28.02.2013 / 22:05 / Filed Under: Blogg

TT

Hei alle sammen!

skulle akkurat til å legge meg, men måtte sjekke twitter. Da kom jeg over Topptrenden akkurat nå!

//Katrine


28.02.2013 / 19:54 / Filed Under: Blogg

En fan blir sint på Justin!

Under kan dere se en video av Justin som er omringet av paparazzier, sikkerhetsvakter og ikke minst beliebers/fans. En av de få jentene som fulgte etter Justin, fikk ikke tatt noe bilde med Justin eller autograf, og heller ikke snakker fordi Justin og resten av sikkerhetsvaktene måtte rett forbi pga. paparazziene. Dette liker hun ikke, og blir veldig sint. Videoen er ikke lang, men du ser at hun blir veldig sint på slutten.

 

 

 

 

Rano


28.02.2013 / 19:29 / Filed Under: Blogg

Billetter - kjøp og selg

Da kommer et nytt innlegg. Har du billetter du ønsker å selge eller bytte, send mail til JDBNORWAY@GMAIL.COM. Det er altså ny Email som skal være for alt med billetter. Det er fordi den andre eposten min blir brukt til mediakontakt + samarbeid og andre viktige mail fra lesere, og da har jeg lett av å blande. SÅ hvis du har billetter du ønsker å selge, kontakt på den NYE mailen. 


 

1 DC 16. og 1 DC 17. ønskes byttet til 18.april. Kontakt på Isabelle M Borgen på Facebook eller isa_liker_is98@hotmail.com.


1 Sitteplass til 18.april selges av sophierevhaug@live.no


1 Golden 18.april selges av anne_mathisen@live.no


1 Sitteplass til 18.april selges av chrissi__91@hotmail.com


2 sitteplasser ved siden av hverandre til 16.april. Kontakt Sindre Fossheim Waage på Facebook eller 41 20 52 70.

 

 

Ikke glem å kontakte på JDBNORWAY@gmail.com

 

 

Rano


I'll take care of your son, I promise - del 58

"Er du sur?" mumlet jeg og så på han. Han smilte det søte smilet sitt. "Nei" lo han og åpnet armene sine. "Fint" smilte jeg og gikk bort til han og kysset han hardt på leppene. "Kom" sa han og førte meg bort til en garderobe lignende ting. "Dette huset sjokkerer meg hver dag, så forbanna luksuss" mumlet jeg og Jason ristet bare på hodet. "Som om ditt hus er noe verre" mumlet han ironisk før han rakk noen greier mot meg. "Ta på deg det" sa han og smilte. "Uhm, okei?" sa jeg og dro av meg klærerne. Ingenting å skjule for Jason, har jeg vel? nei. Jeg dro på meg sportsbhen og den korte treningsshortsen. "Det ligger strikker der borte" smilte han og pekte mot en liten kurv greier. Jeg gikk bort og tok ut en strikk og satte håret mitt i en hale. "Hvilken sko strørrelse har du?" sa han og så på meg. "39" mumlet jeg og så ned på de bare føttene mine. "Her" sa Jason og ga meg et par med ankel sokker og noen nike treningssko. Jeg tok det på meg før jeg reiste meg opp. Jeg gikk etter Jason som fant frem noen boksebuter. "wowowowo, take it easy McCann" mumlet jeg og gikk litt bakover. "Jeg skal IKKE bokse. Aldri hørt det før" mumlet jeg og så på han. "Derfor skal jeg lære deg det. Jeg skal få deg til å trene pusten ut av deg" mumlet han og tok boksehanskene på hendene mine. "Hvorfor skal jeg lære dette?" sa jeg og så uforstående på han. "For din egen sikkerhet".

"Om jeg kom løpende bort til deg med en kniv nå, hva hadde du gjort?" sa Jason og så på meg mens vi sto i treningshallen. "Hylt og løp" mumlet jeg. "Vel, det kan du ikke gjøre fra nå av. Mest sannsynlig er den personen raskere enn deg, derfor er det viktig at du lærer å beskytte deg selv" sa Jason og så alvorlig på meg. Jeg sa ingenting, så bare ned i bakken. Jason sukket før han kom bort til meg. "Jeg vet det er rart, vet det er rart du må lære dette. Men det er kun fordi jeg ikke vil at det skal skje deg noe" sa Jason og kysset meg på pannen. "you're in?" smilte han og jeg nikket svakt. "Im in" mumlet jeg og Jason satte på musikk før han begynte å vise meg noen triks for nybegynnere. Bare noen minutter etterpå var jeg og Jason inni en dyp boksekonkurranse mot en hver pute. Jeg kjente svetten renne nedover huden min mens pustet min var skikkelig tung. "Helvette" ropte jeg og la meg ned i en sakkesekk greie da Jason endelig ga meg en pause. "Reis deg opp a laten" lo Jason og dro meg opp. "Du får ikke sitte eller ligge før vi er ferdige, okei?" sa han og så strengt på meg. "fine" mumlet jeg. "Første man som løper 5 ganger frem og tilbake ALT vi kan rundt hele hallen" sa han og jeg nikket. " 1, 2 - go" ropte han før vi begynte å løpe alt vi kunne rundt hallen. 

 

 

Mer?

-Esin


28.02.2013 / 19:19 / Filed Under: BELIEVE TOUR

Flere opptreden bilder

Her har dere flere bilder fra Birmingham opptreden den 27.februar.

 

 

Rano


28.02.2013 / 18:17 / Filed Under: Ukens Belieber tips

Ukens belieber tips - klær til konserten

Så nåååå tenkte jeg å tipse om litt klær til konserten dere kan bruke! Også klær dere kan bruke ellers. Dette er seriøst favoritt nettsiden min, og de selger så forbanna mye kult. Har selv fått med meg tre plagg hjem, kan vise dem på i et innlegg om dere ønsker det? Sånn at dere ser hvordan tingene er på og sånt? Uansett, under har jeg vist både jakker og topper som kan være tilregnet bra til konserten. For meg er det viktig å ikke ha plagg som alle andre har, og gjerne ha noe som ikke er fra Norge. I utgangspunktet vil jeg vise klær fra Sheinside.com, og tar topper som første valg. Senere vil jeg vise dere jakker som er fine og bruke, bukser osv.! Positive med denne nettsiden er at klærene deres er utrolig fine, billige og ikke minst er det fri frakt til hele verden!

 

Nr 1 får du kjøpt HER // Nr 2 får du kjøpt HER


Nr 1 får du kjøpt HER // Nr 2 HER


Nr 1 HER // Nr 2 HER

Nr 1 HER // Nr 2 HER

Nr 1 HER // Nr 2 HER

Nr 1 HER // Nr 2 HER

 

 

Nr 1 HER // Nr 2 HER

Nr 1 HER // Nr 2 HER

 

 

Håper dere likte tipsene! :-) 

 

 

Rano


 

 


 


 

 

 


I'll take care of your son, I promise - del 57

"Hei" smilte jeg og gikk inn på rommet til Jason. Nathan stoppet å gråte da han så meg. Jeg smilte av hvor søt han var. Han satte i barnesengen sin med tutten og kluten på plass. "Komme?" smilte jeg og rakk hendene mine mot han. Han nikket og rakk hendene sine mot meg. Jeg smilte og løftet han opp i armene mine. Jeg vugget han frem og tilbake en liten stund mens jeg så på han. Øynene hadde han definitv ikke fra Jason. Jason hadde brune øyne, mens Nathan hadde blåe. Men resten av fjeset hadde han vel fra Jason. Nathan lekte med knappene på toppen min mens han tuttet på tutten sin. "Tulling" smilte jeg mot han. "Sulten?" sa jeg og så på han. Null respons. "Du får vel bare være med ned da" sukket jeg og gikk ut fra rommet til Jason, og ned til stuen hvor gjengen tydeligvis hadde satt på en film. "Neimen hei du" smilte Alex og rakk armene mot Nathan. Nathan smilte stort og vridde seg rundt i fanget mitt. "Jaja, du skal få gå til onkel" lo jeg og rakk Nathan mot Alex. Alex smilte før han tok i mot Nathan. "Jeg går ned til Jason jeg" mumlet jeg og de andre nikket. "Første dør til høyre" sa Eric, og jeg nikket. Jeg ga de andre et siste smil før jeg gikk ned trappen som første til kjelleren. Jeg hørte allerede stønnene til Jason for hver gang han slo til et eller annet. Svak musikk i bakgrunnen også.


Tumblr_m8nqh5espu1qdqlnso1_500_large 

Jeg åpnet en stor dør hvor jeg hørte alle lydene komme fra. Døren lagde noen få knirkelyder, men det så ikke ut til at Jason hørte det. Han fortsatte å bokse. Hele kroppen hans var svett. Han hadde på seg noen svarte boksehansker, bare overkropp og en chachimomma bukse. Håret hans hadde samme stilling som alltid. (sånn hår jb har nå). Han bokset alt han kunne, flere ganger på rad, uten å stoppe. Jeg ble nesten sliten av å se på han. Jeg fulgte nøye med på bevegelsene hans, han beynte å bruke foten, han sparket hardt i puten samtidig som han brukte hendene sine. Wow, ikke rart ingen klarerå ta Jason tenkte jeg. Jason stoppet opp i noen sekunder mens han pustet tungt. Han tok en vannflaske som lå på gulvet og drakk noen slurk før han kastet flasken fra seg igjen. Han gikk litt i fra bokseputa og begynte å sparke og slå alt han kunne. Jeg skal ikke nekte på at det var hot å se på dette, for faen det var det. Hvordan han bevegde seg. Hvordan svetten rant nedover alle musklene hans. Jeg fikk ærlig lyst til å ta på musklene hans hvor han sto. Han holdt på noen minutter til før han stoppet opp, han så bort i speilet som hang på hele den store veggen og øynene hans møtte mine. "Kom her" sa han og vinket meg bort. Hva tenkte han på nå?

 

 

Vil dere at Ariana skal bli lært opp med boksing og sånt, hun også? At hun blir litt erfaren med kriminelle ting, ikke at hun gjør kriminelt - men for å beskytte seg selv og Nathan, om noe skjer? At Jason skal trene henne opp? Yes or no?

-Esin


28.02.2013 / 17:25 / Filed Under: Blogg

BIEBER PARADE I STAVANGER I MORGEN KLOKKA HALV 6 VED DOMKIRKA!

Håper alle dere som ikke kommer på paraden i Stavanger i morgen  angrer på at dere ikke kommer!! Vi har nå fikset skikkelig høy lyd, boomblaster med bass og dødshøy lyd, megafoner, masse kaker til alle sammen <3 Husk paraden i morgen folkens! https://www.facebook.com/events/390550907702248/?notif_t=plan_user_joined - LINK TIL ANN INFO OSV


28.02.2013 / 17:08 / Filed Under: Blogg

Flere bilder fra opptreden

 

 

-Rano


28.02.2013 / 16:06 / Filed Under: Blogg

Justin opptrer i Birmingham

 

 

Rano


28.02.2013 / 15:10 / Filed Under: Blogg

Proffe bilder fra opptreden

 

 

 

 

Rano


28.02.2013 / 14:59 / Filed Under: Blogg

Justin - Meet & Greet Birmingham

 

Meet and Greet - Birmingham den 27.februar

 

Rano


28.02.2013 / 13:19 / Filed Under: Blogg

Justin opptrer i bar overkropp

Under ser dere bilder av Justin som opptrer i Bar overkropp i Birmingham.

 

Rano


28.02.2013 / 13:17 / Filed Under: Blogg

NRK p1 imorgen!

Heihei søtinger!

 

Nå er det sikkert noen som kommer med spydige kommentarer om at jeg får være med på så mye, men husk at det er de som kontakter meg, og jeg takker selvsagt ikke nei til sånne ting! Og det er mest media fra Bergen som kontakter, derfor blir det ''meg'' fra bloggen. JdbNorway skal blant annet være med på utrolig masse sånne reportasje ting og intervjuer når april nærmer seg, kommer mer informasjon om det. Uansett. Imorgen skal jeg i forbindelse med Justin sin bursdag til NRK p1 sitt radiostudio i Bergen for å snakke om Justin! Det vil bli på direkten, så jeg gruer meg litt og er selvsagt litt nervøs. Det blir vel generelt snakk om Justin sin bursdag, konsertene nå i april og i mai som var, møtet med Bieber, sikkert bloggen også. Så dere må følge med fra 15:30 og utover! Blir bra håper jeg, haha!

 

Ikke glem å se meg og Haakon Hjelle på fin fredag 15.mars! Der skal vi være med i episoden ''Bieber & me'', skummelt men gleder meg samtidig!

 

 

Rano


I'll take care of your son, I promise - del 56

"Hva mener du?" spurte jeg forvirret. "Vi er kriminelle vi også" sa plutslig Lydia. Jeg lagde store øyne. "Virkelig?" sa jeg og de nikket. "Aria er den beste jente kriminellen du finner. Alle vil ha henne på laget sitt, du aner ikke hvor mange ganger folk har prøvd å drepe henne - det ender med at de dør selv. Hun er sterk. Og om noen dreper henne, så sliter den personen veldig. Aria er veldig viktig for den kriminelle verden, spesielt når hun klarer å holde seg ute fra kameraer, politiet og alt - hele tiden" la Erica til. "Wow" mumlet jeg og de andre nikket. "Så jeg er den eneste som ikke er kriminell?" sa jeg og de andre nikket. "Aria, moren til Nathan var heller ikke kriminell" smilte Alex, men han reiste seg fort opp i det Jason plutselig ble slått ned i bakken av Aria. "Listen up McCann, du vet at jeg tar deg. Og dreper deg, når som helst" mumlet hun og sparket Jason lett i armen. Jason hostet før han reiste seg opp. "Hadde det ikke vært for Ariana, så hadde jeg drept deg her og nå" hvisket han. "Hva har den lille horen med det å gjøre?" lo hun. "Fordi jeg lovte å ikke skade noen foran henne" sa han og reiste seg opp. Jeg kjente sommerfuglene spre seg i magen av det han sa. Han var fantastisk. "Dra deg ut her i fra" mumlet Chuck og reiste seg opp. "Smeller dette ut fra kjeften til den lille eklingen her?" lo hun og så på Chuck. Hun gikk nærmere han før hun plutselig bokset han hardt i magen. "Hva er problemet ditt, jente?" ropte Alex mot henne. "Hun" sa Aria,og pekte på meg. "Ut, NÅ" skrek Jason før han reiste seg opp. "Jeg lover deg Aria, om du ikke drar ut her i fra NÅ - så sliter du. Du vet jævla godt hva jeg gjør mot deg. Du husker vel den lille hemmeligheten?" lo Jason og dyttet henne hardt i veggen. "Det hadde du ikke gjort" sa hun og skulte med øynene mine. "Å? virkelig ikke?" sa Jason og lo. "Om du ikke går ut her i fra NÅ, så gjør jeg det" sa han og pekte mot gangen. Aria pustet tungt og så mild sagt drittsur ut. "Vi er IKKE ferdige" sa hun og pekt epå meg, før hun gikk forbi meg. Lille hemmelighet? what?

Tumblr_miu5gnenjk1rjjokqo1_500_large 

"Hva var det der?" mumlet jeg og reiste meg opp. Jason så bare på meg før han gikk forbi meg og ned trappene til kjelleren. Hva er egentlig der nede? tenkte jeg. Jeg snudde meg mot de andre. "Treningshallen hans, siden han er sur nå - så går han og bokser, i stedet for å skade noen" smilte Alex og jeg nikket. "Hva er det egentlig med denne Aria?" sa jeg og så på de. "De hadde en lite arfære før. De knullet og sånt, men hun falt for han.. så ja" mumlet Maria. "Åja" sa jeg og nikket. Hvorfor fortalte ikke Jason om det egentlig? Eller, hva fortalte Jason meg? Jeg vet ærlig, ikke så mye om han. Jeg sukket før jeg satte meg ned i sofaen. "Ikke tenk på det, de krangler alltid. Det er ikke noe nytt" smilte Maria. "For meg så" sa jeg og smilte litt. "Jeg tror Nathan gråter" mumlet Eric. "Jeg får sjekke" smilte jeg svakt før jeg gikk opp trappene, jo nærmere rommet jeg kom, jo tydeligere ble gråtingen til Nathan.

 

 

Mer? noe spesielt dere vil skal skje? 

-Esin


27.02.2013 / 22:50 / Filed Under: Blogg

Justin i London idag

//Katrine


27.02.2013 / 22:25 / Filed Under: Blogg

Justin med fans i London idag

Hei alle sammen!

//Katrine


27.02.2013 / 21:14 / Filed Under: Blogg

TOPP og WOW har konkurranse om VIP-BILLETTER

Hei alle sammen!

 

I denne månedens topp får du tak i en lappe hvor du skal fylle ut navn og andre opplysninger for å vinne en VIP-billett til Justin's første konsert i Oslo den 16.april, nedenfor på bildet så kan du lese hva denne VIP pakken inneholder, og jeg misunner vikrelig de som vinner dette. 

 

(Bilde fra Norske Beliebers)

 

//Katrine


27.02.2013 / 21:00 / Filed Under: Blogg

Jonathan gleder seg til Norge!

Hei alle sammen!

 

 

Jonathan er en utav Justin's dansere, som jeg har møtt!!! hihih, måtte bare si det. 

Han la ut 2 tweeter på Twitter før idag, og det virker som at de gleder seg til å komme tilbake til koselige norge!

 

 

//Katrine


27.02.2013 / 20:30 / Filed Under: Blogg

Svensk jente har møtt Kenny

Hei alle sammen!

 

 

Fant dette bildet i Norske Beliebers, en jente som heter Evelina har møtt Kenny! 

 

 

//Katrine

 

 


I'll take care of your son, I promise - del 55

Hjertet mitt dunket fort i brystet, og jeg kjente hele hånden min ble klam. Jeg snudde meg fort rundt til Jason. "IKKE den Aria" sa han og jeg pustet lettet ut. Jeg tok hånden foran munnen og så lettet på Jason. "Ehm,jeg - jeg må gå" mumlet jeg og gikk ut i gangen. Jeg hoppet opp i tomsene og gikk fort ut døren, men rakk ikke å komme så langt. Jeg ble dratt rett inn i brystet til noen, jeg luktet at det var Jason. Jeg tok armene mine rundt midjen hans og klemte han hardt. "Jeg ble så skremt" mumlet jeg og en tåre rant ned kinnet mitt. "Shh, det er ikke henne." sa han og tørket vekk tåren min. Jeg trakk meg fra Jason og så på han. "Du trenger ikke å tenke på den Aria en gang. Moren til Nathan er død, Ariana. Ingen skal noen gang få verken ta Nathan, eller meg i fra deg. Okei?" Jason så på meg, og jeg nikket. "Fint" smilte han og kysset meg på pannen. "Skal du bli med inn igjen?" sa han og jeg nikket. Jeg tok håndne til Jason og ble med han inn igjen. "Ikke bry deg om hun Aria, hun er bitchy. Hun er litt keen på kjæresten din skjønner du" smilte han og la et trykk på ordet "DIN". "Synd for henne" mumlet jeg og dro av meg skoene igjen. Jason smilte og tok armen rundt meg, før vi gikk inn igjen. Vi satte oss ned i sofaen. "Vi fikk aldri hilst" mumlet tre kjempe fine jenter mot meg. De hadde et hyggelig smil om munnen, alle tre. "Ariana" smilte jeg og reiste meg opp og hilste på de alle. "Erica" "Lydia" "Maria" smilte de mot meg. "Så koselig" sa jeg og de smilte før de satte seg i fanget på forskjellige gutter. "De er kjærester" smilte Jason mens han hvisket i øret mitt. "Eric og Lydia, Erica og Joseph og Maria og Alex?" mumlet jeg og de nikket. "Hva med Aria?" mumlet jeg og så på Jason. "Som jeg sa hun - hun liker meg" mumlet han i øret mitt og jeg nikket.


< Lydia - Maria - Erica og Aria >

"Så, hvor mange ganger til skal du knulle henne før du dreper hun?" Aria lo en latter mot Jason. Jeg kjente hjertet dunke hardt i brystet mitt. "Visst du faen ikke holder kjeft så sørger jeg for at hodet ditt ikke henger på når du går ut av dette huset igjen" mumlet Jason og ga henne et skremmende blikk. "skjerp deg Aria" mumlet de andre jentene. "Hva? det er sant. Han knuller jenter, leker med følelsene dems og kaster de bort? Skal dere nekte for fakta? Alex? Joseph? og Eric? Dere vet det jævlig godt dere og" sa hun og så bort på de. Aria reiste seg opp og kom bort til meg. Hun tok hånden min og dro meg opp fra sofaen. Hun gikk rundt meg flere ganger, virket som om hun sjekket meg ut. "Rumpe, pupper, fjes, hår, lår, legger, mage - hun har jo en perfekt kropp. Akkurat sånn som Jason liker det" sa hun og så på meg. Jeg begynte å føle meg ukomfortabel. Jason reiste seg brått opp før han dyttet Aria hardt inni veggen. "Jason" mumlet jeg og prøvde å dra han vekk. Men det hjalp ikke. I stedet ble jeg dratt bort fra de. "Bare la han gjøre det han vil" mumlet Alex, og de andre nikket seg enig. "Han kan ikke drepe henne" mumlet jeg. Tårer samlet seg i øynene mine. "Han gjør ikke det" smilte de andre. "Han kommer ikke til å klare det" mumlet Maria. Hva mente hun med det?

 

 

Mer? Hadde dere forventet at det ikke var den Aria?

-Esin


27.02.2013 / 20:00 / Filed Under: Blogg

Kurt Nilsen sin hytte

Fant dette bildet i Norske Beliebers, og dette er faktisk Kurt Nilsen sin hytte hvor det henger Justin Bieber sengetepper ut av vinduet, haha! Virker som at det er noen Beliebers i familie deres

27.02.2013 / 19:48 / Filed Under: Blogg

Rano i aftenposten

 

 

Rano i Aftenposten etter ett lite intervju med de

 

PS - hun skal bare på 2 konserter:) 

 

 


27.02.2013 / 19:34 / Filed Under: Blogg

Stjel stilen

Hei alle sammen!

 

 

Lyst på samme dongerijakke som Justin har? 

bieber-fashion:
Urban Outfitters Kill City Bleached Trucker Jacket - $49.99 (On Sale from $99! Get it while you can!)
Available here.
 

 

Fåes kjøpt >HER< for ca 300 kr! Den koster vanlig 600 kr, men er på salg nå. 

 

 

//Katrine


27.02.2013 / 19:16 / Filed Under: Blogg

Nye instagram bilder


27.02.2013 / 18:46 / Filed Under: Blogg

Twitter oppdratering

 

 

Twitter oppdrateringer fra Justin

 

 


27.02.2013 / 18:31 / Filed Under: Blogg

Justin forlater en nattklubb - 26.februar

Hei alle sammen!

 

 

Justin forlater en nattklubb som heter Procject Night Club igår den 26.februar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Katrine

 

 


27.02.2013 / 18:03 / Filed Under: Blogg

P4 har billettkonkurranse

 

 

P4 har billettkonkurranse til Justin konsert i Oslo i April
DELTA HER: https://www.facebook.com/P4Lyden?sk=app_274592129334665

 

 


27.02.2013 / 17:33 / Filed Under: Blogg

Justin forlater en nattklubb - 26.februar

Hei alle sammen!

 

 

Justin forlater en nattklubb igår i London

 

//Katrine


27.02.2013 / 16:30 / Filed Under: Blogg

Justin i London

Hei alle sammen!

 

 

Justin er nå i London, og igår mårrest ble disse bildene tatt

 

  

  

//Katrine


27.02.2013 / 16:28 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Justin Bieber er tilbake

Hei alle sammen!

 

Har enda ikke fått pakken som jeg venter i posten fra WOW, men regner med at den kommer de nærmeste dagene. Da blir det konkurranse!

 

 

http://www.wowandme.com

Nå er det snart ni måneder siden kleskjeden WOW lanserte sin første eksklusive Justin Bieber kolleksjon som de første i Norge. Dette var i forbindelse med superstjernens norgesbesøk i mai, da han satt hele Oslo på hodet. Kolleksjonen JB by WOW var en hit og ble revet bort på få uker. Oppfølgeren som kom før jul viste seg å være like populær som første kolleksjon.

Samarbeidet har fått mye positiv omtale på Norges største Justin Bieber blogger, herunder JDBnorway som ligger på topplisten til blogg.no.

 

Nå gjentar vi suksessen og lanserer en større og kulere Justin-kolleksjon enn noen gang!

JB by WOW #3 lanseres i forbindelse med Justins tre konserter i april.

Kolleksjonen vil være tilgjengelig i alle WOW butikker fra midten av mars.

 

Wow elsker JB og vi har konsertbilletter, tilgang til VIP-losjer og flere møter med superstjernen som skal deles ut til heldige beliebers og wowers i løpet av mars!

 

 

Under er et lite utvalg av det som er skrevet om JB by WOW på Norges største Justin Bieber blogger -

 

http://jdbnorway.blogg.no/1361283023_wow_kolleksjon_ute_i_.html

 

http://jdbnorway.blogg.no/1360768066_wow_har_bilettkonkurr.html#comment

 

http://jdbnorway.blogg.no/1359021470_ny_wow_kolleksjon.html#comment

 

http://bibses.blogg.no/1359058592_sneakpeak_p_ny_jbkoll.html#comment

 

http://bibses.blogg.no/1353595013_jb_kolleksjon_p_wow.html?c=1353597461768

 

 

 

For å se mer fra den eksklusive kolleksjonen, besøk http://wowandme.com/en/Lookbook/Outfitcards11/

 

Pressebilder:

http://wowandme.com/en/Second-Menu-Items/Presse/Kolleksjon/Justin-Bieber/

 

 

 

 

 

HVA SYNES DERE OM DEN NYE KOLLEKSJONEN? FIN ELLER HVA?

 

 

//Katrine


27.02.2013 / 16:07 / Filed Under: Blogg

Norsk jente har møtt Justin

 

 

En jente som heter Victoria har fått møte Justin og hun er fra Norge! Fant bildet i Norske Beliebers.

 

 

TEKST UNDER BILDE: Hallaaa! Det var en del som lurte på om jeg kunne legge ut bilde, så her er det! Alt skjedde veldig fort siden han var to timer forsinket og over 100 seks skulle møte han. Justin: "Hey sweetie" *Klem* *Bilde* Meg: "I love you!" Justin: "Love you too" Meg: "It's my birthday" Justin: "Aww, happy birthday sweetie!" Så måtte jeg ut, fordi vaktene sendte inn nye folk:( fikk ikke sagt at jeg var fra Norge, var i helt sjokk!!

 

 

 

 

 


27.02.2013 / 15:35 / Filed Under: Blogg

Nytt instagram bilde

Hei alle sammen!

 

@justinbieber: In London with the homies @ryanbutlerand @coreyg615 

@justinbieber: In London with the homies @ryanbutlerand @coreyg615

 

//Katrine


I'll take care of your son, I promise - del 54

"Hva ser dere på? FJERNE DERE" ropte Jason og jeg hørte guttene lo før de gikk ut i gangen igjen. "Fort dere da" mumlet Alex etter noen minutter. "Er du klar?" mumlet Jason i det jeg dro opp glideglåsen på shortsen min. Jeg nikket mens jeg rødmet. Jeg gikk bort til Jason og holdt rundt midjen hans mens jeg hadde hodet i brystet hans. "kom" ropte han og inn kom Alex,Joseph,  Chuck og Eric. Guttene kom leende inn og satte seg i sofaen. Jason slapp meg før han ryddet litt rundt i stua. "Æsj" mumlet Eric og pekte på gulvet, jeg snudde meg og så kondomen. "Holdkjeft" freste Jason og jeg rødmet før jeg plukket den opp og kastet den i søppelet. Jeg vasket hendene mine igjen før jeg gikk inn i stua med litt drikke og snacks til folkene. Jeg la alt ned før jeg satte meg ned på en av de ledige plassene i sofaen. "Så, visning til nytt hus i morgen?" mumlet Joseph og Jason nikket. "Jepp,hun skal bli med" sa han og pekte mot meg. "Ikke velg et så jævlig stort sånn som dette" mumlet Alex. "Jeg må ha et stort hus, dere vet at jeg ikke trives i små ekle hus" mumlet Jason og tok en slurk av burnen sin. "Bortskjemte drittunge" mumlet jeg og de andre brøt ut i latter. "Er jeg bortskjemt? ikke faen" mumlet han. "Ikke sånnsett, men ALT du eier er luksus. Sønnen din på noen måneder har ekte converse, supras, du kjøper ekte snapbacks til han, og han har fuckings beats" mumlet Joseph. "Det har ikke jeg en gang" ropte Chuck og jeg lo av de. "Jeg holder meg med guttene Jason, både du og Nathan er altfor vandt til luksus" smilte jeg og Jason trakk på skuldrene. "Har man penger, så får man bruke de" lo han til sitt forsvar. "Hva bruker egentlig Nathan beats til?" mumlet jeg og så på Jason. "Ehm.." han klødde seg i hodet. "Altså, jeg vet ikke om Jason har vist deg rommet til Nathan" sa Alex og smilte lett. "Rommet til Nathan? hæ?" jeg så sjokkert på Jason. "Vel, jeg liker å møblere rom og sånt, så jeg har kind of startet på rommet til Nathan, men det må jeg jo så klart flytte på til det nye huset da.. og han kan ikke bruke rommet nå, det er vel mer beregnet til eldre gutter" smilte han og jeg så sjokkert på han. "Hey, la meg se da" ropte jeg giret og reiste meg opp. "Du altså.. det er ikke noe spesielt" sa han. "Vis henne" mumlet guttene i kor. Jeg nikket. Jason sukket før han reiste seg opp, han rakk hånden mot meg og jeg tok den i mot. Vi gikk opp trappene og inn noen dører i fra Jason sitt rom, så var det en dør. Jason låste opp døren og åpnet den. Jeg gikk inn og holdt meg foran munnen. "Wow" mumlet jeg og så på rommet. Det var svært, det hasng masse beats på veggen, en hylle med masse supras, en annen hylle med converse, det var hyller med masse ekte snapbacks capser, og det var sykt. Rommet så ut til å være på en verdi på flere hunde tusen kroner. "Liker du det?" jeg snudde meg rundt til Jason, og nikket. "Det er helt fantastisk" sa jeg og smilte. "Takk" smilte og jeg gjengeldte smilet hans. "Dette er vel mer et rom for 14-15 åringer" mumlet jeg og Jason nikket. "Jeg vet, jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg har ordnet det inne her, det bare ble sånn" sa han usikkert. Jeg smilte. "Du må bygge deg opp på nytt, i det nye huset" smilte jeg og Jason lo litt. "Vi får se" sa han og dro meg ut av rommet igjen. Vi gikk ned trappene, og det som møtte meg var 4 jenter som satt der inne. Jason lagde store øyne. "Dere sa aldri de skulle komme" mumlet han og guttene, inkludert jentene lo. Jentene så uten tvil bra ut, god stil hadde de også. En av jentene, den peneste av de alle reiste seg opp og gikk mot meg. Hun rakk hånden mot meg. Jeg smilte. "Ariana" sa jeg og tok i mot hånden hennes. "Aria"

 

 

Mer?
-Esin


26.02.2013 / 21:15 / Filed Under: Blogg

Nytt instagram bilde

Hei alle sammen!

//Katrine


I'll take care of your son, I promise - del 53

WARNING: pervers del! Det første avsnittet i denne delen er ikke skrevet av Esin. 

Jason snudde hodet sitt slik at leppene hans falt oppå mine. Jeg slikket han lett på underleppen, han tok hintet og åpnet punnen sin. Jeg lot tungen min bli inn i munnen hans i det jeg kjente hånden hans som dro ned shortsen min. Hendene mine fiklet i håret til Jason mens Jason begynte å kysse meg nedover halsen. Jeg lot et svakt lite stønn glippe ut fra munnen min. Jeg kjente musklene til Jason som begynte å strame seg, han kysset meg hardere og pusten hans ble tyngre. Jeg knappet opp shortsen hans og dro den av overkroppen hans. Den fine magen hans kom til sikte, men i det jeg kjento e den ene fingeren hans som gled inn i meg, så konsentrerte jeg meg ikke om noe annet enn bevegelsene hans. "Jason" stønnet jeg. Jeg kjente hele kroppen min ville ha mer. Jeg reiste meg opp og dyttet Jason ned. Jeg satte meg over han og dro av han buksen, og resten av klærerne. Jeg lot hendene mine gå bak på ryggen min, og jeg knappet opp bhen min. Jason øyne følgte nøye med i det jeg slapp bhen, og den falt av foran Jason. "Damn" mumlet han før han løftet hodet sitt opp og begynte å kysse svakt på halsen min. Jeg lo litt siden det kilte i nakken min. "Har du kondom?" mumlet jeg og så på han. Han nikket. Han rakk armen mot buksen sin og jeg lagde store øyne. "Fyfaen" lo jeg og slo han lett i armen. "Hva?" fniste han og så på meg. "Hvorfor har du kondomet i buksa de?" sa jeg og løftet brynet mitt opp mot han. "I tillfelle dette skulle skje" blunket han. Han åpnet pakken men jeg dro den ut av hendene hans. "Jeg vil" hvisket jeg før jeg åpnet pakken og satte den på. "Klar?" mumlet han og jeg nikket, bare noen få blunk etterpå kjente jeg at han gle hardt inn i meg. 

"Det var godt" mumlet Jason etter en liten stund. Jeg kastet meg anpustne og sliten ned i sofaen og dro et teppe over meg. Jeg smilte mens jeg så på Jason. Wow, jeg var ikke jomfru lenger. "Hvorfor smiler du sånn?" smilte Jason og så på meg. "Fordi jeg ikke kunne tenkt meg en bedre første gang" sa jeg og strøk hånden min over kinnet hans. "Var det vondt?" mumlet han og jeg ristet på hodet. "Bare i begynnelsen, men det regnet jeg jo selvføgelig med at det skulle gjøre" sa jeg og smilte. "Utrolig at du ikke har hatt deg før" mumlet han og jeg rødmet. "Jason" ropte jeg og slo han i brystet. "Det der er bare kleint" mumlet jeg og gjemte hodet i brystet hans. "Var det din første gang?" mumlet jeg etter en liten stund. "Ja, jeg kjøpte Nathan på butikken" mumlet han ironisk, før han lo. "Oisann, det tenkte jeg ikke på" lo jeg flau før jeg ristet på hodet. "Du er så tragisk av og til" lo han og ristet på hodet. "Takk, du også" smilte han og jeg kysset han lett på leppene. Jeg holdt kysset og slikket han på underleppa. Jeg kjente at Jason smilte i kysset. "Keen på en runde til?" mumlet han og lo i kysset. Jeg fniste før jeg satte meg over han. "PORNO" ropte et par guttestemmer i det Jason dro teppet av oss. "Fuck" mumlet han og dro teppet fort tilbale.

 

 

Mer? okei, blogg.no klikket og for å vente så holdt jeg på med snapchat...så glemte jeg det helt ut!! add meg på snapchat!! ahha. 40 kommentarer!

-Esin


I'll take care of your son, I promise - del 52

"Nå er jeg mett" mumlet jeg etter å ha spist den siste nuggeten min. "Jeg og" sa Jason mens han så bort på meg. Vi fikk øyekontakt i noen sekunder helt til at han sendte meg et lite blunk med øyeet sitt. Jeg snudde hodet mitt mot Nathan som spiste på maten sin fortsatt. Jeg så på han i noen sekunder, det var en liten rolig stillhet i rommet. Helt automatisk løftet jeg hånden min opp og strøk hånden min over det myke kinnet hans. Han bøyde hodet opp og så på meg før han smilte og rakk pomfritten mot meg. "Nei takk" smilte jeg og lo litt. Nathan var bare så nydelig, på alle mulige måter. Kan ikke nekte på at han ligner på Jason, for å si det sånn. Jeg snudde hodet mitt mot Jason som allerede så på meg. Jeg ga han et smil og reiste meg opp. "Ferdig?" mumlet jeg og så på Nathan som løftet hendene mot meg. Jeg løftet han opp og vasket hendene og rundt munnen hans. "DU rydder" lo jeg og pekte på Jason før jeg løp inn i stua med Nathan i armene mine. Jeg la meg ned i liggesofaen mens jeg hadde Nathan liggende på brystet mitt. Jeg ga han tutten og kosekluten hans før jeg slappet skikkelig av. Jeg lukket øynene mine igjen mens jeg strøk tommelen min frem og tilbake på kinnet til Nathan.

"Er det plass til meg og eller?" Jeg åpnet øynene mine og smilte mot Jason. "Så klart" sa jeg og flyttet meg litt, slik at det ble plass til Jason bak meg. Jason smilte før hun la seg ned bak meg. Armen hans gikk fort rundt midjen min mens hodet hans kunne jeg føle lå bak i håret mitt, kind of. Jeg lukket øynene og nøt fingrene til Jason som strøk meg lett over den bare huden på låret mitt. Jeg hadde jo på meg shorts, så han fikk lett tilgang til låret mitt, for å si det sånn. "Jason?" mumlet jeg etter en liten stund. "Ja?" hvisket den hese stemmen hans. "Ta Nahtan og gå opp på rommet" sa jeg og lo svakt over hvor sjefete jeg hørtes ut. "Jeg orker ikke" sutret han og stramte grepet rundt midjen min. "Nå" lo jeg og Jason sukket før han reiste seg opp. Han løftet Nathan opp fra brystet mitt før han gikk opp trappene til etasjen over. Jeg derimot, snudde meg bare rundt slik at jeg lå på magen i senga, jeg lukket øynene mine igjen og slappet bare av. Gud så trøtt jeg er. Men det er vel ikke rart? jeg sov ikke i natt. "Hvorfor er du så sliten da?" Jason sin semme føltes ut som bank i hodet. "Jeg sov ikke i natt" sa jeg og åpnet øynene mine. "Ikke jeg heller" mumlet han og la seg forsiktig ned over meg. Jeg snudde meg rundt og kysset han på leppene. "Jeg hadde så dårlig samvittighet" sa jeg og på kinnet hans som fortsatt var litt rødt. Jeg løftet opp hånden min og strøk han over kinnet, han lukket øynene sine igjen og nøt tydeligvis bevegelsene mine på den myke huden hans. Jeg løftet hodet mitt opp og kysset han lett på munnen. Jeg bevegde leppene mine nedover ned til den varme halsen hans. Han bøyde hodet sitt til den andre siden slik at jeg fikk mer tilgang til halsgropen hans. Hendene til Jason bevegde seg opm mot buksekanten min, før han plutselig åpnet knappen på shortsen min.

 

 

Mer? PS: det er IKKE jeg som skriver neste del!! Skriv gjerne mer enn "MEEEEER" haha. 50 comments

-Esin


I'll take care of your son, I promise - del 51

Jeg tok med meg posen fra mcdondalds ut av bilen etter at jeg hadde parkert inn i eiendommen til Jason sitt hus. Jeg låste bilen før jeg åpnet den store døren som førte meg inn til Jason sitt nydelige hus. Jeg dro av meg toms skoene før jeg gikk inn i stua. Verken Jason eller Nathan var her nede, så jeg antok at de var oppe å holdt med et eller annet. Jeg smilte for meg selv og gikk inn på kjøkkenet, jeg dro frem 3 fat og begynte å dekke på spisebordet. Jeg tente noen fine stearinlys midt på bordet før jeg åpnet posen fra mcdondalds. Jeg tok ut jordbær milkshaken og helte dne oppi flasken til Nathan, før jeg satte den ned vedsiden av fatet hans. Jeg tok ut pakken med Nuggets, pomfritt og en cheeburger og satte det på fatet hans. Deretter tok jeg ut big macen, pomfrittene og nuggetsene til Jason, inkludert en cola. Til meg selv hadde jeg kjøpt chicken salsa, nuggets og pomfritt, inkludert en cola der og. Jeg satte maten på de rette fatene før jeg kastet mcdondalds posen. Jeg bestemte meg for å gå opp for å se hva de holdt på med. Jeg satte kursen mot trappen og gikk kjapt opp trapptrinnene. Jeg hørte lyden fra badekaret, så jeg antok at Jason dusjet Nathan. Jeg gikk bort til badet og så inn fra døren, Jason hadde ikke lukket døren etter dem. Jeg fikk innover på badet og Nathan møtte blikket mitt. Jeg satte pekefingeren på leppene mine som et tegn på at han skulle husje. Håper bare han forstår det. Jeg gikk bak ryggen til Jason og tok armene mine hardt runt halsen hans bakfra, etterfulgt av et hardt kyss på kinnet han. "Hei" mumlet jeg og trakk inn lukten av håret hans.

Jason sitt synsvinkel
"Fyfaen" mumlet jeg lettet ut og snudde meg rundt før jeg ga et mykt kyss til Ariana. "Du skremte meg" mumlet jeg og lo litt. Jeg trodde det var noen av fiendene mine som hadde klart å bryte seg inn. "Sorry" smilte hun søtt og tok hendene sine i mine. "Jeg glemte helt at du skulle komme" sa jeg og slo hånden i pannen min. Ariana smilte før hun ristet på hodet. "Takk, det at du glemmer meg får meg til å føle meg spesiel" sa hun ironisk før hun slapp hendene mine og satte seg ned ved siden av Nathan som bare så opp mot oss. "Hvorfor dusjer du han nå? klokka er jo bare halv 5" mumlet Ariana mot meg. "Han lekte med denne" lo jeg og tok opp barberskummen. "Wops" lo hun og jeg ristet på hodet. "Skjønner egentlig ikke hvordan han klarte å få tak i den, men la gå" mumlet jeg og fant frem et håndklee som jeg rakk mot Ariana. Hun tok det i mot og surret det rundt Nathan før hun løftet den lille kroppen hans ut fra badetkaret. Hun satte han ned på benken/bordet hvor jeg pleier å skifte bleien til Nathan. "Sånn" lo hun og tørket Nathan litt her og der med håndkleet før hun tok på en bleie. "Har du funnet noen klær til han?" smilte hun og snudde seg mot meg, slik at de nydelige øynene hennes traff mine. "Denne" mumlet jeg og tok opp onepiecen fra gulvet. "Herregud så søt" mumlet hun og så på den. Jeg lo litt før jeg gikk bort til Nathan og tok på han onepiecen. "Daddy" ropte han og veivet armene sine i alle kanter.
End

 

MER? 50 kommentarer for neste del!

-Esin 


I'll take care of your son, I promise - del 50

"Jeg er hjemme" ropte jeg i det jeg kom inn døren til huset vært. "Kom inn i stua" hørte jeg mamma sin stemme rope tilbake. Jeg tok av meg Jeffrey skoene før jeg gikk inn til stua. Mamma smilte mot meg i det hun så meg. "Hvordan var første skoledag?" smilte hun. "Helt greit" løy jeg. Hadde jeg vært på skolen? no. "Fikk dere noe timeplan, eller noe sånt?" mamma så spørrende på de tomme hendene mine. Jeg ristet på hodet. "Nopp" smilte jeg og tok en av twistene som lå i skålen på bordet. "Daså, har du planer for i dag?" smilte mamma og jeg nikket. "Skal til Kylie" mumlet jeg og så på mamma. "Åja, ja. Det er lenge siden du har vært med henne nå, er det ikke?" mumlet hun og jeg nikket. Som om jeg egentlig skulle til Kylie, tenkte jeg. "Når skal du være der?" smilte hun. Jeg så på klokka. "Nu" mumlet jeg og mamma lo. "Vi snakkes" smilte hun, nok en gang. Jeg gikk opp på rommet mitt og skiftet klær før jeg løp ned igjen. "Hade" ropte jeg etter å ha dratt på meg skoene mine. Jeg smalt døren igjen før jeg kåste opp bildeføren og satte meg inn i den finefine bilen min.

Jason's synsvinel 
"Nathan?" ropte jeg mens jeg lo og gikk rundt i det store huset mitt. Jeg lukket opp den ene døren og så inn, men ingen Nathan var der. Jeg hørte en liten latter fra badet, så jeg snudde meg rundt og gikk mot badet. Kan ikke akkurat si at Nathan var trøtt i dag, han har drevet med å gjemme seg fra meg hele tiden. Jeg åpnet døren og mumlet et lite "bø" men lagde store øyne i det jeg så Nathan. "Hvordan klare du å få den?" ropte jeg og tok barberskummen ut av hendene hans. Jeg sukket før jeg så på Nathan som hadde skum over hele seg. "Du altså" mumlet jeg. Jeg skar en grimase i det jeg så Nathan som hadde skum på pekefingen sin, mens han rettet fingen mot munnen sin. "Nei du" lo jeg og løftet han opp. "Smaker du på det, så vil du angre" smilte jeg og kysset han på toppen av hodet, hvor han ikke hadde noe skum. "Du må nok dusje" mumlet jeg og satte han ned i badekaret. Nathan begynte fort å hyle før han rakk armene mot meg igjen. "Heyhey, jeg er her" mumlet jeg og satte meg på huk ved badekaret. Jeg tok av han klærne og bleien før jeg åpnet vannet, og spylte han med varmt vann. Han reiste seg opp og holdt armene rundt nakken min. "Nathan" smilte jeg mens jeg dro han vekk fra meg. "Pappa skal bare dusje deg, så kan du få klem" sa jeg og smilte stort til han. Smilet mitt forsvant fort i det jeg kjente noen armer som tok rundt halsen min.
End

 

 

mer? 40+ kommentarer for neste del

-Esin 


26.02.2013 / 16:47 / Filed Under: Blogg

Bieber parade i stavanger!

Hei Beliebers! Ja dere leser rett! Nå blir det Bieberparade igjen! 

Denne gangen i Stavanger. Det blir 1.Mars, på bursdagen til Justin. Dette må vi jo feire, ikke sant? ALLE SKAL MØTES UTENFOR DOMKIRKA KLOKKA 17.30.

 

Det blir sang, dans og latter. En dag med vennskap og glede. 

Ta med deg venner, familie og alle belieberne du vet om og ta turen og møt mange herlige folk. Det er minne for livet. Husk å ta med smilet. Spar på stemmen noen dager før, den er veldig viktig. Du skal rope og synge masse, så stemmen er viktig.

 

TA MED:

Megafoner (Vi skal synge masse)

Plakater

Godt tøy (Det kan bli kaldt)

JB klær/ Lilla tøy

Stemmen din

 

ANNET:

Pugg Believe sangene, vi skal tross alt synge hele tiden

Det blir også en konkurranse, mer om dette kommer når det nærmer seg.

Pass på at du har gode sko, du skal gå veldig mye, og vi vil ikke at dere skal få gnaksår.

Ha verdisakene dine trygt, pass på tingene dine, er lurt å ha en sekk eller en veske som ikke er for tung. Du må bære tingene dine hele tiden. 

 

HVORDAN KOMMER JEG DIT?

Domkirka ligger nokså sentralt, og er veldig lett å finne. Om du ikke finner fram så kan du bare spørre, nesten alle i Stavanger vet hvor det er.

 

TOG OG BUSS:

Hvis du skal ta tog eller buss kan du gå inn på www.nsb.no eller www.nor-way.no.

Du kan også ta FLY, om du er så kul og vil reise langt ;)

 

 

HAR VI TILLATELSE? 

Vi skal kontakte politiet, vi må ha tillatelse av de for å ha paraden. 

 

SPØRSMÅL:

Er det noe mer dere lurer på så er det bare å kontakte Esin, Camilla, Hilde. Vi skal svare så godt vi kan.

 

 

KAN VI TA BILDE ELLER FILME DEG?

Vi skal ha med kameraer og filmkameraer, derfor må dere si ifra, om vi ikke får lov til å ta bilde eller filme akkurat deg. 

 

Sees vi 1. Mars klokka 18.00? Helst møt opp 17.30

Det håper vi! Vi er klare for tidenes Bieber parade! 

 

 

Ikke trykk delta om du ikke kommer!

 

Klem fra Esin Cifcti, HildeMarita Sørvåg,og Camilla Ramsey Strømland.

 

-


26.02.2013 / 16:35 / Filed Under: Blogg

Nye bilder utenfor ACNE

Hei alle sammen!

 

Justin med den fine gassmasken sin, haha

 

 

  

  

  

  

  

 

//Katrine

 


26.02.2013 / 15:28 / Filed Under: Blogg

Justin forlater nattklubb

Under ser dere bilder fra da Justin forlot nattklubben Cirque du Soir i London.

 

 

 

 

 

Rano


26.02.2013 / 13:47 / Filed Under: Blogg

Maraton?

Om dere har tid i dag, så har jeg tenkt å ha et maraton i dag - klokka 6! Jeg har ikke skrever deler, så begynner med det nu - om dere vil? Så om dere ønsker et maraton, legg igjen en liten kommentar!

-Esin


26.02.2013 / 12:12 / Filed Under: Blogg

Flere bilder fra ACNE shopping

Bildene er tatt fra shopping hos ACNE den 25.februar på Dover St.

 

Det var flere bilder, men alle var så like uansett! :-)

 

 

Rano


26.02.2013 / 12:03 / Filed Under: Blogg

Instagram

@guyneutron: Yep&#8230;

@guyneutron: Yep?

 

@itsRyanButler: Just bought @iamwill new massage performance outfit haha.

@itsRyanButler: Just bought @iamwill new massage performance outfit haha.

@justinbieber: Mi eht tseb

@justinbieber: Mi eht tseb


= ''I'm the best''
@justinbieber: I miss my Lil bro N sis
@justinbieber: I miss my Lil bro N sis


Rano

25.02.2013 / 22:59 / Filed Under: Blogg

JUSTIN MED NY TATOVERING
 

Skulle trodd det var tusj, men det ser ikke slik ut. Hva syntes dere?

 

 

Rano


25.02.2013 / 21:23 / Filed Under: Blogg

Justin shopper på ACNE med gassmaske

 

Ikke har jeg peiling på hvorfor han har gassmaske på seg. SIkkert for å skjule ansiktet sitt.

 

 

Rano


25.02.2013 / 20:48 / Filed Under: Blogg

Kenny er i Stockholm!

Hei alle sammen!

Kenny er i stockholm:D

//Katrine


I'll take care of your son, I promise - del 49

"Om det er noe negativt, ikke si det" Jason så beende på meg. Jeg smilte lett, og ristet på hodet. "Det er positivt" smilte jeg og han smilte. "Fyr løs" sa han og så spent på meg. "Den dealen, angående det å passe på Nathan, når du faktisk har ting å gjøre.." startet jeg og så på han. "Ja?" Jason så spørrende på meg. "Vel, jeg har bestemt meg for å gå med på den" smilte jeg og Jason lagde store øyne. "Seriøst?" ropte han og jeg nikket. "Fyfaen, du er best" lo han og klemte meg hardt. "Så det betyr at Nathan slipper å være hjemme alene, på torsdag?" mumlet Jason og så på meg. "Hva faen Jason?" ropte jeg. "Hadde du tenkt til å la en liten 11 måneders gutt være fuckings være hjemme alene?!" ropte jeg og så sjokkert på han. "Uhm.." han klødde seg i bakhodet. "Du er faen meg ikke god i hodet" mumlet jeg irritert og så på han. "unnskyld da" sa han og så på meg. Jeg ristet hodet. "ALDRI, tenk på det igjen" sa jeg og så advarende på han. "Det er bare noe veldig viktig på torsdag, det er noe vi har planlagt i flere år" mumlet han og så på meg. "Jason" startet jeg rolig. Jeg satte meg nærmere han og tok hendene hans i mine. "Uansett hva det er, så kan du ikke la en 11 måneders gammel gutt, være hjemme alene.. Han kommer til å få skrekkslag, føle seg forlatt og ligge her å gråte i flere timer til du kommer hjem" mumlet jeg og så på han. Jason så trist på meg. "Jeg hadde aldri gjort det, om jeg faktisk ikke måtte.. men nå er du her, og det går fint. Sant?" han så på meg, og jeg nikket. Jeg kjente jeg ble litt nervøs da jeg kom på at det var skole på torsdag, faktisk. I dag var jeg ikke på skolen, i morgen skal jeg være med på visning til husene, onsdag må jeg hjelpe med selskapet, torsdag må jeg passe Nathan. Wow, bra start på et nytt år.

"Såå, hvilken kaker vil du at jeg skal bake på onsdag?" smilte jeg og så på Jason. "Okei, følg med" startet han advarende. "1.brownies - 2.oreokake - 3.bløtekake - 4.flykrasj kake - 5.smashkake" smilte han og jeg løftet opp det ene brynet mitt mot han. "Forventer du at jeg skal stå opp midt på natten og bake kaker eller?" lo jeg og han rødmet. "Nei, men du får lage flykasj, oreo og brownies. Ok?" "Deal" smilte jeg og kysset han på kinnet. "Eyeyey, feil plass" mumlet han og lagde trutmunn mot meg. Jeg smilte før jeg satte leppene mien på hans, i et mykt kyss. Jeg lot hånden min hvile på kinnet hans mens jeg strøk tommelen min frem og tilbake på det myke kinnet hans. Armene hans lå rundt meg mens vi vekslet spytt sammen. Etter en liten stund trakk Jason seg fra meg og så på meg med et søtt lite smil. "Kjæresten min" smilte han stolt og så på meg. "Gutten min" svarte jeg.

 

 

Okei!! SNART - det skjer snart! Fyf*** som jeg gleder meg til å skrive videre nå. Det jeg har planlagt i historien siden del 1, skjer snart - jeg har gledet meg SÅ mye til å skrive. Det er så mye som skal skje framover. Noen av dere som vil gjette hva som kommer til å skje? Jeg er i hvertfall SÅ spent, og ser virkelig frem til å skrive fremover! Forresten, noen som lurte på hvor lang denne historien blir - jeg tipper på rundt 100-120 deler, er mye som skal skje! Om jeg får over 50 kommentarer, hvor dere tipper hva som skjer videre og skriver hva dere synes om historien så langt, så kommer det en del til i dag! OG - snart blir det mye fra Jason sitt synsvinkel!

-Esin


25.02.2013 / 19:51 / Filed Under: Blogg

Nytt profilbilde på instagram

Hei alle sammen!


Justin har fått nytt profilbilde på instagram, ett bilde av Jazzy!

//Katrine


25.02.2013 / 19:50 / Filed Under: Blogg

Nytt instagram bilde

Hei alle sammen!

//Katrine


25.02.2013 / 19:28 / Filed Under: Blogg

Twitter oppdrateringer fra Justin

Hei alle sammen!

//Katrine


25.02.2013 / 19:24 / Filed Under: Blogg

Me and Ben

Hei alle sammen!

Justin la ut dette bildet på instagram

//Katrine


25.02.2013 / 17:42 / Filed Under: Blogg

Instagram

@djtayjames: Who knows the DJ Jb i think scrappy does

@djtayjames: Who knows the DJ Jb i think scrappy does


 

Rano


25.02.2013 / 16:34 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Vinn Diamond Circle billetter!

Heisann!

 

Som vi sa på Facebook siden vår, så skulle vi tipse om en Diamond Circle konkurranse der du kan vinne 2 Diamond Circle billetter. Konkurransen holdes av Samsung Norge. Håper så mange som mulig deltar, og jeg ønsker dere alle masse lykke til! Kravene for å være med i konkurranse er rett og slett å ha Facebook, og like Samsung Norge på Facebook. Det som er utrolig bra med konkurransen er at man slipper å svare på noe spørsmål, man bare fyller ut det lille skjemaet som vist under. Dere finner konkurransen ved å trykke HER! Eller selv gå innpå Samsung Norge på facebook. De trekker vinneren når de når 20.000 deltagere, så det er bare til å tipse deres venner! :-)

 

 

Deretter trykker du bare ''Delta!'' og gjerne ''Fortell dine venner om dette!'' så er du med. Ønsker dere alle sammen lykke til! 

 

 

-Rano


25.02.2013 / 16:07 / Filed Under: Blogg

Justin i Liverpool

 

Out of time girl

 

 

 

-Rikke


25.02.2013 / 15:20 / Filed Under: Blogg

Konsert i verdensrommet

Hei alle sammen!

Justin skrev på twitter at han ønsket og ha en konsert i verdensrommet, kanskje Nasa kan hjelpe med det?

//Katrine


25.02.2013 / 12:36 / Filed Under: Blogg

Svensk konsert

Heisann!

 

Så at en søt Belieber fra Sverige hadde konsertbillett - ståplass til den norske konserten i Norge den 17. og lurte på om det var noen som hadde en konsertbillett til Sverige i håp om å bytte? Hadde vært utrolig snilt av dere å kontakte henne på ida.sandkvist@hotmail.se :-)

 

 

Rano


25.02.2013 / 11:05 / Filed Under: Blogg

Twitter konto hacket
Natt til 25.februar ble Justin sin twitter-konto hacket. Personen som hacket han skal ha fjernet alle tweets slik at ingen kunne se de. Twitter fikk løst problemet og tweetsene skal nå være synlige.

-Sandra


25.02.2013 / 10:48 / Filed Under: Blogg

Bilder fra Liverpool
 

 

-Sandra


24.02.2013 / 21:41 / Filed Under: Blogg

Hot or not?

 

Justin's Øyne? Hot or Not?

 

 

 

 

 

 

Syntes du Justin sine øyne er fine? Hot Or Not?

 

-Rikke


24.02.2013 / 21:33 / Filed Under: Blogg

Ønsker du å bytte?

 

VIKTIG!!!

Heisann!

 

Jeg har en Diamond Circle til den 16.april som jeg ønsker å bytte til 2 Golden Circle, samma hvilke dato. Hvis jeg ikke får ordnet opp med dette, så får ikke Esin gått på konserten. Bytting av billett + pris til overs osv. kan diskuteres, bare gi meg en lyd hvis det er noe som kunne interessere deg! Også har jeg en Golden Circle til den 18.april som jeg ønsker å bytte til den 16.april. Send meg mail på rano-brann@hotmail.com, så tar vi alt over der!

 

Har forresten 2 ståplasser som selges også. En til 16.april og en til den 17.april. Blir muligens også gitt vekk to ståplasser i senere framtid som jeg har til overs! 

 

 

 

 


Rano


I'll take care of your son, I promise - del 48

"Fra dette huset, jeg vil starte på nytt" mumlet han og så på meg. "Skal du bare flytte fra meg?" stemmen min skjalv, gråten var nære på. Jason satte seg nærmere meg. "Shh, det er ikke langt." mumlet han og tørket tåren min vekk. "Hvor er det?" mumlet jeg og satte meg nærmere han. "Det er litt utenfor byen, tar vel 30 minutter å kjøre, tenker jeg" smilte han svakt. En stor lettelse la seg over kroppen min. Han skremte meg virkelig. "Jeg trodde du skulle flytte langt, og forlate meg" lo jeg svakt. Jason smilte. "Han som kom i går, er en stor del av mine fiender. Så jeg er nødt til å flytte, han vet hvor jeg bor..så ja" mumlet han og så ned i sofaen. Hadde han ingen planer om å slutte som kriminell? "Hva skjer med dette huset?" sa jeg og så spørrende på han. "Det beholder jeg, det blir vel mer her jeg og gjengne blir å planlagge business og slik fremover. Mens det andre huset blir liksom, et annet liv. Ingen kriminell Jason" smilte han og så mot meg. "Har du kjøpt hus?" mumlet jeg og så på han. "Nei, det er ikke sånn som skjer på noen få timer vet du.. men jeg har sett på et par forskjellige hus, og skal dra på visning i morgen. Vil du være med?" han så spørrende på meg. Jeg nikket. "Når er det?" mumlet jeg og så på han. "Halv 9, på morningen". Det er jo da skolen min begynner, tenkte jeg. Men la gå, to skulk går vel fint. "Og det du så i går Ariana, det - det kommer du aldri til å se igjen. Men du må være forbredt på at jeg kan bli skadet inni mellom" Jason så alvrolig på meg, jeg nikket. "Jeg vet det" mumlet jeg. "Og ja, jeg vet egentlig ikke hva du har bestemt deg for" mumlet han og jeg løftet hodet mitt opp. "At jeg skal være med deg, i hvertfall. Men det å rømme her i fra - kommer ikke til å så skje" sa jeg klart. "Hva som vil skje i fremtiden, bryr jeg meg ikke om. Det kommet helt an på hvordan forholdet vårt blir fremover.. om du fortsatt vil være sammen med meg da. Etter ja, jeg slo til deg og sånt i går" sa jeg og kjente at jeg rødmet litt. Jeg kind of, spurte Jason om å bli sammen med meg nå.  Jason lente seg mot meg. "Så klart vil jeg være sammen med deg" smilte han og kysset meg på leppene. "Together?" smilte han mot meg. "Forever" svarte jeg.

Tumblr_mdytnvwnn01r6mfllo1_500_large

"Forresten, Nathan har bursdag i over imorgen. Blir et lite selskap" smilte Jason, og jeg slo meg selv hardt i hodet. "Jeg følte at det var noe jeg hadde glemt" lo jeg svakt. "Hele familien min kommer, noen søskenbarn, og kompiser sine små barn og sånt" mumlet han. Det var rart å tenke på at Jason faktisk hadde venner og familie, jeg mener? han er kirminell, som regel er kriminelle familieløse, og ja.. jeg lurer egentlig på hvorfor Jason i det hele tatt beynte som kriminell? "Og, jeg tenker å kjøpe en hund til han" jeg lagde store øyne. "Gjør det" ropte jeg giret og så på han. "Til HAN" lo han og jeg fniste. "Det går fint" lo jeg og så på han.  "Men kjøp en liten hund da, som ikke blir så stor" sa jeg og så på Jason, som nikket seg enig. "Har allerede bestemt meg" smilte han og jeg nikket. "Jeg får vel bare kjøpe tusen tonn med leker til han" smilte jeg og la hodet mitt ned i fanget hans. "Det tror jeg han liker. Men jeg trenger hjelp med baking og sånt, bestiller bare china mat som mat" smilte han og jeg nikket. "Hvor mange blir det i selskapet?" mumlet jeg og så på han. "Rundt 15 til 20, antar jeg". "Forresten, Jason.. jeg har noe å fortelle deg" mumlet jeg, og så alvorlig på han.

 

 

Mer?

-Esn


24.02.2013 / 17:59 / Filed Under: Blogg

Justin møter fans igår

 

 

Rano


24.02.2013 / 17:57 / Filed Under: Blogg

Flere bilder med fans tidligere i dag

 

Justin.. Y U NO SMILE

 

 

Rano


I'll take care of your son, I promise - del 47

Jeg holdt så hardt jeg kunne rundt halsen hans, tårene rant nedover kinnene mine. Jeg lukket øynene hardt igjen da jeg kjente armene hans gå minst like hardt rundt meg. Det var deilig å kjenne Jason så nærme igjen, spesielt etter den søvnløse natten, hvor jeg bare lå å så i taket nærmest hele natten. Jeg trakk meg forsiktig fra Jason og la hendene mine på kinnene hans, jeg brukte tomlene mine på å tørke vekk tårene som rant ned fra de nydelige øynene hans. "Jeg er så lei meg" hvisket jeg før jeg la pannen min inntil Jason sin. Jeg snudde litt på hodet mitt etter en stund, slik at leppene mine traff Jason sine i et hardt kyss. Han hadde ikke sagt noen ting siden jeg kom her, kaskje fordi han ikke noen gang kom til å tro at jeg skulle komme tilbake, etter så kort tid? Leppene til Jason bevegde seg i takt med mine, og av en eller annen grunn fikk jeg ikke nok av han. Jeg ville ha mer av han. Jeg lukket døren med hendene mine bak meg, mens jeg dyttet Jason lenger inn i stua. Siden jeg hadde på meg Jeffrey Campells, så var jeg omtrent like høy som han. Jeg trakk meg fra Jason og bøyde meg ned og åpnet skolissene mine fort, jeg sparket av meg skoene før jeg gikk mot Jason som sto å så på meg. Jeg dro av meg skinnjakken i samme slengen, før jeg gikk bort til han. Han satte seg ned i sofaen, og hintet til at jeg skulle sette meg over han. Jeg gjorde som han ville, og bare noen sekunder etterpå så var vi en dyp klinerunde.

Klokken var nå rundt 12 på dagen. Nathan var våken, og akkurat nå så ligger han i fanget mitt, mens jeg har hodet i fanget til Jason. Vi ventet på Alex som skulle ta med seg Nathan ut en liten tur. Jeg tror det passer fint, egentlig. Fordi jeg og Jason trenger å snakke. Å gjøre klart i ting. "Er du klar kompis?" Alex kom ned fra trappen, han var nydusjet og hadde dratt på seg et awesome antrekk, han har ikke dårlig stil i hvertfall. Nathan satte seg opp i fanget mitt, før han snudde seg mot Jason. Han smilte og rakk hendene mot Jason. Jeg satte meg opp slik at Jason kunne løfte Nathan. Jason løftet Nathan opp og ga han en god klem før han kysset han hardt på pannen. "Pappa elsker deg" hvisket han og smilte til Nathan som smilte like stort tilbake. Hadde han bare forstått hva det betyr, tenkte jeg. Nathan snudde seg mot meg og jeg ga han et kyss på kinnet før Alex kom og løftet Nathan opp. "Vi snakkes" smilte han og jeg nikket mens jeg smilte et sliten smil. Da vi hørte lyden av døren som smalt igjen, så snudde jeg meg mot Jason, som allerede så bort på meg. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, visste ikke hvordan jeg skulle starte. Men hva skulle jeg si? "Jeg, Nathan og gjengen min skal flytte, her i fra". Jason sin stemme var hes, sliten og såret. Jeg snudde meg fort og så opp på han. "Hva?"

 

 

Oisann...

Mer?

-Esin


24.02.2013 / 15:33 / Filed Under: Blogg

Justin skjorteløs gjennom årene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Han har den diggeste kroppen!

Hva mener du?

 

-Rikke


24.02.2013 / 15:26 / Filed Under: Blogg

Justin forlater Liverpool

 

 

     

 

More of Justin leaving for Liverpool.

 

-Rikke


24.02.2013 / 15:07 / Filed Under: Blogg

Justin på en club igår

 

 

     

 

-Rikke


24.02.2013 / 14:51 / Filed Under: Blogg

Justin med fans i London

 

 

Another picture of Justin with a fan last night!

 

     

 

 

Justin today!

 

-Rikke


24.02.2013 / 14:36 / Filed Under: Blogg

Justin fremfører med Dan Kanter igår på BBC på Lets Dance for Comic Relief

 

 

     

 

-Rikke


24.02.2013 / 14:17 / Filed Under: Blogg

Justin på bok signeringen i går

 

 

Justin at the book signing in London! 

 

     

 

 

     

 

-Rikke


I'll take care of your son, I promise - del 46

Jeg sukket, stoppet bilen. Men jeg gikk ikke ut. Bare satt der inne i bilen, mens jeg så ut mot Jason sitt store hus. Flashbackene kom tilbake. Hvordan jeg ble så sjokkert over å se Jason banke opp en annen mann, på hans alder, rett for øynene mine. Jeg tror egentlig det hele bare kom som et sjokk for meg. Egentlig fordi jeg aldri har sett på Jason som en kriminell, det er bare ingen tegn på at han er en kriminell. Jeg ble bare redd. Fordi nei, det er ikke trygt å forelske seg i en kriminell, ikke når foreldrene dine er politi, i hvertfall. Men jeg kunne ikke la Jason gå, for fuck - jeg er forelsket i Jason. Ikke bare følelser, men jeg er forelsket. For første gang i mitt liv, så er jeg forelsket. Om jeg velger å gå ut av denne bilen nå, gå inn til Jason, så har jeg virkelig gått med på dette. Og det er ingen vei tilbake. Jeg må virkelig bestemme meg nå. Jason, eller ikke. Jeg vet at om jeg velger å forlate Jason, så kom det til å ta flere måneder før jeg kom over det - det er i hvertfall det jeg tror. Han betyr egentlig mye mer for meg, enn det jeg har innrømmet selv. Det var egentlig et stort valg foran meg, om jeg velger å gå tilbake til Jason, så vet jeg at jeg en gang må forlate familien min. For å få min fremtid med Jason. Det var ikke lett, nei. Men kjærligheten har gjort meg blind. 

Jeg samlet opp motet mitt, og gikk ut av bilen. Jeg hadde vært i bilen, i kanskje to timer snart. Måtte bare gjøre tankene mine klare, finne ut hva jeg egentlig ville - hva som kom til å skje videre. Men en ting jeg vet - er at jeg ikke vil forlate Jason, og ikke minst Nathan. På så kort tid, har jeg blitt så forelsket i han - men selv har jeg ikke merket det. Jeg har vel egentlig ikke lurt så mange andre enn meg selv. På disse to timene, har jeg tenkt over det å bli som en mamma for Nathan, det å bli sammen med Jason - hva som ville skje videre. Jeg skulle ikke rømme hjemme fra, det er sikkert.  Men jeg får vel holde ut, litt i skjul sammen med Jason og Nathan inntil videre, om Jason vil tilgi meg. Jeg gikk sakte opp trappene mot døren hans, men hælene mine lagde høye lyder for hvert skritt jeg tok. Jeg sjekket klokken som var 8. Jason var vel ikke våken nå. Hånden min skle forsiktig oppover veggen, helt til hånden min traff ringeklokken. Jeg presset svakt med fingen på ringeklokken. Bare håper Jason faktisk våkner av dette. Jeg ventet noen sekunder, før en Jason med røde hovne øyne, bustete hår, rødt kinn, bare overkropp med en chachimomma bukse på, møtte meg. Øynene hans traff mine, og jeg kjente masse anger og dårlig samvittighet inni meg. En tåre snek seg ut av øyet mitt. "Unnskyld" hvisket jeg før jeg slang armene rundt den bare halsen hans.

 

 

Hva kommer til å skje videre? Kommer Jason i det hele tatt å tilgi henne? Om de blir sammen, hvordan skal de holde dette ut? Hva har Ariana bestemt seg for? neste del vil gi dere svar på masse, og i neste del skal jeg prøve å rydde litt opp i hva som har skjedd, og hva som vil skje videre! Vet de siste delene har værtt veldig mindfuckende osv, men så klart - det har vært litt drama..så ja! 

-Esin


24.02.2013 / 13:53 / Filed Under: Blogg

Justin i London i går

 

Hei alle sammen!

 

Justin annkommer bok signeringen hans i London i går

 

 

 

 

 

 

     

 

     

 

     

 

     

 

-Rikke


24.02.2013 / 13:51 / Filed Under: Blogg

Kjøp og selg billetter

Da har vi enda en del med kjøp og selg billetter. Hvis dere ønsker å bytte eller selge billetter, send mail til meg på rano-brann@hotmail.com :-)


 

Min vennine selger 1 Golden Circle til den 16 og 1 Golden Circle til 18 + 1 ståplass 16. og 1 ståplass 17. Kan få byttes om til samme dag om nødvendig. Send mail til min mail rano-brann@hotmail.com.


2 Bussbilletter fra Haugesund den 16.april selges. For kontakt juliannevh@hotmail.com

 

1 ståplass til 16.april selges av sharpay-bieber@hotmail.com


En GC ønskes byttet fra 17. til 16.april, for kontakt: hanne_s_grenne@hotmail.com


En sitteplassfelt D til 17.april selges av sofie-a-t@hotmail.com. Ønsker helst å selge til en i Bergensområde.

 

2 ståplasser til 16.april ønskes byttet til 2 sitteplasser. For kontakt: lizzybizzy24@yahoo.no


1 ståplass til 17.april selges av mathea.lund@hotmail.com


1 GC til 16.april og 1 sitteplass til 18.april selges av: sandrah@ntebb.no


2 ståplasser til 17.april ønskes byttet om til sitteplasser enten 16. eller 17.april. For kontakt: maritstoroe@hotmail.com

 

 

 

Denne gangen var det mange! :-) Bedre for dere så klart.

 

 

Rano


24.02.2013 / 13:32 / Filed Under: Blogg

Fall i Manchester - gifs

 

 

 

 

-Rikke


24.02.2013 / 13:23 / Filed Under: Blogg

Justin's konsert i Manchester - video

 

 

OLLG:

 

 

 

 

Believe:

 

 

 

As Long As You Love Me:

 

 

 

Fall:

 

 

 

Be Alright:

 

 

-Rikke


24.02.2013 / 11:26 / Filed Under: Blogg

Hot or Not?

 

Justin med singlett? Hot or Not?

 

 

 

 

Hva mener du? Hot or Not?

 

-Rikke

 

 


I'll take care of your son, I promise - del 45

"Vell... Jeg skal la deg være litt alene" mamma ga meg et skjevt smil før hun reiste seg opp fra stolen, og gikk ut av rommet mitt. Jeg sukket før øynene mine traff iphonen min som lå på nattbordet. Jeg tok iPhonen og la fort merke til at den var blitt knust. Flott, tenkte jeg før jeg tastet inn koden min. 9 meldinger og 32 ubesavrte anrop. Det meste var vel egentlig fra Jason. Jeg orket ikke å lese gjennom meldingene, så jeg la telefonen ned på nattbordet igjen, før jeg la meg godt til rette i sengen min. Jeg lukket øynene og tenkte på den rare drømmen jeg hadde. Det var rart at jeg drømte om at jeg var i en eller annen tilstand som koma. At jeg kunne høre og føle alt, men ikke gi dem tegn på det. Jeg tror denne dagen har vært veldig slitsom for meg. Jeg så på klokken som var på veggen. Klokka var halv 2 på natten. Og jeg skal på skolen i morgen, wow. Kanskje jeg slipper dagen i morgen? Jeg mener, foreldrene mine burde vel ha litt mer forståelse? Jeg skulle ønske jeg kunne ringe Jason nå, høre stemmen hans. Le av han. Le med han. Jeg savnet han allerede. Jeg hadde gjort mye jeg angret på i dag, men nå er det ingen vei tilbake. Alt mellom meg og Jason er slutt nå, bare på grunn av en liten hendelse. Bare på grunn av han som ble banket opp utenfor Jason sitt hus,tidligere i dag. Var det egentlig verdt det? Det å gi opp Jason? Nathan? Jeg sukket, prøvde å sove. Trengte søvn. 

Jeg sukket i det jeg så på klokken. Klokken var halv 6. 3 timer til skolen begynte. Ikke hadde jeg sovnet noen eneste sekunder denne natten. Jeg har brukt kanskje noen timer på å kle meg, sminke meg og ordne meg til skolen. Jeg var trøtt, men klarte ikke å sove. Jeg følte bare at han manglet, jeg kunne føle det å gi opp Jason allerede så fort, var feil. Jeg klarte ikke å sove, av dårlig samvittighet. Jeg slo til han, hørte ikke på han, ga han ikke en sjanse - ikke minst, jeg tenkte så egoistisk. Jeg sukket før jeg dro hånden gjennom håret mitt. Hva skulle jeg gjøre? Det hadde bare skjedd så mye det siste døgnet, jeg ville mest av alt glemme det. Den rare drømmen om at jeg var i koma, når jeg besvimte ute i gaten og foreldrene mine fant meg, og ikke minst - kranglen til meg og Jason. Moren min som kind of vet om krangelen til meg og Jason. Et døgn hadde gått, jeg savnet han allerede. Angret allerede. Ville være i armene hans, nå. Jeg rettet litt på leopard shortsen min før jeg sukket. Jeg fant frem nøklene til bilen min, og gikk ut av huset. Jeg la igjen en liten lapp på kjøleskapet om at jeg dro litt tidlig til skolen, nettopp fordi foreldrene mine kom til å bli bekymret om de våknet til at jeg ikke var hjemme. Jeg satte på Marion Raven sin Here I Am, i mens jeg kjørte bilen. Jeg kjørte ikke fort, trengte litt tid til å tenke gjennom på hva jeg virkelig ville. Jeg stoppet bilen utenfor Jason sitt hus. Usikkerheten bygde seg opp i kroppen min. Skulle jeg gå inn? Snakke med Jason? Eller snu, og faktisk dra til skolen?

 

 

Okei, så det som skjedde sist del var at Ariana fikk anfall, igjen. Dere vet, når hun blir lei seg eller sur, får hun tvangstanker - det blir for mye, og hun besvimer. Det samme skjedde nå, når hun var ute å gikk i pøs regnet etter den heftige kranglen til henne og Jason. Ariana sine foreldre fant henne på bakken, og tok henne med hjem. De visste hun hadde fått anfall, de forsto hele gjengen at det var noe med Jason som hadde skjedd. Så, når Ariana våknet opp i sengen sin igjen, så trodde hun at hun lå i koma på sykehuset, men egentlig så drømte hun bare. Så det første avsnittet på del 44, var kun en drøm! Forstår dere nå? 

-Esin


I'll take care of your son, I promise - del 44

Jeg hørte stemmen til alt og alle, jeg ville svare. Jeg ville åpne øynene mine. "Jenten har svake frostskader i kroppen sin". Jeg har det bra. Jeg er våken. Ordene mine kom ikke ut av munnen min. Jeg hørte en gråtende stemme i rommet, en hånd som lå i mind. Jeg prøvde alt jeg kunne på å klemme tilbake på hånden, min kroppen min var altfor svak. Jeg klarte det ikke. "Har hun noen andre tilstander?" en ung guttestemme stresset, samtidig som jeg kjente masse forsjellig som skjedde rundt om kring på kroppen min. "ADHD, om hun er sur eller lei seg, så får hun anfall og tvangstanker" mamma sin stemme var skjelven, men jeg hørte at det var henne. "Det er umulig adhd som har gått over" mange stemmer gikk rundt, kvinne stemmer. Gutte stemmer. Lyse og mørke stemmer. "Vi er fremme på sykehuset nå". Før jeg gikk tenkt mer, så mistet jeg alle lydene rundt meg. Kroppen min ble tom, og alt rundt meg forsvant. Alle stemmene. Lydene. Følelsene. Var det over nå? "Ny pose" "Pulsen ligger på 21" "Det går stadig tregere og tregere". Alt kom frem og tilbake. Lydene var svake. Samtidig var de normale. Det durret i ørene mine. Følelsene i kroppen min kom tilbake. Men forsvant. 

Tumblr_mimmx53bi91s3w2eso1_500_large

Et sterkt lys traff øynene mine. Jeg åpnet sakte de tunge øyenlokkene mine. "Våken?" mamma sine nydelige brune var det første som møtte meg, i det jeg snudde hodet mitt mot venstre. "Jepp" jeg hostet svakt. Jeg kjente kulden ta over. Vent? Var ikke jeg i ambulansen? Gråt ikke mamma? Hvor er alle ledningene jeg kunne føle på kroppen? "Har vi fått komme hjem, fra sykehuset?" jeg så spørrende på mamma. "Sykehuset? hva snakker du om?" mamma og pappa, og ikke minst Logan så rart på meg. "Jeg var jo i sykebilen? Og du gråt? Dere fikk ikke kontakt med meg" mumlet jeg og satte meg svakt opp. "Ingenting av det stemmer, tror kanskje du bare har drømt noe fælt" mamma ga meg et svakt usikkert smil. Jeg prøvde å tenke tilbake på hva som hadde skjedd tidligere. Hjertet mitt føltes ut til å knuse i mange tusen biter, da jeg kom på det som faktisk har skjedd. Tårene samlet seg opp i øynene. "Vi går ut" pappa så på Logan, som et tegn på at de skulle gå ut. Mamma så på Logan og pappa i det de lukket døren. "Hva har skjedd, Ariana?" mamma så medføleldene på meg. Jeg lot en tåre renne svakt nedover kinnet mitt. Jeg gråt ikke. Jeg bare savnet Jason. Jeg følte bare en trang til å få meg søvn. Det hadde skjedd så mye nå. Jeg skjønner ingenting. Jeg trenger å legge vekk tanker, sove ut alt dette. "Kan du også gå ut? Jeg trenger søvn" jeg så på mamma, før jeg tørket tåren min. "Ariana, jeg går ikke ut fra dette rommet, før jeg VET hva som har skjedd. Når du får anfall, så er det alltid en historie bak det. Du får skjeldent anffall, men siden du ble kjent med denne Jason, så har du fått anfall 3 ganger. Hva er det denne gutten gjør mot meg Ariana? Jeg stoler ikke på han. Du må fortelle meg hva som skjer Ariana. Jeg er moren din, om du ikke forteller meg hva som skjer - så sørger jeg for at du ikke noen gang får møte denne gutten igjen". Stemmen hennes var bestemt. Irritert. Skuffet. Sur. Jeg lot en falsk latter glippe ut mellom lepppene mine. "Det trenger du ikke. For jeg kommer aldri til å være med han igjen". 

 

 

Mer? Det var meningen at denne delen skulle være litt mindfuckende, spontan og veldig sånn..at det skjer veldig mye, veldig fort! 

-Esin

 


23.02.2013 / 20:57 / Filed Under: Blogg

Lyst på billetter?

Bruker 3G nettet..

//Katrine


23.02.2013 / 19:37 / Filed Under: Ukens Belieber tips

Ukens Belieber Tips - Batteri for iphone 4/4s og 5

Jeg tenkte jeg kunne komme et med tips til ekstra batteri til dere som har iphone 4/4s og 5. Tidligere har Rano skrevet et innlegg om ekstra batteri til Samsung. Om det skulle være nødvendig for noen av dere å lese om det, trykk HER . 

 

 


249.- fra Kinashop.no// til iphone5        Prisen er utrolig rimelig ebay.com. //iphone 5  
(KLIKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME DIREKTE TIL NETTSTEDET) 

 

   


79.- fra Kinashop.no// til iphone 4/4s   Prisen er utrolig rimelig ebay.com// iphone 4/4s
(KLIKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME DIREKTE TIL NETTSTEDET)

 

 

Jeg håper dette innlegget var til hjelp for dere med Iphone. Om det er noe dere lurer på, er det bare å sende mail eller legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.

 

-Sandra 23.02.2013 / 17:07 / Filed Under: Blogg

Bilde Vs. Bilde

 

1

 

 

2

 

1 eller 2?

 

-Rikke


23.02.2013 / 16:47 / Filed Under: Blogg

Hot or Not

 

Justin med briller? Hot or Not?

 

 

 

-Rikke


23.02.2013 / 16:26 / Filed Under: Blogg

Spørsmålsrunde

 

Hei alle sammen!

 

Da følte jeg det var en liten stund siden vi har hatt spørsmålsrunde. Derfor kjører jeg igang med den liten spørsmålsrunde nå. Så da er det bare å spørre og jeg skal prøve å svare så godt jeg kan på de spørsmålene jeg føler er mest nyttige. Det kan være spørsmål om alt fra meg(Rikke), Justin og alt dere lurer på. 

 Så da er det bare å kjøre på!

 

-Rikke


23.02.2013 / 15:49 / Filed Under: Blogg

Justin ankommer en klubb

 

 

 

Justin ankommer en klubb den 21.februar.

 

 

Rano


23.02.2013 / 15:46 / Filed Under: Blogg

Justin i Manchester i går

 

Hei alle sammen!

 

 

 

Ingen kan si noe imot at han ikke er digg

 

-Rikke


23.02.2013 / 15:28 / Filed Under: Blogg

Justin kommenterer Insta bildet

 

Så snilt, haha

 

 

 

Rano


23.02.2013 / 15:26 / Filed Under: Blogg

Baroverkropp bilder

 

Å nam..


Rano


23.02.2013 / 14:44 / Filed Under: Blogg

Justin med fans

 

 

Rano


23.02.2013 / 14:26 / Filed Under: Blogg

Instagram

@justinbieber: Woah derr don&#8217;t go derr, yeah I learned that befo der I stay fly no below derr and my crib u should go derr but that&#8217;s so rare and That&#8217;s no fair jb

@justinbieber: Woah derr don?t go derr, yeah I learned that befo der I stay fly no below derr and my crib u should go derr but that?s so rare and That?s no fair jb


@justinbieber Just my lips in focus you should kiss me if you notice

@justinbieber Just my lips in focus you should kiss me if you notice

 

Tror dere kanskje teksten under er noe fra en ny sang eller noe lignende?

 

 

Rano


23.02.2013 / 13:32 / Filed Under: Blogg

Juno Fan Choice awards! STEM

Nå er det endelig mulighet til å stemme hos Juni Fan Choice Awards. Alle måååå stemme på Justin, hvis ikke så har dere ingenting å klage på hvis Justin ikke vinner. Det er kun lov å stemme på én artist per person, så derfor håper jeg dere stemmer på Justin. Dere kan alle stemme ved å trykke HER! Det er også mulig å stemme på artister som Carly Rae Jepsen, Céline Dion, Drake, Hedley, Leonard Cohen, Marianas Trench, Metric, Michael Bublé og Nickelback!

 

 

Rano


23.02.2013 / 13:26 / Filed Under: Blogg

Justin opptrer - Manchester

'

 

  

 

Rano

 

 


I'll take care of your son, I promise - del 43

En svak og falsk latter glapp ut mellom leppene mine. Jeg fikk et seriøst uttryk i ansiktet mitt før jeg smalt hånden min hardt mot kinnet til Jason. "DET kan du glemme" freste jeg før jeg tok telefonen min som nå lå på bakken. Jeg så på Jason som hadde blikket sitt mot bakken mens hånden hans var festet mot kinnet hans. Jeg snudde meg før jeg fort gikk vekk fra Jason. Jeg tastet inn nummeret til en av taxi firmaene og la iPhonen inntil øret mitt. Noen minutter etterpå var taxien her, jeg snudde meg, og så bak meg hvor jeg så vidt kunne glimte huset til Jason. Jeg sukket tungt før jeg satte meg inn i bilen. Taxisjåføren så rart på meg, jeg tok opp telefonen min og så meg selv i den svarte skjermen, jeg så mildsagt ikke ut. Sminke i hele fjeset, røde øyne, håret var et stort mess. "*randomadresse*" sa jeg med den hese stemmen, mannen i førersetet rettet blikket sitt fort mot veien igjen, før han kjørte vekk fra Jason sin eiendommen. Hodet mitt la jeg inntil vinduet mens øynene mine var rettet mot huset til Jason, som sakte men sikkert ble mindre og mindre bak meg. Jeg så på huset, helt til jeg lenger ikke kunne se noe annet en tåker i været. En høy lyd fra himmelen fikk meg til å snu meg rundt i setet igjen, jeg la merke til lyset som slo på himmelen, etterfulgt av regnet som pøste hardt ned fra den mørke himmelen. Det dunket svakt i vinduet i bilen hver gang en dråpe traff bilen, og jeg kunne høre lyden av dråpene som traff bilen, hele tiden.

Rainy_city_by_ibenathan-d4xnf4z_large

"Tusen takk" smilte mannen svakt mot meg i det jeg rakk han pengene. Jeg ga han et tomt blikk før jeg gikk ut av bilen. La mobilen og vesken min foran døren vår, før jeg satte armene i kors og gikk ut av eiendommen til det store huset vårt, nok en gang. Regnet pøste mot kroppen min, som allerede var veldig våt. Ikke at jeg hadde på meg noe særlig med klær heller. Jeg gikk bortover i gaten vår, mens regnet stadig gjorde meg kaldere og kaldere, men jeg følte ingenting nå. Absolutt ingenting. Alt jeg ville var at Jason skulle være en normal gutt, at vi kunne ha en fremtid sammen. Sakte men sikkert, begynte stemmene i hodet mitt å våkne opp igjen. Pusten min ble mye tyngre, jeg følte en trang for å slå til noe. Kroppen min falt ned på den våte og harde bakken. Hendene mine presset jeg hardt mot bakken. Før jeg selv ante det, slo jeg til alt jeg kunne i den harde bakken. Etterfulgt av et høyt hyl fra meg. Før jeg rakk å reagere, kollapset kroppen min sammen, og alt ble svart for meg.

 

 

Mer? Hva vil dere skal skje videre? Jeg har planer, men ville likt å vite deres tips også!

-Esin

 


23.02.2013 / 12:31 / Filed Under: Blogg

Meet and greet - Manchester del 4

   

  

  


23.02.2013 / 12:23 / Filed Under: Blogg

Justin opptrer "Love me like you do" - Manchester

 

 

Rano


23.02.2013 / 11:24 / Filed Under: Blogg

Justin opptrer "Beauty and a beat" - Manchester

 

 

Rano


23.02.2013 / 10:25 / Filed Under: Blogg

Meet and greet - Manchester del 3

    

    

    

 

 

Rano


I'll take care of your son, I promise - del 42

 

Jason løftet opp hodet mitt slik at øynene hans traff mine. De nydelige øynene hans skinte mot mine øyne. Jeg kunne glimte et lite håp i øynene hans, men hva hjertet og hjernen min sier er noe helt annet enn håpet i øynene hans. Øynene mine sprengte, og alle tårene rant ut av øynene mine. "Jason, jeg kan ikke". Jeg slapp hendene til Jason, lente meg bort fra han, men Jason tok igjen et grep rundt meg. "Ariana, ikke gjør dette mot meg. Jeg er her, jeg kommer til å være her for deg-" jeg avbrøt Jason sin desperate setning. "Jeg er REDD for å leve sammen med en kriminell som deg. Jeg vil ikke gå rundt i byen å være redd for at kjæresten min sine fiender skal gjøre noe mot meg, når som helst. Ikke bare det, men jeg vil ikke ha følelsen inni meg om at du kanskje ikke kommer tilbake, hver gang du går ut av huset" sa jeg og pekte mot det store huset som var bak Jason sin rygg. "Om jeg noen gang dør, vil du virkelig ha den dårlige samvittigheten av å la Nathan, bli lært opp som en kriminell, fordi at DU var feig, og bare tenket på ditt eget este?" Jason sin stemme hevte seg stadig. Og ordene hans stakk, stakk virkelig hardt."Og hvorfor er du redd? jeg er JASON MCCANN, jeg beskytter deg når som helst. Ingenting kommer noen gang til å skje deg". "Uansett hva du sier Jason, så endrer det ingenting. Du og jeg, er over - kommer aldri til å skje. Du glemmer meg, jeg glemmer deg".

Tumblr_mh5zvq4o081qb0npjo1_500_large
"Det skjer ikke" hvisket Jason. Han kom nærmere meg, og jeg kunne glimte noen tårer som rant nedover de røde øynene hans. "Hun forlot meg, skal du og forlate meg?" sa Jason og så opp på meg. "Det er kun det beste for meg og deg" gråt jeg og tok hendene mine på kinnene hans. "Ikke for meg, men for deg. Heller ikke for Nathan. Den eneste det faktisk blir best for er deg" snerret Jason og dyttet meg svakt vekk i fra han. "Men greit, bare gå du. Men den dagen du ser at jeg er dø på nyhetene, så håper jeg at du dør av sorg av dårlig samvittighet ovenfor Nathan" Jason sin stemme var sur, aggresiv og irritert. Men samtidig skuffet også. "Jeg er så lei meg Jason, men vi er to forskjellige personer. Vi lever i to helt forskjellige miljøer.. Hva med fremtiden? Hvordan kan jeg noen gang faktisk fremstille deg for foreldrene mine? Om vi blir sammen så lenge, at vi vil ta steget videre, og gifte oss.. hvordan skal vi få til det? Det kommer ikke til å gå. Du har ingen fremtid Jason, og om jeg blir sammen med deg, mister jeg alt jeg noen gang har drømt om siden jeg var liten. Det perfekte bryllupet, forholdet - få barn." "Vi rømmer, vekk fra alt og alle".
Mer? Delene er litt korte for tiden ja, men det er fordi jeg vil at de skal ha spenning, slutte med spenning osv :) Hva tror dere skjer nå? Og hva vil dere skal skje?
-Esin!! PS: ta en tur innom www.Justinbieber1story.blogg.no - hun skrive kjempe brae historier!! Har akkurat startet på en ny, og er på del 6!

23.02.2013 / 07:21 / Filed Under: Blogg

Nye bilder fra Neo Adidas Shoot

 

Så forbanna fin..

 

 

Rano


23.02.2013 / 00:30 / Filed Under: Blogg

Meet and greet - Manchester del 2

  

  

  

 

 

 


23.02.2013 / 00:20 / Filed Under: Blogg

Meet and greet - Manchester

 

 

Rano


23.02.2013 / 00:18 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde fra Pattie

@pattiemallette: Loving Manchester.

@pattiemallette: Loving Manchester.

 

 

Rano

 


I'll take care of your son, I promise - del 41

"Slipp meg" ropte jeg i det Jason hadde tatt tak i armene mine. "Ariana, hør på meg" Jason kjempet mot armene mine. Prøvde å roe meg ned. "Nei, jeg vil ikke" gråt jeg mot han. "Hør - hør på meg, Ariana". Jason et godt tak i armene mine. "Slipp meg" hvisket jeg mot han, tåren strømmet nedover kinnene mine. "Ikke gjør dette mot meg". Han lente pannen sin inntil min, og i det jeg kjente huden hans inntil min, ble jeg så mye mer avslappet. Det kriblet i magen. Jason tom hendene mine og holdt de mellom oss, slik at de var på brystet hans. "Ariana, hør på meg". Den hese stemmen hans hørtes svak ut, jeg svarte ikke. Håpte bare på at han tok hintet om at han skulle snakke videre. "Ikke gjør dette mot meg. Oss. Vi kan klare dette sammen. Jeg skjønner du ble redd, men jeg vil aldri noen sinne skade deg" stemmen hans gjorde at jeg ville gråte mer, jeg vet ikke hvorfor. Kanskje fordi han allerede har skadet meg? "Du har allerede" mumlet jeg. Stemmen min var ingenting annet en grusom, hes og sliten. "Ariana, det var en feil. Det kommer aldri til å skje igjen. Det lover jeg". Jeg svarte ikke Jason. Hadde ingenting å si. Jeg ville mest av alt sove, slappe av, drømme og la tankene hvile seg.

"Vi har vært med hverandre i flere måneder nå. Har du noen gang fått noen tegn på at jeg er kriminell, utenom de to gangene? Den ene gangen, der jeg gjorde noe jeg aboslutt angrer på. Den andre gangen hvor jeg ikke visste at du ville dukke opp? Om du tror at jeg banker folk utenfor huset mitt hver dag, så tar du feil. Huset mitt, eiendommen min og sønnen min er vekke fra det kriminelle. Jeg skjønner ikke hvordan Jone visste at jeg bodde her en gang". Jeg antar at Jone var han som ble skambanket av Jason tidligere. "Jeg er forelsket i det Ariana. Jeg liker deg. Hver gang du kysser meg så hopper det masse gnister rundt i magen min. Du gjør meg varm bare av å ta på meg. Måten du er på mot Nathan, gjør at jeg forelsker meg ti ganger mer i deg, hvert eneste sekund. Jeg vil ikke være vennen din lenger, jeg vil at du skal være min, og at jeg skal være din. Men du må lære å stole på meg. Du må ha tillit til meg. Jeg vet du stoler på meg og har tillit til meg. Jeg vet også at du liker meg." Jason tok en pause mellom ordene hans, som sjokkerte meg mer og mer. "Du kan ikke nekte på følelsene du får inni deg hver gang jeg tar på deg. Eller hvordan du blir nervøs når jeg er rundt deg. Eller hvordan du rødmer når jeg gir deg komplimenter. Jeg liker deg, og du liker meg. Så gi meg en sjanse til. Bli min. Bli jenten min Ariana".

 

 

aww, that's soo cute!! Vet at delen ble litt kort...men ja

-Esin


22.02.2013 / 20:04 / Filed Under: Blogg

Hvor er Justin nå?

 

Hei alle sammen♥

 

Tenkte jeg kunne lage et lite innlegg om hvor Justin er akkurat nå og hva han skal litt videre. Ganske mange som lurer på det ofte. 

 

Justin er for tiden i Manchester i England. Han hadde en konsert der igår og skal ha enda en i dag. Før han drar videre til Liverpool og skal ha konsert der på søndag. 
Etter han har vært i Liverpool skal han ha 2 konserter i Birmingham, 1 konsert i Nottingham, og så drar han til London.

 

 

 Vil dere jeg skal fortsette med sånne innlegg?

 

-Rikke


22.02.2013 / 18:59 / Filed Under: Blogg

Instagram

 


@justinbieber: No one can touch my kicks 

@justinbieber: ''No one can touch my kicks''

 

-Rikke


22.02.2013 / 18:56 / Filed Under: Blogg

OLLG i Manchester - gifs

 

Hei alle sammen!

 

     

 

     

 

     

 

-Rikke


22.02.2013 / 18:50 / Filed Under: Blogg

Justin ble sett under Justin Timberlake konserten - video

 

 

Rano


22.02.2013 / 17:18 / Filed Under: Blogg

Justin opptrer ulike sanger

As long as you love me

 

Fall og Be alright

 

Believe

 

Out of town girl

 

That should be me & Catching feelings

 

Die in your arms

 

 

 

 

Rano


22.02.2013 / 16:48 / Filed Under: Blogg

Instagram

@justinbieber: Jt killin that shhii in London&#160;!!!

@justinbieber: Jt killin that shhii in London !!!

 

Rano


22.02.2013 / 16:48 / Filed Under: Blogg

HQ bilder fra Justin sin opptreden

 

 

 

 

Rano


22.02.2013 / 16:41 / Filed Under: Blogg

Kjøp og selg billetter

 

1 ståplass 18.april selges av: cecilie-sorli@live.no


2 ståplasser til 16.april selges av Sindre. Kontakt på 92235190

 
1 ståplass til 16.april selges av sandra-dinessen@hotmail.com


1 ståplass til 18.april selges av munibah.khan@hotmail.com


2 sitteplass til 16. og 17. selges av johanne.rhovden@hotmail.com
 

2 ståplsser til 16. april selges av benedicte-sh@hotmail.com

 

 

 

Husker det var en som kontakta meg på facebook, men jeg husker ikke hvem du var.. Nettopp derfor håper jeg dere kan sende mail, for jeg kommer ikke til å huske noe av det som dere skriver på facebook siden det er privat. Og vær så snill, merk av mailen deres som ''selger billetter''sånn at jeg har oversikt, ettersom jeg har andre viktige mails innpå som jeg ikke kan blande med. Ønsker du å selge eller bytte billetter, kontakt på: Rano-brann@hotmail.com

 

 

Rano


22.02.2013 / 16:18 / Filed Under: Blogg

OLLG - Manchester

 

 

Rano


22.02.2013 / 15:14 / Filed Under: Blogg

Justin forlater arenaen i Manchester

 

 

Rano


22.02.2013 / 14:47 / Filed Under: Blogg

Justin igår kveld - UK

Justin tonight in the UK!

 

 

Rano


22.02.2013 / 13:52 / Filed Under: Blogg

tweets

 

 

Rano


22.02.2013 / 13:43 / Filed Under: Blogg

Justin opptrer i Manchester 21.feb

 

  

 

 

 

Rano


22.02.2013 / 13:28 / Filed Under: Ukens Belieber tips

Ukens Belieber tips - Kjøp passende sko til konserten!

Konserttiden nærmer seg, og enda viktigere spørsmål som dukker opp for meg: ''Hva søren skal jeg ha på meg til konserten?'' Framover vil jeg legge ut tips til klær og sånt man kan kjøpe, og jeg har et godt innleggs tips som jeg skal legge ut om noen uker! For eksempel litt tips til jakker og sånt, men denne gangen skal jeg ta utgangspunkt i sko. Dette innlegget er tilregnet for både jenter og gutter! :-)


 

For meg er det viktig å ha på meg sko der jeg vet at de ikke er ubehagelig, og som jeg kan løpe i. Ikke minst at det ser bra ut, og matcher klærene mine. Jeg har tenkt veldig mye på converse sko, eller dvs. andre tøysko. Men også har jeg tenkt på løpesko som Nike. Jeg vil ikke akkurat ende opp med gnagsår etter en lang dag heller! Men samtidig føler jeg det blir litt rart å vandre rundt i løpesko? Uansett, finner det sikkert ut. Så derfor har jeg laget en blandings innlegg av løpesko, converse og supra helt på slutten. 

 

 

1 HER // 2 HER // 3 HER

 

 

1 HER // 2 HER // 3 HER


 Nr 1 HER // Nr 2 HER// Nr 3 HERNr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER

Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER


Nr 1 HER // Nr 2 HER // Nr 3 HER 

Nr 1 HER / Nr 2 HER /nr 3 HER

 

 

Håper dere likte innlegget. Det er skrevet helt frivillig :) Ikke glem at det er fri frakt & retur! Og de har mye salg hos Brandos.

 

 

 

Rano


22.02.2013 / 11:43 / Filed Under: Blogg

Justin med en fan

Justin with a fan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rano


22.02.2013 / 11:43 / Filed Under: Blogg

Close up bilde av Justin

Close-Up of Justin today in London

 

 

 

Rano


21.02.2013 / 22:27 / Filed Under: Blogg

Bieber-thoughts - bilder

 

Hei alle sammen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Rikke


21.02.2013 / 18:58 / Filed Under: Blogg

Justin møter fans i London

 

 

 

 

 

     

 

     

 

-Rikke


21.02.2013 / 16:29 / Filed Under: Blogg

Instagram

@iamwill: &#8220;shoppin&#8217; with @justinbieber in london&#8230; who has the coolest shoes?&#8221;

@iamwill: ?shoppin? with  in london? who has the coolest shoes??

 

 

Rano

 


21.02.2013 / 14:27 / Filed Under: Blogg

Justin på vei til Harrods - del 2

 

 

 

 

Rano


21.02.2013 / 13:25 / Filed Under: Blogg

Justin på vei til Harrods - del 1

 

-Rano

 


21.02.2013 / 12:25 / Filed Under: Blogg

Justin på Harrods

 

 

Rano


21.02.2013 / 11:23 / Filed Under: Blogg

Justin på Mint Leaf restaurant i London - del 2

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Rano

 

 


21.02.2013 / 09:39 / Filed Under: Ukens Belieber tips

Ukens Belieber tips - Ekstra batteri til tlf

Kommer til å skrive enda mer spesifikt til for eksempel Iphone, men for øyeblikket har jeg kun erfaring når det kommer til andre telefoner. Men uansett, under konserten må dere IKKE GLEMME å ha ekstra batteri til telefonen. Ser at mange ikke hadde tenkt over dette da jeg skrev det lange innlegget, og det er bra at jeg har tipset om det for dere. For det er kjempe viktig! Ikke dra uten å ha med deg ekstra batteri til telefonen eller sånn reiselader, for telefonen din, spesielt smarttelefoner vil ikke holde ut så lenge hvis du skal være der tidlig, og ikke minst ha nok til å ta bilder, sende meldinger, ringe, filme osv. Det jeg gjorde i utgangspunktet, var å bestille ekstra batterier til min Samsung Galaxy s3. Hvis du har make telefon som meg, eller en telefon som du faktisk kan bytte batterier på anbefaler jeg på det sterkeste å kjøpe på Ebay. Batteriene der er av god kvalitet hvis du kjøper hos Top Rated Seller!

 

Jeg har allerede kjøpt 3(!!) ekstra batterier til telefonen min, og jeg kjøpte et minnekort på 32G, ikke minst bestilte jeg 3 nye batterier i dag og for å ikke nevne reiselader, så til sammen 7 batterier pluss reiselader. Dette er fordi vi ikke har lov med speilrefleks, så da bruker jeg telefonen min til både å ta bilder, filme, sende meldinger, ringe og ikke minst blogge, så jeg må ha nett! Også fordi jeg er så sykt paranoid, haha. Så derfor skal jeg markere batteriene mine som ''nr1'', ''nr2'' osv. så jeg vet hva som er utladet eller ikke.

 

Men dere trenger ikke å ha 7 batterier dere! Grunnen til at jeg har så mange, er fordi telefonen min blir brukt som jobb, ettersom jeg må ha kontakter med journalister, beliebers og ikke minst en bekymret mamma og pappa samtidig som jeg skal blogge, filme og ta bilder, så telefonen blir brukt hele tiden. 

 

 
 

Hvis du skal ha batteri til telefonen din, søk opp for eksempel ''Samsung Galaxy s3 battery'' så får du opp ulike tilbud. Du får gjerne opp mot 5 batterier til mindre enn 200 lappen, noe som er ekstremt billig i forskjell til hva du får kjøpt i butikkene her i Norge. Ikke glem å bestille til god tid, for noe av frakten kan ta opp mot 3 uker.

 

 

Håper noe av dette er til nytte, og at dere spør foreldrene deres! Som nevnt lenger oppe skal jeg skrive et innlegg om dette når konserttiden nærmer seg, og da skal jeg ta med iphone også. 

 

Rano

 


21.02.2013 / 09:08 / Filed Under: Blogg

OLLG beholdt rosene

 

Okei en hver Belieber ville nok beholdt de rosene, og alle får beholde rosene. Tenk å være så heldig!

 

 

Rano


21.02.2013 / 08:42 / Filed Under: Blogg

Ville kidnappe og drepe Justin

Artikkelen er tatt fra Bieber247.no.


Ville kidnappe og drepe Justin Bieber

 

Ville kidnappe og drepe Justin Bieber

 

Nye og rystende detaljer kommer nå frem om hvordan tre menn skulle kidnappe og drepe Justin Bieber. Politiet har frigitt telefonsamtaler om drapsplanene.

Nyheten om at en insatt i et amerikansk fengsel og to rømlinger ønsket å kidnappe og drepe Justin Bieber (18) skapte store overskrifter i desember. Nå lekket det ut nye og grusomme detaljer om den planlagte hendelsen.

 

Politiet i USA har nå frigjort lydopptak av Dana Martin, som politiet mener er hjenen bak planene om å drepe popstjernen. Han sitter fengslet i Southern New Mexico Correctional Facility for voldtekt og drap på en 15 år gammel jente.


På telefonsamtaler gjort i nobvember ga Martin beskjed til en tidligere cellekamerat kalt Marka Staake og hans nevø Tanner Ruane om å kidnappe og drepe Justin Bieber. I en av samtalene Martin skal ha hatt med nevøen, spurte han om onkelen "hadde gått gjennom Bieber-tingen?"

 

Skulle kastrere og kvele Biebs


Politiet forteller at planen var å kastrere Bieber og hans livvakt med hagesaks, og deretter kvele dem med et skjerf.

 

-Bind det ordentlig rundt halsen, da får de ikke noe mer oksygen.. det vil gjøre susen, forteller Martin på opptaket som er publisert av nyhetskanalen ABC i USA. Heldigvis ble Staake og Ruane arrestert av politiet etter en trafikkforseelse i Canada før de kunne sette planene ut i livet. Alle tre er nå tiltalt for forsøk på kidnapping og drap. 

 

Gjør alt for å beskytte Justin

Justin eller hans management har ikke kommentert de rystende nyhetene, men sa følgende til E! News da saken ble kjent i desember:

-Vi tar alle forholdsregler for å beskytte og ivareta sikkerheten til Justin og hans fans. 

___

 

Du kan lese telefonsamtalen HER.

 

Vi lever seriøst i en SYK verden. Dette sier litt om hvor farlig kjendislivet faktisk er. Du vet aldri når det plutselig kan dukke opp slike forferdelige ting.

 

 

Rano

 

 

Rano

 


21.02.2013 / 08:31 / Filed Under: Blogg

Justin ble sett på Justin Timberlake's gig

 

Gig betyr konsert forresten! :-)

 

 

-Rano


21.02.2013 / 08:23 / Filed Under: Blogg

Justin på Mint Leaf restaurant i London - del 1

    

 

 

 

Rano

 

 

 


I'll take care of your son, I promise - del 40

"Jason" Jaxon sin stemme ropte høyt mot Jason, og han stoppet brått i det han hørte Jaxon sin stemme. Jason snudde seg rundt mot oss, og øynene han ble store som tennisballer da han så meg. Han snudde seg rundt mot den andre gutten som nærmest så halvdød ut. "Dra deg vekk, og vi er ikke ferdige" freste Jason og mannen krøp ned trappene før han reiste seg opp og støttet seg inntil veggen. Øynene mine ble våte av tårene som samlet seg opp. Jeg kunne bare ikke forstå at jeg hadde klart å forelske meg i en slik gutt. Var jeg egentlig forelsket? "Ehm, jeg må gå" mumlet jeg og snudde meg rundt før jeg gikk fort ut av gården til Jason. Selv om jeg hørte Jason sin stemme som dundret meg i ørene mine, så stoppet jeg ikke. Mest fordi jeg var redd han akkurat nå. Jeg visste han ikke ville gjøre meg noe galt. Men jeg var bare redd. Redd for at jeg følte at jeg hadde gjort en feil. Hva tenkte jeg med? Hvorfor lot jeg meg selv falle for Jason? Hvorfor begynte jeg i det hele tatt å henge med Jason? Når jeg egentlig visste at han ikke var en bra person? Jeg kjente anger bygge seg opp i kroppen min. Men samtidig angret jeg ikke, spesielt ikke når jeg tenkte tilbake på hvor god Jason var med meg, sønnen hans, gjengen hans - og de som tok godt vare på han. Jeg følte meg som en dramaqueen nå, men jeg tror ikke jeg innså at Jason er så farlig som han er, før nå. jeg ville egentlig snu og løpe tilbake og inn i armene til Jason. Men jeg stoppet ikke, ikke vet jeg hvorfor. "ARIANA" Jason sin stemme dundret inn i ørene mine, jeg visste han var like bak meg, men jeg stoppet ikke. Jeg gikk så fort jeg kunne helt til jeg kjente hånden til Jason som tok et hardt grep rundt armen min, Jason dro meg fordt rundt og armene mine havnet automatisk rundt overkroppen hans, samtidig som tårene trillet nedover kinnene mine. Jason holdt gundt rundt meg, mens han strøk meg over håret mitt. Han kysset meg hardt på pannen. Jeg ville bare stå slik som dette, for alltid.

Idiot-in-love-love-true-favim.com-144983_large

"Jeg beklager for at du måtte se det, jeg skjønner om du er redd. Skjønner om du ikke vil ha noe med meg å gjøre mer. Men jeg lover at om du blir, så kommer du aldri til å måtte se det igjen. Det var ikke meningen at du skulle se det". Stemmen hans var trist, og nesten litt redd. Det hørte jeg. Jeg trakk meg fra han og så opp på han. Jeg bøyde meg opp og kysset han mykt på leppene før jeg trakk meg i fra han. Leppene hans var fuktige og varme som alltid. Jeg så opp i de nydelige øynene hans. Hjertet mitt dundret hardt i brystet mitt. Jeg begynte å bli klam i hendene. Jeg åpnet munne min og så på han. "Unnskyld, men jeg kommer ikke til å klare det. Jeg tror det er best vi holder oss unna hverandre" det svidde mer og mer for hvert ord jeg sa. Øynene til Jason ble fult med sinne og skuffelse. Jeg forventet tårer, men i stedet møtte et sint og skuffet blikk meg. Før han rakk å gjøre noe som helst, løp jeg avgårde. Så fort jeg kunne. Fordi sannheten er det at, jeg er redd. Redd for at han kunne skade meg.

 

 

ånei :(( Utrolig hvor mye som kan skje på så kort tid..Mer?

-Esin


20.02.2013 / 17:00 / Filed Under: Blogg

ONE LESS LONELY GIRL 18. FEBRUAR

Hei alle sammen!

 

 

Justin synger One less lonely girl den 18.februar, Jenta hadde også på seg ett 1D armbånd, men Justin tok det av henne, haha!

 

 

//Katrine


20.02.2013 / 16:50 / Filed Under: Blogg

Enig eller uenig?

 

Er dere enig i denne teksten eller uenig? 

 

 

 

Rano


20.02.2013 / 16:34 / Filed Under: Blogg

Justin utenfor nattklubb del 3

 

 

 

 

 

 

Rano

 


20.02.2013 / 16:32 / Filed Under: Blogg

OLLG blir sminket 

Jeg visste ikke at OLLG ble sminket før de gikk ut på scenen. Hva med dere?

 

 

Rano


20.02.2013 / 16:00 / Filed Under: Blogg

Justin utenfor en nattklubb i England 2

Hei alle sammen! Får ofte spørsmål om hvordan jeg klarer å blogge så mye som jeg gjør. Jeg TIDSINNSTILLER innleggene slik at de blir postet når jeg ikke er på pc'en:) Sånn som dette innlegget skrev jeg i mårrest klokken halv 11. Super måte på og klare å oppdratere dere lesere utover dagen og jeg sparer så mye tid. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Justin har blitt brun i ferien, haha!

 

 

//Katrine


20.02.2013 / 15:00 / Filed Under: Blogg

Justin utenfor en nattklubb i England

Hei alle sammen!

 

Er så rart at Justin er i Europa, og det er under 2 måneder til konsertene! Gleder meg virkelig til å se Justin igjen på scenen og ikke minst møte dere:) 

 

 

 

 

 

//Katrine

 


20.02.2013 / 14:00 / Filed Under: Blogg

Nytt instagram bilde fra Yungdew

Hei alle sammen!

 

Når dere leser dette er jeg enten på hytten eller pakker hjemme. Har nemlig vinterferie, så derfor drar jeg opp på hytten idag og blir til søndag! Skal prøve og få skrevet noen innlegg med 3G nett, men kan ikke love noe. Det blir blogging fra de andre supre jentene hvertfall! Viss dere har noen tips til innlegg som jeg kan skrive, så gjerne kom med tips, er helt tom for ideer, og har en del i arkviet som enda ikke er postet, men føler ikke at de er bra nokk enda. 

 

@yungdew: Who?s that in the back?? COMMENT NOW!!!

//Katrine


20.02.2013 / 00:51 / Filed Under: Blogg

Twitter


Hei alle sammen!
Les hva Justin skrev på Twitter! Ny sang?


-Rikke


19.02.2013 / 23:26 / Filed Under: Ukens Belieber tips

Ukens Belieber tips - Justin Bieber bursdag

Heihei! Dette innlegget er skrevet helt frivillig :-)


 

I dag ville jeg tipse om noe som kan være gøy til dere som har masse Belieber venner, og som muligens har bursdag snart eller skal feire Justin sin bursdag. Det jeg skal tipse om i dag er Justin Bieber tema på bursdagen. Hvor kjekt er det ikke hvis du samler en god vennine belieber gjeng, der dere spiser god mat, hører på Justin sin musikk, har never say never på tven med Justin Bieber pynt? Uansett, ville tipse om Bursdagsiboks.no. En nettside hvor de har utrolig masse bra temaer til nemlig du bursdag for eksempel! De har hentelager ved telenor arena til og med!

 

De har en Justin Bieber pakke, der du kan bestille 8 Justin Bieber tallerkner, 8 Justin Bieber VIP invitasjonskort, 8 Justin Bieber partyposer (til snop), 8 Justin Bieber kopper, 1 Justin Bieber bordduk, 1 Justin Bieber banner og 16 Justin Bieber servietter! Den kan du få til en billig pris ved å trykke HER

 

Ettersom Justin sin bursdag nærmer seg så er vel dette et kjempe fint alternativ syntes jeg! De har også andre gøye temaer som kanskje din lillesøster eller lillebror kan være interessert i, eller deg selv! Temaer som Barbie, fotball, Star Wars osv. Ta en titt selv :-) Morsomme er at de faktisk har piñata også, haha!

 

 

Rano


19.02.2013 / 21:00 / Filed Under: Blogg

Then-Now

 

 

 

Han har blitt så stor! Like fantastisk

 

-Rikke


19.02.2013 / 19:41 / Filed Under: Blogg

Fine Bilder

 

Hei alle sammen!

 

Tenkte å legge ut noen fine bilder av Justin. Itilfelle dre leter etter en fin bakrunn på mobil/pc eller bare vil ha noe fint å se på!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Rikke


19.02.2013 / 19:14 / Filed Under: Blogg

Avalanna

 

 

 

We miss you, Angel

-Rikke


19.02.2013 / 18:28 / Filed Under: Blogg

Digge gifs

 

 

 

 

 

 

-Rikke


19.02.2013 / 18:17 / Filed Under: BIEBERFACTS

Bieberfacts

 

Hei alle sammen!

 

Da legger jeg ut noen bieberfacts til dere! Håper dere liker det

 

- Justin snakker av og til i søvne

- Justin vil gifte seg på en strand

- Hvis Justin klemmer ei jente i mer enn 5 sekunder, betyr det at han syntes hun er søt

- Intervjuer: ''Hvorfor liker alle jenter deg så godt?'' Justin: ''Tror det er på grunn av musikk og rompa mi''

- Justin er født en uke for tidlig

- Justin syntes han selv har en deilig rompe

- Justin: ''Alle sier at anntrekket til Lady Gaga var kult og insperende, det jeg tenkte var: er du et egg?''

- Intervjuer: ''Hva sier du for å få jentenes oppmerksomhet?'' Justin: ''Hei, jeg er Justin Bieber''

- Justin syntes det er morsomt når Beliebersene sier: ''OH MY BIEBER''

- Justin sier at han vil at barna hans skal vokse opp i Canada

- Justin var den første artisten som hadde navn til fansen sin: Beliebers

- Da Justin klippet seg var det noen som spurte: ''har du klippet deg?'' Justin svarte: ''Nei, jeg har farget tuppene usynelige''

- Jazmyn har en ''I LOVE JUSTIN BIEBER'' t-skjorte

- Justin kaller Willow Smith for ''Lil Siss''

- En gang da Justin, Chaz og Ryan gikk sammen og de kjedet seg, googlet de ''Jenters bh''

- Justin er veldig kilen

 

-Rikke


19.02.2013 / 16:49 / Filed Under: Blogg

Kjære Beliebers

Hei alle sammen!

 

Hilde Christina er en jente som jeg digger, og jeg er sikker på at andre også digger henne. Denne videoen laget hun til oss Beliebers, og jeg er faktisk helt enig med henne også, hahha! Alle kan ikke like Justin Bieber og det må vi bare godta!

  

 

 

//Katrine


19.02.2013 / 16:19 / Filed Under: Blogg

En Belieber's historie

 

Denne historien ble sendt inn av en jente som heter Susanne, håper at alle sammen leser den!


Det hele startet med når jeg var 6 år gammel. Faren min kom i en stor bilulykke, heldigvis skjedde det ikke noe farlig med han. Etter noen uker gikk han og klaget på at han hadde så vondt i magen, men tenkte sikkert det bare var vanlig magesmerter. ukene gikk og det ble stadig verre. Pappa tok kontakt med legen og fikk vite at han hadde fått kreft. Jeg som var så liten visste ikke helt hva det var så bekymret meg ikke så mye. Dette skjedde i vinteren. Når det var kommet til sommeren, skulle jeg og pappa på alenetur til Kristiandsand. Der vi skulle gå i dyreparken osv å kose oss. ingen av delene skjedde. Pappa holdt på å besvime mange ganger og hadde veldig vindt i hodet, så vi måtte kjøre hjem igjen til Stavanger. Det gikk omtrent en uke og smertene hadde ikke gitt seg. Han kontaktet igjen legen og fikk vite at han hadde fått kreft i hodet. Nå var jeg blitt 7 år. Mamma hadde fortalt meg mer om det og de på sykehuset (ettersom han ble innlagt). etterhvert begynte han å få vondt i hele kroppen, det begynte å gå mot oktober. han fikk kreft i hele skjelettet. Han ble verre og verre for hver dag som gikk, og vi tilbringte mer og mer dager på sykehuset. Den 31 oktober 2006 ble jeg hentet på skolen i 2 skoletime, og vi måtte komme oss på sykehuset så fortest som mulig, for pappa hadde blitt enda verre. Vi kjørte fort ut til sykehuset, og jeg sprang inn til pappa, og fikk et stort sjokk når jeg så hvordan han lå, masse ledninger og maskiner rundt seg. Jeg var så liten (7 år) så fikk ikke være inne hos han. vi tilbrakte hele dagen på sykehuset og i rundt 6 tiden skulle vi gå, å da fikk jeg endelig gå inn til han. Jeg husker jeg klemte han forsiktig og mens jeg gråt sa jeg, hade pappa, ser deg snart. Vi kjørte hjem og jeg skulle legge meg. Men ble vekket av at mamma kom inn på rommet og sa at pappa bare hadde noen dager igjen å leve på. Jeg visste ikke hva jeg skule gjøre. rundt 10 min senere ringte tlf og sa at pappa var død. jeg begynte å gråte med en gang. når begravelsen var, så fikk familien gå inn til kisten før alle andre. jeg gikk opp der den stod og sto å gråt mens jeg klemte kisten. Et år etter denne hendelsen døde tanten min i spania, dette skjedde bare helt brått! hun fikk plutselig bare hjertestopp. Jeg hadde 3 søsken på østlandet som er større enn meg som er på pappa sin side. Etter hvert begynte dem å kutte kontakten med oss, vi sendte brev, meldinger prøvde å ringe osv, men ingen svar. en dag skulle vi besøke dem, men dem ville ikke møte oss. og jeg som 8 åring visste ikke hva jeg skulle gjøre. etter hvert begynte hele familien på min fars side å kutte kontakten. så har ikke kontakt med noen av dem... i 2011 kom en venn av meg i en stor ulykke, og lå i koma i 1 måned, men klarte desverre ikke å overleve. den dag idag har jeg blitt mobbet i 7 måneder og jeg har fått stor angst, etter at pappa døde.. jeg har sett syner av faren min mange ganger, og en gang kjente jeg at han tok rundt meg, og jeg kunne se han. Jeg var den eneste som så han. i gjennom alt dette har Justin hjulpet meg ekstremt mye. Kunne ikke få takket han nok! hvis det ikke hadde vært for han vet jeg ikke om jeg hadde klart å levd dette livet lengre.. men dette er da min historie..

 

 

 

Hva synes dere? 

 


19.02.2013 / 16:04 / Filed Under: Blogg

3 år siden Baby kom ut

 

Hei dere!

 

I dag, 19 februar 2013, er det altså 3 år siden Baby musikkvideoen ble lagt ut på youtube av Justin. Tenk hvor mye Justin har forandret og utviklet seg (possetivt), hvor mye han har oppnådd og hvor god han har blitt siden da! Er så stolt over han!

 

 

 

-Rikke


19.02.2013 / 15:44 / Filed Under: Blogg

Konserten i Dublin - Bilder

 

 

Rano


19.02.2013 / 15:15 / Filed Under: Blogg

Baby VS. One Time

 

Hei alle sammen!

 

Jeg ligger å hører på de gamle sangene til Justin og tenker tilbake på hvordan alt var før, alt han har opplevd og alle forandringene som har skjedd! Elsker sånne dager hvor jeg ligger å ser og hører på Justin hele dagen, og bare nyter det.

Så kommer spørsmålet, hvilken sang og musikk video syntes dere er best av Baby og One Time?

 

 

 

 

 

-Rikke


19.02.2013 / 15:10 / Filed Under: Samarbeids innlegg

WOW KOLLEKSJON UTE I MARS

Hei alle sammen!

 

http://www.wowandme.com/

Den nye WOW kolleksjonen som jeg alltid snakker om kommer ut i Mars. Jeg husker da jeg så tegningene at jeg hadde veldig store forhåpninger til klærne, og nå som jeg har fått en liten smakebit på de, så gikk virkelig ALLE forhåpninger opp. Jeg elsker de nye klærne, og jeg er helt sikker på at hele kolleksjonen kommer til å bli veldig stor! Disse klærne er mer kule og de faller mye lettere i smak hos oss Beliebers som ikke er barn lengere. Jeg er sikker på at flere ungdommer kan tenke å bruke disse klærne, og jeg gleder meg til å se resten av kolleksjonen når den kommer ut! 

 

Jeg personlig synes denne kolleksjonen er den fineste som har kommet ut til nå, og den slår LETT Cubus sine klær! Disse klærne er heller ikke bare barnestørrelser, og jeg vet at klærne er ganske så store i størrelsene også, noe som er ett pluss for enkelte! 

 

 

Fine eller hva?:D

 

I morgen sender de også premien til konkurransen hjem til meg, så etter helgen blir det konkurranse!

 

 

//Katrine


19.02.2013 / 15:00 / Filed Under: Blogg

Billett blir solgt

Heisann!

 

En belieber som ønsker å være anonym(slapp av, vet at billetten er ekte) selger èn Golden Circle til den 16.april. Kun seriøse henvendelser. Kontakt på rano-brann@hotmail.com for interesse.

 

 

 

 

Rano


19.02.2013 / 14:35 / Filed Under: Blogg

Instagram

@alfredoflores: <a class=#RIPMYSLEEVES 2.0" />

@alfredoflores: #RIPMYSLEEVES 2.0

 

Rano


19.02.2013 / 12:35 / Filed Under: Blogg

NY BELIEVE TOUR DATO

NEW DATE: Second concert of Justin Bieber in Lisbon (Portugal) - 12th March 2013- The tickets will be on sale at 22th February.MORE INFORMATION: Click Here 

Billettene blir lagt ut for salg 23.februar. Så hvis dere har tenkt dere på konserten så vet dere det :-) Kan kjøpes gjennom Bieberfever.com.

 

 

Rano


19.02.2013 / 11:36 / Filed Under: Blogg

Meet and greet - Dublin 17.februarHun ene her oppe har jeg snakket med! :-)

 

 

 

Rano


19.02.2013 / 09:35 / Filed Under: Blogg

Meet and greet - Dublin

 

 

-Rano


18.02.2013 / 21:15 / Filed Under: Blogg

Skadet belieber?

Hei alle sammen!

 

 

Det var flere jenter som prøvde å snike seg inn på Meet & Greet igår i Dublin, noe som gjorde at livvaktene til Justin måtte prøve og ta jentene ut av gangen, de ble vennlig bært ut siden de ikke ville gå selv, men noen Beliebers laget rykter om at en jente ble dradd etter håret osv ut. Dette er ikke sant. 

 

 

 

Dustin er den ene livvakten til Justin.

 

 

//Katrine


18.02.2013 / 21:12 / Filed Under: Blogg

Twitter

Hei alle sammen!

 

 

 

//Katrine


18.02.2013 / 21:10 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde

Hei alle sammen!

 

Dette bildet ble tatt igår i Dublin: 

 

 

 

//Katrine

 


18.02.2013 / 21:05 / Filed Under: Blogg

Hvorfor akkurat Beliebers og Justin?

 

Denne teksten er sendt inn av en leser som gjerne ville være anonym! 

Jeg har utrolig lenge tenkt på dette, og har alltid lurt på hvorfor det er sånn. Hvorfor er det å være en belieber i de fleste øyne en skam i dagens samfunn? Hvorfor er det sånn at vi er den mest mobbete fanbasen? Hva er det som gjør slik at folk finner oss så barnslig, teit og rett og slett bare patetisk? Jeg har selv aldri funnet et ordentlig svar på dette, så muligheten til å ta dette opp nå passet perfekt. 

 

Jeg får ofte høre fra familie, venner, folk på skolen og egentlig generelt fra folk rundt meg ?Hvorfor er du belieber? Det er faktisk litt flaut på dine vegne?, og når jeg spør tilbake er som oftest svaret som kommer ut av munnen på denne feige personen ?Fordi? det er Justin Bieber vi snakker om liksom.? Har aldri helt skjønt hvorfor alle har så sinnsykt mye imot Justin, og ikke andre artister. Hvorfor folk gjør narr av han og fanbasen hans, og bruker han som et eksempel hver gang de skal sammenligne noe som er bra og dårlig, der Justin er den dårlige biten. Som på fredag når læreren min sa ?Det å sammenligne Justin Bieber med Tupac, blir som å sammenligne en trehjulsykkel med en Ferrari.? Hvor kommer alt dette fra? Hva har Justin gjort de menneskene som gjør at de har lagt et helt enormt hat på han?

 

Mange vil si dette bare er sjalusi, men jeg vil påstå at det ligger mer bak det enn som så. Det jeg bare ikke fatter, er hvorfor beliebersene får minst dobbelt så mye hat som det Justin gjør. Jeg forstår veldig godt at folk kan syntes vi er irriterende, og VELDIG ekstreme, spesielt hvis man ser på hva som skjedde når Justin satt sine føtter på norsk jord i fjor vår. Utenom dette skjønner jeg ikke så veldig mye hva folk har å ?hate? på. Hva gjør at de vil mobbe oss sånn for det? Er det fordi Justin, den ?barnslige drittungen som ikke kan synge?, er forbildet vårt? Eller er det bare fordi vi selv er tøff nok til å stå opp for det vi liker, og ikke gjøre som alle andre sier vi skal? 

 

Selv kan jeg bare ikke finne en grunn som får folk til å hate oss, og enkelte personer Justin også, så utrolig mye. Syntes rett og slett bare det er så ufattelig teit, at jeg må le litt. Jeg vil gjerne høre DERES mening, og hva dere tror! Må også si tusen takk til de fantastiske personene bak bloggen som lar meg få lov å dele dette med dere! Når jeg først har muligheten, må jeg også si at de er virker så utrolig herlig alle sammen, og gjør en super jobb med denne bloggen, og i alle fall jeg sitter stor pris på at de ligger så mye tid og arbeid ned i bloggen!  

 

 

 

 

Hva tror dere er grunnen for at folk hater Beliebers?

//Katrine


18.02.2013 / 20:56 / Filed Under: Blogg

Nytt instagram bilde

Hei alle sammen!

 

&#8220;@mikeyarana: The adventure of @justinbieber @dustin_folkes pnilsson84 and myself? 

?@mikeyarana: The adventure of @justinbieber @dustin_folkes pnilsson84 and myself?

 

//Katrine


18.02.2013 / 20:55 / Filed Under: Blogg

Gammelt bilde fra VS

Hei alle sammen!

 

 

Ett gammelt bilde fra Victoria Secrest showet, backstage!

New photo of Justin at Victoria&#8217;s Secret Fashion Show (Backstage)  

 

 

//Katrine


18.02.2013 / 20:54 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde

Hei alle sammen!

 

 

 

@gordoj: So @justinbieber dropped into @EverleighGarden last night after his gig in the O2&#8230;. Shades and all on <a class=#Chillin" /> 

@gordoj: So @justinbieber dropped into @EverleighGarden last night after his gig in the O2?. Shades and all on #Chillin

//Katrine


18.02.2013 / 17:00 / Filed Under: Blogg

Take your shirt off

Hei alle sammen!

 

Fant dette morsomme bildet i Norske Beliebers på Facebook, Kenny er tilbake!

 

 

 

//Katrine


18.02.2013 / 16:00 / Filed Under: Blogg

Instagram bilder fra Scooter

Hei alle sammen!

@scooterbraun: This was text to me from @allisonjamiekaye saying &#8220;the show went well and ended well&#8221; haha. <a class=#believetour" /> 

@scooterbraun: This was text to me from @allisonjamiekaye saying ?the show went well and ended well? haha. #believetour

@scooterbraun: Looks like things went well in Dublin tonight. <a class=#believetour" /> 

@scooterbraun: Looks like things went well in Dublin tonight. #believetour

@scooterbraun: Flashback. Proud of him 

@scooterbraun: Flashback. Proud of him

 

//Katrine


18.02.2013 / 15:36 / Filed Under: Blogg

Kjøp og salg av billetter

Dette innlegget kom rimelig sent, men har hatt så utrolig mye å gjøre. Hvis dere selger billetter, så send mail til rano-brann@hotmail.com. Ikke send melding på facebook, for det bruker jeg til privatbruk.


 

Sitteplass felt F ønskes byttet fra 16. til 17. april. Og sitteplass felt H ønskes selges, dato 16.april. Kontakt på charlotteandreaa@hotmail.com

 

1 ståplass til 18.april selges av ovidie98@hotmail.com

 

Sitteplass til 16.april felt J selges til orginalrpris av skaudalm@me.com

 

Golden circle til den 18.april selges av phenixtroy@hotmail.com

 

 

Jeg har helt sikkert glemt noen, men det har vært helt kaos i mailen min i det siste, så beklager for det.

 

 

 

Rano


18.02.2013 / 15:00 / Filed Under: Blogg

Konserten i dublin

Hei alle sammen!

 

 

Del 2 fra konserten i Dublin

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

  

  

 

 

//Katrine


18.02.2013 / 14:00 / Filed Under: Blogg

OLLG

Hei alle sammen!

 

 

One less lonely girl på konserten i Dublin igår:

Tonights OLLG in Dublin! 

//Katrine

 


18.02.2013 / 13:35 / Filed Under: JDBNorway i media

JdbNorway ute i Aftenposten

Heihei!

 

Lørdags formiddag hadde jeg et kjapt intervju med en utrolig hyggelig journalist fra Aftenposten som da var i Dublin. Planen hans var å intervjue flere Beliebers, særlig norske i Dublin området som skulle på Justin sin konsert. Jeg var ikke særlig klar over at de skulle ha meg med i artikkelen, fordi jeg ikke tenkte det var en "viktig" nok sak, men jeg ble med likevel! Den lå ute i gårsdagens avis, så det er ikke mulig å få kjøpt den. Men du kan lese hele artikkelen HER. Her er litt av utdraget:

 

 

Har dere sett artikkelen?

 

 

Rano


18.02.2013 / 13:00 / Filed Under: Blogg

Bilder fra konserten igår i Dublin

Hei alle sammen!

 

 

Endelig har det kommet ut masse nyheter som nå ligger i arkivet og blir postet utover dagen! har tidsinnstilt innlegg, så nå kommer det nyheter hver time!

 

 

 

 

 

 

 

 

//Katrine

 

 

 


18.02.2013 / 12:58 / Filed Under: Blogg

Konsertanmeldelse av vg

 

Hei alle sammen!

 

Jenter. Jeg sitter fire meter fra Justin Bieber. Og han flasher halve brystkassen.

The O2, Dublin
Publikum: 14 000 (fullt)
Akuelt album: «Believe Acoustic»


Et nedtellingsur, satt til ti minutter, dukker opp på skjermen bakerst på scenen. Min sidejente hopper syv centimeter opp av stolsetet. Salen eksploderer i et ekstatisk «hviiiin».

Jeg har sett tenåringshysteri før, men alltid hatt en følelse av at deltagerne har hatt en viss distanse til sitt eget hysteri. Det er ikke tilfelle her.

Det er 95 prosent jenter. Noen fedre og kjærester. Gjennomsnittsalderen er der den skal være i sammenhenger som dette: 14.

Seks minutter igjen, fem minutter igjen, fire. Bølger av skrik ruller gjennom lokalet. Så står han der, i et munkekostyme med hvit dress under, helt foran på scenetungen, og synger «All Around The World».

Sidejenta utstråler forvirret, fortvilt lykke.

Ikke briljant

Noen kaster noe på scenen. Bieber skjenner. Han avslutter «Take You», det skjer igjen. Mer skjenn. Så skjer det ikke noe mer.

Han er en brukbar danser, på ingen måte fenomenal. Vokalen hans drukner i bulderet av de første fire-fem sangene. Når den dukker opp igjen er den til tider ustø, uferdig, og han har det med å synge på maniert «Idol»-vis med en gang han har en ballade for hånden. Justin Bieber er god på mange ting, men ikke briljant til noe ennå. Bortsett fra å være søt, selvsagt.

Flasher brystkassen

«Eenie Meenie» og «Out Of Town Girl» er høydepunkter den første timen, henholdvis en slags klubb-banger «for kids» og melkehvit popfunk.

Det vises filmer på skjermen - gamle YouTube-klipp, scener fra prisutdelinger, barnebilder. Et «drama» der Bieber blir forfulgt av papparazzier, uskadeliggjør dem og blunker lurt til kameraet.

Han kommer tilbake i sort og drar opp T-skjorta. Iiiiiik!

«Die In Your Arms» er sympatisk, gammelmodig Motown-pop, med ditto koreografi. «Do love me?» spør han, litt selvnytende, forut for det akustiske settet der han flyr over hodene våre på en hydraulisk platform. «Be Alright» oversynges, men er relativt pen. «Fall» - med Justin på akustisk gitar - er traurig amerikansk balladepop.

Fornøyde jenter

«Never Say Never» innleder triumfavdelingen. Bieber - som til tider kan virke trøtt og mekanisk - tenner i såpass grad at han nesten går på trynet i trappen bak på scenen. Så drar han det han kaller en «gammel» sang, «Nowhere But Up», a cappella, og ber publikum om hjelp:

Kan de skrike alt de makter når han sier «go»? Om de kan. 14.000 jenter stamper med føttene samtidig i en demonisk riverdance.

Gode «Beauty And A Beat» avsluttes med Justin som spiller en trommesolo. Han er litt janitsjarstiv, men slett ikke ueffen.

Han er tilbake i fløtepusmodus i «One Less Lonely Girl». «Believe», «Boyfriend» og «Baby» blir en effektiv hattrick helt til slutt.

Undertegnede må ta opp datamaskinen og begynne å skive. «Kan du skrive navnet mitt i avisen», trygler en jente noen rader bak meg. «Kamilya. K-a-m-i-l-y-a».

Å være nevnt i samme sak som Justin Bieber er åpenbart stas.

Det er ikke så galt å være i samme rom som han heller. Jeg kjedet meg ikke.

Om Bieber blir «den neste Michael Jackson», slik alle synes å håpe? Tror det ikke før jeg får se det. Han er ikke, som Jackson, gudebenådet i flere disipliner.

Men det er ikke så nøye. Akkurat nå er han en gøyal og flink popstjerne. 14 år gamle jenter tar aldri helt feil.

//VG
Noen som var på konserten til Justin i Dublin igår?
-Rikke

17.02.2013 / 20:00 / Filed Under: Blogg

Justin i Dublin

Hei alle sammen!

 

 

Bilder tatt idag i Dublin

 

 

 

 

 

Justin on his Segway at the arena! 

 

 

 

//Katrine


17.02.2013 / 19:41 / Filed Under: Blogg

Nothing Like Us - Justin Bieber Cover

 

Hei alle sammen!

de som follower meg på instagram vet at jeg har vært på hytten i helga, derfor ingen blogging fra min side. Drar opp igjen på onsdag, men skal se om jeg ikke får inn noe 3G nett eller noe sånt.

 

 

 

Hva synes dere?

 

//Katrine


I'll take care of your son, I promise - del 39

"Herregud" mumlet pappa og så forvirret på oss. "Haha, det må være noen som har funnet telefonen min" smilte Jaxon og rakk hånden sin mot iPhonen min. Han trykket på svar knappen før han la iPhonen min inntil øret. "Hallo?" Jaxon så ned på maten. "Åja hei, så bra! Kan du legge den igjen i butikken, så henter jeg den når jeg har tid?" "Så flott, tusen takk! Hade". Jeg så lettet bort på Jaxon. "Dere skjønner, på blomsterbutikken i dag, så var jeg stressa, så jeg glemte telefonen min der, og siden Ariana sitt navn sto helt på toppen av anropslista, så ringte de vel tydelig til henne, for å gi beskjed om at de hadde funnet telefonen min" smilte Jaxon og alle brøt ut i latter, inkludert meg. Denne gutten er smart. "Så bra at de fant den da" smilte pappa og så på Jaxon som nikket. "Så, jeg lurer egneltig på noe" mamma så spørrende på oss. "Hva er dere to? Dere har tilbringt så mye tid sammen, i det siste". Jeg rødmet mens jeg så ned i bordet. Takk mamma. "Vil vel kanskje si at vi holder på" lo Jaxon tilbake mens han så på meg mens jeg rødmet. "Jeg visste det var noe mer enn bare venner" lo mamma. "Du virker som en grei gutt, i hvertfall". Jaxon smilte takknemlig mot pappa. "Få se et bilde av sønnen din a" Logan blunket mot Jaxon. "Telefonen er jo hos blomsterbutikken" lo han og jeg fniste. "Jeg har bilder" smilte jeg og tok frem telefonen min og viste bakgrunnsbilde mitt mot Logan. "Hva heter han?" "Nathan"."Det var veldig koselig å møte dere" Smilte Jaxon før han ga hele familen min en klem. "I like måte, du er en flott gutt" smilte mamma, som hadde blitt kjempe sjarmert av Jaxon i løpet av kvelden. "Kunne jeg fått æren av å ta med meg Ariana hjem? Lover å kjøre henne hjem igjen før det blir altfor sent" Jaxon så spørrende på moren og faren min. "Jepp, ikke bli for sen Ariana, skole i morgen vet du" smilte pappa mot meg. Arh, stemmer.. Skole. "Vi snakkes da" smilte jeg og ble med Jaxon ut. Vi gikk bort til bilen hans, som han tydeligvis hadde lånt i fra Jason. "Det der var kleint" lo Jaxon i det han satte seg inn i bilen. "Du klarte deg kjempe bra, og tusen takk for at du hjalp" smilte jeg og ga Jaxon et vennlig smil. "Bare hyggelig" smilte han. "Vi har ikke hils skikkelig, egentlig. Jaxon" smilte han og rakk hånden mot meg. "Ariana" lo jeg og ristet på hodet. Bilturen var egentlig bare klein resten av veien, mest fordi at ingen av oss hadde noe å si. Det hele var bare rart. "Fremme" smilte Jaxon. Han tok av seg beltet før han gikk ut av bilen, jeg gjorde det samme og smalt døren hardt igjen etter meg. Jeg gikk bort til inngangen til Jason, hvor en dødssur Jason, som slo til en mann på omtrent hannes alder, møtte meg. Woow.. jeg kjente et stikk i magen, da jeg forsto at dette her den virkelige Jason.

 

Mer?

-Esin


I'll take care of your son, I promise - del 38

Jeg rettet håret mitt kjapt, før jeg tok med meg iPhonen inn på rommet og ringte til Jason. Jeg var virkelig bekymret, litt mer stresset egentlig. "Hallo?" Jason sin stemme hørtes helt normal ut i det han svarte anropet mitt. "Hva er det som skjer? Du skremte livet ut av meg" sukket jeg oppgitt i det Jason begynte å le. "Sorry, men ville høre stemmen din, og du hadde aldri ringt om det ikke hadde vært noe viktig" lo han inn i telefonen. "Du er så stygg" lo jeg og lot hånden min legge seg på brystet mtit i lettelse. "Det var ikke noe snilt" la jeg til før jeg rettet litt på håret og sminken mens jeg prøvde å finne parfymen min. "Så er ikke jeg noe snill heller da" mumlet han. Jeg kjente et lite stikk i magen, for sannheten var jo det at han egentlig ikke var noe godt menneske - utenom mot de nærmeste. "Har du snakket med Jaxon?" spurte jeg og så på klokken som var ti på 6. "Ja, han er litt smånervøs, men jeg har liksom fortalt han alt fakta du vet om meg, kind of..så ja". "Det er bra" svarte jeg. Jeg bøyde meg ned mot den nederste hyllen og tok opp parfymen min. Jeg sprutet noen sprut her og der før jeg la den fra meg igjen. "Men jeg må legge på, han er vel her hvert øyeblikk" mumlet jeg og Jason svart seg enig, før vi la på. Jeg tok på meg de høyhælte skoene og gikk ned til stuen. "Jeg åpner" ropte jeg i det det ringte på døren. Logan, mamma og pappa reiste seg opp fra sofaen i det jeg nærmest løp ut til døren. Jeg åpnet døren, og foran meg sto en nydelig gutt, han hadde en bra stil, håret hans var helt likt jason sitt (sånn som Jason har nå) den eneste forskjellen var at han hadde blåe øyne, og Jason har brune. Lavere enn Jason var han også. "Hei" hvisket jeg og rakk hånden min mot han. Han skjønte fort at det var meg det gikk, han tok i mot hånden min og kom inn døren. Han hadde med seg 2 store blomstebukketter. Han rakk den ene mot meg før han kysset meg på kinnet. Han tok av seg jakken før han gikk inn til stuen og møtte foreldrene mine. "Hei mrs.Hale" smilte han hyggelig mot mamma før han rakk henne den andre bukketten med roser. "Gud, så koselig du er. Kall meg Beatrice" smilte hun og rakk hånden mot Jaxon. "Takk for invitasjonen, mr.hale" Jaxon rakk håndne sin mot pappa og håndhilste lett. "kall meg Lucaz" smilte pappa og rakk hånden sin i gjengeld tilbake. "Logan" Logan sjekket Jaxon fra topp til tå. Skal ærlig si at han ser mye eldre ut enn 17 år.

Tumblr_medxuw2rjf1rweuayo1_500_large

"La oss sette oss ned" smilte pappa og rakk hånden mot middagsbordet. Vi smilte hele gjengen før vi satte oss ned på bordet. Jeg satte meg ned ved siden av Jaxon, mens mamma satt over meg og Logan foran Jaxon. Pappa satt derimot på enden av bordet. "Så, hvor gammel er du?" pappa tok en bit av biffen i munnen mens han så spent på Jaxon. "Jeg er 22, 1 år eldre enn Logan tror jeg?" han smilte og så på Logan som nikket. "Det stemmer visst du blir 23 i år" smilte han og Jaxon nikket. "Er ikke så lenge til, rett rundt en måned" lo Jaxon og så på Jason. Wow, han var nesten som en kopi av Jason. "Jobber du, eller studerer du?" mamma så spent på Jaxon. Jeg så Jaxon ble litt anspent i blikket. "Jeg gjør ingen av delene akkurat nå, jeg har en sønn skjønner dere, og han er ikke 1 år enda, så jeg er i pappa permisjon" smilte han og pappa nikket. Jeg håper for all del at mamma nevnte det med at Aria,altså moren til Nathan er død. "Hvorfor tar ikke moren omsorg?" Logan så bort på Jaxon som så ned i fatet."Hun døde i en bilulykke, når han var 2 uker gammel" sa han og smilte skjevt. "Oja, beklager. Kondolerer" Logan så bort på Jaxon som bare nikket. "Foreldrene dine da? Hva jobber de med?" "Jeg har ikke så mye kontakt med foreldrene mine, jeg har også en søster og bror på 15 og 17 år. Men de bor i Florida, men vi feirer som regel jul og andre høytider sammen, eller på bursdager og sånt" sa han og smilte høfflig, før han tok en biff bit i munnen sin. Telefonen min begynte plutselig å vibrere på bordet, pappa så ned på telefonen min, hvor skriften 'Jason' lyste. Pappa rettet blikket sitt og så rart på meg, han så deretter bort på Jaxon som så bort på oss. Oh shit.

 

 

oisan... 

-Esin


17.02.2013 / 14:07 / Filed Under: Blogg

Antrekk

Hei!

Siden det ikke er kommet noen nye oppdateringer rundt Justin, tenkte jeg å lage et innlegg som er rettet til konserten.
Som dere vet så er det ikke veldig lang tid igjen før vi står omkringet rundt Telenor Arena og roper på Justin. Så da tenkte jeg at det hadde vært litt interessant å vite hva dere beliebers har tenkt til å ha på dere under konsertdagene. Jeg har så vidt begynt å planlegge hva jeg skal gjøre før konserten. Det er ikke bare bare, kan jeg vel si. Så, beliebers - hva har dere tenkt til å ha på dere under konsertene? 

  

Ha fortsatt en fin dag, alle sammen!

 

-Sandra


I'll take care of your son, I promise - del 37

"PASS PÅ ARIANA" moren min løp fort bort til meg i det jeg klarte å brenne fingeren min lett. "Hvorfor stresser dere sånn?" ropte jeg irritert før jeg la ned alt jeg holdt i hendene. "Denne Jason gutten din kommer om 2 timer, maten er ikke ferdig, og ingen er ferdigstelt" sa pappa irritert mens han pekte bort på meg med øsen han hadde i hånden. "Det hjelper ihvertfall ikke å stresse" ropte jeg mens jeg løp forsiktig rundt på kjøkkenet med foreldrene mine som var minst like stresset som meg, egentlig. "Okei, kjære. Hva om vi ikke stresser, og bare tar dette rolig?" mamma pustet ut, mens hun så bort på oss. "Jeg kan be han komme 1 time, senere, okei?" jeg så på mamma som nikket seg enig. "Det synes jeg" la pappa til. Jeg sendte en kjapp melding til Jason om at Jaxon måtte komme klokka 6 i stedet for 5. "Hva om jeg kutter opp alle grønnsakene, så tar du Lucas selve maten? så tar du desserten Ariana" mamma pekte på meg mens hun snakket. Jeg nikket meg enig før jeg begynte å gjøre klart brownisen, mens jeg samtidig ordnet glassene med gele oppi. Jeg gikk bort til vinduet og åpnet vinduet fort. Jeg nøt den kalde vinden som slo meg mens jeg sto og så utover utsikten. Jeg, mamma og pappa ble ferdig med alt etter omtrent 90 minutter, og sånsett hadde vi fortsatt dårlig tid - ingen hadde stelt seg. "Sånn" smilte mamma fornøyd mot bordet som var helt klart, kjøkkenet var rent og egentlig var alt klart - utenom oss. Jeg løp opp trappene til rommet mitt før jeg begynte å fikse meg. Spent på hvordan Jaxon så ut, og ikke minst hvordan han var. Samtidig fikk jeg en dårlig følelse inni meg, nettopp fordi foreldrene mine la så mye arbeid i dette, fordi dem trodde det var Jason.

"Mamma, hvor er rettetangen?" jeg holdt den ene hånden på hodet slik at håndkleet ikke skulle falle av, mens den andre hånden brukte jeg til å ta på maskaraen. "Jeg bruker den nå, du får enten finne den andre eller bruke krølltangen" ropte hun tilbake. Jeg sukket før jeg la fra meg maskaraen og pakket sammen sminkesakene. Jeg tok frem hårføneren og fønte håret mitt slik at det ble helt tørt. Jeg gikk inn på romme til mamma og letet i skuffene etter rettetangen, hvor er den? arh. Jeg sukket irritert før jeg gikk inn på mamma og pappa sitt bad. "Jeg finner ikke den andre" sukket jeg og så på mamma som rettet håret sitt. "Her, bruk den mens jeg sminker meg" mamma rakk rettetangen mot meg mens hun fant frem sminken hennes. Jeg smilte takknemlig før jeg reiste meg opp og tok i mot rettetangen. Jeg begynte å rette det lange brune håret mitt. Jeg hørte iPhonen vibrere, så jeg la rettetangen ned og så at jeg hadde fått en ny melding fra Jason. 'ring meg nå for helvette'.

 

 

ooo..mer?
-Esin


16.02.2013 / 16:50 / Filed Under: Blogg

Liveshow i kveld

Liveshow i kveld klokken 20 med Rano! :-) Dere har allerede muligheten til å spørre!

 

http://blogtv.com/people/jdbnorway

http://blogtv.com/people/jdbnorway

 

 

 

-Rano


16.02.2013 / 16:27 / Filed Under: Blogg

Bieberfacts

 

Hei alle sammen!

 

- Justin elsker å møte nye fans (de han ikke har møtt før)

- Justin syntes det er søtt når jenter har plakater av han hengende på rommet sitt

- Justin liker å dille med jenters hår

- 86% av bkagrunnene på twitter er av Justin

- Det er ihvertfall EN stor belieber på hver skole i verden

- Hvert 3 sekund er det noen i verden som sier ''Justin'' eller ''Bieber''

- En gutt sa en gang til Justin at han likte iPhone dekselet hans. Justin tok det av og ga det til gutten

- Da Justin var mindre, spiste en giraff isen hans da han var i en dyrehage

- Justin liker når jenter sitter på fanget hans

- Justin vant 14 awards på kun 3 måneder

- Da Justin gjorde det slutt med Caitlin gikk han ikke ut på 3 dager

- Justin sier han er ekstremt glemsk, men er god til å huske dans og tekster

- Justin vil ha ei jente som ikke bruker han for berømmelsen

- Justin elsker barn

- Da justin var mindre ønsket han seg en ellefant som kjæledyr

- Justin ber for fansen sin hver kveld

- Justin tok med sin første kjærlighet til en gullsmedbutikk

 

Justin Bieber

 

-Rikke


16.02.2013 / 15:31 / Filed Under: Ukens Belieber tips

Belieber tips - lage chachi momma pants

Heisann!

 

Av og til vil jeg legge ut flere Belieber tips i uken, og ikke bare én gang i uken. Så da kjører jeg på med et tips i dag! Nemlig hvordan man kan lage seg en enkel chachimomma bukse. Disse buksene blir spesielt brukt av Justin selv, og dansere. Noen bruker det også fordi de syntes det er skikkelig behagelige bukser å gå i, og ikke minst at det er swag og ser bra ut. Disse buksene er noe man kan bruke under konserten, og under har jeg funnet en video der de viser hvordan man kan lage det med en vanlig joggebukse! Hvis du ikke ønsker å lage selv, kan du bestille NÅ hos Chachimomma.com, og jeg anbefaler å bestille så raskt som mulig. Typisk chachi momma bukse til de som ikke vet, er at den er veldig stor oppe og kjempe stram ved leggene. Størrelsene er litt store også, og når dere bestiller så må dere vite at det kommer Toll pris på!

 

Jeg fant den letteste videoen på youtube der hun forklarer steg for steg. Det er heller ikke vanskelig å forstå hva hun driver på med, men det er lurt å ha en voksen til hjelp, spesielt med symaskin delen! Enjoy :-)

 

 

 

 

Liker du Chachi momma buksene?

 

Rano


16.02.2013 / 12:49 / Filed Under: Blogg

Konsert i Dublin

Heihei!

 

Hvis dere kjenner noen som er fra Dublin som skal på Justin sin konsert, eller som er fra Norge dvs. andre land som holder seg i Dublin området som også skal på Justin sin konsert håper jeg dere tar kontakt. Eller hvis dere kjenner noen twitrere over nett som er fra Dublin. Isåfall så ønsker Aftenposten et intervju med dem. De skal også ha en anmeldelse om konserten som er imorgen og på mandag. Første konsert i Europa. 

 

Kontakt meg på rano-brann@hotmail.com hvis dere vet noe.

 

 

Rano


16.02.2013 / 12:25 / Filed Under: Blogg

Funny Pictures

 

-Sandra

 


16.02.2013 / 12:25 / Filed Under: Blogg

Bieber arrangement

Heisann, tenkte å tipse dere om et arrangement dere kan være med på.

Erle Mikkelsen og 4 andre jenter holder på med et stort Justin Bieber event neste lørdag, altså den 23.februar. De har laget en sang til Justin, og ønsker nå å lage en musikkvideo også. Musikkvideoen spilles inn i en park i Oslo! Noen har betalt litt for å være helt foran i musikkvideoen, men det er mange som også kommer uten å betale, noe som er selvsagt helt greit. De håper på at så mange som mulig dukker opp! De skal gi videre cdeen til en jente som skal møte Justin i april. Målet er å samle så mange beliebers som mulig så dem kan få laget en fin musikkvideo!

 

Dere kan melde dere på eventet på facebook ved å trykke HEREller sende melding til Erle hvis dere lurer på noe ved å trykke HER! :-)

 

179255_428308637259439_257798749_n_large

 

 

Rano

 


16.02.2013 / 12:15 / Filed Under: Blogg

Billetter

 

 

3 ståplasser selges! 2 til den 17. april og 1 til den 16.april. Jeg kan få byttet om til samme dato hvis ønsket :-) Selges av en vennin, men kan kontakte meg på rano-brann@hotmail.com om interresse. Kun seriøse henvendelser!

 

 

 

 

 

Rano


16.02.2013 / 12:08 / Filed Under: Blogg

Tips til konserten - innlegg. SPØR SPØRSMÅL

Heisann!

 

Ser det er mange som lurer på hvorfor vi har slettet innlegget med tips til konserten, og hvorfor vi ikke legger ut fler innlegg om dette. Og svaret er fordi vi venter på all korrekt informasjon fra Atomic som de selv også venter på. Og med korrekt informasjon, så mener jeg da svaret på spørsmål som ''Hvordan skal vi gå på do de timene vi venter?'' ''Hvordan blir sikkerheten?'' ''Når er meet and greet?'' og sånne slike spørsmål. Vi skal også legge ut et innlegg om nødvendige ting som er lurt å ha med seg, og hvor man kan få kjøpt disse! Når konserttiden nærmer seg vil vi også legge ut all informasjon dere trenger å vite som da er fakta svar og ikke mer sånn ''jeg tror at..''. Vi kommer til å legge ut innlegg om sikkerhet, og alt dere og deres foreldre behøver å vite. Men for meg er det veldig lurt at dere stiller spørsmål i kommentarfeltet om det dere lurer på angående konserten. 

 

Håper at alle som skal på konserten spør om det dere lurer på, så svarer vi med korrekt informasjon om ikke så lenge! Dette gjelder også foreldre som er nysgjerrig på deres barn som skal på konserten.

 

Så hva lurer du på?

 

 

Rano


16.02.2013 / 11:45 / Filed Under: Blogg

lite blogg..

Det er utrolig lite å blogge om for tiden. Jeg vil nok si at det er på grunn av at Justin har en liten ferie at the moment. Men i morgen begynner han med konsertene igjen. Første konsert etter ferien blir i Dublin, så nå er han et skritt nærmere norge! Blir å blogge med en gang jeg ser det er kommet noe nytt ut

 

-Sandra


16.02.2013 / 11:40 / Filed Under: Blogg

Brukte 10K på kinesisk mat

 

Når Justin var i New York på grunn av filmingen til SNL, tok han med hele crewet ut og spanderte på dem mat. Stedet han kjøpte mat het Manhattan's Philippe Chow og ifølge en reporter fra New York Daily News brukte Justin 10K på alt som ble kjøpt. ''K'' vil si tusen!

 

-Sandra


16.02.2013 / 11:24 / Filed Under: Blogg

VS swim 2013
-Sandra


16.02.2013 / 11:13 / Filed Under: Blogg

Instagram

@justinbieber: Gotchaaaaaaaa

@justinbieber: Gotchaaaaaaaa

 

-Sandra


I'll take care of your son, I promise - del 36

"Sover han?" Jason hvisket spørrende mot meg, i og med at Nathan lå med hodet mot brystet mitt. Jeg nikket. "Jeg anter det smilte jeg og reiste meg opp fra sengen. Jeg løftet Nathan svakt opp før jeg gikk rundt den enorme sengen til Jason og la Nathan i hans egen lille seng. Jeg la den lille dynen hans forsiktig over den lille kroppen hans før jeg gikk tilbake til Jason som lå i sengen. Jeg satte meg forsiktig ned ved siden av han og strøk hånden min gjennom håret hans. Han åpnet øynene og smilte mot meg. "Jeg burde dra hjem igjen, nå" sa jeg og Jason så rart på meg. "Du kan jo bare sove her?" smilte han og dro meg ned slik at jeg lå over han. "Jeg tror ikke det, for det første så må jeg stå opp tidlig i morgen, og når jeg står opp har jeg mye å gjøre. Du vet, familien min er ganske tradisjonell, holdt jeg på å si. Middagen i morgen blir vel på 5 retter eller noe" lo jeg. "Skulle ønske jeg kunne komme" sukket han og så opp på meg. "Jeg og, men livet er urettferdig, så ja" sa jeg ga han et lite smil. "Vi er heldige som i det minste fikk Jaxon bort da, selv om han var usikker" sa jeg og så på Jason som nikket. Jeg reiste meg opp slik at jeg satte ved siden av Jason igjen. "Vi snakkes vel i over i morgen, i og med at etter middagen i morgen, så er vel klokken en del, så foreldrene mine kommer til å holde meg hjemme". "Jeg skjønner" smilte han. Jeg bøyde meg ned mot Jason før jeg plantet leppene mine på hans. Hendene mine brukte jeg til å stryke magen hans med før jeg lot tungen min slikke han over underleppen hans, han tok hintet og åpnet munnen slik at tungene vår lekte sammen. 

"Er du fortsatt våken?" Jeg så sjokkert bort på mamma som satt i sofaen. "Ja, fikk ikke sove" smilte hun og jeg fniste litt før jeg gikk bort og satte meg ned ved siden av henne. Øynene mine gle over klokke som hang på veggen, og klokken var allerede halv 4. "Går det bra med sønnen hans nå, forresten?" smilte mamma og jeg nikket. "Ja, han hadde litt feber, men jeg smuldret en paracett og blandet det sammen med varm melk" smilte jeg og mamma nikket seg enig. "La meg få se et bilde av han da" smilte hun ivrig. Jeg lo litt før jeg fant frem iPhonen min. Jeg gikk gjennom kamerarullen min helt til jeg kom frem til et tydelig og bra bilde, som jeg hadde tatt av Nathan. "Gud så søt, og ikke minst liten" sa hun og så sjokket på meg. "Han er mindre enn et år gammel, han er 11 måneder tror jeg" smilte jeg og tok tilbake telefonen min."Og Jason, passer på han alene?" sa hun og så sjokkert bort på meg. Jeg nikket. "Hva driver han på med da? Skole, utdanning?" mamma så spørrende på meg. "Han er jo 22 år, så han jobber" smilte jeg. "Som hva?" mamma så nok en gang spørrende på meg. "Helt ærlig, så er jeg ikke helt sikker på det" sa jeg og rødmet svakt. Vel, jeg kom ikke akkurat på noen bedre unnskyldninger. For jo, hva jobber Jason med? dreper folk. Selger stoff. Bomber. "Men vi burde vel legge oss, begge to" mamma reiste seg opp i fra sofaen. "Det burde vi". Jeg gikk opp trappen til rommet mitt før jeg slang av meg kosedressen og la meg ned i den kalde myke sengne min igjen. Herlig, tenkte jeg bare før jeg sakte men sikkert havnet inn i drømmeland.

 

 

Mer?

-Esin


15.02.2013 / 16:05 / Filed Under: Blogg

Instagram

@justinbieber: Me and pops

@justinbieber: Me and pops

@justinbieber: Vacay

@justinbieber: Vacay

@justinbieber: Vacay

@justinbieber: Vacay

 

 

 

 

Rano


15.02.2013 / 15:29 / Filed Under: Blogg

En Justin Bieber hemmelighet

Utdraget er tatt fra et Innlegg på NRK.no, der Daniel Prestø-Økland forteller en hemmelighet om Justin. Jeg syntes dere alle skal ta dere tid til å lese det lille utdraget, og deretter trykke dere innpå linken for å si hva dere mener.

 

 

Daniel skriver:

Skapt av egoister
Jeg blir trist fordi, vel, her kommer det og dette er fakta:

Justin bieber er skapt av og drevet av veldig egoistiske og rike menn og damer i USA som gjør absolutt hva som helst for å tjene penger. Disse folka er kjempesmarte, men istedenfor å bruke sine gulpe hoder til å gjøre verden til et bedre sted gjør de heller alt de kan for å tjene penger til seg selv.


Det gjør de slik: Det har blitt forsket på hva som skal til for at jenter på deres alder skal føle det dere føler når dere tenker på Justin, og så gjør han nøyaktig de tingene som vekker de sterkeste følelsene. Mange kjempeflinke økonomer, psykologer, merkevarespesialister, bankfolk og produsenter av ting, alle har de gått sammen for å finne ut hvordan dere skal bli mest mulig forelsket i ham. Teksten i sangene, melodiene, hvilke klær han går med, hvordan han ser ut på håret, hvordan han oppfører seg, alt er gjennomtenkt ned til minste detalj for at dere skal bli mest mulig betatte og revet med. Disse smartingene vet mer om hvordan dere tenker og føler enn dere selv gjør, og de bruker det mot dere uten nåde.

 

Bieber utnytter følelsene deres

På denne måten utnytter Justin Bieber følelsene deres for at dere skal bruke mest mulig av deres egne og foreldrene deres sine penger på alt som har med Justin Bieber å gjøre, for eksempel klær, parfyme, musikk, plakater og tusen andre ting. 

Dere tror kanskje at Justin Bieber har full kontroll på alt han foretar seg, men det har han ikke. Han er en ung gutt som er en brikke i et stort apparat. Det er ikke usannsynlig at det han er med på, gjør at han får psykiske problemer, narkotika- og alkoholproblemer og problemer med å vite hvem han selv er på ordentlig.

 

Dere kan lese resten av innlegget til Daniel ved å trykke HER. Jeg vil at alle som har muligheten går og kommenterer hva DERE mener om innlegget han skriver. Ikke bruk kommentarfeltet her, men bruk NRK sitt kommentarfelt. Si din mening, for dette her er en debatt. 

 

 

Tror dere på det eller ikke?

 

 

 

Rano


15.02.2013 / 14:46 / Filed Under: Ukens Belieber tips

Believe armbånd

Heihei!

 

Tenkte å kjøre på med Ukens Belieber tips. Har forresten funnet en kjempe fin erstatning for den Chachi Momma pants videoen som jeg egentlig skulle lage, så da kommer nok den snart! Uansett, ville vise dere noe som dere kan bruke på konserten i april som er kjempe fin. Jeg fikk den i posten igår, og er blitt helt forelsket i den rett og slett, den er såååå fin!

 

Love og Believe. 

 

Den er kjøpt HER og absolutt en favoritt nå. De har også flere Bieber-relaterte armbånder som du kan kjøpe hos Kinashop, og andre Justin Bieber ting. Dere kan se selv! Et must til konserten spørr du meg ihvertfall! Under kan du se flere eksempler på fine Bieber armbånd!

 

 

 

 

Alle er også på tilbud nå. Pluss de har sånn Justin Bieber veggdekor hvis dere ønsker med sitater fra sangene hans. Dere finner utvalget av Justin Bieber relaterte ting HER! Enjoy 

 

 

-Rano

 


15.02.2013 / 12:18 / Filed Under: Blogg

Justin Bieber Valentine's day

 

 

 

Rano


15.02.2013 / 10:53 / Filed Under: Blogg

Fin fredag + dagen igår

Heisann!

 

Jeg har ikke skrevet dette på bloggen tidligere tror jeg, men de som følger meg på Instagram, Twitter og Facebook vet det ihvertfall. Fin fredag fra NRK super kontaktet meg for noen uker siden, og ønsket at jeg skulle være med i en episode av Fin fredag - Bieber and me, og det takket jeg selvfølgelig ja til. Så da avtalte vi at igår, den 14.februar skulle de komme hele veien til Bergen fra Oslo. Så meg og bestekompisen min Haakon fikk altså være med. Det var kjempe gøy under innspillingen igår, og folkene som var der var utrolig hyggelig. 

 

Så dere må få med dere det på tv den 15.mars! Jeg er litt usikker på klokkeslett, men mer informasjon osv. kommer. Senere etter innspilingen kjappet vi oss til Cubus på Sundt i Bergen. Hørte at den i Oslo var helt kaos?? Vel, Bergen var også men tror ikke det var på lik linje med Oslo. Det var kjempe koselig ihvertfall, møtte lesere og sånt, og det er jo alltids like koselig! Dere er så søte. Så tenkte faktisk å dele bilder fra dagen igår siden det var bare Bieber-relatert + noen var interessert i å vite om den.

 

Meg og Kristine som altså er programleder i Fin Fredag! Også til høyre så er det meg og Haakon. Dere får høre han synge i episoden! :-)

Haha kvalitet...

 

 

Men ja, var en utrolig koselig dag igår. Håper dere følger med på episoden også! Dere kan se ulike ''Bieber and me'' episoder på NrkSuper sine hjemmeside.

 

Også kommer det en artikkel ut i VG på nettavisen idag som jeg ønsker at dere skal lese der JdbNorway er innblandet. 

 

Var du på Cubus lanseringen i din by igår?

 

 

-Rano


15.02.2013 / 10:17 / Filed Under: Blogg

Instagram + Twitter

Halloen!

 

Det er svært lite å blogge om for tiden, og derfor blir oppdateringene litt lite. Men vi prøver å oppdatere så mye som mulig! :-)

@justinbieber: Best Card Ever! Thank U ALL for the love and support. this made my day! http://bit.ly/Vu9tjS  <a class=#girlfriend pic.twitter.com/GGV044YX" />

@justinbieber: Best Card Ever! Thank U ALL for the love and support. this made my day!   

@justinbieber Happy valentines

@justinbieber Happy valentines

 

 

Rano


I'll take care of your son, I promise - del 35

Jeg snudde meg fort rundt og fikk øye på mamma som sto og så bort på meg. Okei, jeg kjører bare på med sannheten. "Jason ringte nettopp, og Nathan altså sønnen hans er blitt veldig dårlig, så jeg tenkte å bare ta en tur innom for å hjelpe Jason" sa jeg og så bort på mamma med et håp i blikket. "Og hvorfor ringer han ikke moren til sønnen hans?" mamma så rart bort på meg. "Hun er død" mumlet jeg og så bort på mamma. Mamma lagde store øyne mot meg. "Oisann, det visste jeg ikke. Fint du sa det, slik at jeg slipper å nevne noe om det på middagen i morgen" mumlet hun og jeg smilte svakt. "Kan jeg få gå?" jeg pekte mot døren og så opp på mamma, spent. "Vel, bare dra" sukket hun oppgitt. Jeg smilte stort før jeg ga henne en klem og gikk ut døren til det enorme huset vårt. Jeg satte meg inn i bilen min. Etter noen minutter var jeg allerede foran det store nydelig huset til Jason. Lurer egentlig på hvordan han har råd til alt dette? jeg mener..han har luksuss hus, bil, møbler, klær og alt. Jeg ristet fort tankene ut av hodet mitt før jeg åpnet døren og gikk rolig inn til stua. Det var tomt i stuen, så jeg anntok at Jason og Nathan var oppe på rommet. Jeg la fra meg nøklene og mobilen på bordet før jeg gikk inn på kjøkkenet, jeg tok litt melk oppi drikkeflasken til Nathan før jeg satte den i mikroen jeg, deretter fant jeg frem en paracett som jeg smuldret i masse små biter. Jeg tok ut flasken fra mikroen og tømte paracetten oppi flasken. Jeg satte på korken og ristet på flasken mens jeg løp opp trappene til andre etasje, hvor Jason satte med Nathan i fanget sitt. Jason smilte stort i det han så meg, jeg smilte tilbake før jeg løftet Nathan ut fra fanget hans. Jeg kysset pannene hans og kjente at han var kokvarm, feber hadde ihvertfall. 

Jeg rakk flasken mot munnen hans og han begynte å tutte på flasken, altså et tegn på at han drakk melken. Jeg så ned på han mens jeg holdt i flasken og gikk frem og tilbake i rommet. Jeg så bort på Jason som så bort på meg. Han løftet det ene brynet sitt mot meg. "Hvordan i alle dager fikk du til det der?" mumlet han og så på flasken som allerede var tom. "Varm melk med en smuldret paracett oppi" mumlet jeg trøtt før jeg la flasken ned på bordet. Jeg åpnet skuffen hvor klutene til Nathan lå og la den på skulderen min før løftet Nathan opp slik at hodet hans havnet på skulderen min. Jeg strøk han opp og ned på ryggen helt til han slapp ut et lite rap. Jeg fniste før jeg rakk han mot Jason. Jason smilte takknemlig mens han tok Nathan i mot. "Legg han ned på sengen, slik at han ligger på magen, så stryker du han på ryggen, da sovner han sikkert" smilte jeg og så på Jason, som gjorde som jeg sa. Jeg la kluten tilbake på nattbordet før jeg gikk bort til Jason og ga han et lite kyss på leppene mens han strøk ryggen til Nathan svakt med hånden sin. Jeg gikk rundt i sengen og la meg ned ved siden av Nathan, slik at han ble liggende mellom meg og Jason. Jeg lot øynene mine stirre på Jason som så kjærlig ned på Nathan, som sakte men sikkert begynte å puste tungt. Som jeg sikkert har sagt, tusen ganger før - så elsker jeg måten Jason behandler på. Jeg elsker de to sammen. De er perfekte, begge to.

 

uu, dramafri del!! MEN FYFAEN JEG ER SUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEG HADDE SKREVER 78 DELER FERDIG!! I SÅNN WORD DOKUEMENT, OGSÅ SLETTER ALT SEG FOR FAEN, SÅ NÅ MÅ JEG SKRIVE DELER HVER GANG JEG SKAL POSTE..TIL NÅ KUNNE JEG BARE KOPIERE FRA WORD OG LIME INN HER, HEERREGUD JEG GRÅTER SÅ SUR JEG ER!!!!!!!!!!!!!!!! 43 DELER RETT I BOSS ALTSÅ, SATAN TA LIVET MITT. EG KLIKKE EDAXLEJDLKJFDLKJ 

- 1 stk jævlig frustrert og fitte sur ESIN. 3JNFSDCXKLN


I'll take care of your son, I promise - del 34

Dette var et stort, men samtidig lite problem.  "Vell, vi får bare dra hjem" lo han lavt før han klemte meg. "Jeg kan dra jeg" sa jeg og så seriøst på Jason. Jeg ville ikke ødelegge for dem. "Vi har allerede vært her en liten stund, og jeg tror Nathan burde komme seg hjem uansett" sa han og smilte mot meg. "Men jeg vil ikke være i veien for dere, og det så ut som Nathan koste seg" sukket jeg og så trist opp på Jason. Den dårlige samvittigheten steg sakte rundt om i hele kroppen min. "Det går fint, jeg lover". Jason tok hendene sine på kinnene mine før han bøyde seg ned og ga meg et hardt kyss på leppene. Jeg kysset fort tilbake i samme tempo som Jason, mens hendene mine lot jeg være på brystet til Jason. "Skal gjøre det opp for deg og Nathan en gang, igjen" smilte jeg og Jason fniste lett. "Vi snakkes babe" mumlet han før han gikk ut av toalettet. Nå var det å bare vente til dem hadde gått.

 

"Det tok tid". Jentene så rart på meg i det jeg kom ut fra toalettet. "Sorry, jeg har mensen, så ja" smilte jeg flau før jeg satte meg ned ved siden av Jennifer. "Jeg starter" smilte Kylie og pekte mot skjermen, hvor hennes navn var først. "Bra Kylie, bra" lo jeg i det hun fikk ned en av flaskene. "Takk" gliste hun og vi brøt ut i latter sammen. "Du suger" lo jeg og hun nikket seg enig. "Jeg er neste" smilte Alyssa. Hun reiste seg opp før hun tok tak i en av ballene og kastet den ut på banen. "Ikke gale" mumlet jeg i det Alyssa fikk ned alle flaskene. 

 

//Jason pov 

Hodet til Nathan lå plassert på den bare overkroppen min. Jeg kunne føle pusten hans på brystet mitt mens han bevegde hånden sin rundt kosekluten. Jeg så opp på klokken som var 2 på natten. Av en eller annen grunn nektet Nathan å sove. Han hadde en svak feber, og han gråt hele tiden. Jeg aner virkelig ikke hva som var galt med han, men jeg håper det går over snart, fordi jeg virkelig hater når han gråter. Den lille kroppen hans lå fredelig på brystet mitt mens brystet hans gikk opp og ned for hver gang han pustet. De små krøllene hans luktet himmelsk, myke var de også. Jeg reagerte fort i det han begynte å hyle igjen. Jeg reiste meg opp før jeg gikk frem og tilbake. Jeg lot leppene mine levere et svakt lite kyss på hodet hans mens jeg gikk frem og tilbake. Jeg hadde prøvd å mate han også, men han ville ikke spise noe. Arh, som jeg hater dette. Har aldri opplevd noe slik med han før. Er det nå jeg skulle ønsket at moren hans Aria, var her? Nei. Hun forlot oss bare. Jeg satte meg ned i sofaen igjen og nathan løfet hodet sitt opp mot meg. De blåe øynene hans var våte mens han så på meg. Jeg bøyde meg ned og kysset han kjapt på det lille kinnet hans. Han la hodet sitt ned igjen på brystet mitt. Jeg tok opp telefonen og ringte Ariana, jeg trenger virkelig hjelpen hennes nå

Jason pov end //
 
Jeg åpnet øynene mine trøtt opp i det ringelyden til telefonen min dundret i ørene mine. Jeg tok opp telefonen min og leste navnet til Jason på skjermen. Jeg så rart på telefoenen før jeg trykket på svar knappen. "Hallo?" mumlet jeg med den hese stemmen min. "Hey babe, unnskyld for at jeg vekker deg, men det er noe gale med Nathan" sukket Jason. Jeg gjespet før jeg satte meg opp i sengen. "Hva mener du?" mumlet jeg mens øynene mine nærmest falt sammen igjen. Gud så trøtt jeg var. "Han gråter hele tiden, har feber, vil ikke spise, og ikke sove" sa Jason. "Skal jeg komme bort?" mumlet jeg, selv om jeg egentlig visste svaret på det. Hvorfor ellers skulle han ringe? "Gjerne, du hadde  vært en engel" mumlet han. "Greit, jeg kommer" mumlet jeg. Jeg tok på meg en av kosedressene mine. For all del håpte jeg på at ingen av foreldrene mine merket meg nå, de ville drept meg uten tvil. Jeg gikk ut døren til det svære rommet mitt og ned til stua. "Hva skal du, unge dame?".

 

 

Hmmm.. Noen som klarer å legge merke til noe spesielt i denne hintet? Som er et lite hint, kind of? Kommer en del til i dag, OM dere kommenterer hva dere synes om historien så langt! Skal jeg fortsette med Jason sitt pov? OOOG HEY!! follow meg på formspring søte folk <3 ECiftci heter jeg :D

-Esin


14.02.2013 / 17:05 / Filed Under: Blogg

Happy Valentines day

Hei alle sammen!

//Katrine


14.02.2013 / 16:00 / Filed Under: Blogg

2013 Kids Choise Awards

 

 

Justin er nominert i 1 kategori i år: 

 

Favorite Male Singer:
Justin Bieber
Bruno Mars
Blake Shelton
Usher 

 

 

 

//Katrine

 

//Katrine


14.02.2013 / 14:55 / Filed Under: Blogg

Intervju med Side2

Rano har hatt intervju med Side2!

 

 Justin Bieber en en av de største stjernene på musikhimmelen. I april 2013 kommer Bieber til Norge for andre gang, og denne gangen skal han holde tre konserter. Det er i den fobindelse at Cubus har gjort et større samarbeid med artisten, noe som har resultert i en egen Justin Bieber-kolleksjon for jenter.

Rano Akbar (16) står bak Norges største Justin Bieber-blogg, som til daglig har 3400 lesere. Den nye Cubus + Biber kolleksjonen er noe hun gleder seg over.

- Dette er en kjempe god idé fra Cubus. Ettersom konsertene nærmer seg, trenger Beliebers noe fine klær å gå i.! Selve kolleksjonen er også fin, men jeg skulle ønska at de hadde hadde hatt litt større størrelser enn bare barnestørrelse, slik at litt eldre ungdommer også kunne ha fått kjøpt seg et plagg, sier Akbar.

RANO AKBAR har stor tro på kolleksjonen, men er usikker på om klærne kommer til å passe til henne, ettersom den kommer i barnestørrelser. 

Selv om klærne kommer i barnestørrelser, så kommer Rano til å prøve klærne, for hun skulle gjerne ha kapret seg noe fra kolleksjonen.

- Jeg tror ikke klærne vil passe meg, men jeg skulle ønske det gjorde. Jeg skal se hvordan klærne sitter på meg, og hvis det passer så vil nok det garantert bli noe plagg med meg hjem, og ikke minst tilbehør, sier hun.

Hennes personlige favoritt fra kolleksjonen er collegejakken.

Pyder egen kolleksjon
Kolleksjonen består av tøffe styles som oversized hettegensere, t-skjorter og mer, og er designet i tråd med stjernens egen stil. Plaggende er prydet med bilder av popstjernen, og print og farger er hentet fra hans egen styleguide.

I kolleksjonen finnes også konsert t-skjorter med dato for konsertene.

På selveste Valentines day, 14.februar, klokken 15:00 slippes første del av kolleksjonen Cubus + Justin Bieber i Cubus-butikker over hele landet.

 

 

- TROR BELIEBERS KOMMER TIL Å ELSKE KOLLEKSJONEN!

 

 

Stilikon for unge
Bieber har også blitt et internasjonalt stilikon og har endret motebildet verden over. Hans personlige stil har preget en hel generasjon unge. Norske Cubus har fått muligheten til å samarbeide med den populære artisten og kolleksjon består blant annet av t-skjorter, hettegenser, baseball jakke og smykker.

Fargene i kolleksjonen er sort, hvit, gråmelert og selvfølgelig Justins favoritter, Bieber lilla og fuksia, med et hint av gull. Disse er hentet fra hans egen styleguide.

Kolleksjonen er for jenter størrelse 134-164 og prisene vil ligge på kroner 149 til 399.

Spesielle lanseringer og avdukning av kampanje vil skje på Cubus butikker på Karl Johan i Oslo og Sundt i Bergen torsdag 14.februar klokken 15:00.

Hva synes du om Bieber-kolleksjonen til Cubus?

 

 

//Katrine


14.02.2013 / 10:36 / Filed Under: Blogg

Nye instagram bilder

@justinbieber: Me and jaxo

@justinbieber: Me and jaxo

@justinbieber:Me and gramma :)

@justinbieber:Me and gramma :)

@justinbieber:Me and Grampa :)

@justinbieber:Me and Grampa :)

@justinbieber:Jazzy says no pics

@justinbieber:Jazzy says no pics

@justinbieber Me and pops

@justinbieber Me and pops

@justinbieber: me and mom

@justinbieber: me and mom


justinbieber&#160;: ?My view?

justinbieber : ?My view?

 @Avalanna: Seems like a life time ago -1year ago today @avalanna met her ?hubband?, @justinbieber <a class=#mrsbieber" />

@Avalanna: Seems like a life time ago -1year ago today @avalanna met her ?hubband?, @justinbieber #mrsbieber


 @Avalanna: We made many new friends who showed our girl so much love
<a class=#thank you Bieber team &amp; Beliebers #cureatrt" />

@Avalanna: We made many new friends who showed our girl so much love 
#thank you Bieber team & Beliebers #cureatrt


 

Rano


14.02.2013 / 08:35 / Filed Under: Blogg

Cubus kolleksjonen i dag! Møt opp

I dag så lanseres den nye Justin Bieber kolleksjonen part 1 til Cubus i alle Cubus butikker rundt hele Norge. Lanseringen starter klokken 15, og de har så utrolig masse fint å tilby! Har jo sett noen av plaggene fra før, og mye av det er kjempe fint. Så ta med deg en venn og dra til nærmeste Cubus butikk for å kjøpe deg et plagg eller fler. Disse er perfekte eksempler på klær du kan bruke under konserten for eksempel! Men størrelsene er små jentestørrelser, som vil si at den største størrelsen er 164.

 


PS. Til dere som bor i Bergen eller Oslo, så kan dere møte opp på Cubus der for å være med i trekningen av Justin Bieber billetter og ikke minst få goodiebags. Møt opp i Bergen på Cubus Sund eller Cubus Karl Johan, dette klokken 15. Trekningen foregår klokken 16, og jeg skal selv være tilstede under trekningen i Bergen! :-) 

 

 

//Frivillig innlegg.

 

 

-Rano

 


14.02.2013 / 08:31 / Filed Under: Blogg

Mote Sonia ikke fornøyd med Bieber kolleksjon

 

Artikkelen er tatt ifra VG/MinMote.no.


 

** Ser umoderne ut, mener minMote-Sonia ** - Kommer til å bli stort, mener Elisa Røtterud

Kleskolleksjonen som er inspirert av ungpikeidolet Justin Bieber (18) begeistrer kanskje fansen, men ikke minMote-leder Sonia Huanca Vold.

Den fargerike kolleksjonen lanseres av kleskjeden Cubus i tre omganger fram mot Justin Biebers neste norgesbesøk i 16. ? 18. april. Første lansering er i dag. Justin Bieber-kolleksjonen består av både topper, t-skjorter, jakker, gensere og smykker i popartistens favorittfarger og med hans trykk på. Kolleksjonen inneholder dessuten en trendy «baseballjakke», som er det eneste plagget som får godkjent av minMote-leder Sonia Huanca Vold.

- Det er tydelig at de ikke har lagt ned sjelen i denne kolleksjonen. Det er greit nok at den er tiltenkt ihuga Bieber-fans, men det betyr ikke at kolleksjonen trenger å være stygg. Mange av plaggene ser rett og slett umoderne ut, sier hun og fortsetter:

- Jeg skulle, for Bieber-fansens skyld, ønske at flere av plaggene var mer like college-jakken i kolleksjonen. Den er fin og kan enkelt kombineres med en moderne stil!

LES OGSÅ: Slik stjeler du stilen til Justin Bieber

Biebers personlige stil har forandret seg mye siden starten av musikk-karrieren. De første årene i rampelyset gikk så man sjeldent Bieber uten noe lilla på seg, og knall rosa har vært en annen favoritt. Den siste tiden har han imidlertid blitt mer eksperimentell med klærne, og opptrådte blant annet i tights under en konsert for kort tid siden. Dessuten har lilla og rosa i stor grad blitt byttet ut med rødt, sort og hvitt. De tykke gullsmykkene har han holdt fast på, og også disse går igjen i kolleksjonen.

Cosmopolitan-redaktør Elisa Røtterud er på sin side svært begeistret over kolleksjonen.

- Dette kommer til å bli stort! Dette oser av tidlig 90-tallsestetikk og superheltstatus. Jeg fikk nesten lyst på noen av tingene selv! Dette minner meg om tiden jeg kalte meg for Elisa Jackson og hadde 150 bilder av Michael Jackson på veggen. Dette er nesten litt retro og det er sikkert derfor jeg digger det, sier Røtterud.

ANMELDELSE: Justin Bieber ? «Believe Acoustic»

 

Justin Bieber har tatt verden med storm med låter som «Baby», «Somebody to love», «One Time» og de nyere hitene «All Around The World», «Boyfriend» og «As Long As You Love Me». Siden han ble oppdaget som 15-åring har Bieber blitt en av verdens mestselgende artister, og forrige gang han var i Oslo hersket det komplett kaos.

LES OGSÅ: Justin Bieber kåret til «Årets moteikon»

Bieber-kolleksjonen selges inn som et samarbeid mellom superstjernen selv og Cubus, og PR-ansvarlig hos Cubus Merete Petterson har stor tro på at plaggene vil slå an hos fansen.

- Hvordan konkret har dere samarbeidet med Justin Bieber?

- Våre designere har kombinert sine egne ideer med Justin Biebers såkalte «styleguide» ? en guide godkjent av stjernen selv som inneholder alt fra hans logoer til plagg og farger han ofte bruker, forklarer PR-ansvarlig hos Cubus, Merete Petterson.

- Har Justin Bieber selv godkjent kolleksjonen?

- Hans kreative team har godkjent alle plaggene, sier Petterson, som er storfornøyd med resultatet:

- Jeg synes selv kolleksjonen er kjempefin, spesielt baseballjakken.

-Så det er ikke bare et triks for å få jenter til å bruke lommepengene på enda fler Bieber-effekter før konsertene?

- Det er det overhodet ikke. Kolleksjonen for jenter som er superfans av Justin Bieber og som liker printet av ham og fargene han bruker, sier Petterson.

 

__

 

Hva tenker dere? 

 

 

RanoI'll take care of your son, I promise - del 33

"Så klart" smilte jeg mot Alex som sto lent mot veggen. Han smilte før han kom bort og tok i mot posen jeg rakk mot han. "Nam" mumlet han før han tok et bit av maten jeg hadde kjøpt han. "Det er ikke flere her sant? Kjøpte bare til 4" mumlet jeg og så på guttene. "Bare oss" smilte Jason og jeg pustet lettet ut. "Hadde følt meg slem og dum, om det hadde vært flere her" lo jeg svakt før jeg drakk litt av frappen min. "Du har for små hender til det der kjære" lo jeg og tok bollen ut av hendene til Nathan. Det så ut som om han skulle begynne å gråte når som helst, han fikk ikke til å spise av bollen med de små hendene og ikke minst den lille munnen hans. Jeg delte bollen i 2 biter før jeg rakk de mot han. Han smilte stort før han tok en bit med hver hånd før han presset i seg bit etter bit. "Han har i hvert fall ikke fått appetitten sin fra meg". Jeg brøt ut i latter av den tragiske kommentaren til Jason. "Du spiser ikke lite du heller" lo jeg mens jeg så bort på Nathan som hadde sjokolade i omtrent hele fjeset sitt. "Dessuten, han er søt" smilte jeg før jeg tok en våtserviett og vasket vekk litt av sjokoladen i fjeset hans. "Det har han garantert fått fra meg" smilte Jason stolt. "Det har han i hvert fall ikke" lo Alex. Jeg fniste lett før jeg ga en highfive til Alex. "TeamAlex" ropte jeg, før vi sammen brøt ut i latter hele gjengen.

 
"Jeg må gå nå" smilte jeg mot Alex og Jason som satt i sofaen med blikket rettet mot tven. Jeg så ned på meldingen jeg nettopp hadde fått fra Kylie om at hun var klar nå, så jeg kunne bare komme å hente henne. "Hvor skal du?" Alex så spørrende bort på meg. "Til bestevenninna mi, Kylie" smilte jeg svakt før jeg ga han en lett klem. "Hade baby" smilte jeg til Nathan før jeg kysset han hardt på kinnet. Han vinket svakt med hånden sin før jeg dro med meg Nathan ut i gangen. "Såå, jeg kommer innom eller ringer deg i kveld, du må huske å snakke med Jaxon, eller hva han het" hvisket jeg og Jason smilte før han nikket. "Skal ikke glemme det" smilte han. Jeg gjengjeldte smilet hans før jeg plasserte leppene mine mykt på Jason sine. "Vi snakkes" mumlet jeg mot leppene hans før jeg slapp taket rundt han, og gikk ut til bilen min.

 

"ENDELIG" ropte jeg i det Kylie satt seg inn i bilen. "Sorryy" lo hun uskyldig før hun trakk lett opp med skuldrene sine. "Da du sendte meg melding, sa du at du var klar" sukket jeg før jeg kjørte videre opp mot bowlingen. "I know..men ja. De ande kommer og" smilte hun. "Hvem?" jeg så spørrende bort på henne. "Alyssa og Jennifer" smilte hun og jeg nikket. "Det er lenge siden jeg har vært med dem" mumlet jeg og ga Kylie et kjapt blikk. "Samme her" mumlet hun. Vi gikk ut av bilen i det vi kom frem til bowling. Jeg låste bilen og snudde meg rundt, men stoppet fort opp i det jeg så bilen til Jason ved siden av min. Bilen var tom, så jeg antar at han var inne. "Kylie, bare gå, jeg skal bare ringe Logan" smilte jeg og Kylie nikket før hun gikk inn. Jeg tok opp iPhonen min og så at jeg hadde fått en melding fra Jason. Jeg trykket inn på meldingen, og et bilde av Nathan med en bowlingkule som var nesten omtrent like stor som han, møtte meg. Jeg smilte stort før jeg nærmest løp inn til bowlingen, hvor jeg så jentene som sto sammen. "HEEI" lo jeg og klemte Jennifer og Alyssa så hardt jeg kunne. "Lenge siden, jenter"smilte jeg og de smilte stort. "Vi har så mye å snakke om" lo jeg og de alle nikket seg enig. Jeg holdt oppmerksomheten min oppe, i håp om å se Jason her en plass. "Vi har bane der" smilte Alyssa og pekte bort på enden av hallen. Jeg lagde store øyne i det jeg så Jason som hadde bane rett ved siden av vår. Shit. "Uh, okei" smilte jeg skjevt før jeg satte kursen mot banen vår. Det verste var at Nathan kom til å kjenne meg igjen, og han kom helt klart til å krype bort til meg. Jeg sukket svakt. Hva om jentene kjente igjen Jason? Eller noen av guttene han var med? Hva om de fant ut at Jason McCann er gutten jeg..eller - ja, nærmest holder på med? Jeg kunne ikke risikere, og smilte lettet da jeg så Jason sitt blikk treffe mitt. Jeg hintet mot toalletet med øynene mine. Han nikket svakt og guttene snudde seg mot oss. Jeg smilte lett i det jeg så Eric, Joseph og Chuck sine fjes. "Skal bare på do" smilte jeg og jentene som var i en dyp samtale om ferien nikket lett. Jeg gikk fort inn på doen. Jeg satte meg ned på doen mens jeg ventet på Jason. "Hva gjør du her?!" sa han og så sjokkert opp på meg i det han kom inn på doen. "Det samme kunne jeg sagt til deg" sa jeg og bet meg svakt i leppa. ?Er her med guttene og Nathan, selv om Nathan ikke kan gjøre så mye da" lo han før han kom bort og ga meg et mykt kyss. "Han kan faktisk gjøre mye..å buste ut at jeg henger med Jason McCann, for eksempel. Vi begge vet at Nathan kommer til å komme bort til meg om han ser meg, og det kommer jentene til å reagere på" mumlet jeg og så bekymret opp på Jason som så minst like bekymret ut.

 

 

Mer? Er det noe spesielt dere vil skal skje i historien? Noe jeg kan forbrede meg på? Jeg har masse som skal skje, men vil også få litt kritikk fra dere :)

-Esin


13.02.2013 / 18:35 / Filed Under: Konkuranse

Om konkurransen

Heisann!

 

Husker dere konkurransen der dere kan vinne iphone deksler? Har helt glemt at dere må like facebook siden til DittUtstyr.no for å være med, så dette er et av kravene. Derfor legger jeg ut konkurransen på nytt igjen her, så er det bare til å kommentere på nytt igjen! Se nederst i innlegget for å se hvordan du kan bli med.


Tenkte å anbefale dere en kjempe bra nettside til Ukens Belieber tips, nemlig Dittutstyr.no. Det som er så flott med denne siden, er at de selger ulike og fine iphone deksler! Og så klart med favoritten Justin på! De har også til andre kjendiser som blant annet One Direction, for jeg vet vi har mange Directioners som lesere. Elsker at man kan betale via paypal, for en sikker betaling også. Under kan dere se bildeserie av de ulike dekslene som er min favoritt!

 

Og hvis dere ønsker, så kan dere nå få 30% rabatt på alle dekslene av Justin fram til fredag ved å bruke koden "JustinBieber"!!!!

 

Justin Bieber deksel for iPhone 4 og 4S - nr.6Justin Bieber deksel for iPhone 4 og 4S - nr.2Justin Bieber deksel for iPhone 4 og 4S - nr.5

 

Nå har du også muligheten til å vinne et av dekslene. Det blir en vinner som kan velge mellom et av de to dekslene til høyre!

 

Alt du trenger å gjøre, er å like DENNE siden på facebook, og legge igjen en kommentar. Denne konkurransen går mer til de som faktisk har iphone 4 og iphone 4s! :-) Lykketil!

 

 

Rano


I'll take care of your son, I promise - del 32

 

FOLLOW MEG PÅ FORMSPRING ALLE SAMMEN!!!!!!!! http://www.formspring.me/ECiftci
 

"Før du sier noe, JA - jeg har en lillebror. Han heter Jaxon og er 17 år gammel, 2 år mindre enn deg, 5 år mindre enn meg. Han bor sammen med mamma, pappa og lillesøsteren min. JA, jeg har en lillesøster også. Hun heter Jazzy og er 15 år. Men jeg har ikke spesielt mye kontakt med familien min" mumlet han og jeg så sjokkert bort på han. "Wow..du vet så mye om meg, og jeg vet så lite om deg" mumlet jeg og så bort på han. "Men alex, er ikke han broren din?" jeg så rart på han. "Ikke biologisk, men han er som broren min, vil alltid være det og" sa han og smilte skjevt. "Men, etternavnet deres? Det er likt?"  jeg så rart på han. "Ariana.. jeg heter ikke egentlig ikke Jason". Jeg gapte før jeg reiste meg opp fra fanget hans. Dette skremte meg. "Hva faen?!" jeg så enda mer sjokkert på han før jeg gikk frem og tilbake. "Hey, slapp av.. det er nesten ingen som vet dette..så ikke føl deg løyet til eller noe". Jason reiste seg opp og kom bort til meg og la armene sine over skuldrene mine. "Jeg bare - wow, Jason - eller hva du heter. Dette kom som et sjokk? sa jeg og så opp på han. "Hadde vel jeg også tenkt" smilte han før han kysset meg på pannen. "Hva heter du, egentlig?" jeg så rart opp på han. "Justin Bieber".


"Justin Bieber" mumlet jeg for meg selv. "Søtt" lo jeg og så opp på Jason. "Du er ikke sur?" han så spørrende ned på meg. "Nei, bare litt sjokkert" mumlet jeg og så på han. "Det skjønner jeg" smilte han og bøyde seg ned og ga meg et enkelt kyss på leppene. "Men, om det er noe mer slik som dette, fortell. Jeg er ikke fan av å ikke vite sannheten" jeg så alvorlig opp på Jason. "Jeg lover, det er ingen flere sannheter som dette" mumlet han og jeg smilte takknemlig. "Skal jeg kalle deg Justin eller Jason?" lo jeg og slo han lett i brystet. "Ingen av de andre utenom Alex vet det, så Jason" smilte han før han løftet meg opp og satte seg ned i sofaen med meg i fanget sitt. "Alex og meg, altså" smilte jeg og så på Jason som nikket. "Det stemmer" hvisket han før han presste leppene sine hardt mot meg. Dette var ikke et kyss som de andre, mer et sexy, heftig, anspent og ivrig kyss. Jason dyttet meg sakte bakover i sofaen og la seg deretter over meg. Han la kropsvekten sin sakte, men sikkert over meg. Hendene mine la seg forsiktig over ryggen til Jason, jeg strøk hånden min ned til jeg kom til enden av t-skjorten hans. Hånden min gled inn under t-skjorten hans på den velltrente ryggen hans. Leppene til Jason slapp leppene mine før han dro leppene sine på kjeven min (høres bedre ut på engelsk, jawline). Jeg lukket øynene igjen i det jeg kjente at han begynte å bruke tungen sin smått på halsen min. "Jason" hvisket jeg lavt i det jeg kjente hånden han som gikk forsiktig i sirkler på magen min. Han brukte den ene hånden til å støtte seg litt opp slik at han fikk tilgang til kroppen min. "mmm?" han stønnet et svakt ord i nakken min. "Kom deg av meg" mumlet jeg i det jeg så Nathan som sto og så bort på oss. "Med mindre du vil at sønnen din skal se på porno" hvisket jeg og Jason trakk seg fort i fra meg og snudde seg rundt til Nathan som satt på gulvet med tutten og kosekluten sin. "Hvor lenge har du vært der?" mumlet han før han gikk bort og løftet Nathan opp i fanget. Nathan så bare opp på Jason. "Ikke se sånn på meg, kompis" mumlet Jason før han så bort på Nathan igjen. "Jeg tror sønnen din er i litt sjokk" mumlet jeg. Strevde med å ikke bryte ut i latter. Nathan så praktiskalt dumt på Jason. Nesten som han prøver å si 'What the fuck are you doing, dad??'. "Alright, spis denne" Jason rakk Nathan en banan fra bordet. "Hvodan skal han åpne den?" spurte jeg og så dumt på Jason. "Og hvorfor skal han i det hele tatt spise den? Jeg har jo tatt med frokost til dere" halvropte jeg i det jeg kom på posen med mat oppi, som lå igjen i bilen.  "Her" jeg rakk posen med sjokoladeboller og drikke fra starbucks etter at jeg hadde vært i bilen og hentet det mot Jason. "Du er best" mumlet han og tok en av bollene opp fra posen. "Sorry buddy, Ariana får hjelpe deg" blunket han mot Nathan som rakk hånden sin mot bollen til Jason. "Du er så slem" lo jeg og rakk en bolle mot Nathan. Han smilte stort og tok fort i mot bollen. Jeg tok opp 3 av frappene i pose. "Her" smilte jeg og rakk frappen med ekstra krem og sjokolade oppi mot Jason. Favoritten hans. Mens Nathan sin kalde karamell frappe helte jeg oppi en flaske hvor det ble lettere for han å drikke.  "Er det mat til meg og, eller?".

 

 

Jeg vet at de spiste sammen i sist del, meeen glem det..hahaha! bare lat som de aldri spiste frokost!! HUSK Å FOLLOWE MEG PÅ FORMSPRIN SØTE SMÅ <3 <3 http://www.formspring.me/ECiftci (HETER ECIFTCI OM NOEN LURTE<33333333)

-Esin13.02.2013 / 16:07 / Filed Under: Blogg

WOW HAR BILETTKONKURRANSE!

Hei alle sammen!!:D

 

WOW sin nye kolleksjon kommer snart ut, og jeg gleder meg utrolig mye. På nettsiden deres www.wowandme.com kan dere følge med på når nyheter og andre klær fra deres kolleksjon kommer ut! Har allerede handlet noe fra deres kolleksjon, og det er virkelig ett favorittplagg når jeg er hjemme, stoffet og kvaliteten på deres varer er virkelig bra og jeg har hatt singletten min i snart 1 år, og den er forsatt like fin! Merker at viss jeg kjøper klær på andre butikker så har kvaliteten sviktet ganske fort, men wow sine klær vet jeg har en god kvalitet og det er derfor verdt pengene viss du skal kjøpe! Anbefaler alle sammen og dra innom Wow butikken i Oslo i april, er helt sikker på at du finner deg masse fint!

 

 

 

KONKURRANSE:

Har med gleden å infomere dere om at WOW har billettkonkurranse akkurat nå! Denne konkurransen foregår på instagram, så for å delta så må du ha denne app'en på mobilen din! 

 

Wow ønsker seg 10 000 følgere på instagram, men da trenger de vår hjelp! Når dette målet er nådd så trekker de en heldig vinner som får 2 billetter til Justin sin konsert i april!!

 

For å delta på konkurransen må du: 

 

* Follow WOW på instagram: @wowandme

* Dele bildet som er ovenfor hvor du tagger @wowandme og #jbbywow! 
(det kan virke litt dramatisk, men du lagrer bare bildet på telefonen din og legger det ut som et vanlig bilde på instagram.)  

 

(Viss du kommenterer på bildet deres så legger de kanskje mer merke til deg også, hihi!)

 

 

PS: I neste uke får jeg sendt noen fine premier i posten som jeg kommer til å dele ut på bloggen, og jeg gleder meg som alltid like mye! WOW kommer også til og ha flere konkurranser fram til konserten, så viss du ikke vinner denne gangen, så ikke bli lei deg, det kommer mer!

 

 

 

//Katrine

 


13.02.2013 / 15:59 / Filed Under: Blogg

Instagram

Hei alle sammen!

 

Får ikke tid til å blogge så mye mer idag, har matteprøve i morgen osv, men håper de andre på bloggen blogger litt selv om det ikke er noe å blogge om. Skal prøve å lage en Quiz i kveld viss jeg får tid.

 

@JeremyBieber: Were nuts coco &#8220;) 

 

//Katrine

 


I'll take care of your son, I promise - del 31

Shit. Jeg så bort på mamma og pappa. "Ehm, jada, det går nok fint. Men vi er ikke noe mer enn venner" sa jeg og så opp på dem. "Det bryr meg ikke, jeg vil vite om denne gutten" sa pappa og så bort på meg. Jeg nikket bare mot han. Hvorfor måtte foreldrene mine være så strenge på det med å vite hvem alle vennene mine var? "Takk for maten" mumlet jeg og tok fatet mitt med meg bort til oppvasksmaskinen. "Vær så god" smile mamma og jeg gjengeldte smilet hennes før jeg gikk opp på rommet mitt. I morgen måtte jeg være med Kylie, men før det så måtte jeg få snakket med Jason. Jeg tok opp iPhonen min før jeg ringte til Jason. "Du har vært vekke i rundt en time, og ringer allerede?" Jason lo inn i telefonen. "Jason, dette er viktig. Jeg MÅ møte deg i morgen" mumlet jeg og prøvde å tenke hvor stressende stemmen min egentlig hørtes ut. "Hva skjer?" Jason hørtes spent men likevel alvorlig ut. "Kan vi møtes i morgen? Jeg kommer til deg i morgen tidlig, fordi jeg skal være med Kylie litt senere på dagen" mumlet jeg. "Hæ? Er du og Kylie venner igjen? Hvorfor har du ikke sagt noe?" sa Jason oppgitt. "Jeg vet ikke.." mumlet jeg før jeg slang meg selv ned i senga. "Jaja, men hva er det som er så viktig i morgen? Jeg er nysgjerrig". "Orker ikke fortelle nå, men det er viktig du faktisk er hjemme i morgen tidlig, fordi dette her er vel noe vi trenger å bruke litt tid på, for å finne den perfekte løsning" sukket jeg. Hvordan skulle jeg og Jason klare å grave oss ut av dette hullet? Nei si det, det lurer jeg jævlig fint mye på.

 

"Menneee, Jason" lo jeg etter mange timer i telefonen med Jason. Om han bare vil, så er han faktisk en helt fantastisk person med en perfekt humor. "Jeg er faktisk sykt trøtt, og jeg må stå opp tidlig i morgen" smilte jeg for meg selv mens jeg bet på neglene mine. "Greitgreitgreit.." sukket han. "MEN, ta med frokost i morgen da pus, natti" mumlet han fort før han la fort på røret. Jeg lo en kort latter før jeg ristet på hodet. Jeg la iPhonen ned på nattbordet ved siden av den store sengen min før jeg lot meg selv vandre inn på badet. Jeg fjernet sminken og tok på meg noe enkelt å sove i, før jeg la kroppen min ned i den kalde sengen min. Jeg smilte lett i det jeg kjente den avslappende følelsen legge seg i hele kroppen min, og bare noen få sekunder etterpå, så var jeg dypt inne i drømmeland. 
"Så du mener, vi må finne en annen gutt, som foreldrene dine ikke kjenner til? for denne middagen?" Jason så sjokkerende bort på meg, mens jeg nikket. "Det er akkurat det jeg mener" mumlet jeg og så bort på han. "Du er ikke så dum du" blunket han og jeg rødmet lett. "Jeg skulle ønske jeg kunne hatt deg med meg, men du skjønner..jeg vil ikke at de skal..eller, altså - det er ikke så lett, og de" jeg ble avbrøt av Jason sine lepper som la seg svakt over mine. "Det går fint Ariana, jeg skjønner deg. Jeg mener, det hele sier seg selv" hvisket han. "Bra" smilte jeg før jeg reiste meg opp og lot fatet mitt ligge igjen på benken. "En av dere andre får rydde" mumlet jeg og så bort på klokken som ikke var noe mer enn 9 på morningen. "Som om det er så mange andre enn oss som er våken" lo han ironisk før han satte fatet mitt og hans eget i oppvaskmaskinen. "Det sier seg selv når selv Nathan ikke er våken" la han til og pekte på meg. "Hey, sorry da..men jeg må få gjort ting så fort som mulig, spesielt når det kommer til dette. For du må faktisk skaffe en gutt FØR i kveld" hvisket jeg mens jeg lot armene mine massere skuldrene til Jason lett. "Det er ikke noe problem vet du" smilte han og bøyde hodet sitt bakover. Jeg gjengjeldte smilet han før jeg bøyde meg ned og kysset nesetippen hans. "Såå, når skal du være med Kylie i kveld?". Jeg tenkte meg litt om før jeg svarte han. "En gang før jeg sovner" lo jeg og satte meg ned på fanget hans. "Du ass" smilte han og bøyde seg litt opp før han satte leppene sine mykt på mine. Hendene mine fant veien opp til håret hans mens jeg drømmet meg inn i kysset vårt. Sakte men sikkert lot jeg tungen min gli på underleppen hans, og uten å nøle ga han meg tilgang inn til tungen sin mens han strøk meg sakte på de bare armene mine. Jeg trakk meg sakte i fra han etter noen sekunder og ga han et smil. "Jeg har en liten anelse om hvem jeg kan sende på middagen med foreldrene dine, men jeg må ringe han og spørre først". Jason sin stemme avbrøt stillheten etter det lille klinet vårt. "Virkelig?" jeg så giret bort på han mens han nikket på hodet. "Hvem?!" jeg så spørrende bort på han. "Jaxon, lillebroren min"Jason så opp på meg. Endelig reddet, oh wait ? LILLEBROR?

 

 

Hæ?? Jason?? lillebror...jason hva har du ikke fortalt nå

-Esin


12.02.2013 / 20:28 / Filed Under: Blogg

Jelena

Hei alle sammen!

 

 

En video som en Norske Belieber har laget, Mina! 

 

 

//Katrine


12.02.2013 / 19:00 / Filed Under: Blogg

Imaginer

Hei alle sammen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mer?

 

//Katrine


12.02.2013 / 18:45 / Filed Under: BIEBERFACTS

Bieberfacts

 

Hei alle sammen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tumblr_lyknwf9d7h1r99f83o1_500_large

 

-Rikke


12.02.2013 / 18:08 / Filed Under: Blogg

Instagram

Hei alle sammen!

 

@nbcsnl: Another fave. From &#8220;Nothing Like Us,&#8221; @justinbieber and @dankanter.
<a class=#SNL" />

@nbcsnl: Another fave. From ?Nothing Like Us,? @justinbieber and @dankanter. #SNL


@nbcsnl: One of our favorite pics of @justinbieber and @dankanter from this past weekend&#8217;s show. <a class=#SNL" /> 

@nbcsnl: One of our favorite pics of @justinbieber and @dankanter from this past weekend?s show. #SNL

@liltwist: 2013 is about to be Crazzzy? <a class=#WildKidz #YoungMarvinAndMichael #YMCMB" />

@liltwist: 2013 is about to be Crazzzy? #WildKidz #YoungMarvinAndMichael #YMCMB

@florido: Nothing like @dankanter

@florido: Nothing like @dankanter 

 

 

//Katrine


12.02.2013 / 07:29 / Filed Under: Blogg

Instagram

Hei alle sammen!

//Katrine


I'll take care of your son, I promise - del 30

Før jeg hadde reagert hadde Jason allerede slengt meg av seg og løpt opp alle trappetrinnene til etasjen over oss. Jeg løp fort etter han og inn på rommet til Jason, hvor Nathan hadde en barneseng vedsiden av sengen til Jason. I det jeg kom inn på rommet møtte jeg en Jason som satt på gulvet ved siden av Nathan, mens Nathan gråt i brystet hans. Jason så opp på meg og bet seg i leppa, et tegn på at han egentlig ville le. "Hva skjer?" mumlet jeg og satte meg ned foran Jason. Nathan snudde seg rundt til meg og gikk ut av fanget til Jason. Han snudde seg mot Jason og slo han i brystet før han kom til meg og la seg i fanget mitt. "Er daddy slem som ler av deg?" hvisket jeg og så på Nathan som bare nikket mens han holdt seg på foten. "Hva skjedde gull?" jeg strøk Nathan forsiktig over foten mens jeg brukte den andre hånden til å stryke han lett på den bare armen. Han reiste seg opp og gikk mot døren før han prøvde å ta i dørhåndtaket, som et tegn på at han ikke rakk opp til dørhåndtaket. Så slo han foten sin i døren, altså et tegn på at han sparket i døren, slik at vi skulle høre han, men så fikk han vondt? Aha, i got you Nathan! "Så du hørte meg og daddy nede i fra, så ville du komme ned, men fikk ikke opp døren? så du valgte å sparke i døren slik at vi skulle høre deg, men så fikk du vondt?" sa jeg og så på han. Nathan bare nikket. Jeg så bort på Jason som holdt hånden foran munnen. "Du er så frekk" fniste jeg og slo han lett i brystet i det han brøt ut i latter. Nathan så bare stygt på han før han kom og satte seg som alltid med tutten i munnen mens kosekluten var plassert godt i hendene hans. Han bøyde seg frem før han strøk kluten over foten hans som var litt rød. Jason bøyde seg ned og kysset foten til Nathan svakt før han så på Nathan som lå fredelig på brystet mitt.

 
"Jeg elsker deg, vet du" mumlet Jason før han kysset Nathan på pannen. Jeg reiste meg opp før jeg la Nathan ned i sengen og la meg ned ved siden av han. "Legg deg ned du og" mumlet jeg og rakk hånden mot Jason. Jason tok i mot hånden min før han la seg ned ved siden av Nathan, slik at Nathan lå mellom meg og han. "Daddy" Nathan løftet armene i været mens han ropte på Jason. Veldig lett å forstå hva han ville. Merk ironien. Jeg fniste lavt før jeg så på Jason som så uforstående på Nathan. "Daddy" ropte Nathan nok en gang før han snudde seg mot Jason, slik at han gikk rett i brystet til Jason. Jason løftet den lille kroppen til Nathan opp før han la Nathan ned på brystet sitt. Han strøk hånden sin forsiktig på ryggen hans frem og tilbake. "Den gutten er så pappadalt" lo jeg og så bort på Jason. "Jeg vet" mumlet han og kysset hodet til Nathan. "Men det passer vel bra at jeg er Nathandalt da?" lo han og jeg smilte før jeg nikket. "Det passer perfekt". 

 

"Jeg burde dra nå" mumlet jeg og reiste meg opp fra sofaen. "Du burde vel det" mumlet han og reiste seg opp og gikk etter meg inn til gangen. Jeg satte meg ned på benken i gangen i mens jeg knyttet conversene mine. Jeg reiste meg opp og gikk tett inntil Jason. "Vi ses snart" smilte han og jeg nikket før jeg bøyde meg opp og fikk et intenst kyss på leppene.  Armene mine gikk rundt nakken hans og jeg presset han lengre ned mot meg. "Du gjør at jeg ikke vil dra" mumlet jeg og kysset han en gang til. "Så bli" mumlet han og kysset meg nok en gang. "Kan ikke, mamma og de vet du" sukket jeg og trakk meg vekk i fra han. "Et siste kyss" mumlet han og dro meg opp til et lett kyss. "NÅ går jeg" lo jeg og gikk ut døren. Jeg hørte latteren til Jason bak meg, jeg snudde meg lett rundt før jeg blunket til han. Jeg kom at jeg måtte ringe en taxi, så jeg tok opp iPhonen min og ringte etter en.

 

"Ariana?" mamma sin stemme traff ørene mine i det jeg lukket døren igjen bak meg. "Så flott du er hjemme, det er mat" smilte hun og nikket før jeg satte meg ned på bordet. En typisk ting, var at denne familien alltid spiste middag sent på kvelden. "Hvordan har dagen din vært, så langt?" "Helt grei" smilte jeg tilbake før jeg puttet en matbit i munnen min. "Du har vel vært med Jason?" Logan så bort på meg, og jeg nikket svakt. "Angående det, jeg og pappa har nå snakket om denne Jason gutten" mamma så alvorlig bort på meg. "Og vi har bestemt at om du skal fortsette med å møte denne gutten, så skal vi møte han. Og han er derfor invitert på middag til oss over i morgen, altså på Lørdag. Skolen begynner på mandag, som du vet".

 

SHIT!! HVA SKJER NÅ?!?!?! En del til i dag, bitches? 
-Esin 


11.02.2013 / 21:49 / Filed Under: Blogg

Ustream krasjet

Hei alle sammen!

 

 

For mye aktivitet på Ustream gjorde sånn at Justin ikke kom seg inn på siden for å holde liveshow.

 

image

selvfølgelig ironi, haha

 

//Katrine


11.02.2013 / 21:26 / Filed Under: Blogg

2009 - 2013

Hei alle sammen!

 

2009:2013:

 

 

//Katrine

 


11.02.2013 / 21:00 / Filed Under: Blogg

Instagram

Hei alle sammen!

 

 

Nye instagram bilder!

@justinbieber: Omgoodness

@justinbieber: Omgoodness

@justinbieber really now ustream is over capacity my fans are amazing but this is frustrating

@justinbieber really now ustream is over capacity my fans are amazing but this is frustrating
(Dette la han ut på twitter)

 

@justinbieber: Never been so frustrated 

@justinbieber: Never been so frustrated 

@justinbieber: princess jazzy

@justinbieber: princess jazzy 

@justinbieber: Sweet dreams

@justinbieber: Sweet dreams

@justinbieber: Me and jaxo 

@justinbieber: Me and jaxo

 

//Katrine


11.02.2013 / 20:14 / Filed Under: Blogg

Videoer fra Ustreamen

Hei alle sammen!

 

2 korte videoer fra ustreamen igår

 

 

//Katrine

 

 

//Katrine


11.02.2013 / 20:10 / Filed Under: Blogg

Jelena-Nothing Like Us

 

Hei dere!

 

Hva er deres mening om Jelena? Tror du de har gjort det slutt for godt, prøver igjen eller fortsatt er sammen? Vi har jo sett noen bilder av de etterpå sammen, men tror du de prøver på nytt?
Det går mange rykter rundt og man skal ikke tro på alle, men jeg er litt nyskjerrig på å vite din mening?

 

 

 

 

 

 

 

Så, hva er din mening om Jelena?

 

-Rikke


11.02.2013 / 20:07 / Filed Under: Blogg

VG skriver om Justin

Hei alle sammen!

//Katrine


11.02.2013 / 19:44 / Filed Under: Blogg

Twitter trend

Hei alle sammen!

//Katrine


11.02.2013 / 19:24 / Filed Under: Blogg

Gifs

Hei alle sammen!

 

 

Gifs fra igår

  

 

  

 

//Katrine


11.02.2013 / 18:45 / Filed Under: Blogg

Bilde fra Ustream

Hei alle sammen!

 

 

Bilde fra da Justin hadde Ustream inatt!

Justin shirtless on UStream before it crashed.

 

//Katrine


11.02.2013 / 18:30 / Filed Under: Blogg

Valentines Day

 

Hei alle sammen!

 

Som de fleste helt sikkert vet er det Valentines Day denne torsdagen, den 14 fabruar. De med kjæreste gleder seg helt sikkert masse til denne dagen og dere andre kan joine meg i å se på fine videoer og bilder av Justin. For et år siden på valentines day var jo Justin ordentlig kjæreste med Selena, MEN hva tror dere han kommer til å gjøre i år? Han skal ikke ha konsert før den 17 fabruar så jeg lurer på hva han finner på. Kanskje han finner på noe med Selena hvis de prøver å ordne opp.
Jeg tenkte kanskje han skulle gjøre noe spesielt med OLLG om han hadde hatt konsert, men tydeligvis ikke.
Kanskje han bare skal være med familie osv fra Canada? Hva tror du? 

 

 

Hva tror du han skal på Valentines Day?

Har du en Valentines Date?

Hva er din drøm at Justin hadde gjort med deg på Valentines Day?

 

-Rikke 


11.02.2013 / 17:18 / Filed Under: Blogg

Ny sang

Hei alle sammen!

 

 

Justin fikk problemer med Ustreamen inatt, og derfor lastet han opp en ny sang på twitter!

 

 

You want me: 

 

 

 

 

//Katrine


11.02.2013 / 17:07 / Filed Under: Blogg

Justin Drew Bieber - 2009-2012

 

Hei alle sammen!

 

Se så mye han har forandret seg! Samtidig som at han alltid vil være den han alltid har vært!
Når jeg sitter hjemme og ikke har noenting å gjøre og bare slapper av pleier jeg å ligge på pc'en og søke på Justin. Bare tenk, så mye han har gjort og opplevd, og hvor mye han egentlig har forandret seg!
Selvom han er like herlig som alltid!

 

Se på frisyren!

 

 

og bare generelt hele han:

 GodGutten!

 

-Rikke


11.02.2013 / 16:30 / Filed Under: Blogg

Based on a lie

Har svart på dette spørsmålet i noen av innleggene men ser ikke ut til at alle får det med seg.

 

Uansett, har tatt pause fra historieskriving og based on a lie. Dette er for å samle opp litt krefter skjønner dere! Har skrevet historier nesten hver dag i 2 år, og da er det fort gjort å bli veldig sliten og lei. Når jeg begynner med historiebloggingen igjen vil sesong 2 av Based on a lie komme, men da vil jeg også skrive en lang og detaljert oppsummering av hele historien! 

 

Håper dere forstår :D

 

 

Rano


11.02.2013 / 16:16 / Filed Under: Blogg

pass på hva dere skriver!

Har lenge hatt lyst å ta opp dette temaet på bloggen før, men har rett og slett ikke orket. Men nå er jeg mildt sagt sint, så derfor velger jeg å gjøre det. Dette innlegget går til alle som har vært med på å slenge drit til de bak bloggen, og det er ikke få av dere heller :-)


 

Har mange av dere slengt dritt på en blogg før? Enten det handler om utseende eller personligheten til personen? Hvor mange bloggere tror dere ikke det er der ute som har slutta å blogge på grunn av hate? Voe var jo bare et lite eksempel på det man kan kalle mobbing når det gjelder blogg. Har dere egentlig peiling på hvilke konsekvenser dette kan føre til? Hvis folk finner ut at det er nemlig deg. For det er ikke så vanskelig å dra til politistasjonen med en mobbekommentar for å spore opp hvem som har skrevet dette, og som kan føre til konsekvenser for nemlig deg. Og hvis vi ikke tenker på konsekvensene, hvorfor bruker folk tiden sin på å slenge dritt om personer de ikke kjenner? Er det ikke annet enn ren sjalusi?

 

Grunnen til at jeg tok opp dette emnet nå, er fordi noen har laget en falsk bruker på facebook og deretter slengt dritt til Katrine på innboks. Dette har skjedd med mine tidligere bloggere også, og absolutt ikke noe jeg finner greit i det hele tatt. En lang periode, spesielt i det siste, har jeg også fått mye hate på grunn av valg jeg har gjort for mine egne fordeler, men jeg har lært meg å drite i det. For min del syns jeg heller dere kan legge ALT hat på meg istedenfor Esin, Rikke, Katrine eller Sandra, nemlig fordi det er jeg som står hovedansvarlig for bloggen og de bare er uskyldig som faktisk jobber frivillig på denne bloggen for å tilfredsstille DERE! Hva er grunnen til at dere slenger dritt om mine herlige bestevenner bak bloggen? Har de gjort deg noe kanskje? Er det bare sjalusien din som renner langt nedover Amazonas elven? 

 

Aner dere hvor mye det sårer en person å høre drittslenging om utseende for eksempel? Hvem synker så lavt å rakke ned på UTSEENDE til personer som de ikke kan noe for?  Hva får deg til å tro at DU er et bedre menneske, og har rett til å slenge dritt om andre mennesker rundt deg? Når det er sagt, tenk hvis det var du som satt med store muligheter i hånden din som du måtte takke nei for, bare fordi du ikke ville ha drittslenging etter deg. Eller at det var du som skulle gå innpå facebook etter en drittdag, og ser en sånn melding i innboksen din. Hvordan hadde du reagert?

 

Jeg finner meg som sagt ikke i dette, og all direkte mobbe kommentarer blir skrevet ned. Både med ip adresse og hele meldingen. Og når det kommer til facebook meldinger videre, så blir alt anmeldt. Håper isåfall dere som likevel har tenkt å fortsette med mobbing får en heftig og saftig bot, for dere vet virkelig ikke hvilke konsekvenser det har å skrive en enkel liten drittkommentar. Og hvis dere først skal gjøre det, så BER jeg dere om å slenge dritt til meg, Rano, istedenfor mine andre bloggkollegaer, for jeg gir mildt sagt en god faen nå:-)

 

Men når det er sagt, så vil jeg si TUUUUUSENTAKK til alle våre herlige lesere som klikker seg innpå hver eneste dag, og enda en stor takk til dere som kommenterer så mye positivt på bloggen vår. Dere er grunnen til at vi fakisk gidder å bruke vår EGEN fritid på dette, vår egen TID og PENGER. Dere er så herlig hver og en av dere, at dere fortjener det beste. Ikke glem det my loves

 

 

Og ellers, så takk for meg.

 

Hva syntes dere om mobbing over internett? Hva er deres synspunkter? Har du blitt utsatt for det?

 

 

Rano


11.02.2013 / 16:00 / Filed Under: Blogg

Bilder fra SNL (2)

Hei alle sammen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Katrine


11.02.2013 / 15:19 / Filed Under: Blogg

Twitter

Hei alle sammen!

 

 

Noen tweets som Justin postet inatt!

 

//Katrine

 


11.02.2013 / 15:04 / Filed Under: Blogg

Bilder fra SNL (1)

Hei alle sammen!♥

 

 

 

 

 

 

 

v

 

 

//Katrine


I'll take care of your son, I promise - del 29

 

"M-moren til Nathan?" hvisket jeg å så opp på han. Jason nikket svakt før han lot blikket sitt gå rett frem. "Du har det fine mørke håret som henne. De perfekte brune øynene. Den tynne fine brune kroppen. Du er som en kopi av henne, Ariana. Til og med navnene deres" sa han. Jeg kunne ikke tolke hva han følte på noen måter. "Aria og Ariana" mumlet han stille for seg selv. "Men hvordan fant du meg?" jeg så spørrende på han. Jeg satte meg nærmere han og to hånden hans. Bare for at han skulle føle seg bedre. Jeg kjente han klemte hardt tilbake før han åpnet munnen sin. "Jeg har jo vært en del ganger hos the Los Angeles Cops" startet han. Han slikket seg lett på leppene før han fortsatte. "Hvor jeg har sett din far, snakket med han og sånt. Og en dag, så jeg bilde av deg og gutt - som jeg antar var broren din. Først trodde jeg det var Aria på bildet, men klarte fort å finne ut at det ikke var Aria" sa han og ga meg et kjapt blikk før han så ned igjen. "Og siden jeg er Jason McCann så er det ikke så vanskelig for meg å finne ut hvem personer og sånt er. Spesielt ikke når du ringte faren din mens jeg satt inne med han, og han svarte 'hei Ariana'. Og jeg vet jo at faren din heter Lucas Hale. Og da fant jeg fort ut at du var Ariana Hale". Jeg måtte nesten smile litt over Jason. Han var egentlig utrolig smart. Og nå skjønte jeg hvordan og hvorfor han hadde funnet meg. "Men hva fikk deg til å tenke at jeg kom til å gå med på dette, Jason? Jeg mener..faren OG moren min er politi" hvisket jeg og så stille på han. "Jeg vet ikke. Jeg bare håpte på at du ville gjøre det for meg. Det blir ikke ofte. Max 3-4 ganger i måneden" mumlet han og så på meg. Kanskje det faktisk kunne gå fint å passe på Nathan 3-4 ganger i måneden? Jeg kjente usikkerheten bygge seg opp i kroppen min. Ville det bli verdt det? 


(NATHAN, OMG JEG FÅR LYST PÅ UNGE!! SE PÅ DET DER OMG!! KRØØLLENE, OMG JEG GRÅTER, SKAL SPØRRE MAMMA OM JEG KAN FÅ UNGE FRA REMA 1000, HEHE)

"Jeg skal tenke mer på det, okei?" jeg så bort på han og jeg glimtet et lite smil rundt munnen hans. "Tusen takk" hvisket han før han bøyde seg opp og plantet leppene sine svakt på mine. Sommerfuglene tok over i hele kroppen min, og jeg angret ikke på at jeg hadde valgt å vurdere det. Spesielt ikke når jeg forsto hvor mye det faktisk betydde for Jason. Jeg lente meg litt tilbake i sofaen og satte meg godt til rette i det jeg kjente at Jason snudde seg ordentlig rundt til meg. Armene mine gikk forsiktig inn i håret til Jason mens tungene våre lekte lett sammen. Jason slapp leppene mine i noen sekunder før han satte seg skikkelig opp i sofaen. Jeg la meg over slik at han automatisk falt bakover i sofaen. Jeg satte meg over magen hans mens jeg lekte smått med smykket rundt halsen hans. "Hva står denne datoen for?" jeg så på smykket hvor det sto datoen '3.02.2012'. "Bursdagen til Nathan" smilte Jason lett. "Jeg tror du er verdens beste far" hvisket jeg og så seriøst opp på han. "Se her da". Han tok opp armen sin og snudde håndleddet mot meg. På innsiden av håndleddet var den samme datoen tatovert. "Jeg vil og ta tatovering" mumlet jeg og satte armen i kors. "Ta tatovering da" lo Jason før han tok hånden sin og flettet den i min. "Tør ikke spørre foreldrene mine en gang" fniste jeg mens jeg så ned på Jason. "Ville ikke jeg heller gjort" smilte han og jeg lagde store øyne mot han. "Hva prøver du å si, McCann?". "At du har strenge foreldre" smilte han og tok tak i genseren min og dro meg ned mot leppene hans. Jeg støttet armene mine på hver sin side av hodet hans mens jeg kjente leppene hans som bevegde seg i takt med mine mine mens jeg kjentene hendene hans som sakte strøk over lårene mine og deretter opp til ryggen min. Jeg kjente et smil som gled seg rundt leppene til Jason, helt uten videre. Jeg trakk meg i fra han og så ned på han. "Hvorfor smiler du?" lo jeg og så dumt på han. "Fordi" smilte han og blunket lett med det ene øyet sitt. "Når har du bursdag egentlig?" smilte jeg og så bort på Jason. "1 måned og 2 dager etter Nathan. Use your brain now baby". "Du er så teit, men det er vel rundt 1-2 mars?" smilte jeg og Jason nikket. "Den 1" la han til før han kysset meg lett på leppene. "Jeg har bursdag den 2.mars" sa jeg og så sjokkert på han. "Virkelig?" han så rart på meg. Jeg nikket før jeg fniste lett. "Kanskje det er meant to be" hvisket jeg og trakk skuldrene mine uskyldig opp. "Jeg tror du gjorde det med vilje a-" Men før Jason i det hele tatt fikk sagt noe mer hørte vi et høyt smell fra etasjen under, etterfulgt av Nathan sitt høye hyl.

 

 

Oh no.. mer?

-ESSIN


10.02.2013 / 20:47 / Filed Under: Blogg

TT

Hei alle sammen!

//Katrine


10.02.2013 / 19:51 / Filed Under: Blogg

Billetter

Da har jeg samlet flere billetter og personer. Hvis dere ønsker å bytte billett, eller selge, kontakt på rano-brann@hotmail.com. Jeg pleier ikke å svare på de mailene, bare se over kjapt! Så ikke spam hotmailen ;-)


 

2 ståplasser til 20.april, Copenhagen, Danmark. Kontakt på: Andreavstene@hotmail.no


1 Ståplass den 17.april. Kontakt på: kristinmid@hotmail.com eller Kristin Midtgård på facebook

 

2 ståplasser til 16. Kontakt på: carolina-solberg@live.no

 

1 Sitteplass den 17. ønskes byttet til 16. Kontakt på. hadizjat@icloud.com

 

4 ståplasser til 16. kontakt på: ole_ronny@hotmail.com

 
 

 

Jeg legger ut slike innlegg 2 ganger i uka! Så da har dere mulighet til å kjøpe, og å selge.

 

 

Rano


10.02.2013 / 19:07 / Filed Under: Blogg

Instagram

Hei alle sammen!

//Katrine


10.02.2013 / 18:58 / Filed Under: Blogg

Morsomt

 

Noen andre enn meg som syns dette var morsomt? haha

 

 

Rano


10.02.2013 / 18:56 / Filed Under: Blogg

Her skal Justin ha livestream

http://twitcam.livestream.com/cg7qz

Dette er linken til Justin sitt liveshow. Men vi vet ikke direkte når det begynner! Folk sier klokken 2 på natten, men da er vel de fleste av dere i sengen og sover.

 

Rano


I'll take care of your son, I promise - del 28

1.Nathan er Jason sin unge. 2.Jason McCann er den samme som Justin Bieber, bare at Jason McCann er den "kriminelle" siden av Justin. <-- det var en jente som lurte på det i forrige del, så svarer bare her :)

 

"Hva mener du?" Jason så rart på meg. "Av alle personer til å være med Nathan, hvorfor meg? Hvorfor ikke en random jenta på gata som ikke har et sted å bo? Som kunne bodd her? Eller noen som faktisk har muligheten..eller, ja" mumlet jeg og så bort på han. Jason ble plutselig veldig tom i ansiktet, og jeg skjønte at det var på tide å gå av fanget hans nå. Jeg tok foten min over til den andre siden og satte meg ned i sofaen ved siden av han. "Det er vanskelig å snakke om det" mumlet han mens han satte seg ltit opp og la albuene sine på knærne sine før han la hodet i hendene. "Du trenger ikke å fortelle meg, men jeg hadde blitt glad for å vite hvorfor du ville ha meg til å være en som passer på Nathan, i stedet for en annen person? Men samtidig så tenker jeg at det kanskje bare var et helt random valg da du valgte meg. Jeg vet ikke, og ville gjerne likt å vite det" Jeg lot ordene trille sakte ut av munnen min. Ville ikke si noe som var feil, eller noe som kunne irritere Jason. Jeg hadde sett den onde siden av Jason før. En gang, aldri mer. "Og jeg ville bare spør..for om man aldri spør eller prøver å finne ut grunnen, så får man jo aldri vite det" hvisket jeg, men jeg tror han hørte meg for det om.


"Det er mye du ikke vet om meg Ariana. Det er masse du aldri kommer til å få vite heller. Du har ingen anelse om hvem jeg egentlig er. Du kjenner ikke meg, eller noen som tilhører i dette huset. Du kjenner en person vi egentlig ikke er. Jeg tror personlig ikke at du er klar for sannheten om livet mitt eller Nathan sitt enda. Jeg tror ikke du aner hvor stor risk jeg har i jobben min er. Livet mitt og det jeg holder på med er så mye verre enn du egentlig tror det er. Det knuser meg at jeg kan forsvinne når som helst. Om jeg går inn ut av dette huset, for å gå i butikken å kjøpe noe, så kan det hende jeg ikke kommer hjem igjen. Derfor vil jeg ha en person som faktisk kan ta godt vare på sønnen min. Hele tiden. Jeg vil ha en person jeg vet ikke vil skuffe meg. Jeg stoler ikke på at du er den personen. Jeg bruker lang tid på å gi folk tilliten min. Vi har kjent hverandre i noen uker. Men det betyr ikke at vi kjenner hverandre. Det er så mye mer enn en bakgrunn i livet mitt. Har du noen gang tenkt på grunnene til hvorfor jeg sitter her, med dette livet? Har du noen gang tenkt på at om jeg ikke var kriminell, så ville jeg aldri hatt Nathan? Jeg er så glad for at jeg er en kriminell, samtidig ikke. Nathan betyr mye for meg, mer enn du kan ane. Jeg kan gjøre ALT for han. Det sårer og stikker inni meg hver gang jeg hører han gråte. Det gjør vondt, fordi jeg føler at jeg ikke er en god nok far. Men sannheten er at han trenger en mamma. Han trenger en mamma som kan ta vare på han, om jeg en dag forsvinner. Jeg kommer ikke til å ta døden min ta meg, uten å vite at Nathan er i trygge armer. Du tenker kanskje, hvorfor ingen andre i gjengen din? Men om jeg lar Nathan være i armene til Alex, eller noen andre i gjengen den dagen jeg dør, så kommer han til å vokse opp og bli en kriminell, som dem. Det vil jeg ikke. Jeg vil at Nathan skal få et normalt liv, med en normal person, om jeg en gang dør. Og grunnen til at jeg har valgt deg, er fordi.." Han stoppet opp noen sekunder før han snudde seg mot, og så bort på meg. Han slikket seg litt på leppene, før han så opp på meg. Øynene hans traff mine, og en liten stillhet la seg over rommet. Han så ut til å ikke vite hvordan hans kulle si neste setning. "Det føles rart å si dette, du må ikke ta deg feil eller noe" fortsatt han før han så bort på meg. "Neinei" svarte jeg kjapt. Endelig skulle jeg få vite hvorfor. Hvorfor meg? Den jenten som ikke har muligheten til å hjelpe han på noen måter. Han åpnet munnen sin, og hjertet mitt dunket hardere og hardere for hvert ord han sa. "Fordi du minner meg om henne",

 

 

Fyfaen, 70+ kommentarer på del 27? oh my......lord. Wow, tusen takk folkens!! Kommentarene deres varmer skikkelig! Men jeg må bare få sagt at nesten INGENTING har startet, jeg gleder meg som et helvette til å skrive alt jeg har planlagt! bgflvdjclfkcjs jeg elsker dere.. Men aouch, hvem er "henne" Jason snakker om? hmm
-Esin


10.02.2013 / 18:07 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Kjøp Iphone deksler med Justin på! + Konkurranse

Heihei!

 

Tenkte å anbefale dere en kjempe bra nettside til Ukens Belieber tips, nemlig Dittutstyr.no. Det som er så flott med denne siden, er at de selger ulike og fine iphone deksler! Og så klart med favoritten Justin på! De har også til andre kjendiser som blant annet One Direction, for jeg vet vi har mange Directioners som lesere. Elsker at man kan betale via paypal, for en sikker betaling også. Under kan dere se bildeserie av de ulike dekslene som er min favoritt!

 

Justin Bieber deksel for iPhone 4 og 4S - nr.6Justin Bieber deksel for iPhone 4 og 4S - nr.2Justin Bieber deksel for iPhone 4 og 4S - nr.5

 

Nå har du også muligheten til å vinne et av dekslene. Det blir en vinner som kan velge mellom et av de to dekslene til høyre!

 

Alt du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar. Denne konkurransen går mer til de som faktisk har iphone 4 og iphone 4s! :-) Lykketil!

 

 

Rano

 

 


10.02.2013 / 18:02 / Filed Under: Blogg

Instagram

@yungdew: &#8220;Swaggyy @kidfamousym @justinbieber @liltwist&#8221;

@yungdew: ?Swaggyy @kidfamousym @justinbieber @liltwist?

 

 

 

Det er svært lite å blogge om i dag!

 

Rano


10.02.2013 / 18:02 / Filed Under: Blogg

Gifts fra SNL

@yungdew: &#8220;Swaggyy @kidfamousym @justinbieber @liltwist&#8221;

@yungdew: ?Swaggyy @kidfamousym @justinbieber @liltwist?

 

  

  

  

 

 

Rano


10.02.2013 / 14:28 / Filed Under: Blogg

Instagram

@yungdew: <a class=#WildKidz @justinbieber @liltwist" />

@yungdew: #WildKidz @justinbieber @liltwist

@scooterbraun: Attention teachers and students&#8230;. Proud night. #bieberonsnl

@scooterbraun: Attention teachers and students?. Proud night. #bieberonsnl

Haha, kjente ikke igjen Justin her!

 

 

 

Rano


10.02.2013 / 14:27 / Filed Under: Blogg

Justin med fans på SNL

 

 

Rano


10.02.2013 / 14:26 / Filed Under: Blogg

Se hele SNL

 

Enjoyyy!

 

 

Rano


10.02.2013 / 13:05 / Filed Under: Blogg

Justin bekrefter weed ryktene
Hvis dere spoler til 00:40, får dere høre at Justin bekrefter weed ryktene, bare på en komisk måte. Han bekrefter at han røykte weed, og at virkelig angrer på dette her. Syntes det er utrolig bra at han endelig tok initiativ til å bekrefte hva som var sant eller ikke. Det beviser at vi alle faktisk gjør feil, og at ingen er perfekte. Jeg tror at han ville bekrefte det på en litt "komisk" måte ettersom han ikke ville si det direkte med følelser.

 

Husk det Beliebers, vi kjenner ikke Justin. Vi tror vi gjør det, men vi gjør faktisk ikke det. Vi kjenner Justin utifra hva vi ser foran kameraet! Hvordan han oppfører seg foran kameraet er det eneste vi får se, eller måten han skriver på Twitter på. Det er synd å si det faktisk, men vi kjenner han ikke. Vi vet ikke hvordan han er som person, og vi vet aldri hvilke valg han egentlig vil ta. Og det må vi Beliebers faktisk respektere, uten å gå helt amok for det! Justin har røyket weed, og han inrømte det. Nå blir sikkert utrolig mange skuffet, og det er helt greit. Men jeg tror at hovedgrunnen til det er fordi vi Beliebers skaper oss et bilde av hvordan Justin er og oppfører seg, og blir kjempe skuffet når det dukker opp en liten negativ ting om han. For Justin er ikke perfekt, ingen er det. Han er perfekt i dine øyne muligens, men hvis vi tenker logisk så er han ikke perfekt.

 

Håper ikke folk overreagerer på det Justin har gjort. Det er ikke noe vi bestemmer, for gjort er gjort, og han angrer. Alt vi kan gjøre er å støtte han som vårt idol, men det er selvfølgelig HELT GREIT å ikke syntes at det han har gjort er bra, for det er det ikke. Jeg selv trodde ikke det var Justin i begynnelsen fordi jeg hadde dannet et bilde i hodet mitt over hvordan Justin var, og det fant jeg først ut etter VG intervjuet. Og siden da så har jeg skjønt at vi skaper alle et bilde som er langt ifra sannheten. Jeg ville liksom ikke tro på at mitt eget idol hadde gjort det! Men for meg gjør det egentlig ingenting nå, det er Justin som bestemmer. 

 

Hva syntes dere om dette? Trodde du det var Justin?

 

 

Rano


10.02.2013 / 10:44 / Filed Under: Blogg

Vil dere ha....

 

Hei alle sammen!

 

Folk sier de har lyst på imagines. Men det jeg lurer på er ,om dere vil ha det samtidig som Esin skriver historie? Mange mener det blir forvirrende, men må bare høre med dere! For jeg kan fikse imagines hvis det er det dere har lyst på! 

Så hva mener du? Blir det forvirrende eller skal jeg poste imagines?

 

 

-Rikke


10.02.2013 / 10:41 / Filed Under: Blogg

Twitter

 

Hei alle sammen!

 

 

 

-Rikke


10.02.2013 / 10:38 / Filed Under: Blogg

Justin på SNL - Videoer

 

Hei dere!

 

 

 

  Justin's opening for Saturday Night Live:

 

 Saturday Night Live skit: The Californians

 

 Saturday Night Live skit: Bodyguards:

 

 Justin performs ''As Long As You Love Me (Acoustic)'' on Saturday Night Live:

 

 Saturday Night Live skit: Greese:

 

 Saturday Night Live skit: The Miley Cyrus Show:

 

 Saturday Night Live: Valentine's Day Message from Justin Bieber:

 

  Saturday Night Live skit: Glice:

 

 Justin performs ''Nothing Like Us'' on Saturday Night Live:

 

 Saturday Night Live skit: Abstinence Dance:

 

 Saturday Night Live: The Moroccans of Mulholland Drive Parody:

 

-Rikke 


10.02.2013 / 10:14 / Filed Under: Blogg

Bilder fra SNL

 

Hei alle sammen!

 

Justin rehearsing for SNL!

 

 

 

 

 

     

 

 

 

     

 

     

 

-Rikke


09.02.2013 / 20:54 / Filed Under: Blogg

Flere bilder fra NY

 

 

Rano


09.02.2013 / 20:53 / Filed Under: Blogg

Instagram

&#8220;@yungdew: Jacuzzi with my bro @justinbieber&#8221;

?@yungdew: Jacuzzi with my bro @justinbieber?

 

 

 

Rano


09.02.2013 / 20:52 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde

 

Rano


I'll take care of your son, I promise - del 27

Hei folkens! Jeg vet mange vil at jeg skal ha det slik at jeg skriver litt av den forrige delen på toppen av innlegget, MEN problemet er at når jeg gjør det, og limer inn den nye delen etterpå fra word, så blir den skriften fra word KJEMPE liten, innlegget blir rotete..og ja, jeg vet ikke hvorfor det skjer. Men det er altså derfor jeg ikke tar med slutten på forrige del. 


 Jeg lente meg inntil dørkarmen mens jeg bare sto å nøt utsikten over Jason og Nathan. Måten Jason fikk Nathan til å le å smile på. Eller hvordan han klemte sønnen sin hardt inntil overkroppen sin, gjorde meg varm innvendig. Men samtidig følte jeg meg så uendelig frekk. Hvordan jeg bare aviste dealen til Jason hele tiden. Hva om det bare er en eller to ganger i uken? I helgene? Hva om Nathan faktisk trengte det? Og ikke minst, Jason? Jeg våknet tilbake i tankene mine da jeg kjente noen som slo meg svakt i leggen. Jeg snudde hodet ned og møtte de nydelig store blåe øynene til Nathan. "Hei gullet mitt" hvisket jeg og satte meg på huk ned før jeg løftet han opp. Nathan så på meg før han pekte på kjøkkenet. "Sulten?" smilte jeg og Nathan overså spørsmålet mitt. Skal ikke være lett å ikke forstå hva de voksene sier til deg når du kun er noen måneder gammel, tenkte jeg før jeg satte Nathan ned på gulvet og fant en banan som jeg kuttet opp i biter og la de i en skål. "Kom" sa jeg og løftet Nathan opp og tok med meg skålen med bananer, og en flaske med eplejuice oppi. Jeg satte det jeg hadde i den høyre hånden ned på bordet før jeg deretter satte Nathan ned i fanget til Jason. Jeg rakk armen min bort til bordet og tok tak i flasken og skålen før jeg rakk flasken mot Nathan. Nathan la leppene fort over flasken før han begynte å drikke masse juice. "Det holder nå kompis". Jason lo lavt før han tok vekk flasken mens jeg rakk en bit med banan mot munnen hans. Nathan åpnet munnen og tok gledelig i mot banan. "Er ikke vanskelig å se at bananer er favoritt frukten hans" lo jeg mens jeg tenkte på hvor mange ganger jeg hadde matet han med banan siden jeg ble kjent med han.

"Flink gutt" smilte jeg i det Nathan stappet den siste banan biten i munnen sin. Han så opp på meg før han brukte hånden sin til å dytte banen inn. "Kanskje litt for stor for din munn" mumlet jeg og bet meg svakt i leppa. Hvordan går det ann å være så utrolig nydelig? Gutten fikk meg til å smelte på alle måter. Håret hans. Kinnene hans. Øynene hans. Hendene hans. Alt, hele Nathan. Jeg løftet Nathan opp i armene mine og ga han en god klem mens jeg lot han bare ligge på brystet mitt. "Daddy" Nathan løftet hodet sitt opp mot Jason og rakk hånden mot han. Han åpnet hånden og lukket den igjen, og gjorde det et par ganger. "Aha, tutten og kluten ja" lo Jason før han rakk armen sin bort til bordet. Han tok tak i tutten og kluten og rakk de mot Nathan. Jeg likte hvordan Nathan holdt kosekluten i hånden sin mens han tuttet på tutten og lukket øynene sine igjen. Hånden min lot jeg gli opp på ryggen hans mens jeg strøk hånden opp og ned på den lille ryggen hans, helt til jeg kjente at han pustet tungt, et tegn på at han hadde sovnet. Jeg satt noen minutter med Nathan i fanget mitt. Verken jeg eller Jason snakket. Det irriterte meg at han var irritert på meg. Det var frustrerende at han ikke så saken på min side. Jeg sukket tungt før jeg reiste meg opp og gikk opp trappene til rommet til Nathan.


"Skal du bare ignorere meg for alltid nå?" jeg lot ordene strømme ut av munnen min etter at jeg og Jason hadde sittet i flere minutter med en klein stillhet i huset. "Ignorer deg ikke" mumlet han og så kjapt bort på meg. Jeg sukket før jeg satte meg nærmere Jason slik at jeg kjente låret hans inntil bena mine. Jeg snudde meg rundt slik at jeg satt med føttene i kors og så rett mot Jason. Jeg gjorde som jeg gjorde tidligere, tok hånden min på det myke kinnet hans og snudde hodet hans mot mitt. "Slutt og oppføre deg så barnslig" hvisket jeg før jeg strøk tommelen over kinnet hans. Jason sa ingenting, i stedet lot han bare blikket sitt feste seg i øynene mine. "Du er en drittsekk av og til" mumlet jeg før jeg presset leppene mine hardt mot hans. Jason var ikke treg med å bevege leppene sine i takt med mine. Jeg satte meg over Jason slik at jeg hadde en fot på hver side av han. Hendene mine var godt plassert på kinnene til Jason mens Jason hadde armene rundt midjen min. Jeg kjente tungen til Jason som strøk meg forsiktig på underleppen min, jeg åpnet munnen og ga han tilgang til å komme inn mens jeg lekte tungen min med hans. Jason trakk hodet sitt forsiktig bort fra mitt. Jeg åpnet øynene og møtte Jason sine nøttebrune øyne. "Hvorfor meg?" ordene falt ut av munnen min, og jeg hadde ingen kontroll på hva jeg sa.

 

 

Kan poste et par deler i dag, om dere er aktive med kommentarer! Gjerne kommenter noe annet enn "mer"..ehheeeeeeee

-Esin


09.02.2013 / 18:45 / Filed Under: Blogg

Instagram

Hei alle sammen!

//Katrine


09.02.2013 / 16:21 / Filed Under: Blogg

Instagram

@justinbieber: Love u kid

@justinbieber love u kid

 

 

Rano


09.02.2013 / 16:21 / Filed Under: Blogg

Fans i New York!

 

 

Rano


09.02.2013 / 15:37 / Filed Under: Blogg

Hva vil dere ha?

 

Hei alle sammen!

 

Justin er i New York og det har ikke kommet veldig mange nyheter ut om han. Så jeg lurer på om det er noe dere har lyst på? Noen spesielle innlegg som ikke er nyheter? 

Enten lange eller korte innlegg, gifs, videoer, noen spesielle bilder?

Dere bestemmer!

 

 

-Rikke 


09.02.2013 / 15:05 / Filed Under: Blogg

Justin i New York i går

 

Hei alle sammen!

 

 

 

 

 

 

     

 

-Rikke


09.02.2013 / 13:20 / Filed Under: Blogg

TT

Hei alle sammen!

//Katrine


09.02.2013 / 00:38 / Filed Under: Blogg

Pizza til fansen

Hei alle sammen!

 

 

Justin ga pizza til fansen som sto utenfor lokalet til SNL showet som skal gå i morgen!

http://25.media.tumblr.com/365bda37a6b4351ffe77a2105d4d9806/tumblr_mhx8l33vjx1rb4b4mo3_1280.png

http://24.media.tumblr.com/246af16501141d40390c471462d0d5e0/tumblr_mhx8l33vjx1rb4b4mo2_1280.jpg

 

beste gutten!

 

//Katrine

 


09.02.2013 / 00:36 / Filed Under: Blogg

SNL

Hei alle sammen!

 

 

I morgen kommer SNL og jeg gleder meg så utrolig mye!

Another photo from Justin&#8217;s SNL promo! 

@nbcsnl: Rehearsals with @justinbieber and Kenan Thompson!! <a class=#SNL#BieberOnSNL #Feb9" /> 

@nbcsnl: Rehearsals with @justinbieber and Kenan Thompson!! #SNL#BieberOnSNL #Feb9

//Katrine


09.02.2013 / 00:35 / Filed Under: Blogg

Nye instagram bilder

Hei alle sammen!

 

@liltwist: Just ran into vanilla ice in the lobby!! Popping some vitamin water!! 

@liltwist: Just ran into vanilla ice in the lobby!! Popping some vitamin water!!

@justinbieber This horse loves you 

@justinbieber This horse loves you 

frandalaybay: My Young G&#8217;s @justinbieber &amp; @liltwist 

frandalaybay: My Young G?s @justinbieber & @liltwist 

 

 

//Katrine


08.02.2013 / 21:47 / Filed Under: Blogg

Måten han gjør det på...

Hei alle sammen!

 

 

måten han gjør det på, og måten han lever seg inn i kysset er sykt, haha

 

 

 

 

 

//Katrine


08.02.2013 / 21:19 / Filed Under: Blogg

TO KONSERTBILLETTER SELGES

Hei alle sammen!

Jeg har en venninne som selger to billetter til Justin Bieber konserten 17.April! Hun har the emerald vip package, og om dere ikke vet hva det er så får man dette med i pakken;

" God plassering i forhold til scenen (sitteplass på tribune langside)
" Eksklusive Justin Bieber VIP produkter
" En eksklusiv Justin Bieber gavepose (laget spesielt for disse VIP pakkene)
" En souvenir Justin Bieber tour program eller fotobok
" En av et begrenset opplag Justin Bieber VIP laminert nøkkelbånd
" En Justin Bieber minne-konsertbillett

 Send mail til josefindyga@hotmail.com! En billett koster egentlig 1 555 kr, så de betalte altså 3 110 kr for begge!
Hvem vet, kanskje akkurat du får muligheten til å se Justin? 

523009_117738195031406_1950724075_n_large

Vær kjappe!
-Rikke 


08.02.2013 / 20:37 / Filed Under: Blogg

2010-2012

Hei alle sammen!

 

 

Synes dette var litt morsomt:

 

//Katrine


08.02.2013 / 19:38 / Filed Under: Blogg

Justin møter fans idag!

Hei alle sammen!

 

Justin meeting fans today!

 

Justin møtte fansen idag!

 

//Katrine


08.02.2013 / 19:35 / Filed Under: Blogg

Bilder og gifs

Hei alle sammen!

  

  

 

 

//Katrine


I'll take care of you son, I promise - del 26

Jason så stille og tomt bort på meg. Han pustet tungt ut. ''Hun er død'' hvisket han og så bort på meg. ''Hvordan?'' jeg gikk nærmere Jason før jeg la hendene mine på kinnene hans. ''Bilulykke'' la han til og jeg nikket. Jeg så det på hele han at det gjorde vondt å snakke om det. Jeg trakk Jason inntil meg og ga han en god klem, som føltes ut til å være lenge. I mange minutter. ''Jeg er lei for det'' mumlet jeg og så trist på han. ''Det går fint'' hvisket han før han tok hånden min igjen og fortsatte med å gå langs kanten. ''Ariana?'' Jason stoppet opp og jeg stoppet automatisk opp rett etter han. ''Ja?'' mumlet jeg og så opp på han. ''Du er fortsatt ikke med i dealen min? Jeg trenger det Ariana. Nathan trenger det. Jeg har så mye å gjøre fremover, jeg trenger noen som kan ta vare på alt jeg har, Ariana''. Jason så bort på meg med et tomt blikk. ''Jason, jeg er lei meg. Men jeg kan ikke. Skolen begynner om litt over 1 uke'' hvisket jeg å så opp på han med et veldig unnskyldende blikk. ''Ariana, vi kan klare det. Det er ikke ofte jeg gjør business. Vær så snill'' hvisket han og lente seg nærme meg, slik at leppene hans havnet svakt på mine. Jeg kysset sakte men sikkert tilbake. Men det endret fortsatt ikke valget mitt. Jeg kunne ikke gjøre dette for Jason. Collage var det viktigste i hele livet mitt. Jason trakk seg vekk fra meg. ''Gjør det for meg, Ariana''. ''Jason, jeg kan ikke'' jeg så leit opp på han. ''okei, jeg forstår. La oss gå tilbake til bildene'' sukket han. Han slapp hånden min og gikk noen steg foran meg. Var han sur nå?


''Jason'' jeg ropte oppgitt etter han før jeg løp bort til han og dro han i armen. ''Hva?'' sa han og så kaldt på meg. ''Ikke vær sånn, prøv å se det fra min side'' ropte jeg irritert før jeg holdt han hardt fast i armen. ''Fra din side? Det er ikke så vanskelig som du tror det er, Ariana'' ropte han frustrert mens han slang ut med armene sine. ''Aner du hva du snakker om Jason? Du er en kriminell. Det er ikke bare bare å kaste seg inn i livet ditt'' mumlet jeg lavt. Mest fordi jeg følte den setningen kom feil ut. ''Så det er det du er redd for? At jeg er en kriminell? Du tror at det kommer til å gå utover deg? Jeg lover deg Ariana, på ingen måter vil det gå utover deg. Jeg lover alt jeg har. Jeg trenger bare at sønnen min på noen få måneder har det bra. Jeg trygler og ber'' han så ned på meg. Jeg forventet å se en Jason med øynene fulle av tårer. Men ingen tårer var til syne. Han viste ingen tegn til at han var lei seg. ''Jason. College er viktig for meg. Jeg er nødt til å jobbe'' hvisket jeg og så opp på han. ''Ingenting holder deg tilbake fra jobbingen, Ariana''. Han ropte nok en gang mot meg. ''Jeg kan ikke Jason, jeg er lei for det. Men jeg kan ikke. Du må finne noen andre som kan ta min plass'' sa jeg og så opp på han. Jason sukket irritert før han snudde seg og gikk opp mot bilen. Jeg følte fort etter og gikk opp til bilen. Jeg tørket føttene mine med hendene mine før jeg dro på meg sokkene og skoene igjen, og satte meg ned ved siden av han i passasjersetet. Vi var begge rolige gjennom hele bilturen. ''Hjem til meg eller deg?'' Jason så spørrende på meg. ''Om Nathan er våken kan vi godt dra hjem til deg'' mumlet jeg og Jason nikket kort før han snudde inn til høyre. Det gjorde vondt at jeg skuffet Jason på denne måten, men samtidig forstår jeg ikke hvorfor det skulle være akkurat meg? ''Vi er fremme''. Jeg nikket og gikk ut av bilen. Jason gikk 4 meter foran meg, og virket foran sur. Før han rakk å åpne døren så tok jeg hånden hans og dro han rundt. Jeg flettet hånden min inn i hans, selv om han ikke flettet tilbake. ''Ikke vær sur på meg, Jason'' jeg så trist opp på han. ''Jeg er ikke sur'' mumlet han og så ned på meg. ''Virkelig?Jeg er ikke dum'' mumlet jeg og så frustrert bort på han. ''Kan du ikke respektere valget mitt? Om du ikke vil ha noe mer med meg å gjøre, så si det i stede for å ignorere og være så hard og kald mot meg'' mumlet jeg og så opp på han. Jason bet seg svakt i leppa og jeg kjente at han trakk hånden sin ut av min før han gikk inn døren. Det gjorde vondt. Virkelig. Jeg sukket tungt men fulgte inn døren til det enorme huset hans. Jeg lukket døren etter meg og dro av meg skoene før jeg deretter gikk inn i stua hvor Jason satt med Nathan i fanget. Det var ikke vanskelig å se at Nathan betydde mye, mye for Jason. 

 

Mer?

 

 


08.02.2013 / 17:51 / Filed Under: Blogg

Justin i NYC

Hei alle sammen!

 

 

Justin i NYC i natt!

Another photo of Justin in NYC tonight!

 

//Katrine


I'll take care of you son, I promise - del 25

Jason sto stille i knapt noen sekunder før han lot leppene hans bevege seg i takt med mine. Jeg lot hendene mine gå fra genseren hans opp og rundt nakken hans. Jeg kjente armene til Jason som snek seg rundt midjen min og trakk meg tettere inntil han. Tungen min lot jeg gli forsiktig over underleppen til Jason, og Jason nølte ikke før han åpnet munnen sin og lot tungen min gli inn i munnen hans. Jason sin tunge strøk forsiktig over min før vi sakte slapp kysset. Jeg lente hodet mitt inntil pannen til Jason. ''Det går fint, bare aldri gjør det igjen'' hvisket jeg og så opp i de nydelige øynene hans. ''Jeg lover'' hvisket han og klemte meg inntil seg før jeg dro han med meg inn til huset vårt igjen. ''Posene'' mumlet Jason og stoppet opp i det vi skulle til å gå opp trappen. Han gikk bort og hentet posene før vi gikk opp trappene til rommet mitt. ''Takk'' smilte jeg og tok i mot posene og la dem i inngangen til det svære walk in closet skapet mitt. ''Null stress'' svarte han før han dro av seg genseren han hadde på seg. Han hadde på seg en hvit singlet og jeg følte fort en transe spre seg i hodet mitt, og jeg klarte på ingen måter å ta øynene mine vekk fra musklene hans. ''Fint du liker det du ser'' lo Jason og vekket meg opp fra transen min. ''Dust'' mumlet jeg ristet på hodet. ''Går bare ned å henter noe å drikke'' smilte jeg før jeg gikk ned trappene til køkkenet. Jeg fant noen colabokser og to poser med haribo som jeg dro med meg opp på rommet igjen. ''Her'' smilte jeg og kastet den ene colaboksen bort til Jason. Han blunket før han svarte et lite takk. Jeg gikk bort til døren og låste den. Vil virkelig ikke at mamma eller pappa plutselig skal komme hjem og finne Jason her inne. Jeg gikk bort og satte meg ned ved siden av Jason mens jeg så på han hvor han satt og tygget på haribo. Han ser til og med perfekt ut når han spiser. Det er sykt, tenkte jeg før jeg lente meg bort til Jason og la hånden min på det myke kinnet hans. Jeg snudde hodet hans som var snudd mot vinduet mitt bort mot meg slik at leppene mine havnet på leppene hans. Bare fordi jeg fikk trangen av å måtte kysse han, her og nå. Jeg satte meg over Jason slik at jeg satt med en fot på hver side av han, mens tungene våres lekte rolig sammen. Jeg trakk meg rolig vekk fra Jason igjen, men ga han et svakt kyss før jeg trakk meg helt vekk i fra han. Jeg rødmet lett før jeg gikk av fanget til Jason. Jason sa ingenting, det var egentlig bare best at verken jeg eller han sa noe. ''Når kommer foreldrene dine hjem?'' Jason så spørrende på meg og jeg trakk opp skuldrene. ''Det vet jeg ærlig ikke. Skal jeg ringe å spørre?'' smilte jeg og så bort på Jason. ''Neinei, men tenkte vi kunne gå ut en tur'' smilte han og så på klokken som ikke var noe mer enn halv 7. ''Sender bare en melding om at jeg er hos en venn, eller noe'' sa jeg og sendte enn kjapp melding til mamma om at jeg stakk en tur ut til en venninne. ''La oss gå''. Jeg nikket før jeg og Jason gikk ned trappene og deretter ut av huset. ''Vi må kjøre'' smilte han og så bort på meg. ''Okei''.


''Hvordan går det med Nathan?'' jeg snudde hodet mitt mot Jason hvor han så konsontrert ut. ''Går fint, som alltid'' smilte han. Det var ganske søtt å se hvor mye Jason smilte bare av å høre navnet til sønnen sin. ''Jeg må få komme hjem til deg igjen snart, savner den lille gullklumpen'' lo jeg lett og Jason nikket seg bare enig. ''Han har jo hintet et par ganger til deg. Men han er ikke akkurat verdens beste til å snakke, så er ikke alltid like lett å forstå han'' lo Jason før han stoppet bilen. ''Helt sant'' svarte jeg før jeg lot blikket mitt se ut av vinduet. En strand? Perfekt. ''Tenkte bare vi kunne slappe litt av på denne stranden. Er som regel ingen mennesker her, og da slipper jeg denne her'' mumlet Jason og kastet capsen sin av seg. Han rettet litt på håret sitt før vi gikk ut av bilen. ''Vi burde ta av oss sokkene og ikke minst skoene'' smilte jeg og dro av meg skoene og sokkene mine. Jason gjorde det samme før han rakk hånen sin mot min. Jeg bet meg svakt i leppa før jeg tok i mot hånden hans og lot fingrene våres flettet seg sakte sammen. Vi gikk bort til vannkanten og begynte egentlig bare å gå botover. Ingen snakking. Ingen avbrytelser. Kun meg, og Jason.

''Jeg lurer egentlig på en ting'' jeg stoppet opp men slapp likevel ikke hånden til Jason. ''Hva da?'' han så spørrende på meg. ''Dette er kanskje et ganske privat spørsmål, og jeg skjønner om du ikke vil svare på det'' sa jeg og Jason så bare spørrende på meg. ''Bare spytt ut'' sa han og smilte svakt til meg.''Hvor er moren til Nathan, egentlig?''.

 

 

Dette har mange av dere ventet på.. finally liksom

 08.02.2013 / 15:49 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde med en fan

Hei alle sammen!

 

 

Ett nytt bilde med en fan!

Justin and a fan tonight in New York (Feb 7th)

 

//Katrine


08.02.2013 / 15:00 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde

Hei alle sammen!

 

 

Haha, skjønning!

 

//Katrine


07.02.2013 / 23:18 / Filed Under: Blogg

Top of the pops special

 

 The UK magazine &#8221;Top Of The Pops&#8221; released a limited edition Justin Bieber special. It&#8217;s on sale since February, 6. If you aren&#8217;t from the UK you can get it online too.

 

Beklager for litt dårlig nyhetsoppdateringer, har vært vekke i hele dag!

 

 

Rano


07.02.2013 / 19:50 / Filed Under: Blogg

Nye instagram bilder

Hei alle sammen!

//Katrine


07.02.2013 / 19:02 / Filed Under: Blogg

Justin i New York

Justin in New York. 2/5

 

 

Rano


07.02.2013 / 16:15 / Filed Under: Blogg

Justin med en annen fan

Another fan with Justin tonight!

 

 

Rano


07.02.2013 / 15:36 / Filed Under: Blogg

bilde fra SNL promo

Photo from Justin&#8217;s SNL Promo!

 


Rano


07.02.2013 / 15:18 / Filed Under: Konkuranse

KONKURRANSE!

Heihei!

 

Bloggen fyller faktisk 1 år og 10 måneder i dag, er så gøy at den har vært oppe lenge. Men tenkte at vi kjører på med en konkurranse på bloggen. Trekker vinneren i løpet av helgen. Introduksene står under, og her er det du kan vinne:

 

''Nothing can make me feel like you do - Justin bieber'' dette er altså en veggdekor som dere kan ha på veggen! Den er fra Kinashop.no, hvor de har flere Justin Bieber ting som dere kan finne! Bare søk ''Justin Bieber'' i søkefeltet, så får dere opp mye fint! I tillegg til dette selger de masse annet fint også, og de tar ikke betalt for frakt engang, noe som er SÅ digg! Vinneren kan velge mellom sto størrelser, og det er følgende:


Liten: 58x30 cm
Stor: 100x58cm

Og mellom fargene: Hvit, svart, brun, rosa, burgunder, lyseblå, kaffe og rød.

 

Det eneste du trenger å gjøre, er å like DENNE siden på facebook, også legge igjen en kommentar i dette innlegget! Det vil også komme en annen konkurranse i løpet av helgen, så gled dere. Hvis dere er skikkelig aktive i denne konkurransen, vil nok konkurransen komme ut fort.

 

 

Veldig viktig at dere liker siden. Vi sjekker om vinneren gjør det :-) Lykke til søtinger

 

Rano 


07.02.2013 / 15:00 / Filed Under: Blogg

New Adidas Neo Promo bilde

New Adidas Neo promo picture!

 

Rano


07.02.2013 / 14:58 / Filed Under: Blogg

Justin med fans i New York 

 

-Rano


07.02.2013 / 14:55 / Filed Under: Blogg

Adidas NEO promo bilde

New Adidas NEO promo picture.

 

Rano


06.02.2013 / 21:45 / Filed Under: Blogg

Justin med en fan idag

Hei alle sammen!

 

Justin with a fan today!

 

Justin med en fan idag!

 

//Katrine


06.02.2013 / 21:45 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde

Hei alle sammen!

 

 

Photoshoot bilde fra snl!

 

@nbcsnl: Behind the scenes with @justinbieber at his <a class=#SNL photoshoot. #BieberOnSNL #Feb9" /> 

@nbcsnl: Behind the scenes with @justinbieber at his #SNL photoshoot. #BieberOnSNL #Feb9

 

//KatrineI'll take care of your son, I promise - del 24

''Kylie?'' jeg reiste meg fort opp og så rart på Kylie. ''Er du ikke glad for å se meg eller?'' hvisket hun stille før hun så trist på meg. ''Jo..men, jeg mener. Du var jo så sur på meg?'' sa jeg og så spørrende på henne. ''Jeg vet, men jeg har snakket med Logan, og han er veldig lei seg, og han mener at ingenting av det var din feil'' svarte hun og gav meg et blikk som fortalte meg at hun var flau over måten hun hadde behandlet hele saken på. ''Åja, ja'' mumlet jeg før en klein stillhet la seg i huset. ''Unnskyld'' hvisket hun og kastet seg i armene mine før hun ga meg en god klem. ''Det går fint'' smilte jeg svakt før jeg klemte henne hardt tilbake. Jeg skal ærlig si at jeg har savnet det å ha Kylie sine armer rundt meg igjen. ''Logan fortalte og at han og kjæresten hans er over nå, og han angrer på det han har gjort mot meg. Men jeg kommer på ingen måter til å tilgi han'' sa hun og satte seg ned ved siden av meg i sofaen. ''Det skjønner jeg, virkelig'' mumlet jeg og så forstående bort på hun. ''En gang kanskje. Men jeg trenger tid nå'' hvisket hun og lente seg sliten tilbake i sofaen. ''Hva har du gjort i de siste ukene da?'' Kylie så spørrende på meg. ''Ikke så mye'' svarte jeg, og Jason slo fort opp i tankene mine. For sannheten var jo at jeg hadde tilbringt nesten all tiden med Jason, helt siden jeg og Kylie hadde den lille diskusjonen. Men nå? nå taklet jeg egentlig ikke trynet hans, samtidig som jeg savnet å flørte smått med han, føle hånden hans i min, og ikke minst den deilige duften av den perfekte parfymen hans. Jeg innrømer det, jeg savner han.
285339_506747179367820_1016758271_n_large
''Mamma har flyttet nå'' Kylie sin stemme la seg plutselig over den rolige stillheten som hadde lagt seg i huset. ''å? når da?'' jeg så spørrende på Kylie. ''Det er vel en 1 uke siden nå. Huset er ganske fint, men en del mindre enn det hos pappa'' lo hun litt før hun så bort på meg. ''Det sier seg selv at det er mindre da'' lo jeg og smilte til henne. ''Det gjør vel det'' smilte hun og blunket lett før hun reiste seg opp. ''Jeg må egentlig gå nå. Men i morgen? Finne på noe da? Jeg har savnet deg veldig mye'' smilte hun og ga meg en klem før vi sammen tok følge inn til gangen hvor Kylie dro på seg vansene sine. ''Det kan vi. Bare ring meg, okei?'' smilte jeg og Kylie nikket før hun gav meg en siste klem, og gikk ut døra. Jeg sukket før jeg satte meg ned i sofaen. Jeg kjente igjen den dårlige effekten av at jeg trengte mer søvn la seg over meg. Selv om klokken kun var halv 6. Kylie hadde vært her i noen timer. Og det hadde sakte men sikkert begynt å bli mørkt her i Los Angeles. Jeg tok opp iPhonen min og tastet inn nummeret til mamma, men kom til mobilsvar. Det blir nok ikke noe ut av den turen til senteret i dag, tenkte jeg før jeg gikk inn i garderoben min og skiftet klær til noe mye mer enkelt. Jeg tok opp iPhonen min i det jeg hørte meldingslyden min. Jason, sto det på skjermen. ''Jeg er ute i hagen din, om du ikke kommer ut så angrer du''. Jeg sukket irritert før jeg gikk ned trappene til stuen, og deretter ut i hagen. Jeg så Jason som satt med ryggen mot meg på en av stolene. ''Hva vil du?'' spurte jeg og lente meg inntil dørkarmen mens jeg snakket til Jason. Jason spratt opp fra stolen han satt på og snudde seg fort mot meg. ''At du skal høre på meg, og ikke minst ta posene dine'' sa han og rakk meg de 6 posene med klærne fra i går. ''Takk'' mumlet jeg og tok i mot posene og la dem innenfor døren. ''Kan du høre på meg nå?'' han så beende bort på meg, jeg nikket svakt og håpte innerst inne på at han kom på en god nok unnskyldning. ''Jeg vet det jeg gjorde, ikke kan unnskyldes på noen måter. Men jeg trodde virkelig du hadde hjerne nok til å tenke hvor lett det er å trykke på mine knapper, og få meg irritert? Jeg hater når folk himler med øynene mot meg. Jeg har mine grunner til det. Men jeg føler ikke jeg er klar for å fortelle deg om livet mitt, Ariana. Du aner ikke hva jeg har og går gjennom. Du kjenner ikke den ekte Jason, Ariana. Du kjenner en rolig, sjelden Jason. Det er kun du og Nathan, og ikke minst Aria, altså Nathan sin mor som vet denne siden om meg. Jeg skjønner ikke hvorfor du kjenner til denne type Jason. Jeg liker når folk er redd meg. Alle burde være redd meg, inkludert deg. Men du..du, du får bare frem den beste delen av meg. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg vil ikke vite hvorfor heller. Alt jeg vil er at du skal tilgi meg, og la oss fortsette hvor vi slapp. OG jeg er veldig, veldig lei meg for det jeg gjorde''. Jason sto med et tomt blikk mot meg. Et blikk som virkelig viste at han angret på det han hadde gjort mot meg. Og før jeg selv tenkte gjennom det jeg gjorde, så løp jeg bort til Jason og tok et hardt grep i genseren hans før jeg presset leppene mine hardt på hans.

 

Mer?

 

 


I'll take care of your son, I promise - del 23

''Vi har ikke snakket siden det hjemme skjedde'' hvisket jeg og ga Logan et stygt blikk. ''Hva er det som egentlig skjedde?'' pappa var alvorlig i blikket og satte seg skikkelig opp. ''Det er Logan og Kylie sin problemer, som går utover meg, fordi Logan tvang meg til å holde på en hemmelighet'' mumlet jeg og så opp på pappa. ''Kan du fortelle hele historien? Dette her vet vi ingenting om'' sa mamma og så halvveis irritert ut. ''Før var Logan og Kylie sammen, sant?'' Logan så nesten litt redd ut mens mamma og pappa nikket. ''De var sammen kjempe lenge. Helt til Logan var utro''hvisket jeg kaldt og mamma lagde store øyne mens pappa så sjokkert ut. ''Dette visste jeg, fordi jeg så dem sammen. Men Logan tvang meg til å ikke fortelle noen om det. Så jeg holdt kjeft'' fortsatte jeg. ''Men for noen uker siden, så skjedde det noe med Kylie og Logan, de kysset. Og deretter kom Logan sin nåværende ekle kjæreste bort og så dem sammen. OG klarte å røpe at Logan hadde vært utro, fordi hun ble så sur. Og dagen etter snakket jeg med Kylie, hun spurte om jeg visste noe om det. Og jeg kunne ikke lyve mer. Kylie har lenge trodd at det har vært noe galt med henne. At det er noe Logan ikke liker med henne. Men sannheten er at Kylie er for god for Logan. Logan behandlet henne som dritt, og nå spillet han med følelsene hennes. Derfor er Kylie sur på meg, noe hun har all rett til'' avsluttet jeg og så opp på mamma og pappa som begge hadde blikkene sine rettet mot Logan. ''Jeg er skuffet over deg, Logan''. Pappa nikket seg enig i mamma sin kommentar. ''Du er 23 år gammel. Trodde du visste bedre'' la pappa til. Logan så opp på oss med tårer i øynene. Jeg fikk vondt inni meg. Logan var verdens beste bror. Men det at han behandlet Kylie som dritt, var sant, på alle måter. ''Ariana, opp på rommet'' smilte pappa og jeg nikket før jeg sendte Logan et unnskyldene blikk. Han smilte til meg, som et tegn på at det gikk bra. Men virkelig? Jeg trodde ikke på han.


Jeg gikk inn på rommet mitt men skvatt fort da jeg så Jason sittende i sengen min. ''Hva gjør du her?'' hvisket jeg kaldt før jeg så stygt på han. ''Lurte på hvordan det gikk med deg?'' mumlet han og så unnskyldene på meg. Jeg snudde meg rundt og låste døren før jeg gikk bort til Jason. ''Det går fint. Gå ut'' mumlet jeg og pekte på vinduet hvor han tydeligvis hadde kommet. ''Ariana, hør jeg e-'' ''UT'' ropte jeg høyere denne gangen slik at Jason skvatt. ''Om du ikke går ut, så forteller jeg mamma og pappa sannheten'' freste jeg og pekte på vinduet. Jason ga meg et trist blikk før han reiste seg opp og gikk ut vinduet. Av en eller annen grunn gjorde det vondt å se blikket han sendte meg. Han hadde en så spesiell effekt på meg. Jeg fikk lyst til å klemme han. Tilgi han. Men jeg var ikke den typen som tilga andre fort. Jeg likte å se at de fortjenter meg, at de virkelig ville ha meg tilbake. Jeg sukket lett før tok av meg klærne og la meg ned i senga. Det har vært en så stressende dag i dag. Det skulle bli så godt å sovne, slappe av og våkne opp med masse energi, igjen.

Jeg våknet av at iPhonen min ringte. Jeg flyttet armen min trøtt bort til iPhonen før jeg dro iPhonen mot meg igjen. Klokken var 14.00, og den som ringte var Jason. Jeg fikk en rar følelse inni meg. Etter jeg hadde gitt han rødt kort i går, så gjorde det meg glad at han fortsatt ikke gav opp for å få meg til å tilgi han. Jeg trykket på den røde knappen, han skulle virkelig jobbe mer for meg. Jeg satte meg opp i senga og strakk kroppen min før jeg gikk inn på badet. Jeg pusset tennene mine før jeg sminket meg kjapt, og dro på meg en dritkul shorts fra runawadreams, og en hvit matcende topp til den lysblå fargen og de sølv naglene på shortsen. Jeg rettet håret mitt kjapt før jeg tok et sprut av Viva La Juci parfymen min. Jeg kjente jeg fortsatt var trøtt i det jeg gikk inn på rommet mitt igjen, men om jeg sov mer nå fikk jeg ikke sove i kveld. Jeg fant frem en klokke og noen armbånd jeg satte på armen min før jeg gikk ned trappene til stua og kjøkkenet. Uten å se inn i stua gikk jeg inn på kjøkkenet og fant frem en bagett og et glass med appelsinjuice. ''Aouch'' stønnet jeg i det jeg slo armen min lett i benken, rett på blåmerket mitt. Jeg sukket før jeg gikk inn i stua og satte på tven mens jeg spiste maten min. Mamma og pappa var vel på jobb, mens Logan helt klart var hos kjæresten sin, spør du meg. Jeg kjente telefonen vibrere i lomma mi etter en kort liten stund, jeg la fatet og glasset på bordet før jeg dro min hvite iPhone opp fra lomma mi. ''Jeg er så lei meg for det i går. Håper ikke du er så veldig sur på meg. Savner deg allerede, princess''. Jeg smilte svakt av meldingen fra Jason. ''Ariana?'' jeg snudde meg fort rundt i det jeg hørte stemmen til Kylie bak meg. Jeg lagde store øyne før jeg reiste meg opp og så spørrende på. Hva gjorde hun her?

 

 

Gøy? Mer?


06.02.2013 / 20:08 / Filed Under: Blogg

Fine Gifs

 

Hei alle sammen!

 

Tenkte jeg kunne dele noen fine gifs med dere! Selv, elsker jeg gifs av Justin og kan sitte å stirre på dem i flere minutter! Enjoy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Han er sinnsykt fin!

Har du noen favoritt gifs av Justin?

 

-Rikke


I'll take care of your son, I promise - del 22

Jeg løftet øyenlokkene mine opp i det jeg reagerte tilbake til verden. Rommet mitt var tomt, og jeg fikk fort bilder av det som skjedde på middagen. Jeg sukket irritert før jeg hånden på hodet mitt. Den hodepinen. Jeg stønnet lavt før jeg satte meg opp i senga. Jeg gikk inn på badet og tok meg en god lang dusj, mens jeg shavet nødvendige steder. Jeg satte meg ned i vannet og nøyt det gode vannet rundt i kroppen min. Lukten av den fantastiske såpen jeg hadde helt ut i vannet traff luktesansen min. Jeg kjente jeg bare ville sovne inni her, men i stedet så reiste jeg meg opp og vasket håret mitt med shampo og balsam. Jeg gikk ut av badet en liten stund etterpå og dro på meg nytt undertøy og onepiecen min før jeg gikk ned trappene ned til stua. Mamma satt i sofaen mens Logan og pappa satt å diskuterte et eller annet. ''Hei'' smilte mamma, men smilet hennes gikk fort bort i det hun så meg. ''Hva faen har skjedd med deg?'' skrek hun før hun reiste seg opp og løp bort til meg. Faen, sårene i fjeset mitt.

''Ariana?!'' mamma så bekymret bort på meg, og dro meg i armen da jeg stønnet av smerte. ''MAMMA skrek jeg og dro armen til meg før jeg dro opp armen slik at de så den lilla armen min. ''Sett deg ned, nå'' mumlet mamma og så bort på meg mens pappa og Logan så helt sjokkerte ut hvor de satt. ''Hva er dette for noe, Ariana?''. Mamma så alvorlig på meg og ga meg et tegn på at jeg skulle forklare. ''Og hvorfor har du ikke fortalt oss en dritt?'' la pappa til før han ga meg et skuffet blikk. ''Så klart forteller jeg ikke dere, når jeg nettopp har fått friheten min i dette huset? Om jeg hadde fortalt dere hadde dere tatt alt fra meg igjen. Derfor'' hvisket jeg irritert før jeg løftet blikket mitt opp mot mamma og pappa. ''Og du tror dette gjør det noe bedre?'' mamma så sint bort på meg. ''Nei, hadde ingen planer om at dere skulle finne ut før jeg fikk anfall og glemte meg ut'' hvisket jeg før jeg strøk meg over armen. ''Gjør det vondt?'' mumlet mamma og jeg nikket svakt før jeg så opp på henne. ''Hvor lenge har du hatt disse sårene?'' hvisket hun og så bort på meg. ''Noen timer bare'' mumlet jeg og så opp på hun. ''Hvem har gjort dette, Ariana?'' pappa så alvorlig på meg. ''Jeg vet ikke hvem hun er'' løy jeg. ''Hun?'' ropte Logan sjokkert. ''Ja. Når jeg var i skogen på vei hjem, fordi jeg skulle ta omvei hjem, kom det bare en crazy jente bort til meg og overtfalt meg'' løy jeg nok en gang. ''Hvordan så denne jenten ut?'' sa mamma før hun noterte et eller annet ned på telefonen sin. ''Hun hadde blondt hår, så mye mer kunne jeg ikke se, annet at hun var ganske stor'' la jeg til. Det gjorde vondt å lyve til foreldrene mine. Men jeg kunne ikke avsløre alt mellom meg og Jason. Selv om Jason var en drittsekk mot meg i dag, så er det fortsatt noe som stopper meg i å avsløre han. Jeg aner ikke hva det er. Jeg har ikke følelsen inni meg av at jeg hater han. Bare skuffet. Men sånnsett var det min egen feil. Måten jeg bitchet til han på. Måten jeg ikke gjorde det han sa på. Hadde jeg bare sagt unnskyld, så hadde ingenting av dette skjedd. Og jeg ville ikke miste Jason for godt. Jeg følte meg trygg med Jason. Selv om jeg ikke burde føle meg slik, så føler jeg meg bare trygg med han. Og navnet hans, gjør at sommerfuglene i magen min spretter opp. Derfor vil jeg ikke avsløre han. Og for Nathan sin skyld. Nathan fortjener å ha faren sin i nærheten.  ''Når skjedde dette? Klokkeslett?'' mamma så nok en gang spørrende på meg. ''Jeg husker ikke. Slutt å spør så mye. Vi kommer ikke til å få henne arrestert uansett. Alt vi vet er at hun har blondt hår,og er stor i kroppen'' sukket jeg irritert. Irritert av alle spørsmålene hun hadde. ''Du må samarbeide med oss, om du vil vi skal finne ut'' hvisket pappa rolig mot meg. ''Jeg har fortalt dere alt jeg vet'' sukket jeg trist før jeg så opp på mamma og pappa. ''Hør. Jeg skjønner du ikke vil ha miste friheten din, og få lov til å være like lenge ute og sånt. Du skal få lov til det, men du må samarbeide med oss. Og du SKAL kjære hvor enn du går, det er mye tryggere'' la pappa til og mamma nikket seg enig. ''Men det er faktisk alt jeg vet'' sa jeg og så seriøst opp på de. ''Okei, dette skal jeg ta videre til jobben. Men det kan hende du må komme på avhør, og beskrive hvordan personen er, slik at vi kan få tegnet personen sånn ca'' smilte pappa og jeg nikket. Shit, nå har jeg virkelig blandet meg oppi noe bra. ''Hvordan går det med deg og Kylie, forresten?''.

 

  

Mer?

-Esin


06.02.2013 / 19:42 / Filed Under: Blogg

Flere bilder fra Justin på Late Night

 

 

 

 

 

-Rikke


06.02.2013 / 19:30 / Filed Under: Blogg

twitter

 

 

 

-Rikke


06.02.2013 / 19:19 / Filed Under: Blogg

Justin's promo for SNL

 

Hei dere!

 

 

-Rikke


06.02.2013 / 19:12 / Filed Under: Blogg

Justin på ''Late Night'' med Jimmy Fallon

 

Hei alle sammen!

 

Da kommer det litt forskjellige videoer av Justin på Late Night med Jimmy Fallon

 

 

 

 

 

 

-Rikke


06.02.2013 / 18:54 / Filed Under: Blogg

Nye gifs

 

Hei alle sammen! 

 

Nye gifs fra Late Night med Jimmy Fallon da Justin kysser dukken

 

      

 

      

 

      

 

ÅÅÅÅ Heldige dukke.......

 

-Rikke

 

 


06.02.2013 / 18:40 / Filed Under: Blogg

Justin Bieber møter Naomi Campbell på NBC studios Read more

 

Hei alle sammen!

 

Nytt bilde av Justin og Naomi Campell

 

Justin Bieber meeting Naomi Campbell at the NBC studios

 

-Rikke


06.02.2013 / 18:36 / Filed Under: BIEBERFACTS

Bieberfacts

 

Lovet dere flere bieberfacts om jeg fikk 15 kommentarer, så må jo holde det jeg lover:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visste dere alt?
Noe annet enn Bieberfacts dere vil ha? 

 

-Rikke


06.02.2013 / 17:20 / Filed Under: BIEBERFACTS

Bieberfacts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tumblr_lyor86rxdl1r99f83o1_500_large

 

 

Mer? Legger ut fler om jeg får 15 kommentarer! 
Visste du alt?

 

-Rikke 


06.02.2013 / 15:29 / Filed Under: Blogg

Justin på ''Late Night With Jimmy Fallon'' igår!

Hei alle sammen! Det kommer videoer fra showet senere, har ikke tilgang til pc akkurat nå og skal på trening 5-7.

//Katrine