31.03.2013 / 23:24 / Filed Under: Blogg

Justin Biebers ape tatt av tollere i Tyskland - VG

Hei alle sammen!

 

Denne artikkelen ble skrevet igår, derfor kan det ha skjedd endringer i saken. 

 

 

 

Justin Bieber går på den ene smellen etter den andre om dagen. Nå har smørsangerens kjæledyr, kapusinapen OG Mally, blitt satt i karantene på Franz Josef Strauss-flyplassen i München i Tyskland.

 

- Skikkelig diva

Årsaken var at flørtepusen fra Canada forsøkte å snike med seg apen inn i Tyskland.

 

Bieber skal ifølge avisen The Sun ha krevd fra managementet sitt at apen ble med ham om bord i privatjeten (som Bieber ifølge avisen leier for 130.000 kroner timen) til Tyskland. Flyet kom da fra Lodz i Polen via Los Angeles mandag, hvor apen ble hentet med.

 

- Justin oppfører seg som en skikkelig diva. Han er ute av kontroll og lever i en alternativ virkelighet enn oss andre. Han tenkte ikke over de potensielle farene ved å fly en ape fra et kontinent til et annet, sier en kilde nær Bieber til The Sun.

 

Konfiskerte Bieber-apen

Apen skal ha vært en gave til Bieber i anledning hans 19-årsdag, som var 1. mars i år.

Apens kjønn er ukjent, selv om Mally er et jentenavn i USA kan apen også være oppkalt etter Biebers venn, produsenten Jamal «Mally Mall» Rashid.

Ifølge The Sun ble stjernen holdt igjen av tollere da apen ble konfiskert. Justin Bieber ligger nå an til å få en bot tilsvarende 100.000 norske kroner for å ha forsøkt å føre apen inn uten riktige dokumenter.

 

- Det er påkrevd at man har et helsesertifikat eller annen autorisasjon. Man kan ikke bare lande med et vilt dyr og ta det med inn i landet dersom ikke flyet kommer fra et annet EU-land og du ikke har de riktige papirene, sier en talsperson for det tyske tollvesenet.

 

Skandale etter skandale

 

Etter å ha hold konserten i München reiste Bieber videre til Østerrike med buss.

 

Bieber har hatt en turbulent tid med mange skandaler. Tidligere denne uken havnet han i enstor krangel med en nabo om husbråk. Politiet etterforsker nå saken. Artisten skapte også store overskrifter da han tidligere denne måneden hisset på seg fansen i London etter å ha kommetto timer for sent på scenen.

 

Senere samme uke kollapset han midtveis i en konsert og måtte fraktes til sykehus. Bieber ble i tillegg filmet da han fikk et raserianfall overfor en påtrengende fotograf - det også i London.

 

Lei av løgner

Like etter avlyste han en konsert i Portugal.

 

Det unge popidolet har også måttet tåle spekulasjoner om hasjbruk.

Selv gikk Bieber nylig ut og forklarte at han er lei av alle historiene, som han selv beskriver som løgner.

 

- Jeg er en god person med et stort hjerte, og jeg synes ikke jeg fortjener alle den negative medieomtalen. Jeg har jobbet knallhardt for å komme dit jeg er, og arbeidet mitt stopper ikke her. Det er ikke lett. Jeg blir sint noen ganger. Jeg er et menneske. Jeg kommer til å gjøre feil. Jeg kommer til å vokse og lære av feilene, skreve Bieber i en melding til fansen på sin egen Instagram-tjeneste.

 

Fra tirsdag 16. til torsdag 18. april skal Justin Bieber holder tre konserter for et fullstendig utsolgt Telenor Arena på Fornebu utenfor Oslo.

 

//Katrine

31.03.2013 / 23:14 / Filed Under: Blogg

Viddy

Hei alle sammen!

  

 

YOU ALL MADE IT HAPPEN. THANK YOU!

 

 

//Katrine

 


31.03.2013 / 23:10 / Filed Under: Blogg

Bilder fra konserten i Berlin - 31.mars

Hei alle sammen!

 

 

Photos from: www.bieber-pictures.com

 

 

//Katrine


31.03.2013 / 21:21 / Filed Under: Blogg

Justin Bieber, en nasjonal skam.
I den kanadiske avisen 'The Globe and Mail' som ble gitt ut 26 Mars går blant annet Amberly McAteer hardt ut mot Justin. "Justin Bieber er en nasjonal skam", var overskriften. Justin er som de fleste vet fra Canada, og har aldri sagt noe annet enn positive ting om hjemlandet sitt. Men nå virker det som om Canada går sterkt imot Justin. Det er hans skjorteløse tur gjennom flyplassen i Polen som syntes å  ha vært den siste dråpen. Hun skriver: "Stakkars unge. Med alle sine millioner, og Justin Bieber har fortsatt ikke råd til en enkel skjorte."

Justin har det i det siste vært innblandet i mye nakenhet, narkotika, alkohol, fartsbøter og krangler, og har derfor malt et veldig lite flatterende bilde av seg selv ifølge Amberly. Hun skriver videre: "Jeg er utslitt. Denne ungen - som jeg må innrømme at jeg hadde de høyeste forhåpningene for - er og forblir en nasjonal skam."

//BieberNO

 

-Sandra


31.03.2013 / 21:15 / Filed Under: Historie: Revenge - Sesong 1

informasjon

Okei folkens!

 

 

NÅÅÅ har fått ting under kontroll, jeg har tatt vekk ALT (nesten) i historien REVENGE, jeg anbefaler dere ALLE å lese gjennom historien en gang til, og lese nøye.

 

 

Til dere som synes sykdommen er rar, det er faktisk en veldig normal sykdom, og dere vil klare å sette dere mer inn i historien etterhvert, og for å røpe litt: etterhvert så vil diagnosen til Jason for denne historien forsvinne mer og mer, så ting ordner seg, bare g historien er sjanse. Den er veldig vanskleig å skrive, og forstå, men gi den en sjanse, jeg VET den kommer til å bli bra folkens!

 

 

I'll take care of your son skal jeg fortsette med etter denne historien, og denne historien kommer til å være på kun 1 sesong! Så vær så snill folkens, gi REVENGE en sjanse! Nesten ingen historier er bra i begynnelsen, men jeg er sikker på at dere vil elske revenge etter hvert, bare prøv å forstå dere mer på sykdommen, for det er ikke vakselig! Kort forklart om den: Jason har på en måte 3 skjeler inni seg, Justin, Jason og Drew. SÅ enkelt er det, og inni mellom så endrer han personlighet og navn, han er ikke helt kjent med seg selv.. :)  dere forstår mer utover historien!

 

 

OOOG, NEEI! Histoiren min er IKKE lik out of mind, kun sykdommen til Jason

 

 

-Esin


31.03.2013 / 19:18 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Meet & Greet Vienna - 30.mars

Hei alle sammen

 

 

Dette er alle bildene som ble tatt på Meet & Greet i Vienna den 30.mars. 

 

    

    

    

    

    

    

   

    

    

    

    

    

    

   

    

    

    

    

    

    

 

 

//Katrine 

 


31.03.2013 / 19:16 / Filed Under: Blogg

Remix av That power

-Sandra


31.03.2013 / 17:29 / Filed Under: Historie: Revenge - Sesong 1

Revenge - del 3: "Just forget it"

I det jeg og Maria kom opp til døren åpnet vi døren, og det første som møtte meg i inngangen var de typiske skoene til Jason. Supras. Jeg førte blikket mitt opp til Maria som allerede hadde vendt blikket sitt mot mitt. "Typisk Jason" mumlet jeg og pekte på skoene. Maria nikket seg enig før hun lukket døren bak henne. Nå er det bare å sette masken på, Kelsey. Tenkte jeg. Jeg pustet dypt noen ganger før jeg la fra meg vesken min i gangen. Jeg tok en siste sjekk i speilet før jeg lot kroppen min vende rettningen inn mot stua. "Halla gutta" smilte jeg og satte meg ned mellom Alex og Chuck. Jeg tror aldri jeg hadde vært så falsk før, smilet mitt, stemmen min, holdningen min. Jeg løftet hodet mitt opp og det første som møtte meg var en Jason som satt på sofaen foran meg med blikket skrudd ned mot bakken. En klein stillhet tok over, det var ikke sånn det skulle være, så jeg tok foten min og sparket Alex hardt i leggen, og det virket som om han tok hintet i og med at han avbrøt stillheten. "Så folkens. Vi har et problem, det vet vi alle, men problemet er at dette går i Henry sin gjeng, vi alle vet hvor mye han hater oss i denne gjengen, så det er viktig at vi legger en skikkelig plan for å klare å sprenge stedet hans, før han får gjort noe" alle blikkene var vendt mot Alex, mens jeg? blikket mitt var fanget i Jason sine øyne. Jeg er sikker på at de andre la merke til det, men samtidig så stoppet de likevel ikke. Jeg kjentene hendene mine ble klamme, og jeg følte bare en trang til å komme meg ut her i fra, men hvor stort lavmål ville ikke det vært? Jeg hadde bestemt meg for å ikke feige ut. Og dessuten så hadde jeg uten tvil vist den svake siden min til Jason, og det har jeg ingen planer om, for å si det sånn.

 

"Så er dere med på den planen?" jeg kom ut fra mine egne tanker da jeg kjente et lite dytt i kroppen. "Hæ? hva da?" mumlet jeg og så forvirret bort på Chuck. "Greit, jeg tar det på nytt" sukket Alex. "I kveld vet jeg at Henry arrangerer en stor fest, festen starter mellom 7 og 8 en gang, så tingen er det at du og Jason skal dra på denne festen sammen, som et par. Så skal dere dra inn for å snakke med Henry, bare få han inn i en business samtale, så beklager du deg Kelsey med at du må på do, du tar med deg veska de, og i vesken din har vi lagt en bombe som du legger inn på doen, du stiller den på 10 minutter og går ut til guttene igjen hvor Jason skal ha rundet av business samtalen, så dere to drar ut og kommer dere rett ut fra byggning, og bam" blunket Alex mot meg. "Hvorfor med han?" freste jeg og sendte Alex et irritert blikk. "Fordi dere trenger å snakke, og nå får dere en fin mulighet til det" mumlet Alex og jeg reiste meg opp. "Du får bytte Jason ut med noen, jeg nekter å ha oppdraget med han, og nei, jeg skal ikke snakke med han" ropte jeg før jeg tok tak i iPhonen min og bevegde meg ut mot gangen. "Dra deg tilbake Kelsey" Jeg snudde meg rundt og så at alle hadde reist seg opp, inkludert Jason. Jason lot stegene hans komme mot meg. "Fuck off" hvisket jeg og snudde meg tilbake mot gangen og begynte å igjen.

 

Tumblr_mkhkqiqasx1rah6a4o1_500_large

 

"Kelsey" jeg kjente armen min ble holdt tilbake og før jeg selv visste ordet av det sto jeg rett foran Jason. "Ikke rør meg" mumlet jeg og trakk armen min tilbake. "La meg forklare" mumlet han og jeg ristet på hodet. "Du trenger ikke å forklare noen ting til meg, Jason" svarte jeg og jeg kunne se at Jason himlet med øynene. "Like sta som alltid" mumlet han og så ned på meg i og med at han var noen centimeter høyere enn meg. "Seriøst? Hva med deg da? Selvopptatt som alltid" freste jeg irritert og dyttet hardt i brystet hans. "Ikke dytt meg" mumlet han og tok et hardt grep rundt armen min. "Du er den som ødela alt,  og er den som gjorde feilen her, men likevel er det DU som komme her og oppfører deg som en drittsekk" ropte jeg før jeg tok tak i vesken min og slang den over skulderen min. "La meg møte han". Ordene til Jason var det samme som å gi meg tusen slag i trynet, jeg visste hvem han snakket om. Hvem andre enn Austin kunne det vær? "Hvem?" jeg snudde meg rundt og smilte falsk til Jason. "Kelsey, seriøst, du vet like godt som meg hvem faen jeg snakker om" ropte han og det var tydelig at adrenalinet hans tok over. Jeg kjenner Jason, jævlig godt - og jeg vet hvordan jeg skal trykke på hans knapper. Og akkurat nå så var det ingenting annet enn en nytelse og irritere han. "Nei? Jeg vet ikke hvem du sikter til McCann. Forklar meg" smilte jeg. "Jesus Christ Kelsey. Ikke spill dette spillet mot meg" freste han og dyttet meg hardt inn i veggen. "Hør her Jason, gi faen. Du er det samme som å være DØD for meg" mumlet jeg og selv om ordene gjorde vondt å slippe ut, så måtte jeg. "Jeg elsker deg fortsatt, Kelsey". "Nei, det gjør du ikke Jason. Om du hadde elsket meg hadde du aldri gjort det du gjorde, og i det minste om du elsket meg, så hadde du fortalt meg hvorfor du stakk av. Du prøve ikke å forklare det til meg en gang-" "Jeg prøver akkurat nå" ropte han og så irritert bort på meg. "1 år senere, ja?" lo jeg og så dumt på han. "Hør her Kelsey, jeg har mine grunner" mumlet han. "Men om du ikke vil høre etter, greit. Men jeg er her fra nå av, og fra den dag i dag så skal jeg være en del av livet til Austin" sa han mens han pekte på seg selv. "Han er ikke sønnen din" freste jeg. "Han er min sønn Kelsey. Om du vil eller ikke, så er han det. Og det er ingenting i helvette du kan gjøre med det." ordene til Jason sjokkerte meg stadig. Hvordan klarte han å være så sikker på seg selv? "Vet du hva Jason? Glem det." mumlet jeg før jeg snudde meg rundt og åpnet ytterdøren. 

 

Mer?

-Esin


31.03.2013 / 17:18 / Filed Under: Blogg

Justin Bieber flørtet med meg, VS modell
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Victorias Cecret modellen Jourdan Dunn sier at Justin Bieber flørtet med henne etter at hun ved et uhell blunket til han under en øvelse i November.
Den 22 år gamle modellen avslørte også på et talkshow som heter "The Jhonatan Ross Show" at Justin hadde komplimentert hennes eiendeler på en generalprøve for Vitorias Secret Fashin Show. 

Justin skulle visstnok ha sagt: Du er virkelig søt. Du fikk fine t*ts. Du blunket til meg og mine dansere og gjorde dagen min»

 

Hva tror du?

 

-Sandra


31.03.2013 / 16:44 / Filed Under: Historie: Revenge - Sesong 1

Revenge - del 2: "You don't have to act like a bitch"

"Igjen, tusen takk for hjelpen Kayla" smilte jeg og rakk noen penger mot Austin sin barnevakt, Kayla. "Selv takk" smilte hun og tok i mot pengene jeg rakk henne. Pengene omtalte til sammen rundt 2000 kroner. Kayla tilhørte en nok så fattig familie, og gikk ikke på skole. Jeg kjenner ikke Kayla så godt personlig, men jeg vet at hun er en bra barnevakt for Austin når jeg og Maria har business å gjøre. Kayla er også fultklar over at jeg er kriminell sammen med Maria, så jeg betaler henne ekstra slik at jeg er sikker på at hun holder kjeft. Om hun får meg til å havne i fengsel så gjør hun en tabbe for seg selv - hun trenger penger, og de pengene får hun hos meg. Jeg sjekket outfiten min en siste gang før jeg trakk på meg de matchende Jeffrey Campbells skoene jeg hadde tatt med ned fra det svære walk in closet'et til meg og Maria. Jeg hadde latt håret mitt ligge naturlig, og satt på en enkel sminke. Jeg visste at Jason elsket håret mitt naturlig, men det var ikke derfor jeg gjorde det. Eller vent, hvem prøver jeg egentlig å lure? Så klart gjorde jeg det for Jason. Egentlig bare for at han skal innse hva han har gitt fra seg.

 

"Maria er du klar?" ropte jeg samtidig som jeg gikk inn i stuen og tok meg et glass vann og en paracett og en ibux. Du kan vel prøve å tenke deg hvem som IKKE sov i natt? Jeg lå våken hele natten og tenkte på hvordan det ville bli å møte Jason igjen. Så here I am, hodepine som bare faen. Jeg mener, det er 1 år siden sist, vi var sammen i omtrent 2 år, vi har nå en sønn sammen som Jason enda ikke har møtt. Jeg har heller ikke planer om å la han få møte Austin, for å si det sånn. "To sekunder" ropte hun. Jeg himlet med øynene før jeg gikk inn i stua hvor jeg fant Austin liggende på sofaen. En ting Austin har fått fra Jason, er at han sover mye. Men ærlig? Austin ligner kjempe mye på Jason. De som kjenner både meg og Jason godt forstår fort hvem sin unge det er, for å si det sånn.

 

Tumblr_mkhgv5jfpx1rdeyr1o1_500_large

 

"Er du nervøs?" jeg så rart bort på Maria. "Er du seriøs? Hva er det for et spørsmål" mumlet jeg og tok på setebeltet mitt før jeg snudde meg rundt og møtte blikket til Maria. "You don't have to act like a bitch you know" mumlet hun og jeg himlet med øynene. "Beklager" la jeg til. "Men jeg er faktisk jævlig nervøs" sa jeg. "Prøv å sett deg på min plass, og du vet hvordan jeg blir når jeg er nervøs" mumlet jeg og ga Maria et beklagende blikk mens jeg snakket til henne. "Slapp av, jeg skjønner deg" smilte hun og jeg snudde hodet mitt mot vinduet. Jo mer vi nærmet oss huset til Alex jo fortere dunket hjertet mitt. Det var nå jeg kjente tårene mine som bare ville falle ut fra øynene mine. Det var nå jeg egentlig forsto hvor mye jeg hadde savnet Jason. Dere har vel hatt den følelsen en gang dere også? Dere vil tilgi, men dere klarer ikke. Jeg vet ikke om jeg vil tilgi Jason en gang, alt jeg vet at jeg vil - er å slå til han hardt i trynet for at han forlot meg under fødselen til Austin. Under fødselen til vårt barn.

 

"Vi er fremme" smilte Maria og jeg snudde meg mot huset til Alex og Jason. "Jeg ser det" svarte jeg og kjente hjertet dunke fort i brystet mitt. "Må jeg?" mumlet jeg og så rett inn i øynene til Maria. Maria nikket. "Du er alltid tøff, bare vær like tøff denne gangen" smilte hun og strøk meg på armen. Jeg nikket meg enig med ordene hennes. "Greit" hvisket jeg og tok tak i Mulberry vesken min og slang den over skulderen min før fjernet setebeltet rundt kroppen min. Jeg åpnet døren til Maria sin bil og lot kroppen min komme seg ut av bilen samtidig som øynene mine var festet mot det store huset. Inni det huset sto gutten i mitt liv, som forlot meg. Helt uten videre. Når jeg trodde alt var perfekt, så forlot han meg. 

 

Mer? 20 kommentar for the neext part

-Esin


31.03.2013 / 16:12 / Filed Under: Blogg

VGhelg - Vi drar til Justin's hjemby

Hei alle sammen!

 

 

I denne uka's VGhelg blir du med tilbake til Justin's gamle hjemby. Du får lese om naboer og gamle klassevenner som snakker om Justin, og ikke minst vite litt om hvor faren til Justin bor.

 
 Beklager for at bildene av artikkelen er dårlig. Måtte ta de med iphonen min.


//Katrine

 


31.03.2013 / 16:02 / Filed Under: Historie: Revenge - Sesong 1

Revenge - del 1: "I still love him so much"

"Hva faen mener du med at jeg skal jobbe med Jason?" mumlet jeg irritert og kjente at jeg egentlig ble kvalm bare av å høre navnet hans. "Jeg vet du er irritert på Jason etter det han gjorde, men dette er ikke for hans skyld, men for alle oss, Kelsey. Om du ikke hjelper oss, så vil hele gjengen til meg og Jason være død før du står opp i morgen" mumlet Alex og jeg kunne se det i øynene hans at de virkelig trengte hjelpen min nå. "Men jeg vil ikke møte han" mumlet jeg. Det stakk i hjertet å bare høre navnet hans, bare det å tenke på han gjorde vondt. Hvordan ville det bli å møte han etter 1 år? Det er omtrent 1 år siden han bare stakk av fra meg under fødselen. "Jeg vet du ikke vil, det han gjorde var.. grusomt" sukket Alex. "Jeg er ekstremt skuffet over han Kelsey, ikke tro at vi aksepterer det han gjorde, alle er innerst inne irritert på Jason. Ingenting er som før, men fortsatt.. han er, han er broren vår" mumlet Alex. "Og du er som søsteren vår, du vet hvor mye du betyr for oss i gjengen, så jeg ber deg, ikke la sinnet ditt mot Jason gå utover oss. Ikke la hans tabbe gå utover oss." Jeg sukket før jeg løftet blikket mitt opp fra gulvet og opp mot blikket til Alex. "Greit, jeg skal hjelpe dere. Men jeg ber deg Alex, la meg holde meg så langt vekke fra han som mulig" sa jeg og Alex smilte stort før han nikket. "Tusen takk Kelsey" smilte han og ga meg en god klem. Han luktet akkurat som Jason. Selv om det ar 1 år siden jeg sist fikk en klem fra Jason, så husker jeg fortsatt hvordan det føles å ha de sterke velltrente armene hans rundt kroppen min. "Skal jeg komme innom dere i morgen? Jeg nekter å ha Jason her i huset" sa jeg og trakk meg ut fra klemmen til Alex. "Jepp, kom til oss i morgen" smilte han og jeg nikket. "Vi snakkes i morgen, Kelsey" smilte han og jeg nikket før jeg følgte han ut til gangen. 

Tumblr_mk2qdywuiz1rmvhlyo1_500_large

Jeg sukket for meg selv før jeg satte meg ned på sofaen samtidig som blikket mitt så rett inn i taket. Hvordan ville det bli å møte Jason igjen? Etter så lang tid? Mest av alt, så ville jeg bare slå til han så fort jeg fikk muligheten, og det skulle jeg også. Men det er ikke det som er problemet, problemet er at om jeg møter han igjen, så kommer jeg til å bli så svak for han. Jeg hater han akkurat nå, men jeg elsker han likevel. Jason.. han er gutten i mitt liv. Han var gutten i mitt liv. Alt var så bra med oss, helt til at jeg ble gravid. Men likevel, jeg skjønner meg ikke på han, hvordan kunne han bare forlate meg under fødselen til vårt barn? Han ga meg aldri noen forklaringer heller. Ikke det at jeg egentlig har møtt han siden han stakk av. Men nå er han tydeligvis tilbake i byen, og gjengen til Jason og Alex er i trøbbel, og de trenger min hjelp - så jeg må altså møte Jason, selv om jeg har lite lyst. Men Alex har rett, Jason sin tabbe kan ikke gå utover de andre. De andre guttene hadde trossalt vært der for meg, og vært en god støtte for både meg og Austin etter fødselen. "Kelsey?" jeg snudde hodet mitt og møtte øynene til Maria, "Gråter du?" ropte hun overrasket før hun løp mot meg. "Neinei" mumlet jeg og tørket tårene som hadde falt ut fra de grønne øynene mine. "Du har fått vite det nå, ja?" mumlet hun og tok armene sine rundt meg. Jeg nikket samtidig som jeg lot hodet mitt legge seg ned på skulderen til Maria. "Han er tilbake Maria, hvordan våger han?" mumlet jeg samtidig som jeg ikke klarte å kontrollere alle tårene mine.

 

"Jeg vet ikke Kelsey, men kanskje du burde gi han en ny sjanse?" mumlet hun og jeg trakk meg fort ut fra henne. "IKKE prøv å hjelp han" mumlet jeg og så seriøst bort på henne. "Du må i hvert fall snakke med han Kelsey, du fortjener en forklaring, og han fortjener å gi deg en forklaring" mumlet Maria og jeg kunne på en måte føle det inni meg at Maria hadde rett. Kanskje jeg brude høre forklaringen til Jason? "Jeg vil ikke være i nærheten av han. Jeg har savnet han så mye, jeg stoler ikke på meg selv" svarte jeg. Jeg var ærlig. Jason har en effekt på meg, og han vet jævlig godt hvordan han skal få meg til å til å tilgi han. Han vet også hvor mye jeg elsker han. "I still love him so much" mumlet jeg og jeg kunne glimte et lite smil ved leppene til Maria. "I know you do, honey" mumlet hun og trakk meg nok en gang inn i en klem.

 

Mer? Dere vil forstå meer! Og ja, som dere ser så er det nok en gang unge i denne historien også..hah!  JEG VET DENNE DELEN MINNER VELDIG OM DEN ANDRE HISTOIREN..MEN FOLKENS, TRUST ME - DET ER IKKE LIKT!! vil dere ha maraton på denne historien i dag, btw?

-Esin

 

 

 


31.03.2013 / 15:55 / Filed Under: Blogg

Justin angklaget for å ha spyttet på nabo

Justin Bieber vil antagligvis bli tiltalt fpr å ha spyttet på nabo. 
Kilder fortalte TMZ at etterforskerene av saken vil henvise saken til LA County District Attorney.
De samme kildene sier også at det ikke bare er spytting som har skjedd mellom naboen og Justin. Det er også sagt at Justin har en mangel på respekt ovenfor loven. 

Saken vil mest sannsynelig bli henvist av etterforskerene, skriver realbollywood.


31.03.2013 / 15:15 / Filed Under: Justin til Norge - all info

Svar på spørsmål om konsertene

Hei! 

Jeg har sett at det er en del spørsmål i kommentarfeltet om ting som har noe med konsertene i april å gjøre. Rano har laget en egen katagori her på bloggen hvor all informasjon om konsertene vil bli lagt ut. Selv de som har arrangert konsertene har skrevet et informasjons innlegg. Jeg tror nok dere vil få mange gode svar dersom dere klikker dere inn på siden. Dere finner lenkene til de forskjellige stedene dere kan finne informasjon under:

 HER finner du innleggene til Rano. Veldig godt forklart og en del tips dere kan ta med dere.

HER finner du innlegget til Atomic Soul. Der er den en oversikt over alt du trenger å vite.

 

Jeg vil også legge til at det ikke er lov til å ankomme Telenor Arena før klokken 10:00 alle konsertdagene. Om du kommer før den tiden vil du bli vist bort fra plassen. Det gjelder også de som IKKE har billetter.
Håper dere fikk svar på noe av det dere lurer på. Nå er det ikke lenge igjen til første konsert! Wææ, vi gleder oss :)

 

 

Her er oversikten på hvordan plassene er blitt satt opp.

 

-Sandra


31.03.2013 / 14:46 / Filed Under: Blogg

Justin tvitrer

 

-Sandra


31.03.2013 / 14:16 / Filed Under: Blogg

Videoer fra Vienna

 

 

 

 

-Sandra


31.03.2013 / 13:44 / Filed Under: Blogg

That power på hot 100 billboard listen

 


31.03.2013 / 13:13 / Filed Under: Blogg

Justin glir på scenen, Vienna

Det ser ikke ut som om han slo seg. Han reiser seg med en gang og sier han tar sangen fra begynnelsen igjen. 

-Sandra


31.03.2013 / 12:42 / Filed Under: Blogg

#WeKnowTheDJ From spain to italy

Justin kommer rundt 3:23

 

-Sandra


31.03.2013 / 12:14 / Filed Under: Blogg

Bilder fra konserten i Vienna

 

 

 

-Sandra


31.03.2013 / 12:08 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde

//jbnewss

-Sandra


31.03.2013 / 11:40 / Filed Under: Blogg

Meet and Greet Vienna

 

 

 

Noen utvalgte bilder.

 

-Sandra


30.03.2013 / 22:18 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Hvor er Justin nå? Hvor skal han videre?

Jeg ser det er mange som liker å ha en liten oversikt over hvor Justin er, og hvor han skal videre. Så da tenkte jeg å skrive et innlegg om det!

 

Justin er for tiden i Vienna, altså Østerrike og han har en konsert i kveld der. Deretter imorgen den 31.mars, skal han videre til Berlin fordi han har konsert der imorgen. Ellers ser timeplanen slik ut helt fram til han reiser til Norge med navn på by og dato (datoene er konsertdatoer, ikke ankomst eller reise):

 

-Berlin (Tyskland)31.mars
-Hamburg (Tyskland) 2.april
-Frankfurt (Tyskland) 3.april
-Dortmund (Tyskland)  5.april
-Cologne (Tyskland) 6.april
-Strasbourg (Frankrike) 8.april
-Antwerp (Belgia) 10.april
-Antwerp (Belgia) 11.april
-Arnhem (Nederland) 13.april
-OSLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BABY!!!! 

 

 

Tenk at det faktisk bare er 15 dager til jeg reiser......

 

Når reiser du? Gleder du deg? Hvilke konsert skal du på?

 

 

Rano


30.03.2013 / 21:18 / Filed Under: Blogg

Vær med på 'The Charity Crew'

Dette har ikke direkte med Justin å gjøre, men litt kanskje?

__

 

Den 28.april klokken 17:00 skal det holdes en veldedighetskonsert i Larkollhallen av The Charity Crew, og inntekten her går til en skole i Afrika. Hvis noen vil ha mer informasjon om konserten eller Charity Crew kan de besøke ''Larkollen for Afrika 2013'' på Facebook. En bak dette har vært i kontakt med Derek Butler som har tidligere vært bakgrunnssangeren til Justin, og for tiden kjent for det i U.S.A. Han takket ja til å synge på konserten som skal være neste år, men i år har han sendt inn en video som støtte for konserten. Håper alle som har mulighet, kan komme for å støtte!

 

 

  

Rano


30.03.2013 / 20:45 / Filed Under: Blogg

Noe dere savner?

Beklager for veldig dårlig blogging fra min side de siste dagene. Som dere vet så er det jo ferie. Det er ganske lite å blogge om Justin til tider, så derfor lurte jeg på om det var noe dere kunne tenke dere å lese eller noe dere savner på bloggen? Hadde vært fint med et svar slik at bloggen holdes oppdatert selv de dager det nesten ikke er noe å blogge om. 

 -Sandra


30.03.2013 / 20:43 / Filed Under: Blogg

Noen få bilder fra hotellet - Beliebers og Justin

//From biebermania.

 

 

Rano


30.03.2013 / 20:32 / Filed Under: Blogg

Justin i nattklubb - Vienna

//Biebermania 

 

 

Rano


30.03.2013 / 20:01 / Filed Under: Blogg

Fans utenfor hotellet

Her er fansen fra Vienna som er utenfor hotellet til Justin som heter Sacher. 

 

 

 

 

Rano


30.03.2013 / 19:42 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Beliebers fra Vienna overrasker Justin

@BiebersManiaBR

 

På dette bildet viser det hva Belieberne i Vienna har tenkt å gjøre under Justin sin opptreden av ''Believe''.

 

 

Rano


30.03.2013 / 19:04 / Filed Under: Blogg

Bilder av fans utenfor hotellet

Hei!

 

-Lea


30.03.2013 / 18:59 / Filed Under: Blogg

Justin tvitrer

Hei!

 

-Lea


30.03.2013 / 18:58 / Filed Under: Blogg

Justin forlater hottelet i Vienna i dag

Hei!


//Bilder tatt fra bieber-news.com

-Lea

 


30.03.2013 / 18:53 / Filed Under: Blogg

Justin Biebers ape tatt av tollere i tyskland

Hei!

Justin bieber's ape ble tatt av tollerene i tyskland. Vg skriver følgende;
Tenåringsidolet Justin Biebers (19) ape ble beslaglagt av tyske tollere da Bieber forsøkte å ta apen inn i landet uten papirer.

Justin Bieber går på den ene smellen etter den andre om dagen. Nå har smørsangerens kjæledyr, kapusinapen Mally, blitt satt i karantene på Franz Josef Strauss-flyplassen i München i Tyskland.

- Skikkelig diva

Årsaken var at fløtepusen fra Canada forsøkte å snike med seg apen inn i Tyskland.

Bieber skal ifølge avisen The sun ha krevd fra managementet sitt at apen ble med ham om bord i privatjeten (som Bieber ifølge avisen leier for 130.000 kroner timen) til Tyskland. Flyet kom da fra Lodz i Polen via Los Angeles mandag, hvor apen ble hentet med.

- Justin oppfører seg som en skikkelig diva. Han er ute av kontroll og lever i en alternativ virkelighet enn oss andre. Han tenkte ikke over de potensielle farene ved å fly en ape fra et kontinent til et annet, sier en kilde nær Bieber til The Sun.

Konfiskerte Bieber-apen

Apen skal ha vært en gave til Bieber i anledning hans 19-årsdag, som var 1. mars i år.

Apens kjønn er ukjent, selv om Mally er et jentenavn i USA kan apen også være oppkalt etter Biebers venn, produsenten Jamal «Mally Mall» Rashid.

Ifølge The Sun ble stjernen holdt igjen av tollere da apen ble konfiskert. Justin Bieber ligger nå an til å få en bot tilsvarende 100.000 norske kroner for å ha forsøkt å føre apen inn uten riktige dokumenter.

- Det er påkrevd at man har et helsesertifikat eller annen autorisasjon. Man kan ikke bare lande med et vilt dyr og ta det med inn i landet dersom ikke flyet kommer fra et annet EU-land og du ikke har de riktige papirene, sier en talsperson for det tyske tollvesenet.

Skandale etter skandale

Etter å ha hold konserten i München reiste Bieber videre til Østerrike med buss.

Bieber har hatt en turbulent tid med mange skandaler. Tidligere denne uken havnet han i en stor krangel med nabo om husbråk. Politiet etterforsker nå saken. Artisten skapte også store overskrifter da han tidligere denne måneden hisset på seg fansen i London etter å ha kommet to timer forsent på scenen.

Senere samme uke kollapset han midtveis i en konsert og måtte fraktes til sykehus. Bieber ble i tillegg filmet da han fikk et raserianfall overfor en påtrengende fotograf - det også i London.

Lei av løgner

Like etter avlyste en konsert i Portugal.

Det unge popidolet har også måttet tåle spekulasjoner om hasjbruk.

Selv gikk Bieber nylig ut og forklarte at han er lei av alle historiene, som han selv beskriver som løgner.

- Jeg er en god person med et stort hjerte, og jeg synes ikke jeg fortjener alle den negative medieomtalen. Jeg har jobbet knallhardt for å komme dit jeg er, og arbeidet mitt stopper ikke her. Det er ikke lett. Jeg blir sint noen ganger. Jeg er et menneske. Jeg kommer til å gjøre feil. Jeg kommer til å vokse og lære av feilene, skreve Bieber i en melding til fansen på sin egen Instagram-tjeneste.

Fra tirsdag 16. til torsdag 18. april skal Justin Bieber holder tre konserter for et fullstendig utsolgt Telenor Arena på Fornebu utenfor Oslo.
--
Hva synes dere om dette? 
-Lea

30.03.2013 / 18:46 / Filed Under: Blogg

Billetter - kjøp og og bytt

Heisann folkens! Beklager litt dårlig blogging. Er ikke særlig mye nytt ute og går om Justin, så derfor legger jeg ut litt underholdnings innlegg utover kvelden istedenfor. Håper alle får en nydelig dag videre! :-) Forresten, hvis du ønsker å selge eller bytte billetter, send mail til JdbNorway@gmail.com.


 

1 sitteplass til 16.april + bussbillett fra Fredrikstad. Kontakt på hansen__95@hotmail.com

2 Golden Circle til 18.april. Kontakt på rik-kan@hotmail.com

1 Ståplass til 17.april. Kontakt på ingelinn_1996@hotmail.com

1 Golden Circle til 18.april. Kontakt på anne_mathisen@live.no

1 Ståplass til København den 20.april. Kontakt på cecci.93@hotmail.com

2 Sitteplasser felt H og K til 18.april. Kontakt på Hathanh.truong@hotmail.com

2 Sitteplasser felt D 17.april ønskes byttet mot 2 gc/dc samma hvilke dato. Kontakt på inareinnel@gmail.com

1 Golden Circle 17.april. Kontakt på ida.e.halvorsen@hotmail.no

1 Golden Circle 16.april. Kontakt på 98073114

1 Ståplass til 16.april. Kontakt på saddaf@hotmail.no

1 Golden Circle 16.april. Kontakt på 97647412

1 Ståplass til 16.april. Kontakt på Sharpay-Bieber@hotmail.com

1 Sitteplass felt D til 18.april. Kontakt på 95461700

1 Ståplass til 18.april. Kontakt på munibah.khan@hotmail.com

1 Golden Circle til 18.april. Kontakt på 90471355

1 Ståplass 17.april til orginalpris. Kontakt på guro.f.u@hotmail.com

1 Ståplass 17.april. Kontakt på ariel_thomassen@hotmail.com

1 Diamond Circle til 16.april. Kontakt på aasekl95@gmail.com

2 Ståplasser til lujein2008@hotmail.com

2 Ståplasser til 18.april ønskes byttet til 16 eller selges. Kontakt på him6self@hotmail.com

2 Golden Circle til 17. ønskes byttet til 16. Kontakt på tiffany6@hotmail.no

1 Sitteplass felt L til 17.april. Kontakt på andjelakomazec@yahoo.no

1 Ståplass til 20.april København. Kontakt på serinabraham@hotmail.com

 

 

 

Rano

 


30.03.2013 / 18:32 / Filed Under: Blogg

Politiet tror Bieber må stilles til retten

Tatt fra: VG.noPolitiet i Los Angeles mener Justin Bieber (19) bør møte i retten for påstandene om at tenåringsidolet skal ha spyttet på en nabo.

Ifølge det velinformerte kjendisnettstedetTMZ kommer politiet til å anbefale påtalemyndighetene at smørsangeren prøves for retten etter de avslutter etterforskningen av nabokrangelen. Dersom påtalemyndighetene følger anbefalingene fra politiet, kan Bieber bli siktet for vold. Spyttingen skal ha skjedd etter at en nabo banket på døren hos Justin Bieber i hans eksklusive nabolag i Los Angeles. Naboen var der for å klage på det han mente var uansvarlig oppførsel fra popstjernen, som skal ha kjørt sin Ferrarri i hastigheter opp mot 160 kilometer i nabolaget. Ifølge et øyenvitne skal Bieber ha spyttet på naboen og bedt vedkommende «dra til helvete».

 

Norgesaktuelle Bieber har i den siste tiden skapt overskrifter for helt andre ting enn sitt musikalske talent. Fartsbøter, råkjøring, slåssing, trusler og narkotika føyer seg inn i rekken av uheldige hendelser. Lørdag ble det kjent at Biebers ape ble beslaglagt av tyske tollere da 19-åringen forsøkte å ta apen inn i landet uten papirer. Politiet mener det finnes alt for mange eksempler på at slike ting begynner i det små, men ender opp med alvorlige kriminelle handlinger. Ifølge TMZ mener politiet at Justin Bieber trenger profesjonell hjelp for å få skikk på oppførselen og temperamentet sitt.


 

 

 

Hva tenker dere om dette?

 

Rano


30.03.2013 / 18:29 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Bestill klær nå!

Heihei!

 

Dette innlegget kom vel litt brått på, men her kan dere bestille klær og forhåpentligvis få dem innen konserten! Siden heter Sheinside, og de har så fantastisk mye fint. Har selv fått seks plagg fra nettsiden, og er fornøyd med alt. Den ene jakken under skal jeg ha på meg på konserten, og den ene genseren blir med i kofferten. Det som er så fantastisk med denne siden er at klærene er utrolig billig i forskjell til hva man kjøper i butikkene, plaggene er av god kvalitet og de har sååå mye fint, og det beste av alt: Fri frakt. Bare se under. Har tipset litt om plagg dere kan ha på dere inne på konserten og ute:

Nr 1 kan dere kjøpe HER // Nr 2 kan dere kjøpe HER.

 Jeg fikk disse to jakkene, men venter på den til venstre i posten. Den til høyre er sååå fin, og pelsen er så myk og god til tross for at det er falsk. Billig er de også, og den varmer! Passer perfekt til konserten, men det er den til venstre jeg har tenkt å ha på meg.

Nr 1 får dere kjøpt HER // Nr 2 får dere kjøpt HER

 

Nr 1 HER // Nr 2 HER

Jeg har den til venstre, og den er så utrolig deilig å gå rundt i. Ikke minst ser den utrolig bra på også! Du får kjøpt den HER, og den til høyre HER!

 

Nr 1 HER // Nr 2 HER

nr 1 HER / Nr 2 HER

Nr 1 HER // Nr 2 HER


Nr 1 HER / nr 2 HER

Nr 1 HER / nr 2 HER

 

 

Og så utrolig mye mer.. Bare sjekk ut nettsiden deres >>HER<<, og jeg lover dere at dere finner mye fint. Frakten på klærene jeg fikk var 9 dager, så hvis dere bestiller fort nå så tror jeg nok dere får dem innen konserten hvis dere skulle ønske det. De har også utrolig fine galaxy bukser som jeg har lyst på :-)

 

 

 

Rano 


30.03.2013 / 18:04 / Filed Under: Blogg

Ingen flere disser

Hei!

I det siste har media sverret rundt Justin og rundt forholdet hannes ti Selena gomez. Den 27.Mars, dro justin på besøk til selena før han dro til flyplassen. En kilde forteller HollywoodLife utelukkende hvorfor popstjernen gjenforent med sin ex kjæreste.

Ikke forvent og finne flere dissevideoer. Begge har nå blitt enige om at de skal slutte og snakke stygt om hverandre i offentligheten og på twitter. Def føler at det er best og være mer voksen om bruddet i framtiden. 

Dette løftet gjorde superstjernene til hverandre , 27.Mars ca 15:30. Justin var der omtrent i en time før han dro videre til flyplassen og fortsatte ut på turne. Informasjon funnet på www.biebertrend.blogg.no.

Hva tror dere om dette? Tror dere dette er sant? 

-Lea


30.03.2013 / 17:51 / Filed Under: Blogg

Nye bilder av Justin i Vienna

Hei!


//Bilder tatt fra bieber-news.com

-Lea
30.03.2013 / 17:49 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde

Hei!

//Bilde tatt fra bieber-news.com

-Lea


30.03.2013 / 17:44 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Meet & Greet, Munich

Hei!

                                    

//Bilder tatt fra bieber-news.com

-Lea


30.03.2013 / 17:36 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Nye bilder fra konserten - munic, 28 mars

Hei!


//Bilder tatt fra bieber-news.com

-Lea
 


30.03.2013 / 17:12 / Filed Under: Blogg

Nye Instagrambilder

Hei!

@justinbieber: Kickin it with og

@justinbieber: He?s like a human@scooterbraun: Sidenote? This happened! @justinbieber @allisonjamiekaye and that?s how we roll! #crazies haha

//Bilder tatt fra bieber-news-com.

-Lea


I'll take care of you son, I promise - del 21 - sesong 2

Jeg så rart på Jason før jeg lo en flask latter. "Jason, jeg er faktisk jævlig lei meg og orker ikke høre på tullpratet ditt nå" mumlet jeg og satte meg ned i sofaen. "Ariana, jeg er seriøs" mumlet han og satte seg ned foran meg i sofaen. Jeg så inn i øynene til Jason, og jeg kjente en rar følelse spre seg i kroppen min. "Hva snakker du om?" mumlet jeg og så rart på Jason. "Jeg kjørte etter han da han kom her, jeg ba han om å holde kjeft om dette, men han nektet og sa han skulle si det til foreldrene deres, jeg sa at om han ikke holdt kjeft så skulle jeg drepe han, men det hjalp ikke så jeg -" før Jason fikk sagt mer slo jeg hånden min hardt på kinnet hans. "Hva er galt med deg?" hylte jeg og reiste meg opp. "Hva er problemet ditt?" skrek jeg og tok hendene på hodet mitt samtidig som jeg pustet tungt ut. Jeg pustet tungt inn og ut flere ganger mens jeg prøvde å roe meg ned samtidig som jeg gikk frem og tilbake. Jeg var så sur, så jævlig sur. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle få et sinnet mitt. Jeg ville bare slå til noen, så jeg tok glasset som lå på bordet i stuen og kastet glasset hardt inn i veggen. "DU ER SÅ JÆVLIG IDIOT, JEG HATER DEG" skrek jeg. Jeg kunne kjenne aggresivet ta over meg, og jeg kjente tårer som rant ned kinnene mine. Jeg gråt ikke, de bare rart. "Hvordan kunne du?" ropte jeg og gikk bort til Jason og dyttet han hardt inn i veggen. "Hva faen skjer her inne?" jeg snudde meg rundt og møtte blikket til Alex. Jeg snudde meg rundt til Jason før jeg nok en gang slo til han. Hadde jeg hatt muligheten, så hadde jeg slått han til døde. Jeg begynte å hamre hardt i brystet hans helt til det gikk opp for meg at gutten jeg elsket hadde drept broren min. Jeg satte meg ned i sofaen med hodet i hendene før jeg ikke lenger klarte å holde gråten inni meg, jeg begynte å hulke høyt for meg selv og jeg kjente straks noen armer komme rundt meg. Det var ikke Jason, det visste jeg. Hadde det vært Jason så hadde jeg klarte å føle det. "Shh" hvisket en jente stemme, jeg skjønte fort at det var Maria. "Jeg vil vekk her i fra" mumlet jeg og tok hodet mitt opp mot Maria sitt. Hun nikket. "Jeg kan gå opp og pakke tingene dine" mumlet hun og jeg nikket. Jeg gledet meg til å komme meg bort fra Jason. For akkurat nå, så hater jeg han.

 

Tumblr_mhox0sofmz1rm9hsso1_500_large

 

"Vi kan snakke om dette" jeg snudde hodet mitt opp og øynene mine møtte Jason som sto lent inntil veggen hvor jeg hadde slått til han. Øynene hans var hovne, røde og jeg kunne se han hadde grått. "Det er ingenting å snakke om" hvisket jeg. "Ariana,jeg er lei meg. La meg ordne opp i dette" hvisket han. Jeg ristet på hodet. "Jeg vil ikke gjøre samme tabbe som Aria gjorde, snart vil hele min familie være borte også" hvisket jeg og reiste meg opp. "Du sa du aldri ville gjort noe sånt mot meg, men du gjorde det Jason" sa jeg. Jeg reiste meg opp i det jeg så Maria komme ned trappene. "Har du med alle tingene??" mumlet jeg. Hun ristet på hodet. "Kommer du aldri tilbake?" jeg snudde meg rundt og møtte blikket til Jason. "Jo, men ikke for deg, for Nathan" sa jeg og så på Jason. "E-er det slutt?" hvisket han og jeg kunne se at han prøvde å overvinne gråten. Jeg kjente tårer bygge seg opp i øynene mine, før jeg nikket på hodet. "Jeg elsker deg, men av og til så er det å elske noen ikke bra nok" mumlet jeg og gikk opp til Maria. "Vi snakkes en gang Jason" mumlet jeg før jeg åpnet døren til huset og gikk ut. I det jeg kom ut kjente jeg tårene presse på. Jeg hadde mistet familien min, gutten jeg elsket og jeg var helt alene nå. Alt jeg visste nå, var at jeg ikke hadde noen ting i livet igjen, utenom Nathan og Maria. Jeg snudde meg en siste gang mot huset til Jason. "Noe av forholdet var fint, så lenge det varte" hvisket jeg lavt til meg selv før jeg snudde meg rundt og forlot huset. Ingen familie. Ingen Jason. 

 

 

--HISTORIEN ER SATT PÅ PAUSE--

Hva syntes dere om denne historien? Gleder dere dere til REVENGE?

-Esin


29.03.2013 / 22:01 / Filed Under: JDBNorway i media

Kontakt oss

 

Heisann! 

 

For media og sponsor kontakt kan dere sende mail til JDBNORWAY@gmail.com eller sende melding/ringe til 94174647. Nummer på skjult nummer vil dessverre ikke bli besvart. Mail vil bli besvart i løpet av noen få timer. Trenger du også hjelp med å finne beliebers i ulike byer for intervjuer, kan vi hjelpe deg med det. Bare send mail! Ellers for å få kontakt med noen av bloggerne bak bloggen, kan dere sjekke under og følge oss. 

 

Hvis dere ønsker å spørre om noe, eller hvis dere vil at jeg skal legge ut billetter du selger/bytter, så sender du mail til JDBNORWAY@gmail.com

 

 

Rano Akbar:

By:
 Bergen
Facebook:
http://www.facebook.com/ranoakbar
Twitter:
 http://www.twitter.com/ranoakbar
Instagram:
 RanoAkbar
Hotmail for kontakt:
Rano-brann@hotmail.com & JdbNorway@Gmail.com

 

 

Esin Ciftci:

By: Sandnes/Stavanger
Facbeook:
http://www.facebook.com/JDBNORWAYEsin
Twitter:
http://www.twitter.com/swaglikejuju
Instagram:
 EsinCiftci
Hotmail for kontakt:
ciftciesin@live.no

 

 

Katrine Aasland:

By:
 Mo i Rana
Facebook:
http://www,facebook.com/katrineaasland
Twitter:
http://www.twitter.com/katrineaasland eller http://www.twitter.com/jdbnorwaay
Instagram:
KatrineAasland
Hotmail for kontakt:
Katrineaasland@hotmail.com

 

 

Rikke Ingebretsen:

By: Kristiansand
Facebook:
http://www.facebook.com/rikke.ingebretsen1
Twitter:
http://www.twitter.com/8_rikke
Instagram: 
Hotmail for kontakt: 

 

 

Sandra Andersen:

By: Hønefoss
Facebook: http://www.facebook.com/sandra.andersen97
Twitter: http://www.twitter.com/bibses
Instagram: SandAndersen
Hotmail for kontakt: sand.andersen@hotmail.com

 

 

Mia Davidsen Heidenstrøm

 

By: Kristiansand
Facebook: 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004221252666
Twitter
@crownmybiebs
Instagram: @
miasdh
Hotmail for kontakt:  
miabieber98@hotmail.no

  

 

 

Rano


29.03.2013 / 19:30 / Filed Under: Blogg

Historieblogger!

Hei folkens! iPhone Esin, her IGJEN...  Tenkte bare å gi dere tips om noen historierblogger!

 

www.Jdbieberhistory.blogg.no

Jeg har tidligere lest historien som heter "mama, i'm love with a criminal" på den bloggen som er en kjempe bra historie, den er ikke ferdig enda - men satt på pause Nå i mellomtiden har hun begynte å skrive en historie som heter "I hate that i love you" og den virker veldig spennende! Veldig bra design har bloggen også, og det er et stort pluss

 

 

http://jmandjbstory.blogg.no/

Bloggen har ikke noe spesiell header som dere ser, men den er fortsatt veldig ryddig og fin. Historien som holder å heter "The kidnappig changes eveyrythings total" og er på del 17, men likevel så er dne kjempe spennende og absolutt verdt å lese!

 
 

Vil dere at jeg skal komme med noen slike anbefalinger inni mellom? Er jo veeldig mange av dere som spør meg privat på facebook om historietips.. :)

-Esn 


29.03.2013 / 18:13 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Opptreden Munich

Bildene er tatt av Stefan M.Prager

 

 

Rano


29.03.2013 / 17:31 / Filed Under: Blogg

Justin er i Vienna

 

Justin retweetet også Alfredo sin nederste tweet der :-) 

 

 

 

 

Rano

 


I'll take care of you son, I promise - del 20 - sesong 2

"Lucas, ikke nå" mumlet mamma og så bort på faren min som hadde ingenting annet enn et skuffet, irritert og oppgitt blikk i fjeset. "Jeg vil ikke ha henne her i denne begravelen" snerret han og kom nærmere oss. "Han er broren min, du kan faen ikke stoppe meg" ropte jeg irritert samtidig som tårene rant ned kinnene mine. "Ariana, ro deg ned" Jaxon dro meg tilbake slik at jeg havnet i armene hans. "Og med han i tillegg?" mumlet pappa og så kjempe skuffet bort på meg. "Han som gjorde at hee denne familien ble ødelagt" la han til. "Hold kjeft, ingen andre enn du har ødelagt noe" freste jeg og jeg kunne glimte hvordan pappa presste hånden sin sammen. "Om dere bare hadde sluttet å tenke på den skolen, og gitt meg en ny sjanse, hadde alt vært som før" hvisket jeg. "Vekk, her i fra" ropte pappa og pekte mot alle bilene, folk rundt oss begynte sakte å hviske og jeg kunne kjenne alle de forskrekket blikkene rundt oss. "Jeg hater deg" mumlet jeg før jeg snudde meg og gikk bort til parkeringsplassen. Jeg åpnet døren til Jason sin bil og satte meg inn i bilen. Så fort jeg fikk lukket igjen døren brast jeg ut i gråt og jeg skjønte at jeg virkelig virkelig hadde mistet faren min for godt. Med mamma vet jeg ikke, men med faren min er det helt sikkert. "Går det bra?" jeg snudde meg rundt til Jaxon som så bekymret bort på meg. "Jeg vil til Jason" hvisket jeg og Jaxon nikket før han startet bilen og kjørte avgårde. Akkurat nå så gledet jeg meg utorlig til å komme inn i armene til Jason nå, en klem fra han var alt jeg trengte.

Tumblr_mi4hr96rwe1rhs4vgo1_500_large

Jeg åpnet døren til huset til Jason og gikk fort inn gangen. Egentlig håpte jeg på at Jason skulle møte meg med åpne armer, men i stedet fant jeg han sittende i sofaen med hodet i hendene. "Jason?" hvisket jeg og han reiste seg fort opp og så bort på meg. I det øynene hans møtte mine så åpnet han armene sine, det var akkurat som om han leste tankene mine. Jeg ristet svakt på hodet samtidig som jeg gråt før jeg løp rett inn i armene hans. "Shhh" mumlet han mens han holdt et stramt grep rundt kroppen min som ristet å mye jeg gråt Jeg kunne føle hånden hans som støk meg på hodet mitt som forresten verket som faen etter alt gråtingen. "Pappa hater meg, og broren min er død. Hvordan skal alt gå bra?" mumlet jeg mens jeg hadde øynene mine lukket. "Everything's gonna be alright, if it's not alright, it' not the end" hvisket han og ordene hans fikk kroppen min til å slappe mer av, men likevel så stoppet ikke noen av tårene mine. "Jeg skjønner ikke hvordan" mumlet jeg etter en stund. "Hva da?" Jason så spørrende på meg. "Hvordan døde han? Hva skjedde?" la jeg til og satte meg ned i sofaen, Jason  derimot sto bare der mens han så ned i gulvet. "Jason?" jeg så rart på han. "Hva er det?" mumlet jeg og reiste meg opp igjen. Jeg tok hendene mine på kinnene hans og løftet hodet hans opp. "Kan jeg få et kyss før jeg forteller?" jeg nikket før jeg kysset han mykt på leppene. Jeg trakk meg fra Jason, nysjerrig på hva som plagte han sånn. "Jeg drepte Logan".

 

 

OH NOOOO!! iPhone del - IGJEN!!! faen dere bude elske meg. Det er ikke så lenge til historien er slutt, jeg har nye planer for ny historie - og den historien skal bli MYE bedre enn denne!! Men tingen er det at, vil dere ha JB historie eller Jason McCann historie?

-Esin


29.03.2013 / 12:52 / Filed Under: Blogg

Instagram

@justinbieber morning hair

@justinbieber Night I love you.. And btw just cuz I'm not smiling doesn't mean im not happy. ;)

 

 

 

Rano


28.03.2013 / 20:34 / Filed Under: Blogg

Justin sin bil parkerte utenfor hos Selena!

Bilen til Justin ble sett parkert utenfor Selena sitt hus igår.

Taken from Bieber-news.tumblr.com

 

Hva tenker dere?

 

 

 

Rano


I'll take care of your son, I promise - del 19 - sesong 2

«Hvaa faen?» mumlet jeg og skrudde lyden på tven fortere opp. Jeg måtte ha hørt feil navn, Logan var jo her knapt noen dager tilbake, tenkte jeg. Jeg skrudde volumet opp og en live sending fra en begravelse med sikkert flere hundre personer tok plass på tvskjermen. Jeg fulgte nøye med helt til øynene mine traff mamma og pappa som holdt rundet hverandre samtidig som de begge veldig synlig gråt. «Jason?» hvisket jeg og kjente tårer bygge seg opp i øynene mine. «E-er det broren min som er død?» hvisket jeg og så bort på Jason som så bekymret bort på meg. Når Jason ikke svarte meg, så gikk det opp for meg at på tven foran meg ble det sagt at broren min var død. Jeg ristet på hodet før jeg reiste meg opp samtidig som tårer bare falt ned fra øynene mine. «Neineinei» mumlet jeg lydløs til meg selv før jeg dro hånden gjennom det lange brune håret mitt. Jeg stoppet opp i noen sekunder før jeg tok tak i bilnøklene mine før jeg løp ut fra huset. «Ariana!!» stemmen til Jason i bakgrunnen gjorde at jeg stoppet opp og snudde meg rundt, og før jeg selv ante det kunne jeg kjenne de sterke trygge armene hans rundt meg før jeg knakk sammen i armene hans. «Shhh» hvisket Jason samtidig som han strøk meg på hodet. Jeg gravde hodet mitt langt ned i brystet hans samtidig som tårene strømmet ut. «Jeg må dra bort dit» sa jeg og trakk meg fra Jason som så medfølende bort på meg. Han nikket før han tok opp telefonen. «Hvem ringer du?» sa jeg og så på han. «Jaxon, du kan ikke dra dit alene» mumlet Jason og jeg vite at han hintet til at han ikke kunne være med meg. Jeg sukket før jeg holdt rundt Jason. «Jeg skjønner ikke» mumlet jeg samtidig som jeg kjente det varme vannet fra øynene mine renne nedover kinnene mine samtidig som de tidligere tårene sakte men sikkert størknet på kinnet mitt.

 

Tumblr_m9p3k8ovhx1rqh8wco1_500_large

 

Jaxon åpnet døren i det jeg kom ut døren til Jason sitt hus. Jeg hadde skiftet til en svart kjole og latt håret mitt ligge nedover skuldrene mine samtidig som jeg hadde tatt på noen svarte høyhæler. Jeg følte kroppen min var så tom. Det hadde egentlig ikke gått opp for meg at min storebror, var død. Jeg kom aldri til å få se han igjen, det gjorde å tenke på. Men samtidig så følte jeg at jeg tenkte feil, jeg klarte bare ikke å akseptere faktumet om at min bror, var død. Tårene mine fortsatte med å renne mens så ut vinduet som var bltt vått av de drypende dråpene av vann som falt ned fra den mørke himmelen som var blitt dekket av store, gråe skyer. «Det er nok her» mumlet Jaxon i det han etter noen minutter stoppet utenfor en kirke som var omringet av mennesker og masse biler. Jeg mannet meg opp før jeg åpnet døren og gikk ut av bilen. Jeg hørte Jaxon komme ut fra bilen og bilen blinket med en oransje effekt i lysene ? et tegn på at Jaxon låste bilen. Jeg kjente armen han flette seg inn i min, og vi startet å gå inn mot kirkegården hvor en gjeng på flere personer som sto omringet rundt en grav. Jeg begynte å gråte høylytt da jeg sto bak ryggen på foreldrene mine. Jeg kjente de igjen. Jeg gråt av sorg og glede. Broren min var død, og faren og moren min som jeg ikke hadde sett på flere måneder sto foran meg. Jeg kunne glimte ryggen til foreldrene mine som snudde seg rundt og øynene mine traff mamma sine røde, hovne øyne. «Ariana?» hvisket hun sjokkert før hun slang armene sine hardt rundt meg. Jeg løftet armene mine opp og presset kroppen til min kjære mor hardt inntil meg samtidig som kroppen min ristet av alle tårene jeg mistet. Jeg trakk luften av moren min godt inn samtidig som jeg kjente på følelsen at jeg hadde svavnet moren min utrolig mye. Mamma trakk seg vekk fra meg etter noen minutter. Jeg møtte blikket til faren min som så bort på meg. "Hvorfor er du her?".

 

 

Mer? om det er skrivefeil er det ford denne delen er skrevet på en fuckings IPHONE!!! Jeg har ligget i sengen min kjempe lenge og skrevet en del til dere på iPhonen min siden pcen min er helt skrudd.. Jeg får ny pc på lørdag, så stay tuned!! Mer?

-Esin


28.03.2013 / 17:57 / Filed Under: Blogg

Nothing like us

- Forhåndskrevet innlegg - 

 

Tenkte at jeg skulle dele lyricsen på Nothing like us for dere. 

 

Ohhh... Ohhh, Oh... 
(Yeah)

Lately I've been thinkin', thinkin' 'bout what we had
I know it was hard, it was all that we knew, yeah.
Have you been drinkin', to take all the pain away?
I wish that I could give you what you, deserve

'Cause nothing can ever, ever replace you
Nothing can make me feel like you do, yeah
You know there's no one, I can relate to
I know we won't find a love that's so true.

There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together through the storm
There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together, oh

I gave you everything, baby, well everything I had to give
Girl, why would you push me away? yeah
Lost in confusion, like an illusion
You know I'm used to making your day

But that is the past now, we didn't last now
I Guess that this is meant to be, yeah
Tell me was it worth it? We were so perfect
But baby I just want you to see

There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together through the storm
There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together, oh

There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together through the storm
There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together, oh


 

Verdens fineste sang♥

 

//Katrine

 


28.03.2013 / 17:10 / Filed Under: Blogg

Imagine

 

 

Justin:

 

du:

 

 

*Justin snakker om deg i et intervju*

 

 

*Du synger forran Pattie og Justin*

Justin og Pattie:

 

 


 

 


 

 

 

 

 


 


 

Liker dere imagines? Mer?

 

-Rikke


28.03.2013 / 11:52 / Filed Under: JDBNorway i media

Vi var på TV2 + mer

Det er faktisk svært lite å blogge om for tiden. Ettersom Justin har en liten pause fra Believe Tour. 

 

Heisann!

 

Valgte egentlig i utgangspunktet å ikke blogge om dette, men det er nesten ingenting og blogge om for tiden så da gjør jeg det. Grunnen til at jeg ikke ønsker å blogge om slike ting som skjer i media videre, er fordi det er alltid noen som reagerer negativt på at jeg er i media. Liksom for å være helt ærlig skjønner jeg ikke helt hvorfor dere bryr dere, det er mitt valg når min blogg som jeg har startet blir omtalt i medier. Jeg velger hva som skal stå eller ikke :-) Også er det noen som kommer opp med at det virker som jeg gjør alt dette bare for å komme i media - pr kåt osvosv. og nei. Jeg har drevet bloggen i 2 år hele år og jobber ræven av meg hver eneste dag for leserne våre helt frivillig uten noe slags form for betaling eller noen ting, og velger å hjelpe så mange som jeg kan som har problemer, som tar sinnsykt mye tid. Hvis jeg ikke blogger, så er det arbeid bak bloggen jeg gjør. (som forresten er en av de største grunnene til hvorfor jeg mest sannsynlig slutter til sommeren) Media har bare vært med inn i bildet i det siste pga. Bieber besøket. 

 

De andre bak bloggen har også fått muligheten til å være med hver gang og har blitt spurt, det er bare tidspunkt og sted som aldri passer ettersom de bor i mindre byer. Anyway. Esin bak bloggen her var i Bergen på en liten ferie for å være med meg. Samme dag fikk jeg en telefon fra TV2 som ønsket å lage en liten reportasje om hele Belieber styret, så da tenkte jeg det passer perfekt ettersom Esin kom til Bergen! Hvis ikke, så hadde Esin tatt seg av intervjuet uansett. Så da kom Tv2 på besøk til meg og filmet der med oss, og det var kjempe gøy! De to som var der var utrolig hyggelig og vi bablet i vei :-)

 

 

Reportasjen kom på 2100 nyhetene på TV2 igår, og jeg syntes det ble veldig bra. Søte mamsen som mener jeg babler i vei om Bieber bieber bieber. Noen andre enn meg som er slik? Isåfall så overrasker det meg ikke i det hele tatt. 

 

 

Kvaliteten på denne videoen er rimelig dårlig. Dere kan gå innpå direktelink hos TV2 sin, som dere finner HER!

 

Noen andre som så oss på TV2? :-)

 

 

Rano


28.03.2013 / 11:40 / Filed Under: Blogg

Musikkvideo med Will.I.Am

Will.i.am confirms a music video with Justin for #thatPOWER

 

 

Rano


28.03.2013 / 11:40 / Filed Under: Blogg

Instagram

@justinbieber &#8221;Gretzky .. The Great One&#8221;

@justinbieber ?Gretzky .. The Great One?


@lastkingmm: OG MALLY FIRST PIC WITH HIS POPS @JUSTINBIEBER

@lastkingmm: OG MALLY FIRST PIC WITH HIS POPS @JUSTINBIEBE

 


@justinbieber: Old school New school

@justinbieber: Old school New school

 

 

 

Rano


 


27.03.2013 / 20:49 / Filed Under: Blogg

Min absolutte favoritt video

 

Hei alle sammen!

 

Da tenkte jeg å vise dere min HELT KLART favoritt support/fan video. Har elsket den lenge lenge og har sikkert lagt den ut på bloggen noen ganger før. Men kan jo vise dere den igjen! Enjoy

 

 

 

Hva syntes dere? elsker den!

Hva er DIN favoritt video av Justin? Link, så kanskje jeg kan lage et innlegg med videoer dere har foreslått!

 

-Rikke


27.03.2013 / 19:03 / Filed Under: Blogg

Nothing like us

 

Hei alle sammen!

 

Sitter å ser på videoer på youtube, blandt anna ''nothing like us'' videoer. Som er laget av fans. Ta en titt:

 

 

 

 

 

 

 

Savner du Jelena? Eller er du glad det er over?

 

-Rikke


27.03.2013 / 18:17 / Filed Under: Blogg

Mini Imagines

 

Hei alle sammen!

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 


 

 


 

 


 

Mer?

 

-Rikke


27.03.2013 / 17:26 / Filed Under: Blogg

Before I die.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mye du har lyst til å gjøre før du dør?

 

-Rikke


27.03.2013 / 17:16 / Filed Under: Blogg

Bieber politianmeldt av naboen

VG har brukt sine kilder fra TMZ, men jeg tror ikke på dette. For Justin er jo faktisk i Europa at the moment og ikke i U.S.A? Det er det jeg tror da. 


 

 

//VG.no

 

Justin Bieber (19) skal ha havnet i kraftig munnhuggeri med en nabo like etter at han kom hjem til Los Angeles tirsdag.

Bieber er midt i en intens verdensturné, og 16., 17. og 18. april står han på scenen i Telenor Arena i Bærum. Men nå har den kanadiske superstjernen lagt opp til et aldri så lite pusterom hjemme i Calabasas-villaen i California før han fortsetter hardkjøret.

Ferrari-bråk

Hjemkomsten ble imidlertid ikke så fredelig som Bieber kanskje hadde forventet.

Steve Whitmore, talsperson for politiet i Los Angeles, bekrefter overfor nettstedet TMZ at en nabo har anmeldt popstjernen for vold. Naboen hevder også at Bieber skal ha truet ham.

De første rapportene i natt gikk ut på at den mannlige naboen hadde konfrontert 19-åringen med påstander om høylytt partyvilla fylt med venner mens stjernen selv var bortreist. Senere har TMZ fått opplyst at krangelen dreide seg om en Ferrari.

Boeber skal ha fått en Ferrari fraktet til huset tirsdag, og han skal ha forårsaket mye støy og gjort nabolaget engstelig ved det som som hevdes å ha vært uvettig kjøring opp og ned i gaten.

Eskortert bort

Kilder nettstedet har vært i kontakt med, forklarer at Bieber ikke la hånd på naboen, men at han kommanderte vedkommende bort fra eiendommen. Til slutt skal Biebers sikkerhetsvakter ha eskortert naboen bort.

Politiet etterforsker saken.

Bieber har hatt en turbulent tid med mange skandaler. Artisten skapte store overskrifter da han tidligere denne måneden hisset på seg fansen i London etter å ha kommet to timer for sent på scenen.

Senere samme uke kollapset han midtveis i en konsert og måtte fraktes til sykehus. Bieber ble i tillegg filmet da han fikk et raserianfall overfor en påtrengende fotograf - det også i London.

Like etter avlyste han en konsert i Portugal.

LES OGSÅ:Norske Bieber-fans bekymret

Det unge popidolet har også måttet tåle spekulasjoner om hasjbruk.

Selv gikk Bieber nylig ut og forklarte at han er lei av alle historiene, som han selv beskriver som løgner.

 Jeg er en god person med et stort hjerte, og jeg synes ikke jeg fortjener alle den negative medieomtalen. Jeg har jobbet knallhardt for å komme dit jeg er, og arbeidet mitt stopper ikke her. Det er ikke lett. Jeg blir sint noen ganger. Jeg er et menneske. Jeg kommer til å gjøre feil. Jeg kommer til å vokse og lære av feilene, skreve Bieber i en melding til fansen på sin egen Instagram-tjeneste.

Allerede i morgen fortsetter Bieber turneen - da står Tyskland for tur.

 

 

Hva tenker dere? :-)

 

 

Rano

 


27.03.2013 / 17:05 / Filed Under: Blogg

Billetter - kjøp og salg

Selger du billetter? Eller ønsker du å bytte billetter? Kontakt på JdbNorway@gmail.com.


 

1 Golden Circle fra den 17. ønskes byttet til den 18. Kontakt på stephan_abrahamsrud@hotmail.com

3 Ståplasser selges til den 18.april. Kontakt på nina9.1@hotmail.com

1 Sitteplass felt J til den 18.april selges. Kontakt på mariann.berta@hotmail.com

1 Golden Circle selges. Kontakt på anna-maria-jente@hotmail.com

2 Ståplasser til 17.april selges. Kontakt på frijoh1@hotmail.com

1 Diamond Circle selges til 17.april. Kontakt på sanderviken@yahoo.no

1 Golden Circle til 16.april selges. Kontakt på maarthe-@hotmail.com

Ståplasser ønskes byttet til felt D, O, E eller N. Kontakt på pernille@galehjemmet.no

2 Ståplasser til 18.april ønskes byttet til sitteplasser eller ståplasser til 17. Kontakt på menahel_2009@hotmail.com

1 Sitteplass felt G til 18.april selges. Kontakt på klislien@gmail.com

1 Ståplass til 16.april selges. Kontakt på shapay-bieber@hotmail.com

2 Ståplasser den 17.april ønskes byttet til sitteplass eller ståplass den 16. Kontakt på maritstoroe@hotmail.com

1 Golden Circle 18.april ønskes byttet til 17.april. Kontakt på munibah.khan@hotmail.com

1 Sitteplass felt E til 16.april selges. Kontakt på chechen_medina@hotmail.com

1 Ståplass til 17.april selges. Kontakt på 41220294.

2 Ståplasser til 18.april selges. Kontakt på amalie@vkbb.no

2 sitteplasser felt G 18.april ønskes byttet mot én golden. Kontakt på jeanette_voll@hotmail.com

2 Sitteplasser felt I og J den 18.april selges. Også 2 ståplass til DANMARK. Kontakt på andreavstene@hotmail.com

1 Ståplass 18.april sleges til orginalpris. Kontakt på elena_shatri@hotmail.com

Sapphire VIP Package 16.april selges til orginalpris. Kontakt på annichen@sandborg.no

1 DC VIP Package selges. Kontakt på andreadh91@hotmail.com

2 Ståplasser til 16.april selges. Kontakt på 99477453

 

 

 

 

 

 

Rano


27.03.2013 / 16:32 / Filed Under: Blogg

Instagram

 

Hei alle sammen!

 

@justinbieber &#8221;Gretzky .. The Great One&#8221;

@justinbieber: ''Gretzky .. The Great One''

 

-Rikke


27.03.2013 / 15:33 / Filed Under: Blogg

Hva skjer etter Justin's konsert i Norge?

- Dette innlegget ble skrevet 21.mars, er på hytten akkurat når dette innlegget blir postet -

 

Hva skjer egentlig etter Justin's konsert i Norge? Blir alt over eller kommer vi forsatt til å være like gale etter Justin? Hva blir å skje når vi reiser hjem fra Oslo og starter hverdagen igjen? Har vi blitt mer fan av Justin eller er alt over? Har du liksom da opplevd det du ville oppleve og nå er det ingenting mer du venter på skal skje? Eller kommer du fortsatt til å være like mye fan og alt blir som før? Disse spørsmålene stiller jeg meg egentlig hver eneste dag. Hva kommer til å skje etter Oslo? 

 

Jeg er utrolig redd for at alt skal være over, og at Norske Beliebers går i oppløsning. Hva skal man glede seg til når konsertene er over? Har man da fått opplevd det man ville? Jeg er redd for at mange slutter å være fan av Justin fordi nå har de jo fått vært på konserten hans. Jeg sitter med så mange spørsmål rundt akkurat dette, og jeg vet at jeg ikke er den eneste som har dette i tankene. Kommer Justin til å bli enda større etter Believe tour eller kommer det til å gå nedover? Jeg vet at uansett hva som skjer etter Oslo så kommer jeg til å støtte Justin, det har jeg gjort i 2 år nå, og jeg vet at jeg ikke kommer til å slutte å være Belieber med det første heller. Men så har vi disse folkene som er Bieber-fans, kommer de til å bli mer fan av Justin, eller kommer de bare til å slutte? Slike ting skremmer meg. Jeg håper selvsagt at vi Norske Beliebers blir mer sammensveisret etter konserten, men sannsynligheten for at alle sammen blir igjen er ikke akkurat så stor. Folk sier at etter Oslo så har de opplevd det de skulle, men hva er det å oppleve alt som skal gjøre at du slutter å være en Belieber/fan?

 

 

Til sommeren så kan det hende at JDBnorway mister flere eiere pga private årsaker, tanken ligger der men ting er ikke 100% sikkert enda. Men det betyr jo ikke at vi slutter å være Belieber. Jeg håper at Norske Beliebers forsatt er like glade i hverandre og at uansett om konserten er over, så kommer jo Justin mest sannsynlig tilbake til Norge. Jeg er så utrolig usikker når jeg tenker på hva som kommer til å skje etter Oslo. Vi har jo liksom fått oppleve Justin, og ikke minst møtt de folkene som vi har blitt venner med. Jeg håper virkelig at uansett hva som skjer så holder vi sammen, og ikke minst forsetter med å være tilhengere av Justin uansett om Justin har hatt sin konsert i Norge. Etter Mai 2012 så føler jeg at mange har hoppet av Norske Beliebers, men samtidig har vi fått flere medlemmer, men kommer folk til å forsvinne nå er jeg usikker på. 

 

Hva tror dere skjer etter Oslo? Blir alt som før? 

 

//Katrine


27.03.2013 / 14:30 / Filed Under: Blogg

M&G Polen

Taken from Bieber-news.tumblr.comHvis du skulle få møte Justin og ta bilde med han, hvordan ville du posert? Akkurat som alle andre, eller prøvd å få til noe unikt?

- hjelpeblogger


27.03.2013 / 11:29 / Filed Under: Blogg

Justin i LA den 26. mars?

//kilde: Bieber-news.com - jeg vet ikke om det er han eller ikke, for han er jo sånn sett i Europa nå, men blogger og utenlandske fansider skriver det. Hva tror dere?

- hjjelpeblogger


26.03.2013 / 22:53 / Filed Under: Blogg

Flere bilder fra Polen

 

 Taken from Bieber-news.tumblr.com

 


-Sandra