hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
11.11.2015 / 18:58 / Justin til Norge - all info

Få retten til forhåndssalg av konsertbilletter til Biebers turné!

Heisann dere,

 

Tenkte å dele med dere hvordan dere har muligheten til å få tak i billetter på et eventuelt forhåndssalg som vil komme. Nå er det jo bekreftet Purpose Tour, men om han vil komme til Norge er foreløpig ikke bekreftet. Likevel vil jeg vise dere hvordan dere kan få tak i billetter før alle andre hvis det viser seg at han kommer hit - eller kanskje et annet land? Tidligere har Bieberfever.com vært en offisiell fanside for Justin der fansen fikk mulighet til å betale månedlig for medlemskap. Fordelene her var blant annet retten på forhåndssalg av konsertbilletter! Altså man fikk kjøpe konsertbilletter tidligere enn alle andre.

Nå har Bieberfever endret plattform til appen Fahlo som Justin har reklamert mye om tidligere. Den fungerer veldig annerledes fra Bieberfever, men den vil også gi deg mulighet for forhåndssalg av billetter. Jeg er ikke nøyaktig sikker på hvordan appen vil fungere i forbindelse med salg av billetter, men det vil vi oppdatere om når den tid kommer. Vi anbefaler ihvertfall å være forberedt. Har du vært tidligere Bieberfever-medlem, skal du ha fått en mail med en kode som gir deg et "Silver"-medlemskap. Dette Silver-medlemskapet er kjernen til at noen kan få retten på forhåndssalg. Hvis ikke så må man tjene seg opp til det ved å være aktiv på appen. NB: Koden må ha vært aktivert før august 2015. 


Forresten! Fahlo kan brukes til andre fanbaser også, som blant annet Ariana Grande. 

Dere kan følge bloggen vår på Fahlo om dere ønsker det. Nå er vi ikke særlig aktiv der foreløpig, men tenker å bli det!

 

Innlegg av: Rano Akbar

28.10.2015 / 18:30 / Justin til Norge - all info

#BIEBERINORGE: Danserne er her!

Nå har jeg landet i Oslo, og det er sikkert mange andre som har kommer til byen. For øyeblikket er Justin med Alison og Ryan i Spania. Usikker om hvem som er hvor! MEN, det vi nå vet med sikkerhet er at danserne, i hvert fall Mona ( norsk ), Johnny Erasme og Jon Boogie kom i 14:00-15:00 tiden i dag. De har allerede vært hyppige på twitter, og besøkte blant annet slottet i tre tiden. 

 

 

 

 
 

 

Nå er det i gang Beliebers! Håper dere som har billetter får en opplevelse for livet, og at dere uten prøver å gjøre det beste ut av situasjonen. Vi må huske at det blir turne mest sansynlig allerede neste år! 

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

07.10.2015 / 14:09 / Justin til Norge - all info

Justin kommer til Senkveld!

Det er nå blitt bekreftet av Justin skal på Senkveld torsdag 29. Oktober! I denne anledningen vil han ha en minikonsert for rundt 900 heldige fans på Chateau Neuf, der KUN de som har vunnet billett gjennom konkurranser får tilgang. 

  

Mer informasjon finner du HER! 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

06.10.2015 / 18:42 / Justin til Norge - all info

Scooter bekrefter Norgesbesøk!

Heisann dere.


Scooter har bekreftet ovenfor en norsk belieber at Justin faktisk kommer til Norge. De norske mediene har vært litt usikker, men kan nå bekrefte 100% sikkert at han kommer! Skjermdumpen nedenfor er en samtale mellom Helena og Scooter Braun, altså manageren til Justin. 

Noen som kjenner litt sommerfugler av dette? Dette bringer oss tilbake til gode minner.

 

Innlegg av: Rano Akbar

05.09.2015 / 10:18 / Justin til Norge - all info

Bekrefter ny verdensturné for Bieber

Scooter Braun har nå bekreftet at Justin skal ha ny verdensturné og komme med et nytt album snart. Det har vært mye spekulasjoner rundt dette, men nå har ihvertfall en sikker kilde bekreftet at vi må gjøre oss klar! Nærmere informasjon om billettsalg og sted/tid vil komme her på bloggen når dette blir offentliggjort.

 Gleder vi oss?

 

Innlegg av: Rano Akbar

24.03.2014 / 20:11 / Justin til Norge - all info

Justin eller Demi til Norge

God kveld dere!

 

Ryktene går blant sosiale medier om at Justin kommer til Norge... Eller Demi Lovato... Dette var da etter Billettservice postet en tweet om hvilke konsert vi ønsket å se. Dere kan se tweeten under, og ikke minst gå innpå twitter og gi det en RT! Og gjerne en favorite for Demi Lovato sin del, jeg vil gjerne ha begge hehe :-) Husk at dette ikke er noe form for bekreftelse for at Justin kommer tilbake, men hvem vet om det er et hint eller ikke. 

 

 

Brukeren er forresten helt ekte til dere som lurer. 


 

Tror du det er et hint på at Justin kommer tilbake igjen?

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

 

 

09.08.2013 / 17:00 / Justin til Norge - all info

VIL DU HA JUSTIN BIEBER TILBAKE IGJEN TIL NORGE!?

Heisann dere!

 

 

Okei dette er veldig viktig. Veldig viktig for alle Norske Beliebers å vise stor interesse. Har lagt ut Facebook status på min egen private Facebook, innlegg i Norske Beliebers og nå her på bloggen. Jeg trenger å samle interesse for om dere vil ha Justin Bieber tilbake igjen til Norge neste sommer. Det dere må gjøre er å kommentere om dere ønsker det! Og jeg trenger å vite at Norske Beliebers hjelper meg og hører på meg hvis jeg trenger hjelp til noe. Er det noe dere kunne ha gjort kjære lesere? Vil dere ha Justin Bieber til Norge? Kommenter! Hver eneste kommentar og likes teller.

 

KOMMENTER OG SPRE ORDET! 

VI VIL HA JUSTIN BIEBER TILBAKE IGJEN TIL NORGE NESTE SOMMER, IKKE SANT BELIEBERS?

 

Dere som er venn med meg på Facebook kan like statusen min. Dere som er med i Norske Beliebers kan like innlegget mitt! Og de som ikke kan se innlegget kan kommentere DETTE innlegget. Jo fler jo bedre! Del innlegget og få alle til å kommentere: JA

 

 

Rano

15.04.2013 / 16:38 / Justin til Norge - all info

Hold dere rolige

Hei alle sammen!


Jeg skjønner at det er ganske stort at Justin og crewet hans kommer til Norge, men jeg håper virkelig at vi Beliebers kan roe oss hvertfall 10 hakk ned. Ikke missforstå når jeg sier dette men jeg synes vi overdriver litt for mye med all ropingen og hylingen som skjer nå.
Hvis vi fortsetter å rope som noen galinger og ikke minst springe ut i veien så blir sikkerheten garantert strengere, og sjangsen for å møte Justin eller crewet blir VELDIG liten. Da danserne kom igår ble jeg faktisk overrasket over at Beliebers ble så hysteriske når vi lenge har snakket om å prøve og være mest normal, noe som virkelig ikke skjedde. Jeg blir faktisk flau å oppgitt av Beliebers når jeg ser slikt. Selv om det er danserne til Justin eller han selv så går det faktisk ann å roe seg litt ned hvertfall og ikke minst følge reglene som blir gitt av politiet.

Du må huske på at du ødelegger ikke bare for deg selv når du driver på slikt, du ødelegger for alle. Når du står å hyler som en gærning fordi du nettopp så danseren til Justin så gjør du den personen veldig skeptisk på om det er trygt for han/hun å bevege seg uten i offentlighet. Istedenfor og stå å rope de oppi trynet så kan du heller holde deg rolig og prøve og få til kanskje en liten samtale med de. Jeg er 100% sikker på at viss du snakker med de, så blir de mer trygg på alle Beliebers, og kanskje da komme ut og ta bilder med Beliebers.

Jeg sier ikke at dere ikke skal få lov til å hyle osv, men det finnes visse grenser over hvor gal du kan være før at politiet forsterker sikkerheten.

Jeg tror at når Justin kommer til Norge så ønsker han at minst mulige skal bli skadet og sikkert også å hilse på fans i offentligheten, men det kommer til og bli umulig sånn som dere holder på akkurat nå. Vi kan si det sånn; For hver gang du hyler å lager bråk så ødelegger du for en Belieber.

Det er helt greit at det blir sang og morro på Telenor Arena, men vær så snill og prøv å oppføre dere litt inne i sentrum og der Justin kommer til og bo. Det hjelper ikke og stå å hyle
som en gris i håp om at Justin eller noen fra crewet skal komme ut, du skremmer dem bare.

Viss dere forsetter sånn, så blir sikkerheten forsterket, og jeg vil virkelig IKKE ha mer sikkerhet og flere regler enn det som er nå.

Håper derfor alle kan PRØVE og oppføre seg litt. Vis respekt for de personene rundt deg og ikke minst pass på deg selv.

//Katrine Aasland

14.04.2013 / 23:30 / Justin til Norge - all info

Når kjører Bieberbussene fra de ulike byene?

Er du stresset over at du fortsatt ikke har fått med deg når Bieberbussen kjører fra ditt området? Det er fullt mulig at dette innlegget har blitt lagt ut tidligere, men for sikkerhetsskyld poster jeg det på nytt.Bussene kjører tilbake rett etter konserten :) 

Kilde: Atomicsoul.no/Justin-Bieber-FAQ

- JDBNorway 

14.04.2013 / 23:24 / Justin til Norge - all info

Spørsmål og svar angående konserten

Det er utrolig mange forvirrelser rundt konsertene, hva som er lov og hva som er forbudt. Jeg har dessverre klart å svare feil på noen spørsmål i kommentarfeltet, så jeg anbefaler at dere heller spør folk som faktisk har riktig info (for eksempel Telenor Arena og Atomic Soul). Sjekk ut denne nettsiden - de har svart på det aller meste, blant annet dette:

Bagasje ? finnes det noen muligheter for oppbevaring?
Det vil ikke være mulig å ha med seg større bagasje som sekker og bager inn på konserten. Vi har dessverre ikke muligheter for oppbevaring. Det finnes oppbevaringsbokser som kan benyttes på Oslo Sentralbanestasjon, da det heller ikke vil være noen garderobe på arenaen.

Hvordan skal vi komme oss ut til arenaen?
Det er ingen parkeringsmuligheter eller muligheter til å slippe av/hente personer i nærheten av arenaen. Derfor oppfordrer vi alle til å benytte seg av kollektivtrafikk som er satt opp.

Alternativene er her:
? Shuttle-bussen som går fra Oslo og ut til arenaen vil begynne og gå fra kl. 12:00 fra to holdeplasser. Dronningens gate (ved Oslo S) Abelshaugen (oversiden av Nasjonalteateret). Shuttle-bussene går ikke fra andre stasjoner enn de oppgitt over her. Det koster 100 kr for en tur/retur billett. Shuttle-bussene kjører tilbake til byen umiddelbart etter konserten
.
? Bieber-ekspressen/Langdistansebussene fra ulike byer i Norge. Disse ankommer arenaen og parkerer rett ved innslippsområdet. Alle tar sikte på å ankomme kl. 17.00. Billetter kan kjøpes på www.billettservice.no. Billettsalget for disse bussene vil bli avsluttet 9. april. 

? Rute-tog/buss til Lysaker stasjon, som er nærmeste kollektive knutepunktet. Kjører du langveisfra med bil henviser vi til parkeringsplasser i Asker, Sandvika og Oslo for å så kjøre kollektivt til Lysaker Stasjon. Det er en kort spasertur fra Lysaker stasjon til Telenor Arena; som er godt merket.

Kan jeg ta med meg plakat inn på arenaen?
Plakater er tillatt. MEN stenger, stolper og harde gjenstander er ikke lov. Vis hensyn til andre konsert publikummere slik at dere ikke hemmer sikten til de som står bak.

 - JDBNorway

14.04.2013 / 22:30 / Justin til Norge - all info

Viktig info til konserten

Hei alle sammen!

 

Kilde: Topp.no

 

VIKTIG:
? Pass på at du får i deg nok mat og vann gjennom dagen og kvelden!
? Kle deg godt. Det kan fremdeles være kaldt i april, og det norske været kan være uforutsigbart.
? Hold deg sammen med dem du skal på konsert med. Gjør gode avtaler på hvor dere skal møtes om dere skulle komme bort fra hverandre.
? Lytt alltid til beskjeder fra arrangør, politi, vakter, helsepersonell og andre som jobber på arenaen.
? Ta godt vare på hverandre! Ikke press i køen og hold dere rolige. Alle vil få plass inne på arenaen, så ingen grunn til å stresse. Hvis du vil ut av mengden kan du gå ut til siden, og trekke deg tilbake til et området med mindre trykk.
? Ingen harde gjenstander vil være tillatt å ha med seg inn på arenaen. Dette gjelder også paraplyer, flasker, brus bokser etc.
? Profesjonelt foto- og videokamera er ikke tillatt. Du kan ta med deg mobilkamera eller kompakt kamera uten profesjonell linse.
? Vi anbefaler på det sterkeste at alle under 13 år går i følge med foresatte eller eldre venner som også har billett til konsertdagen.

LES MER HER:

http://www.topp.no/914864/skal-du-paa-justin-konserten 

 

//Katrine

14.04.2013 / 22:06 / Justin til Norge - all info

Vil du følge Bieber hysteriet i Oslo?

Hei alle sammen!

 

 

Hvis du kun er innom bloggen vår for og følge med på hva som skjer i Oslo de neste dagene, så kan du bruke kategoriene '' Justin er i Norge '' og '' Justin til Norge - All info '' til og holde deg oppdatert! Du finner kategoriene våre i sidemenyen som er til høyre på bloggen! 

 

Du kan også like facebooksiden vår på facebook hvor vi kommer til å oppdatere når ting er bekreftet. Vi har mange som kommer til å blogge denne uken, så nyheter og alt som skjer denne uka kommer ut på bloggen så fort som mulig! 

 

Dette er vår facebook side:  https://www.facebook.com/pages/JDBNorwaybloggno/195356240501872?ref=hl 

Anbefaler alle og sjekke bloggen, VG, Atomic Soul, Twitter og TV2 viss dere trenger å vite noe.

 

Vi skal prøve og være så raske så mulig på og legge ut ting som er sant. 

 

//Katrine

14.04.2013 / 21:48 / Justin til Norge - all info

Politiet måtte fjerne beliebers fra Grand Hotel - VG

Hei alle sammen!

