hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
30.06.2014 / 22:05 / Blogg

33. plass på "Forbes"

Hei!

 

Justin skal ha klart å kommet inn på 33. plass på årets "Forbes" liste over verdens mektigste kjendiser med en sum på $80 millioner. Dette skal ha vært etter hans siste verdensturné; Believe Tour. På 32. plass kom Ryan Seacrest og på 34. plass kom Kevin Durant. Beyonce vant hele greien med en sum på $115 millioner. Han har den høyeste sosial-nettverk profilen av alle stjernene på listen, den eneste kanaderen og den nest yngste. Kilder: GlobalNews & Forbes"

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

30.06.2014 / 20:49 / Stjel stilen

Stjel stilen I 3

Hei!

 

Som lovt, enda flere "Stjel stilen" innlegg. Jeg har nå begynt på en imagine, lagret flere mini imagines i utkast, og mer vil det bli! Jeg bruker faktisk egentlig ganske mye tid her på bloggen selvom det ikke virker sånn. Trykk på bildene under for å komme til det du vil ha :)

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

30.06.2014 / 16:18 / Blogg

Shots

Heihei! 

 

Håper dere har fått en fin start på denne uken, og at dere har hatt en fin sommerferie så langt. Her er bildene Justin har postet på Shots siden sist innlegg, altså ca 22 bilder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

30.06.2014 / 15:13 / Blogg

Justin med fans

Hei!

 

Nylige bilder av Justin med fans i Los Angeles, California:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

 

30.06.2014 / 01:05 / Stjel stilen

Stjel stilen I 2

Hei!

 

Her er litt mer av det Justin har brukt i det siste. Sorry for sen oppdatering, men har vært ute i hele dag, og var kjempe sliten når jeg kom hjem. Trykk på bildene for å komme til der hvor du kan kjøpe og få litt mer informasjon om produktet:

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

29.06.2014 / 13:21 / Blogg

Sprite Celebrity Basketball Game

Hei!

 

Igår spilte Justin litt basketball på årets "BET experiance" hvor kjendiser er og spiller basketball om jeg ikke tar helt feil. Her er mange bilder:

 

 

@DiverStar: @justinbieber takes a selfie with young fan @Sprite @BET Celeb Basketball Game! #BETExperience http://t.co/j03b52PnO9betexperience: @justinbieber at #betexperience!! #betcelebbball #betfanfestbetnetworks: Can you guess who this is?!?!?? At #BETXCELEBBBALL PRESENTED BY @SPRITE Yeah it?s @justinbieber !!!!@106andpark: @justinbieber at the @BETExperience #BETXCelebBball game!!!! http://t.co/TARUmkOkGykitchie: @justinbieber playing in the game

justinbieber: my brothas @floydmayweather @johnny ♛

BET: WATCH @justinBIEBER, @floydWAYWEATHER, @CHRISBROWN, @SNOOPdogg NOW! #BETXCelebBball ~@Sprite bet.us/1nSH1QAikitchie: @floydmayweather & @justinbieber plotting a play for this BET celeb basketball game #betexperience #LA #TMT #TBEJune 28: Another picture of Justin with a fan at the BET Experience Celebrity Basketball Game

justinbieber: Had to reverse one hand yam it in the celeb basketball game lmao

viktoriailieva04: #champsbetnetworks: Justin & Chris <——— 🏀

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

29.06.2014 / 10:23 / Stjel stilen

Stjel stilen

Hei. 

 

Fant nettopp ut at det er over 2 måneder (!!) siden jeg sist postet "Stjel stilen" innlegg. Jeg er virkelig slapp... Her er tre ting av det han har brukt siden den gangen, og dere får flere ikveld og imorgen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

 

28.06.2014 / 19:19 / Historie: "Remember Me"

"Remember Me" - del 16

Jeg løp bort igjen til Justin, og jeg klarte ikke holde tårene inne. "Val, hva er det?" spurte Justin bekymret og la armene sine rundt meg så fort han så at jeg gråt. "Bli med inn, du" sa han og tok meg med opp på rommet sitt igjen. Vi satte oss i senga, og jeg måtte samle meg litt sammen før jeg klarte å snakke. "Jeg kom inn på kjøkkenet, og der sitter pappa. Jeg har ikke sett han på 12 år" hulket jeg. "Dette har du aldri fortalt meg om" sa Justin og strøk meg på ryggen. "Nei, det har ikke vært noe å snakke om. Han stakk fra oss, og vi bestemte oss for å ikke tenke så mye på det" sukket jeg. "Vil du jeg skal bli med deg bort igjen?" spurte han støttende. Jeg visste ikke om jeg ville bort dit igjen i det hele tatt før han har reist. 

