hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
01.05.2011 / 00:45 / Blogg

Imagine!

Da har jeg fått tilsendt to imagine fra søte Emilie! 

Du og Justin har vært kjærester i 1 uke nå! Du var veldig glad i han ,men du viste ikke om han var like glad i deg! Dere bodde ikke sammen, men bodde ved hværandre! I dag skulle du til han, dere skulle se på film og litt sånn forskjellig ? Du var på vei til huset til Justin det tok 10 min og gå! Du gikk bare rett inn og glemte og banke på døra! Men når du kom inn kysset justin en jente du ikke ville han skulle kysse det var SELENA GOMEZ ! Du blei sur og sto der og så på dem. Men så så Justin deg. Han så du var lei deg, du begynte og gråte og løp ut døra! Justin var igjen med selena ? men han kysset hun ikke han slo hun hardt i feset og kjeftet på hun! Selena: Hva er det med deg?? Er du belt dust elelr att du faktisk slår en jente???Hun løp ut døra og ropte: BITCH! Til justin. Justin var piss sur på henne! Justin løp ut døra og prøvde og finne deg! Du hadde løpt ned på stranda like i nærheten! Du hadde gjemt deg i en stor grotte på stranda, det regnet du var iskald, men Justin fant deg ingensteder! Men han sa til seg selv ?Try and Try and never say never? Han ga ikke opp ! Men plutselig ser han noe som glinser ved en stor grotte(grotten du var i). Gan gikk bort til grotten og bestemte seg for og gå inn og se om du var der! Han skjalv litt før han gikk inn! Men han hadde funnet smykket du fikk av han når du var liten! Justin lette og lette og så sa Justin: (ditt navn) Hvor er du?? Pliss svar med det var ikke meningen att dette skulle skje!!! (ditt navn): Jeg vil ikke snakke med deg JUSTIN? skrek du ut. Justin hørte deg og gikk til deg. Han satt seg vedsinav deg og klemte deg. Men du bare dyttet han vekk,men han ville igge slippe deg, Han var for sterk! og du sa: JUSTIN slipp meg!!! Justin: Nei jeg slipper deg allderig (ditt navn)! Du var sur på han. Justin begynnte og gråte. Justin: (ditt navn) det var ikke meningen og kysse selena, men hun er så sjalu på deg hun så att du kom inn døra og rett før du så oss kysset hun meg, hun ville ikke slippe, Du er den jeg elsker ikke Selena jeg ble sur på hun fordi hun sårte deg, jeg slo hun i feset og hun ropte BITCH til meg!! (ditt navn): Justin det er greit men ikke gjør det igjen, Kan du love meg det? Vis jeg ser deg med hun igjen så er... du fikk ikke sakt mer før justin sa: (ditt navn) Mener du det!!?? (ditt navn): Ja jeg mener det ;) Du merket han kom nærmere og nærmere. Du så på leppene hans, de var kalde, men han kysset deg og da ble de varmere og det gikk over til klining! Etter vært gikk dere hjem og koste dere ,dere sov sammen den natten, rett før du sovnet sa du: Jeg elsker deg justin!<3 Justin: Jeg elsker deg og (ditt navn) Jenta mii ! Og dere levde lykkelig sammen til dere døde!<33


Du og venninen din skulle ut på byen, venninen din var en STOR  JB fan, men det var ikke du. Du syns han  var kjekk og sånt ja. Men du syns han ikke var helt din type kjendis. Dere gikk inn i yndlings butikken deres og så etter noen fine klær. Venninen din skulle bare i butikken vesinav i mens du var igjenn i butikken. Men plutselig ser du en gutt som glor skikkelig på deg. Du går bort til han og sier: Hvorfor glor du så mye på meg??? Gutten: Neei det er bare att du er så nydelig! Du: Åh ja okei! Gutten: Du skal jeg si en hemmelighet?? Du: Ja :D Hva da?? Gutten: Jeg er... dere ble avbrytt av att vennen din kom og dro deg med seg! Du: Veeeeeent jeg skal bare snakke ferdig med deg gutten der!! (Navnet på vennen din) : Okei?? men vær rask da! Du: ja da!! Gutten: det jeg skulle si er att jeg er JUSTIN BIEBER!! Han tokk av seg hetta og tokk av brillene som han hadde på seg. Du brydde deg ikke og bare gikk til vennen din igjen. vennen din: Hvem var det egentlig?? Du: jeg vet ikke, men tror det var justin bieber... Justin: (ditt navn) Veeeeeeeeeeeeeeeeeenntt!! Du: Hva er det? Justin: jeg ville bare spørre deg og noe jeg! Du: Okei hva da?? Justin: Om du ville bli med meg på Date i kveld?? venninen din sto der og kunne ikke tro att akuratt JUSTIN BIEBER hadde bed deg ut på date! Veninnen din freaka heeeeelllttt ut! Hun begynnte og Babble og alt mulig rart! Alt fra A-Å haha! Du og Justin gikk bare pluttselig venninen din hadde sovnet på en benk i byen... dere gikk til Justin.. Justin: Er det noe Galt?? Du: neei da... Justin: Vil du bli med meg ned til stranda?? Du: Ja seffølgelig.. men du hadde egentlig ikke lyst fordi du syns han var litt mystisk, men du hadde bestemt deg for og finne ut mer om han! Justin. kom så går vi! Du: okei vi går sa du og små lo... Dere gikk ded på stranden du merket at justin tokk hånden din og klemte den litt hard, Du fikk en rar følelse inni deg når han tokk den. Akuratt som om du var forelsket i Justin Bieber! Dere satte dere i sanden og så utover havet. Du merket han så deg i øynene. Du hadde falt for han, han var virkelig en fantastisk gutt! Han kom nermere om nermere, Han kysset deg Lenge! Dere begynnte plutselig og kline! Justin: Vil du bli jenta mi (ditt navn) ?? Du: Sefølgelig Justin! dere fortsatte..Du følte att dette er gutten du vil dele restan av livet dit med!<3what do you think? :-))

 

-bieberfan

01.05.2011 / 00:06 / Blogg

Nytt bilde av justin

Fant et bilde av Justin fra neversaynever premieren i Australia.


<3

 

hva syntes du?

 

-bieberfan


30.04.2011 / 23:05 / Blogg

7 days challenge

En av leserne ville at jeg skulle ha 7 days challenge, og den går sånn; 

Day 1: Et bilde av Justin Bieber som du elsker
Day 2: Et søtt bilde av Justin Bieber
Day 3: Yndlings sang av Justin Bieber
Day 4: Mest triste sang av Justin Bieber
Day 5: Den mest søteste faktasetningen av Justin Bieber
Day 6: Fineste bilde av Justin på en konsert
Day 7: Det du elsker mest med Justin Bieber

Jeg begynner med Day1;


Elsker dette bilde, smelter ;*

 

-bieberfan


30.04.2011 / 22:34 / Blogg

Imagine?

 

Hei! Lurte på om noen av dere lesere ville skrive Imagine til bloggen. Ikke imagine historie, men bare Imagine. Hadde vært kjempe hyggelig isåfall! ;-))

Send den til jdb-blogg@hotmail.com !Vil du at jeg skal skrive Imagine? :)

 

-bieberfan

30.04.2011 / 15:30 / Blogg

En kommentar fra min lillesøster på 9

Hahaha, min lillesøster kommenterte en liten søt kommentar ja! Sjekk;Haha, skrivefeil ja! Men hun er bare 9år, haha. Du er skjønn du Rena! haha<3

 

hva syntes du? lol

 

-bieberfan

30.04.2011 / 13:25 / Blogg

KONKURANSE! Vinn JustinBieber t-skjorte med signatur!

Hei ;)


Da er ny konkuranse på gang da! Idag og imorgen skal det bli gitt bort masse premier, og det gjelder å følge med. Denne konkuransen + en annen senere som kommer ut, blir avsluttet imorgen!


Det du må gjøre for å vinne denne konkuransen, er å legge meg til på face; rano akbar også kommentere at du har gjort det. Jeg trenger å ha bedre oversikt, that's why.

 

Det er en I <3 Justin Bieber t-skjorte. Du kan velge mellom fargene hvit, svart, rød, rosa, blå og grønn. Det er også med signatur :) Har du ikke facebook, må du si hvorfor du vil vinne denne t-skjorten.


Husk, jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du! Og ikke glem å ta med email så jeg får kontaktet vinneren..

-bieberfan

30.04.2011 / 12:36 / Blogg

Skal jeg lage fan video?

Heisann!

Føler alle bloggene har så masse video og sånt, så  jeg tenkte kanskje jeg skulle lage en fan video som gjør at Justin kanskje skal komme til Norge! Da trenger jeg bilder av dere i videoen og sånt! :-)

Skal jeg lage sånn fan video? 
En ny konkuranse kommer snart idag :D

 

-bieberfan 

30.04.2011 / 12:31 / Blogg

Vurderingen!

Hei, jeg trakk to blogger som da skulle bli vurdert, og de to bloggene er;

www.horsegiirl.blogg.no & www.teambieber.blogg.no! Men jeg setter ikke karakter på bloggene.

www.horsegiirl.blogg.no;

 
Design;
Kjempe fint og lyst. Fargene passer kjempe godt sammen, og med engang du går innpå bloggen din vet vi at du elsker hester. Headeren er kjempe fin, og har med flere bilder av deg, noe som enkelt gjør at du kan se at det er deg som skriver bloggen!

Teksten: Du blogger kjempe bra for å være 12år, og skriver bra. Du blogger interressant om mote, hester og livet ditt. Noe som ikke gjør bloggen kjedelig! 

Anbefaler denne bloggen til alle som liker hester & mote, hun er en kjempe skjønn jente!

www.teambieber.blogg.no

Design:
 Elsker den! Den har fine farger, og passer bra med resten av bloggen. Det er fint og ryddig, noe som gjør at du lett finner fram til det du vil ha. Kjempe bra design! Headeren er av Justin Bieber, noe som lett gjør at du finner ut at bloggen er om Justin bieber. 

Teksten: Dere skriver veldig bra alle sammen! Masse nyttig stoff om Justin, og såklart er det historier! Det er faktisk en av JB bloggene jeg leser ofte, fordi jeg elsker historiene! :-D De legger ut 1-2-3 deler hverdag.

Anbefaler bloggen til dere som liker Justin bieber såklart! En ganske fin blogg!Hva syntes dere om bloggene? Skal jeg fortsette med vurdering? :D

 

-bieberfan 

30.04.2011 / 12:10 / Blogg

Tegninger av Justin Bieber!
Likte best nr. 1! Men alle tre var helt syyyyktfine!

 

Hvilke likte du best?

-bieberfan

29.04.2011 / 22:55 / Blogg

Fast leser / innom bloggen?

Hei ;))

Før jeg legger ut historie, så har jeg bare et lite spørsmål til dere.

Er du en fast leser av bloggen, eller er du bare en tur innom? :-)


 Også et spørsmål fra en av dere lesere; Skriver du historiene bare i farta?

Svar til deg; Ja det gjør jeg. Jeg har ikke lagret eller skrevet ferdig noen historie deler!

 

Vel, fast leser eller innom bloggen? :)

 

-bieberfan
 

29.04.2011 / 22:04 / Blogg

Norske talent dommer ( Adil ) snakket om Justin Bieber!

Ser dere norske talenter? :D

Fikk med meg at Adil ble spurt om hva han syntes om Justin Bieber, svaret var altså ''Han er helt grei han''. Visst jeg skaffer video så skal dere få se den! Jeg trokke han turde å si noe stygt om han sånn egentlig.


<333

 

Hva syntes du?

 

-bieberfan
 

29.04.2011 / 20:15 / Blogg

Vil du ha en vurdering? :)

Sorry, sist gang glemte jeg det helt! Men ikke nå!

 

Jeg velger ut to randome blogger som jeg skal vurdere! Så skriv din bloggadresse, så skal jeg trekke to blogger som jeg skal vurdere! :-))

Ikke glem at imorgen blir 'ukens belieber' trekket på bloggen!


Herre, han er bare så perfekt!

 

Visst du vil bli vurdert må du skrive bloggadressen din!

-bieberfan


29.04.2011 / 20:08 / Blogg

Bieber fakta

Her kommer mer bieber fakta!

 • Når Justin er i trøbbel, små lyger han for å ikke få så mye kjeft, ellers skylder han på  andre!
 • Justin elsker Halloween.
 • Justin liker ikke jenter som kler seg ''horete'' på halloween.
 • Justin ble født på en tirsdag.
 • Justin vil at når han får barn, skal gutten bli født først, for da kan han beskytte henne.
 • Justin liker ikke jenter som drikker ( alkohol ), for han er veldig i mot alkohol.
 • Engang ble han nesten tvunget til å røyke av en jente, men han bare gikk.
 • Justin kan beatboxe, og er ganske flink!
 • Justin er veldig god venn med LilTwist ( som jeg forresten har snakket med! )
 • Justin pleier å banne mye, og det mener moren  også.
 • Visst ikke Justin & Crewet vet hva de skal spise, sier Justin alltid McDonalds!
 • Justin spiste engang på McDonalds med fansen i Frankrike for ikke så lenge siden. 
 • Justin kaller bilen sin 'Lisa'
 • Justin har mistet mange fans siden han begynte å date Selena.
 • Justin har skype.
 • Det finnes et sted i Tyskland som heter Bieber, og der har Justin vært.
 • Det beste stedet Justin har vært på er hawaii.
 • Det var ikke så mange som visste at Justin sang av vennene, før han la ut videoene på youtube. 


Haha, åe <3

 

Noe du ikke visste? :-D

 

-bieberfan


29.04.2011 / 15:06 / Blogg

Justin sitt nye rom

Hva syntes du? Det er ikke akkurat et rom da, mer en leilighet ;) Her er det gamle rommet hannes;


:-)

 Si du fikk bildene fra meg!


Hva syntes du?

 

-bieberfan 

29.04.2011 / 14:41 / Blogg

nye bilder av Justin med lue


Åe <3


Her signerer han autografer til  austrialia fansen :) 

 

-bieberfan28.04.2011 / 22:24 / Blogg

Nyttig info!

Allerede den første lille konkuransen starter på lørdag, så det er bare til å følge med. Det blir forskjellige premier som; Justin Bieber caps + autograf, t-skjorter, cd, osvosv! :-)

Også vil jeg minne dere på om at dere kan stille meg masse spørsmål på www.formspring.me/jdbnorway ! Visst dere vil at jeg skal følge dere på formspring, bare si ifra.

Det samme gjelder twitter, følg meg der! www.twitter.com/ranoakbar ! Jeg pleier å følge alle tilbake, og liker å bli kjent med nye folk :-DDD

 

Også et spørsmål, hva syntes dere om historien så langt? haha.

 

 

-bieberfan


28.04.2011 / 19:04 / Blogg

Vinneren av hettegenseren

Heisann!
For det første vil jeg si at det kommer flere historie deler idag, og for det andre vil jeg si at mamma har bestilt masse JB ting til bloggen som jeg skal gi ut i premie på konkuranser i helgen, så stay tuned! ;)))


 

Vinneren av hettegenseren trakk jeg på www.random.org , og det ble Kamilla Andersen! Så Kamilla, sjekk din epost, og send str. og farge ;)

Ellers, husk at i helgen blir det konkuranser også, med mange fine JB premier!Gratulerer masse til Kamilla <3 Og husk, mange fine premier i helgen!

 

 

-bieberfan

28.04.2011 / 14:52 / Blogg

Bieber fakta

Da kommer litt bieberfakta! :)

1) Justin liker ikke jenter som bruker mye sminke. 
2) Justin heier på Chelsea i den engelske fotball ligaen.
3) Barcelona drakten som Justin hadde på seg var egentlig Ryan sin.
4) Justin fikk egentlig ikke lov å date før han var 16, men gjorde det alikevel.
5) Justin hater edderkopper.
6) Justin syntes at den forrige naboen hannes var skummel.
7) Justin ble kjent med Ryan da han var 7.
8) Han ble kjent med Ryan fordi de begge spilte fotball på lag sammen.
9) Drømmedaten til Justin ville vært luftballong over Paris.
10) Justin liker jenter som ler av vitsene hannes, selvom de er dårlige.Noe du ikke visste? :D

 

-bieberfan
 

28.04.2011 / 07:32 / Blogg

OLLG i Brisbane


Heldige jente!

 

Ellers ønsker jeg alle sammen god dag på skolen/hjemme/jobb osv. Idag er det masse å glede seg til! Blandt annet, jeg trekker ut vinneren av konkuransen, det er 'premiere' på ny historie OG det blir masse bieberfakta og nyheter! :-))))

 

-bieberfan

27.04.2011 / 21:14 / Blogg

En av leserne

Heisann, ville bare poste noe som fikk meg til å smile til tusen når jeg så!

Den ble skrevet av HegeM;

''Hei! Vil bare si at jeg elsker historiene dine, du er en av de beste bieber bloggerne, og du fortjener veldig høy plass på topplisten! Du er en utrolig skjønn jente som jeg elsker å snakke til på MSN :D<3 hihi! Isåfall, jeg skal så sykt følge med på denne bloggen resten av livet mitt, håper du isåfall skriver til du blir gammel! Haha!

Og ikke bry deg om hva andre sier om bloggen ( visst det er negativt) for bloggen er best og du er en SKJØNN JENTE <33 Alle bør seriøst bli kjent md henne<3''

Det var dødsfint skrevet av deg, og dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på de skjønne kommentarene deres! Jeg får jo ikke svart alle egentlig, men jeg poster et innlegg for å vise hvor mye jeg faktisk setter pris på sånne skjønne kommentarer fra dere!


Et skjønt bilde av Jasmyn!

Uansett, setter mye pris på det! <3

 

Hva syntes du om det Hege skrev?

 

-bieberfan


27.04.2011 / 19:24 / Blogg

Bieber fakta!

1) Justin syntes det er rart når jenter går på do sammen.
2) Justin ropte ''bitch'' til de jentene som stjal capsen hannes.
3) Justin pleier å banne, men gjør det ikke forran fansen!
4) Justin liker redbull veldig godt.
5) Alle i crewet sier at Justin er en veldig hyper gutt.
6) Justin liker veldig godt bananer og druer.
7) Justin pleide å være redd for ScoobyDoo når han var mindre.
8) Justin liker jenter som ler mye.
9) Justin liker ikke jenter som er veldig stille og ikke sier mye.
10) Justin vil date en fan, og har sagt at han vil date en norsk fan.
11) Justin har hatt 3 kjærester.
12) Justin tulleringte Miley kl. 3 på natten, og Miley klikket på han.
13) Justin, Ryan og Chaz kledde seg engang ut som jenter på halloween.
14) Justin liker ikke jenter som kler seg 'horete' på kostymefest og sånt.
15) Justin pleide å gi nr. sitt til fans han likte godt, men sluttet med det da en jente lå ut nr. hannes på twitter. 
Noe du ikke visste?

 

-bieberfan 

27.04.2011 / 13:40 / Blogg

100% gutte beliebere


Hva syntes du om gutte beliebere? :D

 

-bieberfan

26.04.2011 / 23:06 / Blogg

Avslutte historien?

heisann!


Jeg tenkte på å snart avslutte historien, og begynne på ny! Selvsagt har jeg en del idéer som dere kan være med å velge på senere. Men jeg vil vite om dere vil at jeg skal avslutte, for jeg føler historen min begynner å bli litt kjedelig!Såklart, dere som bestemmer! Men jeg syntes kanskje det blir bedre! ;)

Ikke glem konkuransen!

 

-bieberfan


26.04.2011 / 22:36 / Blogg

Dagens Imagine

Dagens Imagine er skrevet av Sigrid Linnea Hellesøe! Hun kan dere snakke med her; sigridhj@hotmail.com! :)

 Du var kjæresten til Justin. Dere hadde vært sammen i ett år og det skulle feires. Justin tok deg med på en resturang. Det var mange fans og paps der. Men det skulle ikke hindre dere i å ha en uforglemmelig kveld. "Du er virkelig vakker i dag *ditt navn* " Sa Justin og tok hånden din. Du rødmet. Etter hvert kom maten dere hadde bestillt. Dere spist og gikk. Når dere kom i limosinen sa Justin at han hadde en overraskelse. Du hatet og få overraskelser siden du ble alltid så nyskjerrig. Når dere har kjørt en stund lukkes døra opp og der er det et stort hus , du hørte at det kom rolig musikk derfra. Dere begynnte og gå , når dere kom inn var det pyntet med roser. Du kysset Justin. Plutselig kommer din favoritt sang. Den var rolig. "skal vi danse? " spurte Justin og rakte fram hånden. Dere sto og danset en stund. Plutselig ringer telefonen til Justin. Du ser at det er Selena Gomez. "Jeg må bare ta denne , kan du vente her? " sa Justin og gikk før du fikk sakt noe. Du fulgte etter men han så deg ikke , du hørte han si " Jeg kommer snart søta , må bare danse litt med *ditt navn* så kommer jeg så skal vi ha det koslig jenta mi...." Du klarte ikke holde tårene inne , du braste ut i gråt. Justin hørte det og snudde seg. Han skulle til og løpe bort til deg men du løp. Du løp inn i skogen bak huset , du løp og løp. Plutselig viste du ikke hvor du var. Du satte deg under et tre og begynnte og gråte enda mer. Nå ville du bare hjem og vekk fra Justin. Du kunne ikke fatte det, han var utro. Han viste at du hata Selena og han sa at det var bare du i hans hjerte. Du gråt bare enda mer. Plutselig hører du noen rope "*ditt navn* hvor er du?! *ditt navn* er du der ?! " Du hørte at det var Justin , du hadde ikke mer krefter , du hadde gråt så mye at du larte ikke løpe fra han. " takk Gud , der er du jo "  sa Justin og satte seg ved deg. Du gråt enda og Justin tok armen sin rundt deg og holdt deg tett inntil han. Du gråt masse men fikk fram et ord "H-h-h-vor-f-f-f-o-r " hikste du og så opp på Justin. Han gråt. "Jeg er så lei for det. Jeg vet ikke hva som gikk av meg. Ja. Jeg er så lei meg. Kan du tilgi meg?" Justin så ned på deg , du kunne se at han gråt. Du ville tilgi han , men samtidig viste du ikke om du kunne stole på han. HAN VAR UTRO MOT DEG. Du tok deg sammen og sa " Jeg vet ikke , du var utro mot meg. Hvordan vet jeg om jeg kan stole på deg igjen? Elsker du meg ikke? Er jeg ikke bra nok?! Hæ?! Er jeg bare en du leker med?! " Sa du sinna og reite deg opp og så litt stygt på han. Justin la hodet ned i armene sine og gråt. " Jeg er så lei for det... du kan stole på meg. Du er solen min. Uten deg er jeg ingenting..." Du avbrøt han. " Hade Justin. Ha det fint med den nye eller gammle kjæresten din. Farvel" Sa du og gikk , du gråt. Du fant veien ut og gikk hjem. Når du kom hjem løp du inn på rommet. Låste døren og la deg på senga. Du gråt mer. Du sovnet. Når du våknet så du at klokka var 14.30 Du så på telefonen din , 36 nye meldinger og 67 tapte anrop. Alle fra Justin. Du begynte og lese meldingene. Det sto hvor lei seg han var , hvor mye han angret og masse unskyld. Du svarte ikke. Du gikk in på twitter , der hadde justin skrevet : I dag starter My World tour. Gleder meg ikke... Kranglet med en person jeg elsker. Plizz *ditt navn* jeg er så lei for det. Kom og møt meg på fly plassen 15.30. Du klappet sammen pc'en og så på klokka. den var 15.10 skulle du si hade? Du elsket han jo enda og du vet han er til og stole på. Han kommer nok aldri til og gjøre det igjen. Du løp opp og skiftet. Du tok en taxi til flyplassen og løp inn. Du så ikke Justin noe sted , men plutselig får du øye på Pattie. Du løper bort til henne og spør hvoe Justin er. Hun peker bort på en kiosk. Han sitter og ser i et blad. Det var med deg og Justin på forsiden. Du så han gråt. Du gikk stille bort til han. " hei , kan jeg få autografen din , vær så snll?" spørte du med en lysere stemme enn din egen. " Ja sikkert..." sa han. Når han ser opp. Ser han at det er deg. " *ditt navn * er det virkelig deg?! " sa han og ga deg en klem " ja det er meg. Jeg tilgir deg Justin. Men ikke gjør det igjen!"  sa du og smilte til han. "jeg skal aldri gjøre noe sånnt igjen *ditt navn* jeg elsker deg"  sa han og ga deg en klem til "jeg elsker deg også Justin" Dere kysset. Rettere sagt dere klinte. " *ditt navn * bli med på turne , jeg kan ikke være borte fra deg! Plizz"  Han så på deg med valpeblikket. " Vi må jo spørre først da.... og hva med skolen. Jeg vil være med men jeg er ikke sikker på om det går." sa du og fikk et tåre. Justin sprang bort til Pattie , de sto og prata en stund. Plutselig løper Justin bort til deg og smiler. "Du fikk lov , vi har nå ordnet alt med skolen og foreldrne dine. Du skal være med på turne med meg! " Du sa ikke noe. Du bare kysset han. På turnén sang du med Justin i overboard og Baby. Du ble like stor kjendis som Justin. Dere fikk 2 barn. En gutt og en jente. Dere kalte de Jason og Jessica. Og dere levde lykkelige alle deres dager<3
 

Hva syntes du? :D

 

Visst du vil lage Imagine til bloggen, send inn på jdb-blogg@hotmail.com ! :)
Ikke glem å følge meg på twitter; ranoakbar og legge meg til på facebook; rano akbar 

 

-biberfan

26.04.2011 / 17:21 / Blogg

ny Konkuranse - vinn Justin Bieber genser med autograf

Okei, nå skal jeg være litt grei!

Siden det var mange som hadde lyst på JB genseren, men selvfølgelig ikke vant den, skal jeg ha ny konkuranse. Og denne gangen skal det faktisk være en NY jb genser, og IKKE t-skjorte! :-D Det er forresten jeg som betaler selv for premiene, ikke noe sponsor. 


Det du må gjøre for å vinne konkuransen er å like DENNE SIDEN på facebook og kommentert at du har gjort det. Visst du ikke har facebook, kan du kommentere hvorfor akkurat DU bør vinne denne genseren. Husk å kommenter hvilke farge du vil ha også! Ikke glem email + navn!


Du kan forresten velge farge + str! :-))) Genseren har en autograf av Justin Bieber også!

Denne gangen setter jeg en MAX på kommentar, det går ikke ann å kommentere flere enn 50 ganger. 


Da er en ny konkuranse igang! :D

Forresten, visst du liker facebook profilen, så kan du holde deg oppdatert med bloggen hele tiden. Pluss at mamma sa jeg skulle få nye JB ting, og da vil jeg at dere skal si hva dere vil ha med i neste konkuranse! :-D

 

-bieberfan

26.04.2011 / 16:37 / Blogg

Bieber fakta

1) Justin elsker surt godteri, og han spiser godteri nesten hele tiden når moren ikke ser på.
2) Justin har kallenavn, og de mest brukte er JB og Beebs.
3) Justin hater heis, fordi han har klaus.
4) Justin liker veldig godt å spille golf.
5) Favorittdyret hannes er hund.
6) Det blir brukt over 30 håndkler i hver JB konsert.
7) Favorittbrusen hannes er sprite.
8) Når Justin ikke våkner, pleier Kenny og vekke han med sangen ''get on up''
9) Justin er ikke flink til å fortelle vitser, men den beste pranksteren.
10) Justin pleier å sove etter lunch.
11) Justin tok fly for første gang da han skulle møte Scooter Braun.
12) Justin HATER Uggs og store solbriller.
13)  Engang kastet Justin en bok på Scooter også sa han ''I just face-booked you''
14) Justin elsker å bli klemmet av jenter.
15) Han liker ikke når jente fansen kysser han.
16) Justin sa at hannes allerbestevenn er moren.
17) Justin elsker BigMac på McDonalds.
18) Justin liker ikke alt for crazy fans.

 

Hva syntes du? :-)))

Forresten, premien i konkuransen idag blir en JUSTIN BIEBER t-skjorte!

 

-bieberfan 

26.04.2011 / 15:21 / Blogg

Ny konkuranse!

Heisann!


Idag skal jeg dessverre pugge til naturfagsprøve, men det blir vanlig blogging da såklart! Eller skal prøve å blogge vanlig! :) Men er også helt i hundre fordi min Justin Bieber genser kom i posten idag!

Senere idag kommer det en 'overraskelses' konkuranse! Med en Justin Bieber premie! :D


Måtte bare legge ut førerkort bilde! Si du fikk bilde fra meg :-))


Hva tror DU premien blir? ;o dere får forresten vite det også senere!

 

-bieberfan


26.04.2011 / 15:05 / Blogg

Justin lander i Australia-bieberfan

26.04.2011 / 05:45 / Blogg

Justin Bieber sitt førerkort!


Si du fikk bilde fra meg.

 

Han så faktisk mye yngre ut der! :)

 

-bieberfan


26.04.2011 / 05:43 / Blogg

prosjekt døgnrytme // info

Heisann, morgenfreaks! Nei, herregud, jeg er så trøtt! Og som dere ser er jo det dødstidlig også.. Sånn går det når døgnrytmen din er helt ødelagt.

Uansett, litt usikker på om jeg skal ha naturfagsprøve imorgen, isåfall, da må jeg ha litt gjesteblogging fra folk eller litt sånn tips om hva jeg kan blogge om. Jeg vet at det ihvertfall kommer historie idag, og litt bieberfakta! Nyheter blir det sikkert og, men lurte på om dere kunne tipse litt om morsomme videoer av Justin eller noe sånt? :)Jaja, lykketil på skolen idag for dere som skal da folkens! Jeg vet jeg kommer til å sovne..

 

-bieberfan
 

25.04.2011 / 23:36 / Blogg

Formspring + Twitter

Hei alle sammen! :D

 

Det kommer ikke mer historie idag, for det første. Og for det andre så vil jeg si at det snart kommer ny konkuranse!

Siden jeg har fått en del nye lesere, så er det mange som stiller spørsmål til meg. De spørsmålene kan du stille til meg på www.formspring.me/jdbnorway <-- Der besvarer jeg alle spørsmål! :D

Også kan du følge meg på min personlige twitter; www.twitter.com/ranoakbar . Jeg følger alle tilbake + jeg oppdaterer veldig ofte når jeg er på!

Ikke glem å like bloggen på facebook, det kan du gjøre ved å trykke HER! :DYeye, ellers godnatt dere!

 Forresten, så har jeg helt forferdelig døgnrytme, håper det ikke bare er meg!

-bieberfan

25.04.2011 / 22:13 / Blogg

Bieber fakta!

Nå kommer en del bieber fakta! :D

 

1) Justin er ikke så veldig stor fan av ''bling bling'' ting.
2) Justin elsker vitamin vann!
3) Justin sa at det ikke har gått en dag der han ikke har pusset tennene sine
4) Justin foretrekker MAC framfor vanlig PC.
5) Favoritt romantisk filmen hannes er; The nootebok.
6)  Justin har bare datet 1 blond jente, og de to andre var brunetter. Han har sagt han liker brunetter best, men kunne datet en blondine også.
7)  Justin har cirka 4 i snitt, men sier han ikke liker matte.
8) Favoritt juice er appelsinjuice.
9) Han liker jenter som liker sport, er snill og 'ned på jord'
10) Assistenten til moren til Justin er norsk.
11) Justin har sagt at han vil date en norsk fan.
12)  Justin ville bli arkitekt når han var mindre.
13) Justin liker også å tegne.
14) Justin bruker ikke lommebok, han liker å ha pengene i forskjellige lommer.
15) Justin får 50 dollar hverdag.
 


Noe du ikke visste? Har du noe tilfelles med Justin?

 

-bieberfan

25.04.2011 / 16:01 / Blogg

VINNEREN AV KONKURANSE!

Hei folkens! Tiden ble altså forandret, grunnen er fordi jeg har så dårlig tid fordi jeg skal på brannstadion og se brannkamp mot Molde. Så ja!

VINNEREN AV KONKURANSEN BLE JULIE SAGATUN! gratulerer masse til deg og sjekk eposten din! 


Fortvil ikke! Det kommer mange flere konkuransen så snart jeg har bestilt inn nye JB ting! :DGratulerer masse til deg Julie! Husk å svar på eposten min! :-))))  
Fikk litt dårlig samvittighet siden det var så mange som hadde lyst å genseren, kanskje jeg vurderer å bestille en ny en og ha en ny konkuranse? Vil dere det?


Historie kommer ikveld.

-bieberfan 

25.04.2011 / 13:41 / Blogg

Bieber parade!

Dette innlegget har jeg skrevet før, men det var mange som lurte på når det skulle være Bieberparader!

