01.04.2014 / 00:01 / Filed Under: Blogg

Gratulerer med dagen Rano Akbar

Hei alle sammen! 

 

I dag den 1.april har Rano bursdag. Hun er grunnen for at bloggen ble opprettet den 7.april.2011, og grunnen for at den enda er oppe og går. Hun er en fantastisk person, som vi alle er blitt så utrolig glad i, og i dag fyller hun 18 år. I dag er dagen hvor hun får flere rettigheter og større muligheter til og nå sine mål i livet. Rano har alltid ønsket å drive med noe innenfor media, og hun er på god vei med både CAOS og bloggen, noe som vi er glad for. Håper også at dere alle sammen ønsker Rano en kjempefin dag, fordi dette fortjener hun virkelig. 

 

Jeg har kjent Rano siden slutten av 2011, og vi har fortsatt veldig god kontakt i dag. Hun er en utav mine nærmeste venner, og hver gang jeg snakker med henne blir jeg automatisk glad igjen. Hun får alle rundt seg til å føle seg spesiell, og jeg vet også at hun setter utrolig stor pris på alt som dere lesere har gjort for henne. 

 

Gratulerer med dagen Rano♥

 

 

Postet av Katrine Aasland og resten av JDBnorway gjengen.♥

 31.03.2014 / 21:36 / Filed Under: AWARDS

Juno Award 2014

Hei! 

 

Justin vant i går prisen "Fan Choice Award" for fjerde året på rad takke være oss, altså fansen. Han var nominert sammen med bl.a. Celine Dion, Drake og Michael Bubble. Justin kunne desverre ikke være der for å ta den imot, så når Justin's navn ble ropt opp kom buingen fra publikum. Den negative responsen gjorde slik at musikeren Serena Ryder gikk til forsvar for Justin - "Justin er en fantastisk musiker og han fortjener virkelig denne prisen. Han har jobbet hele livet sitt og vi må støtte han." Under her kan dere se tweeten hans, og en video fra da han vant prisen:

 
Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


31.03.2014 / 21:02 / Filed Under: Gifs

Gifs I Victoria Secret Fashion Show

Hei!

 

Her er noen gifs fra da Justin var med og opptrådte på "Victoria Fashion Show" i 2012 (men også noen intervjuer, backstage og da han varmet opp til selve liveshowet om jeg ikke tar feil):

 

 

   

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

 


31.03.2014 / 20:19 / Filed Under: Gifs

Nytt instagrambilde fra Justin

Hei!

 

Nytt bilde postet på instagrammen til Justin:

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


31.03.2014 / 19:50 / Filed Under: Blogg

Justin ankommer hotellet i Toronto

Til deg som kommenterte på del 3 på historien til Ingrid: Du må gå på sidemenyen til høyre, og ned til kategorier hvor du finner historiens kategori som heter "Historie: "Remember Me".

 

 


 

 

Hei!

 

Etter at Justin forlot hotellet sitt i Montréal, Canada igår, dro han over til Toronto, Canada igjen og sjekket inn på ett hotell der. Bieber-news skrev dette "Justin checking into his hotel in Toronto. He later went out at 1.30 am to Time nightclub but sent his people to check it out while he waited in the car. He decided not to go inside and took off and returned to the hotel. Justin wore Louis Vuitton fur vest and had McDonald's picked up for him for dinner."

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


31.03.2014 / 10:43 / Filed Under: Blogg

Justin forlater hotellet

 Hei alle sammen!

 

 Bilder og video av Justin som forlater hotellet sitt i Montreal

 

 

 

 

 

Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen


30.03.2014 / 21:44 / Filed Under: Gifs

Gifs I Beauty And A Beat

Hei!

 

 

I og med det at det er så veldig lite å blogge om, eller det er det samme hele tiden, tenkte jeg å poste gifs hver dag. Eller prøve for jeg kan ikke love noe 100% uten å holde det. Her har dere noen gifs fra Beauty And A Beat:

 

 

 

  

  

  

  

 

 

  

  

 

 

 

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

 


30.03.2014 / 19:57 / Filed Under: Stjel stilen

Stjel stilen

Hei!

 

 

Noe av det siste Justin har gått med, som også du nå kan få:

 

 

 

Kort grønn joggebukse til knærene - ca. 300 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Sort t-skorte med tallet 57 bak, som er helt enkel foran - ca. 510 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Sort hettejakke - ca. 5221 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 Røde hårete sko - ca. 5972 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


30.03.2014 / 18:49 / Filed Under: Blogg

"With young burnt"

Hei!

 

 

BIldet Justin postet på shots inatt:

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


30.03.2014 / 17:01 / Filed Under: Blogg

Fanbilder

Hei!

 

 

Her er tre fanbilder av Justin i Montréal inatt:

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


30.03.2014 / 15:30 / Filed Under: Historie: "Remember Me"

"Remember Me" - del 3

"Heeei" sa Carly og la seg ned vedsiden av meg. "Har dere besøk? Det var så mange ukjente sko nede i gangen" spurte hun og så på meg. "Ehh, det var det ja" sa jeg og fiklet litt med hendene. Sa jeg at Justin var på besøk kom hun helt sikkert til å freake ut, så betatt hun var av han. "Hvem er det som er på besøk Valerie?" spurte hun meg seriøst og så skeptisk på meg. "Lov meg at du ikke hyler nå, okei?" sa jeg til henne. Hun nikket ivrig og så på meg med store øyne. "Justin og moren er her på besøk" mumlet jeg. Hele ansiktet hennes lyste opp når jeg sa det og hun begynte å smile som en idiot. "Er du seriøs?" sa hun og gliste. Jeg måtte bare le av henne. "Ja, han er naboen min" sa jeg og lo. "Kan ikke vi gå ned til dem?" spurte hun og så på meg med dådyrøyne. Jeg sukket, hva skulle jeg svare? 

 Jeg så skeptisk bort på Carly som satt der med et glis om munnen som ingen kunne etterligne. Jeg ble dratt med og himlet med øynene. "Javel, greit da" sa jeg og kastet armene i været. "Men vær grei" sa jeg bestemt mens hun satt der og klappet og lo som en annen idiot. Vi gikk ned trappen, stille for å passe på at de ikke merket oss med det første. Vi ville se hva de gjorde og høre hva de snakket om først. "Søsteren din ser ikke så ille ut da" hørte jeg komme fra Justin med en forsiktig stemme. Adam så dumt på han og visste ikke helt om han skulle le eller gråte av det Justin akkurat sa. "Du fikk med deg at hun er søsteren min, ja? Og du vet hva brødre gjør med søsteren sin type?" sa han med en smule ironi i stemmen. Justin stivnet til og begynte å le det bort. "Aldri i verden om jeg hadde gått etter søsteren din" lo han. "Best for deg" advarte Adam og smilte lurt. Jeg ristet på hodet der jeg satt og facepalmet alt for mange ganger. Carly så på meg med store, sjalue øyne. "Han liker deg" sa hun og gliste. "Men jeg tar han først!" lo hun og reiste seg. "Hva gjør dere?" spurte Carly og begynte å gå ned trappen. "Carly..!" ropte jeg med en hviskende stemme. Nå hadde jeg ikke annet valg enn å følge etter, ellers er det jeg som blir seende ut som en idiot. "Ikke mye, Carly" svarte Adam med trykk på ´Carly´. "Spiller FIFA" fullførte han. Adam er litt lei av Carly, for hun skal alltid henge rundt han og kompisene hans som hun synes er så kjekke når hun egentlig kommer over for å være med meg. Carly slengte seg ned i sofaen på den ledige plassen ved siden av Justin, så klart. Justin fulgte meg med de brune øynene sine hele veien, helt til jeg satte meg ned i den hvite, myke stolen som stod plassert sammen med sofaene. "Hva vil dere egentlig? Skal ikke dere sitte opp å se jentefilm og grine over at dere ikke har kjærester og alt det der?" spurte Adam oppgitt. "Ja, enig. Kom, Carly" sa jeg og reiste meg og var på vei opp før en mørk stemme stoppet oss. "De kan jo bare henge med oss, gjør ikke meg noe" smilte Justin. Han var for kjekk. Jeg klarte det ikke. Om jeg så på han, ble jeg sittende og stirre, og det hadde bare blitt pinlig. 

Vi tok på oss sko og dro ut i hagen for å spille rugby. "Valerie og Justin, og Carly og jeg, da" beordret Adam og stilte seg opp i forsvarsposisjon. Carly var ikke så fornøyd med lagene, ikke jeg heller egentlig. Justin så på meg med de brune øynene sine, og i det jeg så på han, ga han meg et lite blunk. Jeg ristet på hodet og himlet med øynene. Jeg klarte han bare ikke. Han virket alt for selvsikker og klysete for min del.*JUSTIN´S SYNSVINKEL*

Jeg klarte ikke la være å se på Valerie. Hun var jo helt nydelig. "Touchdown!!" ropte Adam fornøyd og løftet hendene i været og gjorde en liten seiersdans før han gikk videre bort til Carly for å gi henne en high five. "Justin!! Følg med da!" ropte Valerie irritert til meg kastet hendene i været. Hun hadde litt av et temperament må jeg si. "Nå er det dessert!" ropte Miss Jones ut til oss med den snille stemmen sin. Mamma satt på kjøkkenet og drakk kaffen sin. Jeg er så glad for at hun allerede har fått seg venner her. Det trenger hun virkelig etter alt hun har vært gjennom opp i gjennom årene. "Hei, mamma" sa jeg og la den ene hånden min på skulderen hennes. "Hei, gutten min" smilte hun og la hånden sin på min. Jeg merket blikket til Valerie og de siklende øynene til Carly på meg. Jeg ville ikke se bort på Valerie, for da hadde det blitt kleint. "Koser du deg?" spurte mamma vennlig. "Ja, veldig" svarte jeg og strøk henne på skulderen før jeg forsynte meg med is og jordbær som stod servert på kjøkkenbenken. "Skal vi sette oss ut?" spurte Valerie og var allerede på vei. Jeg har allerede merket på henne at hun gjør som hun vil. Hun spør og før hun får et svar, så gjør hun det som passer henne best, sann som nå. Jeg gikk etter Valerie og satte meg på stolen som var på andre siden av bordet av hvor hun satt. "Jeg biter ikke" lo hun. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare, så jeg valgte å bare le med og få det bort. Adam kom ut sammen med en skravlende Carly og alle bortsett fra Carly var stille. "Liker du deg her så langt da?" spurte Carly meg. Jeg tygde ferdig før jeg svarte. "Ja, er koselig, men helt annerledes enn der jeg kommer fra" svarte jeg. Alle øynene var på meg mens jeg svarte. "Møtt noen digge jenter?" spurte Adam og ertet meg litt ved å dytte ene armen sin borti min. Jeg hadde lite lyst til å svare på dette nå siden det var de som var her. For den eneste jenta jeg har fått et godt øye for hittil, er Valerie. Jeg så bort på henne og hun satt og spiste isen sin og skravlet med Carly mens håret hennes flagret i vinden. Hva tror dere skjer videre? Mer? 

 

 

Innlegg av: Ingrid Kaggerud
 


30.03.2014 / 13:45 / Filed Under: Instagram

Nytt på instagram

Hei!

 

 

 

Nye oppdateringer på instagram:

 

 

 

 

@justinbieber: ♛

 

 


@justinbieber: U know ur burnt Chaz haha luv u bra

 

 


@justinbieber: No sense ♛

 

 


@justinbieber: On em

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


30.03.2014 / 11:15 / Filed Under: Blogg

Justin på Buonanotte

Hei!

 

 

Ett nytt bilde av Justin i Montréal, og her er han på Buonanotte. Det er da en restaurant i Montréal som også finnes i Toronto.

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


29.03.2014 / 18:32 / Filed Under: Blogg

Justin ankommer Montréal

Hei!

 

 

Her er noen bilder av Justin som ankommer Montréal, Canada inatt:

 

 

 

 

Innlegg av Malin Ulsund Skauge


29.03.2014 / 17:39 / Filed Under: Blogg

Gammelt bilde

Hei!

 

 

Dette bilde ble tatt i sommer 2013, rettere sagt august, med noen fans i Miami, Florida:

 

 

 


Innlegg av Malin Ulsund Skauge


29.03.2014 / 14:32 / Filed Under: Twitter

Twitter

Hei!

 

 

Nye oppdateringer på twitter:

 

 

 


 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


29.03.2014 / 12:59 / Filed Under: Instagram

Instagram

Hei!

 

 

Noen nye oppdateringer fra Justin, Dj Tay James og Adidas NEO Label:

 

 

 

 

@justinbieber: Catch up. I'm too far ahead. The younger generation gets it ♛

 

 


@djtayjames: We dem boyz

 

 


@adidasneolabel: Shouting out shout outs. Remember these? #latergram

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


29.03.2014 / 10:42 / Filed Under: Blogg

Justin forlater hotellet

Hei!

 

 

Her er noen bilder fra igår (28. mars) hvor Justin forlater hotellet sitt i Toronto:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


28.03.2014 / 19:21 / Filed Under: Blogg

Gifs: Adidas NEO photoshoot I 3

OPPDATERT!!!

 

Hei!

 

 

Ett par flere gifs fra Adidas NEO photoshoot:

 

 

 

adidasneolabel:
This smile just keeps going. And keeps us going. 

 

adidasneolabel:
Exclusive Justin Bieber gifs on our tumblr all week. Don?t miss out. 

 

adidasneolabel:
Focus on Justin.

 

adidasneolabel:
That. Smile. 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


28.03.2014 / 18:42 / Filed Under: Blogg

Usett bilde

Hei!

 

 

Ett usett bilde av Justin, Jazmyn og Jeremy på ett fly fra 2012 tror jeg:

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


28.03.2014 / 18:01 / Filed Under: Blogg

Shots

Hei!

 

 

 

Ett nytt bilde på shots: 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


28.03.2014 / 16:36 / Filed Under: BELIEVE MOVIE

GIFS; Believe Movie

Hei!!

 

Jeg fant en del gifs av Justin fra den 10 minuttersdelen av Believe Movie på tumblr, og tenkte jeg kunne dele dem med dere, so here you go:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


27.03.2014 / 19:45 / Filed Under: Blogg

Justin med fans i Toronto

DETTE INNLEGGET BLIR OPPDATERT

 

Hei alle sammen!

 

 

Justin sammen med fans i Toronto den 27.mars

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 


 

Postet av Katrine Aasland og Mia Davidsen Heidenstrøm


27.03.2014 / 16:30 / Filed Under: Blogg

Gifs: Adidas NEO photoshoot I 2

Hei!

 

 

Her er noen flere gifs av Justin fra Adidas NEO photoshoot:

 

 

 

adidasneolabel:
Justin leads the way. 

 

adidasneolabel:
Justin in NEO hi tops. Oh yeah.

 

adidasneolabel:
Justin strutting his stuff on the camera. 

 

adidasneolabel:
Roll up your sleeves and get a close up. It?s Justin. 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


27.03.2014 / 15:57 / Filed Under: Blogg

Twitter oppdateringHei alle sammen!

Tenkte å legge ut de siste tweetene og retweetene av JustinPostet av: Rikke Ingebretsen


27.03.2014 / 14:01 / Filed Under: Blogg

LET'S TALK ABOUT JELENA

Hei alle sammen!

 

Denne teksten ble postet på Weknowthedj.com som er hjemmesiden til Justin's DJ, Tay James. Teksten er skrevet av Sophie Pipitone. 

 
Let's talk Jelena, shall we?

I Should probably begin by saying if you were lost by the word Jelena in the first sentence? you've most likely been living under a rock for the past few years. Similar to the term Brangelina, Jelena has been dubbed the couple name for Justin Bieber and Selena Gomez since their romance began. The unnecessary drama between Jelena shippers(a.k.a. relationship supporters) and Jelena haters seems to be never-ending. The drama arose once again when Bieber began playing a duet he presumably wrote and recorded with once girlfriend Selena Gomez for fans. Of course before this, other sparks of drama here and there have occurred. A few of Selena?s Instagram posts consisting Bieber?s lyrics, the pair being spotted out and about in Texas, a caption reading "Most elegant princess in the world," and two dance videos that Justin later deleted are only a few of these "sparks" allowing two fandoms to go nuts

 

 

Postet av Katrine Aasland


27.03.2014 / 13:45 / Filed Under: Blogg

Nye instagram bilder

Hei alle sammen!

 

justinbieber: No time to waste ♛

@justinbieber: No time to waste

 

@justinbieber: Margiela 

@Justinbieber Margiela

 

Postet av Katrine Aasland

 


27.03.2014 / 11:39 / Filed Under: Imagine

Mini imagines 

     

 

 


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


26.03.2014 / 22:02 / Filed Under: Instagram

Instagram

Hei!

 

 

Nye bilder på instagram:

 

 

 

 

 

@justinbieber: Treasure ♛

 

 

 

@justinbieber: Competitive Nature*

 

 


@adidasneolabel: Checking the shot. Approved. #behindthescenes#dolbytheater

 

 


@adidasneolabel: @adelealeskerovaa twinning with Justin

 

 


@adidasneolabel: Prince of Pop doing what he does.

 

 


@hellokaili: Believe movie is out!!! 👅👅 go get it on iTunes

 

 


@mikelernerphoto: Regram: I liked the work @justinbieber and I did last week. Just me and him in a studio, no stylists, no publicists, no label, no distractions. Super organic, the way I love to work.

 

 


@islandrecords: A few days late (3/23 technically), but happy#2YearsOfBoyfriend!

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


26.03.2014 / 21:12 / Filed Under: Blogg

25. mars: Justin med fans

Hei!

 

 

Her er noen bilder fra Toronto igår hvor Justin er med fans:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


26.03.2014 / 20:11 / Filed Under: Arrangementer

En reise jeg aldri glemmer - del 3

Heisann dere! Jeg har helt glemt å skrive den siste delen av turneen med Carlena og Kaili, og det er jo veldig etterlengtet. Beklager, min feil!

 

 

Mens jeg dro hjem igjen til Bergen etter en fin tur rundt om i Norge, dro Carlena, Kaili og manageren min videre til Kristiansand og Arendal for å holde klasser der. Angrer så sykt på at jeg valgte å ikke bli med, og grunnen til det var jo fordi jeg hadde skole. Fant senere ut at jeg hadde fri de to dagene også, så det var kjipt. Men helgen kom, og de landet i Bergen tidlig på lørdagen. Hele gjengen var utslitt, så de valgte å sove lenge. Jeg derimot dro rett til lokalet for å gjøre alt klart, slik at de bare kunne komme senest mulig. Meg og kompisen min Martin kjørte til byen og hentet dem, og dro til Nykrohnborg Kultursenter der vi holdt til. Var sykt koselig og det var gjensynsglede, og vi sang Backstreet Boys hele veien til lokalet, haha. 

 

Her sitter jeg da i mitt rette element, klar for jobb!

 

Carlena og Kaili med noen fans. Dette var i Stavanger da! Men syntes det bildet var koselig :)

 

1. Meg og CAOS-plakaten, haha veldig gira! 2. En fellessnap under jobb. 3. Kaili holder klasse. 4. Jobbjobbjobb!

 

Etter workshopen så ville manageren min ut å spise med gjengen, så da ble det Fridays. I tillegg hadde jentene litt lyst å dra ut, så da satt jeg og ventet på hotellet mens de gjorde seg klar. Vi vorset på Fridays, men endte heller opp med å dra hjem igjen istedenfor. Carlena stakkar hadde valgt å løpe 11km tidlig den morgningen istedenfor å sove, så hun var helt (mildt sagt) dø. Men denne kvelden var så gøy! Mens Carlena var på do, så bestemte vi oss for å lure Carlena. Vi betalte regningen og ble enige med kelnerne om å kjøre en prank på Carlena. Så da Carlena kom tilbake, begynte vi å hviske og si at vi skulle "liksom dra fra regningen" - og det gjorde vi. Vi hadde jo avtalt med kelneren at de bare skulle stoppe Carlena mens vi andre bare løp ut, det var så morsomt! Hun ble jo sååå redd

 

Dagen etterpå valgte vi alle å sove ut etter en slitsom dag. Jeg derimot, våknet tidlig og ville gjøre noe spesielt ettersom det var den aller siste dagen! Så det jeg gjorde var å spørre mange som skulle på M&G den dagen om de kunne enten bake kake, muffins osv. eller ta med seg noe godt! Noen tok med seg ballonger, og masse annet rart. Ettersom vi hadde en scene, så lå vi alt oppå der og overrasket Carlena og Kaili med MASSE søtt. I tillegg bestemte meg og manageren min å kjøre en siste prank på de begge to. Så vi tok på brannalarmen og fikk alle sammen til storme ut av lokalet, og de satt der og bare "dafuq er det som skjer" - utrolig gøy!

Siste dagen.. Det var jo så koselig! Jentene hadde fått så utrolig masse snop og ting! Det var så masse at det ble en svær pose stappet av sjokolade, kake, muffins, drikke, og annet godt. Dette kunne jo de ikke spise alt av, så da var jo det Rano som var løsningen. De ga meg seriøst nesten alt av snopet.. Ikke kunne de spise alt, og ikke kunne de ta det med seg hjem (Kaili hadde overvekt på nesten 10kg fra før av..). Så hele familien ble glad da jeg kom inn med så masse for å si det mildt. 

 

Ellers dagen etterpå tok jeg meg fri de siste timene fra skolen for å dra på shopping med dem. De skulle også på flyplassen senere på dagen, og da var det farvel. Jeg var sååå lei meg, for sannsynligheten for at jeg treffer dem igjen er jo så ikke så alt for stor. Vi tok oss en runde i byn, dro på Starbucks og endte opp på Fridays der de kjørte på med en dagsfylla. Så var det på tide å dra. Vi fikk gitt hverandre noen store klemmer, og vekslet selvfølgelig numre og bestemte oss for å holde kontakten. Senere nå i ettertid har jeg jo snakket en del med Carlena faktisk! Ikke så mye Kaili dessverre. 


Haha det var sykelig mange som screenshottet dette bildet.. Menmen! Det var utrolig koselig. Vi snakket masse om kjærlighetslivet, LA og bare masse annet. Savner de så masse :(

 

Nå vil jeg også meddele til dere at vi skal på ny turné i august mellom 20.august til 30.august, og denne gangen er det faktisk Jon Boogie som skal være med!!!! Jon Boogie + en til dere snart får vite. Vi skal til Bergen, Oslo, Kristiansand, Stavanger, Trondheim, Bodø og Molde! Billetter blir lagt ut for salg på søndag. Skal gi dere mer informasjon om dette, men dere kan egentlig finne alt HER!

 

Den neste turneen som kommer blir jævlig bra. Jeg tror faktisk denne som kommer blir bedre! Nå vet meg og manageren min hva dere beliebers og dansere liker, og hvordan vi skal utføre det enda bedre. Forrige gang var jo vår første, og nå har vi enda mer erfaring. Vi skal jo også til nye byer! I tillegg har vi med oss Jonas Fossum, og det blir jo veldig gøy. Meg og han skal faktisk blogge om hele turneen og ha livestreamer underveis. Det er utrolig greit å ha med seg en partner som i tillegg er en kompis, for da har jeg en fotograf også. Jeg vet dette spørsmålet kommer til å komme, men grunnen til at Jonas blir med oss er fordi vi begge har fellesmanager, han var med sist gang i Tønsberg og har erfaring, og ikke minst fordi vi er veldig gode venner.

 

Innlegg av: Rano Akbar


26.03.2014 / 20:02 / Filed Under: Historie: "Remember Me"

"Remember Me" - del 2

Jeg har satt to faste dager nå om når dere får delene av historien. Dere får en del på onsdager og søndager! Håper det passer bra for dere. Dere kan være heldig og få en del ekstra innimellom om dere viser interesse.

Plutselig hørte jeg døren gikk opp, og en gutt med lysebrunt hår og hasselbrune øyne kom inn i klasserommet. Jeg så på han med store øyne og kjente kinnene min bli varme. Jeg hadde vist litt mer flaks enn det jeg trodde. Jeg så meg rundt, og så alle jentene satt der å siklet etter den nye gutten, inkludert Carly. Jeg skal ikke klandre dem, fordi han var litt kjekk. Eller ikke bare litt, han var UTROLIG kjekk. Jeg så bort på han og studerte han fra topp til tå. Han hadde på seg et par svarte skinnyjeans og en svart hettegenser der det stod med store bokstaver, "Destroy" på. Ikke dårlig, tenkte jeg og smilte. 


 
"Fortell litt om deg selv" ba Mr. Sanchez han høflig. "Øøh.. JEg heter Justin, flyttet hit sammen med moren min, siden hun fikk ett jobbtilbud her." fortalte han og så rett ned i bakken og fikset litt på hettegenseren han hadde på. Ikke så mye informasjon akkurat, men han var jo ny da så jeg skjønner han. Tror ikke jeg helle hadde gitt ut hele livshistorien min til noen folk jeg aldri hadde møtt før. "Du kan sette deg på pulten ved siden av Brian" sa Mr. Sanchez og pekte. Jeg hadde vært forelsket i Brian helt siden førsteåret mitt her, men jeg tror ikke jeg var den eneste siden han var den kjekkeste her på skolen. Men jeg tror nesten Justin slår han der. Carly snudde seg mot meg og ga meg et stort glis. "Herregud, så kjekk han er!" hvisket hun og fniste. Jeg klarte ikke gjøre annet enn å le av henne der og da. Carly og jeg kunne ikke sitte sammen, vi bare skravlet samme hele tiden. "Jeg kommer til deg i kveld, også lager vi god mat og alt det der" sa hun med store øyne. "Jeg kan ikke.. Skal ut med mamma" sukket jeg og så ned, "men i morgen kan jeg" fortsatte jeg og smilte. 

 *JUSTIN'S SYNSVINKEL*

"Jenter, er det noe dere vil dele med resten av klassen?" spurte Mr. Sanchez til to fnisende jenter bakerst i klasserommet. Begge så på hverandre og smilte. "Beklager Mr. Sanchez" sa jenta med det blonde håret og lo. Den andre jenta satt der og prøvde å holde latteren tilbake, mens Mr. Sanchez stod framfor dem og nikket. "Det var det jeg tenkte" sa han og gikk fram til kateteret igjen. Jeg så bort på jenten som satt og snakket med hun som svarte Mr. Sanchez, hun var virkelig vakker. Det lange, mørkebrune håret hennes hang nedover ryggen hennes og de brune øynene hennes lyste opp som stjernene på nattehimmelen. "..og derfor skled alle kontinentene fra hverandre" forklarte Mr Sanchez da det ringte ut. Alle spratt opp av stolene bortsett fra meg. Jeg måtte være igjen og få mer informasjon av Mr. Sanchez. Men heldigvis er det sommerferie i morgen, så dette var bare en slags "bli-kjent-dag" for min del. "Hvordan synes du første time var, mr. Bieber?" spurte han meg mens han satte seg ned på stolen ved kateteret. "Helt grei" sa jeg høflig og trippet utolmodig med foten. Kan ikke han bare bli ferdig, tenkte jeg mens han satt der og snakket om regler og andre ting jeg ikke kunne brydd meg mindre om akkurat nå. "Jeg tenker du kanskje vil ha friminutt, så bare gå ut du" sa han og blunket til meg. Jeg smilte til han før jeg forsvant ut døren. Jeg gikk en tur ned i den lille parken ved skolegården og satte meg ned på en benk der. Bare lytte og observere. Jeg hørte noen komme mot parken og skravle. "Han nye gutten var sykt deilig, lurer på om han er sammen med noen?" hørte jeg noen jenter fnise. "Carly, husk å ikke bli for ivrig nå da" sa den andre jenten og lo. Jeg snudde meg og så de to jentene som satt å fniste i klasserommet. "Han er jo til og med kjekkere enn Brian" sa jenta som tydeligvis het Carly, men det var ikke henne jeg brydde meg noe om, det var venninnen hennes. "Jeg skal være enig med deg der" sa hun andre og fniste. 

 *VALERIE´S SYNSVINKEL*

Endelig var det sommerferie og solen stod høyt oppe på den blå himmelen. Jeg måtte gå alene hjem fra skolen som vanlig siden Adam skulle på jobb. Jeg gikk der med øreproppene i ørene og hørte ikke så veldig mye hva som skjedde rundt meg. "Don't you ever sau I just walked away I will always want youuu" mumlet jeg mens jeg gikk bortover gangfeltet. Miley Cyrus var det største idolet, virkelig. Helt siden Hannah Montana hadde jeg vært helt frelst, og etter hun forandret seg må jeg jo nesten påstå at jeg begynte å like henne enda mer og spesielt de nye sangene hennes. Plutselig kjente jeg en hånd på skulderen og stivnet helt til. Jeg snudde meg sakte rundt og var klar til å forsvare meg, men isteden ble jeg møtt av et hyggelig ansikt. "Justin! Du skremte meg" sa jeg irritert og slo han lett i armen og begynte å gå videre. "Beklager" lo han, mens han løp etter meg. Han tok tak i skulderen min og stoppet meg. "Hva er det du vil" sa jeg irritert og tok hendene mine på hoftene. "Jeg lurte bare på om vi skulle gå hjem sammen?" sa han og smilte til meg. Jeg så rart på han. "Du vet jo ikke hvor jeg bor" sa jeg skeptisk og rynket øyenbrynene mine sammen. "Jeg tror du er naboen min, om det var du som var ute og kastet søppel igår" smilte han.

Jeg og mamma kom inn døren med to store poser med klær fra en kjempe koselig shoppingtur. "Jeg bare går opp jeg" sa jeg til mamma og sprang opp trappen. Kanskje Carly kunne komme bort allikevel? Jeg satte meg opp i sengen og skrudde på tven på rommet mitt. Så deilig det var å slappe av, beina mine verket etter den lange shoppingturen jeg og mamma hadde. "Kom hjem litt tideligere enn jeg forventet, vil du komme bort allikevel?" tastet jeg inn på mobilen og sendte til Carly. Jeg håpet hun ville for det fristet ikke å tilbringe første kvelden i sommerferien alene. Etter noen minutter plingen mobilen min og "Carly" med store bokstaver lyste opp på skjermen. "Kommer snart bort" hadde Carly skrevet. Jeg smilte. Da slapp jeg å være alene heldigvis. "Valerie, kan du komme å dekke på bordet?" ropte mamma opp trappen. Det var vel best å bare gå ned før hun ble irritert. Jeg sprang ned på kjøkkenet der hun stod å laget middag. Den gode lukten av lasagne strømmet inn i nesen min og etterlot magen min enda sultnere enn det den var i stad. "Det lukter kjempe godt mamma" sa jeg og tok ut noen fat fra kjøkkenskapet. "Så bra kjære, men du må ta på to fat til, vi får middagsgjester" sa hun og satte lasagnen inn i ovnen. Lurer på hvem det er? "Carly kommer også, men det er ikke før senere" sa jeg og dekket på bestikk og glass. 

Plutselig ringte det på døren og mamma gikk ut i gangen for å ta imot middagsgjetene våre. "Hei Pattie, så godt å se deg" hørte jeg mamma si. Jeg hadde aldri hørt mamma snakke om noen som het Pattie, jeg viste heller ikke at hun kjente noen som het Pattie. Jeg gikk inn i stuen og satte meg ned i sofaen sammen med Aam som satt og så på en fotballkamp. "Vet du hvem det er som kommer på besøk?" spurte jeg Adam som var helt innslukt i kampen. "Adam" sa jeg og slo han lett i armen. Han så irritert bort på meg. "Hva, ser dy ikke at jeg ser på kamp" sa han surt. "Jeg lurte bare på om du viste hvem det er som kommer på beøsk?" sa jeg og smilte. Skulle nesten trodd han hadde uka si. "Nei, jeg visste ikke vi fikk besøk engang" sa han og så rart på meg. "Vel, de er her nå" sa jeg og satte meg til rette i sofaen. "Adam, Valerie dere må komme å hilse på de nye naboene våre" ropte mamma fra kjøkkenet. Jeg og Adam gikk inn på kjøkkenet, og til min overraskelse stod Justin der samme med moren hans inne på kjøkkenet mitt. Skulle nesten trodd han fulgte etter meg. "Dette er Pattie og Justin, de bor i huset rett over veien" sa mamma og smilte. "Valerie, hyggelig å møte deg" sa jeg og klemte hun. Hun hadde langt mørkebrunt hår og blå øyne. Hun var ikke så veldig høy, men hun var veldig vakker. "Pattie" svarte hun med et smil rundt munnen. Jeg så bort på Justin som stod der og hilse på Adam, det så hvertfall ut som de kom godt overens. Jeg viste ikke helt om jeg ksulle hilse på han eller hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde jo møtt han før, men det hadde vært uhøflig å ikke hilse. "Jeg heter Justin" lo han og smilte. "Valerie" sa jeg og ga han en klem.

 

Vi hadde nettopp blitt ferdig med å spise lasagne og jeg, Adam og Justin hadde gått inn på stuen. Det var vel ikke lenge før Carly kommer og da kommer hun nok helt sikkert til å få litt sjokk når hun ser hvem det er som sitter inne på stuen min. "Liker du fotball?" spurte Adam og satte på tven. "Elsker det, spilte det selv når jeg bodde i New York" sa han og smilte. Jeg fant ut at det var best å bare gå opp å la de to snakke om fotball, og i tillegg er jeg ikke helt sikker på hva jeg synes om han. Han virket litt cocky eller hva jeg skal si. "Jeg går opp jeg" sa jeg og sprang opp trappen. Jeg la meg ned i sengen og så opp i taket. Kommer ikke Carly snart, tenkte jeg og rullet meg rundt på magen. Plutselig hørte jeg noen komme inn på rommet mitt og hoppe opp i sengen min. "Heeei" sa Carly og la seg ned vedsiden av meg. "Har dere besøk? Det var så mange ukjente sko nede i gangen" spurte hun og så på meg. "Ehh, det var det ja" sa jeg og fiklet litt med hendene. Sa jeg at Justin var på besøk kom hun helt sikkert til å freake ut, så betatt hun var av han. "Hvem er det som er på besøk Valerie?" spurte hun meg seriøst og så skeptisk på meg. "Lov meg at du ikke hyler nå, okei?" sa jeg til henne. Hun nikket ivrig og så på meg med store øyne. "Justin og moren er her på besøk" mumlet jeg. Hele ansiktet hennes lyste opp når jeg sa det og hun begynte å smile som en idiot. "Er du seriøs?" sa hun og gliste. Jeg måtte bare le av henne. "Ja, han er naboen min" sa jeg og lo. "Kan ikke vi gå ned til dem?" spurte hun og så på meg med dådyrøyne. Jeg sukket, hva skulle jeg svare?


Hva tror dere hun svarer? Vil dere ha mer? 

 

Innlegg av Ingrid Kaggerud


26.03.2014 / 17:39 / Filed Under: Blogg

#Belieberthoughts

Hei!

 

 

Jeg fant disse tre bildene under på weheartit med tanker som vi beliebers har. Noen som føler seg igjen?

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

 


26.03.2014 / 14:15 / Filed Under: Blogg

'JAMES DEAN' av Mike Lerner

Hei!!

 

 

Mike Lerner var mannen som tok bildet av Justin hvor han prøver å ligne "James Dean". Under her kan du se videoen Mike har laget og informasjon rundt det hele.

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


25.03.2014 / 21:03 / Filed Under: Twitter

Twitter

Hei!

 

 

Nye tweets fra Justin:

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


25.03.2014 / 20:17 / Filed Under: Instagram

Instagram

Hei cuties!

 

 

Noe nytt på instagram fra det siste døgnet, og litt lenger tilbake:

 

 

 

 

@justinbieber: ♛

 

 


@justinbieber: Done with tats 4 a while... Where I wanna be..

 

 


@justinbieber: What if I do a Calvin Klein Campaign  ? Comment below yes or no. 

 

 


@justinbieber: ##♛

 

 


@adidasneolabel: Justin putting on a mini show at the #dolbytheaterduring our Spring 2014 shoot

 

 


@adidasneolabel: Lights, camera, ACTION! #nostuntmanneeded

 

 


@adidasneolabel: Modelling? Yeah, this is how it?s done.

 

 


@khalil: When I hop out with my clique I bet that she so quick to throw it, yeah you know it

 

 


@khalil: Worried bout cha followers need to get cha dollars up.... @samhookmusic @justinbieber @Soundzdope

 

 

 

@kylemassey: Gift for the boyz lol @khalil AND @justinbieber#TORNOTO #letsgetit

 

 


@kylemassey: In the studio while the homies get tatted

 

 


@kylemassey: She in love wit my crew.. @khalil @djtayjames@justinbieber It's too êâ$ÿ

 

 


@rebelo: Fun night chillin at the studio..

 

 


@soundzdope: BANDZ UP @khalil @samhookmusic @justinbieber

 

 

 

@samhookmusic: TouchDown. Next Day Air No Ground.

 

 


@djtayjames: Kingz

 

 


@jblazeofficial: Look what comes out tomorrow!! @justinbieber 's Believe Movie! Make sure you get it on iTunes!

 

 

 

 

@hellokaili: Look what comes out tomorrow! Go get the believe movie on itunes🙌

 

 


@hellokaili: Go get it!!!!

 

 


@brandonfcwe: The triple threat ♛ Cc: @viktoriailieva04 @justinbieber

 

 

 

@scooterbraun: New #FaceTimemoments with @justinbieber today. Gave me that blue steel look from zoolander rockin the scarf :)

 

 


@scooterbraun: The #BelieveMovie is now on ITunes. @jonmchu@justinbieber @howuseeit @alfredofloreshttp://smarturl.it/BelieveiTunes

 

 


@viktoriailieva04: Arnt we so cute

 

 


@believemovie: US/Canada - you can now download the#BelieveMovie on iTunes! http://smarturl.it/BelieveiTunes

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


25.03.2014 / 19:38 / Filed Under: Blogg

Jelena duett

Bildene tatt fra >GOMEZFREAKS<

 

 

Dj Tay James har tweetet om at han kommer til å publisere noe om sangen Justin og Selena har skrevet sammen denne uken på hans side www.weknowthedj.com.

 

 

 


 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm
25.03.2014 / 18:30 / Filed Under: Blogg

Live performance på TV

Hei!

 

 

Tenkte at det kanskje var litt gøy for dere å se på litt gamle ting, istedenfor å lese om det samme om igjen. Skal prøve å få lagret en god del slike innlegg så det er litt variasjon framover i innlegg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


25.03.2014 / 16:48 / Filed Under: Blogg

Oppdateringer på shots

Hei!

 

 

Er noen bilder jeg har glemt å poste som har blitt lastet opp på shots, her er dem:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


25.03.2014 / 15:58 / Filed Under: BELIEVE MOVIE

Første 10 minuttene av BELIEVE

Hei!

 

 

Under her, kan du se de 10 første minuttten av BELIEVE! Jeg elsker den begynnelsen, hvor han sitter å spiller piano, han er så fdjhgjhrgjdhsj

 

 

 

  

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


25.03.2014 / 12:28 / Filed Under: Blogg

´Justin Bieber doesn't have to be a role model´

Hei allesammen!

 

 

 

 

 

Will.I.Am har antydet at Justin er under mye press som han sliter med å vokse opp foran verden, og dømmer han ikke for hans oppførsel den siste tiden. 

 

Han fortalte dette til "The Sun" avisen's TV magasin: Noe av grunnen til at jeg føler Justin Bieber har hatt en vanskelig tid å vokse opp er fordi fokuset og forstørrelsesglasset er på han hele tiden, og bare han. Det er egentlig ikke viktig at popstjerner er rollemodeller. Det finnes ingen regler for hvordan er popstjerne skal handle.

 

 

Justin har også bekreftet nytt sammarbeid med Will.I.Am: 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


25.03.2014 / 10:50 / Filed Under: Ukens Belieber tips

Nå kan du få kjøpt Believe på DVD!

Noen har fått høre nyheten allerede, mens andre ikke. Tenkte å gi dere en kjapp "ukens belieber tips". Believe-filmen kan visst kjøpes på nettet likevel! Det har vært mye spekulasjoner og rykter om at filmen Believe ikke skulle bli lagt ut for salg, dette viste seg da å være feil. Believe-filmen av Justin slippes egentlig ut 14.mai 2014 i Norge, men kan allerede forhåndsbestilles! 

 

 

Dere kan forhåndsbestille Justin Bieber - Believe HER!

 

Skal du bestille Believe?

 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar


25.03.2014 / 10:35 / Filed Under: Spørsmål&Svar

Vi kjører med spørsmålsrunde

God morgen fantastiske lesere! Håper godhumøret er på topp hos dere. 

 

 

Ettersom været er på topp og ikke minst humøret, så tenkte jeg å kjøre på med en spørsmålsrunde til dere. Nå har dere altså muligheten til å stille meg (Rano) spørsmål om alt fra a-å. Noe du lurer på?

 

 

 


 

Svarer på spørsmålene til helgen, så dere har god tid. Det er ikke noe begrensninger på hvor mange spørsmål, så dere kan kjøre på!

 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar


24.03.2014 / 23:10 / Filed Under: Instagram

Nytt instagrambilde fra Justin

Hei!

Her har dere ett nytt instagrambilde fra Justin!

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


24.03.2014 / 20:11 / Filed Under: Justin til Norge - all info

Justin eller Demi til Norge

God kveld dere!

 

Ryktene går blant sosiale medier om at Justin kommer til Norge... Eller Demi Lovato... Dette var da etter Billettservice postet en tweet om hvilke konsert vi ønsket å se. Dere kan se tweeten under, og ikke minst gå innpå twitter og gi det en RT! Og gjerne en favorite for Demi Lovato sin del, jeg vil gjerne ha begge hehe :-) Husk at dette ikke er noe form for bekreftelse for at Justin kommer tilbake, men hvem vet om det er et hint eller ikke. 

 

 

Brukeren er forresten helt ekte til dere som lurer. 


 

Tror du det er et hint på at Justin kommer tilbake igjen?

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

 

 


24.03.2014 / 17:45 / Filed Under: Blogg

Usette bilder fra Atlanta

Hei!

 

 

Noen usette bilder av Justin med Christian, Caitlin, Chantel og noen andre folk når han var i Atlanta i midten av februar måned:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen og Mia Davidsen

 

 


24.03.2014 / 17:15 / Filed Under: Blogg

28. januar: Justin blir tattovert

Hei!

 

 

I slutten av januar mnd, altså den 28. januar ble Justin tattovert i lufta. Han fikk da tattoveringen "Forgive" på høyre side av magen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


23.03.2014 / 19:42 / Filed Under: JDBNorway i media

Bieber på Kvitter!

Heisann dere,

 

Jeg ville bare dele videre med dere at Justin ble diskutert på Kvitter her om dagen. Til dere som ikke vet hva Kvitter er, så er det et talkshow som er på et av Vestlandet største aviser BT.no. Dere vet jo at Justin vanligvis blir framstilt veldig negativt i media, og spesielt den siste tiden etter de siste episodene. Gjett hva? Kvitter tar Justin sitt "parti" i saken, og mener at det hele blir framstilt mye verre enn det er. Er dere enig i det? Se videoen under!

 

Hvis dere bare vil se delen der de snakker om Justin, så spol til 15:00. 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar


23.03.2014 / 13:30 / Filed Under: Historie: "Remember Me"

"Remember Me" - del 1

Her får dere første del av den nye historien. Om dere har noen forslag eller ønsker til hva som skal skje videre I historien, så er det bare å kommentere. Da skal jeg prøve å få det inn en plass I historien! Håper dere liker den! 

Jeg studerte de nye omgivelsene fra bilruten, mens mamma kjørte gjennom de livløse gatene i den nye hjembyen min, Stratford. Jeg kunne ikke se et eneste menneske ute i den mørke, kjølige sommernatten, noe jeg fant veldig rart siden der jeg kom fra var det et konstant støy hele døgnet. «Kan ikke vi bare flytte tilbake mamma?» sukket jeg og så oppgitt bort på mamma som satt der med et lite smil klistret på munnen hennes. «Ikke vær så pessimist nå Justin, jeg tror du kommer til å stortrives her jeg» sa hun og smilte til meg. Jeg så surt bort på henne, hvorfor måtte hun takke ja til denne helsikes jobben? Vi klarte jo oss helt fint med den hun hadde fra før. Etter en liten halvtime med kjøring kom vi frem til et lite koselig nabolag med knappe 20 hus på hver side av den smale veien, slik som man ser på filmer. «Da er vi her» sa mamma og stoppet i en oppkjørsel til et akkurat passe stort hus. Jeg åpnet døren og gikk ut av bilen og så bort på det som var hjemmet mitt. Det var drypp stille. Jeg kunne ikke se noen andre sjeler enn meg og mamma. "Dette kommer til å gå fint. I morgen får du deg nye venner på skolen, flaks for deg at det er siste dagen før sommerfeiren, da" sa mamma og klappet meg på skuldra. "Jeg går inn med noen ting, jeg" la hun til. Mamma var verdens beste. Det var alltid oss to, vi snakket med hverandre om alt, som om vi var bestevenner, og det var fint.

Jeg sto ute og la tingene som hadde falt ut av esken opp i igjen. "Nå må du begynne å bære, vennen" sa mamma og strøk meg på ryggen. "Jada" smilte jeg og tok en eske og bar den inn. "Kan ikke du ta eskene som skal opp på rommet ditt, så får vi de unna veien?" spurte mamma, mens hun satte på plass stolene som tilhørte kjøkkenbordet. Jeg nikket og gikk ut i lastebilen som stod parkert utenfor huset mitt og løftet opp en eske som stod "JUSTIN" på med store bokstaver. I det jeg skulle til å gå inn i huset igjen hørte jeg en dør åpne på andre siden av nabolaget, og så en jente med langt brunt hår kom ut med en pose i hånden og kastet den ned i bossdunken før hun gikk mot døren hun kom ut i fra. I det jeg skulle til å rope til henne, kom en gutt ut med enda en pose. Jenta stoppet gutten som kom ut og sa noe til han, noe som jeg ikke klarte å høre, men hun så ikke så veldig glad ut og det gjorde ikke gutten heller. Jeg la fra meg ideen med at jeg skulle hilse på dem for jeg tror ikke jeg hadde fått noe særlig positivt svar. Jeg løftet opp esken med tingene mine og gikk opp på rommet mitt for å sette fra meg esken. Om de var søsken eller kjærestepar visste jeg ikke, men hun var vertfall nydelig. 


*VALERIE´S SYNSVINKEL*

Jeg myste bort på den irriterende vekkerklokken min som ulte ut med høye frekventerte lyder som minte meg om en gris som hadde noe sittende fast i halsen og ikke fikk det ut. Jeg sukket og slo på toppen av vekkerklokken så den sluttet å ule. Klokken var 7 og det eneste jeg ville var å sove, men heldigvis var dette siste gangen på en stund jeg skulle stå opp tidelig, siden det var siste skoledag før ferien. Jeg satte meg opp i den myke, varme sengen min og strekte på meg. "Skal du sitte på med meg til skolen, Valerie?" ropte broren min, Adam inn døren min. "Ja, jeg skal skynte meg!" ropte jeg tilbake og sprang inn på badet. Jeg skynte ansiktet mitt i kaldt vann før jeg tok på meg litt concealer og litt mascara for at jeg skulle se litt mere våken ut enn det jeg egentlig er. Jeg børstet gjennom det lange brune håret mitt før jeg gikk ut bort til klesskapet mitt for å finne noen klær jeg kunne ha på meg. Det var varmt ute så jeg tok på meg en dongeri shorts, en beige genser og noen brune skinn boots. "Perfekt" mumlet jeg til meg selv, før jeg tok skolevesken min og sprang ned på kjøkkenet. "God morgen vennen" smilte mamma til meg, "er du klar for siste skole dag?" fortsatte hun og tok en sup av kaffien hennes. "Jeg er vel det" sa jeg og tok meg en skål med frokostblanding og satte meg ned ved siden av henne. Adam stod utolmodig ved døren og sendte meg blikk som signaliserte at jeg måtte skynte meg, ikke det at jeg brydde meg så veldig da. "Valerie!" ropte Adam til meg irritert. "Slapp av, vi rekker skolen" sa jeg og satte skålen i oppvaskmaskinen og gikk ut i bilen der Adam satt å ventet på meg.


"Til tross for at det er siste skoledag idag, skal vi fortsatt ha en normal time" sa Mr.Sanchez utover klasserommet og smilte stolt. Det var som om han elsket å se oss lide. Alle sammen sukket og så irritert på han. "Så idag skal vi repetere alt vi har lært om geografi i år" sa han og begynte å skrive opp noe på tavlen. Bestevenninen min, Carly snudde seg mot meg og himlet med øynene. "Han hater oss virkelig" hvisket jeg irritert så bare Carly kunne høre det. "Ikke bare litt heller" hvisket hun og snudde seg tilbake til plassen sin. Jeg hadde kjent Carly hele livet mitt, men det var først da vi begynte på high school vi ble bestevenner. Så vi har vel vert bestevenner i 3 år snart. Jeg satt å så ut på de kritthvite skyene som fløy over den klare blå himmelen og fikk ikke med meg noe av det Mr.Sanchez hadde sagt. Det var vel like greit.

Plutselig hørte jeg Mr.Sanchez nevnte ordet "overaskelse" og da fikk han all oppmerksomheten min. Jeg elsket overaskelser, selv om de ikke var noe store. Jeg satt spent å ventet på hva overaskelsen var. "Dere skal få en ny elev her i klassen, så dere må ta han godt imot" sa Mr.Sanchez strengt til oss. Carly snudde seg med en gang og smilte stort. Jeg så på henne og fniste. "Lurer på hvordan han ser ut?" hvisket jeg til Carly som satt der med et smil klistret på munnen. Jeg håpet virkelig ikke han så helt på tryne ut eller at han var en douchebag, men med min flaks får vi vel en av delene, om ikke begge deler. Det hadde vært et mareritt det. "Håper han ser bra ut" svarte Carly meg med stjerner i øynene. Jeg nikket og smilte. Plutselig hørte jeg døren gikk opp, og en gutt med lysebrunt hår og hasselbrune øyne kom inn i klasserommet. Jeg så på han med store øyne og kjente kinnene mine bli varme. Jeg hadde visst litt mere flaks enn det jeg trodde. Jeg så meg rundt og så alle jentene satt der å siklet etter den nye gutten, inkludert Carly. Jeg skal ikke klandre dem, fordi han var litt kjekk. Eller ikke bare litt, han var utrolig kjekk. Jeg så bort på han og studerte han fra topp til tå. Han hadde på seg et par svarte skinnyjeans og en svart hettegenser der det stod med store bokstaver, "Destroy" på. Ikke dårlig, tenkte jeg og smilte. 

 

Hva synes dere om første del? Vil dere ha mer?

 Innlegg av: Ingrid Kaggerud


23.03.2014 / 13:00 / Filed Under: Blogg

Jeremy på twitter

 

Hei alle sammen!

 

 

 

Jeremy har lagt ut et bilde av han og Justin på twitter

 

 

Permalink til innebygd bilde

@jeremybieber: "#Tatup"

 

 

Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen


23.03.2014 / 11:13 / Filed Under: Blogg

Nytt på instagram


Hei alle sammen!

 Noen nye bilder fra instagram!

 

 

 

 

 

 

 

 Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen


23.03.2014 / 11:00 / Filed Under: Blogg

Gifs: Adidas NEO photoshoot

Hei!

 

 

Her har dere noen gifs av Justin fra Adidas NEO photoshoot:

 

 

 

adidasneolabel:
Justin getting it on with NEO.

 

adidasneolabel:
Swing it on stage, Justin. 

 

adidasneolabel:
Justin Bieber doing what he does best. 

 

adidasneolabel:
Look who?s on camera. It?s Justin Bieber. 

 

adidasneolabel:
That look. Justin Bieber.

 

adidasneolabel:
WOW THAT SMILE JUSTIN.

 

 

 

 

 


 Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

22.03.2014 / 22:07 / Filed Under: Blogg

Twitter

Hei!

 

 

Siste tweetene til Justin siden siste innlegg jeg postet om twitter. Det er en del men jaja: 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


22.03.2014 / 21:07 / Filed Under: Stjel stilen

Stjel stilen I 2

Hei!

 

 

Som jeg sa igår, kom det mer "Stjel stilen" idag, så værsågod!

 

 

 

Grå ermeløs hettegenser - ca. 8751 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Grå dongeribukse - ca. 7358 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Rød snapback med grå bremm og en slags basketball som logo - ca 182 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Sort hettejakke - ca. 1332 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Mørkeblå dongeribukse - ca. 334 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

 

Grå enkel t-skjorte med en liten lomme på venstre bryst - ca. 84 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 Hvite vans, som finnes i sort i samme fasong - ca. 362 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Grå hettegenser med en bjørn på - ca. 515 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Sorte sko med en hengelås på - ca. 5238 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

Samme som på forrige bilde bare i hvit - 5238 NOK (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm
22.03.2014 / 20:24 / Filed Under: Instagram

Nytt på instagram

Hei alle sammen!

 

 

Her er noen nye bilder på instagram:

 

 

 

 

 

@justinbieber: ♛

 

 

 

@justinbieber: Congrats @khalil and @lilza

 

 

 

@justinbieber: ♛

 

 


@justinbieber: Moon boots

 

 


@ryanbutler: Cc @justinbieber

 

 

 

@ryanbutler: 

 

 


@jake_rixton: I see you creeping @scooterbraun !!! @justinbieber

 

 

 

@liljaxe: Found Another Picture With @justinbieber

 

 

 

@khalil: @kylemassey just came through & blessed me &@justinbieber with some exclusive cory in the house scripts, thanks bro ♛

 

 


@khalil: Playtime is over...Who gone stop us huh ♛

 

 


@jonboogiee: #fbf we couldn't hear you. #Believe

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


22.03.2014 / 19:59 / Filed Under: Blogg

Fanbilder: Justin i Toronto

Hei!

 

 

Fanbilder av Justin i Toronto, Canada igår 21. mars:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


22.03.2014 / 12:00 / Filed Under: Imagine

Dagens imagine - 22. mars

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


21.03.2014 / 22:28 / Filed Under: Blogg

Justin har klippet segHei alle sammen!

 Fant et bilde av Justin der det ser ut som han har klippet seg. Jeg syntes han var så fin at jeg tenkte å dele dette med dere!

 

 

 


Hva syntes dere om sveisen?

 Postet av: Rikke Høstmark Ingebretsen


21.03.2014 / 21:31 / Filed Under: Blogg

The Fabulous Life of Justin Bieber Full Episode

Hei!

 

 

Noen har laget en video av Justin's liv, men som varer i nesten 40 minutt, men jeg synes det var verdt det! 

 

 

 

 


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm