hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
01.10.2011 / 00:08 / Blogg

Justin har fått ny bakgrunn på twitter

Hei alle sammen! :)

Nå har han dette bilde til bakgrunn;

//Esin

01.10.2011 / 00:03 / Blogg

Nytt bilde-danserne

Hei alle sammen! (:


//Esin

01.10.2011 / 00:02 / Blogg

Se hva Niall har på seg

Hei alle sammen! :)

Helt til høyre

//Esin

30.09.2011 / 23:09 / Blogg

Gratulerer til Isak Heim!

Må bare skrive et innlegg om fantastiske Isak. Vet det er en Justin Bieber blogg, men Isak vil jo følge drømmene sine akkurat som Justin gjorde, eller hva? Uansett..

Jeg er kjempe glad for at han kom videre til finalen. Den gutten er virkelig talentfull! Og han jeg heier på, på idol. Du kommer til å nå langt vet jeg i hvertfall. Dream big & never say never! :-))

 

Hva syntes du om Isak Heim?

 

-Rano

 

30.09.2011 / 22:53 / Blogg

Nytt bilde!

Takk til Sandra som tipset :)

 

-Rano

30.09.2011 / 22:51 / Blogg

Jeg bestiller på ebay FOR DERE!

Heisann!

 

Det er mange som lurer på hvordan man bestiller ting fra ebay, og det er litt vanskelig ja, og du må ha forelder til dette og paypal konto. Litt vanskelig å forklare, men ja. Jeg bestiller fortsatt hettegenser, andre ting og parfymer til folk. Så visst du er interressert, kan du bare sende meg en epost: rano-brann@hotmail.com


Jeg er 100% til å stole på, og jeg kan gi deg navn til de jeg har bestilt for. Og jeg kan ikke akkurat svindle folk når jeg har blogg heller.. Menmen, opp til dere såklart! Pris på forskjellige ting får dere når dere har valgt ut hva dere vil bestille! Så fortviiiil ikke :D

 

Dette gjelder forresten de som ikke har mulighet til å bestille pågrunn av forskjellige grunner.

SOMEDAY <3 Anbefaler alle å kjøpe someday parfymen! Den er så god!

 

 PRISENE PÅ TINGENE KAN VÆRE FORSKJELLIG FRA TING TIL TING. SÅ SPØRR MEG PRIVAT PÅ EPOST OM PRIS!

 

Btw. Noen må ha litt tålmodighet når  det kommer til å svare på epost osv. får så mange mail om spørsmål og sånt daglig. 

 

-Rano

30.09.2011 / 22:45 / Blogg

Nytt bilde

- JULIE

Historie del 17 - never forget me

''Jeg går i dusjen'' sa du lavt. ''Okei, venter her jeg! Så lager jeg litt mat.. Og resten av familien er på hytten'' sa hun fort. ''Okey'' sa du fort og fant fram en grå joggebukse og en stram genser du kunne ha på deg. Du dusjet fort og skiftet fort til klærene dine. Du hørte stemmer i stuen, og akkurat da du kom inn i stuen, fikk du sjokk.

 

Ryan sto der og diskuterte med Kendall som var blitt totalt rød. ''Hva gjør du her!?'' spurte du irritert og kom mot han så fort som du kunne for å skremme han. Ryan så ut til å bli skremt ganske så fort. ''Jeg.. Måtte snakke med deg.'' mumlet Ryan og så ned, også opp på deg, rett inn i øynene dine. De krystallblå øynene hans ba om tilgivelse, selvom han enda ikke hadde snakket med deg. Kendall reiste seg fort opp og gikk vekk fra dere. ''Jeg var full.. Og dum.. Det eneste jeg husker var at du ikke ga meg så veldig oppmerksomhet. Jeg liker deg virkelig *dittnavn*, og jeg dummet meg ut. Det var egentlig bare det jeg ville si.. Jeg skjønner liksom om du er sint på deg da, menmen..'' sa Ryan og snudde seg for å gå. Du pustet tungt ut. ''Ryan..'' sa du lavt. Ryan snudde seg forhåpentlig og så på deg igjen. ''-Jeg tilgir deg. Men det er siste gang, og det er fordi du var full.. Bare ikke bruk den unnskyldningen mer. Jeg liker forresten deg også veldig godt'' sa du og smilte. ''Tusen takk *dittnavn*'' sa Ryan og klemte deg. Dere satt på sofaen, du på fanget til Ryan og så på film. Kendall bestemte seg bare for å være oppe på rommet. ''Justin og Kendall skal på date imorgen. Kanskje vi kunne gått?'' spurte Ryan.

 

''Jo det hadde vært hyggelig.. Da snakkes vi i morgen'' sa du og smilte til Ryan mens han sto ved døren. Ryan lente seg sakte framover. Å herregud, skulle han kysse deg? Du lukket øynene dine. Alt gikk så sakte, helt til leppene hans traff dine, og dere sto midt i gangen og kysset. Da Ryan slapp merket du at du ble varm på kinnene dine. ''Hadebra *dittnavn*'' sa Ryan som tydelig var like rød som deg før han forsvant. Da du lukket døren lente du deg sakte mot veggen din. Hjertet ditt dunket som bare det. Du likte Ryan virkelig godt, men det var også noe som virkelig ikke stemte inni deg. ''Gikk det fint?'' spurte Kendall som kom ned trappen. ''Yes, bedre faktisk. Date i morgen, skal bli digg'' sa du glad. ''Oh yes!'' sa Kendall like glad. ''Men jeg gidder ikke å overpynte meg eller noe sånt, bare helt vanlige klær.. Kanskje litt mer sminke'' mumlet Kendall. ''Jeppsi'' sa du fornøyd. Resten av kvelden brukte dere på å finne ut hvordan morgendagen kom til å bli.

 

Tumblr_lpet8zgfzd1qaxla6o1_1280_large

''Bare går i dette jeg'' sa du dagen etter. ''Jepp, jeg går i denne'' sa Kendall og fant fram en lyseblå tunika. Dere sminket dere fint, og du gledet deg enormt til hva guttene hadde lyst til å gjøre. ''Kom'' sa Kendall. Dere kjørte fort bort til en kjempe stor restayrant som Justin hadde tekstet dere om. Håret ditt flagret i vinden i det du skulle åpne døren. Inne sto Justin og Ryan, begge to i skjorte og bukse, klar for date. Du merket Justin sine øyne på deg, men du prøvde å late som ingenting. Det var RYAN du likte, eller trodde i hvertfall. ''Jeg leide et rom for oss selv jeg'' sa Justin og tok hånden til Kendall. Ryan tok din, og sammen gikk dere inn i et lite rom, hvor det var tent lys og rosenblader. ''Kan ikke vi hente drikke?'' spurte Ryan. ''Jo jeg blir med'' sa Kendall glad og reiste seg opp. De fortet seg ut døren mens du bare sto der inntil veggen. Justin kom bort til deg, uten å si et pip. Han nærmet seg fort mot deg, så nære.. Så nære at du kunne kjenne pusten hans. ''Du ser fin ut'' sa han lavt og kysset deg følsomt på leppene. Hva var det dere begge holdt på med!?

Tumblr_ln5d7p9fdy1qcomh2o1_500_large
//randomt bilde fra weheartit.

 

Hva tror du skjer? :O Vil du ha mer i kveld?<3

 

-Rano

30.09.2011 / 22:14 / Blogg

NYE BILDER!

 

-rano

30.09.2011 / 21:57 / Blogg

Nytt bilde

Hei alle sammen! (:

eller, har ikke sett dette bilde før, men klærne virker veldig kjent..

//Esin

30.09.2011 / 21:55 / Blogg

Nytt bilde

Hei alle sammen! (:

//Esin

30.09.2011 / 21:54 / Blogg

GIFS VS THOUGHTS

Hei ! :) Jeg bare lurte på hva dere liker best av Justin Bieber GIFS og Justin Bieber thoughts? Mange liker GIFS og mange liker THOUGHTS, men jeg kan ikke sitte her å spamme dere med sånt hele dagen. Så derfor tar vi en avstemning ! Den som får flest stemme, vinner. Viss GIFS får flest stemmer skal jeg IKKE legge ut thoughts, og viss thoughts vinner skal jeg IKKE legge ut gifs ;) Så stem i vei ! Bare lov til å stemme 1 gang :)


Hva går din stemme til?

- JULIE

30.09.2011 / 21:15 / Blogg

Nytt bilde

Hei alle sammen ! :)

//Esin

30.09.2011 / 21:10 / Blogg

Video + hør godt etter

Hei alle sammen! :)


Hører du godt etter, så hører du sanger som Justin synger.. alså på en måte liten smakebit av albumet! :)
//Esin
30.09.2011 / 21:08 / Blogg

Bilde fra innspillingen med en fan

Hei alle sammen! (:

//Esin

30.09.2011 / 21:07 / Blogg

Bilde fra Porchen Justin satt i

Hei alle sammen! :)Det er fra filmingen alså

//Esin

Historie del 16 - never forget me

''Tusentakk!'' sa du fornøyd og pakket baggen din. Du tok av deg fotballdrakten og bestemte deg heller for å gå hjem med en singlett og shortsen. Alt rundt deg var plutselig grått pågrunn av været. ''Men seriøst.. Du bør dusje! Så kan vi heller bare kose oss idag!'' sa Kendall. ''Jepp! Jeg skal bare hente drikkeflasken min, bare gå i bilen du'' sa du og gikk bort mot tribunen. Akkurat da, var det en som pirket deg i ryggen. ''Kan vi snakke sammen?'' spurte Justin deg.

 

''Hva vil du Justin?'' spurte du med en irritert stemme. Regnet gjorde ikke stemningen stort bedre, og det ble en liten stillhet i noen få sekunder. ''Kom'' sa Justin og smilte til deg. Han tok armen din, men du kunne ikke være borte så lenge pågrunn av Kendall. ''Justin.. Kendall venter i bilen'' mumlet du, og han stoppet fort opp. ''Åh.. Okei greit. Først vil jeg bare si unnskyld for at jeg var litt sånn.. At jeg ignorerte deg isted. Grunnen er vel fordi Ryan er helt forvirret og lurte skikkelig på hvorfor du ignorerte han. Uansett, det var ikke meningen..'' mumlet Justin. ''Det går fint, Justin. Jeg må virkelig tilbake igjen til Kendall nå..'' sa du lavt. Justin stirret på deg med et smil som kunne gjøre et hvert menneske glad. ''Greit, vi snakkes'' sa han. Du nikket forsiktig fordi du ikke visste helt hvordan du skulle reagere. Du snudde deg og gikk bortover mot bilen mens du hadde på følelsen at Justin fortsatt sto der. 

 

''Hvorfor brukte du så lang tid?'' spurte Kendall irritert. ''Justin måtte snakke med meg'' sa du lavt. ''Åh..'' sa hun lavt og så ut mot veien igjen. En pinlig stillhet lå inn i bilen, og du lurte inderlig på om hun faktisk likte Justin, så du tok deg motet til å spørre henne. ''Kendall. Er det noe i veien?'' spurte du da hun startet motoren. ''Nei nei'' sa hun lavt. ''Jo Kendall, det er deg. Kan jeg spørre deg om en ting..?'' spurte du. Kendall sukket, men nikket forsiktig mens hun konsentrerte seg. ''Liker du Justin?'' spurte du høyt. Kendall ble stille en liten stund. ''Jeg liker han ikke helt.. Er bare litt sånn, tiltrekket av han egentlig, men jeg vil ikke ødelegge for deg og Jus-'' ''-Hæ?'' spurte du forvirret. Greit nok at Justin var en søt fyr, og at dere hadde flørtet litt igår, men det betydde ingenting. ''Hæ? Liker du ikke Justin?'' spurte Kendall forvirret og måtte skifte fra å se på deg og å se på veien. ''Nei? Og visst du snakker om igår, så var det bare en liten sånn flørt'' sa du glad. ''Seriøst? Åja okei!'' sa Kendall plutselig glad.

 

Hadde du egentlig gjort det rette? Du likte ikke Justin helt på den måten, men du var også tiltrekket av han. Og at han var utrolig grei mot deg gjorde det ikke noe bedre, men Kendall fortjente han bedre, hun var din bestevenn som hadde gjort så mye for deg. Kanskje det var bedre om du skulle gjøre noe tilbake igjen for henne også. ''Flott, da kan vi dra på dobbeldaten da!?'' spurte Kendall og stoppet bilen mens du var i helt dine egne tanker. ''Jess!'' sa du med et lite smil. Ikke ville du gå med Ryan etter det som hadde skjedd, men du ville kanskje gi han en ny sjanse om han var ærlig med deg, for du likte jo Ryan. ''Jeg går i dusjen'' sa du lavt. ''Okei, venter her jeg! Så lager jeg litt mat.. Og resten av familien er på hytten'' sa hun fort. ''Okey'' sa du fort og fant fram en grå joggebukse og en stram genser du kunne ha på deg. Du dusjet fort og skiftet fort til klærene dine. Du hørte stemmer i stuen, og akkurat da du kom inn i stuen, fikk du sjokk.

Hvem tror du det er? :-)

 

-Rano

30.09.2011 / 20:07 / Blogg

Jeg fikk someday..

 

Idag da jeg kom hjem, ventet en lapp på meg i posten hvor det sto jeg måtte hente en pakke. Og i den pakken var det someday parfymen! Jeg åpnet den og luktet på den 1 gang, men skal gi den videre på søndag sammen med resten av godbitene fra goodiebagen/konkuranse.

 

Kameraet mitt er helt ødelagt, så derfor fikk jeg ikke noe bilde av den.

Til dere som lurer.. Så lukter den litt vanilje på en måte. Lukter litt som den ene britney spears parfymen. 

 

 

-Rano

30.09.2011 / 19:42 / Blogg

Nytt bilde av Justin, Alfredo og Carin!

 

-Rano

30.09.2011 / 19:37 / Blogg

Bieber lips..

Bieber LIPS SO SWEET <3! - justin-bieber photo

Hot..

 

-Rano

30.09.2011 / 19:32 / Blogg

MY WORLD TOUR!Boyz II Men Justin Bieber
and members of Boyz II Men perform at Madison Square Garden on August 31, 2010 in New York City.

MY WORLD TOUR - SØR AMERIKA ER I GANG! :DDDD

 

 

 

-Rano

Historie del 15 - never forget me

 ''Zac, våkne nå da!'' ropte du til Zac som holdt på og sovne utpå banen. ''Fyfæææn, du var digg. Lyst å bli med meg hjem eller?'' spurte den samme gutten som hadde plaget deg under kampen. Før du rakk å svare, ser du gutten ligger på bakken, med smerter.

 

Du snudde deg og så en ildsint Justin står der og puster tungt. Ryan kom løpende bort og så spørrende på Justin, også deg, men du svarte han med et stygt blikk etter gårsdagens hendelse. ''Hva skjer her!?'' spurte dommeren og så på gutten som lå nede på bakken. ''Thomas, går det bra med deg?'' spørr en blond gutt fra samme lag. ''Aaahh'' roper Thomas i full smerter. Han holdt seg hardt rundt foten og ropte. ''Bieber gutten'' stammet Thomas fram og pekte på Justin som sto der og så helt forvirret ut. ''Okei greit. Gutt, gult kort for det der'' sa den gamle dommeren og tok fram det gule kortet. ''Årrgh'' ropte Justin sint og trampet en gang. Rett før Justin skulle til å snu seg, så han på deg med et rart blikk, før han til slutt snudde seg igjen. ''Kan du spille gutt?'' spurte dommeren. ''Tror ikke det'' mumlet han og fikk reist seg opp ved hjelp av en lag kamerat. ''Vi trenger innbytter!'' ropte dommeren.

 

En annen gutt tok over plassen til Thomas før kampen var i gang igjen. Hard kamp var det, og de presset seg fortsatt på. Av en rar grunn, drev du og stirret på Justin under hele kampen, og du merket han ga deg småblikk tilbake. ''Her *dittnavn*!'' ropte Chaz og sparket ballen, men istedenfor å trille bort til deg, klarte han å skyte den helt ut. ''Jeg er rett her Chaz'' mumlet du. ''Ikke min feil at jeg er langsynt!'' klaget Chaz igjen. Dommeren blåste i fløyten, og kampen var endelig over. Svett og andpusten la du deg bare rett ned på banen for å få igjen pusten. Det samme gjorde de andre, og du kunne ikke vente på å gå hjem igjen. Regndråene dryppet nedover fjeset på deg, kalde dråper som tydet på høst, men egentlig var sommerferie. Dammene rundt banen forstørret seg, og du kunne se alle fra de andre laget gå skuffet vekk fra banen og inn i en buss. Du reiste deg sakte opp mens regndråpene ble verre og verre. Sakte gikk du bort til sidelinjen hvor resten av laget sto og snakket.

 

''Bra kamp av deg *dittnavn*, du var flink. Men dere andre derimot må virkelig skjerpe dere altså.. Ikke noe mer drikking før kamper og treninger. Vi gjør dette STRENGT. Og for deg Justin.. Ikke bli sint og frustert ut på banen, spar deg til senere. Og Chaz..'' sa treneren. ''-Gå til synslege'' sa han og begynte å pakke sammen tingene sine. ''Bra kamp av deg vennen'' sa Kendall og ga deg en klem. ''Tusentakk!'' sa du fornøyd og pakket baggen din. Du tok av deg fotballdrakten og bestemte deg heller for å gå hjem med en singlett og shortsen. Alt rundt deg var plutselig grått pågrunn av været. ''Men seriøst.. Du bør dusje! Så kan vi heller bare kose oss idag!'' sa Kendall. ''Jepp! Jeg skal bare hente drikkeflasken min, bare gå i bilen du'' sa du og gikk bort mot tribunen. Akkurat da, var det en som pirket deg i ryggen. ''Kan vi snakke sammen?'' spurte Justin deg.

Hva tror du skjer? Vil du ha mer?

//Har vært på trening, så har ikke hatt mulighet til å historieblogge, men nå skal jeg skrive noen deler til dere :) 

 

 

-Rano

30.09.2011 / 16:51 / Blogg

Her kan du også kjøpe JB ting!

Check out what's new in the Justin Bieber Official Webstore!

Haunting Halloween Savings!

 

http://justinbieber.shop.bravadousa.com/?src=NEWS114907 Her er nettsiden :) og NEI det er ikke en side som sponser oss. 

 

-Rano

30.09.2011 / 16:45 / Blogg

Nye bilder!

Aaj9n19cmaas-4c_large

Justin ankommer Mexico. 

Justin fra golfen igår.

Justin med mexikanske fans!

 

-Rano

 

 

30.09.2011 / 16:34 / Blogg

Han fant henne!

Alt er tatt fra /jbiebernews

Hvem skulle tro at ei heldig belieber skulle få Justin etter seg? Det var akkurat som han var på jakt etter kjærlighet. Så jenta er funnet, og ble funnet under 24 timer. Justin skal ha konsert ikveld og Debanhi skal være tilstede!

twitteren hennes.

Debahni Guzman skal møte Justin personlig. Guzman's venn gratulerer henne ved å tweete til henne;
'' du er veldig heldig, gratulerer! Jeg misunner deg ikke eller noe :) men jeg er glad for at du skal møte Justin Bieber. 
OMG !!!!!!! OMG! Jeg er utrolig glad akkurat nå, jeg kan føle det! :D Gratulerer, du fortjener det! 
Du er verdens heldigste jente. Jeg håper alt går bra når du møter Justin. ''

Siden Debanhi ikke kan snakke engelsk godt nok, og Justin kan ikke snakke spansk, vå vil Justin ha en ''oversetter'' ved sidna seg når de møter hverandre. Kanskje Alfredo? (: 

 

 

-Rano

30.09.2011 / 16:28 / Blogg

Dette Justin?

Justin Bieber ? - justin-bieber fan art

-Rano

Historie del 14 - never forget me

Er så utrolig trøtt, vi har faktisk svømt MED klær på, og jeg tuller ikke, haha. Uansett, skriver mange deler i kveld siden jeg er alene hjemme, og jeg tenker jeg KANSKJE skal ha maraton.


''Jeg har hodepine.. Jeg våknet idag i badekaret til Justin'' mumlet Chaz og slo seg selv. ''Smarting, sånn kan det gå'' sa du rolig og knyttet skolissene. Du fikk øye på Justin som kom bort til hvor dere sto. Han gikk mot deg, og du ga han et smil. ''Hei'' sa du glad. Justin svarte deg ikke, han hevet kun et lite blikk på deg før han forsvant bak deg. Hva hadde akkurat skjedd!

Du snudde deg og så på Justin som ikke stirret på deg så mye. ''Hva har jeg gjort?'' spurte du deg selv lavt mens du snudde hodet ditt igjen så Justin ikke skulle tro du var veldig interressert, noe du utrolig nok hadde blitt. Du skiftet om og var klar for kamp, du skulle i hvertfall ikke tenke på Justin og la han ødelegge kampen for deg ettersom alle guttene fortsatt var litt beruset. ''Okey. Jeg forventer god insats fra dere utpå banen. Selvom jeg vet det har vært fest og noen har hatt det litt gøy i svingene'' sa treneren din og så rett på Chaz. Du kunne se han rødmet som en tomat. ''En fest er en fest'' sa han og smilte stolt. ''En kamp er også en kamp. Skikkelig innsats nå!'' ropte treneren mens dere plasserte dere utpå banen. Du var klar for å spille, og det skulle bli kjekt.

 

Du sto ved midtbanen, da en høy og ganske så kjekk gutt så på deg. ''Ooo. Jeg skal så sykt falle over deg med vilje'' fniste gutten som hadde et to tall på brystet, fint på den blå drakten hans. ''Ikke fa-'' hørte du en stemme, men han ble godt nok avbrøtet av Chaz. Da du snudde deg så du Justin som stirret på gutten, og akkurat da skjønte du at det kom til å bli en beinhard kamp. Dommeren plysret på fløyten sin, og kampen var i gang. Det første du gjorde var å løpe framover mot målet. Chaz hadde ballen, men datt fort da en annen fra laget så vidt var ani han. ''HEY'' ropte han og forventet frispark. ''Reis deg opp Chaz'' mumlet du da den gamle dommeren bare ristet på hodet. ''Fuck my life.. Her kommer jeg og blir dyttet, og alt du kan si erreis deg opp?'' spurte han og så på deg. ''Å herre..'' fniste du og løp lenger mot mål. Du så Justin hadde ballen og tok sprintfart over banen,  og den kjekke  gutten med to tallet prøvde å gå hardt i han, men Justin snudde seg brått og fortsatte videre. Han, utrolig nok sentret ballen videre til deg, hvor du sprintet fram alene mot keeper,  og skjøt så hardt du orket. 1-0 til dere,  og skikkelig jubel ble det.

 

''oo, jenta kan jo sine  moves'' sa gutten igjen mens lagkameratene hans begynte å le. Du så bort på Ryan som sto der, sint etter det han hadde hørt, men han måtte skjerpe seg, ellers ble det gult kort. Det samme med Justin. Dere spilte videre en tøff kamp, pause ble det, men stillingen lå fortsatt som det gjorde. ''Bra noen klarer å følge med på kampen'' sa treneren din og nikket mot deg. ''-I forskjell til visse andre som holdt på å skyte noe helt annet..'' sa treneren og så på Chaz igjen. ''Beklager meg for at jeg er langsynt og trodde den jævla måken var en ball da'' nølte Chaz og rødmet. ''Uansett, ut på banen igjen..'' mumlet treneren din og pekte ut. En lang og tøff kamp ble det, og de presset på mens guttene fra laget ditt ble mer og mer sliten. De siste minuttene før kampslutt, var du sliten. ''Zac, våkne nå da!'' ropte du til Zac som holdt på og sovne utpå banen. ''Fyfæææn, du var digg. Lyst å bli med meg hjem eller?'' spurte den samme gutten som hadde plaget deg under kampen. Før du rakk å svare, ser du gutten ligger på bakken, med smerter.

Hvem tror du gjorde sånn at han lå på bakken? Vil du ha mer?

 

må forresten si det var utrolig deilig å ikke tenke på bloggen i en dag, men da tenkte jeg selvfølgelig på RLE. Fml

-Rano

30.09.2011 / 16:23 / Blogg

Nytt bilde av Justin

Hva synes du?

- JULIE

30.09.2011 / 16:21 / BIEBERFACTS

BIEBER FACTS

Hei ! :) Jeg aner ikke hvor Esin og Rano er! Og jeg har ikke funnet noe mere nytt, så tenkte jeg kunne legge ut noe bieberfacts.

♥ Justin hater å tape.. uansett hva det går i
♥ Første gang Justin var på tv var når han var hos Ellen
♥ Justin er ca 1.76 cm høy
♥ Når Justin er nervøs så danser han av en eller aen grunn
♥ Eenie meenie jenta var det Sean Kingston og ikke Justin som valgte
♥ Justin's fan nr er 404-665-3410
♥ Når Justin ikker får sove så synger han til seg selv hel til han sovner 
♥ Når Justin siere noe dumt eller teit slår kompisene han i ansiktet og det hjelper han til å bli normal!
♥ Justin skylder alltid på andre når han har gjort noe galt og Pattie blir sur
♥ Justin sier alltid til Pattie at hun er en sexy mamma når hun er sur på han
♥ Pattie klarer ikke å si nei til hundefjeste til Justin, øynene hans blir så uskyldide
♥ Justin hadde sitt første kyss på en skoledans da han var 13, mens dem lyttet til '' How to save a life by: The Fray''
♥ Justin kan ikke forstå hvordan jenter kan snakke i telefonen i flere timer.
♥ Justin har over 50 millioner fans rundt over hele verden.

Mer?

- JULIE

30.09.2011 / 07:23 / Blogg

Så langt har han kommet på så kort tid

Hei alle sammen! :)

    

    

  

+ Belive vi ikke har fått bilder av enda!

+ over 50 awards

+ 11 musikkvideor elrns

+ over 40.000.000 fans i hele verden

+ en egen film i 3D

+ en egen BOK

+ en egen PARFYME

= JUSTIN BIEBER!

//Esin

30.09.2011 / 07:17 / Blogg

NESTEN!

Omb, ikke lenge igjen før vi er 13 millioner beliebers! Jeg tror vi klarer målet idag eller imorgen! :DDD

 

-Rano

30.09.2011 / 07:12 / Blogg

Nytt bilde fra golfen

Hei alle sammen! :)

//Esin

30.09.2011 / 07:10 / Blogg

Nytt bilde

Hei alle sammen! :)

//Esin

30.09.2011 / 07:06 / Blogg

Justin leter desperat etter henne!

 

Som dere ser på videoen, så hylgriner hun fordi hun ikke fikk tak i billetter til Justin sin konsert. Justin leter desperat etter henne nå. Og konserten som er idag, er siste frist for denne jenta! Vet dere hvem det er??

 

-rano

30.09.2011 / 07:04 / Blogg

Justin synger JingleBell + nytt bilde

Sorry for så dårlige oppdateringer fra meg igår, skole kommer før blogg. Idag skal jeg være flink, i hvertfall utpå kvelden. Nå blogger jeg litt nyheter, så kommer historier senere :-)


Med en fan :-)

 

 

-Rano

30.09.2011 / 07:01 / Blogg

Sånn skal misteltoe se ut :)

 -Rano

29.09.2011 / 21:25 / Blogg

Nytt bilde av Justin

Hei alle sammen! :)

Rano fant det, Esin legger det ut! (:

/RaEs haha

29.09.2011 / 21:13 / Blogg

Nye bilder

Hei alle sammen! :)//Esin

 

29.09.2011 / 21:09 / Blogg

Jazzy sitter på en ponny

Hei alle sammen! :)
//ESIN

29.09.2011 / 21:02 / Blogg

Nytt bilde og ny video

Hei :) Her er et nytt bilde og en ny video der Justin spiller golf ;)

Dere kan se videoen her : http://www.twitvid.com/RGWSI

- JULIE

29.09.2011 / 20:51 / Blogg

Nyeste tweets fra Justin

Hei :) Jeg vil bare si tusen takk til de som støtter meg ♥ TUSEN TAKK ! ♥
- JULIE

29.09.2011 / 20:21 / Blogg

SLUTT med det.

Hei alle sammen! :)

Som vanlig har jeg gått gjennom ALLE kommenaterne for dagen i dag, har sett utrolig mange stygge kommenaterer til Julie.

Men hør her folkens, la henne blogge om det hun vil, de fleste elsker de 2 tingene hun blogger om.. så istedet får å klage la vær å se på bildene og lese factsene. Dere klager jo på meg heletiden om å skrive mer Bieberfacts, og nå skriver Julie masse til dere så vær fornøyde sier jeg bare. Og det er utrolig mange som har tatt Julie godt i mot også, noe jeg vil si at jeg er stolt over at dere takler alt det styret med gjeste bloggerne, men jeg ( Esin ), Rano og Felicia har det sikkelig travlet, og ja. Idag har jeg faktisk blogget helt alene på bloggeom nyheter osv.. og det har vært sikkelig stress.

Å blogge helt alene om nyheter på bloggen er ikke lett, men det er utrolig gøyt. Men til dere anonyme folk, som driver å sier stygge ting om MIN gjeste bloggen på min blogg, vær så snill å slutt. Jeg vil at gjestebloggerne skal trives på bloggen til meg, rano og felicia. Ikke at de skal få stygge kommenatarer, da lar dere det heller ligge bak dere folkens. Får dette sårer virkelig Julie. og jeg blir skuffet.

Håper dere som virkelig sitter å kommenterer tull å tøys kan slutte med dette!

btw, sorry visst jeg virka litt sur men jeg liker ikke haterkommenater på bloggen til meg, ran og felicia.. huffda følte meg sykt som en wannabe voksen dame nå.. men ja. Håper dere enten kommenterer positivt til Julie, eller rett og slett bare lar være! :)

//ESIN

29.09.2011 / 20:11 / Blogg

Bioen til Pattie på twitter!

Hei alle sammen!


ahha me gusta! Har faktisk aldri tenkt noe særlig over hva det står der før!

29.09.2011 / 20:07 / Blogg

Vi er snart 13.000.000 stk på twitter!

Hei alle sammen! :)


Syyk bra! #BELIEBERSGOESHARD!

//Esin

29.09.2011 / 20:05 / Blogg

Twitter; my fans goes so hard!

Hei alle sammen! :)


//Esin

29.09.2011 / 19:53 / Blogg

Stakkars Jazzy!

Hei alle sammen! :)

Det har seg sonn at Beliebers fant Justin. De begynte å synge osv.. får å få Justin ut. Jazzy satt ute og hørtepå dem! Plutselig kommer Justin ut og alle fansene begynner å skrike så det brenner i halsene. Og stakkars lille JAzzy blir helt redd og tar seg får ørene og presser seg inn i brystet til Kenny!

Vet dessverre ikke hvordan vi laster opp video der ifra, men her er linken!

http://safe.tumblr.com/safe/video/10808388533/500?bctid=1188670222001

http://safe.tumblr.com/safe/video/10808388533/500?bctid=1188670222001

http://safe.tumblr.com/safe/video/10808388533/500?bctid=1188670222001

http://safe.tumblr.com/safe/video/10808388533/500?bctid=1188670222001

http://safe.tumblr.com/safe/video/10808388533/500?bctid=1188670222001

Bilde fra nårdet skjedde;

//Esin

29.09.2011 / 19:47 / Blogg

Nytt bilde av Jazzy!

Hei alle sammen! :)

//Esin

29.09.2011 / 19:41 / Blogg

Nytt bilde av Justin, Kenny og Jazzy!

Hei alle sammen! :)

//Esin

29.09.2011 / 19:37 / Blogg

Se hva jeg har fått!!!

Hei alle sammen! (:

Har vært på trening derfor jeg ikke har blogga på 1 time og 30 min ca!

Men se hva jeg har fått!

Jeg er kjempe glad!WOHOOO! PS: Legg merke til bildene av Justin inni armene mine, eller ja.. dere skjønner!

//Esin

29.09.2011 / 19:26 / Blogg

Du skal bare vite.....

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere en kommentar jeg fikk i sted ;)


Til "-.-" : Ja jeg blogger bare om facts,thoughts og gifs. Du har rett i det, og jeg skal ikke si imot. MEN du skal vite det at JEG JOBBER RÆVVA AV MEG for å finne nyheter, oppdatere dere osv.. Når jeg EGENTLIG har en FRANSKPRØVE jeg skal øve til, men i stedet sitter jeg her og oppdaterer dere med litt morsomme bilder. Jo fordi Rano må øve til prøve, og Esin er på fotballtrening. Og når jeg finner nyheter HAR enten RANO eller ESIN blogget om det. Og da er det jo ikke noe vits for meg å blogge om det igjen? Så da håper jeg du/dere har skjønt det :)

Og det er IKKE vits i å være anonym, stå for dine meninger! Jeg skjønner godt dere blir lei, men det er da bedre enn å vente 2 timer på noe annet? Da får dere heller la vær å lese innleggene mine da :) (Sorry språkbruken min viss noen ble påvirket av det)

- Julie

29.09.2011 / 19:04 / Blogg

BIEBER FACTS

♥ Justin synes berg og dalbane er gøy, men det gjør han kvalm

♥ Justin?s favorittbasketball-lag er the Yankees
♥ En gang hoppet en fotograf ut av en busk og skremte Justin. Justin skrek.
♥ Når Justin tulleringer til noen, liker han å skrike som en liten jente
♥ Justin liker kremet peanøttsmør
♥ Justin brakk fingeren hans da han var 10 år
♥ ?Jeg liker å møte fansen min, for da betyr det at jeg skal møte pene jenter? -JB
♥ Ifølge Jessica Jarrell, kan en jente ?vinne? Justin?s hjerte bare ved å smile
♥ Justin elsker California-jenter
♥ Justin har tre plakater av han selv på rommet hans
♥ Justin er egentlig veldig følsom
♥ ?Jeg elsker mine fans, de er verdenen for meg?. ? Justin Bieber
♥ ?Det er best for dere å ikke kødde med mine beliebers?-JB
♥ Da Justin var liten så tok moren sjokoladen fra han, fordi han hadde spist masse, men Justin tok sjokoladen tilbake og spiste den inne i et skap
♥ Når Justin så på dyr, så prøvde han å slutte å spise kjøtt og bli vegetarianer, men han fikk det ikke til..
♥ Justin foretrekker Selenas hår krøllete.
♥ Pattie sa ?Når Justin hører en fin sang på radioen, så går han bort til pianoet, og finner ut hvordan man spiller den?
♥ Justin ønsker å svare alle sammen på Twitter
♥ Ellen: ?Jeg fikk betalt for å si at Justin og Selena er søte sammen?
♥ Justin favorittyoghurt er ?Pinkberry yoghurt ?
♥ Justin sa til en fan ?Du er sexy?. Jenta begynte å få lykketårer og nesten besvimte

373887170_large

Mer?

- JULIE

29.09.2011 / 18:11 / Blogg

Lik min kommentar, kanskje han legger merke til oss?

Visst du har facebook, lik DENNE kommentaren: http://www.facebook.com/JustinBieber/posts/10150396252823888?ref=notif&notif_t=feed_comment

 

 

 

29.09.2011 / 17:54 / Blogg

JUSTIN BIEBER GIFS

Mange som lurte på hvor jeg finner Justin Bieber gifs,thoughts og facts. Jeg finner de overalt, søker på google, osv.. :)


Justin Bieber Next to You Gif

Justin Bieber Kiss

Hva synes dere? Mer? 

- JULIE

29.09.2011 / 17:15 / Blogg

Twitter

Hei alle sammen! (://Esin

29.09.2011 / 17:12 / Blogg

Et bilde Justin la ut av Jazzy

Hei alle sammen! (://Esin

29.09.2011 / 17:06 / Blogg

Nytt bilde

Hei alle sammen! :)

//Esin

29.09.2011 / 17:02 / Blogg

Fake eller ekte?

Hei alle sammen! (:

//Esin

29.09.2011 / 16:56 / Blogg

Obs..

Prøve i morgen, en veldig viktig en og. Blir nesten 0 blogging fra meg idag, har ikke tid. Ja jeg har veldig mange prøver for tiden, og det venter mer, men sånn er det når du går i tiende :) Håper jeg er tilgitt for fri fra bloggen!

 

-Rano

29.09.2011 / 16:07 / Blogg

BIEBER FACTS

♥ Justin synes det er vakkert når en jente kan ha tillit og den naturlige skjønnheten til å gå ut døren uten makeup 
♥ Justin har sagt at de siste beliebers som ikke har møtt meg ennå er de spesielle beliebere :)
♥ Justin vil ikke ha jenter som bruker han på grunn av berømmelse og penger.
♥ Hvis Justin ville ha superkrefter så ville det vært å fly.
♥ Justin liker å stalke tweetene til fansen sin.
♥ Justin elsker å lese tweetene fra fansen som ikke er over han pga Selena og fortsatt er en belieber :)
♥ Justin er sittet fast i en heis i 2 timer.Det er en av grunnene at han ikke liker heis.
♥ Justin kysset alle jentene i videoene hans, men det var aldri et rent kutt fordi han var redd for at fansen skulle bli sjalu.
♥ En gang så ble ALLE billettene solgt på kun 30 sek!!!
♥ Justin søkte en gang ei jente etter en konsert fordi han syntes at jenta var søt.
♥ Justin hadde en teddybear som het Mr.Bear.
♥ Justin fikk en blackberry og en Iphone,men han bruker Iphonen mere enn blackberry.

Mer?

- JULIE

29.09.2011 / 15:47 / Blogg

Fler nye bilder

Hei alle sammen! :)

//Esin


29.09.2011 / 15:43 / Blogg

Er det Willow smith?

Hei alle sammen! :)Den jenta jeg har satt ring rundt, minner meg sykt mye om lillesøsteren til Jaden Smith som er en sanger med navnet Willow smith(12)!
Willow(12) har tidligere gitt ut 2 veldig populære hiter!

Hit 1- Whip my hair:


Whi my hair, er den første hiten Willow slapp ut. Den har fått over 50.000.000 visninger på youtube. Denne hiten gjorde også at Willow tjente inn ca 15$ millioner dollar

Hit 2 - 21st Century Girl:
Denne hiten ble ikke fullt så populær som Whi my hari men over 15.000.000 visninger fikk hun på den.

Willow Smith(12) er ikke bare kjent som artist. hun er b.l.a kjent til å være en gammel oppvarmer for Justin på konserten hans, Willow smith(12) var med Justin Bieber på en verdens turneè der hun varmet opp på konsertene, for fansene.
//Esin
29.09.2011 / 15:33 / Blogg

Nytt bilde av Justin i en bil

 

Hei alle sammen! :)

//Esin

29.09.2011 / 15:31 / Blogg

Nytt bilde av Kenny

Hei alle sammen! (:


//Esin

29.09.2011 / 15:13 / Blogg

Nytt bilde av Justin

Hei alle sammen! :)

//Esin

29.09.2011 / 15:11 / Blogg

Video fra innspillingen

Hei alle sammen! :)me gusta!
//Esin
29.09.2011 / 15:01 / Blogg

Topp: Justin Bieber VS Lill Wayne

.Hei alle sammen! (:

Justin Bieber (17) kunne sikkert ha gitt Lil' Wayne en hel haug med spesielle presanger til bursdagen hans.

Istedet valgte han å lage en helt unik versjon av rapperens hitlåta «How to Love».

- Forsøker å sove. Frem til da - gratulerer med dagen, Lil Wayne #remiks, skrev den 17 år gamle popsensasjonen i går kveld (norsk tid) og linket til en YouTube-video han hadde lagt ut på nettet.

En klikk unna lå altså remiksen og over låta hadde han lagt et bilde av de to fra årets MTV Video Music Awards i august.

Rapperen Lil' Wayne, hvis egentlige navn er Dwayne Michael Carter, Jr., ble 29 år gammel den 27. september og skal vi tro firebarnsfaren hadde han en fin feiring.

- Datteren min gav meg en ukulele og jenta mi gav meg en vintage tyggegummimaskin!! To av de beste gavene noensinne! Nå skal det feires, delte 29-åringen på Twitter.

Btw. Om noen av dere lurer på når Justins nye julealbum kommer - så avslørte tenåringen på Twitter i går at det slippes den 1. november i USA.Slik ligger stemmene til nå:

Justin vs. Lil' Wayne
Hvem syntes du har den beste versjonen?

Justin!! Mye mer fengende!
(60%) 241
Lil' Wayne! Originalen er best.
(34%) 135
Ingen av de... Sorry ass.
(6%) 23

//Esin

29.09.2011 / 14:51 / Blogg

Enda et nytt bilde

Hei alle sammen! (:

//Esin

29.09.2011 / 14:50 / Blogg

Nytt bilde

Hei alle sammen! :)

//Esin

29.09.2011 / 14:35 / BIEBERFACTS

BIEBER FACTS

♥ Chaz har sagt at når Justin er på en pc så snakker han bare om fansen sin ♥ 

♥ Justin har sagt at han kunne date noen som er yngre enn han så han kan beskytte henne ♥
♥ På et intervju :?Would u date a 13 year-old girl?? JB ?Romeo was 16 &Juliet was 13.I?d be her Romeo &she?d be my Juliet.? ♥
♥ På et intervju :''Har du bieber fever?'' ''Nei jeg er feveren!'' 
♥ Justin sier ''Oh my gosh'' istedenfor ''Oh my god'' for respekt for gud :)
♥ Da Justin var født, gikk de ut med blå tepper, så de ga justin en lilla en :P
♥ Vennene til Justin har sagt at de får random tekster fra Justin som står ''Swag''
♥ Justin liker jenter som har selvtillit :)
♥ Justin vil ha mere muskler så jentene vil bli tiltrukket av han (Komenter om du allerede er tiltrukket for den han er) ♥
♥ Når jenter gir numrene til Justin,så tulleringer han til jentene :P
♥ Justin liker når jenter rødmer for da vet han at han har gjort noe for å få henne til å føle seg spesiell.
♥ Justin liker ikke at han ikke kan velg OLLG jenta.
♥ En jente fortalte Justin han var "så yummy" og han svarte "du er så yummy jeg kunne spise deg opp" og hun besvimte!

Mer? :)

- JULIE 

29.09.2011 / 14:32 / Blogg

JUSTIN BIEBER GIFS

Hei dere ! :) 

Justin Bieber Someday Kiss

Down to Earth Gif

Down to Earth Gif

Down to Earth Gif

Justin Bieber's Girl Gif

Justin Bieber Shirtless Rock

Aww <3 så utrolig søtt ! ♥

Hva synes dere? Mer? ( vet det er noen jeg har lagt ut fra før, men gidder ikke å sjekke hva jeg har lagt ut og ikke, for det tar utrolig lang tid)

- JULIE

29.09.2011 / 07:53 / Blogg

Jelena på innspilling av Justin sin musikkvideo


Alt er tatt fra fan94justinbieber :)

 

-Rano

29.09.2011 / 07:48 / Blogg

Justin synger for Jazzy

Aw

 

-Rano

29.09.2011 / 07:44 / Blogg

Justin Bieber - nye bilder og tweets

they found us :) best fans in the world. #loyalty - thank u. love yall. #mistletoe 

Litt lite.. Menmen ;)

 

-Rano

Historie del 13 - never forget me

Jeg øver egentlig til prøve, men siden Esin er så irriterende måtte jeg legge ut ny del, haha :)


 ''Flott du ser ut'' fniste du. ''Gi deg.. Har seriøst hodepine''  mumlet Kendall og tok hodet på kjøkkenbordet. ''Her er litt frokost'' sa du glad. ''Hvorfor er du i så strålende humør?'' spurte Kendall skeptisk. ''Ikke noe grunn for det vel?'' sa du og prøvde å skjule det. ''Fortell det til en som er dum.. Hva skjer *dittnavn*?'' spurte Kendall. Nå skulle du fortelle henne sannheten om Justin, uansett om hun kom til å like det eller ikke.

''Jeg vet ikke helt om jeg har lyst til å si det, for du kommer sikkert til å bli litt sint''  sa du rolig og så opp i de mørke brune øynene hennes. ''Nei si det *dittnavn*, vi er bestevenner. Uansett hva det er.. Så er det bedre at du er ærlig med meg enn at jeg finner det ut senere, og finner ut at du ikke har fortalt meg det'' sa Kendall forståelsesfullt. Du satt deg ned i stolen og så på henne. ''Okey. Saken er det at.. Igår så kysset Ryan på hun Michelle fra skolen..'' sa du trist. ''Uff.. Tuller du med meg? Hun Michelle fra cheerleadings laget?'' spurte Kendall overrasket. ''Jepp.. Uansett. Så da jeg gikk inn og så Ryan, så tok Justin meg med ut og støttet meg utrolig mye. Sa utrolig mye søtt til meg'' sa du lavere og lavere. Du merket øynene til Kendall fulgte enda mer med. ''Ikke avslutt der *dittnavn*, si hva mer som skjedde'' sa Kendall fort. ''Vel, så gikk vi inn og danset, også kysset han meg på kinnet til slutt'' sa du fort.

 

''Mener du.. At han? Oj da.. Vi som skulle på date''  sa Kendall og så ned. ''Ikke la meg ødelegge det Kendall! Du liker jo Justin kjempe godt! Du kan få han.. Ikke tenk på det som skjedde igår!''  sa du fort mens hjertet ditt dunket som bare det. Tenk om Kendall var skuffet over deg pågrunn av at du hadde latt Justin kysse deg på kinnet? Mens Justin og Kendall hadde sine egne date avtaler, så måtte du ødelegge det. ''Slapp av, *dittnavn*. Skulle trodd du hadde gjort et ran her! Slapp av!'' sa hun for andre gang. Du så sjokkerende på henne før du ble litt mer avslappet i kroppen. ''-Jeg er ikke sint på deg! Jeg syntes såklart det var litt unødvendig av Justin og kysse deg når han har invitert meg på date, men han er sikkert vandt med å få jenter rundt fingeren hele tiden. ''Vi går på den daten! Har det i hvertfall litt gøyt da?'' la du til som et forslag. ''Greit. Vi later som ingenting og ser hvor Justin vil med oss'' sa Kendall.

 

Dere spiste ferdig og bare chillet foran tv-en resten av dagen. Da klokken slo fem måtte du virkelig gjøre deg klar. ''Fotballdrakten min'' mumlet du og fant fram den røde drakten din. Sokkene tok du fint på deg og tok håret i hestehale. ''Skal bare sminke meg først''mumlet du. ''Hvorfor? Du skal spille fotball og svette som bare faen, sminke er unødvendig'' sa Kendall fort. ''Bare litt mascara da..'' mumlet du og tok på litt. Du pakket fort baggen din og fikk Kendall til å kjøre deg. Du merket regnværet kom, og det var en dårlig dag å spille fotball på. ''Jeg ser på kampen jeg'' sa Kendall glad. ''Okey'' sa du fornøyd og gikk bort til guttene som sto der. Du overså Ryan totalt, og ville absolutt ikke snakke med han. Justin hadde enda ikke komt, og du lurte virkelig på hvorfor. ''Jeg har hodepine.. Jeg våknet idag i badekaret til Justin'' mumlet Chaz og slo seg selv. ''Smarting, sånn kan det gå'' sa du rolig og knyttet skolissene. Du fikk øye på Justin som kom bort til hvor dere sto. Han gikk mot deg, og du ga han et smil. ''Hei'' sa du glad. Justin svarte deg ikke, han hevet kun et lite blikk på deg før han forsvant bak deg. Hva hadde akkurat skjedd!?

Hva tror du skjer? Vil du ha mer? :)

Til Esin; Du må bare vite at du er en helt fantastisk venn Esin. Du støtter meg, og er alltid her for meg. Det er ofte vi kaller hverandre for ting osv.. men det skjønner vi begge at er bare kødd. Du har støttet meg, gitt meg råd og rett og slett vært en helt fantastisk venn. Vi snakker oftesammen i telefon, og det ender alltid opp med latterkrampe fordi du er så søt og dum. Det betyr så masse, å vite at du er her for meg, og du må vite at jeg alltid vil være her for deg også. Du er virkelig en ekte venn Esin. Du er ganske pervers, men egentlig veldig søt også da. Du må vite, at du er en jeg stoler på, en jeg støtter og aldri vil såre. Du er rett og slett en jeg trenger i livet mitt Esin. Aldri glem at jeg elsker deg :*

 

-Rano

28.09.2011 / 21:58 / Blogg

JUSTIN BIEBER GIFS

Dette er det siste innlegget jeg legger ut for i kveld :) Er sykt trøtt etter en lang skoledag, så bir godt å legge seg. God natt, så blogger jeg mere når jeg kommer hjem fra skolen i morgen :)

Justin Bieber Hair Flip

Justin Bieber Shaving

Justin Bieber in Concert Bigger

Justin Bieber in Wax

Justin Bieber Dance

Justin Bieber Attack'

Justin Bieber; Bieber or Die

Justin Bieber Boxing with David Haye

Justin Bieber at UFC 132

Justin Bieber Flip

Hva synes dere? Mer?

- JULIE

28.09.2011 / 21:52 / Blogg

Nytt bilde av Kenny

Hei alle sammen! (://Esin

28.09.2011 / 21:16 / Blogg

JUSTIN BIEBER KING OF SWAG

 

-Rano

28.09.2011 / 20:50 / Blogg

Nytt bilde av Justin og en mann

Hei alle babes! <3

//Esin

28.09.2011 / 20:36 / Blogg

hvem tror DU?

//TOPP

Skal vi tro Justin Bieber (17) blir det kommende julealbumet hans ganske så spesielt.

Ikke bare vil han synge sammen med sine egne idoler, Boyz II Men, på en av låtene men her om dagen avslørte han enda et band som vil være med på det nye albumet.

- Band Perry, jeg hørte akkurat den siste versjonen av låta vår på julealbumet!! Elsker den. Glad for at dere ble med! delte den 17 år gamle popsensasjonen om det amerikanske countrybandet på Twittersiden sin denne uken.

Men hitmakeren har visst en enda større hemmelighet under ermet.

- Wow. Fikk akkurat en episk telefon i forbindelse med Justin Biebers julealbum. En av de mest legendariske artister noensinne blir med på albumet!! avslørte tenåringsidolets manager, Scooter Braun, på Twitter nylig.

- Jeg kan ikke tro det, Scooter Brain... Er totalt beæret. Jeg tror folk vil bli sjokkert. Det ble jeg, svarte Bieber.

Fansen har selvfølgelig allerede begynt å spekulere i hvem denne mystiske artisten egentlig er og Taylor Swift er blant hete kandidater.

Promobilder

Blandt annet noen av kandidatene fansen tror skal være med.

 

-Rano

28.09.2011 / 20:30 / Blogg

Tweets

Jeg tror Christmas albumet kommer ut 1.november, ettersom han tweetet dette:

 

Gleder meg i hvertfall utrolig mye. Gjør du?

 

-Rano

 

28.09.2011 / 20:22 / Blogg

Nytt bilde

 

-Rano

28.09.2011 / 20:21 / Blogg

Nytt bilde av Justin og Jazzy

 

-Rano

Historie del 12 - never forget me

 ''Jeg trodde du var en diva.. Forventet alt og sånt, men det virker ikke sånn'' sa du rolig. ''Bra, for jeg er virkelig ikke en diva. Jeg bare bryr meg om folk'' sa Justin. ''De du ikke kjenner også?'' spurte du glad. ''Ikke alle.. Men det er bare noe med deg 'dittnavn*..'' sa Justin rolig.

__________

''Hva mener du?'' spurte du med et lite smil. ''Du er ikke som alle andre jenter. Jeg kan liksom se det på deg..'' sa Justin og smilte. Han satt seg litt nærmere, så dere delte kroppsvarmen. ''Søtt, og nei jeg er ikke som alle andre jenter'' sa du og smilte. ''Flott, men hva skal du gjøre med Ryan da? jeg mener.. Det høres litt teit ut, men han er jo litt sånn, full..'' mumlet Justin. ''Ja jeg vet. Han får fikse opp i det selv.. Jeg skal i hvertfall prøve å glemme han'' sa du og smilte.

 

 

''Flott, da kan vi gå inn og feste videre?'' spurte Justin som et forslag. ''Oh yes'' sa du glad. Justin rakte fram hånden sin og du tok den fornøyd mens han førte deg inn i huset igjen. Du kunne kjenne den harde bassen i kroppen din, og det var en fin følelse. Ikke tenke på Ryan, men bare ha det gøy. Justin dro deg med inn på dansegulvet hvor de andre folkene danset for fullt. Chaz, som var i strålende humør hadde tatt over dansegulvet. ''Kom her'' sa Justin og dro deg med inn på dansegulvet hvor dere danset for fullt med de andre. ''Love it'' ropte du glad og hoppet fram og tilbake mens Justin danset litt dougie, noe som han gjorde utrolig sexy, som bare fikk deg til å se på han. ''Dans med da'' fniste Justin mens han så på deg. ''Nei takk, dougie er ikke helt min stil'' sa du i strålende humør. ''Okey dokey, vi setter oss ned litt da'' sa Justin glad mens musikken fortsatte å spille.

 

Justin satt seg ned på sofaen og dro deg, sånn at du satt deg rett ned på fanget hans. Så mykt det var, og måten han behandlet deg på selvom du akkurat hadde blitt kjent med han og snakket med han. ''Jeg er glad jeg hadde denne ' bli kjent festen'! Jeg ble i hvertfall kjent med en herlig jente'' sa Justin høyt i øret på deg. ''Giii deg da, du kjenner meg ikke så godt'' lo du og så på han mens du satte deg litt godt til rette. ''Jeg vet, men som jeg sa isted.. Så vet jeg at det er noe spesielt med deg. '' sa Justin utrolig søtt. ''Awww, ligemåde Justin! Og tusentakk for at du fikk meg til å tenke på litt andre ting og glemme Ryan i kveld, betyr veldig masse for meg'' sa du og smilte. Justin lente seg forsiktig framover og kysset deg på kinnet så du nærmest ble helt varm. De myke leppene som akkurat hadde treffet huden din. Du rødmet skikkelig, og det samme gjorde Justin. ''Vel.. Jeg tenker festen snart er over'' sa Justin og spratt opp av sofaen. Nå gjorde det faktisk vondt i hodet ditt, og det gjorde det ikke bedre at du skulle spille kamp i morgen, en viktig kamp faktisk. 

 

''Kom Kendall, vi går hjem'' sa du og dro med deg Kendall hjem igjen. Dere kjørte fort hjem, og sovnet med en eneste gang. Dagen etter våknet du utrolig seint, og hodepinen var over heldigvis. Kamp skulle bli spilt i kveld, og du gledet deg enormt. Du husket gårsdagens hendelse og kunne ikke lavær å smile for deg selv. Ikke var du helt glad for det som Ryan hadde gjort, men Justin derimot. Hvorfor var du egentlig så glad? ''Jeg lager litt frokost'' sa du rolig og gikk ned på kjøkkenet. Du lagde deres vanlige frokost, egg og bacon. Kendall kom etterhvert med håret rufset over alt. ''Flott du ser ut'' fniste du. ''Gi deg.. Har seriøst hodepine''  mumlet Kendall og tok hodet på kjøkkenbordet. ''Her er litt frokost'' sa du glad. ''Hvorfor er du i så strålende humør?'' spurte Kendall skeptisk. ''Ikke noe grunn for det vel?'' sa du og prøvde å skjule det. ''Fortell det til en som er dum.. Hva skjer *dittnavn*?'' spurte Kendall. Nå skulle du fortelle henne sannheten om Justin, uansett om hun kom til å like det eller ikke.

Sorry for at delen kom litt seint, nettet klikket så jeg måtte skrive alt på nytt igjen, fort.

Hvordan tror du Kendall reagerer? :)

 

-Rano

 

28.09.2011 / 19:47 / Blogg

Skriv inn ditt navn *hjerte*

Det er nå en liten trend å skrive ned navnet til alle de norske belieberne på en plakat også henge opp på rommet. Derfor kan du skrive inn ditt navn, så skal jeg skrive det ned på en stor plakat. Men det er ikke så stor plass å henge det opp, ettersom rommet mitt ser sånn ut nå:

Strøk over bestevenninen min.. heheh :)

Hehe.. Jeg kan sikkert fjerne noen :)

 

HVA ER DITT NAVN? :)

 

-Rano

28.09.2011 / 19:41 / Blogg

JUSTIN BIEBER GIFS

Her er flere gifs ! :)

Justin Bieber TeeHeeJustin Bieber Dancing to Selena Gomez

Justin Bieber Chris Brown Look At Me Now

Justin Bieber Chris Brown Look At Me Now

Justin Bieber Dance One Tim

Justin Bieber's Drinking Problem

Justin Bieber in Concert

Justin Bieber Shakes His Head No

Justin Bieber Blinks

Aww <3 Så søt han er !

Hva synes du? Mer?

- JULIE

28.09.2011 / 19:35 / Blogg

Nytt bilde

-Rano

28.09.2011 / 18:56 / Blogg

Selena skal lede årets EMA

Hei alle sammen! :)

Selena Gomez ser nok veldig frem til den 6. november.

Denne uken ble det nemlig kjent at hun skal lede årets MTV Europe Music Awards.

Ved siden av jobben som vertinne, vil hun også sende meldinger på Twitter og dele hemmeligheter fra bak scenen på MTV EMAs offisielle nettsider fra den prestisjefylte prisutdelingen.

- Jeg gleder meg så til å være årets MTV EMA-vertinne. Det er en drøm i oppfyllelse. Dette er en stor event som alltid anerkjenner de største stjernene innen musikk fra hele verden, så det er en stor ære å være MC på årets show, forteller Selena i en pressemelding ifølge MTV News.

Selena er også nominert i kategorien «Beste Fans» på utdelingen som blir holdt på Odyssey Arena i Belfast, Irland.

Og siden Justin Bieber også er nominert i en rekke kategorier - holder vi en knapp på at de begge vil hoppe på et fly til Irland om en måned...

//JbieberNews

Justin er Nominert til 3 priser, Biggest fans, Best pop og Best male!

//Esin

28.09.2011 / 18:53 / Blogg

Spørsmååååålsrunde babes!

Hei alle sammen! (:

Da er det på tide med en spørsmålsrunde igjen.,

Dere kan stille meg spørsmål om

- Bloggen

- Bieber

- Meg

- Livet mitt

osvosvosv..

Håper dere alle spør om spørsmåler dere lurer på osv.. Visst jeg får mange mange spørsmåler svarer jeg på video! :)

Noe du lurer på ? :)

//Esin


28.09.2011 / 18:46 / Blogg

Tegnet bilde av Justin

Hei alle sammen! :)

Fikk noen meldinger på facebook nå, om jeg hadde gitt Bieberfacts jobben over til Julie , men det har jeg ikke , det er jeg som er Bieberfacts skriveren på bloggen,men er helt greit at Julie oppdaterer dere med Bieberfacts :)//Esin

28.09.2011 / 18:08 / Blogg

Justin blir nevnt i serien 90210

 

-Rano

28.09.2011 / 18:06 / Blogg

Gratulerer Lil Wayne


Hihi, der ser dere Justin Bieber bakgrunnen min. ELSK!

Gammelt bilde av Lil Wayne, Justin og Drake.

Kan like godt legge ut tweets fra Lil Wayne også.Må bare si gratulerer så mye med dagen Lil Wayne. Jeg seriøst elsker deg! whoop whoop!

 

-Rano

28.09.2011 / 18:05 / Blogg

Nytt bilde av Justin

Hei alle sammen! (:

Nydelig!

//Esin

28.09.2011 / 18:00 / Blogg

Justin er nominert til O Music Awards 2011

Her er det han er nomintert for:
-Fan Army FTW
-Best artist with the cameraphone

Stem ved å trykke HER. 

O Music Awards er den 31.oktober.

Tenk om vi hadde vinnet den da!? :DDD BELIEBER FOR THE WIND <3

 

-Rano 

28.09.2011 / 17:54 / Blogg

JUSTIN BIEBER GIFS

Jeg skal stikke å se på en fotballkamp nå, så blogger jeg mere for dere når jeg kommer hjem ! ;) Her har dere flere gif bilder.

Hva synes du? Mer?

- JULIE

28.09.2011 / 17:52 / Blogg

Chaz elsker DemiHaha aw så skjønt. Han er også veldig imot haterne til Demi. Han har tweetet mer, men jeg fant det ikke.

780964-12-1315043574408_large

Han er så skjønn! Btw. Han hadde litt sånn 'celebrity crush' på Selena før, men så ble jo Justin og Selena sammen.

 

 

-Rano

28.09.2011 / 17:44 / Blogg

Born a star

OMB so cute
- justin-bieber photo

 

<33

 

-Rano

28.09.2011 / 17:28 / Blogg

BIEBER FACTS

Her kommer mere Bieber Facts :)

- Justin mener at jenter også kan be gutter ut.

- One Less Lonely girl het egentlig Lonely Girl, til Itunes skrev feil, så de byttet siden de syntes det hørtes bedre ut.

-  Justin's favoritt grønnsak er brokkoli

- Justin er 176 cm.

- Justin syntes han har fått øynene og nesa til Jeremy.

- Justin syntes han har fatt leppene fra Pattie.

- Justin solgte ut MSG på 22 min, Michael Jackson på 1 dager. he's a BEAST!

- Caitlin Beadles har en stor plakat av Justin på rommet sitt.

- Alfredo sa at Justin sover med hendene i lommene. 

- September 2, 2009 var første gang Justin TT - WW på twitter. 

      - Justin liker best når Jenter er lavere en han

·     - Justin har hull i begge ørene

·     -Justin synes jenter som har hull i navelen er hotte

·     - Justin liker ikke jenter med piercing(?) i fjeset

·     - Pattie ville ikke at justin skulle ha hull i ørene

·     - Jazzy elsker å tegne

·     -Justin skryter over at han er bedre en mammaen sin til å kjøre bil.Var det noe du ikke viste? Mer?

- JULIE

 

Historie del 11 - never forget me

 ''Så herlig vær, så hærlig liv.. Kunne ikke blitt bedre!'' sa Chaz glad og la seg ned på gresset. ''Ja du..'' smilte du og satt deg ned ved siden av. Gresset var utrolig fuktig. ''Vet dere hva?'' spurte Chaz med et lite hikk. ''Nei?'' svarte Kendall. ''Hunden min er alt for smart.. Når jeg spørr hva 5 minus 5 er, så svarer han meg ikke!'' sa Chaz mens Kendall lå på bakken med latterkrampe. ''Dust.. Jeg går inn igjen'' sa du rolig og gikk inn. Justin kom like etter deg. Da du gikk inn, fikk du fullstendig sjokk. 
______________

Ryan sto der tett inntil en av blondinene fra skolen, rettere sagt cheerleader laget. Så tett at du faktisk hadde tenkt de hadde vekslet spytt i løpet av den tid dere var ute. Du sto i sjokk med åpen munn, og du merket bare tårene hadde lyst å presse seg på. Du merket Justin stirret på deg alvorlig, også videre igjen til Ryan som bare sto der og danset, og som ikke hadde lagt merke til deg. ''Fyfaen'' hvisket du lavt og satt deg ned rett på gulvet. Justin la en hånd på skulderen din og satt seg ned ved siden av deg på huk. ''Det går fint *dittnavn*'' hvisket han til deg rolig og klemte deg. Var det ikke litt rart? At en gutt du så vidt kjente sto der og klemte deg pågrunn av at du hadde det vondt inni deg? Nei, egentlig ikke. ''Jeg er så sint.. Jeg trodde faktisk helt ærlig at han kanskje likte meg'' sa du lavt og så bort på Ryan igjen, som forresten nå satt på sofaen med blondinen Michelle på fanget. ''Jeg kan ikke tro det..'' sa Justin. Men du merket det koke inni dere begge da du så at Michell presset leppene sine mot Ryan, hardt.

 

''Fyfaen'' sa du fort og reiste deg opp. Du skulle akkurat til å gå ut døren, da du hørte et høyt rop som overdøvet hele musikken. Musikken gikk av, og nå var det helt stille. Alle sine øyne var klistret fast på Justin og Ryan sine. Du snudde deg og så Ryan som sto der og holdt seg på kinnet. Hadde Justin virkelig slått til han? Tenkte du inni deg da du så det. ''Jeg kan ikke tro det Ryan!''  ropte Justin sint og skulle akkurat til å slå han igjen da en gjeng med gutter holdt han igjen. Ryan hadde blitt sint også nå, så han ble holdt igjen han også. ''Hva er det du snakker om!?'' ropte Ryan. ''-Dette er en fest, Justin. Hvor alle skal ha det digg'' sa han og prøvde å forsvare seg selv. ''Nei, men når du holder på sånn er det ikke så mange som får det digg'' sa Justin irritert og snudde seg igjen mot deg. Du kunne se Ryan ristet helt på hodet da han så deg.

 

Hva tenkte han? Tenkte han dumt om deg og nå? ''Bare glem det Justin.. Noen gutter er jo ikke verdt det.. Kom'' sa du og dro med deg en brisen Justin ut til bassenget, hvor det bare var noen få der. ''Men.. Ryan..'' stammet Justin og så seg bak hele tiden i tilfelle Ryan hadde bestemt seg for å ta hevn. ''Slapp av'' sa du stille og satt deg ned på en solstol. Justin satt seg ned ved siden av deg, og du kunne kjenne du ble varm. ''Det er utrolig søtt av deg at du bryr deg så mye om meg, Justin. Selvom jeg ikke kjenner deg så godt. Du virker som en fin fyr, og jeg tok feil av deg'' sa du rolig. ''Hva mener du?'' spurte han dumt. ''Jeg trodde du var en diva.. Forventet alt og sånt, men det virker ikke sånn'' sa du rolig. ''Bra, for jeg er virkelig ikke en diva. Jeg bare bryr meg om folk'' sa Justin. ''De du ikke kjenner også?'' spurte du glad. ''Ikke alle.. Men det er bare noe med deg 'dittnavn*..'' sa Justin rolig.

Tumblr_ls75gixmct1qitsy8o1_500_large

Hva tror du skjer? :)))

 

 

-Rano

28.09.2011 / 17:25 / Blogg

Bilde av Bieber tskjorta mi som mange ville se + en ting til

Hei alle sammen! (:

Fikk UTROLIG MANGE god bedrings mailer OG meldinger på facebook i går pga. armen min.. så var det en del som spurte om jeg kunne forklare litt nærmere hva som skjedde.. så da kan jeg det da!

Jeg var å spillte fotballkamp på en som heter Klepp.. Så holdt jeg på å socre, men keeperen sprang rett inn i meg, så jeg datt.. hun sprang får å ta ballen, men uheldigvis trør hun OPPÅ armen min.. jeg skrek da selvfølgelig var utrolig vondt. Jeg begynte å gråte, så fikk jeg bandasje og en slags spray på.. treneren ville ikke at jeg skulle spille mer, emn det dreit jeg en lang i, vi hadde ingen innbyttere i tillegg er jeg kaptein, og da svikter jeg ikke kampen får det lille der, så jeg sprang ut på banen og spillte videre. Jeg sprang mot målet, så får jeg forsvaret etter meg,, jeg loppet ballen over jenta, får å kommer forbi forsvaret, men uheldigvis så prøver forsvaret å ta ballen med foten når jeg har lobben den opp, så sparker hun meg jevlig hardt rett i armen der hun andre tråkket på meg.. jeg begynte å gråte som bare faen denne gangen.. ahha. Treneren tok meg inn til sia, mens de andre fortsetta kampen.. jeg satt der i ca. 10 min, før jeg måtte ut i gjen.. og jeg turde ikke å stå forsvar, go siden jeg er sonn kaptein så hører alle på meg, så jeg ba den ene jenta om å bytte med meg, så gjorde hun det.Så sprang jeg, jeg kom forbi det dummet forsvaret å scorte, men, jeg datt sonn at keeperen tråkket på armen min igjen.. og denne gang lå jeg faktisk på graset og vrei meg av smerter jeg gråt som aldri før.. jeg hadde min 11 stk rundt meg.. nå sitter jeg igjen med en bandasje som klør sykt MYE,

Men det går bra alså.. jeg har skadet meg verre før.. har b.l.a ødelagt foten osv.. og før sommerferien var det rett før jeg brakk den på kampen så måtte gå med 6 laken med bandasje på armen fra hånda helt opp til albumen...haha,, så sonn var det ! (:

Her er bildet av den nydelige t-skjorta jeg fikk av mammaen til bestevennina mi!

btw, dere ser hånda mi som er skadet også! ahah lol

 • Har du denne tskjorta?
 • har du skadet deg på kamper før?
 • //Esin
28.09.2011 / 16:47 / Blogg

JUSTIN BIEBER GIFS

Først må jeg si tusen takk for at dere synes jeg er så flink til å blogge !  Da får jeg bare lyst til å blogge masse til dere ! :) Jeg leser alle kommentarer jeg får på innleggene som jeg legger ut ;) Så tusen takk!


beliebinjdbieb:
thebiebersex:
beliebersthings:
i have to reblog this every time i see it
sorry, but sleepy Bieber is just the cutest thing
aw, i wish i could see this close!
 oh my goodness, so adorable!
aww bby

Hva synes dere? Mer?

- JULIE

28.09.2011 / 16:22 / Blogg

Svensk cover av OLLG ( må høres )

Hei alle sammen! :)


syyykt fint! Men ingen er bedre enn Bieber!
//Esin
28.09.2011 / 16:20 / Blogg

Nytt bilde

Hei alle sammen! (:

//Esin


28.09.2011 / 16:19 / Blogg

Chery Cole; This kid was born a star!!

Hei alle sammen! (:

//Esin
28.09.2011 / 16:19 / BIEBERFACTS

BIEBER FACTS

Det var noen som lurte på hva twitteren min var, og jeg heter JustinD_Bieber3 :) 


Siden det var noen som ville ha mere så kan jeg legge ut mer :)

- Når Justin først er hyper, kan han gjøre alt mulig rart.
- En gang fikk Justin husarrest for å ha tatt med politiet hjem, Pattie ble rasende. Haha.
- Justin har aldri smakt alkohol eller prøvd røyk.
- Justin tenker ikke så mye på religion når det kommer til jenter, men vil at kjæresten skal tro på Gud.
- Justin har sagt han elsker jenter fra Norge!
- Justin hadde egentlig lyst å skrive en låt sammen med Michael Jackson.
- Justin har planer om å lage flere låter med Chris Brown.
- Selena liker ikke at Justin er med Chris Brown, Lil Wayne, Drake, Sean Kingston osv..
- Før pleide Justin å få 50$ hver dag, men nå får han selv bestemme hvor mye han vil bruke.
- Justin elsker når jenter bruker tøysko.
- Justin liker syntes høyhæler på jenter er sexy.
- Justin prøvde å ikke vaske kinnet da Rihanna kysset han.
- Japan er det kuleste stedet Justin har vært i.


Var det noe du ikke viste? Mer?

- JULIE

28.09.2011 / 15:33 / BIEBERFACTS

BIEBER FACTS + EN TING TIL

Jeg vil bare si TUSEN TAKK til de som har tatt meg så godt i mot ! Det varmer veldig :) Også var det noen forslag om det med pianosangene, og jeg LOVER dere at dere skal få høre de en gang, men det tar litt tid, det må dere skjønne :) Så da håper jeg dere smører dere inn med tolmodighet, også skal jeg legge de ut så snart de er ute på YouTube.


 Justin elsker bursdagskakene han får på bursdagene sine.

 

- Justins slange heter Johnson og han er en Boa Constrictor.

 

- Justin syntes det hadde vært kult å laget en frokostblanding som het ''Bieber Flakes''.

 

- Justin hater når gutter dømmer jenter etter utseende.

 

- Justin liker jenter som bruker Coneverse fordi han syntes de matcher med hans Supras.

 

- Når Justin tygger tyggis og lager bobbler sprekker alltid Jazmyn dem.

 

- Justin har laget sitt eget spill som heter ''Guess'' så hvergang han får forbi jenter ''guesser'' han om jenta er belieber eller ikke.

 

- Justins sine favoritt britiske ord er 'Brilliant' og 'Geezer'.

 

261997_233177230040612_139268849431451_858552_1777220_n_large

Vil dere ha mer Bieber Facts?

- JULIE

28.09.2011 / 15:26 / Blogg

JUSTIN BIEBER GIFS

Hei alle sammen ! :) Beklager for at jeg ikke har blogget til dere idag, men var på skolen til 15.00 ! Men jeg har tid nå så da legger jeg ut noen gif's også skal jeg se om jeg finner noe nyheter til dere.

image

image

image

image

image

image

image

image

Hva synes dere? Mer?

Foresten! Dere må bare si ifra viss "Justin Bieber Gifs" er kjedelige eller om dere synes det er unødvendig.

- JULIE

Historie del 10 - Never forget me

Dere satt dere inn i bilen og kjørte mot adressen til Justin, fullguffe musikk. ''Jeg kjenner bassen!'' ropte Kendall og stoppet bilen hvor andre biler også var parkert. Utenfor fikk du øye på Justin, Ryan og Chaz. Alle tre skikkelig pyntet. Nå gledet du deg til å se hvordan de kom til å reagere når de så dere.

 

Du gikk ut av bilen i litt slow motion mens Kendall fortet seg bort til deg. ''Hey dere!'' ropte  Kendall fra ti meters avstand. Alle snudde seg, og øynene var glidd mot dere. Chaz sine øyne på Kendall, og Justin og Ryan sine på deg, og du kunne absolutt ikke forklare hvor flaut det var. Du rødmet skikkelig egentlig, for det var kjempe søtt at gutter stirret på deg på den måten. Dere nærmet dere fort guttegjengen som bare hadde stått der helt dumt. ''Hei'' sa Kendall sosialt og gidde en klem til hele gjengen. Du holdt deg litt mer stille og så på alle. Justin sine øyne var på deg, som om han var sjokkert over at du hadde pyntet deg, på en fest. ''Hallo'' sa alle i kor. Øynene dine glidde automatisk bort på Justin, som fortsatt sto der og så på deg. Med engang blikket deres traff hverandre, skjerpet han seg og rødmet skikkelig. Han tok hånden sin og ristet litt i håret med den. ''Skal vi inn eller? Jeg er klar for å feste!'' ropte Kendall. Chaz så på deg med et spørrende blikk. ''Hun drakk litt i mens vi skiftet og sånt..'' mumlet du lavt og så på han. ''Gjør ikke meg noe... LA OSS DANSE, whoop whoop!'' ropte Chaz på vei inn i huset til Justin.

 

Det var mye større enn du hadde trodd, og at det var basseng der gjorde det bare om til et stort pluss. 

Tumblr_ls778eefmc1r010fmo1_500_large

Tumblr_ljck9i2jf61qdrca7o1_500_large

''Så..Vil dere ha noe å drikke?'' spurte Ryan og så på dere. Man måtte nærmest rope for å overdøve musikken, noe som  igrunn var litt vanskelig og irriterende. Du kjente bassen bare dunket gjennom kroppen din, og alle de menneskene som ropte og lo. ''Vet ikke jeg.. Det er kamp i morgen'' sa du rolig. ''Ja jeg vet, men litt drikke skader ikke? Jeg mener.. Zac er allerede full'' mumlet Ryan og snudde seg mot en høy gutt med brunt hår, Zac fra laget ja. ''Okei da. Litt skader ikke'' sa du rolig og satt deg ned på sofaen. Bare noen få sekunder senere, kom Justin og satt seg ned ved siden av deg utrolig avslappet. ''Hey'' sa han glad. ''Hallo'' sa du og smilte litt skjeivt til han. Var det fordi du var nervøs? ''Så.. Du ser flott ut, skulle trodd du gjorde det med vilje'' sa han litt brisen. ''Hva mener du?'' spurte du dumt. Han nærmet seg øret ditt og hvisket så du kjente pusten. ''Du vet..'' hvisket han og kysset deg følsomt på kinnet, men slapp fort igjen. Du kunne kjenne du ble utrolig varm, og det var bare en rar følelse men samtidig god.

 

''Her er drikkene!'' ropte Ryan glad og i festhumør. ''Tusen takk'' sa du og reiste deg opp. Ikke var smaken så god, men det hjalp litt på humøret, så det kunne ikke gjøre så mye skade av å drikke litt. I mellomtiden snakket du med Chaz som hadde kneppet opp skjorten og danset som bare det. Etter en god stund, hoppende fram og tilbake ble du absolutt for varm. ''Kan vi ikke gå ut og få litt frisk luft?'' spurte du alle som satt på sofaen. ''Jepp, jeg er med'' sa både Chaz, Kendall og Justin i kor. ''Jeg blir her jeg'' sa Ryan rolig og så ut mot de dansende menneskene. ''Den er god'' sa du glad og gikk ut sammen med de andre for å kjenne den litt kjølige sommerluften. ''Så herlig vær, så hærlig liv.. Kunne ikke blitt bedre!'' sa Chaz glad og la seg ned på gresset. ''Ja du..'' smilte du og satt deg ned ved siden av. Gresset var utrolig fuktig. ''Vet dere hva?'' spurte Chaz med et lite hikk. ''Nei?'' svarte Kendall. ''Hunden min er alt for smart.. Når jeg spørr hva 5 minus 5 er, så svarer han meg ikke!'' sa Chaz mens Kendall lå på bakken med latterkrampe. ''Dust.. Jeg går inn igjen'' sa du rolig og gikk inn. Justin kom like etter deg. Da du gikk inn, fikk du fullstendig sjokk. 

312746_237194282996868_129532203763077_625009_774638504_n_large

Hva tror DERE det er? :) Jeg er egentlig hjemme hos en vennine, så jeg har forhåndsskrevet DENNE delen.

 

-Rano

28.09.2011 / 14:54 / Blogg

Bieber på frimerkene

Hei alle sammen! (:

Har hørt et rykte der Justin kansje skal befinne seg på frimerkene i U.S.ASyykt kult da! ahha

//Esin


28.09.2011 / 14:17 / Blogg

Kan dere hjelpe meg?

Hei alle sammen! (:

Idag fikk jeg beskjed fra læreren min om jeg kunne sen ham masse brae sanger til gymtimer osv.. liksom sanger som f.eks moves like jagger osv.. håper dere kan gi meg mange gode ideer til sikkelig " party" sanger

tips?

//Esin

28.09.2011 / 13:52 / Blogg

Bieber facts + jeg trenger hjelp

Hei alle sammen! (:

 • I snitt så har ca 1,5 millioner i hvert land sett Nver Say Never
 • Intervjueren; Jeg fikk sjokk da du Jelena ble til. Justin; jeg også, hun er helt nydelig.
 • Alle musikkvideone har over 10 millioner visninger
 • Pattie vil at Justin skal date en fan, men Justin tok det som tull
 • Justin; ikke bli sur visst du ikke får svar av gutten din på meldinger, eller når du ringer, bare prøv igjen.. han er sikkert oppslukt i xboxen sin
 • Justin pleier å synge - i'm super cool, i'm supoer hot, i'm the guy you like a lot  når han dusjer
 • I 7'ende klasse skulket Justin skolen veldig ofte
 • Justin; sårer du, eller rører mine Beliebers, går jeg ninja på deg
 • Justin liker ikke baseball
 • Justin er mest opptatt av Hocket, Basketball og Fotball av sporter

MER?

NB: Det jeg trenger hjelp med, er at jeg og mine 2 bestevenner skal lage en MÅ gjøre video.. men vi har ikke så mange forslag til hva vi må gjøre, så jeg håper veldig masse at dere kan levere enn kommentar med forslag til hva vi kan gjøre på MÅ gjøre videon!- Takk

//Esin

28.09.2011 / 13:35 / Blogg

Et nytt bilde av Justin

Hei alle sammen! (:

//Esin

28.09.2011 / 12:32 / Blogg

#UsmileOneYearAnniversary

 

 

felicia

28.09.2011 / 12:30 / Blogg

Jasmine V snakker om Justin

 

felicia

28.09.2011 / 12:30 / Blogg

JAZZY HAS SWAG!

 

felicia

28.09.2011 / 12:29 / Blogg

scooter har fått tattoo

t is my only tatoo...it is my #1 always. #FAMILY - made up my mind. staying for@AdamBraun and im excited

 

Felicia

 

28.09.2011 / 12:28 / Blogg

nytt bilde av justin

felicia

28.09.2011 / 12:21 / Blogg

usher er med på julealbumet

felicia

 

28.09.2011 / 12:18 / Blogg

Justin Bieber - Hall of Fame Medley HQ #withDanKanter

Vet vi har lagt ut videoer fra det før , men dette er en mye bedre versjon :)

 

FELICIA

28.09.2011 / 12:13 / Blogg

#nov1st

det betyr 1.November! GLEDER MEG TIL JULEALBUMET KOMMER UT :D 

 

\\felicia

28.09.2011 / 12:09 / Blogg

JB and I rehearsing the acoustic set on our sweet @GibsonGuitarCA acoustics.

''JB and I rehearsing the acoustic set on our sweet @GibsonGuitarCA acoustics.''

 

love felicia

28.09.2011 / 12:07 / Blogg

HOW TO LOVE (REMIX) - JUSTIN BIEBER

''trying to sleep. until then happy birthday  - " href="http://twitter.com/#!/search?q=%23remix" rel="nofollow">#remix - ''

skrev justin på twitter:)

 

LOVE FELICIA

28.09.2011 / 07:42 / Blogg

Nye bilder fra instagram av Justin og Jazmyn

Awww!!!! De er så søte

Love Felicia

28.09.2011 / 07:35 / Blogg

Jazzy has swag


JAZZY HAS SWAG trender på twitter, fordi:

Følg Jazmyn på twitter da folkens! :-)

Hun har forresten over 85000 followers allerede :-))


Ellers, KOS dere på skolen idag. Haha, vi holder på å lage film, spansk film faktisk.

-Rano

27.09.2011 / 23:18 / Blogg

Instagram

Kenny og Selena liker visst Friends!:)

Aww:)
Love Felicia

27.09.2011 / 23:18 / Blogg

Nytt bilde av Justin

Justin :) - justin-bieber photo

 

-Rano

27.09.2011 / 23:14 / Blogg

Om daten.

Justin inviterte Selena med på sin flotte date hvor de så Titanic filmen sammen etter Demi sin konsert. Staples Center tilbød om å leie den bort til de, visst ikke så ville hele greien inklusiv ALT kostet over 500 000 $! Det er faktisk helt syk.. Altså, det tilsvarer over 1000 000kr.

 

-Rano

27.09.2011 / 23:10 / Blogg

Justin fikk et flagg av fansen

Jeg vet bildet er lagt ut før, men det sto ingenting om fansen. Brasilianske belieberne skrev navnene sine på dette flagget og ga det til Justin!

 

-Rano

27.09.2011 / 23:07 / Blogg

Få Justin Bieber på facebook!

Ser dere bakgrunnen min? Hihi, looooveeee it! Du kan få den du også: http://layoutpuppy.com/

Det er forresten ikke virus, til dere som lurer. Og dere kan adde meg på facebook om dere vil: Rano Akbar <3

 

-Rano

27.09.2011 / 22:22 / Blogg

Søt Video

Hei alle sammen! :)


//Felicia og Esin
27.09.2011 / 22:05 / Blogg

3 nye bilder av Justin!

Hei alle sammen!(:

Legg merke til armen hans da, se stjernen

//ESIN

27.09.2011 / 21:57 / Blogg

Nytt bilde

Hei alle sammen! (:

Dette er sikkert fra øvingen til tourneen eller noe

//Esin

27.09.2011 / 21:55 / Blogg

2 nye bilder

Hei alle sammen! :)

//Esin

27.09.2011 / 21:49 / Blogg

OM MEG - JULIE

Hei dere ! Først vil jeg bare si at det blir sykt gøy å blogge for dere i 10 dager framover, og tusen takk Felicia som valgte meg som gjesteblogger :) 

Jeg heter da Julie (ønsker ikke å gi ut etternavn, fordi jeg ikke godtar de jeg ikke kjenner eller vet om). Jeg kommer fra en liten "by" med navn Stjørdal. Jeg går på fotball og spiller piano (jeg spiller Justin Bieber sanger på piano, så bare si ifra viss dere vil høre noen, så kan jeg legge det ut) og på skolen slutter jeg kl 14.05 så kommer jeg ikke hjem før halv tre, så det blir sikkert blogging i den tiden :) Så viss dere lurer på noe, så er det bare å spørre! Legger ut et bilde av meg da.

Værsåsnill og ikke kommenter stygt om meg eller noe sånt, ingen er perfekte! :)

Så lurte jeg på om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om (feks. Justin Bieber GIFS, eller lignende) så er det bare å rope ut ! :) JEG BEGYNNER Å BLOGGE OM NYHETER OL. I MORGEN!

- JULIE

27.09.2011 / 21:32 / Blogg

DEN NYE GJESTEBLOGGEREN

hei alle sammen :)

den nye gjestebloggeren heter JULIE :D , hun lager sikkert et innlegg senere om seg selv. Henne begynner å blogge imorgen, og skal blogge i 10 dager framover! Håper dere tar henne godt imot:) Jeg kommer til å savne dere utroooolig mye, har blitt utrolig glad i mange av dere lesere som snakker til mg og er så hyggelige, jeg elsker dere ALLE sammen :D 

KOMMER TIL Å SAVNE DERE!!!

Love Felicia 

Historie del 9 - never forget me

''Perfecto!'' fniste du. (dere får se den i neste innlegg)   Dere shoppet rundt over alt og fikk kjøpt masse. ''Vi går hjem.. Hent ALT du trenger, for jeg orker ikke å nærme meg det huset'' mumlet Kendall og satt seg inn i bilen. ''Yes'' sa du fort. Det tok ikke lang tid før dere endelig kom hjem igjen. Kendall parkerte bilen. ''Vent her du'' sa du rolig og gikk ut av bilen. Du krysset fingrene for at verken Lisbeth eller stesøstrene dine var  hjemme. Da du åpnet døren lagde det et lite knirke lyd og hunden begynte å bjeffe. ''Rex vær stille'' hysjet du på han. ''Hvor har du vært?''spurte Lisbeth og låste utgangsdøren med et lurt smil.

 

''Hva skal du?'' spurte du fort og stirret på henne. ''Du får ikke lov å gå ut. Jeg er lei av at du ikke hører på meg. Respekter at jeg er din stemor, akkurat som din egen mor. Forresten, så grei hun var som bare forlot dere, pøhh'' sa Lisbeth og lagde et ekkel utrykk. ''HELVETTE! KAN DU IKKE BARE GI FAEN!?'' ropte du sint og så på Lisbeth med et sint blikk. Lisbeth hadde aldri i livet trodd at du kom til å reagere sånn. ''Kom her.'' sa Lisbeth, denne gangen rolig. ''Nei'' sa du fort. ''Kom her, før jeg er tålmodig'' sa hun irritert. Du gikk sakte bort så du bare sto ved 30 cm forskjell. Og alt du hørte til slutt var KLESS og kjente skikkelig smerte ved kinnet ditt. ''Og sånt skjer når du er frekk unge dame. Forlat stedet øyeblikkelig. Faren din skal ikke få vite at du ikke bor her.'' sa hun strengt og pekte opp mot rommet ditt. ''Med glede. Og forresten.. Jeg tar denne her'' sa du og løp mot bordet hvor kredittkortet til faren din lå. ''Nei det gjør du ikke, sett den fra deg'' sa hun fort. ''Nei, og visst du gjør noe mer sier jeg det til pappa.'' sa du bestemt og gikk innpå rommet ditt. Du låste det så de andre ikke skulle få tilgang til det. Du pakket sammen sakene dine og gikk ut. ''Hva har skjedd med fjeset ditt?'' spurte Kendall overrasket. ''Ikke no.. Bare kjør'' sa du fort, og trist. 

 

Dagen etter var du utrolig glad det var lørdag. Ikke var du helt i festhumør etter gårsdagens hendelse, men du ville gjøre godt ut av det. ''God morgen'' mumlet  Kendall. ''Klokken er søren meg to'' sa du fort og reiste deg opp. ''Godt folkene ikke er hjemme'' mumlet Kendall trøtt mens hun reiste seg opp. ''Når skal vi fikse oss?'' spurte du. ''Festen begynner ikke før seks, så vi kan godt spise litt god frokost, også ta manikyr'' sa Kendall glad. ''Jess, da gjør vi det'' sa du glad og reiste deg opp. Du gikk ned på det store kjøkkenet og begynte å steke egg og bacon. ''NAM'' ropte Kendall glad og satt seg ned. Begge satt sammen og spiste skikkelig mett. Du var utrolig glad for at du skulle på fest, kanskje det kunne bli mer mellom deg og Ryan? ''Skal du drikke i kveld?'' spurte Kendall. ''Tror ikke det.. Har kamp i morgen'' mumlet du og så på klokken. ''Vi tar manikyr da'' sa du fort og reiste deg opp. Rex, hunden til Kendall fulgte dere helt opp på rommet hennes og sammen tok dere manikyr der og fikset dere til festen.

Y_large

Håret lot du falle nedover skuldrene, litt fall i så det skulle se fint ut. ''Wow, du ser helt nydelig ut. Om Ryan ikke gjør noe i kveld, så tenker jeg virkelig den gutten må ha problemer'' fniste Kendall og stirret på deg. ''Vel.. Vi kan jo håpe da? Deg og Justin da?'' spurte du og så nysjerrig på henne. ''Vet ikke helt jeg..''  mumlet hun og tok på seg en silkeblå kjole. ''Du ser fin ut du og'' sa du rolig og smilte til henne. ''Tusen takk'' sa hun glad. Hun tok bilnøklene sine mens hun fiklet med de. ''Må bare sjekke over sminken'' sa du fort og så deg i speilet. ''Du ser flott ut 'dittnavn', idag skal vi ikke tenke på noen andre, bare feste!'' ropte Kendall glad. Hun hadde allerede drukket, så hun var i godt humør. Dere satt dere inn i bilen og kjørte mot adressen til Justin, fullguffe musikk. ''Jeg kjenner bassen!'' ropte Kendall og stoppet bilen hvor andre biler også var parkert. Utenfor fikk du øye på Justin, Ryan og Chaz. Alle tre skikkelig pyntet. Nå gledet du deg til å se hvordan de kom til å reagere når de så dere.

Hva tror du skjer? :-)

 

-Rano

27.09.2011 / 20:50 / Blogg

Hade bra <3

Takk for meg <3 Det har vært kjempe kjekt å få blogge her på jdbnorway. 

Rano, tusen takk for at du ga  meg sjangsen.

 åhh, bare se på de øynene det smilet... Smelter :D

 

 

Hvordan synst dere jeg greide meg??

Rano, jeg hadde elsket å få blogge her igjen, tusen takk for  meg <3

-Rebecca

 

27.09.2011 / 20:46 / Blogg

INFO

Hei alle sammen , Felicia her! 

I morgen reiser jeg på ferie til Kosovo og jeg skal være borte i 10 dager, skal prøve å blogge litt ,men det kommer ikke så mye tror jeg. Sitter ikke så mye på pc'en der. Så jeg skal finne en gjesteblogger som skal blogge for meg de 10 dagene. Om dere vil kontakt meg på facebook @ Felicia Avdimetaj ! 

Jeg håper dere koser dere kjempe masse i høstferien og håper dere også tilgir meg for å ikke blogge så mye på 10 dager ! LOTS OF LOVE <3

Og ikke glem spørsmålsrunden ! http://jdbnorway.blogg.no/1316974846_sprsmlsrunde.html 

SPØRR I VEI :D LOOOOVEEEEEE FELICIA <3333 

27.09.2011 / 20:45 / Blogg

Jaitlin!

Da var det faktisk Ceitlin beadles som vant Vs. mot Selena.

Jeg synst Jaitlin var søte sammen da, men Jelena er jo søt de og.

Han ser litt mer voksen ut  sammen med Selena spør du meg.

Men alle vokser jo da.

