hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
31.08.2015 / 11:33 / Blogg

Justin sitt nye album kommer 13.november

I følge Billboard blir Justin sitt nye album lansert den 13.november. Dette har vært rykter utrolig lenge og spekulasjoner. Det som kanskje kan være en bekreftelse på ryktene er at Ryan Good og Scrappy (Fra Justin sitt crew) har selv retweetet artikkelen som Billboard skrev. Er dette et hint på at albumet kanskje kommer ut 13.november? 

 Kilder: Billboard.com

 

Med nytt album er jo det sannsynligvis en ny turné! 

 

Innlegg av: Rano Akbar

31.08.2015 / 11:26 / Blogg

"What Do You Mean" - Musikkvideo!

Heisann dere,

 

Under kan dere se Justin sin nye musikkvideo til den nye låten "What Do You Mean". Se på den og nyt synet!

 

 

Hva syntes dere om musikkvideoen til Justin?

 

Innlegg av: Rano Akbar

28.08.2015 / 15:08 / Blogg

What Do You Mean + ny turné

Heisann!

 

Nå er det en god stund siden bloggen har blitt oppdatert. På grunn av ny lansering av sang, så velger vi å oppdatere. Justin har nå i over en måned promotert for sin sang "What Do You Mean" som ble lansert i dag. Under kan du finne sangen:

 

 

Nå går jo det også masse rykter om at ny turné blir avslørt snart i forbindelse med Justin sitt nye album som kommer snart. I følge nettsiden Justin Bieber Shop Bravadousa, kan man allerede sikre seg tilgang til "pre-sale" konsertbilletter for den amerikanske fansen. Nettsiden finner dere HER. Veldig viktig å være obs på at dette kun gjelder fans i U.S slik at norske fans ikke kan bestille. Men det er likevel et pekepinn på at noe stort og gøy nærmer seg!

 

Foreløpig er det ikke avslørt om Justin kommer til Norge i løpet av neste år. 

 

Gleder vi oss?

 

Innlegg av: Rano Akbar