hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
31.05.2012 / 22:23 / Blogg

new pictures of Justin

Hei alle sammen!♥

//Katrine

31.05.2012 / 21:09 / Blogg

Justin at NRJ today

Hei alle sammen!♥

//Katrine

31.05.2012 / 19:44 / Blogg

Justin arriving in Paris

Hei alle sammen!♥

 

 

 

haha, litt komiskt at han ikke kunne gå slik i Norge da, men hva skal man si, vi har aldri hatt han før. Da blir det sånn! #NorwegianBeliebersgoeshard

//Katrine

31.05.2012 / 19:34 / Blogg

Justin outside in Paris

Hei alle sammen!♥

Litt dumt at han egentlig ikke kunne gjøre det i Norge da, men de har så klart hatt han flere ganger før så de vet hvordan de skal håndtre når Justin er i byen. Neste gang så tror jeg at det blir bedre!

//Katrine

31.05.2012 / 19:31 / Blogg

Justin in paris

//Esin

31.05.2012 / 19:30 / Blogg

This is how it looks at the opera house

//Esin

31.05.2012 / 19:12 / Blogg

JDBNORWAY IN OSLO

Heisann! Det er mange som har spurt om dette innlegget, så dette blir et mer privat innlegg om ''livet mitt'' de siste to dagene. Det som har skjedd her må dere huske at er fordi jeg var så heldig og vant det. Det var ingenting sponset.

 

 

Det hele begynte den 29.mai. Jeg satt på rommet mitt og snakket med bestevenninen min, uheldigvis kunne hun ikke være med så hun var litt lei seg. ''Hadde det ikke vært dødsmorsomt hvis jeg ble oppringt nå og fikk billett til konsert?'' spurte jeg henne bare for å erte, og hun nikket og sa ''det kommer aldri til å skje''. Knappe 5 minutter senere får jeg en telefon fra EF språkreise som hadde konkurransen sin på facebook. ''Hei jeg ringer fra EF språkreise-'' mer fikk han ikke sagt før jeg braste ut i gråt. Jeg var nesten sikker på at noen køddet med meg, og alt der og da virket som en drøm! Jeg hadde vært så heldig og vunnet 1 billett til konserten hans. Selv om bestevenninen min ikke fikk være med, var hun glad på mine vegne. Meg og en annen vennin min tok fly fra Bergen til Oslo litt ut på kvelden. Før jeg dro på flyplassen mens jeg pakket, var øynene mine klistret mot skjermen da TV2 viste Justin sin landing. Jeg ble utrolig lei meg fordi jeg hadde gått glipp Justin sin ankomt til Oslo for første gang. Men jeg fikk også møtt Katrine, som er en del av JdbNorway hun også som dere vet!

Min dødsfete genser som jeg lagde!

 

Så dagen etter dro vi tidlig inn til byen og stilte oss utenfor hotellet til Justin, men siden han faktisk sov dro vi bort til EF språkreise sitt kontor for å hente billetten min. Der fikk jeg også beskjed om at jeg og de fem andre som hadde vunnet kunne bli en av de heldige vinnerne av og møte Justin Bieber privat, Altså der jeg kunne få muligheten til og ta bilde med han, og de skulle ringe meg opp innen en time! Så da bestemte vi oss for å tusle bortover mot WOW butikken, hvor vi trodde Justin ville dukke opp på grunn av lanseringen. Da jeg sto i køen sammen med en gjeng skjønne jenter, fikk jeg telefon fra språkreise, og kjapt dro en av dem opp kamera for og filme reaksjonen min. Og ja.. Jeg var så utrolig heldig og vant den billetten og! Og jeg er så EVIG takknemlig!

Her var billetten min som jeg hadde rundt håndleddet!

Hotellet til Justin!

 

Så etter evig mye gledestårer og skriking, gikk vil tilbake igjen til hotellet til Justin hvor vi ble stående en god stund. Politiet ga jo strengt beskjed at vi måtte holde oss på andre siden av gaten med gjerder rundt. Dette var på grunn av sikkerhet, men funket ikke så bra.. Da Justin endelig gikk ut av hotellet og kjapt inn i bilen, STORMET alle mot Justin og crewet sin bil. Flere falt ned og slo seg også, og det hele var bare helt galt men samtidig veldig spennende og se på! Jeg var jo en av de så klart :)

Egentlig var det så utrolig mange beliebers utenfor hotellet til Justin. Men da bilene var kjørt, løp så klart alle etter og det ble mer og mer tomt, men flere var der fortsatt. I mellomtiden fikk jeg gjort et intervju med TV2 og et med Studentmagasinet, som er en svensk nettside. Hanna som intervjuet meg der var så utrooolig skjønn, hun er også journalist! Gjorde flere intervjuer og kom på TV, men dessverre så husker jeg faktisk ikke hvilke nettsider og tvprogram det var på. Hvis dere vil, kan dere lese intervjuet med TV2 HER. Og det var rett før jeg skulle gå og møte Justin privat. Alt var hemmelig, og flere var desperate på og vite hvor Justin befant seg, men ingenting kunne bli røpet på grunn av Justin sin sikkerhet! Men etter intervjuene, begynte jeg og kjenne på meg at jeg var utrolig heldig og skulle få møte personen jeg har elsket i tre år, og nervene og kvalmen pøste på.

Her er da meg, Joachim(boybelieber x1000) og Katrine rett før jeg skal møte Justin.


Og her er bildet TV2 tok!

 

Etterhvert snudde jeg meg mot comfort hotellet ved siden av OSLO S, og så da at flere hundre beliebers sto utenfor bygningen. Hvordan i alle dager hadde de funnet det ut? Ryktene sprer seg jo kjapt! Og ikke minst, er man belieber så er man utrolig smart og grubler seg fram til et svar. Jeg var utrolig usikker på hvordan alt skulle gå, med tanke på at det var så mange der utenfor. Jeg ble ihvertfall hentet av han som ga meg billetten til Justin sin konsert, og han var nødt til å følge meg inn i bygningen på en trygg måte uten og bli skadet av alle folkene. Så da endte jeg opp inni et stort rom, sammen med noen andre beliebers jeg ble kjent med, og mange fra media, fordi det skulle bli holdt pressekonferanse. Møtet mitt med Justin skulle være klokken 15, og vi var godt i tide.

Her var rommet, og det var så varmt! Jeg vet ikke om varmen kom fra rommet, eller at det bare var jeg som var nervøs. Jeg tror jeg satt der inne i tre kvarter og sjekket facebooken min. Alle sa lykketil til meg, og jeg kunne så vidt svare fordi det ble SPAM. Nervene kom mer og mer, og jeg sjekket klokken hvert minutt. Flere nervøse beliebers, til og med fra Danmark var med oss. Klokken passerte over 15, over møtetiden min, og jeg ble så redd for at ting gikk galt. Flere kjendiser var med oss også, jeg tror faktisk Kronprinsen var der blant annet! Alle utenfor gikk amok og hoppet over gjerdet til og med, noe som skapte kaos. Det gjorde oss inni rommet litt redd på deres vegne, siden dørene måtte lukkes og politiet og vaktene ikke hadde kontroll.

Her viser det da hvor mange beliebers som sto utenfor! Hanna, journalisten var også der, og vi snakket en del vi også, og hun gledet seg utrolig masse! Få sekunder senere fikk jeg øye på en utrolig kjent person, og jeg begynte og skjelve da selveste Ryan Good sto noen få meter fra meg. Meg og en annen jente gikk bort til han for og spørre om bildet. ''Hello sweetheart'' sa han da jeg kom nervøs bort for og spørre om bildet. Jeg svarte skjelvende ''Hello, can I take a picture with you please?'' Ryan Good, som er stylisten til Justin smilte nikkende ''Sure you can dear''. Vi fikk bildet vårt, og jeg måtte nesten uttale meg litt mer enn det. ''Love you'' sa jeg. ''Love you too'' svarte han og lo litt, han spurte også om jeg hadde det bra. Bare noen minutter senere fikk jeg øye på Scrappy også! Snakket med han to ganger, og fikk et bilde og en GOD bjørneklem! De nyeste danserne til Justin var også i rommet, og snakket til meg uten at jeg selv visste at det var dem før på konserten.

Dette bildet er det ingen andre som har sett! Det andre bildet under ligger på facebook;

Dere aner ikke hvor glad jeg var her, og hvor mye hjertet mitt dunket.

Meg og Scrappy! Bildet ble veldig dårlig fordi jeg var så skjelven.. Haha (: Etter denne fikk jeg også klemmen min.

(Katrine fikk ta bilde med en av danserne!)

 

Men, i noen få minutter levde jeg i paradis fordi jeg var så heldig og møtte mange i crewet til Justin. Scooter fikk jeg også øye på, og DJ-en til Justin, men de var for opptatt så jeg ville ikke forstyrre. Rett etter møtet mitt, fikk alle i rommet en informasjon. ''Møtet med Justin Bieber for belieberne og pressekonferansen er dessverre avlyst. Vi beklager så utrolig masse for dette! Men bygningen har alt for mye trykk på grunn av folkene ute, og det er bare kaos. Ingenting er under kontroll, og derfor måtte Justin Bieber evakueres'' var beskjeden vi fikk, før omtrent alle jentene braste i gråt. Jeg var så sint og frustrert. Drømmen min gikk rett i vasken, og hele verdenen min ble svart i et øyeblikk. Sånn beskjed er det siste du vil høre, når du først har fått inn i hodet ditt at du skal møte Justin. Men så klart, sikkerheten til Justin var MYE viktigere enn som så, så jeg lot det gå og prøvde og tenke positive tanker om at jeg hadde fått møtt noen fra crewet ihvertfall.

 

Men vi kunne ikke forlate bygningen med engang på grunn av alle menneskene ute. Og i mellomtiden hører vi et HØYT skrik fra en jente som satt på en mac, hun var en av de danske, og hadde blitt retweet av Justin. Hun hadde fortalt situasjonen kort, og Justin hadde svart ''Let's do something about it''. Dette førte da til at hun var en av de FÅ heldige som fikk møte Justin før konserten, sammen med noen andre danske beliebers som også fikk lov. Dette var grunnen til at jeg ble knust, fordi at de som ordnet dette fikset til de danske og ikke norske belieberne. Men vi som var igjen kunne ikke klage, fordi de ville ikke fikse noe og sa det ikke gikk an. Trist forlot jeg bygningen og møtte venninene mine. Jeg kunne trøste meg med at jeg hadde fått bilett til konserten, og slapp den enorme køen. All respekt til dere som fikk plass fordi dere var der fra morningen av!Plutselig stoppet en buss ved siden av meg, og helt tilfeldig der kom danserne til Justin ut + Dan Kanter, Justin sin gitarist! Han tok meg i hånden og smilte til meg, men hadde så pass hastverk at han måtte fortsette uten at et bilde. Etter dette var det egentlig og vente tre timer i kulden på konsert, men jeg klager ikke.. Fordi de som ikke var vip måtte jo stå bak gjerdet, og STAKKARS er alt jeg har og si. Dere ble jo presset.. og Flere besvimte jo! Men konserten var fantastisk. Ord kan ikke beskrive! Her er litt andre bilder jeg har fra min ynglingsdag, 30.mai 2012.

Bergenser gjengen utenfor hotellet til Justin.

En trøtt meg for to timer siden.

 

Må takke EF for at jeg fikk denne opplevelsen, og for de fantastiske menneskene som jobber der. Selv om jeg ikke fikk møte Justin, så gjorde de masse for og prøve å få det til! Er kjempe fornøyd, og kunne ikke bedt om bedre. Universal har nå også sagt at vinnerne som skulle møte Justin som ikke fikk muligheten til dette, får konsertbilletter til neste konsert i Norge, og muligens møte med Justin hvis de får det til igjen! Syns alt i alt det har vært en fantastisk opplevelse, og garantert det beste jeg har opplevd. Er ikke så fornøyd med opplegget rundt alt med politiet og vaktene, de var så utrolig agressive, og jeg syns ting kunne blitt planlagt enda bedre. Også gjerne informert bedre! Helt ut av det blå fikk vi beskjed igår om at Justin skulle til Kristiansand til en dyrehage.. Men det var rykter.

 


Må også takke SUPERDUPER søte leserne som kom og hilste på meg igår! enten dere spurte om bilde, autograf, eller bare kom for å snakke! dere aner ikke hvor masse det betyr for meg med sånne tilbakemeldinger, og hun ene intervjueren ble faktisk litt sjokkert da en gjeng med lesere ville komme og ta bilder! Hvis dere vil, så håper jeg dere sender dem til meg på epost; rano-brann@hotmail.com - eller på facebook! Igjen, tusentakk for alt og en fin opplevelse! Jeg er som mange av dere utslitt i hele kroppen, og har ikke stemme. Men måtte bare skrive dette innlegget siden jeg var så gira! Og jeg er enda mer gira nå som jeg vet at alt ordnet seg til slutt! :D

Norwegian beliebers going hard!

 

Jeg tror forresten alle ble sjokkert over hvor masse styr det ble disse to dagene. NORWEGIAN BELIEBERS GOES HARD!!!!

 

Hva syntes dere om innlegget? Spre det gjerne videre!

 

-Rano

 

 

 

31.05.2012 / 18:49 / Blogg

Wordwide trends


//Esin

31.05.2012 / 18:26 / Blogg

NEW

Hei alle sammen!♥

Justin's nye parfyme slippes om 6 måneder! 

//Katrine

31.05.2012 / 17:47 / Blogg

The opera house

WOOOW, slik så det da ut..til sammen 25 tusen mennesker!

 

//Esin

31.05.2012 / 16:59 / Blogg

Justin with a fan ( @Bieberparade )

Justin Bieber and @BieberParade

//Esin

31.05.2012 / 16:18 / Blogg

Twitter updates

Hei alle sammen!♥

//Katrine

31.05.2012 / 15:08 / Blogg

Justin in Paris!

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

Har fått en del spørsmål om Justin har en dobbeltgjenger, ja det har han! Men jeg så han ikke i Oslo, noe som mange andre gjorde, men det sies at de er ekstremt like og eneste forskjellen er at ansiktet til dobbeltgjengeren er lengere eller noe sånt. 

 

31.05.2012 / 15:01 / Blogg

HUSK KONKURRANSEN

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment

31.05.2012 / 14:58 / Blogg

Wordwide trends

//Esin

31.05.2012 / 14:36 / Blogg

Justin and Alfredo

Hei alle sammen!♥

jusgohollywood:
Justin and Alfredo 

//Katrine

31.05.2012 / 14:10 / Blogg

Justin in Paris!

Hei alle sammen!♥

Justin in Paris! 
via - @theteddyjay

//Katrine

31.05.2012 / 14:09 / Blogg

''Boat Chase Swaggin!'' - VIDDY

Hei alle sammen!♥

//Katrine

31.05.2012 / 14:02 / Blogg

?Love my Beliebers!? - VIDDY

Hei alle sammen!♥

Tilbake igjen etter 2 herlige dager i Oslo, klarer ikke og beskrive hvordan det var, alt var perfekt!♥ Dumt at det var nesten ingen som fikk møte Justin pga det var 'noen' tusen beliebers som plutselig gikk til angrep mot bygningen, haha, jaja. Justin kommer hvertfall tilbake og DA skal jeg møte han, det har jeg bestemt selv altså!hih

 

//Katrine

30.05.2012 / 23:14 / Blogg

Norwegian Belieber with Dan kanter

//Esin

30.05.2012 / 22:25 / Blogg

Justin singing As long as you love me today.

 

//Esin
30.05.2012 / 22:23 / Blogg

Justin performing All Around The World

 

//Esin
30.05.2012 / 22:22 / Blogg

Justin waving to fans in Norway! ( more photos )

 

//Esin

30.05.2012 / 22:20 / Blogg

Justin performing Baby in Oslo, Norway!

 

//Esin
30.05.2012 / 22:19 / Blogg

new photo

¨

//Esn

30.05.2012 / 22:18 / Blogg

Justin and a fan

Justin and a fan. 

//Esin

30.05.2012 / 22:18 / Blogg

Justin waving to the fans in Norway!

 

//Esin
30.05.2012 / 22:17 / Blogg

Fan taken pics of the show.

//Esin

30.05.2012 / 22:16 / Blogg

Justin performing in Oslo

Justin performing today in Oslo

//Esin

30.05.2012 / 20:12 / Blogg

WATCH THE SHOW LIVE HERE

http://www.aftenposten.no/webtv/Direkte-fra-Operataket--6804352.html#.T8ZfVdWDsqS

http://www.aftenposten.no/webtv/Direkte-fra-Operataket--6804352.html#.T8ZfVdWDsqS

http://www.aftenposten.no/webtv/Direkte-fra-Operataket--6804352.html#.T8ZfVdWDsqS

http://www.aftenposten.no/webtv/Direkte-fra-Operataket--6804352.html#.T8ZfVdWDsqS

//Esin

30.05.2012 / 19:47 / Blogg

new pictures

//Esin

30.05.2012 / 18:48 / Blogg

Beliebers at the opera house

//Esin

30.05.2012 / 18:48 / Blogg

Dan kanter at the opera

//Esin

30.05.2012 / 18:13 / Blogg

Scooter with a norwegian Belieber

//Esin

30.05.2012 / 18:12 / Blogg

Justin and with a fan

//Esin

30.05.2012 / 17:42 / Blogg

Justin Bieber and Fredrik Skavlan.


Justin Bieber and Fredrik Skavlan.

//Esin

30.05.2012 / 17:41 / Blogg

Justin Bieber waving to fans from his hotel today in Oslo!

 

//Esin

30.05.2012 / 16:13 / Blogg

1st on itunes

//Esin

30.05.2012 / 15:48 / Blogg

new tweet

//Esin

30.05.2012 / 15:23 / Blogg

New photo

//Esin

30.05.2012 / 15:03 / Blogg

Moshe in norway

//Esin

30.05.2012 / 10:49 / Blogg

Happy Birthday to Jazzy - Worldwide trend


//Esin

30.05.2012 / 10:47 / Blogg

Tyler and Hodgy talking about Justin Bieber and Selena Gomez

 

 

//Esin

30.05.2012 / 10:46 / Blogg

#wakeupcall


HUSK KONKURRANSEN HER:  http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment 

//Esin

30.05.2012 / 10:43 / Blogg

Justin Bieber Message To Australia

 

//Esin
30.05.2012 / 10:26 / Blogg

More promo shootis pictures for believe

  

//Esin

30.05.2012 / 10:24 / Blogg

Never say never? haha

Two more dates have been added to the Believe Tour! Acording to Scooter, the presale for tickets begins tomorow.

//Esin

30.05.2012 / 10:20 / BIEBERFACTS

JEG FÅR MØTE JB

Jeg har vært så heldig og vunnet konkurranse for jb sin tv opptreden og møte!! Alt takket være EF<3 still et spørsmål DU lurer på så skal jeg trekke 5 heldige som får sitt spørsmål besvart!!! kjapt ;) Hvis dere ser meg må dere bare hilse!!

MOBIL INNLEGG AV RANO :D

30.05.2012 / 00:58 / Blogg

Justin and norwegian boy beliebers

Les mer HEEEEEEEEEEEEEER

//Esin

30.05.2012 / 00:53 / Blogg

Wordwide trends

//Esin

30.05.2012 / 00:48 / Blogg

new tweet

bieber-news:
Two more dates have been added to the Believe Tour! Acording to Scooter, the presale for tickets begins tomorow.

//Esin

30.05.2012 / 00:47 / Blogg

Die In Your Arms- Available Now!

 

//Esin
30.05.2012 / 00:45 / Blogg

Justin with a fan in norway

With a fan in norway

//Esin

30.05.2012 / 00:45 / Blogg

new gif

//Esin

30.05.2012 / 00:44 / Blogg

Justin is going to Australia July 15th!

Justin is going to Australia July 15th! :)

//Esin

29.05.2012 / 22:48 / Blogg

Pictures from today http://static.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2012/05/29/1338303991326_742.jpg

#fan94justinbieber

 

//Esin

29.05.2012 / 22:43 / Blogg

New photo of dan kanter and kenny with a norwegian belieber

//Esin

29.05.2012 / 22:41 / Blogg

Norway welcomes Bieber

//Esin

29.05.2012 / 22:23 / Blogg

IKKE GLEM KONKURANSEN

http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
http://jdbnorway.blogg.no/1338281077_konkurranse.html#comment
29.05.2012 / 22:13 / Blogg

Norwegian Belieber with Kenny

//Esin

29.05.2012 / 22:12 / Blogg

Justin likes norwegian food

//Esin

29.05.2012 / 21:49 / Blogg

New photo

//Esin

29.05.2012 / 21:48 / Blogg

New photo djtay and a fan

//Esin

29.05.2012 / 21:48 / Blogg

Die In Your Arms - 1st place in Norway

Sweden, The Netherlands, Norway, New Zealand, Canada, Denmark, United States and Australia are doing well! Justin?s in the top 10 of 8 countries! In 6 countries, Justin is in the top 10 with Die In Your Arms and in 2 countries with Boyfriend. He&#8217;s currently number 1 in Sweden! Congrats Justin!

//Esin

29.05.2012 / 21:29 / Blogg

Norwegian Beliebers Goes Hard

Norwegian beliebers going hard!

//Esin

29.05.2012 / 21:06 / Blogg

New photos

 

//Esin

 

29.05.2012 / 20:11 / Blogg

Excited to be in oslo - Dan kanter

 

//Esin

 

29.05.2012 / 19:19 / Blogg

Norwegia Beliebers at the news

( bildet fra Karoline Rømo )

//Esin

29.05.2012 / 19:17 / Blogg

Viddy video from the airpot in norway ( Alfredo )

 

//Esin
29.05.2012 / 19:16 / Blogg

Dan kanter in norway

//Esin

29.05.2012 / 19:15 / Blogg

" he's at Royal Christiania "

//Esin

29.05.2012 / 19:12 / Blogg

Justin's hotelroom in norway

http://static.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2012/05/29/1338298349890_14.jpg

 

http://static.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2012/05/29/1338298388353_920.jpg

http://static.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2012/05/29/1338298621847_191.jpg

http://static.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2012/05/29/1338298440672_420.jpg

http://static.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2012/05/29/1338298503193_272.jpg

Den 150 kvadratmeter store suiten inneholder en stor stue, hvor Bieber kan ha med store deler av crewet sitt hvis han ikke vil være alene. Suiten rommer 17 mennesker i sofa, mens den i tillegg har spisestue til 10 personer. Prisen for herligheten skal imidlertid ligge et sted mellom 8000-16.000 kroner.

#lånt av believesource

//Esin

29.05.2012 / 19:08 / Blogg

Kenny In Norway

Bildet lånt fra en jente i Norske Beliebers

 

//Esin

29.05.2012 / 19:07 / Blogg

Thank you for that - Alfredo

//Esin

29.05.2012 / 19:05 / Blogg

Justin at the airpot in norway

//Esin

29.05.2012 / 14:03 / Blogg

GO BIEBER

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4phcy3zfW1qjb0c1o1_500.jpg

//Esin

29.05.2012 / 14:03 / Blogg

Selena?

Almost unpixelated picture of &#8220;Help Uncover Justin Bieber&#8217;s New Secret&#8221; ¨

//Esin

29.05.2012 / 14:02 / Blogg

"Norway here we come"

#jbdaily

//Esin

29.05.2012 / 09:40 / Blogg

2012 - Believe

 

 

//Esin

 

29.05.2012 / 07:49 / Blogg

DIE IN YOUR ARMS

Hei alle sammen!♥

 

verdens søteste sang altså!

//Katrine

29.05.2012 / 00:13 / Blogg

Twitter

//Esin

28.05.2012 / 23:23 / Blogg

JUSTIN IS GONNA HAVE A CONSERT

Hei alle sammen!♥

Det er kommet opp en scene ved siden av operataket og det sies at Justin skal holde en gratis konsert der 30.mai klokken 21.00, men informasjon kommer senere siden vi faktisik ikke vet så mye mer enn dere. 

//Katrine

28.05.2012 / 22:12 / Blogg

#DieInYourArms hits ITUNES tonight at midnight! Norway here we come.

Hei alle sammen!♥

TIL ALLE DERE SOM SPØR PÅ FACEBOOK: Vi vet ingenting mer enn dere om hva som kommer til å skje i Oslo, dessverre.

//Katrine

 

28.05.2012 / 20:01 / Blogg

TT - Justin <3

Hei alle sammen!

Til alle dere som lurer på facebook om vi vet ting som enda ikke har kommet ut, liksom om Justin's Norges besøk. Vi vet like lite som dere, og så fort vi får vite noe så skal vi selvfølgelig forteller dere det. Men vi har enda ikke fått vite noen ting, derfor har vi ikke skrevet noe innlegg på bloggen om dette.

//Katrine

28.05.2012 / 18:37 / Blogg

Pictures of Justin show the 'fuck you' finger

Hei alle sammen!

 

//Katrine

 

28.05.2012 / 16:26 / Blogg

TT - We protect Jelena

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

28.05.2012 / 16:07 / Blogg

Justin in the car yesterday

Hei alle sammen!♥

badaas.

//Katrine

 

28.05.2012 / 15:24 / Blogg

Nice car Justin

Hei alle sammen!♥

//Katrine

28.05.2012 / 15:23 / Blogg

but i just wanna take a moment to appreciate justin?s socks

Hei alle sammen!♥

hahaha, jeg ler av sokkene til Justin, de er så swag!

//Katrine

28.05.2012 / 13:48 / Blogg

More pictures of Justin and Selena from yesterday

Hei alle sammen!♥

 

 

//Katrine

 

28.05.2012 / 13:19 / Blogg

VOTE FOR JUSTIN!

Hei alle sammen!♥

http://teenchoiceawards.com/ http://teenchoiceawards.com/ http://teenchoiceawards.com/ http://teenchoiceawards.com/ http://teenchoiceawards.com/ 

http://teenchoiceawards.com/ http://teenchoiceawards.com/ http://teenchoiceawards.com/ http://teenchoiceawards.com/ http://teenchoiceawards.com/

//Katrine

 

28.05.2012 / 12:14 / Blogg

FOREVER KIDRAUHL - READ THE TEXT

Hei alle sammen!♥

Jeg velger å skrive dette innlegget etter det som skjedde igår, altså episoden hvor Justin skal ha slått en paparazzi osv.


 

Justin har alltid vært en person som har visst sine gode sider, og sitt hjerte av gull. Han har visst omsorg til personer som virkelig trenger det, og personer som bare vil oppfylle sine drømmer. Justin er en person som forstår andre personer bare ved å lytte, han forstår viss deres familie ikke har så mye penger fordi han selv har vært der og han forstår hvordan han skal få en jente til å føle seg ekstra spesiell. Da Justin var en liten gutt ble han mobbet på skolen fordi han var så lav, og han ble mobbet fordi han gikk med klær som ikke var sånn som de andre hadde. Pattie måtte jobbe 2 jobber slik at Justin og hun skulle få mat,ly og et sted og bo, hun jobbet hele dagen bare for at Justin skulle få det bra, og hun har virkelig vært verdens beste mor for han. Pattie fikk Justin i en veldig ung alder, noe som gjorde det vanskelig for henne fordi hun nettopp hadde kommet i den fasen av livet som vi liker å kalle 'ungdomstiden', det er da man skal leve livet sitt å tøye sine grenser, men hun valgte og få Justin istedenfor abort, hun valgte og få Justin fordi hun visste at han ikke kom til og være en gutt som gjorde at andre følte seg mindre verdt. 

 

 

Alle vet fra første stund hadde Justin et talent, han kunne spille trommer som 2åring, og fikk sitt første tromme-sett da han var 6 år gammel. Det beviser at Justin hadde et talent som bare et barn, og han startet på skolen hvor han skilte seg ut fra alle andre. Han hadde ikke alt for mange venner, men han hadde de vennene som brydde seg om han, uansett hvordan han så ut, og uansett hvordan klær han gikk i så var det noen som ville være sammen med han. Justin ble eldre og større ting begynte og skje i livet til Justin. 

 

 

Året ble 2008 og det var da historien om verdensstjernen skulle begynne. Pattie lastet opp videoene som forandret livet til Justin på Youtube og Scooter Braun fant Justin. Justin var bare 12 år første gang han møtte Scooter, og det var sånn det startet. Justin flyttet til Atlanta hvor han ikke hadde venner i det hele tatt, hans 'jojo' leke ble hans eneste venn i starten, og som 12åring uten venner er som en verden uten mening, men Justin klarte det. Han klarte å vokse opp til og bli en gutt som kapret alle jenters hjerter, han fikk jenter til og føle seg mer spesiell enn noen andre personer i verden. Alt Justin ba om var at fansen hans ikke skulle forlate han, det var alt Justin ba om.  Vi har nå kommet inn i år 2012, et år som kommer til og bli veldig minnerikt, blandt annet så starter jo Believe tour.

 

 

Justin har både visst oss glede,humor og sorg oppover igjennom tiden, men han har vell aldri visst oss sitt 'sinne' han kan gi. Men etter det som skjedde igår så har vi vell fått sett det vi trenger av Justin til og forstå at han også kan bli sint. Men uansett hvor sint Justin kan bli, vi må aldri slutte og ha tro på han, vi må heller aldri slutte og være hans beliebers fordi dette skjedde. Vi har vært med Justin siden starten av og vi vet hvordan Justin er som person. Han er verdens beste. Selv om Justin skal ha slått til paparazzien så betyr det jo ikke at vi skal slutte å like han, det er helt greit av noen ble skuffet, men for guds skyld ikke hat han fordi dere tror han slo til personen fordi Selena mistet telefonen sin. Vi har enda ikke hørt Justin's side av saken og jeg er sikker på at Justin ikke slo til paparazzien uten at det var flere grunner til dette. Viss han har gjort det så har han gjort det, alle gjør dumme ting i livet, selv Justin gjør dumme ting.

 

Alle sier at Justin er perfekt, selv jeg sier det, men han er jo ikke det. Justin er en helt vanlig ungdom akkurat som oss, han er 18 år og han skal også prøve å leve et normalt liv. Selv om han er kjent så vet jeg at han vil leve så normalt som mulig. Den siden vi fikk se igår var en side som kanskje var ny for mange, men gammel for andre. Vi fikk se en side hvor Justin visste at han også blir sur, og vi fikk se en side som vi må lære oss og godta. Uansett hva som skjer i all fremtid, så har vi har vært sammen med han siden starten, og vi vet at Justin er en bra person, men som sagt, alle gjør feil i blandt.

 

 

Da jeg hørte om episoden Justin hadde med paparazzien så stilte jeg meg selv et stort spørsmålstegn først, også begynte jeg og lure på hva som hadde skjedd, men til slutt så begynte jeg faktisk bare å smile, og vet dere hvorfor? Jo, fordi jeg fikk se en ny side av han som vi aldri har sett før. Justin betyr verden for meg og jeg lar ikke den siden vi fikk se ødelegge for at jeg skal slutte å drømme om at en dag så får jeg klemme han, jeg lar ikke den siden av Justin ødelegge for framtiden. 

 

Ikke la en episode ødelegge for at dere slutter å like Justin. Han har kanskje skuffet dere denne gang, men dere vet han ikke er en dårlig person.Justin har nå visst oss alle de sidene vi trenger og se av han, og han har visst oss at selv om han er blitt sint noen ganger så er det alltid et smil som kommer opp rundt munnen hans. Jeg vet at Justin er en bra person, og jeg vet at Justin aldri kommer til å slutte og være den 'brae' personen han har blitt nå. Justin kommer ikke til og bli noe diva, og han kommer alltid til og bry seg om oss andre fordi han er Kidrauhl og det vil han alltid være. Jeg lar ikke dette som skjedde med paparazzien gå utover noen ting, og jeg elsker fortsatt Justin like mye som jeg gjorde første gang jeg så han. Han betyr verden for meg og det vil han gjøre så lenge jeg lever, ingen kan forandre på det jeg mener om Justin. Jeg lar ikke haterne knekke meg, og jeg lar ikke haterne knekke Justin. Det er ingenting som kan få meg til og slutte å like Justin. Han betyr alt for mye for meg til at jeg kan gi slipp på han, og om jeg blir den siste personen som står ved Justin's side så blir jeg det. 

 

 

Jeg håper at jeg ikke er den eneste som ikke ble skuffet over denne episoden med Justin og paparazzien, fordi dette var en side som vi aldri har sett før av Justin, og det beviser jo bare at han betyr utrolig mye for meg. Hadde dette skjedd med noen andre jeg kjente så hadde jeg blitt utrolig sint på den personen, men jeg klarer ikke å bli sint på Justin og det beviser jo egentlig alt. 

 

 

Den dagen jeg kommer til og møte Justin kommer til og være den beste dagen i livet mitt. Den dagen jeg får møte Justin kommer til og være en dag hvor alle mine problemer forsvinner, og den dagen jeg kommer til og møte Justin kommer til og være en dag som jeg aldri kommer til å glemme. 

 

 

 

 

 

Tusentakk til alle dere som tok dere tid til å lese dette, og jeg håper at dere ikke lar denne fasen med paparazzien ødelegge for at dere elsker Justin, han er fortsatt den samme!♥

 

//Katrine Aasland.

Jeg velger å stenge kommentarfeltet slik at dere som har så utrolig mye negativt å fortelle ikke trenger å bruke deres energi på det. Gjerne si det til meg på facebook viss det er noe. >her< 

 

28.05.2012 / 12:02 / Blogg

Wanna talk to Justin (VG)

Hei alle sammen!♥

PAPARAZZI-TRØBBEL: Politiet skal være ute etter å snakke med Justin Biber etter at han havnet i en krangel med en paparazzifotograf. Foto: Wenn.com

Samtidig som Justin Bieber (18) twitrer at han setter kursen mot Norge, skal politiet være på jakt etter ham i Los Angeles.

Den plateaktuelle artisten skal komme til Norge for å promotere sitt nye album og muligens holde konsert. Datoen for norgesbesøket er satt til 30. mai, men allerede lørdag twitret Bieber selv at han setter seg på flyet mot Norge i dag, søndag 28. mai.

«En dag fri og så TIL OSLO for å gjøre promotering», twitret Justin Bieber.

Om han har satt seg på flyet er imidlertid usikkert - kjendisnettstedet TMZmelder nemlig at Los Angeles-politiet vil ha tak i superstjernen for en prat. Justin Bieber skal ha havnet i en krangel med en paparazzi, og de to skal ha havnet i håndgemend med hverandre.

Nå skal politiet være på jakt etter både Bieber, kjæresten Selena Gomez og andre vitner, skriver TMZ.

Paparazzi-fotografen skal først ha sperret inne Biebers bil, for deretter å forsøkt å ta et bilde av ham. Episoden fant sted utenfor Biebers hjem i Calabasas i Los Angeles, og et ferskt bilde viser en tydelig opprørt Bieber diskutere med paparazzien med bare én sko på seg.

Det var Bieber selv som røpet overfor VG at han kommer på sitt aller første norgesbesøk i mai.

 

//Katrine

28.05.2012 / 12:01 / Blogg

?Jus got done chillen with the homie @justinbieber watchin him skate he go hard !?

Hei alle sammen!♥

?Jus got done chillen with the homie @justinbieber watchin him skate he go hard&#160;!?

//Katrine

28.05.2012 / 11:57 / Blogg

Pics of the paparazzi being attended by the police.

Hei alle sammen!♥

//Katrine

28.05.2012 / 00:36 / Blogg

New picture with fans

Justin &amp; fans (May 16)

//Esin

27.05.2012 / 23:51 / Blogg

nothing has been confirmed, so don?t believe anything you read100% unless justin/scooter/someone from his team confirms anything

?After catching a film at the Calabasas Commons? theaters, the young couple hit the exits to find paparazzi situated outside - something that?s quite the norm for the teen superstars.

Unfortunately, a fed up Bieber ended up boiling over after one shutterbug got ?too close? - with an altercation ensuing as Gomez tried desperately to calm her ?Boyfriend? singing beau?s nerves.

With Justin making a mad dash to his nearby van and loading inside with his lady, the couple sped away just moments before police and paramedics arrived to the scene.

According to a GossipCenter source on location, ?Los Angeles County paramedics arrived on the scene at the Calabasas Commons with the Fire Department and Police arriving moments later following Justin?s altercation with a paparazzo. Justin?s bodyguard [also] arrived while the photographer received medical attention for an apparent strike to the face.?

The insider adds that the shutterbug filed a report with the cops, though there?s no official word just yet as to how the incident is going to be handled moving forward. Updates will be made as they become available

//Esin

27.05.2012 / 23:43 / Blogg

New picture of the paparazzi Justin punched

Politiet er og til stedet

//Esin

27.05.2012 / 23:38 / Blogg

Amen

//Esin

27.05.2012 / 23:37 / Blogg

More pictures of Justin and Selena

//Esin

 

27.05.2012 / 23:22 / Blogg

More pictures of Justin and Selena after Justin punched a paparazzi - part one

Awww Poor Justin :(

 

 

 

 

 

 

//Esin

27.05.2012 / 23:13 / Blogg

This shit happend today

Justin apparently punched a paparazzi and ran off with Selena, and now there?s an ambulance and a fire truck at the scene? No one knows why he punched him yet though..but apparently Selena had lost her phone because of the paparazzi I think that is the known reason atm.

//Esin

27.05.2012 / 23:11 / Blogg

Picture of Justin and the paparazzi he punched

letswriteafairytale-:
Give him a good talking to Justin!

//Esin

27.05.2012 / 23:10 / Blogg

More pictures of Justin and Selena

another picture of justin and selena today

more justin and selena from today

//Esin

 

27.05.2012 / 23:06 / Blogg

"Me, @johnny and @justinbieber before we started training JB"


&#8220;Me, @johnny and @justinbieber before we started training JB&#8221;

//Esin

27.05.2012 / 23:05 / Blogg

Mike Tyson training with Justin

 

//Esin

27.05.2012 / 23:03 / Blogg

Justin punched a paparazzi

 

Overskiften sier vel det meste egentlig, bildene over er bilder fra hendelsen :)

//Esin

27.05.2012 / 21:43 / Blogg

Vinnerne av konkurransen!

Da er vinneren trekt av meg og Katrine!

Hovedpremien: Beate Heimdal
T-skjortene: Maren Monsen Sjøen, Emma Øren Halvorsen, Maria Bieber Bingen & Ronja Pettersen

 

Gratulerer så mye til dere :D Vet at Katrine har kontaktet over halvparten av dere, og jeg har kontaktet resten.

 

 


Stay tuned. Vi kommer til å ha flere konkurranser!

 

 

-Rano

 


27.05.2012 / 21:27 / Blogg

?The release of the #1 single Boyfriend was only the beginning. Soon, Justin will get your heart racing in ways you never though

Hei alle sammen!♥

&#8220;The release of the #1 single Boyfriend was only the beginning. Soon, Justin will get your heart racing in ways you never thought possible.&#8221;
www.justinbieberbeauty.com

www.justinbieberbeauty.com

//Katrine

Jeg har trukket 3 av vinnerene av konkurransen og det andre skulle Rano gjøre, så det kommer sikkert snart ut på bloggen. Jeg har kontaktet de helige vinnerene og dere får vite senere hvem som har vunnet. 

27.05.2012 / 20:04 / Blogg

2 YEARS AGO - NEVER SAY NEVER

Hei alle sammen!♥

I dag er det 2 år siden 'Never say never' kom ut på Justin's vevo, er så utrolig stolt over gutten vår.

//Katrine

27.05.2012 / 19:53 / Blogg

Twitter updates

Hei alle sammen!

//Katrine

27.05.2012 / 19:04 / Blogg

Bieberfacts

Hei alle sammen!

 

 

- Justin har ALDRI kalt ei jente stygg

- Justin's favoritt yogurt er ''Pinkberry yogurt''

- Faget Justin liker minst er biologi

- Justin har vunnet 14 awards på 3 måneder

- Kenny fortalte at Justin kan være veldig flau og stiller når han er omkring pene jenter

- Justin elsker å kysse

- Justin tweetet engang ''What Sholud I Deam About?'', men slettet den 5 minutter etter på grunn av alle de pinlige svarene han fikk

- Justin foretrekker grønne epler framfor de røde

- Justin får ca. 60 tweets hvert sekund

- Justin spiser mer godteri enn chips

- Justin liker ikke vann med kullsyre

- Justin er ikke en katteperson, han foretrekker hunder

- Justin brakk fingeren da han en gang sto på skateboard

- Justin foretrekker pannekaker fremfor vaffler

- Justin kaller bilen sin Lisa, Laptoppen sin for Welma og sykkelen sin for Holly

//Bibses
//Katrine

27.05.2012 / 18:58 / Blogg

#23DAYS

Hei alle sammen!♥

//Katrine

27.05.2012 / 17:13 / Blogg

Still kidrauhl

Hei alle sammen!♥

//Katrine

27.05.2012 / 16:50 / Blogg

Every dream starts small somewhere...

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

 

 

27.05.2012 / 13:33 / Blogg

Twitter updates

Hei alle sammen!♥//Katrine

 

27.05.2012 / 13:30 / Blogg

TT - Justin is Explotador de Ovarios

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

27.05.2012 / 13:02 / Blogg

more pictures of Justin and Selena

Hei alle sammen!♥

//Katrine

27.05.2012 / 12:57 / Blogg

Justin with Selena at Benihana

Hei alle sammen!♥

//Katrine

27.05.2012 / 12:56 / Blogg

New pictures of Justin

Hei alle sammen!

 

//Katrine

27.05.2012 / 12:54 / Blogg

Justin Bieber has finally snapped up a multi-million-dollar property.

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

26.05.2012 / 23:14 / Blogg

new instagram photo

Hei alle sammen!

//Katrine

26.05.2012 / 22:14 / Blogg

Nytt men gammelt bilde av Jelena

#Gomezfreaks

 

Rano

26.05.2012 / 22:04 / Blogg

Ikke glem!

Heihei!

 

Vi har en konkurranse pågående, og vi trekker vinnerene IMORGEN. 5 vinnere folkens! 1 hovedpremie, så dette her blir gøøøy (: Gå inn HEEEEEEER for og melde dere på! Meld dere på kun 1 gang. Alle konkurranse regler står der. Akkurat hvilke klokkeslett vi trekker er usikkert, men blir cirka 21-22 på kvelden.

 

 

-Rano

26.05.2012 / 21:58 / Blogg

Carly Rae and The Wanted on Believe tour?

 

 

Btw. Ikke glem at det er HISTORIEPAUSE denne uken. Fordi jeg må ''samle meg''litt.

 

Hva tror du? Har du lyst til å se dem på believe tour?

 

-Rano

26.05.2012 / 21:58 / Blogg

JUSTIN BIEBER ANKOMMER OSLO

Heisann!

 

Sorry jeg kom nettopp hjem, og på noen få timer skal det så klart skje så utrolig mye. Blant annet Justin Bieber sin tweet om at han kommer til Oslo på mandag:

Altså, det vil si an reiser fra Los Angeles til Oslo på mandag, ikke at han lander. Og det tar utrolig lang tid å fly helt fra Los Angeles til Oslo, opp til 20 timer + mellomlanding. Ikke glem det at det også er tidsforskjell! Så Justin ankommer Oslo enten tirsdag kveld, eller onsdag morning. Og dette med privatfly. Men Justin pleier som oftest og hilse på fansen sin på flyplassen, så alle som kan burde komme tirsdag kveld og overnatte hvis det er muligheten! Jeg skal ihvertfall være til stede med Katrine :D

 

Så jenter, ikke få panikk! Han kommer ikke på mandag, men han reiser fra mandag av. Ikke glem at det er mye lenger fra Los Angeles til Oslo, enn fra New York til Oslo. 

 

 

-Rano

26.05.2012 / 17:58 / Blogg

Bieber thinks

Hei alle sammen!♥

//Katrine

26.05.2012 / 17:53 / Blogg

some new pictures of Justin and Selena

Hei alle sammen!♥

//Katrine

26.05.2012 / 14:48 / Blogg

TT

Hei alle sammen!

//Katrine

26.05.2012 / 13:22 / Blogg

New pictures of Jelena! (2)

Hei alle sammen!♥

//Katrine

26.05.2012 / 12:32 / Blogg

New photo of Jelena!

 

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

26.05.2012 / 12:24 / Blogg

Twitter updates

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

 

26.05.2012 / 12:19 / Blogg

TT - We Respect Justin's Hard Work

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

26.05.2012 / 12:13 / Blogg

new pictures of Justin leavning the studio

Hei alle sammen!♥

//Katrine

26.05.2012 / 12:09 / Blogg

Justin Bieber greets girlfriend Selena Gomez at LAX airport Los Angeles, California.

Hei alle sammen!♥

  

Til dere som trodde det var slutt mellom Jelena, disse bildene viser jo at de klemmer/kysser. Så Jelena er fortsatt sammen til de sier det selv at det er slutt!

//Katrine

 

26.05.2012 / 12:04 / Blogg

Justin?s acceptance speech for the Fifi awards (0:28)

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

26.05.2012 / 11:58 / Blogg

Justin and Selena at Allison Kaye?s wedding

 

Hei alle sammen!♥

Justin and Selena at Allison Kaye&#8217;s wedding

//Katrine

26.05.2012 / 11:57 / Blogg

?Rehearsals @dankanter @justinbieber #Believe tour coming soon#weknowthedj?

 

Hei alle sammen!♥

&#8220;Rehearsals @dankanter @justinbieber #Believe tour coming soon#weknowthedj&#8221;

 

//Katrine

26.05.2012 / 11:57 / Blogg

Official cover art of ?Die In Your Arms?

Hei alle sammen!♥

Official cover art of &#8220;Die In Your Arms&#8221;

 

 

//Katrine

26.05.2012 / 11:55 / Blogg

Justin leaving a studio

Hei alle sammen!♥

 

 

 

 

//Katrine

 

 

26.05.2012 / 10:55 / Blogg

Wordwide trends

//Esin

26.05.2012 / 09:41 / Blogg

"oslo"

/Bildet lånt av en jente på face

 

//Esin

26.05.2012 / 00:15 / Blogg

#25DAYS UNTIL #BELIEVE

Hei alle sammen!♥

//Katrine

26.05.2012 / 00:07 / Blogg

Sorry Team Bieber

Hei alle sammen!♥

//Katrine

25.05.2012 / 23:36 / Blogg

TT - All Around The World

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

25.05.2012 / 22:11 / Blogg

Jelena is still in Love

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

25.05.2012 / 21:31 / Blogg

New gif

Hei alle sammen!♥

thatbiebervoice:
turntojustin:
wut
how does someone even
magic

//Katrine

 

 

DERE MÅ IKKE GLEMME Å MELDE DERE PÅ VÅR KONKURRANSE PÅ BLOGGEN, DEN FINNER DU I SIDEMENYEN UNDER KATEGORIER; KONKURRANSE!:D
det er bare lov å melde seg på 1 gang! 

 

25.05.2012 / 20:48 / Blogg

#Imagine - First kiss

Jeg var så nervøs for daten jeg skulle på med Justin. Aldri før hadde jeg vært på date før med en så kjekk gutt som han. Og jeg har aldri heller fått mitt første kyss siden jeg alltid bare vrir meg unna hver gutt som har prøvd å kysse meg. Mamma hadde blitt med meg til byen for og finne den perfekte kjolen som jeg kunne bruke, jeg hadde jo ingenting annet og gå med siden jeg ikke var en typist jente, men siden dette var min første date noen gang så måtte jeg bare gjøre det bra. Justin er faktisk den første gutten jeg noen gang har likt, han er en gutt som får meg til å føle meg ekstra trygg bare ved at han klemmer meg og han får meg til å le av det meste.

 
*sminke,hår og kjole*

Endelig var jeg klar for daten med Justin og jeg klarte så vidt og stå i gangen å vente på at Justin skulle ringe på døren. Mamma hadde dratt til noen venniner og siden pappa var utenlands så var jeg den eneste som var hjemme. Plutselig ringte det på døren og det var som en drøm traff meg rett i øynene. Justin sto der med et nydelig smil og en svart dress. ''wow, *dittnavn* du ser helt nydelig ut.'' smilte Justin mot meg, jeg bare rødmet å klemte Justin med en god og varm klem, sommerfuglene erobret magen min og jeg var så utrolig glad inni meg. 

 

Vi gikk ut døren og selvfølgelig måtte det skje. Det startet å regne. Justin tok meg i armen og vi løp sammen mot bilen, men akkurat før vi skulle sette oss inn kjørte bilen bare avgårde. Jeg forstod ikke noen ting. ''Justin,hva skjer?'' spurte jeg nervøst. '' Jeg tenkte vi kunne ta daten hjemme hos deg, det er derfor moren din er borte fordi jeg har ordnet noe nede i kjelleren deres'' smilte Justin flørtende mot meg. Egentlig var jeg litt skuffet fordi jeg trodde kanskje at Justin skulle ta meg med på en esklusiv resturang og bortskjemme meg utrolig mye, men samtidig var jeg utrolig glad fordi han hadde ordnet noe lite for meg. Vi gikk inn igjen og Justin tok med i hånden, selvfølgelig strømmet sommerfuglene på i magen min og jeg klarte så vidt og stå på mine egne foter. Vi gikk ned og jeg ble møtt av et paradis.

 

Det var helt fantastisk hva Justin hadde ordnet nede i kjelleren. Det var stearinlys i hele rommet og jeg smilte fra øre til øre. Justin smilte til meg og førte meg ned ved siden av oven. Vi snakket lenge og bare koste oss med sjokolade og jordbær utover kvelden. Jeg hadde ikke fått kysset som jeg ventet så lenge på, men plutselig kjente jeg en hånd lande på kinnet mitt og det nydelige ansiktet til Justin nermet seg mitt. Jeg ble møtt av noen myke lepper som virkelig var fantastisk. Jeg kjente sommerfuglene ta over magen min. Det gikk sagte over til klining og vi satt lenge og bare kysset sammen. ''wow'' sa vi begge to i kor når vi stoppet, jeg smilte så utrolig mye. Justin lente seg mot meg igjen og jeg forstod vikrelig at dette var starten på et fantastisk forhold!

 

 

/Hva synes dere om denne Imagninen? Vil dere ha en ny?

 

 

 

25.05.2012 / 20:43 / Blogg

MUSIKK BUTIKK -VINN MØTE MED JUSTIN BIEBER!

Hei alle sammen!♥

Vi får stadig vekk spørsmål fra dere lesere som lurer på om det finnes noen plass hvor dere kan melde dere på konkurranser som gjør at dere er med i trekkningen om å vinne et møte med Justin når han kommer til Norge den 30.mai osv. Her kommer hvertfall en side som ikke er så kjent som har fått tak i billetter til akkurat når Justin kommer til Norge.

Musikk butikk er en nettbutikk som ikke er så veldig stor i Norge. Facebook siden deres har ikke mer en kanskje rundt 6000 medlemmer så det er faktisk en større sjangs for oss Beliebers å vinne møte med Justin når han kommer til Norge den 30.mai. Du kan få kjøpe dine favoritt albumer av både Justin Bieber,Katy Perry, Drake, Nicki Minaj, Lil Wayne osv, og de garranterer at du blir fornøyd! 

 

 

PS: Musik Butikk prøver og få 15000 medlemmer til å like deres side før den 28.mai, så hjelp de og nå akkurat dette målet. Kanskje det blir en større konkurranse av de da? 

 

 

* Musikk butikk gir ut billetter til noen heldige personer som får ta med seg 2 venner og få møte Justin når han kommer. Det eneste dere trenger og gjøre er å like et utvalgt bilde som de har lagt ut på veggen og dele det med deres venner på facebook. Selvfølgelig er det et pluss å like siden deres slik at de legger mer merke til deg og det kan også være lurt å kommentere aktivt til de slik at andre skjønner at du fortjener akkurat å vinne dette. 

Vi håper selvfølgelig at så mange som mulig deltar i denne konkurransen og du finner deres side her: https://www.facebook.com/Opmusikk https://www.facebook.com/Opmusikk

https://www.facebook.com/Opmusikk https://www.facebook.com/Opmusikk 

 

//JDBNORWAY

Man finner også flere konkurranser om akkurat og møte Justin den 30mai >her<.

 

 

25.05.2012 / 19:16 / Blogg

New instagram pictures

Hei alle sammen!

//Katrine

25.05.2012 / 17:48 / Blogg

Justin bieber tatto

Hei alle sammen!♥

//Katrine

25.05.2012 / 16:31 / Blogg

"Boyfriend" Official Remix Video - Alyson Stoner Feat. Mdot [HD]

Hei alle sammen!♥ 

Tusentakk til Anniken som sendte videoen!

//Katrine

25.05.2012 / 15:42 / Blogg

picture vs picture

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

25.05.2012 / 15:39 / Blogg

Justin on "El Hormiguero" monday 4.june

Hei alle sammen!♥

Justin skal være på ''El Hormiguero'' mandag den 4.juni!

//Katrine
/fan94justinbieber 

25.05.2012 / 13:08 / Blogg

new photo of Justin

Hei alle sammen!?

//Katrine

25.05.2012 / 11:55 / Blogg

Twitter updates

Hei alle sammen!♥//Katrine

25.05.2012 / 11:49 / Blogg

DO YOU WANT THE GIRLFRIEND JACKET? BUY IT HERE

Hei alle sammen!♥

DU KAN KJØPE JAKKEN HER: http://justinbieber.shop.bravadousa.com/Dept.aspx?cp=21965_56925

http://justinbieber.shop.bravadousa.com/Dept.aspx?cp=21965_56925 http://justinbieber.shop.bravadousa.com/Dept.aspx?cp=21965_56925

//Katrine

25.05.2012 / 11:47 / Blogg

VOTE FOR JUSTIN!!!

Hei alle sammen!♥

http://mmva.muchmusic.com/your-boyfriend-justin-bieber-to-swag-out-the-2012-mmva-stage/ http://mmva.muchmusic.com/your-boyfriend-justin-bieber-to-swag-out-the-2012-mmva-stage/ 

http://mmva.muchmusic.com/your-boyfriend-justin-bieber-to-swag-out-the-2012-mmva-stage/ http://mmva.muchmusic.com/your-boyfriend-justin-bieber-to-swag-out-the-2012-mmva-stage/

Jeg stemte på 'Believe' siden den sangen har vi enda ikke fått hørt!

//Katrine

25.05.2012 / 11:42 / Blogg

#DieInYourArms on Itunes tuesday??....#BELIEVE

Hei alle sammen!♥

//Katrine

25.05.2012 / 11:41 / Blogg

new photo from Believe photoshoot

Hei alle sammen!♥

//Katrine 

25.05.2012 / 11:39 / Blogg

Justin invites astonishing mom, Stephanie Decker, and her family to see him live in concert on his Believe tour on The Ellen Sho

Hei alle sammen!♥ 

Justin forteller det rundt 09.45!

//Katrine

25.05.2012 / 11:36 / Blogg

Boyfriend [Remix] - Justin Bieber feat. 2 Chainz, Mac Miller, and Asher Roth.

 

Hei alle sammen!♥

 

 

 

//Katrine

 

25.05.2012 / 11:34 / Blogg

Artwork for the Boyfriend Remix

Hei alle sammen!♥

Artwork for the Boyfriend Remix
via -illroots

//Katrine

24.05.2012 / 22:48 / Blogg

Web Exclusive: Justin Visits the Riff Raff

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

24.05.2012 / 22:46 / Blogg

Twitter updates

Hei alle sammen!♥

//Katrine
 

 

24.05.2012 / 19:54 / Blogg

Bieberfacts

Hei alle sammen!♥

//jbdaily

♥ Katy Perry sa en gang: "He is every girl's teenage dream!"
♥ Justin gråt når han lagde og spilte inn sangen "pray"
♥ Noen ganger får ikke Justin sove for han er redd for att fansen har det vondt
♥ Når Justin var mindre spiste en sjiraff isen hans, og han begynte og gråte
♥ Jazmyn har en "I LOVE JUSTIN" t-skjorte
♥ Crewet til Justin har stoppet og svare telefoner med skjult ID, etter kl 12 om nattet.. for de vet at det er Justin
♥ Når Justin var liten sa han "nei" når Dora spurte om noen ville hjelpe henne
♥ En gang så Justin en edderkopp og skrek til Kenny " KENNY TA DEN ! "
♥ Han har arr under høyre øye
♥ Justin liker når en jente sitter på fanget hans 
♥ Når Justin var mindre ønsket han seg en elefant som kjæledyr
♥ Justin liker jenter som er morsomme, og kan få han til og le
♥ Justin sier at når en jente kysser han i nakke, føles det ut som om han er i himmelen
♥ Justin vill ha en jente som tørr og vise følelser
♥ Justin er elsker havet
♥ Han løser en rubisk kube på under ett minutt!
♥ Justin klarer ikke og uttale ordet "brilliant" riktig
♥ En gang når Justin, Chaz og Ryan var sammen, og de kjedet seg, googlet de ordet "Jenters Bh"
♥ Justin kaller Willow Smith for 'Lil Sis'
♥ Justin er veldig kilen
♥ Justin foretrekker mac i stedenfor andre pc'er
♥ Justin liker når fansen sier "god morgen", "God natt" eller "Lykke til"

//Katrine


24.05.2012 / 19:46 / Blogg

Some new photos of Justin at the Billboard Music Awards May 20.

Hei alle sammen!♥//Katrine

24.05.2012 / 19:30 / Blogg

Justin set to perform at the 2012 Much Music Video Awards on June 17th.

Hei alle sammen!♥

Justin skal synge på Much Music Video Awards 17.Juni, mer informasjon om dette kommer!

//Katrine

24.05.2012 / 19:25 / Blogg

TT - Believe Tour In Turkey And Justin Is Beautiful Inside And Out

Hei alle sammen!♥

//Katrine

24.05.2012 / 16:47 / Blogg

Best peform

Hei alle sammen!♥

Under årets Billboard Music Awards ble det holdt av stemining av hvem som hadde den beste opptreden. Denne tittelen stakk Justin av med og han vant hele 41% av stemmene!

Personen som lå under Justin fikk bare 11% så det sier vel litt om hvor glade vi faktisk er i Justin!

//Katrine

 

24.05.2012 / 15:35 / Blogg

Hvorfor?

Hei søte lesere!

 

Jeg har som sagt vært elendig med bloggingen, spesielt historie, men det er en god grunn til det. Jeg har bare slengt på en del når jeg har hatt tid, men ellers har jeg bare glemt det bort. Motivasjonen er seriøst helt nede, og det irriterer meg at jeg føler jeg  skrive. Da frister det å kaste pc-en i gulvet.. Men jeg vil ikke at det skal skje, så gi meg knappe en uke til å ''lade opp'' skikkelig uten at jeg skal tenke på bloggen. Jeg har dessuten ikke noe tid til bloggen tiden som kommer, og fantasien er helt vekke på grunn av at bloggmotivasjonen ikke er på topp. Tar meg fri fra alt som har med historie å gjøre i 1 uke. Jeg vet jeg kommer sterkere tilbake da, for da er jeg gjerne litt ''uthvilt''. Håper dere forstår :-) Er jo ikke enkelt som mange tror.

 

Derfor skal jeg heller blogge litt nyheter istedenfor, for det er ikke så veldig vanskelig, og ikke minst så er den delen av meg motivert. Er bare det at historie bloggingen gjør vondt å tenke på nå som jeg er veldig lei det. Bedre at jeg tar en uke fri nå, og kommer sterkere tilbake, enn at bloggingen bare blir sløv framover. Håper igjen, dere forstår <3

 

 

-Rano

24.05.2012 / 14:24 / Blogg

Twitter updates

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

24.05.2012 / 14:07 / Blogg

New gifs

Hei alle sammen!♥

 

  

//Katrine

24.05.2012 / 14:01 / Blogg

Justin announcing that he?s performing at the Much Music Awards on June 17th!

Hei alle sammen!♥

//Katrine

24.05.2012 / 13:59 / Blogg

Photos from Believe photoshoot

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

24.05.2012 / 13:59 / Blogg

@alfredoflores: #Photobooth

Hei alle sammen!♥

//Katrine

24.05.2012 / 11:03 / Blogg

Justin And Jeremy

//Esom

23.05.2012 / 21:12 / Blogg

Justin at The Ellen Show

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

 

23.05.2012 / 20:28 / Blogg

Web Exclusive: A Message from Justin Bieber

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

23.05.2012 / 19:31 / Blogg

NORWEGIAN BELIEBERS SHOULD BE PROUD!

Hei alle sammen!♥

NYTT SAMARBEID: Norske Andre Lindal og Justin Bieber. Foto: Privat og PA

Den Norske låtskriveren Andre Lindal (35) har ett ord for å beskirve hvordan det er å ha skrevet to låter på Justin's nye album, han forteller at det er ''Ellevilt'!

 

 

Andre forteller til VG at dette er en stor ære for han og være med på, Justin er den største fyren innenfor musikk. 

 

Denne uken kunne endelig Andre avsløre hemmligheten han har holdt på en godt stund. På Justin's nye CD Believe, som kommer i Juni, står nordmannen bak to låter. 
''As Long As You Love Me'' og ''She Don't Like The Lights''' 

 

 

Lindal har det siste året skrevet og produsert låter sammen med superprodusenten Rodney Jerkis, som har samarbeidet med profilerte artister som Michael Jackson, Beyoncé, Whitney Houston og Brtiney Spears, osv.

 

I Norge e 35-åringen kanskje mest kjent som manne bak Chris Medina's norske hit 'What are words', som han skrev med nettopp Jenkins. Han har også skrevet låt for Kelly Clarkson.

 

Lindal forteller også at når Justin og han var sammen i studioet, syngte Justin perfekt på nesten alle sangene han har laget, og sangene Justin plukket ut blir med på Believe Albumet, dette er virkelig stort og vi Norske Beliebers burde være stolt over gutten vår!

LES MER >HER<

//Katrine

23.05.2012 / 18:56 / Blogg

TT - Justin Is Our Light When and Believe Tour In Brazil

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

23.05.2012 / 18:52 / Blogg

FAN CLUB PRESALE STARTS NOW!!! ALL TICKETS JUNE 2ND.

Hei alle sammen!♥//Katrine

23.05.2012 / 16:39 / Blogg

New photo of Justin and Cady

Hei alle sammen!♥

//Katrine

For dere som lurer på om det er alkohol i ingerfærøl, nei. Det er ikke alkohol i ingerfærøl, det kan alle kjøpe på vanlige butikker, og det smaker faktisk helt greit. Jeg selv er ikke noe stor fan av det siden det smaker litt annderledes enn alt annet. Men det er ikke alkohol i!

 

23.05.2012 / 15:53 / Blogg

new instagram pictures

Hei alle sammen!:)

//Katrine

23.05.2012 / 15:49 / Blogg

justin performs boyfriend on ellen

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

23.05.2012 / 14:58 / Blogg

When Justin is coming to Norway

Hei alle sammen!♥

Når Justin kommer til Norge i neste uke har han også skrevet en liste som han alltid har med seg hver gang han reiser til forskjellige land. Denne listen er over ting Justin ønsker at hotellet skal ha klart når han ankommer hotellet i Oslo.

 

 

Her er listen over tingene Justin ønsker under Norgesbesøket:
- All mat skal være fersk, avkjølt og dekket med plastfolie
- Aller rom skal holde en temperatur mellom 20 og 24 grader
- Uåpnet håndsåpe
- Rene håndklær
- Toalettpapir
- Ansiktsservietter
- Kopper, glass og servise skal være av god kvalitet
- To kasser vann
- To kasser Coca Cola og to kasser Coca Cola Light
- En kasse ingefærøl
- Seks sammenleggbare stoler
- Et helfigurspeil
- Profesjonell steamer
- To uåpnede poser med isbiter
- Høyhastighets Internettilgang
- En tolvpakning med Vitaminvann
- En frukttallerken
- Varmt vann og et stort utvalg te
- To krukker med honning
- En pose chips
- Et glass med blandede nøtter
- To oppskjærte fullkornbrød
- To oppskjærte loff
- To pakker hvite, lave sokker i størrelse L
- En hvit singlet i størrelse L
- Fire sitroner

 

 

Hahah, noen av tingene var jo litt kompiske da.

//Katrine
/jubie 

23.05.2012 / 14:43 / Blogg

new photo

//Esin

23.05.2012 / 14:40 / Blogg

Justin Bieber's Graduation

 

//Esin
23.05.2012 / 14:38 / Blogg

Justin with Mike and his children

Hei alle sammen!♥

Justin with Mike and his children 

//Katrine

23.05.2012 / 14:31 / Blogg

Twitter updates

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

23.05.2012 / 14:29 / Blogg

BELIEVE TOUR TICKETS

Hei alle sammen!♥

 


Bilettene for Nord-Amerika har endelig kommet ut på Bieberfever.com. Bilettene for Europa kommer også, men de kommer ikke før rundt slutten av uka/neste uke!

//Katrine

23.05.2012 / 14:21 / Blogg

Aww Justin got a Jacket for Ellen

Hei alle sammen!♥

 

Det står 'boyfriend' bak på ryggen på Justin's jakke, og 'girlfriend' bak på ryggen på Ellen's jakke!

//Katrine

23.05.2012 / 14:19 / Blogg

New gifs

Hei alle sammen!♥

adorejdb:
i loldddd

 

//Katrine

 

23.05.2012 / 14:17 / Blogg

I wear my bestfriend...

Hei alle sammen!♥

kid-still-rauhl:
omg aw

//Katrine

23.05.2012 / 07:36 / Blogg

Justin Bieber Big Announcement on Ellen

 

//Esin
23.05.2012 / 07:35 / Blogg

Teaser Clip: Justin Bieber Graduates

 

//Esin
23.05.2012 / 07:34 / Blogg

GEEEEEEEEEEET READYY

//Esin

23.05.2012 / 07:34 / Blogg

Justin with Mike Tyson and kids

Justin with Mike Tyson and kids

//Esin

23.05.2012 / 07:34 / Blogg

Justin with Alfredo and Mike Tyson

Justin with Alfredo and Mike Tyson

//Esin

23.05.2012 / 07:33 / Blogg

justin graduating on Ellen

justin graduating on Ellen

&#8220;Don&#8217;t miss my surprise graduation ceremony for Justin Bieber tomorrow!&#8221;

HVA I HELVETE?!?!?! HATTEN FLYR:OOOOOOOOOOoooo

//Esin

23.05.2012 / 07:32 / Blogg

Justin backstage at Ellen Show!

  

 

Vanessa doing final touches on Justin at Ellen Show

//Esin

22.05.2012 / 22:36 / Blogg

Old picture of Justin with fans

Hei alle sammen!♥

Old picture of Justin with fans 
via - @MollieDronson

//Katrine

22.05.2012 / 21:42 / Blogg

''@TheEllenShow See u soon.''

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 BTW: DET ER BARE LOV TIL Å MELDE SEG PÅ 1 GANG I KONKURRANSEN:-) 

22.05.2012 / 21:39 / Blogg

new photo of Justin

Hei alle sammen!♥

//Katrine

22.05.2012 / 21:37 / Blogg

Carly is going to open every Believe Show

Hei alle sammen!♥

//Katrine

22.05.2012 / 21:31 / Blogg

YouTube?s 7th Birthday (Justin with Usher in 1:00~1:04)

Hei alle sammen!♥ 

Gratulerer med dagen Youtube!

//Katrine

22.05.2012 / 21:24 / Blogg

Justin with Leo Ku.

Hei alle sammen!♥

Leo Ku er en kjent artist i Japan. 

//Katrine

22.05.2012 / 21:15 / Blogg

Justin?s Billboard cover pictures!

Hei alle sammen!♥

Jeg har egentlig 'fri' sånn som resten av bloggen, men siden jeg får den sykt dårlig samvittighet for det, så blogger jeg litt!

 

  

//Katrine

22.05.2012 / 16:27 / Blogg

FRIDAAG

Hei alle vakre lesere!

Mo i rana, Bergen og Sandnes .. det koker. Det er 28 grader i sandes, har faktisk fått skille i dag,haha! Håper dere forstår at ingen på bloggen orker og sitte inne og blogge når det foregår vannkrig, grilling og alt det der rett utforbi huset vårt. Alle på bloggen kommer til og ta en pause fra bloggen i dag, noe som er ganske greit egentlig. Håper dere forstår og dere som har det nydelige været..nyt det. Er ikke hver dag vi har denne varmen!

Håper dere forstår at vi alle har mye og gjøre i dag, og vil nyte det nydelige væres!

-Esin 

22.05.2012 / 16:18 / Blogg

Justin with Mayweather.

Justin with Mayweather.

//Esin

22.05.2012 / 13:03 / Blogg

TT

Hei alle sammen!:)

//Katrine

22.05.2012 / 11:37 / Blogg

Twitter updates

Hei alle sammen!♥


//Katrine

 

22.05.2012 / 11:32 / Blogg

Justin with Mayweather and his daughter at her birthday party.

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

22.05.2012 / 11:31 / Blogg

New gifs

Hei alle sammen!♥

 

//kATRINE

22.05.2012 / 11:29 / Blogg

new photo of Justin

Hei alle sammen!♥

/Katrine

22.05.2012 / 11:27 / Blogg

Justin's interview with Extra (FF 2:42)

Hei alle sammen!♥

Justin kommer rundt 02.42.

//Katrine

22.05.2012 / 11:25 / Blogg

@howuseeit: ?Choppin? it up wit lil bro before we hit the stage?

Hei alle sammen!♥

@howuseeit: ?Choppin&#8217; it up wit lil bro before we hit the stage?

//Katrine

22.05.2012 / 11:23 / Blogg

Some behind the scenes photo?s from Justin?s Photo-Shoot for The Sunday Times!

Hei alle sammen!♥

 

 

 

//Katrine

 

22.05.2012 / 00:30 / BIEBERFACTS

Dj Tay James talks about Norway

Hei alle sammen!:)

//Katrine

21.05.2012 / 22:42 / Blogg

TT - Justin will always be a winner

Hei alle sammen!♥

Ikke glem konkurransen, >her< !:D

//Katrine

21.05.2012 / 22:36 / Blogg

Justin says the Believe tour dates will come out in about a week!

Hei alle sammen!♥

Get More: Music News

//Katrine

21.05.2012 / 22:14 / Blogg

new instagram pictures

Hei alle sammen!;)

//Katrine

21.05.2012 / 21:21 / Blogg

Billboard Music Awards 2012 - Pictures (7)

Hei alle sammen!♥

 

 

//Katrine

 

 

21.05.2012 / 21:18 / Blogg

?Me N Biebs?

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

21.05.2012 / 19:25 / Blogg

Vinn møte med Justin!

Heisann, det er en ny konkuranse pågående igjen. Denne gangen kan du vinne møte med Justin i selveste person. For å være med i konkurransen må man ha facebook, og for å være med så kan du trykke HERRRRRR!!!

 

// til dere som lurer, vi er veldig usikker på hvilke singel de mener. Jeg personlig tok turn to you, fordi det er den nyeste singelen! Men jeg vet ikke om de mente som i med i Believe albumet. Vi skal undersøke dette.

 

 

Lykketil alle sammen. Konkurransen er av EF språkreiser.

 

 

-Rano

21.05.2012 / 18:01 / Blogg

More of Justin yesterday at the White Carpet

Hei alle sammen!♥

 

 

  

 

//Katrine

21.05.2012 / 17:06 / Blogg

?#BillBoardsAWARD2012?

Hei alle sammen!♥

//Katrine

21.05.2012 / 16:52 / Blogg

Justin in The Sunday Times.

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

 

21.05.2012 / 16:47 / Blogg

new photo of Justin - Billboard

Hei alle sammen!♥

//Katrine

21.05.2012 / 16:34 / Blogg

TT - Justin Our Vagalume

Hei alle sammen!♥

//Katrine

21.05.2012 / 15:57 / Blogg

Say Hello to Jerry

Hei alle sammen!♥

hahah♥

//Katrine

21.05.2012 / 15:52 / Blogg

Before and Now

Hei alle sammen!♥

pic.twitter.com/tuBCZsYD

//Katrine

21.05.2012 / 14:33 / Historie: The Switch

Historie del 70 # The Switch

Håper seriøst det er like nydelig vær i resten av Norge som det er i Bergen. Har ikke lyst til å sitte inne og skrive i hele dag når det er 20+ grader, men velger å skrive en del til dere uansett!


 ''Hm.. Du får prøve deg på han jente, you go girl'' sa jeg og slo litt i henne. ''Halllo? Kommer dere eller? Det venter sultne mennesker her inne'' sa Jessica som hadde komt ut igjen. Både meg og Sophia gikk arm i arm inn døren, og ble møtt av en veldig god lukt av kalkun og god mat. Jeg kunne høre mye bråk i naborommet siden vi sto i gangen, så vi gikk forsiktig inn mens jeg fikset fort på håret. Nå som jeg hadde en bekreftelse av Sophia, så kunne jeg flørte med Justin skikkelig.
________________________

''Wow jenter, dere ser helt fantastisk ut'' sa Alfredo sin stemme som var helt på enden av bordet, hvor var resten av crewet? Alle jeg fikk øye på var bare meg, Alfredo, Jessica, Sophia, selveste Scooter Braun i egen person, og Justin.. Justin som satt og stirret målløst på meg som om jeg var det eneste i rommet som lyste magisk opp, noe som var utrolig skjønt egentlig. ''Tusen takk!'' sa Sophia og rødmet av komplimentet og satte seg kjapt ned foran Alfredo. Jeg satte meg ned så jeg satt foran Justin, og Jessica satt ved siden av meg der igjen. Vi hilste på Scooter, og han kjente meg heller ikke igjen, men det påvirket meg ikke like mye heldigvis. ''Så dere er da de heldige som får møte lille Justin'' sa Scooter og la armen sin rundt Justin. ''Scooter, gi deg'' sa Justin irritert, som om han ville sjarmere men Scooter ødelagte alt. Scooter begynte å le litt, før han satt seg ned ved bordet han også.

 

''Maten ser helt sinnsykt god ut'' sa jeg og så på alt som var på bordet, men det var bare Justin og Jessica som reagerte på det jeg sa. ''Jepp, skikkelig amerikansk mat. Du må prøve'' sa Justin glad og begynte å ta litt mat. ''Du bør prøve skikkelig norsk mat engang også da! Pinnekjøtt eller noe sånt'' smilte jeg. ''Hva søren er pinnekjøtt?'' spurte Justin dumt. ''Salt kjøtt'' svarte Jessica stolt. ''Ah.. Må prøves, selv om det høres litt rart ut?'' sa Justin og så rart på Jessica. ''Det er faktisk sykt godt, spesielt med god tilbehør til!'' sa Jessica fornøyd og startet i gang den samtalen med Justin om norsk mat, og hva som var godt til. ''Du må roe deg ned'' fniste Justin. ''Jeg elsker mat da, derfor jeg maser så sykt om det'' lo Jessica. ''Merkes'' blunket Justin flørtende, noe som gjorde at jeg fikk et lite sug i magen.

 

''Men jeg tenker det at dere får bare kose dere videre med middagen. Har et møte med Universal Music akkurat nå, så jeg må ture videre'' sa Scooter og reiste seg opp fra bordet. Vi sa alle sammen adjø til han, før han forlot oss langt ute i ingenmanns land. ''Kan ikke dere vise oss litt i Oslo? Vi har jo faktisk blitt litt sånn småkjent med dere, så vi må jo finne en dag der vi drar ut på litt sight seeing'' sa Alfredo glad. ''Jo det kan vi, hva liker dere best da?'' spurte jeg og lot øynene mine hvile på Justin denne gangen. ''Ishockey!'' svarte Justin kjapt. Vi planlagte mye rart å se, blant annet tusenfryd. Når man er i Oslo, så må man jo dra til tusenfryd, så det var vi nesten fast bestemt på. ''Tusentakk for en herlig middag'' sa jeg til Justin. Resten av folkene var ute i limousinen, mens Alfredo satt inne på det lille kjøkkenet for å stjele dessert. ''Bare hyggelig. Jeg lurte forresten på en ting.. Vil du bli med meg ut i løpet av denne uken engang? Middag eller noe sånt?'' spurte Justin nervøst.

 

Tumblr_m4boykmdoq1qh7ilgo1_500_large

 

Hva tror du skjer? :D

 

HA EN FIN DAG FOLKS!

 

 

-Rano

21.05.2012 / 13:14 / Blogg

new photo of Justin - Billboard

Hei alle sammen!♥

For dere som enda ikke vet det. Justin ble vinneren av 1/5 awards. Adele ble vinneren av de 4 andre awardsene Justin var nominert i. Men vi skal ikke klage, han vant 1. Opptreden til Justin var også fantastisk. Vi får bare satse på at neste år så stikker Justin av med alt.♥

//Katrine

21.05.2012 / 12:27 / Blogg

New gifs - BILLBOARD

Hei alle sammen!♥

 

 

 

Ikke glem å meld dere på i konkurransen! >her<

//Katrine

21.05.2012 / 11:16 / Blogg

new instagram pictures

Hei alle sammen!?

//Katrine

21.05.2012 / 10:59 / Blogg

Justin Bieber Breaks Down Billboard Awards ?Boyfriend? Performance - BILLBOARD

Hei alle sammen!♥

Get More: Music News

///Katrine

21.05.2012 / 10:55 / Blogg

?It?s almost Bieber time! @justinbieber? - BILLBOARD

Hei alle sammen!♥


&#8220;It&#8217;s almost Bieber time! @justinbieber&#8221;

//Katrine

21.05.2012 / 10:49 / Blogg

Justin and Chris Brown

Hei alle sammen!♥

//Katrine

21.05.2012 / 07:24 / Blogg

trends

//Esin

21.05.2012 / 07:16 / Blogg

New photo

//Esin

21.05.2012 / 07:15 / Blogg

New pictures

//Esin

21.05.2012 / 07:15 / Blogg

@fuckyopictures: Celebration dinner! We live our fans! But we hungry too!

@fuckyopictures: Celebration dinner! We live our fans! But we hungry too!

//Esin

21.05.2012 / 07:14 / Blogg

Mama jan is back! #JustinAndMamaJan


&#8220;Everything said and done, THIS is why I was here tonight! @justinbieber you rocked the house! Mama J&#8221;

//Esin

21.05.2012 / 07:13 / Blogg

New picutre

//Esin

21.05.2012 / 04:49 / Blogg

Billboard Music Awards 2012 - Pictures (6)

Hei alle sammen!♥

 

 

//Katrine

 

21.05.2012 / 04:45 / Blogg

New gifs from Billboard

Hei alle sammen!♥


this smile makes EVERYTHING worth it.

  


?Swag, swag, swag on you!?

//Katrine

21.05.2012 / 04:09 / Blogg

Justin and Cady

Hei alle sammen!♥

Hun var utrolig pen!

//Katrine

21.05.2012 / 04:01 / Blogg

Billboard Music Awards 2012 - Pictures (5)

Hei alle sammen!♥

  

//Katrine

21.05.2012 / 03:55 / Blogg

new pictures of Justin - BILLBOARD

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

21.05.2012 / 03:44 / Blogg

Billboard Music Awards 2012 - Pictures (4)

Hei alle sammen!♥

 

  

//Katrine

21.05.2012 / 03:38 / Blogg

Justin performing Boyfriend - BILLBOARD

Hei alle sammen!♥ 

haha, Justin begynte å le!♥♥

//Katrine

21.05.2012 / 03:17 / Blogg

Billboard Music Awards 2012 - Pictures (3)

Hei alle sammen!♥

 

 

Det er fortsatt folk som prøver å finne linken til showet, jeg er ser hvertfall >her<,

//Katrine

21.05.2012 / 03:11 / Blogg

CADY AND JUSTIN + CADY'S SISTER

Hei alle sammen!♥

 

 

//Katrine

 

21.05.2012 / 03:07 / Blogg

Justin with Wiz and Amber Rose

Hei alle sammen!♥

Justin with Wiz and Amber Rose

//Katrine

21.05.2012 / 03:05 / Blogg

Billboard Music Awards 2012 - Pictures (2)

Hei alle sammen!♥

 

 

 

//Katrine

 

 

 

 

21.05.2012 / 02:32 / Blogg

Billboard Music Awards 2012 - Pictures (1)

Hei alle sammen!♥

Justin sitting with Scooter

 

  

//Katrine

 

21.05.2012 / 02:28 / Blogg

TT - Justin <3 ..

Hei alle sammen!♥ //Katrine

21.05.2012 / 02:25 / Blogg

Justin?s acceptance speech for Social Media Artist! CONGRATS JUSTIN

Hei alle sammen!♥

 

Gratulerer til vår kjære Justin som ble vinneren av Social Media Artist Award. #Proud

1/5

//Katrine

21.05.2012 / 02:03 / Blogg

Billboard Music Awards 2012! - NOT BACKSTAGE!!

Hei alle sammen!♥

http://www.mtvactual.com/2012/05/billboard-music-awards-2012-live-here.html http://www.mtvactual.com/2012/05/billboard-music-awards-2012-live-here.html 

http://www.mtvactual.com/2012/05/billboard-music-awards-2012-live-here.html http://www.mtvactual.com/2012/05/billboard-music-awards-2012-live-here.html 

http://www.mtvactual.com/2012/05/billboard-music-awards-2012-live-here.html http://www.mtvactual.com/2012/05/billboard-music-awards-2012-live-here.html

//Katrine

21.05.2012 / 02:01 / Blogg

Justin Bieber on the white carpet of the Billboard Awards

Hei alle sammen!♥

 

  

 

//Katrine

21.05.2012 / 01:41 / Blogg

Justin on the BBMA white carpet!

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

21.05.2012 / 01:39 / Blogg

Justin at the billboard awards 2012

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

21.05.2012 / 00:54 / Blogg

More photo?s of Justin?s photo-shoot for The Sunday Times!

Hei alle sammen!♥

 

Billboard har startet og den røde løperen har også begynt, linken ligger lenger ned på siden. Selve showet starter ikke før 02.00, men den røde løperen er jo selvfølgelig nå. Så følg med på linken som vi har lagt ut!

//Katrine

21.05.2012 / 00:07 / Blogg

BELIEVE ALBUM -

Hei alle sammen!♥

1. All Around the World feat. Ludacris

2. Boyfriend

3. As Long As You Love Me feat. Big Sean

4. Take You

5. Right Here feat. Drake

6. Catching Feelings

7. Fall

8. Die In Your Arms

9. Thought of You

10. Beauty and a Beat feat. Nicki Minaj

11. One Love

12. Be Alright

13. Believe

14. Out Of Town Girl

15. She Don?t Like the Lights

16. Maria

 

BILLBOARD HAR STARTET OG SHOWET KAN DU SE >HER<

//Katrine

20.05.2012 / 22:36 / Blogg

Justin at las vegas


Justin Bieber today in Las Vegas.

//Esin

20.05.2012 / 22:14 / Blogg

new photo

//Esin

20.05.2012 / 21:42 / Blogg

Justin at the Billboard Awards

Hei alle sammen!♥

Justin at the Billboard Awards

Showet har enda ikke startet for dere som tror det, dette var under oppvarmingen igår. Linken for showet kommer ut på bloggen rundt 23-tiden. 

//Katrine


20.05.2012 / 20:51 / Blogg

TT- #AlwaysShadyNeverBieber

Hei alle sammen!♥

//Katrine

20.05.2012 / 19:58 / Blogg

WE READY!!!!!!

Hei alle sammen!

//Katrine

20.05.2012 / 19:16 / Blogg

new photo

bieber-news:
?Me Jb and Kenny (somewhat) he? - @itsseank

//Esin

20.05.2012 / 19:15 / Blogg

video of cady eime's reaction when they told her at her prom last night that justin had a video for her

 

¨¨
//Esin
20.05.2012 / 16:31 / Historie: The Switch

Historie del 69 # The Switch

 Tar en liiiten pause nå, må i dusjen..


 

''Jeg tror vi er utenfor Oslo nå altså'' sa jeg usikkert og ikke kjente igjen helt plassen vi hadde stoppet på. Men en elegant bygning var det, og veldig gammel dags. ''Jeg tror også det, er ikke helt typisk Oslo dette her'' fniste Jessica og pekte mot et skilt. ''Justin og crewet venter på dem inne'' sa sjåføren utrolig høflig. Vi nikket alle tre, og jeg skulle akkurat til å gå før jeg, som spådd, ble stoppet av Sophia. ''Jeg må få to ord med deg før vi går inn'' sa hun kjapt. Jessica bare fortsatte å gå.
___________________

''Hva er det for noe?'' spurte jeg litt kaldt, men angret på sekundet at jeg hadde sagt det på den måten. ''Jeg beklager for oppførselen min, tror nok jeg bare er veldig sjalu'' sa Sophia raskt, og jeg kunne se på øynene hennes at hun var lei seg. ''Men hvorfor meg da? Hvorfor er grunnen til at du er sjalu? Og hva søren er grunnen til at du er lei deg?'' spurte jeg nysjgerrig. Jeg visste at Justin og resten av folkene som var der inne ventet på oss, men vennskapet vårt var så mye mer viktig enn det. ''Fordi.. Jeg så hvordan Justin så på deg. Som om du var den eneste jenta han noen gang har sett sånn på. Som om han ble forelsket i deg på stedet. Og siden jeg er så stor belieber er det helt normalt da, og jeg skjønner godt hvorfor han stirrer sånn på min nydelige bestevenn. Men det var ikke grunnen til at jeg ble litt sånn små sjalu, men for at du kjente Alfredo. Og at du ikke sa noe til meg om det'' sa Sophia lavt.

 

Jeg stirret på henne og følte skam av meg selv egentlig. Jeg kunne ikke la en gutt komme i mellom oss nå som jeg skulle flytte langt vekk også. ''Jeg beklager for det Sophia. Altså jeg sa til deg igår, øhm.. Alfredo og meg var venner på facebook, men jeg visste ikke at det var han ekte Alfredo, men det virket tydeligvis sånn igår'' løy jeg. Jeg følte meg veldig dårlig av å lyge, men jeg ville følt meg enda verre hvis jeg fortalte sannheten og Sophia ville tro jeg var blitt psykisk syk eller noe lignende, for det skulle ikke forundre meg. ''-Og jeg tror at grunnen til at Justin stirret på meg var fordi han kjente meg igjen fra et eller annet sted, sikkert fra profilbildet mitt på facebook eller noe sånt'' fortsatte jeg. Sophia nikket lavt. ''Men jeg driter i det egentlig'' mumlet hun og smilte til meg, som om alt plutselig ble borte av en enkel forklaring som jeg nettopp hadde gjort. ''Hva mener du?'' spurte jeg usikkert.

 

''At min bestevenn kan få flørte med hvem hun vil uten at jeg skal bry meg. Dessuten har jeg et lite godt øye til Alfredo'' fniste hun. ''Du tuller med meg nå, ikke sant?'' spurte jeg sjokkerende og stirret veldig overraskende på henne. ''Nei hvorfor skulle jeg gjøre det? Han er brun, han er utrolig fin i mine øyne, og virket som han har en helt herlig personlighet, sist men ikke minst så jævlig morsom og'' sa Sophia som om hun drømte seg vekk. Jeg nikket, og jeg var enig i det hun hadde sagt om han. ''Hm.. Du får prøve deg på han jente, you go girl'' sa jeg og slo litt i henne. ''Halllo? Kommer dere eller? Det venter sultne mennesker her inne'' sa Jessica som hadde komt ut igjen. Både meg og Sophia gikk arm i arm inn døren, og ble møtt av en veldig god lukt av kalkun og god mat. Jeg kunne høre mye bråk i naborommet siden vi sto i gangen, så vi gikk forsiktig inn mens jeg fikset fort på håret. Nå som jeg hadde en bekreftelse av Sophia, så kunne jeg flørte med Justin skikkelig.

545621_226199407483298_100002797207365_274976_1569214516_n_large

 

Hva tror dere skjer?

 

JEG STOPPER HER. Grunnen til at jeg avslutter maraton er fordi jeg skal i bursdag nå, tenkte å få tatt en liten maraton til dere uansett. Skal ha et lite maraton med størrelse på denne her idag. Og siden været i Bergen er strålende, vil jeg ikke sitte inne stort mer. Så det kommer en mini maraton imorgen også. Håper dere forstår :D Og at dere ble fornøyd med fem deler ihvertfall.

 

 

-Rano

20.05.2012 / 16:19 / Blogg

new photo of Justin

Hei alle sammen!?

//Katrine

20.05.2012 / 16:15 / Blogg

new photo of Justin in the studio

Hei alle sammen!

//Katrine

20.05.2012 / 15:59 / Historie: The Switch

Historie del 68 # The Switch

Sånn hvis dere lurer, jeg skriver disse delene så kjapt jeg bare kan for å rekke dere, haha.

 


 ''Hundre prosent sikker. Dessuten gleder jeg meg veldig til Atlanta, Justin Bieber bor jo der. Pluss en god venn av meg skal flytte dit også! Ikke få dårlig samvittighet'' fortsatte jeg. Pappa nikket med et smil og felte en tåre. ''Du er den perfekte datter, ooh.. jeg hører biltuting, noen venter på deg'' smilte pappa. Jeg nikket og tok med vesken min, før jeg løp ut av huset og inn i bilen hvor Justin, Sophia og Jessica satt skikkelig pyntet. Jeg lurte innmari på hvordan Justin ville reagere.
_________________

Jeg åpnet bildøren og møtte opp med Jessica og Sophia, Justin var ikke der inni. ''Oj da, jeg trodde Justin eller noen andre fra crewet hans skulle være her og kjøre med oss jeg!'' sa jeg usikkert og så utover den tomme limousinen, bortsett fra Jessica og Sophia som satt der med hver sin drink i hånden. ''Det trodde faktisk vi og, men fyfaen *dittnavn* du ser rævnydelig ut!'' sa Jessica sin stemme og sjekket meg opp fra topp til tå. Jeg smilte til henne kjapt. ''Ligeså Jessica, og du ser bra ut du og Sophia'' sa jeg og la øynene mine på Sophia som var kledd i en ferskenkjole jeg egentlig ikke helt fikk sansen for. ''Vel, jeg tror det tar en stund å kjøre.. Så vi får kose oss med en drink eller to. Og takk for komplimentet *dittnavn*'' sa Sophia smilende, men det var bare noe bak smilet hennes som jeg misstenkte ikke var helt greit. Men jeg hadde ikke gjort henne noe i det hele tatt, så hvorfor hun muligens var irritert på meg skjønte jeg ikke.

 

Vi ble sittende i limousinen en veldig god stund, og det var mye latter som ble forvekslet mellom meg og Jessica. Vi hadde nesten helt lik humor, og det var det jeg elsket med henne mest. Vi kunne le sammen av de minste ting, og det var derfor vi alltid ble plassert bakerst i klasserommet langt fra hverandre. ''Yo Sophiaaaa.. Du er så stille min venn'' sa Jessica hypert og la armen rundt Sophia som bare satt og så ned på gulvet som var pyntet med rødt, virkelig elegant. Visste ikke at vi hadde så fine limousiner i selve Norge engang. ''Nja, jeg har bare litt hodepine jeg. Tror jeg'' svarte hun kort og tok opp telefonen sin. Hun begynte å spille tempel run, og man kunne se på lang avstand at hun løy. ''Er du sikker? Jeg har en ibux du kan få ta'' sa Jessica og begynte å lete litt i vesken sin etter tabletten. ''Jeg vil ikke ha noe ibux, bare..  la meg være litt er dere snill'' sa hun irritert og satt seg et godt stykke unna oss.

 

Både meg og Jessica stirret på hverandre med et stort spørsmålstegn, og jeg hadde en liten misstanke om hva det muligens var hun var litt irritert for. Men kjente jeg Sophia rett, ville hun nok ha tomannshånd snakk med meg etter kjøreturen. ''Greit, bare vær sånn du'' mumlet Jessica. Sophia svarte med å se på henne, også se ned igjen på iphone skjermen sin igjen. Resten av bilturen var veldig klein stillhet, men vi vekslet noen få ord før bilen endelig hadde stoppet. ''Jeg tror vi er utenfor Oslo nå altså'' sa jeg usikkert og ikke kjente igjen helt plassen vi hadde stoppet på. Men en elegant bygning var det, og veldig gammel dags. ''Jeg tror også det, er ikke helt typisk Oslo dette her'' fniste Jessica og pekte mot et skilt. ''Justin og crewet venter på dem inne'' sa sjåføren utrolig høflig. Vi nikket alle tre, og jeg skulle akkurat til å gå før jeg, som spådd, ble stoppet av Sophia. ''Jeg må få to ord med deg før vi går inn'' sa hun kjapt. Jessica bare fortsatte å gå.

 Tumblr_m4b1j2peg81qi24jto3_250_large

 

Hva tror dere Sophia irriterer seg over?

 

44 kommentarer, og ny del kommer.

-Rano

20.05.2012 / 15:38 / Blogg

new photo of Justin

//Katrine

20.05.2012 / 15:26 / Historie: The Switch

Historie del 67 # The Switch

Jeg klarte ikke komme meg ut av sengen fordi jeg var så trøtt. ''*dittnavn*, klokken er over 3! Du må gjøre deg klar til middag med Justin Bieber. Jeg vet faktisk ikke hva som har skjedd med deg, du er jo blitt helt annerledes'' fniste mamma og gikk ut døren igjen. Jeg tvingte meg selv ut av sengen og klarte endelig å våkne litt. Jeg sjekket telefonen min til tross for hvor trøtt jeg var, og sjekket at Alfredo hadde prøvd å få tak i meg. ''Våkne da! jeg tror helt seriøst det er noe gale med Justin eller noe sånt.. Jeg sovnet på samme hotellrom som han i natt og angrer som faen. Tror han har hatt mareritt eller noe sånt, han har skreket navnet ditt flere ganger i natt og våknet opp gråtende'' sto det.

________________

Jeg ble nesten litt beskymret på Justin sine vegne, nesten fordi jeg visste hvorfor han hadde mareritter om meg. Lurte nesten på i noen sekunder om jeg skulle ta han med på tomanns hånd og bare snakke rolig med han og bli kjent, men jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre heller. Hvis jeg hadde sagt til Justin sannheten, ville han blitt like forvirret som da jeg gjorde det for noen uker siden. Ikke hadde jeg nummeret hans så jeg kunne ringe heller, han byttet jo hele tiden. ''Uff da.. Vi får se hva mer som skjer i kveld, jeg må begynne å fikse meg. Møter dere klokken 18'' skrev jeg tilbake igjen. En bil skulle faktisk hente meg da, og siden klokken var over tre var det lurt å gjøre seg klar. Kjapt løp jeg inn i klesskapet mitt for å ta ut den fine kjolen mamma og jeg hadde kjøpt for noen dager siden, og fant fram alle slags mulig fin sminke og startet i gang.

 

Jeg kjappet med å sminke meg, og fikse håret så det lå stritt nedover skuldrene mine. Jeg tok på meg noen jeffrey campbell sko som passet veldig fint til antrekket, og etter mye fram og tilbake var jeg fiks ferdig på stedet. ''Du trenger ikke fikse mer på deg, du er nydelig som du er'' sa pappa bak ved døren. Jeg så fra speilet og bort på han. Han var kledd i jobb skjorten, skikkelig pyntet faktisk og sto der med et enormt smil. ''pappa gi deg, jeg blir rød her jeg står'' sa jeg og la fra meg sminkekosten på bordet. ''Kanskje det, men ville bare si ifra. Jeg virket kanskje litt streng med deg igår kveld, beklager for den. Jeg har bare så mye å tenke på, og det er ikke lett for meg heller å flytte til et helt annet sted med et helt annet miljø..'' mumlet pappa lavt, som om han var lei seg for alt dette. ''Pappa er du lei deg?'' spurte jeg trist og så ansiktsuttrykket hans på en måte jeg aldri hadde sett før. Han nikket kjapt og gnidde seg selv i øyet som om han holdt på å grine.

 

''Føler meg som en elendig far her jeg står. Lar jobben gå over alt og ødelegger livet deres på denne måten. Kanskje ikke helt for Kasper og Chico, men for deg og mamma muligens. Jeg ville ikke at dette skulle skje, men hvis jeg hadde sluttet med denne jobben måtte vi ha flyttet uansett. Vi har ikke råd til huset da'' sa pappa rolig. ''Du trenger ikke få dårlig samvittighet for det pappa'' sa jeg og smilte varmt til han. Han var et av mine kjæreste. ''Er du sikker? Jeg får skikkelig skyldfølelse'' mumlet pappa. ''Hundre prosent sikker. Dessuten gleder jeg meg veldig til Atlanta, Justin Bieber bor jo der. Pluss en god venn av meg skal flytte dit også! Ikke få dårlig samvittighet'' fortsatte jeg. Pappa nikket med et smil og felte en tåre. ''Du er den perfekte datter, ooh.. jeg hører biltuting, noen venter på deg'' smilte pappa. Jeg nikket og tok med vesken min, før jeg løp ut av huset og inn i bilen hvor Justin, Sophia og Jessica satt skikkelig pyntet. Jeg lurte innmari på hvordan Justin ville reagere.

Tumblr_m45k7tg3jr1qavuy9o1_500_large

 

Hvordan tror dere Justin reagerer? 

 

41 kommentarer.

 

-Rano

20.05.2012 / 14:41 / Historie: The Switch

Historie del 66 # The Switch - maraton

 ''Det går fint, men klokken er faktisk over ett på natten, gå og legg deg nå så snakkes vi imorgen. Du må begynne å pakke nå, vi flytter om en uke'' sa pappa rolig. Jeg nikket uten noe svar, før jeg kjappet meg opp trappen og inn på rommet mitt. Alle bieber plakatene mine stirret på meg, og jeg var så usikker på mye. Nå skulle jeg flytte langt vekk fra alle vennene mine, men flytte nært Justin faktisk. Jeg sukket og satt meg ned i sengen, før jeg kjente telefonen min vibrere skikkelig. På skjermen fikk jeg øye på et langt nummer, noe som jeg kjente igjen var Chaz sitt nummer.
____________________

Jeg begynte nesten å skjelve av glede, men det kunne også vise seg det at Chaz ikke kjente igjen meg men bare ringte opp igjen for å høre hvem det var. Forsiktig la jeg telefonen ved øret ''Hallo'' sa jeg rolig. ''Hey hvem er dette?'' hørte jeg Chaz sin stemme, helt fra Stratford, Canada si. ''Chaz, kjenner du meg ikke igjen? Det er *dittnavn*! *dittnavn*&etternavn*, din aller bestevenn'' sa jeg nesten på gråten. Jeg kunne høre skurrelyder, og hjertet mitt dunket hardere enn noen gang. Hvis ikke Chaz husket meg, så ville jeg blitt skikkelig lei meg. ''*DITTNAVN*, ER DET DEG!? Fyfaen! Hvorfor har du ikke ringt meg før nå? Aner du hvor nysgjerrig jeg har vært på ting? Jeg er den eneste som husker deg, og jeg vetta faen hva som skjer med verden!'' sa Chaz opprømt. ''Å herregud, jeg er så glad for at du husker meg igjen faktisk! Og for det første, jeg ringte deg for over en uke siden. For det andre, så husker Alfredo meg også'' sa jeg.

 

Jeg kunne kjenne sommerfuglene i magen min fly av glede, og det var fordi min bestevenn husket meg igjen. Jeg syntes det var utrolig rart at han ikke hadde tatt telefonen på noe som helst mulige måter før nå, og håpet jeg kunne få et godt nok svar. ''Æhm ja sorry for den. Har letet etter telefonen min dødslenge, og fant den da lillesøsteren min lekte under sengen min. Pluss at jeg hadde så sinnsykt mange ubesvarte nummer fra Justin og Ryan også, men ja sorry! Hva skjer egentlig?'' spurte Chaz kjapt. Jeg ble sittende og snakke med Chaz i over tre timer, så da jeg skulle legge meg til slutt var det tidlig på morningen, noe jeg visste jeg kom til å angre på senere. En ting var sikkert, at jeg hadde Chaz, Alfredo og Selena som husket meg. Chaz skulle tydeligvis flytte til Atlanta senere han også på grunn av skole og utdanning, og sist men ikke minst fordi moren hans hadde fått jobb der og det gjorde hele saken mye bedre.

 

Til tross for at jeg ikke fikk se Chaz før på noen uker, så kunne jeg nyte det jeg hadde igjen her i Norge ihvertfall. Dagen idag skulle bringe på å spise middag med Justin, men en ting var sikkert.. Jeg klarte ikke komme meg ut av sengen fordi jeg var så trøtt. ''*dittnavn*, klokken er over 3! Du må gjøre deg klar til middag med Justin Bieber. Jeg vet faktisk ikke hva som har skjedd med deg, du er jo blitt helt annerledes'' fniste mamma og gikk ut døren igjen. Jeg tvingte meg selv ut av sengen og klarte endelig å våkne litt. Jeg sjekket telefonen min til tross for hvor trøtt jeg var, og sjekket at Alfredo hadde prøvd å få tak i meg. ''Våkne da! jeg tror helt seriøst det er noe gale med Justin eller noe sånt.. Jeg sovnet på samme hotellrom som han i natt og angrer som faen. Tror han har hatt mareritt eller noe sånt, han har skreket navnet ditt flere ganger i natt og våknet opp gråtende'' sto det.

Displaypicture_large

 

38 kommentarer, og neste del kommer.

 

Skal i bursdag senere idag egentlig, men har skrevet noe på forhånd så går fint :)

 

-Rano

20.05.2012 / 14:12 / Blogg

new instagram pictures

Hei alle sammen!?

//Katrine

20.05.2012 / 13:57 / Historie: The Switch

Historie del 65 # The Switch - maraton

noen som lurer på om det kommer en sesong 2, og ja det tror jeg at det gjør! det minner meg også på om at jeg må få inspirasjon til ny historie snart, uffa meg!


 ''Skal vi gå inn i limousinen?'' spurte Alfredo raskt. Jeg skulle akkurat til å bevege meg bortover mot Alfredo, før jeg ble stoppet av Justin. ''Kan jeg få to kjappe ord med deg?'' spurte Justin, jeg nikket kjapt uten å tenke meg om, og merket en bølge med kvalme treffe meg.
__________________

Både Sophia og Jessica snudde seg for å få et glimt av meg og Justin, sikkert veldig nysgjerrig på hvorfor Justin hadde stoppet meg. ''Hva skjer?'' spurte jeg lett. Justin stoppet opp og så seg litt om, før han la øynene sine rett på mine. ''Er du sikker på at jeg ikke har sett deg før?'' spurte Justin raskt. ''Som jeg sa isted, så kan det være du har sett meg med Alfredo muligens! Men utifra det, så nei jeg tror da ikke det. Men jeg har sett deg mange ganger før da'' smilte jeg. Justin sa ikke noe, men la øynene sine på meg. Vi sto egentlig utrolig nære hverandre, men jeg likte det. Jeg fikk samme følelse som da jeg var i Paris for noen uker siden faktisk. Justin la håndflaten på kinnet mitt, men fjeset hans var ikke så nær at han kunne kysset meg, det tror jeg ikke han ville gjort uansett. ''Det er bare noe med deg, jeg vet ikke hva.. Men jeg skal finne det ut. Og den tingen må være veldig spesiell, ellers hadde jeg aldri følt noe så rart'' sa Justin.

 

Hadde jeg ikke visst hva Justin hadde snakket om, hadde jeg ment han var blitt psykisk syk eller bare forvekslet meg med en annen person. Men siden jeg visste godt fra min side hva som var problemet, gjorde det saken helt annerledes. Jeg pustet ut. ''Følt hva?'' spurte jeg kjapt. Jeg lurte innmari på om han ikke hadde glemt følelsene sine for den ekte meg, ikke for Selena, men for personen han sa han falt for i Paris. ''Bare glem det'' sa Justin og slapp håndflaten fra kinnet mitt. Han snudde seg og braste ut mot utgangen uten å si et ord til meg. Jeg derimot ble igjen i studio helt alene, og ville aldeles ikke sitte på med dem hjem. Jeg tok ut 14 kroner og takket scene arbeiderne før jeg selv braste ut etter noen minutter. Været var ikke helt til å skryte av nå lenger, men jeg ville heller fryse ute i vinden enn å sitte på med Justin for øyeblikket. Det minnet meg også på om at jeg skulle spise middag med han og noen fra crewet imorgen.

 

''Du kom veldig sent hjem unge dame'' var det jeg ble møtt til da jeg kom hjem. Pappa så ikke helt fornøyd ut. ''Sorry pappa, vi ble stående og snakke lenge.. Og du vet det var jo selveste Justin bieber'' sa jeg, men ikke med en hevet stemme som gjorde at jeg var så veldig glad for å møte Justin. ''Det går fint, men klokken er faktisk over ett på natten, gå og legg deg nå så snakkes vi imorgen. Du må begynne å pakke nå, vi flytter om en uke'' sa pappa rolig. Jeg nikket uten noe svar, før jeg kjappet meg opp trappen og inn på rommet mitt. Alle bieber plakatene mine stirret på meg, og jeg var så usikker på mye. Nå skulle jeg flytte langt vekk fra alle vennene mine, men flytte nært Justin faktisk. Jeg sukket og satt meg ned i sengen, før jeg kjente telefonen min vibrere skikkelig. På skjermen fikk jeg øye på et langt nummer, noe som jeg kjente igjen var Chaz sitt nummer.

 552050_332494620146590_150930681636319_892730_463277331_n_large

 

Hva tror du skjer? Tror du Chaz kjenner igjen deg?

 

Vi begynner med 35 kommentarer.

 

-Rano

20.05.2012 / 13:38 / Blogg

Not going with Selena

Hei alle sammen!♥

Som dere sikkert vet i kveld så er det Billboards Award. Justin skal ikke gå sammen med Selena, men han kommer selvfølgelig ikke alene. Han skal nemlig gå sammen med en Belieber!!! Den heldige Jenta med navnet Cady Eimer skal nemlig få lov til å være Justin's date under Billboard, og sammen med søsteren hennes skal de få følge showet sammen med Justin!  

Prosjektet til Cady startet med at hun la ut en video på Youtube hvor hun inviterte Justin til og være hennes date på deres ball, men siden det også er i kveld og Justin skal på Billboard så kunne han ikke. Derfor har Justin invitert Cady til og være hans date på Billboard. Vi får bare vente med å se om de dukker opp sammen i kveld, eller om Justin faktisk kommer med Selena? 

//Katrine

20.05.2012 / 13:06 / Blogg

Twitter updates

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

20.05.2012 / 12:58 / Blogg

TT - Good Luck Tonight Justin and Jeliebers to the Billboards

Hei alle sammen!♥

//Katrine

20.05.2012 / 12:40 / Blogg

@itsseank: ?Caught cha Lil buddy;)?

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

20.05.2012 / 11:09 / Blogg

new gif

//Katrine

20.05.2012 / 11:02 / Blogg

Justin and some other guys

&#8220;I&#8217;ll knock them all out&#8221;

//Esin

20.05.2012 / 11:02 / Blogg

new photo

//Katrine

20.05.2012 / 11:02 / Blogg

Billboard Awards Invite from Justin Bieber!

 

//Esin
20.05.2012 / 00:15 / Blogg

Billboard Music Awards 2012!

Hei alle sammen!♥Vi har dessverre sett feil på tiden og har funnet ut nå at BillBoard awards ikke er før i morgen. Beklager altså for dere som hadde gledet dere, men dere får nok vente til i morgen natt. Ha en super kveld vidre og lad opp krefter til i morgen!♥

//Katrine

19.05.2012 / 23:08 / Blogg

Looks like that Big Sean is going to be on ?Believe? album

Looks like Big Sean is going to be on &#8220;Believe&#8221; album.

//Esin

19.05.2012 / 21:31 / Blogg

22 millioner followers på twitter

Sykeste!

 

-Rano

19.05.2012 / 20:52 / Historie: The Switch

Historie del 64 # The Switch

Dette tror jeg blir siste del for idag! Imorgen er det maraton, så Katrine og Esin oppdaterer seg på billboard awards, mens jeg skal sitte i kveld og skrive deler til dere :-) How does that sound? Good? GOOD. haha :) Så imorgen blir en god blogg dag!


 

.''Hva mener du?'' spurte jeg. ''Jeg klarte å legge capsen i den femte bussen som satte kursen mot Bulgaria istedenfor Italia..'' sa Alfredo oppgitt. ''Tuller du med meg? Hva skal jeg gjøre nå da!?'' sa jeg irritert. ''Ikke gi opp, jeg har en plan.. Men det kreves litt penger og tid'' sa Alfredo mystisk.

_____________

''Få høre'' sa jeg interessert. ''Okei, men kan vi gå litt lenger bort sånn i tilfelle?'' sa Alfredo raskt og dyttet meg enda mer vekk fra Sophia og Jessica. ''Greit greit'' sa jeg og stoppet opp. Jeg pustet lettet ut og så på Alfredo. ''Så?'' mumlet jeg. ''Jeg må reise til Bulgaria'' sa Alfredo plutselig, som om det kom ut av det blå. ''Hva er det du snakker om? er du helt dum eller?''spurte jeg forvirret. ''Nå er jeg en god venn altså! Reiser helt til Bulgaria for å hente den capsen'' sa Alfredo. ''Eller vi bare kan skrive en ny lapp der det står helt det samme, også kan du legge den i kofferten igjen? Hvorfor være så avansert?'' fniste jeg. ''Eller vi kan gjøre det og ja.. Sorry jeg tenkte bare ut skikkelig avansert nå, men greit. Bare send meg en tekst melding med hva jeg skal skrive, så finner vi det ut smått senere. Vi har en hel uke på oss i Norge, pluss at Justin skal jo spise middag med dere imorgen'' sa Alfredo.

 

Etter og ha snakket med Alfredo en god stund begynte Justin, Sophia og Jessica og bli enda mer nysgjerrig. ''Jeg tviler sterkt på at dere bare er bekjente. *dittnavn*, hvorfor sa du ikke til dine egne bestevenner at du kjente selveste Alfredo Flores? Vi er sinnsykt skuffet over deg'' sa Jessica litt trist og så på meg. ''Ehm.. Jeg tenkte aldri på det.. Øhm, vi snakket på facebook men jeg trodde det var en fake bruker, også bare skjedde det ene og det andre, og nå står vi plutselig her og snakker. Så nå vet jeg han ikke er fake'' løy jeg med et skjevt smil om munnen. Alfredo fikk det samme falske smilet plantet på fjeset sitt. ''Jada, men det er da ikke noe vi trenger å bry oss om jenter! Håper vi snakkes imorgen da, og håper vi får McDonalds mat'' sa justin og la armen sin rundt meg. Jeg fikk plutselig en idé inni hodet mitt, kanskje jeg skulle begynne å spille litt 'hard to get', men samtidig flørte med Justin. Også når tiden var inne, så skulle jeg fortelle alt. Og hvis Justin virkelig likte meg, ville han ha husket meg.

 

''Jeg er enig med Justin! Vi kan kjøre dere jenter hjem'' sa Alfredo og blunket til meg. ''Hvem har sagt vi vil sitte på med dere?'' spurte jeg overlegent, men alle skjønte jeg køddet bortsett fra Justin som tydeligvis tok meg seriøst på alt. ''Øhm.. Jeg vet ikke jeg? Vil dere ikke?'' spurte Justin alle usikkert. ''Jo, jo det vil vi. Du bare skjønner ikke ironien min'' smilte jeg. Det var litt rart å ikke snakke til Justin som en stor belieber, og mer som om jeg hadde kjent han i flere uker.. Noe jeg egentlig gjorde, men det visste ingen bortsett fra meg og Alfredo for øyeblikket. ''Skal vi gå inn i limousinen?'' spurte Alfredo raskt. Jeg skulle akkurat til å bevege meg bortover mot Alfredo, før jeg ble stoppet av Justin. ''Kan jeg få to kjappe ord med deg?'' spurte Justin, jeg nikket kjapt uten å tenke meg om, og merket en bølge med kvalme treffe meg.

575382_410996072251420_100000230929592_1546782_1403924260_n_large

 

Hva tror du er grunnen til at Justin stoppet deg? :)

 

-Rano

19.05.2012 / 20:13 / Blogg

VOTE FOR JUSTIN!!!

Hei alle sammen!♥

http://www.billboard.com/bbma/news/fan-vote-fashion-billboard-music-awards http://www.billboard.com/bbma/news/fan-vote-fashion-billboard-music-awards http://www.billboard.com/bbma/news/fan-vote-fashion-billboard-music-awards http://www.billboard.com/bbma/news/fan-vote-fashion-billboard-music-awards http://www.billboard.com/bbma/news/fan-vote-fashion-billboard-music-awards 

Siste innspurt med avstemmning, kom igjen å stem på Justin folkens!

//Katrine

19.05.2012 / 20:11 / Blogg

Justin and Big Sean

Hei alle sammen!♥


Justin and Big Sean

//Katrine

19.05.2012 / 19:39 / Blogg

new instagram picture from Alfredo

Hei alle sammen!

//Katrine

19.05.2012 / 18:45 / Blogg

2012 BILLBOARD MUSIC AWARDS - LINK TO THE SHOW

Hei alle sammen!♥   


Free live streaming by Ustream

 som sagt, showet starter ikke før senere!

//Katrine

19.05.2012 / 18:41 / Blogg

2012 BILLBOARD MUSIC AWARDS

Hei alle sammen!♥

Vi som alle andre Justin Bieber blogger har tatt feil dag når Billboard Music Awards er, det er faktisk idag og showet starter om rundt 7 timer, altså ca klokken 01.30!

Jeg kommer til å blogge hele natten, men det kommer til å være litt lite fram til 23-tiden, men i hele natt skal jeg hvertfall blogge det som kommer ut, direktelink til showet kommer også!

//Katrine

 

19.05.2012 / 18:18 / Blogg

If you live in the UK, Make sure to tune into Channel 4?s Comedy Gala tomorrow at 9pm for a prerecorded appearance from Justin!

Hei alle sammen!♥

If you live in the UK, Make sure to tune into Channel 4&#8217;s Comedy Gala tomorrow at 9pm for a prerecorded appearance from Justin! 

Siden vi ikke lever i UK, så skal jeg prøve og finne link til sendingen:-)

//Katrine

 

19.05.2012 / 16:55 / Blogg

TT -

Hei alle sammen!♥

//Katrine

Vi får spørsmål stadigvekk om konkurransen som jeg å Rano holder, liksom om det er mulig og melde seg på flere ganger og om det finnes noen ting du kan gjøre for og få bedre
sjangse på vinne osv. 
Det er bare lov å melde seg på 1gang.Og større sjangse for å vinne er vell egentlig bare og håpe på at dere vinner å kanskje

dele det på facebook og followe oss på instagram, Ranoakbar og Aaslandjr.

men selvfølgelig forstår vi jo viss dere ikke har noen av de tingene,

men da legger vi faktisk mer merke til deg. Men som sagt, det er helt tilfeldig hvem som vinner.