hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
22.04.2014 / 20:53 / Arrangementer

Dans med Justin Bieber sine dansere!

Heisann dere!

 

Tenkte å slenge med en stor anbefaling til dere. Kanskje mange har fått det med seg? Danserne til Justin, som da er Luke Broadlick og Jon Boogie skal til Norge i august (æææ)! Og de skal til Bergen, Oslo, Kristiansand, Trondheim, Stavanger, Bodø og Molde. Jeg skal reise med dem sånn som sist turné, så da treffer jeg på dere som skal være med! Håper så mange som mulig har lyst til å bli med på arrangementet, for det blir dritbra. Under kan dere finne linken til billettsalget for hver by. Oslo sin M&G er dessverre utsolgt.. Men vi satser på å legge inn flere billetter om ikke så lenge.

 

OSLO FINNER DERE HER

BERGEN FINNER DERE HER

KRISTIANSAND FINNER DERE HER

STAVANGER FINNER DERE HER

MOLDE FINNER DERE HER

TRONDHEIM FINNER DERE HER

BODØ FINNER DERE HER


Ahh, så er de sykt kjekke i tillegg.

 

Jon har forresten danset for Selena Gomez for eksempel! Og ellers andre artister de har danset for i tillegg til vår kjære Justin, er Austin Mahone, Miley Cyrus, Cody Simpson, Britney Spears, Jason Derulo, Chris Brown osv. Blir typisk samme opplegg som med Carlena og Kaili, for de som var med der!

 


Håper på å se DEG der! :-)

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

08.04.2014 / 10:59 / Arrangementer

Syng med Derek Butler!

God morgen solstråler! 

 

Har en goood nyhet til dere, som ikke alle har fått med seg. Husker dere hvem Derek Butler er? Hvis ikke, så kan jeg nevne at han blant annet er Justin sin tidligere bakgrunns sanger. I tillegg så har han drevet på med mye interessant opp gjennom livet sitt. Han er ikke bare en sanger, men også en låtskriver og skuespiller. Og Derek kommer til Norge senere i april! Allerede den 26.april så skal Derek holde workshop på Larkollen, som er bare en time utenfor Oslo. Der vil det bli muligheter for å snakke med han, komme tett innpå han og ikke minst livet hans. I tillegg vil det bli et lærerrikt kurs om musikkbransjen, akustisk opptreden og å jobbe mot sine drømmer. Kanskje du drømmer om å ende opp som en stor artist en vakker dag? Få tips fra en profesjonell, slik at du vet hvor du kan begynne!

 

Hvis dere er interessert i alt dette, så kan dere kjøpe billetter til sangworkshopen HER! Billettene koster 500,- men dette er også inkludert konsertbillett til søndagen 27.april. I tillegg så går pengene til en god sak, nemlig penger til charity - skoleprosjekt i Kenya! Hvis dere ønsker å delta i kurset, men ikke vil ha konsertbilletter inkludert i prisen, så kontakt meg på JdbNorway@gmail.com - så skal jeg hjelpe. Ellers er dette et veldig bra prosjekt, laget av The Charity Crew og jeg anbefaler alle og ikke minst delta i arrangementet deres på Facebook som dere finner HER

 

 

Fotograf: Tonje Kornelie

 

 

Også et bilde av kjekkasen Derek :-)

 


Håper virkelig folk deltar som kan i Oslo-området. Jeg skal selv prøve å komme meg til Oslo/Larkollen for å joine jeg også.

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

26.03.2014 / 20:11 / Arrangementer

En reise jeg aldri glemmer - del 3

Heisann dere! Jeg har helt glemt å skrive den siste delen av turneen med Carlena og Kaili, og det er jo veldig etterlengtet. Beklager, min feil!

 

 

Mens jeg dro hjem igjen til Bergen etter en fin tur rundt om i Norge, dro Carlena, Kaili og manageren min videre til Kristiansand og Arendal for å holde klasser der. Angrer så sykt på at jeg valgte å ikke bli med, og grunnen til det var jo fordi jeg hadde skole. Fant senere ut at jeg hadde fri de to dagene også, så det var kjipt. Men helgen kom, og de landet i Bergen tidlig på lørdagen. Hele gjengen var utslitt, så de valgte å sove lenge. Jeg derimot dro rett til lokalet for å gjøre alt klart, slik at de bare kunne komme senest mulig. Meg og kompisen min Martin kjørte til byen og hentet dem, og dro til Nykrohnborg Kultursenter der vi holdt til. Var sykt koselig og det var gjensynsglede, og vi sang Backstreet Boys hele veien til lokalet, haha. 

 

Her sitter jeg da i mitt rette element, klar for jobb!

 

Carlena og Kaili med noen fans. Dette var i Stavanger da! Men syntes det bildet var koselig :)

 

1. Meg og CAOS-plakaten, haha veldig gira! 2. En fellessnap under jobb. 3. Kaili holder klasse. 4. Jobbjobbjobb!

 

Etter workshopen så ville manageren min ut å spise med gjengen, så da ble det Fridays. I tillegg hadde jentene litt lyst å dra ut, så da satt jeg og ventet på hotellet mens de gjorde seg klar. Vi vorset på Fridays, men endte heller opp med å dra hjem igjen istedenfor. Carlena stakkar hadde valgt å løpe 11km tidlig den morgningen istedenfor å sove, så hun var helt (mildt sagt) dø. Men denne kvelden var så gøy! Mens Carlena var på do, så bestemte vi oss for å lure Carlena. Vi betalte regningen og ble enige med kelnerne om å kjøre en prank på Carlena. Så da Carlena kom tilbake, begynte vi å hviske og si at vi skulle "liksom dra fra regningen" - og det gjorde vi. Vi hadde jo avtalt med kelneren at de bare skulle stoppe Carlena mens vi andre bare løp ut, det var så morsomt! Hun ble jo sååå redd

 

Dagen etterpå valgte vi alle å sove ut etter en slitsom dag. Jeg derimot, våknet tidlig og ville gjøre noe spesielt ettersom det var den aller siste dagen! Så det jeg gjorde var å spørre mange som skulle på M&G den dagen om de kunne enten bake kake, muffins osv. eller ta med seg noe godt! Noen tok med seg ballonger, og masse annet rart. Ettersom vi hadde en scene, så lå vi alt oppå der og overrasket Carlena og Kaili med MASSE søtt. I tillegg bestemte meg og manageren min å kjøre en siste prank på de begge to. Så vi tok på brannalarmen og fikk alle sammen til storme ut av lokalet, og de satt der og bare "dafuq er det som skjer" - utrolig gøy!

Siste dagen.. Det var jo så koselig! Jentene hadde fått så utrolig masse snop og ting! Det var så masse at det ble en svær pose stappet av sjokolade, kake, muffins, drikke, og annet godt. Dette kunne jo de ikke spise alt av, så da var jo det Rano som var løsningen. De ga meg seriøst nesten alt av snopet.. Ikke kunne de spise alt, og ikke kunne de ta det med seg hjem (Kaili hadde overvekt på nesten 10kg fra før av..). Så hele familien ble glad da jeg kom inn med så masse for å si det mildt. 

 

Ellers dagen etterpå tok jeg meg fri de siste timene fra skolen for å dra på shopping med dem. De skulle også på flyplassen senere på dagen, og da var det farvel. Jeg var sååå lei meg, for sannsynligheten for at jeg treffer dem igjen er jo så ikke så alt for stor. Vi tok oss en runde i byn, dro på Starbucks og endte opp på Fridays der de kjørte på med en dagsfylla. Så var det på tide å dra. Vi fikk gitt hverandre noen store klemmer, og vekslet selvfølgelig numre og bestemte oss for å holde kontakten. Senere nå i ettertid har jeg jo snakket en del med Carlena faktisk! Ikke så mye Kaili dessverre. 


Haha det var sykelig mange som screenshottet dette bildet.. Menmen! Det var utrolig koselig. Vi snakket masse om kjærlighetslivet, LA og bare masse annet. Savner de så masse :(

 

Nå vil jeg også meddele til dere at vi skal på ny turné i august mellom 20.august til 30.august, og denne gangen er det faktisk Jon Boogie som skal være med!!!! Jon Boogie + en til dere snart får vite. Vi skal til Bergen, Oslo, Kristiansand, Stavanger, Trondheim, Bodø og Molde! Billetter blir lagt ut for salg på søndag. Skal gi dere mer informasjon om dette, men dere kan egentlig finne alt HER!

 

Den neste turneen som kommer blir jævlig bra. Jeg tror faktisk denne som kommer blir bedre! Nå vet meg og manageren min hva dere beliebers og dansere liker, og hvordan vi skal utføre det enda bedre. Forrige gang var jo vår første, og nå har vi enda mer erfaring. Vi skal jo også til nye byer! I tillegg har vi med oss Jonas Fossum, og det blir jo veldig gøy. Meg og han skal faktisk blogge om hele turneen og ha livestreamer underveis. Det er utrolig greit å ha med seg en partner som i tillegg er en kompis, for da har jeg en fotograf også. Jeg vet dette spørsmålet kommer til å komme, men grunnen til at Jonas blir med oss er fordi vi begge har fellesmanager, han var med sist gang i Tønsberg og har erfaring, og ikke minst fordi vi er veldig gode venner.

 

Innlegg av: Rano Akbar

04.03.2014 / 14:55 / Arrangementer

Har du lyst til å se Carlena og Charlie live?

God morgen, beliebers! :-)

 

Har en veldig god nyhet til dere. Husker dere da Carlena og Kaili var her i Norge på workshop-turné? Var det noen her som ikke fikk muligheten til å se dem? Er det noen som dro på workshopen, men som likevel vil ha muligheten til å se blant annet Carlena igjen? Møt opp i morgen i OSLO på Egertorget kl. 17:00. Arrangementet begynner hovedsaklig 16:00, men de kommer ikke på før kl. 17. Dette skal foregå på MGP-scenen! Der skal Carlena danse sammen med en nykommende artist som heter Charlie. Der vil dere få mulighet til å få billetter av Carlena og Charlie til MGP som er nå på lørdag - og da må dere oppgi koden "Charlie's angels". Husk, det er begrenset antall billetter!

 

Charlie er faktisk en helt vanlig jente som er fra Siggerud, og som alltid har hatt en drøm om å bli artist. Kanskje du kjenner deg igjen i den drømmen? For henne har hardt arbeid lønnet seg veldig. Hun skal opptre på MGP på lørdag for å realisere drømmen sin, og Carlena skal faktisk danse for henne på norsk TV. Visste dere også at Charlie skriver låter med noen av verdens beste låtskrivere som også har skrevet låter for Justin? Det er sykt fett! Hun dro faktisk til Los Angeles for ikke så lenge siden, der hun lærte seg hvordan ting fungerte. Carlena inviterte faktisk Charlie med seg til øvingsstudioet der Justin sine dansere øvde inn til Believe-turneen. Samme dag som de skulle øve inn, så møtte de på Katy Perry, Taylor Swift, Daft Punk og Pharrell som skulle øve til Grammy! 

 

Noen av dere lurer vel sikkert på hvem Charlie er? Se videoen under!

 

Og under her kan dere se da Charlie møtte Carlena da hun skulle lære seg å danse:

 


Og hun har selvfølgelig sin egen musikkvideo dere må få med dere!

  

 

 

Hva syntes dere? Charlie skal jo opptre på MGP med Carlena sin dansekoreografi på lørdag, og da håper jeg at alle dere stemmer henne fram altså! :-) Jeg skal faktisk dele ut gratisbilletter til MGP slik at dere kan dra dit gratis for å heie dem fram. Hvis dere har lyst, så send meg en mail på JDBNorway@gmail.com - Jeg trekker ut heldige vinnere som får lov til å være med og se dette live. Jeg vet også at mange har skrevet i Norske Beliebers på innlegget mitt, og hvis dere har det så er dere automatisk med i trekningen. Ellers kan jo dere komme dere til Oslo i morgen.

 

I tillegg kan jo dere se Carlena og Charlie gratis i morgen kl. 17:00 på Egertorget i Oslo. Ta med venner, og venners venner! Dere får lære en gøy koreografi helt gratis med dem. Og hvis dere ikke er særlig glad i å danse, så kan dere jo bare komme for å støtte dem. Det tror jeg de hadde settet veldig pris på :) oooog som nevnt, dere kan få gratis billetter til mgp!

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

23.02.2014 / 12:51 / Arrangementer

En reise jeg aldri glemmer - del 2

Heisann dere! Jeg har skrevet del 1 av "en reise jeg aldri glemmer", og den kan dere finne HER! Til dere som lurer på hva dette innlegget dreier seg om, så er det turneen med Carlena og Kaili. NB, dette innlegget blir langt!

 

Jeg avsluttet forrige innlegg med siste dag i Oslo og Tønsberg. Vi var så utrolig sliten da vi kom tilbake igjen på hotellet, og ikke minst var det utrolig sent. I tillegg var vi nødt til å pakke all bagasjen ferdig, dusje og bare legge oss i seng så fort som mulig ettersom vi skulle på flyplassen og videre igjen til Stavanger. Vi reiste til Stavanger mandagen 3.februar. Startet dagen med en god frokost på Rica Hotell Helsfyr, før vi turet videre til Gardemoen.

 

 

 

Jeg skal love dere det var mye bagasje vi hadde totalt. Kaili fikk til og med overvekt! Og vi ble alle veldig irritert etterpå siden kundeservicen var helt elendig. Etter mye oppstyr valgte meg og Carlena å gå igjennom sikkerhetskontrollen for å finne gaten mens sjefen og Kaili ble litt igjen. I tillegg så måtte vi ta min håndbagasje og sende den videre siden Kaili måtte ha litt av klærene sine i min. Vi kjøpte litt frokost og fant stedet vi skulle være på. Men plutselig får vi vite at flyet er forsinket og at vi måtte bytte fly, så da var det bare å dra til neste gate med svære bagasjer. Tror til og med Kaili senere skrev en tweet om kundeservicen? Haha

 

Men vi kom oss heldigvis på flyet og gledet oss til å forlate kulden og komme fram til Stavanger. Hvis noen lurer så satt ingen av oss ved siden av hverandre på flyet siden vi alle hadde lyst på vindusplasser, haha. Så vi spredte oss rundt! Tror faktisk mange i crewet gjør det når de drar på turné. Vi kom oss i hvertfall trygt fram til Stavanger, og det var varmere enn vi hadde trodd (hvis du ser bort ifra at det var litt vind den dagen). Vi sjekket fort inn på hotellet Rica Forum og fikk hvilt litt.

 

 

Vi bestemte oss plutselig for å dra innover til byen og til hotellet vi skulle ha M&G på. Så da var det bare til å kjappe seg og skifte, bestille taxi og bare dra innover for å hente nøkler og spise lunsj. Vi dro først innom hotellet for å sjekke ut M&G lokalet, og deretter tok vi oss en lunsj på waynes coffee i sentrum. Vi så utrolig mange beliebers, og det var utrolig kjipt at Carlena og Kaili ikke kunne ta bilder med dere. Men tingen er det at hvis de skulle stoppet opp for hver belieber, så ville vi aldri komt oss noe sted. I tillegg ville de som har betalt for M&G betalt for ikke særlig mye. Håper dere forstår!

 

Vakre Stavanger! Tror faktisk denne dagen i Stavanger var vår favorittdag. Det var så fint vær, byen var koselig, M&G gikk perfekt og folkene var utrolig hyggelige. I tillegg til dette spiste vi en utroooolig god middag og dro på hotellbaren etter på. Og jeg håper og tror belieberne i Stavanger ble fornøyde! Dette var blant annet en av favorittdagene mine fordi jeg også kom nærmere Kaili! Den "sjenerte" delen av oss gikk vekk, og vi hadde det utrolig gøy. Planen før turneen var jo også det at jeg ikke skulle bli med dem på vors og slikt, men det var faktisk Kaili som spurte om jeg skulle bli med på hotellbaren blant annet. Utroliiiig koselig :)

 

M&G - Her gjorde Carlena og Kaili seg klar mens jeg var all over the place for å jobbejobbejobbe!

På hotellbaren og på en driiiitgod indisk restaurant vi var på! Etter en sen kveld så var det bare til å legge seg, for dagen etterpå var det nemlig workshop som sto på tur.

Driiiitgod frokost/lunsj med fantastisk utsikt. Og selvfølgelig en god gammeldags selfie. 

Så var det off to work! Her hadde vi det faktisk litt morsomt mens Carlena holdt på med en klasse. Mens jeg registrerte folk så var jeg med en fyr som heter Christian, selvfølgelig en belieber. Vi fant ut at stilen hans og håret var ganske så likt Justin, så da prøvde vi å ta bilder som lignet. Kaili syntes det var hysterisk, så hun joinet bilde og bare for å få det til og ligne enda mer. Jeg postet bildet på instagram, og alle fant plutselig ut at det ikke var Justin ved å se på hånden hans.. Haha, syke folk. Jeg personlig syns han lignet ganske så mye! Haha

 What do you think? Selvfølgelig ikke en kloning, men han ligner. Anyway! Etter en fin workshop i Stavanger var vi ganske så utslitte, så da var det bort for å spise thaimat. Dagen etterpå skulle nemlig jeg hjem igjen til Bergen og de videre til Kristiansand. 

For meg så var jo det utrolig trist å dra hjem igjen. Jeg hadde så innmari lyst til å dra til Kristiansand men valgte å dra hjem igjen til Bergen på grunn av skolefravær. Da billettene ble bestilt og turneen var planlagt, så fant vi ut at jeg faktisk hadde fri de to neste dagene der de var i Kristiansand. Så det var utrolig kjipt!! Men jeg hadde jo Bergen å se fram til. Det som var mest trist var at jeg kjørte fra flyplassen og direkte til skolen i mine fine klær og utslitte fjes, for jeg hadde jo tross alt våknet sånn 4.

 

Bildet til venstre kan dere se hvor trøtte vi var på flyplassen i Stavanger, haha. Ganske bra at vi hadde fly samme tidspunkt og ikke minst gate ved siden av hverandre. Var utrolig trist for meg å si hade til de selv om jeg skulle møte dem igjen om et par dager. 

Bildet oppe til venstre er fra lobbyen før vi tok taxien til flyplassen. Haha, kan dere se kosebamsen til Kaili? Den var så søt. Og bildet oppe til høyre så kan dere se flyet til deres faktisk! Haha, og ellers var de under fra da jeg nærmet meg Bergen.

 

 

Dette var da del 2, og del 3 kommer så snart som jeg får tid. Stavanger-turen var perfekt, og jeg skulle så innmari ønske jeg fikk oppleve Kristiansand og Arendal også! Dere får høre om Bergen om ikke så lenge, for der hadde vi nemlig en liten vri på M&G. 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

13.02.2014 / 19:03 / Arrangementer

En reise jeg aldri glemmer - del 1

 

Jeg vet dette innlegget er veldig etterlengtet blant dere, så da valgte jeg å kjappe meg med og skrive den. Det blir et litt langt innlegg, men håper dere orker å lese - har også delt den opp i to deler. Dere får vite hvordan jeg fikk danserne til Norge, hvordan opplevelsen min har vært og hvordan de er!

 


 

Jeg har siden Justin Bieber-konserten ikke hatt særlig masse å glede meg til, ihvertfall ikke store ting. Folk som kjenner meg godt vet at jeg elsker planlegging, og spesielt når det kommer til store ting. Da konsertukene var over, og alt av intervjuer, møter, konserter og slikt var over så hadde jeg plutselig ingenting å glede meg til lenger. Noen som kjenner seg igjen? Heldigvis for meg varte ikke dette stort lenge. Allerede i april under Bieber-uken kom jeg i kontakt med en mann som ville samarbeide med meg og Esin, mot dette fikk vi komme på photoshoot med Biebers dansere. Kanskje noen som husker dette? Senere etter var dette glemt, helt til jeg ble kontaktet høsten 2013. Samme mann, som er min nåværende "sjef", lurte på om jeg hadde lyst til å hjelpe han med et prosjekt. For å være ærlig var jeg utrolig skeptisk til dette, ettersom det er flere som har spurt meg om slike prosjekter uten at det har blitt vellykket. Men jeg ga det en sjanse ettersom jeg visste han var gode venner med blant annet Carlena.

 

 

Dette bildet ble tatt ifjor i april da jeg var på photoshoot med dem. Vi snakket ikke noe særlig ettersom de var opptatt med jobb, men jeg fikk tatt bilde. Og ikke visste jeg hva jeg hadde å se fram til.

 

Så da var det planlegging i gang. Jeg som nevnt er kjempe glad i planlegging, og liker å være veldig detaljert. Jeg hadde også på forhånd sagt til sjefen at jeg ikke ville ha noe form for lønn for dette (som mange tror jeg har fått, så der fikk dere vite svaret) og at jeg kun ville jobbe helt frivillig. Promoteringen startet, vi planlagte datoer, byer, fant lokaler og fant til slutt også ut hvem av danserne til Justin vi skulle velge, nemlig Carlena Britch og Kaili Bright. Til tross for masse hard jobbing i tillegg til skole, gikk ting som det skulle og turneen var endelig i gang. Jeg skal love dere at det å holde styr på så mye arbeid kreves veldig høy konsentrasjon, og ikke var det så gøy å ha skole i tillegg og tenke på. 
 
Hvordan var turneen? Helt amazing. Jeg hadde jo syke forventninger til dette, og det hadde alle rundt meg. På en måte gikk det ikke helt opp for meg, men på en annen side så var jo det noe jeg hadde jobbet med. Jeg lovet meg selv å være helt rolig med dem, gi dem rom og ikke være innpåtrengende. Dette klarte jeg veldig bra! Jeg tror jeg har tatt så vidt bilder med jentene faktisk. Nesten alle jeg har tatt med dem er lagt ute på sosiale medier. Jeg fikk også vist dem at de kan stole trygt på meg, og det tror jeg de satte virkelig pris på! 

 I flyet på vei til Oslo på kvelden torsdag 30.januar.

 

Oslo 30.1 - 31.1 

Turneen startet i Oslo. Da jeg møtte dem for første gang var faktisk ikke planlagt! Jeg landet torsdags kveld fordi vi i utgangspunktet skulle på God Morgen Norge veldig tidlig på fredagen, men dette ble i siste liten avlyst. Det gjorde ingenting for min del, men da jeg landet var jentene + sjefen min ute, så da valgte jeg å dra rett på hotellet for og hvile. Jeg møtte dem faktisk dagen etter, tidlig på morgningen da jeg kom ut av heisen og de skulle inn i heisen. ''Heey, have you seen Fao? Oh, I'm sorry.. I'm Rano, I'm going to work with you guys on this tour!'' var det første jeg sa til dem. Jeg var sååå nervøs, men jeg klarte meg fint. Senere den dagen dro jeg på shopping med Kaili og sjefen min Fao mens Carlena var i et møte. Deretter dro vi alle på den første workshop-timen, noe som var veldig gøy! Vi var allerede helt utslitte. De var selvfølgelig mer enn meg, men selv om jeg ikke var i noe særlig fysisk bevegelse så er det mye psykisk jobbing! Alt skal jo gå helt perfekt. 

 

Løøøønsj med Kaili og sjefen! :-) Jeg fikk faktisk småsnakket med Kaili i taxien om 2012 da de var i Norge. Fikk vite sånne syke ting!! Og for å ikke og snakke om hva syke ting beliebers hadde gjort.. Er jo helt insane. Men slapp av, de norske beliebersene er ikke de aller verste syns crewet. Haha. 

 

Samme dag som jeg landet. Og tro meg, det er ikke noe særlig pent syn med en bergenser på tur i Oslo som har 25kg bagasje å bære på og er nødt til å ta trikken alene for første gang. Og for å ikke og snakke om hvor mye snø det var, noe jeg ikke var vandt til! Endte opp med å ta taxi de siste 500-meterne siden det var umulig for meg å løfte så mye bagasje. Men det var godt å komme seg til Rica Hotell Helsfyr som har tiiiidenes diggeste senger, haha. 


Oslo 1.feb:

På lørdagen hadde også bestevenninnen min og bestekompisen min ankommet Oslo for å hjelpe til, noe som var veldig gøy for meg! I tillegg til at Rikke fra bloggen også kom, og en annen venninne som heter Agnes. Vi tok oss av M&G som gikk veldig bra, og ellers jobbet veldig mye. Det virker ihvertfall som folk var veldig fornøyd med dagen, spesielt de voksne som hadde fornøyde barn. Var til og med noen foreldre som kom og klemte meg, aww :) Ellers gikk vel jobbdagen vår utpå å henge litt backstage med Carlena og Kaili, spise pizza og bare kose oss! Vi var alle veldig sjenerte, så vi snakket ikke så veldig mye sammen med hverandre. 

 

 

Jeg glemte å nevne at sjefen min bare plutselig ga meg dette i gave som en takk for all arbeidet jeg hadde gjort. I tillegg til at han spanderte hele turneen på meg og alle kostnader, så var han så utrolig snill! Ingen slår sjefen min, he's the bezzzzt og verdens snilleste! (som også er veldig glad i å skremme Kaili). 

 

Klassen på lørdag.

Da gurlzzz

 

Pizza på jobb! 

FIIIIIIIIIIINE dager i Oslo!

 

Tønsberg 2.feb:

 

Vi våknet ganske så tidlig denne dagen for å rekke toget og spise frokost. Bestevenninnen min tok toget til flyplassen for å dra hjem igjen mens vi tok turen videre til Tønsberg!  Det var ikke så alt for lang flytur, og Carlena og Kaili var overbevist om at vi var på vei til Galtvort på grunn av stemningen. Jeg møtte også selveste Jonas Fossum i Tønsberg som skulle hjelpe meg hele den dagen, noe som var veldig snilt. Ellers hadde vi M&G og workshop i Tønsberg også. Denne dagen var vi faktisk veldig trøtte hele gjengen.. Vi hadde et lite backstage rom der vi satt og så barnefilmer mens vi halvsov. Etter en fin og lang dag i Tønsberg var det rett tilbake igjen til Oslo for å spise maaaasse god mat på restauranten. Vi var jo helt utslitte og sovnet i taxien, og tanken på at vi skulle opp alt for tidlig dagen etter for å reise videre til Stavanger gjorde oss enda mer slitne. 

På vei til Tønsberg!

Bilde av meg og Jonas - og all den maten + dessert vi spiste på én kveld! Vi ble jo helt skjemmet bort av the worldz bezt boss!

 

 

I neste innlegg skal jeg fortelle om turen til Stavanger (som var favorittstedet) og Bergen. Jeg var ikke med til Kristiansand og Arendal, så har ikke særlig mye å fortelle derfra. Håper dere likte innlegget! Var litt langt, menmen. Håper dere får en fiiiiinfin kveld videre :-)

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

 

 

29.01.2014 / 09:29 / Arrangementer

M&G-oppmøte

Heisann folkens! Tenkte å skrive oppmøte for M&G! Dette er veldig viktig at folk som skal på Carlena og Kaili sin M&G leser!

 

Oslo:

Dag, dato og klokkeslett: Torsdag, 30.januar = 17:00.

Sted og adresse: Rica Hotell Helsfyr, Strømsveien 108, 0663 Oslo

Oppmøte: 16:30!

 

Oslo:

Dag, dato og klokkeslett: Lørdag 1.februar = 11:30

Sted og adresse: Bjerke Videregående Skole, Statsråd Mathiesens vei 25, 0594 Oslo

Oppmøte: 11:00!


Tønsberg:

Dag, dato og klokkeslett: Søndag, 2.februar = 11:30

Sted og adresse: Extend - Art of Dance, Tollbodgaten 15, 3111 Tønsberg

Oppmøte: 11:00!

 

Stavanger:

Dag, dato og klokkeslett: Mandag, 3.Februar = 18:00

Sted og adresse: Rica Forum Hotel, Gunnar Warebergs gate 17, 4002 Stavanger

Oppmøte: 17:30!

 

Kristiansand:

Dag, dato og klokkeslett: Torsdag, 6.Februar = 18:00

Sted og adresse: Samsen Kulturhus, Vesterveien 2, 4613 Kristiansand S

Oppmøte: 17:30

 

Bergen:

Dag, dato og klokkeslett: Søndag 9.Februar = 20:00

Sted og adresse: Ny-Krohnborg Senter for oppvekst, kultur og idrett. Rogagaten 9, 5055 Bergen

Oppmøte: 19.30!
 

Hvis dere har venner/bekjente som IKKE får tilgang til å se dette, håper vi dere vil spre informasjonen videre. Vi ønsker alle sammen velkommen, og håper alle får en fin opplevelse. Vi vil også være oppmerksom på at oppmøte for workshop også er minst en halvtime før dens egentlige start!

 

PS: Dere får ikke billetter i posten, men dere skal vise fram referansenummer dere har fått på mail. 

 

 

-Rano

08.01.2014 / 17:11 / Arrangementer

KJØP BILLETTER TIL FILMEN!

Heisann dere! :-)

 

Da har mange av kinoene rundt om i landet bekreftet at Never Say Never vises på deres kinoer - noen har til og med lagt inn Believe i programmet slik at det blir maraton. Jeg har prøvd å finne ut hvilke kinoer som har lagt ut billetter for bursdagen til Justin, men det er litt vanskelig å legge ut link for alle kinoene.

 

Jeg vet blant annet om disse kinoene som viser en eller to av Bieber-filmene: Bergen Kino, Kristiansand Kino, Fredrikstad Kino, Oslo Kino (Hvis mange liker statusen på deres Facebook-side, og mange kommer, så får vi den største salen på Colosseum!!), Trondheim Kino, Asker Kino, Sandvika Kino, Buen Kino, Brandbu Kino, Bølgen Kino, Stavanger og Sandnes Kino, Sarpsborg Kino, Askim Kino, Lillestrøm Kino, Hamar Kino, Hønefoss Kino, Ringen Kino, Ski Kino, Ålesund Kino and so on! Det er disse jeg vet kommer til å kjøre på med enten Never Say Never eller Believe! Hvis du vet om en kino som ikke er nevnt her, så kommenter det gjerne i kommentarfeltet slik at vi kan spre budskapet videre.

 

Håper virkelig nå som så mange har tipset kinoene om filmen også drar. Vi får jo feiret Justin sin bursdag felles med andre! Tenk så koselig :-) å

 

Fra førpremieren til Believe på Colosseum!

 

Innlegg av: Rano Akbar

05.01.2014 / 03:23 / Arrangementer

Du kan kjøpe M&G

Heisann dere. Jeg vet egentlig ikke om jeg burde si god natt eller god morgen? Men jeg har noen gode nyheter!

 

Som jeg har nevnt tidligere så kommer jo Carlena Britch og Kaili Bright til Norge i slutten av januar. Til dere som ikke vet hvem de er, så er det Justin sine primærdansere. Altså de som har danset med han opp gjennom hele turneen hans. De er også veldig gode venner med Justin! Nå skal de ha danseworkshop rundt omkring i Norge, blant annet: Bergen, Oslo, Tønsberg, Stavanger, Kristiansand og Arendal fra 31.januar-9.februar. Billettsalget er lagt ut for en stund siden, men det er fortsatt mulighet til å få tak i billetter. Dere får direktelink til billettsalgene nede. 


Nå kan jeg også avsløre at det blir solgt M&G på denne turneen. Her vil dere ha mulighet til å ta bilder med dem og snakke med dem, eventuelt stille spørsmål i forbindelse med Believe Tour. Jeg vet at veldig mange er interesserte i å kjøpe billetter, og det er veldig etterspurt. Billettsalget for M&G er i morgen kl. 12:00. Hvis dere trykker "delta" i DETTE arrangementet, så vil dere få varsel når vi legger ut direktelink for billettsalget til M&G. Det er veldig viktig å være klar i god tid med både bankkort og nettbank. Det koster 200,- per person, og jeg gleder meg til å se hvem som kommer! :-)

 

Billettsalget for danseworkshopen:

Ville kjappet meg med å kjøpe billetter. Noen av stedene er det ikke så veldig mange plasser igjen på heller.

 


PS. Danseworkshopen i Kristiansand torsdag den 6.februar er avlyst på grunn av presse og M&G. Så hvis du har billetter til denne dagen, så kontakt meg fort via JdbNorway@gmail.com.

 

Ha ellers en fin natt videre, og lykke til på billettsalget i morgen.

 

 

Innlegg av: Rano Akbar

 

04.01.2014 / 00:27 / Arrangementer

Anbefal filmene på kino!

Heisann dere!

 

Noen fra Norske Beliebers kom opp med en sprø men genial ide som jeg tenkte å formidle videre; nemlig å gi et forslag til din nærmeste kino om å spille av "Never Say Never" og/eller "Believe" på Justin sin bursdag den 1.mars. Er allerede en god del som har foreslått dette til sin nærmeste kino, så jeg håper dere vil bli med på det! Vi må vel feire Justin sin bursdag på en eller annen måte? Og hva er bedre enn å se Justin på storskjermen et par timer med folk rundt deg som faktisk deler samme interesse? Ikke mye! Fredrikstad Kino vet jeg allerede har uttalt seg til de som bor der. Andre har også blitt litt nysgjerrig på hvorfor så utrolig mange hadde sendt meldinger til dem om Bieber akkurat i dag. 

 

 

Har du spurt din nærmeste kino? Hvis ikke, kontakt dem på Facebook og "request" filmen :-)

 

//Svar til Hedda som lurer på hvorfor vi har ''Oppdatert av Rano Akbar'' i slutten av de siste innleggene; fordi det er ofte mye skrivefeil som blir postet i innleggene, spesielt hvis det er fort skrevet. Eller gjerne setninger som er litt feil formulert. Nå er det min oppgave videre til å rette litt på ting som er blitt skrevet feil, derfor er innlegget oppdatert. Håper du fikk svar på spørsmålet ditt!

 


Innlegg av: Rano Akbar

21.12.2013 / 12:50 / Arrangementer

Bilder fra førpremieren

Må bare si at førpremieren var virkelig en koselig opplevelse med masse herlige mennesker. Stemningen var selvfølgelig på topp, og det var en kjempe koselig kveld! Filmen var jo selvfølgelig høydepunktet, og jeg håper dere gleder dere masse! Den er veldig ulik fra Never Say Never og veldig personlig. Det ble holdt konkurranser og Topp kom og snakket om hvordan møtet deres med Justin var. Jeg var så heldig og fikk delt ut to M&G til Carlena og Kaili sin lille turné. Under kan dere se litt bilder som jeg har tatt under arrangementet, og noe som ble tatt av de på OsloKino selv. Hvis dere finner dere selv på bildene under og ikke ønsker å være offentlig, så send meg en mail på JdbNorway@gmail.com - så skal jeg fjerne bildet :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis dere selv har bilder som dere ønsker jeg skal publisere, kan dere også sende mail til meg! Håper på å se noen av dere på premieren 25.desember - Saga kl. 18!:)

 

Var du på førpremieren? Skal dere på premieren?

 


Rano