hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
18.10.2014 / 15:00 / AWARDS

Homecoming King

Heisann,

 

noen av dere som har hørt om Homecoming i USA? Vel, på High School i USA så er idrett knytta til skolen og delt inn i tre forskjellige sesonger; høst, vinter og vår. På høsten er det blant annet amerikansk fotball og da avsluttes sesongen i noe som kalles for "Homecoming". Selve fotballkampen er det veldig stas å være med på og det spilles på hjemmebane. Dagen etter, eller helga etter (som vanligvis er i slutten av oktober/midten av november) har de et ball, som også kalles for "Homecoming". Jentene kjøper lange eller korte HELT nydelige kjoler og gutta går i dress. Det er litt forskjellig fra skole til skole om hvor stort og fancy det er, men uansett hvilken skole man er på så kåres det alltid Homecoming King and Queen.

 

Nå har MTV laget en egen konkurranse der kjendiser kan bli kåret til Homecoming King og Homecoming Dronning. Justin er selvfølgelig nominert, og vant første runde mot Ansel Elgort. I runde nummer 2 står han i mot 5 Seconds of Summer, og det er 2 runder til før vinnerne blir valgt. Og vi vet jo at Justin bare må vinne dette! Han er jo den perfekte Homecoming King!!

 

Stem ved å klikke deg inn >HER< eller på et av bildene under!

 

 

Her kan dere se rundene og hvem som Justin eventuelt kan konkurrere mot!

 
Beliebers, LET'S DO THIS!

 

Innlegg av Christine Selnes

07.10.2014 / 11:10 / AWARDS

Stem på Justin!

God morgen vakre lesere! Rano her - og dette var virkelig uvant. Er så lenge siden jeg har blogget nå, men merker det også er ganske deilig å komme seg halvveis tilbake nå. Til dere som lurer på hvorfor bloggingen fra min side har blitt slik, så er det fordi jeg jobber hele tiden og går siste året på videregående = masse arbeid! Meeen tilbake til poenget:

 

Justin er nominert til tre priser EMA, og hvis man er aktiv på Twitter blant fanbasen kan man se at #EMABiggestFansJustinBieber er noe som går mye rundt. Han er nominert til tre priser som er Biggest Fan, Best Male og Best Canadian Act. I første kategori så stemmer man da ved å hashtagge #EMABiggestFansJustinBieber på Twitter. I de to andre kategoriene kan man stemme ved å trykke "vote" HER og HER! Slik som jeg har fattet det så kan man stemme så mange ganger man vil ihvertfall, men håper dere også gjør det!

 

 

Har du stemt?

 

Innlegg av: Rano Akbar

16.09.2014 / 20:34 / AWARDS

MTV EMA's

Heihei dere,

 

Justin er nominert i tre forskjellige kategorier i årets MTV EMA's, og det er "Best Male", "Best Canadian Act" og "Biggest Fan". For å stemme, kan du enten klikke deg inn >HER<, på kategorien som er uthevet eller på bildet under.
For å stemme på "Biggest Fan" så er det Twitter og Instagram som gjelder. Da bruker du rett og slett hashtaggen #EMABiggestFansJustinBieber. Det er viktig at det ikke er noe etter selve hashtaggen fordi da gjelder ikke stemmen. Du kan selvfølgelig legge til bilde eller uansett hvordan tekst før hashtaggen. For å vise, så har jeg sendt ut en tweet på vår Twitter. Den kan selvfølgelig også brukes på Instagram.

 

Klikk på et av bildene under for å komme inn på tweeten vi har sendt ut, og retweet!

 

 

 

 

La oss stemme fram Justin som vinner på alle tre kategoriens! Let's go, Beliebers!

 

 

Innlegg av Christine Selnes

10.08.2014 / 23:23 / AWARDS

Livestream TCA

Heisann,

 

da har jeg funnet to livestream-linker til Teen Choice Awards! Jeg vet fortsatt ikke om Justin kommer til å være der da, men vi håper uansett at han vinner i de kategoriene han var nominert i!

 

 

Link til Ustream HER, og link til FOX Live Stream HER.

 

Innlegg av Christine Selnes

03.08.2014 / 10:14 / AWARDS

Stem på Bieber!

Heisann og god søndag!

 

Justin er nominert til tre priser på årets Teen Choice Awards, og de er "Social Media King", "Instagrammer" og "Twit". For å kunne stemme trykker du >HER< og om du har stemt før kan du bare logge rett inn, hvis ikke må du lage deg en ny bruker. Også trykker du på "Web" på menylinjen for stemmer, deretter blar du bare ned å finner de tre kategoriene han er nominert til. Dere kan stemme en gang hver på hver kategori, hver dag. LET'S GO!

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

29.07.2014 / 16:41 / AWARDS

Trey Songz om Justin

Heisann,

 

på søndag på Young Hollywood Awards 2014 ble Trey Songz stoppet og spurt litt om Justin. For dere som ikke vet hvem han er, så det han som har sangen "Forgein" som Justin var med på å gjøre en remix av, og Justin er med på hans nye album. Han ble spurt om han hadde gitt Justin noen tips osv. Dere kan bare se intervjuet av Trey av Hollywood Life rett under her!

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

29.07.2014 / 09:33 / AWARDS

Champ of Charity Award

God morgen, dere!

 

I natt satt jeg våken for å se på "the Young Hollywood Award Show" som Heather (@heatherlong80) delte med oss via Ustream. Det var fantastisk morsomt å se showet og å se Justin ta i mot prisen som han fortjente så utrolig mye. Jeg legger til en video som viser når Cody Simpson presenterer prisen til Justin og når Justin tar i mot prisen. Under videoen forklarer jeg kort hva som ble sagt!

 

 

 

Make A Wish-foundation er en organisasjon som jobber i 47 forskjellige land som gir barn med livstruende eller kroniske sykdommer et ønske. Organisasjonen innvilger et ønske hvert 38. minutt, og de nominerte på YH Awards har innvilget 418 ønsker tilsammen!  Justin har rekorden på 226 ønsker oppfylt, og det er mer enn noen artist noensinne har gjennomført. 

 

Cody introduserte så en film som var satt sammen av noen av ønskene Justin har vært med på å innvilge. Sangen på videoen var "Pray".

 

Når Justin tok i mot prisen sa han: "Thank you! Jeg gjør ingen av disse ønskene for anerkjennelse. Jeg gjør det fordi jeg elsker det og jeg gjør det for å få dem til å smile. Det å gi er så mye bedre enn å få. Så takk skal du ha."

 

Videre sa Justin: "Grace. Det jeg vil gjøre er å.. Dette er egentlig ikke min pris. Dette er Grace sin pris. Så Grace, kan du komme opp hit?" Og så ble Grace fulgt opp på scenen, og Justin sa: "Det Grace har hatt lyst til er å være en kjendis. Så kan dere være så snill og gi Grace en stor applaus, et stort skrik til for Grace, alle sammen. Denne prisen er til deg." Justin bærte Grace av scenen og de gikk så bak scenen og tok bilder sammen.

 

Jeg skal ordne et innlegg for dere om Grace og om Make A Wish Foundation, så følg med!

 

Innlegg av Christine Selnes

28.07.2014 / 19:41 / AWARDS

To videoer fra YHA 2014

Heisann, 

 

her er en video av Justin som ankommer Young Hollywood Awards 2014 igår og en annen video om hvem som var der.

 

  

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

28.07.2014 / 16:21 / AWARDS

Livestream klokken 2 i natt

Hei!

 

Ei dame med navn Heather Long fra South Carolina bruker å streame alt som har med Bieber å gjøre på ustream. Den begynner for henne kl 8 am idag, og vi er 6 timer før dem, altså ustreamen begynner kl 2 inatt. Heather's kik er "heatherlong80" så om det er noe du lurer på rundt livestreamen er det bare å spørre henne, hun svarer alltid og hun er utrolig hyggelig!

 

 

Streamen er IKKE live nå, men litt før 2 vil hun nok komme live for å gi litt informasjon, og da kommer den selvfølgelig automatisk på!

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

28.07.2014 / 15:12 / AWARDS

Justin på Young Hollywood Awards 2014

Hei!

 

Her kommer resten av bildene fra YHA 2014, bl.a av når han ankommer, er på rød løper, med Cody Simpson, er på scenen osv. Det er egentlig ganske mange bilder:

 

July 27: New fan taken picture of Justin arriving the Young Hollywood AwardsJuly 27: Fan taken photo of Justin at the 2014 Young Hollywood Awards@alexalosey: Causalnickhissom: Guess who?s sitting right next to me ✌️@justinbieber @YHAwards #yhaJuly 27: Justin being interviewed at the Young Hollywood AwardsJuly 27: Justin at the 2014 Young Hollywood Awardsangiesimpson5: Cody and JB tonight #greatthingscomingforthesetwoaddisonriecke: Selfie with @justinbieber at #yhawards tonight! #JustinBieberJuly 27: New photo of Justin onstage at the 2014 Young Hollywood AwardsJuly 27: Justin accepting the &#8217;Champ of Charity&#8217; award at the 2014 Young Hollywood AwardsJuly 27: Another photo of Justin at the 2014 Young Hollywood Awards

July 27: [More] Justin at the 2014 Young Hollywood AwardsInnlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

28.07.2014 / 12:40 / AWARDS

Justin og Grace Kesablak

Heisann,

 

beklager at det ikke ble noe blogging i det hele tatt igår. Jeg holder på å flytte så hadde ikke tid til å sette meg ned for å finne noe å blogge. I natt var Justin på Young Hollywood Awards 2014, og den vises ikke før idag på TV i USA - men vi kan se den bli streamet på nettet. Vi kommer til å legge ut linker enten på facebooksiden vår eller twitter så følg med! Her er bilder av Justin og MakeAWish jenta Grace Kesablak på YHA 2014:

 

 

 


Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

24.07.2014 / 20:33 / AWARDS

Young Hollywood Awards 2014

Heisann!

 

Mandag som kommer så skal det være "Yound Hollywood Awards" som vil bli sendt på en kanal som heter CW TV, altså en kanal i USA. Den vil nok ikke gå på norske TV, men er ganske sikkert på at den vil bli vist live på en eller annen nettside. Som sagt er det mandag's kveld, og det vil da begynne mellom kl 00 - 04.Cody Simpson vil gi Justin prisen #ChampOfCharity for MakeAWish. Mer info vil komme så fort som vi vet noe mer!

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

20.07.2014 / 19:02 / AWARDS

#MTVHottest

Heisann,

 

kan alle som har twitter være så snille og tweete "#MTVHottest Justin Bieber"? Hver og en stemme teller, og jeg vil at vi skal vise Justin at vi fortsatt stemmer på han.. One Direction vant i fjor, og det er fordi directioners stemmer og stemmer og stemmer fordi de vil at de skal vinne. Vi vil jo også at Justin skal vinne sant? SÅ KOM IGJEN OG TWEET. Retweet andre som har skrevet det, tweet masse selv! Stemmen kommer ikke med om du har noe bak "Bieber" og heller ikke om du tar med ett bilde, men alt foran selve stemmen, telles. 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

05.06.2014 / 21:36 / AWARDS

MTV Awards Italy 2014!

Hei!

 

 

Ja, det stemmer, den italienske versjonen av MTV Awards 2014, som er satt til 21. juni har nominert Justin i TO kategorier; "Artist Saga" og "Sammontana Best Fan!". Stemmene er nå åpen og jeg synes dere skal sørge for å gi han deres stemme HVER dag, og gjerne lik dette innlegget slik at deres venner ser dette: 

 

>STEM HER FOR BEST FAN< OG HER FOR >ARTIST SAGA< (1D leder...)

 

 

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

25.05.2014 / 17:32 / AWARDS

World Music Awards 2014

Heihei!

 

Justin er nominert til flere ting på årets "World Music Awards 2014" og under her får dere linkene til de forskjellige. Jeg har prøvd i hele dag å poste det men det har ikke blitt postet. På en nominasjon er han nominert flere ganger. Altså under her på "Word's Best Song" er hele 9 sanger nominert, men de er sammen på en link. Så når du stemmer på en, må du tilbake for å stemme på en ny! MAN KAN STEMME HELT TIL TIRSDAG DEN 27. MAI!!! Kom igjen, bruk noen minutter av livet deres til å gjøre Justin glad :)

 

 

World's Best Song: "All That Matters", "Boyfriend", "Change Me", "Heartbreaker", "Hold Tight", "PYD" ft. R. Kelly, "Roller Coaster", "That Power" ft Will.i.am, og "Wait For A Minute" ft. Tyga. >STEM HER<
World's Best Album: "Believe" og "Believe Acoustic". >STEM HER<
World's Best Video: "All That Matters", "Beauty And A Beat" ft. Nicki Minaj, "That Power" ft. Will.i.am, og "Boyfriend.  >STEM HER<
World's Best Male Artist: >STEM HER<

 

World's Best Live Act: >STEM HER<
World's Best Entertainer: >STEM HER<
>Det dere også må gjøre, er å stemme på Justin, eller oss da, som verdens beste fanbase. One Direction leder med 32% mens vi har 18%.. <

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

31.03.2014 / 21:36 / AWARDS

Juno Award 2014

Hei! 

 

Justin vant i går prisen "Fan Choice Award" for fjerde året på rad takke være oss, altså fansen. Han var nominert sammen med bl.a. Celine Dion, Drake og Michael Bubble. Justin kunne desverre ikke være der for å ta den imot, så når Justin's navn ble ropt opp kom buingen fra publikum. Den negative responsen gjorde slik at musikeren Serena Ryder gikk til forsvar for Justin - "Justin er en fantastisk musiker og han fortjener virkelig denne prisen. Han har jobbet hele livet sitt og vi må støtte han." Under her kan dere se tweeten hans, og en video fra da han vant prisen:

 
Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm

16.01.2014 / 11:04 / AWARDS

STEM PÅ JUSTIN - WORLD MUSIC AWARDS 2014

Hei alle sammen!

 

Justin har blitt nominert til 18 priser, i 6 kategorier, noe som vil si at denne gangen så er det rart hvis ikke Justin stikker av med alle 6 awardsene. Stem på godgutten vår for å vise at vi faktisk enda bryr oss om han, og for og få han bort i fra alt dramaet en liten stund!

 

World's best song: ''All that matters'' - ''Boyfriend'' - ''Change me'', ''Heartbreaker'', ''Hold tight'', ''PYD'', ''Roller Coaster'', ''That power'' og ''Wait for a minute. '' 9 SANGER I EN KATEGORI! STEM >HER<

World's best album: ''Believe'' and ''Believe acoustic'' 2 album i en kategori! STEM >HER 

World's best Video: ''All that matters.'', Beauty and A beat.'', ''That power'' og ''Boyfriend.'' 4 musikkvideoer! STEM >HER< 

World's best Male artist: >HER<

World's best Live Act: >HER<

World's best Entertainer: >HER<

 

 

Postet av: Katrine Aasland

 

 

 

01.11.2013 / 20:59 / AWARDS

Nytt fra MusicJournals

Den nye sangen til Justin som kommer på iTunes på mandag heter Bad Day. Alle må huske å kjøpe den!!

-Sandra Andersen

17.09.2013 / 15:34 / AWARDS

Justin er nominert i tre kategorier. - MTV EMA

Hei alle sammen! 

 

 

Nå er endelig kategoriene, og navnene på de personene som er nominert i de kategoriene til MTV EMA kommet ut. MTV EMA skal være den 10.November i Amsterdam. Justin kommer nok ikke til å være med på selve showet siden han er opptatt med Believe tour, men vi må ikke glemme å stemme på Justin. Han fortjener virkerlig å vinne flere priser, og snart får vi også ny musikk. Derfor synes jeg at alle sammen burde stemme på Justin slik at vi viser at vi er takknemelige for det han gjør for oss.

 

BEST POP
Justin Bieber
Katy Perry
Miley Cyrus
One Direction
Taylor Swift

BEST MALE
Bruno Mars
Eminem
Jay Z
Justin Bieber
Justin Timberlake

BIGGEST FANS: 
Tokio Hotel
Thirty Seconds To Mars
One Direction
Justin Bieber
Lady Gaga

 

 

 

//Katrine


 


12.08.2013 / 10:17 / AWARDS

Justin vant 3 av 4 priser

Hei alle sammen!


Justin var ikke med på selve showet igår, men han ble fortsatt vinner av 3 priser. Male Artist, Twitter Personality, og Choice Single: Male Artist(Beauty And A Beat)! Endelig er vi Beliebers begynt å bli flinkere til å stemme.

//Katrine

11.08.2013 / 20:34 / AWARDS

HER KAN DU SE TEEN CHOICE AWARDS - dette innlegget blir oppdatert med flere linker etterhvert

 

Fikk et spørsmål om når det går, og den røde løperen begynner klokken 00.15 og selve showet begynner klokken 02.00 :) Også ett annet spørsmål, man må ikke se det live, det er vel folk som tar det opp å legger det ut etter hvert :)

 

http://www.ustream.tv/channel/biebersuperarmy

http://www.ustream.tv/channel/teen-choice-award-2013 

http://www.ustream.tv/channel/hyperactive-heather 

http://tvin-actionhdtv.blogspot.no/2013/08/teen-choice-awards-2013-live-streaming.html?m=1

http://www.stream2watch.me/live-tv/fox-live-stream

http://www.tv.com/shows/teen-choice-awards/

 

 Og den røde løperen kan du se her;

 http://www.teenchoiceawards.com/index.aspx (tror man kan se selve showet her også)

http://www.justin.tv/teenchoiceawards?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.teenchoiceawards.com#/w/6457178352/9

 

 

Men det store spørsmålet er, vil Justin komme?

 

 

-Mia Davidsen

11.08.2013 / 16:00 / AWARDS

TCA Red Carpet Promo

 

HEISANN! 

Stemmingen til årets Teen Choice Awards er nå lukket og vi kan desverre ikke stemme mer, håper bare Justin vinner kategoriene han har er nominert i, og nå kan vi GLEDE oss til showet starter! Vil bare si at den røde løperen starter 6:15 pm, altså kl 00:15 for oss i Norge. Red Carpet vil bli vist live på TeenChoiceAwards.com eller >her<! Ellers starter selve showet 8:00 pm, altså 02:00 for oss. Tror også dette vil bli vist på TeenChoiceAwards eller så kommer vi til å legge ut linker til showet live. NOEN SOM GLEDER SEG?

  

 

-Mia Davidsen

09.08.2013 / 20:56 / AWARDS

TEEN CHOICE AWARDS - siste sjanse på å stemme

 

OG VI VET ENDA IKKE HVOR MAN KAN SE DET OG NÅR, men vi sier det med EN gang vi vet noe mer så ikke mas om det.

Nå på søndag, natt til mandag for oss, så er det som sagt Teen Choice Awards og Justin er nominert i 4 kategorier; Male Artist (Music), Single - Male Artist (Music), Male Hottie (Fashion) og Twitter Personality (Other). For å stemme så må du lage en konto, og om du allerede har laget en, så må du bare logge deg på. 

 

 

-Mia Davidsen

06.08.2013 / 20:00 / AWARDS

TEEN CHOICE AWARDS

Kilde: bieber-news.com

 

"Oppmerksomhet, Beliebers! Ikke glem å stemme på Justin for Teen Choice Awards. Justin er nominert til Single-Male Artist, mannlige artist, Man Hottie and Twitter personlighet. Det har ikke blitt bekreftet om Justin vil være til stede på showet. Vi mener imidlertid at «HeartBreaker" vil komme ut før TCA er slik at han kan gå og utføre sangen der. Registrere og stemme nå!"

 

 

-Mia Davidsen

05.08.2013 / 14:28 / AWARDS

Stem på Justin - Teen Choice Awards 2013

 

Nå på søndag. så er det Teen Choice Awards og vil jo at Justin skal vinne sant? Da synes jeg dere burde stemme på han!! Men husk, dere må lage en konto der før dere kan stemme men det er verdt det! Og Teen Choice Awards er natt til mandag for oss :) FOR Å KOMME TIL KATEGORIENE DER DU KAN STEMME, TRYKK PÅ BILDENEN. Eller på inn på teenchoiceawards.com > vote > music > fashion > other

 

 

 

 

 

-Mia Davidsen

30.07.2013 / 11:37 / AWARDS

Twitter

-Mia Davidsen

24.07.2013 / 20:41 / AWARDS

Teen Choice Awards

Hei dere! 
Nå må dere ikke glemme å stemme på Justin for Teen Choice Awards!

 
 

 http://www.teenchoiceawards.com/register.aspx - Registrer deg og stem! 

// Samile Zenuni

15.07.2013 / 16:08 / AWARDS

But do we see #HEARTBREAKER?//Alexandra

02.07.2013 / 13:00 / AWARDS

Nominert til Teen Choice Awards

Justin har blitt nominert til fire Teen Choice Awards. Det er viktig at alle stemmer på han! Kategoriene han er nominer i er single male artist,  male artist, male hottie og twitter personality. Trykk HER  for å komme til siden dere stemmer på.  Husk at hvis vi ikke stemmer, så vinner han ikke.

 

 

-Ida Marie og Mia Davidse 

30.06.2013 / 20:56 / AWARDS

OLLG 9. April 2011 tatoverte datoen

Jenten som ble OLLG under My World Tour i 2011 har tattovert datoen hun var på scenen sammen med Justin. Ikke rart synes jeg, det er virkelig et minne for livet.

-Alexandra

26.06.2013 / 20:02 / AWARDS

Justin på twitter

-Sandra

25.06.2013 / 11:33 / AWARDS

Ariana på Justin's konsert (24.06.13)

-Sandra

20.06.2013 / 16:00 / AWARDS

STEM PÅ JUSTIN

 

 

SORUCE: BIEBER-NEWS.COM

 

bieber-news:
Listen up, Beliebers! It?s time to support. Here are the links to vote for Justin on all the awards/polls he?s currently nominated for/on. Make sure you share this post with your twitter followers adding the hashtag #vote4bieber to the tweet.
Billbord Awards:
Milestone Award - Vote here WON!
Billboard?s best new single - Vote here
Much Music Video Awards:
Your Fave Artist or Group - Vote here
International video by a Canadian - Vote here
Teen Choice Awards:
Choice Male Artist - Vote here
Choice Male Hottie - Vote here
World Music Awards:
Best Song (for Boyfriend) - Vote here
Best Album (for Believe) - Vote here
Best Music Video (for Beauty And A Beat) - Vote here
Best Male Artist - Vote here
Best Live Act - Vote here
Entertainer of the Year - Vote here
O Music Awards:
Fan Army (Beliebers) - Vote here
Friday, Friday (Call Me Maybe cover video) - Vote here
MTV Italy Awards:
Best Fans - Vote here
Best Energic Video (for That Power) - Vote here
Supar Man - Vote here
Best Tweet - Vote here
Artist Saga - Vote here
The Fragrance Fundation:
Favorite Women?s Fragrance (for Girlfriend) - Vote here
FIFI Awards (Poll):
Best Fragrance (for Girlfriend) - Vote here
PopCrush (Poll):
Best V Magazine cover - Vote here
Favorite SNL host - Vote here

 

Det er nå på tide at alle Beliebers stemmer på Justin. Vi er leie av at Justin ikke vinner priser selv om fanbasen vokser, og dette har ført til at både fanbasen og Justin mister motivasjonen og ikke fokuserer på musikken. Derfor skal vi nå få Justin til å vinne alle de neste awardsene som han er nominert i. Vi klarer det kanskje ikke alene, men hvis vi jobber sammen, og stemmer på Justin hver dag så kan han vinne alt, og da fører dette til at Justin kanskje kommer tilbake til Europa snart! 

 

Much Music Video Awards:

Teen Choice Awards:

World Music Awards:

O Music Awards:

  • Fan Army (Beliebers) - Vote here
  • Friday, Friday (Call Me Maybe cover video) - Vote here

MTV Italy Awards:

The Fragrance Fundation:

  • Favorite Women?s Fragrance (for Girlfriend) - Vote here

FIFI Awards (Poll):

  • Best Fragrance (for Girlfriend) - Vote here

PopCrush (Poll):

 

17.06.2013 / 14:00 / AWARDS

Justin vant '' Your fave artist ''

 

Hei dere!

 

 

Justin ble vinneren av '' Your fave artist '' på MuchMusic Video Awards 2013♥

 

tweet 1

 

 

//Katrine

16.06.2013 / 13:15 / AWARDS

Justin vant 2 priser

Sources: bieber-news.com
Text: jdbnorway

Justin vant 2 priser på et prisutdelingshow i Italia.

-Sandra

16.06.2013 / 11:38 / AWARDS

Mer fra instagram

-Sandra

15.06.2013 / 20:39 / AWARDS

Instagram

-Sandra

14.06.2013 / 10:28 / AWARDS

Justin sin parfyme vant

Sources & Pictures taken from Bieber-news.

 

Justin sin ''Girlfriend'' parfyme vant prisen ''Women's Popular Fragrance of the Year'' og ikke minst ''Women's Consumer Choice Awards'' på Fragrane Foundation Awards 2013.

 

 

Gratulerer så mye til Justin, velfortjent! :-)

 

Rano

10.06.2013 / 11:10 / AWARDS

Stem på Justin!

Sources&Text by: Bieber-news.

 

Heisann folkens! Har kopiert en oversikt over hvor dere kan stemme på alle kategoriene og Awardsene Justin er nominert i. Håper alle tar seg tid til å stemme.

 

 

Billbord Awards:

Much Music Video Awards:

Teen Choice Awards:

World Music Awards:

O Music Awards:

  • Fan Army (Beliebers) - Vote here
  • Friday, Friday (Call Me Maybe cover video) - Vote here

MTV Italy Awards:

The Fragrance Fundation:

  • Favorite Women?s Fragrance (for Girlfriend) - Vote here

FIFI Awards (Poll):

  • Best Fragrance (for Girlfriend) - Vote here

PopCrush (Poll):


 

 

Edit: Vi har fått ny kategori på bloggen som heter ''Photoshoots'' der vi vil legge inn bilder fra ulike photoshoots Justin skal være med i videre.

 

Har du stemt?

 

 

 

-Rano

09.06.2013 / 17:07 / AWARDS

STEM PÅ JUSTIN

HeyHey! Her er en liten oversikt over priser Justin er nominert til. Stem folkens!
__________________________

JUSTIN ER NOMINERT FOR "WORLDS BEST SONG" MED BOYFRIEND
stem HER:
http://www.worldmusicawards.com/#!worlds-best-song/ct9a
_______________________________________________________
JUSTIN ER NOMINERT FOR "WORLDS BEST ALBUM" MED BELIEVE OG BELIEVE ACCOUSTIC
Det er kun lov å stemme på ETT album, så stem på hvilket dere vil. Men det hadde vært lurest å være enige med ETT album som alle kunne stemme på slik at det er større sjanse for han å vinne
http://www.worldmusicawards.com/#!worlds-best-album/c1rv6
________________________________________________________
JUSTIN ER NOMINERT FOR "WORLDS BEST VIDEO" MED BEAUTY AND THE BEAT FT. NICKI MINAJ
stem på han HER:
http://www.worldmusicawards.com/#!worlds-best-video/cdjm
_________________________________________________________
JUSTIN ER NOMINERT FOR "WORLDS BEST MALE ARTIST"
stem på han HER:
http://www.worldmusicawards.com/#!worlds-best-male-artist/c207t
__________________________________________________________
JUSTIN ER NOMINERT FOR "WORLDS BEST LIVE ACT"
stem på han HER:
http://www.worldmusicawards.com/#!worlds-best-live-act/c1wvu
__________________________________________________________
JUSTIN ER NOMINERT FOR "WORLDS BEST ENTERTAINER OF THE YEAR"
stem på han HER:
http://www.worldmusicawards.com/#!worlds-best-entertainer-of-the-year/clqm
___________________________________________________________

Han er nominert til 6 priser og til dere som klager på at han ikke vinner nok priser lengre og at det er bare beliebers sin skyld; STEM da og gjør noe med saken.

-Sandra

09.06.2013 / 12:34 / AWARDS

"I guess everyone grows up "

Haha, Justin la dette nylig ut på instagram.

-Sandra

06.06.2013 / 14:16 / AWARDS

Stem på Justin!

Pop Crush har konkurranse der du kan stemme! De har ulike kategorier som ''Best smile'', ''Best Hair'', ''Best Eyes'', ''Best Dressed'' ''Class Clown'' osv. Justin er nominert i noen av kategoriene, så dere MÅÅÅÅ gå å stemme med engang! Dere finner oversikt over alle kategoriene og kan stemme ved å trykke HER!

 

 

Jeg mener se på gutten da!

 

 

 

Rano

27.05.2013 / 12:19 / AWARDS

Stem på Justin!

Lager enda et innlegg med oversikt der dere kan stemme. 

 

Teen Choice Awards:
Male Artist - stem HER
Male Hottie - stem HER

 

MTV OMA 2013 - O Music Awards:
Fan Army FTW - stem HER


World Music Awards:
Best Music (Boyfriend) - stem HER
Best Album (Believe) - stem HER
Best video (Beauty and a beat) - stem HER
Best Male Artist - stem HER
Best Live Act - stem HER 
Entertainer of the Year - stem HER 


The Fragrance Fundation
Favorite Women's Fragrance(Girlfriend) - stem HER 

 

Radio AT40
CHR - What's your favorite song this week? - stem HER

 

FIFI Awards:
Fragrance (Girlfriend) - Stem HER 

 

MTV Italy Awards:
Best fans - stem HER
Super Man - Stem HER
Best tweet - stem HER
Best Energic Video (That power) - stem HER 


 

 

 

Rano

 

24.05.2013 / 19:56 / AWARDS

Se hele Social Awards

Cred to Bieber-news for the video!


 

Justin var jo som nevnt lenger nede på bloggen nominert med i noen kategorier i Social Awards. Her kan dere se hele Social Awards, men Justin var ikke tilstede under showet. Men han hadde en liten tale, og den kan du se fra 02:32:50.

 

 

Rano

24.05.2013 / 16:32 / AWARDS

Justin vant

Justin vant to priser under Social Star Awards 2013. Prisene han vant her var ''Almighty Star'' og ''Music Solo Artist''. Vi gratulerer Justin så mye! Fortjent. 

 

Rano

21.05.2013 / 20:13 / AWARDS

Gifs

Hei alle sammen! 

 

Noen gifs fra Billboard music awards: 

 

  

  

  

 

//Katrine

21.05.2013 / 19:52 / AWARDS

Justin sin tale

 

Det er så trist, men samtidig fantastisk å lese. At folk i det hele tatt hadde hjerte til å være frekk med han og bue på scenen..

 

 

Rano

21.05.2013 / 17:52 / AWARDS

Justin og Lil twist

Hei alle sammen! 

 

 

Nytt bilde av Lil twist og Justin backstage på Billboard! 

 

Justin Bieber and Lil Twist Billboard Music Awards Backstage

 

//Katrine 

21.05.2013 / 13:33 / AWARDS

Miley og Justin

Her er et utrolig fint bilde av da Justin vant prisen - og fikk en fin gratulasjons klem fra Miley.

 

 

 

 

Rano

20.05.2013 / 12:34 / AWARDS

Reprise fra showet i går

Hei alle sammen! 

 

 

Har funnet en video som gir dere sjangsen til å se hva Justin vant og hvilke sanger han sang i går. Det er på en måte en reprise på showet, bare at det er kun videoer fra da Justin var med. 

  

 

//Katrine

20.05.2013 / 12:30 / AWARDS

Taylor swift snakker om Justin

Hei alle sammen! 

 

 

Video av Taylor swift. Jeg lurer på hva som har skjedd i mellom deres vennskap. Taylor gjorde også en grimase backstage når hun så Justin og Selena kysse. 

 

 

//Katrine

20.05.2013 / 12:28 / AWARDS

Justin backstage i går

Hei alle sammen!

 

Credit: Bieber-news

 

Justin hadde sin egen blå løper backstage i går: 

 

  

  

  

 

 

//Katrine

20.05.2013 / 12:26 / AWARDS

Tweets fra Justin

Hei alle sammen! 

 

Tweets fra Justin: 

 

 

 

 

 

Tweet fra Chris Brown: 

 

 

//Katrine

20.05.2013 / 12:24 / AWARDS

Justin takker for Milestone prisen

Hei alle sammen! 

 

Justin takker for Milestone music awards prisen: 

 

  

 

  

 

Lydklipp fra da Justin vant: 

Justin's tale: 
?I?m 19 years old (?) I think I?m doing a pretty god job and basically for my art I really just want to say it should really be about the music, it should be about the craft I?m making (?) This is not a gimmick, I?m not a gimmick. I?m an artist and I should be taken seriously. And all of this other bullshit should not be spoken of (?) I?d like to thank my manage Scooter Braun. I want to thank my family at home. I want to thank my mother, my father. I want to thank Jesus Christ (?) Mom I love you so much. Dad I love you. Little brother and sister I love you so much, thank you guys so much (?) Fans, you?re incredible.?
//Katrine
20.05.2013 / 12:21 / AWARDS

Instagram bilder fra crewet

Hei alle sammen! 

 

Noen instagram bilder fra danserne og Scooter i går: 

 

hellokaili: Billboards 2013 with mr @justinbieber 💜 

hellokailiBillboards 2013 with mr @justinbieber  

 

jblazeofficial: Another epic performance from the team on Billboard Awards! We did it again @justinbieber ! 

jblazeofficialAnother epic performance from the team on Billboard Awards! We did it again @justinbieber !

nickdemoura: Me and the bro @justinbieber before take off at the <a class=#billboardawards&#160;!" /> 

nickdemouraMe and the bro @justinbieber before take off at the #billboardawards !

 

@scooterbraun: Get ready #billboardawards!! @justinbieber @ryangood24

@scooterbraunGet ready #billboardawards!! @justinbieber @ryangood24 

 

 

Et annet instagram bilde fra i går: 

karlawelchstylist: TVbomber! <a class=#regram from @stephanielanier" />

karlawelchstylistTVbomber! #regram from @stephanielanier

 

//Katrine

 

20.05.2013 / 12:18 / AWARDS

#Thatpower - Bilder og video

Hei alle sammen! 

 

CREDIT: Bieber-news

 

Bilder og vidoer fra da Justin og Will.I.am's opptereden i går: 

 

 

Justin performing ?thatPOWER? at the Billboard Music Awards. More at bieber-pictures!

 

   

  

  

 

//Katrine

 

//Katrine

 

 

//Katrine

20.05.2013 / 12:13 / AWARDS

Backstage

Hei alle sammen! 

 

Justin bakcstage i går før sin opptreden. Noe har skjedd siden Justin trakk seg unna kysset til Selena, og han virket ganske så oppgitt eller lei seg når han gikk videre etterpå. 

 

 

 

Justin Bieber and Selena Gomez Kiss Backstage at Billboard Music Awards 2013 

 

 

//Katrine

20.05.2013 / 12:05 / AWARDS

Justin vant Best male arist

Hei alle sammen! 

 

 

Justin vant Best male arist i går: 

 

 

Best male artist  

  

  

  

 

//Katrine

 

20.05.2013 / 11:58 / AWARDS

Instagram bilder fra Billboard

Hei alle sammen! 

 

Instagram bilder fra Billboard music awards.

 

karlawelchstylist: Ready for Take Off 

karlawelchstylistReady for Take Off 

 

 

@foliageisoverrated : ?Unless you?ve got powwwer!? 

 

kemalandkarla: Behind the scenes: @justinbieberheading to the Billboard Awards stage in his custom @kemalandkarla@karlawelchstylist jacket and pants 

kemalandkarlaBehind the scenes: @justinbieberheading to the Billboard Awards stage in his custom @kemalandkarla@karlawelchstylist jacket and pants

kemalandkarla: Detail shot of the custom Bieber Air jacket designed by @karlawelchstylist @kemalandkarla for tonight&#8217;s Billboard Awards 

kemalandkarlaDetail shot of the custom Bieber Air jacket designed by @karlawelchstylist @kemalandkarla for tonight?s Billboard Awards

karlawelchstylist: Love our good Canadian stopping to check out the hockey game. #gosens! 

karlawelchstylist: Love our good Canadian stopping to check out the hockey game. #gosens!

 

//Katrine

20.05.2013 / 11:54 / AWARDS

Take you - Video og bilder

Hei alle sammen! 

 

Credit: Bieber-news

Justin performing &#8216;Take You&#8217; at the Billboard Music Awards. More at bieber-pictures! 

  

  

 

  

  

 

 

Video fra opptereden

billboard:
Watch the 2013 Billboard Music Alwards live on ABC
 

billboard:
Bieber is smokin! (T⌓T)
Billboard is posting a lot of cool GIF&#8217;s from Justin&#8217;s live performances on their official Tumblr, we&#8217;re not going to reblog all of them to keep our home page clean, but you can check them all out here.

 

//Katrine

20.05.2013 / 03:31 / AWARDS

Justin med Take You

Da har Justin endelig vært på scenen og sunget Take You. Fantastisk fin opptreden, og bedre bilder med god kvalitet + video kommer! Han har opptreden igjen med Will.I.am+ flere priser vi venter å se om han har vunnet. Men jeg er usikker på om bloggen blir oppdatert mer utover natten eller ikke.. Men den blir oppdatert imorgen!

 

 

 

Rano

20.05.2013 / 03:17 / AWARDS

Justin før opptreden

 

 

 

 

 

Rano

20.05.2013 / 03:02 / AWARDS

Alfredo postet et bilde

Alfredo har postet et bilde som dere kan se under! Og ikke bare det, men Justin skal opptre om litt under 15 minutter!
 

 

 

Rano

20.05.2013 / 02:57 / AWARDS

Justin vant ikke Top Pop Artist

Justin vant heller ikke kategorien Top Pop Arist, men det gjorde altså One Direction. Gratulerer!

 

 

 

Rano

20.05.2013 / 02:55 / AWARDS

Justin vant ikke Top Billboard 200 Artist

Justin vant ikke kategorien Top Billboard 200 Artist, men det gjorde altså Taylor Swift. Gratulerer!

 

 

Rano

20.05.2013 / 02:49 / AWARDS

Carly Rae takket Justin og Scooter

Under Billboard takket Carly Rae for sin pris for ''Top Digital Song'' da hun vant, og takket Scooter Braun og Justin Bieber. 

 

 

 

 

 

Rano

20.05.2013 / 02:38 / AWARDS

Justin vant ikke Top Pop Album

Justin vant ikke Top Pop Album kategorien, men det gjorde Adele. Så gratulerer til henne, og vi ønsker Justin lykke til videre igjen!

 

 

 

 

Rano

20.05.2013 / 02:27 / AWARDS

Justin vant Top Social Artist

 

 

 

Vi gratulerer Justin med sin første pris!

 

 

Rano

20.05.2013 / 02:25 / AWARDS

Justin dukket ikke opp

Justin dukket ikke opp på den blå løperen sammen med de andre artistene, og ihvertfall ikke for et intervju. Antrekket til Justin er foreløpig ikke sett!

 

 

 

 

Rano

20.05.2013 / 02:18 / AWARDS

Se her

http://tvfeeds.net/live/abc

http://hereforjustinproject.webs.com/billboard-awards-live

 

Linken her skal funke. Det kommer litt mye reklamer og sånt i begynnelsen, men hvis alt klikker så refresher du. Funker på meg!

 

 

Rano

20.05.2013 / 01:46 / AWARDS

Et nytt bilde av Justin

Her kan dere se et bilde av Justin som øver til Billboard awards tidligere i dag.

 

 

 

 

 

Rano

 

20.05.2013 / 01:17 / AWARDS

Jennifer Nettles fan av Justin

Jennifer Nettles avslører i et intervju på den blå løper på Billboard awards at hun er stor fan av Justin! Under intervjuet forteller hun at hun ble fan av Justin etter hun så dokumentarfilmen hans ''Never Say Never'' - og at hun før det trodde han bare var en vanlig diva artist. 

 

 

 

 

Rano

20.05.2013 / 01:10 / AWARDS

Selve billboard arena

Her er et bilde av hvordan det ser ut inne i salen nå!

 

 

 

Rano

19.05.2013 / 12:55 / AWARDS

Billboard music awards 2013

Hei alle sammen!? 

 

Billiboard music awards er i natt, og jeg vet hvertfall at jeg kommer til å sitte og se på det! Den røde løperen starter klokken 00.30, og selve showet starter ca 02.00. Justin skal opptre og ikke minst er han nominert til flere priser! Vi blir å legge ut bilder hele natten, og forhåpentligvis så starter jeg å skrive på del 4 av ''Do you wanna meet him?'' - imaginen. Vet ikke hvor mange deler jeg blir og ha på den, men jeg skal hvertfall skrive del 4 og 5. Viss det noen gang blir en historie så blir jeg å starte på del 1 igjen, og da blir det mer seriøst og ikke så rotete. Har dessverre ikke fått tid til å skrive en ny del, så derfor skal jeg gjøre det i dag selv om det er helt herlig vær ute!

 

 

Backstage link: http://www.billboard.com/bbmabackstage 

 

 

Røde løperen link: http://www.billboard.com/articles/events/bbma-2013/1562314/billboard-music-awards-watch-the-cambio-blue-carpet-show-live-519 

 

Showet: http://www.stream2watch.me/live-tv/abc-live-stream 

http://tvfeeds.net/live/abc 

http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=21058 

http://ripsink.com/abc.html 

(Alle linkene skal funke, men viss de ikke gjør det, så ta kontakt så skal jeg finne nye linker. Men husk, det kommer ingenting på de før 01.30) 

 

Jeg blir å oppdratere dette innlegget så snart flere linker kommer! 

 

 

//Katrine

15.05.2013 / 13:11 / AWARDS

STEM PÅ JUSTIN!!!!!!!!

 

Det er kjempe viktig at dere stemmer på Justin - ettersom han skal være med på Billboard awards i helgen. Hvis du faktisk er en ekte belieber, så tar du og stemmer med engang under. Få andre til å gjøre det og spre ordet! Hvis du ikke stemmer, har du heller ingen rett på å klage hvis Justin ikke vinner noen priser. Billboards er i helgen, så dere MÅÅÅÅ stemme nå!

 

Billboard Awards 2013:

Milestone, stem på Justin HER

Billboard's Best New Singel, stem på Justin HER

 


 

Ellers kan dere stemme her og:

 

Justin er nominert i den Italienske MTV awards 2013:

Best fans - stem HER

Super man - stem HER

Best tweet - stem HER

Best energic video (That Power) - stem HER


Justin er også nominert i VMA 2013:

Best song - stem HER

Best album - stem HER

Best video - stem HER

Best male artist - stem HER

Best live act - stem HER

Entertainer of the year - stem HER

 

Fifi Awards 2013:

Stem på Justin sin parfyme HER


Pop Crush 2013:
Stem på Justin HER

 

Radio AT40:

Stem på Justin HER


 

 

Rano


07.05.2013 / 12:34 / AWARDS

Justin skal opptre

Heihei!

 

Først og fremst så har jeg jo laget en liste med oversikt over hvor Justin er nominert og slikt. Han er nominert hos Billboard Awards, og der er det nå bekreftet at Justin skal opptre. Til dere som er i nærområdet så kan jo dere også kjøpe billetter til billboard ved å trykke HER. Inkludert Justin vil det også være mange andre kjendiser tilstede! Nyheten kom litt sein, for det ble oppdatert den 5.mai, beklager for det.

 

 

 

Rano

 

07.05.2013 / 10:04 / AWARDS

STEM PÅ JUSTIN

Er du en ekte Belieber så får du ræven din i gir og begynner å stemme med engang! Vi var så flink på det før, la oss fortsette slik vær så snill.

 

Justin er nominert i den Italienske MTV awards 2013:

Best fans - stem HER

Super man - stem HER

Best tweet - stem HER

Best energic video (That Power) - stem HER

 

Billboard Awards 2013:

Milestone, stem på Justin HER

Billboard's Best New Singel, stem på Justin HER

 

Justin er også nominert i VMA 2013:

Best song - stem HER

Best album - stem HER

Best video - stem HER

Best male artist - stem HER

Best live act - stem HER

Entertainer of the year - stem HER

 

Fifi Awards 2013:

Stem på Justin sin parfyme HER


Pop Crush 2013:
Stem på Justin HER

 

Radio AT40:

Stem på Justin HER


06.05.2013 / 13:25 / AWARDS

Stem på Justin

Hei alle sammen!

//Bieber-news.com

 

Listen up, Beliebers! It&#8217;s time to support. Here are the links to vote for Justin on all the awards/polls he&#8217;s currently nominated for/on. Make sure you share this post with your twitter followers adding the hashtag <a class=#vote4bieber to the tweet. Billbord Awards: Milestone Award - Vote here Billboard&#8217;s best new single - Vote here World Music Awards: Best Song (for Boyfriend) - Vote here Best Album (for Believe) - Vote here Best Music Video (for Beauty And A Beat) - Vote here Best Male Artist - Vote here Best Live Act - Vote here Entertainer of the Year - Vote here FIFI Awards (Poll): Best Fragance (for Girlfriend) - Vote here PopCrush (Poll): Best V Magazine cover - Vote here " /> 

Listen up, Beliebers! It?s time to support. Here are the links to vote for Justin on all the awards/polls he?s currently nominated for/on.

Make sure you share this post with your twitter followers adding the hashtag #vote4bieber to the tweet.

Billbord Awards:

Milestone Award - Vote here

Billboard?s best new single - Vote here

World Music Awards

Best Song (for Boyfriend) - Vote here

Best Album (for Believe) - Vote here

Best Music Video (for Beauty And A Beat) - Vote here

Best Male Artist - Vote here

Best Live Act - Vote here

Entertainer of the Year - Vote here

FIFI Awards (Poll):

Best Fragance (for Girlfriend) - Vote here

PopCrush (Poll):

Best V Magazine cover - Vote here

 

 

//Katrine

04.05.2013 / 10:41 / AWARDS

Husk å stemme på Justin!

 

Heisann Beliebers!

 

Husk å stemme på Justin til Billboard Milestone award HER! Det skal ingenting ting til å gå inn å trykke på knappen for å stemme på Justin, og han fortjener dette.

 

(du kan også trykke på bildet for å komme til siden for å stemme)

 

 

-Rikke 

03.05.2013 / 19:56 / AWARDS

STEM PÅ JUSTIN

 

 

 

STEM PÅ JUSTIN: http://popcrush.com/pop-star-best-v-magazine-cover-readers-poll/

 

V Magazine Covers

28.04.2013 / 10:21 / AWARDS

Justin vant Best Male hos RDMA

 

RDMA er altså en forkortesle for Radio Disney Music Award.

 

-Sandra

25.04.2013 / 22:19 / AWARDS

STEM PÅ JUSTIN


(klikk på bildet for å kunne stemme på JB)

 

-Sandra

24.04.2013 / 15:18 / AWARDS

STEM PÅ JUSTIN

Heihei!

 

Det er kjempe viktig at dere stemmer på Justin, for senere så kan dere faktisk ikke klage over at Justin ikke vinner hvis dere ikke selv ønsker å gjøre noe med det. 

 

Justin er nominert i 5 kategorier hos World Music Award + billboard. De ulike finner dere her:

 

Best song - Boyfriend. Stem HER.

Best album - Believe & Believe Acoustic. Stem HER.

Best video - Beauty and a beat. Stem HER

Best live act. Stem HER.

Best entertainer of the year. Stem HER.

Også kan dere stemme hos Billboard awards HER. Er du en ekte belieber, så stemmer du :) Kjør på.

 

 

Stem i vei!

 

 

Rano