Søndag kveld måtte politiet reise til Grand Hotel for å fjerne «beliebers» som blokkerte inngangen.

Søndag kom Justin Biebers dansere til Oslo og Grand hotel. Kort tid etter hadde i overkant av 50 personer møtt opp utenfor hotellet i håp om å få et glimt av danserne.

Etter hvert ble det kaos da flere «beliebers» fulgte etter danserne, og løp inn i resepsjonen, skriver Dagbladet.

- Det stemmer at vi har vært på Grand Hotel for å be personene som sperret inngangen om å gå på andre siden av gaten, sier operasjonsleder Hilde Walsø i Oslo politidistrikt til VG.

Hun foreller at de oppmøtte etterkom politiets pålegg.

- Det var mye hyling og skriking da de fikk beskjed om å flytte seg, men de gjorde det etter hvert. Det er en annen sak hvor lenge de holder seg der.

Shaun Evaristo er en av Biebers dansere, og søndag skrev han på Twitter om sitt første møte med norske Bieber-fansen.

-Wow.. Hadde nettopp mitt første møte med beliebers her i Norge. whoa! Det er ekte der ute.. #tooagresive.

Lørdag var musikkanmelder Morten Ståle Nilsen på plass i GelreDome i Arnhem, hvor den kanadiske pophelten (19) holdt konsert for å ta pulsen på Justin Bieber.

VG har vært i kontakt med Grand Hotel, og de ønsker ikke å kommentere saken.

 

 

//Katrine

 

 

 

14.04.2013 / 19:31 / Justin til Norge - all info

Justin er IKKE i Norge

Hei alle sammen!

 

Katrine som skriver nå, tenkte jeg bare skulle blogge litt for dere nå som jeg faktisk har litt tid før jeg drar til Oslo i morgen. Skjønner mange er stresset og at mange tror Justin er i Oslo siden danserne og noen fra Crewet er der. Jeg skal prøve og få blogget for dere de neste 5 dagene også, hvertfall om kveldene og kanskje skrive litt om hvordan dagen til oss JDBnorway-bloggere har vært! De neste dagene kommer til og bli bra, og vi skal nok kose oss i Oslo alle sammen! Håper vi treffer mange av dere lesere:)

 

Men tilbake til innlegget. Justin lander TIRSDAG. Danserne til Justin kom idag til Oslo fordi de skal blandt annet ha Workshop for noen heldige dansere som ble tatt ut til å danse med dem. Rano og Esin skal også på photoshoot med danserne i morgen klokken 12.00 pga CAOS, noe som dere helt sikkert får høre mer om i morgen når de har vært på det. For dere som tror Justin er i Oslo, det er han ikke. Justin er trolig nok på en liten ''ferie'' før han lander på tirsdag og skal ha 3 konserter på rad her i Norge. 

 

For dere som fortsatt tror Justin er i Oslo, han er ikke det. Alt som står på facebook og twitter er ikke sant. Atomic har sagt at Justin kommer tirsdag, og det er det som er sant. 

 

DANSERNE TIL JUSTIN ER NÅ PÅ GRAND HOTELL FOR DERE SOM IKKE VET DET. 

 

Hadde ikke noe annet bilde på pc'en min akkurat nå. 

 

//Katrine

13.04.2013 / 11:21 / Justin til Norge - all info

Pakkeliste til konserten

For noen få dager siden, så skrev jeg et innlegg angående pakkeliste som man kan være lurt å sjekke før man pakker og underveis. Derfor spurte jeg dere lesere hva som var lurt å ha med, og om dere kunne publisere deres pakkelister. Derfor kombinerte jeg deres pakkeliste + min, som en oversikt for dere og hva som er lurt å ha med. Husk at det jeg skriver under ikke nødvendigvis trengs med. Denne pakkelisten beregnes for en som meg som reiser fra en annen by til Oslo. 

 

Foreløpig det jeg har. Noe som er glemt? :-) Håper det var til hjelp. Noen ting er selvfølgelig ikke viktig, og enkelte ting er jo ulike grunner til hvorfor jeg skal ha med. Skyss kortet mitt er til bruk i Bergen og ikke i Oslo forresten. 

 

 

Rano

12.04.2013 / 21:42 / Justin til Norge - all info

Det endelige Bieberkartet

Dette bildet fikk jeg tilsendt fra Atomic, som da viser det endelige Bieberkartet. En oversikt over hvor bieber-bussene stopper, shuttlebussene and so on. Dere som stopper ved Lysaker stasjon vil få veiledning til Telenor Arena hvis dere ikke er kjent igjennom områdene. Det skal altså ikke være vanskelig å finne fram hvis du ikke er kjent i området! Følg folkemengden og spør vaktene. 

 


Det blir en innslippingsområdet. Hvis dere ser der det står Inngang, så vil det være en billettsjekk der. Alle uten billetter kommer ikke inn til selve innslippingsområdet. Det er for å ikke skape unødvendige køer og slikt. Så ser dere der pilen går innover mot der det står en ''i''. Her vil Belieberne kunne sitte og slappe av, spesielt de som ankommer Telenor Arena tidlig. Dette vil være for å ikke skape køer og slikt. Her vil vi få informasjoner vi trenger å vite om konserten, og det blir steder hvor vi kan gå på do, kjøpe mat og drikke. Men det er kjempe lurt å drikke mye, og ikke minst spise før dere kommer! - Deretter vil det bli en kø til, og denne køen er før vi ankommer selve Telenor Arena. En slik kø som er på flyplasser når du skal igjennom sikkerhetskontrollen. Når dere får ankomme selve inngangene utenfor Telenor Arena vil ikke bli gitt beskjed om før den tid kommer og sikkerhetsvaktene mener tiden er inne, og derfor er det lurt med mat og væske så vi har energi nok til det. 

 

Ellers kan dere se oversikt over Lysaker stasjon, Bieber expressene og slike praktise ting. Husk at dere må benytte dere av kollektiv transport! Kle dere etter været. For i følge Yr.no så er det dette været vi kan forvente oss denne uken som kommer:Håper dere skjønte opplegget. Atomic gjør dette som sagt bare for deres egen sikkerhet. Dere må kunne tenke litt langt for å se ting fra flere synspunkter, og vite at de ikke vil det skal bli kaos som det var 30.mai. For i år så er vi tredobbelt så fler, og derfor krever det et større ansvar. Alle håper selvfølgelig vi kan oppføre oss, så da håper jeg vi kan gjøre det. Du kommer lengre da. Husk at DU kanskje klarer å oppføre deg på konserten, og at muligens ikke du trenger høy sikkerhet på konserten, men husk også det at det er mange yngre der ute som ikke klarer å ta vare på seg selv. Vi må skape et bra miljø mellom Beliebers og sikkerhetsvaktene.

 

Dere kan lese nyttige innlegg om Justin sitt Norges besøk i kategorien vår ''Justin til Norge - all info''

 

 

Rano

12.04.2013 / 21:15 / Justin til Norge - all info

Justin sine dansere

Heisann :-)

 

Vi skrev nettopp om at Justin lander 16.april, men danserne derimot lander tidligere. Dette er pga. ulike arrangementer som de skal være med på. Nå snakker jeg ikke om alle danserne, men noen av dem. Justin sine dansere skal blant annet være med på en photoshoot den 14.april, der de skal stå modell for CAOS buksene. Og denne photoshooten skal faktisk meg og Esin være tilstede på og henge med Justin sine dansere, så vi får hilst på dem og slikt! Kanskje vi kan spørre dem om noen spørsmål fra våre lesere til dem? Eller lage en video? - Anyway, de skal jo ha andre arrangementer som blant annet Workshop den 15.april. Dere kan faktisk følge meg backstage med hva de skal gjøre og slikt ved å følge faophongcao på Intagram. Anbefales!! :-) - (eller meg - Ranoakbar)Da får dere sett litt ''Behind the scenes'' når Justin sine dansere er i Oslo og loker rundt osv!

 

 

 

 

Rano

12.04.2013 / 21:03 / Justin til Norge - all info

Justin lander i Norge, dato

Heisann dere! :-)

 

Har endelig gleden av å fortelle dere at på NRK P3 har dem sagt at sikkerhetsselskapet Pro Sec har bekreftet atJ ustin lander den 16.april på ettermiddagen, og blir deretter fraktet videre direkte til Telenor Arena med helikopter for hans og deres egen sikkerhet. Han blir også fraktet med helikopter fram og tilbake til hotellet han skal sove på, og til Telenor Arena de andre dagene. Trolig skal han ligge på Holmenkollen utenfor Oslo også. Datoen er ikke hundre prosent fastsatt, og kan forandres.

 

 

 

Hva syntes dere om at han lander på konsertdagen?

 

Rano

11.04.2013 / 21:00 / Justin til Norge - all info

NØDLADER TIL IPHONE,SAMSUNG OG HTC

Hei alle sammen!

 

Du begynner og bli tom for strøm på telefonen din og du står i kø for og komme inn på Justin's konsert. Hvordan skal du da ladde telefonen din?

 

Clas Ohlson har svaret! Nemlig en nødlader for din telefon:

 

Denne nødladeren koster kun 99 kr, og det eneste du trenger er en USB-kabel som du kan koble fra ladderen til mobilen din. Denne har fått veldig godt respons, og du får kjøpt den på alle Clas Ohlson butikker i Norge. Det dummeste er at den er ganske så stor til og gå rundt og bære på hele tiden, men den funker ekstremt godt, og viss du ønsker deg en god og billig løsning på at du ikke går tom for strøm til konserten så passer nok denne deg perfekt. KAN BRUKES TIL ALLE TELEFONER SOM HAR USB-TILGANG. (Iphone4,4S,5. Samsung, HTC, Nokia, LG, Sony Ericsson osv) 

Du trenger batteri til denne ladderen. 

 

 

Denne nødladeren har jeg nettopp kjøpt til meg selv, og jeg har faktisk ikke ladet telefonen min på flere dager fordi jeg kun har brukt denne når jeg ser at telefonen har begynt og gå tom for strøm. Den koster 199 kr og den er ekstremt liten og effektiv. Jeg får plass til den i pengboken min, og slipper derfor og ha en stor lomme til den sånn som du må ha til den andre som er større. Det finnes to typer utav denne OYAMA nødladeren, en til iphone, og en til samsung og HTC. Jeg er litt usikker på om du kan bruke den til Iphone 5, men det kan du spørre om i butikken nær deg. 

Denne ladderen kobler du til PC'en din og etter noen timer så har du batteri for flere timer! 

 

Har du noen av disse nødladerne? Funker de bra? 

 

//Katrine

11.04.2013 / 20:25 / Justin til Norge - all info

Her er Biebers konsertkrav til Oslo-besøket

Hei alle sammen!

Ønsker av mat:

Fruktfat.
Grønnsakstallerken.
Ferske sitroner.
To flasker honning.
Svenske drops.
Oppkuttet grovbrød og loff.
Ketchup.
Majones.
Potetgull.
Mikset nøtteblanding.
Tolv pakker vitaminvann.
Ulike sorter urtete (Kamomille, Grønn Te, Organic Throat Coat).

To kasser flaskevann.

To kasser ingefærøl.

En kasse Coca-Cola.

 

Ønsker av klær:

To pakker med hvite sokker i XS.
En pakke hvite T-skjorter med hals i XS og L.
En pakke hvite «tank tops» i L og XL.
En pakke hvite skjorter i L og XL.
Ti rene hvite håndklær. En steamer.
Antibakteriell såpe.

 

Les mer her: http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10102405 

 

//Katrine

07.04.2013 / 12:35 / Justin til Norge - all info

Det gir deg ingen rett

God morgen solstråler :)


 

Jeg tenkte å ta opp noe litt viktig angående konserten, noe jeg har sett litt rundt omkring på nettet - blant annet i Norske Beliebers. Har sett at det stadig vekk dukker opp kommentarer og innlegg om framtidens One Less Lonely Girl her i Norge, og hvor negativ folk blir til det. Har sett kommentarer som forteller at vedkommende kommer til å bli ''jævlig sur'' eller ''ikke være glad'' på One Less Lonely Girl (OLLG) sine vegne, at de kommer til å bue på henne og gjøre det til en negativ opplevelse. Min tolkning til det er at hvis flere tusen jenter i samme arena skal bue på OLLG, og gjøre det til en negativ opplevelse for henne, blir den verste opplevelse noen gang. Tenk hvis det var deg som satt på den stolen og endelig fikk oppfylt din drøm, men det ble om til tidenes verste opplevelse, rett og slett fordi noen fjortisunger ikke tåler å være glad på andres vegne.

 

Mens vi tar opp emnet OLLG, så kan alle i salen bli det - jenter så klart. Og jeg håper virkelig at akkurat du eller dere, kan være med på å gjøre opplevelsen spesiell for henne. Det blir tre OLLG i Norge, tre utrolig heldige jenter. Tre jenter som kommer til å få et minne for livet. Så vennligst ta det til deg. Ikke vær en sjalu drittunge, selv om jenta som sitter forran deg fikk oppfylt sin drøm og ikke deg. Alle er ikke like heldige, men når det først er en heldig jente der ute, kan vi gjøre opplevelsen ekstra spesiell. Tenk da, kanskje det en dag blir deg?:) Husk først og fremst at det gir deg ingen rett til å hate på henne.

 

Og til dere som har tenkt dere å hate på Norges framtidige One Less lonely girl:


;)

 

 

 

Rano

05.04.2013 / 22:15 / Justin til Norge - all info

Her skal Justin bo i Norge!

Jeg vet ikke om det Se og Hør er sant, eller bekreftet 100%. Ryktene sies at det blir ombestemt hele tiden hvor Justin skal bo under oppholdet sitt. Men artikkelen er av Se og Hør, og i mellomtiden skal vi finne ut om det er sant eller ikke. Vi oppdaterer selvsagt med engang til dere :-)


SEOGHØR.NO: Tirsdag 16. april lander en av verdens største popstjerne, Justin Bieber (19), på norsk jord, og Se og Hør kan allerede nå avsløre hvor 19-åringen og hans følge skal bo.

Etter det Seoghør.no erfarer, har den styrtrike ?Boyfriend?-sangeren valgt ærverdige Holmenkollen Park Hotell som sitt hovedkvarter, og vil dermed kunne nyte den fantastiske utsikten over Oslo.

Luksushotellet, som ble bygget i 1894, har flere luksussuiter. Det er likevel ?Executive Suiten? som er den største med sine 150 kvadratmeter, og det er trolig her Justin vil koble av mellom sine tre konserter på Telenor Arena.

På suiten vil han disponere egen spisestue, peisstue, konferanserom, to svære soverom, to luksuriøse bad og eget kjøkken. Luksusen koster over 15 000 kroner per døgn.

Skulle restaurantmat friste, vil Justin kunne nyte kulinariske opplevlser på hotellrestauranten De Fem Stuer.

Seoghør.no har vært i kontakt med Holmenkollen Park Hotell, men foreløpig ikke lykkes i å få en kommentar fra ledelsen.

Da Bieber besøkte Norge i fjor bodde han på Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo sentrum.

Tusenvis av elleville ?Beliebers? samlet seg i gatene utenfor hotellet, og skapte total kaos i hovedstaden.

Denne gangen lover både arrangør og politi at de har full kontroll. 

 

 

Så Se og Hør bekrefter altså det at Justin skal bo på Holmenkollen Park Hotell.


Hva tror dere?

 


Rano

 

02.04.2013 / 13:40 / Justin til Norge - all info

Vg - Gjerder inn Bieber-fansen

Hei alle sammen!

 

 

Kilde: VG.no

 

 

- Det vi er mest redde for er store folkemasser i bevegelse. Derfor er det blant annet veldig mye gjerder som skal benyttes. Mange kilometer med barrikader skal brukes, sier politioverbetjent Tomm Berger ved Asker og Bærum politidistrikt til VG.

Popfenomenet Justin Bieber (19) spiller tre utsolgte konserter på Telenor Arena på Fornebu 16., 17. og 18. april. Det betyr at drøyt 66000 norske «beliebere» skal på konsert med helten i løpet av tre hektiske dager.

Berger skal være innsatsleder under Bieber-konsertene i Norge. Sammen med arrangøren Atomic og sikkerhetsselskapet ProSec har politiet vurdert hvilke tiltak som bør, og skal, på plass for å ivareta sikkerheten best på alle mulige måter.

Har lært av kaoset

- Vi lager en trygg trafikkavvikling, slik at folk ikke kommer i konflikt med trafikken. Man har også gjerder og soner som er nøye satt opp og dimensjonert, slik at folk ikke skal bli klemt, opplyser han.

På grunn av gjerdene skal det ikke være mulig å stoppe med bil for å slippe av eller plukke opp personer, foruten dedikerte henteområder.

- Vi er livredd for en situasjon der noen blir påkjørt og skadet, sier Henning Kristiansen, operativ leder i ProSec, til VG.

Justin Bieber besøkte Norge i mai i fjor i forbindelse med gratiskonserten i regi av plateselskapet. Svært mange ungjenter ble klemt sammen på et lite område da tenåringsidolet opptrådte ved Operaen i Bjørvika. Minst 49 ble skadet og 19 sendt til sykehuset under og etter konserten.

- Vi har lært av det, selvfølgelig, og har klare synspunkt på hvordan vi bør gjøre denne gangen, hevder Kristiansen.

- Hovedlærdommen er jo å være sikker på at man er tidsnok på plass, så man ikke blir overrumplet av at mange fans har ankommet og får en situasjon man ikke klarer å reversere, mener Berger.

Ifølge en undersøkelse gjort av Atomic har nærmere 80 prosent av de som skal på Bieber-konserten svart at de planlegger å være ute på området rundt Telenor Arena to til fem timer før konserten starter.

Unik interesse

- Med enkel regning skjønner vi at nærmere 20000 kommer til å være til stede før dørene åpnes. Det gjør dette spesielt, påpeker Kristiansen.

Politiet oppfordrer på det sterkeste publikum til å ta offentlig transport som buss og tog. Etter planen skal gangveien fra Lysaker stasjon være gjerdet inn, og det vil også være vakter langs gangveien.

- Det blir helt trygt å spasere ut til arenaen, og vil ta 10-15 minutter i vanlig gangtempo, forteller Berger.

Shuttlebusser vil gå til Telenor Arena fra Oslo sentrum. I tillegg har konsertarrangøren satt opp ekspressbusser fra 28 byer i Norge.

Det skal også legges opp til å selge mat og drikke på utsiden, slik at konsertgjengerne ikke skal bli dehydrerte og ha matmangel.

- Er man litt oppkavet og litt giret opp så glemmer man å spise. Det er viktig å få i seg mat og drikke slik at de får oppleve konserten, oppfordrer Kristiansen.

ProSec har mellom 200-250 ansatte som skal jobbe med Bieber-konsertene på Fornebu, i tillegg til politi.

- Vi går aldri ut med hvor mange som er på jobb. Vi kommer til å være mange dag, kveld og på natten, opplyser Berger.

Kristiansen er ikke bekymret for håndteringen av folkemassene inne i Telenor Arena.

London-besøk

- Normalt er det to rader med barrikader foran scenen. Nå blir det tre stykker, med et nøye tilpasset antall mennesker inni hver.

Fra tidligere er det kjent at en delegasjon med representanter fra arrangør, politi og sikkerhetsselskap har vært på London-besøk for å se hvordan Justin Bieber-besøk har vært håndtert i den engelske hovedstaden.

- Vi har 25 års erfaring med sikkerhet på store konsertarrangementer i Norge. Vi har også vært i møte med produksjonsledere, og crewet til Justin Bieber, for å være forberedt. De sa vi var ekstremt langt fremme i forhold til de fleste andre land på dette, forteller Kristiansen.

BILDESERIE: Se Justin Biebers første Norgesbesøk i bilder

Gode råd for konserten:

** Pass på at du får i deg nok mat og vann gjennom dagen og kvelden.

** Kle deg godt. Det kan fremdeles være kaldt i april, og det norske været kan være uforutsigbart.

** Hold deg sammen med dem du skal på konsert med. Gjør gode avtaler på hvor dere skal møtes om dere skulle komme bort fra hverandre.

** Lytt alltid til beskjeder fra arrangør, politi, vakter, helsepersonell og andre som jobber på arenaen.

** Ikke press i køen og hold dere rolige. Alle vil få plass inne på arenaen, så ingen grunn til å stresse. Hvis du vil ut av mengden kan du gå ut til siden, og trekke deg tilbake til et område med mindre trykk.

** Ingen harde gjenstander vil være tillatt inn på arenaen. Dette gjelder også paraplyer, flasker, brusbokser etc.

** Profesjonelt foto- og videokamera er ikke tillatt. Du kan ta med deg mobilkamera eller kompakt kamera.

** Vi anbefaler på det sterkeste at alle under 13 år går i følge med foresatte eller eldre venner som også har billett til konsertdagene. 

 

 

//Katrine

31.03.2013 / 15:15 / Justin til Norge - all info

Svar på spørsmål om konsertene

Hei! 

Jeg har sett at det er en del spørsmål i kommentarfeltet om ting som har noe med konsertene i april å gjøre. Rano har laget en egen katagori her på bloggen hvor all informasjon om konsertene vil bli lagt ut. Selv de som har arrangert konsertene har skrevet et informasjons innlegg. Jeg tror nok dere vil få mange gode svar dersom dere klikker dere inn på siden. Dere finner lenkene til de forskjellige stedene dere kan finne informasjon under:

 HER finner du innleggene til Rano. Veldig godt forklart og en del tips dere kan ta med dere.

HER finner du innlegget til Atomic Soul. Der er den en oversikt over alt du trenger å vite.

 

Jeg vil også legge til at det ikke er lov til å ankomme Telenor Arena før klokken 10:00 alle konsertdagene. Om du kommer før den tiden vil du bli vist bort fra plassen. Det gjelder også de som IKKE har billetter.
Håper dere fikk svar på noe av det dere lurer på. Nå er det ikke lenge igjen til første konsert! Wææ, vi gleder oss :)

 

 

Her er oversikten på hvordan plassene er blitt satt opp.

 

-Sandra

24.03.2013 / 17:07 / Justin til Norge - all info

Forberedelse til april, atomic svarer - BILLETT & ARENA

Heisann! Da kommer kategori 2, nemlig om Billetter & Arena. Her var det relativt mange spørsmål, men de jeg har svart på er de som jeg vet svaret på. Håper dere blir fornøyd!:)


 Jeg nevner det igjen her. Det er ikke mulig å komme seg inn ved Telenor Arena området tidligere enn klokken 10. Alle som kommer tidligere vil bli vist vekk fra plassen. Dette gjelder også folk uten billetter.

 

 

Arena:
 

Begynner innlegget med litt småfakta om Telenor Arena som gjerne er litt greit å vite. Telenor Arena var tidligere kjent som Fornebu arena, og den ligger på Fornebu som ligger i Bærum. Under kan dere se en oversikt over arenaen under Justin Bieber konserten, og de ulike inngangene og plassene. Husk at bildet er kun tatt som en oversikt for det som skal være på Justin Bieber konserten. Til dere som også lurer, oppvarmingsartisten som er bekreftet hittil er Carly Rae Jepsen. Ingen vet sikkert når Justin kommer på scenen heller. 

 

 


Alle feltene som er merket med grå, er ikke til salgs eller vil ikke være til bruk.

 

 

Jeg vet at noen av inngangene som for eksempel E2 ikke er med i oversikten, men det gjør ikke noe. Dere vil finne den når dere ankommer konserten. Har du og venninen din ulike type innganger? Se på den lille oversikten under over hvilke innganger som kan gå sammen. Telenor Arena har under denne konserten 6 ulike innganger, og det er D1, D2, D3, E1, E2 & E3.


Inngang D2 og E2 kan gå samme inngang.
Inngang D1 og E3 kan gå samme inngang.
Inngang D3 og E1 kan IKKE gå samme inngang. 

 

 

Dere må følge disse inngangene etter hva som står på billetten din. Dere vil bli delt opp etter dere er inne på arenaen utifra de ulike feltene dere skal på som Golden Circle og Diamond Circle. Bare et eksempel.

Innslippsområdet under dette arrangementet er annerledes enn det ting har vært under andre konserter på Telenor Arena. Det kommer til å være ett felles innslippsområde for alle innganger. Alle som skal inn på konserten - uansett type billett - må gjennom dette området. Det er satt opp toaletter og enkel servering. Når dere slippes inn mot arenaen rett før dørene åpner, vil dere gå inn til respektive innganger som man finner informasjon om på billetten deres.

 

Under konserten vil det bli gitt ørepropper til de som trenger det. Det går også an å ta med seg ørepropper hvis dere har behov for deres egne!

 • Det vil bli litt trangt på konserten og i køsystemene. Derfor er det kjempe viktig å ta hensyn til at det er andre i arenaen og ikke bare deg. Jeg skal skrive et eget innlegg om sikkerhet og sånt noen dager før avreise. Det vil være vakter og helsepersonell over alt.
 • De som har kjøpt HC(handikappet) billett vil få plassering på HC-området hvor sikten vil være fin. Men de som har kjøpt vanlig billett og bruker rullestol kan stå der billetten er, men det er på eget ansvar og utsikten vil ikke bli bra ettersom det er mulig for at flere tusen står foran deg. HC betaler full pris, men ledsager går gratis (betaler kun billettavgift på 20,-) Det er kun personer med gyldig ledsagerbevis som kan følge en rullestolbruker inn (veldig viktig!!!). Ledsagerbevis deles ut til de som har behov for ledsager, ikke ledsageren. Hvis man ikke kan vise gyldig bevis ved inngangen, må man betale full pris.
 • Mange har spurt om scenen foran vil være så høy at ingen ser noe, og svaret til det er nei. 
 • Barn som skal sitte på fanget til foreldre må betale for egen billett. Hver og en person skal ha sin egen billett og betale full pris.
 • Harde gjenstander er ikke lov å ta med. Dette gjelder paraplyer, flasker, brus bokser, etc.
 • Det vil ikke være mulig å oppbevare bagasjen sin et sted under konserten eller ha med seg store bagasjer som sekker og bager. 

 

 

Billetter:

Dette er bare et eksempel på en billett. Det finnes flere typer som ser forskjellige ut! Kommer helt an på hvor du har kjøpt billetten din. Men alle billetter skal være en slags lignende type med strekkode og alt. Ikke ticket-fast billett/print home/ eller e-post billetter.

 

Det er mange spørsmål om billetter som kommer og går. Først og fremst litt informasjon om billetten deres. Har dere kjøpt billett av en privatperson og er usikker på om den er falsk eller ekte, så kan dere trykke HER for å finne det ut. Der har jeg skrevet om hvordan dere kan finne ut om billetten er falsk eller ikke! Hvis den er kjøpt hos Billettservice eller hentet på Narvesen/ 7/11 har du ingenting å bekymre deg om. Husk at til konserten så finnes det kun orginale papirbilletter. Din billett er et verdipapir som må passes veldig godt på! Alle med falske billetter vil dessverre bli nektet adgang.

 

 • Når du tar med billetten din, så  du ha med både strekkoden og selve billetten med informasjonen på. Som dere kan se på bildet over, altså den gule delen og strekkoden. Det gjør ingenting hvis delene er revet fra hverandre, så lenge du har med deg begge delene. Jeg har selv ringt Billettservice og spurt, og de sa det var greit så lenge begge delene var med. Det er med strekkoden du kommer inn, og det er med den gule delen all informasjon står. Har du trøbbel med billetter, kontakt billettservice.
 • De med falske billetter blir dessverre nektet adgang.
 • DERE MED V.I.P FÅR IKKE EGNE INNGANGER, VERTER ELLER EGET FELT. I denne V.I.P pakken som du har kjøpt billetten din for, så inngår det kun en V.I.P billett med JB bag med diverse ting i baggen. Hver kjøper henter sin egen bag selv. Det kommer med informasjon når det er bestemt hvordan det skal ordnes. 
 • Det er lov å ta med plakater inn. MEN stenger, stolper og harde gjenstander er ikke lov. Vis hensyn til andre på konsert publikummere slik at dere ikke ødelegger utsikten for andre. Dette gjelder også store plakater. Og ber noen deg inne på konserten ta ned plakaten fordi det ødelegger utsikten, så gjør du det med engang.
 • Meet&Greet eller VIP Diamond/Golden/osv. Får sine informasjon om pakkene sine og slike ting når konserttiden nærmer seg. Ting er ikke helt klart enda, men når det er klart vil det bli sendt. Husk å sjekk mailen deres, det er kjempe viktig. Har dere kjøpt VIP package av en annen, sørg for å be personen om og få informasjonen. Husk at VIP pakkene bare består av en vanlig V.I.P billett + JB bag med godsaker i.
 • Billetter som finnes er: Meet and greet VIP package, Diamond Circle, Golden Circle, Ståplasser, Sitteplasser, The Diamond VIP package, The Emerald VIP package &The Sapphire VIP package.

 


 

Her har dere en liten oversikt rundt Telenor Arena som jeg fikk på mail :-)

 

 

 

 

Det kommer flere kategorier i løpet av uken forhåpentligvis. Da skal det bli masse god blogging. Et nytt design er også på vei! 

 

 

 

Rano

15.03.2013 / 11:18 / Justin til Norge - all info

Forberedelse til april, atomic svarer - TRANSPORT

Heisann! Første innlegg med forberedelser til april. Anbefaler dere å lese nøye igjennom alt. Husk at dette er alle regler som må bli fulgt. Dette her er kun 1 kategori, det kommer flere! Alle disse forberedelsene vil bli lagt inn i kategorien ''Justin til Norge - all info''. Det tar veldig lang tid for meg å lage innleggene, ettersom jeg må gjøre enkelte research selv og få det til å bli så perfekt som mulig. Mange av kildene mine som jeg har brukt er fra Telenor Arena, Atomic og Samrin som hjalp meg med bussrutene. Håper både jeg og Atomic har besvart spørsmålene deres bra nok!


Først og fremst noe som ikke har med transport å gjøre, men som jeg tenker er viktig å få med aller først. Folk spør meg hele tiden når man burde komme til arenaen, og det jeg vil si er at det ikke vil bli mulighet å komme inn på Telenor Arena området før klokken 10:00 på morgningen. Alle som møter opp før klokken 10 eller som ikke har billett til konsertdagen vil bli vist bort fra plassen. Og sånn er det bare for deres egen sikkerhet :-)

 

Hvilke transportmidler går til Telenor Arena?

1 - Buss)
Man tar bussen fra busstoppene utenfor Oslo S ved trafikanten, stoppet heter jernbanetorget. Her tar man buss nummer 31 Fornebu/Snarøya, som kjører hvert 6.minutt ut til Telenor Arena. Det er til vanlig de kjører hvert 6.minutt, men for å sikre deg enda mer til den tiden du har tenkt deg til Telenor Arena, anbefaler jeg å sjekke ruter.no. Der får du opp all informasjon om bussruter i Oslo, hvis du har tenkt deg et annet sted enn Telenor Arena også. Vanligvis skal man gå av på Fornebuparken, men under store arrangementer blir dette stengt for å unngå trafikk. Derfor vil rutebussene bruke holdeplassen ''Telenor Fornebu'' for av- og påstigning. Det tar cirka 3-4 minutter å gå fra holdeplassen til Telenor Arena. Dere kan trykke HER for å se på busspriser for alle aldersklasser. Det vil også være mulighet for Shuttlebusser som går fra to busstopper kalt 'Dronnings gate' (ved Oslo S) og 'Abelshaugen' (oversiden av Nasjonalteateret) som vil begynne å gå fra klokken 12:00. Det koster 100,- for en tur/retur billett. Shuttlebussene kjører umiddelbart etter konserten er over. 


2- Tog) Det er også mulighet å ta tog ut der med Telenor Arena, problemet her er at tog stasjonen som toget stopper på er ikke rett ved Telenor Arena. Etter man har tatt toget til den nærmeste tog stasjonen, kan man enten gå eller ta bussen videre. Hvis man ønsker å ta tog og sjekke rutene så gjør man det hos NSB.no. Man tar toget fra Oslo S til Lysaker tog stasjon som er den nærmeste stasjonen til Telenor Arena, og deretter kan man bort til Telenor Arena, eller ta 31 Forneby/Snarøya bussen, men det er jo litt unødvendig siden det er en kort spasertur dit. For voksen har dette toget en pris på 30,- og for barn er det en pris på 15,-. Resten kan du selv se på Nsb sine sider. Det tar som sagt ikke lang tid å gå til Telenor Arena fra tog stasjonen, og veien er kjempe enkel å finne fram! Også er det jo det selvsagt koselig med en spasertur. Dette er også lurt sånn at publikum kommer fra ett punkt til et annet, og ikke fra mange ulike steder. Derfor er det anbefalt å gå!


3-Taxi) Det er anbefalt at hvis du skal ta taxi, så henviser dem taxisjåfører og publikum til å benytte taxiholdeplassen i Oksenøyveien for av- og påstigning. Det vil ikke være nærmere muligheter ettersom bussholdeplassene utenfor Telenor Arena og Widerøyeveien ned til Telenor Arena er avstengte. Det tar kun 3-4 minutter å gå fra taxiholdeplassen til Telenor Arena. Taxi er gjerne mye dyrere enn buss og tog. Husk også det at buss eller tog er et mye bedre alternativ for å komme seg ut til arenaen, ettersom for mange taxier og andre transportmidler kan skape trafikk/kø og ting vil ta mye lengre tid. Benytt dere av det som er enkelt og best!
Parkeringsplasser/Privat transport:

-Det er ingen parkering muligheter eller muligheter til å slippe av/hente personer i nærheten av arenaen. Derfor oppfordrer dem at alle benytter dere av kollektiv transport. Hvis det er et tilfelle at du ønsker å benytte deg av privat transport siden du kjører langveisfra (en annen by), så kan du kjøre langveis med bil til parkeringsplasser i Asker, Sandvika og Oslo for å så kjøre kollektivt til Lysaker Stasjon. Det er en kort spasertur som nevnt litt lenger over fra Lysaker stasjon til Telenor Arena, og ikke vanskelig å finne fram.Fly/Tog hjem etter konserten? Anbefaling:
Det er veldig mange som har spurt meg om det er mulig for dem å ta siste fly eller tog hjem igjen til byen sin. Og det er noe jeg ikke vil anbefale. Dette er fordi:

1) Dere vet ikke når konserten avsluttes. For alt vi vet kan tiden bli litt utsatt og ting kan bli forsinket. Her gjelder det å sette planer. Det er usikkert i følge Atomic når konserten begynner, men den første artisten som kommer på scenen er rundt en til to timer etter dørene åpnes. Men dette er foreløpige antagelser, og endringer kan forekomme. Husk at alt med når artisten og oppvarmingsartist og slikt er veldig usikkert dessverre, og ikke noe fakta svar!

2) Trafikk kommer til å utsette planene mer enn du gjerne kunne tenke deg. Mange er ikke i Oslo S igjen før langt på kvelden. Tenk over at det faktisk er over 22 000 mennesker som skal ut av Telenor Arena samtidig som deg, og da går ikke ting som planlagt. 


Hvis du enda ikke har kjøpt fly eller tog billetter, eller du har muligheten til å bytte tid, så ville jeg gjort det. Benytt tiden! Ta heller noe som går tidlig på morgningen, for jeg tviler sterkt på at dere rekker det. Men tenk over at på billetten står det at dørene åpnes klokken 18:30, 22.000 mennesker skal inn. Konserten varer noen timer. Du har for eksempel et fly som går klokken 23, og du må gå ut av arenaen samtidig som alle andre.

 

 Bieber bussene:

Når og hvor går bussene fra de ulike byene?
- Om kort til vil dette offentliggjøres på Facebook siden til Atomic Soul som du finner HER og nettsiden deres HER. Alle som har kjøpt Bieber billetter vil få en mail snart med all informasjon de trenger om tid og sånt. Bieber bussene tar sikte på å ankomme Telenor Arena cirka klokken 17:00. Bussene parkerer ved innslippsområdet. Billettsalget for Bieber bussene avsluttes den 25.mars på Billettservice.no, og det vil ikke være mulig å kjøpe hos Billettservice etter den datoen.

 

NB: Atomic søker etter ansvarsfulle voksne over 30 år til å være med som frivillige reiseledere. Du må være blid, og kunne håndtere uforutsette situasjoner. Det er en stor fordel om du har erfaring med arbeid rettet mot barn og unge. Send Atomic en mail på frivillig@atomicsoul.no og skriv med på samt fra hvilke by. Alle reiseledere vil få med en gratis ekstra person på bussen. 

 

 

FIKK DERE SVAR PÅ DET DERE LURTE PÅ INNEN TRANSPORT? Håper alle kan gi en tilbakemelding på hva de syntes om innlegget mitt, så jeg vet hva jeg kan gjøre bedre eller ikke til min neste kategori som snart kommer ut i løpet av helgen.

 

 

Rano

26.01.2013 / 19:56 / Justin til Norge - all info

''hva skal du ha med deg til Oslo?''

TIl dere som lurer har jeg sletta innlegget der jeg anbefaler ting til konserten, fordi det kommer et bedre et snart. Da skal Atomic også hjelpe meg, sånn at ting er helt presist og klart, så det ikke blir sånn ''-tror jeg...'' innlegg. Men jeg har fått et spørsmål som har gått om og om igjen i kommentarfeltet, nemlig ''Hva skal du ha med deg til Oslo?'' Jeg har en almanakk der jeg skriver alt jeg trenger og behøver å ta med til konserten. Mye av det jeg skal ta med er litt private ting også som jeg ikke nevner i dette innlegget, men her er litt av det jeg har skrevet i boken min:

 

Huskeliste:

-Koffert (Skal tross alt være der i 5 dager)
-VISA kort (legitimasjon)
-Konsertbillettene
-Rettetang
-PC + lader + PC veske
-Mobil, ørepropper + Lader
-Ekstra batteri til mobil
-Speilrefleks/Digitalkamera (Skal ikke ta med speilrefleks på konserten)
-Togbillettene (Kan være fly i deres tilfelle)
-Pass (For sikkerhetsskyld)
-Hårbørste, føner, strikk, fliseklemmer
-Toalettsaker (Sminke, håndkle, barberhøvel, pinsett, saks, shampoo, balsam osv.)
-Kontant penger
-Ipod og høytaler
-Skyss kort (busskort)
-Veske
-Klær selvfølgelig. Har skrevet ned noen favorittplagg jeg ønsker å ta med.
-Converse
-Jb genserne mine
-Ting til Justin
-Parfyme + deo
-Brann sjerf (HAHA, hei enga fans <3)
-Vanlig jakke
-Husnøkler
-Skolebøker (Må gjøre lekser ja..)
-Gavekort
-Almanakk boken
-Minnekort til telefon + kamera.
-Pute (til tog)
-Tabletter (Ibux + paracet)
-Snapbacks
 

 

 

Her har dere litt av min huskeliste ihvertfall! Er det noe lurt jeg burde ta med som dere mener? Håper dette hjalp dere litt ihvertfall!

 

 

Rano

21.01.2013 / 19:35 / Justin til Norge - all info

CUBUS HAR KONKURRANSE

Hei alle sammen!

 

 

Cubus har konkurranse om å vinne møte med Justin + konsertbilletter! Ønkser du å delta kan du trykke her: http://www.justin.cubus.com/no/Konkurranse/

 

 

Synes konkurransen var drit kul! Du skal nemlig designe ditt eget bildet utifra masse forskjellige Justin bieber ting som er i forskjellige kategorier!

 

 

Dette er mitt bidrag! 

 

 

//Katrine

26.12.2012 / 18:00 / Justin til Norge - all info

Bilder på konsert

Heisann!

 

Ser det har dukket opp masse spørsmål angående fotografering under konserten. Vil bare skrive et kjapt innlegg om dette. Det er ikke lov å ta bilder under konserten med proft utstyr, da snakker vi eksempler som speilrefleks (Canon, Nikon osv.). Den eneste muligheten til å ta bilder under konserten på, er med et digitaltkamera eller mobiltelefonen. Hvis dere kommer med speilrefleks til konserten vil denne bli fratatt, så da håper jeg alle fikk dette med seg! :-)

 

Bildet under viser hva du kan ta med, og ikke ta med.

 

Dere kan eventuelt dra til din nærmeste elektronbutikk og spørre en kundebehandler der om et bra digitalkamera, så dere får tatt masse fine bilder under konserten med bra nok kvailtet. Noen av grunnene til at det ikke er lov å ta med speilrefleks er faktisk fordi blitsen er så kraftig at det kan irritere artisten på scenen. Også fordi at bildene under konserten med god kvalitet, kan gjøre ulike kjendisnettsider interessert i å kjøpe bilder av fotografen, noe som ikke er lov. For det er stor forskjell på kvaliteten til et digitalkamera med zoom og speilrefleks!

 

 

-Rano

11.12.2012 / 08:33 / Justin til Norge - all info

Carly Rae Jepsen til Norge!

Det er nå bekreftet at Carly Rae skal være med til Norge sammen med Justin av Atomic Soul. Alle som abonnerer på dem har fått en mail om litt praktisk informasjon om konserten som er lurt å få med seg. Carly skal oppvarme for Justin med den kjente låten sin ''Call me maybe''

 

 

 

Hva syntes dere?

 

 

-Rano

01.11.2012 / 17:16 / Justin til Norge - all info

Sangene Justin skal spille i Norge

Hei alle sammen!

Alle disse sangene skal Justin synge på hver konsert i Norge når han kommer hit i april neste år. Gleder meg så utrolig mye og håper virkelig at alle dere lesere får billetter!

//Katrine

11.10.2012 / 19:09 / Justin til Norge - all info

Kjøp billetter av disse

Beklager 0 historieblogging.. Har hjelpet folk i hele dag med å skaffe billetter, og ikke minst FUNNET privatpersoner som selger og mye styr fram og tilbake. Her under er et innlegg over personer som enten selger, eller vil bytte billett. HUSK AT JEG IKKE HAR ANSVAR FOR NOE AV DETTE HER, JEG BARE VIDEREFØRER INFO.

 

Hvordan disse under driver med salg av billettene sine vet jeg ikke. Men disse har henvend seg til meg, og dette er da et tips fra meg til dere.

 

 

 

 

 

Ståplass billett til den 18.april, selges av Amanda Marie Florin. For kontakt: amfj@live.no


Golden Circle billett til den 17.april, selges av Elin Riise. For kontakt: elin-minime@hotmail.com


Bytting av billett fra 16. til 18. ståplass, ønskes av Marlyn Collings. For kontakt: Marlyn_Collings@hotmail.com


Ståplass billett til den 16.april, selges av Marte Sandstå. For kontakt: marte_sand@hotmail.com


sitteplass billett (usikker på dato), selges av Ida Selvik. For kontakt: Ida-selvik@hotmail.com


2 sitteplass billetter, selges av Nora Presttun Hindenes. For kontakt: nora_p.h@hotmail.com


2 billett til KØBENHAVN, selges av Mathilde Gjertsen. For kontakt: m97hilde@hotmail.com


Ståplass billett til den 18.april, selges av Christine Steenslie. For kontakt: iine-mariee@hotmail.com


ny:

Golden Circle billett 17.April, bytte mot Golden Circle til den 18.april. Kontakt: amalia-95@hotmail.com

 

Det var disse jeg hadde for idag. Har du billetter som du vil selge videre, send melding på rano-brann@hotmail.com.  

 -Rano