 

 


 

HØR PÅ DENNE MENS DERE LESER: https://www.youtube.com/watch?v=FsNZdlV64jU

 

Jeg reiste meg opp av senga til Justin og tørket tårene som hadde rent nedover kinnene mine. "Vet du.. Takk for støtten, men dette må jeg nesten gjøre alene" sa jeg lavt. Heldigvis forsto Justin dette og ga meg en klem før jeg fikk gå. Hvor dumt hadde det ikke vært om jeg skulle gjemt meg bak en fyr pappa ikke har visst at har eksistert, liksom? Jeg skulle fikse dette, jeg skulle få pappa ut. Hva gjør han her uansett?

Jeg stormet inn på kjøkkenet hvor pappa satt og spiste sammen med mamma og Adam. At Adam faktisk ville dette. Se det kvalme trynet hans som bare forteller løgner. Han dro når jeg var 5 år gammel, og jeg kan fortsatt huske alle løftene han brøt. "Kan du dra til helvete ut herifra? Du vil bare knuse oss igjen. Det er bare derfor du er her!" skrek jeg til han. Han så bare ned i bordet og mamma ga meg et blikk som ingen kunne beskrive - og Adam var tydelig skuffet. "Du kan dra nå. Døra er der" sa jeg litt roligere og pekte mot døren. "Val, nå slutter du!! Pappa er syk. Alvorlig syk" brøt Adam ut og reiste seg så fort at stolen datt bakover. "Dødssyk" la pappa til. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Om jeg skulle si noe i det hele tatt. Hva var det å si?


Jeg knakk sammen på gulvet. Jeg hadde ikke mer krefter. Jeg hadde det så bra, og så måtte han bare dukke opp med denne sykdommen sin og ødelegge alt. Jeg gråt og gråt, og jeg vet helt ærlig ikke hvorfor - eller jeg vet hvorfor, pappa var jo syk, men han har vært som død for meg alle disse årene, så jeg burde ikke føle noe. Pappa kom og satte seg på gulvet sammen med meg, mens mamma og Adam gikk ut av kjøkkenet. Han ville legge en arm rundt meg, men jeg vridde meg når han prøvde det. "Valerie, vennen.." startet han. "Ikke kall meg vennen" sa jeg strengt med trykk på "ikke". "Jeg har kreft i lungene, og det har spredd seg til stort sett hele kroppen.." fortalte han. Jeg sa ikke noe. "Jeg har max en måned igjen å leve sier legene" fortsatte han. Jeg så opp på han med tårefylte øyne, og han hadde også tårer i øynene. "Pappa, hvorfor er du her om du bare skal forlate oss igjen?" spurte jeg og hulket. Nå lot jeg han legge armen sin rundt meg og trøste meg. "Jeg beklager, Valerie. Virkelig, jeg angrer hver dag på at jeg gikk glipp av oppveksten til deg og Adam. Du har og kommer alltid å være den lille jenta mi" forklarte han. Jeg kunne ikke være sint på han nå. Ikke når dette er siste sjanse. 


Jeg fikk snakket litt med pappa, men nå ville jeg bare være alene - som om det var mulig. En viss Justin klatret opp vinduet mitt som en eller annen prins og da klarte jeg ikke holde smilet mitt tilbake. "Smil for alltid, Val. Du er finest da" sa en andpusten Justin som slet med å komme seg inn vinduet. Jeg klarte ikke la være å le. "Såå.. Fikk du snakket med han? Hvorfor er han her?" spurte han nysjerrig, men så klart fordi han bryr seg. "Han er syk, Justin" sukket jeg og satte meg ned på sengen. "Veldig syk. Kreftsyk" la jeg til. Justin visste jo ikke hva annet han skulle si eller gjøre enn å legge en arm rundt meg og fortelle at alt skal ordne seg. "Kan jeg låne den?" spurte han meg og pekte på en gitar som stod i hjørnet i rommet, den hadde ikke blitt brukt på flere år. "Ja, om du får noe lyd" sa jeg og smålo litt. "Jeg skrev en sang til deg nå" smilte han og begynte å stemme gitaren. 


Mer?

Innlegg av Ingrid Kaggerud 

27.06.2014 / 21:38 / Blogg

25-26. juni: Justin med fans i LA

Hei!

 

Her er noen bilder hvor Justin har tatt bilder med fans de siste dagene. Hvorfor bor ikke jeg i Los Angeles...

 

 

June 25: Justin with a fan in LA

josiah_black: Just ripped it up in an LA parking lot at 3am when up rolls the #Biebs in his Ferrari. “Yo, what trick you goin for?” Then he busts a 3flip #InstaBromance #Belieber #skater #onset #musicvid #tpain #bieber

jacobolatimore: Big bro surprised the youngin on set last night! #HeartbreakHeardAroundTheWorld ft @tpain video #AllLove #JB #JL @justinbieber

brayveaz: I also met @justinbieber last night

Justin with a fan tonight in LA.
Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

27.06.2014 / 21:10 / Blogg

Facetime med en fan

Hei!

 

En heldig fan fikk lov å facetime med Justin igår. JEg misunner henne til 1000.. Og det første han sa til henne var "Hi sweety". Jenta tok screenshot som hun har lagt ut på twitter:

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

27.06.2014 / 00:29 / Instagram

#dontbescared

Hei!

Nytt instagrambilde Justin postet av kroppen sin:

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

26.06.2014 / 18:38 / Blogg

Nye bilder av Jelena

Hei alle sammen!

 

Her er tre nye, men upostede bilder av Justin og Selena fra januar i år. Se så nusselige de er (!!!!):

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

26.06.2014 / 17:10 / Blogg

'Can't sleep'

Hei!

 

To nye bilder på shots og det ene har teksten 'Can't sleep':

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

26.06.2014 / 16:13 / Instagram

'Slept all day, up all night ♛'

Hei!

 

Justin postet ett nytt instagrambilde for ca 4 timer siden med teksten "Slept all day, up all night♛" fordi han er mye i studio. Her er bildet om du ikke har sett det allerede:

 

 

 

@justinbieber: Slept all day, up all night ♛

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

26.06.2014 / 14:50 / Blogg

Miley Cyrus om Justin

Hei!

 

I ett nylig intervju med "Jules, Merrick and Sophie with Mel B" så snakket de litt om at Justin har blitt tatt mye av polititet i det siste. Dette svarer Miley:

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

25.06.2014 / 17:21 / Blogg

Gullsmed besøk

Hei!

 

I går så ble Justin forfulgt av paparazzi som dere sikkert allerede har hørt, alle skriver jo om det. De prøvde å komme seg unna dem og hadde litt for stor fart, hvor paparazzien's BMW hadde kjørt rett inn i siden på de. Justin skal da ha kommet seg ut av bilen og inn i en annen for å komme seg videre. Litt senere på dagen (tror jeg, eller før dette skjedde) skal han ha stoppet på en gullsmed i Los Angeles, California (BILEN TIL JUSTIN ER SÅ FIIIIN). Her er noen bilder:

 

 
 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

25.06.2014 / 16:33 / Blogg

Justin og Tyga

Hei!

 

Her er to bilder av Justin og Tyga i studio. Gleder meg til resultatet kommer ut!

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

25.06.2014 / 14:41 / Blogg

Trey Songz (Feat. Justin Bieber) - Foreign Remix

Hei alle sammen!

 

For ikke bare ta med selve sangen, så du må bare velge sang nr 8 som er remixen av "Foreign":

  

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

24.06.2014 / 21:10 / Blogg

His smile

(Dette innlegget skulle egentlig bli postet i mai, wops)Hvordan humøret til Justin er, er hvordan vi, vi som støtter han i tykt og tynt, er og hvordan dagen vår vil bli. Jeg har opplevd det at om jeg våkner opp og ser Justin har tweetet at han er lei seg, eller at han er lei av at han ikke får være litt i fred, så blir humøret mitt påvirket av han. Jeg kan hele dagen gå å synes synd på han og være lei meg for at jeg ikke kan gjøre noe som helst for å få han glad igjen. Men når jeg våkner opp til nye bilder eller tweets hvor han skriver at livet er bra, blir jeg positiv hele dagen og klarer dagen ut for da vet jeg at han har det bra.

 

Jeg synes det egentlig er litt rart hvordan vi er knyttet til han. Hvis han er glad, er vi glad, hvis han er lei seg, er vi lei oss. Musikken hans , smilet, de siste outfitene hans gjør meg glad. DENNE MÅNDEN HAR RETT OG SLETT VÆRT PERFEKT. Han har vært lykkelig og det gjør meg så happy.

 

Den siste tiden har egentlig vært litt tøff for meg, fordi jeg har vært så sliten.. har følt at alle er lei av meg og det er den veste følelesen.. Da hjelper det å se bilder som det under og sette på noen gamle sanger av Justin. Jeg får automatisk et smil rundt munnen og det vil jeg takke Justin på. T u s e n   h j e r t e l i g   J u s t i n!

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

24.06.2014 / 18:52 / Blogg

'A Moment With Justin Bieber'

Hei!

 

På forrige innlegg av Justin og fans, skrev ei at hun tror det kanskje kan ha med Selena at han har vært så glad i det siste, og jeg tror det samme. Han finner på mye gøy som f.eks å gå på kino, spise på restaurant, møte fans, spille hookey, oppdatere sosiale medier ++. I går tok han seg enda mer tid til å ta bilder med fans. Her er bilder fra 23. juni og en video fra 22. juni:

 

 

June 23: Justin with a fan today
huckzam81: #bieber came and played some hockey today. #justinbieber #justinbeiber #hockey #rinklifelakingsvalleyic: The rink had a special guest stop by a little earlier today. Can you find his face among the happy stick time participants? #thebieb #hockey

foodglossetc: Stick time was crazy today. #justinbieber #valleyicecenter

andrewl3: S/O @justinbieber one of the chillest 😎 Canadian’s 🍁 thanks for taking time to stop and chat after your game! #HangLoose #LA


 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

24.06.2014 / 16:44 / Blogg

Av- og på parret på kino

Hei!

 

Som jeg skrev i innlegget tidligere idag, var jo Justin og Selena på kino. Når de forlot kinoen skal Selena ha lagt armen sin rundt Justin, og han gjort det tilbake. 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

24.06.2014 / 12:41 / Blogg

Jelena forlater studio

Hei!

 

Etter at de hadde vært å spist middag og vært på kino (bilder kommer senere idag) i Beverly Hills på fredag 20. juni, skal de ha dratt tilbake til studioet. Her forlater de studioet sammen:

 

 
Innlegg av
Mia Davidsen Heidenstrøm

23.06.2014 / 16:43 / Blogg

Los Angeles Zoo

Hei!

 

Igår var Justin sammen med besteforeldrene og Selena i Los Angeles Zoo. Her er noen bilder av dem:

 

 

June 22: Justin with Selena and his grandparents at the Los Angeles Zoodaveophilly: Sunday! @TheLosAngelesZoo Thank You Lt. Beccera for looking after us! @selanagomez @justinbieber #lazoo #mydayinla #sunday


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

23.06.2014 / 16:30 / Blogg

Mastro's Steakhouse i Beverly Hills

Hei!

 

På fredag skal Justin og Selena ha spist middag på restauranten "Mastro's Steakhouse" i Beverly Hills. Bieber-news skriver at Justin hadde på seg en sort hatt og en t-skjorte, mens Selena hadde en sort jakke over skuldrene, en mage tskjorte og noen løse høytlivs designerbukser. Her er noen bilder som er litt uklare:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

23.06.2014 / 15:33 / Blogg

22 juni: Fans i LA

Hei!

 

Nå er jeg endelig tilbake og håper jeg vil komme med masse blogging. VG-lista var utrolig bra, og  var verdt ventingen. Jeg kom helt med scenen i trekanten på Golden Circle og kunne se alt så utrolig bra. I gårkveld som egentlig blir i natt for oss, tok Justin igjen til å møte fansen utenfor studioet (tror jeg). Fansen som fikk bilde med han, har skrevet på twitter at han var utrolig glad og det er positivt!

 

 Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

21.06.2014 / 22:41 / Historie: "Remember Me"

"Remember Me" - del 15

Vi bare si at jeg kommer med èn del i uken. Det er sommerferie og jeg skal nyte denne tiden godt med å være ute sammen med venner og være med familien. Vi skal også flytte i sommer, så mye tid går til det. Om jeg kjeder meg, så kommer jeg så klart til å skrive en ekstra del til dere.

Vi hadde begynt å gå hjemover igjen, og vi var fortsatt hånd i hånd. "Nå vet jeg hva vi kan gjlre!" sa jeg ivirg. "Nå er jeg spent" sa Justin og ventet på at jeg skulle fortsette å snakke. "Vi poster videoer av deg på YouTube, så verden kan få se talentet ditt!" foreslo jeg. Justin så skeptisk på meg. "Næææh" mumlet han. "Halloo da. Hva har du å tape på det?" spurte jeg. Han hadde ikke noe godt svar på det.
 Han satt seg i sengen sin med gitaren på fanget. Jeg satt klar bak kameraet. "Er du seriøs? Noe så kleint" sukket han og laget til det første grepet på gitaren. "Klart jeg er seriøs. Jeg starter om tre-to.." og èn viste jeg med fingeren. Han startet å spille og jeg kjente huden min fikk frysninger allerede etter bare første akkorden. Stemmen hans hørtes ut som en engel. Jeg merka på han at han var litt flau i begynnelsen, men etterhvert levde han seg litt mer inn i det. Jeg var så stolt, så stolt over å bare kjenne en så talentfull gutt som dette. Ikke bare det, jeg var stolt over å kjenne en så fantastisk gutt som han. Han var jo god tvers igjennom. Han ville bare det beste for alle. "Fornøyd?" spurte han etter at jeg hadde stoppet filmen. "Super fornøyd" sa jeg stolt og smilte. Han bare lo av meg og la til sides gitaren. "Kom her" sa han og ga meg et lurt smil. Jeg gikk bort til han og han la armene sine rundt meg og la seg bak på sengen med meg over seg. "Du er herlig, vet du det?" hvisket han. Jeg rødmet og ristet på hodet. Han kysset meg svakt i panna og hvisket "det er du". Jeg la meg ned med hodet på brystkassen hans. Hjertet hans dunket fort, og det var faktisk ganske avslappende å høre på. Jeg lukket øyenene sakte, og om ikke lenge ble alt svart. 

"Vennen? Du må våkne, moren din ringte" sa Justin som hørtes ut som han nettopp hadde våknet. Jeg klarte ikke annet enn å lage en slags lyd som "mmhmm". Jeg satte meg opp og strekte meg godt. "Har du også sovet?" spurte jeg han når jeg så han var like trøtt som meg. "Gjett om. Vi har sovet i 2 timer, Val" lo han. "Oj shit, jeg skulle jo vært hjemme for minst èn time siden" sa jeg stressa og fikk litt fart i meg. "Vi snakkes" sa jeg og ga han et kjapt kyss på munnen før jeg stakk hjem. "Mamma, sorry at jeg er sen! Jeg sovn.." rakk jeg og si før jeg ble avbrutt av en gjeng som satt med middagsbordet. "Hei, jenta mi. Vi har middagsgjester" sa mamma og smilte. Jeg kunne ikk tro mine egne øyner over hvem som satt der. Jeg gikk like fort som jeg kom for å si det sånn.

Jeg løp bort igjen til Justin, og jeg klarte ikke holde tårene inne. "Val, hva er det?" spurte Justin bekymret og la armene sine rundt meg så fort han så at jeg gråt. "Bli med inn, du" sa han og tok meg med opp på rommet sitt igjen. Vi satte oss i senga, og jeg måtte samle meg litt sammen før jeg klarte å snakke. "Jeg kom inn på kjøkkenet, og der sitter pappa. Jeg har ikke sett han på 12 år" hulket jeg. "Dette har du aldri fortalt meg om" sa Justin og strøk meg på ryggen. "Nei, det har ikke vært noe å snakke om. Han stakk fra oss, og vi bestemte oss for å ikke tenke så mye på det" sukket jeg. "Vil du jeg skal bli med deg bort igjen?" spurte han støttende. Jeg visste ikke om jeg ville bort dit igjen i det hele tatt før han har reist.

 

Tror dere de drar bort? Mer?

Innlegg av Ingrid Kaggerud

20.06.2014 / 14:30 / Blogg

Jeg hadde også sittet så lenge i kø

Jeg skjønner de godt. Alle jentene som har møtt opp på VG-lista for og få se på deres idol opptre. De har sittet der siden klokken 04.00 og selv om konserten ikke er før i kveld så møter de opp, og er klar for å se deres store tenåringsidoler opptre. Jeg forstår de godt. I april i fjor på Justin's konsert satt jeg i 10 timer i kø for og se Justin opptre, og selv om jeg bare hadde Golden Circle den 16.april så ønsket jeg å være framst i køen sammen med de som hadde Diamond. Jeg vet at i ettertid så kunne jeg godt ha møtt opp en time før konserten og hadde fått akkurat de samme plassene, men jeg vet også at dette er en del utav morroa. Jeg kjente hver time at jeg ble mer og mer spent på og få se Justin opptrer live, og jeg husker enda følelsen når han kom flyvende ned med vingene, det var helt sykt. All ventingen var så verdt det, og jeg var så heldig som fikk oppleve alle dagene Justin var her. Jeg hadde Diamond Circle den 17. og 18. 

 

Jeg håper at alle sammen som skal på VG-lista i kveld og som skal se på både Austin, Cody og Isac koser seg så masse!! Lover at det kommer til og bli en veldig bra kveld, og jeg kjenner virkelig at jeg misunner dere når jeg hører hvor glade og hvor mye dere gleder dere. Jeg er sikker på at hadde det vært Justin så hadde jeg også kommet og satt meg i køen klokken 4, det er jo så morsomt!! Man blir kjent med andre fans, og man føler seg virkelig velkommen av alle sammen!

 

Så jeg håper at alle dere som skal på VG-lista i kveld at dere koser dere kjempemasse! Gleder meg så utrolig mye til og se bilder og videoer fra kvelden, og ikke minst til neste gang Justin kommer til Norge. 

19.06.2014 / 14:17 / Blogg

Justin og Selena

Heihei!

 

Det går jo rykter om at de aldri har gitt slipp på hverandre, og at de bare har holdt alt skjult. I går besøkte Selena Justin i studioet i Hollywood, og jeg håper de virkelig de lager en sang sammen!! Her er noen bilder papparazzien tok av de:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

17.06.2014 / 15:05 / Blogg

Video; Justin vinner "Fave Artist" på MMVA

Hei!

 

Vil bare si med en gang at jeg kommer ikke til å blogge imorgen. Jeg drar til Fårup i Danmark med hele trinnet fra kl 7 imorgen som en liten avslutningstur for ungdomsskolen. Kommer altså ikke hjem før kl 00. Torsdag har vi hovedavslutning med alle elvene og familie men vil nok bli mulighet til litt blogging. Og fredag drar jeg inn til Oslo tidlig på morgen, og da kommer jeg ikke hjem før søndag kveld. 

 

Her er en video fra da Justin vant prisen "Face Artist" på Much Music Video Awards 2014:

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

16.06.2014 / 15:03 / Blogg

4 år på rad

Hei!

 

I 4 år på rad, har Justin vunnet prisen "Fave Artist" på MMVA som står for Much Music Video Awards. I år vant han også, og her kan dere se noen bilder fra årene han har vært med på MMVA:

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

15.06.2014 / 20:34 / Instagram

Oppdateringer på shots og instagram

Hei!

 

Justin har vært aktiv på sosiale medier i det siste, og her er enda flere bilder fra shots og instagram fra både han og venner:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@justinbieber: Studio

 


@justinbieber: Alone and comfy

 

 

@justinbieber: *ingen tekst*

 


@wizkidayo: Justin played some amazing music tonight!! Big talent! Amazing!

 

 

@mallymall: We all worked hard at our craft and then helped each other whenever we could.

 


@youngpeezus: Smh I'm just like 😒 all the time lol, no swag.

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

15.06.2014 / 19:41 / Blogg

Justin med to fans

Hei!

 

Her er Justin med to heldige fans rett etter han våknet idag i LA:

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

 

15.06.2014 / 16:10 / Blogg

Tumblr-bilder

Hei!

 

For dere som kjenner meg, så vet dere at jeg ELSKER tumblr mer enn noe annet. Jeg er inne på det flere timer om dagen (for det meste) og får så utrolig mye inspirasjon av det. Bildene du får når du søker på "Justin Bieber" har blir så bra redigert, og er veldig fine. Her har dere noen som man kan finne på tumblr ved å søke på "Justin Bieber":

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

15.06.2014 / 14:46 / Blogg

Biebers beste opptredner

Hei!

 

Under her kan dere se Biebers beste opptredner, etter min mening! Jeg tror jeg kanskje har postet dette før, men har en del nye nå. Kan ikke dere kommentere hvilke som er deres favoritter? 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

14.06.2014 / 21:11 / Historie: "Remember Me"

Null nett

Hei dere!


Jeg beklager såå mye, men nettet hjemme har bestemt seg for å ikke fungere nå.. Om det starter å funke igjen senere ikveld skal jeg så klart få skrevet en del til dere, men sjansen er liten! Jeg beklager igjen, utrolig mye!

 

 

 

Innlegg av Ingrid Kaggerud

14.06.2014 / 20:48 / Imagine

Mini imagines

Heihei!


Jeg skal prøve å få skrevet en lang imagine til dere! Her er noen mini imagine som jeg synes er kjempe søte. Håper dere liker de! (Klarer forrreste ikke til å midtstille innlegget....)


   


  
  Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm
14.06.2014 / 20:07 / Blogg

Justin med fans i LA

Hei!

 

Justin er som dere sikkert vet i Los Angeles i studioet. I går var han i studio med bla. Chris Brown(!!!) og Akon. Her er noen bilder han tok med fans, mest sansynlig utenfor studioet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

14.06.2014 / 19:11 / Blogg

3 nye fine bilder

Hei!

 

Justin postet 3 nye bilder på shots igår, og han er så utrolig søt. Han får meg alltid til å smile av bildene han legger ut!

 

 

 

  

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

14.06.2014 / 15:00 / Historie: "Remember Me"

"Remember Me" - del 14

Jeg pusset tennene og vasket av meg sminken før jeg la meg. Jeg gikk gjennom alle sosiale medier før jeg la meg til å sove. Jeg hadde akkurat begynt å følge Justin på Instagram, han hadde mange følgere. Litt over 2000 eller noe. Ikke så rart, siden han er så kjekk som han er? Han hadde lagt ut et bilde nå nettopp. Et speilbilde av seg selv, og beskrivelsen av bildet var:"So happy right now". Det fikk meg til å smile. Jeg dobbelklikket på bildet så jeg likte det og la mobilen på nattbordet. Jeg lukket øynene, og jeg la meg endelig med et smil om munnen.

 Jeg våknet ganske tidlig denne morgenen, og jeg bestemte meg for å gjøre noe gøy. Jeg dro på meg klær og stelte meg litt før jeg stakk bort i nabohuset. Pattie åpnet døra, og ba meg inn. "Justin sover enda, altså. Vil du ha pannekaker?" smilte hun. Jeg nikket før jeg fortsatte inn og opp trappen. Jeg åpnet døra til rommet hans forsiktig så jeg ikke vekte han, og der lå han så søtt og sov. Jeg listet meg inn og satte meg på sengekanten. "Justiin?" hvisket jeg og strøk han i håret. Han laget noen rare lyder mens han snudde seg rundt. "Pattie lager pannekaker til oss" la jeg til. Han åpnet øynene forsiktig og fikk sjokk når han så meg sitte der. "Valerie!?" spurte han sjokkert. Men etterhvert la han på et smil og dro meg inntil seg. "Vaal!" sa han glad og klemte meg og kysset på meg. Jeg klarte ikke la være å le.

Vi gikk ned sammen for å spise frokost. "Du fikk liv i han, ja" lo Pattie mens hun dekket på bordet. Jeg bare smilte. Justin sluttet aldri å være gentleman, så han dro ut stolen for meg så jeg kunne sette meg ned. "Tosk" ertet jeg og dro meg inntil bordet. Han bare blunket og smilte til meg. "There you goo" sa Pattie mens hun satte ned fatet med pannekaker til meg. "Takk" smilte jeg og begynte å spise. Etter vi hadde spist dro jeg og Justin ut en tur. Justin med gitaren på ryggen. "Ååh skal du spille for meg igjeen?" spurte jeg og smilte. Vi hadde flettet hendene våres sammen, og hele kroppen min føltes som gelè. Han smilte bare lurt og fortsatte å gå. Vi gikk bare ned i den lille parken som var i området. Vi satte oss ned på en benk, og Justin la armen sin rundt meg. Vi sa ingenting, bare nøt stillheten. "Så det er her dere gjemmer dere?" spurte Adam som kom rullende på et skateboard. "Ja, er vel det" sa jeg, men var ganske care. "Spiller du gitar?" spurte Adam overrasket og pekte på gitaren som stod lent inntil benken. Justin nikket. "Kult!" sa Adam og rullet videre. "Herregud" mumlet jeg. Justin bare lo. "Kul han" la han til. Vi hadde begynt å gått hjemover igjen, og vi var fortsatt hånd i hånd. "Nå vet jeg hva vi kan gjøre!" sa jeg ivrig. "Nå er jeg spent" sa Justin og ventet på at jeg skulle fortsette å snakke. "Vi poster videoer av deg på YouTube, så verden kan få se talentet ditt!" foreslo jeg. Justin så skeptisk på meg. "Næææh" mumlet han. "Halloo da. Hva har du å tape på det?" spurte jeg. Han hadde ikke noe godt svar på det. 

Beklager kort del, men jeg skal komme med en del til i kveld!

Mer?

Innlegg av Ingrid Kaggerud 

14.06.2014 / 12:17 / Historie: "Remember Me"

GLADNYHET

Heisann dere!!

Nå har jeg en beskjed som sikkert kommer til å gjøre de fleste fornøyde. I dag kommer ny del av historien!! Kaanskje om jeg får tid i kveld, så kommer det en del til, siden dere har ventet så lenge. Jeg håper at dere forstår at de fleste andre på bloggen har tatt en liten pause. Vi alle trengte en pause, og det har vi skrevet i flere innlegg nå. Men nå kommer jeg iallefall tilbake med historie! :)Skrevet av Ingrid Kaggerud

14.06.2014 / 09:11 / Blogg

Nye bilder av Bieber

Hei!

 

Håper dere fortsatt forstår, og at jeg fra min side prøver mitt beste men jeg har mistet bloggmotivasjonene her.. I de siste dagene har Justin postet noen nye bilder av seg selv på instagram og shots. Her får dere også se de om dere ikke har sett de allerede: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

13.06.2014 / 23:22 / BIEBERFACTS

Noen bieberfacts

Hei!

 

Jeg har lest de siste kommentarene vi har fått her, og det gir oss virkelig ikke noe mer motivasjon.. Vi har for tiden alle pauser, og det er fordi vi har veldig veldig mye annet på fritiden og gjøre. Dette har jeg jo skrevet lenge, og håper virkelig dere kan forstå. Vi har skole, lekser, venner, jobber, trening osv. Det ender opp med at vi så vidt har tid til oss selv, og da setter vi ikke akkurat bloggen på første plass. Jeg skjønner dere reagerer på dårlig blogging, jeg var en gang en av dere som var innom bloggen hver dag og var stor fan.

 

Jeg ble ferdig med eksamen idag, og Ingrid ble ferdig igår. Jeg er ganske sikker på at hun begynner med historien igjen til neste uke, men jeg lover INGENTING. Hvis ikke blir det uka etter der hvor sommerferien har begynt. Jeg sier igjen at jeg skal prøve mitt beste siden jeg er helt ferdig med skole nå, neste uke er bare innlevering av bøker, danmarkstur og vitnemålutdeling. + at jeg skal på VG-lista neste fredag, og Cody Simpon konserten dagen etter. Håper jeg ser mange av dere der. De dagen jeg ikke har noe å gjøre, skal jeg sette meg ned å lagre mange innlegg i utkast så dere får litt annet enn bare nyhetsoppdateringer hele tiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

11.06.2014 / 22:26 / Blogg

Jelena tilbake eller ikke?

Hei!

Justin postet ett bilde på instagram av han og Selena, og la til teksten "@justinbieber: ?Our love is Unconditional".


Hva mener dere, er de tilbake eller ikke? Forvirret gjør de oss iallefall.

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

09.06.2014 / 21:59 / Blogg

Video: Jeremy's bursdag

Hei!

 

Jeremy postet en video fra hans bursdag her om dagen. Du kan se Jaxon og Justin som snakker sammen, og Jazmyn og Justin!

 

  

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

09.06.2014 / 15:16 / Blogg

'Han er absolutt ikke en rasistisk'

Kilde: People


 

 

Justin Bieber's mentor forsvarer fortsatt den krigsherjede popstjernen. Usher, som vant over Justin Timberlake og fikk lov å signere 13-åringen, postet et bilde på instagram lørdag hvor han kaster sin støtte ut til Bieber siden det fortsetter å lekke ut videoer hvor han forteller rasitiske vitser. "I min kjerne, er jeg en person som støtter de som vokser opp og forstår uten å dømme, for det å vokse kommer av et resultat av smerte og som fortsetter opp igjennom. Som jeg har sett, så har Justin Bieber blitt navigert til vanskelige farvann som en ung mann, og jeg kan også fortelle deg at han ikke alltid har valgt den rette veien av hans største potensial, men han er absolutt ikke en rasist," skrev han, med et throwback bildet av armen hans pakket rundt Justin Bieber.

 

Hva han var for fem år siden, var et naivt barn som ikke forstod det negatives makt og resultatet som kom når han lekte med rasistisk kultur," fortsetter han. "Det at han nå er en ung mann som er møtt med en mulighet til å bli hans beste seg, er et eksempel til de millioner av barn som følger han til å ikke gjøre de samme feilene." Bildet Usher postet på instagram med denne teksten, kom etter et intervju han hadde med "Nylon Guys" hvor hvor han sa at han støtter Bieber i de andre tingene han har gjort i det siste. "Snur jeg ryggen til han i skam basert på det jeg ser, det jeg vet? Nei, det gjør jeg ikke fordi den er en del av livets prosess. "Er jeg med han i det? Ja." sa han til magasinet.

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

05.06.2014 / 21:36 / AWARDS

MTV Awards Italy 2014!

Hei!

 

 

Ja, det stemmer, den italienske versjonen av MTV Awards 2014, som er satt til 21. juni har nominert Justin i TO kategorier; "Artist Saga" og "Sammontana Best Fan!". Stemmene er nå åpen og jeg synes dere skal sørge for å gi han deres stemme HVER dag, og gjerne lik dette innlegget slik at deres venner ser dette: 

 

>STEM HER FOR BEST FAN< OG HER FOR >ARTIST SAGA< (1D leder...)

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

05.06.2014 / 20:08 / Blogg

Gratulerer med dagen til Jeremy!

Hei, håper dere alle har hatt en fin dag!

 

I dag har Justin's pappa, Jeremy Bieber bursdag. Han ble idag 40 år. Justin har idag brukt tiden sin med sin kjære familie, altså med Jeremy, Jaxon, Jazmyn og alle dem rundt der. Elsker at han bruker mye tid til dem, for det trenger han virkelig. Spesielt nå på denne tiden hvor han har mye dritt mot seg på grunn av den videoen hvor han tydeligvis skal ha vært rasist..

 

 


  

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

05.06.2014 / 19:23 / Blogg

SYTYCD

Hei!

 

SYTYCD står for So You Think You Can Dance. Jeg beklager for at jeg ikke fikk lagt med linken til ustreamen som Heather gjorde når Justin var på 1. episode sesong 11 på SYTYCD. Men under her er to videoer som ei jente sendte til meg på facebook og spurte om jeg kunne blogge om den. Han var med på både episode 1 og 2, og han vil fortsette å være med på hver episode om jeg ikke tar feil. Han representerer to dansegrupper i hver episode som er hver onsdag. 

 

  

  

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

03.06.2014 / 16:00 / Blogg

Han er i Mexico

HeI!

 

Beklager for bloggingen, men som jeg svarte på en kommentar så har jeg hadde så mye rundt skole og utenom så har ikke hatt tid til meg selv.. Jeg skal prøve å få blogget mer, men lover ingenting. Akkurat nå er Justin i Mexico, og her er bilder fra igår hvor han tok bilder men noen fans:

 

 


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm