hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
29.02.2012 / 23:14 / Blogg

justin bieber tattoo

ville dere hatt den ?

 

felicia

29.02.2012 / 22:56 / Blogg

''but you wont be sixteen forever..''

 

STEM PÅ ''BIEBERISH'' PÅ NIDARSFAVORITTER 

HER: http://nidarfavoritter.no/49252

http://nidarfavoritter.no/49252

http://nidarfavoritter.no/49252

 

 

FELICIA

29.02.2012 / 22:32 / Blogg

TT - Kuwait Wishes Justin a Happy Birthday

Hei alle sammen♥

//Katrine

29.02.2012 / 22:22 / Blogg

Nye instagram bilder av Jaden

Hei alle sammen!♥

//Katrine

29.02.2012 / 21:03 / Blogg

Call me maybe - our version (10)

Hei alle sammen♥ 

Sendt inn av Marthe!

//Katrine

29.02.2012 / 20:13 / Blogg

TT - Justin Always Be Our Baby

Hei alle sammen!♥

//Katrine

29.02.2012 / 19:39 / Blogg

Svar på spørsmålsrunden - del 1

Halla Beliebers! :)

Skal svare på spørsmåler fra en gammel spørsmålsrunde som jeg aldri fikk svart på! og forresten, jeg begynner å blogge igjen om ikke så lenge! :)

Hvor gammel er du?

- jeg blir 13 om ikke så lenge

Hvor bor du?

- Jeg bor i sandnes

Hvorfor blogger du?

- fordi det er utrolig gøy :)

Hvor mange lesere har dere dalig?

- ca 3 tusen

Leser du mange historier?

- jeg leser en del ja.. haha!

Hvor mye tid bruker du på bloggen?

- det varierer veldig ofte!

Hvor er det du skriver historier?

- www.biebsdreamstory.blogg.no

Hva heter bestevennina de?

- Lydia, Hanna, Edel, Maren og Kimia

Har du søsken?

- Ja! En storesøster, en tvillingsøster og en lillebror!

STORESØSTER: Berfin på 19 år :- )

TVILLINGSØSTER: EVIN like gammel som meg :- )

LILLEBROR: Eren på 6 år :)


Velger å heller ha en del 2 og 3 istedet for et EVIG langt innlegg! :) Forresten er det en del som har spurt etter facebooken til Evin, og den finner du HER: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001741566056 

//Esin

29.02.2012 / 19:11 / Blogg

Less than 24 hours until the little kid.....

Hei alle sammen♥

DERE MÅ IKKE GLEMME Å SENDE UT BURSDAGSSVIDEOEN TIL JUSTIN, DERE FINNER DEN >HER<!

//Katrine

29.02.2012 / 18:31 / Blogg

Nytt bilde av Justin!

Hei alle sammen♥

//fan94justinbieber


//Katrine

29.02.2012 / 18:25 / Blogg

Nytt instagram bilde av Selena.

Hei alle sammen♥@ ] selenagomez Yay!! It's @ashbenzo 's first time at Cracker Barrel!! And of course she's in love! :)  

//Katrine

29.02.2012 / 17:46 / Blogg

gjennom årene

 

felicia

 

29.02.2012 / 17:39 / Blogg

FÅ SENKVELD GUTTA TIL Å SNAKKE OM JUSTIN'S BURSDAG!

Hei alle sammen♥
 

http://www.facebook.com/events/395987090415755/ http://www.facebook.com/events/395987090415755/

http://www.facebook.com/events/395987090415755/ http://www.facebook.com/events/395987090415755/


Siden Senkveld spilles inn på torsdager så har vi Norske Beliebers tenkt og få de til å snakke om Justin's bursdag. Det hadde jo vært utrolig kult da!

//Katrine

One moment will last forever # del 68 - lang del

''Wow, dette stedet her er jo helt sykt'' sa jeg sjokkert og så utover hele suiten. ''Aldri vært på et hotell før?'' spurte Ryan og så rart på meg. ''Joda, men ikke et så fint et!'' mumlet jeg. ''Det går fint, du blir fort vandt med sånne syke hotell, ettersom du kjenner Justin bieber nå'' sa Chaz og smilte. ''Dere vil vel ikke forklare meg alt som skal skje nå?'' spurte jeg halvveis irritert. ''Jo okei..'' sa Ryan og satt seg ned i sofaen, nå var jeg skikkelig spent.
______________

 

''Så.. Alfredo, produsenten til Justin sant? Han har vel ringt og maset på sånn i en uke om hvor mye Justin klager over Los Angeles. Og tro meg, det har aldri skjedd før at han gjør. Han pleier alltid å ringe selv og skryte over hvor gøy han har det i Los Angeles. Men den siste uken så har han bare vært så sykt gretten. Og til og med de i LMFAO klager på han, og da er det virkelig gale. Og alt er faktisk bare din skyld'' sa Chaz utrolig fort. ''Skal jeg ta det positivt eller negativt!?'' spurte jeg sjokkerende. ''Begge deler faktisk! Men mest positiv for din del, og negativt for resten av verden siden Live my Life, Justin sin nye sang skulle ha komt ut igår, men den ble så forsinket fordi Justin absolutt skulle snakke med deg i telefonen hele tiden'' mumlet Chaz. ''Øh! Det er ikke min feil! Justin sa han ikke var opptatt eller noe sånt, og nå er det min feil? Fuck it!'' sa jeg irritert og lente meg bakover i sengen min. ''Slapp av, singelen er ferdig nå, og kommer ut imorgen. Men det er det.. Justin har en fest imorgen, kjendisfest faktisk. Og da skal vi overraske han med deg, du er med på den?'' spurte Ryan raskt. ''Selvfølgelig er jeg det! Men årgh.. Må jeg klare meg enda en dag uten Justin?'' klaget jeg. ''Du klarer deg lillevenn, det er bare en halvdag. Og apropos, kjæresten til Scooter som forresten heter Carin har funnet antrekk til deg. Men henne snakker vi med imorgen'' sa Ryan og smilte til meg. ''Den er god da. Men god natt gutter'' sa jeg og lukket øynene mine, klar for en gøy dag imorgen.

 

Dagen etter våknet jeg heldigvis veldig opplagt, men da jeg sjekket klokken på telefonen min skjønte jeg straks hvorfor. ''Joda, sovet helt til klokken to vi! Våkne gutter!'' ropte jeg. ''pizza..'' mumlet Chaz. ''Pizza?'' spurte jeg skeptisk. ''Jeg tror han fortsatt sover'' sa en trøtt Ryan ved siden av meg. ''Det tror nok jeg også. CHAZ SOMERS!'' ropte jeg så høyt at både Ryan og Chaz skvatt til. ''Sånn'' sa jeg fornøyd da Chaz lå våken på gulvet. ''Du er så stygg'' nølte Chaz irritert og pakket seg selv i dynen. ''Ny dag, nye muligheter! pluss vi sikkert skal møte Justin sitt crew snart som Scooter sa igår kveld'' sa jeg raskt og gikk bort til kofferten min for å finne noe. ''Det er ikke før klokken fire!'' sa Ryan. ''Da har vi god tid på oss til å skifte, og spise litt'' sa jeg raskt. 

Y_large

 

''Noe enkelt og fint! Hva syntes dere gutter?'' spurte jeg og sjekket meg i speilet. ''Jo hvis du ikke hadde vært Justin sin, så hadde jeg lett tatt deg'' sa Chaz, noe jeg forresten syns var veldig creepy. ''Okei.. Jeg tar den positiv selv om du freaker meg ut sånn av og til'' smilte jeg. ''Do that'' sa Chaz og blunket.

 

Jeg ventet lenge på at Chaz og Ryan skulle bli ferdig med å fikse seg, før vi gikk ned på hotellrestauranten og ble servert veldig god, varm mat siden vi var alt for seint til lunsjen også faktisk. ''Chaz.. Det ser ut som du ikke har spist på år og dager. Folk glaner faktisk på oss!'' sa jeg og satt meg tilbake i stolen min, kanskje litt flau over Chaz som gaflet i seg maten på den måten. ''Gratis mat, erlik en fornøyd Chaz'' sa Chaz og smilte. ''Greit, men kan dere ikke ringe Scooter? Så får vi fikset oss til festen og sånt'' sa jeg. ''Ta det med ro, jeg ringer nå. Men det er en stor kjendis fest, så det blir nok skikkelig pynting'' sa Ryan og smilte. ''Enda bedre, og da mååå vi forte oss!'' sa jeg bestemt. ''Greit greit!'' sa Ryan og tok opp telefonen og la den ved øret. ''Hey Scooter - Ja vi sitter og spiser nå på hotellet - Okei okei! - Skal vi ta med noe? - Nei? Okei greit, snakkes da!'' sa Ryan og la på.

 

''Hva var det?'' spurte jeg og smilte. ''De fikser en drosje til deg om sånn 20 minutter, du blir ført til frisøren hvor sånn cirka alle kjendis jentene blir sminket og sånt. Så vi skilles nok her'' sa Ryan. Jeg nikket, og løp opp igjen i suiten og tok med all nødvendige ting som telefon, penger og mye annet.

Tumblr_l46jd5lnvi1qbi9vxo1_500_large

 

''Hey, du må være *dittnavn*!'' sa en utrolig skjønn dame skikkelse mot meg. ''Hei, jupp det er meg!'' sa jeg fornøyd. ''Så bra da, jeg er Carin. Kanskje du har hørt om meg?'' spurte hun mens vi sakte gikk mot en stor bygning. ''Ja det har jeg!'' sa jeg glad. ''Supert! Vi er en veldig stor gjeng må jeg si, men du må ikke være beskjeden. For alle Justin sine venner, er også våre venner'' sa Carin glad. Jeg nikket og ga henne et skjevt smil, visste hun ikke at det muligens var noe mer mellom oss? Jeg prøvde å ikke tenke på det. ''Uff, mobilen min vibrerer sånn hele tiden..'' sa jeg og prøvde å avbryte. ''Justin?'' spurte Carin og så på meg. ''jepp.. Han har vel ringt sånn minst førti åtte ganger siden igår kveld'' mumlet jeg. ''Det går fint, bare la den ligge så begynner vi å fikse på deg nå!'' sa Carin og fikk deg på andre tanker. Jeg lente meg ned på en stol mens flere damer og menn gikk rundt meg og enten fikset sminke eller hår.

 

''Så, planen er det at vi sniker deg inn i bakveien. Mange av kjendisene skal opptre, så når Justin opptrer One Less Lonely Girl foran de andre, tar vi deg inn og ser hvordan han reagerer. Alltids like gøy!'' sa Carin. ''Men hva om han oppdager meg før?'' spurte jeg nervøst og var redd for at jeg muligens ville ødelegge alt. ''Det kommer ikke til å skje. Det skal Alfredo sørge for, siden du skal være med han i begynnelsen av kvelden. Og Justin kommer til å være opptatt av de få belieberne som har vunnet billett til å være med på festen'' sa Carin glad. ''Wow..'' sa jeg. ''Jupp, det blir gøy det! Bare til å glede seg. Og forresten, alle i crewet er veldig nysjerrig på hvem du er ettersom Justin har bablet i ett om deg'' fniste Carin. ''Gleder meg til å møte de alle'' sa jeg glad og lukket øynene siden hun ene makeup artisten skulle begynne med øyensminke.

416865_147505422036903_100003323381744_186941_1266294662_n_large

Tumblr_ltw5as2wxr1r18ukmo1_500_large

''Som jeg sa, du ser helt nydelig ut!'' sa Carin for tredje gang. Utrolig nok hadde meg og Carin snakket veldig mye de siste timene. ''Jeg må nesten innrømme selv at jeg ser bra ut faktisk!'' sa jeg glad. Jeg så fakisk helt nydelig ut, utrolig hvordan to timer med sminke og hairstyler kunne gjøre med folk. ''Det er bra! Og husk.. Hvis du kommer i en situasjon med full av paparazzier, bare smil og ikke si noe'' sa Carin mens vi gikk ut av frisørsalongen. ''Den er god'' sa jeg og nikket. Så, ikke bare hadde jeg fått den mest nydelige kjolen og sykeste sminke og hår, men Carin og resten av crewet hadde fikset tidenes drosje også. ''Dette her er som de dere på Sweet sixteen på MTV'' fniste jeg og satt meg inn i drosjen. ''Nei du sier ikke det'' lo Carin. ''-Men man må ankomme med litt stil da'' fortsatte hun, og jeg nikket meg enig.

Tumblr_lxcc1ltkoo1r7uftso1_500_large

''Fyfaen.. Jeg kan høre bassen lang vei!'' sa jeg lavt, men viste seg at Carin hadde hørt meg tydeligvis. ''En ekte hollywood fest vet du!'' sa Carin glad. ''YEAH'' hørte vi en guttestemme si, jeg snudde meg raskt og så en litt mørk gutt iført en dress. ''Heyhey Alfredo! Liv i festen allerede ser jeg?'' sa Carin i strålende humør. ''Gjett om! Jeg har allerede danset med Beyonce og Rihanna! Mitt livs beste øyeblikk!'' sa Alfredo, men stoppet fort opp og snakke da han så meg. ''Wow, hvem er denne baben da?'' spurte han og så på Carin, også på meg. ''Alfredo da!'' sa Carin og dyttet litt i Alfredo. ''Unnskyld! Men helt serriøst, hvem er du?'' spurte han og sjekket meg opp fra topp til tå. ''Jeg er *dittnavn*, og du må være Alfredo, aka Justin sin produsent'' sa jeg og smilte. ''At hun vet hvem jeg er, gjør alt så mye bedre!'' sa Alfredo. Carin ga han et blikk. ''Neida, jeg bare kødder! Men vi to vi skal inn bakveien vi, for vi skal ikke ha noe paparazzier etter oss, pluss Justin ikke kan se oss!'' sa Alfredo og dro meg vekk.

 

Jeg stresset litt med å gå så fort på høyhæler, men en gang før hadde jeg vært en skikkelig fest jente. Og da var det bare alkohol, fest og gutter som hadde gått i hjernen på meg. ''Okei, nå er vi bak sceneteppe allerede!'' ropte Alfredo mot meg bare for å overdøve musikken. ''Okei, okei den er god!'' sa jeg glad. ''Har du hørt Justin sin sang? One less lonely girl?'' spurte Alfredo. ''Ja, det har jeg!'' sa jeg glad. ''Flott, du kan gå ut på scenen og sette deg på den stolen der om 10 sekunder!'' sa Alfredo, jeg fikk øye på Justin som var kledd i en nydelig dress som matchet kjolen min faktisk. Jeg hadde lyst til å besvime faktisk. ''Okei, 5-4-3-2...1 GÅ'' sa Alfredo og dyttet meg forsiktig ut på scenen.

Kidrauhl-3-justin-bieber-29411950-500-334_large

 

Hva tror du skjer? hvordan tror du Justin reagerer?

 

Skrev heller en lang del til dere idag siden dere fortjener det :D

 

-Rano

29.02.2012 / 13:17 / BIEBERFACTS

Bieber facts

Hei alle sammen♥

Thats so true..

lol, I would do it for free!

!!

Haha, lol

Jeg drar ut nå, så jeg aner ikke når jeg er tilbake igjen, men husk å send ut bursdagsvideoen!

//Katrine

29.02.2012 / 12:30 / Blogg

Still Kidrauhl

Hei alle sammen♥

 

//Katrine

29.02.2012 / 12:28 / Blogg

Justin and Kenny dance

Hei alle sammen♥

 

 

Veit den er gammel, men den er så utrolig bra!

//Katrine

29.02.2012 / 12:01 / Blogg

TT - Justin is Forever Kidraul

Hei alle sammen♥//Katrine

29.02.2012 / 11:43 / Blogg

BURSDAGSVIDEOEN TIL JUSTIN!

Hei alle sammen♥

Da er bursdagsvideoen endelig ferdig. Jeg brukte hele gårdagen på og få alle bildene på riktig plass, og jeg måtte også gå igjennom mailen og facebook en gang til for å være sikker på at jeg ikke hadde glemt noen. Og viss jeg har gjort det så beklager jeg på det sterkeste.


DA ER DET BARE Å STARTE Å SENDE VIDEOEN TIL JUSTIN PÅ TWITTER, SÅNN AT HAN FÅR SE DE NORSKE BELIEBERS!

//Katrine

29.02.2012 / 10:51 / Blogg

TT - #18MillionBeliebersForJustinsBirthday and Justin is 17

Hei alle sammen♥

//Katrine

29.02.2012 / 10:33 / Blogg

Nytt instagrambilde av Alfredo

Hei alle sammen♥

//Katrine

29.02.2012 / 01:02 / Blogg

Nye instagrambilder

Hei alle sammen! ♥

Damn, sjekk Justin på det siste bildet, jeg smelter, han er bare så kjekk!♥

//Katrine

29.02.2012 / 00:07 / Blogg

nye tweets fra Justin

Hei alle sammen♥


Justin skal både være på Ellen Show og Ryan Seacrest!

//Katrine

28.02.2012 / 23:57 / Blogg

Justin skal være på Ryan Seacrest på bursdagen sin!

Hei alle sammen♥

 Siden ikke alle veit hvem Ryan Seacrest er så la jeg til en gammel video fra ifjor da Justin var med på showet, og jeg elsker hver eneste gang Justin er med, de finner på så mye tull!

//Katrine 

28.02.2012 / 23:29 / Blogg

Nye instagram bilder

Hei alle sammen♥

//Katrine

28.02.2012 / 23:01 / Blogg

TOPP 10

Den er altså kommet opp på topp 10 listen i hele verden!

//Katrine
 

28.02.2012 / 22:18 / Blogg

Nytt bilde av Jelena!

Hei alle sammen♥

//Katrine

28.02.2012 / 21:57 / Blogg

Justin arriving at a Los Angeles studio for a photoshoot!

Hei alle sammen♥

Så utrolig kjekk!

//Katrine

28.02.2012 / 19:57 / Blogg

Nytt instagrambilde av Justin

Hei alle sammen♥

Stikker på håndballtrening snart, så er ikke hjemme igjen før i rundt 22-tiden, men blogger da jeg kommer hjem igjen. 

//Katrine 

28.02.2012 / 18:56 / Blogg

LIVE MY LIFE

Grunnen for at jeg ikke blogger så mye idag er fordi at jeg har selv et privatliv som jeg vil leve, og jeg holder også på med bursdagsvideoen til Justin, den kommer ut på bloggen i morgen!

//Katrine
 

28.02.2012 / 17:42 / BIEBERFACTS

Bieber facts

Fra nå av legger jeg ut alle Bieber facts i kategorien som allerede er laget på bloggen, du finner den i sidemenyen.

//Katrine
Mer?

28.02.2012 / 16:02 / Blogg

Me without Justin Bieber?

 

-Rano

28.02.2012 / 15:58 / Blogg

En liten boybelieber

Skjønneste jeg har sett! haha aww

 

-Rano

28.02.2012 / 15:43 / Blogg

The Voice // Live my life

Litt dårlig bilde kanskje, men står ''Fått med deg den siste singelen til Far East movement sammen med Justin Bieber? Hva syntes du om ''Live my Life''? :-) ''

 

-Rano

28.02.2012 / 15:38 / Blogg

Tweet fra Justin sine nærmeste 

Bare la ut litt tweets fra dem siden det ikke er så mye nyheter om JB nå :D

 

-Rano

28.02.2012 / 15:23 / Blogg

1994-2012

#jbandyou #bibses

28.02.2012 / 15:21 / Blogg

FAR EAST MOVEMENT OM NORGE

YEYYYYY! Kanskje Justin legger merke til det og tweeter han også? :D

 

-Rano

28.02.2012 / 15:04 / Blogg

Billy Crystal: Justin var veldig bra

Justin Bieber Oscars

Justin Bieber sjokkerte nok 'fansen', aka Belieberne under Oscar 2012, ettersom svært få visste at han skulle være der også for å opptre sammen med Billy Crystal. Crystal mener at Justin var det perfekte valget. Justin paroderte til 'Midnight in Paris' for å hjelpe Billy. Hollywoodlife snakket med Billy for å få vite hans meninger. ''Justin Bieber var veldig bra, han er et kjempe bra forbilde og utrolig gøy å samarbeide med. For å ikke nevne at han er veldig morsom! Skulle ønske jeg hadde like mange followers som han på twitter'' sier Billy Crystal.

 

 

-Rano

28.02.2012 / 15:00 / Blogg

Nick Jonas eller Justin Bieber? GIFS Selena

 

 

Good Choise! haha :D

 

-Rano

28.02.2012 / 14:58 / Blogg

Justin har lagt til fanvideo fra Sverige

Dette bilde er tatt fra en svensk bieber blogg. Her kan dere se at Justin har lagt til en ''Happy birthday'' video som er laget av de Svenske belieberne i sin spilleliste på youtube! Håper Norge blir med i den også, og den som vi holder på å lage! <3 Katrine har begynt med den :D

 

 

-Rano

28.02.2012 / 14:54 / Blogg

Nytt Jelena bilde

Justin and Selena on the set of Mistletoe

Dette er fra mistletoe innspillingen. Vet at Katrine la det ut før, men måtte finne ut hvor bilde var fra! :)

 

-Rano

One moment will last forever # del 67

Justin sitt synsvinkel:
''Serriøst Alfredo, gi deg'' sa jeg irritert og prøvde å få tak i *dittnavn*, men hun tok aldeles ikke telefonen! ''Men herregud, vi må gå nå! Scooter klikker faen hvis ikke'' maste Alfredo på meg. ''Men *dittnavn*, jeg m-'' ''-Drit i henne noen timer! Dette er mye viktigere'' sa Alfredo og dro meg med ut av studioet, ikke visste jeg hvor jeg skulle heller. 

 

Ditt synsvinkel:
''Velkommen til Los Angeles, idag er været 30 hele varmegrader. Håper dere får et fint opphold her'' hørte jeg en usynlig stemme i mikrofonen si da vi hadde gått ut av flyet og for å hente bagasjene våres. ''Kødder dere med meg!?'' ropte jeg.
___________________________

''Nop!'' sa Chaz glad. Det var så utrolig rart at jeg ikke hadde bind forran øynene, foran øynene mine, for jeg var ikke blitt vandt med sollyset treffe meg i fjeset. Været var ikke helt til å skryte av de siste dagene i Stratford, så jeg var utrolig glad for at vi hadde reist et varmere strøk, spørsmålet mitt akkurat nå var hvordan. ''Så du har sikkert sånn hundre spørsmål om hvordan vi fikk deg hit, hva vi skal gjøre, og alle klærene dine og sånt, men det tar vi på hotellet'' sa Ryan og sjekket mobilen sin. Han hadde vel sett ned på iphone skjermen minst hundre ganger siden vi landet. ''Kan vi ikke besøke Justin da!? Siden vi er i L.A!'' sa jeg glad. ''Nei'' sa Chaz raskt. ''hvorfor?'' spurte jeg skeptisk, men også litt skuffet. ''Fordi vi bare kan ikke'' sa Chaz bestemt. Jeg ga han et litt rart blikk, før jeg fulgte etter Chaz og Ryan. Okei.. Vi var altså tre 17åringer som hadde reist fra Canada til Los Angeles, hvor rart var ikke det? ''Skal vi være her helt alene?'' spurte jeg skeptisk mens dørene lukket seg opp og vi kjente varmen steke over oss, jeg hadde jo tross alt på meg en joggebukse og hvit singlett. ''Neida, se.. Der kommer han'' sa Ryan og så bort mot en lilla bil som kom mot oss. En manne skikkelse kom ut av bilen, og tro det eller ei men jeg måtte ha sett han før.

Tumblr_luvh3xmsfc1qhq2xjo1_500_large

''Hey Scooter!'' ropte Ryan og ga denne mannen, Scooter en klem. ''Heihei Ryan'' sa han og ga Ryan en klapp på skulderen. ''Hei Scooty, my man'' sa Chaz og ga han et klapp på skulderen. ''For hundrede gang, ikke kall meg Scooty. Det er bare flaut Chaz! Men godt å se deg igjen'' sa Scooter og blunket til Chaz. Han snudde hodet sitt kvart mot meg og smilte. ''Justin sin nye crush? Oooh, jeg er Scooter!'' sa han og håndhilste på meg. ''Hei, jeg er *dittnavn*'' sa jeg fornøyd. ''Tro meg.. Det vet jeg. Du vet alle telefonsamtalene du har med Justin.. Også plutselig må du legge på fordi en gal mann roper på han og begynner å hoppe i sengen til Justin? Vel, det er meg'' sa han og smilte. Jeg begynte å fnise litt, han var jo faktisk morsom. ''Da vet jeg det'' sa jeg glad. ''Vel, velkommen til Los Angeles da folkens. Vi kjører dere rett over til hotellet så dere kan få hvile litt, det trenger dere faktisk'' sa Scooter raskt. Vi nikket og la bagasjene inn i bilen vår, før vi kjørte mot hotellet. Inni bilen kunne jeg love det var mye latter og kos, og Scooter som jeg husket var manageren til Justin var så utrolig generøs og imøtekommende. Jeg gledet meg faktisk til å være her i L.A.

Tumblr_m02nauugei1r2ueico1_500_large

Bilde av Four Seasons Los Angeles, Los Angeles

 

''Så, vi er her ved Four Seasons hotel her i Los Angeles nå ja'' sa Scooter i telefonen. ''Jeg skjønner fortsatt ikke en bær av denne turen her, og hvorfor vi er her'' mumlet jeg og ventet utenfor på at Scooter skulle bli ferdig i telefonen. ''Det forklarer vi når vi er litt opplagt'' sa Chaz som holdt på og sovne. Det var jo blitt utrolig seint, og ettersom hele dagen hadde gått utpå å sitte i et fly, skjønte jeg godt, fordi vi alle hadde jetlag. ''Okei, jeg leide en suite til alle tre siden dere ikke er så kjent her i L.A, og da er det mye bedre å holde sammen hele tiden. Her er nøklene og sånt, og husk.. Hva nå enn som skjer, så vet dere at Justin ikke skal finne ut hvor dere er eller hvem dere er'' sa Scooter litt strengt. ''Den er god!'' sa Ryan. ''Flott, ha en fin kveld, så snakkes vi imorgen tidlig'' sa Scooter og forsvant i bilen sin igjen.

Bilde av Four Seasons Los Angeles, Los Angeles

Bilde av Four Seasons Los Angeles, Los Angeles

''Wow, dette stedet her er jo helt sykt'' sa jeg sjokkert og så utover hele suiten. ''Aldri vært på et hotell før?'' spurte Ryan og så rart på meg. ''Joda, men ikke et så fint et!'' mumlet jeg. ''Det går fint, du blir fort vandt med sånne syke hotell, ettersom du kjenner Justin bieber nå'' sa Chaz og smilte. ''Dere vil vel ikke forklare meg alt som skal skje nå?'' spurte jeg halvveis irritert. ''Jo okei..'' sa Ryan og satt seg ned i sofaen, nå var jeg skikkelig spent.

422720_396550973695426_216627705021088_1754648_2051209978_n_large

 

Hva tror du planen deres er?

Håper på søte kommentarer! Idag kommer det flere deler <3

 

Beklager forvirrelsen. *Dittnavn* har tatt fly en gang før, og det var til Bahamas. Hun har også vært på et hotell før også, jeg har fikset på denne og forrige del. Av og til glemmer man faktisk sin egen historie, hehe :-)

 

-Rano 

28.02.2012 / 12:49 / Blogg

Førsteplass i Norge!

Hei alle sammen♥

Så stolt over Norske beliebers!

//Katrine

28.02.2012 / 11:11 / Blogg

That should be me

Hei alle sammen♥

Hadde vært en drøm!

//Katrine

28.02.2012 / 11:06 / Blogg

Joustin Beaver Game Creator Suing Justin Bieber

Hei alle sammen♥

For noen dager siden la vi ut på bloggen at Justin hadde gått til sak mot de som hadde laget spillet 'Joustin Beaver'.
Men etter at de som har laget spillet fikk brevet fra advokatene til Justin, gikk de tilbake mot sak mot Justin.

RC3, altså de som har laget spillet,har ringt Justin flere ganger å sier at spillet ikke er laget for å gjøre narr av Justin, det er bare for moroskyld at spillet har kommet ut.

Du kan også lese hva advokatene til Justin skrev i brevet de sendte til RC3, >her<
Hva som kommer til å skje vidre med spillet får vi bare følge med på, jeg håper bare at det blir slettet.

//Katrine

28.02.2012 / 10:54 / Blogg

nye tweets fra Justin

Hei alle sammen♥


//Katrine

28.02.2012 / 10:25 / Blogg

Topp 87

Hei alle sammen♥

&#8220;Live My Life&#8221; is #87 lets get it to #1
bare etter noen timer er allerede sangen kommet opp på topplisten på Itunes, så løp å kjøp sangen sånn at den kommer høyere!

//Katrine 

27.02.2012 / 21:32 / Blogg

Call me maybe - our version (9)

Hei alle sammen♥ 

Hahahha, den var utrolig bra!

//Katrine

One moment will last forever # del 66

 ''For det første tok vi taxi fordi bilen til Ryan er ødelagt. Og for det andre.. Apropos, Ryan, ta på henne bind foran øynene'' sa Chaz raskt. Jeg merket panikken steg litt og pulsen økte. ''Hva faen? Kidnapper dere meg eller?'' spurte jeg raskt. ''Kanskje.. Kanskje ikke..'' fniste Chaz. Hva søren var det guttene hadde funnet på nå da?
_______________

''Chaz, helt serriøst!'' sa jeg mens Ryan prøvde å feste bindet forran øynene mine. ''Det blir verdt det, jeg lover! Problemet er at vi ikke kan si til deg hvor vi skal'' sa Chaz raskt. Jeg kunne plutselig ikke se noe fordi Ryan hadde festet bindet på meg så pass hardt. ''Au'' nølte jeg, og ga meg til slutt etter. ''Dere kan i det minste gi meg et hint eller noe sånt!'' sa jeg irritert og krysset armene. Jeg følte meg så alene og rar uten å kunne se noe. Nå så jeg faktisk synd på de blinde. ''Et hint? Vel.. Hintet er at vi ikke skal på noe hyttetur'' sa Chaz og fniste litt. ''Hva faen? Jeg har jo pakket!'' sa jeg irritert. ''Ja, og det er bra at du har gjort og. Vi ba moren din pakke litt ekstra også, siden vi skal være litt lenger enn du hadde tenkt deg'' mumlet Ryan. ''Nå ble jeg nysjerrig'' sa jeg irritert. Jeg kunne høre taxisjåføren le litt han også, hvis han og var med på dette måtte jeg vel føle meg veldig dum. ''Det har ikke noe med Justin å gjøre, ikke sant?'' spurte jeg. ''Nei.. Ikke enda'' sa Chaz. Jeg ga meg etter til slutt og bare holdt kjeft resten av bilturen. ''16 dollar takk'' sa taxisjåføren. Jeg kunne høre Ryan åpne bildøren, og dra meg ut med seg. ''Chaz, du tar koffertene, jeg tar med *dittnavn* inn uten at folk skal virke misstenksom! Pluss vi ofte blir gjenkjent og'' sa Ryan raskt.

 

''Den er god'' sa Chaz. Jeg kunne høre lang vei at han stresset, og jeg kjente Ryan sine armer rundt meg og som prøvde å føre meg til forskjellige steder. ''Kommer du Chaz?'' spurte Ryan litt høyt, noe som tydet på at han lå litt langt bak. ''Jadda, brukte en sånn vogn jeg! Mye enklere'' sa Chaz fornøyd. Jeg så fortsatt ingenting. ''Kan dere vennligst viset passet?'' spurte en dame. Hæ? Passet? hvor skulle vi til? Utlandet? ''Jo værsågod. Chaz, finn fram passet til *dittnavn*'' sa Ryan stressende. ''Jada jada! Her'' sa Chaz. Jeg kunne fortsatt ikke se noe. ''Greit, ha en god tur!'' sa damen bak disken. ''Hun så veldig rart på oss'' mumlet Chaz. ''Det gjør de alle rundt her, men er ikke så rart når jeg går rundt med *dittnavn* som har bind og ikke skjønner en dritt'' fniste Ryan. ''Joda'' lo Chaz. ''Skal vi utenlands!?'' spurte jeg overrasket. For det første hadde jeg aldri vært i utlandet bortsett fra Bahamas, noe jeg hadde ønsket meg lenge! Og for det andre bodde jo pappa og i utlandet, ikke at jeg visste hvor i utlandet, men den saken ville jeg faktisk ikke bry meg stort om. ''Ja vi skal utenlands!'' sa Chaz. ''Den er god, shit.. Aldri vært i utlandet før bortsett fra Bahamas!'' sa jeg hysterisk glad. ''Når vi er ombord på flyet kan du ta av bindet, ettersom det er en god stund før vi kommer fram'' sa Ryan. ''Takk og lov for det'' sa jeg fornøyd.

Dsc_0172_191337663_large

Så det å sitte i fly var kanskje ikke helt det beste jeg hadde opplevd, med tanke på at jeg var flere tusen meter i luften og hadde sett flere tv serier hvor fly hadde styrtet. Men jeg måtte nesten innrømme det at det var nydelig utsikt til skyene herifra, på Bahamas turen da jeg satt i fly så hadde jeg jo bare sovnet. ''Gleder du deg?'' spurte Chaz meg. ''jeg vet ikke hvor vi skal enda dummen'' sa jeg irritert. ''Slapp av, det blir bra, tro meg'' mumlet Chaz. ''Du sa jo det ikke hadde noe med Justin å gjøre.. Så jeg lurer sterkt på hva det er'' sa jeg raskt. ''Det finner du straks utav når vi har landet'' nølte Chaz og lukket øynene sine.

 

Justin sitt synsvinkel:
''Serriøst Alfredo, gi deg'' sa jeg irritert og prøvde å få tak i *dittnavn*, men hun tok aldeles ikke telefonen! ''Men herregud, vi må gå nå! Scooter klikker faen hvis ikke'' maste Alfredo på meg. ''Men *dittnavn*, jeg m-'' ''-Drit i henne noen timer! Dette er mye viktigere'' sa Alfredo og dro meg med ut av studioet, ikke visste jeg hvor jeg skulle heller. 

 

Ditt synsvinkel:
''Velkommen til Los Angeles, idag er været 30 hele varmegrader. Håper dere får et fint opphold her'' hørte jeg en usynlig stemme i mikrofonen si da vi hadde gått ut av flyet og for å hente bagasjene våres. ''Kødder dere med meg!?'' ropte jeg.

 Tumblr_m02efylx4a1qeew9co1_500_large

 

Meningen var å legge ut innlegget litt tidligere, men var hastverk på trening :(

 

-Rano

27.02.2012 / 19:00 / Blogg

Justin la ut denne filmen på facebook..

Hei alle sammen♥ 

 


Fantastisk laget, elsket virkelig hele filmen!

//Katrine

27.02.2012 / 18:52 / Blogg

Less than 24 hours until 'LIVE MY LIFE' ....

Hei alle sammen♥

//Katrine

27.02.2012 / 18:17 / Blogg

TT - LatinBeliebers Inspired In Kidrauhl

Hei alle sammen♥

//Katrine

27.02.2012 / 17:51 / Blogg

Nye instagrambilder

//Katrine

 

27.02.2012 / 17:14 / Blogg

Nominere oss?

Heisann!

 

2012/2013 skal det arrangeres bloggawards for forskjellige bloggere her i Norge. Vi har veldig lyst til å være med på dette, og håper dere vil nominere oss ved å trykke HER.

 

 

 

// ny del av historien kommer snart <3

 

-Rano

27.02.2012 / 15:52 / Blogg

#18million

Det sies at Beliebers'ene prøver og få 18 millioner til å følge Justin før bursdagen sin, noe jeg faktisk tror også kommer til å skje!

//Katrine

27.02.2012 / 15:48 / Blogg

Bieber facts

Jeg elsker virkelig den siste♥

//Katrine
mer? 

27.02.2012 / 14:46 / Blogg

Nytt bilde av Justin!

Hei alle sammen♥

Veit bildet er lagt ut før, men det var i svart og hvit!

//Katrine

27.02.2012 / 13:13 / Blogg

When god created Justin

 

:D

 

-Rano

27.02.2012 / 13:10 / Blogg

Live my life video - laget av leser

Likte den utrolig godt, derfor legger jeg ut :-)

 

 

-Rano

27.02.2012 / 13:09 / Blogg

Hva syntes dere?

Daglig får vi ofte annonse meldinger, men ofte takker jeg nei til dette her. Grunnen er vel fordi jeg ikke vil at bloggen skal være full i reklame om ting som aldeles ikke har med Justin å gjøre. Men ofte takker jeg også ja. Nå i det siste har jeg mottat en del ting og produkter fra forskjellige annonsører, og senere vil jeg også skrive et annonse innlegg. For dette kommer det masse premier inn på bloggen som DU kan bestemme! 

 

Skriv i dette innlegget hva du ønsker å ha som premie på neste konkurranse. Håper også ingen blir sur hvis jeg senere kommer med annonse innlegg osv. for dette blir verdt det :-)

 

-Rano

27.02.2012 / 12:06 / Blogg

Justin's rock attitude..

Hei alle sammen♥

  

  

  

Haha, jeg elsker virkelig disse bildene!

//Katrine

27.02.2012 / 11:29 / Blogg

GIF

belieberandsmilerforlife:
Woo dere

Av en eller annen grunn så gjorde jeg akkurat det samme som Justin når jeg så bildet. haha!

//Katrine

27.02.2012 / 11:26 / Blogg

Justin la ut dette bildet på Instagram, men slettet det etterpå.

 

 

//fan94justinbieber

//Katrine

27.02.2012 / 11:02 / Blogg

nye tweets fra JustinJustin var altså ikke på showet i følge twitter, Justin skal enda  være i studioet og han var bare med på introvideoen!

//Katrine

27.02.2012 / 10:26 / Blogg

Justin på Oscargallaen!

Hei alle sammen♥ 

Jeg fikk sjokk da jeg fikk vite at Justin var med på Oscar, altså, ikke sånn sjokk at han var med, men at jeg ikke visste det før i natt klokken 2, jeg ble så lei meg siden jeg skulle informert dere, men siden jeg ikke selv visste at Justin skulle være med før i natt så måtte jeg bare sette neg ned selv å se om jeg kunne se Justin.

Jeg tror ikke at Justin var med på selve showet, men bare i introvideoen, og siden det ikke er kommet ut noen flere bilder fra Oscarkvelden så regner jeg med at han bare var med der. Men jeg skal sjekke litt rundt og se om jeg finner noe mer. 

//Katrine

27.02.2012 / 10:19 / Blogg

Nytt instagram bilde av Justin!

justinbieberspam:
no justin

Jeg elske at Justin oppdraterer instagram så ofte for tiden!

//Katrine

27.02.2012 / 10:18 / Blogg

2 nye bilder av Justin! (26feb)

Hei alle sammen♥

Justin with Selena today - February 26

Justin at Blockbuster renting movies with Selena today!

//Katrine

27.02.2012 / 01:49 / Blogg

Selena snakker ut om ''J-ringen'' sin. (VIDEO)

Hei alle sammen♥

Hun snakker om den på rundt 00.26.

//Katrine

27.02.2012 / 01:47 / Blogg

Flere nye instagrambilder

//Katrine

26.02.2012 / 22:57 / Blogg

Flere nye instagrambilder av Justin

//Katrine

26.02.2012 / 22:08 / Blogg

Nye instagrambilder av Justin

//Katrine

26.02.2012 / 21:02 / Blogg

Justin skal være på Ellen Show på bursdagen sin!

Tumblr_m00mj9sq6c1roc425o1_500_large

Justin skal tilbringe litt av bursdagen sin sammen med Ellen, det ser ut som at Ellen hvertfall gleder seg utrolig mye til at Justin kommer, fordi hun har nemlig også planlagt en stor overraskelse.

//Katrine

26.02.2012 / 20:53 / Blogg

TT - Spain Wants To See Kidrauhls Smile

Hei alle sammen♥

//Katrine

26.02.2012 / 20:50 / Blogg

Still Kidrauhl

 

//Katrine

26.02.2012 / 20:41 / Blogg

Call me maybe - our version (8)

Sendt inn av noen lesere.

//Katrine

One moment will last forever # del 65

Åh. Nå gidder jeg ikke beklage meg mer for alt, hehe. Men planen var å ha historiemaraton, men så tvang pappa meg med i familiebesøk, så jeg er stuck her og det var så vidt jeg fikk låne pc-en engang.. Beklager igjen :( 

 

Til dere som lurer på hvorfor verken Esin, Felicia eller meg blogger nå, er det fordi at vi rett og slett prøver å ta det litt rolig nå. Esin har pause, og jeg går i 10.klasse, og siden vi har masse musikal shit, og snart tentamen og mye annet prøver. Karakterene mine har faktisk gått ned..


 

 ''Kan du slutte?'' sa Chaz irritert. ''Faen, telefonen min ringer'' sa Justin og lente seg over for å ta iphonen sin, jeg kunne se at det sto Scootyy på skjermen. ''Hallo?'' sa Justin og reiste seg opp, han forsvant ut på kjøkkenet mens vi bare satt der og fulgte med på skjermen. Jeg følte det tok evigheter, og valgte å gå ut på kjøkkenet for å se hva det var. ''-Hvorfor akkurat denne helgen!?.. Argh, greit hade'' sa Justin irritert. ''Går det bra eller?'' spurte jeg og så Justin legge fra seg telefonen på disken helt oppgitt. ''Nei..''
_____________ 

''Hva er det?'' spurte jeg og nærmet meg et par skritt og stirret han rett opp i øynene, men virket ikke som han hadde så lyst å se meg i de. ''Jo, det var Scooter. Manageren min hvis du lurte! Han ber meg komme tilbake igjen til Los Angeles for å gjøre ferdig sangen min med Far East Movement og LMFAO. Noe som betyr at jeg må forlate deg.. Rett etter du har flyttet hit'' sa Justin litt trist. ''Men gjør det noe da? Jeg klarer meg! Og det gjør vel du og'' sa jeg og smilte til han. ''Nei, ikke 2 uker! Kommer til å merke skikkelig savn altså, og det verste er at jeg reiser allerede imorgen fordi det er så hastverk med å få ferdig det nye albumet mitt believe'' sa Justin oppgitt. ''Hallo? Du er jo dum da! Det er bare 2 uker, går sikkert fint det'' fniste jeg. ''Nja.. Ikke når jeg er vekke fra deg'' sa Justin og nærmet seg meg. Han la hendene sine rundt midjen min og la pannen sin på min. ''Vennen min da'' sa jeg og lente meg over og skulle akkurat til å kysse han, før vi ble uforskammet avbrutt. ''Skulle dere fortsette å være med oss eller?'' spurte Chaz irritert. ''Jeg kan ikke.. Hastverk med Scooter og crewet, må hjem å pakke raskt til en uke. Flyet går tidlig imorgen'' sa Justin trist. ''Ahh, skjønner! Greit det'' mumlet Chaz. 

 

Så kvelden ble kanskje ikke helt som planlagt, men likevel så koste jeg med. Det kom jo faktisk noe godt utav dette her. Jeg holder på med Justin! Og følelsene mine for han var bare helt utrolige. Kanskje det viste seg at jeg ikke brydde meg så stort om han skulle være vekke fra meg en uke, men innerst inne drepte det meg faktisk. Bare noen timer uten han kunne virke som flere hundrede år. ''Vel jenten min..'' sa Justin og knøt skoene sine mens vi sto i gangen til Ryan, kun oss to. Mest fordi Ryan og Chaz ville la oss være litt alene. Han reiste seg opp og flettet fingrene mine i sine, og det var ikke før da jeg merket jeg hadde lyst til å grine. ''Vennen går det bra med deg?'' spurte Justin og la håndflaten sin på kinnet mitt. Selvfølgelig gikk det ikke bra med meg, jeg hadde lyst til å bare holde han igjen. ''Skal jeg være ærlig?'' Justin nikket. ''-Kommer til å savne deg noe helt forjævlig'' fniste jeg og merket en tåre renne nedover kinnet mitt. ''Ikke gråt jenten min, dette kommer til å gå bra'' sa Justin og klemte meg hardt, bare for at jeg skulle føle den tryggheten, og det var han veldig flink på. Han slapp meg forsiktig. ''Take care da! Det er jo ikke sånn at vi aldri møtes, er bare to uker'' sa Justin og smilte, før han presset seg framover og kysset meg lidenskapelig som et siste farvel for noen uker.

 

''Irriterende når jeg ikke får deg ut av hodet mitt uansett hvor hardt jeg prøver. Hvorfor må du være så nydelig? <3'' Jeg la fra meg telefonen min med et smil, en uke hadde gått som hadde vært et rene helvette. Chaz og Ryan var vel de eneste som hjalp meg med det. Stephanie hadde reist hjem igjen til London. Chaz hadde tydeligvis leid en eller annen hytte utenfor Stratford som vi skulle være på noen dager, men jeg hadde pakket til mer i tilfelle. ''Er det Justin igjen?'' spurte Chaz med et lurt smil. Jeg nikket raskt og så ut vinduet. ''Hvorfor tok vi egentlig taxi? og hvor søren er det vi skal?'' spurte jeg og merket vi bare gikk lenger innover mot bondeland. ''For det første tok vi taxi fordi bilen til Ryan er ødelagt. Og for det andre.. Apropos, Ryan, ta på henne bind foran øynene'' sa Chaz raskt. Jeg merket panikken steg litt og pulsen økte. ''Hva faen? Kidnapper dere meg eller?'' spurte jeg raskt. ''Kanskje.. Kanskje ikke..'' fniste Chaz. Hva søren var det guttene hadde funnet på nå da?

Now_large

Jedda, hva tror du skjer? :D

 

-Rano

26.02.2012 / 15:45 / Blogg

TT - Beliebers Love You Kidrauhl, #LatinsLoveJustinBeacuse and Spanish Beliebers Love Shawty Mane

Hallo alle sammen♥//Katrine
Broren min skal feire bursdag nå, så derfor veit jeg ikke hvordan bloggingen blir siden jeg vil tilbringe tid med hele familien, men skal prøve å blogge når jeg kjeder livet av meg,haha! 

26.02.2012 / 14:45 / Blogg

Nytt bilde av Justin!

//Katrine

26.02.2012 / 14:15 / Blogg

TT - The World Wants Believe Tour and Brazil Needs Team Bieber

//Katrine

 

26.02.2012 / 13:01 / Blogg

Chris Brown ft. Justin Bieber - Next To You (Cover)

Herregud, jeg lever i himmelen nå, de var så utrolig flinke!♥

//Katrine

26.02.2012 / 12:45 / Blogg

TT - France Wants Believe Tour and Australia Misses Justin

Jeg kjenner jeg blir så skuffet når jeg merker at alle land utenom Norge geier å trende Justin på twitter, men han skal nok legge merke til oss også en gang!

//Katrine

26.02.2012 / 12:13 / Blogg

Beliebers - Someday when I?ll have grandchildren?

Jeg gråter som bare det, og jeg gruer meg virkelig til den dagen Justin forlater jorden, jeg bare håper han lever et langt liv, og at når jeg blir gammel så veit mine barnebarn hvem han var, fordi Justin er verdens beste person!

//Katrine


Forresten, det blir ikke maraton idag etter som at Rano skal ha familiebesøk, men hun skal prøve og få skrevet hvertfall 2 deler til dere!

26.02.2012 / 11:27 / Blogg

Nytt bilde av Justin!

Damn, han er så utrolig kjekk!
the Bieberflip is back♥

//Katrine

26.02.2012 / 10:47 / Blogg

Nytt bilde av Jelena med en fan!

Tumblr_lzzkbgcxf81rq31q9o1_500_large

//Katrine

 

26.02.2012 / 10:46 / Blogg

Selena snakker ut om ''J-ringen'' sin.

 

429376_241820119241144_100002394737518_513518_1935088261_n_large

Selena Gomez har blitt sett på seg en "J" formet ring for de siste par månedene. Når ringen vokste opp i et intervju hun uttalte:"Nei, nei - det er som nesten et vennskap ring. . . Det er bare for moro skyld. "

Og da bedt om å vise det fram at hun kommenterte: "Nei! Du vil se det på bilder! "Og lagt til" jeg blir nervøs "med en liten latter.

//fan94justinbieber

//Katrine

26.02.2012 / 10:21 / Blogg

Nye instagrambilder

 

//Katrine

26.02.2012 / 10:05 / Blogg

3 nye bilder av Justin!

 

//Katrine

26.02.2012 / 10:03 / Blogg

Nytt bilde av Jelena med fans!

//Katrine

26.02.2012 / 05:34 / Blogg

Nye bilder av Jelena!

 

 

//Katrine
Veit at klokken er mye nå, haha. Men jeg måtte bare poste disse før jeg la meg. 

25.02.2012 / 23:57 / Blogg

Nye instagrambilder av Justin

 

//Katrine

25.02.2012 / 23:18 / Blogg

En litt grov tekst..

Dette bildet ble egentlig sendt inn på leserne's dag, men jeg glemte å legge det ut!

Bildet ble sendt inn av en jente som heter Tone!

//Katrine

25.02.2012 / 23:01 / Blogg

Call me maybe - our version (7)

Selv om den var kort, så var den utrolig morsom!

//Katrine

25.02.2012 / 21:42 / Blogg

Call me maybe - our version (6)

Haha, så utrolig morsomt!

//Katrine

25.02.2012 / 21:04 / Blogg

Justin og Chris Brown i studio (nytt bilde)

//Katrine

25.02.2012 / 21:03 / Blogg

Bieber facts

Aww! Jaxon is soo cute!

 

//Katrine

 

25.02.2012 / 21:01 / Blogg

English - Bieberish

english-bieberish 

English: Cool
Bieberish: SWAG
English: Girl
Bieberish: Shawty
English: Yes
Bieberish: YEAH MAN
English: Get out.
Bieberish: Get back in your cage!
English: Please?
Bieberish: AWW, C?MON!
English: Let?s go!
Bieberish: LEGGO!
English: Freak
Bieberish: Belieber

//Katrine

25.02.2012 / 20:41 / Blogg

TT//Katrine

 

25.02.2012 / 17:42 / Blogg

BURSDAGSVIDEO TIL JUSTIN

Tumblr_lhdie5yq9v1qg7zhpo1_500_large

Hei alle sammen!
Da har jeg bestemt meg for at jeg skal lage en bursdag'svideo til Justin, som jeg kommer til å poste ut på Youtube, og jeg kommer til å gjøre alt for at Justin får sett denne videoen, jeg gir virkelig ikke opp, Justin skal få se Norge i aksjon.

Men da trenger jeg også deres hjelp!
Send inn ditt bildet hvor du enten holder et ark hvor det står; Happy Birthday Justin, eller at du redigerer inn teksten ditt i et bilde. Du kan også sende inn en liten video av deg selv, men den må max være på 12 sekunder siden det skal bli masse bilder med. Vi satser selvfølgelig på at det kommer inn masse bilder sånn at det er større sjangse for at Justin faktisk får sett vidoen. Jeg kommer til redigere videoen selv, og jeg legger den ut på mandag viss jeg er ferdig. 

Bildene/Videoen kan dere sende på facebook >her<, ( send det på en melding, og ikke legg ut bildet på veggen min, da blir det for mye rot) eller på mail: Katrine.aas@hotmail.com


HÅPER AT MANGE DELTAR SÅNN AT VI NORSKE BELIEBERS BLIR SETT AV JUSTIN!

JEG BEGYNNER Å REDIGERE VIDEOEN MANDAG, SÅ DERE KAN SENDE INN BILDER HELT TIL DA!(12.00)

//Katrine

25.02.2012 / 16:59 / Blogg

Bieber facts

Poor Justin..

aaw :)

:((

//Katrine

25.02.2012 / 15:59 / Blogg

TT - Kidrauhl Makes Us Wet and Justin Is Our Sexpanther

//Katrine

25.02.2012 / 15:41 / Blogg

Justin likte dette bildet på Instagram

Det er Ibrezz som her tegnet den, og til den skrev han "#uBelive @justinbieber ...#Drawn #cartoon

//fan94justinbieber


 //Katrine

25.02.2012 / 15:23 / Blogg

TT - Justin Is Our Sexpanther

//Katrine

25.02.2012 / 15:13 / Blogg

Nytt bilde av Alfredo

//Bibses 


//Katrine

One moment will last forever # del 64

Ditt synspunkt:
Så, meg og Justin hadde ikke løftet en finger siden vi innrømte for oss selv at vi holdt på. Eller jo, et kyss her og der, noe jeg elsket. Han var bare så sterk, og så beskyttende. Og ikke minst perfekt! ''Jeg tror dem kommer nå'' sa Justin da vi hørte noen lyder i gangen. ''Det tror jeg også.. Uff, er du klar?'' spurte jeg mens Justin flettet fingrene sine i min. ''Det er jeg'' sa Justin.


_______________________

''Så vi fikk kjøpt inn litt- hey! hvorfor holder dere hender?'' spurte Chaz litt sjokkert mens han la fra seg en pose med noe glass inni, som jeg gjettet var drikken de hadde kjøpt. Justin så på meg, og så på Chaz igjen. Bak han kom også Stephanie og Ryan fornøyd, men stoppet opp akkurat som Chaz da de så at vi holdt hender. ''Hva skjer med dere to da? Først kysset på trening, også nå holder dere hender.. Hm.. Noe dere vil fortelle oss, som vi kansje visste fra før av uansett?'' spurte Ryan og så misstenksomt på oss. ''Nja.. Dere skjønner vel'' sa jeg fort. Hvorfor være så klein å sitte og snakke om vårt forhold sammen? ''Ja jeg tror vi gjør det. Og for å heve stemningen, tenker jeg vi godt kan starte i gang kvelden litt jeg!'' sa Chaz og begynte å legge ut all slags mulig drikke fra alkohol til energidrikk til brus på bordet. ''Men vi må rydde alt sammen imorgen tidlig før pappa kommer hjem, ellers klikker han'' mumlet Ryan. ''Jedda! Og vi bestilte pizza også, så nå er det bare til å kose seg!'' sa Stephanie og blunket til meg. Jeg satt meg godt inn i sofaen mens Justin satt seg litt lenger inntil meg. Nå kunne jeg endelig kose med han uten at noen skulle stille masse spørsmål. ''Tar håret i en dott jeg'' sa jeg raskt og gjorde det. ''Da gjør det vel ikke noe om jeg ligger på fanget ditt'' sa Justin søtt og la hodet sitt på puten jeg hadde på fanget. ''Aldeles ikke, ikke vær dum'' fniste jeg. Jeg så ned på Justin sine nydelige øyne og lente meg ned og kysset han, hvorfor var mine følelser så aldeles sterk for denne gutten?

Tumblr_l7h5c3v6671qdpsixo1_500_large

''Okei, noen regler før vi begynner denne filmkvelden.. Null kyssing, null kos, null flørt'' sa Chaz bestemt. ''Det er lov å drømme kompis'' sa Ryan og klappet han på skulderen. ''Sorry Chaz, men nå som jeg har muligheten kan du faktisk drite i det. Du er bare sjalu fordi du ikke har en så nydelig jente'' sa Justin og blunket til han. ''oooo'' fniste Stephanie. Jeg merket jeg rødmet litt, var han så stolt over meg? Selvtiliten min økte faktisk hver gang en person kalte meg nydelig, men når Justin gjorde det.. Vel, dere skjønner. ''Jo'a, hun er bestevenninen min Justin! Jeg får kyss jeg også'' sa Chaz og smilte. ''Joda, kyss på kinnet er noe annet'' sa Justin raskt og reiste seg opp fra fanget mitt. ''Kan dere alle holde kjeft og starte i gang filmen eller?'' spurte jeg raskt, jeg ble nesten litt irritert fordi jeg lå så godt med Justin på fanget mitt, men Chaz ødelagte alt. ''Den er god, og vi gjør som vi vil'' sa Justin irritert han også. ''Greit, bare ikke.. Smask så mye!'' sa Chaz og ristet av seg tanken, mens han satt seg ned på en annen sofa med Stephanie, og Ryan på gulvet hvor det lå en madrass og pute. Justin la seg ned på ryggen ved siden av meg, og jeg gjorde det samme. Filmen Chaz hadde leid inn kunne ikke vært mer kjedelig, men jeg snudde meg forsiktig mot Justin.

Tumblr_ln3zbdhvhs1qf1yd8o1_500_large

''Hei nydeligheten'' hvisket Justin og tok ansiktet sitt mye nærmere enn mitt. ''Hei kjekken'' smilte jeg og merket alle sommerfuglene i magen min spre av glede. Justin la hendene sine over magen min og presset leppene sine på mine så jeg kunne kjenne de varme leppene hannes. Han kysset meg så utrolig forsiktig og så utrolig sakte, gjorde han det med vilje for å få meg til å smelte eller? Jeg kysset han tilbake, og håpet han likte det. Så utrolig mange følelser i løpet av noen få sekunder med ett kyss. ''Denne filmen søg'' mumlet Chaz irritert og la hodet sitt på fanget til Stephanie, godt at de fikk så pass god kontakt i løpet av så kort tid. ''Neeeh, du sier ikke det'' sa Ryan irritert. ''Syntes det var koselig under filmen jeg'' sa Justin og blunket til meg. ''Kan du slutte?'' sa Chaz irritert. ''Faen, telefonen min ringer'' sa Justin og lente seg over for å ta iphonen sin, jeg kunne se at det sto Scootyy på skjermen. ''Hallo?'' sa Justin og reiste seg opp, han forsvant ut på kjøkkenet mens vi bare satt der og fulgte med på skjermen. Jeg følte det tok evigheter, og valgte å gå ut på kjøkkenet for å se hva det var. ''-Hvorfor akkurat denne helgen!?.. Argh, greit hade'' sa Justin irritert. ''Går det bra eller?'' spurte jeg og så Justin legge fra seg telefonen på disken helt oppgitt. ''Nei..''

¨

Hva tror dere det er ? :)

 

Noen som har spurt meg hva jeg mente med forrige del ''Jeg visste ikke om det jeg hadde sagt var en løgn eller ikke, det var jo ikke å såre med vilje. Tvert imot, jeg likte henne kjempe godt.'' fra Justin sitt synspunkt. Det er hemmelig, og er ikke meningen dere skal vite det enda! :-)

 

-Rano

 

 

25.02.2012 / 13:41 / Blogg

TT - We Believe In Kidrauhl

//Katrine

25.02.2012 / 12:49 / Blogg

Justin vil ha tattovering på innsiden av underleppa

For noen dager siden, da han var ute på Calabasas Commons, diskuterte han dette sammen med Selena, Jeremy og Alfredo. I følge HollywoodLife snakket Justin med de som jobber på tattoveringsjappa, og stilte spørsmål angående underleppetattoveringen.

"Justin så tattoveringen på innsiden av underleppa mi, og sa at han ønsket en han også; han syntes det var stilig. Han sa samtidig at han hadde ønsket en slik ganske lenge." - kilde.

Kilden sa samtidig at Justin var en bra gutt. "He had the strawberry banana frozen yogurt and he was really nice. A really cool dude." 

//Bibses


og med innsiden av underleppa mener vi at han får en tattovering som ikke kommer til å synes viss han ikke viser underleppen sin fram, haha.

Selv jeg mener at det ikke er nøye om Justin får en slik tattovering, han er uansett verdens kjekkeste gutt, og det passer faktisk utrolig godt til noen gutter, så Justin blir sikkert kjempefin med det!

//Katrine

 

25.02.2012 / 12:10 / Blogg

TT - Goodnight Justin


//Katrine

25.02.2012 / 12:04 / Blogg

Nytt instagrambilde av Ryan

//Katrine

25.02.2012 / 11:58 / Blogg

Call me maybe - our version (5)

Denne videoen ble sendt inn av noen lesere, kjempe morsomt!

//Katrine 

25.02.2012 / 11:54 / Blogg

STEM PÅ JUSTIN! ( KIDS CHOICE AWARDS 2012)

http://www.nick.com/kids-choice-awards/2012/vote/male-singer http://www.nick.com/kids-choice-awards/2012/vote/male-singer http://www.nick.com/kids-choice-awards/2012/vote/male-singer

//Katrine
DET ER LOV TIL Å STEMME HVER ENESTE DAG! 

25.02.2012 / 00:37 / Blogg

TT - #JustinperforminARGENTINA og Come Back To Brazil Justin

//Katrine

25.02.2012 / 00:03 / Blogg

Call me maybe - our version (4)

Haha, jeg ler så utrolig mye av denne videoen, den var utrolig bra!

//Katrine

24.02.2012 / 23:29 / Blogg

Nytt instagrambilde av Ryan

//katrine

24.02.2012 / 22:34 / Blogg

TT - #HugMeBieber

//Katrine

24.02.2012 / 21:43 / Blogg

Bieber facts

Fuck all the haters&#8230;:((

I will come!!

Watch out!!

http://biebersearch.com/

//Katrine
Mer? 

24.02.2012 / 20:55 / Blogg

Nye instagrambilder av Kenny

//Katrine

24.02.2012 / 20:40 / Blogg

JOUSTIN' BEAVER (Iphone App)

Jeg kjenner virkelig at jeg blir irritert når folk faktisk lager slike spill, og at de bruker et sånt navn går meg virkelig på nervene også.

Meningen med spillet er at Justin skal gå nedover til en elv også skyter han rundt på 'dop-kuler'. Justin har funnet ut at dette spillet er lagt ut og advokatene til Justin har nå gått til sak mot dem som har laget spillet, du kan lese brevet de har sendt til dem >her< , og jeg håper virkelig at spillet blir slettet fra markedet. 

//NinaJBfan


//Katrine

One moment will last forever # del 63

Hei! Jeg må beklage igjen for mitt fravær. Det kommer ny del nå, men skal forte meg å gå i bursdag nå også. Men måtte ta av litt tid for dere selv om jeg har det travelt. På søndag tror jeg det kommer en maraton. Og flere konkurranser er på vei med nye sponsorer! Gled dere :D


Jeg kysset deg den kvelden fordi jeg følte for det der og da, og tenkte du også ville. Det var bare noe inni meg som sa at jeg skulle gjøre det, skjebnen'' sa Justin og smilte. ''Hm.. Rart, men helt sant'' sa jeg lavt og så ned så jeg ikke traff blikket til Justin. ''Så du vil dette kanskje? Gi meg en sjangse til å prøve?'' spurte Justin sin mørke stemme mens ånden hannes med lukt av mint traff meg.
___________________

Jeg så usikkert på Justin, også så jeg ned igjen. Det var jo dette jeg ville, men hvorfor i alle dager holdt jeg det tilbake? Jeg ville jo dette! Jeg tror problemet mitt var at jeg var utrolig redd for å bli såret hvis jeg begynte å elske en person. Noe som hadde skjedd med meg tidligere, men det glem det nå. ''Du ser så usikker ut..'' sa Justin litt nervøst. ''Det er ikke det at jeg ikke liker deg, Justin. For tro meg det gjør jeg mer enn du aner. Jeg tror faktisk det er grunnen til at jeg er så usikker.'' sa jeg fort. ''Er du ikke vandt med et forhold? Vi kan ta alt etter ditt tempo'' sa Justin raskt og flettet fingrene sine inn i mine. ''Joda.. Eller nei jeg har jo ikke hatt et serriøst forhold enda, men jeg vil ikke bli såret. Jeg har flere eksempler på venniner som har blitt såret av noen ekle kåte jævler som de trodde elsket dem'' sa jeg og så opp på han. Ikke skjønte jeg hvorfor jeg sa dette til Justin. ''Sammenligner du meg med dem? Jeg er Justin Bieber.. Du vet hvordan ryktet mitt ville vært isåfall, om det er til trøst. Men jeg skal ikke tvinge deg hvis du ikke vil'' sa Justin oppgitt og slapp hånden min. ''Nei! Justin..'' sa jeg raskt og prøvde å få oppmerksomheten hans.

 

''Hva er det da!?'' spurte Justin meg litt irritert. ''Jeg er bare redd.. Men jeg vil ta den sjansen uansett! For jeg vet det blir verdt det, men da må du love meg og ikke såre meg med vilje'' sa jeg og så alvorlig på han. Justin så nesten litt usikker ut, men jeg skjønte han godt. Meg og mine strenge krav, men dessverre fikk det bare være sånn! ''Selvfølgelig skal jeg ikke såre deg med vilje, eller i det hele tatt. Og jeg vil at du skal være ærlig med meg uansett hva.. Det bygger tillit'' sa Justin og smilte. ''Jeg vet hva tillit er din dust!'' fniste jeg, og selvfølgelig mente jeg det ironisk. ''Så dette er et ja? På at vi holder på?'' spurte Justin og la seg bakover sånn halvveis. Jeg la meg inntil han godt mens han strøk meg på armen. ''Jepp, det er det'' sa jeg. Vel, jeg kunne si at sommerfuglene i magen min bare spredde rundt. Helt elskbar følelse når personen du liker, liker deg også. Men jeg kan love deg at når følelsene ikke er gjensidig, er det helt jævlig.

 

''Så.. Hva med Ryan, Chaz og Stephanie?'' spurte Justin fort og stirret på meg. ''Hva med dem?'' spurte jeg og stirret nysjerrig på Justin. ''Vi må jo fortelle dem det!'' sa Justin som om jeg var vekke eller noe. ''Selvfølgelig skal vi det, Justin. Men de har jo akkurat gått'' fniste jeg. ''Lurer på hvordan de reagerer'' sa Justin og var helt i sine egne tanker.

 

Justin sitt synspunkt:
Jeg visste ikke om det jeg hadde sagt var en løgn eller ikke, det var jo ikke å såre med vilje. Tvert imot, jeg likte henne kjempe godt. Og jeg var nesten hundre prosent sikker på at jeg en vakker dag kom til å elske henne. Bare av å holde rundt henne, lukte henne, ikke minst kysse henne fikk meg i bedre følelse. Men jeg måtte få Chaz og Ryan til å aldri snakke om det.

 

Ditt synspunkt:
Så, meg og Justin hadde ikke løftet en finger siden vi innrømte for oss selv at vi holdt på. Eller jo, et kyss her og der, noe jeg elsket. Han var bare så sterk, og så beskyttende. Og ikke minst perfekt! ''Jeg tror dem kommer nå'' sa Justin da vi hørte noen lyder i gangen. ''Det tror jeg også.. Uff, er du klar?'' spurte jeg mens Justin flettet fingrene sine i min. ''Det er jeg'' sa Justin.

Tumblr_lzlr0dbrdk1r97rppo1_500_large

Litt kjedelig del kanskje, men som sagt.. TRAVEL!

 

 

-Rano

24.02.2012 / 16:57 / Blogg

noen heldige fans!

Disse heldige jentene er fra Norge, og fikk dra på Justin Bieber konsert i Danmark 1.April.2011, utrolig heldige jenter som også fikk møte Justin backstage!

Dette bildet ble sendt inn av Hanne Sofie igår, men jeg så ikke mailen før i dag.

//Katrine

24.02.2012 / 16:55 / Blogg

ny facebook status


//Katrine

24.02.2012 / 15:36 / Blogg

En leser som synger

Dette er nydelige Martine som synger, hun er virkelig flink, så jeg synes at alle sammen skal høre på sangen.

//Katrine

 

24.02.2012 / 15:31 / Blogg

TT - Brazil Wants The Dates Of Believe Tour


//Katrine

24.02.2012 / 15:18 / Blogg

nye tweets fra Justin

//Katrine

24.02.2012 / 15:10 / Blogg

Call me maybe - our version (3)

Det  var en leser som sendte meg denne videoen, og jeg har sagt at jeg kommer til å legge ut alle videoene som kommer inn som dere har laget til denne sangen, så viss noen har en video dere vil dele, så send den til meg!

//Katrine

24.02.2012 / 14:38 / Blogg

Nytt instagrambilde

//Katrine

24.02.2012 / 07:23 / Blogg

Nytt bilde av Jelena.

//Katrine

24.02.2012 / 07:19 / Blogg

NYE BILDER

//Katrine
idag skal jeg på skolen, så jeg oppdraterer ikke før i 15-tiden! 

23.02.2012 / 23:27 / Blogg

2 nye bilder av Justin-

Bieber hair kinda back (x)

(x)

//Katrine

 

23.02.2012 / 21:44 / Blogg

Far East Movement - Live my Life (ft. Justin Bieber)http://jusgohollywood.tumblr.com/post/18140309685/far-east-movement-live-my-life-feat-justin 

Trykk på linken for å komme inn på siden for å høre hele sangen!


Jeg veit at denne sangen egentlig ikke skulle ha kommet ut før 28.februar, men den har visst lekket ut på internett uansett, den er sykt bra, helt klart min nye favorittsang!

//Katrine
Tusentakk til Josefin som sendte meg linken!♥ 

23.02.2012 / 21:42 / Blogg

3 årig jente synger baby

Dette her er fra en svensk belieber som leser bloggen med navn Julia som ville at jeg skulle legge ut bilde av lillesøsteren hennes på 3 år synge 'Baby'. Hun vil at videoen skal sees av Justin selv, og håper dere hjelper med å tweete.

 

Hihi, så nusselig! Og bare 3 år den lille skjønningen! <3 Og tusentakk til Julia som skrev en utrolig skjønn melding også. Elsker svensker, hoho!

 

//btw. Leserenes dag innlegget skal fra nå av komme kun i ett innlegg. Og historie kommer ikke ut idag heller fordi jeg rett og slett er stucked med RLE prøve som er imorgen, to kapitler og jeg kan fortsatt ingenting! Lover historiemaraton i helgen.

-Rano

23.02.2012 / 21:36 / Blogg

LESERNE'S DAG - Masse videoer

Sendt inn av Julie. 

Sendt inn av Ebba. 

Sendt inn av Celina. 

Sendt inn av Fatin!

//Katrine

 

23.02.2012 / 21:19 / Blogg

LESERNE'S DAG - JELENA SUPPORT (2)

Sendt inn av OhMyBiieberbloggerne og Tyra.

//Katrine

23.02.2012 / 18:46 / Blogg

nye bilder av Jelena.

//Katrine

23.02.2012 / 18:30 / Blogg

LESERNE'S DAG - JELENA SUPPORT

Sendt inn av Oda!

//Katrine

23.02.2012 / 18:26 / Blogg

LESERNE'S DAG - VAR PÅ JUSTIN BIEBER KONSERT I DANMARK!

Meg og min bestevenn i Danmark 1April, vår første Justin Bieber konsert
Vi kom også på dansk MTV og Dansk tv.

Sendt inn av Kine O.

//Katrine

23.02.2012 / 18:08 / Blogg

LESERNE'S DAG - OLLG

Sendt inn av Lujein.

//Katrine

23.02.2012 / 18:01 / Blogg

LESERNE'S DAG - BILDE AV JUSTIN!

damn!
Sendt inn av Serine!

//Katrine 

23.02.2012 / 17:49 / Blogg

LESERNE'S DAG - JUSTIN SNAKKER OM SELENA

Haha, jeg elsker denne videoen!

Sendt inn av Astrid O.

//Katrine

23.02.2012 / 17:40 / Blogg

LESERNE'S DAG - SUPPORT VIDEO

Jeg gåter av slike videoer, de er så utrolig fine, og men den musikken til også.

Sendt inn av Anna L.

//Katrine

23.02.2012 / 17:27 / Blogg

LESERNE'S DAG - Justin's første video

Sendt inn av Lotta!

//Katrine


Esin hadde også lyst at folk skulle trykke på denne linken: http://www.gratisklaer.no/?r=146743 
Det er altså en side som gir ut gratis gavekort som du får når du samler opp poeng osv.

23.02.2012 / 17:21 / Blogg

LESERNE'S DAG - Call Me Maybe

Sendt inn av Stine!

//Katrine

23.02.2012 / 17:16 / Blogg

LESERNE'S DAG - Justin sammen med Ellen

Sendt inn av Sara.

//Katrine

23.02.2012 / 17:10 / Blogg

LESERNE'S DAG- Justin klipper håret

Sendt inn av Dina!

//Katrine

23.02.2012 / 16:55 / Blogg

LESERNE'S DAG - Call Me Maybe ~ Julianne og Natalia

//Katrine

23.02.2012 / 16:48 / Blogg

LESERNE'S DAG!I DAG ER DET LESERNE'S DAG!
Det vil si at alle som har lyst får lov til å sende meg en video, som jeg kommer til å legge ut på bloggen.
Viss du har en video av når du danser eller synger,fanvideo til Justin,minnevideoer eller kanskje bare et fint bilde du vil dele med alle leserne, osv, send det til meg på facebook(her) eller send den på mail; Katrine.aas@hotmail.com. Jeg kommer til å legge ut alt som kommer inn så lenge det ikke er noe frekt som blir sendt inn. 

Håper på at mange deltar, og det blir sikkert kjempemorsomt å se alt som kommer inn, merker også at mange sender meg videoer fra ''Call me maybe'', det er utrolig morsomt å se på, så viss du har en video av det, send den inn, det er tross alt leserne's dag!

//Katrine

 

23.02.2012 / 16:29 / Blogg

Call me maybe - our version (2)

Haha, jeg ler av hver eneste video som blir laget til denne sangen, at folk gjør det er virkelig så morsomt!
Tusentakk til du som sendte meg den! 


//Katrine
ikke glem å send inn ditt bidrag til minne innlegget,  legger alt ut i kveld!

23.02.2012 / 14:36 / Blogg

TT - We Stand Up For Kidrauhl and Believe Is Gonna Be Sexy23.02.2012 / 12:38 / Blogg

nye tweets fra Justin

//Katrine

23.02.2012 / 12:33 / Blogg

Call me maybe - our version

Dette er altså noen lesere av bloggen som har laget, kjempe morsomt at folk lager slike videoer, så tusentakk til Nora som sendte meg den!

//Katrine

23.02.2012 / 12:27 / Blogg

Justin Bieber // You Da One❤

Tusentakk til Erin som sendte meg videoen, men det er altså Fatin som har laget den!

//Katrine

23.02.2012 / 11:09 / Blogg

#MEMORIES 

 

 

  

 

 

 

//Katrine

23.02.2012 / 10:41 / Blogg

TT - #BELIEBERSARESEXY

//Katrine

23.02.2012 / 09:55 / Blogg

Nye instagrambilder

//Katrine

22.02.2012 / 22:36 / Blogg

nye tweets fra Justin


//Katrine

 

22.02.2012 / 20:17 / Blogg

INFO

Halla Beliebers! :)

å gud så mye jeg har savnet å skrive innlegg på denne bloggen! Japp, som dere har merket så har jeg vært borte en stund pga. jeg mistet en nær vennine 13.februar og har i lang tid nå vært veldig deprimert og lei meg. Er fortsatt ganske mye i sjokk osv.. så har ikke kommet meg over sorgen enda men over til meningen med dette innlegget. Jeg har bestemt meg om når jeg skal komme tilbake og har bestemt meg for å dra tilbake til bloggen 10.mars! Jeg trenger rett og slet så mye tid jeg bare kan få, og jeg trenger å samle opp energien min igjen! :)

//Esin

22.02.2012 / 19:53 / Blogg

Drive safe disables the keyboard once you?ve reached 10 miles an hour so you can?t text and drive.


Drive safe disables the keyboard once you&#8217;ve reached 10 miles an hour so you can&#8217;t text and drive.

//Katrine

22.02.2012 / 19:03 / Blogg

ONE TIME HAR MER LIKE'S ENN DISLIKE'SJeg kjenner at jeg blir stolt når vi vinner over haterne!♥

//Katrine
Tusentakk til Lulu som tipset meg om det. 

22.02.2012 / 18:39 / Blogg

Justin Bieber PhoneGuard Commercial

//Katrine

22.02.2012 / 18:09 / Blogg

Justin Bieber FANVIDEO

En leser av bloggen har laget denne fanvideoen til Justin, søtt!

//Katrine

22.02.2012 / 17:24 / Blogg

BIEBER FACTS

Awesome snake!

Omb.. I have to taste that!!

Aw, he really love his beliebers..

What a lucky girl&#8230;

Mer?

//Katrine

22.02.2012 / 17:03 / Blogg

HVILKET ORD LETER VI ETTER, SER DU DET?

KOMMENTER

 

FELICIA:)

22.02.2012 / 16:58 / Blogg

tegning av ''the bieberconda''

Hahah...

hva syntes dere?

 

felicia

22.02.2012 / 14:52 / Blogg

jelena facts

- Justin freaker alltid ut når Selena ikke har telefonen sin med seg.

- Når dem skal ut på ''date'' så drar dem ofte å spisser frossen yougurt.

- Begge to bruker ''Pencils of Promise'' kjeder.

- Dem ser ofte på film sammen. 

- Justin kaller Selena ''mamacita''

- Justin var den første til å si at han elsket henne.

-  Selena var den første jenten i verden som hadde Justins parfyme , Someday.

- Selenas favoritt sanger av Justin er ''Up'' og ''Never Let You Go''.

 

mer?

 

felicia

22.02.2012 / 14:38 / Blogg

fan video ''Justin Bieber - Never Grow Up ♥''

felicia

22.02.2012 / 14:37 / Blogg

twitter

felicia

22.02.2012 / 14:36 / Blogg

someday finnes nå i sverige!

kanskje den kommer til norge snart og!!

 

 

felicia

22.02.2012 / 12:37 / Blogg

Zac Efron og Taylor Swift pranker Justin,Selena og Akon (BEDRE KVALITET)

Tusentakk til Fatin som sendte meg den.

//Katrine

22.02.2012 / 10:49 / Blogg

''In the studio with @Justinbieber..''

Justin &amp; Carly Rae Jepsen.

Justin recorded a song with Carly Rae Jepsen!

//Katrine

22.02.2012 / 10:04 / Blogg

2 nye bilder

//Katrine
Har bestemet meg for at jeg skal starte å skrive bokmål på bloggen etter som at mange reagerer på skrivefeilene mine, så etter dette så skriver jeg på bokmål, ikke dialekt. 

22.02.2012 / 08:52 / Blogg

nye tweets fra Justin
Det siste bildet er fra Jeremy's tweet.

//Katrine

22.02.2012 / 08:24 / Blogg

Nye instagrambilder

 

//Katrine

22.02.2012 / 08:20 / Blogg

Gifs

 

//Katrine

21.02.2012 / 20:39 / Blogg

Nytt instagrambilde av Ryan

 

//Katrine

21.02.2012 / 20:16 / Blogg

NESTE TIRSDAG!


Jeg gleder meg utrolig mye, hva med dere?

//Katrine

21.02.2012 / 20:02 / Blogg

Tweets

//Katrine

21.02.2012 / 19:42 / Blogg

TT - #Braziliebers Love Purple Ninja//Katrine

21.02.2012 / 19:29 / Blogg

Justin Bieber Book: Just Getting Started! (2012)

Justin Bieber slipper snart løs en ny bok om hans liv, nemlig boken: Just Getting Started!
I den nye boken kommer vi enda tettere inn på Justin's liv, med masse eksklusive bilder og sitater som Justin selv har skrevet. Vi blir også tatt med bak kulissene på Justin's konserter, og vi blir med inn i studio og får se hvordan Justin jobber med musikken.

''Jeg syntes det er veldig morsomt og få jobbe med en annen bok, og kunne dele min historie er virkelig noe jeg liker'' - '' Jeg klarer ikke å vente med å vise fansen min mer om livet mitt, og denne boken kommer til og bli fantastisk''. Sier Justin.

Den nye boken blir som en fortsettelse av den første boken til Justin, First step 2 forever, som solgte over 1 million eksemplarer ut i verden.


Jeg gleder meg utrolig mye til boken kommer, og jeg skal helt klart kjøpe meg den når den kommer på markedet.
Noen andre som gleder seg?

//Katrine

One moment will last forever # del 62

 Det fristet lite for min del, og jeg visste Justin var enig med meg. ''Greit jeg er med! En øl eller to skader ikke, så jeg er med.'' sa Chaz. Ryan vrikket litt på hodet, kanskje litt usikker. ''Joda, jeg blir med jeg og. Passer dere huset til vi er tilbake da?'' spurte Ryan oss. Justin nikket med et smil mot meg, kanskje vi endelig kunne få snakket ifred.
____________________

''Joda, bare gå dere. Men hvis dere skal kjøpe noe drikke, ikke kjøp til meg. Jeg skal holde meg unna den slags'' sa jeg glad. Jeg var fornøyd med meg selv nå, for hvis dette hadde vært for noen uker siden ville jeg kanskje blitt med Stephanie og gjort det samme, men hva hjalp det egentlig? ''Jeg er stolt over deg! At du holder deg unna det, bare jeg hadde vært like sterk..'' sa Chaz og så skuffet ut mot seg selv. ''Nei vi vet begge at det ville vært som om du skulle slutte å spise'' mumlet jeg raskt. ''Godt poeng! Men kan vi gå nå? Magen min rumler etter litt mat nå'' sa Chaz og så opp på Ryan. ''Jepp da går vi, hade da'' sa Ryan. Stephanie fulgte raskt etter Chaz og Ryan ut. Meg og Justin vekslet et blikk, helt til vi endelig hørte døren lukke seg. ''Endelig.. '' sa jeg og lente meg bakover i sofaen. ''Endelig?'' spurte Justin rart og stirret på meg. ''Ja, jeg føler vi aldri har fått snakket skikkelig.'' sa jeg og så opp på Justin. Øynene hannes traff mine som en bombe, gud så nydelig han var der han sto og så ned på meg. ''Jo, du har helt rett. Endelig på tide å snakke litt om det?'' spurte Justin meg. Jeg nikket raskt, mens Justin satt seg ned ved siden av meg. Litt nært og faktisk. ''Kan jeg få et kyss på kinnet? Savner leppene dine'' smilte Justin søtt. Jeg fniste litt, men lente meg forsiktig over Justin og kysset han på kinnet.

 323905621_large

Sommerfuglene i magen min bare fløy som gale, noe jeg ikke kunne for. ''Jeg var veldig usikker faktisk'' sa Justin. ''Usikker på hva?'' spurte jeg forvirret. ''Oss.. Om jeg skulle ta steget eller ikke. Fordi.. Da vi skiltes etter turen på Bahamas sa jo du at du ikke ville ha noe forhold med meg på grunn av distansen. Men så fikk jeg vite at du skulle flytte hit til Stratford. Alle skype samtalene var jo bare over nettet, men likevel kunne jeg føle den gode følelsen. Jeg får alltid den gode følelsen når jeg er med deg. Er helt utrolig faktisk! Så da du ignorerte meg, trodde jeg da.. Ble jeg veldig lei meg og usikker. Men så fikk vi kontakten med engang igjen. Og alt gjør det så mye bedre når jeg vet at du har vært en del av livet mitt siden vi var små, men så skiltes vi atter engang. Men du skjønner poenget mitt'' sa Justin og la armen sin rundt meg. ''-Jeg ville gå inn i et forhold med deg, *dittnavn*, men jeg visste ikke hvordan. Jeg ville uttrykke meg da, som jeg gjør nå, men visste ikke om jeg kom til å få positiv respons. Men så prøvde jeg, og jeg tror kanskje.. Og håper det funket'' sa Justin.

 

''Vel, som du har lært dine så kalte beliebers, never say never ikke sant? Jeg ville ikke gå inn i et forhold, Justin. Jeg så på TV, så at du holdt på med Selena. Eller, det var det de sa da, jeg visste jo faktisk ingenting. Jeg ville ignorere deg for det, og tenkte på deg som en sommerflørt. Men klarte faktisk ikke å komme over deg og slutte å tenke på deg. Og det at vi så Selena her om dagen gjorde meg redd for at du skulle få følelser for henne tilbake igjen, som du engang hadde om jeg ikke tar feil? Husker ihvertfall at Stephanie maste om Jelena en lang stund.'' fniste jeg, og Justin fikk også et smil om ansiktet sitt. Men ville jeg virkelig dette her? Hvordan ville det være for meg om jeg ble såret? ''Sånn kan det gå vet du. Er bedre å prøve, også bli avvist men også ha muligheten til å bli akseptert for det, enn å aldri prøve også lure på hva den andre ville sagt. Jeg kysset deg den kvelden fordi jeg følte for det der og da, og tenkte du også ville. Det var bare noe inni meg som sa at jeg skulle gjøre det, skjebnen'' sa Justin og smilte. ''Hm.. Rart, men helt sant'' sa jeg lavt og så ned så jeg ikke traff blikket til Justin. ''Så du vil dette kanskje? Gi meg en sjangse til å prøve?'' spurte Justin sin mørke stemme mens ånden hannes med lukt av mint traff meg.

 

248413_236116846422146_100000714980941_822414_4135550_n_large

Hva tror du at jeg svarer? :-)

 

Har fått spørsmål om sesong 2 kommer også, og det tenker jeg det gjør. Dere kan gjerne komme opp med ideer til hendelser, så kan jeg formulere det. For det skal jo som sagt skje mye også!

 

-Rano

 

 

 

21.02.2012 / 18:10 / Blogg

Vanity fair 2011

  

 

 

bildene er gamle, men siden folk spurte etter de så legger jeg dem ut, var også Emilie som tipset meg om det.

//Katrine

 

21.02.2012 / 16:23 / Blogg

Autograf av Justin

disse to heldige jentene har nettopp fått autograf av Justin, de er virkelig super heldig!
du kan lese hvordan og mer >her< 

//Katrine


også må jeg bare si tusentakk til du som sa at jeg hadde skrivefeil, det tar jeg faktisk ikke negativt i det hele tatt, jeg veit godt at jeg har skrivefeil, og det er bare bra at dere minner meg på det sånn at jeg kan skjerpe meg.

21.02.2012 / 16:02 / Blogg

Bieber facts [2]

 

//Katrine

mer?


Noen som forsatt spør hva jeg heter på facebook, og du kan finne meg >her<, godtar alle som spør, og gjerne snakk til meg også.

21.02.2012 / 14:48 / Blogg

ny facebook status


//Katrine

21.02.2012 / 14:42 / Blogg

noen nye tweets

//Bibses


//Katrine

21.02.2012 / 14:33 / Blogg

EXCLUSIVE: Selena Gomez opens up about Justin Bieber relationship

I det siste har Selena blitt mer åpent om hennes forhold til den superkjekke Justin Bieber, og hun sier fast bestemt at hun er seg selv når hun er rundt han.

'' i de forholdene jeg har vært før, så prøvde den personen å forandre meg til noe jeg ikke ville, men sånn er det ikke denne gang'' det sier Selena til Yahoo som forige uke fikk et lite intervju med den veldig opptatte jenta. 

Selv om Selena ikke alltid har hatt det så lett med kjærligheten så gir hun gjerne noen småtips til hvordan jenter kan få til å snakke med gutten de liker, '' du må ha selvtillit for å tørre å snakke med han, men du må bare hopp i det.'' ler Selena.

Selv har ikke Selena vært den mest populære jenta blandt stjernelyset, og hun forteller også at hun ble mobbet som ungdom, '' jeg satt bakerst i klasserommet, og gjorde mitt eget arbeid mens de andre jentene hang etter de guttene de likte'' - '' men da jeg ble eldre fikk jeg mer selvtillit og det var også slik jeg startet å date gutter'' fniser Selena til Yahoo.

'' Justin er en kjempebra person, og jeg skjønner godt at så mange liker han, fordi han får deg til å smile, og du trenger ikke å være en annen person rundt han.'' 


//Bieberde ( det er ikke en nettside, men noe man må laste ned, og det koster penger. ) 

//Katrine

21.02.2012 / 14:15 / Blogg

Justin's smil - HOT OR NOT?

  

   

  

jeg drokner i smilet hans jeg, det er så utrolig vakkert!

//Katrine

21.02.2012 / 12:27 / Blogg

noen Bieber facts

 

Aw, Jazzy!

noe dere ikke visste fra før av? 

//Katrine
mer?
 

21.02.2012 / 09:00 / Blogg

nyeste tweet

 

//Katrine

21.02.2012 / 08:50 / Blogg

full HQ version of Far East Movement premiering Live My Life ft. Justin Bieber

herregud, hør stemmen til Justin da, jeg er i himmelen♥ Gleder meg så utrolig mye til den kommer ut!

//Katrine

21.02.2012 / 08:48 / Blogg

Justin med fans

Justin with some fans.

//Katrine

21.02.2012 / 07:51 / Blogg

Nye instagram bilder lagt ut av Kenny

Felicia

20.02.2012 / 22:04 / Blogg

TT - #ILoveBieberBeacuse

//Katrine

20.02.2012 / 21:55 / Blogg

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hvor er hunden til Justin?
Hvis du mener søte Sam, så bor han til besteforeldrene til Justin siden han har et veldig travelt liv.

Hvor høy er Justin?
Justin er sånn ca 1.75 høy, altså 2cm høyere en meg!♥

Hvilken skostørrelse bruker Justin?
Justin bruker 7.5, så han bruker altså 41-42.

Liker Justin muslimer?
Jeg tror ikke Justin har noenting i mot andre personer som tror på noe annet en han, så du skal ikke være redd for det.

Hvem var det som spurte av Selena og Justin?
Jeg tror ingen av dem spurte om å bli sammen med hverandre, de ble vel bare det etter en god stund! 

Har Jelena hatt sex? 
haha, dere er virkelig nyskjerrig, jeg tror nok det bare forblir et spørsmål som ingen veit borsett fra de nermeste av Justin eller bare Jelena, vi har jo egentlig ikke noe med det heller. 

Hva er greia med Carly Rae Jepsen?
Jeg har selv ikke settet meg helt inn i det, men det er altså sånn at Carly er en sanger fra Canada, også har Justin og Scooter signert henne, det er sånn at de er sjefen hennes, og skal gjøre henne større, det er nesten samme opplegg som Scooter hadde med Justin..osv, kan godt skrive et helt innlegg om det seinere, men jeg må bare ta litt i hvert svar.

Når kommer Believe ut?
Det er det sikkert mange som lurer på,det er snakk om at selve albumet skal komme ut i Mars, mens bare sangen 'Believe' snart skal være ute siden Justin er ferdig med den. 

Hvilkent bilde syntes du Justin er finest på?
oida, det er utrolig vanskelig etter som at det alltid kommer ut nye bilder som er dødsfine, så det er umulig for meg å velge, men jeg har noen som jeg aldri blir lei av å se på. Hvor gammel er du?
Jeg er 14, altså en 97'er, har bursdag 15.Desember.

Hvilkene historieblogger leser du?
oi, det er mange, men leser fast Rano og Biebstory, også leser jeg masse i helgene, og da finner jeg alltid noen nye jeg liker, så viss du vil at jeg skal lese din, så bare send den til meg, jeg elsker å lese historier!

Hvor lenge har du vært Belieber?
Jeg har vell alltid vært en sånn liten fan av Justin fra første stund, husker utrolig godt sangen ' so sick - Ne-Yo av Justin, men det var i August 2011 da jeg ble blodfan for å si det sånn, jeg startet å høre på alle sangene hans igjen, og jeg så Never say Never hver eneste helg, jeg ble totalt hektet, og idag er jeg faktisk enda like hektet, han er en så utrolig bra person, som jeg virkelig gleder meg til å forsette følge vidre. JDBnorway er faktisk en av grunnene for at jeg startet å like han så godt, de kom liksom med de ferske nyhetene, noe som gjorde at jeg ble bare mer nyskjerrig, og jeg er så utrolig glad for at bloggen fortsatt er så utrolig! 

Er det gøy å blogge på denne bloggen?
Det er ikke bare gøy, det er helt fantastisk, det har lenge vært en drøm for meg å blogge på JDBnorway, har vært fast leser siden August 2011 og jeg angrer ikke et sekund på at jeg forsatte å lese den, jeg er så utrolig glad i dem som blogger her, de er virkelig noen herlige jenter alle 3. Dette er virkelig en drøm for meg, og jeg er så utrolig glad for at de vil ha meg med, så ja, jeg er utrolig takknemelig for at jeg får lov til å blogge, og jeg vil ikke skuffe dere.

Har du noen gang sett en ekte Justin Bieber autograf?
Jeg har ikke sett en 'ekte' autograf, men jeg har sett kopier av den ja, og jeg elsker den♥

Hva er tidforskjellen mellom Norge og hvor Justin er nå?
7 timer, så når klokken er 22.00 i Norge så er klokken altså 15.00 der, men de har altså PM og AM.

Hva synes du om Jelena?
jeg som håpet på at jeg ikke kom til å få dette spørsmålet,haha. Men jeg har valgt å skrive hva jeg synes om dem, så dem som vil lese må bare gjøre det.

i begynnelsen av forholdet til Justin og Selena var jeg som mange andre en av de som trodde at Selena bare brukte Justin for å få bedre kjendisstatus, jeg hatet at de var sammen, og jeg var virkelig så sjalu at jeg sa at jeg hatet henne, men jeg tror det var i Oktober jeg faktisk skjønte at de hadde noe seriøst, og jeg måtte bare lære meg da å respektere forholdet deres. Jeg har aldri vært noen sånn spesiell fan av Selena, og jeg kommer ikke til og bli det heller ikke, men jeg hater henne ikke, jeg syntes hun er dyktig i det hun gjør, og hun virker som en herlig jente, og hun fortjener virkelig ikke hat. Jeg var virkelig i mot Jelena en stund, jeg trodde bare vondt om dem osv, men da jeg så denne videoen fikk jeg virkelig opp øynene mine for dem.

Jeg ble totalt forelsket i Jelena, og idag så elsker jeg virkelig at de er sammen, de er et utrolig søtt par, og jeg håper virkelig at folk forstår det en gang, at folk må få lov til å være sammen selv om du ikke liker den ene personen, de virker lykkelig sammen, og det er vel alt som teller, at Justin er lykkelig? Og at Selena bare bruker Justin for å få høyere status er også feil, dere så jo bare på videoen som jeg la ut igår,(''Call me maybe''), at hun virker som en utrolig kul jente, så jeg håper at folk lærer å respektere folk, og ikke si at man hater noen før man er sikker på det, jeg tok feil av Selena, og det var virkelig et stort feilgrep av meg å gjøre. Jeg respekterer forholdet deres, og jeg håper virkelig at de forblir sammen lenge, fordi de er utrolig søte sammen!


//Katrine

beklager for skrivefeil osv, men jeg skriver egentlig ikke bokmål når jeg skriver, jeg skriver dialekt, men på bloggen så prøver jeg så godt jeg kan å oversette det til bokmål siden ranværing er en veldig rar dialekt.

20.02.2012 / 20:29 / Blogg

Tweet

//Katrine

20.02.2012 / 20:19 / Blogg

En leser som synger

dette er nydelige Benita som synger, jeg syntes at hun var kjempeflink, så håper hun fortsetter å synger!

//Katrine


dette innlegget er lov til å kommentere i,og jeg har snakket med Benita om det, men spar dere for de negative kommentarene, ikke at jeg tror at det kommer noen negative, men jeg bare sier det uansett! 

20.02.2012 / 19:55 / Blogg

Nye bilder

 

 

//Katrine

One moment will last forever # del 61

Dere vet jo at bloggerne her skal ha 1 dag fri i uken, og jeg fikk ikke fri forrige så jeg tok den igår på søndag. Det forklarer 0 blogging + jeg har ikke fått vinterferie enda som sagt! OG vi skal snart ha musikal, og da må jeg øve veldig mye til den også :) Og nå har jeg en spansk innlevering..

 


''Stratford er veldig lite, og når vi først fester er det ikke så mye alkohol innblandet'' sa Justin, og jeg kunne høre litt på stemmen hans at han var irritert. ''Åh, da så. Vel du, *dittnavn*? Har jeg fortalt deg at håndball laget vårt ikke går i oppløsing? Og at vi skal være med på tidenes cup i utlandet, USA! Og sist men ikke minst, så tror jeg vi skal spille mot noe lag fra Canada også!'' sa Stephanie overlykkelig, men det var da jeg tenkte.. oh shit.
____________________

 ''Går det bra med deg eller? Du fikk bare et litt stivt ansiktsuttrykk. Sikkert fordi du angrer på at du flyttet hit, men men'' mumlet Stephanie mens vi nærmet oss huset til Chaz. Hva om jeg ikke si noe til Stephanie og bare holdt kjeft om det? Det var jo ikke sikkert vi skulle der heller. ''Går bra med meg, jeg bare.. Fikk sauestirr'' sa jeg raskt. ''Ahh, da så'' sa Stephanie og smilte. Jeg ga henne et lite nikk, før jeg gikk ved siden av Justin fordi Stephanie snakket i telefonen. ''Ble ikke helt som forventet. Men går så fint så'' hvisket Justin. Jeg ga han et fort smil, før han la armen sin rundt meg mens vi nærmet oss huset til Justin. ''Aw, er ikke dere søte!'' fniste Steph mot oss mens hun la telefonen sin i lommen. ''Ehm. joda'' lo jeg raskt og holdt kjeft igjen. Jeg ville ikke avsløre noe som helst, før jeg selv var sikker på hva som skjedde. Vi sto utenfor døren til Ryan og ventet på at han skulle åpne. ''På tide'' mumlet Justin irritert og gikk rett inn uten å si noe. ''Ooh, hvem er dette?'' spurte Ryan og så opp mot Steph. ''Det er min bestevennine, aka Stephanie'' smilte jeg og gikk inn i huset til Ryan. Veldig koselig, og jeg kunne se at moren hadde valgt å møblere stuen. Hjemmekoselig faktisk.

 

''Ah, så hyggelig! Jeg er Ryan Butler, kjent som Justin Bieber sin bestekompis!'' sa Ryan og la ut hånden for å håndhilse. Men det Ryan ikke visste var at..''-Jeg er en klemmer jeg! Hei Ryan'' sa Stephanie og ga Ryan en kjapp klem før hun ble med litt lenger inn. ''Koselig hus Ryan! ikke gale'' smilte jeg. ''Hei *dittnavn* og Jusin! og en annen fin jente jeg aldri har sett før, eller nå har jeg sett henne da, men dere skjønner poe-'' ''-Og der fikk Chaz det øyeblikket når han ser en han syntes er fin, også babler han i vei'' fniste Ryan og så mot Steph. ''Så koselig at han syntes jeg er fin! Jeg er Steph, altså *dittnavn* sin bestevenn, og du gjetter jeg er Chaz, eller Chaz Somers som i Justin Bieber sin bestevenn'' sa Stephanie og hevet et blikk over Ryan. Ryan ga et uskyldig smil mot Stephanie, viste seg at de fikk litt bedre kontakt enn jeg forventet, noe som var positivt da. ''Så mamma og pappa og lillebror kommer ikke hjem. De er på hytten, ikke skjønner jeg hvorfor de har hytte siden vi bor jo egentlig ikke i byen'' mumlet Ryan. ''-Forresten, kan vi ikke ha en filmkveld eller noe sånt?'' spurte Chaz raskt. 

4079516658_a9a9c28469_large

''Joda, det kan vi godt. Men jeg vil bli kjent med folk først!'' smilte Stephanie. Typisk henne å komme med sånne lure smil av og til. ''Joda, da kan vi leke.. Nei jeg vet ikke.. Vi kan stille spørsmål så kan vi svare? litt som i nødt, sannhet og prosent? Bare at den er for småunger'' fniste Chaz. ''Hvis dere har drikke, som i alkohol, så kan vi leke 'jeg har aldri', det blir bra!'' sa Stephanie. ''Øhm.. Problemet er at Justin ikke drikker, og jeg har sluttet med det jeg og'' mumlet jeg lavt. ''Tuller du med meg? Du ødelegger jo stemningen da! Tror nok Justin påvirker deg veldig'' nølte Stephanie. ''Var det positivt eller negativt?'' spurte Justin, han virket litt irritert men det skjønte jeg godt. ''Selvfølgelig er det positivt!'' svarte jeg for Stephanie, selv om jeg visste hun ville svare noe annet. Jeg ga Stephanie et lite stygt blikk, men hun overså den. ''Da kan jo vi gå på butikken og kjøpe litt da! Altså mat og sånt. Kanskje litt drikke hvis vi finner en måte?'' spurte Stephanie. Det fristet lite for min del, og jeg visste Justin var enig med meg. ''Greit jeg er med! En øl eller to skader ikke, så jeg er med.'' sa Chaz. Ryan vrikket litt på hodet, kanskje litt usikker. ''Joda, jeg blir med jeg og. Passer dere huset til vi er tilbake da?'' spurte Ryan oss. Justin nikket med et smil mot meg, kanskje vi endelig kunne få snakket ifred.

 

Tumblr_lzpcwkrulu1qmlqeeo1_500_large

Hva tror du skjer? :) Vil du ha mer?

 

-Rano

20.02.2012 / 18:32 / Blogg

ny facebook status


//Katrine

20.02.2012 / 18:22 / Blogg

har dere sett dette bilde før?

felicia

20.02.2012 / 18:21 / Blogg

''Help Sel get to her date with Justin!'' .... NO

hva syntes dere?

 

felicia

20.02.2012 / 18:20 / Blogg

JELENA FACTS

- Inntil nylig hadde Selena en ring som betydde: «sann kjærlighet venter". Hun er nå tatt dette valget, som betyr at hun har funnet sin sanne kjærlighet.

 

- Selena sørget for at Demi og Taylor og hennes fetter, godkjente Justin før hun begynte å date han.

 

- Når Jazmyn først møtte Selena kalte hun henne fortsatt '' Alex ''.

 

- Justin og Selena møttes første gang i 2009, begynte å date i November - 2010, Justin sa det tok litt tid for Selena at dem var mer enn bare venner.

 

- Dem tar alltid bilder når dem er sammen sånn at dem kan se på dem når dem er fra hverandre.

 

 mer?

felicia

 

20.02.2012 / 18:12 / Blogg

Nytt bilde av Justin og en fan

Takk til Lina som sendte meg bildet!

//Katrine

20.02.2012 / 18:09 / Blogg

Justin med briller - HOT OR NOT?

  

   

  

//Katrine


beklager for elendig blogging idag, men jeg er syk og det er ingenting å blogge om siden Justin nå er i studio, så dette ble liksom en Jelenafacts dag. Jeg kommer bare til å blogge om nyheter nå, og siden det ikke er noe som er kommet ut så venter jeg en liten stund før jeg sjekker rundt på alle sidene, til da får dere bare vente♥

20.02.2012 / 16:53 / Blogg

JELENA FACTS

siden det var mange som ville ha mer så skal dere få noen til før jeg begynner med lekser:) 

 

 

- En spurte Taylor, "Hvem er ditt favoritt par?" Taylor Swift svarte: "Selena og Justin! De er søte!"

 

-Justin fortalte sine venner at han aldri hadde følt noe for noen på den måten han har følelser for Selena på før, og at han elsker henne.

 

- Etter Billboard Awards, ble Selena sett mens hun kysset Justins hånd og sa: "Jeg er så stolt av deg, baby."

 

- Justin liker når Selena har på seg rosa klær,  selv om hun hater fargen, bærer hun det mye nå.

 

- En gang, da Selena, Justin og Taylor hang sammen, og når Sel kom inn i rommet, ropte Justin, "She's my latin giiirl!"

 

mer?

 

felicia

 

 

20.02.2012 / 16:25 / Blogg

JELENA FACTS

Vi fikk et spørsmål om vi kunne ha Jelena-facts så her kommer det noen:)

 

 

* Justin elsker å kysse Selena nedover halsen, det får henne til å fnise.

 

* Jazzy, Justins søster sa en gang til justin - '' Jeg elsker Selena, gift deg med henne!''

 

* Justin valgte Selenas kjole til Billboard Awards.

 

* Justin bidro til å redde Selena og Demi sitt vennskap.

 

* Justins mamma, Pattie godkjennte ikke Selena først, men nå behandler hun Selena som sin egen datter.

 

* En gang satte Justin 27 buketter av roser i Selenas hus, da hun kom tilbake fra Europa.

 

mer?

 

felicia

20.02.2012 / 16:07 / Blogg

en liten spørsmålsrunde

 

X_3f4839cb_large

Det var noen av dere som spurte meg for noen dager siden om jeg kunne ha en spørsmålsrunde på bloggen, og selvfølgelig kan jeg ha det, og siden det ikke er så veldig mye å blogge om idag, så kjører jeg bare den idag. Så spør om alt dere vil, jeg kommer til å svare på alt i kveld etter som at jeg er syk.

Og dette er ikke bare en spørsmålsrunde om bare meg, viss det er noe dere vil vite om Justin, så svarer jeg gjerne på det også,haha!

//Katrine

20.02.2012 / 16:01 / Blogg

jeg er tilbake, for fult!

Hei alle sammen, Felicia her:) 

 

Som dere kanskje vet så har jeg hatt en liten bloggpause, men er tilbake nå. Vi har fått mange nye lesere så hvis dere ikke vet hvem jeg er så er jeg en av de faste bloggerne her på JDBNORWAY, haha. Jeg er en aktiv håndballspiller, 97'model og bor i Drammen. 

 

Jeg blogger for det meste generell fakta om Justin, bieberfacts og randome ting om Justin. 

Jeg håper jeg er velkommen tilbake så begynner bloggingen for fult igjen, har savnet alle dere herlige lesere:) 

 

dette er da et randomt bilde av meg, og hvis dere vil legge meg til som venn på facebook så er linken her:

LEGG MEG TIL SOM VENN HER 

 og hvis dere vil followe meg på twitter så trykk HER ! 

 

Dere finner meg også på INSTAGRAM, der heter jeg '' 97felicia ''

 

Om det er noe dere lurer på så er det bare å spørre!

 

love felicia

xxx

20.02.2012 / 14:56 / Blogg

TT - Beliebers Love Alfredo

selvfølgelig elsker vi Alfredo♥

//Katrine

20.02.2012 / 14:51 / Blogg

CONGRATULATIONS TO OUR WINNERS!!!

jeg er så sykt stolt over Justin, han ble en av vinnerne!♥

//Katrine

20.02.2012 / 13:30 / Blogg

justin skal begynne å trene

 

felicia

20.02.2012 / 11:48 / Blogg

Prank fail

Det var to jenter som skulle få hele twitter til å trende ''@Justinbieber omg, i just listened to believe all the songs are amazing #believeisamazing'', men hva tror dere skjedde? Justin fant det ut, og derfor ble det bare tull,ahha, jeg måtte bare le når jeg så at han hadde retweetet tweeten hennes.

//Katrine

20.02.2012 / 09:09 / Blogg

WHAT??

 

//Katrine

20.02.2012 / 09:06 / Blogg

masse gifs fra 'Call me maybe'

 

 

  

   

  

   

st4yyy-dope:
i love him so much..

hahaha, jeg ler forsatt av videoen, den er bare så utrolig bra!

//Katrine

 

20.02.2012 / 08:59 / Blogg

Justin med fans

//Katrine

20.02.2012 / 08:53 / Blogg

Nye instagrambilder

//Katrine

jeg er hjemme fra skolen idag fordi jeg er syk, så nei, har ikke vinterferie før i neste uke. 

19.02.2012 / 22:26 / Blogg

Call me maybe GIFS

 

  

//Katrine

jeg vil bare si tusentakk for at dere virkelig var så flinke å kommentere i forige innlegg, dere er best!

19.02.2012 / 21:17 / Blogg

Call me maybe

hahaha, så utrolig morsom, jeg ler forsatt! Tusentakk til dere som sendte meg den!

//Katrine

19.02.2012 / 19:47 / Blogg

TT

//Katrine

siden jeg er syk så trenger jeg å få i meg så mye søvn som mulig, så derfor tar jeg meg en liten powernap!

19.02.2012 / 17:52 / Blogg

Ikke glem....

NorwayWantsBelieveTour på twitter etterpå ! 


Klikk  her ! for mer info  
Vi vil jo ha denne kjekken gutten på besøk!


//Emilie 

19.02.2012 / 17:36 / Blogg

så søtt

 

Justin,Jazzy og Jaxon♥


saken er sånn at jeg er egentlig syk, og har en innleveringsoppgave som skal være inne i morgen, så jeg må først få ferdig den før jeg blogger mer, og jeg lover at jeg skal bli flinkere på å blogge mer nytt, jeg er bare ikke i form nå siden jeg er syk. 

//Katrine

 

 

19.02.2012 / 16:57 / Blogg

Jasmin Alvarez- Born to be Somebody

Hey Beliebers!
En søt leser tipset meg om denne jenta. Hun er blind men fortsatt veldig talentfull. Dere kan følge henne på twitter : @jasminalvarez1

 Dere kan se flere videoer på youtube-kanalen hennes ved å trykke  HER!                  
 //Emilie


 Jeg er ikke helt sikker , men jeg tror det er hun jenta som møtte Justin i disneyland..Hun som fikk ta på håret hans elr no...takk for at dere tipser meg om nytt ;)
19.02.2012 / 15:03 / Blogg

Noen som har lyst på?

Hey Beliebers!

Se hva jeg fant, haha ! Sånn har jeg lyst på! Den var super kul da :

 
Og hvis det var noen som ikke skjønte, så er det den dagen Justin ble født

//Emilie 


 Rano fortalte meg noe som gjorde meg super glad, når de trenger hjelp(gjesteblogger) så kommer jeg inn i bildet . Jeg er ikke fast, men hjelper til når det trengs. Så dere vet det ;) 

19.02.2012 / 14:47 / Blogg

Utsettes

Heisann! Skulle skrive noen deler til dere, men får ikke tid før i kveld! Så jeg dropper også bloggfri imorgen :D

 

 

 

-Rano

19.02.2012 / 12:58 / Blogg

Jeremy blir

Jeremy blir på Justin sin bursdag, mens Jaxon og Jazmyn ble flydd tilbake igjen til Canada. Det er jo positivt :D

 

-Rano

19.02.2012 / 12:56 / Blogg

Instagram bilde - fake

Det ble sagt at bilde under er av Jelena, men ble raskt tatt vekk igjen. Men det er fake :-) Altså, det er ikke Justin eller Selena.

-Rano

 

19.02.2012 / 12:52 / Blogg

Voss flaske?

Leste på en kommentar, og måtte sjekke bilde før jeg ble veldig usikkr. Holder Jeremy en voss flaske?

Hva tror dere? Det ligner veldig ihvertfall :D

 

-Rano

19.02.2012 / 12:07 / Blogg

HAPPY 2 YEARS ANNIVERSARY BABY VIDEO

 

//Katrine

19.02.2012 / 11:25 / Blogg

nytt bilde?

//Katrine

19.02.2012 / 11:23 / Blogg

Jaxon thinks

hahaha, jeg måtte bare legge det ut.

//Katrine

19.02.2012 / 11:20 / Blogg

Nytt bilde av Justin!


aner virkelig ikke hvordan bloggingen blir idag, jeg er egentlig syk også har jeg en skoleoppgave som skal være levert i morgen, som jeg enda ikke har startet på, men jeg skal blogge så mye jeg kan.

//Katrine

19.02.2012 / 11:13 / Blogg

nyeste tweet'

 

//Katrine

19.02.2012 / 11:05 / Blogg

Nye instagrambilder

 

//Katrine

19.02.2012 / 10:50 / Blogg

flere nye bilder av Jelena,Jaxon,Jazzy og Jeremy

  

 

  

  

 

 

//Katrine

19.02.2012 / 10:46 / Blogg

Justin,familien og Selena på Benihana Japanese Resturant

Heyo Beliebers!

 

Lørdag ettermiddag (18.februar) i Los Angeles,Calafornia dro Justin,Jeremy,Jazzy,Jaxon og Selena ut for å tilbringe litt mer kvalitetstid sammen. De dro for å ta seg en matbit på Benihana Japanese Resturant.

 

//Emilie

 

19.02.2012 / 10:39 / Blogg

" I kinda felt like she was using me"

Heyo Beliebers!

 //Emilie

18.02.2012 / 22:29 / Blogg

Selena Gomez fikk parfyme råd fra Justin og Taylor Swift

Hey Beliebers!

 

Selena Gomez har fått noen veldig gode forretningsråd fra kjæreste Justin Bieber og venninen Taylor Swift. Selena forteller People Magazine at da hun ble sittende fast(slet) med å formulere sin første parfyme, spurte hun Justin og Taylor om hva de gjorde med sine egne parfymer, "Someday" og "Wonderstruck".
"Det er hyggelig å si, jeg er så forvirret, hva bør jeg gjøre?, sier Selena. "De har hjulpet meg ved å fortelle hva de gjorde. Jeg gjorde det litt annerledes enn dem, men det var godt. Jeg klarer ikke vente til folk får lukte det.

//Emilie 

18.02.2012 / 21:02 / Blogg

R.I.P

Av og til så må man gi slipp på en man elsker, med hele sitt hjerte. Jeg husker første dagen, av vennskapet. Jeg husker alle ordene, jeg husker alt. Og jeg savner det. Om jeg kunne trekke tilbake i tid, ville jeg gjort det. Jeg savner deg så utrolig mye Isabella Sophie. Jeg ønsker at dette heller var meg, at det heller var jeg som sovnet inn. Jeg skjønner ikke, hvorfor deg av alle personer? du var en så utrolig herlig og nydelig person. Du fortjente rett og slett ikke noe negativt. Det var bare noen få dager igjen til at du skulle fulle 15 år, men det rakk du ikke. desverre.. Jeg fikk ikke en gang si ordentlig hade, fordi jeg trodde ud skulle bli bra igjen, at du skulle bli frisk. Du lyste opp dagen min, alle ordene dine, og alt du sa. Alt gikk meg rett gjennom hjerte, og du aner ikke den magefølelsen jeg har Bella. Det stikker i helekroppen og jeg føler meg så såret, tom, og lei. DEt er som om hele min verden har blitt grå, og jeg savner deg så utrolig mye. Husker du sangen vår? I won't let you go - James Morrison? den passet perfekt inn i vår situasjon. Sangen var akkurat som om den var dedikert til oss. For den var så perfekt. Jeg kunne gjort alt for at du var her nå, med meg. Jeg husker hvor ofte jeg fikk deg til å le, og hvor ofte du gikk meg til å le. Vi lo heletiden, og Alex som din kjæreste, trodde at vi hadde blitt helt gal. Vegard som din bestevenn ante ikke hva jeg hadde gjort med deg. Det er så vondt å tenke på at jeg aldri kommer til å høre noenting fra deg mer, at du er borte, borte for alltid. Jeg gleder meg til den dagen jeg møter deg oppe i himmelen igjen. Jeg gleder meg til å slenge armene mine rundt deg, og føle dine rundt meg. For det er alt jeg vil ha nå. Du betyr så utrolig mye for meg. Du eier hele hjerte mitt, du har en stor plass, som alltid vil være din. Du vil aldri bli glemt, aldri. Du er en stor del av livet mitt, og alle dine minner skal jeg aldri glemme, jeg lover. Du lovte meg å bli frisk, men nå har jeg lært meg at alt man lover kan man ikke holde.

Jeg var helt sikker på at du skulle bli frisk, for du sa det. Du lovte meg, og jeg var helt sikker. Jeg var så utrolig sikker på det, jeg hadde håp, men nå, nå forstår jeg ingenting. Alt skjedde så utrolig fort, og nå plutselig er du borte. Hvorfor er livet så utrolig urettferdig? kan noen si meg hvorfor? fordi jeg lurer på det. Du, du av alle andre personer i denne verden, akkurat du. Du av alle. Du er en så stor del av meg, du er en del til t hvorfor jeg er så sterk. JEg skulle ønske at du fortsatt var her, at du fikk megtil å le, akkurat som vi pleide. Å le oss ihjel, og aldri kunne stoppe. Men dette er livet, ikke sant Isabella? jeg kommer opp til deg, kanskje ikke i dag, kanskje i morgen? kanskje om flere år? tiden vil vise. Men jeg kommer aldri til å glemme deg Isabella, du er et stort minne for meg, og jeg elsker deg. Elske er et stort ord, sant? man sier aldri elsker om man ikke elsker noen, men jeg elsker deg, med hele mitt hjerte. Og det vet du. Hvil i fred Isabella Sophie, i will never forget you.

R.I.P Isabella Sophie 

- Måtte bare skrive en skikkelig tekst siden den andre bare var en fort skrevet. Tusentakk for alt støtten!

//Esin 

18.02.2012 / 20:33 / Blogg

Jazzy ( og rumpa til Justin)

Heyo Beliebers!

Justin Bieber Norway posta dette bilde på facebook:

 
 Jeg har ikke sett dette bilde før, har dere?

//Emilie


 Har ikke så veldig mye nytt..og jeg blir litt lei meg av å blogge når jeg tenker på Esin..men skal gjøre alt for dere ! 

18.02.2012 / 17:50 / Blogg

R.i.p

Heisann!

 

Skulle til å ringe Esin nå, da hun satt og gråt som bare det. En god vennine av henne, også en leser av Jdbnorway døde idag. Esin har det ikke bra, og alle våre tanker går til familien til kjære Bella og alle som sto henne nær. Utrolig trist å miste en jeg er sikker på var en herlig person. En i belieber familien også selvfølgelig. Utrolig trist! :/ <3 Kondolerer på det sterkeste, og dette innlegget valgte jeg å skrive fordi Bella var en leser av JdbNorway & en belieber.

_3_3_large

Vi håper hun har det bedre nå.

 

Respekter at Esin ikke vil snakke om dette, så ikke ta kontakt om akkurat den hendelsen.

-Rano


Detter er virkelig forferdelig og jeg kjenner det stikker i hjertet mitt bare å tenke på det! Føler jeg blir skikkelig deppa selvom jeg ikke kjente denne søte jenta ! Hun var belieber, familie ! 
 (valgte å skrive dette i samma innlegg som Rano sitt)
//Emilie 

18.02.2012 / 17:38 / Blogg

Nytt design, hva vil dere ha på det?

Heihei <3

 

Som dere vet, så skal vi snart få nytt design igjen! Grunnen er vel fordi Katrine har blitt ny fast medlem av JDBNorway, så navnene på headeren må skiftes, og det kan ta litt lang stund å skifte på, så da kan vi i samme sleng skifte design også. Jeg har ofte en tendens til å bli lei design ganske så fort, hva med dere? Jeg liker ihvertfall forandringer :D

 

Så da kan dere hjelpe med hva dere vil ha på bloggen, og på headeren, og rett og slett alt egentlig! Vi går som vanlig for noe unikt. Så kom med tips til farger på designet. Helt noe uvanlige farger, og fler. Gjerne hvordan headeren skal være osv!

Skriv i dette innlegget! :)

 

 

-Hele JDBNorway +Emilie

 

18.02.2012 / 17:27 / Blogg

Justin på artige.no

Hey Beliebers!

Ville bare si at jeg var inne på artige.no og da fant jeg dette bilde:

 artig bilde

Jeg vet at bilde ble for stort men det står: DEILIGE BIEBER UTE GIKK, DEILIGE BIEBER BOMBE FIKK. BIEBER FALT, BOMBE SMALT. MASSE SEXYNESS OVERALT #SWAG
Hahah, den var kjempe morsom! Og dere kan like den ved å klikke HER!

    //Emilie


 

One moment will last forever # del 60

Jeg vet ikke hvordan historiebloggingen blir idag! Fordi jeg skal i bursdagsbesøk :-)

 


En av de ble sendt for to minutter siden, så jeg åpnet den først. ''Jeg gjetter du hygger deg, isåfall utrolig bra :D Men er hos deg nå og koseprater med moren din, haha. Kom hjem fort da, så kan vi få snakket litt <3'' hadde Justin skrevet. Jeg sa hade til alle de andre, før jeg tuslet hjemover. ''Hei mamma, hei Justin!'' sa jeg glad da jeg kom inn i stuen. Men øynene mine falt på noe helt spesielt, som gjorde at jeg fikk utrolig sjokk. ''Wow!'' ropte jeg.
____________________

''*DITTNAVN*!'' ropte en glad Stephanie mot meg og kom løpende for å omfavne meg. Jeg la armene mine rundt henne og bokstavligtalt bærte henne opp. ''STEPH! Gud så glad jeg er for å se deg!'' ropte jeg. ''Uæ, rolig nå! Jeg står rett her'' fniste Stephanie, og jeg hadde tydeligvis ropt veldig høyt. Men selvfølgelig blir man glad når din bestevennine er på besøk i din nye hjemby. ''Jeg veeeet! Men å, jeg trodde du kanskje kom imorgen!'' sa jeg raskt og så på henne. Bortsett fra at hun hadde blitt ekstremt brun, var det ikke noe forandret med henne. ''Du vet.. Justin ville overraske deg, og jeg ble så og si veldig overrasket og ikke minst starstrucked når jeg hørte at selveste Justin Bieber tok kontakt med meg'' lo Stephanie. Jeg snudde hodet mitt mot Justin, hevet det ene øyenbrynet og ga han et lurt smil. ''Haha, Justin Bieber faktisk.. Neida, han er en kjekkas'' smilte jeg. Justin smilte mot meg han også. ''Vel unger, jeg tar meg en tur ut jeg.. Så hvis dere ikke trenger meg'' mumlet mamma og reiste seg opp. Vi så ikke stort til henne, før hun forsvant ut døren. ''Så, er det noe gutter i sikte?'' spurte Stephanie meg lurt. Jeg begynte å fnise, og det gjorde Justin også.

 

''Nææ! Du kødder? Er dere to..?'' spurte Stephanie meg mens hun vrikket hodet sitt fra meg til Justin hele tiden. ''Øhm..'' ikke visste jeg hva jeg skulle svare Steph, rett og slett fordi jeg ikke visste selv. ''Vet du hva? Du trenger ikke svare på det spørsmålet! Så, kan dere vise meg litt i Stratford? Fortell meg hva som har skjedd i det siste!'' spurte hun meg ivrig. Jeg kunne vel med hånden på hjertet si at jeg var veldig lettet for at hun byttet tema, fordi jeg var ganse så usikker selv fordi meg og Justin hadde ikke snakket om det. ''Jepp, kan vi ikke gå bort til Chaz og Ryan da Justin? Så kan Steph bli kjent med dem!'' sa jeg fort. ''Helt enig! Men jeg vedder noen dollar på at du skal skifte først'' fniste Justin. ''Hvordan i alle dager visste han at du skulle skifte?'' spurte Stephanie meg sjokkerende. ''Det er Justin. Jeg er med han så og si hele tiden da, så han er nok blitt litt lei. Men det tar bare noen få sekunder da Justin'' sa jeg alvorlig. ''Den er god. Men husk, jeg må snakke med deg i kveld'' sa Justin raskt. Jeg ga han et lite nikk og løp opp på rommet mitt med Stephanie. ''Rene luksus hus det her!'' sa Steph. ''Jeg vet!'' sa jeg fornøyd.

405690_344974052194081_344922352199251_1237358_1604878494_n_large

''Du ser bra ut'' sa Justin og gliste. ''Hva skjer mellom dere da?'' spurte Stephanie meg hviskende så bare jeg kunne høre det. ''Forklarer alt senere, okei?'' spurte jeg raskt. ''Den er jeg med på, men husk.. Jeg vil vite alt i detaljer'' fniste Stephanie. ''Deal'' sa jeg glad. ''Chaz og Ryan er hjemme hos Ryan! Og han er alene hjemme, så da har vi huset for oss selv!'' sa Justin glad. ''oooh, fest eller?'' spurte Stephanie og begynte å hoppe mens vi gikk langs veien. ''Nei, det er så pass dødt her..'' mumlet Justin alvorlig. ''Gud så kjedelig da! Jeg hadde ventet skikkelig fest med alkohol og fine gutter..'' sa Stephanie litt skuffet. Jeg hevet et blikk over på Justin, og det var da Justin skjønte at hun var den party typen. ''Stratford er veldig lite, og når vi først fester er det ikke så mye alkohol innblandet'' sa Justin, og jeg kunne høre litt på stemmen hans at han var irritert. ''Åh, da så. Vel du, *dittnavn*? Har jeg fortalt deg at håndball laget vårt ikke går i oppløsing? Og at vi skal være med på tidenes cup i utlandet, USA! Og sist men ikke minst, så tror jeg vi skal spille mot noe lag fra Canada også!'' sa Stephanie overlykkelig, men det var da jeg tenkte.. oh shit.

Tumblr_lzkd3f4xxa1qaflyuo1_500_large

Hva tror du skjer? :-)

 

Btw. Vi i Bergen har ikke fått vinterferie enda, sånn hvis dere skulle lure! Haha, vi får neste uke, så jeg har fortsatt skole neste uke.

-Rano

18.02.2012 / 16:55 / Blogg

norwaywantsbelivetour

siden det ikke er veldig lite å blogge om, så tenkte jeg at jeg skulle dele noe med dere søtinger.

i morgen er det altså trend ''NorwaywantsBelievetour'' på twitter, og jeg ber alle sammen som vil bli med om å melde seg på, jeg kommer til å twittre hele kvelden fordi jeg ønsker virkelig at Justin kommer til Norge, trykk >her<  for å komme til info osv...

//Katrine

18.02.2012 / 16:40 / Blogg

TT

//Katrine

18.02.2012 / 16:22 / Blogg

Tweets fra det siste døgnet

Hey Beliebers!

 
//bibses
//Emilie 

18.02.2012 / 16:21 / Blogg

How to and how to NOT carry a child~

Hey Beliebers!

Så litt rundt på facebook og fant et bilde på siden til Justin Bieber Norway! Den var jo ganske morsom, haha ! 


Kjempe nydelige da !

//Emilie


 Er ikke så veldig mye nytt å blogg om nå...  Trykk her for å komme til min facebook, legg meg til :) 

18.02.2012 / 15:21 / Blogg

Beautiful Friendships: Justin Bieber and Alfredo Flores

  

   

  

//Katrine

18.02.2012 / 14:53 / Blogg

Red Foo of LMFAO slipper en liten sneak peak på Far East Movement ft Justin Bieber "Live My Life"

Hey Beliebers!

//Emilie
18.02.2012 / 13:04 / Blogg

Kids Choice Awards 2012~

Hey Beliebers!


På torsdag(16 februar) annonserte Nickelodeon nominasjonene for den 25.årlige Kids Choice Awards. Det er nominasjoner både innen film,musikk,TV og sport. 

Noen av de nominerte er:

~Justin Bieber

~Big Time Rush

~Jessica Alba

~Jack Black

~Ty Burell

~Jim Carrey

~Miranda Cosgrove

~Tom Cruise

~Johnny Depp

~Lady Gaga

~Selena Gomez

~Victoria Justice

~Bruno Mars

~Taylor Lautner

~Danica Patrick

~Katy Perry

~Michael Phelps

~Daniel Radcliffe

~Adam Sandler 

~Kristin Stewart 

Og mange fler. Justin er nominert i kategorien: Favorite Male Singer, og dere kan stemme på han HER ! 


Du kan starte å stemme  24.februar på den siden som det er link til øverst og alle andre Nickelodeon sider(Nick.com, facebooksid osv-HER Mer  info kommer sikkert senere ;) ) Den 25. årlige Kids Choice Awardsen vil bli holdt av Will Smith lørdag den 31.mars kl.20:00


 //Emilie


 

18.02.2012 / 12:21 / Blogg

Jeremy har bytta navn på twitter.

Hey Beliebers!

 

Han het først LordBieber men nå heter han JeremyBieber

 

 

//bibses
//Emilie 

18.02.2012 / 11:23 / Blogg

Nye instagrambilder

//katrine

18.02.2012 / 09:54 / Blogg

Justin og Jaxon

at Justin er så snill med lillebroren sin er virkelig så herlig, jeg elsker hvordan han behandler han!

//Katrine

18.02.2012 / 09:52 / Blogg

gifs av Justin

 

 

//Katrine

18.02.2012 / 09:51 / Blogg

Happy birthday

//KATRINE

18.02.2012 / 09:49 / Blogg

flere nye bilder av Jelena + Justin's familie på stranden! (3)

//Katrine

18.02.2012 / 09:45 / Blogg

flere nye bilder av Jelena + Justin's familie på stranden! (2)

 

 

//Katrine

18.02.2012 / 09:40 / Blogg

flere nye bilder av Jelena + Justin's familie på stranden!

 

  

  

 

//Katrine

18.02.2012 / 02:03 / Blogg

Jelena på stranden, kyssebilde

//Katrine

One moment will last forever # del 59

Jeg ringte raskt på døren, og da døren åpnet seg sto Rebecca smilende glad. ''Hey!'' ropte hun til meg og ga meg en klem. Nå gledet jeg meg faktisk til å vite hvordan jentene var utenom på banen, selv var jeg usikker fordi noen hadde gitt meg blikk tidligere.

_____________________

''Heihei'' sa jeg glad og gikk inn i huset hennes. Hun hadde ikke det største huset i strøket, men det var veldig koselig. ''Beklager rotet.. Storebroren min liker å rote av og til! Og alltid når jeg skal ha folk fra laget på besøk så blir han veldig.. Hva er det rette ordet? Gal?'' fniste Rebecca mens jeg tok av meg skoene. ''joda.. Alle brødre er vel noe i den lunden'' sa jeg rolig og fulgte etter Rebecca. Jeg kunne høre litt støy og masse folk som lo, og virket som en herlig gjeng. ''Hey *dittnavn*!'' ropte Catherine og vinket til meg fra sofaen hun satt på. Hun satt med en smoothie i hånden og ved siden av noen jenter. ''Er det hun nye?'' spurte en gutt som satt ved siden av noen av jentene på laget. ''Jepp, gå og hils på henne da dumbass'' sa en av jentene og dyttet litt i han. ''Det, *dittnavn*, er min gale bror Richard. Ikke la deg lure av hans sjarmør'' lo Rebecca og slengte seg i sofaen. Richard kom mot meg, og jeg la fort merke til at han hadde samme farge på øynene som Ryan, bare mye mørkere hårfarge og veldig kjekk da.

 

''Richard her, velkommen innpå laget til søsteren min! Pass på så hun ikke sliter deg ut'' sa han og blunket, samtidig som han håndhilste. ''Jeg sliter da ingen ut! Jeg bare trener dem opp'' lo Rebecca. Noen av jentene satt og smilte til meg, andre ikke. ''Så, kan du ikke fortelle oss litt hvordan du ble så god i håndball? Jeg heter forresten Jennifér'' sa Jennifér med den søteste aksanten. ''Dere er jo god dere og da!'' sa jeg raskt. Jeg hatet å snakke om meg selv, spesielt hvis folk skulle nevne hvor flink jeg var i det. ''Joda, men du er veldig god! Liksom.. Alle lag rundt om i Canada er faktisk litt redd oss, siden vi er veldig proffe sånn egentlig'' nølte Jennifér. ''Ah.. Vel, jeg har spilt håndball siden jeg var kjempe liten! Elsket det fra første stund, pluss jeg har vært kaptein også, på mitt forrige lag da selvsagt. Men så flyttet jeg hit'' sa jeg. ''Interessant'' sa Rebecca og fikk litt sauestirr på meg, creepy. ''Hva med dere da? Hvordan går det med dere på cuper og kamper?'' spurte jeg og lente meg litt bak i sofaen. ''Vi er et veldig sammenkveistret lag da. Vi forteller alt til hverandre, og er en gjeng bestevenner kan du si. Vi har vunnet flere cuper i utlandet faktisk, og skal på et om noen uker!'' sa Rebecca.

 

''Wow, dødsbra da!'' sa jeg overrasket. ''Jepp, og siden du er en del av laget nå, må vi få med oss deg og. Vi spiller liksom mot lag som Norge og Sverige! Altså, Norge har jeg hørt er veldig flink i håndball!'' sa Jennifér. ''Jepp, de spiller utrolig bra må jeg si!'' mumlet jeg. Vi snakket så og si i evigheter, om alt mulig fra håndball, til klær, til favorittkjendiser og til mat. Selv om noen av jentene hadde gitt blikk tidligere på dagen, så tror jeg de hadde fått et helt nytt inntrykk av meg, eller jeg håpet i hvertfall det. Og ja, nevnte jeg at om noen uker er jeg kanskje på vei til Las Vegas for å spille en av de største håndball cupene i mitt liv? Ja, heldig var jeg som fikk dette tilbudet. Jeg sjekket telefonen min, ops.. 8 ubesvart anrop fra Justin faktisk, og to meldinger. En av de ble sendt for to minutter siden, så jeg åpnet den først. ''Jeg gjetter du hygger deg, isåfall utrolig bra :D Men er hos deg nå og koseprater med moren din, haha. Kom hjem fort da, så kan vi få snakket litt <3'' hadde Justin skrevet. Jeg sa hade til alle de andre, før jeg tuslet hjemover. ''Hei mamma, hei Justin!'' sa jeg glad da jeg kom inn i stuen. Men øynene mine falt på noe helt spesielt, som gjorde at jeg fikk utrolig sjokk. ''Wow!'' ropte jeg.

Tumblr_lzgqpj7wqu1r6hr20o1_500_large

Jaaa, nå kommer det snart til å skje litt ting! :D

 

-Rano

17.02.2012 / 21:33 / Blogg

flere nye bilder av Jelena!

//Katrine

 

17.02.2012 / 20:29 / Blogg

Nye bilder av Jelena!

  

 

 

//Katrine

17.02.2012 / 20:13 / Blogg

my bieber experienceer det noe jeg virkelig elsker så er det å lese historien til folk som har møtt Justin, hvordan det føltes og se bilder av de sammen, på Mybieberexperience kan man lese så masse gode å rørende historier, noe som også er veldig kult er at Justin faktisk selv leser disse historiene, det har han tweetet mange ganger om også. Så til alle som vil lese noen av historiene som blir lagt ut der, trykk >her<, dere kommer ikke til å angre!


 //Katrine
er ikke noen ting å blogge om, det eneste jeg veit er at Justin nå er i studio, kanskje derfor det ikke er kommet så mye, men jeg skal lese igjennom hele internett for å finne noe til dere.

17.02.2012 / 20:06 / Blogg

Gleder du deg til Believe?

jeg gleder meg utrolig mye, og jeg klarer så vidt å vente stort lengere!

//Katrine

17.02.2012 / 19:10 / Blogg

Bieber facts

noe dere ikke visste fra før av?

Katrine

17.02.2012 / 19:02 / Blogg

Bieber thinks

Justinsfavsection_large 

Tumblr_lppk4aezlc1qgomau_large

Tumblr_lmqitbpxj81qgomau_large

//Katrine

mer?

17.02.2012 / 18:39 / Blogg

TT

//Katrine


så koselig at dere er så positive til at jeg er blitt fast blogger, det betyr så utrolig mye for meg at dere sier så mye mye bra til meg, dere er virkelig en herlig gjeng!♥

17.02.2012 / 18:24 / Blogg

Justin og `Far East Movement`

Heyo Beliebers!

Det sies at Justin skal synge sammens med Far East Movement, og både Justin og Far East Movement-medlemmene mener at alle kommer til å å digge sangen de skal synge sammen!


 


//bibses
//Emilie 

17.02.2012 / 18:01 / Blogg

Raringen er tilbake,endelig~

Heyooo Beliebers!

Dere husker vell meg? Den alt for rare gjestebloggeren som var her for noen uker siden(?) :D
Vell, Rano trengte hjelp og da stiller jeg selvfølgelig opp! Mange av dere ville jo være gjestebloggere og noen syns sikkert det er unfair siden jeg har jo hjulpet til før...Men thats life okey ? Og jeg vil ikke ha noe negativt for det.
Okei...skal ikke bable meg vekk fra tema..Er det noe dere lurer på, spør..Rett ut ! 

Kommer til å gjesteblogge til søndag(?) tror jeg ;)


 
 

Dere finner meg  HER! 

//Emilie


 Dette innlegget ble skrevet mens jeg var veldig trøtt og syk....Hahah..

17.02.2012 / 17:42 / Blogg

Meet and Greet with Justin Bieber in London 11/07/11~

Hey Beliebers!

 Det var noen jenter elr no som vant en konk en gang, hvor de fikk møte Justin.
Sykt heldige, og her er videoen fra dems opplevelse! That should be me, haha //Emilie
17.02.2012 / 17:20 / Blogg

Gjestebloggingen.. + nytt design

Heisann!

 

Tusentakk for alle fine påmeldelser og sånt, den nye gjestebloggeren vår blir Emilie. Hun er ihvertfall blitt kontaktet. Hun skal bare gjesteblogge fram til søndag, fordi Felicia endelig kommer tilbake igjen da! Og hvis dere ser på facebook siden vår, har dere fått med dere at Katrine faktisk er blitt en fast del av JdbNorway nå! 

 

Så det betyr at design må fikses også! Noe som betyr at vi skal få et nytt design. Derfor vil vi at dere skriver inn alle slags mulige ideer på det nye designet! Altså noen farger som passer fint sammen! Altså for eksempel 3 farger dere liker godt, som passer bra! Og hvilke spesiell bilder vil dere ha på headeren? 

Tumblr_lzi1qmmba11qf7erdo1_500_large

-Rano

One moment will last forever # del 58

 ''Den er jeg med på, bare to sek, skal skifte sko'' mumlet jeg og gikk bort til Justin. Jeg fikk på meg skoene kjapt og så opp på Justin som sto rett ved siden av meg. ''Så.. klar for trening?'' spurte Justin, men før jeg fikk svart lente Justin seg mot meg og kysset meg. Og alt jeg kunne høre, var gisp. 
________________________

Justin trakk seg fra meg, og det kom jo automatisk et lite smil fra munnen min. Men selv jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere. Kjapt men sikkert snudde jeg meg mot jentene som hadde fått med seg alt, og nå var jeg veldig usikker. Noen hadde et stort smil om munnen, andre hadde et litt mindre. Chaz og Ryan så selvfølgelig helt sjokkert ut, nesten like sjokkert som meg selv. Betydde dette at vi faktisk holdt på? Eller hva? ''Hehe, you go girl'' hvisket Rebecca lavt til meg, noe som endte opp med et stort smil på fjeset mitt. ''Omg, du sa aldri at dere holdt på!'' sa Catherine overrasket. ''Nei det visste ikke jeg heller. Jeg har vel likt han en liten stund.. så ja'' mumlet jeg og tok en håndball. ''Jepp, flinken! Har selv kjæreste, så den følelsen vet jeg hvordan er'' sa Rebecca glad. Før jeg fikk sagt noe stort annet, begynte Rebecca å rope til de andre på laget. ''Ta en håndball, og joggrundt hele banen mens dere pakker. Vi skal ha litt forskjellige øvelser idag. Som dere vet, viktig cup snart! Og Amerika for første gang selvfølgelig. Det gjelder konsentrasjon!'' ropte Rebecca. Hun hørtes ut som den perfekte lagtrener som holdt motivasjonen oppe.

 

Jeg gjorde som hun sa, og begynte å pakke ballen mens vi alle jogger rundt. Sånn holdt vi på, rundt i ring flere ganger. Jeg fikk et glimt av at Justin, Chaz og Ryan snakket skikkelig og pekte mot meg. Selv måtte jeg nok innrømme at jeg var veldig nysjerrig på hva de snakket om, tenk om jeg ikke var bra nok for Justin? ''*dittnavn*, fokus!'' ropte Rebecca. ''Unnskyld! Jeg bare.. Ja'' mumlet jeg. ''Det går fint'' sa hun og blunket til meg. Jeg siktet mot mål, og så Catherine sto konsentrert i mål for å prøve og ta vekk ballen fra målet, men med så mye kraft jeg hadde i armene akkurat her, var det umulig. ''Bra skudd!'' ropte en av jentene på laget. ''Tusentakk'' sa jeg glad. Og sånn fortsatte vi en lang stund, før vi endelig tok oss en liten pause. ''Hey *dittnavn*!'' ropte Justin. Jeg snudde meg og så han joggende mot meg. ''Hallaos mr. fix'' sa jeg og fniste. ''Gi deg da.. Men serriøst, jeg ringer deg senere. Manageren min er i Stratford, så må møte han, er det greit for deg? Du skal jo sikkert hjem til Rebecca uansett'' sa Justin oppgitt. ''Jepp, for å bli bedre kjent med dem så det går fint for meg'' sa jeg fornøyd. ''Bra, for jeg vil snakke om dette'' sa Justin og kysset meg på kinnet. ''Den er grei'' sa jeg og rødmet litt. 

 

Selv om jeg akkurat hadde flyttet til Stratford, var jeg allerede kjent med veien hjem og til trening. ''Bare kom til meg når du har dusjet og fikset deg!'' ropte Rebecca etter meg. Jeg ga henne et tegn på at det var oppfattet.

Tumblr_loc7j4sfyu1qcwxl5o1_500_large_large

Rett etter en lang og deilig dusj, fikk jeg en telefon. ''Hallo?'' mumlet jeg svakt. ''hey hey pusi! Det er Stephanie! Hvordan går det?'' spurte hun meg kjapt. ''Går veldig fint. Skal faktisk hjem til en av de på laget for å bli bedre kjent. Gleder meg, men savner deg nok enormt må jeg si!'' jeg gikk litt fram og tilbake, samtidig som jeg sminket meg. Du vet oss jenter, vi kan jo gjøre flere ting på engang. ''Serriøst? Så bra for deg da! Men ikke erstatt dem med meg da.. Da blir jeg nesten skuffet! men det var ikke det jeg skulle si, jeg lurte på om jeg kunne ture innom Stratford imorgen? Mamma reiser vekk til Virginia, og vil ikke være alene med pappa.. Så da tenkte jeg en tur til deg!'' sa Stephanie. Jeg ble overrasket egentlig, og takket selvfølgelig ja til det! Vi diskuterte kjapt, før jeg måtte gå videre til Rebecca sitt hus for å bli kjent med de nye folkene. Adressen og sånt fikk jeg av henne på trening, og viste seg at hun ikke bodde så langt unna meg uansett. Jeg ringte raskt på døren, og da døren åpnet seg sto Rebecca smilende glad. ''Hey!'' ropte hun til meg og ga meg en klem. Nå gledet jeg meg faktisk til å vite hvordan jentene var utenom på banen, selv var jeg usikker fordi noen hadde gitt meg blikk tidligere.

 

421992_253024844775698_116492368428947_536270_1064907639_n_large

Hehe, sorry for litt kjedelig del! Men det vil skje masse hendelser snart, jeg må bare få komt meg inn i det (:

 

Vil du ha mer?

 

-Rano

17.02.2012 / 16:30 / Blogg

I'm back <3

Haha, overskriften sier seg selv. Må takke alle for støtten, dere er så utrolig herlig! Nå skal jeg sitte meg ned å skrive to deler før jeg går ned på trening også videre filmkveld. Så jeg poster nok 2 deler i løpet av idag! (:

hoplahei!

 

-Rano

17.02.2012 / 15:52 / Blogg

Justin med lue - Hot or Not?

  

  

  

jeg mener helt klart hot!

//Katrine


okei, jeg finner ingenting jeg kan legge ut på bloggen, så jeg vil vite hva dere ønsker? kan godt være noe annet en Justin også, skriv helst hva dere ønsker i kommentarfeltet. Og en ting til, ikke skriv at dere vil ha historie, det er Rano som skriver den, og vi må derfor vente på det!♥

17.02.2012 / 15:40 / Blogg

ny gifs av Justin

HOPE IT WILL ALWAYS BE THAT WAY

jeg elsker når Justin smiler med tennene sine, de er så nydelige.

//Katrine


beklager for at jeg sa at den tweeten var redigert, den er ikke redigert,ahha, og jeg hadde ingenting i mot den, trodde den bare var redigert siden jeg måtte bla litt langt ned for å finne den, var det jeg mente med at det var så dumt, min feil..

17.02.2012 / 15:09 / Blogg

Justin svarer fans på twitter

jeg elsker når Justin svarer fansen på twitter♥

//Katrine

17.02.2012 / 15:01 / Blogg

Nye instagram bilder
//Katrine

17.02.2012 / 14:15 / Blogg

10 heteste parrene i Hollywood

Hey Beliebers!

 Teen Vogue Magazine lagde en liste over de 10 mest stilfulle parrene i Hollywood. Og da kom Jelena på 1.plass!
 Justin Bieber & Selena Gomez at the American Music Awards - Justin Bieber and Selena Gomez

1.Justin Bieber og Selena Gomez
De er et  av det mest kjente paret i stjerneverden nå for tiden. Begga har en stor fans-gruppe og begge har god sans for mote/stil.

2.Robert Pattison og Kristin Stewart
Et godt likt par både på og utenfor storskjermen,Robert og Kristin er to av de mest fantastiske stjernene i Hoolywood.Uansett om de går sammen på den røde løper eller chiller og spiller kule forann papparazziene.

3.Miley Cyrus og Liam Hemsworth
Helt siden de begge spilte i filmen The Last Song, har Liam og Miley blitt sammen utenfor lerettet også.

4.Emma Stone og Andrew Garfield
Etter at de møttes på settet til sin kommende film The Amazing Spider Man, har disse to blitt sett sammen mange ganger utenfor settet.

5.Nina Dobrev og Ian Somerhalder
Vampire Diaries stjernene(ja, de er et par både på og utenfor skjermen) som begge er veldig tiltrekkende på egenhånd, gjør en  rimelig bra duo sammen.


//Emilie


Hvis noen lurer, ja jeg er hun som gjesteblogget for noen uker siden sammens med Katrine. Siden jeg er syk spurte jeg Rano om jeg kunne skrive dette innlegget, og det fikk jeg. Siden alle andre er på skolen :)
 

17.02.2012 / 09:51 / Blogg

HJELP MISTLETOE Å FÅ 100 000 000 VISNINGER

videoen har 98 975 889, så del og se på vidoen sånn at den snart får 100 000 000 visninger på youtube:) 

 

felicia

17.02.2012 / 09:47 / Blogg

jeremy kalte selena familie

så søtt:)

 

felicia

17.02.2012 / 09:42 / Blogg

Christian bekreftet at Caitlin ikke har kreft

Noen innlegg lenger ned hadde Katrine skrevet at Caitlin har kreft, men det har hun ikke.

Men det er fortsatt ille.. Så det er ikke noe bedre egentlig.. 

 

 

felicia

 

17.02.2012 / 09:38 / Blogg

justin sammen med familien og selena i chuck.e.cheese

 

felicia

17.02.2012 / 09:04 / Blogg

Tweet

Gleder meg sånn til Believe kommer ut!!:)


Felicia

16.02.2012 / 23:22 / Blogg

Christian Beadles tweeter på norsk

Tror dere det handler om Caitlin?

 

-Rano

16.02.2012 / 21:43 / Blogg

Nytt bilde av Jeremy

bilde er tatt/lånt i fra dailybieber

//Katrine

16.02.2012 / 21:15 / Blogg

Bloggen går sin gang.. med gjestebloggere og meg

Heisann!

 

Siden det har skjedd noe med Esin, må jeg dessverre med dele at hun også tar seg en bloggpause. Vet ikke om dere har lagt merke til det, men Felicia også har gjort det. Sånn kan det dessverre gå. Så istedenfor å få nyheter fra dem, får dere av Katrine + noen andre nye gjestebloggere. Jeg beklager virkelig for mye styr med gjesteblogging og sånt, jeg liker det lite selv, men til tider er jeg bare nødt til det.

 

Værsåsnill, for gjesteblogging må dere kunne legge av litt tid til bloggen og prioritere den! Sånn som Katrine, er kjempe fornøyd med henne. For å være gjesteblogger en periode, så kan dere melde dere på under ved å kommentere i KOMMENTARFELTET.

 

Navn og etternavn:
Alder:
Hvordan vil du prioritere bloggen, altså hvor mange timer setter du muligens av?:
Karakter i norsk skriftlig. Må ikke være høyt, har selv 4-er.

 

Dere kan evnt. skrive litt om dere selv. Jeg trekker selv ut vinnere imorgen! Og husk, jeg må kunne stole på personen som er med. 

 

-Rano


 

16.02.2012 / 21:05 / Blogg

Bloggpause

Vel.. av og til hender ting, man virkelig ikke ønsker. Kanskje ikke med deg, men med andre. Når det har seg sånn at en veldig nær person av deg, har det vondt, og ligger i risk, så klarer du ikke å konsontrere deg om noenting. Når det er snakk om, en person du stoler mye på, en du bruker mye av tiden din på, så forstår dere kanskje hvorfor. Jeg kan ikke si så mye mer enn at jeg er helt tom, jeg vil ikke tenke på noenting annet enn henne, la tankene mine,tiden min og rett og slett la alt jeg har gå til henne. Jeg føler meg rett og slett, tom, knust og lei. Vet ikke hva jeg skal si eller gjøre, fordi alt kom som et sjokk, rett inn på meg.

Jeg håper dere alle vil be for henne og la tankene deres gå til henne. #PRAY

Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir vekke, men det blir nok en god stund, og da er det snakk om et par uker, sorry så mye for dette. Men jeg klarer ikke bloggen, når jeg har det så jævlig vondt. Håper dere forstår.

//Esin

16.02.2012 / 21:00 / Blogg

flere bilder av Jelena!

for dere som ikke visste det så er det smykket Justin bruker laget av en norsk mann!

//Katrine

16.02.2012 / 20:56 / Blogg

Nye bilder av Jelena!

 

//Katrine

16.02.2012 / 20:03 / Blogg

Twitvid

 

-Rano

16.02.2012 / 18:30 / Blogg

Nytt men litt gammelt bilde av Justin!

//Katrine

16.02.2012 / 18:21 / Blogg

Nytt bilde av Justin og Avalanna

//Katrine

16.02.2012 / 18:17 / Blogg

TT

//Katrine

16.02.2012 / 18:16 / Blogg

Jelena med fans

//Katrine

16.02.2012 / 16:02 / Blogg

nytt kyssebilde av Jelena?

//Katrine

16.02.2012 / 15:24 / Blogg

TT

//Katrine

16.02.2012 / 15:22 / Blogg

tweet fra Justin

//Katrine

16.02.2012 / 15:07 / Blogg

Nye instagram bilder

 

//Katrine

 

16.02.2012 / 15:04 / Blogg

nytt bilde + tweet

så søtt

//Katrine

16.02.2012 / 15:00 / Blogg

nyeste facebookstatuser

//Katrine

veit ikke hvordan blogginen blir fra meg idag, har en skoleoppgave som jeg må få startet på, den handler faktisk om Justin også,haha, men skal prøve å få postet en del, har også trening.

16.02.2012 / 14:21 / Blogg

Justin sier ''fuck you'' til noen damer

FÅr ikke lagt innpå videoen, men her er videoen:

http://www.youtube.com/watch?v=oEOMxNBLyn0

 

 

 

//syns det er SÅ dårlig gjort av dem og ikke la Selena og Justin være ifred.

 

-Rano

16.02.2012 / 13:28 / Blogg

Gammelt bilde av Justin og Chaz

Haha :D

 

Btw. takk for all støtten igår. Det er det jeg elsker med dere, at uansett hva så er dere like herlig alle sammen!

 

-Rano

16.02.2012 / 13:01 / Blogg

Justin Bieber in New York City. Feb 11

Halla Beliebers! (:

 

 

//Esin