01.05.2013 / 00:22 / Filed Under: Blogg

Justin elsker Russland

Hei alle sammen!

 

 

 

//Katrine


30.04.2013 / 19:00 / Filed Under: Blogg

Perez snakker om Justin

Hei alle sammen!

 

 

Perez Hilton snakker om Justin: 

 

 

 

Hva synes dere om videoen?

 

//Katrine


30.04.2013 / 18:14 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Season 6: Scandinavia Knows The DJ #Weknowthedj

Hei alle sammen!

 

I denne episoden av Dj tay james sin serie, så er Norge med: 

 


 

//Katrine


30.04.2013 / 17:32 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Gifs

Hei alle sammen!

 

 

 

  

  

  

 

//Katrine


30.04.2013 / 17:02 / Filed Under: Blogg

2010-2013

Hei alle sammen!

 

 

Se på kjekkasen vår, han er blitt så stor, men samtidig så forandres han ikke


Some things thankfully never change :?)
 

 

//Katrine

 

 


30.04.2013 / 16:44 / Filed Under: Blogg

Hot or not?

Hei alle sammen!

 

Jeg lurte på om dere synes Justin er hot or not i Onepiece?

 

 

//Katrine


30.04.2013 / 16:21 / Filed Under: Blogg

Justin har bilde av Selena

Hei alle sammen!

 

 

Var en leser som tipset meg om dette bildet: 

 

0419_justin_bieber_selena_gsi_pcn

 

Tror dere det er Selena?

 

//Katrine


30.04.2013 / 16:08 / Filed Under: Blogg

Jon Chu snakker om Believe 3

Hei alle sammen!

 

lukesbrooks:
justin-biebs-news:
It started as just a concert movie, but we?ve got so many other things now.  We have footage of him writing the first song for his next album on a piece of paper with a pencil. Blank page, erasing, writing. That?s where it starts.  It?s almost about a boy becoming an artist rather than a boy?s life. Because his artistry is his life now.
-Jon Chu talks about Believe 3D
PRAISEEERE

Jon Chu er en utav folkene som jobber med Believe 3D: 

'' I starten så skulle det bare være en konsert film, men vi har nå fått så mye annet som virkelig bare må være med i filmen. Vi har filmer og bilder fra da Justin skrev sin første sang for det nye albumet Believe. Det er der filmen starter, Justin begynner med sitt nye album som han har skrevet med kun ark, blyant og en gitar. Det er en historie om en gutt som har blitt en artist, og ikke minst om hans liv. Det er en utrolig bra film, og jeg gleder meg til den er ferdig og ikke minst til den slippes på kino fordi jeg tror den kommer til og ta verden med storm. Man trenger ikke å være fan eller Belieber for og bli rørt av filmen. Du blir tatt med i en verden som du kanskje ikke trodde Justin lever i, og noen ganger kommer det øyeblikk hvor han lever i en boble av ensomhet. Det er en bra film. '' 

 

 

Kjenner jeg gleder meg utrolig mye til Believe 3D kommer ut nå, den blir nok helt fantastisk!

 

//Katrine


30.04.2013 / 15:59 / Filed Under: Blogg

Gratulerer med dagen Kenny

Hei alle sammen!

 

I går hadde Kenny bursdag, og da var det mange fra crewet som skrev hilsninger til han. 

   

   

   

 

//Katrine


30.04.2013 / 15:54 / Filed Under: Historie: Revenge - Sesong 1

Revenge - del 45: "A dream"

 

Jeg så ned på høytaleren. "Hvor er han?" hvisket jeg og så opp mot Maria. Tårer dryppet fra de hassel brune øyne mine, som nå var dekket av en rød farge etter å ha grått så mye. "Jeg vet ikke, Jason" hvisket hun og så på meg. De gjordene gjorde vondt å høre. Jeg lukket øynene mine, tårene fortsatt. Jeg merket at hele kroppen min sviktet, jeg kan ikke sette pris på hvor sliten jeg er akkurat nå. Jeg skulle ønske alt bare var en drøm. Jeg kunne ikke gi opp. Men jeg vet heller ikke hva jeg skal gjøre videre. Det er ingen tegn. Ingen hint. Alt jeg visste var at Austin hadde det vondt nå, og at jeg nærmest hadde drept min egen bror. "Hvorfor fynket ikke sikkerthetsvesten?" spurte jeg og så opp på Maria. "Hadde han bare hatt den på.." mumlet Chuck og så ned i bakken. Stemmer det. Josh må ha tvunget Alex til å ta den av, og dermed så glidde alle kulene rett inn i kroppen til min kjære bror.

 

"La oss gå, Jason. Det er ingen ting mer vi kan gjøre enn å vente" mumlet Maria og tok hånden min. Jeg gjorde ingen motstand heller. Sa heller ingenting. I stedet så lot jeg henne bare dra meg ut. Alle andre var rolige. Ingen sa noe. Ingen av de hadde vel sett Jason McCann sånns om dette? sannheten er jo det at jeg aldri har vært sånn heller. Og ingen hadde noen gang sett med dryppe en eneste tåre, utenom de nærmeste som i gjengen min, Kelsey og familien min. Øynene mine gikk over alt mens jeg prøvde å se om det var noen som helst hint, hvor som helst. Et hint til Austin. Jeg prøvde å tenke på hvordan han måtte ha det nå. Ga de han egentlig mat? skiftet de klær på han? bleier? eller lå han helt alene en plass? Kald og sulten? Var han i det hele tatt i livet? 

 

Jeg la hodet mitt ned på fanget til Maria i det vi satte oss inn i minibussen. Hun strøk meg over kinnet, og jeg lukket øynene mine. Jeg skulle ikke sove, men slappe av. Jeg trengte mer energi for å klare å lete mer igjen senere, om noen timer. Jeg hadde loet Kelsey å ikke legge meg før jeg fant Austin, og da skal jeg holde det løftet. Nå som jeg tenkte på Kelsey, så merket jeg at ikke kunne vente med å komme hjem til henne, legge meg inn i armene hennes, kjenen lukten av henne, vite at i det minste henne er trygg. 

 

Large

 

"Vi er fremme" hørte jeg stemmen til Eric rope, samtidig som jeg kunne føle hånden til Maria på kinnet mitt. Maria er som søsteren min, og jeg er glad at hun også er trygg. Det samme gjelder Chuck og Eric. Jeg åpnet øynene mine, og satte meg forsiktig opp. "Jeg trodde du sov" mumlet Maria da hun la merke til at jeg ikke hadde sovet, men bare slappet av. "Jeg lovet Kelsey å ikke sove før jeg har funnet Austin, og jeg er bestemt på å holde det løftet" mumlet jeg og tok med meg tingene mine, før jeg gikk fort inn i huset. Utenfor huset var alle de andre minibussene fra tidligere, det betyr at Bruce og gjengen har kommet her for å gi oss støtte for både Austin og Alex. Jeg åpnet døren, og så fort jeg kom inn, så kunne jeg: igenting. Bare en stillhet. Jeg gikk inn i stua. Noen satt på gulvet med ryggen lent inntil veggen. Andre satt i sofaen med hodet lent nedover mot bakken, mens Kelsey? Hun sto oppreist og så ut vinduet. Da hun hørte skrittene mine, snudde hun seg fort rundt. 

 

"Jason?" hvisket hun og gikk fort mot meg. Hun så bak meg, hun prøvde å gå ut i gangen. Jeg visste hva hun lette etter. Austin. "Han er ikke her" hvisket jeg og så opp mot henne. "Hvorfor?" ropte hun og så sjokkert bort på meg. Jeg ristet på hodet, og klarte ikke å gjøre annet enn å bare la armene mine slenge seg rundt kroppen hennes. Jeg klemte henne så hardt inntil meg jeg bare kunne. Hodet mitt lå i nakken hennes. Kelsey sin kropp skjalv, og hele henne ristet av tårer. Jeg visste hun var knust. "Jeg er så lei meg" gråt jeg og tok et tak i kinnene hennes. "Men jeg prøvde, så godt jeg kunne. Og jeg skal ikke gi opp. Okei?" hvisket jeg. Hun nikket samtidig som hun tørket sine egne tårer. "Jeg savnar han sånn" mumlet hun og så opp mot øynene mine. "Jeg også" svarte jeg. "Hvordan går det med Alex, egentlig?" mumlet jeg og så på henne. Håpte for all del at hun hadde noe positivt å si nå. Jeg trengte virkelig å høre noe bra. 

 

Mer?

-Esin


30.04.2013 / 15:35 / Filed Under: Blogg

Will smith støtter Justin

Hei alle sammen!

 

 

Justin Bieber har vært igjennom en tøff tid med media i det siste, og endelig er det noen som står sammen med Justin igjennom dette. Will Smith er personen som sier at Justin er en helt normalt gutt, og selv om at han gjør dumme ting så skal han også få lov til å rette opp i de igjen. Will sier også at når han var på samme alder som Justin. så var han akkurat den samme. '' En normal gutt som ville prøve ut nye ting. '' - '' Det er ting som er normalt for alle 19. åringer og gjøre, og når jeg var 19 så fantes det ikke twitter, og ingen så hva jeg gjorde. Jeg hadde så mye privatliv, fordi ingen hadde kamera på mobilen og derfor kunne de ikke ta bilder av meg. Jeg støtter Justin i det han har gjort, og han står for sine feil. '' - '' Jeg mener ikke at det er rett alt det han har gjort, men han er en smart gutt, og derfor så tror jeg at han gjør de riktige valgene. '' 

 

 

Hva sier dere? 

 

//Katrine

 

 


30.04.2013 / 15:00 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Nytt bilde av Justin

Hei alle sammen!

 

Et bilde fra Meet & Greet, se på kjekkasen: 

 

 

 

//Katrine


30.04.2013 / 13:57 / Filed Under: Blogg

Miley Cyrus gir råd til Justin

Hei alle sammen!

 

Miley-cyrus-justin-bieber-500 

Miley Cyrus har vært i rampelyset lenge før Justin ble populær, og hun har gitt hollywood noe helt nytt. Disney fikk en stjerne da Miley kom, og i et nytt intervju med Elle UK Magazine (Juni utgaven) forteller hun om om råd til Justin som hadde premiere på sin film Never say never i 2011.

Miley forklarer: '' Jeg husker han tok masse bilder av fans og ikke minst fra sitt liv , og jeg husker jeg tok tak i Justin og sa. '' Ta et raskt bilde i hodet ditt, så slipper du å glemme det.'' 

 

Hvorfor ga Miley slike råd? Hun ønsket at Justin skulle huske det viktige i livet, fordi Miley husker svært lite fra sitt eget. 

 

'' Jeg husker svært lite fra min Hannah Montana film premiere og ikke minst min 3D film. Jeg husker ikke at jeg har vært der, og alt jeg husker var at jeg kjøpte en jordbærmilkshake dagen før. Det er sykt, jeg håper Justin sparer på minnene i hodet og ikke minst  tar masse bilder oppover årene sånn at han kan se tilbake på minner, fordi akkurat nå har jeg svært lite minner fra Hannah montana tiden. '' 

 

Hva synes dere om dette?

 

//Katrine


30.04.2013 / 00:00 / Filed Under: Konkuranse

Konkurranse - Vinn signert girlfriend, Selena Gomez billetter og mye mer!

Jeg beklager så utrolig mye for at forrige konkurranse innlegg ble slettet, for det var ikke meningen den skulle komme ut da. Uansett, i denne konkurransen her så kan du altså vinne så mye som en signert Girlfriend pappeske(altså kartongen til girlfriend parfymen er ekte signatur på), to Selena Gomez billetter til 1.september - Oslo Spektrum (reise er ikke inkludert)og 3 WOW Justin Bieber t-skjorter.


 

I denne konkurransen blir det altså én som vinner signaturen, én som vinner to SG billetter, og 3 som vinner WOW t-skjorter. Størrelse på t-skjortene og slikt diskuteres med vinneren når vi har trukket dem. Plasser på Selena Gomez konserten er altså sitteplasser, og mer informasjon om dette kommer også senere.

 

For å være med i konkurransen må du:
-Kommentere at du er med. Ikke glem å ha med navn + en måte vi kan kontakte deg på. Enten det er tlf nr, epost, facebook osv. Vi gjør det ihvertfall én måte rettferdig sånn at alle kan melde seg på. Det vil selvfølgelig være større sjanse for de som har Facebook. 

 

For å få større sjanse til å vinne:
-Dele dette innlegget på Facebook.

-Kommentere enda engang. Altså kommentere med to kommentarer. Dette vil øke dine sjanser til å vinne med det dobbelte! 

 

 

Her kan dere se bilde av selve esken. Husk at dere får ikke med parfymen, kun esken. Og den er altså ekte signert av Justin! Også til høyre kan dere se Tour bildet til Selena Gomez. Så nå har du muligheten til å ta med deg en venn på konserten. 

T-skjortene her er også i størrelse M alle sammen.

 

 

 

Vi ønsker dere alle sammen lykke til. Konkurransen avsluttes søndag 5.mai, og vinnerene offentliggjøres på bloggen mandag. Vinnerne trekkes på random.org og det blir totalt 5 vinnere. 

 

Denne konkurransen er nå avsluttet. Vinnerne offentliggjøres på bloggen snart.

 


- Rano, Sandra, Katrine og Rikke


29.04.2013 / 22:04 / Filed Under: Blogg

Justin, Ryan Good og Ashley Benson

Hei alle sammen!

 

Pictures from: Bieber-news.com

 

 

 

 

 

Disse bildene er gamle, men de har ikke vært ute før nå. 

//Katrine


29.04.2013 / 21:34 / Filed Under: Historie: Revenge - Sesong 1

Revenge - del 44: "Give up"

 

Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Alex eller Austin? Jeg hadde ingen anelser. Jeg kjente jeg ble stresset, jeg gråt, jeg var sur, lei meg, oppgitt, forvirret. Men en ting jeg visste: jeg skal drepe Josh. Så jeg ladet pistolen, og reiste meg fort opp og lot kulene presse rett inn i brystet hans, og de 3 mennene han hadde med seg. "Jeg gikk bort til han og sparket han så hardt jeg kunne, fyrte flere skudd i kroppen hans. Det var nytelse å drepe han. Ren nytelse. "Jeg hater deg" skrek jeg trøkket han rett i fjeset, selv om allerede var livløv. "Jason, vi må få gir" ropte Mike og ristet hardt i skulderen min. "Få ut sønnen din, og vi tar med Alex hjem til deg og får leger bort, okei?" jeg nikket fort samtidig som jeg tørket tårene mine. Jeg så ned på Alex, hvordan klarte jeg ikke å se han? Hvordan? Jeg satte meg ned og la hodet mitt ned på brystet hans. "Jeg er så lei meg" hvisket jeg og så gjennom alle skuddene i kroppen hans. 

 

Jeg fortsatte sammen med to andre guttene fra Bruce sitt team for å ta vekk alle tingene som sperret  inngangen til den andre delen av rommet, hvor jeg kunne høre gråten til Austin høy. Han må ha blitt skremt av skuddene. "Jason?" stemmen til Maria traff ørene mine, men jeg stoppet ikke, jeg måtte få Austin ut, og fra hjemt il Kelsey og Alex. Jeg hadde ikke tid. Jeg er desperat. Alt jeg klarte å tenke på: jeg er en idiot. Jeg er så dum. Akkurat nå så hatet jeg meg selv så mye. Jeg kunne høre mange stemmer untenfor tankene mine, og det kom straks flere folk som begynte å hjelpe med å løfte vekk hyllene og kassene, og på noen minutter, var det klart for meg til å åpne døren. Jeg lukket øynene mine, før jeg presset kulen gjennom låsen, og døren skle forsiktig opp, Jeg ponet døren forsiktig, bare i tillefelle Austin lå rett bak den. Da jeg fikk åpnet døren helt opp, uten å treffe noe som helst på innsiden av rommet så sto jeg inni rommet. Men jeg kunne ikke si noe, men jeg hørte gråtingen hannes. Jeg visste han var her en plass.

 

Large

 

"Hvor er han?" brølte jeg samtidig som jeg lette over alt i rommet. Men til ingen nytte, han var ingen stedet. Han måtte være begarvd bak en vekk, et eller annet. "Hjelp meg da" ropte jeg og snudde meg mot de andre. De sto alle sammen med hodet lent ned mot bakken, noe de alltid gjorde om de var lei seg, eller om de følte med meg. "Kan dere slutte? Jeg vet han er her" ropte jeg desperat samtidig som jeg lette over alt, sparket i vekkene, dunket med knytenevene mine. "Jeg hører han jo" gråt jeg og ristet på hodet. Gråtingen til Austin gjorde meg trang i hodet, jeg ble bare mer og mer stresset. Hvor er ungen min? Hvor er sønnen min.

 

"Jason" jeg snudde meg spørrende rundt til personen som snakket bak meg. I stedet for å se Austin i armene hennes, så var armene hennes helt tomme. "Hvor er han, Maria?" gråt jeg og så ned på henne. Dette var så vondt, Austin og Alex. Det var så vondt, dypt inni hjertet mitt. "Gi opp, Austin er ikke her" hvisket hun og strøk meg over kinnet, noe hun visste pleide å gjøre meg avslappet, ettersom at Kelsey alltid stryker meg på kinnet. Men denne gangen så fikk det meg bare til å føle meg mer deprimert og lei meg. "HVORFOR? Han er her!" sa jeg og dyttet henne litt bort. "Nei Jason, se her" mumlet Bruce. Han kom mot meg, og jo nærmere han kom, jo nærmere kunne jeg føle gråtingen til Austin. "Se her" hvisket han og holdt opp en liten høytaler lignende ting. "De har tatt lydopptak av gråtingen til Austin, og lagt den inn her, slik at vi skulle tro at Austin var her" mumlet han og rakk meg høyttaleren 

 

Mer? jeg gråt da jeg skrev, fyfaen. Vil gjerne ha kommentarer hvor det står mer enn "mer" :)

-Esin


29.04.2013 / 21:31 / Filed Under: Blogg

Stop the hate

 

Hei folkens!

 

Jeg tenkte å legge ut noen videoer dere kan se på om dere kjeder dere! Sitter ofte selv å ser på videoer av Justin. Både av hvor mye han har vokst, ''stop the hate'' videoer og hvor fantastisk han er! Take a look:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Han er så god!

 

-Rikke


29.04.2013 / 20:38 / Filed Under: Blogg

Nye tweets fra Justin

Hei alle sammen!

 

 

//Katrine


29.04.2013 / 20:31 / Filed Under: Rano sitt møte med Justin

Har DU møtt Justin Bieber?

 

 

Hei alle sammen!

 

 

Jeg ser det er mange som liker innleggene som jeg lager hvor dere lesere skriver hvordan deres møte med Justin Bieber har vært. Har nå laget en kategori på bloggen, slik at det blir lettere for dere å finne igjen tekstene som kommer inn. Jeg har til nå lagt ut 3 tekster, og jeg ønsker å legge ut flere! 

 

Viss du har møtt Justin Bieber 1 eller flere ganger, send inn din historie til meg på mail: Katrineaasland@hotmail.com eller på facebook >her< 

 

REGLER FOR Å SENDE INN HISTORIE: 

 

* Ikke send inn en historie som ikke er ekte. Du MÅ ha med Meet & Greet bilde med Justin, eller bildet dere tok sammen.

* Ikke skriv en hel bibel uansett om du ønsker det, det holder med 1-2 sider.

* Gjerne legg til flere bilder rundt møtet, eks med dansere, informasjonsrommet, osv.. 

 

 

PS: Teksten din blir lagt ut på bloggen, og navnet ditt blir skrevet med. Viss du ikke ønsker at etternavnet ditt skal publiserers, så skriv i mailen at du kun ønsker at ditt fornavn skal være med!

 

 

Et bilde av meg og Justin i sommer:PPPP Jeg bare tuller, bilde ble laget av en leser for sikkert 1 år siden, men jeg liker det, haha.

 

 

//Katrine


29.04.2013 / 20:22 / Filed Under: Rano sitt møte med Justin

Jeg har møtt Justin Bieber #3

Hei alle sammen!

 

Skrevet av søte Eline:

 

 

23.04.2013 - Dagen startet med at jeg satt 6timer i bil fra Halden til Stockholm i Sverige.Jeg gledet meg virkelig ikke, jeg var så nervøs og gruet meg skikkelig siden jeg hadde kjøpt billetten min på en utrygg side og var derfor livredd for at billetten skulle være fake.

Når jeg kom fram så fikset jeg meg ferdig på hotellet før jeg gikk og stelte meg i kø. Mamman min var med meg for å vente i kø, hun gikk og spurte om billetten min var ekte og kom tilbake gråtende, når jeg så hun trodde jeg at alt var over og begynte å gråte. Når hun sa at billetten var ekte ble jeg overlykkelig og gråt enda mer.

Jeg satt inne og ventet på Justin med mange andre beliebers, men jeg var så sjenert så jeg satt der helt alene i 3timer, itillegg til at jeg ikke skjønner svensk. Så jeg satt der og ikke gjorde noe helt til Kenny, Dan, DJ Tay James og noen av danserne kom og tok bilde med oss, ga oss autografer osv. Danserne og alle er utrolig koselige!En som het Ryan (tror han het det) informerte om meet&greet, at vi ikke kunne spørre Justin om noe osv. Ryan var engelsk også når han kom og pratet med noen ved siden av meg så bare satt jeg der helt stum. Han så på meg, smilte og sa at jeg kom til å gråte på bilde.
Når vi stelte oss i køen for å komme inn i 'teltet' som Justin sto i, så ble jeg helt fra meg. Jeg begynte å hylgrine og det var så deilig å få ut tårer, fantastisk følelse. Ryan så meg, kom bort til meg og sa at han hadde rett med at han visste at jeg kom til å gråte. Han tok opp noe fra lommen sin, noe som viste seg å være PLEKTERET TIL JUSTIN! Han ga det til meg, han var så skjønn. Jeg ga han en klem også sa han at han ikke ville se meg gråtende på bilde. 


Jeg kom bort til åpningen av teltet, der stoppet en mann meg og tørket tårene mine, sa at alt kom til å gå fint og sa jeg skulle smile. Folk bak meg i køen trøstet meg også, alle folk var så snille:)
Jeg gikk inn, det første jeg så var Justin stå der og øynene mine havnet rett på de store musklene hans. Jeg gråt så utrolig mye, jeg gikk rolig fram til han, klemte han og sa at jeg elsket han utrolig mye før jeg gikk ut igjen. Det var bare sånn ca 4sek bare.
Vi betalte over 5000 for den billetten, jeg ble utrolig skuffet over at han ikke svarte meg, men jeg er forsatt så utrolig glad. Har aldri gråtet så mye i hele mitt liv før, han er mye mer fantastisk i virkeligheten. SÅ jeg sier til dere som er skuffet etter møtet; vær glad for at dere har møtt han og fått bilde, ikke vær skuffet for at han ikke svarte. Tenk på de som aldri får møte han i det hele tatt.

 

Se så søtt bilde hun fikk da!

 

//Katrine

 


29.04.2013 / 20:06 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Bilder fra konserten i St.petersburg - 28.april

 Hei alle sammen!

 

Nye bilder fra konserten i går:

 

justin bieber petersburg russia 

BI8xKZeCMAE5nj0-large.jpg 

BI8y3FnCAAAkQmT-large.jpg

BI81v-FCcAEKUf3-large.jpg 

tumblr_mlz2mrtXp91rvs3lto3_1280.jpg 

tumblr_mlz2mrtXp91rvs3lto4_1280.jpg 

tumblr_mlz3qdb2Io1rvs3lto1_500.jpg 

tumblr_mlz3wgEcCt1rvs3lto4_1280.jpg 

tumblr_mlz32buw0r1rvs3lto1_1280.jpg 

tumblr_mlz32buw0r1rvs3lto3_1280.jpg 

tumblr_mlz32buw0r1rvs3lto7_1280.jpg

tumblr_mlz4fsxpCD1rvs3lto2_1280.jpg 

 

//Katrine


29.04.2013 / 20:01 / Filed Under: Blogg

Viddy

 

Hei alle sammen!

 

 

 

 

 

@justinbieber: ''i feel for this guy... but i still love spotify haha @Eldsjal''

 

-Rikke


29.04.2013 / 19:53 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Bilder fra konserten i St.petersburg

Hei alle sammen!

 

Disse bildene ble tatt i går på konserten i St.petersburg!

 

 

 

 

 

//Katrine

 


29.04.2013 / 19:51 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Justin i St.Petersburg 28.04013

 

Hei alle sammen!

 

Justin ber folk om å reise seg og være med, under konserten i Saint-Petersburg. Stakkar!

 

 

 

Tusen takk til Alyssa for tipset!

 

-Rikke


29.04.2013 / 19:33 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Videoer fra konserten i går

Hei alle sammen!

 

Her har dere noen videoer fra konserten i St.petersburg i Russland i går den 28.april

 

Be alright


Fall

 

Boyfriend og Baby

Believe tour åpningen, All around the world og Take you


One less lonely girl

 

//Katrine


29.04.2013 / 19:21 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Meet & Greet - St.petersburg

 

 

Dette er noen av meet & greet bildene som ble tatt i St.petersburg i går. 

 

  

Du kan finne flere bilder på Bieberfever.com

 

//Katrine


29.04.2013 / 19:12 / Filed Under: Blogg

One less lonely girl - 28.april

Hei alle sammen!

 

One less lonely girl i Russland den 28.april. 

 

St. Petersburg&#8217;s OLLG (April 28)

 

//Katrine


29.04.2013 / 17:50 / Filed Under: Historie: Revenge - Sesong 1

Revenge - del 43: "Die, die, die my darling"

"Samling" ropte jeg høyt ut i det vi hadde annkommet stedet hvor alle minibussene hadde stoppet og parkert langsveien på en rekke. Alle mennene til Bruce og fra min gjeng kom gående oss andre, samtidig som folkene kom mot oss, så prøvde jeg å telle antall folk vi hadde med oss, og vi var langt over 25, for å si det sånn. "Her har dere planen" mumlet jeg i det alle sto i en ring rundt meg. Jeg la arket ned på bakken, og alle satte seg på huk ned for å studere planen. "Planen er enkel, de som skal plassere bombene vet hvem de er, resten må vi fordele på forskjellige innganger for å komme inn i byggningen, men spøsmålet er: har alle dere våpen og beskyttningsvest? jeg vil ikke at noen av dere skal skade dere, og jeg er jævlig takknemlig for at dere hjelper meg" mumlet jeg og så utover alle folkene. De alle nikket mot meg, samtidig som de smilte. "Du har hjulpet oss før, og gjengene våres passer fint sammen, så jeg antar at dette egnetlig bare er en selvfølge for folkene mine" smilte Bruce og klappet meg på skulderen. "Enig, folkens?" alle sammen smilte et stort ja mot meg. Jeg smilte tilbake, før jeg reiste meg opp. 

 

Etter at vi hadde lagt en oversikt og delt alle opp i forskjellige grupper, så var min gruppe og jeg nå på vei løpende inn mot vår inngang som vi skulle komme oss inn i. Jo nærmere vi kom, jo irritert ble jeg. Jeg hadde klart å overtale de andre til å la meg og min gruppe komme oss inn i kjelleren - hvor Austin mest sannsynlig lå utifra de meldingene vi fikk tidligere. Vi løp noen minutter til, før vi fant en dør. "Vi må skyte den" mumlet jeg og tok ut pistolen fra baklomma mi. Jeg ladet pistolen før jeg rakk den mot låsen, fingen min presset knappen, og noen sekunder etterpå så åpnet døren seg automatisk. Jeg dyttet døren litt mer opp slik at vi kom oss skikkelig inn. "Du der, du der og du kom med meg" hvisket jeg stille. Guttene fra Bruce sin gjeng nikket og gjorde som jeg sa. Jeg gikk med pistolen foran meg hele tiden, i tillfelle det skulle skje noe. "Ser du noe?" jeg så spørrende på han jeg hadde dratt med meg. Han ristet på hodet.

 

Large

 

"Jason!" Mike som jeg hadde sendt til høyre side av gangen, kom løpende bort til meg med en pose i armene sine. "Fuck" ropte jeg og slapp pistolen da jeg så at posen var formet som en bombe, og satte meg fort ned med bomben foran meg. Jeg rev posen fortsiktig opp. En ustilt bombe kom til syne. "Denne er verken ferdig, eller satt i bruk" mumlet jeg misstenkelig. "Hvor fant du den?" sa jeg og så bort på Mike. "Kom" mumlet Mike før han gikk bortover igjen. "Vent litt" ropte jeg og tok tak i pistolen min som jeg hadde slengt på gulvet før jeg gikk fort etter de andre mennene. 

 

"Her fant jeg den" sa han og pekte rundt i et rom, som besto av mange hyller, og utstyr man lager bomber og andre diverse ting med. "Sjekk skapene og sånn" sa jeg før jeg begynte å rote i skapene, hyllene. "Se her" mumlet den ene gutten jeg ikke visste navnet på. Han pekte inn på et skap, som var nærmest stengt av alle posene og sånt som lå foran noe som lignet på en dør. "Hva er det?" jeg så rart på han. "Hysj da" mumlet han og la pekefingeren foran leppene. Jeg gikk nærmere døren, og hørte en lav gråtende stemme. "Det er Austin" ropte jeg hysterisk da jeg kjente igjen stemmen til ungen som gråt bak døren. "Åpne døren" ropte jeg stresset før jeg desperat begynte å dytte alt jeg kunne vekk fra døren. "Jason, ro deg ned" mumlet Mike og trakk meg tilbake. "Nei" mumlet jeg og kjente tårer bygge seg opp i øynene mine. Jepp, jeg - Jason McCann hadde tårer i øynene, fordi jeg gledet meg så mye til å legge Austin i mine trygge armer. "Vi må få vekk alle disse tingene, la oss hjelpe deg" la han til. "Fort da" ropte jeg stresset og dro hendene gjennom håret. Jeg følte bevegelsene dems gikk så sakte. Jeg følte tingene aldri forsvant. Alt gikk i slow motion for meg, men gjett hva? alt ble verre da jeg hørte stemmen til Josh, traff ørene mine. Jeg hadde møtt han en gang før, og siden han hadde verdens ekleste stemme, kjente jeg den fort igjen. "Neimen se her da, hvem er det vi har her?". Før jeg snudde meg, så ladet jeg forsiktig pistolen, og det første jeg gjorde da jeg snudde meg var å trykke på knappen. Jeg trykket så mange ganger jeg kunne. "Die, die, die my darling" ropte jeg. "Jason" skrek Mike og dyttet meg vekk fort vekk slik at pistolen datt ut av hendene mine. "Det er Alex" ropte han, og øynene mine åpnet seg fort skikkelig opp samtidig som de falt ned på Alex som lå på gulvet, livløs allerede med blod over hele kroppen, mens Josh sto der smilende med pistolen rettet mot meg. Hadde han virkelig holdt Alex foran seg selv, og gjort slik at jeg skadet min egen bror?

 

Mer?!?!?!?!? sorry skrivefeil, hastverk

-Esin

 


29.04.2013 / 17:24 / Filed Under: Blogg

Informasjon

Hei folkens!

 

Jeg har bestemt meg for å fortsette med revenge, men det blir bare 1 sesong av den! Deretter fortsetter jeg med i'll take care of your son, i promise - gleder meg veldig, fordi ejg vet at den er di allerfleste sin favoritt, og den kommer til å bli helt enorm når jeg fortsetter - i promise. Det kommer så klart et sammendrag når det nærmer seg, men jeg skal si i fra ca 1-2 uker før jeg begynner på den igjen, slik at dere kan lese hele historien på nytt om dere vil! Begynner på neste del av revenge nå

 

-Esin


28.04.2013 / 18:05 / Filed Under: BELIEVE TOUR

St. Petersburg er klare

-Sandra


28.04.2013 / 17:57 / Filed Under: Blogg

Eenie Meenie - 3 år

 

Eenie meenie med Sean Kingston er i dag 3 år gammel! åå, tiden går så fort..

 

 

Rano


28.04.2013 / 16:18 / Filed Under: Blogg

Skriver historien på nytt

Heisann!

 

Er mange som har lurt på hva som har skjedd med historien min ''Based on a lie'' siden jeg ikke har skrevet på den siden November. Når Esin er ferdig med sin historie her på bloggen, så er det min tur til å skrive igjen. Kjenner jeg gleder meg veldig til å skrive på nytt igjen, og samle litt motivasjon til å skrive. Meg og Esin skriver jo helt annerledes, og alle historiene tidligere på bloggen er jo skrevet av meg. Men nå har jeg forbedret meg blant annet når det kommer til skrivingen, og tankegangene selvfølgelig. Derfor har jeg bestemt meg for å omskrive ''Based on a lie'' på nytt igjen, så det vil bli litt nye ting i historien. På denne måten kan dere komme inn igjen i hva historien handlet om i utgangspunktet også! Høres det greit ut? :)

 

Kjenner jeg også gruer meg litt til å skrive igjen også, mange er utrolig kravstore.. haha, og Esin er jo kjempe flink:)

 

Rano


28.04.2013 / 15:12 / Filed Under: Blogg

Vi kjører på med storkonkurranse!

Heisann sweethearts. Bak bloggen så planlegger vi en storkonkurranse med flere dyre og fine premier til flere personer. Det er seriøst helt fantastiske premier vi har planlagt hitil, og det vi kan avsløre nå er for tiden Chachi momma, Selena Gomez konsertbilletter + en ekte signatur av Justin selv. Vi bak bloggen bruker så utrolig mye tid og penger på dette, så vi håper dere blir fornøyd. Men tingen er det at vi har lyst å ha enda flere ting med i konkurransen. Så her gjelder det å være kreativ kjære lesere! Konkurransen kommer ut i løpet av uken. Kom med ideer til hvilke premier dere vil ha. Husk at vi ikke har økonomien til reise premier og meet and greet. Dette gjør vi også som en takk for all støtte og for at dere leser bloggen vår!

 

Kom med ideer!

 

 

-Rano


28.04.2013 / 13:59 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde

@jblazeofficial: It\s about to go down tonight in St. Petersburg, Russia! #BelieveTour #TeamBieber

 

-Sandra

 


28.04.2013 / 13:20 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Hvordan M&G foregår

 

Denne videoen er det ei svensk jente med navn Evelina som har lagt ut. Det går utrolig fort, men etter min mening er det verdt pengene.

 

-Sandra


28.04.2013 / 13:05 / Filed Under: Blogg

Tenk deg om
- Hva er det første du tenker når du ser dette bilde?


- Malin 


28.04.2013 / 12:53 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Bussene ankommer Russland

 

-Sandra


28.04.2013 / 12:39 / Filed Under: Blogg

Fans utenfor hotellet i går

 

-Sandra


28.04.2013 / 12:15 / Filed Under: Blogg

Perfekt!

 

 

- Malin 


28.04.2013 / 12:12 / Filed Under: Blogg

Imagine

Hei!

 

Newspaper: The house next to Justin Bieber is for sale.

You:

 

- Malin 


28.04.2013 / 11:59 / Filed Under: Blogg

Flashmob utenfor hotellet - Russland

Dette er fra i går.

 

-Sandra


28.04.2013 / 11:28 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Her bor Justin akkurat nå

Hotellet som Justin sover på akkurat nå heter Corinthia Hotel St Petersburg. Det er et fem stjerners hotell. Han skal ha konsert der i dag og på tirsdag i forskjellige arenaer. 

Over ser dere noen bilder fra hotellet. Det er blandt annet noen suiter, bad og resepsjonen.

 

-Sandra 


28.04.2013 / 10:54 / Filed Under: Blogg

Morsomt

Hei!

 

- Noen som kjenner seg igjen i dette bilde?

 

- Malin


28.04.2013 / 10:54 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Nytt bilde fra flyplassen i Russland

 

-Sandra


28.04.2013 / 10:25 / Filed Under: Blogg

Se!

Hei!

 

Se dette perfekte bilde:
- Malin


28.04.2013 / 10:21 / Filed Under: AWARDS

Justin vant Best Male hos RDMA

 

RDMA er altså en forkortesle for Radio Disney Music Award.

 

-Sandra


28.04.2013 / 10:15 / Filed Under: Blogg

Video

Hei igjen!

 

Jeg var på konsert den 17 april, og hadde plass i Diamond circle. Etter konserten lagte jeg en video med bilder fra konserten. 

Noen har kanskje sett den, men til dere som ikke har sett den: 

 

 NB: Teksten henger litt etter på videoen. Vet ikke hva som har skjedd!

 

 

- Hva syns du?

- Har du sett den før, eller var den ny for deg?

 

- Malin 


28.04.2013 / 09:53 / Filed Under: BIEBERFACTS

Justin i Russland

Hei og god morgen!

 

I dag skal Justin holde sin første konsert i Russland.

Han skal opptre i St. Petersburg, og på mandag skal han opptre på den olympiske stadioen i Moscow som også er i Russland. 

justin bieber in russia

Dette bilde er tatt i Russland. 

 

- Malin 


27.04.2013 / 22:48 / Filed Under: Blogg

Hun selger OLLG rosekransen

 
Ryktene om at jenten på bildet har lagt ut rosekransen for salg på ebay, er bekreftet at er sant.
Se lenken under. 

http://www.benl.ebay.be/itm/One-Less-Lonely-Girl-crown-Justin-Bieber-Antwerp-2013-/221215716897

 

Hva syntes dere om dette? ville dere gjort det?

 

-Sandra


27.04.2013 / 22:39 / Filed Under: Blogg

Justin

Fant dette bilde og tenkte å dele det med dere:

 

- Malin 


27.04.2013 / 22:17 / Filed Under: Blogg

Fin video

 

Hei alle sammen!

 

Sjekk ut denne videoen! Elsker den

 

 

 

-Rikke


27.04.2013 / 22:11 / Filed Under: Blogg

Gjesteblogger

Hei :)

Som dere vet er det jeg, Malin som har vært gjesteblogger i går og i dag. Jeg var også gjesteblogger da Justin var her for noen uker siden. 

Håper dere liker det jeg poster!

 

 

 

- Har du noen spørsmål som du vil stille meg? 


Følg meg gjerne på instagram: malinaat 


27.04.2013 / 22:11 / Filed Under: Blogg

Funny picture

Må bare legge ut bildet bestevennen min la ut på instagram. Hahah, lo godt da jeg så det! Enjoy
Feel free too follow han: sebbiboy7

Meg også: rikkehi97

Tell me what you think!

-Rikke


27.04.2013 / 21:47 / Filed Under: Blogg

Justin og Selena

Heisann!

 

Når det intime fotografiet er tatt er imidlertid usikkert. Flere av Biebers Instagram-følgere har kommentert at han mangler tiger-tatoveringen han viste frem under konsertene i Stockholm 22. - 24. april.

«Du har laget musikk for lenge nå kjære, kom og kos. - henne» lød den talende bildeteksten til fotografiet, som allerede har fått nesten 900.000 «likes» og over 175.000 kommentarer. 

Men noen som ikke er like begeistret for stjerneparets tilsynelatende gjenforening, er vennene til Selena Gomez.

- De er rasende over at hun gir Justin en ny sjanse. De har prøvd å advare henne om at han ikke er noe bra for henne og at hun bør holde seg unna ham, men hun bare elsker den oppmerksomheten han gir henne, sier en kilde til RadarOnline. 

«Spring Breakers»-skjønnheten fortalte i et radiointervju onsdag at hun bare ønsker å 
ha det moro, nyte livet og ikke bekymre seg. Kanskje 20-åringen er innstilt på ikke å bli såret om forholdet skjærer seg nok en gang?

For en drøy måned siden understreket Gomez at hun 
ikke var på leting etter en ny kjæreste - noe som kan tyde på at hun allerede da var inne på tanken om en gjenforening.

Også mandag publiserte Bieber et personlig bilde av ham og Gomez - men angret seg og 
slettet det rett etterpå. Det faktum at det nye bildet allerede har ligget ute i mange timer, indikerer kanskje at paret virkelig er sammen igjen?

Justin Bieber og Selena Gomez
 avsluttet sitt to år lange forhold under en ferietur i Mexico like før nyttårsaften.

 

Kilde: http://www.seher.no/915755/justin-bieber-la-ut-kosebilde-med-selena-gomez

 

STORM PÅ SOSIALE MEDIER: Få timer etter at Justin Bieber la ut dette bildet av ham og Selena Gomez på Instagram, har nesten 900.000 følgere «likt» bildet.

Her er bilde som skal ha avslørt alt. Justin postet dette selv på sin insagramprofil!

 

- Hva tror du?


- Malin 


27.04.2013 / 21:36 / Filed Under: Blogg

Gammelt bilde

Hei igjen!

Fant dette bilde og tenkte å dele det med dere.Tror dette var en av de første tatoveringene han tok.

- Malin 


27.04.2013 / 21:35 / Filed Under: Blogg

Bilde

Hei :)

Kom over dette bilde og tenkte å dele det med dere!

- Malin 


27.04.2013 / 20:19 / Filed Under: Blogg

Imagine

Hei!

Mamma: KOM NED

Du: Jeg er på do!

Mamma: Men Justin er på TV

Du:

 

- Flere som har det sånn?

 

- Malin 

 


27.04.2013 / 20:19 / Filed Under: Blogg

Justin forlater LV , Helsinki, Finland

 

 

-Sandra


27.04.2013 / 20:03 / Filed Under: Blogg

Se og Hør

Hei!

Tenkte å slenge med dette bilde:

- Malin 


27.04.2013 / 19:46 / Filed Under: BELIEVE TOUR

OLLG i Antwerp solgte blomsterkransen

Fikk et tips fra en leser at jenta som ble OLLG i Antwerp,Belgia for ca 2 uker siden, har solgt blomsterkransen sin på Ebay. Kan dessverre ikke bekrefte om dette er rykter eller om det faktisk er sant. 

Hva syntes dere om dette dersom det ikke er rykter?

 

-Sandra


27.04.2013 / 19:19 / Filed Under: Blogg

Justin ser på Justin

Hei!

Kom over dette bilde hvor Justin er i en butikk og ser på seg selv i ett blad. Lurer på hva han tenker!

- Hva tror dere han tenker? 

 

- Malin 


27.04.2013 / 19:16 / Filed Under: Blogg

Enda flere bilder fra Helsinki, Finland

Pictures taken from: bieber-news.com


 

-Sandra


27.04.2013 / 19:15 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Ny tweet

Heisann!

 

- Malin 

 

 


27.04.2013 / 18:36 / Filed Under: Blogg

Ta til dere respekt

// okei, sjansen er VELDIGVELDIGVELDIG liten om dere ender opp med Justin en dag. Måtte legge til dette, siden folk klikker helt når det ble skrevet at man aldri ender opp i samme seng som JB. Selvfølgelig, NEVER SAY NEVER - men det er veldig liten sjanse

Som sikkert veldig mange av dere har fått med seg så postet Justin et bilde av han selv og Selena på instagram i går kveld. På en gruppe på facebook som heter Norske Beliebers har det vært diskusjon om dette helt siden Justin postet bildet. Bildet på instagram har fått over 855 000 likes siden i går og det er jo et tegn på at veldig mange syntes det er bra de er blitt sammen igjen. En god del beliebers derimot, klikker helt og skriver masse negative ting om Selena. Det er greit at folk har egne meninger, men noen ganger er det best å ikke si noen ting. 

Vi er her for å søtte musikken, ikke hvem han er sammen med. Selvfølgelig er vi beliebers veldig engasjert i Justin sitt liv og vil helst ha han alene og singel, men han er et menneske han også. Vi kan ikke bestemme hvilke tatoveringer han skal ha, vi kan ikke bestemme om vil røyke hasj eller ikke, vi kan ikke styre følelsene til Justin heller. Helt ærlig begynner jeg selv å bli redd Bieber fansen. Jeg vet ikke hvordan beliebers i andre land oppfører seg, men norske belieber er helt crazy. Ikke nok med at de skal vite hvor Justin er 24/7 når han har vært i landet, men vi er også sinnsykt frekke mot andre norske beliebers. Når Justin hadde konsert her i forrige uke, da var det seriøst INGEN som respekterte hverandre 16.april i Diamond Circle. Jeg selv var der og alle skulle lengst mulig frem uansett om de ikke kom lengre frem enn de de var. 

Poenget er at folk burde respektere med- belieberene og ikke minst Justin sine avgjørelser. Jeg har aldri vært stor fan av Selena, men jeg syntes faktisk litt synd på henne nå som jeg ser hvor negativ den responsen Justin har fått på insta bildet sitt. Det er helt sykt hvor negative folk skal være. DU kommer aldri til å havne til sengs sammen med han uansett, så det er ikke vits til å hate på Selena kun fordi hun er sammen med han. Jeg kjenner jeg blir gal av å være belieber noen ganger, haha. 

Folk er kjempe sure på Selena og sier det er hennes feil at det ble slutt mellom de tidligere, men hva vet vi egentlig? INGETING.
For all del kan det hende Justin har tafset på en annen jente ute på en nattklubb. Vi skal alltid forsvare Justin og det er bra det, men ikke hele tiden. Det kan ha vært Justin sin feil at de slo opp for ikke lenge siden. Alle skal hele tiden klandre Selena. Ta litt av respekten du har for Justin og legg den over på Selena. Det er INGEN som fortjener så mye dritt og hat Selena får. Ser dere ikke at Selena gjør Justin glad? Justin trenger dette. Han har vært så langt nede, og jo - det syntes på M&G bildene fra Norge. Det virker som om han selv er litt usikker på Jelena. Han er redd for å miste beliebers kun fordi han har funnet jenta han elsker. 

 

Siste jeg vil si er at dere som ikke respekterer Selena, burde ta til dere litt respekt og begynne å repsketere jenta som idolet vårt elsker. 
Peace out ♥

 

- JDBNORWAY 


27.04.2013 / 17:46 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Flere bilder fra konserten i Helsinki, Finland

 

Bildene er det fans som har tatt fra konserten.

 

-Sandra


27.04.2013 / 16:49 / Filed Under: Blogg

Nytt IG bilde - DJTayJames

@djtayjames: Real rocognize real

 Bladet Justin ser på er et tysk blad. Man får kjøpt det i norske butikker som på Narvesen for eksempel.

 

-Sandra


27.04.2013 / 16:26 / Filed Under: Blogg

Nytt IG bilde - Justin

@justinbieber: I dropped the O and the E and just kept the LV- Big Sean

 

-Sandra


27.04.2013 / 15:11 / Filed Under: Blogg

Armene til Justin

 tatt 2009/2010

tatt 2013.

 

Hva syntes dere om forandringen? Jeg syntes det er sinnsykt sexy, hehe.

 

-Sandra


27.04.2013 / 13:40 / Filed Under: Blogg

Ny tweet fra Justin

-Sandra


27.04.2013 / 13:20 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Videoer fra konserten i Helsinki, Finland

  

 

 

 

-Sandra


27.04.2013 / 12:48 / Filed Under: Blogg

Montorola reklame

 

-Sandra


27.04.2013 / 12:16 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Bilder fra konserte, Helsinki, Finland

  

 

 

-Sandra


27.04.2013 / 11:46 / Filed Under: BELIEVE TOUR

OLLG - Helsinki, Finlad - VIDEO

 

 

 

-Sandra


27.04.2013 / 11:14 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Helsinki, Finland 26.april

Denne jenta er fra Norge og hun heter Sara^

Om dere vi se flere M&G bilder fra Helsinki, gå inn på Bieberfever.com 

 

-Sandra


27.04.2013 / 06:26 / Filed Under: Blogg

Believe 3D

Hei og god morgen!

 

Direktøren John M Chu avslører nye detajere om filmen til Justin. John skal ha sagt dette i ett intervju med LAtimes:

It started as just a concert movie but we"ve we got so many others thing now.

We have footage him writing the first song for his next album on a piece of paper with a pencil.

Blank page, erasing, writing. That"s were it start. 

It"s almost about a boy becoming an artist rather than a boy"s life. Because his artistry is his life now, said John in a interview. 

justin-bieber-believe3d

John og Justin 

 

- Er dere spente på hvordan " Believe 3D " blir? 

 

- Malin 


27.04.2013 / 00:56 / Filed Under: Blogg

Ny musikk fra Justin

-Sandra


27.04.2013 / 00:10 / Filed Under: Blogg

JELENA IS BACK?

Justin postet nettopp et bilde på Instagram av han og Selena:

@justinbieber ''you've been makin music for too long babe come cuddle'' - her

 

Til dere som ikke vet det, så er det Selena om er på bildet med Justin. Og ''Jelena'' står for Justin + Selena, og grunnen til at jeg skrev det nå er fordi mange blir så sur fordi de tror at vi tror at Selena egentlig heter Jelena and so on. Bildet er også litt gammelt, muligens tatt i Danmark ettersom han ikke har tiger-tatoveringen.

 

Hva syntes dere om at Jelena er tilbake?

 

 

 

 

Rano


26.04.2013 / 22:51 / Filed Under: Blogg

Gifts

God kveld!

Tenkte å slenge med denne giften til dere:

PERFEKT TIL 1000!

 

- Malin

 

 


26.04.2013 / 22:39 / Filed Under: Blogg

Video

Hei!

Kom nettopp over denne videoen og tenkte å dele den med dere: 

 

 

 

 

- Har du sett denne før?

 

- Malin


26.04.2013 / 22:21 / Filed Under: Blogg

Musikkvideoen er ute

Heisan :D 

 

Som mangen av dere vet har norske beliebers lagt en sang til Justin. Justin har hørt sangen, men nå er også musikkvideoen ute. 

 

 

 Del den videre! 

 

- Malin 


26.04.2013 / 22:14 / Filed Under: Historie: Revenge - Sesong 1

Revenge - del 42: "Are you kidding with me?"

Jeg så sjokkert ned på Jason før jeg begynte å le. "Dårlig spøk" mumlet jeg og himlet med øynene. "Kom igjen, la oss gå" sa jeg og dro han i armen, nok en gang. Men til ingen nytte. "Seriøst Kelsey, du blir, og vi drar" sa han og reiste seg opp. Han la armene sine rundt skuldrene mine før han så meg rett inn i øynene. "Kun for ditt eget beste" hvisket han og flyttet hånden sin fra skulderen min, opp mot kinnet mitt. "Tuller du med meg?" mumlet jeg og så irritert bort på han. Han ristet på hodet. "Ingen diskusjon, du blir" sa han bestemt. "Hva faen Jason?" ropte jeg irritert og dyttet han bort fra meg. "Jeg er den her som har mest makt og kan gjøre mest i gjengen, og du vil ikke ha med meg?" mumlet jeg og la armene i kross. "Jeg vet du er den vi kan få mest bruk for og sånt, men vi klarer oss. Vi får støtte fra en annen gjeng" mumlet han og pekte ut vinduet, hvor det nå sto 5 minibusser, i stedet for 1. "Nei, jeg skal være med" sa jeg bestemt. 

 

"Kelsey, bare bli her" mumlet jeg irritert og så ned på henne. "Jeg har seriøst ikke tid til å diskutere med deg nå" mumlet Jason og la armene mine i kryss, akkurat som meg. "Fint, da kan jeg bare være med, og alle er fornøyd" sa jeg og bevegde meg mot gangen, hvor gjesten av gjengen nå sto og ventet på meg.. eller Jason. "Alex" ropte Jason før han tok tak i armen min og stoppet meg. "Hva?" sa han og kom fort inn i stua. "Kelsey er sta" sa han irritert og pekte bort på meg. "Beklager Kelsey, men jeg er enig med Jason" mumlet han og ga meg et lite blikk. "Hva seriøst?!" ropte jeg irritert og slang armene mine ut i været. "Hva er grunnen til at dere ikke vil ha med meg, plutselig?" ropte jeg frustrert. "Ditt eget beste" mumlet Jason bak meg. "Hold kjeft" freste jeg.

 

"Bare bli her Kelsey, vi har seriøst ikke tid til dette akkurart nå" mumlet Alex og så ned på meg. "Skal jeg bare være her ALENE, med den jævla sluten der?" ropte jeg og pekte på Patricia som fortsatt satt livløs i stolen. "Som om det er så trygt for meg" la jeg til. "Det er tryggere at du blir her, enn å bli med oss. HADE" smilte Jason før han fort kysset meg kjapt på leppene og forsvant bort til resten av folkene. "Kan i det minste Maria eller Jasmine være igjen her?" ropte jeg irritert samtidig som jeg gikk etter de. "Jasmine trenger vi, og Maria trenger vi" smilte Jason. "HVORFOR TRENGER DERE IKKE MEG? UGH" mumlet jeg sparket hardt i den ene vasen. Jason svarte ikke, i stede så gikk han ut av huset, sammen med gjengen. Der har dere min kjæreste, folkens.

 

186758715767031993_re0csdgd_c_large

 

Jason's pov//

"Kelsey er sikkert jævlig pissed på deg nå" lo Eric. "Jeg vet" mumlet jeg og himlet med øyene. "Du vet åssen du skal trykke på hennes knapper for å si det sånn" lo Maria, etterfulgt av latter fra resten av gjengen. "Du vet, hun har trossalt vært kjæresten min i noen år" mumlet jeg og kjente en liten rødfarge spre seg i kinna mine. "Det er ingen andre enn Kelsey som får McCann til å rødme, that's for sure" ropte Alex og pekte bort på meg. "Hold kjeft" lo jeg og slo til armen hans samtidig som jeg prøvde å bli kvitt rødmina mi.

 

"Greit, nok tull" smilte Bruce som er sjefen til gjengen som har valgt å støtte oss nå. "Vi må legge en plan, vi er ekstremt mange folk, og alle kan ikke løpe og gjøre samme ting. Noen må plassere bombene, andre må snike seg inn og noen må holde vakt" mumlet han og la frem tre ark, et til meg, et til Alex og et igjen til han selv. Han hadde allerede lagt en skisse over hvordan vi kunne gjøre dette. Jeg tok tak i pennen som lå på bordet og endret noen forskjellige greier før jeg så mot Alex. "Flytt den til høyre" sa han og pekte på den andre bomben jeg hadde plassert til venstre. Jeg gjorde som han sa, og så fort gjennom planen og rakk den mot Bruce. Han så fort på tegningen før ga meg en tommel opp. "Ser bra ut" smilte han og jeg nikket. "Jeg foreslår at Eric, Chuck og Maria tar seg av de 3 bombene vi skal plassere" sa jeg og så på Bruce. "Det passer bra, jeg sender melding til de andre sjåførene, og ber de stoppe noen meter utenfor byggningen, slik at vi får forklart planen til alle" mumlet Bruce. "Gjør det" sa jeg før jeg snudde meg mot Maria, Eric og Joseph. Jeg rakk planen mot de. "Dere får bestemme hvilken bombe hvem av dere skal plassere og hvor, hvor bombene er vet dere, og dere stiller de på 30 min, greit?" jeg så spørrende opp på de. De nikket seg enig. "Good" smilte jeg. 

 

Mer? Lurer på om alt er bra med Kelsey når de kommer tilbake, om de i det hele tatt kommer tilbake?.. hmm FOLLOW MEG PÅ TWITTER FOLKENS! HETER SWAGLIKEJUJU, OG JEG ER PÅ DER HELE TIDEN! LITT AVHENGIG KANSKJE.......

-Esin

 


26.04.2013 / 21:21 / Filed Under: BELIEVE TOUR

OLLG - Finland

Hei!

Her er OLLG i Helsinki, Finland:

 

- Malin 

 


26.04.2013 / 21:18 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Ny tweet

Heisann!

 

Justin skrev en ny tweet for 7 timer siden.

 

- Malin 


26.04.2013 / 18:26 / Filed Under: Blogg

Hva skjer?

Hei! 

Det har gått mye rykter i det siste om hva som skjer mellom Justin og Selena. Om de er sammen, eller bare venner. Det ble også mange spekulasjoner etter at Justin la ut ett bilde av de to sammen, men slettet det kort tid etterpå. Det er ingen som vet helt sikkert hva som skjer mellom dem, og sånn som Justin selv sier. Vi skal aldri tro på rykter, før han selv bekrefter ting. Så til alle dere som tror på rykter: Dere bør vente til det selv kommer fra Justin sin munn, da kan dere være sikre på om det stemmer eller ikke!

Her er bilde alle sier at Justin skal ha lagt ut, men slettet like etterpå:

 

- Hvordan rykter er det du har hørt? 

 

- Malin 


26.04.2013 / 18:04 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Justin Bieber elsker det norsk klesmerke

Heihei! 

 

Det norske klesmerke One Piece har hele Hollywood som fans.

Justin Bieber er en av dem som virkelig elsker det norske klesmerket.  

I Stockholm hadde han på seg en fin grå genser fra One Piece. 

Han har også hatt på seg denne røde fine One Piecen på flere M&G bilder i det siste: 

 

View image on Twitter

Ganske kult at han liker dette norske merket! 

Nå er det åtte dager siden Justin holdt sin siste konsert i Norge med tanke på Believe Touren sin. For tiden er han i Finland hvor han snart skal holde en konsert.

 

- Hva syns du om at Justin digger det norske klessmerket?

 

- Malin 


26.04.2013 / 17:59 / Filed Under: BELIEVE TOUR

26.04.2013

Heisann :)

 

Lagte denne videoen etter konserten jeg var på.  Har tatt flesteparten av bildene selv, er kun noen få jeg har fått av en venninne. 

Håper dere liker den! 

 

 

  

- Hva syns dere?

 

- Malin 


26.04.2013 / 17:56 / Filed Under: Blogg

IKKE GLEM KONKURRANSEN!

http://jdbnorway.blogg.no/1366896009_konkurranse__vinn_goo.html

http://jdbnorway.blogg.no/1366896009_konkurranse__vinn_goo.html

http://jdbnorway.blogg.no/1366896009_konkurranse__vinn_goo.html

http://jdbnorway.blogg.no/1366896009_konkurranse__vinn_goo.html

http://jdbnorway.blogg.no/1366896009_konkurranse__vinn_goo.html

 

iKKE GLEM Å MELDE DERE PÅ KONKURRNASEN HVOR DERE KAN FINNE EN SUUPER GOODIE BAG, MED ALT FRA A TIL Å INNI!

 

 


26.04.2013 / 17:39 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Believe Tour i Finland

-sandra


26.04.2013 / 16:55 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Nattklubb

Heisann!

 

Justin ble observert på en nattklubb i Stockholm med DJ Taymes. 

 

- Malin 

 


26.04.2013 / 16:50 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde

Heisann :)

I dag skal jeg gjestblogge. Tenkte å slenge med ett nydelig bilde av Justin! 


- Er han ikke verdens kjekkeste?

 

- Malin 


Om dere vil ta kontakt med meg: 

Facebook: Malin Åbø Teig 

Har også instagram: malinaat  - Følg meg gjerne! 

 

 26.04.2013 / 14:52 / Filed Under: Historie: Revenge - Sesong 1

Revenge - del 41: "I think you should stay home"

Jasmine gikk fort bort til maccen og plugget USB-kabelen gjennom telefonen til maccen. Hun begynte fort å taste masse forskjelige på tastaturet samtidig som blikket hennes var konsontrert. "Noen her som vet fødselsdatoen til Patricia?" mumlet hun og så spørrende bort på oss. Blikket hennes stoppet tilslutt hos meg. "Jeg vet hun er 94'er, i hvert fall" mumlet jeg og hun tastet det fort inn. "Jeg må ha dato og måned" sukket hun før hun reiste seg opp. "Hva skal du?" sa jeg og så rart på henne. "Bare vent litt" smilte hun før hun forsvant bortover mot kjøkkenet hvor Patricia var.

 

Jeg så opp mot de andre, som så minst like spørrende ut som meg. Jeg bare håper at dette funker, på en eller annen måte. Jasmine kom fort tilbake, men denne gang hadde hun et eller annet i hendene. Noe lignende et bankkort, eller noe? Hun tastet fortsatt inn masse forskjellig før hun la kortet på bordet. "Perfekt" gliste hun etter noen minutter, hun snudde skjermen mot oss, og på skjermen hadde hun alle meldingene, anropene, kontaktene og alt. "Good job" mumlet jeg og smilte til henne før jeg satte meg ned ved siden av henne. Nå var det bare å finne ut noe om hvem som hadde tatt Austin. Vi gikk gjennom alle meldingene hennes, alle satt og leste mens vi prøvde å finne en minste detalje.

 

"Der" ropte plutselig Chuck og dyttet Jasmin litt lenger bort. Han trykket inn på meldingene til en som heter Josh. "Hvem faen er Josh?" Maria og Jasmine så alle rart bort på Chuck. "Det er en av sjefene for gjengen i nabobyen" mumlet jeg samtidig som jeg leste gjennom meldingene. "Helvette" mumlet jeg da jeg leste navnet til Austin i samtalen. "De har han" ropte jeg og så på de andre. "Og vennen til Patricia som hun hadde med seg her i dag tidligere,  må være Elvira, og Elvira må ha lurt Patricia, sammen med Josh. Og nå befinner de seg litt utenfor byen" mumlet jeg og dro hendene fort opp og ned gjennom fjeset mitt. "Noter adressen, nummeret og navnene Eric" mumlet jeg og så på han. "Dere andre, gjør dere klar, ta med våpen, og 3 av de sterkeste bombene" freste jeg.  Så klar for å sprenge trynet til de som hadde tatt sønnen min. "Jeg vekker Kelsey, okei?". Alle rundt meg nikket seg enige. "Flott".

 

Tumblr_lxrv7r2wmf1qk0ftso1_500_large

 

"Kelsey" mumlet jeg og dro hånden min gjennom det lange, perfekte håret hennes. Hun lagde noen smågrynt, før hun snudde hodet sitt rundt. "Alltid like sta" hvisket jeg for meg selv, før jeg tvang henne til å snu seg rundt mot meg igjen. Før hun fikk sjansen til å snu seg igjen, la jeg leppene mine over hennes, og kysset henne så intenst jeg bare kunne. Jeg la hendene mine sidene hennes, og vrikket litt i kroppen hennes, helt jeg klarte å føle leppene hennes kysse tilbake på mine. Kysset varte i noen korte sekunder før jeg trakk meg vekk fra henne og så ned på henne. "Hey beautiful" smilte jeg og strøk henne over kinnet. "La meg sove" mumlet hun og lukket øynene sine igjen. "Baby, vi vet hvor Austin er" sa jeg opmuntrende. 

 

"Hva?" hun reiste seg fort opp og så meg rett inn i øynene hennes, og tro det eller ei - men en sterk effekt av glede spredde seg utover hele fjeset hennes. "Vi vet hvor han er, vi drar nå med en gang" sa jeg og smilte stort til henne. "Tuller du?" ropte hun og kastet armene sine rundt meg før hun kysset meg hardt på munnen. "Nei, men vi må kjappe oss" hvisket jeg og hun nikket. Hun reiste seg fort opp, og dro fort på seg vesten sin og fikset hestehalen sin før hun snudde seg mot meg. "Kom" sa hun og dro meg i armen. Men jeg gjorde ingen motstand. "Kelsey, jeg tror du bare burde bli igjen her hjemme, mens vi drar" sa jeg og så opp på henne.

End of jasons pov//

 

Mer? 50+ :)

-Esin


26.04.2013 / 14:14 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Hvor skal Justin videre?

Hvor er Justin nå? Og hvor skal han videre? Her har dere svaret:

 

Justin er for tiden i Finnland hvor han skal holde konsert i dag. 

 

28.04.13 - St.Petersburg, Russland

30.04.13 - Moscow, Russland

02.05.13 - Istanbul, Tyrkia

04.05.13 - Dubai, Dubai

08.05.13 - Cape Town, Sør-Afrika

12.05.13 - Johannesburg, Sør-Afrika

______

Og her har han fri helt fram til 22.juni der han drar tilbake igjen til Amerika hvor han skal ha konsert i San Diego. 
 

 

Rano


26.04.2013 / 12:11 / Filed Under: Blogg

Imagine

Virker som mange av dere likte disse Imagine storyene, så da kjører jeg på med fler som er funnet på Twitter og funnet på selv:) Hvis dere har noen gode selv kan dere poste i kommentarfeltet, så kanskje jeg bruker din idé til neste gang?


 

Se for deg at Justin er på intervju - andre siden av verden, lykkelig forelsket. Med engang intervjueren nevner navnet ditt så rødmer han og smiler for seg selv.

 

 

Justin er nettopp ferdig med tidenes konsert mens du har stått backstage med resten av crewet og sett på. Du sitter deg på sofaen og venter på at Justin skal bli ferdig med å skifte, helt til han plutselig sitter seg ved siden av deg og sier ''Bli med til bussen, meg og deg''

 

 

Deg: ''Det begynner å bli litt seint, jeg burde kanskje gå hjem nå, så slipper du å bli lei av meg'' Justin: ''Ikke søren'' og kysser deg forsiktig.

 

Deg: ''Justin, jeg skal bare skifte jeg'' - Justin: ''Kjør på, ingenting stopper deg''

 

Se for deg at du og Justin har vært borte fra hverandre noen måneder, og savnet er stort. Du velger å overraske Justin på M&G. Du venter nervøst i køen på hvordan Justin skal reagere, helt fram til det er din tur. Han stirrer sjokkert, men evig lykkelig på deg.

 

Deg: ''Ikke gjør dette mot meg'' Justin: ''Slapp av, du overlever nok'' mens han drar av seg skjorten.

 

 

Se for deg at du skal i familiebesøk og har derfor vært på storshopping med moren din. I mellomtiden har Justin vært på besøk hos deg og vært med faren din. Du skifter ovenpå til noe utrolig fint, og går ned trappen. Justin stirrer overrasket på deg. 

 

 

 


 

 

 

Hva syntes dere? Hvilke likte dere best?:)

 

 

Rano


26.04.2013 / 11:52 / Filed Under: Blogg

Instagram

Justin sin danser Kaili postet et bilde av henne og Justin:

Hellokaili Twerk

Michaellillelund #Throwbackthursday with junior JB @justinbieber @shamballajewels

 

Alfredoflores #tbt fun times. Fish spa in Singapore at the night safari. crazy feeling! #MyWorldTour

 

jtruthfans Look at you NOW LOOK AT US @djtayjames @justinbieber @theworldshero #RoseClub #Stockholm #Sweden #BelieveTour #NOCEILINGS

 

 

 

 

Rano


26.04.2013 / 11:43 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Meet and greet - Stockholm

Justin ser utrolig glad ut på disse bildene! Blir så glad. Vi har ikke lagt ut alle M&G bildene, men de kan dere selv finne på Bieberfever.com

 

 

 

 

 

Rano


26.04.2013 / 11:34 / Filed Under: Blogg

Mark Wahlberg: Justin ønsker å bli en flink skuespiller

Biebermania
For en liten stund siden fortalte skuespiller og produsent Mark Wahlberg at Justin Bieber kunne bli stjerne i en film som han holder på å lage, og et manus som han holder på med. De har fortsatt ikke startet i gang denne produksjonen, men Mark ble intervjuet av nettstedet E Online og fortalte litt om prosjektet. Filmen Wahlberg ønsker å komme med, er Justin Bieber og Tom Cruise i hovedfokus som basketball stjerne. Vanligvis når slike prosjekter ikke er særlig diskutert rundt i media, ender det. Mange fans lurer fortsatt på hvordan det vil være videre med filmen, og Wahlberg sier at prosjekter fortsatt står. ''Vi har et flott manus'' sa han på premieren av sin siste film. ''Så vi får se hva som skjer videre''

 

Han mener at Justin vil gjøre det bra i skuespiller verdenen, og ønsker at han skal ta en del i det første steget allerede i hans film. Men planlegging av filminnspilling er det ikke tid til enda, ettersom Justin jobber på verdensturné, mens Wahlberg har flere kommende prosjekter som blant annet ''Transformers 4'' og en oppfølger til komedien ''Ted''. I tillegg vil Mark at Justin skal ta sine fridager og ikke stresse på han. 

 

 


Så dette vil si at Justin skal være med i en film snart, når turnéen er over. Det er ihvertfall det som er planen foreløpig.

 

 

Rano


25.04.2013 / 22:45 / Filed Under: Rano sitt møte med Justin

Jeg har møtt Justin Bieber #2

Hei alle sammen!

 

TUSEN TAKK FOR ALLE KOMMENTARER I DET ANDRE INNLEGGET OM PAULA SOM MØTTE JUSTIN!

Setter utrolig stor pris på det, så jeg kommer nok til å starte med slike innlegg ofte siden så mange likte det! 

 

TEKST AV: IDA HØIE

 

( Jeg er jente nr 2 til høyre, hun som holder telefonen i hånden )Jeg våknet den 16. April halv 5 om morgenen og var klar til å reise til Oslo. Jeg forventet ikke noe mer enn en konsert, og jeg var mer enn takknemlig for at jeg faktisk fikk mulighet til å gå på konserten. Plutselig ringte Mona, som jeg skulle reise med og skrek og hylte i telefonen. Hun hadde vunnet Meet and Greet og JEG skulle få være med!

Etter ca en times tid med venting på Telenor Arena ble vi krysset av på listene av de som hadde vunnet M&G og vi forflyttet oss til rett utenfor arenaen. Da vi kom inn fikk vi M&G armbånd (som måtte klippes av etterpå :() og vi ble plassert i en sal som var delt i to. I den ene salen satt de som hadde betalt for M&G og fikk individuelt bilde med Justin, og på den andre siden ble de som hadde vunnet plassert, og vi måtte ta bilder i grupper på 6. Under ventetiden ble filmen av Justin på operataket satt på, og vi fikk generell informasjon om møtet. Plutselig sa de at de hadde en overraskelse til oss, men alle måtte sitte på stolene sine først. Alle ble vi skikkelig spente og nyskjerrige på hva som ventet oss, og inn kom DAN KANTER!

Fytti så hjertet mitt hoppet da jeg så han! Han tok seg tid til klem og bilder med alle sammen, så søt som han er. Da vi stod i køen for å ta bilde med han fikk jeg øyenkontakt med ham flere ganger og starstruck som jeg var, stod jeg bare der og smilte som en annen tulling. Da det endelig var min tur og jeg gav ham klem var det første jeg tenkte: "åhh, han luktet godt!". Han spurte "how are you?" og alt jeg klarte å få frem var "I'm fine". Etter bildet var tatt sa han "nice to meet you" og smilte til meg. Jeg fikk øyenkontakt med ham igjen men jeg klarte ikke å si noen verdens ting, jeg bare stod der og gliste stort før jeg gikk å satt meg igjen. Reaksjonen kom etterpå, jeg ble helt rød i ansiktet og skalv som bare det!

Da vi kom i den endelige køen inn til M&G var spenningen stor! Da køen begynte å bevege seg så gikk den non-stop hele tiden! Vi begynte å bli bekymret siden det gikk så fort, og plutselig stod vi der, foran gardinene. "Are you ready? Are you ready? Calm down, go in nice and slow" ble vi fortalt. "Okay here we go" og gardinene ble trukket ifra. Der stod han. The one and only Justin Drew Bieber. Det var et helt ubeskrivelig øyeblikk, jeg får hjertebank bare av å skrive dette her. Justin stod der, han pustet, han beveget på seg, han var virkelig! Vaktene plasserte oss på sidene. Det luktet godt inni rommet, det luktet mann. Jeg ble plassert som nr 2 ved siden av Mona, og det gjorde meg virkelig ingen ting, for armen min var lang nok til at jeg fikk holde hånda mi på ryggen til Justin! Med en gang bildet var tatt ville alle ha klem av Justin, men livvaktene kom oss i forkjøpet, de beskyttet Justin og begynte å dytte oss ut samtidig som de fortalte hvor flinke vi var. Jeg snudde meg og sa "good luck!" til han, men alt gikk så fort så jeg husker egentlig ikke om han svarte. Mona fikk et smil og et vink fra han!

Når vi gikk ut så lo jeg. Ja, du leste rett, jeg lo. Jeg klarte ikke å reagere skikkelig, det var for sykt for meg, så jeg gikk der og lo mens de andre hylgrein. Etter hvert ble latteren min til grining og følelsene tok overhånd. Etterpå var vi på konserten, og det var helt fantastisk! 16. April 2013 er en dag jeg ALDRI kommer til å glemme! Det er så sykt at dette faktisk er virkelig, det har enda ikke gått helt opp for meg.

 

 
Hva synes dere?

 

ØNSKER DU Å SENDE INN DITT MØTE MED JUSTIN? SEND INN TIL: KATRINEAASLAND@HOTMAIL.COM
 

//Katrine

 


25.04.2013 / 22:28 / Filed Under: Blogg

Justin i One piece

Hei alle sammen!

 

 

Disse bildene ble tatt i går da Justin skulle inn på nattklubben i Stockholm. 

 

 

  

 

//Katrine


25.04.2013 / 22:24 / Filed Under: Blogg

Problemer med blogg.no

Hei alle sammen!

Må virkelig beklage så utrolig mye for at bloggen har vært tom i dag, vi har hatt hvertfall 10 innlegg som skulle ha vært publisert men som har ligget i arkivet hele dagen og som skulle ha vært publisert til spesielle klokkeslett. Men blogg.no har virkleig ikke vært noe samarbeidsvillig med oss idag, noe som førte til at alt som ble i akrivet ble lagret som utkast. Dette fant jeg ut nå når jeg kom hjem, så derfor måtte jeg publsere alt nå så seint. Beklager virkelig for det! 

 

Nå skal det være fikset, og vi håper det ikke skjer igjen.

 

 

//JDBNORWAY

 


25.04.2013 / 22:20 / Filed Under: Blogg

Nytt instagram bilde

Hei alle sammen!

 

Nytt instagram bilde fra Justin:

 

@justinbieber: Clique

 

//Katrine


25.04.2013 / 22:20 / Filed Under: Blogg

Jelysandra?

Hei alle sammen!

 

 

Justin og Elysandra hadde virkelig vært et søtt par: 

 

 

Permalenke til innebygd bilde

 

Hva tror dere?

 

//Katrine


25.04.2013 / 22:20 / Filed Under: Blogg

Selger underbuksene til Justin

 

Hei alle sammen! 

Hélène Campbell har startet et prosjekt hvor hun selger Justin's underbukser til veldedighet for å hjelpe andre syke mennesker som lider av kreft og som trenger en transplantsjon.

Underbuksene har Justin selv brukt, og prisen på undertøyet ligger nå på over 2.000$ som vil si rundt 12.000 Norske kroner. 

 

Ønsker du deg disse underbuksene? Trykk >her< for og by på de!

 

justin bieber underwear-charity

 

Hva synes dere om dette prosjektet?

 

//Katrine


25.04.2013 / 22:19 / Filed Under: Blogg

Ellen snakker om Jelena

Hei alle sammen!

 

 

Ellen snakker om Justin og Selena på rundt 00.30 

  

 

//Katrine


25.04.2013 / 22:19 / Filed Under: Blogg

REAL CHANGE

 

-Sandra


25.04.2013 / 22:19 / Filed Under: AWARDS

STEM PÅ JUSTIN


(klikk på bildet for å kunne stemme på JB)

 

-Sandra


25.04.2013 / 22:18 / Filed Under: Blogg

Justin på nattklubb i Sverige - VIDEO

 

-Sandra


25.04.2013 / 22:16 / Filed Under: Blogg

Justin og Selena

Hei alle sammen!

 

Selena har dratt tilbake til New York etter at hun kom til Norge den 18.april for og være sammen med Justin, hun ble også med til Sverige, men ble bare der til den 23.april. Nå er hun tilbake igjen i NYC.  

På flyplassen i Sverige var Justin med: 

 

 

 

 

//Katrine

 

 


25.04.2013 / 21:52 / Filed Under: Historie: Revenge - Sesong 1

Revenge - del 40: "Here u go"

"Jeg forteller deg ikke en dritt, McCann" mumlet hun. Jeg ristet på hodet, og gjorde som jeg sa. Jeg tok et hardt grep i fjeset hennes, før jeg med alle min krefter slang hodet hennes bakover, slik at hele stolen datt bak rett i glassruta, som knuste og falt rett over hele kroppen hennes. Jeg trakk meg litt bakover, slik at ingen av bitene falt over meg. Blikket mitt traff kjapt blikket blikket til Kelsey i det jeg snudde meg rundt, hun sto lent inntil veggen. Utrykket hennes var tomt, ingen smil, ingen tårer. Bare helt tomt. Øynene hennes var boret fast i Patricia som lå på gulvet, med alle glassbitene over seg.

 

Jeg ga et lite blikk til Eric og Chuck igjen, og de var fort på plass rundt Patricia, igjen. De dyttet stolen hennes oppover, og nok en gang satt hun foran meg, men denne gang var hun livløs. "Det jeg tenkte" mumlet jeg og beveget litt på hodet hennes. Hun var nok bare livløs, dessverre. "Plukk opp alle disse butene av ruta, og la henne sitte der til hun våkner" sa jeg og pekte på Eric og Chuck. De nikket og ga meg tommel opp og et smil før de gjorde som jeg sa. De fant frem noen hansker og poser og begynte effektivt å plukke opp alle glassbitene. 

 

Jeg snudde meg rundt og gikk bort til Kelsey som nå hadde blikket sitt vendt mot meg. Armene mine gikk fort rundt den lille kroppen hennes, og hodet hennes gravde seg langt inn i brystet mitt. "Hun sier noe snart. Patricia kommer ikke til å holde ut med så mye mer smerter" hvisket jeg og kysset Kelsey på hodet samtidig som jeg strøk armen min opp og ned på ryggen hennes. "Good job McCann" smilte Alex som kom mot meg. Han rakk meg hånden sin, og vi tok den typiske gutte handshaken vår. "Takk bro" svarte jeg før jeg la armen min rundt Kelsey igjen. Jenta mi. 

 

Tumblr_mehgf4haew1qjn6b1o1_500_large

 

 

"Går det bra?" jeg så ned på Kelsey som hadde lukket øynene sine samtidig som armene hennes lå rundt midjen min. Hun svarte ikke. "Kelsey?" hvisket jeg litt roligere denne gang. Men igjen, null respons. Jeg la armene mine bak knærne hennes og løftet kroppen hennes opp i armene mine. Hun hadde godt av søvn akkurat nå, så jeg vekket henne ikke. "Flytt dere" hvisket jeg mot Maria og Jasmine som satt sammen med Alex i sofaen. De flyttet seg fort da de så Kelsey som lå i armene mine, og jeg la henne forsiktig ned i sofaen, mens Maria la et teppe over henne. Jeg kneppet forsiktig vesten hennes opp, hvor lite behagelig var det å måtte sove med den, liksom?

 

Jeg satte meg ned på sofaen ved siden av sofaen hvor Kelsey sov samtidig som jeg prøvde å fortstå meg på samtalen til de andre. "Dere?" jeg så spørrende på gjengen som var langt oppi en samtale, mens Jasmine satt på maccen og søkte opp et eller annet. De snudde seg rundt og så spørrende på meg. "Hvor tror dere Austin er?" mumlet jeg og så på de. "Det var det vi snakkes om" mumlet Alex. "Men jeg tviler på at det er Robin som har han" la Eric til. De andre nikket seg enig. "Jeg vet, hadde det vært Robin, så hadde han aldri latt den personen legge Patricia igjen her, hun er trossalt datteren hannes" mumlet jeg samtidig som jeg tenkte meg om. "Men hvordan faen skal vi finne ut noe? Vi har ingen jævla informasjon" sa jeg og så bort på de andre. "Hey vent litt, har dere sjekket mobilen til Patricia?" jeg reiste meg fort opp og så på de andre. Alle sammen ristet på hodet. "Det MÅ være noe informasjon der" mumlet jeg før jeg løp bort til Patricia som fortsatt lå livløs i stolen. Jeg lette gjennom alle lommene hennes, men fant ingenting. "Fuck" mumlet jeg da jeg kom på hvor Kelsey pleier å ha telefonen sin: i BH'en. 

 

"Folkens, kom her" ropte jeg. Jeg absolutt nekter å ta hånden min nedi bhen hennes. "Hva?" "Mobilen må være i bhen hennes, og jeg nekter å ja.. gå nedi puppene hennes" mumlet jeg og himlet med øynene. "Jeg gjør det ikke" ropte Maria og tok et skritt bakover. "Samme her" mumlet Jasmine. "Jeg har kjæreste" ropte Chuck og tok armene opp i været før han gikk bort til Jasmine og la armene rundt midjen hennes. Igjen sto Eric og Alex foran meg. "Please?" jeg så på guttene, som nå så på hverandre. "Greit" ropte Eric til slutt før han himlet med øynene. "Thanks bro" blunket jeg og følgte med på alle bevegelsene hans. Han dro ned glidelåsen på jakken hennes, og hånden hans gikk fort nedi genseren og inn i bhen, mens han prøvde å kjenne rundt etter telefonen. "Er den der?" Maria så spørrende på Eric som trakk opp glideglåsen til jakken hennes igjen. Han snudde seg rundt med et smil om munnen. "Here u go" blunket han og kastet telefonen til Patricia mot Jasmine som alltid klarte å komme seg inn på andres telefoner, og brekke alle koder også videre. Dette var det eneste håp. Og for all del: så håpte jeg at vi fant noe inne på telefonen til den lille sluten.

 

Mer? Robin er faren til Patricia, og Patricia er hun som het Kayla i begynnelsen av historien, om dere faktisk har leset hsitorien skikkelig, så hadde dere fått det med dere :) oog historien bak robin og jason kommer veldig snart. 50+

-Esin


25.04.2013 / 20:14 / Filed Under: Historie: Revenge - Sesong 1

Revenge - del 39: "Your choice"

DERE MÅ HØRE PÅ SANGEN MENS DERE LESE. (LOSE YOURSELF BY EMINEM)

 

Jeg gikk fort etter Kelsey som allerede var inni huset. Jeg lukket døren etter meg og låste den, før jeg tok hendene mine sammen. Jeg gikk inn på doen som var rett ved inngangen og la hendene mine ned på vasken. Jeg skrudde vannet på, og lot hendene mine samle vann som jeg fort kastet over hele fjeset mitt. Jeg gjorde det et par ganger, før jeg tørket vannet vekk med håndkleet som hang på veggen. Jeg passet på slik at jeg var 100% sikker på at ingen kunne se at jeg gråt. Det er ingen andre enn gjengen og Kelsey som har sett meg gråte, og sånn skal det forbli. Jeg er Jason McCann, og jeg var så klar nå for å la den onde siden av meg gå utover Patricia. Jeg låste døren opp før jeg gikk fort inn til stua, hvor alle sammen sto ved stolen Patricia var bundet fast til, som jeg tenkte: de alle ventet på at jeg skulle komme og ta meg av dette.

 

Jeg tok tak i den ene stolen som lå fint rundt spisebordet og dro den med meg bort og stoppet den rett foran Patricia. Jeg satte meg neg ned på stolen foran henne. Jeg la albuene mine på knærne mine, samtidig som jeg flettet hendene mine sammen og lot øynene mine fulle av hat og sinne se rett inn i hennes øyne. "Dra av teipen over munnen hennes" freste jeg samtidig som jeg så rett inn i øynene hennes. Den svarte teipen over munnen hennes, forsvant fort fra munnen hennes. 

 

"Vel, vel Paticia" mumlet jeg samtidig som jeg holdt blikket mitt rett inni øynene hennes. "Ikke spill med meg Jason, hva faen vil du?" mumlet hun og så på meg, samtidig som jeg kunne glimte et lite smil rundt munnvikene hennes. "Hvem faen er det du tror du snakker til? Jeg er ingen av rævslikkerne til faren din" skrek jeg og reiste meg opp. Jeg sparket stolen min unna før jeg tok tak i håret hennes, og holdt så hardt jeg kunne. "Vel, du VAR" lo hun og det hadde hun rett i. Jeg var. "Jeg VAR, men ser det ut som om jeg er det nå din lille hore?" freste jeg før jeg tok tak i kniven fra baklomma mi. Jeg åpnet kniven, og la den forsiktig over den ene fingen hennes. Jeg lot kniven synke inn i huden hennes, samtidig som jeg dro den over de andre fingrene. Patricia knep øynene sine sammen, men hvor lite bryr jeg meg? veldig lite. For meg er det nytelse å se henne lide i smerter. 

 

"Det er ditt valg" mumlet jeg. "Du vet hva jeg vil" la jeg til. "Ikke egentlig" sa hun og åpnet øynene. "Så klart vet du hva jeg vill, lille slut" skrek jeg før jeg sparket stolen hennes bakover. Stolen falt ned på gulvet bakover og hodet hennes slo seg hardt i gulvet. "Fortell meg hvor Austin er, hvem som har han og HVORFOR" freste jeg og satte meg ned på kne ved siden av henne. "Gi meg en god grunn til å fortelle" sa hun og løftet det ene brynet sitt opp, samtidig som det dryppet blod fra flere stede i fjeset hennes.

 

Large

 

Jeg ristet på hodet da hun ikke svare og reiste meg opp. Som alltid, så visste Eric og Chuck hva de skulle gjøre da jeg ga de et lite blikk. De bøyde seg ned og løftet stolen hennes opp. Jeg sto med ryggen til og ventet på at de skulle få stolen opp, samtidig som jeg gledet meg til å la henne lide, som et rent helvette. Da det ble rolig bak meg, så snudde jeg meg for rundt, og slan armen min så hardt jeg kunne rett inn i fjeset hennes. "Den var for at du lurte Kelsey" ropte jeg. Jeg tok armen min opp, nok en gang og lot den igjen falle rett inn i fjeset hennes. "Den for at du tok sønnen min" fortsatte jeg. "OG denne, for at du er en jævla idiot" ropte jeg og sparket så hardt jeg kunne, rett inn i magen hennes, slik at stolen automatisk skle bakover. Jeg gikk mot henne, og sparket stolen virdere, slik at den landet helt inntil glassvinduet bak henne. Jeg tok tak i hodet hennes. "Ditt valg, enten så forteller du, eller så knuser jeg hele glassvinduet bak deg, med hodet ditt" sa jeg og så ned på henne.

 

Mer? ooh i like this jason ass. Klarer dere 50 kommentarer hvor det står mer enn bare "mer" ? :)

-Esin


25.04.2013 / 17:22 / Filed Under: Historie: Revenge - Sesong 1

Revenge - del 38: "We can do this"

"Vi drar hjem nå, jeg er sikker på at Patricia vet noe" mumlet Jason samtidig som han strøk hånden sin gjennom håret mitt. Jeg nikket på hodet. Selv om jeg ikke ville hjem, og egentlig bare ville finne Austin, så visste jeg at Jason hadde rett, og det var best å følge Jason sine ord, akkurat nå. "Hørte du det Alex?" ropte Jason spørrende. "Hæ? hva da?" svarte han og jeg kunne se for meg hvordan Jason himlet med øynene sine akkurat nå. "Dra hjem til Maria og Kelsey sitt hus, vi må få noe ut av kjeften til Patricia" ropte han nok en gang tilbake.

 

Jeg lukket øynene mine og prøvde å slappe av så mye jeg kunne. Men hver gang jeg lukket øynene mine igjen, fikk jeg bilder av Austin opp i hodet mitt. Bilder av Austin som lå alene, i en kald liten kjeller. Helt alene. Jeg bevegde armen min litt rundt om kring, lette etter Jason sin hånd, men siden jeg ikke åpnet øynene mine, var det vanskelig å finne den. "Jason, hånden din" mumlet jeg. Noen sekunder senere kjente jeg hånden til Jason som gikk borti min, og fingrene våre flettet seg sammen. 

 

Jeg løftet hodet mitt oppover, slik at jeg så opp på Jason, i stedet for å se ned i gulvet. Var det noen som kunne få meg bort på andre tanker nå, så var det Jason. Leppene hans. Kyssene hans. Hver gang jeg følte leppene til Jason over mine, var det akkurat som om verden ble satt på pause, og det var ingenting annet enn meg og Jason som gikk rundt i hodet mitt. Så jeg trakk fingrene mine ut av Jason sine fingre, før jeg la hånden min på kinnet hans, og dyttet hodet hans ned mot meg. Jeg satte meg litt opp, slik at det ble lettere for meg å kysse han. Leppene til Jason jobbet fort tilbake, og som jeg tenkte, så forsvant alle tanker og bekymringer. Det var kun meg og Jason nå. Ingen, men han var den eneste som kunne få meg til å føle slik. Slippe alle tanker. 

 

7093522351_b400de6b45_z_large

 

Jason's pov//

"Vi er fremme". Både jeg og Kelsey ignorerte stemmen til Alex. Derimot så fortsatte jeg å jobbe leppene mine over hennes. Hun var den eneste veien som kunne gi hodet mitt en liten pause nå, akkurat det jeg trengte. Jeg trenge å få bort alle tankene. Jeg trenger Kelsey. Og hun trenger meg. Hånden min lå fortsatt på kinnet hennes som en støtte for å trekke henne nærmere meg. Selv om jeg ville sitte slik med henne for alltid, så visste jeg at jeg ikke hadde noe tid å miste. 

 

Motvillig så trakk jeg leppene mine forsiktig vekk fra Kelsey sine, og pannen min falt automatisk over hennes. Hun pustet tungt inn og ut, akkurat som meg, mens øynene mine var lukket. "Vi klarer dette, Kelsey" hvisket jeg og strøk tommelen min forsiktig over kinnet hennes. "Vi klarer dette" gjenntok hun. "Jeg elsker deg" hvisket jeg før jeg kysset henne en gang til på leppene. "Jeg elsker deg også" mumlet hun før hun gikk ut av grepet mitt. Hun reiste seg opp og strammet hestehalen sin før hun gikk ut etter de andre inn mot huset. Hendene mine lengtet etter å slå til en person. Drepe en person. Og jeg var nesten sikker på at denne lengselen kom til å gå utover Patricia.

 

Mer? 50+ :)

-Esin


25.04.2013 / 16:44 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Beliebers utenfor hotellet i Finland

Hei alle sammen!

 

Beliebers og fans utenfor hotellet i Finland!

 

 

 

//Katrine


25.04.2013 / 16:08 / Filed Under: Blogg

Har Justin skrevet sang om Oslo?

 

Get More: Music News

 

Hva tror dere? (trykk på bildet for å lese artikkelen MTV har skrevet.)

 

-Sandra