hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
25.08.2012 / 16:55 / Historie: Love Bridge

Om historien Love Bridge

Okei satt og tenkte i hele natt på dette faktisk. Har bestemt meg for å avslutte historien 'Love Bridge' rett og slett fordi jeg ikke har noe inspirasjon til å fortsette på denne. Jeg trodde jeg hadde den klar og alt når jeg skulle skrive den, men viste seg at den ble dårlig. Skal starte på en ny historie imorgen, og det blir ikke typisk historie som jeg har skrevet før, forhåpentligvis. Beklager til alle som leser historien og ble nysgjerrig, men jeg klarer ikke skrive bra når jeg ikke har motivasjonen til det, og jeg hater å skuffe dere! Men lover en bedre historie :-) Og den skal bli action av fra begynnelsen. Skal sette meg ned nå og lese en historie jeg har blitt anbefalt, og jeg vet jeg får inspirasjon av den. Så kommer jeg sterkt tilbake imorgen!

 

 

Si gjerne hva DU vil historien skal handle om, eller viktige punkt.

 

 

 

-Rano

23.08.2012 / 17:23 / Historie: Love Bridge

Historie del 35 # Love Bridge

''Hvor gammel er han Chaz? Kjekk var han! Du har ikke noe imot at jeg prøver meg eller noe sånt, right? Siden han er bestevennen din'' la hun til. ''Så klart ikke! Han er en godgutt'' sa jeg glad. Vi ble stående og snakke smått om Chaz. ''Er Justin veldig flørtepus eller?'' spurte plutselig Julie. ''Vet ikke jeg, hva da?'' spurte jeg og merket en kvalmende følelse i kroppen min. Jeg hatet at jeg lite han så godt. ''Snu deg'' sa hun og nikket mot en retning bak meg. 
____________________

Jeg snudde meg og kunne se Justin sto sammen med Megan, og Megan fniste smått. ''Mm, ikke direkte flørting?'' sa jeg til meg selv, men høyt nok til at Julie hørte det og kunne svare på spørsmålet. ''Nja.. Vi får glemme det, er jo ikke sikkert du liker han eller, gjør du det?'' spurte Julie rett på. Jeg ble stående og se på Justin uten og svare. ''Okei bare glem det, tror dette sier litt'' svarte Julie seg selv. ''Jeg beklager, men jeg prøver og ikke gjøre det! Jeg hater og like min egen bestevenn'' sa jeg lavt. ''-Selv om han er flørtende'' fortsatte jeg. Julie nikket seg enig.

 

''Ta den, spark den i mål!'' ropte jeg. Selv etter en lang flytur, så var Megan og Julie likevel med på en fotballtrening for å få opp tempo skikkelig de siste dagene. Jeg hadde ikke ord for hvor viktig det var at jeg konsetrerte meg, og om fire dager så var jeg faktisk langt vekke fra Canada. Jeg hadde jo hatt hjemlengsel en god stund, men det var for Atlanta, og jeg visste faktisk ikke om jeg begyne å like dette stedet. ''MÅL!'' ropte Chaz glad og ga en high five til Julie. Vi hadde fått med guttene til å spille litt fotball med oss, inkludert en kompis til av guttene som het Nolan. ''Jeg syns du burde snakke med Justin jeg'' sa Julie plutselig, da vi alle bestemte oss for en pause.

 

''What? snakke med han om hva?'' spurte jeg sjokkert. ''Vet ikke jeg, alt kanskje? Få ut det du føler'' mumlet hun. ''Jeg tørr ikke'' svarte jeg kjapt. ''Hvis ikke du gjør det, så gjør jeg det'' sa Julie bestemt. ''Og hva har du tenkt å si da?'' spurte jeg sjokkerende. ''Litt sånne enkel spørsmål om deg'' sa Julie og blunket til meg. ''Men faen, tenk hvis han ikke liker meg mer enn en bestevenn? Jeg kommer til å bli knust'' sa jeg trist. ''Det går fint vennen min. Bare ikke se på meg når jeg går bort til Justin nå, så han ikke blir misstenksom'' sa Julie kjapt. Jeg nikket og satt meg rett ned i gresset mens jeg så Julie gikk mot Justin.

 

Justin sitt synspunkt:

 

Åå, har skikkelig skrivesperre. Beklager null deler igår, har vært ute i hele natt til onsdag i pøsregn og alt mulig. Var helt jævlig, men har endelig komt inn på skole nå, så da blir bloggingen bedre! Skal prøve og tenke fram litt inspirasjon i natt så jeg kan få puttet det inn i historien, på tide med skikkelig spenning.

 

 

-Rano

 

20.08.2012 / 19:57 / Historie: Love Bridge

Historie del 34 # Love Bridge

 ''Hvem andre da?'' spurte jeg overrasket. ''Megan er her og! Scooter og onkelen din Ryan fikset oss alt dette gratis fordi du hadde så pass hjemlengsel, så reiser vi videre til Texas om fire dager! Så vi skal trene sammen!'' ropte Julie. Bak henne kom Megan mens det svarte håret hennes glinset i solen. ''Megaaan!'' ropte jeg glad. Jeg snudde meg akkurat for og se på Justin, Ryan og Chaz, og ikke minst danserne og Alfredo. Justin så ut til og like synet av bestevenninene mine, noe som ikke gjorde meg så veldig fornøyd. Tenk hvis han prøvde seg på dem? Jeg så Justin komme sakte bort mot hvor vi sto, med Ryan og Chaz bak seg.

____________________

''Hallaos *dittnavn*, skal du ikke introdusere oss eller!?'' sa Justin og la haken sin på skulderen min med et stort glis om munnen. ''Nei, Justin gå vekk!'' mumlet jeg og prøvde å riste han av meg. ''Au, faen jeg bet meg nesten på tungen!'' klagde Justin mens han skjærte en grimase. ''Du liker kanskje ikke Justin, men du kan introdusere oss da?'' sa Chaz med et engleblikk. Han så raskt bort fra meg til lille Julie og fikk et smil om munnen. Okei, hvis Chaz fikk seg kjæreste før meg, da skulle jeg offisielt grave meg ned i jorden. ''Joda'' mumlet jeg og snudde meg til Julie og Megan. ''Jenter, dette her er Chaz og Ryan! Altså bestekompisene mine fra da vi var drittunger. Chaz, Ryan, dette her er Julie og Megan. Mine bestevenniner fra Atlanta og fotball buddies'' sa jeg fornøyd. 

 

Chaz skulle til og gå bort for og gi Julie en håndhilsen, men jeg visste med engang hva Julie kom til å si. ''Jeg er en klemmer jeg! Syns det gir så mye bedre første inntrykk jeg'' sa hun, som forventet. Chaz la til en rar fnising jeg aldri i livet mitt hadde hørt før, og visste at Ryan tenkte det samme med engang. ''Jada, de får en hilsen men ikke jeg! Selveste Justin Bieber fra Canada!'' sa Justin og så sjokkert på dem, men mente så klart ironi. ''Joda, jenter, dette her er Justin. Bare en helt vanlig gutt fra Canada, og tidenes største player!'' mumlet jeg irritert. ''Så godt inntrykk jeg fikk av deg nå'' lo Megan ironisk og så på Justin. ''Du vet meg'' sa Justin og ga meg et halvveis stygt blikk, mens jeg gjentok det med et stort smil. Jeg elsket å få viljen min.

 

''Så dere skal altså være her disse dagene før vi drar videre til Texas for fotballcupen!?'' spurte jeg overlykkelig da vi hentet koffertene. ''Jepp, hvorfor tror du vi egentlig kom hit? Var jo ikke sånn at vi savnet deg eller noe'' sa Julie sarkastisk. ''Du altså, har savnet dere sånn!'' sa jeg og omfavnet dem atter engang. ''Men dude, jeg må fortelle deg noe!'' sa Julie og dro meg litt lenger vekk fra Megan. Vi gikk bort mot Starbucks kaffeen mens jeg merket en litt rar følelse og lurte på hva Julie skulle fortelle meg. ''Hvor gammel er han Chaz? Kjekk var han! Du har ikke noe imot at jeg prøver meg eller noe sånt, right? Siden han er bestevennen din'' la hun til. ''Så klart ikke! Han er en godgutt'' sa jeg glad. Vi ble stående og snakke smått om Chaz. ''Er Justin veldig flørtepus eller?'' spurte plutselig Julie. ''Vet ikke jeg, hva da?'' spurte jeg og merket en kvalmende følelse i kroppen min. Jeg hatet at jeg lite han så godt. ''Snu deg'' sa hun og nikket mot en retning bak meg. 

389308_430577026973300_1847156423_n_large

 

Hva tror dere skjer videre? :-)

 

 

-Rano

18.08.2012 / 18:19 / Historie: Love Bridge

Historie del 33 # Love Bridge

Har skjedd så utrolig mye denne uken som har forsåvidt påvirket meg negativt, derfor bloggingen har SØGET fra min side. LOVER dere maraton i nærmeste framtid, og når skolen begynner igjen og problemene mine er fikset, blir historiebloggingen som før sommerferien. Minst en-to deler hver eneste dag, promise. Skal gjøre opp for at bloggingen i sommer har vært dårlig :-)


 ''Bra du er våken!'' sa Ryan i det jeg tok vekk dynen fra meg selv. ''Joda.. Mareritt, men er oppe nå'' sa jeg rolig. ''Hm.. Bare ta deg en dusj og sånt, overraskelsen venter på oss innen en time'' sa Ryan med et smil. Det var det ja, overraskelsen var idag!
_________________

Tumblr_m8jvxmoxdq1qafb3io1_500_large

 

''Hallao'' sa Chaz sin stemme fra stuen. ''Hei vennen, skal du og bli med hvor enn vi skal?'' spurte jeg kjapt. ''Jepp det skal jeg'' sa han fornøyd med et smørbrød i hånden. ''Flott, hvem andre blir med?'' spurte jeg raskt mens jeg tok på meg conversene mine. ''Vet ikke helt, tror Justin skal siden han er oppe. Men det står en stor buss utenfor huset, sååå vet ikke'' mumlet Chaz. ''Den er god'' sa jeg fornøyd og prøvde og finne vesken min. Jeg hadde faktisk ikke tenkt på overraskelsen, eller hva det muligens kunne være. En ting var sikkert, denne overraskelsen måtte ikke påvirke fotballtreningen i kveld. Bare fire dager igjen til fotballcupen i Texas, noe jeg gledet meg til som bare det!

 

''Yo babe, du skal være med?'' spurte Justin og tok på meg noen svarte Suprah sko. ''Så klart skal jeg være med? Det er min overraskelse'' mumlet jeg og himlet med øynene. ''Ooh, greit! greit du slo meg der. Men Ryan, har du fikset med paparazziene? Orker ikke at de følger etter meg idag'' sa Justin irritert. ''Beklager Justin, men de har funnet ut hvor vi skal. Så du må være forbredt'' sa Ryan. ''Wow, hvor mange skal egentlig være med?'' spurte jeg da omtrent alle danserne, inkludert Ryan og Chaz, og Alfredo sto klart utenfor. ''Det er bare oss, vi kommer for og se på je-'' men mer fikk ikke danseren Marvin sagt, før Alfredo slo til han. ''Bare og bare.. Men greit'' svarte jeg. Utenfor sto en svær, lilla buss parkert mens alle gikk inn. ''Okei, det *dittnavn* skal få vite er, FLYPLASS NEXT'' sa Scooter glad. Jeg merket sommerfuglene i magen min bare begynte og gru glede seg til hva som ventet.

 


Etter masse venting på grunn av flyforsinkelser, kom de endelig fram. ''*DITTTTNAAAAVN!*'' ropte min kjære bestevenn Julie med en brun veske ved sin side. Lille Julie hadde tatt hele veien fra Atlanta til Canada for og møte meg! ''JULIE! Fyfaen jeg har savnet deg!'' ropte jeg og omfavnet henne som aldri før. Hjemlengselen som jeg hadde hatt ble automatisk mye mindre, og glad var jeg definitivt for og se henne. ''Jeg er ikke den eneste som er her!'' sa Julie kjapt. ''Hvem andre da?'' spurte jeg overrasket. ''Megan er her og! Scooter og onkelen din Ryan fikset oss alt dette gratis fordi du hadde så pass hjemlengsel, så reiser vi videre til Texas om fire dager! Så vi skal trene sammen!'' ropte Julie. Bak henne kom Megan mens det svarte håret hennes glinset i solen. ''Megaaan!'' ropte jeg glad. Jeg snudde meg akkurat for og se på Justin, Ryan og Chaz, og ikke minst danserne og Alfredo. Justin så ut til og like synet av bestevenninene mine, noe som ikke gjorde meg så veldig fornøyd. Tenk hvis han prøvde seg på dem? Jeg så Justin komme sakte bort mot hvor vi sto, med Ryan og Chaz bak seg.

Jason_3_large


Hehe hva tror DU skjer? Ønsker DU en maraton muligens neste helg??

 

 

-Rano

14.08.2012 / 18:45 / Historie: Love Bridge

Historie del 32 # Love Bridge

 ''Ser ut som crewet har ryddet fint her ja'' sa Scooter og så inn på kjøkkenet. Akkurat i det jeg tråkket inn på kjøkkenet, kom Alfredo løpende mot oss alle så Justin nesten kvapp. ''Har dere hørt nyhetene eller!?'' ropte Alfredo. ''Nei, hva skjer?'' spurte jeg og merket et sug i magen. ''Du og Justin er på nyhetene, enda verre.. Ryktene sprer seg som et helvette, alle tror dere er sammen!''sa Alfredo, og viste så klart bildet til onkel Ryan først av alle. Im screwed.
.------------------

 

Ryan gikk fra et kjempe fint smil, til et alvorlig ansiktsuttrykk. ''Hva?'' spurte onkel Ryan og Scooter i kor, bare for å sørge for at dem hørte riktig, mens jeg og Justin så ned på kjøkkengulvet som om vi skammet oss som to små unger i en barnehage. ''Ja, se'' sa Alfredo og viste bildet enda engang. Ryan bare nikket rolig. ''Scooter og Alfredo, kan dere bare gå ut av kjøkkenet er dere snill? For et lite øyeblikk? Jeg skal bare ha to små ord med to ungdommer'' sa Ryan uten og stirre på oss. Verken meg eller Justin turde og bevege oss, men vi hadde heller ikke gjort noe galt? ''Kan dere forklare dere?'' spurte Ryan rolig. ''Jeg kan Ryan.. Vi bare snakket, men vi hvisket litt så det så ut som vi var litt, in love ja'' sa Justin kjapt, og jeg nikket meg enig med. ''Hmf.. Justin, vi har snakket om dette'' mumlet onkel Ryan.

 

''Jeg vet Ryan, jeg beklager'' sa Justin og så ned. ''Bra. Du kan gå nå, men obs før du går.. Rydd rommet er du snill, det ser ikke ut etter at Chaz valgte og bestille litt mat!'' sa Ryan kjapt. Justin bare nikket før han forlot kjøkkenet så meg og han sto alene. ''Ryan, du skal vite at det ikke var min feil og at det aldri var med vilje det som skjedde'' sa jeg lavt. ''Jeg vet det kjære deg. Jeg lever jo det livet selv med paparazzier som vrir om på det alt sier, men faren din vet ikke det. Og faren din liker ikke Justin beklageligvis. Bare hold dere som bestevenner, så er jeg fornøyd, og så er pappa fornøyd'' sa Ryan med et smil. Jeg ble lettet som bare det. ''Jepp, takk onkel'' sa jeg med et smil. ''Ikke noe å takke for. Gå og legg deg snart du, rydd rommet ditt og'' sa Ryan.Jeg nikket og gikk ut av kjøkkenet med en litt lettet følelse.

 

Jeg våknet dagen etter av mareritt hvor pappa hadde slått ned Justin fordi han hadde fersket oss i og nesten kysse, og av sånt kvepper jeg så klart. Pulsen min var så høy og svetten rant. Hvorfor føltes det som jeg var den eneste her i verden som ikke fikk lov til å ha en kjæreste? Eller mer spesifisert, Justin? Bare mindre enn en uke til, og jeg var allerede på vei til Texas for og spille fotballcup, kanskje jeg hadde noe annet og tenke på innen da. ''Bra du er våken!'' sa Ryan i det jeg tok vekk dynen fra meg selv. ''Joda.. Mareritt, men er oppe nå'' sa jeg rolig. ''Hm.. Bare ta deg en dusj og sånt, overraskelsen venter på oss innen en time'' sa Ryan med et smil. Det var det ja, overraskelsen var idag!

417461_436569079720086_1742339783_n_large

 

Hva tror du den er? :-)

 

 

-Rano

11.08.2012 / 13:35 / Historie: Love Bridge

Historie del 31 # Love Bridge

Vi gikk rundt i butikken lenge, og ikke visste jeg hva Ryan og Scooter holdt på med, men en ting var sikkert, det var dritkjedelig. ''To sek'' sa Justin og gikk litt lenger vekk fra meg mens han tok opp telefonen. Han skjærte en grimase som som gjorde meg litt beskymret. ''Hva skjer?'' spurte jeg kjapt. Justin svarte ikke meg, men holdt opp iphonen sin så jeg fikk sett skjermen. Faen.
____________________

Et bilde av meg og Justin hadde blitt spredt rundt på twitter hvor det så ut som vi var tidenes kjærestepar, men jeg måtte innrømme vi så veldig søte ut sammen. ''Pappa kommer til å klikke'' mumlet jeg lavt for meg selv. ''Hva sa du?'' spurte Justin. ''Nei ikke noe'' svarte jeg kjapt. Justin bare rynket litt på nesen, mens jeg merket en ekkel kvalmende følelse i magen min. Hvorfor hadde pappa så mye imot at jeg skulle få meg en kjæreste da? Eller i verste fall, hvorfor hatet han akkurat Justin? ''Neivel, men det bildet der.. Var jo søtt'' smilte Justin. ''Joda, men, ja bare glem det. Onkel Ryan!'' ropte jeg. ''Ja gullet?'' fikk jeg som svar. ''Ikke kall meg det har jeg sagt før! Men når går vi hjem?'' spurte jeg utålmodig. ''Så straks vi har betalt, Scooter står der borte'' sa Ryan og pekte bort. 

 

''Så, alt klart?'' la Ryan til da Scooter kom mot oss med over tre handleposer. ''Nja, jeg tror nok det du!'' svarte han litt usikkert og så seg rundt. ''Men ungene er lei av å være her. Ser ut som paparazziene har funnet ut at Justin er her, vi burde kjappe oss vekk fra bygningen'' mumlet Ryan. ''Enig i den'' svarte meg og Justin i kor. ''Der gjør dere det igjen'' lo Scooter. ''Blæ'' var det jeg fikk ut. Hele senteret ble fullstappet av mennesker som ville få et glimt av Justin. Spørsmålet mitt var hvordan i alledager finner dem fram til at Justin kunne vært hvor som helst? Spesielt paparazzier. Jeg så nesten synd ut på Justin der hvor han skjulte ansiktet sitt, mens jeg bare sto der med et smil og håpet på og ikke se alt for stygg ut på bildene heller. Vi kom oss trygt inn til bilen, og kjørte hjem så raskt vi kunne.

 

''Har dere med alt? Okei flott. *dittnavn* du blir med meg til flyplassen imorgen tidlig, så er viktig å få i seg litt god natt søvn. Tviler på at du får sove stort lenge imorgen'' sa onkel Ryan. ''Jada PAPPA'' svarte jeg og la trykk på siste nevnte, for jeg visste Ryan hatet det. ''Hey, du.. Vi har snakket om dette her. Ikke bland meg med faren din, jeg er så mye kulere'' sa Ryan strengt, men samtidig visste jeg det bare var på tull. Vi tok kjapt av oss skoene. ''Ser ut som crewet har ryddet fint her ja'' sa Scooter og så inn på kjøkkenet. Akkurat i det jeg tråkket inn på kjøkkenet, kom Alfredo løpende mot oss alle så Justin nesten kvapp. ''Har dere hørt nyhetene eller!?'' ropte Alfredo. ''Nei, hva skjer?'' spurte jeg og merket et sug i magen. ''Du og Justin er på nyhetene, enda verre.. Ryktene sprer seg som et helvette, alle tror dere er sammen!''sa Alfredo, og viste så klart bildet til onkel Ryan først av alle. Im screwed.


 

Hva tror du skjer? :D

 

 

-Rano

08.08.2012 / 18:36 / Historie: Love Bridge

Historie del 30 # Love bridge

Grunnen til dårlig blogging, er fordi det rett og slett ikke er så mye nytt å blogge om. Og siden jeg faster, så blir man svimmel utover dagen, og da skriver jeg faktisk ikke historie. Jeg tror og håper bloggingen blir bedre når skolen begynner.


''Åh, greit'' mumlet jeg. Jeg kjappet meg opp på rommet, fikk på meg en fin topp og et aztec skjørt før jeg løp ned igjen. ''Alfredo and the crew tar oppvasken! Biebs, joiner du?'' spurte Scooter til Justin som satt og lekte med iphonen. ''Ikke egentlig'' svarte han, fortsatt like avhengig av telefonen sin. Jeg tok på meg skoene mens jeg hørte alle bråkte på kjøkkenet og kastet kluter over alt. ''*dittnavn* skal og være med'' fortsatte onkel Ryan. Justin spratt plutselig opp av sofaen. ''Jeg er med'' smilte han. 
________________

''Seriøst'' mumlet jeg lavt for meg selv. ''Sa du noe?'' spurte onkel Ryan kjapt. ''Nei, ikke no'' smilte jeg kjapt for at han ikke skulle misstenke noe. ''Hm.. Neivel. Gå inn i bilen da unger'' sa Ryan og kastet bilnøklene på Justin. ''Skal vi ta Range Roveren eller Cadilacen?'' spurte Justin og så ned på nøklene sine en liten stund. ''Jeg tenker vi tar Cadillacen, føler meg alltid så kul når vi sitter i den. Leggo'' svarte Scooter og tok en liten dans før vi gikk ut av huset. Jeg trakk inn god, kanadisk frisk luft mens jeg gikk ned den lille trappen. ''Håper ikke paparazziene finner ut at vi skal på senteret nå, gidder du å tweete noe?'' spurte Ryan mens vi festet setebeltet. Jeg satt bak med Justin ved siden av meg, mens onkel Ryan kjørte med Scooter ved siden av seg foran. ''Tweete hva da?'' spurte Justin og tok opp iphonen. ''Bare si vi er et helt annet sted, orker ikke noe paparazzi tull idag'' svarte han enkelt og greit. Justin nikket seg enig. ''Stratford Center next'' ropte Scooter glad.

 


''Var ikke sånn dødsmange folk her, men en del var det jo'' svarte Justin som hadde tatt på seg et par D&G solbriller og en hette fra hettegenseren hans. ''Må være hardt å være kjent'' svarte jeg og himlet med øynene. ''Hey, det er faktisk det! Du skulle ba-'' ''-Slutt å diskuter, vi må kjøpe inn greier nå. Hm..'' svarte Ryan og snudde seg mot noen plastikk kopper. ''Vi diskuterer ikke, vi bare snakker'' mumlet Justin. ''Du er irriterende'' svarte jeg Justin. ''Det er faktisk du o-'' ''-Jeg sa hold kjeft!'' ropte Ryan, så omtrent halve butikken hørte oss. ''Du er og irriterende, men jeg liker det''hvisket Justin så bare jeg hørte det. ''Skal jeg ta det positivt?'' spurte jeg kjapt. ''Kanskje det?'' sa Justin og kom litt nærmere meg.

 

Han var jo en del centimeter høyere enn meg, så jeg så opp på han rett inn i øynene. Hvorfor hørtes det så rart ut når jeg sier det var romantisk i butikken? Han tok høyre hånden sin og nærmet den mot mine. Forsiktig brukte han pekefingeren for å stryke meg på armen mens øynene hans var klistret mot mine. Det var som om vi var de eneste. ''-Jeg tenker disse passer bedre!'' sa Ryan sin stemme, og vi så både Scooter og Ryan komme mot oss. Justin gikk automatisk et stort skritt tilbake. ''Hva skjer?'' spurte Scooter. ''Nei, øhm. *dittnavn* og meg bare snakket om.. Eh, hvor morsomt det er at jeg er på en matboks'' sa Justin og løftet opp en rosa matboks. Både jeg, Ryan og Scooter så rart på Justin, men jeg nikket ufrivelig med. 

 

Vi gikk rundt i butikken lenge, og ikke visste jeg hva Ryan og Scooter holdt på med, men en ting var sikkert, det var dritkjedelig. ''To sek'' sa Justin og gikk litt lenger vekk fra meg mens han tok opp telefonen. Han skjærte en grimase som som gjorde meg litt beskymret. ''Hva skjer?'' spurte jeg kjapt. Justin svarte ikke meg, men holdt opp iphonen sin så jeg fikk sett skjermen. Faen.

297503_273714899400634_969623220_n_large

 

Hva tror du det er? :-)

 

-Raono

06.08.2012 / 14:24 / Historie: Love Bridge

Historie del 29 # Love Bridge

Så jeg anbefaler vel egentlig alle å legge seg tidlig, siden vi må hente den, eller det.'' sa onkel Ryan. Jeg fikk et stort glis om munnen, men den forsvant med engang Justin kom inn på kjøkkenet. ''Bare lat som ingenting'' hvisket Chaz i øret på meg, og jeg skulle høre på rådet hans. ''-For han vil bli nysgjerrig på ting'' fortsatte han. Justin satte seg faktisk rett foran meg, så jeg var nødt til og se på han under hele middagen. Ikke at jeg hadde noe imot det med det utseende han hadde, men kjente jeg Justin rett ville han finne på noe.
_________________________

''Så, *dittnavn*, jeg kjørte forbi fotballbanen idag da jeg så du spilte fotball. Veldig glad i det kan jeg tenke meg? Måten du driblet alt og alle på. Ble så nysgjerrig skjønner du'' sa Scooter mens han kuttet litt av kyllingen sin. ''Jo jeg har spilt fotball veldig lenge jeg. Trives med laget og elsker hele gjengen. Vi er som en stor familie, og tar hverandre seriøs samtidig som vi tuller rundt. Kan trygt si de er som en familie for meg'' smilte jeg fornøyd. ''Interessant, interessant'' svarte Scooter. Alle rundt bordet hadde noen å snakke med, mens jeg satt og konsentrerte meg litt om driblingen Ryan hadde lært meg idag. Jeg begynte å bevege beina mine under og gjøre triksing, helt til jeg begynte å sparke så hardt som jeg kunne. ''ARGh'' hørte jeg en stemme over bordet si.

 

''Woah! Sorry Justin, det var ikke med vilje!'' sa jeg kjapt. Heldigvis hadde ingen hørt oss, og jeg følte meg så dum. ''Du kan virkelig sparke altså'' fniste Justin mot meg. ''Kanskje det? Har ikke spilt fotball i flere år for ingenting'' smilte jeg, og Justin gjentok det smilet med det fineste jeg noen gang hadde sett. Jeg ble nesten helt forelsket der jeg satt. ''Jeg beklager for at jeg felte deg idag. Håper du ikke er sur.. Men på en annen side, så tok jo du hevn på meg nå'' blunket Justin. ''Du er evig teit må jeg si'' lo jeg. ''Vet du liker det'' sa han rolig. Det var plutselig helt greit å snakke med Justin, og han virket ikke som den drittsekken han gjorde på banen, men heller den rolige og jordnære gutten jeg hadde kjent siden jeg var liten. ''Takk for maten'' sa både meg og Justin i kor. ''Wow, øvd på den eller?'' fniste onkel Ryan. ''Ikke egentlig'' svarte jeg. 

 

''Jeg går opp på rommet jeg, surfer litt rundt på pcen. Er det greit?'' spurte jeg kjapt. ''Øhm.. Hvorfor drar du heller ikke en tur.. til .. øhm.. senteret sammen med meg og Scooter? Vi må kjøpe inn litt mat til imorgen'' smilte onkel Ryan. ''Åh, greit'' mumlet jeg. Jeg kjappet meg opp på rommet, fikk på meg en fin topp og et aztec skjørt før jeg løp ned igjen. ''Alfredo and the crew tar oppvasken! Biebs, joiner du?'' spurte Scooter til Justin som satt og lekte med iphonen. ''Ikke egentlig'' svarte han, fortsatt like avhengig av telefonen sin. Jeg tok på meg skoene mens jeg hørte alle bråkte på kjøkkenet og kastet kluter over alt. ''*dittnavn* skal og være med'' fortsatte onkel Ryan. Justin spratt plutselig opp av sofaen. ''Jeg er med'' smilte han. 

The-sexy-bieber-justin-bieber-30372840-400-400_large

 

What do you thinking?

 


Er litt usikker på hvor mange deler som kommer idag, ettersom været i Bergen for engangsskyld er litt OK.

 

 

-Rano

05.08.2012 / 19:20 / Historie: Love Bridge

Historie del 28 # Love Bridge

 ''Der våknet hun ja'' smilte onkel Ryan med et smil som jeg elsket, han strålte jo som oftest opp dagen og. ''Har dere sett på meg sove eller?'' spurte jeg halvveis gretten. ''Nja, vi kom nettopp. Chaz derimot har passet deg, men.. Vi kom for å fortelle deg noe. Øhm, jeg snakket med brodern, og han sa han ikke ville at du skulle komme hjem allerede. MEN, du får en overraskelse i løpet av morgendagen'' smilte Ryan. ''Hvilke overraskelse?'' spurte jeg spent. 
_______________

 

''Vent å se'' smilte Scooter denne gangen mens begge to gikk ut av rommet. Jeg snudde meg mot Chaz som lå halvveis i sengen min. ''Vet du hva overraskelsen er?'' spurte jeg sjokkert. ''Nei ikke egentlig'' mumlet Chaz. ''-Har du mat? Jeg er sulten. Crewet vil ikke la meg spise før middag, og det er jo søren meg 40 minutter til. Tror jeg dør'' svarte Chaz og la seg helt langflat ned i sengen. ''Chaz da.. Okei, jeg tror jeg har en snickers sjokolade i lommen på den jakken der fra flyturen min for en stund siden, haha enjoy!'' lo jeg. Men verste var at Chaz reiste seg opp og spurtet mot jakken min. ''Naaaam'' sa han og begynte å spise. ''Javel.. Såpass ja'' sa jeg og lagde en grimase over hvor morsom men samtidig ekkel Chaz kunne være til tider. ''Så, hvorfor var du lei deg idag?'' spurte Chaz rolig. ''Hvorda-'' ''-Har kjent deg så pass lenge, og kjenner deg veldig godt til å vite at ja, du gikk fra oss fordi du var lei deg'' svarte han enkelt og greit.

 

 

''Åå, jeg vet ikke hva som feiler meg Chaz. Etter den teltturen så bare faller jeg mer for Justin for hvert sekund som går. For hver gang jeg ser han føler jeg meg tåpelig, og selvtilliten min rykker ned. Jeg blir så varm og-'' ''-Kalles forelskelse min venn'' svarte Chaz. ''Men det er jo helt umulig. Altså, jeg har jo bare vært her en liten stund. Hvordan kan jeg falle for han da?'' spurte jeg både Chaz, og meg selv. ''Likevel, du likte jo Justin før selv om vi var litt mindre da. Og Justin er jo så sjarmerende av seg selv, og ikke minst har han flere millioner jenter etter seg også! Men ja, jeg ser på lang avstand at du liker Justin godt. Og det er helt normalt.. Men litt rart på så kort tid, skulle trodd det hadde skjedd noe magisk med deg'' lo Chaz, og det var da jeg kom på det. Den broren, love bridge. Men nei, helt umulig det. Og det var bare ekte kjærlighet som skjedde der. Meg og Justin var så langt ifra ekte kjærlighet at det ikke var mulig engang. ''Jeg tror Justin og Ryan også pønsker på noe'' mumlet jeg. ''Tror jeg og'' svarte Chaz tilbake.

 

Vi ble sittende og snakke i evigheter føltes det som, før en stemme ropte på oss for middag. Jeg hadde på følelsen at det Justin pønsket på, var at jeg skulle falle for han. Så hvorfor ikke bare leke med spillet litt og ta igjen? ''Kylling, ris og salat til middag idag. Sett dere ned og nyt. Meg og Jeremy som står for dagens idag'' sa Scooter fornøyd og klappet Jeremy på skulderen. En liten applaus kom langs bordet. ''Så vil jeg bare si til *dittnavn* at overraskelsen hennes er her imorgen tidlig. Så jeg anbefaler vel egentlig alle å legge seg tidlig, siden vi må hente den, eller det.'' sa onkel Ryan. Jeg fikk et stort glis om munnen, men den forsvant med engang Justin kom inn på kjøkkenet. ''Bare lat som ingenting'' hvisket Chaz i øret på meg, og jeg skulle høre på rådet hans. ''-For han vil bli nysgjerrig på ting'' fortsatte han. Justin satte seg faktisk rett foran meg, så jeg var nødt til og se på han under hele middagen. Ikke at jeg hadde noe imot det med det utseende han hadde, men kjente jeg Justin rett ville han finne på noe.

Tumblr_m84z9sfqnh1qec5vxo1_500_large

 

Hva tror du Justin finner på? 

 

Spenningen kommer snart btw (:

 

 

-Rano

05.08.2012 / 15:30 / Historie: Love Bridge

Historie del 27 # Love Bridge

Jeg så ballen ble skjøtet bort til Justin, og øynene hans var siktet mot mål. Jeg sprintet alt jeg hadde mot Justin og skulle til å sparke i ballen, men Justin så ut til og gjøre noe med foten som gjorde at jeg falt rett bakover på ryggen, og Justin over meg der igjen. Justin.. - Men søren så fine øyne han hadde, da han plutselig stirret meg dypt inn i øynene. Pannen hans glinset av svette, men jeg skulle ikke snakke. Han ga meg et skjevt lite smil. Hva skjedde egentlig?

______________________

''Turtelduer, gå av hverandre'' ropte Chaz, og i det han gjorde det snudde jeg hodet mitt til min høyre for å se på Chaz, og da så jeg at Ryan slo til han med albuen rett i magen. ''Au'' var alt Chaz klarte å si av smerte. ''Æ, sorry kompis! Var ikke med vilje, jeg.. trodde jeg så en flue'' svarte Ryan og så litt forvirret bort på Justin. Jeg gikk så fort jeg kunne av Justin og så rett ned i kunstgresset. ''Jeg.. tror jeg går hjem jeg'' mumlet jeg lavt og gikk så fort jeg kunne vekk fra folkene. Jeg visste ikke helt hva Ryan og Justin pønsket på, men noe var det jo! Jeg hadde på følelsen at Justin og Ryan planlagte fallet så jeg skulle falle enda mer for Justin, men nei det ville jeg ikke, og jeg skulle ihvertfall ikke falle mer for han. ''Hater livet'' mumlet jeg lavt for meg selv. Det var ikke før jeg tok på meg conversene og av med fotballskoene jeg merket jeg hadde hjemlengsel.

 


Jeg savnet smilet til Juliet, min bestevennine. Jeg savnet den plagsomme broren min José, og ikke minst foreldrene mine. Savnet å spille fotball med skikkelige mennesker som ikke ødelagte livet mitt enda mer. ''Går det bra?'' spurte onkel Ryan i det jeg kom inn døren. ''Nei, jeg vil hjem. Værsåsnill, jeg vil hjem. Jeg takler ikke dette stedet, og takler ikke en del folk. Hvis jeg får gå hjem lover jeg og skjerpe meg! Lover. Værsåsnill'' ba jeg Ryan mens jeg sto der med tårer i øynene. Mascaraen hadde sikkert rennet nedover for lenge siden, men det kunne jeg ikke bry meg mer om. Ryan så alvorlig på  meg. ''Hva har skjedd?'' spurte han. ''Ikke noe, jeg har hjemlengsel. Som faen og'' svarte jeg irritert. ''Ikke bann'' var Ryan sitt svar. ''Jeg driter i det.. Ryan jeg betaler deg hva som helst for at du skal hjelpe meg hjem'' sa jeg lavt, men han ristet på hodet. ''Beklager *dittnavn*, men faren din har gitt meg streng beskjed'' sa han trist. Og svaret mitt til det, var at jeg stormet inn på gjesterommet.

 


Jeg visste ikke helt hva som gikk av meg, om jeg hadde kjærlighetssorg fordi jeg virkelig hadde begynt å like Justin så kjapt, eller at jeg faktisk bare savnet kjære Atlanta. Jeg lukket øynene mine, og falt stille inn i en powernap på flere timer. ''Hun sover, gå vekk!'' hørte jeg en stemme si. ''Nei hun må våkne, har noe å fortelle henne'' hørte jeg andre stemmen si. Jeg åpnet øyenlokkene kjapt, og så at Chaz satt ved min side, mens onkel Ryan sto ovenfor meg med Scooter ved siden av. ''Der våknet hun ja'' smilte onkel Ryan med et smil som jeg elsket, han strålte jo som oftest opp dagen og. ''Har dere sett på meg sove eller?'' spurte jeg halvveis gretten. ''Nja, vi kom nettopp. Chaz derimot har passet deg, men.. Vi kom for å fortelle deg noe. Øhm, jeg snakket med brodern, og han sa han ikke ville at du skulle komme hjem allerede. MEN, du får en overraskelse i løpet av morgendagen'' smilte Ryan. ''Hvilke overraskelse?'' spurte jeg spent. 

 

Tumblr_m89pbsbkii1rulg6ro1_500_large

Hva tror dere muligens overraskelsen er?

 

 

Det komer forresten spenning snart! OG det kommer to deler idag, så hvis dere er aktiv på denne delen kommer andre delen rundt 18 tiden! :)

 

 

-Rano

02.08.2012 / 18:11 / Historie: Love Bridge

Historie del 26 # Love Bridge

''Jeg er med, og jeg er proff! Eller retteresagt, Ryan er mer proff..'' mumlet Chaz. Jeg bare smilte mens jeg fant fram en rød fotballshorts, sportsbh og en hvit t-skjorte over der igjen. ''Dette blir sååå bra Chaz! Meg, deg og Ryan spille masse fotball idag! Og ikke tenke på Justin'' sa jeg så lavt at bare jeg kunne høre det. ''-Hey, stopp da! Jeg er med'' sa en stemme bak oss, akkurat den stemmen jeg ikke orket å høre.
__________________

 

Faen, tenkte jeg med engang. Selv om Justin ville være venner med meg, visste jeg det kom til og bli flørting inn i bildet. Den slags orket jeg ikke. ''Øhm.. '' sa Chaz og så urolig fra meg til Justin, som om han visste hva som skjedde. ''Men *dittnavn* skal øve til fotballen sin.. Og derfor skal vi ta dette seriøst med Ryan'' sa Chaz og jeg ga han et skjevt smil. Justin kunne fortsatt ikke se ansiktsuttrykket mitt. ''Jeg kan være med forde om? Jeg sa til *dittnavn* engang at jeg skulle hjelpe henne med og øve uansett'' sa Justin og jeg hørte skritt mot meg. En svær arm ble lagt rundt om skulderen min. ''Ikke sant du?'' smilte Justin til meg. Jeg så oppgitt ned i gulvet. ''Joda'' mumlet jeg uinteressert og bare gikk rett vekk fra han, uten at noen andre sa noe mer.

 

''Hey Ryan!'' svarte jeg glad. Ryan valgte å møte oss på fotballbanen som var knappe minutter unna huset til crewet. ''Hei søta'' svarte Ryan og ga meg en klem. Hva skjedde med guttene da? Aldri i livet om de hadde kalt meg ting som søta eller annet for noen år siden. Det eneste som manglet var Chaz, at han skulle begynne og flørte med meg. ''Hva med at vi begynner og øve litt på dribling? Er veldig lurt det'' sa Ryan rolig. ''Ja okei flott, da kan Chaz og Justin spille litt fotball for seg selv, mens vi to kan øve litt på dribling!'' smilte jeg. ''Men jeg vil og være med'' insisterte Justin. ''Faen heller'' sa jeg lavt og snudde meg. Jeg tok en fotball og begynte smått og trikse med den, mens Ryan la fram skjegler. 

 

  380638_3414998505031_779899186_n_large
//Weheartit

 

''Kom igjen proffen, på tide og øve'' ropte Ryan på meg. Jeg sparket ballen mot han. Vi ble gående i flere minutter med samme dribling så jeg fikk det helt i gang mens Justin og Chaz ble sittende og se på. ''Herlig, dette er bra!'' svarte Ryan mens jeg stoppet opp andpusten. ''Kondissen er på plass ser jeg'' lo Ryan. ''Kjeft, har ikke trent på år og dager'' pustet jeg tungt ut. ''Skal vi ta og spille litt fotball på den lille delen av banen?'' la Chaz til som et forslag. ''Ja hvorfor ikke? Meg og deg er på lag gullet'' svarte jeg og reiste meg opp. Jeg tok tak i Chaz før noen andre rakk og si noe. ''Ah, greit'' mumlet Justin irritert. Jeg visste at Justin var ute etter og mindfucke meg som en bestevenn. ''2-0!'' ropte jeg glad og scoret mitt andre mål mot Justin og Ryan, som så ut til å bare svimle på banen. Jeg så Justin hvisket noe i øret på Ryan og han nikket seg enig. ''Vi begynner med ballen'' sa Ryan. ''Greit'' mumlet jeg og sparket bort ballen.

 

Jeg så ballen ble skjøtet bort til Justin, og øynene hans var siktet mot mål. Jeg sprintet alt jeg hadde mot Justin og skulle til å sparke i ballen, men Justin så ut til og gjøre noe med foten som gjorde at jeg falt rett bakover på ryggen, og Justin over meg der igjen. Justin.. - Men søren så fine øyne han hadde, da han plutselig stirret meg dypt inn i øynene. Pannen hans glinset av svette, men jeg skulle ikke snakke. Han ga meg et skjevt lite smil. Hva skjedde egentlig?

384005_180549575373481_152012388227200_345845_1849754399_n_large

 

Hva tror du skjer? :-)

 

 

-Rano

30.07.2012 / 15:51 / Historie: Love Bridge

Historie del 25 # love bridge

Videre i historien blir faktisk litt inspirert fra mitt eget liv, men ikke alt da. Noe av det. (: HEHEHE.


 

Okei, Chaz var offisielt den dummeste personen jeg noen gang hadde møtt. ''Jeg hører litt surrelyder! Dette er så fett!'' sa Chaz mens jeg tok noen steg tilbake og løp vekk fra stedet, i tilfelle jeg skulle bli avslørt engang til. Jeg ville så inderlig vite hva Justin hadde tenkt og gjøre videre. Jeg åpnet gjesterommet mitt og la meg ned i sengen med hundre tanker i hodet. Plutselig åpnet døren seg opp brått, og Justin kom inn.
__________________


''Hva vil du?'' spurte jeg frekt og orket ikke se på han engang. Justin svarte ikke med det samme, men lukket døren stille bak seg med høyre hånden, ut og ta blikket vekk fra meg. Jeg kunne høre Justin puste siden det lå en stille stemning over oss, mens jeg derimot hadde blikket mitt festet på bordlampen som lå  ved min side. ''Jeg vil bare snakke om det som skjedde'' svarte Justin rolig. Jeg snudde hodet mitt og festet blikket på Justin nå. ''Hva skjedde da?'' spurte jeg og latet som ingenting. ''Ikke spill dum, du vet vi holdt på og.. Ja.. Eller du vet jeg ignorerte deg litt av turen vei hjem'' svarte Justin, fortsatt like rolig. ''Jeg spiller ikke dum, Justin. Syns det er dårlig gjort at det er Alfredo som må få deg til og tenke'' svarte jeg like irritert som jeg var.

 

''Det var ikke Alfredo.. Jeg tenkte på det, men visste ikke hva jeg skulle gjøre. Så jeg trengte bare en god venn til og støtte meg'' mumlet Justin. Jeg så på mens han tok rolige skritt mot sengen, og forsiktig satt seg ned ved sengekanten. ''Mhm. Hva vil du? Helt seriøst.. Jeg trenger og konsentrere meg om fotball nå, og ikke gutter'' svarte jeg og krysset armene. ''Vil bare fortelle at det muligens var litt feile signaler av meg og invitere deg med på kino. Og at jeg fortsatt vil være din bestevenn'' mumlet Justin. Ble jeg nettopp friendzoned? Nedsig til tusen. ''Venner?'' spurte jeg kjapt, for å forsikre meg om det Justin hadde sagt. Han nikket. ''Jeg vil liksom.. Du skjønner. Men har flere grunner til at jeg ikke kan'' sa Justin rolig. ''Du har vel det ja.. Men greit, vi kan være venner. God natt Justin'' mumlet jeg og la dynen over meg. Justin lente seg forsiktig over meg, og jeg kunne se skyggen hans. Han kysset meg så følsomt han kunne på kinnet og hvisket til meg ''God natt bestevenn'' De ordene såret meg. Bestevenn var ikke det jeg ville være med Justin. Måten han flørtet med meg på, men likevel var bestevenn ordet jeg var festet til..

 

Jeg våknet rolig av at sollyset traff ansiktet mitt. ''BABE, VÅKNE'' ropte Chaz sin stemme utenfor døren. ''Jada masa'' svarte jeg irritert. ''Du skal være med meg og spille litt fotball idag forresten, trenger trening til tusen nå!'' fortsatte jeg og spratt opp av sengen med tanke på at jeg endelig skulle få spille litt fotball igjen. ''Jeg er med, og jeg er proff! Eller retteresagt, Ryan er mer proff..'' mumlet Chaz. Jeg bare smilte mens jeg fant fram en rød fotballshorts, sportsbh og en hvit t-skjorte over der igjen. ''Dette blir sååå bra Chaz! Meg, deg og Ryan spille masse fotball idag! Og ikke tenke på Justin'' sa jeg så lavt at bare jeg kunne høre det. ''-Hey, stopp da! Jeg er med'' sa en stemme bak oss, akkurat den stemmen jeg ikke orket å høre.

603460_10151914683365062_691339828_n_large

 

Hva tror du skjer? :-D

 

-Rano

26.07.2012 / 15:39 / Historie: Love Bridge

Historie del 24 # Love Bridge

'Wow, aldri sett en jente banne så mye før'' sa Alfredo sjokkert. ''Vet du hva? Fuck det'' svarte jeg, og selv jeg kunne ikke lavær og le litt. ''Bare gå inn i stuen du, så skal jeg høre med Justin'' svarte Alfredo. Jeg tok en sjokolade fra skapet og kjappet meg inn i stuen før jeg hørte lyder fra kjøkkenet. ''Hey Justin, kom her'' sa Alfredo sin stemme. Og for første gang i mitt liv, hadde jeg lyst til og tyvlytte litt.
___________________

Jeg la håndflaten min på veggen på øret tett inntill mur veggen bare for og få med meg hvert eneste ord Justin hadde å si. Var det noe jeg hadde gjort? ''Zup homie?'' sa Justin sin stemme, og jeg kunne høre at de gjorde en handshake. ''Hvorfor så jeg nettopp *dittnavn* komme inn dritlei seg? Forresten, vær litt stille.. Siden hun sitter rett i stuen og jeg vil ikke at hun skal høre oss'' sa Alfredo og jeg kunne høre han dempet seg litt, men det var høyt nok så jeg kunne høre det. ''Jo'a.. Ryan ringte meg. Altså, jeg vet ikke helt fra hennes side da, men det virket som vi holdt på og kysse. Og jeg hadde jo sååå lyst til det for faen, men så ringer telefonen min..'' sa Justin. Jeg hadde på følelsen jeg allerede visste hva som var gale, og så utrolig søtt at Justin faktisk ville kysse meg! ''Og?'' sa Alfredo kjapt, og like utålmodig som meg.

 

''Han ba meg rett og slett holde meg unna henne på kjærlighetsfronten. At faren faktisk hadde blitt rasende hvis hun kom hjem igjen til Atlanta med en kjæreste.. Faren er ikke så glad i sånt skjønner du, og jeg skjønner han litt siden det er hans lille prinsesse det går utover.. Men jeg vet faktisk ikke hva jeg skal gjøre. Jeg tror jeg begynner og bli smått interessert'' sa Justin lavt. Jeg visste ikke om jeg skulle bli glad for at Justin faktisk var interessert i meg, eller rasende fordi pappa alltid skulle ødelegge kjærlighetsforholdene mine. ''Skjønner.. Jo Ryan har prøvd og få ut litt av meg om dere.''svarte Alfredo tilbake. Jeg følte at det kun var meg i denne verdenen her som hadde en så pass streng far på kjærlighets fronten. ''Hva skal jeg gjøre da..? Ikke kan jeg flørte med henne offentlig, og hvis vi skulle gjort det privat ville det blitt vanskelig til tross for paparazzier og fans. Og alle tror jo for tiden jeg er den playeren'' svarte Justin. Akkurat da Alfredo skulle til og svare, og det ble mer intens i samtalen, kremtet noen på meg.

 

''Woah!'' kvapp jeg. Chaz sto med armene krysset og så skeptisk på meg. ''Hva gjør du?'' spurte Chaz skeptisk. ''Jeg.. Uhm.. Skulle regne ut arealet til murveggen. Du skjønner.. Jeg er så pass dårlig i matte at.. Uhm.. Mamma ba meg drive litt med det i sommerferien! Og uhm.. Jo, jeg tror jeg hørte lyder inni murveggen! Tror det er en mus her inne'' løy jeg så kraftig at jeg var helt sikker på at jeg hadde avslørt meg selv totalt. ''ÅÅÅ, som i Tom&Jerry? Når musen løper inn? Faen så fett!'' sa Chaz og lente øret sitt ved veggen han også. Okei, Chaz var offisielt den dummeste personen jeg noen gang hadde møtt. ''Jeg hører litt surrelyder! Dette er så fett!'' sa Chaz mens jeg tok noen steg tilbake og løp vekk fra stedet, i tilfelle jeg skulle bli avslørt engang til. Jeg ville så inderlig vite hva Justin hadde tenkt og gjøre videre. Jeg åpnet gjesterommet mitt og la meg ned i sengen med hundre tanker i hodet. Plutselig åpnet døren seg opp brått, og Justin kom inn.

 Tumblr_m7rphqixiz1rs49g5o1_500_large

 

Hva tror DU skjer? :-)

 

 

-Rano

23.07.2012 / 15:26 / Historie: Love Bridge

Historie del 23 # Love Bridge

Dere har merket 0 historiebloggiiiing, men det er sommerferie, that's why ;) og selv om jeg ikke blogger, så gjør jeg ting bak bloggen som krever mer enn vanlig blogging. Også nå som 


 ''-Før du sier noe, så er det jazmyn sin'' fniste Justin. Og plutselig var hodene våres mye nærmere, siden Justin lå lent over meg på fanget. Jeg traff blikket hans som hadde tidenes glans i seg. Og pusten hans traff meg meg en lukt av mint.

_____

 

Jeg kunne sverge på at det var minutter før leppene våres traff, og jeg kunne nesten kjenne dem, før jeg hørte en sang begynte og spille. ''If I was your boyfrieeend, I'd never let you go'' jeg begynte å le. ''Seriøst Justin? Har du ringetone av deg selv?'' lo jeg. Justin så litt ned og ble litt flau mens han tok telefonen. Jeg kunne se på skjermen at det sto 'Ryan Good', så nå ble jeg virkelig nysgjerrig på hva det kunne være. Jeg så litt ut av vinduet og begynte å telle bilene som kjørte forbi oss. ''Sånn'' sa Justin og smilte til meg. ''Hva er det for noe?'' spurte jeg nysgjerrig. ''Nei det var ingenting, øhm.. Han.. Sa jeg skulle hente litt.. Sushi på vei hjem'' svarte Justin litt uinteressert og startet i gang bilen. ''Virkelig? Sushi?'' spurte jeg. Ikke søren om jeg trodde på det Justin hadde sagt, men jeg orket ikke å mase på han heller. ''Ja'' mumlet han lavt.

 

Det var som om Ryan hadde truet Justin i å snakke med meg, for vi vekslet ikke et ord under hele bilturen. Ikke stoppet vi opp for sushi heller, men jeg bare orket ikke spørre om det heller. Ville jo ikke at Justin skulle bli irritert på meg, men av en rar grunn kunne jeg ikke la vær å være irritert på han. ''Bare gå inn du, jeg skal bare gjøre noe'' mumlet Justin lavt. ''Oki'' svarte jeg like uinteressert tilbake. Jeg kunne se et glimt i Justin sine øyne, at han ikke likte at det plutselig ble sånn. Men hva visste vel jeg? Kanskje bare enda en sjarmør som ville sjarmere meg så jeg falt for han, også senere skulle han prøve seg på en annen. Det var jo Justin Bieber, han fikk jo alle han ville ha. Jeg lukke igjen bildøren så hardt jeg kunne, bare for og vise Justin at jeg også kunne være litt hard to get.

 

''Hvordan var kino-'' ''-Ikke noe spesielt'' svarte jeg, før i det hele tatt Alfredo rakk og snakke ferdig. Han satt med en banan i høyre hånden mens han fulgte nøye med på det jeg kom til og fortelle. ''-Vet du hva? Gutter er helt fucked up. Dette er ikke første gangen jeg faktisk blir playet for faen. Tilbake i Atlanta så ble jeg brukt hver eneste gang jeg endelig hadde det gøy med singellivet. Jeg gir opp alt som har med gutter og gjøre, fuck livet. Fuck alt. Fuck Justin, og fuck dette stedet. Jeg vil dra med jentene mine på fotballcup, men ser faen meg ut som jeg er stuck her en stund til'' svarte jeg irritert. ''Wow, aldri sett en jente banne så mye før'' sa Alfredo sjokkert. ''Vet du hva? Fuck det'' svarte jeg, og selv jeg kunne ikke lavær og le litt. ''Bare gå inn i stuen du, så skal jeg høre med Justin'' svarte Alfredo. Jeg tok en sjokolade fra skapet og kjappet meg inn i stuen før jeg hørte lyder fra kjøkkenet. ''Hey Justin, kom her'' sa Alfredo sin stemme. Og for første gang i mitt liv, hadde jeg lyst til og tyvlytte litt.

 

Hva tror du at du kommer til og høre? :-)

 

jeg anbefaler dere alle og lese mine andre, seriøse historier som har en overskrift. Som for eksempel 'Three words describes it all'', ''bring it on, bitch'', ''Never forget me'', ''one moment will last forever'', ''watch out'' og ''the switch''. De andre som heter ''historie'', har jeg ikke kategorisert, siden jeg skrev dem akkurat da jeg fikk blogg. Og jeg orker ikke lese gjennom tusenvis av innlegg for og kategorisere. Wow.. Akkurat nå fant jeg ut at jeg har skrevet hele 6-7 seriøse historier...

 

Dere finner historiene på sidemenyen der det står 'Kateogorier'', her er litt om de forskjellige historiene:
Three words describes it all - Veldig kjærlighets historie. Handler litt mye om fortid, og historien er basert på et brev.
Bring it on, bitch - typisk 'high school' drama, med cheerleading, populære folk og mye konkurranse og sjalusi.
Never forget me - En historie som er basert mye på familie, og hvordan enkelte kan ha det hjemme av og til.
One moment will last forever- Mye kjærlighetshistorie her også. Husker faktisk ikke så mye av den ;o
Watch out- denne er litt som 'bring it on, bitch', high school drama og cheerleading.
The Switch- gåt utpå et ønske du gjør på bursdagen din som får hele livet ditt snudd!

 

Husker ikke så veldig masse ut ifra mine gamle historier, så skrivemåten har definitivt endret seg litt fra for eksempel da jeg skrev 'Three words describes it all', til mine historier som jeg skriver nå. Dette er til våre nye lesere, eller de som ikke har lest dem før. Har faktisk lesere som ikke er beliebers som leser historiene, veldig koselig! Og ALLE historiene er så klart kjærlighet med Justin. 

 

 

-Rano

17.07.2012 / 17:17 / Historie: Love Bridge

Historie del 22 # Love Bridge

Takker for tålmodigheten deres med historien min. Har nesten ikke tid til historieblogging fordi jeg driver og jobber med mye forskjellig, så blir det helt glemt helt til jeg er utslitt.


 Og Justin la også merke til at jeg merket vi kom for tidlig. ''-Dette her er Stratford, ikke Atlanta'' lo han. ''Jeg visste jo det da'' himlet jeg med øynene. Justin låste bilen mens jeg sjekket ut kinoen fra toppen og ned på bunnen. En gammel, men samtidig veldig fin kino. Mer tenkte jeg ikke, før plutselig Justin flettet fingrene sine i mine fingre, og jeg merket det bare gnistret.
____________________

Jeg så fort opp på Justin som traff meg med et skarpt, men samtidig mykt blikk. Det var som om jeg falt rett tilbake til gamledager, da jeg en gang hadde likt Justin og ble så glad bare han tok på meg. Det var som om gamle minner bare braste i hodet mitt det sekunder hånden hans traff min. ''Du ser litt blek ut'' sa Justin rolig mens vi gikk mot kino inngangen. ''Ja, jeg er vel litt sjokkert kan man si'' svarte jeg og så ned på hendene våre som var fint klistret sammen. ''Blir rart og gå ut sånn hvis noen beliebers ser meg'' svarte Justin, men med et stort glis om munnen. ''-Bare si hvis du ikke føler deg behagelig med dette'' fortsatte han mens han åpnet døren for meg. Varmen traff meg i ansiktet med engang, og lukten av popcorn lå utover hele kinoen. 

 

''Denne kinoen var mye mindre enn den-'' ''-I Atlanta ja. Men så er Atlanta så mye større enn lille Stratford med et par tusen innbyggere'' fniste Justin. ''Jada, jada, har skjønt det nå'' himlet jeg med øynene. ''Hva var det Ryan snakket med deg om i gangen?'' spurte Justin mens vi stilte oss i køen. ''Vel.. Du vet jo at fedrene våre kranglet for noen år siden? Pappa kommer ikke over det enda, og er fortsatt veldig imot at vi er med hverandre. Han er fortsatt sint på onkel Ryan liksom'' mumlet jeg. ''Ah.. Skjønner. Men han trenger jo ikke vite noe?'' sa Justin og slapp hånden min. Han la den heller på ryggen min og klappet meg trøstende. ''Nei det gjør han visst nok ikke'' smilte jeg. Vi ble stående i køen litt, mens mennesker rundt oss pekte og stirret. ''Kan vi få ta et bilde med deg?'' spurte to litt mindre jenter, og Justin nikket og smilte mens han tok bilder med dem. Fra noen få jenter, ble det om til fler, mens jeg ble stående litt på siden. 

 

''Jenter, jeg må gå nå. Elsker dere alle'' svarte Justin og dro meg kjapt med bort til hvor vi skulle til kinosal nummer 4. ''Beklager, det blir så fort mange mennesker rundt meg, også har det faktisk hendt før at daten min forlot stedet.. '' mumlet Justin og så litt nervøs ut. ''Hva? Har du hatt med deg date, men så forlot de deg?'' spurte jeg sjokkert. Greit nok at jeg kunne være tidenes bitch, men jeg hadde aldri gjort noe sånt, ihvertfall ikke mot han. ''Japp, dessverre'' fikk jeg som et svar. Vi fant fram setene, og ting ble ikke stortsett mye bedre av at folk pekte og stirret enda mer. Enkelte gikk så drøyt at dem tok flere bilder av oss også. ''Umulig å se filmen jo'' klagde jeg på slutten, og Justin så ikke helt fornøyd ut han heller. ''Vet du hva, vi stikker!'' sa Justin sint og dro meg opp av setet så hardt at jeg traff foten min hardt på noe som gjorde dritvondt.

 

''AU'' nølte jeg mens jeg halvveis hinket meg vekk med Justin. Vi fikk satt oss inn i bilen, men smertene i foten min gjorde dritvondt. ''Det gjør jævlig vondt'' svarte jeg og så på foten, hvor jeg hadde fått tidenes fineste blåmerke. ''Å herre.. Faen, beklager! Omforladelse *dittnavn*, jeg ble bare så irritert over at de tok bilder og ikke lot oss være i fred. To sek, jeg skal finne noe her'' sa Justin og sjekket om han fant noe som kunne dekke over, siden det både blødde og gjorde vondt. Justin lente seg nedover på beinet mitt hvor jeg satt i bilen. ''Sånn, tror det skal gå litt bedre nå'' smilte Justin forsiktig etter han hadde lagt på et stort plaster med et bilde av Hello Kitty på. ''-Før du sier noe, så er det jazmyn sin'' fniste Justin. Og plutselig var hodene våres mye nærmere, siden Justin lå lent over meg på fanget. Jeg traff blikket hans som hadde tidenes glans i seg. Og pusten hans traff meg meg en lukt av mint.

 

Hva tror du skjer? :D

 

 

-Rano

15.07.2012 / 12:41 / Historie: Love Bridge

Historie del 21 # Love Bridge - IM BAAACK

Da er jeg endelig tilbake igjen på historieblogg fronten! Har egentlig ikke tid til noen ting idag, men måtte slenge på en historiedel. Sånn at det er klart i tilfelle dere ikke får høre noe fra meg senere! Imorgen lover jeg et par deler for og gjøre opp igjen! :- )) Dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på at jeg fikk en god pause.


Og faren din er ikke så veldig glad i Justin heller, du vet.. Fordi han kom i krangel med Jeremy for et par år siden'' sa Ryan skeptisk. Jeg husket det faktisk. At pappa hadde komt i krangel med Jeremy for en stund siden, ikke det fineste synet, spesielt siden meg og Justin da var bestevenner. ''Vær så snill, onkel Ryan. Jeg vil gå! Jeg har så lyst'' svarte jeg trist, og merket hele humøret mitt bare ble trist
____________________

 

''Hm..'' mumlet onkel Ryan og stirret rart på meg. Jeg begynte og lage små sirkler med høyre foten bare for og ikke få noe øyekontakt med Ryan. ''-Jeg vet ikke helt jeg. Altså, greit. Men det er ikke en date sant?'' spurte Ryan for og forsikre seg at det ikke var noe i mellom meg og Justin. ''Ryan vi er bare gode venner'' forsikret jeg han. Ryan nikket litt. ''Greit, men gjør meg en tjeneste.. Ikke nevn dette ovenfor faren din. Han er så streng på gutter'' svarte Ryan, fortsatt veldig usikkert. ''Det skal jeg ikke, onkel Ryan! Love you'' svarte jeg og kysset han på kinnet. ''Nå må du ikke overdrive her lillevenn'' smilte Ryan fornøyd. ''Jooo. Du er verdens beste onkel! Husk, du er fortsatt kulere enn pappa'' blunket jeg. ''Yeah! Det er sånne ord jeg liker og høre. Dette skal han få høre altså'' fniste Ryan og tok opp telefonen. Jeg derimot løp inn på rommet mitt og stresset.

 

''Mobil, bankkort, veske, sminke, hårbørste'' mumlet jeg for meg selv og løp fram og tilbake. Jeg hørte en bankelyd på døren min. ''Hva!?'' ropte jeg stresset. ''Det er Alfredo'' hørte jeg stemmen bak døren si. ''Kom inn'' svarte jeg like stresset og løp fram og tilbake, og ikke visste jeg hvorfor jeg var så stresset. ''WOAH'' ropte Alfredo med store øyne. ''Ja, rommet mitt ser bra ut. Men jeg har ikke tid nå, tut tut'' ropte jeg og løp ut døren. Jeg kunne merke at Alfredo så etter meg mens jeg stresset og bare nikket. Jeg derimot løp ut døren, og fikk øye på at Justin sto der med bilen. ''Hallao'' smilte han og vinket innen fra bilen. Grunnen til at jeg kunne høre han, var fordi vinduet var åpent. ''Hei Justin'' svarte jeg glad. Jeg satt meg inn i bilen som vi tidligere hadde vært i da vi kom hjem fra vår morsomme telttur. 

 

''Så, Istid here we go'' lo Justin. ''Har alltid fasinert meg på de filmene. Man må jo bare elske Sid'' svarte jeg. ''Helt enig'' sa Justin med øynene klistret mot veien. ''-Du ser bra ut forresten'' svarte Justin, og jeg merket han virket litt nervøs. ''Aw, tusentakk! ligeså'' svarte jeg til en Justin som var kledd i dongeribukse og en hvit skjorte. Håret lå fint oppover, akkurat som jeg likte det. Etter kun et par minutters kjøring, var vi allerede framme. Og Justin la også merke til at jeg merket vi kom for tidlig. ''-Dette her er Stratford, ikke Atlanta'' lo han. ''Jeg visste jo det da'' himlet jeg med øynene. Justin låste bilen mens jeg sjekket ut kinoen fra toppen og ned på bunnen. En gammel, men samtidig veldig fin kino. Mer tenkte jeg ikke, før plutselig Justin flettet fingrene sine i mine fingre, og jeg merket det bare gnistret.

 

Hva tror dere skjer? :D

 

 

-Rano

04.07.2012 / 18:00 / Historie: Love Bridge

Historie del 20 # Love Bridge

''Yo 'ditnavn*' sa en stemme bak meg. Jeg snudde meg brått og fikk øye på Justin som sto ved døren. ''Hey'' svarte jeg og dro opp en svart singlett samtidig. ''Lurte på om du er med på kino i kveld? Liksom.. Bare meg og deg?'' spurte Justin søtt.
___________________

''Øhm.. Jeg skal egentlig trene litt fotball nå. Eller jeg skal dusje, slappe av litt, også trene fotball! Har ikke trent på noen dager nå siden jeg har vært her skjønner du'' svarte jeg rolig og satt meg ned på huk. ''Åh'' kom det ut av Justin. ''-Det går fint det, jeg bare lurte.. Men skal i dusjen jeg også, så vi snakkes etterp-'' ''-Justin'' avbrøt jeg han. ''Hva?''spurte han og så opp på meg. Jeg så på han at han ble smått skuffet over at jeg avviste kinotilbudet, og jeg taklet ikke skuffe folk på den måten. ''Jeg blir med likevel. Men da  jeg trene masse imorgen. Det er viktig for meg'' smilte jeg. ''Seriøst? Åh, vel bra! Okei, tror istid går på kino, hvis du vil se den? Eller hvilke film ser du på? Du kan velge! Jeg spanderer'' sa Justin veldig kjapt, så jeg så vidt klarte å svelge i meg setningene.

 

''Woah Justin, ro deg ned her'' fniste jeg. ''Oj, sorry. Har en tendens til å bare snakke uten videre av og til'' sa Justin og rødmet smått hvor han sto. ''Går helt fint det. Ja vi kan se istid hvis du vil, den er jo så morsom'' smilte jeg. ''Okei flott! Da hopper jeg i dusjen, snakkes om ikke så lenge'' sa Justin fornøyd og gikk ut døren min. Jeg hørte trappetrinnene i bakgrunnen, og hvor fort han gikk ned. I mellomtiden tok jeg fram alle klærene jeg skulle bruke, og all annet nødvendig. Det var utrolig søtt av Justin og be meg ut på kino, men jeg håpet jo egentlig det bare var vennedelen, siden følelsene mine for Justin var jo som venner, trodde jeg. Eller, nei Justin var som en bestevenn for meg. Men samtidig når jeg så på Justin, var han utrolig kjekk da! ''Jeg går i dusjen'' sa jeg til onkel Ryan som sto ute i gangen og snakket med Carin, Scooter sin dame.

 Tumblr_m50poge9fn1qcs5luo1_1280_large/weheartit

 

''Woah, hvor skal du?'' spurte onkel Ryan etter jeg hadde komt ut av dusjen, med både rett hår, sminket og full fint kledd og et smil om munnen. ''Øhm, skal bare på kino med Justin, rolig nå'' svarte jeg usikkert. Ryan så skeptisk på meg. ''Bare du og Justin?'' spurte han igjen. '''Ja'' svarte jeg enkelt og greit. ''Du vet hvordan faren din er med gutter, *dittnavn*. Og jeg er ikke så begeistret over det heller. Og ikke bare det, det er Justin det er snakk om! Og faren din er ikke så veldig glad i Justin heller, du vet.. Fordi han kom i krangel med Jeremy for et par år siden'' sa Ryan skeptisk. Jeg husket det faktisk. At pappa hadde komt i krangel med Jeremy for en stund siden, ikke det fineste synet, spesielt siden meg og Justin da var bestevenner. ''Vær så snill, onkel Ryan. Jeg vil gå! Jeg har så lyst'' svarte jeg trist, og merket hele humøret mitt bare ble trist.

2dbcem0ggro_large

 

Hva tror du skjer videre? :-)

 

-Rano

03.07.2012 / 15:38 / Historie: Love Bridge

Historie del 19 # Love Bridge

har vært sløv på historiebloggingen av en GOD grunn. I hele går, forigårs og idag har jeg svart på mail i ETT kjør. Har ikke fått noe pause engang, og alt på grunn av bloggen. Litt sånn blir det framover i tid også dessverre, men prøver så godt jeg kan.


. ''Der er dere! Kost dere? Media snakker mye om at de tror du er død.. Fordi du ikke har tweetet på over 24 timer'' lo Alfredo da vi stoppet opp. Regnet pøste nedover på oss mens vi gikk ut av bilen. ''Jaja, ikke noe nytt altså'' lo Justin. Vi gikk inn i gangen og tok av oss skoene. Flaks for oss at det var flere dusjer her i huset så alle kunne dusje samtidig. ''Hey, *dittnavn*, kom her'' sa plutselig onkel Ryan.
_____________________________

''Hva er det, onkel? Jeg har ikke gjort noe dumt har jeg?'' spurte jeg. Onkel Ryan ga meg et kjapt smil før han sakte gikk inn mot stuen, og jeg fulgte like sakte etter. ''Argh, du gidder ikke svare meg engang'' mumlet jeg. Jeg kom ikke på noe jeg hadde gjort gale, hvis man så bort ifra alt jeg hadde gjort i Atlanta da så klart. ''Sett deg'' sa onkel Ryan varmt. Jeg nikket og slengte meg ned på sofaen som om jeg hadde bodd her i flere år. ''Okei, så jeg har snakket med moren din, og med big bro.'' sa onkel Ryan rolig. ''Men jeg har ikke gjort noe gale sier jeg jo!'' svarte jeg irritert denne gangen. ''La meg snakke ferdig da'' sa Ryan like utålmodig som meg. ''Greit'' mumlet jeg irritert og la armene mine i kryss. ''Som jeg sa, jeg har snakket med moren din og big bro. Og vi har snakket mye om den fotballcupen som kommer opp snart'' sa onkel Ryan, og øynene mine ble automatisk større.

 

''Og!?'' spurte jeg utålmodig. Ryan ga meg et skjevt smil. ''RYAN'' svarte jeg utålmodig. ''greit greit, jeg skal si det! Hvis du innen de to siste ukene klarer og være en snill jente, og det vil si null alkohol, null festing, null guttedrama, null badass jente, så kanskje de lar deg gå på fotballcupen. Men hvordan du skal trene deg opp inntil da, er opp til deg'' sa Ryan. Jeg holdt på å sprekke av glede! Det at jeg faktisk kunne få lov til å reise til fotballcupen og spille fotball med laget mitt igjen, herlig følelse! Og tenk på alle de festene vi skulle ha! Gud, dette ble bare diggbart. ''Men, nei bare glem det. Jeg klarer meg. Dette skal jeg faen klare! Skal tilbake til Stephanie, Andrine og Audrey, fyfæn'' svarte jeg glad. ''MEN'' sa onkel Ryan, og stoppet humøret mitt. ''-Ikke glem det jeg sa. Det kan være pappa da lar deg reise hjem igjen til Atlanta litt tidligere også'' sa Ryan.

 

''Takk onkel, det betyr masse for meg. Gleder meg til å komme meg vekk herfra'' sa jeg og så rundt. ''Njaa, du går glipp av noe. Er flere millioner jenter der ute som skulle ønske de var deg, tro meg'' fniste Ryan. ''Jada jada'' mumlet jeg. ''Men gå i dusjen nå da'' smilte Ryan. Jeg bare nikket og reiste meg opp fra sofaen. Det å holde seg unna alt mulig gøy ble jo bare dødsvanskelig for meg, og spesielt siden Chaz og Butsy var drikkere, så jeg fikk heller holde meg til Justin mer. Jeg løp opp på gjesterommet for å finne noe fine reine klær, og bare være helt klar for og slappe av idag. Det var noe av det deiligste jeg visste om! Og senere trene for harde livet til fotballen. ''Yo 'ditnavn*' sa en stemme bak meg. Jeg snudde meg brått og fikk øye på Justin som sto ved døren. ''Hey'' svarte jeg og dro opp en svart singlett samtidig. ''Lurte på om du er med på kino i kveld? Liksom.. Bare meg og deg?'' spurte Justin søtt.

3098631317_1_3_tucprfww_large

 

 

Hva tror dere skjer? :)

 

-Rano

01.07.2012 / 17:40 / Historie: Love Bridge

Historie del 18 # Love Bridge

''Det skjønner jeg. Jeg pleide alltid å gjøre det før. Eller retteresagt, vi pleide å gjøre det før! Husker du ikke? Vi valgte en regndråpe hver, også veddet vi på hvem som kom ned først'' fniste Justin. ''Gode tider det.. Når ingenting var problemer og kjærligheten var ekkel'' sa jeg og så i speilet, hvor Ryan og Megan lå og sov oppå hverandre. ''Triste saker'' fortsatte jeg. ''Et spørsmål til deg, hater du kjærligheten?'' spurte Justin.

_________________

Jeg grublet veldig over spørsmålet til Justin. Hvordan kunne jeg hate noe jeg ikke hadde opplevd før? Jeg tror jeg mer hatet det fordi jeg ikke hadde opplevd det. ''Øhm, ja jeg hater kjærligheten. Det er helt klisjé'' svarte jeg. ''Er du helt seriøs med meg? Kjærlighet er noe av det koseligste som finnes, med mindre du blir knust da. Du føler deg som du er i himmelen når du er med personen du er forelsket i, det er helt nydelig ,du burde prøve det engang. Jeg skal få deg til å ombestemme det synet'' fniste Justin. ''Ja, sorry for at jeg er totalt forever alone'' mumlet jeg irritert. Jeg orket ikke snakke om det, og Justin ble helt stille. ''Sorry *dittnavn*, det var ikke meningen og.. Ja kødde med det. Men jeg ble selv dumpet for et halvt år siden, men jeg vet hvordan det er når alle rundt deg har kjæreste liksom. Sorry igjen'' sa justin plutselig. ''Det går fint, jeg bryr meg ikke'' svarte jeg. ''Er du sikker?'' spurte han. ''Nei'' sa jeg lavt. ''Hva er det da?'' spurte Justin.

 

''Jeg har blitt playet før, Justin. Du aner ikke.. Jeg tror jeg har hatt en gutt på kroken, flørtet med han og alt mulig kødd, og vi ender opp med å kysse, men neida.. Han forteller meg først etterpå at han har prøvd seg på venninen min også. Livet er ikke alltids lett'' mumlet jeg. Justin la plutselig håndflaten på venstre låret mitt og strøk forsiktig over der. ''Beklager.. Men noen av oss gutter er bare dritt skal du forstå. De missbruker utseende til å være player, missbruker jenter for sex og alt mulig ting som ikke burde blitt gjort. Hadde jeg visst hvem det var som gjorde det mot deg da, hadde jeg personlig banket han opp og dritet langt opp i paparazziene'' sa Justin. Av en rar grunn følte jeg meg plutselig så varm da Justin sa det. Han sa det som om han skjønte meg hundre prosent. ''Mener du det, Justin? Ville du virkelig banket han opp for min del?'' spurte jeg overrasket. ''Så klart. Du er jenta mi! Altså, på bestevenn måte'' smilte Justin. ''Aw, du er skjønn'' svarte jeg.

 

Vi ble sittende i bilen og snakke kjempe masse. ''hvor lenge er det igjen til vi er framme?'' spurte jeg og gjespet. ''Cirka en halvtime igjen'' svarte Justin. ''Greit, håper bare onkel Ryan ikke kjefter på meg for noe jeg ikke har gjort eller noe sånt. Er så glad i han! Driter i om mamma og pappa kjefter på meg, for de gjør det hele tiden. Men onkel Ryan er noe helt annet for meg'' svarte jeg. ''Jeg har aldri sett Ryan kjefte på noen før, bortsett fra Chaz da Chaz spiste opp hele bløtekaken hans, men ellers'' fniste Justin. ''Okei, bra'' lo jeg. Vi kjørte et godt stykke til, før vi endelig var på plass igjen til huset i lille Stratford. ''Der er dere! Kost dere? Media snakker mye om at de tror du er død.. Fordi du ikke har tweetet på over 24 timer'' lo Alfredo da vi stoppet opp. Regnet pøste nedover på oss mens vi gikk ut av bilen. ''Jaja, ikke noe nytt altså'' lo Justin. Vi gikk inn i gangen og tok av oss skoene. Flaks for oss at det var flere dusjer her i huset så alle kunne dusje samtidig. ''Hey, *dittnavn*, kom her'' sa plutselig onkel Ryan.

Tumblr_m5h0y3mfoa1r0n83bo1_500_large

 

Hva tror dere det er?

 

 

-Rano

01.07.2012 / 15:12 / Historie: Love Bridge

Historie del 17 # Love Bridge

''Du som spiller hard fotball burde ikke tenke på det som smerte'' sa Justin smått overlegen. ''Justin, hold kjeft'' svarte jeg han. Vi vekslet ikke stort med ord helt til vi kom tilbake fra teltet. ''Der er dere'' sa Chaz i bar overkropp. Han lå lent mot en vannkanne mens vi hørte folk inni teltet. ''Når går vi hjem?'' spurte jeg. ''Nå med engang. Forresten, onkel Ryan ringte deg'' sa Chaz og så alvorlig på meg.
___________

''Hva? Gjorde han? Hva sa han?'' spurte jeg smått redd. ''Nei du skjønner.. Han sa vi skulle komme hjem litt tidligere enn planlagt, og det er derfor folkene der inne driver og pakker sammen tingene. Ikke tenk på det, de har pakket deres saker også'' sa Chaz, i det jeg skulle gå inn i teltet. Jeg stoppet opp og så på Chaz igjen. ''Noe mer?'' spurte jeg nysgjerrig. ''Nja.. Han lurte på om du hadde fått i deg noe alkohol, og det har jo du ikke for det ser man på formen din'' smilte Chaz. ''Så du sa det til onkel Ryan?'' spurte jeg overrasket. ''Ja! Han fikk meg til å sverge på det, wtf liksom'' sa Chaz og ristet på hodet. ''Det er tydelig at Good ikke stoler på deg'' fniste Justin og dyttet smått i meg. ''Gi deg, er ikke min feil at jeg har vært et jævel menneske. legg merke til at jeg sier har vært.'' sa jeg bare for å forsvare meg selv. Jeg skjønte godt hvorfor han ikke stolte på meg.

 

Til et punkt er det alltid irriterende når du faktisk ikke gjør en ting som er gale, men likevel blir sterkt misstenkt for det. Eller omvendt. ''Kom igjen, legg tingene der, der er det plass'' sa Chaz og pekte mot et lite sted som var plass nok til resten av bagene. ''Jeg lurer på hva onkel Ryan vil med meg'' spurte jeg og merket en kvalmende følelse. Dere vet den følelsen man får når man føler man har gjort noe gale og blitt avslørt for det? Men til et punkt hitill så vet jeg ikke om noe galt jeg har gjort, bortsett fra å knipse Chaz i trynet. ''Sånn, meg og Juliet setter oss bak denne gangen også på tilhengeren'' insisterte Chaz, før han og Juliet plutselig var inni tilhengeren. Måten Chaz stirret på Juliet på, og omvendt var det skjønneste. Helt siden vi var drittunger, var hele vennegjengen sikker på at Chaz var den siste som kom til og få seg kjæreste på grunn av oppførselen, men nei.. det var meg det.

 

''Jeg sover'' sa Ryan bestemt og la seg ned på setene med Megan halvveis over seg. ''Da er det bare oss to som er våken da'' sa Justin fornøyd. ''Som vanlig..'' mumlet jeg og satt meg ned i setet mitt jeg og. Regnet dryppet nedover ruten mens jeg sakte fulgte med på regndråpene i kappløp med hverandre nedover ruten. ''Du ser jo mer konsentrert ut enn meg, og det er jeg som kjører'' fniste Justin. ''Jeg syns regn er fasinerende, okei?'' svarte jeg og kjente en deilig følelse av å sitte inni varmen mens regnet kom nedover bilen. ''Det skjønner jeg. Jeg pleide alltid å gjøre det før. Eller retteresagt, vi pleide å gjøre det før! Husker du ikke? Vi valgte en regndråpe hver, også veddet vi på hvem som kom ned først'' fniste Justin. ''Gode tider det.. Når ingenting var problemer og kjærligheten var ekkel'' sa jeg og så i speilet, hvor Ryan og Megan lå og sov oppå hverandre. ''Triste saker'' fortsatte jeg. ''Et spørsmål til deg, hater du kjærligheten?'' spurte Justin.

Tumblr_m6fkv0kvo01rrnf0lo1_500_large

Hva tror du skjer+ Vil du ha mer? :)

 

-Rano

01.07.2012 / 13:57 / Historie: Love Bridge

Historie del 16 # Love Bridge

Idag skal jeg prøve og få skrevet mange deler til dere enn jeg ellers ville gjort. Ikke direkte maraton, fordi det er stress fra begge sin side, men nesten like mange deler. Håper dere da blir aktive :-)


Den følelsen av å presse seg selv mot et mål og klare det, var den beste følelsen! Jeg jogget mellom trær og tråkket på flere greiner. Før jeg visste ordet av det, var jeg på det gjenkjente stedet som jeg hadde vært gårsdagens også. Nemlig ved broen jeg hadde stoppet opp på igår også. Jeg stoppet automatisk opp og gikk sakte mot broen, mens fuglene kvitret sin morgensang. ''Utrolig'' sa jeg og så bort på broen.
___________

Det var bare noe utrolig rart med den, men rar på en positiv måte, right? ''Der er du'' hørte jeg Justin sin bak meg mens han stoppet opp ved min side. ''Her er jeg ja'' smilte jeg til han og trakk igjen litt av pusten min, det samme gjorde Justin mens han satt seg ned på den skitne bakken som var pynte med greiner og blader. ''Hva skjer med deg og dette stedet?'' lo Justin. ''Nei jeg vet ikke jeg, syntes det er så fint'' svarte jeg med et smil. ''Ja, og det høres så idiotisk ut, men det virker så magisk'' sa Justin. ''Magi finnes ikke da dumbass''svarte jeg som om Justin var evig dum og trodde på Harry Potter eller lignende. ''Nei hallao, jeg vet jo det'' sa han og reiste seg opp igjen. Jeg gikk forsiktig mot broen, og det føltes som saktefilm. Dere vet? Sånn som på filmer og sånt! ''Vær forsiktig'' sa Justin i det jeg la min første fot på broen.

 

''Er du redd, Justin?'' spurte jeg ertende. ''Nei, men det er noe rart med den. Selv om jeg sto på den igår'' svarte Justin usikkert. ''Driter jeg i. Det er jo bare en helt vanlig bro, Justin. Jeg tror du bare innser litt rare ting nå'' mumlet jeg og lente meg forsiktig over det som støttet meg over broen. Jeg så ned på mini elven som sakte gikk nedover, videre i skogen. Justin kom seg plutselig også på broen, mens øynene mine lå klistret mot hytten denne eldre mannen hadde bodd i. ''Wow, for en fet hytte'' sa Justin plutselig. ''Jepp, men jeg tror vi .. øhm burde gå tilbake. De andre har sikkert våknet'' sa jeg kjapt. Jeg ville ikke dra bort, så da håpet jeg Justin ikke ville finne på noe dumt. ''Argh greit. Sykt kjipt at vi ikke kunne gå bort'' mumlet Justin og snudde seg igjen. I det han snudde seg, fikk jeg øye på en skikkelse igjen imellom trærene.

 

''*dittnavn*, kommer du?'' spurte Justin uten å snu seg. ''Jada'' mumlet jeg. Akkurat da jeg skulle til å snu meg, merket jeg det var han eldre mannen fra gårsdagens. Jeg undret på.. Nei, ikke egentlig. Han blunket til meg kjapt, og det var da jeg bare måtte gni meg litt i øynene så jeg ikke så syner. I det jeg tok hånden vekk fra øynene mine, var mannen borte. ''*dittnavn*!'' sa Justin litt smått irritert og dro meg med seg. ''Wow.. du drar hardt må jeg si'' sa jeg og merket jeg fikk litt vondt i håndleddet. ''Du som spiller hard fotball burde ikke tenke på det som smerte'' sa Justin smått overlegen. ''Justin, hold kjeft'' svarte jeg han. Vi vekslet ikke stort med ord helt til vi kom tilbake fra teltet. ''Der er dere'' sa Chaz i bar overkropp. Han lå lent mot en vannkanne mens vi hørte folk inni teltet. ''Når går vi hjem?'' spurte jeg. ''Nå med engang. Forresten, onkel Ryan ringte deg'' sa Chaz og så alvorlig på meg.

Justin-bieber-2012-pictures-tumblr-i0_large

 

Hva tror du skjer videre? Vil du ha ny del? :-)

 

Skal sette meg ned å skrive flere deler nå, så får dere sikkert en del hver time.

 

 

-Rano

30.06.2012 / 14:00 / Historie: Love Bridge

Historie del 15 # Love Bridge

Æææ, er så stresset nå. Skal på brannkamp. Lover maraton imorgen ihvertfall :-) Siden blogginen min har vært rev de siste dagene, så fortjener dere det.


 ''Haha, jeg klarer meg fint jeg! Men nå er jeg faktisk trøtt'' smilte jeg. ''Så du bare ditcher meg?'' spurte Justin overrasket. ''Tror vi alle trenger litt søvn! Dessuten frister det med en joggetur imorgen tidlig'' svarte jeg. ''Joggetur? Sprekingen i seg selv, jeg joiner. God natt'' sa Justin og la dynen over seg. ''God natt Justin'' sa jeg og lukket øynene. Noen få minutter senere faket jeg smått snorkelyder for og late som jeg sov. ''*dittnavn*.. Du er ikke våken.. Men faen, du skulle bare visst''
___________________
Jeg undret meg det Justin sa, og tok det veldig til meg. Hva var det Justin mente med det? Jeg prøvde å riste vekk tanken på mye, men det bare festet seg på hjernen min. Og sånn fortsatte det, helt til jeg falt i søvne. ''Våkne'' hørte jeg en stemme si. Jeg la dynen over hodet fordi solskinnet ødelagte søvnen min. ''Stikk'' mumlet jeg under dynen. ''Nei, vi skal på joggetur! Du la deg til og med tidligere enn meg, og likevel våkner jeg før deg'' fniste Justin sin stemme. ''Argh, jogging ja'' mumlet jeg irritert igjen. Jeg tok vekk dynen og så Justin sitte halvveis over meg. ''Syvsover'' fniste han. ''Syvsover? Klokken er.. Vent, hva er klokken?'' spurte jeg kjapt. ''Bare litt over fem, kom igjen'' sa Justin glad. Jeg reiste meg slapt opp, og kunne kjenne jeg hadde mistet mye søvn. ''Tror vi bare har sovet sånn to timer forresten'' mumlet Justin i det han dro av t-skjorten, wow. Den magen. ''Hva stirrer du på?'' spurte Justin og knipset meg i fjeset. ''Woah, nei ingenting'' svarte jeg og ristet på meg selv. ''Jeg skifter bak teltet jeg'' sa jeg raskt og hentet treningstøyet mitt.

Tumblr_m50dvwufgo1qb8enjo1_500_large

Haha noe ilgnende? Weheartit bilde.

 


''Yes, jeg er klar'' svarte jeg og trakk inn den gode morgenluften. Jeg var  trøtt men likevel så utrolig deilig det var og være våken. ''Jeg er og klar'' svarte Justin og så opp. ''-Fin mage du har'' fortsatte han og pekte mot magen min. ''Jeg vet den er fin. Er en grunn til at den er sånn når jeg trener så jævla masse da'' svarte jeg og himlet litt med øynene. I et øyeblikk følte jeg meg nesten alt for frekk, hva skjedd? Noen få dager i Canada og jeg begynte allerede å bli snill. ''Sorry, men takk'' svarte jeg. Justin smilte til meg. ''Klar?'' spurte han. ''jepp det er jeg'' smilte jeg. ''Greit, 1-2-3, løp'' svarte Justin. Tanken ved å løpe ved en nydelig innsjø, og soloppgangen med frisk luft til var en herlig følelse. Hadde ikke bare kondisen min sviktet litt, ville alt vært perfekt.

 

''Vent litt'' sa Justin og stoppet opp rett før vi jogget inn mot skogen. ''nei jeg vil ikke vente'' svarte jeg rastløs. ''Skal bare knyte skoen og drikke litt. Men du kan bare fortsette og løpe inn i skogen da!''mumlet Justin og satt seg ned på huk. ''den er god, snakkes in the wood'' smilte jeg og ga alt jeg hadde inn mot skogen. Den følelsen av å presse seg selv mot et mål og klare det, var den beste følelsen! Jeg jogget mellom trær og tråkket på flere greiner. Før jeg visste ordet av det, var jeg på det gjenkjente stedet som jeg hadde vært gårsdagens også. Nemlig ved broen jeg hadde stoppet opp på igår også. Jeg stoppet automatisk opp og gikk sakte mot broen, mens fuglene kvitret sin morgensang. ''Utrolig'' sa jeg og så bort på broen.

 

Tumblr_m6ffe7xh691qf6mimo1_500_large

 

Jeg har veeeldig dårlig tid nå, men måtte legge ut en del for dere! Ha en fin dag folkens <3 loveu

 

 

-Rano

29.06.2012 / 18:47 / Historie: Love Bridge

Historie del 14 # Love Bridge

 ''-Gidder ikke snakke så høyt'' smilte han til meg. Tenkte det like godt var greit. Justin var jo kun en venn for meg, så da kunne jeg behandle han litt smått som jeg gjorde med Chaz og Ryan. ''Så Justin, fortell meg litt om ditt crazy party liv'' sa jeg nysgjerrig.
____________________

''Øhm.. Har et veldig spesielt liv kan du si. Men party gutt er jeg nok ikke. Eller kanskje litt, men ikke en alkohol gutt'' sa Justin raskt. ''Wow, du tjener flere millioner, og ikke en alkohol gutt? Hva er en fest uten alkohol? Eller et så stort liv uten fest?'' spurte jeg overrasket. ''Hah, du er akkurat som Chaz må jeg si. Men nei det går fint an å ha det gøy uten alkohol. Altså jeg drikker det, men bare små mengder. For å få opp stemningen, men det går lett an å ha det gøy uten'' sa Justin. Det fikk meg ikke til å innse noe som helst. Helt fra jeg hadde vært litt mindre, hadde alkohol vært inkluderende på fest for min del. Hvorfor tror dere ellers jeg ble sendt til Canada? ''Hm..'' mumlet jeg. ''Et spørsmål til deg, hvorfor er du egentlig her i Canada når du egentlig vil være hjemme?'' spurte Justin meg rett fram.

 

''Nå skal jeg være helt ærlig med deg. Har hatt en litt vanskelig periode med gutter og fest. Høres jo sikkert ut som en bortskjemt drittunge nå, men nettopp på grunn av det vi snakket om. Nå i det siste har det gått alt for mye i alkohol og festing. Som har ført til at mamma og pappa ble alt for urolig for meg, og derfor ville de ikke la meg dra på fotballcupen som er om litt mindre enn to uker. Så derfor er jeg stuck her så onkel Ryan kan holde øye med meg'' mumlet jeg trist. ''Syntes du fortjener det jeg'' ertet Justin meg. ''Nei! Jeg angrer faktisk litt smått på det. Men når jeg er deprimert har jeg bare.. Ja, lyst til og drikke og få vekk all smerte'' sa jeg. ''Hvorfor er du deprimert da?'' spurte Justin. ''Blitt playet, og hatt falske venner, og litt av hvert. Bor man i Atlanta så bor man i Atlanta'' smilte jeg. Akkurat nå var jeg bare for trøtt til og snakke, og ville holde ting inne.

 

''Hm.. Ikke bra. Men nå som du er i Canada skal du lære at det finnes andre måter og ha det gøy på. Eller få vekk sånn smerter for den slags skyld! Bare heller drikke på kosens skyld Det går nok bra.'' sa Justin og la den ene armen sin rundt meg. Jeg følte meg automatisk litt bedre, og lukten av parfymen til Justin fikk meg bare litt små tiltrukket av Justin der og da, men det ville blitt for idiotisk av meg siden han har vært en tidligere bestevenn av meg. ''Haha, jeg klarer meg fint jeg! Men nå er jeg faktisk trøtt'' smilte jeg. ''Så du bare ditcher meg?'' spurte Justin overrasket. ''Tror vi alle trenger litt søvn! Dessuten frister det med en joggetur imorgen tidlig'' svarte jeg. ''Joggetur? Sprekingen i seg selv, jeg joiner. God natt'' sa Justin og la dynen over seg. ''God natt Justin'' sa jeg og lukket øynene. Noen få minutter senere faket jeg smått snorkelyder for og late som jeg sov. ''*dittnavn*.. Du er ikke våken.. Men faen, du skulle bare visst''

602395_322319237855461_129997495_n_large

 

Hva tror du Justin mener? :-)

 

Beklager sløv blogging for tiden. Bloggmotivasjon=0. Men kommer sterkere tilbake på søndag, tror jeg vurderer en maraton til :-)

 

 

-Rano

28.06.2012 / 19:17 / Historie: Love Bridge

Historie del 13 # Love bridge

Igår hadde jeg bloggfri, og idag våknet jeg rett og slett opp i sånn 17 tiden, nice døgnrytme. 

 

Til dere som lurer, historien er forklart i fortid! :-)


 ''Greit, men klokken er omtrent to på natten nå. Kanskje vi kan fortsette snakkingen inne'' sa Ryan og reiste seg opp. ''God idé'' sa jeg smilende. ''Siden vi lagde maten, så kan jo dere dra bort til vannet og hente litt vann for og slukke bålet'' la Ryan til som en idé. ''Ja, sant nok'' sa Justin. Han tok med seg en bøtte, og jeg kjappet meg fort etter. Det siste jeg ville, var og gå meg vill når det faktisk var veldig mørkt ute. ''Hey *dittnavn*, jeg bare lurer på en ting'' sa plutselig Justin etter et par sekunders stilhet.

____________________________

''Hva da?'' spurte jeg kjapt og snudde meg mot Justin. ''Følte du ikke noe da vi sto på den broen?'' spurte Justin meg. Jeg så litt forvirret på han, og bestemte meg der og da at for og skjule hva jeg hadde sett og følt før Justin kom. ''Hva mener du?'' spurte jeg og spilte litt dumt. Vi sto nå rett ved vannkanten. Justin satt seg ned på huk med bøtten i høyre hånden. ''Jeg vet ikke, en slags merkelig følelse'' sa Justin og stirret tomt i luften mens han forsiktig tok bøtten under vann og fylte den på. ''Hm.. Ikke som jeg la merke til. Kan være du ble mer lettet for at du fant meg eller noe sånt, for hvis det er en sånn følelse du mener så skjønner jeg'' sa jeg og la håndflaten min forsiktig på skulderen hans mens han bare satt der. Til tross for at det var over to på natten, var det fortsatt solnedgang. Som om solen aldri kom til og forsvinne. 

 

''Det er nydelig, ikke sant?'' spurte Justin plutselig. ''Hva er nydelig?'' spurte jeg skeptisk. ''Solnedgangen, naturen, ja alt'' sa han og reiste seg opp igjen med bøtten som gjorde han litt små våt på t-skjorten her og der. ''Joda, natur er ikke helt min greie.. før nå'' de siste ordene sa jeg så lavt for meg selv at Justin ikke kunne høre det. Vi slukket bålet kjapt, og satt oss inn i teltet som var pyntet med puter og madrasser, rett og slett veldig hjemmekoselig. ''Dere får ta de madrassene der borte'' sa Chaz og pekte bort mot to madrasser i enden av rekken. Eller, vi lå jo faktisk veldig tett. ''Vel, damene først'' sa Justin, og lot meg bestemme hvilke madrass, og valget mitt falt automatisk på den ved siden av Chaz. ''Hvorfor måtte vi få de som var mest utenfor?'' klaget Justin. ''Fordi en, vi er to par her som vil ligge med hverandre, ikke tolk det feil men du skjønner. Og for det andre, så kanskje dere to kan bli litt bedre venner igjen'' la Ryan til som et forslag og pekte mot meg og Justin.

 

Jeg bare ristet på hodet og la meg ned på madrassen jeg hadde valgt ut. ''Vi er jo venner da'' sa Justin til Ryan. ''Jada'' mumlet Ryan, og la armene sine over Megan. Det kleineste med alt, var vel at vi hørte smaskelyder av begge parene, og der lå vi to.. Alene for oss selv uten noe som helst form for den slags kontakt. ''Dette begynner og bli irriterende'' mumlet Justin. ''De har drukket da, ikke begynn og irriter dem'' svarte jeg. ''Argh, greit. Da kan vi to sitte og snakke da'' sa Justin og reiste seg litt smått bort, men det han virkelig gjorde var å legge seg nærmere inntil meg. Jeg tror også Justin merket jeg var veldig skeptisk til det, men svarte enkelt og greit ''-Gidder ikke snakke så høyt'' smilte han til meg. Tenkte det like godt var greit. Justin var jo kun en venn for meg, så da kunne jeg behandle han litt smått som jeg gjorde med Chaz og Ryan. ''Så Justin, fortell meg litt om ditt crazy party liv'' sa jeg nysgjerrig.

Tumblr_m66h559bbp1qj6qw4o1_r1_500_large

 

Skal på trening nå i finværet, snakkes da! :-D

 

-Rano

26.06.2012 / 21:36 / Historie: Love Bridge

Historie del 12 # Love Bridge

Haha, dere som lurer.. Justin og 'dittnavn' kommer ikke til og bli sammen med det første, eller bli sammen i det hele tatt ;ooo - neida, men ting skjer ikke fort i denne historien. Så ro ned <3 Og jeg skal prøve og ikke skrive så masse banneord, men dere vet ungdommer.. haha, og nei jeg skriver ikke delene på forhånd, jeg skriver alt med engang. Og historiene er 100% mine :)

 

Forresten, tusentakk for alle kommentarene!!!! love my readers.


 

 Jeg så meg rundt, fortsatt ryggen til denne gamle mannen. Da jeg snudde meg for og snakke mer med han, var han borte. ''Hva faen..?'' mumlet jeg lavt for meg selv, og prøvde og se på andre siden av broren, men der var det ingen. ''Wtf? Ekte kjærlighet finner fram her?'' spurte jeg for meg selv. Sikkert bare en skrudd opp gammel mann, som levde i kjærlighetsorg, stakkar. ''*DITTNAVN*!! DER ER DU!'' ropte en stemme. Jeg snudde meg brått og så Justin løpende mot meg så fort som han kunne. Han løp mot broen og rett i meg og omfavnet meg som aldri før. 
__________________

Jeg klemte han tilbake også, for jeg var dødsglad for og se han og vite det at jeg var i gode hender, og ikke skulle dø alene i denne skogen lenger. ''Hva faen skjedde!?'' spurte Justin meg livredd han også. Jeg så forvirret på han. ''Vi skulle kappløpe inn i skogen, så gjorde vi det.. Og jeg lå tydeligvis veldig mye foran deg. Også endte jeg opp her i skogen! Og nå aner jeg ikke hvor jeg er'' sa jeg litt smått andpusten, selv om jeg ikke hadde bevedg meg i det hele tatt. Jeg valgte og ikke nevne broen for Justin, eller den eldre mannen jeg hadde sett. Han måtte sikkert tro jeg var blitt gal da. ''Åja, uff. Men du er ihvertfall trygg nå, så det går fint. Kom, vi drar tilbake igjen til de andre'' sa Justin, og tok hånden min. Men jeg bevegde meg ikke i det hele tatt, løftet ikke en fot. ''*dittnavn*?'' sa Justin usikkert. Jeg følte meg så tilknyttet til broen, på en rar måte.. ''Jeg komm-'' ''-Wow, føler du også det?'' spurte Justin kjapt. ''Føler hva?'' spurte jeg usikkert, og lurte på om han følte det samme.

 

''Den tiltrekkelsen'' sa Justin usikkert og gikk mot midten av broen. ''Sikkert bare litt gravitasjons greier'' sa jeg og ristet vekk tanken ved at Justin følte det samme. Dette ble alt for rart. Jeg klarte ikke og få ut setningen til mannen ut av hodet. ''Ekte kjærlighet finner fram her'' sa jeg lavt, men Justin hørte det ikke. ''Jeg føler meg rar her.. Kom, la oss gå bort til de andre. Middagen vår er sikkert klar også! Selv om de insisterte på og lete etter deg med meg'' sa Justin smilende. ''Aw, søtt'' smilte jeg fornøyd. Som mannen hadde sagt, så var vi ikke så langt unna fra skogen heller, det var bare jeg som hadde løp inn i det dypeste, så dum som jeg var.. ''Der er du! Gudskjelov, vi ble livredde for deg'' sa Megan og klemte meg. Så utrolig søtt av henne! Juliet gjorde også det samme. ''Takk Gud for at du er her'' sa Juliet. ''Yo, neste gang.. Finn et bedre sted og gjemme deg på da'' lo Chaz og dyttet litt i meg. ''Dust'' svarte jeg. 

 

Vi ble sittende og spise veldig masse god matt, og grillet marshmellows på toppen av det hele. ''haha må si at det ble en morsom skogstur på oss da'' fniste Ryan og lente seg tilbake med Megan i armene hans, så utrolig søte de var. Det fikk meg faktisk til og lengte etter en kjæreste, eller ekte kjærlighet derimot. Men sånt kunne ikke bare plutselig dukke opp heller. ''Morsom og morsom.. Hadde du vært på min plass, så hadde du pisset i buksene'' svarte jeg. ''Skogen er skummelt da, men samtidig veldig vakkert. Spesielt det stedet hvor vi v-'' ''-Joda joda'' avbrøt jeg Justin. Jeg ville ikke at de andre skulle finne fram samme sted heller. ''Greit, men klokken er omtrent to på natten nå. Kanskje vi kan fortsette snakkingen inne'' sa Ryan og reiste seg opp. ''God idé'' sa jeg smilende. ''Siden vi lagde maten, så kan jo dere dra bort til vannet og hente litt vann for og slukke bålet'' la Ryan til som en idé. ''Ja, sant nok'' sa Justin. Han tok med seg en bøtte, og jeg kjappet meg fort etter. Det siste jeg ville, var og gå meg vill når det faktisk var veldig mørkt ute. ''Hey *dittnavn*, jeg bare lurer på en ting'' sa plutselig Justin etter et par sekunders stilhet.

Tumblr_m684ab2sir1rs2rx4o1_500_large

 

Hva tror du? :-)

 

Maratonet er over! Håper dere ble fornøyd med delene, og at dere er litt ''inn'' i historien nå, og har skjønt poenget med 'Love Bridge', så klart, det er SÅ mye mer som skjer videre, følg med videre! Håper på fine tilbakemeldinger i dette innlegget!<3

 

-Rano

26.06.2012 / 19:08 / Historie: Love Bridge

Historie del 11 # Love Bridge

Hadde jeg visst dette, at ting kunne være så pass fint utifra ting som vokser i naturen, hadde jeg ofte vært med på turer med foreldrene mine for eksempel. Inni treet som jeg støttet meg på, var det risset inn et slags form for hjerte. Så mer ut som et symbol, men nydelig var den ihvertfall. Noen få centimeter fra hjertet kunne jeg se bokstaver som var risset inn, men det skjønte jeg ingenting av. ''Veldig spesielt'' sa jeg lavt for meg selv og så rundt meg. Lyden av fuglene som kvitret rundt meg gjorde stemningen bedre, og forsåvidt fikk meg til å føle meg litt tryggere. ''Veldig spesielt'' gjentok jeg og så ned igjen på elven som vasset forbi meg. ''Det kan du trygt si'' sa en mørk stemme bak meg, som fikk meg til å skvette hardt.

__________

 

''Woah!'' ropte jeg så høyt at jeg ble skremt av min egen lyd. Foran meg sto en eldgammel mann kledd i en slags grønn millitær frakk. Fiskehatten på hodet hans satt skjevt over, og skjegget hans var trygt lenger enn det jeg noen gang hadde sett på noen før. Jeg så vettskremt på mannen som sto foran meg med en skjeiv stokk. ''Ta det med ro, ikke vær redd'' sa han lavt. Han var hes, så hes at det hørtes ut som han hadde en kraftig influensa. ''Er litt vanskelig det..'' mumlet jeg og tok et steg tilbake. ''Neida, slapp av. Jeg er ikke farlig'' sa han, og smilte. Et varmt smil som gjorde meg litt lettet. ''Okei greit.. Beklager. Jeg er bare redd, for jeg har null anelse om hvor jeg er for og si det sånn'' sa jeg og så meg rundt. ''Slapp av, du er ikke så veldig langt unna vennene dine'' sa han, og jeg så på han med et spørsmålstegn. ''Hva? Har du forfulgt meg?'' spurte jeg nærmest sint. ''Nei nei, så klart ikke. Jeg bor i den lille hytten der borte'' sa han og pekte med stokken mot hytten som så eldgammel ut.

 

''Hvordan vet du da-'' ''-Du er ikke den eneste som har gått deg vill her i skogen, for og si det trygt.'' sa han rolig. Jeg bare nikket og lettet alle musklene i kroppen min. Det var ikke så lett dette her, men jeg var heldigvis trygg utifra det denne gamle mannen hadde sagt. ''Hvorfor føler jeg noe rart når jeg står oppå denne broen?'' spurte jeg veldig rett på. ''-Det er som en kraft som tiltrekker meg akkurat mot midten av broen'' mumlet jeg lavt og tok et par skritt her og der. ''Akkurat ja..'' var svaret hans. Jeg så på han med et spørsmåltegn. ''Jeg spurte deg om noe'' sa jeg, og prøvde og ikke virke for frekk, men jeg var alt for nysgjerrig til og være tålmodig. ''Det lille venn, er en kjærlighets bro. Kun ekte kjærlighet finner fram her.'' var svaret. ''Kjærlighets bro? Hva søren.. Er det en slags myte eller noe?'' spurte jeg og lo ved tanken. Jeg hadde aldri opplevd ekte kjærlighet, og nå var det plutselig meg? Lol var alt jeg tenkte. ''Det høres dumt ut ja. Men det er sant. Jeg er selv beviset på det'' sa han tålmodig. ''Beviset på det? Hvor er din kjærlighet da?'' spurte jeg.

 

''Hun er død. Døde for tre år siden, dessverre. Mitt råd til deg er og være ærlig, ikke ta ting for gitt. Respekter mennesker rundt deg. Være høflig, og vær et positivt menneske. Så vil nok kjærligheten finne fram til deg hvis du virkelig er den personen'' sa manne mystisk. ''Hva søren?'' spurte jeg usikkert. ''Ekte kjærlighet finner fram her'' sa han atter engang. ''Jeg har skjønt det! Men faen, hva er dette for et sted?'' spurte jeg og snudde ryggen min til han. Jeg så meg rundt, fortsatt ryggen til denne gamle mannen. Da jeg snudde meg for og snakke mer med han, var han borte. ''Hva faen..?'' mumlet jeg lavt for meg selv, og prøvde og se på andre siden av broren, men der var det ingen. ''Wtf? Ekte kjærlighet finner fram her?'' spurte jeg for meg selv. Sikkert bare en skrudd opp gammel mann, som levde i kjærlighetsorg, stakkar. ''*DITTNAVN*!! DER ER DU!'' ropte en stemme. Jeg snudde meg brått og så Justin løpende mot meg så fort som han kunne. Han løp mot broen og rett i meg og omfavnet meg som aldri før. 

376405_371733529558469_517539077_n_large

 

Hva tror du skjer? ;o ble mye beskrivelse i denne delen, men la gå! :)

 

Tror jeg avslutter maratonet nå egentlig, kommer litt an på hvor aktiv dere er!

 

-Rano

26.06.2012 / 18:45 / Historie: Love Bridge

Historie del 10 # Love Bridge

 ''Åja, så du sier du kan slå meg i løping? Jeg er veldig rask'' sa Justin. ''Ikke vær så sikker på det.. Første mann inntil skogen! 3-2-1, LØP'' ropte jeg og ga alt jeg hadde og løp innover skogen. Langt inn i skogen faktisk, så utrolig mørkt og ekkelt, men samtidig den herlige følelsen av å ligge foran Justin, og å puste ut den gode naturen. Jeg fortsatte og løpe, så langt inn at jeg selv ikke visste hvor jeg var engang. ''Oh fuck''
_____________

 

''Hvor faen er jeg da'' mumlet jeg og så rundt meg. Alt var bare nesten helt mørkt, og trær rundt meg. Det var ikke noe spesielle lyder rundt omkring som førte til at jeg visste hvor jeg var bortsett fra ugler og andre skumle lyder. ''Justin!'' ropte jeg og håpet på å få et svar tilbake. Alt svar jeg fikk var lyden av ekko, og litt vind som blåste kjølig utover den sene nattehimmelen. ''faenfaenfaen'' sa jeg lavt og prøvde og finne fram til et eller annet sted. Men uansett hvor jeg gikk, visste jeg at det førte meg lenger innover skogen. Jeg var sliten, og pustet like fort som hjertet mitt banket. Vel, jeg fikk vel bare dø her ute. Jeg visste godt at det ikke var mørkt og at kvelden ikke hadde lagt seg over dette stedet av verden enda, men skogen dempet all slags form for lys på grunn av de triste trærene som bare var her. Jeg fikk plutselig øye på et lys, et lys som ikke kunne forklares men skapte stor glede inni meg ihvertfall. ''Hva søren?'' sa jeg lavt for meg selv.

Tumblr_m44b4fnhas1qkzgs0o1_500_large

Denne delen av skogen var så mye finere enn der jeg hadde holdt meg til, men mitt største spørsmål jeg ønsket et svar på var, hvor var jeg? Jeg ble møtt opp av en bro, en veldig eldgammel en kan du trygt si. Jeg visste ikke helt om det var trygt og gå på den, men hva gjorde forskjellen? Jeg kom til å dø her ute uansett. På andre siden av broen kunne jeg si et lite hus, eller retteresagt en hytte. Jeg pustet tungt ut, og tok et første steg opp på broen. Jeg følte meg trygg på den, og tok enda et steg. Jeg følte en slags gravitasjon som bare tiltrekket meg mot broen, som gjorde at jeg automatisk gikk kjapt på broen. Før jeg visste ordet av det, sto jeg på den. Helt i midten og så ned på den lille elven som rant under meg. Det var en helt spesiell følelse, nesten magisk! Broen hadde et slags tre som gjorde at jeg støttet meg på den. ''Wow'' sa jeg lavt for meg selv.

 

Hadde jeg visst dette, at ting kunne være så pass fint utifra ting som vokser i naturen, hadde jeg ofte vært med på turer med foreldrene mine for eksempel. Inni treet som jeg støttet meg på, var det risset inn et slags form for hjerte. Så mer ut som et symbol, men nydelig var den ihvertfall. Noen få centimeter fra hjertet kunne jeg se bokstaver som var risset inn, men det skjønte jeg ingenting av. ''Veldig spesielt'' sa jeg lavt for meg selv og så rundt meg. Lyden av fuglene som kvitret rundt meg gjorde stemningen bedre, og forsåvidt fikk meg til å føle meg litt tryggere. ''Veldig spesielt'' gjentok jeg og så ned igjen på elven som vasset forbi meg. ''Det kan du trygt si'' sa en mørk stemme bak meg, som fikk meg til å skvette hardt.

404291_260382607375448_2006666792_n_large

 

Hva tror du skjer? :-)

 20 kommentarer.

 

-Rano

26.06.2012 / 17:17 / Historie: Love Bridge

Historie del 9 # Love Bridge

''Vi er kanadiske! Du og burde like det! Du som er født her og greier'' sa Ryan med et smil. ''Kanskje det..'' mumlet jeg og tenkte over fotballen. Jeg la hodet mitt forsiktig ved bilruten og så ut vinduet. Alt var bare trær og skog og veier. ''Hvor langt er det igjen?'' hørte jeg Megan spørre. ''Det er rett der borte. Her pleide vi å campe før skjønner dere, med besteforeldrene mine'' sa Justin og stoppet opp bilen. Faktisk, så var det et veldig fint sted. ''Jeg liker det jeg'' sa jeg fornøyd og var klar for overnatting ute som skikkelig naturmennesker.
__________________

 Tumblr_m671bujsh91r44bslo1_500_large

''Flott, da kan du like godt hjelpe meg med bagen her'' sa Chaz som stresset. ''jada'' mumlet jeg og hjalp han med bagen, som forresten ikke var tung i det hele tatt. Justin så fra Chaz, til meg, til Chaz igjen. ''Hva? Hun spiller fotball nå!'' klaget Chaz. ''Likevel, tulling'' lo Justin og kom mot meg. ''Jeg visste ikke at du spilte fotball?'' spurte han meg mens vi gikk innover i skogen. Vi ble nesten delt opp i par her vi gikk. ''Rett etter vi flyttet til Atlanta, så kranglet meg og foreldrene mine veldig mye. Og siden dere alltid pleide å spille fotball før, prøvde jeg det ut engang. Jeg tok ballen til broren min og løp mot fotballbanen som var rett ved siden av huset vårt. Og ved å sparke i den så hardt jeg kunne fikk jeg ut aggresjonen min. Er en god følelse da! Og da fant min nåværende bestevennine Stephanie meg på banen, og sa jeg hadde skikkelig bra skuddfot, og jeg hadde aldri spilt fotball før i hele mitt liv. Men jeg begynte, og nå er det livet mitt'' sa jeg. Jeg følte jeg hadde snakket i evigheter, for plutselig så var vi framme.

 

''Interessant, så du spilte fotball da i utgangspunktet på grunn av oss?'' spurte Justin og knøt skoene sine. Vi var ute ved en svær plass som var veldig øde, men samtidig utrolig fint, ikke rart folk elsket naturen. ''Vel, ja egentlig! Du kan vel si det på den måten'' smilte jeg. Men der løy jeg. Det var bare på grunn av Justin da, jeg likte han så utrolig godt da skjønner dere. Ikke ta feil av meg nå! Jeg har null følelser for han akkurat i dette øyeblikket her. ''Så flott. Da kan jeg være stolt over det'' smilte Justin fornøyd og snudde seg bak hvor resten av gjengen kom. ''Har du ikke mye annet å være stolt over da?'' spurte jeg kjapt, og følte meg faktisk frekk da jeg spurte om det. ''Øhm.. Jeg er ikke personen som liker å skryte'' var Justin sitt endelige svar. ''Er dette stedet?'' spurte Chaz andpusten ''-For jeg gidder ikke å gå lenger'' pustet og peste han. ''Wow, her er kondisen på topp kan vi trygt si'' lo jeg, og Justin lo med meg.

551219_157763561013008_1122173864_n_large

 

''Wow, ble hvis mer hjemmekoseligere enn jeg skulle ha trodd'' sa jeg sliten etter og ha prøvd og få opp teltet i over fire timer. Ja, jeg, *dittnavn*, hadde prøvd og sette opp et telt med Justin i fire timer. ''Ja, vi er så sinnsykt flinke! High five!'' sa Justin og rakte fram hånden. Jeg ga all min kraft og klesset til den, så hardt at Justin faktisk fikk vondt. ''Au'' sa han og ristet løs på den. ''Oj sorry, av og til så bare-'' ''-Slapp av, det går helt fin. Forventet litt svakere, siden du er jente'' sa Justin og smilte. ''Åjaa, så fordi jeg er jente så klarer jeg ikke ting bedre enn deg, fordi du er gutt?'' spurte jeg og krysset armene mine. Jeg så skeptisk på han og hevet øyenbrynet mitt for og vise at jeg tok imot hvilke som helst utfordring. Takk gud for at jeg hadde på meg en fotballshorts og t-skjorte for øyeblikket, hvis ikke hadde jeg slitet veldig. ''Åja, så du sier du kan slå meg i løping? Jeg er veldig rask'' sa Justin. ''Ikke vær så sikker på det.. Første mann inntil skogen! 3-2-1, LØP'' ropte jeg og ga alt jeg hadde og løp innover skogen. Langt inn i skogen faktisk, så utrolig mørkt og ekkelt, men samtidig den herlige følelsen av å ligge foran Justin, og å puste ut den gode naturen. Jeg fortsatte og løpe, så langt inn at jeg selv ikke visste hvor jeg var engang. ''Oh fuck''

557252_256024961173334_161355134_n_large

 

Hva tror du skjer? :)

 

40 kommentarer.

-Rano

26.06.2012 / 16:28 / Historie: Love Bridge

Historie del 8 # Love Bridge

Snart begynner vel egentlig hele handilngen :)


 ''Uff, savner dere også. Tro meg, her er det ihvertfall null liv! Bondested all the way'' sukket jeg. ''Uff vennen min. Du får gjøre noe skikkelig gale, eller være kjempe grei sånn at du får reise tilbake. Husk at hvis du er dødsgrei i løpet av noen få uker og dager, så rekker du kanskje fotballcupen. Gjør alle på laget en stor tjeneste da! Vær grei. Få onkelen din til å skryte av deg så du kan komme hjem igjen. Men vi snakkes, er fest her, loveyou bye'' sa Stephanie og la på uten videre. Noen få sekunder etter det, fikk jeg melding av samme person. ''Husk at vi elsker deg pusen. Gjør oss tjenesten og fake det å være grei mot alt og alle rundt deg. Inkluderer Justin som du hater så mye, LOL ;*'' skrev hun. Jeg bare fiklet med telefonen smått og så ned i sengen. 
_____________________

 

Dagen etter våknet jeg av at sollysen traff meg rett i ansiktet, noe som gjorde det helt umulig for meg og sove. Jeg reiste meg sakte opp og kjente smerten i ryggen av og ha ligget feil hele natt, jetlag også. 'Argh'' mumlet jeg og sjekket telefonen min, bare en melding fra mamma. ''Hei jenta mi. Husk og vær grei med folkene der nede! Før du vet ordet av det, så er du hjemme igjen.'' hadde mamma skrevet. Jeg nølte litt og sjekket kofferten min. ''Pakke pakke'' sa jeg og fant fram en bag. Siden vi alle skulle ut på telttur, så kunne jeg da pakke med meg litt saker og ting. Så da endte jeg opp med å synge lavt for meg selv mens jeg pakket ting jeg trengte. Planen min videre, var og være utrolig grei med folk. Nødvendigvis ikke fake så klart! Men det ville gjøre at jeg rakk fotballcupen min. Visste dere forresten at fotball betyr verden for meg? Krangler jeg med foreldrene mine, eller med venner, er det første jeg gjør er og ta en ball og spille for meg selv? Det gjelder mot min aggresjon. 

  Tumblr_lm6l8fzsda1qgl04so1_500_large

''Dude, vi skal på skogtur min venn. Ikke på fest'' sa en trøtt Chaz som akkurat hadde komt på besøk igjen. ''Hva så? Du ser forresten en smule trøtt ut'' fniste jeg. ''Ikke mobb meg da. Jeg gikk ikke hjem før i tre tiden igår, og nå er jo ikke klokken mer enn ti engang'' sa Chaz og lente seg inntil veggen. ''Hvor er de andre?'' spurte jeg. ''Butsyen er nede i kjelleren og henter det største teltet. Justin gikk rett innom butikken for og kjøpe masse mat! Megan og Juliet er på vei hit nå. Håper du har pakket'' sa Chaz. ''Jada lillevenn, det har jeg'' mumlet jeg. ''Bra, forresten hva var det du og Justin snakket om igår? Ble litt smått nysgjerrig siden Justin satt med et glis rundt ansiktet så og si resten av kvelden'' sa Chaz nysgjerrig. ''Vi tenkte og legge hele hendelsen bak oss egentlig. Og jeg tenkte på det du sa igår, det å være grei med alle.. Kanskje jeg burde det? For da kan jeg komme hjem tidligere og rekker fotballcupen min!'' sa jeg og gjorde en liten seiersdans for meg.

 

''Wow, slow down. Ta seiersdansen utpå banen når dere har vunnet hele cupen'' smilte Chaz. ''Aw'' sa jeg søtt. Kanskje ikke den smarteste ideen av oss alle og ta Range Roveren til Justin og prøve og få plass til alle i den, så vi endte opp med en tilhenger hvor Chaz og Juliet satt bak. ''Ser litt synd på dem'' fniste jeg. ''Hvorfor? Aner du hvor herlig med luft det er og få der ute?'' lo Justin. ''Hva er det med dere og naturlige ting da?'' sa jeg og ristet smått på hodet. ''Vi er kanadiske! Du og burde like det! Du som er født her og greier'' sa Ryan med et smil. ''Kanskje det..'' mumlet jeg og tenkte over fotballen. Jeg la hodet mitt forsiktig ved bilruten og så ut vinduet. Alt var bare trær og skog og veier. ''Hvor langt er det igjen?'' hørte jeg Megan spørre. ''Det er rett der borte. Her pleide vi å campe før skjønner dere, med besteforeldrene mine'' sa Justin og stoppet opp bilen. Faktisk, så var det et veldig fint sted. ''Jeg liker det jeg'' sa jeg fornøyd og var klar for overnatting ute som skikkelig naturmennesker.

Tumblr_m671bujsh91r44bslo1_500_large

 

Hvordan tror du hele hendelsen blir videre? :-)

35 kommentarer.

-Rano

26.06.2012 / 15:58 / Historie: Love Bridge

Historie del 7 # love Bridge

Så da kan du like godt bare gjøre noe bra ut av det. Kanskje leve litt som før? Vi var jo små drittunger som fant på så utrolig masse sprell hele tiden! Gode tider, right?'' smilte Chaz. Og han hadde helt rett. ''Du har rett, Chaz. Jeg har oppført meg dritt, kanskje på tide og vise den snille siden av meg og'' svarte jeg. ''Men ikke bli for snill da, folk kommer til og bli misstenkelig'' fniste Chaz. ''Du er herlig Chaz'' sa jeg og lente hodet mitt på skulderen hans. ''Hey, 'dittnavn*, kan vi snakke nå da?'' spurte en litt nervøs Justin.

__________________

''Øhm.. ja så klart'' sa jeg og reiste meg opp. Chaz, som alltid skulle finne på så mye tull måtte så klart plystre etter oss, fuck han. ''Bare ikke steng meg i et bøttekott er du snill'' sa jeg rolig og ga han et lite skjevt smil. Justin så overrasket opp på meg. ''Hva? du ser litt overrasket ut'' mumlet jeg og satt meg ved trappen. Justin satt seg ned ved siden av meg der igjen. Det var ikke vits i og dra et annet sted, for uansett hvor i huset vi gikk så ble det bråk på grunn av alle i crewet. ''Nei, nei ingenting'' sa Justin og gjorde en liten hairflipp, selv om han ikke hadde så langt hår til det nå lenger. ''Du vet at du ikke har den gamle bieber sveisen lenger'' lo jeg. Og Justin så bare overrasket på meg igjen. ''Øhm.. Wow. Du snakker til meg faktisk'' sa Justin overrasket. Jeg bare nikket.

 

''Jeg har tenkt over det Justin. Det er ingen vits i å bære nag over ting som har skjedd i fortiden! Eller, jo det kommer litt an på hva. Men vi kan begynne på nytt igjen. HVIS du lover, og ikke miste kontakten igjen med meg når jeg reiser tilbake'' sa jeg og løftet opp pekefingeren min. ''Så klart, *dittnavn*. Velkommen tilbake til Stratford'' sa Justin og ga meg en veldig stor klem. ''Jo takk for det! Jeg er egentlig ikke så veldig glad for og være her tilbake. Eller, jeg mener.. Joda jeg er jo det på grunn av folkene, men jeg savner Atlanta veldig også'' mumlet jeg. ''Skjønner, har jo bodd der selv, men nå for tiden holder jeg meg selv til Los Angeles. Du har sikkert hjemmelengsel, men det går nok bra. Kanskje du burde få i deg litt søvn, så reiser vi på telttur imorgen'' sa Justin fornøyd. ''Joda, god idé'' mumlet jeg. Jeg reiste meg opp fra trappen og tuslet inn på gjesterommet hvor jeg skulle sove hele sommerferien min. 

Bedroom_decor_home_interior-d0050800ccd976de03a2f9cb773d57b0_h_large

''Not bad'' smilte jeg. Akkurat da jeg sa det, ringte telefonen min, og det var ikke annet enn min kjære Stephanie fra Atlanta som ringte meg. ''Hallo'' sa jeg. ''hey biaatch! Vi savner deg her på fest. Seriøst, null liv'' sa Stephanie, og jeg fniste. ''Uff, savner dere også. Tro meg, her er det ihvertfall null liv! Bondested all the way'' sukket jeg. ''Uff vennen min. Du får gjøre noe skikkelig gale, eller være kjempe grei sånn at du får reise tilbake. Husk at hvis du er dødsgrei i løpet av noen få uker og dager, så rekker du kanskje fotballcupen. Gjør alle på laget en stor tjeneste da! Vær grei. Få onkelen din til å skryte av deg så du kan komme hjem igjen. Men vi snakkes, er fest her, loveyou bye'' sa Stephanie og la på uten videre. Noen få sekunder etter det, fikk jeg melding av samme person. ''Husk at vi elsker deg pusen. Gjør oss tjenesten og fake det å være grei mot alt og alle rundt deg. Inkluderer Justin som du hater så mye, LOL ;*'' skrev hun. Jeg bare fiklet med telefonen smått og så ned i sengen. 

168862_463350117026553_1777350843_n_large

 

Hva tror du skjer videre? :-)

 

41 kommentarer.

-Rano

26.06.2012 / 15:16 / Historie: Love Bridge

Historie del 6 # Love Bridge

''Sorry, måtte bare.. øhm.. ja samma det'' svarte jeg og satt meg ned ved bordet sammen med de andre. Vi spiste utrolig god mat, og jeg likte veldig godt stemningen til crewet. Selv tenkte jeg hele gjengen her ville være sinnsykt mange tapere som ikke hadde et liv bortsett fra og følge Justin rundt i verden. Og da jeg så meg rundt omkring, mistet jeg litt av det synet på dem. Akkurat nå, ønsket jeg selv å være tilbake til Atlanta, hvor alle de festglade vennene mine var. Så gøy vi hadde det hver eneste kveld da vi snek oss ut på fest, og nå sitter jeg her da.. Bare noen få timer i Canada og jeg er allerede irritert. Det måtte jo være noen måter og komme seg tilbake igjen på?
______________________


''Yo Chaz, gir du meg salaten?'' spurte jeg og så på Chaz. ''Jess'' sa han og ga meg skålen som var pyntet med forskjellige farger av grønnsaker. Jeg hadde ikke noe valg i det hele tatt. ''Forresten, vi gutta tenkte på og dra en tur ut imorgen? Sånn rundt i skogen for en piknikk eller telttur litt utenfor i byen. Hadde jo vært litt små digg og bare komme seg vekk herfra allerede! Og oppleve naturen ikke minst'' sa Justin og så rett bort på meg med engang. ''Så koselig for dere da'' svarte jeg og så ned på tallerkenen min som var fylt opp med ris og kylling. ''Joda, men vi tenkte og få med Megan og Juliet, og derfor ville vi ha med deg også, eller hva sier du?'' spurte Justin kjapt og tok et tygg. Jeg satt og ble stirret på stortsett av hele crewet.

 

''Jeg vet ikke jeg! Jeg mener, naturen liksom?'' spurte jeg usikkert. ''Kom igjen *dittnavn*, det blir en god måte og få litt frisk luft på. Oppleve Canada muligens'' sa onkel Ryan med et stort smil om munnen. ''Scree Canada'' mumlet jeg lavt for meg selv så ingen hørte. ''Sa du noe?'' spurte Alfredo som hadde lest lippene mine. ''Nei'' smilte jeg. ''Hva sier du da?'' spurte Justin igjen. ''Må tenke på det'' svarte jeg og så ned igjen på maten min. Så utrolig rar stemning det var, og så utrolig med hjemmelengsel jeg hadde. Men jeg måtte nesten gli inn litt og, så jeg hadde ikke noe valg heller. Life's what you make it, right? Jeg gikk inn i stuen hvor Chaz satt og så på TV.

 

''Du vet.. Vi kommer til og ta med litt drikke? Altså jeg drikker, men Justin gjør ikke det. Og Ryan drikker smått. Dessuten vet jeg at du hater og være her, at du vil hjem. Men det hjelper ikke å være kald med alle, for foreldrene dine er jo fastbestemt på dette. Så da kan du like godt bare gjøre noe bra ut av det. Kanskje leve litt som før? Vi var jo små drittunger som fant på så utrolig masse sprell hele tiden! Gode tider, right?'' smilte Chaz. Og han hadde helt rett. ''Du har rett, Chaz. Jeg har oppført meg dritt, kanskje på tide og vise den snille siden av meg og'' svarte jeg. ''Men ikke bli for snill da, folk kommer til og bli misstenkelig'' fniste Chaz. ''Du er herlig Chaz'' sa jeg og lente hodet mitt på skulderen hans. ''Hey, 'dittnavn*, kan vi snakke nå da?'' spurte en litt nervøs Justin.

Justinbieber-segwey_28729_large

 

Hva tror du skjer? 38 kommentarer.

 

-Rano

26.06.2012 / 14:24 / Historie: Love Bridge

Historie del 5 # Love Bridge

Da er egentlig maraton sånn halvveis i gang, har ikke skrevet noen deler på forhånd så jeg skriver kjapt uten og se igjennom! :-) Har det også litt små travelt, så dere må være litt tålmodige.


''Den er god'' sa Megan. ''-Men jeg tror jeg må hjem'' fortsatte hun. ''Jaja, vi snakkes nok imorgen eller lignende! Veldig hyggelig og bli kjent med deg ihvertfall'' sa jeg og ga henne en klem. Juliet derimot ble med meg hjem til resten av crewet, Justin, Ryan og Chaz. ''Hei jenter, dere er litt sene'' sa onkel Good med engang vi kom inn døren. ''Ja sorry, vi endte opp med og snakke mye.. jente greier'' smilte jeg. ''Jenter..'' mumlet Good og ristet på hodet. Jeg skulle akkurat til og gå innpå kjøkkenet hvor lukten av mat spredde seg rundt i huset, stekt kylling, not bad, men tilbake til poenget.. Jeg skulle akkurat til og gå til kjøkkenet før jeg kjente en sterk arm dra meg vekk. ''Må snakke med deg'' sa Justin kjapt, og plutselig var vi inne i et pittelite rom som minnet meg om en slags bod.
______________________

''Hva faen..'' mumlet jeg og så opp på Justin som holdt meg hardt, sikkert fordi jeg ikke skulle røre meg eller noe. ''Sorry, jeg bare-'' ''-Kidnapper du meg eller? hva faen.. Slipp meg'' sa jeg irritert og gjorde bråe bevegelser for at han skulle slippe meg. Justin slapp forsiktig, men jeg holdt meg tålmodig og ble igjen bare for og se hva han ville. ''Hva vil du?'' spurte jeg kaldt, og angret litt på det med engang på måten jeg hadde spurt på. ''Vel.. Jeg vil ikke ha sånt forhold som dette egentlig'' sa Justin plutselig. ''Hva mener du?'' spurte jeg og krysset armene mine. ''Se på oss da! Se på forholdet vi hadde for et par år siden. Vær ærlig, hvilke savner du mest? Hvilke foretrekker du selv?'' spurte Justin mens pusten fra munnen hans traff meg, mint lukt, nam.

 

Men Justin hadde smått rett, jeg savnet hvordan det var før. Alikevel, så lett skulle det ikke bli. ''Jeg ber om unnskyldning for at jeg ikke tok kontakt med deg. Livet som meg er ikke så lett som det ser ut som. Det er ikke bare å vinke til fansen, synge på konserter, gjøre et par photoshoot også ferdig! Det ligger så mye mer bak der. Spesielt i begynnelsen da vi var godt i gang. Jeg fikk ikke noen venner heller, nemlig på grunn av alt dette styret!'' sa Justin, og han så veldig desperat ut etter og få det som han ville nå. ''Kan vi ta dette opp igjen etter middag er du snill? Jeg er sulten'' svarte jeg. Justin sine forhåpningsfulle øyne sank stille med lyset i det jeg gikk ut.

 

''Hvor ble det av dere da? Maten blir kald'' sa onkel Ryan i det jeg kom innpå kjøkkenet. ''Sorry, måtte bare.. øhm.. ja samma det'' svarte jeg og satt meg ned ved bordet sammen med de andre. Vi spiste utrolig god mat, og jeg likte veldig godt stemningen til crewet. Selv tenkte jeg hele gjengen her ville være sinnsykt mange tapere som ikke hadde et liv bortsett fra og følge Justin rundt i verden. Og da jeg så meg rundt omkring, mistet jeg litt av det synet på dem. Akkurat nå, ønsket jeg selv å være tilbake til Atlanta, hvor alle de festglade vennene mine var. Så gøy vi hadde det hver eneste kveld da vi snek oss ut på fest, og nå sitter jeg her da.. Bare noen få timer i Canada og jeg er allerede irritert. Det måtte jo være noen måter og komme seg tilbake igjen på?

 Getimage_large

 

Hva syns du?  - 35 kommentarer og ny del kommer ut.

 

-Rano

25.06.2012 / 17:18 / Historie: Love Bridge

Historie del 4 # Love bridge

Herregud, leserne mine er de beste! Tusentakk for herlige kommentarr igår/idag! :D 

 

To av våre bestevenniner! Og kanskje litt mer..'' hørte jeg Chaz nevne lavt. ''Kanskje mer? Hm.. fixfix gutter! neida, hei jenter! Jeg er da *dittnavn*, gammel bestevennine av disse to tullebukkene'' sa jeg. Jeg var litt usikker på om jeg skulle klemme dem eller ikke, siden jeg tross alt var en klemmer. ''Øhm, begge oss to er klemmere!'' sa Megan, en høy jente med svart hår og de nydeligste øyenene. ''Perfekt! Det er jeg også'' smilte jeg fornøyd. Juliet derimot var en lys jente, på cirka min egen høyde. ''Ikke glem at du har vært min bestevenn også'' sa en stemme bak meg.

_____________

''Joda, men du er glemt for min del'' mumlet jeg irritert til Justin. ''Tviler'' sa han, og jeg merket på meg at han smilte lurt. Jeg bare ristet vekk tanken og så bort igjen på Megan og Juliet. ''Vel, siden vi er jenter kan jo vi tre gå ut en tur sammen, og bare vise deg litt rundt? Ut ifra det Chaz og Ryan har sagt, så skal jo du være her i hele sommer!'' sa Juliet søtt og smilte blid til meg. ''Jo, det hadde vært kjekt! Blir jo vi også litt kjent, mens guttene kan få litt privattid sammen'' sa jeg kjapt. ''men-'' sa Justin, men stoppet fort opp av et blikk Chaz ga han. Jeg så på dem begge to med et spørsmålstegn, hva tenkte de på? ''-Nei bare glem det. Jeg er her med guttene! Snakkes jenter'' sa Justin kjapt. Jeg bare ristet på hodet og så dumt på han, Justin Bieber altså.. Jeg ga Ryan og Chaz en kjapp klem, og det så ut til at Justin ventet på en han også, men jeg ga bare guttene et slengkyss før jeg forsvant ut døren med Juliet og Megan.

 

''Wow, du avviser Justin bieber'' sa Megan kjapt. ''Gjør det noe da?'' spurte jeg usikkert. ''Neida, men han er jo.. Justin Bieber'' svarte hun. Jeg bare nikket forsiktig og så ned i grusen langs veien. ''Vi har en fortid sammen skjønner dere. Hadde han virkelig brydd seg om meg, så hadde han vel tatt kontakt med meg når jeg først flyttet også? Men prøver og glemme han. Hele poenget med å være så overlegen er for og vise han at han ikke kan få hvem som helst fordi han er Justin Bieber'' smilte jeg fornøyd. ''You go girl! Er jo faktisk morsomt og være litt hard to get, bare for og se om guttene faktisk bryr seg. Sånn var vi smått med Chaz og Ryan'' sa Megan glad. ''Virkelig, ja hvordan er det med dere da? Er dere sammen eller hva?'' spurte jeg. Det var en rar følelse, oss jentene snakket med hverandre som om vi hadde vært bestevenner i lang tid. ''Jo, Juliet og Chaz er sammen. Meg og Ryan er litt sånn, ja på G kan man si det'' smilte Megan. ''Aw, søtt'' svarte jeg.

 

Vi ble gående rundt gatene i dette lille stedet, Stratford hvor jeg selv hadde vokst opp. ''Mye har forandret seg, må jeg si'' sa jeg og så rundt på husene som ikke hadde vært der da jeg bodde her for et par år siden. ''Jo Stratford vokser veldig. Faktisk på grunn av Justin'' sa Juliet. Det svidde inni meg og høre navnet, spesielt når han hadde gjort gode ting for andre. ''Vi burde vel dra hjem igjen, onkel Good sa vi skulle spise snart'' mumlet jeg. ''Den er god'' sa Megan. ''-Men jeg tror jeg må hjem'' fortsatte hun. ''Jaja, vi snakkes nok imorgen eller lignende! Veldig hyggelig og bli kjent med deg ihvertfall'' sa jeg og ga henne en klem. Juliet derimot ble med meg hjem til resten av crewet, Justin, Ryan og Chaz. ''Hei jenter, dere er litt sene'' sa onkel Good med engang vi kom inn døren. ''Ja sorry, vi endte opp med og snakke mye.. jente greier'' smilte jeg. ''Jenter..'' mumlet Good og ristet på hodet. Jeg skulle akkurat til og gå innpå kjøkkenet hvor lukten av mat spredde seg rundt i huset, stekt kylling, not bad, men tilbake til poenget.. Jeg skulle akkurat til og gå til kjøkkenet før jeg kjente en sterk arm dra meg vekk. ''Må snakke med deg'' sa Justin kjapt, og plutselig var vi inne i et pittelite rom som minnet meg om en slags bod.

553299_450235211667434_177254586_n_large

 

Hva tror du Justin skal si? :-) Den skikkelige handlingen kommer inn snart btw! Altså, selve hovedpoenget med historien.

 

 

-Rano

 

 

 

24.06.2012 / 17:05 / Historie: Love Bridge

Historie del 3 # Love bridge

Heihei! Alle ønsker seg maraton for og komme i gang historien. Derfor skal jeg prøve og få i gang et maraton på tirsdag! Stay tuned :D


 ''De kommer nok snart'' svarte en av danserne til Justin. ''Okej, i mellomtiden tar jeg og setter meg litt ned i sofaen uti stuen. Jeg er så trøtt etter en evig lang flytur med unger som liker å sparke i seter'' mumlet jeg irritert ved tanken. ''Den er god! Stuen er der, men det visste du sikkert'' smilte han. Jeg bare nikket og satt meg rett ned i sofaen. ''Det der er min plass'' hørte jeg en sur stemme si. Jeg så forsiktig mot min høyre, hvor en en høy og kjekk fyr sto, med den feteste stilen og en caps på toppen, Justin.
________________________

''Ikke vær overlegen, Justin. Lenge siden sist forresten, men tviler på at du husker det'' sa jeg likegyldig. Hvis Justin skulle leke litt overlegent, kunne da jeg også være likegyldig tilbake. ''Okey greit. Jeg gir meg'' sa han og slengte seg ned i sofaen. Kanalen på tv-en var på MTV, og intet annet kunne da være på enn sweet sixteen. ''Se, der er jo meg jo!'' sa Justin glad og pekte på seg selv mot skjermen. Jenta som hadde bursdagsfesten, lå klint inntil Justin på festen med folk rundt seg. ''Ser du liker og feste som meg'' svarte jeg han lavt, så Justin måtte lene seg litt framover for og høre meg. ''Jeg er festgutt, men er ikke så veldig glad i alkohol egentlig'' sa Justin kjapt. Wow, hvem skulle trodd det? ''-Jeg har bra folk rundt meg som tar vare på meg'' fortsatte han. ''Kanskje du da bør se engang til på hvordan du behandler dem da. Virket ikke så jævlig happy på kjøkkenet, overlegen'' smilte jeg litt ondt. Justin bare ristet på hodet.

 

''Jeg er sånn etter lange flyturer, tro meg. Jetlag til tusen! Chaz og Ryan kommer og snart, så da blir det vel litt old times, ikke sant?'' spurte Justin meg. Jo jeg husker det før! For noen få år siden da Justin faktisk var en normal gutt. Hvor gøy vi hadde det omtrent hver dag. Alltid var vi ute og finnet på noe sprell, rett og slett fordi vi var så glad i hverandre. Men senere da Justin ble funnet via youtube, så mistet vi litt av den kontakten. ''Jo'a'' svarte jeg halvveis uinteressert. ''Fortsatt sur etter 5 år?'' spurte Justin kjapt. ''Det har jeg da for svarte gode grunner til'' svarte jeg han. ''Chaz, Ryan og Mitch er ikke sint for det lenger? Beklager for at jeg bare flyttet videre til USA, men du og flyttet som jeg fikk vite av Chaz? Bare noen få måneder etter meg'' mumlet Justin. ''Likevel, du tok aldri kontakten med meg etter alt skjedde. Men legg det bak deg, Justin. Du har jo andre folk som faktisk du kan bry deg om. Flere millioner faktisk'' sa jeg og reiste meg opp.

 

I det jeg reiste meg opp, kunne jeg høre lyden av døren åpne seg opp uti gangen. Ikke visste jeg hvorfor jeg fortsatt bærte nag over Justin på ting som hadde skjedd for flere år siden. Det var bare enkelte ting med han som irriterte meg grenseløst til tider. ''-De er i stuen'' hørte jeg onkel Good si. I det han sa det, fikk jeg øye på Chaz og Ryan stå der og stresse med og ta av converse skoene sine. ''CHAZ! BUTSY!'' ropte jeg glad og løp mot dem begge to for og gi dem en klem. Dette var skikkelig savn! ''*dittnavn*! Gud så mye vi har savnet deg'' sa de i kor og klemte meg tilbake. Vi slapp fort, ettersom to jenter sto bak dem også. ''*dittnavn*, hils på Juliet og Megan. To av våre bestevenniner! Og kanskje litt mer..'' hørte jeg Chaz nevne lavt. ''Kanskje mer? Hm.. fixfix gutter! neida, hei jenter! Jeg er da *dittnavn*, gammel bestevennine av disse to tullebukkene'' sa jeg. Jeg var litt usikker på om jeg skulle klemme dem eller ikke, siden jeg tross alt var en klemmer. ''Øhm, begge oss to er klemmere!'' sa Megan, en høy jente med svart hår og de nydeligste øyenene. ''Perfekt! Det er jeg også'' smilte jeg fornøyd. Juliet derimot var en lys jente, på cirka min egen høyde. ''Ikke glem at du har vært min bestevenn også'' sa en stemme bak meg.

Tumblr_m60zpau4ns1rnia9do1_500_large

 

Vil dere ha ny del? Eller et bedre spørsmål.. VIL DERE HA MARATON PÅ TIRSDAG? :D

 

 

-Rano

24.06.2012 / 13:17 / Historie: Love Bridge

Historie del 2 # Love Bridge

Hvis dere vil lese del 1, kan dere gå inn i kategorier og finne ''love brigde- historie'' :-) <3


 ''Noen folk i crewet jeg vil du skal bli kjent med, og så klart Justin, Butsyy, aka Ryan og Chaz. Sikkert noen venner av dem også'' sa Ryan og konsentrerte seg om veien. Dette kunne bli kjekt ja! Justin hadde sikkert ikke husket meg engang utifra alt han hadde opplevd, men jeg kunne ikke brydd meg mindre. Han var bare et gammel minne som var gravd ned i jorden. En lang kjøretur ble det på oss, og jeg hadde utrolig med jetlag for og si det enkelt og greit. Men da vi stoppet opp utenfor huset hvor jeg skulle bo i sommer, ble jeg straks kurert. ''Velkommen til huset hvor vi i crewet bor mens vi er i Canada'' sa Dan og åpnet døren.
__________________


Jeg ble møtt opp til lukten av såpe, nyvasket hus retteresagt. Selve gangen var plettfritt med noen få sko her og der. ''Det er jo faktisk ryddig'' sa jeg overrasket, med tanken på at jeg selv hadde bodd hos Ryan før, og da var det ikke så plettfritt kunne man trygt si. ''Ikke bli vandt til det'' svarte Dan, som om han hadde lest tankene mine. ''Dere kan gå inn til de andre, mens jeg legger inn kofferten opp i et av rommene. Flaks for deg at dette huset er stort, og nært byen og de andre sitt hus.'' sa Ryan som stresset med kofferten min. Ikke rart han gjorde det! Hallo? Jeg var jente! ''Kan jeg først ta meg en tur innpå badet før jeg møter dem?'' spurte jeg til Dan, høflig faktisk. ''Så klart, bortover gangen der også første døren til venstre'' sa Dan like hyggelig tilbake. Jeg nikket og tok meg en tur innom badet for og fikse litt på håret mitt, før jeg endelig var klar.

 

''Hey!'' ropte nærmest alle i crewet i kor. Jeg kunne ikke direkte si alle, fordi jeg visste jo ikke hvor mange som jobbet der. Men kjente fjes så jeg, nemlig fordi jeg har venniner som er belieber. Som ikke gjør annet enn å stalke Justin Bieber blogger hver eneste dag. ''Halloen!'' svarte jeg. Det ble litt stille, kanskje fordi de trodde jeg skulle introdusere meg? ''Vel, altså.. *dittnavn* er min niese. Grunnen til at hun er her denne sommeren sammen med oss, tidenes mennesker, er fordi hun har vært litt slem jente'' sa Ryan og så ned på meg med et morsomt blikk. En litt høy og mørk gutt, med en 'I <3 cheeseburger' t-skjorte, rakte opp hånden sin. ''Hun kan godt være slem med meg, if you know what I mean'' sa han, mens en hel gjeng med gutter rundt han lo. ''Alfredo, nå holder du kjeft. Ingen her får lov til og i det minste ta på hennne, dere skjønner broren min hater når folk flørter med jenta hans-'' mer fikk ikke Ryan sagt, før en litt lysere gutt kom bort til kjøleskapet for å ta seg litt mat. ''-Og det inkluderer også deg, Justin'' fortsatte Good.

 

Justin så helt vekke ut, men snudde seg og så bort på meg og Ryan. ''Samma det'' mumlet han og snudde seg igjen og gikk ut av rommet. Et lite pinlig øyeblikk ble det. ''Hva går det av han da?'' spurte samme fyr som hadde gitt meg en så kalt sjekkereplikk. ''Det er sikkert jetlag eller noe sånt. Vi vet aldri med den gutten, men veldig rart ja'' sa Ryan litt underlig. ''Ja, men jeg vet ikke hvem og hva som skjer her. Hvor er Butsy og Chaz?'' spurte jeg utålmodig. ''De kommer nok snart'' svarte en av danserne til Justin. ''Okej, i mellomtiden tar jeg og setter meg litt ned i sofaen uti stuen. Jeg er så trøtt etter en evig lang flytur med unger som liker å sparke i seter'' mumlet jeg irritert ved tanken. ''Den er god! Stuen er der, men det visste du sikkert'' smilte han. Jeg bare nikket og satt meg rett ned i sofaen. ''Det der er min plass'' hørte jeg en sur stemme si. Jeg så forsiktig mot min høyre, hvor en en høy og kjekk fyr sto, med den feteste stilen og en caps på toppen, Justin.

292210_412561258794048_548976404_n_large

Hva tror du skjer? :-)

 

 

-Rano

22.06.2012 / 14:30 / Historie: Love Bridge

Historie del 1 # Love Bridge

Jeg har eeegentlig ikke så masse ideer på denne historien, og fantasi blir det. Men vi tar det som det kommer, right?  Og denne historien begynner mer dagbok-ish, og det merker dere vel. 

 

Husk at dette er første del av historien, den er alltid like kjedelig. Det tar også tid før jeg kommer inn i historien, og håper dere tar hensyn til at jeg faktisk ikke eier noe fantasi for tiden!


 

''Nå er det nok, *dittnavn*, du drar øyeblikkelig fra Atlanta til Stratford. Jeg orker ikke mer av dette tullet ditt mer! Du reiser bort til onkel Ryan og de andre med en eneste gang!'' ropte mamma irritert på meg, mens pappa sto ved siden av like skuffet, en sen kveld da jeg kom hjem fra min tredje fest denne uken. Yes! Planen min funket! Jeg tok opp mobilen min og sendte en kjapp melding til min aller bestevennine, Juliet ''I'm coming home, I'm coming home, tell the world I'm coming home!'' og med det kan du sikkert ikke tenke deg hva jeg mener, ikke sant? Vel.. La meg fortelle om min historie noen få måneder og uker tilbake i tid. Hvordan hele livet mitt forandret seg av et lite ønske. Hvordan hele livet mitt ble snudd opp ned på en rar måte. Hvordan jeg trodde jeg aldri kom til å forandre meg, sykelig liv. Vel, her har du min historie..

 


Tilbake i tid;
''Klar for Stratford eller?'' spurte José, min eldre adoptiv bror som jeg hadde blitt så utrolig glad i, men samtidig hatet gjennom alle disse årene. ''NEI, dette her suger som faen! Hvorfor skal jeg bruke min sommerferie på å dra til et bondested når alle vennene mine skulle enten til Hawaii eller Europa? Fuck livet!'' ropte jeg irritert. ''Kjære deg. Tror nok onkel Ryan blir veldig glad for å se deg. Og tenk på det positivt, du kjenner jo Ryan og Chaz fra før av, og han dere berømte fyren'' mumlet mamma mens vi ventet på kofferten min på flyplassen i Ontario, ja kun min koffert. Ingen andre skulle være igjen bortsett fra meg. ''Jeg driter i det! Jeg vil til Europa! Eller et annet sted enn her..  Hvorfor skal ikke José være her?'' spurte jeg irritert og krysset armene mine. ''Fordi, José kjenner ikke Good'ern. Pluss at han har en fotballcup og spille-'' ''-Det har da for svarte svingende jeg også! Men dere lot meg ikke dra'' avbrøt jeg pappa. Alt her var så urettferdig for min del. ''Men som sagt, lille jenta mi. Så kjenner ikke Ryan José så godt. Og vi vet alle hvordan det ville endt opp om vi skulle latt deg dra til en fotball cup i utlandet'' svarte pappa, og jeg innså at det ikke var noe grunn til å få han til og ombestemme seg på.

 

Ryan_good_ryan_good_hotel_paris_3ilfidppsfxl_large

''Vi blir her bare noen få timer på flyplassen dessverre, vi må videre til Virginia. Hennes bror har en viktig fotballcup og spille'' sa pappa til Ryan etter og ha møtt han og en god kompis av han på flyplassen. Vi sto i en sammenskveiset klynge ute på flyplassen. ''Det går fint bror, take care! Meg og *dittnavn* kommer nok til å få det veldig kjekt kan jeg tro. Vi skal ihvertfall ikke bare være her, *dittnavn*. Vi skal oppleve verden! Tro meg, ikke sant snoopy?'' blunket onkel Ryan til meg. Jeg ga han et skjevt smil og tok på meg solbrillene mine. ''Vel, vi blir nok igjen på flyplassen og dere burde gå fordi det begynner smått og bli sent. Hade gullet'' sa mamma og ga meg et stort kyss på kinnet, samme med pappa. Og som vanlig braste mamma alltid i tårer hver gang jeg skulle forlate henne for noen uker. José bærte jeg smått nag over, men ga han likevel en klem. ''Hadebra jenta mi. Ikke finn på noe tull nå, okei? Det er en grunn til at du er her. Vi snakkes nok nærmere slutten av sommerferien'' smilte pappa. ''Fuck alt'' mumlet jeg så lavt at bare jeg kunne høre det. ''Husk, det er din egen feil'' svarte mamma og snufset. ''YOLO da mamma!'' svarte jeg like irritert tilbake.

 

''Kom igjen, jeg tar kofferten din så kan vi dra ut i bilen. Det er noen som venter på deg hjemme vet du'' sa Ryan og tok på solbrillene han også, rett etter at familien min hadde gått inn igjen på flyplassen.''Takk Goody. Og jeg liker at vi er prikklike av og til'' fniste jeg og etterlignet Ryan. Mitt og Ryan sitt forhold var det beste onkel-niese forholdet noen gang. ''Der sa du det'' sa Ryan. Vi gikk ut til parkeringsplassen med Ryan sin kompis ved siden av han. ''Som du vet så er jeg jo en del av crewet til Justin da, og han her er en av de. Hils på Dan Kanter'' sa Ryan og pekte mot en litt høyere mann enn meg, med skjønne krøller og en sommerlig strandhatt som passet fint til resten av antrekket hans. Jeg ga han et søtt smil. ''Jeg er *dittnavn*'' sa jeg hyggelig til han og ga han en klem. ''-Jo. Jeg er forresten en klemmer, for det meste altså!'' fortsatte jeg og ga han en klem. Dan bare smilte, mens vi gikk mot bilen til Ryan. ''Her er den'' svarte Ryan og stoppet opp ved den sykeste bilen. Ikke søren om pappa hadde råd til en sånn bil heller.

 

Screen_shot_2012-06-20_at_3.16.14_am_large
*bare uten bånd*

 

''GOODY! Når ble du så rik og ikke pappa?'' spurte jeg sjokkert da jeg så den feteste bilen stå rett foran meg. Ryan la en hånd om skulderen min. ''Jobber man hardt, så lønner det seg. Broren min har nok vært sjalu på denne baben her. Og tro meg, utifra når du er her i Stratford, så skal du bli en snill pike.'' blunket Ryan til meg mens han la kofferten min i bagasjerommet. ''Hvem er det som venter på meg hos deg egentlig?'' spurte jeg kjapt da vi satt oss inni bilen. Det var så lenge siden jeg hadde vært i Stratford sist, og jeg hadde gode venner herifra som jeg hadde holdt kontakten med da vi flyttet vekk. ''Noen folk i crewet jeg vil du skal bli kjent med, og så klart Justin, Butsyy, aka Ryan og Chaz. Sikkert noen venner av dem også'' sa Ryan og konsentrerte seg om veien. Dette kunne bli kjekt ja! Justin hadde sikkert ikke husket meg engang utifra alt han hadde opplevd, men jeg kunne ikke brydd meg mindre. Han var bare et gammel minne som var gravd ned i jorden. En lang kjøretur ble det på oss, og jeg hadde utrolig med jetlag for og si det enkelt og greit. Men da vi stoppet opp utenfor huset hvor jeg skulle bo i sommer, ble jeg straks kurert. ''Velkommen til huset hvor vi i crewet bor mens vi er i Canada'' sa Dan og åpnet døren.

182134_418419001535447_897538656_n_large

 

Dere fikk en litt ekstra lang del. MEN husk det at de første delene gjerne ofte er litt kjedelig. Og dere må vite at Ryan Good er altså onkelen til *dittnavn*. Du har tidligere bodd i Canada, men flyttet til Atlanta. Nå er du på ferie igjen i Canada, fordi foreldrene dine vil at du skal bli litt mer snill, gjerne fordi du har blitt litt ''bad'' i det siste. Annet kommer jeg til å skrive i selve historien, fordi jeg vil ikke skrive tekst om hvordan du er og sånt, attituden får dere vite utifra historie delene! Da er Love Bride i gang.

 

 

-Rano