hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
01.01.2015 / 13:37 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 70

HEY LOVES! GODT NYTTÅR ♥ Håper alle hadde en fantastisk nyttårsfeiring og at dere er klar for 2015. Det betyr jo nemlig nytt album, nye photoshooter, nye intervju, nye live performances og ja.. MASSE BIEBER! JEG MENER, dette kommer til å bli fantastisk og jeg er så gira. Så for å kicke av det nye året, så får dere en del med The Impossible. Jeg er hjemme hos foreldrene mine og lover ingen deler de neste dagene da det er en stund siden jeg bare har vært hjemme og slappet av :) Enjoy, babes ♥

 

"Hey baby girl," hvisket han og kysset henne på hodet. Han begynte å nynne på 'As Long As You Love Me" og surleppa til Jaylynn ble med ett borte og det så ut som at hun sovnet. Jeg stod i dørkarmen sammen med Pattie og beundret scenen. "He is so good with her," hvisket Pattie med det største og kanskje stolteste smilet. "I know. The only one who can calm her down when she's tired and whiny," hvisket jeg tilbake og kjente at jeg var ganske stolt over han jeg også. Justin var definitivt helt fantastisk når det kom til Jaylynn, Jazzy og Jaxon.

 


 

Ingen POV

 

Hun ble sittende ved datamaskinen og surfe gjennom bildene. DN og Justin var fortsatt i Canada og det så ikke ut som at de kom til å dra tilbake til LA før etter nyttår. Hun gikk inn på en av oppdateringssidene og scrollet nedover feeden deres. Det var lite oppdateringer siden den videoen av Jaylynn ble publisert. Hun visste jo også at det alltid var sånn når Justin befant seg i Canada, men at det skulle bli så stille var nesten ikke til å tro. Det virket som om han hadde slått av telefonen eller noe. 

 

 

Hun satte seg tilbake i sengen og så opp på bildene på veggen. Det var faktisk ikke en eneste plass på de fire veggene inne på pikerommet som var ledig. Bilder av Justin var overalt. Jaylynn hadde til og med fått sin plass den også. Videoen som ble publisert fikk gjennomgå flere timer med redigering, slik at man kunne printe ut stillbilder av den lille bylten, også kjent som Bieber's datter. Hun smilte for seg selv. Han var så nydelig at det gjorde vondt i hjertet hennes. Og alt hun ville var at han skulle vite at hun fantes. Hun ville bli kjent med han og føle hvordan det var at han så på henne, tok på henne og kysset henne. Det rev i brystet når hun tenkte at Justin hadde DN og at de to nå hadde Jaylynn. Når Jelena var et faktum, hadde det ikke gjort like vondt som det gjorde med DN og Justin. Jelena hadde aldri noe som bant dem for alltid. Men så visste hun jo at de fleste tenåringsgraviditeter gjorde slik at forholdet ble mer og mer nedprioritert, så sjansen var jo der. Åh, hvis hun bare kunne møtt han. 

 

 

Tankene ble avbrutt av et "pling" fra telefonen. Hun kastet seg over den og så på den. "Hey! There's a new post from Justin on Fahlo." Hun smilte og sveipet over telefonen. Et bilde av han sammen med Jaylynn poppet opp på skjermen. "Spending New Years with this little lady. Happy New Years, Beliebers. Love u." Hun smilte og kjente en tåre forme seg i øyet. Han var så utrolig deilig der han lå med Jaylynn på brystet. Det så ut som at hun sov og at hun og Justin lå i en sofa eller noe. Hun reiste seg fra sofaen og gikk bort til dataen. Hun koblet i telefonen og lastet bildet inn. Hun klikket på "Print", mens hun koblet fra telefonen og var rask med å skrive en kommentar. "BieberSwaggy762: You two are adorable <3". Hun klikket "post" og så bort på printeren. Bildet var kommet ut, så hun fant fram saksa, klippet det til og hengte det på veggen. Hun strøk forsiktig over det før hun snudde seg og gikk bort til sengen med telefonen i hånda. Hun fant fram dagboka som lå i nattbordsskuffen og begynte å skrive.

 

"2015 will be the year when Justin follows me on Twitter."

"2015 will be the year when I meet Justin".

"2015 will be the year."

 

 


 

Har dere laget noen nyttårsforsetter for dere selv for 2015 da?

 

Innlegg av Christine Selnes