smart nok til å beskytte skjermen min.

 

NoiseHush NX80 Hi-Fi øretelefoner

Ørepropper - Finnes HER!

 

Helt knallrå ørepropper som demper alt støy og at du får sykt bra lyd. Anbefales! Og det er jo et must.

 

Dalas Quartz klokke

Dalas Quartz klokke - Finnes HER!

 

Trenger du å kjøpe gave til kjærester? Eller liker du klokker selv? There you go!

 

 

2 in 1 ladesett til iPhone 5

Ladesett for iphone 5 til bilen - Finnes HER!

 

10 in 1 USB ladekabler

.. Eller du vil ha 10 i 1 lader? Finnes HER!

 

Ladekabel for iPhone 4/4s (2m)

 

Kan også kjøpe ladere til iphone 4 og iphone 5 til en veldig rimelig pris. HER og HER kan du finne det!

 

 

 

Håper mine anbefalinger blir brukt. Alle produktene er fra Posytron.no! Jeg selv har masse av det jeg har anbefalt oppe, og kan med hånden på hjertet si at det har reddet meg på reiser - spesielt. Mye av det jeg har linket til er også på tilbud nå, så anbefaler å sjekke det ut ihvertfall. Håper ellers dere får en fin kveld videre!

 

 

 

Rano

 

 

                                                                                                                                                                                                                 //reklame, ærlige meninger 

23.10.2013 / 16:30 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 22 #2 - lengre del

Justin hadde kilt meg på låret under hele kveldsmaten, så Scooter så rart på oss. Det var faktisk kjempe flaut! ''Kan jeg låne mobilen din?'' spurte Chaz meg plutselig. ''Ja, her er jakken min. Den ligger i venstre lomme tror jeg'' mumlet jeg, mens jeg var i en dyp samtale med Jennifer. Chaz tok jakken min og begynte å lete etter mobilen. ''Shopping imorgen tidlig da?'' spurte Jennifer meg. ''Of Course baby!'' svarte jeg glad. ''Hva er denne lappen? Og hvorfor hinter det til at din kjære er i trøbbel?'' spurte Chaz. 

_____________________

''Chaz!'' sa jeg skarpt, og dro lappen ut av hendene hans. Både Jennifer og Ryan fikk med seg det, men heldigvis ikke Justin. Så lenge jeg fikk de andre til å tie, så kunne det kanskje gå greit å være hundre prosent ærlig. ''Vil du fortelle oss hva det er?'' spurte Jennifer kjapt, og ikke minst nysgjerrig. Ryan nikket seg enig. Alle fire stakk hodene sammen, slik at jeg kunne fortelle. Jeg var ikke sikker på hvor mye av sannheten jeg skulle fortelle, men noe måtte jeg. ''Jeg blir forfulgt'' sa jeg lavt. Det var mye støy rundt oss, så det var sikkert vanskelig for de andre å høre. ''Hæ? Du blir gul?'' spurte Chaz, som ikke forsto noe av det jeg hadde sagt. ''Nei. Jeg blir forfulgt!'' sa jeg skarpere, og ut ifra ansiktsuttrykene på alle tre kunne jeg se de hadde fått det med seg. ''Hva? Av hvem?'' spurte Ryan fort. Jeg snudde meg mot min venstre, for å se om Justin og de andre fulgte med på oss. Men Justin så alt for opptatt ut med både Carlena, Alfredo og Scooter. 

 

''Jeg vet ikke. Men dere må love meg å ikke si noe til Justin! Vær så snill. Jeg forteller han selv i morgen. Men inntil da, må dere holde kjeft om det!'' sa jeg strengt. Chaz og Jennifer nikket seg enig, men Ryan så ikke ut til å være så lett til og overbevise. ''Ryan..'' mumlet jeg. ''Jeg klarer ikke å holde noe sånt hemmelig for Justin og det vet du! Han er bestekompisen min og du er bestevenninnen min, og han er kjempe glad i deg. Hvordan kan jeg lene meg tilbake å se på at du faktisk blir forfulgt uten å si noe til Justin? Vi er brødre, vi holder ikke sånt hemmelig for hverandre!'' Ryan nektet. ''Men jeg lover å fortelle han det i morgen kveld! Sier jeg noe nå, vil han sikkert bekymre seg så mye at han ikke klarer å prestere bra nok på konserten imorgen. Du vil da ikke det?'' spurte jeg. ''Nei selvfølgelig ikke, men-'' ''-Ikke noe men, Ryan'' avbrøt Jennifer. ''Hva mener du?'' spurte Ryan. ''Det jeg mener er at *dittnavn* får sikkert mye trøbbel nok av å røpe dette til oss. La hun selv forklare, det er ikke din business heller!'' forsvarte Jennifer.

 

Hun hørtes nesten litt for frekk ut da hun forsvarte meg, men hvis det var det som måtte til så fikk det heller bare bli sånn. I mellomtiden hadde jeg heldigvis fått Ryan til å tie på én betingelse, nemlig det å fortelle han alt som hadde skjedd med meg og være helt ærlig med han etter morgendagens konsert. ''Good'' svarte jeg fornøyd, da Ryan lovet. ''Men du skulle fortsatt ikke bli gul?'' spurte Chaz, som fortsatt var dum nok til å ikke fulge med. ''Jizez Christ'' mumlet Ryan. ''Hva? Skal han bli gul?'' spurte Chaz igjen. ''Jeg tror du har fått nok vin'' sa Ryan, og tok vekk glasset hans. ''Nei, nei og nei Chaz'' svarte jeg, som et siste svar. ''Hva snakker dere om?'' spurte plutselig Justin, som hadde snudd seg mot oss. Meg, Ryan og Jennifer stirret på hverandre - alle sammen med et spørsmålstegn. ''Vi snakket om at *dittnavn* skulle bli gul, men så sa hun nei, også nevnte hun noe om Jesus, så svarte de nei? Også bare tok Ryan glasset mitt!'' sa Chaz irritert. ''Dumme Chaz, har savnet deg'' lo Justin. ''-Og deg'' hvisket Justin i øret på meg med en flørtende stemme, mens han kysset meg på kinnet.

 

love

''Vi kan ta oss en tur ut, om dere vil! Bare for å få litt frisk luft, også møtes vi ved bussene om en halvtimes tid?'' foreslo Scooter, som hadde reist seg opp. Han var godt brisen etter et bar glass med alkohol, noe de fleste var. Jeg derimot hadde holdt meg unna alt som hadde med alkohol å gjøre, og det hadde Ryan og Jennifer også. ''Vi tre kan gå sammen. Det ser ut som at Justin og Chaz skal leie sånn motorsykkel'' foreslo Ryan. ''Ja, jeg er enig. Trenger frisk luft, og dessuten så orker jeg ikke flere dumme kommentarer fra Chaz'' sa Jennifer og himlet med øynene. ''Du ser fin ut i dag forresten'' sa Ryan, og stirret ned på Jennifer. ''Øhm, takk?'' svarte Jennifer, og visste ikke helt hvor hun skulle gjøre av seg. Jennifer var ikke helt den typen som falt for folk som Ryan. ''Flott, da går vi'' sa jeg, og dyttet dem begge ut av restauranten. ''Eyyy!'' ropte plutselig Justin. Han kom halvveis sjanglende og løpende mot oss. 

 

''Hva?'' spurte Ryan. ''Hvor skal dere?'' spurte Justin, og la armene sine rundt meg. Ryan så ut til å mislike sterkt at alle tre visste noe veldig viktig utenom Justin selv, som kanskje var grunnen til alt. ''Vi skal gå tur vi! Scooter sa dere skulle leie sånn motorsykkel, du og Chaz. Så da tenkte vi at vi skulle gå på tur'' svarte Jennifer. ''Åja, jo jeg skulle det. Men da snakkes vi om en halvtime ved bussene. Gonna miss you'' sa Justin, og kysset meg fort på leppene. Duften av Justin sin ånde stinket alkohol, men det gikk greit. ''Gonna miss you too'' svarte jeg, og rødmet helt. ''Også må jeg ha meg en røyk'' mumlet Justin for seg selv, i det han slapp meg og gikk sin vei. Jeg likte egentlig den badass-delen av Justin. Han var bare så utrolig deilig. ''I mellomtiden kan du vel fortelle oss mer nøyaktiv om hva som skjer, og vise oss meldinger og sånt?'' foreslo Ryan. ''Ja, helt enig med Ryan'' svarte Jennifer fort. ''Jada, kom med meg'' svarte jeg, og dro dem med i gangstien.

 

''Så dette har foregått hvor lenge?'' spurte Jennifer. ''Siden vi dro hit med Justin på grunn av karrieren hans! Altså en liten stund, men ikke veldig lenge'' svarte jeg. ''Og du har ingen anelse om hvem det kan være?'' spurte Ryan. ''Nei. Det er jo ikke så mange som vet om meg, da. Og jeg har jo kranglet med pappa.. Justin har ikke lenger kontakt med The Wild Kidz, men Justin har selv mange fiender. Så det er mange det kan være, kanskje noen til og med kødder med meg'' mumlet jeg. ''Nei, jeg ville ikke tatt det som kødd. Vedkommende truer deg jo! Og dessuten så går du til politiet med dette etter du har fortalt Justin. Hvis ikke, så gjør jeg'' sa Ryan. ''Jepp'' svarte jeg. ''Good'' sa både Ryan og Jennifer i kor. Vi spaserte smått ved veiene og småsnakket om ting som hadde skjedd.. Helt til Jennifer plutselig fikk en melding. ''*dittnavn*, du er ikke den eneste som får melding fra fremmede'' sa Jennifer, livredd.

 

tumblr_mtjg2axPaA1s8gn13o1_500.gif (500×281)

 

 

Hva tror dere står på den? :o

 

 

Rano

23.10.2013 / 15:52 / Konkuranse

Hva vil du ha på neste design? Mini-konkurranse

Historieoppdateringer kommer snart. Har såå masse å gjøre denne og neste uken, men skal likevel prøve så godt som jeg kan med oppdatering!

 

Uansett. Vi begynner å bli smålei designet vi har nå, og vi er jo på vei mot mørkere tider. Bloggmotivasjonen er svært liten ettersom det ikke er store oppdateringer. Derfor tenkte vi å skifte design så fort som mulig. Hvordan vil dere ha neste design? Vi trekker en vinner som får med en liten The Key parfyme på 30ml av de som svarer. Jo mer utfyllende, jo bedre ;-)

 

Farge? Designtype? Hvilke favorittbilder? Om den skal være enkel eller masse detaljer. Spesielle detaljer? Menyoppsett? Knapper som kan bli brukt til snarvei? Bruk kreativiteten folkens :-)

 

Konkurransen er i gang!

 

 

Rano
23.10.2013 / 10:53 / Blogg

Konserten i går

 

Hei alle sammen!

Bilder fra konserten i Santo Domingo igår. Bilde tatt av en fan

 

 

 

 

 

 

-Rikke

Pictures taken from Bieber-news.com
 

22.10.2013 / 21:36 / Blogg

Nye tweets

Hei alle sammen!

Har ikke rukket å trekke vinneren av dekselet enda, skal gjøre det i morgen mest sannsynlig. Kommer ikke til og ha konkurransen hver mandag, men 1 gang i uken skal jeg nok få til!

//Katrine

22.10.2013 / 18:12 / Blogg

Instagram

 

 


justinbieber: *ingen tekst*

 justinbieber: Live life love life

 

 


justinbieber: @floydmayweather maybe next time ;)

 justinbieber: Out now

 scooterbraun: New #musicmondays is here. This week's song from @justinbieber is #holdtight

 scooterbraun: Hey @justinbieber . I think these should both be in the iTunes Top Ten! #holdtight #waitforaminute

 hellokaili: 👅 @justinbieber that hold tight

 hellokaili: Back down the stairs lol

 gigi2182: @antonioespaillat junto a @justinbieber en el @jetsetclubrd

 

//Mia Davidsen

22.10.2013 / 17:26 / Blogg

Wait For A Minute - Tyga ft. Justin Bieber

musicnodes
Tyga / Justin Bieber: Wait For A Minute

 

 

//Mia Davidsen

21.10.2013 / 21:21 / Blogg

HQ bilder fra konserten i San Juan, Puerto Rico (19. okt)

 
 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

21.10.2013 / 20:45 / Blogg

Hold Tight lyrics

 

HER ER LYRICSEN TIL HOLD TIGHT TIL DE SOM SPURTE ETTER DEN :)


 

They hold on tight
Yeah, they hold on tight
Ooh, they hold on tight
Them lips won?t let me go
(Lips won?t let me go, lips won?t let me go, oh)

They hold on tight
Yeah, they hold on tight
Ooh, they hold on tight
Them lips won?t let me go
(Lips won?t let me go, lips won?t let me go, oh)

Don?t let this go to your head
But you?re the best, I?ve ever had
Not to mention
That thing is swollen
You got me oh so in the trance

Something like a zip lock, but a lip lock
Want you wrapped around me like a wrist watch
Oh, so hard walking out
Got me stuck like crazy glue, ooh

They hold on tight
Yeah, they hold on tight
Ooh, they hold on tight
Them lips won?t let me go
(Lips won?t let me go, lips won?t let me go, oh)

They hold on tight
Yeah, they hold on tight
Ooh, they hold on tight
Them lips won?t let me go
(Lips won?t let me go, lips won?t let me go, oh)

Got me tossing, turning into bed
The places where I rather be instead
You don?t know your strength
Missing you is like adrenaline
Oh, when you got me in a grid lock
What a great spot
Yeah, that turned up kind of love and it just won?t stop
No, so hard walking out
Got me stuck like crazy glue, ooh babe

They hold on tight
Yeah, they hold on tight
Ooh, they hold on tight
Them lips won?t let me go
(Lips won?t let me go, lips won?t let me go, oh)

They hold on tight
Yeah, they hold on tight
Ooh, they hold on tight
Them lips won?t let me go
(Lips won?t let me go, lips won?t let me go, oh)

Holding back the faces I would make
I?m a fan and you?re the rock star
Making it hard on me
Visualize a monster
?Cause you?re too bad for me
Shot that arrow, I?m hit
Need you right near me
Trying to maintain, so don?t mind if I turn away (no, no)
I try to maintain, so don?t mind if I turn away

They hold on tight
Yeah, they hold on tight
Ooh, they hold on tight
Them lips won?t let me go
(Lips won?t let me go, lips won?t let me go, oh)

They hold on tight
Yeah, they hold on tight
Ooh, they hold on tight
Them lips won?t let me go

 

 

 

//Mia Davidsen

21.10.2013 / 20:07 / Blogg

Justin med fan i Puerto Rico

 

-Sandra Andersen

21.10.2013 / 19:32 / Blogg

Funny gifs

Her får dere noen morsomte gifs dere kan stirre på en stund. Legg gjerne igjen en kommentar om hva du syntes om slike innlegg. Ha fortsatt en fin dag videre, herlige lesere ♥


 

 

 

-Sandra Andersen

21.10.2013 / 18:59 / BELIEVE TOUR

M&G - San Juan, Puerto Rico (19. okt)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

21.10.2013 / 18:01 / Blogg

Ariana Grande om Justin's nye musikk

 

 

//Mia Davidsen

21.10.2013 / 17:09 / Spørsmål&Svar

Ukens spørsmål #2

Hvorfor har de ikke den store sølve stolen?
-
Det er noen ganger de ikke bruker den sølve stolen pga han har konsertene ute i noen land. Han hadde konserten i Puerto Rico inne, men jeg tror at de ikke har med stolen til alle land de har konsertene til. Vet dessverre ikke det korrekte svaret, men jeg tror nok det er noe i den duren.

 Hvilken jente?
-
Det er en jente som har lastet opp en video på youtube og forteller om hvordan Justin "behandlet" henne etter at hun møtte på han i gangen på strippeklubben han var på. 

Er hun død nå eller ikke?? (Avalanna)
-
Ja hun er dessverre død. Det er kun litt over 1 år siden den skjønneste engelen dro fra oss 

Hva heter trommisen til Justin?
-
 Jeg tror han heter Melvin Baidwin 

Kan dere lage et oppdatert innlegg om alle tatoveringene til Justin inkl. den på ryggen hans om hva det står?
- Det kan vi få til! Innlegget blir postet i løpet av denne uken. Stay tuned! 

Vet dere hvor høy Justin er sånn ca?
-
Jeg vet ikke nøyaktig hvor høy han er. Men etter det jeg har blitt fortalt av venner som har truffet hans så er han ikke så høy. Kanskje han er rundt 1.73 eller noe 

Kan dere lage imagines oftere?
-
Vi kan prøve å få det til. 

Kan dere skrive hva Justin gjør fremover?
- Til tider er det ganske vanskelig å vite hva Justin gjør. Men selvfølgelig, vi skal gjøre vårt beste og oppdatere dere med en gang vi vet noe nytt!


 

 

 

Tenkte jeg skulle prøve å få postet et innlegg med spørsmål hver mandag fremover. Om det er noe du lurer på til neste gang, legg igjen en kommentar i DETTE innlegget!

 

-Sandra Andersen

21.10.2013 / 16:25 / Blogg

Justin Bieber - Hold Tight

 

 Hva synes dere om sangene? Og hvilken er favoritten din hittil, Heartbreaker, All That Matters eller Hold Tight?

 

 

//Mia Davidsen

21.10.2013 / 15:39 / Blogg

Never seen before bilde fra NEO shoot

 

-Sandra Andersen

21.10.2013 / 14:13 / Blogg

Instagram updates

 

-Sandra Andersen
21.10.2013 / 06:04 / Blogg

BUY HOLD THIGHT ON ITUNES

ALLE SAMMEN, gå inn på itunes og kjøp Hold Thight. Let's make Justin proud of us. Klikk HER for å kjøpe Hold Thight
Dette skal visstnok sangen handle om: 
Noen som har hørt Hold Thight? hva syntes dere?

 

-Sandra Andersen

20.10.2013 / 22:15 / Ukens Belieber tips

Ukens Beliebers tips

Nå begynner det å bli en stund siden vi hadde et ukens belieber tips innlegg. Høsten er kald og kjedelig, så hvorfor ikke kjøre igang en runde med shopping? Under har jeg lagt til noen av mine favoritter som dere kan få kjøpt hos Junkkyard. Det er ikke særlig mye å blogge om, så derfor tenkte jeg å dele dette med dere. 

 

  
   1499,- NOK                                                                    1399,- NOK

 

599,- NOK                                                                     899,- NOK

 

 

1199,- NOK                                                                  399,- NOK

 
 2999,- NOK                                                                        2999,- NOKJeg har satt på prisene, men for å komme direkte til produktene - klikk på bildene!
Håper noe av dette falt i smak hos dere også. Ha en fin kveld videre!

 

-Sandra Andersen

20.10.2013 / 19:34 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 21 #2

''-Men jeg beskyttet deg. Jeg lot ingen skade deg! Jeg gjorde min oppgave, og fullførte den. Kind off.. Jeg mener, du står jo her. Med meg. Og det ble til og med enda bedre enn jeg hadde håpet på! Vi kysset. Følelsene mine for deg ble alt for sterke i løpet av kort tid. Men det var fordi mine følelser for deg alltid var det fra da vi var små drittunger. Jeg ble så alt for glad i deg. Etter turen vår til Canada, og alt som har skjedd har jeg funnet ut at det er dette jeg vil sammen med deg. Ingen andre enn deg. Derfor vil jeg spørre, *dittnavn*. Vi to som har holdt på en liten stund.. Kan jeg få lov til å kalle deg jenta mi? Min solstråle? Min kjæreste?''

____________________

Jeg fikk sjokk. Justin selveste Bieber sto blant flere titalls mennesker som spiste middag på en trivelig restaurant, og spurte om jeg ville bli kjæresten hans. Altså hvis dette bare var for å spørre om og bli sammen med han, hva ville da skje hvis han en vakker dag skulle fri? Nå tenkte jeg for langt. ''Jenta er i sjokk jo!'' hørte jeg Alfredo si, og alle lo med. ''Selvfølgelig er jeg i sjokk din forbanna gjøk!'' ropte jeg tilbake. Mange satt med latterkrampe, mens jeg var i sjokk. Justin holdt meg fortsatt i hendene, og tok ikke øynene sine vekk fra meg. ''Wow Justin.. Jeg vet ikke hva jeg skal si'' hvisket jeg. ''KAN DU ROPE SVARET LITT HØYERE? SÅ VI KAN ENTEN JUBLE ELLER GRINE MED JUSTIN I KOR?!'' ropte Alfredo og Chaz i kor. ''Dere gutter kommer dere ikke ut levende om dere fortsetter slik'' truet jeg. ''oooo'' ropte alle. ''Ja'' sa jeg plutselig, som et svar til Justin. Justin så forvirret på meg. ''Ja til hva?'' spurte Justin. ''Du har verre hukommelse enn en gullfisk. JAA, ja jeg vil bli sammen med deg. Ja jeg vil dele alt med deg!'' ropte jeg ut.

 

Før jeg visste ordet av det jublet alle sammen og hoppet opp og ned. Folk klemte hverandre som om det var dem det gjaldt, og jeg kunne ikke gjøre annet enn å le. Jeg snudde meg mot Justin igjen som sto sjokkert og så på meg. ''Wow..'' sa Justin. ''Kom det som et sjokk?'' spurte jeg overrasket. ''Ser man det så lett på ansiktet mitt?'' spurte Justin og rødmet litt. ''Kanskje! Men jeg er overrasket'' mumlet jeg. ''Ikke bli det. Jeg er utrolig glad for alt'' sa Justin, og lente seg fremover. Han planten leppene sine godt på mine med et stort smask, og deretter enda et kyss. Disse småkyssene førte fort over til klining. Jeg kunne ikke bedt om en bedre kveld. For her sto jeg med Justin sine hender rundt midjen min og klinte med han, mens alle jublet på våre vegne. Jeg kunne endelig røpe for verden, og si til meg selv; Jeg har en fantastisk kjæreste.

 

Vi satt oss ned ved bordet sammen med de andre for å kose oss. Justin satt ved siden av meg på min venstre side, mens Jennifer satt på min høyre. Også hadde vi Chaz, Ryan og Alfredo som satt foran oss. ''Denne kvelden endte jo opp helt fantastisk'' hvisket Justin i øret på meg, så det nærmest kilte. Justin hadde kilt meg på låret under hele kveldsmaten, så Scooter så rart på oss. Det var faktisk kjempe flaut! ''Kan jeg låne mobilen din?'' spurte Chaz meg plutselig. ''Ja, her er jakken min. Den ligger i venstre lomme tror jeg'' mumlet jeg, mens jeg var i en dyp samtale med Jennifer. Chaz tok jakken min og begynte å lete etter mobilen. ''Shopping imorgen tidlig da?'' spurte Jennifer meg. ''Of Course baby!'' svarte jeg glad. ''Hva er denne lappen? Og hvorfor hinter det til at din kjære er i trøbbel?'' spurte Chaz. 

 

 

Tror dere at 'du' blir avslørt?

 

Rano

20.10.2013 / 18:33 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 20 #2

Jeg følte det ihvertfall slikt, ettersom jeg følte jeg mistet mer og mer kontakt med både Justin og Jennifer, noe jeg ikke skulle la skje mer. ''*dittnavn*!'' ropte Justin, og nærmest hoppet opp fra bordet. Det var ihvertfall en fin følelse for meg å se at noen brydde seg om meg, da. ''Hva?'' spurte jeg med et smil. Jeg rakk ikke si noe, men Justin kysset meg fort på leppene før han tok hånden min og dro meg med til bordet. ''Vi har en liten overraskelse, okei den er stor men klein!'' sa Justin glad.

__________


Jeg stirret nysgjerrig opp på Justin som ikke kunne lavær å smile, noe jeg syntes var så fantastisk skjønt. Jeg ble så utrolig glad inni meg hver gang han smilte. Hele verdenen min lyste opp. ''What?'' spurte jeg sjokkert og begynte å fnise litt. Alle som satt rundt bordet satt og så på oss. Jeg så at bordet var dekket av alt slags type sjømat som de andre hadde bestilt. Alt fra krabber til sushi. Men det var ikke det sommerfuglene mine i magen gikk amok for, det var Justin sin overraskelse til meg. ''Hallo dere skremmer meg!'' ropte jeg halvveis uskyldig. Alle begynte å le. Noen hadde til og med reist seg opp fordi de ville høre hva Justin hadde å si. ''Justin!'' plaget jeg han, og dyttet litt i han. ''Eyyy, dette låter ikke bra'' ropte Alfredo, og plystret. Alle lo, og stemningen var på topp. Jeg bare lurte på hvor lenge dette ville vare. ''Så..'' sa Justin, som nå snudde seg mot meg.

 

''Sååå?'' spurte jeg utålmodig. ''Kjerringa er utålmodig, Justin! Det blir ikke noe pulings på deg om du ikke kjapper deg!'' ropte Chaz på andre siden av bordet. Jeg kunne nesten sverge på at hele Mexico hørte den setningen hans, og jeg ble så utrolig flau. ''Hold kjeft'a'' svarte Justin. ''-UANSETT! Poenget mitt er det at.. Vi har egentlig kjent hverandre kjempe lenge. Kanskje med en liten pause da jeg gjorde mitt rundt omkring i verden og du gjorde ditt i Denver. Alt var helt forferdelig en periode, fordi jeg savnet deg. Men da jeg flyttet til Denver etter en skandale. Eller ikke én skandale faktisk, men skandale for skandale. Jeg flyttet som nevnt til Denver, og det var bare deg i hovedfokus. Jeg ville beskytte deg uten at du selv hadde noe anelse, for på ditt synspunkt var jeg bare en drittsekk som lekte kul'' sa Justin rolig. 

 

Jeg nikket rolig, og ga et skjevt smil. Det fikk meg bare til å tenke på hvor mye som faktisk kunne forandre seg i løpet av veldig kort tid. ''Du har rett'' lo jeg. Alle andre lo med, til og med Justin. Han tok tak i begge hendene mine og så meg intenst inn i øynene. ''-Men jeg beskyttet deg. Jeg lot ingen skade deg! Jeg gjorde min oppgave, og fullførte den. Kind off.. Jeg mener, du står jo her. Med meg. Og det ble til og med enda bedre enn jeg hadde håpet på! Vi kysset. Følelsene mine for deg ble alt for sterke i løpet av kort tid. Men det var fordi mine følelser for deg alltid var det fra da vi var små drittunger. Jeg ble så alt for glad i deg. Etter turen vår til Canada, og alt som har skjedd har jeg funnet ut at det er dette jeg vil sammen med deg. Ingen andre enn deg. Derfor vil jeg spørre, *dittnavn*. Vi to som har holdt på en liten stund.. Kan jeg få lov til å kalle deg jenta mi? Min solstråle? Min kjæreste?''

❤️❤️❤️❤️

 

 

Hva tenker dere vil skje? :o

 

Rano

20.10.2013 / 16:10 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 19 #2

Da er jeg halvveis frisk folkens, men jeg hadde ikke samvittigheten til å la dere vente helt til jeg blir hundre prosent frisk. Så derfor brukte jeg det siste jeg hadde av energi til å skrive dere historiedeler :)


 

''Ja, ja så klart'' løy jeg. ''Flott!'' sa Scooter glad, og ga meg en kjapp klem. ''Nå går vi inn til de andre. Ikke svar på hva vi snakket om, bare finn på noe'' mumlet Scooter. Jeg nikket meg enig i det han sa. Vi tuslet bortover mot restaurant døren. Scooter gikk inn først, og jeg gikk rett bak. I det jeg holdt oppe døren, kunne jeg se den samme, skumle og mystiske bilen kjøre rett ved siden av bussen vår. Det svarte vinduet åpnet seg, og alt jeg kunne se var en hånd stikke ut og en lapp som ble kastet. Deretter råkjørte bilen vekk igjen. 

____

''Kommer du?'' spurte Scooter som sto inne, mens jeg fortsatt holdt døren. ''Ja jeg kom på at jeg glemte telefonen min inni bussen. Og det er veldig viktig at jeg har den, for jeg tror mamma skal ringe meg'' svarte jeg. Scooter nikket fort. ''Vi er på venstre siden av restauranten, rop hvis det er noe'' mumlet Scooter, og gikk innover. Jeg lukket døren bak meg på utsiden av restauranten. Det var heldigvis mangt med folk her, så det ville ikke vært noe problem hvis jeg ble kidnappet. Ja, jeg var en paranoid kjerring. Men can you blame me liksom? Jeg gikk bortover mot der den mystiske sølvbilen hadde råkjørt forbi i det noen personer inni bilen hadde kastet en lapp. Jeg så heldigvis noe hvitt som lyste opp på bakken, og nærmest sprintet bort dit. 

 

Jeg bøyde meg ned for å plukke opp lappen. Den så ut til å være revet av fra en bok, og skriften som pyntet lappen var utrolig stygg og slurvete. Minnet meg nærmest om skriften til min egen pappa. Det var da jeg tenkte på hvor mye jeg savnet både han og mamma faktisk. Men back to reality. ''Du gjorde et godt valg da du valgte å ikke fortelle noen. Keep it that way, ellers vil ikke din kjære overleve, eller du:) -D' Yes, ett hakk nærmere! Vedkommende hadde skrevet en ''D'' på lappen. Problemet mitt var det at.. Jeg kjente ingen som faktisk begynte på bokstaven D. Isåfall måtte det være noen langt ut i slekten, eller venner jeg ikke omgås med lenger. Jeg lå lappen min trygt i lommen, og klappet to ganger over på den. Nå måtte jeg ta på min uskyldige maske og gå inn igjen på restauranten. 

 

Untitled | via Facebook

 

Jeg så de andre sitte og ikke minst bråke som et rent helvete da jeg kom inn på restauranten. Folk sto også rundt bordet og tok bilder. Det var som at i dette liv så kunne man ikke ha noe privat for seg selv, eller fikk muligheter til å dele med sine nærmeste venninner eller kompiser. Jeg følte det ihvertfall slikt, ettersom jeg følte jeg mistet mer og mer kontakt med både Justin og Jennifer, noe jeg ikke skulle la skje mer. ''*dittnavn*!'' ropte Justin, og nærmest hoppet opp fra bordet. Det var ihvertfall en fin følelse for meg å se at noen brydde seg om meg, da. ''Hva?'' spurte jeg med et smil. Jeg rakk ikke si noe, men Justin kysset meg fort på leppene før han tok hånden min og dro meg med til bordet. ''Vi har en liten overraskelse, okei den er stor men klein!'' sa Justin glad.

 

justin bieber | Tumblr

 

Hva tror dere overraskelsen er?

 

 

Rano

20.10.2013 / 15:00 / Blogg

Nye bilder fra konserten - 19.okt

 

Hei alle sammen!

 

Nye bilder som ble tatt på konserten i Puerto Rico i går den 19.oktober.

 

 

//Katrine

20.10.2013 / 12:51 / Blogg

One less lonely girl - 19.okt

Hei alle sammen!

 

One less lonely girl på konserten i Puerto Rico i går den 19.okt

 

Tonights ?One Less Lonely Girl? (October 19)

 

//Katrine

20.10.2013 / 11:37 / Blogg

Fanbilder - San Juan, Puerto Rico (19. okt)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 //Mia Davidsen

20.10.2013 / 09:35 / BELIEVE TOUR

Gårdagens plakater på konserten

 

Hei, og god morgen søte lesere!

På konserten i Puerto Rico igår, så holdt fansen opp disse plakatene, perfekt!!

 

 

//Mia Davidsen

19.10.2013 / 22:45 / Blogg

Fokuser på musikken

 

Vi kommer ikke til å legge ut noen ting om de sakene som har skjedd det siste døgnet mellom Justin og hun jenta, eller om at Justin skal ha vært på en strippeklubb. Dette er ting som vi ikke synes at folk skal bry seg om, og derfor velger vi og ikke publisere det. Hvis dere absolutt har lyst å vite noe om det så kan dere lese om det i Norske Beliebers på facebook. Vi fokuserer på de tingene som er viktige, og selv om det ikke er så lett så må vi også huske at vi faktisk er her fordi vi tror på Justin, og på musikken hans. 

 

Håper at alle sammen promoterer ''Hold tight''! :-)

 

 

 

19.10.2013 / 22:07 / Blogg

Justin på Club Nox - 18.oktober

Hei alle sammen!

 

 

 

 

//Katrine

19.10.2013 / 18:23 / Blogg

Justin med fans i LA - 14.oktober

Hei alle sammen!

 

Et nytt bilde fra da Justin møtte fans i LA den 14.oktober

 

Justin with fans in LA (October 14th)

 

 

//Katrine

19.10.2013 / 17:22 / Blogg

Nye bilder av Justin

Hei alle sammen!

 

Nye bilder fra da Justin var på en nattklubb i går natt den 18.oktober. 

 

 

New picture of Justin at the club last night

 

 

//Katrine

19.10.2013 / 14:17 / Blogg

Videoer fra nattklubben

Hei alle sammen!

 

 

Videoer fra nattklubben som Justin var på i natt.

 

 

//Katrine

19.10.2013 / 13:26 / Blogg

Scooter's intervju om Music Mondays

 

Hei alle sammen!

 

Et nytt intervju med Scooter Braun igjennom Billboard. Intervjuet er på engelsk: 

 

Scooter&#8217;s inteview with Billboard about Justin and his music journals
Billboard: Can you explain why these songs are being released in this way &#8212; one song per week for 10 straight weeks on iTunes?
Braun: Justin had this complete body of work that was very different from the stuff he had done in the past &#8212; very R&amp;B-driven, personal songs, not necessarily songs that he was thinking of as radio records. That&#8217;s why he called them &#8216;journals.&#8217; They&#8217;re very, very personal to what he&#8217;s been feeling over the last six months, going through a tough time. If you listen to the lyrics in these songs &#8212; &#8220;Heartbreaker,&#8221; &#8220;All That Matters&#8221; &#8212; he&#8217;s pouring his heart out. When I looked at that, I looked at it as, &#8220;He didn&#8217;t write one journal.&#8221; He wrote them in different days, [with] different emotions at different points, and I wanted people to experience what he was feeling, week to week? As each week comes, people will have a different type of song, and understand the different experience he&#8217;s going through week to week.
Before the &#8216;Music Mondays&#8217; series, you announced that Justin would be releasing new music from October through December, with a movie coming on Christmas. When was all of this planned?
We developed the film with [director] Jon Chu throughout the year. We shot it in Miami. We had a film ready that was basically about his concert and how it all came together that was pretty much in the &#8220;This Is It&#8221; vein, and then all this press and all these rumors came out about Justin over the last six months, and he went through a very tough time. We decided that there were so many rumors coming that there was no point in addressing them.
We realized that if the film comes out the way it was, it would look like a puff piece. His entire brand has always been about sharing everything, being authentic and letting people in. So we went and did an entire interview with Justin, and put into the film all of the answers and insights of what&#8217;s really gone on in his life, to address all these rumors in one film. It&#8217;s a more intimate look into what he&#8217;s gone through than ever before, and he is talking direct to camera and expressing himself in a way no one has ever seen. When we saw that, I said, &#8220;This in itself is a journal.&#8221;
We sat down, we looked at the body of work, we realized that we had tons of songs, and we picked the best 10 that were truly personal to Justin. There are other records in there that aren&#8217;t in this 10-to-12 that are big international radio records, but Justin felt like this wasn&#8217;t what this body of work was. This body of work isn&#8217;t about the big, international, party dance records, it&#8217;s about how am I feeling, what am I going through, and letting the fans know through music exactly where I was and where I am. 
Has the process of sharing these new songs been therapeutic for Justin?
I think, right now, he&#8217;s in the best place he&#8217;s been in a long time. He&#8217;s so incredibly grateful to see the reaction from people to this music. &#8221;All That Matters&#8221; is a very important song to him on a personal level, and to see people react to it like this &#8212; to have producers like Benny Blanco call me and say, &#8220;I think this is one of the best songs, if not the best song, he&#8217;s ever written&#8221; &#8212; that means a tremendous amount to him.
[Monday night] was Usher&#8217;s surprise birthday party in L.A., and I found myself in the middle of the dance floor with Justin, Usher, Jermaine Dupri and Puff. And Justin looked at me and he had the biggest smile on his face and he said, &#8220;This is awesome.&#8221; And he was just dancing and laughing, and he was the fun-loving Justin that we all want to see. He didn&#8217;t have security around him, and he didn&#8217;t have any of the Justin I saw a couple months ago of just not trusting anyone. That&#8217;s one of the things he told me, a month, a month and a half ago. He looked at me and he goes, &#8220;I don&#8217;t know if I can trust anyone.&#8221; And that&#8217;s a tough place to be, especially as a 19-year-old. He hasn&#8217;t had the easiest run, and at times he knows that he hasn&#8217;t made it easy on himself. But I think that music has always been his therapy, and this film, which we just screened and watched with the whole crew, means a lot to him, because of how he gets to finally express himself and tell people what it&#8217;s like.
Times have changed, and we will release music again as a whole album, and we&#8217;ll do that many times in the future. But I think this was a new, innovative way of releasing music and saying you don&#8217;t need to play the game the normal way.
It seems like these songs are bringing in listeners that aren&#8217;t necessarily Justin&#8217;s core audience.
I think that&#8217;s what&#8217;s making him the happiest, because these songs are who he is. He wrote these songs on the road. He paid to bring his engineer out. He recorded some of these songs in bedrooms and hotel rooms &#8212; he got it done wherever he could do it, because every night he wanted to write and express himself? And like I said, he has the big, international dance records, but he was very insistent that that&#8217;s not what this body of work is. Even myself, I had a moment there where I wasn&#8217;t sure, should we be doing this? But both Justin and Usher really helped me understand it. Usher called me up and we were talking about it, and he said, &#8220;Scooter, artists need to have an &#8216;artist&#8217; moment. Otherwise, we&#8217;ll go crazy.&#8221; And I think this is Justin&#8217;s moment of truly being an artist and sharing who he is.

Billboard: Can you explain why these songs are being released in this way ? one song per week for 10 straight weeks on iTunes?

Braun: Justin had this complete body of work that was very different from the stuff he had done in the past ? very R&B-driven, personal songs, not necessarily songs that he was thinking of as radio records. That?s why he called them ?journals.? They?re very, very personal to what he?s been feeling over the last six months, going through a tough time. If you listen to the lyrics in these songs ? ?Heartbreaker,? ?All That Matters? ? he?s pouring his heart out. When I looked at that, I looked at it as, ?He didn?t write one journal.? He wrote them in different days, [with] different emotions at different points, and I wanted people to experience what he was feeling, week to week? As each week comes, people will have a different type of song, and understand the different experience he?s going through week to week.

Before the ?Music Mondays? series, you announced that Justin would be releasing new music from October through December, with a movie coming on Christmas. When was all of this planned?

We developed the film with [director] Jon Chu throughout the year. We shot it in Miami. We had a film ready that was basically about his concert and how it all came together that was pretty much in the ?This Is It? vein, and then all this press and all these rumors came out about Justin over the last six months, and he went through a very tough time. We decided that there were so many rumors coming that there was no point in addressing them.

We realized that if the film comes out the way it was, it would look like a puff piece. His entire brand has always been about sharing everything, being authentic and letting people in. So we went and did an entire interview with Justin, and put into the film all of the answers and insights of what?s really gone on in his life, to address all these rumors in one film. It?s a more intimate look into what he?s gone through than ever before, and he is talking direct to camera and expressing himself in a way no one has ever seen. When we saw that, I said, ?This in itself is a journal.?

We sat down, we looked at the body of work, we realized that we had tons of songs, and we picked the best 10 that were truly personal to Justin. There are other records in there that aren?t in this 10-to-12 that are big international radio records, but Justin felt like this wasn?t what this body of work was. This body of work isn?t about the big, international, party dance records, it?s about how am I feeling, what am I going through, and letting the fans know through music exactly where I was and where I am. 

Has the process of sharing these new songs been therapeutic for Justin?

I think, right now, he?s in the best place he?s been in a long time. He?s so incredibly grateful to see the reaction from people to this music. ?All That Matters? is a very important song to him on a personal level, and to see people react to it like this ? to have producers like Benny Blanco call me and say, ?I think this is one of the best songs, if not the best song, he?s ever written? ? that means a tremendous amount to him.

[Monday night] was Usher?s surprise birthday party in L.A., and I found myself in the middle of the dance floor with Justin, Usher, Jermaine Dupri and Puff. And Justin looked at me and he had the biggest smile on his face and he said, ?This is awesome.? And he was just dancing and laughing, and he was the fun-loving Justin that we all want to see. He didn?t have security around him, and he didn?t have any of the Justin I saw a couple months ago of just not trusting anyone. That?s one of the things he told me, a month, a month and a half ago. He looked at me and he goes, ?I don?t know if I can trust anyone.? And that?s a tough place to be, especially as a 19-year-old. He hasn?t had the easiest run, and at times he knows that he hasn?t made it easy on himself. But I think that music has always been his therapy, and this film, which we just screened and watched with the whole crew, means a lot to him, because of how he gets to finally express himself and tell people what it?s like.

Times have changed, and we will release music again as a whole album, and we?ll do that many times in the future. But I think this was a new, innovative way of releasing music and saying you don?t need to play the game the normal way.

It seems like these songs are bringing in listeners that aren?t necessarily Justin?s core audience.

I think that?s what?s making him the happiest, because these songs are who he is. He wrote these songs on the road. He paid to bring his engineer out. He recorded some of these songs in bedrooms and hotel rooms ? he got it done wherever he could do it, because every night he wanted to write and express himself? And like I said, he has the big, international dance records, but he was very insistent that that?s not what this body of work is. Even myself, I had a moment there where I wasn?t sure, should we be doing this? But both Justin and Usher really helped me understand it. Usher called me up and we were talking about it, and he said, ?Scooter, artists need to have an ?artist? moment. Otherwise, we?ll go crazy.? And I think this is Justin?s moment of truly being an artist and sharing who he is.

 

//Katrine

19.10.2013 / 13:17 / Blogg

Justin på en nattklubb i natt

Hei alle sammen!

 

 

Justin på en nattklubb i natt som het ''Club nox''

 

@buffalosoldiers: ?I got that Justin Bieber please believe it, A @lordandlorddesigns hangin? on my collar? <a class=#neckwear #lordandlorddesigns 🔫🔫🔫🔫" />

@buffalosoldiers: ?I got that Justin Bieber please believe it, A @lordandlorddesigns hangin? on my collar? #neckwear #lordandlorddesigns 🔫🔫🔫🔫

 

//Katrine

19.10.2013 / 12:59 / Blogg

Nyeste oppdatering på instagram

 

 


justinbieber: @scooterbraun ladies

 

 


justinbieber: "That hold on tight, they lips won't let me go"

 

 


justinbieber: Really, a pimple on my lip. It's over with for pimples.. Where's my proactive at ?

 

 


justinbieber: I look strange with blue eyes

 deirdrebarnes: Can't wait to get back on stage😊

 scooterbraun: Make sure to check out the new #filmfridays clip from #believemovie at www.youtube.com/kidrauhl

 jprince713: H-town!!!!!!!! @justinbieber #YEMG


 


hellokaili: Aye we back out here👅 @justinbieber #believetour

 

//Mia Davidsen

18.10.2013 / 21:58 / Blogg

NEO adidas photoshoot

Hei alle sammen!

Ville bare si ifra at Rano er blitt syk, derfor ingen historieblogging dessverre. Vi satser på at hun blir snart frisk!

//Katrine

18.10.2013 / 17:32 / Blogg

Justin's dansere er i Puerto Rico

Hei alle sammen!

Justin's dansere er kommet til Puerto Rico hvor Justin skal ha konsert i morgen. Justin har enda ikke kommet, men vi regner med at han kommer i løpet av kvelden eller i morgen tidlig.

//Katrine

18.10.2013 / 15:17 / Blogg

Flere instagrambilder

 

 


justinbieber: #musicmondays #HoldTight

 

 


justinbieber: Two songs coming this week

 

 


scooterbraun: Look what comes out next Tuesday with @tyga and @justinbieber ! The full version of #WaitForAMinute #clubsmash

 

 


scooterbraun: And Sunday at Midnight comes the new #musicmondays with #holdtight by @justinbieber . Baby making music?

 

 


djtayjames: Dropping Tuesday #weknowthedj

 

 


djtayjames: Dropping Monday

 

 


jonmchu: #filmfriday #believemovie LIKE this if you are reeeaaaddyyy!!!!!!

 

 

//Mia Davidsen

18.10.2013 / 14:19 / Blogg

Justin Bieber - All That Matters (Lyric Video)

 

 

//Mia Davidsen

17.10.2013 / 22:15 / Blogg

Hold tight

Hei alle sammen!


Justin's nye sang som slippes på mandag heter hold tight!

//Katrine

17.10.2013 / 20:44 / Blogg

Justin's program framover

Hei alle sammen!

 

Dette er de neste konsertene som Justin skal framover. Han skal ha sin neste konsert allerede på lørdag i Puerto Rico!

 

 

//Katrine

17.10.2013 / 20:09 / Blogg

All That Matters (great wall of china viral) ft. The Camel

 

Denne la Justin ut på youtubekanalen sin for noen minutter siden. Selvom vi har delt videon her før så skal dere få den her en gang til!

 

 

//Mia Davidsen

17.10.2013 / 18:06 / Blogg

Ny viddy video

Hei alle sammen!

 

Ny viddy video fra Justin:

  

 

 

//Katrine

17.10.2013 / 17:03 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 18 #2

Må viiiirkelig beklage bloggingen de siste to dagene. For to dager siden feiret jeg en helligdag, mens igår øvde jeg til prøve. De to ukene som kommer er virkelig to harde uker med masse prøver, så da vet dere hvorfor bloggingen blir som det blir. 


 ''Er det Justin Bieber?'' hørte vi folk spørre hverandre. Jeg måtte selv innrømme det var morsomt med slik oppmerksomhet, og det var enkelte som var helt gal. De løp mot Justin og tok opp sine telefoner og spurte desperat etter bilder. De som sto litt på avstand tok bilder og filmet. ''Kan alle sammen vennligst gå inn på restauranten? Vi har bestilt bord nummer 8, 9 og 10. Så finn dere plasser så kommer jeg straks. Alle sammen går inn. Alle, unntatt *dittnavn*'' sa Scooter strengt. Jeg stoppet fort opp med en kvalmende følelse. Justin stirret nysgjerrig på meg, men jeg kunne ikke gjøre noe. 

_____________________


Scooter var fast bestemt på å vente helt til alle var gått, før han skulle snakke med meg. Og med så mange mennesker som var med oss, og så utrolig mange fans som var rundt omkring, tok det evigheter. ''Kjapp dere!'' ropte Scooter halvveis irritert. Jeg krøp nærmest sammen da siste person endelig kom seg inn på restauranten, for nå sto nemlig meg og Scooter helt alene ved siden av bussen. ''Så..'' sa Scooter, og snudde seg mot meg. Han var kledd i en hvit t-skjorte med en svart bukse til. Øynene hans stirret bekymret ned på meg i det jeg så opp. ''Sååå'' mumlet jeg. ''Er det noe du vil fortelle meg?'' spurte Scooter meg rolig. ''Nei ikke egentlig'' svarte jeg fort. Man kunne høre på stemmen min at jeg var nervøs og ikke minst skjelven. Kanskje han mistenkte meg for noe galt? Hva hadde jeg gjort? ''Er du sikker?'' spurte han mistenksomt. Jeg grublet over spørsmålet. Skulle jeg fortelle noe?

 

''Ja, ja jeg er sikker. Ikke hør på den skjelvne stemmen min, for jeg blir fort nervøs over folk som skal snakke med meg alene. Jeg tror du skjønner poenget mitt og hva jeg mener'' svarte jeg. Denne gangen med en litt roligere røst. Takk Gud for det, for Scooter så mer lettet ut i ansiktet og mindre mistenksom. ''Vel.. Jeg tror på deg. Men det er min oppgave å være sikker på at ting går greit rundt her. Det er ikke alle mennesker som er til å stole på like mye som andre. Her i denne bransjen, er vi veldig strenge på hvem Justin omgås med. Det er fordi Justin ikke trenger negative folk rundt seg. Han har opplevd veldig mye av det, og kunne ikke gjøre annet enn å bli veldig lei seg og skuffet. Det påvirker han veldig'' sa Scooter rolig. ''Jeg skjønner hva du mener'' svarte jeg. Av en rar grunn følte jeg meg veldig lite komfertabel, men det var kanskje ingen spesiell grunn til det.

 

''Poenget mitt er at jeg håper du sier ifra hvis ting ikke går som det skal. Det er vår oppgave å få deg og de andre Justin sine nærmeste så trygg som mulig. Verden er et skummelt sted, og ihvertfall når du er en litt mer offentlig person. Jeg har ikke tellingen på hvor mange farlige trussler Justin har fått, som vi har måttet håndtert. Kanskje det kan føre til at hans nærmeste også får slike trussler, og derfor er det lurt å være ærlig. Kan du være det, hvis det skulle være et tilfelle?'' spurte Scooter. ''Ja, ja så klart'' løy jeg. ''Flott!'' sa Scooter glad, og ga meg en kjapp klem. ''Nå går vi inn til de andre. Ikke svar på hva vi snakket om, bare finn på noe'' mumlet Scooter. Jeg nikket meg enig i det han sa. Vi tuslet bortover mot restaurant døren. Scooter gikk inn først, og jeg gikk rett bak. I det jeg holdt oppe døren, kunne jeg se den samme, skumle og mystiske bilen kjøre rett ved siden av bussen vår. Det svarte vinduet åpnet seg, og alt jeg kunne se var en hånd stikke ut og en lapp som ble kastet. Deretter råkjørte bilen vekk igjen. 

 

 Hva tror du skjer? :-))

 

 

Rano 

17.10.2013 / 16:04 / Blogg

Instagram

Hei alle sammen!

 

@floydmayweather: I had to let @justinbieber win&#8230;he&#8217;s family&#160;! themoneyteam.com 

@floydmayweather: I had to let @justinbieber win?he?s family ! themoneyteam.com

@jprince713: lil bro in the matte thang!!! @justinbieber 

@jprince713: lil bro in the matte thang!!! 


 

 

//Katrine

17.10.2013 / 13:23 / Blogg

Justin på Usher's bursdagsparty i forgårs

 

 

¨

 

 

 

//Mia Davidsen

17.10.2013 / 11:11 / Blogg

2 nye bilder fra Justin's høst/vinter 2013 kolleksjon av adidas NEO

 

 

 

//Mia Davidsen

16.10.2013 / 21:56 / Blogg

Video av Justin fra Adidas Neo Fall 2013 kolleksjon

 

 

 

 

//Mia Davidsen

16.10.2013 / 20:33 / Blogg

Instagram

 

 


@justinbieber: I love diplo but he has nothing to do with All that matters shout out to dre and poo bear #haterumors

 @justinbieber: Me and @maejorali got the highest score possible #chartbreaker

 @pnilsson84: Destroyed the game, highest score possible by @justinbieber @maejorali

 @scooterbraun: With the fellas for @howuseit birthday last night with the fellas. Great time @justinbieber @iamdiddy @jwarhol markpitts. #classic

 


 


@jonmchu: I may or may not be working on the next #filmfriday ... #BelieveMovie #ThisChristmas

 

//Mia Davidsen

16.10.2013 / 20:07 / Imagine

Imagine

Velger heller å ta den på engelsk, lever meg mer inn i det!


 

Imagine:

Pattie : Justin I'm going shopping. Do you need anything?
Justin : A new bed
Pattie : Why what's wrong with yours?
Justin : Me and (y/n) kind of broke it
Pattie : How?

 


 

Imagin: You are dating Justin. You haven't  seen him in a few months because he is on tour. You call Ellen and set up a birthdaysuprise for Justin.

Ellen: We actually have a suprise for you since you have birthday!
Justin: What?

 

*You get up from the crowd and walk towards the stage, and Justin's face is like this*

 


 

Imagine: You and Justin are in the studio because he is gonna record a new song. You say to him that his hair is in all directions:

Justin: Do I look better now sweety?

 

cute :3

 


 

Imagine: You haven't seen Justin in a few days and you are going to meet him.


You: JUSTIN, I HAVE MISSED YOU SO MUCH!
Justin: I have miss me too! 


 

Imagine: You are sad and Justin try to make you feel better.

 

 


 

Imagine: Your texting Justin.

 

You: I'm going to sleep night!
Justin: Goodnight babe :)

 

You'd almost asleep and you can feel your phone vibrate under your pillow.

 


 


 

Imagine: Justin coming home from his friends Chaz and Ryan.

 

 


 

Imagine:

 

Interviewer: I know you recently had a break-up with your girlfriend y/n. Tell me, how have your time been?
Justin: Awesome..

 

 


  

 Vil dere ha mer?

 //Mia Davidsen

16.10.2013 / 16:54 / Blogg

Justin's høst/vinter 2013 kolleksjon av adidas NEO photoshoot

 

 

 

  

 

 

 

 

//Mia Davidsen

16.10.2013 / 15:00 / Blogg

Pattie og Jeremy ønsker seg flere barn

Hei alle sammen!

 

Både Pattie og Jeremy ønsker seg flere barn: 

 

bronte-saurus:
biebersexualfrustrations:
ayekidrauhls:
PLEASE
HOW ABOUT NO&#160;?????????
PATTIE DESERVES BETTER&#160;???????
HE FUCKING WALKED OUT ON HER I JUST&#160;??????????
??????????????????????????????????????????????????
THE TALENT THAT THEY CREATEDTOGETHER THO

 

 

Hva synes dere om dette? Ja eller nei?

 

//Katrine

16.10.2013 / 12:00 / Blogg

Gifs

 

Hei alle sammen!

 
 

//Katrine

15.10.2013 / 20:38 / Blogg

Justin på flyplassen i Macau - 12.oktober

Hei alle sammen!

 

Bilder av Justin på flyplassen i Macau den 12.oktober 

 

 

 

//Katrine

15.10.2013 / 20:37 / Blogg

Justin Bieber Spotify

Hei alle sammen!

 

 

Noen som lurte på om jeg enda har spotifylisten med bare Justin Bieber sanger på, og ja det har jeg! Her legger jeg også alle de nye sangene av Justin, altså sangene fra #Musicmondays. Har lagt ut Heartbreaker og All that matters og kommer til å legge ut resten når de kommer ut. 

  

 

//Katrine

15.10.2013 / 18:58 / Blogg

1.plass i over 63 land

Hei alle sammen!

 

 

All that matters topper hitlistene i hele 63 land med 1.plass. Heartbreaker ligger like etter med 2.plassen i 53 land, og 1.plass i 14 land. 

 

Justin Bieber All That Matters number 1 itunes

 

Har du kjøpt All that matters?

 

Itunes-Charts

 

 

//Katrine

15.10.2013 / 18:29 / Blogg

Instagram de siste dagene DEL 2

 


@jblazeofficial: Really love this new song by the bro @justinbieber. And it's already #1. Dope!

 

 


@alfredoflores: Just saw the #BELIEVEmovie with the crew. Wow. #ChristmasDay

 

 


@alfredoflores: Download #AllThatMatters on iTunes now!!

 

 


@alfredoflores: As a filmmaker, it's a dream to see your work on the big screen. The feeling is surreal. So much of what I've captured is finally going to be seen! #ChristmasDay #BelieveMovie

 

 


@carlenabritch: Spent Thanksgiving with my tour family watching our first screening of "BELIEVE". Cried tears of joy throughout the whole ting; this is really my job! So grateful to share our joirney worldwide on the big screen Christmas Day! #BELIEVE #ChristmasDay 🎥

 @carlenabritch: @justinbieber has done it again. Two #1 singles, two weeks in a row. Proud of you boss; I can't stop lisening. #HistoryInTheMaking #Heartbreajer #AllThatMatters

 

 


@elysandraq: Just finishing the pre-screen of... @justinbieber #BELIEVEmovie !

 

 


@scooterbraun: Watching #believemovie with the team tonight. Increadible job @jonmchu @justinbieber

 

 


@scooterbraun: Great people. Great movie. Get ready for Christmas Day! #believemovie is coming!

 

 


@scooterbraun: The new #musicmondays song is here. #allthatmattersby @justinbieber - http://smarturl.it/jballthatmatters

 

 


@scooterbraun: And another #1 on iTunes all around the world for #musicmondays . This week it is #allthatmatters @justinbieber :)

 

 


@dallasrowdyaustin: Sandpaper #rowdyuniverse good times throwback vaca

 

//Mia Davidsen

15.10.2013 / 17:46 / Blogg

"All That Matters" på spotify!

 

LINK

 

 

//Mia Davidsen

15.10.2013 / 17:21 / Blogg

Bieber Fashion

Hei alle sammen!

 

Pictures from: Bieber-fashion

Tenkte jeg skulle dele noen plagg som Justin har brukt i det siste som du kan få kjøpt. 

 

adidas NEO Flannel Shirt in Collegiate Navy/Collegiate Red/St Stonewash Blue - £22.00
Available here. 

Skjorte >her<

 

Brixton Growler Snapback in Burgundy/Charcoal - $28.00
This snapback is currently out of stock but can be viewed here. 

Caps >her<

 

Urban Outfitters Bruce Lee DJ Tee - $28.00
Available here. 

T-skjorte >her<

Wrongwroks Hard Work City Pullover Hoody in Black - $80.00
Available here.  
Thank you justinbieberiswhite for the help! 

Hettegenser >her<

 

 

//Katrine

 

15.10.2013 / 16:17 / Blogg

Justin overrasker fansen - NEO adidas

Hei alle sammen!

 

 

Video fra da Justin overrasket fansen på NEO Adidas konferansen i Shanghai for noen dager siden.

 

15.10.2013 / 15:38 / BELIEVE TOUR

"Be Alright" - Seoul, Korea (10. oktober)

 

Her er videoen da Justin endret teksten på "Be Alright" når han hadde konsert i Seoul i Korea. Han skriftter teksten på 1.30 om dere ikke vil se hele! Skulle ønske jeg var på den konserten, så gøy om han hadde gjort det i Norge!

 

 

 

//Mia Davidsen

15.10.2013 / 14:36 / Blogg

Instagram de siste dagene DEL 1

 


@justinbieber: Me and poo bear wrote "all that matters" for my #beliebers #musicmondays

 

 


@justinbieber: Download all that matters on iTunes

 

 


@justinbieber: Rest and relaxation

 

 


@otherjustin: Macau

 

 


@xmastreemike: I'm a believer Sneak Peek #BelieveMovie coming this December

 

 


@lukebroadlick: #BELIEVEmovie pre screen..

 

 


@lukebroadlick: Bro. On Point! @justinbieber #MusicMondays

 

 


@hellokaili; Guess what were watching ...👅  #believetourmovie

 

 


@hellokaili: "What's a king bed without a queen" #allthatmatters 💯@justinbieber👅

 

 


@hellokaili: Too young for love 🙅

 @jblazeofficial: Just finished watching the first screening of the #BelieveMovie with @justinbieber and the crew and all I can say is AMAZING! You guys will not be disappointed. Go see it Christmas Day!!

 

 


@jblazeofficial: Just got that that @justinbieber. This song goes off! The bro is really putting in work on his new music. #AllThatMatters

 

//Mia Davidsen

15.10.2013 / 13:54 / Blogg

Justin Bieber - All That Matters (Great Wall Of China Viral)

 

Da Justin var i Kina, så var de jo selvfølgelig med den kinesiske mur for de som har følgt med. Og der ble han filmet mens han leppesynger til "All That Matters" som kom ut, og her er videoen!

 

 

//Mia Davidsen

14.10.2013 / 21:17 / Blogg

#MusicMondays - Konkurranse

Hei dere!

Forrige ukes vinner: Marita Marie Believe Kommedal


Har du lyst å vinne et Justin Bieber deksel?

For og vinne:

* Follow JDBnorway på instagram: @jdbnorwaay

* Kommenter enten din facebook eller e-post
Vinneren trekkes neste mandag!

//Katrine

14.10.2013 / 21:05 / Blogg

Tipzzz

adlinks.

 

Høsten er her, og for mange av oss er jo det en veldig deprimerende årstid. Hvorfor ikke være litt snill mot seg selv, og kjøre en runde med nettshopping? Isåfall, så har jeg lagt ved noen tips til klær dere kan kjøpe hos Nelly. Dette er mine favoritter, og tenkte jeg kunne dele med dere.

 

Du kan også få fri frakt og bytte ! Benytt dere av muligheten!

 

HER / 2 HER / 3 HER

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER


Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HERnr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

 

 

 

Håper dere fant dere noen favoritter! Det har definitivt jeg :-))

 

 

Jdbnorway

14.10.2013 / 19:52 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 17 #2

''Justin!'' ropte jeg, og slo han forsiktig på skulderen. ''Jeg hørte den, Bieber!'' sa Scooter og så på Justin med et halvveis strengt blikk. Justin startet i gang en samtale med Scooter om hvor gammel han var nå, og kunne gjøre som han ville. I mens lente jeg hodet mitt og så ut vinduet. Jeg kunne ikke lavær å stirre på en sølv cadillac bil som kjørte ved siden av oss med knallsvarte ruter. Jeg fikk en rar følelse, mens jeg stirret nysgjerrig på bilen som kjørte ved siden av oss i fullfart. Nesten som den kappløpte med bussen. ''Du liker bilen?;-)) -Anonym''

___________

 

Om jeg likte bilen? Hva var gale? Å nei.. Jeg snudde fort hodet mitt, og dekket igjen vinduet med noen burgunder gardiner som pyntet det fint, og ikke minst dekket det. Dekket det så mye at den som hadde sendt meg meldingen ikke kunne se meg lenger. ''Hva er galt, *dittnavn*?'' spurte Scooter som hadde stoppet opp samtalen med Justin for å snakke med meg. Justin snudde seg også nysgjerrig for å høre hva jeg hadde å si. Jeg svarte ikke. Ikke med det første ihvertfall. ''*dittnavn*?'' gjentok Justin, og flettet fingrene sine inn i mine. Det var godt, veldig godt. Jeg hadde en trygghetsfølelse inni meg, som gjorde at jeg følte ingen kunne ta meg. Hva ville de med meg? ''Nei jeg bare blir bilsyk av å se alle bilene kjøre forbi'' løy jeg. Scooter stirret mistenksomt på meg. ''What, går det an?'' spurte Justin nysgjerrig. ''Tydeligvis'' mumlet jeg. ''Men det går bedre nå? Eller skal vi stoppe bussen?'' spurte han. ''NEI! Jeg mener.. Bare fortsett. Det går mye bedre'' løy jeg. ''Okei'' svarte Justin og kysset meg kjapt på kinnet. Scooter så ikke ut til å kjøpe den helt.

 

Resten av turen hadde jeg brukt på å prøve og stirre litt ut vinduet fra en sprekk, men den sølvfargede cadillacen var helt borte. ''Jeg så faktisk en sånn sykt fet bil ute isted'' sa plutselig Justin, og jeg fikk hjertet mitt opp i halsen. ''Hva snakker du om?'' spurte jeg redd, og ikke minst helt skjelven i stemmen. ''Hallo, går det bra med deg eller? Du er helt likblek'' sa Justin fort. En ting jeg syntes var smålig irriterende med Justin var at han var et veldig nysgjerrig menneske. Han skulle så absolutt spørre om alt som falt han inn, og jeg var dum nok til å lyge for hvert spørsmål jeg fikk. ''Ja det går bra, jeg er bare litt trøtt'' løy jeg, igjen. ''Okei.. Vel, jo jeg så en sykt fet cadillac utenfor. Jeg sverger, skal kjøpe en helt lik en når jeg er ferdig med turné! Trenger å være litt P.I.M.P av og til'' lo Justin, og begynte å småsynge på P.I.M.P av 50 cent. ''Du er så vekke. Du er faktisk svart innvendig'' lo jeg. ''Ja, du har vel noe for slike folk'' ertet Justin meg. 

 

Det tok ikke lang tid før vi endelig kom fram til restauranten. Da vi gikk ut av bussen, var det første jeg gjorde å se etter cadillacen som jeg sverger på hadde forfulgt oss. Alle sammen sto som en klynge utenfor restauranten, mens folk som sto rundt stirret nysgjerrig på oss. ''Er det Justin Bieber?'' hørte vi folk spørre hverandre. Jeg måtte selv innrømme det var morsomt med slik oppmerksomhet, og det var enkelte som var helt gal. De løp mot Justin og tok opp sine telefoner og spurte desperat etter bilder. De som sto litt på avstand tok bilder og filmet. ''Kan alle sammen vennligst gå inn på restauranten? Vi har bestilt bord nummer 8, 9 og 10. Så finn dere plasser så kommer jeg straks. Alle sammen går inn. Alle, unntatt *dittnavn*'' sa Scooter strengt. Jeg stoppet fort opp med en kvalmende følelse. Justin stirret nysgjerrig på meg, men jeg kunne ikke gjøre noe. 

Seoul

 

Hvorfor tror dere Scooter stopper ''deg''? :))

 

 

Rano

14.10.2013 / 17:33 / Blogg

All That Matters lyrics

 

Noen lurte på om vi kunne legge ut lyricsen, så her er den!


Uh-oh, just as sure as the stars in the sky
I need you to shine in my life
Not just for the meanwhile, for a long long time, better believe it

Uh-oh, whenever you're not in my presence
It feels like I'm missing my blessings, yeah
So I sleep through the daylight, stay awake all night
'Til you're back again, oh yeah, yeah

You think I'm biased
To my significant other
You hit it right on the head
Only been missing my lover

Got a whole lot of texts in my phone and I don't reply
But the next day bothers you, I

You're all that matters to me
Yeah yeah, ain't worried about nobody else
If it ain't you, I ain't myself
You make me complete
You're all that matters to me

Yeah, yeah, what's a king bed without a queen? 
There ain't no' I' in team
You make me complete
You're all that matters to me

Take the keys out the car it won't drive
That's how I feel when you're not by my side
When I wake up in the morning up under you, and only you

Uh-oh, I'm grateful for your existence
Faithful no matter the distance
You're the only girl I see
From the bottom of my heart please believe

You're all that matters to me
Yeah yeah, ain't worried about nobody else
If it ain't you, I ain't myself
You make me complete
You're all that matters to me

Yeah, yeah, what's a king bed without a queen?
There ain't no 'I' in team
You make me complete
You're all that matters to me

Yeah, yeah, yeah, yeah
You're all that matters to me
Yeah, yeah, yeah, yeah
You're all that matters to me

 
//Mia Davidsen

14.10.2013 / 16:31 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 16 #2

. ''Det var jo faktisk varmt her'' sa jeg, som ventet en kraftig kulde midt på kvelden. ''Dette er Mexico, ikke Denver kjære deg'' smilte Jennifer og klappet meg på ryggen. ''Joda'' svarte jeg kjapt. Hele crewet sto samlet for å komme seg inn på bussen.. Helt til jeg fikk en melding, igjen. ''Se bak bussen. -Anonym''

________________________

Jeg fikk hjertet opp i halsen, og kunne så vidt røre meg. Tenk hvis det var den anonyme personen som hadde forfulgt meg? ''Går det bra med deg eller?'' spurte Jennifer og la armen sin rundt meg, støttende utrolig nok. Jeg bare ristet fort på hodet. ''Nei ingenting, jeg bare.. Er litt søvnig enda'' mumlet jeg, for å slippe unna flere spørsmål. ''Greit, jeg går inn i bussen jeg. Men jeg lovet å sitte med Chaz, så..'' sa hun, med et glis. Et glis som viste at hun muligens var interessert. I min Chaz! Ikke at vi var sammen, men det virket rart for min del å se Chaz med noen. ''Uu, kos deg. Jeg kommer hvert øyeblikk'' sa jeg kjapt. Jeg prøvde å ikke virke alt for overnervøs, men det funket! Alle menneskene som ventet på å gå inn på bussen sto i en klynge, så jeg måtte snike meg bak og vekk fra alle. ''*dittnavn* Hvor skal du!?'' spurte Justin som sto ved døren. ''Jeg kommer snart!'' svarte jeg. Justin bare nikket og gikk inn på bussen. 

 

Hva kunne egentlig befinne seg bak bussen? Jeg gikk utrolig sakte, samtidig som hodet mitt sa jeg skulle gå fort. Hva skulle jeg gjøre? Alene? Bak bussen? Jeg håpet et skrik ville være nok i tilfelle jeg ble kidnappet, men jeg var alt for paranoid. Jeg sto nå bak bussen, og kunne ikke se noen ting. Kun biler som sto parkert bak, og biler som kjørte ved siden av på veien. Jeg kunne ikke se noe mennesker. Kun planter og bilvei. ''Øhm'' mumlet jeg fort for meg selv. Jeg gikk kjapt tilbake igjen og orket ikke tenke stort mer på det. Da jeg kom inn på bussen så jeg at Justin hadde holdt av plass ved siden av seg selv for meg. ''Sitt her baby'' smilte han flørtende. Jeg nikket og satt meg ned ved siden av han. Han la fort håndflaten sin på låret mitt og stirret spørrende på meg. ''Hva er det?'' spurte jeg, som om ingenting var galt. Justin så på meg med et 'Jeg vet det er noe galt'- blikk. ''Jeg lover, ikke noe galt'' løy jeg. Eller gjorde jeg egentlig det? det var jo ikke noe galt. 

 

''Vil du sitte ved vinduet eller? Folk kan ikke se meg i vindusruten'' sa Justin rolig. ''Hvorfor ikke?'' spurte jeg dumt. ''Fordi da tar de bilder, og det vil jeg ikke nå'' svarte han meg. Vi byttet fort plass.''Vet du hva?'' spurte Justin meg. ''Nei egentlig ikke'' svarte jeg, og stirret han intenst inn i øynene. Det var noe med Justin og de uskyldige kastanje brune øynene hans som gjorde meg helt forelsket. ''Du har nydelige øyne'' sa Justin, og lente seg fremover. Han plantet et raskt lite kyss på munnviken min, og deretter leppene mine. ''Det er umulig å kysse deg når denne bussen humper sånn jo'' klagde Justin. Jeg begynte å le, han var så fantastisk! ''Men jeg vet om noe annet vi kan bruke en sånn humpete tur til'' sa Justin perverst. ''Justin!'' ropte jeg, og slo han forsiktig på skulderen. ''Jeg hørte den, Bieber!'' sa Scooter og så på Justin med et halvveis strengt blikk. Justin startet i gang en samtale med Scooter om hvor gammel han var nå, og kunne gjøre som han ville. I mens lente jeg hodet mitt og så ut vinduet. Jeg kunne ikke lavær å stirre på en sølv cadillac bil som kjørte ved siden av oss med knallsvarte ruter. Jeg fikk en rar følelse, mens jeg stirret nysgjerrig på bilen som kjørte ved siden av oss i fullfart. Nesten som den kappløpte med bussen. ''Du liker bilen?;-)) -Anonym''

Cadillac ATS

 

 

Hva tror dere skjer? :o

 

 

Rano

14.10.2013 / 07:38 / Blogg

All That Matters - Justin Bieber

 

Endelig er sangen her! Og ja vi vet den ble lagt ut på vevokanalen hans igår men det var ikke meningen skulle skje.. så han gjorde den privat og nå har han gjort den offentlig igjen.

 

 

Hva er deres ærlige meninger om sangen?

 

//Mia Davidsen

13.10.2013 / 19:19 / Blogg

Justin snakker om å være storebror

Hei alle sammen!

 

 

Justin snakker i ett nytt intervju om hvordan det er å være storebror:

  

¨¨

 

//Katrine

13.10.2013 / 18:16 / Blogg

Instagram

Hei alle sammen!

 

 

Instagram bilder:

 

"All That Matters" 

@justinbieber: "All That Matters"

 

justinbieber: You&#8217;re all that matters to me

justinbieber: You?re all that matters to me 

 

@justinbieber: Are you counting down with me to Midnight for the new <a class=#MusicMonday - #AllThatMatters&#160;?" /> 

@justinbieber: Are you counting down with me to Midnight for the new  -  ?

 

//Katrine

13.10.2013 / 17:00 / Blogg

Adidas NEO Photoshoot

 

Hei alle sammen!

 

 

Nye bilder fra Adidas NEO Photoshooten.

 

A new photo from Justin&#8217;s Adidas NEO Photoshoot 

 

 

//Katrine

13.10.2013 / 15:08 / Blogg

Meet & Greet i Macau - 13.10

 

Hei alle sammen!

  

  

  

  

 

Se flere bilder: www.bieberfever.com

 

//Katrine

13.10.2013 / 15:05 / Blogg

Bilder fra Justin's opptreden i Macau - 12.10

Hei alle sammen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Katrine

13.10.2013 / 11:11 / Blogg

Ikke hør på Justin's nye sang

Hei alle sammen!


Justin's nye sang er lekket ut på nettet og jeg håper at alle sammen venter med å høre på den til i morgen. Justin har jobbet så utrolig hardt for dette, og jeg tror nok at dere klarer å vente litt lengere. Vi blir ikke å poste sangen før i morgen siden vi også venter til den kommer.

//Katrine

12.10.2013 / 19:02 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Macao, Kina (12. oktober)

 

 

 

  

 

 

//Mia Davidsen

12.10.2013 / 18:34 / BELIEVE TOUR

OLLG - Macao, Kina (12. oktober)

 

 //Mia Davidsen

12.10.2013 / 18:21 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 15 #2

Tusen takk for alle tipsene deres!! Betyr masse å lese :D

''Ja. Jeg er så redd for at ting ikke går som planlagt'' svarte Justin rolig. ''Men det vil det. Ingenting kan stå i veien for at det skal bli dårlig! Det skal bli en opplevelse vi kommer til å snakke om i flere år'' forsikret jeg Justin. ''Lover?'' spurte han. ''Lover'' smilte jeg. Justin sovnet fortere enn meg, så jeg lå der og så opp i taket uten å gjøre noe. Jeg var så trøtt, men det var noe som hindret meg i å sove. Mobilen min pep igjen, og jeg var lei nå. 
''Du skjønner.. The Wild Kidz er ikke de eneste som hater din loverboy. Kanskje vi skal gjøre noe med det? Nå? ;) Xo. -Ukjent''
__________________
''Fucka jævel'' mumlet jeg lavt inni meg selv, og la telefonen min oppå kommoden. Jeg lå og tenkte lenge på hva det egentlig kunne være vedkommende mente med det, men for hvert sekund som gikk ble øyenlokkene mine slappere. Jeg lå tett inntil brystet til Justin som gikk sakte opp og ned fordi han pustet. Han hadde tatt armene sine rundt meg og presset meg tett inntil han, så jeg kunne lukte kroppslukten hans. Det virket kanskje teit av meg å tenke det slikt, men det var så sykt tiltrekkende. Jeg svevde på skyer mens sommerfuglene i magen min var ekstrem. Han snorket ekstremt lavt, men likevel. Så søtt. Jeg lå ihvertfall godt og tenkte over en liten ting.. Skulle jeg ringe mamma? Jeg hadde ikke snakket særlig med henne siden vi dro, og en stor del inni meg savnet henne og Denver. Før jeg fikk tenkt mer på det, sovnet jeg ved siden av Justin i min egen lille verden.
The babe sleeping
''Nå må dere våkne!'' hørte vi en stemme som kom inn døren. Jeg gjenkjente den med engang, og visste det var Scooter. ''Eyy! Dere skal ikke sove på samme rom'' sa han fort. Jeg var så tung i hodet, og så trøtt at jeg så vidt oppfattet hva han sa eller gjorde. Jeg følte Justin var akkurat det samme, ettersom han våknet opp med tidenes sovesveis og sløve øyner. ''Jizez Christ, vi er nesten voksne nå! Vi går siste året på videregående skole, og halvparten av skolen vi gikk på hadde pult over 30stk. Jeg tror ikke dette er et stort problem'' sa Justin med en irritert stemme, og tok dynen over seg enda mer. Jeg satte meg opp og begynte å strekke på meg. Rommet var kaldt på grunn av airconditionen hadde stått på i flere timer, men jeg la også fort merke til at det var blitt mørkt ute. ''Kan du gå ut Scooty? Jeg vil sove'' mumlet Justin. ''Dere har sovet i 6 timer, og sovet bort hele dagen. Dere skifter nå med engang og møter meg og de andre nede i lobbyen om en halvtime. Vi skal ut'' sa Scooter bestemt. Justin rakk ikke svare på noe, før Scooter lukket døren bak seg. ''Fuck it'' mumlet Justin irritert.
J'adore Fashion ~ | via Facebook
Jeg hadde tatt håret i hestehale fordi håret hadde gått til alle kanter da jeg våknet. ''Du ser nydelig ut selv når du ikke prøver engang'' sa Justin da vi kom inn i lobbyen. Resten av crewet satt på hver sin sofa med mobiler og kameraer i hånden. ''SMIL!'' ropte Alfredo, og knipset tidenes styggeste bilde av meg og Justin. ''Jeg ser allerede nå at du kan få lov til å slette det bilde'' insisterte jeg på. ''Maybe'' blunket Alfredo. ''Er vi alle her? Bra. Jeg har leid et kjempe stort bord for oss.. En buss venter på oss'' sa Scooter. Noen jublet, mens noen bare satt og hørte på informasjon. ''Jeg vil ha alle hjem senest klokken 12 i dag. Vi har et stort show imorgen!'' sa Scooter og pekte mot døren, et tegn på at vi alle sammen skulle ut. ''Det var jo faktisk varmt her'' sa jeg, som ventet en kraftig kulde midt på kvelden. ''Dette er Mexico, ikke Denver kjære deg'' smilte Jennifer og klappet meg på ryggen. ''Joda'' svarte jeg kjapt. Hele crewet sto samlet for å komme seg inn på bussen.. Helt til jeg fikk en melding, igjen. ''Se bak bussen. -Anonym''
just
Hva tror dere er bak bussen? :)

Rano
12.10.2013 / 18:02 / Blogg

Viddy

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

12.10.2013 / 13:33 / Blogg

Ikke glem å promotere

Hei alle sammen!


Del og promoter heartbreaker overalt folkens. Justin trenger vår hjelp:)

//Katrine

11.10.2013 / 20:31 / Blogg

Top 5 Heartbreaker covers

Hei alle sammen!

 

 

Her har dere de 5 beste coverne av Justin's nye sang Heartbreaker:

  

 

 

 

 

 

//Katrine

11.10.2013 / 19:31 / Blogg

Nytt profil -og forsidebilde på facebook

 

___________________________________________

___________________________________________

 

 

//Mia Davidsen

11.10.2013 / 18:12 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 14 #2

''Du er noe for deg selv du'' sa Justin, og kysset meg fort på leppene én gang. Deretter to. Deretter''- Hey, kan dere gi dere nå?'' spurte Scooter halvveis irritert. ''Sorry Scooty'' lo Justin. ''Scooty'' mumlet Scooter irritert. Vi var en liten gjeng som skulle sitte førsteklasse, noe jeg sjeldent gjorde. ''Okei er vi alle her da.. Justin, *dittnavn*, Jennifer, Ryan, Chaz og Alfredo, FLOTT! Da drar vi til gaten'' sa Scooter glad. ''Mobilen din piper'' sa Ryan og pekte ned i lommen min. Jeg tok den fort opp. ''Jeg advarte deg om å bli for glad i folk. Jeg ser deg. Ha en fin flytur :) -Ukjent''

___________________
''Når er egentlig første konsert?'' spurte jeg, i det vi tråkket ut av flyet. Etter en lang, anspent flytur fant jeg ikke på annet å spørre om. Alle hadde sovet under den lange flyturen bortsett fra meg. Jeg hadde sittet og tenkt over at vedkommende som hadde sendt meg melding faktisk satt i samme rom som meg. Under samme tak! Han hadde sett meg og Justin kysse, og vedkommende likte det ikke. ''Imorgen tidlig. Jeg vil at alt skal være perfekt! Jeg vil ha alle folkene rundt meg der, folk som jeg er blitt alt for glad i. Konserten er til og med utsolgt, så det kribler inni meg!'' sa Justin glad. ''Vi gleder oss alle sammen!'' sa Scooter glad. ''Ingen fortalte meg at det er varmere i Mexico enn det var i Barcelona? Er det mulig!'' klagde Jennifer, som hadde fått Chaz til å vifte henne i det vi hadde gått ut av flyet. ''Det er midt på dagen da, så det er ikke så rart. Jeg vil at dere alle sammen drar tilbake til hotellet for å hvilke skikkelig, også drar vi ut i kveld! Få dere litt søvn, så kanskje vi kan dra ut på et utested'' sa Scooter glad. Vi nikket oss enig i det alle sammen. 
Mexico var ikke som en by jeg hadde sett før. Det var liksom enten skikkelig fattig eller skikkelig rik. Slum over alt, og rett og slett mye fattigdom. Jeg kunne se for meg hvordan ting var i gatene her om kvelden, og hvor mye gjenger det var her. Tanken på The Wild Kidz var plutselig bare kjempe liten i forskjell til det som kunne befinne seg her. ''Vi kjører gjennom den fattige delen av Mexico, vi skal til den rike delen'' sa Scooter, i det han merket at jeg så meg litt rart rundt. Jeg bare nikket som et svar. Vi satt alle sammen i en min buss med aircondition. Noe som var til stor lettelse for både Jennifer og Chaz. ''26 euro'' sa mannen som kjørte oss. ''Dere barn går ut. Jeg må kjøre videre til arenaen og snakke med konsertarrangørene. Foreldre er litt bekymret, og dere må få i dere søvn. Her er nøklene'' sa Scooter, og delte ut to nøkler. ''Guttene på et rom, og jentene på et'' sa han strengt. Alle sammen bare nikket, før vi gikk ut av bussen med bagasjene våre.
Riu Palace Mexico hotel
''Wow, dødsfint her jo!'' sa alle sammen i kor. ''Dere vil bli vandt med slike hoteller'' sa Justin fornøyd. ''Kunne tenkt meg det'' sa jeg, og dyttet litt i han. Meg og Justin tok rommet som egentlig tilhørte meg og Jennifer, mens de tre andre var på det andre rommet. De nektet nemlig å sove sammen med oss. ''Kom her baby'' sa Justin, og dro meg inn i armene hans. Det var midt på dagen, men likevel var vi så trøtt. ''Jeg er så glad i deg'' sa Justin og strøk meg i håret. Han kysset meg forsiktig på pannen, mens jeg tenkte over meldingen jeg hadde fått. Ikke bli for glad i dem. Jeg svarte ikke Justin, men lukket øynene mine. ''Tror du dette kommer til å gå bra?'' spurte Justin meg. ''Mener du det at du er tilbake?'' spurte jeg nysgjerrig. ''Ja. Jeg er så redd for at ting ikke går som planlagt'' svarte Justin rolig. ''Men det vil det. Ingenting kan stå i veien for at det skal bli dårlig! Det skal bli en opplevelse vi kommer til å snakke om i flere år'' forsikret jeg Justin. ''Lover?'' spurte han. ''Lover'' smilte jeg. Justin sovnet fortere enn meg, så jeg lå der og så opp i taket uten å gjøre noe. Jeg var så trøtt, men det var noe som hindret meg i å sove. Mobilen min pep igjen, og jeg var lei nå. 
''Du skjønner.. The Wild Kidz er ikke de eneste som hater din loverboy. Kanskje vi skal gjøre noe med det? Nå? ;) Xo. -Ukjent''
Tror du det skjer noe?
Har mistet litt motivasjon til skrivingen. Har dere noe tips til hva som foreløpig kan skje? Jeg har handlingen klar, men er så mye. Vil gjerne ha litt inspirasjon..
Rano
11.10.2013 / 18:03 / Blogg

K-Pop på Justin Bieber konsert

Hei alle sammen!

 

 

K-pop er en kjent artist i Korea som igår var på Justin's konsert i Korea!

 

JustinBieber-concert-2AM-Jo-Kwon-miss-A-Min-Jia-Wonder-Girls-Lim_1381420428_af_org 

 

 

//Katrine

11.10.2013 / 16:14 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 13 #2

''Greit'' lo jeg, og dyttet ansiktet til Justin med håndflaten min som var på vei til å kysse meg. Mobilen min begynte å vibrere, og jeg hadde på følelsen at jeg ikke burde åpne den med de andre rundt meg. ''Jeg må på do'' mumlet jeg, og løp inn på badet. Jeg låste døren bak meg så fort som jeg kunne, og tok opp telefonen min. ''Ikke bli alt for glad i dem. Du vet aldri når du mister dem... én etter én;-) -Ukjent''

_________________

Jeg mistet nesten pusten i det jeg leste opp meldingen, og fikk den utrolig rare følelsen inni meg. Ikke bli alt for glad i dem? Det var nok for sent, det var sikkert og visst. ''Hallo, går det bra der inne eller?'' hørte jeg Justin sin stemme rope utenfor døren. ''Jada, jeg bare.. Mistet noe'' sa jeg, og tenkte stygt om meg selv for svaret mitt. ''Okey'' hørte jeg Justin mumle usikkert, men kunne høre med fotstegene at han forsvant utenfor døren. ''Shit''sa jeg lavt for meg selv, i det jeg leste meldingen opp høyt. Jeg følte jeg var med i en episode av pretty little liars hver gang jeg fikk disse ukjente meldingene fra ukjent sender. Men jeg måtte late som ingenting, for vedkommende kunne kanskje gjøre ting enda verre hvis jeg avslørte det for dem. ''Det tok kjapp tid'' sa Ryan, i det jeg kom ut igjen. Alle fire lå i sengen. ''Det er fordi hun er jente, Ryan. Jenter driter ikke som oss'' sa Chaz. Alle stirret mystisk på Chaz, og med et spørsmålstegn. ''What, tror han fortsatt...?'' spurte jeg, og kunne ikke lavær å le. ''Bare hysj'' svarte Ryan. 

👍

 

''Tror du Justin har det fint?'' spurte jeg, og begynte å strekke litt på meg. Meg, Jennifer, Chaz og Ryan hadde bestemt oss for å dra på stranden tidlig på morgningen så vi kunne rekke soloppgangen. Justin hadde dratt på trening med resten av crewet, og det var ikke en eneste sjel å se på stranden. Det var i grunn veldig deilig. ''Det tror jeg nok. Eller.. Vi døgnet jo i natt da, så tror alle kommer til å leve på koffein hele dagen. Ettersom flyet går klokken 12'' svarte jeg rolig. ''Tror det skal gå rimelig fint jeg'' sa Chaz, og halvsnorket mens han lå i sanden. ''Har dere pakket?'' spurte Ryan fort. ''Nei, tenkte å gjøre det om to timer. Solen har så vidt gått opp'' svarte jeg, og satt meg ned. ''Flott, jeg tror jeg sover litt her'' mumlet Jennifer, og la seg ned ved siden av Ryan. Alle var utslitt, men det var så fredelig her ute. Fuglene fløy over havet som aldri før, og på lange avstander kunne vi se cruise skip med turister. Jeg visste at nå som vi skulle ta neste fly til Mexico for å starte show, så ville det ikke bli samme rolige stemning. Justin kom til å være skikkelig opptatt, noe jeg måtte leve med.

pink roses | via Tumblr

 

''Har alle sammen pass og billetter?'' spurte en stresset Scooter. ''Er han alltid sånn?'' hvisket jeg i øret på Justin. ''Egentlig så ja'' lo Justin, og kysset meg lett på kinnet. Han virket utrolig sliten, og var egentlig bare helt rød i øynene. Han var kledd i en grå hettegenser og lue, mens jeg derimot var kledd i en hel jumpsuite. ''Uu, jeg fikk nettopp kyss av selveste Bieber'' smilte jeg stolt. ''Bare på kinnet'' hvisket Justin i øret på meg. ''Oh no, my life is over'' svarte jeg. ''Du er noe for deg selv du'' sa Justin, og kysset meg fort på leppene én gang. Deretter to. Deretter''- Hey, kan dere gi dere nå?'' spurte Scooter halvveis irritert. ''Sorry Scooty'' lo Justin. ''Scooty'' mumlet Scooter irritert. Vi var en liten gjeng som skulle sitte førsteklasse, noe jeg sjeldent gjorde. ''Okei er vi alle her da.. Justin, *dittnavn*, Jennifer, Ryan, Chaz og Alfredo, FLOTT! Da drar vi til gaten'' sa Scooter glad. ''Mobilen din piper'' sa Ryan og pekte ned i lommen min. Jeg tok den fort opp. ''Jeg advarte deg om å bli for glad i folk. Jeg ser deg. Ha en fin flytur :) -Ukjent''


💜

 

 

Hva tror du skjer videre? 

 

Rano

11.10.2013 / 16:00 / Blogg

Justin på en nattklubb i Korea - 10.10

Hei alle sammen!

 

Justin og crewet på AOMG Launch Party i Korea den 10.oktober.

@kwon_jo: Justin Bieber :-)

 

 

 

 

 

 

@xxxibgdrgn: With JB 

 

 

 

//Katrine 

11.10.2013 / 14:00 / Blogg

Meet & Greet Seoul - 10.10

 

Hei alle sammen!

 

 

Meet & Greet bilder fra Seoul i Korea igår den 10.oktober.

 

 

Flere bilder på: Bieberfever.com

 

//Katrine11.10.2013 / 13:00 / Blogg

Nye instagram bilder

Hei alle sammen!

 

 

Nye instagram bilder fra Justin, Scooter og Alfredo

 

@justinbieber: <a class=#heartbreaker http://t.co/HL8SpnxiUU" />

@justinbieber: #heartbreaker http://t.co/HL8SpnxiUU

 

@AlfredoFlores: &#8220;What&#8217;s a king bed without a queen?&#8221; <a class=#MusicMondays #AllThatMatters" /> 

@AlfredoFlores: ?What?s a king bed without a queen?? #MusicMondays #AllThatMatters

@scooterbraun: Here @justinbieber comes again. <a class=#musicmondays continues this Sunday at Midnight with #AllThatMatters" />

@scooterbraun: Here @justinbieber comes again. #musicmondays continues this Sunday at Midnight with #AllThatMatters

 

//Katrine

11.10.2013 / 11:45 / Blogg

All that matters

 

Hei alle sammen!

 

 

Justin's nye sang som kommer på mandag heter ''All that matters'' og den handler om Beliebers. Gleder meg virkelig til å høre sangen, føler at Justin har lagt så mye jobb ned i sangene hans og derfor kommer dette til og bli en veldig fin sang.

 

@AlfredoFlores: &#8220;What&#8217;s a king bed without a queen?&#8221; #MusicMondays #AllThatMatters

 

//Katrine

11.10.2013 / 10:44 / Blogg

Justin er nominert til Grammy 2014!

 

 

Hei alle sammen!

 

Justin er nominert til en Grammy 2014 som skal holdes i Januar! Synes virkelig at Justin fortjener en Grammy nå, så derfor håper jeg at ALLE sammen stemmer på han. Justin ligger på 1.plass i sin kategori, men han har sterke konkerenter, så det hjelper ikke bare å sitte der å tro at din stemme ikke har noe å si. Alle stemmer har noe å si, og jeg håper at alle sammen stemmer!

 

STEM HER: http://www.grammy.com/polls/whats-currently-trending-in-music-10

 

//Katrine

10.10.2013 / 22:11 / Blogg

Gjesten på dagens konsert - Seoul, Korea (10. oktober)

 

På dagens konsert i Korea så var G-Dragon den som oppvarmet for Justin. Han er tydeligvis ganske kjent i Korea.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

10.10.2013 / 21:31 / BELIEVE TOUR

OLLG - Seoul, Korea (05. oktober)

 

 

 

//Mia Davidsen

10.10.2013 / 20:58 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Seoul, Korea (10. oktober)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 //Mia Davidsen

10.10.2013 / 20:24 / Blogg

Instagramoppdateringer

 

 


@scooterbraun: Because I'm with there two rt now this is a perfect #tbtalso. @justinbieber what is @allisonjamiekaye looking at? Lol

 

 


@kwon_jo: Justin Bieber :-)

 

 


@dankanter: Tognight during Be Alright I was thinking how amazing it was that JB and I were on stage in Korea performing a song that we wrote together, and everyone sang along to lyrict that were very personal to us... The he changed the words and sang the entire bridge about how he wished there was better air conditioning in the arena because it was hot. #hilarious

 

 

//Mia Davidsen

10.10.2013 / 20:00 / Justin er i Norge

Justin booket hele 8.etasje

Hei alle sammen!

 

Kom over en artikkel på E-news hvor det sto at da Justin var i Norge i april booket han hele 8.etasje på The Thief hotel i Oslo. Visste du det? 

 

 

//Katrine

10.10.2013 / 18:38 / Blogg

If you remember when Justin

Hei alle sammen!

 

 

Kommer stadig over ''If you remember when Justin ... '' tweet på twitter. Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele noen med dere!

 
Tiden går så utrolig fort. Husker når Justin fikk 9 millioner følgere på twitter og vi feiret med kaker og tweets om hvor stolte vi var over Justin og at Beliebers familien hadde blitt så stor, haha♥

 

//Katrine

10.10.2013 / 16:19 / Blogg

Ebay har alt

Hei alle sammen!

 

 

Er mange av dere som har lurt på hvor man kan få kjøpt Justin bieber klær og forskjellige ting, og da sier jeg bare en ting. EBAY! Kjempe billig og det er trygt så lenge du handler til en forhandler som har høy score. Tenkte derfor jeg skulle dele litt saker med dere som jeg liker godt!

 

 

Justin bieber armbånd. >her<

Justin Bieber maske. >her<

 

Lue (Finnes også med Bieber og Justin)  >her<, ELSKER DEN!!

 

Caps >her< (Finnes mange forskjellige capser) 

 

 

Dette var bare noen tips til hvor dere kan få kjøpt billige Justin Bieber ting. Du finner mer på Ebay hvis du søker på 'Justin Bieber'! Men husk alltid å være forsiktig.

 

 

//Katrine

10.10.2013 / 12:00 / Blogg

Nytt fra instagram

Hei alle sammen!

 

 

Nyheter fra Justin og crewet sin instagram:

 

justinbieber: All That Matters is next on <a class=#musicmondays lets go" />

justinbieber: All That Matters is next on #musicmondays lets go


justinbieberRodney likes heartbreaker 

 

NickDeMoura: I got your back always @justinbieber!

NickDeMoura: I got your back always @justinbieber!

 

 

//Katrine

10.10.2013 / 11:59 / Blogg

Twitter

Hei alle sammen!

 

 

Ny tweet fra Justin

 

 

//Katrine

09.10.2013 / 18:14 / Blogg

WeKnowTheDj - Season 8: Episode 2 (teaser)

 

 

 

 

//Mia Davidsen

09.10.2013 / 17:44 / Blogg

Enda mer nytt fra instagram

 

 


@justinbieber: Me and my trainer

 @justinbieber: *ingen tekst*

 

 


@justinbieber: *ingen tekst*

 @benballer: Just shopping at cheongdom. @JustinBieber got some Saint Laurent Roller Skates been a crazy 24 hours already

//Mia Davidsen
09.10.2013 / 17:12 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 12 #2

''HVA? Hvordan går det med han!?'' spurte jeg redd. ''Det går fint. Jennifer tilkalte politiet før det ble noe mer ut av det. Hun reddet meg.. Hun reddet livet mitt på rett tidspunkt, og jeg er kjempe takknemlig for det'' sa Justin fort. Sa jeg at jeg nesten ble glad inni meg? Isåfall, jeg tulla. Jeg kunne drept hvem som helst nå. ''Noe mer?'' spurte Ryan rolig. ''Jeg tror hovedpoenget til Justin er at det er for farlig å ha deg med videre'' sa Jennifer fort, før vi andre kunne si stort mer.

________________

Jeg så sjokkert på dem begge to, før jeg så ned på gulvet. ''Hva?'' sa Ryan og Chaz i kor. Jeg kunne høre fnising, fra både Jennifer og Justin. I det jeg tok opp hodet, braste Justin og Jennifer i latter. ''GOTCHA!'' ropte Justin og løp mot meg. Han løftet meg fort opp, og jeg følte en lettelse inni meg. ''Fyfaen dere er noen jævler!'' ropte jeg høyt. Justin satte meg ned igjen på gulvet så jeg kunne puste litt ut. ''Du er ikke sur, er du vel?'' spurte Justin forsiktig. ''Nei. Eller jo for faen. Jeg ble så irritert inni meg, spesielt da Jennifer snakket!'' sa jeg og virket litt sint i stemmen. Jennifer kunne ikke gjøre annet enn å le, før hun selv kom bort til meg for å gi meg en klem. ''Du er bestevenninnen min, *dittnavn*. Ingen bestevenner gjør sånt mot hverandre, du vet det'' sa hun forsiktig. Jeg svarte med et smil, for jeg var dum. ''Men kan dere fortelle hva som virkelig skjedde?'' spurte Chaz utålmodig.

 

''Ja, det var jo det som skjedde. Hvis vi tar minus den delen der vi syntes det er for farlig å ha *dittnavn* med videre. Vi er for glad i deg til det, og vi elsker action. Jeg har overlevd med The Wild Kidz, så jeg tror jeg kan overleve med henne også'' fniste Justin. Jeg slo til han på armen, men ikke alt for hardt. ''Dust'' svarte jeg. ''Hva skal vi gjøre nå?'' spurte Jennifer rolig. ''Nå er vi alle sammen inne, og er det til imorgen. Jeg orker ikke tanken på at en av oss på en eller annen mystisk måte forsvinner, og alle må løpe ut. Det er for farlig'' sa jeg rolig. ''Jeg er faktisk helt enig med *dittnavn*'' sa Chaz og la seg ned på dobbelsengen vår. ''Selvfølgelig, alle holder seg inne til jeg faktisk tilkaller livvakter som kan passe skikkelig på oss'' sa Justin rolig. ''Bra'' svarte Ryan. ''Har vi mat?'' spurte Chaz, som begynte å lete i skuffene etter noe snacks. ''Minibaren'' svarte Justin fort.

 

Ting hadde skjedd alt for fort, og jeg skjønte ikke helt hvor jeg sto. Jeg var en utrolig paranoid jente, og kunne komme opp med alle slags mulige konklusjoner om hvorfor Justin og Jennifer valgte å kødde med meg. Var det et hint? ''Vi kan alle se en film da'' foreslo Jennifer og la seg ned i sengen ved siden av Chaz. Chaz så ut til å like det, veldig godt. ''Hva om vi heller sover litt, også tar oss turen til Starbucks over gata imorgen tidlig?'' foreslo jeg. ''Det er en god idé også! Jeg sover med deg'' sa Justin, før noen av de andre kunne si noe. Han holdt den ene armen sin rundt meg, og skulle akkurat til å gi meg et kyss.. Før.. ''Ok slike ting er ikke lovlig foran andre mennesker, OKEI?'' ropte Chaz irritert. ''Greit'' lo jeg, og dyttet ansiktet til Justin med håndflaten min som var på vei til å kysse meg. Mobilen min begynte å vibrere, og jeg hadde på følelsen at jeg ikke burde åpne den med de andre rundt meg. ''Jeg må på do'' mumlet jeg, og løp inn på badet. Jeg låste døren bak meg så fort som jeg kunne, og tok opp telefonen min. ''Ikke bli alt for glad i dem. Du vet aldri når du mister dem... én etter én;-) -Ukjent''

 

Det har seg slik at jeg jobber hver tirsdager, så derfor blir det ikke historieblogging på tirsdager. Så nå vet dere hvorfor det ikke kom noen deler. Men her har dere ihvertfall en del! :-)

 

 

Rano

09.10.2013 / 14:18 / Blogg

Nytt fra instagram

-Sandra Andersen
08.10.2013 / 20:01 / Blogg

Heartbreaker covers

Hei alle sammen!

 

 

Tenkte at jeg skulle dele noen covers som Beliebers og fans har laget av Justin's nye sang ''Heartbreaker''.

 

 

  

  

 

 

 

Noen dere likte?

 

//Katrine

08.10.2013 / 19:02 / Blogg

NY SANG??

 

Jeg tror at en av hans nye sanger heter "Rollercoaster", den virket utrolig bra og er nok det også! Også stemmen til Justin, ammagad dette blir for mye for meg

 

 

 


@justinbieber: Scooter acting like Rodney jerkins lol ...  Rodney's a legende

 

 

//Mia Davidsen

08.10.2013 / 18:36 / Blogg

Heartbreaker på spotify

 

Så til dere som ikke har fått kjøpt den på iTunes, her har den komt på spotify! Eller du må jo ha premium for å høre uten nett men ja

 

 

//Mia Davidsen

08.10.2013 / 17:05 / BELIEVE TOUR

Justin opptrer i Tokyo, Japan (07.10)

 

Hei alle sammen!

 

 

Konsertbilder og videoer fra gårdagens konsert i Saitma i Japan. 

 

 

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 7 Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 1

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 6

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 9 

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 11 

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 8 

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 5

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 3 

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 2 

 

//Katrine

 

 

08.10.2013 / 17:02 / Imagine

Imagine - meeting my idol

Kjører på med en imagine for dere♥

 

'' Hei, er dette *dittnavn*? '' Jeg svelget hardt når jeg forstod at det var Universal Music som ringte meg. '' Det er meg. '' sa jeg med en stemme som jeg ikke kunne beskrive. Jeg kjente at hele magen min vrengte seg og at hjertet mitt hoppet over flere slag. '' Jeg tror nok du vet hvorfor vi ringer deg. '' hørte jeg mannen le inn i telefonen. '' Jeg vet ikke, fortell meg. '' Jeg kjente tårene presse på, hvis han nevnte noe om Justin Bieber til meg nå, da kom jeg til å bryte sammen i glede. '' Du vet sikkert hvem Justin Bieber er? Han skal jo ha konsert i Norge den 18.april, også har jo vi hatt en konkurranse hvor en heldig person får lov til å møte Justin. '' Jeg klarte ikke å si noen ting. Jeg var helt målløs og ikke minst verdens gladeste jente i dette øyebilkket. '' Ja? '' sa jeg med en enda mer nervøs stemme. '' Også siden vi har skjønt at du er en stor Belieber så tenkte vi at du skulle få møte han. Har du lyst til det? '' Jeg satt meg ned på gulvet før jeg kjente at tårene begynte å strømme nedover kinnet mitt. Jeg skulle få lov til å møte idolet mitt

 

Dagen du møter Justin: 

Jeg satt meg inn i bilen før jeg tok på meg beltet. Jeg klarte verken å tenke klart eller sitte i ro. Etter fire år med både glede og tårer over Justin skulle jeg endelig få møte han. Jeg skulle få møte personen som alltid har vært der for meg uansett om han ikke visste hvem jeg var. Jeg skulle møte personen som ga meg trygghet igjennom musikken hans, og en person som ikke minst betyr så utrolig mye for meg. '' *dittnavn*, kan du i det minste prøve å sitte stille? '' smilte mamma mot meg. Jeg ristet på hodet før jeg så ut av vinduet hvor regnet slo ned i bakken. Det var kanskje ikke sol, men akkurat nå brydde jeg meg virkelig ikke om hvordan været var. '' Er det lenge igjen? '' sa jeg utolmodig etter en stund. '' Du vet jo at det er litt over en halvtime fra Oslo sentrum til Telenor Arena, slutt å mas. '' Mamma smilte til meg før hun lo litt. Hun syntes dette var veldig morsomt. Jeg så på klokken som hadde plassert litt over halv tolv, bare to timer igjen til jeg skulle møte Justin. Vi kjørte videre mot arenaen, og ikke lenge etterpå kunne jeg se den store arenaen komme fram blandt renget og tåken. Jeg klarte virkelig ikke å tro dette. '' Hvor skal dere? '' hørte jeg en politimann si inn i vinduet til mamma. '' Jeg skal på Meet & Greet. '' smilte mamma mot politimannen. Han så på meg før han smilte stort og nikket. '' Kjør den veien. '' smilte han før han pekte mot baksiden av arenaen. Mamma lukket vinduet før hun kjørte videre. '' Ring meg når konserten og alt er ferdig. Jeg drar til bestemor å venter på deg. Du er vell ferdig i natt en gang siden du skal på konserten etterpå. '' smilte mamma mot meg. Jeg nikket før jeg lukket døren og gikk mot inngangen. '' Har du billett? '' smilte en dame mot meg. Jeg nikket litt før jeg tok fram billetten min. Hun nikket før hun lot meg gå inn døren. Jeg kom inn i et stor rom, nesten som en sal hvor det var samlet over 60 mennesker. Alle var der for samme grunn som meg. De skulle få møte Justin. 

 

[...] | via Facebook

 

Jeg var nummer 95 i køen, og jeg skulle få ta bilde alene. De hadde allerede startet å ta inn folk til å møte Justin, men jeg følte at tiden ikke gikk noe fort selv om møtene ikke varte så lenge. Resten av Justin's crew hadde også vært inne i salen for å hilse på oss alle sammen, og for hver person jeg møtte gråt jeg mer. Scooter Braun var nå inne i salen og jeg klarte ikke å kontrollere tårene mine i det hele tatt. Folk stirret på meg, men det var det siste jeg brydde meg om. Jeg prøvde så godt jeg kunne å ta meg sammen da jeg så at Scooter nærmet seg meg, men det var nesten umulig. Scooter var en viktig person i Justin's liv, og det var han som hadde funnet Justin på youtube. Derfor betydde dette så mye for meg. Uten han så hadde kanskje ikke Justin vært her idag. '' Don't cry. '' smilte Scooter mot meg før han ga meg en stor klem. '' Thank you. '' gråt jeg mot han før jeg la armene mine rundt han. '' For what? '' smilte Scooter mot meg før han slapp klemmen. '' I don't know. I just wanna thank you for everything. '' smilte jeg før jeg tok fram mobilen min. Scooter smilte mot meg før han ga meg en ny klem. Jeg tok bilde med sammen med han før han forsvant inn bak det svarte teppet som var litt lengere bort. Der inne var Justin. '' 89, 90, 91, 92, 93, 94 og 95 til køen. '' hørte jeg en stemme si i mikrofonen.

 

Jeg svelget hardt før jeg reiste meg. Jeg så sikkert helt jævelig ut i ansiktet siden jeg hadde gråtet så mye, men jeg prøvde så godt jeg kunne å tørke bort mascaraen og sminken som ikke var bra lengere før jeg stilte meg i køen. Jeg rettet også litt på klærne mine før jeg for siste gang pustet ut. '' Dere fire er neste, og derretter går du og du inn alene. '' smilte vakten mot oss. Alle sammen nikket før jeg kunne se at teppet ble tatt opp. Nå var det kun snakk om minutter før jeg skulle få møte Justin. Jeg kjente virkelig hvert eneste hjertelyd og ikke minst at pusten min var nervøs. Teppet ble åpnet og de tre jentene som skulle gå inn før meg forsvante inn bak teppet. '' Ser jeg helt jævelig ut? '' spurte jeg usikkert mot jenta som sto foran meg. '' Du ser nydelig ut. Ikke vær redd for det. Her, la meg bare ta bort litt mascara under det ene øyet ditt. '' smilte hun mot meg før hun hjalp meg med å fikse øynene mine. Jeg smilte mot henne før jeg takket. Jeg så at teppet ble åpnet igjen og de tre jentene kom gående ut gråtende. De hadde nettopp fått møtt sitt idol, og snart var det min tur. Jenta foran meg gikk inn bak teppet, og jeg kjente virkelig nervøsiteten ta over kroppen min. Jeg kjente at hele kroppen min var kald, og at tårene mine bare ventet på å bli presset ut. Jeg pustet inn og ut flere ganger før jeg ble stående å se på teppet som hang foran meg. Teppet åpnet seg forsiktig og jenta som hadde stått foran meg i køen kom gråtende ut. '' Han er så perfekt. '' gråt hun før hun gikk mot stolen sin hvor moren satt å ventet på henne. Jeg smilte litt for meg selv før jeg tørket tårene mine. '' Din tur. '' smilte vakten mot meg før han tok opp teppet. Jeg nikket litt før jeg tok noen skritt fram. Jeg gikk litt fram slik at jeg ikke sto bak pappveggen før jeg snudde meg mot venstre. Jeg så opp på Justin før jeg begynte å gråte igjen. Der sto han, rett foran meg sto personen som jeg hadde støttet i flere år. Personen som var mitt idol. '' Don't cry sweetie. '' smilte Justin til meg før han tok meg inn i en klem som betydde mer en tusen ord. 

 

 

 

 

08.10.2013 / 16:49 / Blogg

Heartbreaker Lyrics

 

Hei alle sammen!

 

 

Mange som har spurt om vi kunne legge ut teksten til heartbreaker, såklart kan vi det! 

 

Girl you don't know how I feel
Since you been away oh baby
Any chance that you could take my call?
If I dialed you today

You say that you don't wanna talk but it's cool
I been thinkin' about you all day long, hoping you'll pick up your phone
And I know that I don't wanna lose your love oh baby, oh baby

Oh girl I got a secret place that we can go
Cuz I really wanna be alone
Baby nobody else gotta know
Just meet me later on alone

Don't tell me you're my heartbreaker
Cuz girl my heart's breaking
Don't tell me you're my heartbreaker
Cuz girl my heart's breaking (heartbreaker)

Hey girl
Girl you see me standing here, standing in the rain oh baby
Any chance that you could stay right here?
And never go away?
You say that you don't wanna talk but it's cool
I been thinkin' about you all day long, hopin you'll pick up your phone
And I know that I don't wanna lose your love oh baby, oh baby

Oh girl I got a secret place that we can go
Cuz I really wanna be alone
Baby nobody else gotta know
Just meet me later on alone

Don't tell me you're my heartbreaker
Cuz girl my heart's breaking
Don?t tell me you're my heartbreaker
Cuz girl my heart's breaking (heart is breaking)

So what I'm really tryin to say is, and what I hope you understand
Is despite all the imperfections of who I am I still wanna be your man
I know it hasn't been easy for us to talk with everyone being around
But this is.. this is personal, this is for me and you

And I want you to know that I still love you
And I know the seasons may change
But sometimes love goes from sunshine to rain
But I'm under this umbrella and I'm calling your name
And you know I don't wanna lose that

I still believe in us
I still believe in love
I still believe in us
I hope you believe in love
The way I believe in us
You don't see, is what you don't see, is when I don't sleep, I wanna talk to ya
And if I had the world in my hands I'd give it all to ya
I wanna know if you feelin, the way that I'm feelin'
I wanna know if you feelin, the way that I, the way that i
You told me to be careful with your heart, your heart

You told me to be careful with your heart, your heart
Be careful with your heart

 

 

Justin Bieber Heartbreaker Official Download

 

 

//Katrine

08.10.2013 / 16:13 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Tokyo, Japan (07. oktober)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

08.10.2013 / 15:46 / Blogg

Nye bilder og videoer på instagram og viddy

 

 

 

 

 


@justinbieber: Don't tell me you're my chaaaaaart breaker #cantstopwontstop

 

 


@justinbieber: This shirt is hard...

 

 


@justinbieber: "Leroooyyyy Jenkins" #musicmondays

 

 


@justinbieber: Hey ea can you send me NHL14

 

 

//Mia Davidsen

07.10.2013 / 21:32 / Konkuranse

Vinn Justin Bieber deksel - #MusicMondays

Hei alle sammen!


Siden jeg enda har rundt 15 Justin Bieber deksler hjemme. Hver mandag i 10 uker har jeg tenkt å dele ut et Justin Bieber deksel til en heldig vinner. På den 10.uken kommer det en mye større konkurranse, men dette kommer også ann på hvor mange som melder seg på konkurransene. Dekselene er til Iphone 4/4S, men jeg skal prøve og få tak i til Iphone 5 og Samsung etterhvert.

For å vinne:


* Follow JDBnorway på instagram: @jdbnorwaay

* legge ved en kommentar hvor du sier hvor jeg kan kontakte deg hvis du vinner. Helst facebook.


VINNEREN TREKKES NESTE MANDAG.

//Katrine

07.10.2013 / 21:02 / Blogg

Instagram

 

 


@justinbieber: Heartbreaker goes out to Oprah Winfrey. Love u girl

 @justinbieber: *ingen tekst*

 

 


@justinbieber: *ingen tekst*

 

 

//Mia Davidsen

07.10.2013 / 20:19 / Blogg

Mer om røyk saken

Det går mye rykter om at Justin var sammen med Miley Cyrus da han ble avbildet med røyken i hånden. Dette er fordi Miley la ut et bilde av seg selv med en svart topp, og på den toppen var det et bilde av Justin og hasjplanter. Dere kan lese en artikkel med mer informasjon om det HER!

 

 

 

 

Rano

07.10.2013 / 19:26 / Blogg

Justin med en røyk?

 

Håper ikke det blir en ny episode av ''Cut4Bieber'' greier igjen. Men dette bildet ble tatt, og ser ut som Justin har en røyk i hånden. Mange artister røyker vanligvis hasj for å roe ned stress og slikt, så i det miljøet er det veldig vanlig. Dere må også ikke alltid tro at ''Justin gjør ikke det fordi han ikke har bekreftet det'' - Justin gjør hva han vil. Uansett om det er hasj/vanlig røyk eller ikke, så er det ikke derfor vi er der for han. Okei? Håper ingen blir skuffet, fordi vi har ingenting å gjøre med hva han velger.

 

Hva tenker dere? 

 

 

Rano

07.10.2013 / 19:16 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 11 #2

 ''Jeg vet'' svarte jeg, med litt stresset stemme. ''Bamse, du stresser meg'' sa Chaz trist og holdt rundt meg for å gi meg en trøsteklem. Han var så god, og så myk. Og så.. Bamse. Jeg måtte le litt av tanken. ''Det er ikke meningen'' svarte jeg, mens ansiktet mitt var gjemt i brystet til Chaz. ''Det begynner faktisk å bli litt sent nå'' sa Ryan rolig. ''Akkurat det jeg tenker! Skal vi ringe Kenny?'' spurte jeg stresset. ''Vi venter fem minutter til'' sa Ryan fort. ''Greit'' svarte jeg. Det tok ikke knappe noen minutter før vi så et levende vesen ved døren vår. Det var ingen andre enn Justin selv, pyntet i blod og blåmerker.

__________________

Justin kom inn døren, og vet dere hva som toppet alt? Jennifer sto bak Justin, selv med blod over hele armen. Men det så ikke ut til at det var henne som var blitt såret, men at det var Justin sitt blod som lå pyntet over den kritthvite huden hennes. ''Hva skjer!?'' spurte Ryan, og braste opp fra sengen. Jeg løp selv mot Justin, men stoppet fort opp da han gjorde et tegn på at vi skulle stoppe. ''Jeg skal forklare, bare.. gi meg litt papir først'' sa Justin. Hele overleppen hans var dekket i blod, og jeg fikk direkte vondt inni meg. Men var det så rart da? Jeg var så forelsket, og han betydde så mye for meg. Jeg sprintet mot badet og hentet så mye papir som jeg kunne. I det jeg gikk ut igjen, hadde Jennifer plassert seg rett ved siden av Justin. ''Takk'' sa Jennifer, og dro ut papiret fra hånden min. Jeg så rart på henne.

 

Hvorfor dro hun bare ut papiret fra hånden min på den måten? Hvorfor plasserte hun seg ved siden av Justin? Hvorfor behandlet hun Justin som om det var de to som holdt på? Det kokte inni meg. Hun lå papiret forsiktig over der Justin blødde mest, kun for å fjerne det. ''Takk'' svarte Justin forsiktig. ''Vil dere forklare hva som har skjedd før i dag eller?'' spurte jeg irritert. Både Justin og Jennifer stirret på hverandre, og stirret deretter på Chaz og Ryan som sto et par meter unna, og deretter meg. Jeg hadde tidenes største klump i halsen, for jeg visste ikke helt hva jeg irriterte meg mest over. ''Må vi ta det nå?'' spurte Jennifer rolig. ''Ehm.. Vi dør av nysgjerrighet her altså?'' svarte Ryan, og jeg elsket at han på en måte var med på mitt parti. ''Det er jo bare dårlig gjort, hvis dere skal holde det for dere selv av ingen god grunn?'' svarte Chaz. Det så ut til at ikke Jennifer hadde et valg. Jeg visste ikke hvorfor, men jeg bare irriterte meg helt ekstremt over henne. Det kokte inni meg, for jeg visste at hun visste at hun irriterte meg.

 

''Vel..-'' Jennifer skulle akkurat til å forklare, før Justin avbrøt. ''Bare hold kjeft er du snill. Jeg forklarer'' sa Justin, og avbrøt Jennifer totalt. Jeg ble nesten glad inni meg. Jennifer nikket bare rolig, og lot Justin ta seg av snakkingen. ''Vel, gjengen til din far kom mot meg da jeg sto alene. Jeg hadde ikke noe valg.. De gikk til angrep på meg'' sa Justin rolig. ''Hva snakker du om?'' spurte jeg fort. ''Faren din og paparazziklanen gikk løs på meg. Jeg hadde ikke noe valg, så jeg gikk løs tilbake'' fortsatte han. ''HVA? Hvordan går det med han!?'' spurte jeg redd. ''Det går fint. Jennifer tilkalte politiet før det ble noe mer ut av det. Hun reddet meg.. Hun reddet livet mitt på rett tidspunkt, og jeg er kjempe takknemlig for det'' sa Justin fort. Sa jeg at jeg nesten ble glad inni meg? Isåfall, jeg tulla. Jeg kunne drept hvem som helst nå. ''Noe mer?'' spurte Ryan rolig. ''Jeg tror hovedpoenget til Justin er at det er for farlig å ha deg med videre'' sa Jennifer fort, før vi andre kunne si stort mer.

 

Ashlie ♡ | via Tumblr

 

Hva tenker dere skjer? :o

 

 

Rano

07.10.2013 / 17:11 / Blogg

Viddy

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

07.10.2013 / 16:31 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 10 #2

 ''Flyet vårt kom litt tidligere enn forventet, så ja. Surprise!'' sa Chaz glad. ''Og *dittnavn*, du har blitt så stor!'' fortsatte Chaz. ''Ja jeg lurer på hvorfor.. hm..'' lo jeg. Stemningen var på topp, nesten så på topp at vi ikke lå merke til at det faktisk var samlet seg folk rundt oss. ''Øhm.. Justin?'' spurte Chaz, og pekte bak meg og Justin. Vi snudde oss brått, og kunne se en stor gjeng med paparazzier storme mot oss. Vet dere hva som toppet hele kaken nå? Pappa var en av dem.

________________

''Fyfaen løp. Chaz, Ryan, ta med *dittnavn* og løp. Løp tilbake til hotellet, og *dittnavn*, dekk ansiktet ditt er du snill!'' sa Justin stresset. ''Hva med deg?'' spurte jeg og dekket fort til ansiktet mitt. Jeg kunne se den store folkemengden inkludert min pappa nærme seg. ''Jeg klarer meg, kjapp deg!'' ropte Justin sint. ''Kom igjen, *dittnavn*, du vil nødig stå igjen her med disse folkene'' hvisket Ryan og holdt meg i armen. Jeg så en siste gang på Justin som så bønnfallende på meg. ''Dra'' formet han med munnen. Jeg merket jeg ville grine, for paparazziene var farlig. Og det var først og fremst på grunn av meg Justin stresset sånn, og ikke minst min egen far. Ryan dro meg så hardt han kunne, så jeg var nødt til å løpe etter han og Chaz. Heldigvis rakk vi å løpe ut fra stedet før folkemengden sto rundt Justin. Vi løp, og løp, og løp. Til den retningen der jeg hadde løpt fra tidligere, så jeg visste vi nærmet oss hotellet. Det var blitt skikkelig mørkt nå, men lysene på gaten lyste opp veiene. 

 

Big city life

 

''Hva er klokken?'' spurte jeg andpusten i det vi stoppet. Ryan stoppet opp han også, med Chaz ti meter bak som så ut til å ha fått astma anfall. ''Den er ti over halv elleve, så vi burde kjappe oss tilbake. Hva med hun venninnen din?'' spurte Ryan fort. ''Å faen, Jennifer! Hun er helt sikkert der med Justin, og hvis hun er det er hun fucked. Rett og slett fordi pappa er der'' sa jeg stresset og så tilbake på veien vi hadde løpt fra. ''Vi kan ikke dra tilbake nå, ring henne'' svarte Ryan meg. ''Greit'' sa jeg kjapt, og tok opp telefonen min. Jeg ringte Jennifer men kunne ikke høre annet enn summetoner. ''Hun tar den ikke'' svarte jeg Ryan, og nå Chaz som sto ved vår side. ''Hva skal vi gjøre?'' spurte jeg desperat. ''Vi er nødt til å komme tilbake til hotellet nå. Vi reiser allerede imorgen kveld, så da må vi alle være trygg'' sa Ryan fort, og ikke minst bestemt. ''Men bestevenninnen min..'' bønnfalte jeg. ''Hun har det sikkert bra, kanskje hun er tilbake på hotellet!''

 

Ryan var heldigvis veldig oppmuntrende mot meg hele veien tilbake til hotellet. ''Ikke gale rom'' sa han og hoppet på sengen min. Chaz og Ryan hadde rekket å sjekke inn på hotellet for natten og dagen de også, så da var det unnagjort. ''Jeg vet'' svarte jeg, med litt stresset stemme. ''Bamse, du stresser meg'' sa Chaz trist og holdt rundt meg for å gi meg en trøsteklem. Han var så god, og så myk. Og så.. Bamse. Jeg måtte le litt av tanken. ''Det er ikke meningen'' svarte jeg, mens ansiktet mitt var gjemt i brystet til Chaz. ''Det begynner faktisk å bli litt sent nå'' sa Ryan rolig. ''Akkurat det jeg tenker! Skal vi ringe Kenny?'' spurte jeg stresset. ''Vi venter fem minutter til'' sa Ryan fort. ''Greit'' svarte jeg. Det tok ikke knappe noen minutter før vi så et levende vesen ved døren vår. Det var ingen andre enn Justin selv, pyntet i blod og blåmerker.

Untitled


Hva tror dere har skjedd? Er dere aktiv, får dere en ny del i dag! :-)

 

Rano

07.10.2013 / 14:16 / Blogg

Heartbreaker på første plass

Heisann dere!

 

Ville informere om at Heartbreaker er på 1.plass i 52(!!!) land etter bare 8 timer. 


 

 

 

Rano

07.10.2013 / 14:13 / Ukens Belieber tips

Ukens Belieber tips - Nelly

adlinks.

 

Høsten er her, og for mange av oss er jo det en veldig deprimerende årstid. Hvorfor ikke være litt snill mot seg selv, og kjøre en runde med nettshopping? Isåfall, så har jeg lagt ved noen tips til klær dere kan kjøpe hos Nelly. Dette er mine favoritter, og tenkte jeg kunne dele med dere. Er ikke så særlig masse å blogge om, så derfor kjører jeg på med en ny del av Ukens Belieber Tips. Historieblogging kommer senere! :-) Noen av dere nærmer dere jo også ball?

 

Husk at hvis du bestiller for over 600kr hos Nelly, kan du få fri frakt og bytte! Så hvis du og en venninne av dere ønsker å kjøpe noen få plagg hos Nelly, kan dere muilgens spleise? 

 

1 HER / 2 HER / 3 HER

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

 

Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER


Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HERnr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

 

 

 

Håper dere fant dere noen favoritter! Det har definitivt jeg :-))

 

 

Rano

 

07.10.2013 / 06:26 / Blogg

Heartbreaker er endelig ute!!

 

Hei alle sammen!

 

Den tiden alle har ventet på. Hele den tiden vi har ventet og gått rundt å sagt #soon, og vært utrolig spente på er endelig kommet! Heartbreaker er ute og jeg kan ikke fatte hvor nydelig den er!! Elsker den inn og ut og får en skikkelig følelse inni meg når jeg hører på den! Hør på teksten og alt, helt fantastisk!

 

Kjøp den på iTunes >>HER<< for å støtte Justin, før du hører på den så mange ganger du vil på youtube her:

 

 

 

Så, hva syntes dere? Bedre enn dere ventet dere, eller hva?

 

-Rikke

06.10.2013 / 20:46 / Blogg

Instagam

 

 


@elysandraq: 谢谢 Shanghai!

 

 


@tylerjackson_: Don't ask us what our faces are doing, but word on the street is Heartbreaker is coming out tonight ...👀

 

 


@scooterbraun: Soon is Now

 

 


@nickdemoura: On Stage with @justinbieber last night in Shanghai!

 

 


@ryanbutler: Support my brother tonight at midnight! #heartbreaker #musicmondays

 

 


@djtayjames: Lets go new music


 

//Mia Davidsen

06.10.2013 / 19:57 / Blogg

Justin med fans på flyplassen i Tokyo (06. oktober)

 

 

//Mia Davidsen

06.10.2013 / 19:01 / Blogg

Promotering i Norge

Heisann søte lesere! Meg og 19 andre jobber nå med å promotere Justin's nye sanger, og for øyeblikket heartbreaker. Det jo nå under 12 timer igjen til den ut og jeg er så gira!!

 

Vi har opprettet en instagram, en twitter og en tumblr hvor vi holder alle oppdatert og gir ut informasjon når det trengs. Vi kommer også til å holde konkurranser hvor DU kan vinne giftcard på iTunes. Vi har opprettet et arrangement hvor allerede 380 skal være med å hjelpe. Der skal vi prøve å få radioene til å spille de nye sangene til Justin som kommer ut hver mandag nå i 10 uker fram til jul, og jeg synes dere skal melde dere inn her: https://www.facebook.com/events/150894868453068/?notif_t=plan_user_joined

 

Vi har fått Thomas Holstad fra årets Paradise Hotel til å hjelpe oss å promotere ved å legge ut et bilde på instagrammen hans. I tillegg til Thomas, har vi også fått med Idar Vollvik som alltid er overalt på facebook, så da er vi iallefall sikre på at alle får det med seg.

 

Mer info kommer som sagt på tumblr, så følg oss der og dere kan få vite hvordan dere kan promotere. Konkurransen kommer i løpet av uken!

 

Instagram: @bieberspromoteam
Twitter: @jbspromoteam
Tumblr: www.bieberspromoteam.tumblr.com 

 

Gjerne del dette rundt omkring på twitter og instagram ved å tagge #bieberspromoteam, takk!

 

//Mia Davidsen

06.10.2013 / 18:13 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 9 #2

 ''Jeg skulle lete etter deg!'' svarte jeg. ''Du trengte ikke det, jeg klarer meg!'' svarte Justin, og presset meg enda hardere i armene sine. ''Du skal aldri gå ut alene! Ingen skal skade deg'' sa Justin. Han kysset meg fort på pannen, og slapp meg. Jeg kunne se han ene gutten ligge å vri seg i smerter med han andre over seg. ''Hvem faen er dere to!?'' spurte Justin aggresivt. Han gikk mot begge to som lå på bakken. ''Justin, vær forsiktig'' sa jeg bak han. ''Justin!?'' spurte han ene som lå på bakken, men som ikke lå og vridde seg i smerter. ''-Justin Bieber? Ikke slå meg, det er bare meg..'' sa gutten, og tok av seg masken.

_______________

 

Justin fikk sjokk, og det fikk faktisk jeg også. Foran meg, sto den gutten jeg hadde vært så utrolig glad i for noen år tilbake. Min gamle bestevenn og bamse. Min kjære Chaz Somers. ''CHAZ?'' ropte Justin, og hoppet rett på Chaz som så ut til å få seg en blåmerke eller to av det. ''JUSTIN!'' ropte Chaz, skvist under Justin. Jeg begynte å le. ''Men hvis du er Chaz, så må det være...'' sa Justin, og dro av masken på han andre som lå på bakken etter Justin hadde dyttet hardt i han. ''Ryan!'' ropte Justin, og klemte på Ryan også. Det var virkelig et fantastisk syn, å se de tre ligge oppå hverandre og klemme hverandre hardt. ''Mine to bestevenner'' sa Justin, og jeg kunne høre han var helt skjelven i stemmen. ''Au'' sa Ryan, som virkelig hadde vondt i armen sin. ''Oj, jeg beklager'' sa Justin, og dro Ryan opp. Maskene lå på bakken, så Chaz drev og sparket i dem. ''Ryan.. Chaz.. Dere husker vel ikke hvem dette er?'' spurte Justin, og pekte mot meg.

swaggy.

''What? Nei? Vi trodde det var en av dem som hadde stjålet mobilen til Chaz! Vi ankom nettopp hit skjønner du, så vi bestemte oss for å spise litt på en restaurant. Vi ba en jente passe på telefonen til Chaz fordi Chaz skulle betale, også vips så var hun borte. Og det lignet litt på henne. Er du sikker på at du ikke er henne?'' spurte Ryan og så litt mistenksomt på meg. Jeg måtte nesten le, samme gamle Ryan. Det var utrolig dumt at dem ikke kjente meg igjen, men det skjønte jeg jo egentlig. Flere år var gått siden sist, og vi forandrer jo oss alle mann. ''Nei det var nok ikke meg'' svarte jeg, og la til en liten latter. ''Ey vent no litt.. Jeg kjenner igjen den latteren der'' sa plutselig Chaz. Jeg så opp på han, med et mykt blikk. Chaz stirret intenst på meg. ''BAMSE?!'' ropte han, og omfavnet meg som faen. ''BAMSE'' svarte jeg. Ryan og Justin begynte å le, og det skjønte jeg. Tidligere i vårt vennskap hadde meg og Chaz kalt hverandre for bamse. Chaz ville ikke gi slipp på meg. ''Jeg har savnet deg, omgomgomg'' ropte Chaz og løftet meg opp. 

 

Jeg kunne se på Justin at han stirret litt rart på Chaz, nesten med et litt surt blikk. ''Okei slipp ned nå! Jeg vil klemme hun jeg også!'' ropte Ryan. Jeg ble sluppet ned på bakken, men tok ikke mer enn noen få sekunder før Ryan løftet meg opp han også. Han var faktisk utrolig sterk. ''Herregud hva gjør dere dumpapper her!?'' spurte Justin. ''Flyet vårt kom litt tidligere enn forventet, så ja. Surprise!'' sa Chaz glad. ''Og *dittnavn*, du har blitt så stor!'' fortsatte Chaz. ''Ja jeg lurer på hvorfor.. hm..'' lo jeg. Stemningen var på topp, nesten så på topp at vi ikke lå merke til at det faktisk var samlet seg folk rundt oss. ''Øhm.. Justin?'' spurte Chaz, og pekte bak meg og Justin. Vi snudde oss brått, og kunne se en stor gjeng med paparazzier storme mot oss. Vet dere hva som toppet hele kaken nå? Pappa var en av dem.

Chloé Love | via Tumblr

 

 

Hva tror dere skjer? :o

 

 

Rano

 

06.10.2013 / 16:33 / BELIEVE TOUR

HQbilder - Shanghai, Kina (05. oktober)

 

TAKEN FROM: www.bieber-pictures.com

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

06.10.2013 / 14:59 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 8 #2

Jeg satt meg litt på en benk for å få igjen pusten min mens jeg så ned i bakken. Tårene presset selvfølgelig på, for nå savnet jeg å ha mamma ved min side. ''Justin..'' mumlet jeg lavt for meg selv. ''Ahh.. Bieber?'' spurte en mørk stemme. Jeg tok fort opp hodet mitt, og kunne se to skikkelser med hvite masker på seg. Hva søren? ''Hva?'' spurte jeg nysgjerrig mens hjertet mitt hoppet. Hvem var disse menneskene? ''Bieber. Justin Bieber. Medlem av the Wild Kidz, har jeg rett haha?'' spurte han ene og la til en latter. Jeg var fucked.

___________________

Eller var jeg egentlig det? Hvem var disse menneskene? ''Hvem er dere?'' spurte jeg, og virket så mye mer modig enn det jeg egentlig var. ''Skal vi fortelle det eller?'' spurte den ene stemmen til den andre. Guttene med de mørke stemmene sto knappe en meter foran meg, med en hette over hodet. Masken deres dekket fint over fjeset så ingen skulle gjenkjenne dem. Begge to var kledd i en mørk dongeribukse og hvit genser. ''Ja la oss gjøre det eller'' svarte den andre. Han ene som sto til min venstre skulle akkurat til å ta av seg masken, før han til høyre slo til han hardt. ''Au, hva faen var det for!?'' spurte han som ble slått. ''Jeg var ironisk i stemmen din pappgjøk'' svarte han som hadde slått. De virket faktisk som to dumme gutter begge to. ''Ja men hvorfor slår du meg da?'' spurte han til venstre. ''FORDI, jizez christ!'' svarte han til høyre. Jeg tok noen sakte steg bakover, sånn i tilfelle jeg kanskje kunne klare å lure meg unna. Men nei, så pass dum var dem ikke.

 

I det jeg skulle til å snu meg og løpe, kjente jeg to svære armer rundt meg. ''Slipp meg!'' ropte jeg. Han som hadde slått til den andre hadde holdt hardt rundt meg så jeg ikke skulle løpe fra dem. ''Vi slipper deg ikke. Vi vil nemlig vite hvem du er først'' svarte han. Han holdt meg så hardt, at jeg kjente smerter rundt hele kroppen min. Plutselig lå jeg på den harde bakken med denne mystiske gutten oppå ryggen min. ''Ey, hjelp meg'a!'' ropte han, til den andre gutten. ''Hva skal jeg gjøre?'' spurte han som ble slått. ''Jeg vet ikke, argh'' svarte han. ''Hva har jeg gjort dere?'' spurte jeg, livredd. Alt jeg ba om nå, var at Jennifer skulle finne seg fram til meg så fort som mulig. Jeg var livredd. ''Du har ikke gjort oss noe, vi vil bare vite hvem du er'' svarte han som satt på ryggen min. I det jeg skulle til å svare, kunne jeg høre noen rope navnet mitt. ''*DITTNAVN*!'' ropte Justin sin stemme. Jeg snudde hodet mitt, og kunne se Justin løpe med hetten over seg, og en hvit lue som gjorde han ugjenkjennelig.

 

''Kom dere vekk!'' ropte Justin sint, og dyttet alt han hadde hardt i han som hadde sittet på ryggen min. Han landet hardt ned ved siden av meg, og det var jo av den grunn at Justin hadde dyttet så hardt. Justin tok tak i armen min og dro meg kjapt opp, og omfavnet meg i en klem. ''Er du gal!?'' ropte han til meg, skjelven i stemmen. ''Jeg skulle lete etter deg!'' svarte jeg. ''Du trengte ikke det, jeg klarer meg!'' svarte Justin, og presset meg enda hardere i armene sine. ''Du skal aldri gå ut alene! Ingen skal skade deg'' sa Justin. Han kysset meg fort på pannen, og slapp meg. Jeg kunne se han ene gutten ligge å vri seg i smerter med han andre over seg. ''Hvem faen er dere to!?'' spurte Justin aggresivt. Han gikk mot begge to som lå på bakken. ''Justin, vær forsiktig'' sa jeg bak han. ''Justin!?'' spurte han ene som lå på bakken, men som ikke lå og vridde seg i smerter. ''-Justin Bieber? Ikke slå meg, det er bare meg..'' sa gutten, og tok av seg masken.

 

 

Hva tror dere skjer? Hvem tror dere det er? :-)

 

 

Rano

06.10.2013 / 14:29 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Shanghai, Kina (05. oktober)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

06.10.2013 / 13:58 / Konkuranse

KONKURRANSE!

Heisann!

 

Siden forrige konkurranse med skoene gikk sykt bra, tenkte jeg å kjøre på med helt samme konkurranse. Men denne gangen er premien ikke sponset, så jeg betaler for den selv. Du kan velge mellom 2 par med sko i denne konkurransen, og bildet av de kan du se under. Jeg kommer til å trekke vinneren av konkurransen neste søndag, så det gjelder å være kjapp. 

 

 

I denne konkurransen kan du kommentere 3 ganger for å øke dine sjanser til å vinne. Men det er ett krav til å være med i konkurransen. 

 

- Lik DENNE facebooksiden. Den tilhører Fenze.no :-) Men de poster en del artikler om Justin også.
- Kommenter at du er med. Ikke glem kontaktinformasjon så jeg kan kontakte deg på.

 

Vinneren blir trekket med random.org, så det er helt tilfeldig hvem som vinner. Kjør på!

 

Rano 

06.10.2013 / 13:31 / Blogg

''Bieberpus med nok et påfunn''

''Glem høstdepresjonen, beliebers og ikke-beliebers! Justin Bieber er klar for å ta verden med storm igjen. I sommer avslørte 19-åringen at han jobbet med ny musikk som fansen kunne glede seg masse til. Det var nemlig ikke nok med parfymelansering og turné. Bieber sin manager har oppfordret fansen til å forvente det uforventede av Justin fremover.''

 

Dere kan lese resten av artikkelen HER for å se hva det handler om!

 

Historieblogging kommer i 15-tiden :-) Stay tuned

 

 

Rano

06.10.2013 / 13:25 / BIEBERFACTS

#Bieberfacts

 

Så på ask.fm at noen ville at vi skulle legge ut flere bieberfacts so here you go! Kan hende disse har blitt lagt ut før, men det får så være!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

06.10.2013 / 12:48 / Blogg

Heartbreaker kommer ut 06.00

Hei alle sammen!


Her ser dere tidspunktene for de forskellige landene når Music mondays er. Hver mandag klokken 06.00 kommer det ut en ny sang av Justin i Norge.

//Katrine

06.10.2013 / 11:32 / Blogg

(Video) Justin på adidas NEO party i Shanghai (05. oktober)

 

 

 

 

//Mia Davidsen

05.10.2013 / 23:55 / Blogg

FØLG THOMAS HOLSTAD PÅ INSTAGRAM

 

Okei, folkens! Vi trenger deres hjelp!! Dere vet jo Thomas som var med på Paradise Hotel i år? Hvis han får 300 flere følgere på instagram, skal han hjelpe oss å promotere heartbreaker ved å legge ut et bilde på instagram! Så dersom du IKKE følger han på instagram, GJØR DET NÅ! @thomasholstad :) DET BLIR SYKT GOD PROMO FOR #HEARTBREAKER

 

 

//Mia Davidsen

05.10.2013 / 21:47 / Blogg

KLAR FOR HEARTBREAKER?

 

 

Ja da er du nok ikke alene når vi beliebers har klart og få to trender på rad på TOPPEN av worldwide trendene på twitter! Ser at det fortsatt er folk som spør når den kommer ut i norsk tid, og den kommer ut mandag 0600 på morgenen på itunes, siden vi er 6 timer etter de i USA siden den kommer ut 0000 der.

 

//Mia Davidsen

05.10.2013 / 21:04 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Shanghai, Kina (05. oktober)

 

Trykk for orginalstørrelse :)

 


 

//Mia Davidsen

05.10.2013 / 20:34 / Blogg

OLLG - Shanghai, Kina (05. oktober)

 

 

 

 

//Mia Davidsen

05.10.2013 / 20:02 / Blogg

Flere bilder av Justin på adidas NEO party i Shanghai (05. oktober)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

//Mia Davidsen

05.10.2013 / 19:22 / Blogg

Nytt bilde

 

 

//Mia Davidsen

05.10.2013 / 16:31 / Blogg

Believe 3D - Trailer

Hei alle sammen!

 

TIL ALLE SOM LURER PÅ OM HEARTBREAKER KOMMER UT 00.00 HER I NORGE OGSÅ. DEN KOMMER UT 06.00 PÅ MANDAG I NORGE. 

 

Dette er ikke den orginale traileren til Justin's film, men en trailer som er laget av Italienske Beliebers. Kjempe bra trailer, og jeg vet at den ekte traileren kommer til og bli enda bedre. Kan virkelig ikke vente til filmen kommer ut, kjenner virkelig at jeg gleder meg! 

  

 

//Katrine

05.10.2013 / 16:04 / Blogg

Ny video på viddy

 

 

 

 

//Mia Davidsen

05.10.2013 / 15:01 / Blogg

Nye bilder på instagram

 

 


@justinbieber: Why are you the sweetest girl in the world #musicmondays #heartbreaker

 

 


@justinbieber: Soon :p

 

 


@justinbieber: *ingen tekst*

 

 


@justinbieber: U can all help ;) #bieberassignment

 

 

//Mia Davidsen

05.10.2013 / 14:29 / Blogg

Justin på adidas NEO party i Shanghai (05. oktober)

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

05.10.2013 / 13:49 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Dailan, Kina (02. oktober)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

05.10.2013 / 12:24 / Konkuranse

Vinneren

Heisann dere!

 

Jeg vet mange har spurt om hvem som vant skoene fra modekungen. Og det var det Monica Karin som gjorde! Vi har fortsatt enda en konkurranse pågående der du kan vinne gavekort på 150$ - cirka 900kr på Sheinside. Og hvis du har vært innom der, så vet du at du kan få masse plagg til den prise. Kjør på! Du finner den HER.

 

 

Jeg tenker det at jeg snart får lønn og grubler litt over hvilke premier jeg skal gi ut i en ny konkurranse. Syntes virkelig dere fortjener å velge noe selv! Har dere noe tips å komme med? :-)

 

 

Rano

05.10.2013 / 09:15 / Blogg

Justin's system for musikk mandager

Hei alle sammen!

Justin har nå publisert #musicmondays programmet på Justinbiebermusic.com. Hvem gleder seg?

//Katrine

04.10.2013 / 21:32 / Blogg

Nytt instagrambilde

 

 


@justinbieber: Heartbreaker Sunday night biaaaaaaaaaaaaaachhhh

 

 

//Mia Davidsen

04.10.2013 / 21:08 / Blogg

Nytt profil -og forsidebilde på facebook

 

 

//Mia Davidsen

04.10.2013 / 18:39 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 7 #2

''Jeg er for faen ikke belieber, jeg er en venn!'' svarte Jennifer.  ''Jeg tror ikke på deg'' svarte damen. Jeg snudde meg. ''Hallo dette er viktig'' sa jeg plutselig. ''Ah.. Det er deg ja. Ja beklager. Justin løp ut døren der'' sa damen, som tydeligvis kjente meg igjen. Vi nikket, og begge to sprintet ut døren. Det var to retninger som møtte oss. ''Tørr vi å splitte oss eller?'' spurte jeg andpusten. ''Hvis det er det så må til.. Du tar høyre, jeg tar venstre. Finner vi ingenting, så kommer vi tilbake innen ti minutter'' sa Jennifer rolig. ''Deal!'' Var det siste vi begge sa før vi løp hver vår retning, for å lete etter Justin.

__________________
 
Jeg hadde faktisk sprintet langs hele veien. Det eneste som skremte meg var hvor svært få mennesker det faktisk var utpå gaten, og det skjønte jeg forsåvidt. Alle var på konsert, så jeg hadde ikke forventet noe mer. ''Unnskyld meg!'' ropte jeg, til en mann som satt alene på en benk for seg selv. Han stirret opp mot meg med et spørsmålstegn, og det var da jeg tenkte hvor dum jeg faktisk var. Disse folkene her kunne ikke engelsk, trodde jeg. Skulle jeg slå til med mine spanskkunnskaper fra skolen? ''Hola! Hablas Inglés?'' spurte jeg, om han kunne engelsk. ''Si si'' svarte han. Heldigvis for meg, så kunne jeg slå til med mitt engelske språk. ''Okei takk Gud. Har du sett en gutt løpende her?'' spurte jeg nysgjerrig, ivrig og spent. Mannen begynte å tenke seg om. ''Det er masse løpende gutter her skal du se'' svarte han, med en dårlig engelsk. ''Men Justin Bieber. En tynn, høy gutt med litt muskler. Brunt hår, solbriller, svart bukse og en skjorte'' sa jeg utålmodig. ''Aha, si si. Løp den veien, løp løp'' sa han. Jeg nikket, og fikk ikke sagt takk engang før jeg sprintet mot veien han hadde løpt. 
''JUSTIN!'' ropte jeg, men null svar. Jeg tok opp telefonen min for å sjekke hvor lang tid det hadde gått siden sist, men jeg kunne jo faktisk ikke snu nå. Denne mannen hadde fortalt meg at Justin hadde løpt i denne retningen, så jeg måtte sende melding til Jennifer. ''En rar mann på en benk så Justin løpe min vei. Kom hit du også! Løp helt til du ser meg, kjapp deg. Jeg er alene, og det er skummelt'' skrev jeg. Og jeg hadde rett også, jeg var plutselig i et veldig ukjent strøk. Mørkt, og ikke minst kjølig var det blitt. ''JUSTIN'' ropte jeg enda engang. Fortsatt ingen svar. ''Er det Bieber du leter etter?'' spurte en stemme bak meg. Jeg så en liten, gammel mann kledd i en svart skinnjakke og dongeribukse. ''Ja, har du sett han?'' spurte jeg utålmodig. ''Ja selvfølgelig. Den unggutten løp den veien for knappe noen minutter siden'' svarte mannen meg. Jeg nikket, og fortsatte i samme retning.
Nå var jeg faktisk lei av å løpe. Jeg var sliten, og måtte stoppe opp for en pause. ''Justin.. Vær så snill'' mumlet jeg lavt for meg selv. Det eneste levende jeg kunne se var en liten fugl som spiste brød nede på bakken ved siden av meg. Jeg tok opp mobilen min, men fortsatt ingen svar fra Jennifer. Var det mulig? Gikk det bra med henne mon tro? Jeg hadde gåsehud inni meg, med tanke på hvor jeg var, hvor Jennifer var eller ikke minst Justin. Og med min dårlige retningssans kunne jeg vanskelig finne tilbake, med mindre jeg ble plukket opp av noen randome mennesker. Jeg satt meg litt på en benk for å få igjen pusten min mens jeg så ned i bakken. Tårene presset selvfølgelig på, for nå savnet jeg å ha mamma ved min side. ''Justin..'' mumlet jeg lavt for meg selv. ''Ahh.. Bieber?'' spurte en mørk stemme. Jeg tok fort opp hodet mitt, og kunne se to skikkelser med hvite masker på seg. Hva søren? ''Hva?'' spurte jeg nysgjerrig mens hjertet mitt hoppet. Hvem var disse menneskene? ''Bieber. Justin Bieber. Medlem av the Wild Kidz, har jeg rett haha?'' spurte han ene og la til en latter. Jeg var fucked.
hey
Hvem tror du det er??
Rano
04.10.2013 / 15:08 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 6 #2

Heisann:) Da er jeg ferdig med prøver og sånt for uken. Så kommer historieoppdateringen deres!


. De var ihvertfall ute etter oss'' sa jeg rolig. ''What? Tuller du med meg?'' spurte Jennifer. ''Nei det var sykt skummelt!'' svarte jeg. ''Men vi er trygge nå, det er det viktigste. Dessuten var det et kjempe dumt valg av oss å bare dra uten sikkerhetsvakter, det må ikke skje igjen! Jeg skal styrke det'' sa Justin. ''Styrke hva?'' spurte vi i kor. ''Sikkerheten. Det er ikke trygt for dere å dra uten videre på gaten. Ihvertfall ikke når..'' Men Justin sa ikke noe mer. ''Justin..?'' spurte jeg. ''Hva?'' svarte han igjen. Justin så veldig stresset ut, nesten litt for stresset. Jeg visste at det var stress å være med i dette kjendislivet, men at det var så farlig? Hadde null anelse. Man måtte jo passe seg hele tiden. ''Hva?'' spurte han igjen. ''Hva er det som skjer? Hvorfor er du så stresset hele tiden?'' spurte jeg nysgjerrig. Justin så ikke ut til å ha så lyst til og svare på det, egentlig...

_______________

Justin reiste seg fort opp og gikk kjapt mot meg. Han åpnet armene sine og holdt rundt meg lidenskapelig, og ikke minst hardt. Så hardt at jeg kunne kjenne musklene hans i armen presse seg hardere og hardere, så hardt at det faktisk gjorde vondt. ''Justin..'' stønnet jeg. ''Sorry'' sa Justin. Justin så sint ut, veldig sint. Han begynte å skjelve, og det var da jeg skjønte at ting som hadde skjedd før.. kom til å skje igjen. Og nå fikk Jennifer se den sinte siden av Justin også. ''Justin'' sa jeg atter engang. Jeg skulle akkurat til å ta et steg bort til han, men ombestemte meg fort i det han skrek ut ''NEI!''. Jennifer så redd ut, og prøvde å gå bakover. Av en rar grunn, hadde Justin fått raserianfall. Men var det fordi jeg spurte hva som var galt? Eller var det bare tankene til Justin som fucket opp hjernen hans igjen. Jeg kvapp i det Justin skrek ut på den måten. Justin sine tårer begynte å presse seg på. ''Tilgi meg for dette'' ba han meg, men jeg skjønte ikke hva han snakket om. Jeg rakk ikke å spørre i det han løp ut døren.

 

''Hva skjedde nå nettopp?'' spurte Jennifer, som hadde gjemt seg bak dobbeltsengen. Hun kom sakte men sikkert fram, like blek i ansiktet som meg. Jeg stirret ut mot døren der jeg hadde sett Justin løpe ut av døren. ''Jeg vet ikke, burde jeg løpe etter?'' spurte jeg kjapt. ''Men hva med paparazziene? Kanskje vi bare burde holde oss unna, så han kan roe seg ned litt'' sa Jennifer rolig. Jeg nikket, men hadde helt andre ting på hjernen. Hvordan kunne jeg la han bare dra ut alene? ''Eller nei'' ombestemte jeg meg, og løp selv ut døren i den retningen Justin hadde løpt. Jeg så utover mot gangen mens kroppen min bevegde seg fortere enn stormen. ''Ned trappene'' sa jeg lavt for meg selv, og løp etter. ''*DITTNAVN*!'' ropte Jennifer, og løp etter meg hun også. ''HVOR FAEN SKAL DU!?'' ropte hun, og tok meg igjen. ''ETTER JUSTIN SELVFØLGELIG!'' svarte jeg full i panikk. ''MEN DA FÅR DU IKKE DRA ALENE, VI DRAR SAMMEN! Ta denne hettegenseren!'' sa Jennifer andpusten. Jeg tok imot den grå hettegenseren hun hadde kastet til meg. ''Smart'' sa jeg.

 

Vi tok begge på oss hettegensere og løp ned trappen. ''Hvor tror du han har løpt?'' spurte jeg andpusten i det vi stoppet opp i lobbyen. ''Jeg vet ikke, kanskje til der dere var?'' spurte Jennifer. Jeg tenkte meg om.. Kanskje han løp etter de folkene som var ved oss på stranden? Og visste Justin egentlig noe mer enn han så ut til å gjøre? ''Unnskyld meg. Har du sett Justin Bieber løpende her?'' spurte Jennifer. ''Nei, vi sier ikke slikt til galskap beliebers'' svarte damen bak disken. ''Jeg er for faen ikke belieber, jeg er en venn!'' svarte Jennifer.  ''Jeg tror ikke på deg'' svarte damen. Jeg snudde meg. ''Hallo dette er viktig'' sa jeg plutselig. ''Ah.. Det er deg ja. Ja beklager. Justin løp ut døren der'' sa damen, som tydeligvis kjente meg igjen. Vi nikket, og begge to sprintet ut døren. Det var to retninger som møtte oss. ''Tørr vi å splitte oss eller?'' spurte jeg andpusten. ''Hvis det er det så må til.. Du tar høyre, jeg tar venstre. Finner vi ingenting, så kommer vi tilbake innen ti minutter'' sa Jennifer rolig. ''Deal!'' Var det siste vi begge sa før vi løp hver vår retning, for å lete etter Justin.

hey

 

Hva tror du skjer? :o

 

 

Rano

04.10.2013 / 14:12 / BELIEVE TOUR

OLLG - Dalian, Kina (02. oktober) SKJORTELØS

 

 

 

//Mia Davidsen

03.10.2013 / 19:26 / Blogg

Justin er med på Chris Brown's nye album

Hei alle sammen!

 

 

I Chris Brown's nye album/ sang så skal Justin være med. Ryktene sier også at han skal rappe litt!

 

 

 

//Katrine

03.10.2013 / 19:20 / Blogg

Ny video på viddy

 

 

 

 

//Mia Davidsen

03.10.2013 / 18:01 / Blogg

Nye IGbilder

 

 


@theworldshero: Watch yo mouth , this still my brother idk what the world goy y'all thinkinh. @maejorali @justinbieber

 

 


@theworldshero: Sunday Midnight @justinbieber

 

 


@dankanter: The more things change, the more the stay the same - @bobdylan

 @hellokaili: Charlie and da angels👅

 

//Mia Davidsen

03.10.2013 / 17:40 / Blogg

Ønsker du å dele din historie?

 

 

Hver eneste dag blir flere tusen barn i Norge utsatt for digital mobbing. Enten om det foregår igjennom snapchat, facebook, twitter eller instagram. Dagens samfunn er en slaks prøve hvor du må være den tynneste, fineste og ikke minst ha de dyreste og fineste klærne. Vi er alle forskjellige, men uansett så finnes det mennesker overalt som ønsker å rakke ned på personer, uansett om kanskje det er de selv det er noe feil med. Mobbing er ikke greit, det er langt ifra det. DU som person skal få lov til å være akkurat sånn som du selv ønsker, og derfor synes jeg dette temaet er så viktig. Jeg ønsker at dere lesere kanskje deler deles oppfatting av nett mobbing, eller om dere kanskje selv har blitt utsatt for mobbing i kommentarfeltet. Dere velger selv om dere ønsker å være anonym eller om dere vil dele navnet deres. Jeg kommer til å lese alle kommenater, og de tingene dere skriver til meg kan kanskje hjelpe andre ungdommer som også blir mobbet, eller som ønsker å si sin mening om det. 

 

 

Har du blitt utsatt for mobbing, og hva er din mening om det?

 

03.10.2013 / 13:23 / Blogg

Nytt PB og ny bio på twitter

//Mia Davidsen

03.10.2013 / 12:56 / Blogg

HEARTBREAKER nyheter

På søndag ved midnatt vil Heartbreaker ENDELIG komme ut. Men ikke bare det, 10 uker fremover vil det komme en ny sang av Justin hver eneste mandag. Og i desember er det endelig klart for Believe 3D. Åååå så mye å glede seg til på en gang!

-Sandra Andersen

03.10.2013 / 12:51 / Blogg

Nye instagrambilder

Innlegget kan blir oppdatert

//Mia Davidsen

02.10.2013 / 20:38 / Blogg

Nytt bilde

Dette bildet er fra et "bieber ranch party"

-Sandra Andersen

02.10.2013 / 19:01 / Blogg

Konsertoversikt - 10 neste show


Her er en oversikt over de ti neste showene Justin skal gjøre. Det er utrolig lite å blogge om disse dagene han ikke gjør noe spesielt så bare legg igjen en kommentar i kommentarfeltet om det er noe dere vil vi skal skrive om de dagene det er lite oppdatering.

 

-Sandra Andersen

02.10.2013 / 18:43 / Blogg

Instagram - crewet

 

 

-Sandra Andersen

02.10.2013 / 11:38 / Blogg

Instagram

PS; innlegget kan bli oppdatert

//Mia Davidsen

01.10.2013 / 22:23 / Blogg

Justin skater rundt på et kjøpesenter i Kina (01. oktober)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

//Mia Davidsen

01.10.2013 / 18:03 / Ukens Belieber tips

Kjøp deksler!

Heisann dere! Jeg kommer som nevnt med historieblogging når jeg har fått unnagjort alle prøvene mine denne uken. Håper det går greit at jeg prioriterer det!


Tenkte å tipse dere om noe helt fantastisk. Og det gjelder å være kjapp! Handelsportal har nemlig tidenes salg på deres nettside, der de selger iphonedeksler med rabatt på hele 60%! Og ikke nok med det, men de har gratis frakt på alle varene sine. Sjekk det ut selv! De selger blant annet deksler til Iphone4/4s, iphone5, ipad og samsung. I tillegg selger de også ladere og alt mulig morsomt tilbehør til telefonen din. Jeg kjøpte faktisk selv 5 ørepluggere her om dagen til under femtilappen. Under kan du/dere selv se mine tre favorittdeksler til iphone, også eventuelt litt forskjellig de har på siden deres!

 

Nr 1 HER til 68kr  / Nr 2 til 60kr HER / nr 3 til 60kr HER

Øretelefoner - Simple style inear

Alle disse HER til kun 10kr per!

 

 

Dette tilbudet med 60% rabatt varer ut uten, så kjapp dere! Det er ikke noe dere vil gå glipp av :-) Vanligvis koster jo deksler utrolig masse, men her får dere det altså veldig billig inkl. gratis frakt. 

 

 

JdbNorway

 


01.10.2013 / 16:47 / Blogg

Flere HQbilder fra konserten i Beijing, Kina (29. september)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

01.10.2013 / 15:23 / Blogg

Justin går rundt i Beijing (30. september)

 

Her er 3 bilder av Justin hvor han går rundt i Beijing med en politihatt (KOM Å ARRESTER MEG BIEBER).

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

01.10.2013 / 14:58 / Blogg

Nye instagrambilder

PS; kan hende innlegget blir oppdatert

//Mia Davidsen

01.10.2013 / 14:14 / BELIEVE TOUR

Meet and Greet - Beijing, Kina (29. september)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

01.10.2013 / 13:32 / Blogg

Justin på en club i Beijing, Kina (01. oktober)

 

Heisann! I natt så var Justin på en club i Beijing, Kina! Eller det var jo egentlig i går rundt kl 10 men siden de er før oss så.

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

01.10.2013 / 12:29 / Based on a lie - sesong2

Based on a lie - del 5 #2

Heisann dere. Planen var å ikke skrive noe historie til jeg var ferdig med prøvene, men ser ut til at noen reagerer sterkt på det i kommentarfeltet. Dere må forstå at jeg kan ikke sette bloggen fremfor skolearbeid, og at jeg har kjempe mye annet å gjøre. Jeg har lovet dere å skrive masse når jeg får høstferie.


Jeg måtte innrømme ovenfor meg selv at jeg var livredd, livredd for at det var dem. De kunne gjøre hva som helst, og spesielt nå. Jeg reiste meg kjapt opp, og kunne se *dittnavn* bli skikkelig redd. ''Slapp av. Bare bli her'' sa jeg fort. Jeg hoppet ned på sanden, og kjente hjertet mitt dunket skikkelig. ''Jeg er redd'' kunne jeg høre min forelskelse mumle. Men hva faen skulle jeg gjøre nå da? Jeg fikk helt panikk.
______________

Justin sitt synspunkt:

 

Hjertet mitt dunket kraftig, men alt jeg hadde i fokus var å beskytte *dittnavn* i tilfelle det skulle skje henne noe. For ingenting kunne skje henne, det fikk ingen lov til. Og det om jeg måtte betale for å leie inn en hel hær for å beskytte henne. Jeg ristet av meg tanken fort, og fokuserte mot buskene som var i bevegelse. I det jeg tok et skritt nærmere, traff et lys meg hardt i ansiktet. Lyset av hva for noe? Jo, svære kamera. Lys fra de svære kameraene som tidligere hadde ødelagt livet mitt. ''LØP!'' hørte jeg noen menn rope, og det første jeg reagerte med var å hoppe over *dittnavn* i tilfelle hun ble skadet. Jeg holdt hardt rundt henne, andpusten. Både meg og min kjære kunne se tre menn løpe vekk for livet fra stranden, og jeg hadde fått så sjokk at jeg ikke rakk å reagere med og løpe etter heller. For mitt eneste mål, var at *dittnavn* ikke skulle bli skadet. ''PUSSIES!'' ropte jeg sint, og kastet en stein alt jeg hadde. Den traff selvfølgelig ikke, for nå var de helt vekke. Hvem var egentlig disse folkene? Jeg hadde en liten følelse. 

 

Ditt synspunkt:
Jeg ristet av meg sanden etter at Justin hadde kastet seg over meg. I et par milisekund lurte jeg på om det ikke var meg de skulle angripe inkludert Justin, men hvorfor var jeg så paranoid egentlig? ''De skremte livshiten ut av meg jo!'' ropte jeg sint, og snudde meg mot Justin. Justin sto bare og så ut den tomme stranden i retningen hvor disse tre mennene hadde løpt. ''Det går bra. Du- jeg mener vi er trygge nå'' sa Justin rolig. Jeg visste ikke helt hvorfor han hadde sagt feil, men tenkte det var helt naturlig. ''Skal vi fortsette, eller vil du dra tilbake igjen til hotellet?'' spurte Justin meg. Vi hadde det jo utrolig fint her, men jeg ville seriøst ikke satse på flere slike episoder. Ihvertfall ikke fra stalkers som var over alt. ''Jeg tror jeg vil hjem.. Ikke noe ment mot deg ltså, jeg lover vennen! Men jeg er så paranoid'' sa jeg rolig. ''Det går helt fint, vi kan heller kose oss på hotellet'' svarte Justin. Godt å ha en person som var forståelsesfull mot meg, og forsto situasjonen min. Tanken min var fortsatt på disse folkene. 

 

''Hæ? Hjemme allerede?'' spurte Jennifer. ''Jepp. Vi ble forfulgt av tre menn tydeligvis. De var ihvertfall ute etter oss'' sa jeg rolig. ''What? Tuller du med meg?'' spurte Jennifer. ''Nei det var sykt skummelt!'' svarte jeg. ''Men vi er trygge nå, det er det viktigste. Dessuten var det et kjempe dumt valg av oss å bare dra uten sikkerhetsvakter, det må ikke skje igjen! Jeg skal styrke det'' sa Justin. ''Styrke hva?'' spurte vi i kor. ''Sikkerheten. Det er ikke trygt for dere å dra uten videre på gaten. Ihvertfall ikke når..'' Men Justin sa ikke noe mer. ''Justin..?'' spurte jeg. ''Hva?'' svarte han igjen. Justin så veldig stresset ut, nesten litt for stresset. Jeg visste at det var stress å være med i dette kjendislivet, men at det var så farlig? Hadde null anelse. Man måtte jo passe seg hele tiden. ''Hva?'' spurte han igjen. ''Hva er det som skjer? Hvorfor er du så stresset hele tiden?'' spurte jeg nysgjerrig. Justin så ikke ut til å ha så lyst til og svare på det, egentlig...

Untitled

 

Hva tror du det er som skjer?

 

 

Rano