hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
23.11.2015 / 10:09 / Blogg

Om samarbeidet med Justin

KILDE: >NME<

 

Hei, og god morgen! Nylig har Skrillex blitt intervjuet om litt av hvert, deriblant hans samarbeid med Justin. Jeg har bare tatt med der han snakket om Justin, så vil dere lese hele intervjuet kan dere trykke inn på linken på toppen. 

 


 

 

Når møtte du Justin for første gang? 

"På vår Jack Ü samarbeid med Diplo, "Where Are You Now". Jeg har truffet på han før, men det ordentlige møtet var da vi laget denne sangen."

 

Hva var det første Justin spilte for deg, som gjorde at du at du fikk lyst å jobbe med han?

"Jeg kom inn i studio med noen beats som jeg hadde laget, og Justin freestylet til dem. Det var bare meg og han i rommet, og det var det. Ofte når pop records er gjort, er det mye politikk involvert, men når vi gjorde det var ikke noe press, og vi var i stand til å gjøre ting fra bunnen av. Justin hadde skrevet noe han spilte for meg, på en akustisk gitar. Jeg kunne lage musikk basert på dette. Det var på en måte slik det hele skjedde. 

 

Noen av sangene er veldig personlige. Ble du godt knyttet til Justin?

"Ja, vi ble ganske nær. Albumet hans beskriver veldig ærlig hvem han er akkurat nå. Han er en popstjerne som lager musikk, samtidig blir sangene veldig ekte og ærlige. Jeg sier ikke at han ikke var ærlig før, men når du hører på sangtekstene hans, kan du si at han er blitt voksen. Og vi hadde absolutt det forholdet til å kunne snakke om det.

  

Justin sa at du kalte "Sorry" for en tydelig sang, nesten på samme nivå som "Let It Be" av The Beatles.

"Det var akkurat det jeg sa, ordrett. Han trodde jeg kom til å bli alt for sikker i min mening, fordi du vet aldri hvordan sluttresultatet av en sang vil bli. Jeg fortalte han at det var en veldig ærlig og tydelig sang. Den har et enkelt og forståelig budskap. 

 

Når spilte du inn alle sangene med han?

"Jeg var på mållinjen med han før jeg dro til Tokyo for to uker siden. Alt dette skjedde så alt for fort, bokstavelig talt. De to siste månedene har jeg jobbet med han."

 

Alt dette har skjedd de to siste månedene?

"Ja, det var første prioritet for meg. Selv om jeg spilte konserter i Japan og Kina brukte jeg tid backstage på å fullføre sangene."

 

Hva er favorittsangen din på albumet?

"Children' er min favoritt. Produksjonen er veldig nøye utført. Jeg tror han snart begynner å gripe med det faktum at han er et forbilde for en hel generasjon. Jeg kan ikke snakke for han, men jeg tror han er i stand til å spre et positivt budskap for unge mennesker."

 

Møtte du Kanye når du jobbet med Justin?

"Når han og Kanye hang sammen, var jeg ute av byen. Jeg tror det var veldig bra for Justin å sprette av noen ideer med han. Jeg tror dette var den første albumet hvor Justin følte en del av en større verden. Låtskriverteamet ga han hjelp hele tiden, men på dette nye albumet, hørtes det ut som han ville gjøre det hele på egenhånd. Og lurte han på noe, var det jeg og Kanye han søkte råd fra. 

Jeg ble virkelig imponert av det. Justin var veldig involvert i den kreative prosessen. Han var utålmodig for å få opptakene ferdig. Han tok det veldig seriøst, og sa ikke at han vil bli berømt og rik, å ikke trenger bry seg om å bli ferdig med albumet. Han tilbrakte mange timer for å perfeksjonere vokalene og miksene. Jeg respekterer han veldig for dette.

 
 

Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/46810601