hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
31.07.2014 / 16:37 / Blogg

På en yacht - Formentera, Spania

Hei,

 

som dere sikkert leste i forrige innlegg, er Justin på en øy utenfor Ibiza som heter Formentera. I går var han på en yatch for han bl.a kjørte vannscooter, badet og bare slappet helt av med venner. Her kommer noen bilder av han (også tatt fra bieber-news) hvor du kan se han på yachten!

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

31.07.2014 / 15:04 / Shots

Justin via Shots

Heisann,

 

to nye bilder på shots av Justin på yachten igår:

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

31.07.2014 / 13:38 / Blogg

Justin kjører vannscooter og bader

Pictures taken from; Bieber-news

 

 

Heisann!

 

Igår var Justin på en yacht i Formentere i Spania, hvor han var med bl.a. Michelle Rodriguez, Mohammed Al Turki, Shanina Shaik, Tommaso Chiabra, Khalil, Hugo, Gil og mange flere. På bildene dere skal se nå, så kjører han vannscooter og bader!

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

30.07.2014 / 18:38 / Blogg

Justin i Amnezia, Ibiza

Heisann,

 

her kommer en del bilder av Justin fra Ibiza igår. Både med noen fans, inne på nattklubben når han danset, når han var på en restaurant og ble angrepet av Bloom og når han forlot nattklubben. BILDENE ER IKKE I REKKEFØLGE, jeg tar de etter størrelse!!

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@bloglamiadolcevita: Justin Bieber is in the house 😻

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

30.07.2014 / 17:18 / Blogg

- What's up bitch?

Kilde: >VG<

 

 

I går ankom Justin først Irland, før han dro videre til Amnesia, Ibiza på en fest. På samme fest skal den 37år gamle skuespilleren Orlando Bloom, Paris Hilton og Lindsay Lohan også vært. Orlando og Justin skal ha begynt å diskutere, og rett før Bloom angrep, skal Justin ha ropt ut "What's up bitch?". Du kan se på videoen at han ikke skal ha truffet Bieber, men at det heller var livvakten som tok i mot slaget.

 

Grunnen til denne "krangelen" kan være mange. Men den mest sansynlige grunnen er kranglig om damer. Rett før ekteskapet mellom Orlando og den 31år gamle modellen Miranda Kerr tok slutt, skal Justin ha blitt sett sammen med henne etter et Victoria's Secret-show i 2012 (den gangen han opptrådde på showet). Bloom skal tydeligvis ha tatt igjen da han ble sett på en fest i LA sammen med Selena Gomez i april i år. Tidlig på morgenen idag, skal Justin ha postet et bikinibilde av Miranda på instagram hvor han rett etter skal ha slettet dette. På twitter skrev han "Keeping it positive" på samme tidspunkt som bilde ble postet. 

 

 


 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

30.07.2014 / 15:05 / Twitter

Share a coke with...

..Justin og Jeremy!! Bildet postet Jeremy på twitter i går kveld. Bildet viser to colaflasker med navnet hans og Justin sitt! Skulle gjerne hatt de jeg og :)

 
Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

29.07.2014 / 23:08 / Blogg

Vines: Justin med fans 28. juli

Heisann,

 

her kommer "vinene" jeg snakket om i forrige innlegg. Her møter Justin fansen sin utenfor studio igår i Los Angeles. Han er så skjønn mot de alle og jeg blir så glad av å se han bruke så mye tid med beliebers!!

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

29.07.2014 / 22:03 / Blogg

Justin med fans 28.juli

Hei dere!

 

Før jeg kommer med hovedpoenget med dette innlegget, vil jeg bare ta opp en kjapp ting. Vi fikk en kommentar som lød slik i går kveld: "ikke at jeg hater på dere, men dere bruker jo andres info som sliter livet av seg for og få det til og dere på en måte tar æren. sorry".

 

Kommentaren fikk blodet til å boble hos både meg og Christine. Vi, og spesielt jeg, bruker veldig mye tid på denne bloggen hver eneste dag. Det tar tid å finne bilder, ny informasjon og holde seg oppdatert på sosiale medier for å ikke gå glipp av noe. Jeg følger en del folk på Twitter som ofte poster bilder av folk som har møtt han, og da finner jeg igjen andre bilder av andre som har møtt han, og dette bare pga en tweet. Christine, som gjesteblogger akkurat nå, "sover og puster" oppdateringer fra JBCrew da hun er med på Facebook teamet deres. Når det er lite oppdateringer surfer hun internettet for å se om det er noe nytt, og i 100% av tilfellene poster hun ting på Facebook før det i det hele tatt kommer ut på bloggen her. Dette er rett og slett fordi vi prøver å samle informasjonen her i et lengre innlegg enn i flere små, mens på JBCrew skal informasjonen ut fortløpende.

 

Alle nyheter om Justin kommer fra noen plass og hvis man ser på forskjellige oppdateringssider enten det er på Twitter, Tumblr, Facebook eller en blogg, så kommer informasjonen til å være den samme. Vi prøver ikke å kopiere noen, vi prøver så godt vi kan å gi creds til de som "finner det først", og vi bruker mye tid på denne bloggen. Det jeg også vil at den personen som skrev det skal tenke på er at vi, på ingen måte, prøver å "utkonkurrere" JBCrew eller Bieber-News eller noen annen oppdateringsside eller twitterkonto som finnes. Vi prøver heller ikke å "ta æren" for noen som helst informasjon. Vi er en norsk Bieber-blogg og vi prøver så godt vi kan å gi norske Beliebere den siste informasjonen om han.

 

 

Men iallefall, igår 28.juli, møtte Justin fans både på dagen og kvelden i Los Angeles. Her er en del bilder JEG fant på twitter SELV, og på bieber-news, og noen vines fra hun ene som møtte han som JEG så hun postet på twitter, kommer i neste innlegg: 

 July 28: Another picture of Justin meeting fans in LA 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

29.07.2014 / 19:54 / Shots

Justin og Kyle via Shots

Heisann,

 

Justin var aktiv på shots inatt, og det samme med Kyle Massey, som Justin var med i går. Kyle er han som spiller Cory i "Cory in the House" som vi har sagt tidligere, men dette er da til dere som ikke allerede vet det. Justin begynte blant annet og følge "sophiiadiiana" og likte tre av hennes bilder. Her er bildene som ble postet:

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

29.07.2014 / 16:41 / AWARDS

Trey Songz om Justin

Heisann,

 

på søndag på Young Hollywood Awards 2014 ble Trey Songz stoppet og spurt litt om Justin. For dere som ikke vet hvem han er, så det han som har sangen "Forgein" som Justin var med på å gjøre en remix av, og Justin er med på hans nye album. Han ble spurt om han hadde gitt Justin noen tips osv. Dere kan bare se intervjuet av Trey av Hollywood Life rett under her!

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

29.07.2014 / 11:04 / Historie: "Remember Me"

"Remember Me" del 21

Jeg beklager at delen ikke kom i går som planlagt. Nå skjer det så utrolig mye i livet mitt, jeg må prioritere. Nå har jeg fått meg jobb, så jeg jobber mange dager i uken, og ofte er det til klokken åtte på kvelden. Søsteren min er også hjemme hos oss nå siden hun får babyen sin når som helst. De trenger meg her i heimen, og da passer det ikke seg at jeg tar frem macen og skriver historiedel til dere. Og det tar lengre tid enn dere tror. I tillegg skal vi snart flytte, og da kommer jeg jo til å bruke hele dagene på å flytte. Jeg beklager det virkelig. Dere skal få to alternativ: 1. Jeg skriver som planlagt hver lørdag, men om det ikke passer en lørdag, så skal jeg prøve å presse inn en del en annen dag. 2. At jeg avslutter historien om noen deler. Og da skal dere få være med å bestemme hvordan den skal slutte, eller komme med ønsker. 

Jeg håper virkelig at dere forstår at jeg må prioritere hva jeg skal gjøre her. Bloggen synes jeg er kjempegøy, og jeg elsker å blogge, men for meg er familie og jobb viktigere. 

Jeg var sammen med Justin hver dag helt til han reiste. Jeg hjalp han å pakke alt han trengte og sørget for at han fikk med seg alt. Mamma og Pattie brukte også mye tid sammen. Adam var mye sammen med oss. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre de to siste ukene av sommerferien når han har reist. Jeg har ikke gjort annet enn å være med han, og Carly har reist jorden rundt hele sommeren sammen med sin familie. Hun kommer heldigvis hjem til skolestart da. "Er vi klare da?" spurte Pattie og åpnet bildøren. Justin så først på Pattie, så på meg. "Jajaja, dere skal få litt alenetid" lo hun og satte seg i bilen. "Jeg kommer tilbake. Du er alltid jenta mi, okey?" sa Justin og la håret mitt bak øra mi. Jeg smilte. "Husk meg, Justin" ba jeg han. Jeg vet at mye kommer til å skje, og han kan lett glemme, men jeg vil forsikre meg om at han ikke glemmer meg. "Jeg skal alltid huske på deg. Jeg ringer hver dag!" sa han og kysset meg. "God tur" sa jeg og glapp hånden hans i det han gikk fra meg. Han så på meg da han skulle sette seg inn i bilen. Det nydelige smilet hans satt seg fast på munnen hans. Jeg kom virkelig til å savne den gutten der. 


 
Tiden uten Justin har gått sakte. Nå har skolen begynt igjen, og Carly har heldigvis komt hjem, så jeg har iallefall noen å henge med. Skolen var som vanlig, dessverre. Jeg hadde virkelig gledet meg så mye til skolen skulle begynne på igjen, siden da skulle egentlig Justin gå der med oss. Justin hadde så klart ringt hver dag, og i tillegg så skypet vi innimellom. De bor i en sånn slags Pent House leilighet i LA, og det er dødsfint. Jeg hadde gjort alt for å få være der med han. Han har allerede vært i studio og begynt å spille inn noen av sangene sine. I tillegg har han fått skrevet mange flere sanger sier han. Inspirasjonen hans er visst på topp. "Hei, Val. Kommer du?" spurte Carly meg og vekte meg fra dagdrømmene mine. Timen var visst allerede over, og det hadde ringt ut. "Åh, ja. Ja, kommer" sa jeg og reiste meg opp fra stolen. "Du.. Jeg skjønner at det kanskje er kjipt det med Justin, men kan du ikke prøve å være litt mer her, og ikke der " og med der mente hun LA i tankene mine. Jeg svarte ikke, bare nikket. "Jeg går, jeg" mumlet jeg. Jeg snudde meg mens jeg gikk, og så Carly bare riste oppgitt på hodet. 

 tumblr_n7hrhj23lF1s91epio1_500.gif (500×281)

Jeg gikk alene hjem fra skolen idag. Hadde musikk i ørene og levde i min egen verden. Carly sa hun hadde hastverk med å komme hjem, og hun er den som stortsett alltid tar seg god tid hjem fra skolen. Jeg kom inn døra hjemme, og hørt hvisking og tisking fra kjøkkenet. "Hva skjer her?" spurte jeg skeptisk mens jeg gikk sakte inn i rommet. Mamma og Carlys øyne ble store og uvitende om hva de skulle svare. "Ehh... Uhm.. Sett deg ned, du" stammet mamma. Jeg gjorde som hun sa og satte meg ned på stolen ved siden av Carly. "Hun har fortalt litt om skolen idag" startet mamma og pekte på Carly. Jeg nikket og ga tegn til å la henne fortsette. "Til helgen, drar vi tre til LA" sa mamma fort. Jeg klarte ikke reagere skikkelig med en gang, men da jeg hadde latt det synke inn satt jeg i et hyl. "MAMMA! CARLY!! JEG ELSKER DERE" ropte jeg og dro de inn i mange klemmer. "Sett deg ned igjen, nå" sa mamma med en rolig stemme. "Justin vet ingenting. Kun Pattie. Du kan ikke si noe til han heller, okei?" fortalte mamma med en seriøs tone. Hun tok det virkelig seriøst dette her. Jeg nikket og klarte ikke la vær å smile.

