hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
27.02.2015 / 23:00 / Blogg

#BeliebersLifesaving


 

I forbindelse med Justin Bieber sin 21årsdag, har Julieta (@ifirstdance) og jeg i samarbeid med @JBCrewdotcom laget et #GiveBack-prosjekt. Vi har valgt å samle inn penger til en organisasjon som hjelper hjemløse barn i Los Angeles, California som heter Children's Lifesaving (@ChildrensLife). Dere kan lese mer om selve organisasjonen om dere klikker dere inn på navnet deres.

 

 

VI VIL VELDIG GJERNE AT DERE SKAL VÆRE MED! Justin er jo en av de artistene som gir veldig mye til veldedighet og dermed føler vi at dette prosjektet er perfekt. Minstebeløpet for donasjon er $5, som tilsvarer rundt 40 kroner. Jeg skjønner selvfølgelig at det er noen som ikke kan donere, og det er helt greit. Men dere kan være med da ved å dele linken til donasjonssiden med #BeliebersLifesaving

 

For å komme til donasjonssiden så kan dere klikke dere på et av bildene eller klikke dere inn HER. Hvis dere har spørsmål, send meg en tweet på @ChristineSelnes og så skal jeg hjelpe dere så godt jeg kan!

 


Så mens jeg er her - NYE DELER AV THE IMPOSSIBLE KOMMER! Jeg ble litt opptatt med bursdag og skolearbeid en liten stund! Jeg skal også prøve meg på et maraton om ikke lenge, da jeg ser at det er ønsker om det :) JEG HAR IKKE GLEMT DERE OG I LOVE YOU ♥

 

Innlegg av Christine Selnes

13.02.2015 / 19:47 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 73

Baaabes! Det går litt treigt med de her delene og det har rett og slett med at jeg ikke helt vet hvor jeg skal med historien, haha. En ting: Del 71 ligger på bloggen, bare scroll rolig nedover og så finner du den. Hvis ikke, klikk inn på selve kategorien for historien. Jeg ønsker dere en GOD helg og kos dere denne fredagskvelden :) 

 

"Well, I should get ready and get going to the studio soon." Justin kysset Jaylynn på hodet og reiste seg forsiktig opp. Han rettet ut klærne og så på meg før han lente seg ned og kysset meg mykt. "I love you," hvisket han mot leppene mine før han kysset meg enda en gang raskt og snudde seg for å gå ut av døra. "I love you, Baby Jay," smilte og vinket han akkurat i det han forsvant rundt hjørnet og noen sekunder senere hørte jeg døra åpne og lukkes. Jeg snudde meg mot Jaylynn som så forventningsfullt opp på meg. "You ready to meet the nannies?"

 


 

DN's POV

 

"I'm heeere." Jeg hørte døren lukke seg og Pattie sin stemme rang igjennom gangen. "Kitchen," ropte jeg tilbake mens jeg la teposene oppi koppene. Jeg hørte raske skritt nærme seg kjøkkenet, før jeg hørte et glad: "Heeeey baby girl." Jeg holdt Jaylynn, mens jeg gjorde klart to kopper te. Jeg så ned på Jaylynn mens jeg snudde meg og hun hadde det største smilet rundt munnen. "Look who's here," smilte jeg mens Pattie kom bort og tok Jaylynn til seg. "I've missed you, sweety," sa Pattie og kysset Jaylynn på kinnet. "She's missed you too," sa jeg før jeg tok ut teposene og kastet dem i søpla. "I made some tea." Jeg tok koppene og bærte dem bort til kjøkkenøya og satte meg ned på en av stolene. "Ah, that's great," svarte Pattie og satte seg ned på av av de andre stolene og plasserte Jaylynn på fanget.

  

"So are you ready to interview these nannies?" Jeg så på Pattie mens jeg tok en forsiktig slurk av teen. "I've read their applications." Pattie så på meg. "How do you feel about them?" spurte jeg forsiktig. "Some of them are quite young," sa hun og kysset Jaylynn lett på hodet. "I know. But I'm young too, so that might not be the biggest problem," sukket jeg. "Well, hopefully that won't be a problem," sa Pattie og tok en slurk av teen sin. "Hopefully. The first one will be here in about half hour. Would you be able to feed Jay? The bottle is ready." Jeg tok en slurk av teen før jeg pekte bort på flasken som stod ved vasken. "Of course I can," sa Pattie og reiste seg fra stolen. De forsvant ut av kjøkkenet og inn i stuen, mens jeg ble sittende og bare puste litt før jeg bestemte meg for å ordne klart i en av stuene like ved gangen.

 

Vi hadde luket ut fem jenter som skulle komme på intervju, og de var alt fra 21 til 50 år. Jeg visste at Justin hadde fingeren på hun som var 39, da han mente at hun virket som den som var mest fornuftig og ordentlig. Jeg hadde fingeren min på hun ene som var 31, da det var noe med henne som gjorde at jeg kunne se at hun ville passet inn hjemme hos oss og sammen med oss som familie. Etter 20 minutter med litt sysling i den ene stua, så var Pattie og Jaylynn klar for å ta i mot den første. Like etter det igjen, ringte det på gaten og før vi visste ordet av det var den første jenta i stua vår.

 

 

"So do you have any questions?" Vi hadde allerede møtt fire av jentene og jeg kjente at jeg var sliten. Hvert intervju varte i nesten en time og klokka ble bare mer og mer. "How many nannies are you planniing on hiring?," smilte den 21 år gamle jenta med det lange blonde håret. "As per now, we only need one. Justin is working on his new album and I'm attending school, so we need someone who can watch Jaylynn during the day mostly. And of course, we also need some help when we do get to the point where travelling will be a huge part of our schedule," forklarte jeg og jenta nikket. Hun het Paige og var utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun virket veldig oppegående og moden, og det med at hun hadde utdanning gjorde faktisk at jeg likte henne enda bedre. Pattie fulgte opp med et spørsmål rundt dette med reise og før jeg visste ordet av det var intervjuet ferdig og Paige hadde forlatt.

 

Pattie kom tilbake til stuen og satte seg sukkende ned i sofaen. "So how do we feel about this one?" Hun så granskende på meg. "Well, I like her. In fact, I like all of them. They are all great with Jay and they all seem mature and responsible. They all have relevant experience and a couple, including Paige, have education. None of them seemed starstruck when they realized who you were and who Justin was. They're great, all five," svarte jeg og kjente at jeg ble litt stresset av hele denne greia. "Well, I liked Paige and Hannah," sa Pattie fort. Hannah var den 39 år gamle damen uten barn, men med lang erfaring innen det å være barnepike. Hun hadde til og med jobbet lenge hos Kourtney Kardashian, noe som gjorde at hun virket veldig bra for jobben. Dette var jo også hun som Justin hadde plukket ut som sin favoritt. "Yeah, me too. I'll talk to Justin about the two of them and we'll see what we're going to do," sa jeg nølende. "Yeah, that's probably a good idea," smilte Pattie.

 


 

Hva synes dere? Hvem skal de velge? Hannah eller Paige?

 

Innlegg av Christine Selnes 

06.02.2015 / 17:24 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 72

Babes! Nå er det jo helg og jeg fikk skrevet en del til - woo! Håper dere får en fin helg :)

 

Hele huset var innredet bare en uke etter at vi flyttet inn. Jeg hadde fått ansvaret og Pattie hadde hjulpet meg masse. Hun hadde bodd på et hotell den siste måneden og hjulpet meg i overgangsfasen mellom permisjonen for Jaylynn og det å gå tilbake til skolen. Jeg skulle faktisk ta hele andreåret på videregående før august i år, noe som gjorde at det kom til å være mye skole og lite tid til så veldig mye annet. Heldigvis kom det til å bli mitt siste år på videregående, i og med at dette var "senior year" i USA. Uheldigvis ante jeg ikke hva jeg skulle gjøre etterpå. Jeg trengte jo forsåvidt ikke å jobbe. 

 


 

DN's POV

 

Når jeg hadde dusjet, sminket meg, ordnet håret og fått på meg klærne, tok jeg med meg Macen og telefonen ned i førsteetasjen. Jeg kunne høre mild latter i det fjerne og jeg kunne ikke la være å smile. Jeg rundet et hjørne og fant Justin liggende på gulvet ansikt til ansikt med Jaylynn. Hun smilte og det kom små lyder ut av munnen hennes. Justin smilte og lagde grimaser til henne, noe som forårsaket at Jaylynn bare lo enda mer. "I see you're having fun," sa jeg i det jeg nærmet meg de to på gulvet. "I love her laugh. It's the most adorable ever," sa Justin uten å ta øynene fra datteren. Jeg smilte og satte meg ned ved siden av dem.

 

"Pattie is coming over any second now. The first interview is at 2," sa jeg ydmykt. Justin så opp på meg og smilte svakt. "Sounds good," sa han lavt. "Are you sure you're okay with it?" Jeg studerte ansiktet hans raskt før det falt ned mot gulvet. Han sukket. "I really don't want us to have a lot of help like that. It's a stranger that we're bringing into our home and I just don't feel right about it," forklarte han og hjertet mitt sank i brystet. "I understand that, Justin. But I can't bring her around with me. You know how the paps are when we take her out," sa jeg og så ned på Jaylynn som fortsatt var fokusert på pappaen sin. "I know." Justin så opp på meg og for første gang siden dette med barnepike hadde blitt "the talk of the house", så fikk jeg følelsen av at Justin aksepterte det - i alle fall til en viss grad.

 "It'll be okay," sa jeg og la en hånd på kinnet hans. "Yeah. Just make sure she/he is like a good match and that they understand our situation," sa han og så meg rett inn i øynene. "Of course. This service is supposed to be the best in the city. Even Kim Kardashian has a nanny from that agency," sa jeg med glimt i øyet og håpet vel kanskje at dette kom til å være et vinnende argument. "Well, if Kim K has one, we should get two," spøkte Justin og jeg begynte å le. "Well, I should get ready and get going to the studio soon." Justin kysset Jaylynn på hodet og reiste seg forsiktig opp. Han rettet ut klærne og så på meg før han lente seg ned og kysset meg mykt. "I love you," hvisket han mot leppene mine før han kysset meg enda en gang raskt og snudde seg for å gå ut av døra. "I love you, Baby Jay," smilte og vinket han akkurat i det han forsvant rundt hjørnet og noen sekunder senere hørte jeg døra åpne og lukkes. Jeg snudde meg mot Jaylynn som så forventningsfullt opp på meg. "You ready to meet the nannies?"

 


 

Hva tenker dere om at de skal få barnepike? Er du enig i avgjørelsen?

 

Innlegg av Christine Selnes

05.02.2015 / 17:59 / Blogg

Justin på Ellen, IGJEN

Heihei!

 

I går var Justin på The Ellen Degeneres Show, IGJEN. For andre gang på 1 uke. Dette låter virkelig bra, blir så utrolig stolt over Justin, hva han faktisk klarer hvis han bare vil. Og det å se at han storkoser seg er en veldig god følelse. Han var veldig nervøs sist gang, men jeg ser nå at han ikke så nervøs ut i det hele tatt. Nå er jeg bare enda mer klar for ny musikk. 

 

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

03.02.2015 / 13:53 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 71

Baaaabeeees! Åh, så lenge siden det har vært siden jeg har logget inn her. Det som skjedde var faktisk at jeg trengte en pause og tok den. Det var også mye stress i julen med familien og den nye "jobben" jeg fikk på JBCrewdotcom på Twitter, og jeg følte jeg aldri hadde tid til noe. Jeg er ikke 100% tilbake, men jeg skjønner jo at dere savner historien. Så kanskje det kommer en del om dagen, eller en del annenhver dag. Vi får se :) Håper dere liker denne delen da og at dere skjønner hvor jeg kommer i fra i forhold til dette. I do love you, you know ♥

 

Det så ut som at hun sov og at hun og Justin lå i en sofa eller noe. Hun reiste seg fra sofaen og gikk bort til dataen. Hun koblet i telefonen og lastet bildet inn. Hun klikket på "Print", mens hun koblet fra telefonen og var rask med å skrive en kommentar. "BieberSwaggy762: You two are adorable <3". Hun klikket "post" og så bort på printeren. Bildet var kommet ut, så hun fant fram saksa, klippet det til og hengte det på veggen. Hun strøk forsiktig over det før hun snudde seg og gikk bort til sengen med telefonen i hånda. Hun fant fram dagboka som lå i nattbordsskuffen og begynte å skrive.

 

"2015 will be the year when Justin follows me on Twitter."

"2015 will be the year when I meet Justin".

"2015 will be the year."

 


 

DN's POV

 

"Hey baby girl." Jaylynn lå på stellebordet og smilte opp mot meg. Jeg skiftet bleien hennes akkurat i det Justin kom inn på rommet til Jaylynn. "There you guys are," smilte han før han kysset meg på kinnet og så ned på Jaylynn. "Well, when her daddy won't change her, someone has to," sa jeg og smilte lurt til han. "Let me dress her," svarte han uten å se på meg mens han dyttet meg forsiktig bort. Jeg smilte når jeg så at Jaylynn sine øyne lyste opp akkurat i det Justin la hendene rundt magen hennes. "Aww, you're such a sweet girl," sa han med babystemme. Justin kledde på henne klærne hennes før han løftet henne forsiktig opp og la henne på brystet.

 

 

"Are you going to be here for the interviews?" Jeg så spent på Justin, selv om jeg visste at han hverken hadde lyst til å ta del i det eller var enig i avgjørelsen med å få en barnepike til Jaylynn. "No, I'm going to go over to the studio. You know, finish those songs." Han var uinteressert, men jeg skjønte det. "So your mom and I should just hire someone?" Justin så på meg og trakk på skuldrene. "Yeah. Just make sure the agency knows who I am and that they are aware of the confidentiality-aspect of the whole hiring process," sa han nonchalant og snudde på hælen og gikk rolig ut av rommet. Jeg sukket og gikk rolig etter han. "Well, okay. Can you take care of her while I go into the shower or are you leaving right away?" Jeg ble stående i gangen og se etter han. "I got her, you just go shower," ropte han og vinket med den ene hånda til meg før han forsvant ned trappa.

 

Jeg gikk inn på rommet og så inn på badet. Jeg betraktet speilbildet mitt raskt og så til min store forskrekkelse at posene under øynene var dobbelt så store som de var i går. Jeg sukket før jeg smatt ut av klærne mine og inn i dusjen, som da var to ganger en meter. Gigantisk... Det nye huset sånn ellers var også helt sinnsykt stort, men alle soverommene var heldigvis samlet i en gang. Treningsrommet, kinosalen og to av stuene lå i en ende av huset, mens soverommene, hovedstua og kjøkkenet lå på den andre siden. Det gjorde det lettere for oss å faktisk være på et samlet sted i stedet for over hele huset og aldri se hverandre. Hele huset var innredet bare en uke etter at vi flyttet inn. Jeg hadde fått ansvaret og Pattie hadde hjulpet meg masse. Hun hadde bodd på et hotell den siste måneden og hjulpet meg i overgangsfasen mellom permisjonen for Jaylynn og det å gå tilbake til skolen. Jeg skulle faktisk ta hele andreåret på videregående før august i år, noe som gjorde at det kom til å være mye skole og lite tid til så veldig mye annet. Heldigvis kom det til å bli mitt siste år på videregående, i og med at dette var "senior year" i USA. Uheldigvis ante jeg ikke hva jeg skulle gjøre etterpå. Jeg trengte jo forsåvidt ikke å jobbe. 

 

 


Hva synes dere? Godt å ha historien tilbake?

 

Innlegg av Christine Selnes

02.02.2015 / 19:07 / Blogg

"Surprise! It's Justin Bieber"

Hei dere!

 

Siden jeg faktisk var inne på bloggen, kunne jeg like så godt blogge om noe som gjorde meg kjempe glad forrige uke. For på onsdag, så var selveste Justin Bieber, vår gullgutt tilbake på Ellen etter en del år. Det er faktisk en god stund siden han har vært på TV - så han var en del nervøs, men jeg er så stolt av han, ååå!! Grunnen til at han var gjest på Ellen, var jo selvfølgelig fordi det var hennes bursdag, og jeg er glad at han tok denne muligheten - for å kunne beklage for ting og slik.

  

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

02.02.2015 / 17:03 / Blogg

Nei, vi har ikke sluttet å blogge

Heisann!

 

Jeg ser noen av dere lurer på hva som skjer med JDBNorway, om vi har sluttet, eller i det hele tatt hvorfor vi ikke blogger. Og nei, vi har ikke sluttet. Det er bare synd å si dette, men vi alle har vokst fra bloggen - vi har andre ting å prioritere. Jeg (Mia) har lite tid til meg selv, og sitter sjeldent foran pcen, og om jeg gjør så ser jeg på serier. Skole har tatt over livet mitt, og fritiden går til lekser og det å være med venner. De andre er jo en del år eldre enn meg, og jeg ser jo da at når jeg ikke har tid så har iallefall ikke de tid.

 

Jeg håper virkelig vi får til å komme tilbake til rutiner så kjapt så mulig, for det er jo trist at bloggen faller fra hverandre..

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm