hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
31.10.2011 / 22:50 / Blogg

SEX?

Hei alle sammen! :)

Yes,please..


haha, dumt spørsmål men ville DU hatt SEX med JUSTIN?

//Esin

31.10.2011 / 22:06 / Blogg

BELIEVE Charity Drive

felicia

31.10.2011 / 22:03 / Blogg

alfredo; ''I want your BLOOD"

Hei alle sammen! (:

 

 

//Esin

31.10.2011 / 21:12 / Blogg

nytt instagram bilde - justin

''my life''

 

felicia

31.10.2011 / 21:00 / Blogg

nytt bilde av ryan butler

felicia

31.10.2011 / 20:49 / Blogg

look-a-like

hahahahah :) 

 

felicia

Historie del 10 # Watch out

 ''Åja.. Hopp inn i bilen da'' sa Justin og pekte mot en grå Cardillac. ''Kødder du med meg? Kjører du denne?'' spurte du. ''Jepp'' sa Justin. Du åpnet døren, en dødskul bil faktisk. Ikke rart, han var jo verdens berømt. Dette kom til å bli kjempe kleint da.. Kun du og Justin.
____________________

Det var helt stille i bilen, og du merket det ble enda mer kleinere stemning for hvert sekund. ''Så.. Vi skal skrive om Canada altså?'' spurte Justin for å avbryte stemningen. ''Ja, visst du vil da?'' sa du dumt. ''Jeg vil.. Er jo tross alt landet jeg kommer fra da'' sa Justin og smilte til deg. ''Så kult for deg da'' sa du og prøvde å legge til et lite smil. Dere stoppet fort om, og du så deg rundt i et ganske så koselig nabolag. Alle husene var nesten på likt størrelse, men små var de ikke. ''Hvorfor stoppet vi her?'' spurte du fort og så ut. ''Fordi jeg bor her kanskje?'' sa Justin og lukket opp døren. Du så overrasket ut. ''Jeg forventet et..'' men du stoppet fort opp. ''En fancy villa? Selvdesignet?'' sa Justin og så opp mot et hvitt men også ganske så stort og koselig hus. ''Noe i den duren ja'' sa du og fulgte etter Justin. ''-men dette her var faktisk fint'' sa du og smilte. ''Flott! For jeg er ikke som alle andre kjendiser'' sa Justin og åpnet døren. Da han åpnet døren, kunne du lukte en sterk lukt av nyvasket hus.

 

Hele huset var ganske så fint. Det første dere kom til var en stor ryddig stue, med hekleteppe og skinnsofaer. En stor flatskjerm hang på tv-en, og de lyse fargene på veggen reflekterte fint. Noen bilder hang også der. ''Vi kan vel begynne da?'' sa Justin og slengte skolesekken i sofaen. Du nikket og satt deg ned du også. ''Mamma er ikke hjemme før i kveld, så vi kan vel begynne ja'' sa Justin. Dere holdt på i evigheter egentlig. Og Justin var faktisk litt morsommere enn du hadde trodd. ''Ja, okei.. Vi snakkes på skolen i morgen da'' sa Justin. ''Jepp, hade'' sa du. Justin lente seg framover og ga deg en klem. ''Hade ja'' sa han før du gikk ut. Du fikk Lucas og Chaz til å hente deg så du slapp og gå alene hjem. ''Du og Justin faktisk!'' hadde Lucas sagt. ''Vi holder på med prosjekt, Lucas. Gi deg'' sa du irritert. ''Sorry.. Men Chaz.. Se for deg *dittnavn* og Justin!'' sa Lucas og dultet i Chaz som kjørte. ''Nei fysøren, det hadde aldri gått!'' sa Chaz og ristet på hodet. ''Det ville aldri skjedd heller'' sa du bestemt. Du var ikke engang interressert i han.

311758_208656495869880_114982095237321_515227_506608113_n_large
*weheartit*

''Jeg går på skolen, hade mamma'' sa du og kysset henne før du løp ut og til bilen til Chaz. Chaz og Lucas satt i en stor diskusjon, ikke visste du om hva. ''Hallo'' sa Chaz og startet bilen sin. ''Hei?'' sa du litt rart og la vesken din på fanget. Du var egentlig allerede lei Atlanta, men det så nok ut til at du var nødt til å være stuck her. Kanskje du kunne gjøre litt godt utav det uansett? Få med deg Megan på en shoppingsrunde kanskje? ''Snakkes i friminuttet'' ropte Lucas og Chaz etter deg før du gikk inn i klasserommet. ''Hei elever'' sa en myk dame stemme. ''O, vi har fått en ny elev i klassen ja. Jeg er din naturfagslærer, kall meg Mrs. Rose'' sa Rose og smilte. ''Hei Rose'' sa du og smilte tilbake. ''Ikke sett deg med engang.. Siden du ikke har naturfagsbok, kan du ikke hente den i bokrommet?'' spurte Rose. ''Kan jeg sikkert'' sa du og gikk ut døren. Du gikk sakte nedover gangen som ga ekko fra de høyhælte skoene dine. Du så et skilt hvor det sto 'BokRom - Adgang kun for High School Elever'. Det var et glassvindu på døren også. Akkurat da du skulle til å åpne døren, kunne du se noe igjennom glasset. Du sjekket forsiktig og kunne få øye på to personer stå der og råkline. Nei, det kunne faktisk ikke være sant. Nicole? Og en annen random fyr du aldri hadde sett før.

1273155_justin_bieber_large

Hvem tror dere det er? :o

 

-Rano

31.10.2011 / 19:48 / Blogg

HAPPY BIRTHDAY ADAM BRAUN


det er broren til scooter hvis dere ikke visste det:)

 

GRATULERER MED DAGEN :) 

 

much love

felicia

Historie del 9 # Watch out

 ''Greit, kom hjem til meg etter skolen, så kan vi fortsette med dette! Jeg lover'' sa han og smilte. ''Okei, okei greit..'' sa du til slutt. Det ringte ut, og utrolig nok, skulle du faktisk hjem til Justin. ''Jeg ser deg ved parkeringsplassen, må snakke med Wayne'' sa Justin. Du nikket og gikk ut av klasserommet, men ble fort møtt opp av tre sinte skikkelser.
________________

Du så opp forsiktig fra merkeklær, til noen sinte oversminket fjes. ''Heh, hva skjer?'' spurte du og latet som ingenting. ''Du skjer'' sa Nicole sint. Nicole gjorde et tegn på at du skulle følge etter henne, og såklart gjorde du det. Dum nok var du egentlig. Alle folkene som var igjen i gangen stirret litt på dere, men da Nicole hevet øyet sitt og stirret på dem, forsvant de fort. ''Hva vil du?'' spurte du Nicole og tok armene i kors. Justin hadde sikkert allerede gått ut av klasserommet og ventet sikkert nede ved parkeringsplassen. ''At du holder deg unna både oss og cheerleadingen'' sa Nicole bestemt. ''Hvorfor det!?'' spurte du raskt. ''Fordi jeg sier det.. Du burde høre på meg.'' sa Nicole bestemt. Du sukket lavt. Selvom du ikke var redd for Nicole, hadde du ikke lyst til å skape drama, og det.. Det var det siste du ville bli sett på som her på denne nye skolen. ''Greit, greit visst dere lar meg være i fred så er det en deal'' sa du og så på dem. ''Flott. Og da får vi tilbake treningsrollen'' sa Abby glad og klappet med hendene. Brooke og Nicole så stygt på henne. ''Kan jeg få lov til å gå nå da?'' spurte du litt utålmodig.

 

''Nei.. Har en ting til. Hørte at du og Justin skulle samarbeide i engelsk prosjekt'' sa Nicole fort. Du merket du fikk en stor klump i halsen nå. ''Åja? Så ryktene går så fort ja'' sa du og spilte dum. ''Ikke vær tåpelig. Merker jeg at du i det hele tatt legger fingeren din på Justin.. Så, ja.. Jeg tror du skjønner hele greien selv'' sa Nicole. ''Men jeg skjønner ikke?'' sa Abby dumt. ''Du trenger ikke skjønne blondi'' sa Brooke og knipset på henne. ''Hva faen da? Jeg hater Justin. Ikke min feil at den ekle flosshatten ikke valgte meg med en annen.. Tro meg, jeg skal mer enn gjerne høre på deg i den delen. Og visst du kanskje vil unnskylde meg.. Justin venter på meg, for vi har en dritt oppgave å gjøre ferdig'' sa du sint. ''Hey stopp en halv'' sa Nicole da du gikk rett forbi henne. ''Jeg trodde vi var ferdig med denne saken nå?'' spurte du litt irritert. 

 

''Joda, vi er ferdig med den saken. Jeg lurte mer på om.. Du ville være med oss?'' spurte Nicole. Du merket en rar følelse i magen. Du hadde selv vært sånn, men ville få en normal og ny start når du flyttet til Atlanta. ''En av dere? Jeg er ikke en av folk. Venner skaffer jeg etter ekte folk, ikke av å spørre. Heng med meg, så får vi se'' sa du og blunket. ''Henge med deg?'' spurte Abby rart. ''Jepp. Jeg velger ikke ut venner sånn ut av det blå'' mumlet du. ''Vel, samma det. Sees'' sa Nicole og smilte.. Å ja, hun smilte. ''Øhm.. Ja vi sees'' sa du litt forvirret før du forlot stedet. Du kunne sverge på at du hørte de alle tre diskutere da du lukket døren igjen, og lot den lille gjengen alene igjen i gangen. ''Der er du! Du brukte jo så lang tid'' sa Justin og la fra seg telefonen. ''Åja, virkelig? Be kjæresten din kjappe seg litt neste gang da'' sa du irritert. ''Åja.. Hopp inn i bilen da'' sa Justin og pekte mot en grå Cardillac. ''Kødder du med meg? Kjører du denne?'' spurte du. ''Jepp'' sa Justin. Du åpnet døren, en dødskul bil faktisk. Ikke rart, han var jo verdens berømt. Dette kom til å bli kjempe kleint da.. Kun du og Justin.

299960_239117552794019_124675177571591_689410_5637083_n_large

Hehe, hva tror du skjer? =)  

 

Btw. Skal skje mer spenning, allerede i neste del.

 

-Rano

31.10.2011 / 19:27 / Blogg

Happy Willoween Fra Justin

 

felicia

 

 

 

31.10.2011 / 19:25 / Blogg

Justin skal opptre på årets MTV EMAs

Det er ikke sikkert hva han skal opptre enda.

Justin er nominert i kategoriene Best Male, Best Pop og Biggest Fans.

Stem på han her : http://uk.mtvema.com/artists/justin-bieber

 

FELICIA

31.10.2011 / 17:59 / Blogg

The Superstars: Episode 6: Justin Bieber Challenge (FULL EPISODE)

felicia

31.10.2011 / 17:15 / Blogg

Under The Mistletoe t-skjorte

VIL HA!!


Much love
Felicia

31.10.2011 / 17:12 / Blogg

Willow har bursdag i dag!!

Gratulerer Willow:)

Much love
Felicia

Historie del 8 # Watch out

''Det er det jeg kaller perfekt'' sa hun og klappet. ''I forskjell til Brook, Abby og Nicole, er det dere.. Alt for bra!'' sa hun og smilte. Du snudde deg mot Nicole, du bare måtte se hvordan hun reagerte.

 

Hun sto der sint med armene i kors, og du kunne ikke lavær å le. ''Hva ler du av?'' spurte Megan og stirret fra deg også til Nicole. Hun kunne selv se hvordan Nicole reagerte, og da var det bare et spørsmål om tid før Nicole, Abby og Brooke kom til å stoppe deg neste gang i gangen. ''Drama hele gjengen'' sa Megan og ristet på hodet. ''Det tror jeg at jeg har skjønt skal du se'' sa du og smilte. Du snudde deg mot denne damen som hadde gitt deg og Megan kompliment. ''Tusen takk'' sa du glad og så litt på de andre som sto der litt overrasket. ''Så.. Siden dere har litt erfaring i dette, så kan jo dere være litt sånn som trenere for laget her. Det går jo snart i oppløsning uansett, for alle her kan ikke cheerleading'' sa damen og så på de. Du kunne høre en bølge med lyd hvor alle snakket, og de var nok sikkert helt enig. ''Jeg er forresten Lisa. Egentlige grunnleggeren for dette laget.. Helt til.. Ja, altså jeg orket ikke mer'' sa Lisa og fikk et lite utrykk i fjeset. ''Okei.. Kult'' sa du og prøvde å virke interressert. ''Ja, så hva sier dere? Dessverre Abby, Brooke og Nicole. Dere får nok bare.. Være med'' sa Lisa og smilte.

 

Du kunne se på Nicole at hun var irritert. Allerede første skoledag og du klarte å få deg en fiende, not bad. Etter en den kjedelige treningsøkten noen gang, var dere endelig ferdig og sto i garderoben. Alle hvisket, og du merket du ble litt ukomfertabel. ''Gjør de alltid sånn?'' spurte du Megan mens dere gikk ut av garderoben. ''Tro meg, det gjør de.. Det er faktisk utrolig irriterende, men sånn er skolen her'' sa Megan og tok opp mobilen sin. Du tenkte tilbake igjen på da du var i Los Angeles, var du egentlig såpass frekk som Nicole? ''Kom igjen.. Vi har fortsettelse med engelsk. Altså.. Ja, det prosjektet'' sa Megan og dro deg med inn i klasserommet. ''Alle sammen kan vel egentlig bare sitte sammen med partnerene sine, og begynne. Finn all mulig fakta om det landet dere har valgt, husk, skriv med deres egne ord'' sa Wayne. Plutselig kommer en bak deg og skremmer deg så du nærmest skriker ut over hele klasserommet. ''Sorry'' sa Justin og smilte til deg. ''Og hvorfor driver du og skremmer meg? Jeg kjenner deg ikke engang'' sa du og så ned. ''Må jo bli litt kjent da.. Siden vi skal samarbeide sammen'' sa Justin og blunket til deg flørtende.

 

''Kan du slutte? Jeg har kjæreste'' løy du. Du var ikke sammen med Christian lenger.. Men det visste jo ikke han. ''Jeg trodde dere hadde slått opp? Det Chaz sa i hvertfall..'' sa Justin og så på deg. ''Nei, vi slo ikke opp. Og dessuten så har du og kjæreste, ikke se alt for skuffet ut. Kan vi konsentrere oss om prosjektet nå? Før jeg ber Wayne om å bytte partner..'' nølte du. ''Årgh.. Greit'' sa Justin og så litt skuffet ut. Du hadde nesten ikke sett på Justin siden du hadde flyttet hit, egentlig var det fordi du ikke var litt interressert i den pipete sangstemmen hans. ''Kan du konsentrere deg eller!?'' spurte du da Justin tok opp mobilen for minst syvende gang denne timen. Utrolig nok hadde kun du gjort alt, og ikke Justin. ''Chill da.. Hvor lenge varer egentlig den perioden?'' spurte Justin. ''Hvilke periode?'' spurte du dumt. ''Mensen.. Du er jo sur hele tiden'' sa Justin og ertet deg. ''Jeg er sur fordi du ikke tar en dritt seriøst..'' sa du og lente deg tilbake. ''Greit, kom hjem til meg etter skolen, så kan vi fortsette med dette! Jeg lover'' sa han og smilte. ''Okei, okei greit..'' sa du til slutt. Det ringte ut, og utrolig nok, skulle du faktisk hjem til Justin. ''Jeg ser deg ved parkeringsplassen, må snakke med Wayne'' sa Justin. Du nikket og gikk ut av klasserommet, men ble fort møtt opp av tre sinte skikkelser. 

Tumblr_lt5gcxqbjm1qj3frpo1_500_large

Hva tror du skjer?

 

beklager den kom ut litt seint, men har ikke vært hjemme. Pluss jeg skal ut på halloween snart! haha =)

 

-Rano

31.10.2011 / 15:56 / Blogg

Justin Bieber Caught Kissing Girl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hahahahhaha, skvatt du ? 

 

 

felicia

31.10.2011 / 15:26 / Blogg

HOURS FOR UNDER THE MISTLETOE - trender

felicia

31.10.2011 / 15:02 / Blogg

dagens bilde:

image

haha

 

felicia

31.10.2011 / 14:54 / Blogg

Justin, Pharrell and Usher in the studio talking christmas

felicia

 

 

31.10.2011 / 14:50 / Blogg

nytt instagram bilde

:"Taylor gang"

 

felicia

31.10.2011 / 14:48 / Blogg

Justin Bieber Responds to Haters - nytt intervju

felicia

31.10.2011 / 14:47 / Blogg

nytt instagram bilde

felicia

31.10.2011 / 14:47 / Blogg

Selenas crew feirer halloween

felicia

31.10.2011 / 07:52 / Blogg

Gammelt bilde av Justin

Hei alle sammen! :)

#Bilde er fra fan94justinbieber

HAHAHAHA, jeg dør!

PS; " * " personen, slutt å kommenter dritt og si at jeg ikke er en Belieber. Alle har en periode der de går litt lei av Justin,  og det er helt normalt når du har 95 plakater oppe av han, hører på sangene 24/7, snakker så mye om han at du må ut av klasserommet osv.. Og den perioden er OVER nå. Jeg er en TrueBelieber uansett hva du sier! (:

 

//Esin

31.10.2011 / 07:51 / Blogg

Bieberstyle

Hei alle sammen! :)

haha!!

//Esin

31.10.2011 / 07:50 / Blogg

Nytt Instagram bilde

Hei alle sammen! :)

//Esin

31.10.2011 / 07:49 / Blogg

Nytt bilde av Justin

Hei alle sammen! :)

reckless-bieber-swag:
Justin and Jaden and Alfredo hanging out :) (October 30th)

//Esin

31.10.2011 / 07:48 / Blogg

Justin; WOW!! u look my age.

Hei alle sammen! :)

 

 

haha, jeg døde litt der!

//Esin

31.10.2011 / 07:47 / Blogg

Nye bilder

Hei alle sammen! :)

reckless-bieber-swag:
Justin and Jaden and Alfredo hanging out :) (October 30th)

reckless-bieber-swag:
Justin and Jaden and Alfredo hanging out :) (October 30th)

reckless-bieber-swag:
Justin and Jaden hanging out :) (October 30th)

reckless-bieber-swag:
Justin and Jaden hanging out :) (October 30th)

//Esin

30.10.2011 / 22:14 / Blogg

Christian Beadles

298653_117676911674562_100282540080666_103748_1388892667_n_large

Nam.

 

-Rano

30.10.2011 / 22:12 / Blogg

Nytt bilde av Ryan

Much love
Felicia

30.10.2011 / 21:55 / Blogg

Usher har shavet seg - babyface

Hahaha, søten!

Much love
Felicia

30.10.2011 / 21:54 / Blogg

Dan Kanter is getting a haircut

Much love
Felicia

30.10.2011 / 21:02 / Blogg

nye bilder av usher

jtkj.jpg

 

jtkj.jpg

felicia

30.10.2011 / 20:56 / Blogg

Noen bilder ifra Proactive reklamen!

 

 

felicia

30.10.2011 / 20:53 / Blogg

Jon Chu skal kle seg ut som en kinesisk Justin Bieber

 

felicia

30.10.2011 / 20:28 / Blogg

Proud of kidrauhl + Selena is our mamacita Trender på twitter

Hei alle sammen! :)

Det er Justin kallte Selena får Mamacita en gang

//Esin

30.10.2011 / 20:21 / Blogg

Before - After bilde

Hei alle sammen! :)

//Esin

30.10.2011 / 20:14 / Blogg

Halloween drakten til Justin

Hei alle sammen! :)

Fra Høyr en jente - Justin - Jade Smith - Richard(?) elrns fra hannah montana

//Esin

30.10.2011 / 20:12 / Blogg

Nytt bilde av bilen til JB

Hei alle sammen! :)

//Esin

30.10.2011 / 20:00 / Blogg

Justin spiller sin mormors sang.. Før og Nå

Hva syntes du?

 

#ProudBelieber

 

-Rano

30.10.2011 / 19:16 / Blogg

Thank you pattie trender

Hei alle sammen! :)

Justin is hot trender også fortsatt

//Esin


30.10.2011 / 18:01 / Blogg

Justin solgte raskere enn Michael Jackson

Wow, shitt..

Michael Jackson er jo faktisk en legende.

 

 

-Rano

30.10.2011 / 17:46 / Blogg

Justin Bieber #1 manne fan

Haha, digget han!

-Rano

Historie del 7 # Watch out

 ''Jeg blir med neste time'' sa du bestemt. Det ringte ut igjen, og du fulgte fort etter Megan. Dere skiftet til gymtøy, og for deg var det en kort shorts og en vid danse topp. Da du gikk inn i gymsalen, sto en hel gjeng der. Du gikk forsiktig bort, og la merke til at Nicole skulle til å si noe.
_______________

Men hun stoppet fort opp. ''Så folkens.. Idag skal vi egentlig bare ha styrke'' sa Nicole. ''Det hadde vi sist gang også'' sutret en av jentene. ''Hold no kjeften og gjør som jeg ber om da.. Herregud jævla taper'' Sa Nicole og så stygt på henne. ''Kødder du med meg? Er hun sånn mot alle?'' spurte du Megan mens dere gikk bort og sto med jentene. ''Jepp, hvorfor tror du ellers jeg vil slutte? Laget suger.. Treneren er bitch.. Treningene er dødskjedelige'' sa Megan og ristet på hodet. Du snudde deg og så mot Nicole, Abby og Brooke. De sto alle der, ja, i en shorts som gikk langt opp i rumpen på de, og en sports bh. Kunne jo like godt gått naken jo? ''Begynn da.. Ned på magen og ta ti armhevninger'' sa Nicole. ''Det kalles ikke cheerleading, og ha styrke hver time'' sa du plutselig, for du kjente du ble irritert. ''Unnskyld meg?'' spurte Brooke og så rart på deg.

 

''Unnskyld meg? Ja jeg unnskylder deg'' sa du og smilte søtt. ''Hva søren er det du tror du er?'' spurte plutselig Abby. ''I hvertfall en bedre cheerleader lærer. Det dere skal gjøre er faktisk å lære triks, og lære å stole på hverandre. Lære litt koreografier.. Jeg trodde dere visste det?'' spurte du og smattet på tyggisen din. ''Kanskje du kan vise oss eller noe sånt? Visst du tror du er sååå mye bedre enn oss'' sa Nicole. ''Med glede, se nå'' sa du og gjorde en lett araber. ''Det kan jeg også, ta en salto da?'' spurte Nicole. ''Jeg trenger støtte.. hjelp meg Megan, du kan dette sikkert du og'' sa du og smilte. Megan nikket og kom bort til deg, men du kunne kjenne hun var nervøs. ''Slapp av, dette går fint'' sa du så lavt at bare hun kunne høre det. ''Håper det'' sa hun raskt. Du fikk støtte nok, og klarte å gjøre en salto også.

 

''Ser du?'' sa du fornøyd. ''Og? Gjør et trikst til da.. Balanser på skuldrene til hun.. Meggy eller hva hun heter'' sa Abby fort. ''Ja okei, den er jeg med på'' sa du raskt. ''Klarer du dette eller?'' spurte Megan deg. ''Forhåpentligvis.. Har gjort dette en gang'' sa du litt redd. Du holdt hånden til Megan og klatret oppå skuldrene hennes. Du prøvde å roe deg ned og holde balangsen. Du skalv litt, men klarte i det minste å holde deg der oppe, uten støtte! Til slutt, tok du hopp fart og tok en salto før du landet rett forran Megan. ''That's how we doing'' sa du og ga en high five til Megan. Du fikk såklart stående applaus fra de som var der, og plutselig.. hørte dere skritt komme mot dere. ''Strålende'' sa en mørk dame stemme. Du snudde deg, og fikk øye på en liten dame med grått hår. ''Det er det jeg kaller perfekt'' sa hun og klappet. ''I forskjell til Brook, Abby og Nicole, er det dere.. Alt for bra!'' sa hun og smilte. Du snudde deg mot Nicole, du bare måtte se hvordan hun reagerte.

166369_104170276325515_100001976294649_26101_5985825_n_large
#weheartit

 

Hva tror du skjer?Hvordan tror du Nicole, Abby og Brooke reagerer?

 

NÅ ER MARATON AVLSUTTET. Som sagt så var det et MINI maraton, og det er fordi jeg har såpass mye å gjøre. Har en STOR naturfagsprøve i morgen, og jeg skal se Brannkamp. Noe som for meg er veldig viktig.

Så ikke bli sur og klag. Det tar faktisk 20-30 minutter og skrive en del.

 

Vet ikke om det kommer flere deler idag, men jeg tror det.

 

-Rano

30.10.2011 / 17:39 / Blogg

Hva Justin er NØDT til å ha med på tour!

- Mixet nøtter.. Altså forskjellige type snacks.
-Potet gull.
- Grønn te. Siden det er så sunt.
- Vitamin vann.
- Grønnsaker og frukt!
- Et personal som tar vekk damp på badet.
- Antibakk såpe.
- Og hvite t-skjorter.

 

Dette er kravene Justin og crewet skal ha når de skal utpå tour! Haha.. Sykt, men ja?

 

 

-RAno

30.10.2011 / 17:35 / Blogg

ORD OG BETDYNING PÅ BIEBER SPRÅK!

Maaaange som har spirt om jeg kunne legge ut litt ord og sånt på 'bieber språk', så da gjør jeg det!

 

Biebergasted: Når en belieber griner fordi hun/han har sett Justin.

Bieberlicious: Noe av Justin som er super hot.

Biebertastic: Noe som er fantastisk!

Biebernator: Et kallenavn for Justin.

OMB: Oh my Bieber!

OJBD: Obsessive Justin Bieber Disorder.

Bieber Bullied: Når en belieber blir mobbet fordi hun/han liker Justin.

Bieberfied: Når du er en belieber, og viser det. Foreksempel du kan si ''Mitt rom er Bieberfied'' som i ''verified''

Biebergasm: Når du blir skikkelig 'hissig' når du ser Justin. Ja.. Dere skjønner sikkert.

Biebette: Et kallenavn for Justin. Som i 'Mallette'' som er etternavnet til moren.

Bieberstruck: Det øyeblikket en fan finner ut at de elsker Justin.

Bustin Jieber: Et øyeblikk der vi kaller Justin for dette, fordi Jonas Brothers fansen mener de er de eneste som kan være ''JB''.

 

Eager Bieber: En fan som gjør alt for å møte Justin.

 

Bieber blast: Når fansen går sammen for å kjøpe sangene til Justin. Foreksempel på Itunes!

UberBelieber: En crazy blodfan.

Har skrevet alt selv!

 

Andre ord som foreksempel SWAG, betyr at du har stil. Shawty er et annet ord for ''Kjære''

 

-Rano

30.10.2011 / 17:29 / Blogg

Trust issues - Canada's Walk of fame awards

-Rano

30.10.2011 / 17:29 / Blogg

Justin TIMELINE

1994 - Justin Drew Bieber ble født i London, Canada. Pattie og Jeremy ble skilt noen månder etter det, men Justin ble igjen med sin mor hjemme i Stratford.

 

1996: Justin fikk sitt første trommesett av sin mor.

 

2000: Justin får sin andre gitar av Pattie.

 

2007: Justin synger Ne-Yo's so sick i et lokal, en syngekonkuranse. Han kommer på andre plass, og Pattie som var så stolt, postet det ut op youtube.

 

2008: Justin ble funnet av Scooter Braun. Som tar han med til Atlanta på en stor reise inntil videre. Justin synger foran Usher, og blir signert av Raymond Braun Media Group. Altså, sammen med Island Records.

 

Juli 2009: Justin debutterer sin første singel One time.

 

November 2009: Justin debutterer sin My World (17.november). Det ender opp på 6.plass på US sin album liste. De første ukene ble det solgt 137 000 kopier. Alle sangene ble med i Billboard topp 100.

 

Desember 2009: Justin synger Someday at Christmas for presidentet Obama i det hvite hus.

 

Januar 2010: Justin debutterer sin nye hitt Baby!

 

Mars 2010: Justin debutterer sin My World 2.0 (23.mars). Den kommer på 1.plass i US sin albums liste. Og første uken ble det solgt 283 000 kopier. Den kom til topp i land som Australia, Irland, Canada og New Zealand.

 

Juni 2010: Justin sin første My world tour starter i Hartford, Connecticut (23.juni)

 

September 2010: Justin får spille som gjesterolle i CSI.

 

Oktober 2010: Justin debutterer sin første bok First Step 2 Forever - My story.

 

November 2010: Debutterer en ikke så stor album, som My world Acoustic. Og den nye sangen sin pray.

 

Februar 2011: Justin sin film, NEVER SAY NEVER kom ut!

Brukte litt tid på å finne ut osv. Håper dere likte det!

 

-Rano


30.10.2011 / 17:18 / Blogg

Justin på the Kane show

 

-Rano

30.10.2011 / 17:12 / Blogg

nytt bilde lagt ut av Ryan

''My dad & Caleb last night, my dad was wondering why his head was hurting today, so I showed him this pic lmao''

 

FELICIA

30.10.2011 / 17:08 / Blogg

justin og fans

felicia

Historie del 6 # Watch out

Etter en lang time med diskutering om skoleball, og alt mulig annet, hadde dere endelig friminutt. Du kjappet deg ut av klasserommt før alle andre, bare for å finne Lucas. ''Lucas!'' ropte du, men før du fikk løpt bort til han, stoppet noen deg. En høy jente, som så ut til å ha nudlekrøller til tusen. ''Hey fersking'' sa hun frekt.
____________________
''Fersking?'' svarte du like frekt tilbake. ''Ja? Du er ny..'' sa Nicole og stirret på deg fra topp til tå. ''Og hva så?'' svarte du henne. ''Samma det.. Du må passe inn på skolen her. Vi er ikke i Los Angeles, kle deg litt.. Fint'' sa hun og ristet på hodet. ''Fint? Jeg kler meg i det jeg vil, driter faen i dine meninger'' svarte du og snudde deg. Du kunne se mange hadde fulgt med på den lille praten deres. ''Seriøst? Ikke glo på meg'' svarte du irritert. ''Hva skjedde?'' spurte Lucas mens du kom mot han. ''Ikke en dritt, så.. Hvordan gikk det?'' spurte du og smilte til han. ''Fint, kom i klasse med Ryan og Chaz jeg'' sa han stolt. ''Så bra da.. Skulle ønske jeg gjorde det'' svarte du trist. ''Hva? Jeg trodde du kom i klasse med Justin jeg?'' sa Lucas litt rart. ''Nettopp, jeg vil ikke gå i klasse med en jeg ikke liker'' sa du surt. ''Ikke liker? Skjerp deg da.. Han er jo grei! Ikke se på han som en superstjerne.. Tro meg'' sa Lucas. ''Ja ja..'' svarte du. Du tok opp arket fra vesken din for å se hvilke time du skulle ha.. Engelsk, også fritime. ''Hva er fritime?'' spurte du Chaz som hadde komt til dere.

 

''Nå snakker du til meg ja.. Fritime er noe du kan bruke til trening og sånt'' sa Chaz trist. ''Chaz, gi deg da.. Det er en god grunn til at jeg er sur på deg, men takk'' sa du lavt. Du tok med deg engelsk bøkene, og var klar for enda en time. Skolen her var chill, men du følte deg så utrolig alene. Og det var intet mer du ville enn å bare forlate hele Atlanta og dra tilbake igjen til Los Angeles og bo sammen med faren din. Du satt deg forsiktig ned på plassen din mens Wayne sto der oppe. ''Så.. I engelsken videre skal vi ha litt om de forskjellige landene her i verden. Dere skal skrive en presentasjon, og presentere litt om landet her forran. Det blir karakter på hele greien til informasjon'' sa Wayne og holdt oppe en floss hatt. ''Hva skal du med den hatten? Den matcher ikke anntekket ditt'' sa du lavt, men hele klassen begynte å le, og du følte deg plutselig litt bedre. ''Smart sagt *dittnavn*, neida.. Inni denne flosshatten er det navn. De to jeg trekker skal være partnere'' sa Wayne og ristet litt i den.

 

''Kan vi ikke bare velge?'' spurte en liten brunette. ''Beklager Emma.. Sånn det skal være'' sa wayne og trakk opp en lapp. ''Sophie og Johnson'' sa Wayne og la fra seg lappene. Han trakk opp enda flere lapper. ''Megan og Trym'' sa Wayne. ''Paula og Wilfred'' sa Wayne. Du tok en slurk av vannet ditt. ''-*dittnavn* og Justin'' og der klarte du og henge fast vannet i halsen så du hostet hardt. ''Ikke søren'' sa du irritert. ''oooo'' sa Justin på andre siden av klasserommet. Du så stygt på han. Etter 5 minutter med trekning av partnere, så var du faktisk veldig irritert. ''Nå skal vi ha litt høylesning'' sa Wayne. ''-Så starter vi med prosjektet allerede neste engelsk time'' sa Wayne. En kjedelig time var det, og det eneste du så fram til var cheerleadingen. ''Hey Megan, går du på cheerleadingen?'' spurte du. ''Jepp, men det er totalt drit'' sa Megan. ''Jeg blir med neste time'' sa du bestemt. Det ringte ut igjen, og du fulgte fort etter Megan. Dere skiftet til gymtøy, og for deg var det en kort shorts og en vid danse topp. Da du gikk inn i gymsalen, sto en hel gjeng der. Du gikk forsiktig bort, og la merke til at Nicole skulle til å si noe.

Tumblr_ltunf52f1l1r52zc7o1_500_large

Hva tror du skjer? :)))

 

Til informasjon, så er Lucas din tvilling. Står i de første delene.. Og dere er altså 17 år :)

44 kommentarer..

 

-Rano

30.10.2011 / 16:39 / Blogg

Jeg selger disse tingene.. Hver for seg

Helluen! Da har jeg litt Justin bieber ting jeg gjerne vil selge, så for å kjøpe, send mail til Rano-brann@hotmail.comI denne pakken får du med 5 plakater og 1 tysk Justin Bieber magasin/blad til 70kr. Inkludert 30kr frakt, som blir til sammen 100kr.

 

Egentlig verdi = 230kr.
I denne pakken får du med Justin Bieber Never say never UNDERHOLDNING til PC, også sånn klesmerke, Sillybands også 28 små klistremerker av Justin. Denne pakken koster 60kr, inkludert 30kr frakt = 90kr.

 

Egentlig verdi = 210kr.


Iphone 4 deksel, 2 mini justin bieber kort, 22 store kort(på str. med postkort), og BieberFever magasin som inneholder store plakater! Pris= 300kr + frakt = 330kr.

 

Egentlig verdi: 533kr.


Ja.. Så det er vel egentlig ''budrunde'' igjen da, bare på andre ting! :D

Alle pengene går til kalenderen som starter i desember!

 

Rano-brann@hotmail.com <--- visst dere er interressert.


 

Også en ting jeg gjerne vil svare på, er mange som lurer på hvorfor jeg ikke blogger lenger, her er mitt svar:

 

-Jeg blogger. Jeg blogger bare ikke så mye nyheter lenger.. Og når jeg først finner nyheter, er de allerede blogget om. Derfor holder jeg meg til historien for det meste. Og siden jeg har hatt veldig skrivesperre i det siste, stoppet jeg nærmest opp, men nå som jeg har ny historie, skal jeg skrive en del. Ja.. Det er mange som sier jeg har sluttet å blogge, men nei. Jeg gjør mer enn dere tror.

 

 

-Rano

30.10.2011 / 16:03 / Blogg

Justin signerer et Selena Gomez bilde

 

 

felicia

30.10.2011 / 16:01 / Blogg

baby you light up my world like nobody else ♥

BABY

YOU

LIGHT

UP

MY

WORLD

LIKE NOBODY ELSE

skjønte dere den, haha ?

FELICIA

 

30.10.2011 / 15:54 / Blogg

Justin Bieber on The Kane Show (radio)

felicia

30.10.2011 / 15:52 / Blogg

NYTT INSTAGRAM BILDE

"Goodnight LA"

 

felicia

30.10.2011 / 15:52 / Blogg

Justin Bieber In The Studio Making The Album Part 2

felicia

Historie del 5 # Watch out

Han minnet deg nesten om president Obama. ''Så.. Folkens. Kom til ro her!'' sa læreren. Han lukket igjen døren og sto der. ''Som dere ser har vi fått en ny elev i klassen. *dittnavn*.'' sa han og smilte. ''-Jeg er forresten Wayne'' sa han og håndhilste. Akkurat da du håndhilste, åpnet døren seg, og inn kom Justin. Kødder du med meg? tenkte du inni deg.
_________________

''Sorry Wayne.. Jeg snublet'' sa Justin og smilte søtt. ''Samle gamle unnskyldning.. Sett deg'' sa Wayne og gikk bort for å notere noe. ''-Som jeg nevnte for klassen her Mr. Bieber, har vi fått en ny jente i klassen'' sa Wayne og prøvde å smilte. ''En hot en og, og ja?''sa Justin. Du måpte skikkelig og endte opp med å se helt dum ut. ''Slapp av.. Ikke la han skremme deg''  sa Wayne usikkert. ''Skal prøve?'' sa du helt forvirret. ''Hun kan godt sitte med meg altså Wayne'' sa en gutt som satt helt bakerst. ''Ikke søren om jeg vil ødelegge inntrykket på klassen ved at hun sitter med deg, Richard'' sa Wayne og hele klassen lo. Det virket som en morsom klasse, men samtidig rart. ''Hva med meg da? Vi kjenner hverandre fra før av'' sa Justin plutselig. ''Ikke søren.. Jeg sitter her jeg'' sa du og gikk bort til nærmeste pult som var ledig, også rett ved siden av en mørke blond jente som satt og smilte til deg. Justin så nesten litt skuffet ut. ''Selv om du er berømt kjære Justin, betyr det ikke at du kan få alle du vil'' sa Wayne og blunket til han.

 

Justin la armene i kryss og så på deg. Du smilte lurt til han før du snudde deg mot tavlen. ''Jeg er Megan'' sa Megan og smilte mot deg. Hun hadde grønne øyne som en grønn, fin eng. ''Jeg er *dittnavn*'' sa du og smilte. Vanligvis pleide du ikke å være så veldig grei mot folk, men du trengte jo såklart noen venner, i hvertfall første skoledag. ''Så.. Klassens time. Noe som betyr at dere kan diskutere om hva dere vil.'' sa Wayne og klappet i hånden. ''Yes, gud så chill!'' sa du og lente deg bakover mot stolen din. ''Så. Du er fra Los angeles altså?'' spurte Megan deg glad. ''Ja, det er jeg'' sa du litt uinterressert og så ned på mobilen din. ''Digg, jeg og bodde der'' sa Megan og smilte. ''Serriøst? hvorfor flyttet du hit?'' spurte du og så rundt klasserommet som om du satt et ekkelt sted. ''Pappa og mamma skillet seg'' svarte hun raskt. ''Åja.. Ja jeg har vært der jeg og'' svarte du raskt. ''Jess.. Så, hva liker du å gjøre på fritiden?'' spurte Megan.

 

Du følte nesten du ble intervjuet eller noe sånt, og du var ikke helt behagelig med det. Men et første inntrykk var et inntrykk. ''Cheerleading og festing, hva ellers?'' sa du glad. ''Cheerleadingen her er seriøst.. Ikke bra'' sa Megan og ristet på hodet. ''Hvordan det?'' spurte du. ''Fordi Nicole, Brooke og Abby som driver hele driten.. Bitcher hele gjengen'' sa Megan og ristet på hodet. ''Jess.. Ga hun ene et bitchblikk, tydeligvis veldig stort om noen svarer de her ja..'' sa du og ristet på hodet du også. ''Du tuller med meg? Ga du henne et bitchblikk?'' spurte Megan overrasket. ''Jepp, og jeg driter faen'' sa du. Etter en lang time med diskutering om skoleball, og alt mulig annet, hadde dere endelig friminutt. Du kjappet deg ut av klasserommt før alle andre, bare for å finne Lucas. ''Lucas!'' ropte du, men før du fikk løpt bort til han, stoppet noen deg. En høy jente, som så ut til å ha nudlekrøller til tusen. ''Hey fersking'' sa hun frekt.

Instagram-justin-bieber-1_large

Hva tror du skjer? ;)

 

38 kommentarer..

 

Btw. Jeg øver til naturfagsprøve nå, så.. Dere må respektere. Derfor jeg skrev MINI maraton. Og uansett, denne historien vil IKKE bli så lik Bring it On, bitch, senere i historien, tro meg. Bare begynnelsen som ligner litt :-)

 

-Rano

Historie del 4 # Watch out

 ''Lykketil ja.. Her er du heldig om du slipper ut levende fra første skole dag'' sa Chaz og klappet deg på ryggen. ''Pøh, ja sikkert'' sa du og gikk opp trappen. Da du gikk inn i bygningen, kunne du se alle stirret på deg og Lucas, sikkert fordi dere var nye. ''OMG'' ropte plutselig Chaz.
______________

''Hva? Du skremmer meg helt sykt av og til'' sa du irritert. ''Der er.. Nicole, Abby og Brooke'' sa Chaz og stirret på tre jenter som kom forbi dere, nesten som i slow motion. Det minnet deg nesten om deg selv og Adrianna og Rachel da dere bodde i Los Angeles, dere var liksom de alle så opp til. ''Hvem er de?'' spurte du Chaz som sto der og så på de tre. ''Hun med blond hår, som står til høyre.. Hun er Brooke'' sa Chaz. ''-Og hun til venstre.. Hun med gyllen hår, hun er Abby. Og hun i midten med krøller som bare det, og mørkt hår.. Hun er Nicole.. Også kjent som...'' men Chaz ble avbrutt av Lucas som kom bort, men du skjønte fort hva Chaz skulle si. Justin gikk bort til Nicole og plantet et kyss rett på leppene hennes. Du kunne ikke lavær å le, og det la plutselig Nicole merke til. Hun ga deg et stygt blikk, men siden du hadde dine erfaringer, gjenntok du det blikket og smilte fornøyd. Du var nesten hundre prosent sikker på at både Nicole, og de som sto rundt dere sto sjokkert da du hadde gitt henne det stygge blikket.

 

''Greit, dere skal opp til rektors kontor.. Dere må få timeplan'' sa Chaz. ''Ja, og det er hvor?'' spurte du raskt. ''Der oppe..'' sa Chaz og pekte mot en trapp. ''Oki doki'' svarte du glad og dro med deg Lucas opp til rektors kontor. Du pleide ofte å være der på gamle skolen, men du skulle faktisk skjerpe deg dette semesteret. Du ville jo tross alt få en god jobb når du ble eldre. ''Hei, *dittnavn* og Lucas ja.. Skal vi se..'' sa rektoren. Han hadde den sykeste barten du noen gang hadde sett, og du kunne nesten sverge på at du så noe bevege seg inni det. ''Dere er sikkert vandt med å bytte klasser for hver time i fra Los Angeles? men det er det altså ikke her. Jo.. Dere bytter klasse kun engang, og det er språkfag. Jeg ser *DT* har spansk.. og Lucas har fransk. *dittnavn*, du kan gå ned til klasse  B, og Lucas ned til klasse C, så her er timeplanene'' sa rektoren og ga dere hvert sitt ark. Du nikket fort og gikk ut, jo fortere du gikk vekk fra rektoren, jo mindre risikerte du å faktisk få et dyr på deg. 

 

''Så du den barten eller?'' spurte Lucas raskt. ''Ja herregud.. '' sa du og ristet på hodet. Dere gikk ned igjen trappen, og det var tydeligvis friminutt enda. ''Jeg liker skolen.. Friminutt mer enn femten minutter i hvertfall'' sa Lucas og sjekket klokken. ''Oh yes, kom igjen, vi må finne skapene'' sa du og dro med deg Lucas. ''Greit'' sa Lucas og fulgte fort etter deg. ''Blir trist å ikke gå i din klasse mer da, sis'' sa Lucas og stirret på deg. ''Njaaa.. Må nesten innrømme at det er litt trist. Men endelig kan jeg gjøre ting uten at du sladrer'' sa du og blunket. ''Seriøst? Jeg sladrer aldri, og det vet du'' sa lucas raskt. ''Det vet jeg faktisk, bare kødder med deg. Men det ringer inn, så vi snakkes bro!'' sa du og ga han en klem før du prøvde å finne klasserommet ditt. ''Klasserom 44'' sa du og letet. ''Der'' mumlet du lavt og gikk inn i klasserommet. Du endte opp med å stå helt ved kateteret siden du hadde ingen anelse om hvor du skulle sitte. En lærer kom inn i klasserommet, en mørk en. Han minnet deg nesten om president Obama. ''Så.. Folkens. Kom til ro her!'' sa læreren. Han lukket igjen døren og sto der. ''Som dere ser har vi fått en ny elev i klassen. *dittnavn*.'' sa han og smilte. ''-Jeg er forresten Wayne'' sa han og håndhilste. Akkurat da du håndhilste, åpnet døren seg, og inn kom Justin. Kødder du med meg? tenkte du inni deg.

Tumblr_ltumlvxfbp1qb67p5o1_500_large

Hva tror du skjer?

 

36 kommentarer..

 

-Rano

30.10.2011 / 14:30 / Blogg

Justin is in the studio making album - PART 1

Hei alle sammen! :)


Helt ærlig så elsker jeg sonne videor!
//Esin
30.10.2011 / 14:29 / Blogg

Justin is hot - trender på twitter

Hei alle sammen! :)

såsant!


//Esin

30.10.2011 / 14:27 / Blogg

Justin og Chris Brown har samme hettegensre

Hei alle sammen! :)

#fan94justinbieber

//Eisn

30.10.2011 / 14:24 / Blogg

Nytt bilde med en fan

Hei alle sammen! :)

//Esin

30.10.2011 / 14:21 / Blogg

Nytt bilde av Justin

Hei alle sammen! :)

 

åå nam!

 

//Esin

Historie del 3 # Watch out

''De suger sikkert'' sa du irritert. ''Greit, men du skal i hvertfall få møte mine venner.. Justin, Ryan og Chaz, dere kan komme inn nå'' sa Lucas. Og før du visste ordet av det, sto de alle tre rett forran deg.
___________
''Hva faen da Lucas? Stikk ut alle sammen'' mumlet du irritert. ''Jeg tror nok du hadde rett med at hun var veldig gretten altså..'' sa en høy gutt med mørkeblondt hår og blå øyne som skinte som krystall. ''Og du er?'' sa du fort. ''Ryan.. Ryan Butler'' sa Ryan og holdt fram hånden din. Du stirret på den i ett sekund før du håndhilste, men kun så vidt. ''Hvorfor sier egentlig dere etternavnene deres? Så jeg skal legge dere til på facebook eller noe sånt?'' spurte du litt frekt. ''Nope, men sånn vi hilser her i Atlanta, og Canada egentlig'' sa plutselig Justin Bieber. En såkalt crazy Justin Bieber fan ville sikkert besvimt nå fordi Justin akkurat hadde snakket til dem, men du sto der og så på han dumt. ''Canada? Er dere fra Canada?'' spurte du raskt. ''Yep'' svarte Chaz stolt. ''Chaz? Du og? Du fortalte meg aldri at du var fra Canada?'' sa du litt forvirret. De beviste bare at han enda mer ikke var en ekte venn.

 

''Jo, jo jeg gjorde det.. '' sa Chaz og stirret rart på deg. ''Kult.. Christian og var fra Canada'' sa du og drømte deg litt bord.  ''Hvem er Christian?'' spurte Chaz fort. ''Eksen hennes.. Real Love.. De var sammen i to uker'' svarte Lucas og himlet med øynene. ''Det hadde vært et lenger forhold om ikke mamma bestemte seg for å flytte til bondeland'' sa du irritert. ''Noen har visst mensen idag, helt seriøst, du var ikke sånn for fire år siden'' sa Chaz surt. ''Mye kan forandre seg på fire år, blandt annet deg. Så se og kom dere ut av rommet mitt nå før jeg tar cheerleading triks og sparker dere'' sa du og reiste deg opp. ''Wow, kan du ikke gjøre det!?'' sa Justin og så flørtende på deg. ''Ikke faen, stikk'' sa du frekt og sparket dem alle ut av rommet ditt før du låste. ''Hun trenger tid altså.. Den jenta har problemer'' hørte du Chaz si etter du hadde slengt igjen døren. Du la deg ned i sengen igjen, og bare var på pc-en, før du endelig bestemte deg for å legge deg litt tidlig siden du skulle på skolen i morgen. 

 

Dagen etter våknet du faktisk utrolig tidlig, men du fikk ikke sove, sikkert pågrunn av tidsforskjellen. Du reiste deg rolig opp og tok en dusj, senere fønet du også rettet du håret ditt. Du måtte nesten gi et fint inntrykk på skolen, ikke via personlighet, men utseendte såklart. 

Tumblr_lng037ykvh1qhw18go1_500_large

Du sminket deg veldig fint, og var faktisk fornøyd. ''Mobil, ipod, penger, kortet mitt'' mumlet du og la alt inn i en stor veske. ''Jeg får ta med en penn også.. ''  sa du lavt til deg selv. Du gikk ned til kjøkkenet, hvor hele familien sto der og snakket. ''God morgen!'' sa Monica som holdt på med pannekaker. ''God morgen?'' sa du lavt og satt deg ned på bordet for å spise frokost. ''Er sick glad du ikke kler deg ho-'' ''-Lucas!'' sa moren din strengt. ''Sorry'' nølte han. ''Forresten, jeg kan kjøre til skolen jeg..'' sa Chaz fort. ''Jeg sitter på, jeg er lat'' mumlet du og reiste deg opp. ''Selvfølgelig..'' sa Chaz. Dere kjørte fort til skolen, og skolen var en helt typisk amerikansk high school. ''Skal jeg overleve her?'' spurte du og så på den. ''Lykketil ja.. Her er du heldig om du slipper ut levende fra første skole dag'' sa Chaz og klappet deg på ryggen. ''Pøh, ja sikkert'' sa du og gikk opp trappen. Da du gikk inn i bygningen, kunne du se alle stirret på deg og Lucas, sikkert fordi dere var nye. ''OMG'' ropte plutselig Chaz.

Chaz_large

Hva tror dere det er?

 

34 kommentarer..

 

-Rano

Historie del 2 # Watch out - MINI maraton

Da blir det en mini maraton idag, bedre enn ingenting. Jeg har prøve imorgen, så jeg må bruke min søndagstid til å pugge til naturfag. Ikke bare det, det er Brannkamp, og den er også veldig viktig for meg. Men skal gjøre så godt som jeg kan!


  Chaz og Lucas fulgte fort etter deg. ''YO BRO'' ropte Chaz så høyt at du kvapp. Da du gikk inn i huset, fikk du øye på to gutter som reiste seg fort opp og kom løpende mot dere. Han ene virket så utrolig kjent, åja.. Ja nå visste du hvem det var. Justin Bieber.

_____________
Ikke søren om du skulle bo med noe Justin Bieber. ''Ryan og Justin, dette her er Lucas. Lucas, som du sikkert vet nå.. Så er dette Ryan og Justin'' sa Chaz og pekte på Ryan og Justin. Du bare lo inni deg. ''Og hun derre gretne kjerringen der borte er *dittnavn*'' sa Chaz og smilte til deg. ''Jeg er ikke gretten, skjerp deg'' sa du irritert og tok kofferten din. Du prøve å finne fram til rommet ditt, men det var så typisk at rommet ditt var helt i enden i andre etasje. ''Hvorfor meg!?'' sa du sint og sparket i døren din. Du åpnet den forsiktig, men roet deg litt ned da du så rommet ditt. 

 Tumblr_ll81vapvul1qby6rio1_500_large

''Ikke gale..'' sa du og nikket fort. Rommet var dekortert med hvit og rosa. Litt lenger bortenfor var det en stor TV og et fint skap. ''Fint faktisk.. Men alikevel, LA!'' sa du surt og slengte deg ned i den rosa sofaen. Du ble sittende og se på den store Tv-en som hang fint foran deg. 

 

Det banket på døren din, men du svarte ikke. Din lille mor kom forsiktig inn og sto rett forran deg over bordet. Du sto med armene i kryss og så ned på bordet. ''Du kan ikke være så gretten og sur. Se på Lucas! Han har allerede funnet seg noen nye venner. Og jeg anbefaler deg, du burde ikke skaffe deg noen ville venner som du hadde tilbake i Los angeles. Du vet at den største grunnen vi flyttet var også pågrunn av din ville oppførsel og dårlige karakterer på skolen. Jeg håper du skjerper deg. For jeg vet innerst inne at du er en nydelig jente'' sa moren din. Du så opp på henne og prøvde å smile, selvom du innerst inne egentlig bare ville løpe og skrike. ''Greit mamma.. Jeg skal prøve. Men jeg har ikke noe planer om å henge med de guttene der nede, i hvertfall ikke Justin Bieber, lol'' sa du og fniste. ''Du kan prøve å være grei i hvertfall. Gå og hvil deg litt du. Pc-en din ligger i sengen som du sikkert vet. Skole i morgen'' sa moren din. ''Greit'' nølte du. ''Fint, jeg er glad i deg'' sa moren din og kom bort til deg. Hun kysset deg forsiktig på pannen. ''Glad i deg og'' sa du før hun gikk ut av rommet sitt. 

 

Du ble sittende og se rundt deg, før det enda en gang banket på rommet ditt. ''Seriøst? Privatliv?'' ropte du irritert. ''Herregud chill da, det er kun meg'' sa Lucas og kom inn. Den brune håret hannes falt fint nedover pannen hannes, og de grønne øynene hans traff deg. ''Samma det'' sa du og lente deg tilbake. ''Jeg skjønner ikke hvorfor du ikke ville flytte tilbake igjen til Atlanta?'' spurte Lucas forvirret. ''Har du sett stedet? I forskjell til Los Angeles er det helt bonde! Jeg savner folka mine'' sa du trist. ''De fake folkene?'' kremtet Lucas på deg. ''Hold no kjeft da'' mumlet du irritert. ''Greit, men mens du er her.. Ikke kom inn i noe drama, det er seriøst sykt irriterende! Og forresten, jeg har hørt skolen har et cheerleader lag, så.. Du har i hvertfall noe du kan begynne på da'' sa Lucas og smilte. ''De suger sikkert'' sa du irritert. ''Greit, men du skal i hvertfall få møte mine venner.. Justin, Ryan og Chaz, dere kan komme inn nå'' sa Lucas. Og før du visste ordet av det, sto de alle tre rett forran deg.

378618_2172623956970_1287905449_2624936_417727933_n_large

Da er mini maraton i gang egentlig.. 

 

Mini maraton funker som jeg legger ut ny del HVER time.

 

32 kommentarer.

-Rano

30.10.2011 / 11:48 / Blogg

nytt instagram bilde lagt ut av Ryan

felicia

30.10.2011 / 11:48 / Blogg

Hvilken julesang er din favoritt?

Hei alle sammen! :)

Under The Mistletoe, albumer har virkelig mange nydelige sanger.Men hvilken 1 sang, traff deg rett i hjerte?

Helt ærlig så tror min fav. sang nå er All i want is you!

 

//Esin
30.10.2011 / 11:34 / Blogg

Justin skriver autografer og tar bilder med fans

Hei alle sammen! :)


Heldige!


//Esin

30.10.2011 / 11:31 / Blogg

Before - After bilde

Hei alle sammen! :)

masse forskjell!

 

//Esin

30.10.2011 / 11:30 / Blogg

Hele albumet er på spotify!


<3333

 

-Rano

30.10.2011 / 11:14 / Blogg

NEVER STOP YOUR INSTAGRAM JUSTIN

felicia

30.10.2011 / 10:56 / Blogg

Siste tweets

Much love
Felicia

30.10.2011 / 10:34 / Blogg

Justin sin favoritt gave

Justin Bieber Remembers First Bike for Billboard Mag

Som dere vet så var Justin ikke verdens rikeste før han ble berømt. Tvert imot, han var faktisk en av de som ikke hadde så mye penger. Rundt juletiden gikk han og moren alltid til noe som blir kalt 'matbanken', for å få skikkelig julemat der. Matbank er et sted hvor fattige, og evnt. andre grunner kan komme og få mat. Han fikk et spørsmål om hva han skulle gjøre denne julen. ''-Jeg skal være med familien min. Hele familien. Sørge for at jeg får skikkelig fin tid med alle sammen.'' sier han. 

 

Da Justin fikk et spørsmål om hva han skulle gi tilbake til Stratford, fikk vi også et svar. ''Jeg har og skal donere flere penger til matbanken. Alle fortjener en fin jul! Inkludert haterne mine. Og dessuten så har folket der nede gjort så mye for meg, så det er tid for meg å gi tilbake.'' sier Justin. 

 

''Alltid om julen så visste jo jeg at jeg ikke kom til å få noe, vi hadde ikke råd til mye. Men mamma hun sparte opp en del penger til meg, og en av de beste julene for meg da var da jeg fikk min første sykkel. Den perfekte gaven!'' sier Justin og smiler.

 

 

 

-Rano

30.10.2011 / 10:25 / Blogg

Intervju: The Kyle and Jackie o show

-Rano

30.10.2011 / 10:23 / Blogg

Ryan Good sier JuleAlbumet blir utrolig!

For de som enda ikke har hørt hele julealbumet, kan dere vel høre på Ryan Good sin mening om hele albumet. Den 26.oktober klarte Hollywoodlife og få et lite intervju med Ryan Good, hvor de lurte på hvordan det nye julealbumet kom til å bli. Ryan good svarte positivt som alle de andre som har hørt albumet har gjort. ''Julealbumet er helt fantastisk! Helt utrolig'' sier han.

 

-Rano

30.10.2011 / 10:21 / Blogg

Selena sin hund liker ikke Justin

I et intervju forteller Justin om hunden til Selena, og hvordan det var de adopterte den. ''Den likte Selena veldig godt, og gikk bort til den hele tiden.. Men jeg tror ikke den liker meg så veldig godt''

 

-Rano

30.10.2011 / 10:20 / Blogg

Patties siste tweets

Much love
Felicia

30.10.2011 / 01:59 / Blogg

Justins siste tweet

Much love
Felicia

30.10.2011 / 01:57 / Blogg

Twitter

Jeremy og Jazmyn fikk nytt twitter bilde for en stund siden :

Jazmyn har fått mange followers da:) haha!

Much love
Felicia

30.10.2011 / 01:37 / Blogg

enda et nytt instagram bilde fra justin

''blurry''

 

felicia

30.10.2011 / 01:31 / Blogg

Dan Kanter - ''Wild boar at Grand Cru Dinner''

 

felicia

30.10.2011 / 01:29 / Blogg

nytt bilde - instagram

justin la ut enda ett :)

felicia

30.10.2011 / 01:10 / Blogg

INSTAGRAM

"I #believe

og Justin la ut dette bilde og slettet det rett etterpå!!

 ''UNLEASH THE BEAST''

hahaha!

 

FELICIA AVDIMETAJ

30.10.2011 / 00:19 / Blogg

dette delte de ut på selenas konsert

- Felicia Avdimetaj

 

29.10.2011 / 22:24 / Blogg

Beliebers - Original Song Dedicated To Justin Bieber

felicia

29.10.2011 / 22:21 / Blogg

Scooter's High School Musical audition.

hahahah, det er bare kødd..

Scooter&#8217;s High School Musical audition. (via @BreeezyBelieber)  Scooter&#8217;s High School Musical audition. (via @BreeezyBelieber)  

 

 

felicia

 

29.10.2011 / 22:12 / Blogg

BLOCK BIEBER TOPICS TRENDER WORLD WIDE

Trends: Worldwide · change

 

felicia

29.10.2011 / 21:25 / Blogg

nytt instagram bilde

"Swaggy nerd"

felicia

29.10.2011 / 21:09 / Blogg

Informasjon om gjesteblogging + boybelieber

Heiiii søte folk!

 

Nå som dere har fått med dere at Esin har sluttet / tatt pause fra bloggen, så er det mange som lurer på hvordan det blir framover med bloggingen. Felicia sin PC er ødelagt, men hun låner fra broren, og jeg skal prøve så godt jeg kan. Selvom det blir stress. Jeg har lovet meg selv at jeg ikke skal ha flere gjestebloggere på denne bloggen, rett og slett fordi det er så mange som utnytter det. Noen har faktisk vært kjempe flink, bland annet Isabelle, men jeg stoler ikke på hvem som helst lenger, så dessverre til dere som ønsker dette. Isåfall må personen kunne blogge opp til flere antall nyheter hver dag.

 

 

Det kommer kanskje noen historie deler til idag, men det jeg vil at dere skal gjøre er å legge til denne kjekke boybelieberen: http://www.facebook.com/profile.php?id=1407210946 LEGGO!

Han er et av de rareste menneskene jeg har møtt, en søt keppis.. Også dødsgrei :-) Hannes favoritt sang er MISTLETOE! hohohoho!

 

-Rano

 

 

29.10.2011 / 21:02 / Blogg

BELIEBERS LOVE KENNY TRENDER

felicia

29.10.2011 / 21:01 / Blogg

nye bilder del 2

 

felicia

29.10.2011 / 20:48 / Blogg

The Christmas Song by Usher, Justin Bieber - Spotify!

 

felicia

 

29.10.2011 / 20:38 / Blogg

nye bilder

 
dtfjustinbieber:
hellajelena:
Justin shooting a commercial Friday with his new look.
why does he have goggles on.
RYAN GOOD PLEASE COME BACK. LOOK AT HIM
is that a life jacket?..
whats up with his goggles or whatever he has on
And he manage to look good in it.. well anyway.. Ry good, you should come back.. I&#8217;m just sayin..

 felicia

29.10.2011 / 20:33 / Blogg

nytt bilde

felicia

29.10.2011 / 20:31 / Blogg

nytt bilde

felicia

29.10.2011 / 20:24 / Blogg

BIEBER IS THE WINNER TRENDER

felicia

Historie del 1 # Watch out

Da begynner jeg på en ny historie. Jeg håper dere alle vil like den såklart. Og husk.. Jeg skriver på min måte.. Og vil heller ikke  at det skal være sånn kjærlighet ved første blikk heller, haha :-)


 

''*dittnavn*, nå må du seriøst slutte å være frekk med broren din'' sa moren din som prøvde å overdøve flymotoren. ''Driter jeg i. Syntes fortsatt det er helt unødvendig å flytte til Atlanta.. Jeg savner Los Angeles allerede'' mumlet du og så ut av flyruten. ''Jeg trodde du likte å bo i Atlanta? Det gjorde du for fire år siden! Da husker jeg du ikke ville bo i L.A!'' sa moren din. ''Ja, det husker jeg og'' sa Lucas, din irriterende tvillingbror. ''Ikke faen om jeg vil tilbake til det stedet nå.. Og jeg driter helt seriøst i hun bestevenninen din du skal bo hos og'' sa du surt. ''Ikke vær frekk i kjeften *dittnavn*, din far ville ikke vært stolt av deg'' sa moren din strengt til deg. ''Synd.. For pappa er bare dritt uansett, alt er hannes feil'' sa du irritert. ''Nå holder du virkelig kjeft før du får husarrest allerede før vi har landet i Atlanta'' sa moren din veldig irritert. Du hatet livet ditt akkurat nå. Kanskje du likte å bo i Atlanta før, men da var du bare 13 år, og det var ikke noe bigdeal for deg. Grunnen til at dere hadde flyttet til Los Angeles, var vel egentlig bare pågrunn av jobben til moren din. Da forlot du faktisk dine bestevenner, eller.. Som du trodde var dine bestevenner da.

 

Men Chaz hadde ikke kontaktet deg så mye siden du forlot Atlanta, og det var da du skjønte at han ikke var ekte venn for deg, trodde du i hvertfall da. Det var kun Lucas som var helt ekstase til å flytte, han trodde nok sikkert Chaz  var samme gamle, men ikke faen, tenkte du inni deg. Flyturen ble lang fra Los Angeles til Atlanta. ''Kom igjen, Monica og Chaz venter på oss utenfor'' sa moren din helt i hundre. ''Det er så sykt teit at vi skal flytte inn til bestevennen til mamma? Bo sammen liksom.. herregud'' mumlet du og tok på deg solbrillene dine. Du husket da du var mindre for fire år siden, da du sto her på flyplassen og gråt over Chaz sin skulder fordi du ikke ville flytte. ''MONICA!'' ropte plutselig moren din så du skvatt flere meter vekk. Din mor løp som en galning bort til Monice, moren til Chaz som sto der med åpne armer. Lucas fikk øye på Chaz, og selvfølgelig måtte han løpe bort til Chaz for å gi han en klem. For en gjeng idioter, tenkte du inni deg mens du sto der med koffertene. ''*dittnavn*, kom her!'' ropte Monica på deg. Du sukket lavt, men plantet et lite fake smil på fjeset ditt før du løp mot henne og ga henne en liten klem. 

 

Du sto litt vekke fra henne mens moren din og Monica snakket lenge. ''Hey sis!'' sa Chaz og skulle akkurat til å klemme deg, helt til du holdt hånden din oppe. ''Ikke søren'' sa du sint og gikk bort til kofferten din. For å være helt ærlig med deg selv, savnet du Adrianna.. Din bestevennine fra Los Angeles. Alle de gøye festene dere var på, alt du kunne fortelle henne. Men du savnet også Chaz, det var helt sikkert, du skulle bare gi deg selv litt tid. ''Inn i bilen unger'' sa moren din og klappet i hånden. På vei hjem så du ut av vinduet. Så mye som hadde forandret seg i løpet av kun fire år.. Fra Los Angeles til Atlanta, følte du deg helt bonde. ''Justin og Ryan er hjemme og spiller da.. De gleder seg til å møte deg'' hørte du Chaz si. ''greit, vi er framme'' sa Monica og stoppet bilen. Du så ut mot et ganske så stort, og fint hus. 

318595_282196168457787_168244953186243_1232343_784911248_n_large

 

''Når hadde du råd til et sånt hus?'' spurte du sjokkert mot moren din. Greit nok, huset var fint. Men det hadde fortsatt ikke fått deg til å ombestemme deg, ikke i det hele tatt faktisk. Du hatet Atlanta. ''Vel.. Jeg solgte jo huset vårt tilbake igjen i Los Angeles. Og her er det faktisk mye billigere, så meg og Monica spleiset på huset her. Dette gjorde vi faktisk for et år siden da.. Litt før jeg fortalte at vi skulle flytte. Men det er ganske så fint!'' sa moren din og så opp på huset. ''Samma det.. jeg går  inn'' sa du irritert. Chaz og Lucas fulgte fort etter deg. ''YO BRO'' ropte Chaz så høyt at du kvapp. Da du gikk inn i huset, fikk du øye på to gutter som reiste seg fort opp og kom løpende mot dere. Han ene virket så utrolig kjent, åja.. Ja nå visste du hvem det var. Justin Bieber.

Tumblr_ltsrfatuhv1r02u6ro1_500_large

Hva syntes du om første del? :-)

Vil du ha mer?

 

Og til dere irriterende hatere som ikke har bedre å gjøre på enn og kalle Esin for en FAKE belieber, tenk at hun faktisk GIDDER å bruke tiden sin på denne bloggen? Jeg hadde aldri giddet å bruke tiden min på noe jeg ikke liker. Så SHUT THE FUCK UP, til alle dere som mener Esin er fake belieber, jeg driter faen i om jeg banner, jeg er sint og har full rett til å være det. Noen av dere hatere er bare så patetisk. Noen har jo ikke et hjerte, hun er 12 år og får dritt allerede. 

 

Hadde vært mye bedre om dere hadde gått imot meg for å si det sånn, for jeg driter i det. Jeg orker ikke å høre på drittslenging av folk som prøver å øke selvtilliten sin ved og slenge dritt. Skjerp dere er alt jeg har å si. 

 

-Rano

29.10.2011 / 20:02 / Blogg

intervju

felicia

29.10.2011 / 19:59 / Blogg

LOOK - A - LIKE

Justin Bieber Selena Gomez Lookalikes!

Justin Bieber Selena Gomez Lookalikes!

 

 

felicia

29.10.2011 / 19:48 / Blogg

ny sang?

har dere hoert den foer??

 

felicia

29.10.2011 / 19:47 / Blogg

Justin Bieber New Car BADMAN

felicia

29.10.2011 / 19:37 / Blogg

mistletoe covers

 

felicia

29.10.2011 / 19:11 / Blogg

Tusen takk for alt.

Hei alle sammen! :)

Egentlig vet jeg ikke hvor jeg skal begynne. Jeg hadde aldri trodd at bare fordi du blogger på en blogg så skal du bli hatet, og ikke respektert av mange folk. Dere som leser dette innlegget nå tenker kanskje; herregud, du må da tåle litt. Men det sårer, virkelig. Jeg spesielt på denne bloggen får flerne haterommentarer hver dag på denne bloggen.selvom jeg blogger på en blogg, betyr det at jeg tåle å bli hatet? Akkurat nå, sitter jeg å rett og slett gråter, hvorfor? fordi jeg fikk innom mailen min, der jeg hadde fått utrolig mange hatermailer.

" jevla stygge bitch" " du fortjener ikke å blogge på bloggen" "Bibses blogger mye bedre enn deg" dra deg ut av bloggen" "stikk tin jævla utlenning"

Sorry, men jeg holder ikke ut lengre. Jeg beklaer så hardt for dette. Jeg har lovet dere å ikke slutte, men nå har alt gått meg må toppen. Jeg sitter her å griner, jeg er så utrolig såret. Jeg har fått haterbrev i posten,meldinger på mobilen, mailer på mailen, kommentarer åå bloggen, meldinger på facebook. Det gjør så vondt, det gjør så innmari vondt.

Dette er ikke bare noe som skjer av og til, men hverdag. Jeg klarer ikke mer.

Følelsen av å bli hatet av flerne personer gjør så vondt. Jeg klarer ikke mer, sorry! Jeg er bare 12 år, jeg klarer ikke alt presset, jeg klarer ikke å prøve å bli likt av alle andre. Kanskje dere synes dette er teit, men jeg får så utrolig mye hat hvereneste dag. hver eneste dag. JEg har gjort så mye får denne bloggen, ofret så mye, og dette er virkelig det jeg fårtilbake?  Jeg flerne ganger hvert våken hele natta å tenkt på om å slutte, men jeg tenkte på løfte mitt, og jeg har virkelig prøvd å holde dette løfte. Men dessverre.. tusentusentakk for alt! Det har vært masse positivt med denne bloggen også.. takk for meg!

Kanskje jeg en gang vil komme tilbake, for dere betyr virkelig mye får meg! jeg elsker dere alle!

- Tusen takk for meg!.. Esin

29.10.2011 / 19:06 / Blogg

bilder

321124_245521868830207_197274640321597_565947_21522464_n_large

haha, se saa soet justin er :)))

292088_245413098841084_197274640321597_565581_1304443880_n_large

det er bare redigert, haha. det er hun dama fra the grudge.

justin bieber - justin-bieber photo

haha.

FELICIA

29.10.2011 / 19:01 / Blogg

Justin Bieber wax doll in Madrid with a fan

felicia

 

29.10.2011 / 18:39 / Blogg

Justin spiller første sangen han lærte på piano.

FELICIA

29.10.2011 / 18:39 / Blogg

SOMEDAY

Dette var hun jenten som esin la bilde ut av istad, skulle bare si at justin skrev autografen sin paa someday parfymen. sjekk dette bilde:

FELICIA

29.10.2011 / 18:37 / Blogg

How the bieber hair has evolved over time?

hvilken sveis liker dere best?

 

felicia

29.10.2011 / 18:36 / Blogg

et nytt bilde fra photoshooten

felicia

29.10.2011 / 18:35 / Blogg

Beliebers synger!

Hun til høyre heter Sirill og er en belieber. Og til venstre er Emilie. To kjempe skjønne jenter! Måtte bare legge ut, siden de er kjempe flinke.

<3

-Rano

29.10.2011 / 18:35 / Blogg

BEUTIFUL BOY WITH THE BIG BROWN EYES

felicia

29.10.2011 / 18:34 / Blogg

JUSTIN FIGURER

  

 

 

 

hvem syntes dere er finest ?

 

 

FELICIA

29.10.2011 / 18:30 / Blogg

Bieber Behind the Scenes ET Preview

felicia

29.10.2011 / 18:18 / Blogg

Gammelt / nytt av Justin da han var mindre

Justin Bieber - justin-bieber photo

Har ikke sett det heller før. Men det er fordi det var familiebilde :)

 

-Rano

29.10.2011 / 18:12 / Blogg

Justin og Boys ll men i studio

Her er en video når de spiller inn Falala:

 

Han er så glad! :D

 

-Rano

29.10.2011 / 18:10 / Blogg

Justin bekrefter at Kanye West skal være med

Justin bekrefter til et blad at Kanye West skal være med i neste albumet sitt Believe. ''Det er mange kule personer med i neste album! Blandt annet Drake og Kanye. Det kommer også til å være veldig mange forskjellige artister'' sier Justin. 

 

 

-Rano

29.10.2011 / 18:08 / Blogg

Justin skal opptre på Dancing with the stars

Han skal opptre på Dancing With the stars 1.november, men låten ''Falala'' ft. Boyz ll men.


Gleder DU deg? :D

 

 

Btw. Skal blogge nyheter osv. nå :-)

 

-Rano

Historie del 26 # Never forget me (2) - SISTE DEL & LANG DEL

Da skal jeg avslutte denne historien. Håper dere har likt den selvom skrivesperren har tatt over flere ganger mot slutten. Dere er i hvertfall like herlige hele gjengen! Love you<3<3


Lenge hadde du prøvd å finne henne, men du hadde ikke klart det. Og nå sto hun her forran deg. Du hadde akkurat fått vite at du er helt norsk! Jenna gikk mot stuedøren.. Skulle du tilgi henne her og nå?

''Jenna stopp!'' sa du raskt. Hun snudde seg  og så på deg med skinnende øyne. ''Gråter du?'' spurte du igjen. ''Ja.. Du aner ikke hvor rart det er for meg.. Hvordan jeg faktisk har hatt det. Jeg ble kalt hore fordi jeg var gravid med deg. Men all den dritten jeg fikk er så verdt det, jeg skapte det mest nydeligste mennesket på denne jord. Helt siden jeg så deg første gang som kjæresten til Justin, gutten til min aller bestevenn, har jeg tenkt at du faktisk er noe av det nydeligste. Jeg beklager for alt..'' sa Jenna og så ned. Du smilte forsiktig for deg selv. Hva var vitsen med nag? Når du kunne hoppe rett i armene på henne nå. Du gikk sakte mot henne og smilte fornøyd. ''Mamma, jeg tilgir deg'' sa du fornøyd.


7 år senere..

''Ææææ, jeg er så syyykt spent!'' ropte Kendall glad og nærmest hoppet mens dere gikk inn i tunnelen også inn på flyet. Du satte deg ned i setet ditt, spent på alt! ''Ja, jeg kan ikke tro at jeg skal gifte meg.. I Norge!'' ropte du. ''Seriøst, vær litt stille!'' sa Ryan som også hadde komt seg inn på flyet med Tracy bak seg. Tracy var den blonde, men nydelige kjæresten til Ryan. Hun var blitt som en søster for deg og Kendall, og bedre kunne det altså ikke bli. ''Hey dere'' sa Tracy og satt seg ned på sofaen med dere. ''Jeg kan ikke tro at Justin gadd å låne vekk privatflyet til oss'' mumlet Chaz og satt seg ned han også. ''Gi deg da.. Justin er en engel!'' sa du glad og krysset beina. ''Greit da.. Jeg gleder meg til Sverige!'' sa Justin. Alle øynene snudde seg fort og så på Chaz. ''Hva?'' spurte Chaz. ''Du vet vi skal til Norge, og ikke Sverige sant?'' spurte du og så rart på han. ''Er ikke Norge hovedstaten i Sverige da?'' spurte Chaz og så dumt på dere. ''Å herre..'' sa du og slo deg selv i pannen.

 

Både Tracy, Ryan og Kendall fikk latteranfall. ''Dere tuller med meg nå? Og jeg som har øvd meg på svenske ord!'' ropte Chaz sint. ''Det er ikke vår feil at du ikke visste at Norge var et land!'' sa du og så dumt på han. ''Sorry for at jeg ikke er så flink i geografi da!'' sa Chaz og prøvde å forsvare seg selv. ''Eller flink i noe som helst annet..'' mumlet Ryan som sto rett bak han. ''Gi deg da.. Hvorfor i helvette vil du gifte deg i Norge da?'' spurte Chaz og snudde seg mot deg. ''Fordi.. Det er der jeg kommer fra! Eller.. Jeg ble jo født der.'' sa du lavt. ''Jeg skjønner deg... Tror jeg?'' nølte Chaz. Du ristet på hodet og så ut av vinduet. Du savnet Justin og moren din, men som du heller likte å kalle Jenna. Både Justin og Jenna var allerede i Norge, kun for å få litt tid sammen til å bli kjent ettersom.. Ja, Justin skulle gifte seg med deg, og Jenna var moren din. Og for å planlegge bryluppet deres sammen. ''Pattie og resten av crewet er allerede i Norge.. Vi er der i morgen tidlig, også dagen etter der igjen, RINGER KIRKE KLOKKEN!'' sa Tracy glad. ''Jeg kan fortsatt ikke tro det'' sa du glad og satt deg godt i sofaen din. 

 

Du lukket øynene dine og tenkte på da Justin hadde fridd til deg på din 23 års dag. Den beste dagen i livet ditt! Du smilte ved tanken at du kom til å ha et brylupp i Norge, selvom du aldri hadde vært der, følte du deg veldig tilknyttet til det. Jenna hadde lært deg en del norsk hun også, så du var kjempe fornøyd. Klokken var ti på kvelden, og om noen timer var du endelig hos Justin etter en uke. ''Tusen takk for at vi får være en del av dette bryluppet!'' sa Tracy og smilte søtt. ''Er du helt dum eller? Dere er de første som isåfall skulle fått vært med i mitt brylupp!'' sa du og smilte stort. ''Aww!'' sa Kendall glad. Plutselig begynte Kendall å smilte lurt, og både deg og Tracy merket det. ''Kendall.. Hva er det du ikke forteller oss?'' spurte Tracy skeptisk. ''Ja Kendall!'' sa du og dyttet i henne litt. ''Vel.. Det har seg sånn at Chaz fridde til meg igår'' sa Kendall og rødmet. ''Tuller du med meg? GRATULERER'' ropte dere begge i kor. Dere ga Kendall en fort klem, og slapp den igjen. ''Lurer på når Ryan har tenkt å fri til meg'' sa Tracy plutselig. ''Det skjer nok snart, du er en såpass søt ung dame'' sa du glad. Du kikket ut av vinduet, og dere var nå på vei til å forlate Atlanta. 

Tumblr_ltq0dl0bxg1qakpeto1_500_large

''God morgen!'' sa Chaz glad. ''Hæ? Er vi framme?'' spurte du raskt. ''Jepp syvsoveren!'' sa Kendall og tok bagasjen sin. ''ÅÅÅÅ'' ropte du helt i hundre. Du kikket ut av vinduet, ikke noe spesielt egentlig, men det var fortsatt Norge. ''Dette stedet heter Oslo'' sa du og smilte. En bil sto utenfor privatflyet mens dere gikk ut av, trøtt alle sammen etter en lang tur. ''JUSTIN!'' ropte du og hoppet rett i armene på han. Han sto der, like macho som alltid. ''Jenna!'' ropte du og ga din elskede mor en klem. ''Savnet deg jenta mi'' sa Justin og dro deg inntil seg igjen. ''I morgen er en stooor dag!'' sa du skjelvende. Du kunne ikke tro det enda. ''Det er det. Synd jeg ikke får se deg før i morgen igjen heller. Du skal i den limoen sammen med jentene, og på et annet hotell'' sa Justin. ''åe'' sa du litt trist, men ga Justin et kyss før du forlot han i en annen limousin. Du så ut av vinduet. Norge var faktisk mye finere enn du hadde trodd, kanskje litt kaldere selv om det var sommer, men alikevel, veldig fint. 

 

 

Dagen etter var du utrolig glad. Ingenting kunne ødelegge ditt humør. Dette var siste dag før du faktisk skulle bli gift! Gift med Justin Bieber! ''God morgen prinsesse!'' sa Jenna og kom inn hotellsuiten din. ''God morgen mamma'' sa du glad og reiste deg opp. ''Klar for en makeover? Brud next! Bryluppet starter om noen få timer, så det er viktig å kjappe seg!'' sa Jenna og fikk deg opp av sengen. Det første du gjorde var å hoppe i dusjen med engang. Etter en god dusj, sto noen makeup artister i suiten din. ''Klar?'' spurte en av de. ''Gjett om!'' sa du glad og begynte å danse bortover. Kendall, Pattie, Tracy og Jenna tok på høy musikk mens de danset fram og tilbake. Alle var like glad for at du skulle gifte deg nå. ''Vi bestemte oss for en elegant kjole denne gangen.. Ta den på deg'' sa Pattie.

Monique-lhullier_fall_2012_14_large

''Den ser flott ut!'' sa Kendall sjokkert. ''Helt enig!'' sa Tracy helt i hundre. Etter veldig mye fram og tilbake med sminke, kjole osv. kjente du at nervene begynte å komme. ''Ææ, føler jeg gruer og gleder meg samtidig! Tenk om jeg faller?'' sa du da du satt deg inn i limouen. ''Jeg tror ikke du gjør det. Det går bra!'' sa Pattie og klappet deg på ryggen. Du så ned på forlovelses ringen Justin hadde gitt deg, nydelig var den. Du snudde deg og så ut av vinduet hvor mange nysjerrige mennesker lurte på hvorfor en limousin hadde komt. Dere kjørte langt ut på landet, og du holdte nærmest på og sovne, før du hørte lyden av musikk, og at bilen stoppet opp. Du kunne se ut at alle som var der, reiste seg opp. Justin sto helt framme, med presten og smilte stort. 

Red_reception_171_11_m_large

Nydelige rosenblader lå på gresset pyntet. Alt var så forferdelig romantisk, og det var som en drøm komt i oppfyllelse. Du så Justin og alle andre så sjokkerende på bruden, altså deg, mens du sakte gikk igjennom alle sammen og mot Justin med Jenna, Kendall, Tracy og Pattie etter deg. Da du endelig kom fram til Justin, måpte han. ''Som vanlig ser min nydelige jente helt nydelig ut'' sa Justin og smilte. ''Greit folkens. Vi er samlet her idag, for å ønske Justin Drew bieber og *dittnavnogetternavn* et lykkelig liv framover, og skape en flott familie. Og som en liten overraskelse, har Mr.bieber laget en liten tale til *dittnavn*'' sa presten og smilte til publikum. Du smilte stort til han. 

 

''Kjære *dittnavn*, helt fra den første stunden jeg møtte deg, har jeg ikke klart å slutte og tenkte på deg. Jeg husker da jeg var fast bestemt på å få deg framfor min kompiss Ryan!'' sa Justin og pekte på Ryan. En liten latter steg i mellom publikum. ''-Framfor min bestekompis,  var du jenta jeg ville ha. Alltid ville hatt. Den dagen jeg trodde du var drept var like før jeg tok selvmord, jeg takker fortsatt Gud hver dag for at du er her med meg, like godt behold. Jeg takker for at vi står her idag, og skal leve videre lykkelig. Og du skal vite, at uansett hva som skjer, er du jenta i mitt hjerte. Ingen andre'' sa Justin. En liten tåre rant forsiktig nedover kinnet ditt, og du kunne merke du ble skikkelig rørt. ''Så.. Justin Drew Bieber, tar du *DT&ET* som din kone? Og lover å elske henne både ved motgang og medgang?'' spurte presten. Hjertet ditt dunket hardt. ''Ja, ja det vil jeg''sa Justin og smilte. ''*DT&ET*, lover du å elske Justin Drew Bieber av hele ditt hjerte, og ta han til din ektemann?'' spurte presten. ''Ja, selvfølgelig'' sa du glad. ''Du kan nå kysse bruden'' sa presten. Justin lente seg forsiktig framover, og kysset deg sakte på leppene. Ingenting kunne ha blitt bedre. 

294300_231216586932136_153056031414859_600783_2075023554_n_large

''Greit, da kan alle sammen ha en fin dag!'' sa presten og gikk av scenen. Du merket du ble skikkelig glad inni deg. Justin tok på deg ringen din, og nå.. Nå var du gift!

 

''Æææ, jeg kan ikke tro det!'' ropte du glad da Kendall og Tracy kom løpende mot deg for å gi deg en klem. ''Ikke jeg heller!'' ropte Kendall glad på dine vegne. ''Kendall og chaz next!'' ropte Tracy glad. ''Oh yes!'' ropte du også. Chaz og Ryan kom også bort for å gi deg en klem for å gratulere. Alle i crewet til Justin var der. ''Min nydelige svigerdatter! Gratulerer'' sa Pattie og klemte deg. ''Og min nydelige datter'' sa moren din Jenna og klemte deg, også kysset deg på kinnet. ''Og min nydelige kone'' sa Justin og dro deg vekk fra Jenna, og kysset deg rett på leppene. Alt var perfekt, og ingenting kunne ødelegge mellom deg og Justin. Det hadde du i hvertfall erfart etter deres lange tid sammen. Du ønsket innmari at din far skulle være her med deg, og det var han, og det visste du veldig godt. 

312561_166900526737922_166894803405161_311234_1289032205_n_large

Hva syntes dere om Never forget me?

Har ikke lest over.. Også klarte jeg å slette hele innlegget isted, så måtte skrive på nytt. Håper dere legger igjen en tilbakemelding om never forget me! :-D

 

Vil dere ha første del av WATCH OUT idag? :D

 

-Rano

Historie del 25 # Never forget me (2)

Må igjen beklage min dårlige blogging igår og idag. Skal skjerpe meg.. Men siden jeg har så mye å gjøre vet dere.. Idag er jeg 100% sikker på at jeg avslutter historien. Så om den nye historien kommer idag eller i morgen, det er jeg litt usikker på :D

 

 


 ''Nei jeg tuller ikke..'' sa du lavt. ''Fysøren!'' sa Justin fort. Dere snakket sammen en god stund. ''Så.. Vil du tilgi henne da?'' spurte Justin. ''Aner ikke.. Vil høre hennes side av saken selvfølgelig'' sa du raskt. Akkurat da du sa det, ringte det på ytterdøren. ''Jeg åpner'' ropte Kendall. Du satte deg ned i sofaen igjen, og plutselig fikk du øye på Jenna.

 

 ''Hei'' sa hun lavt. Du stirret ikke på henne, men så heller på Justin som nikket forsiktig til deg. Du sukket lavt og nikket tilbake. ''Hei'' mumlet du forsktig. ''Justin.. Jeg har en sånn ting du må hjelpe meg med med bilen. Kan du?'' spurte Kendall fort. ''Ja kan jeg sikkert..'' sa Justin og reiste seg opp. Du visste at den eneste grunnen var fordi Kendall ville at du og Jenna skulle være alene igjen. ''Så..'' mumlet du lavt. Jenna nikket rolig og satt seg ned ved siden av deg. ''Beklager for alt..'' sa du forsiktig. ''Nei nei nei.. *dittnavn*, du skal ikke beklage deg på noe som helst mulige måter'' sa Jenna forsiktig. ''Hva mener du?'' spurte du forsiktig og så på henne. ''Jeg mener at du ikke har gjort noe for å beklage deg, men det har jeg. Jeg forlot en del av meg.. Faktisk to deler av meg. Faren din var syk og jeg.. Forlot dere. Forlot min lille jente pågrunn av mine problemer'' sa Jenna rolig.

 

''-Sannheten var jo at jeg ikke var klar for ett barn som syttenåring. Jeg var jo.. ungdom. Jeg ville ha det gøyt i helgene, men kunne jo ikke pågrunn av jeg måtte passe på deg. Faren din var så streng mot meg, og det skjønner jeg svært godt!'' sa Jenna lavt. ''Så du mener det var helt greit å feste mens pappa skulle passe på meg?'' spurte du litt irritert. ''Nei! nei nei nei.. Jeg.. Var egoistisk.. Alikevel. Du gråt og gråt, du var syk.. Jeg prøvde alt jeg kunne, men ingenting funket. Jeg var så lei.. Faren din tok deg med og flyttet vekk.. Eller, flyttet ut. Jeg vet ikke hvilke versjon din far har fortalt deg, men ja. Jeg gråt og gråt.. Dagen etter prøvde jeg å ringe din far, men jeg han sa han aldri ville ha noe med meg å gjøre mer, så de flyttet til Atlanta. Og ja.. Du er orginalt fra Norge'' sa Jenna og smilte. ''Hæ? Norge? Hvor er det?'' spurte du raskt. ''Vet du ikke hvor Norge er?'' spurte Jenna raskt. ''Det er i Skandinavia.. Du ble født der'' sa Jenna og smilte. ''Hæ? Tuller du med meg?'' spurte du raskt. ''Nei'' sa hun og smilte.

 

Du tenkte deg om, var du fra Norge? Virkelig? ''Kan du norsk da?'' spurte du og smilte. ''Jepp det kan jeg.. Men ikke noe jeg tenker over for å si det sånn'' sa Jenna og smilte. ''Åh, så kult!'' sa du fort. ''Ja.. Jeg trodde faren din hadde fortalt deg at du var norsk'' sa hun litt rart. ''Nei.. Det gjorde han aldri'' sa du og så ned. ''Uansett.. Jeg håper du tilgir meg selvom du ikke har en god grunn til å tilgi meg.. '' sa Jenna og reiste seg opp. Du reiste deg opp du også. Hun var moren din, seriøst. Lenge hadde du prøvd å finne henne, men du hadde ikke klart det. Og nå sto hun her forran deg. Du hadde akkurat fått vite at du er helt norsk! Jenna gikk mot stuedøren.. Skulle du tilgi henne her og nå?

Tror du at du tilgir Jenna?

 

Sånn dønn, nå gleder jeg meg syyyykt til å avslutte denne historien! Jeg avslutter den om 2-3 deler!

 

-Rano

29.10.2011 / 13:50 / Blogg

Hva synes DU om julealbumet ?

Hei alle sammen! :)

Først av alt, må jeg vell si at jeg så stolt over Justin. Sangene er helt fantastiske. Jeg hørrer på dem heletiden, og jeg.. bare elsker dem! Det 2 sanger spesielt som har truffet Belieberne i hjerte

All i want is you;

Og Chritmas Eve
Jeg kan med hånden på hjerte si, at disse 2 sangene virkelig traff meg rett i hjerte. Jeg holdt på å slutte å være en Belieber, jeg var litt lei av Justin, i går tok jeg ned alle Bieber plakatene. Så hørte jeg sangene, jeg gråt så utrolig mye når jeg hørte dem, de er helt nydelige. Bieber plakatene kom rett på plass, og jeg rett og slett har hørret på ham i hele natt. Måten han synger på, måten han skrive tekstene på det er helt sykt.
Drummer Boy var også en sang som ble utrolig godt likt
Jeg har egentlig ikke ord, jeg hadde ikke forventet at albumet skulle bli såå bra! Justin har selv sakt at han er veldig stolt over dette albumet, og fyfaen det burde han. Jeg trodde dette skulle bli et sonn kjempe langt innlegg, men jeg har ikke ord, får hvor mye jeg er avhengi av disse sangene. Jeg kan ihvertfall si at jeg er utrolig stolt over Justin, og jobben han har gjort! Og jeg elsker albumet.
  • Hva er din mening om albumeT?
  • har du kjøpt albumet?
  • hvilke sanger er det du likte spesielt?

//Esin

29.10.2011 / 13:15 / Blogg

WAX figur av Justin i unveiled in madrid

Hei alle sammen! :)

WOW, den ligna sykt på Justin! Skulle ønske jeg også klarte å lage sonne, ser ikke forskjell på Justin og den figuren !

(ironi)

//Esin

29.10.2011 / 13:06 / Blogg

Nytt bilde med en fan

Hei alle sammen! :)

Hun jenta er fra Australia tror jeg, og hun fikk møte Justin. Hu ga Justin en slags type scrappebok, og hun fikk i tillegg someday parfymen siden de ikke selger den hvor hun bor.

//Esin

29.10.2011 / 10:50 / Blogg

Ny tweet av Pattie

Felicia

29.10.2011 / 09:54 / Blogg

alle MÅ stemme på Justin!

Hei alle sammen! :)

Da er Justin nominert i AMA i år igjen! han er nominert i POP OR ROCK; BEST MALE ARTIST

Driekte link for å stemme HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER

STEMSTEMSTEM!

//Esin

29.10.2011 / 09:44 / Blogg

Nytt instragram bilde

Hei alle sammen! :)

//Esin

29.10.2011 / 09:43 / Blogg

Nye bilder av Justin, Jaden og andre venner!

Hei alle sammen! :)

Det er så bra at Justin nå er med vennene sine, og koser seg!

//Esin

29.10.2011 / 09:41 / Blogg

BEHIND THE SCENE

Hei alle sammen! :)


Fyflate så mye jeg gleder meg!
//Esin
28.10.2011 / 23:45 / Blogg

Sorry + en ting til

Heisann!

 

Idag har jeg vært veldig opptatt, så har ikke fått muligheten til å blogge. Beklager, men skal være flink på søndag og lage historiemaraton til dere!

 

Idag var jeg med verdens kuleste gutt! Så dere må legge han til på facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1407210946 <3333 Han er forresten flink til å synge... 

Vi preikast i morgen!

 

-Rano

28.10.2011 / 23:38 / Blogg

Nytt bilde av Justin

Hei alle sammen! (:

@CiftciEsin - http://twitter.com/#!/CiftciEsin FØLG meg på twitter!Følger tilbake så lenge dere tweeter meg om det!

//Esin

28.10.2011 / 23:04 / Blogg

BIEBER IS BEAUTIFUL TRENDER

felicia

 

28.10.2011 / 22:43 / Blogg

flere nye bilder av jazmyn, jaxon og erin

erin&amp;Jazmyn&lt;3

Jax&lt;3

Jaxo &amp; Erin(: &lt;3

felicia

28.10.2011 / 22:39 / Blogg

Burplebasket

haha, random overskrift jeg fant på når jeg så på bilde! haha

 

 

FELICIA

28.10.2011 / 22:38 / Blogg

Ryan and Justin through the years :)

 

FELICIA

28.10.2011 / 22:38 / Blogg

Nye bilder av Jazzy, Jaxon og moren dems Erin.

Hei alle sammen! :)

7

//Esin

28.10.2011 / 22:02 / Blogg

Mistletoe på SO RANDOM

Felicia

28.10.2011 / 21:42 / Blogg

Justin Kommer til Norge neste år

Hei alle sammen! :)

I ingressen står det: LOS ANGELES (VG) - Jeg ser etter en jente som ikke bryr seg om at jeg er berømt, sier tenåringsfenomenet Justin Bieber (17) til VG. Den plateaktuelle 17-åringen har fått nok av falske spyttslikkere.?

 

- Når kommer du til Norge? 
- Jeg håper snart. Sannsyneligvis til neste år.

 

Juleplate
Det har fått to år siden debutplaten 'My World'. Nå har den kanadiske guttungen spilt inn julealbumet ' Under The Mistletoe'. Men i septemver hadde han lengre ferie. - Det var første gangen jeg kunne ta fri. Jeg slappet av, ferierte, besøkte familien min i Canada og han med kjæresten min, sier Bieber som allerede nå ser for seg at han vil stifte familie. - Jeg håper å finne en grammy-pris en dag. Men senere vil jeg etablere familie. Jeg tror jeg blir en god far. Til tross for romansen med Gomez jakter klodens største tenåringsidol fortsatt på den store kjærligheten, også blandt fansen. 
- Hvordan må den jenta være? 
Jeg ser etter en jente som har tro på den ekte meg, som ikke bare faller for berømmelsen, sier han alvorlig.- Jeg ville ikke blitt sammen med en fan som er forelsket i den de tror jeg er, i 'kjendisen Justin Bieber'. Det måtte vært en som er forelsket i den ekte meg, i 'Justin'. Bieber var bare seksten år da han la ut coverlåter på YouTube og ble tatt under vingen av R&N-stjernen Usher. Da ble han berømt - over natten.

 

//Fan94JustinBieber

 

//Esin

28.10.2011 / 21:33 / Blogg

Justin har fått nytt twitter profilbilde

Hei alle sammen! :)


//Esin

Historie del 24 # Never forget me (2)

Du gikk bort og så det var Chaz, Ryan og Justin som måkte snø. ''*dittnavn*!''ropte Justin glad. ''hei'' sa du litt uinterressert og gikk inn mot huset. Justin fulgte fort etter. ''Hva har skjedd?'' spurte han alvorlig. Skulle du fortelle han det?
_______________
''Ja altså.. Jenna er moren min'' sa du lavt. ''HVA?'' ropte Justin så Chaz og Ryan snudde seg. ''Bare glem det..'' sa du da Chaz og Ryan kom løpende mot dere. ''Hva skjedde? slo du opp med Justin eller?'' spurte Chaz. ''Nei? Hva får deg til å tro det?'' sa du og så rart på han. ''For jeg har alltid tenkt Justin ville reagert noe lignende..'' sa Chaz og smilte. ''Hva faen er det du snakker om?'' spurte Justin.  ''Ikke noe.. Hva var det du ropte for?'' spurte Chaz fort. ''Ikke noe, bare fortsett å måke dere'' sa du og snudde deg. Du åpnet døren og gikk inn i stuen, helt stille for deg selv. ''Faen i helvette'' ropte du sint og sparket i sofaen så hardt som du kunne. Tårene dine rant nedover, som en foss. ''Hva skjer her?'' spurte Kendall da hun kom inn i stuen og så deg hylgrine. ''Ikke noe'' sa du og snufset. Du tørket vek tårene dine og stirret på henne. ''*dittnavn*?'' sa Kendall fort. 

 

''Greit da.. Jeg var i byn isted.. For å handle inn litt ting, også klarte jeg å kræsje inn i hun venninen til Pattie'' sa du lavt. ''Jen?'' spurte Kendall fort. ''Retteresagt Jenna'' sa du lavt.''Hva? Hææ?'' spurte hun helt sjokkert. ''Ja.. se da. Også hadde jeg utrolig vondt i foten min, fordi jeg klarte å lande på den foten jeg hadde mest vondt i etter bilulykken. Så ba Jenna meg om å komme hjem til henne, også gjorde jeg jo det.. Jeg satt i stuen og så på alle bildene som hang fint på veggen. Alle de fine familie bildene.. Hvor hun smilte så glad.. Sammen med MIN far, sammen med MEG'' sa du og merket tårene presse seg på enda en gang. Kendall holdt hodet ditt tett inntil henne og trøstet deg. ''Jeg kan ikke tro det Kendall. Etter alle disse årene.. Så kommer hun først nå'' sa du trist. ''Jeg skjønner deg, du har all rett til å være sint på henne'' sa Kendall rolig.

 

''På en måte vil jeg gi henne en sjangse.. Bare for å se. Men tenk om hun svikter meg igjen da?'' sa du rolig. ''Vi vet ikke før det først skjer, *dittnavn*'' sa Kendall. ''Jeg vet..'' mumlet du. Justin sto utenfor og så inn på dere. ''Jeg tenker Justin vil gjerne vite hva som har skjedd'' sa Kendall og så ut på Justin. ''Det tenker virkelig jeg også'' nølte du og reiste deg opp. ''Greit, jeg sier det'' sa du fort. Justin kom inn i varmen. ''Tenkt å fortelle meg nå?'' spurte Justin. ''Jepp.. sett deg ned'' mumlet du. Kendall gikk ut til guttene mens du og Justin satt i sofaen. Du fortalte hele greien, men klarte å lavær og grine eller noe sånt. ''What? Tuller du med meg!?'' ropte han fort. ''Nei jeg tuller ikke..'' sa du lavt. ''Fysøren!'' sa Justin fort. Dere snakket sammen en god stund. ''Så.. Vil du tilgi henne da?'' spurte Justin. ''Aner ikke.. Vil høre hennes side av saken selvfølgelig'' sa du raskt. Akkurat da du sa det, ringte det på ytterdøren. ''Jeg åpner'' ropte Kendall. Du satte deg ned i sofaen igjen, og plutselig fikk du øye på Jenna.

297981_301240009889259_204446766235251_1298107_542179923_n_large

Hva tror dere skjer?

 

Sorry for dårlig del.. Skrev i FULLFART!

 

-Rano

28.10.2011 / 21:30 / Blogg

Justin la ut denne videon på twitter

Hei alle sammen! :)


//Esin
28.10.2011 / 20:19 / Blogg

Johnny Depp: Justin Bieber Fan?

Justin la ut denne videoen på facebook.

 

felicia

Historie del 23 # Never forget me

IDAG BLIR DET VELDIG DÅRLIG HISTORIEBLOGGING!

 

 ''Jeg ser du ser på de gamle bild-'' Men du avbrøt henne så fort som du kunne. ''Jenna!?'' spurte du raskt, og var fullstendig helt i sjokk. 

 

Jenna klarte å miste kakaokoppene i gulvet og så ganske så sjokkert ut på deg. ''Hv-a? Hvvordaan?'' stammet hun fram og så på deg med et rart blikk. Du sto der og måpte samtidig. Din kjære mor sto faktisk tre meter i fra deg. ''Er du virkelig  *dittnavn*? Som i min lille jente?'' spurte Jenna sjokkerende. ''Ja.. det er meg.'' sa du og såned. Hvorfor gikk alt plutselig så fort? Du trengte tid, skikkelig tid også. Du hadde jo akkurat møtt din ekte mor. ''Jeg kan ikke tro det.. etter så mange år..'' sa Jenna og kom nærmere deg. Hun nærmet seg en meter og du sto der helt stum. Hun nærmet seg enda mer og sto noen centimeter ifra deg. Sakte la hun håndflaten sin på kinnet ditt og stirret deg inn i øynene. Du skjønte ikke hvorfor du hadde vært så dum og ikke fortusett dette. Hun hadde faktisk helt make øyne som deg. ''Å herregud, dette går for fort for meg..'' sa Jenna og trakk seg skikkelig unna nå.

 

Du merket du ble andpusten kun av å tenke på at hun var den som fødet deg, bærte deg i ni månder. I over flere år har hun forlatt deg, og aldri komt tilbake. ''Hvordan kunne du egentlig gjøre det mot meg?'' spurte du og ristet på hodet. Dette var realiteten nå. Alle disse årene hadde du tenkt at, visst du fant din biologiske mor, ville du omfavne henne som om du aldri hadde gjort det før. Men nå.. Nå var det faktisk realistisk. ''Jeg.. Jeg hadde for mye den dagen. Det var så mye som skjedde, jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere. Jeg tror ikke din far fortalte noe riktig av det som skjedde, men jeg tror ikke jeg er klar for det jeg heller. Lenge har jeg prøvd å finne deg, men for noen månder siden ga jeg rett og slett opp. Jeg ble knust for hver gang jeg prøvde å finne deg, men endte heller opp med å bli hjerteknust. Hver dag sa jeg til meg selv at jeg ikke måtte gi opp, men det funket dårlig for meg'' sa Jenna, eller retteresagt din mor mens hun satt seg ned på sofaen.

 

''jeg vet ikke hva jeg skal si.. For å være ærlig med deg, så hater jeg deg for at du forlot meg. Men på en annen måte elsker jeg deg fordi du er min mor. Også vet jeg egentlig ikke mer.. Jeg føler jeg må ha en veldig god grunn til å tilgi deg. Uten det.. Så dessverre'' sa du trist. Og du hadde jo rett, du skulle hatt en god grunn. ''Jeg vet bare ikke om jeg kan.. Eller er klar til å fortelle noe til deg'' sa Jenna trist. ''I get it.. Jeg må gå'' sa du lavt og stirret på henne. Hun nikket rolig, du tok fort på deg skoene og haltet ut igjen i snøværet og rett inn i bilen til Justin. Men du kjørte ikke med engang. Hva hadde akkurat skjedd? Du tok på bilen og kjørte sakte hjemover mot huset ditt. Forsiktig parkerte du bilen, da du fikk øye på tre skikkelser utenfor huset ditt. Du gikk bort og så det var Chaz, Ryan og Justin som måkte snø. ''*dittnavn*!''ropte Justin glad. ''hei'' sa du litt uinterressert og gikk inn mot huset. Justin fulgte fort etter. ''Hva har skjedd?'' spurte han alvorlig. Skulle du fortelle han det?

Hva tror du skjer?

btw. jeg er ikke hjemme i hele kveld dessverre. Jeg skal prøve å fikse en maraton på søndag! :-)

 

-Rano 

28.10.2011 / 15:45 / Blogg

Nytt bilde av Justin

Hei alle sammen! :)

//Esin

28.10.2011 / 15:39 / Blogg

Drummer boy trender på twitter

Hei alle sammen! :)

//Esin

28.10.2011 / 15:37 / Blogg

Justin Bieber - Access Hollywood (TV version)

FELICIA

28.10.2011 / 15:36 / Blogg

ALLE SANGENE TIL ALBUMET

her er en link som er til alle sangene til albumet : 

http://www.youtube.com/playlist?list=PL92C5A88788D22318&src_vid=nzTSSlBq2I8&feature=iv&annotation_id=annotation_224116

 

felicia

28.10.2011 / 15:35 / Blogg

Intervju med Justin på Kyle och Jackie O Show!

FELICIA

28.10.2011 / 14:34 / Blogg

Nytt instragram bilde fra Jusitn

Hei alle sammen! :)

//Esin

28.10.2011 / 14:33 / Blogg

Nytt bilde av bilen til Justin

Hei alle sammen! :)

//Esin

28.10.2011 / 14:33 / Blogg

Nye bilder

Hei alle sammen! :)

 

//Esin

28.10.2011 / 14:31 / Blogg

Everybody grows up.

Hei alle sammen! :)

mrkidrauhl:
jdrewss:
Everybody grows up.
But nobody grows up as hot as Justin. &lt;3

//Esin

28.10.2011 / 14:30 / Blogg

Billboard blad - JUSTIN

Hei alle sammen! :)

¨å gud han er så NYDELIG!

//Esin

28.10.2011 / 14:29 / Blogg

Nye bilder av Justin ( + kenny )

Hei alle sammen! :)

//Esin

 

28.10.2011 / 14:28 / Blogg

Nytt bilde av Justin fra intervjuet

Hei alle sammen! :)

 

//Esin

28.10.2011 / 14:27 / Blogg

Nye bilder med fans

Hei alle sammen! :)

Det er egentlig 2 bilder, men de er redigert sammen!

//Esin

 

28.10.2011 / 14:26 / Blogg

Justin Bieber - Only thing i ever get for Christmas

Hei alle sammen! :)

 

 
//Esin

 

27.10.2011 / 23:00 / Blogg

Snooki (Jersey Shore) om Justin!

 

-Rano

27.10.2011 / 22:56 / Blogg

Justin i radio disney

#fan94justinbieber

-Rano

 

27.10.2011 / 22:25 / Blogg

En av fansen til Selena hilser til Justin

1:09.. 

 

 

FELICIA

27.10.2011 / 22:24 / Blogg

INSTAGRAM

 

felicia

27.10.2011 / 22:23 / Blogg

Justin og Ryan

 

felicia

27.10.2011 / 22:22 / Blogg

flere nye bilder av justin og bilen

 

felicia

Historie del 22 # Never forget me (2)

Da du gikk ut av Forever 21, var vinden alt for kaldt, så du så ned og tok luen din litt lenger ned så du ikke skulle fryse deg ihjel, helt til du plutselig kræsjer i en tilfeldig person og faller rett ned i snøen på foten din, så du får kjempe vondt. Men da du ser opp, får du egentlig litt sjokk over hvem det var. 
________

''Oj, jeg beklager virkelig!'' sa Jen og dukket ned mot deg. Hun tok alle bæreposene dine og samlet de sammen, så du ikke skulle miste det du hadde kjøpt. ''Au.. Det går fint altså'' sa du og prøvde å reise deg opp, men du stresset litt med det. ''Ops.. Var virkelig ikke meningen, men været er så kaldt.. Også så jeg deg ikke'' sa Jen og prøvde å hjelpe deg. Du ristet av deg snøen da du endelig sto på dine egne bein. ''Som jeg sa, det går helt fint altså! hehe, hva gjør du her?'' spurte du og smilte mot henne. Det nydelige smilet hennes skinte mot deg. ''Jeg tenkte litt frokost og shopping for meg selv.. Liker å gå ut for og tenke egentlig. Det er ikke ofte jeg har mulighet til det'' sa Jen og smilte mot deg. ''-Hva med deg da? Skal ikke du være med Justin da?'' spurte Jen og smilte.  ''Jo altså.. Av og til er det greit med litt pauser fra hverandre, om vi ikke vil gå helt lei av hverandre heller'' fniste du. ''Vet du hva? Jeg skjønner deg faktisk!'' sa Jen rolig.

 

''Ja flott!'' sa du glad. Du skulle til å gå litt til høyre, men siden høyre foten din hadde sviktet totalt, måtte du bare stå i ro. Og du ville heller ikke at Jen skulle se synd på deg, eller tro at du hadde vondt et sted. ''Så.. Jeg får vel komme meg avgårde jeg da, om du ikke trenger hjelp?'' spurte Jen. ''Nei jeg trenger ikke noe hjelp jeg.. Jeg skal bare ha de posene'' sa du og strakte deg ut mot posene, men klarte å vrikke foten din enda verre. ''Faen da'' sa du irritert da du lå på bakken for andre gang. Jen kunne ikke lavær å le, og det kunne faktisk ikke du heller selvom du hadde litt vondt. ''Kom igjen, reis deg opp.. Her, jeg skal hjelpe deg'' sa Jen og dro deg opp fra snøen. ''Tusen takk!'' sa du fort og prødve å riste av deg snøen enda en gang. ''Værsegod, og for gudsskyld, vi kjører hjem til gamlehuset mitt. En god kopp varm kakao er den beste løsningen i alt!'' sa Jen selvsikkert. ''Det mener faktisk jeg også'' sa du enig. 

 

''Du kan kjøre i Justin sin bil du.. Jeg har parkert min rett der'' sa Jen glad. ''Den er god! Hva er fargen på bilen din?'' spurte du. ''Lyse blå.. Så, her'' sa Jen og la inn posene i bilen til Justin. ''Tusentakk, jeg skal bare ringe Justin og si ifra at jeg stikker bort til deg da'' sa du fort. ''Det er helt greit'' nikket hun og forsvant. Du ringte Justin og fortalte at du gikk bort til Jen, noe han overrasket seg fort over. Du så den lyseblå bilen til Jen kjøre ut, så du fulgte straks etter og kjørte bilen etter henne. Ikke så lenge utenfor byen, stoppet dere utenfor et veldig koselig og hvitt hus. ''Her bor jeg da.. Eller, skal snart flytte inn til Pattie som du vet'' sa Jen. ''Det var kjempe koselig'' sa du glad. Du syntes egentlig det var utrolig rart at Jen ikke hadde noe kjæreste, eller for den del, et barn. ''Bli med på kjøkkenet, så lager vi hver vår kopp med kakao'' sa Jen glad. ''Jeg er med'' sa du fornøyd. En god lukt traff deg, nesten som en slags parfyme. ''Bare gå inn i stuen om du vil? Jeg kommer snart med kakao'' sa Jen. Du nikket og haltet deg bort til stuen. Hele stuen var dekket med et slags fint mønster på tapeten, og på veggen hang det flere bilder. Du tok deg god tid til å se på bildene, og det som forundret deg veldig, var at bildene var med et barn, og en mann. Men hvor var de? De så utrolig gjenkjente ut.

 

Du kom over et bilde som du kunne sverget på at du hadde sett før, og du sto og måpte da du faktisk fant ut hvem den lille jenten, og mannen ved siden av nydelige Jen på bildet var. Akkurat i det øyeblikket kom Jen inn med kakaoen. ''Jeg ser du ser på de gamle bild-'' Men du avbrøt henne så fort som du kunne. ''Jenna!?'' spurte du raskt, og var fullstendig helt i sjokk. 

Tumblr_ltqd5inesn1qe721io1_500_large

HVA tror du skjer? Hvordan tror du Jenna reagerer? Vil du ha mer? :D

 

-Rano

27.10.2011 / 19:50 / Blogg

Justin sitt hår ligner på Paul Wesley!

En leser sendte meg dette og sa at Justin sitt hår lignet veldig på Paul Wesley sitt hår. Og da søkte jeg litt rundt, og fant faktisk ut at Justin liker Paul veldig godt, så tenk om Paul har inspirert han til håret?

Fra Esin; jeg elsket det nye håret hans, haha nogen av dere trodde jeg ikke gjorde det etter dere lest den kommentaren min på et av innleggene der jeg skrev; gud hva har skjedd med håret hans? han forandrer seg jo mer og mer.. så nå vet dere det!

 

-Rano

Historie del 21 # Never forget me (2)

 Dere nikket og sprintet ned trappene. Chaz og Kendall hadde tydelig hørt banke lydene de også, så døren føk opp og de sprintet etter. Dere åpnet døren til kjellerstuen, og fikk egentlig sjokk da dere så hvem som var der.

 

''Alfredo? Pattie? Jen?'' ropte Ryan for dere. Der sto Pattie i en mørk, men elegant drakt. Og det samme med Jen. ''Fysøren!'' ropte du mens du merket pulsen din steg høyt. Pattie, Jen og Alfredo sto der med skikkelig latterkrampe, mens du, Ryan, Justin, Chaz og Kendall sto med armene i kryss og stirret på dem med et alvorlig blikk. ''Det der var IKKE gøyt!'' sa Justin og løp mot Alfredo. Han begynte å leke sloss med Alfredo mens dere bare sto der. ''Tro meg! Det var gøyt!'' ropte Jen og ga en high five til Pattie som om de var tenåringen. ''Helt sykt at vi ble lurt av VOKSNE. Jeg tror jeg graver meg ned.. Hent meg opp igjen når alt er glemt'' sa Chaz og snudde seg mot deg. ''Lykketil med det'' sa du og stirret rart på han. ''Du har tilfeldigvis ikke  en spade?'' spurte Chaz deg. ''Gosh du er jo dum du og!'' sa du og dyttet i han. ''Men seriøst.. Hvordan kom dere inn? jeg trodde huset var sikret bra!'' sa Kendall litt nervøst. ''Det var det.. Helt til Justin glemte nøkkelen sin på stuebordet. Og vi jenter kjedet oss, så hva er gøyere enn å skremme sine egne unger?'' lo Pattie.

 

''Greit da.. Så må selv jeg innrømme at det ble litt morsomt.'' gliste du. Du satt deg ned på sofaen mens alle de andre begynte å snakke om alt mulig rart. Pattie, Jen og Alfredo gikk hjem etter noen minutter mens dere sovnet igjen. Dagen etter våknet du av Chaz sine snorkelyder. Selv hadde du fortsatt litt smertet i den ene foten din etter bilulykken, og det var kanskje ikke det lureste av deg å løpe igår. Alle lå fortsatt og sov, i rare stillinger, men du fikk ikke sove lenger. Siden ingen var våken i det hele tatt, ville du ut for deg selv for å spise litt frokost. Du reiste deg sakte opp og så ut den hvite vinteren. Raskt løp du opp på rommet ditt for å skifte til noe du kunne gå i, helst noe varmt. Du sminket deg litt ekstra finere, siden du nærmest ikke hadde gått ut til byn på flere dager. Litt shopping måtte også bli gjort, så du tok med deg litt ekstra penger også.

139227-0080_2_large

''Jeg går ut jeg sovetryner'' sa du før du gikk ut. Du tok Justin sine bilnøkler, og kjørte til byn. På vei mot byn hørte du på It Girl av Jason Derulo, det fikk deg alltid i godt humør. Veldig mange av husene så ut til å være tomme pågrunn av juleferie og nyttår, noe som egentlig var veldig koselig. Men byen derimot var ikke så tomt. Det tok evigheter før du endelig fikk parkert bilen til Justin. Da du endelig gikk ut, kunne du kjenne den kalde brisen mot fjeset ditt, så det første du gjorde var å gå innom den nærmeste cafeen for å kjøpe litt frokost. Til siste og ende, endte du opp med en sandwich og litt sjokomelk. ''Tusen takk'' sa du til damen bak disken før du gikk ut. Du var i kjempe godt humør, bortsett fra at du haltet litt pågrunn av foten din. Hele turen endte opp med masse shopping, og du var fornøyd med innkjøpet ditt. Da du gikk ut av Forever 21, var vinden alt for kaldt, så du så ned og tok luen din litt lenger ned så du ikke skulle fryse deg ihjel, helt til du plutselig kræsjer i en tilfeldig person og faller rett ned i snøen på foten din, så du får kjempe vondt. Men da du ser opp, får du egentlig litt sjokk over hvem det var. 

300180_168703533219840_114878861935641_314765_1346570080_n_large

Neste del avslutter forresten veldig spennende! Så... Vil dere ha den delen idag? :-)

 

-Rano

27.10.2011 / 18:53 / Blogg

Justin snakker om Selena, Baylor og Titanic daten

Tatt fra fan94justinbieber ;-)

 

-Rano

Historie del 20 # Never forget me (2)

Btw. Jeg skulle egentlig prøve å avslutte historien idag, men ser ikke ut til at jeg klarer  det. Da får det skje i morgen, så kommer den nye historien kanskje på lørdag!

 

 ''Sikkert enda en prank som *dittnavn* og Kendall har funnet på''sa Chaz irritert. ''Nei! Det er ikke oss?'' sa Kendall helt alvorlig. ''Visst det ikke er dere.. Og ikke er oss.. hvem er det da?'' spurte Ryan litt redd.
_____________
''Aner ikke!'' ropte Chaz litt redd. Du hadde først på følelsen det egentlig var enten Chaz, Ryan eller Justin som hadde laget hevn på dere, men hvordan kunne de gjøre det på noen få sekunder? Isåfall måtte de ha overhørt dere, noe du tvilte på det sterkeste. ''Jeg tørr ikke gå opp dit'' sa du raskt og satt deg ned på sofaen. ''Vel.. Visst det bråker enda en gang, er vi nødt til å finne ut hvem det der er altså! Tenk om huset vårt spøker da.. Æææ, PARANORMAL ACTIVITY!'' ropte Chaz og løp rundt i stuen som en galning. ''Seriøst, Chaz?'' spurte du og så rart på han. ''OMG, vi kommer alle til å dø! Og bli slengt ned trappen!'' ropte Chaz og krøp seg sammen på gulvet. ''Å herregud...'' sa Kendall og slo seg på pannen. ''Av og til lurer jeg på hvor du har smaken din i fra..'' fniste du mot Kendall. ''IKKE bruk den der mot meg'' sa Kendall og klarte så vidt å holde seg.  

 

''Greit, samma det.. Paranormal Activity eller ikke. Kan vi gå opp?'' spurte Ryan litt irritert. ''Kanskje dere burde ta på dere noe, i tilfelle det er noen gale bieberfans'' sa Chaz og reiste seg opp fra gulvet. ''Beliebers'' rettet Justin på Chaz og kremtet. ''Ja samma det'' mumlet Chaz. ''Det er søren meg ikke noe samma det'' sa Justin og begynte å diskutere med Chaz. ''HALLO!'' ropte du irritert. ''Greit, vi går opp'' sa Justin fort og stoppet opp diskusjonen. ''-Men jeg skal bare ta på meg en bukse'' sa Justin og løp mot sofaen for å ta på seg en bukse. Fem minutter senere var alle sammen like klar, men også like nervøs for å se hva som var der oppe på rommet. ''Greit, jeg skal være modig å gå først'' sa Chaz og rettet seg opp. ''Faen da er vi dømt til å faile'' sa Ryan og slo seg i pannen. ''Åh.. Greit, da går jeg helt bakerst da!'' sa Chaz fornøyd. ''Greit, da går jeg først da'' sa Ryan og sto helt framst. Du gikk rett etter med Justin som holdt deg i hånden. Han skalv litt, så du merket han var nervøs han også. ''Greit, da går vi opp'' sa Ryan og gikk opp den smale trappen.

 

Alle sammen gikk i rekke og lagde enormt masse trampe lyder. ''Det er jo ingen her'' sa Ryan da han slukket på lyset i gangen. ''Vi må sjekke alle rommene'' sa Justin. ''Greit, vi tre sjekker *dittnavn* sitt rom, og Kendall og Chaz sjekker Kendall sitt'' sa Ryan og smilte. ''Den er vi med på'' sa du fort. ''Good, kom igjen'' sa Ryan og dyttet litt i deg. Dere åpnet døren til rommet ditt, men ingenting annet enn det samme gamle soverommet ditt var til stede. ''Øhm. Jeg vil helst ikke vite hva som har skjedd her tidligere idag.. Men bortsett fra det..'' sa Ryan. Du rødmet litt, og det samme gjorde Justin. ''-Så virker det ikke som noe har forandret seg'' fortsatte han. ''Jeg vet.. men'' men før du fikk sagt noe mer, hørte dere skikkelig banke lyd helt nederst. ''KOM IGJEN!'' ropte Ryan fort. Dere nikket og sprintet ned trappene. Chaz og Kendall hadde tydelig hørt banke lydene de også, så døren føk opp og de sprintet etter. Dere åpnet døren til kjellerstuen, og fikk egentlig sjokk da dere så hvem som var der.

Tumblr_ltoud3coo11qfvwaoo1_500_large

Hvem tror dere det er? :D

 

-Rano

Historie del 19 # never forget me (2)

Beklager for litt sånn rar blogging fra meg, skal bli bedre i løpet av dagen. Har hjelpet mamma i hele dag, sååå.. :-D


 ''Du skal ALDRI få gi han mer kaffe før han legger seg'' sa du irritert. ''Sorry'' nølte Kendall. ''Samma det.. Er du klar?'' spurte du da du kunne høre Justin snorke oppe på sofaen. ''Jepp'' sa Kendall og dro vekk dynen sin, mens dere reiste dere opp.

 

''Vær litt stille'' sa du til Kendall som klarte å miste kameraet i gulvet. ''Ops!'' sa hun og smilte søtt til deg. ''Det går fint, hm..'' mumlet du og så deg rundt. Hvor skulle dere egentlig begynne? tenkte du inni deg mens du så Justin bare ligge der å sove. ''Vi lar hage døren stå åpent, okei?'' spurte Kendall. ''Jepp.. Vi må ut, også skrike. Så gjemmer vi oss inni buskene, er det greit? Også når de er sånn cirka 20 meter vekke fra døren, sprinter vi inn og lukker døren. Så tar vi flere bilder, før vi åpnet døren igjen'' sa du ondskapsfullt. ''oo.. du begynner å bli ond'' fniste Kendall. ''Jeg vet'' sa du stolt. ''Greit, skal vi ta på oss en hettegenser eller noe sånt? Jeg vil ikke fryse ihjel.. Pluss det snør ute'' sa du og så ut vinduet. Snøen dalte vakkert nedover mot hagen deres, og et lite hvitt lag hadde lagt seg over den iskalde bakken. ''den er god'' sa Kendall og smilte. Du løp opp på rommet ditt, og fant fram to av Justin sine hettegensere, som var mye større enn du hadde trodd. ''Flott, da varmer den beina også, siden vi har på shorts'' fniste Kendall mens hun åpnet hagedøren.

 

En kald luft traff dere begge i fjeset da dere åpnet døren, og dere måtte se bak på Justin, Chaz eller Ryan i tilfelle de våknet av at det var litt kjøligere. ''Flott, de sover enda. Kom igjen'' sa Kendall og tok på seg noen sko. Det samme gjorde du mens du kunne kjenne du frøs. Du så virkelig synd på guttene, fordi dere skulle nå ødelegge skjønnhetssøvnen deres. ''Kom da'' sa Kendall da hun hadde steppet ut av huset og sto i hagen. ''Kommer'' nølte du og trakket ut du også. Den kalde snøen traff deg på beina med engang, og du kunne kjenne kulden spre seg i kroppen. ''Okei, vi roper snart.. Vi gjemmer oss bak den busken'' sa Kendall og pekte mot en stor busk som sto rett ved siden av hagedøren. Du nikket deg enig og sto og skalv. ''Okei, skal vi rope nå?'' spurte Kendall. Du nikket igjen. ''Ookei.. 1.. 2... også 3.. ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!'' ropte du og Kendall høyt i kor. Før du vet ordet av det, tar Kendall et fort tak i deg og drar deg hardt med. Du løper etter Kendall også gjemmer dere, dere fort i busken. ''Faen, vi tenkte ikke på fotsporene!'' sa du da du så fotsporene. 

 

''Drit i de! De ser de sikkert ikke'' hvisket Kendall andpusten. Dere sto i noen få sekunder bak busken, før dere ser Justin, Chaz og Ryan.. Alle tre komme sprintende ut i kun bokseren, livredd for hva som har skjedd med dere. ''*DITTNAVN*, KENDALL!'' ropte Justin fort. Du begynte å fniste litt. ''Kom'' sa Kendall og dro i deg. Sammen sprintet dere mot hagedøren, og rett inn i varmen. ''FUUUUUUCCCCKKK!!'' ropte Chaz da han så dere. Du begynte å le deg ihjel. ''Kom igjen! ta bilde!'' ropte du fort. Kendall stresset litt, men fikk knipset flere bilder av Justin, Chaz og Ryan som sto der og frøs. ''Okei, slipp de inn nå'' sa du andpusten etter å ha ledd så mye. Da dere åpnet døren, kom alle tre skjelvende inn. ''HAHAHA'' ropte Kendall og la seg ned på gulvet. ''Jeg varmer meg med peisen!'' sa Justin og løp mot peisen, og lagde våte fotspor etter seg. ''Jeg tror jeg hopper inn i peisen jeg'' sa Chaz og løp etter. ''Jeg tror jeg.. Varmer meg med ovnen'' sa Ryan skjelvende. Det ble helt stille en stund, før dere kunne høre en banke lyd oppe. ''Hva var det?'' spurte Justin raskt. ''Sikkert enda en prank som *dittnavn* og Kendall har funnet på''sa Chaz irritert. ''Nei! Det er ikke oss?'' sa Kendall helt alvorlig. ''Visst det ikke er dere.. Og ikke er oss.. hvem er det da?'' spurte Ryan litt redd.

 

Hvem tror dere det er? ;o

 

-Rano

27.10.2011 / 16:10 / Blogg

Nytt bilde av Jusitn - LA

Hei alle sammen! :)

gud, hva har skjedd med håret hans? han har hatt det sonn de sistedagene .. han forandrer seg mer og mer

//Esin

27.10.2011 / 15:08 / Blogg

Mister Justin stadig mer fans pga. One Direction?

Hei alle sammen! :)

Gruppa One Direction som ble til via x-facto går gjennom jenter som et lyn. Harry Style ( 17 ) og Zayn Malik ( 19 ) blir oppfattet som noen av de hotteste tenåringene. Flerne 1000 Belieber har blitt om til Directioners. Bieber får mindre og mindre oppmerksomhet mens One Direction stjernene får stadig mer Directioner. Direction infaction har smittet fra kun noen få til mange 1000, ikke minst millioner.

Hiten til den nye gruppa som heter " What Makes You Beautiful" Har allerede etter kun noen få måneder blitt en stor hit får verden. Direction gruppa kommer om ikke så lenge ut med et album som inneholder 15 mye Sanger. Niall Horan ( 18 ) Er selv en stor Belieber, han mener at Justin Bieber (17) Er en stor insiprasjon, han skjønner også at jenter blir tent av ham.

For kun noen få dager siden befant en STOR krangel på twitter seg mellom Directioners og Beliebers, Belieber påstår at dem har hermet etter navnet som Directioners, og ikke minst Direction Infaction. Ettermidagen lørdag den 22.oktober fikk Directioners " Harry Style is Perfect " til å trende, noe som vil si at Beliebers ble sjalu og klarte å trende " Justin is more perfect" trenden ble satt opp på 2 plass og lå der nesten halve dagen.

Directioners og Belieber som fineder, fordi Beliebers mener at One Direction tar Beliebers ifra Justin. Hva synes du om denne saken?

Fra Venstre nummer 2 er det Zayn Malik ( 19 ) han med det krøllete håret er Harry Styles ( 17 ) Det er de to som er blitt tidens jentemagnet, mens Justin Bieber ( 17 ) stadig blir mer upopulær. Er du blitt en Directioners? Jeg kan selv si at jeg har blitt en Directioner, men jeg har ikke glemt Bieber, og Bieber fortsatt min nummer 1.

//Esin

27.10.2011 / 14:54 / Blogg

Nytt bilde av Justin med fans

Hei alle sammen! :)

De er fra det sykehuset Justin der Justin var på besøk

//Esin

27.10.2011 / 14:53 / Blogg

Austin Mahone synger Mistletoe

Hei alle sammen! :)

 

 
//Esin

 

27.10.2011 / 14:49 / Blogg

Trends på twitter

felicia

27.10.2011 / 14:45 / Blogg

BIEBER YOU ARE NEXT ?

Hei alle sammen! :) 

Tusentakk til en leser for dette!

Jeg håper det der er redigert... respektløst.

//Esin

27.10.2011 / 14:45 / Blogg

Justin og den nye bilen
 

felicia

27.10.2011 / 14:41 / Blogg

The Beauty Book for Brain Cancer

Nå har dem fixet at det står JUSTIN BIEBER og ikke JUSTIN BIBER

 

felicia

27.10.2011 / 14:38 / Blogg

Nytt bilde av Justin

Hei alle sammen! :)

swagmasterkidrauhl:
Good lord.

//Esin

27.10.2011 / 14:34 / Blogg

Nye bilder med banballer og Sean

Hei alle sammen! :)

 

//Esin

 

27.10.2011 / 07:17 / Blogg

gammelt

gammelt , men tror ikke jeg har sett det før:) 

 

FELICIA

27.10.2011 / 07:16 / Blogg

MISTLETOE UTE I AUSTRALIA I MORGEN

felicia

27.10.2011 / 07:14 / Blogg

Justin Bieber kostyme

 

haha... 

felicia

27.10.2011 / 07:13 / Blogg

alfredo - ''Someone made this.. sooo dope.''

felicia

27.10.2011 / 07:12 / Blogg

scooter - ''Having a stare off with my nemisis @ceramicchickn''

felicia

26.10.2011 / 22:12 / Blogg

nytt instagram bilde

' @mrseankingston aka avatar ha ''

 

FELICIA

26.10.2011 / 22:08 / Blogg

the worst feeling

//weheartit 

 

det er ikke sikkert tweeten er ment til justin da..

 

FELICIA

26.10.2011 / 22:07 / Blogg

Justin på hockey kamp

  

 

felicia

 

26.10.2011 / 21:09 / Blogg

Justin svarte en boy belieber

this is the dm that justin sent me :) so happyyy :D

aww:)

 

FELICIA

26.10.2011 / 20:54 / Blogg

bilder

 

felicia

 

26.10.2011 / 20:48 / Blogg

Drew Ryneiwicz vil lage duett med Justin!

Drew fra Xfactor vil lage duett:

 

 

-Rano

26.10.2011 / 20:33 / Blogg

Ben Baller skal lage GRILLZ til Selena også!

 

 BEN BALLER? 
@ 
 just for that.... I'm gonna make  a grill for real.... top and bottom! kiss that hahaha lol
 BEN BALLER? 
Ok turning off my phone. Its passed ur bedtime JB RT loves " href="http://twitter.com/#!/search?q=%23PRANKS" rel="nofollow">#PRANKS . right ? haha

25 Oct Favorite Retweet Reply

 

Kanskje fordi Justin også har fått det? Så skal alle gå med sånne grillz til Halloween! :D?

 

-Rano


26.10.2011 / 20:27 / Blogg

UNDER THE MISTLETOE KOMMER UT FREDAG!

Under the mistletoe kommer ut fredag, altså 28.oktober! Grunnen til at vi får den før alle de andre landene, er pågrunn av at vi klarte å få den på 1.plass i Norge før de andre! Dette er en god sjangse til å få Justin til å legge merke til oss, ettersom den kommer ut 1.november de andre stedene! #NORWEGIANBELIEBERS! whoop whoop!

 

Norge skulle egentlig få den 4.november. Så alle sammen må dra til platekompaniet på fredag!

320283_192753310802125_124192424324881_421093_1053970568_n_large

Btw. DETTE HER ER BEKREFTET AV PLATEKOMPANIET SELV! I hvertfall fra den i bergen.

 

Og tusen hjertelig takk til Josefin som sa det til meg :D

 

-Rano

26.10.2011 / 20:16 / Blogg

Nytt bilde

justin bieber, 2011 - justin-bieber photo

-Rano

26.10.2011 / 20:13 / Blogg

Anita med Justin og resten av crewet

My name is Anita Weissbrot. I am 13 years old, I live in Chile and I have cancer - justin-bieber photo

Vi har ikke lagt ut bildene med Scooter osv. Stakkar jente. Hun har forresten kreft og bor i Chile.

 

-Rano

26.10.2011 / 20:13 / Blogg

HELE INTERVJUET FRA IGÅR

FELICIA

26.10.2011 / 20:12 / Blogg

GIFS under photoshoot

The Beauty Book for Brain Cancer - Justin Bieber - justin-bieber photoThe Beauty Book for Brain Cancer - Justin Bieber - justin-bieber photo

The Beauty Book for Brain Cancer - Justin Bieber - justin-bieber photoThe Beauty Book for Brain Cancer - Justin Bieber - justin-bieber photo

''The Beauty Book for Brain Cancer - Justin Bieber''

 

-Rano

 

26.10.2011 / 20:11 / Blogg

"Not allowed to shave for the week ( Justin's orders)"

"Not allowed to shave for the week ( Justin's orders)"

 

FELICIA

26.10.2011 / 20:10 / Blogg

SELENA OG BAYLOR

Dette er Selena og valpen Baylor , haha :) høres ut som en blanding av Bieber og Taylor. 

 

 

felicia

26.10.2011 / 20:09 / Blogg

Vi nærmer oss snart 14 millioner

Vi nærmer oss snart 14 millioner på twitter, og 37 millioner på facebook! ;O

 

 

-Rano

26.10.2011 / 20:05 / Blogg

Justin skal opptre i American music awards

Justin bieber, Maroon 5, Christina Aguilera, Marry J. Blige, Kelly Clarkson og September er blandt annet artister som skal opptre på American Musik Awards 2011.

 

Stemme på Justin HER!

Btw. Når du kommer på siden, må du trykke inn på 'Pop or Rock Music - Favorite Male artist'.

Justin kjemper mot blandt annet Bruno Mars og Pitbull.

 

-Rano

 

26.10.2011 / 20:01 / Blogg

Favoritt thoughts

Hahah, gosh jeg dør!

 

Nå skal jeg være flink til å oppdatere dere med nyheter :D

 

-Rano

26.10.2011 / 20:00 / Blogg

Kim Kardashian lurer belieberne

Kim Kardashian klarte å lure veldig mange beliebere, for å få dem til å stemme på broren sin Rob Kardashian, som er med i 'Dancing with the stars'. 

 

Kim klarte å lure beliebere ved å lure dem, ved å legge ut et falskt telefon nummer som liksom skulle ha vært Justin sitt. Av den grunn, førte det rett til hvor man kunne stemme på Rob. Og på denne måten, har Rob klart å få en hel haug med stemmer, ettersom det var flere tusen av beliebere som prøvde ut dette her. ''Omg! Jeg har Justin sitt telefon nummer, det er #8008683402 !. Ring! Han tar telefoner denne timen!'' hadde Kim skrevet på sin twitter side. 

 

Senere skrev hun ''Okei, helt alvorlig. Det var ikke Justin sitt nummer. Men fortsett å ring og stem på Rob!''

Syntes du det var dårlig gjort av henne og lure belieberne på den måten?

 

Noen kaller dette en prank, men jeg vet ikke jeg.

 

-Rano

26.10.2011 / 19:56 / Blogg

Justin kan risikere 5 års fengselsstraff

I den Amerikanske loven står det helt tydelig at det IKKE er lov for større kjente stjerner å lage cover av andre sine artister uten tillatelse. Dette her er pågrunn av oppmerksomheten, og at andre kan tro at den som har laget coveret har laget sangen.

 

Lil Wayne sin sang 'How to Love', har ikke Justin fått noe tillatelse til å synge, men alikevel er det mange beliebere som tror at How To love er sangen til Justin, men det er det ikke, han har bare laget et cover. Å ''Covre'' betyr og synge en annen person sin sang. Vanligvis handler ikke dette kun om kjente personer, men det gjelder dem mer. Så det er egentlig ulovlig å covre sanger også legge ut på youtube. Justin ble kjent blandt annet ved coveret 'With you' av Chris Brown, og kan fortsatt risikere 5 års fengselsstraff.

Styggeste jeg noen gang har hørt..

 

-Rano

Om den nye historien 'Watch Out'

'Never forget me' ble en skikkelig familie historie, det skal IKKE neste historie bli. Da handler alt for det meste om deg, Justin, Chaz og Ryan. Også noen andre, men de kan jeg dessverre ikke avsløre noe om nå.


Her er litt stikkord for hvordan neste historie blir:
-High school drama. Derfor det er 'Watch Out'
-Du er ikke heeelt et englebarn heller. Og det blir tre personer du hater.
-Ikke fan av Justin.
-Hovedbitches!
-Har en tvillingbror 

 

Hehe, hadde vært fint om dere ga meg litt tips utifra disse stikkordene. Og skriv NAVNET ditt, sånn at jeg kan bruke den i neste historie! 

432170044_large

Hvordan vil du det skal være neste historie? Hva er ditt navn/tips til navn?

 

btw. Har allerede laget en kategori som heter Watch Out.

 

-Rano

Historie del 18 # Never forget me (2)

Pervers del. Btw, skriver fortsatt ikke i detalje. Har unge lesere, så dere 'eldre' må ta hensyn til!


 

En følelse inni deg sa det. Du åpnet peisdøren og kjente den glovarme luften mot deg. Du følte noe kom til å skje da du kastet boken inn i peisen. ''Greit, jeg gjør det på tre.. 1.. 2 .. 3'' sa du og kastet boken inn i peisen.

________________

Du forventet egentlig et skikkelig stor smell eller noe alvorlig som skulle skje, så du lukket øynene dine hardt igjen under den lille prosessen. Da du merket du ikke kunne høre noe som helst, åpnet du forsiktig øyenlokket og så at boken bare lå der og holdt på å brenne helt opp. Den ene kanten var allerede blitt svart, og du kunne lukte brent. ''Vel vel..'' mumlet du lavt og reiste deg opp igjen. Du gikk sakte nedover trappen og kunne høre Justin, Chaz og Ryan sitt støy langt ifra. ''Ooooo!'' hørte du Chaz rope. Du fikk plutselig øye på Justin, Ryan og Chaz som sto der med hver sin xbox fjerkontroll og spilte for hunre. ''Jeg skal så sykt drepe deg'' ropte Justin til Chaz. Du visste ikke hva de snakket om, men satt deg ned lydløst bak dem for å se hva de holdt på med. Du skulle nesten visst det, COD faktisk. Du kremtet lavt, men de hørte deg ikke over all bråket med maksingæver lyder. Du kremtet enda høyere, helt til Justin faktisk tar på pause. ''*dittnavn*! Vi så deg ikke'' sa Justin og la fra seg fjernkontrollen. Han gikk fort bort til deg og la seg ned ved siden av deg. ''Årgh, nå ødelagte du spillstemningen *dittnavn*'' sa Chaz irritert og krysset vekk Justin fra skjermen.

 

Du kunne ikke lavær å smile. Justin satte seg fort ned ved siden av deg og la armen sin rundt deg. ''Så.. Hva skjer?'' spurte han og kysset deg på kinnet. ''Just chillin with maaaa homies'' rappet du fort, og ikke visste du hvorfor. ''Du er sykt random av og til, men fortsatt min jente'' sa Justin fort. Justin tok deg på låret forsiktig og nikket opp, som i et tegn på at dere skulle gå opp i tredje etasje på rommet ditt. Du merket du rødmet, og nikket rolig. ''Stikker opp jeg gutter, kommer ned igjen etterpå'' sa Justin og klødde seg i bakhodet. Ikke mye lengre etter det, lå du og Justin med heftig klinerunde i sengen. Justin lå nederst med et godt tak på lårene dine, presset mot han hardt. Justin var heftig kåt, og det var det som var så utrolig morsomt. Justin gikk kysset deg følsomt nedover halsen på deg og lagde de sykeste sugemerkene. Nå plasserte Justin hendene sine på rumpen din mens han stønnet. ''Nå?'' hvisket Justin i øret på deg. ''Ja'' sa du da du merket du også ble litt ivrig. Ikke fort etter kjente du noe hardt komme inn i deg. Justin presset deg enda hardere mot seg selv samtidig som han fort danset seg opp og ned. 

 

''Du er den beste'' sa Justin andpusten og holdt rundt deg etter en god nok runde for dere begge. Det var virkelig en vakker opplevelse, selv om det ikke høres sånn ut. ''Du og'' sa du og smilte mens du tok på deg bh-en din. ''Jeg tar meg en dusj.. Visst ikke så føler jeg meg så klissete'' mumlet Justin. ''Den er god'' sa du og tok på deg resten av klærene. Rett etter Justin hadde gått inn på badet, kom noen inn døren. ''Det er Kendall'' sa Kendall glad. ''hei du!'' sa du fornøyd. ''Hvorfor ligger det puter på gulvet? og en brukt.. Ja, okei greit.. Dette her ble  kleint'' sa Kendall og rødmet. ''Poenget?'' spurte du for å skifte samtaleemne. ''Vi begynner med engang Justin, Ryan og Chaz har sovnet. Så tar vi og skriker utenfor, okei? Også når de er ute, sniker vi oss inn igjen, også lukket døren.'' sa Kendall. ''Ooo, gleder meg!'' sa du fornøyd. Tre timer senere lå endelig Chaz og sovnet. ''Du skal ALDRI få gi han mer kaffe før han legger seg'' sa du irritert. ''Sorry'' nølte Kendall. ''Samma det.. Er du klar?'' spurte du da du kunne høre Justin snorke oppe på sofaen. ''Jepp'' sa Kendall og dro vekk dynen sin, mens dere reiste dere opp.

297803_280176318671785_167743533248398_980396_2087856646_n_large

Dere vet grunnen til hvorfor det har vært lite blogging. Nå skal jeg fortsette med å øve til naturfag. Esin og Felicia blogger sikkert i kveld! Og historien avsluttes i morgen.

 

-Rano

Historie del 17 # Never forget me (2)

NESTE HISTORIE VIL HETE 'Watch out' :-D


 

''Greit folkens.. Som crewet vet så har dere bare en dag igjen her. Og det har vært kjempe hyggelig å ha dere alle sammen her. Er ikke lenge igjen før vi alle sammen skal ut igjen for nye opplevelser. Tusentakk, og måtte Gud være med dere'' sa Pattie stolt. ''Og jeg har noe jeg vil avsløre for *dittnavn*'' sa Kendall og smilte mot deg.
___________
''Hva da?'' spurte du overrasket. Kendall nikket forsiktig mot Justin, og du hadde virkelig  på følelsen at det var noe bra. ''Justin skal flytte inn med oss.. Altså, ikke i samme rom som deg da, men du skjønner poenget mitt'' sa Kendall glad. ''Virkelig!?'' spurte du litt sjokkerende. Ikke visste du hvorfor, men det var utrolig rart. ''Jepp!'' sa Justin glad og klemte deg med kinnet sitt. ''Så bra!'' sa du glad mens alle øynene stirret på deg. Jen smilte stort mot deg sammen med Pattie. ''Utrolig rart at Justin skal flytte ut nå da.. Men så skal heldigvis Jen flytte inn med meg da, så blir jeg ikke så alene!'' sa en glad Pattie og smilte mot hennes bestevennine. ''Jepp, skal bli kjekt det!'' sa Jen og tok en bit av salaten sin. ''Og endelig slipper jeg all den irriterende sytingen til Justin om hvor mye han savner deg når jeg overnatter'' sa Chaz irritert. ''Øhmm...'' sa Justin og latet som ingenting. ''Greit folkens..'' fniste Ryan.

 

Du og Alfredo snakket utrolig mye sammen under middagen, og det var egentlig utrolig trist at dette var deres nest siste dag før flere månder. ''Så.. Tusen takk for en god middag altså'' sa du glad og reiste deg opp. ''Bare hyggelig'' sa en av kelnerne som sto der med noe bestikk i hånden. Dere kjappet dere med å pakke sammen tingene deres, før dere tuslet hjemover i det kalde været. ''Vi snakkes i morgen'' sa Alfredo og ga dere alle en klem. Du nikket fort og gikk inn i det varme huset. Lukten av brent ved slo inn mot deg da dere åpnet døren, og du kjente deg så god og varm. ''Så.. Kan vi se en film eller noe sånt? Eller så kan vi finne på noe gøyt?'' spurte du Kendall mens dere satt dere ned. Guttene sto borte ved kjøkkenet og drakk cola alle tre. ''Jeg vil noe gøyt ja.. Men.. Hm.. Omg, pranke dem!'' ropte Kendall glad. ''Pranke de? De er jo de pranke mesterne!'' ropte du fort. ''Hysj! Ikke så høyt.. Jeg har en god prank da''sa Kendall fornøyd. ''Hva da?'' spurte du raskt. ''Vi får de til å gå ut midt på natten.. Kun i bokseren. Jeg mener, alle de sover jo kun i bokser midt på natten? Også tar vi et fint bilde, og legger ut på instagram'' sa kendall fornøyd.

 

''De kommer til å fryse ræven av seg. Det snør jo ute!'' sa du lavt. ''Jeg vet det.. Men det er jo det som gjør alt mye gøyere! Vi skal bare knipse et bilde da, også kaste en snøball på de'' fniste Kendall. ''Jeg har aldri vært så ond før, men jeg er søren meg med på det!'' sa du glad. ''Gooood!'' sa Kendall litt ondskapsfullt. Du kom akkurat på noe du egentlig burde ha gjort mens du så inn i flammene til peisen, helt i din egen verden. ''Du? Vi gutter skal bare inn og spille litt Cod i kjellerstuen, er det greit?'' spurte Justin. ''Jepp'' sa du og smilte. ''Flott, kommer opp senere'' sa Justin og kysset deg lett på leppen før han og Chaz og Ryan forsvant ned trappene. ''Jeg tror jeg tar meg en dusj jeg'' sa Kendall og reiste seg opp. Du nikket rolig mens blikket ditt fortsatt var festet mot flammene. Etter du hørte døren til badet lukke seg igjen, løp du mot rommet ditt for å hente dagboken til faren din. Da du kom ned igjen til stuen, var du fortsatt helt alene. Det var egentlig en rar følelse inni deg. Det fristet utrolig å lese videre hva som skulle skje i livet til din avdøde far og din forsvunnede mor, men du kunne ikke. En følelse inni deg sa det. Du åpnet peisdøren og kjente den glovarme luften mot deg. Du følte noe kom til å skje da du kastet boken inn i peisen. ''Greit, jeg gjør det på tre.. 1.. 2 .. 3'' sa du og kastet boken inn i peisen.

294680_206427476096580_100001879861185_508245_1343536794_n_large

Hva tror dere kommer til å skje?;p

 

-Rano

historie del 16 # Never forget me

Har sånn noen lunde ideer om avslutningen, og tro meg.. Ikke lenge til denne her  blir avsluttet :-) Kanskje allerede på fredag.


Du bare nikket rolig før du gikk mot døren. Du fikk plutselig øye på noe  som hang på døren. Du gikk nærmere og la merke til at det var en lapp. 'Gå til bakhagen,  og du vil få en stor overraskelse. PS: dette er  IKKE Justin. Du gikk bak i hagen med en gang og fikk sjokk. 

 

Der sto Chaz, Kendall, Ryan, Pattie, Alfredo, Scooter, Carin, og ja.. You name it. Hele crewet inkludert noen andre og ropte ''OVERRASKELSE!''. Du fikk fullstendig sjokk da du så at alle var pyntet fint. ''Hva skjer her?'' spurte du glad og haltet bortover mot alle sammen. Chaz svarte med å gi deg en stor bjørneklem som du hadde savnet enormt. Det samme gjorde Ryan som smilte mot deg, utrolig glad. ''Vi tenkte en overraskelse ville vært fint nå.. Etter alt som har skjedd'' sa Pattie og kom løpende mot deg hun også for å gi deg en klem. Minst en halvtime brukte dere på å hilse på hver og eneste person her. ''Så.. Gå inn og skift du.. Vi skal ut og spise alle sammen. Mamma har leid restaurant for oss'' sa Justin og klemte deg. ''Den er god'' sa du glad og vinket til de andre. Det var så utrolig godt å kjenne den vanlige luften hjemme hos dere treffe inn mot deg. Du la fra deg baggen din og gikk fort inn på rommet ditt for å skifte til noe fint. 

Rev1to554_large

Selvom det var vinter, var du i skikkelig sommerhumør. Og dere skulle jo være inne uansett, så det var et stort pluss for deg. Du fortet deg ut igjen til de andre som sto klart. ''Greit.. Kendall, jeg, mamma og Alfredo kjører'' sa Justin bestemt. ''-og *dittnavn* sitter på med meg'' sa Justin enda mer bestemt. ''Den er god'' sa du glad og fulgte etter Justin. Selvom du nylig hadde vært i en bilulykke, hadde du ikke noe angst for å kjøre. Du husket jo tross alt ingenting fra bilulykken heldigvis. Kvelden kom fort til Atlanta pågrunn av det kalde vinterværet. ''Håper ikke du fryser'' sa Justin og tok hånden din mens dere gikk inn mot restauranten. ''Neida, det går fint. Vi skal jo tross alt være inne  nå da'' mumlet du glad. Dere ble møtt av en hel tom restaurant mens dere sto i gangen og tok av dere ytterklærene. ''Jeg tenkte det ble bedre om vi ble alene da..'' sa Pattie glad og blunket til dere.

 

Men da dere gikk inn i selve hovedrommet til restauranten, var det tydeligvis noen der. ''Hei Jen!'' ropte Pattie glad og ga henne en klem. ''Heyy'' sa hun glad og klemte Pattie tilbake igjen. Det var et stort langbord mitt inne på rommet dekket av de fineste bestikkene du kunne tenke deg. ''Her'' sa Justin og holdt stolen for deg. ''Så romantisk du skulle være da..'' fniste du og så mot han. Han kysset deg raskt på pannen før han satt seg ned ved siden av deg. Alfredo satt seg ned på andre siden av deg. Dere kjappet dere med å bestille, mens du og Justin flørtet. Lyden av alle som snakket, summet i ørene på hverandre. Justin tok hånden sin forsiktig på låret ditt og smilte. Han nærmet seg øret ditt. ''Du og meg.. I kveld'' hvisket han flørtende. ''Oooo, uskyldig flørtings på G'' ropte Alfredo, og du merket du ble utrolig flau. ''Greit folkens.. Som crewet vet så har dere bare en dag igjen her. Og det har vært kjempe hyggelig å ha dere alle sammen her. Er ikke lenge igjen før vi alle sammen skal ut igjen for nye opplevelser. Tusentakk, og måtte Gud være med dere'' sa Pattie stolt. ''Og jeg har noe jeg vil avsløre for *dittnavn*'' sa Kendall og smilte mot deg.

Justin-bieber-amas2011_large

Hva tror du Kendall skal avsløre? ;oo

 

Btw. Felicia skal hjem til en vennine for å øve til noe med musikken. Jeg skal øve til naturfagsprøve, og Esin skal på kamp. Men bloggings blir det, tenker jeg. Skal prøve å få gjort litt fra min side i hvertfall!

-Rano

26.10.2011 / 13:26 / Blogg

Justin har endret profilbilde på TWITTER

Hei alle sammen! :)

åå fyflate, han er så FIN.

@Esin1DirBieber -- FØLG MEG, jeg følger tilbake om du spørr

//Esin

26.10.2011 / 13:21 / Blogg

Justin og Sean har samme smykke av Jesus

Hei alle sammen! :)

//Esin

26.10.2011 / 13:18 / Blogg

Nytt bilde av Jelena og 2 andre menner

Hei alle sammen! :)

//Esin

26.10.2011 / 13:17 / Blogg

Nytt bilde av Justin og en Maskot(?) fra basketball kampen

Hei alle sammen! :)

Jeg hadde rett, det er en basketballkamp de var på

//Esin

26.10.2011 / 13:16 / Blogg

Nytt bilde av Justin som klatrer i et tre.. haha

Hei alle sammen! :)

//Esin

26.10.2011 / 13:15 / Blogg

Nytt bilde av Justin - photoshoot

Hei alle sammen! :)

//Esin

26.10.2011 / 13:15 / Blogg

Nytt bilde av Justin, Benballer,Ryan og Sean

Hei alle sammen! :)

//Esin

26.10.2011 / 13:14 / Blogg

Before - After bilde

Hei alle sammen! :)

//Esin

26.10.2011 / 13:13 / Blogg

Justin og Sean på en basketballkamp

Hei alle sammen! :)

Er ikke sikker, men tror det er en basketballkamp!

//Esin

26.10.2011 / 13:12 / Blogg

Nytt bilde av Jelena og en mann

Hei alle sammen! :)

//Esin

26.10.2011 / 13:11 / Blogg

Nytt bilde med en fan

Hei alle sammen! :)

//Esin

26.10.2011 / 07:58 / Blogg

nye bilder

Hockey game @ryanbutler @mrseankingston @benballer

ryyyan , haha!

haha

 

felicia

26.10.2011 / 07:55 / Blogg

1 WEEK - UNDER THE MISTLE TOE

 

så søtt!:) haha 

felicia

26.10.2011 / 07:54 / Blogg

Justin Bieber Loses Swagger Coach Ryan Good

 

felicia

25.10.2011 / 22:42 / Blogg

Dette handlet det lille intervjuet om

Ahead of his new Christmas album release, Rich dropped Justin Bieber a call to find out if the rumours about Cheryl Cole featuring on the album were true and what it was like working with Mariah Carey. 

Rich also found out the details on Justin?s next studio album, Believe, whether or not he will be performing at the 2011 MTV EMAs and his plans to star in a movie with Mark Whalberg next year

 

 

Det er på engelsk, for jeg må legge meg nå. God natt søte små <3

Bte. dere som ikke skjønte.. Han snakket om albumet Believe, og at han skulle være med i en film neste år som hadde med basket å gjøre!

 

-Rano

25.10.2011 / 22:22 / Blogg

INTERVJU MED JUSTIN LIVE!

http://ukrp.musicradio.com/capital/london/live

For å komme inn, må du taste inn koden: E181BL

 

Han er på om cirka 10 min!

 

-Rano

25.10.2011 / 21:48 / Blogg

Nye bilder av Justin - photoshoot

Hei alle sammen! :)

Jeg vet jeg ikke har blogge noe siden jeg kom hjem fra skolen men har vært på en kamp,.og vi måtte ta båt dit osv.. så turen hjem og tilbake tok over 4 timer..

Han er så .. kjekk

//Esin

25.10.2011 / 21:34 / Blogg

2010 - 2011

aw <3

 

felicia

25.10.2011 / 21:19 / Blogg

Instagram

"Spotted on set: Ryan Butler being selfish and keeping the entire pizza to himself"

 

 

MUCH LOVE

felicia

25.10.2011 / 21:15 / Blogg

ONE TIME , MER LIKER IKKE EN LIKER

hei!

Jeg skulle høre på one time nå, det er så lenge siden også gikk jeg inn på musikkvideoen på YouTube. Også så jeg at det var mer dislikes enn likes. Jeg blir så sur, folk langer flere profiler bare for å unlike videoene til justin , det er så teit !! blir sååå frustrert!!!Så lag dere en YouTube bruker hvis dere ikke allerede har det og LIK videoen!! 

 

FELICIA

25.10.2011 / 20:47 / Blogg

Hjelp meg

Åårgh.. Har så sinnsykt skrivesperre for tiden. Vet ikke hva jeg skal skrive mer eller hva handlingen skal bli. Snart avslutter jeg historien, men må finne en handling helt dit. Og jeg vet liksom ikke helt hvordan du skal møte moren 'din' heller.. Det er så sinnsykt irriterende å skrive historiedeler når du ikke vet hva du skal skrive.

 

Derfor spørr jeg dere, GI MEG INSPIRASJON!

Tumblr_ltmk124j6j1qean0co1_500_large

Gi meg inspirasjon værsåsnill :-)

 

Håper på å få avsluttet historien så fort som jeg kan.. begynner å bli litt lei denne her.

-Rano

Historie del 15 # Never forget me

To svære politimenn kom mot henne. ''Din tid er dessverre over her.. bli med oss'' sa de og holdt rundt Lisbeth. Du kunne se hun var nær for å få ett annfall. ''*dittnavn* - Din mor - Hun er nærmere enn du tror''  sa Lisbeth, før hun forsvant ut døren.

 

Du fikk en klump i halsen av det Lisbeth akkurat hadde sagt. Hva mente hun egentlig med det? ''Fyfaen'' sa Kendall og pustet lettet ut da hun lukket døren etter Lisbeth. ''Helt enig..'' mumlet du litt redd og så ned på det hvite lakenet over deg. ''Den kvinnen er psykisk syk altså!'' ropte nærmest Kendall så det svidde i øret ditt. ''Jeg vet..'' nølte du og lente deg bakover mot puten din. ''Så.. Hva tenker du om det siste Lisbeth sa?'' spurte Kendall og satt seg ned på sofaen ved siden av sykesengen din. ''Aner ikke.. Jeg bare.. Vet ikke hva jeg skal si eller føle''  sa du lavt. ''Jeg skjønner deg på en måte..'' mumlet Kendall forsiktig. ''Liksom.. Hvor irriterende er det ikke at min mor er der ute, og kanskje vet hvem jeg er.. Men vil ikke si noe til meg. Er det normalt egentlig?'' spurte du og merket du egentlig bare hadde lyst å gråte. Du følte deg mindre elsket av personen som hadde bært på deg i ni månder. ''Jeg må nesten være ærlig og si det ikke er normalt.. Men se det fra den lyse siden da.. Kanskje hun ikke selv vet hvem du er'' sa Kendall rolig.

 

''Ja det kan godt være..'' sa du lavt. Du ville egentlig bare glemme alt nå, og fokusere på livet ditt framover. Døren åpnet seg fort, og der sto Justin. ''Justin?'' spurte du lavt. ''Hei, jeg tok med litt mat..'' sa Justin og holdt et brett. ''Åja, så du køddet ikke altså'' sa du fort. ''Nope..'' sa Justin og smilte til deg. Du begynte å spise av spaghettien på brettet. ''nam, det var kjempe godt'' sa du og smilte med munnen full av mat. ''Selvom du har spaghetti saus over hele fjeset ditt er du fortsatt like pen'' sa Justin og lo..  ''Haha, morsomt'' sa du ironisk. Da du var ferdig med å spise la  du brettet på bordet ved siden av  deg. ''Du.. mamma  arrengerer en fest om to dager, en slags avskjedsfest til crewet før de reiser tilbake igjen der de kommer fra'' sa Justin.  ''Åja, hva lurte du på da?'' spurte du  og  så på han. ''Jeg bare lurte på om du er frisk nok til det'' sa han og smilte. ''Ja det  er jeg sikkert'' sa du glad.  ''Flott'' sa Justin og kysset deg på pannen.

Dere snakket sammen en god  stund  før sykepleieren kom inn.  ''Hei *dittnavn*, vi tenker du er frisk nok til å bli skrevet ut i morgen.. Hvis du har lyst til det'' sa hun og smilte. ''Ja det har jeg gjerne lyst til'' sa du lettet. Fordi du ville ikke  være her lenger. Sammen snakket dere en god stund, før dere tok kvelden.

Dagen etter våknet du utrolig sent. Humøret var på topp fordi du endelig skulle bli skrevet ut av sykehuset. Du begynte å pakke  tingene dine mens Kendall sto  og så på deg, for hun skulle kjøre deg hjem siden Justin var på et intervju.  ''Jeg kjører deg hjem, men jeg kjører videre til Chaz for å hente han etterpå'' mumlet Kendall. ''Det er greit''  sa  du glad. Du tok tingene dine og sammen gikk dere ned til bilen og kjørte hjem. ''Vi snakkes om  ca. en time'' sa Kendall rett før du lukket igjen bildøren. Du bare nikket rolig før du gikk mot døren. Du fikk plutselig øye på noe  som hang på døren. Du gikk nærmere og la merke til at det var en lapp. 'Gå til bakhagen,  og du vil få en stor overraskelse. PS: dette er  IKKE Justin. Du gikk bak i hagen med en gang og fikk sjokk. 

312117_278384668860031_146378368727329_935702_2134743264_n_large

Hva tror dere det er? Hvem tror dere har laget overraskelsen? :o

 

Beklager for dårlig blogging idag. Har vært opptatt med lekser og ALT mulig annet

-Rano

25.10.2011 / 20:09 / Blogg

Jeg selger Justin Bieber pakke!

Husker dere da jeg skrev at jeg solgte Justin Bieber pakke forrige gang? ja.. Så var det altså en som egentlig  kjøpte det, men ikke fikk muligheten til det alikevel. Her er hva du kan få i den pakken:

Alle disse er tyske og tyrkiske artikler som har  blitt klippet ut fra magasiner, aviser osv. Også små bilder av Justin. Dette er opp til 64 artikler om JB. Altså, alt fra fakta, til bilder osv.

Justin Bieber kort! på størrelse med postkort, og er opp til 22 med i pakken også.


Plakater! alle i forskjellige størrelser fra A3 størrelse også større!


2 mini JB kort.


Klistremerker!  Som du kan henge hvor som  helst. Jeg har de på pc-en min hvor det står 'JB'.


Justin Bieber Never Say Never Collector's Edition Video. Tilhører PC som dere kan se, funker også til MAC. Her er litt underholdning med photobooth for eksempel, også litt klipp fra filmen.


Sillybandz. 


Et stort Justin bieber blad! KUN med Justin i. Masse spesielle ting i det :-D

 

Alt kommer i en stor pakke. Det går ikke ann å by kun på en ting, men hele pakken. Startspris går på 500kroner også over, men det kommer en fraktspris på 100 kroner i tillegg fordi pakken er veldig tung. Det blir en budrunde fram til i morgen. Og husk.. IKKE BY OM DU IKKE HAR MULIGHET TIL Å BETALE FOR DETTE. Det er i såfall veldig irriterende og måtte lage ny bud runde. Hele pakken er verdt over 1500kroner. Og for å by en pris, send mail til meg på: rano-brann@hotmail.com, så svarer jeg deg.

 

 

Budrunden er i gang.

-Rano

 

25.10.2011 / 19:59 / Blogg

Dem har skrevet Justin Bieber feil

Hvis dere ser på den videon jeg la under dette innlegget ser du at dem har skrevet justin biber istenden for justin bieber. haha.

 

felicia

Historie del 14 # Never forget me (2)

''Vi vet Chaz ikke har forandret seg i løpet av disse dagene i hvertfall'' lo du. Det var så typisk Chaz at han skulle dumme seg sånn ut. Du og Kendall var i full snakk om hvordan Justin enda engang hadde reagert over deg, helt til dere kunne høre sakte døren åpnet seg. ''Hei, Justin k-'' men du stoppet fort opp, da du så Lisbeth sin skikkelse komme inn.
____________
''Hva søren i helvette gjør du her?'' hørte du Kendall sin lille pipestemme si da Lisbeth kom nærmere og nærmere dere. ''Slapp av'' sa hun  rolig. ''Sist du sa 'slapp av', holdte *dittnavn* på å dø..'' sa Kendall sint i røsten sin mens Lisbeth sine ondskapsfulle øyne stirret på henne. Var ikke hun i New York da? ''Slapp av'' sa hun for andre gangen. Hva kunne hun egentlig gjøre gale? Hun hadde ikke med seg eks mannen. Men sist du hadde trodd noe ikke skulle gå gale, var du sekunder fra å bli drept, tenkte du inni deg. Lisbeth var kledd i en svart kjeledress lignende drakt. ''Greit, men jeg blir i hvertfall her inne'' sa Kendall bestemt og krysset armene. Hun satt seg nå på sengekanten, og du merket at hun var litt nervøs hun også. ''Den er god.. Jeg reiste forresten helt fra New York til Atlanta'' sa Lisbeth og hevet et blikk over Kendall, også på deg. ''Vi er nabostater.. Det tar ikke så lang tid'' sa Kendall nesevis. 

 

''Skjønn poenget mitt. Jeg liker ikke *dittnavn*, men så straks jeg fikk høre at hun var komt i bilulykke, kom jeg bort hit!'' sa Lisbeth og så på deg. Selvom det egentlig var litt snilt gjort, skjønte du ikke hvorfor. For noen månder siden var hun helt fastbestemt på å drepe deg, nå var hun virkelig.. snill? ''Du prøvde jo å drepe meg for noen månder siden'' sa du lavt. Du hadde ikke sagt noe i løpet av den kote tiden hun var her, utrolig nok. ''Har ikke de sagt til deg at jeg er psykisk syk? Hvorfor i alle dager ellers tror du jeg ville drepe deg for noen månder siden? Hvorfor tror du egentlig ellers jeg slo til deg hver dag? Jeg lot all min frustasjon gå over deg. Over deg og holde alt inne. Noe som gjorde at jeg ble som jeg ble..'' sa Lisbeth tungt og stirret først ned i flisegulvet, også på deg. Du merket en litt flau stillhet kom over dere. Du hadde absolutt ignen anelse om hva du skulle si til henne.

 

''Poenget ditt?'' spurte du raskt. ''Poenget mitt er at.. Jeg kom hit for å si unnskyld. Selvom både faren din, og deg aldri ville tilgitt meg. Du skjønner i hvertfall at jeg ikke vil det skal være mer dårlig stemning nå. Jeg vil bli et bedre menneske'' sa Lisbeth. Og for første gang, kunne du se et skikkelig smil ved munnviken hennes. Kendall så helt sjokkert ut, først på Lisbeth, også på deg. ''Smilte hun akkurat?'' spurte Kendall dumt. ''Jeg kan være et godt menneske selvom jeg også har vært rene helvette'' sa Lisbeth fort. ''Det kan du sikkert være. Om jeg tilgir deg, kan jeg ikke svare på dessverre. Du skulle bare visst hvor hardt jeg har hatt det, i hvertfall den første månden etter alt som har skjedd'' sa du litt irritert. ''Jeg vet. Jeg så pressekonferansen din også for noen månder siden.'' sa Lisbeth. Døren slengte seg opp så fort som mulig, og Lisbeth kom løpende mot deg. To svære politimenn kom mot henne. ''Din tid er dessverre over her.. bli med oss'' sa de og holdt rundt Lisbeth. Du kunne se hun var nær for å få ett annfall. ''*dittnavn* - Din mor - Hun er nærmere enn du tror''  sa Lisbeth, før hun forsvant ut døren.

Tumblr_ltl8hy6pya1qjf8mgo1_500_large

;o Hvem  tror dere egentlig moren til *dittnavn* er?

 

-Rano

25.10.2011 / 18:19 / Blogg

The Beauty Book for Brain Cancer - Justin Bieber

felicia

25.10.2011 / 18:18 / Blogg

Happy Birthday, Katy Perry!

 I hope you don't feel like a plastic bag today , haha:)

felicia

25.10.2011 / 16:43 / Blogg

justin sin arm

felicia

25.10.2011 / 15:42 / Blogg

Mistletoe nr 16 , Chestnuts nr 5 on iTunes

swag!

 

Much Love 

Felicia

25.10.2011 / 15:39 / Blogg

Instagram

Alfredo-"On set: photography by @carinmorris"

Ryan Butler-"On set #learning"

pic.twitter.com/24qvN7FX

Carin Morris:"Naughty or Nice"

 

felicia

25.10.2011 / 15:36 / Blogg

SOLD OUT

selvfølgelig utsolgt:) haha

 

much love

felicia

25.10.2011 / 15:35 / Blogg

Hey boyfriends

  

  

  

                                         

 

felicia

25.10.2011 / 15:32 / Blogg

I wish everyone could see how amazing you are

   

   

                          

 

 

much love 

felicia

25.10.2011 / 15:19 / Blogg

Dette er hunden Jelena Adopterte

Hei alle sammen!

http://media.tumblr.com/tumblr_ltlq0ibBce1qed49a.png

//Esin

25.10.2011 / 14:34 / Blogg

Scooter og Carin

couple of weeks ago i secretly filmed@carinmb watching the "PartyRockAnthem" video...this is what happened...

 

 

felicia

25.10.2011 / 14:32 / Blogg

nytt instagram bilde

In and out burger&#8230; They told me not to take pics but I&#8217;m a rebel

''In and out burger? They told me not to take pics but I?m a rebel''

 

Much Love

Felicia

25.10.2011 / 14:16 / Blogg

Nytt bilde av Scooter og Chuck Norris

Hei alle sammen! :)

Jeg synes forresten ALLE skal trykke HER det er sykt at vi har så flinke sangere i Norge som ikke er kjent.

//Esin

 

25.10.2011 / 14:11 / Blogg

Selena er syk

Hei alle sammen :)

"After 12 hours of medicine, tea, 1374 cans of soup and throwing up right when I get off stage ending my night with Baylor watching friends is perfect. I can't thank you enough London for tonight I'm so sorry I was sick. I love you guys so much "

#Fan94justinbieber

Først trodde jeg at hun så på Mistletoe sin musikkvideo, før jeg merka at det var en julefilm!

//Esin

 

Historie del 13 # Never forget me (2)

 ''Det er det verste jeg har opplevd i hele mitt liv..'' sa Justin og så ned. ''Mr. Bieber og *dittnavn*, dere har besøk'' sa den samme kineser legen som hadde komt inn til deg og fortalt deg om Justin. ''Hvem da?'' spurte du. ''Jeg tror hun het Lisbeth..'' sa legen og gikk ut døren.

 

''Hva? Jeg skal ikke møte Lisbeth!'' ropte du sint. ''Det tror jeg ikke legene her som vet hva som har skjedd vil tillate heller. Tro meg, jeg er en av de som ikke tillater det.'' sa Justin irritert. ''Det skjønner jeg godt.. Ehehe, men åårhg'' sa du og lente deg bakover mot den lille benken som sto midt i hagen. ''Kom, la oss gå inn igjen'' sa Justin bestemt og holdt hånden din. ''Greit'' mumlet du fort og fulgte fort etter. Du merket hjertet ditt banket skikkelig for hvert menneske du så, i håp om at det ikke var Lisbeth. Etter alt som hadde skjedd, var hun virkelig en av de personene du hatet mest her i livet ditt. ''Gå inn på rommet ditt du'' sa Justin og smilte. ''Hva skal du gjøre da?'' spurte du litt nervøst. ''Hente litt mat til oss.. du er sikkert sulten?'' spurte Justin. Det var utrolig skjønt at han tenkte så mye på deg, men du visste at han løy til deg. Du kjente jo Justin såpass, og det var virkelig noe han skulle nå, som du ikke fikk vite. Lavt sukket du og satt deg ned i sengen igjen. Egentlig fristet det bare å sove siden du var så trøtt, men det var bare etter middag.

 

I flere timer føltes det som, satt du bare der helt alene, og da du skulle sjekke klokken, hadde det ikke gått mer enn førti minutter. ''fuck da'' sa du lavt og la mobilen i fra deg. Det banket på, og inn kom en litt høy skikkelse med svart hår og nydelige øyne som vanlig. ''Kendall!'' ropte du glad og reiste deg opp mot henne. ''*dittnavn*, jeg kan ikke tro alt som har skjedd! Beklager så mye at jeg droppet deg den julen for å være med chaz!'' sa hun før hun fikk sagt noe mer. ''Kødder du med meg? Vi brukte jo tiden sammen jo! Og du må jo få lov å være med kjæresten din på julaften også..''  mumlet du og så bak deg. Kendall lukket døren forsiktig mens du la deg ned i den myke syke sengen din. ''Så.. Hva har skjedd i det siste?'' spurte du raskt og så opp på henne. ''Egentlig har mesteparten av tiden vår gått på sykehuset. Ingen, absolutt ingen har sluttet å tenke på deg'' sa Kendall og la håndflaten sin over din. Din elskede bestevennine. ''Aww'' sa du og kunne kjenne du rødmet.

 

''Men.. Jeg fikk akkurat vite at Lisbeth er her i bygningen og har planer om å besøke meg. Også skulle tilfeldig Justin bare gå for å hente mat.. Er ikke det bare tilfeldig?'' spurte du litt redd. ''Oj da.. Får håpe det ikke skjer noe dumt!'' sa Kendall litt nervøst hun også. ''Håper i hvertfall ikke det..'' mumlet du. ''Så, hvordan går det med deg da? Du ser bra ut for å ha ligget i koma flere dager'' fniste Kendall mot deg. ''Jo, det gjør fortsatt litt vondt her og der, men det er ikke skikkelige smerter, jeg overlever'' nølte du. ''Bra. Og forresten, Chaz kommer senere idag fordi moren hans holdt han igjen pågrunn av at han ikke hadde ryddet rommet. Han sa noe med at han hadde kastet alle tingene i skapet, og når moren skulle opp for å sjekke rommet, raste det ned masse klær og andre ting over henne'' sa Kendall. ''Vi vet Chaz ikke har forandret seg i løpet av disse dagene i hvertfall'' lo du. Det var så typisk Chaz at han skulle dumme seg sånn ut. Du og Kendall var i full snakk om hvordan Justin enda engang hadde reagert over deg, helt til dere kunne høre sakte døren åpnet seg. ''Hei, Justin k-'' men du stoppet fort opp, da du så Lisbeth sin skikkelse komme inn.

432139809_large

Hehe, hva tror dere skjer?

Btw. til helsikke hvor mye Justin vil drepe oss med sånne bilder han tar da.. haha

 

Forresten, har kjempe masse skolearbeid for tiden. Flere framføringer og prøver denne uken :(

 

-Rano 

25.10.2011 / 13:59 / Blogg

Bli med i dette arrangementet!

www.believeonbieber.blogg.no har vært så utrolig søøøøt og lagd et arrangement om oss! Der dere hjelper oss med å komme høyere opp på topplisten. Har du facebook og er en leser? Trykk her for å delta: http://www.facebook.com/event.php?eid=304330966259137#!/event.php?eid=304330966259137

 

Dette var det de skrev:

Tid
1. november · 00:00 - 23:00

 

Mer informasjon
JDBNORWAY er en av de beste bieber bloggene jeg noen sinne har lest! De kommer med nyeheter hele tiden og skriver veldig bra historier! Jeg syntes de fortjener å være enda lengre opp på topplisten over norge. Så på dette arragementet skal dere den 1 november dra inn på bloggen deres og lese den flere ganger så kanskje de kommer høyere opp på listen den 2 november! Hjelp meg med å få det til:)
NB : Helst ikke innviter folk du vet ikke kommer til å delta (eks. Haters)

 


Hehehe, kjempe skjønt! <3

 

-Rano

25.10.2011 / 13:18 / Blogg

Nye bilder av Justin

Hei alle sammen! :)

drbieberphd:
basically i think you should wear your hair like this EVERYDAY.

//Esin

 

 

25.10.2011 / 13:17 / Blogg

Nytt Instragram bilde + Justin er med Sean Kingston

Hei alle sammen! :)

OMG!!! I bet Justin was like StarStruck or something!!

//Esin

25.10.2011 / 13:16 / Blogg

Nytt bilde av Justin og Benballer

Hei alle sammen! :)

Justin &amp; BenBaller

//Esin

25.10.2011 / 13:15 / Blogg

Nytt bilde + Jusitn er med RYAN BUTLER

Hei alle sammen! :)

//Esin

25.10.2011 / 13:15 / Blogg

Nytt bilde

Hei alle sammeen! :)

jfernbieb88:
@Jalentesterman I had the most amazing time again with my friend @JustinBieber today 

" I had the most amazing time again, with my friend @JustinBieber today "

//Esin

25.10.2011 / 13:13 / Blogg

Nytt instragram bilde

Hei alle sammen! :)

//Esin

25.10.2011 / 07:26 / Blogg

nye videoer

 

 

felicia

24.10.2011 / 23:15 / Blogg

Dette ville tatt 8 år..

If we suppose that there are 50,604,743 beliebers all over the world (Twitter + Facebook beliebers) and Justin organized a Meet & Greet for ALL of them at once, where each belieber ONLY hugs him for 5 seconds, it would take Justin 253,023,715 seconds = 4,217,061 minutes = 70,284 hours = 2,928 days = 8 years to hug us all.

 

<3

-Rano

24.10.2011 / 22:43 / Blogg

nye bilder!

omg!!1

 

felicia

24.10.2011 / 22:16 / Blogg

Justin and The Legaci

felicia

24.10.2011 / 22:15 / Blogg

nytt bilde

felicia

Historie del 12 # Never forget me

Btw. Dere har sikkert hørt det før, men jeg håper dere ikke skriver på min private facebook om nye deler hele tiden. Det er liksom en grunn til at den er privat, jeg bruker den til å holde kontakt med vennene mine og leserne mine, ikke for at leserne skal spørre om nye deler. Delene kommer når det kommer. Er jeg opptatt, så er jeg oppttatt :-) Håper dere skjønner. Det er HELT greit, og jeg blir kjempe glad om dere sender meldinger til meg og snakker til meg, men når flere spørr om ny del blir jeg ofte irritert, ehehe.. :)


 

 Du skjønte at du hadde brøtet veldig mange sykehus regler i løpet av de siste tjuefire timene, men du ville vite hvorfor Justin skulle til en psykolog. ''Greit! Jeg skal være stille.. VISST, du forteller meg hvorfor Justin skal til en psykolog. Værsåsnill, jeg vil være der for han'' sa du lavt.
____________
''Det skjønner jeg godt. Han trenger en psykolog nå. Han reagerte på en veldig dårlig måte da vi skulle gi han noen forferdelige nyheter om deg. Han hadde akkurat våknet opp fra bilulykken, og visste ingenting. Han var garantert redd, men samtidig veldig glad fordi han fikk se deg igjen. Men da hannes mor, Pattie kom inn gråtende sammen med en av hennes kollega, Alfredo tror jeg, så knakk han. Han sparket hardt i veggen og ødelagte mobilen sin. Ropte og skrek at han heller ville dø framfor deg, at verden ikke var rettferdig. Jeg har sett mange dødstilfeller, men aldri sånn som det der. Den gutten er virkelig noe som bryr seg om deg, for det tror jeg ikke hvem som helst ville gjort. Han slo til en paparazzi også forresten.'' sa legen og stirret på deg. Nå satt hun faktisk ved sengekanten og smilte til deg. ''Slo han til en paparazzi?'' spurte du sjokkert. ''Ja.. Han var alt for sint. Klarte ikke å gjøre noe. Pattie løp etter han, men fant han ikke. Det var ganske så alvorlig, fordi han trodde du var død, ikke i koma'' sa legen og smilte.

 

''Oj da.. Hva mer skjedde?'' spurte du. Du hadde på følelsen at du visste mye av det som hadde skjedd, av en rar grunn følte du noen hadde fortalt deg dette før. ''Han kom tilbake. Var fastbestemt på å se det såkalte liket ditt da, helt til Pattie og noen av hannes bestevenner fortalte at du lå i koma, og at oss leger hadde gitt deg noen dager til å leve på. Han ble utrolig sjokkert, og begynte å oppføre seg litt rart. Han satt på ventegulvet og ba oss hele tiden om å gå inn til deg, bare for å se på deg, men det var ikke bra, og han kunne ikke. Han satt på det kalde venterommet i tre hele dager, nesten uten å spise noe, bare sitte og se ned i gulvet. Noen ble faktisk veldig urolig for han. Derfor måtte han til en psykolog. Men det går bra med han nå, og det er helt normalt at det skjer med folk. Selvom han er en verdenskjent gutt, så betyr det ikke at han klarer å holde ut han heller. Han er bare en sytten år gutt'' sa hun og smilte igjen. ''Jeg skjønner..'' mumlet du lavt. ''Men jeg skal la deg være. Du trenger også litt frisk luft, kanskje du og Justin vil ut i hagen vår? Forresten, du får snart besøk.. Jeg var litt usikker på hvem'' sa hun og reiste seg opp.

 

''Åja, greit jeg venter til Justin kommer tilbake.'' sa du lavt. ''Flott. Din bestevennine kommer også senere. Tro meg, hun gleder seg'' sa legen og gikk ut. Du reiste deg opp, glad for å strekke deg. Det gjorde ikke så veldig vondt i kroppen din, og du håpet innmari på å få slippe og være på sykehuset stort lenger. Du satt og surfet litt på nettet på telefonen din. Utrolig nok sto det masse nyheter om hvordan Justin hadde slått til paparazzien, noe som uroet deg litt. Aldri i livet hadde du tenkt over det, men Justin var faktisk den personen som betydde mest for deg her i livet. ''hey'' sa Justin glad og kom inn døren. ''Hei gutten min'' sa du glad og kysset han lett på leppene. Det var så godt å holde rundt nakken hans og bare føle hannes armer rundt deg. ''Vi går ut en tur i hagen da.. '' sa du glad. ''Den er jeg med på'' sa Justin og smilte. Han tok tak i hånden din, og sammen gikk dere ut i den store hagen. Det var en innestengt hage, så det var ikke snø der. ''Så.. Du har sikkert hørt det med paparazzien'' sa Justin og klødde seg bak hodet. ''Jeg vet.. Altså, det går helt fint for min del. Utrolig søtt på en måte'' fniste du. ''Det er det verste jeg har opplevd i hele mitt liv..'' sa Justin og så ned. ''Mr. Bieber og *dittnavn*, dere har besøk'' sa den samme kineser legen som hadde komt inn til deg og fortalt deg om Justin. ''Hvem da?'' spurte du. ''Jeg tror hun het Lisbeth..'' sa legen og gikk ut døren.

307164_233486756712547_103102329750991_655218_1711307722_n_large

;O Hva tror dere skjer?

 

-Rano

24.10.2011 / 18:11 / Blogg

Fanvideo

Aw, tusentakk Thea!

 

-Rano

Historie del 11 # Never forget me

Må bare si dere fortjener det beste. I løpet av 4 historiedeler har jeg fått nesten 800kommentarer. Sykeste noen gang! ;-o

 

 ''Er du klar for å møte igjen Justin? Han står utenfor skikkelig desperat'' sa hun og smilte. ''Gjett om jeg er klar'' svarte du og reiste deg opp sjappere enn lynet. ''Auu'' sa du da du kjente de vonde smertene i kroppen. Legen åpnet forsiktig døren, og der sto Justin.. Like hel med sin fine D&G hettegenser. ''Justin!'' ropte du glad, og prøvde å løpe mot han
____________
Du løp rett inn i armene til Justin. Ord kunne ikke beskrive hvor godt det var og hvor mye du faktisk trengte den klemmen der. Legen hadde forsvunnet ut fra rommet ditt, og der sto du med Justin. ''*dittnavn*, jeg kan ikke tro det'' sa Justin sjokkerende. Men da han så deg inn i øynene i litt over tre sekunder, kysset han deg på pannen, også nesetuppen, også begge kinnene, leppene, haken, retteresagt, flere tusen stedet bare i fjeset ditt. ''Jeg kan fuckings ikke tro det'' bannet han, men samtidig var det på en positiv måte. ''Jeg kan ikke tro det jeg heller'' sa du lavt. Det var en rar følelse og måtte stå der, etter flere dager hvor de fleste hadde trodd du var død.  ''Jeg mistet håpet.. Allerede etter første sekund. Jeg sparket i veggen, slo ting.. Ødelagte iphonen min.. Også løp jeg ut av sykehuset'' sa Justin trist. Dere lå nå i den store sykesengen mens Justin fortalte om hvordan han hadde reagert på bilulykken, du fikk faktisk litt sjokk, ettersom du verken husket noe bilulykke, eller noe annet.

 

''-Så da jeg kom tilbake til sykehuset.. Så trodde jeg jo fortsatt du var død, men var fast bestemt på å se 'liket ditt', men da sa legen til meg at du lå i koma, og ikke var død. Det ble fortsatt om til sjokk.. Flere paparazzier, da snakker vi hundrevis, sto utenfor sykehuset, jævlig desperate'' sa Justin litt sint i stemmen. ''Åh.. '' var alt du klarte å si. ''Men jeg kan fortsatt ikke tro at du er her...'' sa Justin og strøk rundt deg. ''Ikke jeg heller.. Det er bare noe jeg føler jeg burde ha husket'' sa du lavt. Du tenkte deg om, men kunne ikke komme på hva. ''Hva mener du?'' spurte Justin fort. ''Jeg vet ikke.. Det hørtes kanskje litt dumt ut.. Men jeg føler bare noe har skjedd siden jeg var borte. Noe jeg burde ha husket. Alt jeg vet er at jeg er nødt til å brenne dagboken'' mumlet du lavt og la deg litt ned. ''Dagboken? Som faren din ga deg?'' spurte Justin skeptisk. ''Mhm..'' sa du lavt. ''Men.. var ikke det en gave fra han til deg?'' spurte Justin rart. ''Jo.. Jeg vet jeg høres helt gal ut.. Men jeg tror han vil at jeg skal gjøre det. Jeg føler han har fortalt det til meg. Åårgh..'' sa du lavt. ''Jeg skjønner.. '' sa Justin lavt.

 

''Mr.Bieber.. Du må vennligst forlate rommet øyeblikkelig. *dittnavn* trenger all den stillheten hun kan få. Du må også dra opp til Dr.Freshman, ikke glem det. Du trenger det'' sa legen som hadde komt inn. Hun var en liten søt kineser kledd i en hvit frakk som var alt for stor for henne. ''Hvorfor skal Justin til en lege?'' spurte du raskt. ''En psykolog.. Han trenger det nå'' sa hun før hun åpnet døren. Justin kysset deg raskt på kinnet. ''Men.. Hey! Kom tilbake!'' ropte du etter legen. Hun snudde seg sakte mot deg, og stirret på deg med et litt rart blikk. ''Kjære deg. Du må skjønne at du trenger hvile, det nytter ikke å rope hele tiden etter Justin. Han klarer seg fint nok nå. Han trenger det'' sa legen og stirret på deg med et litt strengt blikk. Du skjønte at du hadde brøtet veldig mange sykehus regler i løpet av de siste tjuefire timene, men du ville vite hvorfor Justin skulle til en psykolog. ''Greit! Jeg skal være stille.. VISST, du forteller meg hvorfor Justin skal til en psykolog. Værsåsnill, jeg vil være der for han'' sa du lavt.

X_370e4a8c_large

Delene er litt rare for tiden, men det blir mer spenning etterhvert tenker jeg =)

 

-Rano

24.10.2011 / 17:25 / Blogg

Happy Birthday Drake

 

felicia

24.10.2011 / 17:24 / Blogg

Justin sitt hårstrå selges

hallo:)

jeg var på twitter så så jeg en som hadde linket til denne linken : http://www.frasersautographs.com/frasers/view/product/frproductcatalog/11478/11603/PF35958?utm_source=tw&utm_medium=l&utm_campaign=twbieber241011

Altså her kan du kjøpe et av Justins hårstrå, det er ikke sikkert det er justin sitt da, men. Det selges for ca 200 kr. 

dette er bilde av justins hårstrå.

 

har du lyst på det?

 

much love 

felicia

24.10.2011 / 17:17 / BIEBERFACTS

Bieber facts

- Når Justin blir syk lager han vitser om Bieber Fever.

- Når en belieber gråt når hun møtte Justin sa han : ''Breathe baby, breathe''

- Jenta i Mistletoe videoen var 28 år gammel.

- Justin har sagt at han er en fan av Greyson Chance.

- Justin kunne ønske han hadde en ''follow all'' knapp hvor han kunne followe alle belieberne på twitter.

- Justin har sagt at han ikke bryr seg om hvor gammel kjæresten er bare hun ikke er yngre enn 14.

- Justin hater å våkne opp på morgnen. 

- Justin fikk en "Verified Account" 10/2/2009 når han hadde 79.000  followers. 

320691_2206761568558_1232982099_32094316_539822180_n_large

Siden det er så mange som har mast om det, er egentlig ikke jeg som skal skrive bieberfacts men.. Vet de ikke er så nye og sånt, men har litt dårlig tid. Har trening! 

 

MUCH LOVE 

FELICIA

24.10.2011 / 17:08 / Blogg

Bilder

  

 

 

   

   

    

   

   

 

 

much love 

Felicia

24.10.2011 / 17:05 / Blogg

måtte sitte igjen for å ha synget Mistletoe ...

haha! 

 

Felicia

24.10.2011 / 16:43 / Blogg

Usher premieres duet with Justin Bieber 'The Christmas Song'

felicia

24.10.2011 / 16:41 / Blogg

The Christmas Song (Chestnuts On An Open Fire)

Her er sangen !! 

Den er kjempe fin :) 

 

hva syntes dere?

much love 

FELICIA

24.10.2011 / 16:37 / Blogg

Justin er nominert i Youth Rock Awards 2011!

Justin ble nominert til Rockin'Artist of the Year og Video of the Year. På Video of the Year så er han nominert 2 ganger, måde med U smile og Next 2 You.

STEM HER : http://youthrocksawards.com/?cat=11 og http://youthrocksawards.com/?cat=46

 

much love felicia

24.10.2011 / 16:29 / Blogg

Little Drummer Boy lyrics - Justin Bieber ft. Busta Rhymes (Preview)

felicia

24.10.2011 / 16:28 / Blogg

Justin synger Trust Issues til Drake

felicia

24.10.2011 / 16:28 / Blogg

tweets - scooter forteller om en han møtte på flyplassen

 

felicia

24.10.2011 / 15:44 / Blogg

Justin is our everthing trender på twitter

Hei alle sammen! :)

//Esin 

24.10.2011 / 14:35 / Blogg

Nytt bilde av Jelena

Hei alle sammen! :)

//Esin

24.10.2011 / 14:34 / Blogg

Justin i studioet - Nytt bilde

Hei alle sammen! :)

teachmehowtobieber:
look who was just on tv &lt;3 

//Esin

24.10.2011 / 14:33 / Blogg

Nytt bilde av Jelena og andre folk - HALLOWEEN

Hei alle sammen! :)

//Esin

24.10.2011 / 14:32 / Blogg

Mistletoe

Hei alle sammen! :)


Under The Mistletoe

//Esin

Historie del 10 # Never forget me

Må takke dere for over 350 kommentarer på forrige historiedel. Det er seriøst helt sykt.. Jeg ble skikkelig sjokkert igår, og skulle til å skrive ny del, men så fikk jeg litt skrivesperre igjen da.. Så ja. Men tusen takk <3


Du åpnet døren og gjorde det sikkert at ingen var der for å se på deg. Du hadde fortsatt på deg kjolen fra festen, men den hadde revnet helt opp nesten. Sakte gikk du inn på venterommet, og det gjorde så innmari vondt å gå. Du fikk øye på Justin. Sitte der på gulvet som et kritthvit lik, han bare så rett ned i gulvet. ''Justin..'' sa du lavt, og ventet på hvordan han ville reagere.

 

Justin tok hodet fort opp, og bare så på deg. Øynene hans ble store nok til at du visste hvordan han ville reagere. Rett før Justin skulle til å reise seg opp, kom alle legene bort, noe som irriterte deg grenseløst. ''*dittnavn*, inn i sykerommet med deg øyeblikkelig. Du er ikke absolutt frisk nok til å vandre på den måten''  sa han ene legen og tok rundt deg mens han dro deg med inn tilbake igjen på sykerommet. ''Jeg vil møte Justin!'' ropte du og prøvde å vri deg unna. ''Du skal få møte han, bare ikke nå i dine kritiske tilstander''' sa legen. ''Jeg kommer ikke til å dø!'' sa du irritert. ''Vi beklager *dittnavn*, men du må høre på oss nå''' sa hun ene litt mer rolig. ''Jeg vil til Justin..'' mumlet du og så tilbake. Du ble fort ført tilbake igjen til sykerommet igjen mens de la deg ned i sengen. ''Du burde ikke ha gått bort sånn, Justin kan få rimelig sjokk nå. Han trodde han så syner av deg'' sa hun fort mens hun trakk gardinene sammen igjen. ''Her, din bestevennine Kendall tok med seg litt klær til deg, i tilfelle du skulle våkne opp'' sa hun og kastet bort sekken til deg.

 

Du var ikke i såpass humør, og at hun nevnte Kendall gjorde det bare vondt verre for deg, men du prøvde å holde deg så rolig som du kunne. ''Men når får jeg se Justin?'' spurte du trist. ''Vi skal snakke med han nå, og tro det eller ikke.. Så kan Justin så litt sånn problemer. I en time trodde han at du var død, og han løp ut av sykehuset, og vi fant han ikke med det første, men det klarte såklart paparazziene å gjøre. Men du må få hvilt deg ut nå, skal hente litt mat fra kafeterian nå jeg, så du får skifte også legge deg ned. Husk, jeg låser døren'' sa hun litt mer strengt. ''Okey'' sa du litt trist. Du hadde ikke noe valg, men måtte bli igjen i dette fengselsrommet. Egentlig ville du bort til Justin og se reaksjonen hans, men neida.. Det måtte legene gjøre. Du skiftet til en grå joggebukse og en hvit genser. Håret tok du i en dott før du la deg under dynen.

 

Kanskje legene hadde rett, det var sikkert lurt for deg å få i deg litt søvn og hvile. ''Her lille venn, spis så mye du orker, også bare legger du deg for å sove. Legene har akkurat sagt ifra til Justin, og han er i sjokk tilstand, men tro meg.. Dette gikk mye finere enn vi hadde forventet'' sa hun og smilte til deg. ''Hva forventet dere da?'' spurte du med stor munnfull. ''At han kanskje skulle bli gal, for å si det enkelt og greit'' sa hun og stirret på deg med et beskymret blikk. ''Åh..'' mumlet du og la fra deg maten. Du la deg forsiktig under dynen mens du begynte å tenke. Hva hadde egentlig skjedd i løpet av alle disse dagene? Hvorfor var du egentlig på sykehuset? Og.. Hadde du bare ligget her i sykesengen uten å vite at Justin virkelig var blitt helt gal? Du sovnet forsiktig i din egen sykeseng, men så enkelt var det absolutt ikke med alle disse spørsmålene i hodet ditt. Dagen etter våknet du stille. ''Hei du er våken'' sa hun samme latin amerikanske legen fra igår. ''Ja..'' sa du lavt. ''Er du klar for å møte igjen Justin? Han står utenfor skikkelig desperat'' sa hun og smilte. ''Gjett om jeg er klar'' svarte du og reiste deg opp sjappere enn lynet. ''Auu'' sa du da du kjente de vonde smertene i kroppen. Legen åpnet forsiktig døren, og der sto Justin.. Like hel med sin fine D&G hettegenser. ''Justin!'' ropte du glad, og prøvde å løpe mot han. 

Tumblr_ltjmtyj3vy1qean0co1_500_large

Ble kanskje en litt kjedelig del, menmen!

Hvordan tror du at dere begge reagerer?

 

-Rano

24.10.2011 / 00:33 / Blogg

Ojsann


Heheee, ser du hendene til Justin?

- Helene 

23.10.2011 / 22:55 / Blogg

Kuk Harrell tagget meg i en tweet!

Kuk Harrell er han som redigerer sangene til justin og saant i studioet tror jeg! ble skikkelig glad , haha :) 


 

felicia

23.10.2011 / 22:52 / Blogg

NEVER FORGET ME

Jeg eeeelsket de! Den samme som three words describes it all jo! LOVE IT :DDD

 

Btw. Tusentakk for over 330kommentarer ++ på under 2 timer! SYKE mennesker er dere, såklart positivt ment! Kommer deler i morgen, loooove on you guys!

<3

 

 

-Rano

23.10.2011 / 22:00 / Blogg

Justin og Selena

er det dem tror du ?

 

felicia

23.10.2011 / 21:53 / Blogg

''BELIEBERS RULE TWITTER!! Go here to see @JustinBieber & @KukHarrell ....''

dette var linken han tweetret om : http://www.sugawugamusic.com/mistletoeevite.html

 

felicia

23.10.2011 / 21:48 / Blogg

Nytt bilde med fans

Hei alle sammen! :)

//Esin

23.10.2011 / 21:45 / Blogg

Nye bilde av Jelena

Hei alle smamen!:)Gud så lykkelige de er sammen! #u smile, i smile

//Esin

Historie del 9 # Never forget me (2)

''Så, hva velger du lille venn? Dra tilbake til verden, og fortsette ditt liv, kanskje konsekvenser, men du er flink med det. Eller leve et vakkert liv etter døden?'' spurte han. Du pustet tungt ut, ikke visste du hvordan folk ville reagere, men et valg var et valg. ''Pappa, jeg velger å...''

 

''-jeg velger å dra tilbake til verden'' sa du litt trist. Du kunne se faren din nikket rolig, litt som han også var skuffet, men det skjønte du godt da. ''Det går helt fint vennen, jeg få en siste klem'' sa han og holdt rundt deg.''Jeg elsker deg pappa! Ikke glem det'' sa du og smilte opp til han. ''Du vet jeg elsker deg også min lille engel. Og forresten, konsekvensene er at det blir en annen person som kommer i akkurat samme hendelse som deg, dessverre. Men husk at du vil glemme dette her når du våkner igjen ifra koma, okei? Men vi snakkes'' sa faren din og kysset deg på pannen. Du nikket rolig igjen. Du merket egentlig at du fikk et skikk av dårlig samvittighet. ''Hadebra pappa'' sa du og smilte. ''Vent litt.. en liten ting før du går tilbake igjen. Husk at du må brenne dagboken. Jeg vil ikke at noen skal lese  noe av den, og ja.. Du skjønner.. Jeg vet også at du vil treffe Jenna snart, jeg har det på følelsen'' sa han og blunket. ''Greit pappa, elsker deg! Og vi snakkes kanskje snart'' sa du og smilte. Han nikket, og før du visste ordet av det, var alt svart igjen for deg.

 

Du kunne kjenne smerter nå, smertet i beinet ditt, smeret i armene, og rett og slett smerter over alt. Du prøvde å åpne øynene dine forsiktig, og hørte ekle pipelyder fra maskinen ved siden av deg. Før du vet ordet av det, kommer det tre leger løpende inn. ''HUN ER VÅKEN!'' ropte hun ene damen så høyt at du bare hadde lyst å grave deg ned under jorden. ''Fort dere, vi må fikse disse ledningene'' sa han ene mannen. Du lukket øynene dine igjen, og du prøvde å snakke, men klarte det ikke. ''J-us-tii-n'' sa du lavt. ''Hun prøver å snakke'' sa legen fort. ''Hva er det du sier lille venn?'' spurte en dame over deg. ''Justin'' klarte du å si. ''Justin.. Justin er her på sykehuset, men du kan ikke møte han  nå'' sa hun alvorlig. ''Få henne inn på rom 43, sånn at vi kan ta vekk alle disse tingene her'' sa en av legene. Du prøvde å bevege deg, og klarte det litt fint. ''Du må sitte i ro lille venn'' sa hun ene damen. Du visste ikke hvorfor du var her, alt du hadde på hjernen var at du måtte brenne dagboken til faren din, du hadde ikke tenkt over hvorfor, men det var en av tingene du måtte gjøre så fort som mulig.

 

Du ble kjørt fort inn på rom 43, hvor alle tok vekk alle slags mulige ledninger. ''Vet noen av de andre at jeg er våken?'' spurte du legene. ''Nei, de får vite snart. I mellomtiden må du bare hvile.. Justin har seriøst vært helt knust, jeg tuller ikke'' sa hun ene yngre legen. Du merket du ble litt lei deg, hvorfor? Hva hadde egentlig skjedd? Du husket jo nesten ingenting, kun at du og Justin skulle kjøre hjem igjen fra Justin sitt hus etter en fantastisk fin jul. ''Hvor er egentlig Justin?'' spurte du og reiste deg opp så du satt. ''På venterommet ved siden av.. Vi skal ut nå og gi deg litt fred, du trenger all den pausen du kan få. Du har vært igjennom mye.. Alt blir bedre forklart senere'' sa hun. ''Hvor lenge har jeg vært borte?'' spurte du fort. ''I 4 dager.. 4 rene, dårlige dager for Justin. Men jeg må gå'' sa legen. Du nikket rolig, og med engang, reiste du deg opp. Selvom det gjorde vondt i alle ledd, så måtte du finne Justin. Spørre han ut, og fortelle at det gikk bra med deg. Du åpnet døren og gjorde det sikkert at ingen var der for å se på deg. Du hadde fortsatt på deg kjolen fra festen, men den hadde revnet helt opp nesten. Sakte gikk du inn på venterommet, og det gjorde så innmari vondt å gå. Du fikk øye på Justin. Sitte der på gulvet som et kritthvit lik, han bare så rett ned i gulvet. ''Justin..'' sa du lavt, og ventet på hvordan han ville reagere.

307847_257745960938115_110998988946147_764561_1340600303_n_large

Hehe, hvordan tror du Justin reagerer? ;O

 

Btw. Grunnen til at jeg skrev ny del, var fordi dere var helt syke.. over 140 kommentarer faktisk! THANK YOU<3

 

Vil dere ha ny del? :D

 

-Rano

23.10.2011 / 21:09 / Blogg

Justin kommenterte sin egen video

fan94justinbieber

 

felicia

23.10.2011 / 21:08 / Blogg

alfredo - nytt bilde

Alfredo Flores photo The many faces of Fredo...

"The many faces of Fredo..."

 

 

felicia

23.10.2011 / 21:07 / Blogg

scooter - nytt twitter bilde

felicia

23.10.2011 / 21:07 / Blogg

JEDWARD MISTLETOE COVER

 

felicia

23.10.2011 / 21:05 / Blogg

iBieber

ahh. kunne ønske den fantes:) 

felicia

Historie del 8 # never forget me (2)

Røsten din så ut til å svikte, så mye som du hadde ropt. ''Ser du ikke hva som skjer?'' spurte faren din plutselig. ''Jo, jeg holder på å dø her, og alt som skjer er at Justin roper etter meg, og at jeg vil tilbake til verden!'' sa du trist. ''Nei, det som skjedde med meg og Jenna, det skjer med deg og Justin'' sa faren din plutselig. Og det var da, du fikk helt sjokk. 
_____________ 

''Hva? Hva er det du mener?'' spurte du helt sjokkert. ''Ser du det ikke? Du blir påkjørt.. Den 24.desember på julaften, det ble også Jenna. Jeg tenkte ikke over det egentlig.. Men mye av det er likt. Jeg reagerte på samme måte som Justin, bare at jeg ikke hadde iphone da, men du skjønner hva jeg mener. Den delen er likt, men, jeg tror ikke valgene blir så like'' sa du trist. ''Så det du sier er at.. Justin kommer til å bli utro med meg nå?!'' spurte du sjokkert. ''Det kan jeg ikke si noe om, det er opp til Justin. Jeg valgte å ligge med alle fordi jeg ville miste mine følelser for Jenna, men det gjorde ingenting bedre for verken meg, eller for Jenna, eller for oss to'' sa faren din litt trist. ''Men.. Jeg vil ikke at det skal skje noe mer komplisert med forholdet vårt'' sa du trist. ''Det er det det kanskje vil om du går tilbake.. Men det er opp til deg og Justin alt sammen'' sa han rolig. ''uff for et vanskelig valg...'' sa du trist. ''Ja, og nå er forresten Justin ikke på sykehuset lenger, men jeg vet ikke hvor han er, jeg vet bare han ikke er på sykehuset lenger. Og at han er utrolig sint, og trist. Han roper navnet ditt hele tiden'' sa faren din og lukket øynene sine.

 

''Pappa.. hva mener du jeg bør gjøre?'' spurte du trist. ''Jeg mener du bør følge ditt eget hjerte. Alt dette er opp til deg. Og det kommer en stor negativ ting med om du velger å gå tilbake, men det kan jeg ikke si noe om enda. Men visst du derimot velger å bli her, vil det ikke skje noe negativt. ''Hva mener du med negativt? Og hvem handler det om?'' spurte du redd. ''Det kan jeg ikke si noe om, og du kjenner ikke denne personen heller, men ja..'' mumlet han lavt. ''Du skremmer meg her..'' sa du lavt. ''Jeg beklager for det'' sa han lavt. Dette var det største dilemmaet noen gang. Om du gikk tilbake igjen til din verden, ville det komme konsekvenser i forholdet mellom deg og Justin, også en stor negativ ting for en annen person. Om du ble, ville det bli sykt mye negativt for både Kendall, Chaz, Ryan, Justin ikke minst, og crewet, alle bekjente.. Og du kunne rett og slett ikke se for deg det.

 

''Nå har forresten Kendall, Chaz og Ryan fått vite at du ligger i koma. Det negative nå er at Justin vet ikke at du ligger i koma, han tror du er død. Så derfor holder han på å ødelegge seg selv'' sa faren din trist. Du tenkte deg om igjen. ''Hvordan er døden pappa?'' spurte du fort, og ville ha et litt positivt svar. ''Den er vakker, på en måte.. Og stygg, på en annen. Det vakre er at det er et liv etter døden som ikke er så mye beskymringen for lenger. Det negative er at du vil savne de fra verden, og det er faktisk veldig irriterende, men ja. Ellers er det perfekt her, for jeg vet alle kommer hit en gang'' sa han og smilte. Du nikket rolig og så ut i parken. Den iskalde parken som hadde frosnet som bare det. Nå var du virkelig nødt til å gjøre et valg. ''Du er nødt til å velge nå. Du har dårlig tid altså.. '' sa faren din fort. Du reiste deg opp og så på han. Han smilte til deg, blid som vanlig. ''Uansett hva jeg velger pappa, så vil du være her for meg?'' spurte du rolig. Han nikket. ''Jeg elsker deg pappa.. Og jeg har virkelig savnet deg'' sa du og smilte til han. ''Så, hva velger du lille venn? Dra tilbake til verden, og fortsette ditt liv, kanskje konsekvenser, men du er flink med det. Eller leve et vakkert liv etter døden?'' spurte han. Du pustet tungt ut, ikke visste du hvordan folk ville reagere, men et valg var et valg. ''Pappa, jeg velger å...''

Hva tror du at DU velger? :-OO <3

vil du ha mer?

 

-Rano

23.10.2011 / 19:41 / Blogg

Nytt bilde av Jelena

Hei alle sammen! :)

Justin er så innmari kjekk med øredobber, sonn seriøst.

//Esin

23.10.2011 / 18:49 / Blogg

Jershey shore - jeg er en belieber, jeg er t.o.m forelsket i ham

Hei alle sammen! :)

Videon fra intervjuet;

 

//Esin

Historie del 7 # Never forget me (2)

 Ikke ta det for tungt, jeg har ikke tatt mitt valg enda'' sa du trist. ''Han kommer ikke til å høre deg'' sa faren din som sto i hjørnet og hørte på. ''Vet..'' sa du trist. I det du sa det, spratt døren opp. Og inn kom en helt rød Pattie gråtende, samtidig som Alfredo sto der og holdt seg foran fjeset sitt. Tre leger kom bort, alle med sitt triste uttrykk. ''Mamma? Alfredo? Hva er det som skjer!?'' spurte Justin, og smilet forandret seg fort fra fjeset hans. 
________________

Før verken Pattie eller Alfredo fikk sagt noe, braste de begge ut i gråt. Du lurte innmari på hvor Chaz, Kendall og Ryan var. Ikke bare det, ditt største ønske var å være der nå for å bevise at du var der. Du så bort på Justin.. En tåre rant nedover kinnet hans uten at han visste hva som foregikk. ''Justin..'' sa en lege lavt. Justin dro vekk lakenet sitt og reiste fort opp. ''NEI!'' ropte han sint. Pattie snudde seg mot veggen, og hulket som bare det. ''IKKE FAEN'' ropte Justin og sparket så hardt han kunne i veggen. ''Til helvette! Hvorfor? Nei!'' ropte Justin mens tårene hans rant nedover kinnet hans. Du gråt som bare det, mens du sto der. Du kunne ikke gjøre noe. Han visste heller ingenting. ''Til helvette med livet! Til helvette med alt! Hvorfor henne? Kunne ikke Gud heller tatt den forbanna stemoren hennes!?'' ropte Justin ut mot legene som sto der helt stumme alle sammen. Justin løp mot mobilen sin og kastet den i hardt i gulvet, så skjermen ble helt knust. ''JEG MÅ SE HENNE!'' ropte Justin fast bestemt. ''Beklager'' sa legen.

 

Justin sine tårer rant nedover, og sinnet hannes hadde tatt over. ''Jeg holder på å bli gal her! GJØR NOE, VÆRSÅSNILL! Bare ikke henne! Jeg gir dere alt! ALT.. Jeg gir dere mitt hjerte.. Bare.. Få henne til å overleve.. GUD, hjelp meg.. Værsåsnill.. Nei, nei ikke henne. Elsker henne! *DITTNAVN*'' ropte Justin og la seg ned på gulvet.  Plutselig hører du en stemme bak deg. ''*dittnavn*, vi bør gå.. Dette her er ikke sunt for deg eller for Justin. Justin vet ingenting, men reagerer dårlig. Du er nødt til å bli med meg.'' sa faren din. ''Jeg vil ikke! JUSTIN!'' ropte du og løp mot han. ''JUSTIN!'' ropte du i øret på han. ''Værsåsnill og hør meg! Jeg elsker deg! Ikke gjør noe gale.. Jeg kommer tilbake!'' ropte du mens tårene rant nedover. Du så opp på faren din som sto der og så på deg med tårer i øynene han også. Faren din kom bort og dro deg vekk fra Justin. Det siste du hørte fra Justin var ''Jeg begynner å bli gal.. Jeg tror jeg kan høre henne!'' ropte han og så ned i flisgulvet. 

 

''Pappa! pappa værsåsnill!'' ropte du til han. ''Nei, du må høre på meg'' sa han trist. ''Hva er det å høre på? Jeg vil tilbake igjen til Justin!'' ropte du sint. ''Jeg vet du vil det lille venn, men hør på meg, dette er ganske viktig. Jeg vil ikke at du skal angre når du har tatt ditt valg, for dette her er første og siste gang du får ha et sånt valg!'' ropte faren din mot deg. ''Men..'' ''-Ikke noe men, bare hør på meg'' sa han litt strengt. Du satt deg ned, stille på det frosne gresset som du ikke kunne kjenne. ''Hva er det å si?'' spurte du lavt og trist. Røsten din så ut til å svikte, så mye som du hadde ropt. ''Ser du ikke hva som skjer?'' spurte faren din plutselig. ''Jo, jeg holder på å dø her, og alt som skjer er at Justin roper etter meg, og at jeg vil tilbake til verden!'' sa du trist. ''Nei, det som skjedde med meg og Jenna, det skjer med deg og Justin'' sa faren din plutselig. Og det var da, du fikk helt sjokk. 

Hva tror du skjer? :O Håper dere syntes det ikke er kjedelig.. :)

 

Vil dere ha mer? ;O

 

-Rano

23.10.2011 / 16:38 / Blogg

videoer av jaxon og jazzy

aw! han er saa soet!

 

 

felicia

 

 

23.10.2011 / 14:52 / Blogg

Trends

det oeverste betyr : We are up to the hilt Of The TT Of Beliebers

 

felicia

Historie del 6 # Never forget me (2)

Hør på denne mens dere leser :-)

 

Du ga han en fort klem, før du så ned på Justin igjen. Og nå, nå var dere plutselig i den kalde vinterparken som du og Justin hadde vært i for noen dager siden. ''Vennen, du har virkelig noen vanskelige avgjørelser å ta. Først vil jeg si at.. Det kan ta veldig lang tid å snakke, og tiden går mye fortere enn du tror. For en time hos oss, er et døgn i menneskeverden. Og nå skal jeg fortelle deg en del ting..'' sa faren din litt beskymret.

 

''Hva da?'' spurte du. Du så deg rundt om i parken, ingen var der. ''Greit.. Først vil jeg si at jeg er ganske så stolt av deg lille venn, jeg har fulgt med på deg lenge, og nærmest hele tiden'' sa faren din med et smil som strålte mer enn du skulle trodd. ''Takk pappa.. Jeg har savnet deg så fælt!'' sa du trist. ''Jeg vet, jeg savner deg også''  sa han. ''Men er dette virkelig? Eller skjer bare dette i hodet mitt?'' spurte du og så deg rundt de stille gatene og parken. ''Både og egentlig. Det triste er at du vil glemme alt visst du velger å gå tilbake''  sa faren din. ''Visst jeg velger å gå tilbake?'' spurte du. ''Jepp, du velger selv om du vil bli med meg til døden, eller ned igjen til resten av verden, det er helt opp til deg'' sa faren din og smilte. ''-Og det er forresten et av de vanskeligste valgene du kommer til å ta, tro meg'' mumlet faren din. ''Du har rett'' sa du lavt. Du visste ikke i det hele tatt om du ville død, eller bare fortsette ditt liv sammen med dine bestevenner. ''Jeg vet forresten at du har lest dagboken min en god stund nå, og du skal vite at.. Jeg vil du skal brenne den om du velger å gå tilbake'' sa faren din fort. ''Hvorfor det!?'' spurte du raskt. ''Jeg bare vil. Jeg gjorde en tabbe da jeg ikke besøkte Jenna på sykehuset da hun ble med i en alvorlig bilulykke, jeg trodde hun var død, det var i hvertfall det jeg hadde hørt'' sa faren din trist.

 

''Så hva gjorde du?'' spurte du raskt. ''Jeg.. Jeg ble helt gal. Kunne ikke tro at min største forelskelse var borte fra meg. Dette høres kanskje dumt ut, men jeg gjorde alt som et helvette for meg for å overdøve smerten. Jeg lå med alle slags mulige andre jenter, jeg drakk meg full på alt mulig rart, og ødelagte meg selv på mindre enn tre dager'' sa faren din. Du hadde aldri i livet ditt trodd at din egen far ville gjøre det verken mot Jenna, din mor, eller han selv. ''Hva skjedde!?'' spurte du fort. ''Det vil jeg helst ikke si, min lille engel'' sa han trist. ''Hvorfor ikke!?'' spurte du. ''Den dagen du finner din elskede mor, noe jeg vet du gjør, så kan du spørre henne ut. Men det kan ikke komme ut fra meg.'' sa han rolig. Du var nesten nødt til å godta at han ikke ville si det. ''Greit..'' nølte du lavt. ''Hva kommer til å skje med Justin!?'' spurte du raskt. Faren din lukket øynene sine, som om han kunne se hva som gikk av han. ''Det har gått en time i vår verden, noe som vil si et døgn i Justin sin verden, han er våken, og er klar for å vite nyhetene om deg snart. Problemet er at.. De ikke vet hvordan han vil reagere. Han er frisk, nesten.. Han har bare litt skrammer'' sa faren din. Du følte deg lettet, utrolig lettet.

 

''Så.. Jeg ligger i koma nå? Sånn egentlig?'' spurte du. Faren din nikket forsiktig med et smil. ''Du har vært flink min jente, jeg er stolt over hvordan du har håndtert Lisbeth og sånt. Jeg vil ikke tvinge deg til min verden, for du har masse av tid til det'' sa han rolig. ''Så du mener jeg kanskje bør gå tilbake?'' spurte du raskt. ''Både og'' sa han og smilte. ''Åh.. Jeg savner deg sånn!'' sa du trist. ''Det vet jeg, jeg savner deg også. Og husk.. Du vil ikke leve i evig tid heller.'' sa han og smilte til deg. ''Ja.. Vet..'' sa du trist. ''Så.. Pattie og Alfredo er på sykehuset nå. De har akkurat funnet ut at du kanskje ikke vil overleve komaen'' sa faren din trist. ''Nei!'' ropte du trist og kunne se for deg alt. ''Kom, la oss gå. Du vil kanskje se hvordan Justin reagerer'' sa faren din og tok hånden din. ''Reagerer?'' spurte du redd. ''Ja.. Legene har tenkt seg inn i rommet om et minutt'' sa faren din. Du nikket og plutselig var dere inni et lyst rom. Du kunne se Justin smile for seg selv hvor han lå, og trodde at alt kom til å bli bra. Du gikk sakte bort til han, hvor han så rett fram, helt stille. ''Uansett hva som skjer Justin.. skal du vite jeg elsker deg. Ikke ta det for tungt, jeg har ikke tatt mitt valg enda'' sa du trist. ''Han kommer ikke til å høre deg'' sa faren din som sto i hjørnet og hørte på. ''Vet..'' sa du trist. I det du sa det, spratt døren opp. Og inn kom en helt rød Pattie gråtende, samtidig som Alfredo sto der og holdt seg foran fjeset sitt. Tre leger kom bort, alle med sitt triste uttrykk. ''Mamma? Alfredo? Hva er det som skjer!?'' spurte Justin, og smilet forandret seg fort fra fjeset hans. 

Tumblr_lgrpqboigs1qbvj24o1_500_large

Hvordan tror dere Justin vil reagere? :o 

 

-Rano

23.10.2011 / 14:12 / Blogg

Les før dere kommenterer

Hei alle sammen! :)

Vet ikke om dere har fått med dere et innlegg lengre nede som handler om at Selena ikke var så hyggelig mot noen Beliebers. Vell, i det innlegget så skrev jeg  at om det var sant så hadde jeg mistet respekten for Selena. Det er så innmart irriterendes når dere begynner å kommentere " ikke tro på alt du leser" "du er ikke en ekte Belieber" jeg skrev jo at OM det var SANT så hadde jeg mistet respekten for Selena., og det er nokk ikke bare jeg som hadde gjort om det det hadde vært sant. Jeg skrev langt i fra at jeg trodde på det, jeg skrev langt i fra at jeg mistet respekten får Selena der og da.

Jeg har alltid vært en Jelena supporter, liker musikken til Selena og er en fan.Så ikke kom med masse kommentarer der dere sier at jeg ikke er en ekte Belieber, og at jeg bare er sjalu osv.. får der driter dere, dere selv ut. Les innlegget før dere kommenterer,det er utrolig irriterendes og ikke minst det sårer når dere kommer med slike kommentarer.

- Esin