hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
01.04.2014 / 00:01 / Blogg

Gratulerer med dagen Rano Akbar

Hei alle sammen! 

 

I dag den 1.april har Rano bursdag. Hun er grunnen for at bloggen ble opprettet den 7.april.2011, og grunnen for at den enda er oppe og går. Hun er en fantastisk person, som vi alle er blitt så utrolig glad i, og i dag fyller hun 18 år. I dag er dagen hvor hun får flere rettigheter og større muligheter til og nå sine mål i livet. Rano har alltid ønsket å drive med noe innenfor media, og hun er på god vei med både CAOS og bloggen, noe som vi er glad for. Håper også at dere alle sammen ønsker Rano en kjempefin dag, fordi dette fortjener hun virkelig. 

 

Jeg har kjent Rano siden slutten av 2011, og vi har fortsatt veldig god kontakt i dag. Hun er en utav mine nærmeste venner, og hver gang jeg snakker med henne blir jeg automatisk glad igjen. Hun får alle rundt seg til å føle seg spesiell, og jeg vet også at hun setter utrolig stor pris på alt som dere lesere har gjort for henne. 

 

Gratulerer med dagen Rano♥

 

 

Postet av Katrine Aasland og resten av JDBnorway gjengen.♥

 


31.03.2014 / 21:36 / AWARDS

Juno Award 2014

Hei! 

 

Justin vant i går prisen "Fan Choice Award" for fjerde året på rad takke være oss, altså fansen. Han var nominert sammen med bl.a. Celine Dion, Drake og Michael Bubble. Justin kunne desverre ikke være der for å ta den imot, så når Justin's navn ble ropt opp kom buingen fra publikum. Den negative responsen gjorde slik at musikeren Serena Ryder gikk til forsvar for Justin - "Justin er en fantastisk musiker og han fortjener virkelig denne prisen. Han har jobbet hele livet sitt og vi må støtte han." Under her kan dere se tweeten hans, og en video fra da han vant prisen:

 
Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

31.03.2014 / 19:50 / Blogg

Justin ankommer hotellet i Toronto

Til deg som kommenterte på del 3 på historien til Ingrid: Du må gå på sidemenyen til høyre, og ned til kategorier hvor du finner historiens kategori som heter "Historie: "Remember Me".

 

 


 

 

Hei!

 

Etter at Justin forlot hotellet sitt i Montréal, Canada igår, dro han over til Toronto, Canada igjen og sjekket inn på ett hotell der. Bieber-news skrev dette "Justin checking into his hotel in Toronto. He later went out at 1.30 am to Time nightclub but sent his people to check it out while he waited in the car. He decided not to go inside and took off and returned to the hotel. Justin wore Louis Vuitton fur vest and had McDonald's picked up for him for dinner."

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

31.03.2014 / 10:43 / Blogg

Justin forlater hotellet

 Hei alle sammen!

 

 Bilder og video av Justin som forlater hotellet sitt i Montreal

 

 

 

 

 

Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen

30.03.2014 / 19:57 / Stjel stilen

Stjel stilen

Hei!

 

 

Noe av det siste Justin har gått med, som også du nå kan få:

 

 

 

Kort grønn joggebukse til knærene - ca. 300 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Sort t-skorte med tallet 57 bak, som er helt enkel foran - ca. 510 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Sort hettejakke - ca. 5221 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 Røde hårete sko - ca. 5972 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

30.03.2014 / 18:49 / Blogg

"With young burnt"

Hei!

 

 

BIldet Justin postet på shots inatt:

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

30.03.2014 / 17:01 / Blogg

Fanbilder

Hei!

 

 

Her er tre fanbilder av Justin i Montréal inatt:

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

30.03.2014 / 15:30 / Historie: "Remember Me"

"Remember Me" - del 3

"Heeei" sa Carly og la seg ned vedsiden av meg. "Har dere besøk? Det var så mange ukjente sko nede i gangen" spurte hun og så på meg. "Ehh, det var det ja" sa jeg og fiklet litt med hendene. Sa jeg at Justin var på besøk kom hun helt sikkert til å freake ut, så betatt hun var av han. "Hvem er det som er på besøk Valerie?" spurte hun meg seriøst og så skeptisk på meg. "Lov meg at du ikke hyler nå, okei?" sa jeg til henne. Hun nikket ivrig og så på meg med store øyne. "Justin og moren er her på besøk" mumlet jeg. Hele ansiktet hennes lyste opp når jeg sa det og hun begynte å smile som en idiot. "Er du seriøs?" sa hun og gliste. Jeg måtte bare le av henne. "Ja, han er naboen min" sa jeg og lo. "Kan ikke vi gå ned til dem?" spurte hun og så på meg med dådyrøyne. Jeg sukket, hva skulle jeg svare? 

 Jeg så skeptisk bort på Carly som satt der med et glis om munnen som ingen kunne etterligne. Jeg ble dratt med og himlet med øynene. "Javel, greit da" sa jeg og kastet armene i været. "Men vær grei" sa jeg bestemt mens hun satt der og klappet og lo som en annen idiot. Vi gikk ned trappen, stille for å passe på at de ikke merket oss med det første. Vi ville se hva de gjorde og høre hva de snakket om først. "Søsteren din ser ikke så ille ut da" hørte jeg komme fra Justin med en forsiktig stemme. Adam så dumt på han og visste ikke helt om han skulle le eller gråte av det Justin akkurat sa. "Du fikk med deg at hun er søsteren min, ja? Og du vet hva brødre gjør med søsteren sin type?" sa han med en smule ironi i stemmen. Justin stivnet til og begynte å le det bort. "Aldri i verden om jeg hadde gått etter søsteren din" lo han. "Best for deg" advarte Adam og smilte lurt. Jeg ristet på hodet der jeg satt og facepalmet alt for mange ganger. Carly så på meg med store, sjalue øyne. "Han liker deg" sa hun og gliste. "Men jeg tar han først!" lo hun og reiste seg. "Hva gjør dere?" spurte Carly og begynte å gå ned trappen. "Carly..!" ropte jeg med en hviskende stemme. Nå hadde jeg ikke annet valg enn å følge etter, ellers er det jeg som blir seende ut som en idiot. "Ikke mye, Carly" svarte Adam med trykk på ´Carly´. "Spiller FIFA" fullførte han. Adam er litt lei av Carly, for hun skal alltid henge rundt han og kompisene hans som hun synes er så kjekke når hun egentlig kommer over for å være med meg. Carly slengte seg ned i sofaen på den ledige plassen ved siden av Justin, så klart. Justin fulgte meg med de brune øynene sine hele veien, helt til jeg satte meg ned i den hvite, myke stolen som stod plassert sammen med sofaene. "Hva vil dere egentlig? Skal ikke dere sitte opp å se jentefilm og grine over at dere ikke har kjærester og alt det der?" spurte Adam oppgitt. "Ja, enig. Kom, Carly" sa jeg og reiste meg og var på vei opp før en mørk stemme stoppet oss. "De kan jo bare henge med oss, gjør ikke meg noe" smilte Justin. Han var for kjekk. Jeg klarte det ikke. Om jeg så på han, ble jeg sittende og stirre, og det hadde bare blitt pinlig. 

Vi tok på oss sko og dro ut i hagen for å spille rugby. "Valerie og Justin, og Carly og jeg, da" beordret Adam og stilte seg opp i forsvarsposisjon. Carly var ikke så fornøyd med lagene, ikke jeg heller egentlig. Justin så på meg med de brune øynene sine, og i det jeg så på han, ga han meg et lite blunk. Jeg ristet på hodet og himlet med øynene. Jeg klarte han bare ikke. Han virket alt for selvsikker og klysete for min del.*JUSTIN´S SYNSVINKEL*

Jeg klarte ikke la være å se på Valerie. Hun var jo helt nydelig. "Touchdown!!" ropte Adam fornøyd og løftet hendene i været og gjorde en liten seiersdans før han gikk videre bort til Carly for å gi henne en high five. "Justin!! Følg med da!" ropte Valerie irritert til meg kastet hendene i været. Hun hadde litt av et temperament må jeg si. "Nå er det dessert!" ropte Miss Jones ut til oss med den snille stemmen sin. Mamma satt på kjøkkenet og drakk kaffen sin. Jeg er så glad for at hun allerede har fått seg venner her. Det trenger hun virkelig etter alt hun har vært gjennom opp i gjennom årene. "Hei, mamma" sa jeg og la den ene hånden min på skulderen hennes. "Hei, gutten min" smilte hun og la hånden sin på min. Jeg merket blikket til Valerie og de siklende øynene til Carly på meg. Jeg ville ikke se bort på Valerie, for da hadde det blitt kleint. "Koser du deg?" spurte mamma vennlig. "Ja, veldig" svarte jeg og strøk henne på skulderen før jeg forsynte meg med is og jordbær som stod servert på kjøkkenbenken. "Skal vi sette oss ut?" spurte Valerie og var allerede på vei. Jeg har allerede merket på henne at hun gjør som hun vil. Hun spør og før hun får et svar, så gjør hun det som passer henne best, sann som nå. Jeg gikk etter Valerie og satte meg på stolen som var på andre siden av bordet av hvor hun satt. "Jeg biter ikke" lo hun. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare, så jeg valgte å bare le med og få det bort. Adam kom ut sammen med en skravlende Carly og alle bortsett fra Carly var stille. "Liker du deg her så langt da?" spurte Carly meg. Jeg tygde ferdig før jeg svarte. "Ja, er koselig, men helt annerledes enn der jeg kommer fra" svarte jeg. Alle øynene var på meg mens jeg svarte. "Møtt noen digge jenter?" spurte Adam og ertet meg litt ved å dytte ene armen sin borti min. Jeg hadde lite lyst til å svare på dette nå siden det var de som var her. For den eneste jenta jeg har fått et godt øye for hittil, er Valerie. Jeg så bort på henne og hun satt og spiste isen sin og skravlet med Carly mens håret hennes flagret i vinden. Hva tror dere skjer videre? Mer? 

 

 

Innlegg av: Ingrid Kaggerud
 

30.03.2014 / 13:45 / Instagram

Nytt på instagram

Hei!

 

 

 

Nye oppdateringer på instagram:

 

 

 

 

@justinbieber: ♛

 

 


@justinbieber: U know ur burnt Chaz haha luv u bra

 

 


@justinbieber: No sense ♛

 

 


@justinbieber: On em

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

30.03.2014 / 11:15 / Blogg

Justin på Buonanotte

Hei!

 

 

Ett nytt bilde av Justin i Montréal, og her er han på Buonanotte. Det er da en restaurant i Montréal som også finnes i Toronto.

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

29.03.2014 / 18:32 / Blogg

Justin ankommer Montréal

Hei!

 

 

Her er noen bilder av Justin som ankommer Montréal, Canada inatt:

 

 

 

 

Innlegg av Malin Ulsund Skauge

29.03.2014 / 17:39 / Blogg

Gammelt bilde

Hei!

 

 

Dette bilde ble tatt i sommer 2013, rettere sagt august, med noen fans i Miami, Florida:

 

 

 


Innlegg av Malin Ulsund Skauge

29.03.2014 / 14:32 / Twitter

Twitter

Hei!

 

 

Nye oppdateringer på twitter:

 

 

 


 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

29.03.2014 / 12:59 / Instagram

Instagram

Hei!

 

 

Noen nye oppdateringer fra Justin, Dj Tay James og Adidas NEO Label:

 

 

 

 

@justinbieber: Catch up. I'm too far ahead. The younger generation gets it ♛

 

 


@djtayjames: We dem boyz

 

 


@adidasneolabel: Shouting out shout outs. Remember these? #latergram

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

29.03.2014 / 10:42 / Blogg

Justin forlater hotellet

Hei!

 

 

Her er noen bilder fra igår (28. mars) hvor Justin forlater hotellet sitt i Toronto:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

28.03.2014 / 19:21 / Blogg

Gifs: Adidas NEO photoshoot I 3

OPPDATERT!!!

 

Hei!

 

 

Ett par flere gifs fra Adidas NEO photoshoot:

 

 

 

adidasneolabel:
This smile just keeps going. And keeps us going. 

 

adidasneolabel:
Exclusive Justin Bieber gifs on our tumblr all week. Don?t miss out. 

 

adidasneolabel:
Focus on Justin.

 

adidasneolabel:
That. Smile. 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

28.03.2014 / 18:42 / Blogg

Usett bilde

Hei!

 

 

Ett usett bilde av Justin, Jazmyn og Jeremy på ett fly fra 2012 tror jeg:

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

28.03.2014 / 18:01 / Blogg

Shots

Hei!

 

 

 

Ett nytt bilde på shots: 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

27.03.2014 / 19:45 / Blogg

Justin med fans i Toronto

DETTE INNLEGGET BLIR OPPDATERT

 

Hei alle sammen!

 

 

Justin sammen med fans i Toronto den 27.mars

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 


 

Postet av Katrine Aasland og Mia Davidsen Heidenstrøm

27.03.2014 / 16:30 / Blogg

Gifs: Adidas NEO photoshoot I 2

Hei!

 

 

Her er noen flere gifs av Justin fra Adidas NEO photoshoot:

 

 

 

adidasneolabel:
Justin leads the way. 

 

adidasneolabel:
Justin in NEO hi tops. Oh yeah.

 

adidasneolabel:
Justin strutting his stuff on the camera. 

 

adidasneolabel:
Roll up your sleeves and get a close up. It?s Justin. 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

27.03.2014 / 15:57 / Blogg

Twitter oppdateringHei alle sammen!

Tenkte å legge ut de siste tweetene og retweetene av JustinPostet av: Rikke Ingebretsen

27.03.2014 / 14:01 / Blogg

LET'S TALK ABOUT JELENA

Hei alle sammen!

 

Denne teksten ble postet på Weknowthedj.com som er hjemmesiden til Justin's DJ, Tay James. Teksten er skrevet av Sophie Pipitone. 

 
Let's talk Jelena, shall we?

I Should probably begin by saying if you were lost by the word Jelena in the first sentence? you've most likely been living under a rock for the past few years. Similar to the term Brangelina, Jelena has been dubbed the couple name for Justin Bieber and Selena Gomez since their romance began. The unnecessary drama between Jelena shippers(a.k.a. relationship supporters) and Jelena haters seems to be never-ending. The drama arose once again when Bieber began playing a duet he presumably wrote and recorded with once girlfriend Selena Gomez for fans. Of course before this, other sparks of drama here and there have occurred. A few of Selena?s Instagram posts consisting Bieber?s lyrics, the pair being spotted out and about in Texas, a caption reading "Most elegant princess in the world," and two dance videos that Justin later deleted are only a few of these "sparks" allowing two fandoms to go nuts

 

 

Postet av Katrine Aasland

27.03.2014 / 13:45 / Blogg

Nye instagram bilder

Hei alle sammen!

 

justinbieber: No time to waste ♛

@justinbieber: No time to waste

 

@justinbieber: Margiela 

@Justinbieber Margiela

 

Postet av Katrine Aasland

 

27.03.2014 / 11:39 / Imagine

Mini imagines 

     

 

 


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

26.03.2014 / 22:02 / Instagram

Instagram

Hei!

 

 

Nye bilder på instagram:

 

 

 

 

 

@justinbieber: Treasure ♛

 

 

 

@justinbieber: Competitive Nature*

 

 


@adidasneolabel: Checking the shot. Approved. #behindthescenes#dolbytheater

 

 


@adidasneolabel: @adelealeskerovaa twinning with Justin

 

 


@adidasneolabel: Prince of Pop doing what he does.

 

 


@hellokaili: Believe movie is out!!! 👅👅 go get it on iTunes

 

 


@mikelernerphoto: Regram: I liked the work @justinbieber and I did last week. Just me and him in a studio, no stylists, no publicists, no label, no distractions. Super organic, the way I love to work.

 

 


@islandrecords: A few days late (3/23 technically), but happy#2YearsOfBoyfriend!

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

26.03.2014 / 21:12 / Blogg

25. mars: Justin med fans

Hei!

 

 

Her er noen bilder fra Toronto igår hvor Justin er med fans:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

26.03.2014 / 20:11 / Arrangementer

En reise jeg aldri glemmer - del 3

Heisann dere! Jeg har helt glemt å skrive den siste delen av turneen med Carlena og Kaili, og det er jo veldig etterlengtet. Beklager, min feil!

 

 

Mens jeg dro hjem igjen til Bergen etter en fin tur rundt om i Norge, dro Carlena, Kaili og manageren min videre til Kristiansand og Arendal for å holde klasser der. Angrer så sykt på at jeg valgte å ikke bli med, og grunnen til det var jo fordi jeg hadde skole. Fant senere ut at jeg hadde fri de to dagene også, så det var kjipt. Men helgen kom, og de landet i Bergen tidlig på lørdagen. Hele gjengen var utslitt, så de valgte å sove lenge. Jeg derimot dro rett til lokalet for å gjøre alt klart, slik at de bare kunne komme senest mulig. Meg og kompisen min Martin kjørte til byen og hentet dem, og dro til Nykrohnborg Kultursenter der vi holdt til. Var sykt koselig og det var gjensynsglede, og vi sang Backstreet Boys hele veien til lokalet, haha. 

 

Her sitter jeg da i mitt rette element, klar for jobb!

 

Carlena og Kaili med noen fans. Dette var i Stavanger da! Men syntes det bildet var koselig :)

 

1. Meg og CAOS-plakaten, haha veldig gira! 2. En fellessnap under jobb. 3. Kaili holder klasse. 4. Jobbjobbjobb!

 

Etter workshopen så ville manageren min ut å spise med gjengen, så da ble det Fridays. I tillegg hadde jentene litt lyst å dra ut, så da satt jeg og ventet på hotellet mens de gjorde seg klar. Vi vorset på Fridays, men endte heller opp med å dra hjem igjen istedenfor. Carlena stakkar hadde valgt å løpe 11km tidlig den morgningen istedenfor å sove, så hun var helt (mildt sagt) dø. Men denne kvelden var så gøy! Mens Carlena var på do, så bestemte vi oss for å lure Carlena. Vi betalte regningen og ble enige med kelnerne om å kjøre en prank på Carlena. Så da Carlena kom tilbake, begynte vi å hviske og si at vi skulle "liksom dra fra regningen" - og det gjorde vi. Vi hadde jo avtalt med kelneren at de bare skulle stoppe Carlena mens vi andre bare løp ut, det var så morsomt! Hun ble jo sååå redd

 

Dagen etterpå valgte vi alle å sove ut etter en slitsom dag. Jeg derimot, våknet tidlig og ville gjøre noe spesielt ettersom det var den aller siste dagen! Så det jeg gjorde var å spørre mange som skulle på M&G den dagen om de kunne enten bake kake, muffins osv. eller ta med seg noe godt! Noen tok med seg ballonger, og masse annet rart. Ettersom vi hadde en scene, så lå vi alt oppå der og overrasket Carlena og Kaili med MASSE søtt. I tillegg bestemte meg og manageren min å kjøre en siste prank på de begge to. Så vi tok på brannalarmen og fikk alle sammen til storme ut av lokalet, og de satt der og bare "dafuq er det som skjer" - utrolig gøy!

Siste dagen.. Det var jo så koselig! Jentene hadde fått så utrolig masse snop og ting! Det var så masse at det ble en svær pose stappet av sjokolade, kake, muffins, drikke, og annet godt. Dette kunne jo de ikke spise alt av, så da var jo det Rano som var løsningen. De ga meg seriøst nesten alt av snopet.. Ikke kunne de spise alt, og ikke kunne de ta det med seg hjem (Kaili hadde overvekt på nesten 10kg fra før av..). Så hele familien ble glad da jeg kom inn med så masse for å si det mildt. 

 

Ellers dagen etterpå tok jeg meg fri de siste timene fra skolen for å dra på shopping med dem. De skulle også på flyplassen senere på dagen, og da var det farvel. Jeg var sååå lei meg, for sannsynligheten for at jeg treffer dem igjen er jo så ikke så alt for stor. Vi tok oss en runde i byn, dro på Starbucks og endte opp på Fridays der de kjørte på med en dagsfylla. Så var det på tide å dra. Vi fikk gitt hverandre noen store klemmer, og vekslet selvfølgelig numre og bestemte oss for å holde kontakten. Senere nå i ettertid har jeg jo snakket en del med Carlena faktisk! Ikke så mye Kaili dessverre. 


Haha det var sykelig mange som screenshottet dette bildet.. Menmen! Det var utrolig koselig. Vi snakket masse om kjærlighetslivet, LA og bare masse annet. Savner de så masse :(

 

Nå vil jeg også meddele til dere at vi skal på ny turné i august mellom 20.august til 30.august, og denne gangen er det faktisk Jon Boogie som skal være med!!!! Jon Boogie + en til dere snart får vite. Vi skal til Bergen, Oslo, Kristiansand, Stavanger, Trondheim, Bodø og Molde! Billetter blir lagt ut for salg på søndag. Skal gi dere mer informasjon om dette, men dere kan egentlig finne alt HER!

 

Den neste turneen som kommer blir jævlig bra. Jeg tror faktisk denne som kommer blir bedre! Nå vet meg og manageren min hva dere beliebers og dansere liker, og hvordan vi skal utføre det enda bedre. Forrige gang var jo vår første, og nå har vi enda mer erfaring. Vi skal jo også til nye byer! I tillegg har vi med oss Jonas Fossum, og det blir jo veldig gøy. Meg og han skal faktisk blogge om hele turneen og ha livestreamer underveis. Det er utrolig greit å ha med seg en partner som i tillegg er en kompis, for da har jeg en fotograf også. Jeg vet dette spørsmålet kommer til å komme, men grunnen til at Jonas blir med oss er fordi vi begge har fellesmanager, han var med sist gang i Tønsberg og har erfaring, og ikke minst fordi vi er veldig gode venner.

 

Innlegg av: Rano Akbar

26.03.2014 / 20:02 / Historie: "Remember Me"

"Remember Me" - del 2

Jeg har satt to faste dager nå om når dere får delene av historien. Dere får en del på onsdager og søndager! Håper det passer bra for dere. Dere kan være heldig og få en del ekstra innimellom om dere viser interesse.

Plutselig hørte jeg døren gikk opp, og en gutt med lysebrunt hår og hasselbrune øyne kom inn i klasserommet. Jeg så på han med store øyne og kjente kinnene min bli varme. Jeg hadde vist litt mer flaks enn det jeg trodde. Jeg så meg rundt, og så alle jentene satt der å siklet etter den nye gutten, inkludert Carly. Jeg skal ikke klandre dem, fordi han var litt kjekk. Eller ikke bare litt, han var UTROLIG kjekk. Jeg så bort på han og studerte han fra topp til tå. Han hadde på seg et par svarte skinnyjeans og en svart hettegenser der det stod med store bokstaver, "Destroy" på. Ikke dårlig, tenkte jeg og smilte. 


 
"Fortell litt om deg selv" ba Mr. Sanchez han høflig. "Øøh.. JEg heter Justin, flyttet hit sammen med moren min, siden hun fikk ett jobbtilbud her." fortalte han og så rett ned i bakken og fikset litt på hettegenseren han hadde på. Ikke så mye informasjon akkurat, men han var jo ny da så jeg skjønner han. Tror ikke jeg helle hadde gitt ut hele livshistorien min til noen folk jeg aldri hadde møtt før. "Du kan sette deg på pulten ved siden av Brian" sa Mr. Sanchez og pekte. Jeg hadde vært forelsket i Brian helt siden førsteåret mitt her, men jeg tror ikke jeg var den eneste siden han var den kjekkeste her på skolen. Men jeg tror nesten Justin slår han der. Carly snudde seg mot meg og ga meg et stort glis. "Herregud, så kjekk han er!" hvisket hun og fniste. Jeg klarte ikke gjøre annet enn å le av henne der og da. Carly og jeg kunne ikke sitte sammen, vi bare skravlet samme hele tiden. "Jeg kommer til deg i kveld, også lager vi god mat og alt det der" sa hun med store øyne. "Jeg kan ikke.. Skal ut med mamma" sukket jeg og så ned, "men i morgen kan jeg" fortsatte jeg og smilte. 

 *JUSTIN'S SYNSVINKEL*

"Jenter, er det noe dere vil dele med resten av klassen?" spurte Mr. Sanchez til to fnisende jenter bakerst i klasserommet. Begge så på hverandre og smilte. "Beklager Mr. Sanchez" sa jenta med det blonde håret og lo. Den andre jenta satt der og prøvde å holde latteren tilbake, mens Mr. Sanchez stod framfor dem og nikket. "Det var det jeg tenkte" sa han og gikk fram til kateteret igjen. Jeg så bort på jenten som satt og snakket med hun som svarte Mr. Sanchez, hun var virkelig vakker. Det lange, mørkebrune håret hennes hang nedover ryggen hennes og de brune øynene hennes lyste opp som stjernene på nattehimmelen. "..og derfor skled alle kontinentene fra hverandre" forklarte Mr Sanchez da det ringte ut. Alle spratt opp av stolene bortsett fra meg. Jeg måtte være igjen og få mer informasjon av Mr. Sanchez. Men heldigvis er det sommerferie i morgen, så dette var bare en slags "bli-kjent-dag" for min del. "Hvordan synes du første time var, mr. Bieber?" spurte han meg mens han satte seg ned på stolen ved kateteret. "Helt grei" sa jeg høflig og trippet utolmodig med foten. Kan ikke han bare bli ferdig, tenkte jeg mens han satt der og snakket om regler og andre ting jeg ikke kunne brydd meg mindre om akkurat nå. "Jeg tenker du kanskje vil ha friminutt, så bare gå ut du" sa han og blunket til meg. Jeg smilte til han før jeg forsvant ut døren. Jeg gikk en tur ned i den lille parken ved skolegården og satte meg ned på en benk der. Bare lytte og observere. Jeg hørte noen komme mot parken og skravle. "Han nye gutten var sykt deilig, lurer på om han er sammen med noen?" hørte jeg noen jenter fnise. "Carly, husk å ikke bli for ivrig nå da" sa den andre jenten og lo. Jeg snudde meg og så de to jentene som satt å fniste i klasserommet. "Han er jo til og med kjekkere enn Brian" sa jenta som tydeligvis het Carly, men det var ikke henne jeg brydde meg noe om, det var venninnen hennes. "Jeg skal være enig med deg der" sa hun andre og fniste. 

 *VALERIE´S SYNSVINKEL*

Endelig var det sommerferie og solen stod høyt oppe på den blå himmelen. Jeg måtte gå alene hjem fra skolen som vanlig siden Adam skulle på jobb. Jeg gikk der med øreproppene i ørene og hørte ikke så veldig mye hva som skjedde rundt meg. "Don't you ever sau I just walked away I will always want youuu" mumlet jeg mens jeg gikk bortover gangfeltet. Miley Cyrus var det største idolet, virkelig. Helt siden Hannah Montana hadde jeg vært helt frelst, og etter hun forandret seg må jeg jo nesten påstå at jeg begynte å like henne enda mer og spesielt de nye sangene hennes. Plutselig kjente jeg en hånd på skulderen og stivnet helt til. Jeg snudde meg sakte rundt og var klar til å forsvare meg, men isteden ble jeg møtt av et hyggelig ansikt. "Justin! Du skremte meg" sa jeg irritert og slo han lett i armen og begynte å gå videre. "Beklager" lo han, mens han løp etter meg. Han tok tak i skulderen min og stoppet meg. "Hva er det du vil" sa jeg irritert og tok hendene mine på hoftene. "Jeg lurte bare på om vi skulle gå hjem sammen?" sa han og smilte til meg. Jeg så rart på han. "Du vet jo ikke hvor jeg bor" sa jeg skeptisk og rynket øyenbrynene mine sammen. "Jeg tror du er naboen min, om det var du som var ute og kastet søppel igår" smilte han.

Jeg og mamma kom inn døren med to store poser med klær fra en kjempe koselig shoppingtur. "Jeg bare går opp jeg" sa jeg til mamma og sprang opp trappen. Kanskje Carly kunne komme bort allikevel? Jeg satte meg opp i sengen og skrudde på tven på rommet mitt. Så deilig det var å slappe av, beina mine verket etter den lange shoppingturen jeg og mamma hadde. "Kom hjem litt tideligere enn jeg forventet, vil du komme bort allikevel?" tastet jeg inn på mobilen og sendte til Carly. Jeg håpet hun ville for det fristet ikke å tilbringe første kvelden i sommerferien alene. Etter noen minutter plingen mobilen min og "Carly" med store bokstaver lyste opp på skjermen. "Kommer snart bort" hadde Carly skrevet. Jeg smilte. Da slapp jeg å være alene heldigvis. "Valerie, kan du komme å dekke på bordet?" ropte mamma opp trappen. Det var vel best å bare gå ned før hun ble irritert. Jeg sprang ned på kjøkkenet der hun stod å laget middag. Den gode lukten av lasagne strømmet inn i nesen min og etterlot magen min enda sultnere enn det den var i stad. "Det lukter kjempe godt mamma" sa jeg og tok ut noen fat fra kjøkkenskapet. "Så bra kjære, men du må ta på to fat til, vi får middagsgjester" sa hun og satte lasagnen inn i ovnen. Lurer på hvem det er? "Carly kommer også, men det er ikke før senere" sa jeg og dekket på bestikk og glass. 

Plutselig ringte det på døren og mamma gikk ut i gangen for å ta imot middagsgjetene våre. "Hei Pattie, så godt å se deg" hørte jeg mamma si. Jeg hadde aldri hørt mamma snakke om noen som het Pattie, jeg viste heller ikke at hun kjente noen som het Pattie. Jeg gikk inn i stuen og satte meg ned i sofaen sammen med Aam som satt og så på en fotballkamp. "Vet du hvem det er som kommer på besøk?" spurte jeg Adam som var helt innslukt i kampen. "Adam" sa jeg og slo han lett i armen. Han så irritert bort på meg. "Hva, ser dy ikke at jeg ser på kamp" sa han surt. "Jeg lurte bare på om du viste hvem det er som kommer på beøsk?" sa jeg og smilte. Skulle nesten trodd han hadde uka si. "Nei, jeg visste ikke vi fikk besøk engang" sa han og så rart på meg. "Vel, de er her nå" sa jeg og satte meg til rette i sofaen. "Adam, Valerie dere må komme å hilse på de nye naboene våre" ropte mamma fra kjøkkenet. Jeg og Adam gikk inn på kjøkkenet, og til min overraskelse stod Justin der samme med moren hans inne på kjøkkenet mitt. Skulle nesten trodd han fulgte etter meg. "Dette er Pattie og Justin, de bor i huset rett over veien" sa mamma og smilte. "Valerie, hyggelig å møte deg" sa jeg og klemte hun. Hun hadde langt mørkebrunt hår og blå øyne. Hun var ikke så veldig høy, men hun var veldig vakker. "Pattie" svarte hun med et smil rundt munnen. Jeg så bort på Justin som stod der og hilse på Adam, det så hvertfall ut som de kom godt overens. Jeg viste ikke helt om jeg ksulle hilse på han eller hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde jo møtt han før, men det hadde vært uhøflig å ikke hilse. "Jeg heter Justin" lo han og smilte. "Valerie" sa jeg og ga han en klem.

 

Vi hadde nettopp blitt ferdig med å spise lasagne og jeg, Adam og Justin hadde gått inn på stuen. Det var vel ikke lenge før Carly kommer og da kommer hun nok helt sikkert til å få litt sjokk når hun ser hvem det er som sitter inne på stuen min. "Liker du fotball?" spurte Adam og satte på tven. "Elsker det, spilte det selv når jeg bodde i New York" sa han og smilte. Jeg fant ut at det var best å bare gå opp å la de to snakke om fotball, og i tillegg er jeg ikke helt sikker på hva jeg synes om han. Han virket litt cocky eller hva jeg skal si. "Jeg går opp jeg" sa jeg og sprang opp trappen. Jeg la meg ned i sengen og så opp i taket. Kommer ikke Carly snart, tenkte jeg og rullet meg rundt på magen. Plutselig hørte jeg noen komme inn på rommet mitt og hoppe opp i sengen min. "Heeei" sa Carly og la seg ned vedsiden av meg. "Har dere besøk? Det var så mange ukjente sko nede i gangen" spurte hun og så på meg. "Ehh, det var det ja" sa jeg og fiklet litt med hendene. Sa jeg at Justin var på besøk kom hun helt sikkert til å freake ut, så betatt hun var av han. "Hvem er det som er på besøk Valerie?" spurte hun meg seriøst og så skeptisk på meg. "Lov meg at du ikke hyler nå, okei?" sa jeg til henne. Hun nikket ivrig og så på meg med store øyne. "Justin og moren er her på besøk" mumlet jeg. Hele ansiktet hennes lyste opp når jeg sa det og hun begynte å smile som en idiot. "Er du seriøs?" sa hun og gliste. Jeg måtte bare le av henne. "Ja, han er naboen min" sa jeg og lo. "Kan ikke vi gå ned til dem?" spurte hun og så på meg med dådyrøyne. Jeg sukket, hva skulle jeg svare?


Hva tror dere hun svarer? Vil dere ha mer? 

 

Innlegg av Ingrid Kaggerud

26.03.2014 / 17:39 / Blogg

#Belieberthoughts

Hei!

 

 

Jeg fant disse tre bildene under på weheartit med tanker som vi beliebers har. Noen som føler seg igjen?

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

 

26.03.2014 / 14:15 / Blogg

'JAMES DEAN' av Mike Lerner

Hei!!

 

 

Mike Lerner var mannen som tok bildet av Justin hvor han prøver å ligne "James Dean". Under her kan du se videoen Mike har laget og informasjon rundt det hele.

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

25.03.2014 / 21:03 / Twitter

Twitter

Hei!

 

 

Nye tweets fra Justin:

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

25.03.2014 / 20:17 / Instagram

Instagram

Hei cuties!

 

 

Noe nytt på instagram fra det siste døgnet, og litt lenger tilbake:

 

 

 

 

@justinbieber: ♛

 

 


@justinbieber: Done with tats 4 a while... Where I wanna be..

 

 


@justinbieber: What if I do a Calvin Klein Campaign  ? Comment below yes or no. 

 

 


@justinbieber: ##♛

 

 


@adidasneolabel: Justin putting on a mini show at the #dolbytheaterduring our Spring 2014 shoot

 

 


@adidasneolabel: Lights, camera, ACTION! #nostuntmanneeded

 

 


@adidasneolabel: Modelling? Yeah, this is how it?s done.

 

 


@khalil: When I hop out with my clique I bet that she so quick to throw it, yeah you know it

 

 


@khalil: Worried bout cha followers need to get cha dollars up.... @samhookmusic @justinbieber @Soundzdope

 

 

 

@kylemassey: Gift for the boyz lol @khalil AND @justinbieber#TORNOTO #letsgetit

 

 


@kylemassey: In the studio while the homies get tatted

 

 


@kylemassey: She in love wit my crew.. @khalil @djtayjames@justinbieber It's too êâ$ÿ

 

 


@rebelo: Fun night chillin at the studio..

 

 


@soundzdope: BANDZ UP @khalil @samhookmusic @justinbieber

 

 

 

@samhookmusic: TouchDown. Next Day Air No Ground.

 

 


@djtayjames: Kingz

 

 


@jblazeofficial: Look what comes out tomorrow!! @justinbieber 's Believe Movie! Make sure you get it on iTunes!

 

 

 

 

@hellokaili: Look what comes out tomorrow! Go get the believe movie on itunes🙌

 

 


@hellokaili: Go get it!!!!

 

 


@brandonfcwe: The triple threat ♛ Cc: @viktoriailieva04 @justinbieber

 

 

 

@scooterbraun: New #FaceTimemoments with @justinbieber today. Gave me that blue steel look from zoolander rockin the scarf :)

 

 


@scooterbraun: The #BelieveMovie is now on ITunes. @jonmchu@justinbieber @howuseeit @alfredofloreshttp://smarturl.it/BelieveiTunes

 

 


@viktoriailieva04: Arnt we so cute

 

 


@believemovie: US/Canada - you can now download the#BelieveMovie on iTunes! http://smarturl.it/BelieveiTunes

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

25.03.2014 / 19:38 / Blogg

Jelena duett

Bildene tatt fra >GOMEZFREAKS<

 

 

Dj Tay James har tweetet om at han kommer til å publisere noe om sangen Justin og Selena har skrevet sammen denne uken på hans side www.weknowthedj.com.

 

 

 


 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm25.03.2014 / 18:30 / Blogg

Live performance på TV

Hei!

 

 

Tenkte at det kanskje var litt gøy for dere å se på litt gamle ting, istedenfor å lese om det samme om igjen. Skal prøve å få lagret en god del slike innlegg så det er litt variasjon framover i innlegg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

25.03.2014 / 16:48 / Blogg

Oppdateringer på shots

Hei!

 

 

Er noen bilder jeg har glemt å poste som har blitt lastet opp på shots, her er dem:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

25.03.2014 / 12:28 / Blogg

´Justin Bieber doesn't have to be a role model´

Hei allesammen!

 

 

 

 

 

Will.I.Am har antydet at Justin er under mye press som han sliter med å vokse opp foran verden, og dømmer han ikke for hans oppførsel den siste tiden. 

 

Han fortalte dette til "The Sun" avisen's TV magasin: Noe av grunnen til at jeg føler Justin Bieber har hatt en vanskelig tid å vokse opp er fordi fokuset og forstørrelsesglasset er på han hele tiden, og bare han. Det er egentlig ikke viktig at popstjerner er rollemodeller. Det finnes ingen regler for hvordan er popstjerne skal handle.

 

 

Justin har også bekreftet nytt sammarbeid med Will.I.Am: 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

25.03.2014 / 10:50 / Ukens Belieber tips

Nå kan du få kjøpt Believe på DVD!

Noen har fått høre nyheten allerede, mens andre ikke. Tenkte å gi dere en kjapp "ukens belieber tips". Believe-filmen kan visst kjøpes på nettet likevel! Det har vært mye spekulasjoner og rykter om at filmen Believe ikke skulle bli lagt ut for salg, dette viste seg da å være feil. Believe-filmen av Justin slippes egentlig ut 14.mai 2014 i Norge, men kan allerede forhåndsbestilles! 

 

 

Dere kan forhåndsbestille Justin Bieber - Believe HER!

 

Skal du bestille Believe?

 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

25.03.2014 / 10:35 / Spørsmål&Svar

Vi kjører med spørsmålsrunde

God morgen fantastiske lesere! Håper godhumøret er på topp hos dere. 

 

 

Ettersom været er på topp og ikke minst humøret, så tenkte jeg å kjøre på med en spørsmålsrunde til dere. Nå har dere altså muligheten til å stille meg (Rano) spørsmål om alt fra a-å. Noe du lurer på?

 

 

 


 

Svarer på spørsmålene til helgen, så dere har god tid. Det er ikke noe begrensninger på hvor mange spørsmål, så dere kan kjøre på!

 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

24.03.2014 / 23:10 / Instagram

Nytt instagrambilde fra Justin

Hei!

Her har dere ett nytt instagrambilde fra Justin!

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

24.03.2014 / 20:11 / Justin til Norge - all info

Justin eller Demi til Norge

God kveld dere!

 

Ryktene går blant sosiale medier om at Justin kommer til Norge... Eller Demi Lovato... Dette var da etter Billettservice postet en tweet om hvilke konsert vi ønsket å se. Dere kan se tweeten under, og ikke minst gå innpå twitter og gi det en RT! Og gjerne en favorite for Demi Lovato sin del, jeg vil gjerne ha begge hehe :-) Husk at dette ikke er noe form for bekreftelse for at Justin kommer tilbake, men hvem vet om det er et hint eller ikke. 

 

 

Brukeren er forresten helt ekte til dere som lurer. 


 

Tror du det er et hint på at Justin kommer tilbake igjen?

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

 

 

24.03.2014 / 17:45 / Blogg

Usette bilder fra Atlanta

Hei!

 

 

Noen usette bilder av Justin med Christian, Caitlin, Chantel og noen andre folk når han var i Atlanta i midten av februar måned:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen og Mia Davidsen

 

 

24.03.2014 / 17:15 / Blogg

28. januar: Justin blir tattovert

Hei!

 

 

I slutten av januar mnd, altså den 28. januar ble Justin tattovert i lufta. Han fikk da tattoveringen "Forgive" på høyre side av magen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

23.03.2014 / 19:42 / JDBNorway i media

Bieber på Kvitter!

Heisann dere,

 

Jeg ville bare dele videre med dere at Justin ble diskutert på Kvitter her om dagen. Til dere som ikke vet hva Kvitter er, så er det et talkshow som er på et av Vestlandet største aviser BT.no. Dere vet jo at Justin vanligvis blir framstilt veldig negativt i media, og spesielt den siste tiden etter de siste episodene. Gjett hva? Kvitter tar Justin sitt "parti" i saken, og mener at det hele blir framstilt mye verre enn det er. Er dere enig i det? Se videoen under!

 

Hvis dere bare vil se delen der de snakker om Justin, så spol til 15:00. 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

23.03.2014 / 13:30 / Historie: "Remember Me"

"Remember Me" - del 1

Her får dere første del av den nye historien. Om dere har noen forslag eller ønsker til hva som skal skje videre I historien, så er det bare å kommentere. Da skal jeg prøve å få det inn en plass I historien! Håper dere liker den! 

Jeg studerte de nye omgivelsene fra bilruten, mens mamma kjørte gjennom de livløse gatene i den nye hjembyen min, Stratford. Jeg kunne ikke se et eneste menneske ute i den mørke, kjølige sommernatten, noe jeg fant veldig rart siden der jeg kom fra var det et konstant støy hele døgnet. «Kan ikke vi bare flytte tilbake mamma?» sukket jeg og så oppgitt bort på mamma som satt der med et lite smil klistret på munnen hennes. «Ikke vær så pessimist nå Justin, jeg tror du kommer til å stortrives her jeg» sa hun og smilte til meg. Jeg så surt bort på henne, hvorfor måtte hun takke ja til denne helsikes jobben? Vi klarte jo oss helt fint med den hun hadde fra før. Etter en liten halvtime med kjøring kom vi frem til et lite koselig nabolag med knappe 20 hus på hver side av den smale veien, slik som man ser på filmer. «Da er vi her» sa mamma og stoppet i en oppkjørsel til et akkurat passe stort hus. Jeg åpnet døren og gikk ut av bilen og så bort på det som var hjemmet mitt. Det var drypp stille. Jeg kunne ikke se noen andre sjeler enn meg og mamma. "Dette kommer til å gå fint. I morgen får du deg nye venner på skolen, flaks for deg at det er siste dagen før sommerfeiren, da" sa mamma og klappet meg på skuldra. "Jeg går inn med noen ting, jeg" la hun til. Mamma var verdens beste. Det var alltid oss to, vi snakket med hverandre om alt, som om vi var bestevenner, og det var fint.

Jeg sto ute og la tingene som hadde falt ut av esken opp i igjen. "Nå må du begynne å bære, vennen" sa mamma og strøk meg på ryggen. "Jada" smilte jeg og tok en eske og bar den inn. "Kan ikke du ta eskene som skal opp på rommet ditt, så får vi de unna veien?" spurte mamma, mens hun satte på plass stolene som tilhørte kjøkkenbordet. Jeg nikket og gikk ut i lastebilen som stod parkert utenfor huset mitt og løftet opp en eske som stod "JUSTIN" på med store bokstaver. I det jeg skulle til å gå inn i huset igjen hørte jeg en dør åpne på andre siden av nabolaget, og så en jente med langt brunt hår kom ut med en pose i hånden og kastet den ned i bossdunken før hun gikk mot døren hun kom ut i fra. I det jeg skulle til å rope til henne, kom en gutt ut med enda en pose. Jenta stoppet gutten som kom ut og sa noe til han, noe som jeg ikke klarte å høre, men hun så ikke så veldig glad ut og det gjorde ikke gutten heller. Jeg la fra meg ideen med at jeg skulle hilse på dem for jeg tror ikke jeg hadde fått noe særlig positivt svar. Jeg løftet opp esken med tingene mine og gikk opp på rommet mitt for å sette fra meg esken. Om de var søsken eller kjærestepar visste jeg ikke, men hun var vertfall nydelig. 


*VALERIE´S SYNSVINKEL*

Jeg myste bort på den irriterende vekkerklokken min som ulte ut med høye frekventerte lyder som minte meg om en gris som hadde noe sittende fast i halsen og ikke fikk det ut. Jeg sukket og slo på toppen av vekkerklokken så den sluttet å ule. Klokken var 7 og det eneste jeg ville var å sove, men heldigvis var dette siste gangen på en stund jeg skulle stå opp tidelig, siden det var siste skoledag før ferien. Jeg satte meg opp i den myke, varme sengen min og strekte på meg. "Skal du sitte på med meg til skolen, Valerie?" ropte broren min, Adam inn døren min. "Ja, jeg skal skynte meg!" ropte jeg tilbake og sprang inn på badet. Jeg skynte ansiktet mitt i kaldt vann før jeg tok på meg litt concealer og litt mascara for at jeg skulle se litt mere våken ut enn det jeg egentlig er. Jeg børstet gjennom det lange brune håret mitt før jeg gikk ut bort til klesskapet mitt for å finne noen klær jeg kunne ha på meg. Det var varmt ute så jeg tok på meg en dongeri shorts, en beige genser og noen brune skinn boots. "Perfekt" mumlet jeg til meg selv, før jeg tok skolevesken min og sprang ned på kjøkkenet. "God morgen vennen" smilte mamma til meg, "er du klar for siste skole dag?" fortsatte hun og tok en sup av kaffien hennes. "Jeg er vel det" sa jeg og tok meg en skål med frokostblanding og satte meg ned ved siden av henne. Adam stod utolmodig ved døren og sendte meg blikk som signaliserte at jeg måtte skynte meg, ikke det at jeg brydde meg så veldig da. "Valerie!" ropte Adam til meg irritert. "Slapp av, vi rekker skolen" sa jeg og satte skålen i oppvaskmaskinen og gikk ut i bilen der Adam satt å ventet på meg.


"Til tross for at det er siste skoledag idag, skal vi fortsatt ha en normal time" sa Mr.Sanchez utover klasserommet og smilte stolt. Det var som om han elsket å se oss lide. Alle sammen sukket og så irritert på han. "Så idag skal vi repetere alt vi har lært om geografi i år" sa han og begynte å skrive opp noe på tavlen. Bestevenninen min, Carly snudde seg mot meg og himlet med øynene. "Han hater oss virkelig" hvisket jeg irritert så bare Carly kunne høre det. "Ikke bare litt heller" hvisket hun og snudde seg tilbake til plassen sin. Jeg hadde kjent Carly hele livet mitt, men det var først da vi begynte på high school vi ble bestevenner. Så vi har vel vert bestevenner i 3 år snart. Jeg satt å så ut på de kritthvite skyene som fløy over den klare blå himmelen og fikk ikke med meg noe av det Mr.Sanchez hadde sagt. Det var vel like greit.

Plutselig hørte jeg Mr.Sanchez nevnte ordet "overaskelse" og da fikk han all oppmerksomheten min. Jeg elsket overaskelser, selv om de ikke var noe store. Jeg satt spent å ventet på hva overaskelsen var. "Dere skal få en ny elev her i klassen, så dere må ta han godt imot" sa Mr.Sanchez strengt til oss. Carly snudde seg med en gang og smilte stort. Jeg så på henne og fniste. "Lurer på hvordan han ser ut?" hvisket jeg til Carly som satt der med et smil klistret på munnen. Jeg håpet virkelig ikke han så helt på tryne ut eller at han var en douchebag, men med min flaks får vi vel en av delene, om ikke begge deler. Det hadde vært et mareritt det. "Håper han ser bra ut" svarte Carly meg med stjerner i øynene. Jeg nikket og smilte. Plutselig hørte jeg døren gikk opp, og en gutt med lysebrunt hår og hasselbrune øyne kom inn i klasserommet. Jeg så på han med store øyne og kjente kinnene mine bli varme. Jeg hadde visst litt mere flaks enn det jeg trodde. Jeg så meg rundt og så alle jentene satt der å siklet etter den nye gutten, inkludert Carly. Jeg skal ikke klandre dem, fordi han var litt kjekk. Eller ikke bare litt, han var utrolig kjekk. Jeg så bort på han og studerte han fra topp til tå. Han hadde på seg et par svarte skinnyjeans og en svart hettegenser der det stod med store bokstaver, "Destroy" på. Ikke dårlig, tenkte jeg og smilte. 

 

Hva synes dere om første del? Vil dere ha mer?

 Innlegg av: Ingrid Kaggerud

23.03.2014 / 13:00 / Blogg

Jeremy på twitter

 

Hei alle sammen!

 

 

 

Jeremy har lagt ut et bilde av han og Justin på twitter

 

 

Permalink til innebygd bilde

@jeremybieber: "#Tatup"

 

 

Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen

23.03.2014 / 11:13 / Blogg

Nytt på instagram


Hei alle sammen!

 Noen nye bilder fra instagram!

 

 

 

 

 

 

 

 Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen

23.03.2014 / 11:00 / Blogg

Gifs: Adidas NEO photoshoot

Hei!

 

 

Her har dere noen gifs av Justin fra Adidas NEO photoshoot:

 

 

 

adidasneolabel:
Justin getting it on with NEO.

 

adidasneolabel:
Swing it on stage, Justin. 

 

adidasneolabel:
Justin Bieber doing what he does best. 

 

adidasneolabel:
Look who?s on camera. It?s Justin Bieber. 

 

adidasneolabel:
That look. Justin Bieber.

 

adidasneolabel:
WOW THAT SMILE JUSTIN.

 

 

 

 

 


 Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm
22.03.2014 / 22:07 / Blogg

Twitter

Hei!

 

 

Siste tweetene til Justin siden siste innlegg jeg postet om twitter. Det er en del men jaja: 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

22.03.2014 / 21:07 / Stjel stilen

Stjel stilen I 2

Hei!

 

 

Som jeg sa igår, kom det mer "Stjel stilen" idag, så værsågod!

 

 

 

Grå ermeløs hettegenser - ca. 8751 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Grå dongeribukse - ca. 7358 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Rød snapback med grå bremm og en slags basketball som logo - ca 182 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Sort hettejakke - ca. 1332 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Mørkeblå dongeribukse - ca. 334 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

 

Grå enkel t-skjorte med en liten lomme på venstre bryst - ca. 84 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 Hvite vans, som finnes i sort i samme fasong - ca. 362 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Grå hettegenser med en bjørn på - ca. 515 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Sorte sko med en hengelås på - ca. 5238 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Samme som på forrige bilde bare i hvit - 5238 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm22.03.2014 / 20:24 / Instagram

Nytt på instagram

Hei alle sammen!

 

 

Her er noen nye bilder på instagram:

 

 

 

 

 

@justinbieber: ♛

 

 

 

@justinbieber: Congrats @khalil and @lilza

 

 

 

@justinbieber: ♛

 

 


@justinbieber: Moon boots

 

 


@ryanbutler: Cc @justinbieber

 

 

 

@ryanbutler: 

 

 


@jake_rixton: I see you creeping @scooterbraun !!! @justinbieber

 

 

 

@liljaxe: Found Another Picture With @justinbieber

 

 

 

@khalil: @kylemassey just came through & blessed me &@justinbieber with some exclusive cory in the house scripts, thanks bro ♛

 

 


@khalil: Playtime is over...Who gone stop us huh ♛

 

 


@jonboogiee: #fbf we couldn't hear you. #Believe

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

22.03.2014 / 19:59 / Blogg

Fanbilder: Justin i Toronto

Hei!

 

 

Fanbilder av Justin i Toronto, Canada igår 21. mars:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

22.03.2014 / 12:00 / Imagine

Dagens imagine - 22. mars

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

21.03.2014 / 22:28 / Blogg

Justin har klippet segHei alle sammen!

 Fant et bilde av Justin der det ser ut som han har klippet seg. Jeg syntes han var så fin at jeg tenkte å dele dette med dere!

 

 

 


Hva syntes dere om sveisen?

 Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen

21.03.2014 / 21:31 / Blogg

The Fabulous Life of Justin Bieber Full Episode

Hei!

 

 

Noen har laget en video av Justin's liv, men som varer i nesten 40 minutt, men jeg synes det var verdt det! 

 

 

 

 


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm
21.03.2014 / 20:48 / Historie: "Remember Me"

Rollelisten til den nye historien "Remember Me"

Hei, dere! 

 Nå får dere rollelisten så den får synke inn til søndag når jeg skal poste første del av historien. Håper dere liker historien! Selv om det sikkert er beliebers her som ikke liker Selena eller 1D, så må dere vite at dette er jo bare en historie, ikke virkeligheten, så de er ikke seg selv i det hele tatt. Er bare mye lettere for meg å finne bilder til historien når det er de rollene. Foreløpig blir det bare to deler i uka, på grunn av skole, men da får dere to lange deler! Om jeg ikke har en travel skoleuke, så skal dere få kanskje tre eller fire. Håper det går greit for dere!

 ♥Valerie Jones 

 ♥Justin Bieber

 ♥Adam Jones


 ♥Carly Rogers

 Hvem gleder seg?
(Justin er IKKE kjent i denne historien)

 Innlegg av:
Ingrid Kaggerud 

21.03.2014 / 18:00 / Stjel stilen

Stjel stilen

Hei!

 

 

Noen av det Justin har gått med i det siste som akkurat DU kan få kjøpt, del 2 kommer imorgen:

 

 

 

Sorte joggebukser med litt millitærstoff på - ca. 332 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

En sort jakke med litt detaljer av blader fra skuldrene og ned gjennom armene - ca. 3230 (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

En sort basketball skjorte hvor det står "Chicago 1" på - ca. 664 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Militærmønster skjorte med blomsterstoff på bunnen - ca. 4418 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 Røde sko med gråe reimer fra adidas - ca. 335 (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Millitærgrønn joggebukse - ca. 310 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Blå dongerijakke - ca. 377 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

 

Sort caps med hvit bamse på, og fargerik bremme (?) - ca. 341 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

21.03.2014 / 17:07 / Blogg

Vi skal ha ny historieblogger!

Heisann søte dere!

 

Da kan vi egentlig avsløre nyheten om at vi endelig får en ny historieblogger! Det er ikke noe hemmelighet at historiebloggingen har vært ekstremt dårlig fra vår side, og vi ønsker derfor å "ansatte" en ny en som har litt erfaring fra før av, og som ikke minst har tid. Planen var at jeg (Rano) skulle begynne med en ny historie, typisk "Jason McCann" - men jeg har dårlig tid for tiden. Vår historieblogger Ingrid kommer til å starte på søndag, så jeg håper dere tar henne godt i mot. Jeg kommer sannsynligvis med historieblogging til rundt påsketider kanskje, så det er bare til å glede seg! Vi skal også få nytt design i løpet av neste uke, forhåpentligvis. Det var vel på tide..

 

Se på kjekkasen da!

 

 Til dere som lurer med Esin historie, så vet jeg rett og slett ikke. Har ikke snakket med Esin angående det. Enten så fortsetter den med litt trege innlegger, eller så bare avsluttes den uferdig. Vi vil ikke at dere skal vente på nye deler hele tiden etter en lang stund, og det var også grunnen til en ny historieblogger.

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

21.03.2014 / 16:00 / Imagine

Dagens imagine - 21. mars

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

21.03.2014 / 12:00 / Blogg

Instagram

 

Hei alle sammen!

 

 

Bilder av Justin fra instagram 

 

 

 

@justinbieber: Gotcha girlfriend at my crib watchin netflix

@justinbieber: "Gotcha girlfriend at my crib watchin netflix"

 

@justinbieber: ♛ he did it again

@justinbieber: "He did it again"

 

 

Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen

21.03.2014 / 09:54 / Blogg

Justin med fans

 

Hei alle sammen!

 

Justin med fans i Toronto igår

 

March 20: Justin with a fan today in Toronto

 

 

 

 

March 21: Another photo of Justin with a fan in Canada

 

Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen

20.03.2014 / 23:08 / Blogg

Adidas NEO

Hei alle sammen!

Noen flere bilder fra da Justin hadde photoshoot med Adiadas.

 Postet av Katrine Aasland

20.03.2014 / 21:00 / Blogg

20 mars: Justin møter fans

Hei!

 

 

Inatt møtte Justin også fans i Toronto, Canada, og her er bildene:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

20.03.2014 / 20:00 / Blogg

Video: Justin møter fans - 19. mars

Hei!

 

 

Dere har jo allerede fått sett bilder av Justin som møtte fans igår på dagen i Toronto, Canada, men her er tre videoer:

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

20.03.2014 / 19:00 / Blogg

19.mars: Justin med fans

Hei!

 

 

Justin med fans på dagen igår i Toronto, Canada:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

20.03.2014 / 18:22 / Instagram

Instagram

Hei!

 

 

Noe nytt på instagram:

 

 

 

 

@justinbieber: The champ @floydmayweather training to my music . Atta boy

 

 


@justinbieber: @karolynnawrot @tanyabiszko @mmarcciss amazing hanging out with these incredible beliebers :) (via@shots)

 

 


@justinbieber: I do this 4 U

 

 


@adidasneolabel: NEO x JUSTIN Spring 2014 is here.

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

20.03.2014 / 17:33 / Blogg

#NEObiebermix

Hei!

 

 

Her er alle klippene av Justin fra Adidas NEO photoshoot :) 

 

  

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

20.03.2014 / 16:50 / Blogg

Roy Black forteller at Justin's liv er stressende.

Hei alle sammen!

