hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
30.09.2015 / 15:44 / Blogg

Justin er ikke i Australia!

Dere leste rett! Nå har Justin blitt sett i New Zealand. Vi oppdaterer videre om saken. 

  

Innlegg av: Karoline Pedersen 

30.09.2015 / 15:40 / Blogg

Intervju med Sunrise 7

Justin befinner seg for øyeblikket i Australia og var i går, 29. September, på Sunrise 7. Intervjuet finner du nedenfor: 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 29.09.2015 / 20:31 / Blogg

COMPLEX

 

 

Justin har vært i et intervju med COMPLEX, der han ble intervjuet av journalisten Joe La Puma. Intervjuet er veldig langt, og går inn i dype detaljer om blant annet Justin's tidligere kjærlighetsforhold med Selena. For å komme til intervjuet kan dere trykke på bildet ovenfor eller HER!

Intervjuet er kreativt utformet og inneholder masse gode spørsmål og svar. Anbefaler å lese hele! 
 

 

   


 

  

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

29.09.2015 / 15:41 / Blogg

Justin på X-Factor Australia

Hei. Håper dere alle har hatt en fin tirsdag hittil!

 

For rundt fire timer siden, var Justin på X-Factor Australia i Sydney. Fans har sagt at han så utrolig glad og fornøyd ut, noe som er veldig bra! Her er en del bilder fra opptredenen, og alt av informasjon er tatt fra twitteren til >JustinBieberCrew<. (På bunnen av innlegget ligger det en video.)

 

 

 

 

 

 

Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

27.09.2015 / 21:04 / Blogg

Kun 46 dager igjen!!

Hei!

 

Nå er det en stund siden det har vært blogging fra min side, og det beklager jeg. Med flere innleveringer og prøver så har det vært umulig å sette av tid til bloggingen. Nå er det høstferie, og det vil si at jeg skal prøve så godt jeg kan på å blogge en del.

 

Tilbake til overskriften. Det er kun 46 dager igjen til albumet til Justin kommer ut. Bare det at "What Do You Mean" ble så godt tatt imot, og har toppet utallige lister verden over - har man iallefall store forrentninger til resten av sangene. Fra tidligere blogginnlegg vet dere allerede at han er i Melbourne, Australia. I dag ble han sett forlate et studio i Melbourne. Vedlagt under ser dere bilder tatt av noen fans hvor han florlot dette studioet:

 

 

 

 

En av disse dagene i Australia, ble det slikt at han ikke ville ta bilde med noen fans, i følge slikt jeg har lest. Etter dette ble det spredd rykter om at han var "the bad guy", og en del andre ting, bare fordi han ikke ville ta bilde. På snapchat i dag tidlig postet han en del videoer angående dette. På første video blir det sagt "måten du spør meg på om å kunne ta et bilde med meg, vil være avgjørende for om JEG vil eller ikke." Videre blir det sagt at det å fortsette å mase og skrike ikke vil hjelpe, fordi han kanskje bare ikke vil. Han kan jo ha en dårlig dag, slik som alle oss andre. Han vil heller nyte øyeblikket slik som de som vil ta bildet, men at det er umulig hvis han ikke blir respektert. Dette er kanskje viktig å tenke på hvis han en dag i framtiden kommer tilbake til Norge!

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

27.09.2015 / 15:30 / Blogg

Videoer fra Melbourne

Innlegg av: Karoline Pedersen 
27.09.2015 / 15:00 / Blogg

Bilder: Melburne (2)

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

27.09.2015 / 14:30 / Blogg

Justin med fans i Melbourne

Justin er nå i Melbourne, og selvsagt har han tatt seg tid til å møte noen fans under oppholdet! 

 
 

Justin la også ut en snapchat story er han forklarer hvorfor han noen ganger ikke tar bilder med fans, og hva han føler rundt det temaet. Legg til Rickthesizzler på snap for å se den. 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

27.09.2015 / 14:00 / Blogg

Justin's snapchat story!

Justin la nylig ut snapper på sin mystory der han snakker om hvordan fans bør oppføre seg for å få et bilde og hans følelser rundt alt. Du kan se alle snappene samlet i videoen under: 

 

Hva er deres tanker rundt det han sier? 
Innlegg av: Karoline Pedersen 27.09.2015 / 13:23 / Blogg

Bilder: Melbourne

For øyeblikket befinner Justin seg i Melbourne, Australia:  

Innlegg av: Karoline Pedersen 

26.09.2015 / 12:15 / Blogg

Video: Justin på LAX

Under ser dere en video fra da Justin ankom Los Angeles lufthavn LAX, på vei mot Australia i natt. 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen  

26.09.2015 / 11:13 / Blogg

Australia

Justin skal nå være på vei mot Australia, hvor han skal delta på en del intervjuer blant annet. Vi oppdaterer fortløpende om saken. 

  

Innlegg av: Karoline Pedersen 

26.09.2015 / 11:07 / Blogg

3 år

I dag er det 26. September, og tre år siden vår kjære Avalanna døde. 

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

25.09.2015 / 17:30 / Blogg

Bildedryss

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

25.09.2015 / 16:30 / Blogg

Photoshoot

Bilder fra en photoshoot nylig: 

 Han blir bare mer og mer mann for hver dag som går, er dere ikke enig? 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

25.09.2015 / 15:29 / Blogg

Justin møtte fans

Etter en to ukers tid i Europa er Justin tilbake i Los Angeles hvor noen heldige beliebers fikk møte han i går (24. September). Det blir fortalt at han sto å snakket med de lenge, og at ei jente fikk vannflasken hans blant annet. Nedenfor ser dere noen fanbilder: 

  

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

 

21.09.2015 / 19:31 / Blogg

Island, sier du?

Justin reiser nå rundt i Europa og ferierer sammen med Josh Mehl og Rory Kramer. De var nettopp i Santorini i Hellas og ble i dag formiddag sett på Island. Han landet tydeligvis rundt klokken 12 i Keflavik, der han og guttene dro innom Subway for å kjøpe seg litt mat. Subwayen la faktisk ut på Facebook at Justin hadde bestilt en 12" kalkunbryst-sandwich og en M&M-cookie.
 

Senere hadde de blitt observert kjørende til en turistattraksjon og så dro de tilbake til Keflavik sentrum for å snakke med de lokale som jobbet på en restaurant som het Lemon. Justin hadde spurt dem hvordan det var å bo på Island og om de visste om noen gode plasser å spise på Island. De som jobbet der sa også at Justin ikke ville at det skulle bli tatt bilder av han mens han var der, da han var på ferie. Han nevnte også at han ikke kom til å bli værende i Keflavik, men at han kanskje kom tilbake.

 

 

En time etterpå ble han observert sør på Island, på en bensinstasjon i Selfoss. Der møtte han blant annet en journalist og datteren hans. Intervjuet skulle visst komme ut senere i dag, men så langt har vi ikke sett noe til det. 

 

 

 

Siden Island er et såpass lite land, så har vi sett en rekke med rare nyhetsartikler om hva Justin har foretatt seg mens han har vært på Island. De hadde til og med laget en sak om at Justin gikk på do mens han var på bensinstasjonen og de hadde gått så langt at de la ut bilde av det, som en spøk, haha! 

 

 

Vi vet ikke hvor lenge han blir på Island og eventuelt hvor han reiser neste. Det vi vet så langt er i alle fall at Justin er på Island for å ta bilder sammen med Rory Kramer, som da er den nye videografen til Justin Bieber. Hvis dere har sett litt rundt på Justin sine sosiale medier så er det mye kvalitetsbilder ute å går, og det har vi kun Rory å takke for. Justin hadde tydeligvis også sagt til dattera til journalisten at han skulle være der i to dager før han reiste videre. Vi vet jo alle hvor farlig nært Island er Norge, så kanskje han kommer hit også!

 

Innlegg av Christine Selnes

 

20.09.2015 / 21:52 / Blogg

What Do You Mean, Ariana Grande?

Heisann dere!

 

Justin Bieber og Ariana Grande har jo tidligere sunget litt sammen på to av hennes konserter i løpet av "Honeymoon-turnéen". På disse to konsertene har Justin vært med og sunget The Weeknd sin del av "Love Me Harder" og så sang Justin et par av sine egne sanger. Denne gangen var Justin dessverre ikke tilstede på konserten til Ariana, men hun framførte allikevel en mash-up av noe slag, der hun rett og slett sang med til Justin's nye singel "What Do You Mean?" Ut i fra det jeg har forstått sang hun "One Last Time" først og så gikk det over i "What Do You Mean" rett etterpå. 

 

 

En video publisert av Ariana Grande (@arianagrande)

 

 


 

Jeg vet også at videoen under gikk rundt på Twitter for rundt en uke siden, der Sam Tsui og Casey Breves hadde laget en mash up av nettopp disse to sangene. I tillegg har jo andre laget en mash up-versjon der de kombinerer sangene.

  

 


 

Hva synes dere? Kunne dere tenke dere en mash-up av Ariana's "One Last Time" og Justin's "What Do You Mean"?

 

Innlegg av Christine Selnes

20.09.2015 / 20:05 / Blogg

Intervju for RTL2 News - Berlin, 15. September

Her har dere et Intervju Justin gjorde for RTL2 News i Berlin: 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 20.09.2015 / 19:26 / Blogg

Justin hos Ellen DeGeneres

Justin besøkte nylig Ellen igjen, og denne episoden ble sendt på TV 15. September.

Under finner dere hele episoden. Det er desværre dårlig kvalitet på videoen. Dere ser Justin's del fra rundt 18:50: 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

20.09.2015 / 18:55 / Blogg

Justin i Hellas

I helgen har Justin vært å se blant annet i Santorini i Hellas. 

 

Han har møtt fans, og jobbet med musikken der nede, og nedenfor har dere bilder fra de siste dagene: 

 

 

 

 

 

 


 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

18.09.2015 / 13:45 / Blogg

Instagram oppdatering

 

Hei alle sammen!

 

 Justin var nylig i Amsterdam der han var sammen med Martin Garrix blant annet.

 Her kommer det noen bilder som er lagt ut den siste tiden av Justin og Martin på Instagram: 

 

 

 

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen 

Redigert av: Karoline Pedersen 

 

17.09.2015 / 23:24 / Blogg

Justin er ikke i UK

Hm.. Nå er det perfekte tidspunktet for Justin å starte med "Where am I"-tweetsene igjen, haha. Han er over alt for tiden, og har vært innom Frankrike, England, Tyskland og nå er han i Amsterdam, som er i Nederland! 

  

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

17.09.2015 / 23:12 / Blogg

VIDEOER: Justin på NRJ i Paris

Innlegg av: Karoline Pedersen 
17.09.2015 / 19:18 / Blogg

Bildedryss (2) fra NRJ i Paris

Her er flere bilder fra da Justin besøkte NRJ i Paris, 16. September:  

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

17.09.2015 / 17:29 / Blogg

Her er Justin nå!

For tiden befinner Justin seg i London, UK. Under finner du bilder fra i dag: 

 
 

 

Han har nå vært i Tyskland, Frankrike og England.. Tar han turen innom Norge også? 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

17.09.2015 / 16:56 / Blogg

Bildedryss fra NRJ i Paris

Bilder fra da Justin besøkte NRJ i Paris i går, 16. September: 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

16.09.2015 / 22:34 / Blogg

EMA Nominasjoner

Justin er nominert i seks kategorier til årets EMA, og du finner dem under: 

 
 

For å stemme enkelt: 

1. Gå inn på http://mtvema.com/vote 

2. Gå inn på en av kategoriene Justin er nominert i. 

3. Trykk på BILDET av Justin.

4. Du kommer nå til en side hvor du kan stemme på alle kategoriene han er nominert i. 

5. SPRE BUDSKAPET! 

6. For å stemme på Biggest fans twitrer dere #EMABiggestFansJustinBieber

7. Anbefaler alle å laste ned EMA appen. 

 

Festen vil gå av stablen i Milano, Italia 25. Oktober! 

 

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

16.09.2015 / 16:47 / Blogg

Justin er i Paris!

Justin er nå i Paris og skal på et intervju med NRJ klokken 17:00 i lokal tid.  

 

Fans utenfor radiostasjonen i dag: 


 


 

Justin i intervju med Nikos Aliagas for Europe1 i Paris i dag, 16. September. 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

16.09.2015 / 16:41 / Blogg

Justin på NRJ i Berlin

Video fra da Justin var på NRJ i Berlin, tirsdag 15. September: 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

15.09.2015 / 22:15 / Blogg

Justin ute å spiser

Heisann!

Her kommer det noen nye bilder av Justin som er ute å spiser med noen venner av han i Berlin.

  

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

15.09.2015 / 21:45 / Blogg

Bildedryss av Justin i Berlin

Heisann!

Her kommer det noen bilder av Justin som befinner seg rundt om i Berlin og er også på sightseeing.

 

 

 

 

 

 

 

 

Justin på sightseeing:

 

   

Hvordan er følelsen av å ha han såpass nærme Norge?

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

15.09.2015 / 21:32 / Blogg

Instagram

Hei alle sammen!

Da kommer det 2 bilder som er lagt ut av Allison og Dan!

Samme bilde, bare med ulik tekst!

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

15.09.2015 / 21:06 / Blogg

Justin ankommer Berlin

Hei alle sammen!

Da legger jeg ut noen bilder av Justin på flyplassen i Berlin da an ankom Tyskland.

    

 

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

14.09.2015 / 14:32 / Blogg

Velkommen til Europa, Justin!

Heisann! 

 

Justin og crewet har nå tatt seg turen til Europa, og det er vel vi alle kjempe glade for? Er nok ikke bare han som har savnet oss, men vi har savnet han vi også. Han dro fra Las Vegas i natt, og landet i Berlin, Tyskland for rundt 7 timer siden. Ryktene går om at de skal være der fram til onsdag, hvor de drar så til Paris, Frankrike og deretter til Australia. Vi får vel bare håpe han tar turen innom Norge også? Hvem vet, i og med at han i følge ryktene skal være vekke i rundt 1 måned.Vi får vel bare alle krysse fingrene for det.
 Innlegg av:
Mia Davidsen Heidenstrøm

Oppdatert av: Mia Davidsen Heidenstrøm

14.09.2015 / 12:18 / Blogg

Videoer: Justin på Z100

9. September besøkte Justin Z100 New York for et radiointervju, og her har dere flere videoer fra besøker: 

 Innlegg av: Karoline Pedersen 
13.09.2015 / 21:18 / Blogg

Intervju med KISS FM UK

Hør Justin's intervju med radio KISS FM UK nedenfor: 

( Hvis den ikke virker, trykk HER )

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

13.09.2015 / 20:48 / Blogg

Justin på dagklubb i Las Vegas

Justin var på dagklubb i Las Vegas i går 12.09.

 

 

  

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

13.09.2015 / 15:32 / Blogg

Videosamling

Justin har de siste to ukene reist mye rundt og deltatt på talk-shows, radio intervjuer og lignende. Det har da blitt mange videoer å dele med dere, så derfor får dere nå et innlegg med en videosamling.

 

Intimkonsert for Make-A-Wish barn og folk som mistet sine kjære etter 9/11: 

 

Radiointervju med Power 106 Los Angeles, 27. August: 


Radiointervju med 92.3 NOW i NYC, 10. September: 


iHeartRadio, 2. September:


Elvis Duran Show, 28. August: 


MTV Intervju, 29. August: 


103.5 KTU, 9. September: 


Radio Disney, 27. August: 


1 OAK Nightclub, 8. September: 


Innlegg av: Karoline Pedersen 
13.09.2015 / 14:25 / Blogg

Justin på kampen til Floyd Mayweather

Her har dere bilder fra da Justin så kampen til Floyd i går 12.09: 

 
 
 


Innlegg av: Karoline Pedersen 


13.09.2015 / 14:02 / Blogg

TMZ: Justin forsvarer seg mot anklagelse

TMZ skrev nylig en artikkel om et søksmål rettet mot Meek Mill, der Justin og flere skal ha vært anklaget for å være medskyldig.

 

Justin skal ha blitt anklaget for å være medskyldig i skader på opptil 150 000 dollar på en fest holdt av Meek Mill. Khloe Kardashian, Nicki Minaj, Chris Brown og French Montana skal også ha blitt beskyldt for det samme, og Meek Mill skal ha fått et søksmål rettet mot seg. Utleieren av lokalet festen ble holdt på skal ha sagt at Justin ikke var velkommen, men i følge Justin selv var han invitert og skapte ingen skader. Justin skal også ha forsvart de andre som ble anklaget, og sagt at heller ikke de hadde gjort noe galt. Han la til at utleieren sikkert  forsøker å presse ut penger fra kjendisene, og at han ikke ønsket å være innblandet i dette søksmålet. 

  

Innlegg av: Karoline Pedersen 

12.09.2015 / 22:40 / Blogg

Intervju med radio Z100 New York

9. September tok Justin turen innom radio Z100 New York for et intervju! Se det nedenfor.

  

 

 Innlegg av: Karoline Pedersen

12.09.2015 / 17:09 / Blogg

What Do You Mean? slår rekorder verden over!

 

 

 

         Nedenfor kan du se Justin ta i mot prisen for Guinness World Records: 

 

           
Innlegg av: Karoline Pedersen 12.09.2015 / 15:26 / Blogg

Justin overrasket fans i NYC!

Som vi allerede vet hadde Justin en gratiskonsert i NYC for TODAYShow 10.09, og rett etter showet hadde han en liten intimkonsert for Make-A-Wish barn og etterlatte etter terrorangrepet 11.09.2001. Her har dere et klipp fra opptredenen: 

 Innlegg av: Karoline Pedersen  

12.09.2015 / 14:43 / Blogg

Think It Up - bilder

Bilder fra da Justin gjestet Think It Up i går kveld: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her har dere en video med flere bilder: 

 


Innlegg av: Karoline Pedersen 

11.09.2015 / 19:29 / Blogg

Justin the gardener

Her har dere et klipp fra da Justin besøkte Ellen 09/09:

 

 

20. September, kan du se en episode på TV3 som starter 10:00. Der er Justin gjest, men dette er en gammel episode. 
Innlegg av: Karoline Pedersen 11.09.2015 / 19:15 / Blogg

#ThinkItUp

Justin kommer til å delta på Think it up i Los Angeles i dag 11/09. 

 

Think it up er et nytt intiativ fra Entertainment Industry Foundation (EIF) som inviterer skoleelever fra syvende til tolvte klasse til å skape en bedre læringsprosess i Amerika. De ønsker å gi alle elever over hele Amerika en positiv opplevelse i klasserommet, og ønsker da å samle elever og deres lærere til å skape prosjekter som kan forberede de amerikanske elevene på det 21 århundre. Prosjektene som skal skapes skal baseres på elevenes lidenskaper og hjelper hver enkelt elev å nå sine pedagogiske mål. Prosjektene vil medføre strammere kompetanseutvikling som forbereder amerikansk ungdom på livet i den videregående skolen, samt hjelpe de med å bane vei for karriere suksess, uavhengig av hvilken retning de velger. 

 

Sendingen Justin skal delta på i kveld er et veldedighetsarrangament og sendes desværre ikke i Norge.  

Innlegg av: Karoline Pedersen 

11.09.2015 / 12:26 / Blogg

Justin opptrer på TODAYShow - Videoer

Her har dere videoer fra de forskjellige sangene Justin sang på TODAYShow i går. 

 
Innlegg av: Karoline Pedersen 
Oppdatert av: Mia Davidsen Heidenstrøm

 

11.09.2015 / 12:21 / Blogg

Gratiskonsert i NYC - bildedryss

 

Gleder vi oss til å se han holde store konserter snart, eller?

 

Her har dere noen bilder fra Justin's opptreden forleden på Today's Show:

 

 

 

 


 

 

 


 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

Oppdatert av: Mia Davidsen Heidenstrøm

11.09.2015 / 12:07 / Blogg

Justin på TODAYShow - Intervju

Nå har vi video fra et intervju Justin hadde med TODAYShow i tilknytting til hans gratiskonsert forleden! 

 

 

Og som vi ser er blondinen vår tilbake! hmm.. Hva mener dere om det? Hot or not

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

Oppdatert av: Mia Davidsen Heidenstrøm

10.09.2015 / 08:43 / Blogg

"Are you always this wierd?"

Hei, og god torsdags morgen! Jeg er så utrolig glad for å være tilbake på bloggen, og er virkelig klar for å få dette til å funke igjen. 

 

Justin er for tiden i New York, som dere sikkert allerede vet. I dag skal han opptre på Today's Show, der han skal opptre med "What Do You Mean". Vedlagt kan du se video fra da Justin var på Radio Disney her om dagen. Han er så fin, jeg dåner.

 

 

Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

Oppdatert av: Rano Akbar

09.09.2015 / 18:53 / Blogg

Gratiskonsert!

 

 I morgen skal Justin spille gratiskonsert på Plaza i New York City! Dette er vi veldig spent på. 

 

Følg med på bloggen for oppdateringer som videoer, bilder og lignende. 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

Oppdatert av: Rano Akbar

09.09.2015 / 18:34 / Blogg

Justin hos Ellen - Bildedryss

 Justin besøkte Ellen DeGeneres i går 08.september. Her kan dere se bilder fra hendelsen:

 

 

 

 


 Innlegg av: Karoline Pedersen 

Oppdatert av: Rano Akbar

09.09.2015 / 17:15 / Blogg

What Do You Mean - Acoustic

Hei alle sammen!

Under finner dere Justin som synger "What do you mean" akustisk! Den er nydelig!

 

 


Hva syntes dere om denne versjonen?

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

05.09.2015 / 10:18 / Justin til Norge - all info

Bekrefter ny verdensturné for Bieber

Scooter Braun har nå bekreftet at Justin skal ha ny verdensturné og komme med et nytt album snart. Det har vært mye spekulasjoner rundt dette, men nå har ihvertfall en sikker kilde bekreftet at vi må gjøre oss klar! Nærmere informasjon om billettsalg og sted/tid vil komme her på bloggen når dette blir offentliggjort.

 Gleder vi oss?

 

Innlegg av: Rano Akbar