30.06.2013 / 21:00 / Filed Under: Blogg

Scooter på instagram

@Scooterbraun: On the road again. 14 hour ride to Denver. #buslife #believetou

 -Ida Marie Baardsen


30.06.2013 / 20:56 / Filed Under: AWARDS

OLLG 9. April 2011 tatoverte datoen

Jenten som ble OLLG under My World Tour i 2011 har tattovert datoen hun var på scenen sammen med Justin. Ikke rart synes jeg, det er virkelig et minne for livet.

-Alexandra


30.06.2013 / 20:36 / Filed Under: Blogg

Trender på twitter-Mia Davidsen


30.06.2013 / 18:22 / Filed Under: Blogg

Justin på Twitter

-Mia Davidsen


30.06.2013 / 18:16 / Filed Under: Blogg

Viktige nyheter på Instagram snart!

Justin skrev dette på twitter, før han slettet det etter sekunder. 

Her har dere en oversikt over alle tweetene, men som igjen har blitt slettet. Hva er det Justin prøver seg på nå?


-Ingvild


30.06.2013 / 16:44 / Filed Under: Blogg

Nytt instagrambilde av Justin


@lastkingmm: After @justinbieber show with@mistercap & His lovely #SIS #BABY #Lauren !! #DAT #LIFE

-Mia Davidsen


30.06.2013 / 16:03 / Filed Under: Blogg

REPEAT

ALLE SAMMEN HER MÅ HJELPE JUSTIN IDAG! Sett "baby" på replay hele dagen, vi skal slå rekorden!

-Mia Davidsen


30.06.2013 / 15:28 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Justin på tur til Denver

Hei alle sammen!


Bloggingen i dag blir nok ikke så spennende siden Justin og crewet sitter i bussen på tur til Denver hvor Justin skal ha konsert!

Til nå har de kjørt 6 timer ca.

//Katrine


30.06.2013 / 15:02 / Filed Under: Blogg

Justin på Twitter

 

Justin på Twitter i dag tidlig.

-Ingvild


30.06.2013 / 14:26 / Filed Under: Historie: ''I can't let you go.''

'' I can't let you go. '' Del 54

 

Justin ga også de en klem før vi gikk ut av bilen og inn i Justin's hus. '' Jeg burde gå opp å pakke litt. Vil ikke akkurat pakke i morgen tidlig. '' sa jeg før jeg gikk mot trappen. '' Jeg kommer snart. '' smilte Justin før han forsvant inn døren til kinosalen. Jeg gikk opp trappen og inn på rommet. Følelsen jeg hadde i kroppen nå, den var ikke akkurat noe morsom. '' Jeg har noe til deg. '' hørte jeg Justin si bak meg når han kom inn på rommet. Jeg la ned en t-skjorte i kofferten før jeg snudde meg mot Justin. '' Hva? '' sa jeg før jeg reiste meg. '' Jeg har noe til deg. '' smilte Justin før han tok fram noe fra lommen.

 

 


 

* Justin's synsvinkel * 

'' Jeg kommer snart. '' smilte jeg mot *dittnavn* før jeg forsvant inn døren til kinosalen. Jeg skulle hente en gave til *dittnavn* som jeg hadde kjøpt for noen dager siden. Smykke som jeg hadde kjøpt hadde forbokstavene mine, og jeg hadde også kjøpt et navn med *Dittnavn&Etternavn* sine bokstaver til meg selv. Jeg ville at vi skulle ha noe sammen, og siden jeg visste at *dittnavn* likte smykker, så passet jo dette perfekt. Det var kanskje litt barnslig, men jeg likte det uansett. Jeg tok ut gaveesken fra skuffen og gikk opp trappen. *Dittnavn* satt å ryddet i kofferten da jeg kom inn døren, jeg var nervøs. Jeg ville ikke at hun skulle dra, jeg var redd for at hvis hun drar, da kommer savnet til og bli for stort. Jeg er avhenging av og ha noen sammen med meg, og selv om jeg har fansen, så er det ensomt på toppen alene. '' Jeg har noe til deg. '' sa jeg da jeg kom inn døren. *Dittnavn* snudde seg rundt mens hun la ned en ny t-skjorte i kofferten sin. '' Hva? '' sa hun før hun reiste seg. Jeg smilte litt til henne før jeg gjentok setningen. *Dittnavn* så på meg med et rart blikk, men jeg bare ga hun et lurt smil før jeg tok opp esken fra lommen. '' Jeg vet at det kanskje ikke er så elegant, og kanskje du ikke liker det, men jeg ville ikke at du skulle dra og ikke ta med deg noe fra meg. '' smilte jeg mot *dittnavn* før jeg åpnet esken. *Dittnavn* så sjokkert mot meg. '' Liker du det? '' sa jeg med en nervøs stemme. '' Jeg elsker det, Justin. Men du hadde virkelig ikke trengt å kjøpe det. '' sa hun sjokkert mot meg. '' Jeg ville. '' smilte jeg mot henne før jeg tok ut smykke av esken. '' Jeg har det samme smykket. '' smilte Justin. *Dittnavn* ga meg et rart utrykk. '' Jeg mener at jeg har smykke med navnet ditt på. '' smilte jeg før jeg tok opp smykket som jeg hadde skjult under t-skjorten min. *Dittnavn* smilte stort til meg før hun ga meg en klem. '' Det er nydelig. '' smilte hun mot meg før hun ga meg et lidenskapelig kyss. Vi ble stående å kysse en stund før jeg trakk meg ut av kysset. '' Skal jeg ta det på deg? '' smilte jeg mot henne. Hun nikket å snudde seg slik at jeg kunne ta det på. 

 

Justin Bieber Necklace Initial Necklace by SCHALJewellery on Etsy

 

*Dittnavn's synsvinkel* 

Det var nydelig, og tanken av at Justin faktisk hadde kjøpt et smykke til meg var så søtt. Jeg elsket at han også hadde et smykke med mitt navn. '' Tusen takk. '' sa jeg før jeg kysset Justin igjen. '' Du har sikkert sagt det 100 ganger nå. '' lo Justin før han kysset meg tilbake. Jeg smilte uskyldig før jeg satte meg ned på gulvet igjen for og fortsette å pakke. '' Trenger du hjelp? '' smilte Justin mot meg før han satte seg ned ved siden av meg. '' Hvis du kan sende meg de klærne der? '' smilte jeg før jeg pekte på klærne som lå atme sengen. Justin nikket før han strakte seg etter klærne. '' Denne er jo min? '' smilte Justin lurt før han tok tak i t-skjorten sin. '' Den lukter deg, og siden det blir en stund uten deg så trenger jeg den. '' sa jeg uskyldig før jeg tok tak i t-skjorten til Justin. Justin lo litt før han nikket. '' Da skal jeg ha noe av deg også. '' smilte Justin før han tok tak i en utav favoritt t-skjortene mine. '' Denne. '' smilte han mot meg. '' Det er favoritt t-skjorta mi. '' sa jeg mot Justin som studerte den røde t-skjorta med LA på brystet. '' Det er den du også har. '' sa Justin før han ga meg et seriøst blikk. '' Det er det ikke. '' lo jeg før jeg la t-skjorten hans ned i kofferten min. '' Nei, men jeg tar denne jeg. '' smilte han før han reiste seg. Jeg nikket litt før jeg så at Justin gikk bort til garderoben sin for å legge inn t-skjorten min. '' Hva er klokken? '' smilte jeg mot Justin etter at jeg hadde pakket nesten ferdig kofferten. Justin hadde ligget i sengen mens jeg hadde pakket, virkelig en gentleman dette. '' Den er halv ti. '' smilte Justin mot meg før han så ned på mobilen sin igjen. Jeg nikket før jeg prøvde å pakke med resten av sakene i kofferten, men den var helt full. '' Jeg får virkelig ikke plass til mer. '' sa jeg oppgitt før jeg så mot tingene som fortsatt lå på gulvet. '' Joda, ser her. '' smilte Justin før han reiste seg fra sengen og kom bort til meg. '' Legg de tingene øverst i kofferten, også lukker du lokket. '' smilte Justin. Jeg så oppgitt på han før jeg prøvde å legge ned noen flere klær i kofferten. '' Ser du. '' smilte Justin. Jeg ristet på hodet før jeg prøvde å lukke kofferten. '' Sett deg oppå den. '' smilte Justin mot meg. Jeg nølte litt før jeg satte meg oppå kofferten. Overraskende nok så klarte Justin å lukke kofferten. '' Takk. '' smilte jeg før jeg reiste meg og kysset Justin på kinnet.

 

'' Er du sulten? Jeg kan bestille pizza? '' smilte Justin. Jeg nikket før jeg satte meg ned i sofaen. Justin gikk inn på kjøkkenet for å bestille pizza mens jeg ble liggende i sofaen mens jeg så nedover facebook hvor jeg egentlig ikke hadde så mye kontroll lengere. Jeg gjorde profilen min privat slik at jeg måtte legge til folk som venn, de kunne ikke legge til meg. Jeg så litt igjennom meldingene mine, og egentlig så var de fleste av Beliebers som brukte meg for å snakke med Justin. Jeg sjekket også twitter, hvor jeg ble overrasket over hvor mange følgere jeg har fått. '' Hva gjør du? '' smilte Justin før han la seg ned i sofaen atme meg. '' Twitter. '' smilte jeg mot han. '' Jeg har ikke tweetet på to dager. '' sa Justin før han tok opp telefonen. '' Det ser jeg, og fansen din tror du er død. '' lo jeg mot Justin før jeg viste han noen tweets fra Beliebers. Justin begynte å le før han så ned på mobilen sin. Jeg så at Justin hadde tweetet noe, så jeg sjekket profilen hans. '' #10daysuntil Believe tour. '' - '' Du er virkelig flink å bruke hashtag. '' lo jeg før jeg retweetet tweeten hans. '' @Dintwitter is cute;) *Bildelink* '' så jeg plutselig komme fram. Jeg så stresset mot Justin før jeg trykket inn på bildet hvor det var bildet av meg. '' Du er så død. '' lo jeg før jeg så ned på bildet hvor jeg satt å spiste mat i Disneyland. '' Jadajada. '' smilte Justin før han skrev noen flere tweets. Jeg fant et bilde av Justin som en fan hadde tatt av han på scenen hvor han var skjorteløs. '' @justinbieber #NOsixpack *bildelink*''
Jeg lo litt før jeg la telefonen ned i lommen. Justin reiste seg fra sofaen før han gikk ut i gangen for å hente pizzaen. 

 

A Place For My Head | via Tumblr 

 

'' Synes du ikke jeg har fin mage? '' sa Justin mot meg før han retweetet tweeten min. Jeg ristet på hodet før jeg tok et nytt pizzastykke. '' Det gjør du det. '' smilte Justin lurt mot meg før han tok opp t-skjorten sin slik at magen hans kom fram, damn. '' Nå er du bare klysete. '' lo jeg før jeg tok en til tygge av pizzastykket. Justin så på meg med et lurt smil før han tok et bilde av seg selv å postet det på twitter. '' #Sexy. ''. Jeg begynte å le da jeg så tweeten til Justin. '' Litt kanskje. '' smilte jeg mot Justin før jeg tørket meg rundt munnen. Justin smilte stolt mot meg før han la armen sin rundt meg. Jeg kunne godt ligge slik resten av livet mitt. Den tryggheten. '' Vi burde kanskje gå å legge oss? '' smilte Justin etter en stund med kosing og film. Jeg nikket før jeg reiste meg. Vi gikk opp på rommet før jeg gikk inn på badet for å pusse tennene. Jeg tok av meg klærne før jeg tok på meg en utav Justin's t-skjorter. Jeg smilte litt for meg selv før jeg gikk ut av badet og bort til sengen hvor Justin lå å ventet på meg. '' Se på hun da. '' smilte Justin før han åpnet armene sine. Jeg smilte uskyldig før jeg la meg ved siden av han. '' Kan ikke du synge litt for meg? '' hvisket jeg mot Justin som lå og så på meg. Justin nikket litt før han startet å synge på ''Be alright'', sangen som han hadde laget til meg. Jeg smilte litt før jeg la meg tettere inntil Justin, jeg lukket øynene, og det eneste jeg hørte var den nydelige stemmen til Justin som sang til meg. 

 

 

Mer?

Jeg vet at denne delen kanskje ikke var så spesiell, men jeg måtte bare fylle ut tomrommet som er imellom da *Dittnavn* får gaven sin, og til hun drar hjem til Norge. 


30.06.2013 / 14:00 / Filed Under: Blogg

Stem på Justin

STEM PÅ JUSTIN!

<<HER>>NB! Flere av katogoriene Justin er nominert i er negative, derfor les overskriftene og stem på det han fortjener! 

 

-Ida Marie Baardsen


30.06.2013 / 13:00 / Filed Under: Blogg

Nytt hjem til Mally

 

Mally skal snart flytte inn til en ny familie(dyrehage). Dyrepasserene sier han kommer til å passe bra sammen med de andre apene. 

 

-Ida Marie Baardsen


30.06.2013 / 11:58 / Filed Under: Blogg

#ProjectBabyJune30th

I dag er det tid for at vi endelig skal få Justin på toppen. Se Baby på youtube, og tweet linken overalt!

DU gjør en forskjell.


30.06.2013 / 10:59 / Filed Under: Blogg

#JustinHearAllisonSing

Under bildet av plakaten og søte Allison på fem år står det skrevet hva det går ut på. Synes det er helt utrolig at hun bare er fem år og har jobbet for noe hun ønsker. Håper hun får drømmen sin oppfylt.


-Alexandra


30.06.2013 / 10:56 / Filed Under: Blogg

Justin's Fashion in US Weekly-Alexandra


30.06.2013 / 10:47 / Filed Under: Blogg

Justin DMet en Belieber

Woow, sykt heldig. Han er så sykt snill, håper hun jenten kom seg inn og at vaktene trodde på henne!

-Alexandra


30.06.2013 / 09:30 / Filed Under: Blogg

Trender på twitter-Mia Davidsen


30.06.2013 / 00:09 / Filed Under: Blogg

Justin på instagram

@westcoastcustoms

-Ingvild


29.06.2013 / 22:30 / Filed Under: Blogg

Nytt instagrambilde av Justin

@frandalaybay Good times...

-Ingvild


29.06.2013 / 21:50 / Filed Under: Blogg

Jelena er tilbake?

Hei alle sammen!

 

 

27.juni kom ryktene om at Justin og Selena var sett på Sherman Oaks Galleria Arc Light teater i Los Angeles. Dette er foreløbig rykter siden de eneste bildene som har kommet ut er kun av Justin. Selena var i Los angeles denne dagen, men vi vet enda ikke om Selena var der siden det ikke har kommet noen bilder av akkurat dette. Selena hadde på seg lue på bildene som har blitt tatt av henne i Los angeles, og hvis du ser på bildet nedenfor så ser du at det er noen som sitter atme han med lue. Er dette Selena? 

 

 

 

 

Permalink til innebygd bilde 

 Hva tror dere? 

 


29.06.2013 / 21:00 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Nytt bilde av Justin - 28.06

Hei alle sammen!

 Nytt bilde av Justin fra Meet & Greet i går, den 28.Juni

 

justensbiebers:
Wow look at that finger and arm bye

 //Katrine


29.06.2013 / 19:36 / Filed Under: Historie: ''I can't let you go.''

'' I can't let you go. '' Del 53 - LANG DEL

Denne delen er skrevet av meg og Susanne. Jeg ville skrive en lang del til dere siden jeg ikke blogget i går, og siden Susanne hadde litt tid så hjalp hun meg med å gjøre denne delen lang. Susanne har skrevet begynnelsen, mens jeg har skrevet da de er i Disneyland og etterpå. 


  Jeg smilte litt før jeg la meg ned i sengen igjen. Jeg la meg med rygget mot badet, bare for å høre hva Justin sa når han kom ut igjen. '' Hvorfor ligger du med ryggen den veien? '' hørte jeg Justin si bak meg før han slo av lyset. '' Vet ikke. '' sa jeg før jeg så mot Justin å snudde meg igjen. Justin la seg ned i sengen før han pustet ut. '' Natta. '' sa jeg før jeg latet som jeg skulle sove '' Får jeg ikke et kyss? '' hørte jeg han si. Jeg ristet på hodet før jeg smilte lurt for meg selv. '' Slutt å tull med meg. '' lo Justin før han la seg nærmere meg. Jeg prøve å holde meg seriøs, men det funket dårlig da jeg kjente at Justin la hånden sin rundt midjen min. '' Slutt. '' sa jeg mens jeg prøvde og være seriøs. '' Du lurer ikke meg. '' lo Justin før han la seg litt over meg. Han kysset meg først på skulderen før han gikk ned mot halsen og opp mot kinnet mitt. Det kriblet i hele magen når Justin gjorde det, og jeg klarte ikke og ikke le. '' Dust. '' smilte jeg mot han før jeg kysset han på munnen.  

'' Se på turtelduene da. '' hørte jeg plutselig noen hviske. Jeg sperret opp øynene før jeg så at både Kenny, Alfredo og Allison sto foran meg. Jeg kjente at jeg ble rød i ansiktet når jeg kjente at Justin flyttet seg nærmere meg og strøk meg oppover magen. '' Justin. '' hvisket jeg før jeg prøvde å reise meg fra sengen. '' Litt lenger, babe. '' hørte jeg plutselig Justin si før han strammet grepet rundt midjen min. Alfredo lo litt før han kom hoppende bortover til sengen, '' Kom igjen biebs. '' sa han før han rev teppet av oss. Jeg var glad jeg hadde på meg Justin's t-skjorte, hvis ikke hadde det blitt ganske så klein stemning i rommet. Jeg lo litt før jeg kjente at Justin snudde seg andre veien. Han mumlet litt før han sukket, jeg bare lo før jeg reiste meg av sengen. '' Så er dere klare for Disneyland? '' smilte Allison mot meg. Jeg nikket ivrig før jeg gikk bort til kofferten for å finne noen klær. '' Vi går bare ned å venter på dere, regner med at dere ikke trenger mer enn en halv time? '' smilte Kenny før han åpnet døren. Jeg nikket før jeg gikk inn på badet for å kle på meg klærne som jeg hadde funnet. Jeg orket ikke å dusje siden jeg ikke hadde så godt tid på meg. Jeg sminket meg litt før jeg gikk ut igjen til Justin som enda lå i sengen og sov søtt. '' Justin, du må vokne. '' sa jeg før jeg ristet litt i han. Justin bare vridde seg unna, så jeg bestemte meg for at jeg skulle pranke han litt. 

 

Tumblr

 

'' Hvis ikke du står opp nå, da kaster jeg iskladt vann på det. '' sa jeg alvorlig mot Justin. '' Jadajada. '' sa Justin før han bare fortsatte å ligge i sengen. Jeg gikk inn på badet før jeg tok glasset som sto på vasken å fylte det med iskaldt vann. Jeg gikk ut igjen på rommet før jeg stilte meg atme sengen. '' Kom igjen, Justin. '' sa jeg før jeg kastet vannet over han. Jeg trakk meg unna senga da jeg så at Justin reiste seg i full fart. '' *DITTNAVN* '' sa Justin sjokkert mot meg. '' Ops. '' smilte jeg uskyldig til han før jeg bet meg litt i leppa. Justin smilte lurt til meg før han reiste seg fra sengen. '' Kom hit. '' smilte han til meg. Jeg ristet på hodet før jeg gikk bakover. Justin kom gående mot meg, og før jeg visste ordet av det traff ryggen min døren. '' Nå kan du ikke komme deg unna. '' smilte Justin før han la begge hendene sine på hver side av hodet mitt. Jeg kunne se vanndråpene renne nedover brystet til Justin, og egentlig så var han ganske så deilig der han stod. Justin så meg inn i øynene, mens jeg ble stående å se på vannet som rant nedover. '' Liker du det? '' smilte Justin mot meg. Jeg så opp på han før jeg la til en liten latter. '' Nei. '' sa jeg før jeg strøk hånden min oppover magen til Justin. Justin lukket øynene før han bet seg i leppen. '' Må du virkelig gjøre det der? '' sa han før han så meg inn i øynene. Jeg startet å le før jeg nikket. Justin lente seg framover før han kysset meg lidenskapelig på munnen. '' *Dittnavn*,Justin. '' ropte Alfredo. '' Kle på deg, vi må gå. '' smilte jeg før jeg akkurat skulle til å åpne døren, men Justin stoppet meg. '' Vi er ikke ferdige. '' smilte Justin mot meg før han fortsatte å kysse meg. Jeg smilte i kysset, men jeg kjente at Justin begynte og bli mer ivrig. Jeg trakk meg ut av kysset før jeg smilte mot Justin. '' Kle på deg, vi venter nede. '' sa jeg før jeg åpnet døren. Justin så oppgitt på meg før han nikket. '' Hvorfor bruker Justin så lang tid? '' sa Alfredo etter en stund. Justin hadde faktisk brukt nesten et kvarter, noe som fikk meg til å tenke at han sikkert hadde lagt seg ned i sengen igjen. '' Hva er egentlig klokken? '' sa jeg før jeg reiste meg fra sofaen. '' Den er bare litt over elleve. '' smilte Alfredo før han så ned på moilen sin igjen. Allison og Kenny hadde gått ut i bilen for å vente. '' Jeg går og ser etter han. '' sa jeg før jeg gikk bort til trappen. '' Gjør det, jeg går ut i bilen å venter på dere. Ikke gjør noe tull. '' smilte Alfredo før han tok på seg skoene. Jeg ristet på hodet før jeg gikk opp trappen og inn på rommet til Justin. '' Du er så treg. Kom igjen. '' lo jeg før jeg satte meg på sengen for å vente på at Justin skulle bli ferdig å fikse håret. '' Jeg sto opp for 15 minutter siden, jeg er ikke treg. '' smilte Justin mot meg før han så seg selv i speilet en siste gang. '' Kan jeg gå slik? '' smilte han mot meg. Han hadde på seg en svart t-skjorte med et bilde av Chris Brown på og en svart bukse. Jeg nikket før jeg reiste meg fra sengen. '' Du er fin. '' smilte jeg mot han. '' Takk. Du er nydelig i dag. '' smilte han mot meg før han kom gående mot meg. Jeg rødmet litt før jeg smilte mot han. '' Jeg skal bare ha en lue så kan vi gå. '' smilte Justin. Jeg så sjokkeret på han. '' Du bruker så lang tid på å fikse håret, også tar du på deg lue? '' sa jeg sjokkert. Justin lo litt før han nikket. '' Du er utrolig. '' lo jeg før jeg gikk bort til døren. Justin bare lo før han tok ut en lue av skuffen. '' Ready? '' smilte jeg. Justin nikket før han tok tak i hånden min. Vi gikk ut i bilen, og jeg så både at Kenny, Allison og Alfredo nesten jublet da de så at vi kom gående ut døren. '' Endelig. '' hørte vi Kenny rope. Jeg startet å le før jeg sette meg inn i bilen. '' Beklager. '' sa Justin når han hadde kommet inn i bilen. 

 

'' Dere er så søte. '' lo jeg mot Justin og Alfredo som hadde masse krem rundt munnen. Vi var endelig kommet til Disneyland, og jeg elsket virkelig alt. Alle mine favoritt disney figurer var her, og jeg hadde sikker tatt bilde med hver eneste person som hadde på seg et kostyme. Vi satt nå inne på en liten café, og jeg klarte ikke å stoppe å le av hvor søt Justin og Alfredo var med masse krem rundt munnen. '' Allison, se på de da, det er jo litt søte da. '' lo jeg før jeg tok en slurk av drikken min. Allison lo litt før hun nikket. '' Alfii, vi tar et instagram bilde. '' sa Justin mot Alfredo før han tok opp mobilen. Alfredo nikket ivrig før han og Justin begynte å ta masse bilder sammen. '' Hva skal vi skrive som kommentar? '' hørte jeg Justin si mot oss. '' Aner ikke, bare finn på noe. '' lo Alfredo før han tørket seg rundt munnen. '' Si noe om meg da. '' sa jeg med ironi i stemmen. Justin smilte lurt til meg før han nikket. '' Jeg bare tulla. '' sa jeg alvorlig mot Justin som akkurat postet bildet. '' Ikke jeg. '' smilte han før jeg kjente at foten til Justin ble borti min. Jeg lo litt før jeg så ned på mobilen min hvor Alfredo og Justin hadde lagt ut bilde. 

 

Alfredo Flores' photo "Butter Beer!!! @justinbieber ..." on WhoSay

 

'' Når går flyet ditt i morgen? '' smilte Allison mot meg. Jeg hadde hatt det så morsomt at jeg hadde glemt at jeg skulle hjem i morgen. Allison, hvorfor måtte du spørre nå som jeg hadde det så morsomt? Jeg så mot Justin som løftet hodet sitt opp av mobilen da Allison spurte om når jeg skulle dra. Han så trist på meg. '' Flyet går halv ett. '' sa jeg før jeg drakk litt mer av brusen min. Allison nikket før hun så ned på telefonen sin. '' Jeg hørte at du ville bli med videre på trunéen? '' prøvde hun å si støttende. Jeg nikket før jeg så mot Justin som så oppgitt mot Allison. '' Vi fikser det. '' sa hun støttende mot meg. Jeg nikket litt før jeg så mot Kenny som ikke hadde sagt så mye den siste timen. '' Hva holder du på med? '' smilte jeg mot han. Kenny så på meg med et smil. '' Jeg sitter å leser på twitter. '' lo han før han la telefonen ned i lommen. Jeg lo litt før jeg reiste meg fra stolen min. '' Kan vi gå videre nå? '' sa jeg ivrig før jeg så mot Justin. Justin nikket før han reiste seg fra stolen. '' Hva med oss da? '' hørte vi Alfredo si og tok armene rundt Allison og Kenny. '' Kan ikke jeg og *dittnavn* gå litt alene? Det er jo nesten ikke folk her. '' sa Justin som et forslag. Jeg kunne se at Kenny tenkte seg godt om, men han nikket mot oss. Jeg smilte før jeg kjente at Justin tok tak i hånden min. '' Vi møtes her om en time, greit? '' sa Allison strengt mot oss. Jeg og Justin nikket før vi gikk ut av caféen. '' Litt alenetid må jeg jo få med deg. '' smilte Justin mot meg før han strammet hånden min litt. Jeg nikket før jeg kysset han på kinnet. '' Kan vi ikke kjøre igjennom den? '' sa Justin mot meg før han pekte på ''kjærlighetsveien''. Jeg lo litt før jeg nikket. Justin smilte stort før vi gikk bort til køen. Folkene rundt stirret egentlig ganske mye, men jeg følte ikke at det var noen som var ute etter og gjøre oss noe vondt. Vi satt oss i ''båten'' som skulle ta oss med inn i en mørk tunnel. '' Er du sikker på at dette er så lurt? '' sa jeg nervøst mot Justin. '' Det er ikke farlig. '' lo han før han la armen sin rundt meg. Jeg smilte til han før jeg kysset han på munnen. Vi kom inn i tunnelen, og rundt oss var det roser og søt musikk. Jeg så også svaner som svømte rundt oss. Det føltes ut som vi egentlig var med i filmen '' The notebook. ''. Vi kom ut av tunnelen igjen, og jeg smilte til Justin før jeg så han inn i øynene. Justin smilte tilbake før han kysset meg på munnen. Jeg hørte faktisk at noen klappet når vi kysset, men jeg valgte å ignorere det. Justin tok hånden min før vi gikk videre rundt for å se på blandt annet Mikke mus. Jeg følte meg som en liten unge der jeg gikk, og jeg tror nok telefonen min hadde fått 300 nye bilder. Jeg og Justin hadde tatt mange bilder sammen også, litt minner må man jo ha! '' Kan vi ikke ta den? '' sa jeg ivrig mot Justin før jeg pekte på en stor berg og dalbane. Justin ristet på hodet. '' Jo, plis. '' sa jeg ivrig mot han. Jeg visste at Justin ikke likte høyder, men jeg måtte virkelig ta han med i denne. '' Vær så snill. '' sa jeg med mot Justin. Han nølte litt før han nikket. Jeg smilte stort før jeg kysset han på munnen. '' Dette blir sykt. '' lo jeg da vi begynte å nærme oss toppen. Justin så helt vettskremt ut, noe som fikk meg til å le. '' Slapp av. '' sa jeg før jeg tok hånden hans. Justin nikket før han lukket øynene. Vi satt helt framst, og jeg kjente adrenalinet i kroppen da vi var på toppen. Vi nærmest ble kastet framover og jeg hylte. Det gikk så fort, og jeg virkelig elsket følelsen av frykt og glede inn i meg. Justin hylte han også, noe som fikk meg til å le. '' DET DER GJØR JEG IKKE IGJEN. '' ropte Justin da den stoppet. Jeg lo før jeg tok tak i hånden hans. '' Det var så gøy. '' lo jeg mot han. Justin ristet på hodet før han strammet grepet rundt hånden min. '' Litt? '' smilte jeg før jeg stilte meg foran han. Justin ristet på hodet. Jeg smilte lurt til han før jeg kysset han. '' Ikke litt engang? '' sa jeg i kysset. Justin smilte litt før han nikket. Jeg smilte før jeg trakk meg ut av kysset. Vi gikk videre rundt i parken før vi måtte gå tilbake til Alfredo, Allison og Kenny. '' Hva har dere gjort? '' lo Alferdo da vi kom gående inn i cafén. '' Vi tok den store berg og dalbanen. '' sa jeg ivrig. Alfredo så overrasket bort på Justin som nikket stolt. Dust. 

 

'' Hva er klokken? '' sa jeg mot Alfredo før jeg satte meg ned på fanget til Justin. '' Den er halv fem. Men jeg tror vi bare skal dra nå, det begynner å komme flere folk siden Justin er her, og jeg tror kanskje du har en del å pakke hvis det var dine saker som lå på gulvet til Justin? '' lo Alfredo. Jeg nikket litt før jeg så Justin inn i øynene. Justin smilte lurt til meg før han kysset meg. '' Det kan bli en utfordring. '' lo Justin mot meg. Jeg nikket før jeg reiste meg fra fanget hans. '' Jeg håper vi ses snart igjen. '' sa Allison før hun ga meg en klem. Jeg kjente det stakk i hele meg da hun sa den setningen. Jeg nikket før jeg klemte hun en siste gang. '' Nå skal vi ikke starte å gråte her, vi ses snart igjen. '' smilte Alfredo, og jeg startet å le. Alfredo visste alltid hvilke ord han skulle si for at man skulle begynne å le. Jeg ga han en klem før jeg også ga Kenny en klem. Justin ga også de en klem før vi gikk ut av bilen og inn i Justin's hus. '' Jeg burde gå opp å pakke litt. Vil ikke akkurat pakke i morgen tidlig. '' sa jeg før jeg gikk mot trappen. '' Jeg kommer snart. '' smilte Justin før han forsvant inn døren til kinosalen. Jeg gikk opp trappen og inn på rommet. Følelsen jeg hadde i kroppen nå, den var ikke akkurat noe morsom. '' Jeg har noe til deg. '' hørte jeg Justin si bak meg når han kom inn på rommet. Jeg la ned en t-skjorte i kofferten før jeg snudde meg mot Justin. '' Hva? '' sa jeg før jeg reiste meg. '' Jeg har noe til deg. '' smilte Justin før han tok fram noe fra lommen. 

 

Justin Bieber. | Tumblr

 

Mer? Hva tror dere Justin har til *Dittnavn*? 


29.06.2013 / 19:30 / Filed Under: Blogg

På vei til hotellet - Las Vegas (29.06.13)


-Ida Marie


29.06.2013 / 19:00 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Justin har IKKE fått ny tatovering.

 

Hei alle sammen!

 

 

Etter videoen som Jimmi Kimmel la ut så har det vært en trend på twitter hvor folk sier at Justin's nye tatovering er ekte. Dette er ikke sant. På konsertbildene som ble tatt i går så ser man ingen tatovering på Justin's mage, og vi tror neppe Justin blir og få en slik tatovering heller. Jeg håper hvertfall at dere som lurte på dette fikk svaret nå. Justin har ikke fått ny tatovering. 

//Katrine

 


29.06.2013 / 18:27 / Filed Under: BELIEVE TOUR

One Less Lonely Girl - Las Vegas (28.06.13)

Hei alle sammen!

 

 Dette var den heldige jenta som ble OLLG i Las Vegas i går: 

  

 

 Misunner hun virkelig.

 

//Katrine

Hvis del 52 av historien får over 50 kommentarer før klokken 20.00, så poster vi del 53 som er en lang del:) 


29.06.2013 / 18:00 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Konsert bilder - Las Vegas (28.06.13)

 Hei alle sammen!

 

Credit: Bieber-news

 

 Fanbilder som ble tatt under konserten i Las Vegas i går: 

 

 

 

 

 

 

//Katrine


29.06.2013 / 17:49 / Filed Under: Blogg

"The Key"

Som kansje de fleste av dere vet, skal Justin komme med en ny parfyme med navn "The Key". Parfymen er nå i salg på Macy`s i USA, men datoen på når den kommer ut i Norge er enda ikke satt... Krysser fingrene på at den kommer snart! Uansett på Macy`s koster den store flasken 59.50 dollar (ca 360kr) og den minste koster 49.50 (ca. 300kr).-Alexandra


29.06.2013 / 17:17 / Filed Under: Historie: ''I can't let you go.''

'' I can't let you go. '' Del 52

 

HVIS DENNE DELEN FÅR 50 KOMMENTARER FØR 20.00, DA KOMMER DEL 53 UT:-) 

 

Akkurat den setningen var noe jeg virkelig ikke ville høre, jeg kjente at usikkerheten kom tilbake. '' Gleder meg til å se deg også. '' sa jeg før jeg tok tak i hånden til Justin. Justin smilte før han satt seg nærmere meg. '' Men det er ikke derfor jeg ringer. '' sa jeg nervøst. Det ble stille en stund, og jeg følte egentlig at mamma forstod hva jeg skulle si. '' Kan jeg få bli med Justin videre på turnè? Jeg vet at dette kanskje kommer som et sjokk, og at dette er et stort steg å ta, men jeg vil så gjerne bli med Justin. Scooter og crewet sier at jeg får lov, og Allison kan være læreren min, og Scooter sa han kunne fikse slik at jeg fikk årsplanen for skolen slik at jeg kan ta eksamen når jeg er tilbake. '' sa jeg som et forslag. '' Er du helt på styr *dittnavn*? Hvor lenge er dette snakk om? '' hørte jeg hun si sjokkert. Jeg sukket litt før jeg pustet ut. '' Rundt 7 måneder. '' sa jeg litt lavt i telefonen. Det ble stille, og det eneste jeg hørte var at mamma pustet. '' Mamma? '' sa jeg før jeg snudde meg mot Justin og så oppgitt på han. '' Nei. '' hørte jeg hun si i telefonen. Fikk jeg ikke lov? 

 


 

'' Hva mener du? '' sa jeg i telefonen. Justin så stresset mot meg, og jeg kunne se at Scooter skjønte hva mamma mente. '' Jeg slipper deg aldri alene på turnè med Justin, er du helt gal? '' ropte hun i telefonen. Jeg trodde egentlig at hele verden min skulle falle sammen akkurat nå, og jeg kjente at alle planene som jeg hadde drømt om som skulle skje ble sakte men sikkert bare borte. Den følelsen av og få vite at du ikke får være med Justin på turné, det må være den værste følelsen i hele verden, og dette var en følelse jeg kjente nå. Følelsen av skuffelse, og ikke minst sorg fylte seg inni meg, og jeg klarte faktisk ikke å forstå noe nå. '' Hvor ikke? '' sa jeg med en trist stemme. '' Du er 17 år gammel *dittnavn*, Du har ikke kjent Justin lengere enn en måned, jeg tror virkelig du må ha slått deg, være med Justin på turné, den var morsom. '' hørte jeg mamma si med ironi i stemmen. Trodde hun ikke på meg heller nå? '' Jeg er seriøs mamma. '' sa jeg med en alvorlig stemme. Mamma sluttet og le, jeg kunne høre pusten hennes, og i hodet mitt så kunne jeg se hva hun tenkte akkurat nå. '' Jeg tror du må være gal, *dittnavn* '' hørte jeg mamma si etter en stund. '' Du kan få snakke med Scooter? '' sa jeg før jeg tok av høytaleren på telefoen. '' Jeg trenger ikke å snakke med Scooter, fordi du får ikke bli med Justin. Du har skole, og livet ditt er her. '' sa hun stresset i telefonen. Jeg sukket tungt før jeg så trist mot Justin som egentlig så ganske så tom ut akkurat nå. '' Mamma, kan du hvertfall ikke høre hva Scooter og de har planlagt for meg? '' sa jeg som et forslag i telefoen. '' Nei, *dittnavn*. '' hørte jeg hun si før jeg kunne høre pappa's stemme i bakgrunnen. '' Hvem snakker du med? '' hørte jeg han si, og jeg følte egentlig at pappa bare kom til å gjøre saken mye verre. '' Hun spør om hun kan få være med Justin videre på turné. '' hørte jeg mamma si.

 

Det ble stille en stund, og jeg visste at pappa var ganske så sjokkert nå. Den lille jenta hans, som alltid hadde vært nær han skulle nå plutselig være borte fra han i flere måneder. '' Det er ikke akutuelt engang. '' hørte jeg pappa si, og egentlig så kjente jeg bare at tårene mine var på tur å komme også. Det føltes helt jævelig ut. '' Kan jeg få snakke med hun?'' hørte jeg pappa si, og like etterpå så hørte jeg stemmen hans i telefonen. '' Hva er det som skjer *dittnavn*? '' hørte jeg han si oppgitt i telefonen. '' Jeg vet at dette er et stort sjokk for dere. Men jeg klarer ikke å forlate Justin. '' sa jeg trist i telefonen slik at pappa skulle få litt dårlig samvittighet for det jeg sa. '' Jeg kan ikke, du er bare 17 år gammel, hva i alle dager tenker du med? Du har skole, venner og livet ditt her? '' sa han spørrende i telefonen. Jeg så oppgitt mot Scooter som egentlig så ganske så irritert ut. '' Jeg vet at livet mitt er i Norge, men jeg vil oppleve verden. Vi har fikset en lærer til meg, og crewet sier jeg er hjertelig velkommen. Det eneste som stopper meg er dere. '' sa jeg med en håpefull stemme. '' Jeg har ikke sett deg på to uker *dittnavn*, jeg savner deg virkelig. Hva tror du skjer hvis du skal være borte fra meg i flere måneder? '' hørte jeg han si stresset i telefonen. '' Jeg vet at det kommer til og bli tungt, men jeg kommer jo tilbake? '' sa jeg før jeg reiste meg fra stolen. '' Jeg vet du kommer tilbake, men jeg vil ikke at du skal dra. Akkurat nå så er det ikke et tema engang, og jeg er glad du er hjemme snart slik at du får være borte fra Justin litt, jeg tror ikke dette er bra for noen av dere. '' sa han i telefoen, og jeg trodde egentlig ikke at jeg kunne bli mer oppgitt og sjokkert på samme tid. Sa han nettopp at det ikke var bra at jeg og Justin var sammen? '' Du vet ingenting om hvordan mitt og Justin's forhold er. '' sa jeg spydig i telefonen. '' Jeg orker ikke å diskutere dette mer *dittnavn*, du kommer hjem om to dager, og du kan møte Justin når han er ferdig med turnén. '' sa han før han før jeg kunne høre at Mamma snakket i bakgrunnen om hvor mye hun gledet seg til at jeg kom hjem slik at de slapp dette styret. '' Men jeg vil ikke møte Justin etter turnén, jeg vil bli med han nå. '' sa jeg før jeg kjente at Justin strøk meg på ryggen. '' Vi snakker ikke mer om det *Dittnavn*. '' hørte jeg pappa si før han la på. Jeg kjente at jeg hadde lyst til å kaste telefonen i veggen, men Justin klarte og få meg til å slappe av. '' Det var den planen. '' sa jeg irritert før jeg satte meg ned på stolen igjen. '' Jeg tror det beste er at du drar hjem, også snakker du med dem da. Akkurat nå så tror jeg de er så bestemt fordi de ikke har sett deg på en stund, noe som er forståelig. '' sa Scooter støttende mot meg. Jeg nikket før jeg sukket tungt. I morgen var min siste dag sammen med Justin, og jeg visste ikke om det ble en måned, eller mange måneder igjen til jeg så han neste gang.

 

Photo by justin__bieber_x ? Instagram

 

'' Når går flyet ditt på mandag? '' sa Scooter etter en stund med stillhet. '' Halv ett. '' sa jeg før jeg sukket. Justin tok armen sin rundt meg før han flyttet seg nærmere meg. Den tryggheten, og den følelsen jeg fikk i meg når Justin holdte meg tett inntil seg var så trygg. Jeg følte egentlig at morgendagen kom til og bli veldig trist, siste dag sammen med Justin. '' Jeg blir med dere på flyplassen, okei? '' sa Scooter før han reiste seg. Justin nikket før han fulgte han ut i gangen mens jeg ble sittende igjen på kjøkkenet. Jeg så ned på mobilen min hvor Melissa hadde sendt meg en ny melding. '' Har du snakket med foreldrene dine? Hva sa de? ''. Jeg sukket før jeg begynte å skrive tilbake. '' Jeg har snakket med de ja. Kan ikke akkurat si at jeg ble overrasket over at de sa nei. Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg vil gjøre, vil bare gråte. '' skrev jeg tilbake før jeg kjente at en tåre gikk nedover kinnet mitt. Jeg tørket den fort vekk, men det nyttet lite da jeg kjente at flere tårer kom nedover kinnet mitt. '' *Dittnavn* '' hørte jeg Justin si før tok meg inn i en klem. '' Jeg vil ikke dra. '' sa jeg før jeg kjente at flere tårer kom. Justin sa ingenting, han bare holdte meg fast i hendene sine. '' Du gir meg en trygghet som ingen andre kan gi meg. '' sa jeg før jeg så Justin inn øynene. De var blanke, og jeg kunne se at han hadde lyst til å gråte. '' Vi skal klare dette, okei? '' sa Justin før han så meg dypt inn øynene. Jeg nikket før jeg kjente at Justin slapp klemme og la hendene sine på kinnet mitt for å tørke bort tårene som hadde kommet. '' I morgen så skal vi ikke deppe, okei? Vi skal virkelig bruke dagen på noe bra. Okei? '' sa Justin alvorlig mot meg. Jeg nikket før jeg kysset Justin. Vi ble stående å kysse hverandre, og jeg kjente at sorgen som jeg hadde inni meg ble forandret til glede. Justin gjorde det igjen, han forandret humøret mitt til glede. 

 

'' Hva om vi drar til Disneyland i morgen? '' smilte Justin mot meg. Vi hadde sittet å sett på en film som gikk på tv'en en stund, og egentlig bare ligget i armene til hverandre. Jeg smilte lurt før jeg nikket mot Justin. Jeg hadde alltid drømt om og dra til Disneyland, så dette så jeg virkelig fram til. '' Det tror jeg kan få oss til å tenke på litt andre saker. '' smilte Justin før han tok opp mobilen. '' Må du virkelig sjekke mobilen din nå? '' sa jeg oppgitt mot han. '' Jeg skal bare sende melding til Kenny, han må dessverre bli med oss siden det sikkert er mye folk der i morgen. '' sa Justin støttende mot meg. '' Jeg bare tulla. '' sa jeg mot Justin før jeg kysset han. Justin smilte i kysset. '' Jeg bare går opp, venter på deg der. '' smilte jeg mot Justin. Jeg reiste meg fra sofaen og gikk opp trappen å inn på rommet før jeg kledde av meg shortsen. Klokken var rundt halv ett, og siden vi skulle til Disneyland i morgen så trengte vi litt ekstra søvn. Jeg tok på meg en utav Justin's t-skjorter før jeg så mot kofferten min som så ut som at en tornado hadde vært på besøk. Jeg gikk inn på badet å pusse tennene før jeg gikk ut på rommet til Justin igjen. Jeg la meg ned i sengen, før jeg tok opp mobilen hvor Melissa hadde skrevet en ny melding. '' Beklager for at jeg svarte nå, Niklas var innom en tur. Jeg er sikker på at det ordner seg når du kommer hjem. Gleder meg til å se deg hvertfall, selv om jeg vet at det ikke er en trøst, hehe:( Veldig glad i deg *dittnavn*. Alt ordner seg for snille piker;) '' sto det. Jeg smilte litt før jeg svarte hun tilbake med at jeg var glad i henne også. Jeg hørte Justin komme opp trappen, og jeg smilte mot han da han kom gående inn på rommet. '' Hei søta. '' sa han før han tok av seg t-skjorten og buksa. Jeg rødmet mot han før jeg satte meg opp i sengen. Justin gikk inn på badet for å pusse tennene. '' Blir Kenny med oss i morgen? '' ropte jeg til han. Jeg kunne høre at Justin slet med å svare siden han hadde masse tannkrem i munnen, men jeg hørte at han svarte ja. Jeg smilte litt før jeg la meg ned i sengen igjen. Jeg la meg med rygget mot badet, bare for å høre hva Justin sa når han kom ut igjen. '' Hvorfor ligger du med ryggen den veien? '' hørte jeg Justin si bak meg før han slo av lyset. '' Vet ikke. '' sa jeg før jeg så mot Justin å snudde meg igjen. Justin la seg ned i sengen før han pustet ut. '' Natta. '' sa jeg før jeg latet som jeg skulle sove '' Får jeg ikke et kyss? '' hørte jeg han si. Jeg ristet på hodet før jeg smilte lurt for meg selv. '' Slutt å tull med meg. '' lo Justin før han la seg nærmere meg. Jeg prøve å holde meg seriøs, men det funket dårlig da jeg kjente at Justin la hånden sin rundt midjen min. '' Slutt. '' sa jeg mens jeg prøvde og være seriøs. '' Du lurer ikke meg. '' lo Justin før han la seg litt over meg. Han kysset meg først på skulderen før han gikk ned mot halsen og opp mot kinnet mitt. Det kriblet i hele magen når Justin gjorde det, og jeg klarte ikke og ikke le. '' Dust. '' smilte jeg mot han før jeg kysset han på munnen. 

 

Untitled

 

Mer? Hva tror dere skjer? 


29.06.2013 / 16:17 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Fanbilder fra Meet & greet. (28.06)

Hei alle sammen!

 

Under Justin's møte med fansen i går så var det noen heldige fans som greide å ta bilde av Justin selv om de bare hadde ti sekunder sammen med han. 

 

//Katrine


29.06.2013 / 15:50 / Filed Under: Blogg

Nytt instagrambilde-Mia Davidsen


29.06.2013 / 15:00 / Filed Under: Blogg

Nye instagrambilder av Justin

@mistercap: Me sis and beebz. Dudes buff now.

@justinbieber: turnup-Ida Marie


29.06.2013 / 14:30 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Believe tour program book

Hei alle sammen!

 

 

2 nye bilder fra Believe tour program boken: 

 

 

 

//Katrine


29.06.2013 / 14:00 / Filed Under: JDBNorway i media

Follow JDBnorway på twitter, instagram og facebook

Dette innlegget ble laget for at det skal komme i en menyknapp på bloggen,  men også til dere slik at dere kan følge med på JDBnorway døgnet rundt. 

 

Instagram: @JDBNORWAAY

Her legger vi ut bilder av Justin. Dette er JDBnorway's instagram som ble opprettet for ca 2 måneder siden. Har brukt denne twitter en del, og her legger vi ut bilder som vi liker at Justin. Her prøver vi også å legge ut bilder nesten hver dag, og noen dager så kan det være flere bilder. Vi bruker instagra følge med på hva Justin og crewet legger ut på instagram. Dette er også vår instagram som dere kan spørre om spørsmål i kommentarfeltet, men vi ser helst at dere unngår dette og heller sender oss en melding på facebook eller på twitter. ♥

 

Twiitter: @JDBNORWAAY 

Dette er JDBnorway's twitter. Denne twitteren brukes til å svare på spørsmål som dere lesere lurer på, og ikke minst følge med på hva Justin og hans crew twitrer om. Vi deler også ganske så mye nyheter der som kanskje ikke har blitt postet på bloggen enda. Her skriver vi også når historiedelene kommer ut, og om det faktisk kommer historie den dagen. Synes det er mye enklere å skrive det på twitter siden da blir ikke bloggen spammet ned. Vi prøver å følge alle som followers oss tilbake, men hvis vi enda ikke har followet deg, send oss en tweet, og vi follower deg! Dette er den beste måten og få kontakt med oss, siden hvertfall jeg har på varsler slik at hvis du sender oss en melding så svarer vi så fort som mulig. ♥

 

Facebook: JDBnorway.blogg.no (Trykk på navnet ) 

Dette er JDBnorway's facebook side. Her legger vi ut all informasjon om når vi har konkurranser, viktige innlegg, når historiedelen har komme ut osv. Her har dere også mulighet for å sende oss en melding, og vi prøver å svare alle som sender inn en melding til oss. Vi håper at dere trykker liker, fordi det vil være til stor hjelp for oss. Vi bruker facebook siden for å følge med på hva Justin skriver på sin facebook, og ikke minst følge med på hva crewet poster. Vi oppdraterer siden hver dag. ♥

 

 


29.06.2013 / 13:00 / Filed Under: Historie: ''I can't let you go.''

'' I can't let you go. '' Del 51

 

 '' Neinei, vi snakker med Scooter. '' smilte hun før hun kysset meg lidenskapelig. Jeg smilte i kysset før jeg presset meg nærmere henne. Vi ble liggende å kysse lenge i sofaen, da vi plutselig hørte at noen ringte på. '' Argh.. '' sa jeg før jeg reiste meg. *Dittnavn* smilte lurt til meg før hun rettet på t-skjorten hun hadde på seg. '' Jeg bare går opp og tar på meg litt mer klær. '' smilte hun før hun gikk opp trappen. Jeg gikk ut i gangen før jeg åpnet døren. '' Hei, bra du kom. '' smilte jeg mot Scooter da han kom inn døren. Scooter sa ingenting, og han viste heller ikke noen følelser som kunne tyde på at han var glad eller irritert. Var dette virkelig så lurt?

 


 

*Dittnavn's synsvinkel *

''' Jeg bare går opp og tar på meg litt mer klær. '' smilte jeg mot Justin før jeg gikk opp trappen. Jeg gikk inn på rommet før jeg egentlig fikk sammenbrudd. Hva i alle dager holdte vi på med? Mamma og pappa kom til å drepe meg når de fikk høre at deres datter ønsket å være med Justin bieber videre på turné, og ikke minst forlate Norge i flere måneder. Det kom de aldri til og godta, og hvertfall ikke når det var snakk om Justin. De lot meg såvidt dra på besøk til Justin i to uker, de kom aldri til og la meg dra på på turné med Justin. Det var snakk om 7 måneder. Hva kom folk til å si når jeg fortalte at jeg skulle dra bort så lenge, hva kom Melissa til å si? Og jeg kom jo til og gå glipp av skolen? Dette lovet virkelig ikke bra. Jeg ville jo såklart være med Justin, men tanken av at jeg ikke kom til å se familien eller vennene, eller egentlig Norge på flere måneder gjorde at jeg ble ganske så usikker. Jeg ville ikke skuffe Justin, men jeg visste at hvis jeg ikke ble med nå, så kom jeg aldri til og få sjangsen til noe slikt igjen. Jeg ville jo være med Justin, og jeg tror egentlig ikke at jeg blir å gå glipp av så mye i Norge egentlig. 

 

'' Dette er veldig nytt for meg, Justin. '' hørte jeg Scooter si på kjøkkenet. Jeg gikk ned trappen og inn på kjøkkenet hvor en rar stemning fylte rommet. Justin så på meg før han ga meg et lite smil og et tegn på at jeg skulle sette meg atme han. Jeg satte meg ned på stolen ved siden av Justin før jeg så mot Scooter som virket ganske så oppgitt. '' Vil du virkelig være med på Justin's turné? Det er snakk om mange måneder uten familie og venner, og hvis du er usikker så tror jeg ikke det er så lurt at du blir med. Og har du snakket med foreldrene dine?'' sa Scooter mot meg. Det ble stille en stund, og jeg kunne se at Justin ventet på et svar. Jeg ristet på hodet før jeg begynte å tenke på det Scooter sa. '' Jeg har ikke snakket med mamma og pappa. Men jeg vil være med, og jeg vet at det er lenge, men hvis det er den eneste muligheten jeg har for og være sammen med Justin så er jeg villig til å forlate Norge for en stund. '' sa jeg før jeg så mot Justin som pustet ut. Han tok hånden min som var under bordet før han klemte litt i den. Jeg så på han med et lite smil før jeg snudde meg mot Scooter som så ned på telefonen sin. '' Jeg tror nok at vi må snakke med foreldrene dine om dette. Men du skal vite at det er ikke noe problem at du blir med, Allison kan helt sikkert være læreren din, og vi fikser med skolen din slik at du får med deg årsplanen slik at du tar eksamen når du er tilbake. Jeg er bare ikke sikker på at hvis du blir med så tar Justin jobben seriøst. Jeg vil at han skal fokusere på musikken og fansen sin. '' sa Scooter alvorlig. Justin klemte meg i hånden får han så mot Scooter. '' Jeg kan love deg at jeg blir å fokusere på musikken og fansen, *dittnavn* gjør jo at jeg blir mer glad, og det er jo positivt, ikke sant? '' smilte han. Scooter nikket før han så ned på telefonen igjen. '' Jeg skal bare ringe til de andre i crewet å høre hva de har og si. '' smilte Scooter mot oss før han reiste seg fra stolen. Jeg og Justin nikket litt før vi så han forsvinne ut av kjøkkenet. '' Jeg gruer meg til å snakke med mamma og pappa. '' sa jeg før jeg så mot Justin. Justin nikket før han tok tak i hånden min. '' Vi fikser dette, okei? '' smilte han mot meg. Jeg nikket før jeg så Justin inn i øynene. Justin lente seg mot meg før han kysset meg, jeg kysset tilbake, og jeg kjente at sommerfuglene virkelig fløy rundt i magen min. Justin smilte i kysset, noe som virkelig fikk meg til å smile også. 

 

Facebook

 

'' Hvorfor bruker Scooter så lang tid? '' sa Justin utolmodig etter en stund. Jeg ristet på skulderne før jeg så ned på mobilen min for og se hva klokken var. Scooter hadde snakket i telefonen i rundt en halvtime, noe som fikk meg til og bli nervøs også. '' Jeg går og ser etter han. '' smilte Justin før han reiste seg. Jeg nikket før jeg så ned på mobilen igjen. Jeg ville høre hva Melissa hadde å si til dette. '' Hei vennen. Hvis du hadde muligheten for og bli med Justin videre på turnè i 7 måneder, hadde du blitt med da? Da mener jeg faktisk at du ikke møter familien eller vennene dine på flere måneder. Jeg trenger svar FORT. '' skrev jeg før jeg la telefonen ned i lomma. Jeg ble sittende og bare vente på at Justin og Scooter snart kom tilbake, noe som ikke skjedde. Minuttene gikk, og jeg kjente en ekkel følelse inni meg som ikke føltes bra. Jeg kjente at jeg fikk en melding på telefonen, og egentlig så følte jeg ikke at meldingen hjalp noe særlig mye. '' Jeg vet faktisk ikke. Det er litt vanskelig å si når jeg ikke kjenner Justin, men det høres gøy ut. Det eneste som stopper meg om at jeg hadde blitt med er at det er så utrolig lenge. Det er snakk om over et halvt år uten venner og familie. Man skaffer seg jo nye venner, men du skjønner hva jeg mener. Hvordan det? '' sto det. Jeg sukket tungt før jeg begynte å skrive. '' Jeg skal kanskje bli med Justin vidre på turnén. Jeg bare er usikker på om jeg faktisk ønsker dette helt. Jeg vil jo være med Justin, og jeg føler at dette er rett. Men det er et stort steg. Det er snakk om LENGE, og mamma og pappa kommer neppe til og bli gald. Hva skal jeg gjøre?? '' skrev jeg før jeg hørte at Justin kom inn på kjøkkenet igjen. Han smilte til meg før han tok ut en brus av kjøleskapet å satte seg ved siden av meg. '' Scooter kommer snart. '' smilte han før han kysset meg på nesen. Jeg lo litt før jeg nikket. '' Hvorfor bruker han så lang tid? '' sa jeg før jeg tok tak i brusen til Justin å drakk litt av den. '' Eyy, det er min brus. '' sa Justin før han laget en furteleppe. Jeg smilte lurt til han før jeg drakk litt mer. '' Scooter måtte bare ringe mamma, og hun virket overrasket. '' sa Justin før han tok tak i brusen sin. Jeg nikket før jeg hørte at døren til kjøkkenet gikk opp igjen. Scooter. 

 

'' Vi i crewet har blitt enige om at du er hjertelig velkommen hos oss. '' smilte Scooter før han satte seg ned. Justin smilte stort før han ga meg en stor klem. Jeg lo litt før jeg så ned på mobilen min hvor jeg hadde fått en ny melding av Melissa. '' Det er ditt valg *dittnavn*, Jeg kommer til å savne deg, men jeg vet jo at du kommer tilbake. Jeg kan jo sikkert besøke deg en gang også, dette fikser vi. Moren og faren din blir litt verre, men du må bare snakke med de! ''. Jeg smilte litt for meg selv før jeg så opp på Scooter som smilte mot meg. '' Men jeg tror du skal reise hjem til Norge i overmorgen uansett om du får lov eller ikke. Fordi Justin har en del jobb igjen i studio, og derfor har han ikke tid til å være sammen med deg hvis du skulle vært igjen. Det er ikke noe mot deg, men jeg vil at Justin skal fokusere på musikken, og hvertfall nå hvis du blir med. '' smilte Scooter til meg. Jeg nikket før jeg så mot Justin som jeg kunne se tenke på noe. '' Når skal du ringe moren og faren din da? Det er mye du må snakke med de om. '' sa Scooter alvorlig mot meg. '' Jeg kan godt ringe de nå, bedre og få gjort det enn å vente. '' sa jeg før jeg tok opp telefonen. Scooter nikket før han så mot Justin som så spent mot meg. Jeg slo inn nummeret til mamma, og jeg kjente at nervøsiteten tok over kroppen min. '' Hei vennen. '' hørte jeg mamma si i telefoen. Jeg lukket øynene et sekund, og takk pusten dypt inn. '' Hei mamma. Hvordan går det?'' sa jeg med en glad stemme. '' Det går fint med meg, gleder meg til å se deg igjen. '' hørte jeg hun si i telefonen. Akkurat den setningen var noe jeg virkelig ikke ville høre, jeg kjente at usikkerheten kom tilbake. '' Gleder meg til å se deg også. '' sa jeg før jeg tok tak i hånden til Justin. Justin smilte før han satt seg nærmere meg. '' Men det er ikke derfor jeg ringer. '' sa jeg nervøst. Det ble stille en stund, og jeg følte egentlig at mamma forstod hva jeg skulle si. '' Kan jeg få bli med Justin videre på turnè? Jeg vet at dette kanskje kommer som et sjokk, og at dette er et stort steg å ta, men jeg vil så gjerne bli med Justin. Scooter og crewet sier at jeg får lov, og Allison kan være læreren min, og Scooter sa han kunne fikse slik at jeg fikk årsplanen for skolen slik at jeg kan ta eksamen når jeg er tilbake. '' sa jeg som et forslag. '' Er du helt på styr *dittnavn*? Hvor lenge er dette snakk om? '' hørte jeg hun si sjokkert. Jeg sukket litt før jeg pustet ut. '' Rundt 7 måneder. '' sa jeg litt lavt i telefonen. Det ble stille, og det eneste jeg hørte var at mamma pustet. '' Mamma? '' sa jeg før jeg snudde meg mot Justin og så oppgitt på han. '' Nei. '' hørte jeg hun si i telefonen. Fikk jeg ikke lov? 

 

Twitter

 

 

Hva tror dere skjer? Får *Dittnavn* lov å dra? mer? 

 

 


29.06.2013 / 12:00 / Filed Under: Blogg

Nye tweets

-Ida Marie


29.06.2013 / 11:32 / Filed Under: Blogg

Gjestebloggere

Siden det er sommerferie og siden vi faste bloggerne har mye og gjøre i ferien, så har vi skaffet oss gjestebloggere. Noen blogger kanskje bare i en uke, mens andre blogger hele ferien. Disse herlige jentene hjelper oss med å holde dere oppdratert på hva som skjer i Justin's liv, hele ferien. Vi andre blir såklart også å blogge, og vi kan love at også en ny historie skal komme på bloggen snart. Holder også på å fikse en konkurranse til dere, så dere har litt å juble over i ferien!


Vi håper hvertfall dere tar gjestebloggerne godt imot. Vi håper også at dere får en kjempe fin sommerferie!

Stor klem fra JDBnorway!


29.06.2013 / 11:30 / Filed Under: BELIEVE TOUR

HQ bilder av Justin i Las Vegas (28.06.13)

Pictures taken from bieber-news.com

-Ingvild


29.06.2013 / 10:46 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Meet and Greet - Las Vegas (28.06.13)

    

    

    


 

-Alexandra


29.06.2013 / 10:29 / Filed Under: Blogg

Shirtless bilde av Justin etter konserten

SHIRTLESS JUSTIN AFTER CONCERT

20130628-234323.jpg
-Alexandra

29.06.2013 / 01:56 / Filed Under: Blogg

Ny tweet

-Mia


28.06.2013 / 22:02 / Filed Under: Blogg

Twitter-Mia


28.06.2013 / 21:36 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Videoer av Justin i San Jose (26.06.13)

Rack City og Die In You Arms

 

U Smile

 

Somebody To Love

 

Out Of Town Girl

 

Catching Feelings

 

Fall

 

Beauty And A Beat

 

She Don't Like The Lights 

 

Be Alright

 

Believe

-Rikke og Mia


28.06.2013 / 20:00 / Filed Under: Blogg

21.august lanseres den nye parfymen

 

Hei alle sammen!

 

 

I følge The perfume shop UK så blir ''The key'' lansert den 21.august i USA og UK. Vi vet enda ikke når parfymen kommer til Norge, men den kommer nok ikke før i november siden vi alltid er ganske så sene med og få nyheter inn i butikkene. Det kommer hvertfall mer informasjon om dette senere, og ja, det går ann å bestille parfymen på nettet. Alt dette kommer vi tilbake med.

 

 

 

//Katrine


28.06.2013 / 19:00 / Filed Under: Blogg

Jimmi Kimmel snakker med fans

Hei alle sammen! 

 

Jimmi Kimmel snakker med fans uten for Staples center da Justin hadde konsert: 

  

 //Katrine


28.06.2013 / 18:00 / Filed Under: Blogg

Justin tjente 350 millioner kroner i juni

 

Credit: Justinworld

 

I Juni har Justin tjent 58 millioner dollar, noe som vil si en sum av 350 millioner norske kroner. Hva synes dere om en slik sum?

 

 

 


28.06.2013 / 17:00 / Filed Under: Blogg

Justin møter fans - Video (26.06)

 

Hei alle sammen!

 

 

Keek video fra da Justin møtte fans etter konserten den 26.06  

 

//Katrine


28.06.2013 / 16:00 / Filed Under: Blogg

Nye gifs

 

Hei alle sammen!

 

 

Credit: JBnewss

 

  

 

 

 

 

 

//Katrine


28.06.2013 / 15:00 / Filed Under: Blogg

Slettet video fra instagram

 

Hei alle sammen!

 

 

Video av Justin som han la ut på instagram i natt, men slettet den etter bare noen minutter. 

 

 

//Katrine


28.06.2013 / 14:00 / Filed Under: Blogg

Justin med en fan

 

Hei alle sammen! 

 

Justin at the Sherman Oaks Galleria Arc Light theater in Los Angeles tonight!

 

Justin besøkte Sherman Oaks Galleria Arc Theater i Los Angeles i natt!

 

//Katrine

 

 

 


28.06.2013 / 13:08 / Filed Under: Blogg

Instagram

@benballer: Justin says YOU need to always pheed the pham

-Mia