hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
12.12.2015 / 18:07 / Blogg

Justin på The Voice

Denne uken er det finale på den amerikanske versjonen av The Voice og Scooter annonserte via Twitter at Justin og Tori Kelly vil være til stede! 

  

 


Innlegg av: Karoline Pedersen

 

11.12.2015 / 15:36 / Blogg

Nye bilder: Vercase Mansion, Miami Beach

Bilder av Justin i Miami: 

 

  


Innlegg av: Karoline Pedersen

 

11.12.2015 / 14:34 / Blogg

Justin drar av en vits

Under showet sitt i Toronto nylig kunne ikke Justin dy seg med å dra av en vits. ( for dere som ikke skjønner den, den seksuelle lavalderen er 18 i USA ) 

 

 

 

Han er så søt! 

 


Innlegg av: Karoline Pedersen

 

10.12.2015 / 14:00 / Blogg

Fast or Last

Hei alle sammen!

 

Som dere sikkert vet var Justin med på Jingle Bell Ball og her har dere et intervju der han svarer på så mange spørsmål han kan på 60 sekunder! Han avslører blant annet hvem hans favoritt medlem i One Direction er!

 

 


Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

10.12.2015 / 09:39 / Blogg

Just a dip in the pool

Hei alle sammen!

 

I går ble det tatt bilder av Justin som bader i et basseng i Miami i Florida. Sjekk ut bildene her!

 

        

 

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

09.12.2015 / 10:58 / Blogg

SPØRSMÅL

Mange sender oss meldinger med diverse spørsmål. Derfor lager jeg nå et innlegg hvor jeg oppfordrer dere til å stille spørsmål som vi kan finne svar på i et nytt innlegg! Så STILL SPØRSMÅL. 

  


Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

07.12.2015 / 11:50 / Blogg

The Jingle Bell Ball 2015

Nå er Justin atter en gang i Europa. Denne gang var det London og årets happening Jingle Bell Ball som sto for tur! Justin sang Sorry, What do you mean?, Love Yourself og Where are U now. Dere kan se innslagene nedenfor: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

01.12.2015 / 15:30 / Blogg

Justin ft. Belieber

I et intervju med Capital FM fikk en heldig fan lov til å synge med Justin! Se video nedenfor: 

 

 

 

Snakk om å være heldig! 

 


 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

01.12.2015 / 14:39 / Blogg

Hit skal Justin denne uken

Denne uken skal Justin til andre verdensdeler igjen. Nå er det Asia, og Japan som står for tur! 

 

Han reiser ned dit med teamet. Grunnen er ukjent, men han skal holde en konsert som jeg regner med blir litt som promokonsertene han har holdt tidligere, eller så kanskje det er et julebesøk? Vi får vente å se. 

 

  

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

30.11.2015 / 21:05 / Blogg

Rekorder i fleng

På grunn av stort fravær den siste uken, lager jeg nå et oppdateringsinnlegg der jeg oppdaterer dere på siste nytt! 

 


 

Vi tar historien med storm! 

 

Ja, dere leste rett. PURPOSE er det albumet som har nådd én MILLIARD streams raskest i historien! Dette bekrefter Justin på Twitter søndag, 29. November. 

 

  

 

Billboard hot 100! 

 

Dere husker kanskje at Justin fikk sin første singel på Billboard Hot 100? Vell, nå har han TRE låter inne på topp 5 på lista, og hele 17 sanger inne på listen til sammen! 

  

 

Best i 2015

 

Det bekreftes at Justin er den artisten med flest sanger som nr.1 i 2015. 

  

 70 millioner følgere! 

Tidligere i uken som gikk nådde Justin hele 70 millioner følgere på Twitter! Han er fortsatt på andreplass over mest fulgte twitterbrukere, bak Katy Perry. 

 

  

 

Det er ingen tvil om at Justin er større enn noen sinne. Adele kommer ut med album denne uken, og det forventes at hun knuser Justin i støvlene så det er bare for oss å vente å se! 


 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

23.11.2015 / 16:00 / Blogg

Den rød løperen

Hei alle sammen!

Som dere sikkert vet, var Justin på American Music Awards igår! Her har dere videoer og bilder av Justin på den rød løperen!

 

  

        

Justin og Paula Abdul:     

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

23.11.2015 / 10:40 / Blogg

The Ellen Show

Hei alle sammen!

Som vi skrev for litt siden var det #Bieberweek på Ellen DeGeneres show for ca. en uke siden, og her kommer det 3 videoer som ikke ble lagt ut i det forje innlegget! Det andre innlegget finner dere HER

 

 

 

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

23.11.2015 / 10:09 / Blogg

Om samarbeidet med Justin

KILDE: >NME<

 

Hei, og god morgen! Nylig har Skrillex blitt intervjuet om litt av hvert, deriblant hans samarbeid med Justin. Jeg har bare tatt med der han snakket om Justin, så vil dere lese hele intervjuet kan dere trykke inn på linken på toppen. 

 


 

 

Når møtte du Justin for første gang? 

"På vår Jack Ü samarbeid med Diplo, "Where Are You Now". Jeg har truffet på han før, men det ordentlige møtet var da vi laget denne sangen."

 

Hva var det første Justin spilte for deg, som gjorde at du at du fikk lyst å jobbe med han?

"Jeg kom inn i studio med noen beats som jeg hadde laget, og Justin freestylet til dem. Det var bare meg og han i rommet, og det var det. Ofte når pop records er gjort, er det mye politikk involvert, men når vi gjorde det var ikke noe press, og vi var i stand til å gjøre ting fra bunnen av. Justin hadde skrevet noe han spilte for meg, på en akustisk gitar. Jeg kunne lage musikk basert på dette. Det var på en måte slik det hele skjedde. 

 

Noen av sangene er veldig personlige. Ble du godt knyttet til Justin?

"Ja, vi ble ganske nær. Albumet hans beskriver veldig ærlig hvem han er akkurat nå. Han er en popstjerne som lager musikk, samtidig blir sangene veldig ekte og ærlige. Jeg sier ikke at han ikke var ærlig før, men når du hører på sangtekstene hans, kan du si at han er blitt voksen. Og vi hadde absolutt det forholdet til å kunne snakke om det.

  

Justin sa at du kalte "Sorry" for en tydelig sang, nesten på samme nivå som "Let It Be" av The Beatles.

"Det var akkurat det jeg sa, ordrett. Han trodde jeg kom til å bli alt for sikker i min mening, fordi du vet aldri hvordan sluttresultatet av en sang vil bli. Jeg fortalte han at det var en veldig ærlig og tydelig sang. Den har et enkelt og forståelig budskap. 

 

Når spilte du inn alle sangene med han?

"Jeg var på mållinjen med han før jeg dro til Tokyo for to uker siden. Alt dette skjedde så alt for fort, bokstavelig talt. De to siste månedene har jeg jobbet med han."

 

Alt dette har skjedd de to siste månedene?

"Ja, det var første prioritet for meg. Selv om jeg spilte konserter i Japan og Kina brukte jeg tid backstage på å fullføre sangene."

 

Hva er favorittsangen din på albumet?

"Children' er min favoritt. Produksjonen er veldig nøye utført. Jeg tror han snart begynner å gripe med det faktum at han er et forbilde for en hel generasjon. Jeg kan ikke snakke for han, men jeg tror han er i stand til å spre et positivt budskap for unge mennesker."

 

Møtte du Kanye når du jobbet med Justin?

"Når han og Kanye hang sammen, var jeg ute av byen. Jeg tror det var veldig bra for Justin å sprette av noen ideer med han. Jeg tror dette var den første albumet hvor Justin følte en del av en større verden. Låtskriverteamet ga han hjelp hele tiden, men på dette nye albumet, hørtes det ut som han ville gjøre det hele på egenhånd. Og lurte han på noe, var det jeg og Kanye han søkte råd fra. 

Jeg ble virkelig imponert av det. Justin var veldig involvert i den kreative prosessen. Han var utålmodig for å få opptakene ferdig. Han tok det veldig seriøst, og sa ikke at han vil bli berømt og rik, å ikke trenger bry seg om å bli ferdig med albumet. Han tilbrakte mange timer for å perfeksjonere vokalene og miksene. Jeg respekterer han veldig for dette.

 
 

Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

22.11.2015 / 17:02 / Blogg

Nøt romantisk kveld sammen

Hei, og god søndags ettermiddag til alle våre lesere!

 

Som dere sikkert allerede har sett noen bilder av, så hang Justin og Selena sammen igår i LA. De hadde en romantisk kveld faktisk blir det sagt! De var på en restaurant inne på hotellet Montage i Beverly Hills. Her sang Justin til Selena, to sanger. Den ene var "My Girl" av The Temptations, og hans egen "Sorry". Sangen "Sorry" har han jo innrømt at handler om Selena. Jeg smelter, Justin er så utrolig herlig! 

 

  

 

 

Ya ampun justin meluk kakak gue ampe segitu nya , keliatan banget melepas kangen nya ❤️

Posted by Runi Prasasti on 21. november 2015

 

 

 Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

18.11.2015 / 11:42 / Blogg

Jimmy Fallon

Hei alle sammen!

I går var Justin på The Tonight Show med Jimmy Fallon, og her får dere en video av han som synger Sorry

 

 Postet av: Rikke H. Ingebretsen

16.11.2015 / 21:25 / Blogg

Her befinner Justin seg nå

Hei!

 

Er det flere enn meg som sitter å hører på "Purpose" i dette øyeblikket? Det er jo bare helt fantastisk. Nå er han i New York hvor han har vært de siste dagene. Her har han vært litt rundt omkring. Møtt fans, vært på ulike nattklubber, og deltatt på Nickelodeon HALO Awards 2015. Her kommer en del bilder (alle tatt fra Bieber-news):

 

 

 

 

Justin har jo vært på dette Awards showet et par ganger før, bla. da han fikk de grønne greiene over seg. Husker dere dette? Det gjør iallfall jeg. Han ville i år ha 1 minutt stillhet for terrorangrepet som skjedde i Paris, Frankrike på fredag. Helt fantastisk gjort av han.

 

 

uadnyc: Big love to @justinbieber for performing #purpose in full last night at UAD ⚡️📷 @stefengold

 

November 15: Fan taken photo of Justin at 1 Oak in NYC, NY.

 

Her er bilder fra to nattklubber i New York; Up & Downs, og 10ak. Det er så gøy å se at han kan kunne være ute å ha det gøy. Eller det ser iallfall slik ut. Han har innrømt at han føler seg ganske så ensom og deprimert, noe som er ufattelig trist. For han viser noe helt annet til oss.

 

November 16: Justin with a fan in New York City.

 

 

Og sist men ikke minst må jeg jo ikke glemme det viktigste, han skatet også. Dette er også gøy å se han gjør, fordi det er noe han har innrømt betyr mye for han. Det at han ikke har så mye tid til det, men skater litt inn i mellom.

 

Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

14.11.2015 / 18:12 / Blogg

Evening with Justin Bieber

Hei! 

 

I går ble Purpose lansert og Justin ville feire dette med å ha to konserter på Staples Senter i Los Angeles. Han sang noen av sangene på Purpose albumet, samt noen gamle sanger de i publikum kunne. Denne kvelden skulle blant annet inneholde en Q&A og fungere som en premierefest for Purpose med Justin og Beliebers. Når Justin kom på scenen introduserte han Judah Smith, han skulle intervjue han. Justin tok til og med til tårene under arrangementet! 

 Når Judah var ferdig med å intervjue Justin ville han ha Q&A med publikum. Da gikk noen fra crewet bort med en mikrofon til fans i publikum også fikk de spørre Justin et spørsmål hver. Mange av spørsmålene fra fansen var å ta selfie eller om hva favorittsangen hans fra Purpose er, og på det spørsmålet svarte han "Mark my words".

 

Når spørsmålene fra fansen var stilt sang Justin akustiske sanger, sangene han sang akustisk var "What do you mean, As long as you love me, sorry,  One less lonely girl og what do you mean" Under sangen "Love yourself" glemte Justin teksten, han fikk litt panikk så han spurte fansen om de kunne teksten, noe fansen kan så de synger sangen for Justin. 

 

Under sangen One less lonely girl velger Justin selv hvem som skal være hans heldige fan som kommer opp for å bli sunget til, og siden det var to konserter, ble det to som ble OLLG. Dere kan se bildet av jentene nedenfor: 

 

 

Under "As long as you love me" bestemmer Justin seg for å begynne å skate på scenen, for som de fleste vet elsker Justin å elske, og for en fin timing å skate på scenen foran fansen sin, mens han sang sa Justin med en tullete stemme "Jeg dro på Justin Bieber konsert, og alt han gjorde var å skate på scenen" 

 

Mens Justin sang hans siste sang gikk Scooter på scenen og fikk publikumet til å skrike "Thank u Justin" for å få en fin avslutning på konserten, hvor fint er ikke det? det var så fint at Justin begynte å gråte, for som dere vet er Justin et følelsesladd menneske, han gråter veldig lett, og jeg hadde gjort akkurat det samme hadde jeg kommet tilbake etter 3 år og fått så bra tilbakemelding. 

 

Her er flere bilder fra konserten:

 

 

Innlegg av: Thea Magnussen

 

 

13.11.2015 / 13:16 / Blogg

Her er Purpose på topplistene!

Heisann, 

Under kan dere se hvilke land Purpose ligger på 1.plass på, og på 2. og 3.plass. Dette er tall i følge Itunes!

 

1. Chile
1. Hellas
1. Paraguay
1. Kypros
1. Sør-Afrika
1. Slovakia
1. Mexico
1. Sverige
1. Danmark
1. UK
1. Portugal
1. Spania
1. Azerbajdsjan
1. Colombia
1. Costa Rica
1. Argentina
1. Egypt
1. Finland
1. Filippinene
1. Slovenia
1. Australia
1. Canada
1. Tyskland
1. The U.S
1. Sveits
1. Nederland
1. Polen
1. Belgia
1. Østerrike

2. Romania

3. Russland
3. Frankrike 

Nå er det bare å ha sangen på repeat!

 

NB: Vi gjør obs på at disse tallene kan endre seg. 

 

Innlegg av: Rano Akbar

13.11.2015 / 08:19 / Blogg

PURPOSE

Nå er albumet ENDELIG ute på iTunes! 

 Husk å stream sangene på Spotify så vi får albumet og sangene på første plass. 

 

Hva er din favorittsang? 


Innlegg av: Thea Magnussen 

12.11.2015 / 18:53 / Blogg

Senkveld spesial: "Justin Bieber"

Heisann!

 

I forbindelse med Norgesbesøket til Justin to uker tilbake, fulgte et kamerateam Justin. Altså rundt omkring når han var på Eikeli skole, i skateparken på Bekkestua, og inne på Chateau Neuf selvsagt. Her ble det tatt m&g bilder blant annet. Disse eksklusive klippene og bildene vil bli vist i et program rett etter "Senkveld med Thomas og Harald" imorgen kl. 23.20. Og imorgen kommer i tillegg albumet til Justin ut??? To ting man kan glede seg til, eller hva?

 Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

12.11.2015 / 14:41 / Blogg

Eksklusivt intervju med I-D

Justin gjorde nylig et eksklusitv intervju med I-D. Under ser dere bilder fra photoshooten, samt en video. Du har lese intervjuet ved å tykke her: I-D

  

 

 

 

 


Innlegg av: Karoline Pedersen 

12.11.2015 / 12:36 / Blogg

1 dag igjen!

I morgen så kommer hele albumet "Purpose" ut. Albumet som Justin har jobbet med nå disse årene! Vi har allerede fått høre et par av sangene som What Do You Mean, Sorry, I'll Show You og Love Yourself. Hittil må jeg innrømme at dette albumet er en favoritt! Ikke bare for beliebers, men tydeligvis for folk som har vært likegyldig. Sørg for å kjøpe albumet i morgen i nærmeste butikk eller på Itunes. Dette albumet må gå amooooook!

  

Har du forhåndsbestilt Purpose?

 

Innlegg av: Rano Akbar

11.11.2015 / 19:03 / Blogg

Purpose Tour: DATOER

Nå har datoene for Nord-Amerika blitt sluppet. Nå får vi bare vente spent på Europa datoene! På JustinBieberMusic.Com står det opplyst at Justin skal besøke 50+ byer, som jeg regner med er i Nord-Amerika. Purpose Tour går av stabelen i Seattle 9. mars og første del av turneen avsluttes i Madison Square Garden i New York 18. juli. Forsalg starter allerede nå førstkommende mandag. 

For å komme til datoene trykk HER! 

 

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

11.11.2015 / 12:00 / Blogg

Bieber uke på Ellen!

Denne uken er det Bieber uke på Ellen DeGeneres. Vi får masse godsaker fra vår kjære Ellen, som alltid klarer å få ut litt mer av Justin enn andre showhoster ofte klarer, haha! Nedenfor ser dere noen av klippene som allerede er lagt ut: 

 

 

 

 

 

 

  

 

 


Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

11.11.2015 / 11:07 / Blogg

Purpose Tour

Vi kan nå bekrefte at Purpose Tour starter 9. Mars 2016!! 


 

 

GLEDER VI OSS??

 


Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

09.11.2015 / 19:15 / Blogg

Love Yourself - NY SANG!

Heisann dere,

 

Vedlagt finner dere linken på den nye sangen til Justin og Ed Sheeran. Dere kan finne sangen ved å trykke HER! Den er rett og slett helt nydelig. Den er også ute på Spotify!

  

Innlegg av: Rano Akbar

09.11.2015 / 17:30 / Blogg

Bieber Mode w/ Lyft

Nå er det bare 4 dager til Purpose, og Justin tok en biltur med Lyft for å spille noen sanger til randome mennesker som ville sitte på: 

 

 


 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

09.11.2015 / 16:47 / Blogg

Justin på NRJ Music Awards

Hei alle sammen!

En video av Justin som fremfører "What do you mean" på NRJ Music Awards i Frankrike.

 

 

 


Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

09.11.2015 / 14:23 / Blogg

Justin hos Ellen (8/11)

Justin har vært hos Ellen DeGeneres igjen. Denne gangen snakket han om albumet sitt blant annet, og sitt forhold til Selena. Under finner dere bilder fra besøket, samt en video: 

 

  

 

 

 

 


 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen

08.11.2015 / 17:01 / Blogg

BEKREFTET: Purpose Tour!

NÅ ER DET BEKREFTET: Justin kommer med ny turné og den skal  hete Purpose Tour! 

 

Etter forrige ukes sjokkexit er vell fortsatt mange knuste og utslitte i hjertene sine etter alt. Det var kun et fåtall som fikk sett Justin da han var i Norge, men ikke fortvil. Forhåpentligvis tar Justin en tur til Norge allerede neste år med Purpose Tour og da håper vi i JDBNorway at ALLE som ønsker billetter, får det. 

  

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

29.10.2015 / 08:37 / Blogg

#BIEBERINORGE: Justin Bieber har ankommet Norge!

Nå har øyeblikket vi alle har ventet på kommet; Justin er i Norge! Dette fikk vi bekreftet av VG, og han skal ha ankommet Gardermoen rundt fem i dag tidlig. Hvor han bor er uvisst, men det er antydninger om både Holmenkollen Park Hotell og The Thief. 

  

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

28.10.2015 / 18:41 / Blogg

#BIEBERINORGE: Informasjon

Under finner dere generell informasjon om ting som vil foregå under dette besøket: 

 

Bieber i byen: tidsplan

 


//TV2 underholdning//

For mer informasjon se TV2.no 

 

Bieberjakt: ARRANGAMENT 

 

For å ha bedre kontroll på folkemassen og gjøre sikkerheten for beliebers i forhold til eventuelle ulykker bedre blir det felles BIEBER JAKT klokken 15:00 på The Thief .  Dette er ikke bare for sikkerhetens skyld, men også for å møtes og ha en koslig stund. Dette skal være et besøk vi alle skal ha godt av, og derfor er ingenting bedre enn å møtes for å jakte på Bieber. Hvem vet, kanskje kommer han i en rute, eller noen i crewet? Vell møtt! 

 


 

Innlegg av: Karoline Pedersen, Mia D. Heidenstrøm, Rano Akbar, Rikke H. Ingebretsen og Katrine Aasland

 

 

26.10.2015 / 10:28 / Blogg

På den røde løperen: video

Hei alle sammen!

Ny video av Justin på den røde løperen i går på EMA

 
Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

25.10.2015 / 22:13 / Blogg

MTV EMA - BildedryssInnlegg av: Karoline Pedersen

25.10.2015 / 21:56 / Blogg

EMA AWARDS: Vunnet

 Nå har vi virkelig vist at vi er tilbake. Vi vant hele 6/7 priser under årets EMA! Dette gjør Justin til "the most awarded person in EMA's history!"

 

Under finner dere en oversikt: 

 

Justin var nominert i: 

 • Best Look
 • Best Male 
 • Best PoP 
 • Best Collaboration
 • Biggest Fans
 • Best World Wide Act: North America
 • Best Canadian Act

 

Justin vant: 

 • Best Male
 • Best world wide act: North America 
 • Best Collaboration 
 • Biggest Fans
 • Best Look
 • Best Canadian Act

  

Innlegg av: Karoline Pedersen

25.10.2015 / 21:01 / Blogg

EMA Red Carpet - Bildedryss

 

 
 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

25.10.2015 / 19:19 / Blogg

SE MTV EMA HER!

Den store kvelden er endelig her, Justin's første ordentlige prisutdeling etter pausen.

Han er nominert i hele FEM kategorier; 

 

 • Best Look
 • Best Male 
 • Best Pop 
 • Best Collabration 
 • Biggest Fans

 

Årets MTV EMA's går av stabelen i Milano klokken 21:00 norsk tid, mens red carpet starter 20:00! Justin kommer til å opptre, og dette gleder vi oss stort til! For å se EMA kan du endten følge med på MTV, eller laste med appen MTV EMA som ser slik ut: 

  

Vi kommer til å oppdatere fortløpende med bilder og annen informasjon mens showet pågår! Så krysser vi fingrene for at Justin stikker av med alle fem nominasjonene.

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

24.10.2015 / 13:50 / Blogg

Ikke glem å stem!

Hei alle sammen!

Som dere sikkert vet så er Justin nominert i MTV EMA i år! Ikke glem å stem, for imorgen er dagen!

Trykker dere HER så kommer dere til siden man kan stemme. Han er nominert til Best Pop, Best Male, Best look og ikke minst Biggest Fans, noe vi må vise at vi er, ved å gå inn å stemme!Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

23.10.2015 / 11:56 / Blogg

VG's låtanmeldense: SORRY

Nå er ventetiden over, og du kan ENDELIG kjøpe Sorry på iTunes og streame den på Spotify! I tillegg har VG kommet med en KNALL anmeldelse, og påpeker at "han må la laget nok en hit". VG ga låten en firer, og det er ikke verst. I anmeldelsen skryter de Justin opp i skyene, og trekker frem flere detaljer om hans mer voksne klang. Nå er det også bare to uker til vi får enda en hit, forhåpentligvis, og singelen heter No Pressure (kommer ut 6. November). 

 

 

Les anmeldelsen HER!

  

Hør Justin's nyeste singel SORRY nedenfor: 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 22.10.2015 / 19:10 / Blogg

Justin's planer framover

Hei. 

 

Justin er for øyeblikket i London, og har vært der siden mandag om jeg ikke tar helt feil. Enten dro han fra LA på mandag, eller ankom London da. Dette er Justin's Europa-plan (informasjon fra instagrammen til @officialbiebernews):

 

LONDON

22. oktober: Graham Norton Show 
23. oktober: TFI Friday

 

TYSKLAND 

24. oktober: Schlag Dan Raab

 

MILAN

25. oktober: EMAs
X-Factor? Ingen dato er satt.

 

LONDON, igjen

27. oktober: Radio1 frokost show

 

SPANIA

28. oktober: El Hormiguero

 

NORGE (!!!!!)

29. oktober: Senkveld med Thomas og Harald

 

FRANKRIKE 

6. november: Cannes
7. november: NRJ awards

 
Som dere ser over, så går det i et sett for vår kjære Bieber. Nytt land nesten hver dag. Dere kan også se at det er en liten pause fra han har vært i Norge til han skal til Frankrike. Kanskje dette vil si han skal være noen dager i Norge da? Vi får jo bare krysse både fingre og tær nå altså! Jeg ønsker dere alle lykke til i konkurransene, dere fortjener det alle sammen.

Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

 

22.10.2015 / 16:49 / Blogg

Få med deg verdenspremieren på SORRY

Endelig er ventetiden over! I kveld får vi høre den eksklusive verdenspremieren av Justin's andre singel Sorry, og for å få med deg radioslippet må du gjøre følgende: 

 

1. Gå til CapitalFm.com 

2. Trykk på Listen Capital FM 

3. Tiden er 22:00!

 22.10.2015 / 10:43 / Blogg

Oversikt over alle konkurranser

Heisann!

 

Det er sikkert flere av leserne våre som oppdaterer seg på Facebook med de ulike konkurransene som er oppe og går i forbindelse med besøket.  Under ser dere oversikt over de fleste. Skriv gjerne i kommentarfeltet hvis det er noe vi har glemt!

 

 

1) EF språkreiser:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! De deler ut 8 konsertbilletter og 2 M&G. Vinneren kåres 26.oktober.

- Denne konkurransen går utpå å svare på spørsmålene og fylle ut et skjema. tillegg til dette skal EF også arrangere en gøy VIP dag for de som vinner. Du finner konkurransen på Facebook ved å trykke HER!

 


 

2) EXPERT / SAMSUNG:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! Her er det to konkurranser. De deler ut 12 konsertbilletter + M&G-billetter. Vinneren kåres 26.oktober. 

1. Konkurranse: Legg ut et bilde, en video eller tekst i kommentarfeltet på Facebook der du beskriver til dem hvor mye Justin betyr for deg.Kommentarfeltet finner du HER!

2. Konkurranse: Kjøp en Samsung smarttelefon (fra 749,-) i en Expert butikk og vær med i konkurransen.

 


 

 

3) UNIVERSAL MUSIC - NORGE:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER!

- Ett av kravene til Universal er å følge dem på Instagram. Deres instagram er @universalmusicnorge. Ellers må du fylle ut et skjema for konkurransen, og det skjemet finner du HER!

 


 

4) COOP EXTRA:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! Vinnerne her blir kåret underveis, men du kan melde deg på senest 25.oktober kl.23:59. Viktig å sjekke direct/innboksen sin på Instagram, for de kontakter der. Det blir delt ut hele 130 konsertbilletter her. 

1. Konkurranse: Konkurransen går utpå å poste et bilde av deg selv og en ekstra god venn av deg som du ønsker å ha med på konserten! Beskriv hvorfor personen du har lagt ut et bilde med er en god venn, og bruk hashtagg #extragodvenn og tagg Coop Extra på @extragodvenn. 

2. konkurranse: Hvis du besøker en Coop Extra butikk nær deg, kan du kjøpe en CD med singelen "What Do You Mean". Den vil koste 49,- per CD, og gir deg en kode som du kan skrive inn for å vinne billetter til konserten. 

3.Konkurranse: Registrer deg og svar på spørsmålene HER!

 


 

5) Q-MEIERIENE:

- Konkurransen er avsluttet og vinneren er kåret - 


 

 

6) DOLLY DIMPLES:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER

 

- Dra til din nærmeste Dolly Dimple's restaurant og delta i konkurransen. Her skal du fylle ut en lapp med et spørsmål i forbindelse med Dolly-restauranten. 


 

 

7) PLATEKOMPANIET:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! Vinneren trekkes 27.oktober. 

Konkurransen er åpen for:

1. Alle som følger Platekompaniet på Facebook eller Instagram
2. Alle medlemmer i Platekompaniets fordelsprogram Kompis (innmelding i butikk)
3. Alle som forhåndsbestiller PURPOSE på CD, deluxe-CD eller vinyl. 

Send en e-post til konkurranse@platekompaniet.no med emnet "JUSTIN BIEBER". Her skal du i mailen skrive ditt fulle navn, adresse, telefonnummer og alder. Vinneren trekkes tirsdag 27.oktober og offentliggjøres på Facebook. 

 


 

8) CITY CON:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! Mulighet til å melde seg på mellom 20.-24. oktober. Her kan du vinne konsertbilletter og M&G! 

1. Konkurranse: Den går utpå å kjøpe noe under Crazy Days, og ta vare på kvitteringen. På dette senteret skal det være en boks hvor du kan legge i kvitteringen. Før du gjør det må du fylle ut kvitteringen med kontaktdetaljer som navn, tlfnr, e-post og alder. 

2. Konkurranse: Det skal være en pappfigur av Justin på en av City Con-sentrene (de finner du på linken lengre oppe). Her skal du ta en selfie med Justin og publisere det på Instagram med hashtaggene #Craydays #Citycon også hashtag-navn på senteret ditt. F.eks #OasenSenter. Hvis du ikke har Instagram kan du dele bildet på deres facebook-side. 


 


9)FRESH FITNESS:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! Her trekker de vinneren 25.oktober, og skal dele ut 10 billetter + 2 M&G-billetter.

1. Konkurranse: Bli medlem i Fresh Fitness. Det gjør du HER!

2. Konkurranse: Verve en venn til å bli medlem, hvis du selv er medlem fra før av!

3. Konkurranse: Bli med i "fedre for Bieber" - det kan du lese mer om på selve nettsiden. 


 

10) LEE-JEANS:

Du finner mer informasjon på instagrammen deres @leejeans_no. Vinneren av konkurransen trekkes 26.oktober, og du vinner kun én billett. 

- Det du trenger å gjøre er å følge @Leejeans_no på instagram, og poste et bilde av ditt favoritt produkt av Lee. Bildet på hashtagges med #LeeJeansNorge og tagge @Leejeans_no. 

 


 

 

11) SENKVELD:

-Konkurransen er avsluttet -

 


 

12) NRJ:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER! Vinneren blir kåret 26.oktober, og her er det én vinner som får ta med seg en venn. 

- For å være med i konkurransen må du legge ut en video på instagram der du viser hvor glad du blir dersom du vinner konkurransen. Husk å hashtagge med #NRJBieber, og følge @NRJNorge på Instagram. Kontoen din må være offentlig, og det må komme fra din egen instagram-konto. 

 


 

13) DIGSTER:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER. Her blir det kåret én vinner som får ta med seg venn. Vinneren får M&G, konsertbilletter, fly og overnatting. Fristen er 25.oktober.

- Utfyll skjemaet på Digster sin nettside HER

 

14) DNB - VIPPS:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER! Hovedpremien er møte med Justin, fly og overnatting, limousin til konserten og to konsertbilletter. Vinneren trekkes mandag 26.oktober. 

- For å være med må du først laste ned appen VIPPS og opprette konto der. Deretter åpner du vipps og trykker plusstegnet slik at du kan "be om penger". Tast inn telefonnummeret 90369148 i søkefeltet og trykk neste. Du skal taste inn beløpet 1000,- og "be om penger". 

 


 

15) COCA COLA:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER! Frist for å melde seg på er 25.oktober, men de trekker på mandag 26.oktober. Det blir delt ut totalt 8 billetter - altså 2 til hver. 

- Laste opp ditt bidrag med hashtagg #BeliebersNorge og følge @cocacolano på Instagram. Husk at instagram brukeren din ikke skal være privat. 

 


 

16) SPOTIFY:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER! 1.Premie her er møte med Justin, fly og overnatting + konsertbilletter. 2.Premie er konsertbilletter, fly og overnatting. Konkurransen avsluttes 25.oktober og kåres 26.oktober.

- De trekker ut den personen som har streamet "What Do You Mean" mest på Spotify. Gå innpå linken og fyll ut brukernavnet ditt + kontaktinformasjon på nettsiden for å bli med i konkurransen.

 

17) PETTER NORTHUG:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER! Frist for å melde seg på er 25.oktober. Vinneren annonseres 27.oktober. Deles ut 2 billetter ettersom Petter selv ikke har mulighet til å dra.

- Svar på spørsmålene som står i videoen innen fristen til post@northugtv.no. Merk mail med NorthugTV/Justin Bieber. Ikke glem å skrive kontaktdetaljer som navn, adresse, alder og telefonnummer. 

 Vi ønsker alle beliebers MASSE lykke til! 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

19.10.2015 / 21:03 / Blogg

INTERVJU: Justin hos Zach Sang

Under ser dere klipp fra et nylig radiointervju Justin hadde hos Zach Sang, der han blant annet snakker om nakenbildene, det kommende albumet Purpose og religion.

 

 Innlegg av: Karoline Pedersen 
17.10.2015 / 14:00 / Blogg

Justin hos Jono & Ben

Nedenfor ser dere et intervju fra et Talk-Show Justin besøkte da han nylig var i Australia! 

 

Disse minner meg en del om Thomas og Harald, litt ikke tradisjonelle og tullete! Justin kommer nok til å elske Norge's svar på Jono & Ben.

Innlegg av: Karoline Pedersen17.10.2015 / 13:00 / Blogg

Justin Bieber calendar 2016

Nedenfor ser dere bilder som skal være med på den offisielle kalenderen til Justin for 2016! Kalenderen får du kjøpt HER! 

 

 

Denne må vi skaffe oss! 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

17.10.2015 / 11:45 / Blogg

Justin + Beliebers=Sant

Heisann!

 

De siste dagene har vært travle for oss bloggerne, og det har dermed ikke kommet så alt for mange oppdateringer. Derfor får dere noen fanbilder fra de siste dagene. Kanskje blir dette deg nå når Justin kommer til Norge?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

17.10.2015 / 10:36 / Blogg

Justin i L.A ( 16.10 )

Nedenfor ser dere bilder av Justin i Los Angeles i går, 16. Oktober. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husk å Pre-order Purpose på iTunes! Du får da tilgang til en eksklusiv låt med Ariana Grande og Justin. 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen

14.10.2015 / 22:08 / Blogg

Forhåndsbestill Purpose + Ny konkurranse!

Nå har jeg en glad-nyhet til alle som ønsker Purpose i CD versjon! Du kan nå forhåndsbestille albumet på Platekompaniet.no! Der får du tilgang til Purpose og Purpose Deluxe.

 

I tillegg har Platekompaniet satt i gang en konkurranse der du kan vinne to billetter til konserten på Chateau Neuf. For å delta i konkurransen og få tilgang på konkurransereglene trykk HER!

  

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

14.10.2015 / 20:19 / Blogg

Coop Extra deler ut billetter

Heisann dere,

Vi beklager litt dårlige oppdateringer. Hektisk i hverdagen skjønner dere. MEN! Gode nyheter er at nå har Coop Extra lagt ut en konkurranse der du kan vinne billetter til minikonserten til Justin. Det positive med dette er at de deler ut hele 50 billetter (!). Dere kan finne mer informasjon rundt konkurransen på Coop sine nettsider, og det finner dere HER


For å være med på konkurransen må du:

1) Legge ut et bilde på Instagram-profilen din som du selv har tatt, og tag din extra gode venn som du vil ha med på konserten.

2) Fortell hvorfor denne personen er en extra god venn

3) Hashtag #Extragodvenn på bildet!

 

Voooila! Så enkelt :-) Hvis noen lurer på hvordan man skal gjøre det, så kan dere se et eksempel her på min profil:

 

Jeg vil ha med min aller extra bestevenn og nabo på Justin Bieber sin konsert. Slenger med et gammelt bilde fra sist vi var på konserten i 2013! Vil så gjerne oppleve alt på nytt. Det å overraske deg med billetter og en Oslotur hadde vært eXtraAmazing. Setter pris på deg tjommi fordi du alltid er der når jeg trenger deg. #bestekonkurransen #eXtrabelieber #extragodvenn #coopextra #universalmusicnorge @helenethomassen @extragodvenn @universalmusicnorge

Et bilde publisert av Rano Akbar (@ranoakbar)

 

 

 

Altså veldig enkelt. Det beste med denne konkurransen må jo være vinnersjansene her - hele 50 billetter, så kjør på!

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

10.10.2015 / 01:04 / Blogg

Purpose cover

Nå har Justin gjort en del endringer på twitterkontoen sin der han blant annet oppdaterte BIO'en sin: 

  

I tillegg til dette avslørte han det mulige coveret til hans kommende album Purpose, som vil være tilgjengelig 13. November! 

 

 

Vi blir ikke mindre spente av dette, blir vi? 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

09.10.2015 / 15:27 / Blogg

VINN BILLETT TIL JUSTIN BIEBER'S MINIKONSERT

Nå er det allerede, i skrivende stund, satt i gang to konkurranser der du kan vinne en billett til deg og en venn til Justin's minikonsert 29. Oktober. Det er Expert og Universal Music som har satt i gang konkurranser. 

 

TRYKK HER FOR Å DELTA PÅ UNIVERSAL'S KONKURRANSE! 

TRYKK HER FOR Å DELTA PÅ EXPERT'S KONKURRANSE! 

 Lykke til!

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

08.10.2015 / 19:33 / Blogg

Justin med Hailey (og en paparazzi!)

Nå er Justin hjemme etter en ferietur til Bora Bora der han blant annet hadde med seg modellen og Youtuberen Jayde Pierce og Floyd Mayweather. I går, 7. Oktober ble han sett gående med Hailey hjemme i Los Angeles. Det er en stund siden han har blitt sett sammen med henne, og vi smiler stort over å se at de fortsatt er gode venner! 

 

 

 

 

 Desverre gikk ikke dette helt slikt Justin hadde håpt på, da en paparazzi fulgte ufint etter. Under kan dere se videoen filmet av mannen, der man tydelig ser og hører at Justin er rolig og behersket samtidig som han spør pent om mannen kan holde seg litt på avstand: 

 
Dette er rett og slett forkastelig! Stakkars Justin. Skal bli godt å komme til Norge å føle kjærligheten vår, kanskje? 
Innlegg av: Karoline Pedersen 
06.10.2015 / 14:16 / Blogg

JUSTIN KOMMER TIL NORGE!

For en liten stund siden skrev jeg (Rano) innlegg i facebookgruppen Norske Beliebers om at det var spennende nyheter som skulle komme snart. Det fikk vi bekreftet i dag! Nærmest alle mediene i Norge skriver om at Bieber kommer til Norge i løpet av høsten. Foreløpig er det ikke snakk om salg av konsertbilletter ettersom dette er et lukket arrangement.

 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar og Karoline Pedersen 

03.10.2015 / 16:31 / Blogg

Albumtittelen er her!

Nå er det seks uker til vi får tilgang på Justin's første album på tre år. Den første singelen "What Do You Mean?" har vært en stor suksess i over 90 land og vi klarer ikke å vente til hans neste singel "No Pressure" slippes 3. November. Selv om det er en måned til vi får høre ny musikk, har han ikke spart på nyhetene. I går fikk vi nemlig vite tittelen på albumet! Det skal hete Purpose!

 

 

Dette gleder vi oss til, sant? 


 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

02.10.2015 / 14:10 / Blogg

Nylige intervjuer!

Nedenfor finner dere noen av de siste intervjuene Justin har vært med på! Vær OBS på at det er intervjuer fra både Australia og New Zealand. 

 Innlegg av: Karoline Pedersen
02.10.2015 / 14:00 / Blogg

NY SINGEL!

Justin kommer til å slippe en ny singel 1 uke før selve albumslippet. Singelen kommer til å hete "No Pressure" og vil være tilgjengelig fra 6. November!! 

 Gleder vi oss???

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

02.10.2015 / 13:57 / Blogg

Justin med fans på flyplassen

 

Hei! I dag fikk noen heldige fans tatt bilde med Justin på flyplassen i Auckland, Australia. Under kan dere se bildene de fikk sammen med Justin (på de minste bildene kan dere trykke på for å få de større, også kan dere bla videre derfra):

  

 

Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

Redigert av: Karoline Pedersen 

30.09.2015 / 15:44 / Blogg

Justin er ikke i Australia!

Dere leste rett! Nå har Justin blitt sett i New Zealand. Vi oppdaterer videre om saken. 

  

Innlegg av: Karoline Pedersen 

30.09.2015 / 15:40 / Blogg

Intervju med Sunrise 7

Justin befinner seg for øyeblikket i Australia og var i går, 29. September, på Sunrise 7. Intervjuet finner du nedenfor: 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 29.09.2015 / 20:31 / Blogg

COMPLEX

 

 

Justin har vært i et intervju med COMPLEX, der han ble intervjuet av journalisten Joe La Puma. Intervjuet er veldig langt, og går inn i dype detaljer om blant annet Justin's tidligere kjærlighetsforhold med Selena. For å komme til intervjuet kan dere trykke på bildet ovenfor eller HER!

Intervjuet er kreativt utformet og inneholder masse gode spørsmål og svar. Anbefaler å lese hele! 
 

 

   


 

  

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

29.09.2015 / 15:41 / Blogg

Justin på X-Factor Australia

Hei. Håper dere alle har hatt en fin tirsdag hittil!

 

For rundt fire timer siden, var Justin på X-Factor Australia i Sydney. Fans har sagt at han så utrolig glad og fornøyd ut, noe som er veldig bra! Her er en del bilder fra opptredenen, og alt av informasjon er tatt fra twitteren til >JustinBieberCrew<. (På bunnen av innlegget ligger det en video.)

 

 

 

 

 

 

Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

27.09.2015 / 21:04 / Blogg

Kun 46 dager igjen!!

Hei!

 

Nå er det en stund siden det har vært blogging fra min side, og det beklager jeg. Med flere innleveringer og prøver så har det vært umulig å sette av tid til bloggingen. Nå er det høstferie, og det vil si at jeg skal prøve så godt jeg kan på å blogge en del.

 

Tilbake til overskriften. Det er kun 46 dager igjen til albumet til Justin kommer ut. Bare det at "What Do You Mean" ble så godt tatt imot, og har toppet utallige lister verden over - har man iallefall store forrentninger til resten av sangene. Fra tidligere blogginnlegg vet dere allerede at han er i Melbourne, Australia. I dag ble han sett forlate et studio i Melbourne. Vedlagt under ser dere bilder tatt av noen fans hvor han florlot dette studioet:

 

 

 

 

En av disse dagene i Australia, ble det slikt at han ikke ville ta bilde med noen fans, i følge slikt jeg har lest. Etter dette ble det spredd rykter om at han var "the bad guy", og en del andre ting, bare fordi han ikke ville ta bilde. På snapchat i dag tidlig postet han en del videoer angående dette. På første video blir det sagt "måten du spør meg på om å kunne ta et bilde med meg, vil være avgjørende for om JEG vil eller ikke." Videre blir det sagt at det å fortsette å mase og skrike ikke vil hjelpe, fordi han kanskje bare ikke vil. Han kan jo ha en dårlig dag, slik som alle oss andre. Han vil heller nyte øyeblikket slik som de som vil ta bildet, men at det er umulig hvis han ikke blir respektert. Dette er kanskje viktig å tenke på hvis han en dag i framtiden kommer tilbake til Norge!

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

27.09.2015 / 15:30 / Blogg

Videoer fra Melbourne

Innlegg av: Karoline Pedersen 
27.09.2015 / 15:00 / Blogg

Bilder: Melburne (2)

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

27.09.2015 / 14:30 / Blogg

Justin med fans i Melbourne

Justin er nå i Melbourne, og selvsagt har han tatt seg tid til å møte noen fans under oppholdet! 

 
 

Justin la også ut en snapchat story er han forklarer hvorfor han noen ganger ikke tar bilder med fans, og hva han føler rundt det temaet. Legg til Rickthesizzler på snap for å se den. 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

27.09.2015 / 14:00 / Blogg

Justin's snapchat story!

Justin la nylig ut snapper på sin mystory der han snakker om hvordan fans bør oppføre seg for å få et bilde og hans følelser rundt alt. Du kan se alle snappene samlet i videoen under: 

 

Hva er deres tanker rundt det han sier? 
Innlegg av: Karoline Pedersen 27.09.2015 / 13:23 / Blogg

Bilder: Melbourne

For øyeblikket befinner Justin seg i Melbourne, Australia:  

Innlegg av: Karoline Pedersen 

26.09.2015 / 12:15 / Blogg

Video: Justin på LAX

Under ser dere en video fra da Justin ankom Los Angeles lufthavn LAX, på vei mot Australia i natt. 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen  

26.09.2015 / 11:13 / Blogg

Australia

Justin skal nå være på vei mot Australia, hvor han skal delta på en del intervjuer blant annet. Vi oppdaterer fortløpende om saken. 

  

Innlegg av: Karoline Pedersen 

26.09.2015 / 11:07 / Blogg

3 år

I dag er det 26. September, og tre år siden vår kjære Avalanna døde. 

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

25.09.2015 / 17:30 / Blogg

Bildedryss

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

25.09.2015 / 16:30 / Blogg

Photoshoot

Bilder fra en photoshoot nylig: 

 Han blir bare mer og mer mann for hver dag som går, er dere ikke enig? 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

25.09.2015 / 15:29 / Blogg

Justin møtte fans

Etter en to ukers tid i Europa er Justin tilbake i Los Angeles hvor noen heldige beliebers fikk møte han i går (24. September). Det blir fortalt at han sto å snakket med de lenge, og at ei jente fikk vannflasken hans blant annet. Nedenfor ser dere noen fanbilder: 

  

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

 

21.09.2015 / 19:31 / Blogg

Island, sier du?

Justin reiser nå rundt i Europa og ferierer sammen med Josh Mehl og Rory Kramer. De var nettopp i Santorini i Hellas og ble i dag formiddag sett på Island. Han landet tydeligvis rundt klokken 12 i Keflavik, der han og guttene dro innom Subway for å kjøpe seg litt mat. Subwayen la faktisk ut på Facebook at Justin hadde bestilt en 12" kalkunbryst-sandwich og en M&M-cookie.
 

Senere hadde de blitt observert kjørende til en turistattraksjon og så dro de tilbake til Keflavik sentrum for å snakke med de lokale som jobbet på en restaurant som het Lemon. Justin hadde spurt dem hvordan det var å bo på Island og om de visste om noen gode plasser å spise på Island. De som jobbet der sa også at Justin ikke ville at det skulle bli tatt bilder av han mens han var der, da han var på ferie. Han nevnte også at han ikke kom til å bli værende i Keflavik, men at han kanskje kom tilbake.

 

 

En time etterpå ble han observert sør på Island, på en bensinstasjon i Selfoss. Der møtte han blant annet en journalist og datteren hans. Intervjuet skulle visst komme ut senere i dag, men så langt har vi ikke sett noe til det. 

 

 

 

Siden Island er et såpass lite land, så har vi sett en rekke med rare nyhetsartikler om hva Justin har foretatt seg mens han har vært på Island. De hadde til og med laget en sak om at Justin gikk på do mens han var på bensinstasjonen og de hadde gått så langt at de la ut bilde av det, som en spøk, haha! 

 

 

Vi vet ikke hvor lenge han blir på Island og eventuelt hvor han reiser neste. Det vi vet så langt er i alle fall at Justin er på Island for å ta bilder sammen med Rory Kramer, som da er den nye videografen til Justin Bieber. Hvis dere har sett litt rundt på Justin sine sosiale medier så er det mye kvalitetsbilder ute å går, og det har vi kun Rory å takke for. Justin hadde tydeligvis også sagt til dattera til journalisten at han skulle være der i to dager før han reiste videre. Vi vet jo alle hvor farlig nært Island er Norge, så kanskje han kommer hit også!

 

Innlegg av Christine Selnes

 

20.09.2015 / 21:52 / Blogg

What Do You Mean, Ariana Grande?

Heisann dere!

 

Justin Bieber og Ariana Grande har jo tidligere sunget litt sammen på to av hennes konserter i løpet av "Honeymoon-turnéen". På disse to konsertene har Justin vært med og sunget The Weeknd sin del av "Love Me Harder" og så sang Justin et par av sine egne sanger. Denne gangen var Justin dessverre ikke tilstede på konserten til Ariana, men hun framførte allikevel en mash-up av noe slag, der hun rett og slett sang med til Justin's nye singel "What Do You Mean?" Ut i fra det jeg har forstått sang hun "One Last Time" først og så gikk det over i "What Do You Mean" rett etterpå. 

 

 

En video publisert av Ariana Grande (@arianagrande)

 

 


 

Jeg vet også at videoen under gikk rundt på Twitter for rundt en uke siden, der Sam Tsui og Casey Breves hadde laget en mash up av nettopp disse to sangene. I tillegg har jo andre laget en mash up-versjon der de kombinerer sangene.

  

 


 

Hva synes dere? Kunne dere tenke dere en mash-up av Ariana's "One Last Time" og Justin's "What Do You Mean"?

 

Innlegg av Christine Selnes

20.09.2015 / 20:05 / Blogg

Intervju for RTL2 News - Berlin, 15. September

Her har dere et Intervju Justin gjorde for RTL2 News i Berlin: 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 20.09.2015 / 19:26 / Blogg

Justin hos Ellen DeGeneres

Justin besøkte nylig Ellen igjen, og denne episoden ble sendt på TV 15. September.

Under finner dere hele episoden. Det er desværre dårlig kvalitet på videoen. Dere ser Justin's del fra rundt 18:50: 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

20.09.2015 / 18:55 / Blogg

Justin i Hellas

I helgen har Justin vært å se blant annet i Santorini i Hellas. 

 

Han har møtt fans, og jobbet med musikken der nede, og nedenfor har dere bilder fra de siste dagene: 

 

 

 

 

 

 


 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

18.09.2015 / 13:45 / Blogg

Instagram oppdatering

 

Hei alle sammen!

 

 Justin var nylig i Amsterdam der han var sammen med Martin Garrix blant annet.

 Her kommer det noen bilder som er lagt ut den siste tiden av Justin og Martin på Instagram: 

 

 

 

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen 

Redigert av: Karoline Pedersen 

 

17.09.2015 / 23:24 / Blogg

Justin er ikke i UK

Hm.. Nå er det perfekte tidspunktet for Justin å starte med "Where am I"-tweetsene igjen, haha. Han er over alt for tiden, og har vært innom Frankrike, England, Tyskland og nå er han i Amsterdam, som er i Nederland! 

  

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

17.09.2015 / 23:12 / Blogg

VIDEOER: Justin på NRJ i Paris

Innlegg av: Karoline Pedersen 
17.09.2015 / 19:18 / Blogg

Bildedryss (2) fra NRJ i Paris

Her er flere bilder fra da Justin besøkte NRJ i Paris, 16. September:  

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

17.09.2015 / 17:29 / Blogg

Her er Justin nå!

For tiden befinner Justin seg i London, UK. Under finner du bilder fra i dag: 

 
 

 

Han har nå vært i Tyskland, Frankrike og England.. Tar han turen innom Norge også? 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

17.09.2015 / 16:56 / Blogg

Bildedryss fra NRJ i Paris

Bilder fra da Justin besøkte NRJ i Paris i går, 16. September: 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

16.09.2015 / 22:34 / Blogg

EMA Nominasjoner

Justin er nominert i seks kategorier til årets EMA, og du finner dem under: 

 
 

For å stemme enkelt: 

1. Gå inn på http://mtvema.com/vote 

2. Gå inn på en av kategoriene Justin er nominert i. 

3. Trykk på BILDET av Justin.

4. Du kommer nå til en side hvor du kan stemme på alle kategoriene han er nominert i. 

5. SPRE BUDSKAPET! 

6. For å stemme på Biggest fans twitrer dere #EMABiggestFansJustinBieber

7. Anbefaler alle å laste ned EMA appen. 

 

Festen vil gå av stablen i Milano, Italia 25. Oktober! 

 

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

 

 

16.09.2015 / 16:47 / Blogg

Justin er i Paris!

Justin er nå i Paris og skal på et intervju med NRJ klokken 17:00 i lokal tid.  

 

Fans utenfor radiostasjonen i dag: 


 


 

Justin i intervju med Nikos Aliagas for Europe1 i Paris i dag, 16. September. 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

16.09.2015 / 16:41 / Blogg

Justin på NRJ i Berlin

Video fra da Justin var på NRJ i Berlin, tirsdag 15. September: 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

15.09.2015 / 22:15 / Blogg

Justin ute å spiser

Heisann!

Her kommer det noen nye bilder av Justin som er ute å spiser med noen venner av han i Berlin.

  

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

15.09.2015 / 21:45 / Blogg

Bildedryss av Justin i Berlin

Heisann!

Her kommer det noen bilder av Justin som befinner seg rundt om i Berlin og er også på sightseeing.

 

 

 

 

 

 

 

 

Justin på sightseeing:

 

   

Hvordan er følelsen av å ha han såpass nærme Norge?

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

15.09.2015 / 21:32 / Blogg

Instagram

Hei alle sammen!

Da kommer det 2 bilder som er lagt ut av Allison og Dan!

Samme bilde, bare med ulik tekst!

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

15.09.2015 / 21:06 / Blogg

Justin ankommer Berlin

Hei alle sammen!

Da legger jeg ut noen bilder av Justin på flyplassen i Berlin da an ankom Tyskland.

    

 

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

14.09.2015 / 14:32 / Blogg

Velkommen til Europa, Justin!

Heisann! 

 

Justin og crewet har nå tatt seg turen til Europa, og det er vel vi alle kjempe glade for? Er nok ikke bare han som har savnet oss, men vi har savnet han vi også. Han dro fra Las Vegas i natt, og landet i Berlin, Tyskland for rundt 7 timer siden. Ryktene går om at de skal være der fram til onsdag, hvor de drar så til Paris, Frankrike og deretter til Australia. Vi får vel bare håpe han tar turen innom Norge også? Hvem vet, i og med at han i følge ryktene skal være vekke i rundt 1 måned.Vi får vel bare alle krysse fingrene for det.
 Innlegg av:
Mia Davidsen Heidenstrøm

Oppdatert av: Mia Davidsen Heidenstrøm

14.09.2015 / 12:18 / Blogg

Videoer: Justin på Z100

9. September besøkte Justin Z100 New York for et radiointervju, og her har dere flere videoer fra besøker: 

 Innlegg av: Karoline Pedersen 
13.09.2015 / 21:18 / Blogg

Intervju med KISS FM UK

Hør Justin's intervju med radio KISS FM UK nedenfor: 

( Hvis den ikke virker, trykk HER )

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

13.09.2015 / 20:48 / Blogg

Justin på dagklubb i Las Vegas

Justin var på dagklubb i Las Vegas i går 12.09.

 

 

  

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

13.09.2015 / 15:32 / Blogg

Videosamling

Justin har de siste to ukene reist mye rundt og deltatt på talk-shows, radio intervjuer og lignende. Det har da blitt mange videoer å dele med dere, så derfor får dere nå et innlegg med en videosamling.

 

Intimkonsert for Make-A-Wish barn og folk som mistet sine kjære etter 9/11: 

 

Radiointervju med Power 106 Los Angeles, 27. August: 


Radiointervju med 92.3 NOW i NYC, 10. September: 


iHeartRadio, 2. September:


Elvis Duran Show, 28. August: 


MTV Intervju, 29. August: 


103.5 KTU, 9. September: 


Radio Disney, 27. August: 


1 OAK Nightclub, 8. September: 


Innlegg av: Karoline Pedersen 
13.09.2015 / 14:25 / Blogg

Justin på kampen til Floyd Mayweather

Her har dere bilder fra da Justin så kampen til Floyd i går 12.09: 

 
 
 


Innlegg av: Karoline Pedersen 


13.09.2015 / 14:02 / Blogg

TMZ: Justin forsvarer seg mot anklagelse

TMZ skrev nylig en artikkel om et søksmål rettet mot Meek Mill, der Justin og flere skal ha vært anklaget for å være medskyldig.

 

Justin skal ha blitt anklaget for å være medskyldig i skader på opptil 150 000 dollar på en fest holdt av Meek Mill. Khloe Kardashian, Nicki Minaj, Chris Brown og French Montana skal også ha blitt beskyldt for det samme, og Meek Mill skal ha fått et søksmål rettet mot seg. Utleieren av lokalet festen ble holdt på skal ha sagt at Justin ikke var velkommen, men i følge Justin selv var han invitert og skapte ingen skader. Justin skal også ha forsvart de andre som ble anklaget, og sagt at heller ikke de hadde gjort noe galt. Han la til at utleieren sikkert  forsøker å presse ut penger fra kjendisene, og at han ikke ønsket å være innblandet i dette søksmålet. 

  

Innlegg av: Karoline Pedersen 

12.09.2015 / 22:40 / Blogg

Intervju med radio Z100 New York

9. September tok Justin turen innom radio Z100 New York for et intervju! Se det nedenfor.

  

 

 Innlegg av: Karoline Pedersen

12.09.2015 / 17:09 / Blogg

What Do You Mean? slår rekorder verden over!

 

 

 

         Nedenfor kan du se Justin ta i mot prisen for Guinness World Records: 

 

           
Innlegg av: Karoline Pedersen 12.09.2015 / 15:26 / Blogg

Justin overrasket fans i NYC!

Som vi allerede vet hadde Justin en gratiskonsert i NYC for TODAYShow 10.09, og rett etter showet hadde han en liten intimkonsert for Make-A-Wish barn og etterlatte etter terrorangrepet 11.09.2001. Her har dere et klipp fra opptredenen: 

 Innlegg av: Karoline Pedersen  

12.09.2015 / 14:43 / Blogg

Think It Up - bilder

Bilder fra da Justin gjestet Think It Up i går kveld: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her har dere en video med flere bilder: 

 


Innlegg av: Karoline Pedersen 

11.09.2015 / 19:29 / Blogg

Justin the gardener

Her har dere et klipp fra da Justin besøkte Ellen 09/09:

 

 

20. September, kan du se en episode på TV3 som starter 10:00. Der er Justin gjest, men dette er en gammel episode. 
Innlegg av: Karoline Pedersen 11.09.2015 / 19:15 / Blogg

#ThinkItUp

Justin kommer til å delta på Think it up i Los Angeles i dag 11/09. 

 

Think it up er et nytt intiativ fra Entertainment Industry Foundation (EIF) som inviterer skoleelever fra syvende til tolvte klasse til å skape en bedre læringsprosess i Amerika. De ønsker å gi alle elever over hele Amerika en positiv opplevelse i klasserommet, og ønsker da å samle elever og deres lærere til å skape prosjekter som kan forberede de amerikanske elevene på det 21 århundre. Prosjektene som skal skapes skal baseres på elevenes lidenskaper og hjelper hver enkelt elev å nå sine pedagogiske mål. Prosjektene vil medføre strammere kompetanseutvikling som forbereder amerikansk ungdom på livet i den videregående skolen, samt hjelpe de med å bane vei for karriere suksess, uavhengig av hvilken retning de velger. 

 

Sendingen Justin skal delta på i kveld er et veldedighetsarrangament og sendes desværre ikke i Norge.  

Innlegg av: Karoline Pedersen 

11.09.2015 / 12:26 / Blogg

Justin opptrer på TODAYShow - Videoer

Her har dere videoer fra de forskjellige sangene Justin sang på TODAYShow i går. 

 
Innlegg av: Karoline Pedersen 
Oppdatert av: Mia Davidsen Heidenstrøm

 

11.09.2015 / 12:21 / Blogg

Gratiskonsert i NYC - bildedryss

 

Gleder vi oss til å se han holde store konserter snart, eller?

 

Her har dere noen bilder fra Justin's opptreden forleden på Today's Show:

 

 

 

 


 

 

 


 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

Oppdatert av: Mia Davidsen Heidenstrøm

11.09.2015 / 12:07 / Blogg

Justin på TODAYShow - Intervju

Nå har vi video fra et intervju Justin hadde med TODAYShow i tilknytting til hans gratiskonsert forleden! 

 

 

Og som vi ser er blondinen vår tilbake! hmm.. Hva mener dere om det? Hot or not

 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

Oppdatert av: Mia Davidsen Heidenstrøm

10.09.2015 / 08:43 / Blogg

"Are you always this wierd?"

Hei, og god torsdags morgen! Jeg er så utrolig glad for å være tilbake på bloggen, og er virkelig klar for å få dette til å funke igjen. 

 

Justin er for tiden i New York, som dere sikkert allerede vet. I dag skal han opptre på Today's Show, der han skal opptre med "What Do You Mean". Vedlagt kan du se video fra da Justin var på Radio Disney her om dagen. Han er så fin, jeg dåner.

 

 

Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm

Oppdatert av: Rano Akbar

09.09.2015 / 18:53 / Blogg

Gratiskonsert!

 

 I morgen skal Justin spille gratiskonsert på Plaza i New York City! Dette er vi veldig spent på. 

 

Følg med på bloggen for oppdateringer som videoer, bilder og lignende. 

 

Innlegg av: Karoline Pedersen 

Oppdatert av: Rano Akbar

09.09.2015 / 18:34 / Blogg

Justin hos Ellen - Bildedryss

 Justin besøkte Ellen DeGeneres i går 08.september. Her kan dere se bilder fra hendelsen:

 

 

 

 


 Innlegg av: Karoline Pedersen 

Oppdatert av: Rano Akbar

09.09.2015 / 17:15 / Blogg

What Do You Mean - Acoustic

Hei alle sammen!

Under finner dere Justin som synger "What do you mean" akustisk! Den er nydelig!

 

 


Hva syntes dere om denne versjonen?

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

31.08.2015 / 11:33 / Blogg

Justin sitt nye album kommer 13.november

I følge Billboard blir Justin sitt nye album lansert den 13.november. Dette har vært rykter utrolig lenge og spekulasjoner. Det som kanskje kan være en bekreftelse på ryktene er at Ryan Good og Scrappy (Fra Justin sitt crew) har selv retweetet artikkelen som Billboard skrev. Er dette et hint på at albumet kanskje kommer ut 13.november? 

 Kilder: Billboard.com

 

Med nytt album er jo det sannsynligvis en ny turné! 

 

Innlegg av: Rano Akbar

31.08.2015 / 11:26 / Blogg

"What Do You Mean" - Musikkvideo!

Heisann dere,

 

Under kan dere se Justin sin nye musikkvideo til den nye låten "What Do You Mean". Se på den og nyt synet!

 

 

Hva syntes dere om musikkvideoen til Justin?

 

Innlegg av: Rano Akbar

28.08.2015 / 15:08 / Blogg

What Do You Mean + ny turné

Heisann!

 

Nå er det en god stund siden bloggen har blitt oppdatert. På grunn av ny lansering av sang, så velger vi å oppdatere. Justin har nå i over en måned promotert for sin sang "What Do You Mean" som ble lansert i dag. Under kan du finne sangen:

 

 

Nå går jo det også masse rykter om at ny turné blir avslørt snart i forbindelse med Justin sitt nye album som kommer snart. I følge nettsiden Justin Bieber Shop Bravadousa, kan man allerede sikre seg tilgang til "pre-sale" konsertbilletter for den amerikanske fansen. Nettsiden finner dere HER. Veldig viktig å være obs på at dette kun gjelder fans i U.S slik at norske fans ikke kan bestille. Men det er likevel et pekepinn på at noe stort og gøy nærmer seg!

 

Foreløpig er det ikke avslørt om Justin kommer til Norge i løpet av neste år. 

 

Gleder vi oss?

 

Innlegg av: Rano Akbar

 

29.07.2015 / 11:19 / Blogg

#BieberOnSeacrest

The moment we have been waiting for may finally be here!

 

Justin la ut for et par dager siden at han kom til å komme med en "big announcement" og nå har han fortalt at han skal på "On Air With Ryan Seacrest". Det kommer på radioen i dag klokken 16.00 og jeg er så klar for hva enn det er han skal si at jeg nesten sprekker. Vi håper jo på ny musikk - kanskje en ny singel eller kanskje en dato for når albumet kommer ut?! Ikke vet jeg, men jeg vet at dette er noe vi ikke kan gå glipp av.

 

 

Siden jeg skal sitte i en bil på tur til Tromsø, så blir jeg ikke å kunne oppdatere noe her om hva som skjer (men det oppdateres by the minute på Twitter). Dere kan også høre radiointervjuet på denne livestreamen her: http://m.ustream.tv/channel/danielle-lynne?utm_campaign=t.co&utm_source=ustre.am%2F1q699&utm_medium=social&utm_content=20150729010506


Er vi klare for et nytt album?

 

Innlegg av Christine Selnes

 

 

27.02.2015 / 23:00 / Blogg

#BeliebersLifesaving


 

I forbindelse med Justin Bieber sin 21årsdag, har Julieta (@ifirstdance) og jeg i samarbeid med @JBCrewdotcom laget et #GiveBack-prosjekt. Vi har valgt å samle inn penger til en organisasjon som hjelper hjemløse barn i Los Angeles, California som heter Children's Lifesaving (@ChildrensLife). Dere kan lese mer om selve organisasjonen om dere klikker dere inn på navnet deres.

 

 

VI VIL VELDIG GJERNE AT DERE SKAL VÆRE MED! Justin er jo en av de artistene som gir veldig mye til veldedighet og dermed føler vi at dette prosjektet er perfekt. Minstebeløpet for donasjon er $5, som tilsvarer rundt 40 kroner. Jeg skjønner selvfølgelig at det er noen som ikke kan donere, og det er helt greit. Men dere kan være med da ved å dele linken til donasjonssiden med #BeliebersLifesaving

 

For å komme til donasjonssiden så kan dere klikke dere på et av bildene eller klikke dere inn HER. Hvis dere har spørsmål, send meg en tweet på @ChristineSelnes og så skal jeg hjelpe dere så godt jeg kan!

 


Så mens jeg er her - NYE DELER AV THE IMPOSSIBLE KOMMER! Jeg ble litt opptatt med bursdag og skolearbeid en liten stund! Jeg skal også prøve meg på et maraton om ikke lenge, da jeg ser at det er ønsker om det :) JEG HAR IKKE GLEMT DERE OG I LOVE YOU ♥

 

Innlegg av Christine Selnes

05.02.2015 / 17:59 / Blogg

Justin på Ellen, IGJEN

Heihei!

 

I går var Justin på The Ellen Degeneres Show, IGJEN. For andre gang på 1 uke. Dette låter virkelig bra, blir så utrolig stolt over Justin, hva han faktisk klarer hvis han bare vil. Og det å se at han storkoser seg er en veldig god følelse. Han var veldig nervøs sist gang, men jeg ser nå at han ikke så nervøs ut i det hele tatt. Nå er jeg bare enda mer klar for ny musikk. 

 

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

02.02.2015 / 19:07 / Blogg

"Surprise! It's Justin Bieber"

Hei dere!

 

Siden jeg faktisk var inne på bloggen, kunne jeg like så godt blogge om noe som gjorde meg kjempe glad forrige uke. For på onsdag, så var selveste Justin Bieber, vår gullgutt tilbake på Ellen etter en del år. Det er faktisk en god stund siden han har vært på TV - så han var en del nervøs, men jeg er så stolt av han, ååå!! Grunnen til at han var gjest på Ellen, var jo selvfølgelig fordi det var hennes bursdag, og jeg er glad at han tok denne muligheten - for å kunne beklage for ting og slik.

  

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

02.02.2015 / 17:03 / Blogg

Nei, vi har ikke sluttet å blogge

Heisann!

 

Jeg ser noen av dere lurer på hva som skjer med JDBNorway, om vi har sluttet, eller i det hele tatt hvorfor vi ikke blogger. Og nei, vi har ikke sluttet. Det er bare synd å si dette, men vi alle har vokst fra bloggen - vi har andre ting å prioritere. Jeg (Mia) har lite tid til meg selv, og sitter sjeldent foran pcen, og om jeg gjør så ser jeg på serier. Skole har tatt over livet mitt, og fritiden går til lekser og det å være med venner. De andre er jo en del år eldre enn meg, og jeg ser jo da at når jeg ikke har tid så har iallefall ikke de tid.

 

Jeg håper virkelig vi får til å komme tilbake til rutiner så kjapt så mulig, for det er jo trist at bloggen faller fra hverandre..

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

29.12.2014 / 14:46 / Blogg

Justin i New York City

Hei loves!

 

Har dere hatt en fin jul? Det har iallefall jeg, og jeg gleder meg skikkelig til nyttårsaften nå! Justin tilbrakte julen med familien i Canada, og har de siste dagene vært i New York City med blant annet Alfredo, og Hayley Baldwin. Hayley bor i NY, og hun bekreftet på Twitter at hun ikke hadde med seg Justin hjem som alle trodde. Han har vært aktiv på både Twitter, Shots, Instagram, Vine og Fahlo, og det virker som han har det veldig gøy i NY.

 

I går møtte han en del fans, hvor han også skatet for de. Av noen videoer jeg så på Vine, så det ikke ut som Justin klarte triksene med det første, men når han endelig fikk det til ble han kjempe fornøyd og spurte iallefall en fan etterpå om hun hadde sett han gjøre trikset. Jeg vil nå poste noen bilder og videoer fra de siste dagene, men ikke alt selvfølgelig.

 
Jeg var å leste på Twitter når de over her møtte Justin, og han gutten hadde skrevet Justin var skikkelig frekk osv, mens hun ene hadde svart han og sa at han måtte slutte å sette ut ryktet osv (er ikke helt sikker på om det var helt sånn). De sa Justin var veldig hyggelig, fordi han egentlig ikke hadde tid til å ta bilde men valgte da at de skulle få et gruppebilde. 

 

alfredoflores: Selfie stick247PAPSTV: When u finally land that trick 🙌 .@justinbieber @diggzyphotos Great job JB

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

15.12.2014 / 17:43 / Blogg

Justin i kirka

Hei!

 

I går var Justin i kirka i Seattle, Washington. Han var med bl.a. Hailey Baldwin som han har brukt mye tid sammen med i det siste. Men hun har bekreftet at de bare er veldig gode venner.

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

11.12.2014 / 20:10 / Blogg

Justin og det nye huset

Heihei,

 

Justin har nå flyttet på nytt, og befinner seg i et nytt hus i nydelige omgivelser i Hollywood Hills. Jeg er fortsatt usikker på om han har kjøpt det eller om han leier, men det virker som at han har kjøpt det. Prisen for huset er på rundt 10 millioner kroner, som da tilsvarer rundt 60 millioner kroner. 

 

Huset er designet av Jeffrey og Rochelle av Mills Studio og stod ferdig i 2007. Det inneholder fem soverom, åtte bad, et supermoderne gourmetkjøkken, privat kinosal, barområde og et massasjerom, i tillegg til to andre stueområder. Den store stua har glassvegger som kan trekkes helt tilbake slik at det blir åpent ut mot et nydelig terrasseområdet og utsikt over Lake Hollywood. Den har også en såkalt flytende spisestue som også åpner til nydelig utsikt, og det er flere oppholdsområder rundt huset med blant annet inngjerede hager og en terrasse med himmelutsikt. Hovedsoverommet har også et spa-bad med fantastisk utsikt. Hele eiendommen er på 9385 square feet, som da tilsvarer rundt 871 kvadratmeter - som selvfølgelig er GIGANTISK! 

 

Vi får i alle fall håpe at Justin husker eller at han ser hvor de forskjellige glassveggene er. Vi vet vel alle hvordan forhold han har til glassvegger, haha! Jeg kan jo også nevne at bildene som Nick Onken tok av Justin var tatt utenfor huset hans.

 

Innlegg av Christine Selnes

 

11.12.2014 / 13:39 / Blogg

Nytt album? Ny tour?

Heisann dere,

 

så jeg beklager for at det ikke har kommet noen deler av The Impossible de to siste dagene. Men det er på grunn av eksamen og det må prioriteres, og så får dere bare holde ut til i begynnelsen av neste uke fordi da er jeg ferdig. Noen som er interessert i maraton en av dagene kanskje?

 

Grunnen for dette innlegget er fordi Justin møtte noen fans her om dagen, der han faktisk avslørte litt om det nye albumet og en ny tour. Beliebers fikk vite at den kvelden hadde han spilt inn det som kom til å bli den nye singelen hans, og at selve albumet sannsynligvis kom ut i april. Deretter snakket han om at en ny tour kom til å komme i mai. I mean, CAN YOU BELIEBE IT? :D

  

Jeg skal prøve å ikke ødelegge gleden over denne fantastiske nyheten, men realistisk sett så regner jeg sterkt med at touren da kommer til Norge en gang i 2016 og at den starter en gang i slutten av 2015! Billettene til Believe Tour ble jo solgt sommeren før han kom til Norge, og han var her i april. I tillegg så er det jo alt det praktiske rundt en faktisk tour. Jeg håper jo at Justin promoterer det nye albumet og da dukker opp på en rekke eventer i løpet av hele 2015 - og jeg vet at hvis det er noe jeg elsker, så er det YouTube-videoer av liveshow! Hvem vet - kanskje 2015 også er året for at Justin mottar en Grammy?

 

En ting er i hvertfall sikkert - jeg gleder meg helt sinnsykt mye til at Justin kommer tilbake med ny musikk og ny tour. 2015 kommer definitivt til å være året for Beliebers! Og hvem vet? Kanskje vi møtes på konserten? Eller kanskje noen av dere skal på Ariana Grande i mai?! :D

 

Innlegg av Christine Selnes

10.12.2014 / 18:30 / Blogg

#blondebieber

Heisann dere,

 

jeg fikk et spørsmål i kommentarfeltet, der leseren lurte på om Justin hadde farget håret. Svaret er yes, indeed. Justin kom ut av en frisørsalong med blondt, nærmest hvitt hår her om dagen, og ryktene svirret i forhold til hva i Guds navn han hadde gjort. I går møtte Justin noen fans og da var det en av dem som spurte Justin hvorfor han hadde farget håret. Svaret til Justin var at han kjedet seg

  

 

Dere husker vel når Justin pleide å bleke håret sitt hver sommer. Han var vel gått tilbake til det, tenker jeg. Bare at det var på vinteren, haha!

 

Så hva tenker dere om Justin sin nye hårfarge?

 

Innlegg av Christine Selnes

18.11.2014 / 18:36 / Blogg

Vi tar pause

Heisann kjære lesere,

 

Som dere kanskje har merket har bloggingen vært svært av og på de siste ukene. Dette er fordi vi som er bak bloggen rett og slett ikke har tid. Vi mangler motivasjon og tid til å fortsette med dette. Vi har derfor bestemt oss felles for at vi tar oss en pause fram til det skjer noe gøye greier! For eksempel hvis det blir avslørt nytt album, eller kanskje turné? Virker som Justin er ferdig med ferie, så det er vel ikke så lenge igjen til vi kommer tilbake heller. :-) Historie kan det være det blir en fortsettelse av i mellomtiden! Vi kommer sterkt tilbake så straks vi har noe litt interessant å blogge om.

 

 

Håper ellers dere får en super uke videre!

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

12.11.2014 / 11:50 / Blogg

#HomeToMama

Hey loves!

 

Alle bak bloggen er veldig, veldig opptatte for tiden. Og jeg har en sånn maratonuke gående der jeg absolutt nesten ikke har tid til å sove. Jeg er i alle fall tilbake fra og med fredag/lørdag, og kanskje allerede i neste uke kan vi begynne med The Impossible igjen. Jeg kommer til å gi beskjed via Twitter/Facebook om når Sesong 2 av The Impossible kommer ut, så jeg anbefaler at dere følger oss på @JDBNorwayNews og liker Facebooksiden vår "JDBNorway.blogg.no" for det :) 

 

MEN over til det viktigste - Justin og Cody kom ut med den første sangen fra prosjektet de har jobbet med, og jeg begynte nesten å gråte når jeg hørte på den i morges. Jeg har rett og slett ikke ord for hvor utrolig perfekt denne sangen er. Alt fra stemmene til Justin og Cody til gitarspillingen til teksten til ja.. Alt. Den ble delt på Fahlo, men under ligger YouTube-videoen! Og jeg anbefaler at dere anbefaler den videre til alle. Ingen kommer til å tro at det er Justin og Cody som har laget denne. #MassiveHit

 

 

Innlegg av Christine Selnes

07.11.2014 / 16:31 / Blogg

Jelena - The Heart Want What It Wants?

God fredag, dere :)

 

Som Mia skrev i går, så har hun tatt en pause en liten stund nå og de andre jentene er veldig opptatte med skole og jobb og sånn. Jeg har tatt en pause denne uken på grunn av jobb, praksis, innleveringer og så ble jeg matforgiftet i går. Det har vært litt greit å få en pause, men jeg kommer tilbake sterkere i neste uke forhåpentligvis! 

 

Det har "heldigvis" ikke vært mange oppdateringer fra Justin sin side, da han har vært på en eller annen religiøs reise sammen med Judah Smith og pastor Carl Lentz. Justin er foreløpig i New York City igjen, og vi vet egentlig ikke hva han gjør der enda. Men det var noen som lurte på om vi kunne snakke om Jelena og den nye musikkvideoen til Selena Gomez, så da tenkte jeg å "trekke meg ut av pausen" og skrive ned noen ord til dere. 

  

 

Regner med de fleste har fått med seg videoen? Den starter jo med at Selena snakker og man kan tydelig høre i stemmen hennes at hun gråter. I intervjuet med Ryan Seacrest så forteller hun at produksjonsteamet hadde tapet en mikrofon under et bord inne på et rom, og så hadde Selena gått inn der og snakket til seg selv i speilet. Noe av det hun sa passet perfekt inn i videoen og det var derfor de valgte å ta det med. Selve musikkvidoen er en blanding av at Selena synger inn i kameraet med tårer i øynene og scener der hun og en gutt i videoen er på en fest og når de er hjemme. Selve videoen, i min mening, er noe av det fineste jeg har sett på lenge. Den er så ekte og så sårbar, og den viser jo Selena sin side av alt det som har skjedd mellom henne og Justin. Ja, for sangen er jo om Justin Bieber. Det var det vel ingen som tvilte på?!

 

Det er i alle fall viktig å poengtere at videoen ble spilt inn for over et år siden, og da kan jeg tenke meg at det var rundt den tiden når Justin gav ut Journals. Videoen og sangen skulle også komme ut på tre forskjellige tidspunkt, men forandringer i livet til Selena gjorde sånn at de måtte utsette det. 

 

 

I intervjuet over fra "On Air With Ryan Seacrest" så snakker Selena om forholdet hennes med Justin Bieber. Hun sier blant annet at det hun tror som er det største problemet som hun har hatt og som Justin har hatt er spørsmålet om identitet. Selena prøvde å finne ut hva hun gjorde og hva det var hun holdt på med, og det kan man vel si at Justin også har gjort. Selena fortsetter med å fortelle at det hele tiden skjedde forandringer både professjonelt og privat for hennes del, og at både hun og Justin tok noen valg som ikke var de smarteste eller de beste. Men hun føler at de to gikk igjennom den forandringen for at de to skulle bli bedre versjon av seg selv.

 

Selena sier også at Justin har sett videoen og hørt sangen, og Justin mente sangen var nydelig. Hun innrømmer at det kanskje var vanskelig for han først, og at han var ganske sjalu på den gutten i videoen. Musikk er jo en form for å uttrykke seg selv, og Justin gav jo ut nesten et helt album som var ganske følsomt og sårbart, og helt ulikt det han hadde gitt ut før. Det sies jo at musikk er også den uttrykksformen som kan forklare mange av de følelsene man selv sitter med. Jeg kan tenke meg at mange av dere bytter ut sanger på spillelista deres på spotify eller på iTunes, fordi humøret forandrer seg eller man opplever noe nytt som krever en ny måte å forklare følelsene deres på. Og det er på mange måter det Selena gjør med denne sangen. Den er ærlig og forklarer hva hun har gått igjennom, men den kan lett overføres til andre mennesker som har gått igjennom noe av det samme eller går igjennom det akkurat nå.

 

I begynnelsen av videoen så hører man Selena snakke og da sier hun: "Når jeg var på scenen og tenkte på [Justin Bieber]. Jeg kjenner han og jeg kjenner hjertet hans, og jeg vet hva han ikke ville gjort for å såre meg. Men jeg skjønte ikke at jeg følte meg så trygg på meg selv og så bra om meg selv og at det kunne bli fullstendig knust av en ting, av noe så dumt. Men så fikk han meg til å føle meg gal (eller dum) og få meg til å føle at det er min feil. Jeg hadde det vondt.." Denne dialogen varte egentlig i 5 minutter, men vi får bare høre sekunder og Selena sier at resten ikke finnes lengre nå. Videoen i seg selv reflekterer også det hun selv følte og tenkte på den tiden. Alt hun så var svart og hvitt, og hun klarte ikke å få kontroll på det hun tenkte og følte. Og jeg tror at i mange forhold så er det sånn, nettopp fordi logikken (hjernen) blir lagt lokk på og hjertet får en større motstandskraft. Man klarer ikke å tenke rasjonelt eller normalt fordi kjærligheten er så sterk og da er det vanskelig å skjønne hva det egentlig er som foregår. "The heart wants what it wants", rett og slett. Og det er faktisk sånn i alt for mange situasjoner.

 Når Ryan da spør Selena om hvordan det er mellom dem nå, så sier Selena: "Jeg støtter han. Og jeg tror jeg alltid kommer til å gjøre det. Jeg er lei meg når han er lei seg, jeg er glad når han er glad. Jeg vil ikke at noe fælt skal skje med han. Det sårer meg. Men det er alt." Jeg tror man med rimelig stor sikkerhet kan tolke dette som at Justin og Selena ikke lengre er en ting, og spesielt siden Selena uttrykker at det er et lukket kapittel og hun er klar for å begynne på et nytt. Jeg får daglig (!!) spørsmål om dette temaet og jeg svarer omtrent det samme hver eneste gang: "Jeg vet ikke hva som skjer mellom Selena og Justin. Det er kun de som vet det og jeg velger å la det forbli sånn." Og det er vel nettopp fordi jeg vet nøyaktig hvor vanskelig og hvor sårt og hvor vondt det kan være å ville få ting til å fungere. Og at uansett hvor hardt man prøver og uansett hvor mye man vil, så går det av og til bare ikke. Logikken, hjernen og den rasjonelle delen av deg tar deg alltid igjen, og man må ta mange vanskelige valg. Jeg tror helt ærlig at grunnen til at Justin og Selena har vært så mye opp og ned og fram og tilbake de siste to årene er nettopp fordi de er ufattelig glad i hverandre og de bryr seg om hverandre. De kjenner hverandre på en sånn måte som vi ikke forstår eller vet om, og det er det som gjør at de to fortsatt snakker sammen. Det er et bånd og en tilknytning som man kanskje kun forstår om man har opplevd det selv eller får informasjonen rett fra kilden. Og det er en sår situasjon og det er vanskelig å se alle sidene mens man står midt opp i det. Og jeg tror at denne videoen er et klart bevis på akkurat det.

 

Justin har jo i det siste året tatt en del dårlige valg, og han har måtte takle en del konsekvenser for det han har gjort. Han som alle andre mennesker må igjennom det og det er helt greit, fordi det er menneskelig å gjøre feil. Jeg tror at Justin har hatt det like tungt som Selena i forhold til det som skjer og har skjedd mellom de to, og jeg tror at både Selena og Justin har hatt vanskeligheter med å se alle sider med forholdet som de to hadde/har. Jeg tror også at dette forholdet har gjort både Selena og Justin til sterkere mennesker og at uansett hva som skjer i framtiden, så kommer de til å ha et spesielt forhold. Om de kommer til å bli sammen igjen, jeg vet ikke. Men jeg mener at "if it's meant to be, it will be." Så lenge Justin har det bra og er lykkelig, så er det faktisk det som betyr noe.

 


Skriv gjerne deres tanker rundt videoen og dette med Jelena i kommentarfeltet. Jeg lover å være aktiv der og svare på spørsmål eller kommentarer i løpet av dagen. Ha en god helg ♥

 

Innlegg av Christine Selnes.

03.11.2014 / 12:25 / Blogg

Flere bilder av Bieber på basketkampen

Heisann dere,

 

det har kommet ut nye bilder fra når Justin var på basketkampen mellom Cleveland Cavaliers og New York Knicks. Men før dere ser igjennom de nye bildene, la oss bare bruke noen minutter på å snakke om dette bildet her:

 

 

Jeg klarer virkelig ikke å slutte å smile når jeg ser det. Jeg vet ikke om det er fordi jeg tror han holder på å le seg ihjel av noe eller at man bare.. Jeg aner ikke hva han holder på med! På det bildet så får jeg veldig fetus-justin-følelse om dere skjønner hva jeg mener. Helledussan altså! Creds til whoever som tok det bildet. *klapp på skuldra*

  

Innlegg av Christine Selnes

03.11.2014 / 10:51 / Blogg

Justin med fans på basketkampen

Heisann,

 

Justin er visst skikkelig på reisefot denne uken. Nå har han blitt observert i en kirke i Rhode Island, som da ligger litt nord for New York City. På oppdateringssiden så har Justin gått litt under radaren i helgen, og det har ikke skjedd så veldig mye. Det virker i alle fall som at Justin er på en eller annen religiøs ferd og da gjør det egentlig ingenting om han ikke er ute og blir tatt bilde av hele tiden.

 

Justin møtte noen fans etter basketkampen mellom Cleveland Cavaliers og New York Knicks på torsdags ettermiddag/kveld. Dagen etterpå eller samme kvelden dro han rett til Toronto og var sammen med familien. Det var veldig mye oppdateringer fra søndag til fredag, men vi vet jo at når Justin drar hjem til familien sin så er det lite paparazzibilder og møte med fans. Han liker jo å holde lav profil når han er hjemme. Men gladnyheten er jo at han alltid er på sosiale medier da!

 

Åh, ja.. Glemte jeg å nevne at Justin faktisk var på Snapchat storyen "#23 Returns Home"? Det første bildet er derifra og det var også en video der! Noen som fikk det med seg kanskje?

 

 

Innlegg av Christine Selnes

02.11.2014 / 20:00 / Blogg

Privat Twitterkonto?

Heihei dere!

 

Jaaa.. Så dette tok vel litt lengre tid enn jeg trodde det skulle ta. Jeg fant nemlig ikke det jeg trengte i utgangspunktet, så da måtte jeg sette meg ned og google noe fryktelig for å finne det (fordi jeg visste at det fantes EN eller ANNEN plass!). Men jeg skal altså ta for meg dette med de "private kontoene" som Justin tydeligvis hadde eller har eller hva det er han der fyren driver med. Det har uansett vært mye snakk om denne private Twitterkontoen som la seg under navnet @prankxy. Det sies at denne kontoen legger ut info og sånt før @justinbieber gjør det. Jeg har selv fulgt disse kontoene og prøvd å lage en egen mening om de er falske eller ekte. Og basert på det jeg har funnet, så skal jeg prøve så godt jeg kan å forklare.

 

Alle bildene brukt i dette innlegget er linker som dere kan trykke på for å komme inn på de forskjellige sidene!

 

 

@prankxy-kontoen er deaktivert eller "saved", men han er aktiv på en annen som går under @yosirbizzle. Men uansett hvilket navn han vil gå under, så er konklusjonen uansett den samme: Justin har INGEN private Twitterkontoer og han har ingen andre privatkontoer heller!

 


 

Så da er jo spørsmålet, hvordan vet jeg det? Jo, som sagt så har jeg fulgt disse kontoene og da Pankxy spesielt det siste året. Prankxy har delt snapchatten sin, facebooken sin, soundclouden og han har andre "backup"-kontoer som "imsirbizzl" (som nå er byttet til "imsirhat" og som nå ikke eksisterer i det hele tatt). Prankxy påstår, forklarer og "beviser" at han er Justin på mange områder og blir veldig fort oppgitt hvis han får mye hat. Og jeg var faktisk en av de som trodde det var Justin, fordi han la jo ut bilder, snakket med Beliebere på Skype og han fulgte av og til Beliebere fra den offisielle kontoen, etter at han hadde sagt han skulle gjøre det fra Prankxy. Det sies også at Justin Bieber selv (fra den offisielle kontoen) fulgte Prankxy på Twitter, men Prankxy fulgte aldri Justin tilbake. 

 

 

Like før jul i fjor, holdt Prankxy Twitcam. Dette var alltid tidlig-tidlig på morgenen, men siden jeg uansett måtte stå opp mellom fire og halv sju, så lasta jeg ned appen og prøvde å høre på Prankxy. Jeg tenkte nemlig at hvis det var noe man absolutt ikke kunne fake, uansett hvor hardt man prøver og uansett hvor mange ganger man beviser det, så er det stemmen. Den ene gangen på Twitcam sa han ikke så mye, og hvis han sa noe så var det "like.. yeah.. like" og en annen gang snakka han om "unicorns" og "frogs" og i det hele tatt. Dermed var det vanskelig å finne ut helt hvordan stemmen hans var. Noen uker senere delte han Facebooken sin, og lillesøstra mi, Tonje, fikk faktisk til å bli venn med han! Noen uker senere igjen, la han ut et lydklipp på Facebooken sin og Tonje ringte meg og alt hun gjorde var å le. Det hørtes ikke ut som Justin i det hele tatt. Kontoen og klippet er selvfølgelig borte...

 

 

Så noen uker senere la Prankxy ut noe på Sounclouden sin (umburnt), der han forklarte at han skulle lese "dirty fanfictions". Og da var det min tur til å le. Prankxy har samme klang i stemmen som Justin, og han må ha øvd på latteren til Justin eller noe, MEN det var en ting han ikke kunne gjemme. Den markerte meksikanske aksenten. Sist jeg sjekket, og jeg har ikke vært Belieber lenge, så har ikke Justin en meksikansk aksent. Han har en veldig Canadisk/Amerikansk aksent og han drar ikke på ordene slik Prankxy gjør. Og han mumler ikke så mye og han sier heller ikke "like" så utrolig mye.

 

 

Klippet under her er fra når han snakker om Gas Pedal-sangen og da hører dere hvor utrolig merkelig stemmen hans er. Han sier blant annet at han hater Gas Pedal-sangen og når han da synger "gas pedal, gas pedal" på Soundcloud versus når Justin Bieber selv synger "gas pedal" i selve sangen Justin har covret, så kan dere høre forskjellen! Og hvis dere hører nøye etter i begynnelsen når Prankxy sier "Justin", så er det ja... Aksenten er så markert meksikansk at jeg faktisk ikke vet hva jeg skal si..

 

 

Prankxy skryter jo også av at han legger ut ting før "Justin selv gjør det", så jeg begynte å følge med på det. Og noen ganger gjorde han det. Kanskje.. Jeg klarte aldri helt å bestemme meg, fordi det var alltid snakk om et par sekunder. Hvis noen av dere har sett et bilde som Prankxy har lagt ut på Instagram eller Twitter som IKKE finnes noen andre plasser - da kan diskusjonen bli en annen. Men Prankxy la aldri ut nye bilder. I tillegg fulgte jeg han lenge på Snapchat, og der la han ut bilder fra ting han hadde vært med på. Det kunne virkelig se ut som at det var han som hadde tatt bildene, men når de alltid dukket opp på andre sosiale medier og sånn, så var det bare en logisk forklaring; en app som lar deg laste opp bilder til Snapchat fra kamerarullen. Try harder, Prankxy.

 

Justin var i Los Angeles (kanskje Beverly Hills siden han har en leilighet der) på den tiden denne tweeten ble skrevet!

 

Og sist, men ikke minst - så er det den greia med at Prankxy hele tiden hadde "location" på Twitteren sin. Det har han på "yosirbizzle" også. De stemte hver eneste gang, men Prankxy tweetet aldri før etter at vi andre visste hvor Justin var. Og det kan forklares med at det finnes en nettside som heter "Please Don't Stalk Me" som lar deg bruke uansett hvilket sted i verden å tweete fra. Du kan altså tweete "Vacay :)" mens du sitter i kalde Norge, men det kommer opp at du er i eksotiske Hawaii i USA på Twitter. 

 

 

Nå.. Jeg kan skjønne at veldig mange har lyst til å tro at de har skypet med Justin og at de får svar fra Justin på disse private kontoene. Men disse tidene Prankxy var pålogget og skrev til fansen var helt merkelige tidspunkt og det gir ingen mening at Justin skal bruke flere timer av natta eller dagen på å snakke med fansen på en konto som ikke er den offisielle. Jeg tror Justin har mer enn nok å gjøre både når han er på turneé og når han har fri, til å faktisk snakke om enhjørninger og frosker og i det hele tatt på Twitcam. Ja, ikke for å nevne at han aldri brukte webcam på hverken skype eller twitcam. Justin kan kanskje ikke croppe profilbildene sine, men han kan da for guds skyld slå på et webcamera! Og kontoene til Prankxy (ja, alle tre-fire-fem) ble deaktivert eller låst i begynnelsen av august. Dette var like etter at flere fans begynte å tweete om han og fortelle verden at Prankxy ikke var Justin. Han svarte til og med meg på en av tweetene, og jeg har brukt tre timer nå på å lete etter screenshoten av det, men det har dessverre blitt borte.

 

For noen av dere så kan kanskje dette høres ut som at jeg bare ikke tror på det, og at jeg finner på unnskyldninger for at Prankxy ikke er Justin. Så hvis dere ikke tror på meg, så kan dere kanskje tro på Pattie:

 

 


 

Hva tenker dere om saken? Skriv mer enn gjerne i kommentarfeltet hva dine meninger er!!

 

Innlegg av Christine Selnes

02.11.2014 / 18:30 / Blogg

Justin på basketkamp med Usher

Heisann,

 

på torsdag var Justin på åpningskampen til Cleveland Cavaliers. De spilte mot New York Knicks, og denne kampen var Lebron sin "homecoming game". LeBron er jo en basketballegende, så når han da skulle spille kamp så møtte det opp en mengde kjendiser. Blant dem var Spike Lee, Kendrick Lamar, Kevin Hart, David Beckham, Joe Haden og Johnny Manziel.

 

Justin satt sammen med Usher på kampen, og Usher var faktisk den som sang nasjonalsangen til USA før kampen. Kameraene viste Justin ved flere anledninger, og den ene gangen buet publikum. Da dro Usher Justin inn til en klem. Jeg synes at uansett hva noen gjør eller hvem de er eller hva de har gjort, så er det INGEN som fortjener å bli buet av flere tusen mennesker. Og av og til så kunne jeg ønske at de som buet, ble buet på selv!! Uansett, det så ut som at Justin koste seg på kampen med nachoskåla hans!

 

 

October 30: Gif of Justin at the Cleveland Cavaliers vs. New York Knicks game in Cleveland, Ohio.

 


 

steve_os: Your boy Justin Bieber at the Knicks vs. Cavs game


 

howuseeit: Courtside @justinbieber @michaelstrahan #CavsOpener


 

TaylorCutFilms: We out here! @justinbieber @Usher @michaelstrahan #Cavsopener #AllForCLE


 

betsystone06: Justin Bieber at the Cavs Home Opener...#CAVS #CLE #justinbieber 

taylorcutfilms: 😏📷 #Courtside #Cavsopener

  

 

 

Innlegg av Christine Selnes

02.11.2014 / 16:30 / Blogg

Justin på Cleveland Bath

Heihei dere,

 

Justin dro fra New York City på torsdags morgen, og dukket opp i Cleveland, Ohio ikke lenge etter. Det var ESPN som først la ut et bilde av Justin, og så var det flere fans som fikk tatt med han. Senere på dagen dro han på åpningskampen til Cleveland Cavaliers.

 

 

ESPNCleveland: LeBron returns & downtown CLE is crawling w/ the the most famous people in the world. Like Justin Bieber in a towel


 

peakwellness: How Adorable is this?!!!! #babytony #justinbieber #sweet # #You want to remember that while you're judging a book, the book is also judging you.
 


 

peakwellness: Dr. Colonello @peakwellness #justinbieber #bieberfan ... This ones for ya @therealcolonello :) #loveourjob
 


 

247papstv: Check out @justinbieber #justinbieber leaving a barber shop in Cleveland today #beliebers
 
 

 

 

ESPNCleveland: Another Bieber spotting at the Ritz!

 

 

Innlegg av Christine Selnes

02.11.2014 / 15:30 / Blogg

Justin med fans i NYC

Heihei,

 

når Justin var å så på leiligheter i Soho, NYC, så var det noen heldige fans som fikk ta bilde sammen med Justin. 247paps var også tilstede og det ser ut som at det var de som tok bildene. To av paparazziene for 247paps fikk faktisk også ta bilde sammen med Justin, og som jeg har sagt tidligere så viser vel disse paparazziene mer respekt for Justin enn andre paparazzier for eksempel. Dere kan følge dem på instagram HER, hvis dere ikke allerede gjør det!

 

247paps fikk også en video av Justin og en fan der han fulgte henne på Shots. Justin hadde bedt henne (jenta i blått) over til bilen og sagt at han ville følge henne. Lucky girl!! På videoen ser dere også at disse paparazziene faktisk hjelper disse Belieberne med å få møte Justin - og det er noe de faktisk gjør hele tiden!

  

  

247papstv: I got to hang out with my brother from another mother @justinbieber #justinbieber I always appreciate you showing love to me and my team , keep doing your thang #weseeyou bro [...]

 

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

02.11.2014 / 14:30 / Blogg

Justin så etter ny leilighet

Heisann dere,

 

på onsdag var Justin rundt i Soho sammen med Hugo. Det skal sies at Justin så på leiligheter rundt om i byen. Under kan dere da se bilder av Justin og Hugo når de forlater en av leilighetsbyggene. Dette var altså etter at Justin hadde vært på Knicks-kampen i rundt 15 minutter!

  

 

Innlegg av Christine Selnes

02.11.2014 / 13:30 / Blogg

Fans utenfor Knicks-kampen

Heihei dere,

 

det er søndag og vi er enda helt i starten av en ny måned! Justin tilbrakte helgen i Toronto, Canada sammen med Jeremy, Jaxon, Jazmyn, Johnny og Sammy. Nå ser det ut som at Justin har dratt til Washington, da han ble sett i en kirke der i går kveld. 

 

Denne uken har jo Justin vært på en aldri så liten ferietur, der han blant annet har vært en del i kirken og bare slappet av hos familien til Carl Lentz. Justin har vært på tre basketballkamper og han har møtt en del fans. Bildene under er fra når han kom ut av Knicks-kampen og ble omringet av skrikende Beliebers. Det var ingen som fikk bilde med Justin, men de aller fleste fikk bilde av Justin. Grunnen til at han ikke tok bilder med fansen var fordi de dyttet på hverandre og han, og når han prøvde å si i fra, så dyttet de bare enda mer. Dette er et klassisk eksempel på hvordan man ikke skal gjøre det. Senere på kvelden var det noen fans og noen paparazzier som fikk tatt bilde med han, og de kommer i et eget innlegg utpå dagen!

 

 

Innlegg av Christine Selnes

01.11.2014 / 19:30 / Blogg

Happy Halloween

.... En dag forseint!

 

Jeg er ikke noe superfan av Halloween, da jeg er dødelig redd for masker, haha! Og da mener jeg jo spesielt de der skumle maskene - og ikke den som Justin hadde på seg i går liksom. Maskene i mitt hode blir liksom så levende og jeg tror liksom at de skal komme etter meg og drepe meg. MEN nok om det, haha!

 

Halloween er jo veldig stort i USA og i Canada, og det virker som om det blir større og større for hvert år i Norge. Poenget er uansett at man skal kle seg ut og så ringe på døra til naboene og si "Trick or treat". Det vanlige er jo å dele ut godteri, selvfølgelig. Mange av husene i USA og Canada tar det skikkelig ut, og lager spøkelseshus og greier. Hvis dere noensinne har sett Halloween på en serie eller en film, så kan jeg garantere dere at det er slik i virkeligheten!

 

Justin har dratt til Toronto i Canada, og han har feiret Halloween sammen med familien sin. Justin var kledd ut som en Power Ranger og han så helt fantastisk ut i det antrekket (om jeg så får si det sjæl). Han var ute sammen med Jaxon og samlet inn godteri, før han, Jeremy, Johnny og Sammy dro ut på en Halloweenfest! Det så ut som at Justin koste seg kjempemasse!

 

 

justinbieber (via Instagram): *ingen tekst* 

johnny (via Shots): *ingen tekst* 

johnny (via Shots): @justinbieber and @sammy getting ready for a fun night #HappyHalloween 

justinbieber (via Shots): #HappyHalloween @jeremybieber @sammy @rebelo

 

 

johnny (via Shots): Heisenberg


 

justinbieber (via Shots): *ingen tekst* (SLETTET)

 


 

Gjorde du noe på Halloween i går?

 

Innlegg av Christine Selnes

 

 

 

01.11.2014 / 18:00 / Blogg

Pizza i New York City

Heihei,

 

på tirsdag var Justin i New York City og kjøpte pizza som han tok med seg i bilen. Han var alene med livvaktene, og paparazzier var selvfølgelig til stede og tok bilder av han. Helt nederst er en video fra når han går ut av pizzasjappa og inn i bilen. Dette var sannsynligvis etter at han hadde vært på 

 


 

 

Innlegg av Christine Selnes

01.11.2014 / 16:00 / Blogg

NY Knicks kamp

Heisann,

 

på onsdag spilte NY Knicks mot Chicago Bulls på hjemmebane i NYC. Justin og Carl Lentz tok turen innom, men det sies at Justin faktisk bare var der inne i rundt 15 minutter før han dro videre. Det virket som om Justin koste seg mens han var der, og på bildene under så kan dere se at Justin hilste på mange og snakket med flere av de som var på kampen.

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

01.11.2014 / 15:00 / Blogg

Shopping på Target

Heihei, dere!

 

Oppdateringene de siste dagene har vært ganske slow på vår side, så nå har jeg samlet alt sammen og dere får det i løpet av dagen/morgendagen :)

 

Justin var på Target i New Jersey på onsdag sammen med pastor Carl Lentz. Target er en sånn alt-mulig-butikk (kan minne litt om Coop Obs, kanskje) der varene er rimeligere enn andre plasser og kvaliteten er faktisk veldig bra. Jeg har noen ting fra Target selv, og er veldig fornøyd. Det er en sånn butikk man bare må innom når man er i USA. Den finnes egentlig overalt og butikkene er alltid gigantiske. Justin kjøpte en videospill der og så møtte han noen fans.

 Når Justin da skulle forlate Target ble han stoppet av flere fans når han satt i bilen. Justin tok ingen bilder med fansen som var utenfor butikken da Carl Lentz sannsynligvis var sammen med han, og Justin mente at det var viktig å vise respekt til Carl Lentz og hans familie. Og dermed ble det ingen bilder på fansen. MEN Justin sa også at hadde det vært alle andre plasser, så skulle Justin tatt seg tid til dem og han sa også "I love you" til de som stod der.

 

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

29.10.2014 / 20:12 / Blogg

Justin via Facebook

 

Hei alle sammen!

 

Justin postet denne videoen på facebook i går. Han har i samarbeid med Adidas NEO både designet og laget sine egne sko som man kan kjøpe. I denne videoen sier Justin at han er på tur inn i studio, og spør oss hvor vi går med skoene!

  

 

Innlegg av Katrine 

29.10.2014 / 19:07 / Blogg

Instagram oppdatering

Hei alle sammen!
Nye oppdateringer fra Justin's instagram. 
 
justinbieber: What matters
@justinbieber: What matters.
justinbieber: Don?t miss what?s right in front of you
@justinbieber: Don't miss what's right in front of you.
justinbieber: Change can start blurry but it get&#8217;s clearer on the journey <a class=#newday" />
@justinbieber: Change can start blurry but it get's clearer on the journey. #newday
Innlegg av Katrine
29.10.2014 / 16:29 / Blogg

Bruker skjerf for veldedighet.

 

Hei alle sammen!

 

Nå som det begynner og gå mot kaldere tider så er vell alle enige om at et skjerf er godt og ha rundt halsen? Man holder seg varm, og et enkelt skjerf kan også hjelpe deg å friske opp antrekket flere hakk! Det har blitt en trend, og nå har også stjernene begynt å følge den! Matalan og Alder Hey Children hospital har åpnet ett fond til barn i USA som trenger hjelp, og de selger derfor skjerf for at de skal få inn penger til fondet. 

 

Skjerfene består i hovedsak av et stort og koselig skjerf, med store tykke blokkbokstaver. Kjendiser som Justin Bieber, Britney Spears og Lea Michele fra GLEE har skaffet seg et skjerf, og de oppfordrer andre til og også støtte saken! 

 

 

justin britney lea

Kilde: Perezhilton.com

 

Innlegg av Katrine

29.10.2014 / 13:55 / Blogg

Flere bilder fra Knickskampen

Heihei,

 

Justin var på en åpen kamp for New York Knick på søndag, og Justin var sammen med to små jenter og pastor Carl Lentz. Under ser dere to HQ bilder av dem.

 

Innlegg av Christine Selnes

29.10.2014 / 12:26 / Blogg

Aire Ancient Baths

Heihei,

 

Justin var innom Aire Ancient Baths i går, som da er en spaavdeling i New York City. Den ligger i nærheten av Hudson River og Brooklyn-brua. Under ser dere da bilder fra når han forlot denne spaavdelingen.

 

 

Innlegg av Christine Selnes

29.10.2014 / 11:00 / Blogg

Justin i Baristaville, New Jersey

God morgen, dere! 

 

Justin er i Glen Ridge, New Jersey, og i går ble han observert utenfor en Ridgewood Avenue Elementary School, som da er en barneskole. Justin var sammen med en pastor med navn Carl Lentz, som da er en av de ledende pastorene i Hillsong Church i New Jersey. De hentet Roman, sønnen til Carl, på skolen og det så ut som at Justin koste seg veldig sammen med disse to. Justin var jo også i kirken på søndag og det var visst i denne kirken at Justin var på, der Carl ledet gudstjenesten.

 

 

 

Carey Reilly har en sønn på samme skole, og hun la ut et innlegg på hjemmesiden sin med bilder av Justin, Carl og Roman. Hun skrev at Justin tydeligvis er på besøk hos Carl og at han da er med på en slags religiøs greie sammen med familien til Carl. Det var også to jenter som stod og ventet på Justin, og de håpet jo selvfølgelig på å få bilde eller autograf av Justin, men han var ikke særlig interessert i det. Jeg leste også en plass at en fan hadde sett Justin og takket han for at han reddet livet hennes. Da hadde Justin takket så utrolig mye og fortsatt med å si at han bare prøvde å være normal og ikke lage noen scene av at han var der. Og det synes jeg man burde respektere. Justin gir mye tid til fansen sin, og det virker som at denne ferien hans til New Jersey er av personlige grunner og at den skal være litt low-key. Jeg synes det er veldig fint at Justin faktisk kan legge vekk alle de ekstravagante tingene som kommer med berømmelsen sin og bare slappe av hos venner akkurat som "oss normale", om dere skjønner!

 

Bildene under er hentet fra Carey Reilly sin hjemmeside. Klikk deg inn på navnet hennes eller bildene under for å komme inn dit.

 

 


Innlegg av Christine Selnes

28.10.2014 / 21:55 / Blogg

Fotoshoot

Hei alle sammen!

Da Justin var i Paris inngikk han offesielt et samarbeid med en kjent motedesigner som heter Karl Lagerfeld. Det er nå blitt lagt ut bilder på instagram og facebook av Justin på en fotoshoot, som tyder på kan ha en sammenheng med sammarbeidet med Karl.

Instagram:

Facebook:

Det ble ikke lagt til noen tekst til bildene.

Men hva syntes dere?

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

28.10.2014 / 19:58 / Blogg

Don't let Instagram define you

Heisann dere,

 

i natt la Justin ut dette sitatet på Instagram. Jeg legger også ved det han skrev til under bildet, da det han skriver er viktig å tenke over.

 

 

Vi lever i en veldig digital verden der likes og kommentarer er noe av det som styrer den sosiale mediaverden. Jeg kjenner jenter som sletter bilder på Instagram eller Facebook hvis de ikke får nok likes, eller som føler de må bruke lang tid på redigere bilder for at bildene skal være "gode nok". Det er viktig å ikke la kommentarer og likes på det man legger ut på sosiale medier, definere deg som person. Mye av det man ser på disse bloggene og kontoene er bare en brøkdel av et som faktisk skjer i et menneske sitt liv. Det å vise at man har det bra, spiser bra, trener nok og kler seg fint er blitt en sånn trend, og det er viktig å huske at de fleste som legger ut alt dette, bare viser andre en brøkdel av livet deres. Alle går igjennom noe, alle har det tungt, alle sliter med sine problemer - ingen er "perfekte". Men det er vel kanskje det som er perfekt, ja - at man er mennesker. Vi gjør feil, vi lærer og vi vokser. Så les over det Justin skrev (jeg oversetter det under bildet) og tenk over det. Dere er alle nydelige og fantastiske på deres måte, og det er utrolig viktig å være glad i seg selv. Og det uansett hvor mange likes eller kommentarer man får på bildene sine!

 

 

justinbieber: For de som ser på noen andre sin Instagram og sier jeg ønsker at mitt liv var sånn. Vit det at ofte er ikke Instagram den folk er men hvem de vil at andre skal tro de er. Jeg velger å ikke la andre definere meg

 

Ikke la andre definere hvem du er. Du er du, og du gjør deg best.

 

 

Innlegg av Christine Selnes

28.10.2014 / 18:45 / Blogg

Alphabet Scarves Campaign

Heihei,

 

et nytt bilde kom ut i dag av at Justin poserer med et skjerf med bokstaven 'J' på. Bildet og skjerfet er for å støtte en kampanje som heter Alphabet Scarves Campaign. Denne kampanjen går ut på å bestille et skjerf med sin bokstav på, og på den måten samle inn penger til Alder Hey Children's Hospital i Liverpool. De har lyst til å bygge et nytt sykehus i Liverpool som skal hete Alder Hey in the Park, og pengene skal gå til en splitter nytt sykehus, forskning og utdanning.

 Justin er ikke den eneste kjendisen som har støttet kampanjen. Sarah Jessica Parker, Britney Spears, Kylie Minogue, Melanie Chisolm, Jessie J, Amanda Holden og Lea Michele er noen av de andre kjendisene som har støttet kampanjen. Det er den engelske klesbutikken Matalan som selger skjerfene, og du kan selvfølgelig også støtte kampanjen. Klikk deg inn HER eller på bildene i dette innlegget om du vil kjøpe et skjerf med din bokstav på. Skjerfene koster £10, altså ca. 106 kr, og frakten kommer da på ca. 42 kr. Så hvis du bestiller et skjerf, så slipper du også å betale toll da varene ikke overstiger 200kr.

 
Innlegg av Christine Selnes

28.10.2014 / 16:51 / Blogg

Video: Justin møter fans i NYC

Heisann dere,

 

en ny video har kommet ut fra 247paps. I videoen kan dere se at Justin møter fans i Meatpacking District i New York City. Justin har nettopp kommet ut fra Catch Restaurant, som serverer sjømat. Dere kan også høre at de ber fansen om å stå på rekke slik at alle får tatt bilde og møtt Justin. Belieberne var rolige og alle fikk muligheten til å møte han.

  

 Innlegg av Christine Selnes

28.10.2014 / 15:27 / Blogg

Justin spiller ball i New Jersey

Heihei,

 

som jeg skrev i innlegget tidligere, så tror jeg Justin er på besøk hos de han var på kampen med. Han var på Knicks-kampen i Madison Square Garden og så tror jeg de var ute å spiste sammen på en restaurant som het Catch Restaurant. På bildene under så kan dere se Justin i New Jersey, hvor han står utenfor det som ser ut som et vanlig hus. Det ser ut som at Justin er i hagen foran huset og spiller football. Hva tror dere at Justin gjør i New Jersey?

  

Innlegg av Christine Selnes

28.10.2014 / 14:04 / Blogg

Justin er i New Jersey

Heisann dere,

 

Justin er i New Jersey sammen med noen venner. Jeg tror faktisk at han er på besøk hos de som han var på kampen sammen med, men jeg er usikker på hvem de er. I går stoppet han i hvertfall innom Smash Burger, og når bildene kom ut i går kveld, så hadde en gjeng Beliebers ringt til Smash Burger og spurt om han fortsatt var der. Det var ikke bare en eller to oppringninger, men opptil flere, haha! På Smash Burger, så var det noen små jenter som fikk møte han og ta bilde med han da :) Lucky girls!

 Innlegg av Christine Selnes
27.10.2014 / 22:42 / Blogg

Flere bilder av Justin som møter fans

Heihei, og god kveld i stugo!

 

Det har kommet flere bilder fra når Justin møtte fans utenfor Madison Square Garden. Der ser dere blant annet at Justin signerer skateboardet til en av guttene. Dere kan også se at fansen var veldig rolige og de ventet tålmodig på tur. Det virket også som at Justin koste seg veldig sammen med dem, og det var utrolig morsomt at han gjorde så mange grimaser sammen med Belieberne!

  

Innlegg av Christine Selnes

27.10.2014 / 20:18 / Blogg

Justin besøkte New Jersey

Heihei,

 

i går var Justin innom en butikk som het Sports Authority i New Jersey. Han var sammen med Hugo og jeg tror dette var like etter at de hadde vært i kirken sammen tidligere samme dag. New Jersey er nabostaten til New York og den skilles vel strengt tatt av en elv. Veien fra det området butikken ligger i, til selve New York City er ikke lange bilturen.

 

 

Innlegg av Christine Selnes

27.10.2014 / 16:47 / Blogg

Paparazzibilder av Justin med fans

Heihei,

 

under ser dere noen paparazzibilder fra når Justin møtte fans. 247paps er jo en av de som kanskje er mer hyggelig av paparazziene, og de hjelper faktisk fans med å møte kjendiser. De la ut bilder av Justin og fansen på Instagram, samt at de la ut en video på IG og på YouTube.

  

  

 

Innlegg av Christine Selnes

27.10.2014 / 15:43 / Blogg

Justin på Ten Goose Boxing Gym

Heisann,

 

på fredag var Justin innom Ten Goose Boxing Gym og trente sammen med Ricky. Justin var der sammen med Lil Za, og som dere ser på bildene så sporter Justin en hvit Calvin Klein-bokser og en shorts som er farget som det mexikanske flagget. Ingen skjorte, men ingen klager heller.. Justin møtte også noen fans der, blant annet en liten gutt som het Mikey. Justin signerte skoene hans og tok bilde med han og familien. 

 

En av de som bokser der har uttalt seg at Justin faktisk har et talent innen boksing, noe som er ganske kult egentlig. Men så vet vi jo også at Justin egentlig kan det aller meste når det kommer til sport og sånn. Når Justin da kommer til Norge igjen, så burde vi utfordre han til å spille håndball, haha! Hva tenker dere om det?

 

  

tengooseboxing_gym: Another Day, Another Dollar!!! Justin representing Mexico #justinbieber #RickyFunez #tengooseboxing @Theworldshero

 

 

Justin Bieber (Via Fahlo): Nice meeting u :) 

k2lamas: Mikey is th Luckiest Kid in the World! Got to meet #justinbieber tonight after his workout. Thank you @tengoose_boxing gym for having us over. And Thank you Justin for being so incredibly cool & signing Mikey's Shoes! #justinbieber #cooldude #minimike #mikey #luckyboy #futurefighter #tengooseboxing #thankyouagainlauren

 

elieseckbach: @tengooseboxing_gym was training Justin Bieber #boxing

 

 

Innlegg av Christine Selnes

27.10.2014 / 14:39 / Blogg

Justin med fans i New York City

Heihei dere,

 

Justin møtte som sagt fans etter Knicks-kampen i Madison Square Garden, og det var mange som fikk ta bilde med han. Det virkert som om fansen var rolig og Justin var i veldig godt humør. Hatten som han hadde på seg holdt på å blåse av ved flere anledninger, så på noen av bildene så kan du se at han holder igjen hatten sin. Justin hadde også tatt tak i armen til en av Belieberne og sagt "I love you" til henne. Han skal også ha signert et skateboard til en av fansen også!

 

Innlegg av Christine Selnes

27.10.2014 / 12:38 / Blogg

Justin på Knicks-kamp

Heihei,

 

Justin var på Knicks-kamp i går sammen med blant annet Hugo. Jeg er litt usikker på hvem andre han var med, men det virket uansett som om han koste seg der. Han hilste på et par av spillerne og en av trenerne. New York Knicks er basketlag i NBA-serien, som da er det ultimate innad basket i USA og Canada spesielt. Kampen ble spilt i Madison Square Garden, og Justin møtte fans utenfor der når kampen var ferdig.

  

nyknicks: .@justinbieber in the house @TheGarden for the #Knicks open scrimmage!

 


 

katela318: Talk about a money shot 🏀🏀🏀  Just caught Carmelo shaking hands with Bieber... 💙👟 @carmeloanthony @justinbieber

 

 

nyknicks: .@justinbieber showing love for the #Knicks & their fans @TheGarden today!

 

 

Innlegg av Christine Selnes

27.10.2014 / 11:18 / Blogg

Justin på LAX

God mandags morgen da dere!

 

Justin er i New York City. Han tok med seg privatflyet og Hugo på lørdag, og dukket så opp i kirken først på søndags morgen. Ingen visste selvfølgelig hvor han skulle, så det er jo like spennende hver gang han blir observert på et fly og så er det ingen som vet hvor han er. Jeg tipper alle Beliebere sitter pal foran telefonen eller noe, bare sånn i tilfelle han dukker opp i deres by. Spennende er det uansett, og New York City da dere. Det er en fin by altså!

 
 

 

Innlegg av Christine Selnes

25.10.2014 / 18:04 / Blogg

"Work For It"

Heihei,

 

yeahh, Work (For) It, Bieber! Så Poo Bear og Tyga har laget musikkvideo til sangen "Work For It", og Justin er med i den. Jeg skrev om den i forrige uke, men jeg var litt usikker på hva det var til, selv om jeg hadde en sånn mini-anelse. Det er i alle fall supergøy, og jeg gleder meg som en kid til å se han i den musikkvideoen. Under ser dere bilder av Justin på settet da, men er dere gira på å se den eller? Wiihuu!

 

 

 


create.tv: Press record at #createtv "work for it " video @poobear with @tyga and @justinbieber  soon

 

 

Innlegg av Christine Selnes

 

25.10.2014 / 17:03 / Blogg

"Princess Jasmine"

Heisann dere,

 

så husker dere det der bildet Justin la ut på Instagram av Jasmin i Aladdin? Vel, ser ut som Justin har funnet henne i Jacqueline Younis. Han møtte henne på mandag når han var på shopping i Rodeo Drive sammen med Lil Twist. Justin hadde kalt henne over til bilen og sagt at hun så ut som prinsesse Jasmine! Heldig jente uansett. Tenk hvis Justin hadde kalt deg over til bilen sin og komplimentert kjolen og deg da.. Jeg hadde nok dødd på stedet, haha!

 

 


younisvonyounison: You know your dress is fabulous when @justinbieber approves!! My boss @samoohi90 dress line @festoun killed it on Rodeo Drive Monday!!!!! Successful shoot! I can't wait to post more pictures of her dresses! [...]

 


 

Hva tenker du om dette?

 

Innlegg av Christine Selnes

25.10.2014 / 16:03 / Blogg

Gråter over Selena?

Heisann,

 

på torsdagen var Justin innom Giorgio Baldi Restaurant, som da er en italiensk restaurant. De har vært i Los Angeles-området i 25 år og er en familiestyrt bedrift - ja, så vet dere det, haha! Den er lokalisert i Santa Monica som er et lite stykke unna hjertet av Los Angeles.

 

På disse bildene så ser ikke Justin så sykt glad ut eller kanskje det var en dårlig vinkel, eller at han bare er ufattelig lei paparazzier, hva vet vel jeg?! Så det jeg gjorde var at jeg rett og slett spurte Google. Du vet, spør Google om h*n kan finne fram noen artikler som er knyttet opp mot bildet. Yes, anyways - og da fant jeg en artikkel som X17Online hadde lagt ut, der de sa at Justin så lei seg ut (eller de sa vel egentlig at han gråt ned i en skål med spaghetti) fordi Selena Gomez var sett sammen med Orlando Bloom. Dere vet jo at Justin og Orlando ikke har det aller beste forholdet, så jeg kan se hvorfor Justin ville reagert på det. MEN så vet vi jo heller ikke hva det er som skjer mellom Selena og Justin heller da, spesielt siden det ikke har vært observasjoner av de to sammen siden Paris. Jeg vet faktisk at Selena også var sett sammen med Alfredo Flores, samtidig som hun var sett sammen med Bloom, og jeg kan helt ærlig si at jeg er rimelig forvirra av hele situasjonen. Justin og Selena virka jo veldig på en stund, om dere skjønner. Så ja, det jeg lurer på er vel - hva tenker dere om dette med Jelena, eventuelt komboen Selena-Alfredo eller Selena-Orlando?

  

Innlegg av Christine Selnes

25.10.2014 / 13:02 / Blogg

Flavor of India

Heihei dere,

 

på onsdag var Justin sammen med Lil Za og Hugo på Flavor of India. Det er en indisk restaurant som da ligger lokalisert i West Hollywood og i Burbank i Los Angeles, California. Jeg er litt usikker på hvilken han var på da, men jeg kan tenke meg at det var den i West Hollywood. Uansett, både X17 Online og noen andre paparazzier var tilstede og tok både bilde og video av han. Jeg finner ikke videoen dessverre, men under kan dere i alle fall se bilder av Justin, Hugo og Lil Za.

 
 

 

Innlegg av Christine Selnes

25.10.2014 / 12:01 / Blogg

Justin med fans i Beverly Hills

Heisann,

 

under ser dere bildene av når Justin møtte noen fans på hotellet han var på i går ettermiddag. Det var også kommet ut en video på Bieber-News.com, og hvis jeg skal være ærlig så virker Justin litt "preoccupied", og med det mener jeg at det virker som om han har mye å tenke på. Jeg vet jo at han er veldig opptatt for tiden med musikk og diverse møter med "hemmelige samarbeidspartnere", så sjansen er jo veldig stor for at det er det. Uansett, gratulere til de to jentene som fikk møte han :)

 

Innlegg av Christine Selnes

25.10.2014 / 11:00 / Blogg

Justin på hotell

Heihei,

 

i går kom det ut bilder fra når Justin gikk inn på et hotell i Beverly Hills, California. Jeg vet selvfølgelig ikke hvilket, men han var der stortsett hele ettermiddagen, så kanskje han bare sjekket inn. Han møtte noen fans der blant annet og bildene fra det kommer i et eget innlegg. De tre siste bildene her er bilder som fans har tatt av Justin, bare så dere vet det :)

 


 
Innlegg av Christine Selnes

25.10.2014 / 09:58 / Blogg

Playtime - Musikkvideo

God.. Nei, FANTASTISK lørdagsmorgen, dere!

 

Noen som har fått med seg den ekslusive videoen Justin la ut på Fahlo i går kveld eller? Jeg skal være ærlig og si at jeg har faktisk ikke sett den enda, så jeg vet ikke hva dere kan forvente dere heller. Jeg vet, shame on me for at jeg ikke har sett den enda, men jeg skal gjøre det altså. Men hvor fornøyde er ikke vi for at Justin endelig begynner å komme ut av feriemodus?! Den skulle jo være ekslusiv til Fahlo-fansen hans, men den havnet på YouTube ca 20 minutter etter at den kom ut på Fahlo. Visste dere forresten at Justin har sagt i fra til YouTube om at fansen hans skal få bruke sangene hans slik som vi selv vil? Ikke det?! Nei, men det har han altså. Det er derfor de ikke blir tatt ned "på grunn av copyright". Liten bieber-fact sånn tidlig på morgenen, haha!

 

 

Uansett, Justin og Khalil spilte den inn Toronto, Canada når han var der tidligere i år, og da var det faktisk noen fans som filmet dem mens de spilte den inn. Spennende det da! Tenk å få se Justin spille inn musikkvideo sånn helt tilfeldigvis. Den ser dere under:

  

 

Innlegg av Christine Selnes

22.10.2014 / 15:47 / Blogg

Justin med fans i hockeyhallen

Heisann,

 

når Justin spilte hockey i Los Angeles Kings Valley Ice Center, så var det noen heldige fans som fikk møte han og ta bilde med han. Andre heldige fikk jo lov til å spille hockey med han, så jeg kan se for meg at det var ganske kult uansett!

  

Innlegg av Christine Selnes

22.10.2014 / 14:23 / Blogg

Justin spiller hockey

Heisann,

 

i går spilte Justin hockey i Los Angeles Kings Valley Ice Center som ligger i San Fernando Valley i Panorama City. Det er et lite stykke unna hjertet av Los Angeles. Senteret tilbyr aktiviteter for hele familien, inkludert skøyting, hockey, curling, kunstløp, bursdager og andre eventer. Justin spilte sammen med et av lagene som trener der, og ut i fra vinen han la ut så var han utrolig gira på hele kampen. Justin spilte jo mye hockey når han var mindre, og det ser ikke ut som at han elsker det noe mindre nå som han er blitt stor.

 

 

huckzam81: #Bieber is playing #beerleague at my rink

 
  

 

 

Innlegg av Christine Selnes

22.10.2014 / 12:58 / Blogg

Justin får bot

Kilde: VGTV.no

 

 

 

Justin Bieber kjøpte iskrem i Los Angeles, California på søndag sammen med livvakten sin. Både Justins Ferrari og livvaktenes Range Rover stod feilparkert og parkeringsvakten stod klar med en bot på 200 dollar, som tilsvarer rundt 1200kr, for begge bilene. Justin prøvde å gjemme seg i bilen slik at paparazziene ikke skulle ta bilde av han, men som dere så i et av innleggene i går, så fungerte jo det relativt dårlig. Livvakten til Justin var den som tok ansvar for å samle inn informasjon rundt boten, og begge bilene kjørte så ned i et parkeringshus. 

 

Jeg kan jo også nevne at dette ikke vil ha noe å si i forhold til prøveløslatelsen til Justin.

 

 

Innlegg av Christine Selnes

22.10.2014 / 11:36 / Blogg

Justin og hunden

Heihei,

 

i forrige uke var Justin sammen med Poo Bear i forbindelse med en musikkvideo for Poo Bear. Som jeg skrev sist så var blant annet Nash Grier med på den, og vi gleder oss jo til at selve musikkvideoen kommer ut, wii!

 

Uansett, det har kommet ut en ny video fra når Justin ble filmet. Som dere ser på videoen, så drikker Justin vann og koser litt med den hunden som var der. Plutselig peker Justin på teppet bak hunden, og det viser seg at hunden har tisset på teppet, haha! Det står i videoen at hunden tisser på gullskoene til Justin, men det ser egentlig ikke sånn ut. Stakkars Justin, haha..

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

22.10.2014 / 10:07 / Blogg

Justin og iPhonene

Goood morgen!

 

Det er onsdag, snart helg og wiii! Noen som gleder seg like mye som meg til helg eller?

 

Justin fikk jo sponset den nye iPhone 6 av det amerikanske telefonselskapet AT&T. Han har brukt den nye iPhonen veldig mye og i det siste så ser vi at han ofte snakker i telefonen med den. Det ser allikevel ikke ut som at han har kvittet seg med den gamle iPhonen sin, spesielt ikke siden en fan tok bilde av han mens han faktisk brukte begge! Jeg er litt usikker på om han har to iPhone 6 eller en iPhone 6 og en iPhone 5s, men det er vel kun Justin som snakker i telefonen med den ene og (jeg vet ikke, jeg) sjekker Twitter med den andre, haha! Justin daaa....

 Innlegg av Christine Selnes

21.10.2014 / 18:50 / Blogg

Behind the scenes?

 

Hei alle sammen!

 

Du ser sikkert noe kjent med dette bildet? Vell, Justin postet et bilde på Shots i går hvor han hadde på seg akkurat samme klær, og man kunne se at han satt i en bil og tok bilder av seg selv. Dette bildet ble tatt av brukeren @7davidoe på instagram, trolig da Justin var midt i en runde med selfies. 

 

7davidoe: Walking down rodeo drive and I caught @justinbieber taking a selfie. #justinbieber <a class=#rodeodrive #beverlyhills #roadtrip" /> 

7davidoe: Walking down rodeo drive and I caught @justinbieber taking a selfie. #Justinbieber #rodeodrive #beverlyhills #roadtrip

 

 

Innlegg av Katrine

 

21.10.2014 / 18:29 / Blogg

Justin i ferrarien

Hallo,

 

på søndag var kjørte Justin rundt i den røde ferrarien hans i Beverly Hills, California, og det ser ut til at det er den nye yndlingsbilen hans. Justin er jo blitt sett i den helt siden han kom hjem fra Europa-ferien sin, og vi kan jo ikke akkurat klandre han. Det er jo en syyykt fin bil! Justin har jo også en leopardmønstret bil, en el-bil og så har han en Range Rover. Personlig så elsker jeg Range Roveren hans, men mener kanskje han burde skaffe seg den nyeste.. Noen som har sett 2013-modellen eller 2015-modellen av Range Rover? Definitivt min drømmebil. Uten. Tvil.

 

 

Innlegg av Christine Selnes

21.10.2014 / 17:26 / Blogg

Justin med fans

Heisann,

 

i helgen så møtte Justin noen fans. Jeg er litt usikker på hvor de møtte han, men en av plassene var i alle fall treningssenteret der hvor Justin trener. Heldig er de uansett :)

 

 

alyeds: "abbyheimer: I don't know why it's so funny to me that Leigh is casually working out with j Biebers" like actually 😂

 

 c_kroott05: That's wassuuupp

 

 

ginettegindi: My favorite people @justinbieber 

estherharary: Selfie with Justin Bieber

 

Innlegg av Christine Selnes

21.10.2014 / 16:20 / Blogg

Skal Justin ut av USA?

Heisann dere,

 

det var noen som la igjen en lenke til en nyhetsartikkel i kommentarfeltet vårt, og lillesøster ringte (hylende) og spurte om dette var sant, så tenkte jeg å ta for meg dette da. Siden denne nettsiden brukte bildene som jeg nå legger ut, så tar jeg to fluer i en smekk og så skal jeg forklare dette slik at ingen av dere tror han nå blir kastet ut av USA.

 

 

Justin er foreløpig på "prøveløslatelse" eller "parole" som det heter på engelsk. Etter den saken der Justin skulle ha kastet egg på naboens hjem, så ble han dømt til kurs for å beherske sinnet sitt og han fikk også noen måneder med denne "prøveløslatelsen". Det vil si at hvis han nå bryter loven mens han er på denne, så kan han havne i fengsel og han kan faktisk også bli deportert. Nå er jo ikke saken sånn enda. Justin har fortsatt ikke brutt loven og han blir ikke kastet ut av USA. 

 

I denne artikkelen så står det at det er TMZ som sier at han skal bli kastet ut. Vel, jeg var inne på TMZ og sjekket, i tillegg til at jeg rett og slett googlet det. Det finnes INGEN andre nyhetsartikler der ute der det står om at Justin skal bli sendt ut av USA bortsett fra >denne<. TMZ har ikke rapportert om det, LA Times har ikke rapportert om det, CNN har ikke snakket om det - INGEN bortsett fra denne "virale.no" har skrevet om det. Svaret er nei - Justin blir ikke deportert. Han blir altså ikke kastet ut av USA!

 

 

Bildene under og over er fra når Justin var i Beverly Hills, California nå sist fredag. Det ser ut som at han er utenfor leiligheten sin, men det kan faktisk også hende han er utenfor rettshuset. I det tilfelle, så kan det være at han hadde en avtale med "parole officer"-en sin, altså han/hun som har ansvaret for Justin og som Justin må møte så og så mange ganger i måneden. Justin er i alle fall travelt opptatt med å snakke i sin iPhone, og det virker ikke som at jentene som står rundt han får mye oppmerksomhet, stakkars!

 
Innlegg av Christine Selnes

21.10.2014 / 15:46 / Blogg

Shots

 

Hei alle sammen!

 

Nye oppdateringer fra shots hvor Justin tar morsomme selfies. Man ser også at han har fått litt skjegg igjen. På bilde nummer to ser man at han er i bilen sin, trolig ute på en kjøretur i Los Angeles i går. På bilde nummer tre er han sammen med Jhonny og en annen mann. 

 

justinbieber: Hello

@justinbieber: Hello

 

 

 

 

Innlegg av Katrine

 

21.10.2014 / 15:18 / Blogg

Justin på shopping i LA

Heisann,

 

Justin og Lil Twist var på shopping sammen på lørdag på noe som heter Rodeo Drive i Los Angeles, California. Det er en stor shoppinggate, og de to kjørte rundt i ferrarien til Justin og besøkte blant annet St. Laurent og Cartier. Flere fans så Justin, tok bilde av han og filmet han, men det så ikke ut som at han hadde tid til å møte alle sammen. De fleste bildene under er tatt av fans, mens noen få er tatt av paparazzier. 

 

  

 

lizzylbjy: Saw @justinbieber today lol #justinbieber #rodeodr #cartier

 

 

zxyitaly: JustinBieber😭😭😭

 

 

amanduhhperez: Got photobombed by @justinbieber doing a shoot for @uneekcollection on Rodeo Drive in Beverly Hills 😂💙😂 #justinbieber #losangeles #rodeodrive #believe #random #paparazzi #biebes #model #uneek #welcometocalifornia

 

 

Innlegg av Christine Selnes

21.10.2014 / 14:16 / Blogg

Utenfor leiligheten sin

Heihei,

 

på fredagskvelden ble Justin tatt bilde av utenfor leiligheten sin. Jeg er litt usikker på hva han holdt på med eller hvor han skulle. Men sjekk det antrekket da! Oh. My. God. Han burde kle seg i dongerigenser oftere, don't you think? 

 Innlegg av Christine Selnes

21.10.2014 / 13:15 / Blogg

Party at Justin's?

Heisann dere,

 

etter at Justin, Khalil og vennene deres hadde vært å spilt Paintball så dro de alle hjem til leiligheten til Justin i Beverly Hills, California. Jeg er fortsatt ikke sikker på hvem noen av disse jentene eller guttene er, men jeg tror disse mørkhåra jentene er venninner av Khalil. Uansett, de ble alle eskortert inn i leiligheten av livvakter og det så ut som at de prøvde å gjemme Justin. Om de alle var festkledd, nei, det tror jeg ikke. Men et miniparty hos Justin er jo ikke feil, haha! Hva tenker dere?

 

Bildene er lånt fra Bieber-News.com

 

Innlegg av Christine Selnes

21.10.2014 / 12:14 / Blogg

Hollywood Sports

Heihei,

 

Justin var på Hollywood Sports Paintball and Airsoft Park på fredag. Han var der sammen med Khalil og en hel gjeng med andre mennesker. Jeg er litt usikker på hvem alle var, men paintball er jo uansett kjempeartig. Hollywood Sports er jo også en av de største og beste fasilitetene for dette, og det ligger i Bellflower, California. Det er ikke så langt unna hjertet til Los Angeles, men det er allikevel et lite stykke.

 

Noen av dere som har prøvd paintball?

 

 

giodegidio: Thank you @justinbieber for coming thru @hollywoodsports today and play paintball with @beardegidio #hollywoodsports #justinbieber #paintball #gianttactical at Hollywood Sports Paintball and Airsoft park

 


khalil (via shots): *ingen tekst* 
Justin postet også dette bildet på Instagram! 

 

 

beardegidio: Shout out to the homie @justinbieber & @khalil coming thru @hollywoodsports today to play paintball with me & rocking @GiantTactical gear // #JustinBieber #Paintball #GTFAM #GiantTactical #HollywoodSports


 

reemtheequeen: Time for war 🔫🔫🔫 @justinbieber 


 

gianna_renella: Paintball

javicia: No lie, this was my first time doing paintball... And I killed that ish!

 

 

dearbambi: Hollywood Paintball with the crew

 

 

Justin og vennene sine på selve Paintballbanen.

 

Innlegg av Christine Selnes

 

21.10.2014 / 11:11 / Blogg

Playhouse

Heihei,

 

Justin og Lil Twist var innom Playhouse i Los Angeles i forrige uke. For de som ikke vet hva Playhouse er, så er det en nattklubb i Los Angeles. Den er faktisk rangert som nummer 4 i verden, og de har en rekke eventer hvert år der flere kjendiser samles. Justin er jo ikke 21 enda og kan dermed ikke drikke alkohol i USA, men han slipper jo inn på klubbene fordeom. Dette er jo også en av grunnene til at han alltid holder på en vannflaske når han er inne på klubber i USA! Uansett, Justin var der sammen med Lil Twist etter at de hadde vært ute og spist middag sammen, og det var Justin som kjørte Ferrarien sin!

 

Innlegg av Christine Selnes

21.10.2014 / 10:06 / Blogg

Justin og Lil Twist

Heisann,

 

Justin spiste middag sammen med Lil Twist, Johnny og Dan Kanter på torsdagen. Ut i fra en snapchat-video fra Dan Kanter, så var alle fire veldig opptatt av mobilene sine, haha! Men det er jo uansett en god stund siden jeg har sett at Justin og Lil Twist har vært sammen, og hvis dere husker tilbake, så har det jo vært en del drama mellom disse to. Lil Twist ble jo blant annet tatt for å kjøre for fort med bilen til Justin, og han arrangerte flere fester hjemme i det gamle huset til Justin i Calabasas mens Justin var på turné. Så hvor glad var vi på en skala fra en til ti når vi ser disse to sammen? Jeg vet ikke.. Hva tenker dere om Justin og Lil Twist?

 

 

liltwist (via Instagram): Late Throwback! YOUNGIN & LIL BRO! Backstage at the Floyd fight! #Brothers4Life 

liltwist (via Instagram): And just like that... We're bak ... Leaving a great dinner with my lil brother @justinbieber ! #Family

 

liltwist (via Shots): @justinbieber

 

Innlegg av Christine Selnes

21.10.2014 / 09:02 / Blogg

Awkward moment

Gooood tirsdags morgen, Beliebers! Hvordan går det? 

 

Jeg starter dagen med å informere dere om at innlegget om Prankxy kommer. Han har jo slettet seg fra Twitter og sånn, så da var det vanskelig å finne de tingene jeg trengte. Men det ser ut som at jeg fant det nå uansett. Så ja, det kommer i løpet av denne uken. Jeg skal bare få noen til å lese over det og fylle inn og sånn :)

 

Justin la ut en ny vine i går kveld like før klokken ble 12 sammen med Patrick! Jeg bare elsker at Justin har begynt med Vine, og jeg elsker at han virkelig bruker det som alle andre, haha! Hva synes dere om den siste vinen han la ut?

 

 

Innlegg av Christine Selnes

20.10.2014 / 18:08 / Blogg

Fahlo

 

Hei alle sammen!

 

Justin ble i går utestengt fra fahlo en liten stund. Noen tror han ble hacket, mens andre sier at det kun var tekniske problemer med Fahlo. Jeg fikk meg heller ikke inn på Fahlo i går, så det kan godt være at det var kun tekniske problemer. Justin har flere ganger blitt hacket på sosiale medier, men han får den alltid raskt tilbake igjen! 

 

 

 

Innlegg av Katrine

 

20.10.2014 / 17:47 / Blogg

Nye videoer

 

Hei alle sammen!

 

Justin har det siste døgnet vært aktiv på både shots, vine, fahlo og instagram! Han har postet noen videoer hvor han spiller piano og synger. Han postet også en video hvor han spiller gitar. Dette gjør meg veldig glad! Dette må jo bare bety en ting også! Justin kommer snart med ny musikk!

  

  

@justinbieber: the way you make me feel

 

  

  

@justinbieber: what should the lyrics be? 

 

Innlegg av Katrine

19.10.2014 / 16:56 / Blogg

Ten Goose Boxing Gym

Heihei,

 

siste innlegget med Justin og Floyd. *phew*

 

Under kan dere se videoer av Justin og Floyd, i tillegg til bildene som Justin postet på Fahlo. De guttene var virkelig på alle sosiale medier i går! Uansett, de siste videoene er fra Instagram, der to av dem er fra Ten Goose Boxing Gym som eies av Ricky Funez og Joe Goossen. Ricky fulgte meg tilbake på Instagram i natt og gjorde det mulig for meg å dele videoene her. Han har nemlig lukket profil. Men jeg skal være ærlig og si at det var en liten fangirl som hoppet rundt i morges når hun så det da, hahaha! Ahh, de små gleder i hverdagen... Det er forresten Ricky dere kan se på bildene!

 

 


Justin BIeber: Me and the Champ training

  

 

 

 

 

 

 

Laster inn

It was a pleasure doing Mitts with Justin Bieber @tengooseboxing_gym thanks to @FloydMayweather as well and my good friend Sam Watson for the recommendation @mwatty @bwats0n #justinbieber #floyedmayweather #tengooseboxing #GOOSSENPROMOTIONS @elieseckbach @k2lamas

Vis på Instagram

 

 

Laster inn

The sent this all the way frog Buenos Aires,Argentina Thanks to @micemar10 for sharing #justinbieber #tengooseboxing #mayweather

Vis på Instagram

 

 

Indlæser

Se på Instagram

 

 

 

 Innlegg av Christine Selnes

19.10.2014 / 15:53 / Blogg

Money Bags

Heihei,

 

her er flere bilder av Justin og Floyd når de trener sammen, og på noen av bildene så kan dere jo se at Justin også møter noen av de som er på treningssenteret. Lucky dawgs!

 

 

jpconnected: Chillin w/ @justinbieber after his training session with my boss @floydmayweather #tmt #themoneyteam #music #entertainment #boxing 

tengooseboxing_gym: After doing 18 rounds with Justin Bieber kid is very talented very athletic @tengooseboxing_gym #tengooseboxing #justinbieber 

floydmayweather: @justinbieber aka money bags 

justinbieber: *ingen tekst* (SLETTET) 

tengooseboxing_gym: Justin Bieber @tengooseboxing_gym and Money Mayweather 

tengooseboxing_gym: Floyed holding it down with my @tengooseboxing_gym mitts #justinbieber #tengooseboxing 

miketheconnect: Quick Gym WorkOut Before Steppin out with the bro @justinbieber Legggoo Good Times!! #TMT #RMG 

Justin og Floyd med fans i boxinghallen! 

tengooseboxing_gym: Justin Bieber putting in that work with the jump rope @tengooseboxing_gym  

justinbieber: @floydmayweather is my trainer

 

 

Innlegg av Christine Selnes

19.10.2014 / 14:51 / Blogg

The Money Team

Heihei,

 

Justin og Floyd Mayweather var sammen på fredag i Ten Goose Boxing Gym der Floyd trener. Som dere kan se på bildene, så ble Justin trent av Floyd. Dere kjenner vel godt til Mayweather, da han er en av Justin's beste venner og det virker som at de har et utrolig godt forhold. 

 

Justin var sammen med Floyd, Johnny og Dan Kanter, og disse fire pluss han ene som jobber på senteret la ut bilder på flere forskjellige sosiale medier. Dermed samlet jeg alle bildene og så legger jeg dem ut i tre innlegg slik at dem ikke blir å lange.

 

 

justinbieber: Me and the champ @floydmayweather training tonight 

johnny: Me and @theharlemhotboy watching the 2 TBE's 

tengooseboxing_gym: Just finished training Justin Bieber 

ikitchie: Yes, indeed! That's @justinbieber & @floydmayweather in the ring! #TBE #TMT 

theharlemhotboy: Getting His Training On. #WorkAbility #TMT 

dankanter: Skinny jeans, flannel & fedora are not appropriate boxing gym attire. cc @justinbieber @floydmayweather 

justinbieber: *ingen tekst*  

ikitchie: With the boss , @floydmayweather & @justinbieber in the sweat box #TBE #TMT #music #boxing

 

 

floydmayweather: Me and @justinbieber

 

 

 

jaybling: @dj_jaybling and @justinbieber training season! #themoneyteam #tmt #jaybling #justinbieber 

floydmayweather: *ingen tekst*

 

Innlegg av Christine Selnes

 

18.10.2014 / 19:21 / Blogg

Ny video av Justin

Heihei,

 

det har kommet ut en ny video av Justin fra når han var på Gemma Restaurant på The Bowery Hotel. Det er 247paps som har filmet han, og det er også disse paparazziene jeg vet som faktisk har fått noen "fanbilder" av han. De er litt mer respektfull enn TMZ sine, for eksempel.

  

 

Innlegg av Christine Selnes

18.10.2014 / 17:10 / Blogg

The Grove

Heihei,

 

Justin var på The Grove i Los Angeles for et par dager siden sammen med Johnny. The Grove er en detaljhandels- og underholdningskompleks i Los Angeles, der de blant annet har flere butikker, en "dansende fontene", mulighet for live shows og en del sånne kule underholdningsrom. Justin var på jo på Apple-butikken for et par dager siden, og det er vel fra den samme shoppingturen. Under ser dere i alle fall bilder fra når Justin og Johnny forlot The Grove. 

Innlegg av Christine Selnes

18.10.2014 / 16:06 / Blogg

Nye bilder av Justin i telefonen

Heisann,

 

før Justin møtte fans i går så var det en av dem som tok noen bilder av han mens han snakket i telefonen. Som dere så på bildene Mia postet i går fra når han møtte fansen, så snakket han jo i telefonen hele tiden. Men her er i alle fall før han møtte Belieberne!

 
 

Innlegg av Christine Selnes

18.10.2014 / 12:14 / Blogg

Videoinnspilling

God lørdags morgen, søte lesere!

 

Tidligere denne uken har Justin vært med på en videoinnspilling med blant annet Poo Bear. MiLo, som regisserte sin første video (i følge det ene bildet han la ut på Instagram) la også et bilde ut av Poo Bear ved et basseng der MiLo skrev noe om en musikkvideo. Men det virket ikke som at det var samme video som den Justin var med på - eller kanskje Justin bare var med på en del av den! MiLo har visst også hatt Nash Grier på settet sammen med Poo Bear, så jeg kan tenke meg til at det er samme musikkvideo og at Justin er en del av den faktisk :) Forhåpentligvis får vi vite det snart!

 


mazy: Checking the video
milothelight: First directing job! Special shout out to @poobear @justinbieber @baclothingco for believing in me! #FuturesNow
På shooten i Los Angeles, California.


azillian: Justin stopped for a cameo

 

 

Laster inn

Shooting today for @poobear upcoming video with guest star @justinbieber and beauty @loveajoi #bts #makeupartist

Vis på Instagram

 

 

Innlegg av Christine Selnes 

17.10.2014 / 14:42 / Blogg

Justin med fans

Heisann!

 

I går møtte Justin noen fans i California, deriblant Stalker Sarah, selvfølgelig. Dette var etter hadde vært å bokset med bokseren Floyd Mayweather. Jeg har familie på besøk nå, så blir sikkert ikke noe blogging fra min side denne helgen. Her er bildene:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

16.10.2014 / 15:28 / Blogg

Justin med fans i Los Angeles

Hei dere,

 

så Justin var jo på Barnes and Noble sammen med Hugo, Johnny og Sammy, og mens han var der inne så var det noen Beliebers som hadde samlet seg utenfor. En paparazzi kom bort og spurte dem om Justin fortsatt var inne i bygningen, og da var svaret enkelt: Nei, Justin hadde akkurat forlatt. Så da forlot paparazzien også. Score!

 

Når Justin da kom ut fra Barnes and Noble, så fikk fansen møtt han og tatt bilde av han. En Belieber hadde spurt han om hun bare kunne få en klem, og da hadde Justin svart "of course". Justin hadde også spurt fansen om de ville ha gruppebilde, og de svarte selvfølgelig ja. Når Justin da forlot hadde han sagt "have a beautiful night", eller "ha en fin kveld", til fansen. Nok et bevis på at rolighet varer lengst når det kommer til Justin Bieber!

 
jcortezzz via Instagram: Mission complete!!!!! Found him!! #justinbieber #yeeew
#imtheonlyonethatgotapic #boom #gotthrough5bodyguards

 

 

Innlegg av Christine Selnes

16.10.2014 / 13:09 / Blogg

Barnes and Noble

Heisann,

 

Justin var på Barnes and Nobles i Los Angeles, California i går. Han var sammen med Hugo, Sammy og Johnny, og det så ut til at de var sammen omtrent hele dagen. For de som ikke vet hva Barnes and Nobles er, så er det en slags bokbutikk. Kanskje likt Notabene eller Libris, hvis jeg skal sammenligne det. De fleste Barnes and Noble's har også egen café der de selger helt sinnsykt god kaffe. Jeg klarer ikke å se på bildet om det er den kaffen, men de har det nå i alle fall. Justin har nå uansett vært mye ute i butikker og sånn de siste to dagene, og det er jo koselig å se at han kan være litt normal og ikke bare jobbe, hehe!

  

 

Innlegg av Christine Selnes

15.10.2014 / 21:00 / Blogg

Justn på Apple store i Los angeles

 

Hei alle sammen!

 

Justin på Apple store i Los angeles, California den 14.oktober. Disse bildene ble tatt av fans. 

 

  

October 14: Another photo of Justin at the Apple Store in Los Angeles, California. 

 

Postet av Katrine

15.10.2014 / 20:25 / Blogg

Justin i Los angeles - 14.oktober - Del 2

Hei alle sammen!
Flere bilder fra da Justin var på handletur i Los Angeles i går den 14.oktober. Her var han på en butikk som heter Bed, bath and beyond. 
 
 
 
 
Postet av Katrine
15.10.2014 / 19:32 / Blogg

Ryan butler savner Justin

 

Hei alle sammen!

 

Ryan postet dette bildet på instagram, noe som vi synes var veldig søtt gjort av han. Virker fortsatt som at Justin og Ryan er fortsatt veldig gode venner selv om Justin er berømt og de ikke er så mye sammen som de gjerne skulle vært.

 

 

ryanbutler: Where u at @justinbieber

@ryanbutler: Where u at @Justinbieber

 

Postet av Katrine

15.10.2014 / 18:21 / Blogg

Justin i Los angeles - 14.oktober

 

Hei alle sammen!

 

Nye bilder fra da Justin var i Los Angeles i går den 14.oktober. Han var først å trente, og etterpå på en handle tur på beverly center. 

 

 

 

  

 

  

   

  

  

 

 

Postet av Katrine

15.10.2014 / 16:47 / Blogg

Instagram

 

Hei alle sammen!

 

thepatricknilsson: Wolfgang Puck making us some awesome food <a class=#wolfgangpuck #food #ogr #orangegymrats #dontbrscared" />

thepatricknilsson: Wolfgang Puck making us some awesome food #wolfgangpuck #food #ogr #orangegymrats #dontbrscared

 

Postet av Katrine

15.10.2014 / 16:17 / Blogg

Justin med fans

 

Hei alle sammen!

 

Justin sammen med fans i California den 14.oktober

 

October 14: Justin with a fan in California.

October 14: Another photo of Justin with a fan today.

October 14: Another photo of Justin with a fan today in California.

 

Postet av Katrine

15.10.2014 / 16:13 / Blogg

Nye tweets fra Justin

 

Hei alle sammen! 

 

Justin skrev disse tweetsene i går. Nå kommer han tilbake, og vi kan glede oss til ny musikk, og kanskje ny tour? 

 

 

 

Postet av Katrine

14.10.2014 / 20:10 / Blogg

#1YearOfAllThatMatters

Heisann,

 

det er et år siden All That Matters ble utgitt. Det var sang nr. 2 i "Music Mondays" og jeg husker at det var ufattelig morsomt med en ny sang hver uke. I fjor delte jeg også ut hver og en av sangene til Beliebere på Twitter - og det var nesten enda bedre, haha!!

 

Husker du hva du gjorde en dagen All That Matters kom ut, og hva synes du om sangen?

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

14.10.2014 / 17:53 / Blogg

Hvilken likte dere best?

Hei!

 

eg tenkte jeg nå kunne prøve å finne noe litt variert å blogge om utenom de vanlige nyhetene idag, så jeg fant ut at jeg skulle sette sammen noen bilder av de outfitene Justin har brukt denne tiden. Jeg lurer nå på, hva vil dere helst at Justin skal gå litt mer med?

 

 

 

 

 

 

Så, hvilken likte dere best? 1-9

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

14.10.2014 / 16:17 / Blogg

Et lite studiobesøk

Hei!

 

Igårkveld var Justin i studioet, og noen fans tok bilder av han når han forlot studioet i Beverly Hills, California. Det er litt under en måned igjen til Justin og Cody's nye musikk kommer ut, og jeg er så spent! Men håper han kommer ut med litt egen musikk også siden han var litt mye i studio siden han først tok et lite friår. Her er bildene:

 

 
14.10.2014 / 14:49 / Blogg

"Enjoys the lolipop"

Heisann!

 

Jeg beklager for at jeg ikke har blogget noe, igjen, men jeg ligger hjemme syk. Jeg tenkte derfor jeg kunne blogge et lite innlegg for dere siden jeg faktisk har tid og at jeg ikke sløver bort hele tiden. Justin ble igår sett forlate en medisinsk bygning i Los Angeles, California. Det ser ut til at han er med Alison Kaye, hun som valgte One Less Lonely Girl. 

 

  

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

13.10.2014 / 14:26 / Blogg

Nye bilder fra Paris

Heihei dere,

 

det har kommet ut nye bilder fra når Justin var på CR Fashion Book Launch Party i Paris, Frankrike. Her ser man blant annet at han er avbildet sammen med Lenny Kravitz, Kim Kardashian og Kris Jenner.

 

Innlegg av Christine Selnes

13.10.2014 / 13:08 / Blogg

Justin på Barneys

Heisann,

 

Justin var som sagt sammen med Khalil, Lil Za og Hugo på Barneys i går. Barneys er en kjedebutikk som har flere merkevarer og de er spredt utover i hele USA. Det er en ganske fin butikk faktisk - ikke rart Justin var der, haha!

 

 

Innlegg av Christine Selnes

13.10.2014 / 11:58 / Blogg

Justin i minibanken

Heihei,

 

Justin ble observert ved en minibank i Beverly Hills i går, der han tok ut penger med det svarte kredittkortet hans. Dette var like før han dro til Barneys sammen med Lil Za, Khalil og Hugo. 

  

Innlegg av Christine Selnes

13.10.2014 / 10:51 / Blogg

Skjorteløs på restaurant

God mandags morgen, dere!

 

Justin er tilbake i LA og han har vært sammen med Lil Za, Khalil, John og Hugo de siste to dagene. I går ble han observert på en restaurant (tror jeg) der han gikk rundt i bar overkropp, og jeg tror han var sammen med John da. At han fikk lov å gå rundt i bar overkropp på en restaurant, synes jeg var rart. Jeg vet nemlig at i store deler i USA, så har de en sånn streng "no shirt, no service"-regel. Det vil da si at du må ha på deg klær for å i det hele tatt få lov til å gå inn på kiosker, restauranter, butikker og bensinstasjoner. Men jeg har jo aldri vært i Beverly Hills, så kanskje reglene er annerledes. Allikevel klager jeg ikke når Justin tar av seg skjorta, haha!

 


Innlegg av Christine Selnes

12.10.2014 / 20:28 / Blogg

Justin via vine

Heisann!

 

Justin la ut et bilde på instagram for litt over 10 minutter siden hvor han sa han kom til å legge ut noe gøy på vine, og den ble postet for ca 4 minutter siden. Here you go:

 

  

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

12.10.2014 / 16:00 / Blogg

Justin i California

Hei alle sammen!

 

Justin er nå tilbake i California etter sin lille Europatur! Her er bilder av han fra igår med Khalil og Lil Za:

 

 

 

 

 

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

12.10.2014 / 13:24 / Blogg

Video av Justin med fans

 

Hei alle sammen!

Video av Justin som tar bilder med fans i Roma for 2 dager siden.

 Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen 

11.10.2014 / 15:51 / Blogg

Gelato i Roma

Heisann,

 

Justin har forlatt Roma, men det har kommet ut nye bilder av Justin der han spiser is sammen med Jeremy og sikkerhetsteamet sitt. Som dere ser på bildene, så var det mange fans samlet rundt Justin, og han tok bilder med noen av dem. Wii! Jeg blir så glad når jeg ser at han tar seg tid til fansen.

 Innlegg av Christine Selnes

10.10.2014 / 20:00 / Blogg

Fanbilde

Heisann!

 

Justin har som sa tidligere, dratt til en ny destinasjon, og ble sett på flyplassen i Roma, Italia før han dro videre. Her et fanbilde:

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

10.10.2014 / 19:11 / Blogg

Justin på en nattklubb og med fans

Hei!

 

I gårkveld/inatt var Justin på en nattklubb i Roma, Italie hvor han i ettertid møtte noen fans utenfor. Fanen Justin tok bilde med helt nederst, hun fikk også han til å signere et bilde hun hadde av han.

 

 
October 10: Justin with a fan in Rome, Italy.
October 10: Justin at a club tonight in Rome, Italy.


 

 

 

 


October 10: Another photo of Justin with a fan in Rome, Italy.

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

10.10.2014 / 17:47 / Blogg

Nye bilder av Justin spiller basketball

Hei!

 

I går spilte jo Justin basketball i Roma, Italia. Jeg postet noen bilder av det igår, men har når kommet ut mer "profesjonelle" bilder som jeg kommer til å dele med dere nå. Det kan høres ut som Justin har forlatt Italia og skal reise til en ny destiansjon ifølge en Fahlo post. Dere vil også få Fahlo oppdateringer litt senere idag.

 

 

October 9: Another photo of Justin with a fan in Rome, Italy.October 9: New photo of Justin playing basketball today in Rome, Italy.

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

10.10.2014 / 16:38 / Blogg

Nye bilder av Justin på en bar

Hei!

 

For to dager siden, den 08. oktober, var Justin på en bar i Roma som het Scholars. Det har nå kommet noen nye bilder som dere kan se under her. Igår var han også ute, men da på en klubb.

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

10.10.2014 / 15:27 / Blogg

Kan ikke se Justin på TV i Kina

Kilde: Se&Hør

 

 

 

 

 Medietilsynet i Kina har nå bestemt seg for å ikke vise kjendiser som har misbrukt narkotika benyttet seg av prostitusjon eller vært involvert i noe form for skandale, på TV, på kino eller noen andre form for media. Blant de som ligger dårlig an om reglene skal være likt for alle, er Justin Bieber, Miley Cyrus, Britney Spears og Angelina Jolie. "China Daily" sier at disse formene for skandalene er et veldig dårlig eksempel for de unge og har derfor valgt å ikke la dem bli vist i noe form for media. 

 

Justin var jo tidligere i år arrestert for å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Han skal både ha hatt i seg alkohol, marihuana og reseptbelagte legemidler.

 

 

Hva synes du om at Justin ikke skal få lov å bli vist på TV i Kina?

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

09.10.2014 / 19:12 / Blogg

Video: Justin på en bar

Hei!

 

Som Rikke la ut tidligere idag, så var Justin på en bar i Roma, Italia igår kveld. Hun la bare ut bilder, så nå vil dere få en video som er filmet av en som var der. Som det ser ut på tittelen på videoen, så heter baren "Scholars".

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

09.10.2014 / 18:20 / Blogg

Basketball i Roma

Hei!

 

Idag har Justin spilt litt Basketball i Roma, Italia. Det kan se ut som han bare møtte en fan, siden det bare er et bilde som har kommet ut av han med en fan. I tillegg har noen tatt bilde av han der, også la han ut et bilde på shots. Det er så sykt deilig å vite at han er i Europa og at vi har samme tidssone, for når han er våken er vi våken. Og ikke slik det er når han er i LA, så sover vi når han er våken på natten på en måte.

 

 October 9: Justin with a fan in Rome, Italy.

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

09.10.2014 / 12:00 / Blogg

Fahlo bilde

 

Hei alle sammen!

Nytt bilde lagt ut på Fahlo

 

Justin Bieber: "Live a little"

 

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

09.10.2014 / 11:00 / Blogg

Bilder tatt av fan

 

Hei alle sammen!

 

Nye bilder av Justin som er tatt av fans i Roma

 

 

 

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

09.10.2014 / 09:12 / Blogg

Justin på bar i Roma

Hei alle sammen!

 

Nye bilder av Justin på bar i Roma, Italia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av: Rikke Høstmark Ingebretsen

08.10.2014 / 17:42 / Blogg

Video av Justin på Ponte Vecchio

Heisann,

 

Justin og Jeremy var jo i nærheten av Ponte Vecchio broa siste dagen han var i Florence, og nå har det kommet ut en video fra når han var der. Da kan du blant annet se at Justin poser for kameraene! Det var jo en del bilder fra det (som du kan se HER), men han stod der i maks 20 sekunder. Rask de kameraene til de paparazziene, haha!

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

08.10.2014 / 16:34 / Blogg

Jessie J om Justin

Heisann! (Kilde: Topp)

 

 

 

Artisten Jessie J skrev et brev til Justin etter sine opp -og nedturer det siste året. I et nylig intervju med The Sun avslører hun hva som stod i brevet, selvom hun aldri fikk gitt det personlig til han. "Jeg følte det var riktig å gjøre det. Jeg håndskrev det, og prøvde å få fram at jeg er der for han, og at han er en fantastisk person. Han er ung og har så mye press på seg. Det er enkelt for folk å kommentere når man ser et bilde av han, men du ser ikke hva vi ser. Når det er bilde av oss, ser du ikke hundrevis av mennesker som dytter, sparker og fysisk skader deg. Jeg kjenner noen som kjenner han, så jeg kunne ha fått gitt han brevet. Men isteden sa jeg ifra til vennene hans at jeg alltid er tilgjengelig hvis han vil snakke om noe." 

 

 

Hva synes du om at Jessie J støtter Justin?

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

08.10.2014 / 10:53 / Blogg

Justin i Roma

Heihei,

 

Justin dro til Roma i går, og ble sett sammen med Jeremy på kvelden når de var ute og kjøpte gelato. Det er jo da en italiensk is, og en av de tingene man bare må få med seg mens man er i Italia, og kanskje spesielt Roma. 

 
Innlegg av Christine Selnes

07.10.2014 / 21:09 / Blogg

Nye bilder på shots

 Hei alle sammen!

 

Jeg tenker mange ble glade når de så at Justin har fjernet barten sin igjen? Det ble hvert fall jeg! 

 

 

justinbieber: Shaved the monster

 

justinbieber: First 48 watchin fools solve mysteries

 

Innlegg av Katrine 

07.10.2014 / 20:28 / Blogg

Photoshoot på brua?

God tirsdags kveld,

 

Justin vandret jo rundt i Florence i går, og det ser ut som at han besøkte Ponte Vecchio-brua. Paparazziene var selvfølgelig med på turen og poset Justin rett og slett for dem. Det ble mange fine bilder av Justin, og hvis jeg skal være ærlig, hadde jeg vært kjendis så skulle jeg også brukt paparazziene til det noen ganger. Haha, det er jo en gratis photoshoot!

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

07.10.2014 / 19:34 / Blogg

Jelena?

 Hei alle sammen!

 

Ryktene har begynt å komme tilbake etter at Justin postet et bilde av han og Selena på instagram for noen dager siden. Justin og Selena har gjennom karrieren sin hatt et nært forhold til hverandre, og vi har lenge trodd at de kom til og bli sammen igjen etter at bruddet ble bekreftet i fjor. 

 

 

no title

 

Selena har i et nylig intervju fortalt at hun har det veldig bra for tiden, også på privaten, og at hun gleder seg til og komme tilbake til musikken igjen. Hun fortalte at hun ønsker å bruke tid på de som gjør henne lykkelig, og på bildet av hun og Justin så ser man at hun virker lykkelig. Kanskje det var dette hun mente? 

 

 

Hva tror dere? Jelena eller ikke? 

 

Innlegg av: Katrine

07.10.2014 / 18:39 / Blogg

Feriemodus

Heihei,

 

Justin er jo på ferie og det virker jo som at han koser seg sammen med Jeremy i Florence. Under kan du se bilder av når Justin og Jeremy går rundt i en park og det virker som at de snakker sammen om noe. Justin har jo sagt at han har tenkt en del, så kanskje Jeremy gir han noen faderlige råd. Uansett, Justin fortjener en ferie og det ser ut som at han får slappet godt av i alle fall!

 

 

Innlegg av Christine Selnes

07.10.2014 / 17:58 / Blogg

Justin og Jeremy

Heisann,

 

jeg skal være ærlig og si at jeg er litt usikker på nøyaktig hvilken rekkefølge alle disse paparazzibildene kommer i, da alle bildene har kommet ut ganske spredt. Men under er i alle fall et bilde av når Justin forlater McDonald's og så er det bilder av Justin og Jeremy som går rundt. Jeg tror kanskje at Justin og Jeremy gikk rundt i Florence både før og etter mopedturen, men det er litt vanskelig å vite nøyaktig når de gjorde hva. Jeg kan i alle fall fortelle at han store livvakta i svart skjorte heter Alfredo da. Så vet dere det, haha!

 

 

Innlegg av Christine Selnes

07.10.2014 / 16:49 / Blogg

Heartbreaker 1 år

Hei alle sammen,

 

det er så deilig at alle er tilbake å blogge igjen! Det er så mye lettere når vi er mange enn bare to stykker, fordi vi alle blogger og skriver på helt forskjellige måter. Og jeg tror kanskje dere også ble litt glade etter å ha holdt ut med meg i over et halvt år og litt med meg og Christine.

 

I dag er det hele 365 dager, altså et år siden sangen "Heartbreaker" på Journals kom ut. Det var den første sangen ute på Music Mondays. Og jeg husker så godt at alle var så spent på hvordan den faktisk var i og med det at Justin teaset oss sånn i flere måneder at den kom ut "soon". 

 

 

Mas às vezes o amor vai do sol até a chuva ♪

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

07.10.2014 / 15:28 / Blogg

Moped - The Italian Way

Heihei dere,

 

som Mia fortalte i går, så er Justin fortsatt i Europa og mer bestemt, Florence, Italia. Det gikk vel i alle fall en dag før det dukket opp bilder av Justin ute i Italia, men når han først kom ut blant folk tok det selvfølgelig ikke lang tid før paparazziene ankom! Justin var i alle fall sett på en moped, og hvis man vet litt om Italia, så er det en av de vanligste framkomstmidlene, selv om det til tider kan se veldig skummelt ut. Justin kjørte jo også uten hjelm, men det så jo ut som han koste seg da!

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

06.10.2014 / 19:47 / Blogg

Justin i Florence

Hei alle søte dere!

 

Jeg vil dele en gledelig nyhet med dere! Justin er fortsatt i Europa, og har nå tatt turen til Florence i Italia etter sitt Hellas besøk. Jeremy har fulgt etter siden Paris som vil si at han fortsatt er med Justin på ferie - og det gjør meg så glad når de henger samme, man mangler jo bare Pattie. I dag ble han observert på McDonalds med Jeremy, og på en moped. Her er noen bilder av vår søte gutt:

 

 
Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

06.10.2014 / 18:47 / Blogg

Alfredo postet bilde på facebook

Hei alle sammen!

 

Alfredo postet dette bildet på Facebook i går: 

 

 

Alfredo Flores: 😂😂

 

Innlegg av Katrine

05.10.2014 / 15:43 / Blogg

Nytt bilde

Heisann!

 

Et nytt bilde av Justin har kommet ut, her med enten en fan eller en Justin kjenner. Han har vært i Santorini, Hellas de siste dagene etter han forlot Paris som jeg allerede har skrevet, men ikke hvor i Hellas akkurat. Santorino er en gresk øy utenfor selve fastlandet - det er ganske vanlig å dra dit på ferie om du skal til Hellas.

 

 

October 5: New photo of Justin in Santorini, Greece

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

05.10.2014 / 12:29 / Blogg

Nye bilder fra Paris

Hei!

 

Beklager for null blogging fra meg igår, men hadde så mye å tenke på, så klarte ikke sette meg ned å blogge, desverre... Og i tillegg ser jeg nå at det ikke er så veldig mange oppdateringer - men dere vil få de oppdateringene som er der i tillegg til mini imagines som heller ikke ble postet igår eller dagen før der.

 

Her er noen bilder av Justin og faren sin som er tatt i Paris den 02. oktober, og som jeg ikke har sett før nå. Bildene er tatt framfor Eiffeltårnet. Etter Justin forlot Frankrike, dro han til Hellas - og sitter nå på flyet til en ny destinasjon, hvor har han nå tenkt seg?

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

03.10.2014 / 13:56 / Blogg

Justin har nå forlatt Paris

Hei!

 

Justin dro fra Paris et par timer siden, og er mest sannsynlig på vei til Los Angeles. Før han dro, møtte han et par fans, og et bilde med en fan kan du se under her. Han postet et bilde på instagram av seg selv foran flyet, i tillegg til at han skrev en tweet og slettet rett etterpå, den kan dere også se under her.

 

 

justinbieber: Til next time Paris

 

 

 

Tweeten han skrev, var rettet ut mot et rykte om at han hadde vært med Paris Hilton. Han mener det at selvom de var på samme "event" så vil ikke det si at de henger sammen. 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

02.10.2014 / 18:57 / Blogg

Justin med fans i Paris

Hei!

 

Beklager for null blogging idag, men jeg var barnevakt igårkveld til nå så har derfor vært lite foran pcen for å si det sånn. Dere vil fortsatt få to mini imagines idag, men om dere vil ha to deler, så får dere kommentere at dere vil ha mer slik at jeg kan se hvor mange som vil ha det, 

 

Her er en del bilder av Justin med fans både igår og inatt. Som dere kan se på en av videoene på bunnen, så virker han veldig sur, men dette var altså rundt 4-5 på morgenen idag hvor han hadde vært ute hele natten og når fansen er så klengete og slik kan jeg forstå han.

 

 mehdicooper: oh hey @justinbieber 👋

 October 1: Justin with a fan tonight in Paris, France.


 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

01.10.2014 / 18:44 / Blogg

Justin forlater Fashion Week

Hei!

 

Her er en video av Justin som forlater Fashion Week igårkveld i Paris, Frankrike. Som dere sikkert ser så er det veldig mange rundt Justin som passer på han, flere fans prøvde å følge etter - og når de kjørte stoppet all trafikken opp og mange løp etter.

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

01.10.2014 / 16:13 / Blogg

Fashion Week i Paris, Frankrike

Hei!

 

Som dere sikkert har fått med dere med alle de nye bildene av Justin, så var han på Fashion Week i Paris i går, og det var derfor han dro helt til Paris, Frankrike. Her har dere mange bilder av Justin på selve showet:

 

 

ugomozie: @justinbieber attends CR party in @balmainparis | Style Direction: #ugomozie. #inspiredbycarine 
 

fashiontomax: Isn?t this the best airkiss moment! @kimkardashian @justinbieber

fashiontomax: No big deal! @kimkardashian is photobombed by @justinbieber #inspiredbycarine

fashiontomax: Bieber fever!!! @justinbieber congratulates @carineroitfeld at #inspiredbycarine party

fashiontomax: The fantastic four @gigihadid @carineroitfeld @justinbieber @kimkardashian #inspiredbycarine

deenathe1st: #inspiredbycarine tonight #pariswhenitsizzles #crfashionfashionbook

jwtr: Big Brochette&#160;! #inspiredbycarine #justinbieber #kimkardashian #kendalljerner #krisjerner #carineroitfeldmylene_garcia: Serious business #kimkardashian #kendalljenner #justinbieber #crfashionbook #party #cr #becausethenight

ugomozie: Such good vibes right now at the CR party. #PFW

September 30: Justin tonight in Paris, France.

fashiontomax: Rencontrer @carineroitfeld #justinebieber #inspiredbycarine

September 30: Justin with Kim Kardashian at Carine Roitfeld&#8217;s CR Fashion Book party in Paris, France.

bryanboycom: Bieber sighting

patrickmcmullan: #GigiHadid #JustinBieber #KendallJenner at @CarineRoitfeld Party for CR Fashion Book Issue Number 5 #ThePennisula #Paris #PFW Photo: Clint Spaulding/Patrick McMullan @lightboxer

September 30: HQ photo of Justin with Kim Kardashian at the CR Fashion Book Party in Paris, France.
 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

01.10.2014 / 14:22 / Blogg

Justin ankommer Fashion Week

Hei!

 

Det har kommet ufattelig mange nye bilder av Justin i løpet av natten. I dette innlegget vil dere få bilder av Justin som ankommer Fashion Week i Paris, Frankrike igår. Og også noen bilder med eksen til Cody Simpson, Gigi, Kris Jenner og Kendall Jenner, i tillegg til noen bilder med kompisene Justin kom dit med:

 

 


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

01.10.2014 / 12:03 / Blogg

Justin med fans (2)

Hei!

 

Her er noen flere bilder av Justin med fans igår i Paris, Frankrike. @jbcrewdotcom skrev på twitter at Justin hadde sagt ja til å ta bilder med fans på kvelden etter middagen med Kendall, men så begynte de å dytte som gjorde at han fortsatte å gå til bilen, men også pga så mange som var der. Han vinket og smilte til de som var der slik at han ikke skulle virke overlegen.

 

 

 

alexgomez66: #JustinBieber #fashionweek #Paris #Chanel #2014 #Avenue #shopping

October 1: Justin with a fan in Paris, France.Boubakarthug: Me and @justinbieber in #paris to night #justinbieber #power

styleiconnat: #inspiredbyCarine @CarineRoitfeld #Party #SS15 What a way to end #ParisFashionWeek #fashion at its best. #cremedelacreme #celebrity #style #fashion #explore #experience #StyleIcon wearing @goddivafashion @ceebishop 😎😎💖💖 Great meeting @justinbieber #cool and he styles himself😮😮 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

01.10.2014 / 10:52 / Blogg

Alli om den nye musikken

Hei dere!

 

 

På fansiden til Alli Simpson på Fahlo, altså lillesøsteren til Cody, så sa hun dette: "It's very, just like, acoustic, awesome, their voices vwork so well together and they've both been writing it from scratch." Hun har selvfølgelig fått lov å vært med dem i studio og slik. Det er faktisk bare 10 dager igjen til albummet kommer ut, mest sansynlig!

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

30.09.2014 / 22:32 / Blogg

Bilder tatt av fan

Hei alle sammen!

 

Her er noen bilder som ble tatt av Justin av en fan tidligere idag i Paris, Frankrike:

 

 

September 30: Fan taken photo of Justin tonight in Paris, France.

October 1: Fan taken photo of Justin in Paris, France.

 

 

 

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen og Mia Davidsen Heidenstrøm

30.09.2014 / 21:37 / Blogg

Justin og Kendall ute til middag

Hei!

 

Justin spiste middag med lillesøsteren til Kim Kardashian, Kendall Jenner, idag ute i Paris, Frankrike. Restauranten het "Ferdi Restaurant" som er en 4-stjernes restaurant. Noen parazzibilder, fanbilder og en video har kommet ut til nå, og her har dere de:

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

30.09.2014 / 20:30 / Blogg

Flere bilder av Justin på shopping

 Hei alle sammen!

 

Noen flere bilder av Justin i Paris på shopping:

 

 

 


 

Innlegg av: Rikke H. Ingebretsen

30.09.2014 / 17:33 / Blogg

Justin med fans (1)

Hei!

 

Det har allerede kommet ut tre bilder av Justin med fans i Paris, men jeg tror nok ikke det er de eneste så derfor skrev jeg "(1)" bak overskriften slik at når det kommer flere bilder, blir det i flere innlegg med samme overskrift og et tall bak. Bilde nr 2 er nok tatt i den tiden han postet bildet på instagram, og nr 3 er nok fra han ankom Paris med tanke på outfiten. 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

30.09.2014 / 16:01 / Blogg

På shopping

Hei!

 

Det har nå kommet en del papazzibilder ut av Justin på shopping i Paris, Frankrike. Selena postet også akkurat et bilde av seg selv og to andre foran Eiffeltårnet så jo, hun er også i Paris. 

 


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

30.09.2014 / 15:29 / Blogg

Spiser lunsj med venner

Hei!

 

To nye bilder av Justin i Paris, Frankrike har kommet ut. Her spiser han lunsj med venner. Grunnen til at han er i Paris er fordi han skal på Fashion Week har jeg hørt, men folk spekulerer jo også rundt om at han dro dit med Selena fordi han skal fri til henne. Men jeg vil heller tro at Fashion Week er grunnen. Her er de to bildene:

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

30.09.2014 / 12:45 / Blogg

Justin er i Paris

Hei!

 

Justin er faktisk akkurat nå i Paris, Frankrike. HAN ER I EUROPA?? Jeg begynte å lure på hvorfor han var på sosiale medier når klokken er halv 4 på nattet i LA, men det gir jo litt litt mer mening når han har ca samme tidssone som oss. To av bildene under er postet på shots, i tillegg til to paparazzi/fanbilder. Helt nederst er også en video fra de var på en flyplass i Sint Maarten som er en øy i Nederland, hvor den øverste delen tilhører Frankrike: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

29.09.2014 / 15:44 / Blogg

27.08: Jelena på flyplassen

Hei!

 

Det har kommet fire nye bilder ut av Justin og Selena fra 27 august på en flyplass i Canada:

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

26.09.2014 / 14:30 / Blogg

#2YearsAvalannaWeMissYou

Heihei dere,

 

i dag er det to år siden Avalanna gikk bort. Så for å hedre forholder og ekteskapet til Justin og Avalanna, Mr. og Mrs. Bieber, så legger jeg til bilder og videoer av de to sammen! #2YearsAvalannaWeMissYou

 

 

 

 

   

 


 

 

  

 

We lost a fighter. Heaven gained an angel! #RIPAvalanna

 

 

Innlegg av Christine Selnes

25.09.2014 / 22:16 / Blogg

Operere etter stuping fra klippe

Hei!

 Justin har det siste året stupt fra klipper en del ganger, Fra den siste gangen han gjorde det som er 1 mnd siden, fikk han skader i øret slik at trommehinnen sprakk. I dag tidlig tweetet han at han mest sansynlig må operere. Men ikke vær redd, ny musikk kommer uansett. "Jeg sprakk trommehinnen da jeg stupte fra en klippe. Legene sier jeg trolig må operere. Det suger." Like etter tweetet han --> "Øretrøbbel kan sette oss litt tilbake, men jeg skal likevel komme med ny musikk til dere. Masse kjærlighet. Søren ta deg, klippestuping!"

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

25.09.2014 / 16:13 / Blogg

Justin i Skateparken (2)

Hei igjen,

 

her kommer resten av bildene fra når Justin var i skateparken i Venice, California.

 
 

 

Innlegg av Christine Selnes

25.09.2014 / 14:58 / Blogg

Justin i Skateparken (1)

Heisann dere!

 

Det har kommet flere bilder fra når Justin var i skateparken i Venice på tirsdagen. Det var en del bilder, så jeg deler dem opp i to innlegg, slik at det ikke blir sånn kjempelangt. Han trikset i alle fall en del, og Justin er jo veldig talenfull i det aller meste, og skateboarding er en av de tingene. Noen av bildene var i alle fall utrolig søt, spesielt det ene der han heiser opp buksa. Jeg tror nok både Beliebers og Pattie er stolt, haha!

 
 

 

Innlegg av Christine Selnes

25.09.2014 / 13:51 / Blogg

The Hass and Biebs

Heihei dere!

 

Er det noen av dere som husker Baywatch-serien eller som har sett den? Jeg var i alle fall storfan av serien og av Hasselhoff når jeg var lita, så når Justin og han jobber sammen blir jeg så glad, haha! Det er i alle fall kommet flere bilder av disse to sammen på settet i Venice Beach, California.

 


 

Innlegg av Christine Selnes

25.09.2014 / 12:26 / Blogg

Justin møter fans i Venice

Heihei,

 

Justin møtte jo noen fans utenfor Jersey Mike's Sandwich Shop, og da var det noen paparazzier som tok bilde av det. Justin signerte også skateboardet til en av fansen på promenaden.

 

 


Innlegg av Christine Selnes

25.09.2014 / 11:08 / Blogg

Jersey Mike's

God morgen dere,

 

det er torsdag og snart helg! Wii! Hvem gleder seg til helgen? Kanskje noen som har høstferie?

 

For et par dager siden, altså på tirsdag, var jo Justin i Venice Beach, California, og det har kommet ut flere bilder fra når han stoppet innom Jersey Mike's Sandwich Shop. Han møtte jo også på noen fans der, men det kommer i et eget innlegg!

 
Innlegg av Christine Selnes

24.09.2014 / 20:29 / Blogg

Flere bilder fra Venice

Hei!

 

Vet dere hva? Jeg har endelig fått wifi hjemme, som egentlig skulle ha vært i neste uke. Så jeg vil nå begynne å blogge fast igjen, MEN jeg kan ikke love at det blir oppdateringer HELE tiden. Katrine og Rikke skal begynne å blogge igjen, og da er vi 4 stk + Rano som kommer til å blogge litt her og der får vi håpe. En annen grunn er også det at når jeg har vært såpass lenge vekke fra å holde meg oppdatert rundt Justin, mister jeg interessen for å sitte og stalke han 24/7, men jeg skal prøve så godt jeg kan.

 

Flere bilder av Justin har kommet ut, her hvor han er ute i Venice:

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

24.09.2014 / 18:48 / Blogg

Justin med fans i Venice

Heihei dere,

 

mens Justin var på Venice Beach tok han seg tid til å ta noen bilder med fans. Som dere kanskje så på de andre bildene så var han omringet av fans eller et stort publikum når han spilte inn videoen sammen med David Hasselhoff. Jeg tenker uansett at det er fint at Justin tar seg tid til fansen!

 

Bildene er hentet fra Bieber-news.com.

 

chefwagnerlima: Thanks @justinbieber my brother come over to surf and hang out whenever (...)

 

chefwagnerlima: Thanks @justinbieber my brother come over to surf and hang out whenever (...)

 

 

Innlegg av Christine Selnes

24.09.2014 / 16:37 / Blogg

På basketbanen

Heisann,

 

Justin tilbrakte en del tid på Venice Beach i går, og etter han hadde skatet litt rundt på strandpromenaden, var han på basketbanen sammen med Lil Za og livvaktene sine. Det ser faktisk ut som han prøver å gjøre triks med skateboardet og basketkurven. Han henger i alle fall i nettet på basketkurven flere ganger, så jeg vet egentlig ikke helt hva det var han prøvde på, haha!

  Bildene er hentet fra Bieber-news.com.

 

 

Innlegg av Christine Selnes

24.09.2014 / 15:29 / Blogg

Justin på skateboard

Heihei,

 

etter innspillingen av videoen sammen med Hasselhoff, gikk Justin på en av butikkene på Venice Beach og kjøpte seg et nytt skateboard. Han og Lil Za skatet rundt på Venice Beach og de var også innom en av skaterinkene som er der. Videoer fra det kommer i et annet innlegg.

 

 Bildene er hentet fra Bieber-news.com

 

 

Innlegg av Christine Selnes

24.09.2014 / 14:15 / Blogg

Bieber og Hasselhoff

Heisann,

 

oppdateringene kommer litt sent i dag, siden jeg var på forelesning til for en time siden. Uansett - i går var Justin i Venice, Los Angeles. Venice er vel kanskje mest kjent for strandpromenaden sin som også kalles Venice Beach. Han var der sammen med Baywatch-stjernen, David Hasselhoff, og de spilte inn video sammen. Sammen med Justin og David var også Allison, Lil Za og Hugo, i tillegg til en rekke andre mennesker som hjalp til med innspillingen av videoen. 

 

Cody Simpson har reist til Australia, så det er usikkert om denne innspillingen er en del av musikkvideoen som Cody og Justin jobbet med for et par dager siden. Innspillingen som skjedde for et par dager siden var på et hemmelig sted, mens denne gangen valgte de å bruke en av de strendene i Los Angeles-området der det er mest folk. Dermed kan dere se på noen av bildene at Justin, David og teamet er omringet av mennesker. Hvis denne innspillingen har sammenheng med den de spilte inn for et par dager siden, så kan vi altså konkludere med at videoen blir å inneholde en svart bil, hunder og David Hasselhoff. I et intervju med People Magazine, sa David at de hadde det utrolig gøy når de filmet videoen, så jeg gleder meg ufattelig mye til å se resultatet!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildene er hentet fra Bieber-news.com

 


Innlegg av Christine Selnes

23.09.2014 / 17:56 / Blogg

Musikkvideo? Promo? MTV EMA?

Heyyy,

 

i helgen har Justin og Cody vært veldig opptatt med å filme en eller annen slags video. Første hint kom på Fahlo når Justin skrev at han var på vei til en shoot, og andre hintet kom når Cody Simpson la ut en video på Fahlo, der han sa at han var på et sett sammen med Dan Kanter. Justin la også senere ut et bilde der han ble fikset på håret.

 

 

Justin Bieber: Gettin ready

 

Justin var på shooten sammen med Alfredo Flores, Dan Kanter, Scooter Braun, Wayne Isham og Cody Simpson, selvfølgelig. Både Scooter og Justin la ut samme bilde etter at de var ferdige med shooten. Og så var det et bildedryss fra både Cody og Justin fra shooten.

 

 

Justin Bieber: Shooting with a legend. Papa Wayne / Scooter Braun: Video shoot with the legend Papa Wayne 

 

 

justinbieber: Young Cody in the game 

codysimpson: Rockstars. Great day of shooting with Wayne Isham & JB


 

codysimpson: We've got some magic on it's way. New beginnings. So stoked 

justinbieber: Day 1

 

Dag 1 av shooten var altså over, og det virket som at både Justin og Cody var gira på dette prosjektet de nå har jobbet med. Vi har jo hørt at den nye musikken skal komme på en sånn måte som vi ikke forventer, og det har jo vært mye snakk rundt hva det er Justin og Cody egentlig planlegger. MTV EMA skal jo også gå av stabelen rundt den tiden som Justin har hintet om, altså rundt 10. november, og de har jo uttrykt at de har øvd en del. Men hva er det nå egentlig de planlegger? 

 

For et par dager siden så kom det ut bilder av Justin, Cody og David Hasselhoff. De signerte t-skjorter til veldedighet på bildene, men disse bildene var altså i forbindelse med dag 2 av shooten. Denne shooten som Justin og Cody har snakket om nå, skal tydeligvis være en musikkvideo og Justin ville spesifikt at Baywatch-stjernen, David Hasselhoff, skulle være med i den. I følge Mirror, så skal det visst også være 40 hunder med, i noe som kommer til å være den mest bisarre videoen noensinne sett. 

 

 
Det virker i alle fall som at de to popstjernene har hatt det utrolig gøy når de har laget denne videoen, så jeg tror at det er to spente fanbaser som venter på at de skal komme med noen uttalelser om prosjektet. Jeg har også lest at de skal komme med en uttalelse, en dato eller en eller annen form for informasjon om musikken og prosjektet om ikke så altfor lenge. Vi snakker innen en uke altså!

 

Hva tror dere Justin og Cody planlegger? 

 

Innlegg av Christine Selnes

23.09.2014 / 15:38 / Blogg

Tech-studenter hører på Bieber

Kilde: Daily Toreador

 Spotify har nylig gitt ut en toppliste for musikalske universiteter i USA. Rangeringen var basert på hvilke skoler hadde flest registreringer hos Spotify med abonnementet "Spotify Student", da nettstedet mener prisen på abonnementet appelerer til studener. Universitetet Tech i Texas var rangert som en av de fire første.

 

Men Spotify sjekket ikke bare registreringene, men de sjekket også hva studentene hørte på, altså hva som var trenden blant elevene. Resultatet viste at Tech-studentene hørte mer på Justin Bieber enn noen annen skole i USA gjør. "Rangeringen høres riktig ut, og når det kommer til Justin BIeber rankingen, så kan jeg ikke tro at han er på toppen av universitetet vårt," sier Valerie Palacious, en student ved universitetet.

 

Andre populære artister oppført for campus inkluderer Drake, Iggy Azalea, Coldplay, Lorde og Luke Ryan.

 

 

Innlegg av Christine Selnes

23.09.2014 / 13:19 / Blogg

Justin spiller tennis

Heisann,

 

i går spilte Justin tennis. Han dro til en bane i LA, California sammen med en av livvaktene sine, og paparazziene var selvfølgelig tilstede.

 
 

Bildene er tatt fra Bieber-news.com og X17Online.com.

 

Innlegg av Christine Selnes

22.09.2014 / 20:02 / Blogg

Jelena følger hverandre på Instagram

Heisann, har dere hatt en god start på uken så langt? ♥

 

JustinBieberZone.com skrev for ikke lenge siden at Justin og Selena nå følger hverandre på Instagram. De har jo en tendens til å slutte å følge hverandre når de bestemmer seg for å få litt tid i fra hverandre, men det betyr vel kanskje at Jelena er på igjen?

 

Credit for bildet: JustinBieberZone.com

 

Det er jo mange spekulasjoner rundt dette, men det var jo også en nyhetssak for litt siden der Justin ble spurt i retten om han og Selena var et par igjen. I følge Daily Mail (som skrev om den) så svarte Justin "ja" på det spørsmålet. De har jo også blitt sett sammen opptil flere ganger den siste måneden, blant annet i Instagramvideoen der de lager mat sammen. I bildet før selve videoen ble postet, så stod Justin utenfor en dør med en solsikke. I videoen kunne vi også se at solsikken stod i vann på kjøkkenet, og jeg leste faktisk at Selena sine yndlingsblomster er gul. 

 Så hva tror dere? Er Justin og Selena et offisielt par nå eller er de fortsatt bare gode venner?

 

Innlegg av Christine Selnes

22.09.2014 / 16:43 / Blogg

Med David Hasselhoff

Hei!

 

Det har kommet ut to nye bilder fra lørdag den 20. september. Denne gangen av Justin med David Hasselhoff. Vet dere hvem han er? Iallefall, han er en amerikansk skuespiller, artist og låtskriver. Han er mest kjent fra tv-serien Baywatch som er utrolig gammelt. På det ene bildet er det David, to fans og Justin, og på det andre er Cody bla. med.

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

22.09.2014 / 13:03 / Blogg

Jelena i kirken

Heisann dere,

 

jeg ser at det er veldig mye diskusjoner rundt det å poste bilder av at Justin og Selena når de går i kirken. Bildene ligger allerede ute på f.eks. Bieber-news.com, og jeg vet egentlig ikke helt om hva jeg, personlig, tenker om det. Det å gå i kirken er jo en privatsak, så man burde vel kanskje ikke ta bilder av kjendisene som går i kirken. Jeg vet også at det har kommet ut en video av de, men den poster jeg ikke. Hva tenker dere om dette med å dele bilder av Justin i kirken?

 

Bildene er tatt fra Bieber-news.com.


Innlegg av Christine Selnes

21.09.2014 / 15:45 / Blogg

Universal Studios

Hei!

 

I dag er nettet mye bedre, så håper jeg får til å blogget en del innlegg til dere. I går var Justin på Universal Studios i Los Angeles med bla. Selena, Alfredo, Za og John. Her er noen bilder tatt av fans:

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

20.09.2014 / 21:00 / Blogg

Justin med fans i California

God lørdagskveld,

 

i går møtte Justin noen fans i California, og det var ikke så mange som fikk bilde med han. Han tok nemlig et stort bilde med alle og la det ut på Instagram.

 

 

justinbieber: Thank u for the love

 

Mange lurer kanskje på hvorfor? Vel, Justin ba alle om å legge bort mobiltelefonene sine, slik at han kunne snakke med dem. Ut i fra det JBCrew erfarer så virker det som at Justin fortalte jentene hemmeligheter rundt prosjektet han har med Cody Simpson. Han sa også til en fan at han elsket den nye iPhone 6, som han fikk i gave hos AT&T. 

 

 

Bildene er tatt fra Bieber-news.com.

 

 

Innlegg av Christine Selnes

20.09.2014 / 19:00 / Blogg

Justin på sykkel

Heihei dere,

 

så etter Justin hadde møtt fansen utenfor Santa Monica Courthouse, så dro han fram en sykkel og syklet rundt i Santa Monica. Det virket som at han koste seg da :)

 

Bildene er tatt fra Bieber-news.com.

 

 

Innlegg av Christine Selnes

20.09.2014 / 17:30 / Blogg

Nye bilder av Justin & Cody

Heihei!

 

Flere som er gira på ny musikk? Jeg klarer virkelig ikke vente mer, og håper ikke det er så lang ventetid som det var med "Heartbreaker".. Jeg (Mia) er nå på besøk hos min bror for jeg tenkte jeg kunne blogge en del innlegg til dere, men vi har problemer med netttilgangen så det gikk ikke etter planen, desverre :( Her er iallefall noen nye bilder av Justin med Cody:

 

 

justinbieber: Young Cody in the game.

 

codysimpson: Rockstars. Great day of shooting with Wayne Isham &amp; JB

 

andrew50watt: Wrapped with these fools tonight&#8230;wait till you here this project&#8230;legendary @dankanter @justinbieber @codysimpson missing @yeshuathegudwin big time &#8230;here we goooo

 

justinbieber: Day 1

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

20.09.2014 / 17:00 / Blogg

Justin møter fans

Heisann,

 

på torsdagen etter at han hadde vært i Santa Monica Courthouse, så var det noen heldige fans som fikk bilde. Selve bildet fansen fikk, kan du se HER. Bildene under er altså paparazzibilder av Justin og fansen.

 

Bildene er tatt fra Bieber-news.com.

 

 

Innlegg av Christine Selnes

20.09.2014 / 15:00 / Blogg

Justin forlater Santa Monica Courthouse

Heihei,

 

under er det noen bilder fra når Justin forlot Santa Monica Courthouse på torsdag. 

 

 

 

 

 

Bildene er tatt fra Bieber-news.com.
Innlegg av Christine Selnes

19.09.2014 / 16:51 / Blogg

"Han er en god venn"

Kilde: TV Week - Artikkelen er direkte oversatt.

 

Cody Simpson blurts about Bieber?s love life!

 

I et intervju med TV Week i forbindelse med eventen Slimefest til Nickelodeon, fortalte Cody at hadde snakket med Justin den morgenen om kjærlighetslivene til de to popstjernene. Cody beskriver sitt eget opp-og-ned-forhold med modellen, Gigi Hadid, som likt med det forholdet Justin har med skuespillerinnen/sangeren, Selena Gomez.

 

 

"Jeg ringte han fordi jeg har noen komplikasjoner med kjæresten min og han sa 'Man, det er dette du må gjøre", forteller Cody til det australske magasinet. "Det er fint å ha en kompis som er et par år eldre. Han har på en måte gått igjennom det samme som jeg gjør nå med hans opp-og-ned kjæreste. Han har blitt en veldig, veldig god venn av meg. Han fortalte meg noen av de tingene han går igjennom og han er alltid der for meg. Så det er fint å ha noen som vet hvordan du startet musikalsk og som du kan snakke med om slike ting."

 

 

Justin har vært under varmt vann når han ble arrestert og tiltalt for overfall og livsfarlig kjøring i Ontario, Canada tidligere denne måneden. Det lokale politiet sa at den 20 år gamle stjernen krasjet kjøretøyet sitt inn i en minivan og havnet så i en slosskamp med en av de som satt inne i minivanen. Justin har benektet at det var noen form for fysisk kamp og vil prøve å bekjempe begge tiltalene i retten.

 

Cody sier at selv om han støtter sin verdenskjente venn, så prøver han ikke å bry seg om alt hysteriet. "Jeg holder meg unna drama og alt det andre som skjer," sier Cody. "Men uansett, han er en fantastisk venn av meg og han har gitt meg utrolige musikalske muligheter i det siste som viser fram mine ferdigheter og talenter. Han er en flott mann. Vi er veldig forskjellige mennesker, men det er på en måte hvorfor vi kommer overens - vi har med oss forskjellige ting til bordet."

 

Ser man bort i fra romanse og drama, så kan Cody, som var Justin sin oppvarmingsakt under Justins turné i Australia, avsløre at de to har et "lite prosjekt" på gang. "Vi kommer med informasjon snart, men vi har jobbet med mye musikk sammen, for det meste akustisk," sier Cody.

 

innlegg av Christine Selnes

19.09.2014 / 15:17 / Blogg

Justin med fans

Heihei,

 

Justin møtte fans i Santa Monica, California i går, og de var så heldige å få bilde med han. Det var også kommet ut to videoer av møtet, men jeg får ikke lagt dem inn her. Dere kan se dem hvis dere klikker dere inn HER.

 


Innlegg av Christine Selnes

18.09.2014 / 15:12 / Blogg

"Den ble aldri ferdig"

Heisann,

 

jeg så et intervju med Ariana Grande på iHeart Radio der hun framførte sanger fra sitt nye album. Mario Lopez intervjuet Ariana og da spurte han blant annet om sangen som hun og Justin Bieber hadde laget sammen. Du kan selvfølgelig se hele intervjuet, men delen der de snakker om Justin starter 05.07 og avsluttes 5.47.

 

 

Mario Lopez sier i intervjuet at Ariana har bekreftet at hun og Justin jobbet med en duett sammen. Ariana spør "gjorde jeg?" og så sier Mario "det er i alle fall det ryktet sier". Ariana smiler og og påpeker at nøkkelordet er "rykte". Men så sier hun at de har vært i studio sammen flere ganger og at han er en fantastisk musiker. Ariana fortsetter med å si at det sannsynligvis kommer til å skje en eller gang. "We never finished it. Not going to lie," sier Ariana plutselig, som da betyr at de aldri ble ferdige med sangen. Lopez spør Ariana hva som skjedde eller om de ble distrahert, og til det svarer hun at de begge har egne prosjekt som de jobber med, men at duetten kommer til å skje. "Begge elsker fansen våre og vi vet at de vil at det skal skje, så det kommer til å skje. Det er uungåelig. Men ikke akkurat nå," avslutter hun.

 

Det betyr jo at sangen er ferdigskrevet, men den er ikke spilt inn og mikset enda. Uansett - dette er jo gode nyheter. Er det en artist jeg virkelig gleder meg til at Justin jobber sammen med, så er det Ariana. Begge har fantastiske stemmer og den kombinasjonen tror jeg kommer til å bli helt fantastisk.

 


Hva tenker dere? Noen som er gira på en duett med Justin og Ariana?

 

Innlegg av Christine Selnes

18.09.2014 / 13:50 / Blogg

Chick-fil-A

Heihei dere,

 

Justin var på Chick-fil-A i går sammen med livvaktene sine og det så ut som at han hentet ut mat derifra. Han er fortsatt i Los Angeles, California.

 
 

Bildene er lånt fra Bieber-news.com og justjared.com.

 

Innlegg av Christine Selnes

17.09.2014 / 14:47 / Blogg

Rehearsing?

Heisann søte dere!

 


Scooter Braun: Hung out with these maniacs all day. Great shoot with nick onken. Good time fellas

 

Justin og Cody har jo vært på photoshoot sammen, der de spilte noen sanger, sang og ble tatt bilder av. Nick Onken, Matt Graham, Alfredo Flores og Scooter Braun var blant annet sammen med dem. Mange av disse bildene er blitt lagt ut på Fahlo-appen, så det er hovedsakelig der jeg har fått dem fra. Justin tweetet også "8 weeks" i dag, som da betyr 8 uker. Jeg regnet på det og det er ca. 10. november, så det kan jo stemme med at Justin har tweetet "11.10". Husk at i USA og Canada så skriver de måneden før de skriver datoen :)

 

 

alfredoflores: Catchin' Moments | 🎥

 

 

nickonken: Great day of amazing pics with @justinbieber & @codysimpson yesterday.
Good times @scooterbraun @itsmattgraham 📷 @alfredoflores #createyourmoments 


 

scooterbraun: Great day yesterday @justinbieber @codysimpson @itsmattgraham @nickonken #fahlo for more

 

Justin og Cody har øvd en del i det siste på et eller annet og de har spilt inn en eller annen video sammen med Alfredo Flores. De beskriver det som "something big", eller "noe stort". De har selvfølgelig ikke gått ut med hva det er, men kanskje det er en konsert, en turné eller en musikkvideo?! Hvem vet. Jeg vet i alle fall at denne spenningen er uutholdelig, haha!

 

 

 

justinbieber: Rehearsals

 

På denne tiden i fjor så teasa Justin oss "Heartbreaker", men da var det alltid "soon" han sa. Denne gangen har han ikke gjort det, så jeg ser på det som positivt. Det virker som at både han og Cody er veldig fornøyde med sangene de har laget sammen. Jeg vet at vi på bloggen gleder oss kjempemasse! Endelig litt ny musikk.

 

Innlegg av Christine Selnes

17.09.2014 / 12:49 / Blogg

Justin i California

Heisann,

 

et nytt bilde av Justin i California har kommet ut. Det ser ut som at det er en fan som har tatt det.

 


Innlegg av Christine Selnes

16.09.2014 / 10:59 / Blogg

Dager, ikke måneder

God morgen, Beliebere!

 

Justin tweeted dette klokken kvart på 10 i dag.

 

 

Og Scooter la ut et bilde via Fahlo av Justin og Cody. 

 

 

Så leste jeg en nyhetsartikkel på Inquistr.com der "Michigan radiostation 97.5 Now FM" har sagt at musikken til Justin og Cody kommer ut i løpet av dager, ikke måneder. DJ Josh Strickland hadde fått hørt noen av sangene som Justin og Cody hadde spilt inn sammen, og han trodde faktisk ikke at han hørte på Justin før noen faktisk fortalte han det. Josh fortsetter med å si at dette er et helt nytt spektrum både vokalsk og musikalsk fra både Cody og Justin, og at det er ingen som blir å tro at det er "the Beebs" de hører på. 

 

Da kan vi tenke oss at når Justin og Cody har hatt en photoshoot, så kan det hende at det er for det nye albumet eller kanskje bare for en singel i alle fall. Jeg hoppet i alle fall i stolen når jeg så det. Dette er så spennende!

 

Hva tenker dere? Tror dere vi får ny musikk før oktober, kanskje?

 

Innlegg av Christine Selnes

15.09.2014 / 12:27 / Blogg

Nytt bilde av Jelena

Heihei!

 

I dag har selveste Ryan Butler bursdag og han er nå 20 år. Så gratulerer med dagen til han! For noen minutter siden kom det ut et nytt bilde, som da er av Justin og Selena sammen i Malibu i går.

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

14.09.2014 / 11:43 / Blogg

Nye bilder fra 12.09

Hei!

 

Igår kom det veldig mange bilder av Justin ut, hvor han var å kjøpte juice på "Shred Juice" i Los Angeles, og på de fleste bildene snakker han i telefonen - lurer på hvem han snakker med? Hollywood Life har skrevet at Justin har bekreftet at han dater Selena Gomez, håper virkelig ikke de knuser hverandres hjerter nok en gang. Her er bildene:

 

 
 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

13.09.2014 / 20:39 / Blogg

The Biebs i Las Vegas

Heihei!

 

Og god lørdag kveld til dere alle sammen. I går var Justin og festet i Las Vegas, med bla King Bach. Bildene er litt rotete men jeg tror iallefall alle er fra samme kveld. Også må vi selvfølgelig ha et minutts stillhet for håret til Justin, back to the 2011♥♥♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

11.09.2014 / 18:43 / Blogg

Justin med fans

I går når Justin var i NYC, så møtte mange fans han, og under nå kan du se noen av bildene de fikk med han.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

11.09.2014 / 15:49 / Blogg

Nytt bilde

Hei!

 

Et nytt bilde av Justin i New York har kommet ut, og her på GNC som altså står for General Nutrition Center. Her de selger vitaminer og slikt for at man skal kunne leve bra - alle slike produkter. 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

11.09.2014 / 14:50 / Blogg

Justin på Tao

Heihei!

 

Lenge siden eller hva? Eller ikke akkurat, ca en uke siden sist. Jeg er nå en tur hos søsteren min etter skolen slik at jeg kunne fått blogget litt, men jeg har ikke så alt for god tid så jeg har nå bare funnet nyheter fra Bieber-news som dere kan se nede i venstre hjørnene på bildene. Det er så utrolig frustrerende og ikke følge med på hva Justin gjør 24/7.. for det er faktisk det jeg gjør til daglig, men nå som jeg ikke har nett funker ikke det så bra..

 

På tirsdag, når Justin fortsatt var i New York (vet ikke helt hvor han er nå men han var i NY igår også), så var han innom Tao som er en utrolig stor og fin restaurant i selvfølgelig New York. Jeg tror det var etter "Fashion Rocks 2014" siden det er ganske så mørkt på bildene som dere nå skal få se:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

10.09.2014 / 12:34 / Blogg

Justin med fans i New York

Heihei,

 

rett etter at Justin hadde vært på Fashion Rock, så dro han rett ut på gata og tok bilder med fansen. Justin skrev også dette på Twitter i morges. 

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

10.09.2014 / 11:09 / Blogg

Justin på Fashion Rocks

God morgen, 

 

dere skal tro jeg var glad når jeg våknet i morges og så at Justin hadde strippet på Fashion Rocks i New York City i går kveld. 

 Justin er nemlig i New York City, da det er den årlige "New York Fashion Week". Og på det ene showet som heter "Fashion Rocks" gikk han opp på scenen sammen med Lara Stone for å introdusere Rita Ora. Når han gikk opp på scenen, ble han buet, men Justin brydde seg ikke og fortsatte å snakke. Plutselig begynner han å ta av seg klærne, mens han snakket. 

 

  

 

 

Innlegg av Christine Selnes

09.09.2014 / 12:57 / Blogg

"Remember Me" + Informasjon

Heihei "Remember Me"-lesere,

 

jeg har dessverre noen triste nyheter å dele med dere i dag. Ingrid har valgt å slutte på bloggen, så da kommer det ikke flere deler av "Remember Me". Vi sender ut airhugs til alle som blir påvirket av nyheten, og så beklager vi det.

 

Jeg må også meddele at Mia fortsatt er uten internett, og jeg ligger litt etter med pensumlista til skolen. Dermed slutter jeg også. Haha, neida. Men jeg må faktisk sette skolen først en liten periode, så det eneste dere får fra meg denne uka er historie og "Lesernes Uke" (PS. Hvis du ikke har meldt deg på - gjør det HER). Jeg håper dere har forståelse for det - og jeg beklager det også. *Airhugs*

 

 

Innlegg av Christine Selnes

08.09.2014 / 17:36 / Blogg

Justin på CN Tower

Heihei,

 

ny del av "The Impossible" kommer om ikke så lenge - jeg hadde en del å gjøre før jeg fikk satt meg ned med det. 

 

Anyways, Justin feiret bursdagen til Poo Bear på toppen av CN Tower i Toronto, Canada i går kveld. Han var sammen med Kyle Massey, Poo Bear, Khalil, Pierre Balian og sikkert mange flere. 

 

 

lovaajoi: loveajoi: Dinner in the Toronto sky!! Still celebrating @poobear happy birthday babes!!!  hey @justinbieber 

 

 

pierrebalian: ♛ ♛ ♛  @CrazyKhalil @justinbieber @KyleMassey

 

Innlegg av Christine Selnes

08.09.2014 / 16:21 / Blogg

Justin og Beliebere

Heiheihei,

 

Husk å lese innlegget om "Lesernes Uke" HER.

 

Justin møtte noen fans i går i Canada og de var så heldige at de fikk bilder!

 


Bildene er lånt fra Bieber-News.com

 

Justin møtte flere Beliebere i går kveld. Han gikk ut av bilen for å ta bilder med dem og så gikk han inn i bilen igjen for å snakke med dem. Han virket i veldig godt humør, og han snakket faktisk om hvor glad han var i Jaxon og Jazmyn. Han sa også at han var gira på musikken han hadde lagd sammen med Cody Simpson, og når hun ene Belieberen brukte Shots for å ta bilde med han, sa han "good girl". Han fortalte dem også hvor han skulle spise middag.

 

Belieberne spurte om han kunne ta av seg hatten og da hadde han svart "it wouldn't be an event everytime I show my hair". Han sa også at han så skallet ut når han faktisk tok av seg hatten, og at øyenbrynene hans så ville ut. Han fortalte Belieberne at han visste at vi pleide å snakke om øyenbrynene hans på Twitter, så han hadde fått dem fikset, haha! Belieberne tok også et gruppebilde med Justin og da var det en Belieber som ble utenfor, så Justin holdt ut hånda si, slik at hun også kunne bli med.


Informasjon og bilder fra/om det siste møtet er lånt fra JustinBieberCrew.com.
Innlegg av Christine Selnes
07.09.2014 / 14:01 / Blogg

"You ready?" -Twitter

Hei alle sammen!

 

Prøver nå ut blogg.no app'en på telefonen, og jeg liker virkelig den nye oppdrateringen. Kanskje kan jeg starte å blogge litt fra mobilen, slik at dere får mer oppdrateringer!

 

 

 

Mye tyder på at dette kanskje er det nye albumet som Justin og Cody har laget sammen!

 

Innlegg av Mia Davidsen

07.09.2014 / 13:44 / Blogg

Justin og Selena

Heihei,

 

under kan dere se bilder av når Justin og Selena forlot senteret eller hotellet. Ingen av de andre oppdateringssidene blir helt enig om hva de gjorde.

 Innlegg av Christine Selnes

07.09.2014 / 11:16 / Blogg

Justin på Eaton Center

God morgen, beliebere!

 

Justin og Selena var på Eaton Center i Toronto, Canada i går. Ingen fans fikk tatt bilde med han, men det var en fan som tok bilder av Justin og Selena.

 
 

Bildene er lånt fra Bieber-News.com.

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes

06.09.2014 / 17:27 / Blogg

Fanbilder

Hei!

 

Jeg må bare få sagt dette med en gang, selvom Christine allerede har sagt det. Jeg, Mia, har akkurat flyttet, som vil si at jeg ikke får nett på en god stund. Det kan ta opp til 4 uker, altså 1 mnd og jeg får da ikke blogget noe.. På skolen har jeg selvfølgelig nett men jeg fokuserer ikke på å blogge i skoletiden, eller å sitte igjen på skolen siden en skoledag er veldig lang for meg.. Derfor blir det bare blogging i helgen, BARE hvis jeg er hos min bror. Jeg kommer nå til å legge en del innlegg i utkast, så får Christine postet de når det ikke er så veldig mange nyhter.

 

Nå får dere se to fanbilder som ble tatt av Justin i Canada for tre dager siden, altså 3. september:

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

06.09.2014 / 15:11 / Blogg

Isac Elliot om Justin Bieber

Heihei,

 

jeg fikk et tips fra Agnethe på Twitter (@AgnetheKOlsen) om at Isac Elliot snakket om Justin i et nylig intervju med SkyPlus. Du kan se videoen under og han snakker om Justin fra 4.21.

 

 

 

Isac sier at han synes Justin lager veldig bra musikk og at han er veldig talentfull. Han sier også at han vet at Justin har gjort mye dumt i det siste, men at uansett om man er popstjerne og man er i den alderen, så gjør man dumme ting.

 

Jeg kan jo si at det på mange måter er sant det han sier. Uansett om noen er popstjerne eller ikke så tar man jo noen dumme valg. Forskjellen på Justin og oss andre er jo at hans dårlige valg havner på alle internettsider og blir snakket om på alle sosiale medier. 

 

Innlegg av Christine Selnes

06.09.2014 / 12:44 / Blogg

Justin med fans

Heihei,

 

Justin er nå i Toronto, Canada. Og mens han har vært i Canada, har han ikke stoppet så mye for fans, men det er allikevel to heldige damer som har møtt han.

 

 

Innlegg av Christine Selnes