hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
19.04.2014 / 17:46 / Justin er i Norge

"1 år siden konserten!" - Emma

>Bieberbloggen til Emma< (unnskyld for små bilder, men får dem ikke større)


 

Idag er det 1 år siden jeg var på konsert med min aller beste venninne, faren hennes og broren hennes!

Det er 1 år siden jeg fikk oppleve den beste dagen i mitt liv!

Jeg savner den dagen så utrolig mye. Jeg husker så godt den følelsen jeg hadde når jeg så Justin komme ut på scenen. Jeg husker hvor mye som gikk igjennom hodet mitt på en gang. Jeg husker hvor mye vann jeg måtte drikke for å ikke besvime. Husker hvor liten jeg synes Justin var i virkeligheten, hehe. Men aller mest så husker jeg hvor fantastisk det var å endelig se den personen jeg hadde ventet på så lenge. 

Det som er morsomt er jo at jeg gikk fra å ikke ha noen billetter i det hele tatt til å se konserten fra diamond circle. Jeg og bestisen min Vilde hadde jo ingen anelse om hva som ventet oss dra vi dro til Oslo uten billetter kun for å se hotellet han bodde på!  

Hotellet Justin bodde på, The Thief.


På bildene over kan dere se at det var en del politi og media der.

Vi sto der i flere timer. Det var rett før vi dro hjem da dagbladet kom bort til oss for å spørre om et intervju. Ingen av oss hadde blitt intervjuet før og det kan man se! Vi var jo helt tullete og sa alt mulig rart. Husker egentlig ingenting fra det, haha! Føles så lenge siden! Under kan dere se et lydopptak fra intervjuet!Haha, det er så utrolig mye jeg angrer på at jeg sa og ikke sa xD Ignorer den litt vel overlykkelige sangen vår!

Så kom vi dit, da! Alle andre som hadde vanlig ståplass hadde jo kommet myyyyyyye tidligere og siden vi kom såpass sent så måtte vi stå heelt bakerst! Det var litt kjipt, men selvfølgelig var vi jo alt for glade til å tenke noe særlig på det! Vi sto der i noen timer før Robin Packalen som varmet opp for Justin kom på scenen. Vi så så vidt skjermen han var på, men musikken var jo utrolig bra! Vi danset, hoppet og sang med og jeg husker at alle sammen hadde det utrolig morsomt.


Vi hadde slike plasser, men vi ble dyttet lenger bak litt senere.

Så kom DJ Tay James på scenen. Det var veldig spessielt og i og med at vi begynte å gråte av DJ-en til Justin skjønte vi med en gang at det ville bli mye skriking og grining denne kvelden. Vi så jo heller ikke Tay James, men nå var vi så utrolig spent på at Justin snart skulle komme ut på scenen.

Rett før den nedtellinga starta kom det en veldig høy (og VELDIG snill) sikkerhetsvakt bort til oss og spurte oss om vi ville se litt bedre. Vi tenkte litt sånn at jaja, da får vi sikkert en bittelitt bedre sitteplass, men det fikk vi jo absolutt ikke! Denne amazinge vakten tok oss jo med inn på diamond circle som for dere som ikke vet det er den innerste ringen nermest scenen. Jeg husker vi ble dyttet litt av mange forskjellige ansatte og så så jeg ned på amen min og der var det et armbånd hvor det sto "diamond circle". Da skjønte jeg at det faktisk skjedde!

 Der var det overraskende nok utrolig god plass og jeg husker jeg sjekket at det var plass til å legge meg ned sånn i tilfelle jeg trengte det så jeg slapp å måtte gå vekk fra hele stedet om jeg skulle besvime, haha! Folk begynte å svime av helt fra oppvarmingen og når jeg så bakover på golden circle hvor alle var helt most skjønte jeg det ganske godt!

Så begynte nedtellinga! Det var bare noen minutter igjen...sekunder...10...9...8...7..........3...2...1... så åpnet dørene seg! Justin kom ut! Jeg hadde så mange tanker og følelser inni meg. Hadde jo egentlig trodd at jeg skulle begynne å hylgråte når han kom ut, men det klarte jeg jo ikke i det hele tatt. Hele tiden sto jo stille, klarte så vidt å puste og klarte å få tatt ett eneste bilde med mobilen!


Et veldig dårlig bilde av nedtellinga.


Haha, det ene bildet jeg klarte å ta når han kom ut!

Han sang ferdig all around the world og take you og så skjønte jeg at det ikke var en drøm, men at det var helt 100 % sant! Jeg husker at jeg var livredd for at jeg bare skulle falle sammen midt under konserten og måtte bli bært ut av de store skumle mennene sånn som alle de andre 1000 jentene som besvimte.

Bildet over er tatt fra en video jeg filma og akkurat der så han rett på oss! Vi hadde øyenkontakt til og med, haha!

Vi så resten av konserten og det var så fantastisk at jeg har ikke ord for det engang. Den var ferdig i 23- tiden og jeg som bor et stykke unna var hjemme rundt klokka ett, men etter en sånn dag så ble det ikke mye søvn. Skolen neste dag var jo selvfølgelig helt spesiell! Flere hadde sett oss i avisa og det var veldig gøy å fortelle om det og vise bilder, billettene og de fine diamond circle armbåndene våre!


 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

 

18.04.2014 / 08:33 / Justin er i Norge

"One day can change your entire life" - Amalie

>Bloggen til Amalie Johanne<

 


 

Har dere hatt en tid, der dere ikke viste hva du gjorde her, men så bare av en ting, eller kanskje en dag, så fikk det deg til å forstå hvorfor du skal være her? Jeg har hatt en tid, der jeg følte meg utrolig utenfor, og jeg følte at jeg ikke hadde så mange vedsiden av meg, som jeg egentlig burde. Kanskje jeg tar feil? Kanskje jeg hadde mange der, men det var bare jeg som ikke greide å se det, for jeg ikke var fornøyd med meg selv? Ikke vet jeg.

Idag er det ett år siden, den dagen som fikk meg til å forstå at det alltid er noen der. Det er kanskje ikke så mange som forstår noe av dette. Han er jo bare en helt  "normal" gutt. Han kan synge, men hva gjør han som kan hjelpe deg. Han vet ikke at du lever på samme jordklode som han. Det er ikke alle som har ett idol, som de ser så mye opp til. Men de som har det, skjønner kanskje det. Han kan ikke hjelpe alle personlig, men igjennom musikken. Sang tekstene. 

Jeg kan huske jeg åpnet julegaven fra mamma og pappa, og det var bare en liten lett eske, og inni den lå det er hjerte, med ett ark inni. Jeg kan huske jeg åpnet det, og det var som om jeg mistet pusten helt. Jeg greide lese noen få bokstaver, og jeg skjønte hva det var. Tårene rant, og rant. For å si det sånn, jeg hadde aldri vært så glad før!

Jeg kan fortsatt se alle ungdommene, alle de små barna, og de voksne står i kø for å komme seg inn. Jeg kan se ungdommene som ikke har billetter, men håper på å få. Jeg husker den lille jenta som dro på konserten sammen med faren sin. Hun var ikke så gammel hun. Hun var så sliten at hun holdte seg fast i foten min, for hun falt nesten. Jeg kan fortsatt høre hylene inne i arenaen, jeg kan se alle hoppe, gråte, klemme. Alt går som i en film i hodet mitt, det går i sakte film. 

Jeg hadde ikke lyst til at det skulle være over, jeg ville det bare skulle fortsette for resten av livet mitt. Jeg kunne stått der hele livet mitt, og bare hørt han synge. Hvorfor fikk den dagen meg til å forstå at det alltid er noen der? Jo, fordi vi som er belieber, vi er som en familie. Vi stiller alltid opp for hverandre. Etter alt som har skjedd nå med han, så er jeg fortsatt her. Han har mistet mange. VI har mistet mange i denne store familien, han har greid å stifte, men vi er fortsatt veldig mange her sammen med han og vi som er igjen, vi viser hvor mye vi bryr oss, fordi om vi hadde dratt hadde vi ikke vært noen real belieber i det hele tatt. 

17.4.2013 forandret hele livet mitt. Og nå er det 1 år siden, og jeg kunne gjort alt for å fått opplevd alt på nytt!♥Innlegg av
Mia Davidsen Heidenstrøm

17.04.2014 / 17:36 / Justin er i Norge

"One year ago" - Emma Dahlsrud

>Bloggen til Emma<

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Det er helt sykt at for i dag nøyaktig et år siden så jeg mitt største idol for første gang. Jeg husker den dagen som om det skulle vært i går. Å det å se tilbake på filmer og bilder fra konserten gjør bare at jeg husker dagen enda bedre. Det var så vært det å stå i den køen, bli pressa og dytta i mange timer for å se han. Under kan dere se filmer fra konserten.

 

 


 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

16.04.2014 / 22:31 / Justin er i Norge

1 år siden....

Ikke så utrolig bra skrevet siden jeg stresset litt nå. Kom hjem for noen timer siden og hadde så vidt begynt. VIL DERE DELE DERES "1 år siden" OPPLEVELSE, så send til meg på mail; miabieber98@hotmail.no så deler jeg!!

 


 

I dag er det hele ET år siden jeg var på Justin?s konsert i Oslo. 16. April 2013.. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive her, for tankene mine går i surr. Jeg husker ikke så veldig mye fra konserten, bare noen smådetaljer. Når jeg ser gjennom videoene jeg har, husker jeg mer og mer, men fortsatt ikke alt. Alt i alt var konserten perfekt. Eller ville heller ha hatt Diamond Circle istedenfor sitteplass, men jeg skal ikke klage fordi jeg fikk opplevd konserten likevel og det er sikkert mange av dere som ikke fikk dra på konserten. Dere kommer en dag til å se han, og møte han ok? Ha det som ett mål og det oppfylles!

 
Det hele startet sommeren 2012 om jeg ikke husker helt feil. Det var da jeg fikk tak i billett. Jeg stresset fordi alle hadde fått tak i, og jeg hadde prøvd og prøvd, men pappas kort funket ikke å kjøpe ting over nett? Jeg fikk kjøpt min billett av ei via finn. Og da var jeg kjempe glad!! Dagene gikk og gikk og jeg følte det varte i evigheter. Men sånn skjer når jeg får noe lenge før det skjer går alt så sent...

