hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
01.05.2012 / 00:31 / Blogg

Instagram photo @alfredoflores

-Emilie

30.04.2012 / 21:30 / Blogg

Instagram

Follow meg på instagram : emiledumle

Jeg liker som regel mellom 10-20 bilder på profilen til den som follower meg . Hvis du har fine bilder osv follower jeg tilbake :)

-Emilie

30.04.2012 / 21:30 / Blogg

Justin on daybreak interview

 

-Rano

30.04.2012 / 21:29 / Blogg

Picture with a fan

-Rano

30.04.2012 / 21:28 / Blogg

clip of Justin Bieber on BBC

 

 

-Rano

30.04.2012 / 18:26 / Blogg

Instagram photo @weknowthedj-Emilie

30.04.2012 / 18:14 / Historie: The Switch

Historie del 43 # The Switch

Og ikke bare det, jeg er jo tilbake igjen i Norge om snart to dager! Tenk så kjipt det blir for meg når jeg er i Norge og egentlig er sammen med Justin, uten at Justin vet noe som helst om det?'' mumlet jeg. ''Det skjønner jeg, og hva mer skjedde da?'' spurte Selena. ''Jeg fortalte han at det ble for tidlig rett og slett, så ble han sur, og da gikk jeg, og nå sitter jeg her'' sa jeg kjapt. ''Ah, skjønner.. Æsj, foreldrene dine kommer, jeg må legge på! Ringer deg opp igjen-'' sa Selena kjempe kjapt. I det hun hadde lagt på, banket det på døren. Jeg gikk fort mot døren og kunne se Justin stå der med tårevåte øyner.
__________________

''Hva er det? Hvorfor har du gråtet?'' spurte jeg beskymret. Selv om meg og Justin hadde hatt en liten krangel, så betydde det aldeles ikke at jeg ikke brydde meg om han, tvert imot. Han var godgutten min, og det visste de alle, og bedre.. Han visste det selv også. ''Sorry *dittnavn*'' sa Justin og ga meg en stor klem. I ørene på meg hvisket han ordene jeg trengte å høre selv akkurat nå. ''Jeg skulle aldri ha reagert på den måten. Jeg skal være glad for at du i det hele tatt er her med meg. Og jeg skal gi deg all verdens tid som du trenger.. men når man har for mye av det gode, kan man dessverre oppføre seg dumt. Beklager, du betyr himmel og jord for meg. Og ikke vet jeg hvordan jeg ville reagert om jeg fant ut at du aldri ville snakke med meg mer.'' sa Justin. ''Du er så skjønn, Justin. Og enda skjønnere at du har gjort hele skulderen min våt, men selvfølgelig tilgir jeg deg'' sa jeg. Justin så på meg, så utrolig våt i øynene, og så nydelig han var selv når han gråt.

 

''Æsj, jeg hater å se meg selv gråte'' sa Justin og tørket vekk tårene. ''Jeg vet ikke om det er positivt eller negativt, men du er nydelig når du gråter'' sa jeg og smilte, jeg rødmet selv litt etter å ha gitt det komplimentet til Justin. ''Du er nydelig heter det'' sa Justin og presset leppene sine mot mine. Hvorfor var han en så aldeles god kysser? 

 

''Kom igjen, vi legger oss. Blir en lang dag imorgen! Vi skal jo til Disney land forresten, eller jeg tenkte noe i den lunden. Kommer an på hva du vil så klart'' sa Justin og la seg ned i sengen. Han var så skjønn der han lå med den grå hettegenseren sin. ''Jeg takker ikke nei til Disney land må jeg si! Har aldri vær- jeg mener er så lenge siden jeg har vært der'' sa jeg og rettet opp i meg selv. Jeg la meg rett inn i armene til Justin, hvor jeg lå bedre enn noen gang. Ofte kysset han småkyss i ansiktet mitt, noe som fikk meg til å smile, og alle sommerfuglene i magen min spredde seg rundt. ''God natt min jente'' sa Justin i øret på meg. ''God natt gutten min'' sa jeg og lukket øynene søtt inn til drømmeland.

 

 

''God morgen, klar for disneyland?'' spurte Justin sin stemme. Jeg følte det var så tidlig. ''Klokken er faktisk bare 9 ditt nek!'' sa jeg sint. ''Jeg vet, kan ikke noe for det.. Vi må utnytte dagen skikkelig, og ikke bare det.. Når jeg ligger ved siden av deg så lar jo ikke de ekle sommerfuglene i magen min sove'' sa Justin søtt. ''Du er ganske så søt, i motsetning til meg med morgentryne, blærk'' sa jeg og snudde meg. ''Du er det nydeligste selv med morgentryne.. Jeg har så og si studert deg lenge'' sa Justin. ''Kinda creepy'' sa jeg og lagde et ansiktsuttrykk som fikk Justin til å le. ''Nei men helt seriøst, reis deg opp. Disneyland venter på oss, og sist men ikke minst fansen også'' sa Justin og ristet i meg, helt til jeg faktisk våknet opp. ''Rekord, at jeg våkner klokken 9 på en fridag'' sa jeg og sto opp, men jeg kunne faktisk ikke vente på en bedre dag. Jeg hadde bare idag igjen.. Imorgen var jeg dessverre i Norge.

 

378856_256762094379547_125636464158778_645314_1886930918_n_large

46 kommentarer next!

 

Nå tar jeg en pitteliten pause! :-)

 

//btw. jeg har blitt syk, feber og kvalme. Derfor skal jeg prøve å skrive like mange deler imorgen <3 beklager :( har dårlig samvittighet for det, men dere har fått mange deler idag da!

 

-Rano

 

30.04.2012 / 18:09 / Blogg

new photo of Justin

Hei alle sammen!♥

//Katrine
stikker bort idag og, er ikke hjemme før i kveld siden vi skal se film osv, follow meg på instagram: Aaslandjr, skal slenge ut et bilde der:)


OG nei, jeg drikker ikke alkohol,haha, var noen som spurte meg om det igår, jeg holder meg borte fra sånt, bor også i en by hvor det ikke akkurat er så mye 97'er folk som driver på med sånt, man kan tross alt ha det gøy uten også:) 

30.04.2012 / 18:06 / Blogg

some gifs

Hei alle sammen!♥

 

 

  

Cool Guy ;)

//Katrine

30.04.2012 / 17:45 / Blogg

Indonesia TT - #IHateJustinBieber

Hei alle sammen!♥

Ja jeg blir lei meg når jeg ser slike ting som blir sagt om mitt idol, og jeg kjenner virkelig jeg blir så skuffet over folk.

//Katrine

 

30.04.2012 / 17:31 / Historie: The Switch

Historie del 42 # The Switch - maraton

''Ah, skjønner, dere hadde en liten krangel ja. Jeg hadde egentlig tenkt meg en tur ut på byen idag med Carin og Scooter'' sa Alfredo usikker. ''Da er det bare til å gå da'' smilte jeg. ''Sikker? du ser veldig deppa ut'' sa Alfredo raskt. ''Helt sikker, jeg trenger alene tid'' mumlet jeg. Alfredo nikket seg selv enig, og gikk ut døren. I det samme han hadde lukket døren, dro jeg opp telefonen for å ringe Selena.
___________________

 

''Hallo?'' sa Selena sin stemme, som snakket helt fra Norge. Når jeg faktisk tenkte over det i dette øyeblikket hvor jeg lå, hadde jeg hjemlengsel, veldig hjemmelengsel også. ''Hei, jeg trenger råd!'' sa jeg rett på. Jeg kunne høre litt skurring fra telefonen, men var sikkert helt normalt. ''Kjør på min venn'' sa Selena. ''Hvor er du nå forresten?'' spurte jeg. ''Jeg er hjemme på rommet nå. Det er jo tross alt kveld'' sa hun kjapt. ''Ah, jeg skjønner! Greit.. Vel som du kanskje vet så holder meg og Justin på'' sa jeg rolig. ''Det visste jeg ja, dere er jo skikkelig turtel duer'' sa Selena og lo litt. Jeg smilte for meg selv, vi var jo egentlig litt søte sammen da. ''Hvordan vet du hvordan vi er?'' spurte jeg kjapt. ''Vel.. Når du, og jeg, har venner som er store Justin Bieber fans, og som leser flere Justin Bieber bloggere daglig må jeg dessverre holde meg oppdatert jeg og. Siden de bare ga meg det blikket da jeg sa jeg ikke likte Justin lenger!'' sa Selena.

 

Jeg lo veldig egentlig, jeg kunne faktisk se for meg reaksjonen til Sophia og de andre søte venninene mine. ''-Ja, så jeg har sett videoer av deg og Justin. I dag var dere jo på McDonalds og greier! Og vet du hva? jeg kan til og med navnene på de bloggene i hodet! Bibses og Jdbnorway blant annet!'' sa Selena stolt. Jeg begynte å le, jeg savnet faktisk å lese alle bieberbloggene. Jeg savnet det å vente på datoen til Justin skulle komme til Norge, savnet å spamme han på twitter..  ''Haha, jeg er kjempe stolt over deg. Nå må du ikke bli alt for belieber heller da!'' fniste jeg. ''Neida, skal prøve å holde meg. Han er jo tross alt eks kjæresten min. Men hva er det du trenger råd til?'' spurte Selena sin stemme. Jeg kunne høre hundebjeffing i bakgrunnen, ah jeg savnet hunden min også. ''Jo, det er det at Justin spurte meg om hva som ville skje videre med oss. Og da tenkte han jo selvfølgelig på det å gå inn i et forhold'' sa jeg rolig.

 

''Hm.. Virker som Justin liker deg kjempe godt ettersom han har spurt om det allerede. For dere har jo ikke holdt på i mer enn en uke engang.'' sa Selena. ''Ja det er nettopp det. .Hvis jeg skal inn i et seriøst forhold så må jeg nok ha holdt på med gutten litt lenger. Og ikke bare det, jeg er jo tilbake igjen i Norge om snart to dager! Tenk så kjipt det blir for meg når jeg er i Norge og egentlig er sammen med Justin, uten at Justin vet noe som helst om det?'' mumlet jeg. ''Det skjønner jeg, og hva mer skjedde da?'' spurte Selena. ''Jeg fortalte han at det ble for tidlig rett og slett, så ble han sur, og da gikk jeg, og nå sitter jeg her'' sa jeg kjapt. ''Ah, skjønner.. Æsj, foreldrene dine kommer, jeg må legge på! Ringer deg opp igjen-'' sa Selena kjempe kjapt. I det hun hadde lagt på, banket det på døren. Jeg gikk fort mot døren og kunne se Justin stå der med tårevåte øyner.

Tumblr_m38yk2gzgf1qm42z6o1_500_large

 

43 kommentarer.

 

 

 

-Rano

30.04.2012 / 16:38 / Historie: The Switch

Historie del 41 # The Switch

''Hvem bryr seg?'' spurte Justin og lente seg ned mot leppene mine, og ga meg et lidenskapelig kyss. Vi ble sittende sånn for en veldig god stund. ''Hva tenker du egentlig?'' spurte Justin da jeg slapp, man blir jo faktisk litt sliten av å konsentrere seg så pass mye for å oppnå Justin sine kysse ferdigheter. ''Tenker om hva?'' spurte jeg kjapt og snudde meg til venstre, hvor han lå. ''Om oss egentlig'' sa han. Det var faktisk et vanskelig spørsmål, siden jeg ikke visste noe om hva som kom til å skje etter diss 3 dagene..
___________________

''Justin, er ikke det litt tidlig å tenke på?'' spurte jeg. ''Hva er det du mener?'' spurte Justin litt forvirret. Jeg reiste meg sånn halvveis opp og stirret på Justin. ''Jeg mener.. Jeg tror ikke vi har holdt på mer enn bare sånn tre til fire dager vel? Er det ikke normalt å holde på litt lenger?'' spurte jeg usikkert. ''Joda.. men så har jeg jo kjent deg lenge da!'' la han til. Han skulle bare visst faktisk.. Han hadde faktisk ikke kjent den ekte meg i mer enn en måned. ''Det har jo ingenting å si egentlig'' mumlet jeg. ''Hvorfor er du så avvisende og hard to get?'' spurte Justin litt irritert. Jeg tok de ordene til meg, ikke søren om jeg var. Men hadde han stått i min posisjon, ville han tenkt akkurat det samme. ''Jeg er aldeles ikke avvisende eller hard to get!'' sa jeg irritert, noe Justin reagerte veldig på.

 

''Så hva er problemet hvis du liker meg og jeg liker deg!?'' spurte Justin irritert han også. Jeg ville så veldig lite krangle, men han skjønte jo ingenting. Hvis jeg skulle hoppe inn i et seriøst forhold, så måtte jeg antagelig holdt på med gutten litt lenger enn bare noen få dager. ''Problemet er at jeg går dessverre ikke inn i et forhold uten å ha holdt på med gutten litt lenger. På den tiden jeg holder på med deg skal du vise for meg at jeg kan stole på deg som kanskje en framtidig kjæreste. Jeg trenger bare tid, og når du ikke gir meg det så er jo det ikke lyst for hva som kan skje senere? Det handler faktisk bare om tillit'' løy jeg. Det var aldeles ikke om bare tillit, men også det at jeg ikke kunne såre han etter jeg var tilbake igjen i Norge, for jeg var nesten helt sikker på at når Selena kom tilbake igjen til livet så ville hun ikke være sammen med Justin, isåfall ville det såret meg veldig da, men det er en annen sak.

 

 

''Greit, bare vær sånn du.'' sa Justin og snudde seg vekk fra meg. Jeg var hundre prosent sikker på at han var sint og frustrert, men det var søren meg jeg også. Jeg reiste meg opp fra sengen, og tok kjapt baggen min og stormet mot døren. ''Hvor skal du!?'' spurte Justin. ''Et sted hvor du ikke kjefter på meg for mine valg'' sa jeg surt og slengte igjen døren etter meg. ''Jeg trodde du skulle sove på samme rom som Justin jeg?'' spurte Alfredo usikker da jeg kom inn på rommet. ''Nope'' sa jeg bestemt. ''Ah, skjønner, dere hadde en liten krangel ja. Jeg hadde egentlig tenkt meg en tur ut på byen idag med Carin og Scooter'' sa Alfredo usikker. ''Da er det bare til å gå da'' smilte jeg. ''Sikker? du ser veldig deppa ut'' sa Alfredo raskt. ''Helt sikker, jeg trenger alene tid'' mumlet jeg. Alfredo nikket seg selv enig, og gikk ut døren. I det samme han hadde lukket døren, dro jeg opp telefonen for å ringe Selena.

 Tumblr_m3acilx9zn1rnqicjo1_500_large

Hva tror du skjer? :)

40 kommentarer - next. Siden vi har over 2000 lesere, tenker jeg det skal gå fint at jeg øker med 5 kommentarer. Før pleide jo faktisk historiedelene å være opp til 70 kommentarer i gjennomsnitt, så ja..

 -Rano 
 

30.04.2012 / 16:28 / Blogg

TT - Brazil Wants Bieber Now

Hei alle sammen!♥

//Katrine
det er utrolig lite å blogge om idag, men skal prøve å finne så mye jeg klarer! 

30.04.2012 / 15:58 / Blogg

new gifs

Hei alle sammen!♥

 

 

  

 

//Katrine

 

30.04.2012 / 14:58 / Blogg

Bieberfacts

Hei alle sammen!♥

Bieber facts - justin-bieber photo

Bieber facts - justin-bieber photo

Bieber facts - justin-bieber photo

Bieber facts - justin-bieber photo

Bieber facts - justin-bieber photo

Bieber facts - justin-bieber photo

Bieber facts - justin-bieber photo

//Katrine

30.04.2012 / 14:31 / Historie: The Switch

Historie del 40 # The Switch - maraton

''Ja apropos det du din lille luring. Få telefonen din! Den skal du klare deg uten i noen dager nå'' sa Pattie og rakte ut hånden, fin straff måtte jeg si ettersom Justin var avhenging. ''Mamma da!'' sa Justin fort og prøvde å beskytte lommene i tilfelle moren skulle angripe for å ta den. ''Nei Justin, du gir den til meg her og nå!'' sa Pattie. Etter å ha diskutert med Pattie i over en halvtime, ga Justin etter. ''Fin bakgrunn da'' ertet Pattie og snudde skjermen mot meg. Jeg ble nesten litt rørt over hvor skjønt det var..

____________

''Mamma!!'' ropte Justin i all panikk etter jeg hadde sett bakgrunnsbildet som forresten var et kyssebilde av meg og Justin. ''Sorry, jeg syns bare det var skjønt'' sa Pattie og forsvant fra oss. Jeg stirret mot Justin og hevet det ene øyenbrynet bare for å se hvordan han ville reagere. ''For det første så lurer jeg på hvem som har tatt det bilde?'' spurte jeg skeptisk. Det var jo faktisk fra restauranten på vår første date. ''Paparazziene! Av og til må jeg innrømme at jeg liker dem.. Spesielt når vi ikke får tatt kyssebilder selv'' sa Justin og smilte lurt, før han kysset meg på kinnet. ''Du altså'' fniste jeg og ristet på hodet. ''Kom igjen, vi drar til resepsjonen for å bestille et hotellrom til oss som vi kan kose oss i! Alfredo vil nok ikke la oss gjøre det hvis han er der'' sa Justin. Jeg visste ikke helt hva definisjonen av kose var for hannes del, men la gå..

Tumblr_m2flh5ggc11r010fmo1_500_large
Forestill deg noe lignende, dropp stranden utenfor vinduet.. haha

 

''Du bestiller et luksus hotell rom for at vi skal kose? Av og til lurer jeg på hva som faktisk feiler deg'' sa jeg oppgitt og la fra meg baggen på gulvet. Justin hadde sagt ifra at vi ikke skulle sove på samme rom som Alfredo til Alfredo, og så klart kom Alfredo opp med elendige kommentarer. ''Bruk beskyttelse, vi trenger ikke flere som Justin enda'' hadde han sagt. ''Men du må jo innrømme det var fint! Og perfekt til oss akkurat nå'' sa Justin og slengte igjen døren. ''Jepp, skal vi se en film?'' spurte Justin igjen. ''Jaaa, vi kan se never say never!'' sa jeg fornøyd. ''Argh'' mumlet Justin. ''Hva? Det er jo din film!'' sa jeg glad. ''Joda, også en film jeg har sett.. 165ganger, minst'' sa han og slengte seg ned i sengen. Vi skrudde på filmen, og kastet oss selv inn i noe koseklær, før vi bare lå i sengen med armene rundt hverandre. 3 usle dager igjen, var alt som kom inn i hodet mitt, bare 3.. Jeg lurte på om det egentlig var sånn at jeg bare våknet opp i rommet mitt i Norge, eller ja..

 

''Omg, den gutten er SÅ fantastisk!'' sa Justin og begynte å etterligne belieberne sine. ''Gi deg da'' sa jeg og dyttet litt i han. Jeg la meg ned på puten, med Justin som satt ved siden av meg. ''Er du trøtt lille venn?'' spurte Justin og la den ene armen sin rundt meg. ''Ja jeg tror det, føler meg litt varm'' mumlet jeg. ''Kan jo være fordi du er med meg, jeg er jo så hot'' sa Justin og satt seg oppå på meg faktisk. ''Argh, du er tung'' klagde jeg og prøvde å dytte han vekk, men han holdt bare armene mine. ''Hvem bryr seg?'' spurte Justin og lente seg ned mot leppene mine, og ga meg et lidenskapelig kyss. Vi ble sittende sånn for en veldig god stund. ''Hva tenker du egentlig?'' spurte Justin da jeg slapp, man blir jo faktisk litt sliten av å konsentrere seg så pass mye for å oppnå Justin sine kysse ferdigheter. ''Tenker om hva?'' spurte jeg kjapt og snudde meg til venstre, hvor han lå. ''Om oss egentlig'' sa han. Det var faktisk et vanskelig spørsmål, siden jeg ikke visste noe om hva som kom til å skje etter diss 3 dagene..

Tumblr_m38i595fug1rulw5go1_500_large

 

35 kommentarer next :-)

 

 

-Rano

30.04.2012 / 13:55 / Blogg

TT

Hei alle sammen!♥

//Katrine

30.04.2012 / 13:24 / Historie: The Switch

Historie del 39 # The Switch - maraton

Vel, da er historiemaraton i gang. Jeg har ikke skrevet noe på forhånd, så det vil si at jeg må sitte og skrive hele dagen. Kan være jeg skriver opp til 10 deler idag, så vi får se. Og håper dere blir aktive. Vi starter denne gangen med 30 kommentarer. Jeg har jo faktisk egentlig bloggpause på mandager, men droppet den!


Jeg stirret på Justin i flere sekunder, før han ikke klarte å holde seg mer. ''Okei hvem er det jeg lurer.. Mcdonalds here we come!'' sa Justin og nærmest løp mot McDonalds med meg rett bak han. Etter en lang bestilling fra Justin sin side, satt vi endelig for oss selv. Selv om en svær gjeng med jenter sto utenfor vinduet og måtte få et glimt av Justin. ''Jeg skal nok ta hevn på deg skikkelig en dag'' sa Justin. ''Og når blir det?'' spurte jeg. ''Om noen uker, skal planlegge den beste'' sa han fornøyd og drakk av milkshaken sin. Jeg kom på at det bare var tre usle dager igjen til jeg var her, så trist.. Justin fant også ut at jeg ble trist. ''Hvorfor ble du så lei deg?'' spurte Justin. Jeg visste ikke helt om det var det rette stedet, eller den rette tiden til å snakke om det på. Men jeg hadde også vært fast bestemt på å fortelle han det.
___________

''Nei det var faktisk ingenting'' sa jeg kjapt og rettet på ryggen min. ''Er du helt sikker? Fordi det virker veldig sånn. Du ser nedfor ut, er det noe som har skjedd?'' spurte Justin atter engang. ''Nei Justin, det er ingenting'' mumlet jeg og så ned på McDonalds papirene som lå strødd rundt på bordet vårt. ''Greit greit! Skal ikke mase på deg. Er det noe spesielt du vil gjøre?'' spurte Justin for å prøve og gjøre opp humøret mitt. ''Hva er det å gjøre i Paris egentlig?'' spurte jeg og så ut vinduet. Jeg kjente noe hardt treffe leggen min under bordet, så vondt at jeg reagerte veldig på det. ''AU'' ropte jeg nesten utover hele McDonalds. ''Sorry, men er du helt dum eller? Vi er i Paris!'' sa Justin og så overrasket på meg. ''Ja jeg vet jo det, så pass har jeg faktisk lagt merke til'' svarte jeg litt irritert. ''Okei sorry.. La meg ta deg med ut til et fantastisk sted imorgen, okei? Resten av dagen kan vi bare chille. Været ser ikke så ikke bra ut nå lenger heller''

Tumblr_m2p22vdair1qi23vmo1_500_large

Man skulle aldri trodd at været skulle forandre seg etter så kort tid, spesielt ikke i Frankrike. Det virket mer som Norge, typisk Bergen da jeg var der ihvertfall. I det ene øyeblikket kunne det være skikkelig sommervær, men i det andre pøste det nedover som om det skulle vaske hele byen. ''Gleder du deg til Skandinavia?'' spurte jeg kjapt ut da vi satt oss inn i taxien som ventet oss, Justin kunne ha bestilt limousin, men han ville være mer jordnær selv om det var vanskelig til tider. ''Jepp! Har bare vært i Danmark da.. Men skal bli digg å besøke Norge og Sverige. Jeg har jo snoket rundt på twitter og sett tweets om hvor irritert dem har vært fordi jeg ikke har vært der. Pluss jeg har sett flere bieberparade videoer fra de forskjellige byene. Virker som de har mye å tilby egentlig, så jeg tenker det blir digg! Pluss Norge er jo også kjent for ishockey, og det elsker jeg!'' sa Justin og la hånden sin på fanget mitt.

 

''Hvor har dere vært idag?'' spurte en glad Pattie da vi ankom lobbyen etter å ha blitt klissvåt på bare noen få meters avstand mellom taxien og hotellet. ''Vi var ute jo, og spiste litt og sånt. Så ble været så fuckings dårlig at vi gikk tilbake igjen hit'' sa Justin. ''Ro ned språkbruket Justin, du har yngre fans du ikke skal påvirke'' sa Pattie litt strengere til Justin, han nikket bare uskyldig. ''Men vi hadde tenkt å gå på rommet vi. Forhåpentligvis er det sikkert ikke så vått der nå lenger'' sa Justin. ''Ja apropos det du din lille luring. Få telefonen din! Den skal du klare deg uten i noen dager nå'' sa Pattie og rakte ut hånden, fin straff måtte jeg si ettersom Justin var avhenging. ''Mamma da!'' sa Justin fort og prøvde å beskytte lommene i tilfelle moren skulle angripe for å ta den. ''Nei Justin, du gir den til meg her og nå!'' sa Pattie. Etter å ha diskutert med Pattie i over en halvtime, ga Justin etter. ''Fin bakgrunn da'' ertet Pattie og snudde skjermen mot meg. Jeg ble nesten litt rørt over hvor skjønt det var..

535738_343320712388869_117809931606616_818272_646799025_n_large

Som sagt, 30 kommentarer og jeg skal begynne å skrive neste del. Husk at det tar sånn 20 minutter å skrive en del! Så ikke mas på chatten og sånt <3

 

Hva tror du det er bakgrunnsbilde av?

 

-Rano

 

30.04.2012 / 12:21 / Blogg

Tv2 Stian skapte bieberhysteri i oslo

http://www.tv2.no/underholdning/gkn/tv-2stian-skapte-bieberhysteri-i-oslo-3766886.html

Anbefaler alle å se! Sååå morsomt, haha :D

 

historiemaratonet begynner kl. 13:30

 

-Rano

30.04.2012 / 11:46 / Blogg

Great meeting today at Def Jam..........

Hei alle sammen!♥

//Katrine

30.04.2012 / 11:44 / Blogg

Boyfriend? Remix Video - Alyson Stoner Feat. Mdot [HD]

Hei alle sammen!♥

//Katrine

30.04.2012 / 11:36 / Blogg

Twitter updates

Hei alle sammen!♥

//Katrine

30.04.2012 / 11:27 / Blogg

Justin Bieber with fans - April 26

Hei alle sammen!♥


Justin Bieber with fan - April 26

 

//Katrine

30.04.2012 / 11:23 / Blogg

Justin Bieber interview on BBC Breakfast

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

30.04.2012 / 11:21 / Blogg

Justin Bieber on Daybreak (30.04.12)

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

30.04.2012 / 11:18 / Blogg

Believe 2.0,3.0 and 4?

Hei alle sammen!♥

//Katrine

30.04.2012 / 07:44 / Blogg

Instagram photos

Rano har norsk tentamen og kommer hjem tidligere så kanskje hun har marathon? Jeg vet ikke.. Men kos dere videre <3

-Emilie

30.04.2012 / 00:12 / Blogg

Justin at his hotel window in London (24 April)

 

 
//Esin
30.04.2012 / 00:10 / Blogg

Justin with a fan (27 April)

Justin with a fan (27 April)

//Esin

29.04.2012 / 21:22 / Blogg

Historie maraton imorgen?

Imorgen har jeg tentamen som vil si at jeg går hjem litt tidligere. Vurderer en historiemaraton, men vil se hvor mange som faktisk vil ha det. Dette er for å unnskylde dårlig bloggingen fra min side, men har skjedd så mye i det siste, så ja.. Men nå tar jeg det opp igjen! Så vil du ha maraton?

 

 

-Rano

29.04.2012 / 19:02 / Blogg

TT -

Hei alle sammen!

Jeg drar bort nå og er ikke hjemme før rundt halv 12 i kveld, ha en super lørdag vidre søtinger!

//Katrine

29.04.2012 / 17:25 / Blogg

HAPPY BIRTHDAY KENNY

Hei alle sammen!♥

Justin's kjære livvakt men som vi liker å kalle storebror har idag Bursdag, håper han får en fantastisk dag og koser seg masse!

//Katrine

29.04.2012 / 16:59 / Blogg

Justin on Swedish television

Hei alle sammen!♥ 

Tilde%20de%20Paula%20i%20exklusiv%20intervju%20med%20Justin%20Bieber

//Katrine

29.04.2012 / 16:56 / Blogg

Justin with a fan (LA)

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

29.04.2012 / 14:24 / Historie: The Switch

Historie del 38 # THe Switch

Nå er jeg endelig hjemme igjen, og har ikke så veldig mye å gjøre på idag som da = masse blogging! Noen som forresten skal se Brann-VIF idag? hehehehe, heia brann <3


 ''Æææ, fyfaen!'' ropte jeg da jeg kjente iskaldt vann renne nedover nakken på meg. ''Sånn går det når du faktisk tar hevn på Justin bieber'' sa Justin og sprutet enda mer vann på meg. Jeg klarte å snuble skikkelig sånn at jeg lå på flisgulvet, klissvåt. ''Au'' fniste jeg. ''Haha, kos deg'' sa Justin og skulle akkurat til så snu seg for å gå ut, men jeg klarte å legge beinet mitt feil sånn at han ikke så det og snublet oppå meg. ''Fuck you'' sa Justin med bare noen få millimeter avstand fra ansiktet mitt. ''Det kan du ta æren for'' smilte jeg. Justin kysset meg sakte, og alt gjorde det bare romantisk av at vi lå klissvåt på badet. ''Oj oj oj oj oj oj oooooooo'' sa Alfredo sin stemme bak oss. 
_______________

Vi snudde oss begge brått, med vått hår og hele pakken. ''Øhm jo, jeg tok hevn på henne fordi at hun kastet en hel bøtte vann på meg'' mumlet Justin og reiste seg på helt uskyldig. ''Det forklarer den svære dammen på hotellrommet, og hvorfor mr. monkey ligger og drikker av den. Og jeg kan ikke kalle rene klining hevn'' sa Alfredo og ga oss det lure blikket. ''Altså, øhm.. Det var ikke klining til vårt forsvar'' sa jeg uskyldig jeg og. ''Åh hva faen? Skal vi bli avhørt fordi vi hadde det litt gøy? Stikk!'' sa plutselig Justin oppgitt og dyttet Alfredo ut av badet og låste igjen døren rett foran trynet på han. ''Snilt gjort da'' sa jeg ironisk og reiste meg opp jeg også. ''Sorry, måtte bare'' fniste Justin. ''Jeg ringer de hotellansatte og prøver å få fikset dette her. Kan ikke dere bare skifte kjapt og gå ut en tur i mellomtiden?'' spurte Alfredo på andre siden. ''God idé'' sa jeg fornøyd. 

Tumblr_m2veauj5cy1r6dw54o1_500_large

Håret lot jeg falle fint nedover skuldrene mine. ''Hvorfor skal du alltid se så forbanna nydelig ut?'' spurte Justin da jeg gikk ut i gangen hvor han ventet. ''Jeg skulle akkurat til å spørre hvordan jeg så ut, men tror jeg dropper den nå'' sa jeg med et stort smil. ''Og idag, så går vi ut som et par, både for paparazziene og for vår egen del'' smilte Justin fornøyd og flettet fingrene sine i mine. ''Hva om jeg ikke har lyst på siste nevnte?'' spurte jeg, og prøvde å være helt alvorlig i blikket. Justin sitt ansiktsutrykk skiftet seg raskt over fra glad til trist. ''Hahaha, jeg bare tuller!'' sa jeg og ga han en klem. Han la begge armene sine rundt meg og hvisket i øret på meg. ''Fuck deg altså. Jeg trodde nesten på det, og isåfall vet jeg ikke hvordan jeg ville reagert'' hvisket han. ''Du er litt sånn søt'' sa jeg fornøyd. Begge gikk ut av hotellet, og rett inn i byen i vakre Paris. 

Fran42384-bw_large

*se for dere mye sol*

 

''Jeg vil spise jeg'' sa jeg og gikk mot McDonalds. ''Når vi først er i Paris, så må vi spise skikkelig fransk mat!'' protesterte Justin på McDonalds delen. Jeg så veldig sjokkert på han. ''Dette er et øyeblikk jeg aldri kommer til å glemme. DU, selveste Justin Drew Bieber takket nei til mcDonalds for å spise fransk mat? Wow'' sa jeg overrasket. Jeg stirret på Justin i flere sekunder, før han ikke klarte å holde seg mer. ''Okei hvem er det jeg lurer.. Mcdonalds here we come!'' sa Justin og nærmest løp mot McDonalds med meg rett bak han. Etter en lang bestilling fra Justin sin side, satt vi endelig for oss selv. Selv om en svær gjeng med jenter sto utenfor vinduet og måtte få et glimt av Justin. ''Jeg skal nok ta hevn på deg skikkelig en dag'' sa Justin. ''Og når blir det?'' spurte jeg. ''Om noen uker, skal planlegge den beste'' sa han fornøyd og drakk av milkshaken sin. Jeg kom på at det bare var tre usle dager igjen til jeg var her, så trist.. Justin fant også ut at jeg ble trist. ''Hvorfor ble du så lei deg?'' spurte Justin. Jeg visste ikke helt om det var det rette stedet, eller den rette tiden til å snakke om det på. Men jeg hadde også vært fast bestemt på å fortelle han det.

Tumblr_m2zgsdftme1qhft5ko3_400_200368960_large

Tror du at du endelig forteller Justin det?

Håper dere blir litt aktiv idag :D

 

-Rano 

29.04.2012 / 14:14 / Blogg

Arrangement - Justin Bieber til norge !

Hei , Linn Sørvaag her fra WeHeartBiebs

Jeg , Ana og Silje har et arrangement på facebook som er atte , når Justin komer til norge , og visst han kommer til oslo da , så skal vi ha en parade ! Vi skal synge og gå i parade. 
 Vi prøver og samle flest folk som mulig ! Så vi håpper på atte du vill varme !
Du må trykke " deltar " visst du er sikker på du skal ! 
Du kan godt ta med deg plakat til paraden , og jo mar folk som kommer ,  jo bedre blir det ! 

 >HER<  Kan du delta , og vi vett ikke hvilken dato eller ka tid Justin kommer , men vi får vete det på torsdag , så da kan du bare se på det arrangemente og se ka tid Justin kommer ! :) 
Visst du ikke kommer innpå den linken , så kan du bare ta kontakt , så skal jeg fikse det ! :) 


 

//Linn Sørvaag !

29.04.2012 / 12:13 / Blogg

new photo of Justin

Hei alle sammen!♥

//Katrine

29.04.2012 / 11:51 / Blogg

Justin and Usher (studio)

Hei alle sammen!♥

Another - Justin &amp; Usher in the Studio

Justin in the studio with Usher

//Katrine

29.04.2012 / 11:24 / Blogg

Justin Bieber Admits He Could Fall In Love With A Fan

Hei alle sammen!♥

Håpet er enda ikke over for Beliebers som tror at Justin aldri blir å forelske seg i en fan, nylig fortalte han til NITradio at han kan godt forelske seg i en fan, men det har enda ikke skjedd. Kanskje når han kommer til Norge forelsker han seg i en av oss Norske Beliebers? Hvem vet, det er lov til å drømme!

//Katrine

 

29.04.2012 / 11:16 / Blogg

TT - Jeliebers Are Perfect Together

Hei alle sammen!♥

//Katrine

//

29.04.2012 / 10:39 / Blogg

''Whatup Jerry'' - DELETED

Hei alle sammen!♥Igår rundt halv to tweetet Justin ''Whatup Jerry'' på twitteren sin men slettet det etterpå, men jeg fikk heldigvis tatt bilde av det etter som at jeg alltid har opp Justin's twitter i en ny fane, hihi!

//Katrine

29.04.2012 / 10:31 / Blogg

new photo of Justin

Hei alle sammen!♥

//Katrine

29.04.2012 / 10:28 / Blogg

Justin arriving at Fuerza Bruta - April 27

Hei alle sammen!♥

//Katrine


29.04.2012 / 10:27 / Blogg

new photo of Justin

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

29.04.2012 / 10:26 / Blogg

Justin with Selena at Allison?s wedding Rehearsal

Hei alle sammen!♥

//Katrine

29.04.2012 / 10:21 / Blogg

Justin with fans

Hei alle sammen!♥

Another fan photo

another photo of justin with a fan today

Justin with a fan last night

//Katrine

 

29.04.2012 / 09:37 / Blogg

Instagram photos

Noen som vet hvor man kan få tak i svampebob ballonger?
IKKE på Ebay! Men liksom i butikker.. Sånn som ringo osv( tror ikke vi har ringo her i byn) skriv i kommentarfeltet !! Trenger det til en bursdag som er snart :)

-Emilie

29.04.2012 / 01:15 / Blogg

More fan pictures from today

 

  

//Esin

29.04.2012 / 00:09 / Blogg

Alfredo's facebook

Hei alle sammen!♥

//Katrine

29.04.2012 / 00:09 / Blogg

Justin with fans today

Hei alle sammen!♥

Justin with a fan today

//Katrine

28.04.2012 / 22:42 / Blogg

Justin Bieber - Boyfriend (cover)

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

28.04.2012 / 22:35 / Blogg

Instagram photos

-Emilie

28.04.2012 / 20:14 / Blogg

Justin arriving at Usher?s show

Hei alle sammen!♥

 

 

 

//Katrine

28.04.2012 / 19:01 / Blogg

2 YEARS AGO

Hei alle sammen!♥

Idag er det 2 år siden Eenie Meenie kom ut på Youtube, jeg elsker sangen! hihi

//Katrine

28.04.2012 / 18:56 / Blogg

More pictures of Justin from yesterday --

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

28.04.2012 / 18:54 / Blogg

More pictures of Justin from yesterday

Hey Beliebers;)

//Esin

 

28.04.2012 / 18:52 / Blogg

More pictures of Justin from yesterday

Hei alle sammen!♥

//Katrine

28.04.2012 / 18:50 / Blogg

More pictures of Justin from yesterday

Hey beliebers:)

//Esin

28.04.2012 / 18:48 / Blogg

More pictures of Justin from yesterday

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

28.04.2012 / 18:44 / Blogg

TT - #IfIWasJustinsGirlfriendIWould

Hei alle sammen!♥

 //Katrine

28.04.2012 / 18:38 / Blogg

More pictures of Justin from yesterday

Hey Beliebers;)

 

 

 

//Esin

28.04.2012 / 18:32 / Blogg

new pictures of Justin

Hei alle sammen!

 

//Katrine

28.04.2012 / 18:30 / Blogg

new photo of Justin

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

28.04.2012 / 16:43 / Blogg

21 Million followers

Hei alle sammen!♥

//Katrine

28.04.2012 / 15:55 / Blogg

new photo

Hei alle sammen!♥

//Katrine

28.04.2012 / 15:52 / Blogg

SPØRRERUNDE OM JUSTIN -SVAR (DEL 2)

Hei alle sammen!


 - Hva mener Justin om Muslimer?
Justin har ingenting imot Muslimer, mange av Justin's fans er jo det og jeg tror ikke at han bryr seg så veldig mye om det, alle tror på forskjellige ting!

- Kunne Justin ha vært sammen med en Muslimsk jente?
Helt klart, Justin har jo selv sagt at Utseendet til personen har ingenting å si, og selv om man er Muslim så er det jo utrolig hyggelige folk!

- Hva om Justin blir forelsket i en jente fra en annen relgion?
Vi kan ikke bestemme hvem Justin skal være sammen med, så gjerne det!

-Hvor mange sanger kommer på det nye albumet til Justin?
Jeg har hørt så mye, folk sier det kommer 12,40,32,18 osv, men jeg tror nok at det kommer rundt 16-18?

-Hvor mye spiser Justin hver dag? siden han har så travel timeplan?
Justin spiser hver 3-4 time, han prøver også og spise mat som innholder masse kalorier siden han opptrerer osv, han tar faktisk av seg 3000kcal hver konsert!

-Hva tenker du på når du hører navnet Justin Drew Bieber?
Det første jeg tenker på er perfekt, også tenker jeg på brune øyne,haha:)

- Kommer Justin til Norge på Believe Tour, har hørt han kommer i september?
Ja han kommer til Norge på Believe tour, men når han kommer vet jeg ikke, men sikkert rundt der ja!
 
-Har Justin hull i begge ørene?
Ja, men han bruker bare og ha i det ene øret til vanlig, men på forskjellige awards/opptredener/photoshoot osv så kan han ha begge!

-Hva hadde Justin gjort viss han hadde blitt forelsket i en jente Pattie ikke likte?
Det er vell et spørsmål vi alle kan stille oss, jeg tror ikke at Pattie kommer til å mislike personen Justin er sammen med, hun elsker jo Selena så!

-Hvor mange bøker har Justin laget? 
Han har laget 1 selvbiografi også er det jo laget masse andre forksjellige bøker om han, men han har bare skrevet 1 selv. Det kommer ny i September!

-Hvilken skostørrelse har Justin?
Justin bruker 41.5-42 i sko!

-Hvilken farge på øynene har Justin?
Verdens nydeligste brunfarge!

-Hvor er Kenny?
Kenny er tilbake etter at han lenge har vært borte pga private grunner, og vi kommer nok til og se han mye på Believe Tour!

-Viss Justin kommer til Norge, Hvilken flyplass kommer han på?
Helt sikkert gardemoen:)

-Katrine: Hvordan er det å jobbe på JDBnorway?
Helt fantastisk! Elsker virkelig å blogge hær og det har vært en drøm for meg siden august 2011, det er virkelig det beste som har hendt meg, leserne er fantastisk, Rano og Esin er fantastisk og jeg føler virkelig at jeg har blitt bedre kjent med Justin og at jeg blir det for hver eneste dag som går, jeg er så glad for at jeg fikk lov til dette og jeg kommer neppe til å slutte med det første, kanskje om 2-3 år, men aldri nå, har det helt fantastisk!

-Hva heter du på instagram?
Det står i sidemenyen, men kan godt skrive det hær også!
Jeg heter: Aaslandjr og jeg legger ut bilder hver eneste dag, prøver også å følge tilbake folk:)

kommer sikkert en del 3 også en gang!

//Katrine 

28.04.2012 / 14:58 / Blogg

SPØRRERUNDE OM JUSTIN -SVAR (DEL 1)

Hei alle sammen!♥ 
kommer til å dele dette opp i flere deler siden det alltid kommer inn flere spørsmål, og jeg skal prøve å svare så godt kan kan på alle spørsmål!


Hvor høy er Justin?
Justin er ca 1.76cm høy, og jeg tror nok at han ikke kommer til og bli så mye høyere, kanskje til rundt 1.80, men ikke mer:)


Hvem er bestevennene til Justin?
Ryan Butler, Chaz Somers, Christian Beadles og Alfredo! 

Har Justin daten noen blondiner?
Ja han har datet noen blondiner, men det har aldri vært noen seriøse forhold.

Hvor lenge tror dere at Selena og Justin varer?
Jeg er utrolig usikker, en stund så det ut som at de skulle til å ryke, men i det siste har hvertfall bildene av de vært veldig søte, så jeg tror nok at det kommer til å vare en stund til, men ikke for evig.

Hvor i Norge kommer han i mai?
Jeg har har hørt både Trondheim,Bergen,Oslo osv, men han kommer nok til Oslo siden det er der de fleste artistene har hatt promobesøk!

Hvem er Alfredo og hvor lenge har de kjent hverandre? (2010)
Dette var et spørsmål jeg lurte på veldig før, og jeg har enda ikke helt funnet ut alt om hvem han er, men jeg kan si at Alfredo var med på å filme Never say never, han har også redigert noen av musikkvideoene til Justin (Love me) og en rekke med andre kjendiser. Alfredo og Justin forstatte å holde kontakten etter filmen ble spilt inn i og han skal også bli med å filme Believe Tour. Alfredo er også en utav Justin's direktører. + bestevenner

Bruker Justin briller?
Han bruker ikke briller for at han trenger det, så de er nok bare til pynt når han bruker det.

Skal Justin lage en ny bok?
Ja, og den kommer ut i september i år! gleder meg utrolig mye..

Hvor mange søskne har Justin, og hva heter de?
Justin har 2 ste-søsken, og de heter Jaxon og Jazmyn(Jazzy) 

Hvor befinner Justin seg nå?
Justin er i LA for tiden, han var hvertfall der igår og jeg tror ikke han har reist der ifra!

Hvor lenge skal Justin være i Norge når han kommer hit, når kommer han og hvor skal det være?
Som sagt, Når Justin kommer til Norge er enda uklart siden plateselskapet enda ikke har kommet ut med noe dato, jeg tipper at han blir en helg eller noe sånt! Og han kommer til Oslo!

Når ble Justin og Selena sammen?
Justin og Selena ble sammen Januar 2011, det var hvertfall da det kom ut i media:)

Hvordan vil Justin at drømmejenta si skal se ut?
Justin vil at kjæresten sin skal være en person som er ærlig, en person som ikke bryr seg om at Justin er berømt, og han ønsker seg en jente som tørr og være seg selv sammen med han. Utseendet er ikke alt har Justin fortalt.

Hva er adressen på huset til Justin?
Justin bor på en privat adresse, noe som vil si at den ikke kommer ut i media, derfor vet jeg ikke. Men man finner det sikkert ut viss man søker igjennom hele google eller noe sånt,haha!

Hvor mange kusiner og fettere har Justin?
Jeg vet hvertfall at han har 3, men jeg husker dessverre ikke navet deres. Han fikk jo nylig også en ny kusine!

Har Justin vært i Kabul?
Justin har ikke vært i Kabul nei:)

Lever foreldrene til faren til Justin?
Ja, men de er utelukket fra Media, noe som vil si at de ikke vill ha noe med Media og gjøre.

Spraker Justin fotballen med høyre eller venstre foten?
Justin er venstrehendt så sparker han fotballen med venstrefoten også!

DETTE VAR DEL 1 - RESTEN KOMMER I KVELD!

//Katrine
Hva skjedde med skriften aner jeg ikke..


 

28.04.2012 / 14:23 / Blogg

New pictures of Justin and Usher

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

28.04.2012 / 14:21 / Blogg

new photo of Justin

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

28.04.2012 / 13:20 / Blogg

SPØRRERUNDE OM JUSTIN!

Hei alle sammen!♥

Siden det er veldig lite å blogge om idag så tenkte jeg at jeg kunne kjøre igang en spørsmålsrunde om BARE JUSTIN, OG IKKE OM OSS PÅ BLOGGEN!
Hva dere spørr om er helt opp til dere selv, og jeg lover at jeg skal svare på hvert spørsmål, og jeg skal også svare med settninger! Så kjør på, avslutter rundt 15.00 tiden!

Hva lurer dere på om Justin, kanskje dere ikke vet skostørrelsen hans, eller kanskje dere ikke vet hvor mange søskne han har? Kjør på!

//Katrine

 

28.04.2012 / 12:33 / Blogg

new tweets

Hei alle sammen!♥


//Katrine
starter å rydde nå, pappa var nemlig og skulle kjøpe meg nytt klesskapet, men det var utsolgt det jeg skulle ha, så jeg får ikke nytt før torsdag, derfor ventet jeg med å rydde, men jeg starter altså nå! 

 

28.04.2012 / 11:18 / Blogg

TT - Justin Is Our Buzz Lightyear

Hei alle sammen!♥'

hahaha, elsket bildet!

//Katrine
starter å rydde nå, så blir ikke oppdratert ifra meg på hvertfall 2-3 timer:) 

28.04.2012 / 11:12 / Blogg

Justin on escaping crazed fans in London

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

28.04.2012 / 11:00 / Blogg

Justin with a fan

Hey beliebers;)

//Esin

28.04.2012 / 11:00 / Blogg

More exclusive pics from today

Hei alle sammen!

//Katrine

28.04.2012 / 10:54 / Blogg

new photo of Justin with a fan

Hei alle sammen!♥

haha, sjekk politimannen i bakgrunnen!

//Katrine

Idag har jeg et rom som virkelig må ryddes, ser ikke ut + jeg har 13 prøver framover, så jeg må starte å øve på noen av dem, men blogging skal det nok bli!

28.04.2012 / 10:14 / Blogg

Justin and Usher at Fuerza Bruta tonight

Justin and Usher at Fuerza Bruta tonight

//Esin

28.04.2012 / 10:13 / Blogg

Justin Bieber with fans at the Tribeca Film (April 27)

 

 

//Esin

28.04.2012 / 10:11 / Blogg

Justin Bieber x The OG producer Mike Dean x Mike Will Made It turnup?


?Justin Bieber x The OG producer Mike Dean x Mike Will Made It turnup?

//Esin

28.04.2012 / 10:11 / Blogg

New instagram photo

@KennyHamilton: Putting the finishing touches on the album and it&#8217;s gonna be special! @justinbieber and @kanyewest <a class=#Believe" />

@KennyHamilton: Putting the finishing touches on the album and it?s gonna be special! @justinbieber and @kanyewest #Believe

//Esin

28.04.2012 / 10:10 / Blogg

Believe photoshoot


Justin Bieber - Believe

 

//Esin

 

 

28.04.2012 / 10:09 / Blogg

Justin & Scooter interviewed by Extra

 

 
//Esin
28.04.2012 / 01:01 / Blogg

BELIEVE COVER (standard and deluxe)

Hei alle sammen!♥

the Believe album cover (standard version)!

//Katrine

28.04.2012 / 01:00 / Blogg

Justin & Scooter interviewed on Access Hollywood

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

 

28.04.2012 / 00:57 / Blogg

More of Justin Bieber At The Third Annual Tribeca Disruptive Innovation Awards

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

28.04.2012 / 00:55 / Blogg

Justin with fans

Hei alle sammen!♥

Justin with a fan today

//Katrine

 

27.04.2012 / 22:41 / Blogg

More pictures

 

 

 

  

//Esin

 

27.04.2012 / 22:40 / Blogg

Justin with a fan

Hei alle sammen!♥

heeldig!

//Katrine

27.04.2012 / 22:38 / Blogg

Justin Bieber and Scooter Braun at the Third Annual Tribeca Disruptive Innovation Awards

 

 
//Esin
27.04.2012 / 21:30 / Blogg

Justin Bieber Meets Fans At Tribeca Film Festival

 

//Katrine

27.04.2012 / 21:22 / Blogg

Justin Bieber Interview With Hitradio Ö3

Question 1: Hi, i?m Lara and I?m from Vienna. I?d like to know, if you?ve been in love with a fan?

Question 2: Hello, here is Hannah and my question to Justin Bieber is: How long does it take to style your hair in the morning? I?d really like to know that.

Question 3: Hey Justin, how do you feel, if paparazzi follow you all the time? Isn?t that annoying?

Question 4: Will you take a girl on stage at the Believe Tour?

Question 5: Hey Justin, here is Jassi and I love you so much and i?d be so happy, if you would come to Austria someday!

//Katrine

27.04.2012 / 21:01 / Blogg

More pictures of Justin ( Tribeca Film Festival )

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

 

27.04.2012 / 20:59 / Blogg

New pictures

Hei alle sammen!♥

 

 

//Katrine

27.04.2012 / 20:56 / Blogg

New photo of Justin

Hei alle sammen!♥

åherregud, jeg smelter!

//Katrine

27.04.2012 / 20:37 / Blogg

Instagram photoooooos

Har bestemt meg for å fortsette


-Emilie

27.04.2012 / 20:05 / Historie: The Switch

Historie del 37 # The Switch

''Virkelig? En ape faktisk'' mumlet Alfredo og ristet oppgitt på hodet. Justin begynte å le. ''Vi må være litt stille, okei? Ellers vekker vi henne'' sa Justin og så mot sengen. ''Hun kommer aldri til å våkne helt enda uansett'' sa Alfredo og så over dit han også. ''Jeg skal bare hente en genser til han i skapet jeg'' sa Justin og kom mot skapet som jeg sto i, faen heller..
_____________


''Men hey, dropp det da? Aper liker ikke at de blir kledd på. Er jo rene misshandling av dyr, tror jeg'' sa Alfredo usikkert. Justin stoppet opp og så på Alfredo. ''Hm, du har kanskje rett. Men da får vi droppe det da. Skal jeg vekke henne forsiktig?'' spurte Justin Alfredo og la hendene sine i lommen. ''Du må filme dette, og forresten så skal jeg ikke se på her, rett og slett fordi jeg vil ikke bli banket opp av *dittnavn* etterpå'' sa Alfredo og gikk mot døren. ''Jeg forstår, faen heller'' sa Justin og lo litt. ''Snakkes når du har fått et blåmerke'' sa Alfedo og ga en high five til Justin før han gikk ut. Etter Alfredo hadde gått ut snudde Justin seg mot sengen hvor han trodde jeg lå og sov. ''Nydelig'' hørte jeg Justin hviske lavt.

 

 

Jeg smilte for meg selv hvor jeg sto i skapet mens Justin nærmet seg sengen. ''Pranken er søt. Når du sier jeg ikke er prankmester, skal du virkelig få tilbake'' sa Justin glad. Han gikk mot buret og åpnet den, hvor han tok ut den lille apen og la den på skulderen sin. Senere tok han og åpnet burene til papegøyene og for at dem skulle fly fritt rundt. ''Sånn, sitt her'' sa Justin og la den lille apen i sengen. Han lå bøyd over sengen hvor han trodde jeg lå, nå var det min sjanse. Jeg åpnet skapdøren så stille som mulig, og bærte opp den store bøtta som var fylt opp med iskaldt vann. Kjapt gikk jeg mot Justin, og tok hele bøtta med iskaldt vann over hele Justin, og uansett hvor våt vi alle kom til å bli så var dette gøy. ''Det heter faktisk HEVNEN er søt!'' ropte jeg glad og la fra meg bøtta. ''Dette her skal du så sykt få igjen for!'' ropte Justin klissvåt og tok sprintfart mot meg.

Tumblr_lxn9234fmt1qjrfyd_large

Han tok begge de sterke armene sine rundt meg og bærte meg høyt opp. ''Sånn, tenker du også skal bli litt våt nå jeg'' sa Justin og fortsatte å løfte på meg. Han tok meg inn på badet hvor den store dusjen sto, med den ene armen holdt han hardt rundt meg, og med den andre tok han på dusjen. ''Æææ, fyfaen!'' ropte jeg da jeg kjente iskaldt vann renne nedover nakken på meg. ''Sånn går det når du faktisk tar hevn på Justin bieber'' sa Justin og sprutet enda mer vann på meg. Jeg klarte å snuble skikkelig sånn at jeg lå på flisgulvet, klissvåt. ''Au'' fniste jeg. ''Haha, kos deg'' sa Justin og skulle akkurat til så snu seg for å gå ut, men jeg klarte å legge beinet mitt feil sånn at han ikke så det og snublet oppå meg. ''Fuck you'' sa Justin med bare noen få millimeter avstand fra ansiktet mitt. ''Det kan du ta æren for'' smilte jeg. Justin kysset meg sakte, og alt gjorde det bare romantisk av at vi lå klissvåt på badet. ''Oj oj oj oj oj oj oooooooo'' sa Alfredo sin stemme bak oss. 

51369251969918435_94q5g1gz_c_large


Siden jeg fortsatt er mye fram og tilbake, vet jeg ikke hvordan det blir med nettet. har kun mobilnett, men med engang det blir skikkelig nett så skal jeg skrive ny del til dere <3

 

 

-Rano

 

27.04.2012 / 19:53 / Blogg

More pictures of Justin ( Tribeca Film Festival )

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

27.04.2012 / 19:49 / Blogg

Justin at the 3rd Annual Tribeca Disruptive Innovation Awards

Hei alle sammen!♥

 

 

SE SHOWET >HER< 

//Katrine

 

 

 

27.04.2012 / 19:47 / Blogg

Justin drawing himself on BigFM

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

27.04.2012 / 19:40 / Blogg

Justin Bieber arrives at a function for the Tribeca Film Festival in New York City

Hei alle sammen!♥

 '

//Katrine

 

 

 

 

27.04.2012 / 18:56 / Blogg

Bieber thinks

Hei alle sammen!♥

//Katrine
tenker på å skrive en bieber-imagine etterpå, får se om jeg får noen ideer! 

 

27.04.2012 / 18:35 / Blogg

new gifs

Hei alle sammen!♥

 

 

//Katrine

27.04.2012 / 17:35 / Blogg

new photo of Justin

Hei alle sammen!♥

//Katrine

27.04.2012 / 17:20 / Blogg

Justin leaving his hotel in London [Video]

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

27.04.2012 / 17:07 / Blogg

TT - Justin Is Our Favorite BOy

Hei alle sammen!♥


 

//Katrine

27.04.2012 / 16:53 / Blogg

Bieberfacts

Hei alle sammen!♥

//Katrine

27.04.2012 / 15:26 / Blogg

TT - Supporting Justin Till The End

Hei alle sammen!♥

//Katrine

powernap, sjarmtroll

27.04.2012 / 15:00 / Blogg

New pictures

//Esin

27.04.2012 / 14:58 / Blogg

Twitter updates

Hei alle sammen!♥

pic.twitter.com/J8Ljyy9c

//Katrine

 

27.04.2012 / 14:48 / Blogg

"My reaction to Justin's boyfriend" song

 

//Eisn

27.04.2012 / 14:44 / Blogg

New but old picture

//Esin

27.04.2012 / 14:42 / Blogg

New photo

//Esin

27.04.2012 / 14:41 / Blogg

Justin on BBC Breakfast

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

27.04.2012 / 14:29 / Blogg

Justin Bieber speaks about the pleasure of philanthropy.

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

27.04.2012 / 14:27 / Blogg

Interview at Neon Daily Entertainment

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

27.04.2012 / 14:24 / Blogg

More of Justin leaving the hotel in London

Hei alle sammen!♥

 

 

//Katrine

27.04.2012 / 14:21 / Blogg

more pictures of Justin

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

26.04.2012 / 22:52 / Blogg

Justin Bieber interview on ITV's Daybreak about new single, Boyfriend

 

 
//Esin
26.04.2012 / 22:51 / Blogg

New picture

//Esin

26.04.2012 / 22:50 / Blogg

Justin Bieber Working With Taylor Swift - Capital FM

 

 
//Esin
26.04.2012 / 22:49 / Blogg

Justin Bieber Reveals Believe World Tour Plans - Capital FM

 

 
//Esin
26.04.2012 / 22:40 / Blogg

New photo

//Esin

26.04.2012 / 22:39 / Blogg

Justin rapping his Otis freestyle again in London on SBTV

 

 
//Esin
26.04.2012 / 22:29 / Blogg

Instagram @selenagomez

Ja jeg hadde tenkt til å slutte.. Men lot det gå.. Er her fortsatt men har fortsatt tanken i bakhode..Sorry, dere fortjener ikke en deppa blogger

-Emilie

26.04.2012 / 22:27 / Blogg

TT - Thank You For Everything Kidrauhl

Hei alle sammen!♥

//Katrine 

26.04.2012 / 21:11 / Blogg

Justin Bieber leaving the Royal Garden Hotel in London

  

  

 

 

 

  

 

  

 

  

  

  

  

//Esin

26.04.2012 / 21:04 / Blogg

New gif's

//Esin

26.04.2012 / 21:03 / Blogg

Justin Bieber Q&A with Reggie Yates in London.

 

 
//Esin
26.04.2012 / 21:02 / Blogg

TT - We Will Never Leave Kidrauhl

Hei alle sammen!♥

//Katrine

26.04.2012 / 21:02 / Blogg

Justin heading off to the airport.

Justin heading off to the airport.

//Esin

26.04.2012 / 20:59 / Blogg

new photo of Justin

Hei alle sammen!♥

 

Vet at det er kommet masse bilder osv ut på nett, men idag er det Esin's dag til å blogge, så jeg legger bare ut noen småting!

//Katrine

26.04.2012 / 19:02 / Blogg

Instagram photos+mer

Vet ikke om jeg kommer til å blogge mer .. Kanskje jeg slutter .. Jeg har ikke krefter og jeg vêt at det bare er noen bilder jeg poster men det tar fortsatt tid liksom.. Ja, vi får se

-Emilie

26.04.2012 / 18:29 / Blogg

Twitter updates

Hei alle sammen!♥

Jeg er så glad nå, helt utrolig!!!

//Katrine
trening next, så blir ikke oppdratert fra meg før i kveld, rundt 9 tiden! 

26.04.2012 / 16:25 / Blogg

JUSTIN SKAL TIL NORGE I MAI!

http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10073487

 

ÆÆÆÆÆ, les artikkelen! FAEN MEG PÅ TIDE!

 

 

-Rano

26.04.2012 / 15:09 / Blogg

Instagram photos

-Emilie

26.04.2012 / 14:53 / Blogg

New gifs

Hei alle sammen!♥

 

 

 

må virkelig ta en powernap nå, er så utorlig trøtt, godnatt<3

//Katrine

26.04.2012 / 14:51 / Historie: The Switch

Historie del 36 # The Switch

Fra nå av så vet jeg faktisk ikke hvordan bloggingen min blir. Har hatt så sick masse prøver denne uken, neste uke er det tentamner og prøver og framføringer, og snart eksamen. Vurderte egentlig å ta skikkelig pause fra bloggen en måned eller noe sånt, men droppet det så dere fikk historie likevel.


Jeg smilte lurt ved tanken på at jeg faktisk visste at Justin hadde noe på gang. Prøvde han å pranke meg? Vel, da visste han ikke en ting om meg.. Jeg var nemlig en prank dronning selv. Meg og Sophia hadde gjort de sykeste ting da jeg hadde livet mitt i Norge. ''Greit, vi går ut av rommet og venter på at de kommer. Kom igjen! Jeg gleder meg til å se ansiktsuttrykket til *dittnavn* når hun våkner opp til dyr i sengen sin'' sa Justin og lo litt ond.
__________________

 

Justin og Alfredo gikk ut av rommet mens jeg ble igjen, fortsatt helt sinnsykt trøtt. Som Alfredo visste var jo jeg den syvsoveren, men siden dette gjaldt en prank skulle jeg nok lure Justin. Jeg tok av meg dynen og kjappet meg med å ta på en hettegenser og en håndball shorts. Hva skulle jeg egentlig gjøre som hevn? Jeg tenkte ikke så veldig på hva som kom til å skje, men fant ut noe i slengen. Jeg løp mot sengene til Alfredo og Justin, og tok putene derifra. Kjapt plasserte jeg de hvite putene under min egen dyne, så det så ut som det lå et menneske der under. Jeg tok noen av Selena sine extensions som passet meg, og la det i sengen så det så ut som håret mitt. ''Hm..'' mumlet jeg nervøst og tenkte på hvor dårlig tid jeg muligens hadde. Jeg løp inn på badet og fylte en bøtte med iskaldt vann, dette her var bare en enkel hevn, jeg skulle ta enda mer hevn på han senere.

 

Jeg la bøtten bak døren, og gjemte meg selv inni skapet. Det skulle ikke ta lange tid før Justin kom, håpet jeg da. Jeg smugkikket ut av hotellet fra skapet, fortsatt like tomt. Planen min var som følger.. Justin kom nok garantert til å gå bort til sengen min en eller annen gang, han skulle jo tydeligvis plassere dyr inne på rommet mitt. Og når han gjorde det, skulle han få en iskald bøtte med vann over seg. ''-Her, ta dette buret!'' hørte jeg Justin sin stemme si i det døren braste opp. Jeg fulgte med øynene mine etter Justin som bærte på et bur, og inni så lå det en fargerik papegøye. Virkelig? Så lite kreativt? ''Ja du.. Når kommer apen?'' spurte Alfredo og la fra seg enda et bur med en papegøye inni. ''Den ligger utenfor, har hørt hun er litt små redd for aper, dette blir gøy! henter den med engang'' sa Justin og braste ut av rommet. 

 

Alfredo ble igjen og begynte å snakke med papegøyen. ''Shjj. ikke vekk *dittnavn*. Så fin du er!'' sa Alfredo og klappet litt på papegøyen, men papegøyen svarte ved å bite han på fingen. ''Fuck deg, jævla fugl'' sa Alfredo irritert og begynte å hoppe litt rundt. Jeg klarte så vidt å holde inne latteren min, men i det jeg holdt på å sprekke kom Justin inn med et svært bur. ''Alfredo, hils på Julius!'' sa Justin, og pekte mot den søteste apen som satt i et bur, men ettersom jeg ikke var så begreistet for dem mistet jeg nesten litt pusten. 

 

 

Babygibbon_large


''Virkelig? En ape faktisk'' mumlet Alfredo og ristet oppgitt på hodet. Justin begynte å le. ''Vi må være litt stille, okei? Ellers vekker vi henne'' sa Justin og så mot sengen. ''Hun kommer aldri til å våkne helt enda uansett'' sa Alfredo og så over dit han også. ''Jeg skal bare hente en genser til han i skapet jeg'' sa Justin og kom mot skapet som jeg sto i, faen heller..

 

398808_422370914458930_306074809421875_1454697_84020121_n_large

 

Hva tror dere skjer? :-D

 

 

-Rano

 

 

26.04.2012 / 14:07 / Blogg

The Wanted talk about getting Justin Bieber drunk!

Hei alle sammen!♥ 

//bibses

//Katrine

26.04.2012 / 13:56 / Blogg

Twitter updates

Hei alle sammen!♥

//Katrine

26.04.2012 / 13:45 / Blogg

Justin with fans

Hei alle sammen!♥

Justin &amp; Fans

//Katrine

26.04.2012 / 12:44 / Blogg

New photo of Justin?

Er dette Justin tror dere?

/Kristine 

26.04.2012 / 07:47 / Blogg

Justin Bieber with a fan


Justin Bieber with a fan

//Esin

26.04.2012 / 07:46 / Blogg

Justin being interviewed at MTV UK

//Esin

26.04.2012 / 07:46 / Blogg

Justin with a fan

jusgohollywood:
Justin and a fan yesterday (Apr 24)

Sjekk alfredo i bakgrunnen.. hahahahahahahahah

//Esin

26.04.2012 / 07:45 / Blogg

Justin in NY at a restaurant

Justin in NY at a restaurant

//Esin

26.04.2012 / 07:45 / Blogg

Justin in US magazine

Dette er da altså EN av sidene til den nye boka Justin skriver, det er på en måte 1 versjon av  first step 2 forever: My story

 

//Esin

25.04.2012 / 21:46 / Blogg

Justin Bieber?s message to Olivia

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

25.04.2012 / 21:45 / Blogg

Justin Bieber in the studio and Melvin?s best excuses - Kiss Breakfast Takeaway.

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

25.04.2012 / 21:43 / Blogg

Justin Bieber meets bigFM!

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

25.04.2012 / 21:43 / Blogg

Instagram photos

-Emilie

25.04.2012 / 21:38 / Blogg

Justin with fans

Hei alle sammen!♥

Justin Bieber at MTV UK.

//Katrine

 

25.04.2012 / 19:30 / Blogg

trends

NB: Alle sammen follow DENNE jenta på twitter, hun er Beliebers og utrolig Hyggelig. Alle som follower henne får kyss fra Bieber midt på leppene!NB: Alle sammen follow DENNE jenta på twitter, hun er Beliebers og utrolig Hyggelig. Alle som follower henne får kyss fra Bieber midt på leppene!

 

//esin

25.04.2012 / 18:25 / Blogg

5 years ago

Hei alle sammen!♥

Idag er det 5 år siden denne videoen kom ut på Justin's youtube, han har virkelig kommet så utrolig langt og jeg er virkelig stolt av han!

//Katrine

25.04.2012 / 18:00 / Blogg

Justin Bieber arriving at a recording studio in West London.

Hei alle sammen!♥

//Katrine

25.04.2012 / 17:58 / Blogg

Justin got leather bathers from the team of an austrian radio station.

Hei alle sammen!♥

Justin got leather bathers from the team of an austrian radio station.

//Katrine

25.04.2012 / 17:40 / Blogg

new photo

Hei alle sammen!♥

So here&#8217;s a pic of @justinbieber and our @LeytonB from the Chart Show Chat earlier today! On air soon&#8230;..

//bibses

//Katrine

25.04.2012 / 17:27 / Blogg

Tried to get into Justin's hotel as a stripper

Hei alle sammen!♥

I følge hotellet hvor Justin skal være/vært så skulle en Belieber har prøvd å komme seg inn på hotellet som var overvåket hele døgnet for å beskytte superstjernen, jenta skal derfor ha kledd seg ut som en stripper og skulle ha fortalt at hun hadde en kunde som ventet på henne inne på hotellet. Jenta ble fraktet til politistasjonen og senere samme kveld var hun tilbake, men da i vanlige klær. Det skal ha vært over 20000 innringer til lobbyen og personalet skulle ha hatt en veldig hektisk dag på jobben når Justin kom for å sove over. '' Vi visste at det kom til og bli hektisk, men så hektisk som det ble, ante vi ingenting om'' ler en av damene i resepsjonen. 

Rundt 4 timer etter at Justin hadde kommet til hotellet var det begynt og roe seg ned blandt folkemegnden, men det ble fort mye folk igjen da Justin skal ha tatt opp t-skjorten sin for flere hundre fans, og resten av natten var det enda fult. Men personalet som jobbet der forteller at Justin skal ha fått sovet utrolig godt imotsetning til andre som også overnattet på hotellet.

//Katrine

25.04.2012 / 16:55 / Blogg

TT

Hei alle sammen!♥

//Katrine

25.04.2012 / 16:35 / Blogg

JUSTIN I VG

Hei alle sammen!♥

//Katrine

25.04.2012 / 16:13 / Blogg

New photos of Justin

Hei alle sammen!♥

//Katrine

25.04.2012 / 16:10 / Blogg

Bieberfacts

Hei alle sammen!♥

Creds to: http://itsalwaysafashiondesaster.tumblr.com/
If you have any Bieber facts you want to tell me just drop them into my ask box and i?ll credit you when i post them.  ;))) x

//Katrine

 

25.04.2012 / 16:07 / Blogg

Newest photos of Jaxon and Jazzy

Hei alle sammen!♥

 

Var en jente med navn Tina som lurte på om jeg kunne legge ut de nyeste bildene av Jazzy og Jaxon, selvfølgelig!

//Katrine

 

 

25.04.2012 / 15:27 / Blogg

New pictures of Justin

 

  

//Esin

25.04.2012 / 15:25 / Blogg

Justin and Jeremy last night

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

25.04.2012 / 15:21 / Blogg

New gifs

Hei alle sammen!♥

alfedoflores:
fredo your smile in the back &lt;3
 


Talking about The Wanted

 

 

//Katrine

25.04.2012 / 15:04 / Blogg

Justin gives Selena a bracelet

Hei alle sammen!♥

I et nytt intervju med Justin har han fortalt om hvordan han få jenter til og bli glad. Justin elsker å gi Selena gaver, for og vise hvor mye han er glad i henne. Justin fortalte til Hollywoodlife.com: '' Jeg sier ikke hvem, men jeg har kjøpt et dyr diamant smykke/armbånd til ei jente. Det var så fint, og jeg visste at hun kom til å elske det!''. Om dette smykket var til Selena får vi bare vente og se om hun noen gang bærer. 

Hvem tror dere han ga et dyrt diamantsmykke til? Pattie kanskje?

//Katrine

 

25.04.2012 / 14:28 / Blogg

Twitter updates

Hei alle sammen!♥

//Katrine

25.04.2012 / 14:20 / Blogg

Justin with fans tonight

Hei alle sammen!♥

//Katrine

25.04.2012 / 14:19 / Blogg

Justin drew himself during the bigFM radio interview

Hei alle sammen!♥

//Katrine

25.04.2012 / 13:44 / Blogg

KISS FM Justin Bieber Full interview

 

 
//Esin
25.04.2012 / 13:42 / Blogg

Justin and Selena at Allison Kaye?s wedding.

Justin
and Selena
at Allison Kaye?s wedding.
Justin Looks Cute ;)
MOSHE!

//Esin

25.04.2012 / 13:41 / Blogg

twitter trends

 

//Esin

25.04.2012 / 07:52 / Blogg

Facebook

-Emilie

25.04.2012 / 07:41 / Blogg

Instagram @alfredoflores

-Emilie

24.04.2012 / 23:49 / Blogg

Justin Bieber Chats To James Barr On Capital FM

 

 
//Esin
24.04.2012 / 23:48 / Blogg

new photo

//Esin

24.04.2012 / 23:23 / Blogg

Justin with fans after attending at the Supper Club.

Justin with fans after attending at the Supper Club.

//Esin

24.04.2012 / 23:23 / Blogg

Justin at London?s Heathrow Airport yesterday.

 

 
//Esin
24.04.2012 / 23:22 / Blogg

Justin Bieber Reveals Summertime Ball 2012 Plans

 

 
//Esin
24.04.2012 / 22:24 / Blogg

Justin gave away his shoes to Kadra.

Hei alle sammen!♥

//fan94justinbieber

//Katrine

24.04.2012 / 22:20 / Blogg

VOTE FOR JUSTIN!

Hei alle sammen!♥

STEM PÅ JUSTIN >HER<!

//Katrine

24.04.2012 / 21:39 / Blogg

Justin with some fans

 

//Esin

24.04.2012 / 21:36 / Blogg

Justin today after being interview by a fan

 

//Esin

24.04.2012 / 21:35 / Blogg

pital FM

 

 

 

 

//Esin

24.04.2012 / 20:50 / Blogg

Justin Bieber - Boyfriend (Cover by Tiffany Alvord)

 

 
//Esin
24.04.2012 / 20:47 / Blogg

trends

//Esin

24.04.2012 / 20:46 / Blogg

Justin leaving Kiss FM

  

 

  

  

  

  

//Esin

24.04.2012 / 20:25 / Blogg

Instagram @alfredoflores

-Emilie

24.04.2012 / 19:11 / Blogg

Justin Bieber Topp Spesial

Dette spesial bladet kommer ut i mai og det koster 60,- tror jeg.. Står i hvert fall det på bladet ;)
Med 16 posters og masse bilder og intervju :)

-Emilie

24.04.2012 / 19:05 / Blogg

Justin Bieber ft. Kanye West - The Game (?Boyfriend? Remix)

Hei alle sammen!♥

OMG, JEG ELSKET DET!

//KATRINE

24.04.2012 / 18:30 / Blogg

Twitter trends

+ den ene jeg glemte å markere der oppe som nummer 2!

//Esin

24.04.2012 / 18:12 / Blogg

New photo

//Esin

24.04.2012 / 17:58 / Blogg

Beliebers Respect Selena

Hei alle sammen!♥


 

//Katrine

24.04.2012 / 17:54 / Blogg

Press Conference

 

//Esin

24.04.2012 / 17:27 / Blogg

Justin Bieber tells KISS FM (UK) what makes a good boyfriend.

 

 
//Esin
24.04.2012 / 17:15 / Blogg

Bieber to sweden

Hei alle sammen!♥

//Katrine

24.04.2012 / 16:57 / Blogg

TT

Hei alle sammen!♥

//Katrine

24.04.2012 / 16:53 / Historie: The Switch

Historie del 35 # The Switch

Hadde bloggpause igår, trengte den virkelig og. Var ikke i humør til en dritt :) Savner foreldrene mine, så da er det normalt at jeg blir deprimert +++ jeg har vært syk også!


Justin sitt synspunkt:
 ''Jeg skjønner deg veldig godt, Pattie. Jeg vet ikke om det blir helt riktig å si dette til deg nå, men jeg er hodestupt forelsket i Justin. Det er bare alt han driver med som er perfekt!'' sa *dittnavn* og så utrolig annerledes ut da jeg kikket inn i nøkkelhullet, jeg følte meg nesten litt slem her jeg sto og tyvlyttet. ''Hm.. Jeg tror ikke prankene hans er helt perfekt, eller hva?'' lo mamma glad. ''Nei sant nok!'' fniste *dittnavn* og tok et pizza stykke, faen hun var så søt. Den jenta skulle bli min, jeg var nesten fast bestemt på det. Men hm.. HUn sa at prankene mine ikke var perfekt? Vi skulle se på det. Jeg tok opp telefonen min og ringte selveste Usher, my man. ''Yo'' sa jeg lavt. ''Zup Jb'' spurte Usher, vår normale telefon samtale. ''Du må hjelpe meg med noe viktig, og noe stort. '' sa jeg og smilte lurt.
___________________

 

Ditt synspunkt:
''Du bruker jo vanligvis lenger tid enn meg i dusjen jo!'' klagde jeg da Justin kom ut av dusjen, ny dusjet i ført en grå joggebukse, hvit t-skjorte og en svart new york yankees caps til. ''Sorry.. Men jeg måtte ta en viktig telefon samtale'' sa Justin, og smilte faktisk lurt til meg. Ikke et vanlig smil som han pleide, men et mye lurere et. ''Viktig telefon samtale ja? Du har det uttrykket, herregud altså'' fniste jeg og ristet litt på hodet. ''Ja det var en viktig samtale ja. Men kom igjen, vi kan ikke la Kenny vente stort mer'' sa Justin og tok et pizzastykke, før han også la den andre armen sin rundt meg. Lykkelig gikk vi begge ut til parkeringsplassen, hvor det var svært få der, heldigvis. ''Wow, bruker du så lang tid etter hver konsert?'' spurte jeg da vi satt oss inn i limousinen. Justin la fra seg telefonen sin og så opp på meg. ''Nope, ikke egentlig. Eller jo kanskje.. Hvis jeg skal dusje, eller hvis crewet bestemmer seg for å ha det gøy etter konserten så'' sa han og smilte.

 

Øynene hans traff øynene mine, og glimtet gjorde bare alt så mye bedre. Kenny la merke til at vi stirret på hverandre, uten at det var kleint, men for han kunne det nok være litt pinlig. ''Hmfr'' mumlet Kenny og hostet litt, sånn at han fikk oppmerksomheten til både meg og Justin. ''Jeg tenkte litt McDonalds før vi går og legger oss. I morgen har vi fri dag, og dagen etter er det rett til Tyskland. Senere flere land, også til slutt... Skandinavia!'' sa Kenny, og skiftet helt samtaleemne. Justin så rart på han, men nikket og smilte. ''Kjøp meg en big mac da!'' sa han glad da limousinen stoppet. ''Og jeg tar egentlig.. Hm.. Chicken nuggets!'' sa jeg fornøyd. Kenny nikket og gikk ut døren. ''I mellomtiden kan jo vi to ha det litt gøy'' sa Justin og satt seg rett ved siden av meg. Han flettet fingrene sine inn i min, så mykt og varmt det var. Han bøyde hodet forsiktig til sin høyre og kysset meg vått, og sånn fortsatte vi helt til vi hørte jenteskrik, og Kenny komme stressende inn.

 


Dagen etter våknet jeg av noen lyder, noen som hvisket. ''Hallo! Vær litt stille da.. *dittnavn* må ikke få vite det, jeg vil liksom se ansiktsuttrykket hennes når det skjer'' hvisket Justin sin stemme. Jeg bevegde meg litt sånn at jeg kunne åpne øyenlokkene forsiktig uten at de merket jeg var våken. ''-Se! Du holdt på å vekke henne!'' hvisket Justin halvveis irritert. ''Jeg driter faen Justin. Den jenta der sover som faen, klokken er bare 10! Og de kommer ikke før om to minutter uansett..'' sa Alfredo. Jeg smilte lurt ved tanken på at jeg faktisk visste at Justin hadde noe på gang. Prøvde han å pranke meg? Vel, da visste han ikke en ting om meg.. Jeg var nemlig en prank dronning selv. Meg og Sophia hadde gjort de sykeste ting da jeg hadde livet mitt i Norge. ''Greit, vi går ut av rommet og venter på at de kommer. Kom igjen! Jeg gleder meg til å se ansiktsuttrykket til *dittnavn* når hun våkner opp til dyr i sengen sin'' sa Justin og lo litt ond.

380329_337926059594720_141461995907795_833751_926316341_n_large

 

Hvordan tror du Justin gjennomfører pranken? Og hva gjør du selv for å unngå og bli latterliggjort? :)

 

-Rano 

24.04.2012 / 16:53 / Blogg

new pictures of Justin

Hei alle sammen!♥

Klikk på bildet for å se det i full størrelse Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Fin boxer, haha<3

//Katrine

24.04.2012 / 16:52 / Blogg

Justin Bieber with some fans at Kiss FM.

Justin Bieber with some fans at Kiss FM.

//Esin

24.04.2012 / 16:52 / Blogg

Justin and Jeremy

 

//Esin

24.04.2012 / 15:44 / Blogg

Justin Bieber's first 7 Track List Lyrics

Hei alle sammen!♥

* Boyfriend: ''If I was your Boyfriend, never let you go / keep you on my arm girl, you'd never be alone / I can be a gentleman, anything you want / If I was your boyfriend, I'd never let yo go.''

* Die In Your Arms: '' I could just die in your arms/ every time you touch me it just feels so rigt...so baby baby baby please don't stop girl...''

* All Around The World: ''You're beautiful, you should know it... You're crazy girl, you should know it... Baby what are you doing, where you at...DJ bring that back/ All around the world, I want to be loved''

* Believe: '' There were nights when I doubted myself but you kept my heart from falling... Look at us new.. Where would I be if you didn't Believe'' 

* Be alright: '' All alone in my room, waiting for your call... For you I'd walk a thousand miles... Trought the long nights and bright lights..Don't you worry ' Cause everything's gonna be alri-i-ight.''

* Thought of you. '' Gonna take some time but I'II figure it out / Why should we fight the feeling...''Cause I'm in love with the / (falsetto) Thought of you.''

* As long as you love meg: '' As long as you love me / We could be starving, we could be homeless / we could be broke... I'II be your platinum, I'II be your silver, I'II be your gold.''

//Katrine

24.04.2012 / 15:25 / Blogg

Justin Bieber Writes a Song About Mariah Yeater?s Baby Drama

Hei alle sammen!♥

Dere husker hun damen som anklaget Justin for at han var faren til barnet hennes? Vell, Justin har nå skrevet et sang om dette. Justin forteller til Heat Magazine: '' Jeg skal synge om alt det jeg har vært igjennom. Jeg har skrevet en sang om hele situasjonen med denne damen som sa at det var min baby, nemlig Mariah Yeater. Jeg har også skrevet om min mor Pattie, og ting jeg har vært igjennom. Det blir en sang som betyr mye for både meg og alle andre som måtte bli oppdratt alene av sin mor/far.'' 

//Katrine

24.04.2012 / 15:15 / Blogg

Swedish Belieber singing Boyfriend

Hei alle sammen!♥ 

Dette er flinke Angelica som synger, hun er en svensk Belieber og har laget et cover at Boyfriend, jeg synes det var utrolig fint!

//Katrine

24.04.2012 / 15:04 / Blogg

Justin Bieber Confirms ?Boyfriend? Video WIll Be Released On May 2nd - Capital FM

 

 
//Esin
24.04.2012 / 15:03 / Blogg

Justin on his way to KISS FM today

  

  

 

//Esin

24.04.2012 / 15:02 / Blogg

Justin at Capital FM studios

 

 

//Esin

24.04.2012 / 14:48 / Blogg

new tweets

Hei alle sammen!♥

//Katrine

24.04.2012 / 14:00 / Blogg

Justin Bieber on Capital Breakfast with Dave Berry and Lisa Snowdon

 

 
//Esin
24.04.2012 / 13:55 / Blogg

New photo

//Esin

24.04.2012 / 13:11 / Blogg

@REGYATES: Backstage with the lil homie @justinbieber

bieber-news:
@REGYATES: Backstage with the lil homie @justinbieber

//Esin

24.04.2012 / 13:10 / Blogg

Justin Bieber - US magazine

//Esin

24.04.2012 / 13:10 / Blogg

That ass

//Esin

24.04.2012 / 13:09 / Blogg

New picture

//Esin

24.04.2012 / 13:08 / Blogg

Fan with Justin and his crew

 

 

jusgohollywood:
Fan with Justin and his crew

//Esin

24.04.2012 / 13:08 / Blogg

Justin Bieber at his hotel - April 23, 2012

Vi har før lagt ut bilde av da Justin viste 6-packen sin for fansene, her et to nye bilder fra da han viste magen:)

//Esin

24.04.2012 / 13:07 / Blogg

Scooter confirms that Boyfriend music video is May 2nd.


Scooter confirms that Boyfriend music video is May 2nd.

//Esin

24.04.2012 / 13:06 / Blogg

New photo of Justin

//Esin

24.04.2012 / 13:05 / Blogg

Justin Bieber at the Supper Club

  

 

//Esin

24.04.2012 / 07:29 / Blogg

Instagram photos

-Emilie

24.04.2012 / 07:07 / Blogg

hahaha lol

//Esin

24.04.2012 / 07:06 / Blogg

"Boyfriend" by Justin Bieber, cover by CIMORELLI!

 

 
//Esin
24.04.2012 / 07:06 / Blogg

NEw picture

//Esin

24.04.2012 / 07:03 / Blogg

Swag

//Esin

24.04.2012 / 07:01 / Blogg

Justin smashing a photographer?s camera at the Heathrow Airport

  

//Esin

24.04.2012 / 06:58 / Blogg

filming another scene for boyfriend

   

 

  

 

//Esin

24.04.2012 / 06:57 / Blogg

New picture of Justin

//Esin

24.04.2012 / 06:57 / Blogg

More exclusive high quality scans from the US magazine special edition.

  

  

//Esin

23.04.2012 / 23:47 / Blogg

TT - Who is Jerry and My Relationship with my beliebers

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

23.04.2012 / 22:22 / Blogg

?Believe? album playback review!

Hei alle sammen!♥


At London?s Supper Club, The UK media had the first play of Bieber?s new Album which is heavily influenced by big production R&B with club songs. The best tracks ran old school soul jam & guitar-based solos.

Justin Bieber has recorded 40 songs for his new album. He?s says that he?s got something to prove with it and reckons people will be ?blown away

The First track of his new album is called ?Die In Your Arms? it is a mid-tempo R&B ballad with an ?old school vibe to it?

?All Around The World? is a serous club banger + the male equivalent of Britney?s Till The World Ends. Ludacris even features on it!!
Justin says track ?Believe? is ?a song I wrote for my fans. The lyrics are about how they inspired me?. He said it means a lot to him

Believe lyrics: ?Everything starts from something. Something would mean nothing?. 
It  has a gospel feel to it and Justin says it means a lot as he wrote it on his birthday.

Right Here which will feature Drake! Other album artists include Taylor Swift, Kayne, Diplo and Timberland

?Thought Of You? is a big pop number produced by Diplo. Lyrics ?I?m in love with the thought of you and the things you do?.

?Be Alright? is simply Justin with a guitar + no production. He says ?it sounds like a mix between Fergie + Jesus!? It?s rather a Cute ballad and is pefect for his fan base.

Justin wrote ?Be Alright? while on a plane to Indonesia last year and recorded it in a make-shift studio when he landed
Justin Bieber revealed he has written a song about his experience of being accused of getting that crazed girl preggers by Mariah Yeater.

?As Long As You Love Me? is also a massive club banger. It?s got tonnes of bass and serious epic. The song is Produced by Rodney Jerkins
Justin says that?s one of his fave songs on the album. He?ll have a rapper feature but wants to keep it a surprise for fans

Lyrics for As Long As You Love Me include: ?You could be my Destiny?s Child?
Justin Bieber says he has no plans for a One Direction or The Wanted duet but he?s pleased to see other young people doing so well

When it comes to love Justin Bieber says he prefers to do stuff from the heart than just buy gifts from the store.
Justin Bieber revealed plans for world tour & said he?s a good boyfriend because he?s ?honest & patient? with girlfriends 

The ?Baby? star also talked about collaborations with Taylor Swift, Drake, Ludacris & another big named rapper who he wouldn?t reveal.

Justin?s new album Believe is out June 18.

//Katrine


23.04.2012 / 22:19 / Blogg

More candids of Justin greeting fans today

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

 

23.04.2012 / 22:17 / Blogg

Believe talk

Hei alle sammen!♥

//Katrine

23.04.2012 / 21:36 / Blogg

Justin lifting up his shirt from his hotel window for the fans

Hei alle sammen!♥

Justin lifting up his shirt from his hotel window for the fans

//Katrine

23.04.2012 / 21:21 / Blogg

#MTVASKBIEBER

This is your chance to ask the JB those burning questions you&#8217;ve always wanted answered!

//Esin

23.04.2012 / 21:14 / Blogg

Justin shows his 6-pack for the fans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Esin

23.04.2012 / 20:59 / Blogg

Justin surrounded by fans in his car in London

Hei alle sammen!♥

//Fan94justinbieber

//Katrine

23.04.2012 / 20:52 / Blogg

NORWEGIAN BELIEBER MEETS JUSTIN!

Hei alle sammen!♥

Denne heldige jenta heter Katrine (kult navn,hihi) og hun møtte Justin i London idag. Hun er altså en Norsk Belieber og vi er virkelig så glade på hennes vegne som fikk lov til å klemme Justin og ta bilde med Scooter, misunner henne til tusen akkurat nå!♥ 

//Katrine

 

23.04.2012 / 20:44 / Blogg

Some new pictures

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

23.04.2012 / 19:47 / Blogg

NORWAY NEEDS BIEBER - TT

Hei alle sammen!♥

//Katrine

23.04.2012 / 18:51 / Blogg

Video of Justin greeting fans

Hei alle sammen!♥

//Katrine

23.04.2012 / 17:52 / Blogg

fan touch Justin's hair

Hei alle sammen!♥

//Katrine

23.04.2012 / 17:03 / Blogg

Justin with a fan

Hei alle sammen!♥

//Katrine

23.04.2012 / 16:38 / Blogg

more pictures of Justin in London!

Hei alle sammen!♥

  

 

 

 

 

//Katrine

23.04.2012 / 16:14 / Blogg

Justin getting kissed by a fan at the airport.

Hei alle sammen!♥

Justin getting kissed by a fan at the airport.

//Katrine

23.04.2012 / 16:08 / Blogg

Pictures of Justin (LONDON)

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

 

23.04.2012 / 16:03 / Blogg

Scooter Braun talks about the marriage rumors

Hei alle sammen!♥

For en stund tilbake var det snakk om at Justin og Selena hadde blitt sett utenfor en rekke med smykkebutikker, hvor de da skal ha sett på gifteringer, det ble også fortalt at Justin hadde tenkt seg å fri til Selena. Dette har nå blitt bekreftet av Scooter at det ikke er sant og at det bare er rykter. '' Selv om Justin og Selena er lykkelig sammen, så er det enda for tidlig og ta det neste skrittet til et giftemål, så alle rykter som blir sagt om dette er ikke sanne, de skal ikke gifte seg, hvertfall ikke i nermeste framtid.'' sier Scooter til Usmagazine.

//Katrine

 

23.04.2012 / 15:52 / Blogg

Justin Bieber - Boyfriend (Parody)

 

 
//Esin
23.04.2012 / 15:51 / Blogg

More pictures from Justin at London Heathrow Airport

//Esin

23.04.2012 / 15:48 / Blogg

Justin Bieber and a little girl on the set of the Boyfriend Video (Apr 21)

 

//Esin

23.04.2012 / 15:47 / Blogg

Swag

k1drauhlswag:

//Esin

//Esin

23.04.2012 / 15:46 / Blogg

(More) Justin lands at London Heathrow Airport

Hei alle sammen!♥

 

   

//Katrine

 

23.04.2012 / 15:45 / Blogg

Justin and Adele ( old but new photo )

//Esin

23.04.2012 / 15:43 / Blogg

new pictures of Justin

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

23.04.2012 / 15:28 / Blogg

new tweets

Hei alle sammen!♥

//Katrine

23.04.2012 / 15:23 / Blogg

JDBNorway's Blogawards - nominer din blogg!

Heisann! Fra og med 1.mai, skal JDBNorway ha egen blogg awards. Dere kan selv velge hvilke blogg dere vil nominere i kommentarfeltet. Senere den 1.mai vil innlegget med blogg awards komme ut, hvor dere kan da stemme på de bloggene som vi har valgt med i blogg awardsen. Det er helt tilfeldige blogger, uansett leser antall. Vinner bloggen blir kåret en spesiell dato i mai, men akkurat hvilke er litt usikker. Premien er blant annet linking hos oss, og en stor vurdering. Vi skal også prøve å kjøpe inn premier til person(ene) bak bloggen som vinner!

Akkurat nå, kan du nominere din blogg i dette kommentarfeltet. Vi tenkte det ville bli litt gøy med en konkurranse, lesere mot lesere :D


Flink i paint ja..

LEGGO!

-Rano og resten av JdbNorway

23.04.2012 / 15:17 / Blogg

new photo's

Hei alle sammen!♥

Here&#8217;s another fan taken photo of Justin at heathrow airport in London

Justin Bieber at Heathrow Airport in London

//Katrine

23.04.2012 / 14:49 / Blogg

Justin and a fan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Esin

23.04.2012 / 13:48 / Blogg

TT

Hei alle sammen!

//Katrine

23.04.2012 / 12:19 / Blogg

Topp 15

Hei alle sammen!

//Katrine

23.04.2012 / 07:31 / Blogg

Nes instagram photos

-Emilie

23.04.2012 / 07:14 / Blogg

Making of Justin Bieber's Boyfriend Music Video

 

 
//Esin
22.04.2012 / 23:53 / Blogg

Instagram photo @weknowthedj

-Emilie

22.04.2012 / 23:16 / Blogg

Another video of Justin shooting the new video in Los Angeles

Hei alle sammen!♥ 

//Katrine

22.04.2012 / 22:09 / Blogg

Video fra 'Boyfriend'

Hei alle sammen!♥ 

beklager for dårlig kvalitet.

//Katrine

22.04.2012 / 17:35 / Blogg

more pictures of Justin on 'Boyfriend'

Hei alle sammen!♥

//Katrine

 

22.04.2012 / 16:47 / Blogg

@IDirectorX: "What I'm doing right now @justinbieber video #believe"

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

22.04.2012 / 14:54 / Blogg

GRATULERER MED 2ÅRS DAGEN BIBSES!

Hei alle sammen!♥

Idag, den 22.April.2012 er Bibses blitt 2 år gammel. Norges største Justin Bieber blogg som ble opprettet av Silav og Sandra, men nå eies av Sandra,Anette og Rikke. En blogg vi Norske Beliebers lenge har  vært stolt over, og enda er stolt over. Vi vil bare starte med å fortelle om at deres blogg er virkelig en bra blogg, og vi i JDBnorway vil takke for at vi får ta en liten del i deres blogg om vårt idol. Justin er en person som betyr verden for oss, det er noe vi alle vet, og det noe vi alltid kommer til å vite også. Vi har hatt våre oppturer og nedturer med gjengen fra Bibses om hvem som hadde best blogg, og om hvem som fortjente førsteplassen, men i det siste har ikke det vært noe vi egentlig har brydd oss så veldig mye om egentlig, vi er sammarbeidsvillige med hverandre og vi støtter hverandre viss vi eks låner fra hverandres blogger. Vi håper selvfølgelig at de fortsetter med den utrolig brae jobben de gjør og at bloggen deres varer lenge, vi er virkelig glad i dere alle sammen!♥

Vi håper virkelig at gjengen fra Bibses får en herlig dag med sine lesere, og vi ønsker dere lykke til vidre med bloggen! #muchlove 

//JDBNORWAY

22.04.2012 / 14:31 / Blogg

Justin's hair

Hei alle sammen!♥

Sjekk ut stjernene som går oftest til frisøren! - 1 (© Getty Images)

//Katrine

22.04.2012 / 14:14 / Blogg

TT- Selenators Respect Beliebers

Hei alle sammen!♥

//Katrine

22.04.2012 / 12:38 / Blogg

some bieberfacts

Hei alle sammen!♥

//Katrine

22.04.2012 / 12:31 / Historie: The Switch

Historie del 34 # The Switch

God morgen solstråler! Idag er det nydelig vær i bergen, så jeg tror jeg går ut idag. Pluss at jeg har masse å rydde fra bursdagsfesten min igår :( Men skal nok skrive noen deler til dere idag, så ja!


Døren lukket seg opp igjen, og jeg kunne se Pattie stå der igjen for andre gang. ''Hei, jeg skulle bare ha telefonen jeg!'' sa hun og smilte til meg plutselig. Jeg nikket og så forsiktig ned, og jeg tror at Pattie da skjønte sånn halvveis hva som var. ''Hm.. Jeg tror vi må snakke litt'' sa hun smilende og satt seg ned ved siden av meg på sofaen. Jeg la fra meg pizzastykket og snudde meg mot nydelige Pattie.  
______________________

 ''Om hva da?'' spurte jeg litt sukkersøtt og la begge hendene mine ned på fanget mitt. ''Du merket vel kanskje jeg ble veldig sjokkert isted, ikke sant? At jeg så kanskje litt skuffet ut og den slags ting?'' spurte Pattie som om hun hadde lest tankene mine ordrett. ''Øhm, kanskje litt?'' smilte jeg. ''Hm, Tenkte meg det for å si det sånn. Nei jeg visste jo at dere gikk på date og sånt igår kveld. Men jeg visste jo heller ikke at det skulle føre til noe mer, ikke at jeg hadde hatt noe imot det heller da. Men jeg ble bare litt sjokkert da jeg kom inn døren og dere kysset. Ellers er det ingenting. Det er bare det at Justin har tidligere datet flere jenter, og han har jo datet deg og men dere ville forbi venner, alle gangene har han blitt såret. Jeg vil ikke at han skal fokusere så alt for mye på kjærlighet heller, nå som han er i en viktig periode i livet sitt'' sa Pattie alvorlig.

 

Det synes lang vei at Pattie brydde seg sterkt om Justin. Det var flere kjendismødre som ikke brydde seg stort, for det eneste var pengene. ''Jeg skjønner deg veldig godt, Pattie. Jeg vet ikke om det blir helt riktig å si dette til deg nå, men jeg er hodestupt forelsket i Justin. Det er bare alt han driver med som er perfekt!'' sa jeg og fikk Justin inn i hjernen min igjen. ''Hm.. Jeg tror ikke prankene hans er helt perfekt, eller hva?'' lo Pattie. ''Nei sant nok!'' fniste jeg. ''Så du har planer om å begynne igjen karrieren eller?'' spurte Pattie. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare på dette, fordi det faktisk var Selena sitt valg og ikke mitt. For om fire dager var jeg poff vekke. ''Ja muligens snart! Vi får se hvordan ting går egentlig'' sa jeg glad. ''Det er bra, det blir sikkert gøy det'' sa Pattie og reiste seg opp igjen. ''Håper det!'' sa jeg glad. ''Men jeg drar tilbake til hotellet, er utslitt. Si til Justin at Kenny venter på hovedrommet'' sa Pattie fornøyd. ''Det skal jeg'' sa jeg, og så på Pattie gå ut av rommet.

 

Justin sitt synspunkt:
 ''Jeg skjønner deg veldig godt, Pattie. Jeg vet ikke om det blir helt riktig å si dette til deg nå, men jeg er hodestupt forelsket i Justin. Det er bare alt han driver med som er perfekt!'' sa *dittnavn* og så utrolig annerledes ut da jeg kikket inn i nøkkelhullet, jeg følte meg nesten litt slem her jeg sto og tyvlyttet. ''Hm.. Jeg tror ikke prankene hans er helt perfekt, eller hva?'' lo mamma glad. ''Nei sant nok!'' fniste *dittnavn* og tok et pizza stykke, faen hun var så søt. Den jenta skulle bli min, jeg var nesten fast bestemt på det. Men hm.. HUn sa at prankene mine ikke var perfekt? Vi skulle se på det. Jeg tok opp telefonen min og ringte selveste Usher, my man. ''Yo'' sa jeg lavt. ''Zup Jb'' spurte Usher, vår normale telefon samtale. ''Du må hjelpe meg med noe viktig, og noe stort. '' sa jeg og smilte lurt.

534779_408019705883844_207444022608081_1507346_1405893264_n_large

 

Hva tror du skjer?

Ah, nå har jeg det travelt! Kommer del til i kveld tenker jeg <3

 

 

-Rano 

22.04.2012 / 11:59 / Blogg

New instagram photos

-Emilie

22.04.2012 / 11:58 / Blogg

TT - My body Is Ready For Justin

Hei alle sammen!♥

//Katrine

22.04.2012 / 11:51 / Blogg

tweets

Hei alle sammen!♥

//Katrine

22.04.2012 / 11:49 / Blogg

new photo's

Hei alle sammen!♥

//Katrine

22.04.2012 / 11:48 / Blogg

Dear Mariah yeeter

Hei alle sammen!♥

 

//Katrine

22.04.2012 / 09:48 / Blogg

On the set of Boyfriend!

On the set of Boyfriend!

//Esin

22.04.2012 / 09:46 / Blogg

Justin with a fan ( 21.04.12 )

jusgohollywood:
Justin with a fan - April 21

//Esin

22.04.2012 / 09:46 / Blogg

Scooter interrupting Justin?s & Selena?s ?having fun? ( Look at Selena's face )

Scooter interrupting Justin&#8217;s &amp; Selena&#8217;s &#8220;having fun&#8221;
(Selena&#8217;s Face)

//Esin

22.04.2012 / 09:45 / Blogg

Boyfriend

 

 

//Esin

22.04.2012 / 09:44 / Blogg

New photo

¨

//Esin

22.04.2012 / 09:43 / Blogg

Selena Gomez look alike for the video?

Girl from the Videon - And Selena

 

Ligner de? :)

 

//Esin

22.04.2012 / 09:42 / Blogg

Exclusive Photos from Boyfriend

Exclusive Photos on Boyfriend

//Esin

 

 

22.04.2012 / 09:41 / Blogg

Justin & Selena leaving the set of Boyfriend

Justin &amp; Selena leaving the set of Boyfriend

//Esin

22.04.2012 / 09:40 / Blogg

Dear Fans..

Justin! lol

//Esin

22.04.2012 / 09:15 / Blogg

filming another car scene!

 

 

//Esin

22.04.2012 / 09:14 / Blogg

Justin on set with a girl

 

  

//Esin

22.04.2012 / 09:13 / Blogg

Justin being adorable at the video shooting

   

  

//Esin

22.04.2012 / 09:11 / Blogg

New photo

 

//Esin

22.04.2012 / 09:11 / Blogg

Justin with Selena - part two

  

   

  

//Esin

 

22.04.2012 / 09:08 / Blogg

Justin with Selena today - part one

  

  

 

  

  

   

 

//Esin

22.04.2012 / 09:05 / Blogg

Picutres from today's shoot - part two

  

   

//Esin

22.04.2012 / 09:04 / Blogg

Pictures from today?s shoot

  

  

//Esin

22.04.2012 / 09:02 / Blogg

Justin on set

  

  

  

//Esin

22.04.2012 / 09:00 / Blogg

Justin doing pushups

Justin doing pushups

//Esin

22.04.2012 / 09:00 / Blogg

Justin?s new Ducatti motorcycle for the Boyfriend video

Justin&#8217;s new Ducatti motorcycle for the Boyfriend video

//Esin

22.04.2012 / 08:58 / Blogg

Justin posing on the set of the Boyfriend video

  

    

  

//Esin

22.04.2012 / 08:56 / Blogg

Justin dancing on set today - part two

  

  

  

//Esin

22.04.2012 / 08:55 / Blogg

Justin dancing on the set of boyfriend

  

  

  

 

 

//Esin

 

22.04.2012 / 08:52 / Blogg

Justin on set with Director X

Justin on set with Director X

//Esin