hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
18.11.2016 / 10:09 / Justin til Norge - 2017

Justin Bieber tilbake til Norge

Den store superstjernen kommer tilbake til Norge 7.juni 2017. Men denne gangen kommer han ikke tilbake til Oslo. 

 

Det var igår det ble kjent at Bieber skulle komme tilbake igjen til Norge. Nyheten kom som en overraskelse på de fleste, ettersom det var en svært uventet overraskelse. Justin kommer for første gang til Stavanger, der han skal holde konsert på Den Store Sommerfesten på Forus Travbane. Han får selskap av den kjente DJ-en Martin Garrix, i tillegg til en rekke andre artister som skal slippes etter hvert.

 

Etter konserten i Oslo 2016, trodde flere beliebers at Bieber ikke skulle komme tilbake før om et par år. Heldigvis for dem ble overraskelsen stor da nyheten ble sluppet igår.

 

Det er mulig å få sikret seg billetter allerede i dag på forhåndssalget via Facebook eller fanklubben. Klikk HER for å komme til arrangementet der du kan sikre deg billetter. Billettene en kan velge mellom er ordinære ståplass-billetter eller Golden Circle-billetter for å komme nærmere superstjernen. Prisnivået ligger på 600-1600 kroner. Det ordinære billettsalget starter 22.november. Arrangementet har heller ikke en aldersgrense, og er åpen for alle.
 

Sees vi på konserten?

 

Innlegg av: Rano Akbar

     Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/47553997