hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
29.07.2015 / 11:19 / Blogg

#BieberOnSeacrest

The moment we have been waiting for may finally be here!

 

Justin la ut for et par dager siden at han kom til å komme med en "big announcement" og nå har han fortalt at han skal på "On Air With Ryan Seacrest". Det kommer på radioen i dag klokken 16.00 og jeg er så klar for hva enn det er han skal si at jeg nesten sprekker. Vi håper jo på ny musikk - kanskje en ny singel eller kanskje en dato for når albumet kommer ut?! Ikke vet jeg, men jeg vet at dette er noe vi ikke kan gå glipp av.

 

 

Siden jeg skal sitte i en bil på tur til Tromsø, så blir jeg ikke å kunne oppdatere noe her om hva som skjer (men det oppdateres by the minute på Twitter). Dere kan også høre radiointervjuet på denne livestreamen her: http://m.ustream.tv/channel/danielle-lynne?utm_campaign=t.co&utm_source=ustre.am%2F1q699&utm_medium=social&utm_content=20150729010506


Er vi klare for et nytt album?

 

Innlegg av Christine Selnes

 

 

23.07.2015 / 21:33 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 75

"You're hiring Paige, and that's that," sa jeg bestemt og DN kysset meg enda en gang. "Thank you, thank you, thank you," sa hun og kysset meg tre ganger til før hun spratt opp av sofaen og småjogget inn på kjøkkenet. Noen sekunder senere hørte jeg at hun snakket i telefonen og jeg kunne ikke la være å lure på om vi egentlig trengte en ekstra person til å passe på Jaylynn. Men både mamma og DN mente vi trengte det da vi ikke kunne være hjemme med henne hele tiden, eller ta henne med oss. Jeg ristet tankene av meg og la meg ned i sofaen.

 


 

 

Justin's POV

 

"Justin, can you get her?" sukket DN. "Yeah," svarte jeg svakt tilbake før jeg åpnet øynene, kysset DN i nakken og romsterte meg ut av sengen. Klokka var kanskje 9, men Jaylynn hadde vært våken store deler av natta og vi var begge utslitt. Jeg subbet bort til senga hennes og så ned på henne. Hun hadde den største surleppa, men hun var så utrolig søt at hjertet mitt ble fordoblet i størrelse når jeg så på henne. "Hey baby girl," hvisket jeg før jeg strakk ut armene og tok henne opp. "What's wrong? Why you crying, sweety?" Jeg la hodet inntil hodet mitt og gikk forsiktig bort til senga. DN lå enda på siden med ryggen mot meg og det hørtes ut som at hun hadde sovnet igjen. Jeg trakk dyna forsiktig opp og la meg ned og plasserte Jaylynn på brystet mitt. Jeg strøk henne på ryggen og kysset hodet hennes. "You must be exhausted when you haven't slept all night," hvisket jeg mot hodet hennes, noe som fikk henne til å lukke øynene sine. Et aldri så lite klynk kom fra den lille bylten og hjertet mitt sank i brystet. Jeg kikket bort på DN og smilte før jeg la en hånd på skuldra hennes. DN snudde seg rundt uten å åpne øynene og la seg helt inntil brystkassa mi i armkroken. Jeg holdt begge armene rundt dem og det tok ikke mange sekundene før vi alle sovnet.

 

Tre timer senere var Jaylynn våken igjen og da fant jeg ut at jeg skulle skifte på henne og gjøre oss begge klar før jeg pakket henne med meg i bilen og kjørte ut for å kjøpe noe å spise. DN hadde vært mer våken enn det jeg hadde vært og jeg visste at hun var sliten, så da lot jeg henne bare sove. Etter at Jaylynn var skiftet på og jeg hadde kastet på meg noen klær og ringt tre livvakter, så var vi på tur ut døra. Jeg la igjen en lapp til DN der det stod hvor vi var. Jeg bærte Jaylynn ut i den store Range Roveren og spente henne fast i setet sitt. Jeg sjekket bagasjerommet for om vogna var der, i tilfelle jeg trengte den, før jeg hoppet inn i bilen og rygget ut. Ca en halvtime senere stod vi utenfor en blomsterbutikk og jeg så meg rundt for hvor livvaktene var. Patrick og Hugo dukket plutselig opp med en ekstra livvakt og de hjalp meg å få ut Jaylynn. Vi gikk alle fort inn på blomsterbutikken og så oss rundt.

 

 

"What are we doing here?" Patrick så meg og smilte lurt. "DN has been really tired lately and she's been busy with the baby and stuff, so I thought I should buy her some flowers," svarte jeg og smilte, mens Patrick bare nikket. "She's lucky to have you, J," sa han og så seg rundt. "Nah, man. I'm lucky to have her," sa jeg og holdt ekstra godt på Jaylynn. "Is there anything I can help you with, sir?" En eldre dame kom fram fra bak disken og så spent på meg. "Yes, please. I would like a really big bouquet of red roses," sa jeg og prøvde å gestikulere med hendene, men det var vanskelig med en baby på armen. "How many roses are we talking?" svarte hun høflig og nikket. "How many can you fit into one bouquet?" spurte jeg med et lurt smil, noe som forårsaket damen til å le.

 

 

"Well, we can fit fifty roses in one bouquet," svarte hun og så forventningsfullt på meg. "Okay, great. I'll take seven," svarte jeg fort. "Seven? Seven roses?" spurte hun fortumlet. "No. Seven bouquets of fifty roses each," svarte jeg fort. "Oh, oh. Okay," svarte hun og så litt fortumlet på både meg og livvaktene før hun gikk bak disken. "Do you want them delivered?" spurte hun og skrev ned på en lapp. "Yes, please. Oh, and can you also take one fake rose in the mix of one of the bouquets?" Spurte jeg og pekte på lappen. "Sure. Okay. Uhm, when do you want them delivered?" spurte hun og så forventningsfullt på meg. "As soon as possible," svarte jeg momentant.

 

"Okay, I have to call my delivery service and ask them when they are able to deliver," svarte hun og plukket opp telefonen. "Thank you," svarte jeg og snudde meg rundt og så rundt i butikken. "Okay, thank you. We can have them delivered within the hour," svarte hun og smilte høflig. "Great, thank you," svarte jeg før jeg snudde meg til Patrick og gestikulerte at han skulle ta Jaylynn. Jeg plukket opp pengeboka og dro frem kortet. "Okay, that'll be 600 dollars please," sa hun noe nølende og jeg trakk kortet, signerte og tok i mot kvitteringen. "Thank you," smilte jeg før jeg skrev under på leveringslappen om hvor det skulle leveres. "Have a great day, Miss," smilte jeg høflig før jeg tok i mot Jaylynn igjen og vi gikk ut av butikken. Paparazziene hadde allerede samlet seg og jeg kjente at jeg ble veldig stressa spesielt med Jaylynn på armen. Jeg dro hetta over hodet og holdt hodet til Jaylynn tett inntil brystet. Blitsen flashet og Hugo, Patrick og den andre livvakten jobbet raskt med å få oss inn i bilen på en trygg måte før Patrick hoppet inn i førersetet og jeg ved siden av Jaylynn. Patrick vrei nøkkelen om og før jeg visste ordet av det begynte bilen å rulle.

 


 

 

Hva synes dere?

 

Innlegg av Christine Selnes

22.07.2015 / 15:21 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 74

Hola babes! Jeg har brukt tre timer nå på denne delen og kjente at det var litt godt å skrive på denne historien igjen. Jeg beklager at det har blitt så stille her, men for min del ble det for mye med JustinBieberCrew.com, eksamen, jobb, sykdom i familien og mye annet stress. Jeg vil i alle fall prøve så godt jeg kan å skrive ferdig historien til dere. Jeg har også vurdert å oversette den til engelsk og legge den inn på Wattpad, men da forandres sannsynligvis historien en del. Hva tenker dere om det?

 

"Well, I liked Paige and Hannah," sa Pattie fort. Hannah var den 39 år gamle damen uten barn, men med lang erfaring innen det å være barnepike. Hun hadde til og med jobbet lenge hos Kourtney Kardashian, noe som gjorde at hun virket veldig bra for jobben. Dette var jo også hun som Justin hadde plukket ut som sin favoritt. "Yeah, me too. I'll talk to Justin about the two of them and we'll see what we're going to do," sa jeg nølende. "Yeah, that's probably a good idea," smilte Pattie.

 


 

Justin's POV

 

"So how is everything going at home?" Ryan så forsiktig på meg mens han tok en bit av kyllingen sin. "It's good. Mom is there with Jay and DN," nikket jeg og tok en slurk av vannet mitt. Det ble stille noen sekunder mens Ryan sjekket telefonen sin. "So DN wants to hire a nanny." Ryan løftet hodet forsiktig og så på meg. "I heard about that. DN is back in school, right?" Jeg nikket. "Yeah, she wants to finish high school before august or something." Ryan så på meg og jeg kunne se at han skjønte hva jeg tenkte. "You're not so cool about the nanny?" spurte han og jeg trakk fort på skuldrene og så meg rundt. Vi satt helt bakerst i en restaurant, og heldigvis hadde vi klart å være der uten at noen egentlig la merke til oss.

 

"i don't know, man. It's a complete stranger who's going to be in our house and taking care of our baby girl. I don't know how I feel about it. I mean, I watched One Tree Hill. What if that girl is just like Nanny Carrie?" Jeg sukket og Ryan smålo. "Nanny Carrie? Come on, man. Are you for real?!" Ryan la hendene bak hodet og lente seg bak i stolen. Jeg trakk langsomt på smilebåndet og kjente jeg ble litt flau. "Well, you never know. She might be crazy and wants to take Jaylynn away from us or something," sa jeg lurt, men jeg visste ikke helt om jeg tulla om det eller ikke. Det kunne jo være at hun var helt insane. "She won't be, Justin. DN has a good head on her shoulders and your mom won't let her hire just anybody," svarte Ryan og holdt øyenkontakten. "You're probably right. Besides.." Jeg sukket. "It's not like neither of us will be able to stay home with her all the time. Especially with the new schedules and stuff," innrømte jeg og pirket rundt i tallerkenen med gaffelen. "True. So my suggestion is that you try it out and then see what happens. She might be a lifesaver," smilte Ryan fort. Jeg nikket, men det var nølende. Jeg visste ikke helt hva jeg ville angående dette.

 

Et par timer senere parkerte jeg bilen i oppkjørselen, samlet sammen tingene mine og gikk ut av bilen. Mamma sin bil var ikke utenfor, så jeg begynte å lure på hvor hun kunne være, mens jeg gikk mot ytterdøra. Jeg dro frem nøklene mine og satte dem i låsen, før jeg vrei om og åpnet døra. "Hello," sa jeg idet jeg gikk inn og la fra meg nøklene, pengeboka og mobilen på kommoden i gangen. "Kitchen," hørte jeg i det fjerne. Jeg slang av meg skoene og småjogget inn på kjøkkenet. DN stod lent over benken med ryggen mot meg og ut av det blå fikk jeg et gigantisk smil om munnen. Jeg gikk bort til henne og la armene rundt magen hennes og kysset henne øverst på ryggen. "I missed you so much," smilte jeg. DN la telefonen sin på bordet og reise seg sakte opp før hun snudde seg rundt og så på meg med et smil. "I missed you too, babe." Jeg lente meg inn og kysset henne lett på munnen. Hun la armene rundt nakken min og kysset meg tilbake. "I love you, you know that," hvisket jeg mot leppene hennes og DN smilte bredt. "I love you too," sa hun mykt tilbake og kysset meg enda en gang.

 

DN trakk inn pusten og så seg rundt. "So, we did the interview on the nannies today," sa hun og slapp taket på armene sine som hun hadde rundt nakken. "Way to kill the mood," sa jeg og begynte å le. DN ristet på hodet og smilte lurt. "Well, I need your help," sa hun og gikk bort til spisebordet og tok fram en bunke med papirer. "Speaking of, where is Jaylynn?" Jeg så på henne. "She's asleep in her crib," sa hun og viftet med den ene hånda. "Let's go to the living room and I'll tell you all about them," sa hun og gikk sakte i retning av stua. Jeg fulgte etter henne og vi satte oss begge ned i det ene hjørnet av den beige sofaen. DN satte seg til rette i armkroken min før hun begynte å se igjennom søknadene.

 

"Okay, so there's an original five that we interviewed. And they're all great and they seemed nice and some of them had both education and experience," forklarte hun før hun møtte øynene mine. "But?" spurte jeg da jeg kunne se at hun egentlig allerede hadde bestemt seg for hvem hun ville ha. Hun fikk et sånt blikk, som lignet på en uskyldig kanin eller dådyr - hun var så utrolig søt. "But I don't know which one to choose," sa hun og sukket mens hun så ned på alle papirene. "Which one did you like the most?" sa jeg og lente meg inn mot hodet hennes og kysset henne lett på siden av hodet. Jeg så ned på henne og merket fort at hun hadde et kjempestort smil om munnen, som hun prøvde å skjule ved å bite seg i underleppa.

 

"DN?" Jeg dultet lett i henne og hun så opp på meg. "I really liked Paige," svarte hun. "But I also liked Hannah." Jeg smilte til henne. "Well, tell me about them then," sa jeg og satte meg slik at DN kunne legge seg helt inn i armkroken. "Okay, so Paige is 21, educated and she doesn't have another job. She's also young, so she can be able to leave on trips and such on a very short notice. She's very nice and I really liked her. She seemed very mature for her age and not at all starstruck when we disclosed who we were." Jeg nikket. "What about Hannah?" DN sukket og lette fram papirene. "That's the one you initally liked. She's 39, no kids, has experience and she seems really, really nice. And she was a nanny for Mason, you know, Kourtney's son?" Hun så opp på meg for bekreftelse og jeg nikket. "But I still don't know." Hun sukket før hun ble stille mens hun så på arkene.

 

"I think you've already made up your mind, DN, so it doesn't really matter what I have to say," sa jeg før jeg lente munnen ned på hodet hennes. "Really?" Hun bykset opp fra sofaen og så på meg. "Really," svarte jeg og smilte. "Are you sure? I mean, shouldn't we talk about it some more?" Hun så nervøst på meg, og da klarte jeg ikke å la være å le. Jeg dro henne inntil meg og kysset henne raskt på munnen. "You're hiring Paige, and that's that," sa jeg bestemt og DN kysset meg enda en gang. "Thank you, thank you, thank you," sa hun og kysset meg tre ganger til før hun spratt opp av sofaen og småjogget inn på kjøkkenet. Noen sekunder senere hørte jeg at hun snakket i telefonen og jeg kunne ikke la være å lure på om vi egentlig trengte en ekstra person til å passe på Jaylynn. Men både mamma og DN mente vi trengte det da vi ikke kunne være hjemme med henne hele tiden, eller ta henne med oss. Jeg ristet tankene av meg og la meg ned i sofaen.

 


 

 

Så der har dere det. Paige blir ny barnepike. Hvordan tror dere det vil gå?

 

Innlegg av Christine Selnes