hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
11.11.2015 / 18:58 / Justin til Norge - all info

Få retten til forhåndssalg av konsertbilletter til Biebers turné!

Heisann dere,

 

Tenkte å dele med dere hvordan dere har muligheten til å få tak i billetter på et eventuelt forhåndssalg som vil komme. Nå er det jo bekreftet Purpose Tour, men om han vil komme til Norge er foreløpig ikke bekreftet. Likevel vil jeg vise dere hvordan dere kan få tak i billetter før alle andre hvis det viser seg at han kommer hit - eller kanskje et annet land? Tidligere har Bieberfever.com vært en offisiell fanside for Justin der fansen fikk mulighet til å betale månedlig for medlemskap. Fordelene her var blant annet retten på forhåndssalg av konsertbilletter! Altså man fikk kjøpe konsertbilletter tidligere enn alle andre.

Nå har Bieberfever endret plattform til appen Fahlo som Justin har reklamert mye om tidligere. Den fungerer veldig annerledes fra Bieberfever, men den vil også gi deg mulighet for forhåndssalg av billetter. Jeg er ikke nøyaktig sikker på hvordan appen vil fungere i forbindelse med salg av billetter, men det vil vi oppdatere om når den tid kommer. Vi anbefaler ihvertfall å være forberedt. Har du vært tidligere Bieberfever-medlem, skal du ha fått en mail med en kode som gir deg et "Silver"-medlemskap. Dette Silver-medlemskapet er kjernen til at noen kan få retten på forhåndssalg. Hvis ikke så må man tjene seg opp til det ved å være aktiv på appen. NB: Koden må ha vært aktivert før august 2015. 


Forresten! Fahlo kan brukes til andre fanbaser også, som blant annet Ariana Grande. 

Dere kan følge bloggen vår på Fahlo om dere ønsker det. Nå er vi ikke særlig aktiv der foreløpig, men tenker å bli det!

 

Innlegg av: Rano Akbar


Postat av: Aleena

Hvordan bruker man koden?

11.11.2015 @ 19:34
Postat av: Silje

Jeg la inn koden lenge før august, men ble aldri sølv medlem.. Hva gjør jeg da?

12.11.2015 @ 17:49

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/46781428