 

Før jeg begynner å skrive om dagen, så må jeg skrive mine følelser selvom alt det her er følelser. Det var så utrolig å vite at man var på samme plass som den man hadde fulgt med på hver dag som gikk i 2 år. Det å tenkte på at man pustet inn den samme luften. Jeg klarer bare ikke få ord ut hvor utrolig bra konserten var og hvor utrolig deilig det var å være i nærheten av han. Det eneste som suger er at jeg husker svært liten, men jeg er glad jeg fikk vært der likevell. 

 

 
 

 Dagen var kommet og jeg dro først på skolen de 3 første timene før jeg dro hjem og tok en liten finish i bagen i og med det at jeg skulle sove hos tanten til Lisa som jeg da var med på konserten. Pappa kjørte meg til byen og Lisa og moren kom og hentet meg før vi satte kurs mot Oslo, og JUSTIN BIEBER. Der og da kunne jeg virkelig ikke tro at jeg nærmet meg Justin med stormskritt, jeg kan ikke fatte det nå heller her jeg sitter å skriver. Vi dro rett til tanten for å få i oss litt mat, og etter det tok vi bussen til sentrum og shuttlebuss til Telenor Arena. På bussen var det fullt med beliebers, gutter og jenter, store og små. Meg og Lisa var først ut av bussen og vi LØP til køen. Siden vi hadde fast plass (sitteplass) trengte vi ikke komme tidlig, så når vi kom trengte vi ikke gå i de gjerdene, altså sikk sakk. Vi stor der alle i en klynge. 

 

 

Vi kom inn i arenaen, og jeg kjente jeg hadde tårer i øynene, og det kan jeg si var det eneste tårene mine fikk gjort. Jeg gråt ikke UNDER konserten fordi jeg ikke klarte. Jeg var i sjokk. Så til dere som fortsatt sier jeg ikke er belieber siden jeg ikke gråt, ja vel da er jeg ikke det. Da vi fikk satt oss på plass, spilte de av Michael Jackson låter, og det var det helt til tiden gikk ut. Den 17 tror jeg Dj Tay James var og underholdte, noe som var litt trist han ikke gjorde den 16, men jeg skal IKKE klage, virkelig. 

 

Det jeg husker fra konserten er: nedtellingen, da han kom på scenen og sang All Around The World. Også husker jeg at jeg leitet etter hun som plukket ut OLLG fordi jeg hadde troen på at jeg ville bli (ehehe), men altså det skjedde ikke. INGENTING annet husker jeg ikke. På slutten vet jeg at jeg ringte Camilla, ei vennne, som skullle den 17. Resten av minnene får jeg gjennom av å se på vidoer. 

 

 

Da vi gikk ut av areneaen og var på vei under undergangen så klikket jo alle om dere husker fordi "Justin" tydeligvis hadde vinket? Det kan jeg bekrefte er sant, mest sansynlig.Jeg gikk ned og jeg så noen stå der oppe i hvitt og tørket seg med ett håndkle i ansiket mens mange stod rundt. Jeg sa til Lisa sånn "jeg vinker opp" også gjorde jeg det. Vedkommende vinket tilbake og hylende begynte. Alle de som var foran kom løpende tilbake og ei trykket med høyhelte sko oppå hånda mi som lå på muren foran meg. Folk sier dette ikke var Justin med det lignet UTROLIG mye. 

 

 

(Og midt i når jeg peker sånn, så tror jeg vi så Justin gå bak til vingene å gjøre seg klar siden vi så en i hvit løpe bak sååå)

 
 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

07.11.2013 / 10:28 / Justin er i Norge

Do you remember?

 

 Fysøren, husker dere dette? Første gangen han var i Norge.. ååe.. jeg hadde så lyst til å være der :(

 

 


//Mia Davidsen

10.10.2013 / 20:00 / Justin er i Norge

Justin booket hele 8.etasje

Hei alle sammen!

 

Kom over en artikkel på E-news hvor det sto at da Justin var i Norge i april booket han hele 8.etasje på The Thief hotel i Oslo. Visste du det? 

 

 

//Katrine

30.05.2013 / 16:23 / Justin er i Norge

1 år siden

I dag er det akkurat ett år siden Justin hadde sin første promokonsert i Norge. Akkurat ett år siden beliebers herjet Oslo by, og alt var kaos og gøyt. Akkurat ett år siden jeg fikk møte mange i crewet til Justin, men også at drømmen min ble knust da jeg ikke fikk møtt han likevel. Men også ett år siden et av de beste dagene i mitt liv ble til. Med dette innlegget vil jeg at dere skriver om deres opplevelse for ett år siden! Hva er ditt beste minne? Belieberne du møtte? Fikk du møte Justin eller crewet? Var du på konserten? Eller var du hjemme? Fortell!

 

 

 

Vi savner deg som faen Justin!

 

 

Rano

23.04.2013 / 15:56 / Justin er i Norge

Justin etter konserten - hotellet

Hei alle sammen!

 

 

Disse bildene er fra etter konserten da Justin og crewet kom tilbake til hotellet. 

 

 

//Katrine

 

22.04.2013 / 18:39 / Justin er i Norge

Jeg møtte Justin Bieber

I mitt forrige innlegg der jeg skrev om Oslo turen min, nevnte jeg photoshoot med danserne til Justin. Denne gangen vil jeg fortelle selve konsertopplevelsen min og møtet med Justin. Dette innlegget er litt langt, opp til deg om du vil lese eller ikke :-)


 

Så det begynte vel tidlig den 16.april, vi gjorde oss klar hele gjengen vår som bodde på samme rom. Senere møtte vi enda en stor gjeng, blant annet mine kjære venner fra PAK. En stor del av oss hadde tenkt å ta limousin til Telenor Arena, men før det var det å møte TV2, for de skulle jo filme min opplevelse i Oslo og slikt. Limmoturen var utrolig morsom, og jeg viste jo dere pranken litt lenger nede på bloggen. Men har lagt ut ny:

 

Verdens herligste gjeng, no doubt. Også TV2 helt til høyre da!

 

 
Alle bortsett fra meg og bestevenninnen min ble igjen på Telenor Arena. Meg, Helene(bestevenninnen min), TV2 og VG dro tilbake igjen til hotellet vårt så jeg kunne ordne meg skikkelig før jeg skulle videre til Universal Music, der vi videre igjen skulle bli fraktet til M&G. Det ble lagd noen saker om meg da, som dere kan lese hvis dere har VG pluss. Etter litt ordning, dro vi til Oslo S for å så kjøre taxi til Universal. 

 

 

Her var vi hos Universal. Vi satt en stor gjeng inne hos dem og koste oss med pizza og slikt, selv om nervene tok helt over og mat var det siste vi tenkte på. Vi så også konserten da Justin var i Norge sist gang i mai, før vi rundt klokken fire gikk ut til to store busser som sto utenfor. Disse bussene fraktet oss videre til Telenor Arena, hvor vi da skulle møte Justin. Bestevenninnen min Helene var så utrolig nedfor, ettersom nesten alle som satt på bussen skulle møte Justin bortsett fra henne, så mesteparten av bussturen gikk ut på å trøste henne.

 

 

Tårene mine kom på bussturen, og den svære klumpen i magen min også. Da vi endelig ankom Telenor Arena var vi tydeligvis mange fler som skulle møte han også, cirka opp mot hundre stk. Alle vertene som ikke skulle møte Justin måtte bli igjen, mens resten av M&G skulle inn på arenaen. Det var utrolig hjerteskjærende å se sin egen bestevenninne grine som bare det, fordi hun ikke fikk oppfylt drømmen sin. Det var nesten sånn at jeg vurderte å snu. Men tanken varte ikke lenge før hun ringte meg da jeg var oppe og hun nede, og gjett hva? Hun fikk bli med på M&G likevel! Overlykkelig som bare det begge to, og det var henne jeg ville oppfylle drømmen min med. Vi satt lenge og ventet på M&G, men Dan Kanter kom for å ta bilder med oss. Utrolig hyggelig han er!

Så utrolig snill som tok seg tid til å snakke og ikke minst ta flere bilder med oss. Fikk han også til å skrive i boken min, wiii! Minner for livet. Etter dette tok det kort tid før vi dro inn i M&G køen, og møtene til alle var i gang..

 

Og der har dere endelig mitt M&G bilde, som jeg tok med 5 andre. Vi ble tvunget til å gå i grupper dessverre, og tiden var knapp. Men er glad for at jeg gikk inn med akkurat disse menneskene som jeg ble kjent med i køen og sånt, utrolig skjønne jenter. Helene står til venstre for Justin, og jeg til høyre. Det eneste jeg fikk sagt til han var ''Omg you're so hot'' - så svarte han ''aw, thank you'' før vi knipset bilde, og jeg fikk kysse han på kinnet. Det kom ikke noen tårer, og ikke skrek jeg heller. Det gikk ikke opp for meg at mitt største idol jeg har brukt så ufattelig mye tid på sto rett ved siden av meg og holdt rundt meg. Det var som en dukke.. Jeg har ventet i flere hundre dager på disse få sekundene. Til tross for at det var så kort tid jeg måtte dele med andre, så er jeg fornøyd. Jeg har oppfylt min drøm, og jeg håper virkelig alle Beliebers der ute får samme muligheten som meg og bestevenninnen min fikk. Er så utrolig mange som har hatet på meg på grunn av disse mulighetene jeg har fått, men dere skal vite det at møtet mitt med Justin har jeg vunnet helt rettferdig, og det vant jeg i utgangspunktet ifjor. Jeg fikk forresten gitt han Chuck Norris t-skjorten også!

 


Og til dere som har M&G i noen andre land eller i nærmeste framtid. Ikke ha alt for høye forventninger, tiden er knapp. Du blir dradd ut av vaktene, og kan fort bli skuffet. Jeg ble utrolig skuffet da jeg ikke fikk sagt noe særlig til han fordi jeg seriøst ble dyttet ut av vaktene, noe som var utrolig kjipt. Men senere innså jeg at jeg burde vært utrolig fornøyd med det jeg har fått, og bare være takknemlig til tross for de få sekundene. Noe jeg faktisk er. Det var en drøm, en drøm jeg har drømt om siden slutten av 2009. Og håper at folk faktisk kan være glad på andres vegne over at de får oppfylt sin drøm, og ikke rakke ned på andre. Husk at du har ingen rett til å rakke ned på en person du ikke kjenner. 

 

 

Ellers var konsertopplevelsen rene himmelen. Både 16&18. april er det beste som har hendt meg, egentlig hele uken. Og akkurat nå sitter jeg med den største deprisjonen noen gang, og det er ikke tull engang. Har vel omtrent grenet i hele helgen, og tanken på at alt er over, gjør at jeg vil grine enda mer. Savner seriøst den herlige gjengen min, Justin konsertene, Bieber jakt, nedringingen, alle de herlige leserne som kom bort til meg, og bare hele opplevelsen!! Under kan dere se enda flere bilder fra uken:


 

 

Petertime<3333 my bebi

 

Utslitt etter Bieber-jakt.

Min herlige gjeng

 

 

Kunne gjort hva som helst for å få oppleve den uken igjen. Ingen tvil om det. Kan ikke legge ut flere bilder nå, for dette innlegget ble utrolig langt! Men hvis dere vil se bilder fra turen min, kan dere trykke HER. Har åpnet albumet mitt på Facebook slik at de jeg har fellesvenner med også kan se bildene mine. Enjoy! Snart legger jeg ut en video som TV2 la ut her om dagen, og det var om turen min til Oslo.


 

Fortell gjerne din Bieber opplevelse!

 

 

 

Rano


21.04.2013 / 21:20 / Justin er i Norge

Vi pranket beliebers

Den 16.april valgte altså meg, Marius og en stor andre gjeng som vi var med, å ta limousin til Telenor Arena. Dette var fordi vi ville gjøre noe morsomt sammen, og bare for opplevelsen sin skyld. I limousinen hadde vi med oss TV2 og VG som fulgte oss den dagen, noe som gjorde alt mye morsommere også, for da fikk de se litt hvordan vi gjorde ting. Da vi satt oss i limousinen bestemte vi oss for å kle bestekompisen min med solbriller og caps, og sette han ved vinduet sånn at folk kunne se litt av han, men ikke mye. Vi kjørte deretter videre til Grand Hotell, for å se om noen ville reagere..

 

 

 

Dårlig kvalitet på videoene, men det var utrolig mange som løp etter bilen, noe vi aldri hadde trodd. Alle som var med og visste om pranken har ledd lenge, og det er utrolig morsomt å se hvor lettlurte beliebers også er! :-) Limmo sjåføren vår syntes det var så morsomt og fortalte ideen min videre til DJ broiler, som også prøvde ut det samme dagen etter, bare litt mer planlagt enn oss. Noen vil si det er dårlig gjort, men vi gjorde det fordi vi syntes det var morsomt, og det var heller ikke planlagt.

 

 

 

Rano

21.04.2013 / 21:07 / Justin er i Norge

Justin kysset Selena i Norge

/TV2

I følge det amerikanske sladderbladet, kysset Jelena hverandre da de var i Norge.

 

Selena Gomez og Justin Bieber kan være i ferd med å bli et par - igjen. Gomez ble observert av ingen andre enn vår egen Tone Damli Aaberge på flyet fra LA til Oslo via London.

 

Hun ankom Gardemoen mens ungpikeidolet Justin Bieber fortsatt var i Oslo - og det fikk mildt sagt ryktene til å svirre!

 

De to gikk hver sin vei i november, men skal ha holdt kontakten siden. Og i Oslo ble det mer enn bare prat, i følge People: De to skal ha blitt observert i het omfavnelse.

-De holdt hverandre i hendene, klemte hverandre og kysset på munnen, sier en løsmunnet kilde til bladet.

 

-De så virkelig forelsket ut, som om de aldri hadde kranglet før. Det så definitivt ut som de var samme igjen, sier kilden videre. 


Det var fra før kjent at Gomez skulle besøke Norge til høsten. Det spontane ekstrabesøket kom som en overraskelse på de fleste. Bieber forlot Norge torsdag, og reiste videre til København. Det er ikke kjent om Gomez ble med dit eller ikke.

 


 

Så utrolig mye rykter som går. Hva tror dere på? :-)

 

 

 

Rano

20.04.2013 / 18:25 / Justin er i Norge

Vi ga tegningen til Justin's scenearbeider

Hei alle sammen!

 

 

Jeg har skrevet om dette på facebook og twitter, men siden jeg ikke har så mange Beliebers som venner på facebook pga private årsaker, så velger jeg å skrive det på bloggen også. 

 
Rikke, Rano, Meg, Jhonatan, Live, Joachim, Helene og Sandra

 

Meg, Jhonatan og Live

 

 

Vi var klare for og dra på konserten den 17.april. Jeg og Live hadde fått lov til å låne Jhonatan sin store tegning av Justin fordi vi hadde Diamond Circle denne dagen. Vi hadde blitt kjent med Jhonatan, og vi vet at han stolte på oss om at vi skulle ha tegningen, men samtidig var han sykt skeptisk på å gi oss tegningen fordi han ikke ville bli skuffet viss vi ikke fikk gitt den/ få Justin til å legge merke til oss siden vi kom så seint til konserten. Vi kom rundt halv sju da dørene hadde åpnet, og det var sikkert 10.000 personer foran oss i køen, så derfor var Jhonatan ekstremt skeptisk på å overgi oss tegningen. Men vi lovte han at Justin skulle få tegningen. Jhonatan hadde selv Golden Circle, og siden vi andre hadde Diamond, så var det da lettere at vi prøvde og få danserne eller Justin til å se tegningen. 

 

Jeg, Live, Rikke og Jhonatan gikk alene inn i arenaen fordi de andre ikke orket å stå så lenge i køen og ble derfor utenfor arenaen en liten stund til. Da jeg og Live kom inn i Telenor så merket vi at det var god plass på kanten av scenen, og vi bestemte oss derfor for at vi skulle prøve å komme oss så langt fram som mulig slik at ikke de bak oss skulle bli så utrolig plaget av oss. Vi kom oss nesten helt fram og sto rett atme scenekanten. Vi hadde også bestemt oss for at viss vi fikk sjangsen så skulle vi prøve og gi tegningen til danserne. Da konserten startet så kjente jeg at jeg ikke hadde spist noen ting på flere timer, og var ganske så svimmel, men av en eller annen grunn så tenkte jeg bare på og prøve og få de på scenen til å legge merke til oss og tegningen. 

 

Meg og beste Live foran scenen! 

Da konserten startet så presset og dyttet folk så utrolig mye slik at det ble vanskeligere og få tegningen opp i været slik at de så den. Folk prøvde også flere ganger å rive ned tegningen fordi den kom i veien, men vi prøvde og ha tegningen der når Justin var på andre siden av scenen eller på midten slik at danserne kom på siden. Det var da det skjedde. Noen av danserne kom mot oss og Justin var på midten. Jeg og Live prøvde så godt vi kunne å holde tegningen oppe, og plutselig ser vi en utav danserne se mot oss. Han fortsatte å danse, mens han beveget seg nermere oss hele tiden, plutselig sto han rett foran oss og da stoppet han opp å danse, han smilte til oss og blunket til oss mens han gjorde tommelen opp til oss flere ganger. Han begynte å danse igjen og vi så flere ganger at han ropte til de andre danserne om at de også måtte se imot vår rettning. Da skjedde det igjen, men denne gangen kom det flere dansere bort til oss. Plutselig står det 4 dansere foran oss og alle smiler og viser tommelen opp flere ganger. Jeg og Live trodde virkelig ikke det vi så. Jeg tror faktisk aldri jeg har gråtet så utrolig mye før. Jeg var så utrolig glad. Danserne så på oss igjennom hele konserten å smilte hver gang de så mot oss. Jeg hadde øyekontakt lenge med de også, og de føltes egentlig helt uvirkelig, men det skjedde. 

 

Under konserten, klarte dessverre ikke og ta noen bilder når danserne så på oss. Måtte konsentrere meg om å holde oppe tegningen. 

Når konserten var ferdig, så bestemte jeg og Live oss for at vi skulle vente litt for å se om ikke danserne kom ut igjen slik at vi kunne gi tegningen til de. Men vi sto der sikkert i 10 minutter og ingenting skjedde, vi gråt hele tiden. Vi hadde så lyst å gi tegningen videre til Justin. Jeg og Live hadde også skrevet alt av kontaktinfo bak på tegningen slik at viss Justin fikk den så kunne han kanskje followe oss på twitter. Vi bestemte oss for at vi skulle begynne å bevege oss ut fra arenaen, men plutselig så vi en scenearbeider komme mot oss. Vi stoppet opp atme gjerdet og han spurte hva vi hadde i hånden. Vi viste han tegningen å forklarte han alt, han var engelsk og han synes tegningen var helt sykt bra. Han visste den til flere av arbeiderne bak, og Live spurte om han kunne gi den til Justin. '' Of course, this is so good.'' var svaret. Jeg kjente jeg begynte å skjelve og ikke minst gråte igjen. Vi sa sikkert tusen takk 10 ganger før vi sa farvel til han. Det gikk ikke opp før oss før vi sto i køen ut igjen at vi faktisk hadde klart det. Vi hadde klart å gi tegningen til scenearbeideren som skulle gi den videre til Justin. 

 

Livvakten til Justin la ut bilde på instagram. 

 

Den 18.april sjekket Jhonatan instagram, og da kom dette bildet opp. De hadde hengt opp tegningen hans opp backstage, noe som betyr at Justin faktisk har fått tegningen. Kanskje får vi snart se et bilde på instagram eller en takk på twitter fra Justin?

 

Det er det vi håper på nå!

 

Follow Jhonatan instagram: @kjendistegneren

Besøk også bloggen hans: Kjendistegneren.blogg.no

 

HAR DERE HATT NOEN SYKE OPPLEVELSER PÅ KONSERTEN? Send de på mail til meg: Katrineaasland@hotmail.com 

 

 

//Katrine Aasland

 

 

 

19.04.2013 / 19:32 / Justin er i Norge

Farvel, popidol Bieber

//Aftenposten.


Justin Bieber (19) has left the building, etter tre strake popshow. Og landet, uten å vise seg. Når kan vi vente ham tilbake? Kanskje aldri.

Inneklemt blant hylende jenter i «golden circle» nær scenen under Justin Biebers siste konsertkveld i Telenor Arena slo det meg at det blir lenge til neste gang vi får se ungpikehelten, popidolet og kaosmakeren her til lands igjen.

Faktisk kanskje aldri.

De tre utsolgte konsertene har vært en hysterisk opplevelse for 66.000. Skjønt, så mange var det ikke, for mange av jentene var der både to og tre dager. Uansett, de heldige fikk med seg venting i køer inn og ut, hardbarket skvising med mye svette og lite drikke, og et gjennomført prefabrikkert popshow med dans, sang, pyro og - som kronen på verket - tre utvalgte «one less lonely girls».

