31.05.2013 / 23:23 / Filed Under: Blogg

Svar på spørsmål , del 1

Heihei!

Forrige lørdag postet jeg et innlegg der dere kunne stille spørsmål som dere lurte på. Tenkte jeg kunne svare på en del av de spørsmålene nå. Svarer så godt jeg kan og håper dere får svar på noe av det dere lurte på.

 


 

Hvor høy er Justin? 
- Jeg kan ikke si akkurat hvor mange cm han er, men jeg tror han er rundt 1,75. 


Er Selena og Justin sammen eller ikke? 
-
 Selena har sagt i et intervju at hun er singel. Mange beliebers rundt om i verden spekulerer hele tiden på om de er sammen eller ikke. Folk redigerer bilder hvor det ser ut som om Justin og Selena er sammen, noe de ikke er på alle bilder som blir lagt ut på nett. Jeg vil tro at de fortsatt er venner, men ikke kjærester. Det er så vanskelig å svare 120% sikkert på dette spørsmålet. Vi får vente å se hva som skjer fremover.  

 

Kan dere skrive om hvor tid billettene til neste Justin Bieber konser i Norge blir?
- Vi vet dessverre ingenting om når Justin kommer tilbake til Norge og noe som helst om billetter enda. Vi vil selvfølgelig gi dere informasjon når vi får vite noe.

 

Skal han ha konsert eller dra til Florida eller i nærheten i Juli-August eller nærmere mnd?
-
  Her har du en oversikt over konserten han skal ha i juli-august. Hva er favorittfargen og dyret til han?
-
 Favorittfargen han han ikke kommentert på en stund, men etter det han har sagt så er det lilla og blå. Dyret vet jeg faktisk ikke, men han har jo hatt hund, ape og nå en katt.

 

Hva har skjedd med faren til Justin, hvor er han?
-
 Jeg tror ikke det har skjedd noe med han. Mulig han ikke vil bli snakket så mye om i mediene, men hva vet vel vi beliebers om det. Jeg vil tro at han er i Canada sammen med familien for øyeblikket, men er ikke helt sikker.

 

Kommer Justin tilbake til Norge? Når?
-
Justin sa jo til VG i det intervjuet som kom ut den 19.april i papirutgaven at han kommer helt sikkert tilbake til Norge. Når, sa han ikke, men vi vil selvfølgelig oppdatere og informere dere med en gang vi vet noe om dette.

 

Hvor får dere alle nyhetene fra, kan du si de beste sidene?
-
 Vi får utrolig mye informasjon gjennom beliebers på twitter, tumblr og lesertips. Bieberfever.com, bieberphotos.com, justinbieberzone.com er noen av de vi bruker 

  Hvor mye veier Justin?
-
 Det blir nok veldig vanskelig å si. Justin er veldig tynn og kan veie både lite og mye. Jeg vil nok mulig si at han veier kanskje 65-70, UTEN at jeg skal være helt sikker. Han har jo en del muskler og de veier jo også en del.

 

 Hvor bor Justin?
-
Justin sin adresse er dette: 23202 Del Padro Grand, Calabasas, CA 91302, United States.
Og dette er huset hans:

 

Hva betyr egentlig Kidrauhl?
-
Kidrauhl er youtubenavnet til Justin. Det er der han først begynte å laste opp videoer på youtube fra. http://youtube.com/kidrauhl 

 

Hvem er egentlig Alfredo? hva gjør han i crewet, hva er liksom hans "oppgave"? liksom Scooter er manager osv.. Har aldri skjønt hva han er. Eller er han bare en venn som Justin ble kjent med i begynnelsen av karrieren sin? 
-
 

Veit dere hva han skal etter Believe Tour?
-
 Jeg vet ikke  nøyaktig hva han skal, men jeg tror han fokuserer på ny plate og tar litt pauser fra konserter rundt om i verden.

 

Er han jomfru?
-
 Det er nok et spørmål jeg ikke kan svare på. Jeg har virkelig ingen anelse, men jeg vil tro at han og Selena har hatt sex mens de var sammen. Jeg sitter ikke her å sier at de har hatt det, men som jeg sa - det kan jeg egentlig ikke svare helt sikkert på.  

 

 

Håper du fikk svar på noen av spørsmålene. Del 2 vil komme i morgen.

Noe annet dere lurer på??

 

-Sandra

 

 

 


31.05.2013 / 22:59 / Filed Under: Blogg

Justin mister apen sin - VGTV

Hei alle sammen! 

 

Beklager for sein oppdratering, men jeg trodde de andre hadde tenkt å blogge i dag. Jeg har historiebloggingen, så derfor legger ikke jeg ut nyheter. 

  

 

//Katrine


31.05.2013 / 21:18 / Filed Under: Blogg

This is my idol

Har dere noen andre idoler, eller har bare Justin slik som meg?


31.05.2013 / 21:04 / Filed Under: Historie: ''I can't let you go.''

'' I can't let you go. '' Del 13

 Jeg ville jo ikke dra fra Justin. Justin kom etterhvert ut av garderoben, og han smilte mot oss før han så mot Alfredo som smilte lurt, hva holdte de to egentlig på med? '' Justin, *dittnavn* håpet kanskje på at dere kunne tatt et bilde sammen?'' smilte Scooter mot han. '' Så klart, det vil jeg veldig gjerne.'' smilte han mot meg, og jeg ga han et smil før vi gikk til en svart vegg slik at bakrunnen ble fin til bildet. Justin la armene rundt meg, og jeg smilte stort til kameraet. Vi tok noen flere bilder, og jeg ble virkelig fornøyd med alle sammen. 


 

'' Du sitter på med oss bort til hotellet. '' smilte Scooter og jeg nikket før jeg så på Justin som så litt lei seg ut. '' Hva er det?'' sa jeg mot han før jeg satte meg ned ved siden av han. '' Jeg vil ikke at du skal dra.'' sa han mot meg, og jeg så mot han med et trist blikk. '' *dittnavn* du kjører med Alfredo, Justin skal bare rydde opp i garderoben sin. '' sa Scooter mot oss, og jeg kunne se Justin var sjokkert. '' Men jeg vil jo si farvell til *dittnavn* ''  sa han mot Scooter som sto i døren til garderoben til Justin. '' Hun kan vente på hotellet på deg. '' smilte han mot meg, og jeg nikket mot han før jeg sendte et blikk til Justin som så irritert ut. Jeg reiste meg opp fra sofaen,  og gikk sammen med Alfredo ut i bilen før vi kjørte mot hotellet. '' Det er lenge siden jeg har sett Justin så glad som i dag. '' sa Alfredo mot meg. '' Hva mener du?'' sa jeg mot han mens jeg så trist mot han. '' Dette høres kanskje rart ut, men det er lenge siden jeg har sett Justin være så ekte rundt noen. Du gjør noe godt med han, og det er dumt du har skole slik at du ikke kunne ha blitt med oss videre. '' sa han støttende mot meg, og jeg så sjokkert mot han. '' Jeg skulle ønske jeg også kunne blitt med dere, men jeg kan ikke reise fra Norge akkurat nå. Livet mitt er her, og uansett så har jeg bare kjent Justin i en dag, det er alt for tidlig å blande inn noe annet enn vennskap.'' sa jeg mot han, og han nikket mot meg. '' Dere hadde vært søte da.'' lo han mot meg, og jeg smilte lurt mot han før jeg så ut av vinduet hvor det var mørkt. Jeg så mot folkemengden som hadde forlatt arenaen, og jeg kunne se mange som gråt. 

 

'' Bare gå inn på rommet til Justin å vent på han der. Jeg er sikker på at dere ønsker litt tid sammen før du drar. '' smilte Alfredo mot meg. Jeg nikket før jeg gikk inn på rommet til Justin. Jeg så meg rundt i suiten før jeg satte meg ned i sofaen. Jeg satt å spilte på telefonen da Justin kom inn i rommet, og han ga meg et smil før han gikk inn på rommet sitt. Jeg fulgte etter og Justin la seg ned i sengen. Jeg så mot han, og han så på meg før han ga meg et blikk som virket trist. '' Kom hit. '' sa han før han løftet på armen, og jeg la meg ned ved siden av han. 

 

Large

 

Vi ble liggende en stund og jeg hadde bare lyst til å ligge resten av livet, men jeg visste at jeg snart skulle forlate Justin. '' Jeg vil ikke at du skal dra. '' hvisket Justin inn i øret mitt. Jeg snudde meg rundt og så han dypt inn i øynene. Jeg kunne kjenne pusten hans mot min, og jeg hadde så lyst til å kysse han. '' Jeg vil heller ikke dra. '' sa jeg trist mot han, før jeg la hodet mitt mot pannen til Justin. '' Lov meg at vi holder kontakten. '' sa jeg alvorlig mot han, og han nikket mot meg. '' Jeg lover, og du kan helt sikkert komme på besøk til meg når du har ferie. '' smilte han mot meg. '' Virkelig?'' sa jeg sjokkert. '' Så klart. Jeg vil ikke miste deg, og selv om vi bare har kjent hverandre i en dag, så føles det så mye lengere. '' sa han mot meg før han la hodet sitt nærmere mitt igjen. Vi ble liggende en stund og bare se på hverandre, og jeg kjente virkelig at Justin var nervøs. '' Hva er klokken?'' sa jeg mot Justin som hadde lukket øynene. '' Den er litt over midnatt '' sa han trist mot meg. Han så meg inn i øyene, og han skulle akkurat til å legge seg litt over meg før jeg stoppet han. Han så mot meg med et usikkert blikk. '' Jeg vil, men hvis du kysser meg så kommer savnet til og bli så mye verre. '' sa jeg trist mot han, og han nikket mot meg før han reiste seg opp. '' Du burde vell snart komme deg til hotellet ditt, det begynner og bli sent.'' sa ham mot meg før han gikk ut i stuen igjen. Han virket så skuffet av en eller annen grunn, men jeg kunne virkelig ikke kysse han. '' Kan jeg få nummeret ditt?'' hørte jeg han si mot meg før han tok opp telefonen sin, jeg nikket mot han før jeg trykket det inn på telefonen hans. Han tastet også sitt nummer inn på min telefon, og jeg så mot han med et trist blikk. Nå skulle jeg ta farvell med gutten som jeg hadde blitt utrolig glad i, og ikke minst en gutt som jeg hadde sett opp til i flere år.

 

mer? 


31.05.2013 / 21:02 / Filed Under: Blogg

Happy

Hei alle sammen!

//Katrine


31.05.2013 / 16:30 / Filed Under: Historie: ''I can't let you go.''

'' I can't let you go. '' Del 12

Kom dessverre ikke noe del i går, grunnen er fordi det var hele 28+ grader ute, og derfor ville jeg ikke bruke tiden inne på pc'en. Skal skrive masse for dere i helgen siden jeg drar bort neste uke, så jeg skal skrive masse i helgen slik at det blir tidsinnstilt til neste uke også!

 

''  Tusen tusen takk. '' gråt hun mot meg. '' Det var så lite, håper virkelig du koste deg. '' lo jeg mot henne, og hun nikket mot meg før hun tørket tårene. '' Jeg har vært en Belieber siden 2010, og dette har virkelig vært en drøm så lenge. I går hadde jeg ikke billetter, og jeg trodde virkelig aldri jeg skulle få denne muligheten. Jeg kan takke deg, men det er virkelig ikke nokk. Du er virkelig en bra person. '' smilte hun mot meg, og jeg ga hun en ny klem før jeg fulgte hun ut i arenaen hvor hun ble møtt av mange venner som klemte henne. 


 

Jeg kjente tårene presse på når jeg sto inni arenaen, og se Justin som opptredde på scenen. Jeg ble stående en liten stund inni arenaen bare for å oppleve hvordan det var. Jeg hadde jo kun stått backstage hele tiden, og siden jeg nå sto sammen med fans og Beliebers så klarte jeg ikke å holde tårene inne. Han var så fantastisk, og tanken av at jeg faktisk har møtt han og ikke minst skulle møte han om bare noen minutter klarte virkelig ikke å gå opp for meg. Det var som to forskjellige liv, og jeg elsket det. Jeg hørte igjenom noen flere sanger, og jeg trodde faktisk på, at Justin var ferdig da han startet å synge Believe. Jeg gikk backstage igjen, og jeg så på Alferdo som sto å lo. '' Hva ler dere av?'' smilte jeg mot dem. '' At konserten enda ikke er over, man kan se folk fra tribunen har startet å kle på seg. '' lo Alfredo mot meg, '' Hba, er det ikke over?'' sa jeg litt sjokkert mot dem. '' Nei, det er en del av showet. Vent å se.'' smilte han mot meg, og jeg nikket spent før jeg så mot scenen hvor Justin spilte piano. Jeg sang med på sangen, og like etterpå kom Justin løpende backstage. '' Hva synes du?'' smilte han mot meg, '' Hun har gråtet hele konserten.'' lo Alfredo mot Justin, og Justin ga meg et smil før jeg rødmet. '' Det er bare søtt. '' lo Justin mot meg, og jeg nikket flaut mot han. '' Men jeg må løpe å bytte, vent her. '' smilte han mot meg før han sprang inn i garderoben igjen. Det gikk ikke mer enn 2 minutter før han var ute igjen, og jeg trodde virkelig jeg skulle dø. Han var så deilig, og jeg hadde bare lyst til å stjele han med meg hjem. 

 

Large

 

'' Gi *dittnavn* en klem før hun dør av deg. '' lo Alfredo, og jeg la merke til at jeg nesten hadde siklet av å se på Justin. Det var helt sykt hvordan noe slikt kunne skje, men han var virkelig så perfekt. Justin smilte lurt til Alfredo før han løp mot meg og ga meg en stor klem. Jeg kjente magemusklene hans, og selv om han var svett så luktet han godt. '' Ut på scenen igjen, Bieber. '' sa Scooter mot oss, og like etterpå var Justin på tur ned i en slaks gang som skulle føre han til scenen igjen. Jeg smilte for meg selv før jeg stilte meg atme Pattie som virkelig så ut til å tenke på noe. Jeg hørte Justin synge og det eneste jeg klarte å tenke på var at han opptredde uten skjorte. Jeg var helt i min egen verden. '' Jeg vil takke alle sammen for å komme hit i dag, dere er fantastisk. Jeg elsker dere. '' ropte Justin ut mot publikum før han forsvant ned i gulvet. Jeg satt meg ned i sofaen før jeg så på klokken som hang på veggen. Den var litt over halv tolv, og tanken av at jeg snart skulle forlate Justin kunste meg virkelig. Jeg kom til å savne denne dagen så utrolig mye. '' Det var helt fantastisk.'' ropte Justin mot oss før han satte slang seg ned i sofaen å lukket øynene. '' Det var mer enn fantastisk.'' smilte jeg mot han, og han så på meg med et stort smil før han reiste seg fra sofaen og gikk mot garderoben. '' Blir du med?'' smilte han mot meg, og jeg nikket mot han før jeg reiste meg opp. '' Stopp en halv der. Justin, du skal dusje. *dittnavn* trenger ikke å se på deg dusje. '' Sa Scooter strengt mot oss, og jeg kunne se Justin se irritert mot Scooter. Jeg bare lo før jeg satte meg ned i sofaen igjen. 

 

Jeg sjekket telefonen min som hadde en masse strøm, noe som var overraskende siden jeg hadde brukt den en del. '' Scooter, kan du ta bilde av meg og Justin etterpå, vil gjerne ha et minne fra denne dagen. '' sa jeg spørrende mot Scooter som smilte til meg. '' Så klart, tror nok Justin også vil ta bilde sammen med deg. '' smilte han mot meg, og jeg nikket før jeg gikk på toalettet. Jeg rettet på klærne og håret før jeg gikk ut igjen til de andre som satt i sofaen. Justin brukte faktisk ekstremt lang tid til og være en gutt, og av en eller annen grunn så håpet jeg han skulle bruke lengere også. Jeg ville jo ikke dra fra Justin. Justin kom etterhvert ut av garderoben, og han smilte mot oss før han så mot Alfredo som smilte lurt, hva holdte de to egentlig på med? '' Justin, *dittnavn* håpet kanskje på at dere kunne tatt et bilde sammen?'' smilte Scooter mot han. '' Så klart, det vil jeg veldig gjerne.'' smilte han mot meg, og jeg ga han et smil før vi gikk til en svart vegg slik at bakrunnen ble fin til bildet. Justin la armene rundt meg, og jeg smilte stort til kameraet. Vi tok noen flere bilder, og jeg ble virkelig fornøyd med alle sammen. 

Large

 

mer?

 

 


31.05.2013 / 16:00 / Filed Under: Blogg

Justin på After Earth premieren i NYC - video

 

-Esin


31.05.2013 / 15:30 / Filed Under: Blogg

Justin i Collector's Edition Magazine US

Cover of Justin Bieber 2013 US Collector’s Edition Magazine

Justin Inside the 2013 US Collector Edition Magazine.

 

Taken from Bieber-news

 

-Esin


31.05.2013 / 14:30 / Filed Under: Blogg

Nytt instagram bilde

alfredoflores: <a class=#tbt grabbing a shot in Vegas last week 😂 #notarealtbt#howsatbtgoingtobeoneweekold#youknowyoudoit2" />

alfredoflores: #tbt grabbing a shot in Vegas last week 😂 #notarealtbt#howsatbtgoingtobeoneweekold#youknowyoudoit2

 

-Esin


31.05.2013 / 14:00 / Filed Under: Blogg

Justin med briller - Hot or not?

 

-Esin


31.05.2013 / 12:45 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Kjøp fine og billige bieber ting her!

affiliatelinks

 

 

Her er tips til hvor man kan kjøpe maaaaasse fine Bieber ting til en utrolig rimelig og fin pris. Frakten tar ikke lang tid heller, har bestilt her før og vet nettsiden er trygg. 


Nr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER


Nr 1 HER // nr 2 HER // Nr 3 HER

 

Typisk DVD-er og boken til Justin. Det finnes flere typer også. Se under:

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER


Nr 1 HER / nr 2 HER / nr 3 HER


Nr 1 HER // nr 2 HER // Nr 3 HERNr 1 HER / Nr 2 HER / Nr 3 HER


nr 1 HER / nr 2 HER / nr 3 HER

 

 
Nr 1 HER // nr 2 HER // nr 3 HER

 

 

 

Ellers kan du selv finne masseeeee Justin Bieber ting ved å trykke HER! Bare søk opp ''Justin Bieber'' - så får dere opp masse. Dere kan også søke andre artister dere liker, eller band. Et eksempel er jo også ''One Direction''. Håper dere likte tipsene mine :-) Er ikke så særlig mye å blogge om, så derfor lagde jeg et slikt anbefalingsinnlegg.

 


Rano


30.05.2013 / 22:53 / Filed Under: Blogg

Kaili la ut bilde på instagram

Hei alle sammen!

Kalli som er den ene danseren til Justin la ut bilde fra Norgeskonserten på Operataket i fjor.

//Katrine


30.05.2013 / 21:01 / Filed Under: Blogg

Savnet smilet

 

Hei alle sammen!

 

Har dere merket at Justin begynner å få smilet tilbake? Da han var i Norge var han desverre litt nerfor. Hvorfor vet vi ikke..

 

(tok bare eksempel med Rano sitt bilde)

 

Og se hvordan han har vært i det siste

 

 

 

 

God gutten!

 

Hva tror dere?

 

-Rikke


30.05.2013 / 20:37 / Filed Under: Blogg

Usher snakker om Justin

-Esin

30.05.2013 / 20:35 / Filed Under: Blogg

Justin ute på en klubb i NYC - video

 

-Esin


30.05.2013 / 20:35 / Filed Under: Blogg

Justin ute på fest med vennene sine i NYC


Justin was spotted out in NYC partying with his friends (May 29)

 

 

 

-Esin

 


30.05.2013 / 20:34 / Filed Under: Blogg

Justin på Avenue Nightclub i NYC

Justin spotted at Avenue Nightclub in NYC (May 29)

 

  

 

 

Taken from Bieber-news

 

-Esin


30.05.2013 / 20:32 / Filed Under: Blogg

Justin forlater hotellet sitt i NYC

 

 

 

-Esin


30.05.2013 / 20:27 / Filed Under: Blogg

Family time

-Sandra


30.05.2013 / 20:21 / Filed Under: Blogg

Klippet seg?

 

Hei alle sammen!

 

Han har sikkert ikke klippet seg mye, men stusset litt for å holde det på plass og like fint, har han helt sikkert!

 

 

 

Eller hva tror du?

 

-Rikke


30.05.2013 / 19:43 / Filed Under: Blogg

Perfect smile

 

Se på smilen han sitt! Speechless

 

 

 

Ah!

 

-Rikke


30.05.2013 / 19:09 / Filed Under: Blogg

Nytt på instagram

"The birthday girl is tired"

-Sandra


30.05.2013 / 19:02 / Filed Under: Blogg

Perfekt forhold

 

 

Noen andre som mener Justin og Pattie har et perfekt forhold! De er flink som har det så bra enda de ikke er alltid sammen! Eller hva mener du?


30.05.2013 / 18:23 / Filed Under: Blogg

Ny tattoo!

 

Hei alle sammen!

 

Som dere sikkert skjønte med overskriften har Justin altså fått seg ny tatovering

 

 

Hva mener/syntes du?

 

-Rikke


30.05.2013 / 16:26 / Filed Under: Blogg

Jazmyn har bursdag

I dag er dagen hvor Jazmyn fyller år! 30.mai 2008 kom Jazmyn til verden, og i dag fyller hun 5 år! Gratulerer så mye med dagen lille Jazzy <3

 

 

 

 

 

Rano


30.05.2013 / 16:23 / Filed Under: Justin er i Norge

1 år siden

I dag er det akkurat ett år siden Justin hadde sin første promokonsert i Norge. Akkurat ett år siden beliebers herjet Oslo by, og alt var kaos og gøyt. Akkurat ett år siden jeg fikk møte mange i crewet til Justin, men også at drømmen min ble knust da jeg ikke fikk møtt han likevel. Men også ett år siden et av de beste dagene i mitt liv ble til. Med dette innlegget vil jeg at dere skriver om deres opplevelse for ett år siden! Hva er ditt beste minne? Belieberne du møtte? Fikk du møte Justin eller crewet? Var du på konserten? Eller var du hjemme? Fortell!

 

 

 

Vi savner deg som faen Justin!

 

 

Rano


30.05.2013 / 16:10 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde av Jazzy og vennene hennes

For noen dager siden postet vi et bilde av Jazzy og vennene hennes, her er et nytt bilde av jentene, fra samme dag!

 

 

-Esin


30.05.2013 / 15:58 / Filed Under: Blogg

Justin forlater After Earth premieren i New York

Justin leaving the premiere of &#8220;After Earth&#8221; in NYC (May 29)

 

-Esin


30.05.2013 / 15:00 / Filed Under: Blogg

Nytt instagram bilde

@alfredoflores: something like a model 🐱

@alfredoflores: something like a model 🐱

 

-Esin

 


30.05.2013 / 14:30 / Filed Under: Blogg

Justin ankommer premieren av After Earth

I går dro Justin på premieren av After Earth filmen hvor Jaden og Will Smith har hovedrollene, de begge er gode venner av Justin.

 

  

Justin arriving at the After Earth Premiere in New York

 

 

 

Taken from: Bieber-News

 

-Esin

 


30.05.2013 / 14:00 / Filed Under: Blogg

Justin med fans i New York

 

-Esin

 

 


29.05.2013 / 21:12 / Filed Under: Historie: ''I can't let you go.''

'' I can't let you go. '' Del 11

 

Jeg kunne kjenne mint pusten hans, og jeg kunne se han var nervøs i blikket. '' Er du klar? '' smilte jeg mot han for og bare få i gang en samtale. Det var kanskje en drøm å kysse Justin, men jeg følte det ble feil når jeg kun hadde vært sammen med han i en dag. ''Jeg er klar. '' smilte han mot meg før han trakk seg unna meg. Vi gikk ut døren, og jeg hørte Alfredo plystre på oss. '' Nå kommer turtelduene. '' ropte han, og Justin ga han et drepende blikk. Jeg elsket faktisk at Alfredo tullet med oss, og selv om jeg visste det var på tull, så reagerte Justin alltid på det, noe som virkelig var så søtt. 


Jeg hørte et stort smell, noe som betydde at nedtellingen hadde startet. Jeg kjente virkelig det kriblet i magen når jeg hørte nedtellingen gikk nedover. Justin hadde blitt heiset opp i englevingene som skulle frakte han ut på scenne, og jeg sto nå sammen med Pattie og Alfredo. Vi hadde god utsikt mot scenen, selv om vi var bak. Jeg fulgte godt med på hvert eneste seknund som gikk, og jeg tror aldri jeg har hatt så mange forskjellige følelser i kroppen. Jeg så opp på Justin som hang klar i vingenen, og han så ned på meg med ett intens blikk før jeg hørte at alle begynte å hyle. '' 10.9.8.7.6.5...3.2.1.00000'' hørte jeg alle rope, og jeg så mot publikum som var helt gale. Jeg kunne se alle jenente som sto framst atme scenen, å jeg misunnet dem utrolig mye, men samtidig så likte jeg denne plassen tusen ganger bedre. '' Lykke til.'' ropte jeg til Justin før jeg kunne se at ''porten'' til konserten ble åpnet. Justin så ned på meg igjen før han ga meg et stort smil og jeg så han forsvant ut på scenen.

  

 

Jeg gråt og gråt, og jeg visste virkelig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Alfredo skjønte ingenting, og Patte var like sjokkert som Alfredo. '' Her har vi virkelig en Belieber.'' hørte jeg Allison si bak oss, jeg nikket før jeg tørket tårene. '' Selv om jeg har vært sammen med Justin i hele dag, så er dette som en annen verden. Han er som 2 personer, og jeg elsker dem begge. '' gråt jeg mot dem, og jeg kunne se Alfredo tenke på noe før han la til et lurt smil rundt munnen. '' Justin er heldig som har deg, *dittnavn* '' smilte Pattie mot meg, '' Hva?'' gråt jeg mot henne, '' Jeg får jo bare møtt han i dag, og i morgen er alt dette over. '' gråt jeg enda mer, jeg var faktisk helt knust akkurat nå. Hele dagen med Justin føltes helt uvrikelig. '' Jeg er sikker på at dere treffes igjen, Justin har ikke vært så glad på lenge. '' smilte Alfredo mot meg, og jeg nikket mot han før jeg så mot scenen igjen hvor Justin opptredde. '' *dittnavn* ? '' hørte jeg Allison si bak meg etter at jeg hadde tørket tårene mine igjen. '' Ønsker du å bli One less lonely girl?'' sa hun glad mot meg, og jeg visste ikke hva jeg skulle si. Jeg hadde jo lyst til å bli det, men jeg hadde fått hele dagen sammen med Justin, og jeg ville virkelig være rettferdig mot de jentene som var i salen. '' Jeg har utrolig lyst, men jeg føler det blir feil siden jeg har vært sammen med Justin hele dagen. '' sa jeg mot henne, og jeg kunne se Alfredo få store øyne. '' Det går helt fint, og jeg tror nok den jenta i salen kommer til å sette stor pris på det. '' smilte hun mot meg. '' Hvor lenge igjen er det til sangen starter?'' sa jeg mot henne med et lurt smil, '' 5 minutter, så jeg har enda litt tid på å finne hun.'' sa hun mot meg, '' Kan ikke jeg velge hun? '' smilte jeg mot henne, og hun så glad mot meg. '' Så klart, det er det minste du kan få gjøre. Men du må ikke glemme klokken. Ha hun her om 4 minutter.'' smilte hun mot meg, og jeg nærmest løp ut døren for å finne den perfekte jente som kunne bli One less lonely girl. 

