hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
24.07.2014 / 23:19 / BELIEVE TOUR

Nye og gamle bilder

Heisann!

 

På Believe Tour når Justin var i Ottawa, Canada, så fikk han møte ei jente fra Make-A-Wish. I går, 23. juli,  var det 1 år siden hun hadde M&G og da ble nye bilder lekket ut. Her er både noen nye og gamle bilder "bak" kamera:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

22.02.2014 / 16:30 / BELIEVE TOUR

Danserene under Believe Tour

 

Hei dere!

 

 

Var jo ei som spurte om vi kunne lage ett innlegg om dem som danset under Believe Tour, og det gjør jeg med glede :) Jeg har mest sansynlig glemt noen, men jeg er ikke helt sikker på om dette er alle.

 

 

 

 • Kaili Bright

 

 

 • Carlena Britch

 

 

 • Elysandra Quinones

 

 

 • Luke Broadlick

 

 

 • Jonathan Rabon, eller kjent som @jonboogiee på instagram.

 

 

 • Christina Chandler

 

 

 • Deirdre Barnes

 

 

 • Nick Demoura (vært med helt siden My World tour!)

 

 

 • Shaun Evaristo

 

 

 • Cj Salvador

 

 • Johnny Erasme

 

 

 • Justin Devera

 

 

 • Abree Storm

 

 

 • Salemah Gabriel

 

 

 • Michael Vergas (også vært der siden My World Tour)

 

 

 

 

POSTET AV: Mia Davidsen

16.12.2013 / 20:25 / BELIEVE TOUR

Konsertanmeldelse fra Norge og Australia - Believe tour

 

Heisann! Da har jeg tenkt til å skrive om mine opplevelser med Believetour. Det å tenke på at siste konsert i turneen er ferdig og at jeg har fått lov til å være på tre konserter gjør meg utrolig takknemlig! Hovedsakelig har jeg tenkt til å skrive om de to siste konsertene jeg var på nå nylig, 29. og 30.november i Sydney, Australia. 

 

Etter jeg hadde min siste (og første) eksamen fredag den 29., satte jeg og min venninne nesen vår mot Allphones Arena, ca 1,5 time reising med kollektiv transport fra der jeg bodde. Vi kom dit omtrent en time før Cody Simpson skulle begynne, og det var en del folk inne i arenaen allerede da. Ettersom alle hadde sitteplasser er det ikke som det var i Norge med lange køer fra tidlig på dagen, noe jeg syns er helt greit! Denne dagen hadde vi plasser lengst unna, men da vi kom inn til setene våre ble vi positivt overrasket over hvor godt vi så helt fra der vi satt. I forhold til Telenor Arena var den mer kompakt og den gikk høyere opp, i stedet for bred og lang, den er altså bedre egnet for konserter enn Telenor er. 

 

Jeg som elsker Cody Simpson gledet meg helt sykt til bare oppvarmingen, og når han kom på scenen var det helt uvirkelig! Han var utrolig flink og det var en fantastisk konsert, bare med han. Etter oppvarmingen gikk det kanskje 20 min før nedtellingen begynte og spenningen steg. Plutselig var ventetiden over og Justin spratt opp på scenen. Ja, for det var nemlig ikke slik som i Norge at han kom ned med vingene, men det hadde lite å si! Konserten begynte og jeg sto der oppe og var helt i hundre, det var så utrolig bra! Denne kvelden sang han «All That Matters», som var utrolig bra! Jeg begynte selvfølgelig å gråte bare han kom på scenen, og når han begynte med «Be alright» var det umulig å holde seg, han var så fantastisk bra! Han hørtes ikke sliten ut og han var bare glad under hele konserten, ikke så det ut som han gjorde alt automatisk heller. Han tok seg tid til å snakke med fansen underveis og tok alt veldig chill. 

 

Neste dag var det igjen tid for konsert, men denne dagen med Emerald tickets! Det vil si omtrent det samme som Golden Circle i Norge, bare at her betalte vi mindre og fikk MYE bedre plasser enn Golden hadde i Norge. Ettersom vi hadde sitteplasser trengte vi ikke komme før til samme tid denne dagen heller, og når vi kom inn fant vi ut at våre seter var RETT ved catwalken, altså, jeg kunne reise meg opp og snu meg så sto jeg rett ved gjerdet ved den ytterste delen på catwalken, hvor sykt er ikke det til å ha golden?!? For sikkerhets skyld fikk ingen stå ved gjerdet før Cody begynte, så vi satt bare der og slappet av i ca 45 minutter før det var klart for Cody og ALLE spratt opp og kjappet seg mot gjerdet. Etter han var ferdig måtte vi sette oss ned igjen, idiotisk nå som vi hadde DE bra plassene. Det var flere ganger det kom ting på skjermene eller noen hylte og alle spratt opp for å få plassene, men vaktene kom gang på gang og sa vi måtte sette oss ned på plassene igjen, syns det var så utrolig teit at ikke alle bare kunne stå der, vi gjorde absolutt ingenting galt. Til slutt sto vi der selv om de gav oss beskjed om sette oss ned, og til høyre for meg sto en 8 år gammel jente med moren sin, så vi møtte gjøre alt for å ikke presse mot henne stakkars. Når Justin begynte var det overraskende lite pressing, selvfølgelig var det litt, men det må man jo bare regne med. Jeg sto altså HELT mot gjerdet fram mot catwalken og hadde perfekt utsikt mot hele scenen, ubeskrivelig. Denne konserten var nok den beste jeg har vært på, jeg har enda ikke kommet over hvor nærme jeg sto. Konserten gikk sin gang og når det var tid for den akustiske delen sa han at han hadde noe spesielt til oss, han skulle synge «Hold Tight» for aller første gang live, det var fantastisk. Han sang så utrolig bra, jeg har ikke ord. Jeg klarte ikke gråte fordi jeg sto der og var i sjokk. Har enda ikke godt opp for meg, egentlig. 

 

For å sammenligne disse to konsertene med den ene jeg var på 16. april i Norge er det mye jeg kan si. For det første; fansene. Jeg skal ikke si noe stygt om belieberne i Norge, men det er ikke til å legge skjul på at de er ganske så gale og gjør utrolig mye utav seg, både positivt og negativt. I Australia var de selvfølgelig gale der og, det skulle bare mangle, men de respekterte de rundt seg og tok hensyn, noe som var utrolig positivt og gjorde opplevelsen mye bedre. En annen ting er sitteplassene, noe som også gjorde det mye mer behagelig, Med tanke på selve konserten var det også mye bedre. Jeg synes helt ærlig at i Norge virket det som Justin var som en robot og fulgte manus til punkt og prikke, jeg følte at han ikke smilte så mye, at han var litt sliten i stemmen og at han gjorde konserten fordi han måtte. Konserten var selvfølgelig helt utrolig bra, og for meg som var på min første konsert med Justin var det en spesiell kveld, men jeg vil uansett si at de to siste konsertene slår konserten i Norge ned i støvlene. Justin var personlig, han smilte gjennom hele konserten, han tok seg mye mer tid til å snakke med fansen og takke fra scenen, han virket ikke stresset og det virket som han virkelig elsket det han gjorde. Hadde helt ærlig forventet at han hadde vært mer sliten enn det han var, i og med at dette var to av de siste konsertene av hele turneen, så jeg ble veldig positivt overrasket! Skulle virkelig ønske at alle dere kunne vært med meg dit. I tillegg må jeg legge med at HAN TOK PÅ MEG. JUSTN BIEBER TOK PÅ MEG OG HAN SÅ MEG RETT I ØYNENE. Jeg sto der og måpte og ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, og tenker fortsatt at det ikke er sant?

 

 

For at dere skal få et lite innblikk har jeg lagt ved en del bilder og filmer fra begge dagene, men mest fra den siste dagen:

 

 


//Maren Brekken
HVIS DU ØNSKER Å SENDE INN DINE KONSERTANMELDELSER FRA NORGE ELLER ANDRE LAND (må være minst 2 land) , SEND DE INN PÅ MAIL TIL OSS.
09.12.2013 / 15:07 / BELIEVE TOUR

Del dine Believe tour minner

Hei alle sammen!

Ønsker du at dine bilder fra Believe tour skal bli delt på bloggen? Send da bildene og evt videoer som du har fra konsertdagene, enten om det er av deg selv og venner før konserten eller om det er av Justin under konserten. Vi ønsker å se tilbake på alle de fantastiske minnene som var i april.

Send bildene til meg på facebook: Katrine Aasland

Poster alle bildene i morgen.
Her er noen bilder jeg har fra konsertdagene:

Har over 600 bilder + 120 videoer fra alle konsertene, men dette er hvertfall noen av minnene jeg har! Den 16.april sto jeg helt framst i Golden Circle, den 17.april sto jeg helst framst på venstresiden i Diamond circle, og den 18.april sto jeg på ca 4 rekke venstre side i Diamond!

//Katrine

08.12.2013 / 15:46 / BELIEVE TOUR

Alfredo på instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

08.12.2013 / 12:10 / BELIEVE TOUR

Bilder de siste timene

/BieberManiaBR

Konserten til Justin nærmer seg ettersom de er i Australia og de ligger lenger før oss i tid. Under kan dere se fanbilder som er tatt både utenfor i arenaen! 

 

Utenfor Perth Arena. Folk venter i kø på å entre Perth Arena.

Flere bilder utenfor Perth Arena!

 

Konsertbillettene til konserten i dag. *sukk*

 

Fanbilder inne på arenaen.

Og dette er trommeren til Cody Simpson som har tatt bilde inne på Perth arena! 

 

Perth Arena utenfor.

 

Og inne på Pert Arena NÅ! 

Her også. 

 

 


Får dere ikke litt sånn konsertstemning av å se på disse bildene? Tenk at det er den aller siste konserten til Justin fra BelieveTour! :(

 

 

Rano

05.12.2013 / 18:39 / BELIEVE TOUR

OLLG - Adelaide, Australia - 05. desember

 
 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

 

 

02.12.2013 / 21:27 / BELIEVE TOUR

M&G fra Melbourne, Australia - 02. desember

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 //Mia Davidsen

02.12.2013 / 18:41 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder fra Melbourne, Australia - 2. desember

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

01.12.2013 / 15:29 / BELIEVE TOUR

Fanbilder - Sydney, Australia - 30. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

01.12.2013 / 14:15 / BELIEVE TOUR

M&G - Sydney, Australia - 30. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

29.11.2013 / 22:02 / BELIEVE TOUR

Meet&greet i Sydney - 29. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

29.11.2013 / 17:53 / BELIEVE TOUR

Justin på scenen i Sydney, Australia - 29.november

Hei alle sammen!

 

Justin på scenen i natt i Sydney. Siden tidsforskjellen er så stor forskjell mellom Norge og Australia så ligger de foran oss, derfor var konserten i Natt.

 

 

 

//Katrine

28.11.2013 / 14:42 / BELIEVE TOUR

M&G i Brisbane, Australia 27. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

27.11.2013 / 21:04 / BELIEVE TOUR

M&G i Brisbane, Australia 26. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

24.11.2013 / 15:10 / BELIEVE TOUR

OLLG i Auckland, NZ - 23. november

 

 

 

 

//Mia Davidsen

23.11.2013 / 21:46 / BELIEVE TOUR

M&G i Auckland, NZ - 23. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

23.11.2013 / 20:32 / BELIEVE TOUR

Bilder fra konserten i Auckland, NZ - 23. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

 

22.11.2013 / 19:21 / BELIEVE TOUR

Meet&greet i Mexico City 19. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

19.11.2013 / 23:55 / BELIEVE TOUR

Bilder fra konserten i Mexico - 18.november

Hei alle sammen!

Bilder fra konserten i går i Mexico. Før konserten og under konserten.

//Katrine

14.11.2013 / 20:45 / BELIEVE TOUR

Justin på LAX flyplass - 13.November

 

Hei alle sammen!

 

Justin på LAX flyplass i går den 13.desember. 

 

  

  

  

  

Klikk på bildet for å se det i full størrelse 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse 

 

//Katrnie

14.11.2013 / 10:40 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Santiago, Chile - 12. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

13.11.2013 / 22:16 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Santiago, Chile - 12. november

 

All That Matters:

 

 

As Long As You Love Me:

 

 

Be Alright:

 

 

Boyfriend:

 

//Mia Davidsen

13.11.2013 / 21:12 / BELIEVE TOUR

M&G i Santiago, Chile - 12. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

12.11.2013 / 17:07 / BELIEVE TOUR

Buenos Aires Meet & Greet - 9. nov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

10.11.2013 / 16:31 / BELIEVE TOUR

Videoer fra konserten - 9.november

Hei alle sammen!

 

Videoer fra konserten i går: 

 //Katrine
10.11.2013 / 10:49 / BELIEVE TOUR

Cordoba Meet & Greet - 08. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

09.11.2013 / 20:40 / BELIEVE TOUR

Bilder fra konserten i Córdoba, Argentina - 08. november

 

 

 

 

//Mia Davidsen

08.11.2013 / 20:36 / BELIEVE TOUR

2 konsertvideoer fra Paraguay - 06. november

 

One Less Lonely Girl:

 

 

Beauty And A Beat:

 

//Mia Davidsen

08.11.2013 / 15:40 / BELIEVE TOUR

Paraguay m&g - 6. november

  

 

 

 

 

 

 //Mia Davidsen

07.11.2013 / 19:10 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder fra Paraguay - 06. november

 

 

  


//Mia Davidsen

01.11.2013 / 17:28 / BELIEVE TOUR

M&G i Bogata - 29. okt

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

29.10.2013 / 18:02 / BELIEVE TOUR

Guatemala City Meet and Greet - 26. okt

 

Heihei!! Se så fine m&g bilder!! Fysøren, han smiler jo på alle ;o

  

//Mia Davidsen

27.10.2013 / 13:05 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder av Justin i Guatemala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

26.10.2013 / 20:20 / BELIEVE TOUR

M&G fra Panama City - 24. okt

 

 

 

//Mia Davidsen

25.10.2013 / 20:27 / BELIEVE TOUR

Bilder fra konserten - 24.oktober

Hei alle sammen!

 

HD og fanbilder fra konserten i Panama City igår den 24.oktober. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

//Katrine

25.10.2013 / 19:30 / BELIEVE TOUR

Videoer fra konserten - 24.okt

Hei alle sammen!

 

Videoer fra da Justin hadde konsert i Panama City igår den 24.oktober.

 

 //Katrine

25.10.2013 / 19:19 / BELIEVE TOUR

fanbilder fra konserten - 24.okt

Hei alle sammen!

 

Bilder fra konserten i går den 24.oktober, konserten var i Panama.

 

  

  

  

  

 

//Katrine

 

21.10.2013 / 18:59 / BELIEVE TOUR

M&G - San Juan, Puerto Rico (19. okt)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

20.10.2013 / 09:35 / BELIEVE TOUR

Gårdagens plakater på konserten

 

Hei, og god morgen søte lesere!

På konserten i Puerto Rico igår, så holdt fansen opp disse plakatene, perfekt!!

 

 

//Mia Davidsen

15.10.2013 / 15:38 / BELIEVE TOUR

"Be Alright" - Seoul, Korea (10. oktober)

 

Her er videoen da Justin endret teksten på "Be Alright" når han hadde konsert i Seoul i Korea. Han skriftter teksten på 1.30 om dere ikke vil se hele! Skulle ønske jeg var på den konserten, så gøy om han hadde gjort det i Norge!

 

 

 

//Mia Davidsen

12.10.2013 / 19:02 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Macao, Kina (12. oktober)

 

 

 

  

 

 

//Mia Davidsen

12.10.2013 / 18:34 / BELIEVE TOUR

OLLG - Macao, Kina (12. oktober)

 

 //Mia Davidsen

10.10.2013 / 21:31 / BELIEVE TOUR

OLLG - Seoul, Korea (05. oktober)

 

 

 

//Mia Davidsen

10.10.2013 / 20:58 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Seoul, Korea (10. oktober)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 //Mia Davidsen

08.10.2013 / 17:05 / BELIEVE TOUR

Justin opptrer i Tokyo, Japan (07.10)

 

Hei alle sammen!

 

 

Konsertbilder og videoer fra gårdagens konsert i Saitma i Japan. 

 

 

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 7 Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 1

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 6

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 9 

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 11 

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 8 

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 5

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 3 

Justin Bieber Performing in Tokyo Japan 2 

 

//Katrine

 

 

08.10.2013 / 16:13 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Tokyo, Japan (07. oktober)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

06.10.2013 / 16:33 / BELIEVE TOUR

HQbilder - Shanghai, Kina (05. oktober)

 

TAKEN FROM: www.bieber-pictures.com

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

06.10.2013 / 14:29 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Shanghai, Kina (05. oktober)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

05.10.2013 / 21:04 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Shanghai, Kina (05. oktober)

 

Trykk for orginalstørrelse :)

 


 

//Mia Davidsen

05.10.2013 / 13:49 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Dailan, Kina (02. oktober)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

04.10.2013 / 14:12 / BELIEVE TOUR

OLLG - Dalian, Kina (02. oktober) SKJORTELØS

 

 

 

//Mia Davidsen

01.10.2013 / 14:14 / BELIEVE TOUR

Meet and Greet - Beijing, Kina (29. september)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

30.09.2013 / 11:34 / BELIEVE TOUR

HQbilder - Beijing, Kina (29. september)

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

29.09.2013 / 22:05 / BELIEVE TOUR

Flere konsertbilder - Beijing, Kina (29. september)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

29.09.2013 / 19:44 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Beijing, Kina (29. september)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

29.09.2013 / 19:15 / BELIEVE TOUR

OLLG - Beijing, Kina (29. september)

 

 

 

//Mia Davidsen

27.09.2013 / 17:23 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Bangkok, Thailand (26. september)

Heisann!

