hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
14.11.2015 / 18:12 / Blogg

Evening with Justin Bieber

Hei! 

 

I går ble Purpose lansert og Justin ville feire dette med å ha to konserter på Staples Senter i Los Angeles. Han sang noen av sangene på Purpose albumet, samt noen gamle sanger de i publikum kunne. Denne kvelden skulle blant annet inneholde en Q&A og fungere som en premierefest for Purpose med Justin og Beliebers. Når Justin kom på scenen introduserte han Judah Smith, han skulle intervjue han. Justin tok til og med til tårene under arrangementet! 

 Når Judah var ferdig med å intervjue Justin ville han ha Q&A med publikum. Da gikk noen fra crewet bort med en mikrofon til fans i publikum også fikk de spørre Justin et spørsmål hver. Mange av spørsmålene fra fansen var å ta selfie eller om hva favorittsangen hans fra Purpose er, og på det spørsmålet svarte han "Mark my words".

 

Når spørsmålene fra fansen var stilt sang Justin akustiske sanger, sangene han sang akustisk var "What do you mean, As long as you love me, sorry,  One less lonely girl og what do you mean" Under sangen "Love yourself" glemte Justin teksten, han fikk litt panikk så han spurte fansen om de kunne teksten, noe fansen kan så de synger sangen for Justin. 

 

Under sangen One less lonely girl velger Justin selv hvem som skal være hans heldige fan som kommer opp for å bli sunget til, og siden det var to konserter, ble det to som ble OLLG. Dere kan se bildet av jentene nedenfor: 

 

 

Under "As long as you love me" bestemmer Justin seg for å begynne å skate på scenen, for som de fleste vet elsker Justin å elske, og for en fin timing å skate på scenen foran fansen sin, mens han sang sa Justin med en tullete stemme "Jeg dro på Justin Bieber konsert, og alt han gjorde var å skate på scenen" 

 

Mens Justin sang hans siste sang gikk Scooter på scenen og fikk publikumet til å skrike "Thank u Justin" for å få en fin avslutning på konserten, hvor fint er ikke det? det var så fint at Justin begynte å gråte, for som dere vet er Justin et følelsesladd menneske, han gråter veldig lett, og jeg hadde gjort akkurat det samme hadde jeg kommet tilbake etter 3 år og fått så bra tilbakemelding. 

 

Her er flere bilder fra konserten:

 

 

Innlegg av: Thea Magnussen

 

 


Postat av: A

Hvordan får man kjøpt meet and greet billeter når justin kommer til norge? Får man kjøpt fem på billettservice?

15.11.2015 @ 16:23
Postat av: anonymt

Hei!

Kunne ikke dere lage en lsite med hvem justin har vært sammen med/ eller hatt en greie med. og hvem hans første kjæreste var. og hvor han bor nå?

15.11.2015 @ 18:23
Postat av: Guro

Jeg begynte nesten å gråte når jeg leste dette innlegget her. Og når jeg leste at han begynte å gråte under konserten. Han er super flink og søt. <3

16.11.2015 @ 16:25
URL: http://gurovs.blogg.no

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/46789319