hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
31.08.2011 / 23:22 / Blogg

bilde VS bilde

Hei alle sammen! :- )

VS

  • Bilde 1 eller 2?
  • BTW, jeg og Nora fra NinaJBfan ha lagd en JAbbi egeland fan blogg som heter www.JAbbiers.blogg.no, i morgen starter vi å en JAbbi Egeland historie, det blir historie helt lik jbhistorier bare navnet blit Jabbi! så folkeens følg med! <3
31.08.2011 / 22:22 / Blogg

Maraton på søndag?

MANGE som har spurt om maraton, så da tenkte jeg kanskje jeg muligens skulle ha maraton på søndag. Men siden maraton er utrolig stress, så vil jeg at ALLE som vil at det skal være maraton, kommenterer det, så vet jeg at dere vil det. 


Gleder du deg til maraton? VIL du ha maraton?

 

-Rano

 

Historie del 35 # Three words describes it all

Uansett hvor trøtt jeg er akkurat nå, maste Esin på ny historie.. Så jeg kommer med en del til. Men jeg tror jeg tar fri resten av dagen, for jeg er så sliten og trøtt at jeg faktisk skal gå og legge meg etter jeg har tatt en deilig dusj. Men kan være jeg kommer med ny del, kommer annpå om jeg er like sliten (:

 

Noen som lurte på hvor dere kunne lese innlegget om turen, det kan dere gjøre her: www.ran0.blogg.no :-D


 ''Mener du den øyen som dere pleide å være på da dere var mindre?'' spurte bestefaren. ''Mhm'' mumlet Justin og drakk fra glasset sitt. ''Men den er jo stengt!'' sa bestefaren plutselig. Justin sprutet ut all appelsinjuicen fra kjeften, og du klarte nesten å kvele deg selv.

 

''HVA?'' ropte du og Justin i kor. ''Jo den ble stengt for cirka en månde siden! Pågrunn av steinras på fjellet som var der'' sa bestefaren til Justin og smilte til dere. ''Der ble turen min ødelagt'' mumlet du for deg selv og så på Justin som så på deg. Hva skulle dere gjøre? ''Er det ingen mulighet for å komme seg på den øyen!?'' spurte du i full panikk. ''Jeg tror dessverre ikke det. Jeg vet hvor glad dere var i den'' sa han rolig. ''Ja, jeg var kjempe glad i den'' sa du rolig. ''Vel, hva om dere jenter går opp og skifter? Så kan dere hjelpe meg litt med maten?'' spurte bestemoren til Justin og reiste seg opp. ''Jo det kan vi sikkert, kom Lilly'' sa du og reiste deg opp fort. Du tok kofferten din mens Lilly tok sin, og sammen gikk dere opp på gjesterommet. ''Hva skal du ha på deg?'' spurte Lilly og åpnet sin koffert. ''Tror jeg tar dette'' mumlet du og tok ut noe

klær.

Tumblr_lqnm8ppfds1qjritwo1_500_large

''Fint! men.. Hva syntes du om det som skjedde med øyen? Jeg mener.. Du så veldig skuffet ut'' sa hun stille og tok ut noe klær hun også. ''Jeg syntes det er trist, men det stopper ikke meg'' sa du rolig og rettet litt på håret ditt før du åpnet døren. ''Hva mener du?''  spurte Lilly fort. ''Jeg mener at jeg skal ut på den øyen, uansett hva'' sa du med en litt skummel røst. Lilly så på deg med et beskymret blikk. ''Men det er farlig!'' sa hun fort. ''jeg driter i det, jeg skal finne den andre delen'' sa du bestemt og gikk ned til bestemoren til Justin. Da du kom ned satt Justin ved kjøkkenbenken, men så fort opp da han så deg. ''Hei'' sa han rolig. ''hei'' mumlet du og gikk bort til bestemoren. ''Så, du og Justin kan lage salat dere to. Så kan meg og hun søte venninen din lage litt mat. Gå bort der ved spisebordet dere'' sa hun og ga dere masse grønt. Justin ga deg et lite smil før dere begge satt dere ned ved bordet.

 

''Så, har du tenkt å ringe Kim og han dere Chris da?'' spurte Justin og tok den ene kniven mens han begynte å kutte noen tomater. ''Vet ikke jeg, hva da? er du litt sånn.. Sjalu?'' spurte du og fniste. ''Sjalu? jeg? Nei hvorfor skulle jeg være det?'' spurte Justin og smilte til deg. ''Nei spørr deg selv'' sa du rolig og begynte å lage salat. ''Nesht.. De guttene var ikke fin nok for deg!'' sa han og blunket. ''Så du mener du er fin nok for meg?'' spurte du og ga han et lite skeptisk blikk. ''Det er det bare du som kan svare på'' sa han. ''Åja'' mumlet du. ''Så, syntes du jeg er fin nok for deg?'' spurte han og stirret nysjerrig på deg. ''Ja Justin, du er fin'' sa du rolig. ''Flott!'' sa han og fniste. ''Men du Justin? Er du med å dra bort til øyen i kveld? Værsåsnill!'' sa du og så på han med dine dovendyr øyner. ''Nei *dittnavn*, det er livsfarlig!'' sa Justin og så på deg alvorlig. ''Hvorfor ikke? Er du redd?'' spurte du. ''Nei, men.. Jeg vil ikke'' mumlet Justin. Du la de siste bitene av salaten oppi skålen. ''greit, da ringer jeg heller Chris eller Kim da'' sa du og reiste deg.

Hvordan tror du Justin reagerer? Vil du ha mer i kveld?

 

-Rano

31.08.2011 / 21:25 / Blogg

DJ Drama og Justin Bieber i studioet.

'' ?Studio w/ @justinbeiber, His christmas album is soundin serious. Dont mind our #gangstagrillz? lol!?''

 

\\felicia

Historie del 34 # Three words describes it all + I'M BACK

Da er jeg endelig hjemme fra turen, og da mener jeg endelig. Det var en gøy tur, men herregud.. Masse stress! Jeg er utrolig trøtt, men tenkte dere måtte vite hva som skjer videre på historien. Takk til Felicia som har postet historier igår og idag<3


 ''Hei *dittnavn*!'' hørte du to guttestemmer si. Du snudde deg forsiktig, og det gjorde alle de andre og. Der sto Kim og Chris. ''-Du sa ikke du skulle til Canada! Vi og skal være her! Kanskje vi kan henge sammen!?'' spurte Chris glad

''Ehm.. Jo sikkert, det kan vi vel'' sa du og prøvde å smile. ''Okey flott, her er nummeret mitt'' sa Chris og ga deg en liten lapp. Han blunket til deg før han og Kim forsvant sammen ut av selve flyplassen. Både Lilly, Chaz, Ryan og Justin så rart på deg, som om du ikke hadde sagt noe til dem. ''Skal vi gå eller?'' spurte du som et forslag, bare for å dempe den pinlige stillheten. ''Jo, jo det kan vi. Jeg kan ta kofferten din jeg'' sa Justin og dyttet deg litt lenger vekk. Det takket du i hvertfall ikke nei til, ettersom kofferten din var kjempe tung. ''Jeg tror bestemor og bestefar venter utenfor, kom da'' sa Justin som gikk et stykke forran dere. Dere stresset alle med å komme ut, ettersom det var så folksomt der. ''Der er de!'' ropte Justin glad og løp mot to skikkelser. Du kunne se han omfavnet dem som om han ikke hadde sett dem på hundrevis av år. Du nærmet deg og så besteforeldrene til Justin med et smil om munnen. ''Heisann!'' sa du glad og ga dem en liten klem. ''Å gud, du må være *dittnavn*! Så stor du har blitt! Sist jeg så deg var du ikke høyere enn... Ja du skjønner'' sa bestemoren til Justin og klemte deg.

 

''Jo, det er nok seks år siden sist da'' fniste du. ''Å, Chazen da'' sa  bestemoren til Justin og knep Chaz på kinnet så han ble tomat rød. ''Og hvem er så dette da?'' spurte bestefaren og så på Lilly og Ryan som sto tett inntil hverandre. ''Lilly og Ryan'' sa Justin fort. ''Hyggelig'' sa han og håndhilste på dem. Dere kjørte fort hjem. På veien så du bare ut for å se hva som var forandret siden sist du faktisk var her for seks år siden, og det eneste du så fram til var å reise utpå øyen. ''Kan vi ikke reise utpå øyen idag?'' spurte du så lavt at bare Justin hørte det. ''Vet ikke.. Kan vi heller ikke bruke denne dagen på å ta det litt med ro? Jeg er litt sliten'' mumlet Justin lavt. ''Jo, kan vi sikkert'' svarte du litt skuffet tilbake. Justin så at du ble litt skuffet med stemmen, så forsiktig tok han hånden din og knep den godt. Så varmt og godt det var, en god følelse. Ryan kremtet, men du visste ikke om han hadde sett deg og Justin holde hender, men Justin slapp fort alikevel. 

 

''Her er vi'' sa bestefaren til Justin og kjørte inn det gamle huset deres. Så lenge siden det faktisk var siden du hadde vært her, men ingenting annet enn hagen hadde forandret seg. ''Ååå, Canada!'' sa du glad og gikk ut av bilen etter Justin. Dere tok ut koffertene og gikk forsiktig inn i huset til besteforeldrene. En gammel lukt slo deg inn da du åpnet døren, og en god følelse var det i hvertfall. På veggene hang det masse bilder av Justin og Pattie da de var mindre begge to. ''Så koselig'' sa du og smilte for deg selv da du så peisen og noen brune skinn sofaer. ''Så, var det alt?'' spurte bestefaren til Justin og la fra deg kofferten til Justin. ''Ja jeg tror det'' sa Justin og la seg ned i sofaen. ''Vil dere ha noe å drikke?''  spurte bestemoren. ''Ja, har dere appelsinjuice eller?'' spurte Justin. ''Ja lille venn, bare vent litt'' sa hun og forsvant ut på kjøkkenet. Bare noen få minutter senere kom hun tilbake med noen glass. ''Så, hvorfor ville dere tilbake hit? Ikke missforstå meg, jeg elsker at dere er her'' sa hun og smilte. ''Jo vi skal på den gøye øyen blandt annet, og bare for å se Canada egentlig'' sa Justin. ''Mener du den øyen som dere pleide å være på da dere var mindre?'' spurte bestefaren. ''Mhm'' mumlet Justin og drakk fra glasset sitt. ''Men den er jo stengt!'' sa bestefaren plutselig. Justin sprutet ut all appelsinjuicen fra kjeften, og du klarte nesten å kvele deg selv.

Hva tror du skjer? :)

 

 

-Rano

31.08.2011 / 19:58 / Blogg

kjæresten til katy perry!

haha, lol!

 

hva syntes dere?

 

LOVE FELICIA!

xx

31.08.2011 / 19:40 / Blogg

BIEBER DAY

Hei alle sammen!

Imorgen er det 1.September altså Bieber Day.

 

Bieber day, skal bli fullført med å kle seg i bieber ting, snakke om bieber, ha på lilla klær osv.. Retteresagt de skal finne ut EN dag som skal brukes på just Bieber!

1.September er det Bieber day.

 

1. Du skal kle deg i lilla/Bieber klær

2. Snakke om Justin hele dagen.

3. Vise alle at du er en Belieber og at du er stolt over det!

 

Det er ingenting, sann at alle skal møtes en plass osv.. 1.september er en skole dag! 

 

Tumblr_lj3c9gwk6d1qdayrno1_500_large

 

er du med?

 

\\felicia

 

31.08.2011 / 19:27 / Blogg

sett dette bilde før?

søte:)

 

\\felicia

31.08.2011 / 17:57 / Blogg

scooter - 1 million followers

''1 million! Damn. I'm just a kid from a small town in canada and...wait...that isn't me. Well thank u anyway''

 

GRATULERER SCOOTER, I'M SO PROUD:)

 

\\felicia

31.08.2011 / 17:40 / Blogg

bilde innlegg

aw:)

kjekkaser!

heiit!

u smile, i smile!

haha!

AW:)

<3

OMG!

SWAG!

pattie-mallette:
that painter who painted this is a genius 

pic.twitter.com/BoHT7Gc

PROUD ! 

 

\\felicia

 

 

Historie del 33 # Three words describes it all

Så derfor bestemte dere for å bare kjøre til flyplassen, også shoppe på taxfree. Etter dere hadde sjekket inn bagasjene, sto du og Lilly borte ved godtedisken for å kjøpe inn snop til flyet. ''Wow, se den hotte jenta da!'' sa en høy gutt, med mørke brunt hår. Han hadde grønne øyner, og var utrolig kjekk. Du snudde deg og så at han mente deg, for både han og kompisen sjekket deg opp fra topp til tå. Men det var da du fikk øye på Justin..
________________
Han kom bort til deg og ga deg en tilfeldig klem, ikke visste du hvorfor. ''Øhm, hva var det for?'' spurte Lilly og gjorde Justin litt flau. ''Vet ikke.. fristet bare'' sa han og smilte til deg. Du så rart på han, og visste kjempe godt at det var fordi han var blitt litt sjalu.

 

Justin sitt synsvinkel:
Jeg kunne ikke for at jeg klemte henne. Men jeg ville vise guttene at det var min jente, og at jeg nærmest var forelsket i henne. Hun så rart på meg, og det skjønte jeg godt egentlig. Jeg visste også at hun av og til syntes jeg var irriterende av og til, men jeg kunne ikke for det.. Hun var bare så nydelig. Jeg hadde til og med nesten ødelagt litt av vennskapet mellom meg og Ryan for henne, for å være helt ærlig med meg selv, så tror jeg nok jeg kunne gjort alt for henne.

 

ditt synsvinkel:
Guttene som nettopp hadde gitt deg komplimentet drev og fulgte etter deg. Utrolig nok var det litt morsomt, men samtidig irriterende. ''Hey, hva heter du?'' spurte plutselig han ene gutten med en rar amerikansk uttale. ''Jeg er *dittnavn*'' sa du litt uinterressert og så rundt i bokhyllene. ''Åja, jeg heter Kim! Og dette er Chris'' sa han og pekte mot den blonde kompisen sin som sto og sjekket deg ut skikkelig, det var litt ekkelt egentlig. ''Åja, hyggelig'' sa du med et smil og gikk lenger vekk fra de, men de fulgte såklart etter. ''Så.. Er du herifra eller?'' spurte han mens du tok opp en harry potter bok. ''Ja, jeg bor her'' sa du rolig. ''Åja, så kult! Jeg vet det høres litt sånn rart ut.. Men kunne jeg kanskje få-'' ''-*dittnavn*, har du funnet noe?'' avbrøt plutselig Justin bak deg. ''Øhm, jeg gidder ikke å kjøpe noe bøker egentlig'' sa du og la fra deg harry potter boken igjen. Justin hadde helt tydelig spionert på deg.

 

''Vel Kim, og Chris.. Hadebra da'' sa du og smilte til dem før du forsvant. De vinket til deg mens du gikk ut av taxfree. ''Hvorfor spionerer du på meg?'' spurte du Justin irritert. ''Jeg spionerte da ikke..'' mumlet han og holdt i en pose. ''Neida, du bare kom helt tilfeldig bort da Kim og Chris kom bort til meg'' sa du litt irritert. ''Sorry, jeg bare.. Ja, bare glem det''sa Justin mens dere gikk mot gaten deres. ''Hey, der er dere'' sa Lilly og reiste seg. ''Ja, her er vi'' nølte du og satt deg ned på setene. Dere satt og snakket en god stund før dere endelig kunne sitte dere innpå flyet. Flyturen gikk i grunn ganske så fort, men det var fordi du og Lilly snakket om alt mulig dere skulle gjøre. Da dere endelig hadde landet, og hentet koffertene.. Var det noen som pirket deg på ryggen. ''Hei *dittnavn*!'' hørte du to guttestemmer si. Du snudde deg forsiktig, og det gjorde alle de andre og. Der sto Kim og Chris. ''-Du sa ikke du skulle til Canada! Vi og skal være her! Kanskje vi kan henge sammen!?'' spurte Chris glad. 

 

 Mdf_zgrwm7y36pyqaa_large

 

Oj, hva tror du skjer? :D

 

 

-Rano

31.08.2011 / 15:05 / Blogg

MSG ANNIVERSARY- Madison Square Garden in 22 er TT!

Trends: Worldwide · change

 

I dag er det akkurat ett år siden Justin framførte på MSG :)

 

\\felicia

Historie del 32 # Three words describes it all

Du nikket og tok den store bagen din med opp trappen. Da du faktisk åpnet døren til venstre rom, var hele veggen pyntet med plakater av Justin, hockey drakter og priser. ''Liker du de?'' spurte en stemme bak deg. Du snudde deg fort mens hjertet ditt hoppet. Der sto Justin nemlig i bar overkropp og et håndkle rundt. Hot, tenkte du da han kom nærmere og nærmere deg. 
________________
''Ja jeg liker de'' sa du glad. ''Flott, for jeg har jobbet hardt for de der altså!'' sa Justin og ristet litt på håret. ''-Forresten, jeg savnet deg'' sa han og blunket flørtende til deg. ''Og jeg savnet deg'' sa du og smilte samtidig som du rødmet litt. ''Flott, da vet jeg at du faktisk liker meg'' sa han med en flørtende stemme og la hånden sin forsiktig på kinnet ditt. Du ble utrolig varm, som om du hadde fått over førti i feber. Sommerfuglene i magen din fløy rundt omkring som bare det. Han kom nærmere og nærmere deg helt til du faktisk kunne kjenne den varme ånden hannes, pusten som pustet nærmest på leppene dine. Noe vått bevegde seg på leppene dine, og det var Justin som akkurat hadde plantet et lite kyss på deg. ''I know you want me'' sa han og blunket til deg flørtende. Hvorfor var han så selvsikker på det?

 

Egentlig klarte du ikke å tenke på det, sommerfuglene i magen din gikk helt amok. ''Visst du vil kan du få lov til å være her inne mens jeg skifter'' sa han flørtende. ''Åh, du er så pervers'' sa du og fniste. ''Nei, jeg er en veldig god stripper altså!'' sa Justin og lo. ''Kos deg du'' sa du og gikk ut. Du måtte bare le litt selv, og nå var du faktisk klar til Canada.

 

''Dere må våkne nå syvsovere'' sa en mørk manne stemme. Du våknet stille av at en ganske så høy og mørk mann sto over dere. ''Hvem er du?'' spurte du litt nervøst mens du la dynen litt mer rundt deg. ''Jeg heter Kenny jeg! Livvakten til Justin?'' sa han litt usikkert, men med et smil. De andre rundt deg lå fortsatt sovende. ''Åja! Justin har snakket om deg ja!'' sa du og reiste deg opp. ''Jeg tenker du er *dittnavn*?'' spurte Kenny og stirret på deg fra topp til tå. ''Jepp, hvordan visste du det?'' spurte du litt nysjerrig. ''Vel.. Justin snakket i tre timer om deg engang, jeg sovnet'' la Kenny fort til. Du begynte å le, så søtt det faktisk var!

 

''Vel, unger dere må våkne nå! Canada tur idag!'' ropte Kenny og klappet i hendene. ''Jeg gleder meg faktisk!'' sa du glad. ''Det skjønner jeg!'' sa han og blunket til deg. Du gikk opp på rommet og skiftet, nå var den endelige dagen her. 

Tumblr_lqnkfygbkg1qcc5n5o1_400_large
*venstre outfit, dropp legg sokkene..*)

Du valgte å krølle håret ditt fint, du skulle jo tross alt tilbake igjen til Canada! Da du kom ut igjen hadde de andre også stått opp, alle med samme morgentryne. ''Skjer med at du er så morgen menneske da?'' klaget Chaz og strekket på seg. ''Jeg er ikke det altså! Men.. I sommer har jeg blitt det'' sa du og fniste. De andre begynte også og skifte, men dere hadde god tid. Så derfor bestemte dere for å bare kjøre til flyplassen, også shoppe på taxfree. Etter dere hadde sjekket inn bagasjene, sto du og Lilly borte ved godtedisken for å kjøpe inn snop til flyet. ''Wow, se den hotte jenta da!'' sa en høy gutt, med mørke brunt hår. Han hadde grønne øyner, og var utrolig kjekk. Du snudde deg og så at han mente deg, for både han og kompisen sjekket deg opp fra topp til tå. Men det var da du fikk øye på Justin..

 

 

 

Hva tror du skjer? :D

 

-Rano og Felicia :D

31.08.2011 / 14:48 / Blogg

nytt bilde

 

Tumblr_lqrlhaic2a1qcfyw0o1_500_large

''sock swag''

\\felicia

31.08.2011 / 14:35 / Blogg

endret sin bio på twitter

Justin endret sin biografi på twitter for noen dager siden:) 

AW, SØTT!

 

hva syntes dere?

\felicia

 

31.08.2011 / 14:28 / Blogg

Jozy Altidore prater om Justin i nytt intervju!

De prater om Justin på 1.15.

 

 

Jozy Altidore er en kjent britisk fotballspiller, og i dette intervjuet forteller han at han liker Justin Bieber. Men ikke på grunn av musikken - Joxy har nemlig sett Justin spille fotball, og mener at han er veldig god. Noe han også er!

 

#BIBSES

 

 

BTW: jeg lurte på om dere kunne stemme på lillebroren  til en veldig god vennine av meg , Ida! 

http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/2726528/ <- der

 

si i fra om dere gjør det:) hadde betydd mye! 

 

 

\\felicia

 

31.08.2011 / 14:19 / Blogg

Baby (Concert Video) Selena Gomez

 

\\felicia

31.08.2011 / 14:16 / Blogg

nytt bilde

Tumblr_lqs18ssf311qlod9yo1_500_large

'' #Rockstar studio flow ''

 

\\felicia


31.08.2011 / 12:32 / Blogg

Facebook;

Hei alle sammen! :-)

det som står er;
back in the studio finishing the christmas album....making a classic. we work hard. to succeed you gotta put in the time!

åå gleder meg sykt til Believe og til dette albumeeet!

  • Gleder du deg til de 2 nye albumene kommer ut?
  • //Esin 

  

31.08.2011 / 12:15 / Blogg

14 år gammel jente savnet

Hei alle sammen! :- )TIl dere Bieber bloggere: Om dere har tenkt til å blogge om det samme så skal dere si det er ifra BIBSES. Siden dette var det jeg som personlig fikk tips av fra morra mi faktisk! Så ta litt hensyn her!


 

Jeg vet at dette her fullstendig ikke har NOEN TING med Justin å gjøre. Men jeg er ganske sikker på at Justin hadde syntes det var bra vi Beliebers bryr oss om den ungdommen som nå er savnet ikke er hjemme hos familien sin burde bli lett etter! Derfor har jeg tatt valget å blogge om ei 14 år gammel jente som heter Stauda Sofie Hansen som er savnet siden 23 juni 2011.  Tenk om hun er en Belieber! Jeg syntes iallefall at alle dere der ute som leser denne teksten skal ha respekt for at dette innlegget ikke har noe med Justin å gjøre, men at det er et tegn på at vi som blogger her på BIBSES ikke bare bryr oss om ditt og datt, men også om at folk er savnet!

 

SAVNET!!!!
Er det noen som vet hvor Stauda Sofie Hansen på 14år er eller har sett henne? Hun har vært savnet siden 23juni 2011 og er sist sett hjemme hos faren sin i Vikebygd for en måned siden. Hun er ei jente som er sterkt knyttet til søsknene sine og mora si og hun ville aldri ha latt være å høre fra seg frivillig. Er det...
Av: Bjørg Corny Rønning

 

Ta kontakt med Haugaland og Sunnhordland politidistrikt på tlf.nr 52 86 80 00 om du vet noe.

  

Tenk om dette hadde hendt din familie? Jeg oppfordrer alle om å holde øynene ooppe for jenta. Litt dårlig kvalitet på bildet, men det får gå. Men om dere virker en viss mistanke rundt personer dere omgåes daglig!

 

Håper virkelig jenta blir funnet og at alt blir bra igjen!

#BIBSES


Jeg vet som sakt at dette ikka har noe med Bieber å gjøre, men jeg 100% enig med Bibses!

  • Har du sett denne jenta?!

//Esin

31.08.2011 / 11:57 / Blogg

Justin i en BILULYKKE?!

 

Hei alle sammen!

Vell, overskriften forteller det meste, men folkens ro ned.. ingenting har skjedd ham!

Dette fortelelr TOPP oss;

LOS ANGELES, California.

Justin Biebers (17) var involvert i en mindre bilulykke i Los Angeles, denne uken.

Politimyndighetene i Valley-området i L.A. bekrefter til Access Hollywood at det faktisk var den populære sangeren som satt bak rattet da ulykken fant sted ved tolvtiden, tirsdag (30. august).

Ifølge politiet kjørte en Honda Civic inn i Justins rådyre Ferrari og Justin skal ha hatt en passasjer i bilen da ulykken inntraff.

Myndighetene tror passasjeren var en av Biebers assistenter.

Justin skal ikke ha blitt skadet i ulykken og politiet forteller at også både Hondaen og Ferrarien kom unna hendelsen uten større skader.

Det er ennå ikke kjent hvem som har skylden og flere amerikanske nettsider regner nå med at verken Justin eller sjåføren av Hondaen blir anmeldt for episoden.Oiida... vi burde være utrolig glade for at ulykken ikke var større og ikke minst at Jusitn ikke ble skadet!
  • Hva synes du om denne saken?

//Esin

31.08.2011 / 11:52 / Blogg

www.SWAGLIKEJUSTIN.blogg.no

Hei alle sammen! :- )

Det er utorlig mange som spør om gode Bieber blogger OSV.. hele tiden!

Så da tenkte jeg at jeg kunne dele en utrolig bra blogg med dere!

www.SwagLikeJustin.blogg.no, det er en utrolig bra blogg, det er lange deler og bloggen blir ofte oppdatert, hun har nettopp starta på sessong 2, men jeg lover dere alle det har verdt å lese hele sesong 1! Dere vil ikke angre! : )

Håpe alle kan ta seg en tur innom bloggen der! :-)

//Esin

31.08.2011 / 07:21 / Blogg

MAMA JAN HAR BURSDAG

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN MAMA J:) LOVE YOU!!

 

AW :) der så søte sammen. Digger Mama Jan :)

 

 

\\felicia

31.08.2011 / 07:13 / Blogg

NYTT BILDE AV JUSTIN

Alfredo Flores photo Candyyyy CANNDDYYYY canddyyy OHHHHHH
AHH.. GODTERI :D

 

\\felicia

30.08.2011 / 22:26 / Blogg

Cleo Gomez

Cleo er søsken barnet til Selena Gomez.... jeg tror jeg har nevnet hun for dere flere ganger her på bloggen ! 

Cleo Ble sendt til sykehuset fordi hun hadde feber som ikke ville gå ned i tempratur... men så vis vi spoler tilbake så har cleo besvimt flere ganger å måtte ligge i sykehuset på grunnav Bilulykken i australia, hun skal operere igjen, å denne gangen er det i hjernen ! ! Jeg Har kjent Cleo i snart 1år å er ganske god venn med hun ! Håper hun blir brra igjen ! 

 

Dette er cleo ! 

 

Get Better Soon bub xoxo always on my prayers ! 

 

#FAN94JUSTINBIEBER


Justin har forresten før hatt følelserfor henner..

//Esin

30.08.2011 / 21:31 / Blogg

SNAKES

Tumblr_lqpwc0gou21qh6ejmo1_500_large

\\felicia

30.08.2011 / 21:24 / Blogg

JUSTIN IS THE SWAG KING

som dere ser så har også Joe Jonas fans, taylors fans og demi's fans også prøvd å trende noe om idolet sitt..men Justin ligger alltid høyest! hehe.

#jbiebernews

 

\\felicia 

30.08.2011 / 21:22 / Blogg

tommylife gir justin's anntrekk terningkast

 

tusen takk tommy ;) hehe. her er dette han skrev:

Justin!  her er du smashing :)  + for de fresha leopardskoene :)  ( Ønsker meg til jul) 
+ for buksa  og smykkene og jakken :) 
MEN hwats up med "Gammel dame-Brillene ?"   
Får håpe Selena hadde sine "øllbrillor på"  den kvnelden :) 

Men som sakt!  Smashing!

Tærningkast 

Ps !  Inn med tunga!   og Get  a Rom!   OK?  :P :P

 

 

Haha, Tommy er søt:) 

 

hva syntes dere?

tusen takk Rebekka for at du sa ifra! 

 

\\felicia

Historie del 31 # Three words describes it all

BTW. AVSLUTTER SOMEDAY KONKURANSEN PÅ TORSDAG!!!!

 

. ''Jaja.. Får vel parkere her'' sa du og la fra deg bilen og koffertene. Du ringte forsiktig på døren, og var utrolig nervøs på hvordan moren til Justin ville reagere når hun så deg. Det var jo tross alt seks år siden. ''*dittnavn*?'' sa en myk dame stemme og stirret på deg. 
_____________

Du så opp på henne, hun hadde nesten Justin sine øyne. ''Pattie!?'' sa du glad og smilte bredt mot henne. ''Det er virkelig lenge siden!'' sa hun og ga deg en stor klem. ''Det kan jeg love deg!'' sa du glad og klemte tilbake. ''Og Chaz! Så stor du har blitt! Jeg kjente dere virkelig ikke igjen!'' sa Pattie overrasket. ''Vel.. Altså, det har jo gått veldig mange år!'' sa du og smilte. ''Du har fullstendig rett. Kom inn!'' sa Pattie og åpnet døren. En lukt av nyvasket hus slo deg inn, og det var faktisk et av de nydeligste husene du hadde sett før. ''Vi går inn i stuen vi, Justin er i dusjen han'' sa Pattie med et smil. Du nikket og fulgte lydig etter henne inn i stuen, hvor det var pyntet med bilder over alt. Det var blandt annet klassebilder av han da han var mindre, konsert bilder, og ikke minst så hang det trofeer og priser fra de forskjellige awardsene Justin hadde vært med på. ''Så, vi liker å ha litt bilder som dere ser. Vi beholdte forresten et bilde av deg og Justin også!'' sa Pattie og smilte. 

 

Hun pekte mot et bilde av to små elleve åringer sitte på gresset. Jenten iført en rosa blomster kjole, og gutten i ført en hvit skjorte og grønn shorts. Begge så utrolig forelsket ut, selv for å være elleve år. ''Jeg savner den tiden, det var så koselig'' sa du og smilte for deg selv. ''Ja. Jeg husker Justin snakket om deg lenge etter dere hadde flyttet. Han var jo så glad i deg, eller han er glad i deg'' sa Pattie og rettet litt på seg selv. ''Kommer ikke Ryan og Lilly?'' spurte du nysjerrig da du faktisk kom på at dere var de første. ''Jo, de kommer de også, sikkert om noen minutter'' sa Pattie med et smil. ''Okey flott! Jeg går opp og legger denne bagen et sted. Et tips om hvor jeg kan legge den?'' spurte du nysjerrig. ''Ja, du kan legge den opp. Men først må dere få litt frisk drikke ettersom det faktisk er over 30 grader her ute'' sa Pattie glad. 

 

Chaz våknet plutselig med engang, og du kunne ikke lavær å le. Dere fulgte Pattie innpå det store, nydelige kjøkkenet som var utrolig moderne. Flis til de dyreste priv nesten over alt. ''Så, smoothie eller lemonade?'' spurte Pattie og åpnet kjøleskapet. ''Smoothie'' sa både deg og Chaz i kor. Pattie begynte å mikse sammen ingredienser, og i mellomtiden hadde faktisk Ryan og Lilly også komt. ''Hey! Canada here we come!'' sa Lilly glad og la fra seg bilnøklene sine. ''Noen gleder seg visst ja'' sa Pattie med et smil. ''Jepp!'' sa hun stort fornøyd. ''Hvor kan jeg legge bagen min?'' spurte du fort. ''første dør til venstre, opp trappen såklart'' sa Pattie og helte i drikke for Lilly og Ryan. Du nikket og tok den store bagen din med opp trappen. Da du faktisk åpnet døren til venstre rom, var hele veggen pyntet med plakater av Justin, hockey drakter og priser. ''Liker du de?'' spurte en stemme bak deg. Du snudde deg fort mens hjertet ditt hoppet. Der sto Justin nemlig i bar overkropp og et håndkle rundt. Hot, tenkte du da han kom nærmere og nærmere deg. 

1zv2yh2_large

 

Hva tror du skjer? :o

 

 

-Rano 

30.08.2011 / 20:01 / Blogg

HOT OR NOT?

sokkene høyt oppe , hot or not? hva syntes dere?

\\felicia

30.08.2011 / 19:53 / Blogg

NYE BILDER AV JUSTIN


sokkene høyt oppe ja, haha:P

 

\\felicia

Historie del 30 # Three words describes it all

''MOBILEN DIN RINGER!'' ropte Chaz fra rommet sitt. Du løp fort ned i stuen og så at mobilen din lyste opp fra kjøkkenbenken. Du så på skjermen, og der sto det Justin. Du gikk bare en rar, men god følelse.. Samtidig følte du det var feil overfor Ryan også at Justin hadde kysset deg. 
_________________________
 

Du tok telefonen og la den ved øret. ''Hallo?'' sa du. ''Hei det er Justin.. Øhm.. Mamma sier at dere bør pakke ferdig også bare komme over til meg med engang, så skulle vi snakke litt om turen. Pluss at mamma har lyst å se deg igjen'' sa Justin sin mørke, men deilige stemme. Du gjorde en liten håndbevegelse før du faktisk svarte. ''Ja okei greit. Jeg holdt faktisk på å pakke, og det tror jeg Chaz også gjorde. Vi kommer kanskje bort om noen få timer vi da'' sa du rolig. ''Jo den er god, forresten.. Jeg savnet deg'' sa han flørtende. ''Og jeg savnet deg'' sa du og smilte for deg selv mens du fiklet med håret ditt. ''Vel, gleder meg til å se deg om noen timer da.. Jeg må nesten pakke selv, så vi snakkes søta'' sa han. ''Jo, hade'' sa du og la på. Du løp opp med telefonen i hånden og fortsatte å pakke. Hjertet ditt dunket til tusen mens sommerfuglene i magen din spredde seg. Du begynte virkelig å falle for Justin, nesten mer enn du hadde falt for Ryan.

 

Og det var helt utrolig at følelsene for Justin fortsatt var der etter veldig mange år. Tenk om dette var skjebnen? At dere var ment for hverandre? Alle disse tankene gikk igjennom hodet på deg mens du pakket ferdig. ''Hey, Chaz, er du ferdig eller?'' spurte du og gikk innpå rommet til Chaz. ''Jepp!'' sa Chaz og pekte mot sin knall rosa koffert. ''Seriøst Chaz? Du kunne ikke valgt mer jentene farge altså?'' lo du ironisk. ''Du tok min koffert.. Så jeg tok din fra da du var mindre'' lo Chaz. ''Jaja, men mamma kommer hjem hvert øyeblikk. Vi tar farvel med henne også går vi hjem til Justin'' sa du bestemt. Og det var da du faktisk kom på at du måtte ta med deg det halvrevet brevet, så du sprintet opp trappen og åpnet skuffen for å hente den. ''Mitt brev'' sa du og la det inntil deg.  Du visste bare ikke hvorfor brevet betydde så mye for deg, men det du visste var at du bare skulle prøve å finne resten av det når dere landet i Canada. Du tok også på deg noen fine klær, også var du klar.
 

Tumblr_lqoutqnkt91r2r5tqo1_500_large

Du gikk rolig ned trappen igjen og så at moren din klemte på Chaz. ''Nå skal gutten min være borte fra meg lenge!'' sa moren din og presset Chaz mot seg. ''Slapp av da, mamma.. Det er jo ikke så lenge'' fniste du og la brevet inn i lommen din. ''Jenta mi da. Jeg vet det! Håper dere stor koser dere i Canada. Jeg har overført en del penger, men for Gudsskyld, ikke bruk alt. For det er et stort beløp'' sa hun og blunket til deg. ''neida'' sa du og ga henne en hade klem, før dere begge la koffertene i bilen og kjørte til Justin sitt hus. ''For et hus!'' sa du sjokkert og så opp mot det største huset med den største hagen du noen gang hadde sett. ''Velkommen til kjendis livet ja'' mumlet Chaz litt sjalu. ''Jaja.. Får vel parkere her'' sa du og la fra deg bilen og koffertene. Du ringte forsiktig på døren, og var utrolig nervøs på hvordan moren til Justin ville reagere når hun så deg. Det var jo tross alt seks år siden. ''*dittnavn*?'' sa en myk dame stemme og stirret på deg. 

 

Justin-bieber-rare-family-picture_large

 

 

Hvordan tror du moren til Justin reagerer? Kommenter om du vil ha mer<3

 

-Rano 

og felicia :D heh.

30.08.2011 / 18:20 / Blogg

REPRISE PÅ VMA!

- 29 Augusti kl. 22:55
- 30 Augusti kl. 20:00
- 31 Augusti kl. 10:00 & kl. 15:20
- 1 September kl. 11:00
- 2 September kl. 21:55
- 3 September kl. 22:55

på MTV:)

 

\\felicia


30.08.2011 / 17:32 / Blogg

''Johnson is looking to strike... Uh oh!''

Alfredo Flores photo Johnson is looking to strike... Uh oh!

 

OMG, Johnson så litt ekkel ut der!

 

hva syntes dere?

 

\\felicia

30.08.2011 / 17:20 / BIEBERFACTS

bieber facts

- Når Justin er i dusjen er hans favoritt linje å syne "I'm super cool, super hot, i'm the guy you like a lot" fra sangen til Miley:)

 

- Justin elsker bursdagskakene han får på bursdagene sine.

 

- Justins slange heter Johnson og han er en Boa Constrictor.

 

- Justin syntes det hadde vært kult å laget en frokostblanding som het ''Bieber Flakes''.

 

- Justin hater når gutter dømmer jenter etter utseende.

42970_large

 

- Justin liker jenter som bruker Coneverse fordi han syntes de matcher med hans Supras.

 

- Når Justin tygger tyggis og lager bobbler sprekker alltid Jazmyn dem.

 

- Justin har laget sitt eget spill som heter ''Guess'' så hvergang han får forbi jenter ''guesser'' han om jenta er belieber eller ikke.

 

- Justins sine favoritt britiske ord er 'Brilliant' og 'Geezer'.

Tumblr_lqqjelunjt1qm19xvo1_500_large

 


 

\\felicia

 


Historie del 29 # Three words describes it all

Forresten, akkurat nå er jeg på mjølfjell, og jeg har forhåndskrevet disse delene. Håper dere koser dere med de, og jeg kan love deg at jeg har stresset sykt! Haha (:


 

 

 Den kvelden var igrunn utrolig koselig, og dere snakket kjempe mye om cupen. Før dere visste ordet av det, var klokken langt over midnatt og du hadde tatt over hele sofaen mens resten av gjengen lå på gulvet. Du våknet av en irriterende lyd som bare ringte og ringte, før du visste ordet av det var det telefonen din. ''Ja?'' nølte du trøtt i telefonen. ''*dittnavn*! Du og Chaz må komme hjem med engang!'' ropte moren deres stresset.
________________
''hva har skjedd?'' spurte du stresset. ''Det er ikke viktig. Bare få dere bort her øyeblikkelig!'' sa moren din og la på. Du la fra deg telefonen med det trøtteste fjeset noen gang. ''Chaz?'' mumlet du og reiste deg opp, men Chaz lå livløst på gulvet. ''Chaz!'' ropte du så alle kvapp. ''JA?'' ropte Chaz irriterende tilbake. ''Kom igjen! Mamma sier vi må hjem og at det er viktig'' sa du og begynte å strekke på deg. ''Åårhhh'' nølte han og lagde grimaser. ''Skjerp deg ditt dovendyr, kom an!'' sa du stresset og løp opp på gjesterommet  for å hente bagen din. Du fikk et lite flashback da Justin kysset deg gårsdagens kveld, var det bare en drøm eller? tenkte du for deg selv. Du prøvde og ikke tenke på det, men løp ned igjen med bagen. ''Da går vi!'' sa du glad mens Chaz sitt sure fjes fulgte etter deg inn i bilen. Dere kjørte hjem igjen så fort som mulig. Forsiktig parkerte du bilen din, og det var da du fikk øye på faren din med en reisekoffert.

 

Du løp ut av bilen og bort til han. ''Pappa? Hvor skal du?'' spurte du nysjerrig. ''Slapp av, jeg skal på foretningstur til New York. Men når jeg kommer tilbake er dere i Canada, så moren din ringte så dere kunne si farvel til meg. Ettersom flyet mitt går om to timer, så jeg er litt sånn forsinket, for det tar en liten stund å kjøre til flyplassen'' mumlet faren din trøtt. ''Åja, du får kose deg da!'' sa du glad og ga han en klem. Du var så glad i han, selvom han egentlig ikke var faren din. ''Jada jenta mi, hade da Chaz. Kos deg i Canada!'' sa faren din og ga en liten klem til Chaz også, før han forsvant inni den hvite Range Roveren til moren din. ''Begynn å pakk unger!'' ropte hun før bilen forsvant ut av det blå. ''Kom igjen Chaz, vi skal hjem til Justin senere idag uansett! Vi må opp og pakke!'' sa du glad. ''Jada, du maser sånn!'' nølte han irritert. ''Er du fortsatt trøtt eller?'' spurte du og fniste.

 

''Ja, og det er takket være den stygge forretningen til pappa'' mumlet Chaz og gikk inn i huset. En god lukt slo deg inn da du gikk inn i huset, men det første du kom på var å finne en koffert så du kunne begynne å pakke. ''Koffertene ligger i boden? Ikke sant?'' spurte du Chaz. ''Ja jeg tror det, bare se'' sa han og gikk opp på rommet sitt. I mens fant du fram en himmelblå koffert i boden som du bærte opp. ''Perfekt!'' sa du glad og åpnet skapet ditt. Du fant fram alle de nyeste klærne du hadde kjøpt og la de fint inn i kofferten. Samtidig med alt annet mulige ting som sminke, undertøy, enda mer klær og viktige elektroniske ting. ''MOBILEN DIN RINGER!'' ropte Chaz fra rommet sitt. Du løp fort ned i stuen og så at mobilen din lyste opp fra kjøkkenbenken. Du så på skjermen, og der sto det Justin. Du gikk bare en rar, men god følelse.. Samtidig følte du det var feil overfor Ryan også at Justin hadde kysset deg.


281310_2167236294652_1059029321_2525509_7555098_n_large

 

 

Hva tror dere skjer? :D

 

-Rano og Felicia, hehe!!

30.08.2011 / 16:15 / Blogg

MR.TWITTER

http://tweeter.faxo.com/Mr_Twitter/2011/08

STEM PÅ JUSTIN!


takk ingrid:)

 

\\felicia

30.08.2011 / 15:59 / Blogg

Ryan's gensere

Ryan skal designe en genser og selge den ute på nettet:) Den skal se noe sånt som dette ut :


 

kommer du til å kjøpe den ?

 DKP står for Dirty Kid Productions

\\felicia

30.08.2011 / 15:38 / Blogg

I miss pattie

Photobucket

I miss her, do u? 
-Renate 

30.08.2011 / 15:14 / Blogg

What does Justin Bieber listen to?

\\felicia

30.08.2011 / 15:13 / Blogg

VINN SOMEDAY PARFYMEN (JUSTIN BIEBER )

Det du må gjøre for å vinne parfymen:

-Adde facebooken min, du finner den her og felicia sin HER (Visst du har facebook).

-Skrive et innlegg om det på bloggen, da er det større sjanse visst du vinner. Link til innlegget.
-Visst du ikke har blogg, skriv hvorfor du fortjener å vinne denne parfymen.
-Etterpå kommenterer du bare randome ting. Kommentargrense på 200 kommentarer for hver person. Husk at jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du fordi jeg trekker vinneren på www.random.org!

 

Lurer du på noe? Kontakt Felicia på facebook. ALLE KAN DELTA. 

KOMMENTER VIDERE HER :http://jdbnorway.blogg.no/1314529731_vinn_someday_parfymen.html#comment-73224631

 

Konken avsluttes på torsdag :) 

 

\\felicia

30.08.2011 / 15:07 / Blogg

Jazmyn, Jaxon , Jeremy og Erin.
aw!:) 

 

\\felicia

Historie del 28 # Three words describes it all

Du tok med deg bagen din og gikk opp på gjesterommet hvor nesten alle skulle sove. Rett før du lukket døren bak deg, kom Justin inn. ''Hva gjør du her?'' spurte du nysjerrig. Han sa ikke noe, men gikk rett imot deg og kysset deg hardt på leppene.
______________
Du skjønte ikke hvorfor, men godt var det. Og med så mye lidenskap! Tungen hannes glidde forsiktig inn i din, og det var når du først tenkte over det første gangen dere hadde klint på seks år. Han la forsiktig armene sine rundt deg og presset deg hardere mot han. Det ble utrolig klissete etterhvert som dere faktisk vekslet spytt, men når det var med Justin, var det perfekt. Han slapp deg etter du ble litt andpusten og tok begge håndflatene sine på kinnet ditt. Det var først da du merket at han var litt kaldere enn deg. ''Wow'' sa du helt plutselig. ''Helt enig.. Du aner ikke hvor mye jeg har savnet å gjøre det'' sa Justin og smilte til deg. ''Du er så skjønn!'' sa du og klemte han hardt. Han holdt rundt deg med de sterke armene sine og lot fingrene sine falle gjennom håret ditt. ''Du er perfekt for meg, *dittnavn*'' sa Justin følsomt og slapp deg. 

 

''Justin, jeg..'' sa du, men stoppet for du klarte ikke å fullføre setningen. ''Er det noe galt?'' spurte Justin og løftet haken din forsiktig opp sånn at du igjen, stirret mot de fantastiske øynene hans. ''Nei, men.. Du vet det med Ryan også'' sa du rolig. Justin så nesten litt skuffet ut, men samtidig forståelsesfull. ''Greit, jeg skjønner. Men vi får no se til slutt da'' sa Justin og blunket til deg før han gikk ut døren. Hva hadde nettopp skjedd? Og hvorfor var det akkurat deg som måtte like to gutter? Du fikk så utrolig dårlig samvittighet overfor det. Du bare fant fram en shorts og en himmelblå singlett før du gikk ned igjen. Der sto alle og snakket sammen, men stoppet brått da du kom. ''Hva skjer?'' spurte du og stirret misstenksomt på dem. ''Ikke noe egentlig.. Bare snakker litt om Canada'' sa Ryan og smilte til deg. ''Åja, greit'' sa du og bare lukket øynene dine igjen.

 

''Har du tenkt å sove?'' spurte Chaz sjokkert. ''Neh.. Kanskje om en time eller noe sånt. Jeg må liksom snu døgnrytmen min litt jeg..'' sa du stolt. ''Flink du er'' sa Justin flørtende og blunket til deg. ''Jo du vet meg'' sa du og fniste. ''Hvordan går det med foten egentlig?'' spurte Lilly som stirret på bandasjen. ''Går mye bedre nå. Tror jeg kan spille fotball nå for fult etter Canada turen vår. Gleder meg utrolig masse til cupen da'' sa du og smilte. ''Jo, hvem gjør ikke det?'' lo Lilly. Den kvelden var igrunn utrolig koselig, og dere snakket kjempe mye om cupen. Før dere visste ordet av det, var klokken langt over midnatt og du hadde tatt over hele sofaen mens resten av gjengen lå på gulvet. Du våknet av en irriterende lyd som bare ringte og ringte, før du visste ordet av det var det telefonen din. ''Ja?'' nølte du trøtt i telefonen. ''*dittnavn*! Du og Chaz må komme hjem med engang!'' ropte moren deres stresset.

Hva tror DU det er? :)

 

-Rano og Felicia :D haha.

30.08.2011 / 14:44 / Blogg

Nye tweets- Renate 

30.08.2011 / 14:36 / Blogg

Justin Bieber og Selena Gomez viste sin kjærlighet på MTV VMA

Justin Bieber og Selena Gomez viste sin kjærlighet på MTV VMA - 1 ( c
2011 Starlounge)

De to tenåringsstjernene flørtet, klemte og kysset
- 2 (WireImage)

De to tenåringsstjernene flørtet, klemte og kysset

I begynnelsen av forholdet var Selena Gomez og Justin Bieber svært så hemmelighetsfulle. De ville verken bekrefte at de var kjærester eller vise følelsene sine offentlig. Hemmelighetskremmeriet er imidlertid forlengst historie; noe de på nytt understreket da de begge var tilstede på MTV Video Music Awards søndag kveld.

Selena (19) hadde i oppdrag å ta imot gjestene på den røde løperen, noe som innebar at hun intervjuet flere av stjernene - deriblant hennes kjære Justin.

Den 17 år gamle verdensartisten var kledd i et antrekk bestående av leopardsneakers, røde bukser, smykker, designerblazer og briller, og den overraskende looken ble samtaleemne i intervjuet med Selena.

Justin sa spøkefullt at han aller helst skulle ville ha lekeslangen Johnson som tilbehør, og han lente seg fram mot kjæresten sin og ga henne et kyss, sammen med kommentaren ?Takk for at du er her og henger med meg, babe?, før hun gikk videre til neste intervjuobjekt.

?Baby?-sangeren benyttet igjen anledningen til kroppskontakt da han mottok prisen for ?Beste mannlige video?. Han ga da jenta si en god klem.

Det var rundt årsskiftet at det én gang for alle ble offentlig at de to tenåringsstjernene er et par. Selena har avslørt at en av gunnene til at hun falt for den to år yngre artistkollegaen, er at han får henne til å le.

- Du vet at du er forelsket når du elsker en person som ikke er perfekt på en perfekt måte. Alle andre er annerledes. Alle har sine særheter, men det er det som gjør dem vakre. Å ha tillit til en person er fantastisk. Man legger merke til det og tenker at det er veldig bra. Alt handler om tillit. Jeg er en slik person som satser alt når jeg blir forelsket. Det er fint å ha en person ved min side som forstår meg. Justin finner på så mange morsomme ting - la oss bare si at han har mange gode peong!

Si at du fikk det fra jdbnorway!

-Renate  

30.08.2011 / 14:30 / Blogg

''Your boyfriend just attacked me... ''

Selena telling Justin about how Demi came up to her and said ?Your boyfriend just attacked me with a snake!?

Selena forteller hva Demi sa til Selena etter Justin viste slangen til henne! 

Haha:)

 

\\felicia

30.08.2011 / 13:50 / Blogg

Justin og Selena

 

aw:)

jeg skoleblogger nå btw.

 

-\\felicia

30.08.2011 / 12:03 / Blogg

Gjesteblogger i 2 dager!

Hei Jdbnorway lesere!
Jeg er gjesteblogger på denne bloggen til i morgen. Jeg har blogget her før, men jeg sluttet. Skal begynne snart igjenn, sånn fast. Jeg blogger om nyheter, og alt jeg finner om justin, som er...SISTE NYTT. Hvis det er noe dere vil vite om meg, så er det bare spørre på kommentarer. Jeg svarer på et innlegg sjøl. Etterpå :-)

Aww,søteste!!!!!
-renate  

30.08.2011 / 11:58 / Blogg

Derfor liker selena justin

Selena Gomez (19) har ikke alltid vært like keen på Justin Bieber (17).

- Han er jo bitteliten. Nei, nei, vet du hva, han er som lillebroren min. Jeg gjør ikke det. Det er bare merkelig, svarte Disneystjernen standhaftig da Ellen Degeneres spurte om de datet i september ifjor.

Men følelsene vokste og etter at de romantiske bildene ble tatt av Selena og Justin ombord på en yacht i Det Karribiske Hav rundt nyttårshelgen, var det bare et tidsspørsmål før de kunne vise seg som et kjærstepar for offentligheten.

De unge turtelduene har siden den gang vært mer eller mindre uadskillelige og i et nytt intervju med magasinet M Selena avslører hvorfor hun er så glad i Justin.

- Du vet du er forelsket når du elsker en ikke-perfekt person, perfekt. Alle er unike. Alle har sine rare sider, men det er det som gjør de vakre. Selvtillit i en person er slående, innrømmer den vakre 19-åringen.

- Du legger merke til det og jeg syntes det er flott. Alt handler om selvtillit. Om jeg er forelsket, er jeg en av de menneskene som virkelig går for det. Det er så fint å ha noen som forstår meg ved min side. Justin kommer på så mange morsomme ting og la oss bare si at han har mange gode poeng! røper Selena.

/topp

-Renate  

30.08.2011 / 11:51 / Blogg

Victorie justice og justin bieber?????

Victoria Justice - 34 (Getty Images)

Victoria Justice, som ifølge ryktene skal ha hatt noe på gang med Justin Bieber i fjor høst, var til stede på musikkfesten. 

Hentet fra bilder fra MTV- galla. Jeg viste ikke noe om dette? 

-Tror dere på dette?
-Renate 

29.08.2011 / 23:25 / Blogg

Jeg reiser imorgen!

Heisann beliebers!

 

Da har jeg(Rano) brukt hele dagen min på skole, pakke også skrive mange historiedeler til dere. Grunnen til at jeg ikke har lagt ut så mange deler idag, er fordi jeg har sagt til Felicia at hun skal poste en del av dem i morgen. Jeg reiser nemlig med klassen i morgen som mange har fått med seg, så jeg skal ikke blogge før på onsdag kvelden. Men det blir historie, for jeg har vært så snill og skrevet mange deler til dere<3 lover dere, sykt stress..

Peace out folkens! Someday parfyme konkuransen avsluttes på torsdag. Får Felicia til å skrive om det i morgen (:

 

-Rano

29.08.2011 / 21:45 / Blogg

Justin, Selena og Kuk !

#biebergasmnorway

 

AW:)

\\felicia

29.08.2011 / 21:23 / Blogg

TUSEN TAKK !

Hei alle sammen:)

Jeg må bare si TUSEN TAKK til dere lesere, dere er bare best!! I går hadde vi nesten 3000 lesere jo :o Og over 12 000 sidevisninger! Jeg ble så sykt glad, og ALLE de hyggelige kommentarerne. Blir helt sjokka! Vi får jo ingen ''hate'' kommentarer heller. Jeg er bare så takknemlig for alle søte kommentarer , for alle klikk inne på bloggen, for alle som snakker med oss på facebook, twitter , skriver så mange hyggelige ord! Det betyr utrolig mye altså:) Jeg måtte virkelig bare få det ut. Jeg er så utrolig stolt over å være en del av denne bloggen! ALT CREDSEN ER TIL DERE, LESERE. Hadde det ikke vært for dere. Vi er noen STORE beliebere alle sammen <3 OG IKKE GLEM, VI LESERE ALLE KOMMENTARENE :) DERE ER SÅ HERLIGE!  Jeg kunne skrevet sååå mye mer, men må fortsette med lekser ! haha. 

 

Sorry for lite blogging idag, men Rano har skrevet historier , Esin vet jeg ikke , men jeg har vært på trening i  3 timer og hatt masse lekser. Men imorgen blir det bra:) Og imorgen trekkes UKENS BELIEBER!

eneste bildet jeg hadde på denne pc'en , haha sorry!:) dette var da på skolen. hahaa!

 

LOVE FELICIA ! 

xx

29.08.2011 / 20:58 / Blogg

Justin VS Joe !

Tumblr_lqp5ulwsbs1r0txnlo1_500_large

min stemme går til Justin:) Hvem går din til?

 

--felicia

29.08.2011 / 20:39 / Blogg

YES :)

ITS BACK ON TRACK :D

 

\\felicia

Historie del 27 # Three words describes it all

 ''Jeg skal finne resten av det halvrevet brevet! Jeg lurer inderlig på hva som står på resten liksom.. For han fyren var utrolig flink liksom, og det er bare noe med det brevet som faktisk gjør meg glad'' sa du helt rart. Justin så på deg, med et stort smil. ''Jeg skjønner hva du mener'' sa han og tok deg i hånden. Han reiste seg av stolen og stirret deg dypt inn i øynene. Han lente seg forsiktig framover, skulle han virkelig kysse deg?
________________________
Leppene deres var bare noen få millimeter unna, før Lilly kom og avbrøt dere såklart. ''Årh.. Det var litt pinlig'' sa hun da hun så dere så nære hverandre, så nære at dere faktisk holdt på å kysse. ''Det går fint.. æh, øhm.. Vi bare, snakket'' mumlet Justin og slapp den ene hånden din som han hadde holdt. ''Visst det DER er snakking, så lurer jeg virkelig på hva klining er'' nølte Lilly mens hun gikk bort til vasken og tok litt vann i et glass. ''Ja, uansett.. Hva ville du?'' spurte du mens Lilly drakk fra glasset sitt. ''Chaz klager på at han er sulten! Jeg tenkte jeg skulle bestille to store pizzaer jeg. Hva vil dere ha på den?'' spurte Lilly og tok tak i en svart, fancy telefon. ''Taco pizza'' sa du glad. ''Det hun sa'' sa Justin og så på deg. ''Greit, taco pizza og pepperoni da'' mumlet hun og forsvant ut av kjøkkenet. Akkurat nå ble det sikkert litt pinlig pågrunn av at du og Justin nesten hadde kysset. 

 

''Kanskje vi burde dra tilbake igjen til de andre?'' spurte du fort. ''Jo kanskje det'' sa Justin og reiste seg. Du fulgte etter Justin inn i stuen hvor de andre fortsatt satt og spilte COD. ''Kan dere ikke gi dere da? Vi finner heller på noe annet å gjøre!'' ropte du nærmest irritert. ''Hva da?'' spurte Ryan og tok på pause. ''Jeg tenkte vi kunne se en film eller noe, istedenfor og se dere to skyte hverandre'' svarte du litt irritert og satt deg ned i sofaen. ''Er nok litt enig med *dittnavn* jeg..'' sa Justin og satt seg ned rett ved siden av deg. Ryan ga deg et lite blikk før han reiste seg opp. ''Da kan vi se film da.. Eeasy A?'' la Lilly til som et forslag. ''Greit'' svarte du og satt deg godt til rette på sofaen. Ryan satt seg på andre siden av deg, sånn at du på en måte lå klemt inntil Justin og Ryan. Og irriterende var det når begge absolutt ville holde hånden din, det var søtt ja.. Men når de skapte irritasjon mellom hverandre ble det ikke så romantisk som forventet.

 

Du var mer enn glad da pizzabuden ringte på døren, for den første som spratt opp av sofaen var deg. ''Jeg åpner!'' ropte du og løp mot døren mens Ryan og Justin ga deg et rart blikk. Du kom tilbake igjen med pizzaen. ''Hva? Det er jo lov til å juble litt over pizza?'' sa du sukkersøtt. ''jo du har rett, jeg er dødssulten!'' sa Ryan og tok imot pizzaen fra deg. Dere spiste dere godt mett, i hvertfall Chaz som lå seg ned i sofaen og klappet seg på magen. ''Jeg går opp og skiftet til noe chille klær jeg'' sa du og la fra deg glasset ditt som du akkurat hadde drikket av på bordet. ''Greit'' svarte nesten alle i kor. Du tok med deg bagen din og gikk opp på gjesterommet hvor nesten alle skulle sove. Rett før du lukket døren bak deg, kom Justin inn. ''Hva gjør du her?'' spurte du nysjerrig. Han sa ikke noe, men gikk rett imot deg og kysset deg hardt på leppene.

 

Hva tror du skjer? :-D

 

-Rano
Historie del 26 # Three words describes it all

 ''Vi skal til Canada!'' ropte Ryan. ''Oh yes'' sa du glad og hoppet på sofaen, du var så glad. Nå hadde du endelig sjanse til å finne rester av det halvrevet brevet som du engang hadde finnet sammen med Justin. ''Hey *dittnavn*, kan vi snakke?'' spurte plutselig Ryan. ''Ja, selvfølgelig'' sa du glad og fulgte etter Ryan. Nå var du litt nysjerrig..
______
Du fulgte etter Ryan som gikk mot det fine Italienske kjøkkenet. Han la begge armene på kjøkkenbenken og ga deg et lite smil. ''Så? Hva var det for noe?'' spurte du og prøvde å ikke virke for nysjerrig. ''Jeg lurte på om det med idag.. Liksom at vi holdt hender og sånt, betydde noe for deg?'' spurte Ryan nysjerrig med en rar røst. Du var litt usikker selv på hva du skulle svare, men du likte jo han.. Problemet var bare at du likte Justin like godt også. Men Justin sa jo at dere skulle bli venner igjen, men samtidig så likte jo han deg også. ''Ryan.. Ja det betydde noe. Jeg mener, jeg liker deg virkelig, men som jeg sa for noen dager siden, så er det to personer jeg har følelser for. Og jeg har ikke bestemt meg. Men i mellomtiden kan jo jeg se hva som vil skje'' sa du rolig. Det virket så dumt! Og du virket som den playeren som likte to gutter samtidig. ''Når klarer du å bestemme deg?'' spurte Ryan. ''Det får nok tiden vise, vet du'' sa du rolig. 

 

''Ja, jeg skjønner. Men du skal vite at du er en nydelig jente og at jeg liker deg kjempe godt!'' sa Ryan og åpnet armene. Du ga han et lite smil og gikk rett i de. Så trygg du faktisk kunne føle deg bare fordi at to gutter som du likte kjempe godt klemte deg. ''Unskyld, forstyrrer jeg eller?'' spurte Justin sin stemme. Du snudde deg brått og så Justin med et litt trist ansikt, samtidig ikke. ''Neida, bare snakket vi'' mumlet Ryan og slapp deg. ''Åja, okei.. Chaz lurte på hvor det ble av deg, han ville at dere skulle fortsette å spille COD'' sa Justin og pekte med tommelen ut i stuen. ''Åja, hadde helt glemt jeg!'' sa Ryan og tok løpefart mot stuen. Det ble litt pinlig stillhet nå som det bare var deg og Justin. ''Så.. Glad for at vi skal til Canada?'' spurte han dumt. ''Nææ, bare later som!'' sa du ironisk. ''Jo den var god du'' fniste Justin og satt deg ned på en stol. ''Så, vi har jo mange gode minner derifra'' smilte du og satt deg ned du også. 

 

''Ja! Så utrolig mange at det ikke går ann å telle. Men den beste var da vi ble sammen'' sa Justin og rødmet litt. ''Jo den dagen husker jeg godt. Vi hadde et lite mini bryllup også? Husker du ikke? Når vi var sånn 10 år'' lo du og ble helt rød. ''Jo den dagen husker jeg godt! Chaz som prest og greier! Også Caitlin som brudepike.. Forresten, Caitlin er lenge siden vi har snakket med! Sammen med Christian!'' sa Justin plutselig. ''Yes. Kanskje vi kan besøke de når vi først er i Canada? Uansett.. Jeg har et lite mål med turen'' sa du og smilte. ''Og hva er det?'' spurte Justin og snudde seg helt mot deg. ''Jeg skal finne resten av det halvrevet brevet! Jeg lurer inderlig på hva som står på resten liksom.. For han fyren var utrolig flink liksom, og det er bare noe med det brevet som faktisk gjør meg glad'' sa du helt rart. Justin så på deg, med et stort smil. ''Jeg skjønner hva du mener'' sa han og tok deg i hånden. Han reiste seg av stolen og stirret deg dypt inn i øynene. Han lente seg forsiktig framover, skulle han virkelig kysse deg?

Mc9xegrfl3ydd-8laa_large

Tror du Justin kysser deg? (:

 

Det kommer til å bli mer spenning utover historien, trust me..

-Rano

Historie del 25 # Three words describes it all

 ''Så, jeg tenkte vi liksom kunne reise til Canada'' sa Justin plutselig og begynte å fortelle om sin fine idé, rett etter han hadde snakket ferdig ringte mobilen din. ''Det er mamma.. Jeg har veldig lyst å reise, men-'' ''-Ta no telefonen da!'' mumlet Chaz irritert. Du la telefonen ved øret.

 

''Hallo?'' sa du rolig. ''Hei vennen, det er meg'' sa moren din sin lyse stemme på andre siden av telefonen. ''Åh, hei mamma'' sa du og tok på høytaler med engang. ''Så, hvordan har du og Chaz det?'' spurte hun som om ingenting hadde skjedd eller blitt spurt. ''Vi har det fint! Altså, vi sitter og snakker litt'' sa du rolig. ''Å, flott det vennen. Hils Chaz fra meg'' sa hun. Du følte hun bare pinte deg med å fortelle om du kunne dra til Canada eller ikke. ''Så, mamma? Fikk vi lov å reise til Canada?'' spurte du nysjerrig. Du så bort på Justin som stirret nysjerrig, og Chaz som bare sløvet på sofaen. ''Ja saken er det at jeg har snakket med faren din, og jeg har fått kontaktet moren til Justin, Pattie sammen med Ryan sin mor og Lilly sin far. Vi kom med en god idé at dere alle skulle få lov til å reise. Jeg gjetter Pattie ringer Justin snart med litt informasjon, for jeg vet ingenting annet enn at dere reiser om to dager!'' sa hun glad. Du holdt deg forran munnen, du kunne ikke tro at du skulle reise hjem igjen til Canada!

 

''Mamma? TUSEN HJERTELIG TAKK!'' ropte du glad. ''Det går så fint vennen. Jeg snakker med deg og Chaz i morgen, så handler vi inn det dere trenger. Penger skal dere også få, men nå må dere bare kose dere'' sa hun. ''Ja mamma, og igjen tusentakk!'' sa du glad. Du la forsiktig telefonen din på bordet mens du nærmest sprintet bort til Lilly. ''VI SKAL TILBAKE TIL CANADA!'' ropte du glad. ''DU skal tilbake igjen til Canada.. Jeg har aldri vært der, så det blir fint og se det stedet du har snakket så mye om!'' sa Lilly med et smil. ''Gjett om!'' sa du glad og nærmest hoppet av glede. Mobilen til Justin begynte plutselig å spille 'More' av Usher, og du la til en liten latter. ''To minutter'' sa Justin og reiste seg opp. ''Hallo?'' sa han. Du kunne høre en lav stemme, men ikke hvem det var.  ''det er mamma'' hvisket Justin og tok på høytalerne. ''Så gutten min, jeg vet at kanskje moren til *dittnavn* og Chaz har ringt og sagt at det var greit at dere reiste til Canada?'' spurte hun for å sjekke. ''Ja mamma?'' sa Justin. 

 

''Vel, jeg har fikset sånn at privatflyet ditt går klokken 13 på formiddagen. Jeg tenkte kanskje hele gjengen bare kunne ligge over hos oss, også kunne Kenny ha kjørt dere til flyplassen? Visst det er greit for de andre da såklart. Jeg mener, jeg har snakket med de andre, og de mener det er helt greit!'' sa Pattie sin stemme. ''Jo mamma, kanskje det.. Snakker om det senere, hvor lenge blir vi borte?'' spurte Justin. ''I 5 dager, så dere kan kose dere masse. Dere skal nok bo hos besteforeldrene dine Justin, siden det blir for dumt og leie hotell når dere har et sted og bo.'' sa Pattie. ''Den er god mamma, men siden vi er på overnatting nå liksom, kanskje du burde legge på?'' fniste Justin. ''Åh, jo såklart vennen. Kos dere!'' sa hun og la på til slutt. ''Vi skal til Canada!'' ropte Ryan. ''Oh yes'' sa du glad og hoppet på sofaen, du var så glad. Nå hadde du endelig sjanse til å finne rester av det halvrevet brevet som du engang hadde finnet sammen med Justin. ''Hey *dittnavn*, kan vi snakke?'' spurte plutselig Ryan. ''Ja, selvfølgelig'' sa du glad og fulgte etter Ryan. Nå var du litt nysjerrig..

Hva tror du Ryan vil? (:

 

-Rano

29.08.2011 / 16:15 / Blogg

iLCreation

 

Han slettet ikke bare justins men en av ladygagas ! den Badromance ! 

#fan94justinbieber

 

OMG, hvis han/hun våger å slette KIDRAUHL , OMG !! da begynner jeg å gråte!

\\felicia


29.08.2011 / 15:57 / Blogg

Har du sett dette bilde føør?

Hei alle sammen! :- )

forresten ville bare si at jeg har startet pp en privat blogg som heter www.ecem.blogg.no sammen med kusina mi! Så visst dere vil lese om hverdagen min osv.. kan dere gjerne trykke dere inn på bloggen! :))

naaaam, han er så fin!

//Esin

Historie del 24 #Three words describes it all

 Du ville ikke ha noe forventninger, for du var sikker på at du ikke kom til å få lov. ''Mamma? Kan jeg spørre deg om noe?'' spurte du mens hun sto og stekte kjøttdeig. ''Ja vennen?'' sa hun rolig. ''Kunne meg og Chaz dratt tilbake igjen til Canada med Justin, Lilly og Ryan?'' spurte du. Moren din snudde seg rundt og ga deg et beskymret blikk.
______________
''Til Canda?'' spurte hun igjen for å gjøre det sikkert. ''Jepp! Jeg vil så gjerne reise tilbake igjen til hvor jeg faktisk ble født'' sa du glad og stirret på Justin. ''Jeg skjønner du vil det, vennen min. Men det kom så utrolig brått på! Og det er jo helt til Canada! Hvem skal dere bo hos da? Hele turen blir jo kjempe dyr!'' sa moren din og tok vekk stekepannen. Du sukket trist ned, moren din hadde rett. Hele turen kom jo faktisk til å bli kjempe dyr, og du kunne ikke la Justin betale alt. ''Slapp av! Jeg kan få mamma til å fikse privatflyet mitt. Så reiser vi sammen til Canada. Og ikke bare det, vi kan bo hos besteforeldrene mine eller pappa'' sa Justin glad. Nå fikk du håp igjen og så på henne. ''Vet du hva? Jeg husker faren din Justin, men jeg må nesten ta en prat med alle foreldrene da'' sa hun oppgitt. ''Greit mamma, i mellomtiden skal jeg og de andre sove over hos Ryan'' sa du og smilte. ''Den er god'' sa hun og blunket tilbake.

 

Du løp opp på rommet ditt igjen med Justin like bak. ''Så, hun sa jo faktisk ikke nei'' sa Justin glad rett etter han hadde lukket døren bak seg. ''Nei, men tviler alikevel sterkt på det. Hele idéen er jo bra, men.. Jeg vet ikke. Det er ikke typisk oss og bare reise uten videre'' sa du rolig. ''Vel, en forandring er jo alltids bra!'' sa Justin. ''Jo kanskje det'' sa du glad og ga han et lite smil. Du tok fram en liten rød bag og begynte pakke ned masse klær, sminke, rettetang og alt mulig en jente trenger. ''Og nøyaktig hva skal du med alt det der for en overnatting?'' spurte Justin skeptisk. ''Jeg er en jente.. Vi trenger masse ting!'' sa du og lukket den. ''Vel, såpass for en kveld?'' spurte Justin igjen. ''Ja, jeg mener.. Jeg må jo skifte en del, og jeg må ha soveklær! Sminke trenger jeg.. Og rettetangen i tilfelle jeg skulle bli våt på håret eller noe'' mumlet du og la bagen på skulderen din. ''Greit, kan vi gå innom meg også eller? jeg må ha noe å skifte til'' mumlet han.

 

''Jada, sikkert'' sa du og tok bilnøklene. Sammen kjørte dere til Justin og hentet tingene hannes. ''Rart at ingen var hjemme'' mumlet han og la en liten pose. ''Er det alt du skal ha med deg?'' spurte du skeptisk og så på han. ''Ja, jeg er ingen jente!''sa Justin fort. ''Neida, jeg vet det.. Men greit'' sa du og kjørte til nærmeste butikk hvor dere kunne handle inn masse til i kveld. ''Jeg betaler jeg, slapp av'' sa Justin og tok ut lommeboken raskere enn du kunne reagere. ''Det må være fint og være rik'' fniste du og la varene i posen. ''Nja'' sa Justin fort. Dere kjørte hjem til Ryan, og der var allerede Lilly, Ryan og Chaz godt i gang med COD. ''Så, jeg tenkte vi liksom kunne reise til Canada'' sa Justin plutselig og begynte å fortelle om sin fine idé, rett etter han hadde snakket ferdig ringte mobilen din. ''Det er mamma.. Jeg har veldig lyst å reise, men-'' ''-Ta no telefonen da!'' mumlet Chaz irritert. Du la telefonen ved øret.

Tror dere at dere får lov til å reise til Canada? :)

 

 

-Rano 

29.08.2011 / 15:30 / Blogg

#WeWantJustinBieberVevoBack

dette var det en som skrev : Yes it was a hacker ! His or her name is "ILCreation" ! He/she deleted all the videos. Now they're gone. And it's just not fair. Not fair..

herregud saa teit!!! blir saa sur. naa er alle borte , omg :(

 

dette er de nye TT paa twitter!

 

KANSKJE JUSTIN BARE PRANKER OSS, HVA TROR DERE ?

//felicia


29.08.2011 / 15:28 / Blogg

Hva synes du om SLANGEN?!?!?

Hei alle sammen! :- )

Ja, som dere sikkert vet så hadde Jusitn med seg en slange på VMA! ÆSSSSSSSJ

Jeg fikk sonn sikkelig angst av den.. fyfader så ekkelt.. ahahahha

hater slangern av hele mitt hjerte!

ahhaha se DEMI!

Syns bare det var ekkelt jeg... men ok

  • Hva synes du om at Justin tok med seg en slange!?

//Esin

29.08.2011 / 15:23 / Blogg

Nye bilder av JELENA

Hei alle sammen! :- )

aw

  • Din mening om paret den kvelden? :-)

//Esin


29.08.2011 / 15:21 / Blogg

husker dere Johnson?

 

 

//felicia

 

 

29.08.2011 / 15:17 / Blogg

Justin med Selana, og et bilde sammen med Lill wayne

Hei alle sammen! :- )

Er forresten tilbake for fullt! Tusen takk for all støtten!

awww, JELENA! <3

//Esin

29.08.2011 / 15:17 / Blogg

CLEO GOMEZ - STAY STRONG

Cleo Gomez er kusinen til Selena , dette skrev moren paa facebook:

Hello Everyone! It's Cleo's mom here. Cleo just got sent to the hospital because she had a really bad fever that wouldn't go away and there's something wrong with her brain. Please keep her in your prayers. We're right now very scared and worried. We would very much appreciated if you guys would pray for her to get better. She's going into surgery later on so please, pray for her. Thank you! Love from Cleo's mom! God bless! xx


GET BETTER CLEO :)

 

//hva syntes dere?

 

/felicia

29.08.2011 / 15:10 / Blogg

BABY ER BORTE!

YOUTUBE har slettet den mest sette videoen paa youtube, altsaa baby :s

 Ikke bare Baby men alle VEVOmusikkvideoene.

hvorfor ? jeg haaper det bare er en teknisk feil. Hva tror dere?

 

//felicia

29.08.2011 / 15:03 / Blogg

nytt bilde av pattie

''Me and some crazy friends in Montecito. Beautiful ppl beautiful place awesome food!''

 

//felicia

29.08.2011 / 14:13 / Blogg

2011 VMAs: Justin Bieber

 

\\felicia

29.08.2011 / 14:10 / Blogg

''haha''

pic.twitter.com/qC9p9np

Justin tweetet dette bildet:)

 

\\felicia

29.08.2011 / 07:06 / Blogg

2010 - 2011 :)

#JELENA forever :) love you @selenagomez
and love you @justinbieber :)))

søte:)

 

\\felicia

29.08.2011 / 07:05 / Blogg

Justin og Lil Wayne

-Rano

29.08.2011 / 06:57 / Blogg

Litt om dagen..

Heisann!

Nå kan dere faktisk følge meg på min andre blogg: www.ran0.blogg.no ! Privat bloggen min(Rano), så dere kan se hva jeg driver med i hverdagen, også kan dere bli litt kjent med meg. Jeg har også fikset på designet, sånn at det går ann å kommentere, for det var ingen som fikk det til igår, ehhe

 

Uansett, i morgen og på onsdag er jeg borte! Skal på klassetur til mjølfjell, så gleder jeg meg masse til det! Idag skal jeg bruke tiden min på å skrive historier, sånn at Felicia kan poste dem, så da får dere historie alikevel! :-D Så ja, skal bruke hele dagen på å pakke, skrive historier til dere også gjøre lekser! Stress, men det kan funke.. 


Preikast!

 

-Rano

29.08.2011 / 05:32 / Blogg

Selena og Demi

Vet at bloggen er om JB, men uansett.. Kan jo slenge med et bilde av Selena og Demi:
 
Må bare si at de begge så fine ut, men herregud hvor nydelig Demi faktisk er!

 

 

-Rano

29.08.2011 / 05:28 / Blogg

Justin mottar prisen - bilder

04.jpg
Gud Kim Kardashian er pen da!
 03.jpg

02.jpg

01.jpg

 

-Rano

29.08.2011 / 05:25 / Blogg

Backstreet boy A.J McLean forteller Justin: ''This is how you make your career last''

A.J fortalte til Justin på VMA at han skulle ha troen på seg selv og bare takke fansen, sette pris på dem og legge dem først for at karrieren hannes skulle fortsette like bra som den er nå. Og det skjønner jeg godt, vi beliebere elsker jo Justin! Det skal mye til å ha sånne fans som oss! haha ;)

 

''Ikke hør på media, ikke tenk på hva paparazzier gjør, eller hva nettsidene skriver om deg. Du vet selv om ting er sant eller ikke. Snakk med fansen, hør på dem, de har alltid rett!'' fortalte A.J til Justin. Det beste rådet noen gang, for vi vil Justin bare det beste.
 

Bare randomt bilde jeg fant :)

 

 

-Rano

29.08.2011 / 05:21 / Blogg

God and Jesus & Selena and Taylor # TT på twitter

Det irriterer meg at Selena&Taylor trender, og grunnen til at de to trender er fordi noen mennesker har lyst å ødelegge for Justin, og da snakker vi Taylor Lautner fans her.


Jeg syntes det er litt dårlig gjort. Selena dater Justin, ikke noe DE kan gjøre med det, herregud.. Det er ikke noe Selena og Taylor, men Selena og Justin. DEAL WITH IT!Og når den dere kommentaren ''SELENA AND TAYLOR= cute couple... Selena leave justin's gay ass'', jeg har så mye å si til henne, men det ville vært så utrolig dårlig gjort av meg ettersom jeg har yngre lesere her på bloggen.

 

 

-Rano

29.08.2011 / 05:09 / Blogg

Justin mottar prisen for 'best male video' og kysser Selena!

Det rører meg at han bryr seg mye om Gud og sånt, litt trist han ikke sa noe om belieberne.. Menmen (:

 

-Rano

29.08.2011 / 05:08 / Blogg

Slangen til Justin heter Johnson

Ja, jeg er våken sykt tidlig ja for at jeg skulle blogge litt om VMA siden jeg ikke har mulighet til det etter skolen. Pluss jeg kan ikke la Felicia blogge 100% helt heller<3 Hih:-)

 

Det Justin har i hånden sin, er hanne søte slange Johnson! Haha.

Heltærlig, jeg hadde aldri turd å gå rundt med en slange, creepy..

 

 

-Rano

29.08.2011 / 05:06 / Blogg

Justin og Selena - kysset

Hvorfor trekke seg unna? :O

 

Helt på slutten, så kaller Selena Justin for babe :-)
 

-Rano

29.08.2011 / 05:00 / Blogg

Bilder fra VMA

01.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

07.jpg

05.jpg

04.jpg

03.jpg

 

-Rano

28.08.2011 / 23:17 / Blogg

Flere bilder BACKSAGE fra Vma

Tumblr_lqnl4nstc11qdzly6_large

Tumblr_lqnk9iaqrx1qdzly6_large

#fan94justinbieber

 

 

-Rano

28.08.2011 / 21:57 / Blogg

nye bilder av jelena

//felicia

28.08.2011 / 21:53 / Blogg

Trust Issues TRENDER

Trust Issues trender i England!!:) 

 

beliebere rocker !

 

//felicia

28.08.2011 / 21:53 / Blogg

DEN RIKTIGE KLOKKESLETTEN!

Heisann!

Mange har skrevet at VMA begynner klokken 02:30, men det er feil. Den begynner klokken 02:00 I NATT helt til 04:00! PÅ MTV KAN DU SE DEN :DD

 

 

-Rano

 

Historie del 23 # Three words describes it all

. ''Jeg går og pakker litt, meg og Ryan skulle spille litt COD før dere kom, så ja..'' sa Chaz. ''Den er god'' mumlet Justin og ble med deg opp på rommet. Du åpnet forsiktig skuffen din, og der lå det halvrevet, gamle brevet. ''Her Justin'' sa du og ga han lappen. Du fikk en rar følelse, tenk om Justin skulle klikke på deg igjen av en rar grunn!?
_____ 

''Tror du på meg nå, Justin?'' spurte du og tok ifra han brevet igjen. ''Ja, jeg tror på deg'' sa han og satt seg ned i sengen din, stille. ''Hva er gale Justin?'' spurte du og satt deg ned ved siden av han. Du fikk utrolig dårlig samvittihet over at han var så lei seg, men du visste ikke hvorfor. Du tok han i hånden og så på han. Han stirret forsiktig inn i øynene dine og ga deg et lite skjevt smil. ''Det er bare det at.. Jeg kan ikke tro du faktisk har beholdt brevet siden den gangen!'' sa han overrasket. ''Jeg vet, jeg kan heller ikke tro det. Men det er liksom alt jeg hadde igjen fra barndommen min med deg. Jeg husker jeg var så sint på deg fordi du vekren ringte meg eller noen ting da jeg kom til Los Angeles'' sa du trist. Justin knep igjen hånden din forsiktig. ''Jeg beklager. Men familien mente det var best å bare glemme hverandre. Det var også en av grunnene til at jeg da slo opp med deg'' sa Justin rolig. ''Jeg vet'' sa du trist.

 

''Men det er ikke noe mer vi kan gjøre med fortiden egentlig. Det vi hadde da var utrolig gøyt!'' sa Justin glad. ''Jeg vet.. Den øyen, gud som jeg savner den!'' sa du og tenkte over den lille øya du, Justin og Chaz alltid var på. ''Jeg vet! Husker du alle de gangene Chaz gikk seg vill i skogen fordi han måtte tisse?'' spurte Justin og fniste. ''Hvordan kan jeg glemme det? Jeg husker vi letet etter han i fire timer engang'' lo du. Når du tenkte over det, hadde du og Justin utrolig mange fine minner sammen som du kom til å bære på resten av livet. ''De gøyeste årene i mitt liv'' smilte Justin. ''Ja, mitt og'' sa du rolig og stirret han i øynene. Dere holdt fortsatt hender, men ingen av dere ville slippe i det hele tatt, i hvertfall ikke du. ''Kanskje vi burde gå?'' spurte Justin plutselig. ''Men vi skulle jo ikke møte Ryan før i 18 tiden?'' sa du litt forvirret. ''Nei smartingen! Jeg snakker om at vi bør dra tilbake til øyen'' sa Justin uforventet.

 

''Hva? Mener du det?'' spurte du sjokkert. ''Jeg mener vi seriøst bør dra tilbake til øyen. Det er der vi begge vokste opp sammen, og vi har så mange gode minner der!'' sa Justin. ''Men så er jo det litt sånn dyrt og dra til Canada da.. Tviler på at jeg får lov liksom'' sa du plutselig, og all håp for deg var borte. ''Nei gi deg da! Jeg kan spandere! Jeg kan spandere for alle sammen. Blir en gøy tur sammen! Og vi er jo tross alt snart 18, så hvorfor ikke?'' spurte Justin. Han hadde jo tross alt rett,  hvor gøyt ville det ikke vært å reise tilbake igjen til Canada? Hvor du faktisk hadde vokst opp. ''Men hvor lenge da? Jeg kan gå ned og spørre nå'' sa du og reiste deg opp. ''Jeg tenkte bare sånn tre dager'' sa Justin. Du nikket forsiktig. ''Bli med ned, jeg går og spørr!'' sa du glad. Du gikk forsiktig ned trappen med Justin etter deg. Du ville ikke ha noe forventninger, for du var sikker på at du ikke kom til å få lov. ''Mamma? Kan jeg spørre deg om noe?'' spurte du mens hun sto og stekte kjøttdeig. ''Ja vennen?'' sa hun rolig. ''Kunne meg og Chaz dratt tilbake igjen til Canada med Justin, Lilly og Ryan?'' spurte du. Moren din snudde seg rundt og ga deg et beskymret blikk.

Tumblr_lqn4s3ckbr1qavejjo1_500_large

Tror du at du får lov å reise til Canada? Hva tror du skjer videre?(:

 

-Rano

28.08.2011 / 20:53 / Blogg

Trust Issues VS

Justin bare remixet sangen , det er ikke hans sang:) 

 

hvem versjon liker du best, justin eller drake sin ?

 

 

eller 

 

 

jeg liker justin sin best:) hvem liker du best?

//felicia

28.08.2011 / 20:39 / Blogg

hvordan justin skal holde karieren lenger

A.J. McLean og Backstreet Boys har hatt en lang og suksessfull karriere og AJforteller HollywoodLife.com utelukkende hvordan andre popstjernen JustinBieber kan ha samme levetid!

"Ikke lytt til plateselskapene, ikke hør på noe annet eller hva media sier, være tro mot deg selv, være tro mot musikken og lytte til dine fans!" forteller A.J. 

Det høres ut som gode råd ! Og siden Justin er så flott med sine fans, er vi sikker på at han vil høre sier Hollywoodlife.

A.J. sier til Biebs: Hold tro mot deg selv og dine fans!

Hva syntes dere om raadene til Justin ?:) 

 

//felicia

28.08.2011 / 20:30 / Blogg

LIVESHOW NAA!

SPOER RANO SPOERSMAAL HER : http://www.direktesender.com/channel/view/jdbnorway-24

 

 

husk a spoer spoersmaal:) //felicia

28.08.2011 / 20:03 / Blogg

LIVESHOW klokken 20:30

Heisann!

 

Da skal jeg(Rano) ha liveshow klokken 20:30! Her er linken: http://www.direktesender.com/channel/view/jdbnorway-24

Da har du mulighet til å spørre meg om hva som helst! (:

Skal du se liveshowet? :D

 

-Rano

 

28.08.2011 / 19:58 / Blogg

Min samtale med Justin Bieber

Haha, med engang jeg postet innlegget om at jeg hadde snakket med Justin på privatebloggen min, så fikk jeg tusen meldinger om hvordan, når, hva, hvem osvosv. så da kan jeg fortelle dere om det! :)

 

2009

Meg og bestevenninen min satt på dataen og så på litt videoer på youtube siden vi kjedet oss, da vi tilfeldigvis kom over 'with you coveren' av Justin. Så vi satt og så på den, og inni meg sa jeg at han var utrolig flink! Så både meg og bestevenninen min(Helene) bestemte oss for å sende en melding til han. ''Hi! You're a really great singer! Keep on the good work, one day you'll reach far!'' skrev vi, eller noe i den lunden i hvertfall.. Dagen etter, så jeg at jeg hadde fått en melding på youtube, og da så jeg at 'Kidrauhl' hadde sendt melding, ikke visste jeg hvem Kidrauhl var, men jeg åpnet den og da innså jeg at det var han gutten som vi hadde sett dagen før.

 

''Thank you so much, means alot to me xox'' hadde han skrevet tilbake(som jeg husker). Og etter det, snakket vi liksom bare sånn ''Wazzup?''. Jeg hadde egentlig planer om å spørre om MSN hannes, men jeg tenkte det ble litt for teit siden jeg ikke kjente han i virkeligheten. Og dere kan ikke tro hvor mye jeg angrer den dag idag! Haha (: Men så fikk jeg en ny pc, og glemte helt brukeren min på youtube. Og når jeg skulle logge meg innpå, sikkert et halvt år etter, hadde noen skiftet passord og jeg ble hacket.

Har du snakket med Justin før? :D

 

-Rano

 

28.08.2011 / 19:12 / Blogg

JUSTIN OG DRAKE SIN NYE SANG !!!

AHH, LOVE!!!

 

 

 

//felicia

28.08.2011 / 18:53 / Blogg

Det går helt fint! + herming

Heisann!

 

Det er en del blogger/folk som driver å hermer på setninger og historie ideer fra mine historier, og noen av leserne har reagert veldig på det. Men sannheten er at det går helt fint! Jeg syntes det er søtt at de foreksempel skriver det samme. Jeg vil ikke at leserne reagerer på en negativ måte, men heller kommer og sier det til meg personlig. For å si det rett ut, så er det helt greit for meg om dere skal låne spesielle ting fra historien min, sånn at det er KLART! :)

Og btw. jeg har ikke hermet etter noen når det kommer til min historie, så da vet dere det også. Mine ord og mine setninger. ''The hardest thing in the world is describe how much you feel for a person, three words describes it all ~ i love you'' det er MIN setning, så værsåsnill og ikke finn på rykter om at jeg har stjelt det. Jeg har funnet hele historien opp selv, så det er virkelig unødvendig og måtte spre falske rykter om det. Det gjør at jeg ikke får lysten å skrive mer, dessverre. Så værsåsnill :)

 

 

-Rano

 

28.08.2011 / 18:37 / Blogg

Bieber Parade i Sandnes

aw, han gutten sang bra daaa:))

 

\\felicia

Historie del 22 # Three words describes it all

 ''Skal du på fotballtrening idag?'' spurte Lilly mens dere gikk ut av Top Shop. ''Nei, jeg jogget litt idag, men fotball er noe helt annerledes... Jeg kan bli stemplet midt på blåmerket, og bare tanken på det blir ekkelt!'' nølte du. ''Du har visst rett'' mumlet Lilly. ''SE DER DA!'' ropte plutselig Chaz høyt.
________________
Alle sammen snudde seg fort for å se hva det var. ''Chaz, du er virkelig et matvrak!'' ropte Justin mens Chaz løp mot McDonalds som hadde tilbud. ''Gud, han er jo litt morsom da!'' lo du mens dere fulgte etter Chaz. ''Ja ja..'' fniste Justin. Ryan ga deg også et lite smil, og tok tak i hånden din igjen. Det fristet helt ærlig ikke å holde han i hånden, men det ville vært alt for frekt og bare slippe. Dere gikk innpå McDonalds og bestilte litt mat til dere mens dere lo og snakket om alt mulig. ''Så, jeg kan kjøre dere hjem jeg. Så kan vi møtes hjemme hos Ryan når det passer..'' sa du og la fra deg cheeseburgeren. ''Jo, vi kan møtes hos meg cirka i 18 tiden?'' la Ryan til som et forslag. ''Perfekt.. Men kanskje vi burde handle inn litt mat og sånt da'' sa Chaz. ''Jo, det kan sikkert jeg gjøre'' sa du og smilte.

 

''Jepp, så betaler vi alle deg tilbake igjen når du kommer. Er det noe spesielt jeg skal ta med?'' spurte Lilly og tok opp mobilen sin. ''Ta med noen gøye filmer, ikke jentefilmer forresten!'' la Ryan til. ''Greit'' sa Lilly og begynte å notere. Dere kastet restene og gikk fort innom noen boder og butikker. ''Denne t-skjorten her var jo helt eid!'' lo Chaz og tok opp en svart t-skjorte hvor det sto ''I'm with stupid-->''
 

''Så kjøp den da.. Eller forresten, det ville blitt helt feil.. Det er jo du som er den dumme her'' lo Justin mens en mørk mann som sto ved kassen stirret på han. ''Du er Justin Bieber? Ikke sant?'' spurte kassemannen med den mørke stemmen sin. ''Ehm.. Ja'' sa Justin litt nervøs da han så hvor store muskler han hadde. 

 

''Kunne du skrevet en autograf til min lille datter? Hun er stor fan'' sa han og tok fram en Justin Bieber t-skjorte. ''Jo, det kan jeg nok ikke takke nei til'' sa han litt nervøst og tok imot spritusjen. Han skrev en liten autograf. ''Behold den t-skjorten'' sa han og så på Chaz. Chaz ga han et sukkersøtt smil før dere alle spaserte ut av butikken igjen. Du var stolt over innkjøpene dine, og du gledet deg virkelig til å bruke de. ''Så, hopp inn i bilen'' sa du og la posene i bagasjerommet. Du kjørte først hjem Ryan, også kjørte du hjem Lilly. Justin og Chaz satt på helt hjem til deg. ''Du må vise meg brevet nå'' sa Justin mens dere gikk inn huset. ''Jepp..'' mumlet du og la fra deg vesken på sofaen i stuen. ''Jeg går og pakker litt, meg og Ryan skulle spille litt COD før dere kom, så ja..'' sa Chaz. ''Den er god'' mumlet Justin og ble med deg opp på rommet. Du åpnet forsiktig skuffen din, og der lå det halvrevet, gamle brevet. ''Her Justin'' sa du og ga han lappen. Du fikk en rar følelse, tenk om Justin skulle klikke på deg igjen av en rar grunn!?
 

Tumblr_lg5ia8xirj1qfth9eo1_500_large

Tror du Justin vil tro på deg? :)

 

 

-Rano

28.08.2011 / 18:32 / Blogg

nye bilder av ryan

\\felicia

28.08.2011 / 18:21 / Blogg

Flink til å lage header?

Heisann!

 

Vel, da har jeg åpnet min egen private blogg! www.ran0.blogg.no heter den. Gå innom og se den  da vel! (: Uansett.. Så jeg trenger litt hjelp med noen som er flinke til å lage headere? Visst du vil lage header, legg meg til på facebook (Rano Akbar) også bare finner du bilder der som du kan bruke til header! ♥ Visst du såklart ikke har facebook, så snakk til meg på rano-brann@hotmail.com så skal jeg sende bilder. Bare send inn den headeren du lager på den eposten. Håper alle de som kan, kan lage! ehe

 

-Rano

Historie del 21 # Three words describes it all

Dere gikk innom butikken, og du fant en ganske så fin topp du ville prøve. ''Jeg går og prøver denne'' sa du til de andre. ''Okey'' svarte alle i kor og så på andre klær. Du gikk forsiktig inn på prøverommet og skulle akkurat til å lukke gardinen, før Justin kom inn. ''Ikke klikk på meg, jeg må snakke med deg!'' sa han trist.

Du lot han få sjansen til å snakke med deg, så du sa ikke noe. Men lukket gardinen fint mens Justin stilte seg litt lenger inn i kroken. Du hadde en nervøs følelse over at Justin hadde komt helt inn i prøverommet for å snakke med deg. ''Så?'' sa du litt surt. ''Vel.. Først vil jeg bare si unskyld for måten jeg har oppført meg på!'' sa han nervøst. ''Ja okei..'' mumlet du fort og så på han. Han så utrolig nervøs ut der han sto. De brune øynene hannes stirret rett inn i dine, og det gjorde litt vondt inni deg og bare se Justin så lei seg. ''-Også ville jeg si at.. Unskyld for at jeg oppførte meg som en dritt på daten. Meningen var liksom at du skulle like meg mer når den dagen var ferdig, men endte opp med at du hatet meg'' sa Justin trist. ''Glad vi forstår hverandre'' sa du og krysset armene dine. Du følte deg utrolig frekk, og du angret på at du sa den siste setningen.

 

''Uansett.. Jeg vet jeg gjorde alt mye dårligere over det, så jeg satser på at vi kanskje kunne bli venner igjen da? Jeg skal ikke tvinge deg med på flere dater. Du og Ryan har det sikkert fint'' sa Justin og så ned igjen. ''Jo.. Greit. men Justin jeg er virkelig lei av det. Og at du kalte meg løgner, det sårte meg utrolig mye!'' sa du trist. ''Jeg vet *dittnavn*, og jeg er fortsatt litt usikker.. '' mumlet Justin. ''Greit, jeg skjønner at du er usikker. Derfor skal du få se det halvrevet brevet når vi er ferdig med shoppingsrunden, okei? Bare lov meg at du ikke kaller meg sånne ting igjen, for det sårte meg virkelig!'' sa du litt trist. Justin fikk et lite smil om munnen. ''Ja jeg lover *dittnavn*.. Beklager igjen for alt'' sa Justin med et smil. ''Det går fint'' sa du og smilte tilbake. Justin åpnet armene sine, og du gikk rett i de. Han omfavnet deg som om det var deres siste klem, og sommerfuglene i magen din fløy som bare det. Utrolig trist at Justin hadde sagt at dere skulle bli venner igjen og ikke noe mer.

 

''Men nå må du ut, jeg skal skifte her'' fniste du. ''Jeg kan godt være her liksom..'' lo han. ''Dust, kom deg ut'' fniste du og dyttet Justin ut av prøverommet. Du prøvde toppen, og den passet perfekt. Fornøyd gikk du ut av prøverommet som om ingenting hadde skjedd. Justin ga deg et lite smil og blunket til deg. Nå var alt nesten perfekt. Kanskje det var bedre sånn at dere bare skulle forbli som venner, og at du kanskje kunne gå tilbake til Ryan. ''Skal du på fotballtrening idag?'' spurte Lilly mens dere gikk ut av Top Shop. ''Nei, jeg jogget litt idag, men fotball er noe helt annerledes... Jeg kan bli stemplet midt på blåmerket, og bare tanken på det blir ekkelt!'' nølte du. ''Du har visst rett'' mumlet Lilly. ''SE DER DA!'' ropte plutselig Chaz høyt.
 Tumblr_lpwhlfpvmt1qlg8exo1_500_large
Tok et bilde av Chaz jeg.. Haha, hva tror du skjer? (:

 

Btw.Holder på å skrive mange deler nå, men publiserer ikke alle i dag. Jeg må skrive litt mange fordi jeg er bortreist på tirsdag og onsdag! Så håper jeg dere respekterer litt visst jeg ikke svarer på facebook osv. For det er virkelig stress at jeg nå skal skrive over 16 deler for dere.. :-))

 

-Rano

28.08.2011 / 16:54 / Blogg

nytt bilde av Justin

Tumblr_lqi2xc1isg1qh1tneo1_500_large

-Rano

28.08.2011 / 16:39 / Blogg

Mona Berntes skal opptre med Justin Bieber.

Norske Mona Berntsen som vant So You Think You Can Dance , skal opptre med Justin og Chris i natt. Hun var også med å danset i musikkvideoen til Eenie Meenie. 

mona er hun til venstre og alexandra er til høyre, begge er norske dansere.

 

det er litt kult da:)

vet dere hvem hun er?

 

\\felicia

28.08.2011 / 16:31 / Blogg

blå, grønn eller rød?

hvem syntes dere han passer best?

 

\\felicia

28.08.2011 / 16:29 / Blogg

TEAM BIEBER

 

\felicia

28.08.2011 / 16:12 / Blogg

nytt bilde av Jelena og Jeremy

\\felicia

28.08.2011 / 16:06 / Blogg

U smile ( beliebers version )

kjempe søt tekst !:)

 

\\felicia

28.08.2011 / 15:41 / BIEBERFACTS

bieber facts

- Justin liker ikke at jenter bruker store solbriller. Det dekker hele ansiktet .

- Justin er fan av seg selv på facebook, som må bety at han er en av de 35 370 418 menneskene.

- Justin får over 1 million DM på twitter hverdag. 

- Pattie sier at Chaz og Ryan er som hennes to andre sønner. 

- Justin syntes det er bare å gjøre feil, for man lærer av dem. 

- Justins favoritt bergodalbane på disneyland er Space Mountain.

- Justin kysset en jente på en klubb i Bahamas.

- Pattie sa at Justin var en gal baby og gråt og skrek veldig mye.

780964-11-1314532712049_large

mer?

 

\\felicia

Historie del 20 # Three words describes it all

 ''Jo kan vi sikkert'' sa du og fulgte etter Lilly inn mot Starbucks. ''Du skjønner.. Jeg tenkte vi kunne invitere guttene også!'' sa Lilly og pekte mot Ryan og Justin som sto med hendene i lommen, begge to. Begge to lyste da de så deg, men du bare så fort ned og tenkte på Justin. Du fikk en klump i halsen, skulle du bare løpe ut av starbucks eller være med?
_______ 

Nei, det ble for dumt visst du skulle løpe ut av starbucks sånn helt uten videre. De eneste som faktisk visste om deg og Justin, var dere to pluss Chaz. Du ga Ryan et lite smil mens Lilly så rart på deg. ''Vel, da kan vi gå ut å shoppe da?'' spurte Lilly og tok deg i hånden. ''Jepp, på tide med nye klær i skapet mitt'' sa du og åpnet døren. ''Nye klær i skapet ditt? Du overtar jo snart mitt skap!'' klaget Chaz mens dere gikk ut i varmen. ''Nei? Jeg kan kaste noen'' smilte du glad og latet som ingenting. ''Eller bare jeg kan arve de!'' sa Lilly og smilte sukkersøtt. ''Jo, det kan også være'' sa du. Dere gikk bortover shoppingsgatene. Ryan kom fort bort til deg og begynte å snakke. ''Så,  jeg lurte på om kanskje dere vil være med hjem til meg senere? Overnatting?'' spurte Ryan. ''Ja, jeg vil'' sa du glad og smilte til han. ''Flott! Dere da?'' spurte Ryan og snudde seg.

 


Du snudde deg rundt du også, bare for å få et glimt av hva som skjedde der bak. Justin gikk helt alene og så ned med hendene sine i lommen, mens Lilly og Chaz drev og snakket. ''Ja jeg er med'' sa Lilly glad. ''Ja, men bestill litt mat da'' mumlet Chaz. ''Jo, det skal nok være en del mat der ja'' lo Ryan. ''-Hva med deg da, Justin?'' spurte Ryan. Men Justin svarte ikke, han bare fortsatte å se ned. Ryan stoppet opp, og det gjorde Lilly& Chaz også. ''Hallo? Justin?'' sa Ryan og knipset forran fjeset hans. ''Åh, heh. Hva er det?'' spurte Justin og så opp. De triste kastanje brune øynene hannes kunne du nesten smelte for. Det gjorde vondt inni deg, utrolig nok. ''Vi lurte på om du ville bli med på overnatting? Hjemme hos meg liksom? Alle sammen..'' la Ryan til fort. ''Jo, sikkert'' sa Justin og tok ut hendene av lommen. ''Greit kompis, du ser litt deppet ut'' sa Ryan. ''Det går greit med meg altså'' sa Justin.

 

''Er du sikker? For *dittnavn* kan sikkert kjøre deg hjem eller noe sånt?'' spurte Lilly. ''Øhm, det går fint altså'' sa Justin og så fra Lilly også bort på deg. Du fikk en klump i halsen og snudde deg fort vekk, for å unngå og se på de dovendyr øynene hannes. Du kjente plutselig noe varmt holde deg i hånden, og da du så ned kunne du se det var Ryan sin hånd. Ryan holdt deg i hånden! Du holdt tilbake, og fikk en god følelse inni deg. Egentlig hadde du litt lyst å slippe for og ikke såre Justin mer, men samtidig ville det vært litt frekt mot Ryan også. 

 

justin sitt synsvinkel:
Jeg klarte det ikke mer, hjertet mitt holdt på å stoppe da Ryan tok *dittnavn* i hånden. Hvorfor var det sånn at jeg skulle bli forelsket i jenten jeg ikke kunne få? Jenten som var perfekt. Jenten som dret i meg fullstendig?

 

Ditt synsvinkel:
Dere gikk innom butikken, og du fant en ganske så fin topp du ville prøve. ''Jeg går og prøver denne'' sa du til de andre. ''Okey'' svarte alle i kor og så på andre klær. Du gikk forsiktig inn på prøverommet og skulle akkurat til å lukke gardinen, før Justin kom inn. ''Ikke klikk på meg, jeg må snakke med deg!'' sa han trist.

 

Hva tror du skjer? Hehe, utrolig bra at dere liker historien forresten (:

 

 

-Rano

28.08.2011 / 15:08 / BIEBERFACTS

bieber facts

- Justin bruker casio G-Shock klokker.

 

- Justins favoritt basketballspiller er Kobe Bryant. 

 

- Jusitn elsker Tim Hortons dounuts.

 

- Justin elsker søt te. 

 

- Justin hater gråvt brød.

 

- Justins favorittdrikke fra Tim Hortons er ''Ice cappuccino''.

 

- Justin kjøper alltid sko i en større størrelse.

 

- Justin har aldri bleket tennene sine.

 

Tumblr_lqmcmkedti1qk8w55o1_400_large

Tumblr_lqmc4rrclj1qk7theo1_500_large

 

mer?

 

\\felicia

Historie del 19 # Three words describes it all

Du tok på deg en kort shorts og en singlett, før du tok på deg noe joggesko. ''Hvor skal du vennen?'' spurte moren din. ''Ut å jogge, trening senere idag uansett'' mumlet du og gikk ut. Du begynte forsiktig å jogge mens du hørte på musikk. Du jogget hele veien til banen også videre til stranden. Du stoppet for å få en liten hvilepause, før noen pirket deg bak. Du snudde deg rundt og så Justin. Og det var da du merket det koket inni deg.
___________


''Hva vil du!?'' ropte du nærmest mot Justin. Justin så ned, som om han var utrolig trist. Men det kunne ikke brydd deg mindre akkurat nå. ''Jeg ville bare si unskyld for igår'' mumlet han. Du visste ikke om det varen bløff eller ikke, men en ting du var sikker på var at du ikke skulle tilgi han med det første. ''Sorry Justin.. Jeg liker ikke å date folk som kaller meg løgner, dessverre'' sa du og plugget i musikken igjen mens du jogget vekk fra Justin i fullfart. Hjertet ditt dunket fort, og samvittigheten din tok over. Du hadde utrolig dårlig samvittighet, men du måtte holde deg unna Justin. Det var til ditt og Justin sitt aller beste. Du jogget hjem, tok en dusj og bare satt deg ned i sengen din igjen. Mobilen din vibrerte. ''Hallo?'' sa Lilly sin stemme. ''Hei du'' mumlet du vanlig. ''Lurte på om du ville bli med på shoppingsrunde?'' spurte Lilly. ''Jo kan vi sikkert'' sa du glad. ''Flott, kan ikke du komme om sånn to timer? Jeg skal spise lunch og sånt'' sa Lilly. ''Jo den er grei'' sa du og la på.

 


Du var glad for at Lilly ville ta deg med på shoppingsturen, en god anledning til å fortelle henne om gårsdagens misslyket date. Du gikk inn i skapet ditt og fant fram en kjole du kunne ha på deg. Håret bestemte du for å krølle fint siden du hadde litt god tid. Det var alltid så gøyt å pynte seg når du skulle ut med Lilly, men ikke visste du hvorfor, kanskje bare for oppmerksomheten skyld. Du sminket deg fint før du la bank kortet ditt, noe kontant penger og mobilen din. ''Shopping time!'' sa du for deg selv, før Chaz kom inn på rommet ditt. ''Skal du også ut?'' spurte Chaz og satt seg i sengen. Han var kledd i en hvit skjorte og svart shorts. ''Ja, skal til byn med Lilly for å shoppe. Har hørt at LA center har mye salg, så hvorfor ikke?'' smilte du for deg selv og tok på noe armbånd. ''Okey, da kan vi bare gå sammen da?'' spurte Chaz. ''Greit, men jeg kjører'' mumlet du og tok bilnøklene. ''Greit'' nølte Chaz og gikk etter deg. ''Og jeg skjønner ikke hvorfor jenter alltid skal pynte seg sånn når de skal ut'' sa Chaz og lukket døren bak seg. ''Fordi, vi liker det! Hvordan ser jeg ut?'' spurte du og poserte. ''Du ser fin ut'' sa Chaz med et smil. ''Yeah'' lo du.

 

 

Sammen med Chaz hentet dere Lilly. Det var litt stille stemning i bilen, men du var fastbestemt på å fortelle Lilly om den lille daten til deg og Justin med engang dere gikk ut av bilen. ''Du kan parkere der'' sa Lilly og pekte mot en ledig parkeringsplass. ''Jo takk'' sa du og parkerte bilen. Dere gikk ut mens solen stekte. Det var utrolig mange mennesker over alt, både av turister og alle slags andre mennesker. ''Kan vi dra innom Starbucks? Bare to minutter?'' spurte Lilly. ''Jo kan vi sikkert'' sa du og fulgte etter Lilly inn mot Starbucks. ''Du skjønner.. Jeg tenkte vi kunne invitere guttene også!'' sa Lilly og pekte mot Ryan og Justin som sto med hendene i lommen, begge to. Begge to lyste da de så deg, men du bare så fort ned og tenkte på Justin. Du fikk en klump i halsen, skulle du bare løpe ut av starbucks eller være med?
 Mdgvlgrpxemlnokzaa_large

Hva tror dere skjer? (:

 

 

-Rano

28.08.2011 / 14:05 / Blogg

Justin Bieber rundlurte Taylor Swift

MOROKLUMP: Ifølge Access Hollywood lurer Justin Bieber Taylor Swift opp i stry i den nye sesongen av «Punk'd». Foto: AP

MOROKLUMP: Ifølge Access Hollywood lurer Justin Bieber Taylor Swift opp i stry i den nye sesongen av «Punk'd».

 

SE HELE ARTIKKELEN PÅ VG: http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10098205 

 

\\felicia

28.08.2011 / 13:56 / Blogg

Good Luck Justin - trender

 

-rano

28.08.2011 / 13:48 / Blogg

NYTT BILDE

 

-Rano

28.08.2011 / 13:43 / Blogg

Et nytt bilde av Justin i studio

 

-Rano

28.08.2011 / 13:39 / Blogg

Tiffani Thiessen og Justin Bieber ..

Tatt fra et svensk blad

 

 

-Rano

28.08.2011 / 13:36 / Blogg

VMA KAN DU SE LIVE

Heisann!

 

I natt klokken 02:00-04:30 kan du se VMA på MTV! Men siden jeg har skole i morgen, så har jeg ikke muligheten :(

 

-Rano

28.08.2011 / 13:34 / Blogg

Justin ! VANN SKI!

 

 

-Rano

28.08.2011 / 13:08 / Blogg

VINN SOMEDAY PARFYMEN (JUSTIN BIEBER )


Jeg har allerede hatt en konkuranse, men jeg valgte å ha ny siden mange som ønsker seg denne!


Det du må gjøre for å vinne parfymen:

-Adde facebooken min, du finner den her og felicia sin HER (Visst du har facebook).

-Skrive et innlegg om det på bloggen, da er det større sjanse visst du vinner. Link til innlegget.
-Visst du ikke har blogg, skriv hvorfor du fortjener å vinne denne parfymen.
-Etterpå kommenterer du bare randome ting. Kommentargrense på 200 kommentarer for hver person. Husk at jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du fordi jeg trekker vinneren på www.random.org!

 

Lurer du på noe? Kontakt meg på: rano-brann@hotmail.com . Alle kan delta!

 

 

In english:
This is what you have to do, to win the Justin Bieber someday perfume. Everyone from other countires can join.

-Add me on facebook. Just press THIS link and THIS  (Only if you got a facebook account)

- Tell your friends about the competition. Maybe on twitter?
-Then you comment why you should win this someday perfume. Do not comment more then 200 comments.

 If you want to ask me about something, here is my email: rano-brann@hotmail.com . 

 

Jeg trekker vinneren kanskje i løpet av helgen eller neste uke. Kommer litt ann på egentlig (:
 

Viktig: Visst du har klart å få med en vennine i konkuransen, er det større sjanse for at du vinner. Si navnet til personen du har vervet. Og ikke glem å skrive epost adressen din (:

 

KOMMENTER VIDERE I DETTEEEE INNLEEEEGGEEEETT!!!!

 avslutter på onsdag eller torsdag :)

 

-Rano

28.08.2011 / 13:08 / Blogg

scooter twittret om Justins julealbum!!

#bieberdreams

 

\\felicia

28.08.2011 / 12:40 / Blogg

nytt bilde av christian

\\felicia

Historie del 18 # Three words describes it all

 SPILL AV

 

Bare glem det.. Jeg legger meg jeg'' mumlet du og gikk innpå rommet ditt. Nå var du lei alt. Forsiktig tok du av deg kjolen din og tok på en fotballshorts og en singlett. Du la deg ned under den kalde dynen og lukket øynene. Det var da du tenkte på stranden for noen dager siden, kysset under hav overflaten, det kunne ikke utvikle seg videre, var du fastbestemt på.
_________________________ 

Justin sitt synsvinkel:

Jeg skulle vært en bedre kjæreste for henne istedenfor og bare drite fullstendig i henne. Jeg sto fortsatt ved stranden og sniffet inn den gode havlukten. Forsiktig snudde jeg meg igjen for å se om kanskje *dittnavn* ikke var der, men hun var ikke det. Hvordan kunne jeg klikke på henne på den måten? Alt gikk jo i et på meg. Jeg var fortsatt usikker på om det var henne, men alt passet så bra. Men uansett hva jeg nå måtte gjøre, hadde jeg null sjanse. Hun hatet meg litt på en måte fra før av, så nå kunne jeg glemme henne. Hvordan kunne jeg fokusere på musikken? Jeg tok forsiktig opp mobilen, klokken var mer enn over midnatt. Mobilen la jeg forsiktig ved øret og ringte Kenny. ''Hallo?'' sa den mørke stemmen hannes. ''Hei Kenny. Kan du hente meg eller?''  spurte jeg forsiktig. 

 

''Ja det kan jeg. Stranden ikke sant?'' spurte Kenny. ''ja'' mumlet jeg og la på. Jeg pakket sammen tingene mine og gikk bortover mot parkeringsplassen, bare noen få minutter senere kom Kenny med bilen sin. ''Hei du, hopp inn, så henter vi bilen din i morgen''  sa Kenny. Jeg gjorde som han sa og satt meg inn i bilen. Stille var jeg, og det la Kenny også merke til. ''Går det bra med deg?''  spurte Kenny meg. ''Nei'' mumlet jeg rolig. ''Hva er det da?'' spurte han og la hånden sin på rattet. Jeg begynte å fortelle om hva som hadde skjedd. ''Ikke for å være   negativ eller noe.. Men, det var på en måte din feil'' sa Kenny. ''Jeg vet.. Jeg må snakke med henne i morgen'' mumlet jeg og så ut i nattemørket..

 

 

Ditt synsvinkel:
Du våknet av en skikkelig hodepine, og en Chaz som bråkte som vanlig inne på badet. ''Ååååh! Gi deg da Chaz!'' ropte du. ''Sorry, men håret mitt skal sitte fint nå!'' ropte han tilbake. Du reiste deg opp og sjekket mobilen din. 9 ubesvarte anrop fra Justin og 2 fra Ryan. Du orket ikke å ringe tilbake, så du bestemte deg heller for å gå på en joggetur. Du tok på deg en kort shorts og en singlett, før du tok på deg noe joggesko. ''Hvor skal du vennen?'' spurte moren din. ''Ut å jogge, trening senere idag uansett'' mumlet du og gikk ut. Du begynte forsiktig å jogge mens du hørte på musikk. Du jogget hele veien til banen også videre til stranden. Du stoppet for å få en liten hvilepause, før noen pirket deg bak. Du snudde deg rundt og så Justin. Og det var da du merket det koket inni deg.
Tumblr_lqdllnzspy1qinz4oo1_500_large

Hva tror dere skjer?;O

 

-Rano

28.08.2011 / 12:26 / BIEBERFACTS

bieber facts

- Favoritt drikken hans er vitamin vann.

 

- Han kaller bilen sin Lisa, laptopen Welma og sykkelen sin Holly.

 

- Han foretrekker pannekaker isteden for vaffler

 

- Justin er mer glad i grape jelly enn strawberry jelly.

 

- Justin synger til Jazmyn til hun sovner , noen ganger:)

 

- Justin elsker lukten av '' Sharpies''.

 

- Justin hater når folk biter negler.

 

- Justin forteller alltid når han må på do å tisse.

 

Tumblr_lqmp8sqeyj1r1db76o1_500_large

- Justin er ikke en katte person, han foretrekker hunder.

 

- Justin brakk fingeren når han stod på skateboard.

 

- Justin liker ikke å ha store 'BLING'.

 

- Favoritt filmen hans var ''Rocky''.

 

- Justins favoritt fag er Engelsk.

 

- Det var noen som tvingte Justin til å røyke men Justin sa: ''That's not me'' og så gikk han.

 

- Justin hater kviser.

 

- Justins favoritt potetgull er ''Duritos''.

 

Tumblr_ljgsrdnw9v1qhbc2uo1_500_large

- Justin bruker pc merket Vaio nå, og han liker det best. 

 

- Justin sitt personlige motto er '' If you ain't first, you're last''.

 

- Justin tråkket engang på en bie.

 

- Justin hater mus.

 

 

 

MER?

 

\\felicia

28.08.2011 / 12:03 / Blogg

nytt bildet av kenny,justin , selena og alfredo.

Tumblr_lqcjnfzx9a1ql1a4eo1_500_large

det var en leser som sendte oss inn dette bildet:) TAKK.

 

\\felicia

Historie del 17 # Three words describes it all

GUD det var mange kommentarer på forrige innlegg, haha! Vel, dere fortjener sikkert og visst en ny del. I går følte jeg meg flink, og skal prøve å være like flink i dag. Men skal også kanskje ha et liveshow senere i dag, så stay tuned!
__________________________

 

 ''Så.. Jeg lurte på om du kunne gi med enda et hint?'' spurte Justin fort. ''Hva? Jeg trodde du hadde gitt deg?'' spurte du. ''Nei.. Jeg må finne ut hva det er jeg har gjort galt.'' sa Justin bestemt. Du så litt usikkert på han, men akkurat nå var du fast bestemt på å fortelle han hvem du egentlig var. ''Okei Justin.. Det halvrevet brevet, for seks år siden. The hardest thing in the world is describe how much you feel for a person, three words describes it all, I love you. Signed by John.R 1994'' sa du og så på Justin som så sjokkert på deg.

 

''Hva er det du snakker om!?'' spurte Justin forvirret og stirret på deg lenge. Du svelgte en klump i halsen, og kremtet litt før du svarte. ''Jeg er henne.. Henne som du ga det halvrevede brevet til! Hun som flyttet til Los Angeles!'' sa du fort og lurte inderlig på hvordan Justin skulle reagere. ''Nei.. Du kan ikke være henne. Det dere fant du bare på!'' sa Justin surt. ''Nei? Hvorfor heter jeg det samme som *dittnavn* da?'' spurte du mens Justin reiste seg fort opp. ''Det kunne vært en ren tilfeldighet! Jeg tror ikke på deg! Du lyger! '' ropte Justin. Du kunne se at øynene hannes ble helt blanke, men hvorfor? Var han ikke klar for dette? Uansett hva det var, så orket du ikke sitte her og se på en stresset Justin som nesten var på gråten, og kalte deg en løgner. ''Jeg tror jeg må gå!'' mumlet du og tok vesken din. Du snudde deg og løp over den kalde sanden pågrunn av en litt kjølig vind. Det var vanskelig å løpe over sanden, men akkurat nå kunne du ha sprintet over hele Den kinesiske mur for å ha slippet å se Justin.

 

 

Du løp og løp, uten å ha peiling på hvor du var. En gul taxi stoppet rett forran deg.  ''hey, taxi!'' ropte du og satte deg inni deg. Du fikk taxi sjåføren til å kjøre fort hjem. Tårene dine rant nedover kinnet ditt, og du kunne se at den mørke taxi sjåføren ikke kunne lavær og lure på hva det var. Han stoppet utenfor huset ditt mens du tok av deg skoene dine og tuslet inn døren barbeint. Det var helt mørkt, sikkert pågrunn av at de andre sov. Forsiktig gikk du opp trappen og innpå badet. Mascaraen din hadde tydelig rent nedover. ''Jeg hater deg Justin!'' hvisket du for deg selv mens du fjernet all spor etter sminke. ''Hvorfor hater du Justin?'' spurte Chaz som kom inn i den vanlige bjørne pysjamasen sin. Du sukket, og begynte å fortelle. ''Men.. Du har jo bevis da? Du har jo det halvrevet brevet?'' spurte Chaz igjen. ''Ja jeg har det, men jeg orker ikke mer av Justin. Jeg skulle bare ha ignorert han.. Ryan fortjente ikke dette alikevel, jeg angrer'' mumlet du. 

 

 

Chaz, som alltid pleide å høre på deg ga deg en forsiktig klem. ''Slapp av, Justin kommer seg. Han er jo litt sånn følsom tross alt'' smilte Chaz. ''Jeg orker ikke mer av han Chaz. Jeg skulle ha gitt slipp på han for seks år siden, og jeg angrer på daten selvom jeg falt for han. Bare glem det.. Jeg legger meg jeg'' mumlet du og gikk innpå rommet ditt. Nå var du lei alt. Forsiktig tok du av deg kjolen din og tok på en fotballshorts og en singlett. Du la deg ned under den kalde dynen og lukket øynene. Det var da du tenkte på stranden for noen dager siden, kysset under hav overflaten, det kunne ikke utvikle seg videre, var du fastbestemt på.

30 kommentarer, og neste del kommer (:

Det kan forresten ikke bli maraton idag, jeg skal pakke for jeg skal reise med klassen på tirsdag og være borte til onsdag. Men da skal jeg skrive litt historiedeler på forhånd, sånn at dere får historie uansett!

 

-Rano

 

28.08.2011 / 11:54 / Blogg

JOHNNY DEPP KJØPTE DETTE TIL DATTEREN SIN:

#jdbiieber

 

\\felicia

28.08.2011 / 11:53 / Blogg

STEM PÅ AT NORGE VIL HA DIRECTOR'S FAN CUT.

http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_NSN_Fan_Cut

\\felicia

28.08.2011 / 11:40 / Blogg

NYTT BILDE

\\felicia

28.08.2011 / 11:40 / Blogg

som scooter sa..

Justin har vokst!!

 

\\felicia

28.08.2011 / 11:29 / Blogg

''Justin's SWEET GIFT to Selena''

 

\\felicia

28.08.2011 / 11:26 / Blogg

nytt bilde av jelena ?

Tumblr_ld97od4lay1qb9ctoo1_500_large

er det nytt ?? Jeg tror ikke jeg har sett det før men...

 

\\felicia

28.08.2011 / 11:22 / Blogg

@JUSTINBIEBER, @ASHERROTH, @KUKHARRELL og @YESHUATHEGUDWIN

pic.twitter.com/g0CATAH

\\felicia

28.08.2011 / 11:05 / Blogg

Nytt bilde

?@scooterbraun: like old times...except jb is taller. @justinbieber and @asherroth and me back together again. #Flashback http://t.co/KRH7f2q?


/felicia

28.08.2011 / 10:56 / Blogg

Norge ligger på førsteplass !!

STOLT.


/felicia

28.08.2011 / 00:43 / Blogg

Selena og Jazmyne! VIDEO

haha oj..

 

-Rano

27.08.2011 / 23:22 / Blogg

Ryan dekt med roseblader:)

Aw:)//felicia

27.08.2011 / 23:16 / Blogg

pray for New York

Jeg vet dette ikke har noe med Justin å gjøre, men alikevel. I morgen kommer New York til å bli rammet av en skikkelig orkan kalt 'irene', og det sies at hele New York kan gå under vann pågrunn av den.. Jeg vet jeg ikke bor i New York, men alikevel.. Blir så redd på sånt. 

President Obama sier også at det blir nesten ikke noe søvn på 72 timer.. 

 

Måtte bare blogge om det.. #PrayForNewYork

 

 

-Rano

Historie del 16 # Three words describes it all - LANG DEL

Først vil jeg bare si at det var en del som lurte på om jeg har laget historien skjøl, og JA det har jeg!

 


 Dere ventet der i fem minutter, før dere ser Ryan komme gående mot dere. Men uheldigvis nok for deg, ikke alene.. Men med Justin.

Hvorfor hadde han tatt med Justin? Du fikk en klump i halsen og håpet at Justin ikke hadde fortalt Ryan noe om at du hadde kysset han igår kveld. ''Hei'' sa du rolig og latet som ingenting mens to par øyne så på deg, nemlig Justin og Ryan sine. ''Hei'' svarte de begge høyt i kor. ''Så.. Kan jeg få snakke med deg på tomannshånd?'' spurte du Ryan som sto der med en rød t-skjorte og hvit shorts. Solen stekte ned på dere mens hjertet ditt dunket hardt. ''Jo sikkert..'' mumlet Ryan og tok hendene sine i lommen. Justin så på deg med et beskymret blikk. ''Kom Justin! Vi spiller fotball i mens!'' sa Lilly for å skifte samtaleemne. Justin ga Lilly et lite nikk og ble med Lilly bort til banen for å spille fotball mens du ble igjen med Ryan.

 

 

''Så Ryan, jeg ville bare beklage for alt. Jeg kan ikke noe for det'' sa du trist og så på han. De krystallblå øynene hannes så rett i din, og han ga deg et lite skjevt smil. ''Jeg skjønner deg.. Beklager for å ha oppført meg dum da. Jeg var sikkert bare litt sjalu.. Jeg mener, Justin er en fin fyr'' sa Ryan og så bort på Justin som sentret ballen sammen med Lilly. ''Jo jeg håper virkelig det går fint.. Det kan ta en liten stund før jeg bestemmer meg'' sa du rolig. ''Jeg skjønner, og jeg liker deg godt så jeg skal nok prøve alt jeg kan'' sa Ryan og reiste seg opp. ''Flott'' sa du og ga han en fort klem. ''Så jeg lurte på om vi kanskje kunne dra på stranden?'' spurte du fort mens dere gikk mot Lilly og Justin. ''Da må nesten meg og Justin skifte da.'' sa Ryan og så på deg. ''Greit, bare gå hjem og skift så henter vi dere om 10 minutter, okei?'' spurte du. ''Jepp, den er god'' sa Ryan med et smil.

 

Ryan fikk med Justin også, mens du og Lilly ble igjen på banen. Bare noen få minutter senere kom Justin og Ryan med en liten bag. ''Flott, da går vi til bilen min da'' sa du og smilte til dem. De nikket og fulgte etter deg bort til parkeringsplassen. ''Fet bil!'' sa Justin. ''Ja du vet..'' fniste du. Alle satte seg inn i bilen og kjørte til stranden. ''Gud det er varmt idag'' klaget du mens dere gikk i den glovarme sanden. ''36 grader i dag da *dittnavn*'' smilte Lilly til deg mens hun la ned håndkle i sanden. ''Greit, på tide å få litt farge!'' sa du bestemt. Du dro forsiktig av deg klærne mens både Ryan og Justin sine øyne så hypnotisert på deg.
 Tumblr_lqkbyfgkvn1qcxdfxo1_500_large

Du syntes det var litt pinlig at de stirret sånn på deg. ''Hey, øynene deres vekk fra bestevenninen min!'' ropte Lilly mens du fniste. ''åh. eh ja'' sa Justin og ristet litt på seg selv. ''Vel,  da skal jeg få farge!'' sa du og la deg ned mens den stekende solen begynte å bli alt for varm. Det var så varmt at du kunne kjenne at hodet ditt begynte å verke. ''Nei gud, alt for varmt!'' mumlet du og reiste deg opp. Justin og Ryan så på deg med et spørrende blikk. ''Lilly, kom an, jeg vil bade!'' ropte du og dyttet i henne. ''Okey greit, første mann uti!'' sa Lilly og tok sprintfart samtidig som deg. Dere løpt mot vannet og du kunne kjenne det kalde vannet mot kroppen din. 

Tumblr_lqjo6ojy871qh5pqxo1_1280_large

''Vannet var da ikke så kaldt!'' sa Lilly og la seg ned. ''Nei jeg vet, det var deilig'' sa du og la deg ned. Før dere visste ordet av det, kom Justin og Ryan løpende også. ''UNNA VEI!'' ropte Justin og dro deg med under vannet. Det var litt irriterende ettersom det var så uforventet og du fikk vann i nesen. Du kom opp til overflaten og begynte å hoste. ''Sorry *dittnavn*'' sa Justin og holdt rundt deg med den ene armen. ''Du skal få igjen!'' ropte du og begynte å sprute vann på han. Han sprutet på deg også, og til slutt var en stor vannkrig mellom jentene og guttene. ''Uææ!'' ropte du da Justin og Ryan begge bærte deg opp og kastet deg uti igjen. ''Det der er så urettferdig! Dere er mye sterkere enn oss!'' sa du og faket sur. ''Nehh'' lo Justin og Ryan. ''Jeg går og kjøper is jeg, blir dere med?'' spurte Ryan. ''Nei, jeg blir litt her'' sa du og begynte å svømme. ''Jeg blir med jeg'' sa Lilly og nærmet seg stranden igjen.

 

 

Både Ryan og Lilly gikk til boden for å kjøpe is mens du og Justin ble igjen. ''Jeg skal ta min hevn for at du sprøt vann på meg!'' sa Justin. ''Det er urettferdig, du dro meg under vannet!'' klaget du. ''Vel, vær klar for en ny runde!'' ropte Justin og dro deg med under vann. Denne gangen var du klar over det, så du klarte å holde pusten din. Du kunne kjenne Justin sin kropp dro deg nærmere til seg mens bobler føk over alt. Forsiktig åpnet du øynene dine selvom det svidde litt. Justin sine lepper kom nærmere dine, og til slutt kysset dere romantisk under havoverflaten.

 

Du gikk tom for pust, så du føk opp igjen til overflaten med  Justin like etter. ''Wow, det var.. romantisk'' smilte du til Justin mens han tok vekk håret i ansiktet. ''Du vet meg!'' sa han og blunket til deg. ''Nå så'' sa du og smilte til han mens dere begge svømte inn mot land. Der sto Ryan og Lilly med to is i hånden. Sammen koste dere, dere utrolig masse på stranden med latter og kos. Det var kanskje litt klein stemning av og til, men uansett var det nesten perfekt. 

 


To dager senere..

Du satt innpå rommet ditt og gjorde deg klar for den endelige daten din med Justin. Justin hadde helt glemt at han skulle spørre deg om hint, så du lot være og snakke om det. Du sto på badet og fikset deg da Chaz kom inn. ''Hey, hvor skal du?'' spurte han like nysjerrig som vanlig. ''Date, med Justin'' sa du fort. ''Åh.. Igjen, du går bare etter mine bestevenner!'' sa Chaz surt. ''Synd for deg.. Ikke vær venner med de da'' lo du. ''Nei det går heller ikke.. Vel kos deg da'' sa Chaz og gikk ut igjen. Du smilte for deg selv og fant en nydelig, men enkel kjole du kunne ha på deg.  Håret bestemte du for å ha i en stor tutt.

Tumblr_lqauq2nfme1ql3tq7o1_500_large

''Sånn!'' sa du glad til deg selv i speilet mens du tok vesken din. ''Mamma, kan du gi meg litt penger?'' spurte du mens du gikk ned trappen og innpå kjøkkenet. ''Neimen, vennen min! Du ser helt nydelig ut! Det var så vidt jeg kjente deg igjen!'' sa hun og så sjokkert på deg. ''Syntes du virkelig det?'' spurte du sjokkert. ''Ja, ikke sant elskling?'' spurte hun faren din som vanlig satt med avisen. Han la avisen fra deg og tok på seg brillene. ''Usedvanlig nydelig'' sa han og blunket til deg. Du rødmet litt, før det banket på døren din. Du gikk forsiktig bort og åpnet den, der sto Justin med noen nydelige blomster i hånden. Men han glapp den med engang han så deg. 

 

Du begynte å le. ''WOW?'' sa han sjokkert. ''Ikke si det, du gjør meg flau'' mumlet du. ''Nei, okei greit! Her disse er til deg'' sa han og ga deg blomstene. Du luktet på dem, en nydelig lukt. ''De var kjempe fine, Justin'' sa du og smilte. ''Og det er du og, kom an vi går!'' sa Justin og tok deg i hånden. Utenfor sto en svart Range Rover. ''Din bil?'' spurte du glad. ''Jepp, kaller den for lisa'' lo Justin. ''den skulle vært oppkalt etter meg'' svarte du og fniste. ''Jo kanskje det'' lo han. Justin kjørte en lang stund før dere kom til plassen. ''Hvor skal vi?'' spurte du nysjerrig. ''Bare vent og se'' sa han og stoppet bilen. 

 

Dere var tydeligvis på en strand. Solen hadde gått ned også. ''wow Justin!'' sa du sjokkert og så på et bord som sto der. ''Alt for deg'' sa han og rødmet litt.

Du la fra deg vesken på bordet og gikk bort til Justin. Du kysset han på leppene, og det ga deg både en varm og god følelse. Etter det lille kysset, satt dere dere sammen med på stolene. ''Så.. Jeg lurte på om du kunne gi med enda et hint?'' spurte Justin fort. ''Hva? Jeg trodde du hadde gitt deg?'' spurte du. ''Nei.. Jeg må finne ut hva det er jeg har gjort galt.'' sa Justin bestemt. Du så litt usikkert på han, men akkurat nå var du fast bestemt på å fortelle han hvem du egentlig var. ''Okei Justin.. Det halvrevet brevet, for seks år siden. The hardest thing in the world is describe how much you feel for a person, three words describes it all, I love you. Signed by John.R 1994'' sa du og så på Justin som så sjokkert på deg.

Hva syntes dere? Hva tror du skjer? Vil du ha mer i kveld? (:

 

Håper dere kommenterer!

 

-Rano

27.08.2011 / 22:29 / Blogg

R.I.P Oldefar

Hei alle sammen :/

Vell, som dere leste mista jeg oldefaren min i dag.. jeg egentlig utrolig deppa og alt jeg gjør er å gråte.. Savner ham allerede..

" Esin, oldefar er dø"
Det var som at hele meg fekk 1000 stikk i seg.
Uansett om du var smertefull oldefar smilte du alltid! Du spiste aldri mat, men var alltid blid. Du var forståelses full, jeg er så innderlig glad i deg!
Du fortjener ALT av det beste oldefar, livet ditt fekk du leve i 92 år, du mistet konq di, men var fortsatt like blid! Du betyr så masse, alle tårene jeg mister for deg har vært det..

Jeg er så utrolig såret, og sjokkert.. han betydde utrolig mye for meg,, men nå får jeg aldri se ham igjen, kan aldri snakke og klemme ham igjen.. det er så vondt å tenke på, det er som at noen har lagt 100 tonn med steiner oppå meg, føler meg utrolig svak .. jeg kjenner savn .. Jeg fikk ikke sagt til ham, at jeg elsket ham og at han betyr så mye får meg.. neste gang jeg ser noe av han.. blir rett og slett måll og steiner.. jeg kommer til å se mållet og steine han ligger under.. det frister bare å grave ham opp der i fra fortelle ham at jeg elsker ham., få han i livet.. men dessverre... han er bortevekk... smerten hans forsvant så kom min smerte.. jeg er utrolig sjokker, såret og deppet.. så trenger en liten bloggpause.. håper dere forstår

0 smil lengre :(

- Esin

27.08.2011 / 22:14 / Blogg

Justin skal lage sang med Taylor Swift!

ooo, gleder meg!

 

 

-Rano

27.08.2011 / 22:02 / Blogg

U smile .. 800% sakte versjon

Syntes den var skummel, men samtidig fin! Kunne passet til en skrekkfilm.. men samtidig ikke! haha

 

 

-Rano

27.08.2011 / 21:42 / Blogg

Bieber parade - Bergen!

Hejsann!

 

''informasjon
Datoen er ikke bestemt, kommenter under når det passer! 
Det må ihvertfall bli neste måned, sånn at vi får tid til å få bekreftelse fra politiet og lignende :) 
INVITER VENNER!

Vi hadde en parade 28. Mai! I regnvær! Videoen ble ikke sett av Justin.
Denne gangen skal vi få det til! 

For de som ikke vet hva en Parade er.
Vi går rundt, i Bieber klær. Eventuelt, Lilla :) 
Så synger vi, og lager masse lyd.
Vi har en parade, for å vise at vi vil ha Justin til Norge! 
Så hvis dere vil lage plakater, så er det supert om dere skriver Bieber to Norway, Justin to Norway, eller JB to Norway :) 
Har dere noe flere spørsmål, bare spørr :) 

Det vil også bli en flashmob, mest sannsynlighvis til Never Say Never. 
Vi skal få den opp så tidlig som mulig!

Sist parade, så hadde vi problemer med hvor vi skulle gå og lignende.
I år vil vi lage en stor fane, og stå FREMST i paraden.
For sistgang, så løp halvparten av oss inn i Bergen Storsenter.
Noe som vi ikke har fått tillatelse til å gjøre.
Vi skal prøve alt for å få til små konkurranser og lignende.

Mer informasjon kommer etterhvert.
Negative kommentarer vil bli slettet.''

 

Så håper jeg alle som kan kommer på bieberparaden! FOR DER SKAL NEMLIG JEG(RANO) :-DDDD
 

MELD DERE INN PÅ ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK: http://www.facebook.com/event.php?eid=269511439731692 :))))

 

 

 

-Rano

27.08.2011 / 21:05 / Blogg

MIN MOBIL

hva syntes dere om min perfekte iPhone ??

haha, hva syntes dere?

 

\\felicia

27.08.2011 / 20:56 / Blogg

'''O Canada' live in Toronto by @DanKanter during the #WeOwnTheNight Tour!''


Alfredo Flores on WhoSay

 

\\felicia

27.08.2011 / 20:46 / Blogg

En dame vil mye med Justin..

 

Uff da.. Det var litt sånn awkward

 

-Rano

27.08.2011 / 20:42 / Blogg

Justin vil tilbake til Canada

Justin vil tilbake igjen til Canada og fortsette sitt liv videre der. ''Det er der jeg ble født og oppvokst. Jeg vil også at barna mine blir det samme. Jeg er fra Canada og elsker Canada, så hvorfor ikke?'' sier Justin. Men Justin har ikke planer om å flytte tilbake igjen til Canada helt enda. ''Jeg vil se verden først. Ha en world tour verden rundt, det skal bli fint og komme tilbake til det jeg liker å gjøre'' sier han. 

-Rano

27.08.2011 / 20:33 / Blogg

De søker ny gjesteblogger

''Hei! Vi søker gjesteblogger til http://believeinjdb.blogg.no og lurer på om du er innterresert? Hvis du er det, send en mail til believeinjdb@gmail.com og svar på dette:


Hvor gammel er du?
Hvordan er skriverferdighetene dine?
Har du blogget før (link)? 
Har du mulighet til å blogge så ofte du kan?Så er du innterresert i dette, send en mail :)''

 

-Rano

Historie del 15 # Three words describes it all

 ''Ikke få helt forhåpninger.. Men never say never'' sa du og blunket til han før du gikk ned til terrassen og innpå rommet ditt igjen. Du tok iphonen din og ringte til Ryan med engang. ''Hallo?'' sa stemmen til Ryan. Det var nå du skulle fortelle han, at du hadde følelser for hannes bestevenn. ''Hei Ryan..'' sa du og begynte å fortelle mens nervøsiteten tok over.

________________

''Hva faen?'' var alt Ryan hadde å si. ''Beklager Ryan.. Du skulle bare visst hva som har skjedd'' sa du trist. ''Det jeg vet, er at jeg ikke kan stole på deg.'' sa Ryan og la på. ''ååårh!'' ropte du og kastet telefonen din hardt i gulvet. ''Hvorfor meg!?'' ropte du høyt og la deg ned på sengen. Tårene randt nedover så hele sengen din ble våt. Du hadde likt Ryan en kjempe god stund, og du var så glad for at du endelig hadde sjanse til å kanskje bli sammen med han igjen. Men så kom jo såklart Justin og bare måtte være så utrolig sjarmerende. Du sovnet til slutt av all hulkingen og tenkingen. I morgen måtte du snakke med Ryan.

 

Neste morgen våknet du stille av at solen skinte inn mot rommet ditt. Det gjor kraftig vondt i hodet ditt, sikkert pågrunn av all gråtingen. Du tok dynen forsiktig vekk fra deg og gikk ned på kjøkkenet for å ta en paracet. ''Er du våken så tidlig allerede, lillevenn?'' hørte du din mor sin myke stemme spørre deg. ''Ja mamma.. Hva er klokken?'' spurte du og åpnet kjøleskapet. ''Den er bare 07:13'' sa hun. Du var overrasket over hvor tidlig du hadde våknet. Nå som det var sommerferie, var det normale og sløve til etter middagen. ''Jeg skal på jobb jeg, trenger du noe?'' spurte moren din og tok vesken på skuldrene. ''Neida, går fint med meg. Hade da'' sa du og ga henne et slengkyss før hun forsvant ut døren med et hastverk. Du fant fram en paracet før du gikk inn i stuen og satt deg ned. Du tok fram mobilen din og sendte en melding til Ryan. 'Kan du møte meg ved banen klokken 11? Værsåsnill. Jeg vil bare forklare<3' sto det. Du håpet inderlig Ryan faktisk ville komme.

 

 

Du løp opp på rommet ditt for å finne noe klær å ha på deg, ettersom været var fabelaktig, fant du på noe fint å ha på deg.

  

Du rettet håret ditt fint og tok litt sminke på. Du pakket også inn klær i en liten bag, blandt annet bikini i tilfelle du skulle på stranden senere. ''Jeg går ut jeg!'' ropte du til Chaz som fortsatt lå og sov. Du bestemte deg først for å gå innom Lilly og fortelle henne hva som hadde skjedd. Men rett etter du gikk ut døren, fikk du en melding. 'Greit. Møter deg på banen da. Ryan' sto det. Du smilte for deg selv og bestemte for å ta bilen. 

 296016_205585336167533_150516628341071_572919_7177769_n_large

''Hey babe'' sa du til bilen din og låste opp døren. Du satt deg forsiktig inn i den og begynte å kjøre til Lilly. Lilly bodde i sin egen lille leilighet noen minutter unna fotballbanen. Du parkerte forsiktig bilen og banket på døren, og ble møtt av en nyvåken Lilly. ''hei''  sa du med et skjevt smil. ''hei, kom inn du'' sa hun trøtt. Du satt deg ned på sofaen, og begynte å fortelle om alt som hadde skjedd. Lilly hadde i mellomtiden også hentet klær og skiftet. ''Jeg kan ikke tro det.. Du hatet jo Justin da?'' sa hun rart. ''Jeg vet...'' mumlet du. ''Greit, vi kjører til banen da. Så får vi se hva som skjer'' mumlet Lilly. ''Den er god'' sa du og tok bilnøklene. Sammen kjørte dere til banen.

 


Dere ventet der i fem minutter, før dere ser Ryan komme gående mot dere. Men uheldigvis nok for deg, ikke alene.. Men med Justin.

Hva tror dere skjer? Vil dere ha mer?

Og til deg Felicia.. Fu** you! hahah(:

 

btw. en liten blogganbefaling! www.jstory.blogg.no (:

 

 

-Rano


 

27.08.2011 / 20:17 / Blogg

bieber facts - maraton del 5

- Det er en video på YouTube hvor Justin sier - ''Suck a dick, Ryan''. haha.

 

- Justin bytter telefon-nummer hver måned. 

 

- Justin liker Yo Mama vitser.

 

- Justin sa at han ikke drømmer så mye om natten. 

 

- Justin kaller tannbørsten sin Bob.

 

- Justin vil gifte seg på valentinsdagen. 

 

- Det rareste stedet Justin noen gang har skrevet en autograf er på skallen til en baby.

 

5207468476_c9cf8f6b0b_z_large

 

-  Justins favoritt favoritt superhelt er batman.

 

- Justin liker aa vaere paa stranden isteden for basseng, fordi han liker sanden.

 

- Justin er den eneste venstrehente i familien.

 

- Justin syntes UGG's er saa stygge og selvom Beyonce hadde gaatt med dem hadde han syntes det.

 

- Justin er ikke noe twilight fan. 

 

- Justin han plystre med nesen.

 

-  Justin laerte aa sykle naar han var 7. 

 

- Justin syntes han er en bedre sjaafoer enn Pattie.

 

- Justin elsker aa tygge tyggis.

 

311951_182656165141282_140444106029155_412688_1380790_n_large

felicia.

mer?

Historie del 14 # Three words describes it all

Du satt deg tett inntil armene hannes. Så trygg du følte deg bare av at han holdt rundt deg. ''Hva sier du til at vi blir venner da?'' spurte Justin med det søteste smilet. Men du ville ikke være venner med Justin, så derfor lente du deg forsiktig mot leppene til Justin og presset på. Du kysset han følsomt. Justin kysset ikke med et sekund av forvirrelse, men kysset forsiktig tilbake etterhvert mens han tok den ene armen sin rundt midjen din. Hva var det du holdt på med? Du holdt jo på med Ryan!
____________ 

Nei, du kunne ikke leve med den samvittigheten. Du slapp kysset fort og så ned. ''Beklager *dittnavn*..'' sa Justin fort. ''Du skal ikke beklage, det var jeg som kysset deg'' sa du forvirret.  ''Jeg vet, men visst jeg hadde vært en god venn, så hadde jeg ikke kysset deg tilbake'' sa Justin trist. ''Kan du ikke værsåsnill og slutte å være så perfekt!?'' spurte du irritert. ''Hva er det du snakker om, *dittnavn*?'' spurte Justin. Du var bare så full av forvirring, hvem var det du egentlig likte? ''Nei, jeg tror nok du skjønner at jeg begynner å falle for deg, justin!'' sa du fort. ''Du hva? Mener du at du faktisk liker meg?'' spurte Justin sjokkert. ''Ja'' nølte du og reiste deg opp. ''Hvor skal du?'' spurte Justin. ''Gå inn og skamme meg'' svarte du irritert. ''Ikke skam deg, *dittnavn*! Du er jo ikke sammen med Ryan heller.. Så du har ingen grunn til å tro at du har vært utro'' sa Justin fort. 

 


Hvorfor var det sånn at Justin alltid fikk deg i et bedre humør? Han hadde rett. Du holdt jo egentlig ikke på Ryan, du hadde til og med sagt til Ryan at du ville vente. Og den største grunnen var faktisk fordi at du merket du hadde fått følelser for Justin. ''Hade Justin, vi snakkes'' sa du og smilte til han. ''Hey vent litt!'' ropte plutselig Justin. ''Hva er det?'' spurte du nysjerrig. Magen din gjorde et hopp og sommerfuglene bevegde seg fortere, bare av å se på Justin. ''Jeg lurte på om du kanskje ville bli med meg og finne henne?'' spurte Justin helt tilfeldig. ''Finne hvem?'' spurte du. ''*dittnavn*, jeg vil finne henne.. Og du kan hjelpe meg!'' sa Justin. ''Nei Justin, beklager for å skuffe deg, men jeg vil virkelig ikke være med'' sa du fort. ''Greit.. '' sa han skuffet. Hvorfor var det sånn at han alltid hadde det uskyldige blikket? ''Greit, jeg blir med alikevel!'' sa du fort. ''Mener du det?'' spurte han og strålte. ''Ja'' sa du med et smil.

 

Han løp mot deg og ga deg en fort klem. ''Tusen takk, du er best'' sa Justin. ''-Du? Når skal vi på daten vår?'' spurte Justin fort. ''Jeg aner ikke, jeg er tilgjengelig når som helst, tenker jeg'' mumlet du. ''Hva om vi drar om 2 dager eller noe sånt?'' spurte Justin igjen. ''Jo det kan vi. Men jeg må snakke med Ryan og fortelle at.. Jeg har følelser for dere begge'' sa du trist. ''Så du har virkelig så mye følelser for meg? Har jeg en sjanse på at du kan bli min?'' spurte Justin glad. ''Ikke få helt forhåpninger.. Men never say never'' sa du og blunket til han før du gikk ned til terrassen og innpå rommet ditt igjen. Du tok iphonen din og ringte til Ryan med engang. ''Hallo?'' sa stemmen til Ryan. Det var nå du skulle fortelle han, at du hadde følelser for hannes bestevenn. ''Hei Ryan..'' sa du og begynte å fortelle mens nervøsiteten tok over.

Hvordan tror du Ryan reagerer? Vil du ha mer? BTW. føler meg fliiiink som har postet en del historie deler idag (: haha!

OG egentlig skulle ikke denne delen komme ut naa, men siden jeg (felicia) er SAA snill! saa la jeg ut denne delen, saa si takk til meg alle sammen, haha!! SORRY RANO
 

 

-Rano og Felicia

  

Historie del 13 # Three words describes it all

En melding fra Justin faktisk. ''Hei, håper det går fint og håper du leste kortet. Kan jeg møte deg? Bare om du vil da såklart.. Jeg skjønner visst du ikke vil, men alikevel. Justin'' Du smilte for deg selv og det begynte å krible i magen. Du begynte virkelig å få følelser for Justin. Skulle du møte han? Eller bare lavær?

________________

Du bestemte deg for å møte han, stakkar fyr. ''Jepp, hvor skal jeg møte deg?'' spurte du og trykket på send knappen mens du sjekket twitteren din igjen. Du fikk svar nesten med engang. ''På taket ditt.. Ikke spørr (: Bare møt meg der om 15 minutter!'' sto det. Du orket ikke å svare på det, men du nærmest løp mot skapet ditt for å finne noe litt mer normale klær enn en fotballdrakt. Du tok bare på deg en hvit, fin topp og en svart tights bukse.
 525a431d38848f4a4a2fd1236d791d57_large

Siden rommet ditt hadde en terrasse som førte rett opp til taket, gikk du bare der ifra. Du gikk forsiktig opp på taket og så at Justin allerede var der. ''Hei'' sa du med et smil mens du stresset litt pågrunn av foten din. ''Her, ta hånden min'' sa Justin og dro deg opp sånn at du satt ved siden av han. ''-Hei forresten'' sa han med et smil. ''Så, hvorfor skulle vi møtes på et tak?'' spurte du og fniste litt. ''Vet ikke.. Kom ikke på  noe annet liksom'' fniste Justin med den søte latteren sin. ''Nei det forstår jeg'' sa du og smilte til han så du fikk øye kontakt med han. De brune øynene som du husker fra klippen, fra dere var mindre. ''Du har virkelig nydelige øyner'' sa Justin med en rolig røst. ''Du og'' sa du og smilte mens du så ut mot den lille insjøen ved siden av huset deres. Trærene gjorde alt så mye vakrere, og ikke minst solnedgangen.
 6002696362_6e20375670_z_large

''Så, hvorfor ville du snakke med meg?'' spurte du nysjerrig og stirret på Justin igjen mens du krympet deg litt pågrunn av en litt kjølig bris. ''Jeg savnet deg'' sa Justin og smilte til deg. Du rødmet litt og krympet deg enda mer. ''Fryser du?''  spurte Justin. ''Det går fint'' mumlet du og så ut igjen mot innsjøen. Den var så nydelig. ''Tusen takk for kortet Justin. Utrolig fint skrevet! I hvertfall den siste setningen'' sa du og smilte til han. ''Mener du 'Three words describes it all, I love you' greiene?'' spurte Justin. ''Jepp, hvor fikk du det ifra?'' spurte du og latet som du hadde null peiling. ''Vel, meg og ekskjæresten min var på en sånn øy.. Også fant vi et sånt halvrevet brev. Det er hun jeg sa som hadde helt make navn som deg'' sa Justin og smilte. Du fikk en klump i halsen. Så han husket visst hvem du var, bare ikke helt i detaljer! ''og?'' sa du fort. 

 

 

''Vel, så fant vi et brev hvor den setningen sto på. Hun var ekskjæresten min, og jeg har planer om å finne henne'' sa Justin. Hjertet ditt gjorde et lite hopp. ''Hva mener du?'' spurte du fort og nysjerrig. ''At jeg vil finne henne.. Jeg savnet henne allerede etter første dagen, men fikk streng beskjed om at det var lurt å holde meg unna henne. Jeg var forelsket i henne, selvom jeg var så liten! Uansett, hun og broren flyttet til Los Angeles, så jeg skal finne henne'' sa Justin. Du så trist ned, at han ikke husket akkurat deg var bare trist. ''Beklager *dittnavn*.. var ikke meningen å snakke om henne, men du minner meg sånn om henne av en rar grunn'' sa Justin og snudde seg skikkelig mot deg. rart.. tenkte du ironisk. ''Og siden du faktisk ikke har følelser for meg og sånt, lurte jeg på om vi bare kunne være venner? Selvom det blir litt vanskelig da.. Men du virker bare som en perfekt jente'' sa Justin og nærmet seg deg. Uten at du visste ordet av det, satt du deg tett inntil Justin. ''Jeg vet du fryser, kom her'' sa han og åpnet armene.

 


Du satt deg tett inntil armene hannes. Så trygg du følte deg bare av at han holdt rundt deg. ''Hva sier du til at vi blir venner da?'' spurte Justin med det søteste smilet. Men du ville ikke være venner med Justin, så derfor lente du deg forsiktig mot leppene til Justin og presset på. Du kysset han følsomt. Justin kysset ikke med et sekund av forvirrelse, men kysset forsiktig tilbake etterhvert mens han tok den ene armen sin rundt midjen din. Hva var det du holdt på med? Du holdt jo på med Ryan!
 Tumblr_locv0tayxx1qkzhmvo1_500_large

Hva tror du skjer? Vil du ha mer?

 

 

-Rano

27.08.2011 / 19:04 / Blogg

Moren til Ryan Butler har bursdag!

GRATULERER :) 

//felicia

27.08.2011 / 19:02 / Blogg

''My instagram buddies! @jquesmith @vivsmith2''

//felicia

Historie del 12 # Three words describes it all

''Jeg visste du kom til å avvise meg. Jeg visste at du hadde følelser for Ryan. Jeg har aldeles ikke lyst til å ha følelser for en sånn nydelig jente som deg, for jeg vet at de ikke er gjensidig. Du gjorde meg utrolig nervøs da du lå der med smerter, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Håper du forstår at jeg ikke er en diva, og at jeg er normal gutt. Ja, jeg var kanskje en player engang, men den tid ble borte med engang jeg så deg. The hardest thing in the world is describe how much you feel for a person, three words describes it all ~ I love you'. Klem Justin''

___________

Hvordan var det sånn at etter all den tid så husket han de ordene fra et lite halvrevet brev, men ikke husket deg som person? Kanskje han ikke hadde finnet så mange halvrevet brev siden sist, men kanskje hadde datet litt mange jenter. En tåre rant forsiktig nedover kinnet ditt mens du leste den siste setningen. Den eneste setningen som du faktisk hadde lest hver morgen og hver kveld. Du la kortet forsiktig på fanget ditt og luktet på blomsten. Du ville finne den andre delen av det halvrevet brevet som var fra 1994. Du luktet på rosen som Justin hadde gitt deg mens alle slags mulige tanker gikk i hodet på deg. På daten skulle du avsløre hvem du var, om ikke Justin allerede hadde finnet det ut fra før av. Og apropos det, visste Justin hvem du var? Eller var det bare en setning han hadde skrevet som han tilfeldigvis hadde husket fra sin barndom?

 

Ryan åpnet forsiktig døren mens han sto med en kopp i hånden. ''Her, jeg tenkte du kanskje ville ha noe å drikke'' sa Ryan og ga deg koppen. ''Så, hvem er rosen i fra?'' spurte Ryan. ''Den er fra Justin, som en liten unskyldning'' sa du og gjemte kortet. ''Åja, snilt av han da.'' sa Ryan med et smil. ''Jepp'' mumlet du forsiktig. ''Vel.. Hvordan har du det?'' spurte Ryan og tok deg i hånden. ''Går bedre med meg nå'' sa du og reiste deg opp. ''Okei bra, jeg ble litt beskymret'' sa Ryan og smilte enda mer til deg. ''Slapp av, går helt fint med meg''  sa du glad. ''Okey bra'' sa Ryan. Bare noen få minutter senere kom legen inn igjen. ''Du kan gå nå, ikke noe alvorlige skader. Bare gå med bandasjen så du ikke får noe rusk innpå såret, og pass litt på blåmerket. Ellers går alt fint!''  sa legen. ''Endelig!'' ropte du nærmest ut og reiste deg opp. Ryan var til god støtte og kjørte deg hjem igjen. ''Tusen takk'' mumlet du og åpnet døren. Ryan kremte forsiktig. ''Åja'' sa du og smilte. Du lente deg over og kysset han forsiktig. ''Jeg sender deg melding senere'' sa Ryan. ''Jada'' sa du og gikk inn igjen.

 

 

''Uff da jenta mi, du får ta det rolig!'' sa en beskymret mor da du kom inn døren. ''Jepp, skal prøve i hvertfall'' sa du og smilte. ''Vel, du får bare gå opp på rommet ditt. Ikke noe fotballtrening på deg i morgen!'' sa moren din strengt. ''Men-'' ''-Ikke noe men kjære deg. Har du sett det stygge såret?'' spurte hun igjen. ''Ja, mamma.. Greit jeg går opp på Pc-en'' sa du fort og gikk opp på rommet ditt. Du sjekket facebooken din og så at Justin hadde tweetet. @justinbieber It's hard to remember something that  I can't remember.. #KidRauhl  hadde han skrevet. Du husket godt da han alltid hadde kalt seg selv for 'Kidrauhl' pågrunn av faren sin, Jeremy. Du kjente at sengen din begynte å vibrere, så du tok mobilen din og sjekket hva det var. En melding fra Justin faktisk. ''Hei, håper det går fint og håper du leste kortet. Kan jeg møte deg? Bare om du vil da såklart.. Jeg skjønner visst du ikke vil, men alikevel. Justin'' Du smilte for deg selv og det begynte å krible i magen. Du begynte virkelig å få følelser for Justin. Skulle du møte han? Eller bare lavær?

Hva tror du skjer? (: Vil du ha mer?

 

 

-Rano

 

27.08.2011 / 17:46 / Blogg

nytt bilde

det er ikke nytt, er fra den photoshooten han hadde for litt lenge siden :) Men jeg har aldri sett det foer.

 

//felicia

27.08.2011 / 17:32 / Blogg

Nytt bilde av Jelena og en fan

selena and justin
in teen choice awards - justin-bieber-and-selena-gomez photo

Det er liksom fra tca, men har ikke sett det før nå..
 Jelena
- justin-bieber-and-selena-gomez photo

 

-Rano

27.08.2011 / 16:42 / Blogg

''I love you to death guys.. don't ever doubt me.''

takk monika !:) 

AW!!

ekte eller fake?

 

\\felicia

 

Historie del 11 # Three words describes it all

Hej! Først ville jeg bare si at jeg har sittet og lest historier den siste timen, haha.. Uansett, anbefaler alle å se på historien til http://www.JBloveStories.blogg.no :-) Og at jeg har inspirert henne, det er  bare utrolig søtt! Men husk at, det vi egentlig ikke driver med å linke til blogger, bare av og til visst det er en anbefaling som kommer ut av hjertet. Sånn er jeg av og til, og nå anbefaler jeg i hvertfall hennes blogg (-:

 


''Kan vi snakke på tomannshånd?'' spurte Justin fort. ''Ja, kan vi sikkert'' sa du og så bort på Lilly og Ryan, som et tegn på at dem begge skulle gå ut. Justin hadde en pose i hånden.

 

''Hva er det, Justin?'' spurte du og satt deg litt mer opp. Justin la posen på sengen din og satte seg nærmere deg. ''Jeg beklager alt for mye! Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre.. Og du gjorde meg utrolig nervøs, du gjør meg hele tiden nervøs. Jeg vet ikke hvorfor engang! Jeg har møtt deg i tre dager, men alikevel så er du den eneste jeg klarer å tenke på!'' sa Justin irritert. Du fikk rett og slett sjokk, og du måpte skikkelig bare av å se på Justin der og da. ''Gjenta igjen er du snill?'' spurte du han. ''Jeg liker deg *dittnavn*, og jeg tror du vet det godt. Du gjør meg bare så utrolig nervøs. Jeg føler jeg har kjent deg i evigheter, men alikevel kommer jeg ikke på hvor jeg har sett deg! Og at du er med Ryan gjør meg på en måte trist, men også glad, fordi jeg blir glad på dine vegne.'' sa Justin rolig. ''Mener du at du faktisk har følelser for meg?'' spurte du sjokkert. ''Ja..'' sa Justin. Tenk at de følelsene som Justin hadde for deg for seks år siden, fortsatt var der. Spørsmålet var om dine følelser var gjensidige, og det var de garantert. Men du ville ikke date en kjendis, han var sikkert en diva.

 

 

''Vel.. Jeg syntes det er flott Justin. Men, dessverre så tror jeg nok vi bare kan være venner'' sa du trist og så ned. Kanskje du kunne gi Justin en sjanse visst han fant ut hvem du egentlig var. ''Åh.. Ja jeg skjønner. Jeg tok forresten med en bli bedre gave'' sa Justin og tok ut en nydelig rose fra posen han hadde lagt på sengen din. ''Jeg må gå.. Les kortet er du snill'' sa han og ga deg et lite skjevt smil. Du kunne se han var skuffet og lei seg, og det var du og. Men hva skulle du egentlig gjøre? Du likte Ryan kjempe godt, men du likte også Justin.
 Must-met_large
''Wow, den er ny-'' men du stoppet setningen da du så at Justin ikke var inne på rommet mer. Du pustet tungt ut og så på det fine kortet som lå ved siden av. Det var pyntet med et fint hjerte på, og så nesten litt gammeldags ut. Du smilte for deg selv og begynte å lese mens hjertet ditt dunket og sommerfuglene i magen din begynte å spre seg.

 

''Jeg visste du kom til å avvise meg. Jeg visste at du hadde følelser for Ryan. Jeg har aldeles ikke lyst til å ha følelser for en sånn nydelig jente som deg, for jeg vet at de ikke er gjensidig. Du gjorde meg utrolig nervøs da du lå der med smerter, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Håper du forstår at jeg ikke er en diva, og at jeg er normal gutt. Ja, jeg var kanskje en player engang, men den tid ble borte med engang jeg så deg. The hardest thing in the world is describe how much you feel for a person, three words describes it all ~ I love you'. Klem Justin''

OJ, hva tror du skjer? Tror du at Justin har finnet ut hvem du er? Hvordan reagerer DU? :O

Håper dere blir litt aktive<3

-Rano

27.08.2011 / 16:19 / Blogg

''.... I disagree that Belibers are annoying...''

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lqjtcgzNo81qic9c9o1_500.png

#ABOUTJDB

 

\\felicia

27.08.2011 / 16:16 / BIEBERFACTS

bieber facts - maraton del 4

- Justin kalte en gang en fan ''sexy'' saa begynte hun aa graate. 

 

- Justins favoritt leke naar han var liten var Buzz Lightyear action figur. 

 

-  Justin eier ikke en haarboerste.

 

- En 38 aar gammel mann kjoepte bilskilt som det stod BIEBER paa, i Australia.

 

-  Justins favoritt sang av Rihanna er Pon de Replay. 

 

- Justins insperasjon når det gjelder utseende er James Dean. 

 

- Justin sendte Erin hans stemor blomster på morsdagen. 

 

- Justin liker ikke vann med kullsyre.

 

- Scooter kaller Justin : JB, Punk, Wonder Kid og Little Man.

 

- Justins favoritt pizza er med pepperoni.

Justin%2520bieber%2520justin%2520bieber%2520never%2520say%2520never%2520mdadivkspzdl_large

25 KOMMENTARER SÅ KOMMER NESTE DEL!

 

\\FELICIA

27.08.2011 / 16:10 / Blogg

Selena sjokkert?

Her ser det ut som Selena er sjokkert/sur for at en fan spør henne om å signere NSN filmen. Hva tror dere? 

Helene

27.08.2011 / 15:36 / Blogg

Justin Bieber Busking Singing An Original Song - Undo Me

aw!

 

\felicia

27.08.2011 / 15:28 / Blogg

Sneak Peak på en av de nye sangene?

Ifølge en Chaz profil jeg er venn med på face, er dette halvparten av en av Justin sine nye sanger. 
Jeg aner ikke om det faktisk er det, eller noe, men ja.

Han skrev noe liknenede dette her bare på engelsk over teksten på sangen: Her har dere en smakebit på en av Justin sine sanger som dere spurte om. Den kommer snart. 

It's like everytime you fall,
No one's gonna lend you a helping hand, (Ooh mm)
Wondering will you spend,
Your life facing four walls,
Standing in quicksand, (Woahh)

Don't let your guard down,
Hold your head up,
Life comes at you fast,
Gotta stay strong,
I know that you can be,
'Cause underneath..
You've had wings all along..

'Cause you've been traveling,
The same road for a long time,
Feels like you're burning rubber,
Going no where fast,
I meant to tell you,
There's no limit to what you can do,
You just gotta... Believe.

 # http://jdbswag.blogg.no

 

\\felicia

Historie del 10 # Three words describes it all

 ''Er ikke min feil at du er god..'' mumlet Justin og prøvde enda engang å ta ballen i fra deg. Men før du vet ordet av det, treffer den ene foten til Justin deg hardt i leggen så du faller flat ned på ryggen, med Justin som snubler rett oppå deg. Du visste ikke om du skulle le av at det var så morsomt, eller grine pågrunn av smerten. Men det glemte du fort da du så rett inn i øynene til Justin.

 

Du hadde lagt merke til de fine øynene hannes i gårsdagens time. Men aldri hadde du lagt merke til hvor tiltrekkene han faktisk var nå. Men mer kunne du ikke tenke på før smertene dine i leggen var verre enn noen gang. ''Auu!'' ropte du så nesten tårene rant nedover. Justin gikk av deg fort og så på leggen din som var blitt helt lilla. ''Gjør det vondt?'' spurte Justin. ''Så klart gjør det vondt! hvorfor tror du jeg nesten holder på å grine av smerte for!?'' spurte du mens du holdt deg rundt foten. Alt du ville var at smerten skulle gå over så fort som mulig.  ''Ja, beklager. Hva skal jeg gjøre? Jeg er ingen lege!'' sa Justin stresset. ''Jeg vet ikke!'' sa du surt og la deg ned bakover på gresset mens Justin løp for å hente Ryan og Lilly. Noen få minutter senere som føltes som år, kom Ryan og Lilly ved siden av deg. ''Og hvor er Chaz!?'' spurte Lilly stresset. ''Aner ikke, men det svir '' sa du og merket tårene rant ned. ''Kom, vi kjører deg til legen. Det er et såpass stort blåmerke.. Kanskje de kan gi deg noe for å dempe smerten.'' sa Ryan og bærte deg opp som en ekte gentleman.

 

Lilly fulgte fort etter mens Justin ble igjen på gresset, utrolig skuffet over seg selv og hvordan han faktisk hadde taklet selve situasjonen.

Justin sitt synsvinkel:
Hvorfor var det sånn at uansett hvor hardt jeg prøvde, så klarte jeg å gjøre alt feil med engang? Jeg som en gang hadde sagt never say never, begynte å gi opp. Jeg kunne ikke noe for at jeg faktisk hadde tonnevis med følelser for *Dittnavn*, noe som faktisk var vanskelig å forklare siden jeg bare hadde kjent henne i tre dager. Men det var noe med henne, og jo mer jeg var med henne, jo mer følte jeg meg normal og ikke som en diva kjendis som jeg en gang var. Hvorfor kunne hun ikke se det? Belieberne mine ville blitt skikkelig skuffet om de så meg akkurat nå, og nettopp derfor skulle jeg ikke gi opp. Jeg var fast bestemt på å finne ut hvem hun var, og hvorfor mine følelser for henne var ustoppelige.

 

Ditt synsvinkel:
''Det gjør vondt!'' ropte du nærmest til legen mens han skulle sjekke den. ''Ja jeg vet, jeg er ferdig. Skal bare se om det er noe alvorlig. Du får vente her i noen timer til svarene kommer, okei?'' spurte legen. ''Jada.. Det er jo ikke sånn at jeg skal noe idag heller'' sa du surt. Legen ga deg et lite smil mens han gikk ut døren, og inn døren der igjen kom Ryan og Lilly. ''Hei'' sa Ryan med et smil. ''Hei'' sa du og prøvde å smile. ''Hvordan går foten?'' spurte han omtenksomt. ''Bedre, eller litt bedre i hvertfall'' mumlet du og så ned på leggen som nå var dekket med en tynn bandasje. ''Hva skjedde egentlig med den?'' spurte Ryan. ''Jeg driblet Justin, også tror jeg han traff litt feil'' sa du. Og når du tenkte over det nå, så du veldig synd ut på Justin som bare ble igjen på banen, utrolig skuffet. Du tenkte over da han hadde lagt oppå deg på banen, de nydelige øynene som så inn i dine. Men hvorfor hatet du han egentlig? Det banket på døren, og Justin kom inn med den røde fotballdrakten sin. ''Hei'' sa han fort. Ryan skulle akkurat til å reise seg for å si noe til han, før du avbrøt han. ''Bare glem det, Ryan'' sa du fort. Ryan nikket forsiktig og så bort på Justin som fortsatt så lei seg ut.

 

''Kan vi snakke på tomannshånd?'' spurte Justin fort. ''Ja, kan vi sikkert'' sa du og så bort på Lilly og Ryan, som et tegn på at dem begge skulle gå ut. Justin hadde en pose i hånden.

Hva tror du Justin skal si?


 


-Rano

27.08.2011 / 14:56 / Blogg

bieber facts - maraton del 3

- Justin liker ikke at fansene proever aa kysse ham, han foretrekker klemmer. 

 

- Justin vil faa 3 barn naar han blir gift. 

 

- Justin elsker ''Hershey's icecream''.

 

- Hvis Justin ikke var kjent ville han jobbet paa mcdonalds.

 

- Justin liker ikke naar jenter hvisker til hverandre. 

 

- Justins bestemor er en fantastisk piano spiller det er justin og, saa justin dedikerte denne videoen til bestemoren : http://www.youtube.com/watch?v=Uu-_rbt2XPs&feature=player_embedded

Tumblr_lqktdxroks1qfgxclo1_500_large

 NAA 20 KOMMENTARER! 

 

//felicia

 

 

27.08.2011 / 14:45 / BIEBERFACTS

bieber facts - maraton

naa gaar vi opp til 15 kommentarer , saa kommer det mer!:) 

 

- Faget Justin liker minst er biologi.

 

- Justins favoritt yogurt er ''Pinkberry yogurt''

 

- Justin har hatt en gulfisk som han drepte selv naar han var 4. 

 

- Selenas favoritt sang av Justin er ''Never Let You Go'' som er skrevet til Caitlin...KLEINT! haha.

 

Tumblr_lql0lffm0t1qjxl5jo1_500_large

 - Naar Justin fikk spoersmaalet om han er en god kysser var svaret ''Heck yeah!''. 

 

-  Den eneste sporten Justin ikke spilte var baseball fordi han syntes det var en for treg sport for han. 

 

- Justins favoritt jente kjendis er Taylow Swift.

 

- Justin follower bare en person paa instagram og det er Selena.

Tumblr_lnrs0lvcht1qmso3ro1_500_large

naa er det 15 kommentarer!

 //felicia

 


27.08.2011 / 14:26 / BIEBERFACTS

bieber facts - maraton

okei , da har maratone startet :) 10 kommentarer saa kommer det mer !

 

- Justin vant 14 awards paa 3 maander.

- Justin har ALDRI kalt en jente stygg.

-  Kenny fortalte at Justin er veldig flau og stille naar han er omkring pene jenter.

- Engang tok en fan haanden paa den ene siden av vinduet paa bilen og justin tok haanden paa andre siden.. (AW!)

Tumblr_lqks6t2nbs1qi3r50o1_500_large

- Justin elsker aa kysse.

 

- Justin liker jenter med brundt haar, greoenne eller blaa oeyne , kroellete haar og som er lavere enn han. 

 

- Engang tweetet Justin '' What should I dream about?'' men han slettet den etter 5 minutter etter alle awkwarde svarene. 

 

316168_115037778597814_100002747781671_66338_370111_n_large

MER?? 

10 kommentarer saa kommer det mer!

27.08.2011 / 14:08 / Blogg

Justin kjøpt en valp til Selena?

Dette bildet av en liten valp er spredt rundt nettet, og ryktene sies at det er Justin som har kjøpt en valp til Selena.

#ninajbfan

 

Hva tror du? Syntes du det er søtt? Bruker Justin litt for mye penger på å kjøpe ting til Selena?

 

-Rano

Historie del 9 # Three words describes it all

 ''Greit'' sa Justin og tok et skritt nærmere deg. ''Lilly og Ryan mot Justin og *dittnavn*'' sa Chaz. ''Hva med deg da, Chaz?'' spurte Ryan. ''Jeg er dommer jeg'' sa Chaz glad. ''Jeg gleder meg til daten vår neste uke'' sa plutselig Justin helt utav det blå. Nå var du helt redd for hvordan Ryan ville reagere..
___________ 

 

Du snudde deg forsiktig og så  opp mot Ryan, men det så ikke ut til at han hadde hørt det. Du hadde holdt pusten, men pustet lettet ut da du så at Ryan var i full gang med diskusjon sammen med Lilly. Du dro Justin nærmere deg, irritert var du. ''Du skal ikke si en dritt til Ryan, forstår du?'' spurte du irritert mens du holdt han hardt i fotballdrakten. ''Jada, beklager! Jeg bare gleder meg sånn..'' mumlet Justin mens du slapp drakten hannes. Hvorfor hadde det seg sånn at det var deg dette måtte skje med? Du var ikke interressert i Justin, han virket bare som en totalt dust som kunne få hvem og hva han ville, bare fordi han hadde noen millioner dollar mer enn andre gutter. Du skulle bevise for Justin, at du var 'hard to get', og ikke bare en jente som vil gi slipp på det med engang. ''Ut på banen da!'' ropte Chaz som hadde en fløyte i hånden. Du tok fort håret i en høy hestehale mens du jogget bortover mot den lille banen dere skulle spille på.

 

''Greit, hva blir posisjonene?'' spurte Justin deg fort. ''Det er ikke noe posisjon? Vi er to stykker for faen'' sa du irritert og tok ballen fra Justin mens han stirret på deg med et litt rart blikk. Du ville prøve å vinne over Lilly og Ryan, ikke visste du hvorfor, men du var et skikkelig konkuranse menneske. ''Okei, husk at du skal gi ballen videre og ikke være egoistisk!'' mumlet du. ''Jada, jeg skjønner!'' sa Justin. ''Da begynner vi!'' ropte Chaz og blåste i fløyten. Du la ballen på det våte gresset og begynte å løpe mot Lilly. 

20081025203002_football_web_large

Etter bare 30 minutters spille tid, orket ikke Lilly mer. ''Jeg klarer ikke mer, har vondt i foten'' klaget hun og la seg ned på gresset. ''Er det kneet ditt igjen?'' spurte du og satt deg ned på huk ved siden av henne mens Ryan og Justin sto over og så ned på dere begge to. ''Ja.. Det gjør vondt. Tenk om jeg ikke kan spille cupen da? Da blir jeg sur'' sa Lilly og reiste seg opp. ''Vel.. kanskje du skal ta det litt rolig da?'' spurte du. ''Neida, jeg tror jeg klarer å spille litt til.. Men kan vi ta en liten drikke pause?'' spurte Lilly. ''Ja, jeg er med jeg!'' sa Ryan og fulgte etter Lilly. ''Hvor skal dere?'' spurte du fort og tok opp drikkeflasken din fra bagen. ''Bare kjøpe litt drikke i den boden, kommer snart!''  ropte hun tilbake med et smil. ''Ja greit da'' sa du og tok litt vann. 

 

''Hey, har hørt du er kaptein på laget ditt'' sa plutselig Justin og kom bort til deg. ''Og hva så?'' sa du og la fra deg drikkeflasken. ''Skal dere på cup i sommer da?'' spurte Justin. ''Vet ikke.. Muligens det'' sa du fort og reiste deg opp. ''Greit, kan du gi meg et nytt hint? Det er ny dag vet du!'' sa Justin og smilte til deg. Det var litt rart å tenke over at tiden hadde gått så fort allerede. ''Okei.. Et brev, halvrevet brev'' sa du fort og tok ballen ifra Justin. ''Åja.. Okei greit! Jeg skal finne ut hvem du er altså'' sa Justin med et smil. ''Lykketil med det'' mumlet du og begynte å trikse med ballen. ''Hey, få ballen'' sa Justin og løp  mot deg. Du begynte å drible han, og det klarte du fint uten at han fikk tak i ballen en eneste gang. ''Hah, og du kaller deg selv fotballspiller?'' fniste du. ''Er ikke min feil at du er god..'' mumlet Justin og prøvde enda engang å ta ballen i fra deg. Men før du vet ordet av det, treffer den ene foten til Justin deg hardt i leggen så du faller flat ned på ryggen, med Justin som snubler rett oppå deg. Du visste ikke om du skulle le av at det var så morsomt, eller grine pågrunn av smerten. Men det glemte du fort da du så rett inn i øynene til Justin.

Hoho, hva tror du skjer? (:

 

 

-Rano

 

27.08.2011 / 13:36 / Blogg

fanbrev i posten

Hejsann!


Som dere vet hender det at vi får en del 'fan'brev i posten, idag fikk jeg(Rano) i hvertfall en av søte Thea. Jeg valgte å legge den utpå bloggen :-))

Jeg tror bloggen hennes er www.jdbworld.blogg.no ! :-)

 

Tusen hjertelig takk for det søte brevet Thea. Rørte meg virkelig! Fra nå av legger jeg ut sånne ting jeg får i posten! Så visst du vil sende inn noe, kan du bare spørre om adressen :-) Jeg legger til linken på bloggen din også!

 

-Rano 

27.08.2011 / 12:39 / Blogg

On Ichat with ryan

takk til Ingrid som sendte oss denne videoen :))

\\felicia

27.08.2011 / 12:16 / Blogg

Jeg legger merke til alle kommentarer


''Ok, helt ærlig! Håper egentlig du leser den kommentaren her, for det er veldig viktig at du får det med deg! Historiene dine er helt fantastiske, Rano! Vi setter kjempe stor pris på at du virkelig legger så mye tid i å skrive. Alle historiene du har laget, har iallefall fått meg SYKT hekta, og det er kjempe positivt! Jeg skjønner at du blir litt stresset over at vi maser sånn på nye deler, men ærlig talt er jo ikke det rar ? :-D VI DIGGER BÅDE DEG OG HISTORIENE!! Hihi, Følte jeg bare måtte få sagt det, for jeg tror faktisk ikke du er helt klar over hvor flink du egentlig er. Også 1 ting til er at lange deler var kjempe bra, det burde du fortsete med! WE <3 YOU, Rano!''

 


Hehe, jeg ble utrolig rørt av denne kommentaren. Jeg blir rørt av nesten alle sånne lange og korte, positive kommentarene jeg får. Og det er mange som tror jeg ikke leser kommentarene, men helt ærlig får jeg med meg en pitteliten kommentar som blir postet. For det første skal dere vite at jeg er en utrolig lat person, så det er ikke ofte jeg orker å svare på kommentarene. 

 

Uansett, tusentakk for alt. Tusentakk for fine ord! Tusentakk for at dere faktisk leser historien min. Betyr ufattelig mye! Og jeg håper dere vet at jeg setter pris på dere også  (-:

For helt ærlig, trodde jeg aldri noen kom til å like historiene mine. Og uansett hvor mye jeg maser på læreren min for å øke karakterene mine, så sier han det ikke teller, eller at det blir dårligere enn jeg gjør det på tentamen.. Vet dere noe om det?

 

-Rano

27.08.2011 / 11:28 / BIEBERFACTS

bieber facts

-Justin foretrekker grønne epler isteden for røde.

- Justin liker når jenter har bilder av seg selv på twitter.

- Det første Justin gjør om morgnen er å gå på Twitter.

- Justins favoritt linje i sangen 'Boom Boom Pow' er : "I'm a beast when you turn me on.''

- Justin sier heller OMGAASH isteden for OMG fordi han respekterer Gud.

Tumblr_lqij6glmx61qfbwdqo1_500_large

Jeg kan godt ta bieber facts maraton.. hvis dere vil:)

mer?

\\felicia


27.08.2011 / 10:40 / Blogg

nye bilder av Jazmyn , Jaxon og Justin

 Justin_jaxon_by_happylife7-d3lkzwa_large

Tumblr_loex50eb2y1qdw935o1_400_large

Tumblr_lodn2uku0r1qdw935o1_500_large

Displaypicture_large

haha,lol

\\felicia

27.08.2011 / 10:19 / Blogg

''Let's make some BIEBERs''

Olivia Munn , skuespilleren og modellen Justin i sin nye familie komedie ''?I Don?t Know How She Does It.?

dette sa hun: 

I?m a Belieber, 100 percent.

Justin Bieber was a mistake, teenagers dont get pregnant on purpose, OK? However that mistakes turned into a billion dollar idea.

So, teenagers around the world, load it up! Let?s make some Biebers! The economy needs a little boost. Let?s make some Biebers!?.

 

51361_la_large

\\felicia

27.08.2011 / 09:55 / Blogg

Da drar jeg på PARADEEEEEEE!!!

Hei folkeeens! :)

Da drar eg på paraden til sandnes jeg har planlagt i litt over 4 måneder! Har sett sikkelig opp til dette! Visst noen av leserne skal der, så må dere komme å hilse på meg!!! :)

#BIEBER2NORWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY

-Esin

27.08.2011 / 01:59 / Blogg

nytt bilde av jelena?

ser litt redigert ut.. hva syntes du?

 

-Rano

27.08.2011 / 01:55 / Blogg

Et bilde av Chaz da han var liten

Åeee<333

 

-Rano

27.08.2011 / 01:51 / Blogg

En del nye bilder av Ryan.


Btw. Lurer på om dette er kjæresten hannes/eksen hannes. Har sett et kyssebilde av dem nemlig :)

 

-Rano

27.08.2011 / 01:04 / Blogg

Inspirasjon til nytt design?

Heisann!

 

Jeg skal stille meg i køen igjen for nytt design, slapp av.. Det kommer til å ta en liten stund før den er fikset. Kanskje over en månde? Uansett.. Så har jeg litt inspirasjon til hva det nye designet kan være. Og jeg vil ha det så fint og avansert som mulig! Kunne dere gi meg litt tips?

Foreksempel:
-Chatboks
-Knapper i headeren.
-Twitteren til Justin på sidemenyen.
-Fargene lilla, sølv, lyseblå osv.

Bare sånn inspirasjonsgreier. Visst dere har en side som dere syntes designet er dritkult på, eller har ideer, så er dere mer enn gjerne velkomne til å skrive de ned i kommentarfeltet eller på epost: rano-brann@hotmail.com (: Visst det også er noe spesielt dere vil ha, må dere bare si ifra.

Visst dere også har et spesielt bilde av Justin, så kan dere sende det eller linke i kommentarfeltet. Jeg blir utrolig glad om dere deltar med å skrive litt :-))

 

 

-Rano

 

26.08.2011 / 23:59 / Blogg

nytt bilde fra TMZ

\\felicia

26.08.2011 / 23:27 / Blogg

Justin og Bow Wow!

justin kommer ved 3:00!

Justin , Bow Wow og Chris Brown :) 

\\felicia

 

26.08.2011 / 22:23 / Blogg

STEM PÅ AT NORGE HAR DE STØRSTE FANSA!

http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_Biggest_Superfan

STEM STEM STEM !:) 

har du stemt ?

\\felicia

26.08.2011 / 22:16 / Blogg

så sant!

i-breathe-bieber:
rebloging for the second time.

enig?

\\felicia

26.08.2011 / 22:02 / BIEBERFACTS

bieber facts

- Justin han huske sangtekster lett, det er derfor han er god til å rappe.

 

- Justin får sånn ca 60 tweets hvert sekund.

 

- Justin sier at han alltid vil være der for fansa sine bare fansa alltid vil være der for han.

 

- Ekte Justin Bieber fans, med BieberFever , som har daglig BieberGasm blir kalt Beliebers.

Justin%252bbieber%252b94689689_large

- Justin lar som regel telefonen sin på vibrasjon. 

 

- 85% av bakrunnene på twitter er av Justin.

 

- Justin elsker å se mennesker smile:) 

 

- Justin vil ha enda en tattoo , men han vil bare ikke være full av tattoveringer.

 

justinbeebah:
i see my baby~

Mer ? 

\\felicia

 

 

26.08.2011 / 21:55 / Blogg

Nytt instagram bilde fra kenny

I missed my sister soooooo much!!!! @carinmb

 

 

-Rano

26.08.2011 / 21:43 / Blogg

IKKE GLEM KONKURANSEN! VINN SOMEDAY PARFYMEN!!!

http://jdbnorway.blogg.no/1314283936_justin_bieber_someday.html

Her er linken til konkuransen!

 

-Rano

Historie del 8 # Three words describes it all - kjempe lang del

Haha, brann ble uavgjort mot tromsø dessverre.. jaja (-: gratulerer til fyllingen som forresten er komt til finalen, og den skal bli spilt i oslo! ''Så.. Jeg bare lurte på en ting'' spurte Justin. ''Hva?'' sa du fort. ''Jeg lurte på om du ville bli med meg ut på en date? Bare sånn at vi blir bedre kjent liksom?'' spurte Justin og rødmet litt. Dere var ikke så langt unna fra hverandre, og det var først nå du la merke til at Justin hadde de samme, nydelige øynene som han hadde for seks år siden. ''øhm...''

''Vel Justin.. Jeg skal på date med Ryan i kveld jeg.'' sa du og smilte til han. ''Åh.. Greit jeg skjønner'' sa Justin utrolig skuffet og så ned i boken sin. ''Hva om vi heller tar det en annen dag da?'' spurte du. Du ville absolutt ikke at Justin skulle bli skuffet, han hadde jo tross alt beliebere som man ikke måtte kødde med, men det var ikke den eneste grunnen. ''Vel, visst du vil da.. Siden du skal på date med Ryan i dag, og han liker du godt. Jeg vil liksom ikke tvinge deg, for jeg vet du ikke liker meg, personlig vet jeg ikke hvorfor enda. Men jeg skal prøve å finne det ut'' sa Justin med et smil. ''Vel, jeg har ikke noe imot å gå ut med deg, bare det ikke er offentlig, sånn at de kamera folkene kommer etter oss'' sa du og fniste. ''Mener du paparazzier? Tro meg, det skal jeg fikse!'' sa Justin plutselig kjempe glad. Men du fikk litt dårlig samvittighet ettersom du skulle på date med Ryan, og nå hadde du sagt ja til Justin også. Men du prøvde å ta et skritt av gangen, og du håpet inderlig du og Ryan kom til å bli sammen i nærmeste framtid.

I siste time skulle du endelig få karakterkortet ditt, og det var du utrolig nervøs for. 4.8 var snittet ditt, utrolig stolt var du over det. Nå kunne du bare fokusere mot daten din i kveld. 

 

Du prøvde å finne fram noe passe fint å ha på deg til daten med Ryan. Og hjertet ditt dunket bare enda mer for hver time som gikk. Du sto i gangen på skolen med Justin. ''Kan jeg få nummeret ditt eller?'' spurte Justin med et smil. ''Ja, sikkert'' sa du litt uinterressert. Han ga deg mobilen og du tastet inn nummeret. ''Vil du ha mitt?'' spurte han. ''Nei takk, du får bare sende en melding'' sa du rolig. ''Greit.. Og jeg skal nok finne ut hvem du er'' sa Justin. ''Lykke til med det du'' mumlet du før du gikk ut hvor Chaz og Lilly sto. ''Så, du skal på date med min bestekompis? Blir det ikke litt rart?'' spurte Chaz. ''Nei? Hvorfor skulle det bli rart? Han blir min framtidige kjæreste, og du er min bestevenn!'' sa du litt strengt. ''Greit da.. Forresten, John på laget har hørt at Justin liker deg. Du hørte det ikke fra meg'' sa Chaz med et smil. ''Hva!?'' ropte du ut. ''Han liker deg, han syntes du var hot. John sa liksom at du var det eneste Justin hadde snakket om'' sa Chaz. ''Ekkelt..'' nølte du mens dere gikk hjemover. Du hadde kanskje takket ja til en date med Justin, men du ville ikke ha hatt et forhold med han, uansett hvor fin han var. Han virket bare som en player som hadde vært sammen med hver eneste jente.

 

Du gikk hjem og fant fram en fin kjole du kunne ha på deg. Men ikke alt for overpyntet.

 

Du krøllet håret fint og lot det falle nedover skuldrene dine. Sminken freshet du opp igjen og du tok på deg skoene. ''Så nydelig du er vennen min. Skal du ut med Ryan?'' spurte faren til Chaz, men som du også så på som faren din. ''Jepp!'' sa du glad. ''Flott! Vær forsiktig..'' sa han og tok opp avisen. ''Jada pappa'' mumlet du og fant fram vesken din. ''Det banker på døren, vennen'' sa moren din fra kjøkkenet. ''Jeg vet'' ropte du tilbake og gikk for å åpne døren. Der sto Ryan i en pynte dongeri og en hvit skjorte. ''Du ser nydelig ut *dittnavn*'' sa Ryan med et smil. ''Tusen takk'' rødmet du og fulgte etter Ryan som sto der med sin flotte bil.

''Så, jeg tenkte vi kunne spise på en restaurant her i nærheten! Jeg er ikke verdensrikeste.. Haha'' fniste Ryan mens han lukket døren etter deg. Han satte seg forsiktig inn. ''Vel, så lenge det er med deg går det fint!'' sa du. ''Flott'' smilte Ryan og tok tak i hånden din så du ble helt varm. Hjertet ditt dunket igjen, og det var en fantastisk følelse. Du var ikke forelsket, men likte han godt. Kanskje du kunne bli forelsket i han visst dere faktisk ble sammen. ''Her er det'' sa Ryan og kjørte inn mot en parkeringsplass og en stor restaurant. ''Den var jo fin da'' fniste du. ''Jo'a'' sa Ryan og tok hånden din mens dere begge spaserte innover mot restauranten. Dere ble møtt av en høy, kjekk kelner som var kledd i en svart dress. ''Velkommen. Navn?'' spurte han høflig. ''Butler'' sa Ryan. ''Okey. Følg meg'' sa han og gikk innover mot restauranten mens dere fulgte fint etter.

 

''Bordet er der ute'' sa Ryan stolt. ''Fint!'' sa du glad og så ut.
 Tumblr_lnd4qalvbp1qk5b49o1_500_large

Dere satt dere forsiktig ned ved det ene bordet mens dere tok en liten bestilling. ''Hamburger og pomfrites'' sa Ryan. ''Jeg tar biff med grønnsaker jeg, og en cola'' sa du glad. ''En cola til meg også'' sa Ryan. ''Greit, jeg er snart tilbake med maten'' sa kelneren og forsvant opp trappen og inn igjen. ''Så.. Hvordan går fotballen?'' spurte Ryan og så på deg. ''Fint, gleder meg kjempe masse til vi skal spille cup. Du da?'' spurte du glad. ''Det samme. Håper vi kommer på samme cup da'' sa Ryan og smilte. ''Joda, det hadde vært fint!'' sa du og fniste litt. ''Så.. Jeg har tenkt litt egentlig. Og jeg ville bare snakke litt med deg'' sa Ryan plutselig. Av en rar grunn, tenkte du på Justin ifra geografi timen. De nydelige øynene hannes, og måten du nesten hadde avvist han på. ''-Så, jeg liker deg ganske godt. Og jeg lurte på om vi kanskje kunne ha en liten framtid sammen?'' spurte Ryan.

 

''Mener du liksom.. Holde på?'' spurte du med et smil. ''Ja.. Visst du vil da, og har følelser for meg!'' sa Ryan fort. ''Ja, Ryan. Jeg har en del følelser for deg.. Men jeg tror at jeg venter litt enda. Jeg vil ha det seriøst som mulig, om det er greit?'' spurte du fort. Ikke visste du hvorfor du hadde avvist han. ''Ja okei, ja det er greit det'' sa Ryan litt skuffet egentlig. Du bare svarte han med et lite smil mens kelneren kom tilbake med maten. Sammen med Ryan snakket dere om alt mulig om fotball til hvordan han hadde blitt kjent med selveste Justin Bieber. ''Vel.. Han var utrolig egoistisk på banen før, han ga aldri ballen videre''  lo Ryan. ''Jo, han virker nok som en grei fyr'' lo du. Av en rar grunn, ble du utrolig glad når dere snakket om Justin. Sammen spiste dere ferdig. ''Vil du bli med meg hjem eller? Mamma og pappa skulle utpå date sammen og overnatte på hotell'' sa Ryan fort. ''Jo det kan jeg gjerne'' sa du glad og tok med vesken din. Sammen kjørte dere hjem til Ryan, og klokken var ikke blitt mer enn 21.

 

Huset hannes var utrolig stort og koselig. ''Skal bare hente litt frukt og sånt vi kan kose oss med'' sa Ryan og forsvant innpå kjøkkenet. I mens satte du deg ned på de flotte svarte, skinnsofaene. Ryan kom fort tilbake med to skåler. En med jordbær, og den andre med smeltet sjokolade. ''Du er virkelig romantisk du!'' sa du og fniste. ''Vel.. Når jeg virkelig liker en jente, kan jeg være litt dyp'' sa Ryan og smilte utrolig søtt til deg mens han la fra seg skålene på bordet. ''Så.. Ble du fornøyd med snittet ditt da?'' spurte Ryan. ''Jepp, duda?'' spurte du igjen. ''Nja.. Kunne gjort det bedre egentlig'' sa Ryan og tok en jordbær og dyppet den i sjokolade. 

Tumblr_lnh54d2q351qlljrvo1_500_large

''Her''  sa Ryan og tok den i munnen din på en romantisk måte. Du tok den og smilte til han, så utrolig glad du var. Men uansett hva som skjedde, kunne du ikke lavær å tenke på Justin. Etter en koselig kveld sammen med Ryan, gikk du hjem igjen, og du var utrolig trøtt. 

 

Mobilen din begynte å pipe. 'Hey, er du med meg og Ryan i morgen? Kanskje banen og spille litt fotball?xo -Justin' sto det. Du ble utrolig glad for meldingen og svarte med engang. 'Jepp, jeg er med<3 skal rævknuse dere begge to ;)' svarte du og la deg forsiktig ned i sengen for å sove. Neste morgen våknet du tidlig for å ta en liten dusj. Du sminket deg og tok på deg en Chelsea fotballdrakt, sammen med en kort shorts. Været var jo tross alt nydelig. Du traff Justin og Ryan på banen, og de var allerede i fullgang med fotball. ''Jeg inviterte Lilly og Chaz også!'' sa Ryan og smilte til Lilly som sto usikkert i en Manchester drakt. ''Koselig, vel..'' mumlet du. ''Jeg deler opp lagene jeg'' sa Chaz bestemt. ''Greit'' sa Justin og tok et skritt nærmere deg. ''Lilly og Ryan mot Justin og *dittnavn*'' sa Chaz. ''Hva med deg da, Chaz?'' spurte Ryan. ''Jeg er dommer jeg'' sa Chaz glad. ''Jeg gleder meg til daten vår neste uke'' sa plutselig Justin helt utav det blå. Nå var du helt redd for hvordan Ryan ville reagere..

Hvordan tror du Ryan vil reagere? Vil du ha mer i kveld? Og hva syntes du om så lange deler?

 

-Rano

 

26.08.2011 / 21:25 / Blogg

bieber facts

- Justin liker å gjøre jenter glade.

- Justin liker når en jente kan snakke mer enn et språk.

- Justin foretrekker jenter med brundt , krøllete hår.

- Justin sa han kunne snakke om jenter HELE dagen.

still the same kid :) never changing

- I gjennomsnitt får Justin 3 followere hvert sekund. 

- Justin skal sitte ved siden av Selena på VMA's med Katy Perry og Russel Brand forann, og Adele og Bruno Mars bak.

- Rick Ross kalte en av bilene hans Justin Bieber. 

Justin Bieber Then and Now ;)

- Justin sender randome meldinger til vennene sine hvor det bare står '' swag''. 

- Når Justin kjørte i Sean Kingston sin bil måtte han sitte på en pute for å kunne se over rattet.

- Justin syntes det er søtt når jenter han bieberplakater av han. 

 

MER?

\\felicia

26.08.2011 / 20:45 / BIEBERFACTS

bieber facts

- Justins stjerne tegn er FISKENE. 

 

- Justins foerste CD kom ut  17 November 2009.

 

- Alle skoler har en ''Belieber'' , kommenter om du er hun!

 

- Justins favoritt sang som han har skrevet selv er Down To Earth fordi den betyr mye for ham.

Tumblr_lqiolpjzcy1qcfyw0o1_500_large

Justin liker å stalke tweetene til fansen sin.

 

 Justin kysset alle jentene i videoene hans, men det var aldri et rent kutt fordi han var redd for at fansen skulle bli sjalu.

 

 En gang så ble ALLE billettene solgt på kun 30 sek!

 

 Justin søkte en gang ei jente etter en konsert fordi han syntes at jenta var søt.

Maxvlwrnopq0bbzjaa_large

- Kjedet Justin ga til jenta i Next 2 You videoen var vert 20-50 tusen dollar. Justin sa ''go big or go home''.

 

- Hvergang Justin drar til et hotel er det foerste han gjoer aa hoppe i sengen.

 

- Justins favoritt lag heter ''toronto maple leafs''.

 

mer?:) 

//felicia


 

26.08.2011 / 20:32 / Blogg

NEXT 2 YOU - BEHIND THE SCENES

Den ble lagt ut for 1 maaned siden , men jeg har ikke sett den :s Har du ?


//felicia

26.08.2011 / 19:38 / Blogg

Det er bare rykter, uansett!

Hei!

 

Nå går det enda flere rykter om når Justin kommer til Norge. Nå er det komt nytt rykte om at det er i 17.september 2012, men det er IKKE bekreftet enda. Til og med billettservice vet ikke det enda, og de er nok de første som vil få vite når han kommer til Norge. Værsåsnill å ikke spre rykter om at Justin kommer til Norge før noe er bekreftet. Med engang han kommer til Norge, eller det er en bekreftet dato skal vi nok si ifra!

Værsåsnill og ikke spre flere rykter.

 

 

-Rano

26.08.2011 / 19:26 / Blogg

Chaz - twitter

<3<3 @godsgirl #fatbooth

caitlin :)

Mmmmmm............

ryan:)

Chaz la ut disse bildene paa twitter for lenge siden , haha. Saa soete!

 

//felicia

Historie del 7 # Three words describes it all

Du så Ryan og Justin stå og snakke sammen, begge i full gang. Justin snudde seg, og samtidig så gjorde Ryan det også. Begge stirret på deg som om du var en sexy modell som gikk i slow motion. Gud, så flaut! tenkte du da begge løp mot deg.

 

''Hey'' sa Ryan og ga deg en klem før Justin rakk å gjøre noe. Hva var det som skjedde? ''Hei du'' sa du glad og smilte mot han. Han var bare så søt der han sto. ''Så.. Hva har du i første time?'' spurte Ryan. ''Geografi'' mumlet du og sjekket vesken din om du hadde bøkene. ''Åh.. Vel, du har ikke historie senere eller?'' spurte Ryan, sikkert fordi du bare gikk i historieklassen med han. ''Jo, jeg tror nok det'' sa du og smilte. ''Jeg har geografi med deg'' sa Justin. ''Fint'' sa du og prøvde å smile, uansett hvor vanskelig det var pågrunn av at han ikke husket deg. ''Må bare hente bøkene mine'' sa Justin. ''Okei.'' mumlet du og så på Lilly. ''Ja jeg har matte jeg. Hade'' sa Lilly og ga deg en kjapp klem. Chaz hadde tydeligvis forsvunnet han også, så dere var helt alene. ''Så.. Det var fint igår'' sa Ryan og rødmet litt. ''Ja, kjempe koselig'' sa du og smilte. ''Så.. Jeg tenkte.. Kanskje du ville bli med meg ut igjen? på date liksom?'' spurte Ryan og rødmet litt.

 

''Ja, det vil jeg gjerne!'' sa du glad. ''Okey, flott!'' sa Ryan. Du ga han et lite smil mens sommerfuglene i magen din begynte å gå vill. ''-Vel, jeg henter deg cirka klokken 17?'' spurte Ryan. ''Jepp, fint!'' sa du glad mens Ryan nærmet seg. Han tok begge armene sine rundt deg og presset deg intill seg. Han lente seg forsiktig framover mens han kysset deg forsiktig på leppene. Ditt aller første kyss med Ryan! Og du var utrolig nervøs. Du kysset han tilbake mens du bare fikk en varm følelse inni deg, bare av at han holdt rundt deg. Han slapp det våte kysset og du rødmet skikkelig. ''Wow..'' sa Ryan. ''Wow'' sa du plutselig. ''Wow..'' sa Chaz sin stemme bak deg. Du snudde deg forsiktig og så Chaz helt sjokkert. ''Uhmm...'' sa Ryan plutselig. ''Vel.. Jeg må gå'' sa du fort og fortsatte å gå mens du lot Ryan ble igjen.

 

Du fikk litt sjokk selv, men hadde et stort smil rundt om munnen. Du gikk inn i klassen din og satt deg ned, bare noen få sekunder senere kom Justin inn og satt seg ned ved siden av deg. ''Hey'' sa han glad. ''Hei du'' mumlet du forsiktig mens du latet som du så ned i boken. ''Så.. Kan du gi meg det andre hintet da? Husker du? Et hint hver dag?''  spurte Justin igjen. ''Greit.. Vel.. Steiner, og at du falt'' mumlet du stille. ''Hey.. En klipp? Et hav? Steiner og at jeg falt?'' gjentok Justin seg. ''Jepp'' sa du rolig. ''Okey, må notere'' mumlet Justin og tok fram iphonen sin. ''Ta vekk mobilen, Mr.Bieber'' sa læreren din strengt til Justin. ''Beklager Mrs.Hayden'' sa Justin og la fra seg mobilen igjen. ''Så.. Jeg bare lurte på en ting'' spurte Justin. ''Hva?'' sa du fort. ''Jeg lurte på om du ville bli med meg ut på en date? Bare sånn at vi blir bedre kjent liksom?'' spurte Justin og rødmet litt. Dere var ikke så langt unna fra hverandre, og det var først nå du la merke til at Justin hadde de samme, nydelige øynene som han hadde for seks år siden. ''øhm...''

Hva tror du at du svarer? (-:

 

Btw. heia brann idag mot tromsø, hihi<3

-Rano

 

26.08.2011 / 18:42 / Blogg

VINNEREN AV PLAKATENE

Vinneren av plakatene ble INGVILD :) her er bloggen hennes: http://chowe.blogg.no

Om du Ingvild ser dette innlegget, kommenter hvor jeg faar kontaktet deg henn (facbook , epost ol.)

//felicia 

26.08.2011 / 17:42 / Blogg

Alex Bieberjeg har skjekket gjennom tweetene og ingen vet hvem det står får.. men i en del tweets så står det at det står for;

Alex Russo (Selena Gomez) + Justin Bieber = Alex Bieber

ellers er det han her. mange sier at han prøver å ligne på Justin Bieber og lure folk.

 
//jbiebernews

 

\\felicia

26.08.2011 / 17:20 / Blogg

En genser - laget av Rano

Jeg digget den jeg! Og jeg kan faktisk lage den og gi bort i konkuranse en gang. Hahaha :-))

 

-Rano

26.08.2011 / 16:45 / Blogg

aw

de er jo helt like!:) 

\\felicia

Historie del 6 # Three words describes it all

Heisann! Først vil jeg bare si at det er kjempe flott og jeg elsker at dere liker historien! Men det finnes litt sånn grenser på hvor mye jeg skal skrive, og når dere maser på facebook i chatten. Det er kjempe koselig, egentlig, men når dere skriver hvert kvarter og spørr når neste del kommer, er det litt over grensen. Jeg har så og si mye som skjer i livet mitt, akkurat som dere. Er en normal jente med et vanlig liv, akkurat som dere. Jeg kan få lov til å gå ut og være med venner, uten at en anonym skal klikke over at jeg ikke har skrevet en historiedel på 3 timer. Det er stress, men sånn er det nok bare og håper dere aksepterer.


Ikke missforstå, jeg elsker når dere spørr om nye historiedeler, men gjør det i kommentarfeltene. Så vet jeg at mange vil ha historie, og jeg legger ut ny del. Håper dere respekterer dette.


 ''Okei.. Det første hintet, en klippe'' sa du rolig. ''En klippe?'' spurte Justin igjen. ''Ja, en klippe'' sa du og tenkte på da dere satt med hverandre på klippen. Justin fikk plutselig et rart ansiksutrykk. Tenk om han kjente deg igjen?

____________
''Åh, men en klippe forklarer da ingenting!'' sa Justin irritert. ''Vel, det er synd for deg. Du får notere hintene jeg gir deg. Det er dritt problem, ikke mitt.'' sa du. ''Greit, vent litt..'' sa Justin og tok opp iphonen sin. ''Hva gjør du?'' spurte du nysjerrig mens han fiklet med den og begynte å skrive. ''Skal notere ned ordet klippe. Kan du gi meg et lite nytt hint?'' spurte Justin. ''Jeg kan si havet, glinsende hav'' sa du rolig mens Justin begynte å notere. Du tenkte på den aller siste dagen du hadde med Justin. Da dere begge hadde sett utover havet og snakket om alt mulig rart. ''Greit, det var alt. Jeg må gå, siste skoledag i morgen'' mumlet du. ''Greit, får jeg ikke en klem?'' spurte han. ''Klem en annen'' mumlet du igjen og begynte å gå. ''Oj, jeg må virkelig ha gjort noe gale når du takker nei til selveste Justin Bieber! Tenk om belieberne mine hadde finnet det ut.'' sa Justin ironisk. Du begynte å fniste litt. ''Må du få meg til å le?'' spurte du med en søt latter. ''Ja, elsker latteren din!'' sa Justin og smilte til deg.

 

''Søtt'' sa du og gikk bort til Justin for å gi han en liten klem. ''God natt'' sa du med et smil. ''God natt *dittnavn*'' sa Justin søtt og slapp deg. Du smilte til han før du spaserte hjemover den mørke kvelden. ''Hvor har du vært?'' spurte Chaz. ''Ute, fotballbanen'' sa du og slengte fra deg den lille vesken du hadde hatt med deg. ''Hvem med?'' spurte Chaz. ''Justin'' sa du stille. ''Hva sa du igjen?'' spurte Chaz sjokkert. ''Justin! Som i Justin Bieber ja..'' sa du. Chaz, som helt klart var din bestevenn var utrolig nysjerrig, så du måtte sitte å forklare han absolutt alt. ''Skal du virkelig si hvem du er? Tenk om han ikke husker deg alikevel pågrunn av ulykken?'' spurte Chaz mens dere gikk innover mot det store rommet ditt. ''Vel.. Jeg vet ikke. Jeg vil ikke tenke på det, egentlig. Vi har opplevd mye liksom, men alikevel'' mumlet du. ''Jeg skjønner, men kanskje vi burde legge oss? Begynner å bli litt sent.'' sa Chaz og så på klokken. ''Jo, du har rett. Vi skal få karakterkortet i morgen ja'' sa du fort. ''Uff.. Jeg vil helst ikke ha det'' sa Chaz. ''Nei, det vet jeg. Etter alle de fine enerene du har fått på prøvene, ville jeg også ikke hatt det'' sa du og fniste, før du sa god natt til Chaz.

 

''God morgen vennen'' sa moren din sin myke stemme og strøk deg over pannen. ''God morgen mamma'' sa du glad og reiste deg fort opp. Solen skinte innover rommet ditt, og du var virkelig klar for sommerferie. ''Siste skoledag, gleder du deg?'' spurte hun mens du løp mot skapet ditt. ''Ja! Sykt og.. Langt skoleår'' sa du og prøvde å finne  noe klær. ''Greit, finn noe fint å ha på deg du, så går jeg ned og lager frokost. Chaz blir alltid så gretten uten frokost'' sa hun og smilte. ''Greit mamma'' sa du og smilte til henne. Det nydelige utseende, brunt stritt hår, og øyne som du bare ville se på. 
 1410496_lookbookbubble_large

Du lot håret falle nedover, løst og rett. Sminken hadde du tatt på litt mer ekstra bare for å skinne bedre. Det var jo tross alt siste skoledag. ''Kommer du ned eller? Mamma har laget egg og bacon!'' sa Chaz glad. ''Ja jeg skjønner at du er glad. '' smilte du til Chaz. ''Flott, da går vi ned og spiser frokost da!'' sa Chaz glad igjen. Du nikket til han og gikk ned sammen med Chaz for å få i deg litt frokost. ''Så, jeg håper dere blir fornøyde med kortet.. Eller *dittnavn* i hvertfall'' sa moren din glad. ''Jeg håper det'' sa du glad og reiste deg opp. ''flott, da snakkes vi! Ha en fin dag'' sa moren din og kysset deg på pannen før du gikk ut. ''Der er Lilly'' sa Chaz glad. ''Hey'' sa du glad. ''Hei *dittnavn*'' sa Lilly. Sammen gikk dere til skolen. ''Der er Ryan'' sa Lilly og smilte til deg, samtidig som hun dyttet i deg litt. Du så Ryan og Justin stå og snakke sammen, begge i full gang. Justin snudde seg, og samtidig så gjorde Ryan det også. Begge stirret på deg som om du var en sexy modell som gikk i slow motion. Gud, så flaut! tenkte du da begge løp mot deg.
 

Hva tror du skjer? (-; vil du ha mer?

 

-Rano

26.08.2011 / 16:10 / Blogg

Kathy Griffin's Message to Justin Bieber

hun sa:

You?re smart and kind-hearted, That?s kind of an assumption, er, you seem nice?If I could, I would marry you. Oh, that?s actually not true. It?s messy, Justin.

And the sex?whoo?it?s going to be weird.\\felicia


26.08.2011 / 15:35 / Blogg

Bieber Christmas TT på twitter

Grunnen til at den trender er fordi Justin skal spille inn en juleCD, og lurer på hva den skal hete.

 

 

-Rano

26.08.2011 / 15:30 / Blogg

bieber facts

- Megan Fox innrømte at hvis hun gikk på ''High School'' ville henne vært forelsket i Justin.

- Justin's favoritt brus er Sprite.

- Justin lærte først å spille trommer, så piano, såå gitar og til sist trompet.

 - Når Justin var yngre ville han ha en elefant til kjæledyr.

301523_256334191055187_149339835087957_874221_2413429_n_large

- Justin liker sportye jenter!

- Someday er den parfymen som har blitt solgt mest i hele Macy's historie.

- Justin spiller inn et julealbum og, som en av fansen får velge navn på !! 

- Det er et rykte om at Justin skal komme ut med en bok til, en biografi.

- Justin innrømte at Scooter noen ganger tweeter på hans profil.

- Justin er egentlig ikke så glad i POP.

mer?

\\felicia

26.08.2011 / 15:20 / Blogg

Hvor du kan få Justin Bieber ting!

Heisann!

Da tenkte jeg å anbefale en side hvor man faktisk kan få Justin Bieber ting til en veldig billig/rimelig pris. Nemlig www.cdon.com :) Trykk på linken for å komme til veldig mange fine Justin Bieber ting! 

 

Her er ting du kan få hos CDON.com:
 

Never say never. Du får den litt billigere enn i de fleste butikker! Gå inn HER for å bestille den. 

Justin Bieber pute! Du kan finne den ved å trykke HER :-)

First Step 2 Forever: My Story! Den finner du HER !

Sengesett! Trykk HER for å kjøpe!
 


Du kan også få tak i masse andre justin bieber ting som blandt annet nøkkelringer, cd-er, t-skjorter, kalender, badgepack osv!

 

 

-Rano

26.08.2011 / 15:20 / Blogg

Nytt bilde av Jazzy og Selena

Hei alle sammen! :- )

Må bare si at i morgen er det BIEBER PARADEEEEE! Gleder meg sykt mye, skal også være med noen lesere etter paraden så blir 0 blogging i morgeeen! #GONORWAY

Denne uka har vært exstra stress, så det skal bli mer blogging av meg enn det, det har vært denne uka.. ahah

Vet ikke om noen på bloggen har blogge dette bilde før.. men ok
Historie del 5 # Three word describes it all

Hejsann søtinger! Er dessverre blitt syk, men skal prøve å blogge så godt som jeg kan fordi! :-) Men bare sånn til informasjon visst jeg plutselig ikke blogger. Btw. Felicia også er blitt syk, haha bloggvirus!


Han kysset deg på kinnet før han gikk hjem igjen til seg selv. Rett etter du hadde lukket døren bak deg, ringte telefonen din. ''Hallo?'' sa du litt nysjerrig, siden du ikke kjente igjen nummeret. ''hei det er Justin'' sa Justin sin stemme.

 

''Hvordan fikk du tak i nummeret mitt?'' var det første du reagerte på. ''Ryan glemte telefonen sin hos meg.. Men det kan være det samme. Hva skjer?'' spurte han. ''Hvorfor snakker du til meg?'' spurte du frekt. ''Beklager altså. Det var ikke meningen å gjøre deg sint.. Men ville bare spørre deg om en ting, kan du møte meg?'' spurte Justin sin stemme. ''Hvorfor? Jeg kjenner deg ikke engang'' løy du. Du kjente han godt, han var jo eksen din tross alt. ''Greit, hvor?'' spurte du fort. ''På banen om 10 minutter'' sa Justin og la på. Hvorfor hadde du akkurat sagt ja? Du skulle jo holde deg unna Justin! Men du ville så gjerne høre på hva han hadde å si. Du løp opp på rommet ditt for å finne noe andre klær å ha på deg, det ville sett litt dumt ut med en kjole akkurat nå. 
 Tumblr_lqid4oyzsp1qh7a1to1_400_large
*klær, sko og hår*

Du løp ned trappen. ''Hvor skal du ute nå, vennen?'' spurte moren din mens hun hadde et forkle på. ''Ut, kommer snart hjem altså. Jeg tror jeg glemte noe på fotballbanen!'' sa du stresset. ''Okey fort deg hjem da, vi skal ha familiekveld idag'' sa moren din med et litt strengt blikk. ''Jada mamma, hadeba'' sa du og føk ut av døren. Heldigvis bodde du ikke så langt unna banen, og det passer fint siden du spilte fotball nesten hver dag. Du kom til den mørke banen, det eneste som faktisk lyste opp var midtbanen pågrunn av lyktene. Du så en skikkelse stå ved tribunen, så du gikk fort men nervøst bort. ''Hei'' sa Justin litt stille, men ga deg et smil. ''hei'' svarte du litt uinterressert. ''Kan vi snakke eller noe sånt? Værsåsnill'' mumlet Justin. ''Kan vi sikkert'' sa du og satt deg ned. ''Okei.. Jeg vet du kanskje er en hater av meg eller noe sånt, men-'' ''-Hør her Justin. Jeg hater deg ikke for det du gjør, det er noe du har gjort'' sa du fort og håpet Justin ville tolke ordene.

 

''Hva mener du?'' spurte Justin. ''Jeg er en av dine ekskjærester.. Åja, jeg sa det. Men resten får du nok finne ut selv'' sa du fort og skulle akkurat til å reise deg før Justin tok tak i hånden din. ''Er du hun jenten som jeg var med hjem når vi var på Gran Canaria?'' spurte Justin plutselig. ''Hæ? nei? Hva? Hvor mange jenter har du egentlig vært med!?'' spurte du surt. ''Det er ikke viktig..'' nølte Justin. ''Vel, jeg skjønner ikke hvorfor du bryr deg om meg uansett. Hadde du likt meg godt, som du sa den gangen, hadde du nok husket meg. Og unnskyld meg, jeg må gå..'' sa du fort og reiste deg for andre gang. Men Justin føk opp og holdt deg i hånden igjen. ''Vent da!'' sa han. ''Hva vil du med meg egentlig?'' spurte du. ''Jeg vet ikke! Det er bare noe med deg.. Som før meg til å .. Ja'' sa Justin. ''Visst du ikke har lagt merke til det, så møtte jeg deg for bare sånn to timer siden'' sa du irritert. ''Jeg vet.. Men det er noe med deg! Kan du ikke gi meg hint?'' spurte Justin. ''Nei'' svarte du. ''Værsåsnill da *dittnavn*, jeg vil virkelig finne ut hvem du er'' sa Justin. 

 

''Åja? Så du kunne lekt med følelsene mine?'' spurte du fort. ''Nei.. Jeg mener, du liker jo ikke meg'' sa Justin. ''Flott! Da er vi enig?'' sa du. ''Jeg ber deg *dittnavn*, det er noe med deg som virker så kjent. Men siden jeg hadde den lille ulykken ifjor..'' sa Justin. ''Hvilke ulykke?'' spurte du fort og slapp hånden til Justin. ''Jeg skulle stå på ski for første gang i alpene, også.. Ja, kom jeg i en ulykke. Hjernerystelse.. Så har litt vansker med å huske så mye'' sa Justin. ''Åh..'' sa du plutselig og så litt synd ut på Justin. Men det skiftet ikke din mening om hva du syntes om han. ''Greit, jeg skal gi deg et lite hint for hver dag som går. Klarer du å huske meg i løpet av en uke, så la gå. Visst ikke, kan du glemme meg'' sa du strengt. ''Så du vil gå ut med meg!?'' spurte Justin og lyste opp. ''Nei hva faen?'' sa du surt. ''Åh, sorry.. Vel, gi meg et hint da?'' spurte Justin. Du tenkte på den siste dagen dere var med hverandre. ''Okei.. Det første hintet, en klippe'' sa du rolig. ''En klippe?'' spurte Justin igjen. ''Ja, en klippe'' sa du og tenkte på da dere satt med hverandre på klippen. Justin fikk plutselig et rart ansiksutrykk. Tenk om han kjente deg igjen?

Tror du at Justin kjenner deg igjen? Vil du ha mer?

 

-Rano

 

 

 

26.08.2011 / 14:59 / Blogg

bieber facts

Det er lenge siden Esin har blogget bieber facts så jeg tenkte å gjøre det:) hvis dere vil ha mer, bare kommenter;) 

 

- Lillebroren til Justin, Jaxon ble født 20 november 2009. 

 

- Pattie fødte Justin med keisersnitt. 

 

- Den første sangen Justin lærte å spille på gitar var "Smoke on the water" av Deep Purple.

Justinbiebernecklace_large

- På my world tour var det 15 trommer som ble brukt på scenen.

- Det ble også brukt over 20 forskjellige gitarer på scenen. 

Tumblr_lqim43ezi81qe7codo1_500_large

vet ikke at det ble mange, men om dere vil ha mer, kommenter:)

 

\\felicia

26.08.2011 / 13:32 / Blogg

Selena sjalu??Hva tror dere?

Helene

26.08.2011 / 07:53 / Blogg

Nytt bilde

Alfredo la det ut:)

//felicia

26.08.2011 / 07:35 / Blogg

Ryan Good - ?Got my pack...necklace included. Loooooose!?

\\felicia

26.08.2011 / 07:34 / Blogg

nytt bilde av Jelena og resten av crewet

\\felicia

25.08.2011 / 22:57 / Blogg

Justin og Selena skal sitte ved siden av hverandre!

Dette skjer på søndag! #ninajbfan

 

-Rano

25.08.2011 / 22:41 / Blogg

nytt bilde igjen

 

-Rano

25.08.2011 / 22:34 / Blogg

"@justinbieber congrats on the...."

Hahaha:)

// felicia

25.08.2011 / 22:33 / Blogg

VMA 2011

Can't wait;)

//felicia

25.08.2011 / 22:29 / Blogg

SMART

Smart man! - justin-bieber photo

Haha, jeg måtte bare le.

 

-Rano

25.08.2011 / 22:20 / BIEBERFACTS

Fritids:)

Er vi ikke søte?

Far,mor og datter:)))

//felicia

25.08.2011 / 21:51 / Blogg

Justin's last tweets

//felicia

Historie del 5 # Three words describes it all

Legg merke til at moren din egentlig ikke er moren din. Du har bodd hos Chaz hele livet, pågrunn av foreldrene dine sin død som du ikke vet noen ting om. 


 

Du måtte gå, bare for å komme deg vekk fra han. Du ville ikke bli gjenkjent, men det virket allerede som Justin hadde en liten misstanke. Du fortet deg med å gå, hjertet ditt banket så fort etter kysset Ryan hadde gitt deg. ''Hey *dittnavn*, stopp!'' ropte Justin og tok deg på skulderen. Søren, tenkte du.

 

''Hva vil du?'' spurte du litt uhøflig, noe du angret litt på. ''Jeg bare lurte på hvorfor du er sur på meg.. Jeg mener, jeg har jo nettopp møtt deg'' sa Justin med en litt trist røst. ''Hør her Justin, jeg orker bare ikke kjendis oppstyr. Okei? Jeg er ikke som andre jenter som dilter etter deg fordi jeg elsker sangene dine og syntes du er pen'' sa du irritert. ''Syntes du jeg er fin?'' spurte Justin og lyste litt opp. ''Det kan være det samme'' mumlet du og snudde deg. Du følte deg litt frekk, men han fortjente det. Bare han selv ikke visste det. Men en vakker dag, kom han nok til å gjøre det. Du forsvant vekk fra fotball arenaen og tuslet forsiktig hjem. Du tok deg bare et eple mens moren din drev og tok oppvasken. ''Du var kledd fint i dag. Skal du ut med Ryan?'' spurte moren din og smilte til deg. ''Ja..'' svarte du litt uinterressert tilbake. ''Kjære deg vennen, hva er det for noe?'' spurte hun og la fra seg glasset hun hadde i hånden. ''Jeg traff Justin i dag. Husker du? Min første forelskelse?'' spurte du.

 

''Ja selvfølgelig, hvordan kan jeg glemme han? Han plukket jo roser fra naboen og gidde dem alltid til deg! Han var litt av en romantiker, selv til en elleveåring å være!'' sa moren din og fniste. ''Ja, men han husker meg ikke mamma'' sa du trist og satt deg ned på stolen. ''Kjære deg, du har bare forandret deg stort! Du har vokst opp til en nydelig jente, akkurat som moren din'' sa hun og fikset på håret ditt. ''Kan du ikke fortelle meg litt da? Om foreldrene mine værsåsnill?'' ba du henne. ''Dessverre *dittnavn*, du vet godt at jeg ikke kjente dem. De døde i båtulykke, det er alt jeg vet. Beklager'' sa hun trist. ''Greit'' mumlet du før det ringte på. ''Sikkert Ryan'' sa du og reiste deg opp. ''Kos deg, og ikke finn på noe dumt du!'' ropte hun etter deg. Du åpnet døren og der sto Ryan kledd i en hvit t-skjorte og dongeribukse. ''Her, jeg tok med denne til deg'' sa Ryan og ga deg en rød rose.''Den er nydelig'' sa du og tok den imot.

 

Du og Ryan spaserte gjennom nabolaget og bortover mot byen, siden dere ikke bodde så langt vekke derifra. ''Så, hva skal du ha?'' spurte Ryan mens dere stilte dere i køen for å kjøpe is. ''Jeg tar sjokolade jeg'' sa du og smilte. ''Okey'' sa Ryan og tok ut lommeboken sin for å spandere. Han var så søt! I mellomtiden gikk du for å finne et bord. ''Her'' sa Ryan glad og ga deg isen din. Sammen spiste dere isen ganske så fort og snakket om utrolig mye. Det virket som Ryan likte deg kjempe godt, og det håpet du også på. Det var blitt skikkelig mørkt i nabolaget, og litt kaldt. Ryan hadde gitt deg den gråe hettegenseren sin så du ikke skulle fryse. ''Så, hadde du det gøyt?'' spurte Ryan mens dere gikk veldig tett intill hverandre. ''Jepp!'' sa du glad. Du var så sjenert. Plutselig merker du at Ryan tar tak i hånden din. Du så opp på de blåe øynene hannes og smilte. Du fikk en varm følelse, nesten den samme følelsen du hadde fått med Justin også. 

 

Han kysset deg på kinnet før han gikk hjem igjen til seg selv. Rett etter du hadde lukket døren bak deg, ringte telefonen din. ''Hallo?'' sa du litt nysjerrig, siden du ikke kjente igjen nummeret. ''hei det er Justin'' sa Justin sin stemme.

Hva tror du Justin vil? 

SÅ DERE PÅ TV2BLISS ELLER?(:

 

-Rano

 

25.08.2011 / 21:19 / Blogg

Justin på TV2 BLISS

Mama Jan:)

Kennyyyyy!

Nam!

//ser dere på?

- felicia

Historie del 4 # Three words describes it all

 ''Hey'' sa Ryan og ga deg en klem. ''Hei igjen'' sa du glad og klemte han, hardt. ''Dette her er vennen min, Justin'' sa Ryan og pekte på Justin. Justin smilte skikkelig til deg, og du fant akkurat ut hvem han var. Akkurat da, falt din verden. Men hvordan skulle du reagere?

 

Du bestemte deg for å late som du ikke kjente han, men du trodde nok han ville kjenne deg igjen. ''Hey, du må være Ryan sin største forelsk-'' Men der avbrøt Ryan med å slå han hardt. ''Au, hva var det for?'' spurte Justin og holdt seg på magen. ''Sorry, jeg trodde det var en flue der'' mumlet Ryan og rødmet litt. ''Ja du.. uansett, jeg er Justin! Du må være *dittnavn*'' sa Justin med et smil. ''Jepp det er meg'' sa du litt nervøst. Det var rart hvordan Justin ikke husket deg eller Chaz utseendemessig. ''Vel.. Du har skaffet deg en pen jente ja, Ryan''  sa Justin og blunket til deg. ''Vi er ikke sammen'' stammet Ryan litt. ''Åh, vel da så.. Du heter forresten det samme som min ekskjæreste, men det er sykt lenge siden da.. Husker ingenting.'' mumlet Justin. Du fikk en klump i halsen, men kunne ikke lavær å slutte og spørre. ''Vel.. Hvor er hun da?'' spurte du med et smil. ''Vet ikke.. Skal nok prøve å finne henne. Hun og bestevennen som hun bodde hos flyttet til los angeles, så det skal bli fint å flytte hit. Bare roe meg ned litt etter en lang tour''  sa Justin og blunket igjen. 

 

''Åja, det er sant. Du er Justin Bieber..'' sa du litt irritert. ''-Vel, jeg må gå Ryan'' sa du og snudde deg. Justin så rart på deg, som om han forventet at du skulle falle for han bare han ristet på håret sitt eller sang til deg, men det skulle ikke skje. Visst Justin virkelig likte deg der og da, hadde han ikke glemt deg skikkelig. Diva var han, og det irriterte deg. Han var jo så søt og grei da han var mindre. Da han alltid tok deg med til favoritt øyen din sammen med Chaz. Alltid de fine piknikkene. Og du lurte virkelig på om han husket det halvrevet brevet han hadde gitt deg også. ''hey hvor skal du?'' spurte Ryan som hadde løpt etter deg. ''Ikke være med Justin i hvertfall'' sa du og så på Justin som så på deg forvirret. Ryan så også litt forvirret ut. ''Du.. Kanskje du er en Justin Bieber hater eller noe, men han er fakt-'' ''-Nei Ryan. Jeg er ikke en sånn hater. Du skulle bare visst hva som har skjedd..'' sa du rolig. ''Vil du fortelle meg det?'' spurte han og holdt det i begge armene. ''Ikke i dag, er ikke i humør til det'' sa du trist og så ned. Solen hadde gått ned den også, og den fine oransje fargen tok over den vakre himmelen. ''Kan jeg få deg i et bedre humør? Hva om vi går og spiser en is sammen om noen minutter?'' spurte Ryan.

 

''Det vil jeg gjerne'' sa du glad og rødmet litt på kinnet. ''Flott, skal bare hjem og dusje. Så snakkes vi? jeg henter deg'' sa Ryan. ''Den er god'' sa du glad. Du var bare noen få centimeter fra kroppen til Ryan. Så stor og sterk han virket, men samtidig en nydelig og skjønn gutt. ''Vi snakkes'' sa Ryan og kysset deg på kinnet så hele kroppen din lyste opp. Sommerfuglene i magen din gikk virkelig amok, og alt du gjorde var å stamme. ''J-a, vv-i sna-kkes'' stammet du. Ryan fniste litt før han løp bort på Justin som så på deg, veldig forvirret. ''Hey *dittnavn*, er du med hjem eller?'' ropte Chaz fra målet, han sto sammen med Lilly og et par andre gutter fra laget til Ryan. ''nei, bare gå dere!'' ropte du tilbake. Justin, som fortsatt sto i sin røde fotballdrakt var helt alene. Du måtte gå, bare for å komme deg vekk fra han. Du ville ikke bli gjenkjent, men det virket allerede som Justin hadde en liten misstanke. Du fortet deg med å gå, hjertet ditt banket så fort etter kysset Ryan hadde gitt deg. ''Hey *dittnavn*, stopp!'' ropte Justin og tok deg på skulderen. Søren, tenkte du.

Hva tror du skjer? Tror du at Justin husker deg? Hva vil skje med deg og Ryan?

 

-Rano

 

25.08.2011 / 19:01 / Blogg

...

Tumblr_lqhtbi0lmk1qlqsneo1_400_large

var litt trist bilde egentlig..

hva syntes du?

 

 

BTW PEOPLE :) Ida Natalie søker en hjelpeblogger på www.jdbswaag.blogg.no om du vil kontakt henne på mailen hennes som er : glittersnuppa@gmail.com. 

 

\\felicia

25.08.2011 / 18:09 / Blogg

Justins nye tweets

Tenker alle har sett den allerede, men her er linken Justin la ut: http://www.youtube.com/watch?v=wI34fWBkOkw&feature=youtu.be

Helene

25.08.2011 / 18:08 / Blogg

bilde

justin bieber flashmobs

\\felicia

25.08.2011 / 18:03 / Blogg

JUSTIN BIEBER PÅ TV2 BLISS

Justin er på TV2 BLISS fra  20.30 TIL 21.30 !! 

5693397558_7476f4bcfb_z_large

skal du se på?

\\felicia


Historie del 3 # Three words describes it all

 ''Gi deg da Chaz, jeg er da ikke en player heller!'' sa du og dyttet litt i han mens du holdt i rattet også. ''Jeg vet det, husker du da vi var mindre? Meg, deg og Justin pleide alltid å reise til den øyen!'' sa Chaz. ''Jepp'' sa du og smilte. ''Hvem Justin?'' spurte plutselig Lilly som sto bak.

 

''Du vet Justin Bieber? Han diva artisten?'' spurte du Lilly. ''Jepp, han vet jeg. Han er faktisk hot!'' sa Lilly og rødmet. ''Okei, fint å vite. Vi pleide å være sammen, han er ekskjæresten min..'' sa du rolig. ''Hæ? Tuller du med meg? Men belieberne vet jo ikke det! Og de finner ut alt!'' sa Lilly høyt. ''Hvem er beliebere?'' spurte du fort og stoppet bilen. ''Det er det fansen til Justin kaller seg'' sa Lilly. ''Okey, greit..'' mumlet du og gikk utav bilen. Ingen interresserte deg akkurat nå. ''Jeg ser film med Chaz jeg'' sa Lilly og satt seg ned i sofaen. ''Gjør det du, jeg går opp'' sa du fort og la fra deg vesken din på bordet. Du løp opp på rommet ditt og åpnet skuffen. Der tok du ut det halvrevet brevet. ''The hardest thing in the world is describe how much you feel for a person, I love you.'' leste du for deg selv. Du hadde lest dette brevet hver dag i over seks år. Du savnet Justin utrolig mye, men nå hadde han bare blitt en diva. Selvom Justin en gang sa han ville bli artist, trodde du aldri det ville skje. Derfor ville du uansett holde tett om det og ikke tenke på Justin. Du ville heller ikke at han skulle huske deg.

 

Du sjekket det store skapet ditt og fant en del klær å ha på deg.

Du smilte for deg selv og gikk ned. ''Hey, treningen er avlyst! Treneren er syk'' sa Lilly og smilte. ''Den er grei, men jeg tror jeg fortsatt går på treningen til Ryan'' sa du og rødmet litt. ''Jeg blir med'' sa Lilly og reiste seg opp. ''Da blir jeg også med, har ingenting å gjøre på hjemme uansett. Har hørt at kompisen til Ryan kommer, så hadde vært kult og få hengt med han'' sa Chaz og strekte seg. ''Greit'' mumlet du og satt deg ned med Chaz og Lilly for å se resten av filmen. Da dere hadde sett ferdig, var klokken mye. ''Oj, treningen hans har jo begynt'' sa du fort og reiste deg. ''Vel, da får vi gå da'' sa Lilly og reiste seg. Du nikket og fulgte etter henne med Chaz bak deg. Dere ankom den store fotballbanen hvor alle spillerne løp omkring. Du satt deg ned på tribunen, men akkurat da ropte Ryan på deg. ''Hey *dittnavn*!'' ropte han og løp mot deg med fotballdrakten sin. 

 

''Hei Ryan'' sa du glad og ga han en klem. ''Skulle ikke dere trene? Forresten, du ser fin ut'' sa han og smilte. ''Nei den ble avlyst! Tusen takk Ryan'' sa du og smilte skikkelig så du rødmet. ''Bare hyggelig det! Vel.. Må tilbake igjen. Kan jeg være med deg senere?'' spurte Ryan. ''Jepp kan du sikkert'' sa du og smilte. ''Flott, vi snakkes!'' sa han og jogget bort til de andre på laget. Du smilte for deg selv som om du var i himmelen. Du og Ryan, hvorfor likte du han så høyt? Du og Lilly satt og snakket gjennom hele treningen til Ryan, og endelig var han ferdig. Han kom bort mot deg med en gutt som var litt lavere enn han. En utrolig fin hår frisyre og veldig fin kropp. ''Hey'' sa Ryan og ga deg en klem. ''Hei igjen'' sa du glad og klemte han, hardt. ''Dette her er vennen min, Justin'' sa Ryan og pekte på Justin. Justin smilte skikkelig til deg, og du fant akkurat ut hvem han var. Akkurat da, falt din verden. Men hvordan skulle du reagere?
 

Hva tror du skjer? Hvordan tror du at du reagerer? :-))

 

-Rano

25.08.2011 / 17:33 / Blogg

photoshop

FAKEFAKEFAKEFAKE..

\\felicia

25.08.2011 / 16:52 / Blogg

JUSTIN BIEBER, SOMEDAY PARFYME KONKURANSE! VINN DEN NÅ!

DA ER DET PÅ TIDE MED NY KONKURANSE IGJEN! :-D Fikk mamma til å sponse denne gangen, gotta love your mom!


Jeg har allerede hatt en konkuranse, men jeg valgte å ha ny siden mange som ønsker seg denne!


Det du må gjøre for å vinne parfymen:

-Adde facebooken min, du finner den her og felicia sin HER (Visst du har facebook).

-Skrive et innlegg om det på bloggen, da er det større sjanse visst du vinner. Link til innlegget.
-Visst du ikke har blogg, skriv hvorfor du fortjener å vinne denne parfymen.
-Etterpå kommenterer du bare randome ting. Kommentargrense på 200 kommentarer for hver person. Husk at jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du fordi jeg trekker vinneren på www.random.org!

 

Lurer du på noe? Kontakt meg på: rano-brann@hotmail.com . Alle kan delta!

 

 

In english:
This is what you have to do, to win the Justin Bieber someday perfume. Everyone from other countires can join.

-Add me on facebook. Just press THIS link and THIS  (Only if you got a facebook account)

- Tell your friends about the competition. Maybe on twitter?
-Then you comment why you should win this someday perfume. Do not comment more then 200 comments.

 If you want to ask me about something, here is my email: rano-brann@hotmail.com . 

 

Jeg trekker vinneren kanskje i løpet av helgen eller neste uke. Kommer litt ann på egentlig (:
 

Viktig: Visst du har klart å få med en vennine i konkuransen, er det større sjanse for at du vinner. Si navnet til personen du har vervet. Og ikke glem å skrive epost adressen din (:

 

 

DA ER KONKURANSEN I GANG!

 

-Rano

Historie del 2 # Three words describes it all

Uff da, lider av sterk hodepine nå. Ikke glem someday konkuransen senere..

 

Husk at dere fortsatt er 11 år.

 


 

''-Men vi kommer til å være sammen for alltid selvom vi bor veldig mange kilometer vekke fra hverandre'' sa du glad og oppmuntret. Justin sine øyne ble litt mindre. ''Ka apropost det'' mumlet han.
____________
 

Du stirret opp på de brune øynene hannes. ''Hva er det du mener?'' spurte du nysjerrig. ''Jeg tror ikke vi kan være kjærester mer.. Jeg mener du flytter virkelig vekk fra meg. Men det betyr ikke at jeg ikke liker deg.'' sa Justin og tok den ene armen rundt deg. ''Ja.. Jeg forstår, det gjør jeg virkelig'' sa du stille. ''Vel, håper du får det fint i L.A da! Jeg skal nok følge drømmen min og bli enten hockeyspiller eller artist'' sa Justin glad. ''Ja men det går da jo fint, du har fin sang stemme. Jeg ser deg sikkert om noen år som en kjendis'' sa du og smilte. ''Jepp, men jeg må virkelig gå nå, det begynner å bli seint.. Hade da 'dittnavn' '' sa Justin og klemte deg. Han kysset deg forsiktig på kinnet. ''Ta vare på det brevet da'' sa han før han forisktig gikk mot porten. Du så han forsvant vekk fra huset ditt, og nå skulle du snart starte et helt nytt liv, bare i Los Angeles.

6 år senere..

''Lilly.. Seriøst, ro deg ned!'' sa du og satt irritert i klasserommet. ''Nei, jeg hater å være stille i klassen!'' sa Lilly. Det krøllete, mørkeblonde håret hennes hadde en enorm glans. ''Jeg skjønner'' mumlet du. ''Hey, skal du forresten være med Ryan idag?'' spurte din bestevenn. ''Vel..'' sa du og hevet et blikk over Ryan som snakket med Chaz. ''-Kanskje, visst han ikke skal på trening da'' sa du og smilte. ''Vel, vi har også fotballtrening i kveld forresten'' sa Lilly og så ned i historieboken. ''Jeg vet det Lilly, jeg er kaptein'' mumlet du. Det ringte ut, og så straks reiste alle klassekameratene dine seg opp. Chaz og Ryan kom forsiktig mot deg. ''Så, trening idag?'' spurte Ryan og smilte til deg. ''Jepp, men blir sikkert utrolig varmt nå som sommeren nærmer seg'' sa du og rødmet litt. Hvorfor var det sånn at du likte Ryan så godt? Han var sjarmerende, morsom og absolutt snill. ''Flott, da sees vi sikkert på banen'' sa Ryan og blunket til deg. ''Jepp'' sa du glad. Lilly så på deg med et litt misstenksomt blikk. ''Vel, vi må gå nå'' sa Chaz og så på deg. ''Åja, ja.. Hade da Ryan'' sa du og ga han en klem. Følelsen du fikk da han tok rundt deg.. Sommerfugler som spredte seg. ''Hade *dittnavn*''sa han og smilte. ''Jeg kan ikke tro at du liker bestevennen min'' sa Chaz surt. ''Hva mener du? Du bestemmer jo ikke over meg''  sa du litt irritert og gikk inn i bilen din med Chaz foran og Lilly bak. ''Nei, men du er som en søster for meg'' mumlet Chaz. ''Jada'' sa du surt. ''Vel, når bestekompisen til Ryan flytter hit, håper jeg virkelig ikke du legger ann på han'' sa Chaz mens du kjørte gjennom de vakre veiene i L.A. ''Gi deg da Chaz, jeg er da ikke en player heller!'' sa du og dyttet litt i han mens du holdt i rattet også. ''Jeg vet det, husker du da vi var mindre? Meg, deg og Justin pleide alltid å reise til den øyen!'' sa Chaz. ''Jepp'' sa du og smilte. ''Hvem Justin?'' spurte plutselig Lilly som sto bak.

Heh, litt kjedelig del.. Men det kommer seg etterhvert (: 25 kommentarer, og neste del kommer ut!

 

-Rano

 

25.08.2011 / 16:33 / Blogg

Justin Bieber on TMZ Live

\\felicia

25.08.2011 / 15:53 / Blogg

Hun trenger en blogger!

Heisann!

 

Siden mange hadde så lyst å bli gjesteblogger her, men dessverre ikke fikk muligheten, tenkte jeg dere kanskje kunne blogge her: www.jdrewbswag.blogg.no (: Gå innom og se selv! Hun trenger en jente som kan blogge nyheter og historie. Kanskje hun til og med tar inn flere? Hvem vet? Hun er i hvertfall en utrolig søt jente som trenger en som kan blogge med henne!

 

-Rano

 

25.08.2011 / 15:47 / Blogg

Kenny sin historie om Justin

?There was this one time Justin was at his most fragile. It was March 15th and we were on the bus, coming back home from a concert. He was really quiet and tired and we all know bieber is never like that. I asked him what was wrong and he told me that he saw a couple girls crying outside the arena he performed at today. I thought to myself, so many girls cry over him every day, why is he... bothered about these particular two? I said to him that girls all over the world cry over him every minute. He asked me why I thought girls cry over him and I just assumed it was because they love him, so then I asked him why they were crying. He said they were crying because they didn?t have enough money to buy his concert tickets but they will wait until the end of their lives to hear him sing. My eyes started to fill up and so were Justins but I continued asking because it seemed like something deeper was bothering him. He then said to me that the girls said ?Justin, do you remember the time when you said you couldn?t fall in love with someone because you don?t know them personally? So how can we be so deeply in love with you?? Then he said the girls started to cry some more. I didn?t know what to say, because I had never seen him like this. He always knew what to say or do but he just put his head on my shoulder. He put his cap over his face so no one would see him like that, I knew he was crying because I could feel his heavy breathing. In about 40 minutes, he fell asleep and at that very moment? I knew he was a regular person, like you and I. I didn?t answer him that day, because I didn?t know what to say.? - Kenny Hamilton.
 
Tusentakk til Pia fra JDBdream.blogg.no <3
-Rano
25.08.2011 / 15:17 / Blogg

@katrinad29 - historie

På armen hans står det @katrinad29 , twitter navnet til en jente justin møtte. Her er historen hennes! 

The date of my bieber experience was on August 24th, 2011.
I've had a couple of experiences with Justin Bieber but I've never actually met him or talked to him. I was part of the Pencils of Promise Schools4All campaign and I raised over $26,000 and came in 2nd place. Adam Braun called me and he promised me that I would get to meet him. About two weeks ago I received an email from him inviting me to Los Angeles to be interviewed in a CBS holiday special called Real Change and that I would get the chance to meet Justin Bieber.
My mom and I drove to the studio and we passed by Adam, Brad, Sonia and Bianca and we asked Adam where to park. We parked on the next block in a gated parking lot. We walked inside the studio and I hugged Brad and Adam. I went into the waiting room/dressing room and waited for about 10 minutes with the other guys and girls. There were 12 of us total and 4 parents, including my mom. The other participants and I were then led to the filming room where we sat on stools. There was a small stage for where Justin and Adam were going to sit. I was in the second row with a perfect view of Justin. Adam was sitting and one of the producers had us introduce ourselves. He asked some questions and then someone miked us. Vanessa Price (Justin's hair dresser) put some makeup on us and gave me some lip balm that Justin had used and smelled like sprinkles because my lips were chapped. After, we went back to the waiting room and waited for about an hour. Before Justin started his interview, Kenny and Ryan came in and we introduced ourselves and I got a hug and a picture. After a while of waiting, we were finally let back in and Justin was strumming the guitar. We sat down and Justin asked us to introduce ourselves. When I introduced myself Adam asked me how much I raised and how old I was. When Justin heard, he gave me a round of applause. Later, Adam asked me to explain my story (the only one!). Justin played "Baby" on the guitar and he asked us to rap the Ludacris part. I was one of the only people who knew it. He kept saying yo a lot, his favorite subject in school is history and he said schwag. He talked about his "mustache" and asked us if we could see it and if we needed a magnifying glass. He asked if any of us played an instrument and how it helped us express our emotions and I answered. I said I play piano and guitar. After they finished filming, we took a group photo and I was one person over from Justin and I was touching the back of his neck. After everyone got off the stage, I stayed next to him and I asked him if he could sign a perfume bottle to auction off at the walk in the fall and get a hug. We hugged and I ran to get my bag with my camera and my mom. Justin signed his book, his perfume box and the NSN director's cut dvd. He said, "you know I haven't actually seen this yet..." and he asked if I actually wore the perfume. I said yes and that I even had two bottles and then my mom vouched for me. I got a couple of pictures with just him and then my mom, Justin and I got a couple. He laughed when I said she's creepy for wanting a photo. He started taking pictures with other people and then we hugged again while my mom took a video. Right before he left, I asked him to follow me on twitter and he told me to write my twitter name down on his arm. I wrote it with a sharpie and he said each letter after I wrote it. Just as he was leaving, I gave him the friendship bracelet I made. After he left, I started bawling and I got a picture with his guitar and with Vanessa. About an hour later he tweeted me saying, thank u for being such a good person in wanting to make the world a better place. And as of now I have more than 3,000 followers. Before 1:43pm, I had 100.

hva syntes du ?

\\felicia

25.08.2011 / 15:14 / Blogg

facebook bilde til justin

han byttet det på tirsdag:)

\\felicia

25.08.2011 / 15:03 / Blogg

Armen til Justin

Som noen har nevnt i kommentarfeltet så er det en fan som har skrevet twitternavnet sitt på armen til Justin. Man ser det på dette bildet: 

Dette er twitter accounten det antageligvis står: @katrinad29
Er det noen som vet om dette er 100% sant? Det ser jo ut som det er det, det kan stå der. 
Helene

 

25.08.2011 / 14:48 / Blogg

nye bilder

58819_la_largeTumblr_lqgyry7qjj1qhd198o1_500_largeTumblr_lqgiqrh8ow1qlfo5xo1_500_large

Tumblr_lqh7unu18a1qet1yko1_500_large

\\felicia

25.08.2011 / 14:04 / Blogg

Ny artikkel i topp

Justin Bieber innrømmer at han gjerne kunne tenke seg å stifte familie og få barn, men ikke helt enda!


 

Les hele artikkelen her: http://www.topp.no/876529/naar-jeg-blir-pappa-saa-skalHvem tror at barnet til Justin hadde blitt verdens vakreste barn? Det gjør i hvertfall jeg!

 

Helene

25.08.2011 / 09:28 / Blogg

JerekSå søte! <3

 

Helene

25.08.2011 / 07:46 / Blogg

TMZ

hva står det på hånden hans ?

\\felicia

25.08.2011 / 07:45 / Blogg

instagram

Tumblr_lqgkxpdcpd1qdza1co1_500_large

61a38bcfec6b48aeaaebe1ea41d50c16_7.jpg (612×612)

\\felicia

25.08.2011 / 07:00 / Blogg

Senere idag..

Heisann!

Idag skal jeg til byn rett etter skolen, så det er litt usikkert når historiedelen kommer, men kan love dere mange deler i kveld så klart. Kos dere på skolen, for det skal nemlig jeg (ironi).. 

Så snakkes vi! (:

 

-Rano

25.08.2011 / 06:54 / Blogg

Flere bilder fra TMZ

 

Btw, noen som vet hva som står på hånden hans eller?

-Rano

 

25.08.2011 / 06:52 / Blogg

Bieberfansen klikker på Selena, 'stjeler' tekst

Tidligere da Selena hadde konsert i Hershey Park, rappet Selena en rap som var til bieberfansen. Men den lille delen av rappen er tatt ifra Nicki Minaj, og hun har tidligere laget sin egen 'rap cover' av rap til SuperBass-Nicki Minaj. Den lille delen som er tatt i fra Nicki Minaj sin sang er ''The kind of dude I was looking for, and yes you'll get slap if you looking, ho''. Det sies at hele rapen skal være til 'belieberne', men fra min side så tror jeg ikke på det.

 

-Rano

25.08.2011 / 06:47 / Blogg

Jelena i avisen

Fra den amerikanske avisen Tidning.

 

-Rano

25.08.2011 / 06:44 / Blogg

Flashmob - Bieber parader verden rundt

 

-Rano

25.08.2011 / 06:42 / Blogg

Intervju med TMZ

Lurer på hva som står på hånden hannes og..
Åe, han er bare så fiiin!

 

-Rano

25.08.2011 / 06:37 / Blogg

Stem på oss! :)

Heisann! Vi er med i Blogg VS Blogg på fan94justinbieber.blogg.no (: Håper dere vil stemme på oss<3

Btw, linken til innlegget finner du HER.

Håper du vil stemme!

 

-Rano

25.08.2011 / 06:34 / Blogg

Nytt bilde av Justin

Justin ♥ - justin-bieber photo

-Rano

25.08.2011 / 06:34 / Blogg

Nytt bilde av Jelena

 

-Rano

25.08.2011 / 06:32 / Blogg

Nye bilder av kjekkasen TMZ


Haha, skjer med det tryne da? haha (:
 Justin ♥ - justin-bieber photo

Justin at @TMZ today :) - justin-bieber photo

 

-Rano

24.08.2011 / 23:06 / Blogg

Instagram :)

/felicia

24.08.2011 / 23:03 / Blogg

Ny tweet

/felicia

Premiere på del 1 - Three words describes it all

Husk at det er første del, også må jeg få skrevet meg litt inn i historien! (:


 

 


Du og Justin er forresten 11 år her, bare i begynnelsen så klart.

''Jeg er så sykt glad for at vi kom her'' sa du og smilte til Justin mens dere satt på den lille øyen som dere alltid pleide å reise til. ''Jo det var fint av moren til Chaz og la deg komme hit så vi kunne tilbringe vår siste tid sammen!'' sa Justin og tok deg i hånden. Til tross for å være så liten, elsket du virkelig Justin. Dere så utover mot det glinsende havet, mens dere satt på en høy klippe. ''Så, du flytter til L.A i morgen.. Utrolig trist'' sa Justin og satte seg enda nærmere deg. Du merket kulden begynte å spre seg litt i kroppen din. ''Joda, det blir kjempe trist. Bare pågrunn av Chaz sin far'' mumlet du. I hele livet hadde du bodd med Chaz og familien hannes, ikke visste du hvordan foreldrene dine hadde dødd, det eneste svaret Rebecca(moren til Chaz) hadde gitt deg var båtulykke. ''Vel, jeg tenker vi burde gå tilbake igjen, jeg må jo pakke alle tingene mine ferdig!'' sa du og så ned på den lilla kjolen du hadde på deg, en av Justin sine favoritter. ''Greit da'' sa Justin og reiste seg opp. Han var kledd i en svart shorts, hvit t-skjorte og en grå jakke til. 

 

Sakte gikk dere nedover den bratte klippen, helt til Justin plutselig lagde skikkelig lyd bak. ''Går det bra med deg eller?'' spurte du og fniste, Justin hadde akkurat falt ned pågrunn av de bratte steinene. ''Jada, det går fint med m.. Hey vent no litt'' sa Justin plutselig. Solen stekte så det gjorde vondt i hodet ditt. ''Hva er det?'' spurte du nysjerrig og gikk nærmere mot Justin som fortsatt lå der. ''Hva er dette for noe?'' spurte Justin og holdt oppe et halvrevet ark, gammelt ark. ''Jeg kan prøve å lese det, selvom det er løkkeskrift'' mumlet du og tok arket mens Justin reiste seg forsiktig. Den var ikke så stor, og med en fin håndskrift sto det;

''The hardest thing in the world, is describe how much you feel for a person. Three words describes it all ~ I love you. Signed: 18.july 1994 - John R.'' Du leste det høyt opp mens Justin fulgte nøye med. ''Den fyren må jo være genial!'' sa Justin. ''Ja, det var utrolig skjønt egentlig'' sa du og smilte til han. ''Ikke så skjønn som deg'' sa Justin og kysset deg forsiktig på leppene. ''ææææsj'' sa plutselig Chaz sin stemme. ''Hold munnen Chaz.. Gå vekk!'' sa du irritert. ''Jeg skulle gjerne gjort det, men mamma sier vi må gå fra øyen nå! Vi må pakke ferdig'' sa Chaz surt. ''Vel, greit, her'' sa du og ga det halvrevet brevet til Justin. ''Nei, behold det. Så husker du meg nok for resten av livet'' sa Justin og smilte søtt til deg. ''Tusen takk'' sa du glad og tok det halvrevet brevet i lommen. Som Justin hadde sagt, dette brevet skulle du beholde for resten av livet. Dere tok båten sammen med familien 'din' hjem igjen. 

 

''*dittnavn*, vi reiser i morgen tidlig. Så du og Chaz må nok ta farvel med Justin når vi kommer hjem. Viktig dag, flytte til Los Angeles er stort!'' sa moren til Chaz, men du likte å kalle henne for din egen mamma. ''Greit mamma'' sa du og smilte til Justin. Dere gikk av båten, og du snudde deg for å se øyen som du og Justin ofte hadde komt til før. Havet glinset som diamanter, og solen skinte enda finere på den. Den lille øyen, siste gang du skulle få se den før du faktisk skulle flytte vekk fra Stratford, Canada. Ditt hjem siden du var liten. Dere gikk mot hjemmet, som du likte å kalle ditt. Chaz likte du og kalle for din bror også, selvom han egentlig var en bestevenn også. ''Vel, da er det på tide med farvel da'' sa Justin mens moren din gikk inn med Chaz. ''Ja.. Utrolig trist Justin! Jeg er så glad i deg. Alle de gøye minnene vi har hatt sammen! Men vi kommer til å være sammen for alltid selvom vi bor veldig mange kilometer vekke fra hverandre'' sa du glad og oppmuntret. Justin sine øyne ble litt mindre. ''Ja apropos det'' mumlet han.
 

Vel, hva syntes dere om første del? Den blir jo såklart bedre etterhvert. Uansett, hva tror dere det er med Justin?
Og forresten, dere er bare 11 år i begynnelsen, du skifter ''år'' i neste del.

Vil du ha mer i kveld? For jeg skriver kanskje ny del (:

 

-Rano 

24.08.2011 / 22:13 / Blogg

Ryan Good -AWW C'MON moments!

haha, han er så fet!

\\felicia

24.08.2011 / 21:55 / Blogg

NYTT BILDE AV JUSTIN

swagsobieber:
lol yea whats up with these pictures of him in the front with someone in the back

hahah

\\felicia

24.08.2011 / 21:54 / Blogg

bilder

\\felicia

24.08.2011 / 21:54 / Blogg

Tusentakk!!!! + NY KONKURANSE!

Hejjjj!

 

Må bare si tusen takk til alle faste lesere av bloggen som har lest historien min. Dere skal vite at selvom jeg ikke svarer i kommentarfeltene på innleggene, ser jeg alle kommentarer. Og som oftest går jeg utfra kommentarfeltene med et stort smil om munnen. At de historiene betyr så mye for dere er jo helt sykt, hvem skulle trodd at JEG en gang skulle begynne å skrive historier om Justin? Haha, jeg husker jeg selv pleide å klikke meg innom andre blogger for å lese historier om han.


Uansett, som takk skal mamma sponse en ny premie til bloggen. Nemlig en SOMEDAY PARFYME til! Jepp, dere hørte rett. De er litt dyre ja, men så klart helt verdt det. Dere er jo fantastiske?<3 Konkuransen kommer i morgen, så stay tuned folkens!

 

Jeg skal prøve å poste første del av 'Three words describes it all', men husk at begynnelsen er veldig viktig.

 

-Rano

 

24.08.2011 / 21:52 / Blogg

I THINK I WANNA MARRY YOU

:)))

Vil du gifte deg med Justin?

\\FELICIA

24.08.2011 / 21:50 / Blogg

justin never grew up. he never changed.

justin never grew up. he never changed. okay, he might have gone through puberty, but he never changed the way he acted, or changed himself for that matter. ?Justin never changed. Beliebers did.''

  

 

ENIG ? 

\\felicia

24.08.2011 / 21:42 / Blogg

We Own The Night: The Voice

vet det er om selena:) Justin er ikke med i videoen tror jeg , men han er jo med på touren.

\\felicia

24.08.2011 / 21:02 / Blogg

Topp -: Her holder han løftet sitt

Hei alle sammen! :- )

Da Taylor Swift (21) åpnet sin konsertrekke i Los Angeles i går kveld (23. august, amerikansk tid) sørget hun for å skape litt ekstra liv ved å invitere en hemmelig gjest ut på scenen.

Gjesten var ingen ringere enn Justin Bieber (17) og til den utsolgte salens hylende begeistring begynte de to å synge 17-åringens største hitlåt, «Baby».

(Se video nederst i saken).

Årsaken til den unike duetten er at Justin fikk med seg at Taylor sang en av låtene hans under en konsert i Toronto i sommer og hintet til at han kanskje kom til å besøke «Fairytale»-artisten på scenen engang.

- Hørte du sang Baby på konserten din i Toronto. Takk for kjærligheten... bør vel komme og stoppe innom på en konsert nå da... delte Justin på Twittersiden sin i juli.

Og Taylor likte at Justin holdt løftet sitt.

- Du tror du har hørt folk skrike høyt i livet ditt... men så kommer Justin Bieber ut på scenen og synger en overraskelsessang på konserten din... Woah. Uvirkelig, innrømmet den Grammyvinnende countrypopstjernen på Twitter etter konserten i natt (norsk tid).

- Vi bør gjøre det oftere. :) Bra show! Masse kjærlighet, svarte en like stolt Justin.

Elsket når Justin og Taylor sang sammen! JAYLOR ahaha

  • Likte du " duetten" til Jaylor? :- )
  • Legg meg til som venn på facebook HER!Historie del 24 # Bring it on, bitch(2)! SISTE DEL OG LANG DEL!

Vel, mange ville jo ikke at jeg skulle avslutte historien, men dessverre så skal jeg nok det! Den må jo bli avsluttet en gang til slutt da? Haha (: Anyway.. Jeg legger kanskje utpå del 1 av 'Three words describes it all'


 ''Jenta mi da!'' sa Justin og klemte deg hardt. Så trygg du var i hannes armer, de armene kom du ikke til å kjenne mer igjen før en halvannen månde. ''Vil ikke reise fra deg!'' sa Justin trist og felte en tåre. Faren din kom bort til deg med et alvorlig fjes. ''Jeg har noe å si til deg *DT*, men jeg vet ikke hvordan du vil reagere'' sa faren din og så på deg i øynene mens du tørket vekk tårene.

_____________
''Du skal få være med Justin på tour, MEN vi skal først hjem til Atlanta. Du må jo pakke litt ekstra!'' sa faren din glad. Hjertet ditt dunket som bare det. ''Nei du kødder med meg pappa!?'' ropte du glad, glad for at du faktisk skulle få være med Justin på tour. ''Hey, hva med skole?'' spurte du plutselig og ble skikkelig skuffet. ''Visst jeg har rett, så har Justin privat undervisning? Dere går jo i samme klasse? Så hvorfor ikke?'' sa faren din. ''Skal si det funker lett for meg!'' ropte du glad. Chaz satte seg inn i bussen, utrolig trist. Det var da du tenkte på kysset som hadde skjedd mellom deg og Ryan, men du hadde jo ikke kysset han tilbake? Men du måtte fortelle Justin det. Men det aller viktigste nå, var å snakke med Chaz. 

 

''Kommer snart'' sa du til Justin som satt seg på setet i bussen. Chaz satt helt alene i bussen, og bare så ned. ''Chaz?'' smilte du. Han så opp på deg og ga deg et skjevt smil. ''Hva skjedde?'' spurte du og satt deg ned ved siden av Chaz. ''Vel.. Jeg hadde rett! De hadde visst følelser for hverandre. Og, det var fint det jeg hadde med Julie, men jeg tror ikke helt hun var den rette'' mumlet Chaz mens bussen begynte å kjøre. Justin så bort på deg og ga et tegn, men du svarte tilbake med at han skulle vente litt. ''Chaz, det finnes flere jenter der ute et sted som elsker humoren din, måten du er på, og ikke minst elsker hele deg. Og du skal vite at jeg elsker deg Chaz, bare ikke helt som en kjæreste, men som en bestevenn. Tusen takk for alt, og takk for at du har vært der for meg hver gang'' sa du mens du merket tårene presset seg nedover. Chaz ga deg et kjempe stort glis. ''Jeg elsker deg også, *dittnavn*'' sa han og ga deg en klem. ''Men visst det ikke gjør noe, kan du sitte framme med meg og Justin. Jeg skal forresten på tour med han!'' sa du glad. ''Grattis! Men jeg skal snakke med Julie og Ryan først jeg'' sa Chaz og så på Julie og Ryan som satt sammen. ''Den er god'' sa du og satt deg ned ved siden av Justin.

 

Hele bussturen bort til flyplassen ble brukt til kos, altså kyss og klin. Du skulle jo treffe igjen Justin om to dager uansett, men alikevel. En dag uten han var en dag uten mening. Etter en lang kø med sjekking av bagasjene, sto du tett inntil Justin. ''Ikke bli lei deg, du er hos meg om mindre enn to dager!'' sa Justin og kysset deg på pannen. ''Jeg vet det!'' sa du glad og ga han en klem. ''Vel, vi snakkes i Tyskland da! Elsker deg!'' ropte du glad til Justin og slengte han et slengkyss. Du satt deg forsiktig ned på setet og tok på beltet. ''Hey, jeg skal tydeligvis sitte her'' sa Chaz og tok håndbagasjen i bagasjerommet. ''Best det, kompis'' sa du glad mens Chaz satte seg ned. ''Vel, jeg er ikke lei meg lenger! Jeg traff en sånn hot jente på flyplassen ogs-'' ''-Samme gamle Chaz!'' sa du glad og lente hodet ditt på skulderen hans. ''Vel.. Hva kan jeg si? Vi er jo totalt unormale hele gjengen!'' sa Chaz og fniste. ''Og nettopp det får oss sammen som bestevenner!'' sa du glad mens flyet begynte å lette. ''Hade da, Frankrike!'' sa du glad. 

 

Dere landet mye tidligere enn du hadde trodd. Du og Chaz hadde bablet i vei om absolutt alt mulig. ''La oss hente koffertene, også kan dere ta en ukes fri fra skolen, fortjent!'' sa faren din. ''Jepp'' sa du glad med et smil. Chaz hentet den rosa kofferten sin og satt på med dere hjem. ''Så, du, Julie og Ryan er skikkelig venner igjen?'' spurte du med et smil. ''Å jadda!'' sa Chaz glad. ''Flott!'' sa du glad og ga Chaz en hade klem. Det var en person du ikke kunne slutte å tenke på, nemlig Adriana. Hvorfor var det sånn at både Tiffany og Andrea klarte å forandre seg men ikke Adriana? ''Jeg lager litt middag. Gidder du å gå bort på butikken for å kjøpe en melk? Ta bilen visst du vil'' sa faren din. ''Jepp, jeg går nå!'' sa du glad. ''-Forresten. Moren din og stefaren din flytter til Atlanta om et par månder..'' sa faren din. ''Så fint!'' svarte du glad. Du tok bilen og kjørte fort til butikken. Tankene gikk i gjennom hodet på deg. Du handlet inn det du trengte, og la posene i bilen. Det var også da du fikk øye på Adriana. Du lukket døren hardt og løp etter henne. ''Adriana!'' ropte du høyt. Adriana med sitt blåe skjørt og blomstrete topp snudde seg. ''Hva vil du?'' spurte hun litt irritert i stemmen.

 

''Jeg vil at vi skal være venner, Adriana.'' sa du med et smil. ''Skal dette være noe tull eller?'' spurte hun og krysset armene. ''Nei. Jeg vil ikke ha mer drama mellom oss Adriana. Du virker som en flott jente, egentlig.. Visst du ser bort ifra kranglene og sånt. Men du skjønner.. Du er en utrolig flink cheerleader, og visst dere ikke fortjente første plassen, fortjente dere i hvertfall andre.'' sa du med et smil. ''Mener du virkelig det?'' spurte hun overrasket med et smil. ''Så klart. Vi kan vel prøve på nytt? Det samme som jeg gjorde med Tiffany og Andrea?'' spurte du. ''Det vil jeg gjerne.. Åh, beklager for alt forresten!'' sa hun med et smil. ''Det går fint! Men jeg må gå, vi snakkes!'' sa du glad. ''Jo vi snakkes!'' sa Adriana med et smil. Du kjørte fort hjem, med god samvittighet. Nå kunne du bare se fram til en gøy tour sammen med Justin og crewet hans.

 

Dagen etter våknet du utrolig seint. ''Jenta mi, våkne! Laget skal ha et lite møte nå!'' sa faren din og ristet i deg. ''Jeg kommer nå'' mumlet du. Du våknet fort og kastet på deg noe klær, før du kjørte til gymsalen. Der sto hele laget i ført vanlige klær og smile til deg. ''hei jenter!'' sa du glad. ''hey'' svarte alle i kor. ''Vel, øhm.. Jeg ville bare si at i morgen så kommer jeg til å reise til Tyskland og være med Justin på resten av touren hannes'' ''oooo'' ropte alle jentene. ''Nei helt seriøst, ikke få meg til å le! '' fniste du. Alle jentene kikket på deg. ''Vel, jeg vil si tusen takk for alt dere har gitt. Dere er en helt herlig gjeng alle sammen. Og siden jeg ikke er her disse måndene, skal Julie ta over. Så stoler jeg på deg Julie!'' sa du glad og smilte til henne. ''Jeg er glad i deg *dittnavn*'' sa Julie med et smil. ''Og jeg er glad i deg også'' svarte du henne, fornøyd med absolutt alt.

 

1 månde senere...
''Juuuustin! Ikke kast vann på meg!'' ropte du høyt mens Justin sto med vannpistolen i hånden. ''Å joda! Du fikk Alfredo til å pranke meg, haha da skal du få igjen!'' ropte Justin og sprutet iskald vann på deg. Livet akkurat nå for deg var perfekt. Justin hadde tatt kysset mellom deg og Ryan ganske så bra, utrolig nok. Bare fordi ærlighet varer lengst. Fra den dagen du reiste fra Atlanta, lovet du deg selv å aldri mer blande deg inn i skikkelig jente drama. Hoved ropet til laget ble også bring it on, bitch. ''Jeg elsker deg'' sa du og ga Justin en våt klem. ''Og jeg elsker deg jenta mi'' sa Justin med et smil.

Så vil jeg bare si tuuuuuseeeennnntakkkk til alle som har fulgt med på 'Bring it on, bitch'! Det har vært helt herlig å skrive den, fordi alle likte den så utrolig godt. Får håpe min neste historie blir bra. Og jeg vil at dere skriver ærlig hva dere syntes om Bring it on, bitch.

Jeg lurte også på om dere ville ha første del av 'Three words describes it all'?

 

-Rano

24.08.2011 / 19:44 / Blogg

alfredo's twitter picture

hva syntes du?

//felicia

24.08.2011 / 19:39 / Blogg

Bilder av Dan Kanter fra konserten til Selena

bqloif.jpgbqloif.jpg

//felicia

24.08.2011 / 19:38 / Blogg

''I think it was awesome when fellow Canadian...''//felicia

24.08.2011 / 19:35 / Blogg

Gomez dumps Bieber

artikel i Amerikans avis.

//felicia

24.08.2011 / 19:34 / Blogg

bilder fra konserten

//felicia

24.08.2011 / 18:59 / Blogg

tweets

//felicia

24.08.2011 / 18:58 / Blogg

''I dared my school crush to kiss me!''

justinbiebergirlfriend2011 560x719 Justin Bieber dared a girl to kiss him and she turned him down! 2011

Hun sa nei den gangen og naa har hun ingen sjanse til a bli kysset av han igjen ;) lol!

//felicia

24.08.2011 / 18:55 / Blogg

Justin Bieber's new car Cadillac is being suped up @ West Coast Customs

justin bieber's car

saann ser den ut naa:) 

og naar den er ferdig kommer justin sin bil til aa se saann ut:

justin biebers car cadillac Justin Biebers new car Cadillac is being suped up @ West Coast Customs 2011

//felicia

24.08.2011 / 18:53 / Blogg

Justin?

tror dere dette er justin ?

//felicia

#fan94justinbieber

24.08.2011 / 18:52 / Blogg

nytt bilde av ryan butler

 

syntes det var skikkelig soett jeg :) 

hva syntes dere?

//felicia

24.08.2011 / 18:51 / Blogg

''The #WeOwnTheNight @selenagomez concert...''

var ikke fint aa moete Justin igjen nei? haha:) 

//felicia

24.08.2011 / 18:32 / Blogg

nytt bilde av kenny

"@kennyhamilton putting in some work on the CPU" 

Det var Ryan som la det ut :) 

//felicia

Historie del 23 # Bring it on, bitch(2)

Jepp, da skal jeg snart avslutte bring it on, bitch og begynne på ny historie. Nemlig ''Three words describes it all'' (: Rett og slett fordi jeg ikke kommer mer på historien egentlig.. Haha :-D Så jeg avslutter denne historien, i NESTE DEL! :D

 


Men da du lukket øyene opp igjen, så du en trist Chaz.
___________
''Chaz hva er det?'' spurte du og tok vekk dynen med en gang. ''Nei, det er bare det at.. Ryan liker Julie fortsatt. Jeg vet det'' mumlet Chaz. ''Hva mener du?'' spurte du igjen mens Justin snorket i vei. ''Vel.. Jeg ser det på han, han liker Julie. Og jeg lurer på om Julie ikke har følelser for han også. De er jo et søtt par da'' sa Chaz og så trist ned. ''Vel Chaz. I et forhold er det ærlighet som teller mest. Og det vet du godt. Så hvorfor ikke spørre henne da?'' spurte du Chaz. Chaz sitt lille vanlige smil dukket opp igjen, søt som alltid. ''Tusen takk *dittnavn*, du har nok rett. Skal snakke med Julie jeg'' sa han og klemte deg. ''Bare hyggelig det Chaz.'' sa du og gjespet. ''Og forresten, jeg vet vi har vårt bestevenn øyeblikk akkurat nå, men seriøst ånden din stinker'' nølte Chaz og dro deg litt vekk fra seg selv. ''Tusen takk du..'' sa du og la deg ned under dynen igjen for å sove. Bare noen få minutter føltes det som, men du hadde tydelig sovet i over tre timer til. ''God morgen, verdensbeste!'' sa Justin og kysset deg vått på pannen. ''God morgen gutten min!'' sa du glad og kysset han forsiktig på leppene. 

 

''Vel, vi må pakke nå. For nå skal vi, hjem til Atlanta!'' sa Justin glad og hoppet ut av sengen. ''Vel, skal bli fint å komme hjem nå!'' sa du glad og begynte å pakke. ''Jepp, og apropos det så skal vi være nede i lobbyen om noen minutter. Gjør deg klar!'' sa Justin glad og tok kofferten din. ''Jepp, har allerede finnet litt klær jeg da'' sa du glad og blunket til han. 
 Tumblr_lonoy6vwca1qg7gfqo1_500_large

Du tok på deg en high west bukse, lyse dongeri til. Krøllene dine fra gårsdagens passet fint til antrekket, og det passet bra til å fly med. Da du kom ned i lobbyen, sto alle jentene der. ''Jeg kommer til å savne at laget har sine lagmøter i lobbyen!'' sa direktøren på hotellet. ''Vel, vi kommer nok tilbake en gang!'' sa du og smilte. ''Vi får håpe på det beste. Igjen, gratulerer så mye med seieren. Vel fortjent! Du er født som den beste lagkapteinen'' sa direktøren med et smil. ''Tusen takk'' sa du glad. ''Vel jenter'' sa faren din og klappet en gang med hånden. ''-Bussen venter. På tide å ta farvel med Paris! Har vært en gøy opplevelse, og vi kommer til å oppleve mer, så lenge dere holder ut med *dittnavn* som lagkaptein da..'' sa faren din mens de andre jentene på laget fniste. ''Vel, inn i bussen!'' sa faren din høyt. Alle reiste seg og gikk ut.

 

Du trakk inn den gode luften av Paris. Siste dagen i Paris, nesten like trist som dagen dere reiste hjem fra Athen. ''Vel, har vært gøyt da! Vi fikk jo pokalen vår og vant hele mesterskapet!'' sa du glad til Justin mens buss sjåføren tok kofferten din inn i bagasjerommet. ''Jepp, et minne for livet! Og så klart.. Jeg skal tilbake på tour'' mumlet Justin trist. Du hadde nesten helt glemt selve touren, hvordan hadde du klart det? Du kjente tårene dine presse på, skikkelig og. ''Jenta mi da!'' sa Justin og klemte deg hardt. Så trygg du var i hannes armer, de armene kom du ikke til å kjenne mer igjen før en halvannen månde. ''Vil ikke reise fra deg!'' sa Justin trist og felte en tåre. Faren din kom bort til deg med et alvorlig fjes. ''Jeg har noe å si til deg *DT*, men jeg vet ikke hvordan du vil reagere'' sa faren din og så på deg i øynene mens du tørket vekk tårene.

Hva tror du skjer? VIL DU HA MER? :D

 

-Rano

 

24.08.2011 / 18:15 / Blogg

Ryan Good - Schools4All.org Lessons

 

haha!

//felicia

24.08.2011 / 18:06 / Blogg

Jazzy, Alfredo og Selena!

#fan94justin

//felicia

24.08.2011 / 18:05 / Blogg

Right Now - Nesia Beatz ft. Ryan Good

Ryan Good ( Justins swagger coach eller med andre ord stylist.) begynner å rappe rundt 1:43.

//felicia

24.08.2011 / 16:48 / Blogg

PLAKATER

Tumblr_lqembx81971qgy3sro1_500_large

PEOPLE:) Vet dette ikke har noe med Justin aa gjoere , men jeg skal ha en framfoering om auberginer , haha.. jeg vet.. (hvis du ikke vet hva det er soek paa google:) )  Saa lurte jeg paa om noen kunne hjelpe meg med aa finne et slag ord til reklamen min om auberginer! haha. Den som finner det beste slagordet vinner JB  PLAKATER !

//felicia

 

Historie del 22 # Bring it on, bitch (2)

 ''GUDESKJELOV! *DITTNAVN*'' ropte Julie og kom løpende mot deg. ''Hey, hva skjer her!?'' spurte du nervøst og like beskymret med en likedan Justin bak deg.
______________________
''Vel.. Adriana har truet hele laget med en omkamp. Og forresten, jeg tror Andrea har skiftet lag'' mumlet Julie da du fikk øye på Andrea komme gående mot deg. ''Jeg skjønner ikke hva som skjer her?'' spurte du forvirret. ''Vel det vi skjønner, er at dere har vært på date? ooo'' sa Andrea og fniste. ''Ja greit, men hva skjer med dere?'' spurte du fort. ''Vel, Adriana sparket meg ut av laget. Rettere sagt, jeg fikk henne til å gjøre det. Uansett, så har hun truet hele laget ditt med en omkamp, visst ikke.. Så ja, jeg vet helt ærlig ikke mer'' sa Andrea og smilte til deg. Det du ikke visste var om du faktisk kunne stole på Andrea, men du hadde ikke lyst på en omkamp. ''Vel, siden du bor på samme hotell som de, så kan jo-'' ''-Nei. Jeg byttet hotell for cirka.. 15 minutter siden. Jeg har ikke en gang gått opp med kofferten'' sa Andrea og nikket mot en svart koffert som sto cirka 7 meter vekke fra dere. ''Okei greit. Men det blir ikke noe omkamp, jeg orker ikke det. Adriana kan gjøre hva faen hun vil'' sa du surt og gikk opp med Justin bak deg.

 

Justin sa ikke noe, men han visste du tydeligvis hadde rett. ''Jeg orker ikke omkamp! Jeg er utslitt etter mesterskapet'' sa du surt og kastet av deg skoene. ''Jeg skjønner det jenta mi'' sa Justin og holdt rundt deg. Du tok av deg kjolen uten å tenke på at Justin sto der og nærmest slevet da han så på deg. ''Justin!'' ropte du og rødmet da du først hadde lagt merke til det. ''Nei slapp av, jeg er da kjæresten din! Og.. Jeg elsker det'' mumlet Justin flaut. ''Å'' sa du forvirret, men ville leke deg litt. Du la deg på sengen i bare undertøy mens du merket Justin ble mer og mer hissig. ''Fuck deg da, du gjør det med vilje!'' sa Justin og faket irritert. ''Alltids gøyt'' sa du og kysset han sexy på halsen. Det var alltid gøyt å leke seg litt med han, og bare se om han ville mer. Han tok straks tak i rumpen din og presset deg selv inn mot seg. Sammen hadde dere det veldig koselig.

 

Neste morgen, etter en lang natt våknet dere av at Chaz som vanlig braste inn på rommet deres, stresset. ''Hva skjer?'' spurte du i halvsøvne. ''Dere må våkne, vi skal jo hjem snart!'' sa Chaz surt. ''Greit slapp av, vi skal ikke på flyplassen enda'' sa du surt og lukket øynene igjen for å sove. ''Nei våkne!'' sa Chaz enda mer irritert. Hvorfor kunne ikke Chaz la dere sove skikkelig en dag da? ''Ååhhhhh, Chaz pell deg ut av rommet vårt!'' sa Justin surt og kastet ekstra puten på han. ''Nei men helt seriøst, dere må våkne!'' sa Chaz om igjen. ''Ja men hva faen er det da?'' spurte du surt. Men da du lukket øynene opp igjen, så du en trist Chaz.

Hvorfor tror dere Chaz er trist?

 
Litt triste at dere ikke er så 'aktive' lenger! Men jeg skjønner, skole og stress.. Uff da (: Håper det går fint til helgen når jeg har en ny konkuranse på lur. Elsker når jeg får penger<3

-Rano

24.08.2011 / 15:57 / Blogg

Never Say Never Fan Cut - klipp

Her en noen klipp fra #NSNFANCUT .

JUSTIN - VANNSKI - naar han staar paa vannski og etter :) 

justin playing around with his dad jeremy - Justin med Jeremy og Dan 

justin biebers reaction to his cutout  <- 

OG 

JUSTIN BIEBERS HAIR - haaret til justin.

Tumblr_lqfkbo6qsy1r1mx2jo1_500_large

//felicia

 

24.08.2011 / 15:39 / Blogg

lol

Tumblr_lf17iy4umc1qblqwao1_500_large

Jeg syntes det er saa teit naar folk gidder aa lage saanne taapelige greier:P 

hva syntes du?

//felicia

24.08.2011 / 15:33 / Blogg

Justin og Taylor

Tumblr_lqf9tnbpfe1qfp64eo1_500_large
//felicia

Historie del 21 # Bring it on, bitch (2)

Beklager for dårlig bloggings på kvelden, men siden jeg faktisk også har et liv, så tenkte jeg kanskje jeg bare kunne ta litt pause igår. Jeg hadde tross alt sykt hodepine ut mot kvelden og har det enda, men men. Pluss at neste uke, blir det to dager blogg fravær, siden jeg skal til Mjølfjell med klassen, men skal skrive noen deler på forhånd som enten Felicia, Helene eller Esin kan legge ut.

Også tusentakk til dere som var 'beskymret', men alt går helt fint nå!


''Du kan glede deg!'' sa Justin og kysset deg på kinnet i det sjåføren lukket døren sin.

___

Dere kjørte gjennom de trange gatene i Paris og så ut på hvor nydelig Paris faktisk var om kvelden. Aldri hadde du tenkt på Paris som en romanitsk by selvom de fleste sa den var det, men bare av å se på den selv så skjønte du hva folk mente. ''Her er vi'' sa Justin etter et par minutter. Du gikk ut, og rett forran deg kunne du se det svære eifelltårnet.

Tumblr_ln653jopmd1qdl9dfo1_500_large

''Okei, den der var mye høyere enn jeg forventet!'' sa du med en litt nervøs stemme. Justin sa noe til sjåføren før han kom bort til deg. ''Slapp av, jeg er her med deg!'' sa han søtt. ''Men.. Du vet jeg har høydeskrekk'' mumlet du og bærte litt på kjolen din så den ikke skulle bli våt. ''Du er en cheerleader, jenta mi. Og bare ta det med ro.'' sa Justin med den romantiske stemmen sin og holdt rundt deg. Dere gikk over det halv våte gresset fra regnet idag tidligere. Nå var det faktisk blitt mye varmere, men det var fortsatt litt kjølig. ''Vi tar heisen'' sa Justin. ''Men du er jo livredd heis!'' protesterte du. ''Slapp av, jeg orker ikke de innmari lange trappene.'' sa Justin med et smil og tok deg i hånden. Hvor søtt var det ikke at han faktisk var så romantisk? ''Hvorfor er det ingen mennesker her? Jeg trodde det var stappfult!'' sa du da heisen lukket seg. ''Vel.. Øhm.. Æh'' sa Justin redd. ''Slapp av Justin, heisen stopper ikke. Tro meg'' sa du med et smil. ''Ja greit da.. Okei. Vel, det var ikke enkelt egentlig, å leie hele eifell tårnet for seg selv. Det var derfor jeg var ute tidligere idag'' sa Justin og heisen lukket seg opp. 

 

''Jess!'' sa Justin og løp ut av heisen. ''Du er så dum!'' fniste du, men du stopper å fnise da du så hva som faktisk ventet deg der oppe. Det var dekket med et lite bord og en champagne flaske. To fine glass pyntet bordet enda mer, og sist men ikke minst utsikten var helt fantastisk.

''Justin.. Justin jeg kan ikke tro det'' sa du og så ut. Du prøvde å gå nærmere mot kanten, men klarte ikke å røre en finger, så du bare sto der nesten helt stiv. ''Kom her.'' sa Justin og tok hånden din. ''Men, jeg tørr ikke!'' sa du redd. ''Det går fint, jeg lover deg. Tro på meg'' sa Justin sin rolige røst. ''Greit'' sa du og pustet ut. Du tok hånden til Justin mens han sakte drev deg mot kanten. Av en rar grunn var du ikke redd så lenge Justin var der for å passe på deg. Før du faktisk visste ordet av det, sto du mot kanten på eiffel tårnet og så på utsikten med verdens beste kjæreste. ''Wow'' sa du rolig mens Justin kom og holdt rundt deg bakfra. ''Enig, du er wow'' sa Justin og smilte til deg da du snudde hodet. ''Jeg kan ikke tro hvor heldig jeg er, Justin'' sa du og snudde deg mot han. ''Du mener hvor heldig jeg er?'' sa han og fniste. Du hadde ikke svar på det, egentlig så du bare gikk rett i armene på han. 

 

Sammen spiste dere en god kvelds. Etterhvert som det hadde blitt kjøligere, ga Justin deg jakken for å ikke fryse til døde heller. Siden det var ganske høyt, og luften der var mye kaldere. ''Vel, jeg tenkte jeg bare skulle si det til deg'' sa Justin da sjåføren hadde lukket døren. ''Si hva?'' spurte du. ''Vel.. En annen ting jeg faktisk gjorde tidligere, var å ta en ny tatovering. Og.. Fordi at en tatovering helst bør bety noe, så gjør denne det!'' sa Justin og viste fram en kest han hadde skrevet på armen. 'Cause you mean the world to me' sto det på den. ''Hvem betyr verden for deg?'' spurte du fort. ''Du er jo ikke smart, jenta mi! Det er deg! Dette betyr hvor høyt jeg elsker deg'' sa han og lente seg framover for å gi deg et lite kyss. Men det lille kysset utviklet seg etterhvert til klining. ''Mr. Bieber..'' mumlet sjåføren som hadde åpnet døren. ''Flaut'' sa Justin stille og slapp deg. Dere gikk ut også inn i lobbyen. ''For en romantisk kv-'' Du stoppet å snakke da du så hele laget sto beskymret i lobbyen. ''GUDESKJELOV! *DITTNAVN*'' ropte Julie og kom løpende mot deg. ''Hey, hva skjer her!?'' spurte du nervøst og like beskymret med en likedan Justin bak deg.

Hva tror DU det er?

 

-Rano


 

24.08.2011 / 08:17 / Blogg

Tweet fra Scooter

Helene

23.08.2011 / 23:29 / Blogg

Never say never

<3

- felicia

23.08.2011 / 23:09 / Blogg

Instagram

Ryan la ut nytt bilde på instagram :)

//felicia

23.08.2011 / 21:21 / Blogg

Hvem er Helene?

Siden det var noen som lurte på om jeg kunne skrive litt om meg selv (Greit, det var bare en, men man må jo gjøre som leserne sier!) så tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om det.

Jeg heter Helene og er 16 år. Jeg elsker, elsker, ELSKER å skrive. Og å lese. Jeg skriver og leser omtrent hele tiden, det er min lidenskap. Og så klart, selv om det sier seg selv, så er jeg stor fan av Justin Bieber. Belieberfamily <3  

Tja, vet ikke hva mer jeg skal si, men da vet dere i hvert fall litt. Bare spør hvis dere lurer på noe! Og så klart, håper jeg at dere blir fornøyde!

Heter Jb_Helene på twitter hvis dere har lyst til å følge meg der, følger selvfølgelig tilbake :) Den er helt ny,  så derfor det er så lite på den. 

Og ingen blogginnlegg er vel komplett uten et bilde av Bieber <3 

23.08.2011 / 20:53 / Blogg

Nytt bilde på instagram -Ryan

/felicia

23.08.2011 / 20:32 / Blogg

Info

Hei alle sammen! :- )

Ville bare si at denne uka er utrolig slitsom, jeg har 2 treninger, 2 kamper, skole, venner, familie, blogg OG Bieber parade! Herlighet dette er sykt stress.. jeg vet faktisk ikke om jeg burde slutte på bloggen.. det spørst hva leserne vil, men jeg tror jeg tar en bloggpause til mandag, og folkens ta godt i mot den nye bloggeren Helene!

Uansett, for ikke blogger før mandag har så masse å gjøre, så skal jeg tenke på det om bloggen! : )
-  Burde jeg slutte eller ikke?!

- Vil du ha meg på denne bloggen?!

- Esin

Historie del 20 # Bring it on, bitch (2)

Først vil jeg si at det har oppstått et lite problem fra mitt 'private' liv. Så jeg er litt usikker på hvordan historiebloggingen blir med i kveld, men håper dere så klart respekterer dette.

________________________

''Hei, kan jeg få to ord med deg?'' spurte Ryan deg fort. ''Sikkert'' mumlet du og hevet et blikk  på Julie.

Du reiste deg opp og fulgte etter Ryan. Julie ga deg et 'pass på' blikk mens du forsvant sammen med Ryan inne i en liten krok. ''Hva vil du Ryan?'' spurte du irritert. ''Jeg vil bare si at.. Jeg skal la deg være i fred'' mumlet Ryan og så ned. ''Du hva?'' spurte du igjen. ''Jeg skal la deg være i fred. Jeg ser måten Justin ser på deg, og måten du ser på han. Jeg kan ikke ødelegge det!'' sa Ryan og så på deg. De blåe øynene hannes stirret rett inn i dine. ''Jeg.. Tusentakk Ryan'' sa du glad. ''Ikke noe problem.. Eller jo der løy jeg.. Men du skjønner'' sa Ryan. Du smilte i mot han og ga han en liten klem. ''Vel, da er det jeg som er taperen uten kjæreste da'' mumlet Ryan. ''Haha, vanligvis er det Chaz'' lo du mens dere gikk tilbake igjen til salen. ''Jepp, stakkar fyr'' sa Ryan og fniste. Dere satt dere ned sammen med Julie og spiste en god frokost. ''Så, vi har bare to dager igjen i Paris. Noen ideer om hva vi kan finne på?'' spurte du Julie. ''Så klart. Paris er jo kjent for eifelltårnet?'' sa Julie dumt.

 

''Nææ, jeg trodde eifelltårent var i Italia jeg?'' sa Ryan ironisk. ''Dust'' mumlet Julie og spiste. Dere spiste sammen og gikk opp igjen til din suite. ''Oj, Justin er ikke her. Vel vel, da kan vi bare sitte her til været blir bedre da'' sa du trist og så ut mot regn været. ''Vel, det positive er at det snart er vår!'' sa Julie glad og hoppet i sengen din. ''Jepp, skal bli digg i sommerferien! Skikkelig kjæresteferie med Justin'' sa du glad. ''Ntååw, bare Chaz hadde vært litt rik!'' sa Julie. Både deg og Julie snakket mye om hvor høyt dere elsker guttene, uten å tenke over at Ryan satt i rommet. ''Hva med deg da Ryan? Bortsett fra *DT*, hvem har du øye til?'' spurte Julie. ''Øhm, ikke viktig'' sa Ryan. ''-Så, eifelltårnet ja!'' sa Ryan og skiftet helt samtaleemne. ''Ryan? Hvem?'' sa Julie med mørkere stemme. ''Åh greit.. Greit jeg skal innrømme det. Jeg liker også Tiffany!'' sa han og rødmet. Du spyttet ut tyggisen som du hadde i munnen, rett på fjeset til Julie, bare av sjokk. ''Hva!? Tiffany?'' spurte du. ''Mhm'' nølte Ryan. ''Vel.. Søtt da, men ikke dette!'' sa Julie surt og holdt oppe tyggisen. ''Slapp av'' sa du og lente deg bakover mens Julie og Ryan snakket om TIffany.

 

Justin åpnet døren hardt så du kvapp. ''Hvor har du vært?'' spurte du. Han var tydeligvis våt, skikkelig våt. ''Vel. Jeg har en overraskelse til i kveld egentlig. Så jeg fikset det!'' sa Justin og ristet litt på seg. ''Gi deg din hund!'' ropte Ryan som sto ved siden av han. ''Sorry'' sa Justin rolig. Dere snakket lenge sammen, til det faktisk begynte å mørkne. Det var alltid like koselig når dere snakket sammen, som ekte bestevenner. Det hendte Justin kysset deg av og til, og bare måtte flørte. Men det takket du aldri nei til. ''Oj, skift til noe fint..'' sa Justin stresset etter å ha sjekket klokken. ''greit greit'' mumlet du og løp mot kofferten din. 

<b>Selena Gomez</b> at <b>2011</b> People's

''Du ser nydelig ut!'' sa Justin sjokkert. Ryan stirret på deg også. ''Tusentakk!'' sa du glad. ''Vel, skyssen er utenfor'' sa Justin. Sammen gikk dere forsiktig ned og ut av hotellet, hvor en lang hvit limousin ventet dere. ''Du kan glede deg!'' sa Justin og kysset deg på kinnet i det sjåføren lukket døren sin.

 

Hva tror du skjer? Vil du ha mer?

 

-Rano

23.08.2011 / 19:28 / Blogg

Sett disse før?

 

Hei! Jeg er Helene og er da ny gjesteblogger, håper dere blir fornøyde med meg!

Skal vi se, jeg kom faktisk over en siden jeg ikke hadde sett før, og noe utrolig kult jeg heller ikke hadde sett før. Jeg håper ikke dette har blitt lagt ut før, eller at alle er kjent med dette, men se på disse utrolig kule skolene! De er håndmalt! 

 Håper det i hvertfall var nytt for noen.

Disse skoene og fler selges på denne siden: http://www.etsy.com/shop/alcat2021?page=1

Ja, de er dyre, altfor dyre for meg i hvertfall. Men de ga kanskje noen inspirasjon til å lage sine egne? :)

 

Helene


23.08.2011 / 18:57 / Blogg

nytt bilde av alfredo

felicia

23.08.2011 / 18:54 / Blogg

Justin Bieber trendet

pic.twitter.com/HslVMt2

//felicia

23.08.2011 / 18:53 / Blogg

LIVESHOWET ER AVLYST
 

23.08.2011 / 18:49 / Blogg

Justin Beaver

//felicia

23.08.2011 / 18:42 / Blogg

Justin Bieber's VMA-Nominated 'U Smile': Frame By Frame

hva syntes dere?

//felicia

23.08.2011 / 18:18 / Blogg

Justin er veldig beskyttende mot Selena

Et øyevitne, som var en belieber, var samme sted som Justin og Selena i Philadelphia. Ryktene sier at Justin var veldig beskyttende, og passet på henne utrolig godt.

Kjempe søtt at han gjør det, that should be me!

 

-Rano

23.08.2011 / 18:13 / Blogg

Justin Bieber ft. Tyga - Stuck In The Moment (Remix 2011)

 

//felicia

23.08.2011 / 18:02 / Blogg

Kjøp someday parfymen her

Heisann!

 

Mange som lurte på HVOR jeg kjøpte someday parfymen og sånt. Vel, jeg kjøpte den på EBAY. Men såklart, man kan ikke stole 100% på ebay heller. Derfor har søte Henriette finnet en nettside hvor man kan kjøpe someday parfymen til Justin, trygt såklart. Og nettsiden er norsk også!

SomedayParfymen kan du finne ved å trykke HER. Prisen på den er 499,-kr.


 Image 1

Husk at jeg fortsatt bestiller Justin Bieber genser til leserne mine. Mange som allerede har fått sine, så visst du er interressert i å bestille en I <3 Justin Bieber hettegenser med Justin sin signatur, send meg melding på epost. Rano-brann@hotmail.com (: Bestiller også andre ting etter deres ønske.

 

 

-Rano

 

23.08.2011 / 17:50 / Blogg

JdbNorway sin nye gjesteblogger!

Det var utrolig mange søte 'søknader' for å bli gjesteblogger her på bloggen, og det var vanskelig å velge. Men til slutt ble det da Helene Normann! Så jeg håper virkelig dere tar henne imot kjempe godt og er hyggelig! Hun virker som en kjempe søt jente, og hun skal allerede begynne å blogge idag! :)


Så gratulerer til deg, Helene. Og jeg håper du får det fint hos JdbNorway! 

-Rano23.08.2011 / 17:35 / Blogg

Justin sine siste tweets!

 


/felicia

23.08.2011 / 17:34 / Blogg

Selena Gomez frisyren

Hei!

 

Mange har lurt på om jeg kan prøve å gjøre sånn at man kan 'stjele' selena gomez sin stil. Da mener jeg altså, finne ut hvilke klær og tilbehør hun bruker fra hvilke butikk osv. Det kan jeg kanskje prøve å gjøre, men nå fant jeg ut hvordan Selena Gomez gjør et av ''sine'' kjente hårfrisyrer.

 

Veldig enkelt, men også kjempe fint! Syntes du jeg skal fortsette med sånt? Selvom det er en bieberblogg.?

-Rano