 

Her er noen bilder fra når Justin hadde konsert i  Bangkok igår :D

 

 


  

 

 

 

//Mia Davidsen

26.09.2013 / 20:41 / BELIEVE TOUR

Meet and Greet - Singapore (23. september)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

26.09.2013 / 19:01 / BELIEVE TOUR

OLLG - Bangkok, Thailand (26.09.13)

 

 

 

 

//Mia Davidsen

24.09.2013 / 17:05 / BELIEVE TOUR

OLLG - Singapore (23.09.13)

 

 

 

 

//Mia Davidsen

24.09.2013 / 15:20 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Singapore (23.09.13))

 

All Around The World:

 

 

Take You:

 

 

Catching Feelings:

 

 

One Time:

 

 

Somebody To Love: 

 

 

Love Me Like You Do:

 

 

She Don't Like The Lights:

 

 

Die In Your Arms:

 

 

Out Of Town Girl:

 

 

Be Alright:

 

 

Fall:

 

 

U Got It Bad:

 

 

Never Say Never:

 

 

Beauty And A Beat:

 

 

As Long As You Love Me:

 

 

Believe:

 

 

Boyfriend:

 

 

Baby:

 

  

//Mia Davidsen

23.09.2013 / 20:16 / BELIEVE TOUR

HQbilder - Singapore (23.09.13)

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

//Mia Davidsen

23.09.2013 / 17:02 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Singapore (23.09.13)

 

 

 

 

 

 

 

 

//Mia Davidsen

05.09.2013 / 18:03 / BELIEVE TOUR

Konsert oversikt

Her er en liten oppdatering når det gjelder konsertene til Justin fremover. Det er ikke mange dagene igjen til han begynner med konsertene igjen.

Håper han er uthvilt og han tar det litt rolig fremover. Er det noen som skal på noen av konsertene hans fremover?

 

-Sandra Andersen

13.08.2013 / 00:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Atlanta (10.08.13)

 

Intro og All Around The World:

 

 

Take You:

 

 

One Time:

 

 

She Don't Like The Lights:

 

 

Die in Your Arms:

 

 

Be Alright:

 

 

Fall:

 

 

Beauty And A Beat:

 

 

One Less Lonely Girl:

 

 

As Long As You Love Me:

 

 

Believe:

 

 

Boyfriend:

 

 

Baby:

 

-Mia Daviden

11.08.2013 / 22:42 / BELIEVE TOUR

Flere Meet & Greet bilder - Atlanta (10.08.13)

 -Mia Davidsen

11.08.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

OLLG - Atlanta (10.08.13)

 

I går i Atlanta så ble datteren til Ludacris OLLG.  

 

-Mia Davidsen

11.08.2013 / 11:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Atlanta (10.08.13)

  

-Mia Davidsen

09.08.2013 / 22:30 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Tampa, Florida (08.08.13)

 

All Around The World:

 

 

Take You:

 

 

Catching Feeling:

 

 

One Time/Eenie Meenie/Sombody To Love:

 

 

Love Me Like You Do: 

 

 

She Don't Like The Lights:

 

 

Die In Your Arms:

 

 

Out Of Town Girl:

 

 

Be Alright/Fall:

 

 

One Less Lonely Girl:

 

 

As Long As You Love Me:

 

 

Believe:

 

 

Boyfriend: 

 

 

Baby:

 

-Mia Davidsen

09.08.2013 / 17:00 / BELIEVE TOUR

Nye bilder fra konserten i Tampa, Florida - 08.08.13

Hei alle sammen!

 

 

Nye bilder av Justin fra konserten i Tampa i går. 

 

immapurplebandanna:
Believe Tour, Tampa August 8, 2013 

 
//Katrine og Mia Davidsen

09.08.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

One less lonely girl - Tampa, Florida (08.08.13)

 

Hei alle sammen!

 

 

@BlackOLLG på twitter ble one less lonely girl under konserten i går. Hun hadde bursdag, og ble 17 år. Beliebers og fans over hele verden gikk sammen på twitter og fikk til å trende at hun skulle bli One less lonely girl, og gjett hva. Det skjedde! Never say never folkens:) 

 

 

 

 

//Katrine

09.08.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Tampa (08.08.13)

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DEM STØRRE

 

 

      


      


      
      


      


      


-Ingvild Gjestemoen

09.08.2013 / 11:49 / BELIEVE TOUR

Frankie Grande på Believe tour

 

Frankie er halvbroren til Ariana, og i går var lykkedagen hans hvor han fikk være backstage og møte Justin, og ikke minst oppleve Believe tour med crewet!

  

 

//Katrine

09.08.2013 / 11:19 / BELIEVE TOUR

Bilder fra konserten i Tampa - 08.08

Hei alle sammen!

 

Endelig tilbake etter ca 3 uker fra bloggen, skal bli godt å endelig blogge igjen. Skal få til en ny konkurranse til dere snart også:) 

 

 

Noen bilder som ble tatt av fansen igår på konserten i Tampa. (Trykk på bildene for å se de større) Source: Bieber-news

 

  

  

 

  

 

//Katrine

 

 

08.08.2013 / 23:30 / BELIEVE TOUR

OLLG - Jacksonville, Florida (07.08.13)

 

 

Mikayla ble OLLG i går i Jacksonville, Florida :)

 

-Mia Davidsen

08.08.2013 / 22:30 / BELIEVE TOUR

Dette holder de opp under kveldens konsert

 

 

-Mia Davidsen

08.08.2013 / 21:00 / BELIEVE TOUR

Flere Meet & Greet bilder - Jacksonville, Florida (07.08.13)

 

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE

 

 

-Mia Davidsen

08.08.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Jacksonville, Florida (07.08.13)

 

Fall:

 

 

Believe:

 

 

Be Alrigt:

 

 

Baby:

 

 

Never Say Never:

 

 

All Around The World:

 

 

Beauty And A Beat:

 

 

As long As You Love Me:

 

 

Boyfriend:

 

 

 -Mia Davidsen

08.08.2013 / 14:30 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Jacksonville, Florida (07.08.13)

 

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE

Justin Bieber performing 8/7 in Jacksonville credit @anditschelsea 

-Mia Davidsen

08.08.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Jacksonville, Florida (07.08.13)-Ingvild Gjestemoen

07.08.2013 / 23:00 / BELIEVE TOUR

Full konsert - Brooklyn, New York (02.08.13)

 

 

 

-Mia Davidsen

07.08.2013 / 21:02 / BELIEVE TOUR

Jacksonville Veterans Memorial Arena

 

 

 Her er der hvor Justin skal ha konsert i dag i Jacksonville, altså i Florida :) Og idag så skal både Cody Simpson, Ariana Grande OG Justin Bieber opptre på scenen. 

 


 

-Mia Davidsen


06.08.2013 / 21:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Columbia, South Carolina (05.08.13)

 

FLERE KOMMER IMORGEN 

 

 

Sombody To Love:

 

 

Love Me Like You Do:

 

 

Be Alright:

 

 

Baby:

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 19:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Columbia, South Carolina (05.08.13) del 2

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 17:00 / BELIEVE TOUR

OLLG - Columbia, South Carolina (05.08.13)

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Columbia, South Carolina (05.08.13) del 2

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Columbia, South Carolina (05.08.13)

 -Mia Davidsen

06.08.2013 / 14:00 / BELIEVE TOUR

Fanbilde av Justin på m&g - Columbia, South Carolina (05.08.13)

 

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 12:30 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Columbia, South Carolina (05.08.13)

 

 

 

-Mia Davidsen

04.08.2013 / 23:30 / BELIEVE TOUR

Redigerte bilder fra Believe Tour 2013

 

 

-Mia Davidsen

04.08.2013 / 23:00 / BELIEVE TOUR

Flere konsertbilder - Washington, DC (03.08.13)

 

 

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DE I ORGINALSTØRRELSE

 

-Mia Davidsen

04.08.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Washington, DC - (03.08.13)

 

FLERE KOMMER SENERE

 

Love Me Like You Do: 

 

 

Be Alright:

 

 

Take You pg litt av U smile: 

 

  

One Time, Eenie Meenie og Sombody To Love: 

 

  

Beauty And A Beat:

 

She Don't Like The Lights:

 

 

Never Say Never: 

 

 

One Less Lonley Girl:

 

 

As Long As You Love Me:

 

 

-Mia Davidsen

04.08.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Washington, DC (03.08.13)

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DEM STØRRE

 

-Ingvild Gjestemoen

04.08.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

OLLG - Washington, DC (03.08.13)

 

(August 3) Justin and the one less lonely girl tonight in DC


 -Mia Davidsen

04.08.2013 / 12:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Washington, DC (03.08.13)

 

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE

 

-Mia Davidsen

03.08.2013 / 22:12 / BELIEVE TOUR

Flere konsertbilder - Brooklyn, New York (02.08.13)

 

 


 

 
 
 

-Mia Davidsen


03.08.2013 / 17:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Brooklyn, New York - 02.08.13

 

Boyfriend og baby:

 

Åpningen og All Around The World:

 

Take You:

 

U Smile: 

 

One Time og Eenie Meenie:

 

Somebody To Love: 

 

Love Me Like You Do: 

 

She Dont Like The Lights: 

 

Rack City: 

 

Die In Your Arms: 

 

Out Of Time Girl: 

 

Be Alright: 

 

Fall, Yellow Raincoat og Never Say Never:

 

Beauty And A Beat:

 

Drum Solo:

 

One Less Lonley Girl:

 

As Long As You Love Me:

 

Believe:

 

 

-Mia Davidsen

03.08.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

Flere Meet & Greet bilder - Brooklyn, New York (02.08.13)

 

 TRYKK PÅ DE MINSTE BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE


-Mia Davidsen
03.08.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

OLLG - Brooklyn, New York (02.08.13)

 

 

-Mia Davidsen

03.08.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Brooklyn, New York - 02.08.13

 

 TRYKK PÅ DE MINSTE BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE

 

 


 

-Mia Davidsen

03.08.2013 / 11:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Brooklyn, New York (02.08.13)

 

TRYKK PÅ DE MINSTE BILDENE FOR Å FÅ DE STØRRE

  

 

 


 

 

-Mia Davidsen

03.08.2013 / 01:32 / BELIEVE TOUR

Overraskelse på dagens konsert i Brooklyn, New York

 

Bildet under la Scooter Braun, altså manageren til Justin ut på instagram, hva tror dere overraskelsen er?

 


@scooterbraun: Gonna be some surprises today in Brooklyn! #believetour

 

-Mia Davidsen

02.08.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

Justin tar en mobil og tar den oppi buksen - Newark, New Jersey (31.07.13)

 

SE FRA 1.10

 


 

-Mia Davidsen

02.08.2013 / 14:14 / BELIEVE TOUR

Instagram

 

// Samile Zenuni

 

02.08.2013 / 13:32 / BELIEVE TOUR

Turnédatoene for resten av "Believetour"

Nord-Amerika:

2. august  - Brooklyn, New York
3. august  - Washington, DC
5. august -  Columbia, South Carolina
7. august - Jacksonville, Florida
8. august - Trampa, Florida
10. august - Atlanta, Georgia 

 

Asia, Australia, New Zealand, Sør-Amerika og Mexico

23. september - Singapore, Asia
26. september - Bangkok, Thailand
29. Bejing, Kina
2. oktober . Dalian, Kina
5. oktober - Shanghai, Kina
7. oktober - Saitama City, Japan
10. oktober - Seoul, Sør-Korea
12. oktober - Macao, Kina 
19. oktober - San Juan, Puerto Rico, USA
22. oktober - Dominican Republic
24. oktober - Panama, Latin-Amerika
25. oktober - Guatemale, Mellom-Amerika
29. oktober - Colombia, Sør-Amerika 
31. oktober - Quito, Ecuador, Sør-Amerika
2. november - Sao Paulo, Brazil
3. november - Rio, Brazil
6. november - Asuncion, Paraguay
8. november - Cordoba, Argentina
9. november - Buenos Aires, Argentina
12. november - Santiago, Chile
18. november - Mexico City, Mexico
19. november - Mexico City, Mexico 
23. november - Auckland, New Zealand
24. november - Auckland, New Zealand
27. november - Brisbane, Australia
29. november - Sydney, Australia
30. november - Sydney, Australia
2. desember - Melbourne, Australia
3. desember - Melbourne, Australia
5. desember - Adelaide, Australia
8. desember - Perth, Australia 

 

 

SKAL NOEN AV DERE PÅ EN AV DE NESTE KONSERTENE HANS? :)

 

-Mia Davidsen

01.08.2013 / 23:28 / BELIEVE TOUR

Video av at Justin tar en fans mobil og filmer seg selv i NJ (31.07.13)

 

 

 

-Mia Davidsen

01.08.2013 / 23:08 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Newark - 31.07.13

 

All Around The World:

 

Love Me Like You Do:

 

Die In Your Arms: 

 

Be Alright og Fall:

 

Beauty And A Beat:

 

Believe:

 

-Mia Davidsen

01.08.2013 / 19:18 / BELIEVE TOUR

Meet and Greet - Newark - 31.07.13

PS: Trykk på de minste bildene for original størrelse :-) 

 

01.08.2013 / 17:59 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Newark - 31.07.13

 

 

 

4

 

 

 

 

// Samile Zenuni 

01.08.2013 / 17:00 / BELIEVE TOUR

HQbilder - Newark, New Jersey (31.07.13)

 -Mia Davidsen

01.08.2013 / 16:29 / BELIEVE TOUR

Justin tar en fan sin mobil - Newark - 31.07.13

Justin taking a pic on a fans phone on stage tonight! 

// Samile Zenuni

01.08.2013 / 15:01 / BELIEVE TOUR

Justin ankommer hotellet sitt - 31.07.13

Justin arriving at his hotel tonight (July 31st) 

 

//Samile Zenuni

01.08.2013 / 14:28 / BELIEVE TOUR

OLLG - Newark, New Jersey (31.07.13)

 

  

 

-Mia Davidsen

01.08.2013 / 12:09 / BELIEVE TOUR

Scooter gir Justin RIAA Diamond prisen.

 

Justin sin sang Baby har solgt 12 billioner noe som gjør at det er den mest solgte singelen NOEN sinne! Den har altså solgt 12x platinum, noe som har skjedd kun en gang av en person: Justin Bieber.   

 

Scooter & Justin on stage after Justin was presented with his Diamond single - BABY  

Justin tonight July 31 with his award for Baby for top digital single in music history. Fan taken photo credit @montrealbieber

 

Og dette er talen han holdt etter at han mottok prisen: 
 

//Samile Zenuni 

 

01.08.2013 / 11:39 / BELIEVE TOUR

Meet and Greet - Newark 31.07.13 - Del 2

 

 

// Samile Zenuni

01.08.2013 / 10:00 / BELIEVE TOUR

Meet and Greet - Newark 31.07.13

 

 

 

//Samile Zenuni

31.07.2013 / 17:00 / BELIEVE TOUR

Flere konsertbilder - Newark, New Jersey (30.07.13)

 

TRYKK PÅ DE MINSTEBILDENE FOR ORGINALSTØRRELSE  
Great fan shot of Justin performing shirtless in Newark, NJ on July 30

Bilder tatt av fans fra konserten i går.
-Mia Davidsen
31.07.2013 / 15:30 / BELIEVE TOUR

OLLG - Newark, New Jersey (30.07.13)

 

  

 

-Mia Davidsen

31.07.2013 / 14:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - New Jersey (30.07.13)-Ingvild Gjestemoen

31.07.2013 / 13:30 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - New Jersey (30.07.13)
-Ingvild Gjestemoen

29.07.2013 / 23:30 / BELIEVE TOUR

Justin med en fan

Justin med en fan igår i New York :-) 

July 29 - Justin with a fan a few minutes ago in NYC

// Samile Zenuni

29.07.2013 / 17:00 / BELIEVE TOUR

Flere Meet & Greet bilder - Detroit (28.07.13)

 

-Mia Davidsen

29.07.2013 / 14:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Detroit (28.07.13)
Konsertbilder tatt av fans på konserten i Detroit i går. 

 

-Ingvild Gjestemoen og Mia Davidsen

29.07.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Detroit (28.07.13)-Ingvild Gjestemoen

29.07.2013 / 00:55 / BELIEVE TOUR

Ny tweet

 

Da er han klar for enda en ny konsertdag, håper han koser seg massemasse!

 

-Mia Davidsen

28.07.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

Flere Meet & Greet bilder - Toronto, Canada (26.07.13)

 

-Mia Davidsen

 

28.07.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Fanbilde - Toronto, Canada (26.07.13)

 

Fan taken picture of Justin performing in Toronto, ON at the Air Canada Centre (July 26th).

 

-Mia Davidsen

28.07.2013 / 12:00 / BELIEVE TOUR

Konertvideoer - Toronto, Canada (26.07.13)

 

Boyfriend:

 

Take you:

 

One Time / Eenie Meenie / Sombody To Love:

 

She Don't Like The Lights:

 

Out Of Town Girl:

 

Fall: 

 

Never Say Never:

 

Beauty And A Beat: 

 

One Less Lonely Girl: 

 

As Long As You Love Me: 

 

Believe (og litt av begynnelsen på boyfriend): 

 

Baby: 

 

-Mia Davidsen

27.07.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Toronto, Canada (26.07.13)July 26: A fan taken photo of Justin performing shirtless tonight at his second show in Toronto!
Bilder tatt av fans på konserten i går i Toronto.

 

-Ingvild Gjestemoen og Mia Davidsen

27.07.2013 / 14:30 / BELIEVE TOUR

OLLG - Toronto, Canada (26.07.13)

 

-Mia Davidsen

27.07.2013 / 14:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Toronto, Canada (26.07.13)

Toronto, Canada - dag 2.

 

-Ingvild Gjestemoen

26.07.2013 / 23:53 / BELIEVE TOUR

Flere Meet & Greet bilder - Toronto, Canada (25.07.13)

 

-Mia Davidsen

26.07.2013 / 19:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Toronto, Canada (25.07.13)

 

Baby:

 

 

Åpningen og All Around The World: 

 

One Less Lonley Girl:

 

Be Alright og Fall:

 

Boyfriend: 

 

Beauty And A Beat:

 

She Dont Like The Lights:

 

Eenie Meenie:

 

One Time:

 

-Mia Davidsen

26.07.2013 / 16:15 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Toronto, Canada (25.07.13)

 

TRYKK PÅ DE MINSTE BILDENE FOR Å FÅ DE I ORGINALSTØRRELSE

July 25: A fan photo of Justin and his dancers taking a group picture!


-Mia Davidsen

26.07.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

OLLG - Toronto, Canada (25.07.13)

 

July 25: Justin and the OLLG tonight!

 

 

-Mia Davidsen

26.07.2013 / 14:30 / BELIEVE TOUR

Dan og Scrappy kaste plektere på Justin..

 

... fordi han hadde glemt det når han skulle synge fall.

 

 

-Mia Davidsen

26.07.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Fanbilder fra konserten - Toronto, Canada (25.07.13)

 
-Mia Davidsen

26.07.2013 / 11:00 / BELIEVE TOUR

Meet and Greet - Toronto, Canada (25.07.13)

 

TRYKK PÅ DE MINSTE BILDENE FOR ORGINALSTØRRELSE

 


 

-Mia Davidsen

26.07.2013 / 06:53 / BELIEVE TOUR

Believetour- Toronto 25.07

Nå har jeg nettopp kommet på hotellet etter konserten til Justin i Toronto. Det var kjempe gøy. Bildene i dette innlegget har jeg tatt selv. Det var ikke like god stemning utenfor som det var i Oslo, men stemningen under konserten var kjempe bra.

Husker noen når han tok hun lille jenten med opp på scenen under baby i 2011 eller 2010? Hun hadde på seg hatt og hadde brunt hår og var litt sjenert. Skulle gjerne hatt med bilde, men jeg er på mobilen. Hun satt uansett bak meg.

-Ida Marie Bardsen

25.07.2013 / 23:00 / BELIEVE TOUR

Justin og Chaz

 

// Samile Zenuni

24.07.2013 / 22:10 / BELIEVE TOUR

HD bilder fra Ottawa, Canada - 23.07.13

 

// Samile Zenuni

24.07.2013 / 20:45 / BELIEVE TOUR

Bilder fra Ottawa, Canada - 23.07.12

// Samile Zenuni

24.07.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Bilder fra Ottawa, Canada (23.07.13)

Diverse bilder tatt av fans under konserten i Ottawa, Canada i går.

 

-Ingvild Gjestemoen

24.07.2013 / 11:34 / BELIEVE TOUR

VIP meet & greet, Ottawa- Agnes Machozi

21.07.2013 / 17:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Boston (20.07.13)

Be Alright:


Take You:


One Time/Eenie Meenie:


Die In Your Arms:

Beauty And A Beat:


Boyfriend:

 

-Esin

21.07.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

Meet and Greet - Boston (20.07.13)

 

 

 

-Esin

21.07.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

One Less Lonely Girl - Boston (20.07.13)

Justin and OLLG tonight in Boston

 

-Esin

21.07.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Meet and greet - Hartford (18.07.13)

 

 

 

 

-Esin

21.07.2013 / 12:00 / BELIEVE TOUR

Meet and greet - Philly (17.07.13)

 

 

 

 

-Esin

19.07.2013 / 21:00 / BELIEVE TOUR

OLLG - Hartford, Connecticut (18.07.13) 

Jenna ble OLLG i går i Hartford, Connecticut.

-Mia Davidsen

19.07.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Hartford (18.07.13)
 

-Ida Marie Baardsen og Mia Davidsen

19.07.2013 / 14:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Hartford (18.07.13)

Be Alright:

 

Fall: 

 

OLLG: 

 

Boyfriend og baby:

 

Believe:

 

Åpningen og All Around The World:

 

Beauty And A Beat:

 

-Ida Marie Baardsen og Mia Davidsen

18.07.2013 / 21:06 / BELIEVE TOUR

#BelieveTourMemories

Jeg har samlet sammen noen #BelieveTourMemories som jeg fant på twitter etter at Justin skrev tweeten nedforbi. Og siden jeg skal på believetour i Toronto om syv dager passet dette perfekt! 


 

 

 

Hva er deres beste believetour minne? 

-Ida Marie Baardsen

18.07.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Philadelphia (17.07.13)

 

-Ingvild Gjestemoen

18.07.2013 / 12:00 / BELIEVE TOUR

Meet and Greet - Philadelpia (17.07.13)

 

 

-Mia Davidsen

16.07.2013 / 22:30 / BELIEVE TOUR

OLLG - Buffalo (15.07.13)

 

 

 

-Mia Davidsen

16.07.2013 / 18:00 / BELIEVE TOUR

Videoer fra Buffalo (15.07.13)

 

 

 

 

 

 

-Mia Davidsen

16.07.2013 / 17:00 / BELIEVE TOUR

OLLG - Buffalo (15.07.13)-Mia Davidsen

16.07.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

Meet and Greet - Buffalo (15.07.13)

 

-Mia Davidsen

16.07.2013 / 15:30 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Buffalo (15.07.13) Del 2

-Mia Davidsen

16.07.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Buffalo (15.07.13) Del 1

 

-Mia Davidsen 

15.07.2013 / 17:42 / BELIEVE TOUR

Videoer fra Cleveland, Ohio (13.07.13)

  

 

 

 

-Mia Davidsen

14.07.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

OLLG - Cleveland, Ohio (13.07.13)-Mia Davidsen

14.07.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

Meet and Greet - Cleveland, Ohio (13.07.13)

(TRYKK PÅ BILDENE FOR ORGINALSTØRRELSE)

-Mia Davidsen

14.07.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Cleveland, Ohio (13.07.13)

-Ingvild Gjestemoen

13.07.2013 / 16:30 / BELIEVE TOUR

Konservideoer - Ohio (12.07.13)

 

 

 

 

 

 

 

-Alexandra

13.07.2013 / 13:30 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Ohio (12.07.13)

 

    

 

    

 

 

//Alexandra

13.07.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Ohio (12.07.13)

    

 

    

    

 

 

-Alexandra & Ingvild

13.07.2013 / 12:00 / BELIEVE TOUR

Justin drar opp en liten jente under Baby

 

    

 

 

 

-Alexandra og Mia

12.07.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - indianapolis (10.07.13)

    

 

    

 

 

 

-Alexandra

12.07.2013 / 12:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - indianapolis (10.07.13)

 

 

 

 

 

 

 

 

-Alexandra

11.07.2013 / 15:30 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Indianpolis (10.07.13)

 

    

 

    

 

Jeg blir lykkelig av å se på disse bildene. På Meet &Greet i Indianpolis, så han veldig veldig glad ut og smilte på mange av bildene. 

 

 

-Alexandra

10.07.2013 / 22:00 / BELIEVE TOUR

Justin gir vanflasken sin til en fan - Chicago (09.07.13)

-Mia Davidsen

10.07.2013 / 19:00 / BELIEVE TOUR

One Less Lonely Girl kronen

 Før konserten i Chicago kom One less lonely girl kronen endelig fram. Ja, det blir laget en krone for hver konsert, og de blir laget den dagen det er konsert. Blomsterne er ekte også.

 

10.07.2013 / 18:00 / BELIEVE TOUR

Konservideoer - Chicago (09.07.13)

-Mia Davidsen

10.07.2013 / 17:00 / BELIEVE TOUR

Justin hopper på en turnébuss etter showet i Chicago (09.07.13)

-Mia Davidsen

10.07.2013 / 12:30 / BELIEVE TOUR

Justin ber Beliebers være stille så han kan høre seg selv

 

 

-Alexandra

10.07.2013 / 12:00 / BELIEVE TOUR

Believe Tour UpdatesTenkte jeg bare skulle anbefale @BelieveTUpdates på twitter. Det er det ofisielle twitter til hele turneen og under hver konsert legger de ut flere oppdateringer om showet. Og selvfølgelig andre oppdateringer om Justin, som da han møtte fans i natt i Chicago. Over kan dere lese noen av oppdateringene fra Chicago.

 

-Ingvild Gjestemoen

10.07.2013 / 10:30 / BELIEVE TOUR

Konsert bilder - Chicago (09.07.13)

    

 

    

 

 

-Alexandra

09.07.2013 / 22:45 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Des Moines (07.07.13)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Mia Davidsen

09.07.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Flere konsertbilder fra Des Moines (07.07.13)

-Mia Davidsen

08.07.2013 / 18:00 / BELIEVE TOUR

Flere konsertbilder fra Omaha (06.07.13)

Flere HQ bilder fra konserten til Justin i Omaha for to dager siden.

 

-Ingvild Gjestemoen

08.07.2013 / 17:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideo - Des Moines (07.07.13)

-innlegget blir oppdatert-

 

-Ida Marie Baardsen

08.07.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

NYE RØDE BUKSER OG SHIRT UNDER BABY OG BOYFRIEND

-Alexandra og Mia

08.07.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

OLLG - Des Moines, Iowa (07.07.13)


-Mia Davidsen

08.07.2013 / 14:00 / BELIEVE TOUR

Bildevideo - Des Moines, Iowa (07.07.13)

-Mia Davidsen

08.07.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Meet and Greet - Des Moines, Iowa (07.07.13)

 

 

 

 

 

-Esin

08.07.2013 / 10:35 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Des Moines (07.07.13)

20130707-235744.jpg

 

-Alexandra

08.07.2013 / 01:00 / BELIEVE TOUR

På insiden av arenaen i Iowa

-Mia Davidsen

08.07.2013 / 00:46 / BELIEVE TOUR

Instagram - Dan Kanter


@dankanter

4 m

-Mia Davidsen

07.07.2013 / 23:30 / BELIEVE TOUR

OLLG - Omaha (06.07.13)
Her får du jo ikke sett akkurat når OLLG kommer ut og han synger til henne, men har ikke kommet ut noe annet ..

-Mia Davidsen

07.07.2013 / 23:13 / BELIEVE TOUR

Justin holder hender og synger til en liten jente - Omaha

20130707-133842.jpg

Hvor søtt er ikke dette!?

 

-Alexandra

07.07.2013 / 21:30 / BELIEVE TOUR

Flere bilder fra konserten i Omaha

Hei alle sammen!

Tenkte jeg skulle dele noen av collagene som ble laget av Beliebers etter konserten i Omaha i går://Katrine

07.07.2013 / 21:00 / BELIEVE TOUR

Flere konsertbilder - Omaha (06.07.13)

Hei! Her er flere bilder av Justin på konserten i Omaha :)

 

-Mia Davidsen

07.07.2013 / 20:00 / BELIEVE TOUR

Flere videoer fra Omaha (06.07.13)

-Mia Davidsen

07.07.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

Videoer fra Omaha (06.07.13)

 Hei alle sammen!

 

-Rikke og Mia 

07.07.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

Omaha Mall - Omaha (06.07.13)

 

-Alexandra

07.07.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder- Omaha (07.07.13)

 

-Esin

07.07.2013 / 11:27 / BELIEVE TOUR

Met & Greet - Omahama (06.07.13)

 

    

 

    

 

 

//Alexandra

06.07.2013 / 16:44 / BELIEVE TOUR

HQ KONSERT BILDER - DALLAS (03.07.13)

20130705-144124.jpg

 

      

 

 

-Alexandra

05.07.2013 / 08:41 / BELIEVE TOUR

The Believe tour family//Alexandra

04.07.2013 / 22:35 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder fra Dallas (03.07)

Hei alle sammen!


Instagrambilder fra konserten i Dallas som var i går. Disse bildene er tatt av fans under konserten

//Katrine

04.07.2013 / 21:59 / BELIEVE TOUR

Scooter snakker til pressen

Hei alle sammen!

 

 

Scooter snakker om Justin's musikk historie, blandt annet om at Norge også var en plass Justin fant insprasjon fra. 

 

Get More: Music News

 

 

//Katrine

04.07.2013 / 21:56 / BELIEVE TOUR

Nytt instagram bilde

 

Hei alle sammen! 

 

@deirdrebarnes: Tour Family 

@deirdrebarnes: Tour Family

 

//Katrine

04.07.2013 / 18:44 / BELIEVE TOUR

One less lonely girl - Scooter's instagram

 

Hei alle sammen!

 

Scooter la ut denne videoen på Instagram av jenta som ble OLLG i går under konserten i Dallas.  

 

//Katrine

04.07.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

Nytt instagram bilde

 

Hei alle sammen!

 

@judahsmith Photo from a friend in the front row of tonight&#8217;s show in Dallas&#8230;hard to describe how much I love this young man! <a class=#beleivetour" />

@judahsmith Photo from a friend in the front row of tonight?s show in Dallas?hard to describe how much I love this young man! #beleivetour

 

//Katrine

04.07.2013 / 14:09 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Dallas (3.07.13)

FALL:

NEVER SAY NEVER: 
-Esin
04.07.2013 / 10:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Dallas (03.07.13)


 


 

-Ingvild

03.07.2013 / 23:41 / BELIEVE TOUR

Turne bussene ankommer arenaen

Hei alle sammen!

 

 

Turne bussene til Justin ankom idag Arenaen i Dallas, Texas hvor de skal holde konsert i kveld! 

 

//Katrine

03.07.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

IG fra konserten i går

@jblazeofficial

OKC, that was fun! Dallas, your next!#BelieveTour


@hellokaili

Blowin @justinbieber kisses goodbye 
-Ida Marie Baardsen

03.07.2013 / 14:00 / BELIEVE TOUR

Meet and Greet - Oklahoma City (2.07.13)

 

 

 

 

 

-Esin

03.07.2013 / 11:37 / BELIEVE TOUR

Fan bilder fra konserten i Oklahoma.

Hei alle sammen!

Noen av bildene som fansen tok gjennom konserten igår, og som de la ut på instagram://Katrine

03.07.2013 / 11:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Oklahoma City (02.07.13)

- Ida Marie Baardsen

03.07.2013 / 10:38 / BELIEVE TOUR

Konsert bilder - Oklahoma (02.07.13)
//Alexandra

03.07.2013 / 09:00 / BELIEVE TOUR

Inviterer tornado rammede på konsert

Justin har invitert 200 studenter fra Oklahoma til å komme til konserten hans i går. Dette er pga skolene deres ble ødelagt under tornadoen 13.mai. Tornadoen drepte og 24 mennesker. Får håpe de 200 satte stor pris på gaven fra Justin.


-Ida Marie Baardsen

03.07.2013 / 00:40 / BELIEVE TOUR

Justin utenfor hotellet i Oklahoma - 02.07

Hei alle sammen!

Disse bildene ble tatt da Justin ankom hotellet i Oklahoma den 2.juli. 


//Katrine

03.07.2013 / 00:35 / BELIEVE TOUR

Justin med David Beckham's sønn

Hei alle sammen!


Justin med David Beckham's elste sønn igår den 2.Juli. //Katrine

02.07.2013 / 22:37 / BELIEVE TOUR

Oklahoma i kveld

I kveld opptrer Justin i Oklahoma, arenaen ser nå veldig tom ut og jeg tenker at mange gutter og jenter sitter spente utenfor.

-Alexandra

02.07.2013 / 18:42 / BELIEVE TOUR

Konsert bilder - Denver (30.06.13)

Fant noen eksklusive bilder fra konserten i Denver, og tenkte å dele de med dere.

-Alexandra

01.07.2013 / 21:38 / BELIEVE TOUR

Justin tok opp en BH i går//Alexandra

01.07.2013 / 18:00 / BELIEVE TOUR

Flere Meet & Greet bilder - Denver (30.06.13)-Mia Davidsen

01.07.2013 / 17:00 / BELIEVE TOUR

OLLG - Denver (30.06.13)Her tok hun som ble OLLG igår bilde med noen beliebers :)

-Mia Davidsen

01.07.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Denver (30.06.13)

 

 

  

 

-Ida Marie Baardsen og Mia Davidsen

01.07.2013 / 14:00 / BELIEVE TOUR

Konsertvideoer - Denver (30.06.13)

 

DETTE INNLEGGET KOMMER TIL Å BLI OPPDATERT NÅR VI FINNER FLERE VIDEOER!

-Mia 

01.07.2013 / 13:00 / BELIEVE TOUR

På innsiden av Justin Bieber's Believe Tour VIP-sone-Mia Davidsen

01.07.2013 / 10:38 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Denver (30.06.13)

-Mia Davidsen

30.06.2013 / 15:28 / BELIEVE TOUR

Justin på tur til Denver

Hei alle sammen!


Bloggingen i dag blir nok ikke så spennende siden Justin og crewet sitter i bussen på tur til Denver hvor Justin skal ha konsert!

Til nå har de kjørt 6 timer ca.

//Katrine

29.06.2013 / 21:00 / BELIEVE TOUR

Nytt bilde av Justin - 28.06

Hei alle sammen!

 Nytt bilde av Justin fra Meet & Greet i går, den 28.Juni

 

justensbiebers:
Wow look at that finger and arm bye

 //Katrine

29.06.2013 / 19:00 / BELIEVE TOUR

Justin har IKKE fått ny tatovering.

 

Hei alle sammen!

 

 

Etter videoen som Jimmi Kimmel la ut så har det vært en trend på twitter hvor folk sier at Justin's nye tatovering er ekte. Dette er ikke sant. På konsertbildene som ble tatt i går så ser man ingen tatovering på Justin's mage, og vi tror neppe Justin blir og få en slik tatovering heller. Jeg håper hvertfall at dere som lurte på dette fikk svaret nå. Justin har ikke fått ny tatovering. 

//Katrine

 

29.06.2013 / 18:27 / BELIEVE TOUR

One Less Lonely Girl - Las Vegas (28.06.13)

Hei alle sammen!

 

 Dette var den heldige jenta som ble OLLG i Las Vegas i går: 

  

 

 Misunner hun virkelig.

 

//Katrine

Hvis del 52 av historien får over 50 kommentarer før klokken 20.00, så poster vi del 53 som er en lang del:) 

29.06.2013 / 18:00 / BELIEVE TOUR

Konsert bilder - Las Vegas (28.06.13)

 Hei alle sammen!

 

Credit: Bieber-news

 

 Fanbilder som ble tatt under konserten i Las Vegas i går: 

 

 

 

 

 

 

//Katrine

29.06.2013 / 16:17 / BELIEVE TOUR

Fanbilder fra Meet & greet. (28.06)

Hei alle sammen!

 

Under Justin's møte med fansen i går så var det noen heldige fans som greide å ta bilde av Justin selv om de bare hadde ti sekunder sammen med han. 

 

//Katrine

29.06.2013 / 14:30 / BELIEVE TOUR

Believe tour program book

Hei alle sammen!

 

 

2 nye bilder fra Believe tour program boken: 

 

 

 

//Katrine

29.06.2013 / 11:30 / BELIEVE TOUR

HQ bilder av Justin i Las Vegas (28.06.13)

Pictures taken from bieber-news.com

-Ingvild

29.06.2013 / 10:46 / BELIEVE TOUR

Meet and Greet - Las Vegas (28.06.13)

    

    

    


 

-Alexandra

28.06.2013 / 21:36 / BELIEVE TOUR

Videoer av Justin i San Jose (26.06.13)

Rack City og Die In You Arms

 

U Smile

 

Somebody To Love

 

Out Of Town Girl

 

Catching Feelings

 

Fall

 

Beauty And A Beat

 

She Don't Like The Lights 

 

Be Alright

 

Believe

-Rikke og Mia

27.06.2013 / 22:46 / BELIEVE TOUR

Cody Simpson med på Believe Tour

Nå er det blitt bekreftet at Cody Simpson skal være med på alle konsertene Justin skal ha med Believe Tour i Australia.


Tusen takk til Maren som tipset om dette.

 

-Sandra

27.06.2013 / 21:20 / BELIEVE TOUR

San Jose's OLLG (26.06.13)

-Mia

27.06.2013 / 09:00 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - San Jose (26.06.13)

-Mia

26.06.2013 / 18:46 / BELIEVE TOUR

Konsertbilder - Los Angeles (25.06.13)

-Mia

26.06.2013 / 13:45 / BELIEVE TOUR

Jennifer Lopez på konsert (25.06.13)

-Sandra

26.06.2013 / 11:31 / BELIEVE TOUR

Fansen holder opp plakater (25.06.13)

-Sandra

26.06.2013 / 08:22 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Los Angeles (25.06.13)

-Mia

25.06.2013 / 10:51 / BELIEVE TOUR

Konsert bilder - Los Angeles (24.06.13)

-Mia

25.06.2013 / 09:37 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Los Angeles (24.06.13)

-Mia

24.06.2013 / 23:58 / BELIEVE TOUR

Utenfor Staples Center (LA)

-Mia

24.06.2013 / 21:46 / BELIEVE TOUR

Hvordan turnee bussen ser ut - Believe Tour

 

I denne videoen får dere en omvisning inne i turnebussene til danserene til Justin. Luke, som er en av danserene til Justin er personen som forklarer på videoen. 
Denne bussen ble også brukt under Britney Spears sin turne.

 

Source: Justin Bieber Norway - FB
Text: jdbnorway

 

-Sandra 

24.06.2013 / 16:34 / BELIEVE TOUR

Her holdes dagens konsert (LA)

 Inne i denne arenaen er det plass til 20 000 når det er konserter og litt i underkant av 19 000 når det er basketball-kamper. Justin skal ha konsert her i dag.

-Sandra 

24.06.2013 / 16:00 / BELIEVE TOUR

Flere M&G - San Diago (22.06.13)-Mia 

23.06.2013 / 20:38 / BELIEVE TOUR

OLLG i San Diego (22.06.13)-Mia

23.06.2013 / 19:55 / BELIEVE TOUR

Nytt M&G bilde - San Diago (22.06.13)

-Mia

23.06.2013 / 18:00 / BELIEVE TOUR

Konsert videoer - San Diego (22.06.13)

FALL:

BABY:
-Esin
23.06.2013 / 17:00 / BELIEVE TOUR

Meet and Greet - San Diego (22.06.13)

 

 

 

 

-Esin

23.06.2013 / 15:00 / BELIEVE TOUR

Konsert bilder - San Diego (22.05.13)

 

 

 

 


Justin Bieber San Diego 6-22


Justin Bieber San Diego 6-22

-Esin

23.06.2013 / 08:11 / BELIEVE TOUR

Noen bilder fra konserten - San Diago (22.06.13)

- Mia

17.06.2013 / 20:02 / BELIEVE TOUR

5 dager igjen

 

 

Hei alle sammen!

 

 

 

Snart starter Believe tour del 2, og Justin skal holde sin første konsert i San diego, den 22.juni! Han skal holde en konsert i San diego før han drar videre til Los Angeles for og holde 2 konserter den 24.Juni og 25.Juni. Justin skal holde rundt 18 konserter rundt i USA før han reiser til Canada rundt 20.Juli!

 

 

Hvis det er noen av dere lesere som skal til noen av konsertene som Justin skal ha snart, så gjerne kontakt oss!

 


 

 

//Katrine

 

 

06.06.2013 / 12:10 / BELIEVE TOUR

Datoene kommer i dag!

I dag kommer resten av datoene for Believe turnéen som da er for land i Sør-Amerika, Asia, New Zealand og Australia!

 

 

 

 

Rano

29.05.2013 / 08:51 / BELIEVE TOUR

Billetter blir snart lagt ut - Believe Tour

Igår kveld bekreftet Scooter Braun at billettsalget for Believe turnéen til land i Sør-Amerika, Asia og Australia skal bli lagt ut for salg om 2 uker. Så hvis dere har tenkt dere billetter til disse områdene, anbefaler vi å følge ekstra med på Bieberfever.com. Vi skal prøve å oppdatere via bloggen også.

 

 

 

 

Rano

25.05.2013 / 12:01 / BELIEVE TOUR

28 dager igjen

Det er 28 dager igjen til Justin begynner med konserter igjen. Håper han slapper av og føler seg opplagt til konsertene.

-Sandra

13.05.2013 / 23:13 / BELIEVE TOUR

Nytt på twitter

-Sandra

13.05.2013 / 17:30 / BELIEVE TOUR

Justin opptrer i Johannesburg - 12.mai

Hei alle sammen!

 

 

Bilder fra konserten i går i Johannesburg den 12.mai!

 

 

 

//Katrine

12.05.2013 / 20:31 / BELIEVE TOUR

Pattie ble OLLG

Ååå, så utrolig søtt!

-Sandra

12.05.2013 / 18:29 / BELIEVE TOUR

Beliebers inni arenaen

Hei alle sammen!

 

Justin lader opp til konsert i kveld, og det er utsolgt! Arenaen har plass til 90.000 personer, så dette blir virkelig en bra slutt på reisen Justin har hatt nå, etter konserten i kveld så reiser han hjem, hvor han har pause i 1 måned! 

 

Permalenke til innebygd bilde

 

//Katrine

 

11.05.2013 / 19:29 / BELIEVE TOUR

Crewet takker politiet i Dubai

 

 

 

 

Justin og Crewet takker politiet i Dubai for at de tok saken så fort og bra når Justin ble ''angrepet'' på scenen da han opptredde i Dubai. De takker politiet fordi de ikke var for voldelig mot gutten, noe som livvaktene til Justin kunne ha vært. Etter konserten i Dubai gikk Justin bort til politiet å takket dem personlig også!

 

 

11.05.2013 / 12:28 / BELIEVE TOUR

Gratulerer med dagen Johnny!

Hei alle sammen! 

 

Sikkert mange av dere som har hørt om Johnny Erasme? Viss du ikke vet hvem han er, så har jeg tenkt å fortelle deg det nå! Johnny er den ene danseren til Johnny, og han er helt utrolig flink til å danse, og man legger godt merke til det glade humøret og smilet som han har når han er på scenen. Han var også en utav de personene som la merke til tegninen som vi holdte opp under konserten, og smilet hans var klistret på oss hele tiden. Johnny er 24 år idag, og jeg håper han har en fantastisk dag, og ikke minst spiser masse kake selv om han er i jungelen med crewet. Håper også han feirer masse i kveld, fordi det fortjener han virkelig! 

 

Noen bilder av Johnny: 

 

Dette bildet har jeg selv tatt, og dette var den 17.april! Han danset virkelig helt utrolig bra.

 

 

Noen bilder fra fans på twitter

 

 

 

 

 

//Katrine

 

 

11.05.2013 / 12:12 / BELIEVE TOUR

Believe tour

Hei alle sammen!

 

mikelernerphotography:
Justin Bieber Arrives on Stage in Cape Town in front of 55,000
(by Mike Lerner)
 

@Mikelerner: Justin Bieber Arrives on Stage in Cape Town in front of 55,000

//Katrine

10.05.2013 / 17:53 / BELIEVE TOUR

Det er bekreftet. Believe tour til Australia

 

Hei alle sammen!

 

 

Det er nå bekreftet at Believe tour skal være i Australia allerede i Desember! Dette kom ut i en pressemelding fra Scooter i går. 

 Om Justin kommer tilbake til Norge neste år, det får vi bare vente å se! 

 

//Katrine

10.05.2013 / 16:58 / BELIEVE TOUR

Stjel stilen

 

 

 

Tenkte jeg skulle vise dere noen kule bukser som Justin bruker som dere kan få kjøpt!

 

bieber-fashion:
Pierre Balmain Poppy Red Low-Rise Sweatpants - $425
Available here.

 

Disse chille buksene kan du få kjøpt >her< 

 

//Sandra

10.05.2013 / 15:01 / BELIEVE TOUR

Video fra Stockholm

Hei alle sammen!

 

 

Ny video av Justin fra da han var i Stockholm den 24.april.

 

 

//Katrine

10.05.2013 / 14:57 / BELIEVE TOUR

Favoritt bilde av Justin

 

 

 

Jeg er sikkert ikke den eneste som elsker når Justin har på seg dress?

 

 

//Rano

10.05.2013 / 12:00 / BELIEVE TOUR

Justin med en fan

 

 

Justin sammen med en fan. Er ikke helt sikker på når bildet ble tatt, men det er nylig.

 

Justin with a fan.

 

//Rano

 

09.05.2013 / 23:24 / BELIEVE TOUR

HD bilder fra konserten i Cape town

Hei alle sammen!

 

Svarene på spørsmålsrunden kommer i morgen, har ikke hatt tid til å sette meg ned å svare på alt, så derfor velger jeg å poste den i morgen!

 

 

168352373.jpg

168352371.jpg

168352379.jpg 

168352399.jpg 

168352442.jpg 

168352554.jpg 

168352565.jpg 

168352588.jpg 

168352593.jpg 

168352613.jpg 

168352668.jpg 

168352695.jpg 

168352691.jpg 

168352695.jpg 

 

//Katrine 

 

09.05.2013 / 19:56 / BELIEVE TOUR

Mega jam danser til #Thatpower

 Hei alle sammen!

 

Mega Jam er en dansegruppe i USA som lager videoer på Youtube og har vært med i flere dansekonkurranser som de har vunnet. Denne gangen så danser de til #Thatpower!

 

 

//Katrine

09.05.2013 / 18:01 / BELIEVE TOUR

Jonathan elsker Norge

Hei alle sammen!

 

Jonathan, eller bedre kjent som JonBoogiee på twitter og instagram er den ene danseren til Justin, og han fikk spørsmålet om han elsket Norge.

 

 

//Katrine

09.05.2013 / 16:05 / BELIEVE TOUR

One less lonely girl - 08.05

 

Cape Town&#8217;s OLLG (May 8)

 

09.05.2013 / 15:23 / BELIEVE TOUR

Videoer fra konserten igår

Hei alle sammen!

 

Videoer fra konserten i Cape town, Sør-afrika i går: 

 

Believe tour intro 

 

Take you 

 

That power 

 

Beauty and a beat 

 

Bilder og videoer fra konserten i går 

 

//Katrine

09.05.2013 / 14:13 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet - Cape town, 08.05

Hei alle sammen!

 

 

Credit to: Kidrauhl.tumblr.com

This is probably our favorite M&amp;G picture&#8230;ever! What a cutie!

 

//Katrine

09.05.2013 / 13:52 / BELIEVE TOUR

Instagram

Hei alle sammen!

 

Instagram bilder fra konserten i går: 

 

@hellokaili: One of my favorite parts of the show? <a class=#bieberettes #twerkforbieber 💁 @justinbieber" /> 

@hellokaili: One of my favorite parts of the show? #bieberettes #twerkforbieber@justinbieber@AlfredoFlores: #iphoneography #believe #capetown

 deirdrebarnes: Photo from last night&#8217;s show with @justinbieber 

deirdrebarnes: Photo from last night?s show with @justinbieber


//Katrine

09.05.2013 / 12:18 / BELIEVE TOUR

Nye bilder fra konserten igår

Hei alle sammen!

 

Nye bilder fra konserten i Cape town som var i går 

 

//Katrine

09.05.2013 / 00:02 / BELIEVE TOUR

Bilder fra konserten i Cape town - 09.05

Hei alle sammen!

 

Her kommer det bilder fra konserten: 

 

  

 

 

 

 

 

 

//Katrine

 

08.05.2013 / 17:08 / BELIEVE TOUR

Kenny med Beliebers i Afrika

Hei alle sammen!

 

Endelig ferdig med prøvemuntlig, og endelig får jeg en ukers tid fri slik at jeg kan jobbe litt eksta med bloggen. Skal fra og med i morgen bli flikere på å blogge, fordi jeg vet det har vært ganske så sløvt de siste dagene! 

 

 

Kenny møtte idag noen heldige Beliebers i Afrika, Cape town

 

 

//Katrine

08.05.2013 / 14:15 / BELIEVE TOUR

Opptreden videoer i HD

Under kan dere se noen opptreden videoer fra konserten i Dubai - bare i HD. Filmingen var utrolig bra også!

 

Love me like you do

 

Take you

 

Baby

 

 

 

 

Rano

08.05.2013 / 12:43 / BELIEVE TOUR

Her skal Justin opptre

 

Her skal Justin opptre i Sør Afrika. Arenaen heter Cape Town Staium, og konserten blir holdt i dag.

 

 

Rano

 

07.05.2013 / 22:35 / BELIEVE TOUR

Alfredo på facebook

Hei alle sammen!

 

 

Utrolig trist at det snart er over. Justin reiser snart hjem til LA! 

( Jeg vet at Dubai ikke ligger i Europa, haha) 

 

//Kartine

07.05.2013 / 22:25 / BELIEVE TOUR

Nytt bilde fra instagram

-Sandra

07.05.2013 / 19:37 / BELIEVE TOUR

Nytt instagram bilde

Hei alle sammen!

 

@11ahmadkhalil: It&#8217;s a photo shoot @theworldshero @liltwist @justinbieber

@11ahmadkhalil: It?s a photo shoot @theworldshero @liltwist @justinbieber

//Katrine

07.05.2013 / 18:56 / BELIEVE TOUR

Scooter på twitter

Hei alle sammen!

 

 

Ryktene sies at hele crewet skal komme til Afrika for å følge de 2 siste konsertene til Justin før han reiser tilbake til USA igjen. Jeg vet helt sikkert at både Scooter og Pattie kommer, og at de var med til Norge er der også. Om Jeremy, Jazzy eller Jaxon dukker opp vet jeg ikke enda. 

 

 

//Katrine

07.05.2013 / 10:20 / BELIEVE TOUR

Believe tour fortsetter!

Believe Tour fortsetter etter sommerferien - men denne gangen så er det ikke til Europa, da er det videre til Nord og Sør-Amerika, Australia og Asia. 

 Ryktes at det er sikkert at Brasil er et sted han skal i november ihvertfall. Datoene blir lagt ut på bloggen med engang de offentliggjøres!

 

 

Rano

06.05.2013 / 21:02 / BELIEVE TOUR

Angrepet på scenen - Topp

 

Hei alle sammen!

 

Dette er hva topp har skrevet om angrepet som skjedde på scenen

 


Justin Bieber (19) er godt i gang med sin Believe Tour, og de to siste dagene har kjekkasen spilt konserter i Dubai. Konserten fikk derimot en dramatisk vending da en fan løper opp på scenen der Justin sitter foran piano og synger. 

- Først så det ut som han skulle angripe Justin, men så virket det som han prøvde å få en klem, forteller et vitne på konserten. Pianoet velter, men Justin synger videre.

 

 

 


 

Hva tenker du om denne saken?

 

-Rikke

06.05.2013 / 20:14 / BELIEVE TOUR

Justin ankommer konserten i Dubai - 4.mai

Hei alle sammen!

 

 

Video fra da Justin ankom arenaen i Dubai den 4.mai

 

 

//Katrine

06.05.2013 / 16:32 / BELIEVE TOUR

Meet & Greet i Dubai
For flere M&G bilder, trykk deg inn på bieberfever.com

 

-Sandra

06.05.2013 / 16:04 / BELIEVE TOUR

Bærer pianoet til Justin

(klikk på bildet for å kunne se videoen)

Under Justin sin konsert i går kveld kom det plutselig 2 menn opp på scenen og begynte å tulle med pianoet til Justin. 

 

-Sandra

06.05.2013 / 15:30 / BELIEVE TOUR

Flere bilder fra nattklubben 3 mai


 

Disse bildene ble tatt utenfor nattklubben Justin og gjengen var på 3.mai i Dubai.

 

-Sandra

06.05.2013 / 15:03 / BELIEVE TOUR

Bilder fra konserten i Dubai 5 mai

duabi.jpg

Klikk på bildet for å se det i full størrelse Klikk på bildet for å se det i full størrelse

biebs~0.jpg

Klikk på bildet for å se det i full størrelse Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse Klikk på bildet for å se det i full størrelse

 

-Sandra

 

06.05.2013 / 06:17 / BELIEVE TOUR

Nytt fra Twitter

-Sandra

05.05.2013 / 20:50 / BELIEVE TOUR

Nye bilder fra konserten

Hei alle sammen!

 

 

Nye bilder fra konserten som var i Dubai i går:

 

 

 

//Katrine

05.05.2013 / 20:02 / BELIEVE TOUR

Nytt fra instagram

 

@jblazeofficial: love me like you do.....#BelieveTour

 

-Sandra

05.05.2013 / 19:41 / BELIEVE TOUR

Justin på "Dubai Mall" 


-Sandra

05.05.2013 / 18:00 / BELIEVE TOUR

Var 2 timer forsinket

 

Justin var ca 2 timer forsinket til konserten i går kveld. Det var plass til 27 000 folk på "arenaen". '

 

-Sandra