Med andre ord akkurat den opplevelsen jentene hylte seg hese for. Mulig noen var skuffet over at Justin ikke dro av seg T-skjorten oftere, slik han har gjort langt mer av på tidligere konserter, men det var tross alt kjølige dager der ute på Fornebu.

At vi i media som mener noe rundt «sirkus Bieber» antydet at gutten ikke var helt på topp, og at de tre nøyaktig like konsertene var ganske så daffe frem til de siste, hitpakkede førti minuttene fra «Never say never» via «Beauty and a beat», «As long as you love me» og «Boyfriend» til avsluttende «Baby», bryr neppe jentene seg om heller.

Virket sliten

Men 19-åringen virket definitivt sliten der oppe på scenen. Småtrøtt. Lei. På autopilot. Og ikke proff nok til å skjule det.

Han har til alle «beliebers» skuffelse heller ikke herjet rundt i Oslo, slik han så sprudlende gjorde under besøket i fjor, men ifølge tweets sett Youtube-videoer eller sovet på hotellrommet. Noen av jentene som betalte 3085 kroner for «meet and greet» forteller til VG at «han var som en voksfigur», sur, lei og stresset bak mørke solbriller og vakter som dyttet jentene ut etter tilmålte sekunder.

Alt i alt tegn som må tolkes som at popidol Justin Bieber synger på siste verset.

Ikke slik at gutten aldri mer skal være artist, gi ut musikk eller stå på scenen. Det skal han garantert. Men tydelige tegn på at den mest hysteriske perioden som ungpikehelt nok er over. Én ting er at disse jentene snart vil finne seg en ny stjerne å elske, slik automatikken er i den kommersielle popindustrien. Noe annet er at Believe-turneen varer til august, og da har pågått i nesten ett år. Det er lenge, selv for en unggutt.

Fra da bør Bieber ta lang pause, kanskje gjøre som navnebror Justin Timberlake eller eks-kjæreste Selena Gomez med en runde innom filmen, før han returnerer til musikken som mer voksen popartist. Jeg aner naturligvis ikke om manager og mor tenker slik, men tror faktisk det.

Så, til alle dere som endelig opplevde jentedrømmen, klemte vilt og hylte dere hes i Telenor Arenas «golden circle»: Man skal så klart «never say never» og fortsatt «believe», men hylene var nok deres siste.

Fenomenet Justin kommer ikke tilbake.


 

Hva tenker dere om dette?

 

 

 

Rano

19.04.2013 / 16:49 / Justin er i Norge

Min konsertopplevelse - Oslo 2013,del 1

Heihei! Da er vi back in business, tilbake igjen med bloggingen! Har vært en helt sinnsyk uke, og det vet jo dere som har fulgt meg på Facebook og Instagram den siste uken (ranoakbar på insta). Så derfor tenkte jeg å fortelle alt som skjedde, siden det var så mange som lurte på det! :-)

 

 

Forteller dere om min opplevelse med photoshooten med danserne til Justin først. Selve møtet med Justin og resten av dagene kommer senere, ellers blir det for langt! 


I utgangspunktet reiste jeg med Helene og Marius som da er mine bestevenner, men senere møtte jo vi utrolig mange som vi var med under konsertdagene. Også TV2, BT og VG var mye tilstede da vi gikk rundt på Bieber jakt. Jeg reiste allerede på søndag den 14.april fordi jeg hadde en viktig avtale, nemlig så skulle jeg få lov til å være med på photoshoot med Justin sine dansere. Photoshooten ble utsatt til dagen etter på grunn av mye styr, så hele den dagen brukte vi på å gå rundt Oslo med svære kofferter sammen med herlige folk vi møtte. 

 

Var også på TV2 for å snakke om Bieber hysteriet:)

Tror meg og bestevenninnen min tok med oss bagasje for en hel måned, noe som var utrolig stress og unødvendig. Men bedre med for mye enn for lite!


Med engang vi landet turet vi bort til Oslo S for å møte mange folk som vi har blitt kjent med via Norske Beliebers, og ikke minst journalister og andre bekjente i Oslo. Vi hadde journalister rundt oss nesten hele uken, og de syntes jo det var rimelig spennende å se hvordan vi fant ut nytt om Justin hele tiden! Men stort mer skjedde det ikke den søndagen pga. ting var blitt utsatt, men dagen etter derimot:

Meg og Helene - klar for Bieberjakt og photoshoot.

 

Her kan dere se Victoria og Esin bli intervjuet av P4 om jeg ikke tar feil. Bildet ble tatt utenfor Grand Hotell siden alle trodde Justin skulle sove der pga. danserne holdt til der. Etter vi hadde loket rundt tidlig på morgningen, var tiden endelig inne for noe vi aldri trodde kom til å skje med oss. Danserne til Justin skulle stå modell for CAOS buksene, og da fikk meg, Esin og Helene lov til å være tilstede under photoshooten. Planen i utgangspunktet var å stå modell vi også, men våre bukser kom aldri i tide. Men vi fikk heller se på, noe vi er mer enn nok fornøyd med selvsagt!

 

Danserne satt i den bilen, og det gikk ikke opp for oss at vi skulle møte de og henge med de for noen timer..

Vi måtte selvfølgelig sitte oss i den sofaen danserne hadde sittet i.. Bare sånn på gøy

En av danserne til Justin som jeg snakket litt med, hun var så utrolig herlig!!

Helene, Carlena, meg, Esin og Kaili

Danserne som var der

<3

 
Herregud så fine de er..  Anyway, etter noen timer med photoshoot og slikt, gikk vi ut igjen på Bieber jakt. Vi ville ikke spørre og mase om Bieber til dem, ettersom de garantert hadde ''taushetsplikt'' - og deretter ikke kan si stort om han. Så vi holdt oss til spenningen og fulgte med på nettet på hvor Justin skulle være. 

Så vi turet bort mot Holmenkollen, ettersom Kenny var der og fler fra crewet var blitt observert. TV2 og BT fulgte med, utrolig hyggelige folk :-)

 

 

Hele den 14. og 15. april var det mye fram og tilbake med trikken og buss. Vi sjekket inn på hotell sammen med 7 andre, og angrer ikke i det hele tatt. Herlig gjeng! Oppdatering om den 16. og 18.april kommer imorgen, for jeg husker egentlig ikke stort mye av den 17.. Har hatt en fantastisk uke, og dere aner ikke hvor deprimerende det er å sitte her hjemme..

 

Vil dere ha oppdateringer fra 16. og 18. da jeg møtte Justin? :-)

 

//Btw. Det var mange søte lesere som kom bort for å ta bilde, hvis dere kunne sendt dem på en mail til meg så jeg kunne lagt de ut muligens så hadde jo det vært utrolig koselig! Send de på rano-brann@hotmail.com 

 

 

 

Rano

 

 

19.04.2013 / 07:57 / Justin er i Norge

Hva er det som skjer?

Hei igjen!

 

Nå er Justin ferdig med alle konsertene sine, og ut i fra politiet skulle han dra rett etter siste konsert i går. Om han har dratt eller ikke er vi ikke sikker på, i og med at Scooter Braun skev en tweet der navnet til Justin ikke ble nevnt. I tillegg sier ryktet at Selena Gomez skal ha landert på Gardemoen i går kveld, da Justin holdt sin siste konsert. Om dette er sant, kan vi dessverre ikke bekreftet. 

 

Scooter sin tweet


I tillegg har Justin skrevet denne tweeten, noe som tyder på at også han har reist til Danmark. Men kanskje ikke sammen med dem. Vi vet ikke. 

 

Justin sin tweet

 

 

Denne tweeten startet rykte om at Selena Gomez var i Norge: 

 

 

- Tror dere Justin har forlatt Norge?

- Tror dere Selena er i Norge? 

 

- Malin

-


19.04.2013 / 07:50 / Justin er i Norge

Justin har hørt sangen vår

Hei og god morgen!

 

Som mangen av dere sikkert allerede har lest på twitter, har Justin sett sangen vår " Our Kidrauhl."  Det er vi utrolig glade for, og jeg er sikker på at han likte den kjempegodt. 

 

- Hva syns dere om konertene han har holdt i Norge?

Jeg elsket den jeg var på!

 

- Malin 

18.04.2013 / 17:24 / Justin er i Norge

Nærmer seg siste konstert

Heisann :) 

 

I dag spiller Justin sin siste konsert i Norge. På lørdag skal han allerde holde konsert i Danmark.

Det har vært to helt fantastiske konserter, og jeg er sikker på at konserten i kveld blir like fantastisk. Håper dere som har vært på konsert har kost dere masse, og til dere som skal ikveld: GLED DERE!:) 

 

I går ble det nok en gang tatt opp en jente på scenen, som fikk æren av å være OLLG. Hun heter Charlotte, er 20 år og kommer fra Bergen. 

PÅ SCENEN: Charlotte fra Bergen ble Justins andre norske OLLG-jente onsdag kveld.

- Har du vært på en av konsertene?

- Hva syns du? 

 

- Malin 

18.04.2013 / 15:19 / Justin er i Norge

Kaos utenfor "The thief"

I dag tidlig samlet deg seg en god del beliebers utenfor hotellet "The thief" på Tjuvholmen i Oslo der Crewet til Justin har blitt observert. Vaktene mistet kontroll etter som det samlet seg flere og flere utover dagen. Mange samlet seg i grupper og løp inn i garasjene, bakdører osv, politiet har også blitt blandet inn og sier at det vil bli innkallt forsterkninger om ikke folk blir roligere. Justin har selv ikke blitt observert noen steder i oslo. Mens danserne overnatter på "Grand et Rica hotel".

//hentet fra VG.no

Rauand

 

18.04.2013 / 11:50 / Justin er i Norge

Jeg fikk møte Justin

Jeg fikk møte Justin den 16.april. Forteller mer om hele opplevelsen når jeg er hjemme igjen fra Oslo! I dag er det siste konsert så nå må vi som skal nyte det. Beklager til alle som så meg og oppførselen min igår. Men nok om det. Håper alle som har vært på konsert får en fantastisk fin opplevelse!!

Har flere bilder også. Bildene med danserne har jeg fler av også! Viser alt senere :-) fikk være på photoshoot med dem og henge med dem i nesten to timer. Kjempe gøy!

Rano

17.04.2013 / 22:25 / Justin er i Norge

M&G i Oslo i går (16 april)

ÆÆÆÆÆÆÆ

17.04.2013 / 16:07 / Justin er i Norge

OLLG I GÅR

Oslo&#8217;s OLLG (April 16)

HER ER NORGES FØRSTE OLLG!! OMB, dette er sykt hun er utolig heldig. Jeg lurer på hvem som blir idag og i morgen:)

HVIS DU GÅR PÅ VG SÅ KAN DU SE HENNE BLI INTERJUET. 

GRATULERER TIL DEG LINA KAMIL

17.04.2013 / 15:45 / Justin er i Norge

Første konsert

Hei alle sammen! Konsrten i går var super duper! Mye kø men det var verdt det. Her er noen bilder fra konserten

SYKTAT HAN ER I NORGE !!! HVA SYNTES DERE?

 

16.04.2013 / 19:58 / Justin er i Norge

Store mengder kø

Heisann :)

 

Som dere har fått med dere nå er det kun få minutter til konserten startet. Mennesker har stått i kø siden klokken 10 i dag tidlig, og køen er fortsatt lang. 

Sjekk denne køen: 

 

Kilde: http://direkte.vg.no/studio/bieber-i-norge

 

- Malin 

16.04.2013 / 18:45 / Justin er i Norge

Disse er med til Oslo!(Dagbladet): Etter å ha spilt for 34 000 nederlandske beliebere lørdag kveld og sidentilbrakt et par fridager i Amsterdam, ankom verdensstjerna Justin Bieber (19) Norge i dag.

Verdensstjernas privatfly landet på Gardermoens GA-terminal like etter klokka 17 i dag, og etter planen skal han dra rett til Telenor Arena.

Som superstjerner flest, har også den kanadiske 19-åringen et stort crew med seg når han nå turnerer verden rundt i forbindelse med sin «Believe»-turné.

 

Scooter er med

Én av hans viktigste støttespillere, som vil være sammen med ham i Oslo, er manager Scooter Braun (31).

 

Braun, som er en av Biebers viktigste støttespillere, var ikke med artisten til Nederland. Han var i stedet med «Gangnam Style»-stjerna Psy, som han også er manager for, til Sør-Korea der den sørkoreanske artisten lørdag spilte for 50 000 publikummere.

Manageren fortalte selv påTwitter i natt at han var på vei til Norge fra Sør-Korea, men om Braun har ankommet Norge ennå, vites ikke.

«Fantastisk i Korea. Nå på vei til Oslo for #BELIEVETour. Lang flytid», meldte han for om lag 14 timer siden.

 

Stort crew

Tilsynelatende ankom Bieber Norge sammen med sin gode venn og fotograf Alfredo Flores.

 

I tillegg til Braun, er også Biebers gode venn og «swag-coach» Ryan Good, stylist Florido Basallo, hans offisielle DJ Tay James, musikkansvarlig Dan Kanter, scenemanager James «Scrappy» Stassen, livvakten Kenny Hamilton og en hel haug dansere med på «Believe»-turnéens norgesstopp.

Danserne som er med Bieber til Norge er blant andre Michael Vargas, Nick DeMoura, Johnny Erasme, Jonathan Rabon, Shaun Evaristo, Kaili Bright, Jonathan Rabon, Claude Racine og Carlena Britch.

Biebers dansere ankom Oslo og Grand hotell søndag, og har allerede fått en hysterisk mottakelse fra 19-åringens norske fans.

 

Brutalt møte med belieber

Om lag 50 fans samlet seg utenfor hotellets inngang, og stormet på et tidspunkt hylende inn i resepsjonen. Heller ikke lørdag har danserne fått bevege seg fritt i Oslos gater, uten å støte på det de selv kaller «aggressive fans».

 

- «Beliebers», hvis dere skal stå utenfor hotellet så vær snill og vis oss litt respekt. Fordi vi elsker dere, skrev Bright på sin Twitter-profil, med hashtaggen #slåttinesaavenbelieber.

Da Dagbladet møtte noen av de mannlige danserne på et dansekurs i går, utdypet danser Jonathan Rabon:

- De er i hundre hele tiden. Jeg tror ikke de forstår hva nei betyr.

Justin Bieber og hans store crew står for tre utsolgte konserter i Telenor Arena - i dag, i morgen og torsdag.

Til sammen skal rundt 66 000 norske beliebere på Bieber-konsert denne uka. Det ser ut til å bli gråvær samtlige tre konsertdager, og konsertgjengerne oppfordres til å kle seg etter været.

// Hentet fra Dagbladet.no
- Marthe
16.04.2013 / 18:45 / Justin er i Norge

Svar på Spørsmåls runden Del 1

1.

 Hvis man er tre stykker sammen i køen, og to av dem går på do. Den ene blir igjen for å passe på. Kommer de to som gikk på do til å miste plassene sine i køen?

Svar: Nei. Det som skjedde i dag var at folk fikk lov til å gå fra plassene sine for å gå på do, og de slapp de inn igjen. Håper de

andre er like vennelige 17, og 18.

 

2.

Går det busser ut til arenaen hele tiden fra klokka tolv, eller går bussene bare den ene gangen(klokka tolv)? Og er det helt sikkert at du kommer deg til Oslo s igjen?

Svar: Busser kommer til å være tilgjengelig veldig ofte. De skal mest sannsynelig gå som vanlig, men for sikkerhetens skyld, skjekk bussrutene i Oslo område.

 

3.

Er det lov å ha med en sekk inn på konserten til å ha jakke oppi eller mat og drikke? Altså inn i arenaen.?

Svar: Du kan ha med deg en liten veske/bag. Men all drikke, mat, parfyme, speilrefleks, farlige ting blir tatt fra deg før du går inn i selve hallen.

 

4.

Hvilken stasjon er nærmest arenane... er det lysaker eller fornebu stasjon?

Svar: De er ganske nærme begge to, ikke så lang avstand til Telenor Arena på noen av de to stedene.

(Skal skjekke dette mer opp) og dere får bedre beskjed, men jeg selv hadde gått av på lysaker, som jeg trur de fleste gjør)

 

5.

Kommer det til å være live på tv'n? Hvis det skal være live hvem kanal er det og hvem klokkeslett? 

DERE KAN IKKE SE KONSERTEN LIVE. 

 

6.

Må vi bruke ørepropper?

Svar: Ørepropper er ingen måst, men veldig lurt å bruke. Du kan få sterke hørselskader uten de, og det er ikke bra for deg. Det blir også bedre lyd med ørepropper ! Det blir utdelt til alle :)


7.

Når er konserten ferdig ca?

Svar: Konserten er ferdig ca 23:00 - 00:00 tiden, men kan alltid endre seg under sånne store konserter, pga forsikelser og andre ting. 

 

8.

Hvordan blir man One less lonely girl?

 1.  

  Svar: det er en dame som heter Allison som gjør. Det er bare ei heldig jente i salen som blir plukket ut. Og som mange trur, er det ikke bare gc, dc de trekker utfra. Men hele salen, så kryss fingrene jenter!

   


   


   


   

  9.

   


   

  Når vi har sitteplasser, hvor lenge før tror du vi burde begynne å stille oss i kø inn til arenaen?

   

  Svar: Dere har faste plasser, så dere trenger ikke komme så tidlig. Kanskje en time eller noe før :)

   

10.

Hvis man kommer bort i 14 tiden, får man bra plasser på golden da? Eller bør man være der enda tidligere?

 

 

 

Svar: Dere blir delt inn i forskjellige innganger, og uansett alle får sett, men hvis du vil være helt foran, burde du tatt sjangsen på å 

 

kanskje dra inn 12-13 tiden :)

 

 

 


11.
Hvordan fungerer køene?
Når vi har sitteplasser, hvor lenge før tror du vi burde begynne å stille oss i kø inn til arenaen?
Svar: Dere har faste plasser, så dere trenger ikke komme så tidlig. Kanskje en time eller noe før :)
Svar: På billettene deres står det forskjellige innganger, når du ankommer utenfor arenaen, blir dere delt inn til den ingangen dere har
på billetten deres. Derfor er det veldig viktig å oppføre seg i køene. Og være rolige. Tilsutt blir dere alle slipt inn i samme hage, og det er 
rett og slett første mølla på GC, DIAMOND OG STÅPLASS. 
12.
Hvis man har kjøpt billetter fra enkeltpersoner og navnet til den personen står på billetten din, men ikke ditt eget navn, spiller det noe rolle? 
Man kommer inn allikavel?
Svar: Såklart kommer man inn! :) Men hvis du har kjøpt billetter av personer du ikke kjenner, lurt å skjekke bak om de er ekte, ved å skrape !
HÅPER DETTE VAR NYTTIG! :)


Lea

 

16.04.2013 / 17:38 / Justin er i Norge

JUSTIN ER PÅ NORSK JORD!!

Hei alle sammen! Justin landet nettopp i Norge! Og nå har han nettopp dratt og er på vei til Telenor Arena.

 

HAN HAR PÅ SAND FARGET BUKSE OG GRÅ SKO!

16.04.2013 / 16:48 / Justin er i Norge

Se Justin Bieber lande - direkte

http://www.vgtv.no/#!/video/63399/direkte-justin-bieber-bes%C3%B8ker-norge Justin lander på gardemoen ca 17.00! Følg med

Mirjeta

16.04.2013 / 16:44 / Justin er i Norge

Dette flyet sitter Justin i nå, og ikke lenge til lander det

Embraer Legacy 600

(Dagbladet): Bare noen timer før han etter planen skal entre scenen i Telenor Arena tok Justin Bieber og følget hans av fra Schiphol flyplass i Amsterdam.

Ifølge VG Nett lettet privatflyet, en Embraer EMB-135BJ Legacy, med Bieber rundt klokka 16.

Flyet leier han av det tsjekkiske selskapet Grossmann Jet Service, og ifølge nettsidene til selskapet har flyet plass til 13 passasjerer, og en makshastighet på 850 kilometer i timen.

Luksusjeten er utstyrt med satelitt-telefon, wi-fi, senger og to toaletter.

Mens han lader batteriene før den første av de tre norgeskonsertene kan Bieber slappe av i gode skinnseter.

Flyet er også kjent for å ha et stort baggasjerom, så popstjerna trenger ikke bekymre seg for baggasjeplassen.

Fra Schiphol til Gardermoen er det 960 kilometer. Gjennomsnittlig flytid mellom de to flyplassene er 1 time og 45 minutter. Bieber bør derfor ventes å ankomme Norge like før klokka 18.

VG/DAGBLADET/KJENDIS

Lea

16.04.2013 / 16:32 / Justin er i Norge

Sånn ser det ut inni Telenor Arena nå16.04.2013 / 16:23 / Justin er i Norge

Vi deler opp spørsmåls runden i 2 deler

Noe dere lurer på angående konserten, så lager jeg innlegg om det seinere ! Men bare spørsmål om konserten, og alt som skjer disse dagene :)
16.04.2013 / 16:12 / Justin er i Norge

Direkte

http://www.vgtv.no/#!/video/63399/direkte-justin-bieber-bes%C3%B8ker-norge

Kopier linken og se hva som skjer i Oslo direkte ;)

16.04.2013 / 16:06 / Justin er i Norge

Det er nå det starter

Køene utenfor Arenanen vokser og vokser ! Det som er veldig bra og viktig er at hvis folk allerede står i kø, og de som må på do slippes frem og folk lar dem komme ut og lar dem 

komme tilbake til plassene sine etter det! Fortsett med det, fordi det er veldig viktig at vi er hyggelige mot hverandre. Dette må også skje 17, og 18 april.

All ny info og alt som skjer under alle konsertdagene, time etter time blir oppdatert av oss ! Så følg med på bloggen.

Det hadde også vært fint, hvis noen av dere tok bilder på konserten, og videre sendt til oss som blogger. 

Foreksempel jeg som blogger under alle dagene , så kan dere sendte meg mail på: leakristin1@hotmail.com, eller sende bildene i chat på facebook: Lea Kristin Amundrød

Dere som er på konserten i dag, kos dere masse !

Lea

16.04.2013 / 13:22 / Justin er i Norge

Telenor Arena

Heisann :)

Det er kun noen timer igjen til konserten starter. Flere beliebers har allerede stått i kø siden 10-tiden i dag tidlig.  

Kilde: http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10109392

Slikt så det ut ved Telenor Arena rund klokken 10 i dag tidlig.

 

- Skal du på konsert i dag?

- Hvordan var det med køen?

- Hva tid var det folk begynte å komme?

 

- Malin 

16.04.2013 / 12:51 / Justin er i Norge

Siste nytt fra arenaen!Dette bildet ble lagt ut på Norske Beliebers, så jeg tok kontakt med ei som er ved arenaen nå og hun sier det IKKE er roseselgere der. Prøver å kontakte Esin, men er lettere sagt enn gjort :)

INFO KOMMER SÅ FORT VI VET MER!

- Marthe

16.04.2013 / 10:49 / Justin er i Norge

Innslippingen har startet!

Nå har de begynt å slippe folk inn til Telenor Arena!

Dere kan følge det live på TV2 Live her.- Marthe

16.04.2013 / 08:58 / Justin er i Norge

Kle dere godt og vær forsiktige!


//storm.no

Ta på dere varme, vanntette klær i dag! Det er meldt regn utover ettermiddagen, så vær så snill å kle på dere! Husk også å ha med nok mat og drikke til ventetiden. Husk også å vær forsiktige, ikke dytt eller press på andre, det er plass til alle i arenaen!

Ha en super konsert i dag folkens!

- Marthe

16.04.2013 / 07:27 / Justin er i Norge

Vi prøver

Hei alle sammen vi prøver dette her så kanskje vi får et spessielt øyeblikk med Justin

16.04.2013 / 05:52 / Justin er i Norge

HUSK Å KJØPE RØD ROSE!

Alle må huske å kjøpe rød rose før de ankommer telenor arena, rosen skal opp i været under Be Alright! 

Alle må huske å kjøpe rød rose før de ankommer telenor arena, rosen skal opp i været under Be Alright! 

 
15.04.2013 / 22:56 / Justin er i Norge

Anbefaler teppe/pledd til konsert!

Hei dere! Jeg har nettopp kommet hjem etter mange timer ute - jeg møtte Jon Boogie og Nick Demoura (fikk bilde med dem!), og så omtrent halvparten av danserne. Før dette, hadde vennene mine og jeg stått utenfor Holmenkollen Park Hotel i opp til 3 timer i håp om at Justin eller noen fra crewet skulle, men det skjedde aldri. Det var pisskaldt!

Jeg anbefaler alle som skal på konsert i løpet av de kommende dagene å ha med seg et (gammelt) pledd som du ikke er redd for å skitne til eller kaste. Ha dette pleddet mens du sitter i køen, og kast det i det du går inn i arenaen. Det er som sagt utrolig kaldt ute, og å sitte i køen i kulden kommer bare til å gjøre dere syke.

- Samrin

15.04.2013 / 22:08 / Justin er i Norge

Lommetyver

Alle sammen pass på når dere er i Oslo. Det er MANGE lommetyver der, ha kontroll på alt du har med deg og hold det inntil deg, lommetyver er eksperter! Du legger ikke merke til at de er nær deg en gang plutselig er telefonene eller noe annet borte så se dere rundt hele tiden og vær forsiktige!

15.04.2013 / 21:36 / Justin er i Norge

Igår var det fem år siden Scooter signerte Justin !

I går var det 5 år siden Scooter signerte Justin, gud som tiden flyr!
 

15.04.2013 / 21:27 / Justin er i Norge

Kenny har ankommet Oslo!

Det er nemlig ikke bare tenåringsidolet selv som får oppmerksomhet i Oslo. For norske «Beliebers» er det stort å se de som jobber rundt ham også.

Bare minutter etter at Biebers livvakt Kenny Hamilton la ut et bilde fra frisørsalongen Edge Barbershop i Oslo på bildedelingstjenesten Instagram, kom fansen løpende.

- Hallo, han så på meg! Vi hadde øyekontakt, også viste han meg peace-tegn med fingrene! sier Siri Marie Gaaseide (15) entusiastisk.


Løp til frisørsalongen

Gaaseide la merke til livvaktens oppdatering på Instagram, og dro rett til frisørsalongen sammen med flere venninner.

Der var de ikke alene: Hele den utvendige fasaden var blokkert av hylende «Beliebers» da VG var utenfor frisørsalongen mandag ettermiddag.Søndag fikk oslofolk se de første tegnene av Bieber-bølgen som skyller inn over hovedstaden denne uken.

Da ankom Biebers dansere Grand Hotel, og kort tid etter hadde over 50 tenåringer møtt opp utenfor hotelldørene.Noen løp inn i resepsjonen, og politiet så seg nødt til å fjerne dem og vise dem over gaten.

Mandag morgen samlet en ny gruppe «Beliebere» seg utenfor det fasjonable hotellet, da Biebers korist, Vernon Burris, ble observert mens han nøt frokosten sin der. Kort tid etter måtte en av popstjernens dansere snu i hotelldøra, for å forhindre å bli nedløpt av jentene utenfor.- Nå ser han denne veien! Han så på meg! roper en jente til stort engasjement blant folkemengden utenfor frisørsalongen i Oslo.

- Hvorfor er det så stort å se Justin Biebers livvakt?

- Fordi han har så tett kontakt med Justin Bieber, og vi elsker Justin, sier Gaaseide.

 


 

Lånt av: http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10109356

 

Hva

syntes dere om at Belieberne tar så av allerede? Syntes dere crewet trenger litt fred?

Lea

15.04.2013 / 17:34 / Justin er i Norge

Kenny

Kenny er på edge og klipper seg, mange som kommer etter han, men la han være vær så snill!!

15.04.2013 / 17:07 / Justin er i Norge

Flau

Okey alle sammen, vi må roe oss ned!

Ja vi alle elsker Justin og crewt hans men de er menesker akkuratt som oss, vi kan heller bli gale på konserten.

Jeg skjønner at alle vil ha et glimt av han, men hvis vi vil ha han her igjen må vi oppføre oss!

Vi vil vel ikke bli husket som de gale beliebersene vil vi? Så jeg tenker at vi roer oss ned litt.

Danserne til Justin sier at vi er de mest gale og at de blir redde!! Og det er ille.

 

 

Vi må få justin til og huske oss på en god måte!

 

15.04.2013 / 16:28 / Justin er i Norge

Tweets fra Dan og Justin

Heisann :) 

 

Justin og Dan tweetet nylig hver sin tweet. Tweeten til Dan tyder på at han er i Norge nå, mens Justin sin er mer usikker. 

Men en ting er sikkert, i morgen er første konserten. Justin kan ikke være langt unna nå! 

Dan sin tweet

 

Justin sin tweet

 

- Malin 

15.04.2013 / 13:53 / Justin er i Norge

Justin er ikke i Norge!Dere har kanskje lagt merke til alle ryktene om at Justin allerede er i Norge, og blitt forvirret om han faktisk er det eller ikke. Politiet bekrefter 100% at han ikke har kommet enda, og at han mest sannsynlig lander i morgen tidlig. Det er også sagt at han vurderer å bytte hotell. Sjekk ut saken HER.

Kilde: VG

- Samrin

15.04.2013 / 13:14 / Justin er i Norge

Vinn 2000 kr for beste konsertbilde!

Romerikes Blad arrangerer nå en konkurranse hvor én person kan vinne 2000 kr. Dette skriver de på sin hjemmeside:For de som lurer - Romerike er et sted i Akershus, provinsen inkluderer disse kommunene: Nannestad, Hurdal, Eidsvoll, Ullensaker, Gjerdrum, Nes, Rælingen, Nittedal, Skedsmo, Lørenskog, Fet, Sørum og Aurskog-Høland. Hvis du er fra disse stedene så kan du delta ved å gjøre som du har blitt bedt om ovenfor. Lykke til!

Kilde: RB.no

- Samrin 

15.04.2013 / 10:30 / Justin er i Norge

Denne gutten varmer opp for Justin

Heisann :)

 

Som dere har fått med dere skal 14 år gamle Robin fra Finland varme opp for Justin Bieber. 

Her har dere en video fra når han synger. 

 

 

- Hva syns dere? 

 

- Malin 

15.04.2013 / 10:17 / Justin er i Norge

Det nærmer seg!

Heisann! :)

 

Nå teller jeg ned timene og minuttene, for nå er det virkelig ikke lenge til. Justin skal holde sin første konsert i Norge i morgen, og jeg klarer nesten ikke vente. Kaoset har allerede startet, og mer kaos blir det når Justin ankommer Norge. Da er det mange som skal ut å jakte på stjernen vår. Når det gjelder konserten må vi si det igjen og igjen. Vi håper dere tar godt vare på dere selv, og at dere tar hensyn til mennesker rundt dere.

Vi har sagt dette før, men vil skrive det igjen for at dere ikke glemmer det!

- Mat og drikke er utrolig viktig. 

- Ikke press i køen.

- Kle deg godt.

- Ha alltid den hjelpende hånden klar til andre.

- Lån noen telefonen sin om de har mistet dem de skal på konsert med. 

- Vis hensyn  

 

Tenkte å slenge med denne videoen av da Justin holdt en konsert i Antwerp.

 

 

 

TENK OM DETTE SKJER I NORGE, FOLKENS! 

NÅ NÆRMER DEG SEG, OG JEG ER SIKKERT IKKE DEN ENESTE SOM TELLER NED TIMENE NÅ! 

 

Håper dere har tatt dere til å lese alle reglene, for det er viktig at dem følges! Da får du og jeg en bedre opplevelse!

 

 

- Har DU lest gjennom reglene

 

- Malin 

 

15.04.2013 / 09:26 / Justin er i Norge

Feltsykehus til konsertene


// foto_Fredrik Varfjell/Scanpix/Karl Braanaas

Ansvarlig for helsepersonell under konsertene forteller at de ikke bekymrer seg for hva som kommer til å skje inni selve arenaen, men at de er redde for hva som vil skje utenfor. Dette er på grunn av antall folkemengden som vil stå i kø i flere timer, ofte med altfor lite mat, som kan føre til utmattelse. Sikkerhetssjefen fra Pro Sec forteller at alt styret rundt Bieber er noe helt unikt og at de aldri har vært borti noe lignende. 

- Vi vil ha 70-80 mann i sving hver dag. Ambulansepersonell vil være på vakt, både utenfor og inne i arenaen. I tillegg vil vi ha leger som kan behandle de som blir sendt til teltet. De bør være godt kledd, få i seg godt med mat og drikke, og ha med seg mat, sier sikkerhetssjefen, Henning Kristiansen.

Kilde: budstikka.no

- Samrin 

14.04.2013 / 19:47 / Justin er i Norge

Hvordan ser det ut utenfor Telenor Arena atm?

KILDE: blogg.budstikka.no

Hva synes dere - for høy eller perfekt sikkerhet?

- Samrin 

14.04.2013 / 19:05 / Justin er i Norge

Politiets råd til alle som skal på konsert

Politiet har selvfølgelig begynt å forberede til konsertene, og har planlagt mye for hvordan ting skal fungere utenfor Telenor Arena. Sikkerheten er utrolig høy, men de mener det både er verdt det og det beste for alle. Her er 7 tips fra politiet. Se også video HER.

1. Reis til Fornebu med buss eller tog. Det vil ikke være mulig å bli satt av eller bli hentet med bil i nærheten av arenaen.
2. Vær tålmodig og hold deg rolig - å presse seg fremover i store folkemengder er ikke lurt.
3. Kle deg godt. Det kan fremdeles være kaldt i april.
4. Har du sitteplass, er det lurt å komme når dørene åpner kl. halv syv. Sitteplassene er dine og vil ikke bli borte.
5. De som har ståplass trenger ikke være der før halv fem. Det vil uansett bli mye kø - og det er slitsomt å stå i kø mer enn det man faktisk er nødt til. Justin kommer heller ikke til å vise seg før han går ut på scenen, så det er ingenting som skjer der før dørene åpner.
6. Mobilnettet kan kollapse når mange mennesker er samlet på et lite sted. Gjør derfor avtale med foreldre eller andre på forhånd, dersom de skal møte deg etter konserten.
7. Pass på at du får i deg nok mat og vann gjennom hele dagen og kvelden.KILDE:

http://nrksuper.no/super/supernytt/2013/04/08/skal-du-se-justin-bieber/

- Samrin

14.04.2013 / 18:06 / Justin er i Norge

Ny tweet

Heisann!

Kenny Hamilton tweetet nylig denne tweeten:

 

- Malin 

14.04.2013 / 17:34 / Justin er i Norge

Revenge - del 29: "I need you to show me"

"Meen.. jeg drar nå" mumlet han og jeg nikket. Han så på meg i noen sekunder før han snudde seg rundt, men i det han snudde seg rundt kjente jeg tusenvis av stikk i magen. Jeg ville ikke at han skulle dra. Jeg ville ha Jason her med meg. Jeg vil sove i armene hans. Jeg bet meg svakt i leppa, før jeg gikk fort bort til han og dro han i armen, slik at han ble snudde mot meg. "Ikke dra" hvisket jeg og holdt armene hans hardt mens jeg så opp i øynene hans. "Jeg vil ha deg her" hvisket jeg og strøk han over kinnet mens en tåre rant ned mitt eget kinn. "Jeg elsker deg, og jeg er så lei av å krangle Jason. Jeg vil at alt skal være som før" mumlet jeg med en skjelven stemme. 

 

"Shut up and kiss me" hvisket han og før jeg selv la merke til det lå leppene til Jason godt plassert over mine. Jeg lukket øynene mine fort i igjen og dro armene mine rundt nakken hans. Jeg nøt følelsen av hans lepper på mine. Jeg elsket å føle Jason nærme meg igjen, slik som dette. Jeg dyttet Jason bakover slik at ryggen hans traff bilen og hintet til at han skulle løfte meg opp. Jeg tok tak i armene hans og førte de rundt kroppen min, og heldigvis så tok han hintet mitt og løftet meg opp under rumpen. Jeg la bena mine rundt livet hans mens tungene til meg og Jason lekte sammen. 


14.04.2013 / 17:34 / Justin er i Norge

Norske beliebers møter danserne
Vi lover å informere dere dersom vi finner ut mer. Stay tuned!

JDBNorway 

14.04.2013 / 17:24 / Justin er i Norge

Er justin i Norge også?

Hei!

Danserne til justin er nå er Norge, men er Justin her også? Det er det ingen som vet.

FOLK TRUR HAN ER HER PGA DET, MEN DET ER OGSÅ BESVIS PÅ AT HAN IKKE ER HER SOM DERE SER PÅ BILDET UNDER

DET TAR 19 TIMER MED BUSS TIL NORGE MENS DE DRO FOR 3 TIMER SIDEN, MEN ER JUSTIN PÅ BUSSEN ELLER ER HAN I NORGE?

14.04.2013 / 17:00 / Justin er i Norge

DA HAR DANSERNE TIL JUSTIN ANKOMMET GRAND HOTEL

DA HAR DANSERNE TIL JUSTIN ANKOMMET GRAND HOTEL, BARE OG HOLDE BLOGGEN OPPDATERT HELE UKEN!!

14.04.2013 / 13:02 / Justin er i Norge

Håp og forventninger til konserten

Jeg vet at de aller fleste som skal på konsert, har håp og forventinger om at ting de drømmer om skal skje. Noen ønsker for eksempel å bli One Less Lonely Girl, mens en annen håper på at Justin snakker mye med publikum. Det finnes også folk som ikke engang bryr seg, og bare tar ting som det kommer.  Hvordan er du? Når du tenker på disse kommende dagene, hva håper du skal skje? Bortsett fra å møte han da, som er alle beliebers' drøm. Det er litt kult å lese gjennom folk sine ønsker. Kommenter i innlegget.


- Samrin 

14.04.2013 / 12:27 / Justin er i Norge

Konsertdagene - været

Hei igjen!

 

Som mangen av dere sikkert har sjekket ut, er værmeldingen. Sånn som det ser ut nå skal det være litt regn 16 og 17, og opphold og sol 18. Om det blir akkurat sånn, vet vi ikke. Som sagt endres værmeldingen hele tiden. Men været blir nok ikke langt i fra det som er målt til nå. 

 

 

Viktg å tenke på om været blir slikt: 

- Ha med dere en paraply som dere kan kaste før dere går inn på arenaen.

- Om du ser noen er våte, la dem få stå under med deg om du ser at personen er kald og våt.

- Du kan også kjøpe en slags plastikkregnfrakk som du kan hive før du går inn på arenaen. 

 - Malin 

 

14.04.2013 / 11:45 / Justin er i Norge

INFO

Hei søte beliebers

Her kommer litt info, så vær så snill og del dette videre:)

 

Varme opp: Carly Rae Jespen skal IKKE varme opp alikevel.  og Cody Simpson skal heller IKKE varme opp fordi han har egen turnè.

Så hvem som skal varme opp er vi ikke helt sikkre på enda, og ikke tro på alle ryktene som kommer.

 

Arrangementer: vi hadde tenkt til og synge "Our Kidrauhl" til Justin. Men det ble litt surr med datoer fordi alle har lyst til og være med selfølgelig. Så vi vet enda ikke når/om det skjer men hvis det skjer at sangen blir satt på så er det bare og synge med!

 

Gruppebilder: Vi har skrevet et innlegg om gruppe bilder på operaen, så det er bare og se på den ;)

 

Roser: ALLE SKAL TA OPP ROSER PÅ BE ALRIGHT!

 

Hjerte: Vi skal også lage hjerter med hendene våre når justin synger, hvilken sang er vi litt usikkre på men det blir vel "fall" eller en annen rolig sang 

Believe Tour Heart Project (Alle tre dagene)

 

SE PÅ FACEBOOK FOR MER! DET ER MASSE PÅ GRUPPEN NORSKE BELIEBERS MEN DET ER IKKE 100% SIKKERT, HER HAR VI MED DET SOM FOLK FLEST VET OM

OG HVIS DET ER NOE DERE LURER PÅ SÅ KOMENTERER DERE PÅ DETTE INNLEGGET HER SÅ SKAL VI PRØVE OG FÅ SAVRT PÅ ALT :)

 

14.04.2013 / 11:22 / Justin er i Norge

Viktige ting å huske på til konsertene!

Hei!

 

I og med at konsertene Justin skal holde er like rundt hjørnet, tenkte jeg å poste noen viktige regler alle MÅ følge!

Dette er for deres egen og andres sikkerhet. Vi får alle en bedre opplevelse om disse reglene blir fulgt. 

 

- Pass på at du får i deg nok mat å drikke.

- Kle deg godt.

- Det er ikke lovt med paraplyer, flasker og lignende inne på arenaen.

- Det er ikke lov med en stor bag. Liten veske er tillatt.

- Hold dere sammen!

- Ta godt vare på hverandre og ikke press i køen.

- Det er IKKE lov med speilrefleks eller annet profesjonelt kamera.

- Det er tillatt med mobilkamera eller kompakt kamera uten proffesjonellinse. 

 

Nå nærmer det seg virkelig! 

 

- Malin 

14.04.2013 / 10:55 / Justin er i Norge

Hva skjer i Norge?

I Amsterdam igår kom Justin to timer forsent til sin egen konsert, det har også skjedd før.

Årsakene vet vi ikke, men husk at de fleste ryktene ikke er sanne.

Men det kan også skje i Norge at han kommer forsent, men da må ingen bue på han, fordi det er ikke hans feil. 

14.04.2013 / 00:26 / Justin er i Norge

DANSERNE ER PÅ VEI!

Da ble det nettopp skrevet på twitter at en av danserne til Justin er på vei til Norge! Det er helt sykt å tenke på. De er på vei til Norge. Vårt land. ER HELT SYKT!!

Det er nå det hele begynner. Nå er det  i gang. Norge er klare!! 

 

- Malin 

13.04.2013 / 23:57 / Justin er i Norge

JUSTIN - NORWAY IS WAITING FOR YOU

God kveld kjære søte lesere! 

 

Nå er nettopp konserten i Amsterdam ferdig. Det vil si at neste gang Justin står på scenen er i NORGE! Ja, du hørte riktig. NORGE. NORGE. NORGE! 

Bilde tatt fra www.dagbladet.no 

Dette bilde ble tatt sist Justin var i Norge! 

 

- Noen som er klare for konsert nå??? 

 

- Malin 

13.04.2013 / 23:12 / Justin er i Norge

Imagines

Da tenkte jeg å lage noen imagines. Håper dere liker dem:) 

 

* Imagine: Justin har over 30 M&G møter på hver eneste konsert. På de siste konsertene smiler han ikke, men har det typiske blikket sitt. 

Fan: Tror ikke jeg liker Justin lenger jeg. Han smiler aldri. 

Deg: 

* Imagine: Du er ferdig med din første dag på  den nye skolen. Du var utrolig spent og nervøs. Da du kommer ut i skolegården sitter Justin og venter på deg. Han har planlagt noe helt spessielt for deg. 

*Imagine: Du ligger i sofaen og ser på film. Du kikker til høgre og får øye på denne kjekkasen, som ser film sammen med deg.

 

*Imagine: Du har nettoppp vært ute på byen. Det var flere gutter som prøvde seg på deg. Da du kom hjem fortalte du det til Justin. Justin sprang ut døren i sinne og kom tilbake en halvtimes tid etterpå. Det første han sier er: Nå, jenta mi. Nå har dem skjønt at dem aldri skal prøve seg på deg, for du er min!

*Imagine: En het sommerflørt mellom deg og Justin. 

*Imagine: Du er utrolig trøtt en sen lørdagskveld. Rett før du legger telefonen fra deg får du en snap. Snappen er av Justin. Du åpner den og her er det som treffer øynene dine! 

 

- Hva synes dere om disse? 

 

- Malin 

 

 


Som mangen av dere sikkert vet heter jeg Malin, og er en av gjestebloggerne her på www.jdbnorway.blogg.no :) Om det er noe dere lurer på om meg må dere bare spørre meg i kommentarfeltet!


13.04.2013 / 21:54 / Justin er i Norge

Justin spiller sin siste konsert

God kveld kjære søte lesere! 

 

Justin er som mange vet for øyeblikket i Nederland. Han holder nå på å spille sin siste konsert, før han lander på norsk jord. Det er blitt skrevet tidligere at han lander på norsk jord første konstertdag, som vil si om 3 dager! 

Jeg gleder meg utrolig mye, og det tror jeg dere også gjør. Selv holder jeg nå på å planlegge pakkelisten min, i tillegg til hva jeg skal ha på meg:) 

 

 

 

- Hva skal du ha på deg på konserten?

- Er din pakkeliste ferdig?

 

- Malin 

 

13.04.2013 / 18:28 / Justin er i Norge

Justin besøker Anne Frank museum i går i Amsterdam

13.04.2013 / 18:22 / Justin er i Norge

Masse blogging

HEI DERE! 

det blir utolig mye blogging denne uken fordi vi har mange gjeste bloggere som blogger, så hold bloggen oppdatert.

Vi kommer med masse nyheter og nyttig info.

Dette er en av tingene vi ikke kan få sagt nok: få i dere nok mat og drikke, ta lokal trannsprot inn til arenaen, ikke press dere på, alle kommer inn uansett og det skaper bare kaos, hør på hva vaktene har og si de vil bare deres eget beste så ingen blir skadet . Det er ikke lurt og ha med seg så mye(ting kan bli stjålet) IKKE GÅ ALENE !

Følger dere dette her så skal nok alt gå bra, og pass på og ha 100% batteri på telefonen, ikke bruk den til spill osv... fordi det bruker utnødvenig støm

Avtal et møtested hvis du og de du er med skulle blitt borte for hverandre. 

OPPDATER BLOGGEN HVIS DET ER NOE DERE LURER PÅ SOM SAGT DET ER MANGE SOM HOLDER DEN OPPDATERT MED INFO HELE UKEN

Bare 3 dager til Justin er i Norge !!!!!!!!!!!!!!! WOHO ;)

 

 

PS: SPØR HER OM DERE LURER PÅ NOE

 

13.04.2013 / 18:12 / Justin er i Norge

Gruppebilde den 17. april

 

Hei alle sammen!

 

Det er et prosjekt som foregår den 17 april om at alle beliebers skal samles og ta et stooort gruppebilde!

 

Dette er det som står i informasjonen på facebook:

 

''Vi beliebers skal ta et gruppebilde den 17, der alle vi er samlet og tar et bilde sammen som et minne fra konserten.


Vi skal ta bilde etter konserten, fordi det er lettest. 
Før konserten er det jo mange som ikke vil forlate køene sine, så vi tar det etter. 

Ingen vet jo når konserten er ferdig, så vi tar det litt etter vi har kommet. Renger med at det er mange som tar bilder, så det er ikke noe stress for og komme med på bildene. 
Vi møtes utenfor inngang D3

Det kommer nærmere beskjed på mandag eller imorgen.
Noen som blir med?''

 

 

Har du facebook, kan du trykke HER og kommer direkte inn på arrangementet. Om du skal være med, trykk ''Bli med''.

 

-Rikke

13.04.2013 / 18:02 / Justin er i Norge

Noen Gifs

HER ER NOEN GIFS ;)

 

 

13.04.2013 / 15:30 / Justin er i Norge

Hvem får tegningen?

Kjendis tegneren Jhonatan Kalsnes har tegnet en super fin tegning av Justin som han skal ha med seg på konserten den 18. april. 

Han skal ikke ha med seg tegningen tilbake igjen så han skal gi den bort til noen som har ståplass den 18 april, kanskje det er du som får den!

Den som får den er ihverfall utrolig heldig, tegningen ser du her:

TIDKREVENDE: - Her brukte jeg fire uker bare på å tegne skjorta til Justin Bieber, forteller Jhonatan Kalsnes. Foto: Privat

13.04.2013 / 13:32 / Justin er i Norge

Tips til konsertdagene

Det er uvirkelig at den første konserten kun er om 3 dager, har en blandet følelse hvor jeg både gleder meg utrolig mye, men samtidig gruer meg til at det er over. Hva skal jeg se frem til fremover? Hvor lenge er det til han kommer tilbake? Hvilken følelse kommer jeg til å sitte igjen med? Alle disse spørsmålene bare popper opp i hodet mitt... Ah, Justin, what you do to me.

Uansett, jeg vil bare tipse dere om noe lurt som kan redde dere i køen. Jeg var på Søstrene Grene på torsdag og kjøpte meg noe utrolig nyttig. Kan hende du ikke får bruk for det, men er fortsatt veldig lurt å ha i veska eller lomma. 


En en-gangs regnejakke! Det er både billig, enkelt å ta av og på seg, og det gjør ingenting om den blir møkkete. I tillegg holder den deg jo tørr dersom det skulle begynne å regne - det er tross alt meldt litt nedbør. MIN ER I LILLA I TILLEGG, woho

Hva synes dere? Smart, ikke sant? 

Samrin 

13.04.2013 / 11:03 / Justin er i Norge

Vinnerne av billettene

Vinnerne ble trukket etter klokken 23 igår, da vi avsluttet konkurransen. For å gjøre det litt ''fair'' ba jeg noen andre som jeg stoler hundre prosent på, trekke vinnerne av konkurransen helt tilfeldig via random.org. Så da jeg kontaktet dem, var det virkelig to utrolig glade jenter! Hun ene som vant Golden-billetten ville ikke ha fornavn & etternavnet sitt på bloggen av private årsaker, men vår andre vinner som også vant hovedpremien var da Ylva Thorsteinsdottir som da vant Diamond Circle. Gratulerer til dere jenter!

 

Er så utrolig trist å tenke over at dette her var vår siste billett-konkurranse til Justin sin konsert i Norge. Jeg håper virkelig at alle som vil, kommer seg på konserten. Og at alle våre herlige lesere og andre beliebers storkoser seg denne uken som kommer. Alle har jobbet hardt og stresset, så dette blir en perfekt uke!

 

 

Rano

13.04.2013 / 08:29 / Justin er i Norge

P4 Bieber

God morgen søte lesere! :) 

Som mangen av dere vet, har P4 laget en egen Justin Bieber kanal . På kanalen spilles sangene hans 24/7, i tillegg får beliebers ringe inn å ønske seg en sang, å fortelle litt hvorfor de liker Justin. Vi er utrolig takknemlige for at P4 har gjort dette, så tusen takk til dere! :) 

Link: http://www.p4.no/player/player.aspx?channel=12 

 

For en nydelighet! 

 

- Hører du på P4 Bieber? 

- I tillfelle, hva synes du om denne kanalen? 


- Malin 

12.04.2013 / 23:56 / Justin er i Norge

Vi får inn gjestebloggere

Heisann dere!

 

Nå nærmer jo tiden seg hvor flesteparten skal reise til Oslo, og alle bak bloggen er en av de mange. Derfor vil bloggen ikke bli særlig oppdatert av oss, men forhåpentligvis kommer vi til å slenge ut noen innlegg når vi får tid, eller hvis det er viktig informasjon som må bli nevnt med engang. Blir litt godt å få pustet vekk fra bloggen under all hysteriet, men all media kontakt og mail kontakt blir tatt av meg. Derfor får vi inn gjestebloggere allerede på søndag. Våre søte bloggere vil da bli: Samrin Batol, Rauand Ismail, Marthe Blix, Mirjeta Miroci, Marthe Mårtensson, Malin Åbø Teig, Silav Farrig, Anna Personbråten & Carina Aarstad. Disse har fått sin timeplan for dagene, og jeg håper dere tar de godt imot! :-)

 

 

 

Rano