Okei, det er mange som prøver å få Justin til Norge, og visst du bor i Oslo eller Bergen kan du få det til!

Oslo;Jeg vet ikke så mye om Oslo siden jeg bor i Bergen, men har hørt at det skal være en bieberparade 30.april i Oslo. Dere skal møte ved OSLOS og gå helt til slottet fra kl. 1200. 

Bergen;  Her vet jeg om noen jenter som har arrangert en bieberparade den 28. mai ved festplassen kl. 12:30 - 15:30. Jentene måtte såklart kontakte politiet og spørre om det var lov, og de sa de måtte vite ca. hvor mange det var. Se mer på facebook HER!

Spre det gjerne videre via blogg, men si du fikk alt fra meg. Angående de andre byene så vet jeg ingenting. 
Men visst du mener det er mange beliebers og klarer å starte en bieber parade, så kan dere godt starte et arrangement på facebook. Jo flere byer, jo bedre såklart!

 

Si ifra visst Oslo datoen er feil eller noe, for dette er tatt fra nettet.

Noe du lurer på? og SKAL DU VÆRE MED? :D

-bieberfan

25.04.2011 / 13:11 / Blogg

Bieber facts

Ikke glem å melde deg på konkuransen og vinn Justin Bieber hettegenser!  Avslutter konkuransen idag kl.19:30. 


1) Justin har oppkalt bilen sin Lisa. Han elsker å oppkalle ting!
2) Justin kan moonwalk
3) Justin ble født i London/Canada
4) ''Ro, ro ro din båt'' var den første sangen Justin lærte seg! ( bare på engelsk)
5) Justin er ikke så glad i sjokolade, men liker veldig godt Twix 
6) Sko størrelsen til Justin er rundt 41.
7) Justin gikk engang i søvne og kræsjet i veggen.
8) Justin sin Range Rover kostet $200,000.
9) Justin elsker jenter som liker å ha det gøyt.
10) Justin syntes det er sykt morsomt, og får alltid latterkrampe når han tulleringer!
11) Justin sine favoritt rappere er lil wayne og Drake.
12) Justin elsker jenter med langt hår!
13) Justin sa at han ble automatisk pervers når han var med Chaz og Ryan.


<3

Noe du ikke visste? :D

 

-bieberfan 

 

25.04.2011 / 12:25 / Blogg

Kjempe gammelt bilde av Pattie, Jeremy og Justin


åe!:D

 

Har du sett bilde før? Hva syntes du?

 

-bieberfan


25.04.2011 / 12:07 / Blogg

Jeg er på topplisten!

oh yeah!

 

På bare to uker er jeg på topplisten! Tuseeeeentakk til dere skjønninger som stikker innom bloggen min hverdag og kommenterer! Det betyr masse for meg, tusen hjertelig! ?
Jeg er også på 1.plass i mest aktiv blogg!


:DD

Jaja, dere er til å takke for altså!

Fikk forresten også 3000sidevisninger igår ;ooo tusentakk!

-bieberfan

25.04.2011 / 11:13 / Blogg

Justin sine konsert fram til September

Tenkte å legge ut hvor Justin skal ha sine konserter som jeg vet om fram til september.

Juni 2011;
23 Hartford, CT XL Center
24 Trenton, NJ Sun National Bank Center
26 Cincinnati, OH US Bank Arena
27 Milwaukee, WI Milwaukee Summerfest
29 Minneapolis, MN Target Center
30 Des Moines, IA Wells Fargo ArenaJuli;
2 Moline, IL i wireless Center
3 Omaha, NE Qwest Center
5 Grand Prairie, TX NOKIA Theater at Grand Prairie
6 Tulsa, OK BOK Center
8 Broomfield, CO 1STBANK Center
10 W. Valley City, UT The E Center
13 Everett, WA Comcast Arena at Everett
14 Portland, OR Rose Garden
17 Oakland, CA Oracle Arena
18 Reno, NV Reno Events Center
20 Los Angeles, CA Nokia Theatre LA Live
21 Paso Robles, CA California Mid-State Fair
24 Las Vegas, NV The Theatre for Performing Arts at Planet Hollywood Resort & Casino
25 Glendale, AZ jobing.com Arena
28 Kansas City, MO Sprint Center
29 N. Little Rock, AR Verizon Arena
31 Memphis, TN FedExForumAugust;
1 Lafayette, LA Cajundome
4 Orlando, FL Amway Arena
5 Sunrise, FL BankAtlantic Center
8 Charlotte, NC Time Warner Cable Arena
9 Duluth, GA Arena at Gwinnett Center
11 Nashville, TN Bridgestone Arena
12 Indianapolis, IN Conseco Fieldhouse
14 Columbus, OH Schottenstein Center
15 Auburn Hills, MI The Palace of Auburn Hills
21 Toronto, Ont. Air Canada Centre
22 London, Ont. John Labatt Centre
24 Ottawa, Ont. Scotiabank Place
25 Albany, NY Times Union Center
27 Providence, RI Dunkin? Donuts Center
28 Newark, NJ Prudential Center
29 Syracuse, NY New York State Fair
31 New York, NY Madison Square Garden


September;
1 Manchester, NH Verizon Wireless Arena
3 Essex Junction, VT Coca-Cola Grandstand at Champlaign Valley Exposition
4 Allentown, PA The Great Allentown Fair


Skal du på noen av konsertene? ;o

 

-bieberfan

25.04.2011 / 10:53 / Blogg

Sitter Justin på Selena sitt fang?Vel, sitter han på fanget hennes? :D

 

-bieberfan

25.04.2011 / 10:47 / Blogg

Justin ringer Selena hele tidenJustin er kanskje ofte på  tour, men det stopper han ikke i å ringe Selena Gomez. 

Ifølge kildene er Justin i telefonen med Selena hele tiden. Sikkerhets tjenestemennene som jobber i  de forskjellige arenaene får også strengt beskjed om å  ikke avbryte Justin når han er i telefon med Selena. Ikke bare ringer han henne  hele tiden, men han kjøpte faktisk en diamant armbånd til henne også.-bieberfan


25.04.2011 / 10:38 / Blogg

Hundrevis av fans begynte å grine..Hundrevis av fans begynte å grine da Justin ikke dukket opp der de trodde han skulle dukke opp på flyplassen i Indonesia. Justin og Selena skulle egentlig ut gate D2, men bestemte seg heller for å gå ut gate 2E. 


Stakkar folk :(

 

-bieberfan

25.04.2011 / 10:33 / Blogg

Justin&Scooter pranker Alfredo!


Hahaha.. Oki, vet ikke hvorfor teksten er så langt nede, men uansett, Lurer på hva Alfredo skal hevne seg med? :)

 

 

-bieberfan25.04.2011 / 00:37 / Blogg

Vil du ha en vurdering?

Heisann! :-)


Siden mange av dere lesere har vurdert bloggen min, tenkte jeg at jeg skulle trekke ut en av dere som jeg kan vurdere! Alt dere må gjøre er å skrive bloggadressen deres i kommentarfeltet, så trekker jeg ut en heldig en som jeg skal vurdere!


hothothothothot<3

 


Ny historiedel kommer imorgen! ;)))

Men skriv bloggadressen din, så stikker jeg en tur innom for å se!

 

-bieberfan 24.04.2011 / 22:30 / Blogg

Når du spammer..


Haha, like it? Spammer som bare det nå som Pattie & Alfredo er på altså, spam du også!
#BieberToNorway

 

 

-bieberfan 

24.04.2011 / 20:39 / Blogg

Twitter + historie info :)

Heyhey! :)


Historie kommer senere idag til dere som lurte.

Eller så vil jeg si at dere fortsatt kan følge meg på www.twitter.com/ranoakbar <- Jeg følger alle tilbake!
Eller legge meg til på msn; jdb-blogg@hotmail.com
Eller legg meg til på facebook; rano akbarEller så er det veldig mange som har meldt seg på konkuransen, og idag har jeg hatt over 2000sidevisninger! Dere er syke altså, loveu<3

 

-bieberfan

24.04.2011 / 19:55 / Blogg

Vinn justin bieber genser! + autograf

Heisann! :D

 

Bare en liten påminnelse om konkuransen hvor du kan vinne JustinBieber genseren! Genseren er hvit, og har JB sin autograf på! Det eneste du må gjøre er å LIKE DENNE SIDEN PÅ FACEBOOK og kommentere at du har gjort det! For dere som ikke har facebook, kan bare kommentere noe random :)

Husk, jo mer du kommenterer jo større sjanse har du! Konkuransen avsluttes imorgen!


Sånn ser den altså ut! :) 


Dere kan bare kommentere i dette innlegget!-bieberfan

 

24.04.2011 / 18:44 / Blogg

Imagine + histore (2)

Dagens Imagine er skrevet av Sigrid! Hun har lyst å bli kjent med nye beliebere, så her er MSN; sigridhj@hotmail.com :)

Det var Mandag , den verste dagen i livet. Kjedsomhet. Alt var kjedelig. Etter skolen satte du deg på pc'en , du logget inn på det vanlige. Når du logget deg inn på Facebook så du at Filmweb hadde en konk " *din by * 's største Justin Bieber fan skal kåres. Premien er to billetter til før-premieren på Never say Never 3D " Du var egentlig ikke en så kjempe stor fan av Justin Bieber men du meldte deg på. Du skrev litt som var sant men ikke alt var sant. Du sendte den og resultatene kom om 4-5 dager. Du håpet på at du kunne vinne , bestevennen din *hennes navn* var jo den største JB fanen du kunne finne så du hadde tenkt til og ta med henne vis du vant. Du valgte og ikke si noe til henne. Fredag kveld logget du deg inn på msn , du hadde ikke fått svar. Du tenkte at du ikke hadde vunnet. Du ble litt skuffa. Du logger ut og går ned for å dusje. Når du kom opp loget du deg inn. 0 . Ingen mail. Du logget av og gikk og la deg. Du ba til Gud om å vinne. Du lå og halvsov og plutselig ringer tlf'en , du kjente ikke igjen nr men du tok den. " Het dette er Marita fra Filmweb Oslo. Du har vunnet konkurransen *din by*'s støsrte JB fan" Du hadde ikke ord. Alt du fikk fram var et lite "takk.." Hun sa at det var på Lørdag ( i morgen ) Etter samtalen ringte du til bestevennina de og fortalte henne alt. Dere avtalte alt sammen og hvordan dere skal komme dere til og fra. Neste dag kom og den gikk så fort , plutselig var dere der og filmen startet. Du satt og gråt under hele filmen. Etter filmen så dere noen komme bak lerrete. Det var selveste Justin Bieber!!!!! Alle jentene skrek og noen gråt. Dere satt på 1 rad , du så at han så på deg hele tiden men du tenkte ikke så mye på det. Justin fortalte at de skulle trekke ut en person , Justin bestemte hvem , som skulle bli med på date med han og få 2 konsert billetter. Du ønsket så inderlig at du skulle vinne. Du begynte å gråte. Du hørte ikke noe. Men du så at han pekte på deg og tok hånda de . Han sa at han ville at du skulle være med. Du begynnte og gråte mer og ga han en klem. Du kjente at han ikke ville slippe men til slutt gjorde han det. Etter noen minutter begynnte folk og gå. Justin holdt deg igjen og sa at du skulle følge han. Han førte deg inn til et rom. " Jeg valgte deg siden jeg syntes det var noe spessielt med deg" sa Justin og så deg sypt i øynene. Du rødmet og sa takk. Dere satte dere ned i en sofa og snakket om livet deres. Etter en time eller to med prating måtte du gå. Dere bytta tlf nr og han sa han skulle ringe deg. Når du skulle gå ut døra fikk du ikke en klem. Du var skuffet. " Veeeeeent *ditt navn* " ropte Justin og løp til deg. Du snudde deg og der sto han , dere så hverandre dypt inn i øynene og før du viste ord av det kysset dere. Du rødmet og gikk vidre. Når du kom hjem ringte du Justin. Du lurte på om du heller kunne la bestevenninen din kunne gå på date med ahn og få billettene og at du og han kunne gå på¨en date sammen. Han sa at det var helt greit. Dere sa natta. Midt på natten våknet du av at du fikk en mld. Den var fra Justin : Hey søta , tipper at du sover men jeg får ikke sove. Tenker på deg. Og jeg lurte på om du ville bli min jente?♥ xoxo Justin♥ Aww , tankte du. Du svarte at du tenkte på han også og at du ville bli kjæresten hans. Etter den kvelden var dere sammen hver dag , du var med han på turne og sang med han på konsertene. Du fikk også en karriere som sanger og fu og Justin var det største parret i verden. Dere levde lykkelig og fikk 2 barn. En gutt og en jente. De ble også litt berømte pga dere. Dere levde lykkelige i alle deres dager.Også kommer Del 2 av gårsdagens Historie som ble skrevet av Hege!

Så sa Justin < Kan du ikke bare ligger over hos meg, Du kan låne ting med meg vet du >. Du visste han skulle si det. Du ble glad for at han spurte og klemte han og kysset han lett på leppene. Men han holdt deg igjen og dere begynte å kline igjen. Justin sa < Sorry men jeg ble bare frista >. Du sa < Jeg også >. Etter en stund kom Chaz inn. Chaz var bestevennen din og er den som alltid er så utrolig dum. Chaz sa < *Ditt Navn* kan du vær så snill og slutte og flørte med gutter, Du er bare så tiltrekkende >. Du skjønte ikke et ord fordi han sa jo at du var tiltrekkende. Du ropte til han < CHAZ HVORFOR SKAL DU ALLTID ØDELEGGE >. Så sa Chaz plutselig < Du er bare så ... > Justin avbrøt og sa < IKKE PRØV DEG PÅ DAMA MI >. Chaz begynte å hoppe i senga. Du sa < Uffameg Chaz, Slutt og vær så barnslig >. Du ble utrolig flau fordi han oppfører seg som en dumming. Etter vært spurte Chaz < Jeg går og kjøper meg en hamburger jeg >. Du sa < Gjør det du > og smilte. Du og justin begynte å kline igjen. Og etter 15 min kom Chaz igjen. Du sa til Chaz sjokkert < Kjøpte du deg serriøst deg en hamburger >. Chaz sa < Ja, Dine penger så hva så >. Du kjente deg irritert. Han kom og ødela alt.< *Ditt Navn* ikke bli sur på meg da > sa chaz og prøvde og kysse deg. < CHAZ DET DER ER MIN OPPGAVE > ropte Justin. Du gikk til han og kysset han. Chaz ble flau fordi han ville ikke at dere skulle sitte og kline hele tiden. Plutselig ringte Chaz mange venner over på basseng party. < FAEN CHAZ > Ropte Justin til Chaz. Chaz fikk latterkrame. Du sa < Chaz MÅ DU GJØRE ALT >. < JA JEG MÅ DET > sa chaz. Plutselig finner du ikke Justin, du leter og leter men plustelig finner du han ...Hva syntes du? :)

 

-bieberfan

24.04.2011 / 16:02 / Blogg

JELENA ( justin + selena ) ER FAKE?

ANBEFALER ALLE Å LESE HELE INNLEGGET.

''One less lonely New year'' Justin og Selena var sammen i Time Square på Ball Drop seremonien og fremførte One Less Lonely Girl. Justin sang, men Selena satt der og så helt rar ut, helt til slutten. Hun bare satt der, smilte og så seg rundt som "Åh, unger. De synger om de søteste ting" Hvis du ikke har sett opptredenen, vil du kansje se den!

 

Justin så ekte ut, og det så ut som han hadde det gøy. Selena så ut som hun prøvde alt for hardt. Ja, det var hyggelig at hun kom ut og ble med på sangen. Men hun så på ham som en liten baby. Men så reiste hun seg opp og begynte å synge med, noe som så litt awkward ut, siden hun så så høy ut ved siden av han. 

Opptredenen til Justin var ikke fake, og jeg tror at han faktisk likte henne på den tiden. I 2009 hadde han hatt mange intervjuer der han sa at hun var pen, men at han ikke likte henne. Denne opptredenen var nok da han begynte å like henne, fordi rett etter den kom det ut rykter om at det var mye sammen og hadde blitt 'bestevenner'.
 

Gå til 6:53 og lytt til samtalen. Intervjueren spørr: "Hvem er ditt andre valg?" Justin svarer "Jeg synes Selena Gomez er pen, men jeg liker henne ikke. Jeg synes hun er søt, hun er en søting, men..." Så fortsetter de og snakker om hva som kan skje mellom dem i fremtiden. Denne videoen ble lagt ut 29 september 2009. Slutten av 2009 snakket Justin om Selena over alt. Jeg tror Justin var litt forelsket i Selena. Men Selena brydde seg ikke. Før Justins utbrudd av berømmelse snakket Selena aldri om Justin, før...

"Datene starter"I oktober blåste ryktene opp om Justin og Selena. Alle spurte Selena om Justin og hun svarte alltid det samme om og om igjen, som : "Han er som min lillebror!" "Han er en tosk!" "Han er liten!".  Hvert intervju, hvert eneste spørsmål, samme svar. Dette gikk gjennom hele oktober og november.

 "He's a dork" 1 oktober 2010


"He's little!" 14 oktober 2010
 


"He's like my little brother" 18 oktober 2010
 

(Legg merke til hvor fort hun svarer, ser ut i publikum og sier "WHAT?". Det så ikke ekte ut..

Mitt spørsmål er, hun sier i mange intervju at de har vert bestevenner i flere år, og har vert sammen masse! Men har du sett bilder av dem vere sammen i 2010, før oktober? Justin var på turnè, skrev bok, gjorde intervju osv så når kunne de hatt tid til å bli 'bestevenner' ? Det er rart hvordan hun går fra å ignorere han til å si at hun henger sammen med han veldig ofte. 

Etter desse intervjuene var da Jelena ble til.


 "Spøkelseshus daten" 1 november 2010

Dette måtte ha vert det morsomste for oss.. Justin gjorde det klart at dette var et presse- stunt. 1 november var Justin og noen kamerater i et hjemsøkt hus. De var ikke alene. Og du spør vel sikkert, hvem var de sammen med? Og ja, det var Selena Gomez. Begge to var i California på den tiden og Justin gjorde det veldig tydelig at de var sammen. Du spør vel, hvordan kan dette vere et PR-stunt. Vel, natten da de var i spøkelseshuset tweetet Justin dette: 


Hvorfor ville han tweetet dette viss han bare var i et hjemsøkt hus sammen med henne? Jeg er sikker på at Justin kunne tekstet Selena ,siden de har vert bestevenner i flere år ifølge Selena. Men isteden tweeter han det på twitter. Han visste det kom til å starte noe, som er nøyaktig hvorfor han tweetet det. Jeg sier ikke at dette var Justins plan, men vi er ikke så dumme! 

Neste date var litt mindre, og var ikke så spesiell. Samme dato som den forge, noe som er litt rart. Men det var fortsatt en date, mer eller mindre. 

"Fotball daten" 1 november 2010
 Det var ikke en random fotball kamp. Justin sa ikke "åh, dette ser ut som en swag fotballstadion, la oss gå inn og se på" Nei, det var Will Smiths eldste sønn som skulle spille. Justin var med Jaden og Will og tok med seg Selena som daten sin. Justin så ikke så veldig begeistret over å vere der, han tweetet og takket fansen for at de ikke var så ville når han ankom.  Så hvilken date er det når du ikke fokuserer på jenta, eller på fotballen?

Neste date var big. Det var den alle snakket mest om."The Pancake date" 9 desember 2010

Hva er greia med å sitte på samme side av bordet? Når du er på date skal dere sitte på hver sin side så du kan se inn i øynene på daten din. Så gikk de ut med hodet ned, og arm i arm. Det var da du så at det var noe som foregikk mellom dem. (Hvis ikke du går arm i arm med lillebroren din, og går på date med han. For det er sannsynlig.)

Etter denne daten begynte Selena å vere sarkastisk og hun begynte å lyve. Det var da folk startet å mislike henne. Hun ble intervjuet av MTV noen dager senere og hun sa at det var en helt uskyldig date.. Yeah, right. http://www.mtv.com/videos/news/605588/selena-gomez-bats-away-rumors-of-a-romance-with-justin-bieber.jhtml

Hun sa også at det var Scooter som ringte henne og sa at Justin ville vere sammen med henne, og at hun sa ja til å møte han fordi hun følte seg som en storesøster for han og ønsket å beskytte han. Scooter er alltid midt inn i alt dramaet.. Og når noen spørr han om det lyver han, eller unngår temaet. Kansje han er med i hele greia? Jo mer berømmelse Justin får, jo mer penger får Scooter.. Uansett.  Neste gang var på Jingel Ball, men det gjorde ingenting for de fleste fordi Justin og Selena ikke ble sett sammen. Men stol på meg, de ble sammen. De var sammen!

Jeg får ikke med meg poenget med å ta bilde av Justin i denne pelsfrakken.. Og jeg forstår ikke hvordan dette bildet kunne ha 'lekket'. Det var tydelig at de ønsket at dette bildet skulle komme ut. Enten det, eller så var Justin så dom at han ville tifeldig ta bilde av seg selv med pels jakken på og legge det ut. Selena hadde sikkert en opptreden da dette bildet ble tatt, og at hun ba ham om å legge det ut etterpå. Hvem vet hva som egentlig foregikk?

Etter Jingle Ball var det Thanksgiving og jul. 
 

Dette er bildet av Justin og Selena på Thanksgiving i Selenas hus. Rart at det bare var dem to på bildet. Det var vel flere fra familien som var der? Noe annet som var morsomt var at det var kun dette bildet som lekket ut på nettet. Jeg tror heller ikke at Pattie var med på denne Thanksgiving avgjørelsen.. Justin ser ukomfortabel ut mens Selena er glad.. 

Neste publisitets date var "Turnèbuss Daten" 19 desember 2010

Jeg vet ikke hva de gjorde i turnè bussen og hvorfor. Men jo dypere inn i forholde vi kommer jo mer berøring blir det. 
 

 St. Lucia 

De dro til en privat plass i St. Lucia med Justins kompis og Selenas kusine. De var veldig intime gjennom hele turen og dette gjorde at det ble mye løyner rundt Justin. Han sa han tilbringte julen med familie og tok det rolig og slappet av. Men hvilken ferie var dette? Hvor var Pattie da alt dette skjedde? 

Papparazziene tok aldri bilder der de faktisk kysset. Det skulle se ut som om de kysset, men det gjorde de ikke. Det var enten det eller et kyss på kinnet. Og det ser ut som bilder fra et blad, der de er modeller og fotografen sier hvordan de skal stå og hva de skal gjøre.

De tre Jelena teoriene

1. Jelena er et PR-stunt for begge to, Justin OG Selena. Den som sier det tar feil. Justin har 9 mill followers på twitter og over 20 mill likes på facebook, hvorfor ville han brukt noen som har mindre 'likes' og mindre followers? Og Justin høres ut som en søt gutt, som har respekt for jenter. Jeg tror ikke han ville gjort noe så respekt løst. 

2. Jelena er et sex par. (Bestevenner med fordeler). Det er mange som har tenkt det etter det som skjedde på St. Lucia og dette:Vanity Fair  27 februar 2011

På det nederste bildet til venstre kan du se at Justin har hodet ned i den så kaldte kløften som Selena tror hun har. Jeg forstår ikke hvorfor de gjør det. Er det en måte å vise respekt på i Selenas kultur? Er det noe folk gjør i desse dager? Nei, det er seksuelt. Så kansje de er bestevenner med fordeler.. 

Og hvorfor skulle de trenge å bruke et annet kamera til å ta bilde av bildene? kunne de ikke kjøpt to bilde utskrifter? De er millionerer HELLO! Og på bildene ser det ut som Selena kontrolerer alt Justin gjør, at det er hun som holdet hodet hans i 'kløften' hennes.

3. Det er et PR-stunt for Selena. Det er det jeg tror det er.


 "Det falske kysset" 27 februar 2011
 

 

 

Vi kan kalle dette et falsk kyss av mange grunner. Den første er at Justin hadde øynene helt oppe, hvem har øynene åpne når man kysser 'kjærsten' ? Og han så rett på kameraet. Han viser en kompis noe på iPhonen sin, så smiler Selena til han og Justin kysser henne, så slikker de seg på leppene og ser seg tilfeldig rundt. 

Dette er et ekte kyss mellom to stjerner:
 

Ingen av de ser etter papparazzier rett etterpå. De er eldre, men et forhold er et forhold. Og etter kysset smilte ikke Justin, men det gjorde Selena. 

Så var det Justins bursdag! 1 mars 2011
Ville den Justin'en du kjente gjøre noe sånt? Han forandrer seg når han er sammen med Selena, kansje det er for å tilfredstille henne, og at han må ha mer fokus på henne, og ikke noe på fansen. Det var galt det han gjorde da, og feilene han gjorde før (som da han ignorerte fansene med hotellet der han var og på kinoen da han nesten ignorerte den lille jenta). Han oppfører seg helt annerledes! Så en stor del av den falske romansen.


Hvorfor skulle Justin tweete at han savnet henne? Kunne han ikke sendte en SMS? Noen av dere tror kansje at telefonen hennes var tom for batteri eller noe, men nei.. Hun svarte på Echofon som er det du bruker for å komme på twitter på mobilen. Og Selena hadde ikke vert på twitter på over en dag, og 10 min etter Justin tweetet at han savnet henne svarte hun.. Skulle nesten trodd at Justin sa til henne at hun skulle svare. 

Så var det det som skjedde i Malaysia. 

Dette er bildet: 

Hvordan kan en papparazzi få tak i personlige mobil bilder uten å ta mobilen hans eller at Justin har sendt det ut selv. Og hvorfor skulle han ta bilde av bakgrunnen sin med en annen mobil?

For å gjøre meningen min helt klar. Dette er et PR-stunt. Ikke for Justin, men for Selena! Hun slutter med Wizards of Waverly Place, hvor hun får 99% av inntektene sine fra. Og siden hun forlater Disney kan berømmelsen hennes forsvinne, så hun bruker Justin for å holde seg oppe. 

Justin snakket ofte om han og Caitlin, men han snakker aldri om han og Selena. Det er fordi det mellom han og Caitlin var ekte, men det mellom han og Selena er fake! Selena har fått 2 mill flere followers på twitter og kun fikk låv til å dele ut en pris på Grammy utdelingen pga Justin. Det at hun dater Justin gir henne flere muligheter.

Først sa hun alltid ting som at han var en tosk osv, og nå når han er en av de største stjernene i verden elsket Selena han plutselig. Det er rart. 

Så dette er det, hvorfor skulle Justin og Selena føle behov for å lete etter paparazzi når de "kysser", mens par som liker hverandre ser inn i hverandres øyne? Hvorfor skulle de føler behov for å ta et bilde av et bilde hvor de allerede er på? Hvorfor skulle de føle behov for å lyve hele tiden om 'forholdet'? 

Men det er søtt at Justin prøver å hjelpe en venn .. Jeg antar .... Som han sier alltid "# SupportYourFriends".

OG da han reagerte helt rart når han fikk spørsmål om Selena i Singapore!

  Okei, dette innlegget er tatt fra JDBNORGE, men jeg er helt enig i alt!

Dette er min mening; Jeg har aldri sett et kyssebilde av Justin og Selena bortsett fra det ene som er med i innlegget. Og de har heller aldri sagt de er sammen, og jeg er helt forvirret sånn helt seriøst.

 

HVA TENKER DU OM DETTE?

 

-bieberfan 

24.04.2011 / 13:23 / Blogg

Konkuranse - VINN JustinBieber GENSER!

God morgen folkens!

 

Ja, jeg tenkte å ha en konkuranse senere der DU kan vinne en Justin Bieber genser om du vil! :-)
Den ser sånn ut; Det ENESTE dere må gjøre er å like denne siden på facebook og kommentere at du har gjort det! Du kan også  kommentere flere ganger etterpå for å få større sjanse!

TRYKK HER FOR Å LIKE SIDEN! Den tilhører bloggen :)

For dere som IKKE har facebook, kan kommentere så mange ganger dere vil under dette innlegget. Men dere har større sjanse om dere har facebook såklart.

 
Jeg kommer litt senere med når konkuransen avsluttes! 

DA ER KONKURANSEN IGANG! :) 

 

-bieberfan

23.04.2011 / 21:08 / Blogg

Selena Gomez / video

En av leserne ville at jeg skulle legge ut denne videoen om Selena. Hun ville at dere skulle se at Selena faktisk bryr seg om fansen, her ser dere den;

 


Visst du spoler rundt til 2.21 :)

 

Hva syntes du? ;p

 

-bieberfan

23.04.2011 / 20:42 / Blogg

Nye bilder av Selena og Justin


Hva syntes du?

//vetdualtomjustin.blogg.no

-bieberfan


23.04.2011 / 20:32 / Blogg

Imagine! + Historie

Tenkte jeg skulle legge ut en del Imagine som lesere har skrevet!

 

Du er på ferie i California med familien din. En dag tenkte du og dra på senteret for og shoppe litt. Plutselig hører du masse jenteskriking rett utenfor (DINFAVORITTBUTIKK)... Du gikk ut for og se hva det var ! Du kunne ikke tro dine EGNE øyne det var selveste JustinBieber i EGEN person !! Han skulle ha konsert der og det hadde ikke du fått vite , men du var DRIIT glad for du ELSKET han kjeeempe mye og hadde mangeee plakater av han !
Konserten var kjempe bra og da sangen ONE LESS LONLEY GIRL kom ble du spurt om og vere OLLG ! Du takket selfølgelig ja til til det. Da du kom opp ble justin helt fortapt i øynene dine ! Du fikk bekjed på slutten av sangen  kan (DITTNAVN) komme hit litt. Du gikk frem og der står justin... Han sier:" Du er verdens peneste jeg er helt fortapt i deg'' Og du svarer : " ÅE justin Tusen takk og gir han en klem. Plutselig hører du Pattie si " Justin nå må vi dra "Men hva med (DITTNAVN) sier han og kysser deg. Du ble litt flau , men hadde ikkenoe imot det.. Justin går ned på kne forann deg og sier " (DITTNAVN) jeg vet dette kommer lit brått på , men jeg vil ikke miste deg i denne verden vil du bli min OLLG !? " Åhh Justin det vet du jeg vil"<3 DU blir med justin på turne og dere er sammen i EVIG tid< 3

Skrevet av Amalie! // www.xabi.blogg.no


Også har en skjønn leser som heter Hege skrevet historie til bloggen på noen få deler! Her er første del;
DEL 1;
Du er 15 år og er en kjendis fra Norge. Du bor i Atlanta for og spille inn den nye sangen din. Du satt på hotellrommet ditt og plutselig ringer telefonen din. Med det første ville du ikke ta den men tar den likevel. Du sa < Hallo ? > < Hei dette er Usher her >. Du fikk skikkelig sjokk. Du tenkte at dette er ikke mulig. Usher sa < Ja jeg ringer fordi jeg vil at du skal komme til studio for og møte Justin, Justin Bieber alså. Du tenkte HERREGUD SKAL JEG MØTE JUSTIN BIEBER (Du var en kjempe stor fan) Du sa < Ja det vil jeg gjerne > Usher sa < Flott, kom om innen en 1 time. Du ble sykt glad, du fikk nesten ikke puste. Du pyntet deg litt og sminket deg. Fikk på deg en stram svart topp, Og en svart tights. Du hørte at sjåføren din kom. Du sprang på soverommet ditt, Plukket om den nye veska de og løp som bare det. Du har kommet til studioet. Ingen Justin og se. Plutselig følte du at noen tok deg på skulderen. Det var Justin. < Justin er det deg, Du må ikke skremme meg sånn >. < Sorry, Jeg mente det ikke. Du sa < Det går bra, Hyggelig og møte deg foresten jeg heter *Ditt navn*. Justin sa < *Ditt Navn* Det var et fint navn alså. Du sa < Tusen takk det er ditt også >. Du følte deg litt flau men du holdte ut med det. Dere eller du begynte og spille inn sangen din (usher var der fra før av). Etter du var ferdig klemte justin deg og sa < Du er jo kjempe flink til og synge > Du bare tenkte `syns han er er flink`. Du sa < Takk > Og smilte. Etter dere var i studioet skulle du, justin på resturang. Dere fikk maten og snakket hele tiden og koset dere. Etter det ble du med Justin hjem til han. Dere skulle se paranormal activity 1. Du syns den filmen var utrolig skummel så du satt i armkroken til Justin. Plutselig ble det kjempe skummelt og du skvatt så mye at Justin merket det. Justin sa < Ble du redd < Spurte han litt bekymret. Du sa < Ja litt >. Du orket ikke å se mere av filmen så du og Justin satt og snakket en stund. Du merket at han så på deg hele tiden så du sa < Hvorfor ser du sånn på meg > Så smilte du. Justin sa < Du er utrolig nydelig >. Aww tenkte du bare. Plustelig merket du at han bøyde seg fram og kysset deg lenge. Du sa < DU er virkelig god til å kysse. Justin sa < Du også < flørtende. Dere begynte og kline og etter det så måtte du dra. Så sa Justin ....


Hva syntes du om Imaginen til Amalie og Historien til Hege? :-))))
-bieberfan 
23.04.2011 / 17:07 / Blogg

Jeg legger deg gjerne til på MSN

Okei, siden jeg kjeder meg litt sånn, så har jeg lyst å snakke med dere!

Legg meg til på MSN; jdb-blogg@hotmail.com ! Eller du kan skrive din hotmail i kommentarfeltet, fordi jeg elsker å snakke og bli kjent med nye folk! :D

 

Så, hva er din Msn? :)

 

 

-bieberfan

23.04.2011 / 13:28 / Blogg

Ukens belieber!

Heisann :D

 

Da er det på tide å kåre ukens belieber. Ukens belieber ble altså www.hibaaalseady.blogg.no ! 

Hun kommenterer mye, og leser ofte gjennom bloggen! Hun har sine egne meninger og er ikke redd for å si dem, så gratulerer til deg Hiba, du ble ukens Belieber!Hva syntes du om Ukens Belieber? :D Skal jeg fortsette med det? :D

 

-bieberfan

23.04.2011 / 13:23 / Blogg

Justin & Selena - middag

Hva syns du?

 

-bieberfan

23.04.2011 / 12:03 / Blogg

Selena missliker OLLG

Okei, dette innlegget er tatt fra //bibses

På konsertene til Justin er det alltid en sang som heter One Less Lonley Girl, og i den sangen er det en tradisjon at Justin velger en helt tilfeldig person blandt publikum til å bli hans OLLG jente under sangen. Dette missliker Selena Gomez, forteller hun. Hun forteller også til reporteren : « Jeg liker ikke at Justin tar opp en jente på scenen under sangen One Less Lonley Girl. Det føles ut som om jeg er den siste personen han vil ha med å gjøre i sitt livJeg syntes rett og slett ikke at Justin og crewet bør slutte med dette fordi Selena blir sjalu. Det er en jentes drøm og stå der på scenen for å være OLLG, mens Selena er jo sammen med Justin og får føle seg spesiell hele tiden. Visst du er uenig i meg såklart, kan dere bare kjefte, men jeg sier bare hva jeg mener!

- Syntes du at Justin&crewet skal slutte med OLLG pga. Selena?

 

-bieberfan

23.04.2011 / 00:01 / Blogg

Justin endret gaten..

Så nettopp Justin på grammy awards, gjorde dere?

 

Forresten, fikk vite at Justin endret gaten sin idag på flyplassen så han skulle slippe å møte de tusenvis av hylende fansen. Vet dere hvorfor?


Var det pågrunn av Selena eller ikke?

Bare lurer, fint om dere kunne svare! For det ligner ikke Justin å bare droppe fansen sånn.


Forresten, er ingen hater! :)

-bieberfan

22.04.2011 / 22:56 / Blogg

Grammy Awards

Helluen!

Da venter jeg bare på å se Grammy awards, for der skal Justin synge!

Husk. kl. 23:15 på NRK1!

 

Skal du se den?

 

-bieberfan


22.04.2011 / 22:16 / Blogg

Bieber fakta

1) Justin elsker taco!
2) Justin har lyst å gifte seg på valentinsdagen, og temaet skal være lilla.
3) Justin liker å skylde på andre når han gjør noe gale.
4) Justin syntes det er bedre når en jente sier hun liker han, enn at han skal innrømme det.
5) Justin liker jenter som ler mye.
6) Justin liker ikke jenter som kler seg 'horete' på halloween.
7) Justin syntes at jenter som går med høye hæler er sexy.
8) Justin har en privat trener, og når han ikke kan være med tour, skyper de.
9) Pattie sa engang: Dere kan kalle meg mor, men blir det ikke rart å like sin egen bror da? 
10) Justin elsker jenter med brune øyne.Noe du ikke visste?

-bieberfan
 

22.04.2011 / 21:03 / Blogg

Justin bieber - skoene hannes!


wow sier jeg bare.. 
Tenk å ha så mange sko! Han har forresten over 100 parr..

 

Nå har jeg fikset sånn at dere kan lese hele den GAMLE historien jeg skrev på ''Kategorier'' også ''Historie'', tok litt lang tid, menmen! Det er fikset nå :-)

 

-bieberfan


22.04.2011 / 19:03 / Blogg

Justin Bieber sitt pass

Denne er tatt fra fan94justinbieber<3

Mine passbilder ser aldri bra ut altså, men herregud, hannes var jo dødsfint ;*

-bieberfan

22.04.2011 / 19:01 / Blogg

VINNEREN AV KONKURANSEN..

Okei, beklager at dere måtte vente litt ekstra, men det tok litt tid og gå gjennom alt da!

HUSK, vinneren er trekker på www.random.org!

Vinneren av de lilla 3dbrillene er; Stine Kallekleiv. Du har nå fått en e-post, så du må sjekke den! :-) Stay tuned folkens, det blir masse flere konkuranser! Gratulerer masse til Stine i hvertfall! :D

 

-bieberfan

22.04.2011 / 18:47 / Blogg

Justin Bieber genser

Hei :D

 

Da har jeg fått melding om at Justin Bieber genseren min er sendt, skal si det tok litt tid sånn egentlig. Men jeg lurte på om dere ville at jeg skulle vise dere den på bloggen? enten på video eller bilder? :D dere bestemmer!<3

Dere kan skaffe dere den genseren dere også! trykk HER.

Har dere sånn genser? Vil dere at jeg skal vise dere den på video eller bilder?

 

-bieberfan

22.04.2011 / 18:19 / Blogg

Justin og Selena / Indonesia
Ja, dette var altså på flyplassen i Singapore idag...

 

-bieberfan


21.04.2011 / 23:28 / Blogg

Spørsmålsrunde

Hei :-)

Veldig mange som lurer på ting her via bloggen, og nå har du sjansen til å stille meg det DU lurer på. Alt på bloggen fra A til Å. Også siden jeg har fått mange nye lesere!

 

Sånn for eksempel, hvor dere kan finne gamle innlegg, osvosvosv!

NOE DU LURER PÅ? BARE TIL Å SPØRRE! :)

 

-bieberfan 

21.04.2011 / 22:28 / Blogg

Info om konkuranse + annet

Hei :-)
Jeg tror jeg velger å avslutte konkuransen imorgen kl. 19 eller 18. Så husk at du bare har cirka en dag på deg og kommentere alt du har i DETTE INNLEGGET. 

Også må dere ikke glemme å følge meg på twitter, jeg følger alltid tilbake alle sammen :) Følg meg HER!

Ikke glem heller å legge meg til på facebook; rano akbar

Du kan også legge meg til på MSN; jdb-blogg@hotmail.com / Der kan du blandt annet snakke med meg, tipse meg, og sende inn imagine til bloggen.

 


<3

Kommer dessverre ikke mer historie idag fordi min plagsomme lille søster skal ha pc-en! 
#SøskenErIrriterende

 

-bieberfan


21.04.2011 / 13:56 / Blogg

Selena&Justin - nyttSyntes?

 

-bieberfan

21.04.2011 / 13:35 / Blogg

Never say never tatovering til meg?

Heisann :D

 

Jeg har snakket med pappa og sånt, og jeg har fått lov å ta enda en tatovering! Jeg skal ikke ende opp med sånn lil wayne kropp, tatoveringer over alt, haha neida! Men tenkte en never say never tatovering hadde vært fint! 
Altså, visst jeg skulle sluttet å like Justin ( noe som ikke skjer ) så har jo 'never say never' en mening, ikke sant? 

Jeg vet mange mener også at jeg er for ung til å få tatovering siden jeg bare er 15, men jeg fikk faktisk min første tatovering når jeg var 14, haha :-D har bare 1 da.


Det er den jeg har nå på min venstre arm.

Men har lyst på en liten en, ikke sånn stor såklart! :-)

Hva tenker du? Skal jeg ta en? Har du en favorittsetning fra Justin sine sanger? -bieberfan

21.04.2011 / 13:22 / Blogg

Ikke glem konkuransen! - vinn lilla 3d brille!

Ikke glem at konkuransen hvor DU kan vinne Justin Bieber lilla 3dbrille avsluttes imorgen! 

Dere kan bare kommentere under dette innlegget.

Skriv hvorfor DU må vinne, navnet ditt + epostadressen. Jeg trekker via random.org, så det er helt tilfeldig hvem som vinner for å gjøre dette rettferdig!


DISSE KAN ALTSÅ BLI DINE! :-))))

 

Husk at jeg trenger eposten din fordi jeg må kontakte deg visst du vinner. JO MER DU KOMMENTERER JO STØRRE SJANSE HAR DU! 

 

-bieberfan

21.04.2011 / 13:14 / Blogg

Justin bader med delfiner!

Haha, fant noen skjønne bilder som faktisk ikke er SÅ gamle..Haha, sykt skjønt! Det var mange bilder altså, men følte det ble for mye å legge ut :)

Svømt med delfiner før?

-bieberfan

21.04.2011 / 12:11 / Blogg

Justin og Selena i Asia, nye bilder


Mange har spurt meg hva jeg syntes om at de er sammen, og jeg skal være ærlig. Har ingenting imot Selena, men jeg er ikke så stor 'fan' av at de er sammen, håper dere ikke tolker feil, er ingen hater!

 

-bieberfan


21.04.2011 / 01:08 / Blogg

Bieber Parade - få Justin til Norge

Okei, det er mange som prøver å få Justin til Norge, og visst du bor i Oslo eller Bergen kan du få det til!

Oslo;Jeg vet ikke så mye om Oslo siden jeg bor i Bergen, men har hørt at det skal være en bieberparade 30.april i Oslo. Dere skal møte ved OSLOS og gå helt til slottet fra kl. 1200. 

Bergen;  Her vet jeg om noen jenter som har arrangert en bieberparade den 28. mai ved festplassen kl. 12:30 - 15:30. Jentene måtte såklart kontakte politiet og spørre om det var lov, og de sa de måtte vite ca. hvor mange det var. Se mer på facebook HER!

Spre det gjerne videre via blogg, men si du fikk alt fra meg. Angående de andre byene så vet jeg ingenting.
Men visst du mener det er mange beliebers og klarer å starte en bieber parade, så kan dere godt starte et arrangement på facebook. Jo flere byer, jo bedre såklart!

 

Si ifra visst Oslo datoen er feil eller noe, for dette er tatt fra nettet.

Noe du lurer på? og SKAL DU VÆRE MED? :D

-bieberfan

21.04.2011 / 00:55 / Blogg

Opssss justin! litt fail?


haha åe!

Men et lite spørsmål, er dette fake eller ikke?Jeg for min del tror det er fake, hvorfor skulle Justin gå naken rundt? hahaha.

 

-bieberfan


21.04.2011 / 00:47 / Blogg

Har du blogg? :)

Siden jeg har en del skjønne lesere som leser bloggen min, tenkte jeg at jeg skulle lese deres! Jeg legger igjen en kommentar på bloggen din, så det bare til å skrive inn bloggen sin!


nytt sovebilde av Justin <3333333


Jeg leser egentlig veldig mange bieber blogger som jeg er ''venn'' med på blogg.no, jeg leser også ''normale'' blogger! Så visst du har blogg legg meg til som venn, da leser jeg garantert gjennom bloggene deres! :-D

 

-bieberfan aka rano :D


21.04.2011 / 00:15 / Blogg

Justin Bieber i våte klær, hot!

Skjønner ikke hvordan det går ann å være så forbanna deilig! 
visst du skal ta disse bildene, si de er fra denne bloggen.

 

Er forresten ikke lenge igjen til jeg får min søte JB genser med autograf! <3

-bieberfan
19.04.2011 / 19:38 / Blogg

KONKURANSE - VINN LILLA 3D BRILLE!

Okei!

DA ER KONKURANSEN IGANG!

Det DU må gjøre for å vinne denne konkuransen er å skrive ditt navn, epost og hvorfor DU bør vinne denne konkuransen, det trenger ikke være langt! Visst du er fra Sverige/Danmark så gjør det ingenting, det er bare til å melde seg på! 

Konkuransen avsluttes på fredag, så du har god tid! Men husk, jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du for å vinne. Så det er bare til å kommentere! Men du trenger ikke kommentere hvorfor du bør vinne hvergang, bare den første!


Disse kan altså du vinne! Ved å skrive ditt navn, epostadresse + hvorfor DU må vinne!

Husk. Jeg legger aldri ut epost adressen din ut på bloggen, den må jeg ha for å kontakte vinneren. Hadde også vært fint om du kunne skrive et innlegg om konkuransen på din blogg, enten det er en vanlig eller bieberblogg.

 

BARE TIL Å ØSE PÅ! :-D LYKKE TIL ALLESAMMEN! jeg trekker med www.random.org Så det er helt randomt hvem som vinner!

 

-bieberfan


 

19.04.2011 / 19:12 / Blogg

VINN LILLA 3D BRILLE!

Okei folkens! En liten overaskelse til dere nå da siden jeg er så grei! Senere skal jeg ha en konkuranse hvor du kan vinne en av de lilla 3dbrillene! Har DU lyst til å vinne 3d brille? Og hva syntes du om at jeg legger ut sånne konkuranser? :D

 

Forresten, husk å følge meg på twitter; ranoakbar
Eller! Du kan legge meg til på facebook; rano akbar

Legger til alle <3

 

-bieberfan 

19.04.2011 / 18:59 / Blogg

Bieberfacts

Tenkte jeg skulle ha noe litt annet enn historie i dette innlegget. Historie kommer senere, men nå kommer litt bieberfacts!

 • Justin ville ha datet en fan, men ikke en av de galeste.
 • En gang ville en fan ha bilde sammen med Chaz&Ryan, så ble Justin sjalu.
 • Justin har to teddybamser han har med på alle tourene sine.
 • Når Justin er i Canada, bor han hos besteforeldrene sine.
 • Justin pleier å bruke det fansen gir han, han har foreks. brukt et smykke.
 • Justin har en del plakater av seg selv hos besteforeldrene.
 • Justin kjøpte en hel blomsterbutikk til Selena til valentinsgave.
 • Justin har lyst å bli med i en film.
 • Justin spiser godteri når ikke Pattie ser på, haha.
 • Justin syntes at jenter som går med høyehæler er hot.
 • Mange sier at Justin ikke er flink til å fortelle vitser, men pranke der i mot...
 • Justin begynte engang å grine fordi en hater kalte han ''homo''.
 • Justin hater falske rykter..
 • En gang var Justin innpå porno, og moren fersket han. Men han sa det var Chaz som hadde sendt link til han, og at han ikke visste noe om det, lol.
 • Justin pleier som oftest å skylde på andre.Fra nå av kan dere trykke på ''Kategorier'' også ''historie'' for å lese historie. For nå vet jeg hvordan vi tagger til historie og sånt ;-)) Og visst det er gamle innlegg dere vil lese, så trykker dere bare på ''Arkiv'' også ''April'', da kommer alle de gamle innleggene opp!

 

-bieberfan

19.04.2011 / 13:00 / Blogg

Historie del 37


Du la deg ned på sengen og tenkte kanskje han gjorde det med vilje? Men du måtte legge deg snart for det begynte å bli seint, og imorgen skulle du forhåpentligvis se Scooter på flyplassen i Paris! Du hadde aldri vært i Paris, og gledet deg som en liten unge.  ''Hei vennen, har du pakket ferdig?'' sa moren din og kom inn døren. ''Nei mamma, har litt igjen, men det gjør jeg imorgen'' sa du og smilte. Moren din satt seg ned ved siden av deg og begynte å grine litt. ''Hva er det mamma?'' spurte du. ''Nei ingenting! Datteren min er blitt så stor og skal nå til Paris i 2 uker! Vi har jo aldri vært borte fra hverandre før egentlig'' sa moren din med tårefylt øyne.  ''Nei du har rett, kommer til å savne deg mamma!'' sa du og smilte. ''Kjøp noe fint til meg  da!'' sa hun og begge begynte å le. Kasper kom inn med krykker og sa ''Kan du kjøpe noe til meg også da?'' ''Ja lille gutt'' sa du og kysset han på kinnet. ''God natt da vennen! Snakkes imorgen'' sa moren din og lukket døren bak seg. Du gledet deg sånn, så du satt oppe i to timer før du sovnet.