 Happy!
Kvelden kom, og da skulle jeg snakke med Justin som vanlig. "Hei, jenta mi" sa den mørke stemmen hans i andre enden. "Heeii" sa jeg glad. "Har du hatt en fin dag?" spurte han meg. Dagen min hadde vært fanatstisk, men om jeg hadde sagt det, ville han spurt hvorfor. "Helt ok. Savner deg" mumlet jeg. "Savner deg også, vennen" hvisket han nesten. "Hva har du gjort idag?" spurte jeg ivrig. Det var så gøy å høre på dette kjendislivet hans. "I dag har jeg gjort en photoshoot, vært i studio, og hengt med noen venner som jeg har møtt her nede" fortalte han. "Oouh, gleder meg til å se de bildene" sa jeg flørtende. Da bare lo han. "Det begynner å bli sent her, husk at vi ligger noen timer foran dere" minte han meg på. "Å.. stemmer" sa jeg med en litt skuffet tone. "God natt, prinsessa mi. Elsker deg" sa han. Stemmen hans føltes så nær, men samtidig ikke. Jeg følte at vi var sammen, men samtidig ikke. "God natt. Elsker deg" sa jeg og han la på. 

Mer?

Innlegg av Ingrid Kaggerud 

29.07.2014 / 09:33 / AWARDS

Champ of Charity Award

God morgen, dere!

 

I natt satt jeg våken for å se på "the Young Hollywood Award Show" som Heather (@heatherlong80) delte med oss via Ustream. Det var fantastisk morsomt å se showet og å se Justin ta i mot prisen som han fortjente så utrolig mye. Jeg legger til en video som viser når Cody Simpson presenterer prisen til Justin og når Justin tar i mot prisen. Under videoen forklarer jeg kort hva som ble sagt!

 

 

 

Make A Wish-foundation er en organisasjon som jobber i 47 forskjellige land som gir barn med livstruende eller kroniske sykdommer et ønske. Organisasjonen innvilger et ønske hvert 38. minutt, og de nominerte på YH Awards har innvilget 418 ønsker tilsammen!  Justin har rekorden på 226 ønsker oppfylt, og det er mer enn noen artist noensinne har gjennomført. 

 

Cody introduserte så en film som var satt sammen av noen av ønskene Justin har vært med på å innvilge. Sangen på videoen var "Pray".

 

Når Justin tok i mot prisen sa han: "Thank you! Jeg gjør ingen av disse ønskene for anerkjennelse. Jeg gjør det fordi jeg elsker det og jeg gjør det for å få dem til å smile. Det å gi er så mye bedre enn å få. Så takk skal du ha."

 

Videre sa Justin: "Grace. Det jeg vil gjøre er å.. Dette er egentlig ikke min pris. Dette er Grace sin pris. Så Grace, kan du komme opp hit?" Og så ble Grace fulgt opp på scenen, og Justin sa: "Det Grace har hatt lyst til er å være en kjendis. Så kan dere være så snill og gi Grace en stor applaus, et stort skrik til for Grace, alle sammen. Denne prisen er til deg." Justin bærte Grace av scenen og de gikk så bak scenen og tok bilder sammen.

 

Jeg skal ordne et innlegg for dere om Grace og om Make A Wish Foundation, så følg med!

 

Innlegg av Christine Selnes

28.07.2014 / 19:41 / AWARDS

To videoer fra YHA 2014

Heisann, 

 

her er en video av Justin som ankommer Young Hollywood Awards 2014 igår og en annen video om hvem som var der.

 

  

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

28.07.2014 / 18:49 / Imagine

Mini imagines I 28. juli

Heisann,

 

til deg fra twitter, her er ditt ønske om mini imagines!

 

 

 


 

#Imagine

Justin poster bildet under på instagram av dere to med teksten "You're my world, love you so much @Y/N"

 

 

 

________

#Imagine:

Det å være fan av Justin og få lov til å være med på et talkshow for å møte han er en drøm. Under hele intervjuet flørter han med deg og du ser ut som en tomat på TV som mest sansynlig ALLE ser på. Plutselig sier du "I'm shaking. Please don't look at me." og Justin snur seg med ryggen til deg og klarer ikke slutte å le. Etter intervjuet kommer han mot deg og spør deg om noe du ikke helt får med deg "HeyY/NIwantedtoknowifyouwantedtogetsomedinnerwithmetonight?" Du sier at du ikke fortstod noe av det han sa og at han måtte gjenta seg. "I just wanted to know if you wanted to get some dinner with me tonight? Or you don't have to if you..." du avbryter han med "Of course Justin, I really want to" også smiler dere til hverandre og veksler nummer.

 

  

 

 

________

#Imagine:

Justin for første gang på rød løper etter at dere giftet dere:

 

  

  

 

 

________

#Imagine:

Du er Justin's kjæreste:

 

  

  

  

  

 

 

Mer?

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

28.07.2014 / 18:26 / Instagram

Nytt på instagram

Heihei!

 

Fra sist innlegg om instagram, har det kommet 4 nye bilder og 1 ny video på Justin's instagram og det hadde jeg nå tenkt å dele med dere. I neste innlegg vil det forresten bli mini imagines siden ei via twitter ville ha det, og vi prøver å blogge om ting dere også vil ha.

 

 

@justinbieber: #happybirthdaydanny stay strong


@justinbieber: @khalil it's your time


@justinbieber: Me and @cristiano gettin ready for the season


@justinbieber: This is what I live for


@justinbieber: 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

28.07.2014 / 17:32 / Blogg

Cody om hans arbeid med Justin

Heisann,

 

i går på den blåe løperen på YHA 2014 ble Cody stoppet for å bli intervjuet. Han fikk spørsmål om hans arbeid med Justin i studio og hva som inspirerer han. Her kan du se og høre det lille intervjuet:

 

  

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

28.07.2014 / 16:21 / AWARDS

Livestream klokken 2 i natt

Hei!

 

Ei dame med navn Heather Long fra South Carolina bruker å streame alt som har med Bieber å gjøre på ustream. Den begynner for henne kl 8 am idag, og vi er 6 timer før dem, altså ustreamen begynner kl 2 inatt. Heather's kik er "heatherlong80" så om det er noe du lurer på rundt livestreamen er det bare å spørre henne, hun svarer alltid og hun er utrolig hyggelig!

 

 

Streamen er IKKE live nå, men litt før 2 vil hun nok komme live for å gi litt informasjon, og da kommer den selvfølgelig automatisk på!

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

28.07.2014 / 15:12 / AWARDS

Justin på Young Hollywood Awards 2014

Hei!

 

Her kommer resten av bildene fra YHA 2014, bl.a av når han ankommer, er på rød løper, med Cody Simpson, er på scenen osv. Det er egentlig ganske mange bilder:

 

July 27: New fan taken picture of Justin arriving the Young Hollywood AwardsJuly 27: Fan taken photo of Justin at the 2014 Young Hollywood Awards@alexalosey: Causalnickhissom: Guess who?s sitting right next to me ✌️@justinbieber @YHAwards #yhaJuly 27: Justin being interviewed at the Young Hollywood AwardsJuly 27: Justin at the 2014 Young Hollywood Awardsangiesimpson5: Cody and JB tonight #greatthingscomingforthesetwoaddisonriecke: Selfie with @justinbieber at #yhawards tonight! #JustinBieberJuly 27: New photo of Justin onstage at the 2014 Young Hollywood AwardsJuly 27: Justin accepting the &#8217;Champ of Charity&#8217; award at the 2014 Young Hollywood AwardsJuly 27: Another photo of Justin at the 2014 Young Hollywood Awards

July 27: [More] Justin at the 2014 Young Hollywood AwardsInnlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

28.07.2014 / 13:50 / Shots

Nytt på shots

Heisann,

 

to nye bilder postet på shots av Justin i går:

 

  

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

28.07.2014 / 12:40 / AWARDS

Justin og Grace Kesablak

Heisann,

 

beklager at det ikke ble noe blogging i det hele tatt igår. Jeg holder på å flytte så hadde ikke tid til å sette meg ned for å finne noe å blogge. I natt var Justin på Young Hollywood Awards 2014, og den vises ikke før idag på TV i USA - men vi kan se den bli streamet på nettet. Vi kommer til å legge ut linker enten på facebooksiden vår eller twitter så følg med! Her er bilder av Justin og MakeAWish jenta Grace Kesablak på YHA 2014:

 

 

 


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

28.07.2014 / 08:14 / Historie: "Remember Me"

I kveld!!

Heisann dere!


Jeg beklager virkelig for at dere ikke fikk historie på lørdag eller i går. Har fått meg jobb, og i tillegg pugger jeg til å kunne ta lappen. Så håper virkelig dere har forståelse for dette. Jeg skal prøve å få skrevet en del til dere når jeg kommer hjem fra jobb i kveld. Innlegg av Ingrid Kaggerud

26.07.2014 / 23:55 / Imagine

Imagine del 3 I "Bro"

Dere var på vei mot stuen igjen for å sette dere igjen, og plutselig åpnes ytterdøren i det dere går forbi. Inn kommer en drita full Alfredo med ei jente som så veldig, veldig kjent ut. "DET er henne vi snakket om..." Justin ser på deg, og da skjønte du hvem det var. Selena Gomez heter hun, og det er eksen til Justin som det ble slutt med for noen uker siden. Justin hadde nemmelig fortalt deg om henne og vist ett bilde før du måtte på do. Alfredo bare gikk rett forbi uten å se på dere, mens Selena ga deg det bitchblikket når hun så deg med eksen hennes. Både deg og Justin ser på hverandre, før dere setter kursen etter de. 

 

 


 

 

"ALFREDO" skrek du til han etter han ikke gadd å svare deg. Han snudde seg, og virket så utrolig sur. "Hva er det du vil Y/N?" Jeg hevet øyenbrynene til han. "Hva jeg vil? Du bare plutselig stikker herfra uten å si hva du blir sur for, og kommer tilbake med eksen til Justin?" svarte du. "Og da spør du meg om jeg vil noe. Selvfølgelig. Når min bestevenn blir sur på meg uten å vite hva jeg har gjort." Justin tok armen rundt deg. "DERFOR er jeg sur." kom det ut av munnen hans før han tok en øl og gikk inn mot stuen. "Bare vent her, jeg tar meg av det.." sa Justin trøstende etter at en tåre rant nedover kinnet ditt. Du kunne se at Justin nå stod å snakket med Aldredo, og du kunne høre at de ropte til hverandre, så du bestemte deg å gå og spørre hva som egentlig var problemet. "Alfredo, hva er det du egentlig vil?" De snudde seg begge til deg. "Ingenting hore." var svaret og var på vei til å gå før Justin tok tak i han. "SÅNN der behandler du ikke ei jente." Alfredo så på deg, før han så på Justin og tilbake på deg. "Ja okei Justin, hør her. Hvis det ikke var for meg så ville ikke du og den hora der møttes." og pekte på meg. "Bro" var det eneste ordet som kom ut av munnen til Justin før han slo til Alfredo rett i ansiktet, og fikk to skikkelig slag tilbake. Za og Ryan, to av bestekompisene til Justin kom løpende og dyttet vekk Alfredo. 

 

 

Du tar tak i Alfredo og drar han med deg inn på badet for å tørke neseblodet. Du ser lenge på Alfredo. Han så ikke på deg i det hele tatt før du sa noe til han ."Alfredo, kjære deg..  Hva er det jeg har gjort som fikk deg til å bli så utrolig irritert idag?" han så på deg, lenge, veldig lenge. "Det føles ut som du er sjalu for at jeg er med Justin, men du valgte jo å ikke være ..." Før du fikk sagt noe mer kysset han deg, men du dyttet han vekk med en gang. "HVA ER DET DU GJØR ALFREDO?!?" skrek du til han mens du løp ut av badet. "NEI, Y/N VENT!" Du gidder ikke høre etter. Bare tanken på at bestevennen din nettopp kysset deg var bare ekkelt. Du ville bare finne Justin. "Y/N!" ropte Alfredo når han endelig fikk tak i deg. "Gi meg en sjanse til å forklare da..". Du snur deg og ser rart på han. "Du har hatt kjempe mange sjanser nå til å forklare hvorfor du har vært som du har vært i kveld, men har ikke giddet og da får du ingen sjanse til å forklare deg. Bare ikke snakk til meg akkurat nå, jeg er kjempe skuffet og sint på deg nå. Du har oppført deg som en drittsekk i hele kveld."

 

Du finner endelig Justin. Sittende i sofaen med ei jente. Jenta var Selena, og med en gang du møtte blikket hennes sluttet hun å snakke. "Hei Y/N" sa Justin mens han reiste seg og ga deg en klem. "Fant du ut hva som var galt?" Du ristet på hodet, tok tak i hånden hans og dro han med vekk fra alt bråket. "Vi kan sikkert bare gå på rommet mitt og sette oss? Uten at noe skjer?" Du svarte ja og du fulgte etter han inn på rommet du hadde møtt han for første gang tidligere idag. "Han kysset meg..." Justin snudde seg. "HVAAA?! Det kan ikke stemme.. Hæ sin egen bestevenn?!" også gav han litt plass til deg vedsiden av han i sengen. Du nikker og setter deg. "Ja, men hvordan skjedde det?" Du satt deg godt til rette og snudde deg mot Justin for å fortelle hva som hadde skjedd. "Altså, vi gikk jo på toalettet siden dere begynte å sloss, for å tørke neseblodet. Jeg spurte han da hva han egentlig var så sur for, og da sa jeg at det virket som om han var litt sjalu også kysset han meg bare. Da løp jeg ut for å finne deg, og han kom etter for å forklare men jeg bare gikk igjen.." Justin dro deg inntil seg og holdt rundt deg, han var så skjønn.. "Jeg tror egentlig jeg burde komme meg hjem nå!" sa du plutselig etter noen minutter. Dere reiste dere samtidig og ga hverandre klem. Når du slapp han, møttes øynene deres, og han hadde hendene på midjen din. I det samme øyeblikket åpnet døren seg og der stod Alfredo. "Justin, virkelig? Hvordan kunne du..?"

 

Omg😍😩

 

 


 

MER??

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

26.07.2014 / 12:37 / Blogg

Belieber i studio

Hei igjen,

 

Justin var i studio nå i morgentimene, og da hadde han besøk av Alyssa, en Belieber. Hun vant konkurransen til #GiveBackPhillipines og fikk dermed lov til å være med han i studioet. Når de hadde tatt bilde sammen og Justin så det hadde han sagt: "Aw, we're so cute, we'd make a cute couple", altså "aw, så søte vi er, vi ville blitt et søtt par"!

 

Alyssa fikk også høre på den nye musikken til Justin, og hun sa at det var den beste musikken hun noen gang hadde hørt. Hvor gira blir man ikke på et nytt album fra Justin da?!

 

  

 


 

Følg oss på Twitter: @JDBNorwayNews - Der legger vi ut oppdateringer så fort de kommer inn!

 

Innlegg av Christine Selnes

26.07.2014 / 11:04 / Blogg

Santa Monica Courthouse

Heisann alle sammen,

 

Justin var i Santa Monica Courthouse i går kveld der han møtte sin "probation officer" eller tilsynsverge. Justin har fått 5 dager med samfunnstjeneste, og prøvetiden til Justin går ut på at han ikke må bryte noen lover og at han gjennomfører samfunnstjenesten og et kurs i å styre sinnet sitt. Det er tilsynsvergen som "har ansvar for" å passe på at Justin gjennomfører disse tingene. Justin må også gi beskjed til tilsynsvergen sin om han forlater byen eller landet.

 

Under kan du se noen bilder fra da han forlot Santa Monica Courthouse.

 


 

 


Følg oss på Twitter: @JDBNorwayNews - Der legger vi ut oppdateringer så fort de kommer inn!

 

Innlegg av Christine Selnes

26.07.2014 / 09:35 / Shots

Shots

Hei!


Innlegg av Malin Ulsund Skauge

26.07.2014 / 00:48 / Instagram

Nye instagram bilder

Heisann!!

 


djtayjames: #Rockstar.


 

justinbieber: I get my dancing skills from my grandpa

Innlegg av Malin Ulsund Skauge

25.07.2014 / 23:39 / Blogg

Madison Beer om Justin

Heisann,

 

jeg fant nettopp et intervju med Madison Beer der hun avslører 5 ting som Justin gjør i studio. Under videoen får dere et sammendrag av det hun sa!

 

 

 

♥Madison fortalte at Justin alltid har godteri, frokostblanding og "cream soda" med seg i studioet. "Cream soda" er en type brus som ofte er tilsatt vaniljesmak, og i følge Madison, er dette favorittdrikken hans når han er i studioet. Hun forteller videre at han alltid har med seg venner for støtte og tilbakemeldinger, men at det er viktig for han fordi det også skaper god stemning. 

 

♥Når Madison var i Miami for noen måneder siden var hun i studioet med Justin. Hun sier at det faktisk var første gangen han var i studioet for å se på henne spille inn en sang. Hun fortsetter med å fortelle at hun lærer mye av å se på han i studioet, da han er fantastisk flink. 

 

♥De fortsetter å snakke om når Madison spiller inn noe og Justin hører på. Hun forteller at hvis Justin sier "så bra" eller "fantastisk", så er det noe hun må fikse på. Men hvis Justin bare nikker og er stille, så vet hun at det faktisk er bra!

 

♥Den ene intervjueren sier at Madison og Justin tar mye selfies når de er i studioet, og spør henne om Justin pleier å si "la oss ta en selfie" eller bare kommer bort med mobilen. Madison svarer at han liker å legge bilder ut på Shots, så han kan komme og sette seg ved siden av henne og si "la oss ta en selfie". Madison kommenterer etterpå at gutter generelt holder mobilen slik at bilde blir nedenfra og opp, men hun mener man må få telefonen opp i høyden. 

 


 

Hva synes du? Noe du ikke visste?

 

Innlegg av Christine Selnes

25.07.2014 / 22:19 / Instagram

Nytt på instagram

Heisann,

 

er ikke så mye oppdateringer på shots/instagram eller rundt Justin akkurat i dag... Men noen få bilder har blitt postet på instagram, og jeg holder nå på å skrive ferdig del 3 på imagine til dere!

 

  

@justinbieber: Dream big

 

 

@justinbieber: *ingen tekst*

 

 

@justinbieber: It's me the rapper eater @theworldshero

 


@giannasaraceno: ♛

 


@lovelianev: The "Light skin face" 😂 #tbt

 

 

@scooterbraun: #tbt when I surprised my @yael with a recreation of her favorite movie scene at our wedding with a little help from my friends and 14 hidden musicians :) #loveactually #allyouneedislove #sybwedding

 


@jonboogiee: One time for the #Beliebers Happy #tbt

 


@yousef_e: S/o the bro @justinbieber #grizzlygang #diamondlife

 


@brandonfcwe: #TBT the jet to Toronto

 


@jblazeofficial: Started from the bottom now....

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

25.07.2014 / 16:39 / Shots

Nytt på shots

Heisann,

 

igår postet Justin bare ett bilde på shots av seg selv på vei til studio, og Poo Bear postet også ett av han. I natt for oss så likte han bilder og fulgte ett par. På twitteren vår; @JDBNorwayNews, oppdaterer vi ganske mye små detaljer, så følg oss der for oppdateringer både dag og natt!

  

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

25.07.2014 / 14:19 / Blogg

Fanbilder i California

Heisann,

 

i går møtte noen fans Justin i California. Og jeg tror det var utenfor studio om jeg ikke tar helt feil. Ei jente hadde reist fra Atlanta for å prøve å møte han, og skulle være der til søndag, hvor hun plutselig møtte han noen timer etter at hun kom. Og hun er den rett under her med hvit singlett. I følge henne på shots, så reiste Justin til Atlanta i natt. Da Justin kom ut, hadde han et eple i hånden han spiste på, og her er bildene:

 

 

 
Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

24.07.2014 / 23:19 / BELIEVE TOUR

Nye og gamle bilder

Heisann!

 

På Believe Tour når Justin var i Ottawa, Canada, så fikk han møte ei jente fra Make-A-Wish. I går, 23. juli,  var det 1 år siden hun hadde M&G og da ble nye bilder lekket ut. Her er både noen nye og gamle bilder "bak" kamera:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

24.07.2014 / 20:33 / AWARDS

Young Hollywood Awards 2014

Heisann!

 

Mandag som kommer så skal det være "Yound Hollywood Awards" som vil bli sendt på en kanal som heter CW TV, altså en kanal i USA. Den vil nok ikke gå på norske TV, men er ganske sikkert på at den vil bli vist live på en eller annen nettside. Som sagt er det mandag's kveld, og det vil da begynne mellom kl 00 - 04.Cody Simpson vil gi Justin prisen #ChampOfCharity for MakeAWish. Mer info vil komme så fort som vi vet noe mer!

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

24.07.2014 / 16:43 / Blogg

Shots

Godmorgen!

 

Her er Justin sine bilder på Shots den siste tiden!

 

 

 

@justinbieber:  

 

 

@justinbieber: @kennedygrace

 

 

@justinbieber: Taylor thinks she got more tats than me haha okAyyyyyyyyy

 

 

@justinbieber: Night

 

 

Innlegg av Christine Selnes

24.07.2014 / 15:06 / Blogg

Nye videoer

Heiii!

 

I natt la Justin ut 11 nye videoer på Instagram med previews på sanger han har spilt inn. De høres helt fantastisk ut, så jeg gleder meg til det nye albumet kommer ut!! Justin la også ut en video av seg selv og Khalil. Han er så søt, haha!

 

 

 

@justinbieber: Cold waters

 

 

 

 

 

 

@justinbieber:  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@justinbieber: When friends don't give a shit about what u gotta say

 

 

Innlegg av Christine Selnes

24.07.2014 / 13:44 / Blogg

Justin i LA

Heiheihei,

 

Justin var ute og kjørte i Los Angeles i går, så her kommer noen bilder fra når han satte seg i bilen.

 

 

Justin ble også filmet av en paparazzi, der han ble spurt om hva Justin synes om Selena og om Justin hadde noe å si til fansen. Justin svarte at "Selena is beautiful", altså "Selena er vakker", og til det om fansen "Of course, always. Thank you for supporting me through everything and don't believe everything you hear", altså "selvfølgelig, alltid. Takk for støtten gjennom alt og ikke tro på alt du hører."

 

Videoen finner dere HER.

 

Innlegg av Christine Selnes

24.07.2014 / 11:05 / Spørsmål&Svar

Svarene på spørsmålsrunden fra mars

Hei,

 

dere husker vel ikke spørsmålsrunden Rano hadde i slutten av mars? Den hadde vi alle glemt. Meg (Mia) og Christine skal så godt vi kan svare på de spørsmålene som kom inn, og noen har Rano allerede svart på. Håper dere blir fornøyd med svarene selvom de kommer 4, nesten 5 måneder etter. Veldig mange svar er satt sammen av mine, Rano og Christine sine svare om en annen. 

 

 

Når kommer det ny header?

Jeg tror dette spørsmålet ble spurt før vi fikk designet vi har nå, men jeg tror ikke det er så lenge til vi får ett nytt igjen siden det er veldig mange som har klaget på det vi allerede har.

 

Skulle det komme en app på Appstore med bloggen? Isåfall når?

Den er faktisk allerede der! Bare søk "JDBNorway" så kan dere laste det ned. Dere finner det også på Android.

 

Nå som dere har egen historieblogger, hvorfor kommer det ikke flere og raskere innlegg?

Når dette spørsmålet ble stilt, var det rett og slett fordi alle bak bloggen gikk på skole og hadde mye å gjøre. Da hadde vi forberedelse til eksamen, mange prøver, innleveringer og fremføringer. Nå er det fordi det er sommerferie.. noen har venner som reiser til USA for å studere et år, noen jobb, noen reiser og noen rett og slett bare tar alt med ro og nyter ferien mens den er her. Christine skriver bok selv, så hun skjønner at det er vanskelig å få tid til å skrive i en hektisk hverdag. 

 

Hvorfor kommer ikke Bieber til Norge i år?

Det er fordi han har tatt pause fra turnélivet dette året. Han har heller valgt å bruke mye tid i studio. Kanskje han kommer neste år? Hvem vet.. Men jeg tror han planlegger en ny turné, siden han er mye i studio og lager musikk, og var mye i dansestudio med Nick og danset.

 

Er det sant at Justin kommer tilbake igjen september 2015?

Ingenting er bekreftet, men vi får se :)

 

Kan man ikke snakke med folk som betaler for å få Bieber til Norge? Det har skjedd før med 1D!

Nå vet jeg ikke helt hvordan det var med One Direction, men jeg tror bookingsselskapene vet veldig godt at Justin er etterlengtet. Men Justin har selv valgt å ikke gjøre slike konserter neste år, så det er ingen som kan betale han for å komme til steder for og gjøre konserter enda. 

 

Når Justin kommer tilbake til Norge, kan vi avtale slik at alle som skal på konserten holder opp et ark med noe?

Dette skal vel gå. Vi får se hva vi kan gjøre! 

 

 

Holder Justin på med et nytt album? Det virker veldig sånn på grunn av at han alltid er i studio.

Nå vil jeg si svaret er ja. Siden han er i studio så si hver dag, men er ikke sikkert alt vil bli released, i og med at han har hundrevis av sanger som er unreleased. Han har sagt at det kommer "snart", men hans definisjon av "snart" er ikke det samme som vår definisjon. Alfredo hadde sagt til en belieber at det kom ut i begynnelsen av 2015.

 

Hva skjedde med sangen "Alone"?

Skjedde vel ingenting med den, bare at den er en bonussang som ikke ble med på albumet. Den ligger >her<

 

Hvem laget Justin "Turn To You" til?

Han lagde den til Pattie på morsdagen i 2012.

 

Har Justin styrke på brillene, eller er det bare til pynt?

Før brukte han det nok bare til pynt, men ifølge John skal Justin begynne med briller. På shots for 1-2 dager siden, la han ut et bilde av han og Justin og skrev "Just left the doctors.. turns out @justinbieber needs glasses... just like me" og med et brille emoij. Christine mener også at Justin la ut et bilde der han skrev at brillene hans hadde styrke, og du kan trykke >her<

 

Hva er Justin's snapchat? (Eller som dere tror det er)

Justin har nok snapchat ja, men det er en snapchat han har delt fordi den er privat. Og alle de andre er fake.

 

Hvor mange dyr har Justin hatt?

Hunden Sam han hadde i Never Say Never, hamsteret Pac, apen Mally, katten hans Tuts. og Karma som er en blind hund han fikk i jula. 

 
Finnes det en by i Canada som heter London? Justin er jo født i Stratford.

Ja, det gjør det. Justin ble født i London, Ontario og vokste opp i Stratford, Ontario. Pattie bodde på et hjem for unge mødre i London en stund før og en stund etter at Justin var født.

 

Er twitteren "@prankxy" Justin sin?

Det kommer et eget innlegg om dette snart.

 

Kan dere lage et innlegg med alle tatoveringene til Justin? Dere sa dere skulle gjøre det, men dere gjorde det aldri!

Jeg, Mia, lagde ett for litt siden. Men når Justin har sleeve så er det nesten helt umulig. Tatoveringene hans er jo satt sammen, og vi kan glemme detaljer. Vi lagde det på den tiden der det faktisk var mulig å holde oversikt over hvilke tatoveringer han har. Nå tar jo han en ny en så og si hver dag, så det ville tatt oss flere dager.

 

Hva synes dere om at Justin har så mange tattoveringer?

Mia: Jeg personlig ELSKER gutter med tattoveringer, og spesielt sleeve. Så for meg gjør det ingeting, men alle har forskjellige meninger.

Christine: Personlig så har jeg ingenting i mot tatoveringer, men jeg mener også at det er viktig at de har en mening. Hvis man bare tar det for å ta det, så er jeg ikke en stor fan. Men det virker jo som at alle tatoveringene til Justin har en mening, så da er det liksom greit for min del

 

Har Justin tatovert Rihanna på armen sin? Det sto på Topp.no

Hm, det tror jeg ikke han har gjort, men det sjokkerer meg ikke siden han tatoverer mye rart. Og har heller ikke fått med meg at han skal ha gjort det. 

 

Er Justin og Selena sammen?

For noen måneder siden ville jeg sagt ja, siden det var veldig mye som tydet på det. Nå i dag er jeg overbevist på at det er slutt. Jeg tror kanskje de fortsatt har følelser for hverandre, men at det bare ikke funker for de å være sammen. For 2 dager siden hadde Selena bursdag, og da var hun i Frankrike med Cara Delevigne og en fransk mannlig modell. Selena og han holdt rundt hverandre og så virkelig ut som et kjærestepar. Justin er jo også veldig fram og tilbake med forskjellige jenter, hvor de fleste er modeller. Så NEI de er ikke sammen. Men er dette det siste vi ser av de to sammen? Jeg vet ikke, men jeg tror ikke det.

 

Når ble de sammen?

De begynte å date i begynnelsen av 2011, men akkurat når de ble sammen vet vi ikke.

 

Når slo egentlig Justin og Selena opp?

Jeg tror de gjorde det slutt i begynnelsen av 2013 og så "gikk de tilbake til hverandre" flere ganger i løpet av det siste året for å se om det kunne fikses. Som sagt er det veldig normalt, men man møter sannsynligvis mange av de samme utfordringene som gjorde at det ble slutt. Dermed blir det veldig mye fram og tilbake.

 


 

Liker Taylor Swift fortsatt ikke Justin?

Det er litt vanskelig å vite i og med det at Justin og Taylor ikke har vært sammen i det siste, men før mislikte hun han etter alt som skjedde rundt Justin og Selena.

 

Er det flere beliebers enn directioners i verden?

Det er det ingen fasit på, i og med at det er mange beliebers som også er directioners, og omvendt. Skal man bedømme fra Twitter, så har Justin rundt 50 millioner, mens One Direction har mellom 19 og 21 millioner følgere, men det er som sagt veldig vanskelig å vite.

 

Hvor kan man kjøpe Pattie sin bok?

Du kan kjøpe den på platekompaniet på nettet >her<. Men du kan også gå på biblioteket og spørre dem. Jeg fikk den bestilt gjennom biblioteket og lånte den derfra. Og da blir boken en del av biblioteket og da har flere mulighet til å låne den om den ikke er der allerede. 

 

Får man kjøpt "Believe Movie" noen sted?

Du kan også få kjøpt denne på nettet >her<, på iTunes og i butikken, som f.eks platekompaniet. 

 

Hva skjedde med parfymen "Next Girlfriend"? Mange har kjøpt den, men ikke i Norge.

Den finnes på Gardermoen (Tax Free), i Franrike, i Spania og i USA som jeg vet.  Men jeg har ikke sett den i vanlige butikker i Norge enda. Du kan få kjøpt "The Key: Collectors Edition" på Cubus og på Kicks.

 

Når kommer Shots på Android?

Klikk deg inn på Shots.com og registrer mobilnummeret ditt. Da får du en melding så snart det er klart for Android.

 

 

Har dere blitt mindre fan/belieber eller mer nå etter turnéen til Justin?

Mia: Jeg ble mer, og etter jeg ble med på bloggen her så ble jeg enda mer.

Christine: Jeg ble jo Belieber i august i fjor, så jeg vil definitivt si mer, hehe!

  

Synes dere Justin har forandret seg? Positivt eller negativt?

Mia: Alle forandrer seg når de blir eldre. Det Justin har gjort i det siste er jo selvfølgelig negativt, men ellers rundt musikkbransjen er det vel positivt siden han jobber enda hardere nå enn han gjorde før, føler iallefall jeg.

Christine: Han har forandret seg, men jeg mener det er fordi han vokser og blir mer moden på noen områder. Unge mennekser skal gjøre feil, ta egne valg og stå på egne ben, så da er det naturlig at man forandrer seg. Man lærer så lenge man lever!

 

Synes dere Justin tar seg god tid til fans?

Mia: Ja, det vil jeg si. Før, under og etter studio bruker han å gå ut å snakke med fansen som står utenfor! Og via twitter og shots snakker han ofte med fans.

Christine: Absolutt. Han tar seg tid når han har det!

 Om dere kunne ha hatt et minutt hver med Justin alene, hva ville dere gjort/sagt?

Mia: Det er veldig vanskelig å planlegge, i og med at jeg vet at om det en gang skjer, vil ikke ett eneste ord komme ut av munnen på meg utenom kanskje "hey" og "love you", men bilde ville det nok blitt og gitt han noe speseilt.

Christine: Jeg ville sagt "hey" og "thank you", tatt bilder og sagt "thanks for everything! You're amazing!"

 

Noe dere savner med Justin?

Mia: Jeg tror alle savner Fetus-Justin. Man kan høre forskjell på "Believe" og "Journals", og på "Never Say Never" og "Believe Movie". Altså musikken, hvordan musikken utvikler seg, og blir mer som Justin er den dag i dag. Men selvfølgelig, jeg elsker musikken han gir ut uansett.

Christine: Jeg savner vel 2011/2012 Justin, men jeg liker retningen Justin går i.. Så jeg vet egentlig ikke...

 

Liker dere best den nye eller gamle Justin?

Mia: Hm, det er vanskelig. Jeg har alltid likt Justin like mye uansett om han har forandret seg, for det er sånn som skjer og det er sånn livet er.

Christine: Både og. 2012 Justin når han var på Operataket var det skjønneste jeg har vært borti, men jeg liker også retningen han går med musikken og karrieren. For min del skjønner jeg at han vokser opp og prøver ut forskjellige ting. Han er fortsatt ung og skal kunne gjøre feil, ta egne valg og stå på egne føtter, så ja.. Både og!

 

Er dere blitt mer fan eller er dere fortsatt beliebers?

Mia: Vi er alle fortsatt beliebers, men noen av oss vokser fra det, og det er trist å si..

Christine: Jeg ble Belieber i juli/august i fjor, men var fan av han lenge før det. 

 

Favorittsangen din av Justin akkurat nå og all time favorite?

Mia: Akkurat nå er det "Looking For You" og all time er "Favorite Girl" og "Never Let You Go".

Christine: Akkurat nå er det "Looking for You" fordi jeg lærte meg akkurat all rappingen, haha. All time må nok være "Born To Be Somebody".

 

 

 Innlegg av Rano Akbar, Mia Davidsen og Christine Selnes

23.07.2014 / 22:17 / Blogg

Madison Beer om Justin

 

I et nylig intervju med Madison Beer, som Justin er manager til, ble hun spurt om Justin. "Det var helt ærlig talt så fantastisk å være i stand til å møte han. Jeg ser virkelig opp til han. Det var også litt rart." var svaret hennes på hvordan det var å møte han, og når det ble sagt at han postet en video av en cover hun gjorde. Hun mener det beste tipset hun har fått av han er å aldri gi opp, og at hun satte virkelig pris på dette tipset fordi det er tider hvor man ikke klarer mer og bare vil gi opp. Det siste spørsmålet hun fikk var om de hadde hatt noen bra minner sammen. Og slik lød svaret hennes: "Ja, når vi er i studio har vi noen spesielle vitser vi ler sammen av, eller så tuller vi bare rundt. Jeg synes han er et fantastisk menneske og en fantastisk artist, og jeg føler meg kjempe heldig og takknemmelig for å være knyttet til han."

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

23.07.2014 / 18:32 / Blogg

Stjel Stilen

Heisann,

 

her kommer en ny "Stjel Stilen". Fun fact: Grafitti-genseren som Justin hadde på seg når han var på Whole Foods Marked for noen dager siden er faktisk en jentegenser. Only Justin, haha!

 

Klikk på bildet for å komme til produktet.

 

 

 


 

 


 

 


 

 

 

    

Innlegg av Christine Selnes

23.07.2014 / 15:46 / Blogg

Justin i West Hollywood

Heisann,

 

Justin var i West Hollywood, California i går. Han var i et studio som het "Believe", og han var sammen med Scooter, Josh Gudwin, Tay James, Khalil og Scott Manson.

 

 

Innlegg av Christine Selnes

23.07.2014 / 14:13 / Blogg

Ny Video

Good day, Beliebers!

 

Her har dere en ny video av Justin når han var på Beverly Hills Center i California for et par dager siden.

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

22.07.2014 / 18:27 / Blogg

Fanbilder

Hei igjen,

 

her har dere noen bilder av Justin med noen heldige fans i går i Los Angeles. Jeg fant også en video av Justin fra fredagen, der Justin går utenfor huset sitt!

  

 

Innlegg av Christine Selnes

22.07.2014 / 16:52 / Blogg

Justin på Whole Foods Marked

Heihei,

 

Like før Justin dro i studioet stoppet han ved Whole Foods Marked i Los Angeles for å kjøpe tyggegummi. Han virket også veldig glad når han var der, da vi kan se at han smilte til kameraene på flere bilder.

 

 

Innlegg av Christine Selnes

 

22.07.2014 / 15:36 / Blogg

Justin på Beverly Hills Centre

Heisann dere,

 

Justin var i går på Beverly Hills Centre sammen med Hugo, Khalil, John og Mikey. Så her er noen bilder fra det!

 

 

Husk også å følge oss på Twitter - @JDBNorwayNews! Vi oppdaterer der med en gang det skjer noe! 

 

Innlegg av Christine Selnes

22.07.2014 / 02:08 / Twitter

@JDBNorwayNews

Heisann,

 

 

En litt sen oppdatering, men det får være. Først vil jeg si at profilbildet og headeren på facebook/twitter bare er midlertidlig. Vi har noen som fikser for oss!

 

Og til poenget, nå har bloggen vår fått twitter hvor vi kommer til å oppdatere mye av både meg og Christine. Altså vi kommer fortsatt til å oppdatere mye her, men på twitteren vil det bli litt mer smådetaljer som kanskje er litt gøy å få med seg vil jeg nok tro! Følg oss gjerne, og kanskje vi følger tilbake? >@JDBNorwayNews< - et siste spørsmål, vil dere ha norske oppdateringer eller engelske? Jeg tror de fleste av dere vil ha norsk, men med tanke på at vi ikke bare har norske lesere blir det best på engelsk..

 

  

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

21.07.2014 / 13:53 / Blogg

Justin og Courtney

Hei alle sammen,

 

Courtney er en fan og fikk møte Justin igår, og da selvfølgelig et bilde med han. På instagrammen har hun også ett bilde av en som heter "YG" og Justin fra han var i studio for ca 2 mnd siden, og hun skal da ha fått vært med de i studio.

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

20.07.2014 / 19:02 / AWARDS

#MTVHottest

Heisann,

 

kan alle som har twitter være så snille og tweete "#MTVHottest Justin Bieber"? Hver og en stemme teller, og jeg vil at vi skal vise Justin at vi fortsatt stemmer på han.. One Direction vant i fjor, og det er fordi directioners stemmer og stemmer og stemmer fordi de vil at de skal vinne. Vi vil jo også at Justin skal vinne sant? SÅ KOM IGJEN OG TWEET. Retweet andre som har skrevet det, tweet masse selv! Stemmen kommer ikke med om du har noe bak "Bieber" og heller ikke om du tar med ett bilde, men alt foran selve stemmen, telles. 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

20.07.2014 / 18:00 / Imagine

Imagine del 2 I "Bitchblikket"

Du kunne se Fredo sitte i en stol rett ved å bare se ned i gulvet når dere fikk øyenkontakt. "FREDO, kom hit!!" Han kom bort til dere, men sa ingenting, bare så seg rundt. "Hva er det?" sa både deg og Justin i kor. "Neida, er ingenting. Bare kos dere..." Han ser på deg, og gir deg det blikket at du skal følge etter. Du sier til Justin at han bare skal vente litt og han nikket tilbake. "Jeg skulle aldri tatt deg med hit." roper Alfredo til deg og var på vei ut døra. Du dro han tilbake. "Hæ, hvorfor ikke? Hva har jeg gjott galt?" han svarer ikke, men forsvinner lynforbannet ut døra og rett mot bilen. 

 


 

Du brydde deg ikke akkurat at han hadde gått, siden du ikke viste HVA du hadde gjort. Kursen gikk tilbake inn i stuen hvor Justin stod og snakket med noen kompiser. Han snudde seg for å sjekke om du hadde kommet tilbake, og da gav han deg en av ølflaksene han haddde i hendene. "Hva ble han så sur for?" spurte Justin deg med en gang du hadde tatt en slurk av ølen. Du trekker på skuldrene. "Jeg vet rett og slett ikke. Det må iallefall ha vært noe skikkelig ille siden han bruker ALDRI å være sånn mot meg, vi er som søsken jo.." Justin ga deg et skjevt smil, tok tak i hånden din og dro deg med bort til sofaen. 

 


Dere ble veldig godt kjent med hverandre på denne lille tmen, og det viser seg at Justin er en slik gutt du har letet lenge etter. Mange underlige spørsmål ble spurt om en annen men hvorfor ikke? Det er jo bare gøy! Det hadde gått en time siden Alfredo hadde løpt ut døren, og fortsatt lurte du på hva som hadde gjort han så sur. "Hvor er toalettet?" spør du Justin etter dere hadde snakket litt om framtiden til hverandre. "Jeg kan vise deg, kom!" svarte han og tok tak i armen din. Justin viste deg veien forbi kjøkkenet og bort til toalettet. "Det er den døren der hvor det står WC på. JEg venter bare her" smilte han, lente seg inntil veggen og tok iPhonen sin opp fra den sorte dongribuksen sin. Egentlig så var ikke Justin en slik douchbag du hadde antatt han var. Utseendet hadde han, og spesielt personligheten hans var godt på plass. Du tok opp lipglossen fra vesken og fikset litt på håret før du gikk ut til Justin hvor han fortsatt ventet på deg. 
Dere var på vei mot stuen igjen for å sette dere igjen, og plutselig åpnes ytterdøren i det dere går forbi. Inn kommer en drita full Alfredo med ei jente som så veldig, veldig kjent ut. "DET er henne vi snakket om..." Justin ser på deg, og da skjønte du hvem det var. Selena Gomez heter hun, og det er eksen til Justin som det ble slutt med for noen uker siden. Justin hadde nemmelig fortalt deg om henne og vist ett bilde før du måtte på do. Alfredo bare gikk rett forbi uten å se på dere, mens Selena ga deg det bitchblikket når hun så deg med eksen hennes. Både deg og Justin ser på hverandre, før dere setter kursen etter de. 
 Mer?


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm
20.07.2014 / 16:29 / Shots

Bieber og Villegas

Heisann,

 

 

Jeg vil bare si at jeg har en del problemer med å få postet del 2 av imagine. Blogg.no har vært litt fram og tilbake de siste dagene og det er noe galt med å laste opp bilder, og det å lagre innlegg i utkast.. Beklager det, men jeg er ferdig med delen og skal prøve å få postet den så fort som mulig!!

 

Det ser ut til at Justin var med eksen sin igår, Jasmine Villegas som også er jenta i musikkvideoen til "Baby". Jasmine postet bildet av de på shots i natt. Og om dere vet hvem Matthew Espinosa er, en av magconguttene, så postet han også et bilde av han og Jasmine i går på shots så kanskje Justin var med han også? Her har dere iallefall bilde av Justin og Jasmine:

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

19.07.2014 / 20:46 / Blogg

Bieber i Beverly Hills

Heisann, 

 

Håper dere er fornøyd med innsatsen til Christine, hun er ufattelig god til å blogge!! I dag var Justin ute i Beverly Hills med noen venner, bl.a. Khalil. Han gikk da skjorteløs, og med hatten han har hatt på seg på de siste shotsbildene han har postet. Jeg tror han kanskje liker den eller hva?

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

19.07.2014 / 17:37 / Blogg

Justin i Disneyland

Heisann alle sammen,

 

 

Justin var i Disneyland i LA i går sammen med Madison Beer, John, Khalil, Blake Kelly og Tay James. Justin var i veldig godt humør og prøvde å møte flere Beliebere, men det var kun tre Beliebere som fikk snakke med han og fikk tatt bilde. En Belieber ropte til og med navnet til Justin, og da hadde han sagt "shh", fordi han ikke ville at folk skulle få vite at det var han. De måtte også tydeligvis stenge en av karusellene fordi jentene skrek etter Justin.

 

Justin var som sagt i veldig godt humør i går, og han hadde også takket moren til en Belieber for at hun tok datteren med til Disneyland slik at han fikk møte henne. Og når en annen Belieber-mamma skulle ta bilde av Justin og datteren hennes, stoppet Justin henne og ba moren om å bli med på bildet.

 

På noen av bildene kan du også se at Justin sitter i rullestol, men slapp av. Han måtte sitte i rullestol av sikkerhetsmessige årsaker. De var en stor gruppe Beliebere som jagde han, så da ble han plassert i rullestol.

 

 

 Her var Justin på McDonald's i LA.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes 

19.07.2014 / 17:22 / Historie: "Remember Me"

"Remember Me" del 20

Presten fortsatte med preiken sin og jeg så folk gråte som jeg aldri hadde sett før. Justin´s arm var godt plassert rundt meg, mens hodet mitt lå trygt på Adam´s skulder. Jeg tenkte ekstra mye på Adam i denne situasjonen. Alle tenåringsgutter trenger jo en pappa for å kunne bli en skikkelig mann. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten mamma gjennom puberteten og veien til å bli en kvinne. Adam ville dessverre prøve å være sterk for mamma og min skyld. Han ville være mannen i huset nå. Han har alltid vært det, men nå har han virkelig fått den oppgaven. Vi begynte å gå frem èn og èn for å legge en blomster på lokket av kisten. Mamma gikk først og deretter kom jeg. Blomsten jeg hadde plukket med meg før vi dro la jeg ned på kisten. 


 
Dagene gikk.. Mamma hadde gitt streng beskjed til både Adam og meg at vi ikke skulle sitte å sørge innendørs. Vi måtte komme oss ut å leve, for det var det pappa hadde ønsket. Det var sen ettermiddag og jeg lå bare i senga til Justin og gikk gjennom feeden på Instagram mens han var i dusjen. "What´s gonna make you faaaaall, in loooove.." hørte jeg han synge svakt i dusjen. Jeg måtte le litt for meg selv. Han kom ut med en håndduk rundt livet. Den muskuløse magen hans ble ekstra fremhevet med dråpene som trillet nedover overkroppen hans. Jeg tok meg selv i bite meg i leppen mens han gikk mot kommoden. "Liker du det du ser?" lo han. "Ikke vær så cocky" svarte jeg kjapt og kastet en pute bort på han. Han gikk sakte inn på badet igjen bare for å terge meg. Da han hadde lukket døren kunne jeg endelig la det etterlengtet sukket komme ut og bli helt lam i kroppen av det jeg nettopp så. Det som snurret gjennom tankene mine nå var hvordan i alle dager han kunne velge meg av alle jenter han kunne valgt mellom. 

 Let me die in your arms ♥♥♥
"Åh så godt du lukter" mumlet jeg da han kom å la seg ned ved siden av meg i sengen. Han bare smilte det nydelige smilet sitt. Han flettet fingrene sine inn i mine og sukket. "Hva?" spurte jeg og så på han. "Mamma kontaktet den Scooter Braun fyren. Om jeg tar muligheten må jeg flytte til Los Angeles" fortalte han. Det var som at en kanon traff meg. Han kan jo ikke forlate meg, ikke nå, men jeg kan heller ikke stoppe han i leve drømmene sine. Så jeg stod mellom valget å si "Ikke forlat meg" eller "du burde dra". Jeg endte opp med å si sistenevnte. "Mener du det?" spurte Justin overrasket. Jeg nikket og fikk på meg et lite smil. "Du må få leve drømmene dine. Jeg er jo her, jeg kommer alltid til å være her når du kommer tilbake" smilte jeg. Han tok begge hendene sine og la de på kinnene mine og dro meg inn i et lidenskapelig kyss. "Jeg elsker deg, Valerie" glapp det ut av han. Jeg kunne ikke fatte at han akkurat sa det. Han elsker meg. En gutt elsker meg, en annen gutt en broren min. En person som jeg elsker, elsker meg tilbake. "Jeg elsker deg også" hvisket jeg og kysset han.

Jeg var sammen med Justin hver dag helt til han reiste. Jeg hjalp han å pakke alt han trengte og sørget for at han fikk med seg alt. Mamma og Pattie brukte også mye tid sammen. Adam var mye sammen med oss. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre de to siste ukene av sommerferien når han har reist. Jeg har ikke gjort annet enn å være med han, og Carly har reist jorden rundt hele sommeren sammen med sin familie. Hun kommer heldigvis hjem til skolestart da. "Er vi klare da?" spurte Pattie og åpnet bildøren. Justin så først på Pattie, så på meg. "Jajaja, dere skal få litt alenetid" lo hun og satte seg i bilen. "Jeg kommer tilbake. Du er alltid jenta mi, okey?" sa Justin og la håret mitt bak øra mi. Jeg smilte. "Husk meg, Justin" ba jeg han. Jeg vet at mye kommer til å skje, og han kan lett glemme, men jeg vil forsikre meg om at han ikke glemmer meg. "Jeg skal alltid huske på deg. Jeg ringer hver dag!" sa han og kysset meg. "God tur" sa jeg og glapp hånden hans i det han gikk fra meg. Han så på meg da han skulle sette seg inn i bilen. Det nydelige smilet hans satt seg fast på munnen hans. Jeg kom virkelig til å savne den gutten der. 

 Jelena💋
Mer?

Innlegg av Ingrid Kaggerud 

19.07.2014 / 14:20 / Blogg

Justin i LA

Heisann,

 

her er noen nye bilder av Justin utenfor huset sitt i LA, 18. juli!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Innlegg av Christine Selnes

19.07.2014 / 12:13 / Stjel stilen

Stjel stilen

Heihei,

 

noen som savnet "Stjel Stilen"? Vel, her kommer det!

 

 

Klikk på bildet for å komme til produktet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

18.07.2014 / 21:37 / Ukens Belieber tips

20% på Platekompaniet.no

Heisann,

 

jeg tenkte jeg kunne tipse dere om at Platekompaniet.no har 20% rabatt på alle CDer fram til søndag 21. juli! Så hvis du mangler noen av CDene til Justin, så er det nå du burde slå til! 

 

Klikk på bildet for å komme til produktet.


  

Rabattkoden er PK-CDMR20 og den limer du helt enkelt inn i verdikupongfeltet i handlekurven din. Det forekommer også 30 kroner i frakt.

 

Innlegg av Christine Selnes

18.07.2014 / 18:32 / Blogg

Justin på Shots

Heisann,

 

nå kommer bildene fra Shots! De fleste bildene herifra er når han er på tur til studioet, og bare ut i fra bildene så virker det som at han var i godt humør!

 

@justinbieber: Back in the bucket hAt

 

@justinbieber: There kidnapping me @kingbach come to the rescue

 

 

@justinbieber: Back In the studio

 

Innlegg av Christine Selnes

18.07.2014 / 18:02 / Instagram

Justin på Instagram

Heisann,

 

Justin har vært aktiv på Instagram i natt og i morges! Jeg skrev i forrige innlegg hva Justin har gjort det siste døgnet, men visste du at han mistet skoene sine mens han hoppet fra klipper? Fordi det gjorde han og han fortalte det til Belieberne utenfor studioet! Skoene hans hadde tydeligvis blitt skitne og så hadde han glemt hvor han hadde lagt dem! Men Justin var uansett i veldig godt humør når han møtte Belieberne og virket veldig glad!

 

@justinbieber: Pushin it

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@justinbieber: Cliff divin

 

Innlegg av Christine Selnes

18.07.2014 / 17:23 / Blogg

Justin med fans

Heisann skjønne lesere!

 

Jeg har masse bilder til dere i dag!

 

I går var Justin på Runyon Canyon sammen med Lil Za og Khalil. Litt senere hoppet han fra klipper før han dro til studio og tilbrakte en god stund der. I studio var Madison Beer, Scooter Braun, Khalil, Matt og Dan Kanter. Bilder og videoer fra Instagram og Shots kommer i de neste innleggene.

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Justin stoppet for å ta bilder sammen med Belieberne før han gikk inn i studioet. Men han hadde ikke tid til å ta et med hver Belieber, så da hadde han spurt om de kunne ta et gruppebilde. Hvem sier vel nei til et gruppebilde med Justin? Så de to siste bildene, før videoen er tatt utenfor studioet.

 

Innlegg av Christine Selnes

18.07.2014 / 15:38 / Blogg

Festet heller med Chris Brown

Kilde: VG

 

 

Onsdag ettermiddag i norsk tid, skulle det være en rettshøring etter fyllekjøringen til Justin i Januar som skulle være i Miami. Men Justin møtte ikke opp. Han festet heller med Chris Brown, crewet og mange damer kvelden før, bl.a. Chris sin nye kjæreste, Karrueche Tran (20). Aktoren Gilbert har nå utsatt den i tre uker. Den nye datoen for høringen er 5. august, og jeg håper han virkelig dukker opp da for dette er ikke første gang han har vært fraværenede, og jeg tror at det beste for han er å være der under høringen.

 

Det skal også nevnes at siden DUI (kjøring under innflytelse)- saken er en "misdemeanor", altså en forseelse, så er han ikke pliktig til å møte opp til høringene. Han må derimot møte opp til "deposition", altså "deponeringen", som er der advokaten for fotografen kan stille Justin spørsmål. Hvis dere husker Justins siste "deposition", så var ikke advokatene særlig fornøyd med svarene han gav. Dermed kan det se ut som at Justin må igjennom en ny "deposition" og det sies også at den skal filmes.

 

 

Hva mener dere om at Justin ikke dukket opp?

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm og Christine Selnes

18.07.2014 / 13:43 / Imagine

Imagine del 1 I "Alrighty right"

*Du og Alfredo har vært venner helt siden barneskolen, og i dag er dere som søsken*

 

Du tar på deg en supersøt blomstertopp du nettopp fikk av moren din med en passende dongrishorts til, og noen svarte vans. Håret lar du bare henge rett ned med noen små krøller i, mens du tar på litt ekstra sminke over den du allerede har. Telefonene vibrerer i lommen på shortsen din, du tar den opp og det står Alfredo på skjermen. "Er du klar? Jeg står utenfor å venter" hører du i andre enden. "Mer klar enn noen gang", svarer du med en liten latter. Du tar tak i vesken og nøklene til huset før du går ut, låser og setter deg inn i den fine Ferrarien til Alfredo. Etter ca. 5 minutters kjøring ut av byen ankommer dere et stort lyst hus med basseng, typisk pappagutt hus. "Alfredo...? Hvor er vi?!" spør du mens du gir han et forvirret blikk. "Justin sa jeg skulle invitere deg siden han skal ha en liten fest" sa han og ga deg et stort smil. "Ja men jeg har aldri møtt han. Jeg skal drepe deg Fredo!". Han lo bare, mens jeg slo han litt i armen. "Au det gjorde vondt... Men kom vi må gå inn" sa han mens han dro deg ut av bilen.

 

 

Det var så mange folk der, og huset var faktisk veldig fint og gigantisk utenfra. Du gikk inn i huset og starter å uforske med en gang. Første døren du ser, åpner du, og der står en gutt som da viser seg for å være Justin, i bar overkropp. "OI..." var det eneste du klarte å si mens øynene dine var klistret på kroppen hans. Sekunder etterpå snur du deg og er på vei ut igjen men Justin tar tak i deg og drar deg med inn hvor han lukker døren. "Hva heter du? Har aldri sett deg før" spurte han meg mens han hevet det ene brynet. "Y/N, bestevenninnen til Fredo" svarte du med øynene ned i gulvet. Det kom et smil om Justin's munn før han åpnet den igjen. "Ah, Fredo har snakket mye om deg. Du er virkelig vakker..." forteller han og sjekker deg ut fra topp til tå. Han kommer mot deg, men du avbryter han "Jeg må gå og finne Fredo, snakkes" også løper du ut av rommet. Låten "Problem" av Ariana Grande og Iggy Azalea hadde akkurat begynt. Rett bak deg hører du en dør som åpnes og lukkes igjen. Det var Justin, og han kom mot deg. "Lyst å danse litt?" spurte han deg mens han tok fram hånden sin. Hånen din ble lagt i hans og dere gikk mot stuen for alle danset. Justin danset rundt deg, og dere begge hadde det kjempe gøy.

 

 

Du kunne se Fredo sitte i en stol rett ved å bare se ned i gulvet når dere fikk øyenkontakt. "FREDO, kom hit!!" Han kom bort til dere, men sa ingenting, bare så seg rundt. "Hva er det?" sa både deg og Justin i kor. "Neida, er ingenting. Bare kos dere..." Han ser på deg, og gir deg det blikket at du skal følge etter. Du sier til Justin at han bare skal vente litt og han nikket tilbake. "Jeg skulle aldri tatt deg med hit." roper Alfredo til deg og var på vei ut døra. Du dro han tilbake. "Hæ, hvorfor ikke? Hva har jeg gjott galt?" han svarer ikke, men forsvinner lynforbannet ut døra og rett mot bilen. 

 

 


 

VIL DERE HA MER?

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

18.07.2014 / 09:22 / Instagram

Nye Instagramvideoer

God morgen!

 

I går var Justin i Runyon Canyon sammen med Lil Za og Khalil, og senere dro Justin i studio. Jeg tror Khalil ble med han, og ut ifra et av bildene av Khalil på Shots, så kan det hende Madison Beer og Cassidy Shaffer også var sammen med de. Jeg har enda ikke sett bilder av Justin og jentene, så det kan hende Khalil dro tidligere.

 

Jeg holder på å samle inn bilder fra gårdagen av Justin, men det tar litt tid å finne alle, hehe! Justin la uansett ut tre nye videoer i går, i tillegg til en av de som han slettet i går morges! Hvis du ikke har sett dem enda, så kan du se dem nå!

 

@justinbieber: Turn up on our hike lol. don't take us serious were just havin fun 


 @justinbieber: Have fun in life and don't take things so seriously. Be yourself no matter what people think. @khalil today was dope

 

 @justinbieber: @floydmayweather trainin

 

@justinbieber: Lol this got deleted don't know why

 

 

Innlegg av Christine Selnes

17.07.2014 / 20:07 / Blogg

Nye bilder av Justin

Heisann,

 

i går var Justin sammen med Lil Za og Khalil på Moonlight Rollerblade i Glendale, California. Det så ut som at Justin hadde det veldig gøy, og han møtte alle belieberne som var tilstede. Han hadde visst også gitt e-postadressen sin til en liten gutt og sagt "keep in touch buddy", altså "hold kontakten kompis". 

 

 

Dette bilde er tatt fra JustinBieberCrew.com.

 

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

17.07.2014 / 18:53 / Instagram

Slettede Instagramvideoer

Heisann!

 

I morges når jeg var våken altfor tidlig, så la Justin ut to instagramvideoer fra når han var på Moonlight Rollerway i Glendale, California. Begge ble slettet i løpet av morgentimene, men siden jeg allerede var våken, lagret jeg begge videoene på telefonen. Så du finner dem under, hvis du ikke fikk sett dem!

 

 

@justinbieber: Hahaha

 

 

 

 

 @justinbieber: Don't judge me lmao

 

Innlegg av Christine Selnes

17.07.2014 / 17:18 / Twitter

Justin på twitter

Hei!

 

Er en god del siden jeg har blogget nå, men det er fordi jeg har vært i Ålesund en uke hos hun som skriver historiene her på bloggen. Nå som jeg har skaffet ei som kan blogg med meg, og at vi har fordelt hva vi skal blogge, så er det mye lettere for meg å få bedre innlegg. Nå når jeg har vært den eneste som har blogget nyheter og det de siste mnd, blir det fort at innleggene blir slurvete og dårlige.

 

I tillegg er det en god stund siden vi har blogget om det Justin har tweetet, men det er jo fordi jeg vet de fleste av dere har twitter og følger meg på alt hver dag. Her har dere iallefall nylige oppdateringer av Justin på Twitter:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

17.07.2014 / 14:39 / Ukens Belieber tips

"As Long As You Love Him"

Heisann alle sammen!

 

Jeg har nettopp lest ferdig "Justin Bieber: As Long As You Love Him", en bok som er skrevet av redaktørene til Hot News. "A must have for any Bieber fan" sier Henry Austin, en britisk kjendisreporter.

 Boken handler om Justin fra han ble kjent og til nå. Den har lagt vekt på mange av de "skandalene" som Justin har vært med på i det siste, men den diskuterer hvorfor det kan ha blitt sånn.  Boken gir oss også litt innsikt i hva de forskjellige i crewet hans sa om de forskjellige tingene som har skjedd, og de diskuterer også forholdet mellom Justin og Selena. 

 

Boka finnes kun på engelsk dessverre. Men den kan kjøpes på Amazon.com for 3.74 dollar (ca. 23 kroner) eller så kan den kjøpes på iTunes for 12 kroner. 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

17.07.2014 / 11:48 / Blogg

Justin med fans 16.juli

Heisann!

 

Her er noen bilder av Justin med fans som ble tatt 16. juli i Los Angeles. Klikk på de små bildene for å få dem større.

 

   

    

 

   

 

 Innlegg av Christine Selnes

17.07.2014 / 10:35 / Shots

Justin via Shots

Heisann alle sammen,

 

I natt var Justin sammen med Pattie og det sies at de gikk i kirken sammen i LA. Senere kan vi se at Justin er sammen med Khalil og Lil Za. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

17.07.2014 / 08:03 / Blogg

Gjesteblogger

Heihei alle JDBNorway lesere :)

 

Jeg heter Christine, og skal gjesteblogge nå i sommer mens de andre tar en pause. Kommer til å blogge nyheter for det aller meste, men så langt har jeg gitt litt "Belibertips" så det kommer jeg sikkert også til å fortsette med! Jeg skal prøve å blogge så ofte som nyhetene tikker inn, slik at både bloggen og dere søte lesere holdes oppdatert!

 

Så kanskje litt om hvem jeg er.. Jeg har vært Belieber siden sommeren 2013, så ikke så altfor lenge. Men på den korte tiden har jeg blitt veldig glad i både Justin og Beliebermiljøet. Jeg driver blant annet JDBLive.com (som foreløpig ligger på is...) og så er jeg en del av Facebookteamet til JustinBieberCrew.com. Jeg la også ut konkurranser på Twitter når det var #MusicMondays og delte ut sangene til heldige Beliebere. Sånn på "fritiden" jobber jeg på Sunkost i Harstad, men flytter til Tromsø til høsten for å studere til å bli lærer. Jeg skriver også bok, så jeg er mye opptatt med det! 

 

 

Ja, så det er bare å legge igjen kommentarer hvis det er noe dere ønsker mer av. Så får vi se om jeg ikke kan fikse det :) Gleder meg til å blogge for dere!

 

Innlegg av Christine Selnes

16.07.2014 / 21:24 / Ukens Belieber tips

Salg på Bieber Merch

Heisann!

 

Jeg tenkte å tipse dere om at det er salg på diverse klær, armbånd, kopper, tannbørster og en masse annet på JustinBieberMusic.com. Du kan finne salget ved å klikke deg inn HER eller klikke direkte på bildet.

 

Det som er viktig å huske på hvis man bestiller derifra er at det er toll på varer til over 200 kroner tilsammen. Det vil si at hvis du bestiller for over 200 kroner, inkludert frakt, så kommer det en tollavgift i tillegg. Dette kan du enkelt sjekke HER.


 

 

 

Kommer du til å handle der?

 

 

Innlegg av Christine Selnes

16.07.2014 / 20:11 / Blogg

De nyeste sangene

Hei alle sammen!

 

Det var ei som spurte om vi kunne legge ut sangene som Justin har lagt ut så langt i år. Svaret er jo at selvfølgelig kan vi det! De øverste fire sangene er opprinnelig lagt ut på Justin's Soundcloud, mens den siste er fra Trey Songz sitt nye album "Trigga" der Justin var featured.

 

 

 

  Justin Bieber ft. Poo Bear - Hard 2 Face Reality 


 

 

Justin Bieber - We were born for this 

 

 

 

Justin Bieber ft. Blake Kelly - Broken


 

 

Justin Bieber ft. Migos - Looking for you


 

 

Trey Songz - Foreign Remix ft. Justin Bieber


 

Hvilken sang liker du best?

 

 

Innlegg av Christine Selnes

12.07.2014 / 21:01 / Historie: "Remember Me"

"Remember Me" del 19

Ambulansen kom for å hente pappa. Det å se de legge pappa inn i en svart pose må være noe av det verste jeg har sett og kommer til å se. Mamma og Adam stod på hver sin side av meg og holdt rundt meg. "Åhh.. Gulla mine.. Jeg hadde gjort alt for at dere skulle slippe å se dette" sa mamma med gråten i halsen. Hun prøvde så klart å være sterk for våres skyld, men jeg ville heller se henne slippe det ut faktisk. Ingen grunn til at hun skal holde det inne når vi ikke gjør det. Jeg tok et ekstra godt tak rundt mamma. Justin kom løpende over gaten, ganske forvirret. Jeg løp mot han og fikk den klemmen jeg hadde mest lyst på i hele verden akkurat nå. "Jenta mi.." sukket han og kysset meg på hodet mens han holdt godt rundt meg. Jeg klarte ikke slutte å gråte.
 Det hadde allerede gått en uke, men det føltes mye lenger ut. Mer som en hel måned. Pappa skulle begraves idag, og jeg hadde aldri trodd jeg skulle måtte gå i pappaen min sin begravelse som 17 åring. Jeg hadde funnet frem en svart lang kjole som jeg skulle ha på meg, og håret satt jeg enkelt opp. Justin kom snart over sammen med Pattie. De skulle dra med oss. Før jeg gikk å satte meg i bilen sammen med de andre så jeg meg litt rundt og tenkte. Jeg så i blomsterbeddet til mamma og så det som var favorittblomsten til pappa. Jeg smilte litt for meg selv før jeg satte meg på huk for å plukke den opp. Mamma stod utenfor bilen og ventet på meg. "Er du klar?" spurte mamma meg da jeg gikk i mot bilen. "Ja" sukket jeg og ga henne et lite smil. 

Selena gomez


Presten sa mange fine ord om pappa, og nå skulle jeg fram å si noen ord. Jeg hadde øvd på dette, så jeg var forberedt, men jeg visste det kom til å bli vanskelig. "Nå skal Eric´s datter si noen ord" sa presten og ga et tegn på at jeg skulle komme frem. Justin knep meg godt i hånden før jeg gikk frem og ga meg et lykke-til-smil. De små notatene mine la jeg ned foran meg og jeg pustet dypt inn før jeg begynte å snakke. "Pappa.. Kjære pappaen min. Hvorfor nå? Nå når vi endelig hadde funnet hverandre igjen og fått så god kontakt. De siste dagene dine brukte vi to mye tid sammen. Du fortalte meg hva du hadde gjort alle de årene du har vært borte, og jeg ble fascinert over alt du hadde fått opplevd. Ja, du hadde levd mye, men ikke lenge. Du fortjente absolutt mange flere år sammen med mamma, Adam og meg, men skjebnen ville ikke det. Hvorfor skal det de kaller "skjebnen" bestemme hvor lenge du skal leve? Jeg sier bare faen ta skjebnen. Jeg vet også at du hadde utrolig dårlig samvittighet for å ha dratt fra oss, men du skal vite det, pappa, at du er tilgitt. Jeg tilgir deg" sa jeg med gråten i halsen og gikk ned til kisten. Jeg bøyde meg ned og kysset kisten. "Sov godt, pappa" hvisket jeg og lot hånden min gli mot kisten mens jeg gikk fra den. 

Presten fortsatte med preiken sin og jeg så folk gråte som jeg aldri hadde sett før. Justin´s arm var godt plassert rundt meg, mens hodet mitt lå trygt på Adam´s skulder. Jeg tenkte ekstra mye på Adam i denne situasjonen. Alle tenåringsgutter trenger jo en pappa for å kunne bli en skikkelig mann. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten mamma gjennom puberteten og veien til å bli en kvinne. Adam ville dessverre prøve å være sterk for mamma og min skyld. Han ville være mannen i huset nå. Han har alltid vært det, men nå har han virkelig fått den oppgaven. Vi begynte å gå frem èn og èn for å legge en blomster på lokket av kisten. Mamma gikk først og deretter kom jeg. Blomsten jeg hadde plukket med meg før vi dro la jeg ned på kisten. 

 

 

Mer?

Innlegg av Ingrid Kaggerud
 

10.07.2014 / 23:14 / Historie: "Remember Me"

"Remember Me" del 18

Denne uka er Mia på besøk hos meg i Ålesund, så derfor blogger hun ikke så mye nyheter denne uka. Nå tenkte vi å skrive en del til dere, pluss at dere får en del på lørdag som vanlig.

Etter mye kyss og kos reiste Justin seg opp av sengen og smilte. "Jeg har noe å vise deg" sa han og åpnet macbooken min som lå på nattbordet. Jeg satte meg opp og ble ganske nysjerrig på hva han hadde tenkt å vise meg nå. Han gikk inn på YouTube brukeren sin og viste hvor mange views han hadde fått. 100.000 views. "Det der er sykt" var det eneste jeg klarte å si. "Ja, og se her" sa han og bladde ned på kommentarene. En mann med navn Scooter Braun har desperat prøvd å få tak i Justin. 

 


 
Justin ba meg dra hjem siden han følte han måtte snakke med Pattie om dette alene. Vi hadde ikke kontaktet Scooter Braun enda, men etter det han har skrevet på videoen på YouTube, så virker det som at han hadde store planer for Justin. Jeg måtte fortelle det til mamma, jeg klarte virkelig ikke å holde det inne i meg. Tenk for en mulighet da! Mamma ble utrolig sjokkert, og så klart glad på Justin sine vegne, men samtidig så hun veldig tankefull ut. "Mamma? Hva tenker du på?" spurte jeg og så skeptisk på henne. Hun sukket og så på meg. "Du vet at om Justin tar denne muligheten, så kan han ikke bo her lenger?" sa hun og fikk akkurat den reaksjonen hun forventet. "Det tenkte jeg virkelig ikke på, men jeg kan jo vel ikke stoppe Justin i å leve ut drømmene sine?" spurte jeg. Mamma var alltid god å snakke med, hun visste alltid hva hun skulle si og kom alltid med gode råd. "Nå tar vi èn ting om gangen, og ser hva Pattie svarer på dette, og etter det kan vi begynne å tenke på hva vi skal gjøre videre" sa mamma trøstende og reiste seg for å gi meg en klem. 

Jeg overvåket mobilen min som en annen idiot for å følge med om Justin tok kontakt. Samtidig stod jeg og så ut vinduet og over gaten til Justin sitt hus. Pattie gikk frem og tilbake inne i stuen deres. Hun virket stresset, og det er jo forståelig. Etter knappe 10 minutter kom Justin ut ytterdøra og var på vei bort til huset vårt. Jeg løp ned og ut for å møte han. Justin stoppet når han så meg og sto der klar til å ta meg inn i en klem. "Så, hva sa hun?" spurte jeg ivrig. "Hun ville tenke på det, men hun virket positiv da, og var veldig enig i at dette var mitt valg å ta" forklarte han med et smil om munnen. Han hadde lagt hendene sine på hoftene mine, og holdt et godt tak rundt meg. 


Jeg ville ikke si noe til Justin om det jeg tenkte rundt det at han mest sannsynlig måtte flytte om han tok denne sjansen. Jeg ville heller vente som mamma ba meg om å gjøre. I kveld hadde mamma et ønske om at familien skulle samles, siden pappa var hjemme disse dagene. Vi skulle visst spise en bedre middag hjemme og deretter se en koselig film. Jeg så faktisk frem til det. Justin måtte uansett snakke litt mer med Pattie om denne muligheten han hadde fått. Mamma og Adam var ute å handla til middagen, mens jeg var hjemme sammen med pappa. Han lå på sofaen og slappet av mens han så på nyhetene. "Jeg går bare på do jeg, pappa" sa jeg og ga han et kyss i panna før jeg gikk inn på badet. I samme slengen tok jeg på meg noen litt mer "comfy" klær. "Pappa, jeg.." rakk jeg og si før jeg så det verste jeg kunne sett. Pappa liggende på gulvet, livløs. "Pappa! Pappa... PAPPA" ropte jeg og holdt hodet hans i fanget. "Pappa.. Våkn opp. Vær så snill.. Ikke.." gråt jeg. Følelsen jeg hadde inni meg nå kunne ikke beskrives. Mamma og Adam kom inn døren og hørte meg hyle av gråt. "VAL!" ropte mamma og kom løpende mot meg. Hun tok over pappa, mens Adam løftet meg forsiktig bort fra han. Adam holdt meg godt inn i armene sine og trøstet meg. Alt føltes ut som et forferdelig mareritt.

I hate this stupid hopelessness
Ambulansen kom for å hente pappa. Det å se de legge pappa inn i en svart pose må være noe av det verste jeg har sett og kommer til å se. Mamma og Adam stod på hver sin side av meg og holdt rundt meg. "Åhh.. Gulla mine.. Jeg hadde gjort alt for at dere skulle slippe å se dette" sa mamma med gråten i halsen. Hun prøvde så klart å være sterk for våres skyld, men jeg ville heller se henne slippe det ut faktisk. Ingen grunn til at hun skal holde det inne når vi ikke gjør det. Jeg tok et ekstra godt tak rundt mamma. Justin kom løpende over gaten, ganske forvirret. Jeg løp mot han og fikk den klemmen jeg hadde mest lyst på i hele verden akkurat nå. "Jenta mi.." sukket han og kysset meg på hodet mens han holdt godt rundt meg. Jeg klarte ikke slutte å gråte.

Mer?

Innlegg av Ingrid Kaggerud 

10.07.2014 / 21:28 / Blogg

Mini imagines I 4

  

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

07.07.2014 / 17:44 / Historie: "Remember Me"

"Remember Me" - del 17

Var i Trondheim denne helgen, så fikk ikke skrevet historie til dere. Så delen kommer nåå. 

"Han er syk, Justin" sukket jeg og satte meg ned på sengen. "Veldig syk. Kreftsyk" la jeg til. Justin visste jo ikke hva annet han skulle si eller gjøre enn å legge en arm rundt meg og fortelle at alt skal ordne seg. "Kan jeg låne den?" spurte han meg og pekte på en gitar som stod i hjørnet i rommet, den hadde ikke blitt brukt på flere år. "Ja, om du får noe lyd" sa jeg og smålo litt. "Jeg skrev en sanh til deg nå" smilte han og begynte å stemme gitaren. 
 


 
Pappa hadde blitt innlagt på sykehuset nå. Han hadde blitt så dårlig, så legene sa at dette mest sannsynlig ble hans siste dager. Klumpen som konstant var i halsen var umulig å få vekk og den løyste seg mest ut om kveldene når jeg var alene. Jeg ville ikke noen skulle se meg gråte. Ikke over dette, selv om det er en helt naturlig ting å gråte over, så ville jeg ikke det. Jeg satt på rommet mitt nå, klar til å reise til sykehuset for å besøke pappa. Justin skulle være med denne gangen for å hilse på. Mamma banket så vidt på døren og åpnet den sakte så jeg skulle ha tid til å si "ikke kom inn" om jeg skulle ønske det. "Sykehuset ringte. Pappa får komme hjem noen dager" smilte mamma. Pappa fikk bo hos oss denne tiden så han ikke skulle føle seg alene eller være alene. Det føles bra å få bli kjent med pappaen sin igjen. Jeg skulle akkurat til å ringe Justin da jeg fikk en varsel på mobilen fra Instagram der det stod "justinbieber tagged you in a photo". Jeg smilte for meg selv og åpnet varselen. Bilde var av meg og Justin, et bilde som vi tok for noen dager siden, og beskrivelsen var "my girl♥". Sommerfuglene i magen herjet og hjertet ble varmt. Jeg likte bildet og la igjen et hjerte i kommentarfeltet. Jeg sendte han en melding og ba han komme over, siden pappa kom hit ganske snart. 


Mamma hjalp pappa inn i huset siden han er for svak til å gå så mye selv. Det var vondt å måtte se han på denne måten. Justin og jeg satt fint plassert i sofaen inne i stua, og en ganske bleik pappa gikk sakte, men sikkert inn i stua med store øyne. "Hvem er denne karen?" spurte han nysjerrig og la ut et lite sukk i det han endelig fikk sette seg ned i stolen fremfor oss. "Pappa, dette er Justin, min.. uh.." sa jeg og visste ikke helt hva mer jeg skulle si. Justin reiste seg og håndhilste på han. "Kjæreste" fullførte han. "Hyggelig" smilte pappa. Jeg og mamma så på hverandre og smilte. Pappa og Justin kom godt overens og snakket om alt fra fotball til fisking. Justin fortalte også litt om musikkinteressen hans. 

Pappa ble etterhvert veldig sliten, så han ville legge seg nedpå litt. Jeg tok med Justin opp på rommet så vi fikk være litt alene. "Kjæreste altså?" spurte jeg og smilte lurt etter at jeg hadde lukket døra. Justin hadde allerede satt seg i senga mi. Han bare fniste og ga tegn til at jeg skulle komme bort til han. Han tok tak i hoftene mine og dro meg ned over seg. Han ga meg et lidenskapelig kyss og koset med meg. "Jeg kan godt ha den tittelen, klager ikke liksom" lo jeg. 


Etter mye kyss og kos reiste Justin seg opp av sengen og smilte. "Jeg har noe å vise deg" sa han og åpnet macbooken min som lå på nattbordet. Jeg satte meg opp og ble ganske nysjerrig på hva han hadde tenkt å vise meg nå. Han gikk inn på YouTube brukeren sin og viste hvor mange views han hadde fått. 100.000 views. "Det der er sykt" var det eneste jeg klarte å si. "Ja, og se her" sa han og bladde ned på kommentarene. En mann med navn Scooter Braun har desperat prøvd å få tak i Justin. 

Hva tror dere skjer videre? Mer?

Innlegg av
Ingrid Kaggerud 

06.07.2014 / 15:20 / Blogg

På en yacht

Hei!

 

Den 3. juli var Justin på en yacht, som da er en luksusbåt, med noen venner i Miami, Florida. Og her er bilder fra da han ankom havna, og var på yachten (yacht utales jåt):

 

 djtayjames: Trust your struggle&#8230;.Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

06.07.2014 / 13:46 / Blogg

Nytt bilde

Hei!

 

Her er et nytt bilde av Justin fra i går kveld hvor han har stæsjet seg litt opp med en dressjakke:

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

06.07.2014 / 11:13 / Blogg

Nye bilder fra "Sprite Celebrity Basketball Game"

Hei!

 

Her er noen nye bilder av Justin som spiller basketball på "Sprite Celebrity Basketball Game" fra 28. juni:

 

 


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

06.07.2014 / 09:47 / Imagine

Mini imagines I 3

Håper dere har en fin dag så langt :)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

05.07.2014 / 23:12 / Blogg

Flere bilder av Justin med fans

Hei!

 

Enda flere fans som fikk møtt Justin i Miami, Florida. Her er mange bilder fra de siste dagene: (Beklager for at jeg ikke blogget noe idag eller igår, har virkelig ikke hatt tid til å sette meg ned)

 

 

July 3: Justin with fans this morning in MiamiJuly 4: Another photo of Justin with fans in Miami
Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

03.07.2014 / 16:45 / Blogg

Justin med fans

Hei!

 

Justin tok seg enda mer tid til å møte fans, og jeg blir så utrolig glad. Det er mange av oss som har ventet lenge på å få møte han, og er jo egentlig ikke så lett å få møte han selvom man er i samme by som han. Her er de heldige fansene som fikk møtt han i Miami, Florida i natt 3. juli:

 

 

July 3: Justin with a fan in Miami 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

03.07.2014 / 15:51 / Blogg

Hva vil dere ha mer av?

Hei! Her har dere innlegget hvor dere kan stemme på hva dere vil ha. Jeg holder nå på med en lang imagine som er i 4-5 delere, og historie kommer en gang í uken, men kanskje dere vil ha en til? STEMSTEMSTEM: 

  

Hvilke innlegg vil dere ha mer av på bloggen?
  
pollcode.com free polls 
Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm
02.07.2014 / 22:44 / Blogg

Nytt bilde

Hei!

 

Nytt bilde av Justin i Miami, Florida idag, av han og Khalil:

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

02.07.2014 / 19:25 / Blogg

Prøver å få oppmerksomhet av Justin?

KILDE: >SE&HØR<

 


 

"Se og hør" skriver at Selena vil operere brystene sine for Justin, fordi hun mener at alle jentene han har vært med, har hatt store pupper og det at hun fortsatt vil holde Justin's oppmerksomhet. Hun vil virkelig ikke miste han, så hun prøver å gjøre seg selv "sexy". I følge "Hollywoodlife" så skal hun ha spurt venner om hva de mener rundt det, om hun skal ta silikon eller ikke. Hun skal også ha studert bilder av alle jentene han har gått med, som f.eks. Kylie Jenner, Jasmine Villegas og Chantel Jefferies. 

 

Jeg mener dette rett og slett er utrolig teit. Jeg liker Selena veldig godt, og er selv fan, men hun må ikke gjøre noe med utseendet. Jeg tror Justin er ute etter litt utseendet, men du må jo også ha en bra personlighet. 

 
Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

02.07.2014 / 18:40 / Blogg

I Miami, Florida

Hei!

 

I går tok Justin turen til Miami i Florida hvor han tok seg tid til å være litt med fans. Bilder fikk de også. Hun ene skrev på twitter at hun ikke trodde han ville stoppe å snakke med dem siden han stresset litt. Her har dere iallefall bildene:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenst

02.07.2014 / 17:25 / Imagine

Mini imagines I 2

Hei! Her har dere enda flere mini imagine:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

01.07.2014 / 20:21 / Blogg

Justin ute med venner

Hei alle sammen!

 

Hvis dere har sett bildene Justin har tweetet fra Shots og som han selv har lagt ut på shots, så var han med venner igår. Bl.a. Nash Grier (!!!), Khalil, Floyd, Tyrese, Johhny, Tyga, Anastasia, Carter, J Leon ++ og litt med Scooter og John. Altså boksere, artister og viners på samme tid. De skal ha vært ute i Beverly Hills. Her er bilder fra twitter, instagram og shots:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

01.07.2014 / 19:27 / Blogg

Chris Brown's 1st Annual Skate Jam Party

Hei!

 

Justin var på Chris Brown's første Annual Skate Jam fest den 29. juli. Altså de hadde på Chris' musikk og danset på en måte med rulleskøyter. Her er to videoer, hvor den første er av Chris, Kayla Phillips og Justin, og den andre hvor han går rundt på rulleskøyter:

 

 

   

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

01.07.2014 / 18:43 / Imagine

Mini imagines

Hei, som jeg sa har jeg laget en del mini imagine og lagret i utkast, altså jeg har ikke lagd dem, men funnet de. Her får dere første del, altså 5 stk:

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm