hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
31.08.2013 / 16:07 / Blogg

Ny instagramvideo - Uniun (30.08)

 

 

@spanura: Somebody just wants to party, BIEBER way to serious at Everleigh

 

//Mia Davidsen

31.08.2013 / 16:06 / Blogg

Maraton imorgen

Heisann!

 

Ser at noen har klikket litt på meg i kommentarfeltet for ''dårlig historieblogging'' - Men jeg har gitt beskjed til leserne om at jeg tar pause fram til imorgen da jeg skal ha historiemaraton hele dagen! Grunnen til at jeg har tatt ''pause'' disse siste dagene er fordi jeg har ordnet opp historiedeler til dere som skal bli postet imorgen(som er over 10 deler om ønsket). Men dere trenger ikke bli sure for noe jeg har gitt beskjed om, det gir så lite motivasjon skjønner dere. Derfor vil jeg informere igjen om at jeg nå velger å ha maraton imorgen på søndag fra kl. 12-13 tiden, så følg med! Blir masse deler til dere :-)

 

Til informasjon er det ikke bare historieblogging jeg driver med bak bloggen. Har store ting på gang når det kommer til bloggen, og det er det jeg er i fokus mest på. Og det er jo bare til fordel for dere.

 

 

 

Rano

31.08.2013 / 15:04 / Ukens Belieber tips

Ukens Belieber tips - Nelly

Mange så ut til å like Ukens belieber tips med tips om kjoler fra Nelly, så da tenkte jeg å lage et nytt. Håper alle har hatt en fin lørdag, og får en fin helg videre! Historiemaraton blir det selvfølgelig imorgen! :-)

 

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

 

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER

 


 
Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER

 

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER

 

 

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER

 

 

 

Det var de tipsene jeg hadde med til dere nå. Fortsatt ikke særlig mye å blogge om i Justin sitt liv, men vi satser på at det blir litt bedre utover uken. Har ihvertfall planlagt litt innlegg til dere her og der av dagene så vi fyller ut med blogging. 

 

 

 

//adlinks

 

Rano

 


31.08.2013 / 14:58 / Konkuranse

Vinnerne av konkurransen

Hei alle sammen!

 

 

Hadde for en stund tilbake en konkurranse hvor jeg trakk to vinnere som vant 2 Justin Bieber deksel hver. Jeg har ikke hatt tid til å trekke vinnerne før nå, men jeg har hvertfall trukket dem og har kontaktet vinnerne. Får se om jeg ikke starter en ny konkurranse snart!

 

1 - Frida Monsen

2 - Eirin Leangen

 

 

//Katrine

31.08.2013 / 14:56 / Blogg

Justin forlater Uniun (30.08)

 

//Mia Davidsen

31.08.2013 / 14:06 / Blogg

Justin på Uniun (30.08)

 

 

 

 

  

 

@djmorganshim: Yes ever @justinbieber party's vintage @EverleighTO w/ me and @ericthelutor pic.twitter.com/N5CCJjnAxl

 

//Mia Davidsen

 

31.08.2013 / 10:47 / Blogg

Ny instagramvideo

 

 

@crazykhalil: Canada with my bros @poobearmdma & @JustinBieber

 

//Mia Davidsen

31.08.2013 / 08:02 / Blogg

Nytt instagram bilde fra Justin

-Ssndra Andersen

30.08.2013 / 23:47 / Blogg

#UNLOCKTHEDREAM

 

 Åeee, se så fint smil!!

 

 

//Mia Davidsen

30.08.2013 / 18:06 / Blogg

If Only I Could Meet You - Song for Justin Bieber

 

Heihei!! 

Denne sangen ga meg frysninger og tårer i øynene... Jeg har så lyst å møte han ..

 

 

 

//Mia Davidsen

30.08.2013 / 14:02 / Blogg

Nytt bilde av Justin

 

-Sandra Andersen

30.08.2013 / 13:30 / Blogg

Flere bilder fra da Justin forlater restauranten-Sandra Andersen

30.08.2013 / 12:46 / Blogg

Instagrambilder fra Justin

-Sandra Andersen

29.08.2013 / 20:49 / Blogg

Sandskulptur av Justin

 

Hei! 

Dettte bildet fant jeg på "Norske Beliebers" gruppen på facebook, og dette er da en sandskulptur av Justin i Portugal.  Den er jo utrolig bra laget, wow!

 

 

//Mia Davidsen

29.08.2013 / 19:45 / NY: Based on a lie

Informasjon

Heisann!

 

Har jobbet utrolig mye de siste dagene, er så mye som skjer (positivt for dere). Kommer blant annet konkurranser som jeg vet dere vil like, og ikke minst til helgen vil det bli historiemaraton! Grunnen til at jeg tar historiepause er fordi jeg skal sitte i hele morgen å skrive om delene som er lagt inn i utkast. Skal legge inn bilder som passer til delene, og gjøre det litt bedre. For da skal jeg også omskrive flere deler, så det blir maraton til helgen! Til dere som lurer så vet jeg ikke når eller om Esin skal fortsette historien sin. Setter pris på alle kommentarene jeg får fra dere, for dere er så herlige!

 

Kommentarene deres gir meg motivasjon til historieskrivingen. Men har bestemt meg for å slutte og skrive historier etter jeg er ferdig med "Based on a lie" ettersom jeg ikke føler meg særlig komfortabel lenger med å skrive historier. Ikke minst er Esin kjempe flink, så jeg tror hun tar over rollen min der mens jeg tar meg av nyhetsbloggingen og manager bloggen :) Dette er også på grunn av dårlig tid ettersom jeg også må jobbe for nettmagasinet Fenze.

 

 


Historiemaraton vil vel komme på søndag tenker jeg. Eller har dere en annen dag som passer best for dere? :-)

 


Rano

29.08.2013 / 19:26 / Blogg

Instagram bilde fra Justin

Hei alle sammen!

//Katrine

29.08.2013 / 19:18 / Blogg

Video: Justin forlater en restaurant (28.08)

 

Her er en video av Justin som forlater restauranten Toscana i Los Angeles i gårkveld.

 

 

 

//Mia Davidsen

29.08.2013 / 17:05 / Blogg

Justin Bieber ft. Nicki Minaj - Beauty And A Beat (Bisbetic Remix)

 

 Heisann! Hva synes dere om denne versjonen av BAAB? :)

 

//Mia Davidsen

29.08.2013 / 16:09 / Blogg

Justin ute i LA (28.08)

 

 

Heihei! 

Her er noen bilder fra når Justin og noen venner var ute i Los Angeles i går å spiste middag. 

//Mia Davidsen

29.08.2013 / 07:25 / Blogg

Instagram

-Mia Davidsen

28.08.2013 / 20:48 / Blogg

Enda flere bilder på instagram

 


@feliciathegoat: @justinbieber FIRST FAT BIRGER HE IS SO NASTY HAHA

 


@feliciathegoat: @pharrell @micktheruler

 


@mattalonzo: @maeorali ft. @justinbieber @juicyj "Lolly" Comming Sooner than you know. #MA @happyplaceig

 

↑↑↑↑↑↑Å HERREGUD, hvem her gleder seg til "Lolly"'s musikkvideo?! IALLEFALL JEG↑↑↑↑↑

//Mia Davidsen

28.08.2013 / 19:59 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 47

Justin sitt synspunkt:

''Ta henne med etter skolen hit til The Wild Kidz place, så skal vi se om hun virkelig er den rette'' sa Twist og smilte lurt. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si, eller hvordan *dittnavn* for den saks skyld skulle reagere på dette. Men en ting var sikkert, hvis The Wild Kidz likte henne, kunne vi endelig slutte å leve på en løgn. Dere skjønner jo litt.. I don't want this relationship to be based on a lie.

 

____

''Greit'' mumlet jeg lavt. ''Bra kompis, er bra du er skikkelig med meg nå. Fortsett og vær så ærlig mot meg, og du vil bli belønnet, det er helt garantert'' sa Twist og reiste seg opp, samtidig som han ga meg en klapp på skulderen. Jeg visste faktisk ikke om det var en bra idé at jeg lot *dittnavn* komme hit eller ikke, men vi lever bare en gang ikke sant? Samtidig betydde dette konsekvenser for henne også. ''Jada'' mumlet jeg tilbake til Twist. ''Men du ser ikke særlig happy ut da? Er det noe gale eller?'' spurte Twist. Hva skjedde med verden? Han brydde seg faktisk om meg. Eller, jeg visste jo at han brydde seg men ikke så pass. Han sto med hendene i lommen og stirret nysgjerrig på meg. ''Det er han Richard duden som irriterer meg kraftig'' sa jeg lavt. ''Ja men han skal ikke være noe problem når gutta her er her for deg'' lo Twist. ''Nei men seriøst, dere kan ikke gjøre han noe. *dittnavn* kommer til å klikke på meg hvis det skjer han noe. Men han prøver seg på henne, og virker som han prøver å stjele henne fra meg. Hvis han gjør det videre.. Vel, da skal jeg ta meg av han'' sa jeg rolig. ''Stolt over deg Justin'' 

 

''Det kan jeg tro på'' svarte jeg kjapt. Twist åpnet opp låsen til døren sånn at resten av guttene kunne komme inn igjen og høre hva vi hadde snakket om. ''Hva skjer her da?'' spurte Zoe som gikk i sine splitter nye chachi momma pants mens jeg bare lå der. Resten av guttene fulgte fint bak etter der og var like nysgjerrig. ''Jo vi har snakket om Justin og hun jenta som han er så utrolig forelska i'' lo Twist. ''Er du forelsket?'' lo resten av guttene ertende, men jeg visste det bare var for gøy selvsagt. ''Jeg er ikke forelsket, vi er gamle bestevenner'' mumlet jeg uinteressert. ''Vi skal gi den jenta en sjanse okei? For første gang i historien faktisk så skal det komme en edru jente inn i huset'' sa Twist fornøyd. ''Dette liker vi garantert'' sa Zoe og ga meg en high five. Mens alle guttene drev og bablet i vei, tok jeg opp iphonen min for å oppdatere min kjære om hva som hadde skjedd den siste timen. ''Men dere har jo faktisk prøvd dere på ekle greier med henne'' sa jeg rolig. ''Dude, vi var drita'' mumlet Za. ''Sant nok'' svarte jeg tilbake til det .

 

''Har snakket med Twist.. Altså fra gjengen! Han vil møte deg sammen med resten av gutta, jeg tror ting endelig begynner å ordne seg opp for oss :-) Fortalte han om fortiden og sånt, derfor han ombestemte seg og vil at du kommer hit til huset vårt i morgen etter skolen. Hva sier du *dittnavn*? Er det noe du vil prøve? Og gjøre et godt inntrykk på gutta så vi endelig kan leve for oss og drite langt i alle andre? Du vet du er favorittjenta mi og at ingen andre fortjener den plassen hos meg mer enn du gjør. Du er faktisk mitt alt og det eneste jeg har igjen nesten etter karrieren min ble ødelagt. Svar meg så fort som du kan. Jeg skjønner også du er litt småredd for gutta, men de vil ikke gjøre deg en drit. Jeg lover.'' Jeg la fra meg telefonen med en klump i magen, redd for hvordan *dittnavn* skulle reagere og ikke minst svare tilbake til meg på.

 

Tumblr_mbvtiwfpyc1re0wouo1_500_large

 

Hvordan tror du at *du* reagerer?

 

 

-Rano

28.08.2013 / 17:04 / Blogg

Justin Bieber ft. Miley Cyrus - Twerk

 

Tror dere dette er den sangen de har snakket om? I såfall så var den ganke bra og stemmen til Justin er jo bare elsk!

 

 

//Mia Davidsen

28.08.2013 / 15:08 / Blogg

Justin og noen venner på Staniel Cay Yacht Club

  

//Mia Davidsen

28.08.2013 / 14:29 / Blogg

Enda mer fra Instagram

 


@justinbieber: Listening to some new music with Pharrell and Tyler.

 


@justinbieber: @feliciathegoat introdused me to fat burger

 

 

//Mia Davidsen

28.08.2013 / 07:54 / Blogg

Nytt instagrambilde

-Mia Davidsen

27.08.2013 / 18:01 / Blogg

Twitter

 

 

-Mia Davidsen

27.08.2013 / 17:12 / Blogg

Instagram


@rude_chee_ruiz: Last nights tattoo session with the Lil Homie @justinbieber and @chueyquintanar .... @rayrae_lbc

@chueyquintanar: Last night's tattoo session w/ @justinbieber #JustinBieber @deers_eye_studio #chueyquintanar
-Mia Davidsen
27.08.2013 / 16:25 / Blogg

Season 7: Episode 7 ? The Real Finale?

 

 

-Mia Davidsen

27.08.2013 / 15:55 / Blogg

Justin med en fan (25.08)

 

August 25: Justin with a fan!

 

-Mia Davidsen

26.08.2013 / 21:00 / Blogg

Lily Colins snakker om Justin

Hei alle sammen!

 

 

I et nytt intervju med Lily Colins hvor hun snakker om den nye filmen hun spiller i, så snakker hun også om at Justin ville ha passet til å spille i filmen som en ''Skyggejeger''. 

  

 

//Katrine

26.08.2013 / 20:33 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 46

 ''Hvor har du vært da?'' hørte jeg en stemme bak meg. ''Ute selvfølgelig, sitter jo ikke hjemme og kjeder meg hele dagen heller'' mumlet jeg og tok på MTV, men med engang jeg hørte en sang komme på, skiftet jeg kanal. ''Åh'' fikk jeg som svar. ''Dude, vil ha noen å banke opp idag! Er det noen på lista eller?'' spurte Twist med en liten latter til. ''Vi har jo Scott på andre siden av nabolaget da. Er du med Justin?'' spurte Za. ''Nei jeg gidder ikke'' mumlet jeg med øynene mine klistret mot skjermen. ''Okei Justin, nå gir du faen her'' sa plutselig Twist lavt så kun meg og han hørte hva han hadde å si. ''Hva feiler det deg'a?'' spurte jeg irritert. ''Den jenta der ødelegger livet ditt. Get over it! Skjønner du ikke det?'' sa Twizt irritert. Men jeg merket jeg ble mer irritert nå.

______________________

Fortsatt Justin sitt synspunkt:

''Kan du for faen holde kjeft?'' ropte jeg irritert, høyt nok til at resten av guttene inne på rommet kunne høre det. ''Dude, gå ut. Meg og Justin må ha en alvorsprat'' sa Twist rolig denne gangen. Jeg ble nesten sjokkert over hvordan han kunne oppføre seg til tider. Alle guttene gikk ut av rommet mens Twist gikk etter dem for og låse døren. ''Slutt og bland deg opp i privatlivet mitt'' sa jeg irritert og merket jeg hadde lyst til å slå til han hardt. ''Nei, er du medlem av The Wild Kidz så må du tåle at jeg går inn i privatlivet ditt. Og hvis du ikke er med i The Wild Kidz lenger, vel.. Da er det ikke vår feil hvis du får noen haters som vil banke deg opp av og til. For vi backer deg ikke opp ihvertfall'' smilte Twist. ''Seriøst Twist, la meg være. Hvis jeg har lyst til å ha en jente i livet mitt for første gang etter en jævla god stund, så er det opp til meg og ikke dere. Trodde dere var brødrene mine jeg. Som skulle støtte meg hver gang, ikke banke meg hver gang'' sa jeg irritert.

 

''Og vi er dine brødre også, derfor vi sier til deg at det ikke er bra og få inn noen nye jenter i livet ditt. Dessuten, hva er så spesielt med henne? Du har sett henne noen få ganger på skolen, og plutselig er du helt forelsket'' sa Twist. ''Jeg er ikke forelsket, men du skulle bare visst du Twist, du skulle bare visst. '' sa jeg og ristet på hodet. ''Så fortell meg for faen, vi er jo brødre. Kanskje jeg skal vurdere om du får lov å henge med henne av og til, men da skal gjengen her møte henne. Og du vet konsekvensene'' sa Twist, men virket ikke særlig fornøyd. Wow.. Hvis Twist skulle møte *dittnavn*.... Jeg visste nesten ikke om jeg skulle grine eller le av tanken. ''Fortelle deg om *dittnavn*? Ja hvor faen skal jeg begynne da.. Det begynte faktisk for over 18 år siden, da vi begge ble født. Og ja Twist, hun har vært bestevennen min siden vi begge ble født i Canada for evig lenge siden. Hvorfor tror du ellers jeg er så glad i den jenta?'' mumlet jeg irritert.

 

''Har dere? Det visste jeg faktisk ikke.. Men dude greit. Bare henne, og kun henne, ingen andre jenter. Og vi skal godkjenne henne, greit? Vanligvis er jeg ikke så myk og snill, og det vet du. Finner jeg ut at den jenta der har gjort noe dumt, er det henne som får lide. Og du lider med henne. Jenta kommer til å få konsekvenser fra de andre gjengene her i byen, og du vet hva det er snakk om. Risikerer hun det for deg?'' spurte Twist. Jeg så på han og nikket, og håper det faktisk var verdt det. ''Ta henne med etter skolen hit til The Wild Kidz place, så skal vi se om hun virkelig er den rette'' sa Twist og smilte lurt. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si, eller hvordan *dittnavn* for den saks skyld skulle reagere på dette. Men en ting var sikkert, hvis The Wild Kidz likte henne, kunne vi endelig slutte å leve på en løgn. Dere skjønner jo litt.. I don't want this relationship to be based on a lie.

Tumblr_mbvv7s6qle1rihdxfo1_500_large

 

Hva tror dere skjer? 

 

 

 

-Rano


 

26.08.2013 / 20:06 / Blogg

Narkotikahunden fant ikke noe.

 

Hei alle sammen!

 

0819_justin_bieber_fame

 

Da Justin skulle tilbake til LA, bestemte politiet seg for å sjekke Justin's bagasje for Narkotika etter at mange hadde fortalt at de hadde sett Justin pakket ned det i kofferten sin. Narkotika hunden Max fant ingenting da han flere ganger måtte snuse igjennom Justin's bagasje. Justin hadde heller ikke noe imot at hunden snuste rundt på tingene hans, og han slappet helt av da hunden også luktet på han. '' Mr.Bieber var veldig samarbeidsvillig. '' forteller en kilde til Biebereurope. 

 

 

//Katrine

26.08.2013 / 19:10 / Blogg

Jeremy, Jaxon og Jazzy på Selena's konsert

 

Hei alle sammen!

 

Lite å blogge om for tiden, og Believe tour starter ikke før slutten av September, men vi skal prøve og oppdratere dere uansett:)

 

 

Jeremy, Jaxon og Jazzy på Selena's konsert i Toronto i går den 25.august. 

Jaxon Jeremy Bieber at Selena Gomez Concert

 

//Katrine

26.08.2013 / 18:28 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 45

Det var så godt.. Enda mer trygghetsfølelse. Nå håpet jeg virkelig det skulle gå fint mellom oss. ''La oss lage sjokolademelk og se på frustrerte fruer!'' sa mamma og reiste seg opp. ''Jepp, men nå skal jeg helt ærlig skifte så kommer jeg ned'' smilte jeg. ''Gode greier'' sa mamma og gikk ut av rommet mitt. Jeg visste ikke om jeg skulle være lettet eller ikke. Mer fikk jeg ikke tenkt på det før mobilen min vibrerte, og en melding av Justin dukket opp. ''Nåde deg om du har fortalt noe om oss videre.''

_______________________

Hadde jeg noen gang nevnt hvor tragisk livet mitt var akkurat nå? Hvor mye jeg hadde lyst til å bare forsvinne vekk fra alt som het Denver, Justin, paparazzier, foreldrene mine.. Til et veldig langt sted i kanskje Europa? Som Norge, hovedstaten i Sverige! Eller nei vent, læreren min sa det var et eget land. Land eller ikke, der virket det så alt for rolig og stille. ''Helvete'' svarte jeg da jeg så meldingen til Justin. Men måtte jeg lyge, så måtte jeg nesten det. ''Slapp av.. Har ikke fortalt noe, og ro deg ned.'' svarte jeg. Selv om Justin kunne være veldig glad i meg, var han fortsatt Justin Bieber, kjent som the Wild Kidz medlem. Og som mamma sa, jeg måtte være forsiktig, og det var helt sant. ''Det er bare til ditt eget beste.'' skrev Justin. ''Jeg vet.'' svarte jeg. Mer tenkte jeg ikke på, før jeg gikk ned og så frustrerte fruer med mamma.

 

Justin sitt synspunkt:
''Jeg vet.'' skrev hun mens jeg bare sto der utenfor huset til The Wild Kidz. Jeg ble nesten rar inni meg av den samtalen. Hvordan klarte hun å gjøre dette mot meg? En enkel liten jente fra Denver, retteresagt egentlig fra Canada men som nå bodde i Denver, kunne påvirke mine følelser på den måten. ''Drep meg'a'' mumlet jeg og la telefonen i lommen. ''Yo Justin!'' ropte Twist og ga meg en klem, men sannheten var at jeg bare hadde lyst til å drepe han for øyeblikket. Så mye drama mellom meg og *dittnavn*, og alt var den jævelen sin feil. ''Hey Twist'' sa jeg uinteressert og gikk rett inn i gangen. ''Dude, du ser helt jævlig ut'' sa Twist bak ryggen min. ''Har gode grunner til det'' mumlet jeg. ''Justin, den dama der er ikke bra for deg, okei?'' sa Twist og ga meg en klapp på skulderen. ''Jeg gir no egentlig blanke faen i hva du sier Twist. Jeg kan da like noe jeg, og ikke minst henge med folk uten at du og resten av gutta skal ødelegge for meg'' sa jeg irritert og gikk inn i hovedstuen.

 

I stuen ble jeg møtt av resten av gutta. ''Hey'' sa jeg og slengte meg ned i sofaen foran tven. ''Hvor har du vært da?'' hørte jeg en stemme bak meg. ''Ute selvfølgelig, sitter jo ikke hjemme og kjeder meg hele dagen heller'' mumlet jeg og tok på MTV, men med engang jeg hørte en sang komme på, skiftet jeg kanal. ''Åh'' fikk jeg som svar. ''Dude, vil ha noen å banke opp idag! Er det noen på lista eller?'' spurte Twist med en liten latter til. ''Vi har jo Scott på andre siden av nabolaget da. Er du med Justin?'' spurte Za. ''Nei jeg gidder ikke'' mumlet jeg med øynene mine klistret mot skjermen. ''Okei Justin, nå gir du faen her'' sa plutselig Twist lavt så kun meg og han hørte hva han hadde å si. ''Hva feiler det deg'a?'' spurte jeg irritert. ''Den jenta der ødelegger livet ditt. Get over it! Skjønner du ikke det?'' sa Twizt irritert. Men jeg merket jeg ble mer irritert nå.

Normal_00061_0_large

 

Hva tror du skjer?

 

 

-Rano

26.08.2013 / 18:17 / Blogg

Justin gratulerer London Asher med dagen

 

Hei alle sammen!

 

 

Ben Baller la ut en video av Justin hvor han gratulerer sønnen hans med dagen.  

 

@Benballer: Thank you @JustinBieber for this awesome birthday wish to my son. You've always been so amazing....

 

//Katrine

26.08.2013 / 16:33 / Blogg

Nye bilder

 

@paulloving: Great day! @justinbieber @wex1200 @adidasneo <a class=#iamloving" />
@paulloving: Great day! @justinbieber @wex1200 @adidasneo #iamloving

 


‏@paulloving: Special! w @justinbieber &amp; @wex1200 for @adidasNEOLabel <a class=#iamloving @ByronBeck pic.twitter.com/HHvkae28Mp" />
‏@paulloving: Special! w @justinbieber & @wex1200 for @adidasNEOLabel #iamloving @ByronBeck pic.twitter.com/HHvkae28Mp

 

@scooterbraun: Fun day! <a class=#cheese" />
@scooterbraun: 
Fun day! #cheese


@karla_welch: Sneak Peek
: Sneak Peek

 

-Mia Davidsen

26.08.2013 / 07:07 / Blogg

Nye instagrambilder

-Mia Davidsen

25.08.2013 / 23:09 / Blogg

Justin i studio

Her er ett bilde av Justin i studio! GLEDER MEG TIL NY MUSIKK, flere?

@DJ_FRANZEN The Young Boy is back in the studio! #WaitForAMinute

-Mia Davidsen

25.08.2013 / 19:03 / Blogg

Stem på Justin, NÅÅ

 

 

 

 

-Mia Davidsen

25.08.2013 / 18:06 / Blogg

Video av Justin på et fly på vei hjem (24.08)

 

 

 

-Mia Davidsen

25.08.2013 / 17:01 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 44

Skal sette meg ned med bloggjobb i hele dag for å skrive litt deler og slikt til uken som kommer. Er også en sladderblogg som har skrevet innlegg om at jeg ikke er belieber lenger, blablabla. Men alt er tull :-) Jeg driver jo fortsatt med bloggen, og er fortsatt med i norske beliebers. Støtter fortsatt Justin 100% og ja, jeg er som før. Ikke tro på alt dere leser:)


 

 

 ''Hvilke ting er det han har fortalt deg da? Som han ikke ville fortalt gjengen sin?'' spurte mamma nysgjerrig. Men dumme meg hadde faktisk ikke tenkt over, at jeg var datter av en paparazzi. Og at mamma faktisk kunne sladre til pappa videre om ting.. Jeg kunne ikke annet enn å slå meg selv akkurat nå.

________________

''Jeg kan ikke.. Mamma'' sa jeg kjapt. ''Hva er det vennen min? Jeg vil gjerne høre'' sa hun. ''Mamma dette jeg har fortalt deg nå, skal du ikke fortelle til en eneste levende sjel! Og det gjelder spesielt pappa'' sa jeg kjapt. Mamma så nesten litt skuffet ut i ansiktsuttrykket, og jeg måtte nesten skremme henne litt også. ''Hva mener du? At jeg ikke kan fortelle videre om Justin til faren din?'' spurte hun kjapt. ''Selvfølgelig skal du ikke fortelle han videre om Justin! Aner du hvor farlig det kan være for oss alle? Hvor farlig det kan være for spesielt en person som meg? De kan skade meg mamma, og det vet du at de kan! Ingenting hjelper'' sa jeg kjapt, og for å virke enda mer ekte.. Så prøvde jeg å presse frem tårer. Mamma så fortsatt ikke helt fornøyd ut.

 

''-Og hvis det at en kjendishistorie betyr mer enn din egen datter, så.. så.. så vet jeg ikke hva jeg skal si!'' ropte jeg ut, og nå rant tårene også nedover. Mest med tanken på at pappa var mer desperat etter historie, enn sin egen datters lykke. Mamma gikk rett på det, heldigvis. ''Greit *dittnavn*, jeg forteller ingenting til faren din, og du har heller ikke husarrest nå siden du faktisk var så pass snill og fortalte meg den historien om deg og Justin. Ikke alle døtre ville gjort det skal jeg love deg. Men du må love meg å ikke blande deg inn så mye med Justin, og hvis jeg merker selv at det er noe misstenksomt og farlig som skjer, da forteller jeg videre til pappaen din. Og da bryr jeg meg faktisk ikke om det kommer ut videre til resten av verden, bryr meg mer om at du skal være trygg. Og da involverer vi politiet'' sa mamma med et lite skjevt smil.

 

Jeg visste ikke helt om jeg skulle stole på mamma, eller ikke. Men jeg valgte å gjøre det. ''Skal vi bare legge dette bak oss?'' spurte mamma kjapt. ''Ja, det håper jeg virkelig vi kan gjøre'' sa jeg med et smil. ''Kom her og gi meg en klem'' sa mamma. Jeg lente meg nedover mot henne for å gi henne en god bjørneklem. Det var så godt.. Enda mer trygghetsfølelse. Nå håpet jeg virkelig det skulle gå fint mellom oss. ''La oss lage sjokolademelk og se på frustrerte fruer!'' sa mamma og reiste seg opp. ''Jepp, men nå skal jeg helt ærlig skifte så kommer jeg ned'' smilte jeg. ''Gode greier'' sa mamma og gikk ut av rommet mitt. Jeg visste ikke om jeg skulle være lettet eller ikke. Mer fikk jeg ikke tenkt på det før mobilen min vibrerte, og en melding av Justin dukket opp. ''Nåde deg om du har fortalt noe om oss videre.''

577049_446499352062620_1595640589_n_large

 

ooo, hva tror du skjer videre?

 

 

-Rano

25.08.2013 / 12:26 / Blogg

Instagram

-Mia Davidsen

24.08.2013 / 19:59 / Blogg

Just Dance 2014

 

 

"#thatPOWER" med Will.I.Am ft. Justin Bieber skal være med i "Just Dance 2014". I det forrige Just Dance som kom ut, så var "Beauty And A Beat" med Justin Bieber ft. Nicki Minaj med. Det kommer ut i Oktober i år. Noen her som har tenkt å kjøpe det når det kommer ut? Det skal iallefall jeg!

 

 

-Mia Davidsen

24.08.2013 / 18:28 / Blogg

FØLG BLOGGEN PÅ INSTAGRAM

 

Bloggen har instagram, og der legger vi ut nye bilder av Justin, også gamle så følg oss der! >@jdbnorwaay<

 

 

-Mia Davidsen

24.08.2013 / 17:55 / Blogg

Nytt instagram bilde


Hei alle sammen!


-Rikke

24.08.2013 / 15:19 / Spørsmål&Svar

Svarene på spørsmålsrunden - del 1

Var utrolig mange samme spørsmål på spørsmålsrunden, men håper jeg har svart så bra som jeg kan for dere. Dette er del 1, men skal legge ut en del 2 også. Dere har sjansen til å stille spørsmål HERRRRRR!!!

 

Hvis vi er tre jenter som kjøper M&G billetter sammen, må vi da gå for å ta bilde med Justin samtidig eller kan vi gå én og én?
-Kjøper du M&G billetter får du bilde med han alene. Dere kan selvsagt bestemme om dere vil ta gruppebilde. Det er vinnere av konkurranser og slikt som må ta gruppebilder med Justin, ikke dem som kjøper. Ihvertfall ikke som jeg har fått med meg. Slik var det ikke i Norge ihvertfall! 

 

Hva er forskjellen mellom M&G og VIP M&G?
-M&G er bare møte med Justin. VIP kan være utrolig forskjellig fra land til land, blant annet bedre behandling under konserten + gavepose.

 

Tror du Justin ALDRI hadde gått ut med en 99-er?
-Det er ikke noe jeg kan direkte svare på. Akkurat NÅ tror jeg det ville blitt lite tenkelig for han, men kanskje om noen år til? Alt kan skje!


Hva var den store nyheten du fikk vite av Bieberbackstage?
-Jeg fikk ikke vite noe nyhet av Bieberbackstage, det var Bieberbackstage som fikk vite nyhet av meg. Og det kommer soon. Forhåpentligvis.


I starten av historien din ''Based on a lie'' kalte du hovedpersonen Crystal, og nå heter hun *dittnavn*, hvorfor det?
-Jeg ombestemte meg med engang fordi flesteparten var imot at hovedpersonen skulle ha navn, rett og slett fordi det var vanskeligere for dem å leve seg inn i det. Og ettersom historien min ikke er en ''bok'' så kan jeg kalle hovedpersonen *dittnavn* for at det blir lettere å leve seg inn i historien! Ihvertfall for noen

 

Kan du blogge mer historie?
-Det har jeg rett og slett ikke tid til. Jeg prøver så godt som jeg kan å la tiden strekke seg til, men videregående krever mye + fritid jeg ellers har med venner. Men så klart skal jeg prøve å poste minst én del hver dag, om ikke mer :) Har dager der jeg ikke poster noe, men da er jeg som regel veldig opptatt.

 

Kommer Justin tilbake igjen i 2014?
-Working on it. 

 

Kan du ikke skrive om M&G med deg og Justin? Hva han sa og ga du ham Chuck Norris t-skjorten?
-Jeg har skrevet om møtet på bloggen, men finner den ikke igjen for øyeblikket. Tror det skal gå an å søke det opp på google! Vet mange aviser fikk det med seg. Jeg lå Chuck Norris t-skjorten på bordet der vi kunne gi ting til han, men for å være helt ærlig tror jeg ikke han har sett på tingene engang. Virket ihvertfall veldig sånn, men jeg kan ikke uttale meg på ting jeg ikke vet hundre prosent sikkert.


Vet dere om Justin fortsatt røyker hasj? Mange sier han fortsatt gjør det, og at dem har ''avslørt'' han. Han sier han har stoppet, hva tror dere?
-Om Justin røyker hasj eller ikke vet jeg faktisk ikke. Husk at det er mye i media som blir tvistet helt rundt, og ender til slutt opp som et rykte. Om Justin røyker hasj eller ikke, så har det ingenting med oss å gjøre. Vi satser på at han ikke gjør det :-) Men kan godt være han gjør det. Mange kjendiser som røyker hasj, og for dem er ikke det vanligvis et stort problem(bl.a Snoop dogg). Så lenge dem ikke går videre til farligere stoffer. Husk at hasj er lovlig noen steder i USA.

 

Vet du hvor lenge Justin og Selena har vært sammen?
-Det var da cirka 2 år om jeg ikke tar helt feil. Tiden går fort!

 

Mange sier Justin har tatt enda en ny tatovering, er det sant?
-Jepp. Justin tar tatoveringer nå hele tiden for å fylle opp armen hans som skal bli til sleeve! Så om han får en ny tatovering nå, er ikke like ''big deal'' som det var før. Husker alle bare '':OOOO'' hver gang han fikk en ny tatovering. Og sleeve er så utrolig fint på gutter(og jenter) så gjør meg ingenting.

 

Hvor mye koster M&G billetter?
-I Norge kostet den ca. 3085kr. Men det inkluderte også Diamond Circle billetter + gavepose og møte. Noe jeg syns er en kjempe rimelig pakkepris. Andre steder er det gjerne mye dyrere!


Hvordan ''får'' du Justin til å smile eller le på M&G?
-Kommer vel an på humøret hans. I Norge virket han ikke særlig glad under M&G, og det merker man på bilder som ble tatt de dagene. Mens andre steder i andre land tulte han med alle! Kommer an på hans humør, og egentlig litt hvordan du selv gjør ut av det. Men det er vanskelig, tro meg. Når du først er det, blir du helt blank..

 

Er Kenny fortsatt livvakten til Justin?
-Nei, han er roadmanager.

 

Har Hearbreaker kommer ut enda?
-Nei, men i følge Justin så: Soon. Satser på at albumet er snart ferdig! Kanskje det blir en julegave?

 

Har Justin ferie nå?
-Jepp. Men tror han har konsert i kveld

 

Hvor høy er Justin?
-Jeg gjetter sånn cirka. 177cm. Ikke særlig høy som jeg selv trodde! Jeg fikk ihvertfall sjokk da jeg møtte han. 

 

 Hvilke øyenfarge liker han best hos jenter?
-Jeg har hørt brun, men også grønn. Men tror egentlig ikke øyenfarge har mye å si, så don't worry :) 


Kan du snart ha maraton på historien din?
-Så klart! Må bare sette meg skikkelig ned å jobbe først. Kan ta tid!

 

Liker Justin kun brunetter, eller kunne han likt/blitt sammen med en blondine også?
-Selvfølgelig! Hårfarge har ingenting å si, og det burde da folk skjønne. Samme med øyenfarge. Er man først forelsket i en/ liker en, så sier man jo ikke ''æsj nei hun har blondt hår, så dropper henne'' hvis dere skjønner? Han har hatt en tidligere kjæreste med blondt hår da han var yngre. 

 

Har Justin ligget med Milyn Jensen, eller er det kun rykter?
-Det er rykter. Men om det er sant eller ikke, kan ikke jeg bekrefte for det vet ingen andre enn de to selv.

 

Er det en adresse der man kan sende fanpost til Justin?
-Det finnes om du søker på google. Men den tilhører plateselskapet, og jeg tviler sterkt på at han leser dem. Tror rett og slett han ikke har tid til det, for det er jo sinnsykt mange!

 
 Kommer Justin og *DN* til å kysse i historien?
-Kan ikke avsløre handlingen dessverre! Men er bare til å følge med :D 


Når Justin kommer til Norge, kan du legge ut når billettene vil komme?
-Dere kan stole på at vi legger ut slike nyheter med engang de kommer ut og ting blir offentliggjort. Vi kommer isåfall til å gi dere så mye informasjon som mulig som vi gjorde til april! Vi skal også hjelpe dere alle til å få billetter så godt som vi kan! Hvis det blir et tilfelle, skal vi hjelpe alle så godt som vi kan.

 

Er du stolt over å være kurder? Føler du setter dem i veldig dårlig lys. Og hvorfor var det ikke gøy i hjemlandet ditt når du var der i sommer?
-Ja selvfølgelig er jeg stolt over å være kurder. Hvis du mener ting jeg har skrevet på twitter, så er det ren selvironi, noe jeg syns alle burde ha og ikke ta til seg negative kommentarer hele tiden. Alt i kulturen er ikke jeg stolt over nei, for det er ting som er feil. Og det samme gjelder norsk kultur. Men er helt opp til en hver person hva de mener om slikt. Jeg hadde det helt ok, men hvorfor, er private grunner. Så igjen, ja jeg er en stolt kurder :-) Og jeg skal tilbake i mars.

 

Kan du/dere lage et skikkelig innlegg om bfaatw prosjektet?
-Ja! Men jeg har ikke særlig informasjon om det.. Husker jeg fikk en lapp på lanseringen av The Key parfymen, men klarte å rote den vekk på flyplassen når jeg skulle hjem.. Så lurer på om det ikke var det arket.. Kontakt meg på mail!


Når kommer Justin tilbake igjen til Norge? Ryktene går om februar.
-Tviler på februar. Men alt kan skje da

 

Har dere tenkt å lage bok av historiene dere har laget?
-Engang vurderte jeg det for over et år siden. Men du må ha tillatelse av Justin selv for slikt, også er det mye stress med forlag. Så nei jeg dropper det, og lar heller orginalen være her på nettet! Om jeg en vakker dag senere skulle ombestemme meg, så ser jeg tilbake på bloggen.

 

Husker du de 4 jentene som møtte deg i Oslo på det togstedet? Det var kjempe koselig å møte deg!
-Åe, ligeså! Ja jeg husker det kjempe godt. Dere er alle sammen utrolig herlige, blir så glad av dere :-)) <3

 

Kan du lage et innlegg med alle Justin jobber med på tour?
-Jeg kunne ha gjort det, men det er umulig å finne ut nesten alle for en som meg. Men hvis du tenker de ''kjente'' som Ryan Good, Kenny og slikt, så muligens. Men hvis du tenker på hvem som styrer lyskasterne, og hvem som vasker scenen og slikt, så blir det veldig vanskelig.

 

Hvor bor moren til Justin nå?
-Tror hun fortsatt holder til i Atlanta!

 

Er det lov å besøke barndomshuset til Justin?
-Hvis du mener det i Canada, så er jeg usikker. Ettersom besteforeldrene til Justin bor der nå, så mener jeg det ville vært litt respektløs å ringe på og plage dem for det. Men for all del, så er det lov å stå utenfor.

 

Er det trygt å kjøpe billetter på viagogo?
-Ja, de har billettgaranti. Har skrevet om viagogo tidligere. Søk opp ''JdbNorway viagogo'' på google og du får opp de innleggene der jeg har skrevet om sikkerheten bak viagogo.

 

Er det et sted man kan sende fanmail til Justin?
-Blir vel på Twitter, og hvis du er heldig nok så vil han se det!

 

Kommer du til å skrive to sesonger på ''based on a lie''?
-Jepp!

 

Har Justin KIK bruker, eller er den det står Justin Bieber på falsk?
-Tviler på at Justin har tid til å snakke mye på KIK. Pass på hvem dere snakker med! Er sååå lett å lage falske brukere.

 

Hvor gammel er du, Rano?
-Jeg er 17 år. Fyller 18 nå til april!

 

Når ble du belieber?
-I 2009! :-)

 

Har du kontakt med Justin?
-Who knows?;)) - Neida. Skulle ønske


Jeg var på lanseringen av The Key parfymen i Oslo og så deg og Petter. Mange som tok snikbilder, hva syns du om det?
-Ææ.. Ja, var en del som tok snikbilder av oss. Syntes det er litt creepy, haha. Men dere som har bilder kan gjerne sende dem til meg:)

 
 

Hva syntes dere om svarene? :)

 

 

Rano

 

 

 

24.08.2013 / 14:52 / Ukens Belieber tips

Ukens belieber tips - NELLY

Fortsatt veldig lite å blogge om, så da kjører jeg på med enda mer belieber tips. Kanskje fortsatt til Selena Gomez konserten, bursdagsfest, eller skolestart? Under finner dere mine favoritter fra Nelly, kanskje dere også finner noe?

 

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER


nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER


Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER


Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HERnr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

 


Håper dere likte tipsene! Var vel mest kjoler det gikk i, men dere kan finne så utrolig masse annet fint HER! Tar veldig lang tid å lage disse innleggene, men er verdt det hvis dere blir fornøyd :)

 

 

 

Rano

24.08.2013 / 14:44 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 43

Hva sa hun? Jeg trodde pappa selv ville at jeg skulle bli ''kjent'' med Justin. Jeg bare sto der helt stiv, fortsatt i ekstrem sjokk over at mamma hadde funnet ut at Justin var på rommet mitt. ''Mamma stopp er du snill!'' ropte jeg etter henne, og det gjorde hun også. ''Hva?'' spurte mamma utålmodig og pustet litt tungt. ''Jeg har noe jeg må fortelle deg..'' sa jeg lavt, men høyt nok til at mamma kunne høre hvert eneste ord. Mamma virket plutselig interessert i hva jeg hadde å si. 

________________

''Ja det håper jeg virkelig du gjør nå'' sa mamma og kom inn. Hun satte seg kjapt ned ved sengekanten min mens jeg gjorde det samme. ''Okei mamma.. Det er egentlig en veldig lang historie, så jeg skal gjøre den litt kort og ikke så forbanna detaljert heller. Det begynte med festen som meg og Jennifer var invitert på! Etter festen altså.. Alle var så pass drita at jeg ikke orket å være der mer, hadde så mye å tenke på og sånt. Så jeg gikk bortover mot bilen min for å kjøre hjem igjen siden pappa hadde lagt den der. Også merket jeg at det var en gjeng bak meg, altså Justin sin gjeng.. Og de prøvde å banke meg og voldta meg eller noe sånt, jeg husker ikke helt.. Alt skjedde så fort! Men de klarte det ikke da, for Justin kom faktisk og reddet meg ut fra det og gikk helt imot sin egen gjeng. Han ble faktisk banket opp selv'' sa jeg, og merket jeg ble nervøs av meg selv. Men enkelt og greit, en kort og oppsumert historie.

 

''Fortsett'' sa mamma rolig, som hadde fulgt med på alt jeg sa. ''Greit.. Så da tenkte vi ikke mer på det og vi gikk hver vår vei senere den kvelden. Justin begynte ofte å klatre oppover veggen her for å komme til meg, og litt etter det fant jeg ut at han hadde blitt hardt banket av The Wild Kidz som er gjengen hans da, og da trengte han hjelp.. Så han kom bort til meg og jeg renset litt av sårene hans, for det måtte jo til. Det var jo på grunn av meg alt hadde skjedd ikke sant? Så etterhvert som jeg hadde vært med han og sånn, følte jeg meg ikke stort redd for Justin mer. Det var som om jeg var tryggere hos han. For tidligere hadde jeg jo vært livredd fordi han banket alle slags mulige folk og var kriminell, enkelt og greit. Men med meg var han så rolig og åpen, og han fortalte meg til og med at han aldri ville gjort noe mot meg siden vi kjente hverandre før, og han har vært tidligere min bestevenn også'' sa jeg lavt.

 

''-Og.. jeg stoler på han mamma. Det gjør jeg virkelig. Han reddet meg utifra ting som ikke hvem som helst ville gjort, og jeg er kjempe glad i han fortsatt. Vi har begge savnet hverandre, og jeg vet Justin har det vanskelig. Jeg er den eneste bestevennen han faktisk har som han kan stole på.. Eller han sier gjengen er som brødre for han, men jeg tror ikke på det. Tviler på at ting som han har fortalt meg er ting han ville fortalt gjengen sin heller'' sa jeg rolig. Mamma bare nikket og så på meg. ''Hvilke ting er det han har fortalt deg da? Som han ikke ville fortalt gjengen sin?'' spurte mamma nysgjerrig. Men dumme meg hadde faktisk ikke tenkt over, at jeg var datter av en paparazzi. Og at mamma faktisk kunne sladre til pappa videre om ting.. Jeg kunne ikke annet enn å slå meg selv akkurat nå.

 319072_426779357381583_1823878278_n_large

 

Hva tror dere skjer? ;o

 

 

-Rano

24.08.2013 / 13:46 / Blogg

Utsikten

 

 

Justin er jo nå på ferie med mange av hans venner, og her er ett bilde av plassen han bor på, fint ikke sant?

 

-Mia Davidsen

24.08.2013 / 12:25 / Blogg

Teen Vogue

 

Heisann og god dag kjære beliebers!

 

Her er ett bilde fra Teen Vogue photoshooten som Justin har vært med på, er han ikke fin??

mikelernerphotography:
Justin Bieber for Teen vogue
(by Mike Lerner)

 

-Mia Davidsen

24.08.2013 / 11:41 / Blogg

Sanger som ikke har blitt gitt ut som et album

 

Heisann søte folk! 

 

Nå hadde jeg tenkt å dele noen sanger av Justin som sikkert mange av dere aldri har hørt. Jeg kan ta hånden på hjertet å si at jeg hører på disse sangen ofte, jeg elsker alle sammen! Og er sikkert ett par jeg har glemt, men her har dere iallefall noen;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du hørt noen av disse før?

 -Mia Davidsen

23.08.2013 / 20:21 / Blogg

Designe eget deksel?

Klikk på bildet for å komme direkte inn på nettsiden.

Er du interessert i å designe ditt eget deksel med et Justin Bieber bilde på? dersom du er det, ta turen innom http://frydaze.com. Det er en nettside du kan designe dine egne deksler til både macbook og mobiler. Vanligvis koster mobildeksler 199,-kr, men nå kan DU få det for kun 99,-kr. Deksler til Mac koster vanligvis 299,-, men DU får det  nå for kun 150,-. For at du skal slippe å betale full pris, må du bruke denne koden for å få rabatt - CAMILLA50-Sandra

23.08.2013 / 18:24 / Blogg

Liten sniktitt på "Wait A Minute"

 

En som heter Franny la ut en liten sniktitt på sangen "Wait A Minute" med Tyga og Justin Bieber på instagram.

 

 

-Mia Davidsen

23.08.2013 / 16:19 / Blogg

Ariana Grande om Bieber-kysset

 

Heisann!

 

Dere vet jo det bildet som Ariana Grande la ut på twitteren sin med at Justin kysser henne på kinnet? Hun har fått hatmailer, og sterke reaksjoner fra beliebers, og som hun sier selv, hadde hun ikke lyst til å publisere bildet siden hun viste hva som kom til å skje, men Justin tvang Scooter til å si at hun måtte poste bildet.

 Bildet ble tatt på m&g før konserten i Florida.

 

 

 

 

 

 

-Mia Davidsen

23.08.2013 / 08:45 / Blogg

Nye instagram bilder

 

Hei alle sammen!

 

@justinbieber: Was playing with snakes the other day.. Watching the other guys again&#160;!! Will Ferrell is so funny

@justinbieber: '' Was playing with snakes the other day.. Watching the other guys again !! Will Ferrel is so funny''

 

@ryangood24: Throwback to scoot with the top two buttons open showin a lil chest hair

@ryangood24: ''Throwback to scoot with the top two buttons open showin a lil chest hair''

 

@weknowthedj: throwback thursday <a class=#weknowthedj" />

@weknowthedj: ''throwback thursday #weknowthedj''

 

@dougifreshholla: Shavlik and JB after intense table tennis match@judahsmith @thatrygood @kennyhamilton @coreygamble

@dougifreshholla: ''Shavik and JB after intense table tennis match @judahsmith @thatrygood @kennyhamilton @coreygamble''

 

-Rikke 

Pictures taken from Bieber-news.com

22.08.2013 / 20:56 / Ukens Belieber tips

Ukens belieber tips - Sheinside

Det er så alt for lite å blogge om når det kommer til Justin akkurat nå, så derfor tar jeg ukens belieber tips. Ukens belieber tips enda engang fra favorittnettsiden Sheinside. En av de store grunnene til at jeg gjentar publiseringen, er fordi det ikke er mulig å lavær når de får inn så masse fine klær. Og til dere som skal på Selena Gomez konserten, så er det et tips! Kanskje dere må ta rask leveringstid isåfall for at den skal rekke i tide, hvis ikke kan det være andre muligheter.

 

nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

 

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

 

Nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER

nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER

 

 

 

De har sååå mye fint! Har du noen favoritter?

 

 

Rano


22.08.2013 / 20:27 / Spørsmål&Svar

Spørsmålsrunde med Rano

Heisann dere!

 

Er en god stund siden jeg(Rano) har hatt spørsmålsrunde på bloggen. Jeg vet det er mye dere lurer på som dere gjerne ikke har fått svar på enda. Jeg skal prøve så godt som jeg kan å svare på de fleste av spørsmålene deres hvis det blir et tilfelle at det er masse, hvis ikke deler jeg svarene opp. Dere kan spørre om absolutt alt dere lurer på! Alt når det kommer til bloggen, Justin, bloggerne and you name it :-) Kjør på!

 

 

 

Satser på at svarene kommer i løpet av helgen, så her gjelder det å raske seg.

 

 

 

Rano

22.08.2013 / 20:15 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 42

''Ja, og det var det for meg også. Og jeg vet hvor du vil med dette Justin.. Men jeg vet faktisk ikke hva jeg skal si eller gjøre nå. Du skal vite at jeg liker deg veldig også.. Og jeg savner deg, jeg savner hvordan vi hadde det før med Chaz og Ryan i Canada'' sa jeg trist. Justin så ut til å tenke på noe spesielt, men ristet av tanken fra hodet. ''Hva skal jeg gjøre da..?'' spurte Justin. Mer eller mindre fikk ingen av oss sagt, før vi hørte dameskrik ved døren min. Faen mamma jo..
________________

''Oj'' hørte jeg Justin si lavt, og det samme gjorde jeg og tenkte for den saks skyld. ''Mamma..'' sa jeg lavt og håpet hun ikke ville bli sint eller noe, bare ekstremt sjokkert over at jeg hadde en gutt inne på rommet. Men ikke hvilke som helst gutt heller, problemet var at det var selveste Justin Bieber. Inne på mitt rom. Justin.. Bieber.. Åh, det hørtes ikke helt bra ut i mitt hode det heller, så hva ville det da gjort i mamma sitt? ''Hva søren gjør han her?'' spurte mamma sjokkert. Hun sto ved dørkarmen og hadde et godt grep om døren. I sidesynet mitt så jeg at Justin bare så ned og så helt uskyldig ut. ''Øhm...'' svarte jeg, og hadde ikke noe som helst svar. Jeg så ned jeg også, på det gråe gulvteppet mitt og visste ikke hva jeg skulle si. Pinlig? Å jadda.

 

''Jeg forventer svar fra deg med en eneste gang, *dittnavn*, og du Mr.Bieber kan bare vennligst forlate dette huset er du snill så vi ikke skaper noe problemer. Hun der ved siden av deg har nemlig husarrest for en god stund skal jeg love deg'' sa mamma uten å se på meg engang. Aldri hadde jeg trodd mamma skulle reagere slik over en liten sak. Eller liten og liten, i mine øyne var det liten. Men i hennes... ''Selvfølgelig, det er full forståelig'' mumletJustin høflig før han forsiktig la en arm rundt meg og hvisket i øret på meg ''Everything's gonna be alright sweetheart'' Jeg kunne love deg at de ordene der gikk rett inn i hodet på meg, men før det måtte jeg nok lide. Justin slapp kjapt, og alt jeg så fra han var et glimt fra ryggen hans mens han gikk ut døren. Mamma sto fortsatt i samme posisjon hvor hun hadde fersket oss. Vi sa ikke noe de første sekundene, og ventet helt til vi hørte hoveddøren bli slengt igjen. 

 

''Unge dame, aner du hvor skuffet jeg er over deg? Aner du hva du har innbladet deg inn i? Jeg aner ikke hva det er du har gjort, men du har gått bak ryggen på både meg og faren din. Spesielt nå som faren din trenger deg veldig, så driver du og gjør sånt. Jeg vet faktisk ikke om jeg skal være skuffet eller sint, så jeg er begge deler! Husarrest for to uker inntil du har fortalt meg alt'' sa mamma bestemt, og skulle akkurat til å forlate rommet. Hva sa hun? Jeg trodde pappa selv ville at jeg skulle bli ''kjent'' med Justin. Jeg bare sto der helt stiv, fortsatt i ekstrem sjokk over at mamma hadde funnet ut at Justin var på rommet mitt. ''Mamma stopp er du snill!'' ropte jeg etter henne, og det gjorde hun også. ''Hva?'' spurte mamma utålmodig og pustet litt tungt. ''Jeg har noe jeg må fortelle deg..'' sa jeg lavt, men høyt nok til at mamma kunne høre hvert eneste ord. Mamma virket plutselig interessert i hva jeg hadde å si. 

 

 

Hva tror dere skjer videre? :-D

 

 

 

-Rano

22.08.2013 / 19:12 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 41

 ''Hva faen feiler meg, *dittnavn*?'' spurte Justin meg plutselig. ''Justin, det går bra-'' men mer fikk jeg ikke sagt før han avbrøt meg. ''Jeg oppfører meg som en tåpelig dust. En sjalu drittunge. Jeg lar deg ikke leve livet ditt, og bare tanken ved at du går ut med Richard gjør vondt inni meg. Jeg lar ingen erstatte plassen jeg engang hadde da jeg var bestevennen din'' sa Justin plutselig, og det var da jeg skjønte hva han mente. Han trodde jeg hadde takket ja til daten, og ikke minst at forholdet til meg og Richard var bedre enn det vår engang hadde vært. For å være helt ærlig tror jeg ikke helt Justin var frisk psykisk, noe som gjorde at jeg måtte være forsiktig. ''Justin.. Jeg takket aldri ja til å gå på date med Richard!'' sa jeg kjapt.

___________

Justin så opp på meg med dådyr øyne. ''Hva? Men Twist-'' ''-Twist kan dra til helvete'' avbrøt jeg han. Justin pustet tungt, men samtidig så jeg på ansiktsuttrykket hans at han var veldig lettet, noe som på en måte gjorde meg glad. Men han var veldig av og på, og spesielt nå med alkohol i blodet. Jeg likte ikke å se Justin sjalu, men på en annen måte gjorde jeg også det, for det viste seg at han brydde seg om meg. Kanskje ikke helt på den måten jeg ønsket, men han brydde seg. ''Så.. Du vil ikke på date med Richard altså?'' spurte Justin kjapt. Jeg ristet på hodet, som et tydelig svar på nei. Justin snudde seg mot meg og så på meg. Han gikk framover mot meg og åpnet armene sine. Til tross for at han stinket alkohol gikk jeg i armene hans, for visst ikke.. Tenk hva som ville skjedd. Men samtidig var det godt å føle armene hans, det var virkelig godt. Jeg følte meg trygg. ''Så jeg blir ikke erstattet?'' spurte Justin. Jeg tenkte meg om kjapt. ''Ingen kan erstatte en annens plass hos meg. Alle har en spesiell plass hos meg, Justin'' svarte jeg rolig. 

 

''Sorry for alt. Jeg ble så irritert på skolen i dag, og jeg hadde sprit i skapet'' sa Justin, med et søtt og begynte å le litt, og det var litt skummelt også. ''Lov meg å ikke gjøre det igjen.'' sa jeg fort. ''Joda.. Men.. Ja'' sa Justin, og hadde ett alvorlig ansiktsuttrykk. ''Hva nå da?'' spurte jeg oppgitt og gikk bort til sengen min. Jeg satt meg forsiktig ned mens øynene mine var klistret på Justin. ''Jeg kan bare ikke.. Jeg kan ikke risikere dette likevel'' sa Justin plutselig. Jeg merket den ekle kvalmende følelsen i kroppen min igjen. ''Men hvorfor? Først så sier du at du vil få opp kontakten med meg igjen.. Og i det ene øyeblikket kan du ikke gjøre noe med det, også når en annen fyr spørr meg ut, så blir du sint. Også løper du etter meg hjem for å nesten skade meg, så tilgir du meg og jeg tilgir deg, men likevel sier vi ikke kan ha kontakt? Justin du forvirrer meg så utrolig mye. Kan du ikke heller velge én ting så jeg slipper å bli såret hver eneste dag?'' sa jeg oppgitt og bare ville legge meg ned for å sove. Det var da jeg kom på at mamma fortsatt var nede og ventet på meg.

 

''Jeg.. Jeg gjør det for din egen sikkerhet. Hadde The Wild Kidz visst at jeg er her nå.. Gud. Det er ikke bare det, jeg er så redd for å tilknytte meg til en jente enda engang. Aner du hvor jævlig det var for meg sist gang jeg tilknyttet meg til en jente? Også er det ikke bare The Wild Kidz gjengen som er problemet mitt'' sa Justin mens han så ned i gulvet, og jeg visste han hintet til da jeg ignorerte han fordi han ikke hadde tatt kontakt, men jeg ble forvirret av resten. Ikke bare The Wild Kidz? ''Ja, og det var det for meg også. Og jeg vet hvor du vil med dette Justin.. Men jeg vet faktisk ikke hva jeg skal si eller gjøre nå. Du skal vite at jeg bryr meg om deg. Og jeg savner deg, jeg savner hvordan vi hadde det før med Chaz og Ryan i Canada. Men hvis du skal være så av og på, foretrekker jeg at vi går hver for oss'' sa jeg trist. Justin så ut til å tenke på noe spesielt, men ristet av tanken fra hodet. ''Hva skal jeg gjøre da?'' spurte Justin og var helt vekke. Mer eller mindre fikk ingen av oss sagt, før vi hørte dameskrik ved døren min. Mamma!

580164_365279406894326_1676471780_n_large

 

Hva tror du skjer?

 

 

 

-Rano

22.08.2013 / 16:58 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 40

Beklager litt dårlig historie oppdatering fra min side. Men dere får noen deler i dag! :-)


 

 ''Kom, vi lager oss litt sjokomelk og ser frustrerte fruer, okei? Beste behandlingen. Men du får ikke lov til å skulke videre framover, greit?'' smilte mamma, og det hadde hun helt rett i også. Jeg nikket og gikk inn i huset. ''Jeg skal bare legge fra meg sekken og ta på meg en litt kose genser'' mumlet jeg og løp opp trappen. I det jeg åpnet døren, kunne jeg se en skikkelse på rommet mitt. Det kom heller ikke som noe sjokk at det var Justin nei. ''Du lar meg aldri være du'' sa jeg kaldt. Hadde han løpt hele veien eller? Svaret fikk jeg vel i det at han var så andpusten. 

______

''Hvorfor skulle jeg det?'' spurte Justin skummelt og kom mot meg. Han så ikke direkte glad ut, tvert imot. Han så sint ut. Jeg hadde heldigvis lukket døren bak meg så mamma ikke skulle høre noe, men Justin presset meg mot døren hardt så jeg nesten mistet pusten. ''Justin'' stønnet jeg lavt. Jeg fikk nesten ikke puste siden han presset meg så hardt. ''-Jeg får nesten ikke puste'' hvisket jeg nærmest. Ikke kunne jeg snakke høyt på grunn av mamma, men jeg vurderte nesten det i noen sekunder. Justin slapp litt løs på meg sånn at jeg kunne få puste litt igjen, men han hadde fortsatt grepet rundt meg veldig hardt. ''Hva faen gjorde du med Richard?'' spurte han meg sint. Han skalv mer enn det jeg gjorde til og med. Ikke hadde jeg sett Justin direkte sint på meg før nå, og det gjorde vondt inni meg. ''Jeg har ikke gjort en dritt'' svarte jeg. ''Du lyger'' sa Justin og presset meg enda hardere så det gjorde vondt. ''Vær forsiktig, vær så snill. Mamma er nede i stuen!'' sa jeg kjapt, men det var for sent. ''*dittnavn*, går det bra med deg der oppe!?'' hørte jeg mamma rope.

 

''Svar henne'' sa Justin kaldt. ''Jada mamma, var bare den ene stolen som jeg klarte å snuble på!'' svarte jeg høyt nok så hun hørte det. Mamma svarte ikke, så jeg regnet med at hun hørte meg og bare glemte saken, Justin derimot.. ''Jeg lover, jeg gjorde ingenting med Richard! Hvor har du disse tingene fra?'' spurte jeg forvirret. Jeg hadde ikke engang takket ja eller nei til daten som Richard hadde spurt meg med på. Justin svarte ikke, men stirret meg rett inn i øynene. Øynene hans var helt rød, og han så så sint ut. Jeg pustet så høyt at jeg veddet på at Justin kunne høre jeg var redd. ''Du ser så redd ut, *dittnavn*'' sa Justin med et litt skummelt smil, som om han hadde lest tankene mine. Jeg likte ikke hvor dette kunne føre til.. Justin virket så utrolig skummel, og det var først nå jeg angret på at jeg hadde tatt opp igjen kontakten med han. ''Jeg.. Jeg er ikke.. redd. Justin la meg være'' svarte jeg nesten på gråten. ''Ikke gråt *dittnavn*, du vet jeg aldri i mitt liv vil skade deg. Eller røre deg. Eller gjøre deg på noe som helst mulige måter vondt. Med mindre du har gjort noe'' hvisket Justin i øret mitt så jeg nesten stoppet opp med å puste.

 

''Plis'' svarte jeg livredd og ba til Gud inni meg. Hjertet banket til tusen, og jeg bare visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Se for dere en person du er dødsglad i gjøre sånn mot deg. ''Beklager'' sa plutselig Justin og slapp meg. I det han slapp meg, falt jeg om rett på gulvet. Det var ikke før han slapp meg jeg kunne lukte alkohol. Var Justin full? Selv da jeg forlot han på skolen? Jeg fikk vondt inni meg, så mye som jeg likte Justin.. Men var det verdt risikoen? Var det verdt tårer hver eneste dag? Jeg reiste meg fort opp igjen, fortsatt like klistret mot veggen. Jeg våget ikke å si noe, for jeg kjente ikke Justin lengre, og spesielt ikke med promille. Justin sto med ryggen til meg, og jeg kunne høre han gråt. ''Justin..'' sa jeg lavt. ''Hva faen feiler meg, *dittnavn*?'' spurte Justin meg plutselig. ''Justin, det går bra-'' men mer fikk jeg ikke sagt før han avbrøt meg. ''Jeg oppfører meg som en tåpelig dust. En sjalu drittunge. Jeg lar deg ikke leve livet ditt, og bare tanken ved at du går ut med Richard gjør vondt inni meg. Jeg lar ingen erstatte plassen jeg engang hadde da jeg var bestevennen din'' sa Justin plutselig, og det var da jeg skjønte hva han mente. Han trodde jeg hadde takket ja til daten, og ikke minst at forholdet til meg og Richard var bedre enn det vår engang hadde vært. For å være helt ærlig tror jeg ikke helt Justin var frisk psykisk, noe som gjorde at jeg måtte være forsiktig. ''Justin.. Jeg takket aldri ja til å gå på date med Richard!'' sa jeg kjapt.

Img_3794_large

 

Blandet stemning nå :-)

 

 

Hva tror dere skjer?

 

-Rano

22.08.2013 / 16:12 / Blogg

Enda ett nytt instagrambilde

 

 jonboogiee:  &#8220;Dreams Are For Real <a class=#BELIEVEtour @justinbieber&#8221; " />

jonboogiee:  ?Dreams Are For Real #BELIEVEtour @justinbieber

 

-Mia Davidsen

22.08.2013 / 15:30 / Blogg

Nytt instagram bilde

Hei alle sammen!

//Katrine

21.08.2013 / 20:21 / Blogg

Justin gleder seg til å gifte seg

Hei alle sammen!

Source: Justinbieberzone.comI et nytt intervju med Justin så snakker han ut om hvor mye han gleder seg til å gifte seg, og ikke minst stifte en familie om noen år.

" Jeg kan ikke vente med og ha en nydelig kone og små unger som løper rundt. Vi må nesten bare se hvem jeg gifter meg med, og hvor mange unger jeg får. De tingene bestemmer gud, ikke jeg. " Sier Justin.

Justin snakker også om kjærlighet og om hvordan det er og være ungdom.

" Jeg skal ikke lyve. Det er morsomt og være ung, bli forelsket og ikke minst være sammen med den du er forelsket i. Min mor har lært meg hvordan jeg skal behandle en jente, slik at hun føler seg spesiell, men som jeg også kan stole på og ha det morsomt sammen med. Alle fortjener å føle at de er verdens mest spesielle person.Hva tenker dere om dette?

//Katrine

21.08.2013 / 19:00 / BIEBERFACTS

Bieberfacts

 

Hei alle sammen!

 

Da tenkte jeg å lage et innlegg med bieberfacts til dere! Leggo

 

- Justin er redd for haier

- Justin's verste fag på skolen var matte

- Justin har blodtype AB+

- Justin sier han vil gifte seg på en strand

- Justin kalle Aldredo for ''Fredo''

- Chaz Somers solgte Justin sin årbok på Ebay

- Justin har over 40 capser

- Justin ber alltid en bønn før hver konsert

- Justin liker når jenter bruker blått og lilla

- Justin og vennene hans ble en gang tatt for å bade i bassenget til noen randoms

- Scooter ga Justin en elektrisk bil til 18 års bursdagen sin

- Jay Sean sier Justin er en ''cool dude''

- Justin var den første instagram brukeren som nådde 1 million followers

- Justin vant ''Favorite Male Singer'' på KCA

- Justin sa at hvis han kunne være hvilket som helst dyr han ville, ville han vært en tiger

 

 

-Rikke

21.08.2013 / 17:57 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 39

''Hva faen feiler deg!?'' spurte jeg kjempe irritert, egentlig over at han hadde spurt meg ut på skolen. Nei.. Sannheten var at jeg var sint fordi Twist hadde fått høre det, og bare ville ødelegge livet mitt. ''Hva som feiler meg? Jeg har ikke gjort en dritt annet enn å spørre deg vennlig ut på en date fordi jeg faktisk liker deg veldig godt. Men så dukker fyren opp og bare irriterer ræven av meg. Må jo nesten få lov til å forsvare meg, unnskyld hvis dette går utover deg!'' sa Richard og bare gikk. Han bare forsvant rett bak meg. Jeg sto igjen alene midt i gangen, og ettersom timen allerede hadde begynt.. Orket jeg ingenting for øyeblikket. ''Fuck alt'' mumlet jeg og sparket hardt i skapet, så ekkoet kunne høres lang vei. Jeg løp ut av skolebygningen mot bilen min, men jeg var tydeligvis ikke den eneste som var lei av skolen allerede. For rett ved siden av bilen min, sto Justin fint plassert.

___________________

Jeg gikk rett mot bilen min, mens Justin sakte men sikkert tok vekk solbrillene fra fjeset sitt hvor han sto og lekte tøff. Selvfølgelig, ingen var tøffere enn Justin på skolen. Jeg derimot nærmest løp mot bilen min fordi jeg ikke orket mer av verken skole eller drama. ''*dittnavn*!'' ropte plutselig Justin og løp etter meg. Jeg åpnet bildøren og satt meg ned på setet mitt uten å svare Justin. Bilsetet festet jeg kjapt på, og skulle til å starte i gang motoren, men Justin var for rask til å banke på vindusruten min. Jeg åpnet vinduet med en automatisk knapp. ''Hva faen vil du meg Justin? Jeg vil faktisk verken snakke med deg, høre på deg, eller se på deg. Så la meg være nå'' sa jeg, og skulle akkurat til å ta opp igjen ruten før Justin lå armen inn, fordi han visste jeg ikke direkte kunne kverke armen hans heller. ''Faen du er irriterende'' mumlet jeg sint. Justin sa ingenting med engang. ''-Hallo? Du går meg helt sinnsykt på nervene her jeg sitter!'' sa jeg irritert.

 

''Greit, hvis du ikke skal si noe, så stikker jeg'' sa jeg, og dro armen hans ut av vindusruten. Justin forsvarte seg ikke på noe som helst mulige måter, og gjorde ikke noe bevegelser heller. Jeg startet igang bilen uten å tenke mer på at Justin sto igjen, for jeg ville faktisk ikke snakke med han. Da jeg kjørte kunne jeg se han stå helt alene igjen og sparke i en stein. Ikke hadde jeg klart å ødelegge kjærlighetslivet mitt på den måten, men jeg hadde også klart å ødelegge forholdet med Richard også. Jeg fikk også litt dårlig samvittighet over å skulke den første skoledagen med fag. ''As long as you love me'' sang jeg lavt for meg selv. Den gang da Justin pleide å synge, hørte jeg alltid på han. Til tross for at jeg hatet han. Men sangene hans var virkelig fengende, og ga mening i livet mitt hele tiden. Men av og til lurte jeg på om han opptråde som en falsk person, siden han ikke var litt sånn i virkeligheten heller. ''We could be starving, we could be homeless, we could be broke'' Tårene presset seg på i det jeg parkerte utenfor huset mitt. Hvis du virkelig elsker en person så mye som du forteller i sangtekstene dine Justin, hvorfor kan ikke du elske bestevennen din sånn også? ''Hvorfor skal livet mitt være så hardt da?'' sa jeg irritert og trampet hardt.

 

''*dittnavn*, er du hjemme allerede?'' spurte mamma som sto ved døren. ''Hvorfor er du hjemme da? Du skulle jo være på jobb!'' svarte jeg. ''Mye som skjedde.. Taklet ikke mer av jobben'' sa mamma og så litt trist på meg. ''Ja, her og.. Bare på skolen da. Og folkene'' mumlet jeg. ''Vil du snakke om det?'' spurte mamma rolig. ''Ikke egentlig'' svarte jeg, og kom på at mamma kunne fortelle dette videre til pappa, som kunne føre til en bra historie på nettet. Jeg var egentlig utslitt av å ikke gjøre noe, og det gjorde meg litt redd. ''Kom, vi lager oss litt sjokomelk og ser frustrerte fruer, okei? Beste behandlingen. Men du får ikke lov til å skulke videre framover, greit?'' smilte mamma, og det hadde hun helt rett i også. Jeg nikket og gikk inn i huset. ''Jeg skal bare legge fra meg sekken og ta på meg en litt kose genser'' mumlet jeg og løp opp trappen. I det jeg åpnet døren, kunne jeg se en skikkelse på rommet mitt. Det kom heller ikke som noe sjokk at det var Justin nei. ''Du lar meg aldri være du'' sa jeg kaldt. Hadde han løpt hele veien eller? Svaret fikk jeg vel i det at han var så andpusten. 

 Tumblr_mbo6cmd8jm1rs39w6o2_250_large

 

Hva tror du Justin kommer til å gjøre?

 

-Rano

21.08.2013 / 17:33 / Blogg

"Le ikke av fan-hysteri"

 

Kilde; dagbladet.no
Jeg forstår dem så utrolig godt, jentene som skriker etter Justin Bieber, som trosser mor og far, lar skole være skole, og setter alle kluter til for å få et glimt av sin helt de få timene han befinner seg i byen vår. Slik kjendiser ofte framstilles, ser vi at de lever i en perfekt og lykkelig verden. Ikke rart at tenåringer som sliter vil være en del av den. Det de søker er håp.

For min egen del var det en av gutta i Backstreet Boys som ble den store helten på siste halvdel av 90-tallet. Jeg brukte mesteparten av ungdomsskolen og videregående til å drømme meg bort om Ham. Han som skulle komme og redde meg, Han som var svaret på alt. Hvis jeg bare hadde blitt sammen med Ham, eller i det minste fått møte Ham, tenkte jeg, så ville alt blitt bra. Men samtidig gjorde det så ufattelig vondt. Og det ga seg aldri.

I ettertid forstår jeg at smerten som fulgte med denne avstandsforelskelsen var totalt ute av proporsjoner. Det jeg også har skjønt som voksen, er at smerten jeg opplevde som en forelskelse i mitt idol, kom fra et helt annet sted. Jeg hadde opplevd noe som satte dype spor. Som barn fikk jeg dessverre aldri hjelpen jeg trengte til å bearbeide eller forstå dette. I tenåra kom min emosjonelle skade til uttrykk gjennom den voldsomme sorgen jeg følte i min ulykkelige kjendisforelskelse.

Jeg hadde nok likt Backstreet Boys uansett. De er jo et av de største boybandene i min samtid, de var populære blant flere av mine venninner og gutta kan synge. Det er den emosjonelle intensiteten som mest sannsynlig hadde vært en god del mildere dersom jeg hadde hatt en bekymringsfri oppvekst.

Vi lever i et samfunn hvor overgrep, vold og mobbing fortsatt er temaer vi er opplært til å tie stille om. Tabu setter gaffateip på mange munner, og risper lammende skam inn i friske sjeler. De reelle traumene forblir dermed i mørket.

Jeg ga meg selv en ramme for å forstå min smerte; en ramme som en ungdom kan forstå. Ved å se det ødelagte i meg selv i lys av en ulykkelig forelskelse ble følelsene mulige å uttrykke. I tillegg ga jeg meg selv et ørlite håp: Om jeg bare kunne møte min utkårede, så ville alt bli bra. Håpet gjorde det mulig å holde ut dagene - orke å gå på skolen en dag til, orke å eksistere en time til. Likevel tror jeg at mitt håpløse håp om å bli kjæreste med en superstjerne reflekterte umuligheten av å løse mitt problem; jeg kunne ikke bli kvitt smerten. Når jenter sier de vil kutte seg eller får selvmordstanker dersom de ikke får treffe Justin Bieber, så er det ikke nødvendigvis Bieber i seg selv det dreier seg om. Men i deres verden er det han som representerer håpet.

Barn og unge har behov for å føle tilhørighet. Fanskaren har et utrolig samhold og fellesskap seg imellom. Samholdet er viktig for mange som kanskje faller utenfor sosialt på skolen eller på andre arenaer. Selv har jeg mange venner som jeg har blitt kjent med på grunn av mine idoler. Barn og unge trenger også muligheten til å drømme seg bort. Kjendiser er folk som har lykkes, folk som tør å bryte normene. I et stadig mer materialistisk og prestasjonspreget samfunn, gir kjendissvermeriet rom for en flukt fra hverdagen. I denne perfekte fantasiverdenen er man selv også alltid lykkelig, perfekt og hel. Det er ikke så rart at en tar til seg det som synges i «smørsangene» og derved føler seg sett når man trenger noe å tro på.

Jeg beholdt fascinasjonen for min helt, og også den gjennomgripende smerten som fulgte med, til langt opp i tjueåra. Hvorfor gjorde en kjendisforelskelse, som burde ha vært flyktig, fortsatt så ufattelig vondt som voksen? Jeg er snart 30, og smerten har skiftet karakter. Det var to avgjørende ting i livet mitt som skjedde innenfor en ramme på omtrent ett år: Jeg traff en mann i det virkelige liv som var riktig for meg, og jeg begynte å bearbeide traumet fra barndommen. Jeg fikk profesjonell hjelp og har de siste åra fått utvidet selvinnsikten betraktelig. Jeg forstår endelig hvor smerten kom fra, og den kan plasseres riktig.

Så, kjære forelder, omsorgsperson eller bekjent, dersom du himler med øynene over en ungdom som er totalt oppslukt av en tilsynelatende tullete idolforelskelse, kanskje du heller skal spørre hvordan vedkommende EGENTLIG har det. Forstå at avstandsforelskelsen HAR en viktig funksjon. Kanskje viktigere enn du tror.

 

HÅPET:
I deres verden er det Bieber som representerer håpet», skriver artikkelforfatteren. Her er popstjernen Justin Bieber i aksjon på scenen under konserten utenfor Operaen i Oslo i fjor. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
HÅPET: I deres verden er det Bieber som representerer håpet»,
skriver artikkelforfatteren. Her er popstjernen Justin Bieber i aksjon
på scenen under konserten utenfor Operaen i Oslo i fjor.

 


Denne damen fortjener virkelig en pris!!

 

-Mia Davidsen

21.08.2013 / 16:27 / Blogg

Nye tweets fra Justin

 
 

-Mia Davidsen

21.08.2013 / 15:26 / Blogg

Twittetrender

 

 

-Mia Davidsen

21.08.2013 / 14:25 / Blogg

Enda ett nytt instagrambilde

 

@aubreestorm: Very cool picture! <a class=#believetour" />

@aubreestorm: Very cool picture! #believetour

 

-Mia Davidsen

21.08.2013 / 07:05 / Blogg

Nytt instagrambilde fra Alfredo

alfredoflores: Family vacation


-Mia Davidsen

20.08.2013 / 20:21 / Blogg

Justin's pass

Hei alle sammen!


Dette er altså Justin's nye pass:

//Katrine

20.08.2013 / 17:03 / Blogg

Nytt bilde

 

@djtayjames: Bieber Woods

@djtayjames: Bieber Woods

 

-Mia Davidsen

20.08.2013 / 16:30 / Blogg

Ny instagramvideo

 

 

@atifabarwanyHe says ?he loves me? u think ?

-Mia Davidsen

20.08.2013 / 15:23 / Blogg

Twitterbilde fra Mama Jan

 

@ATLVox: You&#8217;re gonna love this one!! Ready? Get set&#8230;..GO!! pic.twitter.com/kxUbFFthS5

You?re gonna love this one!! Ready? Get set?..GO!! 

-Mia Davidsen

20.08.2013 / 07:00 / Blogg

Enda et nytt bilde

 

Hei alle sammen!

 

Enda et nytt bilde av Justin fra ''Lolly'' musikkvideoen

 

jaredalexanderdirector:
Justin Bieber on set of the ?Lolly? Music Video

 

-Rikke

 

Picture taken from Bieber-news.com

19.08.2013 / 23:08 / Blogg

Ny musikk kommer

Hei alle sammen!

//Katrine

19.08.2013 / 21:47 / Blogg

Hvilket bilde var finest?


Hei alle sammen!

Hva er DIN mening? Hvilket bilde var finest av disse to og hvorfor?


-Rikke

19.08.2013 / 20:03 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 38

Likte jeg Richard eller Justin? Hva var gale med meg? ''Du er søt, tusentakk Richard'' smilte jeg og lukket skapet mitt. ''-Men jeg har time om noen minutter, så er best at jeg går inn i timen nå'' fortsatte jeg og skulle til å snu meg for og gå mot klasserommet mitt. ''Ja men apropos.. Eller før du går..'' sa Richard plutselig. Jeg stoppet opp og snudde meg mot Richard. ''Ja?'' spurte jeg. I det jeg sa det, fikk jeg øye på Twist som sto rett bak Richard. ''Vil du bli med meg ut i kveld?'' spurte Richard med et søtt smil, og Twist fikk det akkurat med seg. ''Whoooop, pappagutten spurte nettopp *dittnavn* ut på date, hohoho'' ropte Twist høyt ut i gangen, og jeg merket jeg senket hodet mitt ned og bare ville forsvinne.
______________ 

''Forsvinn Twist!'' sa plutselig Richard og skulle til å gå imot Twist, men jeg reagerte så pass fort på det at jeg holdt han igjen. Twist begynte å le en ekkel latter som bare skjærte seg inn i ørene mine. Han sto der med sin svarte og hvite stripete genser, og en blå lue som matchet til. ''Uffa, måtte kjæresten din holde igjen eller? yo, JUSTIN!'' ropte plutselig Twist mens jeg fortsatt sto der og holdt igjen genseren til Richard. Før jeg visste ordet av det sto Justin rett foran meg og Richard, og ved siden av Twist. Han orket ikke se på meg engang. ''Jeg tror pappagutten spurte ut kjæresten din på date jeg'' lo Twist så mye, at det så ut som han hadde svært vondt. Kanskje fordi jeg visste at han hatet Richard, men likevel snakket med han. Men det var han som hadde såret meg igår kveld, og fornærmet meg på grunn av familien. Richard snudde hodet sitt mot meg og så på meg med et forvirrende blikk. Men jeg orket det ikke. ''Hun er ikke kjæresten min'' sa Justin lavt, uten å se på meg. ''-Er vi ferdig nå?'' spurte Justin utålmodig, for akkurat som meg virket det som han ikke ville være her i det hele tatt.

 

''Du kan gå, jeg derimot skal ta meg av pappagutten som ikke klarer å holde kjeften sin igjen. Er du med Justin? Vi fortsetter der vi ga glipp på festen'' sa Twist som hadde roet seg litt mer ned nå. Alt dette oppstyret vakte visst stor oppsikt i gangen igjen, for plutselig sto flere medelever rundt oss, like spent som en kinofilm. ''Bare gi faen, Twist. Lek tøff et annet sted'' sa jeg og dro med meg Richard vekk så kjapt som jeg kunne. ''Den jenta der har baller'' hørte jeg Tom si bak meg, og en liten latterbølge som kom. Jeg merket irritasjonen min over Justin bare steg og steg. På skolen var han en drittsekk som resten av The Wild Kidz gjengen, og utenfor skolen hadde Justin invitert meg med på date hjemme hos han og drukket champagne. Ikke minst vært helt ærlig med meg, og ender opp med å fornærme meg. Var det mulig? For en drittsekk. Jeg gikk nedover gangen mens jeg fortsatt hadde et godt grep om Richard som fulgte stille etter.

 

''Hva faen feiler deg!?'' spurte jeg kjempe irritert, egentlig over at han hadde spurt meg ut på skolen. Nei.. Sannheten var at jeg var sint fordi Twist hadde fått høre det, og bare ville ødelegge livet mitt. ''Hva som feiler meg? Jeg har ikke gjort en dritt annet enn å spørre deg vennlig ut på en date fordi jeg faktisk liker deg veldig godt. Men så dukker fyren opp og bare irriterer ræven av meg. Må jo nesten få lov til å forsvare meg, unnskyld hvis dette går utover deg!'' sa Richard og bare gikk. Han bare forsvant rett bak meg. Jeg sto igjen alene midt i gangen, og ettersom timen allerede hadde begynt.. Orket jeg ingenting for øyeblikket. ''Fuck alt'' mumlet jeg og sparket hardt i skapet, så ekkoet kunne høres lang vei. Jeg løp ut av skolebygningen mot bilen min, men jeg var tydeligvis ikke den eneste som var lei av skolen allerede. For rett ved siden av bilen min, sto Justin fint plassert.

Tumblr_mbo1totmbt1rauibko1_500_large

 

Hva tror du skjer?

 

 

-Rano

19.08.2013 / 16:39 / Blogg

Ny tweet fra Justin

Hei alle sammen!

//Katrine

19.08.2013 / 16:35 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 37

Håper alle har fått en fin dag på skolen - og til dere som ikke har begynt enda, så masse lykke til!

 

Det er han som liker deg og likevel ikke kan bli sammen med deg fordi han er usikker. Dessuten så kjenner jo han ikke helt den nye deg'' sa Jennifer. Hvorfor var det ingen som var på min side av denne saken da? ''Mhm'' mumlet jeg og åpnet opp skapet mitt. I det jeg gjorde det, så fikk jeg øye på en arm rett ovenfor meg. ''Hei Richard'' sa jeg lavt. ''Hey søta. Kunne jeg fått et par ord med deg?'' spurte han kjapt. I det han spurte meg, kunne jeg se Justin gå forbi helt alene med et sidesyn rettet mot oss.
____________________

Jeg så bort på Justin og merket et sug i hele kroppen min, som et sinne. ''Øhm. ja'' mumlet jeg litt uinteressert. ''Går det bra eller? Ikke se på han Justin'' sa plutselig Richard. Jeg så på Richard med et rart blikk, men roet meg fort ned igjen. Jeg visste at verken Richard eller Justin hadde særlig stor interesse for hverandre, og kunne gjerne ha slått ned hverandre til en hver anledning. ''Sorry'' svarte jeg kjapt. ''-Hva var det for noe?'' spurte jeg og så bort igjen på Richard. De vakre øynene hans var bare til å dø for. Richard var en virkelig kjekkas, og de fleste jentene hadde en slags forelskelse på han. Han var så smart, kjekk, og ikke minst snill. Fantes ikke noe vondt med han egentlig, bortsett fra at han kunne være veldig irriterende til tider. ''Går det bra med deg eller?'' spurte han kjapt. ''Ja sorry, jeg er bare veldig trøtt idag'' mumlet jeg. ''Ja du ser ikke helt frisk ut'' sa han lavt.

 

''Jeg er frisk jeg! Men hva skjer?'' spurte jeg rolig. ''Jo, jeg lurte på om det gikk fint med deg etter festen? Ville også beklage for oppførselen min også, jeg hadde fått i meg litt for mye alkohol'' sa Richard rolig. ''Richard, jeg vil ikke tenke på det. Vær glad verken du eller Justin fikk noe kraftig slag på dere'' sa jeg og kjente jeg ble litt irritert nå. ''Hæ? mener du at du tok Justin sitt parti i dette her?'' spurte Richard. Okei, ingen på skolen måtte få vite om meg og Justin annet enn Jennifer, og det gjaldt også Richard. ''Nei, nei så klart ikke! Men jeg tenker du må være litt rolig med han. Du vet han ikke er så.. Ja'' sa jeg lavt. Richard kom nærmere meg og la håndflaten sin på kinnet mitt, akkurat som Justin hadde gjort tidligere igår. ''Vennen min, jeg klarer meg. Det er deg jeg er bekymret for'' sa Richard hviskende og stirret meg dypt inn i øynene. Hvem som helst som hadde gått forbi måtte trodd vi var sammen, eller på vei til å kysse.

 

''Jeg klarer meg fint du'' sa jeg og smilte, og trakk meg litt unna. Jeg lot som jeg skulle hente noen bøker i skapet, helst for å slippe og se Richard dypt inn i øynene. Tankene mine var liksom hos Justin. ''Vel.. Ja jeg vet det. Du er jo perfekt! Og en veldig selvstendig jente'' sa Richard, og jeg merket jeg ble varm inni meg. Hva var det som skjedde med meg? Likte jeg Richard eller Justin? Hva var gale med meg? ''Du er søt, tusentakk Richard'' smilte jeg og lukket skapet mitt. ''-Men jeg har time om noen minutter, så er best at jeg går inn i timen nå'' fortsatte jeg og skulle til å snu meg for og gå mot klasserommet mitt. ''Ja men apropos.. Eller før du går..'' sa Richard plutselig. Jeg stoppet opp og snudde meg mot Richard. ''Ja?'' spurte jeg. I det jeg sa det, fikk jeg øye på Tom som sto rett bak Richard. ''Vil du bli med meg ut i kveld?'' spurte Richard med et søtt smil, og Twist som akkurat gikk forbi oss fikk det akkurat med seg. ''Whoooop, pappagutten spurte nettopp *dittnavn* ut på date, hohoho'' ropte Twist høyt ut i gangen, og jeg merket jeg senket hodet mitt ned og bare ville forsvinne.

Tumblr_mbiuqyect61r8f63ho1_500_large

 

Hva tror dere skjer? ;O

 

 

-Rano

19.08.2013 / 16:06 / Blogg

Få Demi Lovato til Norge!

Jeg tenkte å hjelpe noen søte jenter med et prosjekt de holder på med. Nemlig det å få Demi Lovato til Norge på Hovefestivalen 2014. Det er veldig viktig å vise interesse for å få henne til Norge om det skal bli vellykket.

 

''De to siste døgnene har vi fått vite om noen veldig, veldig gode nyheter. Det har seg nemlig sånn at onkelen til ei av jentene i prosjektet her jobber i et eventbyrå. Han kjenner mer eller mindre alle. De planlegger alt mulig inkludert konserter. Onkelen hennes og hoveplanleggerne kjenner hverandre og i går kveld spurte hun om onkelen sin kunne snakke med Hoveledelsen for oss og onkelen gjorde så det. Ikke bare tok han kontakt med hoveledelsen for oss, men vi fikk vite at han også har snakket med manageren til Demi. De kom fram til at Demi kunne vært interessert i og komme hit til Norge, på Hove festivalen. Nå er det egentlig bare opp til Hove. Om de vil ha Demi der, om hun er den type artisten de er ute etter. Det eneste vi vet fra Hoveledelsen er at en av de som jobber der har sendt inn forslag flere ganger om Demi til de som tar den endelige avgjørelsen på hvem de prøver å booke. Vi som samarbeider i lag i prosjektet er virkelig villig til å gjøre hva som helst for at dette skal gå nå!''

 

Så nå er det bare til å kjøre på! Dere kan like deres facebook-side HER for å være med. Eller så kan dere søke opp ''Demi Lovato til Hove 2014'' Hvem vil vel ikke ha Demi Lovato til Hove??

 

 

 

Vil du ha Demi til Norge?

 

 

-Rano

19.08.2013 / 16:02 / Blogg

Les based on a lie

Mange som har kommet hjem igjen fra ferie, og har gått glipp av litt nyhetsblogging om Justin og ikke minst den nye historien som er på bloggen. Derfor vil jeg skrive et lite oppdateringsinnlegg om historie. Jeg har tidligere på bloggen skrevet ''Based on a lie'' men avsluttet det på grunn av dårlig tid. Derfor tok jeg det opp igjen, og har omskrevet den litt når det kommer til personer i historien og handling. Det er også derfor det ligger ute en tidligere ''Based on a lie'' historie på bloggen, men jeg holder på å slette deler fra den kategorien, derfor er det veldig rotete. Det kommer nye deler av historien snart!

 

For å lese den nye historien, kan dere finne det i kategorien ''NY: Based on a lie'' der alle historiedelene vil ligge. Eller du bare kan trykke HER! Håper så mange som mulig vil følge med på den videre.

 

  

Rano

19.08.2013 / 08:00 / Blogg

Justin i ''Lolly'' musikkvideoen

 

Hei alle sammen!

 

Justin sammen med Maejor Ali og Juice J på ''Lolly'' musikkvideoen

 

 

 

jaredalexanderdirector:
Justin Bieber, Maejor Ali and Juicy J on set of the ?Lolly? Music Video

 

-Rikke

Pictures taken from Bieber-news.com

19.08.2013 / 07:30 / Blogg

Nye instagram bilder

 

Hei alle sammen!

 

theworldshero: Come money dance wit the good fellas

@theworldshero: ''come money dance wit the good fellas''

 

deirdrebarnes: #believetour @justinbieber

@deirdrebarnes: ''#believetour @justinbieber''

 

-Rikke

18.08.2013 / 20:30 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 36

 ''Du sier ingenting..'' sa Justin lavt. ''Det er fordi jeg ikke har ord'' svarte jeg. ''Du sa jo noe nå'' sa Justin litt ertende og dyttet i meg. ''Du er så teit.. Men jeg er helt seriøst, målløs. Hvem skulle trodd at du var sånn? At du fortalte folk når du faktisk mener det at du liker dem'' spurte jeg. På en måte var jeg glad meg og Justin ikke snakket om følelsene som ligger mellom oss nå, for jeg ville ikke mer enn bestevenner for øyeblikket. Eller jeg ville, men aner dere virkelig hvem Justin er? ''Du kjenner meg vel alt for godt! Hadde aldri i livet mitt åpnet meg for hvem som helst. Personene jeg stolte mest på, ødelagte for meg til slutt, føles det ut som da..'' sa Justin rolig. ''Det tviler jeg sterkt på Justin'' svarte jeg. ''Ja.. Men jeg kunne aldri blitt sammen med deg da'' sa Justin plutselig, og jeg merket en ekkel kvalmende følelse inni meg. ''hvorfor?'' tenkte jeg i hodet mitt.
__________

 ''Fordi.. Du rett og slett.. Er datteren til en paparazzi'' sa Justin lavt. Jeg merket jeg sank ned i sofaen veldig av de ordene, og hvor mye det såret meg faktisk. Det var som om jeg var i mellom to fiender og var nødt til å velge den ene, og ikke begge to uten at det skulle forårsake noe problemer. Det var som om noe bare stakk meg hardt i magen. ''Jeg skjønner'' mumlet jeg lavt. Jeg hadde ikke nevnt noe om følelsene mine tilbake til Justin, men han måtte da skjønne at jeg likte han tilbake og var skuffet over det han sa? Eller kanskje han bare trodde vi var bestevenner, og kom til å forbli det slikt. Jeg taklet ikke å være her mer. Det stakk inni magen min, og kvalmen ble verre og verre. ''Justin jeg føler meg ikke helt bra, jeg tror jeg drar hjem. Dessuten er det skole i morgen'' mumlet jeg og reiste meg opp. ''*dittnavn*, jeg-'' ''-Nei Justin det går helt fint'' svarte jeg og gikk mot gangen. For hvert skritt jeg tok mot den endeløse gangen, jo vanskeligere var det for meg å holde tårene inne. ''Jeg får kjøre deg hjem da'' sa Justin. Jeg svarte ikke, for ikke hadde jeg tatt med meg penger til drosje, og ikke ville jeg at mamma skulle hente meg heller.

 

Jeg satt meg stille ned i setet i bilen mens Justin forsiktig begynte å kjøre meg hjem. Klokken var ikke stort mer enn elleve, men føltes som jeg hadde vært der i evigheter. De siste minuttene hadde føltes ut som evigheter faktisk. Regndråpene dryppet forsiktig nedover mot ruten mens jeg lente hodet mitt mot vindusruten. Jeg fulgte nøye med på alle bilene som kjørte forbi og bare ville stenge alt utenfor. Det å føle seg så avvist kunne være det verste, og vet dere hvorfor? Jo på grunn av familiens jobb. Var det mulig? ''*dittnavn* du er ikke sur på meg er du?'' spurte Justin kjapt. ''Nei'' svarte jeg, og svelgte. Jeg skulle til å åpne døren, i det Justin tok tak i hånden min. ''-Du vet du er den eneste jenta som betyr noe for meg. Hvis du skal være sur på meg da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre'' sa Justin lavt. Det som irriterte meg, og gjorde meg sint på Justin var det faktumet at han ikke stolte på meg til en viss grad der jeg ikke ville fortelle noe om Justin til pappa. ''Er du ferdig nå?'' spurte jeg kaldt. Justin slapp tak i hånden min og bare sleiket seg litt på underlippen uten å si mer.

 

 0a828ef1d46bfe86a60dd5009bce1a61_large

''Til helvete med skolen'' mumlet jeg og slengte igjen bildøren min i det jeg hadde parkert utenfor skolen. Tanken på en hel uke skole drepte meg innvendig allerede, og ting ble ikke bedre da Jennifer fant ut at jeg hadde tilbringet dagen med Justin i går kveld. ''Greit, selv om jeg ikke liker douchebagen skal jeg respektere han og deg'' sa hun i det vi gikk nedover gangen. ''Tror ikke det skjer noe i mellom oss to heller'' svarte jeg lavt, og begynte å forklare om hendelsen. ''Men hør det fra Justin sin synsvinkel og da kjære deg. Det er han som fortsatt vil være bestevenner med deg og likevel ikke kan bli det fordi han er i trøbbel. Dessuten så kjenner jo han ikke helt den nye deg'' sa Jennifer. Hvorfor var det ingen som var på min side av denne saken da? ''Mhm'' mumlet jeg og åpnet opp skapet mitt. I det jeg gjorde det, så fikk jeg øye på en arm rett ovenfor meg. ''Hei Richard'' sa jeg lavt og uinteressert. ''Hey søta. Kunne jeg fått et par ord med deg?'' spurte han kjapt. I det han spurte meg, kunne jeg se Justin gå forbi helt alene med et sidesyn rettet mot oss.

 

580813_427470857288320_1215067580_n_large

 

Hva tror dere skjer? :-)

 

-Rano

18.08.2013 / 18:01 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 35

''Jeg ble tvunget til å flytte til Denver istedenfor tilbake igjen til Calabas, rett og slett fordi det er mye roligere her og ikke minst fredelig. Da jeg flyttet til Denver prøvde Scooter å få meg til og skrive flere singler. Men samtidig gå på en skole. Jeg fant ut at jeg gikk på skole med deg og ble helt knust. Karrieren min gikk rett til helvette.. Men forklarer senere hvorfor! Uansett, så da jeg prøvde å komme på skolen og få meg nye venner som likte meg for den jeg var, tilbød Ynwa og de andre i gjengen seg. I utgangspunktet hatet han meg som Justin Bieber, men likte meg som person når meg, Twist og Za fant på mye tull. Jeg ble en dårlig person etterhvert.. Ettersom the Wild Kidz tok over meg helt, og jeg ble mer og mer påvirket av deres valg. Jeg ble innblandet i andre gjenger som fant ut om oss, som forresten har gjort livet mitt kvalmt den dag i dag siden de er ute etter meg. Kan ikke helt fortelle om det nå. Og ikke nok med det.. Mener ikke å beskylde deg for noe. Men jeg så deg med Richard. Jeg så deg like en annen. Og selv om jeg da fortsatt var knust etter bruddet mitt med Selena, var du den første personen jeg var skikkelig forelsket i.
_______________

''Hva!?'' spurte jeg, og merket at champagnen som jeg hadde drukket nesten kom opp igjen. Ikke av kvalme, tvert imot, men av sjokk. Justin sa ikke noe, bare ga meg et skjevt smil. ''Du har likt meg?'' spurte jeg atter engang, og håpet på å få svar denne gangen. Justin nikket smått på hodet, og så nesten litt sjenert og flau ut. Wow, Justin.. Justin Bieber var flau. ''Vel, ja.. Jeg likte deg veldig godt ja sa Justin. Okei nå skjønte jeg ingenting. ''Hæ? Si det på nytt igjen!'' insisterte jeg. Justin så oppgitt på meg. ''Du er så rar'' lo han. ''Jeg er jo ikke det, det er du som sier ting så lavt og utydelig'' fniste jeg. Kinnet mitt ble varmere og varmere for hvert sekund med Justin, nesten verre enn å ha feber. Hva gjorde kjærligheten med meg? Og likte jeg virkelig Justin eller var det bare veldig varmt i rommet? Sommerfuglene i magen min hadde det fint ihvertfall. Nå måtte jeg slutte å oppføre meg barnslig.

 

''Okei nå skal jeg forklare tydelig til deg. Jeg liker deg veldig godt som en bestevenn*dittnavn*, det er bare deg og alltid har vært deg. Men så var det øyeblikket jeg så deg med Richard. Hvor jævlig jeg hadde det inni meg. Hva tror du er grunnen til at Richard har fått smake på knokene mine litt mer enn de andre rundt om her i byen? Fordi jeg var redd han hadde erstattet min tidligere plass som bestevenn for deg. Og ikke minst det at det kunne føre til noe mer, noe det så litt ut som'' sa Justin og så ned på hendene sine. ''Whaaat.. Okei for det første, ikke vær stolt over å ha banket noen, for det er ikke jeg særlig fornøyd med. Men for det andre så.. Justin, jeg kan ikke tro at du faktisk sier til meg at du liker meg som en bestevenn fortsatt!'' mumlet jeg og så han rett inn i øynene. De brune kastanje øynene som man bare kunne drømme seg inn i... Men hva var det jeg drev med? Justin var badass! Han var ikke den typen som kunne falle for jenter eller være bestevenn med, han var verre. Men samtidig var det Justin.. 

 

''Jo.. Jo jeg gjør det'' sa Justin lavt. ''-Og det går helt fint at du ikke liker meg som personen jeg er nå tilbake.. Men tenkte at du som den eneste jenta i livet mitt fortjente å vite det. Jeg kan faktisk ikke tro at jeg snakker til deg, at du på en måte har tilgitt meg'' fortsatte han. Jeg hadde ikke ord, men svarte ikke heller. På en måte var det rart å høre Justin si at han likte meg som bestevenn, men forhåpningene mine hadde vært litt høyere enn som så. Men så lenge kontakten min med Justin var tilbake, var jeg mer enn nok fornøyd. ''Du sier ingenting..'' sa Justin lavt. ''Det er fordi jeg ikke har ord'' svarte jeg. ''Du sa jo noe nå'' sa Justin litt ertende og dyttet i meg. ''Du er så teit.. Men jeg er helt seriøst, målløs. Hvem skulle trodd at du var sånn? At du fortalte folk når du faktisk mener det at du liker dem'' spurte jeg. På en måte var jeg glad meg og Justin ikke snakket om følelsene som ligger mellom oss nå, for jeg ville ikke mer enn bestevenner for øyeblikket. Eller jeg ville, men aner dere virkelig hvem Justin er? ''Du kjenner meg vel alt for godt! Hadde aldri i livet mitt åpnet meg for hvem som helst. Personene jeg stolte mest på, ødelagte for meg til slutt, føles det ut som da..'' sa Justin rolig. ''Det tviler jeg sterkt på Justin'' svarte jeg. ''Ja.. Men jeg kunne aldri blitt sammen med deg da'' sa Justin plutselig, og jeg merket en ekkel kvalmende følelse inni meg. ''hvorfor?'' tenkte jeg i hodet mitt.

Tumblr_mbc1ocxjj91rvvkm3o1_500_large

 

Hva tror dere skjer? :-)

 

 

-Rano

18.08.2013 / 17:10 / Blogg

Videoer av Justin som forlater hotellet (17.08)

 

Hei!!

 

Her er videoer av Justin som forlater hotellet sitt i Miami igår.

 

 

 

 

 

-Mia Davidsen

18.08.2013 / 16:13 / Blogg

Twitter

 

 

 

-Mia Davidsen

18.08.2013 / 15:15 / Blogg

Justin på flyplassen i Florida (16.08)

 

Hei!

 

Her er bilder av Justin på Fort Lauderdale flyplass i Florida for to dager siden.

  

 

-Mia Davidsen

18.08.2013 / 14:13 / Blogg

Justin med en slange igår i Miami (17.08)

 

Hei alle sammen!

 

Her er det 2 bilder av Justin med en slange rundt nakken når han var i Miami. Den slangen vet bare ikke hvor heldig den er...

 

 

-Mia Davidsen

18.08.2013 / 13:16 / Blogg

Flere bilder av Justin som forlater en nattklubb i Miami (17.08)

 

Heisann!

 

Her er flere bilder av Justin som forlater nattklubben "Mansion" i Miami den 17. august.

 

 

-Mia Davidsen

18.08.2013 / 12:08 / Konkuranse

VINN JUSTIN BIEBER DEKSEL - 2 VINNERE

Hei alle sammen!

Siden jeg fortsatt har mange deksel igjen, så bestemte jeg meg for at jeg kunne ha en liten konkurranse for dere.

Jeg deler ut 4 deksel som passer til Iphone 4/4S, men det er kun 2 som vinner. Du vinner altså begge dekslene under!

Dekslene er mye finere i virkeligheten, og de er av plast.


Hvis du ønsker å vinne:

*Follow meg på instagram: @Katrineaasland

*Legg igjen en kommentar med hvordan jeg skal kontakte deg hvis du vinner. ( helst facebook )

Vinnerne trekkes 25.august.

//Katrine

18.08.2013 / 12:02 / Blogg

Instagram

 

@djkhaled: <a class=#sufferingfromsuccess coming soon salute young king @justinbieber" />
@djkhaled#sufferingfromsuccess coming soon salute young king @justinbieber

@lastkingmm: &#8221;SOME WHERE IN THE 💭☁️⛅️☀️#JB <a class=#Poo #Za #JBpaps #NiggasWit#Paris" />

@lastkingmm: ?SOME WHERE IN THE 💭☁️⛅️☀️#JB #Poo #Za #JBpaps #NiggasWit#Paris

 

@mattalonzo: <a class=#setlife @maejorali @justinbieber #Lolly Photo courtesy of @_jaredalexander_" />

@mattalonzo#setlife @maejorali @justinbieber #Lolly Photo courtesy of @_jaredalexander_

 


@lastkingmm#JET #LIFE #JB #ZA #PooBear #⚡️⛄️

 

-Mia Davidsen

18.08.2013 / 00:59 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 34

Jeg fikk kanskje en familie, men ingenting er bedre enn dere. Ingenting var bedre enn dere'' sa Justin. ''Slutt Justin.. Jeg begynner å grine her'' sa jeg og merket jeg hadde lyst å grine. Nettopp fordi at Justin sine tårer presset seg på. ''Nei *dittnavn*, nei!'' sa Justin bestemt. ''-Jeg har god grunn til å grine. Jeg vil faktisk slippe ut følelsene mine på deg, og nå skal jeg fortelle deg hvorfor alt ble som det ble. Hvorfor hjertet mitt ble knust som et helvette'' fortsatte Justin.
_________________

Jeg merket jeg fikk vondt inni meg av hvordan Justin uttalte seg. ''Kjør på Justin, jeg vil gjerne høre'' sa jeg rolig, men innerst inne holdt jeg på å dø av nysgjerrighet. ''Okei.. Vel.. Da jeg flyttet til Atlanta, var jeg veldig alene, og ikke minst liten. Det var starten på en muligens karriere. Jeg visste at hvis jeg bare trodde på meg selv ville jeg ha en kjempe bra framtid! Og jeg visste at du, Chaz og Ryan hadde god tillit til meg, og visste jeg kom til å klare meg. Men da vi var i Atlanta hadde jeg ikke noe venner, eller noen å forholde meg til. Ikke hadde jeg heller tid til det, ettersom det ble veldig mange intervjuer på meg, og ikke minst holdt vi på å lage ny singel også, så det ene førte til det andre, og jeg hadde helt glemt av Canada. Jeg var alltid så sliten og hadde null interesse for noen andre enn fansen min'' sa Justin rolig. Jeg tenkte tilbake på det, og hvor sint jeg hadde blitt overfor at Justin hadde glemt meg. ''Fortsett'' mumlet jeg. 

 

''Vel.. Så da jeg kontaktet Ryan og Chaz igjen etter en god stund, fant jeg ut at dere var dritsur på meg. Jeg kunne ikke annet enn å be om unnskyldning, og da jeg fikk høre at du hadde flyttet til Denver, ble jeg knust. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle få kontakte deg, så jeg spurte jo dem om de kunne gi meg nummeret ditt, men det ville dem ikke fordi du hadde sagt nei. Du var sint på meg, og gikk ting ikke bra.. Men manageren min, vet ikke om du vet hvem det er da.. Scooter Braun, han fikk meg på andre tanker, og før jeg visste ordet av det ble mine nye singler verdenskjent, og jeg var verdenskjent. Det var vanskelig for meg å gå ut uten og bli overfalt, men jeg kom meg tilbake til Canada. Jeg fikk også møtt Ryan og Chaz, og du ble etterhvert mer og mer savnet siden du var en stor del av livet mitt'' sa Justin rolig. 

 

''Fortsett'' mumlet jeg atter engang. ''Vel.. Så fire år gikk, du ville ikke snakke meg. Der og da tenkte jeg kanskje det bare var skjebnen, og at jeg skulle gi opp på deg. Jeg fikk meg en kjæreste, og ting gikk jævlig dårlig etterhvert.. Jeg hadde ekstreme sinneproblemer som gjorde henne ikke så komfertabel, og masse krangler. På den tid var jeg også veldig god venn med Lil za og Twist, som var med meg overalt. Paparazziene gjorde livet mitt om til et helvete uansett hva jeg gjorde og hvilke valg jeg tok. Etterhvert begynte jeg å gi en god faen i det, og belieberne snudde side og valgte media valg framfor meg. Fansen min er der ute fortsatt, sikkert utrolig skuffet over meg. Sinne mitt tok over, og jeg påvirket Twist og Za også. Vi gjorde typisk gale ting hele tiden, og fikk derfor navnet vårt The Wild Kidz. Men det var ikke meningen at media skulle få vite disse tingene jeg gjorde. Så etter bruddet mitt med Selena Gomez, endte jeg opp med festing. Og på festene kunne alkoholen påvirke meg så mye, at jeg endte opp i slåsskamper. Noe som ikke gjorde imaget mitt som en artist så veldig bra, og ikke minst at fansen ble skuffet hele tiden. Jeg ble sett på som en bortskjemt drittunge som fikk hva jeg ville, jeg hadde politiet på nakken hele tiden. Jeg begynte å miste mer og mer kontroll over meg selv'' sa Justin mens jeg merket ordene hans påvirket han veldig.

 

''Jeg ble tvunget til å flytte til Denver istedenfor tilbake igjen til Calabas, rett og slett fordi det er mye roligere her og ikke minst fredelig. Da jeg flyttet til Denver prøvde Scooter å få meg til og skrive flere singler. Men samtidig gå på en skole. Jeg fant ut at jeg gikk på skole med deg og ble helt knust. Karrieren min gikk rett til helvette.. Men forklarer senere hvorfor! Uansett, så da jeg prøvde å komme på skolen og få meg nye venner som likte meg for den jeg var, tilbød Ynwa og de andre i gjengen seg. I utgangspunktet hatet han meg som Justin Bieber, men likte meg som person når meg, Twist og Za fant på mye tull. Jeg ble en dårlig person etterhvert.. Ettersom the Wild Kidz tok over meg helt, og jeg ble mer og mer påvirket av deres valg. Jeg ble innblandet i andre gjenger som fant ut om oss, som forresten har gjort livet mitt kvalmt den dag i dag siden de er ute etter meg. Kan ikke helt fortelle om det nå. Og ikke nok med det.. Mener ikke å beskylde deg for noe. Men jeg så deg med Richard. Jeg så deg like en annen. Og selv om jeg da fortsatt var knust etter bruddet mitt med Selena, var du den første personen jeg var skikkelig forelsket i.

Tumblr_mb2ckfewrh1rn8abjo1_500_large

 

Hva tror dere skjer?

 

-Rano

18.08.2013 / 00:10 / Blogg

Twittertrender

 

-Mia Davidsen

17.08.2013 / 22:30 / Blogg

Nye videoer fra Justin med fans igår (16.08)

 

 

@jtabraue@justinbieber

 


@mvictoriaduarte: ?I love you Victoria? ? Still can?t believe everything that happened tonight.  thank you so much 💜 Btw love u too haha ;)

 

 

 

 

-Mia Davidsen

17.08.2013 / 21:30 / Blogg

Nytt bilde fra twitter

 

@justinbieber: He set the bar

@justinbieber: He set the bar

 

-Mia Davidsen

17.08.2013 / 21:02 / Blogg

Justin forlater en nattklubb i Miami (17.08)

Hei alle sammen!


Justin og Jay-Z forlatet en nattklubb i Miami i natt.


//Katrine

17.08.2013 / 17:00 / Blogg

Nytt instagram bilde

 

Hei alle sammen!

 

@bp0rush: @theelcartel @jwarhol @justinbieber <a class=#JayZ after party at #Mansion #CartelLife #MiamiNights " />

@bp0rush: ''@theelcartel @jwarhol @justinbieber #JayZ after party at #Mansion #CartelLife #MiamiNights''

 

-Rikke

17.08.2013 / 16:00 / Blogg

Justin med fans (16.08)

 

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE 

@valerauhl: I love it when u kiss me;-) @justinbieber thank u so much for being such a sweetheart... We know the true you baby! pic.twitter.com/ArwofKZnsB


@BeliebInBieby: OMG pic.twitter.com/JEWt2qJ69K  ‏@BeliebInBieby: NSKSLCLALN pic.twitter.com/YKVAN1iB6v@mandslopez: I WAS TWERKING ON HIM WHAT THE FUCK AND I KISSED HIS NECK AFTER THIS pic.twitter.com/ac0vZJa8re

@valerauhl: "Lets take a funny pic, but u smile!!" @justinbieber pic.twitter.com/l9QWvO5hW1@valerauhl: I LOOK LIKE A CHONGA SORRY pic.twitter.com/x4NjPq43U0@mandslopez: HIS SMILE IM NOT FUCKING OKAY pic.twitter.com/D2sI54zBbr


@ileanaxo: And heres to the bitches that say Justin is rude thats my 6 month cousin that he wanted to keep . pic.twitter.com/GIUvlqqmSS@ileanaxo: Yes you can keep her justin pic.twitter.com/SXyhmH7YpV@ileanaxo: Baby pic.twitter.com/YX6PaEDTvj

@vivianaa_baabe: I MET JUSTIN ONFG THANK YOU SO MUCH BEST BIRTHDAY EVER!!!! pic.twitter.com/Yzu5yybLos@belieberz_fever: Woww ok my friend just met justin im crying hystericly this is not ok i hate my life pic.twitter.com/mKIdg0dj7k@jtabraue: ME AND @justinbieber pic.twitter.com/8qClVzALIH

@MVictoriaDuarte: I CANT STOP LOOKING AT THIS pic.twitter.com/Tc5oTR4Z1c@MVictoriaDuarte: Our first picture ... IM DEAD pic.twitter.com/DgJVXq305S@BeliebinTeam: MY PICTURE WITH JUSTIN HE WAS SMILING SO BIG LOOK AT THAT BEAUTIFUL SMILE pic.twitter.com/IuIWGr06Tj

 

 

-Mia Davidsen

17.08.2013 / 15:00 / Blogg

Fanbilder av Justin (16.08)

 

 

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE

 


 

-Mia Davidsen

17.08.2013 / 14:00 / Blogg

Justin på "Dream Miami" nattklubb i Florida (16.08)

 

 

 


  

 

-Mia Davidsen

17.08.2013 / 13:30 / Blogg

Nye bilder og videoer

 

@ATLVox: A little something something from the ATL show with @justinbieber
A little something something from the ATL show with 

frandalabay: Lil Bros&#8230; @justinbieber X @theworldshero
frandalabay: Lil Bros? @justinbieber X @theworldshero

 

@justinbieber: Jaxon is definitely a Bieber always shirtless lol
@justinbieber: Jaxon is definitely a Bieber always shirtless lol

mattalonzo: <a class=#Doubletime #fcp #lolly @nicdelikat #ma" />

mattalonzo: #Doubletime #fcp #lolly @nicdelikat #ma

@AlfredoFlores: Playing heartbreaker and having casual conversation with his beliebers at 2am. This is what it&#8217;s all about. Love.
@AlfredoFloresPlaying heartbreaker and having casual conversation with his beliebers at 2am. This is what it?s all about. Love.

@justinbieber: Chilling with the boys @kevinhart4real and J
@justinbieber: Chilling with the boys  and J

 

lexirobless: Just chillennnn with Biebs #justinbieber #heartbreaker

 @anabellesir: @justinbieber

 @anabellesir: Showing off the tattoos

 

(Det er ett par videoer jeg ikke finner...)

 

-Mia Davidsen

17.08.2013 / 11:00 / Blogg

Justin på flyplassen i Los Angeles (16.08)

 

Heihei!

 

-Mia Davidsen

16.08.2013 / 23:00 / Blogg

Nye igbilder

 

lastkingmm: @frandalaybay @Justinbeiber <a class=#Future&#160;! #Wait #TILL #U#Guys #HEAR #THIS&#160;!! #MALLYMALL #CONNECT What Do y&#8217;all Think!??! Lol?!" />

lastkingmm: @frandalaybay @Justinbeiber #Future ! #Wait #TILL #U#Guys #HEAR #THIS !! #MALLYMALL #CONNECT What Do y?all Think!??! Lol?!

@_jaredalexander_: <a class=#JustinBieber yesterday on set of &#8220;Lolly&#8221; #ComingSoon #PhotographybyJaredAlexander" />

@_jaredalexander_: #JustinBieber yesterday on set of ?Lolly? #ComingSoon #PhotographybyJaredAlexander

 timababy: Juice x Bieber x Major <a class=#Set #LVMillionaires" />

timababyJuice x Bieber x Major #Set #LVMillionaires

-Mia Davidsen

16.08.2013 / 22:15 / Blogg

Enda et bilde fra settet til musikkvideoen "Lolly" (15.08)

 

Another picture of Justin on the set of Lolly video .

 

-Mia Davidsen

16.08.2013 / 22:00 / Blogg

"Wish he was here..."

 

 

 

-Mia Davidsen

16.08.2013 / 21:45 / Blogg

Justin på settet til musikkvideo "Lolly" (15.08)

 

jaredalexanderdirector:
Justin Bieber on set of his new video ?Lolly?

 

-Mia Davidsen

16.08.2013 / 21:30 / Blogg

Video: Innspilling av musikvideo til "Lolly"

 

 

 

 

-Mia Davidsen

16.08.2013 / 21:00 / Blogg

Slave To The Rhythm - Michael Jackson ft. Justin Bieber

 

 Dette er en sang som Michael Jackson skrev før han døde, men som han ikke ble helt ferdig med. Så etter hans død, kjøpte Justin Bieber rettighetene for å lage sin egen versjon, og under her kan dere høre resultatet :D Hva synes dere?

 

 

 

 

-Mia Davidsen

16.08.2013 / 20:08 / Blogg

Tweet fra fan som møtte Justin og Lil Za

Hei alle sammen!

 

 

//Katrine

16.08.2013 / 19:48 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 33 Lang del

''Det går fint Justin, du reddet meg den kvelden. Det gjorde opp masse'' svarte jeg. Justin snudde hodet sitt på siden, og plutselig kjente jeg to lepper treffe kinnet mitt. Så varmt, og så godt. ''Møter du meg senere i kveld da?'' spurte Justin og slapp klemmen. ''Den er god, jeg må inn uansett'' svarte jeg. Justin sa ikke mer, men snudde seg og forsvant plutselig helt ut av det blå. Jeg derimot.... Måtte gå inn til pappa som hadde fått øye på oss begge.

___________

Jeg gikk rolig mot kontoret til pappa med en ekkel følelse i magen min. Da jeg åpnet døren, var det ikke noen andre der enn mamma, noe jeg ikke helt forventet. ''Hvor er pappa?'' spurte jeg kjapt og så meg rundt i det rotete kontoret til pappa. Mamma som satt på samme sted som jeg hadde forlatet henne svarte ikke med engang. ''Han dro'' sa hun kjapt. ''Hæ? Hva snakker du om?'' spurte jeg. ''Dem dro! Han og hans lille team reiste nettopp. Taylor Lautner er med i en ny film i Los Angeles, pluss at de skal ha et krisemøte der! Alt skjedde så fort.. Han ba meg si til deg; Lykke til'' sa mamma. Jeg ble nesten sjokkert, og ikke minst stum. Hadde pappa reist? Og hva mente han med lykke til? Men jeg tok tilbake det spørsmålet da jeg tenkte på at pappa hadde sett meg og Justin.

 

''Går det bra?'' spurte mamma. ''Hæ? Åja, ja'' sa jeg rolig. ''La oss gå hjem og heller ta en rolig kveld med film eller noe'' sa mamma og reiste seg opp. Hun gikk mot meg og la håndflaten hennes mykt om på ryggen min. ''Øhm.. Apropos det mamma! Kan jeg dra hjem til en kompis?'' spurte jeg rolig. ''Ja så klart kan du det, er det en ny type eller?'' spurte mamma ertende. Jeg smilte til henne. ''Vi får se'' fniste jeg. ''Morsomt, hvis du vil jeg skal kjøre deg dit så må du si ifra.. Forresten, hva heter denne gutten?'' spurte jeg. Jeg tenkte på Richard med engang, og bestemte meg denne gang for å ikke være ærlig. ''Richard'' smilte jeg. ''Ahh.. Vel, ikke finn på noe tull. Du får litt penger med deg også'' sa mamma. Jeg ordnet opp med penger og alt mulig, og vi kjørte fort hjem så jeg kunne skifte om på klærene mine. Da jeg sto i skapet mitt for å finne ut klær, merket jeg mobilen vibrerte. 

 

Justin: Klar eller? ;) Har fått låne en leilighet av noen.. På tide å fortelle deg masse og være ærlig med deg nå. Henter deg klokken 20!

 

meg: Du får meg virkelig nysgjerrig, men greit jeg er nok klar innen da!

 

Justin: Det bør du være, dere jenter bruker så lang tid. Er en grunn til at jeg hater jenter av og til.. Finnes unntak da <3

 

meg: Fuck deg da, men greit!

Tumblr_mav2edoqbp1rhphhbo1_500_large

 

Jeg tok på meg et veldig fint outfit, men samtidig noe som var enkelt og lett å gå rundt med. Håret lå fint nedover skuldrene mine mens jeg stirret mot speilet som reflekterte bilde av meg. ''Hjelp meg'' mumlet jeg lavt for meg selv. Helt siden meg og mamma kom hjem, har jeg ikke sluttet å tenke på Justin eller pappa. Justin fordi han er så.. Må innrømme det.. Sjarmerende av en rar grunn? Ikke at han har gjort noe for å sjarmere meg, men er jeg teit hvis jeg sier jeg er veldig tiltrukket av det vi kaller 'bad boys'? Og ikke bare det, jeg skulle være med han alene i en leilighet. Også var det pappa.. Som hadde hatt skikkelig hastverk med krisemøter, og hadde reist vekk. Og ikke minst ønsket meg lykke til på grunn av noe han ikke skulle ha sett. Gudene visste når pappa kom hjem igjen, men jeg visste at jeg var nødt til å finne på noe for å vri meg unna hvis pappa kom hjem. ''Kjære, jeg tror det står en bil utenfor!'' ropte mamma. Jeg tok vekk gardinene og så en svart Range Rover stå utenfor huset mitt, også sjekket jeg opp på klokken: 19:58. Så sinnsykt presis han skulle være.

 

''Hei Justin'' smilte jeg i det jeg åpnet døren til bilen hans. Mamma hadde sagt jeg skulle være hjemme innen midnatt ettersom hun ikke ville at noe skulle skje meg, men samtidig var det skole dagen etter. ''Heyhey, klar?'' spurte han raskt. ''Jepp, kjør på! Hvor skal vi?'' spurte jeg. ''Til en leilighet jeg fikk låne.. Forklarer mer om det senere'' sa Justin. På vei til dette stedet med leiligheten som jeg hadde null anelse om hvor det var, snakket meg og Justin om alt mulig rart. ''Her er vi'' sa Justin og stoppet opp. Jeg ble litt usikker med tanke på at regnet ødelagte synet mitt, så jeg fikk ikke øye på noe. Men en koselig leilighet midt i byen.

2435051597_c05dfb7d7d_large

 

''Ikke vær redd da'' sa Justin og dro fram hånden. Jeg tok den forsiktig imot og flettet fingrene mine inn i hans. Det var som en varm gnist bare spredde seg ut i magen min i det jeg leide han, og jeg var så utrolig redd for å bli litt for varm, og deretter svette, tenk så flaut! Men heldigvis klarte jeg å vri meg litt unna, nemlig fordi døren inn til leiligheten var allerede i første etasje. ''Welcome to my crib'' sa Justin med et smil. ''Din crib? Virkelig?'' spurte jeg, og så utover leiligheten. En veldig søt, liten, men moderne leilighet. Sofaene virket veldig ny, og alt var rett og slett koselig. 

 

One-room-apartment-design-ideas-1_large

 

''Okei da, ikke min leilighet! Forklarer senere hvordan jeg fikk låne, og hvorfor. Men først litt champagne!'' sa Justin og gikk mot det lille kjøkkenet. ''Uansett hvordan du har fått den leiligheten, så virkelig imponerende!'' sa jeg og nikket. ''Du vet meg, jeg er jo så moderne av meg'' sa Justin ironisk mens han tok ut en champagne flaske, heldigvis uten alkohol. Justin sto der i en skjorte mens han tok litt champagne i hvert glass, og han virket så utrolig mye eldre, og så mye mer roligere enn det han var før. ''Her, skål'' sa Justin og ga meg et glass. ''Skål ja'' sa jeg, og drakk litt av den brusende champagnen. ''Jeg vil vise deg noe jeg fant for en liten stund siden'' sa Justin i det jeg satt meg ned i sofaen. ''-Her'' sa Justin, og rakte fram et lite papirstykke mot meg, men sannheten viste seg at det bare var et bilde. Men ikke bare bare, det var nemlig et gammelt bilde av fire litt mindre barn, stå der smilende. ''Jeg kjenner hun der godt igjen, og han der.. Også de to tullingene i bakgrunnen'' sa jeg, og merket jeg ble varm inni meg. Bildet viste nemlig 7 år gamle meg, Justin, og våre gamle bestevenner Ryan og Chaz fra Canada. 

 

Tårene hadde lyst å presse seg på. Den tid var det intet noe bekymringer annet enn at leketøyet mitt for eksempel ble ødelagt. ''Jeg savner den tiden'' hvisket Justin nærmest i øret på meg. ''Jeg og, og det er helt sykt hvor masse også!'' svarte jeg. ''Du skjønner.. Hver dag.. Hver eneste jævla forbanna dag..'' sa Justin, og så ut til å virke litt irritert, men samtidig følsom og lei seg. ''-Hver.. Ja du skjønner.. Siden jeg mistet kontakten med dere, har jeg ikke gjort annet enn å se på det bildet og grine over det. Jeg fikk kanskje en familie, men ingenting er bedre enn dere. Ingenting var bedre enn dere'' sa Justin. ''Slutt Justin.. Jeg begynner å grine her'' sa jeg og merket jeg hadde lyst å grine. Nettopp fordi at Justin sine øyne var helt våte av tårer nå. ''Nei *dittnavn*, nei!'' sa Justin bestemt. ''-Jeg har god grunn til å grine. Jeg vil faktisk slippe ut følelsene mine på deg, og nå skal jeg fortelle deg hvorfor alt ble som det ble. Hvorfor hjertet mitt ble knust som et helvette'' fortsatte Justin.

Tumblr_mav6jiopp51r6w0m7o1_500_large

 

Tenkte å skrive en litt lengre del til dere siden dere ønsker det! Jeg kan dessverre ikke begynne å skrive sånn veldig lange deler til dere enn som det alltid har vært. Kanskje i sesong 2 :)

 

 

-Rano

 

16.08.2013 / 19:30 / Blogg

Taylor swift har kuttet kontakten med Justin og Selena

 

 

Hei alle sammen!

 

Source: Perezhilton.com

 

 

I følge en kilde som har snakket med Perezhilton.com, så forteller han at Taylor Swift ikke snakker med verken Justin eller Selena. Etter at bruddet til Selena og Justin ble kjent blandt media syntes Taylor det ble for mye. Hun valgte derfor å kutte kontakten med Justin. Nå ser det også ut til at Taylor har kuttet ut kontakten med Selena også. Taylor skal være irritert på Selena fordi hun fortsatt er venn med Justin. Hva som skjer i vennskapet aner vi ikke, men vi håper at det ordner seg for dem alle. 

 

//Katrine

16.08.2013 / 19:04 / Blogg

Justin og Lil za ute i Los Angeles (15.08.13)

Hei alle sammen!

 

  

 

 

  

August 15: Justin out in Los Angeles

 

//Katrine

16.08.2013 / 18:30 / Blogg

TMZ - Sinte Beliebers ringte

 

Hei alle sammen!

 

 

Etter at nakenbildene ble publisert på TMZ.com så ringte flere tusen Beliebers verden rundt inn til sentralbordet. 

 

 

//Katrine

16.08.2013 / 18:02 / Blogg

"Lolly" musicvideo

 

Hei alle sammen!

 

 

Denne uken spilles det inn den nye musikkvideoen hvor Justin er med. ''Lolly''

 

Justin sammen med danserne. 

 

 

 

Justin during the filming of the lolly video

 

//Katrine

16.08.2013 / 17:55 / Blogg

Twittertrender

 

 

-Mia Davidsen

16.08.2013 / 17:00 / Blogg

Nye instagram bilder

 

Hei alle sammen!

@frandalaybay: Had to have the kid sign my MacBook Pro one time&#8230;

@frandalaybay: Had to have the kid sign my MacBook Pro one time?

@scooterbraun: Great meeting this morning that ended with an epic Agassi - Sampras like match between big Bartels and @justinbieber

@scooterbraun: Great meeting this morning that ended with an epic Agassi - Sampras like match between big Bartels and @justinbieber

@happyplaceig: Last looks of the day on set w/ Justin Bieber and Director @mattalonzo @missrazavi @_ajr_ @mikebusa @_jaredalexander_

@happyplaceigLast looks of the day on set w/ Justin Bieber and Director @mattalonzo @missrazavi @_ajr_ @mikebusa @_jaredalexander_

@frandalaybay: What?s hattnin?

@frandalaybay: What?s hattnin?

 

//Katrine

16.08.2013 / 16:00 / Blogg

Justin med fans (15.08.13)

Hei!! 

I følge en av jentene, så skal Justin komme ut med en sang som heter "What's going on". De spurte også om det kommer flere sanger, og da svarte sa han at han holder på med ett nytt album. 

TRYKK PÅ DE MINSTE BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE

Justin with a fan today!

 

 

 

 


 

@LA_BBP_Army@ItsMarlenebabyy

@queenkristeen@jdbcali

 

-Mia Davidsen

16.08.2013 / 13:23 / Blogg

Nytt IGbilde

-Mia Davidsen

15.08.2013 / 22:00 / Blogg

What

 

 

-Mia Davidsen

15.08.2013 / 21:30 / Blogg

Spørsmål fra MakeAWishjente

 

 

-Mia Davidsen

15.08.2013 / 21:22 / Spørsmål&Svar

Svar på spørsmålsrunden

 

Her kommer svarene på spørsmålsrunden. HVIS JEG IKKE HAR SVART PÅ DITT SPØRSMÅL SÅ KAN DET VÆRE AT VI ALLEREDE HAR SVART PÅ DET FØR. Du finner alle sarene fra våre tidligere spørsmålsrunder i kategorien. '' Spørsmål&Svar '' 

 

Kunne Justin ha datet en Belieber? Kan han date en 99'er? 
Justin har selv sagt at han godt kunne ha datet en fan. Så ja, det kan han.  Har hørt at Justin ikke dater jenter som er født i 1998. eller senere. Så tror 1998 er max.

 

Når kommer Justin tilbake til Norge igjen? Og hva er sjangsen for at han kommer tilbake i 2014?
Det vet vi enda ikke. Vi jobber med å finne det ut, og så snart som vi finner det ut så kommer vi til å fortelle det til dere. Kanskje kommer han i 2014, det håper vi hvertfall! Sjangsen er vell sånn 50/50. 

 

Hvordan vet dere at nakenbildet av Justin ikke er ekte? 
Redigeringen er elendig. Justin ser ut som at han er over 2 meter høy, og hodet er satt på kroppen hans. Det er ikke så lett å finne ut sånt, men med hjelp av dere lesere så fant vi det ut fort.

 

Hvor finner dere Meet & Greet bildene?  
Bieberfever.com, der legges alle bildene ut fra Justin's meet & greet. 

Når kommer The key på Cubus og andre butikker som selger parfyme? Vi i Nord-norge har ikke kicks. 
Jeg tror The key kommer ut i Oktober på Cubus, og da kommer det nok også på andre butikker som selger parfyme. Er sikker på at det kommer snart hvertfall!

 

Kan du lage sesong 2 av '' I can't let you go'' ?  
Vi får se. Har noen andre ideer som jeg tror dere kommer til å like, men det blir ikke før senere!

 

Når man bestiller Meet & Greet, får man med billett til konserten da? 
Ja, det gjør du. I Norge fikk man Diamond Circle hvis man har Meet & Greet. Og når du tenker over det så er det ikke så dyrt for Meet & Greet når du får med konsertbillet + du får møte Justin.

Føler dere at dere er kjendiser?  
Langt ifra. Jeg føler det hvertfall ikke, vet ikke med de andre. Dette er en blogg om Justin Bieber, ikke om oss bak bloggen:) 
 

Tror dere Justin kommer til og ha Meet & Greet når han kommer tilbake til Norge? 
Såklart! Det er jeg hvertfall 100% sikker på. Det er jo den eneste måten Justin faktisk får møte fansen på, så jeg tror nok ikke at de slutter med det. 

Var Justin utro mot Selena?  
Det vet vi ikke, og det håper vi heller ikke. 

Kommer Believe 3D ut på kino i Norge? 
Ja. I desember!!! Gleder meg. 

 

Finnes det en JDBnorway app?  
Ja. Hvis du søker på Google så finner du den der. '' JDBnorway App. '' Den kan lastes ned til Iphone. Vi får også bloggen snart i mobilversjon, noe jeg gleder meg til siden da tar det ikke lang tid å laste opp blgogen lengere, og det blir mye ryddigere.

 

Er Mia fast blogger, eller kun gjesteblogger? 
Mia er for øyeblikket kun gjesteblogger.  

Hvilket årstall er dere bak bloggen født i og hvor kommer dere fra?  
Rano - 1996, Bergen
Katrine - 1997, Mo i rana
Sandra - 1997, Hønefoss
Rikke - 1997, Kristiansand
Esin - 1999, Sandnes

Liker Justin Norske jenter?  
Han elsker oss. ♥

 

Hvor kan man kjøpe billetter til Justin konsert i andre land? 
http://www.ticketmaster.com/


Er Miley og Justin gode venner? 
Ja, det er de.  

 

Hva skal til på M&G for å få et spesielt bilde med Justin? SEff er alle bilder med Justin spesielle, men nå sikter jeg til de bildene hvor han kysser noen på kinnet, tullebilder, holde rund hverandre osv... Jeg har sett på noen M&G hvor han bare står og ikke smiler en gang, mens på andre M&G er han helt med. Er det Justin som spør oss hva slags bilde vi vil ta, eller må man spørre selv? 

Tror ikke du kan spørre om han kan gjøre noe siden det går så fort. Men hvis du smiler og er kjempeglad, så smitter nok energien din over til Justin slik at han gjør noe spesielt mot deg også. Du kan jo også prøve og klemme han på bildet. Er jo lov å prøve. 

 

Skal dere fortsatt blogge nå som Justin har fri? 
Såklart skal vi det. Vi blogger så lenge det kommer ut nyheter om Justin.


Hvor lenge har Justin fri? Og når er neste gang han har fri?
Justin har nå fri fram til 22.august. Da skal han til Singapore. Derretter skal han ha konsert i Thailand, også har han fri igjen fra 27.august til 4.September. Derretter skal han ha litt flere konserter rundt i verden før han har fri igjen i Desember. Justin har også fri annen hver dag fra konsert. Men de dagene så reiser han, og da blir det ikke mye pauser. Men han får noe hvertfall. 

 

15.08.2013 / 20:50 / Blogg

Nytt bilde av Justin på "Georgia Aquarium"

 

@GeorgiaAquarium: Justin Bieber recently visited us while in town for the last stop of his tour. Thanks for the visit @JustinBieber!

: Justin Bieber recently visited us while in town for the last stop of his tour. Thanks for the visit !

-Mia Davidsen

15.08.2013 / 19:00 / Blogg

Ny instagramvideo

 

 

@rodneyjerkins: My Lil brother @JustinBieber stops through to see my kids before they go to sleep

 

-Mia Davidsen

15.08.2013 / 18:43 / JDBNorway i media

Se bildene fra lanseringen

Igår var meg, Sandra og Mia bak bloggen som nevnt tidligere på lanseringen til The Key parfymen som var på Steen&Strøm. Det var kjempe koselig å reise til Oslo for og møte venner og beliebers, og ikke minst for arrangementet. Men arrangementet slo ikke helt til forventningene mine egentlig, jeg trodde det skulle skje litt mer enn at folk sto og danset i takt til musikken. Men belieberne som var der og hilste på meg gjorde reisen min til Oslo verdt det, og ikke minst det at jeg fikk møtt Petter, Mia, Sandra og egentlig alle som var der. Fikk Petter og Henrik til å være fotograf under lanseringen, og i den anledning fikk vi tatt masse bilder! Under kan dere se noen få, resten kan dere finne hos FENZE - HER

 

Fotograf: Petter Fredriksen - FENZE

Fotograf: Petter Fredriksen - FENZE

Fotograf: Petter Fredriksen & Henrik M.Lysøe - FENZE

 

 

Dere kan se alle bildene vi tok hos FENZE. Hvis dere var på lanseringen og har bilder fra selve lanseringen, eller om dere har tatt med meg & Petter, så kan dere sende dem til meg på rano-brann@hotmail.com. Var du på lanseringen til The Key? Hvis ikke, har du fått tak i parfymen?

 

 

Rano

 

15.08.2013 / 18:31 / Blogg

Selger du Selena Gomez billetter?

Heihei!

 

Til denne anledningen vil jeg bruke bloggen som hjelp. Min bestevenninne har bursdag snart, og tenkte derfor å overraske henne med en tur til Oslo for å dra på Selena Gomez konsert(Hun leser ikke bloggen). Så derfor lurte jeg på om det er noen der ute som selger 2 billetter til konserten i Oslo? Hvis det er, kontakt meg på 94174647 så kan vi diskutere pris og møtested/evnt. sending.

 

 

 

Jeg tar også en liten fri fra historiebloggingen i dag, og fokuserer mer på mail og slikt. Satser på å dele noen godbiter med dere snart! :-)

 

 

Rano

 

15.08.2013 / 18:00 / Blogg

JUSTIN BIEBER THE KEY - #UNLOCKTHEDREAM Macy?s

 

 

 

-Mia Davidsen

15.08.2013 / 17:00 / Blogg

Nytt twitterbilde

 

@CLAmktg: The photos are in! Thank you for welcoming @justinbieber to @columbiasc in such a phenomenal way!

@CLAmktg: The photos are in! Thank you for welcoming @justinbieber to @columbiasc in such a phenomenal way!

-Mia Davidsen

15.08.2013 / 15:52 / Blogg

Episode 5: #ProjectFREQUINCY

 

 

 

-Mia Davidsen

15.08.2013 / 13:02 / Blogg

Jeg selger Justin Bieber deksel

Hei alle sammen!

Jeg har litt for mange Justin Bieber deksler hjemme. Så derfor tenkte jeg at jeg heller kunne selge de til dere istedenfor og bare la det ligge på rommet. Jeg har tilsammen 19 deksel. 15 av "Never say never" og 4 av det andre. Jeg tar 50 kroner pr deksel. Da betaler jeg frakt. Dekslene er aldri brukt, og de passer til både Iphone 4 og 4S.

Hvis du ønsker å kjøpe. Send meg en melding på facebook "Katrine Aasland" eller på mail. Katrineaasland@hotmail.com. Du overfører pengene via nettbank, og så snart jeg har fått pengene så sender jeg deg dekselet. Hvis du har problemer med nettbank, så kan du sende pengene i posten. Men det sikreste er nettbank. Hvis ikke du har egen nettbank så kan du spørre foreldrene dine om de kan gjøre det for deg.//Katrine

15.08.2013 / 11:04 / Blogg

Nye instagram bilder

Hei alle sammen!

Jeg lar spørsmålsrunden stå åpen en stund til slik at det kommer inn mer ulike spørsmål.

@mamabswag: God promises to give us strength to meet challenges but He doesn?t promise to eliminate them. If He gave us no rough roads to walk, no mountains to climb, and no battles to fight, we would not grow. You learn you?re never alone with these challenges, because God is always standing right beside us, teaching and strengthening us to face them. Putting the perfect people in place to help encourage each other through. These 3 teens all have different stories, different struggles, but God has used them in such big ways to share a love you cannot experience without Him. If I had to chose between loving them or breathing I would chose to use my last breath telling them how much I love them! @godsgirl8494 @justinbieber @magnumbeadles

//Katrine

14.08.2013 / 22:34 / Blogg

Emblem3 hermer etter Justin

Hei alle sammen!


Bildene som ble lagt ut på TMZ for noen dager siden av Justin som gikk naken rundt i huset med en gitar. Bildene av Justin er ikke ekte i følge ryktene, men Emblem3 ville fortsatt gjøre en liten spøk med Justin. Dette bildet ble publisert på twitter.

//Katrine

14.08.2013 / 19:54 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 32

Både meg og Justin snudde oss brått mot stemmen hvor den kom fra. ''Hva søren?'' sa Justin. En helt tilfeldig fyr hadde bare sagt det også løpt etterpå. Jeg begynte å le høyt. ''Ikke le, det var ikke gøyt'' sa Justin. ''Hvorfor ikke? Ikke gale og bli kalt babe'' fniste jeg, men Justin var helt seriøs. ''Men greit.. Jeg vil spørre om en ting også.. Er du med meg ut? Altså, offentlig ut? Litt som en da-daa-date?'' spurte Justin nervøst.
____________________

Jeg merket jeg fikk et veldig stort sug i magen, og at alt bare ble så lyst for meg. ''Hæ? Som i en date?'' spurte jeg, bare for å forsikre meg om å ikke svare på noe også senere vist seg at det var en missforståelse. ''Ja, altså jeg skjønner hvis du ikke vil siden.. Det er meg'' sa Justin rolig, men litt sjenert og tok hendene sine ned i lommen. Da han sa den setningen fikk jeg utrolig vondt inni meg, som om det var noe veldig gale og være han. ''Hvorfor skulle det være negativt å være deg?'' spurte jeg sjokkert. ''Fordi.. Jeg engang skuffet deg. Jeg er en av byens mest hatede gutt, og ja. Alt er helt fucked up i livet mitt egentlig, så ting er ikke sånn at jeg bryr meg om lenger'' sa Justin. Selvtilliten til Justin så ikke ut til å være på topp, noe jeg aldeles ikke skjønte hvorfor.  ''Justin du er dum'' sa jeg raskt. Han så kjapt opp på meg med et forvirret uttrykk.

''Hvorfor er jeg dum? Det er jo en sannhet'' sa Justin og så rart på meg. Jeg ristet på hodet, hvordan var det mulig at den gutten med det utseende og den sjarmen kunne ha lav selvtillit? ''Justin.. Altså folk hater deg for den oppførselen du driver på med sammen med The Wild Kidz, ikke deg som person.. For de må kjenne deg for å hate deg. Og nå tenker jeg på den gamle Justin'' sa jeg rolig. ''Hva mener du?'' spurte Justin kjapt. ''At ingen kan hate deg eller dømme deg uten å kjenne deg som person. Men jeg skjønner at man fort blir dømt, spesielt på måten du er på nå sammen med gjengen din. Men jeg som person digger deg på måten du er på med meg, og forresten så ja'' sa jeg med et smil. ''Hæ? Hva mente du med 'forresten så ja''?'' spurte Justin. ''At jeg vil gå ut med deg'' svarte jeg. ''Ikke si ja fordi du ser synd på meg. Jeg har taklet mye i livet, og kan takle det å bli avvist'' svarte Justin. ''Seriøst gi deg nå'' svarte jeg og klesset han forsiktig på kinnet. ''Jeg gjør det fordi jeg liker deg som person'' smilte jeg.

 

Justin så ut til å rødme litt. ''Mener du virkelig det?'' spurte han. ''Ja'' smilte jeg. Jeg gikk mot Justin og tok armene mine rundt halsen hans for å gi han en god klem. Han la raskt armene sine rundt meg, og der sto vi helt ut av det blå og klemte hverandre. ''Beklager for alt det som har skjedd i fortiden, *dittnavn*, jeg skal ordne opp i det'' hvisket han i øret mitt. Jeg merket jeg fikk litt frysninger, det var som om å være med i en film, for regnet begynte forsiktig å dryppe nedover. ''Det går fint Justin, du reddet meg den kvelden. Det gjorde opp masse'' svarte jeg. Justin snudde hodet sitt på siden, og plutselig kjente jeg to lepper treffe kinnet mitt. Så varmt, og så godt. ''Møter du meg senere i kveld da?'' spurte Justin og slapp klemmen. ''Den er god, jeg må inn uansett'' svarte jeg. Justin sa ikke mer, men snudde seg og forsvant plutselig helt ut av det blå. Jeg derimot.... Måtte gå inn til pappa som hadde fått øye på oss begge.

Tumblr_mai721dzdv1r54uvdo1_500_large

 

Hva tror du skjer nå? ;o

 

-Rano

14.08.2013 / 18:19 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 31

 ''Hey'' sa Justin og ga meg en kjapp klem. ''Hey Justin hva skjer? Hvorfor kom du helt hit for å snakke med meg?'' spurte jeg kjapt. Justin forandret ansiktsuttrykket sitt kjapt og så ikke helt fornøyd ut. ''Vel, det var det at jeg skulle spørre deg om du har sagt noe til Jenni-'' ''-*dittnavn*, kom inn nå!'' ropte en stemme bak meg, som avbrøt Justin. Og det var da jeg merket magen lagde en stor knute. Pappa fikk nettopp øye på meg med selveste Justin.
________________

 

Jeg fikk nesten helt sykt panikk, og Justin merket det smått på meg. Da pappa fikk øye på meg, ga han meg et smil også snudde han seg og gikk inn i bygningen igjen. Jeg så på Justin med et spørsmåltegn igjen, mens Justin snudde seg i samme retning mot hvor jeg hadde sett etter. ''Hva var det du så på?'' spurte Justin nysgjerrig. ''Nei.. Jeg så en hund gå inn i bygningen, en rar puddel som lignet en lama'' mumlet jeg helt ut av det blå. ''*dittnavn; går det bra med deg eller? Du babler i vei'' sa Justin rolig. ''Ja, nei, eller bare glem det. Faen heller'' mumlet jeg. ''Øhm.. Okei, men jeg kom her for å spørre om du faktisk har sagt noe om oss til Jennifer?'' spurte Justin mens han tok hendene sine i lommen. ''Justin.. Jennifer er verdens beste venn for meg. Du vet at jeg forteller henne alt, og-'' Justin avbrøt med et skummelt blikk. ''Så du fortalte henne at jeg bare forlot deg sånn helt uten videre?'' spurte Justin. 

 

Jeg svarte ikke, bare sto der helt stille. ''Svar meg'' sa Justin kjapt. ''Jeg fortalte alt bare.. og det gjorde jeg isted. Hun har mast på meg i sånn evigheter om dette! Jeg kan jo ikke lavær å svare da'' sa jeg rolig. Jeg så Justin tenke seg om rolig. ''Okei, okei jeg er ikke sur på deg. Men hold ting hemmelig, ikke spre dem videre. Du vet du er datteren av verdens farligste paparazzier, ikke skjønner jeg sånn egentlig hvorfor jeg henger med deg når det kan ødelegge for meg helt sykt'' sa Justin med et smil. ''Så hvorfor henger du med meg?'' spurte jeg kjapt. Jeg skjønte aldri hvorfor. ''Fordi.. Du er best. Jeg vet du er det eneste mennesket her i verden jeg kan stole på, og da mener jeg det. Hvis du ser bort fra Twist og resten av The Wild Kidz, men da må jeg alltid være en dårlig person. Med deg kan jeg være alt.. Og.. Jeg liker det veldig'' sa Justin rolig. ''Du kan alltid stole på meg Justin'' sa jeg rolig.

 

Det ble en liten stillhet mellom meg og Justin. Jeg sto plutselig veldig nær Justin, mens øynene våre bare stirret inn i hverandre. Jeg visste ikke om det var en klein stemning fordi ingen av oss hadde noe spesielt å si, eller om begge faktisk nøt det å stå og se hverandre inn i øynene. ''Du har faktisk veldig fine øyne'' sa Justin lavt. ''Ikke så gale dine heller, du husker.. Jeg fortalte deg det masse når vi var mindre. Elsker brune øyne jo'' smilte jeg. ''Det kan jeg tro på'' lo Justin. ''Oooh, what a babe'' ropte en stemme bak oss. Både meg og Justin snudde oss brått mot stemmen hvor den kom fra. ''Hva søren?'' sa Justin. En helt tilfeldig fyr hadde bare sagt det også løpt etterpå. Jeg begynte å le høyt. ''Ikke le, det var ikke gøy'' sa Justin. ''Hvorfor ikke? Ikke gale og bli kalt babe'' fniste jeg, men Justin var helt seriøs. ''Men greit.. Jeg vil spørre om en ting også.. Er du med meg ut? Altså, offentlig ut? Litt som en da-daa-date?'' spurte Justin nervøst.

Tumblr_maoekksopw1qj0sqio1_250_large

Hva tror du skjer? :-)

 

 

-Rano

14.08.2013 / 15:48 / Blogg

Ashley Moore og Justin er bare venner

Hei alle sammen!

Source: Bieber-worldnews247

Modellen Ashley Moore og Justin ble sett sammen i Beverly hills, og ifølge TMZ og Hollywoodlife skal de to ha vært på en date sammen. Detaljene rundt daten skal være privat, men Bieber-world forteller at de har vært i kontakt med kilder rundt Justin som forteller at de kun er gode venner. "Ashley og Justin ble kjent med hverandre i 2011, de er ikke noe mer enn venner. De har ingen følelser i bildet." forteller kilden.

Justin må få lov til og ha jentevenner også.

//Katrine

14.08.2013 / 15:36 / Blogg

Justin ønsker å kjøpe 'Neverland'

Hei alle sammen!


Source: Perezhilton.com

I følge en kilde av Justin skal han ha vært interisert i å kjøpe Michael Jackson's som døde i 2010 sin private fornøyelsespark "neverland". Kilden sier at Justin har vært i kontakt med Jackson's familie og han har fått en pris for å kjøpe tomten. Hva som sker får vi bare vente å se, kanskje kommer det et Bieber tivoli?

//Katrine

14.08.2013 / 14:18 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 30

For øyeblikket nå er jeg sikkert i Oslo på pre-lanseringen. Har tidsinnstilt historiedeler til dere i dag! :-)


 

Thomas og Rita reiste seg opp og gikk ut døren. ''Nei, nei hun skal ikke gjøre det'' sa mamma plutselig. Jeg stirret bekymret fra henne, også videre igjen til pappa. ''Gjøre hva?'' spurte jeg kjapt. Men pappa valgte heller å svare mamma. ''Hvis hun gjør det.. Da slipper vi all det lånet. Alt mulig. Kjære vær så snill'' sa pappa rolig. ''Hva faen er det for noe da?'' spurte jeg utålmodig. ''Pappa vil du skal selge en historie om Justin. Men først bli kjent med han. Uansett hvor risikabelt det faktisk er.'' sa mamma kaldt.
___________

 

''Hva? Så du mener jeg skal bli kjent med Justin og blande meg inn i hans miljø så din jobb skal gå bedre?'' spurte jeg, nesten like sjokkert som da pappa nevnte det siste gang. ''Jepp, det er akkurat det han mener. Da får han heller selge huset!'' sa mamma kjapt, uten at pappa rakk å si noe. ''Men'' svarte jeg kjapt. ''Du får det til å høres ut som noe skummelt og stort problem'' sa pappa rolig, og krysset hendene sine og flettet fingrene sine i sine egne. ''Vel, kanskje fordi det faktisk er det. Justin er ikke som han engang var'' sa jeg kjapt. ''Det vet vi, og nettopp det er grunnen til at jeg vil du skal ta det rolig med han. Jeg vet han ikke kommer til å skade deg uansett'' sa pappa. ''Tusen takk for at du setter jobben framfor meg da'' sa jeg irritert. ''Jeg gjør aldeles ikke det, hvis det skjer noe har vi politiet. Enkelt og greit'' smilte pappa. Selv mamma virket like irritert som meg, men kunne ikke si noe. Jobben til pappa var faktisk veldig viktig. ''Jeg må tenke på det'' mumlet jeg. ''Flott, og hvis du bare kunne gått ut.. Skal ha to ord med moren din, kommer og henter deg etterpå'' sa pappa.

 

Jeg nikket og reiste meg opp fra sofaen, og merket følelsen av dårlig samvittighet for begge sider. ''Tar meg en tur ut for frisk luft'' mumlet jeg kjapt. Jeg tok opp mobilen min for å sjekke om jeg hadde fått noen meldinger, og det hadde jeg av Justin faktisk. Rolig åpnet jeg opp døren for å gå ut og få meg litt frisk luft, og kunne se alle bilene kjøre forbi så fort som mulig og hvor mye rush det var i trafikken. Forsiktig satt jeg meg ned på den kalde trappen. Regnet hadde roet seg ned nå heldigvis.

 

''Hei *dittnavn*.. Sorry for at jeg ødelagte for deg og bestevenninen din isted.. Kan vi snakke om noe? Jeg må spørre deg om noe. Føler jeg stalker deg nå, men hvor er du?'' 

''paparazzi stasjonen til pappa.. hvis du skal komme, kom litt i forkledning! Kryr av papz her :) går fint! Vi ordnet opp'' svarte jeg. 

 

''Herlig, er i området. Har ikke noe forkledning, men tror det skal gå fint ;) Snakkes der''

 

Knappe fem minutter senere ser jeg Justin komme med en chachi momma pants og en dongerivest til. NY capsen lå på skrå, og han så rett og slett perfekt ut. Han fikk øye på meg og løftet opp hånden sin som et tegn på at han kom bort og hadde fått øye på meg. Jeg reiste meg opp og fikset kjapt på håret så jeg ikke så helt jævlig ut heller. Justin kom mot meg i nesten slow motion, og jeg var overrasket over meg selv hvordan jeg reagerte på det. Han hadde et nydelig smil om munnen som bare lyste opp hele meg. ''Hey'' sa Justin og ga meg en kjapp klem, ah.. parfyme lukten.. ''Hey Justin hva skjer? Hvorfor kom du helt hit for å snakke med meg?'' spurte jeg kjapt. Justin forandret ansiktsuttrykket sitt kjapt og så ikke helt fornøyd ut. ''Vel, det var det at jeg skulle spørre deg om du har sagt noe til Jenni-'' begynte Justin ''-*dittnavn*, kom inn nå!'' ropte en stemme bak meg, som avbrøt Justin. Og det var da jeg merket magen lagde en stor knute. Pappa fikk nettopp øye på meg med selveste Justin.

Tumblr_manuo2bddf1royauao1_500_large

 

Hva tror dere skjer? ;O

 

 

 

 

-Rano

14.08.2013 / 14:14 / Blogg

Instagram

Håper de fleste er i Oslo på lanseringen av The key!

//Katrine

14.08.2013 / 00:55 / Blogg

Spørsmålsrunde

Hei alle sammen!


Da kjører jeg i gang med en spørsmålsrunde hvor dere kan spørre om hva dere selv ønsker. Alt fra Justin, Believe tour og om oss bak bloggen. Vær kreativ så svarer jeg på alle spørsmålene i morgen kveld.

Hva lurer dere på?


//Katrine

14.08.2013 / 00:53 / Blogg

Nytt instagram bilde fra Justin

Hei alle sammen!

//Katrine

13.08.2013 / 22:15 / Blogg

Justin på lunsj i Beverly Hills

Hei alle sammen!

Justin i Beverly hills før idag på lunsj.

//Katrine

13.08.2013 / 20:15 / Blogg

Ukens belieber tips

Det kommer en del overraskelser framover som vi Norske Beliebers blir kjempe glad for. Og utenlandske, hm.... Hvem vet? :))) Uansett. Har fått en del forespørsler om å legge ut tips til klær og slikt, blant annet nå som skolen nærmer seg og for eks. Selena Gomez konserter kommer. Ville også anbefalt å bestille til andre anledninger! Så selv om det er justin bieber side, så legger vi ut slike tips til dere. Derfor fortsetter jeg med ''Ukens belieber tips'' der jeg poster slike innlegg noen ganger i uken!

 

I dette innlegget vil jeg tipse om feeluxury.com. Det er en nettside som selger masse klær med spesiell stil, og som jeg syntes alle burde sjekke! Har selv fått en kjole derfra, og de fleste elsket den inkudert meg. Så dere kan vel se over? Positive med nettsiden er at den har fri frakt worldwide! Skal vise dere noen sykt fine fashion kjoler:

 

 

  

 

 

 

Disse kjolene over + mer fine ting av topper og slikt, kan du finne hos Feeluxury.com

 

 

 

 

Rano

13.08.2013 / 20:10 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 29

Jeg beklager utrolig mye for at jeg ikke blogget igår. Har vært litt av og på! Men imorgen reiser jeg til Oslo for pre-lanseringen, men har likevel lagt inn innlegg der jeg har tidsinnstilt dem, så oppdatering blir det! Hvis dere ser meg, må dere bare komme bort! :-)


 

 

En høy bygning kom til syne i det jeg lukket opp bildøren. Vi kjappet oss inn i varmen, og ble møtt av pappa. ''Kjære, dere rakk det'' sa pappa og kysset mamma på kinnet, og deretter la håndflaten på meg. Mamma så ikke særlig fornøyd ut av å møte pappa av en rar grunn. ''La oss gå inn på kontoret mitt'' sa pappa rolig, da han merket mamma var litt mindre glad. Jeg nikket og fulgte etter. Vi stoppet utenfor en moderne dør med tallet ''429'' på. ''Stig på'' sa pappa. Både meg og mamma gjorde som han sa, mens jeg merket nervøsiteten stige. ''Pappa hva er det som skjer?'' spurte jeg raskt.
___________________

''Ikke ta ting så raskt, mine ansatte er ikke ferdig på møte helt enda'' svarte pappa kort til meg, mens mamma bare snudde seg ut og så mot vinduet med armene i kryss. Jeg ble nesten veldig bekymret av å se mamma ikke så glad, og pappa som om ingenting skulle være galt. Jeg svarte ikke pappa, men satt meg heller ned på skinnsofaen som var plassert foran pulten til pappa. Hele kontoret var så.. Typisk kontor. Bare mer med avisklipp og magasiner hengende opp på veggen med ulike kjendiser på hvert bilde. Ikke alle så særlig fornøyd ut. ''Lille jenta mi, vil du ha litt drikke?'' spurte pappa og åpnet opp et minikjøleskap. Jeg fikk øye på masse godbiter. ''Cola takk'' svarte jeg, mens pappa tok ut en og kastet den mot meg. ''Når begynner vi?'' spurte mamma utålmodig. ''Så straks de kommer inn hit'' sa pappa. ''Hvem?'' spurte jeg kjapt. ''Mine ansatte'' svarte han fort. Bare noen få sekunder etter det, kom det inn en litt yngre dame og en mørk mann som sto ved døren.

 

''Kjære, og lillevenn, hils på Rita og Thomas'' sa pappa og håndhilste på Rita og Thomas. Jeg reiste meg opp fra sofaen og gikk mot dem for å virke høflig. ''*dittnavn*'' smilte jeg og håndhilste på dem jeg og. Mamma kom også bort mot dem og hilste på dem. ''Vel, la oss begynne'' sa pappa og gjorde et kjapt klapp med hånden. Alle satt seg på sofaen med engang. ''Så.. Rita og Thomas! Har dere papirene?'' spurte pappa. Jeg fikk ikke helt med meg hva de mente, men stirret på Thomas da han ga bort noen ark. ''Så jævla masse i minus?'' spurte pappa etter han hadde sett ned i papirene, og jeg skjønte på en måte automatisk hva det var da. Hele bransjen til pappa gikk i minus, siden ingen av paparazziene var kvalifisert nok. Eller, ikke nå lenger. De fikk ikke inn gode historier, noe som da tilsvarte at ting etterhvert gikk i minus. De ble ofte saksøkt også. ''Dessverre'' svarte Thomas og så litt ned. Den mørke huden hans glinset i lyset, og jeg merket den kvalmende følelsen av dårlig samvittighet ta over meg.

 

Jeg visste på en måte hvor mye alt i alt dette betydde for pappa. Og for å være helt ærlig, hadde jeg åpnet munnen min litt så kunne faktisk hele denne bransjen tjene flere tonn med gull. Men jeg følte ikke det var verdt å såre Justin sine følelser! Men på en annen måte såret han jo mine, kanskje jeg skulle ta en slags form for hevn? Nei, hvorfor tenkte jeg i det hele tatt sånn? ''Thomas, Rita, kan dere gi oss et kjapt øyeblikk?'' spurte pappa, mens øynene hans fortsatt var nede i papirene. Thomas og Rita reiste seg opp og gikk ut døren. ''Nei, nei hun skal ikke gjøre det'' sa mamma plutselig. Jeg stirret bekymret fra henne, også videre igjen til pappa. ''Gjøre hva?'' spurte jeg kjapt. Men pappa valgte heller å svare mamma. ''Hvis hun gjør det.. Da slipper vi all det lånet. Alt mulig. Kjære vær så snill'' sa pappa rolig. ''Hva faen er det for noe da?'' spurte jeg utålmodig. ''Pappa vil du skal selge en historie om Justin. Men først bli kjent med han. Uansett hvor risikabelt det faktisk er.'' sa mamma kaldt.

Justin with a fan in London last week!

Hva tror du skjer? ;o

 

Legger ut en del til i kveld hvis dere er aktiv!

 

-Rano

13.08.2013 / 18:00 / Blogg

Justn & Caitlin = Jaitlin

 

Synes de var utrolig søte sammen!! Savner dere Jaitlin?

  

 

DE VAR SÅ NUSSELIGE SAMMEN♥

 

-Mia Davidsen

13.08.2013 / 17:37 / Blogg

Private bilder fra konsertene i Oslo

Hei alle sammen!


Siden det er veldig lite å blogge om så tenkte jeg at jeg kunne dele noen av bildene som jeg tok på konsertene i april. Det er fra alle dagene, så derfor er det litt forskjellig plassering siden jeg hadde DC den 17. og 18. mens den 16. så hadde jeg Golden!opplevelse for livet, kan ikke vente til neste gang!


//Katrine

13.08.2013 / 17:00 / Blogg

#BFAATWproject

 

Hei Beliebers! Har dere hørt om #BFAATWproject? Hvis ikke, TA EN TITT HER!


 


 

 

 

Kontakt Emilie Drew Bachman, Erle Willa Mikkelsen eller Maya Odinsen Golan på facebook om dere lurer på noe!

 

-Mia Davidsen

13.08.2013 / 16:00 / Blogg

Our little cutie

 

 

-Mia Davidsen

13.08.2013 / 15:00 / Blogg

Twittertrender

 

Nå har Justin 43 millioner følgere på twitter, det stiger for hver dag som går!
-Mia Davidsen

13.08.2013 / 14:00 / Blogg

Justin Bieber oppfyller sitt 200. ønske med Make A Wish ved å møte Annalysha

 

 

HAN ER SÅ UTROLIG HERLIG, elsker han

 

 

-Mia Davidsen

13.08.2013 / 13:00 / Blogg

Justin igår på Odd Future

 

Justin yesterday at the odd future

 

-Mia Davidsen

13.08.2013 / 12:00 / Blogg

Nytt instagrambilde

 

@scooterbraun: The writing is on my back.
@scooterbraun: The writing is on my back.

 

-Mia Davidsen

13.08.2013 / 00:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Atlanta (10.08.13)

 

Intro og All Around The World:

 

 

Take You:

 

 

One Time:

 

 

She Don't Like The Lights:

 

 

Die in Your Arms:

 

 

Be Alright:

 

 

Fall:

 

 

Beauty And A Beat:

 

 

One Less Lonely Girl:

 

 

As Long As You Love Me:

 

 

Believe:

 

 

Boyfriend:

 

 

Baby:

 

-Mia Daviden

12.08.2013 / 23:35 / Blogg

Smilet er til å død av

 

 

Smilet til Justin er noe av det fineste som finnes, synes ikke dere? 

  

Flere her som ELSKER smilet til Justin?

-Mia Davidsen

12.08.2013 / 23:00 / Blogg

Her kan du se Teen Choice Awards om du ikke har sett det

 

Var en del som har spurt om vi kunne legge ut en plass der man kunne se "Teen Choice Awards 2013" om du ikke har sett det, og under her kan du se den :)

 

-Mia Davidsen

12.08.2013 / 22:00 / Blogg

Justin Bieber Naked - 'It's My D**k In a Guitar!'

 

Kilde; TMZ 


 

0811_justin_biever_article_wm_naked_tmz_2

Justin Bieber is wise enough to know when a gift needs givin' ... but he didn't have a box -- so he covered his junk with a guitar and jammed out a naked serenade for one lucky lady fan -- HIS GRANDMA! 

TMZ has obtained photos of a completely nude Biebs strumming away on his big wooden instrument ... at his grandmother's home in Toronto during Thanksgiving back in November 2012.

And why, you ask, did Bieber go ass naked for g-ma? 


0811_justin_biever_article_wm_naked_tmz_1

Our sources tell us JB had been staying at his granny's house during the holiday ... and slept in a little too late on Thanksgiving morning. 

Bieber finally woke up after hearing family and friends stirring around the house -- so he thought he'd prank 'em ... by grabbing his guitar and playing a naked set a la Jenny from "Forrest Gump" ('memba that?).

We're told birthday-suited Bieber went right up to his grandma and started belting out some impromptu lyrics ... like, "I Loooove you grandmaaaa ... how are youuuu ... helloooo grandma."

We're told G thought it was pretty funny -- and everyone in the home was cracking up -- but granny begged the pop star to get back in his room to put some damn clothes on, stat.

Thanksgiving -- they go balls out.TROR DERE BILDENE ER EKTE? TMZ skriver mye rart...

-Mia Davidsen

12.08.2013 / 21:00 / Blogg

Var Justin utro mot Selena?

 

Kilde; se&hør


 

VAR UTRO: Da Selena Gomez fikk høre om Justin Biebers hete natt med modellen Milyn Jensen satte hun kroken på døren. I ettertid har eksene likevel hatt et av-og-på forhold som har vært vanskelig å følge med på.

SEOGHØR.NO: I januar ble det kjent at Justin Bieber (19) og Selena Gomez (21) gjorde det slutt etter en heftig krangel dagen før nyttårsaften.

Nå får modellen og den tidligere sykepleierstudenten Milyn Jensen (22) skylden for bruddet.

- Jeg ble sjokkert da jeg leste at han hadde gjort det slutt med Selena på grunn av det vi gjorde. Jeg hater å være den jenta som ødela mellom dem, sier hun til The Sun, ifølge RadarOnline.com.

Jensen havnet nemlig i seng med popstjernen i desember i fjor etter å ha blitt introdusert for ham gjennom rapperen Lil Twist.

22-åringen og en venninne møtte kompisene på en nattklubb i Los Angeles 21. desember. Etter stengetid stoppet alle fire og kjøpte marijuhana før de dro hjem til Biebers luksusmansion og fikk en rask omvisning.

Deretter skal Bieber ha tatt med seg Jensen til Beverly Hills Four Seasons Hotel, hvor han hadde leid en penthouse suite og dekket den med hvite roser.

- Han tilbød meg en drink, og jeg hadde kun tatt et par slurker før vi begynte å tulle rundt. Plutselig kysset vi og jeg begynte å ta av meg klærne. Det var en natulig ting å gjøre. Justin visste hva han holdt på med, og virket mye eldre enn han egentlig er. Det føltes som om han har lært seg et par ting, forteller hun.

- Natten min med Justin var fantastisk. Jeg synes ikke han virket ikke som en bad boy, men som en vanlig tenåring med mye penger, forteller hun ifølge nettstedet.

Etter at duoen delte den hete natten sammen, har Milyn fått masse kritikk og hatmeldinger fra fansen til Bieber og Gomez. Til og med hennes egen 14 år gamle niese nekter å snakke med henne på grunn av hva hun gjorde.

Selv har 22-åringen dratt nytte av eksponeringen ved å droppe ut av sykepleierutdannelsen sin for å fokusere på en realitykarriere som stjernen i TV-serien «Bad Girls Club: Miami».


 

 Hva tror dere?

-Mia Davidsen

 

12.08.2013 / 20:00 / Blogg

Trender på twitter

 

 

-Mia Davidsen

12.08.2013 / 19:00 / Blogg

Mine favorittbilder

 

 

DET ER SÅ MANGE FINE BILDER AV HAN, men dette er da mine favoritter;

  

Hvilke er dine favoritter? Gjerne send med link :)

 

-Mia Davidsen

12.08.2013 / 18:00 / Blogg

Twitter

 


 

-Mia Davidsen

12.08.2013 / 16:00 / Blogg

Nye bilder

 

feliciathegoat: PRINCESS BEBUR CAME BY THE OF STORE TODAY. 410. N FAIRFAX @justinbieber
feliciathegoatPRINCESS BEBUR CAME BY THE OF STORE TODAY. 410. N FAIRFAX @justinbieber

 

@justinbieber stopped by the cribbo today for my lil sis bday. good seeing my bro again! oh ya @QB8_ dunked on him! pic.twitter.com/hfktKjqVxd
 stopped by the cribbo today for my lil sis bday. good seeing my bro again! oh ya  dunked on him!

 


: the bieberettes and our lovely winner 🌸 

 

-Mia Davidsen

12.08.2013 / 14:00 / Blogg

We Know The DJ - Season 7: Episode 5

 

 

 

-Mia Davidsen

12.08.2013 / 10:17 / AWARDS

Justin vant 3 av 4 priser

Hei alle sammen!


Justin var ikke med på selve showet igår, men han ble fortsatt vinner av 3 priser. Male Artist, Twitter Personality, og Choice Single: Male Artist(Beauty And A Beat)! Endelig er vi Beliebers begynt å bli flinkere til å stemme.

//Katrine

11.08.2013 / 22:42 / BELIEVE TOUR

Flere Meet & Greet bilder - Atlanta (10.08.13)

 -Mia Davidsen

11.08.2013 / 20:34 / AWARDS

HER KAN DU SE TEEN CHOICE AWARDS - dette innlegget blir oppdatert med flere linker etterhvert

 

Fikk et spørsmål om når det går, og den røde løperen begynner klokken 00.15 og selve showet begynner klokken 02.00 :) Også ett annet spørsmål, man må ikke se det live, det er vel folk som tar det opp å legger det ut etter hvert :)

 

http://www.ustream.tv/channel/biebersuperarmy

http://www.ustream.tv/channel/teen-choice-award-2013 

http://www.ustream.tv/channel/hyperactive-heather 

http://tvin-actionhdtv.blogspot.no/2013/08/teen-choice-awards-2013-live-streaming.html?m=1

http://www.stream2watch.me/live-tv/fox-live-stream

http://www.tv.com/shows/teen-choice-awards/

 

 Og den røde løperen kan du se her;

 http://www.teenchoiceawards.com/index.aspx (tror man kan se selve showet her også)

http://www.justin.tv/teenchoiceawards?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.teenchoiceawards.com#/w/6457178352/9

 

 

Men det store spørsmålet er, vil Justin komme?

 

 

-Mia Davidsen

11.08.2013 / 17:33 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 28

 ''Å.. Jeg beklager så mye for det'' sa Jennifer rolig. ''Det går fint, jeg klarer meg'' smilte jeg. ''Herlige greier, virker som han muligens prøver å ordne opp med deg, men jeg hater at du har kontakt med byens farligste gutt'' fortsatte Jennifer. ''jeg vet jeg vet'' mumlet jeg. I det jeg sa det braste døren min opp, og mamma sto der. ''Hei mamma, hva skjer?'' spurte jeg overrasket, siden mamma hadde kommet hjem mye tidligere fra jobb enn ellers.
__________________

''Det er faren din, *dittnavn*. Han vil at vi skal komme ned på stasjonen hans'' sa mamma rolig. ''Men er det noe spesielt da? Siden du gikk hjem tidlig fra jobben?'' spurte jeg litt overrasket, over at hun faktisk sto der. ''Altså, jeg måtte ta meg litt tidlig fri fra jobben. Faren din vil jeg skal signere noe greier som er litt viktig at vi får gjort, skjønner du'' sa mamma rolig. ''Og det er?'' spurte jeg kjapt. ''Vi tar det når vi kommer ned til kontoret hans, vil du være med Jennifer?'' spurte mamma, mens begge to stirret mot Jennifer. ''Jeg kunne sikkert vært med, men vil ikke trenge meg på. Desuten er det søndag, litt chille dag, ikke sant? Bare gå dere, jeg drar hjem'' mumlet Jennifer med et smil om munnen. Jeg visste ikke helt hvor jeg hadde Jennifer, siden jeg ville snakke med henne ferdig om alt dette. ''Ser ut som jeg avbrøt noe viktig samtale mellom dere jenter, kom ned til bilen om noen få minutter'' sa mamma og pekte på klokken.

 

Jeg nikket, mens jeg forsiktig stirret på at mamma gikk ut av rommet mitt. ''Lurer på hva det er'' sa Jennifer, og plutselig byttet samtaleemne. ''Jeg også, kan neppe være noe bra.. Eller, jeg tror ihvertfall ikke det er noe bra'' svarte jeg. ''Vel vel, siden moren din har det så pass travelt burde jeg vel gå'' sa Jennifer og skulle akkurat til å gå retningen mot døren, før jeg tok tak i armen hennes. ''Jennifer vent da!'' ropte jeg. ''Hva?'' spurte hun, som om ingenting hadde skjedd. Jeg stirret på henne med et oppgitt blikk. ''Du vet godt hva! For noen minutter siden var du sint på meg, nå forlater du rommet som om ingenting har skjedd?'' spurte jeg forvirret. ''Altså, det er ingen grunn til å være redd *dittnavn*, krangler ikke alle venner? Dessuten var du ærlig med meg.'' smilte Jennifer. ''Hva? Hæ? Så du er ikke sur på meg?'' spurte jeg litt smått sjokkert. ''Nei, jeg orker ikke drama. Vi snakkes på skolen imorgen!'' sa Jennifer og ga meg en god klem.

 

''Det tok ikke så lang tid'' smilte mamma, mens jeg festet på setebeltet. ''Nei var egentlig ikke noe spesielt'' svarte jeg kjapt, og så rett fram mot veien. Jeg så mot vindusruten, hvor regndråpene traff vindusruten så kjapt, og glidde nedover mens jeg så på regndråpene ha kappløp mot seg selv. ''Går det bra?'' spurte mamma etter en liten stund. ''Jepp'' svarte jeg kort og greit. ''Flott, vi er her'' sa mamma og stoppet opp bilen. Jeg var sjeldent ved pappa sitt kontor der han jobbet, ettersom de alltid hadde det så travelt. En høy bygning kom til syne i det jeg lukket opp bildøren. Vi kjappet oss inn i varmen, og ble møtt av pappa. ''Kjære, dere rakk det'' sa pappa og kysset mamma på kinnet, og deretter la håndflaten på meg. Mamma så ikke særlig fornøyd ut av å møte pappa av en rar grunn. ''La oss gå inn på kontoret mitt'' sa pappa rolig, da han merket mamma var litt mindre glad. Jeg nikket og fulgte etter. Vi stoppet utenfor en moderne dør med tallet ''429'' på. ''Stig på'' sa pappa. Både meg og mamma gjorde som han sa, mens jeg merket nervøsiteten stige. ''Pappa hva er det som skjer?'' spurte jeg raskt.

 

 

Hva tror dere skjer?

 

-Rano

11.08.2013 / 16:00 / AWARDS

TCA Red Carpet Promo

 

HEISANN! 

Stemmingen til årets Teen Choice Awards er nå lukket og vi kan desverre ikke stemme mer, håper bare Justin vinner kategoriene han har er nominert i, og nå kan vi GLEDE oss til showet starter! Vil bare si at den røde løperen starter 6:15 pm, altså kl 00:15 for oss i Norge. Red Carpet vil bli vist live på TeenChoiceAwards.com eller >her<! Ellers starter selve showet 8:00 pm, altså 02:00 for oss. Tror også dette vil bli vist på TeenChoiceAwards eller så kommer vi til å legge ut linker til showet live. NOEN SOM GLEDER SEG?

  

 

-Mia Davidsen

11.08.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

OLLG - Atlanta (10.08.13)

 

I går i Atlanta så ble datteren til Ludacris OLLG.  

 

-Mia Davidsen

11.08.2013 / 14:00 / Blogg

Twitter

 


 

-Mia Davidsen

11.08.2013 / 13:00 / Blogg

Emily og Erica's "Bieber Experience" i Atlanta (10.08.13)

 

 I går så var Emily og Erica i Atlanta for å være på Justin's siste believetour konsert i USA. De hadde også meet&greet hvor Dan også var med på bildet. Etter konserten dro de til flyplassen, og mens de står der kommer HELE crewet til Justin utenom Dan og Justin. Emily og Erica tar bilder med de + at de spør om de kan få møte Justin og det sa Scooter han skulle få ordnet. Så de drar ut i jeten til faren til Erica og venter. Jeten til Justin står rett vedsidenav og etter litt så kommer bussen til Justin og crewet. Justin kommer inn i jeten til jentene og hilser og tar bilder. Han kjente de igjen fra meet&greet. Erica har snart bursdag, så Justin synger bursdagssang til henne. EMILY ER HUN TIL VENSTRE OG ERICA TIL HØYRE.

 

 

 

-Mia Davidsen

11.08.2013 / 12:00 / Blogg

Instagram

 

scooterbraun: Just watched @justinbieber grant his 200th make a wish!! Most ever by any musician! Very <a class=#Proud" />
scooterbraunJust watched @justinbieber grant his 200th make a wish!! Most ever by any musician! Very #Proud

@djdrama: My young jawns w/ the bol biebs
@djdrama: My young jawns w/ the bol biebs

 

@desertdebs: 👬
@desertdebs: 👬

 

desertdebs: Last show @justinbieber 😘
desertdebs: Last show @justinbieber 😘

 

@alfredoflores: Luda!
@alfredoflores: Luda!

 

@itsludacris: Happy Bday Karma. Daddy Loves you!
@itsludacris: Happy Bday Karma. Daddy Loves you!

 

@wilsonwwarren: Well hello there
@wilsonwwarren: Well hello there

 

@mishon: Out tonight with my bro @justinbieber + @jaiyungcru he killed tonight @ Phillips Arena!
@mishon: Out tonight with my bro @ +  he killed tonight @ Phillips Arena!

 

@dankanter: Well done @justinbieber @djtayjames @scrappy
@dankanter: Well done @ @ 

 

@scooterbraun: Tonight was magic! Proud to have the <a class=#believetour in ATL! Great show @justinbieber #proud" />
@scooterbraun: Tonight was magic! Proud to have the  in ATL! Great show  

 

magnumbeadles: 💯
magnumbeadles: 💯

 


@chingyjackpot: Me and the lil backstage at his concert tonight in atl. #TheYoungElvis, justinbieber

 

 


@itsludacris: Justin Bieber?s face after I asked him where?s my check for ?baby? sellin 12 million. Lol #nowthatsludicrous

 


@alfredoflores: last time for a minute! #BELIEVE

 


 


emilysegall: LISTEN CLOSELY

 

-Mia Davidsen

11.08.2013 / 11:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Atlanta (10.08.13)

  

-Mia Davidsen

11.08.2013 / 10:16 / Blogg

Justin før konserten i Atlanta (10.08.13)

 

Justin before the Show in ATL (August 10, 2013) via essilevirauhl

 

-Mia Davidsen

11.08.2013 / 00:38 / Blogg

En av danserene til Justin på instagram

 

jonboogiee: Moments like this are what shape a good team.. Not sure what @justinbieber was doing here but if you look at my face as well as @lukebroadlick &amp; @jblazeofficial it was comedy lmao <a class=#believetour" />
jonboogiee: Moments like this are what shape a good team.. Not sure what @justinbieber was doing here but if you look at my face as well as @lukebroadlick & @jblazeofficial it was comedy lmao #believetour

-Mia Davidsen

10.08.2013 / 23:02 / Blogg

Nye bilder av Tuts

 

 

 

-Mia Davidsen

10.08.2013 / 20:53 / Blogg

Trender på twitter

 

 

-Mia Davidsen

10.08.2013 / 19:42 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 27

Det er ikke meningen jeg skal eie følelser nå. Jeg sto utenfor vinduet til *dittnavn* og prøvde å få med meg hva de sa, men vanskelig var det så jeg sto på en slags krakk. Jeg pleide vanligvis aldri å tyvlytte, men jenter er så rare.. Og jeg er jo så nysgjerrig av meg. ''Og du er med på det? Med på å risikere livet ditt sånn bare så du kan møte en som faktisk bare forlot deg sånn helt uten videre? Vil du forresten fortelle meg nå hvorfor dere mistet kontakten for noen år siden?'' hørte jeg Jennifer spørre *dittnavn*, og jeg merket magen min vrengte seg skikkelig nå. *dittnavn*, du bør ikke si noe...

________________

Justin sitt synspunkt fortsatt:
Jeg prøvde å vri meg lenger nærmere mot vinduet bare for og høre ekstra godt hva *dittnavn* og hennes bestevennine snakket om, eller om hun i det hele tatt kom til å avsløre. ''*dittnavn*, kom igjen da! Si det.. Jeg er jo din bestevennine, burde jeg ikke få vite det?'' hørte jeg Jennifer spørre desperat. Jeg gjorde en brå bevegelse, før jeg hørte lyden av motoren til en bil som kom nærmere og nærmere hvor jeg sto og tyvlyttet. Det var ikke før knappe sekunder senere jeg merket at den blå, dyrebare bilen var moren til *dittnavn* sin, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre siden jeg plutselig fikk panikk. Ingen kunne legge merke til at jeg sto her og tyvlyttet, spesielt ikke foreldrene til *dittnavn*. Jeg hoppet ned og tok sprintfart, og løp mot andre siden av huset og løp langs gaten, hvor Range Roveren min sto parkert. Kondisen slo plutselig veldig dårlig an, sikkert på grunn av all røyken jeg hadde røykt den siste tiden, men jeg hadde klart å løpe vekk og ikke bli avslørt, men en ting jeg spurte meg selv om og om igjen om var.. Sa *dittnavn* virkelig noe?

 

Ditt synspunkt:
''Greit Jennifer, jeg skal fortelle'' mumlet jeg lavt. ''-Men bare vent litt'' fortsatte jeg, og gikk kjapt mot vinduet bare for å sørge for at ingen sto der, og med ingen mente jeg selvfølgelig Justin. ''Okei greit.. Det begynte vel egentlig med at jeg og Justin var bestevenner veldig lenge. Sånn nesten hele livet! Vi vokste opp med hverandre. Men Justin bodde i Canada, og besøkte oss så ofte som han kunne, og jeg besøkte han. Rett og slett fordi foreldrene våre var gode venner. Så selv på grunn av den lange avstanden fra Stratford til Denver møtte vi hverandre hver ferie. Var det en ting Justin begynte å få mye interesse for, var det musikk. Og det som du vet utviklet seg til noe mer. Før jeg visste ordet av det, var Justin en av verdens mest berømte tenårings gutter, og jeg var evig glad på hans vegne. Men var det en ting jeg hatet, var at Justin ikke lenger hadde tid til meg. Eller.. Han tok aldri tid til meg, for jeg snakket ikke med han på over fem år. Men jeg fikk alltid med meg masse nytt om Justin, siden jeg likte å lese blogger om han, og ikke minst hadde jeg god kontakt med Chaz Somers og Ryan Butler, hans to bestekompiser'' sa jeg rolig, så Jennifer skulle få alt med seg. Hun bare sto og nikket.

 

''Vel, hva mer?'' spurte hun nysgjerrig. ''Vel.. Så plutselig så brøt Justin sin karriere av rare grunner, ikke noe jeg vet om egentlig. Men rykter spredde jo seg, og mye skyldtes tydeligvis paparazziene sin feil. Ryktene om hasjrøykingen gikk jo en periode, spytting på fansen og alt det der tullet. Siden pappa er paparazzi så holdt jeg meg vel litt tilbake, og tok ikke særlig mer kontakt med Chaz og Ryan engang. Foreldrene våre brøt kontakten med Pattie og Jeremy som da er Justin sine foreldre på grunn av jobben. Jeg følte alt var vår feil. Så begynte jo Justin på skolen vår, og ikke lenger var som jeg trodde han en gang var. Eller egentlig langt ifra hvordan jeg trodde han var, og siden da har vi nesten ikke snakket engang. Så det er masse som har skjedd, bare orker ikke å forklare detaljert om det, skjønner du'' sa jeg. Det var gjerne litt godt å få det ut til bestevenninen sin etter så lang tid. ''Å.. Jeg beklager så mye for det'' sa Jennifer rolig. ''Det går fint, jeg klarer meg'' smilte jeg. ''Herlige greier, virker som han muligens prøver å ordne opp med deg, men jeg hater at du har kontakt med byens farligste gutt og innblandet i en gjeng'' fortsatte Jennifer. ''jeg vet det, jeg vet'' mumlet jeg. I det jeg sa det braste døren min opp, og mamma sto der. ''Hei mamma, hva skjer?'' spurte jeg overrasket, siden mamma hadde kommet hjem mye tidligere fra jobb enn ellers.

 

Hva tror dere skjer? 

 

 

 

 

-Rano

 

10.08.2013 / 17:50 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 26

''Hva for no?'' spurte Jennifer med full panikk. ''Etter festen gikk jeg bort mot bilen og merket noen skygger følge etter meg, og jeg fant fort ut at det var the ownages uten Justin som sto der. Tankene deres var på og bortføre meg, gudene vet hvor. Hadde det ikke vært for Justin så aner jeg virkelig ikke hva som ville skjedd, og siden det så bare.. Har meg og Justin smått begynt å snakke sammen'' svarte jeg kjapt. Jennifer ristet på hodet. ''Justin? Justin Bieber reddet deg?'' spurte hun overrasket. ''Jeg skjønner at du er overrasket, var det rimelig nok selv'' mumlet jeg. 

__________________

 

 

''Åh.. Jeg vet ikke hva jeg skal si jeg. Jeg er dritsur fordi du gikk bak ryggen på meg, men jeg er også redd for deg siden alt dette har skjedd! Men hva skjedde med Justin da? The Wild Kidz kan da ikke ha vært særlig fornøyd hvis Justin gikk imot dem? Og hva med deg?'' spurte Jennifer. Alle disse spørsmålene dukket opp automatisk, og det skjønte jeg virkelig godt. Jeg satt meg rolig ned i sengen og trakk ut pusten. Den ekle kvalmende følelsen var der fortsatt av dårlig samvittighet, men var ikke stort jeg kunne gjøre mer nå enn å være ærlig. ''Okei skal fortelle.. Vel, The Wild Kidz slo ned Justin igår kveld. Fordi jeg klarte å søle iskrem utover hele iskrem sjappen siden jeg kræsjet i Justin, og da var vi begge nødt til å ta oppvasken i bakrommet, og etter det så bare.. Klikket ting sammen. Men gjengen var ikke stort fornøyd med at han hadde tilbrakt kvelden sammen med meg istedenfor å bli med på møtet, så han ble banket opp'' sa jeg rolig.

 

 

''Hva faen? Syke folk!'' sa Jennifer, akkurat som jeg hadde tenkt meg. ''Mhm.. Men brudd på regelen i den gjengen tilsvarer da at man kan bli slått og benektet til å sove der én natt, så det ble Justin. Så han kom hit for at jeg skulle rense sårene hans, men han sov ikke her da. Også har vi vel egentlig bare begynt å snakke utifra våre små tilfeldige møter, men det er ikke noe stort i mellom oss da.. For The Wild Kidz har funnet ut at Justin har tilbrakt tid med meg, så de sa idag at han var nødt til å velge mellom en av oss. Justin sier til dem at han har valgt brødrene, men skal snike seg hit av og til. Tenk hvis dette er skjebnen.. '' sa jeg, og merket først nå hvor skummelt og samtidig teit det hørtes ut som. ''Og du er med på det? Med på å risikere livet ditt sånn bare så du kan møte en som faktisk bare forlot deg sånn helt uten videre? Vil du forresten fortelle meg nå hvorfor dere mistet kontakten for noen år siden?'' spurte Jennifer. Jeg kunne ikke vri meg unna nå, men faktisk fortelle henne hvorfor meg og Justin mistet kontakten for lenge siden, selv om det var en hemmelighet mellom meg og Justin. Men samtidig som jeg tenkte på hvor farlig The Wild Kidz egentlig var, lurer jeg på om det var noe mer bak bare gjengen.

 

  

Justin sitt synsvinkel:

Jeg merket jeg ble lei meg på *dittnavn* sine vegne, hun så jo helt utrolig redd ut da hennes bestevennine Jennifer hadde brast inn på rommet. Ikke visste jeg hva som hadde skjedd i det ene sekundet før hun braste inn, siden jeg tror vi var på god vei til et kyss? Hva faen feiler meg? Jeg er ikke følsom. Det er ikke meningen jeg skal eie følelser, ihvertfall ikke . Jeg sto utenfor vinduet til *dittnavn* og prøvde å få med meg hva de sa og tyvlytte litt, men vanskelig var det å henge på vinduet. Jeg pleide vanligvis aldri å tyvlytte, men jenter er så rare.. Og jeg er jo så nysgjerrig av meg. ''Og du er med på det? Med på å risikere livet ditt sånn bare så du kan møte en som faktisk bare forlot deg sånn helt uten videre? Vil du forresten fortelle meg nå hvorfor dere mistet kontakten for noen år siden?'' hørte jeg Jennifer spørre *dittnavn*, og jeg merket magen min vrengte seg skikkelig nå. *dittnavn*, du bør ikke si noe...

 

 

 

 

Hva tror du skjer?

 

 

-Rano

10.08.2013 / 16:13 / Blogg

Respect

Hei!

Fikk inn et forslag fra ei jente som heter Sara. Ta kontakt med henne dersom du syntes dette virker interresant.

Hei ? Jeg har skrevet ett innlegg på NB og lurte på om du kanskje kunne ha skrevet om det på bloggen?
"Okei, så jeg fikk nettopp en idé. Siden det er så mange som snakker dritt om oss Beliebers og sier at vi er ego og sånt, så tenkte jeg at vi kanskje kunne møtes i Oslo(rundt ved slottet/Oprahen) og delt ut litt penger, mat og drikke til de som trenger det. Gå med trøyer der det står "Respect us and we respect you" også noe med beliebers eller Justin på ellerno sånt. Vet at det sikkert er mange som ikke har mulighet til å komme seg til Oslo, men det er fortsatt mange Beliebers som bor i området. Jeg er fra Fredrikstad, så det ække no stress for meg å komme meg dit. Syntes det hadde hvert en litt god idé for å vise at vi Beliebers ikke er ego og at vi respekterer andre så lenge de respekterer oss. Kanskje i høstferien ellerno? (akkurat ett år etter at vi spilte inn AATW, ahh... tiden går fort)

Er bare en tanke, men vil gjerne høre deres mening også
Gjerne kontakt meg i chat hvis du vil "

10.08.2013 / 16:00 / Blogg

Twitter

 

 

 

-Mia Davidsen

10.08.2013 / 15:00 / Blogg

Justin med fans i natt

 

 

Justin with a fan tonight!

@aprilbiebs: Second pic with the boyf thank you for everything @justinbieber 😘☺

 


@aprilbiebs: First pic I got with Justin tonight@xgabbymahonex: I look horrible but I love him sooooo much 😍

 

 

-Mia Davidsen

10.08.2013 / 14:00 / Blogg

En ny instagramvideo

 

 

laceycorrea: IM THROWING UP

 

-Mia Davidsen

10.08.2013 / 13:00 / Blogg

Twittertrender

 

 

-Mia Davidsen

10.08.2013 / 12:00 / Blogg

Instagram

 


caitlinbeadles1:
 His & hers 💕💘


theworldshero: Kori found a new friend &#8230;loving uncle Jb
theworldshero: Kori found a new friend ?loving uncle Jb
 

 

pnilsson84: Beasts of the sea <a class=#aquarium #sharkweek" />
pnilsson84: Beasts of the sea #aquarium #sharkweek@theworldshero: Kori is a shy abuser lol

 

 


theworldshero: dope


-Mia Davidsen

10.08.2013 / 11:30 / Blogg

Justin på Georgia Aquarium (09.08.13)

 

 

 
 

-Mia Davidsen

10.08.2013 / 11:00 / Blogg

Justin forlater Panera Bread med Christian Beadles (09.08.13)

 

 

-Mia Davidsen

09.08.2013 / 22:30 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Tampa, Florida (08.08.13)

 

All Around The World:

 

 

Take You:

 

 

Catching Feeling:

 

 

One Time/Eenie Meenie/Sombody To Love:

 

 

Love Me Like You Do: 

 

 

She Don't Like The Lights:

 

 

Die In Your Arms:

 

 

Out Of Town Girl:

 

 

Be Alright/Fall:

 

 

One Less Lonely Girl:

 

 

As Long As You Love Me:

 

 

Believe:

 

 

Boyfriend: 

 

 

Baby:

 

-Mia Davidsen

09.08.2013 / 20:56 / AWARDS

TEEN CHOICE AWARDS - siste sjanse på å stemme

 

OG VI VET ENDA IKKE HVOR MAN KAN SE DET OG NÅR, men vi sier det med EN gang vi vet noe mer så ikke mas om det.

Nå på søndag, natt til mandag for oss, så er det som sagt Teen Choice Awards og Justin er nominert i 4 kategorier; Male Artist (Music), Single - Male Artist (Music), Male Hottie (Fashion) og Twitter Personality (Other). For å stemme så må du lage en konto, og om du allerede har laget en, så må du bare logge deg på. 

 

 

-Mia Davidsen

09.08.2013 / 18:00 / Blogg

Pattie snakker om Justin

Hei alle sammen!

 

 

Pattie snakker om hva hun og Justin bruker å snakke om når de er sammen. Og ikke minst hva hun synes om alt ryktene og vennene til Justin.

  

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

//Katrine

09.08.2013 / 17:30 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 25

''-Vi kan det. Eller.. Det er helt sinnsyk stor risiko å ta, men jeg er villig til det siden jeg vet det er verdt det. Men.. Jeg vet ikke med deg da? Er du villig?'' spurte Justin. Jeg merket en tåre renne nedover. ''Selv om du er den største drittsekken i byen er du fortsatt min gamle bestevenn, Justin. Jeg vil aldeles ikke at du skal bli skadet for dette her'' sa jeg. Justin sto plutselig bare noen få centimeter fra meg. Jeg så ned, men Justin løftet opp haken min. ''Ingen kan skade deg, ikke så lenge jeg er her'' sa Justin og stirret meg rett inn i øynene. I noen få millisekund svevde jeg på en rosa sky, helt innen døren braste seg opp og Jennifer sto der og måpte.
__________________

 ''Faen'' hørte jeg Justin mumle lavt. ''Jeg visste det var noe!'' sa Jennifer og pekte på meg. Hun så ikke noe fornøyd ut, men det skjønte jeg veldig godt. Hadde jeg funnet henne sammen med en av byens farligste gutter, hadde jeg også reagert på samme måte, kanskje enda verre. ''Du visste.. ?'' spurte jeg og trakk meg en god del vekk fra Justin. Jeg visste ikke helt hva som hadde skjedd i løpet av noen få sekunder, for i det ene øyeblikket kunne jeg sverge på at jeg hadde bevegd meg framover mot Justin for å kysse han, og i det andre øyeblikket var vi plutselig avslørt. ''Med engang du sjekket telefonen så merket jeg at det var noe, men jeg lot som ingenting. *dittnavn* hvordan kunne du lyge til meg? Og ikke bare det.. Men med han?'' spurte Jennifer og så på meg veldig skuffet. Jeg tror ikke hun direkte våget å se Justin i øynene, eller se på han i det hele tatt. Jeg visste ikke hva jeg skulle svare, for jeg lurte faktisk på det samme som henne. Hvordan kunne jeg lyge til henne?

 

''Jeg.. Jeg vet ikke. Jeg.. vi.. holdt det for oss selv.. eller, jeg vet ikke'' sa jeg. Kjente jeg rett ville Jennifer reagere veldig negativt, og jo jeg hadde rett. ''Så du går bak ryggen på meg og dater byens farligste gutt? hva sier The Wild Kidz til det, Justin Bieber?'' spurte Jennifer og bitchet seg totalt opp, men det hisset Justin faktisk veldig så han gikk imot Jennifer. ''Nei!'' sa jeg og holdt Justin igjen. ''Ikke våg deg og bland inn brødrene mine i noe som helst'' sa Justin kaldt. Jennifer så faktisk redd ut nå, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Min game bestevenn vs. min nye. ''Åå.. så de vet det altså ikke? Morsomt'' mumlet Jennifer. ''*dittnavn*, jeg vet hun er bestevenninen din men-'' begynte Justin ''-Hvis du gjør henne noe Justin, kan du likeså grave din egen grav, just saying'' sa jeg kjapt. Justin så ikke fornøyd ut, men holdt igjen som jeg ba han.''*dittnavn*.. Svar meg..'' sa Jennifer, men tårer i øynene.

 

''Justin jeg tror du må gå'' sa jeg lavt. ''Greit'' sa Justin. Jeg stirret fortsatt på Jennifer mens Justin gikk ut vindus veien som vanlig. ''Han reddet meg, Jennifer!'' sa jeg lavt. ''Fra hva? Aner du hvor skuffet jeg er over deg?'' sa Jennifer. Jeg nikket på hodet. ''Jeg vet, jeg fortjente å bli voldtatt den kvelden'' mumlet jeg lavt. ''Hva for no?'' spurte Jennifer med full panikk. ''Etter festen gikk jeg bort mot bilen og merket noen skygger følge etter meg, og jeg fant fort ut at det var The Wild Kidzm bare uten Justin som sto der. Tankene deres var på å bortføre meg, gudene vet hvor. Hadde det ikke vært for Justin så aner jeg virkelig ikke hva som ville skjedd, og siden det så bare.. Har meg og Justin smått begynt å snakke sammen'' svarte jeg kjapt. Jennifer ristet på hodet. ''Justin? Justin Bieber reddet deg?'' spurte hun overrasket. ''Jeg skjønner at du er overrasket, var det rimelig nok selv'' mumlet jeg. 

 

Tror dere Jennifer tilgir deg?

 

 

 

-Rano

09.08.2013 / 17:00 / Justin til Norge - all info

VIL DU HA JUSTIN BIEBER TILBAKE IGJEN TIL NORGE!?

Heisann dere!

 

 

Okei dette er veldig viktig. Veldig viktig for alle Norske Beliebers å vise stor interesse. Har lagt ut Facebook status på min egen private Facebook, innlegg i Norske Beliebers og nå her på bloggen. Jeg trenger å samle interesse for om dere vil ha Justin Bieber tilbake igjen til Norge neste sommer. Det dere må gjøre er å kommentere om dere ønsker det! Og jeg trenger å vite at Norske Beliebers hjelper meg og hører på meg hvis jeg trenger hjelp til noe. Er det noe dere kunne ha gjort kjære lesere? Vil dere ha Justin Bieber til Norge? Kommenter! Hver eneste kommentar og likes teller.

 

KOMMENTER OG SPRE ORDET! 

VI VIL HA JUSTIN BIEBER TILBAKE IGJEN TIL NORGE NESTE SOMMER, IKKE SANT BELIEBERS?

 

Dere som er venn med meg på Facebook kan like statusen min. Dere som er med i Norske Beliebers kan like innlegget mitt! Og de som ikke kan se innlegget kan kommentere DETTE innlegget. Jo fler jo bedre! Del innlegget og få alle til å kommentere: JA

 

 

Rano

09.08.2013 / 17:00 / BELIEVE TOUR

Nye bilder fra konserten i Tampa, Florida - 08.08.13

Hei alle sammen!

 

 

Nye bilder av Justin fra konserten i Tampa i går. 

 

immapurplebandanna:
Believe Tour, Tampa August 8, 2013 

 
//Katrine og Mia Davidsen

09.08.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

One less lonely girl - Tampa, Florida (08.08.13)

 

Hei alle sammen!

 

 

@BlackOLLG på twitter ble one less lonely girl under konserten i går. Hun hadde bursdag, og ble 17 år. Beliebers og fans over hele verden gikk sammen på twitter og fikk til å trende at hun skulle bli One less lonely girl, og gjett hva. Det skjedde! Never say never folkens:) 

 

 

 

 

//Katrine

09.08.2013 / 15:47 / Ukens Belieber tips

Klær tips

Legger ut litt av ''Ukens belieber tips'', og vil anbefale litt klær til dere!

 

 

En av mine favoritt nettsider  være Sheinside! Alle klærene deres er veldig typisk min stil, og jeg finner alltid favoritter når jeg er der. Jeg bestiller ikke ofte ting fra utlandet på grunn av dyr frakt også, men det flotte med Sheinside er at de har gratis frakt også. Ikke bare nok med det, klærene deres er utrolig billig også. Er helt klart verdt å se på! Skulle bare se innom siden, og tenkte også å tipse dere om noe klesplagg. Venter selv nr. 2 & 4 blant annet i posten, og har tenkt å klikke med meg hjem litt fler også. 

 

Nr 1 HER - nr 2 HER - nr 3 HER

nr 4 HER - nr 5 HER - nr 6 HER


Nr 7 HER - Nr 8 HER - Nr 9 HER

 

 

I'm in looove. Har dere noen favoritter?

 

 

 

Rano

09.08.2013 / 15:00 / Blogg

Twitter

 


 

-Ingvild Gjestemoen

09.08.2013 / 14:00 / Blogg

Instagram

@scooterbraun: Turns out 90's babies put on a hell of a show. @justinbieber @arianagrande @codysimpson #proud

 


@scooterbraun: What do u know about my crew . Great people. Great friends . Happy times

 


@scooterbraun: These guys go way back. Shav and JB. #whatsyourrapname #insidejokes

 


@tbtimesforum: Justin Bieber reps for the #TBLightning #backstage prior to his show tonight. #biebertb #belivetour


@FrankieJGrande: Justin and Frankie


@johnny: me, @miketyson and @justinbieber in vegas #tbt

 


@FrankieJGrande: I JUST TOOK A SELFIE WITH @JUSTINBIEBER!!!!!!!!!!! I CAN'T BREATHE!! SHAKING!!!!

 


@ydavila: I got a visit today... @justinbieber #HeyBoo

 

 

-Ingvild Gjestemoen

09.08.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Tampa (08.08.13)

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DEM STØRRE

 

 

      


      


      
      


      


      


-Ingvild Gjestemoen

09.08.2013 / 12:00 / Blogg

Justin forlater en restaurant - Tampa, Florida (08.08.13)

 

 

 

 


 

 

-Mia Davidsen

09.08.2013 / 11:49 / BELIEVE TOUR

Frankie Grande på Believe tour

 

Frankie er halvbroren til Ariana, og i går var lykkedagen hans hvor han fikk være backstage og møte Justin, og ikke minst oppleve Believe tour med crewet!

  

 

//Katrine

09.08.2013 / 11:19 / BELIEVE TOUR

Bilder fra konserten i Tampa - 08.08

Hei alle sammen!

 

Endelig tilbake etter ca 3 uker fra bloggen, skal bli godt å endelig blogge igjen. Skal få til en ny konkurranse til dere snart også:) 

 

 

Noen bilder som ble tatt av fansen igår på konserten i Tampa. (Trykk på bildene for å se de større) Source: Bieber-news

 

  

  

 

  

 

//Katrine

 

 

09.08.2013 / 11:00 / Blogg

"Justin Bieber's a 'Lovely Lad'"

 

 

-Mia Davidsen
09.08.2013 / 00:00 / Blogg

Nytt instagrambilde

 

@dankanter: <a class=#tbt 2009: First time @justinbieber and I met @treyanastasio!" />
@dankanter: #tbt 2009: First time @justinbieber and I met @treyanastasio!

 

-Mia Davindsen

08.08.2013 / 23:30 / BELIEVE TOUR

OLLG - Jacksonville, Florida (07.08.13)

 

 

Mikayla ble OLLG i går i Jacksonville, Florida :)

 

-Mia Davidsen

08.08.2013 / 23:00 / Blogg

Følg Lil Twist på twitter

 

Dere vet jo sangen "Twerk" som Lil Twist, Justin Bieber og Miley Cyrus har laget sammen? Denne kommer ikke til å komme ut før Lil Twist har 2 millioner følgere på twitter, og jeg regner jo med at dere vil at sangen skal komme ut, har jeg ikke rett? Ja så alt DU trenger å gjøre, er å følge >@LilTwist< på twitter :) 
 

-Mia Davidsen

08.08.2013 / 22:30 / BELIEVE TOUR

Dette holder de opp under kveldens konsert

 

 

-Mia Davidsen

08.08.2013 / 22:00 / Blogg

Litt flere instagrambilder

 

frankiejgrande: 😱@JustinBieber just descended from the heavens upon metal angel wings to the Prometheus soundtrack. He wins.
frankiejgrande: 😱@JustinBieber just descended from the heavens upon metal angel wings to the Prometheus soundtrack. He wins.


frankiejgrande: Remember when this happened &amp; then I fell over? Actually! @justinbieber <a class=#believetour" />

frankiejgrande: Remember when this happened & then I fell over? Actually! @justinbieber #believetour


 

@pnilsson84:Progress @justinbieber <a class=#repost @starstratford #crushingit #beastmode #absboom!" />
@pnilsson84:Progress @justinbieber #repost @starstratford #crushingit #beastmode #absboom!

 

-Mia Davidsen

08.08.2013 / 21:00 / BELIEVE TOUR

Flere Meet & Greet bilder - Jacksonville, Florida (07.08.13)

 

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE

 

 

-Mia Davidsen

08.08.2013 / 20:03 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 24

Jeg fikk nesten hjertestopp da hun sa det. ''Øhm..'' mumlet jeg. ''Jada jeg vet.. Jeg er en crazy jente, har hørt den før'' sa Jennifer. ''Men hold deg unna dem da.. Du vet.. Justin og The Wild Kidz''  sa jeg. Kanskje Justin hadde vært snill mot meg, men det betydde ikke at han kunne være sånn mot Jennifer. ''Slapp av'' sa Jennifer. I det hun sa det merket jeg mobilen min vibrere i lommen min. ''Hey.. Vi må snakke, jeg er på rommet ditt nå hvor enn du er! Kjapp deg'' fra Justin.
________________

 

Jeg merket jeg begynte å svette litt smått og ble varm med engang. Ikke noe vanlig følelse, men en redd og kvalmende følelse. Tenk hvis Jennifer oppdaget Justin sånn helt plutselig inne på rommet mitt? ''Går det bra med deg? Du ser litt sånn blek ut!'' sa Jennifer plutselig og la fra seg popcornet. ''Joda, det går fint med meg'' mumlet jeg lavt, og prøvde å finne på en unnskyldning om at jeg måtte på do eller noe sånt. ''Nei det virker ikke sånn, *dittnavn*, hva skjer?'' spurte Jennifer og så misstenksomt på meg. ''Det skjer ingenting.. Er bare pappa som har litt problemer med jobben. Men jeg fikk bare en reklame melding nå! Men søren jeg må på do.. Bare ta på filmen i mens du er i gang, okei?'' spurte jeg og gjorde noe med beina som viste at jeg måtte på do. ''Haha den er god din tulling, men kjapp deg da.. Orker ikke sitte alene her i dette store huset, det creeper meg litt ut'' sa Jennifer og la til en liten latter, sikkert på grunn av ansiktsuttrykket mitt. 

 

Jeg nikket kjapt, og tok med meg telefonen min i tilfelle Jennifer bestemte seg for å loke på telefonen min. Jeg tok sprintfart opp trappene mens jeg var andpusten, og løp rett inn på rommet hvor det første jeg la merke til var at vinduet var åpent. Jeg lukket døren min kjapt uten å låse, for jeg tenkte ikke på at Jennifer ville komme inn, det var ikke typisk henne siden hun var så pass lat som så vidt orket å gå opp trappene. ''Yo. Jeg er rett her'' sa en mørk stemme. Jeg snudde meg mot sengen min og fikk øye på at Justin satt der på sengen min. Ikke helt med et særlig fornøyd blikk heller. ''Justin.. Hva er det som skjer? Altså jeg har besøk her nede av bestevenninen min, og hvis hun finner ut at selveste Justin Bieber er her på rommet mitt, så kommer hun til å freake ut av skrekk, tro meg'' sa jeg nervøst, og passet på å dempe stemmen litt. ''Jeg beklager, men jeg måtte komme til deg for å snakke med deg om noe'' sa Justin uten å se på meg engang. Han satt på sengen min med fingrene sine flettet inni hverandre, og så bare redd fram. Jeg merket kvalmen komme tilbake nå.

 

''Fortell.. Er det noe The Wild Kidz har gjort? Hva skjer?'' spurte jeg nysgjerrig. Justin reiste seg opp og kom mot meg. ''Brødrene mine sier jeg må velge mellom dem, og mellom deg. Velger jeg deg, vil livet mitt bli et rent helvette videre med dem, og ikke minst ditt liv også. Velger jeg dem, vel.. Da er regelen enkelt og greit at jeg ikke kan se deg mer. Ihvertfall ikke offentlig'' sa Justin lavt. Tårene mine hadde så utrolig lyst til å renne ned, men jeg holdt dem. Jeg visste denne dagen ville komme. ''Men.. Vi begynte endelig å snakke litt med hverandre, jeg hadde håpet at vi mulig-'' ''-Vi kan det. Eller.. Det er helt sinnsyk stor risiko å ta, men jeg er villig til det siden jeg vet det er verdt det. Men.. Jeg vet ikke med deg da? Er du villig?'' spurte Justin. Jeg merket en tåre renne nedover. ''Selv om du er den største drittsekken i byen er du fortsatt min gamle bestevenn, Justin. Jeg vil aldeles ikke at du skal bli skadet for dette her'' sa jeg. Heller det å ikke snakke med Justin enn at han skulle bli skadet på grunn av meg, noe han hadde blitt tidligere. Justin sto plutselig bare noen få centimeter fra meg. Jeg så ned, men Justin løftet opp haken min. ''Ingen kan skade deg, ikke så lenge jeg er her'' sa Justin og stirret meg rett inn i øynene. I noen få millisekund svevde jeg på en rosa sky, helt innen døren braste seg opp og Jennifer sto der og måpte.

 F4818d26fe3011e1adac22000a1cf586_7_large

 

Hva tror du skjer nå? 

 

 

-Rano

08.08.2013 / 18:55 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 23

 Justin sitt synspunkt:

''Yo Justin'' sa en stemme fra kjøkkenet i det jeg hadde settet foten min inn døren. ''Hey Twist'' sa jeg, men ikke så alt for glad. ''Gutta snakket om deg akkurat, eller Za er ute da.. Men vi har bestemt oss for noe, så ikke du handler inn i mer trøbbel fra guttene her, vil du høre?'' spurte Twist meg. Jeg ble nesten redd for hva Twist hadde lagt i planene sine nå, men jeg nikket kjapt. ''Du skal ikke nærme deg den jenta mer, er det greit? Vi har en streng regel i gruppa her som går ut på at vi ikke skal innblande oss i noe som helst mulig jentetull! Eller hva sier du Justin?'' spurte Twist og la en hånd på skulderen min. Oh...
_________

 
Ditt synspunkt:


Jeg smilte av glede ettersom ting gikk fint for seg nå. Jeg tok opp telefonen min og sendte en kjapp melding til Jennifer og lurte på om hun ville komme over, og det ville hun selvsagt. Så da var det å fikse seg så kjapt som mulig og finne fram mye godt. Regnet utenfor pøste som bare det over Denver, og det var søndager som dette jeg elsket og bare slappe av. Ikke var planen helt på greip, fordi jeg visste ikke om jeg skulle fortelle Jennifer om Justin, eller bare tie for øyeblikket. Sistenevnte var det jeg bestemte meg for til slutt. Jeg sto på kjøkkenet og danset i takt med musikken på tv-en mens jeg fant fram mikropopcorn og chips. 

704717-11-1345993259553_large

''*dittnavn*, føler det er en evighet siden jeg har sett deg sist!'' sa Jennifer og ga meg en kjapp kinn mot kinn klem. ''Ja vet. Du vet, er man bestevenner så er man bestevenner'' lo jeg. ''Helt sant det! Så hva gjorde du etter festen egentlig? Du gikk så tidlig! Mamma ble så dritsur fordi purken kom og tok over festen.. De som var igjen der ble med dem til politistasjonen, og omtrent halvparten var jo drita! Jeg klarte å løpe vekk, fuck the police liksom'' lo Jennifer og var evig stolt over at politiet ikke hadde tatt henne også med seg. ''-Men jeg fikk husarrest da siden jeg kom hjem drita. Men hallao, hva skjedde med deg?'' spurte Jennifer atter engang. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare. Magen min lagde en slags knute av dårlig samvittighet, ettersom jeg aldri hadde løget til min egen bestevennine før. ''Njo.. Altså jeg følte meg jo som nevnt dårlig, så da gikk jeg bare hjem'' sa jeg rolig. Jennifer bare nikket, mens hun konsentrerte seg om mobilskjermen.

 

''Så.. Mean girls idag også?'' spurte Jennifer mens hun gomlet i seg popcorn. ''Den filmen slår aldri feil for sånne som oss, og det vet du!'' sa jeg glad. ''Helt sant.. Aaah, vet du hvem som er veldig kjekk?'' sa plutselig Jennifer. ''Nei hvem?'' spurte jeg nysgjerrig og stirret på henne. ''Justin.. Altså jeg vet du kommer til å tenke jeg er en gal skapning, men hvis du ser bortifra at han er jævlig slem og sånt, så er han dødskjekk. Jeg stalket noen gamle Justin Bieber blogger her om dagen og så bilder, har aldri lagt merke til det før!'' sa Jennifer. Jeg fikk nesten hjertestopp da hun sa det. ''Øhm..'' mumlet jeg. ''Jada jeg vet.. Jeg er en crazy jente, har hørt den før'' sa Jennifer. ''Men hold deg unna dem da.. Du vet.. Justin og The Wild Kidz''  sa jeg. Kanskje Justin hadde vært snill mot meg, men det betydde ikke at han kunne være sånn mot Jennifer. ''Slapp av'' sa Jennifer. I det hun sa det merket jeg mobilen min vibrere i lommen min. ''Hey.. Vi må snakke, jeg er på rommet ditt nå hvor enn du er! Kjapp deg'' fra Justin.

304347_474795762553359_974938940_n_large

 

Hva tror dere skjer? ;o

 

 

 

 

-Rano

08.08.2013 / 18:15 / Blogg

Twitter

 

 


 

-Mia Davidsen08.08.2013 / 17:45 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 22

''Vennen, vi går på jobb nå. Du har huset for deg selv til firetiden, elsker deg'' ropte mamma. Samme tale hver eneste morgen hvis jeg ikke skulle på skolen. Jeg så mot sengen min og så at telefonen min vibrerte og lyste opp hele rommet mitt. Jeg sjekket ut skjermen, en melding. En melding fra et nummer jeg ikke hadde lagret. Da jeg åpnet den, kunne jeg se med engang at det var Justin som hadde sendt meldingen, og jeg merket magen min lagde en kjempe stor knute ettersom meldingen kunne være flere ting.
___________________

''Hei Justin her! Jeg orket ikke henge utenfor vinduet til du og faren din var ferdig med samtalen.. Dessuten så kunne jeg ikke risikere og bli fersket av din far i din seng sånn helt tilfeldig, han er jo paparazzi.. Jeg sovnet i Range Roveren jeg, så skal jeg tilbake igjen til The Wild Kidz så snart! Kankskje jeg tar turen innom med blod idag og? haha ;)'' sto det på meldingen. Det var som om noe kjempe tungt bare løftet seg opp fra kroppen min. Jeg var så utrolig lettet over at Justin ikke hadde hørt noe av samtalen igår. Jeg skrev tilbake så kjapt jeg kunne. ''Går fint det Justin :) Bare pass på, jeg går snart tom for bandasje, hehe'' svarte jeg tilbake, og måtte nesten le av meg selv. En ting kom jo veldig positivt ut av alt dette, jeg begynte å få tilbake litt kontakt med Justin. Men ingenting var helt sikkert, spesielt når det gjaldt Justin. Jeg visste heller ikke om jeg kunne stole på han heller, han var jo tross alt kriminell. 

 

Justin sitt synspunkt:
Jeg hatet å sove ubehagelige steder! Uansett hvor mye jeg sjekket meg selv i speilet inne i Range Roveren, var håret så utrolig stygt og til alle kanter. Jeg hadde sendt melding til *dittnavn* og håpet hun ikke ble sur fordi jeg bare hadde stukket av igår. Iphonen min vibrerte. ''Går fint det Justin :) Bare pass på, jeg går snart tom for bandasje, hehe'' Jeg begynte smått og fnise for meg selv, helt til ansiktsuttrykket mitt ble smått seriøst igjen, og ble like irritert over håret mitt. Ikke visste jeg hva som feilet meg. Jeg var kjent som gutten uten følelser, som aldri var grei mot mennesker, eller kun rundt meg da. Men *dittnavn*.. Siden jeg var liten så har vi bare hatt en slags tilknytting som gjør at jeg aldri kunne settet fingeren min på henne. Eller kanskje? Jeg tok av meg hettegenseren min og la den ved setet forran meg kjapt mens jeg startet bilen. Bedre å komme hjem til The Wild Kidz og få ordnet opp. Heller dem enn denne jenta.. Eller.. Nei Justin ikke tenk sånn, du elsker brødrene dine mer.

 

''Justin is back!'' ropte Za som sto med en spylerslange i hagen. ''Yo bro.. Ja jeg angrer på alt, sorry homie'' svarte jeg og gjorde min vanlige handshake med Za. Godt og ha han tilbake ihvertfall. ''Ye, Twist var ikke så fornøyd igår, men har roet seg ned et par hakk. Ynwa fikk litt kjeft for at han slo til deg så mange ganger, men regler er regler, selv for de beste'' sa Za rolig. En ekte kompis det der. ''Ja, nei det er jo min feil vet du. Skal ikke skje igjen'' sa jeg og ga han et blunk. ''Fine greier bror, tror jeg.. Men Twist er ihvertfall inne og lager litt eggerøre, kjør på, han er i godt humør nå'' lo Za. ''Skal huske den, snakkes senere'' sa jeg og ga Za en klapp på ryggen. ''Yo Justin'' sa en stemme fra kjøkkenet i det jeg hadde settet foten min inn døren. ''Hey Twist'' sa jeg, men ikke så alt for glad. ''Gutta snakket om deg akkurat, eller Za er ute da.. Men vi har bestemt oss for noe, så ikke du handler inn i mer trøbbel fra guttene her, vil du høre?'' spurte Twist meg. Jeg ble nesten redd for hva Twist hadde lagt i planene sine nå, men jeg nikket kjapt. ''Du skal ikke nærme deg den jenta mer, er det greit? Vi har en streng regel i gruppa her som går ut på at vi ikke skal innblande oss i noe som helst mulig jentetull! Eller hva sier du Justin?'' spurte Twist og la en hånd på skulderen min. Oh..

Ffn_flynetuk_bieber_justin_091212_50883769_large

 

Hva tror DU Justin velger? 

 

 

 

 

-Rano

08.08.2013 / 17:15 / Blogg

Twittertrender

 

 
-Mia Davidsen

08.08.2013 / 16:45 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 21

 ''Det går fint pappa, virkelig'' sa jeg. Akkurat nå håpet jeg virkelig ikke at Justin hadde vært i nærheten så han hørte samtalen mellom meg og pappa. Ellers ville han trodd jeg bare hadde brukt han på mange slags mulige måter. ''Okei flott det jenta mi, jeg går og legge- Hva er det der for noe?'' spurte pappa og pekte mot teppet mitt. Jeg snudde meg rundt hvor pappa sin finger pekte i retning mot, og fikk øye på noe rødt på teppet mitt. Vel, Justin sitt blod.

______________

Jeg bare sto der og stirret mot hvor pekefingeren hannes var fast bestemt mot. Ikke hadde jeg noe direkte svar på dette her, men en ting var sikkert, jeg skulle ikke avsløre noe som helst. Om så det måtte være å si aldeles kleine ting. ''Øhm pappa.. Altså.. Jeg vet ikke hvordan jeg skal si dette her uten at du reagerer litt rart på det'' sa jeg rolig, og prøvde meg fram til en løgn. Jeg kom til å tenke på hva som var typisk jenter, som kunne ha en sammenheng med dette, og det var da jeg fant ut av det! ''Det er liksom.. Du vet.. Jente greier'' sa jeg, og merket jeg ble klein på mine egne vegne av og til. Men dette her toppet kaken lett. Jeg så pappa ble smått rød i kinnene, og visste at jeg følte det samme på hvor flaut dette var for oss begge. Veldig har stemning. ''Åh.. Ehm.. God natt vennen'' sa pappa, og sa ikke stort mer, før han braste ut av rommet igjen. Jeg kjappet meg raskt mot døren for å lukke den, for og så låse den. ''Faen så kleint'' mumlet jeg lavt for meg selv. Og det var da jeg kom til å tenke på at Justin muligens kunne ha stått utenfor vinduet og hørt hele samtalen mellom meg og pappa.

 

Jeg braste mot vinduet, tok vekk gardinene kjapt før jeg så ned på det mørke gresset og den tomme gaten som så ut til å være helt naken utenom at noen få biler pyntet den langs veien. Ikke et eneste menneske å se, og det tenkte jeg var like greit. Eller.. Hva visst Justin faktisk hadde hørt samtalen vår og bare gått vekk fra stedet med engang? Eller hva visst ikke, hvor var han egentlig? Han skulle ihvertfall ikke tilbake igjen til The Wild Kidz. Mange tanker surret igjennom hodet på meg, og det var vanskelig å tenke seg fram til et logisk svar. All tenkingen brakte søvnheten fram, fordi det hadde tross alt vært en meget lang dag. Jeg la meg stille inn i dynen, uten og tenke på noe mer før jeg stille sovnet inn i drømmeland.

424382_181686891934379_1252259142_n_large

 

Dagen etter våknet jeg brått av lyder nedenifra. Sikkert mamma og pappa som stresset en tidlig søndags morgning for og så dra på jobb. Jeg derimot kunne bare ligge i sengen og nyte at været ikke var så fint, men passe varmt til å ha på meg en søt shorts og topp til. Jeg kom til å tenke på alt som hadde skjedd gårsdagens kveld. Alt var som en drøm. Justin hadde kysset meg på kinnet! Noe som garantert var et vennskapelig lite kyss. Eller, vi var jo ikke direkte venner igjen? Kanskje bare som en takk? Hvorfor drev jeg egentlig på med dette? Jeg så på meg selv i speilet og strøk forsiktig over stedet Justin hadde treffet sine lepper på. Det var som om noe varmt inni meg bare eksploderte ved tanken. ''Vennen, vi går på jobb nå. Du har huset for deg selv til fire-tiden, elsker deg!'' ropte mamma. Samme tale hver eneste morgen med mindre jeg ikke skulle på skolen. Jeg så mot sengen min og så at telefonen min vibrerte og lyste opp hele rommet mitt. Jeg sjekket ut skjermen, en melding. En melding fra et nummer jeg ikke hadde lagret. Da jeg åpnet den, kunne jeg se med engang at det var Justin som hadde sendt meldingen, og jeg merket magen min lagde en kjempe stor knute ettersom meldingen kunne være flere ting.

 

Hva tror dere Justin har skrevet i meldingen?

 

 

 

-Rano

 

08.08.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Jacksonville, Florida (07.08.13)

 

Fall:

 

 

Believe:

 

 

Be Alrigt:

 

 

Baby:

 

 

Never Say Never:

 

 

All Around The World:

 

 

Beauty And A Beat:

 

 

As long As You Love Me:

 

 

Boyfriend:

 

 

 -Mia Davidsen

08.08.2013 / 15:30 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 20

Delene blir publisert hver time! Håper dere er aktive ;) Til dere som ikke har lest historien så må dere lese den på kategorien ''NY: Based on a lie''. Det er en lignende Based on a lie ute på bloggen, men jeg sletter delene etterhvert. Så ikke les den for da vil dere ikke skjønne noe!


 

 ''Men jeg har ikke så mye plass, har en dobbel seng liksom.. Og ikke det, hva ville foreldrene mine sagt!'' sa jeg. Tanken på at foreldrene mine hadde fersket meg og Justin i en dobbelseng.. Nei det ville jeg faktisk ikke tenke på. ''Du har jo døren låst? Så hvis det skjer noe så bare gjemmer jeg meg! Tviler på at de misstenker noe stort? Kom an da.. Er du så pass redd pyse eller?'' spurte Justin og ertet meg. ''Nei men det er bare det at ..'' Mer fikk jeg ikke sagt før det verste kunne skje. ''*Dittnavn*, er du inne på rommet ditt eller? Åpne døren!'' sa pappa sin stemme, og banket hardt på døren.

___________________

''Oh shit!'' sa jeg lavt i full panikk, og Justin så ikke særlig fornøyd ut han heller. ''Justin du er nødt til å gjemme deg!'' ropte jeg i full panikk, men med en passe nok stemme til å vite at det var panikk rop og for at pappa ikke skulle høre at det var flere stemmer innenfra. ''Jada, jeg hopper ut av vinduet!'' sa Justin kjapt. ''DU HVA?'' spurte jeg kjapt. ''Er bedre det enn at-'' ''-*DITTNAVN*, jeg sa åpne døren!'' ropte pappa utålmodig. ''Åå, greit men vær forsiktig er du snill! Jeg vil ikke at.. Ja'' sa jeg og stresset meg selv opp. Justin var akkurat på vei ut vinduet, før han snudde seg igjen. ''Jeg sa du skulle kjappe deg!'' svarte jeg fort. ''Sorry, jeg skal! Men jeg kan ikke gå uten og si takk!'' sa Justin, og lente seg framover. Han ga meg et svakt kyss på kinnet, men sterkt nok til at jeg kjente det godt inni meg.

 

Varmen i kroppen min steg til de grader, og det var som å sveve på en sky. Men hva var det jeg tenkte med? Det var Justin Bieber. Justin Bieber som var med i The Wild Kidz som Jennifer og alle andre klassekamerater hadde advart meg mot. ''Gå nå'' sa jeg lavt, med et skjevt smil så Justin ikke trodde noe negativt om det han akkurat hadde gjort. Han nikket og snudde seg, i mellomtiden gikk jeg kjapt mot døren for å åpne. Alt skjedde så innmari fort! ''Pappa sorry! Jeg var på do!'' sa jeg og låste opp døren i mens. ''Hva har vi sagt om å låse dører lillevenn?'' sa pappa sin endelige litt myke stemme. ''Sorry pappa, men jeg liker å ha døren låst av og til! Spesielt når jeg vil ha litt privatliv skjønner du'' sa jeg med min mykeste englestemme for å virke uskyldig, noe pappa merket smått. ''Hvorfor åpnet du døren så sent?'' spurte pappa misstenksomt. Hver gang han var misstenksom trakk han sammen brynene sine og lukket øynene igjen halvveis. ''Fordi jeg øhm.. var på do, og du øhm.. stresset meg'' sa jeg rolig. Pappa gikk litt på den tenkte jeg.

 

''La meg komme inn litt'' sa pappa rolig. ''Hva er det for noe?'' spurte jeg, og så rett mot vinduet i tilfelle Justin var i nærheten. Det boblet inni meg. ''Jeg vil at du skal vite at.. Jeg aldri mente det jeg sa om han Justin Bieber isted, at du skulle bli venner med han fordi jeg trenger en sak. Jeg vil ikke at du blander deg inn i jobbsammenhengen min, er det greit? Vil ikke at min datter skal bli innblandet i noe som hun egentlig ikke burde vært innblandet i'' sa pappa rolig, og jeg merket en ekkel kvalmende følelse inni meg. ''Det går fint pappa, virkelig'' sa jeg. Akkurat nå håpet jeg virkelig ikke at Justin hadde vært i nærheten så han hørte samtalen mellom meg og pappa. Ellers ville han trodd jeg bare hadde brukt han på mange slags mulige måter. ''Okei flott det jenta mi, jeg går og legge- Hva er det der for noe?'' spurte pappa og pekte mot teppet mitt. Jeg snudde meg rundt hvor pappa sin finger pekte i retning mot, og fikk øye på noe rødt på teppet mitt. Vel, Justin sitt blod.

581493_498060620223017_1716435128_n_large

 

 

-Rano

08.08.2013 / 15:00 / Blogg

Ny viddy video

@justinbieber: Essence

 

-Ingvild Gjestemoen

08.08.2013 / 14:30 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Jacksonville, Florida (07.08.13)

 

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE

Justin Bieber performing 8/7 in Jacksonville credit @anditschelsea 

-Mia Davidsen

08.08.2013 / 14:24 / Blogg

Justin havnet i slåsskamp

Artikkelen er tatt fra TV2.


Det var ikke spesielt god stemning på nattklubben den kvelden Justin Bieber festet omgitt av sine livvakter. Tenåringsidolet havnet i både slosskamper og krangler, skriver New York Daily News. I de sene nattetimer, etter langvarig festing og dansing, gikk Bieber opp på et podie. Der brukte han lommelykt til å velge ut to jenter fra folkemassene på nattklubben. ''Inne i klubben lyste Bieber med en lommelykt og forsøkte å få jenter til å sitte ved bordet hans. Noen av jentenes kjærester likte ikke det'' sier en kilde til New York Daily News. 


Havnet i slagsmål over jente
Diana Bhokasub (24) og Sophia Rayo(32) ble håndplukket av stjernen selv til å bli med han til hans private hjem. 

 

Noen av de som var tilstede la ut bilder på Instagram:

 

Men da jentene skulle gå til bilen som ventet utenfor, havnet Bieber i slagsmål. Sikkerhetsvaktene hans måtte holde han tilbake for at han ikke skulle fly på en 22-åring han hadde kranglet med. Grunnen til krangelen, skal være at mannen skal ha flørtet med en av jenene Bieber valgte ut. Han skal ha lånt henne en tversoversløyfe og fulgt henne til Biebers bord. 


Blir etterforsket
Etter kranglingen med Bieber, skal 22-åringen ha havnet i slåsskamp med livvaktene. Bieber skal ha bedt vaktene sine om å banke opp mannen, skriver Gossip Cop. ''Folk flagret rundt. En sikkerhetsvakt slo en fyr ned i bakken utenfor'' forteller en kilde til New York Daily News. Mannen endte opp med ett blått øye, sprukken leppe og brukkne ribben, og ble sendt til sykehus. Saken blir etterforsket av politiet i Southampton i New York. Også en av livvaktene skal ha blitt skadet i slagsmålet. Deretter stakk Bieber fra stedet med de to jentene. Hva jentene gjorde hos Justin Bieber får vi kanskje aldri vite, for jentene skal ha skrevet under en kontrakt som sikrer at de ikke kan gi detaljer om besøket. Da New York News Daily kontaktet jentene, spurte de om å få betalt for å fortelle sin historie. 

Her er en video av da livvaktene til Justin dytter i noen. Men denne videoen ble ikke lagt ut av TV2! Videoen forklarer egentlig alt. 

 

 

 

Hva tenker dere om dette? Diskuter i kommentarfeltet, men hold dere saklig!

 


Rano

08.08.2013 / 14:00 / Blogg

Ny video av Justin

frankiejgrande: Justin Bieber just gave me a high five... And i shat myself. #belieber #believetour @justinbeiber

 


08.08.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Jacksonville, Florida (07.08.13)-Ingvild Gjestemoen

08.08.2013 / 12:00 / Blogg

Instagram

@islandrecords: "Like" to congratulate @JustinBieber on receiving his RIAA Diamond Award for "Baby" (this means the single went platinum 12 TIMES!)

 


@frankiejgrande: I can not believe I am seeing my sister open for @justinbieber in a sold out arena tonight! I`m crying. I love u @arianagrande! You have made me so unbelievably proud!

 

-Ingvild Gjestemoen og Mia Davidsen

08.08.2013 / 11:00 / Blogg

Bilder fra Justin's Saturday Night Live photoshoot

 

 

-Mia Davidsen

07.08.2013 / 23:00 / BELIEVE TOUR

Full konsert - Brooklyn, New York (02.08.13)

 

 

 

-Mia Davidsen

07.08.2013 / 22:00 / Blogg

Nye gifs av Justin og Ryan i New York da de var der

 

 
 

 

 

-Mia Davidsen

07.08.2013 / 21:02 / BELIEVE TOUR

Jacksonville Veterans Memorial Arena

 

 

 Her er der hvor Justin skal ha konsert i dag i Jacksonville, altså i Florida :) Og idag så skal både Cody Simpson, Ariana Grande OG Justin Bieber opptre på scenen. 

 


 

-Mia Davidsen


07.08.2013 / 16:00 / Blogg

Justin Bieber - Out of Town Girl (Tay james Mashup)

 

 

 

Hva synes dere? Synes den var sykt bra jeg :)

 

-Mia Davidsen

07.08.2013 / 15:39 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 19

Hva skjer med Bieber i natt da?'' spurte Ynwa nysgjerrig. ''Han skal få lov til å sove ute i natt. Han fortjener det. Brudd på reglene fører dessverre til sånn The biebs. Du vet det godt selv. Og en ting er helt klart! Hvis du vil være med dine brødre, så er det ikke noe jenter inni bildet. Og hvis du derimot blir avslørt med den jenta, vel.. Da er det synd for dere begge to'' sa Twist lavt, og jeg merket sinnet koke opp inni meg.
___________________

Fortsatt Justin sin flashback på ting som har skjedd:
''Ååårgh, jævelskap!'' ropte jeg sint. ''Det er bra Bieber. Få ut all sinne du har, men ikke la det gå utover oss. Husk at det var den jenta som fikk deg opp i dette, ikke vi'' blunket Twist og gikk inn med Ynwa og resten for og spise middag, mens jeg lå her utenfor mitt eget hus med blod rennende. Jeg hadde ikke kjent slik smerte siden slåsskampen med noen gutter for noen uker tilbake siden. En ting var helt sikkert, jeg skulle ikke sove ute i kveld. Og noe måtte gjøres med blodet. Legevakten var uakseptabelt, og brudd på reglene førte alltid til dette. ''Fitte, helvette. Satan'' ropte jeg sint for meg selv og reiste meg opp. Smerten var stikkende. Et sted var mulig for meg for å sove i natt, men det siste tryggeste stedet. Men jeg visste jeg ville bli tatt bedre hånd om der isåfall, og hvordan skulle gutta vite det? Jeg småjogget mot baben min, Range Roveren som sto parkert litt lenger bortenfra huset. Jeg satt meg i den, og kjørte mot *dittnavn* sitt hus. 

 

Ditt synspunkt:

''Justin!'' ropte jeg etter at Justin hadde fortalt meg alt detaljert om hva som hadde skjedd. ''Ja du?'' spurte Justin som om ingenting hadde skjedd. ''Jeg mener ikke å være frekk nå, men hvorfor i helvette er du i mitt hus når du vet du ikke er trygg her? Og jeg er jo heller ikke trygg engang! Hva faen..'' svarte jeg irritert. ''Du var det eneste stedet jeg kunne være hos som faktisk kunne være trygt jo. Ingen av The Wild Kidz vet at jeg er her med deg med mindre du ikke sier noe videre til folk! De sover hele gjengen, de er helt utslitt'' sa Justin, og prøvde å forsvare seg selv med det. ''Ja men hva søren? En egen gjeng som har gjort dette mot deg? Fine brødre må jeg si. Dere er helt psyko hele gjengen!'' klagde jeg. ''Det vet jeg. Men jeg vet også at alt dette her er noe som hadde skjedd uansett fordi jeg beskyttet deg'' sa Justin. ''Nå merker jeg at jeg får sinnsykt dårlig samvittighet, at du er såret så hardt på grunn av meg!'' sa jeg, og merket en ekkel kvalmende følelse inni meg. ''Ikke ha det, er sine gode grunner min venn!'' sa Justin og klappet meg på skulderen. ''Du er evig rar'' fniste jeg.

 

''Det er noe jeg har hørt før..'' smilte Justin. ''Men. Vil det si at du skal sove over her eller?'' spurte jeg og snudde meg rundt i rommet mitt. ''Jeg vil ikke trenge meg på eller noe sånt.. Men dude, kan jeg få nummeret ditt?'' spurte Justin kjapt. Jeg nikket og skrev inn nummeret på iphonen hans. ''Men jeg har ikke så mye plass, har en dobbel seng liksom.. Og ikke det, hva ville foreldrene mine sagt!'' sa jeg. Tanken på at foreldrene mine hadde fersket meg og Justin i en dobbelseng.. Nei det ville jeg faktisk ikke tenke på. ''Du har jo døren låst? Så hvis det skjer noe så bare gjemmer jeg meg! Tviler på at de misstenker noe stort? Kom an da.. Er du så pass redd eller?'' spurte Justin og ertet meg. ''Nei men det er bare det at ..'' Mer fikk jeg ikke sagt før det verste kunne skje. ''*Dittnavn*, er du inne på rommet ditt eller? Åpne døren!'' sa pappa sin stemme, og banket hardt på døren.

529968_447343528621801_888388187_n_large

 

 

Jeg beklager så veldig for min dårlige historieoppdatering, men det har skjedd så mye i livet mitt de to siste døgnene. Håper dere forstår! Hvis dere ønsker kan jeg få til historiemaraton imorgen :) 

 

 

-Rano

07.08.2013 / 15:00 / Blogg

Most wishes granted for the Make-A-Wish Program

I 2011 vant Justin Bieber Make-A-Wish prisen "Chris Greicius Celevrity Award" for å hjelpe andre med å få deres drømmer oppfylt. 

 

5. August 2013, bare to år senere har Justin oppfylt flest drømmer og ønsker i "Make-A-Wish programmet" og musikk industrien. Alt dette innen en alder av 19!

 

"He shines as a Make-A-Wish supporter. He's grown from a new celebrity wish granter into an ardent and innovative philanthopist", sa Make a Wish.

 

 

Hans ønsketeller fortsetter å vokse fra rekorden på 300+ fra John Cena, som han nå har overgått.

 

Scooter roset Justin på twitter sammen med Make-A-Wish.

 

 

Forhåpentligvis kan folk nå se den ekte Justin Bieber: en ekte, godhjertet 10 åring som virkelig bryr seg om sine beliebers.

 

(Oversatt fra http://bieber-news.com  -  les det på engelsk HER)

 

-Ingvild Gjestemoen

 

07.08.2013 / 14:00 / Imagine

Imagine

 

 

______________

 

 

_____________

 

 

_________

 

 

______________

 

 

________________

 

 

_________________


________________

 

Mer?

-Mia Davidsen

07.08.2013 / 12:00 / Blogg

Instagrram

 

@justinbieber: No offdays
@justinbieber: No offdays

 


@ryanbutler Support the homie

 

@justinbieber: @justinbieber
@justinbieber: @justinbieber


 
@justinbieber: @ryanbutler creeper

 

 

-Mia Davidsen og Ingvild Gjestemoen

07.08.2013 / 10:51 / Blogg

Cover - Jai Waetford

Han her heter Jai Waetford og er 14 år. Han er utrolig flink til å synge til å bare være 14 år! Han har også vært med på x-factor i Australia som dere kan se på nederse video :)

 

 

 

 

 

 

 

HVA SYNES DERE? :)

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 23:00 / Blogg

Justin gratulerer Elvis Duran med bursdagen

 

 

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 22:30 / Blogg

Nytt instagrambilde fra Tay James

 

@djtayjames: Retro
@djtayjames: Retro

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 21:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Columbia, South Carolina (05.08.13)

 

FLERE KOMMER IMORGEN 

 

 

Sombody To Love:

 

 

Love Me Like You Do:

 

 

Be Alright:

 

 

Baby:

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 20:00 / AWARDS

TEEN CHOICE AWARDS

Kilde: bieber-news.com

 

"Oppmerksomhet, Beliebers! Ikke glem å stemme på Justin for Teen Choice Awards. Justin er nominert til Single-Male Artist, mannlige artist, Man Hottie and Twitter personlighet. Det har ikke blitt bekreftet om Justin vil være til stede på showet. Vi mener imidlertid at «HeartBreaker" vil komme ut før TCA er slik at han kan gå og utføre sangen der. Registrere og stemme nå!"

 

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 19:00 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 18

''Hva er det?'' spurte Justin og så ned på bandasjen, og deretter på meg igjen. ''Hvorfor gjør du alt dette her? Jeg mener.. Det er så mange spørsmål jeg lurer på, som alle forsåvidt lurer på. Som jeg håpet på og få svar på en dag som dette. Og det er faktisk blandt annet, hvorfor mistet vi kontakten sånn når du holdt kontakten din med Chaz og Ryan tilbake i Canada? Og ikke minst.. Hva skjedde under karrieren din, hvorfor den plutselig sa stopp? Hvorfor du er med i the ownages? Hvorfor du gjør som du gjør? Og ikke minst.. Hvorfor du har mistet kontakten med alle som engang betydde kjempe masse for deg? Du er ikke den personen som alle engang trodde du var'' sa jeg rolig. Justin bare nikket, som om jeg hadde treffet han rett i hjertet. Men jeg var så pass nygjerrig på svar. ''Masse spørsmål det, *dittnavn*..''
________________________

''Ja, og jeg vil gjerne som din x-bestevenn vite det.. Vite svaret på ting jeg har grublet over i flere år nå'' svarte jeg lavt og våget å stirre Justin rett inn i øynene. Han ga meg et lite nikk, men ikke noe direkte svar. ''*dittnavn*, jeg kan ikke fortelle deg hvorfor. Jeg kan ikke svare på noe av det nå. Men du skal en vakker dag få vite dette. Men jeg våger ikke å svare på dette til deg nå. For all del kan du gå videre til faren din og si dette, og dere kan leve rikt i luksus for resten av livet. Og ikke minst så må jeg kunne stole på deg. For meg er du nå, dessverre, en fremmed, og det gjør vondt å si. Eller, ikke direkte en fremmed, men vi kjenner ikke hverandre lenger. Du vet ikke hvordan jeg er, og jeg vet ikke hvordan du er. Jeg vet ikke om jeg vil vite hvordan du er lenger'' sa Justin, men virket som han angret på det han hadde sagt. De ordene gjorde veldig vondt å høre. ''Tusen takk da Justin'' svarte jeg litt kaldt og reiste meg opp. I det jeg faktisk reiste meg opp tok Justin tak i armen min. ''Hey, *dittnavn*. Du skal få vite dette en dag. Gi meg tid'' sa han rolig. Jeg bare nikket. ''Greit, men du kan vel fortelle meg hva som har skjedd nå?'' spurte jeg kjapt. Justin nikket seg enig. ''Greit'' svarte han kort.

 

Justin sitt flashback på hva som har skjedd:
''Du lyger Bieber'' sa Twist sin stemme, og det grøsset over hele kroppen min. Det pleide aldri å gjøre det. Jeg kjente enda et hardt slag, denne gangen rett i leggen min. Allerede nå kjente jeg at det kom til å komme et svært blåmerke der. ''Hva faen feiler deg? Hva har skjedd med The biebs?'' spurte Twist. Jeg lå på det våte gresset mens jeg kjente blodet strømme nedover leggen min og smertene i kroppen min som bare ba om å slutte. ''Jeg.. Lyger ikke'' svarte jeg og prøvde å reise meg opp. Men i det jeg reiste meg opp, sparket Ynwa meg hardt i magen, og deretter armen min. Han hadde skarpe knotter på skoene som han tråkket på meg med, noe som jeg fint kunne innrømme var det jævligste jeg hadde opplevd av smerte fysisk. ''Til helvette da!'' ropte jeg sint og vridde meg i smerter. ''Du går imot dine egne brødre, Justin. Men for hva? Ingen i gruppen vår lyger Justin. Ikke til hverandre. Vi er brødre'' sa Twist og knelte ved siden av meg. Jeg stirret opp i de blå øyenen hans som glinset av hat og ondskap. ''Jeg har ikk- AAAHH'' ropte jeg ga Ynwa atter engang tråkket på meg med knotte skoene sine.

 

''Du vet du fortjener dette, Justin. Du vet innerst inne at det du har gjort er galt. Du reddet den jenta, og ikke vet noen av oss hvorfor. Men jeg skal personlig sørge for å finne ut. Husk vår gyldne regel Bieber. Ingen jenter her. Hver eneste dag driver du og slår ned alt som du kan, men den jenta.. Den jenta driver deg vanvitt. Hun gjør deg faktisk til et godt menneske. Vi skal ikke ha noe av det nå. Ikke enda. Vi er ikke sånn Bieber'' sa Twist. ''Kom inn igjen Twist og Ynwa! Middagen er klar'' ropte en av de andre gutta. ''Hva skjer med Bieber i natt da?'' spurte Ynwa nysgjerrig. ''Han skal få lov til å sove ute i natt. Han fortjener det. Brudd på reglene fører dessverre til sånn The biebs. Du vet det godt selv. Og en ting er helt klart! Hvis du vil være med dine brødre, så er det ikke noe jenter inni bildet. Og hvis du derimot blir avslørt med den jenta, vel.. Da er det synd for dere begge to'' sa Twist lavt, og jeg merket sinnet koke opp inni meg.

2447859-justin-bieber-as-long-as-you-love-me-video-617-409_large

 

Hva tror dere skjer? ;o

 

.

 

-Rano

 

06.08.2013 / 19:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Columbia, South Carolina (05.08.13) del 2

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 17:00 / BELIEVE TOUR

OLLG - Columbia, South Carolina (05.08.13)

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Columbia, South Carolina (05.08.13) del 2

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Columbia, South Carolina (05.08.13)

 -Mia Davidsen

06.08.2013 / 14:00 / BELIEVE TOUR

Fanbilde av Justin på m&g - Columbia, South Carolina (05.08.13)

 

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 13:15 / Blogg

Instagram

 

@poobearmdma: Priceless moments&#160;!! @poobearmdma , @justinbieber , @Richard Perry , the owner of Barneys!! Happy Birthday&#160;!!
@poobearmdma: Priceless moments !! @poobearmdma , @justinbieber , @Richard Perry , the owner of Barneys!! Happy Birthday !!

@hellokaili: I know I post this moment alot but I&#8217;m truly blessed.. I have the best job and the best boss
@hellokaili: I know I post this moment alot but I?m truly blessed.. I have the best job and the best boss

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 12:30 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Columbia, South Carolina (05.08.13)

 

 

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 00:19 / Blogg

Twitter

 

 

-Mia Davidsen

05.08.2013 / 20:52 / Blogg

Instagramoppdatering

-Mia Davidsen

05.08.2013 / 17:39 / Blogg

Europris har skoletilbehør til Beliebers

Hei alle sammen!

Nå kan du kjøpe dine Justin Bieber skoletilbehør på Europris:


//Katrine

05.08.2013 / 17:00 / Blogg

Nytt instagrambilde fra Kaili

 

@hellokaili: Some days I miss my purple hair💜
@hellokailiSome days I miss my purple hair💜

 

-Mia Davidsen

05.08.2013 / 16:12 / Blogg

MTV har fått Bieberfever

Hei dere!


MTV har endret både profilbilde og header på twitter, noen har visst fått Bieberfever

 

//Katrine

05.08.2013 / 14:28 / AWARDS

Stem på Justin - Teen Choice Awards 2013

 

Nå på søndag. så er det Teen Choice Awards og vil jo at Justin skal vinne sant? Da synes jeg dere burde stemme på han!! Men husk, dere må lage en konto der før dere kan stemme men det er verdt det! Og Teen Choice Awards er natt til mandag for oss :) FOR Å KOMME TIL KATEGORIENE DER DU KAN STEMME, TRYKK PÅ BILDENEN. Eller på inn på teenchoiceawards.com > vote > music > fashion > other

 

 

 

 

 

-Mia Davidsen

05.08.2013 / 10:00 / Blogg

Instagram

 

@scooterbraun: And look what I found in my bag. Thanks for a copy @jonmchu . <a class=#believemovie :)" />
@scooterbraun: And look what I found in my bag. Thanks for a copy @jonmchu . #believemovie :)

 

@justinbieber: Sun and relaxation
@justinbieber: Sun and relaxation

 

@justinbieber: <a class=#heartbreaker" />
@justinbieber: #heartbreaker

 


@justinbieber: *ingen tekst*

 

justinbieber: 1day Vacay
justinbieber: 1day Vacay

 


@justinbieber
Watching #NeverSayNever premiere right now on@MTV! Tune in and watch with me!


@scooterbraunI'm watching #neversaynever @justinbieber@Jonmchu ! Right now on @mtv #memories #emotions#life #hope #greatstory #greatmovie 

 

@dankanter: It was awesome to watch <a class=#NeverSayNever on @MTV tonight! So many great memories." />
@dankanter: It was awesome to watch #NeverSayNever on @MTV tonight! So many great memories.

jonmchu: There is more to his story&#8230; Soon u will know&#8230; <a class=#NeverSayNever on @MTVnow! #Believe" />
jonmchu: There is more to his story? Soon u will know? #NeverSayNever on @MTVnow! #Believe

 

alfredoflores: In honor of <a class=#NSN day on MTV! @justinbieber @julkeyzand I on the way to the premiere of Never Say Never!" />

@alfredoflores: In honor of #NSN day on MTV! @justinbieber @julkeyzand I on the way to the premiere of Never Say Never!

 

@justinbieber: This is chaz


 @justinbieber: Who's grillz the best? @ryanbutler or @theworldshero


 @theworldshero: I think my tooth went that way bro😁😷 @justinbieber

 

  

-Mia Davidsen og Ingvild Gjestemoen

 

05.08.2013 / 02:09 / Blogg

Bieber o'clock - Part 12-24

 

Part 12)

 

 

Part 13)

 

 

Part 14)

 

 

Part 15)

 

 

Part 16)

 

 

Part 17) 

 

 

Part 18) 

 

 

Part 19)

 

 

Part 20)

 

 

Part 21)

 

 

Part 22)

 

 

Part 23)

 

 

Part 24)

 

-Mia Davidsen

05.08.2013 / 01:46 / Blogg

Never Say Never på MTV om 15 minutter

 

DERE KAN SE NEVER SAY NEVER HER: 

http://www.ustream.tv/channel/hyperactive-heather?utm_campaign=t.co&utm_source=15239915&utm_medium=social

http://www.ustream.tv/channel/bieberizlove

 

 

 

JDBnorway

05.08.2013 / 00:08 / Blogg

Twittertrender

 

 

-Mia Davidsen

04.08.2013 / 23:30 / BELIEVE TOUR

Redigerte bilder fra Believe Tour 2013

 

 

-Mia Davidsen

04.08.2013 / 23:00 / BELIEVE TOUR

Flere konsertbilder - Washington, DC (03.08.13)

 

 

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DE I ORGINALSTØRRELSE

 

-Mia Davidsen

04.08.2013 / 21:06 / Blogg

Twitter

 

-Mia Davidsen

04.08.2013 / 20:51 / Blogg

Instagram


@scooterbraun:
 The memories are so real right now! #mtv#neversaynever

 


@scooterbraunHaha. @pattiemallette @justinbieber ATL days and my old school flip phone! Lol. #neversaynever #mtv tune in

 


@scooterbraunMemories @justinbieber @howuseeit #neversaynever#mtv watch


@jonmchu: Hey @justinbieber remember that time I lived on a bus with u, ur mom & Kenny! That was akward... Ha! #NeverSayNever on @MTV tonight!

 

-Mia Davidsen

04.08.2013 / 17:27 / Konkuranse

Vinnerne av prøveeksemplarene

Heihei!

 

Da har jeg trekket 10 vinnere av prøveeksemplarene. Det ble epostene under! Hvis vinnerne ønsker at jeg fjerner eposten, så må dere si ifra. Men har sendt videre epostene deres til hun som kontakter dere vinnere. 

 

Siljesvan@hotmail.com 

wigwam.123@hotmail.com

zahrae-99@hotmail.com

vaep2000@gmail.com

ch-soenvisen@hotmail.com

johanna.wold@hotmail.com

noramusic1@hotmail.com

Karoline1djb@hotmail.no

amundsensynne@gmail.com

julia0206@live.no

 

Gratulerer så mye til dere. Dere har vunnet prøveeksemplarer til The Key parfymen, og får muligheten til å lukte på den før andre! :-) Anbefaler dere å sjekke epostene deres ofte, ettersom dere blir kontaktet snart. Har ikke kontaktet dere på forhånd, så bare vent :)

 

 

Rano

 

04.08.2013 / 17:00 / Blogg

INFO OM BIEBER O'CLOCK

 

Vi hadde misforstått Bieber o'clock igår. Det er en sånn reklame som går på MTV i USA hver hele time i 24 timer, altså ett døgn. Som da vil si at det er 24 deler. Det er bare å følge med rundt på youtube for å finne alle delene eller bare vær oppdatert her for det blir postet her også :)  

JDBnorway

04.08.2013 / 16:57 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 17

Jeg ristet på hodet og var aldeles ikke enig i det han sa. ''Justin seriøst.. Det der er ikke bra, og ikke minst det ser ikke bra ut heller! Vi går ut også kjører jeg deg til legen, men da må jeg snike meg ut'' mumlet jeg tilbake. ''Oo, badass som må snike seg ut'' ertet Justin meg. ''Nei men helt seriøst Justin!'' insisterte jeg på det. ''Nei *dittnavn*, nei.. Nei nei nei'' sa Justin bestemt. ''-Jeg har ingen grunner til å dra til legen nå, er så mye som skjer'' fortsatte Justin. ''Ja, men du skal vite at jeg vil du skal dit fordi jeg bryr meg om deg!'' sa jeg, og tenkte aldeles ikke over hva jeg sa. ''Du hva?'' spurte Justin overrasket.
________________ 

''Jeg bryr meg om deg'' sa jeg enkelt og greit. Justin så nesten glad ut da jeg sa ordene på nytt igjen, som om det varmet han for hvert ord jeg sa. ''Det visste jeg ikke'' sa Justin lavt, men jeg hørte han nesten ikke si det engang. ''Hva?'' spurte jeg. ''Jeg visste ikke at du faktisk brydde deg om meg'' gjentok Justin seg. Jeg merket jeg ble litt varm inni meg. Kanskje det var derfor... Nei. ''Vel Justin.. Vi har jo vokst opp sammen, før du begynte med karrieren din. Uansett hvordan du har vært i det siste og hvordan du har forandret deg som person vil du alltid bety noe for meg. Du er en del av min fortid, og muligens nåtid siden vi sitter her'' smilte jeg. ''Å.. Vel, du betyr vel noe for meg og tror jeg..'' svarte Justin usikkert. ''Tusen takk da'' svarte jeg sarkastisk, men begge begynte nok å fnise litt. ''Neida, eller.. Det er vel en kjempe god grunn til at jeg ikke lot The Wild Kidz gjøre noe med deg. Men det forteller jeg til deg når den tiden er inne, okei?'' sa Justin lavt. 

 

''Hva mener du, Justin?'' spurte jeg raskt. Jeg ble temmelig nysgjerrig på hva Justin mente. ''Vel.. Du burde da visst at jeg ikke forsvarer hver jenter når brødrene mine først har bestemt seg for noe. Så du burde føle deg kjempe spesiell'' sa Justin alvorlig. ''Joda, men hva var grunnen til det?'' spurte jeg utålmodig. ''Jeg kan ikke si det til deg nå, *dittnavn*. Det er verken trygt for meg eller deg hvis jeg forteller deg nå hvorfor jeg faktisk beskyttet deg den kvelden. Men jeg lover at du skal få vite det en dag, okei? Jeg lover. Jeg er kanskje en forferdelig person, men jeg kan holde det jeg lover'' sa Justin. ''Du gjør meg veldig nysgjerrig'' svarte jeg. ''-og ikke minst redd'' fortsatte jeg. Justin så ut til å skjønne hva jeg mente. ''Jeg vet du er redd, for du er innblandet i noe du ikke burde vært innblandet i. Men du trenger ikke være redd, jeg er her selv om jeg kan være meget teit til tider'' smilte Justin. ''Men.. Justin bare et spørsmål'' sa jeg lavt.

 

Jeg ristet litt på foten min som hadde sovnet og ble helt lam, men gikk fort over. ''Hva er det?'' spurte Justin og så ned på bandasjen, og deretter på meg igjen. ''Hvorfor gjør du alt dette her? Jeg mener.. Det er så mange spørsmål jeg lurer på, som alle forsåvidt lurer på. Som jeg håpet på og få svar på en dag som dette. Og det er faktisk blandt annet, hvorfor mistet vi kontakten sånn når du holdt kontakten din med Chaz og Ryan tilbake i Canada? Og ikke minst.. Hva skjedde under karrieren din, hvorfor den plutselig sa stopp? Hvorfor du er med i The Wild Kidz? Hvorfor du gjør som du gjør? Og ikke minst.. Hvorfor du har mistet kontakten med alle som engang betydde kjempe masse for deg? Du er ikke den personen som alle engang trodde du var'' sa jeg rolig. Justin bare nikket, som om jeg hadde treffet han rett i hjertet. Men jeg var så pass nygjerrig på svar. ''Masse spørsmål det, *dittnavn*..''

Tumblr_ma1vkb9kbj1qds8z8o1_500_large

 

 

 

-Rano

04.08.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Washington, DC - (03.08.13)

 

FLERE KOMMER SENERE

 

Love Me Like You Do: 

 

 

Be Alright:

 

 

Take You pg litt av U smile: 

 

  

One Time, Eenie Meenie og Sombody To Love: 

 

  

Beauty And A Beat:

 

She Don't Like The Lights:

 

 

Never Say Never: 

 

 

One Less Lonley Girl:

 

 

As Long As You Love Me:

 

 

-Mia Davidsen

04.08.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Washington, DC (03.08.13)

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DEM STØRRE

 

-Ingvild Gjestemoen

04.08.2013 / 14:30 / Blogg

Bieber o'clock - Part 1-11

 

Part 1)

 

 

Part 2)

 

 

Part  3)

 

 

Part 4)

 

 

Part 5)

 

 

Part 6)

 

 

Part 7)

 

 

Part 8)

 

 

Part 9)

 

 

Part 10)

 

 

Part 11)

 

RESTEN AV DELENE, altså 12-24 kommer enten i kveld i 1-2 tiden eller imorgen tidlig :)

 

-Mia Davidsen

04.08.2013 / 14:00 / Blogg

Instagram

 

@hellokaili: DC whattup doe🙌

@hellokaili: DC whattup doe🙌

 

@dankanter: Rockin&#8217; in DC
@dankanterRockin? in DC

 


@theworldshere: Jb dancing to his new shit!!! Fresh off the jet @justinbieber 

 

@justinbieber: Crew

 

-Mia Davidsen og Ingvild Gjestemoen
04.08.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

OLLG - Washington, DC (03.08.13)

 

(August 3) Justin and the one less lonely girl tonight in DC


 -Mia Davidsen

04.08.2013 / 12:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Washington, DC (03.08.13)

 

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE

 

-Mia Davidsen

04.08.2013 / 11:30 / Blogg

Video av Justin som møtte en fan (03.08.13)

 

 

-Mia Davidsen

04.08.2013 / 11:00 / Blogg

Justin drar fra New York i går (03.08.13)

 

 

Justin leaving New York this morning 8/3


-Mia Davidsen

04.08.2013 / 01:59 / Blogg

Twittertrender akkurat NÅ

 

 

-Mia Davidsen

03.08.2013 / 23:00 / Blogg

Twitter

 

 


 

Mia Davidsen

03.08.2013 / 22:12 / BELIEVE TOUR

Flere konsertbilder - Brooklyn, New York (02.08.13)

 

 


 

 
 
 

-Mia Davidsen


03.08.2013 / 20:54 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 16

Men den tanken måtte jeg bare legge til side med mindre jeg ville ødelegge livet mitt på flere måter. Jeg visste at Justin var en god person innerst inne. Jeg skiftet kjapt om til joggebuksen min og en singlett. Aldri i livet om jeg viste meg sånn offentlig, jeg var mer den glamorøse. ''As long as you love me, we could be starving, we could be homeless, we could be broke'' sang jeg for meg selv. En av Justin sine litt gamle sanger som jeg aldri ble lei av. Jeg kvapp omtrent som et rent helvette da jeg la merke til at noe banket på vinduet mitt. Hva søren?
_______________________

''Justin fyfaen!'' ropte jeg, men passet på og være litt rolig så ikke mamma eller pappa skulle høre den forferdelige stemmen min. ''Åpne vinduet for faen!'' sa Justin kjapt. Han virket så utrolig stresset, men det var noe med Justin sitt fjes som ikke helt stemte, og ja som jeg så riktig var det blod. Jeg åpnet vinduet i full panikk og Justin stresset seg over og rett inn på rommet mitt. ''Seriøst, lukk vinduet og legg over gardinene!'' sa Justin stresset. ''Si de hemmelige ordene'' fniste jeg, og tenkte på det vi alltid sa da vi var mindre. ''Seriøst vi går ikke på barneskolen lenger!'' sa Justin stresset. ''Likevel'' smilte jeg. ''Ååå, faen heller. VÆR SÅ SNILL'' sa Justin enda mer stresset. Jeg nikket og gjorde som han hadde bedt meg om mens han satt på gulvet og så ikke særlig fornøyd ut med noe faktisk. Typisk Justin eller hva? ''Hva er det som skjer?'' spurte jeg, og merket jeg og ble hisset litt opp. Men før Justin rakk å svare, gikk jeg automatisk bort til døren og låste døren i tilfelle noen av foreldrene mine skulle komme inn og se Justin ligge på gulvet mitt og blø. ''Jeg skal fortelle, bare.. Aaa, ikke mas på meg! Kan vi fikse dette?'' spurte Justin og så på armen sin.

 

Hele armen var fint pyntet med rennende blod, og jeg så teppegulvet mitt som også hadde blitt småpyntet. ''Joda, la meg nå se.. Jeg er ikke flink på dette her!'' sa jeg stresset og løp mot skapet mitt hvor det alltid lå bandasjer. ''Funker dette?'' spurte jeg. ''Jada, bare.. Jeg orker ikke å blø ihjel!'' klaget Justin. ''Du stresser meg!'' klagde jeg og løp mot Justin. Jeg knelte ved siden av han og rev opp litt av t-skjorten hans. ''Si hvis det gjør vondt!'' sa jeg rolig mens jeg begynte å tørke vekk blodet. Jeg hatet blod, jeg hatet alt av den slags, men av en rar grunn klarte jeg meg rimelig fint. ''Jeg klarer meg.. Dette gjør ikke vondt, er bare blodet som er irriterende som ikke vil stoppe!'' sa Justin rolig. ''Tørr jeg å spørre hva du egentlig har vært med på?'' spurte jeg urolig. Som om meg og Justin hadde vært gode venner i evig lang tid. ''Bare gjør ferdig dette, så kan jeg fortelle'' sa Justin rolig. Jeg nikket og konsentrerte meg skikkelig.

 

''Du burde kanskje dra til legevakten med de sårene der så de kan få sy igjen litt, og de blåmerkene der ser søren meg ikke bra ut'' sa jeg og pekte på et blåmerke han hadde på leggen. ''Nei.. Orker ikke paparazzier og gamle fans der nå. Og ikke minst det at resten av gjengen skal le av meg på grunn av det'' mumlet Justin lavt. Jeg ristet på hodet og var aldeles ikke enig i det han sa. ''Justin seriøst.. Det der er ikke bra, og ikke minst det ser ikke bra ut heller! Vi går ut også kjører jeg deg til legen, men da må jeg snike meg ut'' mumlet jeg tilbake. ''Oo, badass som må snike seg ut'' ertet Justin meg. ''Nei men helt seriøst Justin!'' insisterte jeg på det. ''Nei *dittnavn*, nei.. Nei nei nei'' sa Justin bestemt. ''-Jeg har ingen grunner til å dra til legen nå, er så mye som skjer'' fortsatte Justin. ''Ja, men du skal vite at jeg vil du skal dit fordi jeg bryr meg om deg!'' sa jeg, og tenkte aldeles ikke over hva jeg sa. ''Du hva?'' spurte Justin fort.

 297709_419914318071286_857093597_n_large

 

Hva tror dere skjer?

 

 

-Rano

03.08.2013 / 20:22 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 15

Det såret meg. Derfor var jeg så pass sint på meg selv som ikke klarte og lavær å være bipolar. I det ene øyeblikket var jeg glad for å være med henne som før, men i det andre tenkte jeg på hvem som virkelig var mine brødre som misslikte henne og familien sterkt. Jeg gikk ut av Range Roveren som lå parkert utenfor gjengen sitt hus. ''Hvor faen har du vært Bieber?'' spurte Twist og kom mot meg. Ynwa sto like rett bak han med ikke et så fornøyd blikk han heller. ''Det var noe viktig som sk-'' før jeg fikk sagt mer, kjente jeg et hardt slag i magen. ''Du lyger Bieber'' sa Twist kaldt.
__________________

Ditt synsvinkel:

''Og hvor har du vært unge dame?'' spurte en rimelig missfornøyd pappa ved inngangen i det jeg åpnet døren. Tårene mine hadde rent nedover hele bilveien hjem. Jeg vet ikke hvorfor engang, men av og til elsket jeg og bare høre på trist musikk og tenke, fordi jeg ofte kunne være deprimert. Ikke skjønte jeg hvorfor, jeg hadde jo alt. Jeg hadde fine foreldre, et kjempe fint hus, gode venner.. Men det var bare noe som manglet, noe som jeg ikke ville innrømme at jeg manglet. ''Sorry pappa.. Jeg..'' sa jeg lavt. Pappa pekte på meg med pekefingeren, før mamma endelig kom inn i bildet. ''Kjære gå tilbake på kjøkkenet, dette er helt klart jente saker! Sant vennen min?'' spurte mamma med en varm stemme. Hun hadde på seg morgenkåpe og noen søte kanintøfler som passet fint til. Pappa sa ingenting, men snudde seg og gikk tilbake på kjøkkenet. Mamma derimot kom nærmere og ga meg en god klem.

 

''Jeg ser du har gråtet min skatt. Vil du snakke om det?'' spurte mamma sin englestemme. Jeg ristet på hodet raskere enn hun kunne reagere. ''Nei jeg tenkte meg det. Gå opp på rommet ditt nå og vær der resten av kvelden. Jeg vil ikke at du skal komme hjem så sent igjen, okei? Vi blir fort redd for deg. Spesielt fordi du ikke er som alle andre, og har gjerne en far som lever litt farlig av og til.'' sa mamma rolig. ''Jeg vet mamma, beklager.. Det vil ikke skje igjen'' sa jeg med et smil. Mamma smilte tilbake og nikket som et tegn på at jeg skulle gå opp på rommet mitt. Mamma var den eneste som faktisk skjønte meg. Pappa var mer opptatt av å finne noe å kritisere meg på, men han elsket sin lille datter forde. Jeg var jo faktisk enebarn, noe som gjorde at foreldrene mine gjerne kunne bli litt mer streng på akkurat meg. Jeg snudde meg og gikk opp på rommet mitt.

 

Utrolig kjedelig det var og faktisk være hjemme en lørdagskveld. Men bedre var det enn og gå på en eller annen tilfeldig fest og ende opp med sånn som jeg gjorde igår. Jeg visste ikke helt om jeg var gal i hodet da jeg faktisk noen få sekunder tenkte på og fortelle pappa om Justin for å hjelpe han litt med jobben. Men den tanken måtte jeg bare legge til side med mindre jeg ville ødelegge livet mitt på flere måter. Jeg visste at Justin var en god person innerst inne, laaaangt innerst inne. Jeg skiftet kjapt om til joggebuksen min og en singlett. Aldri i livet om jeg viste meg sånn offentlig, jeg var mer den glamorøse. ''As long as you love me, we could be starving, we could be homeless, we could be broke'' sang jeg for meg selv. En av Justin sine litt gamle sanger som jeg aldri ble lei av. Jeg kvapp omtrent som et rent helvette da jeg la merke til at noe banket på vinduet mitt. Hva søren?

Tumblr_ma1y4rcdhi1qh1tneo1_500_large

 

Hva tror du skjer? :)

 

 

-Rano

03.08.2013 / 20:00 / Imagine

#Imagines

#Imagine
Scooter hadde ringt og spurt om du kunne komme siden Justin følte seg nedfor og trengte en klem av deg akkurat nå. Du går inn døren og ser at Justin sitter der og ser ned i gulvet:
 

#Imagine
Scooter presser frem et skjevt smil til deg før han går inn i stuen der Justin sitter. "Justin?" sa han svakt. Justin reiser hodet og ser tungt på han:

Scooter:  "Jeg har merket at du har vært litt nedfor i det siste, så jeg tenkte å gi deg en overraskelse"

#Imagine
"(D/N), bare kom inn" Du gikk sakte inn og merket at Justin lyste opp med engang: 
 
Han reiste seg opp og åpnet armene sine som et tegn på at du skulle komme. Han omfavnet deg med en klem og hvisket noe inn i øret ditt. "Jeg har savnet deg, utrolig mye" Du kunne ikke gjøre noe annet enn å bare smile.

Justin drar deg med til studioet. "Jeg har en ny sang å vise deg" Han setter seg ned ved pianoet og begynner å spille og synge
 
Du kjenner at noen tårer komme, du ser ned i gulvet for å late som ingenting. Men det var noe.

Når Justin var ferdig reiste du hodet forsiktig opp og smilte "Det var helt nydelig" Han merket fort at du hadde det vondt. Han satt seg ved siden av deg, "Hva er det, vennen?"

Du så ned i gulvet og sukket forsiktig. "Jeg vet ikke, Justin. Jeg er nok bare redd for at du en gang kommer til å syntes at en annen jente er finere enn meg.." 

Justin tok hånden sin under haken din og løftet hodet forsiktig opp, "(D/N), du er den fineste for meg. Ingen andre vil noen gang ta din plass! Jeg elsker deg. Du må alltid vite det" Du smilte skjevt, "Jeg elsker deg og Justin" Du fikk ikke sakt så mye mer før han kysset deg:
 

Mer?

 

// Samile Zenuni
03.08.2013 / 19:00 / Blogg

Bieberfacts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer??

-Mia Davidsen


03.08.2013 / 17:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Brooklyn, New York - 02.08.13

 

Boyfriend og baby:

 

Åpningen og All Around The World:

 

Take You:

 

U Smile: 

 

One Time og Eenie Meenie:

 

Somebody To Love: 

 

Love Me Like You Do: 

 

She Dont Like The Lights: 

 

Rack City: 

 

Die In Your Arms: 

 

Out Of Time Girl: 

 

Be Alright: 

 

Fall, Yellow Raincoat og Never Say Never:

 

Beauty And A Beat:

 

Drum Solo:

 

One Less Lonley Girl:

 

As Long As You Love Me:

 

Believe:

 

 

-Mia Davidsen

03.08.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

Flere Meet & Greet bilder - Brooklyn, New York (02.08.13)

 

 TRYKK PÅ DE MINSTE BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE


-Mia Davidsen
03.08.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

OLLG - Brooklyn, New York (02.08.13)

 

 

-Mia Davidsen

03.08.2013 / 14:30 / Blogg

Twitter

 

 

-Mia Davidsen

03.08.2013 / 14:00 / Blogg

Instagram

 

@scooterbraun: He stepped up big time tonight. Brooklyn was rockin for @justinbieber. <a class=#soldout #believetour" />
@scooterbraun: He stepped up big time tonight. Brooklyn was rockin for @justinbieber. #soldout #believetour

justinbieber: Catch me if u can
@justinbieber: Catch me if u can

 

@justinbieber: @selfmaderyan non touch me whips
@justinbieber: @selfmaderyan non touch me whips

 

justinbieber: Me and @bigseangood In The studio
@justinbieber: Me and @bigseangood In The studio

 

-Mia Davidsen

03.08.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Brooklyn, New York - 02.08.13

 

 TRYKK PÅ DE MINSTE BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE

 

 


 

-Mia Davidsen

03.08.2013 / 11:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Brooklyn, New York (02.08.13)

 

TRYKK PÅ DE MINSTE BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE

  

 

 


 

 

-Mia Davidsen

03.08.2013 / 01:32 / BELIEVE TOUR

Overraskelse på dagens konsert i Brooklyn, New York

 

Bildet under la Scooter Braun, altså manageren til Justin ut på instagram, hva tror dere overraskelsen er?

 


@scooterbraun: Gonna be some surprises today in Brooklyn! #believetour

 

-Mia Davidsen

02.08.2013 / 23:10 / Blogg

-Bieber har laget historiens mest populære låt

Kilde: Dagbladet.no


 

(Dagbladet): Artisten Justin Bieber har vært gjennom en rekke skandaler det siste året, men musikalsk sett har han nå fått en liten opptur. 

Ifølge Recording Industry Association of America (RIAA) har nemlig Biebers låt «Baby» blitt solgt til hele 12 platina, og når dermed «Diamond»-status som den første noensinne. 

 

 

Flere rekorder

Organisasjonen RIAA lanserte i mai at de nå ville inkludere tall fra tjenester som Spotify, Xbox Music og MUVE Music, i tillegg til tall fra videotjenester som YouTube og Vevo, inn i ordningen. 

 

Det gjør at Bieber slår alle rekorder med låta «Baby», som han har laget sammen med Ludacris, som nå er den mest solgte singelen i USAs musikkhistorie. 


Det er ikke første gang Biebers musikk tar rekorder - i juli 2010 ble videoen til låta den mest sette YouTube-videoen noensinne, før Psys «Gangnam Style» tok over tronen to år etter. 


Musikkvideoen er sett hele 876 millioner ganger på YouTube og Vevo. 

FÅR LITT AV KAKA: Justin Biebers manager Scooter Braun la ut bilde av Biebers Diamond-statuett, med teksten «Veldig kult. Gratulerer, Justin Bieber. Stolt av deg!» under. Foto: Faksimile av Instagram

FÅR LITT AV KAKA: Justin Biebers manager Scooter Braun la ut bilde av Biebers Diamond-statuett, med teksten «Veldig kult. Gratulerer, Justin Bieber. Stolt av deg!» under.

 

Slo Elton John og Michael Jackson

Tidligere var det Elton Johns låt «Candle in the wind» som toppet lista med 11 platina. 

Tenåringsidolet slår også popkongen Michael Jackson. Jacksons mest solgte låt er «Thriller», som er langt nede på lista over de mest solgte singlene i USA. 

Albumet «Thriller» topper likevel fortsatt lista over den mest solgte plata noensinne.  

Ifølge Metro skal Bieber ha uttalt seg om prisen på en av hans konserter nylig og takket fansen. 

- Først og fremst må jeg takke alle mine Beliebers som er her i kveld. Også må jeg takke all fansen hjemme og mamma som alltid har trodd på meg, sa han da. 

Andre på lista

Rihanna og Eminems låt «Love the Way You Lie» har i likhet med Elton Johns låt 11 ganger platina med over 561 millioner kroner visninger på YouTube. 

Lady Gagas «Bad Romance» har nådd 10 ganger platina, mens Carly Rae Jepsens «Call Me Maybe» har 9 ganger platina. 

MICHAEL JACKSON NUMMER TO?: Justin Bieber har en stor norsk fanskare. Her er fra en av konsertene han holdt i Oslo tidligere i år. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
MICHAEL JACKSON NUMMER TO?: Justin Bieber har en stor norsk fanskare. Her er fra en av konsertene han holdt i Oslo tidligere i år. 

 

-Mia Davidsen

02.08.2013 / 22:54 / Blogg

As long as you love me cover

Jeg tenkte å vise dere et cover av Ryan Adamés, der han synger ''As long as you love me'' inkludert en musikkvideo. Syntes han var veldig flink, så derfor tenkte jeg å dele med dere!

 

 

Om dere ønsker å laste ned hannes versjon av ''As long as you love me'' så kan du laste ned det HER!

 

Hva syntes dere?

 


Rano

02.08.2013 / 22:50 / NY: Based on a lie

Based on a lie - del 14

''Jeg sa du måtte være.. Eller.. Nei bare glem det'' mumlet jeg og så helt stivt på Justin. Justin nærmet seg meg med en rimelig sakte tempo som ga meg frysninger. ''Nei, fortell'' sa Justin hviskende og kom mot oss. Mørket hadde lagt seg ned utenfor iskrem sjappen, og ikke var det mange mennesker her heller, noe jeg forsåvidt skjønte veldig godt. ''Jeg sa du må slutte og være så bipolar. Vær litt grei med folk rundt deg..'' sa jeg sakte men sikkert. Men Justin så ikke særlig fornøyd ut han heller. ''Vet du hva, *dittnavn*&*etternavn*?'' sa Justin, og før jeg visste ordet av det var han bare noen få centimeter fra meg og hvisket i øret på meg.
_____________

''Du er litt spesiell. Er ikke alle jenter som faktisk tørr og si sånt direkte til meg.. Spesielt når de vet hvilke person jeg faktisk er. Hva jeg faktisk driver på med. Hvordan jeg er. Justin Drew Bieber.Vanligvis ville du enten lagt nede på bakken nå, eller i bilen min, jenta mi. Hadde jeg aldri kjent deg fra vi var mindre av, ville det gått temmelig dårlig med deg den dag idag. Men det betyr ikke at jeg ikke kan ombestemme meg søta'' hvisket Justin i øret på meg. Jeg visste ikke helt hvorfor, men kvalmen kom kjapt. Det var som om jeg ble truet av verdens mektigste mann. Det var som om han hadde all kontroll over meg som det ikke gikk an å gi slipp på. ''-Så nå holder du godt munn min gode venn. Jeg kan fort bli lei masse masing'. Og når jeg er lei folk som maser liker jeg å bli kvitt dem' fortsatte Justin og gikk noen centimeter vekk fra meg igjen. De kastanje brune øynene hans traff meg rett inn i øynene, og det var som å svømme inn i en evighet. Så glansfull og nydelig, men samtidig full av hat og ondskap.

 

''Er vi enig da?'' spurte Justin og blunket til meg plutselig. Hva feilet det den gutten? Men jeg turde ikke og si noe, så jeg bare nikket rolig. ''Det er bra, og for din egen del vil jeg ikke tilknytte meg helt til han dere Richard, jeg liker han nemlig ikke. Trenger du skyss hjem?'' spurte Justin kjapt. Okei, den gutten var aldeles vanskelig å skjønne seg på. I det ene øyeblikket kunne han ha gjort de sykeste ting med meg, og i det andre spurte han om jeg ville ha skyss hjem. ''Nei takk jeg har bil'' mumlet jeg. ''Gjerne like greit, snakkes nok *dittnavn*, med mindre The Wild Kidz slår meg ihjel'' lo Justin og gikk vekk fra meg. Jeg sto igjen som et kjempe stort spørsmålstegn. Nei, vi snakkes ikke, jeg skulle ikke snakke med den gutten igjen. Jeg snudde meg mot parkeringsplassen hvor bilen min sto parkert som den gjorde før idag, og sukket tungt.

 

Justin sitt synspunkt:
En ting var sikkert, The Wild Kidz kunne ikke blitt mer missfornøyd akkurat nå. Et så viktig møte og jeg dropper ut fordi jeg går rett inn i en jente, og ikke minst velger og ta oppvask i flere timer når jeg bare kunne slått alle enkelt og greit ned. Men det var en ting som stoppet meg, det var som om jeg faktisk ville bli igjen bare for å følge med på *dittnavn*. Var det en ting jeg savnet av alt jeg hadde opplevd hele livet mitt var det forholdet vi hadde før, som vi aldri kom til å få tilbake igjen. Det såret meg. Derfor var jeg så pass sint på meg selv som ikke klarte og lavær å være bipolar. I det ene øyeblikket var jeg glad for å være med henne som før, men i det andre tenkte jeg på hvem som virkelig var mine brødre som misslikte henne og familien sterkt. Jeg gikk ut av Range Roveren som lå parkert utenfor gjengen sitt hus. ''Hvor faen har du vært Bieber?'' spurte Twist og kom mot meg. Ynwa sto like rett bak han med ikke et så fornøyd blikk han heller. ''Det var noe viktig som sk-'' før jeg fikk sagt mer, kjente jeg et hardt slag i magen. ''Du lyger Bieber'' sa Twist kaldt.

 Tumblr_ma35e63mcz1rc59imo1_250_large

 

 

 

Hva tror dere skjer? ;o

 

Vurderer å legge ut et par deler imorgen om dere er interesserte?

-Rano

 

 

02.08.2013 / 22:42 / Blogg

Nytt instagrambilde fra Scooter Braun

 


@scooterbraun#believetour in Brooklyn tonight. This kid is performing too

 

-Mia Davidsen

 

02.08.2013 / 21:52 / Blogg

Twitter

 

 

-Mia Davidsen

02.08.2013 / 21:16 / Blogg

Fanbilder av Justin som forlater hotellet sitt i NY (02.08.13)

 

 TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE


August 2: fan taken photo of Justin leaving his hotel in New York

@ronniekdash: JUSTIN SAYS HI !!!! pic.twitter.com/q2OvEIA8pZ@tiffanygarzonn: JUSTIN BIEBER JUST WAVED TO ME AND SAID HE LOVED ME OMG I CANT BREATHE RIGHT NOW AHHHH @justinbieber@madisonn_3: @BelieveTUpdates 😍😍😍😍 Chaz is in the back with his head down and the hat pic.twitter.com/Gqc1C16XZo


@onarauhl: LOOK AT THIS BEAUTY pic.twitter.com/HSJPNtGPKM


@jbieberbabe3194: pic.twitter.com/Jb3lxM7CO8@madisonn_3: @BelieveTUpdates pic.twitter.com/CPqEiwHPHB@jbieberbabe3194: GUYS I WAS THIS CLOSE TO JUSTIN FUCKING BIEBER IM SHAKING AND GONNA CRY SO HARD 😭 pic.twitter.com/6BnDiVCcVC

@avondope: he's wearing slippers why am I laughing pic.twitter.com/kYuMVVuVx9@avondope: even the back of his head is perfect pic.twitter.com/SU7tDDQCOG

 

-Mia Davidsen


02.08.2013 / 19:00 / Blogg

Nye bilder

 

@ryanbutler: The boys


@djdrama: Late nites, early mornins. @bigsean Dram &amp; @justinbieber NYC.
@djdramaLate nites, early mornins. @bigsean Dram & @justinbieber NYC.
 

-Mia Davidsen

02.08.2013 / 18:30 / Blogg

Justin møter fans utenfor hotellet (02.08.13)

 

August 2: Justin greeting fans outside of his hotel

 

-Mia Davidsen

02.08.2013 / 18:00 / Blogg

Instagramvideoer

 

 

 

 

 

-Mia Davidsen

02.08.2013 / 17:10 / Blogg

Ekslusivt bilde fra appen #theKey

 

Exclusive picture from the official app for The KEY 

 

-Mia Davidsen

02.08.2013 / 16:51 / Blogg

#theKey

Nå er det kommet ut en gratis app som lar deg våkne opp med Justin! Velg en av hans sanger som du vil våkne opp til og tweet om drømmen din så du kan dele den med andre beliebers. #unlockthedream 

Hvis du søker på "Jb the key" så kommer appen opp :)

  

// Samile Zenuni og Mia Davidsen

02.08.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

Justin tar en mobil og tar den oppi buksen - Newark, New Jersey (31.07.13)

 

SE FRA 1.10

 


 

-Mia Davidsen

02.08.2013 / 15:01 / Blogg

Justin henger med fans i New York (02.08.13)

 

 TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE

v

 

@bangbangnyc: He&#8217;s so gracious he hangs with his fans who waited hours while he was tattooed
@bangbangnyc: He?s so gracious he hangs with his fans who waited hours while he was tattooed
 

-Mia Davidsen

02.08.2013 / 14:34 / Blogg

Flere bilder av Justin som møter fans (02.08.13)

 

 TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE


 

 

More of Justin meeting fans earlier today (August 2)

 

-Mia Davidsen

02.08.2013 / 14:14 / BELIEVE TOUR

Instagram

 

// Samile Zenuni

 

02.08.2013 / 14:09 / Blogg

Justin ankommer "Tanning Salon" (01.08.13)

 

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE 

-Mia Davidsen