hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
16.11.2015 / 21:25 / Blogg

Her befinner Justin seg nå

Hei!

 

Er det flere enn meg som sitter å hører på "Purpose" i dette øyeblikket? Det er jo bare helt fantastisk. Nå er han i New York hvor han har vært de siste dagene. Her har han vært litt rundt omkring. Møtt fans, vært på ulike nattklubber, og deltatt på Nickelodeon HALO Awards 2015. Her kommer en del bilder (alle tatt fra Bieber-news):

 

 

 

 

Justin har jo vært på dette Awards showet et par ganger før, bla. da han fikk de grønne greiene over seg. Husker dere dette? Det gjør iallfall jeg. Han ville i år ha 1 minutt stillhet for terrorangrepet som skjedde i Paris, Frankrike på fredag. Helt fantastisk gjort av han.

 

 

uadnyc: Big love to @justinbieber for performing #purpose in full last night at UAD ⚡️📷 @stefengold

 

November 15: Fan taken photo of Justin at 1 Oak in NYC, NY.

 

Her er bilder fra to nattklubber i New York; Up & Downs, og 10ak. Det er så gøy å se at han kan kunne være ute å ha det gøy. Eller det ser iallfall slik ut. Han har innrømt at han føler seg ganske så ensom og deprimert, noe som er ufattelig trist. For han viser noe helt annet til oss.

 

November 16: Justin with a fan in New York City.

 

 

Og sist men ikke minst må jeg jo ikke glemme det viktigste, han skatet også. Dette er også gøy å se han gjør, fordi det er noe han har innrømt betyr mye for han. Det at han ikke har så mye tid til det, men skater litt inn i mellom.

 

Innlegg av: Mia Davidsen Heidenstrøm    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/46795594