 

Svar på en leser's komentar:

lol det er jo teit at du lager ett innlegg om dette.. justin passer jo best med selena.. hvorfor? jo fordi.. ser dere ikke hvor lykkelig han er når de er sammen? har faktisk aldri sett han lykkeligere. og da syns jeg at dere respekterer det. når han er lykkelig, er vi lykkelig. kalles en ekte belieber :)

Assa jeg er ikke imot Jelena eller Jaitlin.

Jeg er liksom lykkelig vist Justin er lykkelig.

''When he smile, we smile''

 

Her er noen bilder av Jaitlin:

          

 

  

  

Hva synst dere om Jaitlin da? <3

De var jo litt sjønne sammen da. 

-Rebecca

27.09.2011 / 20:09 / Blogg

Bloggvurderinger

Hei,hei.

Det var en som spurte om jeg kunne skrive noen forslag på historieblogger.

Jeg har to da som jeg leser historiene på:

http//www.Biebertime.blogg.no

http//www.Biebses.blogg.no

 

Håper du liker de ;D

 

Men altsa historiene på denne bloggen som Rano skriver er mye bedre.. :)

 

-Rebecca

 

27.09.2011 / 20:01 / Blogg

Tweeter

Hei alle sammen! (:


//Esin27.09.2011 / 19:59 / Blogg

Selena VS. Caitlin

Det var likt mellom Selena og Caitlin på innlegget isted, ''Biebermatch''

 

Så her kommer noen fler bilder

 

       

                                                 

                                                                                                       VS!

 

                                   

 

              Dette er Jelene.

 

 

Ok hvem vinner?

Jelena eller Jailin?? <3

 

-Rebecca

27.09.2011 / 19:49 / Blogg

Nytt bilde + 2 ting til

Hei alle sammen! :)

Har en dårlig og en god nyhet, jeg begynner med den dårlige.

Idag spilte jeg kamp, først ble jeg tråkket på armne, så spendt i armen så tråkket keeperen på armen min igjen og nå sitter jeg igjen med en utrolig vond arm, med bandasje rundt. JEg kjenner syke smerter, og har bare lyst til å gråte, men jeg er en fotball spiller så jeg tåler det. Så visst innlegger osv.. kommer med skrivefeil osv.. er det derfor

Den gode nyheten er at mammaen til bestevenninda mi var i London, og gjett hva hun kjøpte til meg?! BIENER TSKJORTE.. jeg er så glaad! Tusen takk til Kitty :)

Her det nye bildet

//Esin

27.09.2011 / 19:08 / Blogg

Biebermartch.

Hvem synst dere passer best sammen med Justin Bieber?

 

a) Caitlin Beadles

 

b) Jessica Jarrel

 

 

c) Demi Lovato

 

d) Selena Gomez.

 

e) Miley Cyrus.

 

 

Hvem liker du Justin Bieber best med? Caitlin, Jessica,Demi, Selena eller Miley?

-Rebecca

27.09.2011 / 18:40 / Blogg

Gi meg ideer til premier

Hei!

 

Har lyst at dere skal skrive ned alle slags mulige ting som jeg kan kjøpe som premie til helgen. Håper dere skriver ned etter deres ønske. Husk at det kan være jeg bruker DEN tingen som du skriver som premier! Jeg skal btw. kjøpe en del premier :)

 

-Rano

27.09.2011 / 18:37 / Blogg

I'm Back!

Hei, hei :D Det er Rebecca.

Jeg har snakket med Rano og fikk lov til å blogge i dag også.

Håper dere likte meg i går.

I dag kommer jeg til å blogge mer om Justin Bieber!

 

Se så sterk han er. Haha.

 

Et til bilde, det var søtt eller hva?

 

Hva synst du om at jeg skal blogge her en dag til da?

Er det noe spesielt du ønsker at jeg skal blogge om?

 

Historie del 8 - never forget me

Håper dere ikke syntes historien ligner på den andre.. Mange lurer også på hvorfor du ikke liker Justin i begynnelsen, det er vel fordi da føles det ikke helt som ekte kjærlighet kanskje? ;s


 ''Ja jeg skal''sa Kendall. ''-VI skal'' fortsatte hun. ''Great. Vi og.. Det er liksom vår bestekompis sin fest da'' sa Ryan og holdt deg enda hardere. Du følte deg trygg i hannes armer nå. ''Der er jo Justin, JUSTIN!'' ropte Chaz. Justin sto ikke mer enn fem meter vekke fra dere. Han snudde seg, og det første han så på var deg og Ryan.

____

Du prøvde å snu øynene dine vekk fra han, og så heller på Chaz.  ''Festen kommer til å rocke da'' sa Chaz fornøyd. ''Oh yes'' sa han og satt seg ned på bakken. Du kunne merke han bare ikke kunne ta øynene sine vekk fra deg. Han måtte jo nesten være player da? Man spørr ikke en annen om å gå ut på date da, isåfall. ''Det ringer inn.. Opp og stå'' sa Ryan og smilte til deg. Du reiste deg fort opp fra fanget hans og ristet av den sovende foten din. ''Kom da'' sa Kendall og dro deg med inn i historie timen. ''Skjer med deg og Ryan da?'' spurte Kendall glad. ''Hva skjer med oss da?'' spurte du igjen for henne. ''For meg er det derre skikkelig flørtings! Holder dere på?'' spurte Kendall forhåpentlighetsfull. ''Nei Kendall! Nå syntes jeg vi skal roe oss et parr hakk her'' fniste du. ''For første gang på et helt år kan jeg si meg enig *dittnavn*'' sa læreren din og så skeptisk på deg. Du merket du rødmet litt, noe som i grunn var morsomt. En lang kjedelig historie time ble det, og det var utrolig kjedelig.

 

Det ringte, og endelig var skoledagen over. ''Vi går hjem til deg, også går vi hjem til meg.. Må hente litt ting hos Lisbeth. Jeg orker ikke å bo med dem! Visst det er greit for deg da?'' spurte du fort, og litt redd. ''Såklart søta. Du kan bo hos oss for alltid om du like så vil det'' sa Kendall og  blunket til deg. Du var så utrolig glad for at Kendall var der for deg. ''Hey, Marie! Gå på tur med hunden!'' ropte Kendall mens dere gikk opp på rommet. ''Var jo nettopp på tur med han!'' ropte hun surt tilbake. ''Søsken..'' mumlet Kendall. ''nei du kødder.. Vær glad du ikke har sånne ekle som meg'' sa du lavt. ''Vet du hva? Det er jeg faktisk'' sa Kendall fornøyd og åpnet døren til rommet. Det første du gjorde var å slenge deg ned i sengen. ''Kom igjen, skifte så går vi!'' sa Kendall. ''Jepp'' sa du fort og så igjennom klærene dine. 

Tumblr_ls3aurkqoo1qex5vno1_500_large
(bare lys dongeri)

 

''Flott, vi går!'' sa Kendall i full humør. Dere tok bilen og kjørte inn til byen hvor det krydde av folk blandt de høye bygningene. Alle opptatt med sitt og hva de trengte. Du følte deg så liten og uspesiell blandt alle folkene. Noen menn som spilte gitar mitt på gaten. ''Inn her'' sa Kendall glad og pekte mot en stor butikk. ''Jepp, har lyst på noe rosa lignende'' sa du glad. ''DEN!'' ropte Kendall og så mot en lyserosa kjole. ''Perfecto!'' fniste du. (dere får se den i neste innlegg)   Dere shoppet rundt over alt og fikk kjøpt masse. ''Vi går hjem.. Hent ALT du trenger, for jeg orker ikke å nærme meg det huset'' mumlet Kendall og satt seg inn i bilen. ''Yes'' sa du fort. Det tok ikke lang tid før dere endelig kom hjem igjen. Kendall parkerte bilen. ''Vent her du'' sa du rolig og gikk ut av bilen. Du krysset fingrene for at verken Lisbeth eller stesøstrene dine var  hjemme. Da du åpnet døren lagde det et lite knirke lyd og hunden begynte å bjeffe. ''Rex vær stille'' hysjet du på han. ''Hvor har du vært?''spurte Lisbeth og låste utgangsdøren med et lurt smil.

Hva tror du skjer? Vil du ha mer? :)))

 

-Rano

27.09.2011 / 15:54 / Blogg

Nytt bilde

Felicia

27.09.2011 / 15:28 / Blogg

Russe Beliebers 2012!

Benjamin:

''Hei, vi er en russebuss fra oppegård som har kalt oss for "beliebers 2012" og lurer på om du kunne ha skrevet om oss og justin bieber-fan sangen vår på den fine bloggen din?''


Hvem elsker ikke gutte beliebere? Og russen! haha ;)

 

 

-Rano

Historie del 7- never forget me

 Du drømte deg litt bort i øynene hannes, noe som var utrolig pinlig. ''Hallo?'' sa Justin og veiet med hånden. ''Åh, hei'' sa du fort og latet som ingenting. ''Øhm.. Kunne jeg få snakket med deg?'' spurte Justin flørtende.

 

''Ja såklart'' sa du rolig og lukket skapet. Du måtte absolutt ikke virke interressert, for du var ikke det. Justin førte deg inn i et lite klasserom, og du kunne se nysjerrige jente øyne følge dere begge to. Justin lukket fort døren bak deg mens hjertet ditt dunket. Hva var det Justin ville med deg? Tenkte du inni deg mens du satt deg ned på en pult. ''Så.. Du lurer sikkert på hvorfor jeg vil snakke med deg, vel grunnen-'' Men du avbrøt Justin fort. ''-Hør her. I min verden er du absolutt ikke noe kjendis, sånn at vi har det klart. Så du kan snakke vanlig til meg'' sa du fort. Du følte deg litt rar, men det var sannheten. Justin var bare som alle andre gutter. ''Okei greit.. Øhm. Vel.. Siden jeg ligger litt etter på skolen, så lurte jeg på om du kanskje kunne hjelpe meg litt? Jeg mener, det var det læreren min sa'' mumlet Justin. ''At du skulle spørre meg?'' spurte du skeptisk. ''Nope, men jeg spurte Ryan.. Og Ryan sa deg'' sa Justin og smilte til deg. ''Vel.. Kan jeg ikke heller komme bort til deg da?'' spurte du fort og kom på Lisbeth. ''Jo sikkert, kan du idag?'' spurte Justin. ''Nei dessverre, skal på shopping med Kendall'' sa du rolig. ''Kendall? Hun jeg skal.. Jeg mener åja'' mumlet Justin igjen.

 

Du ga han et lite skeptisk blikk mens han bare sto der litt rød i fjeset. ''Over helgen da. Her er nummeret mitt'' sa Justin rolig og ga deg en liten lapp. ''Takk du'' sa du og smilte til han før du gikk ut. ''Ikke glem festen min da'' ropte han etter deg. ''Slapp av, det skal jeg ikke'' sa du fort og blunket til han så han rødmet før du forsvant ut døren. Du kjente magen din gjorde et lite hopp, han var jo utrolig søt da, selvom du ikke var bieberfan. ''Hey''sa en stemme bak deg. ''Hallao'' sa du glad og ga Ryan en klem. Han sto i en grå hettegenser og lysedongeri. ''Så.. Trening  idag?'' spurte Ryan. ''Vet ikke om jeg kan. Skal shoppe sammen med Kendall senere idag'' sa du rolig og så opp i de knallblå øynene til Ryan. ''Åh, jaja'' sa han og smilte så han nesten rødmet. ''Med ut til Kendall og Chaz?''spurte du og så Kendall og Chaz i full diskusjon.  ''Jepp'' sa han og smilte. ''-Nei! Aper kan oppføre seg som mennesker!'' sa Chaz bestemt mot Kendall. ''Hva skjer her?'' spurte du og så opp på en rød Chaz. ''Vi diskuterer om aper kan være like smart som mennesker, og det kan de!'' sa Chaz bestemt.

 

''Seriøst Chaz, rolig''  fniste du og så på Chaz som sto der ildrød. ''Åh, fuck deg'' sa Chaz og dyttet i Kendall. Ryan satt seg ned på en liten rød benk som sto i den lille skoleparken. ''Kom her'' sa Ryan og dro deg ned på fanget. Han holdt rundt deg og lekte med fingrene dine. På en måte ble du utrolig varm av den store hettegenseren, på den andre måten ble du varm av kjærlighet. ''Åe, flørtepuser'' ertet Chaz dere. Du merket du rødmet skikkelig, men Ryan holdt deg faktisk i hånden! Selvom det ikke var stort så var det et steg videre. Tenk om han likte deg også!? ''Så.. Skal dere på festen til Justin eller?'' spurte Chaz og plukket gress. ''Ja jeg skal''sa Kendall. ''-VI skal'' fortsatte hun. ''Great. Vi og.. Det er liksom vår bestekompis sin fest da'' sa Ryan og holdt deg enda hardere. Du følte deg trygg i hannes armer nå. ''Der er jo Justin, JUSTIN!'' ropte Chaz. Justin sto ikke mer enn fem meter vekke fra dere. Han snudde seg, og det første han så på var deg og Ryan.

Btw! Denne uken skal jeg spare opp masse penger og premier til konkuranse :DDD

 

Vil dere ha mer?<3

-Rano

27.09.2011 / 14:10 / Blogg

Jazzy på scenen med broren

Hei alle sammen! (:

//Esin <3

27.09.2011 / 13:52 / Blogg

Nytt bilde av Jazzy

Hei alle sammen!:)

 

aww, søteste!

//Esin

27.09.2011 / 13:51 / BIEBERFACTS

Bieber facts

Hei alle sammen! :)

 • Etter at Justin follow Nail ble TT på twitter følgte Justin Nail.
 • Justin har ikke en walk of fame stjerne i Hollywood street enda.
 • Justin hater rottehaler
 • Justin tar aldri ting for seriøst.
 • Jelena har vært i snart 1 år nå
 • Justin bruker Colgate til tannkrem
 • Justin elsker sangen " this is me" fra Demi lovato
 • I bursdagen til Selena så matet Justin henne
 • Justin hater stilen til " punk" men han dømmer ikke jenter pga. stilen

KEEN PÅ MER?

//Esin

27.09.2011 / 13:40 / Blogg

Justin med det Brasilianske flagget

Hei alle sammen! :)

 • Noen av dere søte lesere som kommer fra Brasil? vært i Brasil?

//Esin

27.09.2011 / 07:14 / Blogg

Band Perry skal være med i julealbumet!

Justin sier i et lite intervju at han gleder seg utrolig mye til julealbumet. Andre store artister og band skal også være med i dette albumet.

 

-Rano

27.09.2011 / 07:12 / Blogg

Nytt bilde


Har ikke sett det før, kan godt være de andre har lagt det ut.. Menmen :)

 

-Rano

27.09.2011 / 07:10 / Blogg

Rupert Grint er en belieberr!

Rupert Grint, altså kjent som skuespilleren 'Ronny Wiltersen' fra Harry Potter filmene, er belieber.

 

-Rano

27.09.2011 / 07:08 / Blogg

Nytt bilde av Chaz

Han er bare så ufattelig skjønn!

 

-Rano

26.09.2011 / 23:36 / Blogg

Nye bilder


LoveFelicia.

26.09.2011 / 23:17 / Blogg

Fake profiler

Heisann!

 

Vet at mange av leserne mine er inne på facebook, og nå ville jeg faktisk ta opp en liten ting med dere. Nå er det mange som har klart å lage fake profiler av andre personer, ANDRE norske personer som bor her i samfunnet. Aner dere hvor straffbart dette er? Blandt annet.. Jeg nevner ikke navn. Noen ''gutte beliebere'' på facebook, begynte å snakke med andre jente beliebere, og viste seg bare av å være fake. GUD vet hvem som er bak de facebookene, og jeg anbefaler på det STERKESTE å aldri opprette en sånn fake bruker. I hvertfall ikke bruke et bilde som ikke er ditt, dette er straffbart og kan føre til tusenvis kroner i bot. Er også flere eksempler på dette de siste dagene.

 

Jeg blir bare så skuffet over at noen mennesker har hjertet til å lyge sånn på den måten. Neste gang dere bestemmer dere for å bli glad i en person, så BØR dere vite HVEM som er bak, og om denne personen du snakker med er ekte.

 

Grunnen til at Esin var lei seg isted, var nettopp denne hendelsen. At hun kan bli glad i en fake person(personer). LATTERLIG er det av den personen spørr du meg. Jeg håper virkelig sånne folk har gode forklaringer på hvorfor.

Håper dere er mer forsiktig. For alt vi vet kan det være ekle menn på 40 år med kulemage og så vidt hår. Hvem vet? Never say never?

 

 

-Rano

26.09.2011 / 21:51 / Blogg

Nytt bilde + en ting til

Hei alle sammen! :)

Har skjedd noe sikkelig trist nå, så er litt deppa. Rett og slett skuffet, så det er gurnnen til litt lite blogging idag.

//ESIN

Historie del 6 - never forget me

Sorry for at delen kom litt seint. Har skrevet den for 3.gang nå! Har skrevet den så fort at jeg vet det er skrivefeil. Uansett, er i dritthumør nå. Også er jeg litt skuffet over måten dere har behandlet noen av gjestebloggerne på også, dessverre. Håper dere blir bedre til neste gang.

 

Akkurat da du lukket døren til bilen til Kendall, fikk du en melding. Denne gangen fra et ukjent nummer. ''Vet du hvem dette her er sitt nummer?'' spurte du Kendall. ''La meg nå se.. Hm.. Det er Justin sitt! Som i Bieber ja'' sa hun sjokkert.

 

Du åpnet meldingen rolig og så ned på den store skjermen. ''Fest hos meg om to dager! Denne meldingen blir sendt til hele trinnet. Håper alle kan komme som en 'bli bedre kjent' fest. Mer info kommer på skoleveggen i morgen!'' sto det. Akkurat i det samme øyeblikket vibrerte også Kendall sin telefon. ''jeg fikk også samme melding altså'' mumlet hun og leste over. ''Og hvor får han tak i våre nummer i fra?'' spurte du skeptisk og så ned på telefonen igjen. ''Vet ikke.. Han er jo selveste Justin Bieber da'' sa Kendall og fniste. ''Jo du har vel rett..'' sa du lavt og la fra deg telefonen oppgitt. Ikke hadde du planer om å gå på en fest, ikke med faren din på sykehuset. Og heller ikke med en ekkel stemor som Lisbeth. ''Så.. Hva skal du gå med?'' spurte Kendall mens hun startet motoren. ''Hvem har sagt jeg skal gå da?'' spurte du fort og fiklet med iphonen din. ''Vel.. En sånn fest er ikke alle som kan gå på'' sa Kendall mens hun fokuserte mot veien. ''Joda.. Men alikevel, vet ikke om jeg gidder'' sa du rolig.

 

''Gidder? Eller vil?'' spurte Kendall. ''Det siste egentlig.. Pappa er på sykehuset! Det føles bare ikke litt riktig å dra på fest mens han lider på sykehuset. Og tenk på Lisbeth! Hun kommer søren meg til å drepe meg'' mumlet du lavt og så ut på mørket som sakte men vakkert hadde lagt seg over Atlanta. ''Hallao? Faren din kommer til å være glad for at du har det litt hyggelig i blandt. Tro meg! Han kommer sikkert til å betale en kjole for deg også. Lisbeth kan bare holde kjeft så mye sko som hun eier, alt fra dine far sine penger'' sa Kendall litt irritert. ''Joda.. Men-'' ''-Ikke noe men du! I morgen skal vi på skikkelig shopping, om så jeg må binde deg bast med superlim!''  sa Kendall bestemt. ''Okei.. greit da'' sa du fort til slutt. Kanskje en fest ville være gøy alikevel? Du kunne i hvertfall prøve å ha det gøyt. Kanskje ha det fint med Ryan? ''Her'' mumlet Kendall og gikk ut av bilen sin. Dere gikk stille inn i det stille huset hvor alle tydelig lå og sov. ''God natt'' sa Kendall lavt mens du gikk under dynen din. ''God natt'' mumlet du og sovnet stille.

 

Dagen etter våknet du fort. Skole som vanlig, noe du var blitt utrolig lei av. Du gledet deg utrolig mye ettersom det snart var sommerferie, da kunne du bare slappe av hos Kendall. ''God morgen'' mumlet Kendall mens håret hennes så ut som hadde blitt tupert i hele natt. ''God morgen'' fniste du og rettet håret ditt. Du tok på deg en mørk high waist shorts sammen med en hvit skjorte. Håret lot du falle rett nedover skuldrene dine. ''Flott du ser ut'' sa Kendall og smilte. ''Takk, du og'' sa du glad. Dere kjørte fort til skolen, og alt du gledet deg til var fotball treningen din. ''Hey'' sa en stemme bak deg. Du snudde deg og så i øynene på Justin. Han var da ikke så gale.. Nei faktisk, så hadde han de nydeligste øynene du hadde sett på lenge. Du drømte deg litt bort i øynene hannes, noe som var utrolig pinlig. ''Hallo?'' sa Justin og veiet med hånden. ''Åh, hei'' sa du fort og latet som ingenting. ''Øhm.. Kunne jeg få snakket med deg?'' spurte Justin flørtende.Hva tror dere skjer?

BTW! Glemte å kåre ukens belieber i forrige innlegg! Det ble Ragna Synnøve Hoftun Capri. Denne jenten skrev et utrolig skjønt fanbrev som fikk meg rørt! Så jeg sender deg epost :-)

 

 

-Rano

26.09.2011 / 20:59 / Blogg

Hade bra! <3

Vell, tusen takk for meg.

Jeg har trivest her.

Det var bare noen få spørsmål de her:

Hvor gammel er du? 13

Hva tenker du om meg? Jeg har jo ikke sett deg, men sikkert en fin og snill jente <3

Hvordan ble du så pen? Jeg er ikke pen :S Men takk for det.

Miley cyrus vs. Selena Gomez? Selena Gomez

-Hvor høy er Justin?    Han skal være rundt 1,74 com. som jeg har hørt :S

-Hvor mye veier han? Detvet jeg ikke.

-Tror du han kommer til Norge :D? Ja jeg tror han kommer i 2012, håper det i vertfall Never say never :D

-Hva er DIN favoritt sang av han?Pray

 

Takk for meg.

-Rebecca


26.09.2011 / 20:48 / Blogg

Justin Bieber Grow's up.

 liten, vet ikke helt hvor gammel han er der.

 

2006

 

2008

 

 

2010

 

2011

 

Hvilken var best?

 

-Rebecca

 

26.09.2011 / 20:45 / Blogg

Handyman!!!Dette kaller jeg en handyman? 

 

Hva kaller du dette?

 

26.09.2011 / 20:33 / Blogg

Vinneren av someday parfymen og mer + ukens belieber

Vinneren av someday parfymen ble: Eirin H (hun ville ikke ha etternavnet på bloggen)
Vinneren av Justin bieber boken ble: Emilie Dalan
Vinneren av Justin Bieber - Never say never PC underholdning  ble: Emilie S. (hun skrev ikke etternavnet sitt, men la igjen epost).

Håper dere svarer meg fort på epost.. Fordi det kan ta opp til 1 uke + mer før someday parfymen kommer. Så ja.. :-) Kommer flere konkuranser senere ja, men dere må nesten ha litt tålmodighet for historie også. 

 

Vinneren er forresten sponser av oss + mamma (:

-Rano, Felicia og Esin

 

26.09.2011 / 20:25 / Blogg

26.sep.2011

Det er vist noe jeg har forklart dårlig :S Min feil..

Jeg tenkte dere kunne spørre om ting som har med Justin Bieber :P

Eller andre ting dere lurer på.

Forresten Takk, det var mange som sa positive ting om bildet mitt takk :D

 

Og det var faktisk gøyt å få respons på det jeg har skrevet.

Men altsa jeg mente ting om Justin.

 

-Rebecca

26.09.2011 / 20:01 / Blogg

Hade da dere :)

Hei :)

Våre ein fin dag her på denne bloggen..

Men siden eg skulle bere blogge i dag og eg har lekser så må eg seie hade nå :)

Skal gjere lekser nå :)

Men vinneren av Bilde vs bilde var : 

 

aner ikkje hvor mage stemmer :)

Vinneren av Musikk video vs musikk video er: 

 

på den kom det 2 stemmer og på one less only girl kom det 1 stemme :)

 

Takk for meg.. håper eg får denne skjansen i gjenn :)

Men 1 ting.. fekk 1 eller 2 kommentarer om dialekta mi... at eg skriver på nynorsk og det wer feil... mange blogger skriver på nynorsk...

Men eg tåler det :)

Men takk for meg !!

Og takk til Rano som gjedde meg skjansen og bloggen her :)

Litt skrive feil i dette innlegget SORRY !!

TAKK FOR MEG !!

- Syns du eg blogga bra ??

følg gjerne bloggen min : http://siri2000.blogg.no/ :)

- Siri Malene

26.09.2011 / 19:28 / Blogg

spørsmålsrunde

Hei.

Nå har dere mulighet til og spør meg om alt dere vil.

Dere kan sende spørsmål på facebook eller skrive de nede i komentarfeltet.

Min facebook er: Biggestbeliber Ever LoveUjb     Twitteren min er: justinbeliber5

 


Bilde av meg :P Plz, ikke noen stygge komentarer. :)

-Rebecca

26.09.2011 / 19:15 / Blogg

Liveshow nå

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg live og svarer på spørsmåler osv dette er linken;

http://www.direktesender.com/user/channels/goLive/24

Håper dere kommer og stiller meg spørsmåler!

- Esin

26.09.2011 / 19:12 / Blogg

På liveshowet..

Liveshowet til Esin begynner nå snart! 

Det jeg håper dere gjør i hvertfall en gang, er å se videoen.. Altså den reklamen som er litt lenger nedenfor på liveshowet.

Haha, søtt av meg. Uansett, litt lenger nede ser dere en sånn video! Håper dere alle trykker på den og ser den flere ganger. Eller trykker på reklamene rundt! Det vil hjelpe mot fler konkuranser:)

Link til liveshowet: http://www.direktesender.com/channel/view/jdbnorway-24#

Jeg avslører vinneren klokken 21:00! Selve konkuransen avsluttes klokken 20:00!

 

-Rano

26.09.2011 / 19:04 / Blogg

Justin Drew Bieber day !!

På facebook.. har eg og kusina mi lage Justin Bieber day !!

BLI MED!!!!!!!!!!!!!

Trykk her du viss du skal vere med :) ♥

-Skal du vere med ??

-Er du med ??

- Siri Malene

26.09.2011 / 18:59 / Blogg

Bieber camp !

informasjon
Jusin Drew og Ida Bieber Fever arrangerer et bieber møte i høstferien uke 40 . 
Det dere må ha med er sovepose,telt,grillmat,engangsgrill,dere må ha med mat til frokost , og lunch det er butikk i nærheten ca 10 min unna , så dere kan dra dit og handle mat.
Vi skal prøve og få inn litt premier til konkuranser osv ,vi skal prøve og kontakte topp.
er det noe mer du lurer på er det bare og kontakte meg .
NB : Dere må rydde etter dere fordi dere må ikke skade miljøet :) Vis det er noe dere ønsker vi kan gjøre på campen er det bare og kontakte oss. Dere må ikke ha så mye med dere fordi vi skal gå i ca. 10-15 min. Det er ikke lov til å kjøre helt bort ditt.
Håper de fleste kommer :

Noe dere lurer på er det bare og snakke med oss ! 

 

 

 

-Jusin Drew 

26.09.2011 / 18:56 / Blogg

Liveshow kl 19.15

Hei alle sammen!

Idag er det liveshow kl 19. 15

http://www.direktesender.com/user/channels/goLive/24

det er linken, klikk der einn på linken kl 19.15 så kan dere se meg live, spørre meg om spørsmål OSV.. <3

26.09.2011 / 18:49 / Blogg

Musikk Video vs musikk video :)

Vs

 

- Hvas ?

- Siri Malene

26.09.2011 / 18:35 / Blogg

Gjesteblogger!

Snakket akkurat med Rano, og jeg skal få lov til å være gjesteblogger her i dag <3

Tusen takk Rano.

Dette er liksom min største drøm, å få blogge på jdbnorway.blogg.no VERDENS BESTE blogg.

Jeg har lest denne bloggen i noen månder nå, og er en fast leser. Jeg er innpå ca. 4-5 ganger hver dag.

Jeg heter da Rebecca.

Dere kan spør meg om hva som helst og jeg svarer.

Igjen tusen takk Rano. <3

 


Vet det er gammelt men ett av de skjønneste bildene av han, synst jeg da.

Hva synst du?

 

-Rebecca

26.09.2011 / 18:09 / Blogg

Ikke glem konkuransen! Trekker vinner idag!

Heisann!

Hva du kan vinne:

På denne konkuransen, kan du vinne someday parfymen (30ml), Justin Bieber Collector's edition video CD(pc) og Justin bieber - first step 2 forever(boken).

Denne er bare brukt 1 gang for testing. Du kan blandt annet se forskjellige video klipp, spille Justin Bieber spill, laste ned bilder, photobooth osv. Passer også til MAC for de som har mac :-)

 

Det du må gjøre for å vinne en av disse tingene

De med blogg:
-
Skrive et innlegg om konkuransen på bloggen, og linke direkte til konkuransen.
-
Linke på facebooken din og twitter. Legg til link, så vi ser at du har gjort det.
-Kommentere, jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du.

De uten blogg:
-Skrive en kommentar om hvorfor DE fortjener å vinne.
-Linke på facebooken din og twitter. Legg til link, så vi ser at du har gjort det.
-Kommentere, jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du.

 

Generell info:
- Vinnerne blir trekket på www.random.org. Skriv gjerne om det er en ting av disse du allerede har, så slipper du å vinne to make ting såklart.

-Det blir 3 vinnere.

-Det hender kommentarene er nødt til å godkjenner, men det gjør ingenting. Alt er lagret hos oss.

-Vinneren blir trekket neste søndag. Altså 25.september.

-Du kan sende mail på rano-brann@hotmail.com visst du lurer på noe.

Boken er forresten på ENGELSK!

Parfymen er 30ml, og den offisielle Justin Bieber parfymen.

 

 

KOMMENTER I DETTE INNLEGGET!!!!

 

-Rano

Historie del 5 - Never forget me

Håper dere tar gjestebloggerne godt imot. Siden ikke vi oppdaterer så mye idag, tenkte vi gjestebloggere ut kvelden ville gjøre susen! <3

 

 Dere gikk fort opp og bare satt og snakket. En god bølge av varme traff deg da du åpnet rommet til Kendall. ''Jeg må be for pappa'' sa du rolig og smilte til Kendall. ''Det er helt greit såklart'' sa Kendall og smilte stort til deg. ''Kjære Gud. Jeg håper pappa blir frisk igjen så fort som mulig så jeg kan tilbringe mer tid med han og de fantastiske sitatene hans. Amen'' sa du rolig. Akkurat da du sa det siste ordet, fikk du en melding. ''FraLisbeth..'' sa du fort. 'Kom deg på sykehuset, det er faren din, straks.'

''Hva er det?'' spurte Kendall nysjerrig. ''Lisbeth sendte melding. Hun bryr seg ikke om hvor jeg er.. Men ber meg komme til sykehuset med engang!'' sa du rolig. ''Jeg blir med deg, ikke faen om du drar til den bitchen alene. Kom igjen'' sa Kendall og tok raskt på seg en hettegenser over sin joggebukse. Du orket ikke å skifte heller. Dere tok bilen til Kendall og kjørte raskt til sykehuset. Det første dere gjorde var å spørre etter faren din ved informasjonen. ''Han har byttet rom til 204. Gå opp trappen også til høyre'' sa en ung dame som jobbet der. ''Okei tusen takk''  sa du litt stresset og småjogget opp. Tenk om noe hadde hendt med faren din da? Du nærmest sprintet opp trappene, men merket at Kendall ikke var bak deg. ''Seriøst, chill an!'' ropte Kendall andpusten etter deg. ''Sorry Kendiss, men den kondisen må du gjøre noe med'' fniste du. ''Ja, men hvor er rommet?'' spurte Kendall. ''Her'' sa du og åpnet døren fort. 

 

Da du åpnet døren sto du i et lite så sjokk. Faren din var utstyrt med enda flere kabler enn vanlig, og han lå så fredelig i den store sykesengen. En mørk dame lege sto over han med notater og penn. ''Pappa'' sa du lavt og så på han. ''Slapp av. Det går fint med han, han fikk bare et anfall.'' sa hun. Du hadde ikke lagt merke til Lisbeth som sto der med armene i kross og et ekkelt blikk som kunne drept noen. ''Hvor har du vært?'' spurte Lisbeth og latet som hun var beskymret. Dine stesøstre sto på hver hennes side og smilte ondskapsfult til deg. ''Hjemme hos Kendall'' sa du rolig og så på henne. ''Jeg var så redd for deg!'' løy Lisbeth og holdt seg foran brystet. ''Ja du..'' sa du lavt, så lavt at bare Kendall kunne høre det. ''Jeg lar dere være igjen med han nå. Men dere må gå snart, ikke for mange skal være her'' sa legen og gikk ut døren. Akkurat da ga Lisbeth deg det vanlige fjeset. ''Hvor i helvette har du vært? Jeg sa du skulle holde deg hjemme din lill-'' ''-Gi deg no Lisbeth!'' ropte Kendall til henne. Ja, hun var en ekte bestevenn. Og Lisbeth turde ikke si henne imot, ettersom Kendall hadde en av de mest kjente familiene i Atlanta, Kardashien familien. 

 

''Hmf.. Vi går jenter. Jen?'' sa Lisbeth og forventet at Jen skulle åpne døren. ''Faen for en taper'' sa Kendall rett etter at Lisbeth og døtrene hennes hadde forlatet rommet. ''Si meg noe jeg ikke vet'' mumlet du lavt. Akkurat da hostet faren din forsiktig. ''Å, pappa!'' ropte du glad og gikk rett i armene på han. ''Min kjære datter.'' sa faren din. Du merket tårene dine presset på, at faren din gikk igjennom dette, og at Lisbeth var en så forferdelig dame. ''Hva er det vennen?'' spurte han og rettet opp ryggen. ''Ikke noe''sa du lavt mens Kendall satt seg ned ved siden av deg. ''Kjære deg. Word's can lie, but eyes can't '' sa faren din rolig. ''Greit.. Det er lisbeth og alt dette du må gå igjennom'' mumlet du lavt. ''Min engel. Jeg blir snart bedre igjen, og da kan vi starte et helt nytt liv igjen.'' sa han og smilte. ''det håper jeg'' sa du lavt og ga han et smil. ''Jeg tenker vi burde gå hjem.. Visst ikke kommer Kim til å bli helt gal'' mumlet Kendall og så på deg. ''Ja okei. Pappa jeg elsker deg!'' sa du og smilte. ''Husk vennen min. Vær glad. Everyone wants happines, nobody wants pain, but you can't have a rainbow, without a little rain'' smilte faren din. ''Du er best'' sa du glad.

 

Akkurat da du lukket døren til bilen til Kendall, fikk du en melding. Denne gangen fra et ukjent nummer. ''Vet du hvem dette her er sitt nummer?'' spurte du Kendall. ''La meg nå se.. Hm.. Det er Justin sitt! Som i Bieber ja'' sa hun sjokkert.

Hva tror du skjer? Syntes dere det er greit med sånne sitater?<3

 

-Rano

26.09.2011 / 17:40 / Blogg

Gjesteblogger!

Heisann! 

Jeg er  gjesteblogger her på bloggen ut dagen. Så skal prøve og oppdatere dere så mye jeg kan.  Er en stor justin bieber fan, som dere andre som leser bloggen sikkert er og.  Jeg heter Emilie , har en blogg fra før av.  Har ikke så mye og si, bare det at  skulle det være noe dere lurer på så er det bare og kommentere nedenfor. 


-Emilie

26.09.2011 / 17:30 / Blogg

Bilde vs Bilde

VS 

VS

Dette er gammelt men.. tar bere det !!

-Kas bilde ?

fekk fresten ein kommentar om eg kan slutte og skrive nynorsk... ??

Det er litt vanskelig !!

Men kan prøve i noen andre innlegg !!

Men.... -kas bilde ?

- Siri Malene

26.09.2011 / 16:55 / Blogg

Gjesteblogger !!

Hei! Snakket med Rano på facebook og var så heldig at jeg fikk være gjesteblogger! Utrolig kjekt! :)

Jeg heiter Siri Malene !!

Har vert ein drøm og gjesteblogge for ein anen blogg + den handler om Justin Bieber... jeg ELSKER Justin !!

Dette blir sikket gøy !!

Er bra jeg fekk vere gjeste blogger for ein blogg jeg DIGGER + at eg blir gjeste blogger til i kveld !!


Digger det bilde !!!!

- Siri Malene :)

26.09.2011 / 16:54 / Blogg

Devon Werkheiser scene on Greek as Justin Bieber!

felicia

26.09.2011 / 16:53 / Blogg

Justin Bieber Take A Bow - Parody

felicia

26.09.2011 / 16:52 / Blogg

justin bieber tour buss

felicia

26.09.2011 / 16:51 / Blogg

nytt bilde av justin og jazzy

felicia

Historie del 4 - Never forget me

 ''Hei du, hva skulle du fortelle meg?'' spurte du fort. ''Glem det nå.. Fikk du lov av Lisbeth å gå ut?'' spurte Kendall. ''Nei..'' sa du rolig og så ned. ''Men du kommer til å.. Ja'' sa Kendall og så ned på det ene merket du hadde på venstre hånden, etter at Lisbeth hadde klesset til  deg fort hardt. Ja, hun slo deg. ''Vet.. Men samma det! Pappa sa han skulle ta skillsmisse, jeg er så glad for det!'' sa du glad. ''Det skjønner jeg..'' mumlet Kendall. ''Men hva skulle du fortelle meg?'' spurte du raskt. ''Ja! Jeg lurte på om du kanskje ville være med på en dobbeldate? Ta med Ryan!'' sa Kendall glad. ''Hvem skal du gå med da?''  spurte du fort. ''Justin Bieber..'' sa Kendall og så ned.

 

''Men jeg trodde du ikke likte han?!'' spurte du fort og så imponerende på Kendall. ''Vel.. Han flørtet litt med meg idag! Så jeg tenkte.. Hvorfor ikke?'' sa Kendall og tok skateboardet sitt. Hun sto på det og vippet det fram og tilbake mens hun så på deg. ''Åja..'' mumlet du og tenkte på da Justin hadde klesset deg på rumpen. Betydde såklart ingenting. Han var jo utrolig kjent, og var kjent for å digge jenter. Han trodde sikkert han kunne få hvem han ville, men ikke deg, det var du helt garantert sikker på. ''Okei greit.. Men jeg bør gå hjem nå, Lisbeth kommer til å klikke på meg uansett.'' sa du og reiste deg opp. ''Den er god.. Visst du ikke vil overnatte hos meg i kveld da?'' spurte Kendall. ''Visst det går greit for deg da.. Du vet jo hva Lisbeth kommer til å gjøre uansett'' mumlet du lavt. ''Mhm.. Skjønner fortsatt ikke hvorfor dere ikke går til politiet, den damen er jo sinnsyk'' sa Kendall mens hun rullet bortover. ''Fordi.. Jeg har ikke tenkt på det, men pappa skal snart ta skillsmisse uansett'' sa du rolig. ''Okei greit, BRA'' sa Kendall mens det mørke håret hennes føk bakover.

 

Dere gikk fort hjem til det store huset til Kendall. Du var så vandt med å være der at det var overfylt med deres klær på rommet hennes. ''Så flott at dere er her. Middagen er straks klar!'' ropte moren til Kendall etter dere mens dere gikk innpå det store rommet hennes. Du og Kendall hadde mer et søskenforhold en bestevenn, kun fordi du ofte var oss henne og elsket hverandre. ''Så.. Skjedde det noe  mellom  deg og Ryan idag?'' spurte Kendall og smilte flørtende til deg. ''Ikke gidd da!'' fniste du og rødmet i samme sleng. ''Sorry da.. Men når min søster rødmer såpass bare han gir deg en klem..'' fniste Kendall og ertet deg litt. ''Vel.. Jeg liker han godt ja.'' sa du rolig. ''Får håpe det går fint på daten deres da, så søte som dere er'' smilte Kendall og la seg ned i den store sengen sin. Du skiftet om til en grå joggebukse og stram, hvit genser. Håret tok du i en hestehale før du la deg ned i sengen. ''Middag'' sa en av storesøsterene til Kendall. Dere gikk fort ned og fikk spist litt taco også, noe som forresten var favoritten din. ''Du har blitt så ufattelig tynn i det siste'' hadde moren til Kendall sagt. Du sa ikke noe, men ga henne et smil. Grunnen var vel at det eneste  måltidet du faktisk spiste, var på skolen.

 

Ikke likte du å spise med Lisbeth, men det hendte du tok deg en matbit av og til også. ''Så.. Danseaudition for kjendis, har dere lyst?'' spurte moren til Kendall. ''Jepp, vi har tenkt  å melde oss på begge to. Så det skal bli digg!'' fniste Kendall mot deg. ''Lurer på hvilke kjendis det er da.. Dansetrinnene våres er litt pinlig av og til'' smilte du. ''Men sånn er det når du er danser da'' sa lillesøsteren til Kendall, Maria. ''Jepp, men takk for maten da'' sa du og reiste deg opp med Kendall etter deg. Dere gikk fort opp og bare satt og snakket. En god bølge av varme traff deg da du åpnet rommet til Kendall. ''Jeg må be for pappa'' sa du rolig og smilte til Kendall. ''Det er helt greit såklart'' sa Kendall og smilte stort til deg. ''Kjære Gud. Jeg håper pappa blir frisk igjen så fort som mulig så jeg kan tilbringe mer tid med han og de fantastiske sitatene hans. Amen'' sa du rolig. Akkurat da du sa det siste ordet, fikk du en melding. ''Fra Lisbeth..'' sa du fort. 'Kom deg på sykehuset, det er faren din, straks.'

Hva tror du det er? ;O

 

-Rano

26.09.2011 / 15:54 / Blogg

Jazzy har fått twitter

Hei alle sammen! :)Jazzy's twitter;Det er selvfølgelig ikke noe seriøst da, sikkert bare tull! (:

//Esin

26.09.2011 / 15:44 / BIEBERFACTS

Bieber facts

Hei alle sammen! :)

 • 83% Er Beliebers
 • Justin elsker å løpe
 • Etter konsertene er det alltid en person som starter vannkrig
 • Pattie gråter hvergang Justin synger Down to Earth
 • Down to Earth er dedikert til foreldrene
 • With you sangen er det faren til Justin som har skriv
 • Justin er mørkeredd
 • Når Justin tok sin første berg og dalbane gråt han, og tillett spydde oppå Chaz
 • Justin klarer å sitte baklengs på en sykkel å syke fremover
 • Justin synes at han ser ut som en jente når han gråter

er dere gira på MER Bieberfacts?

//Esin som elsker dere♥

KALENDER - Jul

Heisann!

 

Allerede 1.desember skal meg, Esin og Felicia spandere på småpremier hver dag. Justin Bieber kalender! Der en leser blir trekker hver dag, og vinner småpremiene. Mer om dette kommer såklart når den tid nærmer seg, dette var bare noe jeg ville si for at dere skulle glede dere litt. Såklart, nr.24 er alltid den største premien, bare til å glede seg ^^

Gleder du deg til dette!? :D

 

-Rano, Felicia og Esin

26.09.2011 / 15:22 / Blogg

Nytt bilde av Justin?

Hei alle sammen!

Vet ikke om dette bildet er nytt, men jeg har aldri sett det før(:

Sjekk muskelene i armen hans da! NAM

//Esin

26.09.2011 / 15:07 / Blogg

Topp

Hei alle sammen! (:

 

 

Selena Gomez og Justin Bieber har blitt et av Hollywoods yndlingspar i tweensegmentet. Foto: All Over Press
Selena Gomez og Justin Bieber har blitt et av Hollywoods yndlingspar i tweensegmentet. Foto: All Over PressJustin Bieber (17) vet visst hvordan han skal sjarmere kjæresten Selena Gomez (19) i senk.

Den 17 år gamle popsensasjonen leide nemlig HELE Staples Centre i Los Angeles og overrasket dama med tidenes kanskje mest romantiske date, i helgen.

Ja. Du leste riktig. Hele arenaen.

Ifølge TMZ fikk Justin ideen etter å ha sett filmen «Mr. Deeds», hvor Adam Sandlers karakter overrasker Winona Ryder med en lignende kveld på Madison Square Garden i New York.

En kilde nær Bieber forteller:

- Dette skjedde ikveld... Justin tok Selena med til Demi Lovato-konserten på Nokia Theater som ligger rett ved siden av... Så sa han: «Bli med meg» og tok henne med til Staples Center via en tunnel under bakken for å se tidenes største forlis, røper kilden.

Med forlis mener kilden skipet «Titanic» og refererer til filmen de to så på en storskjerm inne på den tomme stadioen som kan huse over 20.000 mennesker.

Storsjarmøren Justin skal også ha gjort klart et bord med stearinlys på og bestilt mat fra The Lexus Club (biff og pasta) og 17-åringen er tydeligvis også selv klar over hvor romantisk det var (er).

- Romantikken er ikke død. Behandle damene deres rett, gutter, delte tenåringssensasjonen på Twittersiden sin den 24. september.

Ikke måtte han punge noe ut for daten heller. Siden han har holdt 3 utsolgte konserter på stedet, fikk han leie stedet helt gratis.

Søndag (25. september) fortsatte turtelduene den romantiske helgen med en koselig lunsj på Paradise Cove Beach Cafe i Malibu og en påfølgende rusletur - hånd i hånd - på stranden.

//Esin

 

 

26.09.2011 / 14:48 / Blogg

Julealbumet

Hei alle sammen! :)

Idag er jeg i toppers humør! Har skjedd noe kjempe bra! (:

Dette la Justin ut på facebook;

Det som står er; Just finished a late nt in the studio for the christimas album...it is OFFICIAL...my big bro @UsherRaymondIV is on the album with med! #EPIC

åå, jeg gleder meg sykt til albumet!

//Esin

26.09.2011 / 06:46 / Blogg

Nytt bilde av Dan Kanter

Love Felicia

25.09.2011 / 22:58 / Blogg

Jelena - Titanic

Hei alle sammen! :)

//Esin

25.09.2011 / 22:57 / Blogg

Nytt bilde av Justin og en mann

Hei alle sammen! :)

//Esin

25.09.2011 / 22:47 / Blogg

#football

Love Felicia

25.09.2011 / 22:43 / Blogg

#DKP

Kommer du til å bestille en av genserene Ryan har designet?:)

DKP står for Dirty Kid Productions , eller noe.

Love Felicia

25.09.2011 / 22:38 / Blogg

Pattie har lagt ut nye bilder på instagram

Love Felicia

25.09.2011 / 22:04 / Blogg

Nytt bilde av Justin og Selena!

BOOM BOOM POW! @JustinBieber @SelenaGomez -- see the creeper?

 

 

-Rano

Historie del 3 - Never forget me

''Det får du ikke lov til, ikke motsi meg. Og visst jeg merker at du går uten min tillatelse, slår jeg til deg. Gå opp nå!'' ropte Lisbeth sint. Du sukket og gjorde som hun sa. Dette var det eneste med livet som ikke var perfekt. Ikke kunne du heller si noe til faren din, det klarte han absolutt ikke å takle. Men alikevel, du var fastbestemt på å gå alikevel. Men skulle du tørre?

 

Ja, han var faren din, Lisbeth kunne ikke gjøre noe med det å gjøre uansett. Du tok fort på deg noe fine klær du hadde kjøpt med Kendall.

9a64aaf08e10f56b316a8497092c94ed_large

Du tok fort mobilen din før du klatret ut av vinduet og løp bort til buss stoppet. Der stor du bussen fort til sykehuset. Du fant ut hvilke rom han var i, og småjogget bort der. Da du åpnet døren sto faren din skikkelig blid og smilte til deg. ''Jenta mi! Du skulle jo vært hjemme du..'' sa han mens du lukket døren bak deg. ''Det vet jeg, men jeg orket ikke pappa..'' sa du rolig. ''Var det stesøstrene dine igjen?'' spurte han skeptisk. ''Nei, det var faktisk Lisbeth. Jeg orker ikke mer av henne pappa..'' sa du rolig. ''Det skjønner jeg jenta mi. Når alt dette her er over..'' sa faren din og pekte mot slangene som var klistret på han. ''-Så skal jeg ta skillsmisse. Jeg vil ikke at du skal være ulykkelig.'' sa han og smilte. Faren din var det beste i hele verden, og du elsket han så høyt. ''Kan du ikke si en av de sitatene dine?'' spurte du glad mens du lente deg forsiktig på han. ''Jo.. Ikke tenk så mye på Lisbeth. Live like there's no tomorrow'' sa han og smilte.

 

''Jeg elsker de sitatene dine'' fniste du. ''Vel.. Vi har alle våre interresser her i verden'' sa faren din. ''Jo du har rett'' sa du rolig. Da du sa det, fikk du en melding på mobilen din. ''Heyyy, møt meg senere da? Skateparken! Må si deg noe!<3'' hele meldingen var fra Kendall. ''Kendall?'' spurte faren din. ''Yup! Jeg må gå nå snart.. Men, hvor lenge skal du være på sykehuset?'' spurte du trist. ''Ingen vet det jenta mi. For alt jeg vet.. Kan kreften min bli verre'' mumlet han lavt. Du kjente en tåre rant nedover kinnet ditt, så utrolig trist det var. ''Årh. Ikke si sånt pappa! Jeg lever i håpet og ber hver kveld'' sa du trist. ''Du må åpne øynene dine jenta mi. Life's a challenge'' sa han rolig. ''Du har rett.. Jeg kommer tilbake igjen imorgen'' sa du fort og kysset faren din på pannen før du forsvant ut døren. Du fullstendig dret i om Lisbeth kom til å klikke på deg. 

 

Du småjogget bort til skateparken, utrolig nysjerrig på hva det var Kendall skulle fortelle deg. Du sto der, selvom det var litt kaldt. Kvelden hadde komt, men du kunne ikke se det. Solen skinte fortsatt bak noen av de høyeste skyene. Alle menneskene rundt deg lo og snakket høyt, som om de ikke hadde et problem i livet sitt. Så mye som du misunnet dem alle. ''Hey'' sa Kendall og ga deg en klem. ''Hei du, hva skulle du fortelle meg?'' spurte du fort. ''Glem det nå.. Fikk du lov av Lisbeth å gå ut?'' spurte Kendall. ''Nei..'' sa du rolig og så ned. ''Men du kommer til å.. Ja'' sa Kendall og så ned på det ene merket du hadde på venstre hånden, etter at Lisbeth hadde klesset til  deg fort hardt. Ja, hun slo deg. ''Vet.. Men samma det! Pappa sa han skulle ta skillsmisse, jeg er så glad for det!'' sa du glad. ''Det skjønner jeg..'' mumlet Kendall. ''Men hva skulle du fortelle meg?'' spurte du raskt. ''Ja! Jeg lurte på om du kanskje ville være med på en dobbeldate? Ta med Ryan!'' sa Kendall glad. ''Hvem skal du gå med da?''  spurte du fort. ''Justin Bieber..'' sa Kendall og så ned.

Hva tror du skjer? Vil du ha mer?:)

 

-Rano

25.09.2011 / 21:45 / Blogg

nytt bilde av justin - shhhh....

25.09.2011 / 21:17 / Blogg

Liveshow NÅ

http://www.direktesender.com/user/channels/goLive/24 Nå har jeg liveshooow folkens!  gå inn og spør om spørsmål

25.09.2011 / 21:16 / Blogg

#churchJustin er i kirken! :)

- Thea

25.09.2011 / 21:14 / Blogg

Live laugh belieb

Live, laugh, belieb er TT på twitter! :)- Thea

25.09.2011 / 21:03 / Blogg

Liveshow

Hei alle sammen! :)

Idag har det vært en helt forjævlig dag. utorlig mye stress osv.. men uansett har utrolig dårlig tid nå så kan ikke forklare, men idag kl 20.15 skal jeg ( Esin ) ha liveshow

Legger linken ut snart, dere kan spamme meg med alle slaks spørsmpl osv..

- Esin

25.09.2011 / 20:54 / Blogg

True

(tatt fra bibses.blogg.no)

Er du ikke enig?

- Thea

25.09.2011 / 20:40 / Blogg

31.oktober!

Justin sitt julealbum kommer ut 31.oktober! Selv gleder jeg meg veldig mye. Gleder meg til å høre hvordan sounden hans er på den cd'en. Gledings eller?! :)

 - Thea

25.09.2011 / 20:34 / Blogg

JUSTIN SITT PERFEKTE KYSS

25.09.2011 / 20:32 / Blogg

Ryan Butler sin nye klokke/ipod

17rjz.jpg

''Check out this sweet watch/ iPod I got.  is dope!!''

25.09.2011 / 20:20 / Blogg

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei alle sammen :) 

Siden Esin og Rano har hatt spørsmålsrunde så tenkte jeg at jeg også kunne ha det :) elsker å svare på spørsmål så hvis dere har noe dere lurer på så bare spørr, det hadde vært utrolig hyggelig!

Det kan være spørsmål om justin , meg og alt mulig:)

hvis det kommer mange spørsmål svarer jeg med video!
 

SPØRR I VEEEEI :D 

25.09.2011 / 20:18 / Blogg

Justin backstage med Selena

Du ser Justin på 1:36 :)

 

 Du ser Justin på 3:55 :)

Jeg synest der er utrolig søtt at han er der og støtter henne. #charming ♥

25.09.2011 / 20:07 / Blogg

slettet?

Jeg skulle være gjesteblogger i dag. Og de innleggene jeg postet er blitt slettet nå. Hvorfor? Synest det var litt sårende...- Thea

25.09.2011 / 19:58 / Blogg

HVEM ELSKER JUSTIN BIEBER ?

25.09.2011 / 19:57 / Blogg

BILDER

 

 

 

 

MER ?

25.09.2011 / 19:46 / Blogg

Madison Apple Thanks Justin Bieber

aw!

25.09.2011 / 19:30 / Blogg

Nye bilder fra instagram

Love felicia

25.09.2011 / 18:34 / Blogg

Gjesteblogger!

Hei! Snakket med Rano på facebook og var så heldig at jeg fikk være gjesteblogger! Utrolig kjekt! :) Heter forresten Thea! Jeg synest Justin er så talentfull og kjekk, og jeg er en stor fan. Så nå skal jeg være flink og oppdatere sånn at dere blir glad og fornøyd. Og kanskje sånn at Rano lar meg være gjesteblogger flere ganger?


25.09.2011 / 17:40 / Blogg

never say never - justin and jeremy

awwwwwww, der er såå søte:) 

25.09.2011 / 17:38 / Blogg

SELENA GOMEZ PREGNANT WITH BIEBER?S BABY

HOLLYWOOD ? Selena Gomez announced that she is pregnant. And Justin Bieber is the father!

As TMZ first reported, Selena Gomez was rushed to the hospital on Thursday after taping an appearance on ?The Tonight Show,? complaining of nausea and a severe headache.

Sources tell WNN that Gomez underwent a number of tests for blood pressure issues, but doctors could not determine what was causing the problem.

Until yesterday? when Selena Gomez announced she is pregnant.  And she proudly stated that Justin Bieber is the father!

Publicists for Gomez and Bieber are both denying the pregnancy, but WWN talked to insiders in both the Gomez and Bieber camps and they confirmed that Selena is pregnant.  They also told WWN that both are ?thrilled? and can?t wait to have the baby.

Here?s a picture of the happy couples from a few months ago, on the night Selena said the baby was conceived:

Here?s a picture of the soon-to-be-parents after they first met:

And here they are frolicking on the beach in March:

 

Gomez said that the two stars made love after ?eating some lollipops and playing videogames.?  Gomez was pleased with Bieber in bed.  ?He didn?t mind sleeping with my teddy bears.?

Gomez is expecting the baby sometime in early April.

 

takk til rikke :) som sendte link. 

dette er garantert et rykte, haha:)

25.09.2011 / 16:40 / Blogg

Trenger gjesteblogger idag

Jeg ANER IKKE hvor Esin er, men vet at Felicia er på cup. Jeg er opptatt i kveld egentlig, så blir dårlig blogging fra min side også. Meningen var å trekke vinneren av someday parfymen idag, men litt usikkert på om jeg skal bytte det over til imorgen, for jeg er rett og slett i så dårlig humør at jeg bare har lyst å skrike.. Ikke spørr.

 

Så, visst du vil være gjesteblogger må du svare på dette.
Navn&Etternavn:
Har du facebook/twitter?:
Har du blogget før?
Og hvor gammel er du?


Visst du skal blogge idag må du prøve å oppdatere VELDIG OFTE, siden ingen av oss nesten er tilgjengelig.

 

Bare svar på det i kommentarfeltet, så velger jeg ut en/to som kan være gjesteblogger for idag!

 

-Rano

25.09.2011 / 16:34 / Blogg

Nye bilder

//justindrewbieber svensk

 

 

-Rano

Historie del 2 - never forget me

Hun bare ga deg et stort smil mens du tok bagen din og tuslet utover skolen din. Det var herlig med high school! Sakte gikk du mot banen og brukte all den tid du hadde. Du så hele gutte gjengen stå i en ring da du kom. ''Hey *dittnavn*!'' ropte treneren din Mikael. ''Hallao'' sa du og la fra deg bagen. ''Vi snakket nettopp om at vi har fått en ny gutt på laget.. Hils på Justin, *dittnavn*!'' sa Mikael og pekte mot en gutt.

 

Du så rett inn i øynene på Justin Bieber. ''Hei jeg er Justin'' sa han og håndhilste med deg. ''Og jeg er *dittnavn*'' sa du og tok den imot, men prøvde å ikke virke så interressert, for det var du nemlig ikke. Du slapp hånden og satt deg ned i kunstgresset mens treneren din begynte å bable i vei om kampen som var til helgen. I mellomtiden tok du på deg leggbeskytterne dine. Du reiste deg opp, klar for enda en treningsøkt. ''Og som vanlig satser vi på *dittnavn* som spiss, er den grei?'' spurte Mikael. ''Jepp'' sa du og begynte å jogge sammen med Chaz. Du snudde blikket ditt mot Ryan som jogget med Justin, kjente de virkelig hverandre? Tenkte du inni deg mens du jogget. ''Så.. Har du tenkt å si til Ryan at du liker han litt eller?'' spurte Chaz mens dere jogget. ''Nei, hva får deg til å tro at jeg liker han?'' spurte du og stoppet litt opp. ''Blikkene du gir han.. Først trodde jeg det var Justin, men så visste jeg at det var Ryan!'' sa Chaz. ''Okei folkens, kom bortover hit!'' ropte treneren din etter en lang oppvarmingsøkt. 

 

Dere småjogget bortover mot Mikael som sto med notatarket sitt. ''Hvem kan stille opp på kampen om fire dager?'' spurte Mikael. Over halvparten rakte opp hånden, samtidig med deg. ''Så du er sikker på at du kan?'' spurte Mikael og så på deg. ''Ja jeg tror det'' sa du rolig. Justin så på deg og du gjorde det samme. Et lite smil kom rundt munnen hans, men du latet som du ikke så det. ''Så, ta en liten pause'' sa Mikael. Akkurat da du skulle til å gå bort til Ryan, kjente du en hånd som klesset deg på rumpen. ''Hey!'' ropte du og snudde deg, da du så inn i øynene på Justin, de var nydelige det kunne du ikke si noe for. ''Hva faen var det for?'' spurte du irritert. ''Sorry altså.. Men den var litt sånn tiltrekkende'' sa Justin og smilte flørtende til deg. ''Seriøst, gi faen'' mumlet du irritert og gikk bortover. ''Hey.. er du ikke en belieber?'' spurte Justin og småjogget etter deg. ''Kan jeg spørre hva det er for noe?'' spurte du fort. ''En som.. Er fan av meg?'' sa han forhåpentlighetsfull. ''Ikke meg i hvertfall'' mumlet du og jogget bort til Ryan. ''Hei du'' sa han glad. ''Hei, du fortalte meg ikke at du var gode venner med selveste Justin bieber?'' spurte du han.

 

''Sorry.. Jeg bare.. Tenkte ikke over det'' mumlet Ryan og holdt en ball i hånden. ''Den er god'' sa du glad. Etter en hard treningsøkt, var du endelig klar for å gå hjem. Men egentlig, så gruet du deg bare. Stemoren din var jo helt forferdelig. ''Hvor har du vært? Du er 5 minutter for sein!'' ropte Lisbeth, din stemor. ''Jeg var på skolen.. Og treneren vår bablet om informasjon om kampen..'' sa du fort. ''Jeg tillater ikke at du snakker til meg med så lite respekt!'' ropte hun til deg. ''Uten respekt? Du som roper til meg her!'' sa du, denne gangen med litt høyere røst. ''Det er nok, gå opp på rommet ditt, og bli der. Visst jeg merker du gjør noe annet, er det ille ute med deg!'' ropte hun så høyt at hunden begynte å bjeffe. ''-Hold kjeften på deg Rex!'' ropte hun enda høyere. ''Men jeg skal besøke pappa på sykehuset!'' protesterte du. Og visst hun kom til å si imot, var det nok. ''Det får du ikke lov til, ikke motsi meg. Og visst jeg merker at du går uten min tillatelse, slår jeg til deg. Gå opp nå!'' ropte Lisbeth sint. Du sukket og gjorde som hun sa. Dette var det eneste med livet som ikke var perfekt. Ikke kunne du heller si noe til faren din, det klarte han absolutt ikke å takle. Men alikevel, du var fastbestemt på å gå alikevel. Men skulle du tørre?

Hehe, litt rar begynnelse, men det blir bedre forhåpentligvis :-) Vil du ha mer? 

 

Btw, visst det blir dårlig blogging idag er det ikke min feil. Jeg vet ikke hvor Esin er..

 

-Rano

25.09.2011 / 15:53 / Blogg

dagens bilde

haha:)

Historie del 1 // Never forget me

Da har min aller nyeste historie fått navnet 'Never forget me'.


''Omg, jeg kan ikke tro det!'' ropte alle jentene i klassen din. ''Seriøst, slapp av..'' mumlet du lavt for deg selv mens bestevenninen din Kendall nikket seg enig. ''Det går ikke ann å slappe av? Justin Bieber! Woohooo'' ropte Carley, en av de største irritasjonene i klassen. ''Alikevel, han er en vanlig gutt.'' mumlet du og så ned i naturfagsboken din. ''Okey..'' sa Carley rart og så på deg. ''Samma det'' sa du og himlet med øynene dine. Du var lite interressert i en random gutt fra Canada, å ja.. Du hadde hørt om Justin Bieber ja, ikke interressert. ''Hey, du kommer på trening idag sant fotballproffen?'' spurte Ryan og snudde seg. Du rødmet skikkelig. ''Fotballproff faktisk? Men ja.. Du vet jeg aldri går glipp av treninger'' fniste du. ''Du er jo fotballproff da! Du ble jo kåret til Atlanta's beste jentespiller'' sa Ryan og smilte til deg. Du visste ikke hva du skulle svare, men svarte med et lite smil. Ryan var en utrolig god kompis av deg, men samtidig også en du likte litt. ''Når skal vi i kantinen?'' spurte Chaz og slengte seg ned på en stol ved siden av deg. ''Ikke enda i hvertfal matmonsen min'' fniste du.

 

Ja, du var en skikkelig gutte jente, men samtidig også en ganske jente jente også. Selvom du elsket fotball, ble du sett på som danse elsker også. Nesten hele livet ditt var perfekt, nesten, grunnen får dere vel vite. Det ringte ut, og du satt og pakket sammen bøkene dine. Visst du ikke fikk gode karakterer til sommeren, var det ille ute med deg. Stemoren din var ikke verdens greieste, og du kunne ha sverget på at hun kunne ha drept deg om det ikke hadde vært for faren din. ''*dittnavn*, du må hjem og rydde etter skolen!'' ropte Jen, din eldre stesøster. ''Jada..'' mumlet du irritert mens du låste skapet ditt. ''Forresten så skal meg og May oppsøke Justin Bieber etter skolen!'' ropte hun etter deg. Så utrolig flaut! De gjorde alt for å ødelegge livet ditt, og bare å nevne Justin Bieber var en av de. Du bare sukket og tuslet bortover mot kantinen, hvor Kendall satt alene. ''Hei du'' sa du til henne. ''Hallao'' sa hun og så på deg med de brune øynene hennes. Det mørke brunet håret hennes skinte imot deg med enormt glans. ''Skjer med at skolen har gått helt amok pågrunn av Beiber?'' spurte Kendall. ''Det er Bieber.. Og jeg aner ikke''  sa du og så utover kantinen hvor alle jentene var kledd i Justin Bieber klær.

 

''Godt jeg har fotballtrening når han kommer i neste time..'' sa du rolig. ''Ja, jeg syntes virkelig du er heldig. Jeg skal på dansing idag, skal du være med i kveld?'' spurte Kendall. Bortsett fra fotball likte du dans også veldig godt, men hadde ikke så ofte tid til det pågrunn av stemoren din og alle hennes irriterende oppgaver. ''Kan ikke.. Jen ba meg gå hjem å rydde idag'' sa du trist. ''Hva sier faren din til dette da?'' spurte Kendall. ''Han er fortsatt på sykehuset.. Kreften blir bare verre og verre, men legene prøver å gjøre hva de kan. Jeg ber hver kveld.. Men snart mister jeg håpet'' sa du stille. ''Uff.. '' sa hun trist. Moren din visste du ikke hvem var, hun forlot nemlig deg og faren din da du var fem år, ikke visste du hvorfor. ''Men jeg må gå.. Fotball trening'' sa du og blunket til Kendall. Hun bare ga deg et stort smil mens du tok bagen din og tuslet utover skolen din. Det var herlig med high school! Sakte gikk du mot banen og brukte all den tid du hadde. Du så hele gutte gjengen stå i en ring da du kom. ''Hey *dittnavn*!'' ropte treneren din Mikael. ''Hallao'' sa du og la fra deg bagen. ''Vi snakket nettopp om at vi har fått en ny gutt på laget.. Hils på Justin, *dittnavn*!'' sa Mikael og pekte mot en gutt.

Hva syntes dere om første del av 'Never forget me'? :-) Vil dere ha mer? 

Btw. Spenningen begynner jo ikke helt i begynnelsen.. Men nå kan i hvertfall alle leserne følge med på denne historien siden den er helt fersk! Hadde vært flott om dere sa det videre til andre historie elskere!

 

-Rano 

25.09.2011 / 12:43 / Blogg

romance isnt dead. treat your lady right fellas. #REAL

25.09.2011 / 12:42 / Blogg

UNDER THE MISTLE TOE

her kan man forhåndsbestille det. er ikke sikker på om det er ekte da.

 

25.09.2011 / 12:40 / Blogg

Drawing @JustinBieber And @SelenaGomez By Jardc87

hva syntes dere?

25.09.2011 / 12:38 / Blogg

forbredelse til MY WORLD TOUR

Den 5 og 6 Oktober skal Justin ha konsert i arenaen Engenhao.

25.09.2011 / 12:36 / Blogg

scooter vil at justin og demi skal ha duet ?

dette skrev scooter på twitter:

I August var det et rykte om at Justin og Demi skulle ha duett sammen men dette skrev hun:

 

håper det blir en duett mellom dem! vil dere?

 

 

25.09.2011 / 12:34 / Blogg

portrett av justin laget av ost

haha, sykt at det er laget av ost!! :)

25.09.2011 / 12:33 / Blogg

JUSTIN BIEBER RISE TO FAME

 

25.09.2011 / 12:29 / Blogg

justin og selena

   

    

     

 

25.09.2011 / 12:28 / Blogg

bilder

   

 

 

   

   

  

 

liker dere når jeg har sånne bilde innlegg , eller er det bare unødvendlig ?:)

25.09.2011 / 12:22 / Blogg

hele crewet samler seg i ATL

 

 

Nå blir det snart tour ! YEY :D gleder meg.

25.09.2011 / 12:21 / Blogg

awww

søteste parret! haha.

 

25.09.2011 / 12:20 / Blogg

musikk video bilder

one time :

 

one less lonely girl :

baby:

Never let you go :

Eenie Meenie:

Never Say Never : 

Somebody To Love:

U smile:

That Should Be Me:

Next 2 You :

 

hvem er din favoritt? 

25.09.2011 / 12:09 / Blogg

Jazzy er med Justin nå

Hei alle sammen! :)


Han la også til dette bilde;//Esin

25.09.2011 / 11:27 / Blogg

Jelena på Demi Lovato konsert

Hei alle sammen! :)

video;

Bilder;
 • Har du vært på en Demi Lovato konsert før?

//Esin

Historie del 27 # Three words describes it all (2)/ SISTE del, kort del

Beklager for at delen ble litt kort, har hodepine igjen! Menmen ;)

 

''Men.. Kampen har allerede begynt!'' protesterte du. ''Jeg vet.. Men dette er viktig'' sa Pattie. Du ga henne et lite nikk og fulgte fort etter. ''Så.. Siden du sa at du ville være borte fra familien en god stund, og siden du og Justin er sammen, OG at du har veldig lyst til å være med på tour, så tenkte jeg om du ville være med?'' spurte Pattie deg. Skulle du svare ja eller nei?

 

__

Et dumt spørsmål for deg selv, ja såklart. ''JA!" ropte du glad. ''Flott'' sa Pattie.

2 månder senere..

 
''Ææææ slutt Justin!'' ropte du da Justin sprøt masse vann på deg med vannpistolen. ''Ikke faen! Du og Alfredo skal så sykt få hevn!'' ropte Justin og løp etter deg. Våt var du etter vannkrigen i Rio de Janeiro, men mer glad kunne du altså ikke bli. Du var i Brasil sammen med Justin på tour! Levde et helt fantastisk liv som du ikke kunne blitt mer glad for. ''Elskeeer deg!'' sa du sukkersøtt og holdt rundt Justin. ''Og jeg elsker deg, men du skal få igjen!'' sa Justin og sprøt enda mer vann på deg. ''La henne være da'' fniste Alfredo og la fra seg vannpistolen. ''Greit, nok vannkrig for idag!'' sa Justin og overgidde seg han også. ''Bra konsert du hadde da'' sa du glad. ''Jepp, og grattis igjen med plass på L.A sitt dame lag! Det var bare fordi dere vant hele cupen'' sa Justin glad. ''Er jo en grunn til det da?'' fniste du mens dere gikk på vei inn mot tourbussen.

 

''hvor har dere  vært?'' spurte Pattie. ''Vår daglige vannkrig med crewet'' sa Justin og drakk litt appelsinjuice. ''Åja, ja såklart'' sa Pattie. ''Jeg er sliten'' sa du og slang deg ned på sofaen. ''Det skjønner jeg. Men.. Har Lilly finnet leilighet nå da?'' spurte Pattie. ''Jepp.. En dritfin en også! Passer fint for fem til å bo der. Så jeg tenkte Ryan, Chaz og Justin også kanskje'' sa du rolig. ''Ja det hadde vært hyggelig. Også var det bra at Juliet ville betale litt for den, fint dere ordnet opp'' sa Pattie. ''Ja! Jeg gleder meg til hun kommer om en uke.. Angrer ikke et sekund på at jeg tilga henne'' sa du fort. ''Det er bra'' sa Pattie. Nå var livet perfekt. Du var på tour med gutten du var forelsket i. Du hadde finnet din biologiske mor, og elsket henne. ALT var perfekt, og ingenting kunne ødelegge det. Du fant ut at Ryan elsket Lilly alikevel, Chaz holdt på med en ganske så skjønn jente, du hadde blitt kjent med mange nye mennesker, blandt annet fra Crewet til Justin. Og hver dag leste du det halv revet brevet fra din far John, alt du hadde igjen av han. ''Jeg elsker deg'' sa Justin glad da du lå i sengen på vei til å sove. ''Og jeg elsker deg gutten min'' sa du og kysset han.Kan dere værsåsnill og gi en tilbake melding på 'Three words describes it all'? Hadde betydd mye for meg! :-) Vil dere ha ny del av den nye historien? :)

 

 

-Rano

24.09.2011 / 22:31 / Blogg

nytt bilde

rq6or.jpg

 

felicia

Historie del 26 # Three words describes it all (2) - lang del

''Okei, jeg blir med'' sa Justin. Sammen gikk dere opp trappen og bortover mot faren din sitt hotellrom. ''Men.. Er du sikker på at vi skal fortelle *dittnavn* dette Juliet? Hvordan vil hun reagere!?'' spurte faren din sin stemme. Både deg og Justin ble interressert. ''Ja.. Hun er gammel nok. Jeg må bare si tusentakk for alt du har gjort for å få henne til å bli en så fantastisk jente. Jeg vil at hun skal vite det, hun er tross alt min datter'' sa Juliet.
________________
Du fikk helt sjokk. Sto der med skjelvende knær, og klarte ikke å røre en finger. ''Jo det er helt syk det da. Som skjebnen egentlig! At hun drømmer om deg og John, også bare møtes dere til slutt. Burde jo blitt laget bok om dette her ja!'' sa Pattie og lo litt. Hvorfor lo hun? Hvorfor lot alle som ingenting? Hadde faren din visst hvem Juliet og John var? Moren din var Juliet! Var det derfor du følte deg så utrolig rar hver gang du var med henne? En følelse av at du ikke måtte gi slipp på henne på noe som helst mulige måter. Visste hun at du var datteren i begynnelsen!? Alle disse spørsmålene gikk rundt i hodet på deg, og det var tydelig at Justin også reagerte veldig på det. ''Mamma, hva er det du snakker om!?'' spurte Justin og viste seg fram. Du begynte å hulke.. Alle tårene dine rant nedover kinnet ditt. 

 

Juliet sto sjokkerende og så på deg, uten å vite hva hun selv skulle gjøre. ''beklager for at jeg ikke sa noe..'' var alt hun klarte å si. ''Er det alt du har å si? Etter 17 år?'' spurte du sint. ''Men..'' sa Juliet. ''Ikke noe men.. Jeg orker ikke dette her. Det er et stort sjokk. og DU!'' ropte du og så på faren din som så på deg trist. ''Jeg beklager.. Jeg bare.. Visste ikke hvordan jeg skulle si dette til deg. Og ikke visste noen andre det heller..'' sa faren din trist, nesten på gråten han også. ''Visste du dette?'' spurte du Justin. ''Nei, hadde ingen anelse'' sa han alvorlig. Du bare så ned. ''Slapp av.. Visst det er et problem med hvor du skal bo og sånt'' sa faren din. ''Det er ikke det.. Jeg skal uansett flytte til en leilighet med Lilly etter sommerferien.. Jeg bare skjønner ikke hvorfor dere ikke sa noe til meg'' sa du trist og satt deg ned. ''Fordi vi alle elsker deg så høyt. Ville ikke såre deg med alle spørsmål og svar. At du ikke har en biologisk far lenger er en ting, men at jeg ikke var flink med barn der og da. Trengte å gi deg bort pågrunn av min far, og jeg angret hver dag'' sa Juliet. ''Jeg.. Jeg vet ikke jeg'' sa du rolig og så ned på gulvet. 

 

Justin kom bort til deg og satte seg ned ved siden av deg. Han kysset deg sakte på hodet. ''Alt går bra.. Jeg tror *dittnavn* trenger litt tid.. Om dere kunne gått ut litt?'' spurte Justin rolig. ''Ja okei. Vi kommer inn om 5 minutter'' sa faren din. De lukket døren bak seg og da så Justin på deg. ''Dere må snakke om det.. Hun er moren din. Men jeg skjønner godt at du er sint, det har du all rett til å være, men jeg vil at jenta mi skal være lykkelig, for du vet jeg elsker deg'' sa Justin. ''Tusentakk, du er best.. Jeg vet at jeg må snakke med Juliet, men det blir så vanskelig. Jeg trenger å komme meg litt vekk! Vekk for noen månder.. Bare ha det gøyt og ikke tenke på ting så mye.'' sa du rolig. ''Jeg skjønner.. Og nå som jeg reiser på tour'' sa Justin trist. ''Mhm..'' mumlet du. Det ble litt stille resten av tiden, men da kom faren din sammen med Juliet og Pattie. ''Så.. Har du komt til en beslutning eller?'' spurte faren din. ''Nei, jeg vet ikke..'' sa du rolig.

 

''Okei. Hør her *dittnavn*.. Din morfar var en ganske streng mann. Hatet at jeg hadde fått et barn allerede som 16-17 år. Jeg ville beholdt deg om jeg kunne, men hadde såvidt penger til meg selv. Jeg visste du ville ha det bra i Canada, sammen med Chaz som akkurat hadde blitt født'' sa Juliet. ''Ja, jeg skjønner..'' mumlet du. ''Hun trenger bare litt tid, tid til å tenke.. Det gjør vi alle'' sa Pattie og krysset armene. ''Hvordan skal jeg fortelle Lilly dette?'' spurte du. ''Slapp av, jeg kan snakke med henne'' sa Justin og reiste seg opp. ''Tusen takk'' sa du rolig. Justin gikk rolig ut av døren, og du bare savnet han med engang. ''Så.. Dette er jo en alvorlig sak. Så vi må nesten finne ut hva du vil'' sa faren din. ''Ja.. Jeg vil egentlig bare reise bort i flere månder, bare tenke. Også når jeg kommer hjem vil jeg bo i leilighet med Lilly. Vil også fortsatt kalle deg pappa, fordi du er som en ekte far for meg. Vil også kalle min mor for mor, men Juliet for Juliet.'' sa du. ''Jeg skjønner det godt, og respekterer det'' sa Juliet.

 

''Flott.. Jeg trenger frisk luft'' sa du rolig og reiste deg opp. ''Ja det er lurt. Jeg kom på noe, som jeg må snakke med dere to her'' sa Pattie da du gikk ut. Da du lukket døren, fikk du en rar følelse. Du gikk ut av hotellet og bort mot stranden. Fineste utsikt.. ''hei'' sa Chris sin stemme. ''Hei du'' sa du rolig og bare så ut. ''Så.. Jeg vet hva som har skjedd. På en måte er jeg glad på dine vegne, og på en annen måte lei meg'' sa Chris. ''Tusen takk for det.. Betyr mye'' nølte du rolig og så ut. ''Vel.. Det var det jeg skulle si, og lykketil imorgen på kampen'' sa han før han forsvant bak deg. Du var glad egentlig, og du var helt sikker på at John, din biologiske far ville at du skulle gjøre dette. Tilgi dem. Sakte gikk du tilbake igjen mot hotellet og inn på hotellrommet ditt. ''Hei'' sa Lilly. ''Jeg orker ikke snakke om det Lilly..'' sa du rolig. ''Det skjønner jeg, bare gled deg til imorgen'' sa Lilly og smilte til deg. ''Vi vinner finalen lett da'' sa du. ''Jepp, men bortsett fra det også'' sa du. ''Fordi vi skal hjem til L.A?'' spurte du. ''Nei, men noe lignende'' sa Lilly og lente seg bakover.

 

Du sovnet fort, og det var deilig etter en lang dag. Dagen etter våknet du av en kraftig hodepine. Kneet gjorde fortsatt vondt, så du tenkte du ikke kunne spille kamp alikevel. Ettersom dere skulle spille kamp om en time uansett..  Du dusjet skikkelig og sminket deg senere.

Tumblr_lixnqxfxmg1qbg9lpo1_500_large

Forsiktig gikk du ned på hotellens restaurant og spiste litt frokost. Akkurat da du skulle til å gå til kampen, stoppet Pattie deg i lobbyen. ''*dittnavn*, du må komme hit'' sa Pattie rolig. ''Men.. Kampen har allerede begynt!'' protesterte du. ''Jeg vet.. Men dette er viktig'' sa Pattie. Du ga henne et lite nikk og fulgte fort etter. ''Så.. Siden du sa at du ville være borte fra familien en god stund, og siden du og Justin er sammen, OG at du har veldig lyst til å være med på tour, så tenkte jeg om du ville være med?'' spurte Pattie deg. Skulle du svare ja eller nei?

Tumblr_lrzza5jpi91qmzybpo1_500_large

40 kommentarer, og ny del kommer ut :)

 

 

-Rano

24.09.2011 / 22:10 / Blogg

Justin Bieber I really Am... ''KING of the World''

@justinbieber why can't you be my boyfriend? ♡

FELICIA

24.09.2011 / 21:28 / Blogg

Nytt bilde av Jazzy

Hei alle sammen! (:

#fan93justinbieber

//Esin

24.09.2011 / 20:46 / Blogg

Justin sin GARDEROBE + mer!

 

Også et bilde jeg må LE av.

HaHAHAHAHAHA :-)))

 

 

-Rano

Historie del 25 # Three words describes it all (2) - LANG del

Først og fremst ville jeg bare si.. Jeg håper dere virkelig ikke skaper problemer mellom bloggene. Og håper at de som har sagt til ninajbfan at de hermer etter oss osv, tar det tilbake. De har brukt ganske mye tid på bloggen sin, og fortjener helt klart ikke det. Takk :)


 

 

''Jo, du vet meg!'' sa du rolig og tok på deg klærene dine. Nå var du skikkelig trøtt, og sovnet i Justin sine armer. Dagen etter våknet du utrolig tidlig av en desperat Pattie. ''Kan vi ikke gå nå!?'' spurte hun stresset. ''Mamma! Klokken er bare 10'' klaget Justin. Dere fikk Justin opp til slutt. Du tok raskt på deg en hvit topp og high waist dongeri shorts. Dere gikk helt bort til huset til Juliet, og du var så spent på hvordan både Juliet og Pattie skulle reagere.
_________________
''JULIET!'' ropte Pattie og hoppet rett i armene på Juliet. Juliet så litt forvirret ut, men skjønte etterhvert at det var hennes tidligere bestevenn, Pattie. ''PATTIE! å herregud.. Jeg trodde ALDRI du ville komme hit!'' sa Juliet glad mens en tåre rant nedover kinnet hennes. ''Du har vært min bestevenn, Juliet! Såklart kommer jeg!'' sa Pattie glad. Du og Justin ble bare stående der å fnise. ''Ikke le unger! Jeg tror nok dere også hadde vært såpass glad om dere hadde finnet hverandre etter 15 år!'' sa Pattie og så strengt på deg og Justin. Det var da du tenkte deg om, hvordan ville det egentlig være å være borte fra Justin en så god stund? ''Dere må komme inn!'' ropte Juliet glad. Galax bjeffet og logret med halen. ''Har du fått deg hund?'' spurte Pattie og satt seg ned på huk. ''Ja, det ble så ensomt her.. Så jeg måtte nok det'' sa Juliet glad. 

 

''Så fint for deg da! Du må fortelle meg om hva som har skjedd!'' insisterte Pattie på. ''Jo, hva om dere unger også blir med inn i stuen da? Jeg har baket litt boller, så vi kan kose oss her.. Det har meldt over 40 grader, så likegodt å bare sitte inne der hvor det er litt kjøligere'' sa Juliet og satt seg ned i sofaen. Bordet var dekket med glass og boller nå. Du satt deg ned i den mykeste, lille sofaen sammen med Justin, og med Galax på fanget ditt. Du lente deg bakover mot Justin mens han strøk deg på låret. Justin hadde en tendens til å alltid være litt småkåt dagen etter dere hadde hatt. ''Justin, gi deg'' fniste du. ''Okei..'' mumlet han litt skuffet. ''Så! Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om vår livshistorie da.. Siden dere har vært så nysjerrig på det'' sa Juliet og tok en bit av bollen sin. ''Gjerne'' sa du og Justin i kor. Dere satt dere godt til rette, alle fire, og ventet på hva Juliet skulle si.

 

''Så.. Alt startet med at meg og Pattie var bestevenner for veldig lenge siden. Så lenge som jeg egentlig kan huske. Et eksempel på det er vel deg og Chaz, *dittnavn*.. Uansett. Så hver dag så snakket vi om gutter og hvor mye vi hadde lyst til på barn og stifte den fineste familien noen gang. Kan se Pattie fikk en fantastisk talentfull gutt ja, men meg derimot'' fniste Juliet. Pattie så litt spørrende på Juliet, men hun ga et tegn på at Pattie skulle være stille. ''-Uansett.. Så en dag, så gikk vi på denne øyen, dere vet hvilke øy vi snakker om her. Også var det disse mennene som alltid kom fram og tilbake med disse båtene og prøvde å importere frukt og sånt. Da jeg fikk øye på min kjære John, kjærlighet med første blikk vet du'' sa Juliet og drømte seg bort. ''-Siden den dagen har vi egentlig vært sammen og hatt det hyggelig. Ulemper kom selvfølgelig, og Pattie fikk selvfølgelig Jeremy. Men jeg hadde egentlig ikke lov til å bli sammen med John, siden han var.. Litt eldre enn meg. Min far likte ikke dette'' sa Juliet.

 

Justin følgte nøye med på alt Juliet hadde å si. ''Og?'' sa han fort. ''-Så, jeg var sammen med han i skjult. Da jeg var 17 år, fant pappa dette ut, og bestemte seg helt klart for å flytte vekk. Langt vekk.. Og da var Hawaii muligheten. Jeg måtte forlate Pattie, og måtte forlate John. Måtte forlate skolen min, alle vennene mine. Men det verste av alt var John og Pattie. Men meg og John skrev det brevet, som du fant *dittnavn*. Og siden da har jeg sagt det for meg selv det som sto i brevet. Da vi flyttet hadde vi ikke såkalte telefoner som dere har nå, vi måtte sende brev. Og det kunne vi gjøre hver månde, men ettersom pappa var misstenkelig, sendte jeg ikke så ofte. Kanskje en gang hvert tredje månde. John sendte til meg hver månde, men etter et halvt år, sluttet han. Vi hadde planer om at jeg skulle rømme, en god grunn til det. Men så sendte han sendte ikke en eneste post til meg, og jeg var virkelig beskymret og redd over at han kanskje hadde finnet seg en annen jente. 

 

Da jeg gikk til skolen den ene dagen, kjente jeg igjen et fjes. Det var Andrew, en kompis av John. Han.. Han fortalte meg at..'' sa Juliet, men stoppet fort opp. En tåre rant nedover kinnet hennes. ''Juliet? John.. Hva?'' spurte Pattie nysjerrig. Du merket en tåre rant nedover kinnet ditt igjen, og ikke visste du hvorfor du gråt. Justin holdt enda hardere rundt deg. ''-Andrew fotalte meg at.. John var død. En båt ulykke.. Jeg.. Jeg visste ikke hvorfor.. Alle de brevene han sendte til meg over havet. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre. Den dagen droppet jeg alt som het skole.. Det gjorde jeg faktisk resten av den uken også. Klarte ikke å konsentrere meg. Hadde ingen gode venniner jeg kunne fortelle det til. Faren min hatet meg egentlig av en kjempe stor grunn, men han døde for noen år siden. Mamma har jo vært død en god stund, det vet du Pattie. Og siden du var det eneste jeg hadde, måtte jeg finne deg'' sa Juliet gråtende. Pattie holdt henne rundt mens tårene rant nedover kinnet ditt.

 

Justin holdt rundt deg skikkelig og hvisket i øret på deg. ''Ikke faen om jeg forlater deg nå på noen som helst måte.. Du er mitt alt''  hvisket Justin i øret på deg. Du bare måtte kysse han. Justin var ditt alt og det kunne ingen ta fra deg sånn som Juliet sin far. ''Uff.. Vi trenger noe annet å tenke på nå'' sa Pattie. ''Gjett om!'' sa du fort og reiste deg opp med tårevåte øyne. ''Hva om jeg tar med Juliet ut på en jente tur, så drar dere tilbake igjen på hotellet? Det er noe jeg gjerne vil snakke med Juliet om, som jeg lurer veldig på.'' sa Pattie fort. Du lurte inderlig på hvilke grunn det var Juliet skjulte for deg og Justin, men siden du ikke kjente Juliet kunne du ikke spørre, det ble dessverre for dumt. ''Vi kan dra en tur på stranden først, jeg vil ha is'' sa Justin. ''Den er god, vi må på hotellet en tur. Skal bare spørre faren din om noe'' sa Pattie og så på deg. ''Den er god'' sa du rolig.


Du og Jusin gikk dere en liten runde på stranden. Det var helt stille mellom dere to. ''Skal vi hjem eller?'' spurte Justin fort. ''Ja, det er en god ide'' sa du rolig. Rett før dere gikk inn i lobbyen stoppet Justin deg. ''Det kommer ikke til å skje med oss.. Det hadde jeg ikke klart. Visst det skjer noe med deg, skal jeg være der. Jeg driter i touren! Etter Juliet sin historie..'' sa Justin mens en tåre rant nedover kinnet ditt. ''Justin'' var alt du klarte å si. Du ga han en stor klem mens dere begge sto der og gråt på Juliet sine vegne. ''Jeg må snakke med pappa.. Og spørre han om jeg får lov å spille finalen imorgen'' sa du rolig. ''Okei, jeg blir med'' sa Justin. Sammen gikk dere opp trappen og bortover mot faren din sitt hotellrom. ''Men.. Er du sikker på at vi skal fortelle *dittnavn* dette Juliet? Hvordan vil hun reagere!?'' spurte faren din sin stemme. Både deg og Justin ble interressert. ''Ja.. Hun er gammel nok. Jeg må bare si tusentakk for alt du har gjort for å få henne til å bli en så fantastisk jente. Jeg vil at hun skal vite det, hun er tross alt min datter'' sa Juliet.

Hehe, DER stoppet jeg opp litt spennende.. Hva tror dere skjer? :O

42 kommentarer, og neste del kommer :-)

 

 

-Rano

 

24.09.2011 / 20:16 / Blogg

justin med en ukjent jente
Søtt var det da :D

 

-Rano

Historie del 24 #Three words describes it all (2)

pervers del..

 

Han kysset deg romantisk mens fuglene lagde lyder. Paparazziene knipset bilder som bare det. ''De kommer skkert til å tro du fridde til meg eller noe sånt'' fniste du og så bort på de mens det ene kinnet ditt traff Justin sitt. ''Jepp det tror nok jeg også'' sa Justin og satt deg ned. ''JUSTIN!'' ropte en stemme bak dere. Da dere snudde dere, fikk dere egentlig sjokk.

 

''Mamma? Hva gjør du her?'' ropte Justin sjokkerende. Pattie kom i en kort millitær farget shorts og en hvit topp, løpende mot Justin og ga han en klem. Hun gikk også bort til deg og ga deg en klem. ''Sorry visst jeg kom uventet. Planen var vel egentlig å komme imorgen, men jeg tok det tidligste flyet til Honolulu. Jeg måtte bare treffe Juliet, det har gått en så lang stund nå..'' sa pattie fort og alvorlig. ''Det skjønner jeg.. Kanskje vi skal dra tilbake igjen til hotellet?''spurte du fort og så på Pattie. Du merket Justin så litt skuffet ut, så du fikk det litt skuffete blikket. ''Neida, jeg ser dere vil være med hverandre. Måtte bare si at jeg var her, dere får kose dere, okei?'' sa Pattie glad og ga deg en fort klem. ''Jo okei, tusentakk Pattie'' sa du glad og klemte henne. ''Flaks, jeg ville liksom bruke kvelden på å være sammen med deg'' sa Justin fort. ''Jeg vet.. Men moren din er også viktig vet du'' sa du rolig. ''Moren min er kjempe viktig for meg ja, men det gjør ikke noe om jeg er med deg nå'' sa han og holdt begge armene rundt deg. ''Enig der ja'' sa Justin og la deg ned i sanden. ''Paparazziene..'' sa du fort. ''Årh.. En gang da'' sa Justin og kysset deg.

Du reiste deg opp med et stort smil. Så glad du var i Justin, og så trist det skulle være når han forlot deg på tour. Men du måtte nesten leve med at Justin var en person som var verdensberømt. ''Kanskje vi burde gå hjem å kose oss? Også drar vi til Juliet imorgen? Alle sammen?'' spurte du fort. ''Jo den er grei, jeg er med på det'' sa Justin og tok tak i hånden din. Sammen gikk dere hjem på hotellet mens dere flørtet som bare det. ''Denne gangen går vi innpå mitt rom'' sa Justin bestemt og dro deg med inn. Han låste døren bak seg og dro av seg skjorten. ''Så rask du skulle være da'' fniste du bare for å erte han. ''Sånn kan det gå'' sa Justin og la seg over deg. Han dro av deg shortsen og toppen din. Justin sine hender bare føk over alt på kroppen din. Og følelsen av tiltrekkelse var bare herlig. Du og Justin hadde ikke hatt sex på lenge, så du tenkte han hadde ventet lenge nok, og denne gangen tok du over styringen.

 

Du la deg over han og kysset han på halsen. ''Ooo'' ertet Justin deg. ''Gi deg!'' fniste du mens Justin sine hender kilte deg over alt. Flørtingen ble bare heftigere og heftigere, og sliten ble dere også. Til siste og liten var Justin utrolig låt, du kunne merke han kom inn i deg, hardt men alikevel godt. Fram og tilbake, fortsatt sliten. ''Det var gøy'' sa Justin og la seg ned utslitt ved din side. ''Jo, du vet meg!'' sa du rolig og tok på deg klærene dine. Nå var du skikkelig trøtt, og sovnet i Justin sine armer. Dagen etter våknet du utrolig tidlig av en desperat Pattie. ''Kan vi ikke gå nå!?'' spurte hun stresset. ''Mamma! Klokken er bare 10'' klaget Justin. Dere fikk Justin opp til slutt. Du tok raskt på deg en hvit topp og high waist dongeri shorts. Dere gikk helt bort til huset til Juliet, og du var så spent på hvordan både Juliet og Pattie skulle reagere.

Skal skrive litt deler nå før jeg legger meg, som en unnskyldning! Så det blir en liten maraton på en måte.. 

38 kommentarer, og neste del kommer :D

 

 

-Rano

Historie del 23 # Three words describes it all (2)

Sorry, jeg har passet en hund i hele dag, altså vært ute med han, derfor litt dårlig blogging. Men nå orker jeg seriøst ikke å beklage meg når det er litt få deler, det er bare fordi jeg har mistet litt inspirasjon osv. Men når ny historie kommer imorgen, da blir det sikkert bedre.


 Du løp ned til lobbyen og så alle folkene som var der. Du gikk forsiktig ned til stranden mens du nøt været. Ikke visste du hvorfor Justin ville ha deg på stranden, men du gikk fordi om. Du fikk øye på Justin, og fikk helt sjokk.

 

På sanden lå et nydelig lite svart bord, dekket av rose og  noen sølv talerkner. Justin som sto skikkelig fine klær og et enda finere smil. ''Justin!'' ropte du glad og løp mot han, litt med motstand pågrunn av sanden. Justin åpnet armene sine og ga deg en god klem. ''Hva er dette her for noe?'' spurte du og så sjokkert på Justin som sto der med hendene i lommen. ''Tenkte jeg skulle være litt romantisk'' sa Justin og holdt rundt deg med den ene armen. ''Du er best! Det er nydelig'' sa du og så på Justin. Du ga han et kyss før du så ut mot det glinsende havet. Solnedgangen var i ferd med å komme også, og det hele var perfekt. Du satt deg ned på stolen og så på Justin. ''Hvorfor gjør du egentlig dette for meg? Føler du gjør alt mens jeg bare blir skjemmet bort her'' sa du og så på han, inn i de nydelige øynene hans. ''Fordi.. Jeg elsker deg vel'' sa Justin og tok den ene hånden din. Du merket paparazziene sto lenger bortenfor dere og så på dere. ''hvorfor kommer de ikke?'' spurte du rart.

 

''For visst de gjør, får  de ganske så høy bot. Jeg måtte bare..'' fniste Justin. ''Aww'' sa du og lente deg over for å kysse han. ''Du er herlig'' sa Justin og smilte til deg. Dere satt og spiste et fantastisk måltid sammen. ''Tusentakk! Der ble jeg mett'' fniste du. ''Jeg og'' sa Justin og rapte skikkelig. ''Aw, eklingen min'' fniste du. ''Oh yes'' sa Justin. Du reiste deg opp og gikk nærmere vannkanten. Nå var himmelen en blanding av oransje og gul. Altså, perfekt. Justin kom bak deg og holdt rundt deg skikkelig. Romantisk var det.

''Du er herlig'' sa du til Justin med et smil. ''Og apropost det..'' sa Justin og gikk ned på knærene sine. ''Du skal ikke fri til meg eller?'' sa du sjokkert. ''Slapp av, vi er for ung til det'' sa Justin og smilte til deg. ''-Men jeg har gjort så mye feil her i livet, og en av de største var det jeg gjorde mot deg som fikk oss til å slå opp. Et herlig forhold vi hadde.. Og vi holder på nå da. Men jeg ville spørre deg om.. Vil du bli sammen med meg igjen? Vil du være min one less lonely girl?'' spurte Justin romantisk. ''Awww JA!'' ropte du og klemte han skikkelig. Du ga han et stort kyss. Justin sine hender gikk ned på rumpen din og bærte deg opp. 

 

Han kysset deg romantisk mens fuglene lagde lyder. Paparazziene knipset bilder som bare det. ''De kommer skkert til å tro du fridde til meg eller noe sånt'' fniste du og så bort på de mens det ene kinnet ditt traff Justin sitt. ''Jepp det tror nok jeg også'' sa Justin og satt deg ned. ''JUSTIN!'' ropte en stemme bak dere. Da dere snudde dere, fikk dere egentlig sjokk.

Hvem tror dere det er? :)

 

-Rano

Historie del 22 # Three words describes it all (2) + en ting til

''Jeg må ringe mamma!''sa Justin og nærmest hoppet for å få tak i telefonen. ''Jeg snakker her på badet jeg.. Du får vite hva hun sier etterpå'' sa Justin mystisk og gikk innpå badet. Der snakket han i evigheter, helt til du ikke orket mer og åpnet baderoms døren. I samme sleng som du gjorde det, ropte Justin ut i telefonen ''HVA?''

 

Du sto i helt sjokk, hva var det Pattie hadde gjort Justin sjokkert for? ''Må legge på, hade'' sa Justin fort og la fra seg mobilen. ''Hva er det?'' spurte du fort. ''Slapp av. Det var ikke noe med Juliet mamma sa.. Men problemet er at.. Jeg skal på tour etter Hawaii'' sa Justin trist og satt deg ned inntil veggen. ''Hva? Men hvorfor er du trist da? Det er jo positivt! Tour.. Fansen din!'' sa du glad og dro han opp igjen, men han var såpass. slapp. ''Jeg vet.. Men, problemet er at jeg reiser fra deg. Og jeg vedder hva du vil på at du ikke kan bli med på touren, det er liksom veldig stort'' sa Justin trist og la seg ned langflat på sengen din. ''Okei.. Oj da, hvor lenge varer den?'' spurte du. ''Det vet jeg ikke. Men mamma ville gjerne treffe Juliet igjen, før vi reiste på tour. Jeg elsker å reise på tour, men saken er jo det at jeg ikke klarer å være borte fra deg i mer enn en dag!'' sa Justin søtt. Du tenkte hvor søtt det var at Justin var så følsom, i hvertfall når det kom til deg.

 

''Aww'' sa du og kysset han på kinnet. ''Vi finner sikkert på noe Justin. Akkurat nå vil jeg bare kose meg, visst dette her er de siste dagene vår sammen før du reiser.'' sa du rolig. ''Ja, du har rett. Og apropos det.. Så var det noe veldig viktig jeg måtte gjøre om en time. Vi snakkes!'' sa Justin og reiste seg opp. Han kysset deg fort på leppene før han løp ut døren. ''Hm..'' mumlet du rart og så ut hvor Justin nettopp hadde forsvunnet. Du lot som ingenting, men gikk inn på macen hans og bare surfet rundt. Kjent hadde du blitt ja, ettersom du var Justin sin nye flørt, noe som faktisk var utrolig morsomt. ''Hey'' sa Lilly sin stemme. ''Hallaoen du'' sa du fort og la fra deg macen. ''Så, går det fint med kneet eller? Utrolig synd at du ikke kan spille finale..'' sa Lilly. ''Å tro meg, jeg skal spille den finalen. Det gjør faktisk ikke så veldig vondt lenger'' sa du og ristet det av deg. Og du hadde rett, det gjorde ikke så vondt lenger nei. ''Okei greit.. '' sa Lilly. 

 

Dere satt og snakket sammen om dagene, og om Juliet og touren til Justin. ''Men slapp av.. Dere finner nok en løsning. Justin er kjent da, og vi har noe fantastisk kalt skype!'' sa Lilly og fniste litt. ''Ja jeg vet.. Men det er ikke det samme uten han på ekte'' fniste du. ''Nei du har egentlig ganske så rett'' sa Lilly enig og reiste seg opp. Mobilen din begynte å vibrere, og du hadde fått en melding fra Justin. ''Skift til noe, og kom til stranden. Veldig viktig, kom om en halvtime'' sto det. ''Hva er det?'' spurte Lilly. ''Justin vil ha meg på stranden med engang'' sa du fort og skiftet til noe klær. 

Tumblr_lqvdbxj8a61qeza1jo1_500_large

Du løp ned til lobbyen og så alle folkene som var der. Du gikk forsiktig ned til stranden mens du nøt været. Ikke visste du hvorfor Justin ville ha deg på stranden, men du gikk fordi om. Du fikk øye på Justin, og fikk helt sjokk.

Hva tror du? :-) Vil du ha mer?<3

 

-Rano

24.09.2011 / 17:13 / BIEBERFACTS

Bieber facts - masse facts

Hei alle sammen! : )

Jeg vet jeg SUGER på å skrive Bieberfacts til dere., uansett om det er min jobb osv.. Men fra nå av lover jeg minst 1 Bieberfacts innlegg til dagen!

 • Fan; ville du datet en jente som ikke kan Engelsk? Justin; null problem, jeg kunne lært henne det.
 • Intervjuer; Hvor mange språk kan du? Justin; jeg kan et språk,kjærlighetsspråket
 • Justin elsker når jenter sier fine ting om øynene hans
 • Justin synes han har stor nase
 • Justin's fav.fag er Engelsk
 • Justin elsker jordbær milkshake
 • Når Justin filmet inn videon til OLLG tissa den ene hundne på buksa hans
 • Justin hater når jenter lyver til han
 • Justin vil/ville ha en kjæreste som kan være hans kjæreste i samme slengen som at hun er hans bestevenn
 • Justin elsker kyllingvinger
 • Justin liker ikke når jenter er altfor klengete
 • Justin skulle prøve å være en vegetariener men klarte det ikke, han sa dette 24/7: burgerne kaller Bieber's munn
 • Justin liker jenter som ikke er redd får å drite seg ut forann ham
 • Justin pleier å si; vær deg selv, alle andre finnes allerede.
 • Justin liker ikke jenter som bruker får mye sminke
 • Justin har aldri kallt en jente stygg
 • Justin spiller veldig ofte PSP
 • Selena mener at Justin er en sikkelig romantiker
 • Justin elsker å få jenter til å le
 • Pattie synes at Justin er altfor pervers
 • Pattie blir sur på Justin om han går ut uten livvakt uten å si å si ifra
 • Pattie klarer ikke å dele soverom med Justin
 • Justin elsker å hoppe i senger
 • Når Justin er med Ryan og Chaz, gjør han alltid det de vil.
 • Justin har kjøpt mac til Ryan og Chaz
 • Justin sitt rom er ofte veldig rotete
 • Justin rydder nesten aldri
 • Justin klarer ikke å lage mat
 • Justin liker jenter med fine bein
 • Justin liker jenter som kan mange språk
 • Justin liker jenter som kan lage mat
 • Justin vil gifte seg med en jente med en aen kultur enn han
 • Justin pleier alltid å smiske med PAttie om hun er sur på han
 • Justin sa; den som sårer broren min og søtra mi har masse med meg åg jøre
 • Jeremy har tidligere vært i fengsel pga. narokitka bruk, og det er den største grunnen til at Justin er i mor narokita
 • Når Jeremy ville møte Justin før, måtte han ha vært edru i minst 6 timer får å møte Justin
 • Justin kjøper noe til Jazzy og Jaxon i vært land han er i
 • Justin elsker småbarn
 • Justin vil ha 3 barn når han blir eldre
 • Justin vil være en ung pappa
 • Justin elsker ås e på tv
 • Justin hater å gå på do, på sonne utedoer
 • Justin likte veldig godt Eirin, alså mora til Jazzy og Jaxon
 • Justin blir ofte misunnelig på familier som får være sammen heletiden uten å bli forstyrret
 • Når Justin er sur slår han til senga si alt han kan får å ut sinnen
 • Justin pleier å gråte når han er for sur

//Esin

24.09.2011 / 16:55 / Blogg

Se hva Justin har fått i Canada

Hei alle sammen! :)

Under skrev han; cant help but smile. thank u to everyone who ever cared. very grateful. anything is possible. #neversaynever

Den stjernen befinner seg ved trappa i Stratford, ontario der Justin pleide å synge å spille gitar når han var mindre.

//Esin


24.09.2011 / 16:43 / Blogg

Litt av mobbevideon

Hei alle sammen! :)

Visst dere ser lenger ned på blogger så finner dere noen bilder der det ser ut som om Justin slåss med noen gutter, men det de egentlig gjorde var å lage en vieo om mobbing, etter folka så disse 2 bildene ( lengre nede i innlegget) så trodde alle at Justin hadde vært i sen slåsskamp

Bilder;

video;


//Esin
24.09.2011 / 16:34 / Blogg

De får ikke sett hverandre på ca. 2måneder

Hei alle sammen! :)

Som dere vet, så reiser Justin på tour 30.september på en fredag. Touren hans varer helt oktober den 19. 5 dager før Justin slutter av touren sin, reiser dessverre Selena ut på tour, alså den 13.september på en trodag drar hun avgårde. Selena's tour sluttes den 30 oktober. Noe som vil si, når Justin planlegger å komme hjem å slappe av, reiser kjæresten hans.

 

//Esin

Historie del 21 # Three words describes it all (2)

Har et spørsmål til dere før jeg begynner som jeg håper dere vil svare på.. Iphone 4 eller Samsung Galaxy S ll?


 Du ble bare så fasinert av alle bildene som hang på veggen fra gamle tider. ''Så, hva skulle du fortelle meg?'' spurte du Juliet som kom inn med et glass juice. ''Jo, det har seg sånn at.. Jeg vet hva du så da du besvimte på sykehuset. En liten brunette som lærte meg å svømme da vi var mindre, ikke sant?''  sa Juliet. ''Jo, hva da?'' spurte du fort mens du kjente hjertet ditt dunke. ''Det har seg sånn at.. Det er Pattie, Pattie Mallette'' sa Juliet.

''HVA!?'' ropte du så høyt at hunden til Juliet, Galax begynte å bjeffe. Du sto helt i sjokk mens hjertet ditt dunket som et helvette. Alt surret rundt i hodet på deg, hvordan kunne det være mulig i det hele tatt? Pattie? Var bestevennen til Juliet? Alle disse tankene fløy rundt om i hodet på deg, og det var virkelig en følelse du ikke kunne forklare. Juliet visste hvordan du ville reagere, så hun satt helt rolig og så på deg. ''Ja, det har seg sånn at.. Da jeg møtte lille Justin igår, så lignet han en del på moren sin. Og jeg visste jo hvem han var, ettersom noen av jentene her i nabolaget er store fans, så uansett.. Jeg, ja.. Måtte nesten fortelle deg dette'' sa Juliet rolig. Du så på henne, og det samme gjorde hunden også. ''Jeg kan ikke tro det, er det ikke helt syk eller?'' spurte du fort. ''Jo det er nok det, også var det en ting til..'' sa Juliet. ''Mhm?'' spurte du fort. ''Jeg vil møte henne igjen, jeg kunne gjort alt for det'' sa Juliet rolig.

 

''Jeg må nesten si ifra til Justin egentlig, han kommer også til å få sjokk.. Og ikke snakk om Pattie i seg selv!'' nærmest ropte du til henne, ikke negativt ment altså. ''Jeg skjønner det veldig godt, vi var bestevenner hele livet, nesten som deg og Chaz'' sa Juliet rolig. Det gjorde et lite hopp inni deg, du hadde aldri tenkt på Chaz som bare din bestevenn, mer som en ekte bror fordi dere likte å erte hverandre. Helt siden dere var knøttsmå hadde dere ertet hverandre, og det var da du innså hvor glad du faktisk var i Chaz. ''Jeg.. Jeg vet ikke hva jeg skal si egentlig'' sa du sjokkert. ''Gå hjem, si dette til Justin. Jeg trenger å vite hva som skjer mellom det med meg og Pattie'' sa Juliet fort. ''Ja okei'' sa du rolig og reiste deg opp. Det første du gjorde var å jogge hjem igjen fort for å snakke til Justin. 

 

Da du kom innpå rommet lå Justin våken med MAC-en på fanget sitt. ''Hei, det gikk fort! Og du ser likblek ut.. Hva har skjedd?'' spurte Justin fort og la fra seg Mac-en. Han sto i en tett inntilsittende, svart genser. ''Du vet Juliet sant.. Og.. Den drømmen, eller det greiene jeg så på sykehuset igår? Hun brunetten?'' sa du fort. ''Ja, kom til poenget'' sa Justin rolig og tok hånden din. ''Det er moren din.. Det er Pattie, Justin!'' ropte du. ''HVA?'' ropte Justin. Han hadde reagert nesten helt likt som deg. ''mhm.. De har vært bestevenner hele livet! Sånn som meg og Chaz, og meg og deg.. Bortsett fra det at vi faktisk har vært sammen også'' sa du fort. ''Jeg må ringe mamma!''sa Justin og nærmest hoppet for å få tak i telefonen. ''Jeg snakker her på badet jeg.. Du får vite hva hun sier etterpå'' sa Justin mystisk og gikk innpå badet. Der snakket han i evigheter, helt til du ikke orket mer og åpnet baderoms døren. I samme sleng som du gjorde det, ropte Justin ut i telefonen ''HVA?''

Hva tror du skjer? Vil du ha mer? Husk at jeg avslutter denne imorgen<3

 

-Rano

24.09.2011 / 12:44 / Blogg

Et nydeligt bilde redigert av Ingelill Landsverk

Hei alle sammen! :)

syntes?

//Esin

24.09.2011 / 12:38 / Blogg

Bieberfever ?

Hei alle sammen! :)

kansje den kan hjelpe`?

///Esin

24.09.2011 / 12:22 / Blogg

Snart 13 millioner beliebers på twitter!

#SWAG

Jeg sitter å mobilblogger, jeg spiller cup så får ikke blogget så mye før i kveld:) håper det går fint!


Love Felicia

24.09.2011 / 12:08 / Blogg

Nytt bilde av Jelena

Hei alle sammen! :)

//Esin

24.09.2011 / 12:06 / Blogg

Nytt bilde av Justin

Hei alle sammen! :)

naaaam!

//Esin

24.09.2011 / 11:58 / Blogg

mer nye bilder

Hei alle sammen! :)
aw, de er helt nydelige sammen!

//Esin

 

24.09.2011 / 11:17 / Blogg

Justin Bieber is Romeo 2.0 er TT på twitter

Hei alle sammen! :)

//Esin

24.09.2011 / 10:42 / Blogg

Nye bilder av JELENA + kyssebilde

Hei alle sammen ! :)

Disse bilden er ganske så uklare

 

De er jo ganske så søte sammen da!

//Esin

24.09.2011 / 10:06 / Blogg

Nye tweets
Felicia

24.09.2011 / 10:05 / Blogg

Instagram

Felicia

24.09.2011 / 00:29 / Blogg

everyday i'm beliebin'

Justin Bieber - justin-bieber photo

twitter bilde greia lånte vi fra fan94justinbieber.

 

felicia

 

24.09.2011 / 00:20 / Blogg

#SPOTTED

strictlyjelena:
I hope we get pics!

\\felicia

24.09.2011 / 00:20 / Blogg

some things never change

  

felicia

23.09.2011 / 23:11 / Blogg

JELENA PAA H&M

//felicia

23.09.2011 / 22:52 / Blogg

BELIEBERS OWN TWITTER

//felicia

23.09.2011 / 22:31 / Blogg

23.sep.2011

JUSTIN'S JULE ALBUM KOMMER UT 31 OKTOBER OG DEN HETER KOMMER  "UNDER THE MISTLETOE"

Mickey kisses Minnie under the mistletoe slider pin

fan94justinbieber

 

23.09.2011 / 22:19 / Blogg

#DKP

''" href="http://twitter.com/#!/search?q=%23DKP" rel="nofollow">#DKP launching soon!!! Here is a little spoiler! " href="http://twitter.com/#!/search?q=%23swag" rel="nofollow">#swag''

 

//felicia

 

Historie del 20 # Three words describes it all (2)

Så varmt og godt det var. Justin startet fort opp med en klinerunde, før han avbrøt. ''Skal bare på do'' mumlet Justin og reiste seg opp. Du bare la deg ned mens du så på Justin gå innpå badet. Du hørte vibrering, og tok opp iphonen til Justin, og fikk helt sjokk da du så hvem han hadde fått melding fra.

____________________

Chris? Chris Brown? ''Fyfaen!'' ropte du glad og så på meldingen. ''Vi må lage hiten ferdig, er du ledig eller?'' sto det. Du merket hjertet ditt dunket skikkelig. Chris Brown var jo et kjempe stort forbilde for deg, og at Justin kjente han var jo bare bonus for deg. ''Hvorfor er du så rød?'' spurte Justin og så på deg også mobilen sin. ''Når skulle du fortelle meg at du kjenner Chris Brown!?'' spurte du sjokkert. ''Jeg tenkte du visste det.. Eller, at jeg kjenner en del kjendiser'' sa Justin og la seg ned i sengen igjen. ''Jojo.. '' sa du glad og la deg ned på armen til Justin. Du ga han tilbake igjen mobilen mens han svarte. ''Skal dere lage hit?'' spurte du. ''Ja vi holder på, men er litt usikker på om vi bare skal la det ligge siden ingen av oss har så mye tid nå'' nølte Justin. ''Åh.. '' mumlet du. Justin begynte å kile deg litt på låret mens han kysset deg på halsen. Det ble utrolig vått, så du måtte tørke deg ettersom han koste seg så mye. ''Slapp av'' fniste du og dyttet litt i hodet til Justin. ''Nei, ikke faen, jeg koser meg nå''  sa Justin og la seg oppå deg. Du kunne kjenne smertene i kneet ditt nå. ''Seriøst Justin, auu'' sa du forsiktig.

 

''Oj, beklager!'' sa Justin med en dårlig samvittighet. ''Det går fint. Jeg kan heller ligge på deg'' fniste du og la deg forsiktig oppå han. Du lot leppene dine leke seg litt med Justin sine, og sånn fortsatte det mens Justin sine hender ofte gnidde deg på låret og rumpen. ''Å, jeg vil ha-'' ''-Du vet jeg ikke kan Justin'' sa du fort. ''Jepp, nettopp derfor er jeg skuffet'' sa Justin og lekte skuffet. ''Dere gutter er bare så forferdelig perverse'' fniste du. ''Kommer annpå.. Liksom, jeg er kåt hele tiden når jeg er med deg'' sa Justin alvorlig. Det var utrolig morsomt at Justin ofte var ærlig med deg. ''Fint å vite!'' sa du ironisk og la deg ned i sengen. ''Oh yes'' sa Justin og la seg tettere inntil deg. ''Jeg tror jeg legger meg jeg''sa du. ''Den er god, vi sier jeg kan sove her vi'' sa Justin og skrudde av lyset. Du merket han stresset litt med å få av seg klærene, men til slutt lå han bare i den grå bokseren sin, og du tett inntil den varme kroppen hans og sovnet søtt i hannes sterke armer. 

 

Dagen etter våknet du ganske så sein, og det gjorde det ikke bedre at du skulle møte Juliet om mindre enn en time. ''Ojj''  sa du og reiste deg fort opp. Du løp mot kofferten og fant fram noe klær å ha på deg. 

271056_258971000784025_213380882009704_1249964_2836646_n_large

Du sminket deg fort og så på Justin som fortsatt lå og sov. ''Justin, jeg går nå jeg'' sa du og kysset han fort på kinnet før du tok vesken din også ned. Det lå et lite minimarked utenfor hotellet, og der gikk du for å kjøpe deg litt frokost før du gikk bort til hvor du forlot Juliet sist. Hun sto der med et stort smil. ''Hei''  sa hun glad. ''Hei du'' sa du i et godt humør. Dere gikk mot det rosa huset til Juliet og gikk inn der. Du ble bare så fasinert av alle bildene som hang på veggen fra gamle tider. ''Så, hva skulle du fortelle meg?'' spurte du Juliet som kom inn med et glass juice. ''Jo, det har seg sånn at.. Jeg vet hva du så da du besvimte på sykehuset. En liten brunette som lærte meg å svømme da vi var mindre, ikke sant?''  sa Juliet. ''Jo, hva da?'' spurte du fort mens du kjente hjertet ditt dunke. ''Det har seg sånn at.. Det er Pattie, Pattie Mallette'' sa Juliet.

Tumblr_lq4vio0hlc1qd0s9io1_500_large

OJ, hva tror du skjer? hvordan vil Justin reagere? Tror dere Pattie vet noe? :D

Si gjerne ifra om dere vil ha mer i kveld, søte kommentarer er alltids kjekke!

-Rano

23.09.2011 / 21:38 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunden!

Da er svarene på spørsmålsrunden her, sorry for at den ikke ble på video :-))


Hva koster en billett til Justin sin konsert?
-Det vet ingen enda. Men konsertbillettene blir cirka på pris fra 6-700 kr tenker jeg.

Vet dere når Justin kommer til Norge?
-Nei, ingenting er bekreftet enda.

 Vet dere hvordan man få tak i backstage billetter?
-Nei dessverre. Ingenting er sikkert før de kommer ut! 

Hvor høy er Justin?
-
Det vet jeg ikke! Jeg tror han er cirka 174cm.

Er Justin og Selena sitt forhold ekte?
-Det tror jeg nok du! :-)

Er det vanskelig å få backstage billetter?
-Det kan det godt være..Blir nok sikkert veldig dyrt.

Hva liker du best ved Justin?
-Alt!

Er du, Felicia og Esin venner på ekte? henger på fritider.
-Nei :(

 Er ikke det litt stress å sjekke facebook, twitter, e-post og formspring?
- Jo det er det..

Hvor mye veier du?
-Det vet jeg ikke.

Har du skrevet alle historiedelene fra før, også poster du de etter hvert, eller skriver du hver del med en gang du poster de.. hvis du skjønner...???
-Jeg skjønner, og nei. Jeg skriver de før jeg legger de utpå :)

 Hvis justin kommer til norge, hvor isåfall ser man det, og hvor kjøper man biletter?
- Billetteservice!

Hvor lang tid bruker du på og skrive en historie del?
- Cirka 30 minutter.

Hvor gammel er du?
-15 år:D

 Hvilken land kommer du fra?
-Er født i Norge, men foreldrene mine er fra Kurdistan(slemani)

Hvor lenge har du blogga?
-Har blogget lenge! Men på JDBNORWAY har jeg blogget i 5 månder :-)

 Hvor mye tid bruker du på bloggen hver dag?
- Veldig mye egentlig.. Ikke noe spesiell time.

 Hvordan klarer du å skrive historien?
-Jeg bare skriver? haha :D

 Hvor finner dere all informasjonen og bildene av JB? 
-Alle steder! søk på google

 er du (rano) fra kurdistan? i så fall, hvilken by? 
-Slemani! :-D

 Hva fikk deg (rano) til å starte en Jb blogg?
- Jeg ble inspirert av de andre Justin bloggene.

 Hvordan ble du kjent med Esin og Felicia?
- Via facebook egentlig.

 Hvis dere skulle beskrive Justin med ett ord hver, hva hadde det blitt?
-Mitt ord er vel: perfekt.

 Hvor mye tid bruker dere på bloggen hver dag?
-Veldig mye!

 bor alle dere tre bloggskrivere i bergen? 
-Nei, jeg(Rano) bor i Bergen. Felicia i Drammen og Esin i Sandnes.

Hva heter merket på høretelefonene justin bruker?
- Jeg vet faktisk ikke :(

er justin jomfru?
-Såpass vet jeg ikke..

 hvordan er drømmejenta han?
-Sikkert Selena Gomez. 

Hva syntes du? :)

 

-Rano

23.09.2011 / 21:06 / Blogg

liveshow naa

det er liveshow naa:) 

http://www.direktesender.com/channel/view/jdbnorway-24

 

23.09.2011 / 20:27 / Blogg

LIVESHOW KLOKKEN 21:00

Hei alle sammen :) 

siden det var saa mange som ville ha det saa blir det liveshow ikveld.

HER ER LINKEN TIL LIVESHOWET: http://www.direktesender.com/channel/view/jdbnorway-24
Historie del 19 # Three words describes it all (2)

''Hva ville du?'' spurte du fort. ''Snakke med deg.. I morgen tidlig, alene. Du vet jo hvor jeg bor.. Er noe viktig jeg må fortelle deg'' sa Juliet.  Du fikk en klump i halsen. ''Kan du fortelle hva det handler om?'' spurte du igjen. ''Kan ikke si noe annet enn Justin'' sa Juliet.Du fikk egentlig en klump i halsen, tenk om det var noe Justin hadde gjort? Juliet hadde tydelig lest ansiktsutrykket ditt og hva du selv tenkte inni deg. ''Slapp av.. Gutten har ikke gjort noe mot deg altså, slapp av. Bare møt meg litt tidlig i morgen, men ikke ta med Justin, du er nesten nødt til å fortelle han det senere i morgen.'' sa Juliet lavt. Justin sto fortsatt for seg selv et lite stykke unna og fiklet med mobilen. For en fantastisk kjæreste han faktisk var. ''Okey greit. Møter deg klokken 13 da? Her'' sa du fort. ''Jo den er god, hadebra da.. Og for Guds skyld, ta det med ro i kveld'' sa Juliet og blunket til deg så de blåe øynene lyste opp. ''Joda såklart'' fniste du og gikk bort til Justin. ''Hey, hva var det?'' spurte Justin fort og tok deg i hånden mens dere spaserte bortover mot lobbyen. ''Vet ikke, hun ville snakke med meg om noe  viktig i morgen'' sa du fort. ''Okey.. vel greit. Skal vi spise kvelds eller? Så kan vi gå opp etterpå og bare chille?'' spurte Justin. ''Ja okey, men jeg tror jeg skifter klær først. Har vært en forferdelig lang dag, pluss jeg har sinnsykt vondt i kneet'' sa du rolig. ''Trenger du hjelp?'' spute Justin igjen. ''Nei takk, klarer meg såpass'' smilte du og gikk inn i heisen. Det var da du fikk det siste glimtet av Justin.

 

Du prøvde å finne  noe fine klær og gå i, det var alltid koselig å se Justin sitt ansiktsutrykk hver gang. 

Tumblr_lp9ennmjx61qbqukvo1_500_large*dropp hatten*
''*DITTNAVN*!'' ropte Lilly bak deg og ga deg en klem. ''Lilly!'' ropte du og klemte henne tilbake. ''Jeg var så redd for deg, hvordan er kneet?'' spurte Lilly og så  ned på deg. ''Fint.. Eller, det gjør vondt da'' sa du. ''Yup, skulle droppet bandasjen på foten da, jaja..'' sa Lilly. ''Jeppsi..'' var alt du hadde å si. ''-Men skal ned nå, spise en liten middag med Justin'' sa du fort. ''Okey, den er god.'' sa Lilly og slengte seg ned i sengen. I mellomtiden gikk du ned på restauranten på hotellet, og fant Justin sittende alene med en rosa skjorte og svart bukse. ''Må du alltid få meg til å stirre sånn på deg? Det er faktisk flaut når folk ser på meg!'' sa Justin og kysset deg fort før du satt deg ned. ''Sorry.. Kan ikke noe for at jeg liker fine klær'' fniste du. ''Du er finere'' sa Justin og så på menyen sin. Dere bestilte litt mat og koste dere som et kjempe flott kjærestepar. Det morsomme var at det ofte kom bort noen småjenter som ville ha bilder og autografer med Justin, utrolig nok deg også.

 

''Mett jeg''  sa Justin og reiste seg opp. ''Gjett om'' sa du og reiste deg opp du også. Justin tok tak i hånden din og småflørtet med fingrene. ''Vi går innpå mitt rom, gjetter Lilly er nede hos Ryan nå'' sa du og trykket på etasjen din. Og du hadde rett, Lilly var ikke til stedet. ''Skal bare skifte til noe skikkelig chille klær'' sa du og åpnet kofferten. ''Skjer med så masse klær da!?'' sa Justin overrasket. ''Hallo? Jeg er jente?'' mumlet du fort og fant fram en stor hettegenser som egentlig tilhørte Chaz. Du bare hadde på deg den før du la deg under dynen. Lyset var halvmørkt og Justin la seg ned ved siden av deg også. Dere bare så hverandre rett i øynene og småsnakket. Det hendte Justin bare måtte kysse deg, noe som igrunn var utrolig koselig. Så varmt og godt det var. Justin startet fort opp med en klinerunde, før han avbrøt. ''Skal bare på do'' mumlet Justin og reiste seg opp. Du bare la deg ned mens du så på Justin gå innpå badet. Du hørte vibrering, og tok opp iphonen til Justin, og fikk helt sjokk da du så hvem han hadde fått melding fra.


Bare et randomt bilde.. :-)

 

Visst du vil ha mer, kommenter så legger jeg ut ny del! Den blir spennende! :-))))

 

-Rano

23.09.2011 / 19:24 / Blogg

LIVESHOW

Hei :) 

Jeg tenkte vi kanskje skulle ha liveshow idag, hvis det er mange som vil. hvis ikke saa blir det ikke :) 

saa kommenter om dere vil ha liveshow:) 

Tumblr_lpsf515tmd1r0bje4o1_500_large

LOVE felicia, cathrine, rikke, mia og anine :) 

23.09.2011 / 19:11 / Blogg

BILDER

Tumblr_lrzh14voa11qhvr5po1_500_large

32708900_large

302481_251162754926385_100000979882231_753832_790599766_n_large

HELDIG :) 

23.09.2011 / 17:27 / Blogg

nye bilder av justin

♥. - justin-bieber

Justin ♥ - justin-bieber photo

Justin ♥ - justin-bieber photo

Justin ♥ - justin-bieber photo

 

 

felicia

Historie del 18 # Three words describes it all (2)

 Faren din hadde hentet deg også, sammen med Chaz. ''Du får bare ligge å hvile deg'' sa faren din. ''Ja oki'' sa du lavt. Det var godt å kjenne igjen frisk luft, ettersom kvelden hadde lagt seg over Hawaii. I det du skulle til å gå inn i den svarte bilen, fikk du øye på noe.. Og ja, det gjorde deg så glad at du spratt ut igjen av bilen. ''Juliet!'' ropte du glad.

 

Juliet sin skikkelse snudde seg og så mot deg, glad. ''Åh, 'dittnavn'?'' sa hun helt overrasket. Du ga henne en klem uten at du sa noe, bare utrolig glad for at hun var det. ''Hey!'' ropte Justin etter deg. Han løp og tok tak i hånden din, samtidig så han veldig rart på Juliet ettersom han aldri hadde møtt henne skikkelig. ''Du må være Justin ja..'' sa Juliet og så på Justin fra topp til tå. ''Hey unger, dere klarer dere fint. Jeg kjører hjem!'' ropte faren din bakfra. Dere snudde dere og vinket hade til han. ''Så.. Hvorfor er dere her? Jeg trodde dere hadde reist hjem igjen jeg!'' sa Juliet sjokkerende. ''Jo jeg gjorde det, men det var fordi cupen ble avlyst. Vi reiser hjem igjen snart uansett..'' mumlet du fort. ''Åja, ja jeg skjønner'' sa Juliet glad. ''Så, hvordan går det? Og hvorfor bare gikk du etter den kampen?'' spurte du. Alle disse spørsmålene du ville stille henne, men du måtte ta det rolig. ''Det går nok litt bra med meg, jeg hadde så mye å gjøre den dagen..'' sa Juliet lavt. ''Åh, jeg skjønner..'' mumlet du lavt og så på Justin. 

 

Justin så ut til å virke at Juliet var ganske så interressant, og fulgte nøye med på hvert ord hun sa. Stranden nærmest seg den flotte utsikten. ''Så, Justin.. Du som er så glad i musikk, hva driver du på med?'' spurte Juliet. Nå satt dere på den folketomme stranden. Kvelden var komt, og ikke mange var på stranden da. Bølgene slo inn mot stranden, og alt du så var svart. ''Jo, jeg har konserter.. Lager sanger, har manager, fans, og ja.. Jeg lever et ganske så spennende liv, jeg vet liksom ikke hva som kommer til å skje'' sa Justin glad og så på Juliet. ''Så flott.. Jeg har hørt mye snakk om deg Justin. Du må være forsiktig med valg du tar'' sa Juliet. Justin stirret på deg fort, et spørsmålstegn. ''-Slapp av. Jeg mente med karrieren din'' fortsatte Juliet. ''Åja'' mumlet Justin og så ned i sanden. ''Vel, jeg får se og komme meg avsted. Kanskje du også burde *dittnavn* ettersom du nettopp har vært på sykehuset?'' la Juliet til som et forslag. ''Jeg er enig, du trenger å hvile'' sa Justin og tok den ene armen rundt deg. ''Da mener jeg skikkelig hviling'' sa Juliet skeptisk og så på Justin.

 

Justin rødmet litt, og det samme gjorde du. ''Såklart Juliet, slapp av'' sa du glad. Du reiste deg opp fra sanden med Justin like etter deg. Juliet reiste seg også opp igjen sammen med dere. Dere gikk sammen bortover gaten. Du holdt Justin i hånden mens stillheten tok over. ''Dere er litt av et søtt parr'' smilte Juliet og stoppet opp. ''Tusen takk, jeg er stort fornøyd med henne, hun er perfekt'' sa Justin og smilte til deg. Han ga deg en fort klem. ''Ingen er perfekt'' sa du fort. ''Det vet jeg, men det er fordi du ikke har møtt deg selv enda'' sa Justin og kysset deg på kinnet fort. ''Aw, søtt det..'' sa Juliet. Dere fortsatte å gå mot hotellet ditt førJuliet stoppet opp enda en gang. ''Kan jeg få to ord med deg alene?'' spurte Juliet deg nysjerrig. Justin nikket forsiktig til deg og gikk vekk. ''Hva ville du?'' spurte du fort. ''Snakke med deg.. I morgen tidlig, alene. Du vet jo hvor jeg bor.. Er noe viktig jeg må fortelle deg'' sa Juliet.  Du fikk en klump i halsen. ''Kan du fortelle hva det handler om?'' spurte du igjen. ''Kan ikke si noe annet enn Justin'' sa Juliet.

Hva tror du skjer? Vil du  ha mer? <3

 

 

-Rano

23.09.2011 / 16:27 / Blogg

Nei, det er ikke noe slåsskamp.

Hei alle sammen! :)

Utrolig mange som etter dette bilde( lenger nede) som tror at Justin har vært i en slåsskamp. Men folkens, det er 0 slåsskamp. Det som skjer er at Justin, Ryan Good, kjæresten hans og andre folk lager en video om mobbing. Vet ikke så mye mer om videon enn at det er en mobbevideo, de skal sikkert lage en video som forklarer hvor meningsløst mobbing er osv..

 

//Esin - esin14@hotmail.com :)23.09.2011 / 16:23 / Blogg

Ny video av Jazzy

Hei alle sammen! :)


Video fra fan94Justinbieber
//Esin <3
23.09.2011 / 16:05 / Blogg

FACEBOOK UPDATE:

 

justin kommer på ca 1:51 og noen sekunder litt senere i videoen.

23.09.2011 / 16:04 / Blogg

Justin Bieber & Selena Gomez -- Brangelina 2.0?

23.09.2011 / 16:04 / Blogg

Jasmine V snakker om Justin

23.09.2011 / 16:03 / Blogg

nye bilder

hadde egentlig lagt ut flere, men Esin slettet det forje innlegget.

23.09.2011 / 15:03 / Blogg

Nytt bilde av Justin med boken hans

Hei alle sammen! :)

//Esin

Historie del 17 # Three words describes it all (2) + en ting til //LEGG UT KLOKKEN 15:00!!!!!

Uff.. Nå er jeg seriøst UTSLITT etter denne uken. Vært syk, inkludert flere prøver.. Verste av alt er at hodet gjør VONDT etter all naturfagen. Nå slipper jeg å tenke på prøver helt til onsdag, eheheh.. Isåfall, den siste prøven på en liten stund :-)) Håper uansett jeg er tilgitt, hender av og til jeg må droppe helt ut av bloggen pga. skole, ettersom jeg har lovet mamma gode karakterer. Og vet dere hva? Jeg fikk 5-er i norsken! :-D


 ''Du er *dittnavn&etternavn*?'' spurte legen. ''Ja'' sa du lavt. ''Okei. Jeg har vurdert om det er lurt for deg å spille finalen som er om tre dager.. Og dessverre vet du, så kan du ikke det'' sa han. Akkurat da, ble din verden svart igjen.

 

Du våknet.. Eller du trodde du våknet. ''Juliet, kom igjen da!'' sa en brunette til den yngre Juliet. ''Nei seriøst, det funker bare ikke!'' ropte Juliet tilbake. Du kunne ikke se noe  annet en to små jenter ved strandkanten. Den samme strandkanten som du og Justin alltid pleide å være på. ''Ikke vær pyse da'' sa den ukjente brunetten. Øynene hennes var sjokoladebrun, og de var til å smelte for. Det lange, brune og våte håret som bare vippet fram og tilbake, som om hun gjorde det med vilje. ''Men jeg kan ikke svømme'' sa Juliet lavt. ''Jo, du må bare prøve.. Se her, jeg skal lære deg'' sa brunetten, som du enda ikke visste navnet på. ''Ja okei.. Men husk at jeg er redd da'' sa Juliet lavt. Du sto der i vannet, uten å kjenne at du ble våt. Bare en usynlig gjenstand var du der du sto. Men hvordan kunne du komme deg tilbake igjen? ''Seee!'' ropte Juliet sin stemme. Selv du måtte snu deg for å se at Juliet endelig klarte å svømmme. ''Endelig, jeg blir ikke mobbet lenger'' fniste Juliet. ''Ser du? Du begynner å bli flink!'' sa brunetten. ''Tusen takk for dette! Du er verdens beste venn.. Vi skal aldri skilles fra hverandre!'' sa den 12 år  gamle Juliet, før alt bare ble hvitt igjen.

 

''Går det bra med henne?'' spurte Justin sin stemme. Du var tilbake igjen på sykehuset nå, hvor alt var grått og kjedelig. At du ikke skulle få spille kamp var en ting, men at du følte du aldri kom til å få se Juliet var en annen. Flere ting på engang kunne lett påvirke deg. ''Vi vet ikke enda, sånne anfall er ikke bra. Men midlertidig får hun gå hjem, bare ikke press henne, og utsett henne for irritasjoner så skal  nok alt gå fint.'' sa legen. Du åpnet øyenlokket da Justin reagerte fort. ''*dittnavn*!'' ropte Justin. Legen kremtet for at Justin skulle roe seg ned. ''Mhm'' mumlet du lavt. Kvalme hadde sprett seg utover kroppen din nå, og var like nære på å spy. ''Går det bra med deg? Hva skjedde?'' spurte Justin. ''Jeg er litt kvalm..'' sa du lavt. ''Det er normalt etter en har besvimt'' sa legen. ''-Visst det såklart ikke er en annen grunn for det?'' spurte legen igjen skeptisk og så på deg og Justin. ''Nei jeg er ikke gravid'' mumlet du lavt. ''Okei, jeg kommer tilbake med skjemaer'' sa han og forsvant. ''Hva skjedde?'' spurte Justin igjen. 

 

''Vet ikke Justin. Jeg tror ikke jeg besvimte.. For jeg så nemlig Juliet igjen, denne gangen med en brunette'' sa du lavt. ''Wow.. Hun Juliet må da ha playet mange?'' fniste Justin. ''Justin!'' ropte du. ''-en brunette! Jente.. Skjønner du?'' spurte du igjen. ''Ja sorry..'' sa Justin og så ned. ''Hun lærte seg å svømme når hun var 12 år'' sa du og smilte for deg selv. ''Veldig interressant.. Du skal ikke lage en bok om det altså?At Juliet lærte seg å svømme da hun var 12 år?'' fniste Justin igjen. ''Ikke snakk  med meg.. '' mumlet du sint og snudde deg. ''*dittnavn* da..'' nølte Justin og ristet i deg. Men du skulle ikke svare han, for å gi han en liten lærepenge på at Justin måtte ta deg seriøst. Legen hentet skjemaene og du fikk signert deg ut av sykehuset. Du gikk foran Justin som bare sto der. Faren din hadde hentet deg også, sammen med Chaz. ''Du får bare ligge å hvile deg'' sa faren din. ''Ja oki'' sa du lavt. Det var godt å kjenne igjen frisk luft, ettersom kvelden hadde lagt seg over Hawaii. I det du skulle til å gå inn i den svarte bilen, fikk du øye på noe.. Og ja, det gjorde deg så glad at du spratt ut igjen av bilen. ''Juliet!'' ropte du glad.

Hva tror du skjer? :-)

 

Det skal bli en del spenning i historien nå, og jeg avslutter dessverre sesong 2 på søndag! Og jeg begynner på ny historie :-)

 

-Rano

23.09.2011 / 14:50 / Blogg

Et nytt bilde som er tegnet/malet av Justin

Hei alle sammen! :)

Kom over et helt sykt bra bilde som er tegnet/malet over Lillian Sollie Gimle!

Hun er en Norsk23.09.2011 / 14:49 / Blogg

JAZMYN OG JAXON

 

aw, så søte!

 

23.09.2011 / 14:42 / Blogg

nytt bilde av jeremy

23.09.2011 / 14:42 / Blogg

Nytt bilde av Justin ( tror jeg )

Hei alle sammen! :)

Kom over dette bilde, men vet ikke helt om det er nytt eller ikke

han er seriøst hel23.09.2011 / 14:40 / Blogg

Nytt bilde med fans

Hei alle sammen! :)

//Esin

23.09.2011 / 14:37 / Blogg

Nye bilder

Hei alle sammen! :)

 


//Esin
 

 

 

23.09.2011 / 14:19 / Blogg

My world tour

Tror dere Selena skal være med på my world touren?

Love felicia

Historie del 16 # Three words describes it all (2)

''De kommer snart, bare ta det med ro'' sa faren din og strøk deg på ryggen. Blod rant nedover kneet ditt også, men det var beinet inni som gjorde vondt. Hvor var egentlig Justin?! tenkte du. Akkurat da du tenkte det, fikk du øye på Justin sin skikkelse. 
____________
Han kom løpende mot deg da han fikk øye på deg som lå på bakken. Heldigvis var han uskadet, og ingen tegn til noe spesiell skade med han. ''*DITTNAVN*!'' ropte Justin stresset og så på deg. ''Sånn kan det gå vet du..'' og så på kneet ditt. ''Uff.. Faen'' sa Justin sint. ''Du.. Hva skjedde med Chris!?'' spurte du og så nysjerrig på han. ''Han ba om unnskyldning.. Men samma det! Gjør det vondt?'' spurte Justin og så på deg. De kastanje brune øynene hans som fikk deg til å smelte, du kunne se dårlig samvittighet lang vei. ''Ja Justin, eller.. Det gjør såklart litt vondt, men det kommer seg. Så lenge jeg kan spille fin-'' ''-VI ER I FINALEN!'' ropte faren din glad, som om han avsluttet setningen for deg. Du kunne se laget var på vei mot deg da kampen var over, og så utrolig glad du faktisk var for at dere hadde komt til finalen. Ambulansen kom, og det siste du husket akkurat der og da pågrunn av smerte, var at Justin sa han var fastbestemt på å bli med til sykehuset.

 

Du åpnet øynene dine i et lite mørkt rom. Lyset var garantert slått av kunne du se, sikkert for at du skulle få sove. Du prøvde å bevege deg og huske alt som hadde skjedd, men ingenting ringte noe bjelle. Da du fikk øye på foten din derimot gjorde det. ''årgh.'' mumlet du sint. Hele kneet ditt var dekket med bandasjer, og da du skulle til å strekke deg for å ta mobilen din, fikk du øye på Justin som lå og sov han også. ''Justin!?'' sa du lavt og dyttet i han. ''Hæ? Åh, du er våken'' sa Justin glad. ''Ja, hva skjedde?'' spurte du. ''Du fikk så vondt at du besvimte..'' svarte han. ''Ikke det, men Chris!'' sa du fort. 'Årh. Han ba om unnskyldning, jeg sa jeg skulle tenke på det..'' sa Justin. Hva? Sa han at han skulle tenke på det? Hvem var dum nå da? ''Ehm. Justin, du hører deg selv ikke sant?'' spurte du skeptisk. ''Ja det gjør jeg faktisk..'' sa Justin utrolig nok.

 

''-Men som du sa virker fyren som en ålreit fyr.. Kanskje vi skulle gi han en ny sjanse, jeg mener.. Visst det ikke blir for kleint for deg da såklart'' sa Justin. ''Nope det går faktisk litt fint for meg'' sa du og smilte. ''Flott, har du vondt?'' spurte Justin. ''Litt, men bedre nå da'' sa du og smilte. Justin nikket forsiktig og kysset deg. Leppene hans var bare så utrolig god å kysse på, så myke og tiltrekkende. ''Så.. Legen skulle se hvor lenge det var igjen før du kunne spille..'' nærmest hvisket Justin. ''Hva? Hvorfor det!?''  spurte du. ''Fordi, har du ikke sett deg selv eller? Du kommer til å ødelegge foten din totalt visst du løper med det kneet'' sa Justin. Det var utrolig irriterende, tenk om du ikke kunne spille finalen, da var jo hele vitsen ødelagt! En mørk lege kom inn iført en hvit legedrakt med notater. ''Du er *dittnavn&etternavn*?'' spurte legen. ''Ja'' sa du lavt. ''Okei. Jeg har vurdert om det er lurt for deg å spille finalen som er om tre dager.. Og dessverre vet du, så kan du ikke det'' sa han. Akkurat da, ble din verden svart igjen.

 Vchme_large

Hva tror du skjer?:) Vil du ha mer?

 

-Rano

22.09.2011 / 20:46 / Blogg

Topp

Hei alle sammen! :)

Det kan se ut til at Cody Simpson (14) har en liten overraskelse under ermet.

For skal man tro baksiden av coveret til hans nye EP, «Coast to Coast», har Scooter Braun blitt en av managerne hans!

På samme måte som Justin Bieber, sikret den 14 år gamle, australske, popgutten seg en platekontrakt etter å ha blitt oppdaget på YouTube og nå ser det ut til at popsensasjonen har fått drahjelp fra den samme mannen som for noen år tilbake jobbet iherdig med å gjøre Bieber kjent.

Frem til idag, har dette vært en helt ukjent nyhet for oss i hvert fall og bevisene ser ut til å være mange.

Ikke bare takker Cody Scooter på coveret hans med ordene: «min manager» (ved siden av manageren Matt Graham - se bildebeviset lengre ned i saken)) - men Scooter var visst tilstede på en av konsertene hans nylig og twitret ordene:

- En drøm blir realisert. Gratulerer unge Cody Simpson, og linket til et bilde fra konserten.

Brauns vidunderbarn Bieber, gir også kred til Cody på Twittersiden hans.

- Shoutout til Demi Lovato, Cody Simpson og Mindless Behaviour for alle deres album som kommer denne uken. Generasjonen vår gjør det stort. Del på godene, skrev Justin den 20. september, hvorpå Cody svarte:

- Kamerat. Jeg setter så pris på kreden. Hørte du likte Good As It Gets. Tusen takk for det!

( ingen bilde siden nettet suger)

//Esin

22.09.2011 / 20:43 / Blogg

Nytt bilde

Hei alle sammen! :)

hvorfor ser de ikke glade ut?

//Esin

22.09.2011 / 20:04 / Blogg

bildespesial

 

sorry for lite blogging fra min side. har naturfag og engelsk prøve imorgen. hadde også trening idag, alt er så stress:) det har vært stress hele uken. skal bli bedre! og til helgen har jeg cup! men skal blogge så mye jeg kan.

Historie del 15 # Three words describes it all (2)

Du og Lilly sto utpå banen og varmet opp for dere selv. ''Du er i glad humør igjen! Vi trengte den ja.. Og forresten så er Chris der og ser på'' sa Lilly mens dere snudde dere for å jogge tilbake. ''Vet.. uff'' sa du da du fikk øye på Chris. En lang oppvarmingsøkt ble det. Og rett før dommeren blåste i fløyten, så du bort på Justin.. Da du faktisk fikk helt sjokk over hvem han sto med.
_____________ 

Han sto faktisk med Chris, Chris av alle mennesker! Hvordan  var det mulig? ''*DITTNAVN*, KONSENTRER DEG OM KAMPEN!'' ropte faren din fra sidelinjen. I det han sa det, blåste dommeren på fløyten og kampen var i gang. Det første du gjorde var å ta ballen og løpe mot mål, men ettersom det var så store jenter der som blokkerte, klarte du å snuble i foten og falle rett ned på kunstgresset. ''Au..'' mumlet du lavt. Jenten med den glinsende, mørke huden ga deg et lite smil og tok hånden fram. Du tok den imot og sa ''takk'' lavt før du fikk din frispark, men klarte ikke å score nei. Lilly presset hardt på, og med veldig mye flaks klarte hun å få ballen rett i mål. ''Herlig Lilly!'' ropte du glad og ga henne en high five. En stor jubel kom fra tribunen, da du så at Chaz og Ryan sto der med hver sin skumfinger nå og ropte på dere. Også lav publikum som sto ved siden av, men de tok ikke helt av. Tenk om dere faktisk vant denne kampen? Dere ville komt til finalen!

 

Etter 1-0 stilling og en hard kamp, ble det endelig pause. Da du la deg ned langflat på det tørre kunstgresset og lot solen steke deg enda varmere. Du pustet fram og tilbake som om du aldri i livet ditt hadde visst hva kondis var. De andre på laget gjorde det samme, og det var godt å kjenne vann dryppende nedover pannen din fordi faren din og assistentreneren tok litt vann og svamp. ''Tusen takk Melbo'' sa du lavt til assistentreneren som akkurat hadde helt masse vann på deg. Du prøvde å finne ut hvor Justin var, men plutselig var han borte vekk. Du reiste deg opp i det øyeblikket. ''Ikke gå for langt'' sa faren din og så på deg. ''neida, skal bare bort til Chaz og Ryan'' sa du fort og reiste deg opp. ''Hvor er Justin!?'' spurte du. ''Vi vet ikke... Han forsvant med Chris!'' ropte Ryan. Du kjente du fikk en ekkel følelse inni deg. Men kampen begynte igjen, og det var der du måtte være. En lang kamp ble det, men ikke noe mål. Du presset deg hardt på de siste minuttene, faktisk så hardt at du ble dyttet skikkelig hardt. Du fløy tilbake minst 3 meter, nesten salto. Og du kunne kjenne den alt for vonde smerten i kroppen din. ''AUUU!!!!'' ropte du gråtende og holdt på kneet ditt, rett der du hadde landet på.

 

Du begynte å hylgrine, og det var ikke typisk deg på fotballkamper. Kampen stoppet opp og alle sto rundt deg, noe som også var igrunn pinlig. ''UNNA VEI!'' ropte faren din og bærte deg ut fra banen. ''Sophie, gå innpå de to siste minuttene, spill bra!'' ropte han stresset og fikk deg ut av banen. Smerten overtok hele kroppen din, og det var som et rent helvette. ''PAPPA! det gjør dritt vondt!'' ropte du. Du fikk lyst til å banne så hardt inni deg, men det ville blitt for dumt. Flere mennesker sto rundt deg med store kamera, hvorfor kunne ikke paparazziene la deg være ifred!? Faren din rinte ambulansen fort mens du ble liggende på bakken med en liten ispose. ''De kommer snart, bare ta det med ro'' sa faren din og strøk deg på ryggen. Blod rant nedover kneet ditt også, men det var beinet inni som gjorde vondt. Hvor var egentlig Justin?! tenkte du. Akkurat da du tenkte det, fikk du øye på Justin sin skikkelse. 

307013_251497718219645_100000782558899_651177_490067091_n_large

Hva tror du har skjedd? Tror du Justin kan ha vært i en ny slosskamp? :-)

 

-Rano

Historie del 14 # Three words describes it all (2)

Igår skrev jeg faktisk ikke så mange deler, grunnen var vel fordi jeg hadde besøk og vi så brannkamp? Kan fortsatt ikke tro at Brann er i finalen! Nå krysser jeg bare fingre og tær for at det er Start som vinner over Aalesund! :-)


 

 

''jeg må gå..'' mumlet du og reiste deg opp. ''Slapp av.. Jeg vet du unngår meg. Justin ville ikke, ikke sant?'' spurte Chris og så ned. Du og så ned, da du tenkte. ''Jeg..'' var alt du klarte å si. ''Jeg skjønner..'' sa Chris og skulle akkurat til å gå. Men akkurat da kunne du se Justin på lang avstand. Skulle du tilgi Chris og skuffe Justin, eller bare være med Justin?

 

Hva var det du egentlig tenkte på!? Justin var jo DIN kjæreste, han som støttet deg uansett hva. Så dum kunne du absolutt ikke være. Du snudde deg og sukket lavt, og møtte blikket til Justin tilslutt. Han ga deg et lite smil, men du gjentok det ikke. Nemlig fordi Justin hadde totalt ignorert deg idag tidlig. Da han kom bort til deg stoppet han opp rett forran. Du så på han, i mindre enn fem sekunder før du snudde deg og satt deg ned på sofaen igjen. Justin ble bare stående der, og du merket det var en mann i 30 årsalderen som glodde på dere begge to. Du ga han et lite blikk før du så ned igjen. Sakte kjente du en liten skikk av dårlig samvittighet, og akkurat da du skulle til å si noe til Justin, satt han helt ved siden av deg. ''Jeg kjenner deg vet du.. Jeg vet det jeg gjorde var litt dumt, men du tenker litt dumt du også av og til'' sa Justin helt ærlig. ''Jo.. Men.. Ja okei greit, jeg skjønner poenget'' sa du lavt. 

 

Justin ga deg et lite nikk, men sa ikke stort mer. Dere ble faktisk bare sittende i den folkefulle lobbyen. Det hendte dere så noen fra laget som dere ga et lite smil til eller vinket, men ellers så var det litt pinlig stillhet. ''Okei.. Seriøst, dette ble bare pinlig. Kom, vi går opp på rommet mitt'' sa Justin og dro deg med. Uansett hva du kom til å si for å protestere, ville det ikke funket, Justin var fastbestemt. ''Greit'' sa du lavt og fulgte etter Justin. Du ville jo det, snakke med han. Heisen plinget, og dere var i etasjen til Justin. Justin vandret varsomt bort til døren sin og åpnet den. Da du så inn, så den heldigvis ikke bombet ut som den pleide å gjøre. ''Kan faktisk ikke tro at dere har klart å holde rommet rent!'' sa du overraskende og så på Chaz sin seng, den eneste som faktisk var litt rot på. ''Når Chaz er borte så går no alt fint'' sa Justin og satt seg på sengekanten. Du gikk bort og satt deg ned. ''Justin.. Jeg er så lei for det, jeg tenkte aldri på hvor dum jeg kunne være egentlig'' mumlet du lavt. Justin så helt fornøyd ut da du sa det. ''Endelig, jeg trengte å høre den jenta mi!'' sa Justin og kysset deg på kinnet. 

 

Dere ble egentlig liggende i sengen en ganske så lang stund, så langt at du faktisk ikke tenkte over kampen. Justin la seg over deg, og før du visste ordet av det var dere i en heftig klinerunde. Tungen til Justin gikk over alt i kjeften din, og hendene hannes befølte deg som bare det. Samleie var noe du absolutt ikke orket nå, ettersom du hadde kamp. KAMP, den hadde du helt glemt. ''Justin! Kampen!'' ropte du fort. ''Oj da.. Det er fortsatt en time igjen'' sa Justin som hadde sjekket klokken. ''Alikevel!'' sa du fort og stresset.

 

Banen var fult av mennesker, enten det var fotballspillere fra Sør-Afrika som dere skulle spille mot, eller andre tilskuere. Chaz satt på tribunen med en skumfinger i hånden med Ryan ved siden av. Du og Lilly sto utpå banen og varmet opp for dere selv. ''Du er i glad humør igjen! Vi trengte den ja.. Og forresten så er Chris der og ser på'' sa Lilly mens dere snudde dere for å jogge tilbake. ''Vet.. uff'' sa du da du fikk øye på Chris. En lang oppvarmingsøkt ble det. Og rett før dommeren blåste i fløyten, så du bort på Justin.. Da du faktisk fikk helt sjokk over hvem han sto med.

Hvem tror du det er? BTW. Har naturfagsprøve imorgen.. Ehehhe. Men skal prøve å blogge fordi om :-)

 

-Rano