30.04.2014 / 19:38 / Filed Under: Historie: "Remember Me"

"Remember Me" - del 10

Vi begynte å bevege oss tilbake til hytta, men vi drøyet tiden. Vi nøt hverandres selskap og lo og snakket om alt og ingenting. "Du er forresten ikke så verst" sa jeg og ga henne et lurt smil. Hun rødmet og ga meg et lite dytt i siden. "Nå er vi her, shh" hvisket hun og gjorde den greia med fingeren sin foran munnen. Vi listet oss tilbake til rommene våres, men vi stoppet utenfor Valeries rom først. "Takk for en fin kveld, eller.. skal jeg si natt" hvisket hun og lo. "Du også" smilte jeg. Jeg hadde så lyst å lene meg ned til henne og kysse de perfekte leppene hennes, men jeg føler det kanskje ville bli helt feil. "God natt" sa hun lavt og åpnet døren med hånden sin som hun hadde bak ryggen. "God natt" sa jeg svakt og så henne intenst inn i øynene. Hun tok ikke blikket sitt fra meg. Vi kom nærmere og nærmere hverandre. Jeg kjente pusten hennes i ansiktet mitt. Leppene våres møttes og jeg kunne helt seriøst føle sommerfuglene i magen min. "God natt" hvisket hun og bet seg sjenert i underleppa. 



*VALERIE´S SYNSVINKEL* 

Jeg hørte skravling og romstering på stuen og kjøkkenet. Det virket som om alle utenom meg var stått opp. Jeg lå en stund i sengen og bare så opp i taket. Tenkte på det som skjedde i natt. Eller skjedde det egentlig? Jeg dro på meg den myke morgenkåpen min og gikk ut på stuen. "God morgen, Val" smilte mamma som satt ved frokostbordet med en kopp kaffe i hånden. "Varm sjokolade?" spurte Pattie meg vennlig og holdt frem en kanne med varmt vann. "Ja, gjerne" svarte jeg høflig tilbake. Jeg satte meg ned ved bordte sammen med mamma og så meg rundt. "Hvor er guttene?" spurte jeg nysjerrig. Jeg mente vel heller å si hvor er Justin? "De stakk ut for å spille litt fotball" fortalte mamma. "Kanskje du skulle bli med dem? Få bevegd deg litt?" la mamma til med et smil. Jeg smilte falskt på tull tilbake og la til en liten latter. "Trokke det nei" svarte jeg bestemt. "Da ser jeg heller på" sa jeg fornøyd og tok i mot koppen med varm sjokolade. Jeg satte meg ned på den lille steintrappen utenfor ytterdøren og så på guttene spille. De enset ikke at jeg var der en gang. "Val, ta imot!" ropte Adam til meg da han så ballen komme i en voldsom fart mot meg. Jeg dekket for ansiktet mitt så den ikke skulle treffe meg der. "Oj, går det bra?" spurte Adam og satte seg på ned på huk foran meg. Jeg nikket forsiktig og ga han et smil. "Ja da, så klart" smilte jeg. Han klappet meg på hodet, slik han brukte å gjøre når jeg var liten og laget en teit grimase før han løp bort igjen til Justin. 



I dag var dagen vi skulle hjem. Vi skulle bare være her en natt, bare på gøy. Mamma og Pattie hadde allerede begynt å vaske og rydde hytta etter oss, mens guttene spilte og jeg satt i sofaen og prøvde å få dekning på mobilen min. "Instagraaam... Kom igjeen.." mumlet jeg utålmodig til meg selv. "Klarer du ikke èn dag uten?" sukket mamma. Jeg ristet bestemt på hodet og fikk øynene ned på mobilen igjen. "Skal vi dra nå?" spurte guttene anpusten. "Ganske snart" svarte Pattie og tok siste vask over kjøkkenbenken. Jeg reiste meg og gikk mot Justin som nå stod alene ved døren. "Hei.. Hva var det i går? Betydde det noe?" spurte jeg nervøst. Jeg tenkte ikke en gang, før jeg spurte. Jeg bare gjorde det. "Ikke noe" svarte han fort og gikk. Han møtte ikke blikket mitt en gang. Han turte ikke å se meg i øynene i et sekund. Jeg kunne faktisk kjenne at det stakk i hjertet. At det ikke betydde noe for han? Hvorfor gjorde han det da? Så han kunne få meg til å falle for han for å så knuse meg? Guttelogikk.Vi satte oss inn i bilen, èn etter èn, og jeg måtte på samme måte som til, sitte ved siden av Justin. Det var akkurat samme stemning i bilen som til, om ikke verre. Jeg hadde musikk på øret, og ingen sa noe som helst. Mamma og Pattie var sikkert sliten, og Adam sov som en stein allerede. Sitte sånn i 2 timer? No thank you. 



Turen hjem varte lenge. Veldig lenge. Vi hadde pakket ut alt, og verken Justin og jeg har ikke sagt et ord til hverandre siden det på hytta. Jeg var ikke lei meg på noen måte. Jeg var ekstremt oppgitt og sint, egentlig. Jeg satt på rommet og holdt på med macen min en stund før jeg skulle legge meg. Pysjen var allerede på, og håret var satt opp i en søt, liten dott. "God natt, da, vennen" smilte mamma og tittet inn døra på rommet mitt. "God natt, mamma. Glad i deg" svarte jeg tilbake. "Glad i deg også" sa hun og gikk. Jeg la fra meg macen og krøp godt under dyna. Jeg lukket øynene sakte, men våknet brått igjen da jeg hørte rasling utenfor vinduet mitt. 

Hva tror dere det er? Mer?


Innlegg av Ingrid Kaggerud


29.04.2014 / 08:54 / Filed Under: Blogg

"Lay with me"

Hei!

 

Bildet under postet Justin på Shots igårkveld tundt 20 tiden med teksten "Lay with me":

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


28.04.2014 / 20:54 / Filed Under: Blogg

"We Were Born For This" - Justin Bieber

Hei!

 

Ny sang Justin har publisert på soundcloud som heter "We Were Born For This". Tror han mener at han er født for musikken, han er født for å leve for det, han er født for å skrive sanger å få ett budskap ut av det. 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


28.04.2014 / 19:29 / Filed Under: Blogg

27. april: Fanbilder

Hei!

 

Fanbilder av Justin fra igår hvor han forlot hotellet sitt i New York og på bunnnen fra da han kom tilbake:

 

 



April 27: Justin with a fan today in New York



April 28: Justin with a fan in NYC


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


28.04.2014 / 18:44 / Filed Under: Historie: "Remember Me"

"Remember Me" - del 9

Hei, dere! Beklager så mye at delen ikke kom i går. Jeg var i konfirmasjon og jeg hadde ikke forhåndskrevet noen deler til dere.. Igjen, unnskyld!

Det ble sent og det var virkelig på tide å legge seg. Jeg tok på meg den store t-skjorten min og satte meg i senga og sjekket gjennom instagram feeden for siste gang før jeg la meg. Det banket på døren og jeg skvatt litt til. "Kom inn" ropte jeg svakt for å ikke vekke de som kanskje sov. Døren gikk sakte opp, og ingen andre enn selveste Justin stod i døråpningen min. "Hei, jeg får ikke sove" sa han og smilte lurt. "Og derfor kommer du hit?" lo jeg. Han lo litt og satte seg ned på sengekanten min.



Han satt der i noen sekunder uten å si noe som helst. Det var heldigvis og overraskende ikke kleint. "Skal vi gå en tur?" spurte han og jeg kunne se øynene hans lyse opp. "Gå tur? Hvor?" spurte jeg med en latterfylt stemme. "Her er jo en liten innsjø like ved, har jeg forstått" smilte han. Jeg så skeptisk på han og sukket. Han laget en sånn furteleppe og valpeøyne som helt ærlig var umulig å motstå. "Greit" sa jeg etter og dro av meg dyna før jeg gikk for å ta på meg noe annet enn pyjamasen. "Sånn, da går vi da" sa jeg lavt og smilte. Vi listet oss ut av rommet mitt og gikk sakte gjennom den lille stuen før vi kom til ytterdøra. Vi åpnet den forsiktig og gikk ut. "Sånn, nå trenger vi ikke være stille lenger" lo Justin. Jeg måtte le litt for meg selv, for han var jo egentlig ganske teit. "Vet du veien? Jeg ser iallefall ingen verdens ting i mørket" spurte jeg nervøst. Han så på meg og smilte. "Fryser du?" spurte han vennlig. Jeg nikket. "Her" sa han og la armen sin forsiktig rundt meg. "Bedre?" spurte han og smilte. Jeg bare så på han og ga han et vennlig nikk.



*JUSTIN´S SYNSVINKEL*
 
Jeg var helt forelsket i latteren hennes. Bare å høre den kunne få meg til å le. Den var så smittsom. Hun var også helt utrolig nydelig, og det har jeg ment siden første gang jeg så henne.  "Her er det" sa jeg og viste det med den ene armen min. Speilbildet til månen lyste fint opp i innsjøen og stjernene på himmelen var klarere enn noen sinne. "Åh så fint det er her" sukket hun og så utover vannet. "Ja, når mamma og jeg er på hytta bruker jeg å reise hit å spille. Nyte stillheten og det å være alene" sa jeg og virket sikkert helt utrolig poetisk i følge blikket hun ga meg. Hun fniste litt for seg selv. "Du er annerledes enn jeg trodde" glapp det ut av henne. Jeg så på henne med et tegn på at hun skulle forklare hva hun mente med det. "Jeg trodde du var en selvgod klyse som fikk det du ville av moren din, og som trodde du kunne få alle jentene du ville. Men jeg tok helt feil" forklarte hun og smilte. "Skal jeg fortelle deg noe jeg ikke har fortalt til noen?" spurte jeg henne forsiktig. Hun nikket spent. Jeg pustet inn et langt drag før jeg begynte å fortelle. "Mamma fikk meg når hun og pappa var 17-18 år gamle. De var bare tenåringer, slik som oss. De skilte seg når jeg var 10 måneder gammel, og før jeg kom til verden hadde mamma alvorlige rusproblemer og problemer med depresjon. Det var utrolig vanskelig for meg å få høre hvordan mamma sin oppvekst har vært. Min egen mor som har måttet gå gjennom så utrolig mye.. Vi hadde ikke penger til det vi ville ha, men etter hvert som jeg ble eldre fikk vi bedre og bedre økonomi, og mamma fikk et jobbtilbud her, som gjorde at vi flytta hit" fortalte jeg. Valerie sa ingenting. Hun så bare ned i bakken. "Val?" sa jeg og la hånden min forsiktig på ryggen hennes. Hun så opp på meg med tårer i øynene. "Jeg visste ikke.." sa hun. Jeg dro henne inni en stor klem. "Ingen kunne vite dette uten å få det fortalt" hvisket jeg og kysset henne forsiktig på hodet som lå så fint inntil brystkassen min. 



 

Vi begynte å bevege oss tilbake til hytta, men vi drøyet tiden. Vi nøt hverandres selskap og lo og snakket om alt og ingenting. "Du er forresten ikke så verst" sa jeg og ga henne et lurt smil. Hun rødmet og ga meg et lite dytt i siden. "Nå er vi her, shh" hvisket hun og gjorde den greia med fingeren sin foran munnen. Vi listet oss tilbake til rommene våres, men vi stoppet utenfor Valeries rom først. "Takk for en fin kveld, eller.. skal jeg si natt" hvisket hun og lo. "Du også" smilte jeg. Jeg hadde så lyst å lene meg ned til henne og kysse de perfekte leppene hennes, men jeg føler det kanskje ville bli helt feil. "God natt" sa hun lavt og åpnet døren med hånden sin som hun hadde bak ryggen. "God natt" sa jeg svakt og så henne intenst inn i øynene. Hun tok ikke blikket sitt fra meg. Vi kom nærmere og nærmere hverandre. Jeg kjente pusten hennes i ansiktet mitt. Leppene våres møttes og jeg kunne helt seriøst føle sommerfuglene i magen min. "God natt" hvisket hun og bet seg sjenert i underleppa. 

Hva tror dere skjer videre?



Innlegg av
Ingrid Kaggerud 


27.04.2014 / 18:07 / Filed Under: Blogg

Store ting i vente

Hei!

 

I noen uker har Justin tweetet mye om at han gleder seg til hva som kommer til å skje, og at det er store ting som kommer til å komme ut. Dette vil JEG tro at er nye sanger, nytt album eventuelt, kanskje en ny turné++. Han brukt mye tid i studio, og har lagd nye danser (med f.eks Selena Gomez). Han har vært mye fram og tilbake, som fra LA til Tokyo, til LAt til New York. Jeg gleder meg UTROLIG mye til hva det er han har i vente og vil ikke tro jeg er den eneste!

 

Legg merke til at han nå heter @sirbizzle på shots, og ikke @bizzle lenger:

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


27.04.2014 / 15:26 / Filed Under: Blogg

I Central Park

Hei!

 

Noen bilder av Justin i Central Park. Han skrev under bildet han postet på instagram om at han egentlig skulle vente med å dra til Central Park da han hadde med seg konen han skulle fri til, og hvor søtt er ikke det?? 

 

 

justinbieber: Was gonna wait to go to Central Park for when I proposed to my future wife but shit sometimes things change. ♛ I’ll think of something more romantic.



patrick: Central Park @bizzle @hugo @unclecorey @vikoria

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


27.04.2014 / 14:10 / Filed Under: Blogg

"Hard 2 Face The Reality" - Justin Bieber ft. Poo Bear

Hei!

 

Justin har laget en soundcloud hvor han heter "Sir Bizzle". Her skal han legge ut sanger han ikke "gir" ut om dere skjønner. Det er liksom der han legger ut randome sanger som han skriver med andre. 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


27.04.2014 / 11:19 / Filed Under: Blogg

Fans i NY

Hei!

 

Noen fans fikk bilder med Justin i New York i går:

 

 














Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


27.04.2014 / 09:21 / Filed Under: Blogg

Shot by Nick Onken

Hei og god søndag beliebers!

 

Her er ett usett bilde av Justin som ble tatt av fotografen Nick Onken for noe når siden. Tror kanskje det er fra 2012 siden det ikke ser ut som han har så mange tattoveringer.

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


26.04.2014 / 22:11 / Filed Under: Blogg

Covers av Justin's sanger

Hei!

 

Som jeg har sagt før, liker jeg å høre på andre som covrer Justin's sanger. Her er noen jeg fant på youtube!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


26.04.2014 / 21:31 / Filed Under: Blogg

Bieber ute i NY

Hei!

 

Nå er Justin plutselig i New York, og her er tre bilder som er tatt av fans fra han idag ute i NY:

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


26.04.2014 / 19:37 / Filed Under: Instagram

Justin på instagram

Hei!

 

Justin's siste bilder som har blitt postet på instagram:

 

 

 

@justinbieber: Love your neighbor as yourself. And btw your neighbor isn't just the one next door ;)#wordsofencouragement ♛

 

 


@justinbieber: Where to next?

 

 


@justinbieber: 

 

 


@justinbieber: Harajuku

 

 


@justinbieber: Bye Japan

 

 


@justinbieber: Easy$$ my brother @floydmayweather

 

 

 

@justinbieber: 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

26.04.2014 / 16:27 / Filed Under: Blogg

Justin på hotellet hans i LA

Hei!

 

Etter at Justin ankom LA på torsdag, dro han rett til hotellet "Four Season" som han alltid har bodd på når han har vært i LA, California som jeg har skrevet før. Han dro dit RETT etter "fengslingen på LAX og dro deretter til studioet hvor han fortsatte å lage musikk. 

 

 






Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


26.04.2014 / 15:22 / Filed Under: Blogg

Justin på LAX

Hei!

 

Justin dro rett til Los Angeles, California etter turen hans i Tokyo, Japan. Her er han på flyplassen i LA, LAX heter den. MEN SE SÅ GLAD HAN SER UT! Bieber-news skrev at han hadde blitt "fengslet" på flyplassen i 4 timer etter at han kom fra en annen del av verden. Han kom seg ut til slutt omringet av hundrevis av fans og livvaktene.

 

 


















Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


26.04.2014 / 13:47 / Filed Under: Blogg

Justin på flyplassen i Tokyo

Justin på flyplassen i Tokyo, Japan med noen fans før han dro derfra på torsdag:

 




Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


26.04.2014 / 12:47 / Filed Under: Blogg

23. april: Justin på Wendy's

Hei!

 

Justin er ikke lenger i Tokyo, Japan lenger, men da han var der den 23. april, var han på Wendy's. Wendy er en fast food kjede/restaurant akkurat som Mc Donalds. Her er noen bilder tatt av fans:

 

 




Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


24.04.2014 / 20:03 / Filed Under: Blogg

Jon Hamm om Justin

 

I ett nylig intervju med bladet Men's Fitness, sier Jon Hamm at Justin må komme ned på gjorda igjen og lære seg "grunnleggende allmennkunnskap". Ifølge New York Daily News, skal han ha sagt dette til bladet: "Han trenger virkelig en mor, far eller en god venn som kan si "Hei, du er en drittunge".

 

Helt greit at du er kjent og kan gjøre hva du vil, er det ikke akkurat en rett måte og utale seg på. Det jeg mener Jon burde gjort, er og snakket med Justin face2face og forklart det han mente. Det er slik andre setter noen i ett dårlig lys. Greit, Justin har gjort mange feil i det siste, og det er hans egen feil og han må stå for det. Men andre kan ikke gå rundt å si noen er drittunger når de ikke kjenner han engang. 

 

Jon skal også ha sagt dritt om Kim Kardashian og Paris Hilton i 2012. "Være seg Paris Hilton eller Kim Kardashian, dumhet feires virkelig. Det å være en jævla idiot er jo en verdifull egenskap i dette samfunnet fordi du blir jo belønnet for det,  har han sagt i ett intervju med britisike ELLE.

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


23.04.2014 / 22:04 / Filed Under: Historie: "Remember Me"

"Remember Me" - del 8

Vil bare takke dere for fine, søte ord og forståelsen deres når jeg sa jeg ikke orket å skrive deler. Det betyr mye, og får meg til å ville skrive mer til dere! Jeg har det bedre nå, men håper jeg får det som før igjen snart♥ Dere er herlige hele gjengen!

"Valerie! Du må stå opp nå og pakke siste rest!" ropte mamma til meg opp trappen. Klokken var ikke mye akkurat. "NI!?" sa jeg irritert til meg selv da jeg så det stå "09.00" på iPhone-skjermen min. Jeg datt ned igjen i puta mi i et sukk. Jeg var ikke så gira på å dra på tur med to gutter som egentlig bare brydde seg om fotball og "chicks" som de kaller det. Jeg hadde heldigvis pakket med meg et par blad som jeg kunne bruke tiden min på. 



Jeg gikk ned til alle de andre som stod ved bilen og ventet. Justin og Adam snakket om sine gutteting, mens mamma og Pattie lastet inn all bagasjen i bilen. "Der er du, ja!" sa mamma lettet og lo. Jeg gjorde en slags "her-er-jeg" bevegelse med armene mine og smilte. "Dere kan bare sette dere inn i bilen, unger" sa mamma mens hun løftet den siste kofferten. Vi satte oss inn, èn etter èn. Først Adam, så Justin, så meg. Pattie og mamma satt fremme. Trangt og kleint i baksetet. "Hvor lang tid tar det ca?" spurte jeg Pattie og lente meg litt frem. "Vel 2 timer" svarte hun vennlig. Jeg sukket og satte meg tilbake. Jeg la øreproppene inn i ørene mine og satte på tenkemusikken min. Jeg måtte stenge verden litt ute nå. 
Guttene styret og lo av meningsløse samtaler og bilder. Jeg himlet med øynene hver gang. "Mamma, er det lenge igjen?" spurte jeg utålmodig. Mamma så på meg i speilet. "Det er bare ett minutt siden du spurte sist, vennen" sukket hun og ga meg et lite smil. Jeg lente meg tilbake igjen og satte i øreproppene nok en gang.



"Valerie, du må våkne" hørte jeg en svak, vennlig stemme si mens jeg ble strøket på kinnet. Jeg åpnet øynene sakte og kunne se Pattie sitte med et vennlig ansikt foran meg. "Vi er fremme" smilte hun. Guttene hadde allerede komt i gang med lekeslåssingen og fotballen, mens jeg så vidt hadde våknet fra den dype søvnen min. "Hvor er bagasjen min?" spurte jeg forvirret og så meg rundt. "Vi har bært inn alt allerede" smilte mamma og gikk inn i den lille hytta. "Romfordeling.. Guttene på et rom, jeg og Pattie på et, og Valerie på et? Hvordan funker det?" foreslo mamma. Hun sto med foldet hender og ventet spent på svar. "Høres helt perfekt ut!" sa jeg og ga henne et stort smil før jeg gikk inn til rommet med den beste senga. Jeg slet litt med kofferten min opp den lille trappa. "Her, la meg hjelpe deg" tilba Justin meg. Jeg slapp kofferten og gav han et svakt smil. Gentleman tenkte jeg for meg selv. "Sa du noe?" spurte han og snudde seg. "Hm, nei" sa jeg fort. Sa jeg virkelig det høyt? Jeg begynte faktisk å tåle han. Han var grei, og for tusende gang så ser han jo ut som en gud. Han ga meg det hvite smilet sitt og jeg kunne kjenne jeg ble varm i kinnene. "Var sikkert bare mamma eller moren din som sa noe" antok han. "Mhm" mumlet jeg og nikket svakt. 



"Kan vi ikke spille et spill?" foreslo Pattie og virket veldig ivrig. Ikke så mye respons egentlig. "Joo kom igjen dere! ALIAS?" sa hun ivirg og klappet hendene sine. "Val og Justin, og vi tre andre på lag! Dette blir gøy!" sa hun oppmuntrende. Jeg og Justin så på hverandre og ga hverandre et lurt smil. "Vi slår dem" mimte han med leppene sine. Jeg bare ga han et blunk tilbake og vi begge begynte å le. "Er du klar?" spurte jeg han før jeg tok opp kortet med ordet jeg skulle forklare. "Jeg er klar" sa han og blunket før han lente seg frem. "Åh! Det du føler når du er forelsket! Liksom, ordet!" sa jeg fort. Han satt der, helt blank. "Justin, kom igjen, du vet dette!" sa jeg iriritert. "Åh!! Kjærlighet!!" sa han rett før tiden skled ut. "Wow Justin. Wow" sa jeg oppgitt, men samtidog bare på tull. 

Det ble sent og det var virkelig på tide å legge seg. Jeg tok på meg den store t-skjorten min og satte meg i senga og sjekket gjennom instagram feeden for siste gang før jeg la meg. Det banket på døren og jeg skvatt litt til. "Kom inn" ropte jeg svakt for å ikke vekke de som kanskje sov. Døren gikk sakte opp, og ingen andre enn selveste Justin stod i døråpningen min. "Hei, jeg får ikke sove" sa han og smilte lurt. "Og derfor kommer du hit?" lo jeg. Han lo litt og satte seg ned på sengekanten min. 

Hva tror dere skjer videre? Mer?


Innlegg av Ingrid Kaggerud
 


23.04.2014 / 21:00 / Filed Under: Instagram

"Throwback"

Justin postet bildet under på instagram som er av han, Jaxon, Jazmyn og Selena og la til teksten "Throwback". Bildet er fra 2012 da de var sammen. I følge Gomezfreaks skal Scooter og Tay James også likt bildet:

 

 

@justinbieber:  Throwback

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


23.04.2014 / 19:45 / Filed Under: Blogg

Ryan Seacrest


Hei alle sammen!

 



"Say what you will about Justin Bieber, but he always gives back! While in Japan, he stopped by an orphanage to play with the kids. Watch:"

 

Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen


23.04.2014 / 18:51 / Filed Under: Blogg

Video: Justin møter fans i LA - 16. april

Hei!

 

En full video av Justin som møtte fans forrige onsdag i Los Angeles, California:

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


23.04.2014 / 17:04 / Filed Under: Blogg

Justin på V2 Nightclub i Tokyo, Japan

I natt var Justin på nattklubben V2 i Tokyo, Japan. Der sang han en del sanger med gitar, som da kalles for akustiske sanger. De han sang var "One Time", "Fall", "Favorite Girl" og "Baby", og sikkert noen flere men det er dem som har blitt sagt av folk som var der så det er mest sansynlig bare dem.

 

 

 



@justinbieber: Singing Baby in Japan

 


@thepatricknilsson: @justinbieber One Time! #japan #acoustic #OGR#orangegymrats #dontbescared #everydamnday

 

 


@xxastrogirlxx: @justinbieber secret show #justinbieber

 

 


@ginakafukuda: Justin bieber!!!😍💓😘お姉ちゃんに感謝感謝しぇいしぇい👲✨でもJustinめっちゃ顔色悪くて心配、、一緒に写真も撮れたし貴重な体験出来て幸せ〜😇💓#justinbieber#love#cool#cute

 

 


@maki1o26: ジャスティンビーバー本人登場💓 写真とれたし満足♫

 

 


@nico25kidz: 周りに恵まれたおかげでジャスティンに会うことが出来ました(°_°)♡

 

 


@miho_0621: 鼻血どころの騒ぎじゃない脳内出血😱💕✨😭✨👏💕#justinbieber#ジャスティンビーバー#tokyo#極秘ファンミ#baby #onetime #fall #favoritgir l#女の戦い#こわい

 

 


@xxastrogirlxx: #baby 一番前で😭😭😭😭😭 ズームなしだよ💦 泣きすぎて疲れた。Biebsの筋肉は硬くて、腕も太くて肌も綺麗だった💪💪💪💪💪 夢なのかな😞😞😞😞😞 @justinbieber #justinbieber #biebs #bizzle #kidrauhl #belieber

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


23.04.2014 / 15:10 / Filed Under: Blogg

Pattie på keek

Hei!

 

Moren til Justin, Pattie, lagde seg en keekbruker for noen dager siden. Igår la hun ut to videoer fra Tokyo, Japan:

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


22.04.2014 / 20:53 / Filed Under: Arrangementer

Dans med Justin Bieber sine dansere!

Heisann dere!

 

Tenkte å slenge med en stor anbefaling til dere. Kanskje mange har fått det med seg? Danserne til Justin, som da er Luke Broadlick og Jon Boogie skal til Norge i august (æææ)! Og de skal til Bergen, Oslo, Kristiansand, Trondheim, Stavanger, Bodø og Molde. Jeg skal reise med dem sånn som sist turné, så da treffer jeg på dere som skal være med! Håper så mange som mulig har lyst til å bli med på arrangementet, for det blir dritbra. Under kan dere finne linken til billettsalget for hver by. Oslo sin M&G er dessverre utsolgt.. Men vi satser på å legge inn flere billetter om ikke så lenge.

 

OSLO FINNER DERE HER

BERGEN FINNER DERE HER

KRISTIANSAND FINNER DERE HER

STAVANGER FINNER DERE HER

MOLDE FINNER DERE HER

TRONDHEIM FINNER DERE HER

BODØ FINNER DERE HER


Ahh, så er de sykt kjekke i tillegg.

 

Jon har forresten danset for Selena Gomez for eksempel! Og ellers andre artister de har danset for i tillegg til vår kjære Justin, er Austin Mahone, Miley Cyrus, Cody Simpson, Britney Spears, Jason Derulo, Chris Brown osv. Blir typisk samme opplegg som med Carlena og Kaili, for de som var med der!

 


Håper på å se DEG der! :-)

 

 

Innlegg av: Rano Akbar


22.04.2014 / 20:24 / Filed Under: Stjel stilen

Stjel stilen

Hei!

 

Tenkte å blogge hvor man kan få kjøpt de siste plaggen Justin har brukt i og med det at vi fikk en kommentar om vi kunne finne ut hvor den stjernebuksen han brukte på flyplassen i LA her om dagen. Trykk på bildene for å komme til de forskjellige tingene :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


22.04.2014 / 18:26 / Filed Under: Blogg

Fanbilder

Hei!

 

En del bilder tatt av fans av Justin som går ute i Tokyo, Japan idag (men som på en måte blir i natt for oss siden de ligger litt før oss):

 

 




Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


22.04.2014 / 17:11 / Filed Under: Blogg

Justin med fans

Hei!

 

Fire bilder med tre fans i Tokyo, Japan:

 

 




Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


22.04.2014 / 16:24 / Filed Under: Instagram

Justin på instagram

Hei!

 

Justin har vært litt aktiv på instagram det siste døgnet og har da postet en del bilder. Her er dem for dere som ikke har sett de:

 

 

 

@justinbieber: Follow @madisonbeer

 

 

 

@justinbieber: Thankful for God's everlasting love.

 

 


@justinbieber: 

 

 


@justinbieber: *ingen tekst*

 

 


@justinbieber: 

 

 


@justinbieber: West side

 

 


@justinbieber: Universal Japan thank you

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


21.04.2014 / 21:03 / Filed Under: Blogg

19. april: Justin på LAX

Hei!

 

Justin og hans enorme følge ankom lørdagen som var på LAX, altså flyplass i Los Angeles, California. Han måtte gjennom TSA sikkerhetskontroll hvor han ble sjekket fra topp til tå, men da han løftet armene høyt opp, holdt han på å miste buksen sin. 

 

 



April 19: Justin and his huge entourage arrive at LAX this Saturday afternoon to catch a departing flight. [HQs]


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


21.04.2014 / 17:04 / Filed Under: Blogg

Justin med fans i Tokyo, Japan

Hei!

Justin med fans i Tokyo, Japan idag:

 




Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


21.04.2014 / 16:37 / Filed Under: Blogg

Isac Elliot - "Jeg syns han lager veldig bra musikk"

Hei!

VGTV gjorde ett intervju med finske Isac Elliot når han turneerte rundt med vinterlyd. De hadde latt seerne sende inn spørsmål, og ei hadde spurt hva han syntes om Justin Bieber. Under kan du se hele intervjuet, men om du vil se det med Justin, spoler du til 12.05, så 17.05:

  

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


21.04.2014 / 15:27 / Filed Under: Instagram

Instagramvideoer fra det siste

Hei! 

Tre videoer på instagram som ikke har blitt postet fra Justin og Ryan:

 


@justinbieber: Surprise performance at Coachella with@chancetherapper

 

@justinbieber: Why are you so burnt @kylemassey

 

@ryanbutler: Haha love this. Bizzle performing "butsy" ft heavenly backup vocals #family

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


21.04.2014 / 14:52 / Filed Under: Blogg

Justin på en fest

Hei! 

Tre bilder av Justin på en fest i Tokyo, Japan i natt:

 




Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


21.04.2014 / 13:59 / Filed Under: Instagram

Instagrambilder fra det siste

Hei! Jeg har vært litt slapp på å poste bilder/videoer fra instagram, så her kommer dem som ikke har blitt postet:

 

 traciebeer: Thought I said smile guys ??
traciebeer: Thought I said smile guys ??

 

kopecsteve: All smiles in the studio… new music.
kopecsteve: All smiles in the studio? new music.

 

robertnbeer: Making records @madisonbeer and @justinbieber <a class=#hitfactory #miami" width="500px" />
robertnbeer: Making records @madisonbeer and @justinbieber #hitfactory #miami

 

justinbieber: ♛ me and @madisonbeer
justinbieber: ♛ me and @madisonbeer

 

@scooterbraun: <a class=#facetimemoments with @justinbieber and @madisonbeer in the studio!" width="500px" />
scooterbraun: #facetimemoments with @justinbieber and @madisonbeer in the studio!

 

robertnbeer: Sound Booth @madisonbeer @justinbieber <a class=#duet #selfie" width="500px" />
robertnbeer: Sound Booth @madisonbeer @justinbieber #duet #selfie

 

madisonbeer: studio with @justinbieber ♛
madisonbeer: studio with @justinbieber ♛

 

traciebeer: When @scooterbraun checks in
traciebeer: When @scooterbraun checks in

 

justinbieber: It was about that time ♛
justinbieber: It was about that time ♛

 

justinbieber: If u are reading this u are amazing ;)
justinbieber: If u are reading this u are amazing ;)

 


justinbieber: *ingen tekst*

 

nickdemoura: <a class=#tbt As Long As You Love Me video shoot @justinbieber @scooterbraun @alfredoflores @allisonjamiekaye @bradhaugen" width="500px" />
nickdemoura: #tbt As Long As You Love Me video shoot @justinbieber @scooterbraun @alfredoflores @allisonjamiekaye @bradhaugen

 

justinbieber: Back to peace ♛
justinbieber: Back to peace ♛

 

calvinklein: Basking with Bieber. @justinbieber <a class=#mycalvins #regram" width="500px" />
calvinklein: Basking with Bieber. @justinbieber #mycalvins #regram

 

drebombay: In here with the guy&#8230;. @justinbieber we building some things&#8230;. <a class=#feelingblessedtoworkwiththebest🙏" width="500px" />
drebombay: In here with the guy?. @justinbieber we building some things?. #feelingblessedtoworkwiththebest🙏

 

justinbieber: Me and Tunechi in the studio
justinbieber: Me and Tunechi in the studio

 

justinbieber: ♛ me and wayne
justinbieber: ♛ me and wayne

 

drebombay: Good times in the lab with @justinbieber @birdman5star <a class=#classic" width="500px" />
drebombay: Good times in the lab with @justinbieber @birdman5star #classic

 

drebombay: Happy Friday
drebombay: Happy Friday

 

khalil: Haha came across this today, throwback joking around backstage
khalil: Haha came across this today, throwback joking around backstage

 

alfredoflores: My bro shut down <a class=#coachella with Chance the Rapper earlier today! @justinbieber" width="500px" />
alfredoflores: My bro shut down #coachella with Chance the Rapper earlier today! @justinbieber

 

brandonfcwe: @mikeyarana looks super jacked! 😂 <a class=#TheMob" width="500px" />
brandonfcwe: @mikeyarana looks super jacked! 😂 #TheMob

 

romeolacoste: Tattooed Justin again last night till 6am. He showed me a lot luv. Thanks @justinbieber
romeolacoste: Tattooed Justin again last night till 6am. He showed me a lot luv. Thanks @justinbieber

 

justinbieber: &#8220;Why is @justinbieber sprinter van getting more attention than my album release party&#8221;
justinbieber: ?Why is @justinbieber sprinter van getting more attention than my album release party?

 

justinbieber: Sometimes people need to sit down .
justinbieber: Sometimes people need to sit down .

 

soundzfake: Just got my plaque signed by Bizzle!!
soundzfake: Just got my plaque signed by Bizzle!!

 

alexpeck13: Coolin in the APT wit @justincarusomusic @justinbieber @kylemassey @alfredoflores
alexpeck13: Coolin in the APT wit @justincarusomusic @justinbieber @kylemassey @alfredoflores

 

pierrebalian: Got to see my dude @justinbieber put in some work in the lab. My bro @soundzfake making platinum hits only! <a class=#ayc #statuslife" width="500px" />
pierrebalian: Got to see my dude @justinbieber put in some work in the lab. My bro @soundzfake making platinum hits only! #ayc #statuslife

 

justinbieber: Raptors
justinbieber: Raptors

  

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


21.04.2014 / 13:18 / Filed Under: Blogg

Justin ute i Tokyo

Hei!

 

Ett bilde tatt av Justin hvor han går ute i Tokyo, Japan hvor det regner igår:

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


21.04.2014 / 12:36 / Filed Under: Blogg

Gammelt bilde av Justin og Jeremy

Hei!

Et bilde av Justin og faren Jeremy jeg faktisk aldri har sett:

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


20.04.2014 / 22:04 / Filed Under: Blogg

Justin utenfor hotellet I 2

Flere bilder av Justin utenfor hotellet sitt i Los Angeles for to dager siden:

 






Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


20.04.2014 / 21:30 / Filed Under: Blogg

Justin i Tokyo, Japan

Hei!

 

Nå er Justin i Tokyo, Japan. Han er der med moren sin Pattie som dere sikkert så jeg skrev på bildet på instagram (gjerne følg oss for oppdateringer; @jdbnorwaay, vi følger kanskje deg tilbake). Her er bilder av han med fans på flyplassen:

 

 

 






Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


20.04.2014 / 21:01 / Filed Under: Blogg

Justin i et studio

Hei!

Bilder av Justin i ett studio i Hollywood den 18. april, altså for to dager siden:

 



April 18: Justin at a studio in Hollywood. [HQs]


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


19.04.2014 / 21:46 / Filed Under: Blogg

Fans med Justin

Hei!

Noen bilder av Justin med fans inatt i LA, California:

 








@bieber_nicole: THANK YOU JUSTIN SO MICH YOU REALLY MEAN THE WORLD AND YES I DID SAY THAT WHEN YOU TOLD ME IF I JUST SAID CAN BE JNFRONT OF YO D* IN THE PIC. 😂💕😭 ILY SO MUCH @justinbieber

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


19.04.2014 / 21:19 / Filed Under: Blogg

Justin utenfor hotellet

Hei!

Noen bilder av Justin utenfor hotellet sitt I LA, California i natt (19. april):

 





Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


19.04.2014 / 17:46 / Filed Under: Justin er i Norge

"1 år siden konserten!" - Emma

>Bieberbloggen til Emma< (unnskyld for små bilder, men får dem ikke større)


 

Idag er det 1 år siden jeg var på konsert med min aller beste venninne, faren hennes og broren hennes!

Det er 1 år siden jeg fikk oppleve den beste dagen i mitt liv!

Jeg savner den dagen så utrolig mye. Jeg husker så godt den følelsen jeg hadde når jeg så Justin komme ut på scenen. Jeg husker hvor mye som gikk igjennom hodet mitt på en gang. Jeg husker hvor mye vann jeg måtte drikke for å ikke besvime. Husker hvor liten jeg synes Justin var i virkeligheten, hehe. Men aller mest så husker jeg hvor fantastisk det var å endelig se den personen jeg hadde ventet på så lenge. 

Det som er morsomt er jo at jeg gikk fra å ikke ha noen billetter i det hele tatt til å se konserten fra diamond circle. Jeg og bestisen min Vilde hadde jo ingen anelse om hva som ventet oss dra vi dro til Oslo uten billetter kun for å se hotellet han bodde på!  

Hotellet Justin bodde på, The Thief.


På bildene over kan dere se at det var en del politi og media der.

Vi sto der i flere timer. Det var rett før vi dro hjem da dagbladet kom bort til oss for å spørre om et intervju. Ingen av oss hadde blitt intervjuet før og det kan man se! Vi var jo helt tullete og sa alt mulig rart. Husker egentlig ingenting fra det, haha! Føles så lenge siden! Under kan dere se et lydopptak fra intervjuet!



Haha, det er så utrolig mye jeg angrer på at jeg sa og ikke sa xD Ignorer den litt vel overlykkelige sangen vår!

Så kom vi dit, da! Alle andre som hadde vanlig ståplass hadde jo kommet myyyyyyye tidligere og siden vi kom såpass sent så måtte vi stå heelt bakerst! Det var litt kjipt, men selvfølgelig var vi jo alt for glade til å tenke noe særlig på det! Vi sto der i noen timer før Robin Packalen som varmet opp for Justin kom på scenen. Vi så så vidt skjermen han var på, men musikken var jo utrolig bra! Vi danset, hoppet og sang med og jeg husker at alle sammen hadde det utrolig morsomt.


Vi hadde slike plasser, men vi ble dyttet lenger bak litt senere.

Så kom DJ Tay James på scenen. Det var veldig spessielt og i og med at vi begynte å gråte av DJ-en til Justin skjønte vi med en gang at det ville bli mye skriking og grining denne kvelden. Vi så jo heller ikke Tay James, men nå var vi så utrolig spent på at Justin snart skulle komme ut på scenen.

Rett før den nedtellinga starta kom det en veldig høy (og VELDIG snill) sikkerhetsvakt bort til oss og spurte oss om vi ville se litt bedre. Vi tenkte litt sånn at jaja, da får vi sikkert en bittelitt bedre sitteplass, men det fikk vi jo absolutt ikke! Denne amazinge vakten tok oss jo med inn på diamond circle som for dere som ikke vet det er den innerste ringen nermest scenen. Jeg husker vi ble dyttet litt av mange forskjellige ansatte og så så jeg ned på amen min og der var det et armbånd hvor det sto "diamond circle". Da skjønte jeg at det faktisk skjedde!

 Der var det overraskende nok utrolig god plass og jeg husker jeg sjekket at det var plass til å legge meg ned sånn i tilfelle jeg trengte det så jeg slapp å måtte gå vekk fra hele stedet om jeg skulle besvime, haha! Folk begynte å svime av helt fra oppvarmingen og når jeg så bakover på golden circle hvor alle var helt most skjønte jeg det ganske godt!

Så begynte nedtellinga! Det var bare noen minutter igjen...sekunder...10...9...8...7..........3...2...1... så åpnet dørene seg! Justin kom ut! Jeg hadde så mange tanker og følelser inni meg. Hadde jo egentlig trodd at jeg skulle begynne å hylgråte når han kom ut, men det klarte jeg jo ikke i det hele tatt. Hele tiden sto jo stille, klarte så vidt å puste og klarte å få tatt ett eneste bilde med mobilen!


Et veldig dårlig bilde av nedtellinga.


Haha, det ene bildet jeg klarte å ta når han kom ut!

Han sang ferdig all around the world og take you og så skjønte jeg at det ikke var en drøm, men at det var helt 100 % sant! Jeg husker at jeg var livredd for at jeg bare skulle falle sammen midt under konserten og måtte bli bært ut av de store skumle mennene sånn som alle de andre 1000 jentene som besvimte.

Bildet over er tatt fra en video jeg filma og akkurat der så han rett på oss! Vi hadde øyenkontakt til og med, haha!

Vi så resten av konserten og det var så fantastisk at jeg har ikke ord for det engang. Den var ferdig i 23- tiden og jeg som bor et stykke unna var hjemme rundt klokka ett, men etter en sånn dag så ble det ikke mye søvn. Skolen neste dag var jo selvfølgelig helt spesiell! Flere hadde sett oss i avisa og det var veldig gøy å fortelle om det og vise bilder, billettene og de fine diamond circle armbåndene våre!


 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

 


18.04.2014 / 22:20 / Filed Under: Blogg

HJELP EN BELIEBER

Hei!

 

For dere som er medlem av Norske Beliebers på facebook, vet nok hvem denne jenta er. Hun har navnet Silje Bjørkelid og er ei jente som er utrolig glad i å synge og har den nydelige sangstemmen. Hun er "kjent" for å legge ut sangvideoer på Norske Beliebers og hennes sørlandsdialekt, og det er nok der dere kjenner henne fra. Vet det er mange av dere som har veldig lyst å bli merket av Justin, som da er å bli fulgt på twitter eller at han tweeter til dere. Silje har jo det samme ønske, men på en litt annen måte. Hun vil at Justin skal se en av vidoene hennes, sånn som han gjorde med Madison Beer hvor hun covret en sang. 

 

Jeg synes Silje fortjener dette. Hun har en vakker sangstemme og en bra personlighet. Hun fortjener at Justin skal legge merke til henne. Ikke det at dere ikke fortjener det, for det blir helt feil, så fortstå meg rett. Om dere kunne hjulpet Silje med å tweete til Justin selv, crewet, familie eller venner av han slik at noen legge merke til henne, ville hun blitt evig takknemmelig. Det er det vi er her for, for å stå sammen og hjelpe hverandre!! 

 

Silje har en egen facebookside hvor hun legger ut covers istedenfor på youtube, så dere kan gjerne kikke innom der ved å trykke >HER<

 

 

 

  

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


18.04.2014 / 22:14 / Filed Under: Blogg

Justin utenfor "The Grove"

Hei!

 

Fire perfekte og bra bilder av Justin utenfor restauranten "The Grove" i Los Angeles, California:

 

 




Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


18.04.2014 / 21:41 / Filed Under: Blogg

"The Making of Justin Bieber's "Confident"

Hei!

 

Video av hvordan personen som lagd bakgrunnsmusikken til "Confident", lagde den: 

 

  

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


18.04.2014 / 21:05 / Filed Under: Blogg

Justin blir jaktet av fans

Igår, var Justin på The Grove i Los Angeles, California. Og når han forlot restauranten, løp fans etter bilen, og Justin skrev selv at han var glad for å møte fansen igår.

 




Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


18.04.2014 / 20:34 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde: Kyle, Madison & Justin

Hei!

 

Jeg er nå på grensen til Svergie, men har nett så får likevel blogge! Her er ett nytt bilde lagt ut på shots av Kyle, med Madison og Justin i studio:

 

 


kylemassey: Studio

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


18.04.2014 / 08:33 / Filed Under: Justin er i Norge

"One day can change your entire life" - Amalie

>Bloggen til Amalie Johanne<

 


 

Har dere hatt en tid, der dere ikke viste hva du gjorde her, men så bare av en ting, eller kanskje en dag, så fikk det deg til å forstå hvorfor du skal være her? Jeg har hatt en tid, der jeg følte meg utrolig utenfor, og jeg følte at jeg ikke hadde så mange vedsiden av meg, som jeg egentlig burde. Kanskje jeg tar feil? Kanskje jeg hadde mange der, men det var bare jeg som ikke greide å se det, for jeg ikke var fornøyd med meg selv? Ikke vet jeg.

Idag er det ett år siden, den dagen som fikk meg til å forstå at det alltid er noen der. Det er kanskje ikke så mange som forstår noe av dette. Han er jo bare en helt  "normal" gutt. Han kan synge, men hva gjør han som kan hjelpe deg. Han vet ikke at du lever på samme jordklode som han. Det er ikke alle som har ett idol, som de ser så mye opp til. Men de som har det, skjønner kanskje det. Han kan ikke hjelpe alle personlig, men igjennom musikken. Sang tekstene. 

Jeg kan huske jeg åpnet julegaven fra mamma og pappa, og det var bare en liten lett eske, og inni den lå det er hjerte, med ett ark inni. Jeg kan huske jeg åpnet det, og det var som om jeg mistet pusten helt. Jeg greide lese noen få bokstaver, og jeg skjønte hva det var. Tårene rant, og rant. For å si det sånn, jeg hadde aldri vært så glad før!

Jeg kan fortsatt se alle ungdommene, alle de små barna, og de voksne står i kø for å komme seg inn. Jeg kan se ungdommene som ikke har billetter, men håper på å få. Jeg husker den lille jenta som dro på konserten sammen med faren sin. Hun var ikke så gammel hun. Hun var så sliten at hun holdte seg fast i foten min, for hun falt nesten. Jeg kan fortsatt høre hylene inne i arenaen, jeg kan se alle hoppe, gråte, klemme. Alt går som i en film i hodet mitt, det går i sakte film. 

Jeg hadde ikke lyst til at det skulle være over, jeg ville det bare skulle fortsette for resten av livet mitt. Jeg kunne stått der hele livet mitt, og bare hørt han synge. Hvorfor fikk den dagen meg til å forstå at det alltid er noen der? Jo, fordi vi som er belieber, vi er som en familie. Vi stiller alltid opp for hverandre. Etter alt som har skjedd nå med han, så er jeg fortsatt her. Han har mistet mange. VI har mistet mange i denne store familien, han har greid å stifte, men vi er fortsatt veldig mange her sammen med han og vi som er igjen, vi viser hvor mye vi bryr oss, fordi om vi hadde dratt hadde vi ikke vært noen real belieber i det hele tatt. 

17.4.2013 forandret hele livet mitt. Og nå er det 1 år siden, og jeg kunne gjort alt for å fått opplevd alt på nytt!♥



Innlegg av
Mia Davidsen Heidenstrøm


17.04.2014 / 20:30 / Filed Under: Instagram

Instagram

Heisann dere!

Jeg er jo gjesteblogger her, og det er meningen jeg skal blogge so ofte som mulig. Men nå har jeg
ikke hadd så mye tid til å blogge siden jeg har konfirmasjon neste lørdag så det er mye stress. 
Men jeg skal blogge så mye som mulig fram til da.

 

Her er værtfall noen instagrambilder som har blitt postet i det siste:




birdman5star: Latenite studio flow @justinbieber music amazin @birdman5star RG YMCMB


justinbieber: Super relaxed watching the longest yard


drebombay: I forgot Young Soldier was in the building


souljaboy: Studio nights


justinbieber: ♛


magnumbeadles: Blessed to know the best in the game @justinbieber


justinbieber: ♛ Haha

 
scooterbraun: Just another normal weekly meeting with @justinbieber and I.


@justinbieber: Don?t you know me anymore


Postet av Malin Ulsund Skauge 


17.04.2014 / 20:18 / Filed Under: Blogg

Justin ute med crewet

Hei!

 

Som sagt så er Justin i LA nå, og igår var han ute og spiste med crewet pluss kompisen hans Lil Za. De spiste på "The Grove" som også skal være kino og et kjøpesenter. Og den ligger vest i Hollywood.

 

 







Added More: April 16: Justin and his entourage at The Grove in West Hollywood. [HQs]


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


17.04.2014 / 19:08 / Filed Under: Instagram

Bieber tattoverer

Hei!

 

Vi har jo sett Justin tattovere noen før sant? Ja, videoen under postet Khalil tildigere idag hvor han lar Justin tattovere han!

 

 

@khalil: Let @justinbieber do a lil shading on me. Only my brother could do this

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


17.04.2014 / 17:36 / Filed Under: Justin er i Norge

"One year ago" - Emma Dahlsrud

>Bloggen til Emma<

 




 

 

 

 

 

 

 

 

Det er helt sykt at for i dag nøyaktig et år siden så jeg mitt største idol for første gang. Jeg husker den dagen som om det skulle vært i går. Å det å se tilbake på filmer og bilder fra konserten gjør bare at jeg husker dagen enda bedre. Det var så vært det å stå i den køen, bli pressa og dytta i mange timer for å se han. Under kan dere se filmer fra konserten.

 

 


 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


17.04.2014 / 16:01 / Filed Under: Blogg

Justin i LA

Hei!

 

Nå er Justin i Los Angeles, og her er en del bilder av han med fans og noen fanbilder av han fra igår den 16. april da han forlot hotellet han bor på "Four Season" som han bodd på en del ganger da han har vært i LA:

 

 








April 16: Justin leaving the Four Seasons with bodyguards. [HQs]






April 16: Justin leaving the Four Seasons with bodyguards. [HQs]

More: April 16: Justin leaving the Four Seasons with bodyguards. [89 HQs]







Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


17.04.2014 / 14:53 / Filed Under: Blogg

Justin forlater "Bootsy Bellows"

Hei!

 

To bilder av Justin i en bil når han forlot nattklubben Bootsy Bellows i Hollywood 15. april:

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


17.04.2014 / 13:01 / Filed Under: Blogg

Fanbilder av Justin

Hei!

 

Her er noen bilder av Justin i Miami som er tatt av fans:

 

 






Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


17.04.2014 / 10:04 / Filed Under: Blogg

Justin og Selena

Hei!

 

Ja, til deg som kommenterte at Selena hadde blitt sett med Justin på Coachella for noen dager siden, du hadde helt rett. Under her ser du to bilder som er tatt ut av en video. Vil bare si med en gang, selvom dem går ofte sammen nå for tiden vil det IKKE si de dater eller noe. De er mest sansynlig veldig gode venner og prøver å komme overens :) Eller altså jeg skjønner godt folk begynner og lure, for om dere ser på det nederste bildet, går de utrolig tett men vi får vente og se!!

 

April 13: New picture of Justin with Selena at the 2014 Coachella Valley Music &amp; Arts Festival



Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


16.04.2014 / 22:31 / Filed Under: Justin er i Norge

1 år siden....

Ikke så utrolig bra skrevet siden jeg stresset litt nå. Kom hjem for noen timer siden og hadde så vidt begynt. VIL DERE DELE DERES "1 år siden" OPPLEVELSE, så send til meg på mail; miabieber98@hotmail.no så deler jeg!!

 


 

I dag er det hele ET år siden jeg var på Justin?s konsert i Oslo. 16. April 2013.. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive her, for tankene mine går i surr. Jeg husker ikke så veldig mye fra konserten, bare noen smådetaljer. Når jeg ser gjennom videoene jeg har, husker jeg mer og mer, men fortsatt ikke alt. Alt i alt var konserten perfekt. Eller ville heller ha hatt Diamond Circle istedenfor sitteplass, men jeg skal ikke klage fordi jeg fikk opplevd konserten likevel og det er sikkert mange av dere som ikke fikk dra på konserten. Dere kommer en dag til å se han, og møte han ok? Ha det som ett mål og det oppfylles!

 




Det hele startet sommeren 2012 om jeg ikke husker helt feil. Det var da jeg fikk tak i billett. Jeg stresset fordi alle hadde fått tak i, og jeg hadde prøvd og prøvd, men pappas kort funket ikke å kjøpe ting over nett? Jeg fikk kjøpt min billett av ei via finn. Og da var jeg kjempe glad!! Dagene gikk og gikk og jeg følte det varte i evigheter. Men sånn skjer når jeg får noe lenge før det skjer går alt så sent...

 

Før jeg begynner å skrive om dagen, så må jeg skrive mine følelser selvom alt det her er følelser. Det var så utrolig å vite at man var på samme plass som den man hadde fulgt med på hver dag som gikk i 2 år. Det å tenkte på at man pustet inn den samme luften. Jeg klarer bare ikke få ord ut hvor utrolig bra konserten var og hvor utrolig deilig det var å være i nærheten av han. Det eneste som suger er at jeg husker svært liten, men jeg er glad jeg fikk vært der likevell. 

 

 
 

 Dagen var kommet og jeg dro først på skolen de 3 første timene før jeg dro hjem og tok en liten finish i bagen i og med det at jeg skulle sove hos tanten til Lisa som jeg da var med på konserten. Pappa kjørte meg til byen og Lisa og moren kom og hentet meg før vi satte kurs mot Oslo, og JUSTIN BIEBER. Der og da kunne jeg virkelig ikke tro at jeg nærmet meg Justin med stormskritt, jeg kan ikke fatte det nå heller her jeg sitter å skriver. Vi dro rett til tanten for å få i oss litt mat, og etter det tok vi bussen til sentrum og shuttlebuss til Telenor Arena. På bussen var det fullt med beliebers, gutter og jenter, store og små. Meg og Lisa var først ut av bussen og vi LØP til køen. Siden vi hadde fast plass (sitteplass) trengte vi ikke komme tidlig, så når vi kom trengte vi ikke gå i de gjerdene, altså sikk sakk. Vi stor der alle i en klynge. 

 

 

Vi kom inn i arenaen, og jeg kjente jeg hadde tårer i øynene, og det kan jeg si var det eneste tårene mine fikk gjort. Jeg gråt ikke UNDER konserten fordi jeg ikke klarte. Jeg var i sjokk. Så til dere som fortsatt sier jeg ikke er belieber siden jeg ikke gråt, ja vel da er jeg ikke det. Da vi fikk satt oss på plass, spilte de av Michael Jackson låter, og det var det helt til tiden gikk ut. Den 17 tror jeg Dj Tay James var og underholdte, noe som var litt trist han ikke gjorde den 16, men jeg skal IKKE klage, virkelig. 

 

Det jeg husker fra konserten er: nedtellingen, da han kom på scenen og sang All Around The World. Også husker jeg at jeg leitet etter hun som plukket ut OLLG fordi jeg hadde troen på at jeg ville bli (ehehe), men altså det skjedde ikke. INGENTING annet husker jeg ikke. På slutten vet jeg at jeg ringte Camilla, ei vennne, som skullle den 17. Resten av minnene får jeg gjennom av å se på vidoer. 

 

 

Da vi gikk ut av areneaen og var på vei under undergangen så klikket jo alle om dere husker fordi "Justin" tydeligvis hadde vinket? Det kan jeg bekrefte er sant, mest sansynlig.Jeg gikk ned og jeg så noen stå der oppe i hvitt og tørket seg med ett håndkle i ansiket mens mange stod rundt. Jeg sa til Lisa sånn "jeg vinker opp" også gjorde jeg det. Vedkommende vinket tilbake og hylende begynte. Alle de som var foran kom løpende tilbake og ei trykket med høyhelte sko oppå hånda mi som lå på muren foran meg. Folk sier dette ikke var Justin med det lignet UTROLIG mye. 

 

 

(Og midt i når jeg peker sånn, så tror jeg vi så Justin gå bak til vingene å gjøre seg klar siden vi så en i hvit løpe bak sååå)

 
 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm