hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin

Historie del 24 # Bring it on, bitch(2)! SISTE DEL OG LANG DEL!

Vel, mange ville jo ikke at jeg skulle avslutte historien, men dessverre så skal jeg nok det! Den må jo bli avsluttet en gang til slutt da? Haha (: Anyway.. Jeg legger kanskje utpå del 1 av 'Three words describes it all'


 ''Jenta mi da!'' sa Justin og klemte deg hardt. Så trygg du var i hannes armer, de armene kom du ikke til å kjenne mer igjen før en halvannen månde. ''Vil ikke reise fra deg!'' sa Justin trist og felte en tåre. Faren din kom bort til deg med et alvorlig fjes. ''Jeg har noe å si til deg *DT*, men jeg vet ikke hvordan du vil reagere'' sa faren din og så på deg i øynene mens du tørket vekk tårene.

_____________
''Du skal få være med Justin på tour, MEN vi skal først hjem til Atlanta. Du må jo pakke litt ekstra!'' sa faren din glad. Hjertet ditt dunket som bare det. ''Nei du kødder med meg pappa!?'' ropte du glad, glad for at du faktisk skulle få være med Justin på tour. ''Hey, hva med skole?'' spurte du plutselig og ble skikkelig skuffet. ''Visst jeg har rett, så har Justin privat undervisning? Dere går jo i samme klasse? Så hvorfor ikke?'' sa faren din. ''Skal si det funker lett for meg!'' ropte du glad. Chaz satte seg inn i bussen, utrolig trist. Det var da du tenkte på kysset som hadde skjedd mellom deg og Ryan, men du hadde jo ikke kysset han tilbake? Men du måtte fortelle Justin det. Men det aller viktigste nå, var å snakke med Chaz. 

 

''Kommer snart'' sa du til Justin som satt seg på setet i bussen. Chaz satt helt alene i bussen, og bare så ned. ''Chaz?'' smilte du. Han så opp på deg og ga deg et skjevt smil. ''Hva skjedde?'' spurte du og satt deg ned ved siden av Chaz. ''Vel.. Jeg hadde rett! De hadde visst følelser for hverandre. Og, det var fint det jeg hadde med Julie, men jeg tror ikke helt hun var den rette'' mumlet Chaz mens bussen begynte å kjøre. Justin så bort på deg og ga et tegn, men du svarte tilbake med at han skulle vente litt. ''Chaz, det finnes flere jenter der ute et sted som elsker humoren din, måten du er på, og ikke minst elsker hele deg. Og du skal vite at jeg elsker deg Chaz, bare ikke helt som en kjæreste, men som en bestevenn. Tusen takk for alt, og takk for at du har vært der for meg hver gang'' sa du mens du merket tårene presset seg nedover. Chaz ga deg et kjempe stort glis. ''Jeg elsker deg også, *dittnavn*'' sa han og ga deg en klem. ''Men visst det ikke gjør noe, kan du sitte framme med meg og Justin. Jeg skal forresten på tour med han!'' sa du glad. ''Grattis! Men jeg skal snakke med Julie og Ryan først jeg'' sa Chaz og så på Julie og Ryan som satt sammen. ''Den er god'' sa du og satt deg ned ved siden av Justin.

 

Hele bussturen bort til flyplassen ble brukt til kos, altså kyss og klin. Du skulle jo treffe igjen Justin om to dager uansett, men alikevel. En dag uten han var en dag uten mening. Etter en lang kø med sjekking av bagasjene, sto du tett inntil Justin. ''Ikke bli lei deg, du er hos meg om mindre enn to dager!'' sa Justin og kysset deg på pannen. ''Jeg vet det!'' sa du glad og ga han en klem. ''Vel, vi snakkes i Tyskland da! Elsker deg!'' ropte du glad til Justin og slengte han et slengkyss. Du satt deg forsiktig ned på setet og tok på beltet. ''Hey, jeg skal tydeligvis sitte her'' sa Chaz og tok håndbagasjen i bagasjerommet. ''Best det, kompis'' sa du glad mens Chaz satte seg ned. ''Vel, jeg er ikke lei meg lenger! Jeg traff en sånn hot jente på flyplassen ogs-'' ''-Samme gamle Chaz!'' sa du glad og lente hodet ditt på skulderen hans. ''Vel.. Hva kan jeg si? Vi er jo totalt unormale hele gjengen!'' sa Chaz og fniste. ''Og nettopp det får oss sammen som bestevenner!'' sa du glad mens flyet begynte å lette. ''Hade da, Frankrike!'' sa du glad. 

 

Dere landet mye tidligere enn du hadde trodd. Du og Chaz hadde bablet i vei om absolutt alt mulig. ''La oss hente koffertene, også kan dere ta en ukes fri fra skolen, fortjent!'' sa faren din. ''Jepp'' sa du glad med et smil. Chaz hentet den rosa kofferten sin og satt på med dere hjem. ''Så, du, Julie og Ryan er skikkelig venner igjen?'' spurte du med et smil. ''Å jadda!'' sa Chaz glad. ''Flott!'' sa du glad og ga Chaz en hade klem. Det var en person du ikke kunne slutte å tenke på, nemlig Adriana. Hvorfor var det sånn at både Tiffany og Andrea klarte å forandre seg men ikke Adriana? ''Jeg lager litt middag. Gidder du å gå bort på butikken for å kjøpe en melk? Ta bilen visst du vil'' sa faren din. ''Jepp, jeg går nå!'' sa du glad. ''-Forresten. Moren din og stefaren din flytter til Atlanta om et par månder..'' sa faren din. ''Så fint!'' svarte du glad. Du tok bilen og kjørte fort til butikken. Tankene gikk i gjennom hodet på deg. Du handlet inn det du trengte, og la posene i bilen. Det var også da du fikk øye på Adriana. Du lukket døren hardt og løp etter henne. ''Adriana!'' ropte du høyt. Adriana med sitt blåe skjørt og blomstrete topp snudde seg. ''Hva vil du?'' spurte hun litt irritert i stemmen.

 

''Jeg vil at vi skal være venner, Adriana.'' sa du med et smil. ''Skal dette være noe tull eller?'' spurte hun og krysset armene. ''Nei. Jeg vil ikke ha mer drama mellom oss Adriana. Du virker som en flott jente, egentlig.. Visst du ser bort ifra kranglene og sånt. Men du skjønner.. Du er en utrolig flink cheerleader, og visst dere ikke fortjente første plassen, fortjente dere i hvertfall andre.'' sa du med et smil. ''Mener du virkelig det?'' spurte hun overrasket med et smil. ''Så klart. Vi kan vel prøve på nytt? Det samme som jeg gjorde med Tiffany og Andrea?'' spurte du. ''Det vil jeg gjerne.. Åh, beklager for alt forresten!'' sa hun med et smil. ''Det går fint! Men jeg må gå, vi snakkes!'' sa du glad. ''Jo vi snakkes!'' sa Adriana med et smil. Du kjørte fort hjem, med god samvittighet. Nå kunne du bare se fram til en gøy tour sammen med Justin og crewet hans.

 

Dagen etter våknet du utrolig seint. ''Jenta mi, våkne! Laget skal ha et lite møte nå!'' sa faren din og ristet i deg. ''Jeg kommer nå'' mumlet du. Du våknet fort og kastet på deg noe klær, før du kjørte til gymsalen. Der sto hele laget i ført vanlige klær og smile til deg. ''hei jenter!'' sa du glad. ''hey'' svarte alle i kor. ''Vel, øhm.. Jeg ville bare si at i morgen så kommer jeg til å reise til Tyskland og være med Justin på resten av touren hannes'' ''oooo'' ropte alle jentene. ''Nei helt seriøst, ikke få meg til å le! '' fniste du. Alle jentene kikket på deg. ''Vel, jeg vil si tusen takk for alt dere har gitt. Dere er en helt herlig gjeng alle sammen. Og siden jeg ikke er her disse måndene, skal Julie ta over. Så stoler jeg på deg Julie!'' sa du glad og smilte til henne. ''Jeg er glad i deg *dittnavn*'' sa Julie med et smil. ''Og jeg er glad i deg også'' svarte du henne, fornøyd med absolutt alt.

 

1 månde senere...
''Juuuustin! Ikke kast vann på meg!'' ropte du høyt mens Justin sto med vannpistolen i hånden. ''Å joda! Du fikk Alfredo til å pranke meg, haha da skal du få igjen!'' ropte Justin og sprutet iskald vann på deg. Livet akkurat nå for deg var perfekt. Justin hadde tatt kysset mellom deg og Ryan ganske så bra, utrolig nok. Bare fordi ærlighet varer lengst. Fra den dagen du reiste fra Atlanta, lovet du deg selv å aldri mer blande deg inn i skikkelig jente drama. Hoved ropet til laget ble også bring it on, bitch. ''Jeg elsker deg'' sa du og ga Justin en våt klem. ''Og jeg elsker deg jenta mi'' sa Justin med et smil.

Så vil jeg bare si tuuuuuseeeennnntakkkk til alle som har fulgt med på 'Bring it on, bitch'! Det har vært helt herlig å skrive den, fordi alle likte den så utrolig godt. Får håpe min neste historie blir bra. Og jeg vil at dere skriver ærlig hva dere syntes om Bring it on, bitch.

Jeg lurte også på om dere ville ha første del av 'Three words describes it all'?

 

-Rano

Historie del 23 # Bring it on, bitch(2)

Jepp, da skal jeg snart avslutte bring it on, bitch og begynne på ny historie. Nemlig ''Three words describes it all'' (: Rett og slett fordi jeg ikke kommer mer på historien egentlig.. Haha :-D Så jeg avslutter denne historien, i NESTE DEL! :D

 


Men da du lukket øyene opp igjen, så du en trist Chaz.
___________
''Chaz hva er det?'' spurte du og tok vekk dynen med en gang. ''Nei, det er bare det at.. Ryan liker Julie fortsatt. Jeg vet det'' mumlet Chaz. ''Hva mener du?'' spurte du igjen mens Justin snorket i vei. ''Vel.. Jeg ser det på han, han liker Julie. Og jeg lurer på om Julie ikke har følelser for han også. De er jo et søtt par da'' sa Chaz og så trist ned. ''Vel Chaz. I et forhold er det ærlighet som teller mest. Og det vet du godt. Så hvorfor ikke spørre henne da?'' spurte du Chaz. Chaz sitt lille vanlige smil dukket opp igjen, søt som alltid. ''Tusen takk *dittnavn*, du har nok rett. Skal snakke med Julie jeg'' sa han og klemte deg. ''Bare hyggelig det Chaz.'' sa du og gjespet. ''Og forresten, jeg vet vi har vårt bestevenn øyeblikk akkurat nå, men seriøst ånden din stinker'' nølte Chaz og dro deg litt vekk fra seg selv. ''Tusen takk du..'' sa du og la deg ned under dynen igjen for å sove. Bare noen få minutter føltes det som, men du hadde tydelig sovet i over tre timer til. ''God morgen, verdensbeste!'' sa Justin og kysset deg vått på pannen. ''God morgen gutten min!'' sa du glad og kysset han forsiktig på leppene. 

 

''Vel, vi må pakke nå. For nå skal vi, hjem til Atlanta!'' sa Justin glad og hoppet ut av sengen. ''Vel, skal bli fint å komme hjem nå!'' sa du glad og begynte å pakke. ''Jepp, og apropos det så skal vi være nede i lobbyen om noen minutter. Gjør deg klar!'' sa Justin glad og tok kofferten din. ''Jepp, har allerede finnet litt klær jeg da'' sa du glad og blunket til han. 
 Tumblr_lonoy6vwca1qg7gfqo1_500_large

Du tok på deg en high west bukse, lyse dongeri til. Krøllene dine fra gårsdagens passet fint til antrekket, og det passet bra til å fly med. Da du kom ned i lobbyen, sto alle jentene der. ''Jeg kommer til å savne at laget har sine lagmøter i lobbyen!'' sa direktøren på hotellet. ''Vel, vi kommer nok tilbake en gang!'' sa du og smilte. ''Vi får håpe på det beste. Igjen, gratulerer så mye med seieren. Vel fortjent! Du er født som den beste lagkapteinen'' sa direktøren med et smil. ''Tusen takk'' sa du glad. ''Vel jenter'' sa faren din og klappet en gang med hånden. ''-Bussen venter. På tide å ta farvel med Paris! Har vært en gøy opplevelse, og vi kommer til å oppleve mer, så lenge dere holder ut med *dittnavn* som lagkaptein da..'' sa faren din mens de andre jentene på laget fniste. ''Vel, inn i bussen!'' sa faren din høyt. Alle reiste seg og gikk ut.

 

Du trakk inn den gode luften av Paris. Siste dagen i Paris, nesten like trist som dagen dere reiste hjem fra Athen. ''Vel, har vært gøyt da! Vi fikk jo pokalen vår og vant hele mesterskapet!'' sa du glad til Justin mens buss sjåføren tok kofferten din inn i bagasjerommet. ''Jepp, et minne for livet! Og så klart.. Jeg skal tilbake på tour'' mumlet Justin trist. Du hadde nesten helt glemt selve touren, hvordan hadde du klart det? Du kjente tårene dine presse på, skikkelig og. ''Jenta mi da!'' sa Justin og klemte deg hardt. Så trygg du var i hannes armer, de armene kom du ikke til å kjenne mer igjen før en halvannen månde. ''Vil ikke reise fra deg!'' sa Justin trist og felte en tåre. Faren din kom bort til deg med et alvorlig fjes. ''Jeg har noe å si til deg *DT*, men jeg vet ikke hvordan du vil reagere'' sa faren din og så på deg i øynene mens du tørket vekk tårene.

Hva tror du skjer? VIL DU HA MER? :D

 

-Rano

 

Historie del 22 # Bring it on, bitch (2)

 ''GUDESKJELOV! *DITTNAVN*'' ropte Julie og kom løpende mot deg. ''Hey, hva skjer her!?'' spurte du nervøst og like beskymret med en likedan Justin bak deg.
______________________
''Vel.. Adriana har truet hele laget med en omkamp. Og forresten, jeg tror Andrea har skiftet lag'' mumlet Julie da du fikk øye på Andrea komme gående mot deg. ''Jeg skjønner ikke hva som skjer her?'' spurte du forvirret. ''Vel det vi skjønner, er at dere har vært på date? ooo'' sa Andrea og fniste. ''Ja greit, men hva skjer med dere?'' spurte du fort. ''Vel, Adriana sparket meg ut av laget. Rettere sagt, jeg fikk henne til å gjøre det. Uansett, så har hun truet hele laget ditt med en omkamp, visst ikke.. Så ja, jeg vet helt ærlig ikke mer'' sa Andrea og smilte til deg. Det du ikke visste var om du faktisk kunne stole på Andrea, men du hadde ikke lyst på en omkamp. ''Vel, siden du bor på samme hotell som de, så kan jo-'' ''-Nei. Jeg byttet hotell for cirka.. 15 minutter siden. Jeg har ikke en gang gått opp med kofferten'' sa Andrea og nikket mot en svart koffert som sto cirka 7 meter vekke fra dere. ''Okei greit. Men det blir ikke noe omkamp, jeg orker ikke det. Adriana kan gjøre hva faen hun vil'' sa du surt og gikk opp med Justin bak deg.

 

Justin sa ikke noe, men han visste du tydeligvis hadde rett. ''Jeg orker ikke omkamp! Jeg er utslitt etter mesterskapet'' sa du surt og kastet av deg skoene. ''Jeg skjønner det jenta mi'' sa Justin og holdt rundt deg. Du tok av deg kjolen uten å tenke på at Justin sto der og nærmest slevet da han så på deg. ''Justin!'' ropte du og rødmet da du først hadde lagt merke til det. ''Nei slapp av, jeg er da kjæresten din! Og.. Jeg elsker det'' mumlet Justin flaut. ''Å'' sa du forvirret, men ville leke deg litt. Du la deg på sengen i bare undertøy mens du merket Justin ble mer og mer hissig. ''Fuck deg da, du gjør det med vilje!'' sa Justin og faket irritert. ''Alltids gøyt'' sa du og kysset han sexy på halsen. Det var alltid gøyt å leke seg litt med han, og bare se om han ville mer. Han tok straks tak i rumpen din og presset deg selv inn mot seg. Sammen hadde dere det veldig koselig.

 

Neste morgen, etter en lang natt våknet dere av at Chaz som vanlig braste inn på rommet deres, stresset. ''Hva skjer?'' spurte du i halvsøvne. ''Dere må våkne, vi skal jo hjem snart!'' sa Chaz surt. ''Greit slapp av, vi skal ikke på flyplassen enda'' sa du surt og lukket øynene igjen for å sove. ''Nei våkne!'' sa Chaz enda mer irritert. Hvorfor kunne ikke Chaz la dere sove skikkelig en dag da? ''Ååhhhhh, Chaz pell deg ut av rommet vårt!'' sa Justin surt og kastet ekstra puten på han. ''Nei men helt seriøst, dere må våkne!'' sa Chaz om igjen. ''Ja men hva faen er det da?'' spurte du surt. Men da du lukket øynene opp igjen, så du en trist Chaz.

Hvorfor tror dere Chaz er trist?

 
Litt triste at dere ikke er så 'aktive' lenger! Men jeg skjønner, skole og stress.. Uff da (: Håper det går fint til helgen når jeg har en ny konkuranse på lur. Elsker når jeg får penger<3

-Rano

Historie del 21 # Bring it on, bitch (2)

Beklager for dårlig bloggings på kvelden, men siden jeg faktisk også har et liv, så tenkte jeg kanskje jeg bare kunne ta litt pause igår. Jeg hadde tross alt sykt hodepine ut mot kvelden og har det enda, men men. Pluss at neste uke, blir det to dager blogg fravær, siden jeg skal til Mjølfjell med klassen, men skal skrive noen deler på forhånd som enten Felicia, Helene eller Esin kan legge ut.

Også tusentakk til dere som var 'beskymret', men alt går helt fint nå!


''Du kan glede deg!'' sa Justin og kysset deg på kinnet i det sjåføren lukket døren sin.

___

Dere kjørte gjennom de trange gatene i Paris og så ut på hvor nydelig Paris faktisk var om kvelden. Aldri hadde du tenkt på Paris som en romanitsk by selvom de fleste sa den var det, men bare av å se på den selv så skjønte du hva folk mente. ''Her er vi'' sa Justin etter et par minutter. Du gikk ut, og rett forran deg kunne du se det svære eifelltårnet.

Tumblr_ln653jopmd1qdl9dfo1_500_large

''Okei, den der var mye høyere enn jeg forventet!'' sa du med en litt nervøs stemme. Justin sa noe til sjåføren før han kom bort til deg. ''Slapp av, jeg er her med deg!'' sa han søtt. ''Men.. Du vet jeg har høydeskrekk'' mumlet du og bærte litt på kjolen din så den ikke skulle bli våt. ''Du er en cheerleader, jenta mi. Og bare ta det med ro.'' sa Justin med den romantiske stemmen sin og holdt rundt deg. Dere gikk over det halv våte gresset fra regnet idag tidligere. Nå var det faktisk blitt mye varmere, men det var fortsatt litt kjølig. ''Vi tar heisen'' sa Justin. ''Men du er jo livredd heis!'' protesterte du. ''Slapp av, jeg orker ikke de innmari lange trappene.'' sa Justin med et smil og tok deg i hånden. Hvor søtt var det ikke at han faktisk var så romantisk? ''Hvorfor er det ingen mennesker her? Jeg trodde det var stappfult!'' sa du da heisen lukket seg. ''Vel.. Øhm.. Æh'' sa Justin redd. ''Slapp av Justin, heisen stopper ikke. Tro meg'' sa du med et smil. ''Ja greit da.. Okei. Vel, det var ikke enkelt egentlig, å leie hele eifell tårnet for seg selv. Det var derfor jeg var ute tidligere idag'' sa Justin og heisen lukket seg opp. 

 

''Jess!'' sa Justin og løp ut av heisen. ''Du er så dum!'' fniste du, men du stopper å fnise da du så hva som faktisk ventet deg der oppe. Det var dekket med et lite bord og en champagne flaske. To fine glass pyntet bordet enda mer, og sist men ikke minst utsikten var helt fantastisk.

''Justin.. Justin jeg kan ikke tro det'' sa du og så ut. Du prøvde å gå nærmere mot kanten, men klarte ikke å røre en finger, så du bare sto der nesten helt stiv. ''Kom her.'' sa Justin og tok hånden din. ''Men, jeg tørr ikke!'' sa du redd. ''Det går fint, jeg lover deg. Tro på meg'' sa Justin sin rolige røst. ''Greit'' sa du og pustet ut. Du tok hånden til Justin mens han sakte drev deg mot kanten. Av en rar grunn var du ikke redd så lenge Justin var der for å passe på deg. Før du faktisk visste ordet av det, sto du mot kanten på eiffel tårnet og så på utsikten med verdens beste kjæreste. ''Wow'' sa du rolig mens Justin kom og holdt rundt deg bakfra. ''Enig, du er wow'' sa Justin og smilte til deg da du snudde hodet. ''Jeg kan ikke tro hvor heldig jeg er, Justin'' sa du og snudde deg mot han. ''Du mener hvor heldig jeg er?'' sa han og fniste. Du hadde ikke svar på det, egentlig så du bare gikk rett i armene på han. 

 

Sammen spiste dere en god kvelds. Etterhvert som det hadde blitt kjøligere, ga Justin deg jakken for å ikke fryse til døde heller. Siden det var ganske høyt, og luften der var mye kaldere. ''Vel, jeg tenkte jeg bare skulle si det til deg'' sa Justin da sjåføren hadde lukket døren. ''Si hva?'' spurte du. ''Vel.. En annen ting jeg faktisk gjorde tidligere, var å ta en ny tatovering. Og.. Fordi at en tatovering helst bør bety noe, så gjør denne det!'' sa Justin og viste fram en kest han hadde skrevet på armen. 'Cause you mean the world to me' sto det på den. ''Hvem betyr verden for deg?'' spurte du fort. ''Du er jo ikke smart, jenta mi! Det er deg! Dette betyr hvor høyt jeg elsker deg'' sa han og lente seg framover for å gi deg et lite kyss. Men det lille kysset utviklet seg etterhvert til klining. ''Mr. Bieber..'' mumlet sjåføren som hadde åpnet døren. ''Flaut'' sa Justin stille og slapp deg. Dere gikk ut også inn i lobbyen. ''For en romantisk kv-'' Du stoppet å snakke da du så hele laget sto beskymret i lobbyen. ''GUDESKJELOV! *DITTNAVN*'' ropte Julie og kom løpende mot deg. ''Hey, hva skjer her!?'' spurte du nervøst og like beskymret med en likedan Justin bak deg.

Hva tror DU det er?

 

-Rano


 

Historie del 20 # Bring it on, bitch (2)

Først vil jeg si at det har oppstått et lite problem fra mitt 'private' liv. Så jeg er litt usikker på hvordan historiebloggingen blir med i kveld, men håper dere så klart respekterer dette.

________________________

''Hei, kan jeg få to ord med deg?'' spurte Ryan deg fort. ''Sikkert'' mumlet du og hevet et blikk  på Julie.

Du reiste deg opp og fulgte etter Ryan. Julie ga deg et 'pass på' blikk mens du forsvant sammen med Ryan inne i en liten krok. ''Hva vil du Ryan?'' spurte du irritert. ''Jeg vil bare si at.. Jeg skal la deg være i fred'' mumlet Ryan og så ned. ''Du hva?'' spurte du igjen. ''Jeg skal la deg være i fred. Jeg ser måten Justin ser på deg, og måten du ser på han. Jeg kan ikke ødelegge det!'' sa Ryan og så på deg. De blåe øynene hannes stirret rett inn i dine. ''Jeg.. Tusentakk Ryan'' sa du glad. ''Ikke noe problem.. Eller jo der løy jeg.. Men du skjønner'' sa Ryan. Du smilte i mot han og ga han en liten klem. ''Vel, da er det jeg som er taperen uten kjæreste da'' mumlet Ryan. ''Haha, vanligvis er det Chaz'' lo du mens dere gikk tilbake igjen til salen. ''Jepp, stakkar fyr'' sa Ryan og fniste. Dere satt dere ned sammen med Julie og spiste en god frokost. ''Så, vi har bare to dager igjen i Paris. Noen ideer om hva vi kan finne på?'' spurte du Julie. ''Så klart. Paris er jo kjent for eifelltårnet?'' sa Julie dumt.

 

''Nææ, jeg trodde eifelltårent var i Italia jeg?'' sa Ryan ironisk. ''Dust'' mumlet Julie og spiste. Dere spiste sammen og gikk opp igjen til din suite. ''Oj, Justin er ikke her. Vel vel, da kan vi bare sitte her til været blir bedre da'' sa du trist og så ut mot regn været. ''Vel, det positive er at det snart er vår!'' sa Julie glad og hoppet i sengen din. ''Jepp, skal bli digg i sommerferien! Skikkelig kjæresteferie med Justin'' sa du glad. ''Ntååw, bare Chaz hadde vært litt rik!'' sa Julie. Både deg og Julie snakket mye om hvor høyt dere elsker guttene, uten å tenke over at Ryan satt i rommet. ''Hva med deg da Ryan? Bortsett fra *DT*, hvem har du øye til?'' spurte Julie. ''Øhm, ikke viktig'' sa Ryan. ''-Så, eifelltårnet ja!'' sa Ryan og skiftet helt samtaleemne. ''Ryan? Hvem?'' sa Julie med mørkere stemme. ''Åh greit.. Greit jeg skal innrømme det. Jeg liker også Tiffany!'' sa han og rødmet. Du spyttet ut tyggisen som du hadde i munnen, rett på fjeset til Julie, bare av sjokk. ''Hva!? Tiffany?'' spurte du. ''Mhm'' nølte Ryan. ''Vel.. Søtt da, men ikke dette!'' sa Julie surt og holdt oppe tyggisen. ''Slapp av'' sa du og lente deg bakover mens Julie og Ryan snakket om TIffany.

 

Justin åpnet døren hardt så du kvapp. ''Hvor har du vært?'' spurte du. Han var tydeligvis våt, skikkelig våt. ''Vel. Jeg har en overraskelse til i kveld egentlig. Så jeg fikset det!'' sa Justin og ristet litt på seg. ''Gi deg din hund!'' ropte Ryan som sto ved siden av han. ''Sorry'' sa Justin rolig. Dere snakket lenge sammen, til det faktisk begynte å mørkne. Det var alltid like koselig når dere snakket sammen, som ekte bestevenner. Det hendte Justin kysset deg av og til, og bare måtte flørte. Men det takket du aldri nei til. ''Oj, skift til noe fint..'' sa Justin stresset etter å ha sjekket klokken. ''greit greit'' mumlet du og løp mot kofferten din. 

<b>Selena Gomez</b> at <b>2011</b> People's

''Du ser nydelig ut!'' sa Justin sjokkert. Ryan stirret på deg også. ''Tusentakk!'' sa du glad. ''Vel, skyssen er utenfor'' sa Justin. Sammen gikk dere forsiktig ned og ut av hotellet, hvor en lang hvit limousin ventet dere. ''Du kan glede deg!'' sa Justin og kysset deg på kinnet i det sjåføren lukket døren sin.

 

Hva tror du skjer? Vil du ha mer?

 

-Rano

Historie del 19 # Bring it on, bitch

 ''Hva?'' spurte du fort. ''Husker du igår da jeg bare gikk?'' spurte Justin. ''Ja`?'' svarte du han mystisk. ''Vel, nå skal jeg vise deg hva meg og Ryan skal gjøre!'' sa Justin og gikk et hakk bak. 
____________________
Plutselig begynte de å bevege seg som cheerleadere. ''Vi elsker *dittnavn*, du er best! Vi elsker også North-High. Beste lag i verden, for vi er, vi er, North-High! *klapp* North High *klapp*, for vi er, vi er North-High *klapp* North-High *klapp*.  Ropte Justin og Ryan mens en tåre rant nedover. Du både lo og nøt hvert sekund av det. Da de var ferdig kunne du ikke gjøre noe annet enn å le. ''Dere er så søte!'' ropte du og klemte de begge to. Men en rar følelse dukket opp da du klemte Ryan. ''Vel, du vet min jente da!''  sa Justin og blunket til deg.  Du ga han en siste klem før dere alle sammen pakket sakene deres og satt dere inn i bussen. Nå kunne du kjenne vinteren i Paris. Det var frost på vinduene og du frøs som bare det. ''Her, ta hettegenseren min!'' sa Justin og tok ut en lilla hettegenser fra bagen sin. ''Tusentakk!'' nølte du og tok den fort på. Både en god varme kom i deg og lukten av Justin gjor deg helt forelsket. Forsiktig sovnet du på skulderen til Justin. Men du ble fort vekket igjen da bussen ankom hotellet.

 

Da dere gikk inn i lobbyen, kom en stor applaus. Hotelldirektøren sto der med veldig mange blomster i hånden. ''Vi fulgte med på hele showet! Fantastisk!'' sa han og ga blomstene til deg. ''Tusentakk!'' sa du glad. Du tok han i hånden før han gikk tilbake igjen til disken sin. Du gjespt forsiktig. ''Vel jenter, dere er sikkert mer trøtt enn noen gang akkurat nå. Så dere får tusle opp i seng, så snakkes vi i morgen!'' sa faren din og klappet en gang før han gjespet. Alle sammen gikk forsiktig opp til hotellrommene sine for å sove. Og det skulle søren meg du også. ''God natt, jeg er virkelig trøtt'' mumlet du til Justin og sovnet bare noen få minutter senere etter. 

 

Lyset lyste forsiktig inn hotellrommet. Lydene av fuglene som kvitret utenfor vekket deg. ''Åh'' mumlet du og dro vekk dynen. Du var så trøtt og hadde vondt i hver muskel. ''Idag skal vi bare slappe av!'' sa Justin rolig. ''Gjett om jeg er enig da? Nei jeg tenkte vi kunne ta en joggetur rundt hele Paris!'' sa du ironisk, men måtte le litt. ''Greit, jeg legger meg igjen.. For å sove'' knurret justin nærmest. ''Greit surpromp, jeg stikker ned'' sa du rolig og fant noen fine klær.
 Tumblr_lk505t7kjo1qed1ngo1_500_large

Du orket rett og slett ikke gjøre noe med håret, så du lot det fine fallet bare falle nedover mot skuldrene dine. Justin hadde allerede sovnet totalt. ''Du er litt sånn søt''sa du før du gikk ut døren. Du ville ha litt frokost, så du gikk ned på den lille caféen. Der ble du godt møtt av Julie. ''Jeg kan fortsatt ikke tro at vi har vinnet!'' sa hun glad og lagde en pipestemme. ''Jo du, vi var jo god!'' sa du glad. ''Jeg skal forresten bare ha en sandwich jeg'' sa du til kelneren som hadde fulgt det helt til bordet. Han noterte noe før han forsvant med folkemengden. ''Så, hvordan går det med deg og Chaz? Jeg mener.. Chaz?'' spurte du for deg selv. ''Jeg vet.. Det er litt rart. Men det går flott!'' sa Julie glad. Før Julie fikk sagt noe mer, pirket noen deg i ryggen. ''Hei, kan jeg få to ord med deg?'' spurte Ryan deg fort. ''Sikkert'' mumlet du og hevet et blikk på Julie.

 

 

-Rano

Historie del 18 # Bring it on, bitch

 ''Hva er det som skjer!?'' spurte du nervøst. ''Jeg vet ikke, men la oss finne det ut'' sa Ryan plutselig og reiste seg opp. Hele laget fulgte etter Ryan mens dere gikk innover mot den folkefulle gymsalen. Der sto dommerene og stresset med ark og penn. ''-Vel, grunnen til at jeg har bedt lagene komme utpå banen igjen, er fordi...''
__________________
''Vel, grunnen til at jeg har bedt lagene komme utpå banen igjen, er fordi det har vært en liten feil med selve resultatet. Noe som vil si helt blanke ark igjen. Det var da også si at South-Atlanta mest sannsynlig ikke er vinneren av dette mesterskapet 2011. Vel, på tredje plass har vi som sagt tidligere idag Look'Out fra California!''
 ropte hun og publikum begynte å klappe igjen. Nå var det stille, alt for stille. Du så på Adriana at hun var redd, men du skulle ikke være som henne og bruke det mot henne. Nei, du skulle være et bedre menneske. Ikke blande deg inn i mer drama uansett hva. ''-På første plass har vi altså, som vi riktig NÅ har regnet North-Atlanta Highs school!'' ropte damen glad og la fra seg papirene. Du sto sjokket med begge hendene til Justin på kinnet ditt. Du hevet et blikk på en av dommerne som smilte blid til deg. ''VI VANT!'' ropte du glad mens alle jentene på laget ditt ikke gjorde noe annet å skrike. ''-Kan vennligst Andrea, lagkaptein for South-Atlanta, gi videre pokalen til *dittnavn*, lagkaptein på North Atlana high school?'' sa dommeren.

 

Andrea tok den store, pokalen ut fra Adriana sin hånd og bærte den fornøyd mot deg. ''Gratulerer, vel fortjent!'' sa hun og ga deg pokalen. ''Tusen takk Andrea, betyr mye'' sa du og smilte til henne. ''Vel, laget er litt skuffet.. Så jeg må gå og oppmuntre dem litt jeg. Vi snakkes sikkert en gang!'' sa Andrea og vinket til deg. ''Hva var det der for noe?'' spurte Justin som sto bak deg. ''Ikke noe, bare noen som har fått litt vett oppi hodet egentlig. Jeg lover Justin, ikke noe mer jente drama'' sa du og snudde deg mot han. Justin var kledd i en svart skinn jakke, blå hullete dongeri og hvit t-skjorte. Du så inn mot de brune øynene hannes som var til å smelte for. ''Vel baby, en seiersdans er en seiersdans!'' sa Justin rart. ''Hva mener du med det?'' spurte du nysjerrig. ''Vel, det får dere se snart! Der er Julie forresten..'' sa Justin og pekte på Julie som kom løpende mot deg. ''VINNERE AV EN FUCKINGS MESTERSKAP!'' ropte hun og sprettet opp og ned. ''Julie, ikke sprett sånn!'' sa du og rødmet litt. ''HALLO? MESTERSKAP!'' ropte Julie enda høyere. Hun hadde rett, derfor slang du deg med. ''Vi er North-Atlanta High school!'' ropte du glad. 

 

Faren din og moren din kom løpende utpå banen og omfavnet deg som aldri før. ''Jenta mi! Du er verdensmester! I noe du har gjort siden du var en liten jenteunge!'' sa faren din og klemte deg enda hardere. ''Kan vennligst lagkapteinen på North-Atlanta high school dele sine følelser med oss?'' spurte damen som sto bak dommerbordet. Du tok imot en random mikrofon, sikkert fra en arbeider. ''Det jeg føler nå, er ubeskrivelig. Et perfekt lag kan jeg si deg. Herlige jenter som er til å stole på. Uansett hvor mye drama vi ka gå igjennom, er vi et lag og det er det som teller. Hardt arbeid gir resultater! NORTH-ATLANTA HIGH SCHOOL!'' ropte du og fikk jubel tilbake. Nå var du offisielt glad. ''Vel..'' sa plutselig Justin bak deg så du nesten kvapp. ''Hva?'' spurte du fort. ''Husker du igår da jeg bare gikk?'' spurte Justin. ''Ja`?'' svarte du han mystisk. ''Vel, nå skal jeg vise deg hva meg og Ryan skal gjøre!'' sa Justin og gikk et hakk bak. 

Hva tror du Justin skal gjøre? Vil du ha mer? (:

 

-Rano

Historie del 17 #Bring it on, bitch

Justin holdt deg i hånden, og Julie i den andre.

''Kjære cheerleadere. Dere har kommet langt, og det har vært et veldig vanskelig valg. På tredje plass har vi Look'Out fra California!'' sa en dame stemme. En del av publikumet reiste seg opp og klappet. ''-Noe som vil si at det bare er Nort-Atlanta og South-Atlanta igjen. Vel, første plassen går til fantastiske ......''
________________________
''Vel, første plassen går til fantastiske South High! Adriana og hennes gruppe, vennligst mota pokalen her borte''
 sa damen i høytalerne og smilte til dere alle. ''-Noe som betyr at North Atlanta high school kom på en god 2.plass. Gratulerer'' fortsatte stemmen hennes. Jubelen du kunne høre ifra tribunen, skrikene du kunne høre fra Adriana sitt lag. Men de skuffede fjesene du kunne se på ditt eget lag. Hva hadde akkurat skjedd? Jo det som hadde skjedd var at Adriana sitt lag nettopp hadde vinnet, selv med et fall. Justin så på deg med et trøstende blikk. Han smilte til deg og ga deg en god klem. Dette kom Adriana til å bruke mot deg resten av livet. ''Det kommer flere mesterskap. Uansett, dere var kjempe gode! 2.plass rundt om i verden er jo absolutt ikke dårlig!'' hvisket Justin høyt for å overdøve all stillheten. Andrea, med den flotte drakten hennes kom jublende mot deg. ''Ikke vær lei deg. Det kommer flere mesterskap. Adriana kan ikke bruke dette mot deg, dere var kjempe gode.'' sa Andrea med et smil. Du ga henne et smil som svar. 

 

 

Hun nikket forsiktig løp bort til de andre på laget sitt igjen. Adriana ga deg et ondskapssmil som lyste ondt lang vei. ''Det går bra *dittnavn*, vi var kjempe gode.'' sa Julie med et smil. ''Jo, LAGMØTE NÅ!'' ropte du fort. Alle sammen løp ut av den bråkete gymsalen og rett inn i garderoben hvor man fortsatt kunne høre rop og skrik. Da døren endelig hadde lukket seg og Chaz var den siste som kom inn, var det alvorsprat. ''Ikke se skuffet ut jenter. Det vi gjorde der utpå banen krevet masse mot. At dere faktisk klarte dette på bare noen få månder er jo helt sykt. Ja, Adriana kommer til å bruke dette mot meg resten av livet. Men hva er det hun egentlig skal bruke mot meg? Vi var kjempe gode!'' ropte du. Jentene sine skuffede fjes ble ikke så mye mer skuffet lenger. ''Jeg er enig med *dittnavn*, vi har jo faktisk klart 2.plass i et verdensmesterskap! Er ikke det sykt? Og vi har trent i mindre enn 5 månder!'' sa Elise. ''Jo jeg er også enig'' sa Julie og reiste seg opp. Måten hun reiste seg opp fikk nesten Chaz til å sikle. ''Greit folkens. Neste år viser vi dem, visst dere vil ha skikkelig har trening da!'' sa du glad. Alle jentene begynte å rope og klappe. ''Vel, jeg tenker vi skal være her neste år også, til tross for eksamen blir dette en god gym karakter da!'' ropte du glad. 

 

 

''Gruppe klem'' sa Chaz og fikk med alle jentene på en stor gruppe klem. ''Greit jenter, vi har noen få dager igjen i Frankrike. Gjør hva dere vil fra i morgen av. Selvom vi ikke vant mesterskapet, betyr det ikke at vi ikke kan ha en liten gøy ferie utav det!'' ropte du og blunket til dem. ''Jeg elsker dere!'' sa du glad til dem. ''Og vi elsker nok deg også jenta mi!'' sa Justin og ga deg en klem. ''-Du er som en ekte lagkaptein'' sa Justin stille. ''Åe'' sa du glad og rødmet litt. ''Vel, værsågod'' sa Justin og tok fram en rose. ''Du er nydelig, og den passet så godt til drakten'' sa han og fniste. Du fniste litt du også, før du så Ryan sitte i et lite hjørne for seg selv. Du skulle akkurat til å gå bort til han, bare for å snakke, før dere hørte en stemme. ''Hey jenter, hysj!'' ropte du fort. ''-Derfor vil jeg at alle lagene fra gymsalen som sist var der, kommer tilbake igjen straks!'' sa dame stemmen. ''Hva er det som skjer!?'' spurte du nervøst. ''Jeg vet ikke, men la oss finne det ut'' sa Ryan plutselig og reiste seg opp. Hele laget fulgte etter Ryan mens dere gikk innover mot den folkefulle gymsalen. Der sto dommerene og stresset med ark og penn. ''-Vel, grunnen til at jeg har bedt lagene komme utpå banen igjen, er fordi...''


Hva tror DU det er? ;-o

  Vil du ha mer?

-Rano

Historie del 16 # Bring it on, bitch (2) - lang del

''Hei *dittnavn*, kan jeg få to ord med deg?'' spurte Andrea mens alle stirret på dere to. ''Sikkert'' svarte du. Nå var du spent..

_________________
Adriana ga henne et skummelt blikk, men hun overså det blikket totalt. ''Vel, for det første vil jeg si virkelig.. Beklager for alt trøbbel jeg har klart å gjøre mot deg! Jeg vet det er vanskelig å tilgi meg. Uansett, Adriana prøvde å få Tiffany til å ødelegge laget, men Tiffany gikk imot henne til slutt. Hun klarte ikke det! Hun mente du var alt for grei og brydde deg. Og jeg ser det virkelig. Det er sånn en ekte lagkaptein skal være. Ikke en som Adriana som tvinger oss til alt mulig rart. Jeg vil bare si at jeg er lei meg og lykketil utpå der. Vi får se hvem som vinner til slutt!'' sa Andrea med et smil. Det smaragd grønne skjørtet hennes vinglet i vei. ''Tusentakk Andrea. Betyr masse for meg. Lykke til du også!'' sa du med et smil. Hun tok ut hånden sin og du tok den, med et smil mens alle så sjokkert på dere. ''Hade da'' sa hun glad og vinket til deg. Du kunne overhøre Adriana hadde spurt hva det var for noe, men Andrea overso henne.

 

''Hva var det for noe?'' spurte Julie. ''Jeg tror hun ble grei.. Utrolig nok'' mumlet du. Faren din kom tilbake med et smil. ''Det var litt lang kø, vi går inn nå.'' sa han glad og fulgte dere inn i deres helt egen garderobe.

 

Noen få timer senere.
''Justin!'' sa du glad og ga han en klem. ''wow, du ser hot ut med den kjolen!'' sa Justin glad. Ryan kom bak han og ga deg et lite smil, du gjengjeldte det smilet. ''Tusentakk Jusitn'' sa du og rødmet. Han holdt rundt deg da faren din kom inn i garderoben. ''Okey folkens! Skift nå.. Ikke lenge igjen til vi skal utpå banen! VIS DEM!'' ropte faren din så ekkoet hørtes lang vei. ''Okei, ut gutter!'' sa Elise og ga Justin og Ryan et lite ekkelt blikk. ''Nei, jeg vil se på *dittnavn* skifte!'' sa Justin med en sutre stemme. ''Synd Justin!'' sa du og kysset han. ''Vel, det får holde'' sa Justin og fniste. De gikk ut mens dere skiftet til de fine, røde draktene deres. Dere fikk fikset hår og sminke og gikk ut. ''WOW'' sa Justin og løp mot deg. 'Ikke gidd! jeg føler meg så ekkel!''  mumlet du og så ned på det korte skjørtet du hadde på deg. ''nei, det der var absolutt hot!'' sa Ryan bak Justin og så på deg. Du ga han et lite blikk før han fort snudde deg. 

 

''Vel jenter.. Nå er det South-Atlanta som skal utpå. Vil dere se på?'' spurte faren din og tok ut en penn. ''Ja jeg må bare'' nølte du og løp mot tribunen med hele laget etter deg. Pluss Justin, Ryan og Chaz. Dere satt dere ned på tribunen mens du kjente at magen din gjorde vondt.
 

Etter de var ferdig var du helt andpusten av en rar grunn. Andrea klarte ikke å hoppe, og hun hadde misset det! Var det med vilje? Du fikk helt nerver i kroppen din. ''*dittnavn*, vi skal utpå hvert øyeblikk, kom!'' ropte Julie pågrunn av den høye lyden. Millioner tanker gikk igjennom hodet på deg, hver nerve i kroppen din ble bare helt endeløs.. ''Lykke til jenta mi!'' sa Justin og kysset deg forsiktig. Du ga et blikk mot Ryan som nikket og smilte til deg før du løp etter Julie og resten av laget. Faren din sto der, og virket enda mer nervøs enn deg. ''Okey jenter. Vi har lenge øvd og trent som et helvette. Dere går utpå den banen der og viser hva dere kan! Vi driter i om vi kommer på siste plass, eller hva no det enn er dere kommer på! Dette har vært en syk opplevelse for oss alle! Og vi skal bære dette med oss hjem til Nord-Atlanta, STOLTE over å ha kommet så langt!'' ropte faren din.

 

Du ga han et stort smil. ''HVEM ER VI?'' ropte faren din. ''NORTH ATLANTA HIGH SCHOOL!'' ropte alle jentene i kor. ''Kan vennligst North-Atlanta high school komme utpå banen'' sa en stemme i høytalerne. Du fikk en ekkel kvalme følelse i kroppen din, som om du skulle spy. Men du kunne ikke det nå. ''Er dere klar?'' spurte du. Alle nikket. ''La oss vise dem!'' sa du glad og gikk utpå banen. Dere ble møtt av et fantastisk publikum som klappet som bare det. Alle foreldre hadde komt, og du var sikker på at du fikk et lite glimt av moren din som satt ved siden av Justin. Justin reiste seg opp med en stor plakat hvor det sto '' I <3 *DITTNAVN* '' på den. ''Awwe'' sa du glad og slengte sleng kyss mot han. ''inta posisjonene'' sa du. Nå var du klar.
 

''WOWWW! VI KLARTE OSS!'' ropte du glad da publikum hylte verre enn noen gang. ''JAAAA!!!'' ropte alle jentene glad. Du løpte inn igjen til hvor faren din klappet for seg selv. ''HERLIG JENTER!'' ropte faren din høyt nok. ''Jenta mi!'' ropte Justin og klemte deg hardt. ''ÅÅ, jeg er så stolt over deg!'' sa moren din bak Ryan. ''Mamma!'' ropte du glad og klemte henne. ''Min datter!'' sa hun glad. ''Okey, vi skal utpå banen nå.. Vi skal få vite vinneren av mesterskapet. Vi holder sammen uansett hva. Godt jobbet jenter!'' sa du stolt. Dere gikk hånd i hånd, alle sammen utpå banen. Du kunne se Adriana sitt grønne lag ved siden av dere. Dere stilte dere fint ved siden av dem. ''Nå taper dere, hoho'' sa Adriana og smilte ondt. ''Vi får se.. Fint fall by the way'' sa du og smilte. ''De teller ikke med fall'' sa Adriana selvsikkert. ''Vi får nok se hvem som vinner'' sa Adriana, som om hun var sikker på at hun kom til å vinne.


Justin holdt deg i hånden, og Julie i den andre.

''Kjære cheerleadere. Dere har kommet langt, og det har vært et veldig vanskelig valg. På tredje plass har vi Look'Out fra California!'' sa en dame stemme. En del av publikumet reiste seg opp og klappet. ''-Noe som vil si at det bare er Nort-Atlanta og South-Atlanta igjen. Vel, første plassen går til fantastiske ......''

HOOOOO, hvem tror DU vinner? VIL DU HA EN DEL TIL I KVELD? SI IFRA (:

 

-Rano

Historie del 15 # Bring it on, bitch (2) - lang del

Ikke  glem at jeg trekker vinneren av konkuransen snart (:

Men bare fem minutter senere banket det på døren og Ryan kom inn. ''Justin, jeg må snakke med deg'' sa han og så på Justin. Justin kysset deg fort på pannen og gikk ut med Ryan. Tenk om Ryan skulle sladre?
______________
 
Nervene i kroppen din ble mer anspent enn du kunne tenke deg. Men bare noen få minutter senere kom Justin inn med et smil, noe som gjorde deg enda mer forvirret. ''Hva var det for noe?'' spurte du nysjerrig. ''Ikke noe, bare legg deg du'' sa han og kysset deg. Han reiste seg opp igjen og gikk mot døren. ''Hvor skal du?'' spurte du fort. ''Ut med Ryan.. Vi skal bare gjøre noe til i morgen. Legg deg jenta mi, og få i deg litt søvn. Viktig dag imorgen!'' sa han og smilte til deg. ''Greit, god natt'' mumlet du og la deg ned igjen mens Justin låste døren bak seg. Hva var det Ryan og Justin skulle som Justin ikke ville si til deg? Du prøvde å ikke tenke på det, men prøvde å sove for å være helt opplagt til morgendagen.

 

''GOD MORGEN! Idag er det mesterskap!'' ropte Chaz hoppende i sengen din. ''Gå vekk'' mumlet du og dyttet i han selvom du ikke visste hvor han var. ''Nei, du skal våkne! Laget skal være litt tidligere på oppmøtet, oppvarming og sånt vet du!'' sa Chaz med et smil. ''Men åårhhh'' sa du surt og la puten over fjeset ditt. ''Våkne nå, så får vi i oss litt frokost'' sa Chaz rolig. ''Hey vent.. Hva skjedde med deg og Julie?'' spurte du og reiste deg opp. ''Vel, vi holder på en måte på..'' mumlet Chaz og rødmet. ''Awe'' sa du og smilte søtt. ''Reis deg opp da'' klagde Chaz. ''Greit'' sa du og tok vekk dynen. Du hoppet i dusjen og tok en rask dusj. Etter det fønet du håret og rettet det. Du bestemte deg for å kle deg kjempe fint, for dere skulle jo ikke skifte til treningen enda. 


 1507384_bluedoorlkbk_large

''Jeg tenker Justin kanskje får stå nå'' sa Chaz som sto bak deg. ''Æsj Chaz.. Perverse gris!'' sa du høyt og kastet puten din på han mens du tekstet til Justin om hvor han var. ''Har du forresten sett Justin? Han kom jo ikke i går natt! Er litt beskymret for han!'' sa du og så ned på mobilen din i håp om at Justin kanskje hadde svart deg fort, men nei, ikke noe svar fra Justin. ''Kom da, vi går ned og spiser frokost!'' sa Chaz glad. ''Jada, mat vrak'' sa du og la vesken din på skulderen. ''Men hva med Julie? Hun har ikke pakket!'' sa du. ''Jo, hun har det.'' mumlet Chaz mens dere gikk ned. Dere satt dere ned og spiste en god, fransk frokost. ''Vel, faren din sa vi skulle møtes i lobbyen klokken 10.. Så kom an'' nølte Chaz og sjekket klokken. 

 

Dere traff resten av cheerleading laget i lobbyen. Alle var kledd i fine klær akkurat sånn som deg. ''Du ser flott ut *dittnavn* !'' sa Julie og ga deg en klem. ''Jo ligemåde'' sa du og så ned på den lyserosa kjolen hennes. ''Vel jenter, klar for mesterskapet!?'' ropte faren din. Alle sammen skrek, så det var helt umulig å tolke hva de sa. Dere satt dere inn i den lilla bussen som tilhørte laget ditt. Du reiste deg opp fra setet ditt. ''Okey alle sammen. Nå er det alvor, og vi skal virkelig klare å knuse de andre lagene! Vi skal prøve å vinne dette mesterskapet! OKI? HVEM ER VI?''  ropte du. ''NORTH HIGH!'' ropte jentene tilbake og begynte å skrike. ''Det er jentene mine det!'' sa du stolt og satt deg ned mens bussen begynte å kjøre. 

 

Dere stoppet utenfor en kjempe stor arena. Utenfor var fylt med andre forskjellige busser, biler og ikke minst mennesker. Alle fra forskjellige land. ''Oo, der er LastDay fra England!'' sa Elise og pekte på en gjeng med blå og gule drakter. ''Og det er Bubble'' sa Julie og pekte mot en gjeng med rosa drakter. ''hvordan kan dere navnet på alle disse folkene?'' spurte du nysjerrig og bærte bagen din fint. ''Vel.. Det står på plakatene'' svarte Julie og fniste. ''Dust'' sa du og dyttet i henne litt. ''Vel, jeg skal bare signere her borte. Vent her jenter'' sa faren din. Solen stekte fint, og det var ikke så kaldt for å være slutten av januar. 22.januar. ''Jeg har nerver over hele meg!'' klaget du til Julie. ''normalt det, men hele mesterskapet er i kveld'' sa Julie. ''Ja ja.. Uff da, der et South-Atlanta gjengen..'' knurret du til Julie. ''Uff da..'' mumlet Julie. Adriana og resten av 'hennes' gjeng var kledd i grønne, svarte og hvite drakter. Noen med mørk enn de andre. De kom selvfølgelig mot dere. ''Hva gjør dere her?'' spurte Adriana.  ''Være med i mesterskapet, akkurat som dere!'' sa du hardt. ''oooo, lykke til, not'' sa Adriana mens to av de andre jentene begynte å le.

 

Andrea ga deg et lite, uvanlig smil. ''Hey yo, vi snakkes på banen!'' sa Adriana og forsvant. ''Når begynte hun med yo?'' spurte Julie. ''Have no idea'' nølte du. ''Hei *dittnavn*, kan jeg få to ord med deg?'' spurte Andrea mens alle stirret på dere to. ''Sikkert'' svarte du. Nå var du spent..

I neste del kommer hele mesterskapet(:

Hva tror du skjer? Hva tror du Andrea vil?

 

-Rano

 

 

 

Historie del 14 # Bring it on, bitch (2)

''Gi deg, det her er alvorlig!'' sa du surt. ''Jeg vet *dittnavn*, og for å være helt ærlig med deg, så vet jeg bare at du faktisk innerst inne har litt følelser for meg.'' sa Ryan og smilte til deg. Han la den ene hånden sin på skulderen din og smilte enda mer. ''Hva sa du for noe?'' spurte du sjokkert. ''Jeg vet du har litt følelser for meg.'' nølte han. Du tenkte deg om, hadde du følelser for Ryan? Men før du visste ordet av det kom Ryan nærmere deg. Skulle han kysse deg? Skulle du LA han kysse deg?
__________________________

Før du rakk å reagere, kysset han deg fort. ''Slipp!'' sa du surt og dyttet i Ryan. Ryan så på deg med et nervøs blikk. Ryan hadde akkurat kysset deg! De varme leppene hannes hadde akkurat treffet dine. ''Hvofor gjorde du det, Ryan?'' spurte du skuffet mens du tok armene i kors. ''For jeg vet du faktisk liker meg!'' sa Ryan. ''Du skuffer din egen bestevenn Ryan!'' fortsatte du. ''Men..'' ''-Ikke noe men, dette her blir i mellom oss Ryan. Jeg elsker Justin, ikke deg.'' sa du og skulle akkurat til å åpne døren. ''Hey vent litt da..'' sa Ryan og tok hånden din. Du så på hånden også i de blå øynene hannes. Hvorfor var det sånn at du fikk en varm følelse inni deg? ''Hey dere!'' sa plutselig Justin sin stemme. Ryan så fort på deg og slapp armen din. ''Hva skjer her?'' spurte Justin misstenksom. ''Ikke noe.. Jeg slo armen, og Ryan bare.. Ja, men hva skjer?'' spurte du fort for å skifte samtaleemne. ''Jeg kom akkurat hit.. Faren din sa at du skulle legge deg tidlig for å være opplagt til imorgen. Viktig dag jenta mi!'' sa Justin og ga deg en klem. ''Kjempe viktig!'' sa du og smilte mot han.


Du glemte nesten at Ryan sto i rommet. ''Vel, greit skal legge meg jeg.'' mumlet du og hevet et blikk på Ryan som sto og stirret på dere begge. ''Greit, men jeg blir med jeg! Du vet..'' sa Justin flørtende. ''Ehm, ja såklart!'' sa du glad og tok Justin i hånden. Du følte deg litt frekk mot Ryan, men det var Justin som var kjæresten din. ''Snakkes da bro!'' sa Justin og gjorde en håndbevegelse med Ryan før han dro deg med ut. Du snudde deg og så mot Ryan som så litt skuffet ut. Hvorfor skulle alt plutselig være komplisert? ''Så, lenge siden sist!'' sa Justin og la seg ned i sengen. ''Ja'' smilte du til Justin. Alt du tenkte på var hvor skuffet Ryan var, men hvorfor brydde du deg egentlig? Du hadde jo kjæreste. Du hadde Justin! Justin dro av seg t-skjorten og la seg ned ved siden av deg i sengen. ''Hot'' sa du og fniste. ''Ikke mer enn deg'' sa han og kysset deg sakte på halsen. Du prøvde å nyte det, og det gjorde du. Bortsett fra en liten tanke som gikk igjennom hodet på deg. ''Hva er gale, jenta mi?'' spurte Justin. Det var derfor du elsket han så høyt, fordi han brydde seg.

 

''Det er ikke noe, bare litt nerver'' sa du rolig og smilte. ''Åja, vel da kan vi godt nok bare legge oss da. Det er mye bedre når vi begge nyter det. Imorgen kanskje? Når du har vinnet også kan vi ha en seiersrunde?'' spurte Justin flørtende. ''Åh, du er så pervers!'' lo du og dyttet litt i han. ''Neh, bare nyter de dagene jeg har med deg!'' sa Justin og kysset deg forsiktig på leppene. ''Ååeee'' sa du smilende. Av en rar grunn tenkte du ikke på Ryan lenger, og du skulle ikke det heller, du hadde selveste Justin Drew Bieber som verdens beste kjæreste, og selv ikke Ryan kunne ta det ifra deg. ''God natt jenta mi!'' sa Justin og kysset deg på pannen. Han la deg tett intill seg så du kunne kjenne den deilige sixpacken hans. ''Har du trent eller?'' spurte du fort. ''Åjadda!'' smilte Justin. ''God natt'' sa du stille og prøvde å sove. Men bare fem minutter senere banket det på døren og Ryan kom inn. ''Justin, jeg må snakke med deg'' sa han og så på Justin. Justin kysset deg fort på pannen og gikk ut med Ryan. Tenk om Ryan skulle sladre?
 
Tumblr_lq8lgvb0s61qkn5qgo1_500_large

Hva tror du skjer? ;-o

 

-Rano

Historie del 13 # Bring it on,bitch (2)

Sorrry for 0 historieblogging. Men nå er det back on track med skole! uff da :( men kjekt å se folkene igjen da!


 

 

 ''Ryan Ryan'' sa du for deg selv og letet etter hotellrommet. ''122 ja'' sa du og banket på. Døren åpnet seg forsiktig av Ryan som sto der i rød t-skjorte, fin var han ja. ''Hei'' sa han glad og smilte til deg. ''Kan jeg snakke med deg to sekunder?'' spurte du fort. Han nikket og lot deg komme inn. ''Så jeg vet at Julie har fortalt deg at jeg har følelser for deg..'' sa Ryan. ''HVA?'' ropte du ut i full sjokk.

_______________

''Hva mener du med hva?''  spurte Ryan forvirret. ''Si den siste setningen om igjen'' sa du misstenksomt. ''At Julie har fortalt deg at jeg faktisk har følelser for deg?'' sa Ryan. ''Nei! Hun har ikke sagt det, og hva søren er det du babler om?'' spurte du skikkelig forvirret. Det koke inni deg akkurat her og nå. Du hadde aldri misstenkt Ryan som en som skulle ha falt for deg. ''Sett deg, kan ta sin stund'' mumlet Ryan og lukket døren bak deg. Du sukket lavt og satt deg ned i sengen. Ryan satt seg ned ved siden av deg mens det gjorde vondt i magen din. ''Okei. Vel.. Jeg har lenge hatt følelser for deg. Men såklart, ikke sagt det til noen andre. Jeg hadde også følelser for Julie, så jeg var litt sånn skeptisk på forholdet mellom meg og Julie. Jeg ville finne på en unnskyldning på være sint på henne, men hun var så søt og grei kjæreste for meg hele tiden. Helt til jeg fant ut at hun var utro mot meg med selveste Chaz.'' mumlet Ryan surt. 

 

''Men du hadde jo følelser for meg da?'' sa du litt surt. ''Ja men hør da! Så jeg prøvde å finne på en unnskyldning og slo opp med henne. Da jeg faktisk fikk vite det med at hun hadde vært utro. Jeg var utrolig lei meg egentlig men så rett før du kom hit tenkte jeg på at det nesten var det samme. Jeg tenkte uansett det aldri kom til å bli oss to da.. Siden du elsker Justin og han elsker deg'' sa Ryan rolig. ''-det var også derfor jeg aldri lagde noe kjærlighetsbrev til Julie.'' fortsatte han. ''Men dette blir jo bare helt feil! Du har følelser for meg, kjæresten til bestekompisen din, Ryan!'' sa du og bevegde deg litt lenger bort fra Ryan. Det var bare noe ekkelt med å sitte nær han, som om han skulle prøve seg. ''Jeg vet.. Og jeg kan ikke gjøre noe med det, selvom jeg faktisk har helt sykt følelser for deg!'' mumlet Ryan. ''nei nei nei. Jeg må gå'' sa du og reiste deg opp. Men Ryan var kjapp og grep hånden din fort. ''Ryan?'' sa du mens magen din gjorde vondt. En kvalmende følelse gikk gjennom kroppen din.

 

''Slapp av. Jeg ville bare si at du er en fantastisk person. At Justin virkelig fortjener deg og er heldig'' sa Ryan. ''Ryan.. Slutt!'' sa du og slapp hånden. ''Hva er det *dittnavn*? Hva er det du er redd for?'' spurte Ryan sin røst, som gikk rett igjennom øret på deg.''Du må vite at det ikke blir oss! Visst Justin får vite dette.. Gud altså! Han holdt på å slå til en kelner som sjekket meg opp!'' sa du surt. ''Vel, det er ikke så rart da'' sa Ryan og fniste. ''Gi deg, det her er alvorlig!'' sa du surt. ''Jeg vet *dittnavn*, og for å være helt ærlig med deg, så vet jeg bare at du faktisk innerst inne har litt følelser for meg.'' sa Ryan og smilte til deg. Han la den ene hånden sin på skulderen din og smilte enda mer. ''Hva sa du for noe?'' spurte du sjokkert. ''Jeg vet du har litt følelser for meg.'' nølte han. Du tenkte deg om, hadde du følelser for Ryan? Men før du visste ordet av det kom Ryan nærmere deg. Skulle han kysse deg? Skulle du LA han kysse deg?

Hva tror du skjer? ;-o

 

-Rano

 

Historie del 12 # Bring it on, bitch (2)

Siden mange ville, så skal jeg fortsette med sesong 2 framover i hvertfall en liten stund til. 

Eller vil jeg bare si at jeg håper dere ikke reagerer negativt på de bildene jeg redigerer. Det er jo bare morsomt når jeg legger inn 'Me Gusta' fjeset, men bare ironisk.

 


lie som sto med ryggen til. ''Julie?'' sa du med en lav stemme og lukket døren bak deg. Men hun svarte ikke. ''Julie?'' sa du litt høyere og nærmet deg henne. Den blåe, blomsterkjolen hun hadde på seg så utrolig slitt ut. ''Julie?'' sa du og tok henne på skulderen. Du snudde henne rundt og fikk fullstendig sjokk. ''Julie?! Hva har skjedd!?'' ropte du.

Hun så opp på deg med de blåe øynene hennes som glinset lang vei. Hele hun var tomatrød og mascaraen hadde rent nedover kinnet hennes. Håret hennes så ut som var tupért som en av de skikkelige fjortisene. ''Ryan slo opp!'' sa hun surt og tok den hvite puten rett på fjeset hennes. ''Julie da..!'' sa du plutselig. ''Det er ikke det, *dittnavn*! Jeg liker ikke Ryan lenger! Jeg skjønner hvorfor han er sur på meg!'' mumlet Julie. ''Hva mener du?'' spurte du. Hun tok vekk puten som var blitt veldig svart fra fjeset hennes. Nå så hun enda verre ut. ''Jeg var utro..'' sa Julie. ''HVA!?'' ropte du forvirret. ''Jeg visste det..'' nølte Julie. ''Nei vent litt, hey! Hva skjedde?'' spurte du overrasket. At Julie hadde vært utro, men det spørsmålet du lurte mest på nå var, med hvem?

 

''Vel.. Meg og Chaz, vi gikk ut på middag sammen siden Ryan ikke kunne og du heller ikke kunne. Vel, så skjedde det.. Vi kysset. Og siden da så bare.. Har jeg likt han. Meg og Ryan snakket sammen isted, og det var da jeg fortalte han at jeg faktisk ikke hadde følelser for han lenger. Han sa han også ikke hadde følelser for meg lenger.'' sa Julie, denne gangen litt mer rolig. ''Og?'' spurte du. ''Vel, grunnen til at jeg faktisk sitter her og gråter er fordi at Ryan klikket på meg da jeg fortalte han at jeg hadde vært utro, og med Chaz. Chaz angrer sykt..'' sa Julie rolig. ''Men hvorfor ble du så sint på butikken idag? Da Adriana snakket om Ryan..'' mumlet du, men skikkelig nysjerrig. ''Fordi han er som en bestevenn for meg! Jeg forteller han alt! Og jeg vil ikke at han skal ende opp med en som Adriana!'' sa Julie surt. ''Jeg forstår..'' sa du rolig. Julie så på deg med de nydelige øynene hennes. Du så synd på henne, samtidig ikke. ''Men hvorfor fortalte du ikke meg dette?'' spurte du. ''Jeg skulle det.. Men så var du så opptatt med mesterskapet og sånt'' mumlet Julie. ''Åja..'' nølte du. 

 

''Jeg vil bare at Ryan skal forså'' sa Julie og så ned. ''Det skal nok bli vanskelig du. Men hva med deg og Chaz da? Og Ryan og Chaz?'' spurte du nysjerrig. ''Vel.. jeg vet ikke!'' sa Julie. ''Men jeg skal snakke med Ryan jeg'' sa du og reiste deg opp. ''-Men først må jeg skifte da.. Men ikke la dette ødelegge dagen vår imorgen!'' sa du fort. ''Neida, såklart ikke'' nølte Julie. ''Flott!'' sa du glad og gikk mot kofferten din for å finne noe nye klær å ha på deg. 
 
Image_hook_large
*imagine* bilde lånt av livingdoll!

''Hvordan ser jeg ut?'' spurte du fort. ''Du ser flott ut som vanlig'' sa Julie og tørket vekk de siste tårene sine. Hun skulle akkurat til å si noe før døren lukket seg opp. ''Hei, treningen blir avlyst!'' sa Chaz. ''Hva mener du?'' spurte du. ''Vel, den salen var visst booket ut. Hvorfor gråter du Julie?'' spurte Chaz og lukket døren bak seg. ''Vel.. Jeg skulle til å gå jeg'' sa du fort, for at det ikke skulle bli pinlig stillhet. ''Men..'' sa Julie fort som om hun skulle si deg noe viktig. ''Det går fint, si det senere'' sa du og ga henne et lite blikk før du gikk ut døren. Skikkelig anspent stemning var det, og du lurte virkelig på hvor lenge det hadde pågått. Du var i litt av en sjokktilstand. ''Ryan Ryan'' sa du for deg selv og letet etter hotellrommet. ''122 ja'' sa du og banket på. Døren åpnet seg forsiktig av Ryan som sto der i rød t-skjorte, fin var han ja. ''Hei'' sa han glad og smilte til deg. ''Kan jeg snakke med deg to sekunder?'' spurte du fort. Han nikket og lot deg komme inn. ''Så jeg vet at Julie har fortalt deg at jeg har følelser for deg..'' sa Ryan. ''HVA?'' ropte du ut i full sjokk.
 

Mdbzwqrnrly30oigaa_large

Hoho, vil du ha mer? Hva tror du skjer?;o


Heia brann btw!

 

-Rano

Historie del 11 # Bring it on, bitch (2)

Vel, først vil jeg bare si at jeg ikke skal avslutte sesong 2 alikevel! 
________________________
''Hey 'dittnavn*'' sa plutselig Andrea som steppet fram.
__
''Hva?'' sa du med en normal stemme, mest fordi at Andrea ikke hadde gjort deg noe hitill. ''Lykketil'' sa hun med et smil. Adriana ga henne et forvirrende blikk. ''Tusentakk, dere også'' sa du like forvirret som Adriana. Men du visste at Andrea innerst inne likte å være grei, hun måtte bare innse hvem hun virkelig var. ''Kom'' sa Justin og tok hånden din. Chaz fulgte fort etter mens dere lot Adriana og Andrea være igjen. ''Hva var det for noe?'' spurte du Justin fort. ''Jeg aner ikke! Lurte på det samme.. Men hun var jo grei mot oss i begynnelsen, og vi var grei med henne.'' mumlet Justin. ''Jo sikkert. Men Ryan må ordne opp igjen med Julie! Eller så.. Kommer ikke Julie til å konsentrere seg om selve mesterskapet imorgen! Og det er hele grunnen til at vi faktisk er i Paris!'' sa du fort og håpet Justin ville forstå. ''Ja jeg vet. Jeg skal snakke med Ryan, jeg ser virkelig synd på Julie..'' sa Justin og så bak. Chaz var blitt helt stille uten å si noe. ''Vil du fortsette å shoppe?'' spurte Justin deg. ''Nei, men er litt sulten''  sa du.

 

Chaz sjekket klokken sin. ''Vel, vi kan jo spise litt mat da.'' sa Chaz. Dere gikk litt utenfor byen, bare for å finne et fint sted å spise. Du kunne merke det begynte å bli litt kveld. Deg og Justin snakket om alt som hadde skjedd de siste ukene dere ikke hadde vært med hverandre. ''Vi kan jo spise der da'' sa Chaz.
 

''Jepp, det kan vi'' sa du glad og satt deg ned på en stol.. ''Det er nydelig her!'' sa du og så utover de fine leilighetene som pyntet utsikten. ''Du er nydelig'' sa Justin og satte seg ned ved siden av deg. ''Aweee'' sa Chaz og latet som han faktisk felte en tåre. ''Vel, gruer du deg til mesterskapet imorgen?'' spurte Justin. ''Gjett om da..'' svarte du han fort. ''Vel, jeg elsker koreografien da. Dere burde kanskje gå litt igjennom den idag!'' sa Chaz. ''Jeg har ikke sett koreografien enda!''  sa Justin. ''Vel, da kan du se den på treningen idag da'' sa du glad. ''Selvfølgelig! Alltid digg å se deg vrikke på ræven'' sa Justin. ''Hva skal dere ha?'' spurte en mann med den morsomste, franske barten du noen gang hadde sett. Han var kledd i et hvitt forklé og holdt oppe ark og penn. Det var like før Chaz holdt på å sprekke. ''Vel.. Hva har dere?'' spurte Justin. ''Alt du kan tenke deg, Mr.Bieber'' svarte han med et smil.

 

Justin hevet et blikk på deg og dere bestilte. Maten var utrolig god, og det var ikke før etter dere hadde spist at dere fant ut at dere hadde spist på et 5-stjernes restaurant. ''Oj, regningen blir sikkert jævlig dyr..'' mumlet du. Og du hadde rett. På arket sto det 140 euro. ''Slapp av, jeg betaler!'' sa Justin og tok opp lommeboken sin. ''Du pleier aldri å gå med lommebok Justin'' sa du mens han tok ut pengene. ''Jeg vet, men det viser seg at de faktisk er veldig nyttige! Nå mister jeg aldri pengene mine når jeg sitter''sa Justin glad. ''Du er så dum, gutten min!'' sa du glad og kysset han fort på leppene. ''Tusentakk Mr. Bieber. Kunne jeg fått en autograf til min datter?'' spurte mannen med en dårlig engelsk uttale. ''Såklart'' sa Justin og signerte regningen. Dere takket for alt og tok en taxi tilbake til hotellet. Klokken var 18, og du var litt sliten etter en lang dag. ''Vel, jeg må finne Julie'' sa du fort og kysset Justin hade. Du løp inn i suiten til deg og Julie. Da du åpnet døren fikk du øye på Julie som sto med ryggen til. ''Julie?'' sa du med en lav stemme og lukket døren bak deg. Men hun svarte ikke. ''Julie?'' sa du litt høyere og nærmet deg henne. Den blåe, blomsterkjolen hun hadde på seg så utrolig slitt ut. ''Julie?'' sa du og tok henne på skulderen. Du snudde henne rundt og fikk fullstendig sjokk. ''Julie?! Hva har skjedd!?'' ropte du.


Btw.. Kjedet meg igår, så jeg måtte bare lage et bilde! Hahahahahah, jeg dør..


Uansett, hva tror du har skjedd med Julie? <3 Vil du ha mer? 

 

-Rano

Historie del 10 # Bring it on, bitch (2)

Unnskyld så myyyeee for at jeg ikke har blogget! Har hatt overnattingsbeøk, så ja.. ehe ;)

 


 

 ''Fordi de har så kule ting der!'' sa Chaz og smilte. ''Vel.. Okey'' sa du og tok Julie i hånden. Dere dro heller på H&M, den største H&M butikken du hadde sett. ''Vel, shoppingstid!'' sa du glad. ''Jeg tenker vi først er nødt til å kvitte oss med de..'' mumlet Julie og pekte på Adriana og Andrea som var på vei mot dere.
______
Du fikk en klump i halsen bare av å se på Adriana komme mot deg, Andrea også. Adriana var kledd i et kort rosa, miniskjørt. ''Haha, taperne er i Paris!'' sa Adriana og fniste. Du fikk lyst til å slå henne ned akkurat der og da, men det ville bare sett dumt ut med slosskamp på H&M i Paris. ''Hm.. Jeg brydde meg, nesten'' mumlet du og hevet et blikk på Andrea. De mørket håret hennes var pyntet i et lite strikk. Hestehalen hennes gikk fint nedover. ''Vel, vi sees på banen da, tapere. Vær klar for å bli brent!'' sa Adriana og snudde seg. ''Hm..'' sa Julie uinterressert. ''Vel Julie, jeg ville ikke mumlet i vei, har du sett? Kjæresten din er utrolig fin altså!'' sa Adriana og så ut på Ryan som sto utenfor butikken. ''Å du kan bare prøve deg!'' sa Julie og gikk imot Adriana. ''Hey!'' sa Andrea og gikk i mellom Julie og Adriana. ''Vel,  Julie.. Kom! Du er bedre enn henne'' mumlet du til Adriana og forsvant med Julie.

 

Julie var blitt skikkelig rød i fjeset, noe som i grunn var veldig morsomt. Dere ble møtt av Ryan, Chaz og Justin som stirret nysjerrig på Julie, også på deg. ''Hva har skjedd med Julie?'' spurte Justin og fniste litt. ''Ser ut som noen tok ynglingsplagget hennes før henne'' lo Chaz. Ryan så alvorlig på Julie. ''Hva har skjedd?'' spurte Ryan og la begge armene sine  på skuldrene til Julie. ''Vel..''  mumlet Julie og snudde seg  mot Adriana og Andrea som nettopp hadde komt ut av butikken. ''Hva har skjedd?'' spurte han for andre gang, denne gangen litt mer utålmodig. ''Vel.. Adriana sa du var fin og hintet til, ja du vet'' nølte Julie. Hun turde ikke å se Ryan inn i øynene en gang. ''Vi har jo snakket om dette før, Julie!'' sa Ryan litt irritert i stemmen. ''Ja! Men hun bare fortsetter og fortsetter!'' svarte Julie enda mer irritert. Det ble utrolig pinlig for deg, Justin og Chaz som bare sto der og så på Julie og Ryan bli irritert over hverandre. ''La oss bare glemme det!'' sa Chaz som et forslag. ''Nei! Dette her skjer hver gang!'' sa Ryan sint. ''Vel, kanskje det er en grunn til det da?'' sa Julie enda mer sint. ''Ryan, kompis.. Bare glem det! Hun liker deg virkelig, de-'' ''Hold kjeft Justin! Jeg er bare så lei av det!''  mumlet Ryan og tok noen poser fra Chaz.

 

''Vi snakkes hjemme'' sa han surt og hevet et blikk over på Chaz, deg og Justin. Han ignorerte Julie totalt mens tårene hennes begynte å renne nedover. Og på et så dårlig tidspunkt, kom Adriana bort. ''Woohoo'' ropte hun glad og så mot Julie mens tårene hennes begynte å renne nedover. Det var da det var nok for Julie, hun tok all den kraften hun hadde og bitch-slappet Adriana så hardt at hun ble tomatrød utover hele fjeset. ''Ikke så Woohoo nå lenger nei!'' sa hun surt og gikk rett forbi henne. Du skulle akkurat til å følge etter henne, da hun svarte deg sint. ''Ikke følg etter meg! jeg vil være alene!'' sa hun surt. Du hevet enda et blikk over Andrea som bare sto der, det var ikke typisk henne en gang. Adriana sto der urørt og holdt over stedet Julie hadde slappet henne. ''Og det er bare begynnelsen'' sa du fort. ''Hva mener du?'' spurte Adriana mens Andrea sto rett bak henne. Du måtte ha motet til å fortelle henne det. ''Kan ikke du bare gi deg? Hva er det du vil med oss? Prøve å bevise at du er bedre enn oss? Vel, for å si det enkelt Adriana, så blir du ikke bedre av å rakke ned på folk. Du blir faktisk den største falske bitchen, så la oss være! Bevis det på banen'' sa du surt. 


''Hey *dittnavn*'' sa plutselig Andrea som steppet fram.

Hva tror du skjer? ;o

Btw. Skal prøve å skrive så mange deler som jeg klarer idag (: Kanskje jeg faktisk avslutter sesong 2 idag også.

 

-Rano

 

Historie del 9 # Bring it on, bitch

 ''Gleder du deg?'' spurte Julie. ''Ja så sykt og, egentlig. Jeg håper bare vi vinner!'' sa du glad. Heisen plinget og dere gikk ut. ''Rom 204'' sa Julie og letet. ''Her er den'' sa du og så på en hvit dør som sto 204 på. ''Vel, Paris! Here we go'' sa du og åpnet døren. ''Overraskelse!'' sa en stemme innenifra. Du fikk fullstendig sjokk. 
________________________

''JUSTIN?'' ropte du glad. Justin sto der utrolig søtt;
 
Mdeu9grbp0853we3aa_large
*klærne til Justin*

''*dittnavn!*'' ropte Justin glad og løp mot deg for å gi deg en klem. Du tok den godt imot og elsket hvert sekund av det. ''Ååårh, jeg har savnet deg sånn!'' ropte du glad. Du fikk nesten tårer i øynene av å tenke på at Justin faktisk sto her akkurat nå. Justin slapp deg og smilte til deg. ''Men hva med touren din?'' spurte du sjokkert og litt forvirret. ''Vel, siden vi også reiste til Frankrike, så passet der perfekt! Jeg flyttet hele mesterskapet..'' sa Justin og smilte søtt. ''Hva? Var det virkelig deg?'' spurte du og måpte. ''Ja, altså.. Alt for å se deg!'' sa han glad. ''Hei Justin! Jeg så deg ikke.. Og forventet ikke å se deg heller!'' sa Julie glad og ga Justin en klem også. ''Vel, hva skjer?'' spurte Justin og krysset armene sine. ''Vel, faren din sa forresten at vi skulle ned igjen i lobbyen'' mumlet Julie og så på deg. ''Vel, da får vi gå da.. Skal bare skifte først!'' sa du og åpnet kofferten.

Tumblr_lq8mqdkijw1qj6l9so1_500_large

''Du ser flott ut!'' sa Justin flørtende. ''Vel det gjør nok du og'' sa du og fniste. Dere låste hotellrommet og gikk ut. ''Kan vi gå ned trappen? Jeg liker ikke heis'' nølte Justin og tok hendene sine i lommen. ''Ja selvfølgelig!'' sa du og fniste litt. Justin tok deg i hånden mens dere gikk ned i lobbyen hvor alle sto. ''Hey Justin!'' ropte nesten alle i kor. ''Hey jenter!'' sa han og vinket til de, du merket litt sjalusi. ''Vel jenter, skal vi shoppe eller?'' spurte faren din og klappet en gang med hånden. ''JAA'' ropte alle i kor. ''Vel, gå og hent penger, så drar vi til byen og shopper!'' sa faren din en gang til. Alle jentene reiste seg opp og løp mot trappen for å hente penger. I mens sto du og Justin og klinte som aldri før. ''Jeg vet dere ikke har møtt hverandre på en god stund, men seriøst..'' sa Chaz. ''Sorry'' sa Justin og rødmet. Dere satt og snakket før alle de andre kom ned igjen. Dere tok bussen og dro til byn, Paris.

 

''Så forventer jeg at alle sammen er her med bussen om to timer!'' sa faren din strengt. Alle ble enig og masjerte ut av bussene. Alle gikk vær sin vei og for å kjøpe klær fra selveste Paris. ''Vel, det var litt uvandt uten noe paparazzier!'' sa du fort. ''Vel.. La oss si at paparazziene ikke vet at jeg er i akkurat Paris'' sa Justin glad og tok tak i hånden din. ''Jeg kan ikke tro at du er her, Justin!'' sa du glad. ''Vel, jeg er sykt glad for at jeg er her!'' sa Justin. Sammen med Ryan, Chaz og Julie gikk dere igjennom de sykeste shoppingsgatene i Paris. ''Vi går innom Dolce&Gabanna, er dere med?'' spurte Justin. ''Nei, og hvorfor skal dere alltid være dra på D&G?'' spurte du skeptisk. ''Fordi de har så kule ting der!'' sa Chaz og smilte. ''Vel.. Okey'' sa du og tok Julie i hånden. Dere dro heller på H&M, den største H&M butikken du hadde sett. ''Vel, shoppingstid!'' sa du glad. ''Jeg tenker vi først er nødt til å kvitte oss med de..'' mumlet Julie og pekte på Adriana og Andrea som var på vei mot dere.

Hva tror dere skjer? Vil dere ha mer i kveld? ;o

 

-Rano

Historie del 8 # Bring it on, bitch

Sorry for litt dårlig historieblogging, men har liksom overnattingsbesøk av kule Amanda! :-) Denne delen ble litt kjapt skrevet, menmen;


 ''Chaz, du må roe deg!'' sa du fort. Chaz roet seg ned ganske så kjapt.  Men han var ikke i verdensbeste humør. ''Jeg går hjem jeg, hade da!'' sa du og ga alle en klem. Du åpnet døren forsiktig. Faren din sto med telefonen i hånden. ''Hei pappa'' sa du glad og la fra deg jakken. ''Jeg har noe trist jeg må si til deg, om mesterskapet..'' sa faren din trist. Du fikk en klump i halsen.
______________________
''Hva?'' sa du redd. ''Mesterskapet har skiftet dato. Dere skal reise om 4 dager..'' sa faren din. ''Hva? Jeg tror ikke vi er klar for det!'' sa du redd. ''Joda, dere har jo øvd og øvd!'' sa faren din. ''Ååå, men hvorfor?'' spurte du. ''Vet faktisk ikke, det jeg vet er at vi må bytte flybillettene til 4 dager. De sa den ble byttet til 22.januar. Vel, da får du begynne å ringe de andre på laget da.'' sa faren din og kastet telefonen sin til deg. Du tok den imot men sto helt stille. ''hva?'' sa faren din beskymret. ''Jeg er redd pappa, tenk om vi ikke klarer det?'' spurte du redd. ''Du har jo klart hele koreografien!'' sa faren din. ''Jo du har rett'' mumlet du. ''Må også si ifra til Justin'' sa du fort og begynte å ringe til alle på laget. Du merket nervøsiteten tok over nå.

 

''Ååååh, Europa!'' ropte Julie glad mens dere hentet bagasjene på flyplassen i Paris. ''Jepp, jenter.. Samle dere her'' sa faren din som var blitt leder for hele laget under reisen. Alle sammen hentet bagasjene sine, inkludert Chaz og Ryan som skulle få lov og bli med. Du hadde sagt ifra til Justin også at mesterskapet var blitt flyttet. ''Vel, dere skal alle bo på samme hotell. Husk at dere har trening i kveld, hotellet har sin egen dansesal som dere kan bruke. Det blir skikkelig konkuranse også. Og jeg forventer null akohol mens vi er her, det er til deres eget beste. Bussen venter på oss ute!'' sa faren din og pekte ut. Alle de andre tok bagasjene sine og fulgte etter faren din. Dere tok en svær, lilla buss som ventet utenfor på flyplassen. ''Okei, folkens. Husk at dette er hva vi har ventet lenge på, okei? Jeg vil at alle satser 110%, dette er viktig for alle oss!'' ropte du utover bussen mens alle hadde sittet seg ned. Alle nikket seg enig og bussen begynte å kjøre. 

 

Dere kom fram til det nydelige 4-stjernes hotellet deres. Alle foreldrene skulle komme den dagen det var mesterskap. ''Vel, bare vent her'' sa faren din mens dere ventet i lobbyen. Alle sammen snakket om hvor mye de gledet seg, den eneste som faktisk var utrolig stresset var deg. ''Ikke vær så gledesdreper!'' sa Chaz mens han la sin rosa koffert ned på gulvet. ''Hva mener du?'' spurte du fort. ''At du stresser så sykt. Chill an!'' sa Chaz glad. ''Jo du har vel rett'' mumlet du og satt deg ned i en sofa. ''Vel, her er rommene deres jenter!'' sa faren din og delte ut lapper og nøkler. Du og Julie skulle heldigvis dele rom sammen. Du tok kofferten din og gikk inn i heisen. ''Gleder du deg?'' spurte Julie. ''Ja så sykt og, egentlig. Jeg håper bare vi vinner!'' sa du glad. Heisen plinget og dere gikk ut. ''Rom 204'' sa Julie og letet. ''Her er den'' sa du og så på en hvit dør som sto 204 på. ''Vel, Paris! Here we go'' sa du og åpnet døren. ''Overraskelse!'' sa en stemme innenifra. Du fikk fullstendig sjokk. 

Hvem tror DU det er? (:

 

 

-Rano & Amanda

Historie del 7 # Bring it on, bitch

 

 

''Vel, vi kan jo dra på kino også restaurant da..?'' spurte Ryan som et forslag. ''Ja okey, skal bare sjekke posten'' mumlet du og tok på deg en boblejakke før du gikk ut. Kulden bare traff fjeset ditt skikkelig. ''Brr'' nølte du og åpnet postkassen. Inni den svarte postkassen deres lå en liten pakke, med navnet ditt på. Hva kan dette være? Tenkte du inni deg. 

________________

Du løp inn med noen aviser og den lille pakken du hadde fått, som var formet som en rektangel. ''Hva er det du har fått i posten?'' spurte Chaz nysjerrig. ''Det lurer jeg også på'' sa du og la fra deg avisene. Du åpnet pakken hvor navnet ditt og adressen sto på. Inni pakken lå den en litt visnet rose også et brev. 'Må fortelle deg hvor spesiell du er. Hvor høyt jeg elsker deg. Dette måtte gjøres ikke digitalt! Men for hånd. Du skal vite *dittnavn*, at uansett hva du gjør med livet, uansett om du en gang kommer til å gå over meg, om verden går under, er du den personen jeg ikke klarer å leve uten. Jeg kunne gjort hva som helst for at du kunne vært med meg akkurat nå, denne rosen er til deg. Du bør sikkert vanne den siden jeg har sendt den med posten, men jeg sendte den med ekspress post. Uansett, så har meg og Chris(brown) skrevet en sang som heter next to you. Vel, min side av sangen er dedikert til deg. Og her er litt av teksten;

You?ve got that smile, That only heaven can make. I pray to God everyday, That you keep that smile. Yeah, you are my dream, There?s not a thing I won?t do. I?ll give my life up for you,Cause you are my dream.

 

Vel, håper du vet hvor mye jeg elsker deg. Og jeg er så takknemlig for at du ga meg en ny sjanse. Elsker deg, og vis de andre hva du er laget av, for du kommer til å vinne det mesterskapet. Dream big&never say never. - Din Justin Drew Bieber.<3

 

Du så opp, og til og med Ryan hadde fulgt med og nesten fått en tåre. Chaz sine øyne var helt blanke, og tårer hadde rent nedover kinnet hans. Julie hadde også felt en tåre eller to. Men sist men ikke minst, deg. Du hadde latt tårene renne mens du hadde lest brevet. Den gutten bare måtte være så perfekt!  ''Jeg kan ikke tro hvor nydelig han er, hvor herlig han er. Jeg har verdens beste kjæreste'' sa du glad og tok opp rosen. På rosen sto det en liten lapp ''Til den nydelige *dittnavn*''. Han var bare så utrolig romantisk. ''Jeg må ringe den gutten!'' sa du og løp opp for å hente mobilen din. ''Hallo?'' sa Justin sin stemme. ''Justin, jeg fikk pakken din! Herregud, jeg fikk tårer igjen! Hvor romantisk går det ann å bli?'' sa du fort. ''Vel, du vet meg da. Den romantikeren!'' sa Justin stolt. ''Joda, seriøst.. Chaz begynte å grine!'' sa du og fniste. ''Men Chaz er jo jente da..Haha, neida, men du vet. Hva jeg føler for deg er ingen som kan ødelegge. Jeg elsker deg jenta mi'' sa justin søtt. ''Og jeg elsker deg også gutten min.'' sa du glad. ''Men ikke for å være en dum kjæreste.. Men liksom, jeg har lydsjekk nå, haha'' lo Justin i telefonen. ''Greit det, søtingen! Vi snakkes'' sa du glad og la på. 

 

Du lå i din helt egen verden da du la mobilen din på bordet. Det beviste at du og Justin faktisk hadde det perfekte forholdet noen gang, og at ingen kunne ødelegge det for dere. ''*dittnavn*?'' sa Julie sin stemme. Hun hadde gått opp trappen for å finne deg. ''Ja?'' svarte du tilbake og reiste deg opp siden du lå langflat på sofaen. ''Det går en gøy film cirka klokken 18, så kan vi spise på en fin restaurant etter det?'' spurte Julie igjen. ''Jepp kan vi sikkert!'' svarte du. ''Flott, da stikker vi hjem for å skifte og sånt. Skal også hente penger vi da, hade'' sa hun og ga deg en kjapp klem. Huset var tomt nå, og du kjedet deg siden alt var ryddig. Derfor gikk du fort innom på pc-en din. Du gikk innom Justin sin profil, og han hadde lagt ut et bilde av deg og han som profilbilde fra Athen. 'Beste uken noen gang med verdensbeste jente!' hadde han skrevet som profilbeskrivelse. Du bare måtte kommentere det. 'Verdens beste uke det ja! Jeg elsker deg, Justin<3' skrev du og kommenterte det.

 

Du surfet rundt omkring på nettet, men det var ikke noe nytt om Justin heller. Ingenting var storsett forandret, bortsett fra at du hadde fått veldig mange followers på twitter pågrunn av ditt forhold med Justin. Såklart, kommentarer ble det, mange positive men også en del negative. Noen gikk jo så langt at de truet deg, men ingenting gikk inn i hjertet på deg siden du visste at det bare var noen sjalue jenter som ikke hadde et liv. Etter noen timer på pc-en, banket det på døren. Og der sto Chaz med en svær, blå boblejakke. ''Det var litt kaldt ute vet du..'' mumlet han og kjappet seg inn i huset. ''Litt?'' sa du og så på boblejakken han hadde på seg. ''Vel, jeg tok med litt penger og sånt..'' nølte han og satt seg på sofaen. ''Skal opp å skifte jeg da'' sa du og løp opp. 

Du rettet håret ditt fint og sminket deg. Det var kanskje litt for kaldt å gå i shorts, men dere skulle jo tross alt bare være inne og ikke ute?''Du kommer til å fryse!'' sa Chaz da han så deg komme ned. ''Neida, jeg klarer meg fint! Vi skal jo bare være inne!'' mumlet du og la i mobilen din i den lysebrune vesken din. Du tok på deg noen converse sko som passet fint til outfitet ditt. ''Så får vi håpe paparazziene ikke følger etter oss da! Altså, de vil jo bare få et glimt av deg. Ikke si på twitter hvor vi skal'' sa Chaz. ''Neida, slapp av'' svarte du han. I mellom tiden kom også Julie og Ryan. Julie var også kledd i noen sommerklær, og brukte den samme unnskyldningen som deg. ''Jenter altså..'' sa Ryan og tok hendene sine i baklommen til Julie mens han kysset henne. ''Søtt!'' sa du høyt. ''Ikke så søtt som det brevet'' nølte Julie. Du tok på deg en litt varm jakke og lue før dere forsvant mot kinoen.

 

Filmen på kinoen var den kjedeligste du noen gang hadde sett. ''Aldri i livet om vi lar Chaz velge film neste gang!'' sa Julie surt. ''Helt enig!'' svarte du og Ryan i kor. ''Vi spiser middag, hva vil dere egentlig ha?'' spurte du. ''Kebab!'' svarte Julie. ''Enig'' sa Ryan og Chaz. ''Da blir det kebab da..'' sa du og fant en utelandsk restaurant. Med engang dere gikk inn i restauranten luktet det kebab og annet mulig form for kjøtt. Dere bestilte en rullekebab til hver og satt dere ned. Restauranten var overfylt med mennesker. ''Æsj, han pedoen glor på deg!'' sa Chaz surt. ''Og det bryr deg fordi..?'' nølte du og så bort på en 30 år gammel mann som stirret på deg. ''Du er kjæresten til bestevennen min!'' sa Chaz. ''Ja jeg vet, ikke lag noe stort bilde utav det'' sa du surt og begynte å spise. Mannen som stirret på deg gikk forbi dere minst femten ganger. Men Chaz hadde rett, det var utrolig irriterende med en så eldre mann som stirret på deg. ''Er dere ferdig?'' spurte Julie. ''Jepp, vi går'' sa du og reiste deg opp. 

 

Dere gikk mot utgangen da denne mannen stoppet dere. Han ga deg en liten lapp. ''Hva er det for noe?'' spurte du med en skummel røst. ''Jeg vil bare snakke med deg'' sa han og blunket til deg. Det var der det gikk over grensen. ''Okey nå skal du høre her! Hun der har kjæreste, hold deg langt unna henne fø-'' ''-Chaz!'' ropte deg, Julie og Ryan ikor. Dere holdt igjen Chaz som holdt på å slå til denne mannen. ''Dette er siste gangen jeg gir nummeret mitt til jenter..'' mumlet mannen før han forsvant innover mot restauranten. ''Jævla taper!'' ropte Chaz etter han. ''Chaz, du må roe deg!'' sa du fort. Chaz roet seg ned ganske så kjapt.  Men han var ikke i verdensbeste humør. ''Jeg går hjem jeg, hade da!'' sa du og ga alle en klem. Du åpnet døren forsiktig. Faren din sto med telefonen i hånden. ''Hei pappa'' sa du glad og la fra deg jakken. ''Jeg har noe trist jeg må si til deg, om mesterskapet..'' sa faren din trist. Du fikk en klump i halsen.

Haha, først vil jeg si at litt av denne historien er basert på 'ekte historie', den med pedoen.. haha (-:

 

Uansett, hva tror du skjer? Hva er det faren din prøver å si? Har du opplevd noe med pedoer før?(haha)

 

-Rano

Historie del 6 # Bring it on, bitch

Åe, må bare si at jeg blir rørt av alle kommentarene jeg får av dere! Ja det kan komme litt negative kommentarer, men dere hatere må ikke glemme at jeg bare er 15 år, og ingen forfatter! Jeg skriver historier fordi jeg vil dele med dere hva jeg liker å gjøre og min fantasi! Så, haters gonna hate ;-) Og jeg tar det positivt! Ingen grunn til å bruke tiden sin på å hate hva jeg gjør!

 

Uansett, skulle egentlig skrive en lang del, men hadde litt dårlig tid, så dere for en vanlig en! Skriver lengre del senere :-))


 . ''Uff, jeg har aldri ledd så mye!'' ropte du da Chaz kom utav badet. ''Hevnen er søt, kompis!'' sa Chaz skummelt. ''Vent, telefonen min ringer!'' sa du. Du tok telefonen og la den ved øret. ''Hei Justin!'' sa du glad. ''Hei du, kan vi snakke to sekunder? Veldig viktig..'' sa Justin. 

______

''Hva er det Justin?'' spurte du redd. ''Vel, jeg lurte egentlig på når dere hadde det mesterskapet! Jeg har veldig lyst å se det på TV skjønner du!'' sa han alvorlig. ''Okei, du skremte meg skikkelig! Men det er 28.januar!'' sa du fort. ''Flott! Og forresten, kjempe fint bilde av Chaz du sendte til meg. Skal love deg at crewet her fikk en god latter!'' sa Justin og fniste. ''Ja du vet, jeg begynner virkelig å bli som deg altså!'' sa du og lo. ''Vel, dere får kose dere da! Skulle ønske jeg var der!'' sa Justin. ''Jeg skulle også ønske du var her, elsker deg!'' sa du. ''Jeg elsker deg også jenta mi, ta vare på deg selv! Jeg ringer deg sikkert imorgen'' sa Justin. ''Ja okey, vi snakkes da'' sa du og la på. Du la mobilen din forsiktig på bordet og så bort på de andre som så på deg. ''Hva sa han?'' spurte Chaz. ''Han spurte om når mesterskapet skulle være. Også sa han at crewet fikk seg en god latter da de så bilde av deg'' sa du og fniste. ''Det går faktisk ikke ann å ta det vekk!'' nølte Chaz og gnidde seg i fjeset. ''Jeg ler visst du må være sånn for resten av livet!'' sa du høyt. ''Vel.. Da kan jeg love deg at jeg tar skikkelig hevn!'' sa Chaz. ''Men jeg tenker vi bør legge oss, det er sykt sein!'' sa du. ''Jepp, heldigvis har vi fri fra cheerleading imorgen'' mumlet Julie og la seg til å sove.

 

Neste morgen ble dere vekket kjempe tidlig av faren din. ''Våkne unger!'' ropte han og fniste. ''Pappa!'' ropte du nærmest i søvne. ''Dere må våkne, klokken er langt over 12!'' sa han og sjekket klokken. Hvor lenge hadde dere sovet? Du sjekket din egen mobil, og den var bare 06:21. ''Pappa, den er nesten halv syv!'' mumlet du. ''Vel, reis deg opp da!'' sa han. Du reiste deg trøtt opp og så på faren din som var kledd i dress. ''Jeg kommer ikke hjem før langt på kvelden. Jeg tenkte du kanskje ikke orket å være hjemme, så jeg la litt penger på bordet. Kanskje dere kan dra ut en tur og finne på noe, jeg mener det er litt snø på bakken men fortsatt fint vær!'' sa han. ''Ja, vi skal prøve å kose oss'' sa du trøtt og gjespet. ''Vel, jeg får ikke forstyrre mer av skjønnhetssøvnen deres, syvsovere altså!'' sa faren din og kysset deg på pannen før han forsvant ned trappen. ''Jeg legger meg til å sove'' sa Julie som hadde våknet. ''Ja jeg også'' mumlet du og la deg ned til å sove igjen ved siden av Chaz.


Den sterke solen skinte inn i stuen, og du kunne se dere hadde sovet lenge. ''Våkne folkens!'' mumlet du og dro vekk dynen. Julie lå tett intill Ryan mens Ryan hadde holdt rundt Julie i nesten hele natt, utrolig søtt var det. ''Ja vi er våken'' svarte Chaz og reiste seg opp. ''Åh, det har fortsatt ikke gått vekk!'' sa Chaz surt. ''Vel, ta en dusj da..'' svarte du og begynte å rydde sammen madrassene sammen med Julie. Bare en time senere med litt rydding og snakking, gikk dere ned og lagde god frokost. ''Pappa la igjen litt penger så vi kunne finne på noe, men seriøst.. Hva er det å finne på når det er så masse snø ute?'' spurte du for deg selv og tok i litt kakao i koppen. ''Vel, vi kan jo dra på kino også restaurant da..?'' spurte Ryan som et forslag. ''Ja okey, skal bare sjekke posten'' mumlet du og tok på deg en boblejakke før du gikk ut. Kulden bare traff fjeset ditt skikkelig. ''Brr'' nølte du og åpnet postkassen. Inni den svarte postkassen deres lå en liten pakke, med navnet ditt på. Hva kan dette være? Tenkte du inni deg. 

Btw. Delen ble slettet, så måtte skrive helt på nytt igjen. Vil du ha mer? :)

 

-Rano

Historie del 5 # Bring it on, bitch (2)

 ''Ja det skjønner jeg. Mamma har begynt å bli litt skeptisk når hun ser meg. Jeg mener.. Touren er sykt gøyt og vi finner på så mye tull. Men seriøst, har finnet ut at livet mitt uten deg er et helvette'' sa Justin. Alle de søte ordene hannes var bare til å smelte for. Men skulle du falle for det? Bli sammen med han igjen? Han var jo tross alt gutten i ditt liv.''Derfor spørr jeg om ny sjanse, vil du gi meg det?'' spurte Justin nervøst. 
___________________
''Ja Justin! Det vil jeg gjerne!'' svarte du fort. Justin fortjente det, og du elsket han, så hvorfor ikke gi han en ny sjanse? ''Seriøst? Du aner ikke hvor glad jeg ble nå! Frister å ligge ved siden av deg akkurat nå, kysse deg som om det var vårt siste kyss.'' sa Justin. Julie sine tårer fortsatte å renne. ''Åå, du er bare til å spise opp!'' sa du søtt. ''Vel, jeg må gå, er utslitt etter konsert! Ringer deg imorgen babe, snakkes!'' sa Justin. ''Jepp, hadebra gutten min!'' sa du glad og la på. ''Hvorfor kan ikke Ryan si sånne ord til meg!?'' spurte Julie. ''Vel, snakk med han når han kom-'' ''*DITTNAVN*!
BESØK!'' ropte faren din nedenifra. ''Vel..'' sa du og fniste. Du løp ned og så Chaz og Ryan ta av seg skoene. ''Heisann gutter!'' sa du glad. ''Hei, har du fikset opp eller?'' spurte Chaz. ''Ja, hvordan visste du det?'' spurte du. ''Jeg ser det på deg!'' sa Chaz og ga deg en klem. 

 

Dere gikk opp i loftstuen hvor Julie sto. ''Hei Julie!'' sa Ryan og løp g tok mot Julie for å gi henne en klem. ''Hei Ryan'' sa hun glad og satt seg ned på fanget til Ryan. ''Skal vi se film eller noe sånt?'' spurte Chaz. ''Jepp, hvilke?'' spurte du. ''Jeg tok med denne'' sa Chaz og holdt oppe Never say Never. ''Hah, okey! Gjerne!'' sa du glad og tok filmen ifra Chaz sin hånd. Du satte den på og satte deg fint ned i sofaen. Det herligste var at filmen var om din kjæreste, din gutt. Da filmen var ferdig hørte du snorkelyder. Du snudde deg forsiktig og så Chaz sove skikkelig. ''Uff da..'' fniste du. ''Noen liker ikke Justin Bieber..'' lo Julie. ''Å joda. Etter det jeg skal gjøre med han, så skal han nok elske Justin!'' sa du og smilte lurt. ''Hva tenker du på?'' spurte Julie og Ryan i kor. ''Bare hent en sprittusj ifra skuffen min..'' sa du. Julie løp mot skuffen din og hentet en tusj. ''Her!'' sa hun og kastet den. Du begynte å tegne på Chaz, skikkelig 'fint' også. Du tegnet skikkelig bart og mono øyenbryn på han. ''Jeg klarer ikke lavær å le!'' sa du. ''Ta et bilde!'' sa Ryan fort. Du tok iphonen din og tok et bilde av Chaz.

 

Du sendte den fort til Justin og skrev en tekstmelding under. 'sånn går det når du ikke liker filmer av kjæresten min!' skrev du og fniste. Du la også utpå bildet på facebook, skikkelig morsomt. Chaz begynte å bevege på seg. ''Hvor lenge har jeg sovet?'' spurte han. ''Ikke lenge'' fniste du mens Chaz sitt morsomme tryne lagde en grimase. ''Skal bare på do.'' mumlet han og gikk innpå badet. Bare noen få sekunder senere hører dere et rop.''*DIIIITTTNAAAVVVNNNN*!'' ropte Chaz ifra badet. Du datt ned på sofaen med latterkrampe, Julie og Ryan ble også med. ''Uff, jeg har aldri ledd så mye!'' ropte du da Chaz kom utav badet. ''Hevnen er søt, kompis!'' sa Chaz skummelt. ''Vent, telefonen min ringer!'' sa du. Du tok telefonen og la den ved øret. ''Hei Justin!'' sa du glad. ''Hei du, kan vi snakke to sekunder? Veldig viktig..'' sa Justin. 

Hva tror du Justin vil? (:

 

-Rano

Historie del 4 # Bring it on,bitch(2)

 ''Kan vi ikke invitere Chaz og Ryan også?'' spurte Julie. ''Du savner Ryan, ikke sant?'' spurte du og fniste. ''Joooo.. Kanskje?'' sa hun lurt. ''Greit, ring de!'' sa du glad. Men før Julie rakk å bevege en finger, ringte mobilen din. ''Det er Justin'' sa Julie og ga deg telefonen. Skulle du ta den?

___________
Hør denne;

''Hallo?'' sa du lavt. ''Ikke legg på *dittnavn*!'' sa Justin fort, han visste tydeligvis at du hadde planer om å legge på. ''Oki, fort deg. Jeg får snart besøk'' sa du og latet som du var skikkelig uinterressert i det han hadde å si, men egentlig så brant det inni deg. ''Hvorfor slo du opp med meg?'' spurte Justin. ''For det første så må du vite at jeg hadde tenkt å forklare meg igår, men du la jo på!'' sa du surt. ''Jeg vet, jeg orket ikke nyhetene. Du så kanskje kjendisnytt?'' spurte Justin. ''Nei'' løy du for å vite hva Justin skulle si. ''Okei, vel jeg klikket så mye.. Var så utrolig sur.. Lei meg.. Fordi jeg trodde at du kanskje ikke likte meg lenger. Jeg viste fingen til paparazziene.'' sa Justin. ''wow, du er jo bad'' sa du ironisk, og fortsatt irritert. ''Nei du skjønner ikke. Belieberne reagerte på det, ikke positivt heller, eller.. Noen reagerte ikke positivt i hvertfall.'' sa Justin. ''Og du forteller meg dette fordi...?'' spurte du. Du følte deg egentlig frekk, men det var en grunn til det tenkte du.

 

''Jeg forteller dette til deg fordi jeg elsker deg *dittnavn*! Mer enn noen gang! Er det virkelig så vanskelig å forstå? Brukte du meg bare eller? for jeg har det helt forjævlig, det gjør vondt inni meg!'' sa Justin. Det var utrolig skjønt det han hadde sagt, og han mente det. ''Men hvorfor ringte du ikke meg? Spurte hvordan jeg hadde det?'' spurte du. ''Jeg var deppet, det kan jeg love deg. Spørr Selena! Hun har seriøst prøvd alt siden igår for å få meg i godt humør, ingenting funker! Bortsett fra deg såklart. Jeg tvinger deg ikke til å bli sammen med meg igjen, men du skjønner!'' sa Justin. En tåre rant forsiktig ned på kinnet ditt. ''Så du ringte meg ikke på de to ukene fordi du var deppet?'' spurte du. ''Ja! Jeg tenkte.. Kanskje å ikke snakke med deg ville gjøre alt mye bedre. Ville glemme deg, men tydelig så gikk alt rett til helvette.'' sa Justin følsomt. ''Justin.. Jeg-'' ''-Jeg vet at du kanskje ikke har lyst å bli sammen med meg igjen, såklart. Det er dette som suger med å være kjendis, og må på tour.. Fordi jeg ikke kan bevise at jeg er en god kjæreste! Altså, du kan lett skaffe deg en bra kjæreste med det fine utseende og nydelige personligheten, mens jeg.. Jeg må vente på den rette, for alle kan vare fake mot meg. Den eneste rette i mitt liv, det er deg'' fortsatte han.

 

Tårene dine begynte å renne nedover, Julie sine også. ''Justin jeg elsker deg, elsker deg mer enn du kan forstå. Seriøst, sommerfuglene i magen min tar over her!'' sa du og gråt. ''Gråter du?'' spurte stemmen hannes igjennom telefonen. Men du klarte ikke å svare, du ga telefonen til Julie mens du begynte å hulke. ''Hallo?'' sa Julie. ''Ja, jeg er her enda, hva er det som skjer med *dittnavn*?'' spurte Justin. ''Hun gråter, hun og jeg syntes det var utrolig søtt sagt!'' sa Julie og tørket vekk sine egne tårer. ''Aww'' sa Justin. ''Vil du snakke med Justin?'' spurte Julie. ''Ja'' sa du og tørket vekk tårene dine fort. ''Du vet virkelig hvordan du oppmuntrer meg Justin. Jeg har vært helt sykt deppet i det siste..'' mumlet du. ''Ja det skjønner jeg. Mamma har begynt å bli litt skeptisk når hun ser meg. Jeg mener.. Touren er sykt gøyt og vi finner på så mye tull. Men seriøst, har finnet ut at livet mitt uten deg er et helvette'' sa Justin. Alle de søte ordene hannes var bare til å smelte for. Men skulle du falle for det? Bli sammen med han igjen? Han var jo tross alt gutten i ditt liv.''Derfor spørr jeg om ny sjanse, vil du gi meg det?'' spurte Justin nervøst. 

Awwee, hva tror du at du svarer? (-: Vil du ha mer i kveld?

 

 

-Rano

Historie del 3 # Bring it on, bitch (2)

Beklager for litt dårlig historieblogging. Jeg har vært ute i nesten hele dag, også har jeg endelig fått igjen pc-en min fra reperasjon! :-)


 

 ''Skal bare innpå pc-en'' sa Julie og tok den på fanget sitt. Bare et minutt senere. ''Ehm.. *dittnavn*?'' sa Julie plutselig. ''Ja?'' sa du og snudde deg mot henne. ''Se denne artikkelen om Justin, du vil sikkert få sjokk! Og se det bildet!'' sa Julie sjokkert.
_______________________________
 Du så på bildet av Justin, en sint Justin hvor han viste fingen sin til kamera. ''Justin ville aldri gjort det! Jeg må lese hva som skjer!'' sa Julie og bladde nedover. Du fikk en klump i halsen. ''Men først må jeg fortelle deg noe, Julie'' sa du og dyttet vekk pc-en din. ''Hva?'' sa Julie og stirret på deg. ''Det har seg sånn at jeg slo opp med Justin igår'' sa du trist og så ned. ''Hva? Og hvordan? Hva skjer!?'' spurte Julie. Du pustet ut og begynte å fortelle. Fortelle om at Justin ikke hadde ringt deg mer enn to ganger, fortelle at Justin ikke rett og slett brydde seg. Fortelle at han la på med engang du hadde slått opp. Også fortelle at Chaz visste om dette og at du hadde løyet for Julie. ''Men hvorfor ville du ikke fortelle meg noe?'' spurte Julie skuffet. ''Vel.. Jeg orket ikke spørsmålene. Og Chaz han fant det ut fordi han spurte'' sa du rolig. ''Du kunne fortsatt fortalt meg. Men siden du ikke har det bra nå, skal jeg være hos deg. Men husk at jeg er veldig skuffet'' sa Julie skuffet.

 

Hun var den perfekte bestevenn, men det var ikke du. ''Sorry Julie, og jeg mener det virkelig.'' sa du. ''Greit, men kan vi lese?'' spurte Julie. ''Ja'' sa du fort og tok pc-en på fanget ditt. Sammen med Julie begynte du å lese artikkelen. 

 

''Justin Bieber, altså kjent som youtube stjernen (17) ble igår kveld sett på restaurante del picaso sammen med Selena. Ryktene sier at Justin ikke var i humør til verken fans eller paparazzier. Enten skjuler han sitt forhold for fantastiske Selena Gomez som akkurat har gitt ut låten 'Love you like a love song'. De to stjernene ville ikke røpe seg for noe som helst, men forsvant i Justin sin svarte Range Rover med livvakt Kenny etter seg. Som på bildet var Justin ikke i humør til noe, ryktene sier at *dittnavn&etternavn* har gjort det slutt med han, men da reporterne våre besøkte *dittnavn* sitt hus for å finne ut litt nytt, ville ikke *dittnavn* kommentere seg.''

 

''Så ryktene er sanne da, hvorfor skal folk bry seg?'' spurte du surt. ''Kanskje fordi du datet en av de største stjernene i verden..Og at belieberne bryr seg om alt?'' foreslo Julie. ''Du har rett.. Men det er Justin sin feil!'' sa du surt. ''Bare ikke la Justin ødelegge for laget vårt da, vi skal vinne det mesterskapet! Forresten, Tiffany ville ha overnattingsbesøk av hele laget neste uke! Liksom, før vi reiser og sånt!'' sa Julie. ''Ja det hadde vært fint! Hun har forandret seg helt sykt sammen med Brianna!'' sa du fornøyd. ''Jepp'' sa Julie glad mens hun surfet på nettet. ''Kan vi ikke invitere Chaz og Ryan også?'' spurte Julie. ''Du savner Ryan, ikke sant?'' spurte du og fniste. ''Joooo.. Kanskje?'' sa hun lurt. ''Greit, ring de!'' sa du glad. Men før Julie rakk å bevege en finger, ringte mobilen din. ''Det er Justin'' sa Julie og ga deg telefonen. Skulle du ta den?
 

Hva tror du skjer? Vil du ha mer i kveld? (-:

 

-Rano

Historie del 2 # Bring it on, bitch (2) + en ting til

Vil bare si tusentakk for alt. 4 månder med bloggen og vi er på 36.plass på topplisten, kunne ikke vært mer fornøyd og ikke minst stolt. Tusentakk til Felicia, Esin og de andre gjestebloggerne som har hjelpet meg. Det betyr så masse for meg ja!


Han fikk heldigvis alle til å forsvinne. ''Du må fortelle Julie det her. Og du er nødt til å snakke med Justin, nå'' sa Chaz bestemt. Du tørket vekk tårene dine mens Chaz hentet mobilen din oppe. I mens tok du et glass med vann for å drikke litt. Du kunne høre Chaz trampe skikkelig da han kom ned. ''Her'' sa Chaz og kastet mobilen til deg. Det var nå du skulle høre på Justin og hannes meninger om saken.

_____________________

Du la telefonen forsiktig ved øret mens det lagde lyder. ''Hallo?'' sa Justin sin stemme. ''Hei Justin, det er meg *dittnavn*'' sa du rolig. ''Åja, hei jenta mi!'' sa han plutselig glad. ''Øhm.. Hei?'' sa du forvirret og litt irritert. ''Er det noe galt?'' spurte han. ''Ja, hvorfor har du ikke ringt meg i det siste? Du har jo helt glemt meg!'' sa du trist. Chaz stirret på deg nysjerrig, så du tok på høytalerne. Han nikket til deg, som et tegn på at du skulle si det. ''Vel, jeg har ikke hatt tid!'' sa Justin. ''Ikke hatt tid? Virkelig? Ikke en gang i et minutt? Oj du må ha det travelt!'' sa du litt surt. ''Beklager, det er bare det er så mye å tenke på her'' sa Justin. ''Så mye at du faktisk glemmer meg. Fint å vite, jeg har egentlig lyst å si dette til deg face to face, men beklager Justin..'' sa du rolig. ''Hva mener du?'' spurte Justin. ''Jeg slår opp med deg'' sa du. Det gjorde alt for vondt å si det, og du holdt nesten på å falle ned. Knærne dine begynte å skjelve. 

 

Du hørte ikke noe fra Justin, bare puste lyder. ''Justin?'' sa du fort. ''-Hade'' sa han surt og la på. ''Vel.. Det gikk jo bra'' sa du surt og kastet mobilen din på sofaen. ''Det var til ditt eget beste da, jeg mener.. Han burde ha tenkt på å ringe deg'' sa Chaz. Han snakket jo sant, og hvorfor var han så opptatt? ''Vel, nå er jeg vel singel da'' sa du fort. ''-Men jeg liker det ikke..'' sa du trist. Øynene dine ble blanke, og det kunne Chaz lett se. ''Det går fint! Dere kan prøve på nytt igjen når han er ferdig på tour. Prøv å fokuser på cheerleadingen nå!'' sa Chaz og ga deg en trøste klem. ''Du har vel rett'' snufset du. ''Må gå jeg, skal ut med Ryan imorgen. Vi snakkes!'' sa Chaz og gikk ut døren. Du klarte ikke få fram noe ord, tårene dine begynte å renne igjen. Brydde Justin seg virkelig om deg? Alle disse tankene dine fløy i hodet ditt, noe som gjor det vanskelig å sove. Men til slutt, klarte du å sove. 

 

''Våkne'' sa den rolige stemmen til faren din. Du lå på magen men snudde deg fort. ''Ja pappa?'' sa du fort. ''Pattie i telefonen, utrolig beskymret for Justin. Er det noe du vil fortelle meg?'' spurte han. ''Vel.. Jeg slo opp med han igår'' sa du trist. ''Jeg forstår'' sa han og reiste seg. ''Vel, kle på deg. Julie ringte, hun kommer hvert øyeblikk.'' sa faren din og gikk ut. Var det ingen som brydde seg? Du fortet deg med å kle på deg. 

Tumblr_lk894aw6xn1qiq3loo1_500_large_large

''Hei du!'' sa Julie glad. Hun visste jo såklart ingenting. ''Hei'' sa du med en vanlig stemme. ''Så, hva skjer?'' spurte Julie og satt seg ned i loftstuen din. ''Ikke noe stort, duda?'' spurte du og la fra deg pc-en din. ''Ikke noe. Guttene har guttedag, haha chill det'' lo hun. ''Jo veldig chill'' sa du og reiste deg opp. ''Fryser du ikke?'' spurte hun skeptisk. ''Nehh'' sa du og så på deg selv. ''Skal bare innpå pc-en'' sa Julie og tok den på fanget sitt. Bare et minutt senere. ''Ehm.. *dittnavn*?'' sa Julie plutselig. ''Ja?'' sa du og snudde deg mot henne. ''Se denne artikkelen om Justin, du vil sikkert få sjokk! Og se det bildet!'' sa Julie sjokkert.
 

(lat som det ikke er noen der).

Hva tror du artikkelen er om? Vil du ha mer?

 

-Rano

Historie del 1 # Bring it on, bitch (2)- lang del

''Kom igjen Elise! Du må prøvere en gang til!'' sa du stresset mens hele laget stresset verre enn deg i gymsalen. Tiffany kom forsiktig bort til deg. ''Jeg kan hjelpe henne'' sa hun høflig og gikk bort til Elise og lærte henne stegene forsiktig. ''Det er bare en uke igjen til mesterskapet, i Frankrike!'' sa du strengt og oppførte deg som en virkelig leder. Etter en hard treningsøkt den kvelden, var ikke bare laget utslitt men også du. ''Har Justin ringt i det siste?'' spurte Julie mens hun pakket sammen bagen sin. ''Ja han ringte igår kveld. Han er i Italia nå, skal til Frankrike neste uke.'' sa du og la bagen din på skulderen mens dere tuslet utover den stille skolebygningen. ''Flott! Ryan og Chaz ville være med til Frankrike, men det er jo du som bestemmer'' sa Julie. ''Jepp, vel.. Justin har konsert i Milano akkurat nå. Må ringe han i kveld'' sa du med et lite fake smil.

 

Forholdet mellom deg og Justin var blitt litt rart i det siste. Han ringte bare i noen få sekunder før han hadde lagt på igjen. Du hadde sett igjennom en del Justin Bieber blogger for å holde deg oppdatert, men det virket som han hadde det fint sammen med crewet sitt og Selena and the Scenes. ''Hade da, vi snakkes sikkert imorgen. Skal vi ha jentekveld eller noe? Siden det er helg og vi trenger litt pause vi også.'' sa Julie. ''Jepp såklart'' svarte du henne før du satt deg inni den nye bilen din og kjørte hjem. ''Jenta mi, Pattie ringte!'' sa faren din glad. ''Fint, glad på dine vegne?'' sa du rart. ''Nei nå må du gi deg, snakker du ikke med Justin?'' spurte han mens du la deg forran peisen. Du var utslitt og kunne kjenne det i hver muskel av kroppen. ''Nei. Jeg løy til Julie!'' sa du fort og la deg langflat på gulvet. Justin hadde ikke ringt til deg, bare to ganger siden han hadde reist! Du hadde løyet til Julie så du slapp alle slags mulige spørsmål. ''Men, Pattie sa at Justin hadde savnet deg veldig!'' sa faren din som om det skulle være til støtte. 

 

''Takk pappa, men det hjelper ikke om du finner på ting'' mumlet du og så rett inn i flammene. ''Vel, du må bare ha litt tålmodighet. Han er jo tross alt på en stressende tour.'' sa faren din og kysset på pannen før han forsvant utpå kjøkkenet. ''Når kommer Kasper hjem?'' ropte du. ''Vet ikke, han liker seg veldig godt hos moren din i Canada. Jeg tenker faktisk jeg bare skal la han bo der'' ropte faren din tilbake. ''Uki'' mumlet du for deg selv. Mobilen din begynte å pipe, og det var Chaz. Chaz som du hadde blitt ufattelig god venn med i det siste. ''Hei Chaz'' sa du og la mobilen intill øret. ''Hey du, snakket du med Julie?'' spurte han. Chaz var den eneste som visste hva som foregikk. ''Nei Chaz. Jeg orker ikke alle spørsmålene hennes.. Eller, jeg har egentlig ikke litt lyst å snakke om det!'' sa du trist. ''Jeg skjønner, vil du at jeg skal komme over?'' spurte Chaz. ''Det hadde vært fint'' sa du fort. ''Okey, kommer snart. Skal bare innom butikken'' sa han og la på. Du løp oppå rommet ditt og tok en rask dusj. ''Pappa! Chaz kommer over!'' ropte du ovenfra. ''Greit!'' ropte han tilbake. 

 

Mørknet hadde tatt over Atlanta allerede, selvom klokken ikke var mer enn 18. Du satt og rettet håret ditt da Chaz kom inn. ''Hey kompis'' sa han glad og la fra seg en handlepose. ''Hei'' sa du trist og så ned. ''Du? Justin er sikkert bare veldig opptatt pågrunn av touren. Du har ingen grunn til beskymring! Det var jo derfor han valgte bare to månder? For å få litt tid med deg!'' sa Chaz oppmuntrede. ''Ja sikkert..'' mumlet du. ''Nå kan vi ha skikkelig jentekveld!'' sa Chaz og tok ut Mean Girls av posen. ''Chaz..? Du er ikke jente'' sa du og la fra deg rettetangen. ''Nei, men når bestevennen min trenger meg så går det ann å spille litt jente i blandt!'' sa han og tok i DVD-en. ''Du er herlig Chaz'' sa du og krympet deg i sofaen. ''Vel, du vet meg!'' sa han og satt seg ned på andre siden av sofaen. Plutselig ser du blits utenfor vinduet ditt. ''Åååårhh!'' sa du surt. ''Paparazziene igjen?'' spurte Chaz. ''De vil ikke la meg være ifred! Alle disse spørsmålene om Justin! Jeg tar alltid på ipoden på fullguffe hver gang jeg går forbi, fordi jeg ikke orker å høre om Justin!'' sa du mens det gjorde vondt inni deg.

 

Hvorfor forlot Justin deg på den måten? ''Hva om du slår opp med han da?'' spurte Chaz plutselig. ''Hva?'' sa du overrasket. ''Vel.. Jeg tenker det blir best slik da. Du har så mye som foregår akkurat nå. Dere kan jo selvsagt prøve igjen når han er tilbake fra tour!'' sa Chaz. Det var faktisk ikke en så dum idé, da slapp du all beskymringen over Justin. ''Du har vel rett'' måtte du innrømme. ''-Men jeg elsker han, virkelig'' sa du mens du følte magen din holdt på å vrenge seg. ''Ring han senere, også ser du hva han sier. Du tenker selv over hva som skjer. Jeg mener.. Det er jo ikke gått mer enn 2 uker siden han reiste da'' sa Chaz fort. ''Nei du har vel rett, men først skal jeg bare jage vekk disse ekle paparazziene før pappa blir lei'' sa du og tok på deg en hettegenser. ''Burde du ikke ta på deg en bukse?'' spurte Chaz da han så at du hadde tenkt å gå ut i shorts. ''Neida, hvor lang tid kan det ta?'' sa du dumt. Chaz ga deg et lite blikk før han selv ble med ned.
 Tumblr_lpxxxyz9cz1qak1loo1_500_large

Du åpnet døren forsiktig. ''Kom dere vekk fra plenen. Dette er privat eiendom!'' sa du surt til alle som sto der. Kanskje det var minst ti stykk? Alle holdt svære kamera oppe. Men det var en tabbe å vise seg fram. Alle løp så fort som de kunne mot deg. ''Justin, savner du han?'' ''Har du og Justin slått opp?'' ''Stoler du på Justin med Selena?'' ''Når snakket du og Justin sist?'' ''Tror du han er utro?'' 

 

Alle disse spørsmålene kom fram. Og du hadde ikke et eneste svar på noen av de. ''Kom dere vekk! Mitt privatliv har ingenting med dere å gjøre. Forsvinn før jeg saksøker dere!'' sa du surt mens du merket tårene begynte å renne. ''Hvorfor griner du frøken?'' spurte en mørk mann. ''Er det Justin?'' spurte en annen. Chaz kom bak deg og dro deg med inn. ''FORSVINN!'' ropte han så høyt at han fikk alle til å tie. ''Igjen, FORSVINN!'' sa Chaz enda en gang. Han fikk heldigvis alle til å forsvinne. ''Du må fortelle Julie det her. Og du er nødt til å snakke med Justin, nå'' sa Chaz bestemt. Du tørket vekk tårene dine mens Chaz hentet mobilen din oppe. I mens tok du et glass med vann for å drikke litt. Du kunne høre Chaz trampe skikkelig da han kom ned. ''Her'' sa Chaz og kastet mobilen til deg. Det var nå du skulle høre på Justin og hannes meninger om saken.

1728a1bc202e42a390c62b8d7af055fe_7_large

Vel, jeg skrev en lang del. Kanskje det ikke ble helt som dere ønsket med Justin, men hvem vet? :-) Hva tror du Justin svarer? Hva tror du skjer? Vil du ha mer?

 

 

-Rano