 

'' Vil du bli One less lonely girl?'' sa jeg mot en jente som sto i ståplass. Jeg kunne se hele verden hennes gå i oppfyllelse, og hun gråt mot meg før hun nikket. Jeg tok henne med meg bakstage før jeg smilte mot Allison som så fornøyd ut med valget mitt. Jenta gikk ut på scenen, og jeg kunne virkelig ikke ha blitt mer fornøyd med valget mitt. Man kunne se at hun virkelig var en Belieber. 

 

 

Jeg gråt på hennes vegne, og jeg sang med på hver eneste settning. Jeg danset også med, og Alfredo sto heller ikke i ro under sangen. Hun ble ferdig, og det første som møtte meg var en jente som hadde fått sin drøm oppfylt. Hun løp mot meg før hun ga meg verdens største klem, og trakk seg ut av klemmen før hun måtte trekke til luft. ''  Tusen tusen takk. '' gråt hun mot meg. '' Det var så lite, håper virkelig du koste deg. '' lo jeg mot henne, og hun nikket mot meg før hun tørket tårene. '' Jeg har vært en Belieber siden 2010, og dette har virkelig vært en drøm så lenge. I går hadde jeg ikke billetter, og jeg trodde virkelig aldri jeg skulle få denne muligheten. Jeg kan takke deg, men det er virkelig ikke nokk. Du er virkelig en bra person. '' smilte hun mot meg, og jeg ga hun en ny klem før jeg fulgte hun ut i arenaen hvor hun ble møtt av mange venner som klemte henne. 

 

Mer?


29.05.2013 / 20:01 / Filed Under: Spørsmål&Svar

Svarene på spørsmålsrunden

Svarene kom heller i dag! Har svart på det meste som jeg kan :-)

 

Hva heter stjernen som Justin kjøpte?
Han oppkalte den etter fanbasen sin, så den heter Beliebers! Det er ihvertfall et rykte, vet ikke om noe er bekreftet enda.

 

Skal du legge ut video eller innlegg om da du møtte Justin?
Jeg har det. Dere kan se turen min i video da TV2 fulgte meg HER og selve innlegget om møtet med Justin HER!

 


Hva skjedde med deg den 17.?
Jeg ble lagt inn hos Røde Kors så jeg ikke fikk opplevd hele konserten den datoen, husker ikke stort mye. Mer detaljer går jeg ikke innpå

 

 Hvor bor Pattie?
Som jeg har hørt og tror, så bor hun fortsatt i Atlanta.

 

Tror du Justin skal ha en ny turné med det nye albumet som kommer ut?
Det tror jeg nok! Men noe sier meg han skal ta en litt lang pause før den tid. Men selvfølgelig, Justin er jo en skikkelig energisk gutt. Så jeg vet ikke! Håper det :-)

 

Hvor høy er han?
Mange driver og sier han er langt over 1.80 og er kjempe høy! Men det er ikke sant. Jeg tror så vidt han er knappe 173cm, ettersom jeg bare er 165cm og han bare var litt høyere enn meg. Han er overraskende lav.

 

Er Justin og Taylor venner?
Utifra det jeg har tolket som media har lagt ut i det siste, så nei. Men de var jo veldig gode venner før.

Large

 

Kommer Justin til å slutte og være artist engang?
Jeg tror ikke han direkte slutter nei. Men jeg tror han vil slå seg til ro, og komme med album her og der. Kanskje ikke kjøre helt på som han gjør nå!

 

Er Justin og One Direction venner?
Ja, de har jo lagt ut bilder sammen. Det er bare de to fanbasene deres som er så barnslige og krangler over ingenting.

 

Hvor mange album har Justin? Og hva heter de?
 
8 Album. Men alle er ikke med nye sanger og mye er også remix. Navnene er My World, My world 2.0, Believe, My World Acoustic, Believe Acoustic, Under the Mistletoe, Never say never remixes og en eller annen Believe Lyrics. Det er ihvertfall de ulike typene!
 

 

Kommer Justin tilbake til Norge?
Ja. En venninne av meg som jobber i VG sa at Justin hadde bekreftet til dem at han kom tilbake igjen. Dato er ikke fastsatt enda. Men når vi får vite noe og får lov til å si det videre, forteller vi det selvfølgelig med engang!

 

Er Justin og Selena sammen igjen?
Nei, men de er jo gode venner


Når du hadde M&G, snakket du mye med Justin?
Nei. M&G varer mye kortere enn folk tror. Det er rett inn, ta bilde, og bli dradd ut igjen. Du må bare bruke den tiden til å si det du kan!

 

Begynte du å gråte under M&G?
Nei. Jeg skrek ikke heller. Jeg var helt rolig, men det er nok fordi jeg var i så pass stor sjokktilstand. Jeg gren etter da! Men jeg holdt meg overraskende rolig, og det tror jeg er fordi det fortsatt ikke har gått opp for meg at jeg har møtt han..

 

Kan du legge ut det offisielle bildet av dere og Justin?
Så klart :-)


<3<3<3<3<3

 

Jeg lurer på hvor mye konsertbilletter nærmest scenen koster?
Hvis du tenker på billettsalget under Norges konserten i april så var det 1345,-

 

Hvilket sykehus ble Justin født på?
St.Judes Hospital som ligger i London, Ontario

 

Hva betyr egentlig Kidrauhl?
Kidrauhl er brukernavnet på youtube kontoen hans. Betydningen er jeg ikke helt sikker på. Men Kidrauhl blir brukt som et kallenavn på den ''gamle Justin'' da han postet gamle videoer på youtube og ikke var så kjent. Dette var mer i årsperioden da han fikk youtube kontoen og la ut sangvideoer, fram til rundt one time.

 

Skal dere skrive når billettsalget for neste konsert i Norge blir lagt ut?
Selvfølgelig. Det vi har tillatelse til å dele videre (Med mindre det er hemmelige ord) deler vi selvsagt videre til dere. Kan love dere at vi kommer med det ferskeste!

 

Hva er det Alfredo Flores gjør i crewet til Justin?
Han er produsent! Og en av Justin sine bestevenner

 

Kan dere skrive opp en liste med navnet på crewet til Justin?
Det er evig mange, sikkert flere hundre. Men hvis du tenker ''hoved personene'' i crewet, så ja det kan vi når vi får tid

 

Når er neste Awards som Justin skal være med på? Har dere link?
Det er ikke bekreftet noe foreløpig, men jeg tror og håper han skal være med på teen choice awards!

 

Hvordan kommer du på historiene du skriver?
Foreløpig er jo det Esin og Katrine som skriver. Men de fleste historiene på bloggen er jo skrevet av meg da, gleder meg til å begynne igjen! Er bare til å ha god fantasi, og få god inspirasjon. Og vips, så har du en god historie!

 

Går det an å sende fanpost til Justin?
Tror ikke den adressen som er rundt på google er i bruk mer. Tror ikke Justin har tid til å sitte og lese så mye fanpost heller, så jeg tviler sterkt.

 

Er bloggen på svensk eller?
Bloggdesignet er laget av en som er svensk, så derfor blir noen av funksjonene på bloggen omgjort til svensk!

 

Hva var det beste med å møte danserne til Justin?
Jeg tror det var det at det var så ''lukket'' møte, og fordi det faktisk gikk opp for meg at det var dem og at de ''levde''. Også det at det faktisk gikk an å slå i gang samtaler med dem. Og det å se at de faktisk er jordnær, og liker å tulle fram og tilbake selv om de er på jobb! Helt fantastisk

 

Vet du når Justin kommer med det nye albumet sitt Breathe?
Ingenting er dessverre bekreftet enda, men jeg håper det er snart!

 

Når var det du møtte danserne hans?
Presist den 15.april - cirka klokken 14 tror jeg det var..

 

Var du nervøs før møtet med Justin? Liksom hvordan Justin tenkte om deg osv.?
Selvfølgelig! Men samtidig gikk jo ingenting opp for meg heller.. Så det var litt blandede følelser.

 

Hva synes du om gruppen Norske Beliebers? Syns du det er unødvendig mye krangling?
Gruppen i helhet er jo kjempe genialt, og det er vel det jeg bruker mest tid på når jeg er på Facebook. Men så har jo vi selvsagt enkelte som er alt for dum og ikke vet konsekvensene av å dele private ting i en facebook gruppe som det er over 13.000 medlemmer i. Og siden det er så pass mange hormone jenter og gutter med ulike meninger og ikke vet mye av konsekvenser, blir det fort krangling. Og det syntes jeg ikke er annet enn patetisk!

 

Kommer du på Biebermøte i Trondheim? Vet du om noen som skal dit?
Tviler sterkt, jeg reiser vekk snart.. Og jeg vet ikke! Skulle ønske da :)

 

Kan du legge ut det bildet du syns er det fineste?
Det er virkelig vanskelig.. Men her er en av mine favoritter:

 

 Hvem er den katten på Instagram?
Det er Justin sin lille katteunge

 

Hva betyr LEGGO?
''Let's go'' som i ''KOM IGJEEEN''

 

 Hva er det Justin ser i etter en jente?
Tror nok det er en fin personlighet. En som bryr seg, og som kan få han til å le.

 

Har du blitt mer eller mindre belieber etter du møtte Justin?
Jeg er som jeg var før og alltid har vært. Føler ikke det er blitt så mye ''mer'' eller ''mindre'' - jeg er jo så stor belieber som det går an å bli i mine øyne

 

Føler du deg som en ''kjendis'' etter du har vært så mye i media? Hvordan takler du et?
Nei det gjør jeg faktisk ikke. Har jo vært en del i media og slikt, men ser ikke på det som å være ''kjendis'' - Men så har jo vi de belieberne som sprer rykter om meg og kaller meg oppmerksomhetssyk fordi jeg takket ja til nesten alle media forespørsler for å hjelpe dem. Har jo også mange venner som jobber i media og storaviser, og derfor så de på meg som en ''enkel løsning''.

 

Hvordan er det å møte nye mennesker for deg? Er du den som er bitchy eller godtar du folk som de er?
Jeg er aldri bitch mot noen jeg møter for første gang. Håndhilser som oftest, smiler og gjør det beste ut av situasjonen! Er som oftest blid, og kunne aldri vært frekk mot noen ved førsteinntrykk.

 

Er det bestemt at du skal slutte i JdbNorway?
Nei. Jeg skal ikke slutte, og det er fordi jeg ikke klarer å gi fra meg min blogg til en helt annen person. Denne bloggen er det liksom jeg som har laget, og fått den til å bli der den er i dag. Har jobbet hardt, brukt mye tid og penger på den, så det ville blitt helt feil av meg og gi den fra meg. JdbNorway er liksom skapt av meg, og ikke noe jeg kunne gitt fra meg. Høres rart ut siden det bare er en blogg, men er faktisk helt sykt hvor stor tilknytting du får til det.

 

Liker ikke Justin blondiner i det hele tatt?
Jo selvfølgelig. Tror faktisk ikke hårfarge har mye å si for en man faller for, så man burde ikke tro på alt man leser.

 

Er det sant at Justin ikke får lov å komme tilbake pga. for mye mas?
Det er bare rykter. Det er ingen som har sagt eller lagt fram noe der de sier Justin ikke får lov å komme tilbake igjen.

 

Liker Justin jenter med pannelugg?
Det gjør han helt sikkert! :-)

 

Kunne Justin datet en 02-er?
Det tviler jeg egentlig på.. Men aldri si aldri!

 

Hvor bestiller dere designet til bloggen?
Vi har en som heter Nathalie som lager designet vårt. Hun har bloggen Torpenbergs.blogg.se

 

Er det mye press å drive en så stor blogg som dere gjør?
Ja. Mye mer press enn det ser ut til, og det skal jeg love dere. Verste er at folk gjør alt de kan for å rakke ned på en negativ måte, og skjønner ikke at dette her er 100% frivillig arbeid hver eneste dag. Men jeg angrer ikke på noe jeg har gjort, og elsker bloggen helt ut og inn.

 

Definer ordet belieber.
Finnes ikke en definisjon på det, for ulike beliebers har ulike oppfatning på hva det innebærer å være en belieber. Men min definisjon på det å være belieber, er at det ikke har noe å si hvor lenge du har vært det. Så lenge du støtter Justin 100% i valg han tar, og ikke bare er der for han på grunn av utseende, at du vet litt av bakgrunnen hans, at du kan gi litt kritikk til ditt eget idol, liker musikken hans, så er du belieber i mine øyne.  

 

Når kan man kjøpe billetter til konserten til Justin? Og hvor?
Når bookingsbyrået velger å avsløre dato og billettsalg, vil det komme informasjon. Sannsynligvis blir billettene lagt ut på Billettservice.

 

Når ble Justin sine søsken født? Hva heter de?
Jazmyn Kathleen Bieber ble født 30.mai. Mens Jaxon Bieber ble født 20.november

 

Er favorittmaten til Justin fortsatt spaghetti?
Tror det. Men jeg vet at han elsker sushi også. Også typisk junkfood 

Hvorfor gir ikke Justin penger til besteforeldrene sine?
Det tror jeg bare er rykter. Ihvertfall besteforeldrene fra moren sin side, fordi de har han god kontakt med. Men ikke besteforeldrene fra faren sin side.

 

 


 

 

 

Håper dere fikk noen lunde svar på det dere lurte på. Kan være jeg lager en del 2 også :) Ellers kan dere finne mye svar på ting i kategorien vår ''spørsmål&svar''

 

 

Rano

 

 

 


29.05.2013 / 19:34 / Filed Under: Blogg

Tracklisting of musicjournal

Noen som gleder seg?

-Sandra


29.05.2013 / 19:33 / Filed Under: Konkuranse

Konkurranse! Vinn gavekort på 150$

Heisann dere, godnyhet!

 

 

Fikk beskjed om at jeg kunne gi leserne mine et gavekort på 150 $ på en av mine favorittnettsider, nemlig Sheinside.com. Dere har jo sett innleggene mine tidligere med anbefalinger fra nettsiden deres, og de har jo sååå mye fint! Dere kan jo se en kollasj av enkelte ting de har på nettsiden deres under.

 

 

For å være med i konkurransen må du:
 

1. Registrere dere hos Sheinside.com HER. Dette tar IKKE lang tid.


2.Like Sheinside sin Facebook side hvis dere har Facebook ved å trykke HER! (Ikke nødvendig, men er til din egen fordel)


3. Kommenter at du er med. Husk å ta med epostadressen din i kommentarfeltet, og det må være samme epostadresse som du brukte på å registrere deg hos Sheinside. Vinneren vil bli kontaktet på den eposten!

 

 

Under kan dere se bilder og link til mine favorittplagg! Kjøper ting derfra hver måned, og er utrolig fornøyd med tingene:
Nr 1 HER - nr 2 HER - nr 3 HER - nr 4 HER - nr 5 HER - nr 6 HER - nr 7 HER - nr 8 HER

 

 

Bare små eksempler på ting du kan finne. Bare se på Sheinside sine nettsider og du vil definitivt finne noe fint, og ikke minst er det fri frakt og veldig billig. Dere finner alt av topper, tunika, kjoler, bukser, skjørt, shorts og masse annet fint.

 

 

Lykke til i konkurransen. Dere kommenterer i DETTE innlegget! Når konkurransen avsluttes vet jeg ikke enda.

 

 

 

Rano


29.05.2013 / 18:27 / Filed Under: Historie: ''I can't let you go.''

'' I can't let you go. '' Del 10

'' Jeg kommer virkelig til å savne deg så mye *dittnavn*, du er virkelig verdens beste vennine som har gitt oss denne muligheten. Neste gang Justin kommer til Norge så skal vi alle sammen dra sammen, og da skal vi på alle konsertene, okei?'' sa Synne alvorlig mot meg. De andre jentene nikket mot meg, og vi endte opp i en stor gruppeklem. '' Dere må kose dere masse på konserten, skulle virkelig ha ønsket at jeg kunne ha stått sammen med dere.'' sa jeg litt trist mot dem. '' Vi får nok flere muligheter neste år. '' sa Isabell støttende. '' Så da har vi en plan da, neste år når Justin kommer til Norge så skal vi alle dra samlet, okei?'' sa jeg mot dem alle, og alle nikket ivrig mot meg.


 

 Jeg hadde kanskje ikke fått snakket så mye med dem alle sammen, men jeg kom virkelig til å savne dem. Synne var kanskje den personen jeg kom til å savne mest siden det er hun jeg har kjent lengst, men jeg kom fortsatt til å savne dem alle sammen så utrolig mye. '' Arenaen åpnes om 10 minutter, dere burde kanskje gå ut i arenaen slik at dere havner fremst?. '' smilte en dame som jobbet backstage til jentene. De nikket mot henne før de ga meg en siste klem og forsvant ut døren. Jeg gikk tilbake til crewet som satt samlet backstage. ''Hvor er Justin?'' sa jeg mot Alfredo som satt å spilte på telefonen sin. '' Han er i garderoben, bare å gå inn. '' smilte han lurt mot meg, og jeg skulle akkurat til å gå inn døren da jeg hørte Alfredo rope mot meg. '' Men ikke noe klining, eller kosing. Justin har snart konsert. '' og jeg kunne høre latteren fra hele crewet.

 

Jeg kom inn i prøverommet, og det første som møtte meg var Justin i bar overkropp. Jeg tror aldri jeg har sett noe så perfekt, og ikke minst noe så deilig i hele mitt liv. Jeg rødmet helt ekstremt, og jeg kunne se Justin smile lurt til meg. '' Liker du det du ser?'' lo Justin mot meg, og jeg så virkelig at han likte dette. '' Nei. '' lo jeg sarakastisk mot han, og han lagde en furteleppe med munnen. '' Dust. '' lo jeg mot han. Justin bare lo før han satte seg ned i sofaen, skulle han virkelig sitte i bar overkropp foran en Belieber? damn. 

 

Large

 

Vi ble sittendene en stund å snakke, og jeg kjente virkelig at sommerfuglene hadde begynt å komme igjen. Snart skulle Justin ha konsert, og jeg kunne virkelig ikke vente med å se han opptre live. ''bank bank'' hørte vi noen si utenfor døren, Alfredo stakk hodet inn døren før han begynet å le. '' nok kosing. Justin, du må starte å kle på deg. Du skal på scenen om 30 minutter. Robin er akkurat ferdig med oppvarmingen, og Tay james gjør seg klar. '' smilte han mot oss, og av en eller annen grunn kunne jeg se at Justin var flau. Justin var flau, wow. '' Bare vent.'' sa Justin med en flau stemme mot Alfredo, og han begynte å le før han gikk ut døren. Justin klødde seg i hodet, og egentlig ble det en klein stemning i rommet, men jeg klarte å bryte den med å si at han kanskje burde kle på seg. '' Kan ikke du velge noe da?'' smilte han mot meg. '' Hva? har ikke du speseille klær for hver sang? '' sa jeg sjokkert mot Justin. '' Jo, egentlig. Men denne konserten vil jeg gjøre litt mer speseill. Er jo tross alt Norge. '' lo Justin mot meg, og jeg nikket ivrig mot han før jeg så igjennom klærne som hang foran oss. '' Hva med dette? '' smilte jeg mot Justin, og han nikket mot meg før han kledde på seg. 

 

Large

 

'' Swag '' hørte jeg Justin si før han smilte mot meg. Jeg smilte tilbake, og vi ble stående lenge og bare se på hverandre. Jeg følte en trygghet i blikket til Justin, og denne gange så rødmet jeg ikke. Jeg kjente en slags kribling igjennom kroppen når Justin møtte blikket mitt, og jeg virkelig elsket det. *Bank, bank* hørte vi på døren, og denne gangen var det faktisk Pattie som kom inn døren. '' Er dere klare?'' smilte hun mot oss. Justin nikket mot henne, og vi så hun forsvinne ut døren. Jeg skulle akkurat til å gå ut døren da Justin dro meg tilbake og inn i en klem. Jeg klemte han tilbake før jeg så han inn i øynene. Vi var så nære hverandre, og jeg hadde faktisk bare lyst til å kysse han. Jeg kunne kjenne mint pusten hans, og jeg kunne se han var nervøs i blikket. '' Er du klar? '' smilte jeg mot han for og bare få i gang en samtale. Det var kanskje en drøm å kysse Justin, men jeg følte det ble feil når jeg kun hadde vært sammen med han i en dag. ''Jeg er klar. '' smilte han mot meg før han trakk seg unna meg. Vi gikk ut døren, og jeg hørte Alfredo plystre på oss. '' Nå kommer turtelduene. '' ropte han, og Justin ga han et drepende blikk. Jeg elsket faktisk at Alfredo tullet med oss, og selv om jeg visste det var på tull, så reagerte Justin alltid på det, noe som virkelig var så søtt. 

 

Mer? 


29.05.2013 / 18:03 / Filed Under: Blogg

Gifs - Adidas NEO Spring Summer

 

 

 

-Esin


29.05.2013 / 18:02 / Filed Under: Blogg

Flere bilder fra "The Kings Game"

 

 

 

Disse bildene er altså tatt fra da Justin var sammen med Ryan Good og Lil Twist på The Kings Game (hockey kamp) i Los Angeles.

Funnet hos: Bieber-news

 

-Esin


29.05.2013 / 17:29 / Filed Under: Blogg

Usher forsvarer Justin ''Han er modig''

Sources: Biebermania

 

Under et intervju med Ellen DeGeneres forsvarer Usher Justin. ''Jeg tror vi alle har våre nedganger og overganger. Det viktigste for han nå er å kunne stole på venner og familie, og at de kan være der for ham og hjelpe. Da vil han bare bli sterkere, og modnes'' forteller Usher under innspillingen den 28.mai. Usher antyder at det er vanskelig for kjendiser som Justin å vokse opp med en hel verden som dømmer og ser på. ''I dag der vi har så mye negative omtaler fra sosiale medier, finnes det ikke privatliv. Det er prøveperioder, der du gjør feil og dømmes. Det er som hele livet ditt blir spilt inn i en film, men her har du bare en sjanse. Mange kjendiser blir behandlet som produkter og kan sammenlignes. Noen gjør det dårlig, mens andre gjør det godt.'' Forteller han. ''Jeg håper på det beste for han. Jeg ser ikke noe negativ framtid for Justin. Det jeg ser på han som, er tenåring. Han er en tenåring som gjør feil. Tenk hvis du måtte leve livet ditt som en tenåring? Vi snakker så mye som mulig og har god kontakt. Og selvfølgelig, hvis det er noe jeg kan gjøre for å hjelpe så gjør jeg det.'' - avslutter han.

 


 

 

Rano


29.05.2013 / 16:25 / Filed Under: Blogg

RIP Bella

En stor Belieber døde for ikke så lenge siden med navn Bella. Bella og familien var ikke bare kjempe store Justin Bieber fans, men også stor fan av King James. Hun har møtt Justin tidligere før også, og jeg fant en del bilder på Twitter.

 

Håper hun har det bedre der hun er nå. Rest in peace!

 

 

Rano


29.05.2013 / 16:09 / Filed Under: Blogg

Behind the scenes - NEO photoshoot

 

-Esin


29.05.2013 / 15:41 / Filed Under: Blogg

Justin på "The Kings Game" - Video

 

-Esin


29.05.2013 / 15:17 / Filed Under: Blogg

Justin og Tyga skal lage sang sammen!

Sources: Biebermania

 

 

Er helt sinnsykt. Tyga er en av mine absolutt favorittartister fra Young Money, og det er nå bekreftet av Young Money at de skal lage sang sammen! Justin har siden 21.mai tatt litt pause fra sosiale medier for å ta det litt med ro. Men tirsdag la han endelig ut noen Twitter meldinger for å oppdatere fansen. 

 

 

 

Justin og Tyga sin sang har blitt spilt før på en klubb. Men jeg finner ikke videoen..

 

 

Rano


29.05.2013 / 15:04 / Filed Under: Historie: ''I can't let you go.''

'' I can't let you go. '' Del 9

 

Jeg misunnet dem faktisk, men samtidig så var dette så mye bedre enn å stå i kø i 10 timer, fordi det er nettopp det jeg hadde gjort hvis jeg ikke hadde fått møte Justin. Vi kjørte inn på baksiden av arenaen, Justin gikk ut av bilen. Og akkurat da jeg skulle åpne døren lukket den seg opp. Justin hadde åpnet døren til meg, og jeg virkelig smeltet over hvor søt han var. '' Gentleman. '' lo jeg mot han, '' alltid.'' sa han alvorlig mot meg før vi gikk inn i arenaen. Nå skulle Justin ha meet & greet, og jeg kunne ikke vente med å møte Synne og jentene for første gang. 

 


 

'' *Dittnavn* * hørte jeg seks smilende jenter rope mot meg, jeg løp bort til dem, og jeg tror aldri jeg har vært så glad for å se noen så mye i hele mitt liv. Jeg hadde snakket med Synne, Isabell, Kaja, Marte, Ane og Michelle i over 1 år, og dette var første gang jeg møtte dem. Jeg kjente faktisk tårene komme, så glad var jeg. '' Dere aner virkelig ikke hvor glad jeg er for å se dere. '' lo jeg mot dem, '' Vi har gledet oss vi også, og du må virkelig fortelle oss alt om resten av dagen i kveld. '' hørte jeg Kaja smile til meg, jeg nikket ivrig mot dem før vi satte oss ned på stolene som skulle før oss inn til meet & greet. Jeg hadde fått lov av Scooter og være med jentene inn på meet & greet. Ryan kom inn i rommet å leste opp regler om hva som var lov og ikke lov under møtet, og alle fulgte godt med. Etterhvert kom også Dan kanter og danserne inn i rommet, og alle ble helt ville. Jeg kjente faktisk at jeg også ble utrolig glad når jeg så dem, og av en eller annen grunn så ble jeg med på hylingen som de andre jentene gjorde. Dan bare lo av meg når han kom forbi meg, og han brukte ganske så god tid på å ta bilder sammen med jentene siden han visste at de var mine venner. '' Kan 70-76 komme til døren? '' hørte vi noen rope i mikrofonen, noe som vil si at vi var de neste som skulle inn til Justin.

 

Vi var også de siste som skulle inn på møtet siden Scooter hadde fikset slik at vi fikk lengere tid med Justin. '' Hei jenter '' smilte Justin fra øre til øre når han så at det var jeg og jentene som kom inn i rommet. Absolutt alle jentene startet å gråte, utenatt meg, men jeg kjente faktisk flere ganger at jeg hadde lyst til å gråte jeg også. '' Ikke gråt'' sa Justin litt stressende, jeg startet å le av dem og til slutt klarte de faktisk å holde tårene inne. '' Jeg vil takke dere for at dere kom hit i dag.'' smilte Justin mot dem, og Synne var den eneste som svarte Justin, de andre var ikke helt over sjokket over at det faktisk var Justin som sto foran dem.  '' Det er vi som skal takke deg, Justin. Du aner virkelig ikke hovr mye vi har vært igjennom alle sammen, du har virkelig hjulpet oss så mye.  '' gråt hun mot Justin. Justin ga Synne en god klem før han stilte seg opp på teppet. '' Skal vi ta et bilde?'' smilte Justin mot dem. '' Dere har dessverre bare 30 sekunder igjen av møtet,  så dere må ta gruppebilde. '' sa fotografen mot oss. '' Jeg kan ta senere. '' smilte jeg mot jentene, og de nikket mot meg før de stilte seg opp. '' SMIL '' ropte fotografen mot jentene, og bildet ble virkelig så fint.

 

( Randomt Meet & Greet bilde. Det mangler også 2 stk på bildet, men jeg fant dessverre ingen andre. ) 

 

'' Håper vi ses igjen, jenter!'' hørte jeg Justin smile til dem, og de ga Justin hver sin klem før de gikk ut av rommet. Justin blunket til meg før han gikk bak teppet, og jeg gikk ut sammen med jentene. '' Trist at vi alle reiser hjem i morgen, og at dette er det eneste jeg får sett dere. '' sa jeg trist mot jentene som også så veldig trist ut. '' Jeg kommer virkelig til å savne deg så mye *dittnavn*, du er virkelig verdens beste vennine som har gitt oss denne muligheten. Neste gang Justin kommer til Norge så skal vi alle sammen dra sammen, og da skal vi på alle konsertene, okei?'' sa Synne alvorlig mot meg. De andre jentene nikket mot meg, og vi endte opp i en stor gruppeklem. '' Dere må kose dere masse på konserten, skulle virkelig ha ønsket at jeg kunne ha stått sammen med dere.'' sa jeg litt trist mot dem. '' Vi får nok flere muligheter neste år. '' sa Isabell støttende. '' Så da har vi en plan da, neste år når Justin kommer til Norge så skal vi alle dra samlet, okei?'' sa jeg mot dem alle, og alle nikket ivrig mot meg.

 

Mer?


29.05.2013 / 14:12 / Filed Under: Blogg

The wanted snakker om Justin

Sources: Biebermania

 

 

Under et intervju sammen med det britiske bandet The Wanted, ble det snakket om Justin. Bandet åpnet noen show for Justin under Believe tour, og gjør det stort hver eneste dag i deres karriere. Intervjuet sammen med TV-kanalen E! kalt ''The Wanted life'', fikk de kommentere opplevelsen av å ha deltatt på turné med Justin under Believe Tour 2012. Max George som er en av medlemmene, roste den kanadiske sangeren. ''Når Bieber fansen blir samlet, er fan nivået noe helt annet.'' forteller han. ''Beliebers er noe for seg selv, på en positiv måte selvfølgelig''

 

 

 

 

Rano


29.05.2013 / 12:09 / Filed Under: Blogg

Justin med fans

Under ser dere et bilde av Justin på ishockey kampen under sammen med noen fans!

 

 

 

Rano


29.05.2013 / 10:52 / Filed Under: Blogg

Ludacris forsvarer Justin

I følge mange medier som gjør livet surt for Justin, spår de at karrieren til Justin kommer til å gå nedover fram i tid. De forklarer at han ikke vil være en stor suksess i framtiden, og ende opp langt nede som en god del andre artister har gjort. Mange mener også at Justin kommer til å ende opp som narkotika missbruker. Ludacris derimot, avviser disse påstandene og har sin egen teori om hvordan det vil gå. Under et intervju sammen med ''Rap-up'' fortalte Ludacris som har tidligere samarbeidet med Justin i flere sammenhenger, at han mente karrieren hans bare ville gå oppover og vare lenge. Ludacris som har vært med på sangen ''Baby'' og ''All around the world'' mener og at folk burde heller støtte artister i en nedfor periode istedenfor å rakke ned på dem. ''De er mennesker de og. Med følelser.'' forteller han. ''Som både en god venn, og fan, mener jeg Justin kommer til å vare lenge. Ikke fordi han liker pop musikk, hip hop eller R&B, men fordi han elsker musikk generelt. Han elsker alt med musikk, og elsker å kombinere. Husk at han faktisk bare startet med et par instrumenter.'' Sier Ludacris. ''Jeg syns virkelig folk burde slutte å like Justin bare på grunn av utseende. Han har oppnådd så utrolig masse siden han bare satt på trappen. Derfor fortjener den gutten bare respekt og det beste.'' avslutter han.

 

 

 

Er dere enig i det Ludacris sier? Eller hva er deres teori om Justin sin karriere?

 

 

Rano


29.05.2013 / 10:06 / Filed Under: Blogg

Justin på ishockey kamp - bilder

Under kan dere se bilder fra da Justin var på ishockey kamp igår kveld sammen med Lil Twist og Ryan Good. Kampen som ble spilt var da mellom LA Kings mot San Jose Sharks. Justin er jo som kjent, utrolig stor ishockey fan og så ut til å kose seg veldig under kampen. 

 
 

 

Rano


29.05.2013 / 09:37 / Filed Under: Blogg

Instagram oppdatering

@justinbieber my vision is enormous

 

feliciathegoat: :D

@ryangood24 Go kings go

Justin sin katteunge! 

 

 

Rano


29.05.2013 / 09:26 / Filed Under: Blogg

Nytt instagram bilde

-Sandra


29.05.2013 / 08:51 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Billetter blir snart lagt ut - Believe Tour

Igår kveld bekreftet Scooter Braun at billettsalget for Believe turnéen til land i Sør-Amerika, Asia og Australia skal bli lagt ut for salg om 2 uker. Så hvis dere har tenkt dere billetter til disse områdene, anbefaler vi å følge ekstra med på Bieberfever.com. Vi skal prøve å oppdatere via bloggen også.

 

 

 

 

Rano


29.05.2013 / 08:51 / Filed Under: Blogg

Justin på hockey

-Sandra


28.05.2013 / 23:31 / Filed Under: Blogg

Twitter oppdratering fra Justin

Hei alle sammen! 

 

Etter en uke uten twitter oppdratering fra Justin så har han endelig tweetet! 

 


 

//Katrine

 


28.05.2013 / 17:33 / Filed Under: Blogg

Jazzy sammen med noen venner

Hei alle sammen!

Nytt bilde av Jazzy sammen med noen venniner.

Jazzy er hun til høyre for dere som ikke vet. Hun er lillesøsteren til Justin!

//Katrine


28.05.2013 / 15:05 / Filed Under: Blogg

Justin kjøpte en stjerne

 

I følge ryktene skal Justin ha kjøpt en stjerne fra NASA til 1.000.000$ - og har oppkalt den etter ''Beliebers''. Altså det kostet han nesten 6 millioner kroner! Syntes det blir for dumt å si at Justin ikke bryr seg om fansen sin, når han gang på gang viser og tar vare på oss hvis dette faktisk er sant! :)

 

 

Rano


28.05.2013 / 14:58 / Filed Under: Historie: ''I can't let you go.''

'' I can't let you go. '' Del 8

 

'' Wow, 14.852 følgere. '' sa jeg for meg selv. '' Du får nok mer snart. '' sa Justin med et lurt smil rundt munnen. Jeg fikk plutselig en varsel på telefonen at Justin hadde tweetet. Jeg åpnet twitteren hans fort, og det var som at hele verden min ble til en drøm. '' Thanks for making this day perfect @*dittnavn*, you are amazing:) Showtime next. '' leste jeg inni meg selv og jeg hadde bare lyst til å hyle høyt. 

 


 

'' Er dere klare til å dra bort til arenaen? '' hørte vi Scooter rope inn døren. '' Vi kommer nå. '' ropte Justin før han reiste seg opp. Jeg reiste meg jeg også, men jeg merket at klærne mine enda var fuktige etter vannkrigen. '' Er det noe galt? '' sa Justin mot meg med et forvirret utrykk. '' Neinei, det er bare at klærne mine enda er fuktige etter vannkrigen. '' lo jeg mot Justin. Han skiftet fort ansiktsutrykk til alvorlig, og jeg kunne se han tenke på noe. '' Vent her. '' sa han før han gikk ut døren, og jeg satt meg ned i sofaen før jeg tok opp telefonen min som hadde vært på lydløs hele tiden. Jeg hadde fått melding av Synne om at de nå hadde fått Meet & Greet billettene. Jeg svarte hun tilbake at jeg skulle møte dem inne på Meet & Greet rommet. 

 

Justin's synsvinkel

'' Elysandra? '' ropte jeg inn romdøren. Elysandra var den ene danseren min, og siden hun og *dittnavn* hadde ganske så lik kropp, så kunne sikkert hun låne *dittnavn* noen klær. '' Ja?'' hørte jeg noen rope fra badet. '' Kan *dittnavn* låne noen klær fra deg?'' ropte jeg tilbake, og jeg hørte dusjen slo seg på. '' Bare finn noe i kofferten, jeg må dusje. '' ropte hun tilbake. Jeg gikk bort til kofferten som var plassert atme sengen, og jeg åpnet den. Egenltig så hadde jeg litt lyst til og ta med en sexy kjole til *dittnavn* men jeg gikk heller for et par shorts og en topp, helt greit men samtidig ganske fint. Shortsen var kort, noe jeg lite hvertfall. Jeg gikk inn på rommet mitt igjen før jeg ga klærne til *dittnavn* som så sjokkert på meg, søta. '' Elysandra sa du bare kunne ta de. '' smilte jeg mot henne, og hun nikket mot meg før hun gikk inn på badet. Jeg satt meg ned i sofaen før jeg sjekket twitter. Jeg sjekket litt tweets og retweetet noen fans før jeg hørte døren bli lukket opp igjen. Ut kom*dittnavn*, og hun så nydelig ut. 

Large

(Shortsen er ikke så kort, og du har en hvit tubebh under istedenfor rosa) 

 

*Dittnavn*'s synsvinkel 

Jeg følte meg kanskje litt naken akkurat nå, men jeg likte at Justin hvertfall hadde prøvd å finne noe til meg. Jeg tok på meg cardiganen som jeg hadde hatt med meg, før jeg gikk ut til Justin som satt å smilte fra øre til øre. '' Hva? '' sa jeg litt flau. '' Ingenting, du ser bra ut. '' smilte Justin mot meg. wow, Justin sa nettopp at jeg så bra ut. '' Takk, du også.'' smilte jeg til han. Justin hadde skiftet til en svart joggebukse og en hvit singlett. Justin smilte lurt til meg før han tok på seg skoene. Vi gikk ut døren og ned i garasjen før vi satte oss inn i en svart bil som skulle bringe oss til arenaen. Det var kun meg og Justin i bilen, fordi de andre var allerede dratt før oss, utenatt Justin's dansere som kom med turnebussene bak oss. ''Hva er det egentlig med dere og svarte biler?'' lo jeg mot Justin som også startet å le. '' Det er swag, tror jeg. '' lo Justin mot meg, og jeg klarte faktisk ikke og ta det seriøst. '' Swag å kjøre svart bil? Nå har jeg hørt det også.'' lo jeg før jeg så ut vinduet hvor alt vi kunne se var motorveien mot arenaen. Jeg kjente sommerfuglene i magen under hele bilturen, jeg skulle jo trossalt snart får se Justin opptre live, og selv om jeg hadde vært sammen med Justin hele dagen så følte jeg bare at han var en normalt gutt der og da, noe jeg virkelig elsket. Plutselig kjente jeg Justin sette seg nermere meg, og vi vekslet et lite blikk før jeg snudde meg igjen. Justin smilte bare før han så ut vinduet han også. Vi kom kjørende bort til arenaen, og vi kunne høre fansen hyle. Jeg misunnet dem faktisk, men samtidig så var dette så mye bedre enn å stå i kø i 10 timer, fordi det er nettopp det jeg hadde gjort hvis jeg ikke hadde fått møte Justin. Vi kjørte inn på baksiden av arenaen, Justin gikk ut av bilen. Og akkurat da jeg skulle åpne døren lukket den seg opp. Justin hadde åpnet døren til meg, og jeg virkelig smeltet over hvor søt han var. '' Gentleman. '' lo jeg mot han, '' alltid.'' sa han alvorlig mot meg før vi gikk inn i arenaen. Nå skulle Justin ha meet & greet, og jeg kunne ikke vente med å møte Synne og jentene for første gang. 

 

Mer?

 


28.05.2013 / 14:23 / Filed Under: Blogg

Spørsmålsrunde med Rano

Heihei!

 

Er jo svært lite å blogge om, og det er jo kjempe lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde. Så da benytter jeg denne anledningen til å kjøre på med en spørsmålsrunde! Svarer på alt i kveld, så kom med det dere skulle ønske - og lurer på. Vi er på vei med å få et nytt design også snart, og denne gangen blir den veldig unik fra det vi har hatt tidligere. Det skal ikke være sånn stort med header og sånt, men mer ''enkel'' og for at det ikke skal ta tid å laste opp designet på bloggen. Hvis dere har noen ideer til designet også, kan dere komme med det!

 

 

 

Rano


28.05.2013 / 12:24 / Filed Under: Blogg

Instragram bilder

 

Hei alle sammen!

 

@feliciathegoat: TUTS AND I 

@feliciathegoat: ''TUTS AND I''

 

@feliciathegoat: T U T S

@feliciathegoat: '''T U T S''

 

-Rikke


28.05.2013 / 11:54 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde

 

Hei alle sammen!

 

Tyler og Justin's katt Toots

 

Tyler the Creator and Justin&#8217;s cat Toots

 

-Rikke

 

Taken from Bieber-news.com


27.05.2013 / 23:31 / Filed Under: Blogg

Enda et nytt instagram bilde

-Sandra


27.05.2013 / 21:33 / Filed Under: Blogg

Nytt instagram bilde

-Sandra


27.05.2013 / 20:52 / Filed Under: Blogg

Scooter tilbake til LA

Hei alle sammen! 

 

Scooter reiser tilbake til LA etter en uke i Frankrike!

 

 

Kanskje får vi snart se en twitter oppdratering fra Justin også?

 

//Katrine


27.05.2013 / 20:49 / Filed Under: Blogg

Twitter trend

Hei alle sammen! 

 

 

Twitter trend akkurat nå: 

 

//Katrine


27.05.2013 / 20:46 / Filed Under: Blogg

3 år siden Never say never

Hei alle sammen! 

 

 

I dag er det altså 3 år siden Never say never sangen kom ut, verdens søteste sang som Justin spiller sammen med Jaden Smith!♥

 

 

 

//Katrine


27.05.2013 / 20:42 / Filed Under: Blogg

Instagram

Hei alle sammen! 

 

 

@feliciathegoat: ME AND TUTS 🐈 @justinbieber 

@feliciathegoat: ME AND TUTS 🐈 @justinbieber 

 

//Katrine


27.05.2013 / 17:11 / Filed Under: Historie: ''I can't let you go.''

'' I can't let you go. '' Del 7

 

'' Vi er ferdige. '' sa jeg surt om Alfredo som hadde et lurt smil rundt munnen, han elsket virkelig å ødelegge for meg, Scooter også. Det var noe spesielt med *dittnavn* som fikk meg til å føle meg normal, og hadde ikke Scooter og Alfredo kommet så hadde vi nok nå ligget på gresset å kysset. Hva søren Justin. Du har vært sammen med hun i en halv dag, og allerede tenker du sånn. Jeg må virkelig starte å kontrollere meg mer, men sannheten er at *dittnavn* er så mystisk, på en positiv måte så klart, jeg klarer ikke og være meg selv med henne, hun gjør meg helt gal. 

 


 

*Dittnavn*'s synsvinkel 

''Beklager for det. De elsker å ødelegge for meg.'' hørte jeg Justin si irritert bak meg. '' Det går fint, Justin. Vi kan gjøre noe annet. '' smilte jeg mot han, og han ga meg et smil tilbake. Jeg hadde egentlig litt lyst til å bare snakke litt sammen med Justin, det hadde vi jo enda ikke fått gjort, så jeg skulle prøve å snakke litt med han. '' Gjør de det ofte? '' sa jeg til Justin som nå satt i sofaen på telefonen. Han tok opp hodet, og så mot meg med et trist blikk. '' De gjør det hele tiden, og jeg hater det. '' hørte jeg Justin si. '' Det er jo normalt at kompiser gjør sånt da. '' lo jeg mot Justin. '' Jo, men jeg er tross alt 19 år, jeg må få lov til og være sammen med jenter jeg også. '' sa han med en ironisk stemme. Jeg nikket mot han før jeg satte meg ned. Klokken var rundt halv 3, noe som vil si at vi snart skulle reise bort til arenaen. Jeg følte enda ikke jeg hadde fått snakket med Justin, vi hadde jo bare snakket normalt sammen. Jeg ville finne ut mer om Justin, ikke Justin Bieber. '' Justin? '' sa jeg mot han, og han så bort på meg. '' Hvordan er det egentlig? Jeg mener, å være berømt?  '' sa jeg med en stemme som kunne virke både alvorlig, men også nyskjerrig. '' Jeg er jo vandt med dette livet, og selv om jeg savner og være en normal person så kunne jeg ikke ha tenkt meg å leve uten fansen og musikken. Det er kanskje vanskelig av og til, og jeg føler meg kanskje litt ensom på toppen av alt dette nå som jeg også er singel, men jeg har jo verdens beste fanbase, og ikke minst en stort crew som hjelper meg igjennom alt. '' smilte han mot meg. Jeg hadde egentlig ikke ord, hva skulle man si når idolet ditt fortalte deg noe sånt? '' Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si, at du føler deg ensom er ikke noe jeg liker, og jeg tror nok heller ikke fansen din gjør det. '' sa jeg med en trist stemmen, jeg kunne se Justin ble ganske så forvirret. '' Det er jo en del av og være berømt. Jeg har jo bare vært i denne bransjen i 5 år nå, og jeg er kun 19 år. Jeg kommer jo en dag til å finne en jente som vil være sammen med meg, og kanskje også en familie. '' sa han støttende, og jeg så på han med et skjevt smil. 

Large

 

'' Dette er kanskje ikke noe du ønsker å snakke om. ''  sa jeg, og jeg kunne se at Justin tenkte seg om. '' Det er godt å snakke med noen om slike ting også. Det skjer ikke ofte.'' sa han mot meg og la trykk på ofte. '' Så jeg kan spørre deg om noe mer også?'' sa jeg med et lurt smil rundt munnen, Justin nikket mot meg. '' Du sier at du aldri har falt for en Belieber, kan det fortsatt skje?'' sa jeg flaut mot han, Justin la til en liten latter, og han forstod nok at jeg var flau. '' Hvordan kom du på det spørsmålet? '' lo Justin mot meg. Jeg visste han telefonen min, hvor jeg var innlogget på Twitter. Jeg hadde spurt Beliebers om de hadde noen spørsmål som jeg kunne spørre Justin om. '' Så det andre spørsmålet du stilte meg, var det fra en annen fan?'' sa Justin litt trist mot meg, jeg kunne se at han angret på noe, men jeg visste ikke hva. '' Nei, det andre spørsmålet har jeg selv lurt på lenge, derfor stilte jeg deg det. Jeg spurte jo nettopp Beliebers på twitter om spørsmål. '' sa jeg støttende, og jeg kunne se Justin nikket mot meg. ''Men ja, kan du fortsatt falle for en Belieber? '' sa jeg etter en stund med en klein stillhet i rommet. '' Jeg bestemmer ikke hvem jeg faller for, det gjør hjertet mitt. '' sa Justin med et lurt smil, damn. Jeg fortsatte å stille Justin spørsmål samtidig som jeg skrev svarene på twitter. Det var mange som ikke trodde på at jeg var sammen med Justin, men jeg brydde meg svært lite. Justin satt nå også på twitter, og jeg hørte han le. '' Hva?'' lo jeg mot han, og han snudde telefonen mot meg. Jeg ble knallrød i kinnene når jeg så spørsmålet. ''#Askjustin Spør Justin hvor lang penisen hans er.'' hørte jeg Justin lese opp, og jeg rødmet som en tomat selv om det ikke var jeg som hadde stilt spørsmålet. Justin begynte å le igjen før han fortsatte å skrolle nedover twitter. '' La oss ta et bilde, slik at de faktisk forstår at dette er ekte. '' lo Justin mot meg, og jeg nikket ivrig. Justin satt seg ved siden av meg og akkurat da jeg skulle ta bilde kjente jeg leppene hans berøre kinnet mitt. ''JUSTIN KYSSET MEG PÅ KINNET'' ropte jeg inni meg selv.

 

 

Jeg la ut bildet på twitter, og la til teksten. '' Having a great day with my idol, @Justinbieber. #bestday #dreamboy''. Etter bare 20 sekunder etter at jeg hadde lagt ut bilde hadde jeg allerede fått 14 000 nye følgere. '' Wow, 14.852 følgere. '' sa jeg for meg selv. '' Du får nok mer snart. '' sa Justin med et lurt smil rundt munnen. Jeg fikk plutselig en varsel på telefonen at Justin hadde tweetet. Jeg åpnet twtteren hans fort, og det var som at hele verden min ble til en drøm. '' Thanks for making this day perfect @*dittnavn*, you are amazing:) Showtime next. '' leste jeg inni meg selv og jeg hadde bare lyst til å hyle høyt. 

 

Mer? 


27.05.2013 / 15:07 / Filed Under: Blogg

Denne parfymen bruker Justin!

Kilde: TOPP

 

I følge bladet TOPP så er dette parfymen Justin skal bruke som sin signaturduft. Parfymen heter Le Labo Santal 33, og kan vel kjøpes på nett. Har du en kjæreste eller venn som vil lukte som Justin, kan du jo kjøpe denne i gave til han!

 

 

 

Rano


27.05.2013 / 12:48 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Hangover

//Reklame

 

Filmen The Hangover part 3 kommer snart ut på kino, og jeg gleder meg utrolig mye til å se den. Syntes at alle Hangover filmene er utrolig morsom, og det er noe dere absolutt ikke burde gå glipp av! Under kan dere se filmtraileren! :-)

 

 

Til dere som vil og ønsker, så kan dere vinne billetter til premieren. Her kan dere også vinne en date med Glenn Henriksen (deltager fra paradise hotell) eller Julia Nyland! 

 

Det du må gjøre er:

- Lage innlegg om det på bloggen din! Kopiere denne embedlinken og lime inn som om du skulle limt inn en youtube video. Også skrive litt om Hangover filmen:
<script src="http://venderseed.com/embed/video/2/186"></script>

 

 

Det ønskes også å lage en ''Hangover'' Instagram album. Så ta ditt eget ''Hangover 3'' bilde enten fra premieren, eller filmen generelt, og legg ut på Instagram! Deretter kan du hashtagge! På selve festen kan du tagge  med #Hangover3norge + #festen eller dagen derpå kan du hashtagge #Hangover3norge + dagenderpå

 

 

Rano

 

 


27.05.2013 / 12:27 / Filed Under: Blogg

Instagram oppdatering

 

Instagram oppdatering fra Justin

 

 

Rano


27.05.2013 / 12:19 / Filed Under: AWARDS

Stem på Justin!

Lager enda et innlegg med oversikt der dere kan stemme. 

 

Teen Choice Awards:
Male Artist - stem HER
Male Hottie - stem HER

 

MTV OMA 2013 - O Music Awards:
Fan Army FTW - stem HER


World Music Awards:
Best Music (Boyfriend) - stem HER
Best Album (Believe) - stem HER
Best video (Beauty and a beat) - stem HER
Best Male Artist - stem HER
Best Live Act - stem HER 
Entertainer of the Year - stem HER 


The Fragrance Fundation
Favorite Women's Fragrance(Girlfriend) - stem HER 

 

Radio AT40
CHR - What's your favorite song this week? - stem HER

 

FIFI Awards:
Fragrance (Girlfriend) - Stem HER 

 

MTV Italy Awards:
Best fans - stem HER
Super Man - Stem HER
Best tweet - stem HER
Best Energic Video (That power) - stem HER 


 

 

 

Rano

 


26.05.2013 / 21:54 / Filed Under: Blogg

Nye bilder fra helikopteret

Hei alle sammen! 

 

CREDIT: BIEBER-PICTURES

Nye bilder fra helikopteret, bildene ble tatt i går: 

 

 

 

//Katrine


26.05.2013 / 19:04 / Filed Under: Historie: ''I can't let you go.''

'' I can't let you go. '' Del 6

 

Filmen ble ferdig, og klokken hadde akkurat blitt litt over halv ett. Noe som betydde at vi enda hadde god tid igjen. Vi skulle ikke dra til arenaen før klokken 15.00, så vi hadde enda noen timer på oss. Jeg måtte bare bruke tiden godt slik at Justin kom til å huske meg. '' Hva vil du gjøre nå?'' hørte jeg Justin si mot meg mens jeg så at han så ut av vinduet hvor hagen var. Jeg sto lenge å tenkte, og siden jeg ikke hadde lest noe om at Justin hadde hatt det morsomt på en stund så kom jeg på en strålende idé.

 '' Hva med vannkrig? '' sa jeg smilende mot Justin. Jeg kunne se et stort smil komme rundt leppene hans, og han nikket ivrig mot meg. Jeg begynte og le av hvor komisk det faktisk var. Denne dagen virker så uvrikelig, og jeg gruer meg til jeg skal hjem. Tanken av å forlate Justin og Believe tour var ikke noe god tanke. Jeg hadde jo drømt om dette så utrolig lenge, og egentlig så trodde jeg det kom til og være mye mer annerledes. Jeg trodde faktisk at jeg skulle være mer emosjonell, og ikke minst gråte når jeg møtte Justin, men jeg var helt rolig. Han var som en helt vanlig gutt, og av og til glemte jeg faktisk også at det var Justin Bieber som sto foran meg. '' Jeg må bare spørre Scooter om det er greit. '' sa Justin med et smil rundt munnen. Jeg hørte han løp gjennom gangen og han var tilbake på under 2 minutter, fortsatt like glad. ''Vi trenger bøtter da, og vannballonger.'' sa jeg mot Justin som allerede var på tur å ringe romservice. '' Vi trenger bøtter, vannballonger og flasker.'' hørte jeg Justin si i telefonen, og jeg startet å le. Justin bare så på meg med et spørsmålstegn, og jeg forstod nå at dette ikke var tull. Romservice gjorde faktisk alt Justin sa, og ikke lenge etterpå hørte vi noen banke på døren. ''Perfekt.'' sa Justin til mannen som sto i døren med bøttene og mange vannballonger. Justin ga mannen tips før han lukket døren. Vi startet å fylle vannballongene med vann, nå skulle jeg virkelig knuse Justin i vannkrig.

 

548122_130050603809485_2130924989_n_large

 

''Justin, det er iskaldt.'' ropte jeg mot Justin som hadde sikkert kastet 30 vannballonger, og en stor bøtte med vann over meg. Jeg kom sikkert til og bli syk, vi var jo enda i April. Jeg tok bøtten med vann før jeg kastet den mot Justin som nesten ikke var blitt våt. '' *DITTNAVN* '' ropte Justin mot meg. Det var virkelig så perfekt å se vannet som gikk nedover kroppen til Justin, man kunne virkelig se alle musklene hans igjennom t-skjorten, damn. '' Du skal få igjen for det der. '' sa Justin mot meg med et seriøst blikk, jeg bare så på han med et lurt smil, og jeg kunne se Justin tenke på noe. '' Bare vent, jeg har en perfekt idé.'' smilte Justin mot meg. Justin var jo god til å lage pranker, så egentlig grudde jeg meg litt. Vi fortsatte og ha vannkrig helt til Scooter og Alfredo ble med på leken, da ble det egentlig bare mer kleint enn morsomt. '' Får vi ikke være med? '' smilte Alfredo mot oss. Jeg kunne se at Justin var irritert, noe som virkelig var overraskende. '' Vi er ferdige. '' sa Justin mot dem, og jeg kunne se at Scooter likte hva som hadde skjedd. 

 

Justin's synsvinkel 

Scooter og Alfredo måtte alltid ødelegge for meg når jeg hadde jentebesøk. Ikke at jeg har det ofte, men dere skjønner det sikkert. De skal alltid komme i veien, og nå som jeg og *dittnavn* hadde det så morsomt sammen, så måtte de selvfølgelig ødelegge. Jeg likte måten *dittnavn* av og til stirret noe helt sykt på meg, og jeg merket flere ganger at hun også rødmet. Jeg måtte finne på en bra prank som jeg kunne gjøre mot henne, fordi hun skal virkelig få igjen for den vannbøtten. Ingen slipper unna Justin, det skjer ikke. '' Vi er ferdige. '' sa jeg surt om Alfredo som hadde et lurt smil rundt munnen, han elsket virkelig å ødelegge for meg, Scooter også. Det var noe spesielt med *dittnavn* som fikk meg til å føle meg normal, og hadde ikke Scooter og Alfredo kommet så hadde vi nok nå ligget på gresset å kysset. Hva søren Justin. Du har vært sammen med hun i en halv dag, og allerede tenker du sånn. Jeg må virkelig starte å kontrollere meg mer, men sannheten er at *dittnavn* er så mystisk, på en positiv måte så klart, jeg klarer ikke og være meg selv med henne, hun gjør meg helt gal. 

 

 

Large

 

Mer? 


26.05.2013 / 17:52 / Filed Under: Blogg

Husk å lese, dele og signe!

husk å gå innom denne linken! dere må lese og signe, om dere har signet før så kan dere gjøre det igjen - går an å gjøre det en gang hver dag! Spre linken videre folkens, dette er kun for våres og Justins sitt eget beste! http://twitition.com/hkmf8/

http://twitition.com/hkmf8/

http://twitition.com/hkmf8/

http://twitition.com/hkmf8/

http://twitition.com/hkmf8/


26.05.2013 / 16:00 / Filed Under: Blogg

Justin på en bursdagsfest

Disse bildene er tatt av @Moneyyay på Instagram, og det er datteren til @floydmayweather. Hun hadde bursdag i går og fikk mange kjendiser på besøk. Blant disse kom " hennes framtidlige ektemann " , Justin!

 

 

 

 

 

 

 

Tatt fra princebeieber

 

-Esin

 

 


26.05.2013 / 15:02 / Filed Under: Blogg

Stem på Justin

http://popcrush.com/2013-popcrush-celebrity-yearbook-superlatives/


http://popcrush.com/2013-popcrush-celebrity-yearbook-superlatives/

 

Husk å stemme på Justin, tar deg 2-3 minutter og stemme på han i alle katigoriene, det er veldig enkelt system også!

 

 

Og i samme slengen vil jeg anbefale dere alle å lese DENNE historiebloggen, hun har nettopp startet på en Jason McCann historier og jeg er rett og slett avhengig av den, i tillegg er det flere ferdig-skrevet historier på den bloggen, og alle er bare helt fantastiske!

 

-Esin

 


26.05.2013 / 14:13 / Filed Under: Blogg

Justin og Oprah

 

-Esin


26.05.2013 / 13:02 / Filed Under: Blogg

Justin biter seg i leppa - Hot or not?

 

 

 

-Esin


26.05.2013 / 12:07 / Filed Under: Blogg

Søskenkjærlighet

 

 

 

-Esin


26.05.2013 / 12:06 / Filed Under: Historie: ''I can't let you go.''

'' I can't let you go. '' Del 5

GRUNNEN FOR AT HISTORIEN ER GANSKE SÅ LIK '' DO YOU WANNA MEET HIM.'' ER FORDI DETTE ER HISTORIEVERSJONEN AV IMAGINEN. DE 6 FØRSTE DELENE KOMMER TIL Å VÆRE GANSKE SÅ LIK IMAGNINEN, MEN JEG LOVER AT DET BLIR BEDRE UTOVER HISTORIEN. DERE MÅ BARE GI MEG EN SJANGSE TIL Å STARTE HISTORIEN. 

 

Jeg studerte rommet lenge før jeg snudde meg mot Scooter igjen. '' Justin? '' ropte han, og jeg kunne høre noen inne på badet. '' Ja?'' hørte jeg noen rope, og det var nå jeg hørte at det var Justin. '' *Dittnavn* har kommet. '' ropte han igjen før han smilte til meg og derretter gikk ut av døren. Skulle jeg virkelig få møte Justin alene? Plutselig hørte jeg noen slå av vaksen på badet, og åpnet døren. Jeg trodde virkelig jeg skulle besivme da Justin kom ut døren. Han var så utrolig kjekk og smilet hans var virkelig som en drøm. 


 


 

Justin kom gående mot meg før han strakte ut håden. Jeg strakte fram håden min og Justin tok et godt grep rundt den. '' Hei, jeg er Justin. '' sa han mot meg. '' Jeg vet. '' lo jeg mot han før jeg kunne se at et lurt smil forme seg rundt leppene hans. '' Jeg beklager for det som skjedde i går. Trodde virkelig ikke at paparazziene skulle løpe deg ned. '' sa han med en stemme som virket både irritert og trist på samme tid. Jeg visste egentlig ikke hva jeg skulle svare, det var jo ikke greit at de gjorde det, men på en annen måte så var det jo ikke Justin sin feil heller. '' Det går greit, jeg ble jo ikke skadet. '' sa jeg med en støttende stemme og Justin smilte mot meg før han satte seg ned i sofaen. '' Hva har du lyst til å gjøre i dag da? Klokken er jo ikke mer enn halv tolv, så vi har ganske så godt tid på oss.'' sa han mot meg, og jeg nikket. Jeg visste egentlig ikke helt hvordan jeg skulle reagere på alt dette. Personen som jeg hadde nermest stalket i flere år var nå i samme rom som meg, og han snakket til meg. Hvordan klarte jeg og være så rolig? '' Det er Ikke nøye for meg så lenge vi slipper å spille Xbobx. '' lo jeg mot han. Justin begynte å le han også, noe som jeg virkelig elsket. '' hmm. Jeg vet egentlig ikke hva vi kan finne på. Har jo ikke lov til å bevege meg lengere ut enn i hagen bak hotellet.'' lo Justin mot meg. '' Det er kanskje ikke så rart da. Beliebersene er jo faktisk helt gale.'' - '' Jeg er ikke redd for at de skal skade meg, men jeg er redd for at de skal skade hverandre. '' sa Justin mot meg med et trist blikk. '' Skjønner den. '' sa jeg støttenede før jeg satte meg ned i sofaen. '' Vi kan jo se en film? '' hørte jeg Justin si etter en stund. Jeg nikket mot han før han gikk bort til tv'en. '' Hvilken film vil du se da?'' sa han mot meg før han visste meg noen filmer. Det var virkelig mange sjangere å velge i mellom. '' Du kan bestemme.'' sa jeg mot han før han nikket mot meg. Han valgte en film som het Abductuion som Taylor Lautner spiller i. Jeg hadde aldri sett filmen før, så jeg gledet meg virkelig. 

 

 

Justin satte på filmen før han satte seg ned i sofaen, ganske tett inntil meg. Jeg kunne ikke akkurat klage nå. Jeg så film sammen med Justin Bieber, det er ikke mange som får lov til det akkurat. Vi ble sittende å se på filmen, og den var overraskende bra. Jeg la merke til at Justin stirret på meg, så jeg snudde hodet mitt mot han. En klein stillhet kom, så jeg snudde meg igjen. Jeg så at Justin fikk et lurt smil rundt munnen før han snudde seg igjen å fulgte videre med på filmen. Vi var nå kommet til den berømte scenen i filmen hvor Nathan og Karen kliner på et tog. Den kleine stemningen tok over rommet igjen, og jeg kunne se at Justin fulgte godt med på filmen, det var nesten som at han levde seg skikkelig inn i filmen også. Jeg startet å le for å bryte den kleine stillheten, og jeg hørte også at Justin begynte å le. '' Hva ler vi av?'' lo Justin etter flere minutter med at vi begge ikke hadde klart å slutte å le. '' Jeg aner virkelig ikke. '' lo jeg mot han før jeg måtte stoppe for å trekke inn litt luft. 

 

Justin's synsvinkel: 

Jeg elsket virkelig den latteren. *dittnavn.* var virkelig noe for seg selv, og jeg elsket det! Jeg trodde egentlig at hun skulle være mye mer sjernet, og ikke minst være kun ute etter og få ta bilde sammen med meg, men sannheten var at hun faktisk ønsket å være sammen med meg. Hun hadde virkelig gjort et godt førsteinntrykk på meg, og jeg gledet meg faktisk til resten av dagen. Ikke visste jeg hvorfor, men det var noe med henne som gjorde at jeg ble nyskjerrig, og ikke minst var hun jo også kjempe pen. *Dittnavn* klarte virkelig ikke å stoppe å le, ikke visste jeg hvofor vi lo heller, men av en eller annen grunn så var det utrolig godt og le litt også. Det var lenge siden jeg hadde fått le uten noen grunn, så det var ekstra godt akkurat nå. Vi hadde sakte men sikkert sluttet å le, og det var nå jeg forstod grunnen for at vi lo. *Dittnavn* ville bryte den kleine stemningen igjennom klinescenen på toget, og egentlig så forstod jeg det utrolig godt. Det var jo kleint og se på en sånn scene sammen med en person som du nettopp hadde møtt, og siden jeg hadde sett denne filmen før så trengte jeg ikke å se den scenen på nytt. 

 

*Dittnavn*'s synsvinkel: 

Filmen ble ferdig, og klokken hadde akkurat blitt litt over halv ett. Noe som betydde at vi enda hadde god tid igjen. Vi skulle ikke dra til arenaen før klokken 15.00, så vi hadde enda noen timer på oss. Jeg måtte bare bruke tiden godt slik at Justin kom til å huske meg. '' Hva vil du gjøre nå?'' hørte jeg Justin si mot meg mens jeg så at han så ut av vinduet hvor hagen var. Jeg sto lenge å tenkte, og siden jeg ikke hadde lest noe om at Justin hadde hatt det morsomt på en stund så kom jeg på en strålende idé.

 

Large

 

Hva tror dere idéen til *dittnavn* er? 

 


26.05.2013 / 11:07 / Filed Under: Blogg

Nye bilder

Disse bildene er tatt av et lite hellikopter lignende ting som flyr i lufta for å filme/ta bilder av personer eller andre hendelser

 

 

 

-Esin

 


26.05.2013 / 00:43 / Filed Under: Blogg

Justin og en fan

Unseen picture of Justin and a fan.

 

-Esin


25.05.2013 / 21:02 / Filed Under: Blogg

One time - remember?

 

Hei alle sammen!

 

Husker dere når One time musikk videoen kom ut? Tenk hvor langt han har kommet etter det. Hvor mye han har opplevd og hvor vanvittig stolte Beliebers han har. 

Take a look

 

 

 

 

 

 

 

 

Er så stolt over han! Se hvor liten han var og tenk på hvordan han er nå!

 

-Rikke


25.05.2013 / 20:15 / Filed Under: Blogg

hot or not?

 

Hei alle sammen!

 

Denne gangen lurer jeg på om dere syntes Justin med pircinger hade vært fint?

 

 

Hva syntes dere?

 

-Rikke


25.05.2013 / 19:37 / Filed Under: Blogg

Justin's NEO Adidas photoshoot

 

Hei alle sammen!

 

Nye photoshoot bilder av Justin

 

 

-Rikke

 

Taken from bieber-news.com


25.05.2013 / 19:03 / Filed Under: BIEBERFACTS

Bieberfacts

 

Hei alle sammen!

 

 http://25.media.tumblr.com/tumblr_lx7w5sFsJY1r9y1blo1_500.gif

 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lx955vHwGU1r9y1blo1_500.png

 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lx97tfXthW1r9y1blo1_500.png

 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lx97v4cQNj1r9y1blo1_500.png

 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lx93p9LpAX1r9y1blo1_1280.png

 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lx941z3Fvi1r9y1blo1_500.png

 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lx97y22MVh1r9y1blo1_500.png

 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lx9n0cQy0j1r9y1blo1_500.png

 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lx985rjguv1r9y1blo1_500.png

 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lx9n1gPDCZ1r9y1blo1_1280.png

 

 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxb6h9X0cd1r9y1blo1_500.png

 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxcsi4XNus1r9y1blo1_1280.png

 

 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxk3p2LMgg1r9y1blo1_500.png

 

 

-Rikke


25.05.2013 / 16:08 / Filed Under: Historie: ''I can't let you go.''

'' I can't let you go. '' Del 4

 

 

Jeg kunne ikke vente med å fortelle jentene at jeg hadde fikset Meet & Greet billetter til dem. Jeg hadde så mye jeg skulle fortelle til dem. Og jeg hadde kun en time på meg og gjøre meg klar. Jeg åpnet kofferten min å fant noe jeg kunne ha på meg. Det var ganske varmt ute, så jeg valgte og ha på meg shorts. 

 


Jeg satt nå nede i lobbyen hvor jeg ventet på at Scooter skulle komme å hente meg. Jeg hadde så masse følelser som gikk gjennom hodet, og ikke minst gledet jeg meg til å møte Justin. Jeg tok opp telefonen for å ringe Synne som sikkert enda satt å spiste frokost med jentene. ''Synne, hvor er dere nå? Og er alle sammen der? '' nermest ropte jeg i telefonen. '' Woah, hva skjer *dittnavn.*?'' sa hun overrasket i telefonen. '' Okei, dere kommer ikke til å tro hva som har skjedd. '' sa jeg i telefonen, og jeg hørte at hun satte på høytaleren. Jeg begynte å fortelle alt som hadde skjedd, og i starten så trodde de ikke på meg siden det virket ganske så urealistisk, men jeg forsatte å snakke. '' Har du slått hodet ditt eller noe sånt? '' hørte jeg Isabell le i telefonen, og egentlig så kjente jeg at jeg ble litt irritert, men samtidig så forstod jeg dem. '' Jeg kødder ikke, og det er ikke det eneste.'' sa jeg lurt i telefonen, og jeg kunne se for meg at jentene nå så usikkert ned på telefonen til Synne.

 

'' Hva?'' hørte jeg dem si i kor. ''Jeg har fikset Meet & Greet til dere.'' sa jeg stolt i telefonen, og jeg hørte de begynte å le. De trodde virkelig ikke på meg. '' Du er så morsom *dittnavn*. '' hørte jeg Synne le i telefonen. '' Tror dere ikke på meg? '' sa jeg enda mer irritert. Akkurat da så jeg Scooter komme inn døren, og jeg nermest løp mot han før jeg ga han telefonen min. Han så på meg med et spørsmålstegn, før han tok telefonen inn til øret. ''De tror ikke på at jeg har fikset Meet & Greet billetter til dem. '' hvisket jeg til Scooter, og jeg kunne se han ble mer avslappet og at han startet å le. '' Jeg kan forsikre dere om at dette er helt sant. '' sa Scooter telefonen, og jeg hørte jentene begynne å hyle. ''Tror dere meg nå?'' sa jeg glad i telefonen, og jeg hørte faktisk at noen av dem allerede hadde startet å gråte. '' Fy søren *dittnavn.*. Vi elsker deg virkelig. '' gråt Synne i telefonen, og jeg begynte å le. '' Jeg vet, og derfor så skal dere møte en mann utenfor arenaen klokken 14.00. Jeg sender deg en melding om hvordan han ser ut, fordi nå skal jeg møte Justin. '' lo jeg i telefoen. '' Vi misunner deg så sykt mye, men vi kan virkelig ikke få takket deg nok for at du gir oss Meet & Greet. '' hørte jeg dem alle si i telefonen. Vi ble ferdig å snakke og jeg kunne se at Scooter var litt utolmodig der han satt. Jeg la telefonen ned i lommen før jeg rettet på genseren min og så på Scooter . '' Er du klar? '' smilte han mot meg, og jeg nikket spendt mot han. '' Let's go! '' nermest ropte han mot meg før vi gikk ut av hotellet å satte oss inn i en svart bil. Hva er det med crewet og svarte biler, tenkte jeg før jeg satte meg inn. 

 

Large

 

Vi kjørte oppover til Holmenkollen hotell hvor Justin og crewet nå var. De hadde skiftet hotell fra Grand hotell til Holmenkollen fordi de skulle prøve og få minst mulig Beliebers og paparazzier på samme sted. Egentig var det ganske så lurt å bo på et hotell utenfor Oslo, fordi da klarte de faktisk og komme seg til arenaen uten og bli omringet. '' Hva føler du? '' sa Scooter mot meg, og det var da jeg merket at jeg hadde begynt å riste i beina. '' Jeg føler meg helt grusom for og være ærlig. Har så mange følelser i kroppen akkurat nå. Jeg aner virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg.'' sa jeg nervøst mot han, og jeg hørte han begynte å le av meg. '' Slapp av. Justin er ikke farlig. '' sa han støttende mot meg. Ikke at det gjorde saken noe bedre. Jeg hørte plutselig noen hyle, så jeg forstod at vi nå var kommet fram til hotellet. Det som var så smart med svarte ruter på bilen var at jeg kunne se ut, men de kunne ikke se inn. Jeg så masse Beliebers som sto på andre siden av gaten, det var gjerder overalt. Det fristet utrolig mye å hoppe ut av bilen og bare løpe bort til alle Belieberne og bli med på å rope etter Justin, men jeg bestemte meg for og bli sittende. Vi kjørte inn i en stor garasje, og jeg hørte porten lukke seg igjen. Jeg så mot døren som ble åpnet og jeg gikk ut av bilen.

 

Det var sikkert 7 livvakter rundt oss, og jeg følte virkelig at dette var en film. '' Hun er med meg. '' sa Scooter til vaktene, og de ga han ett nikk før vi beveget oss inn i heisen. Vi skulle til øverste etasje, og minuttene oppover føltes virkelig ut som flere timer. Vi kom ut av heisen, og Scooter startet å gå mot den borteste døren i gangen. Han stoppet opp og jeg leste romnummeret høyt inni meg selv. 594. ''Er du klar?'' smilte han mot meg, og jeg nikket spendt mot han. Han åpnet døren, og vi kom inn i en suite som virkelig var helt sykt fin. Jeg studerte rommet lenge før jeg snudde meg mot Scooter igjen. '' Justin? '' ropte han, og jeg kunne høre noen inne på badet. '' Ja?'' hørte jeg noen rope, og det var nå jeg hørte at det var Justin. '' *Dittnavn* har kommet. '' ropte han igjen før han smilte til meg og derretter gikk ut av døren. Skulle jeg virkelig få møte Justin alene? Plutselig hørte jeg noen slå av vaksen på badet, og åpnet døren. Jeg trodde virkelig jeg skulle besivme da Justin kom ut døren. Han var så utrolig kjekk og smilet hans var virkelig som en drøm. 

 

Large

 

Mer? 

 


25.05.2013 / 14:08 / Filed Under: BIEBERFACTS

Bieberfacts

 

Hei alle sammen!

 

Tumblr_m8t76jafbd1rcbkvao1_500_large

 

Tumblr_m8rnai8l7v1rcbkvao1_500_large

 

Tumblr_m8rs664mo61rcbkvao1_500_large

 

Tumblr_lz78iivkef1r99f83o1_500_large

 

Tumblr_lyxpo53ams1r99f83o1_500_large

 

Tumblr_lyqd4pjgxn1r99f83o1_500_large

 

Tumblr_lyor86rxdl1r99f83o1_500_large

 

Tumblr_lyoo39bwj11r99f83o1_500_large

 

Tumblr_lyqdlosuno1r99f83o1_500_large

 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb67vuxgxI1r99f83o1_500.png

 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb68ad56fF1r99f83o1_500.png

 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb693xhMMd1r99f83o1_500.png

 

 

 

-Rikke


25.05.2013 / 13:00 / Filed Under: Historie: ''I can't let you go.''

'' I can't let you go. '' Del 3 + Forandring

Jeg forstår nå hvor lang tid det faktisk tar å skrive en historie, og hvertfall når jeg skriver på engelsk også. For å gjøre denne historien enklere for dere, og slik at den ikke blir så ekstrem lang, så velger jeg og ha ALT på Norsk fra nå av. Jeg forstår at det er mye som forandres, men jeg lover dette er det siste. Dette gjør det også lettere for meg å skrive flere deler om dagen siden jeg da slipper å tenke så utrolig mye når jeg skriver. Jeg beklager til dere som likte at jeg skriver på engelsk, men dette gjør jo sånn at dere får flere deler + at historien får fortere en handling! 

 

 

Derfor så valgte jeg å late som dette ikke har skjedd. Jeg gikk inn på narvesen for å kjøpe meg litt mat før jeg satte kursen hjem mot hotellet igjen. Jeg kom inn på rommet, og jeg fikk egentlig litt sjokk da jeg kom inn. Første dag i Oslo og rommet mitt ser allerede ut som et kaos. Jeg spiste opp maten min før jeg surfet litt rundt på facebook. Synne og gjengen hadde møtt danserne til Justin på hotellet, og jeg skrev at jeg var misunnelig på dem, og at jeg gledet meg utrolig mye til å møte dem i morgen. Klokken var rundt halv 12, og jeg merket fort at jeg begynte å bli trøtt. Jeg la meg ned i sengen, og sovnet fort. 


 

Jeg hørte ringeklokken min ringe. Lysten av og stå opp klokken halv 8 var ikke akkurat stå stor, men jeg nølte ikke da jeg kom på at jeg kanskje skulle møte Justin i dag. Solen var også begynt og komme fram, og jeg hørte faktisk fuglene synge i trærne også. Jeg gikk inn på badet og tok meg en rask dusj før jeg kledde på meg noen lette klær å satte kursen ned mot frokostsalen. Virkelig favoritten med hotell, har de ikke god frokost, så er det virkelig nedtur. Jeg ble møtt av en masse god mat, og jeg tror egentlig jeg tok en bit av alt. Jeg satte meg ned på et bord, og det var faktisk bare jeg som satt her akkurat nå. Jeg fikk en melding på telefonen, denne gangen fra Charlotte. '' Er du våken?:D '' sto det. '' Jepp, er våken! Sitter å spiser frokost:-).'' svarte jeg tilbake, før jeg forsatte å spise maten min. ''Herlig, vi drar bortover til arenaen klokken 11, skal vi møtes der da?'' skrev hun, og jeg skjønte da at hun var sammen med de andre jentene. Egentlig så skulle jeg ligge på samme hotell som dem, men siden prisen var 3000 billigere på dette hotellet, så valgte jeg heller dette. Jeg skulle jo uansett bare sove her. Jeg lot telefonen min ligge på bordet da jeg skulle hente meg noe mer å drikke, og jeg la ikke merke til at noen hadde sendt meg en melding. Jeg brukte lang tid på å hente noe å drikke siden kakebordet fristet noe helt ekstremet, og siden jeg er så glad i mat, så måtte jeg jo selvfølgelig smake på noe også. Jeg gikk å satte meg igjen, og tok en stor slurk at juicen min før jeg tok opp telefonen. Jeg klarte ikke å svelge juicen, så istedenfor så sprutet jeg alt utover bordet. Takk gud for at det ikke var noen som var her akkurat nå, da hadde jeg nok fått mange stygge blikk. Jeg åpnet meldingen som var fra et ukjent nummer, og jeg kjente spenningen komme igjennom kroppen. 

 

Large

 

'' Hallo. Jeg håper du er våken? - Scooter. '' leste jeg for meg selv. Jeg visste først ikke hva jeg skulle svare. Jeg ville jo virke litt voksen, men samtidig ikke. '' Hallo, jeg er våken! '' skrev jeg tilbake før jeg drakk opp juicen min å sprang opp på rommet. Jeg kunne ikke akkurat sitte nede i frokostsalen å danse en glededans, da ville jo folk tro jeg var gal. Jeg la meg ned på sengen å ventet på at Scooter skulle svare meg igjen, og det føltes virkelig ut som flere timer når jeg ventet. Plutselig ringte telefonen igjen, og nummeret til Scooter kom opp på skjermen. '' Hallo?'' sa jeg i telefonen, og jeg kunne høre Scooter snakke med noen i bakgrunnen. '' Hallo. Jeg håper jeg ikke forstyrrer?' hørte jeg han høffelig si i telefonen. ''Nei, det går supert.'' sa jeg tilbake. ''Supert. Jeg er sikker på at du har masse spørsmål som du lurer på?'' hørte jeg han si. '' Jeg har en del spørsmål ja, men du kan få snakke først så kan jeg stille spørsmål etterpå?.'' svarte jeg før jeg reiste meg i sengen. Jeg gjorde meg virkelig klar til å gjøre en slaks gledesdans i sengen, sånn som de alltid gjør på film når noe stort skjer. ''Okei, så jeg har snakket med Justin, og han ønsker virkelig å møte deg. '' - '' Er du seriøs?'' avbrøt jeg han i telefonen. ''Oi, beklager. Bare fortsett du.'' sa jeg flaut i telefonen. Bra gjort *dittnavn*. Jeg hørte Scooter le, så jeg tok det positivt. '' Det går fint. Justin vil hvertfall møte deg, så jeg lurer på når du er klar slik at jeg kan hente deg'' hørte jeg han si, og jeg gjorde en rar bevegelse i sengen. Jeg hylte inni meg og jeg tror nok at viss noen hadde sett meg nå så hadde de trodd jeg var helt gal. '' Gi meg en time, så er jeg klar, greit?'' sa jeg spørrende i telefonen. ''Det går helt fint. Hva heter hotellet ditt?'' spurte han, og jeg fortalte han hvilket hotell jeg lå på. Han skulle akkurat til å legge på da jeg spurte han om et spørsmål. '' Beklager, hva sa du?'' hørte jeg han si beklagende. ''Jeg bare lurer på hvor lang tid jeg får sammen med Justin'' sa jeg spent telefonen før jeg satte meg ned i sengen igjen. ''Har jeg ikke fortalt deg det? Du skal få være sammen med oss hele dagen, og ikke minst komme backstage i kveld når konserten er.'' sa han i telefonen med en høffelig stemme. ''HVA?'' ropte jeg i telefonen. Jeg hørte Scooter le i telefonen. Jeg tror nok han skjønte hvorfor jeg var så overrasket. Det var jo uvanlig at Beliebers fikk være sammen med Justin en hel dag. ''Du hørte riktig. Hvis du også har noen venner som har lyst til å møte Justin så kan jeg fikse en liten overraskelse til dem også. Det er kanskje ikke en like stor overraskelse sånn som du har fått, men jeg håper Meet & Greet hvertfall er noe. Du kan fortelle dem at viss de møter utenfor arenaen klokken 15.00 så skal jeg få en person til å møte dem''. Jeg trodde virkelig ikke det jeg hørte. Synne og de kom virkelig til og få sjokk når jeg forteller dem dette. ''Du aner virkelig ikke hvor mye dette betyr for meg, og ikke minst venninene mine. Jeg har altså 6 venniner som har vært Belieber utrolig lenge, og jeg tror nok de hadde blitt utrolig glad for Meet & Greet.'' sa jeg. Vi forsatte samtalen med at Scooter skulle fikse Meet & Greet til dem, og at han kom å hentet meg på hotellet om en time. 

 

Jeg kunne ikke vente med å fortelle jentene at jeg hadde fikset Meet & Greet billetter til dem. Jeg hadde så mye jeg skulle fortelle til dem. Jeg hadde kun en time på meg og gjøre meg klar, så jeg åpnet kofferten min å fant noe jeg kunne ha på meg. Det var ganske varmt ute, så jeg valgte og ha på meg shorts. 

 

Large

 

Mer?