hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin

Forberedelse til konserten

Heisann!

 

Nå var det en stund siden siste oppdatering. Det stopper oss likevel ikke i å forberede våre medbeliebers på konserten som er nå til uken. Jeg fikk sjekket opp et par gamle innlegg, der vi skrev en del innlegg med forberedelser og konsertvett sist han var i Norge. Her tenkte vi å gjøre det samme, ettersom det kan være første gangen en er på konsert.

For å finne en god pakkeliste til konserten, anbefaler vi å trykke HER. Dette er et veldig gammelt innlegg, men er altså fortsatt relevant for oss som skal på konsert. Kanskje ikke alt som er notert ned, selvfølgelig. Det viktigste å ha med seg er ihvertfall bankkort, billetter, penger, mobil og nødlader. 

Det er også første gangen folk er i Oslo for mange. Derfor er det viktig å lese dette innlegget HER  og HER for å vise hvordan en kommer seg til Telenor Arena. Husk at dette innlegget også er gammelt, slik at express-bussene fra de ulike byene ikke gjelder her. 

 

Jeg stiller gjerne opp hvis dere har noe spørsmål i forbindelse med konserten. Dette gjelder selvfølgelig både beliebers og journalister. Jeg kan nås på 94174647 eller jdbnorway@gmail.com. 

 

Masse lykke til! Vi snakkes på konserten ;-)

 

Innlegg av: Rano Akbar