22.05.2013 / 20:51 / Filed Under: Imagine - '' Do you wanna meet him? ''

Imagine - '' Do you wanna meet him? '' SISTE DEL

  

Jeg kjente virkelig at jeg gruet meg mer til det enn noe annet i hele verden. Jeg skulle snart forlate han, og dette var kanskje den siste gangen jeg fikk se han. Selv om Justin hadde sakt at vi var ''venner'' så betydde jo ikke det at vi skulle møtes igjen. For min del så kunne jeg gjerne ha møtt Justin allerede i morgen, og egentlig være med han videre, men jeg måtte jo også innse at det ikke kom til å skje. 

 

 


 

 

Justin's synsvinkel

 

The consert was over, and it was time to say godbye to *dittnavn*. I don't want her to leave me, because I really feel that I'm losing something speceial right now. It's hurt. I don't know why, but I just wanna take her with me, but I can't. It's sucks. We was sitting in my changing room, and I saw that *dittnavn* was sad. I was sad to, and I don't want her to go. It's kinda funny, we have only been friends for one day, and now I don't want to leave her. Stupid Justin who always have to leave those people who means the most. I can't image what is gonna happen when I wake up tomorrow and she is not there. omg, Justin. She is just a girl, stop thinking like you are in love with her.Awkward silence was taking over the room, and I don't know what I gonna say to her.. '' I gonna miss you, *dittnavn* '' I said, and I saw that her eyes was getting wet again. She was crying. fuck.. I feel so bad right now. 

 

*Dittnavn*'s synsvinkel 

Jeg klarte ikke å holde tårene inne lengere, og jeg følte meg egentlig ganske dum akkurat nå. Jeg kjente at Justin la armene sine rundt meg, og han trakk meg inn i en varm klem før jeg hørte at han sukket tungt. '' This is so hard.'' sa jeg mot Justin som jeg kunne se også var trist, han nikket mot meg før han klemte meg igjen. '' Are you coming to my consert tomorrow?'' spurte Justin meg og jeg nikket mot han. '' Are you?'' smilte han mot meg og jeg nikket støttende mot han. '' Can I meet you?'' smilte han mot meg, og jeg begynte å le. '' I dont know, I'm going with my friends..'' . Jeg så Justin smile lurt til meg. '' How many are you guys?'' spurte han meg. '' Six.'' sa jeg mot han med et spørsmålstegn. Justin reiste seg opp før han gikk bort til et slaks skap som sto i enden av rommet. Han tok ut 6 billetter, og jeg skjønte med en gang at det var Meet & Greet billetter. ''Are you serious?'' sa jeg sjokkert mot han når han ga meg billettene i hånden. '' Yes. I wanna meet you again. And I also want to meet your friends. '' sa han alvorlig mot meg, og jeg ga Justin en stor klem. 

 

Large

 

'' I see you tomorrow, okay?'' smilte Justin mot meg, og jeg nikket mot han. Jeg var glad for at jeg fikk møte Justin i morgen igjen, men jeg skulle ønske jeg kunne bli med han videre. Og jeg merket jeg gruet meg til å forlate Justin i morgen. '' It's gonna be hard tomorrow.'' sa jeg litt trist, og jeg kunne se at Justin sukket mot meg. '' It's not the last time we meet. I really like hanging out with you, so we are going to meet again, okay?'' sa han støttende mot meg. '' promise?'' sa jeg mot han, og han nikket mot meg. '' Thank you so much for this day Justin, it's have been the best day of my life, and I really can't thank you enogh for this. You are amazing, and I really love that we are friends now, and that I'm not just another Belieber to you.'' sa jeg, og jeg kunne se at Justin fikk et lurt smil rundt munnen. '' You are amazing. '' smilte han og ga meg en siste klem. '' Can I have your number?'' sa han mot meg, og inni meg så hoppet jeg i taket. JUSTIN SPURTE NETTOPP OM NUMMERET MITT. '' Of course, *random nummer* '' sa jeg og Justin lagret nummert på telefon. Jeg ga Justin en siste klem før jeg gikk ut av Justin's garderobe, og hvor jeg ble møtt av en livvakt som skulle kjøre meg tilbake til hotellet. Jeg hørte at jeg fikk en melding så jeg tok opp telefonen min, meldingen var fra et ukjent nummer. '' See you tomorrow beautiful;) '' sto det, og jeg skjønte med en gang at det var Justin. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare, fordi jeg visste ikke hva jeg skulle svare til Justin som nettopp hadde sakt at jeg var nydelig. '' see you handsome!'' svarte jeg før jeg la telefonen ned igjen. 

 

Jeg kom til hotellet og det første jeg så da jeg kom inn i lobbyen var alle jentene. De kom løpende mot meg, og jeg ble nermest kastet ned i bakken fordi de alle skulle gi meg en stor gruppeklem. '' FORTELL OSS ALT.'' ropte Synne mot meg, og jeg startet å le. '' Det er så mye, men greit. '' lo jeg før jeg startet å snakke om hva som hadde skjedd. Jentene var utrolig sjalu på hva som hadde skjedd, men de fortalte også at jeg fortjente det. Jeg hadde enda ikke fortalt dem at jeg hadde skaffet meet & greet til dem, så dette gledet jeg meg virkelig til. '' Jeg tror dere må sitte dere ned litt. '' lo jeg mot dem, '' Er det mer?'' sa Isabell mot meg, og jeg kunne se at alle var spente. '' Det har seg sånn at jeg har fikset noe til dere alle sammen. '' smilte jeg mot dem, før jeg tok opp billettene fra lommen min. '' Hva er det?'' hørte jeg Tuva si mot meg, og jeg startet å lese på billetten. '' Meet & Gre....'' var det eneste jeg fikk sakt før jeg ble klemt flat igjen. Jeg startet å le, mens de andre startet å gråte. '' Du er verdens beste *dittnavn*.'' sa Synne mot meg, og vi lå lenge på gulvet og bare gråtet. Jeg gråt faktisk jeg også. Folkene i lobbyen måtte virkelig tro vi var helt dumme, men egentlig så brydde vi oss ikke noe særlig. I morgen skulle vi alle sammen møte Justin igjen. 

 

Tumblr_static_gif_2_large

 

Hva synes dere om denne imaginen?

 

 

Jeg vet at slutten var ganske så brå og egentlig så skulle ikke denne delen bli slik. Men siden jeg skrev i del 1 at *dittnavn* skulle på alle 3 konsertene så måtte jeg bare finne på noe. Hadde dette vært en historie så hadde alt vært anderledes, og det kan faktisk hende det blir en historie utav dette, men da blir det såklart mer ryddig, og mindre skrivefeil. Har vært slurvete og egentlig så har jeg bare skrevet fordi jeg skulle prøve å skrive en slaks historie. Men jeg håper dere har likt denne imaginen, og viss dere faktisk ønsker en til historie på bloggen så kan det bli vurdert. Deres valg. 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
22.05.2013 / 17:18 / Filed Under: Imagine - '' Do you wanna meet him? ''

Imagine - '' Do you wanna meet him? '' DEL 7

 

Justin ga meg en klem før han smilte mot meg, og jeg smilte tilbake før jeg slapp klemmen å silte meg sammen med Alfredo. Jeg ga Justin en tommel opp før jeg så ham ble heiset opp i vingene som skulle frakte han ut på scenen. Nå kjente jeg kroppen min forvandle seg til en liten 5 år gammel jente som har fått sin første is. Gleden ble stor, og tårene ble mange da jeg så Justin bevege seg ut på scenen. 

 


 

Jeg gråt som aldri før, og jeg tror egentlig jeg skremte Alfredo litt, men samtidig så brydde jeg meg ikke så mye. '' I don't know why I cry so much. '' gårt jeg mot Alfredo, og han startet å le. '' I love him so much.'' gråt jeg enda mer, og denne gangen så kunne jeg se at Alfredo virkelig likte dette. '' It's okay.'' trøstet han meg, og jeg prøvde å tørke tårene mine slik at ikke all sminken skulle bli helt jævelig. '' Do you wanna be one less lonely girl?'' spurte Allison meg. '' What?'' sa jeg med store øyne. '' Do you wanna be one less lonely girl?'' sa hun igjen. ''No, I can't. That's not right. I have been with Justin a whole day, that's enough for me. I want someone else to feel special. '' sa jeg støttenede mot henne, og jeg så hun nikket mot meg. '' But can I pick the Ollg?'' smilte jeg mot henne, og jeg så et stort smil komme rundt leppene hennes. ''Of course. But be fast, you have 5 minutes on you, okay?'' smilte hun mot meg, og før hun rakk å snakke ferdig var jeg allerede på vei ut i arenaen. Jeg måtte finne en jente som virkelig fortjente å bli One less lonely girl, noe som var vanskelig siden egentlig alle fortjente det. Jeg gikk inn Golden circle hvor jeg så en liten jente som sto i folkemengden å gråt. Hun var perfekt. Jeg gikk bort til henne, og priket hun på skulderen, og hun snudde seg mot meg. '' Vil du bli One less lonely girl?'' smilte jeg mot henne, og jeg kunne se i øynene hennes at hele verden hennes ble forvandlet til en himmel. Hun nikket nervøs mot meg, og jeg tok henne med meg. '' Er dette virkelig? du snakker norsk? '' sa hun mot meg. '' lang historie, men dette er virkelig. '' lo jeg mot henne, og hun nikket nervøst mot jeg. Vi kom backstage, og jeg så Allison smile mot oss. '' perfect.'' smilte Allison mot meg, og jeg kunne sa at jenta virkelig ikke klarte å konserntere seg. '' Alt blir og gå bra, bare husk å pust.'' lo jeg mot henne, og hun nikket nervøst mot meg. Vi hørte at sangen hadde startet og ikke lenge etterpå var hun ute på scenen. Hun ble ført bort til stolen før hun satte seg ned. 

 

 

Hun gråt og gråt, og jeg skjønte da at jeg hadde gjort en god jobb med å velge. Justin sang til henne, og jeg så at hun virkelig koste seg på scenen sammen med Justin. Sangen ble ferdig og hun kom løpende bak scenen sammen med Justin. '' Are you okay?'' hørte jeg Justin si til henne, og det eneste hun klarte å si var '' Yes. '', Justin smilte til henne før han ga hun en klem, og blunket til meg før han forsvant ut på scenen igjen. Jenta som hadde vært på scenen kom løpende mot meg, og ga meg en stor klem. '' Tusen tusen takk! Dette betyr verden for meg, og du er virkelig verdens beste person som har gjort denne drømmen virkelig for meg. Jeg kan ikke takke deg nok. Dette føles så uvirkelig ut, og jeg skjønner det enda ikke. '' gråt hun mot meg, og jeg startet å le. '' Jeg forstår deg godt. Jeg har vært sammen med Justin i hele dag, og jeg klarer enda ikke å forstå det. Jeg er glad for at jeg valgte deg, fordi sannheten er at jeg selv kunne ha gått ut på den scenen, men istedenfor så valgte jeg å gi den til en annen person. '' smilte jeg mot henne. '' Du er virkelig den beste. '' gråt hun mot meg, og jeg fulgte henne ut i arenaen hvor hun ble møtt av mange venner som klemte henne. Jeg så moren til jenta smile varmt mot meg, og jeg ga henne et vennlig smil før jeg gikk tilbake igjen. 

 

Vi var nå kommet til ''slutten'' på showet hvor Justin synger Believe og hvor han later som at showet er ferdig. Jeg sang med på hver eneste settning, og jeg koste meg virkelig. Jeg kunne høre Belieberne og fansen hyle, og det var ganger hvor jeg også hylte med. Jeg ville ikke at dette skulle ta slutt, og selv om jeg hadde 2 konserter igjen, så kommer dette uansett til og være den beste. Justin kom bak scenen, og han svettet helt sykt mye. Damn. '' Are you crying?'' hørte jeg Justin si mot meg, og jeg nikket mot han. '' Of course. I have been a Belieber since 2009, this have been a dream for so long.'' sa jeg mot Justin som kom gående mot meg. Han ga meg en stor klem før han trakk seg ut av den å smilte varmt mot meg. '' see you soon.'' smilte han mot meg før han sprang ut på scenen igjen. Jeg lo av hvor komisk dette egentlig var. Vi hadde blitt så gode venner på bare en dag, og jeg gruet meg virkelig til jeg skulle si hade til Justin etter konserten. Jeg kjente virkelig at jeg gruet meg mer til det enn noe annet i hele verden. Jeg skulle snart forlate han, og dette var kanskje den siste gangen jeg fikk se han. Selv om Justin hadde sakt at vi var ''venner'' så betydde jo ikke det at vi skulle møtes igjen. For min del så kunne jeg gjerne ha møtt Justin allerede i morgen, og egentlig være med han videre, men jeg måtte jo også innse at det ikke kom til å skje. 

  

Mer?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
22.05.2013 / 11:19 / Filed Under: Imagine - '' Do you wanna meet him? ''

Imagine - '' Do you wanna meet him? '' DEL 6

Ikke lenge før jeg er ferdig med denne imaginen, og jeg vil bare si tusen takk til alle som har lest den og ikke minst kommentert på delene mine. Jeg skal prøve å finne på flere imaginer til dere, og jeg har egentlig en liten tanke i hodet allerede på hva neste imagine blir. 

 

 

Justin spilte også en ny sang som jeg aldri hadde hørt før, men han spilte kun 20 sekunder av sagen. Jeg hadde lyst til og ta pc'en og bare løpe inn på toalettet for å høre sangen ferdig, men jeg klarer å vente.  Vi hadde hatt liveshow i rundt 35 minutter før vi hørte Scooter rope. '' Are you guys ready?'' - '' Yes, we are coming. '' svarte Justin tilbake før han sa hade til alle som så på showet. Vi tok på oss skoene, og gikk ned i bilen. Jeg skulle endelig få høre Justin synge live. 

 


Vi satt oss inn i bilen og ikke lenge etterpå var vi på vei mot Telenor Arena. Jeg kjente jeg begynte og bli nervøs igjen, og selv om jeg satt i samme bil som Justin så klarte jeg ikke å konsentrere meg. Jeg så på Justin som satt på telefonen mens han smilte, ikke visste jeg hvorfor, men det eneste jeg klarte å tenke på var at jeg snart skulle få se Justin live for første gang i hele mitt liv. Det føltes så uvirkelig ut at jeg hadde vært sammen med Justin i dag, fordi egentlig så føltes alt ut som en drøm. Justin virket bare som en normal gutt. Vi kunne høre masse hyldene fans da vi nermet oss arenaen i flere svarte biler. Det var allerede kommet sikkert 14.000 mennesker, og klokken var ikke mer en fire. Arenaen skulle åpne klokken halv sju, men først skulle Justin ha Meet & Greet. Vi kom kjørende forbi arenaen, og jeg kjente virkelig gleden spredde seg i kroppen min. Hadde ikke jeg møtt Scooter for to dager siden så hadde dette aldri skjedd meg, og da hadde jeg nok selv stått og hylet som en gris når crewet og Justin kom kjørende forbi. 

 

 

'' Are you ready?'' hørte jeg Justin si mot meg, og jeg nikket mot han med et stort smil rundt munnen. Dumt spørsmål, Justin. ''Okay, leggo'' hørte jeg Justin rope før vi gikk ut av bilen og inn i arenaen. Den 16.april hadde endelig kommet. Dagen hvor jeg skulle få se Justin live for første gang i hele mitt liv. Vi gikk bak scenen og inn i ett rom hvor jeg og Alfredo skulle være mens Justin møtte fansen på Meet & Greet. Meet & Greet kom til og ta en stund, så jeg slengte meg bare ned på sofaen og merket fort at jeg egentlig var ganske så trøtt. Denne dagen hadde virkelig vært lang, og den var enda ikke over. Jeg lukket øynene og utrolig nok så sovnet jeg også. 

 

Justin's synsvinkel 

I was finally done with Meet & Greet, and it was great meeting my Beliebers. I was actually pretty tired, but the fans keeps me going. I come in to my changing room where I saw Alfredo was texting on his phone while *ditt navn* was sleeping on the couch. She is so sweet! ''Wassup?'' I said to Alfredo who still was texting on hes phone. ''not much, *dittnavn* is sleeping, so it's bored here.''  he said and I started to laugh.*Dittnavn* was still sleeping, so I walked to her and I was laying down on her. Her eyes was getting big when she saw that I was one here, and I started to laugh again. Damn that girl is doing something to me.. Stop Justin, what are you doing. You have been with this girl for a day. This is stupid. Focus Justin.'' Hello there'' I said and I saw her beautiful smile was coming on her face. ''Hello.'' she said and started to laugh. I smiled to here and we was still laying on the coach. Awkward, I think. '' how was the meet & greet?'' she asked. '' Good, it was fun.'' I smiled. 

 

*Dittnavn* synsvinkel

Dette var faktisk utrolig kleint, men samtidig veldig koselig. '' You guys are so cute.'' hørte jeg Alfredo le mot meg før jeg rødmet. Justin begynte å le før han reiste seg opp og ga Alfredo et uskyldig blikk. Hva faen skjedde nå? Alfredo reiste seg fra stolen, og skulle akkurat til å gå ut av rommet før han snudde seg mot meg. '' Are you coming? I think Justin wanna change clothes alone. '' lo han mot meg, og det var da jeg la merke til at vi faktisk var inni garderoben til Justin. '' No, She is staying with me.  '' hørte jeg Justin si mot Alfredo før han ga han et nytt blikk. Faen så mye blikk de to skulle gi til hverandre. Jeg bare nikket før jeg hørte Alfredo le igjen før han lukket døren. Nå var det kun meg og Justin i rommet, og jeg ble veldig usikker på om dette var så lurt egentlig. Jeg så bort på Justin som sto å stirret på klærne som var lagt fram til han. Det var ikke lite klær han skulle ha heller. '' I need your help to pick my first outfit on the stage.'' smilte han mot meg. '' what? Don't you have a list, for what you are going to wear on stage for each song? '' sa jeg litt overrasket mot Justin. '' Yes, but I wanna do something diffrent tonight.'' sa han lurt mot meg, og jeg nikket mot han før jeg reiste meg opp. '' What about this? '' sa jeg mot Justin, og han nikket mot meg før han tok av seg t-skjorten og jeg kunne se magemusklene hans komme til syne. Damn, den gutten var perfekt. 

 

Large

 

 

Justin kledde på seg klærne, og jeg kunne se at han likte det jeg hadde plukket ut til han. '' Swag '' sa Justin før han rufset til håret sitt, perfektsjon. '' Thanks.'' sa Justin, og jeg bare så på han med et rart blikk, '' for what?'' I said. '' Everything. This day have been perfect. '' sa han mot meg med et seriøst blikk. '' Best day of my life. '' lo jeg mot han, og jeg kunne se et lurt smil rundt leppe til Justin. '' It's not over yet, we still have a show to do. '' sa han stolt mot meg, og jeg nikket mot han. Jeg var helt sikker på at jeg kom til og starte å gråte snart, så mye gledet jeg meg til å se Justin opptre live. Vi gikk bak scenen hvor hele crewet sto samlet, og før Justin beveget seg ut på scenen så samlet alle sammen seg i en ring. Jeg sto atme Justin, og jeg kjente han la armen sin over skulderen min før han tok et stort åndedrag. '' I wanna thank everyone for being here with me today. I wanna thank god for giving me so much blessing in my life. My Beliebers and fans are everything to me, and I gonna show them tonight that everyone in this arena means something to me. And last I wanna thank *dittnavn* for making this day special to me, you are amazing, and I wanna thank you for everything. I'm so grateful to have you in my army, and you are not a Belieber to me anymore. You are a friend to me now... Amen.'' Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si. Justin holdte nettopp en fantastisk tale, og det at jeg ikke bare var en Belieber for han lengere er virkelig noe jeg setter pris på. Jeg er utrolig glad for denne dagen, og jeg kan ikke takke Justin nok heller. Justin ga meg en klem før han smilte mot meg, og jeg smilte tilbake før jeg slapp klemmen å silte meg sammen med Alfredo. Jeg ga Justin en tommel opp før jeg så ham ble heiset opp i vingene som skulle frakte han ut på scenen. Nå kjente jeg kroppen min forvandle seg til en liten 5 år gammel jente som har fått sin første is. Gleden ble stor, og tårene ble mange da jeg så Justin bevege seg ut på scenen. 

 Mer?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
20.05.2013 / 23:54 / Filed Under: Imagine - '' Do you wanna meet him? ''

Imagine - '' Do you wanna meet him? '' DEL 5

 

Har fikset en kategori hvor dere kan finne alle delene av denne imaginen. Kategorien heter '' Imagine - '' Do you wanna meet him.'' '' og dere finner den i sidemenyen på bloggen. 

 

 

FØR VI STARTER HISTORIEN: ELYSANDRA ER DEN ENE DANSEREN TIL JUSTIN. 

 

Han ga meg ett nikk, og jeg tok opp hånden. ''GOO'' ropte jeg, og jeg så Justin komme ut døren. Før vi visste ordet av det var Justin helt gjennomvåt av vann, og vi kunne se at han var overrasket. Justin så ut mot oss, og jeg blikket hans bevege seg i min rettning, alle i crewet pekte på meg, og et lurt smil kom rundt munnen på Justin. '' You are so dead.'' hørte jeg Justin le mot meg, og før jeg visste ordet av det så var alle samemn igang med en stor vannkrig.

 


Vi hadde hatt vannkrig lenge, og av en eller annen grunn så hadde alle blitt delt inn i lag. Jeg og Justin var på samme lag, og vi var nå gjemt bak en busk som var i hagen til hotellet. Hagen til hotellet var utrolig stor, og den gikk inn i en liten skog. '' This is so funny. '' lo jeg, og Justin så mot meg med et lurt smil rundt leppene. ''We are gonna win this game, okay?'' sa Justin mot meg mens han smilte mot meg. '' okay!'' sa jeg med et stort vinnerinstinkt. Jeg skulle akkurat til å reise meg før Justin dro meg ned igjen. '' Thanks'' sa Justin mot meg, og jeg så på han med et spørsmålstegn. Justin bare smilte mot meg igjen før han reiste seg. Hva faen betydde det? Jeg reiste meg opp og jeg så Alfredo komme mot oss. Han gjorde klar vannpistolen før han siktet mot meg, jeg merket at jeg nesten ikke hadde noe vann igjen i pistolen min, så det funket dårlig for min del. Justin så at jeg slet med å ikke bli truffet av vannet, men istedenfor å hjelpe meg så startet Justin å spurte på meg også. Jeg ble helt gjennomvåt, men det var utrolig morsomt foredom. Vi holdte på en stund før vi bestemte oss for og avslutte. Toppen som jeg hadde på meg var helt våt, så jeg bestemte meg bare for og ta den av meg. Med en gang jeg tok av meg toppen så la jeg merke til at Justin sto å stirret på meg i sidesynet. Jeg kunne se et lite smil rundt munnen hans, men jeg bestemte meg bare for ignorere det og ikke tro at det betydde noe spesielt. Klokken var ikke mer en halv tre da vi avlsuttet vannkrigen, noe som betydde at vi enda hadde god stund på oss. ''Faen.'' sa jeg til meg selv når jeg kom på at jeg ikke hadde noe annet skiftetøy med meg, og at jeg enda var helt gjennomvåt. ''What?'' hørte jeg Elysandra si til meg, ''I have nothing to wear on the concert. My clothes is still wet. '' sukket jeg mot henne. '' I have something you can wear, if you want?'' smilte hun mot meg. Egentlig så følte jeg meg frekk som sa det, men jeg hadde jo faktisk ingen klær og ha på meg. '' omg, thank you so much.'' sa jeg mot henne, og jeg kunne høre Alfredo le bak meg. Vi gikk opp på rommet til danserne, og jeg satt meg ned på sengen. '' What do you want to wear?'' sa hun mot meg, '' I dont know, you can choose?'' smilte jeg mot henne, og jeg så hun smile lurt mot meg. '' Justin is gonna love this outfit.'' lo hun før hun tok opp noen klær.

 

Large 

 

Justin's synsvinkel

 

I don't know why, but I feel like a robot when I'm with *ditt navn*. She can do whatever she wants with me and I still think that she is special..It may sound a little strange, but it's actually true. I was sitting in my bed when I heard that *dittnavn* said my name. ''Im here'' I said before I styled my hair with my hand. She was coming in to my bedroom and I just wanted to run to here and give her a hug. lol Justin. What are you thinking of? '' You look great.'' I said before I walked into the kitchen. yes, this suite have a kitchen. I grabbed a Coke from the minibar and I asked what she wanted to do now. '' hmm, what about a live cam?'' she smiled to me. Wow, she is reading my mind... '' Okay. '' I said and smiled before I walked in to my room, getting my macbook. 

 

 

*Dittnavn* synsvinkel

Jeg kunne ikke tro det. Justin ble med på og ha et liveshow med meg. MED MEG. Jeg har alltid hatt lyst til og ha et liveshow med Justin. Justin gikk inn på rommet for å hente pc'en sin mens jeg satte meg ned i sofaen. Jeg gikk inn på telefonen for å skrive på facebook til Norske Beliebers gruppen at alle måtte følgte med på liveshowet som vi skulle ha snart. Jeg skrev også at Justin kommer til å svare på spørsmål. Jeg la telefonen på bordet før jeg satte meg godt til rette i sofaen igjen, jeg fikset litt på toppen og shortes min før Justin kom gående inn i rommet igjen. Han satte seg ned ved siden av meg og han gikk inn på pc'en. Den pc'en inneholdte sikkert masse nye sanger, og ikke minst privatbilder som ingen andre har sett før. damn. Jeg så nyskjerrig på pc'en hele tiden, og jeg kunne se at Justin så jeg var nyskjerrig. '' I can play a new song on the live cam, okay?'' smilte han mot meg, og jeg trodde hjerte mitt skulle hoppe ut av kroppen. Jeg nikket mot han før jeg snudde meg rundt og fangirlet for meg selv. Justin bare lo av meg før han gikk inn på twitter og inn på liveshowet. '' What?'' hørte jeg Justin si overrasket. ''It's like a hundred people here, and we haven't started the show. My fans is wild.'' lo han. Jeg lo før jeg så at Justin skrev en tweet om at han var live nå. 

 

 

Jeg klarte ikke og slutte å le av Justin. Han var virkelig så morsom når han hadde liveshow, og jeg kunne ikke forstå at Justin faktisk turte å gjøre det han gjorde. Justin hadde gjort så mange grimaser og ikke minst visst sine skjulte talenter som ikke gikk som planlagt, og jeg var sikker på at jeg ikke skulle slutte å le av han. Jeg hadde akkurat fått tilbake pusten da jeg leste et kleint spørsmål som hadde blitt skrevet sikkert 100 ganger nå. Jeg prøvde å unngå spørsmålet, og håpe på at Justin ikke la merke til det. '' Can you guys kiss?'' hørte jeg Justin lese med en morsom stemme, og jeg klarte ikke å holde meg seriøs. '' No. We are not togheter.'' lo jeg i kameraet, og jeg så Justin lage en furteleppe mot meg, men han klarte heller ikke å holde seg seriøs lengere. Justin spilte også en ny sang som jeg aldri hadde hørt før, men han spilte kun 20 sekunder av sagen. Jeg hadde lyst til og ta pc'en og bare løpe inn på toalettet for å høre sangen ferdig, men jeg klarer å vente.  Vi hadde hatt liveshow i rundt 35 minutter før vi hørte Scooter rope. '' Are you guys ready?'' - '' Yes, we are coming. '' svarte Justin tilbake før han sa hade til alle som så på showet. Vi tok på oss skoene, og gikk ned i bilen. Jeg skulle endelig få høre Justin synge live. 

 

 

Bilde som jeg selv tok i Oslo! Tror dette var fra konserten den 18.


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
19.05.2013 / 20:47 / Filed Under: Imagine - '' Do you wanna meet him? ''

Imagine - '' Do you wanna meet him? '' DEL 4

 

Jeg synes virkelig det er morsomt å skrive imaginer for dere siden dere er så flinke å kommentere, og jeg blir å fortsette å skrive imaginer framover, og viss jeg noen gang kommer til å skrive en historie på bloggen så blir det nok denne imaginen som blir laget om til en historie med masse overraskelser. Grunnen for at jeg ikke skriver historie nå, det fordi vi allerede har en historie på bloggen, og jeg vil helst ha planene klar viss jeg skal skrive en historie. Men vi får se, kanskje kommer det en historie, eller så forsetter jeg med nye imaginer med flere deler!

 

 

LES DEL 1,2 OG 3 HER: http://jdbnorway.blogg.no/1368731117_imagine___do_you_wann.html

 

Akkurat da jeg hadde lagt ned telefonen kom Justin tilbake, og han holdte opp en film som het '' The lucky one. '' Han valgte en romantisk film, det hadde jeg faktisk aldri trodd. '' Do you want to see this one?'' sa han litt flaut mot meg. RØDMET NETTOPP JUSTIN TIL MEG? '' Okay. '' sa jeg smilende mot han, og Justin satte filmen i tv'en før han satte seg ned igjen. Denne gangen så satt vi ganske så tett inntil hverandre, og jeg følte meg virkelig som verdens heldigste jente.

 


Igjennom hele filmen så hadde jeg og Justin hatt øyekontakt flere ganger, og jeg merket at for hver gang jeg så blikket hans festet på meg, så rødmet jeg. Dette virket fortsatt uvirkelig at jeg sitter og ser på film sammen med Justin, men jeg føler også at det er natrulig, fordi jeg føler ikke lengere at det er Justin Bieber som sitter atme meg, men en vanlig gutt som heter Justin. Jeg kunne ikke ha fått takket Scooter nok for denne muligheten, og ikke minst Justin som gjør denne dagen til verdens beste dag. ''What?'' lo Justin, og det var da jeg forstod at jeg hadde stirret på han hele tiden mens jeg tenkte. '' nothing.'' sa jeg uskyldig, og jeg reiste meg opp. '' I need to go on the toilet. '' sa jeg og Justin nikket til meg før han så vidre på tv'en. Jeg gikk inn på badet, og det første jeg gjorde da jeg kom inn på badet var og facepalme meg selv. '' hva holder du på med *dittnavn*?'' sa jeg til meg selv. Jeg hadde ikke fått sakt noen av tingene om hvorfor Justin betyr så mye for meg, og jeg hadde heller ikke fått gjort noe spesielt enda. Jeg måtte finne ut noe som gjorde at Justin kom til å huske meg. Jeg ble ferdig på toalettet og gikk ut i stua igjen. Jeg hørte Justin var på soverommet ved siden av å snakket i telefonen, så jeg bestemte meg bare for å sette meg ned i sofaen å følge med videre på filmen. Jeg prøvde å følge med på filmen, men jeg klarte ikke å konsentrere meg fordi det eneste jeg tenkte på var Justin som snakket i telefonen. '' I can't bro.'' hørte jeg Justin le i telefonen, og jeg ble bare mer og mer nyskjerrig på hvem han snakket med. '' No, she is on the toilet now, how can I do that then?'' hørte jeg Justin, hva faen holdte han på med? Jeg hørte han si hade i telefonen, og døren åpnet seg. Justin kom ut av rommet i kun bar overkropp med t-skjorten i hånden. Jeg trodde jeg skulle besvime. 

 

Large

 

'' Oh, sorry! I thought that you was on the toilet still. It was so warm in here, so I was going to switch my shirt.'' sa Justin, og jeg visste ikke hva jeg skulle si. Jeg klarte ikke å ta øynene bort fra magen hans, og de markerte armene. ''It's okay.'' sa jeg flaut, og før jeg visste ordet av det hadde Justin tatt på seg t-skjorten. Egentlig så hadde jeg bare lyst til å si at han ikke trengte og ha på seg t-skjorten, fordi den magen der er ikke akkurat noe jeg takker nei til. Jeg hørte plutselig telefonen min ringe, og jeg tok den opp. Jeg slo den på lydløs, fordi jeg ikke ville kaste bort tiden på å snakke i telefonen med mamma, fordi hun kom bare til å sitte å bable om unødvendige ting. Vi satte oss ned i sofaen igjen, og jeg la merke til at Justin smilte til seg selv. Ikke visste jeg hvorfor, men jeg orket ikke å tenke mer over det heller. Vi så ferdig filmen, og klokken var bare litt over ett. Vi hadde enda god tid på oss siden vi ikke skulle bortover til arenaen før klokken fire. ''What do you want to do now?'' sa Justin mot meg, og jeg ble sittende å tenke litt på ting som jeg  visste Justin elsket. ''Are you allowed to be out?'' sa jeg spent mot Justin. '' only if we are in the garden of the hotel, it's restricted area.'' sa Justin litt skeptisk mot meg. ''Perfect!'' sa jeg mot Justin, og jeg så han ble mer skeptisk. '' I just gonna call my mom, okay?'' sa jeg til Justin og han nikket mot meg med et vennelig smil. Sannheten var at jeg skulle ringe Scooter fordi jeg trengte hans hjelp. Justin forteller alltid at han er så god på å pranke folk, så hvorfor kan ikke jeg bevise at han tar feil? Jeg gikk inn på badet igjen før jeg slo på vasken slik at Justin ikke hørte at jeg snakket engelsk i telefonen. '' Scooter, I need your help.'' sa jeg glad i telefonen, '' what do you need? is everything okay?'' sa Scooter bekymret i telefonen. '' Yes, everything fine. I just need you and the crew's help! Justin is always teeling us that he's like a prankmaster, right?'' -- '' Yeah?'' sa Scooter tilbake. '' So I need your guys help to prank Justin. I have a plan. '' sa jeg i telefonen, før jeg fortalte planen til Scooter. Scooter ble med på planen, og han gledet seg like mye som jeg gjorde.Jeg gikk ut av badet å smite mot Justin som hadde satt seg ned i sofaen igjen. '' Everything's okay?'' sa Justin mot meg. '' Yeah. I just gonna go down in the lobby. My mom is here to give me something.'' sa jeg til Justin og han nikket mot meg, jeg gikk ut av døren og ble møtt av Scooter og crewet i gangen. '' Are you guys ready?'' sa jeg mot dem med et smil, de nikket ivrig, og jeg ble med crewet ned i hagen. Scooter skulle hente Justin for og ta han med ut. 

 

Justin's synsvinkel 

'' We need to talk, Justin.'' Said Scooter. What did he want now? I and *dittnavn* is having a great time. And now is Scooter going to ruin that. '' Just come with me.'' he said, and I nodded. Me and Scooter was going down the hallway and we was coming out in the garden. '' Where are we going?'' I asked, and Scooter was just smiling to me. Wtf? I was getting nervous, and I hope that everything's okay. '' what about *dittnavn*?'' I said, '' Just wait, okay?'' Scooter said, and agian I nodded. What is going on? 

 

*Dittnavn*'s synsvinkel

'' Are you guys ready?'' sa jeg før jeg så alle nikke mot meg igjen. Vi sto klare med vannbøtter og vannpistoler i hånden, og vi var virkelig klare for å pranke Justin. Vi så døren åpne seg, og først kom Scooter ut. Han ga meg ett nikk, og jeg tok opp hånden. ''GOO'' ropte jeg, og jeg så Justin komme ut døren. Før vi visste ordet av det var Justin helt gjennomvåt av vann, og vi kunne se at han var overrasket. Justin så ut mot oss, og jeg blikket hans bevege seg i min rettning, alle i crewet pekte på meg, og et lurt smil kom rundt munnen på Justin. '' You are so dead.'' hørte jeg Justin le mot meg, og før jeg visste ordet av det så var alle samemn igang med en stor vannkrig.

 

 

 

Hva synes dere? Ønsker dere en del 4? 

 

Har ikke lest igjennom imaginen, så jeg beklager viss det er mye skrivefeil. 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
17.05.2013 / 21:36 / Filed Under: Imagine - '' Do you wanna meet him? ''

Imagine - '' Do you wanna meet him? '' DEL 3

 

Jeg har egentlig ikke så mye ord akkurat nå. At dere liker imaginen min så godt er virkelig så morsomt! Vi får se om jeg faktisk kan starte med en historie utav dette, fordi da blir jeg å starte på del 1 igjen, og endre litt på ting. Har MASSE planer for viss det noen gang skal bli min sjangs for å skrive en historie på bloggen, så vi får vente å se. Har hvertfall nå valgt å skrive en del 3 av imaginen, og jeg kan sikkert skrive flere deler også slik at dette blir en slaks minihistore, viss dere såklart ønsker det!

 

 

DEL 1 OG 2 KAN DU LESE HER: http://jdbnorway.blogg.no/1368653761_imagine___do_you_wann.html#comment 


Denne dagen kommer til og bli verdens beste dag!'' Jeg smilte til meg selv før jeg publiserte statusen. Jeg la telefonen ned i lommen før jeg så opp mot Scooter igjen. '' Are you ready?'' sa han før han ga meg et smil. '' let's go!'' sa jeg glad før vi gikk ut av hotellet. Nå skulle jeg møte Justin.  

 

 


 

Jeg kjente nervøsiteten stige i magen, og jeg hadde egentlig ikke noe sommerfugler i magen fordi jeg var så nervøs. Jeg var mer kvalm, og jeg hadde egentlig bare lyst til å kaste opp. Jeg ante ikke hva jeg skulle si eller gjøre når jeg møter Justin, men det får vi nesten bare ta som det kommer. Jeg og Scooter satt nå i bilen, og vi var på tur opp mot Holmenkollen hotell. Justin og crewet hadde flyttet seg fra Grand hotell og opp til Holmenkollen fordi de skulle prøve og unngå mest Beliebers når de skulle forlate hotellet. '' Are you ready?'' sa Scooter mot meg, og akkurat når han sa det så stoppet bilen. '' I think so. '' sa jeg nervøst mot han. '' Don't be nervous, Justin is a nice guy. Just be yourself, and everything's gonna be alright.'' sa han støttende til meg, jeg nikket før jeg åpnet bildøren og jeg merket at vi var inni en garasje. Jeg ble møtt at 3 livvakter som måtte sjekke i veksen om jeg hadde med meg noe farlig som kunne skade Justin. De sjekket ferdig og de fant ingenting som var farlig så derfor gikk vi alle sammen inn i heisen. Vi skulle opp til øverste etasje, og heisturen var så utrolig lang. Vi kom ut av heisen og Scooter stoppet atme en dør. Der inne skulle jeg møte Justin, og jeg visste ikke om jeg skulle løpe mot han eller om jeg skulle gå forsiktig inn. Scooter åpnet døren og vi kom inn i en stor suite. '' Justin?'' ropte Scooter, og jeg hørte noen på rommet som var ved siden av. '' Yes?'' hørte jeg han rope, og det var da det gikk opp for meg. Jeg sto i samme rom som Justin, og jeg fikk snart se han. '' *dittnavn* is here.'' lo Scooter, og jeg hørte noen løpe før en dør ble åpnet og Justin kom ut. 

 

Large

 

Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg var helt i sjokk, Justin sto nå rett foran meg. Idolet mitt sto rett foran meg, og jeg kjente tårene mine begynte å presse på. Jeg så Justin sjekke meg ut fra topp til tå før han smilte for seg selv. Sjekket Justin Bieber meg nettopp? omg. Jeg smilte til han og han smilte tilbake før han kom gående imot meg. Han stoppet opp rett foran meg, før han strakte ut hånden til meg. '' Hello, I'm Justin.'' sa han mot meg, og jeg klarte ikke å holde latteren inne. Jeg begynte å le, og jeg så Justin smile mer mot meg. ''I like your laugh. '' sa han mot meg, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Justin sa nettopp at han likte latteren min. Er dette virkelig ekte? Jeg begynte å rødme, før jeg så opp mot Justin igjen. '' My name is *dittnavn* '' sa jeg sjernert mot han. '' Nice to meet you.'' sa Justin før han smilte enda mer mot meg, faen som han skulle smile. '' I leave you two alone.'' sa Scooter før han gikk ut døren. Egentlig så likte jeg og ha Scooter i rommet fordi da følte jeg meg tryggere, men jeg kunne ikke klage over at jeg var alene med Justin. '' So yeah, I heard that you was a Belieber?'' sa Justin smilende mot meg, og jeg nikket sjernert mot han før jeg svarte. '' yeah. I have been a Belieber since 2009'' - '' wow, that's crazy.'' lo Justin mot meg. '' Why? '' sa jeg litt skeptisk mot han. '' I dont know.'' lo Justin mot meg, og jeg startet å le av han igjen. Jeg prøvde og være så rolig som mulig, og kanskje bli litt bedre kjent med Justin, men inni meg så eksploderte sommerfuglene og jeg hadde egentlig bare lyst til å klemme Justin helt flat. Men jeg ville ikke skremme han, så derfor holdte jeg meg rolig. 

 

Justin's synsvinkel
Wow, she is so beautiful and I really feel like I can be normal with this girl. I feel so comfortable with here, and I can se that he is nervous. But that's just sweet. '' So, what do you want to do today?'' I asked. '' I don't know. I have no idea right now because I'm so nervous.'' she said. '' Don't be nervous. It's just me. Justin.'' - '' I know, but you have been my idol for 4 years now, and it's crazy that I finally meet you.'' She said, and I saw that she was getting red in her cheeks, that was so cute. I start to laugh just because she just was standing there and looking at me. ''We can see a movie?'' I said, and I saw that she was thinking about something. It's crazy that someone can love me so much. I just wanna be Justin for one day, not Justin bieber. And I hope that she can help me with that. I know that she is a Belieber, but she is something special. She is not like those crazy fans who just wanna meet Justin Bieber. She really wants to get to know me. 

 

*Dittnavn*'s synesvinkel 

Jeg skulle se film med Justin. JEG SKULLE SE FILM MED JUSTIN!!! Dette er liksom noe som bare skjer i drømmer, eller en gang i livet. Jeg begynte å tenke tilbake på alle statusene og kommentarene vi hadde skrevet i Norske beliebers hvor vi hadde diktet opp at vi skulle se film sammen med Justin, og nå var det virkelig. Justin satte seg ned i sofaen, og jeg var først litt usikker på om at jeg skulle sette meg i stolen eller sofaen, men jeg bestemte meg tilslutt for sofaen. Denne muligheten kan jeg ikke gå glipp av. Jeg satte meg ned ved siden av Justin og jeg så han fikk et smil rundt munnen. '' Okay, romantic or action?'' sa Justin mot meg, og jeg svelget hardt. Jeg visste jo svaret, jeg ville jo såklart se en romantisk film, men jeg følte det ble feil siden jeg nettopp hadde møtt Justin. '' You can choose?'' sa jeg smilende mot Justin, og han nikket før han gikk inn på rommet for å hente en film. Jeg tok opp telefonen og sjekket fort facebook hvor jeg hadde blitt totalt spammet ned med meldinger, og statusen min hadde fått over 200 likes på bare under 1 time. Jeg hadde også fått mange gratulasjoner, og jeg sendte en melding til jentene som jeg egentlig skulle stå sammen med i køen at jeg møtte de etter konserten. Akkurat da jeg hadde lagt ned telefonen kom Justin tilbake, og han holdte opp en film som het '' The lucky one. '' Han valgte en romantisk film, det hadde jeg faktisk aldri trodd. '' Do you want to see this one?'' sa han litt flaut mot meg. RØDMET NETTOPP JUSTIN TIL MEG? '' Okay. '' sa jeg smilende mot han, og Justin satte filmen i tv'en før han satte seg ned igjen. Denne gangen så satt vi ganske så tett inntil hverandre, og jeg følte meg virkelig som verdens heldigste jente.

 

 Tumblr_md1oc6kip21ruybh2_large

 

Ønsker dere en del 4?

 

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
16.05.2013 / 15:32 / Filed Under: Imagine - '' Do you wanna meet him? ''

Imagine - '' Do you wanna meet him? '' DEL 2

Jeg beklager for at jeg ikke skrev del 2 i går, men jeg hadde ikke tid. TUSEN TAKK til alle kommentarene og ikke minst tilbakemeldingene på imaginen jeg skrev i går, trodde virkelig ikke at den skulle komme i smak til noen fordi jeg merket at den ble ganske så lang, men der tok jeg virkelig feil. Derfor så tenkte jeg at jeg skulle skrive en del 2 til dere, og viss dere liker den, så kommer det kanskje flere deler også. Hadde egentlig litt lyst å starte med en historie istedenfor en imagine siden jeg da slipper og ta med så mye i hver del og fordi jeg engeltig har sykt mange planer for denne imaginen, men siden det allerede er historier på bloggen så venter vi med det! 

 

 

Les del 1 her: http://jdbnorway.blogg.no/1368564612_imagine___do_you_wann.html#comment 

Denne gangen klarte jeg å resie meg opp og ikke minst gi han en klem. '' Okay. I call you tomorrow, so keep your phone on. Don't tell anybody about this. okay?'' sa han seriøst mot meg. Jeg nikket mot han, og han smilte før han ga meg en klem. Scooter åpnet døren på en bil, og han hvinket mot meg før han satte seg inn. Skulle jeg virkelig møte Justin i morgen?.


Jeg våknet av at jeg hørte at jeg fikk en melding på telefonen. Jeg sjekket klokken som sto på nattbordet og klokken var ikke mer en halv åtte på morningen. Jeg så på meldingen og det var bare Synne som hadde sendt meg en meldig for å høre om hvorfor jeg ikke kom til hotellet i går. Jeg svarte med at jeg istedenfor gikk å spiste, også la jeg meg fordi jeg var så sliten etter togturen. Jeg kunne ikke fortelle noen om at jeg hadde møtt Scooter eller crewet i går, så derfor så måtte jeg bare skrive det. Jeg gikk ut av sengen og inn på badet, og jeg trodde først jeg så et monster i speilet, men sannheten var at jeg hadde glemt og ta av meg sminken før jeg gikk og la meg. Jeg dusjet fort og etterpå tok jeg bare på meg en joggebukse og en hettegenser før jeg gikk ned for å spise hotellfrokost. 

 

 

Jeg ble møtt av et paradis av mat, og for meg som elsker mat, så var jo dette himmelen. Jeg fylte opp tallerkenen min med mat før jeg satte meg ned for å spise. Jeg sjekket igjennom facebook, hvor jeg var spammet ned med meldinger og varsler fra folk som trodde jeg hadde forsvunnet siden jeg ikke svarte noen igår. Jeg valgte og ikke åpne noen av meldingene før jeg hadde snakket med Scooter. Klokken var ikke mer en halv ni da jeg plutselig fikk en melding på telefonen fra et ukjent nummer. ''Hello, are you awake?:) - Scooter ''. Jeg spyttet ut Juicen jeg hadde i munnen, og folkene rundt meg så bare rart på meg. Jeg brydde meg virkelig ikke om de, så jeg så heller bare på meldingen igjen, hendene mine ristet helt ekstremt. '' Yes, I'm awake. - *dittnavn*  '' skrev jeg tilbake før jeg la telefonen ned på bordet igjen. Det føltes ut som flere timer når jeg ventet på svar, men sannheten var at det hadde ikke gått mer enn 2 minutter siden jeg sjekket klokken. Jeg prøvde og ikke se på klokken, og heller spise litt mer mat. Plutselig ringte telefonen min, og jeg så samme nummer komme opp på skjermen. Jeg fikk helt panikk, og ikke minst nervøsiteten tok helt over magen min. Jeg tok telefonen inntil øret før jeg trykket på svarknappen. '' Hello?'' sa jeg nervøst. '' Hello, its Scooter! '' hørte jeg stemmen si. '' I know. '' lo jeg i telefonen, og jeg hørte Scooter også le. '' I think you're excited about what I gonna say? '' - '' Yes.'' svarte jeg med en glad stemme.'' Okay, so I have talked to Justin. And he really wants meet you. So if you are ready soon, so can I meet you at your hotel?''  - ''Omg, I have no words right now. I'm so grateful for this. Thank you so much Scooter. Yeah, I'm ready soon. Give me a hour, okay? '' sa jeg spent i telefonen. '' That's okay! What's your hotel?'' - '' Thon hotel Oslo is my hotel. ''  sa jeg enda mer glad i telefonen, og Scooter avsluttet samtalen med at han kom om 1 time. Jeg løp opp på rommet før jeg åpnet kofferten min og begynte å skifte til noen klær som jeg kunne ha på meg. Hva i alle dager har man på seg når man skal møte Justin Bieber? Jeg slet virkelig med å finne noe og ha på meg, men til slutt så fant jeg noe. 

 

Large

 

Jeg hadde egentlig litt lyst og ha på meg en '' I love Justin Bieber '' genser, men jeg følte at det ble litt for kleint siden jeg faktisk skulle møte Justin. Jeg visste ikke hvor lenge jeg skulle være sammen med Justin, men jeg håpet hvertfall at jeg fikk være litt sammen med han. Jeg gikk inn på badet å sminket meg ferdig før jeg sjekket telefonen og klokken var 10. Klokken hadde gått utrolig fort, og jeg hadde ikke mer tid igjen, snart sto Scooter utenfor hotellet, så derfor valgte jeg og ikke slette håret, og bare la bølgene mine legge seg nedover skuldrene mine. Jeg så meg en siste gang i speilet før jeg tok på meg skoene, og gikk ned i lobbyen. Jeg satte meg ned i sofaen siden det enda var noen minutter igjen til at Scooter skulle komme, og jeg hadde fått flere meldinger som spurte om når jeg skulle bortover til Telenor Arena, og jeg svarte bare at jeg først skulle en liten tur til byen, og siden jeg hadde Diamond så trengte jeg ikke å møte før rundt 14.00. Jeg visste jo heller ikke hvor lenge jeg skulle møte Justin. Plutselig så jeg døren åpne seg, og Scooter kom gående inn. Jeg reiste meg fort og han smilte til meg når han så meg. '' Hello! You look great '' sa han smilende mot meg. '' Hello. Thanks  '' sa jeg litt smilende mot han. '' Do you have some questions before we go?'' - '' How long time do I get with Justin?'' sa jeg spent mot han. '' I didnt tell you? You are going to meet Justin now, and then you are going to be with Justin and us the whole day. Later you are coming with us to the consert, and if you want you can be with us backstage?'' sa han smilende mot meg.

 

Jeg visste virkelig ikke hva jeg skulle gjøre, skulle jeg gi han en klem, eller skulle jeg begynne å gråte? Jeg gjorde begge delene. '' Omg, thank you so much. This have been a dream for so long, I can't thank you guys enough right now. Can I tell my friends this now?'' sa jeg mot han, og jeg vet egentlig ikke om jeg gråt eller om jeg ropte det til han. Scooter bare lo av meg, og jeg skjønte da at jeg hadde gjort noe flaut. '' You are so adorble, haha! Yes, tell your friends. And I take that as a yes that you want to be with us backstage. '' Jeg nikket ivrig mot Scooter før han smilte mot meg. Jeg tok opp telefonen, og jeg valgte å skrive en status på facebook istedenfor å skrive til alle sammen. '' Grunnen for at jeg ikke har svart noen på meldinger er fordi jeg møtte Justin's crew og Justin i går på Friday's. Jeg fikk nesten tatt et bilde med Justin, men jeg ble heller slått rett ned i bakken av paparazziene slik at Justin og de måtte bare dra. Scooter Braun kom senere ut av resturangen, og han så jeg satt å gråt. Jeg fikk snakket med han, og vi ble enige om at jeg skulle møte han i dag. Jeg har nå møtt Scooter, og jeg fikk nettopp vite at jeg skal få møte Justin. Jeg skal få være sammen med Justin hele dagen, og i kveld på konserten så får jeg være backstage. Denne dagen kommer til og bli verdens beste dag!'' Jeg smilte til meg selv før jeg publiserte statusen. Jeg la telefonen ned i lommen før jeg så opp mot Scooter igjen. '' Are you ready?'' sa han før han ga meg et smil. '' let's go!'' sa jeg glad før vi gikk ut av hotellet. Nå skulle jeg møte Justin. 

 

 

Hva synes dere? Ønsker dere en del 3? 

Viss jeg skriver en del 3, så ønsker jeg å vite om at dere ønsker at Justin skal snakke Norsk eller Engelsk? Fordi viss ikke så blir neste del ganske mye engelsk i? Viss jeg skriver at Justin snakker på Norsk, så blir det litt enklere for dere som ikke er så gode i engelsk og forstå hva vi snakker om. Det blir litt sånn at du snakker Engelsk med Justin, men at det står på Norsk fordi du snakker det flytende til han. 

 

Beklager for skrivefeil, men måtte forte meg for å skrive denne delen. 


 

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
14.05.2013 / 22:50 / Filed Under: Imagine - '' Do you wanna meet him? ''

Imagine - '' Do you wanna meet him? ''

 

Jeg spurte på JDBnorway sin facebook siden om dere ønsket at Justin skulle snakke Engelsk eller Norsk i historien, og det var faktisk utrolig vanskelig å vite hva dere ønsket. Så derfor skriver jeg den på Norsk, MEN Justin blir å snakke engelsk. Jeg synes det blir bedre, fordi at da virker det mer realistisk selv om det bare er en historie. 

 

PS: JEG VET AT JUSTIN IKKE KOM TIL NORGE FØR 16.APRIL,  OG JEG VET AT PAPARAZZIER IKKE ''FINNES'' I NORGE. MEN HUSK. DETTE ER EN IMAGINE/HISTORIE.

 

Endelig var uken og dagen kommet. Dagen hvor jeg skulle reise til Oslo for å se idolet mitt opptre på scenen rett foran meg. Jeg var så spent, og ikke minst utrolig nervøs fordi jeg ikke visste hva som ville komme. Forhåpningene var ganske så store, men samtidig så måtte jeg ikke ha alt for store forhåpninger heller. Jeg hadde Diamond Circle billetter til alle dagene. Jeg har vært en Belieber helt siden 2009, og har i flere år vært kjent på twitter hvor jeg har en kjent bruker. Jeg reiser alene til Oslo med tog, men i Oslo skal jeg møte mange folk som jeg har blitt kjent med igjennom Norske Beliebers. Jeg skulle bo på et hotell som lå midt i sentrum, så jeg hadde tilgang til masse. Pengboken min var stappet med penger, og jeg kunne ikke vente med å sette meg på toget å reise innover. 

 

Dagen var 15.april, og jeg hadde akkurat kommet til hotellet hvor jeg skulle sove. Ikke akkurat det fineste hotellet, men det fikk funke for denne uken, og jeg skulle jo egentlig bare sove der også. Klokken var ikke mer en rundt 18.00 så derfor bestemte jeg meg for at jeg skulle fikse meg og dra ut på en liten bieberjakt. Jeg visste at Justin hadde kommet til Norge, og hvor han bodde, og siden jeg ikke hadde stort annet å gjøre i dag, så hvorfor ikke? Jeg skiftet fort, og startet å sende meldinger med noen av jentene som jeg visste allerede var i Oslo. De var på Grand hotel å fortalte meg at det at det var rundt 200 personer der, men at Justin og crewet ikke var der akkurat nå, men at de håpet på at de snart kom. Det var nå det begynte og gå opp for meg at jeg faktisk var i Oslo, og at i morgen så skulle jeg se Justin på scenen. Jeg gikk ut av hotellet, og jeg visste hvordan vei jeg skulle gå, men jeg bestemte meg for at jeg skulle heller gå en annen vei fordi at jeg ikke ville gå inn i gatene hvor det var lite folk. 

 

Det var lite folk atme hotellet som Justin lå på i fjor, men jeg husker enda hvert eneste sekund fra da Justin kom ut på tarrassen å hvinket til oss. Jeg så mot Friday's som egentlig skulle ha vært stengt nå, men det var forstt folk der. Jeg kjente også at jeg var litt sluten, så derfor bestemte jeg meg for at jeg skulle gå dit for å sjekke om ikke det var langåpent. Jeg tok tak i døren, men den ville ikke åpne. Jeg så igjennom ruta og så at det var flere personer der, men at de begynte å kle på seg klærne sine. Jeg så plutselig fire store menn komme gående mot meg, og jeg skjønte at noe skjedde. De store mennene åpnet døren og jeg ble egentlig kastet bakover av døren men jeg klarte og finne balansen igjen så derfor falt jeg ikke på bakken. Jeg stilte meg litt bak slik at det så ut som at jeg ikke var nyskjerrig, men inni meg så klarte jeg ikke å roe meg ned. Plutselig ser jeg Dan kanter komme gående ut av resturanten, og jeg trodde først at jeg drømte. Dette var ikke virkelig, og jeg klarte så vidt å si noen ting som helst. Dan sto rett foran ansiktet mitt, og jeg bare sto der. Jeg klarte virkelig ikke å gjøre noen ting. Plutselig ser jeg en stor svart minibuss komme kjørende, og den stilles rett foran døren, jeg står enda på samme plass, og jeg ser livvaktene åpne døren. Da ser jeg resten av folkene komme ut av døren og da stoppet egentlig hele min verden. Jeg freaket helt ut. Danserne sto rett foran ansiktet mitt, og jeg hadde bare lyst til og starte å gråte ford jeg var så glad. Jeg prøvde og være stille, men jeg måtte bare prøve og få sakt noe til de. '' Omg, I love you guys so much, you are amazing, I love Justin and you guys are my inspiration, omg'' var det eneste jeg klarte å si. Jeg klarte ikke engang å si en vanlig setning, jeg bare sa det første som kom ut av hodet mitt. 

 

Danserne så mot meg og de smilte, og de skulle akkurat til å si noe, men da kom livvaktene mot meg. Jeg gikk litt lengere bak, og de nikket mot meg. De godtok at jeg sto ca 3 meter fra bussen, og jeg så danserne forsvinne inn i bussen. Jeg ble stående en stund til, fordi jeg så enda at det var folk inne i lokalet, tiden gikk og jeg ble utrolig utolmodig. '' Unnskyld? '' hørte jeg plutselig noen si til meg, jeg la merke til at han ene livvakten faktisk var Norsk. '' Ja?'' sa jeg spendt mot han. '' Hvem venter du egentlig på?'' sa han mot meg. '' Jeg vet faktisik ikke. Men kan du svare meg på noe, er Justin der inne?'' sa jeg spendt mot han. Han svarte meg ikke, og gikk tilbake til de andre mennene. Jeg hørte de snakke om meg, og jeg skjønte at Justin faktisk var der inne. Plutselig ser jeg døren åpne seg igjen, og da skjedde det. Justin kom gående ut av døren, og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg la merke til at Justin snakket med han Norske livvakten, og plutselig la jeg merke til at noen brune krystalløyner se mot meg. Justin så mot meg, og han smilte til meg. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, så jeg bare sto der å smilte, og prøvde å holde tårene inne. Justin ser mot vaktene, og de nikket til han. Plutselig ser jeg Justin komme gående mot meg, og plutselig sto han rett foran meg. Justin Drew Bieber står rett foran meg, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. '' Hello '' hører jeg han si og smiler mot meg. Jeg aner ikke om jeg faktisk fikk til å si noe, fordi det eneste jeg tenkte på var at han faktisk sto rett foran meg i levende person. '' Is this real?'' klarer jeg og få frem, og jeg hører Justin le, han nikket mot meg, og det var nå det gikk opp for meg. JUSTIN DREW BIEBER står rett foran meg, og det jeg spør om er om at det er ekte. Bra gjort *dittnavn*, virkelig.

 

'' Can I take a picture with you?'' sier jeg. Justin nikker, og jeg skulle akkurat til å ta opp telefonen før jeg hører masse lyder bak meg. '' I'm so sorry, I have to go. '' hørte jeg Justin si, og plutselig ser jeg han løpe mot bussen. Plutselig treffer noe meg, og jeg ligger nå nede på bakken, jeg vet ikke hva som har skjedd, og jeg vet heller ikke om jeg lever. Det eneste jeg ser er svart. Jeg kjenner plutselig noen ta tak i meg, og jeg blir løftet opp. Jeg åpner øynene og der står det en politimann. Jeg snur hodet mitt og bussen til Justin er omringet av paparazzier. Tårene mine begynte å trille nedover. Jeg hadde nettopp møtt Justin, og nå var det over. Ingen kom til å tro meg. Ingen kom til og tro at jeg hadde møtt Justin, og det værste var at viss jeg bare kunne ha konsentrert meg, så hadde jeg kanskje fått til noe mer. Jeg ser minibussen starte å kjøre, og ikke lenge etterpå så er den borte. Jeg klarte ikke å slutte å gråte. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, og ingen kommer noen gang til å tro på meg når jeg sier at jeg har møtt Justin uten noen form for bevis. Verden min ble egentlig bare slått rett ned i bakken, og alt dette pga paparazziene. Jeg var helt knust, og jeg klarte ikke engang og stå oppreist. Jeg satt nå på bakken, og jeg er sikker på at jeg hadde sittet her i 20 minutter, men sannheten var at jeg bare at det hadde gått noen minutter. De begynte å bli tomt for paparazzier, men jeg klarte ikke å reise meg. Jeg var helt knust.  

 

Jeg kjente plutselig noen sitte seg ned atme meg, og jeg ser opp mot personen. Scotter Braun står rett foran meg, men jeg klarer ikke å reagere, så jeg forsetter bare å gråte. '' Why are you crying?'' hører jeg han si, og jeg ser opp mot han igjen. Da legger jeg merke til at det er Scooter og av en eller annen grunn så fortsatte jeg bare å gråte.  '' Because I never gonna meet Justin again, and because my hand is hurting. The paparazzi is so rude, and I just wanna leave this world right now. '' gråt jeg mot han, '' Do you know my name?'' sa mannen mot meg, og jeg kjente han tørktet tårene mine. '' yeah, you are scooter braun.'' sa jeg mot han, og han smilte mot meg. ''Are you a belieber?'' sa han lurt mot meg. '' Since 2009. I love him so much'' gråt jeg mot han. ''Do you wanna meet him tomorrow?'' sa han mot meg, og jeg så mot han. Jeg visste ikke om jeg skulle gråte av glede, eller om jeg skulle gråte av sorg. '' What?'' sa jeg jeg mot han. '' Do you wanna meet him?'' - '' yes.'' sa jeg, og tårene mine ble fort gjort om til gledestårer når jeg faktisk forstod hva som skjedde. '' What's your numer?'' sa Scooter, og jeg ga han nummer mitt. '' Can i call you tomorrow?'' sa han smilende mot meg, og jeg nikket mot han. Hva faen skjedde nettopp? Skulle jeg virkelig møte Justin?. Scooter smilte mot meg og han reiste seg. Denne gangen klarte jeg å resie meg opp og ikke minst gi han en klem. '' Okay. I call you tomorrow, so keep your phone on. Don't tell anybody about this. okay?'' sa han seriøst mot meg. Jeg nikket mot han, og han smilte før han ga meg en klem. Scooter åpnet døren på en bil, og han hvinket mot meg før han satte seg inn. Skulle jeg virkelig møte Justin i morgen?

 

 

Hva synes dere om denne imaginen, ønsker dere en del 2? 

Den ble ganske lang, men jeg klarte ikke og slutte å skrive, så derfor så ble den lang. Håper det er greit!


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}