 

Justin Bieber Argumenterer med Paparazzi-1753626

 

Justin blir fulgt av paparazzier og fans døgnet rundt. Hvert eneste minutt har Justin kontakt med media, noe som til tider kan være stressende. Roy Black som er en utav Justin's advokater forteller at han er bekymret for at Justin kan bli for stressende slik at han ødelegger seg selv totalt. '' Jeg elsker og se når folk blir vellykket, men jeg vet også at for Justin så handler det også å passe inn, og leve et liv som blir akseptert. Men vi vet alle at med et liv som en kjendis så er det alltid noen som ønsker å ødelegge, hvertfall for Justin. Justin er en av historiens største artister, og han har ikke noe privatliv. Han blir jaget av fotografer og paparazzier hele tiden, hvert eneste skritt han tar. Jeg skulle ønsket at det ikke var slik, fordi Justin er en bra gutt når han ikke har så mye oppmerksomhet. '' 

 

Postet av Katrine Aasland

20.03.2014 / 15:00 / Imagine

Dagens imagine - 20. mars

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

20.03.2014 / 14:00 / Blogg

16. mars: Justin med fans

Hei!!

 

 

Her er noen bilder fra forrige uke, altså på søndag, når Justin møtte fans: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

19.03.2014 / 21:00 / Blogg

Justin's Adidas NEO photoshoot I 2

Hei alle sammen!!

 

 

Enda flere bilder fra Justin's Adidas NEO photoshoot han hadde for en stund siden:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

19.03.2014 / 20:00 / Blogg

Dan Kanter snakker om Justin

Hei alle sammen!

 

 

Justin + Bieber + Dan Kanter + + KIIS + FM + Jingle + 2012 dsYSOAjKN39l

 

Justin's gitaris og musikalsk leder for Justin Bieber, Dan kanter hadde nylig et intervju med Shalom Life. Da fortalte han litt om sin karriere som musiker, og selvfølgelig handlet store deler av intervjuet om Justin siden det er her Dan Kanter er mest kjent. I intervjuet spurte Ashley Baylen om hva Dan Kanter pleier å gjøre, og hva han er mest stolt over og ha oppnådd. 

 

'' Jeg er en musiker, og jeg liker veldig godt å skrive og produsere musikk for arrtister. Jeg er foreløpig musikalsk leder og gitaris for Justin, noe jeg liker veldig godt siden han er en bra artist, men også en bra person. Jeg er veldig stolt over det vi har laget sammen, spesielt ''Be alright'' er en sang som jeg og Justin er veldig stolte av og ha laget sammen. '' 

 

Postet av Katrine Aasland

19.03.2014 / 19:00 / Blogg

Lag din egen Justin Bieber NEO video

Hei!!

 

 

Du kan nå lage din egen Justin Bieber NEO video. Hvordan ser du under:

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

19.03.2014 / 18:30 / Imagine

Dagens imagine - 19. mars

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

19.03.2014 / 18:00 / Blogg

Justin's Adidas NEO photoshoot

Hei!

 

 

Her er en del nye bilder fra Justin's Adidas NEO photoshoot han hadde for en stund siden:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

19.03.2014 / 17:30 / Blogg

Nytt bilde

Hei!

 

 

Nytt bilde postet av Justin på shots:

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

19.03.2014 / 17:00 / Blogg

19. mars: Justin med fans

Hei!!

 

 

Justin med fans i Toronto, Canada idag etter at han har vært i studio: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

19.03.2014 / 16:24 / Instagram

Instagram

Hei!

 

 

Nytt på instagram fra Justin, en kompis av Justin og Dj Tay James: 

 

 

 

 

@justinbieber: On the regular

 

 


@justinbieber: Me and my bro @gg4g

 

 


@justinbieber: I'm in the studio all day everyday for the ones who believe in me and support me :) you fall but you rise back up stronger. Be great ♛


 

 

 @justinbieber: Best music I've ever made ♛

 

 


 @justinbieber: Get my bro Adam's book Founder of Pencil Of Promise. It talks a little about some of our travels together and us sharing a room, he slapped the shit out of my back lol read why, it's also one of the most inspiring books I've ever read. Proud of you ADAM :)

 

 


 @justinbieber: Girls be in the the club like OMG this is my song!!!!! Lol

 

 


 @justinbieber: 

 

 

 

 @justinbieber: @soundzdope ♛

 

 


@gg4g: In da studio with lil bro @justinbieber .. he producing!#weupnext #i♡Jesusforaliving

 

 


@djtayjames: The creation part is the best

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

19.03.2014 / 12:35 / Blogg

Lottie Moss synes Justin er utrolig

Hei alle sammen!

 

Lottie MOSS-the-facebook-

 

Det er ikke overraskende at Justin får ofte ros av kjendisene i intervjuer. Nylig fortalte søsteren til Kate Moss, Lottie Moss at hun synes Justin er en utrolig artist. '' Han er utrolig. Og flere av sangene hans er mine favorittsanger. '' Fortalte Lottie til Teen Voge. 

 

Postet av Katrine Aasland

19.03.2014 / 10:37 / Blogg

17 mars: Justin forlater studioet I 2

Hei!

 

 

Flere bilder fra da Justin forlot studioet i Toronto, Canada for to dager siden:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

18.03.2014 / 20:36 / Blogg

17 mars: Justin forlater studioet

Hei!!

 

 

Her har dere Justin som forlater studioet i Toronto, Canada igår. Altså da han la ut bildet av han og en fan på instagram igår:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

18.03.2014 / 19:53 / Blogg

#NEObiebermix

Hei!!

 

 

En liten mix fra NEO adidas label av Justin:

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

18.03.2014 / 18:30 / Blogg

Karlie Redd + Justin Bieber = Usant

Hei alle sammen!

 

Karlie Redd-852 365-meter-

 

Det kommer daglig rykter om Justin's karriere og personlige liv som skaper mye oppstyr på internett. Nylig publiserte MediaTakeOut at sangeren Karlie Redd og Justin har hatt et tidligere forhold til hverandre. Men dette avkrefter nå Gossip Cop. Ryktet ble startet etter at Karlie fortalte til en paparazzi at hun hadde vært på besøk til Justin i hans hjem i Canada. Karlie har i ettertid fortalt at hun kun var der fordi de hun trengte hjelp med musikken, og ingenting annet. 

 

Postet av Katrine Aasland

18.03.2014 / 15:00 / Instagram

Nytt på instagram

Hei!

 

 

Det har nå kommet enda mer på instagram, og her er også noen bilder Justin har postet de siste dagene på instagram av dem som ikke har vært postet:

 

 

 

 

@justinbieber: Everyone has someone they look up to. ♛

 

 


@justinbieber: Life is worth living again

 

 


@justinbieber: Great night in the studio ♛

 

 


@justinbieber: @nickdemoura killin shit while I get tatted

 

 


@justinbieber: Been in the studio for over 24 hours (via @shots)

 

 


@justinbieber: :) studio

 

 


@justinbieber: Catch me if you can ♛

 

 

 

@justinbieber: Get my new shoes through Adidas #neo

 @djtayjames: Business only #weknowthedj

 

 


@djtayjames: Finesse

 

 


@djtayjames: @shots @justinbieber #create

 

 


@bowwow: Chopping game w/ Bieber couple summers ago! Telling him how the game is and what to prepare for! Being young in this game comes w/ responsibility. Hes young we all go through it. I had people round me who was over protective thats how i gotta away w all my dirt! He gone bounce back! Dont stress lil homie!

 

 

 

@magnumbeadles: Repost from @bowwow lol Hey who's that in the purple shirt lmao ayyyy

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

18.03.2014 / 14:00 / Twitter

Twitter

Hei!!

 

 

Jeg skulle ha postet dette igår, men jeg hadde prøvemuntlig jeg måtte øve til, så desverre fikk jeg ikke gjort det. Her er noen nye oppdatering fra Justin på twitter fra de siste dagene:

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

18.03.2014 / 13:00 / Blogg

Nytt bilde på shots

Hei!!

 

 

Jeg lurer på om Justin reklamerer for Shots eller noe sånt, siden han poster på både twitter og instagram om at man må laste det ned. Her er iallefall ett nytt bilde Justin har postet på shots:

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

18.03.2014 / 12:00 / Instagram

"so I told her I got her back"

 

Hei alle sammen!

 

Justin postet dette bildet av han og en fan i går på instagram:

 

"Met this beautiful fan who waited outside for 24 hours her phone died so I told her I got her back ;)"

 

 

 

Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen

18.03.2014 / 10:00 / Instagram

Instagram

 

Hei alle sammen!

 

khalil: ♛

@khaili: "♛"

 

djtayjames: Showing Love

@djtayjames: "Showing Love"

 

saul_tat2: On @justinbieber <a class=#inkBySaul #utg" />

@saul_tat2: "On @justinbieber #inkBySaul #utg"

 

Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen

18.03.2014 / 08:14 / Blogg

Justin med fans igår

 

Hei alle sammen!

 

Bilder av Justin med fans fra igår

 

 

Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen

17.03.2014 / 20:28 / Blogg

George Lopez er fan av Justin

 

Hei alle sammen!

 

 

Postet av Katrine Aasland

17.03.2014 / 14:24 / Blogg

''Justin er en flink bokser''

 

Hei alle sammen!

 

justin-bieber-Floyd-Mayweather-justin-bieber-35553032-2000-1720

 

I et nylig intervju med bokseren Floyd Mayweather forteller han at Justin også har talent som en bokser. '' Justin har flere ganger sendt meg videoer hvor han bokser på trening. Han har god teknikk, og jeg ble overrasket over hvor flink han var. Han er flink i det meste den gutten. '' Forteller Floyd til kilden. 

 

Postet av Katrine Aasland

16.03.2014 / 21:03 / Blogg

Justin, Jazzy, Jaxon og Jeremy

Hei alle sammen!

 

 

 

Upublisert bilde av Justin sammen med sine to søsken og far Jeremy. Veit dessverre ikke når bildet ble postet, men det er ikke lenge siden. 

 

 

 

 

Postet av Katrine Aasland

16.03.2014 / 20:45 / Blogg

Todd Chrysler råder Justin's familie til å snakke med Justin

Hei alle sammen!

 

 

article-1352742-0D024F40000005DC-290_634x448

 

I et nytt intervju med skuespilleren Todd Chrysler ble han spurt om hva han synes om Justin, og hans far. Dette er hva han svarte til E! nyheter: 

 

'' Slik jeg ser det så har ikke faren til Justin alltid vært til stede, og man har både sett på film og fått hørt at de personene som sto Justin nært når han var liten var moren og besteforeldrene. Jeg tror på dette tidspunktet i Justin's liv så trenger han en far som er fortsåelsesfull, og ikke bare ute etter pengene til sønnen. Pattie burde ha fått Justin til og forstå ting enklere, fordi han er fortsatt en ung mann. Justin er på et punkt i livet hvor han lærer og bli en mann, og jeg tror ikke faren til Justin er det beste eksempelet på en mann. Det finnes grenser for hva en person kan få lov til å holde på, og akkurat nå føler jeg at du behandler han slik at han får lov til å gjøre hva som helst, noe som er veldig negativt for både deres forhold, men også Justin's karriere. Dere burde alle samles å snakke om dette, fordi akkurat nå går det feil vei. '' 

 

Postet av Katrine Aasland

16.03.2014 / 14:48 / Twitter

Nytt bilde på twitter

Hei!

 

 

Bildet under av Jaxon, postet Justin på twitter igår:

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

16.03.2014 / 14:02 / Imagine

Dagens imagine - 16. mars

Hei!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

16.03.2014 / 12:45 / Blogg

Fanbilder av Justin

Hei!

 

 

To bilder tatt av fans på ett casino i Niagara på fredag:

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

16.03.2014 / 10:44 / Blogg

Justin i studio

Hei!!

 

 

To bilder av Justin i studio på fredag:

 

 

 

 Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

15.03.2014 / 23:30 / Instagram

Instagram

Hei!

 

 

Nytt på instagram:

 

 

  

@justinbieber: *ingen tekst*

 

 

@khalil: Me & @justinbieber on FaceTime with @ScooterBraun@Coreyg650 they rockin with that Bands Up. It's too easy ♛

 

 

 

@nessaveee: after meeting justin tonight

 

 

@nessaveee: oh no no oh no no #confident

 

 


@seunghyunjontattoos: Thanks @justinbieber for inviting me to your studio! Its was long night of tattooing you but worth it !! See you soon brotha you are crazy talented

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

15.03.2014 / 23:00 / Blogg

Justin med fans

Hei!

 

 

 

Justin er nå i Toronto, og her er noen bilder av han med fans:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

15.03.2014 / 22:32 / Blogg

Shots

Hei!

 

 

Nytt bilde på Khalil's profil på shots: 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

15.03.2014 / 15:01 / Imagine

Dagens imagine - 15. mars

Hei!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

15.03.2014 / 10:32 / Blogg

Nytt bilde på shots

Hei alle!

 

 

Håper dere har fått en fin start på denne fantastiske helgen. Nytt bilde postet på Shots av Justin for to dager siden: 

 

  

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

14.03.2014 / 23:38 / Instagram

Nye bilder på instagram

Hei!

 

 

Må først spørre hva dere vil ha mer av på bloggen? Det går jo bare i det samme og tror ikke dere synes det er like gøy å lese... Så kommenter vær så snill.

 

 

 

Noen nye bilder på instagram:

 

 

 

 

@theworldshero: Fun night.

 

 


@khalil: *ingen tekst*

 

 


@viviensainz: #tbt @jadalion @colinseyes @cairusso @justinbieber#allthatmatters #musicvideo #bts #setlife #colinseyes#crew

 

 


@kylemassey: Believe movie premiere! This picture and this night was a blurr but This video was PRICELESS!!!! 😭😂

 

 

 

@glenhartless: Another late night working. Thanks for having me at your studio @justinbieber

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

14.03.2014 / 19:41 / Imagine

Dagens imagine - 14. mars

Hei!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

14.03.2014 / 17:03 / Blogg

Du er IKKE overvinnelig

Hei alle sammen!

 

 

Lillo Brancato har flere ganger blitt stilt for retten for både drap og overfall på en politimann i NYC, og flere ganger for fyllekjøring. Lillo var en kjent skuespiller på 90-tallet. I et nytt intervju med MailOnline gir han noen råd til Justin. '' Jeg er sikker på at hvis ikke Justin skjerper seg så kommer han til å ende opp enten død eller i fengsel. Hadde jeg fått snakket med han i fem minutter så skulle jeg ha fortalt han at han er ikke uovervinnelig. Såklart, hvis han skjerper seg så kommer det til og gå bra, men når folk først kommer i dette miljøet, da kommer man ikke ut igjen. Gutt, ikke skad deg selv. Du har oppnådd så mye godt, og jeg håper du oppnår mer også. ''

 

Postet av Katrine Aasland

14.03.2014 / 16:00 / Blogg

Swag og Bieber klær

 

Hei alle sammen!

 

 

Jeg er for tiden veldig mye inne på nettsider for å finne nytt tøy og inspirasjon. Særlig siden våren og sommeren snart kommer, der jeg kan gå i bare genser og t-skjorte ute, er det deilig med litt nye ting i klesskapet! Tenker du noe av det samme som meg, vil jeg anbefale en nettside som heter epicmobonline.com. Siden finner du også ved å trykke >>her<<

 

Super mye kult tøy, og til og med litt bieber klær og du vil også finne tøy Justin har selv! Så sjekk det ut! Så håper jeg du finner noe du liker!

 

 

Purple Bieber Beanie

 

 

 

Enjoy!

 

 

Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen

14.03.2014 / 12:13 / Blogg

Bilde tatt av fan

Hei!!

 

 

Ett bilde av Justin og Scooter som er tatt av en fan. Og det var fra 11. mars, altså på tirsdag når dem var i Texas.

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

13.03.2014 / 21:12 / Blogg

Shots Of Me

Hei!

 

 

Nye bilder fra Shots de siste døgnene: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

13.03.2014 / 19:36 / Blogg

Justin med fans

 Hei alle sammen!

 

 

Nytt bilde av Justin med fans i Austin, Texas fra 9. mars:

 

 

 


March 9: Justin with fans in Austin, Texas

 

 

Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen

13.03.2014 / 17:38 / Instagram

Instagram

Hei!!

 

 

Nytt fra instagram:

 

 

 

 

@justinbieber: This is my brother Jaxon Bieber

 

 


@justinbieber: Love you buddy

 

 


@scooterbraun: Exhausted today because this kid is a night owl. Fun night though pranking @scrappy using @justinbieberlyrics. Photocred goes to @Johnny

 

 

 

@scooterbraun: What you know about the #bieberface!?!? @dankanter@justinbieber lol

 

 


@hugui81: Random 50 push-ups lol @nickdemoura only did 25😔 @johnny aka half face pic.. @orangegymrats @thepatricknilsson #oiga #dontbescared#orangegymrats #OGR #shots

 

 


@ryanbutler: Download @shots to see funny faces by ya boys

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

13.03.2014 / 16:58 / Blogg

Fabian Forte snakker om Justin

Hei alle sammen!

 

LLK

 

Fabian Forte forstår at det og være Justin Bieber er en stor jobb, og det kommer konsekvenser med å vokse opp i rampelyset, og forsatt være en guttunge. Da Fabian var på samme alder som Justin hadde han også en periode hvor kjendislyset tok over og forstår hvorfor Justin ikke klarer å tilpasse seg rampelyset. '' Justin er omgitt av beskyldninger, hat og ikke minst et rampelys som er ekstremt. Jeg forstår godt at man ønsker å kjøre i fancy biler, og ikke minst imponere damene. Ulovlige stoffer og alkohol er noe som man bare må forstå er farlig, og selv om man har gode personer rundt seg så er det fortsatt lett og bli en del ut av miljøet. Jeg og mine venner var verre en Justin, bare at de tingene ble ikke filmet. 

 

Postet av Katrine Aasland

13.03.2014 / 16:56 / Blogg

Upublisert bilde av Ryan Good og Justin

Hei alle sammen!

 

Ofte kommer det bilder av Justin sammen med folk som aldri er blitt postet før. Dette bildet av Justin og Ryan Good sammen med noen folk ble postet for noen dager siden selv om bilder er flere år gammelt.

 

 

 

Postet av Katrine Aasland

13.03.2014 / 16:53 / Imagine

Dagens imagine - 13. mars

Hei!!

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

12.03.2014 / 16:05 / Blogg

Justin og Ellen

Hei allesammen!

 

 

Jeg kom over ett intervju på youtube som Justin hadde med Ellen DeGeneres fra 2009/2010, faktisk på 17. mai, alså det første intervjuet dem hadde sammen, altså på Ellen DeGeneres Show. Derfor tenkte jeg at jeg kunne poste videoene av de gangene Justin har vært hos Ellen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av: Mia Davidsen

12.03.2014 / 15:00 / Blogg

Justin's twitter ble hacket

Hei alle sammen!

 

 

Den 8.mars ble Justin's twitter hacket. Mistenkelige fans fant ut at tweetsene som Justin postet inneholdte lenker med virus, noe som førte til at twitter sperret kontoen hans. Justin kom senere på kontoen sin og forklarte at problemene var løst. Personen som hacket Justin la også ut linker til en app som heter ShootingStarPro. Dette var også en utav grunnene for at twittertrenden #JustinsPasswordIsProbably

 

Postet av Katrine Aasland

12.03.2014 / 13:51 / Imagine

Dagens imagine - 12. mars

Hei!

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

11.03.2014 / 19:24 / Blogg

Ryan Butler vil alltid støtte Justin

Hei alle sammen!

 

Ryan Butler som har vært Justin's bestevenn siden barndommen postet denne twittermeldingen i går på twitter: 

  

Postet av Katrine Aasland

 

11.03.2014 / 17:21 / Blogg

Justin og Selena danser sammen - VIDEO

Hei alle sammen!

 

Video som Justin postet på sin instagram av han og Selena som danset sammen. Justin slettet videoen etterpå:

 

 

Postet av Katrine Aasland

11.03.2014 / 14:48 / Imagine

Dagens imagine - 11. mars

Hei! Dagens imagine:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

11.03.2014 / 14:44 / Blogg

Slik har du aldri sett Justin Bieber

Hei alle sammen!

 

Den 6.Mars ble det holdt et møte med Justin og advokaten til en sikkerhetsvakt som har jobbet med Justin. Møtet som ble holdt i over 4 timer har både hatt oppturer og nedturer. TMZ filmet hele intervjuet, men har kun postet de delene som de synes er ''morsomme'' og hvor Justin oppfører seg dårligst. Har vært mye diskusjon rundt dette, og i starten hadde vi ikke tenkt å poste dette på bloggen. Men siden noen av dere ønsket det så poster vi det. Oppførselen til Justin var ganske overdrevent, og til tider veldig overraskende. Man skulle nesten tro Jason Mccann var ekte. Hva mener dere om saken?

 

 

Postet av Katrine Aasland
11.03.2014 / 14:20 / Blogg

Nye instagram bilder

Hei alle sammen!

 

justinbieber: In the studio with @therealmikedean

justinbieber: In the studio with @therealmikedean 

thepatricknilsson: Showing off his talents @justinbieber <a class=#guitar #musician #ogr #orangegymrats #dontbescared" /> 

thepatricknilsson: Showing off his talents @justinbieber #guitar #musician #ogr #orangegymrats #dontbescared

 

@justinbieber: ♛

@justinbieber: ♛ 

 

@florido: Love this. @justinbieber <a class=#inspired" />

@florido: Love this. @justinbieber #inspired

 

@johnny: A couple geniuses working hard tonight. 

@johnny: A couple geniuses working hard tonight. 

 

 

Postet av Katrine Aasland

11.03.2014 / 08:55 / Blogg

Justin og Selena

Hei alle sammen!

Noen bilder av Justin og Selena når de danset sammen i går. Video kommer senere


Postet av Katrine Aasland

10.03.2014 / 21:00 / Blogg

Nytt bilde

 

Hei alle sammen!

 

 

Nytt bilde av Justin i basketballkurven, sammen med noen folk! Blandt annet Scooter Braun:

 

 

 

 

Postet av: Rikke Ingebretsen

10.03.2014 / 20:18 / Twitter

Nytt, men gammelt bilde

Hei!

 

 

Gammelt bilde av Lil Twist, Justin og Christian Beadles som Christian postet på twitter for en litt siden:


 

 

Innlegg av Mia Davidsen

10.03.2014 / 19:53 / Imagine

Dagens imagine - 10. mars

Hei!

 


Vil si at jeg skal prøve å få skrevet ett par lange imagine til dere denne uken siden ikke Esin har postet historie på kjempe lenge, men hun har grunner... Får se om jeg ikke har mye å gjøre, så kanskje det kommer en allerede imorgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

10.03.2014 / 18:43 / Blogg

"Swirv"

Hei!!

 

 

Justin postet bildet under på Shots Of Me igår med teksten "swirv":

 

 

  

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

10.03.2014 / 17:47 / Imagine

Dagens imagine - 13. mars

Hei!

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

10.03.2014 / 17:30 / Blogg

Scooter's Sunday Funday Showcase - Austin, Texas

Hei alle sammen!

 

 

Igår hadde Scooter "Sunday Funday Showcase" i Texas igår, hvor dem som er med på SB prosjekt også var der, som Cody Simpson og Tori Kelly om jeg ikke tar helt feil. Dem var iallefall der, men vet ikke om dem er med på SB prosjekt. Justin var også der, og han sang bla Boyfriend og As Long As You Love Me. Her er noen bilder, og om du vil ha de større, så trykker du på dem:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

10.03.2014 / 16:13 / Instagram

Instagram

Hei!

 

 

Ett par nye bilder og videoer på instagram:

 

 

 

 

@justinbieber: That hold on tight

 

 


@justinbieber: Your laughter is contagious love you @djtayjames

 

 

 

@nickdemoura: Love this photo!! Y'all remember how long this runway was ??Lol @jblazeofficial @lukebroadlick @jonboogiee @cchandler89 @hellokaili @elysandraq @theofficialsalemahg @brianfriedman

 

 

 

@nickdemoura: In the studio with @justinbieber #HoldTight

 

 


@nickdemoura: Surprise it's @justinbieber !!!! Boom

 

 


@sb_projects: Ultimate jam! 20 minute freestyle medley @torikelly@codysimpson @danandshay @rixtonofficial... and special guest @justinbieber!

 

 


@sb_projects: A little acoustic surprise closing from the one and only @justinbieber!

 

 


@alyssabaca13: The Biebs came to #SXSW and it was the best/scaried moment ever.

 

 


@kay_shray: Justin and Selena ✌❤ #paps #justinandselena #sxsw

 

 


@itsmetbrown: Did someone say @justinbieber? Can't have an SB Projects event without the Biebs! #SXSW #bangers#aslongasyouloveme #SBprojects #pencilsofpromise

 

 


@mikurazy: Look who showed up. #sxsw #justinbieber#shitgotreal

 

 


@pmacy: Justin Bieber...holy shit #justinbieber #sxsw

 

 


@steak_the_great: *Banger's Sausage House & Beer Garden*

 

 


@deejayjawnsawn: Is that Beiber behind me?

 

 


@deejayjawnsawn: Silly Beibs following me around Austin! #justinbeiber#selenagomez #sxsw #sxsw2014 #atx #6thstreet

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

10.03.2014 / 15:34 / Blogg

Morsom vine

 

Hei!

 

 

Kom over vinen under her på twitter. Og jeg vet virkelig ikke hvor mange ganger jeg så den, synes den var utrolig morsom!! Om dere ikke synes den er morsom så har enten jeg dårlig humor, eller så har ikke dere humer :):):) neida tulla, men hallo den var døds morsom:

 

 

  

 

 

Innlegg av: Mia Davidsen

09.03.2014 / 19:24 / Blogg

Xtreme Lazer Tag

Hei!!

 

 

Justin og Selena var på Xtreme Lazer Tag i Texas igår, og her er to bilder fra han forlater stedet, og regningen til han og Selena:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

09.03.2014 / 17:54 / Twitter

Twitter

Hei!

 

 

Nye tweets fra Justin, hvor han også har tweetet til noen fans:

 

 

 

 

 

 Innlegg av Mia Davidsen

09.03.2014 / 16:27 / Blogg

Justin på Selena's konsert

Hei!

 

Som dere vet, så var Justin og Selena i Texas for noen dager siden. Selena hadde konsert der, og Justin ble sett der sammen med henne. Dem ble også sett kysse flere ganger, men om dette er tilfelle er jeg ikke sikker på.  (Tatt fra gomezfreaks)

 

 

 

 

  

Innlegg av Mia Davidsen

09.03.2014 / 15:11 / Blogg

Explosion Dance Studio

Hei!!

 

 

Når Justin og Selena var i McAllen, Texas, så var dem på Explosion Dance Studio. Der tok Justin noen bilder med fans:

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

09.03.2014 / 13:43 / Imagine

Dagens imagine - 9. mars

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

08.03.2014 / 20:47 / Stjel stilen

Stjel stilen

Hei!

 

 

En skjorte og ett par med sko Justin har gått med i det siste som akkurat DU også kan få kjøpt:

 

 

 

Grå skjorte - ca. 2664 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 Ett par hvite sko - ca. 3558 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

Innlegg av Mia Davidsen
08.03.2014 / 19:32 / Twitter

WWtrender på twitter

Hei!!

 

 

Under her på bildet kan dere se hva som trender på twitter akkurat NÅ worldwide:

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

08.03.2014 / 18:52 / Blogg

Khloe Kardashian kjøper huset til Justin

Hei!

 

 

 

 

Ei av Kardashian søsterene, Khloe Kardashian, har kjøpt huset Justin hadde i Calabasas for $7,2 millioner. Det er nesten 43 millioner norske kroner. Mange av naboene har sagt dem er lettet, fordi Justin har vært litt for mye trøbbel i det siste, og at dem tar godt imot Khloe. 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

08.03.2014 / 17:16 / Blogg

Video: Justin og Selena i Texas

Hei!

 

 

Video av Justin og Selena som forlater Action Dance Studio i McAllen i Texas 7. mars:

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

08.03.2014 / 16:19 / Imagine

Dagens imagine - 8. mars

 

 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

08.03.2014 / 15:07 / Blogg

To nye bilder

Hei!

 

 

To ny bilder av Justin i Texas, ett med Selena, og ett hvor han er og shopper:

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

08.03.2014 / 14:04 / Blogg

Nye arrestasjonsbilder av Justin

Hei!

 

 

Da Justin ble arrestert tidligere i år i Miami, tok politiet en del bilder av han, og også av tattoveringene hans. Disse bildene lå i artikkelen på VG om hun kvinnen som ble arrestert i huset, så er sikkert en god del av dere som allerede har sett det, men her får dere se igjen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

 

 

08.03.2014 / 11:23 / Blogg

Justin i Texas

Hei, og god morgen!

 

 

Justin ble sett i Downtown Mcallen i Texas, med Nick Demoura og en jente som er Selena. Man kan ikke se det så godt på bildene, men for dem som tok bildene, sier det er Selena han var med. Jeg ble så utrolig glad inni meg når jeg så disse bildene:

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

07.03.2014 / 22:03 / Blogg

Kvinne arrestert i Biebers leilighet

Kilde: >VG< - - - les alt der

 

 
Et familiemedlem av Justin, fant en sovende kvinne i en av de mange sengene Justin har i leiligheten han leier av musikkprodusenten og låtskriveren Dallas Austin. Dem vet ikke hvem denne kvinnen er, eller hvorfor hun var der. Men dem tror det er en fan.

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

07.03.2014 / 21:11 / Stjel stilen

Stjel stilen

 

En sort jakke med hvit pels på, og mange detaljer - ca. 1978 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 Sorte solbriller med millitærmønster som Justin brukte i Atlanta Zoo - ca. 1980 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

07.03.2014 / 20:05 / Instagram

Instagram

Hei! 

 

 

To nye bilder på instagram fra han ene danseren, og han som spilte i "That's so raven":

 

 

 

@jblazeofficial: #TBT " I believe I can fly " lol #BelieveTour@justinbieber @shaunevaristo @jonboogiee@lukebroadlick

 

 

 

@kylemassey: Throwback to doing donuts in the snow in Canada with@justinbieber #swervin

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

07.03.2014 / 18:55 / Blogg

Justin på flyplassen

Hei!

 

Noen bilder av Justin på flyplassen i Miami, Florida igår:

 

 

 

 

 

 
 

 

Innlegg av Mia Davidsen

07.03.2014 / 17:10 / Blogg

Gifs

 

Hei alle sammen!

 

 

Tenkte å dele noen gifs med dere: 

 

 

 

  

  

  

 

 

 

Postet av Katrine Aasland

07.03.2014 / 14:39 / Imagine

Dagens imagine - 7. mars

 

 

 

 

 

  

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

06.03.2014 / 22:15 / Twitter

Twitter

Hei allesammen!

 

 

Nye tweets:

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

06.03.2014 / 21:08 / Instagram

Videoer: fans i Miami

Hei allesammen!

 

 

Som dere så på innlegget med bilder fra Miami igår, så møtte Justin fans. Her er noen videoer som har blitt lagt ut på instagram av fansen som var der:

 

 

 

 

@nicolettemahone: I MET MY WHOLE WORLD TONIGHT. I MET THE GUY WHO KEEPS ME STRONG WHEN EVERYTHING FALLS APART. I MET THE GUY WHO PUTS A SMILE ON MY FACE THROUGH THE PAIN. @justinbieber I LOVE YOU SO MUCH AND I CANT STOP SOBBING HONESTLY IM SO HAPPY THANK HOU SO MUCH YOU MEAN EVERYTHING TO ME JUSTIN I LOVE YOU THANK YOU IM SOBBING

 

 

 

@sharonnbelieber: BABY 😍 #justinbieber

 

 


@amandaa_bieberrr: MY LOVE @justinbieber

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

06.03.2014 / 20:14 / Instagram

Justin og Jazmyn

Hei allesammen!

 

 

Jeremy, altså faren til Justin, la bildet under ut på instagram for ett par timer siden. Man ser ikke så mye av Justin, men han er fortsatt med på bildet:

 

 

 

@jeremybieber: Beauty @jazmynbieber

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

06.03.2014 / 19:27 / Blogg

Justin ankommer Miami

Hei allesammen! 

 

Bilde av Justin som ankom Miami, Florida igår. Bildet ble tatt av en fan:

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

06.03.2014 / 18:49 / Blogg

Bilder: fans i Miami

Hei allesammen!

 

 

Justin var tilbake i Miami igår, for om jeg ikke tar feil så skal han i retten, eller noe med politiet. En del fans fikk også tatt bilde med han. Elsker at han tar seg tid til å møte fansen, åååå. Jeg er så misunnelig på hver enkelte av dem... :

 

 

 


 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

06.03.2014 / 17:41 / Blogg

Kylie gir råd til Justin

Hei alle sammen!

 

Kylie Minogue-kylie-Minogue - 16317796-1920-1200

 

Sangeren av Into the Blu kjent som Kylie Mioque har fått stor berømmelse etter at hun som barn var skuespiller på australsk TV. Da hun fikk spørsmål om Justin Bieber i et nytt intervju med MTV News i Storbritannia svarte hun: 

 

'' Jeg tror ikke han bryr seg om hva han gjør og selv sier, og tror alltid at folk har respekt for han. Selv om det er vanskelig å være ung å vokse inn i et mikroskop så håper jeg at han finner ut hva som er riktig og galt i livet. Jeg vet akkurat hvordan det er å være en barnestjerne, jeg har vært der selv, og selv om jeg også var ille, så fant jeg min plass jeg også, og jeg er sikker på at Justin kommer til å finne den han også. Han er en bra person, og jeg håper media kunne vært mer positiv til han. ''

 

Postet av Katrine Aasland

06.03.2014 / 16:32 / Instagram

Instagrambilder

 

Hei allesammen!

 

 

Det er mange som maser på historie, og dere må bare vente til Esin er klar til og skrive. Håper det kommer en del i løpet av dagen, eller kanskje imorgen. Her er noen nye bilder fra instagram:

 

 

 

 

@justinbieber: #fishing (via @shots)

 

 


@justinbieber: #Sashimi

 

 

 

@alfredoflores: ... here's to another one for the books! ♛ #JB20

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

06.03.2014 / 15:31 / Blogg

Shots

 

Hei!

 

To ny bilder som Justin la ut på Shots igår:

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

06.03.2014 / 14:38 / Imagine

Dagens imagine - 6. mars

 

 

 

 

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

06.03.2014 / 12:40 / Twitter

Søk på "lifesaver"

Hei!

 

 

Forleden en dag surfet jeg litt rundt på twitter, og så ett bilde som noen hadde postet. Hun hadde søkt på "lifesaver" på twitter, og Justin's twitterbruker hadde kommet opp. Så søk på "lifesaver" og brukeren til Justin kommer. Jeg trodde først at bildet under var redigert, men når jeg prøvde selv, var det faktisk sant. Dette er jo sannheten, han er en livredder for mange beliebers.

 

 

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

05.03.2014 / 20:14 / Imagine

Imagine - "your love"

 

Ditt POV 

 Det er Justin, min bestevenn, sin 20-årsdag i dag, og siden jeg er hans bestevenn, så må jeg på en eller annen måte gjøre denne dagen spesiell og perfekt for han.  I en lang tid nå, har jeg merket at Justin hele tiden har gitt ett lite hint om at han liker meg. Eller altså, jeg har fått dette inntrykket fordi vi er alltid sammen, vi tuller med hverandre og krangler som kjærester. Men noen ganger, så blir han så utrolig nervøs i nærheten av meg. Når jeg setter meg på fanget hans, trekker han seg sammen og ser vekk. I dag kommer ting mellom oss til å forandre seg. Jeg kommer til og åpne meg for han om hvordan jeg føler for han.

 

  

Justin's POV 

 Jeg kom inn døra hjemme. Ingen var hjemme. Hvor er gutta? Vil ikke gjengen være med meg på min egen bursdag? Jeg gikk inn på kjøkkenet hvor jeg så en notat fra mamma. Det stod:  "Justin, gratulerer så mye med dagen vennen. Meg og dine besteforeldre reiste bort litt slik at du kan tilbringe litt tid med "your love". Hun har planlagt noe. Jeg ser deg snart honey, og ha en flott dag. Xoxoxo mamma."  Hm, rart. Mener hun *ditt navn* når hun skrev "your love?" Jeg er så forvirret nå. Kort tid etter, banket det på døren." 

 

 

Ditt POV

 "Hei Justin!" sa jeg og ga han en klem.
"Hei babe!" svarte Justin. 

 

 Nei, han kalte meg nettopp babe?" Ok, *ditt navn* stopp og rødme. "Gratulerer med dagen Justin!" sa jeg mens jeg fortsatt klemte han. "Thank you," og ga meg deretter ett kyss på kinnet. 

 

Resten av natten var helt normal. Vi hadde bestilt litt pizza, gamet litt og sett en god del filmer. Vi så bl.a. "Dear John" og "Titanic". Helt klart mine favoritter. Jeg hadde ligget i armene til Justin nesten hele kvelden, og han hadde ligget og kilt meg litt inn i mellom. Nå må jeg få svart på hintet han har gitt meg de siste dagene. 

 
 "Det er sent, du burde gå hjem og sove. Jobb på oss begge i morgen.." sa Justin til meg etter at jeg hadde reist meg

 

  Meg: Justin vent..
Justin: Hvorfor? Hva er det?
Meg: Jeg har ikke gitt deg en bursdagsgave enda.
Justin: Hele denne kvelden har vært perfekt, så det har vært bursdagsgaven din til meg fra deg, du trenger ikke gi meg noe kjære deg
Meg: Jo, det må jeg virkelig. 

 

 Jeg slang hendene mine rundt nakken hans, og presset leppene mine på leppene til Justin. Det varte 10 sekund ca, og han kysset meg ikke engang tilbake. "Jeg er så lei meg Jus - " han avbrøyt meg med å kysse tilbake. 

 

 Justin: *Ditt navn*, ikke vær lei deg. Dette har vært den beste bursdagsgaven jeg noen gang kunne fått. Og jeg har ventet på dette øyeblikket helt siden første gang vi møttes. Men jeg har ikke turt å gjøre noe siden jeg ikke ville ødelegge vennskapet vårt. Jeg liker deg så utrolig godt. Og vennskapet vårt har vært så utrolig bra. 
 Meg: Jeg liker deg også Justin, virkelig!

 

 Vi kysset igjen, men med mer følelser. "Gratulerer med dagen Justin" hvisket jeg inn i øret hans.  "Bli min" hvisket han tilbake, og jeg nikket.

 

 

 

Hva synes dere om denne imaginen? Vil dere ha mer?

 

Innlegg av Mia Davidsen

05.03.2014 / 18:36 / Imagine

Dagens imagine - 5. mars

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

05.03.2014 / 16:59 / Blogg

Carly Rae jepsen snakker om Justin

Hei alle sammen!

 

 

Postet av Katrine Aasland

05.03.2014 / 14:45 / Instagram

Svarte Selena Justin?

Hei!

 

 

Dette bildet går mye rundt på twitter nå, og folk lurer på om bildet er redigert, eller om det er faktisk er Selena som har kommentert. Hun skal ha kommenter "I love and miss u.." på bildet av seg selv som Justin la ut på mandag hvor han skrev "Most elegant princess in the world." Gomezfreaks skrev at dem som hadde tatt det bildet under, hadde trykket på navnet, og kommet til Selena's instagramprofil. 

 

Jeg håper virkelig dette er sant, for jeg elsker Justin og Selena sammen. Hva tror dere? Ekte eller fake?

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

05.03.2014 / 12:42 / Instagram

Fra Justin til Bria

Hei!

 

 

Under her er Justin's bursdagshilsen til Bria Williams som er datteren til en som kaller seg Birdman (usikker på om han heter det, eller om det bare er ett kallenavn). Det er ikke hele videoen, men om du vil se hele, så trykk >her<:

 

 

 

 

@birdman5star: Thanks tha lil homey @justinbieber my lil mini G@briawilliams1 BDAY party YMCMB RG

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

05.03.2014 / 11:30 / Blogg

Nye bilder av Justin i arresten

Hei alle sammen!

kilde: Tv2.no

Da Justin ble arrestert for fyllekjøring for en god stund tilbake har nå politiet publisert nye bilder av Justin som viser fram tatoveringene sine.Postet av Katrine Aasland

05.03.2014 / 10:05 / Blogg

Bursdagskaken fra Lil Za og Khalil

Hei!!

 

 

Lil Za og Khalil lagde også en kake til Justin på bursdagen hans, og under kan du se den. Den er ganske lik som den andre kaken han fikk:

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

04.03.2014 / 19:23 / Twitter

Twitter

Hei!

 

Nye oppdateringer fra Justin på twitter:

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen04.03.2014 / 18:55 / Blogg

Jugde Judy mener Justin er en idiot.

 

Hei alle sammen!

 

Judge Judy Sheindlin

 

I et nylig intervju med dommeren Judge Judy, som har et realityshow i retter der hun løser konflikter og rettstivster, har i det nye intervjuet fått spørsmål om Justin. 

'' Å være en kjendis er en gave. Du kan behandle det med ærbødighet, eller du kan gjøre deg selv til en idiot. Og jeg synes nå at Justin har gjort en god jobb om å bli en idiot. Det er trist, og jeg skulle ønsket at de personene som er rundt han faktisk viser han hvordan han skal være, fordi slik som han holder på nå er ikke greit. ''

 

Postet av Katrine Aasland

04.03.2014 / 16:34 / Imagine

Dagens imagine - 4. mars

 

 

  

 

 

 

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

04.03.2014 / 15:25 / Instagram

Nytt bilde på instagram

Hei alle sammen!!

 

 

 Nytt bilde Justin har lagt ut på instagram:

 

 

 

@justinbieber: I said it I mean it there's no way around it

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

04.03.2014 / 14:55 / Arrangementer

Har du lyst til å se Carlena og Charlie live?

God morgen, beliebers! :-)

 

Har en veldig god nyhet til dere. Husker dere da Carlena og Kaili var her i Norge på workshop-turné? Var det noen her som ikke fikk muligheten til å se dem? Er det noen som dro på workshopen, men som likevel vil ha muligheten til å se blant annet Carlena igjen? Møt opp i morgen i OSLO på Egertorget kl. 17:00. Arrangementet begynner hovedsaklig 16:00, men de kommer ikke på før kl. 17. Dette skal foregå på MGP-scenen! Der skal Carlena danse sammen med en nykommende artist som heter Charlie. Der vil dere få mulighet til å få billetter av Carlena og Charlie til MGP som er nå på lørdag - og da må dere oppgi koden "Charlie's angels". Husk, det er begrenset antall billetter!

 

Charlie er faktisk en helt vanlig jente som er fra Siggerud, og som alltid har hatt en drøm om å bli artist. Kanskje du kjenner deg igjen i den drømmen? For henne har hardt arbeid lønnet seg veldig. Hun skal opptre på MGP på lørdag for å realisere drømmen sin, og Carlena skal faktisk danse for henne på norsk TV. Visste dere også at Charlie skriver låter med noen av verdens beste låtskrivere som også har skrevet låter for Justin? Det er sykt fett! Hun dro faktisk til Los Angeles for ikke så lenge siden, der hun lærte seg hvordan ting fungerte. Carlena inviterte faktisk Charlie med seg til øvingsstudioet der Justin sine dansere øvde inn til Believe-turneen. Samme dag som de skulle øve inn, så møtte de på Katy Perry, Taylor Swift, Daft Punk og Pharrell som skulle øve til Grammy! 

 

Noen av dere lurer vel sikkert på hvem Charlie er? Se videoen under!

 

Og under her kan dere se da Charlie møtte Carlena da hun skulle lære seg å danse:

 


Og hun har selvfølgelig sin egen musikkvideo dere må få med dere!

  

 

 

Hva syntes dere? Charlie skal jo opptre på MGP med Carlena sin dansekoreografi på lørdag, og da håper jeg at alle dere stemmer henne fram altså! :-) Jeg skal faktisk dele ut gratisbilletter til MGP slik at dere kan dra dit gratis for å heie dem fram. Hvis dere har lyst, så send meg en mail på JDBNorway@gmail.com - Jeg trekker ut heldige vinnere som får lov til å være med og se dette live. Jeg vet også at mange har skrevet i Norske Beliebers på innlegget mitt, og hvis dere har det så er dere automatisk med i trekningen. Ellers kan jo dere komme dere til Oslo i morgen.

 

I tillegg kan jo dere se Carlena og Charlie gratis i morgen kl. 17:00 på Egertorget i Oslo. Ta med venner, og venners venner! Dere får lære en gøy koreografi helt gratis med dem. Og hvis dere ikke er særlig glad i å danse, så kan dere jo bare komme for å støtte dem. Det tror jeg de hadde settet veldig pris på :) oooog som nevnt, dere kan få gratis billetter til mgp!

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

04.03.2014 / 14:10 / Blogg

Shots of me

Hei!

 

 

Nye bilder på Justin's Shots Of Me profil:

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

04.03.2014 / 12:48 / Blogg

Kid Cudi snakker om Justin

 

Hei alle sammen!

 

Kid Cudi-

 

For noen uker siden postet Justin et bilde av han og rapperen Kid Cudi på instagram. Da begynte også ryktene om at Justin skulle bli rapper, og at de to hadde laget ny musikk sammen. Cudi avkrefter dette i et nytt intervju med Complez Music.

Intervjuer: '' Bildet av deg og Justin spredte seg rask på internett. Jobber dere sammen? ''

Cudi: '' Å, nei nei nei. Det var kun tull at Justin skal bli en rapper. Jeg var i studio sent på kvelden, og jobbet med min musikk da møtte jeg på Justin. Vi ble sittende å snakke lenge, og hadde en hyggelig samtale sammen. Jeg kunne ikke tenkt meg å samarbeide sammen med Justin, ikke missforstå meg. Justin er en flott fyr, og han har bra musikk, men han er for ung for at vi to kan jobbe sammen, og vi har helt forskjellig musikksmak også. *ler*. 

Postet av Katrine Aasland

03.03.2014 / 20:33 / Blogg

Ny gifs - Adidas Neo

Hei!

 

En ny gif fra Adidas Neo, som en gratulasjon til Justin:

 

 

 

adidasneolabel:
NEO beliebes! Happy Birthday Justin!

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

03.03.2014 / 19:28 / Instagram

Instagram

Hei!

 

To nye bilder, altså utenom det med Selena, som er lagt ut på instagram: 

 

 

 

@justinbieber: Good morning, god loves you

 

 


@justinbieber: Morning

 

 

@justinbieber: ♛

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

03.03.2014 / 18:26 / Blogg

Shots Of Me

Hei!!

 

Ja dere hadde riktig, Justin var nok på Bahamas og feiret bursdagen sin. (Vet jeg skrev Hawaii istad, men tenkte på det når jeg skulle skrive Bahamas) Bildene under har blitt lagt ut av Johnny, eller John som han kaller seg, på Shots Of Me de siste dagene: 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

03.03.2014 / 17:31 / Twitter

Siste tweets fra Justin

Hei!

 

Tweets fra Justin de siste dagene!

  

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen

03.03.2014 / 16:50 / Blogg

Justin postet bilde av Selena

Hei alle sammen!Justin postet nettopp dette bilde av Selena på instagram.

 

 

 

 

 

Postet av Katrine Aasland

03.03.2014 / 16:42 / Blogg

Pedofil mann gir seg ut for å være Justin

Hei alle sammen!

 

Kilde: Dailymail.com

artikkel-bieber

 

Richard Barlow ble 1.mars arrestert etter at han i flere måneder har utført seksuelle handlinger på nettet. Han har laget en bruker som har fått over 10 000 hendvendelser, og kanskje ikke så rart når han sier at han er Justin Bieber. Jentene som har utført disse seksuelle handlingene er i mellom alderen 12 til 18 år gammel. Han klarte å lure barn ved hjelp av et filmprogram hvor han har satt sammen flere videoer av Justin slik at personen skal se ekte ut. 

 

Da politiet gikk til aksjon i hjemmet til Richard den 1.mars.2014 ble det funnet over 150 videoer av jenter som kledde av seg på kamera, og flere tusen samtaler som han hadde hatt sammen med jentene. 

 

Postet av Katrine Aasland

03.03.2014 / 15:32 / Imagine

Dagens imagine - 3. mars

 

 

 

 

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

03.03.2014 / 14:27 / Blogg

JDBlive.com er nå oppe

Hei!

 

Jeg blogget tidligere om siden >JDBlive.com< som er ei venninne av meg og hennes søster sin. Den er nå oppe, og jeg synes den er utrolig bra! Fint design, og veldig mye nyttige videoer man kan finne. Jeg anbefaler alle og gå innom der, virkelig!

 

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

03.03.2014 / 13:39 / Twitter

Nytt profilbilde og ny bio

Hei!

 

 

Justin har nå fått ett nytt profilbilde og ny bio på twitter:

 

 

 

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

03.03.2014 / 11:31 / Twitter

André Romelle Young på twitter

 

Hei!

 

André Romelle Young, eller bedre kjent som Dr. Dre som artistnavn, la bildet under ut på twitter, altså som en gratulasjon til Justin:

 

 

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

02.03.2014 / 23:35 / Blogg

Justin og Khalil

 

Hei!

 

Bilde av Justin, Khalil og en annen:

 

 

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

02.03.2014 / 22:15 / Blogg

Justin's bursdag

 

Var noen som spurte om vi kunne skrive litt om bursdagen til til Justin. Hva han gjorde og hvem han var med, og ja det kan vi. Vi vet ikke helt eksakt hva han gjorde igår, men det betyr vel at han hadde det forhåpentligvis gøy og at paparazzier ikke fulgte etter han.

 

Som sagt, vet jeg eksakt ikke om hva han gjorde og hvem han var med igår. Men det jeg vet er at han var med Jeremy, Jaxon og Jazmyn i Atlanta dagen før, så tror han var med dem litt på bursdagen sin også. Også var han med Alfredo, Scooter, Ryan og John. Noen sier han feiret bursdagen sin i et lokale med bare familien. Svært mer vet jeg ikke.. desverre. Men håper han virkelig hadde en koselig bursdag, MYE bedre en fjorårets.. 

 

 

 

 

Det er dette vi vet, så om dere vet noe mer, KOMMENTER! :D

 

 

 

Innlegg av: Mia Davidsen - Oppdatert av: Rano Akbar

02.03.2014 / 21:35 / Blogg

Mama Jan på facebook

 Hei! 

 

 

Gratulasjon fra Jan Smith, eller Mama Jan som Justin kalte henne, til Justin på facebook:

 

 

 
POSTET AV: Mia Davidsen
02.03.2014 / 20:47 / Imagine

Dagens imagine - 2. mars

 

Har mye å tenke på for tiden, så imagine hver dag er ikke det jeg tenker på. Men dere får imagine for hele denne uken nå.

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

02.03.2014 / 20:08 / Twitter

Johnny Shahidi på twitter

 

 

Hei! 

 

Gratulasjon fra John, som han kaller seg, til Justin på twitter:

 

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

02.03.2014 / 19:36 / Instagram

Instagram - gratulasjonsbilder fra venner

 Hei!!

 

 

Enda flere gratulsjonsbilder fra dem rundt Justin, og ett fra Mil Tyson, men han har privatbruker så får ikke bilde i instagramform, så det ligger på slutten uten:

 

 

 

 

@billboard: Happy 20th Birthday to @justinbieber! Photographed by Joe Pugliese @joepug

 

 

 

@elvisduran: Happy Birthday @justinbieber!

 

 


@carlyraejepsen: Happy Birthday to YOU @justinbieber !!!

 

 


@carlenabritch: Happy 20th Birthday @justinbieber! It's been a pleasure working together and watching you evolve into such an incredible young man. Enjoy your special day and a bright year ahead of you!

 

 


 

@madisonbeer: thank you for always looking out for me and helping me make my dreams come true.. So lucky to know this guy and to be a part of his life.. Lots of love on your birthday justin xoxo @justinbieber #rp @alfredoflores

 

 

 

@jblazeofficial: Happy 20th Birthday to the homie @justinbieber. Miss rockin the stage with you bro! Hope it's a birthday for the books!

 

 


@thestrahle: Happy 20th @justinbieber

 

 

 

@hellokaili: Happy birthday @justinbieber !! Hope you're enjoying your special day, you deserve all the 🍰 in the world 🙈

 

 


@iam_vernonb: I remember around this time we was in London for your 19th . Happy 20th Birthday to my homie@justinbieber.

 

 


@matrixmel: Happy Birthday JB! Love you like a fat kid loves cake. We all know how much I love to eat. We all grew up together in a way.

 

 


@sergiokletnoy: It's @justinbieber's birthday... Yo, @matrixmel... How are we celebrating? #JustinBieber #Biebs

 

 


@jonboogiee: Just want to send a Happy Birthday to my lil brodie@justinbieber **Welcomes to the Twenties Club**#Yee

 

 


@markthemogul: Happy bizzle day 2 da Lil homie. I've had the pleasure over the past 8 months to be a part of something that will change the world. Beyond the talent is a great heart. #BizzleDay #Digress #KnoUThew #TheBig20

 

 


@ryangood24: Happy 20th Jb! To celebrate you not being a teen anymore ill throw up the weirdest photo I have of the two of us...

 

 


@aubreestorm: Happy Birthday @justinbieber i definitely miss sharing that stage with you as hope that 20 is a positive and successful year in your life. #happybirthday

 

 


@nickdemoura: From the first day we met in this photo.. Till now your 20th birthday!!! It's been a honor to be part of your career and your life! love always fam! Happy birthday @justinbieber

 

 

 

@elysandraq: Look who's 20 😎 Feliz cumpleaños @justinbieber

 

 

 

@madisonpettis: Happy Birthday @justinbieber!

 

 

@milktyson: Happy birthday young king! Fuck the politics we had a crazy year! From the Philippines starting with a can of paint to the premier date we made happen! To all our crazy missions and all the fun we had! Today is the first page of a 365 page book you can write however you chose to, have it written in a way the world will still be inspired 20 years from today. Lots of love JB #FAM

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

02.03.2014 / 18:08 / Blogg

Justin, Christian og Chaz

 

Hei!!

 

 

Her er ett usett bilde av Justin, Christian og Chaz. Jeg tror bildet er fra 2011/2012, rundt der.

 

 

 

 

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

02.03.2014 / 17:15 / Blogg

Chantel og Justin

 

 

Hei alle sammen!

 

 

 

 


@chanteljeffries: Joyeux anniversaire 🎈

 

@chanteljeffries:Joyeux anniversaire 🎈

 

 

 

Postet av Katrine Aasland

02.03.2014 / 16:42 / Blogg

50 millioner følgere

 

Hei alle sammen!

 

 

 

20140301-034313 PM.jpg

 

 

Justin har fått 50 millioner følgere på twitter.

 

 

Postet av Katrine Aasland

01.03.2014 / 18:37 / Blogg

"You won't be sixteen forever''

Nei, vår kjære gutt fyller faktisk 20 år i dag! 

 

Jeg skal ikke skrive et langt og kjedelig innlegg, jeg tror vi alle har forstått at i dag er en stor dag for belieber-familien. 20 år er gått, og det er 20 fine år. Vi har vært en del av hans reise gjennom livet og sett tenåring Justin vokse opp under våre hender. Vi var der for han den vanskelige oppveksten i tenåringslivet hans. Tenk at han er der han er den dag i dag, bare på grunn av oss! Jeg håper alle tar og feirer den på en eller annen måte. Det kan være å unne seg noe godt, se en av Bieber-filmene eller bare gjøre noe som dere ellers ikke ville gjort den dag i dag. Jeg håper dere kan fortelle hvordan dere opplevde dagen i dag! Selv har jeg vært på kino og sett Never Say Never og grått et par tårer, og det er stolte gledestårer :-)

 

Tenk at han nå er i voksenalderen! 

 

Han er kanskje ikke den samme 16-år gamle gutten jeg ble forelsket i, men han er fortsatt Justin. Vi har vært her i flere år, og vi kan fortsette samme vei oppover! Håper alle er med videre, og ikke minst at Justin får en strålende dag med sine nærmeste. Han fortjener det så masse etter så mye nedturer. We love you Justin!

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

01.03.2014 / 16:27 / Blogg

Nytt shots of me bilde

 

Hei!

 

 

Dette bildet har Snoop Dogg lagt ut på shots of me:

 

 

  

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

01.03.2014 / 14:15 / Blogg

VIDEO: Miley Cyrus gir råd til Justin

Hei alle sammen!

 

Postet av Katrine Aasland
01.03.2014 / 13:32 / Twitter

Twitter

 

Nye tweets og twittertrender

 

  

 POSTET AV: Mia Davidsen

01.03.2014 / 12:26 / Instagram

Instagram

Hei! 

 

En del av de rundt Justin, både venner og crewet, har lagt ut gratulasjoner til Justin:

 

 

@scooterbraun: His last day as a teenager. Where has the time gone buddy? Happy early bday @justinbieber

 

 

 

@scooterbraun: Happy 20th birthday @justinbieber! See u soon! Been a pleasure to be a part of your journey. Love yah

 

 


@carinmorris: It's march 1st here in Cape Town and I'm heading to a safari today. Last time I was on safari was with this birthday boy! Happy birthday JB. May all your wildest dreams come true.

 

 


@thepatricknilsson: Happy Birthday Bro! #oldlikedirt #teensnomore#birthday #itstime #dontbescared #ogr @justinbieber

 

 

 

@desertdebs: Happy birthday @justinbieber . Love ya ⚡️

 

 


@hugui81: *ingen tekst*

 

 


@hugui81: *ingen tekst*

 

 


@dankanter: Happy Birthday @justinbieber!

 

 


@alfredoflores: Happy Birthday to my brother. Ain't so little anymore! What a journey it's been. Here's to many more years of happiness and fun! @justinbieber 2⃣0⃣❗️

 

 


@yeshuathegudwin: Happy bday @justinbieber keep on keepin on!

 

 


@wilsonwwarren: It's been 7 years since I met you @justinbieber and one hell of a ride, Happy 20th Birthday little bro!

 

 


@allisonjamiekaye: Happiest of birthdays @justinbieber!! Where has the time gone? Can't believe you're 20 already. Love you to pieces.

 

 


@poobear: Been waiting to say this for a year now for real , Happy Birthday!! Your truly one of the most kindhearted and talented people I've had the honor of meeting !! Hope you have a memorable birthday !! Love you bro!!

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen