31.01.2013 / 22:33 / Filed Under: Blogg

Twitter

@xJawz Chillin with my dawg @justinbieber

 Chillin with my dawg 

 

 

Rano


31.01.2013 / 22:30 / Filed Under: Blogg

Instagram

@justinbieber: Thank u !!

@justinbieber: Thank u!!

 

@justinbieber: <a class=#believeacoustic give it a try" />

@justinbieber: #believeacoustic give it a try

 

@justinbieber: What do u think

@justinbieber: What do u think

 @justinbieber: Fun day

@justinbieber: Fun day


 @justinbieber: Ridin dirtyyyyyyyyy

@justinbieber: Ridin dirtyyyyyyyyy

@justinbieber: Me and Twizzy gettin a little muddy

@justinbieber: Me and Twizzy gettin a little muddy


Rano31.01.2013 / 22:24 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde

@xJawz: Had 3 of the best days ever hanging with this dude right here @justinbieber

@xJawz: Had 3 of the best days ever hanging with this dude right here @justinbieber


 

 

 

Rano


31.01.2013 / 21:34 / Filed Under: Blogg

Interessert?

Til dere som har sendt mail om billetter og sånt, håper dere kan sende på nytt igjen! Alt er blitt slettet.. Uansett:

 

2 ståplass til 17. + 1 ståplass til 18 blir solgt av en vennine av meg. Billettene er 100% ekte! Rano-brann@hotmail.com hvis du er interessert :-) Selger ikke nødvendigvis samlet.

 

 

Rano


I'll take care of your son, I promise - del 16

"Er det virkelig ingen mulighet for at du går med på planen min? Jeg gir deg alt, Ariana. Jeg og Nathan trenger det. Han kan ikke være hjemme alene, midt på natten - spesielt ikke når jeg så mange fiender som jeg har. Det er ingen - eller nesten ingen som vet at jeg har en sønn. Jeg holder Nathan utenfor mitt kriminelle liv, men det er fortsatt noen der ute som vet, og vil ta han i fra meg. Han er alt jeg har, nesten Ariana. Jeg elsker han, jeg vil at en jeg stoler på og vet ikke kommer til å skuffe meg skal ta vare på sønnen min. Han fortjener det beste? mumlet Jason og så bort på meg. "Jeg kan ikke på noen måter ta vare på sønnen din, Jason. Foreldrene mine er to viktige personer for politiet her i Los Angeles. De HATER deg. Om de finner ut at jeg vet hvem du er, så er vi begge så godt som gone. Og ikke minst, foreldrene mine er dødsstrenge. Jeg kommer ikke til å være tilgjenlig til å sove over hos deg, eller noen ting. Du kan finne en bedre enn meg. Dette er valget mitt. Vi snakkes". Jeg gikk ut av bilen og smalt døren forsiktig igjen før jeg gikk den korte lille veien hjem igjen, tankene lå i det Jason hadde sagt. Men det jeg sa var sant, faktisk helt sant. 
'Hva syns du?' Jeg tok et kjapt bilde av den lyse dongeri buksen min som jeg nettopp hadde gjort om til en nydelig shorts med nagler og litt sånn hull i på fremsiden. Jeg sendte meldingen til Jason før jeg la bort alt materialene jeg hadde brukt og hang shortsen inn i hyllen i walk in closet'et mitt før jeg gikk inn på badet og vasket av sminken og satte håret i en stor dult. Jeg kom hjem for rundt noen timer siden, men verken mamma eller pappa var hjemme da jeg kom hjem. Sikkert noen greier med jobben de driver med. Jeg la meg ned i senga selv om jeg for en eller annen grunn ikke var trøtt i det hele tatt. 'Den var sexy. Kanskje jeg burde få være den første som ser den på deg babe? :*'  Jeg himlet lett med øynene etter jeg hadde lest svaret til Jason. Kanskje jeg skulle be han over? Det er ingenting å gjøre. Ingen er hjemme. Det er nå han passer perfekt til å komme. 'Om du kommer over nå, så kan du få være den første'. Jeg trykket på send knappen før jeg la mobilen på nattbordet og la meg godt til rette i senga mens jeg ventet på at Jason når som helst skulle hoppe inn vinduet mitt og komme bort og legge seg i senga mi. Jeg bet meg i svakt i leppen bare jeg tenkte på han. Han var så hot. Han lukter perfekt og er så sexy, på alle måter. Det at han er badass gjør alt så mye bedre. Jeg liker å bryte reglene for han, jeg liker at dette er vanskelig. Jeg liker utfordringer. 

 

"Våkne babe" jeg våknet av følelsen av at noen stirret på meg, samtidig som jeg hørte en stemme som hvisket meg i øret. Jeg åpnet øynene mine sakte og møtte Jason sine nøttebrune øyne. "Jeg tror jeg sovna" mumlet jeg og lukket øynene igjen. "Det tror jeg og" lo Jason før han reiste seg opp. "Jeg drar hjem igjen, så kan jeg komme i morgen heller. Du ser trøtt ut" hvisket han og jeg åpnet øynene mine. "Nei, kom" mumlet jeg og dro han med hånden ned i senga slik at han lå ved siden av meg. Det beste av alt var at verken jeg eller han slapp grepet med hendene vår, i stedet så dyttet Jason meg godt inntil seg slik at jeg lå med hodet på brystet hans men hendene våres holdt seg sammen. De var ikke flettet sammen, vi bare holdt hender som 4-5 åringer gjør. "Hvem passer på Nathan?" hvisket jeg mens jeg lot den andre ledige hånden min leke seg forsiktig med skjorten Jason hadde på seg. "Alex passer han" mumlet han og fulgte med på fingen min. "Bra". "Så du bryr deg om han? Huh??"Jason så ned i øynene mine før han blunket lett. "Så klart bryr jeg meg om han, idiot" hvisket jeg og så dumt på han før jeg slapp hånden hans og tok armene mine godt rundt han i stedet. "Virket ikke som det, tidligere" mumlet han tilbake. "Hold kjeft Jason, du irriterer meg" hvisket jeg oppgitt før jeg la hodet mitt hardt ned på brystet hans. "Sorry babe" lo han og klemte godt rundt meg. "Ikke kall meg babe". "Du hater meg og elsker meg samtidig. Im lost in confusion" fniste han og jeg kunne lett se det for meg at han himlet med øynene. "Du er en drittsekk, så hysj" sa jeg og lukket øynene mine. "Jeg er så trøtt" mumlet jeg og gjespet mens jeg kjente pusten til Jason i nakken min. "Jeg og" lo han men holdt fort kjeft i det jeg hørte min fars stemme utenfor døren. "Ariana, kan jeg komme inn?" SHIT.

 

Likte ikke denne delen så godt..menmen. MER? Kan dere skrive hvordan dere ser historien fremover? Hva kommer til å skje? Får dere noen hint av overskriften? Eller hva med moren til Jason, hvem tror dere hun er? Hvor er hun? Og - tror dere Ariana går med på planen til Jason til slutt? oh wait..er det bare meg, eller har de begynt å flørte sammen? aww, that's so cute

-Esin

 

 


I'll take care of your son, I promise - del 15

"Jason, jeg har allerede sagt nei og-" Jason avbrøt meg. "Synd at jeg ikke godtar ditt nei. Gi han en sjanse, først"  mumlet han og gikk ut av bilen før han ga meg et blikk om at jeg skulle dra meg ut. Jeg sukket før jeg åpnet døren og kom meg ut av bilen. "Bare tenk litt mer på det, etter du har møtt han. Han er fantastisk" sa Jason og så seriøst bort på meg. "Jason, jeg kommer aldri til å ha mulighetene til å sove over for å passe på han, og-" "Bestem deg, etterpå" sa han før han dro meg inn i det store huset hans. "Daddy?" en søt gutt kom gående inn til oss i gangen. Jeg lagde store øyne før jeg tok hendene foran munnen min.Han hadde brunt hår, blåe store øyne, og han så rett og slett ut som en 9-10 måneders gammel gutt som kunne gå. Han var så liten og nusselig. Han var rett og slett nydelig. Når han gikk bortover mot Jason så det ut som om han skulle falle når som helst hvor han gikk og støttet seg inntil veggen. Han så plutselig bort på meg og smilte før han rakk den lille hånden opp mot meg. "Komma" ropte han og jeg så bort på Jason som smilte av uttrykket i fjeset mitt. "Løft han" smilte han og jeg rakk iPhonen min fort mot Jason før jeg løftet den nusselige gutten opp i fanget mitt. "Hei du" smilte jeg og kysset han på kinnet mens han så på meg. "Daddy". Nathan ropte mens han pekte bort mot Jason. Ikke det at jeg egentlig forsto så mye utav det han sa. Jason smilte før han gikk inn i stua med meg i hælene sine. "Sett dere i sofaen" smilte han og pekte inn mot en diger nydelig stue. Jeg satte meg ned mens den lille skapningen holdt på med håret mitt, før han helt plutselig begynte å spise og tygge på haken min. Passet fint at han ikke mer enn 2 små tenner nede, som så vidt viste smått når han smilte.

"Lurer på om du er sulten" lo Jason ironisk når han kom inn i stua igjen. "Ja, det lurer jeg og på" fniste jeg og tørket vekk sukkelet til Nathan fra haken min. "Vil du mate han?" smilte Jason mot meg mens han rakk meg et fat med pasta og pølsebiter. Jeg nikket før jeg tok tak i fatet og satte Nathan i sofaen, og meg selv foran han. "Flyet kommer, gap opp" smilte jeg og 'fløy' en pastabit mot munnen hans. Han åpnet munnen sin og tok i mot pastaen før han tygget den og svelgte den. "Godt?" smilte jeg og han rakk hånden sin mot fatet. "Åja, du skal spise selv du ja" mumlet jeg og så på Nathan som stappet pølser og pasta i munnen sin med hånden sin. "Det ser ikke bra ut" lo jeg før jeg brøt ordentlig ut i latter. "Stakkars gutt, han ser bare dumt på deg" fniste Jason før han ristet på hodet. "Hun er gal, sant kompis?" lo han og så mot Nathan som bare så rart på meg mens han fortsatte med å spise pasta og pølser.

 

"Jeg må nesten komme meg hjem nå" mumlet jeg etter at jeg og Jason hadde lagt Nathan, nås om klokken allerede var 8. "Jeg kjører deg" sa Jason før han reiste seg opp og tok bilnøklene. "Hva med Nathan?" mumlet jeg å så bort på han. "Alex er hjemme, men han er dårlig, så han sover" mumlet Jason. "Og alex er?" "Broren min" smilte han og gikk ut døren rett bak meg. "Så koselig". Vi gikk mot Jason sin fete bil før vi satte oss inn og kjørte vekk fra eiendommen hans. "Så, du trives med Nathan, allerede, ser jeg" mumlet Jason før han stoppet opp på grunn av rødt lys og så bort på meg. "Joda, han er en herlig gutt" smilte jeg og fikk flashbacks fra dagen tidligere i dag. "Han er veldig lett å bli kjent med, og er veldig glad i å bli kjent med andre folk" svarte Jason og jeg nikket bare, jeg hadde ingen planer om å gå med på planen til Jason. Jeg lente hodet mitt inntil vinduet mens jeg så ut. Jeg kjente den dårlige samvittigheten stige i kroppen min. Innerst inne så hadde jeg skuffet mamma og pappa så mye nå. Det gjorde vondt å tenke på det. Jeg sukket tungt mens jeg lot hånden min gå gjennom håret mitt. "Stopp her" mumlet jeg i det vi kom i begynnelsen av inngangen til gaten vår. "Hvorfor?" Jason så rart på meg. "Mamma og pappa tror jeg er med noen venninner, så ja" sukket jeg og så på han. "Åja, daså" mumlet han og stoppet opp i et hjørne. "Jeg håper du koste deg i dag" sa han og så bort på meg i det vi begge var utav bilen hans og sto face to face. "Det gjorde jeg" smilte jeg svakt før jeg tok armene mine rundt nakken hans og klemte han godt inntil meg. Jeg følte meg trygg i armene til Jason. Jeg trakk inn duften av den herlige lukten av Jason før jeg slapp klemmen og ga han et lett kyss på kinnet. "Før du går..så lurer jeg på noe". Jeg så opp i øynene til Jason, og ga han et tegn på at han skulle fortsette. 

 

Mer? Om dere kommenterer noe annet enn "mer" så kommer det en del til i dag! Hadde dere sett for dere at sønnen til Jason, Nathan kun er 9-10 måneder gammel? Oh hmm..hvor er moren til Nathan?

-Esin


31.01.2013 / 17:46 / Filed Under: Blogg

#Imagine....

 

 

-Rikke


31.01.2013 / 17:32 / Filed Under: Blogg

Justin's cder

Hei alle sammen!

 

 

Dette er altså alle Cd'ene Justin har gitt ut!

 

 

//Katrine

 


31.01.2013 / 16:30 / Filed Under: Blogg

Faded

 

Hehe, en av mine favoritt artister som heter Tyga har en sang som heter Faded. Og det er en av de feteste sangene, haha! Men så har jeg lagt merke til det flere ganger når jeg har hørt på sangen at de sier ''give a nigga bieber fever'' og jeg lurte hele tiden på om de sa Bieber fever eller noe annet, men det gjorde de! Var litt kult, haha :D

 

 

Rano


I'll take care of your son, I promise - del 14

"Trodde du sa at bitch modus var av" lo han før han fikk et seriøst blikk i fjeset. "Selv om jeg er farlig mot enkelte mennesker, selv om jeg er en morder, selv om jeg er en bomber, og en kriminell. Så er jeg fortsatt et menneske med følelser, rich bitch" mumlet han før han reiste seg opp og gikk bort til vinduet mitt. Han snudde seg rundt og så på meg med et fornærmet blikk, før han hoppet ut. Wow, ble denne gutten virkelig såret nå? 

 

Jeg gikk fort bort til vinduet og så Jason som gikk bortover bilen sin. "Jason" jeg ropte slik at han skulle høre meg, men han hørte meg tydeligvis ikke. Det verste var at jeg ikke kunne rope høyere, i tilfelle foreldrene mine hører meg. "Arh" sukket jeg og la meg ned på senga og holdt meg på hodet. Jeg hater det at jeg får fort samvittighet, så jeg tok opp iPhonen min og sendte en rask melding til Jason med det nummeret han hadde sendt meg meldinger osv med tidligere. "Det var ikke meningen å være så frekk, men du må gi meg litt tid til å kunne stole på deg og vite at du faktisk ikke er noe douchebag". Jeg trykket på send og ventet på det svaret som aldri kom. Jeg tok opp iPhonen mens jeg prøvde å ringe Jason. Kan ikke tro at jeg gjorde det. Jeg ble nesten skremt over tankene om hva mamma og pappa hadde gjort om de hadde funnet ut av dette. 'Den du ringer, kan ikke ta telefonen akkurat nå. Legg igjen en talemelding etter pippetonen. Piiip' "Hei Jason, jeg ville bare si at det ikke var meningen å såre deg eller noe, ring meg når du ser og hører dette" mumlet jeg inn i telefonen før jeg la på. Jeg ventet i kanskje flere timer på telefonen av Jason, som aldri kom. 

"Mamma, jeg drar ut" ropte jeg før jeg smalt døren forsiktig igjen. Jeg tok opp telefonen min og så at klokken var 2, allerede. Kylie var bortreist  i 2 uker, samme med alle andre vennene mine, inkludert Logan. Jeg hadde heller ikke fått noen mulige sjanse til å ordne opp alt styret med Kylie, heller. To uker hadde gått siden Jason var hos meg, etter det har vi møttes kanskje 5-7 ganger, eller rettere sagt: han har lurt seg inn på rommet mitt. Så du kan vel gjette hvor jeg er på vei nå? til Jason. Jeg fant nummeret til Jason i kontaktlista mi og trykte på ring mens jeg gikk bortover. "Hola babe" stemmen til Jason hørtes en kind of stresset ut, men samtidig hadde han alltid den mørke sexy stemmen hans. "Ikke kall meg det. Hvor er du?" svarte jeg mens jeg så bort på stedet jeg og Jason hadde bestemt skulle være vårt hemmelige sted. "Bak deg" lo han, jeg snudde meg rundt og så den fete bilen hans komme sakte men sikkert mot meg. Jeg la på iPhonen før jeg satte meg på panseret til bilen hans. "Fint at du veier lite, så du slipper å ødelegge bilen min" mumlet han før han ga meg en klem og et kyss på kinnet. "Eww" mumlet jeg og tørket vekk kysset hans. "Vet du egentlig liker det" smilte han og nøt solen som stekte mot kroppen hans. "Såå McCann, hva er planene for i dag?" jeg snudde meg rundt og så spørrende bort på han. "Ærlig Hale, så har jeg ingen planer i dag" lo han og smilte mot meg. "Det passer fint, for jeg er ganske trøtt i dag" mumlet jeg og la meg bakover ned på panseret hans. "Stakkars babyen min" mumlet han og strøk panseret til bilen sin. "gutter" sukket jeg og så dumt på han. "La oss sette oss inn i bilen og kjøre et sted eller noe" jeg ristet fort på hodet. "Jeg er trøtt, aldri" mumlet jeg og fortsatte med å nyte solen helt til jeg kjente noen armer rundt kroppen min som løftet meg opp. "Jason, dust" lo jeg og så opp på han hvor han smilte ned til meg. "Sett meg ned" fniste jeg og prøvde å komme meg ned. Var ikke akkurat så lett. "Sånn" lo han og satte meg ned i setet ved siden av setet til Jason bilen. "Hvor skal vi" spurte jeg og så bort på han. "Gjett" smilte han mens han hadde øynene sine rettet mot veien. "En restaurant?" startet jeg, men sukket fort i det Jason ristet fort på hodet. "Tror det er blitt en litt for vanlig ting å ta deg med ut å spise" fniste han og jeg himlet med øynene, før jeg tenkte ut hvor han kunne ta meg med nå. "Kino?" "Nei, haha. Altfor varmt til å sitte inne i en kinosal nå" mumlet han og snudde inn til venstre. "Til..butikken?" lo jeg og så bort på han. "Absolutt, ikke" fniste han og snudde igjen til høyre. "Vi har aldri vært der før, sammen" smilte han og så et lite sekund bort på meg. "Woah, det er mange plasser vi ikke har vært sammen" mumlet jeg mens jeg startet å tenke. "Du er dum du" mumlet han og stoppet foran et stort hvitt hus. "Du skal møte sønnen min".

 

No No No Jason..what the fuck are you thinkin' about? Mer? Dere vil kanskje merke at nå snart begynner det å falle inn masse drama i historien, og det er snart selve handlingen begynner! Nå må jeg bare hoppe litt her og der, slik at jeg får tiden til å gå og at historien kan skje på en realistisk fort måte! Ting vil kanskje gå litt fremover nå :)
-Esin


30.01.2013 / 19:33 / Filed Under: Blogg

2011-2013

Hei alle sammen!


Forandring på 2 år?

//Katrine


30.01.2013 / 19:30 / Filed Under: Blogg

Nye instagram bilder

Hei alle sammen!

//Katrine


30.01.2013 / 17:59 / Filed Under: Blogg

I Would VS. Nothing Like Us VS. Yellow Raincoat

 

Hei dere!

 

Nå som Believe Acoustic endelig har kommet ut, lurer jeg på; Hvilken er din favorittsang av de nye sangene som har kommet med?

 

 

 

 

 

 

 

Så, hvilken er din favoritt til nå?

 

-Rikke


30.01.2013 / 17:01 / Filed Under: Blogg

Nothing Like Us coveret

Here is our cover submission for Nothing Like Us from Justin&#8217;s new album, Believe Acoustic. We really love the new song and we would love for it to become Justin&#8217;s newest single. Listen to Nothing Like Us here and buy the Believe Acoustic album on iTunes. 

 

Rano


30.01.2013 / 17:01 / Filed Under: Blogg

Justin besøker 'The Voice - Children's Healthcare of Atlanta''


 

 

Rano

 


30.01.2013 / 16:57 / Filed Under: Blogg

Justin synger Boyfriend hos Ellen

 

 

Rano


30.01.2013 / 16:56 / Filed Under: Blogg

Adidas NEO promo bilde

New Adidas NEO promo picture.

Rano


30.01.2013 / 16:14 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Klær anbefalinger til konserten!

Heihei!

 

Da har jeg sittet lenge og funnet fram masse fine klær og tilbehør som dere kan kjøpe til konserten. Dette er andre ting enn nettsider som ''Nelly'' for eksempel, fordi jeg føler alle handler derfra! Så det er bra med litt variasjon, eller hva? Denne nettsiden har forresten sick masse fine ting, og kule! Har selv klikket med meg hjem masse fint derifra, gleder meg til å få dem i posten!! Dessuten er denne nettsiden ikke dyr heller, men den er på svensk!

 

 

Under kan dere se et utvalg av klær og sånt. Har også valgt inn ting som ikke passer til konserten, men som jeg syns er fint!

Nr 1 får dere kjøpt HER, nr 2 HER, nr 3 HER

 

 

 

 

Nr 1 får dere kjøpt HER, nr 2 HER, nr 3 HER

 

 

Nr 1 får dere kjøpt HER, nr 2 HER, nr 3 HER

 

 

Nr 1 får dere kjøpt HER, nr 2 HER, nr 3 HER

Nr 1 får dere kjøpt HER, nr 2 HER, nr 3 HER


 

Nummer 1 HER, nummer 2 HER, nummer 3 HER

 

 

Haha, så klart bikinien er ikke akkurat det beste man kan gå med til konserten. Men syns den var så pass kul at jeg måtte anbefale! :-D Dere kan selv finne flere utvalg av klær, sko, vesker og mye annet HEEEER!

 

 

Rano

 


I'll take care of your son, I promise - del 13

"Hvordan går det?" jeg snudde meg mot vinduet og øynene min traff blikket til Jason, som satt i vinduskarmen min og så rett bort på meg. "Og ikke vær redd, jeg er ikke så farlig om du ikke oppfører deg som en bitch" la han til..

 

"Jeg er for trøtt til å være redd deg akkurat nå. Men om foreldrene mine kommer inn, så er du død" la jeg til før jeg la meg ned i senga. Jeg var egentlig redd han, men la meg leke tøff nå. "Man gjør bare slik" mumlet han og hoppet inn før han gikk bort og låste døra mi. "Helst ikke sett deg ned i sengen min heller" mumlet jeg og så på han. "Er du virkelig så redd meg? Chill, no bombs in the town" lo han før han satte seg ned. "Jeg sa du IKKE skulle sette deg ned" mumlet jeg og flyttet meg vekk fra han. "Turn off the bitch modus" mumlet han og satte seg til rette i sengen min. "Kaller meg en bitch, huh?" jeg så stygt på han mens han nikket. "Jeg liker deg rich bitch, du er tøff i kjeften. Ikke mange som er det mot meg, vet du" "Kan du slutte å kalle meg det for faen?" snerret jeg mot han før jeg reiste meg opp fra sengen og pekte på vinduet mitt. "Ouch, du tåler ikke sannheten i trynet, rich bitch?". Jeg fikk en trang til å slå til han, så jeg tok hendene mine og slo til han rett i brystet. "Fikk du vondt?" lo han og holdt armene mine og dyttet meg inntil veggen.  "Jeg må hjem til sønnen min nå, men jeg kommer tilbake, babe" hvisket han og kysset meg på kinnet før han gikk ut vinduet. Jeg gikk bort til vinduet, bare for å sikre meg om at han ikke skadet seg eller noe. Hvorfor brydde jeg meg egentlig? Han fikk skade seg så mye han ville.

 

Noen timer senere..


"Hva sier du til å bryte reglene, babygirl?" jeg leste meldingen jeg nettopp hadde fått fra Jason høyt for meg selv. "Hva mener du?"skrev jeg fort tilbake. "Se ut". Jeg gikk bort til vinduet og så ut hvor Jason satt på panseret sitt til bilen. "Om mamma og de ser deg, er du død" hvisket jeg og hintet til at han satt nærmest rett foran vinduet inn mot stua. "Ditt valg. Kom ut og jeg flytter meg, bli inne, og jeg sitter her helt til de ser meg, og forteller de om festen" smilte han og jeg lagde store øyne før jeg ristet fort på hodet. "Jason, skjerp deg" mumlet jeg irritert før jeg så dumt på han. "Kom ut da" smilte han og jeg ristet fort på hodet. "Er du gal?" hvisket jeg og så på han mens han ristet svakt på hodet. "Enten så kommer jeg inn, og du oppfører deg fint. Ellers så kommer du ut. Om du velger å bare bli inne alene, så burde du tenke ut en god forklaring, for så vidt jeg ser, så er foreldrene dine på vei inn til stua. "Dra deg opp hit" mumlet jeg irritert og så stygt på han mens han gliste. Han parkerte bilen sin litt lengre borte før han klatret opp veien inn til vinduet. "bitch modus off?" smilte hanspørrende mot meg og jeg lo en liten latter før jeg svarte hans. "Bitch modus off"smilte jeg før jeg satte meg ned i senga og ga han plass. "Tørst eller sulten?" jeg så spørrende på hans, mens han nikket. "På godteri, eller mat?" "Godteri" lo han og jeg reiste meg opp for å gå ned og skaffe han noe drikke og godis "Vent her" mumlet jeg før jeg gikk ned ti kjøkkenet. Jeg følte meg ærligtalt nesten som en badass, jeg mener.. en av de største kriminelle sitter inne på rommet mitt. Foreldrene mine er sjefer hos politiet i Los Angeles, og har advart meg millioner ganger om gutten som sitter oppe på rommet, som jeg har planer om å gi mat, og drikke. Jeg ristet fort på hodet før jeg fant frem litt godteri og 4 flasker med burn. Ja, denne familien drikker mye burn.

"Takk babe" blunket han og tok i mot to av flaskene med burn og den ene skåla med godteri. "Ikke kall meg babe" mumlet jeg og tok en godbit i munnen min. "Hvorfor, babe?T han smilte til meg mens jeg himlet med øynene mine. Den gutten visste hvordan å irritere ei jente. "Fordi" mumlet jeg og snudde meg mot tven som hang på veggen foran meg. "Jeg vet du egentlig liker det, jeg er flink på å lese andres tanker" mumlet han og jeg snudde meg, og han hadde riktig nok et seriøst blikk. "Lese andres tanker? Next joke please, McCann" svarte jeg og tok et slurk av burnen min. "Om du sier så, så ikke tro på meg du" sa han og trakk opp skuldrene sine. "Men du?" Jeg snudde meg mot Jason og nikket. "Hva skjedde i sta? Og hva gikk av deg egentlig?" mumle han og så bort på meg. "That's none of your business, McCann" la jeg til før jeg satte armene mine i kors. "Det kan være godt å snakke ut om det" la han til og jeg tok opp det ene øyenbrynet mitt mot han. "Oh really? Snakke ut om problemer til en kriminell douchebag, jeg ikke kjenner? Som jeg så vidt vet, kan sprenge huset mitt når som helst?" sa jeg og så stygt på han. "Trodde du sa at bitch modus var av" lo han før han fikk et seriøst blikk i fjeset. "Selv om jeg er farlig mot enkelte mennesker, selv om jeg er en morder, selv om jeg er en bomber, og en kriminell. Så er jeg fortsatt et menneske med følelser, rich bitch" mumlet han før han reiste seg opp og gikk bort til vinduet mitt. Han snudde seg rundt og så på meg med et fornærmet blikk, før han hoppet ut. Wow, ble denne gutten virkelig såret nå? 

 

Mer?
Dere skal få vite mer om sønnen til Jason, og "moren" til sønnen hans, og ALT lengre inn i historien"


29.01.2013 / 22:26 / Filed Under: Blogg

As Long As You Love Me / Wide Awake - Pentatonix

 

 

Hei alle sammen!

 

Synes denne remixen av As long as you love me og Wide awake er så utrolig kul! 

 

 

//Katrine


29.01.2013 / 21:46 / Filed Under: Blogg

Jente som fikk billetter

Hei alle sammen!

 

 

Denne videoen er ganske gammel, men tenkte uansett å legge den ut siden den er utrolig søt! En heldig jente som fikk billetter ifjor!

 

 

 

//Katrine


29.01.2013 / 21:15 / Filed Under: Blogg

Believe acoustic

 Be alright, ALAYLM, All aroundt he world, fall

Hei alle sammen!

 

Da tenkte jeg å lage et innlegg med sangene som er på det nye albumet til Justin; Believe Acoustic! Nyt det! De er bare rå fine alle sammen!

Og selvom jeg legger de ut her og de fins på youtube, mener jeg alle burde løpe å kjøpe albumet i butikken for å støtte Justin! Han fortjener det virkelig etter all denne jobbingen og med et fantastisk resultat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg fant ikke Fall, As Long As You Love Me, All Around The World og Be Alright i akkurat samme versjon som det er på albumet, men legger ut noe lignede, de er nydelige:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håper dere liker det! Det gjør ihvertfall jeg! Han er virkelig fantastisk!

 

-Rikke


I'll take care of your son, I promise - del 12

"Kylie..Jeg-jeg. Ja". Jeg så ned i gulvet, ville ikke møte blikket til Kylie akkurat nå. "Hvordan kunne du?" stemmen hennes var svak. Jeg kjente den dårlige samvittigheten stige opp i kroppen min, og jeg tok hodet mitt fort opp. "Han er broren min Kylie. Det var best for oss alle at vi holdt det mellom meg, han og henne" mumlet jeg og så unnskyldende på hun. "Det beste for oss? Jeg har gått rundt så lenge, tenkt på hva som er galt med meg, hva jeg gjorde gale, så lenge. Men sannheten er det at jeg ikke gjorde noen feil? Men DU som min BESTEVENN og din bror, som min eks, lot meg gå rundt og tenke slik, når dere visste hva problemet er. Er det mulig?!" hun nærmest ropte mot meg, og jeg kunne se tårene hennes svømme i øynene hennes. "Jeg hadde lyst til å si det hele tiden, Kylie. Men jeg turde ikke, du aner ikke hvor sur jeg er og var på Logan" la jeg til før jeg så på hun. "Hva heter hun?". Jeg lagde store øyne mot Kylie. "Tror du virkelig vet det? Jeg har nektet den jenten å komme inni dette huset, jeg vet ikke navnet eller noen ting om henne. Jeg hadde aldri gjort det mot deg" hvisket jeg og så skuffet bort på Kylie. "Det var ikke ment sånn..men ja, du skjønner" hvisket hun tilbake før hun reiste seg opp. "Tror det er best om jeg drar, hade" mumlet hun før hun forsvant ut døren.
 
"FAEN"  hylte jeg og kastet et eller annet rett i veggen. Noe jeg hater var å krangle med Kylie, det var alltid like vanskelig å få tilliten hennes tilbake. Tårene strømmet automatisk på, og jeg merket kroppen min reagerte på tilstanden jeg fikk en gang i blant. Jeg reiste meg opp før jeg kastet et glass i veggen og begynte å dunke hånden min hardt i gulvet. Jeg mistet helt kontrollen over meg selv. Skjønte ikke hva jeg drev med. Alle tvangstankene i hodet mitt kom tilbake. 'knus noe' 'slå hånden i veggen' 'hyl' 'gjør det, ariana' 'nå' 'kom igjen' Jeg knep øynene mine hardt igjen, prøvde å ikke å høre på stemmene i hodet som psykologen pleier å si. Jeg falt automatisk ned på gulvet og dro meg selv hardt i håret mens tårene strømmet på, jeg kjente en trang til å hyle. Jeg lot stemmen min ta over, jeg hylte alt jeg kunne rett ut før jeg hørte døren til rommet mitt gå opp. Jeg snudde meg rundt og så pappa og mamma som kom løpende inn på rommet. Jeg reiste meg opp og dyttet de vekk. "GÅ VEKK" hylte jeg og slo til pappa i brystet alt jeg kunne. 'Slå hardere' jeg fulgte stemmen i hodet mitt og jeg tok opp hånden min, men før jeg fikk gjort noe som helst, kjente jeg et klask på kinnet og fort falt jeg ned på gulvet, mens øynene trillet sakte igjen.

 

Øynene mine åpnet seg sakte opp og jeg la merke til at jeg sov i sengen til mamma og pappa. Jeg husket ingenting. Absolutt ingenting. "Er du våken?" mamma sin stemme fikk meg til å nikke og jeg satte meg litt opp. "Du fikk et anfall" smilte hun svakt og strøk meg over hodet før hun kysset meg på pannen. "Hvor er pappa?" mumlet jeg trøtt. "Du knuste og ødela en del ting på rommet på ditt, så han rydder opp sammen med Logan. Og Kan du forklare hva som fikk deg så lei og sur deg?" mamma så spørrende på meg mens jeg prøvde å tenke tilbake på det som skjedde før jeg fikk et lite flashback. "Jeg kranglet med Kylie" hvisket jeg før tårene samlet seg opp i øynene mine. "Er det noe vi kan gjøre med det?" smilte hun og jeg nikket fort. "Få Logan inn her, han er den eneste som kan ordne dette" hvisket jeg og mamma nikket før hun reiste seg opp for å hente Logan. Jeg hørte noen stemmer utenfor, og visste fort at det var Logan som var på vei inn. "Du er en drittsekk" skrek jeg og så surt på han før jeg reiste meg opp og slo han hardt i brystet. "Hva skjer Ariana?" mumlet han og så bekymret på meg. "Det er din feil" gråt jeg og klemte meg rundt halsen hans. "Hva er min feil?"han så spørrende på meg. "For at Kylie er sur på meg. Du var utro, og ba meg holde kjeft. Og nå vet hun alt, fordi du fuckings kysset henne i går, og den jævla hore kjæresten din kom og røpte alt" gråt jeg og så trist på han mens jeg hulket. "Hun kommer aldri til å tilgi meg" gråt jeg mens Logan strøk meg over ryggen. "Jeg skal snakke med henne" hvisket han og jeg nikket. "Om du ikke ordner dette, så kommer jeg aldri til å tilgi deg, og jeg kommer til å personlig drepe den jævla hore kjæresten din" mumlet jeg og så på Logan som nesten lo litt. "Vi er ikke sammen lenger, hun så jo oss i går, så ja." la han til og jeg så rart på han. "Er det rart? Du er jo utro mot alle du er sammen med" snerret jeg og gikk rett forbi han og inn til rommet mitt. "Er dere ferdige her inne?" smilte jeg mot mamma og pappa som sto og snakket på rommet mitt. "Jepp" svarte pappa og jeg ga han en klem og takket han, før de gikk ut begge to. "Hvordan går det?" jeg snudde meg mot vinduet og øynene min traff blikket til Jason, som satt i vinduskarmen min og så rett bort på meg. "Og ikke vær redd, jeg er ikke så farlig om du ikke oppfører deg som en bitch" la han til.

 

Hmm..Så Ariana sliter med tvangstanker og ADHD problemer inni mellom? Hadde dere forventet det? og woah, Jason, what the fuck are you doing there?

Mer? 
-Esin 


29.01.2013 / 20:31 / Filed Under: Blogg

Hva er din drøm?

 

Hei alle sammen!

 

Selv er jeg en veldig stor drømmer. Hører hele tiden folk si: ''åh, det er min største drøm!'' eller ''åh, det har jeg sykt lyst til!''. Hvorfor ikke prøve å gjøre noe med det? Tipper at den største drømmen til mange av dere som leser dette er selvfølgelig å møte Justin. Men hva innebærer drømmen med å møte Justin for dere? Hva vil dere gjøre? Eller kanskje du har en helt annen drøm enn å møte Justin. Eller kanskje å synge sammen med Justin er en drøm du går rundt å tenker på hver dag? Jeg vil gjerne høre hva DIN drøm er! Er det noe du går rundt å tenker på HVER dag, noe du prøver å få til eller bare vil ha som drøm?

 

 

Tenk å være så heldig at du får sett Justin så nært, tatt bilde med han og til og med kanskje får et kyss på kinnet! Er det din drøm? Eller kanskje drømmen din er at han skal si noe fint til deg? Få være med han backstage en hel kveld? Hva er din drøm som du tenker at kanskje kan gå i oppfyllelse? En realistisk en!
Jeg vil gjerne høre!

 

 

-Rikke 


29.01.2013 / 19:59 / Filed Under: Blogg

Nytt bilde

 

Rano


29.01.2013 / 19:59 / Filed Under: Blogg

Twitter

to everyone around the world. thanks for believing. I AM GRATEFUL - @justinbieber

 

Rano


29.01.2013 / 18:35 / Filed Under: Blogg

Nye instagram bilder

//Katrine


29.01.2013 / 12:42 / Filed Under: Blogg

interessert?

Her er noen som selger ulike type billetter: 

 

2 Bussbilletter tur/retur fra Stavanger til den 16.april. Kontakt Hanna Aksdal på: hanna-hong@hotmail.com

 

2 Diamond Circle billetter til salgs til den 17.april. Kontakt Hanna Robertson på: 48144169, eller Hanna Robertson Reberg på facebook.

 

 

Har du noen billetter du ikke trenger som du vil selge? eller vil bytte? Send mail til rano-brann@hotmail.com

 

 

Rano


29.01.2013 / 12:36 / Filed Under: Blogg

''Jeg er ikke på det lykkeligste stedet i livet akkurat nå''

Artikkelen er fra Kjendis.no., men skrevet av dagbladet.

 

 

(Dagbladet): Det har lenge blitt spekulert i hvorvidt forholdet mellom popstjernene Justin Bieber (18) og Selena Gomez (20) er fortid eller ei.

I et eksklusivt intervju med nettstedetBillboard.com tar ungpikeidolet Bieber bladet fra munnen for første gang, og bekrefter nå bruddet mellom tenåringsyndlingene.

- Jeg er ikke på det lykkeligste stedet i livet mitt akkurat nå. Jeg prøver å komme meg gjennom det jeg går gjennom. Jeg har nære venner som muntrer meg opp og holder meg gående, sier Bieber til musikknettstedet.

 

- Falske historier

Bieber tar også et oppgjør med den massive ryktestormen som har pågått rundt det mye omtalte paret.

 

- Det er så mange rykter. Folk sier at jeg ringer Selena hver dag og at hun ikke vil ta telefonen, eller at jeg jager henne. Alle disse historiene er falske, sier 18-åringen.

«Boyfriend»-sangeren forteller at han kjenner til alle skriveriene som pågår, men at han ikke selv oppsøker det.

- Jeg leser ikke blogger eller noe sånt. Jeg hører ting. Folk forteller meg det dersom noe skjer på internett. Jeg får høre det, definitivt, forteller det norgesaktuelle idolet.

Skrev låt til Gomez

Om kort tid er den kanadiske 18-åringen aktuell med sitt fjerde album. Denne gang har Bieber valgt en mer akustisk retning, derav platetittelen «Believe Acoustic».

 

Blant de nye låtene, er «Nothing Like Us» - ei låt han selv har skrevet som omhandler nettopp bruddet mellom ham og Gomez.

- Fordi når alt kommer til alt, er det ingenting som oss, vet du? Sånn er det. Det er hva det er. Folk kommer til å kjenne seg igjen i det, sier Bieber til Billboard.

 

Føler seg snytt

Til tross for at samtlige av Biebers tre utgitte album har fått førsteplassplasseringer på albumlistene, og 2012 kan sies å være et godt år for popstjerna rent musikalsk, valgte Grammy-styret å utelate ham fra nominasjonslistene til årets utdeling.

 

Det fikk Biebers manager Scooter Braun til å rase på Twitter, og nå avslører Bieber at også han føler seg snytt.

- Jeg følte det på samme måte som Scooter, jeg kan bare ikke ... Det er bra at han kan få sagt det. Han passer på meg slik enhver manager ville gjort. Hele livet mitt har jeg drømt om å vinne en Grammy. På dette punktet har spenningen ved det forsvunnet litt. Jeg gleder meg mer over å bare lage god musikk for mine fans. Dersom det skjer, skjer det, sier Bieber.

 

 

Rano


29.01.2013 / 12:20 / Filed Under: Samarbeids innlegg

Kjøp Bieber ting her

 Under kan dere se en rekke anbefalinger av Justin Bieber ting til veldig billige priser!

 

 

Justin Bieber fleece teppe! Fås kjøpt HER :D

Justin Bieber kopper! aw, disse var søte.. Fås kjøpt HER

Just getting started, fås kjøpt HER.

Justin Bieber, this is my world DVD/CD, alle må kjøpe wiii! Fås kjøpt HER

Sengesett. Sov med Bieber! Fås kjøpt HER

Shopping bag. Fås kjøpt HER

 

Alarm klokke <3 Fås kjøpt HER

Justin Bieber t-skjorte, fås kjøpt HER

Og til slutt, Justin Bieber kalendar! Fås kjøpt HER.

 

 

Beauty Bag! Fås kjøpt HER.

 

 

Sengetøy! Fås kjøpt HER

 

Matboks! Fås kjøptHER


 

 

Spiralbok! Fås kjøpt HER.

 

 

T-skjorte fås kjøpt HER.

 

 

 

T-skjorte, fås kjøptHER

T-skjorte, fås kjøpt HER

Boyfriend t-skjorte fås kjøpt HER

 

Justin Bieber penal, fås kjøpt HER

 

 

Hva syntes dere?


-Rano

 


29.01.2013 / 09:43 / Filed Under: Blogg

Justin i Miami

 

 

Rano


29.01.2013 / 09:42 / Filed Under: Blogg

Justin, bar overkropp i Miami

 

 

Rano


29.01.2013 / 09:39 / Filed Under: Blogg

Instagram

?@mazy: With the homies @justinbieber &amp; @maejorali at the <a class=#airbnb mansion!?

" />

@mazy With the homies @justinbieber & @maejorali at the #airbnb mansion!

 

 

 

Rano


28.01.2013 / 21:22 / Filed Under: Blogg

Meet & Greet (27.jan)

 

Hei alle sammen!

 

 

//Katrine

 


28.01.2013 / 21:17 / Filed Under: Blogg

Mystisk jente

Hei alle sammen!

 

Justin ble sett sammen med en jente etter konserten i Atlanta for noen dager siden og ryktene forteller at dette er Caitlin! En gammel venn av Justin som også har vært Justin's kjæreste før han ble kjent, men noen mener også at detter er Selena, noe det ikke er siden Selena har mørkere hår. 

 

 

Det meste tyder på at det er Caitlin siden hun hadde på seg ligende klær denne kvelden.

 

 

Kanskje det blir Jatlin igjen? Hva tror dere?

 

//Katrine


I'll take care of your son, I promise - INFORMASJON

Hei folkens! :)

For dere som lurer på "Justin Bieber" kommer inn i historien - så nei! Justin Bieber er Jason McCann. For dere som ikke visste det så var Justin med i noen få episoder av CSI for en stund siden. CSI er altså en serie, og handler om FBI og kriminelle folk osv, tror jeg? er ikke helt sikker. Men uansett, i CSI så fikk Justin navnet Jason McCann i de få rollene han hadde i serien. Så Jason McCann er altså Justin Bieber - samme person, samme utseende osv - MEN, Justin er kriminell. Skjønner dere nå?

Og jeg kommer ikke til å bytte fra Jason til Justin. Jeg er selv vandt med å lese og se for meg den kriminelle Justin som Jason McCann, og dere som aldri har lest noe sånt før: bare se for dere Jason med samme utseende, stemme osv som Justin, fordi det er jo Justin! Dere vil bli vandt med det etterhvert!

Og alt det dere lurer på i historien nå vil dere få svar på etterhvert, dette er her er ingenting av historien, jeg har HELE historien planlagt og det er MYE som skal skje!

-Esin


I'll take care of your son, I promise - del 11

Om Jason og sønnen hans får dere vite mye mer om utover i historien. Hvor de bor, og ikke minst hvorfor Jason vil ha akkurat henne!


Jeg valgte å ikke bry meg, og gikk videre ut fra starbucks. Jeg sukket tungt før jeg tenkte gjennom alt Jason sa. Selv om han er kriminell, hva om han faktisk trenger hjelp? For barnet sitt beste? Selv om Jason som hans far var kriminell, trengte ikke det å gå utover hans barn, som absolutt var uskyldig. Jeg tenkte grundig gjennom Jason sine ord helt til jeg kjente telefonen min vibrere i hånden min. 'Denne samtalen er ikke slutt. Du vil angre'. Nummeret var denne gang, faktisk ikke ukjent. Jeg trykket på svar knappen før jeg fort tastet inn svaret mitt. 'Tror heller jeg angrer om jeg faktisk velger å havne inn i ditt kriminelle liv'. Jeg sukket før jeg gikk videre helt til jeg kom frem til vårt store hus. "Jeg er hjemme" stemmen min lot jeg rope høyt inn i huset vårt. Men ingen respons. Er det nå jeg skal ringe til Kylie og be henne komme over? Jeg var virkelig så klar for en real girl talk sammen med henne om gårsdagens fest. Jeg tastet fort inn nummeret til Kylie. "Hola babe" Kylie sin stemme svarte etter noen få sekunder. 
"Så du han med brunt hår? Han som gikk uten skjorte? Han klinte med meg" Kylie kastet seg selv bakover i sengen mens hun så ut til å være i drømmeland. "Du ass" fniste jeg og tok en chips og dyppet den ned i dippen før jeg dyttet den inn i munnen min. "Klinte du med noen?" jeg ristet på hodet. "Du vet, jeg har ikke kysset noen før. Og jeg vil faktisk ha et spesielt første kyss, nå som jeg faktisk har holdt meg i 19 år" mumlet jeg og så mot Kylie som nikket forstående. "Men om jeg ikke hadde vært ukysset, fyfaen da hadde det gått i ett i går" mumlet jeg og lo av min egen kommentar. "Så bort på deg inni mellom, kan ikke akkurat klage på de fine guttene rundt deg. Og en av de, han hadde på seg en hettegenser, en vest over, svarte bukser og supra sko. Han var jævlig kjekk, jeg så du gikk bort med han eller noe?" mumlet Kylie mot meg. Oh noo, Jason. "Han spurte bare etter nummeret mitt og sånt" mumlet jeg og så på Kylie som lagde store øyne. "Er du seriøs?" hylte hun og jeg nikket. "Har du tenkt til å kontankte han? bli bedre kjent med han eller noe?" sa Kylie og så spørrende bort på meg. NO.NO.NO. "Nei, jeg tror ikke det" smilte jeg og tok en godbit til i munnen min. "Han hadde drømmeutseende så langt jeg kunne se" mumlet Kylie oppgitt mot meg. "Soo" mumlet jeg og så dumt på henne. "Jaja, som du vil" la hun til før vi snudde oss mot tven og satte på noen pretty little liars episoder. 

 

"Jeg må fortelle deg noe, men vi kan vi bestille noe kinesisk først?" mumlet Kylie etter en stund. "Så klart" smilte jeg og tok opp telefonen og ringte inn til Angele's chinese food. "Angele's chinese food, vær så god". "Hei, jeg vil gjerne bestille to middags porsjoner av nummer 12 og 23 på listen deres" svarte jeg før jeg la ned menyen dems hvor nummeret sto. "Så klart, hente eller levering på dør?". "Levering til *randomadresse*" svarte jeg før jeg fikk et lite svar om at maten var klar om ikke så lenge. Jeg la på og fant frem bankkortet mitt og satte det klart på hyllen. "Såå, skal du fortelle nå?"spurte jeg Kylie nysgjerrig mens jeg så spent bort på henne. "Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal si dette, fordi jeg er sykt glad, men har faktisk tidenes dårligste samvittighet". mumlet hun og så trist på meg. "Det kan umulig være noe veldig galt" la jeg til før jeg smilte skjevt til Kylie som et tegn på at hun skulle fortelle. "I går, sant?" jeg nikket som et tegn på at hun skulle fortsette. "Jeg så Logan på dansegulvet, og det var mange folk rundt oss, og bare helt uforventet så ble jeg dyttet bort til Logan på dansegulvet, og vi begynte bare å danse sammen. Helt vanlig" mumlet hun og jeg nikket videre, selv om jeg egentlig hadde en liten anelse om hva som hadde skjedd. "Og deretter så fant vi noe å drikke sammen, og vi snakket en liten stund før han helt plutselig hadde bestemt seg for å kysse meg. Og du vet hvor mye jeg liker han, og jeg klarte ikke å akseptere tanken om at han har kjæreste, så jeg kysset med. Og jeg følte meg så lykkelig noen sekunder, og så kom tankene om kjæresten hans tilbake, men det stoppet meg ikke. Helt til en jente kom og dro meg vekk fra Logan. Jenten var tydeligvis kjæresten hans, og hun sa noe veldig uforstående, noe sånn som dette 'Du er utro mot henne med meg, og nå gjør du det motsatte' Du får faen bestemme deg Logan' og rett etterpå fikk han et slap i trynet. Som var fortjent, fordi han tydeligvis var utro mot meg. Men det jeg lurer på er, kan du svare meg ærlig på dette?" jeg nikket fort. "Visste du noe om det? At han var utro?".

 

 

Vil dere ha en del til i kveld? :) 

-Esin