Neste morgen våknet du ved at Chaz og Ryan lå ved siden av deg ''HELVETTE CHAZ&RYAN, kan dere slutte med? Jeg kvepper jo like mye hvergang!'' Ryan lo, det gjorde Chaz også. ''Får jeg ikke lov å si hade til min egen bestevenn engang?'' sa han. ''Chaz, det er lenge igjen før jeg reiser!'' sa du, men du stirret på klokken og den var 12. Du hadde ikke litt god tid engang, flyet skulle gå kl. 4, og du hadde ikke pakket ferdig, ikke dusjet, eller noen ting. ''ÅNEI!'' ropte du. ''Told ya'' sa Chaz og smilte. ''Jeg hopper i dusjen jeg!'' sa du og gikk inn. Du brukte en halvtime på å dusje, og da du kom ut satt bare Chaz der. ''Ryan kommer om en time! Han hadde noe viktig å gjøre''sa Chaz. Du nikket og begynte å pakke ferdig. Du fønet også håret og rettet det så det sto fint. Du sminket deg og Chaz kom med kommentarer som ''Hvorfor tar egentlig jenter sånn sand i trynet?'' Du bare lo. Chaz gikk ned med kofferten din, og du tok bagen din. ''Skjønner ikke hvorfor du skal ha med så masse! Det er bare to chille uker altså'' sa Chaz andpusten. ''Du er ikke jente, du ville ikke forstått'' sa du og smilte. ''Men rettetang, bind og sånt er jo ikke så tungt?'' sa han og så nysjerrig på deg. ''Du ville ikke forstått Chaz'' sa du og smilte. Du spiste litt, sa hade til Ryan, Caitlin og Elise fordi de måtte gå igjen. ''Hade Chazzzzz, kommer til å savne deg'' sa du og smilte. ''Få en bamseklem da!'' sa Chaz og ga deg en bamseklem. Du fikk en liten tåre siden du sa hade til Kasper også.

''Hade da mamma'' sa du da du var på vei inn i flyet. ''Hade lille jenten min'' sa moren din og begynte å  grine. Du smilte og satt deg inn i flyet, og kunne ikke vente på å møte Scooter på flyplassen! 

Etter en sykt lang flytur sa endelig stemmen ''Da lander vi i Paris, vennligst ta på setebelter''. Du hadde sovnet under turen, og det var bra for da var du opplagt litt. Klokken var bare 8 i Paris, og midnatt hjemme. Du likte ikke så godt fly, så du gruet deg til å lande, men du overlevde. Du hentet kofferten  og ventet på Scooter. ''Hei!'' sa en stemme bak deg, men det var ikke Scooter, det var..

 
:D<3

 

hvem tror du det var?  - Jeg skal forresten begynne med lange deler nå!

 

-bieberfan


19.04.2011 / 12:36 / Blogg

Selena dumpet Justin?Går så masse rykter for tiden! Enten om de er sammen, eller at de ikke er. Syntes helt ærlig at det er litt dårlig gjort at de holder det for seg selv. Menmen, deres liv såklart.


Tror du det er rykter? Tror du de dater?

 

-bieberfan

19.04.2011 / 00:06 / Blogg

Info om historie

Heisann :)

 

Jeg har lyst å vite hvor ofte jeg skal legge ut historie, og hvor lange deler, ettersom dere bare har lyst på så masse :D

Skal jeg ha det som nå? eller skal jeg ha faste tider + fast histore antall? Isåfall, hvor mange daglig?
add meee on facebook; rano akbar 

 

-bieberfan 

18.04.2011 / 23:32 / Blogg

Bilde innlegg!
Hvilket syntes dere var finest/hottest? :D <3


Forresten, ikke lenge igjen før jeg legger ut konkuransen om de lilla 3dbrillene! Stayyyy tuned :D
Legg meg til på facebook også; Rano Akbar

 

-bieberfan 

18.04.2011 / 18:15 / Blogg

VINNEREN AV KONKURANSEN!

Okei folkens! Først og fremst vil jeg si at det var mange som meldte seg på, og hvordan jeg har trekket vinneren? Jo jeg brukte www.random.org for å gjøre det helt rettferdig.

Vinneren av konkuransen hvor du kunne vinne klokken ble Selina Nysted fra Trondheim! så Gratulerer så mye til deg! Jeg har kontakten deg på epost, så du må sjekke den :-) 

Jeg fikk også litt dårlig samvittighet fordi det var så mange som hadde kommentert flere ganger, om ikke så lenge blir det ny konkuranse, men denne gangen med en BIEBER ting! Stay tuned!

Disse blir å vinne neste gang; 

 

Har du lyst å vinne lilla 3d brille? :D

 

-bieberfan

18.04.2011 / 17:54 / Blogg

Konkuranse med lilla 3dbriller?

 

Okei et kjapt lite innlegg nå. 

Jeg venter en lilla 3d brille i posten + justin bieber plakat, men jeg har tenkt og ha en konkuranse hvor du kan vinne lilla 3d brille med engang jeg får den i posten. Har du lyst på konkuranse hvor du kan vinne lilla 3dbrille? 
Vel, har du? :) Svart fort! Jeg trenger å vite hvem som har lyst til det. Og om det er mange som har lyst, for jeg har litt lyst på den selv såklart.

 

-bieberfan 

18.04.2011 / 17:27 / Blogg

Konkuransen avsluttes idag kl. 18

Hei!

 

Husk at idag kl. 18 avsluttes konkuransen! Jeg trekker vinneren og legger den ut kl. halv 7 på bloggen, så følg nøye med og kommenter alt du orker for å få sjansen til å vinne DENNE klokken;GÅ INN HER FOR Å KOMME TIL INNLEGGET!


Ikke glem å følge meg twitter folkens, jeg følger tilbake alle!   

Dere lurte forresten på om dere kunne legge meg til som venn på facebook, JA det kan dere!
Elsker å bli kjent med nye folk, så det er bare til å legge meg til, godtar dere; Rano Akbar

 

-bieberfan

18.04.2011 / 15:10 / Blogg

Innlegg om meg bak bloggen :)

Okei, nå har jeg fått masse spørsmål om jeg kan legge ut et innlegg av meg selv og sånt så jeg gjør det!

 

Jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som heter Rano Akbar ( legg meg gjerne til på facebook ). Jeg er en veldig stor Justin Bieber fan, og har vært det en ganske god stund! Jeg elsker fotball, og spiller fotball på Frøya. Jeg er en veldig stor Brann supporter, og jeg fikk faktisk blogge hos de ifjor. Ja, jeg trives med blogging og har en annen blogg bortsett fra denne som heter; www.ranosin.blogg.no - men jeg har pause fra den nå. Jeg er også kurder for dere som lurte, kommer fra slemani, men er født og oppvokst i Norge :D  Jeg går i 9.klasse og bor i fyllingsdalen.  Jeg er faktisk ganske snill, og jeg hater å være frekk med andre! Jeg har også veldig god humor, og jeg ler hele tiden av det andre sier, ikke vet jeg hvorfor! Jeg kan også være ganske lett å snakke til, men er ofte veldig sjenert i virkeligheten. Legg meg til på; jdb-blogg@hotmail.com


Sånn ser jeg altså ut;
forresten så er jeg nesten usminket på dette bilde..Haha litt rare bilder, menmen. Vi snakkes, og historie kommer senere! Det er nydelig vær i Bergen, så nå må jeg virkelig ut!

 

 

-Bieberfan aka Rano :D


17.04.2011 / 23:16 / Blogg

Ikke glem konkuransen! - vinn klokke

Heisann :D

 

Ikke glem konkuransen der du kan vinne klokke. 
Det DU må gjøre for å vinne konkuransen er å skrive hvilken by du kommer fra + epostadressen din. Jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du. 


Her er klokken DU kan vinne :D

 

Du kan forresten bare kommentere i dette innlegget. 
Konkuransen avsluttes imorgen kl. 18 

 

-bieberfan

17.04.2011 / 22:20 / Blogg

Bilde vs. bildeVS.<3

 

Hvilket syntes du var finest?

Har forresten fått en del spørsmål om jeg kan skrive om meg ( som skriver bloggen ) på bloggen og sånt. Har dere lyst?

 

-bieberfan 

17.04.2011 / 21:33 / Blogg

Melissa synger Pray!

Hei :D


En av leserne mine sendte en epost der hun sang 'Pray' på youtube, så jeg ville dele med dere!


Dette er altså Melissa! Du er flink, stå på!

 

Hva syntes du? :D

 

-bieberfan

17.04.2011 / 18:45 / Blogg

Jeg vet ikke hvorfor + facebook

Heisann!

 

Det gikk ikke ann å kommentere på det forrige innlegget, jeg vet rett og slett ikke hvorfor! MEN hva dere syntes om historien kan dere kommentere her ;-)

Jeg har også lager facebook side for bloggen! Søk etter den; JDBnorway.blogg.no !  Eller du kan trykke HER. 


 
Hva syntes dere om historie del 18? skal jeg fortsette med slike lange deler?

 

-bieberfan 

17.04.2011 / 13:00 / Blogg

Bieberfacts!

Da kommer litt Bieberfakta!

 • Justin elsker fotball, og av de engelske lagene heier han på Chelsea.
 • Justin ser veldig opp til Michael Jackson.
 • Justin har alltid med seg en av bamsene hannes når han er på tour ( søtt! )
 • Justin begynte å grine når de hadde avskjedsfest for han i Canada.
 • Når Justin er i Canada, bor han hos besteforeldrene sine.
 • En av Justin sine nyttårsløfter var å ikke spise mer snop, men han klarte det ikke.
 • En gang kastet Justin en bok i fjeset på Scooter, så sa han ''I just face-booked you!''
 • Pattie liker ikke å sove i samme rom med Justin fordi han er så hyper!
 • Justin hater når folk spørr om ynglingsfargen hannes.
 • Justin prøver å skifte telefon nr. så ofte som han kan.
 • En gang begynte Justin å grine fordi han så alle hategruppene på facebook.
 • Det var Justin sin idé med OLLG, men det er crewet som bestemmer.
 • Scooter sa engang ''pranker du Justin, får du skikkelig igjen! jeg lover deg''
 • Justin har lyst på to barn når han blir eldre.
 • Justin vil gifte seg på valetinsdagen, og da skal temaet være ''lilla''.


Nytt bilde av Justin og faren. Skulle egentlig legge ut igår, men glemte det :D


Skal jeg fortsette med Bieberfacts?

 

-bieberfan

17.04.2011 / 01:16 / Blogg

Jeg blir rett og slett SUR!

Hei!

For dere som følger meg på twitter, så vet dere at jeg spammet Justin veldig mye igår med #BieberToNorway. Heldigvis var jeg ikke den eneste såklart. Mange tusenvis av andre norske fans tweeta Justin +++crewet hannes i hele går. Men se her da;


Skjedde med NORGE da?

 

Alle sammen, idag ( søndag ) prøver vi ALLE på nytt igjen, og spre det ut! Men denne gangen MÅ dere tagge Alfredo også. Vi skal få Justin til Norge uansett om det så må ta 100 år!

Alle sammen som har Justin Bieber blogg/vanlig blogg, prøv å spre dette videre sånn at vi klarer det! 

 

 

Hva syntes du om at de ikke har sett de ''norske'' fansene enda?

 

-bieberfan

17.04.2011 / 00:16 / Blogg

Ikke glem!

heisann :D

 

Siden jeg kjeder meg litt, har jeg lyst å besvare noen spørsmål! Gå innpå www.formspring.me/jdbnorway og spørr meg om hva som helst du vil!

Du kan forresten spørre anonymt, og du må ikke ha formspring for å spørre.. Besvarer alle spørsmål!Ha ellers en fin kveld, og tusentakk til dere! Er på 27.plass på topplisten i Bergen etter en uke! loveee you!

 

-bieberfan

16.04.2011 / 20:16 / Blogg

UKENS BELIEBER / Dere lesere!

Hei :D

Da er ''ukens belieber'' kåret, og det skal kåres hver lørdag. Ukens belieber denne uken ble JULIE! :-) Dere kan besøke bloggen HER!  


Ukens sang;

 


Justin Bieber ft. Jaden Smith - Never Say Never

 

Hva syntes du om ''Ukens Belieber'' og ''Ukens sang''? :-))))

 

-bieberfan

16.04.2011 / 16:21 / Blogg

Lyst å skrive Imagine / andre ting?

Hei :D

 

Jeg stikker til byn nå, men når jeg kommer tilbake kommer jeg med masse historie :D!

Ellers lurte jeg på om noen har lyst å bruke litt av tiden sin på å skrive Imagine eller andre ting til bloggen? Dere kan sende inn alt på; jdb-blogg@hotmail.com


<3

 

 

-Bieberfan

 

16.04.2011 / 13:26 / Blogg

Kjempe gammelt bilde av Pattie, Jeremy og Justin


Åe! Dette må da Justin bare var rundt 1-+ noen år!

 

Hva syntes du om bildet?

 

-bieberfan

16.04.2011 / 13:23 / Blogg

Justin - bar overkropp bilder / mange..


Lurte på om dette var hannes ''kropp''? siden han har ikke tatoveringen? ;s


Måtte bare slenge inn et bilde av Jaden sin lille søte sixpack også, haha!

 

Det var dagens ''biebergasm'', haha!

HVA SYNTES DU? Skal jeg fortsette med sånne deilige bilde innlegg? 

 

-bieberfan
16.04.2011 / 12:01 / Blogg

Justin og Selena møtes i Asia neste uke..

Hm..Hva tenker DU helt ærlig om at Justin og Selena skal møtes I Asia neste uke?

 

 //justindrewbieber

 

-bieberfan

16.04.2011 / 10:51 / Blogg

''There's gonna be times when people...''


Jeg vet ikke hvorfor, men da Justin sa dette i filmen, fikk jeg absolutt gåsehud. Det er min favoritt ''setning'' så og si. 

 

 

-bieberfan

16.04.2011 / 00:19 / Blogg

Denne er min om noen dager..


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 
Den var helt SYKT billig liksom. Med frakt og alt kostet det bare 185kr. Skaff deg den DU også, gå inn HER!

Ikke glem konkuransen hvor du kan vinne en ganske fin klokke, trykk HER for å komme til konkuransen!

Glem heller ikke å følge min personlige twitter HER! Følger alle tilbake! :-) Oppdaterer hele tiden!

 

Godnatt søte folk!

-Bieberfan


15.04.2011 / 20:15 / Blogg

KONKURANSE - vinn klokke!

Hei :D

 

Da er konkuransen i gang! Det DU må gjøre for å vinne denne klokken er å skrive navnet ditt, epost adressen og hvilken by du bor i. Visst du har blogg kan du godt skrive et innlegg om at du er med i denne konkuransen. Du kan kommentere så mange ganger du vil, jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du for å vinne!

Sånn ser da klokken ut!;


Så, bare til å kommentere! Du trenger forresten ikke å kommentere hvilken by du bor i i hvert kommentar.. bare den første kommentaren! Dere kan kommentere randome ting etterhvert..

Noe du lurer på? Si ifra!Konkuransen blir avsluttet på mandag! Trekker vinneren på tirsdag!

 

-Bieberfan!


15.04.2011 / 19:28 / Blogg

Konkuranse snart

Heisann :D

 

Ehm,, jeg tenkte å legge ut en konkuranse om cirka 1-2 timer, der du kan vinne en ganske fin klokke fra CMYK. Jeg legger ut et bilde av den senere når jeg faktisk legger ut konkuransen, sååå stay tuned!

 Vil du at jeg skal begynne med konkuranser på bloggen? :D

 

-bieberfan

15.04.2011 / 18:36 / Blogg

#BieberToNorway

Okei, vi prøver å få Justin til Norge. ALLE som har twitter må gjøre dette. Tagg gjerne Justin og crewet hannes, også skriver dere #BieberToNorway


Eks! @justinbieber hope you read this! #BieberToNorway

 
Justin i norsk onepiece.

 

Forresten, så skal det være ''bieberparade'' i Bergen og Oslo som jeg vet :-D
Men husk! Alle som har twitter må gjøre dette!

 

-bieberfan


15.04.2011 / 16:24 / Blogg

Ny historie - info

 

En del lurte på når den nye historien kommer på bloggen, og jo, den kommer rundt om i 17-18 tiden, rett før Brannkampen ( ja jeg er brannsupporter ). Håper dere da liker historien :-D

Ikke glem at du kan følge min personlige twitter HER Der oppdaterer jeg hele tiden når jeg er på!

 

 

-bieberfan15.04.2011 / 16:10 / Blogg

JB genser til under 200 lappen..

Heisann :-D

 

Jeg elsker mamma, rett og slett. Hun har akkurat bestilt en Justin Bieber genser til meg, for faktsisk under 200lappen.. Det er også Justin Bieber sin autograf på den, men den er såklart ikke ekte da.


Du kan få masse annet også, alt fra t-skjorter, plakater, sengetøy, og ja! Rett og slett masse annet!
GÅ INN HER FOR Å SKAFFE DEG EN GENSER DU OG :D

 

 

-Bieberfan

15.04.2011 / 13:41 / Blogg

When U smile, I smile.. Video fra igår

Jeg måtte bare smile når jeg så denne videoen fra igår, der Pattie & Jeremy overasker Justin på scenen!

 


Han så så glad ut der! When you smile, I smile... <3

 

//ninajbfan

-bieberfan

15.04.2011 / 13:24 / Blogg

KONKURANSE I KVELD

Heisann :D

 

Tenkte å ha en konkuranse i kveld! En god start på påskeferien altså! Premien blir ikke en Justin Bieber ting dessverre, menmen. Mer info om konkuransen kommer ikveld! :-) Følg med!

 

Har dere lyst på konkuranse? :D

 

-bieberfan


15.04.2011 / 13:07 / Blogg

Ukens belieber?

Hei :D

 

Tenkte at jeg kunne ha ''ukens belieber'' jeg. Altså, det blir jo en av DERE lesere såklart. Når dere kommenterer må dere ta med navn, så vet jeg 'hvem som er hvem'. Jeg begynner å legge ut Ukens Belieber på lørdager fra nå av :D

 


haha :-D

 

Syntes dere jeg skal ha ''ukens belieber'' på bloggen?

 

-bieberfan


15.04.2011 / 12:43 / Blogg

Justin i Israel, nye bilder.


<3
Kjekkere går det ikke ann å bli..

//jdbnorge

 

-bieberfan 

15.04.2011 / 12:41 / Blogg

OLLG i Israel

Hei :D

Her er en video fra OLLG i Israel.. på en plaststol, haha, det var litt lavt?
 


Var litt dårlig filmet, menmen, heldig!

 

-bieberfan

15.04.2011 / 12:35 / Blogg

40 forskjellige bieberfakta!

Hei :D

Siden jeg begynner å bli frisk, tenkte jeg å legge ut en del bieber fakta!

1) Snittet til Justin ligger på rundt 4.0
2) Bortsett fra synging og spilling av musikkinstrumenter, har Justin mange andre talenter, blandt annet beatboxing og rap.
3) En av favorittsangene til Justin er; so sick - Ne Yo
4) Justin sin sko str. er rundt 41.
5) Justin sa en gang at; den dagen Jazmyn skal gifte seg, kommer jeg til å begynne å grine.
6) Justin er veldig beskyttende mot Jazmyn.
7) ''Stuck in the moment'' ble faktisk skrevet til en fan.
8) Justin sa at han hadde drømt om en jente engang, og håpet på å finne henne.
9) Justin er rundt 172-175 cm. Litt usikkert..
10) Justin elsker å trene, og har en privat trener som hjelper han VIA skype visst ikke treneren er med på tour.
11) Justin mener selv han ikke er så god i matte.
12) Favorittfargene til Justin, er blå og lilla.
13) Justin har klaustrofobi, spesielt når det kommer til heiser og småe rom.
14) Favoritt, romantisk filmen til Justin er; the nootebok.
15) Justin liker bedre å reise med bussen sin, enn med fly.
16) Justin lærte selv å spille instrumenter.
17) Justin elsket jet-ski.
18) På konsertene, pleier Justin å spille basket bak scenen med crewet, haha.
19) Usher sa engang at Justin ikke burde date en fan, men Justin brydde seg ikke. Han kunne datet en fan!
20) Justin liker jenter med langt hår, for da kan han 'leke' litt med håret hennes.
21) Justin og faren har hatt ''praten'' og da freaka Justin helt ut, haha, skjønt!
22) Justin ble født en uke for tidlig.
23) Justin elsker eple pai
24) Justin sier han er veldig flink til å lage omelett.
25) Favorittdrikken hannes er appelsin juice.
26) Justin har lyst å lære seg tysk, men han kan telle til 10 på tysk.
27) Justin sin favoritt tannkrem er Colgate.
28) Justin liker ikke så veldig godt twilight.
29) Justin ble kjent med Christian&Caitlin Beadles gjennom kirken.
30) Justin var blond før, men etterhvert ble håret mørkere.
31) Justin hater edderkopper og mørke.
32) Justin har plakater av seg selv på rommet.
33) Da de to jentene stjal capsen til Justin, ropte han bitch etter de.
34) ''U smile'' skulle egentlig være til Jazmyn, men så bestemte han seg for at den skulle være til fansen.
35) Favorittfaget hannes på 'skolen' er engelsk.
36) Justin syntes at Sean Kingston har dårlig smak på jenter, haha.
37) Justin syntes det gjorde vondt å ta tattovering.
38) Justin syntes det er rart at jenter spørr om klem, og at de bare burde klemme han uten å spørre.
39) Assistenten til Pattie er norsk :D
40)  Ryan og Justin ble kjent da de var rundt 7 år.


haha, var det noe du IKKE visste? :D
Skal jeg fortsette med BieberFakta? 

 

Forresten, GOD PÅSKEFERIE alle sammen!

-bieberfan

14.04.2011 / 23:22 / Blogg

Vurderer en liten konkuranse?

Heisann ;-)


Engang i påsken tenkte jeg og legge ut en konkuranse på bloggen med premie. Det er ikke sikkert at det blir en JustinBieber premie eller noe sånt, vi får se! Kan godt være premien blir lilla 3dbrille eller noe sånt, hva vil DU ha?


Deilig <3

 

Har du lyst på konkuranse? :-D

 

-bieberfan
 

14.04.2011 / 19:00 / Blogg

VIKTIG - få Justin til Norge! //twitter

Hei :-D

 

Vi norske fans prøver jo å Justin Bieber til Norge sant? Imorgen ( fredag )skal vi prøve å få Justin til Norge. Det DU MÅ gjøre er å twitre til han ''#BieberToNorway'' . Husk. Gjør dette fra kl. 18:00 - 21:00. Jo mer dere twitrer om det, jo bedre sjanse er det for at han ser det! 

Hvem vil ikke ha kjekkasen til Norge liksom? 


<3

//bibses

Ikke glem det da! 

 

-bieberfan


13.04.2011 / 22:29 / Blogg

Andre ting enn blogg!

Hei :D

 

Nå er det en del søte lesere som har lagt meg til på msn, jeg elsker å snakke med dere! Og det er fint å kunne snakke til dere på andre ting enn blogg. Legg meg gjerne til DU også; jdb-blogg@hotmail.com . 

Jeg har også formspring, noe som gjør at du kan stille meg alle slags spørsmål til meg anonymt, og jeg svarer. Jeg hater forresten drittslenging, så værsåsnill og spar dere for det :-)
www.formspring.me/jdbnorway

Og for min personlige twitter, går dere inn HER for å følge meg! <3 

Lover forresten MYE bedre blogging når jeg blir frisk!

-bieberfan

13.04.2011 / 15:49 / Blogg

Justin sier ''like'' sånn over hundre ganger..

Haha, dette intervjuet er litt gammelt altså, men den er bare SÅ morsom, haha. Bare hør på Justin, han sier ''like'' sånn sykt mange ganger.. haha.

 

Hahahahahahaha.

 

Bieberfan.

13.04.2011 / 15:24 / Blogg

Morsom video! Må se!

Hahaha, han var jo utrolig flink da?

 

-bieberfan

12.04.2011 / 21:43 / Blogg

Never Say Never 3d

Heisann! :-D

 

I påskeferien skal jeg kanskje på kino igjen for å se Never say Never 3D igjen. Har sett den to ganger fra før av, men jeg blir rett og slett ikke lei den! Haha, så ja, det blir enten den eller Amors baller.

Hvilken ville du tatt? Never say Never eller Amors Baller? Har du sett de? 

 

-bieberfan


12.04.2011 / 18:00 / Blogg

Svar på mini-spørsmålsrunden

Da kommer svarene :-)

Hvor mye liker du Justin Bieber?
Jeg liker han kjempe godt!

Har du formspring?
Ja det har jeg! www.formspring.me/jdbnorway

Når begynte du å like Justin?
Oktober 2009 - det var da jeg ble fan.

Har du vært på konsert før? liksom Justin Bieber konsert?
Nei, men jeg har store planer om det!

Hva liker du best med å ha blogg?
 
Jeg liker de søte kommentarene deres, og jeg liker å skrive historier og finne på ting! :)

Liker du historien din selv? ( jeg digger den :D)
Tusen takk! Ehm, jeg tror jeg liker den i hvertfall, haha.

Hvor lenge har du vært fan av Justin Bieber?
Siden oktober 2009.

Har Justin noen gang sakt jeg hater deg til noen ansikt til ansikt?
Hah, såpass vet jeg ikke! Men han har jo sikkert det sånn på kødd eller noe sånt? :-D

Kan du finne et bilde av Justin hvor man kan se sokkene?


haha.

Hvor mange sanger har Justin?
Jeg vet ikke jeg, 35 tror jeg?

Hva heter sangene til Justin ( alle ) ? 
På denne nettsiden kan du finne det ut!:  http://wiki.answers.com/Q/How_many_songs_does_Justin_Bieber_have

Hvem er det Justin ser opp til?
Han ser opp til mange, blandt annet; Usher, Boysllmen, Michael Jackson osv.

Har han noen gang sakt stygge ting til vennene sine?
Har han sikkert, jeg kjenner jo han egentlig ikke :-)

Hvis du hadde dratt på konserten hans og du snakket med ham men han ikke svarte deg hadde du vert gal etter ham som nå?
Det kommer jo helt annpå hvordan saken er. Men visst det var med vilje, så kanskje jeg hadde likt han litt mindre.  

Har han tenkt seg til å få enda et dyr?
Tviler sterkt egentlig, han har jo Sam, og han er veldig opptatt for tiden, han fikk jo faktisk Sam fordi han ikke hadde noen andre venner da han flyttet til Atlanta, så jeg tror ikke det. 

Har Justin noen gang hvert skikkelig forelsket i noen?
Det vet jeg ikke, hannes følelser! Men det jeg vet er at han likte Caitlin utrolig godt, og grunnen til at de slo opp var fordi at han reiste så mye. 

Hvor lenge har du likt Justin Bieber?
ehm, jeg snakket jo faktisk med han før han ble berømt,det var da han hadde lagt ut ''with you'' utpå youtube, og han svarte meg. Så, siden da egentlig. Angrer på at jeg aldri spurte om MSN..

Hvis du ser Justin og får autografen og bilde, hva er det første du hadde spurt om da?
Visst jeg hadde sett han i utlandet, hadde jeg spurt om han kunne komme til Norge/Bergen :D Eller jeg hadde spurt om å få en klem!

Elsker du Justin?
Ja, selvfølgelig!

Favorittsangen av Justin?
Det er vanskelig! Kanskje; never say never & born to be somebody. 

Er hunden til Justin gutt eller jente?
Det er en gutt.

Lagde du twitter pga. han?
Jeg lagde twitter pågrunn av han og alle andre kjendiser :D

Hvorfor lagde du blogg?
Jeg liker å blogge, og jeg liker Justin, så det passet så godt! 


 
Håper jeg svarte bra nok!

-bieberfan


12.04.2011 / 17:29 / Blogg

Justin bieber skoene..

Hei. En del lurte på hvor man kunne få kjøpt skoene i det ene innlegget. Jo de kan du finne HER.


<3

-bieberfan


12.04.2011 / 16:55 / Blogg

Justin & faren - Israel

Fant noen nye bilder av Justin og faren.
Han har så fin stil, og han er like hot.

 

-Bieberfan


12.04.2011 / 16:51 / Blogg

Legg meg til på MSN

Jeg tenkte at jeg kunne bruke; jdb-blogg@hotmail.com som MSN for dere lesere. Så det er bare til å adde! Jeg snakker med alle som vil, haha. Der kan dere også sende tips/imagine osv. til meg visst dere vil :-)


øynene hannes er bare SÅ fine!<3

 

-bieberfan


12.04.2011 / 16:37 / Blogg

Justin Bieber sko - hot or not?

Jeg syntes de var dødskule, haha! ;-D Hva syntes du? HOT OR NOT?

 

-bieberfan


12.04.2011 / 16:28 / Blogg

Justin irritert på paparazzier.

Heisann. 

Sjekket på twitter idag, og gikk innpå Justin sin twitter profil. Se hva han tweetet;

haha okei, det ble litt langt bilde. Men herregud, jeg er enig med han. Det MÅ jo være lov å gå ut og få litt privatliv uten at paparazzier skal komme og ødelegge, og i hvertfall ikke når det er i en kirke/diverse andre hellige steder. Og det sier jeg ikke bare fordi det er ''Justin Bieber'', men at det er respektløs, rett og slett.

Hva tror du? 

 

-bieberfan

12.04.2011 / 07:21 / Blogg

Ikke glem mini-spørsmålsrunden

Heisann.


Idag tror jeg at jeg skal svare på spørsmålene fra mini-spørsmålsrunden. Husk at du FORTSATT kan stille spørsmål helt fram til i kveld. Bare til å  stille spørsmål og sånt i dette innlegget.Ha ellers en fin dag på skolen/jobb ( dere som skal )

 

-bieberfan

12.04.2011 / 07:17 / Blogg

Kontakt / diverse andre ting.

Hei :-D

 

En del lurer på hvilken EPOST adresse de skal bruke for å sende Imagine til meg eller andre ting dere har lyst å dele med bloggen. Bruk: jdb-blogg@hotmail.com <--- ALLE kan sende Imagine visst de vil, bare til å kontakte meg på eposten såklart.Husk at jeg har formspring for bloggen også! www.formspring.me/jdbnorway

 

-bieberfan 

11.04.2011 / 22:22 / Blogg

Ønsker dere mer historie? dvs.

Heisann.

 Denne bloggen er såklart ny. Og jeg vil vite hva dere lesere ønsker mest! ALT mulig, av MER historie, bieberfakta osvosv you name it. 

 Det DERE ønsker, gjør jeg såklart. Men dere må si ifra hva dere har lyst på.-bieberfan

11.04.2011 / 19:02 / Blogg

Gammel video av Ryan Butler

Haha, jeg var innom youtube for å se på videoer, så fant jeg en video av Ryan ( som er gammel ) der han synger. Egentlig så er det litt sånn morsomt.

 


haha åe, han er jo søt da!

 

-Bieberfan

11.04.2011 / 18:51 / Blogg

Justin har ankommet Israelhaha, coca cola <3 

det var flere bilder, men alle var nesten helt like.

 

Justin fikk forresten møte faren sin i Israel! skjønt!

 

-Bieberfan

11.04.2011 / 17:53 / Blogg

Jeg skal ha spørsmålsrunde!

Heisann! :D

 

Siden jeg skal pugge litt til prøve i morgen, tenkte jeg at jeg skulle ha en SPØRSMÅLSRUNDE! Dere kan spørre meg om alt dere vil, jeg svarer på alt, og svarene kommer enten allerede i morgen eller i overimorgen. 


haha åe <3

Men, bare til å begynne å spørre! 

Tenkte det hadde vært fint med en spørsmålsrunde siden bloggen er helt ny!

 

 

-Bieberfan11.04.2011 / 16:24 / Blogg

Photoshoot - Ryan, Alfredo og Justin

Åe <3

 

-Bieberfan

10.04.2011 / 20:39 / Blogg

Spørr meg på FORMSPRING

Heisann! :-)

Bloggen går sykt bra for tiden, og derfor bestemte jeg meg for å lage FORMSPRING. For dere som ikke vet det, så er formspring en side hvor du kan stille alle slags mulige spørsmål til meg helt anonymt. Her kan du finne det; www.formspring.me/jdbnorway Jeg svarer på alle spørsmål. Det kommer en del til på historien også, får jeg tid skriver jeg to.

 

-Bieberfan!

10.04.2011 / 19:46 / Blogg

Spørsmålsrunde?

Heisann!

 

Lurte på om jeg skulle ha en liten spørsmålsrunde snart? hva har dere lyst på? noen idéer på hvordan jeg kan gjøre bloggen bedre? SI DIN MENING!:-D

 

-bieberfan

10.04.2011 / 19:32 / Blogg

#beforewehad Justin

Haha, Justin, Kenny, ScooterBraun(osv) har tweeta masse rart om #beforewehadjustinHaha, ser dere? 

<3

Hva tenker du om det? Hva hadde DU skrevet til justin om du skulle sagt #beforewehadjustin?

-bieberfan

10.04.2011 / 18:51 / Blogg

Historie info!

Hei :)

 

Neste del i historien kommer snart! Jeg har bare masse ting jeg må få gjort! Så vi snakkes om en halvtime/time elrns. :-)Vet dere gleder dere masse!

 

-Bieberfan

10.04.2011 / 14:04 / Blogg

Never say never tatto


Du ser på tattoveringen at den akkurat er blitt tatt. Jeg har en selv selvom jeg er litt for ung.. men jeg har ikke noe tattovering av justin bieber, bare en sånn sommerfugl/fugle greier, vil dere se den? :D

har du også tattovering? :)

-Bieberfan


10.04.2011 / 13:55 / Blogg

Intervju i Sveits.

Dette er et intervju av Justin i Sveits. Dette var 8.april, så det er ikke gammelt, men nytt!

 

<3

 

-Bieberfan

10.04.2011 / 12:34 / Blogg

Dagens Imagine!

Jeg tenkte jeg skulle legge ut en dagens imagine.

Du og familien din bodde i Atlanta, men dere hadde nylig flyttet, og dere hadde bare vært der i en dag. Dere holdt på å flytte inn møblene i huset ditt, men du sto bare ute med hunden din. Plutselig kommer en gjeng på 3 gutter, du visste godt hvem det var, det var Justin Bieber, Ryan Butler og Chaz Somers! Du fikk ikke stort 'panikk' egentlig, for du var helt OK når det gjaldt Justin, men du syntes han var deilig. Det var litt pinlig, for du var den eneste som sto utenfor sammen med hunden. De går forbi deg og plystrer på deg. Du ble egentlig litt glad, du snudde deg mot de og smilte. Men mer ble det ikke, så du gikk bare inn igjen. Dagen etter skulle du på tur ut med hunden din, og plutselig ser du Justin på tur med sin egen hund Sam. ''hey sweetie'' sier han til deg. Du visste ikke hva du skulle si, så du fikk bare ut ''hey''. Han spurte om dere skulle gå sammen i parken med hundene, og du takket ja. Etter en god stund ble du godt kjent med Justin, og han spurte om du ville bli med inn til han sammen for å se film. Du takket ja. Etter filmen sa han ''du er egentlig dødspen'', ''takk'' sa du og smilte. Han kysset deg på kinnet og sa '' er du med på date i morgen?'' Du hadde såklart lyst til det og sa ja. Dere begynte etterhvert å date, og du fikk et ganske fint liv nede i Atlanta. Etter en månde med dating spurte han om du ville bli sammen med han, og da sa du; det er ingen andre jeg vil bli sammen med enn deg. Dere kysset, og var lykkelig.


Sam er bare såååå skjønn!

 
Jeg ble forresten tilsendt denne Imaginen. Visst dere vil skrive send inn til; jdb-blogg@hotmail.com ! Blir glad for det! Dere blir linket til på bloggen visst du har :)

hva syns du forresten? skal jeg fortsette med dette?

 

-Biebefan10.04.2011 / 12:16 / Blogg

Justin Bieber fester med D&G/ video og bilder

Hei!

 

Igår var justin&ryan & 'the crew' på fest som D&G hadde arrangert for Justin i Milano. Her ser dere bilder og video;


Her danser faktisk Justin
Så stilig!Og til slutt en video!

 

Hot! 

 

Hva syns du? :D

 

-Bieberfan!

10.04.2011 / 10:26 / Blogg

Bilde innlegg

Da kommer det et lite bilde innlegg!

1. 

2.

3.

4.
5.


6.

Det siste var det skjønneste bilde, men nummer 3 var hottest!

Hvilken syns du var HOTTEST?

 

-Bieberfan! 
10.04.2011 / 10:20 / Blogg

Bieber fakta

Her kommer mer bieber fakta!

 • Når Justin er i trøbbel, små lyger han for å ikke få så mye kjeft, ellers skylder han på  andre!
 • Justin elsker Halloween.
 • Justin liker ikke jenter som kler seg ''horete'' på halloween.
 • Justin ble født på en tirsdag.
 • Justin vil at når han får barn, skal gutten bli født først, for da kan han beskytte lillesøsteren sin.
 • Justin liker veldig godt taco.
 • Han syntes Japan er et av de beste stedene.
 • Moren til Justin har en assistent, og h*n er norsk :)
 • Det var Justin sin idé med OLLG(one less lonely girl) på konserter, men crewet velger.
 • Justin har str. 41 i sko.
 • Han er cirka 173cm høy.Noe du ikke visste? <3

 

-bieberfan

10.04.2011 / 00:32 / Blogg

Hva vil dere at jeg skal blogge om?

Hei :D

 

Siden bloggen er helt ny lurte jeg på om det var noe spesielt dere vil at jeg skal blogge mer om? altså, alt mulig av; bieberfakta, historier, imagine, videoer eller dagens! DU bestemmer!


Et utrolig skjønt bilde!

 

-Bieberfan


10.04.2011 / 00:04 / Blogg

Justin og Ryan / nytt og gammelt

Nytt bilde av Justin og Ryan!


nytt!


litt gammelt? ikke så veldig egentlig.

Begge to er helt fantastiske<3

 

-Bieberfan!10.04.2011 / 00:01 / Blogg

Justin bieber doing the Dougie and Jerking

Tenkte å legge ut noen videoer av Justin der han danser!

 

Dette var i New York.

eller;

 

Finnes mange videoer der han danser og sånt ! Tenkte å legge ut en del av og til på bloggen!

 

 

-Bieberfan

09.04.2011 / 23:03 / Blogg

Dolce & Gabanna fest

Som jeg nevnte i ett innlegg skulle Dolce&Gabanna holde fest for Justin i Milano!

Justin Bieber er jo faktisk en ganske stor 'fan' av Dolce&Gabanna. 

 

 

Skulle du ønske du var invitert?

-Bieberfan


09.04.2011 / 22:40 / Blogg

Favoritt video av Justin!

Tenkte å legge ut en av mine favoritt intervju video fra Justin. Denne er fra Lopez Tonight!


Haha, skikkelig ''BIEBERGASM''? lol. På slutten er det såklart helt elsk når han sier ''stir it well baby''.

 

-Bieberfan

09.04.2011 / 21:24 / Blogg

Følg bloggen på twitter!

Heisann! :-)

 

Jo neste historie del kommer snart!

Tenkte forresten å si til dere som har twitter, at dere kan følge meg på twitter nå! www.twitter.com/jdbnorwayblogg ! Der kommer blandt annet ut når jeg har skrevet nye historier, eller andre innlegg! håper dere følger bloggen der også!

Også MÅ jo vi bare ha dagens bilde;Glemte forresten å si at jeg følger tilbake alle som følger meg!

@jdbnorwayblogg

 

-Bieberfan!

09.04.2011 / 21:14 / Blogg

Hjelp meg, tips? :)

Heisann!

 

Jeg har en del idéer om videre på historien! MEN, jeg har lyst å høre deres også. Så skriv litt tips om hvordan historien kan gå videre. Husk at 'DU' egentlig skal flytte tilbake til Norge om noen dager. Jeg har skrevet en del historier, men vil bare høre noen tips fra dere.BARE SKRIV :-)

 

- Bieberfan

09.04.2011 / 21:05 / Blogg

Justin Bieber tannbørste!

Haha, fant noe litt morsomt akkurat nå;haha, den skulle jeg gjerne hatt! skulle du?

 

tatt fra vetdualtomjustin.blogg.no . 

 

-Bieberfan!

09.04.2011 / 20:55 / Blogg

Justin drar til Milan!

Igår hadde han konsert i 'Zurich', nå reiser han videre til Milan!Visst jeg ikke tar feil, så har jeg hørt at Dolce&Gabbana skulle ha en eller annen fest for Justin. Men husker ikke om det var i Milan eller ikke. 

 

- Bieberfan!

09.04.2011 / 19:51 / Blogg

Dagens sang!

Hei :-)

Nå legger jeg ut en av de fineste sangene til Justin ( etter min mening såklart ).


Justin Bieber - overboard  <3


Har dere lyst å gjesteblogge på denne bloggen? :-)

-Bieberfan

09.04.2011 / 12:31 / Blogg

Info om historier

Heisann :)

 

Idag skal jeg en tur på brannstadion for å se brann spille kamp. Det kommer masse blogging rundt om 19 tiden. For da er jeg nemlig hjemme igjen. Mange har lurt på når historiene kommer, og hvor mange i løpet av en dag.

Vel, det blir opptil 2-4 historiedeler hverdag, spørs hvor god tid jeg har. Ellers blir jeg utrolig glad for søte kommentarer av dere bieberfans, jeg er forresten ALLEREDE på topplisten i Bergen.


Haha, åe! Justin og hunden hannes Sam. Dødskjønt <3

 

Noe du lurer på? 

-Bieberfan!

09.04.2011 / 12:29 / Blogg

Bieber fakta

Her kommer 10 nye bieber fakta!

 • Justin sitt favoritt tvprogram er Smallville.
 • Justin hater uggs, og har sagt at visst en jente bruker Uggs, vil han ikke se på henne engang.
 • Justin sine favoritt artister er; Usher, Michael Jackson, BoyIImen, Stevie Wonder osv.
 • Justin er utrolig pervers, til og med Pattie har sagt det.
 • '' Når jeg er med Ryan og Chaz, blir jeg automatisk pervers'' sier Justin.
 • Justin liker IKKE paparazzier.
 • Justin liker jenter som bruker Converse.
 • Justin liker ikke jenter som røyker.
 • Når Justin sin mor blir sint, kaller han henne for ''sexy mama''.
 • Justin har lyst å kysse en jente når det regner, som i filmer sier han.Noe du ikke visste? :)

 

- Bieberfan!

09.04.2011 / 12:28 / Blogg

Justin fikser seg på håret

Tenkte å legge ut en deilig video av Justin der han fikser seg på håret.

 

Å herregud, jeg smelter! <3

 

-Bieberfan!

09.04.2011 / 12:09 / Blogg

Bieber tattoveringer

Heisann!

Tenkte å vise dere en del bilder av forskjellige folk som har tatt Biber tattoveringer, enten det er teksten hannes, eller et bilde av han selv.Jeg har også tattovering, men ikke av justin bieber :) Har du en tattovering? har du av justin bieber? og hvilke ville du valgt eller? :)

 

- Bieberfan!


09.04.2011 / 11:58 / Blogg

Hundrevis av fans - Justin spiller fotball

Hei!

 

Her ser dere bilde av hundrevis av justin bieber fans som har komt for å se Justin spille fotball!


Tenk å se Justin spille fotball, digg!

 

- Bieberfan!

08.04.2011 / 23:16 / Blogg

Tusentakk!

heisann beliebers!

 

Ville bare si tusentakk til dere som kommenterer og er så søte og stikker innom bloggen. Bloggen har hatt over 50 lesere og over 250 sidevisninger, og jeg begynte å blogge for fult idag! Helt sykt, tusentakk skjønninger!

slenger inn et litt morsomt bilde av Justin!Haha!

 

- Bieberfan!

08.04.2011 / 22:27 / Blogg

Lyst på billig JB t-skjorte?

Heisann!

 

Tenkte å fortelle dere at på platekompaniet kan du få JustinBieber t-skjorter til bare 150kr.

Du kan blandt annet få;eller;Det er også flere t-skjorter, gå inn HER for å se de!

 

Imorgen blir det mest sannsynlig litt mindre blogging, fordi jeg skal på brannkamp :) 

 

-Bieberfan!

08.04.2011 / 19:46 / Blogg

Bilde innlegg


Øynene hannes er elsk<3<3

Hva syntes du om bildene?

08.04.2011 / 19:09 / Blogg

Bieber fakta!

Tenkte å ha litt bieber fakta fra nå av :-) kanskje rundt 10 stk hver dag? hva syns du?

 • Justin Bieber er rundt 172 cm høy.
 • Justin og Ryan har vært venner siden de var rundt 7 år gamle.
 • Justin sier selv han ikke er flink i matte!
 • Karakterene til Justin er mesteparten 4-ere. 
 • Favoritt maten hannes er spaghetti bolognese.
 • Justin har over 100 parr med sko.
 • Justin har et arr under høyre øyet sitt.
 • Justin sin favoritt juice er appelsinjuice.
 • Justin kan snakke flytende fransk. 
 • Justin er VELDIG imot alkohol.

Noe du ikke visste? :)

- Bieberfan

08.04.2011 / 18:14 / Blogg

Ryan og Justin spiller fotball // ny video

Nå kommer en video der justin og ryan spiller fotball. Egentlig er det mest Ryan som spiller. 


 

Ryan er jo faktisk flink til å spille fotball! Det er Justin også såklart!:-)

 

- Bieberfan

08.04.2011 / 15:05 / Blogg

Justin spiller fotball // barcelona

Her er en video!

 


hothothot<3

 

-bieberfan

08.04.2011 / 14:15 / Blogg

Justin twitrerHan twitrer faktisk akkurat for 1 minutt siden '' that was the longest bus ride EVER!'' :)

 

-Bieberfan

08.04.2011 / 14:03 / Blogg

Om Justin Bieber

hei!

 

Tenkte jeg skulle skrive litt Om Justin Bieber.

Justin Drew Bieber er det fulle navnet hannes. Han ble født 1.mars 1994 i Stratford, Ontario, Canada. Justin ble oppdaget på youtube av manageren hannes Scooter Braun. Det var Usher som signerte Justin. Justin kan spille mange instrumenter, og han lærte seg trommer da han var 2 år gammel. Han har også spilt andre instrumenter som blandt annet; gitar og piano. Justin og moren flyttet til Atlanta i 2009, han bodde i Canada før. Hannes allerbeste venn er Ryan Butler. Justin elsker å spille basketball, ishockey og fotball! Han elsker også å trene!Foreløpig er Justin på sin turné i My World Tour! Han har også sin helt egen dokumentar film som heter NEVER SAY NEVER. Som jeg forresten anbefaler at du ser om du er fan eller ikke. 

Håper dere følger videre med på denne bloggen :-)

 

-Bieberfan!

08.04.2011 / 13:57 / Blogg

Bilde Innlegg

Tenkte å legge ut en del bilder av justin nå :)

 
<3

 

Det var en del bilder! :)

 

-Bieberfan


08.04.2011 / 13:54 / Blogg

Justin Bieber og Barcelona laget!

Justin og Ryan var egentlig sykt heldig som fikk lov til å trene sammen med Barcelona laget. Må nesten si at Barcelona laget var like heldig som fikk lov å trene med de.


Ryan og Justin!
<3

 

Åe, han ser SÅ fin ut! hva syns du? :)

 

-Bieberfan


08.04.2011 / 13:46 / Blogg

Bieber facts!

Tenkte å ha litt fakta om Justin Bieber nå jeg :-)

 • Justin sier at det går ikke EN dag uten at han tenker på jenter
 • Justin liker jenter som har kurver.
 • Justin blir av og til redd for at han skal falle av scenen når han synger.
 • Justin sin favoritt milkshake er med Vanilje, kan også være med jordbær :)
 • Justin pleier å banne, men prøver å ikke gjøre det foran fansen.
 • Justin liker ikke jenter som spiller dum for å få oppmerksomhet.
 • Justin liker ikke folk som biter negler, han syns det er irriterende. 
 • Justin liker jenter som er smarte og ærlige.
 • Justin sin twitter bruker er; www.twitter.com/justinbieber
 • Justin pleide å kalle tannbørsten sin for BOB før, hahaha.Noe du ikke visste? Noe du visste fra før av? :)

 

- Bieberfan! 

07.04.2011 / 23:09 / Blogg

Ny blogg, nye muligheter!

Heisann :-)

 

Da skal jeg starte opp en helt ny Justin Bieber blogg. Håper mest mulig søte folk følger med. Det blir jo flere oppdateringer om dagen, litt om hva Justin holder på med for tiden, og historie som jeg vet at mange der ute er så glad i. 

Designet er litt sånn rart, men jeg holder på med saken.

Slenger inn noen bilder av Justin, fra premieren i Australia!
<3

 

Han er jo dødskjekk? :)  Kommer mer blogging, og da snakker vi masse!

 
07.04.2011 / 17:09 / Blogg

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)