hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
23.03.2014 / 19:42 / JDBNorway i media

Bieber på Kvitter!

Heisann dere,

 

Jeg ville bare dele videre med dere at Justin ble diskutert på Kvitter her om dagen. Til dere som ikke vet hva Kvitter er, så er det et talkshow som er på et av Vestlandet største aviser BT.no. Dere vet jo at Justin vanligvis blir framstilt veldig negativt i media, og spesielt den siste tiden etter de siste episodene. Gjett hva? Kvitter tar Justin sitt "parti" i saken, og mener at det hele blir framstilt mye verre enn det er. Er dere enig i det? Se videoen under!

 

Hvis dere bare vil se delen der de snakker om Justin, så spol til 15:00. 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

10.09.2013 / 13:23 / JDBNorway i media

Bli med på promovideo + konkurranse

Heisann dere, håper dere har hatt en kjempe fin tirsdag. Historiedeler kommer selvfølgelig senere i dag. Og det blir hele tre deler inkl. en lang del. Anyway, til poenget mitt.

 

FENZE (nettmagasinet) inviterer deg, dine venner, og dine venners venner(osv), til å være med på vår promovideo. Vi trenger mange statister, så mange som mulig! Innspillingen vil skje denne fredagen 13.september utenfor Stortinget i Oslo kl. 17:00. Her skal vi spille inn en scene som skal funke som et symbol for ytringsdelen vår som er med i magasinet. Dere som leser magasinet, vet at vi har flere morsomme kategorier og mye spennende i vente. Dere kan finne Facebook arrangementet med informasjon HER! Få med voksne og barn, venner og familie. Dette er seriøse greier, så nå har du mulighet til å bli en liten kjendis for en dag. Filmen vil bli kort, og det skal gi inntrykk av en slags demonstrasjon. 


Men ikke nok med dette. De som dukker opp til innspillingen for promovideoen, vil få sjansen til å vinne en signert plakat av selveste Bieber! Vil bli flere konkurranser der og da tenker vi. Det vil fungere slik at de som er tilstede der og da, kan ha muligheten til å melde seg på konkurransene. Jeg håper virkelig dere vil få med dere så mange som mulig! Håper også at to stk. kan lage to plakater, en der det står ''FENZE'' på og en der det står ''Kunnskapsløgnen''. Første mann til mølla, kontakt Henrik på Facebook om du kunne tenkt deg å lage plakater. Hadde vært utroooolig snilt! :)

 

 

 

Kunne du tenkt deg å bli med?

 

 

Rano

15.08.2013 / 18:43 / JDBNorway i media

Se bildene fra lanseringen

Igår var meg, Sandra og Mia bak bloggen som nevnt tidligere på lanseringen til The Key parfymen som var på Steen&Strøm. Det var kjempe koselig å reise til Oslo for og møte venner og beliebers, og ikke minst for arrangementet. Men arrangementet slo ikke helt til forventningene mine egentlig, jeg trodde det skulle skje litt mer enn at folk sto og danset i takt til musikken. Men belieberne som var der og hilste på meg gjorde reisen min til Oslo verdt det, og ikke minst det at jeg fikk møtt Petter, Mia, Sandra og egentlig alle som var der. Fikk Petter og Henrik til å være fotograf under lanseringen, og i den anledning fikk vi tatt masse bilder! Under kan dere se noen få, resten kan dere finne hos FENZE - HER

 

Fotograf: Petter Fredriksen - FENZE

Fotograf: Petter Fredriksen - FENZE

Fotograf: Petter Fredriksen & Henrik M.Lysøe - FENZE

 

 

Dere kan se alle bildene vi tok hos FENZE. Hvis dere var på lanseringen og har bilder fra selve lanseringen, eller om dere har tatt med meg & Petter, så kan dere sende dem til meg på rano-brann@hotmail.com. Var du på lanseringen til The Key? Hvis ikke, har du fått tak i parfymen?

 

 

Rano

 

29.06.2013 / 14:00 / JDBNorway i media

Follow JDBnorway på twitter, instagram og facebook

Dette innlegget ble laget for at det skal komme i en menyknapp på bloggen,  men også til dere slik at dere kan følge med på JDBnorway døgnet rundt. 

 

Instagram: @JDBNORWAAY

Her legger vi ut bilder av Justin. Dette er JDBnorway's instagram som ble opprettet for ca 2 måneder siden. Har brukt denne twitter en del, og her legger vi ut bilder som vi liker at Justin. Her prøver vi også å legge ut bilder nesten hver dag, og noen dager så kan det være flere bilder. Vi bruker instagra følge med på hva Justin og crewet legger ut på instagram. Dette er også vår instagram som dere kan spørre om spørsmål i kommentarfeltet, men vi ser helst at dere unngår dette og heller sender oss en melding på facebook eller på twitter. ♥

 

Twiitter: @JDBNORWAAY 

Dette er JDBnorway's twitter. Denne twitteren brukes til å svare på spørsmål som dere lesere lurer på, og ikke minst følge med på hva Justin og hans crew twitrer om. Vi deler også ganske så mye nyheter der som kanskje ikke har blitt postet på bloggen enda. Her skriver vi også når historiedelene kommer ut, og om det faktisk kommer historie den dagen. Synes det er mye enklere å skrive det på twitter siden da blir ikke bloggen spammet ned. Vi prøver å følge alle som followers oss tilbake, men hvis vi enda ikke har followet deg, send oss en tweet, og vi follower deg! Dette er den beste måten og få kontakt med oss, siden hvertfall jeg har på varsler slik at hvis du sender oss en melding så svarer vi så fort som mulig. ♥

 

Facebook: JDBnorway.blogg.no (Trykk på navnet ) 

Dette er JDBnorway's facebook side. Her legger vi ut all informasjon om når vi har konkurranser, viktige innlegg, når historiedelen har komme ut osv. Her har dere også mulighet for å sende oss en melding, og vi prøver å svare alle som sender inn en melding til oss. Vi håper at dere trykker liker, fordi det vil være til stor hjelp for oss. Vi bruker facebook siden for å følge med på hva Justin skriver på sin facebook, og ikke minst følge med på hva crewet poster. Vi oppdraterer siden hver dag. ♥

 

 

06.05.2013 / 18:03 / JDBNorway i media

Grunnen

Heihei!

 

Ser det dukker opp en del kommentarer om hvorfor vi blogger så dårlig for tiden, og hvorfor ulike innlegger kommer sent. Og nå skal jeg fortelle dere en liten ''hemmelighet'', vi tidsinnstiller innleggene våre for det meste. Enten blogger en av oss tidlig på morgningen og tidsstiller innlegg, mens vi etterhvert bare publiserer utifra andre nyheter som kommer, og derfor hender det at nyhetene kommer litt senere enn dere skulle ønsket. Dette er for å ikke ''spamme'' bloggen med engang, og ikke ha noe nytt senere på dagen, så vi jevner ut.

 

En annen ting er også dårlig oppdatering for tiden. Vi er 5 jenter bak bloggen, alle har en fritid utenom bloggen. Alle nyhetsbloggerne går i 10.klasse og 1.vgs studie - som vil si helt sinnsykt mye arbeid. Har ikke svar på hvor mange prøver jeg har hatt siden etter Oslo turen, og hvor mange som venter meg. Vi prøver av og til å hente inn gjestebloggere, men vi vil helst ikke ha det for da blir det bare rot. Håper folk kan være litt tålmodige av og til, for selv om vi eier Norges største Bieber blogg betyr det ikke at vi er roboter som skal sitte og oppdatere 24/7, for dette er ikke en jobb, det er en hobby og håper dere skjønner det :) vi gjør dette 100% frivillig, og tjener ikke noe på det engang. Men likevel gjør vi alt vi kan for å tilfredsstille dere også så godt som vi kan, og håper dere vil respektere dette.

 

Når det er sagt, så er konkurranse trekningen utsatt til imorgen! :) Håper alle får en fin dag - i motsetning til meg, Rikke, Sandra og Katrine som sitter med prøveøving og prøveeksamen hele gjengen. Så straks dette marerittet er over, lover vi bedre blogging. Imorgen skal det bli bra blogging, for da har jeg litt ''fri''

 

 

Rano

04.05.2013 / 17:12 / JDBNorway i media

Bloopers med Rano

Heihei! Ser at det ikke er særlig mye å blogge om egentlig. Så da tenkte jeg å heller vise dere noe annet. To jenter skulle intervjue meg til et skoleprosjekt de hadde, noe som ikke gikk særlig bra. Så derfor klippet de sammen ''fails'' klipp av intervjuet, og jeg tenkte jeg skulle vise dere det. I videoen - eller intervjuet, skulle jeg snakke om Bieber, konsertene and so on. Så dere kan jo se :)

 

 

Håret mitt så helt forferdelig ut fordi jeg hadde gått ut i regnet før intervjuet.

 

 

Rano

09.04.2013 / 23:06 / JDBNorway i media

Er du klar for avreise?

Heihei!

 

Wow, tenk at det faktisk bare er 4-5 dager til jeg er i Oslo. Jeg lurte på om noen av dere var interessert i å høre om JdbNorway sin uke i Oslo, og hva vi gjør de ulike dagene? For vi bak bloggen skal være med på utroooolig mye spennende, og ting starter allerede på lørdag. Jeg har for eksempel åpnet et album på facebook kalt 'Justin Bieber til Norge - uken i bilder'' der jeg allerede har smått begynt å poste bilder fra ting som vil skje. Dette er alt fra selve reisen, møtet med folk, også et hemmelig prosjekt meg og Esin skal være med på(!!!!), intervjuer, limmoturer, party, konserten, møtet med Justin and so on. Følg med i albumet mitt der( Den kan du finne HEEEER) så kan dere se oppdateringer fra JdbNorway på reise til oslo. Blir sååå gøy! Herregud, kan ikke tro det. Skal allerede begynne å ta bilder fra forbredelser til turen imorgen, og intervjuer i forbindelser med turen.

 

 

Noen som skal ta samme fly som meg til Oslo fra Bergen? :-)

 

Imorgen er jeg ute i VG, sååå dere må kjøpe avisen!

 

 


Rano

08.04.2013 / 00:00 / JDBNorway i media

Esin er i VG!

13 år gamle Esin Ciftci vil at jublende tenåringsjenter skal løfte roser i været for å hylle Justin Bieber på Telenor arena. Det har hun fått mye kritikk for.

Etter terrorangrepene mot Oslo og Utøya 22. juli 2011, forbinder de fleste av oss rosermarkeringer og rosetog med ofrene og de berørte. Men 13 år gamle Esin Ciftci - en av tenåringsidolet Justin Biebers mange norske fans - vil hylle sin helt med roser når han kommer til Norge om en drøy uke.

Sammen med en 20 år gammel samarbeidspartner håper hun å kunne selge 70.000 roser utenfor Telenor Arena de dagene Justin Bieber holder konsert.

Ifølge Ciftci skal rosene symbolisere kjærlighet til Justin Bieber, og skal holdes opp under sangen «Be Alright» - en kjærlighetssang om et avstandsforhold.

En hårfin balanse

Under flere av minnekonsertene etter 22. juli var det nettopp roser mange hevet i luften for å vise sin omtanke for ofrene. Ciftci har derfor fått mange reaksjoner på stuntet.

- Det var veldig mange som reagerte på dette. Flere voksne har uttrykt at de synes roseprosjektet er et dårlig initiativ fordi roser symboliserer 22. juli. De mener det er respektløst og at folk kommer til å føle seg ukomfortable når vi står med roser i været, forteller Ciftci.

- Hva tenker du om disse tilbakemeldingene?

- Dette prosjektet er ikke for at folk skal føle seg ukomfortable, det er for at Justin Bieber skal bli glad, og huske sine norske fans, sier hun.

- Men hvorfor må dere absolutt bruke røde roser?

- Røde roser representerer kjærlighet, og den røde rosen står for tre ting. Jeg lengter etter deg, jeg elsker deg, og jeg begjærer deg. Røde roser blir brukt i mange sammenhenger og man kan ikke la 22. juli-tragedien ødelegge for røde roser. Når folk får roser på Valentin-dagen er det ingen som reagerer, sier hun.

Ciftci vil likevel at rosehyllesten også skal være til minne om de 77 menneskene som ble drept 22. juli 2011.

- Etter mye kritikk og på oppfordring fra andre Beliebere ble det bestemt at rosene også skulle fungere som et minne til ofre og etterlatte etter 22. juli, forteller rosearrangør, Cifci.

Ciftcis mor, Sevab Ciftci (35), støtter datterens roseprosjekt.

- Jeg kan ikke skjønne hvorfor folk skal kritisere dette, jeg klarer ikke helt å se hva som er negativt med det, sier hun.

- I grenseland

Rosegeneral Terje Bratland, som sto bak rosetoget 25. juli 2011, mener 13-åringen beveger seg på en hårfin grense.

- Jeg har stor forståelse for at etterlatte og overlevende kan reagere på dette. Det er en vanskelig balansegang og arrangørene bak roseprosjektet beveger seg på hårfine grenser. Men i dette tilfellet synes jeg det er innenfor, sier han til VG.

Også AUF-leder Eskil Pedersen mener rosemarkeringer er helt ok.

- Jeg tenker det bare er et flott initiativ fra engasjerte jenter. At terrorangrepene den 22. juli fortsatt gjør inntrykk som får ungdom til å vise sin medfølelse setter jeg, og jeg tror andre berørte med meg stor pris på. Så jeg vil ønske dem en fantastisk konsert (som jeg må si jeg misunner dem), skriver han i SMS til VG.

Veldedig formål

Ifølge Ciftci har prosjektet foreløpig kostet mellom 5000 og 10.000 kroner. Rosene skal koste 30 kroner.

13-åringen lover at overskuddet fra rosesalget vil gå til veldedige formål, og at hun ikke selv tjener noe på prosjektet.

- Vi har måttet kjøpe over ti tusen roser fra Kenya, samt blomsterbutikker i Norge. Pengene fra rosesalget vil derfor gå tilbake til dem. Blir det noe til overs vil dette gå til veldedige formål. Hvilket må vi bestemme etter salget, sier hun.

 

Hva tenker dere egentlig om saken? Mener dere at roser skal bli forbindet med 22.juli?

 

Stolt over deg, Esin.

 

 

Rano

07.04.2013 / 00:32 / JDBNorway i media

Vi fyller 2 år i dag!

Heihei mine søte!

 

Gjett hva? For 2 år siden - altså 7.april 2011 så lagde jeg(Rano) JdbNorway.blogg.no. Hensikten med bloggen var bare å blogge på gøy, og se hvor langt man kom med det. Jeg likte også veldig godt å skrive historier, og ville derfor ha min egen nettside å skrive ned fantasien på. Derfor ble bloggen laget, også selvsagt fordi jeg elsker Justin. Jeg hadde ingen anelse om at bloggen skulle bli så pass stor, og at den skulle være Norges største fanblogg, og ikke minst et av Skandinavias største. For å ikke snakke om det og oppnå så utrolig mye med den. Elsker faktisk bloggen av hele mitt hjerte, og tanken ved å slutte med dette en gang i framtiden gjør meg utrolig trist.

 

Vårt første design.. Er helt utrolig å tenke på.

 

 

Men vil bruke dette innlegget på å si tusen hjertelig takk til alle våre lesere som kommer innom hver dag, slenger inn en kommentar, og rett og slett gjør dagen vår. Er jo på grunn av dere og Justin vi bruker flere timer på bloggingen frivillig, ettersom dette ikke er en jobb i det hele tatt. På grunn av denne bloggen faktisk, så har jeg blitt kjent med utrolig fantastiske mennesker. Gjerne ikke direkte pga. bloggen, men den har hatt røttene sine der ihvertfall, og det er jeg evig takknemlig for. Er kjempe stolt over bloggerne bak bloggen, og ikke minst meg selv som har klart å oppnå det jeg ønsket i utgangspunktet. Vi får forresten ENDELIG inn det nye designet i dag som vår herlige Nathalie har laget <333 Ikke rart vi er faste kunder. 

 

Hvor lenge har dere lest bloggen? Og i hvilke aldre? Er så koselig å se hvor gamle leserne våre er.

 

 

Rano

29.03.2013 / 22:01 / JDBNorway i media

Kontakt oss

 

Heisann! 

 

For media og sponsor kontakt kan dere sende mail til JDBNORWAY@gmail.com eller sende melding/ringe til 94174647. Nummer på skjult nummer vil dessverre ikke bli besvart. Mail vil bli besvart i løpet av noen få timer. Trenger du også hjelp med å finne beliebers i ulike byer for intervjuer, kan vi hjelpe deg med det. Bare send mail! Ellers for å få kontakt med noen av bloggerne bak bloggen, kan dere sjekke under og følge oss. 

 

Hvis dere ønsker å spørre om noe, eller hvis dere vil at jeg skal legge ut billetter du selger/bytter, så sender du mail til JDBNORWAY@gmail.com

 

 

Rano Akbar:

By:
 Bergen
Facebook:
http://www.facebook.com/ranoakbar
Twitter:
 http://www.twitter.com/ranoakbar
Instagram:
 RanoAkbar
Hotmail for kontakt:
Rano-brann@hotmail.com & JdbNorway@Gmail.com

 

 

Esin Ciftci:

By: Sandnes/Stavanger
Facbeook:
http://www.facebook.com/JDBNORWAYEsin
Twitter:
http://www.twitter.com/swaglikejuju
Instagram:
 EsinCiftci
Hotmail for kontakt:
ciftciesin@live.no

 

 

Katrine Aasland:

By:
 Mo i Rana
Facebook:
http://www,facebook.com/katrineaasland
Twitter:
http://www.twitter.com/katrineaasland eller http://www.twitter.com/jdbnorwaay
Instagram:
KatrineAasland
Hotmail for kontakt:
Katrineaasland@hotmail.com

 

 

Rikke Ingebretsen:

By: Kristiansand
Facebook:
http://www.facebook.com/rikke.ingebretsen1
Twitter:
http://www.twitter.com/8_rikke
Instagram: 
Hotmail for kontakt: 

 

 

Sandra Andersen:

By: Hønefoss
Facebook: http://www.facebook.com/sandra.andersen97
Twitter: http://www.twitter.com/bibses
Instagram: SandAndersen
Hotmail for kontakt: sand.andersen@hotmail.com

 

 

Mia Davidsen Heidenstrøm

 

By: Kristiansand
Facebook: 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004221252666
Twitter
@crownmybiebs
Instagram: @
miasdh
Hotmail for kontakt:  
miabieber98@hotmail.no

  

 

 

Rano

28.03.2013 / 11:52 / JDBNorway i media

Vi var på TV2 + mer

Det er faktisk svært lite å blogge om for tiden. Ettersom Justin har en liten pause fra Believe Tour. 

 

Heisann!

 

Valgte egentlig i utgangspunktet å ikke blogge om dette, men det er nesten ingenting og blogge om for tiden så da gjør jeg det. Grunnen til at jeg ikke ønsker å blogge om slike ting som skjer i media videre, er fordi det er alltid noen som reagerer negativt på at jeg er i media. Liksom for å være helt ærlig skjønner jeg ikke helt hvorfor dere bryr dere, det er mitt valg når min blogg som jeg har startet blir omtalt i medier. Jeg velger hva som skal stå eller ikke :-) Også er det noen som kommer opp med at det virker som jeg gjør alt dette bare for å komme i media - pr kåt osvosv. og nei. Jeg har drevet bloggen i 2 år hele år og jobber ræven av meg hver eneste dag for leserne våre helt frivillig uten noe slags form for betaling eller noen ting, og velger å hjelpe så mange som jeg kan som har problemer, som tar sinnsykt mye tid. Hvis jeg ikke blogger, så er det arbeid bak bloggen jeg gjør. (som forresten er en av de største grunnene til hvorfor jeg mest sannsynlig slutter til sommeren) Media har bare vært med inn i bildet i det siste pga. Bieber besøket. 

 

De andre bak bloggen har også fått muligheten til å være med hver gang og har blitt spurt, det er bare tidspunkt og sted som aldri passer ettersom de bor i mindre byer. Anyway. Esin bak bloggen her var i Bergen på en liten ferie for å være med meg. Samme dag fikk jeg en telefon fra TV2 som ønsket å lage en liten reportasje om hele Belieber styret, så da tenkte jeg det passer perfekt ettersom Esin kom til Bergen! Hvis ikke, så hadde Esin tatt seg av intervjuet uansett. Så da kom Tv2 på besøk til meg og filmet der med oss, og det var kjempe gøy! De to som var der var utrolig hyggelig og vi bablet i vei :-)

 

 

Reportasjen kom på 2100 nyhetene på TV2 igår, og jeg syntes det ble veldig bra. Søte mamsen som mener jeg babler i vei om Bieber bieber bieber. Noen andre enn meg som er slik? Isåfall så overrasker det meg ikke i det hele tatt. 

 

 

Kvaliteten på denne videoen er rimelig dårlig. Dere kan gå innpå direktelink hos TV2 sin, som dere finner HER!

 

Noen andre som så oss på TV2? :-)

 

 

Rano

16.03.2013 / 00:15 / JDBNorway i media

Så dere Fin Fredag?

Heisann dere! :-)

 

Imorgen skal jeg begynne å skrive mer på Atomic svarene. Men først lurte jeg på om noen av dere så Fin Fredag episoden hos Nrk super i dag? Meg og bestekompisen min var med, men jeg fikk ikke sett den på TV, men så den senere i tid. Seriøst det flaueste jeg har sett, men det var gøy da. Hva syntes dere? Til dere som ikke så episoden så kan dere se den HER! Koselig med tilbakemeldinger :-) Dere må spole litt forresten.

 

ooog jeg lurte på om dere ville følge meg på instagram: ranoakbar - Nå som Oslo turen nærmer seg blir det masse bilder fra hele opplevelsen. Herregud som jeg gleder meg! 30 dager igjen til jeg reiser. Når reiser du?
 

 

 

Rano

13.03.2013 / 10:45 / JDBNorway i media

Radio p5

Heihei dere!

 

Som jeg skrev igår var jeg jo på besøk hos Radio p5. Det kom ut i dag tidlig, men hvis dere ikke hadde muligheten til å se den så har jeg fått lagt  ved noen linker der dere kan høre! Det er 3 deler. Intervjuene er jo ikke mer enn 1-2 minutter hver, så håper jeg dere hører og gir tilbakemelding :D

http://bergen.p5.no/story.aspx?id=512842

 

Trykk på linken, så kan dere se tre linker til høyre. Der kan dere høre på dem! Enjoyyy

 

 

Må vel være det morsomste intervjuet jeg har gjort. Sykt koselige folk!

 

Så hadde Katrine også gjort et intervju med Se og Hør! Ble veldig bra, stolt over deg

 

Rano

18.02.2013 / 13:35 / JDBNorway i media

JdbNorway ute i Aftenposten

Heihei!

 

Lørdags formiddag hadde jeg et kjapt intervju med en utrolig hyggelig journalist fra Aftenposten som da var i Dublin. Planen hans var å intervjue flere Beliebers, særlig norske i Dublin området som skulle på Justin sin konsert. Jeg var ikke særlig klar over at de skulle ha meg med i artikkelen, fordi jeg ikke tenkte det var en "viktig" nok sak, men jeg ble med likevel! Den lå ute i gårsdagens avis, så det er ikke mulig å få kjøpt den. Men du kan lese hele artikkelen HER. Her er litt av utdraget:

 

 

Har dere sett artikkelen?

 

 

Rano

24.12.2012 / 13:13 / JDBNorway i media

Ute i avisen!

Heisann! Idag tidlig våknet jeg opp for å kjøpe Bergens Tidene, som er en storavis her i Bergen. Nemlig fordi det ligger et intervju der med meg! Så derfor tenkte jeg å skrive ned hele intervjuet til dere her på bloggen, så leserne våre utenfor Bergen har mulighet til å lese. 

 


 

Intervjuet var vel på en måte et intervju fra meg til Beliebers! Forresten, det jeg har skrevet i kursiv er replikker, sånn at dere vet det!

 

OG TIL DERE SOM IKKE SKJØNNER DET, så er ''Dronningen av Belieberland'' bare tull (:


DRONNINGEN AV BELIEBERLAND

Til: Beliebere
Fra: Rano Akbar

 

Alle Justin Bieber-fans er ikke skapt like. Du har de som syntes han er alright. Du har de helfrelste, de såkalte Beliebers. Også har du Rano Akbar. 16-åringen fra Fyllingsdalen driver landest største Bieberblogg, og bruker mesteparten av tiden sin på tenåringsidolet fra Canada. Til våren, etter en lang og dramatisk historie som involverer både politi, evakuering fra Oslo City, tårer og tenners gnissel, skal Akbar endelig få møte helten. -Det kommer til å bli høydepunktet i livet mitt. Jeg er redd for at alt som kommer etterpå blir kjedelig i sammenligning, sier Rano.

 

Å være engasjert blodfan er ikke som før. Rano Akbar er dronningen i et digert digitalt nettverk av beliebers spredt ut over det ganske land. Hun har drevet bloggen siden 2010(det skal stå 2011), og har tusenvis av unike brukere hver eneste dag. I "høysesongen", når Biebers legeme nærmer seg norsk territorium, øker intensiteten voldsomt. -Jeg antar at jeg bruker to-tre timer på nettstedet hver dag, og mye mer når det nærmer seg konserter. Bloggen er jo en jobb for meg, og gjennom annonsene tjener jeg også en del penger på det, forteller hun. Justin Biebers hær av beliebers er nemlig en global storindustri, og fans som Akbar er en viktig del av maskineriet. Hun finner frem PCen og drar opp en lang liste med navn på kjente selskaper. -Her er mine samarbeidspartnere, sier hun og viser oss hvordan bloggsystemet fungerer.

 

Rano velger selv hvem hun vil bruke på nettstedet, og forteller at mange selskaper ivrer etter å få profilere seg til den kjøpeglade Bieberfansen. Hun legger inn både reklamebannere og linker til nettbutikker, der hun får en andel av salget hver gang en av hennes lesere kjøper et produkt. -Du får stor makt når du driver en sånn blogg, så det er viktig for meg at jeg kan stå inne for det jeg promoterer, sier hun.

 

Rommet hennes er fylt av Bieber-ting, fra parfyme til klær og klistremerker. Mye av det får hun tilsendt gratis fra håpefule produsenter. I en spesiallaget Bieber-dagbok er konsertdatoene i Oslo i april trykket inn for henne. På de første sidene har Akbar allerede laget en lang, detaljert liste over hva hun skal ha med i bagasjen, fra rettetang til bankkort. 

 

-Jeg blir stresset når jeg tenker på det, for alt må være perfekt, sier Akbar. Siste gang idolet var i Norge, gikk det nesten galt. Akbar hadde avtalt å få et møte med Bieber gjennom plateselskapet. Men politiet i hovedtaden var ikke forberedt på intensiteten som oppstår når en hærskare beliebers kommer i nærheten av Bieber himself. Situasjonen kom fullstendig ut av kontroll. -Vi satt inne på Radissonhotellet og ventet, da vi fikk beskjed mo at møtet måtte avslyses. Presset utenfor fra fansen begynte å bli farlig og situasjonen var ute av kontroll. De måtte evakuere Bieber fra hotellet, forteller Akbar.

 

-Hva skal du si når du møter ham?

-Jeg vil fortelle ham om bloggen, og hvor mye han betyr for meg. Men jeg kommer helt sikkert til å begynne og grine.

-Hvorfor tror du at du er så opptatt av nettopp denne artisten?

-Han er så... fantastisk. Alt med ham er fantastisk, alt han står for, alt han er. Noen ganger kan jeg begynne å grine bare jeg ser ham på TV.

 

FOR NORSKE BELIEBERS er Akbar både guru, profet og sjelesørger. De ringer henne fra hele landet, for å skryte eller klage, for å få hjelp til å skaffe billetter, og i noen tilfeller for å skjelle henne ut. -Jeg får mye kjeft også. Noen ble sint fordi jeg skulle på to av de tre konsertene han skal holde i Oslo i april. De mente jeg tok plassen til en som ikke fikk billett. Jeg har til og med fått drapstrussler. Det er mange "hatere" der ute, sier Akbar, som forteller at hun stadig vekk blir gjenkjent og oppsøkt på gaten. Hun forklarer at "hatere" er universets motpol til beliebers, de som ikke kan fordra den syngense og dansende unggutten.

-Det var til og med noen som kjøpte Bieber-billetter bare for å brenne dem, bare for å irritere fansen. Billettene til de tre BIeber-konsertene i Oslo ble revet bort på få minutter. Men i følge Akbar er de fortsatt mulig å få tak i, med tålmodighet og sunn fornuft.  -Men man må være forsiktig. Jeg får mange henvendelser fra folk som har blitt lurt. En jente fikk beskjed om at hun skulle få en billett hvis hun sendte video av at hun barberte av seg alt håret. Men det fikk hun selvfølgelig ikke.


Hjertet i Brann: på rommet i Løvåsen er den ene veggen dekket med Bieber i forskjellige positurer. Men plasse over sengen er forbeholdt Brann. Rødtrøyene fra Bergen er de eneste som kan måle seg med det kanadiske popidolet. 

 


 

 

Hva syntes dere om intervjuet? Blir rimelig glad for tilbakemeldinger!

 

 

 

-Rano

18.11.2012 / 14:12 / JDBNorway i media

Kontakt informasjon - Om oss & bloggens historie

Heihei! 

 

Dette innlegget skriver vi pga. det nye designet som kommer, for da skal det være en knapp som heter ''Om oss - Kontakt informasjon'' Her under kan dere finne all kontakt informasjon om oss.

 

Generell informasjon om bloggen:
Bloggen ble opprettet den 7.april 2011 av Rano Akbar, og har siden vært aktiv i noen år. Bloggen har hatt følgende bloggere tidligere og nå: Rano Akbar, Esin Ciftci, Felicia Avdimetaj, Katrine Aasland og Rikke Ingebretsen. For all mulig generell kontakt informasjon, kan dere kontakte bloggen på: Rano-brann@hotmail.com & JdbNorway@gmail.com. Bloggen har vært med i media før når det gjelder intervjuer og reportasjer. Hvis dere ønsker intervju/reportasjer/samarbeid, med et tlf nummer kan dere sende mail for dette om ønskelig. Hvorfor jeg(Rano) valgte navnet JdbNorway var helt tilfeldig bloggnavn. Grunnen til at jeg først lagde bloggen var fordi jeg elsket å skrive historier, så jeg ville lage en historieblogg i utgangspunktet. Vi er også nå Norges største Justin Bieber blogg!

 

 

Rano Akbar:
Rano er hovedeieren bak hele bloggen. Hun startet bloggen den 7.april 2011, og har blogget siden den har vært. Rano sitt hovedansvar ved bloggen er å ta seg av media kontakt, sponsorer, og ting som ellers blir fikset bak bloggen. Også har hun blogget all slags form for historie bak denne bloggen, men er også med på å blogge nyheter og fakta av og til.  Rano er en 16 år gammel jente som er født 1.april 1996. Hun er født og oppvokst i Bergen, Fyllingsdalen, men opprinnelig bakgrunn fra Kurdistan. På fritiden driver henne med trening, venner og fulltids Brann supporter. Har vært belieber veldig lenge.

 

 Kontakt informasjon:

Epost: Rano-brann@hotmail.com
Twitter: twitter.com/ranoakbar
Facebook: facebook.com/ranoakbar
Formspring: formspring.me/Ranoakbar

Esin Ciftci:
Esin har vært med på bloggen siden starten av. Hun startet å blogge 5.mai 2011, og har blogget siden da. Esin sitt hovedansvar ved bloggen, er å blogge alt som har med nyheter å gjøre om Justin sammen med Rikke og Katrine. Hun er ellers en veldig aktiv jente når det kommer til fotball. Esin er født den 14.april 1999, og er født i Voss og oppvokst i Sandnes/Stavanger, med en bakgrunn fra Tyrkia. Hun har vært en stor belieber siden 2009, og er ellers en veldig søt jente.

 

Kontakt informasjon:
Epost: CiftciEsin@live.no
Twitter: Twitter.com/CiftciEsin
Facebook: Facebook.com/JdbNorwayEsin
Formspring: Formspring.me/CiftciEsin 

Katrine Aasland:

Katrine har vært med på bloggen siden begynnelsen av 2012 (16.februar.2012). Hun begynte som en gjesteblogger, før hun ble bestemt av Rano at skulle bli en fast del av bloggen. Katrine sitt hovedansvar ved bloggen er å blogge alt som har med nyheter å gjøre om Justin sammen med Esin og Rikke, også av og til sponsor ansvar. Katrine er en veldig aktiv jente når det kommer til håndball. Katrine er født den 15.desember 1997, og er født og oppvokst i Mo I Rana. Hun har vært en stor belieber lenge, og er en utrolig herlig jente.

 

Kontakt informasjon: 
Epost: Katrineaasland@hotmail.com
Twitter:Katrineaasland
Facebook:Katrine Aasland
Instagram: Katrineaasland

 

 

Rikke Ingebretsen:

Rikke ble en stor del av bloggen fra sommeren 2012. Hun har tidligere vært blogger hos Bibses, før hun byttet om til JdbNorway. Hun begynte smått med gjesteblogging, før Rano bestemte hun skulle bli en fast del av bloggen. Rikke sitt hovedansvar ved bloggen er å blogge nyheter, og ikke minst Bieber facts. På fritiden liker Rikke å spille teater og være med venner. Hun er født den 1.september 1997, og er født og oppvokst i Kristiansand. Vært en kjempe stor belieber lenge, og  eren kjempe skjønn jente. 

 

Kontakt informasjon:
Epost: rikke.jdb@hotmail.com
Twitter: twitter.com/8_rikke
Facebook: http://www.facebook.com/Rikke.Ingebretsen1
Formspring: formspring.me/rikkeing


 

En viktig regel bak bloggen, er at når man først er blogger hos JdbNorway, så er bloggen alle sin. Også at hvis drama oppstår bak bloggen, skal dette ikke involvere bloggen på noe slags mulige måter. Vi søker verken gjestebloggere for nyheter eller historie for øyeblikket, men hvis dette er ønskelig vil vi legge ut et innlegg på bloggen. Nesten alle våre design er laget av Nathalie Torpenberg fra Sverige. En av bloggerne skal også være med å møte Justin neste år i april 2013. Alle bloggerne her skal også til Oslo på Justin Bieber konserten.

 

Tidligere design som har vært på bloggen:

 

 

osv. :)

 

Her har også våre nye lesere litt annledning til å lese om oss, siden vi vet vi får inn nye lesere hele tiden. Hvis dere vil lese alt av gamle historier, fakta, nyheter osv. Kan dere gå innpå kategorier, der finner dere en oversikt. Eller dere kan søke på google, mye fra arkivet vårt ligger også der.

 

 

 

Med vennlig hilsen Rano Akbar

24.10.2012 / 22:14 / JDBNorway i media

Nytt bilde med fans

Justin with fans!

-Esin

24.10.2012 / 22:14 / JDBNorway i media

Nytt bilde av Justin og Oprah

Another picture of Justin and Oprah

-Esin

24.10.2012 / 07:51 / JDBNorway i media

nytt bilde

tatta på konserten under chicago

-Esin

24.10.2012 / 07:50 / JDBNorway i media

bilde fra dagens m&g

Justin at the M&amp;G in Chicago today!

-Esin

24.10.2012 / 07:48 / JDBNorway i media

bilde med fan

Justin with a fan today in Chicago 

bildet er tatt i Chicago

-Esin

23.10.2012 / 16:49 / JDBNorway i media

The Official 2013 Annual

-Esin

22.10.2012 / 21:29 / JDBNorway i media

Ny video

Justin fremfører As long as you love me live i Milwaukee skjorteløs

 

-Esin
22.10.2012 / 17:54 / JDBNorway i media

nytt bilde

-Esin

22.10.2012 / 17:53 / JDBNorway i media

Ikke glem konkurransen!

http://jdbnorway.blogg.no/1350741865_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1350741865_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1350741865_konkurranse.html#comment

http://jdbnorway.blogg.no/1350741865_konkurranse.html#comment

Alt du må gjøre på konkurransen for å vinne to gavekort, en parfyme fra d&g og leppestift er å followe twittteren min @ciftciesin, ja jeg har fått ny twitter OG sende linken til to venner minst!

meld dere på nuu

22.10.2012 / 16:17 / JDBNorway i media

justin sin mage


@alliepruden

naaam

-Esin

18.10.2012 / 14:31 / JDBNorway i media

Justin og Carly Rape Jepsen

Bildene er tatt i fra konserten i Saskatoon!

 

-Esin

18.10.2012 / 14:31 / JDBNorway i media

Photoshoot

 

-Esin

 

18.10.2012 / 14:30 / JDBNorway i media

Nye bilder

A cute picture of Justin with a little baby at the Edmonton Meet and Greet

-Esin

17.10.2012 / 16:03 / JDBNorway i media

Nytt bilde av Justin

 

-Esin

17.10.2012 / 16:02 / JDBNorway i media

ny video

One less lonely girl fra Saskatoon!

 

-Esin
16.10.2012 / 17:36 / JDBNorway i media

Nytt bilde

Another promo pic

-Esin

15.10.2012 / 08:12 / JDBNorway i media

-Rano(16) har Norges største Justin Bieber-blogg

Her er intervjuet mitt med Bergens Avisen (BA)  folkens. Siden intervjuet i utgangspunktet var om bloggen og Justin, tenkte jeg å dele den videre med dere. Dere som bor i Bergen kan også kjøpe avisen(dere ser meg på forsiden, høhø) for den artikkelen er litt mer annerledes enn det som står på nettet. Direktelink til intervjuet mitt finner dere HER

 

 

Hva syntes dere om intervjuet?

 

 

-Rano